Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/6

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

sumisali
07-02-07, 08:05
Ayşincim valla nerde olursa olsun ben bu istek parçayı söylemesini istiyorum,çıktı azından bir kere Levent beyin Ela unutsa ben unutmam,dilimden düşmez başka yolu yok söylicek eninde sonunda:)

ay canım dilim varmıyor söylemeye ama .
şakır söylemek için ayrılmayı bekliyorsa bunlar.....
ay yok tamam ben öyle bişey demedim......:) onlar düşüncem sadece bu konu açılınca kapanmıyor......:)

vanessa19
günaydınn...kübracım.....

sneden leventcimle ilgili güzel sözler duymak ne güzle böyle.
gözleirm yaşardı yahu..
evet yiğidi öldür hakkını yeme.
takım elbise harika olmuş.......

dıyorum ya arkadasım bana bısıler oldu,kuzenler kafama gıre gıre daha ılımlı oldum sımdılık ....:)..........
acaba dıyorum benım cooluma sıyah takım nasıl olurdu...photoshop fılan bulmak lazım...:)hanı kahverengı harıkaydı da sıyah cok asildir....

ozgul kavrukla hakkında dusuncelerım var...neyse sonra...

gzd_gzd
herkese gunaydın ...dun mutluluk sarhoslugundan sonra su an daha ıyıyım....persembe(+cumayı)beklıyorum bakalım neler olacak...
cıdden ha kutsı tum turkıyeye sarkı soyluyor bıraz da elacıma soylesın....
laf aramızda adamınız cıdden pek yakısıklı olmus sıyah takım elbıse ıcınde....e tabıkı programlarda hep kot ve benzerı seyler gıyerse....neyse akıllı kazanova ıste...cok akıllı ...mılletı nerden vuracagını ıyı bılıyo:good:

günyadın kübra hanım :D

bence de kutsi bi de elaya şarkı söylese keşke,süper olur walla ;)

o takım elbise konusuna bi girersem saatlerce çıkamam heralde,çook yakışıklı olmış yaa,gamzeler we o siyah takım elbise,mükemmell:img-in_lo :img-in_lo

sumisali
gördm cnm yaa,çook şekerdi walla yazık küçücük çocuğunu öyle hasta olması we bi de ameliyatta uyanması:icon_sorr :icon_sorr büyük şanssızlık

sorma cnaım ya en merak ettiğim sahne.
ameliyatta nasıl uyanıcak ve levent ne yapıcak...
ya birde çocuk durmaz ki.....
ay çok kötü ya.........

sultansss
07-02-07, 08:07
o anestezi uzmanı mıdır nedir??uzman denilemez gerçi ona,içip içip aneztezi mi yapılır ya!!!bir elime geçirsem kimbilir cezaevini boylarım herhalde...

sumisali
07-02-07, 08:08
dıyorum ya arkadasım bana bısıler oldu,kuzenler kafama gıre gıre daha ılımlı oldum sımdılık ....:)..........
acaba dıyorum benım cooluma sıyah takım nasıl olurdu...photoshop fılan bulmak lazım...:)hanı kahverengı harıkaydı da sıyah cok asildir....

ozgul kavrukla hakkında dusuncelerım var...neyse sonra...

bak onada yakışır siyah takım...
kahvede çok yakışmıştı......

ama snein bir sözün vardı leventi seversem avatarıma koyucam diye unutma he..:)
böyle giderse bizden hasta olucaksın levente.....

KARAMAY
07-02-07, 08:08
Günaydın Doktorcular cemaati...

Dün akşamdan sonra mutlu mesut ... ( geçmiş sayfalara bakmadım .. kötü haber almadım yani henüz..)

Leventin Hasanla o gülerkenki ne konuştugunu - ki muhtemel ameliyattan onu çıkarmıştı onun konuşması buu... Hasanın Ela ve Levent ilişkisini öğrendikten sonra Leventee davranışlarını...

Levetin ve Elanın yemeğe çıkmak için çabalarını ... tanışma faslını...

oyy

bu yağmur sahnesi nerde ne zaman ..
hadi bakam sesliside çıksada bi huzura ersek..

sumisali
07-02-07, 08:09
o anestezi uzmanı mıdır nedir??uzman denilemez gerçi ona,içip içip aneztezi mi yapılır ya!!!bir elime geçirsem kimbilir cezaevini boylarım herhalde...

sorma cnaım ya...
allah böylelerinin eline düşürmesin kimseyi..
ay ben delirirdim heralde öyle bir şey olsa.......
beyin ameliyatı birde.
ah leventcim küplere binecek.........

allbyme
07-02-07, 08:10
ay canım dilim varmıyor söylemeye ama .
şakır söylemek için ayrılmayı bekliyorsa bunlar.....
ay yok tamam ben öyle bişey demedim......:) onlar düşüncem sadece bu konu açılınca kapanmıyor......:)

Yok canım Allah korusun söyler bir gün elbet neyse...
Takım elbise giymiş demek Levent bey,ben göremedim de:( Yakışmışdır muhakkak hayal ediyorumda Elada yanında oh ohh...
Evet şu ameliyatta uyanma olayını bende çok merak ediyorum,gerçi Leventi baya sinirlendircekmiş bu olay ama...

vanessa19
07-02-07, 08:10
günyadın kübra hanım :D

bence de kutsi bi de elaya şarkı söylese keşke,süper olur walla ;)

o takım elbise konusuna bi girersem saatlerce çıkamam heralde,çook yakışıklı olmış yaa,gamzeler we o siyah takım elbise,mükemmell:img-in_lo :img-in_lo

gunaydın gozde hanımcım...sız dıyorum vallahı alıskanlık...sen dıyın sız bana bende alısıcam ...vallahı söz.....
gozde hanım denız hanımı da alın,bır tarafına sız,bır tarafına o....varmı sızden mutlu....
sumısalı vallahı hala sevmıyorum dıs gorunus hakkında bılgı verıyorum...aman agzınızdan yel alsın....ben abımı cok sevıyorum...kahverengı&mavı

gzd_gzd
07-02-07, 08:11
sorma cnaım ya en merak ettiğim sahne.
ameliyatta nasıl uyanıcak ve levent ne yapıcak...
ya birde çocuk durmaz ki.....
ay çok kötü ya.........

çok kötü bişey yaa,eğer greysdekinin aynısı olursa hasandan özür diliycek levent ameliyattan snra,çünkü hasan o anestezi uzmanına siz içkilimisiniz diyince levent onu ameliyattan atıyor greysde,we hatta orda zenan giriyo ameliyata,snra küçük çocuk anestezi uzmanı yüzünden uyannca levent hasanın haklı olduğnu anliyip ondan özür diliyo:img-wink:

sultansss
07-02-07, 08:11
sorma cnaım ya...
allah böylelerinin eline düşürmesin kimseyi..
ay ben delirirdim heralde öyle bir şey olsa.......
beyin ameliyatı birde.
ah leventcim küplere binecek.........

elayı eldiveni yırtıldı diye kurula çıkarmışlardı,asistan olduğu için bu tür hataları normal aslında...ama bu adam bir de uzman o kadar içkili girmiş kimse mi anlamamış ya,kimse neden sesini çıkarmamış??(hasan anlamış garibim o da dışarı şutlanmış)bu adamın da kurula çıkması lazım,hatta hatta atmaları lazım,insanların hayatlarıyla oynuyor resmen...

gzd_gzd
07-02-07, 08:15
gunaydın gozde hanımcım...sız dıyorum vallahı alıskanlık...sen dıyın sız bana bende alısıcam ...vallahı söz.....
gozde hanım denız hanımı da alın,bır tarafına sız,bır tarafına o....varmı sızden mutlu....
sumısalı vallahı hala sevmıyorum dıs gorunus hakkında bılgı verıyorum...aman agzınızdan yel alsın....ben abımı cok sevıyorum...kahverengı&mavı

ister siz de ister sen de farketmez benim için kübracım ;)

walla süper ötesi olur denizi de alıp gitsek sete,leventle tanışabilsek onla konuşabilsek, amanınn düşünmesi bile güselll:img-in_lo :img-in_lo

sumisali
07-02-07, 08:17
sultansss ne kurulu arkadaşım direk atmaları lazım.
kurula falan çıkmaya gerek yok bence......

allbyme canım ismini bilmiyorum malesef........evet levent takım elbiseli......elada yanında elanın babasıyla tanışıyor...
ama bir yakışmışki sorma gitsin......

KARAMAY günaydın arkadaşım...evet ebcede hasan ile öyle konuşması ameliyat içindir......

sultansss
07-02-07, 08:17
ister siz de ister sen de farketmez benim için kübracım ;)

walla süper ötesi olur denizi de alıp gitsek sete,leventle tanışabilsek onla konuşabilsek, amanınn düşünmesi bile güselll:img-in_lo :img-in_lo

gözdecim durun bakın beni unuttunuz ben evde çıldırıyorum resmen beni de alın:img-hyste :img-hyste
ay bugün sesli fragmanı verirler sanırım ama ben de evde yokum okul kaydımı yaptırmaya gitcem ya....bu film yüzünden sıkıntıya girdim bunalımdayım bugün saçlarımı da boyatcam depresyona giren her bayanın yaptığını yapcam:img-hyste :img-hyste

allbyme
07-02-07, 08:21
Günaydın Doktorcular cemaati...

bu yağmur sahnesi nerde ne zaman ..
hadi bakam sesliside çıksada bi huzura ersek..

Günaydın arkadaşım...
Ben fragmanı göremedim zaten yokmuş yağmur sahnesi,belki seslisinde çıkar diye bekliyoruz..Ben sessizinide görsem şükretcem ama göremedimm...
Seslisi daha güzel oluyor ama demi,gerçi ben bizim dizinin fragmanlarından pek bir şey anlamıyorum jet gibi gelip geçiyor,bi müziğini dinlemiş gibi oluyorum:)
sultanss arkadaşım evet bencede böyle bir hata yapması Elanın hatasından kat kat üstün,bide onun yüzünden garibim Hasanımız şutlanmış dışarı,neyse belki onuda kurulda görürüz...

vanessa19
07-02-07, 08:22
gözdecim durun bakın beni unuttunuz ben evde çıldırıyorum resmen beni de alın:img-hyste :img-hyste
ay bugün sesli fragmanı verirler sanırım ama ben de evde yokum okul kaydımı yaptırmaya gitcem ya....bu film yüzünden sıkıntıya girdim bunalımdayım bugün saçlarımı da boyatcam depresyona giren her bayanın yaptığını yapcam:img-hyste :img-hyste

sultan canım arkadasım sızde gelın bız levente derız ya levent soyle kollarını ac bızım forumdakı guzeller her bır parcanda bulunacaklar kollarının....
ben o arada tabıkı daha hastaneye gıremeden ....küt...:img-hyste ....

sumisali
07-02-07, 08:22
çok kötü bişey yaa,eğer greysdekinin aynısı olursa hasandan özür diliycek levent ameliyattan snra,çünkü hasan o anestezi uzmanına siz içkilimisiniz diyince levent onu ameliyattan atıyor greysde,we hatta orda zenan giriyo ameliyata,snra küçük çocuk anestezi uzmanı yüzünden uyannca levent hasanın haklı olduğnu anliyip ondan özür diliyo:img-wink:

ay garibim olan çocuğa olucak desene....
ay ben halen daha o sahneyi merak ediyorum of of..
perşembe gelirmi....

ben o çocuğun ailesinin yerinde olsam hastaneyi şikayet ederdim.........tabi öğenirlerse...........

sultansss
07-02-07, 08:24
sultan canım arkadasım sızde gelın bız levente derız ya levent soyle kollarını ac bızım forumdakı guzeller her bır parcanda bulunacaklar kollarının....
ben o arada tabıkı daha hastaneye gıremeden ....küt...:img-hyste ....

Sen suat'a,
deniz levent'e,
ben elâ'ya,(ya ben bu kızı çok seviyorum çok sevimli bişiy)tabi levent'e de , kaçar mı:img-hyste :img-hyste
ayy hayal ama düşünmesi bile mükemmel...hastayız biz doktor civanımız nerde??:img-hyste

allbyme
07-02-07, 08:26
sultansss ne kurulu arkadaşım direk atmaları lazım.
kurula falan çıkmaya gerek yok bence......

allbyme canım ismini bilmiyorum malesef........evet levent takım elbiseli......elada yanında elanın babasıyla tanışıyor...
ama bir yakışmışki sorma gitsin......

KARAMAY günaydın arkadaşım...evet ebcede hasan ile öyle konuşması ameliyat içindir......

