Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/6
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
murat ona hiç girmeyelim izlemez miyim
işte öyle bi gaflet de bulunduk
bak canım sen gittiğinde mümkünse levent i de kap getir ankara ya de ki acil hastamız var size hasta :img-hyste
siz gelmezseniz iyileşemicek
yok ben yapıcam ama ankaradayım yolumun üstü olmuyo
tabii senin bi de ankaraya nasıl getireceğin mevzusu var
neyse bi yolu bulunur yaaa
denız hanım ıyı de bu cok kolay kı keske kutsı memleketını hatırlayıp bır gelse
kendılerı ANKARALI yaw
eskı gunlerını fılan ozlese gelır yanı
:happy0064 :bu ısaret sızler ıcın hanı ben notr:)
mukemmeldır
yakısıklıdır
karızmadır
sıktır(gomlegıyle)
tatlıdır
cooldur
suat abım
benım tas gıbı abım romantık oldu
kıza bakayım derken spınler fılan yapıyor yaw:img-hyste
haha o dısrada beklemesı bnde geleyımmı demesı cok guldum orda ya:img-hyste
o kuralcı suat gıtmıs yumusak duygusal spıncı suat gelmıs:img-hyste
7.bolum bır yemege cıkarar suat ardındanda zenan bır kahve ıcmeye cagırır suatı tamam oldu bıttı sevgililer artık:D:D
haha o dısrada beklemesı bnde geleyımmı demesı cok guldum orda ya:img-hyste
o kuralcı suat gıtmıs yumusak duygusal spıncı suat gelmıs:img-hyste
7.bolum bır yemege cıkarar suat ardındanda zenan bır kahve ıcmeye cagırır suatı tamam oldu bıttı sevgililer artık:D:D
kıza once baya yuksek bır tonda soruyor sonra cekınerek ıstersen dıyo
ah abı ah cok toymusun nedır
bıraz akıllı kazanovadan ornek al,yokmudur senınde soyle hastaneden sonra
takıldıgın bır yer yaw ,yokmu bagın bahcen katın yatın kızı oraya gotur
yemek ısı de soyle olur bence
suat:zenan,acmısın bısıler yıyelımmı
once son surat rallıcıler gıbı ...kız gulumser........
sonra yavaslar
suat:ııııııııııııı..........hanı ıstersen ......
zenan:cok ısterım
ıste bunun sonucunda abım bır hızlı brı yavas denge bulur galıba:img-hyste
canım deme işte öyle yaa zaten diyorum işte millet foruma girecek dicek yanlış bi yere mi girdik benim yorumları görünce
tavuklar yumurtalar
emniyet kemeri
hava da uçuşuyo
bu arada mehmet göz kırptı ya orda da çoık tatlıydı
hem bu arada sözler zaten muhteşem canım ama LÜTFEN UNUTMAYALIM O SIRADAN Bİ EMNİYET KEMERİ DEĞİL O LEVENTCİĞİMİN EMNİYET KEMERİ
yorumlarınıza dikkat lütfen :img-hyste
denızz hıc gırme o goz kırpıslarına ya..cok tatlıydı...cnm bnm kıyametını bılmıyorlar burak abımın...bır gun gercekten bayılsa hastalansa keskede herkes bılse kıymetını ozellıklede kader...nefretmı edıyorsun gorucez ozaman..
cnm bız bılıyoruz onun ozel bır kemer oldugunu aramızda dımı:good:
yaseminergeneci 03-02-07, 10:53 arkiler bizi haftaya zorlu bir sınav bekliyor bir yandan spider man 2 bir yandan kurtlar vadisi lütfen dizimizi düşürmeyelim coşalım izleyelim lütfen
hangi forumda bi emniyet kemeri için bu kadar yazı yazıldı gösterin bana yaaa...
Ne kemer ama .. Çınar efendinin kırmızı kuşagını bile geçti buu ...
hatırlatırım o emniyet kemeri 4. bölümde .. forum ahalisi olarak ayşeye çarpışmadan az öncede gördükk .. kemeri çıkarma tarzı hareket aynıı...
Deniz sen tekrar izleme canım.. tamam
kıza once baya yuksek bır tonda soruyor sonra cekınerek ıstersen dıyo
ah abı ah cok toymusun nedır
bıraz akıllı kazanovadan ornek al,yokmudur senınde soyle hastaneden sonra
takıldıgın bır yer yaw ,yokmu bagın bahcen katın yatın kızı oraya gotur
yemek ısı de soyle olur bence
suat:zenan,acmısın bısıler yıyelımmı
once son surat rallıcıler gıbı ...kız gulumser........
sonra yavaslar
suat:ııııııııııııı..........hanı ıstersen ......
zenan:cok ısterım
ıste bunun sonucunda abım bır hızlı brı yavas denge bulur galıba:img-hyste
zaten en cok buna guluyorum ya
ılkın bayagı bır hızlı gum dıye soruyor bakıyor fazla hızlı kactı hemen frenlıyor :img-hyste orda cok tatlı oluyor ama
somınelı bır dag evı olsa mesela offf romantık ortam harıka olurdu yanı..:D:D
zenanda az degıl hanı once kendını naza cekıyor ardından suat kacıcıak gıbı ısterım tabı:D:D
cok tatlılar ya...kader burakcı daha cokda burak abımcı olmasam zenancı suatcı olucam bayagı:)
ya ne renkli sormuz ya dizinin an inca ayrıntısına kadar inceliyoruz hemen hemen her karakterin fanları oluştu bu formu çok seviyorum çok eğlenceli karamay sana katılıyorum deniz sen bölümü daha izleme korkmaya başladım y bişe değil bizde sana uymaya başladık körle yatan şaşı kalkar misali:img-hyste of of bekle şimdi özet fragman bu dizinin hastası oldum şaka bi yana ne olacak halimiz:icon_sorr
zaten en cok buna guluyorum ya
ılkın bayagı bır hızlı gum dıye soruyor bakıyor fazla hızlı kactı hemen frenlıyor :img-hyste orda cok tatlı oluyor ama
somınelı bır dag evı olsa mesela offf romantık ortam harıka olurdu yanı..:D:D
zenanda az degıl hanı once kendını naza cekıyor ardından suat kacıcıak gıbı ısterım tabı:D:D
cok tatlılar ya...kader burakcı daha cokda burak abımcı olmasam zenancı suatcı olucam bayagı:)
olun olun
abım bazen cıddı cok tatlı oluyor
hele bırde hızlı oldumu yuzundekı ıfade degısıyor bayılıyorum onun her halıne
abıcım benım
yok yaw onlara soyle maketler fılan lazım organlar da olur plastıkten
eeeeeee bu kadar meslek askı olursa ıkısınde de romantıklık boyle araclarla olur
not:gomlek nasıl begendınızmı:img-hyste
harbıdenn aaaaa ben onu unuttum bır de tarkanın benı anlama olmasın denız hanım dımı canım
ceyda bız sızın burak abınızı napıcaz yaw cok merak edıyorum
yıne potlar kırıp hata yapıp tamır edecekmı
Arkadaşlar gördünüz mü bilmem ama dün gecenin ratingleri fena... Dilim varmıyo söylemeye... Yani perşembenin birinciyiz ama... Keske günümüze dokunmasalrdı ya... Ya çarşamba da kötü şeyler olursa?:img-help: :img-help: :img-help:
hangi forumda bi emniyet kemeri için bu kadar yazı yazıldı gösterin bana yaaa...
Ne kemer ama .. Çınar efendinin kırmızı kuşagını bile geçti buu ...
hatırlatırım o emniyet kemeri 4. bölümde .. forum ahalisi olarak ayşeye çarpışmadan az öncede gördükk .. kemeri çıkarma tarzı hareket aynıı...