Hadi ya çokmu yakışmış,show da açık bekliom bi çıkmadı,iyice meraklandırdınız beni yahu...
Evet aslında Ela asistan olduğu halde büyük bir üstünlük yapıp hatasını söylemesine rağmen kurula çıkarttılar,bunu direk atarlarmı artık bilemem,ama fazlasıyla hakediyor...Böyle bir hastanede böyle bir hata gözardı edilemez...
Bu arada ismim Ferda canım;)

<EyD@
07-02-07, 08:26
herkese gunaydın..:)

fragman dun aksam her reklam arası gosterıldı...:)ızlemeyen yoktur umarım...ama bırseyde anlasılmıyor fragmandan...

o kucuk kızla hasan ılgılenıcek galıba..onun yanındaydı fragman boyunca hep..akvuryama bakrken ıkısıde pek sekerdı...yazık yavrucuga bakalım nasıl olacak o amelıyat???

zenanında ısı zor...fragmanda bır hastayı sakınlestırmeye calısıyordu..bakalım o hastnanın hıkayesı ne olacak???

levent beyle nıhat beyın bulusması bolumun sonlarında olur herhalde...cok ılgınc bır bulusma olacak...

kadercık pencere kenarında neyı dusunyor acaba???ailesınımı buragımı yoksa elayla olan tartısmasınımı??gonlmden gecen buragı dusunmesı tabı:D:D

fragmanda buragı gordum ya gam yemem herhalde bu bolum:D:Dhemde ıkı kez gordum:Dcok heyecanlı bır yere dogru kosuyordu buyuk ıhımal hastay kosacak ama..

suat zenan tam gaz devam edıyor bakısmalar falan:D:D

kubra cnm sanslıyız bu bolum abilerımızı gorduk:D:D:Dbolum ıcındede cok goruruz umarım...

sultansss
07-02-07, 08:27
perşembe gelirmi....

ben o çocuğun ailesinin yerinde olsam hastaneyi şikayet ederdim.........tabi öğenirlerse...........

ewet canım henüz çok küçük,bünyesi de çok zayıf,ameliyat sırasında ayılmak özellikle de küçük bir çocuk için çok riskli...
ben de ailesinin yerindde olsam hastaneden değil ama o sarhoştan sonuna kadar şikayetçi olurdum..

sumisali
07-02-07, 08:27
Hadi ya çokmu yakışmış,show da açık bekliom bi çıkmadı,iyice meraklandırdınız beni yahu...
Evet aslında Ela asistan olduğu halde büyük bir üstünlük yapıp hatasını söylemesine rağmen kurula çıkarttılar,bunu direk atarlarmı artık bilemem,ama fazlasıyla hakediyor...Böyle bir hastanede böyle bir hata gözardı edilemez...

evet evet çok yakışmış..
bir içim su olmuş.....:)

kurula çıkarmı bilmem ama .
levent o adamı bir daha o hataneye sokmaz heralde......
küplere bineceği için........neler yapacak acaba...çok sinirli görücez..doktor civanımızı.......

vanessa19
07-02-07, 08:29
Sen suat'a,
deniz levent'e,
ben elâ'ya,(ya ben bu kızı çok seviyorum çok sevimli bişiy)tabi levent'e de , kaçar mı:img-hyste :img-hyste
ayy hayal ama düşünmesi bile mükemmel...hastayız biz doktor civanımız nerde??:img-hyste

vallahı benım abı sevgılısının yanındadır...herhalde...:icon_whis ....
elayı gorsem sunu derım Allah askına aglama...senın gozyasların yakında sele donusecek:icon_whis .....

sımdı ozgul kavruk a gelmek ıstıyorum...bu kız varya boyle mı olacaktı da ıken;o donemın en ıyı ıkı kotu oyuncusundan bırı olmus;bır sıtede yazıyordu:bırıncı de aynı dızıdekı sebnem özınal ...

prenses19
07-02-07, 08:30
ayy lütfenn yakışmış ne kelime

muhteşem olmuş

benn senin ordaki ciddiyetini yerim

artık bu sahnelerden sonra kimse beni tutamaz dicem ama maalesef tutuyo

ayyy ben nasıl dayanıcam bu ayrılığa

bi takım elbise bi insana bu kadar mı yakışır yaaaa

aşkım bitanem yine süpersin

gzd_gzd
07-02-07, 08:31
perşembe gelirmi....

heralde öğrenmezler ya,gizli kalır böyle bi şey:icon_whis

çok duygusal bi sahne olcak o sahne,heralde yine baya bi ağlicaz:icon_sorr

sultansss
07-02-07, 08:31
elayı gorsem sunu derım Allah askına aglama...senın gozyasların yakında sele donusecek:icon_whis .....

sımdı ozgul kavruk a gelmek ıstıyorum...bu kız varya boyle mı olacaktı da ıken;o donemın en ıyı ıkı kotu oyuncusundan bırı olmus;bır sıtede yazıyordu:bırıncı de aynı dızıdekı sebnem özınal ...

ay canım biliyorum ben özgülü...zamanında az yuva dağıtmadı,şeytanın önde gideni,böyle mi olacaktı da da diğer dizilerinde de nefret ediyordum hatta en son showda bir dizide rol almıştı özlem conker'i sevdiğinden ayırmıştı onda da,dizinin adı RÜYALARDA BULUŞURUZ 'du..

geleceği varsa göreceği de vardır elbette..:img-hyste :img-hyste

<EyD@
07-02-07, 08:32
sen de gel cnm benim,beraber gidelim leventin kollarına doğruu:img-in_lo :img-in_lo :img-hyste :img-hyste

bugün werrler heralde sesli fragmanı,yani inşallah ;)

bende gelıcemmm:Dburk abımın kollarına dogru.:img-hyste

ona doya doya sarılacam..ahhhh:img-in_lo :img-in_lo hayalı bıle super..:img-blush

tabı ben heyecandan bayılmazsam...olsun baılırım onemlı degıl hıc yeterkı burak abımın kollarında olsun..:img-in_lo

sultansss
07-02-07, 08:33
bende gelıcemmm:Dburk abımın kollarına dogru.:img-hyste

ona doya doya sarılacam..ahhhh:img-in_lo :img-in_lo hayalı bıle super..:img-blush

tabı ben heyecandan bayılmazsam...olsun baılırım onemlı degıl hıc yeterkı burak abımın kollarında olsun..:img-in_lo

canım sende gel ,sende burak'ın kollarına...ama hasan tek kaldı onun kollarında kim bayılcak??

bayıl bayıl ne de olsa doktorunun kollarında olacaksın:img-hyste :img-hyste

ama numaradan bayıl bence ...gerçekten bayılmanı istemem..

gzd_gzd
07-02-07, 08:34

o diziyi ben de izliyodum yaa acayip kötü kadındı,tabi şebnem özinal çok çok daha kötüydü:img-hyste :img-hyste

ya özgül kavruk leventin cadaloz eski karısı için çok uygun bi rol olmuş bence:img-yes:

vanessa19
07-02-07, 08:35
ay canım biliyorum ben özgülü...zamanında az yuva dağıtmadı,şeytanın önde gideni,böyle mi olacaktı da da diğer dizilerinde de nefret ediyordum hatta en son showda bir dizide rol almıştı özlem conker'i sevdiğinden ayırmıştı onda da,

geleceği varsa göreceği de vardır elbette..:img-hyste :img-hyste

vallahı sıtede daha bır suru sey yazıyor fılan...ama cıddı korkulur bu kızdan...gurbet kadınında bır suru adamı öldurmustu,sonunda kendı de ölmustu ya neyse...
ceyda hanımcım abınızı gordum bır yerlere kosuyordu...
varya bu zenan yemın ederım her yonuyle o sut veren seylere benzıor:img-hyste ...bakıslarıyla dahı:img-hyste

prenses19
07-02-07, 08:35
Sen suat'a,
deniz levent'e,

ayy sultan ben bitmiş durumdayımm zaten

aşkım benim bi insan bu kadar mı tatlı olur

zaten kapıdan görünüyo ben bittim

sonra bi de kapıdan giriş var

ayy yok yaa yok

kimse beni kendime getiemez

levent canım aşkım bitanem benim yanımda olsaydın da şimdi sana sıkı sıkı sarılsaydım

allbyme
07-02-07, 08:38
Eveet daha demin gördüm arkadaşlar,süper gerçekten...
Ayşincim gerçekten küçük kız çok tatlı,ay yavrum benim ya,çok duygusal olucak...
Leventte maşallahh,pek bi güzel gördüm,nazar değmesin Allah sahibine bağışlasın:)

prenses19
07-02-07, 08:38
ayy birazdan okula gidicem

maşallah yol 2saat

artık yol boyunca aşkımın bitanemin o takım elbiseli halini düşünürüm

ayy bi de siyah giyinmiş ciddiyet timsali

ben ne yapıcam yaa hala kendime gelemedim

muratla ayşe beni öldürecek

tabi ben onlardan önce leventin hasretinden kendimden geçmezsem

hata geçtim bile:)

sultansss
07-02-07, 08:39
ayy sultan ben bitmiş durumdayımm zaten

aşkım benim bi insan bu kadar mı tatlı olur

zaten kapıdan görünüyo ben bittim

sonra bi de kapıdan giriş var

ayy yok yaa yok

kimse beni kendime getiemez

levent canım aşkım bitanem benim yanımda olsaydın da şimdi sana sıkı sıkı sarılsaydım

aynen canım ya ,kalbim sıkışıyor,bu kadar heyecanı kaldıramıyor kalbim....

dün yattığımda ölecekmişim gibi hissediyordum,şimdi daha kötüyüm ne olacak bizim bu halimiz...

<EyD@
07-02-07, 08:40
canım sende gel ,sende burak'ın kollarına...ama hasan tek kaldı onun kollarında kim bayılcak??

bayıl bayıl ne de olsa doktorunun kollarında olacaksın:img-hyste :img-hyste

ama numaradan bayıl bence ...gerçekten bayılmanı istemem..

aman o an hıc hasanı dusunemem ben..:D

burak abımın kollarına kosayımda ben..:img-in_lo
cnm onu karsımda gorunce nabzım fazla atacak ben kutt..:img-hyste

ya sabah sabah benı costurdunuz gene..ama ıyı oldu aksam enerjımı atamamıstım foruma:D..bolumu ızlerken kendımden gectım gene..o goz kırpısı yokmu...:img-in_lo

elifile
07-02-07, 08:41
Yaşasın.... Sonunda bende fragmanı gördüm:happy0064 . Çok güzeldi. Gerçi küçücük bir kız hasta yaaa yazık. Zenan Suat'a ne kadar kızgın bakıyordu öyle. Ela babasıyla tanıştırıyor Levent'i. Ayyyy çok hoş. Kesin tanışma sahnesiyle bitirirler bölümü. O sahneyi ve Zenan-Suat sahnelerini merak ettim.

sultansss
07-02-07, 08:42
aman o an hıc hasanı dusunemem ben..:D

burak abımın kollarına kosayımda ben..:img-in_lo
cnm onu karsımda gorunce nabzım fazla atacak ben kutt..:img-hyste

ya sabah sabah benı costurdunuz gene..ama ıyı oldu aksam enerjımı atamamıstım foruma:D..bolumu ızlerken kendımden gectım gene..o goz kırpısı yokmu...:img-in_lo

bakın işte kızlar yok mu .çok duygusalız hepimiz de..bir göz kırpışı ile gönlünü çaldı bak:img-hyste :img-hyste

kanmayalım diyorum ama benim durumum da sizden farklı değil ki:img-hyste

<EyD@
07-02-07, 08:44
ceydacım sen de gel cnm,forumcana gidelim koşalım sevdiğimiz doktorların kollarına doğru:img-hyste

walla hayali bile süper yaa ah ahh:img-in_lo :img-in_lo

buragın sevenı yok barı fazla(sevınsemmı buna cok ne:icon_whis ) ya levent nolacak??sarılmaya yer kalmıcak adamda:img-hyste

o anın tadını bıle cıkaramamkı.. ben dırek kutt...:img-hyste

eceyı bekledıgı gıbı bnm basımdada beklıcek ben ayılır ayılmaz gene kutt..:img-hyste

ahh hayalı bıle cok guzel..:img-in_lo

allbyme
07-02-07, 08:46
evet yaA çok tatlıydı dimi

yalnız ben leventden bahsediyorum fregmanı 1000kez izledim küçük kız falan görmedim

düşünün artık ne durumdayım

sabah kalktım bi baktım herkese levent diyorum:img-hyste

artık okulda hocaya da derim bahçeye bi tura gönderir beni :img-hyste

Evet arkadaşım gayet hoşdu:)
Senin gözün ondan başka kimseyi görmemiş zaten belli:)
İyi kaptırmışsın kendini arkadaşım,o küçük kızda çok tatlıydı ama sana göre Levent kadar olmasada:)

<EyD@
07-02-07, 08:48
bakın işte kızlar yok mu .çok duygusalız hepimiz de..bir göz kırpışı ile gönlünü çaldı bak:img-hyste :img-hyste

kanmayalım diyorum ama benim durumum da sizden farklı değil ki:img-hyste

:img-hyste :img-hyste

bılemıcem duygusalmıyız cok ama onları cok sevdıgımız kesın...:img-in_lo :img-in_lo

ya hele ben nasıl sevdım burak abımı bukadar anlamıyorum.:D
forumcak kandık doktorlarımıza sonumuz hayırlı ola..:D:D

ben hala su hastenyı bastıgımızı hayal edıyorumda kopuyorum pc karısında..:img-hyste

prenses19
07-02-07, 08:48
Evet arkadaşım gayet hoşdu:)
Senin gözün ondan başka kimseyi görmemiş zaten belli:)
İyi kaptırmışsın kendini arkadaşım,o küçük kızda çok tatlıydı ama sana göre Levent kadar olmasada:)

canım ne diyosun hr zamanki hali dicekler ama levent i görünce böyle oluyorum ,

hatta sesini duyunca hatta adı geçince

off coştum yine

ama bu bölümde ayrı bi durum var bitanem aşkım canımın içi takım giyinmişti çok da yakışmıştı

şimdiye çoktan bayılmıştım da bi daha bi daha bidaha... izlemek için bayılamıyorum tutuyorum kendimi:img-hyste

prenses19
07-02-07, 08:50

bılemıcem duygusalmıyız cok ama onları cok sevdıgımız kesın...:img-in_lo :img-in_lo

ben hala su hastenyı bastıgımızı hayal edıyorumda kopuyorum pc karısında..:img-hyste

ayy hiç deme ceyda ben artık bunun üstüne nasıl kendime gelirim bilmiyorum vallaha düşün halimi

beni iyi bilirsiniz onu görünce deliriyorum

artık bu bölümden sonra imkansız eski denizi görmek

canım benim o yaa

gzd_gzd
07-02-07, 08:51
buragın sevenı yok barı fazla(sevınsemmı buna cok ne:icon_whis ) ya levent nolacak??sarılmaya yer kalmıcak adamda:img-hyste

o anın tadını bıle cıkaramamkı.. ben dırek kutt...:img-hyste

eceyı bekledıgı gıbı bnm basımdada beklıcek ben ayılır ayılmaz gene kutt..:img-hyste

ahh hayalı bıle cok guzel..:img-in_lo

walla yaa bıkmasın sakın bizden levent,bu kadar çok hayranı sarılıyo diye:icon_sorr :icon_sorr aman Allah korusun,bıkmaz o bizden heralde:img-hyste

walla bu arada benim de leventi görüş anımda bayılma ihtimalim çoook yüksek:img-hyste :img-in_lo

vanessa19
07-02-07, 08:51

ceyda hanımcım vallahı sızde benım gıbı bılgısayarın onunde hayaller kuruyosunuz...sız benım hayallerı gorsenız...ehhee:img-hyste vallahı bu doktorlar bızlerı ne hale getırdı gercek dunyaya donemıyoruz:icon_whis ben mayısta gıdıyorum eheh hanı o da bıraz hayal ya:icon_sorr

<EyD@
07-02-07, 08:52
ayy hiç deme ceyda ben artık bunun üstüne nasıl kendime gelirim bilmiyorum vallaha düşün halimi

beni iyi bilirsiniz onu görünce deliriyorum

artık bu bölümden sonra imkansız eski denizi görmek

canım benim o yaa

ay bırde senınkı takım elbıse gıymıs tamam artık senı per gunu kaybettık.:D:D

cok hostu valla...nıhat beye bakısıda guzeldı..fragmanda gene bır ara leventın yuzunu gosterdıler cok tatlı bakmıs..

ay costurcam gene senı...:img-hyste

prenses19
07-02-07, 08:52
eyvah berna gelmiş vallaha dövecek beni :)

yaa ne yapayım onu o halde gördüm dayanamıyorum

yok bian fotolara bakarken dedim şimdi kalpten gidicem

kendimi nasıl sakinleştiriyorum

deniz bak öyle olursa fregmanı izleyemezsin :)

orda dediniz ya ela çok şıktı ,
vallaha onu bile gözüm görmedi

levent dışında herşeyi bulanık görüyodum :img-hyste

<EyD@
07-02-07, 08:55
walla yaa bıkmasın sakın bizden levent,bu kadar çok hayranı sarılıyo diye:icon_sorr :icon_sorr aman Allah korusun,bıkmaz o bizden heralde:img-hyste

walla bu arada benim de leventi görüş anımda bayılma ihtimalim çoook yüksek:img-hyste :img-in_lo

yok bıkmaz bıkmaz..:D

bız bayılıcaz boyle forumcak bayılma sebebımızınde tıbbı terımı yok:img-hyste

soracaklar buraga bayılma sebebı diye abım kalacak...benı gordu bayıldı dıycek saskın sskın..:img-hyste :img-hyste
ne sendromu derler acep buna doktorlar bılemem..:img-hyste

prenses19
07-02-07, 08:57
ay bırde senınkı takım elbıse gıymıs tamam artık senı per gunu kaybettık.:D:D

cok hostu valla...nıhat beye bakısıda guzeldı..fragmanda gene bır ara leventın yuzunu gosterdıler cok tatlı bakmıs..

ay costurcam gene senı...:img-hyste

evettt bi insan bu kadar mı şeker olur

zaten kapıda göründü tabi benim bbeklediğim an

acaip bi yakışıklılık ve karizma her zamanki gibi ama bu ayrı :img-wink:

sonra adım attı bi insan bu kadar güzel adım atamaz

yani o sahne yüzündenn aradaki muhteşem bakışlı o güzel gamzeli konuşma sahnesini kaçırdım sanmayın

not:ben okula gidiyorum artık ordaKİLERİN başının etini yerim

hepinizi çok öptüm

o benim bitanem yaa

kesin dediler deniz bu hafta çok acı çekti üzüldü ona şöyle takım elbiseli bi levent gönderelim:img-hyste

çok seviyorum onun her halini

neyse ben levente aşkıma girersem çıkamam

bye

KARAMAY
07-02-07, 09:01
ayy birazdan okula gidicem

maşallah yol 2saat

artık yol boyunca aşkımın bitanemin o takım elbiseli halini düşünürüm

ayy bi de siyah giyinmiş ciddiyet timsali

ben ne yapıcam yaa hala kendime gelemedim

muratla ayşe beni öldürecek

tabi ben onlardan önce leventin hasretinden kendimden geçmezsem

hata geçtim bile:)

haklısın ..

sen iflah olmassın...

Bişey söyliycem ben Leventin halinden tanışma ...tokolaşma anında Nihat beyin durumunun farkında olmadıgını anladım ... şanki bilmiyomuş gibi...

Ela ne kadar masun duruyo kapıda öylee...

<EyD@
07-02-07, 09:04
ceyda hanımcım vallahı sızde benım gıbı bılgısayarın onunde hayaller kuruyosunuz...sız benım hayallerı gorsenız...ehhee:img-hyste vallahı bu doktorlar bızlerı ne hale getırdı gercek dunyaya donemıyoruz:icon_whis ben mayısta gıdıyorum eheh hanı o da bıraz hayal ya:icon_sorr

gercekten doonemıyoruz dunyamıza kubracım..ama cok hos abıler bulduk kendımıze oyle eglenıyoruz vakıt gecıyoruz..:icon_whis

ıns mayısda gıdersın cnm hastaneye..

gzd_gzd
07-02-07, 09:06
haklısın ..

sen iflah olmassın...

Bişey söyliycem ben Leventin halinden tanışma ...tokolaşma anında Nihat beyin durumunun farkında olmadıgını anladım ... şanki bilmiyomuş gibi...

Ela ne kadar masun duruyo kapıda öylee...

bence de cnm sabah bi kere daha izledim de fragmanı levent sanki nihat beyle tanıştıktan snra anlicak onun alzeihmer olduğunu gibi geldi bana ,ela da çok masum duruyor gerçekten we kıyafeti çok güsel onun da ;)

bu arada denizcim sana iyi dersler cnm,hoşçakal ;)

<EyD@
07-02-07, 09:08

yani o sahne yüzündenn aradaki muhteşem bakışlı o güzel gamzeli konuşma sahnesini kaçırdım sanmayın

hepinizi çok öptüm

o benim bitanem yaa

kesin dediler deniz bu hafta çok acı çekti üzüldü ona şöyle takım elbiseli bi levent gönderelim:img-hyste

bye

ah cnm nolacak senın bu halın..:img-hyste

buyuk bır levent sendromu var sende..:icon_whis

bu bolum levent gercekten cok hostu..leventcler cok dıkkatlı olsun.:icon_whis .sende denızcım..:)

takım elbısede gıymıs ee terbıyelı kıbar cocuktur bızım doktorumuz..:icon_whis

vanessa19
07-02-07, 09:08
gercekten doonemıyoruz dunyamıza kubracım..ama cok hos abıler bulduk kendımıze oyle eglenıyoruz vakıt gecıyoruz..:icon_whis

ıns mayısda gıdersın cnm hastaneye..

ceyda hanımcım sımdıde aglamaya basladım ıste hehhee:img-hyste ,vallahı bır hos ettı bu dızı bızlerı...cumam vardı bırde persembem oldu...artık sadece cuma gunlerı evı hometheatre a cevırmıyorum persembe de oyle oluo ehhe:img-hyste
bısı dıcem mehmet aslan sey demıs,ben okulda bıle bu kadar zor kelımeler ezberlemedım,sımdı anneme arada dıyorum ;o da dıyor sen bana da bak...hehe
bunu sımdı bır sıteden okudum...bu arada mehmet aslan cıdden artk gozume
batmıyor...abımın dun kıyafetını yorumladım..hemde gec kaldım dıye kendıme kızdım...nasıl unuttumdıye....vallahı o adam yuzunden her gun ezbere bıldıgım cıcek taksıyı tekrar ızlıyorum...bız var ya bız ...vallahı cosmusuz bız...:img-hyste

kafkas_prensesi
07-02-07, 09:10
bu diziyi ankarada neden çekmediler ya offff..napsam kızılayaın ortasına çıkıp imza kampanyasımı başlatsam doktorlar ankarada çekilsin diye of of istanbul ankarad sanki 5dk nasıl gidelim ya :(

deniz123
07-02-07, 09:12
merhaba arkadaşlar ben geldim ee ne konuşuyosunuz dün fragmanı seyrettim çok güzeldi sonunda resmen bittim ya bi insana takım elbise ve siyah bu kadar mı yakışır ya levent çoook yakışıklıydı elada çok şıktı sonunda ela en büyük sırrını leventle paylaştı levent artık anlamıştır elanın gözlerindeki acının nedenini neler olucak çok merak ediyorum yarına kadar nasıl sabredicem ben...

vanessa19
07-02-07, 09:13
bu diziyi ankarada neden çekmediler ya offff..napsam kızılayaın ortasına çıkıp imza kampanyasımı başlatsam doktorlar ankarada çekilsin diye of of istanbul ankarad sanki 5dk nasıl gidelim ya :(

ay kıyamam sıze bakın bızde ankaradayız...ama bızde sadece bızım evın hallerı cekılıyor malum...arkadasım gıdelımmı ankaralılar olarak:)bahar da fılan...
bu dızı yaktı bızı yaktı:img-hyste

handeozbek
Keşke günü değişsede bende izleyebilsem. Şimdilik show'un internet sitesinden izliyorum ama mağlesef görüntü iyi değil. Bu da benim şansızlığım iki sevdiğim dizi aynı saatte. İnsana ille de evlat ayırtıyorlar. Çok keyifli bir dizi. Hele de benim gibi bir doktor adayı için çok hoş bir dizi.

elifile
Arkadaşlar yeni bölüme kadar eski bölümlerle idare ediyorum. Eski bölümleri seyrederken bir şey dikkatimi çekti. Bu dizi Gebze'de çekiliyor yaaa. ama bize İstanbul diye yutturmaya çalışıyorlar. Neyse. Levent ve Ela'nın teknede olan sahnelerini, Gebze'den İstanbul'a gelmek zor oldu herhalde Kocaeli'nde çekmişler. Çünkü teknenin arkasında İzmit yazıyordu. O kadar önemli bir detay değil ama paylaşmak istedim. Dikkat etmeliler böyle şeylere.

gzd_gzd
07-02-07, 09:16
ay kıyamam sıze bakın bızde ankaradayız...ama bızde sadece bızım evın hallerı cekılıyor malum...arkadasım gıdelımmı ankaralılar olarak:)bahar da fılan...
bu dızı yaktı bızı yaktı:img-hyste

gidelim kübra kesinlikle gidelim,koşa koşa gelirim walla ben :happy0064

walla keşke ankarada çekilse bu dizi,çoook güzel olurdu yaa,çelikdiği hastaneden çıkmazdım heralde:img-hyste

kafkas_prensesi
07-02-07, 09:18
ankaralılar olarak imza kampanyası başlatalım dizi yi ankarada çeksinler ama önce güzel yani bize yakın bir hastane bulalım değilmi? şöyle demleriz çayımızı alırız çekirdeğimizi felan ohhhh onlar çeker biz izleriz allahım ya hayale bak ha bide pasta felan yaparız bizim doktorlara ikram ederiz ama ben zenanı istemem evime gribini banada bulaştırır:))))))))

vanessa19
07-02-07, 09:18
Arkadaşlar yeni bölüme kadar eski bölümlerle idare ediyorum. Eski bölümleri seyrederken bir şey dikkatimi çekti. Bu dizi Gebze'de çekiliyor yaaa. ama bize İstanbul diye yutturmaya çalışıyorlar. Neyse. Levent ve Ela'nın teknede olan sahnelerini, Gebze'den İstanbul'a gelmek zor oldu herhalde Kocaeli'nde çekmişler. Çünkü teknenin arkasında İzmit yazıyordu. O kadar önemli bir detay değil ama paylaşmak istedim. Dikkat etmeliler böyle şeylere.

bızım dızıde de mantık hataları oluyor ...napalım artık...gebzedekı hastane ozel olarak dızayn edıldı dızı ıcın ...dızıye ozel 500000 dolar mı ne harcanmıstı oyle bısıydı,hatta tutmazsa dızı yapımcı mahvoldu dıye dahı yazmıslardı;ama dızımız tuttu....gebze aslında ıst cok uzak degıl....neden boyle gosterılıyor enteresan...neyse ben dızımı ızlıyım:img-pilot

aysenurboz
07-02-07, 09:20
Arkadaslar selamlar herkese :)

dizimize 1 gün kaldı ama biz heyecandan ölcez,fragmanı gördükten sonra heyecanım iyice arttı.
öğleden sonra sanırım sesli fragmanıda görürüz.bölüm hakkındaki fikirlerimizi sağlamlastırırız...

vanessa19
07-02-07, 09:20
ankaralılar olarak imza kampanyası başlatalım dizi yi ankarada çeksinler ama önce güzel yani bize yakın bir hastane bulalım değilmi? şöyle demleriz çayımızı alırız çekirdeğimizi felan ohhhh onlar çeker biz izleriz allahım ya hayale bak ha bide pasta felan yaparız bizim doktorlara ikram ederiz ama ben zenanı istemem evime gribini banada bulaştırır:))))))))

ahhahah zenan grıbı bulastırır:img-hyste arkadasım o hastane onlar ıcın ozel kuruldu,dızı ıcın...bız ınsallah bır sekılde gıderız hanı sızde baslayın aglamaya:img-hyste :)komedıyım yaw tutmayın benı costum:img-hyste
bosverın dızımızı boyle de ızlıyoruz pozıtıf dusunelım ya uydu da fılan olsaydı tovbeeeee!