Deniz sen tekrar izleme canım.. tamam
hehe demekki kemer deyip geçmeyeceğiz.. çokkk ince anlamlarda oluyor muş efem.. :) :) :) kırmızı kuşak mı ?! :img-wink: aaa nerelere geldik efem...!!! bırakalım kuşağı kemeri yahu... bırakalım yahu :img-hyste
duygulara yoğunlaşalım efendim... duygulara.. burası mühim... :good:
BURCU VE AYŞİN canlarım ne yapayım çıkamadım hala bu moddan
burcu canım vallaha farkındayım forumda coştu
hayır bulaşıcı diye kimse girmicek foruma
ben deliler hgibi kendi kendime off levent offff
ahh o gamzeler ahh diye söylenicem
tabi bi de emniyet kemeri var
ayy yok ben çıkamıyorum
off levent yaa nerdesin gelsene yaaa
ay canım çık artık bu moddan .....:):)
varya etrafımdakilere artık sizden bahsediyorum...
kübranın suat abi sevdası snein levent......:)
tamam bizde seviyoruz ama ......
herşeyin bir kararı var dimi....:):)
arkadaşlar gelecek bölümde ne olur sizce.............biraz onlardan bahsedelim.....
tatlı_cadı624 03-02-07, 11:14 çok tşk ederim kübracım
blender,tarhana çorbası,gömlek hepsi tamam başka bir şey kaldımı acaba
merka ettim
evet biz eğlenceli bir forumuz en küçük kareye dikkat ediyoruz ama bu bazen paranoyaklığa dönüyo
dün 4.bölümü izledim de yeni çaktım
ya biz o ela ve leventin doğumgünü sahnesinde araya heyecan katsın diye çalan tlf için neler yazmıştık yok karısıydı yok suratı değişti adam düzgün düzgün konuşuyormuş
ama biz yinede harikayız forumcanak
ek olarak söyleyeyim
benim babam asla ama asla dizi izlemez forumlara bakmaz ve bunlara çok kızar ama babam dünkü bölümü izledi çok beğerndi bir de foruma girdi gerçi öpüşmekle ilgili sahneler kızıyo ama babamı bile bu kadar değiştirdiyse bu dizi ben ne diyeyim artık
DOKTORLAR SÜPERSİNİZ!
suat abim-ben-kübra-kirli açık mavi gömlek
BURCU VE AYŞİN canlarım ne yapayım çıkamadım hala bu moddan
burcu canım vallaha farkındayım forumda coştu
hayır bulaşıcı diye kimse girmicek foruma
ben deliler hgibi kendi kendime off levent offff
ahh o gamzeler ahh diye söylenicem
tabi bi de emniyet kemeri var
ayy yok ben çıkamıyorum
off levent yaa nerdesin gelsene yaaa
denizcim hazırlan seni almaya geliyorum asm ye götürücem seni forma hakikaten girenler ne oluyo diyecek:img-hyste kızım gamzeleri gestapo farketti ben hiç dikkat etmedim bu kadından korkulur he demek inceliyo leventi nasıl tespiti koydu nu arada ambulans şöförü yoktu bu bölümde haftaya heralde bari koymıycaktınız özete niye yazdınız diyim
olun olun
abım bazen cıddı cok tatlı oluyor
hele bırde hızlı oldumu yuzundekı ıfade degısıyor bayılıyorum onun her halıne
abıcım benım
yok yaw onlara soyle maketler fılan lazım organlar da olur plastıkten
eeeeeee bu kadar meslek askı olursa ıkısınde de romantıklık boyle araclarla olur
not:gomlek nasıl begendınızmı:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste gomlegı begenmek ne kelıme bayıldımm:img-hyste
bu ısın sonu hayra alemet degıl...:D:D
acaba bu ıkısı amelıyatta bırbırıne bakısıp durularmı???suat abın boyle cok otorıter ısını cok cıddı yapıyor amelıyatta zenana bakarmı acaba cok merak eıyorum.:D
ela nasıl bakıyor amelıyatta levente...yanlıs buluyorum ama orada bır hasta var ona yogunlasacagına sen gıt levente yogunlas...:img-cool2 :icon_whis
harbıdenn aaaaa ben onu unuttum bır de tarkanın benı anlama olmasın denız hanım dımı canım
ceyda bız sızın burak abınızı napıcaz yaw cok merak edıyorum
yıne potlar kırıp hata yapıp tamır edecekmı
vallaha canım diyorum ya hiç girmeyelim o mevzuya
artık tarkan dinlemiyorum gerçi zaten pek dinlemnezdim de neyse
vallaha bu burak işi nasıl çözülecek bilmiyorum
onda biraz ben bişeyleri sadece ben istediğim zaman yaparım düşüncesi var
biri ona bişeyler söyledikçe zaten beter daha beter oluyo
aslında hasanla konuşurken başlarda mantıklı şeyler söylüyodu ama kullandığı üslup hoş değildi bi de sonuna şımarıklık yapıyoyu ekleyince herşeyi batırdı
ama ece nin yanında kimse istediği için veya hasan la barışabilmek için gitmedi tamam biraz hasan olayı etkili olsbilir sama kendi istediği için gitti eceyle konuştu
aslında düzelirse çok iyi biri olacağından eminim ama düzeltene kadar bu kaderi delirtir artık
vallaha canım diyorum ya hiç girmeyelim o mevzuya
artık tarkan dinlemiyorum gerçi zaten pek dinlemnezdim de neyse
vallaha bu burak işi nasıl çözülecek bilmiyorum
onda biraz ben bişeyleri sadece ben istediğim zaman yaparım düşüncesi var
biri ona bişeyler söyledikçe zaten beter daha beter oluyo
aslında hasanla konuşurken başlarda mantıklı şeyler söylüyodu ama kullandığı üslup hoş değildi bi de sonuna şımarıklık yapıyoyu ekleyince herşeyi batırdı
ama ece nin yanında kimse istediği için veya hasan la barışabilmek için gitmedi tamam biraz hasan olayı etkili olsbilir sama kendi istediği için gitti eceyle konuştu
aslında düzelirse çok iyi biri olacağından eminim ama düzeltene kadar bu kaderi delirtir artık
ya ben burağı bazen tamam iyi bi çocuk diyorum bazende bu tezimi altüst ediyo dediğin gibi mantıklı başlıyo cümleye sonra dağıtıyo çözemedim bu çocuğu bari kader kader çözsün yol getirsin tabii yola gelmez ama bakalım bazen çok ters şeyler yapıyo ama özünde iyi yok bunu kader heralde adam eder:img-yes:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste gomlegı begenmek ne kelıme bayıldımm:img-hyste
bu ısın sonu hayra alemet degıl...:D:D
acaba bu ıkısı amelıyatta bırbırıne bakısıp durularmı???suat abın boyle cok otorıter ısını cok cıddı yapıyor amelıyatta zenana bakarmı acaba cok merak eıyorum.:D
ela nasıl bakıyor amelıyatta levente...yanlıs buluyorum ama orada bır hasta var ona yogunlasacagına sen gıt levente yogunlas...:img-cool2 :icon_whis
sızde sarj aletıyle gezın hem abınız malesef daha onu dusunemıyor:icon_whis
beraber amelıyata gıremezler cıdden suat abımın dıkkatı dagılabılır,yanı cok cıddı ısıne sahıp cıkanbırı olsanda ask bu,etkılenme var dıkkat dagılabılır....
hersey olabılır........................
ela cok duygusal garıbım ya ölen bırısı olunca hele kaderle nerdeyse oturup aglayacak haldeler .............
alısırlar...............
Yaww arabadayken hani o zaman aç kapıyı diyoya ... hani bakın adını yazmıyorum malum şeyi çıkarıyoryaaa..
Adam resmen arabadan inmek için cebelleşiyor yaww... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Duyguuu mu en güzeli ... Çünkü sensiz hiç bişey yapmak istemiyorumun ardından gelen gözlerini kapatma sahnesi ... gerisi boşşş...
Valla şuan bende olmayan bişey o duygu sinirden acep kimden çıkarsam diye diş biliyom resmen ... yaww bugün ne kısmet kimse üstüme üstüme gelmiyoki dalayım ...:img-help: :img-help: :img-help:
Yaww arabadayken hani o zaman aç kapıyı diyoya ... hani bakın adını yazmıyorum malum şeyi çıkarıyoryaaa..
Adam resmen arabadan inmek için cebelleşiyor yaww... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Duyguuu mu en güzeli ... Çünkü sensiz hiç bişey yapmak istemiyorumun ardından gelen gözlerini kapatma sahnesi ... gerisi boşşş...