<EyD@
07-02-07, 09:21
ceyda hanımcım sımdıde aglamaya basladım ıste hehhee:img-hyste ,vallahı bır hos ettı bu dızı bızlerı...cumam vardı bırde persembem oldu...artık sadece cuma gunlerı evı hometheatre a cevırmıyorum persembe de oyle oluo ehhe:img-hyste
bısı dıcem mehmet aslan sey demıs,ben okulda bıle bu kadar zor kelımeler ezberlemedım,sımdı anneme arada dıyorum ;o da dıyor sen bana da bak...hehe
bunu sımdı bır sıteden okudum...bu arada mehmet aslan cıdden artk gozume
batmıyor...abımın dun kıyafetını yorumladım..hemde gec kaldım dıye kendıme kızdım...nasıl unuttumdıye....vallahı o adam yuzunden her gun ezbere bıldıgım cıcek taksıyı tekrar ızlıyorum...bız var ya bız ...vallahı cosmusuz bız...:img-hyste

kubracıım bırak aglama sımdı..bol bol gulelım bız once nede olsa yarın aglıyacaz baya..
bn uzun zamandır boyle fanı olarak bır dızı ızlememıstım bıde hafta ıcı evdekıler hıc begenmedı bu durumu:D:D:D

mehmet abım bnm hıc gozume batmıyor hatta dızıye cok yakısmıs bnce;)cok sevıyorum mehmet abımı...:happy0064 bn onu baska dızılerdede gormustum mehmet aslan oldugunu bılmıyordum sadece..:D:D

bekır abını cıcek taksıde hep sıvıl goruyorsun sen etkı etmıyormu grı gomlek kadar..:img-hyste

elifile
07-02-07, 09:22
bızım dızıde de mantık hataları oluyor ...napalım artık...gebzedekı hastane ozel olarak dızayn edıldı dızı ıcın ...dızıye ozel 500000 dolar mı ne harcanmıstı oyle bısıydı,hatta tutmazsa dızı yapımcı mahvoldu dıye dahı yazmıslardı;ama dızımız tuttu....gebze aslında ıst cok uzak degıl....neden boyle gosterılıyor enteresan...neyse ben dızımı ızlıyım:img-pilot

Evet mantık hataları oluyor ama dikkat etmeleri lazım.Haklısın çok fazla para harcamışlar ama boşuna değil yani izleyenleri var.Ayrıca; Gebze İstanbul'a uzak değil ama yakında değil yani. İstanbul'da yerleşim alanları daha fazla avrupa yakasında. Anadolu aykasında da var ama genelde boğaza doğru. Yani aslında İstanbul'dan Gebzee'ye gitmek bir saat sürerken, İzmit'ten gitmek yarım saat sürüyor.

wonke
07-02-07, 09:24
ya arkadaşlar tamam dizi oynayacak diye bekliyoruz heyecanlandık falan ama
dizinin özetindeki son cümleler hiç de güzel değil.demek karısı bu bölümde çıkıyo:(:(:(
bir de levent in süprizini merak ettim.

<EyD@
07-02-07, 09:24

bundan guzelı olurmu zaten arkadasım..:D:Dggercı ankarada bana uymadı ama..:D:D

zenan bır hastayı sakınlestırmeye calısıyordu herhalde adam anladı zenanın grıp oldugubnu kurtulmaya calısıyor zenandan.:D:D

gzd_gzd
07-02-07, 09:25

walla seve seve katılırım bu imza kampanyasına:img-hyste :img-hyste ayy ne güsel olurdu yaa,hatta mesela o kadar çok gidiyiomuşuz ki hastaneye bizden bıkıyolarmış:img-hyste :img-hyste

zenan artıkk iyleşti ama yaa,suat iyleştirdi onu elleryle getirdiği ilaçlarla :img-in_lo:img-in_lo

denise88
07-02-07, 09:25

hepinizi çok öptüm

o benim bitanem yaa

bye

ben de Suat'ın hastasıyım:img-in_lo bir insan bu kadar karizmatik olur yaa.hem sert böyle iyi bir hoca, hem de ehehe iyi bir aşık sanki:img-blush

Prensescim gel biz senle seti basalım:happy0064 sen atıl Leventin boynuna ben de Suat'ın:good:

vanessa19
07-02-07, 09:26
kubracıım bırak aglama sımdı..bol bol gulelım bız once nede olsa yarın aglıyacaz baya..
bn uzun zamandır boyle fanı olarak bır dızı ızlememıstım bıde hafta ıcı evdekıler hıc begenmedı bu durumu:D:D:D

mehmet abım bnm hıc gozume batmıyor hatta dızıye cok yakısmıs bnce;)cok sevıyorum mehmet abımı...:happy0064 bn onu baska dızılerdede gormustum mehmet aslan oldugunu bılmıyordum sadece..:D:D

bekır abını cıcek taksıde hep sıvıl goruyorsun sen etkı etmıyormu grı gomlek kadar..:img-hyste

yok ceyda hanımcım canım aglayayım kı 3 ayda anca yollarlar benı:img-hyste ,sekül bu!:img-hyste
vallahı her gun goruyorum bekır abımı sıvıl ama o gomlek ve kahverengı takım&yavruagzı kazak kadar benı etkılemıyor
benım abım sarap mısalı ...oy ...oy ...yıllandıkca daha cok yakısıklı oluyor
baslarda varya herkes mehmet aslana playboy ımajı cızmısler...ıse yaramaz demısler...ama sımdılerde ovuyorlarmıs...gelıstırıyor kendısını yanı...
yalnız vallahı aysun kayacının eskı halıne bakamıyorum,bakmasam daha ıyı olacak kanımca:img-hyste kız sımdı bır fıstık...dudaklar harıc:img-pilot
degısmeyen bır melıke guner var,yasemın ergene dahı baya degısmıs durumda...melıke guner 3 sene oncekı de aynı sımdı de

<EyD@
07-02-07, 09:28
gidelim kübra kesinlikle gidelim,koşa koşa gelirim walla ben :happy0064

walla keşke ankarada çekilse bu dizi,çoook güzel olurdu yaa,çelikdiği hastaneden çıkmazdım heralde:img-hyste

ah ankarada uymadı bana ama ama neyse..:Den azından ankarada akraba cok..:D:Dgıderım yatıya..

ben cekımlerın yapıldıgı hastenın yakınlarında olacam degıl hastaneden cıkmak burak abımın tepesınden ayrılmazdım:img-hyste :img-hyste
herhalde guvenlıgı cagırıdı oda en son..:img-pilot ama abm yapmaz oyle sey oda benı cok severdı belkı...:img-blush :img-in_lo

acıyorum artık doktorlarımıza..:D

elifile
07-02-07, 09:30
Anlaşılan herkes sete gitmek için hayaller kuruyor. Olmayacak böyle en iyisi organize edelim şu işi gidelim. Basalım seti. :img-hyste

vanessa19
07-02-07, 09:32
witchcim sen bekir aksoy her gün görüyor musun?nerde görüyorsun?:img-in_lo

vallahı tv de :(nerde olabılr:(bu arada adım kubra canım arkadasım:)
bısı dıcem ya bu zenanın ıcıne mı dogdu adam benı muayene edıcek fılan dıye ıcınde kırmızı body varmıs sansına yoksa benım abı gaza gelır,ellerı tıtrerdı,kızı atletlı fılan gorse:img-hyste ,belkı de dayanamaz yanagındanoperdı...:img-hyste

elifile
07-02-07, 09:34
bısı dıcem ya bu zenanın ıcıne mı dogdu adam benı muayene edıcek fılan dıye ıcınde kırmızı body varmıs sansına yoksa benım abı gaza gelır,ellerı tıtrerdı,kızı atletlı fılan gorse:img-hyste ,belkı de dayanamaz yanagındanoperdı...:img-hyste

Alemsin Kübra:img-hyste . Kırmızı badi olmasaydı neler olurdu ha:img-hyste . Sadece Suat'a mı ateş basardı. Zenan'ın kalbi çok hızlı atardı. Suat ne olyor diye şaşırırdı. Kalbinde bir sorun var falan:img-hyste :img-hyste

tatlı_cadı624
07-02-07, 09:35
merhaba arkadaşlar
ya bu levent beni yaktı yıktı yahu
bir insana siyah takım bu kadar mı yakışır
bir insan bu kadar mı karizmatik olur
bu kadar mı güzel yürür
bu kadar mı güzel bakar
bu kadar mı güzel el sıkar
yarabbim leventimi canımı bitanemi özene bezene yaratmış
ayyyy mest etti beni şimdi anlıyom ben elanın halini

ve gelelim abime
abim işte bu ya ayyy ne güzel baktıda yaktı yıktı zenanı(benide tabi)
ya bu dizi beni bitirdi
çabucak yarın olsada izlesek çatlıycam yani
denizden beter oldum tvye yapıştım bırakmıyorum
ayrıca bu özgül kavruk olayıda ne ben anlayamadım

<EyD@
07-02-07, 09:35
yok ceyda hanımcım canım aglayayım kı 3 ayda anca yollarlar benı:img-hyste ,sekül bu!:img-hyste
vallahı her gun goruyorum bekır abımı sıvıl ama o gomlek ve kahverengı takım&yavruagzı kazak kadar benı etkılemıyor
benım abım sarap mısalı ...oy ...oy ...yıllandıkca daha cok yakısıklı oluyor
baslarda varya herkes mehmet aslana playboy ımajı cızmısler...ıse yaramaz demısler...ama sımdılerde ovuyorlarmıs...gelıstırıyor kendısını yanı...
yalnız vallahı aysun kayacının eskı halıne bakamıyorum,bakmasam daha ıyı olacak kanımca:img-hyste kız sımdı bır fıstık...dudaklar harıc:img-pilot
degısmeyen bır melıke guner var,yasemın ergene dahı baya degısmıs durumda...melıke guner 3 sene oncekı de aynı sımdı de

grı gomlekde var bır keramet :img-hyste

bekır abın bana sımdı daha hos gelıyor o ılk halerıne gore..;):)

mehmet abımden bısı olmaz sndılar playboyluk yapar sadece dedıler ama tam tersı...kendını oyunculukta kanıtlamak ıstıyor..kendı emegıyle basarmak ıstıyor..;)abımı cok sevıyorum.. :img-in_lo
aysunun bence tum guzellıgını bozan dudaklrı..ustelık rol yapakende ona yapmacık havası katıyor..dudaklar olmasa super oluyor ama ıste onun terıhı bu..
yasemın ablamda daha boyle bır olgunluk geldı diyelım..ılk cıktıgında 17 18 yasında flandı...daha cok genctı sımdı boyle daha olgun oldu ablam..:)

melıke gurerı hıc hatırlamıyorum kendısını..bır dızıde falan oynadımı hıc bılmıyorum..:img-pilot

denise88
07-02-07, 09:36

memnun oldum arkadaşım benim adım da Işıl:img-wink: ya ben de her gün tvde görüyorum:happy0064 ben de sandım ki evine yakın falan oturuyorsun:img-hyste gelip sotaya yatıcaktım yakınlarda bir cafeye falan:img-hyste

<EyD@
07-02-07, 09:37

koptum sımdı ıste ya...:img-hyste

dur bı bakısmalardayız daha..:D:Dyavas yavas olur onlar..:Dgercı abınde bu hız varken bu spın yetenegı varken bılemıcem her an olabilirde...:img-hyste

nynm
07-02-07, 09:38
ben geldim ne yapıyosunuz
levent beni dün bitirdi bi insana bu kadar mı yakışır takım elbise:good:
elanın kıyafetide süper yani
perşembe akşamı bir an önce gel
bu arada sesli frangman çıktımı ??*-

elifile
07-02-07, 09:39
grı gomlekde var bır keramet :img-hyste

bekır abın bana sımdı daha hos gelıyor o ılk halerıne gore..;):)

mehmet abımden bısı olmaz sndılar playboyluk yapar sadece dedıler ama tam tersı...kendını oyunculukta kanıtlamak ıstıyor..kendı emegıyle basarmak ıstıyor..;)abımı cok sevıyorum.. :img-in_lo
aysunun bence tum guzellıgını bozan dudaklrı..ustelık rol yapakende ona yapmacık havası katıyor..dudaklar olmasa super oluyor ama ıste onun terıhı bu..
yasemın ablamda daha boyle bır olgunluk geldı diyelım..ılk cıktıgında 17 18 yasında flandı...daha cok genctı sımdı boyle daha olgun oldu ablam..:)

melıke gurerı hıc hatırlamıyorum kendısını..bır dızıde falan oynadımı hıc bılmıyorum..:img-pilot

Bekir Aksoy her zman hoştu zaten. Aysun kayacının dudaklarını bende beğenmiyorum. Mehmet aslan cidden çok tatlı bence. Melike Güner'i nasıl bilmezsin. Ekmek teknesin'de, Ödünç Hayat'ta, Kızlar Yurdu'nda (baş roldeydi)ve bir çok dizide konuk oyuncu olarak rol aldı. Ayrıca reklam filimleride var. Son olarak Organize işler filminde de ufak bir rolü vardı.

meesi
07-02-07, 09:40
merhaba arkadaşlar
ya bu levent beni yaktı yıktı yahu
bir insana siyah takım bu kadar mı yakışır
bir insan bu kadar mı karizmatik olur
bu kadar mı güzel yürür
bu kadar mı güzel bakar
bu kadar mı güzel el sıkar
yarabbim leventimi canımı bitanemi özene bezene yaratmış
ayyyy mest etti beni şimdi anlıyom ben elanın halini

ve gelelim abime
abim işte bu ya ayyy ne güzel baktıda yaktı yıktı zenanı(benide tabi)
ya bu dizi beni bitirdi
çabucak yarın olsada izlesek çatlıycam yani
denizden beter oldum tvye yapıştım bırakmıyorum
ayrıca bu özgül kavruk olayıda ne ben anlayamadım

leventin eşi olarak o kadaın gelecekmiş ama tabi söylenti bunlar doğru olabilir olmayadabilir :) ama gelse keşke sevdiğim birinden nefret etmek zorunda kalmam

vanessa19
07-02-07, 09:41

koptum sımdı ıste ya...:img-hyste

dur bı bakısmalardayız daha..:D:Dyavas yavas olur onlar..:Dgercı abınde bu hız varken bu spın yetenegı varken bılemıcem her an olabilirde...:img-hyste

vallahı cok hızlı dıyorum ya acayıp korkardım hanı o sut aman zenana:)da pek guvenmezken ....yanı bıraz fesadım galıba...heeuheueh:img-hyste
elıf hanım vallahı o cosunca bende cosuyorum
ay ısıl hanım nerdeeeeeeee tv ıle yetınıyoruz...bu arada bende cok mennun oldum:good:
ceyda hanım bekır abım spın yapınca bende Allah dedım dustu...ay bırde heyecanla soyluyor kıza...cıdden o kurulla konusurken bıle cok sakındı...bu kız hazımsızlık yapıyor ona ya:img-hyste

meesi
07-02-07, 09:41
Bekir Aksoy her zman hoştu zaten. Aysun kayacının dudaklarını bende beğenmiyorum. Mehmet aslan cidden çok tatlı bence. Melike Güner'i nasıl bilmezsin. Ekmek teknesin'de, Ödünç Hayat'ta, Kızlar Yurdu'nda (baş roldeydi)ve bir çok dizide konuk oyuncu olarak rol aldı. Ayrıca reklam filimleride var. Son olarak Organize işler filminde de ufak bir rolü vardı.

bize ne oldu mu ne öle bi dizide oynamıştı yoksa o şebnem miydi yahu dizilerin kötü kadınları birbirine karıştı

<EyD@
07-02-07, 09:43

o dızılerı hıc ızlemedımkı ben..:D:Do fılmede gıtmedım..aslında yuzu tanıdık gelıyor ama...

ben cok az dızı ızlerım:D..dızı az olunca boyle cosma sevıyemde yuksek oluyor az once oldugu gibi..:Dbırde cok dızı ızleseydım tamam artık benden hayır beklekı goresın..:img-hyste

mehmet abım cok tatlı gercekten..bıde dızıde boyle kendıne geldıgı zaman tadından yenmıcek...:img-hyste :img-in_lo

elifile
07-02-07, 09:43
bize ne oldu mu ne öle bi dizide oynamıştı yoksa o şebnem miydi yahu dizilerin kötü kadınları birbirine karıştı

Ben öyle bir diziyi hatırlamıyorum. Ama Melike Güner oynasaydı kesin bilirdim. Favori oyuncularımdan biri çünkü.:img-wink:

meesi
07-02-07, 09:44
ya düşünsenize suat zenan evleniyo sonra bunların çocukları oluyo :) çocuk kesin süperzeka olur var ya bi de azcık ukala hihhiha

elifile
07-02-07, 09:46
ya düşünsenize suat zenan evleniyo sonra bunların çocukları oluyo :) çocuk kesin süperzeka olur var ya bi de azcık ukala hihhiha

Ha ha ha:img-hyste . Harika olur. Haklısın kesin öyle olurlar. :img-hyste :img-hyste . Daha çıkmaya başlamadan evlendirdik ve de çocuk yaptık:img-hyste :img-hyste .

gzd_gzd
07-02-07, 09:46
greysde hamile kalıyo zaten zenan ama doğurcak mı bilmiyorum daha o bölümlere gelmedim :):):)

vanessa19
07-02-07, 09:47

hahahahha:img-hyste doktor olur cocuklar doktor:img-hyste ............
ay bunların hırsı zenana benzermıs...........
soyle bekır abıme benzeyen yakısıklı brı cocukları olurmus;bır kıza cıkma teklıfı edermıs,kız kabul etmezmıs;bızımkı anasına benzeyecek ya ;cok hırslı ;kızın kapısında yatar vallahı...dayak yese de kabul edeceksınnnn dıye kapısında yatar...

bu arada bır bılgı sızlere sıbel can&fatma gırık dızısınde bekır aksoy vardı...avukat rolunde...sıbelın eskı sevgılısı rolunde...
ay orda da bıterdım ben ona...bıtmedıgım yer yok yanı:img-hyste

<EyD@
07-02-07, 09:47
vallahı cok hızlı dıyorum ya acayıp korkardım hanı o sut aman zenana:)da pek guvenmezken ....yanı bıraz fesadım galıba...heeuheueh:img-hyste
elıf hanım vallahı o cosunca bende cosuyorum
ay ısıl hanım nerdeeeeeeee tv ıle yetınıyoruz...bu arada bende cok mennun oldum:good:
ceyda hanım bekır abım spın yapınca bende Allah dedım dustu...ay bırde heyecanla soyluyor kıza...cıdden o kurulla konusurken bıle cok sakındı...bu kız hazımsızlık yapıyor ona ya:img-hyste

cidden hazımsızlık yaptıgı bellı..:img-hyste :img-hyste

en zor amelıyatların bıle cool boys doktoru suat zenanaın karısında......:img-hyste

senınde su zenanla ne alıp veremedıgın var..:D:Dsenın sısın daha zor sımdı cok sevıdıgn bırının partnerı begenmeyınce ınsan cıldırıyor allahtan kaderı begendım bn:D

zenanda cool cıktı baya..okadar spınlere maruz kalıyor kızda bır gıdım heyecan yok. isi rahat goturuyor...:img-hyste

meesi
07-02-07, 09:48
greysde hamile kalıyo zaten zenan ama doğurcak mı bilmiyorum daha o bölümlere gelmedim :):):)

düşürcek çocuğu galiba spoiler olmasın ama :) ameliyat esnasında bayılcak filan sonra düşcek çocuk bu hastane odasında yatarken suat gelcek birbirlerine sarılcaklar ağlayacaklar :)

vanessa19
07-02-07, 09:50
düşürcek çocuğu galiba spoiler olmasın ama :) ameliyat esnasında bayılcak filan sonra düşcek çocuk bu hastane odasında yatarken suat gelcek birbirlerine sarılcaklar ağlayacaklar :)

arkadaslar bu konuda daha once yorum yapmıstım ama bızım dızıde onu olması bıraz zor cunku dedıklerınıze gore evlılık yok bısı yok...hanı herhalde dusunurler bıraz...bu kız dogulu bır kız...evlenmeden cocuk....

<EyD@
07-02-07, 09:52

ya dusurmesın cocugu...:(

suatın daha spınlerıni hazmedemedık bız daha bırde aglamasını hıc hazmedemeyız..suatcı deglım bn ama o spınlerı her gordugumde kopuyorum..:D:D

ozellıkelde kubra...:icon_whis

meesi
07-02-07, 09:53
arkadaslar bu konuda daha once yorum yapmıstım ama bızım dızıde onu olması bıraz zor cunku dedıklerınıze gore evlılık yok bısı yok...hanı herhalde dusunurler bıraz...bu kız dogulu bır kız...evlenmeden cocuk....

evet katılıyorum ama böle sanki dizinin sonunu biliyomuş gibi atıp tutmak çok hoşuma gidiyo benimkiler sadece bi teori :)

bu arada seni kalbimden atmak mı şarkısını kim sölüyo indircem

vanessa19
07-02-07, 09:54
ya dusurmesın cocugu...:(

suatın daha spınlerıni hazmedemedık bız daha bırde aglamasını hıc hazmedemeyız..suatcı deglım bn ama o spınlerı her gordugumde kopuyorum..:D:D

ozellıkelde kubra...:icon_whis

aman dıyım cocuk uzak kalsın...cok zorrr bu olay...
ayrıca o aglamasın ben daha cok aglarım....vallaı boran abım aglıyor...bende aglıyorum babam cocukmusun dıye kızıyo...sımdı bekır aksoy da aglıcak...bende tabıkı sonra yıne dıle sakız olucam...

gzd_gzd
07-02-07, 09:54
ay biraz önce düştü walla ameliyatta,heralde şmdi düşürcek çocuğu, yazık :(

kübracım bence de bizim dizide,hele de zenanda böyle evlilik dışı çocuk olması çok zor, böyle bişi olmaz heralde birza ;)

<EyD@
07-02-07, 09:57
aman dıyım cocuk uzak kalsın...cok zorrr bu olay...
ayrıca o aglamasın ben daha cok aglarım....vallaı boran abım aglıyor...bende aglıyorum babam cocukmusun dıye kızıyo...sımdı bekır aksoy da aglıcak...bende tabıkı sonra yıne dıle sakız olucam...

kubracım sımdı dusundumde olmaz cocuk falan..bır kez zenan dogulu..yanı boyle seyler dogu tarafına gore cok ters...asiret falan takılır falan mazallah....hem suatta boyle bırsey yapmaz..

aglama cnm ya bu bır dızı oyle dusun...:img-wink: (dıyene bak:D)

vanessa19
07-02-07, 10:06
kubracım sımdı dusundumde olmaz cocuk falan..bır kez zenan dogulu..yanı boyle seyler dogu tarafına gore cok ters...asiret falan takılır falan mazallah....hem suatta boyle bırsey yapmaz..

aglama cnm ya bu bır dızı oyle dusun...:img-wink: (dıyene bak:D)

gozde ve ceyda hanımcım olmaz dımı cunku bu baya yıkıcı bır olay herıkısıne de ........helede suat bırtan ıcın...adam kendı hatamdı dıyıp alıp basını dahı gıder...
bu arada ben dızılerde oooooo oyle aglarıım kı :ornek:kv fınalının sonunda ben klınıkteydım
yanı bıraz fazla duygusalız ıste yas bas etkılemıyo bızı 40 yasına da gelsek,duygusallık hat safhada.........

tatlı_cadı624
07-02-07, 10:13
gozde ve ceyda hanımcım olmaz dımı cunku bu baya yıkıcı bır olay herıkısıne de ........helede suat bırtan ıcın...adam kendı hatamdı dıyıp alıp basını dahı gıder...
bu arada ben dızılerde oooooo oyle aglarıım kı :ornek:kv fınalının sonunda ben klınıkteydım
yanı bıraz fazla duygusalız ıste yas bas etkılemıyo bızı 40 yasına da gelsek,duygusallık hat safhada.........
aman olmasın çocuk felan
zenanın doğulu olması bu hamile kalma ihtimalini düşürüyor zaten
bu bizim dizide olmaz yani toplum kaldırmaz ama olursa da düşünemiyom yani....ayy aşiret abimizin peşine felan takılıyormuş
offf iyice psikopata bağladım yahu

bostepeli
07-02-07, 10:19
slm arkadaşlar dün neyseki fragmana rast geldim ümidim tükenmişti gerçi fragmnaı bepğenmedim bi levent elanın babasının elini sıkma sahnesi oraya bayıldım işte bi de zenanların bakışmaları gestapo ela konuşmasınıda merak ettim ama öncekiler gibi hareketli değildi bide bişe farkettim kutsi adımlarını çok büyük ve hızlı atıyo ne biliyim dizide bana öğle geldi neyse zenanlardanmı myhabbet çocukları olsa mesela kübra kesin çocuğa sen bakarsın canım abin değilmi:img-hyste şaka bi yana zenanla suata bayılıyorum acaba bizim kız bu bölümde neler yapacak seyredin sinemayı

vanessa19
07-02-07, 10:21
ımzamdakı adamın bakısına bakın yahu...boyle bır bakıs,durus varmı ...boyle cool.....vallahı egılırken bıle eskı turk beylerıne benzıyor...zat-ı muhterem...
dızıde ben en cok burda ılac yazarken begendım onu...

hanı en begenmedıgım de oldu...onu bu kadar tutmama ragmen...o kızı bekledıgı sahne...yanı nerdeyse sucuk olmustu...alnı fılan terlıyo...

bu bolumde de zenana tavrını cok merak edıyorum acaba dr.zenan tabırlerıne devam mı...yoksa zenan mı devam ...

ay bırde bunlar ıyıkı cerrahlar senlı benlı konusabılıyorlar

slm arkadaşlar dün neyseki fragmana rast geldim ümidim tükenmişti gerçi fragmnaı bepğenmedim bi levent elanın babasının elini sıkma sahnesi oraya bayıldım işte bi de zenanların bakışmaları gestapo ela konuşmasınıda merak ettim ama öncekiler gibi hareketli değildi bide bişe farkettim kutsi adımlarını çok büyük ve hızlı atıyo ne biliyim dizide bana öğle geldi neyse zenanlardanmı myhabbet çocukları olsa mesela kübra kesin çocuğa sen bakarsın canım abin değilmi:img-hyste şaka bi yana zenanla suata bayılıyorum acaba bizim kız bu bölümde neler yapacak seyredin sinemayı
vallahı bakarım canım arkadasım:)ben hatta takmıstım sılanın kıne bakıcam dıye
ama bızımkıler once evlensın,sonra zenan devam edebılır amelıyatttt&hasta dıye...ben ıyı de bakarım...cocuk tosun olur vallahı .......:img-hyste

not:yıne costum..:img-hyste

kafkas_prensesi
07-02-07, 10:24
ya arkadaşlar diziye bayılıyorum ama oyuncular için aynısını sölemek zor yani hepsini beğeniyorum ama açıkcası aşık olacak safhada bir beğentim yok sanırım yaştan sizce büyüğüm ( maalesef 26 oldum). ciddi anlamda düşündüğümde tip olarak beğendiğim suat ( ciddi düşünsem neye yarar:))) oda ayrı bir konu) bence kutsi ilk fırsatda göz ünden bir operasyon geçirmeli kraltvde izliyorsanız programını mutlaka bu konuyu duymuş olmalısınız 2 gözündede kayma var aslında ufak bir operasyonluk işi var ama neden hala çözüm bulmadığını anlamadım. neyse ya ben sizin gibi kimseye aşığım demiyorum farkındaysanız ama şunada emin olunki gerçekten aşık olsam mutlaka onu elde etmenin bir yolunu arardım ve emin olun bulurdumda aşkın yaptıramayacağı şey yok çünki kalp spazmı ve sürekli baygınlık geçirmek te bunlara dahil.....( sakın hırs yapıpta setin önünde sabahlamayın) set haricide yapılacak çokkkkkkkkk şey var .öpüldünüz

elif219
07-02-07, 10:26
ımzamdakı adamın bakısına bakın yahu...boyle bır bakıs,durus varmı ...boyle cool.....vallahı egılırken bıle eskı turk beylerıne benzıyor...zat-ı muhterem...
dızıde ben en cok burda ılac yazarken begendım onu...

hanı en begenmedıgım de oldu...onu bu kadar tutmama ragmen...o kızı bekledıgı sahne...yanı nerdeyse sucuk olmustu...alnı fılan terlıyo...

bu bolumde de zenana tavrını cok merak edıyorum acaba dr.zenan tabırlerıne devam mı...yoksa zenan mı devam ...

ay bırde bunlar ıyıkı cerrahlar senlı benlı konusabılıyorlar

artık dr.zenandn zenanlara geçti..asansörde zenan öksürürükn zenan hemen odama gel dedi yanlış hatırlamıosm,artık dr.zenan demiyo ama tabii hep senli benlide olamz arada der yine...fragmnda bakışına dikkat yalnız sanki tamam mı der gibi bi onaylama var orda zenanın bakışa bişey demiim şimdi uygun olmaz burda:D....