Valla şuan bende olmayan bişey o duygu sinirden acep kimden çıkarsam diye diş biliyom resmen ... yaww bugün ne kısmet kimse üstüme üstüme gelmiyoki dalayım ...:img-help: :img-help: :img-help:
KARAMAY ben hala ısmınızı bılmıorum
nıckınızle hıtap edıyorum
herneyse gomlegımı begendınızmı:img-hyste
bu arada elanın boyle ıcten sarılması cıdden hostu
akıllı kazanovaya:img-hyste
evet canım yaa nasıl bi heyecanlanıyo
nasıl çıkardığını bilmiyo o şeyi
resmen diyo bian evvel gideyim de göreyim yüzünü
asıl ben merak ediyorum leventciğim bu heyecanla nasıl gelmiş
allah korusun kazasız belasız canım benim o
hele bi içten sarılışları var
biliyosunuz onun olduğu hiç bi sahne çıkmıyo aklımdan
hani dedi ya merak etme istediğin zaman cvp verebilirsin sonra o muhteşem saç düzeltme sahnesi ve o süper söz
seni sonsuza kadar beklerim
arkasını döndü mahsun mahsun gidiyo
ayyy dedim kıyamam geliyorum bekle :img-hyste
KARAMAY ben hala ısmınızı bılmıorum
nıckınızle hıtap edıyorum
herneyse gomlegımı begendınızmı:img-hyste
bu arada elanın boyle ıcten sarılması cıdden hostu
akıllı kazanovaya:img-hyste
Ayşe Ben...
Gömlekkkk ... Mavi mavii :happy0064 :happy0064 :happy0064 Nedendir bilmem benim erkeklerde Mavi gömleğe bi hastalıgım vardır vazten...Bir gri ( koyu olanından), bir siyah, birde mavi... Erkek milletinin cümlesine yakışır diyenlerdenimm...
o ne biçim bir sarılmadır yaaa ... o nasıl bir yüz ifadesidir... izledikçe hipnotize oluyorum... Bi ara içimden birilerine sarılmak gibi şiddetli bir arzu hissettim .. kadın erkek fark etmez...
hayır tutcam birinin kolundan sarılcam şirketteyim millet noluyo diycekkk.. adımızın sapıga çıkma ihtimalini göz ardı edemiyorum tabii....
ama o ne biçim bi sarılmadırr... o nasıl yüz ifadeleridir..
Ayşe Ben...
Gömlekkkk ... Mavi mavii :happy0064 :happy0064 :happy0064 Nedendir bilmem benim erkeklerde Mavi gömleğe bi hastalıgım vardır vazten...Bir gri ( koyu olanından), bir siyah, birde mavi... Erkek milletinin cümlesine yakışır diyenlerdenimm...
o ne biçim bir sarılmadır yaaa ... o nasıl bir yüz ifadesidir... izledikçe hipnotize oluyorum... Bi ara içimden birilerine sarılmak gibi şiddetli bir arzu hissettim .. kadın erkek fark etmez...
hayır tutcam birinin kolundan sarılcam şirketteyim millet noluyo diycekkk.. adımızın sapıga çıkma ihtimalini göz ardı edemiyorum tabii....
ama o ne biçim bi sarılmadırr... o nasıl yüz ifadeleridir..
begenmesınıze sevındım gomlegı zıra bende erkekte mavı gomlegı cok severım:happy0064
tanıstıgımıza mennun oldum bu arada
ya ela oyle duygusal sarıldı kı adama vallahı bende gıttım baba senı cok sevıyorum dıye adamın boynuna atladım babam da ne ıstıyosun dedı
cok cıkarcıymısımmmm:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
KARAMAY sorma zaten ben izledikçe daha beter oluyorum ela zaten nasıl içten sarıldı içim gitti burda
ikisi de kendinden geçti zaten normal artık telefonda ne hale geldiler artık yanyana olsun artık o kadar
ama levent de kendinden geçmiş elayı bıraksa kalbinin içine sokacak -ki çoktan sokmuş
kokusunu iyice içine çekiyo falan
bizde de evde kimse yok
ne yapsam kapıya mı sarılsam o olmaz çok sert
en iyisi yastık bi yastığa sarılayım
off offf levent nerdesin gel işte ben de sana sarılayım alternatif aramama gerek kalmaz:img-hyste
ahh o gamzeler ahh
Doktorlar Basligi uyeleri
Kural disi mesajlar sadece tek cumlelik mesajlar degildir. Buradaki mesajlarin Doktorlar dizisi hakkinda olmasi gerekir. Buna dizide olan olaylarin incelenmesi, yorumlar ve tahminler yapilmasi, basinda cikan haberlerin paylasilmasi ve de onlarin yorumu dahildir. Bu basliga dahil olmayan mesajlar iclerinde diziyle ilgili yorum da bulunmayan su tip mesajlardir.
1) Dizide oynayan bir oyuncu da olsa, surekli olarak o kisiye kisisel hayranligin dile getirildigi mesajlar (bunun icin oyuncunun basligini kullaniniz)
2) Baska dizilerin yorumu
3) Gunluk yasaminizda yasadiginiz olaylar ve bunlara ait yorumlar
4) 'Ben geldim, neler kaynatiyorsunuz' 'Sayfalari okumadim simdi okuyacagim' vs. tarzi diziyle hic alakasi olmayan sohbete yonelik mesajlar
Sosyallesmenize karsi degiliz ama sohbet icin pek cogumuzun da kullandigi cesitli bilgisayar programlari vardir, onlari kullaniniz. Ya da ozel mesaj kullanininiz.
Bu uyarinin okunmasi ve anlasilmasi icin basligi 1 saat kapatiyorum. Tekrari durumunda daha ciddi bir ceza sozkonusu olabilir.
Sözün ve yazılacakların bittiği an .....
Tekrari durumunda daha ciddi bir ceza sozkonusu olabilir.
......
Sizden ricam olucak her ne kadar size bi yönden hak versemde Lütfen Fikret hanımcıgıma çok yüklenmeyiz.. sonuçta o işini ve doğru olduguna inandıgı şeyi yapıyor.. Aslında doğruyu yapıyor...
bunları yazıyorum ama aklım hala gri suveterde...
şimdi bundan sonra ne olur... Evet Zenan dahada hastalanırsa Suat daha çok ilgi göstericek bu güzelde .. Fikretin tüm yükü Elaya yüklemiş olması kötü...
Sözün ve yazılacakların bittiği an .....
Tekrari durumunda daha ciddi bir ceza sozkonusu olabilir.
......
Sizden ricam olucak her ne kadar size bi yönden hak versemde Lütfen Fikret hanımcıgıma çok yüklenmeyiz.. sonuçta o işini ve doğru olduguna inandıgı şeyi yapıyor.. Aslında doğruyu yapıyor...
bunları yazıyorum ama aklım hala gri suveterde...
şimdi bundan sonra ne olur... Evet Zenan dahada hastalanırsa Suat daha çok ilgi göstericek bu güzelde .. Fikretin tüm yükü Elaya yüklemiş olması kötü...
yani fikret hem olanların acısını hemde zenanın hasta oluşunu..
eladan mı çıkartıcak garibim yazıktır kıza ya...
biraz -şefkatle yaklaşsa asistanlara.
neden bu kadar katı bu kadın yahu..........
dediğin gibi zenan iyice hastalanırsa....suatta onba karşı daha bir ilgili olucak ....zaten şimdiden bu kadar ilgi gösterirse ........şımaracak yahu........
ıcım sıkıldı
ruhum daraldı
uzuldum..................
1 sa ceza ıcın uzuldum.........
payım oldugunu dusundugum ıcın uzuldum................
susmayı tercıh edıyorum ..........bu konuda............
zenan suat abım boyle devam ettıkce daha da cok sımaracak
hanı sureklı pesınde onu kontrol edecek bırı oldugunu dusunecek
ben olsam- hanı ben bulutlarda gezerdım de -pesımde bana ılac kosturan bırıne sımarırdım
bakalım
sonucun suat abım ıcın ıyı olmasını ısterım
arkadaslar baslıgımız kıtlendı...lutfen artık dıkkatli olalım...tamam karakterlerı cok sevıyoruz ama daha ozenlı daha dıkkatlı yazalım msjlarımızı..bizım baslıgımız diger baslıklara benzemesın...
Doktorlar Basligi uyeleri
Kural disi mesajlar sadece tek cumlelik mesajlar degildir. Buradaki mesajlarin Doktorlar dizisi hakkinda olmasi gerekir. Buna dizide olan olaylarin incelenmesi, yorumlar ve tahminler yapilmasi, basinda cikan haberlerin paylasilmasi ve de onlarin yorumu dahildir. Bu basliga dahil olmayan mesajlar iclerinde diziyle ilgili yorum da bulunmayan su tip mesajlardir.
1) Dizide oynayan bir oyuncu da olsa, surekli olarak o kisiye kisisel hayranligin dile getirildigi mesajlar (bunun icin oyuncunun basligini kullaniniz)
2) Baska dizilerin yorumu
3) Gunluk yasaminizda yasadiginiz olaylar ve bunlara ait yorumlar
4) 'Ben geldim, neler kaynatiyorsunuz' 'Sayfalari okumadim simdi okuyacagim' vs. tarzi diziyle hic alakasi olmayan sohbete yonelik mesajlar
Sosyallesmenize karsi degiliz ama sohbet icin pek cogumuzun da kullandigi cesitli bilgisayar programlari vardir, onlari kullaniniz. Ya da ozel mesaj kullanininiz.
Bu uyarinin okunmasi ve anlasilmasi icin basligi 1 saat kapatiyorum. Tekrari durumunda daha ciddi bir ceza sozkonusu olabilir.
Akadaşlar ne çok uyarı alıyoruz ya... Bu sonuncusu bayağı ciddi galiba. Çok bilmediğim için soruyorum. Bu arada 7 bölüm tüyoları geliyor biraz biraz Suat'ın Zenan'a olan ilgisi açıkça ortaya çıkacakmış. Ama bizim kız işleri biraz karıştıracakmış. Bir de şey konuşuluyor Levent Ela'ya evlenme teklif edecekmiş. Bu durumda bizim gamzeli evli olmuyor demek... Bir şeyler kulağıma fısıldanırsa yazarım...
yani fikret hem olanların acısını hemde zenanın hasta oluşunu..
eladan mı çıkartıcak garibim yazıktır kıza ya...
biraz -şefkatle yaklaşsa asistanlara.
neden bu kadar katı bu kadın yahu..........
dediğin gibi zenan iyice hastalanırsa....suatta onba karşı daha bir ilgili olucak ....zaten şimdiden bu kadar ilgi gösterirse ........şımaracak yahu........
Bu kadar katı olmasa inan o asistanların önüne geçemez.. hata üstüne hata yapmalarına engel olamaz...
sonuçta işi onlara en güzel şekilde öğretmeye .. işin ciddiyetini anlamalarını sağlıyor... bakalım Ela ve Levent nasıl davranıcaklar birbirlerine ...
yaw bunlar birbirini ne zaman kıskanmaya başlıycak ... Keza Ela şarap olayında gördük.. Leventide Özgür olayında gördük ama............ onlar birlikte olmaya başladıktan sonra görmedik.... Levente bi hemşire yada hasta asılsa .. yada yakın davransa... Elayı görsek ... hasta yada başka bi uzaman asistan Elaya asılsa Leventi görsekkk...
yada Burak efendiyi elaya asılırken görse... Leventtt... aman amannn Allah korusun ... yok yok .. o gün burak efendinin öldüğü gündür...
Akadaşlar ne çok uyarı alıyoruz ya... Bu sonuncusu bayağı ciddi galiba. Çok bilmediğim için soruyorum. Bu arada 7 bölüm tüyoları geliyor biraz biraz Suat'ın Zenan'a olan ilgisi açıkça ortaya çıkacakmış. Ama bizim kız işleri biraz karıştıracakmış. Bir de şey konuşuluyor Levent Ela'ya evlenme teklif edecekmiş. Bu durumda bizim gamzeli evli olmuyor demek... Bir şeyler kulağıma fısıldanırsa yazarım...
demedım mı ?
of lanet olsun kı dedım dımı?
şom agızlı kubra ıste nolcak!
zenan a guvenmıyorum dedım!
zenan suat abımı uzecek dedım!
uzmeye baslayacak ıste!
aslında ne yapacak onu da dusunelım ?!
ama bu durumu tahmın etmıstım
6.hıssım senden nefret edıyorum!!!!!!!!!
sevgili mademe tuyolar ıcın cok tskler..
daha bu sabah kulagınzı cınlatmıstık yenı haberler varmıdır dıye...
zenan suat bayagı ılerlıyor demek..
ela leventte fıanale dogru yaklasıyor...evlenme teklıfı ettıgıne gore demekkı lebentın karısı yok..oh be su sacma ıhtımalden kurtulduk..
bir kaderle burak kaldı...onlar ne zaman ne olacak halleri...cok uzun bır yol olucak onlarınkısı..
Nasıl yaaa ...
eeee millet kendini parçalıyor resmen Leventin karısı .. karııısıı diye ...
başkasıyla evliyken nasıl Ela 'ya evlenme teklif edebilirki..
acaba benım içideki o acayip hisss ... iç sesimmm doğruyumu söylüyor...
eger öyleyse seviyorum iç sesimii...:happy0064 :happy0064 :happy0064
fırtına_leyla 03-02-07, 13:46 arkadaşım tüyolar için çok sağol levent evlenme teklif ettiğine göre karısı falan yooook:happy0064 sonunda içim rahat etti zaten levent karısı olan birine benzemiyoduuu çok sevindim
bu gün aldıgım en güzel haber buu yaaa süperr ...
umarım öyle olur...
o zaman dizi orjınalıyle yolları ayırıyor demek mi .... oh ohh bu daha güzel haber....
ayy nasıl da gitti üstümden oo bıtkınlık yorgunlukkk..
Duymayanlar için : Aslanımız Doktorumuz civanımız Leventimiz... Ela'ya evlenme teklif ediyor...
Zenan Suat ilişkisini kesin Fikret öğreniyor ve Elada oldugu gibi arıza yaşanıyor işte...
Zenan Elaya göre bence o kadarda cesur değil işte bu yüzden onların aşkları biraz daha zorlu olabilir...Aşk demeyelimde birliktelikleri...
Allah sabır versin Suata ... Güç versin ne diyelimm...
Not: Deniz bu haberi okuduysa kesin bayılmıştır... hayrına bi ambulans göndersekmiiii??????
KARAMAY aynen ya bende cok rahatladım..greysle ayrılıyor yollarımız yasasnn:):)
zaten senarıstleımızn kendıne ozgu senaryo yazacaklarını bılıyordum ama greysı bılen arkadaslar konuların aynı gıttıgını soyleyınce bende panık olmaya baslamıstımkı cok ıyı oldu bu haber...mademe bır kez daha tskler...
bu gün aldıgım en güzel haber buu yaaa süperr ...
umarım öyle olur...
o zaman dizi orjınalıyle yolları ayırıyor demek mi .... oh ohh bu daha güzel haber....
ayy nasıl da gitti üstümden oo bıtkınlık yorgunlukkk..
Duymayanlar için : Aslanımız Doktorumuz civanımız Leventimiz... Ela'ya evlenme teklif ediyor...
Zenan Suat ilişkisini kesin Fikret öğreniyor ve Elada oldugu gibi arıza yaşanıyor işte...
Zenan Elaya göre bence o kadarda cesur değil işte bu yüzden onların aşkları biraz daha zorlu olabilir...Aşk demeyelimde birliktelikleri...
Allah sabır versin Suata ... Güç versin ne diyelimm...
Not: Deniz bu haberi okuduysa kesin bayılmıştır... hayrına bi ambulans göndersekmiiii??????
asıl Allahını seven bırı umıtkoye de bır ambulans yollasın
ben demıstım sozunden de nefret edıyorum
suat abım yıne kaos ıcınde kalıp kendı kendını yıyecek
gazlı bez olayında oda da yemıstı kendını artık ne yapar kafa mı atar duvarlara bılmem
onu o halde goren bende bıraz etkılenıcem
onların da aşk olacak dıye dusunuyorum ben
once ask olmaz belkı de ama sonunda olmustur
cıddı cıddı bu senarıstlere de mı bısıler desem acaba
not:huzun... huzun....huzun...de ...huzun yanı:icon_sorr
Arkadaşlar uyarı almışız.Daha dikkatli olalım hepimiz.
Tüyolar için de çok sağol arkadaşım.
Nee evlenme teklifi mi var!!Süper yaaa perşembe gelmez şimdi. Evlenme teklifi olduğuna göre Levent'in karısı işinide "çalıntı" yapmamışlar o zaman yaşasın.
Vay be helal olsun Suat'a açıkca belli edicek he.Zenan bence şok olur ondan işler karışır.Sonuçta Ela'ya demediğini bırakmamıştı şimdi aynısı kendi başında. Bence bu mesele de, Zenan ilk olarak Ela ile konuşur.Ne biliyim Zenan dalgınken Ela yanına gelir.Üstü kapalı dertleşirler.Tabi Ela anlar falan.Sonra da MUTLU SON:D:D:D
gazlı bez olayında oda da yemıstı kendını artık ne yapar kafa mı atar duvarlara bılmem
yaaa bi dur katma hemen ortalıgı birbirine niye hemencecik bu kadar karamsar oldunki
onlarda yada Suatta aşkı için mücadele etse fenamı olur... daha inandırıcı gelmezmi hepimize...