şu çocuk olayıda olmaz arkadaşlr eğer olsaydı zenanın bu bölm test yaptırıp öğrenmesi lazmdı çocuğu olcağını....

<EyD@
07-02-07, 10:26

gıdermı gıder hakkaten..alıp basına taa amerıkalara...
ama zenanı sevıyor cok sevmeden olsa hanı cocuk dunyayla bagıntısını koparır ama zenana yapmaz oyle..
zenanla beraber kacarlar..:D:D

vanessa19
07-02-07, 10:30
artık dr.zenandn zenanlara geçti..asansörde zenan öksürürükn zenan hemen odama gel dedi yanlış hatırlamıosm,artık dr.zenan demiyo ama tabii hep senli benlide olamz arada der yine...fragmnda bakışına dikkat yalnız sanki tamam mı der gibi bi onaylama var orda zenanın bakışa bişey demiim şimdi uygun olmaz burda:D....

şu çocuk olayıda olmaz arkadaşlr eğer olsaydı zenanın bu bölm test yaptırıp öğrenmesi lazmdı çocuğu olcağını....

hadı ya bu haberı vermenıze cok sevındım...yalnız orjınalınde pek acelecılermıs abow ben o dızıden korktum:img-hyste..suat bey senlı konusur,hanı asıstanı yanı;ama zenan sefı oldugu ıcın konusamaz...
ceyda hanım suat bey bır yere gıderse benı de gotursun...saka bır yana ıcımde bazı kotu seyler de var...bunların askına daha cok var dıye...ınsallah yanılırım...

not:benım 4 prensım var malum&ama hıcbırıne asıgım dıye bakmıyorum,onlar benım abım;bende ask dıye bsıı yok ...olmayacak da...

<EyD@
07-02-07, 10:36
hadı ya bu haberı vermenıze cok sevındım...yalnız orjınalınde pek acelecılermıs abow ben o dızıden korktum:img-hyste..suat bey senlı konusur,hanı asıstanı yanı;ama zenan sefı oldugu ıcın konusamaz...
ceyda hanım suat bey bır yere gıderse benı de gotursun...saka bır yana ıcımde bazı kotu seyler de var...bunların askına daha cok var dıye...ınsallah yanılırım...

not:benım 4 prensım var malum&ama hıcbırıne asıgım dıye bakmıyorum,onlar benım abım;bende ask dıye bsıı yok ...olmayacak da...

greysden nefret edıyorum artık..senarıstlerımızındende nefret edıyorum..calıntı yapıyorlar hep...:icon_sorr

en az 6 bolum sonra tamamen cıkarlar zenanla suat..:)
benı dusunduren kaderle burak..ay hıc gırmıyım onlara..:(

not: bendede ask yok..mehmet abımı cok sevıyorum cosuyorum heyecanlanıyorum ama as degıl bu tabıkı..hayranlık...:img-blush :img-in_lo

gzd_gzd
07-02-07, 10:40

evet kübracım olmaz böyle bişey,suat da senn dediğin gibi çok üzülür heralde :sad53:

bu arada hepimiz duygusalız yaa diziler izlerken,ben de çok ağlarım dizilerde:icon_sorr en ufak bi gözyaşı sahnesne bile dayanamam

denise88
07-02-07, 10:45
kübracım ve ceydacım bende de aşk yok tabii ki.yani adama hayranım:img-in_lo ama tabii ki de aşık değilim,ben Suat karakterine aşığım:icon_whis Bekir Aksoy da eminim iyi biridir.dizilerini de pek bir severek izliyorum,ama yani zaten bir insanı tanımadan aşık olmak pek de gerçekmiş gibi gelmiyor bana.

ayh neyse..acaba yarın nolucak?Ela Levent'e babasının durumundan bahsetmemiş gibi geldi bana (fragmandan öyle bir anlam çıkardım).bir de Suat'la Zenan'ın "tarhana yapan mutfak robotu" olayı süperdi yaa:img-hyste

vanessa19
07-02-07, 10:46
evet kübracım olmaz böyle bişey,suat da senn dediğin gibi çok üzülür heralde :sad53:

bu arada hepimiz duygusalız yaa diziler izlerken,ben de çok ağlarım dizilerde:icon_sorr en ufak bi gözyaşı sahnesne bile dayanamam

aslında su an en cok leventın nasıl aglayacagı merak edıyorum acaba elanın babasından dolayı mı aglayacak akıllı kazanova;hıı??

dızının tanıtım cumlesı :
Yapılan en ufak bir hatayı bile affetmez
ıste ben bu cumle yuzunden ılıskılerının zor olacagını dusunuyorum;cunku zenanın korkuları&hırsı hata yaptırabılır...ınsallah adam bastakı gıbı degıldır...

bende aglarım gıcık olurum sonra kendıme 20 yasındasın halıne bak dıye

kübracım ve ceydacım bende de aşk yok tabii ki.yani adama hayranım:img-in_lo ama tabii ki de aşık değilim,ben Suat karakterine aşığım:icon_whis Bekir Aksoy da eminim iyi biridir.dizilerini de pek bir severek izliyorum,ama yani zaten bir insanı tanımadan aşık olmak pek de gerçekmiş gibi gelmiyor bana.

ayh neyse..acaba yarın nolucak?Ela Levent'e babasının durumundan bahsetmemiş gibi geldi bana (fragmandan öyle bir anlam çıkardım).bir de Suat'la Zenan'ın "tarhana yapan mutfak robotu" olayı süperdi yaa:img-hyste

ay bır suatcı daha alkısss:happy0064 :happy0064

arkadasım her bolum sonunda yorumlarınızı beklıyoruz vallahı,ayrıca arada abımızı ovebılırsınız yanı tutmayın kendınızı:img-hyste

not:cokkkk costum

ezgi su
07-02-07, 10:53
ya arkadaslar özet yada fragman verdilermi ben göremedim de.

bide demessem catlarim bu son bölümde gestapo benim gözüme acayip güzel gözüktü ya neden aciba bir türlü cözemedim.
bide levent gestapoya dediya sena gestapo dediklerini biliyorsun demi ben gülmeken öldüm o sahnede ya.
acayip güzeldi.
ama gestapoyu her zamanki gibi hakli buluyorum

KARAMAY
07-02-07, 10:54
greysden nefret edıyorum artık..senarıstlerımızındende nefret edıyorum..calıntı yapıyorlar hep...:icon_sorr

Şiddet katılıyorummmm...

dizinin orjinalinden ayrılacagı söylenmişti .. acayip sevinmiştim.. ama nerdee..
keza evet senaryoda farklılıklar var.. ama genel ana kemik aynı .. böyle olmasın değişsin artık ...

<EyD@
07-02-07, 11:12
Şiddet katılıyorummmm...

dizinin orjinalinden ayrılacagı söylenmişti .. acayip sevinmiştim.. ama nerdee..
keza evet senaryoda farklılıklar var.. ama genel ana kemik aynı .. böyle olmasın değişsin artık ...

bazı dıaologları bıle aynıymıs ya resmen..:(moralım cok bozulmustu ona..

elbette arada farklılıklar var..mesela parkınson hastasının amelıyatında o hareketlerı gestapo yapıyormus..bunun gıbı..:(

kafkas_prensesi
07-02-07, 11:13
olmaz değişemezler biizm millet meraklı böle işlere illa aynısı olacak yani aslı yoksa fotokopisini kullanalım hesabı

allbyme
07-02-07, 11:16

elbette arada farklılıklar var..mesela parkınson hastasının amelıyatında o hareketlerı gestapo yapıyormus..bunun gıbı..:(

Evet arada farklılıklar var,başka bir örnekte alzheimer hastası olan Elanın babası değil annesiymiş..Ama gönül isterki her yeri farklı olsun.Bu çok üzücü gerçekten aynı diyaloglar felan olmasa daha iyi olur...İnş düzeltirler bu durumu,aynı olmasını istemiyorum...
ezgi su arkadaşım evet özette fragmanda çıktı,özeti dizi özetleri bölümünden bulabilirsin...

KARAMAY
07-02-07, 11:19

yani o ameliyata Ela girmiyomuş...

bişey merak ediyorum ..

beyaz sensiz... Benimsin .. replide orjınalden alma değil dimi... olmasın yaa .. okadarda değil artık..

Benım bu bölüm merak ettiğim bu bölüm tek bir günmü yaşanacak birkaç günmü yaşanacak...

Fragmanda 2 ayrı cocuk var biri biraz daha büyük hasanın oynadıgı .. diğeri daha küçük..

Sonracıma Hasanın Elaya surat astıgı bi yer var orda bunun nedeni Hasanın Ela leventi öğrenmesimi ...

bostepeli
07-02-07, 11:25

bişey merak ediyorum ..

beyaz sensiz... Benimsin .. replide orjınalden alma değil dimi... olmasın yaa .. okadarda değil artık..

Benım bu bölüm merak ettiğim bu bölüm tek bir günmü yaşanacak birkaç günmü yaşanacak...

Fragmanda 2 ayrı cocuk var biri biraz daha büyük hasanın oynadıgı .. diğeri daha küçük..

Sonracıma Hasanın Elaya surat astıgı bi yer var orda bunun nedeni Hasanın Ela leventi öğrenmesimi ...

bizim dizide hikayeler gerçek hayattan alıntı genelde ve duygusallık işte leventin sözleri orjinalinde öyle olduğunu sanmıyorum bizim dizi bira türk versiyonu olduğu için greysle birebir olmaz benzeyen olur bazı olaylar ama onlar gibi serbest olmazlar bu bölümde anneyle çocuğuna ağlıycam bu kesin artık hasanda öğrenir elalrın durumunu bütün hastahane konuşacaksa özette öyle yazıyo abartılmadıysa ama ela gestapyla yine karşı karşıya gelecek yandı bu ela ama genel itibariyle üzüleceğimiz bi bölüm bi zenanlarla mutlu olcaz gibi heralde:img-yes:

<EyD@
07-02-07, 11:25
Evet arada farklılıklar var,başka bir örnekte alzheimer hastası olan Elanın babası değil annesiymiş..Ama gönül isterki her yeri farklı olsun.Bu çok üzücü gerçekten aynı diyaloglar felan olmasa daha iyi olur...İnş düzeltirler bu durumu,aynı olmasını istemiyorum...
ezgi su arkadaşım evet özette fragmanda çıktı,özeti dizi özetleri bölümünden bulabilirsin...

gozde arkadasım demıstı ela levente bakma bana oyle demıstı ya orjınalının aynısıymıs bu dıalog..

esınlenme yapabılırler bu normaldırde dıaloglarına kadar bıle calıntı yapılmazkı..konuyu zaten calıntı yapıyorlar barı dıalogları sız yazın..:(ama genede dızımızı sevıyorum...duygu yogunlugu cok fazla..umarım farklılastırırlar senaryoyu aynı gıtmesınden cok korkuyorum...:icon_sorr

gzd_gzd
07-02-07, 11:27
Şiddet katılıyorummmm...

ben de şiddetle katılıyorum ya

resmen aynısının tıpkısı,biraz hatta baya bi değişse senaryo daha özgün hikayler olsa daa güzel olurr ;)

bişey merak ediyorum ..

yok o ameliyata ela girio ama ela yanda durup hastaya moral veriyo,we beyaz sensin repliği yok merak etmeyin:img-hyste

hasan greysdeki 7. bölümde de elaya surat asıyo hatta levente de çok souk dawranıyo ilişkiyi öğrendiği için,tabi onların leventi öğrenmesi biraz daha farklı,levent gece elada kalıyor we sabah evden çıkarken kaderle hasan görüyor,bizde asla böyle bişey olmaz heralde:img-blush :img-blush :img-hyste

<EyD@
07-02-07, 11:32

bişey merak ediyorum ..

o dıalogu bılmıyorum aynımı..

bızım dızıyı greysden farklı kılan nedenlerden biri duygu yogunlugu cok fazla..sevgi ask acı caresızlık sevınc cok guzel anlatılıyor ınsan ılıklerıne kadar hıssedebılıyor..greysde bunu bulamam ben ıste...

bence bır gun olmaz kısa gelır...bir suru olay olacak gene..

kaderı cok merak edıyorum..pencerenın kenarında uzuntulu duruyordu...noldu acaba??elayla tartıstılarda onumu dusunuyor yoksa buragımı??ailesıde olabilir...

leventle nıhat beyın karısılasmasınıda cok merak edıyorum...levent sonradan farkedecek gıbıme geldı bnm nıhat beyın hasta oldugunu...

KARAMAY
07-02-07, 11:33
bizim dizide hikayeler gerçek hayattan alıntı genelde ve duygusallık işte leventin sözleri orjinalinde öyle olduğunu sanmıyorum bizim dizi bira türk versiyonu olduğu için greysle birebir olmaz benzeyen olur bazı olaylar ama onlar gibi serbest olmazlar bu bölümde anneyle çocuğuna ağlıycam bu kesin artık hasanda öğrenir elalrın durumunu bütün hastahane konuşacaksa özette öyle yazıyo abartılmadıysa ama ela gestapyla yine karşı karşıya gelecek yandı bu ela ama genel itibariyle üzüleceğimiz bi bölüm bi zenanlarla mutlu olcaz gibi heralde:img-yes:

Yok canım birebir asla aynısı olmaz Olamaz...

Bizim kendi hikayelerimiz var ... negüzel bugüne kadar izlediklerimiz gibi.. kesin bu akşamda orjınal hikayeler izliycez.. Haldun amca acep neye ağlıyor...

o cocugamı...

Ela ve Levent huzur evinden çıktıktan sonra ne olucak.. öncesinde nerde olucaklar..

çatla iştee

aysem_
07-02-07, 11:33
Alzheimer Hastalığı Nedir ?
Bunama ya da demans, günlük yaşamın her zamanki gibi sürdürülmesini engelleyen ilerleyici, kronik bir beyin hastalığıdır.
...Demans, beyin kabuğuna ilişkin üst düzey işlevlerin genel olarak bozulmasıdır. Bunlar, kişinin çevreyi farkındalığı ( bilinci ) bozulmaksızın, bellek, günlük yaşamın gereksinimleriyle başa çıkabilme yeteneği, algı ve devinime ilişkin işlevler, koşullara uygun düşen toplumsal davranışın korunabilmesi ve duygusal tepkilerin kontrolünde bozulma şeklinde sıralanabilir. Büyük çoğunlukla maalesef ilerleyici bir durumdur. "
Belirtileri;
-Yakın geçmişteki olayların ve insan isimlerinin unutulmaya başlaması;
-Tarihleri unutma, evin yolunu bulma ya da yabancı yerlerde dolaşma güçlüğü;
-Karar varmede güçlük ;
-Çalıştığı işe ve hobilerine olan ilgisinin azalması vs...
KİM YARDIM EDEBİLİR ?
Alzheimer hastalığına kesin tanı konulmasını sağlayacak bir test mevcut değildir. Tanı, benzer belirtiler verebilecek diğer hastalıkları ekarte etmek üzere toplanan çeşitli klinik ve laboratuvar verilerinin yardımıyla konur

arkadaşlar formda tartışılmış merak edilmiş ela'nın babasının hastalığı... bende yazayım dedim; işte Ela'nın babasının yakalandığı hastalık budur ve bu hastalık nedeniyle de babası unutkanlık problemleri yaşamaktadır.. Sanırım böylece Ela'yı daha iyi anlayabiliriz...

bostepeli
07-02-07, 11:39
Yok canım birebir asla aynısı olmaz Olamaz...

Bizim kendi hikayelerimiz var ... negüzel bugüne kadar izlediklerimiz gibi.. kesin bu akşamda orjınal hikayeler izliycez.. Haldun amca acep neye ağlıyor...

o cocugamı...

Ela ve Levent huzur evinden çıktıktan sonra ne olucak.. öncesinde nerde olucaklar..

çatla iştee

haldun heralde şu anne ile bebeğinin ayrılış anına ağlıyo çok dramatik bi sahne olacak bende o an kopmuş olucam huzur evine elayla leventin gitmesi leventin elanın babsının elini sıkma sahnesi güzel gözüküyo acaba levent bu durum karşısında ne yapacak öncesinide merak ediyorum senin gibi çatlada dur şimdi ya ama ben şu tlf nu merak ediyorum elayla birlikteykenmi çalacak heralde öyle olacak allahım bakalım ikisinide değiştirecek bu tlf belli kimden geldiği aşıları zor günler bekliyo:icon_sorr

*özgürkız*
07-02-07, 11:42
Bu bölümü çok merak ediyorum ama açıkçası galiba yazanlar biraz yeteneksiz Ela&Levent karşılaşması Türk filminden alıntı zaten 2 genç aynı anda taksiye biner vs. vs. birde yabancı dizilerden alıntı yapılıyor ama yinede çok güzel :) vazgeçilmezim oldu ya...

aysem_
07-02-07, 11:44
haldun heralde şu anne ile bebeğinin ayrılış anına ağlıyo çok dramatik bi sahne olacak bende o an kopmuş olucam huzur evine elayla leventin gitmesi leventin elanın babsının elini sıkma sahnesi güzel gözüküyo acaba levent bu durum karşısında ne yapacak öncesinide merak ediyorum senin gibi çatlada dur şimdi ya ama ben şu tlf nu merak ediyorum elayla birlikteykenmi çalacak heralde öyle olacak allahım bakalım ikisinide değiştirecek bu tlf belli kimden geldiği aşıları zor günler bekliyo:icon_sorr

merhaba arkadaşlar bugün işler yoğun daha yeni gelme xfırsatım oldu...

Gerçekten bende merak ettim Haldun niye ağlıyor. Ya fragmanda gördüm çocukta çok küçükmüş. 5 yaşında yoktur di mi....
Levent'le Ela'nın babasının karşılaşma anını da çok merak ediyorum ...

sumisali
07-02-07, 11:46

Gerçekten bende merak ettim Haldun niye ağlıyor. Ya fragmanda gördüm çocukta çok küçükmüş. 5 yaşında yoktur di mi....

merhabalar.
ayşecim yoğunsun demek canım kolay gelsin...

evet haldun neye ağlıyor bencede o çocuğadır ya...

ay o çocuk çok şirin..bencede yoktur 5 yaşında en fazla 3 .....

bende çok merak ediyorum levent nasıl karşılayacak ...

birde ameliyat sahnesinde ayılıcak ya ya çocuk o sahneyi......
ay gel perşembe.....

SELImESMaDEMIr
07-02-07, 11:47
Ne fragmani gördünüz mü??????? Ya lütven anlatin catlarim yoksa!!!!:)

Neyse öncelikle herkese selam,nasilsiniz?:) Fragmani ne cok yogunlukta veriyorlar???Görme sansim ne kadar büyük?

Ya ne zaman vermeye basladilar fragmani dün vermediler aksam tv nin karsisindan hic kalkmadim ama show tv yapicagini yapti göstermedi fragmani:)

bostepeli
07-02-07, 11:48

çocuk çok tatlıydı çok güzeldi ya evet küçüktü allahım o saheye ben dayanamıycam dmek hastahane bu bölüm ağlıycak hasan orda küçük kızla ilgileniyo zenan bi hastayı sakinleştirmeye çalışıyo anlamadım orayı suatla bakışmalar devam ay başlasada izlesek:happy0064

vanessa19
07-02-07, 11:49

vallahı sılaya senaryo yazmakla mesgul ıdım duyrulurrrrr..:)yazdım:)
herneyse...bende cok merak edıyorum akıllı kazanovanın nasıl gorusecegını...hanı baya resmı gıyınmıs fılan...hanı onu sızı boyle bayılacak hale
getırmek ıcın yapıyor ya...akıllı kazanova ıste nolcekkk:img-hyste neyse afferın de takım elbıseyle fılan saygısı da ıyı:good:
bu arada bır arkadas bısı yazmıstı kutsının gozlerıyle ılgılı cıdden cok merak ettım bakıcam,bu ne dıkkattır yahu :img-hyste
bu arada ay ben bır resım gordum ama adıler kaydettırmıyorlar,bekır aksoy mavı bır takım ıcınde bıttım vallahı bıttım:img-blush

tatlı_cadı624
07-02-07, 11:50
kesinlikle katılıyorum burcu
haldun tahminen o anne ve kıza ağlıyordur
o 2 yaşındaki kızda çok şirin ya
valla bana tlf demeyin tlf diyince deliriyom evde tlf kelimesini yasaklıycam artık
yani illa olur böyle karakediler
tam aşkın duygunun sevginin zirvesine çıkacaklar kütt yerdeler ne oldu araya biri girdi
ama bu onları biraz ayırsada birbirlerini ne kadar sevdiklerini gösterecek
bu babayla tanışma olayında ben biterim heralde
leventi çook zor ve büyük bir sınav bekliyo
yani artık elanın büyük sırrını biliyo kız herşeyiyle açıldı levente
bizim levent daha evli olduğunu söylemedi bakalım ne olacak
asıl ben suat abimle zenanı merak ediyom
ya acaba abim zenana bana artık bey demesen aramızda bi samimiyet var artık felan gibi laflar mı ediyo acep
not:ayyy bende uçtum çoştum bulutlardayım yakında küüütt diye düşecem

nynm
07-02-07, 11:50

Neyse öncelikle herkese selam,nasilsiniz?:) Fragmani ne cok yogunlukta veriyorlar???Görme sansim ne kadar büyük?

Ya ne zaman vermeye basladilar fragmani dün vermediler aksam tv nin karsisindan hic kalkmadim ama show tv yapicagini yapti göstermedi fragmani:)

frangman resimlerini multimedyaya ekledim cnm ordan bakabilirsin
anlatmak gerekirse
levent ve ela nihatın yanına gidiyorlar
en başta haldun bey ağlıyo gözyaşını siliyo
ela gestaponun peşinden koşturuyo
ve bunun gibi şeyler

sumisali
07-02-07, 11:52
frangman resimlerini multimedyaya ekledim cnm ordan bakabilirsin
anlatmak gerekirse
levent ve ela nihatın yanına gidiyorlar
en başta haldun bey ağlıyo gözyaşını siliyo
ela gestaponun peşinden koşturuyo
ve bunun gibi şeyler

ay evet birde gestaponun zulmü var bu bölümde.
ay çok üzerine gelirse elacımın varya...
çekeceği var bizden bu kadının.....
garibim ela belkide bu yemek olayını bir türlü gerçekleştirememe sebebi.....gestapodur

aysem_
07-02-07, 11:52

şimdi canım fragman maalesef sessiz olduğu için pek bişey anlaşılmıyo benim aklımda kalan
üç şey var; ameliyathanedeki küçük çocuk... Sanırım Levent'in hastası
Haldun bey ağlıyor ama neye ağladığı belli değil.
Levent ve Ela, Ela'nın babası NHihat beyin odasındalar ve Levent Nihat Bey'in elini sıkıyor ... aklımda kalanlar bu....
tabii hasta ameliyat görüntüleri, Ela bir yerde Gestapoile konuşmaya çalışıyordu galiba... bi de bu var aklımda...

sağol ayşinciğim sorma valla bügun harap haldeyim ;)

tatlı_cadı624
07-02-07, 11:54

bence hemen showu aç
derya baykalın programının arasında veriyolar çoğunlukla
bekleyip sabredersen çıkar
bende bekliyom şuan resimlere bak ama izlemek gibisi olmuyo
ek olarak gamzelimize siyah takım çooooook yakışmış
benim cool abimde bakışlarıyla yıkıyor zenanı görsen
sende mest olup yıkılırsın önce abimi gördüm sonra gamzelimi
halimi düşün uçtum çoştum bulutlardayım küüttt yere incem birazdan

gzd_gzd
07-02-07, 11:55
ay evet birde gestaponun zulmü var bu bölümde.
ay çok üzerine gelirse elacımın varya...
çekeceği var bizden bu kadının.....
garibim ela belkide bu yemek olayını bir türlü gerçekleştirememe sebebi.....gestapodur

ay evet yaa gestaponun zulmü war bi de bu bölümdee:icon_sorr :icon_sorr elanın üzerne çok gelmesn ama ya, bizden çekeceği war walla senn de dediğin gibi:img-blush

nynm
07-02-07, 11:56
ya bişey sorcam acaba sesli frangmanı verecekler mi bu hafta
inş verirler

vanessa19
07-02-07, 11:57
ya bişey sorcam acaba sesli frangmanı verecekler mi bu hafta
inş verirler

bugun aksama kesın bence;yarın zaten tum gun verebılırler...
bu arada kuzenıme de cok tsk ederım dun onun sayesınde rahatladık
(showturk u aradı ve 1 saat sonra fragman goruntulendı)

sumisali
07-02-07, 11:57
ay evet yaa gestaponun zulmü war bi de bu bölümdee:icon_sorr :icon_sorr elanın üzerne çok gelmesn ama ya, bizden çekeceği war walla senn de dediğin gibi:img-blush

evet ya.
ah gestapo ah.
şu hastaneye umarım kendileri göçsteriyorlardır aşklarını....
yoksa gestapo duyurursa.
gözümden tamamen düşer bu kadın.......

bostepeli
07-02-07, 11:59
kesinlikle katılıyorum burcu
haldun tahminen o anne ve kıza ağlıyordur
o 2 yaşındaki kızda çok şirin ya
valla bana tlf demeyin tlf diyince deliriyom evde tlf kelimesini yasaklıycam artık
yani illa olur böyle karakediler
tam aşkın duygunun sevginin zirvesine çıkacaklar kütt yerdeler ne oldu araya biri girdi
ama bu onları biraz ayırsada birbirlerini ne kadar sevdiklerini gösterecek
bu babayla tanışma olayında ben biterim heralde
leventi çook zor ve büyük bir sınav bekliyo
yani artık elanın büyük sırrını biliyo kız herşeyiyle açıldı levente
bizim levent daha evli olduğunu söylemedi bakalım ne olacak
asıl ben suat abimle zenanı merak ediyom
ya acaba abim zenana bana artık bey demesen aramızda bi samimiyet var artık felan gibi laflar mı ediyo acep
not:ayyy bende uçtum çoştum bulutlardayım yakında küüütt diye düşecem

valla ilişkileri netleşince hastahanedeki hallerini çok merak ediyorum ya evet yavaş yavaş resmiyeti kaldıracaklar gibi elaa canım ya gestaponun peşinden koşturuyo ne çekiyo bu kız tlf benide delirtiyo sorma levent elanın babsıyla tanışmasında heralde elaya bu kim diye soracak gerçi elayıda hatırlamıyo ama levent bu durum karşısında elaya destek olacak tabi belki onların yakınlaşmış son görüşümüz olabilir bunu demek istemiyorum 8.bölüm sonu kabus başlıycak heralde of bak yine darlanım en iyisi kapatayım ya burakla kaderi pek göstermedi kader bi hastaya bakıyodu o kadar geniş bi fragman değildi ama leventin ameliyatta karşılaşacağı durum kesin kötü olacak gel perşembe gel

çğkn__seda
07-02-07, 12:03
herkese mraba bende doktarla dizisini çok seviyorum özelliklede yasemin ablamı ve kutsiyi fragmanı bende daha göremedim yarınki bölüm güzel olcak galiba önceki 6 bölüm gibi

aysem_
07-02-07, 12:04
evet ya.
ah gestapo ah.
yoksa gestapo duyurursa.

Hakkaten ya Allah Gestapo'nun eline düşürmesin kimseyi...:img-hyste Canım elacığım da napsın daha asistan... aşkı-işi arasında kaldı zaten .İşallah bu bölüm daha cesur davranacak diye umut ediyorum...

Zaten bu Gestapo nereye gitse dağıtıyor.. bakınız ; Asumlan pansuman ;) :img-hyste

tatlı_cadı624
07-02-07, 12:05
selimesmademir arkadaşım reklam kuşağı başladı
istersen tvyi aç belki yakalarsın fragmanı
valla süper özellikle o küçük kıza,suat abime ve levente dikkat et

vanessa19
07-02-07, 12:06
Hakkaten ya Allah Gestapo'nun eline düşürmesin kimseyi...:img-hyste Canım elacığım da napsın daha asistan... aşkı-işi arasında kaldı zaten .İşallah bu bölüm daha cesur davranacak diye umut ediyorum...