Yollarını ayıracaklar demiyoki... ortalık azcık karışacak diyor... ne biliyosun aslında bu karışıklıktan kasıt fikretin önce Suat ve zenanı yakalaması sonrada bi yerde muhteşem dörtlüyü baş başa yakalaması ... fikretin kalp krizi geçirmesi...
ne yani olamazmı....
hemen öyle bozmayın moralınızı bakın daha dün akşamın etkisindesiniz ... o yüzden bu kadar karamsar ve kötü düşünüyorsunuz...
Arkadaşlar uyarı almışız.Daha dikkatli olalım hepimiz.
Tüyolar için de çok sağol arkadaşım.
Nee evlenme teklifi mi var!!Süper yaaa perşembe gelmez şimdi. Evlenme teklifi olduğuna göre Levent'in karısı işinide "çalıntı" yapmamışlar o zaman yaşasın.
Vay be helal olsun Suat'a açıkca belli edicek he.Zenan bence şok olur ondan işler karışır.Sonuçta Ela'ya demediğini bırakmamıştı şimdi aynısı kendi başında. Bence bu mesele de, Zenan ilk olarak Ela ile konuşur.Ne biliyim Zenan dalgınken Ela yanına gelir.Üstü kapalı dertleşirler.Tabi Ela anlar falan.Sonra da MUTLU SON:D:D:D
Arkadaşlar dikkatinizi çekerim karısı falan yok demedim biri elbette gelecek... Ama bu sevgili mi olur çocukluk aşkı mı olur bilinmez. Sonuçta türkiye için dizi yapıldığında karısı olması zaten zordu bir de orjinalde biliyorsunuz karısı en yakın arkadaşı ile yatıyordu. Bunun biz de olması mümkün değil. O yüzden farklı bir kadının geleceği kesin ama. Şunu söyliyeyeim en az Ela kadar güzel ve dişli bir rakip olacakmış
arkadaşlar ne evlenme teklifi ya tüyo mu var lütfen biri yazsın heycandan kalpten gidicem şimdi...bu arada uyarı almışız üzüldüm arkiler lütfen dikkatli olalım...
kubracım neden uzuluyorsun bukadar??zenan ortalıgı karıstırcakmıs bunu hemen kotuye yorma..tamam sasırcak uzaklascak falan ama bu bır bolum bıle surmez cnm uzulme... kımbılır belkıde komık seyler olur...zenan hasteneyı katıyor bırbırıne cokda komık olur belkı..erkenden uzulme boyle...
hem kazanan mutlaka ask olur..:img-wink:
ya bukadar mı güzel olur bir dizi benden tam puan aldı. açıkçası beklediğimin çok üstünde tüm oyuncular emeği geçen herkezin eline sağlık
KARAMAY aynen ya bende cok rahatladım..greysle ayrılıyor yollarımız yasasnn:):)
zaten senarıstleımızn kendıne ozgu senaryo yazacaklarını bılıyordum ama greysı bılen arkadaslar konuların aynı gıttıgını soyleyınce bende panık olmaya baslamıstımkı cok ıyı oldu bu haber...mademe bır kez daha tskler...
hakakten eger bu tüyolar gerçekse varya acayip dua edicem mademe sana ...
bu haberle değil 2 hafta 2 beklerim dermişim yalan inanmayın haaa...
ee artık haber millete yayılsın bakalım daha kaç forum kapatılacak o güne kadar ...
Şimdi nerde ederki evlenme teklifini bu adam teknedemiii......
yaww bu senaristlerin değişmesi işemi yaradı neee...
Evlenme teklifinden çok .. aslında orjınalindan ayrılmasına sevindim ... sanki yüreğimde taş vardı o agırlık kalktı...
ayyyyyyyyyy inanamıyorum oley ya oley:happy0064:happy0064 levent elaya evlenme mi teklif ediyo çoooook sevindim demekki greysteki gibi olmiycak çoooook sevindim ya harika bi haber saol madame bu haber kesin dimi sonra hüsrağna uğramayalım...bide karısı falan yok bu durumda demekki...
LEVENT SEN BİR HARİKASIN SENİ ÇOOOK SEVİYORUM GAMZELERİNİDE....
yaaa bi dur katma hemen ortalıgı birbirine niye hemencecik bu kadar karamsar oldunki
onlarda yada Suatta aşkı için mücadele etse fenamı olur... daha inandırıcı gelmezmi hepimize...
Yollarını ayıracaklar demiyoki... ortalık azcık karışacak diyor... ne biliyosun aslında bu karışıklıktan kasıt fikretin önce Suat ve zenanı yakalaması sonrada bi yerde muhteşem dörtlüyü baş başa yakalaması ... fikretin kalp krizi geçirmesi...
ne yani olamazmı....
hemen öyle bozmayın moralınızı bakın daha dün akşamın etkisindesiniz ... o yüzden bu kadar karamsar ve kötü düşünüyorsunuz...
vallahı dun yasanılanları az bucuk duymussunuzdur ondan cok karamsarım
suat abım cok uzulecek ama bu ısten ,kendını paralayacak ask senın ıcın ne lazım fılan dıye
ama bu muhtesem dortlu fıkrıne bayıldım dıyebılırım
hem suat abımı&hem de elacımı zevkle ızleyebılırım
fıkret kalp krızı gecırmez benım neyım eksık dıye bırılerı arar belkı
ters tepkı yaratır ıc dunyası belkı de boyle olur
karamsarlıga yer vermek ıstemem sızın dedıgınızı dıkkate alıcam:)
ayse hanım leventcıler ıyıler galıba
sız denız hanım:)
Arkadaşlar dikkatinizi çekerim karısı falan yok demedim biri elbette gelecek... Ama bu sevgili mi olur çocukluk aşkı mı olur bilinmez. Sonuçta türkiye için dizi yapıldığında karısı olması zaten zordu bir de orjinalde biliyorsunuz karısı en yakın arkadaşı ile yatıyordu. Bunun biz de olması mümkün değil. O yüzden farklı bir kadının geleceği kesin ama. Şunu söyliyeyeim en az Ela kadar güzel ve dişli bir rakip olacakmış
Aman yaaa evli mevli olmasında ne olursa olsun yaaaa...
Sonuçta sevgili , çocukluk aşşkı bilmem ne onlar aşılırr... yutulur ama evlilik bambaşka bişey ... hazmetmesi zordur...
sevgili yada çocukluk aşkı tamam biraz akılları bulandırır .. ama bu aşkı dahada güçlendirir...
hayy onun çocukluguna gelmiş 30 küsür yaşına çocuklukmu kaldı unutmuştur anacım o kızı ... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
karısı olmayacagını bılıyordum mademe sonucta degerlerımız farklı...cocukluk askı yada eskı sevgili gelebılır tabı ama bunun uzun bır ayrılıga sebeb olacagını sanmıyorum..tabı genede olaylar karısabılır bayagı..
benım merak ettıgım dızımız greysle paralel gıdıp gıtmeyecegı...suana kadar aynımı greysle paralelmı gıdıcek???
ve tabı kader burak ne olacak???cok umutsuz gormye basladım bu cıftımızı...:(
O zaman eski karısı olabilir yada ne biliyim eski sevgilisi olabilir.Eğer öyle olursa ben bu durumun onları o kadar zorlayacağını tahmin etmiyorum.Karısı olsaydı gelen işler fena halde sarpa sarardı ama eski sevgili yada eski eş...
Tamam belki bir iki bölüm ayrılık ama daha fazla sürmeyeceğini tahmin ediyorum.
ee artık haber millete yayılsın bakalım daha kaç forum kapatılacak o güne kadar ...
Evlenme teklifinden çok .. aslında orjınalindan ayrılmasına sevindim ... sanki yüreğimde taş vardı o agırlık kalktı...
Karamay senaristler mi değişti? ben bunu niye bilmiyorum ya? Açıklarsan sevinirim... Bence de orjinali gibi olmasın zaten olamza ki orjinalini çok iyi bilen biriyim oradakii ikşkiler biraz da cinsellik üzerine kurulu burada onu yağmak mümkün değil:good:
olsun ya en azından karısı yok ya o bize yeter eski sevgilisi falan zaten bi şekilde giricekti diziye ay hala inanamıyorum levent elaya evlenme teklif edicek yaşa levent ya seni çooook seviyorum deniz nerdesin ya leventimiz elaya evlenme teklif ediyomuş madame saol tüyo için ne kadar mutlu ettin bizleri anlatamam...hem eski sevgili olursa aralarındaki ayrılık çok uzun sürmez..
leventcıler artık persembeye kadar kendıne gelemez
denız hanım gelsede duysa bunları,gamzelerden sonra ....
vay benım akıllı kazanova evlenme teklıfı edıyor ha!
sımdı nısanlanıyorlarmıs fılan sonra o kadın gelıyormus
seyır eyle cumbusu !
herneyse guzel olan seylerı bozmayalım
antıleventcı olsamda ela ısın ıcınde olunca cıddı sevındım yanı
gul yuzunde guller acacak ıyı bısı bu!:happy0064
senarıstlerımız degıstımıkı dızımızın???:S
ben teklıfe sevınmedımkı yollarımız ayrılıyor ona sevındım..:D:Dsenarıslerımız calıntı yapmayacaklar kendı degerlerımızı ortaya koyarak yenı olaylar olusturacaklar varmı bundan guzelı..:D
aksam herkes ogrenır bu haberlerı...
evlenme teklıfını bence teknede yapar..mum ısıkları ıcınde denızdede mehtap varmı bundan guzel yer..:D
olsun ya en azından karısı yok ya o bize yeter eski sevgilisi falan zaten bi şekilde giricekti diziye ay hala inanamıyorum levent elaya evlenme teklif edicek yaşa levent ya seni çooook seviyorum deniz nerdesin ya leventimiz elaya evlenme teklif ediyomuş madame saol tüyo için ne kadar mutlu ettin bizleri anlatamam...hem eski sevgili olursa aralarındaki ayrılık çok uzun sürmez..
Sevgili arkadaşlarım eğer tüyolarda bir arıza çıkarsa beni parçalamak yok ama:happy0064 :happy0064 Sonuçta ben de kulak misafiri olan biriyim. Yani günahları boyunlarına. yanlız bu senarist milletini aç buçuk bilirsem bu ikinci kadın mevzunu es geçmeyeceklerdr. Başka süprizleri beklemek lazım yoksa bizimkiler mutlu mesut yaşar dizi de hiç bir şey uzayamaz.
seyır eyle cumbusu !
valla benim adımda deniz ve adaşımın kendine gelemiyceğinden eminim çünkü bende o durumdayım çok sıkı leventçiyim perşembeyi nasıl getiriceğimi gerçekten bilemiyorum kalpten gidebilirim perşembeye kadar....
Sevgili arkadaşlarım eğer tüyolarda bir arıza çıkarsa beni parçalamak yok ama:happy0064 :happy0064 Sonuçta ben de kulak misafiri olan biriyim. Yani günahları boyunlarına. yanlız bu senarist milletini aç buçuk bilirsem bu ikinci kadın mevzunu es geçmeyeceklerdr. Başka süprizleri beklemek lazım yoksa bizimkiler mutlu mesut yaşar dizi de hiç bir şey uzayamaz.
tabiki mutlu mesut yaşamalarına izin vermez bu senaristler kesin bi sevgili falan sokarlar araya senide parçalamam merak etme çünkü biliyorum tüyoların doğru çıkıyo canan tanıştığımıza çok sevindim sana hem arkadaşalr adına ama özellikle kendi adıma bu haberi verdiğin için teşekkür ediyorum...
Karamay senaristler mi değişti? ben bunu niye bilmiyorum ya? Açıklarsan sevinirim... Bence de orjinali gibi olmasın zaten olamza ki orjinalini çok iyi bilen biriyim oradakii ikşkiler biraz da cinsellik üzerine kurulu burada onu yağmak mümkün değil:good:
Evet yaa kapanan forumların birinde yazılmıştı senaristeler değişiyor. diye hatta bayada bahsedilmişti... ama noldu sonuç ne bilmiyorum....
çok detaya girip araştırmak lazım ama .. bulabilirmiyiz bilmiyorum...
Zaten benım sevindiğim nokta Leventin evlilik teklifi yada karısının gelmemsi değil ... benım sevindiğim orjınalınden bir şekilde ayrılmasıı... çünkü bu benzerlik yapa bir şekilde giden paralellik beni sinir etmeye başladı .... git gide dizi sonunda verilen mesajlarla ( ayşe ve Ece olayı ) aslında hafiften ayrılıgı gördük daha da görücez demek oluyo bu... senaristlerin bize özgü senaryo yazmaya , bağımsız seneryo yazmaya ellerini alıştırıyorlar sanırım..... İNŞALLAH ......
evet yaaa orjınali demeyin banaaaa... :(
arkadaslar ben karar aldım sakinleşene kadar foruma girmicem
yoksa buraya zarar veriyorum olmuyo böyle
herkese byeee
arkadaslar atın by ı falan unutun ben gördüğüm bu tüyodan sonra kimse tutamaz beni
neeeeeeeeeeeee evlenme teklifi mi
ayy gittim bu sefer kesin gittim ben
nefesim kesildi
kalbim aşırı kan pompalamaktan patlıcak
levent ela ya evlenme teklif ediyo
inanmıyorummmmmm:happy0064 :happy0064 :happy0064
oleyyyyyy
seyır eyle cumbusu !
canım sende çık artık şu karamsarlıktan bak dizi orjınalınden ayrılıyor.... yapma böyleee... bu dizi o binbir entirikanın oldugu bizim klasik dizilerimiz gibi değilllllll...
bu dizide küslükler 1 bölüm bile sürmüyor... ( Aman tahtaya ve ne buluyosanız vurun NAZAR DEYMESİN tütütttttüüüü )
sıkma canını derim ben ...
HERŞEY GÜZEL OLUCAK ....:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
kurtulm sende anti Leventçilikten artıkkk..
handeozbek 03-02-07, 14:22 Ya ben tekrarının yayınlandığını bilmiyordum. Şimdilik show'un sitesinden izliyorum görüntü biraz kötüydü ama olsun neler olup bittiğini biliyorum. Günü değişirse bende tv'den izlerim dizi bir izleyici daha kazanır. İnterneti saymazsak. Güzel dizi hoşuma gidiyor. Zaten izlediğim iki dizi var. Aksilik ikisi çakışıyor.
izmirli esmer 03-02-07, 14:26 selam öncelikle....
arkadaslar ya benim okudugum dogrumu??
levent elaya evlenme teklifimi etcek??
inanmiyorumm ....
hemen biri bana cevap versin....
okuduklarim dogrumu????:happy0064 :happy0064 :happy0064
ALLAHIM inanamıyorum levent evlenme teklif ediyomuş
ben iyi değilim vallaha
ben benim durumumun maksimum düzeyindeydim
onun üstü nasıl oluyo bilmiyorum ama artık o derecedeyim
yok ben çok fenayım evde de tekim
canım aşkım bitanem o yaa
adam işte evlenme teklif ediyo
ben daha ne diyeyim
işte bu grey s anatomyle yollarımızın ayrıldı gün benim de birazdan nasıl olucak bilmiyorum ama leventin kucağına atlıcağım gündür
ama yanlız şöyle bi durum var ela evlenem teklifini kabul edicek mi bence hemen evet demez daha erken olduğunu düşenebilir hem babasıda var bu durumda levente babasının durumunu anlatması gerekir ya inşallah hayır falan diyip yanlışlığa düşmez..
arkadaslar nefes alamıyorum heyecandan
ayy evlenme teklif ediyo
o zaman benim leventciğim evli değil
karısı yok
bak bu adam yapacağını yapıyo evlenme teklif ediyo eğer bu saatten sonra o kadın çıkarsa bittin sen kadın bittin
ölümlerden ölüm beğen
canım sende çık artık şu karamsarlıktan bak dizi orjınalınden ayrılıyor.... yapma böyleee... bu dizi o binbir entirikanın oldugu bizim klasik dizilerimiz gibi değilllllll...
bu dizide küslükler 1 bölüm bile sürmüyor... ( Aman tahtaya ve ne buluyosanız vurun NAZAR DEYMESİN tütütttttüüüü )
sıkma canını derim ben ...