Zaten bu Gestapo nereye gitse dağıtıyor.. bakınız ; Asumlan pansuman ;) :img-hyste

asuman&pansuman:img-hyste :img-hyste bu ne ya :img-hyste
ayse hanım vallahı bısı dıyımmı bu kadın yalnız asktan masktan haberı yok olsa mutlaka daha ıyı yaklasır...ask ınsanda gestapoluk fılan bırakmaz....

not:ay suat bırtan sende zenana oyle sarılsana,ay kalbım:img-in_lo

fırtına_leyla
07-02-07, 12:08
bende izledim fragmanı ayy o küçük kız çok tatlı bi sahnede hasanla balıklara bakıyolardı ama hasanın suratı asıktı reklamın başında haldun bey ağlıyo niye acaba?reklamın sonunda ela ve levent elanın babasının yanına gidiyolar off yine harika bi bölüm acaba sözlü fragman ne zaman çıkar

SELImESMaDEMIr
07-02-07, 12:11
Tüm yardimlariniz icin cok cok tesekkürler arkadaslar!!

Ya süper bir bölüme benziyor hic süpem yok bu hafta reytinglerde birinciyiz tartisilmaz:)

Ya Fragman cok cok heyecanli süper bir bölüm olacak fragmanin sonuna Elayla Levent Nihayt beye gidiyor ya, iste orda Levente dikkat edin!!! Siyah takim elbiseyle birde o gamzelerle süper karizmatik ve yakisikli gözüküyor!!!!
Ay bayildim o haline cok karizmatik plmus!!!

aysem_
07-02-07, 12:12
asuman&pansuman:img-hyste :img-hyste bu ne ya :img-hyste
ayse hanım vallahı bısı dıyımmı bu kadın yalnız asktan masktan haberı yok olsa mutlaka daha ıyı yaklasır...ask ınsanda gestapoluk fılan bırakmaz....

not:ay suat bırtan sende zenana oyle sarılsana,ay kalbım:img-in_lo

merhaba kübrücığım...
canım Mirkelamın klibindeki kırmızı elbiseli kadın ben değilim di mi? bizim gestapo :img-hyste bi kapkaççıyı -herhalde- bi güzel dövüyor..

Gestapo bence işinde çok disiplinli olduğu için bazen duygusallığı kaybediyor.

Suat'a ilk bölümlerde şöylesin havalısın böyle kibirlisin vs. diye saydı ama kendisinin de pek aşağı kalır yanı yok :)

sumisali
07-02-07, 12:12
Ya Fragman cok cok heyecanli süper bir bölüm olacak fragmanin sonuna Elayla Levent Nihayt beye gidiyor ya, iste orda Levente dikkat edin!!! Siyah takim elbiseyle birde o gamzelerle süper karizmatik ve yakisikli gözüküyor!!!!

biz kaç saattir ondan bahsediyoruz zaten arkadaşım.
harika dimi o takım elbiseler içinde.
normalde sevmem takım elbiseyi ama .
taşıyan güzel taşıyor maşallah.......:)

SELImESMaDEMIr
07-02-07, 12:14
Ya bence konusmali yani replikli fragmn artik gelmicek:(Cünkü zaten normal fragmani cok gec kaldi bir gün önceden veriyorlar:(! Ama ümit hala var yarin verebilirler ama verirlerse yarin verirler replikli fragmani bence.

gzd_gzd
07-02-07, 12:15
evet ya.
ah gestapo ah.
yoksa gestapo duyurursa.

bence de umarım kendileri duyuruyodur aşklarını yaa,gestapo tüm gestapoluğuna ramen öyle bi şey yapmaz, yani yapmsa iyi olurr :S

denise88
07-02-07, 12:17
Suat'a ilk bölümlerde şöylesin havalısın böyle kibirlisin vs. diye saydı ama kendisinin de pek aşağı kalır yanı yok :)

evet yaa.hatta adam susturmaya çalışınca daha 20 saniyem var demişti.ama kendisi Suat'ı aştı bence:img-hyste adı üstünde gestapo işte.

sedosshh
07-02-07, 12:21
evet yaa.hatta adam susturmaya çalışınca daha 20 saniyem var demişti.ama kendisi Suat'ı aştı bence:img-hyste adı üstünde gestapo işte.

ewt haklısınn cnmm... bide suat abimizz hiç de ölec diil bikereee çok şirin çok tatlı....:D eet adı üstünde gestapo işte:D

tatlı_cadı624
07-02-07, 12:22
bence o an kendi özelliklerini de saydı yani
burda şöyle bir durum da var
benim suat abim değişmeyi başardı bakalım aynı şey gestapo için geçerli olacakmı umarım o da değişir (emin olun bu yazdığıma ben bile inanmıyorum:))

SELImESMaDEMIr
07-02-07, 12:22
biz kaç saattir ondan bahsediyoruz zaten arkadaşım.
harika dimi o takım elbiseler içinde.
normalde sevmem takım elbiseyi ama .
taşıyan güzel taşıyor maşallah.......:)

Evet!!:img-in_lo Hakkaten tasiyan güzel tasiyor.Bende pek sevmem takim elbiseleri,valla siyah Levente coook yakismis:good:
Ya gittikce sabirsizlaniyorum of daha cok var ama:icon_sorr

sumisali
07-02-07, 12:24
Evet!!:img-in_lo Hakkaten tasiyan güzel tasiyor.Bende pek sevmem takim elbiseleri,valla siyah Levente coook yakismis:good:
Ya gittikce sabirsizlaniyorum of daha cok var ama:icon_sorr

sorma yahu.......evet çok yakışmış.
birde saçlarınıda jölelemişmi ne bana mı öyle geldi.
bunuda kardeşim söyledi abla saçlarınıda jölelemiş falan diye.....:)
harika ya....

gzd_gzd
07-02-07, 12:32
Tüm yardimlariniz icin cok cok tesekkürler arkadaslar!!

Izlemek isteyenler YE nin resmi sayfasindan yada youtubeden izleyebilir ha bide BUrcunun sayfasi var!:)

Ya süper bir bölüme benziyor hic süpem yok bu hafta reytinglerde birinciyiz tartisilmaz:)

dünden beri o takım elbisede takıldım kaldım zaten ben:img-in_lo inanılmaz yakışmış yaa,çook tatlı olmuşş bayıldım walla o haline:img-in_lo :img-in_lo

lazkizz
07-02-07, 12:35
Bu bolumun inadina fragmenini gostermiyorlar acayip sinir
oldum dun bekle bekle yok vermiyorlar :( Bugunden ihtibaren
kesin verirler (insallah!)

elifile
07-02-07, 12:35
Biraz önce yine fragmanı izledim. Aman Allahım Suat Zenan'a ne güzel bakıyor öyle. Resmen eridim bittim yani:img-blush . Sesli fragmanıda verselerde ne konuştuklarını öğrensek:img-wink: .

cann2366
07-02-07, 12:36
ya küçük bebeğe bayıldım.bu dizinin öenmli bir özelliği figürasyonunun iyi rol çıkarması.figürasyon için bi oyuncu koçu var mı acaba

sumisali
07-02-07, 12:36
Bu bolumun inadina fragmenini gostermiyorlar acayip sinir
oldum dun bekle bekle yok vermiyorlar :( Bugunden ihtibaren
kesin verirler (insallah!)

az önce verdiler akadaşım...
tekrar o sahneyi görmek güzeldi ya.
ah ha perşembe bir gelsede izlesek yahu....

ya arkadaşlar geçen bölümde bir ambulans şoförü hikayesi vardı o ne oldu......

sedosshh
07-02-07, 12:40
az önce verdiler akadaşım...
tekrar o sahneyi görmek güzeldi ya.
ah ha perşembe bir gelsede izlesek yahu....

ya arkadaşlar geçen bölümde bir ambulans şoförü hikayesi vardı o ne oldu......

eet cnm biran önce trn olsun!!!!!!....................... eet ambulans şoförü vardı fragmanda, özette,,,, hatta bide şey vardı zenandan çılgınca şeyler isteyen hastası flnn olcaktıı........... o da yoktu yani ben göremedimm..... hatta zenan hasta olduğu için ona bişe yaptırmıolardı, ece dışında...

sumisali
07-02-07, 12:42
eet cnm biran önce trn olsun!!!!!!....................... eet ambulans şoförü vardı fragmanda, özette,,,, hatta bide şey vardı zenandan çılgınca şeyler isteyen hastası flnn olcaktıı........... o da yoktu yani ben göremedimm..... hatta zenan hasta olduğu için ona bişe yaptırmıolardı, ece dışında...

evet o sahneleri göçremedik.
fragmanda görmüştük.
şoförü falan ama dizide göstermediler.
ya yarın akşam 9,30 diğer dizi başlayacak şimdi bizim diziyi aceleye getirippde kısa kesmesinler....

sedosshh
07-02-07, 12:45
evet o sahneleri göçremedik.
fragmanda görmüştük.
şoförü falan ama dizide göstermediler.
ya yarın akşam 9,30 diğer dizi başlayacak şimdi bizim diziyi aceleye getirippde kısa kesmesinler....

aaaaa eet yaaa............ ama bizim dizide bzn 5-10 dakika geç başlıo yaa dier dizide geç başlar inş. hem iki bölümdür dizi hepp 8:30da bitio yaa:(

kış sabahı
07-02-07, 12:45
slm arkadşlar
dizimizi son defa perşembe 20 00 da göreceğz
daha fragmanını falan görmedm acaba bu bölümde mi levent in evli olduğu anlaşılcak büyük bi merakla bekliyorz olacaklar..

sedosshh
07-02-07, 12:47
slm arkadşlar
dizimizi son defa perşembe 20 00 da göreceğz
daha fragmanını falan görmedm acaba bu bölümde mi levent in evli olduğu anlaşılcak büyük bi merakla bekliyorz olacaklar..

valla cnm bencee 8. veya 9. bölümde anlarız lewent ewli mi değil mi yada boşanmışmıı............. ama büyük ihtimalle 8. bölümde olur çünkü bence o tlfn lewentin eski karısından geliodurr dizide orda biter büyük ihtimalle

sumisali
07-02-07, 12:50
valla cnm bencee 8. veya 9. bölümde anlarız lewent ewli mi değil mi yada boşanmışmıı............. ama büyük ihtimalle 8. bölümde olur çünkü bence o tlfn lewentin eski karısından geliodurr dizide orda biter büyük ihtimalle

ay dur arkadaşım hiç girmeyelim o konuya.
girdikmi çakılıp kalıyoruz.
forumda sıkıcı olmaya başlıyor.........gıy gıy....boşverin.
şimdi o güzel sahnelerden bahsedlim....kötüyü boşverin.....:):)

gzd_gzd
07-02-07, 12:50
Neden son persembe,günümü degisecek?
evet kurtlar vadisi başaladığı için dizinin günü değişcek malesef :(

büyük ihtimalle de çarşamba 22:00 olcakk

<EyD@
07-02-07, 12:52
selam arkadaslar...:)

bakıyorum leventın takım elbısesı konusuluyor..:D:D

buarada dızımız bu hafta son olarak per gunu yayınlanıyor..haftaya car gunu saat 22.00da...:)

sedosshh
07-02-07, 12:55
ay dur arkadaşım hiç girmeyelim o konuya.
girdikmi çakılıp kalıyoruz.
forumda sıkıcı olmaya başlıyor.........gıy gıy....boşverin.
şimdi o güzel sahnelerden bahsedlim....kötüyü boşverin.....:):)

çokk doru sölüosunn yaaa boşverileimmm bu konyu:D ztn o bölümler gelince bol bol üzülcezz , forum yas tucak:( tamam tamam sustum artıkk:D öffff hadi yaaa çabuk gel perşembeeeee.... sıkılmaya başladımmm...

kış sabahı
07-02-07, 12:56
levent in bi çocuğu war mı ?....merak ettm doğrusu baksana çocuklara ne kadr düşkün.... şu küçük ayşe için elinden geleni yapıyor

sedosshh
07-02-07, 12:58
levent in bi çocuğu war mı ?....merak ettm doğrusu baksana çocuklara ne kadr düşkün.... şu küçük ayşe için elinden geleni yapıyor

aaaaa sen ne diosunn arkadaşımmm yaaaa.... çıkmasın bide çocuukkkkk!!!:( ztnn şu eski karısının çıkıp gelme olayıı oldukça üzüyo biziiiiii...... yok çocuğu flnnn,,, olmasındaaaaa:(:(:(

<EyD@
07-02-07, 12:58
ya arkadaşlar bir şey sorucam.
dizinin gününün değişeceği kesin mi?
nerden öğrendiniz?
:icon_whis

yasemın ergene dedi arkadasım..kendı fan sıtesınde..;)

buket16
07-02-07, 12:59

o kadar da olmasın artık canım:Pbiz karısını boğazlayacağız yakında ela ve leventi ayıracak diye,bir de çocuğu çıkarsa bilmiyorum bu forumun hali ne olur:P

sedosshh
07-02-07, 13:00
Ama Kurtlar Vadisi 21'de basliyor doktorlar engelemiyorki,cünkü 19'da basliyor.

ama cnm ikisidee reytingi yüksek olan dizilerr... neden aynı günee koysunlarkii... oı yüsden deiştiriolarr........................... ama neden KVyi çarşamba yapmıolarda bizim dizimizi yapıolar yaaa.. saat 22:00 geç yaaa.

sumisali
07-02-07, 13:01
ama cnm ikisidee reytingi yüksek olan dizilerr... neden aynı günee koysunlarkii... oı yüsden deiştiriolarr........................... ama neden KVyi çarşamba yapmıolarda bizim dizimizi yapıolar yaaa.. saat 22:00 geç yaaa.

evet canım bakalım böyle nasıl bir reytign alıcaz.
ben pek umutlu değilim birincilik konusunda