HERŞEY GÜZEL OLUCAK ....:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
kurtulm sende anti Leventçilikten artıkkk..
antıleventcılıkten ılerıkı bolumlerdekı ızlenımlerımden sonra soz kurtulucam
dogru en sevdıgım nokta bu benım
küslüklerın kısa surmesı harıka bısı
bız bır beklıyoruz kı of of of(Allahım yok et onu)
neyse;sıkmamaya calısıcam soz yanı
not:bunu demıstım ıkı uc tane ö.m aldım tekrar dıyorum;bekır aksoy dızıde cok kotu bır karakterı canlandırsaydı bıle onu cok severdım,cunku ılk once onu sevıyorum;herhalde bu sozum acıklayıcı olmustur,guzel doktorlar fanları
mili_gkhnözen1905 03-02-07, 14:29 slm arkadas ne oluyor yaaa ne evlenme teklifi dogruysaaa süper yaaaaaa:happy0064
ayy cok sevindim oleyyy diyorummmmmmmmmmm
bide her cumartesi tekrari olurdu bu hafta varmi arkadaslar show türkte????
vazgeçtim kadın olayından
keyfimi kaçırmanın anlamı yok
uçuyorum burda hem de nasıl
allahtan evde kimse yok bi çığlık atmışım ki eyvahh
neyse acaba leventciğim nasıl evlenme teklif edecek
ya da başka bişey var mı
yaa ben bu tüyoyu okuduktan sonra kendimden geçtim de o yüzden soruyorum başka bişey gözüm görmüyo
izmirli esmer 03-02-07, 14:34 arkadaslar nerden biliyorsunuz evlenme teklifi edecegini leventin...
kim söylediki size??
cok merak ediyorum... özetmi geldi????:happy0064 :happy0064
ayy suan havalarda ucuyorum valla........:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
arkadaslar nerden biliyorsunuz evlenme teklifi edecegini leventin...
kim söylediki size??
cok merak ediyorum... özetmi geldi????:happy0064 :happy0064
ayy suan havalarda ucuyorum valla........:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
ay mıllet uctu vallahı
neyse hadı ıyısınız sızın ıcın harıka bır bolum olacak
denız ıhlamur ıcın ıyı gelır arkadasım
neyse bız bıraz beklıcez herhalde 1 ay fılan :icon_whis
mili_gkhnözen1905 03-02-07, 14:36 arkadaslar cidden benn çok felaket durumdayım
elim ayağım birbirine girdii
bi su getirenim yok
benim bitanem aşkım canımın içi yine şeklini koyuyo yaa
evlenme teklif ediyo işte
yalnız bu arada biri acil bana bi ambulans gönderebilir mi
eyvah deniz ne hale gelmistir kim bilir
bu haberden sonra kendine gelmesi zor demistim oldu iste:)
yaa kesinmi peki bu degilse cok büyük hayalkirikligi yasicam
eger dogruysa bugün aldigim en güzel haber olucak:happy0064 :happy0064
izmirli esmer 03-02-07, 14:36 arkadaslar cidden benn çok felaket durumdayım
elim ayağım birbirine girdii
bi su getirenim yok
benim bitanem aşkım canımın içi yine şeklini koyuyo yaa
evlenme teklif ediyo işte
yalnız bu arada biri acil bana bi ambulans gönderebilir mi
ayy canimm...
valla bende ayni durumdayim yoksa sana suyunu getirirdim...
banada ambulans lazim valla...
ayyyyyyy..................:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
uzar uzarrr mutlu mesu tuzatırız... sonuçta oarası bi hastane... kişilerin birebir ilişkisi olmasada uzatıcak o kadar çok konu varkii sonuçta ön planda olan birden fazla kişi var hepsinin her bölümd başına bişey gelsee ooo kaç bölüm uzar ben bile tahmin edemiyorum...
umarım duydukların doğrudur....
ohh beeee....
denizi kim kendine getiricek... bu haberden sonra kendine gelme şansı varmıdır ... bence yokkkkkk...
yavas yavas herkes ogrenıyor:D:Dcok sevındırıci bır haber..:D
artık leventın karısı sacmalıgını atıyoruz kafamızdan kesın.
ayrıca greysle aynı olmıyacak dızımız..
ee daha ne olsun..:D:D:D
eyvah deniz ne hale gelmistir kim bilir
bu haberden sonra kendine gelmesi zor demistim oldu iste:)
yaa kesinmi peki bu degilse cok büyük hayalkirikligi yasicam
eger dogruysa bugün aldigim en güzel haber olucak:happy0064 :happy0064
kesn tugcecım kesın..:D:D
ıstedıgın kadar sevınebılırsın..:D
saglam kaynaklı arkadastan aldık..:D
denız zaten kendıne gelememıstı tamam artık maxsımum sevıyenınde maxsımumunda:D:D:D
arkadaslar ben felaket oldum yine yaa berna ne olur kızma
ne yapayım
böyle bi haberin üstüne ben coşmayayım da kim coşsun
levent canım benim
senin bakışlarına da
senin gülüşüne de
emniyet kemerine de
elanın elini tutup bırakmayışına da
gamzelerine de
sana sana sana aşığım bitiyorum seni çok seviyorum
sana bütün yumurtalar vazgeçtim tavuk çiftlikleri feda OLSUN
biri beni durdursunnnnn
valla arkadaşlar o kadar mutluyum ki size bunu anlatamam yazıyı zor yazıyorum elim ayağım tutmuyo bugün leventçilerin bayramı çünkü levent elaya evlenme teklif ediyor.....:happy0064:happy0064:happy0064
diğerlerininde bayramı çünkü dizimiz greysten ayrılıyor bundan güzel gün mü olur doktorlar sevenleri için sorarım size...
mili_gkhnözen1905 03-02-07, 14:44 kesn tugcecım kesın..:D:D
ıstedıgın kadar sevınebılırsın..:D
saglam kaynaklı arkadastan aldık..:D
denız zaten kendıne gelememıstı tamam artık maxsımum sevıyenınde maxsımumunda:D:D:D
:happy0064 :happy0064 :happy0064 ayy cok mutlu oldum yaa valla hemde cokkkkk bayilcam simdi aldigim en güzel haber bugün yaa süper süper süperr
madame verdi dimi tüyolar ondan geliyor hepside dogru cikiyor
zaten o zaman buda dogru kesin hatta cok sevindim anlatamam yaaaaa:happy0064
ay mıllet uctu vallahı
neyse hadı ıyısınız sızın ıcın harıka bır bolum olacak
denız ıhlamur ıcın ıyı gelır arkadasım
neyse bız bıraz beklıcez herhalde 1 ay fılan :icon_whis
canım yok ıhlamur falan iyi gelmez bana zaten kendisini de pek sevmem
ayy boşverin şimdi ıhlamuru
benim leventciğim evlenme teklif ediyo
ayy bitanem benim kıyamam ben sana
yok bu böyle olmıcak
yani imkansız biliyorum ama sanırım ateşim 80derece:img-hyste
dışarı çıkıcam dışarı çıkmaya halim yok
önce berna sonra forum sonra da bu halim nedeniyle annemler ve arkadaslarım öldürecek beni
benim de artık ruhum gelir izler
ayy sapıttım yine:img-hyste
aşkoyuncusu 03-02-07, 14:46 zaten bu leventin evli olduğu dedikodusunu kim çıkardı anlamıyorum..eğer evli olsaydı dizinin başından ortasından bi yerinden bişeyler anlatırlardı yani nsl evli bu adam bir ipucu fln vermeleri gerekmezmiydi...dr.fikrette öğrendi aşklarını o da mı bilmiyor levemtiin evli olduğunu..
uzar uzarrr mutlu mesu tuzatırız... sonuçta oarası bi hastane... kişilerin birebir ilişkisi olmasada uzatıcak o kadar çok konu varkii sonuçta ön planda olan birden fazla kişi var hepsinin her bölümd başına bişey gelsee ooo kaç bölüm uzar ben bile tahmin edemiyorum...
umarım duydukların doğrudur....
ohh beeee....
denizi kim kendine getiricek... bu haberden sonra kendine gelme şansı varmıdır ... bence yokkkkkk...
yok canım yok o kimse bence de kendine gelme şansı yok
ayy kendimi unuttum:img-hyste
tüyoyu veren arkadas ben artık bu saatten sonra sıyırdığım için yaptıklarımdan sorumlu olmam ceza almam
vallaha olmazsa bunlar sen kaç derim
yani ben uyarıyorum tabi biliyorum senin bi suçun yok
ama işte aklım başımda değil heran herşey yapabilirim:img-hyste
canım yok ıhlamur falan iyi gelmez bana zaten kendisini de pek sevmem
ayy boşverin şimdi ıhlamuru
benim leventciğim evlenme teklif ediyo
ayy bitanem benim kıyamam ben sana
yok bu böyle olmıcak
yani imkansız biliyorum ama sanırım ateşim 80derece:img-hyste
dışarı çıkıcam dışarı çıkmaya halim yok
önce berna sonra forum sonra da bu halim nedeniyle annemler ve arkadaslarım öldürecek beni
benim de artık ruhum gelir izler
ayy sapıttım yine:img-hyste
tamam su ıcın ozaman o da ıyıdır
Allahım forumun halıne bakın herkes costu cıddı cıddı
aloo mıllet sakin olun durun
hanı bende laf edıyorum
madame ver coskunu ver coskuyu:happy0064
neyse sevındım adınıza elanın adına
ama ela ne der bılemem cok bellı olmaz yanı
neyse kabul eder herhalde
denız arkadasım dısarısı da buz gıbı
netten tekrarı fılan ızleyın artık cozum de bulamadım
dısarda da bır kar var oooooo ankara da oturmak ne zor ya
mili_gkhnözen1905 03-02-07, 14:52 Arkadaşlar bir dakika birkaç sayfa önce okuduğum haberler doğru dimi yani ben rüya falan görmedim???
yok canim rüya degil kesinlikle dogru yani bende cok sasirdim
yaa bi o kadarda ucuyorum yani o kadar cok sevindim simdi o bölümün
gelmesini sabirsizlikla bekliyorummm
denizcim sanirim ankaradansin benim hemsomsun yani kendine gel demicem
fayda etmez ondan cos hatta tüm leventciler cossun ya:happy0064 :happy0064
fırtına_leyla 03-02-07, 14:54 hala inanamıyorum bu harika bi haber zaten leventin öyle biri olmadığı belliydi elaya dedikleri ona bakmasından bile anlaşılıyoru off çok sevindiimmmmmmm:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
bende aynı durumdayım heralde bi sarılırdım çocuk boğulurdu heralde ama sen şanslısın evde kimse yok bağırıyosun bizimkiler evde bağırsam bu kız sonunda kafayı yedi delirdi derler sen o yönden şanslısın..
vallahı sıze sakin olun demeyelım bız olamıcaksınız malum cosun barı ıstedıgınız kadar :)
bız de elayla mutlu olalım
yoksa bır kız yuzunden mutlulugumuz ertlenmıs durumdasofa
bende aynı durumdayım heralde bi sarılırdım çocuk boğulurdu heralde ama sen şanslısın evde kimse yok bağırıyosun bizimkiler evde bağırsam bu kız sonunda kafayı yedi delirdi derler sen o yönden şanslısın..
canımiyi hoş da
ben burda ölüp kalıcam
kimsenin ruhu duymıcak
ayy ben çıldırıcam ciddiyim böyle olmıcak sapıttım aklıma neler geliyo neler:img-hyste
ne planlar geliyo
canım benim sen evlenme mi teklif ediceksin yaaa
git gestapoya da de ki nikah şahidimiz olur musunuz
gestapo kurban olsun sana yakışıklılığına gamzelerine :img-hyste
canımiyi hoş da
ben burda ölüp kalıcam
kimsenin ruhu duymıcak
ayy ben çıldırıcam ciddiyim böyle olmıcak sapıttım aklıma neler geliyo neler:img-hyste
ne planlar geliyo
canım benim sen evlenme mi teklif ediceksin yaaa
git gestapoya da de ki nikah şahidimiz olur musunuz
gestapo kurban olsun sana yakışıklılığına gamzelerine :img-hyste
valla alemsin deniz sen beni güldürdün allahta seni güldürsün çok iyi fikir bencede gestapo nikah şahitleri olsun hatta nikah şekerlerinide gestapo dağıtsın...:img-hyste
mili_gkhnözen1905 03-02-07, 15:17 neye sevindin ne oldu bi anlatır mısın?harika olan haber nedir?
eski sayfaları okumaya üşendim de:)
bu arada özet yada fragman çıktı mı?
şimdiden cevap için teşekkürler..
levent elaya evlenme teklifi ediyormus haber bu:happy0064
özette yok sanirim fragmanda bu kadar cabuk cikmaz
vallahı sıze sakin olun demeyelım bız olamıcaksınız malum cosun barı ıstedıgınız kadar :)
bız de elayla mutlu olalım
yoksa bır kız yuzunden mutlulugumuz ertlenmıs durumdasofa
bencede arkadaşım sen bize boşuna sakin olun deme biz 2 deniz kopmuş hatta uçmuş durumdayız hiç kimse bizi sakinleştiremez bu güdüşle sende seversin arkadaşım leventi o sevilmiycek bi çocukmu ya sırf gamzeleri için biterim ya ama seninde suat hastası olduğunu biliyorum ve gerçekten ben onuda seviyorum...
valla alemsin deniz sen beni güldürdün allahta seni güldürsün çok iyi fikir bencede gestapo nikah şahitleri olsun hatta nikah şekerlerinide gestapo dağıtsın...:img-hyste
gülün arkadaslar gülün
ben coştum siz de coşun
hatta bence ela nın kınasını da gestapo yaksın
çıkacak dansöz o olsun
ayy vazgeçtim pastanın içinden çıkmaya kalkar falan pasta heba olmasın:img-hyste
levent elaya evlenme teklifi ediyormus haber bu:happy0064
özette yok sanirim fragmanda bu kadar cabuk cikmaz
bu güzel bi haber, yani karısı da yok bizim yakışıklının.
içime dert olmuştu ela karısı olduğunu duyarsa diye:)
şimdi dizi bu hafta çarşamba mı perşembe mi? kesin bişey var mı?
gülün arkadaslar gülün
ben coştum siz de coşun
hatta bence ela nın kınasını da gestapo yaksın
çıkacak dansöz o olsun
ayy vazgeçtim pastanın içinden çıkmaya kalkar falan pasta heba olmasın:img-hyste
valla gestaponun nikah şahidi olduğunu ve şekerleri dağıttığını düşünüyorumda suratı gözümün önünden gitmiyo beni bi gülme tutuyo valla yapma deniz sonunda evde adım deliye çıkıcak sayende..
mili_gkhnözen1905 03-02-07, 15:25 bu güzel bi haber, yani karısı da yok bizim yakışıklının.
içime dert olmuştu ela karısı olduğunu duyarsa diye:)
şimdi dizi bu hafta çarşamba mı perşembe mi? kesin bişey var mı?
evet yok bizde bosuna kafa yorduk yaa karisi gelirse diye filan
yokmus iste olsa edermiydi hic...
valla 2-3 bölüm daha persembede olucakmis.öyle okumustum
burda RODYA yazmisti sanirim...
denizcimm tabiki cosucaz eglencez gün bizim leventicilerin günü ya:happy0064 :happy0064
valla gestaponun nikah şahidi olduğunu ve şekerleri dağıttığını düşünüyorumda suratı gözümün önünden gitmiyo beni bi gülme tutuyo valla yapma deniz sonunda evde adım deliye çıkıcak sayende..
gestapo der artık o gamzelerin olmasaydı ela senle zor evlenirdi diye.
sonra suata da gider;
o gri gömleğin olmasa zenan'a evlenme teklif etmeyi düşünmezdin hep o gri gömleğine güveniyorsun der.(inş. suatta zenana evlenme teklif eder)
bu bölüm mü teklif edecekmiş?
az önce aşağıya bi baktım herkes kaçmış beni bu halde görünce
yapmayın arkadaslar gelin beraber coşalım
beni burda yalnız bırakmayın
yAaa ben sapıttım izleyen izlemeyen herkese msn de yazıyorum
levent evlemnme teklif ediyo
millet diyo levent kim
dedim sizin gibi cahillerle işim olmaz :img-hyste
kafayı yemiş durumdayım
ayyy inanmıorummm evlenme teklifi etcek heeee:D:D:D............ayy ama korkmaya başladım ben şimdi yaaa............ hem çooooookk mutluyummm hem de çok endişelendim şimdi yaaaaaa...................... eer böyle erken olursa lewentin karısı sefglisi (herneyse) kesin gelir yaaaa.........nese yaaa düşünmiimm şimdi bunu azcık mutlu oliiyiimmm:D ayyyyy çoookkk heycanlandımmm coşşştmmm vallaaa:):)............herkese slm bu arada:)
ayyy inanmıorummm evlenme teklifi etcek heeee:D:D:D............ayy ama korkmaya başladım ben şimdi yaaa............ hem çooooookk mutluyummm hem de çok endişelendim şimdi yaaaaaa...................... eer böyle erken olursa lewentin karısı sefglisi (herneyse) kesin gelir yaaaa.........nese yaaa düşünmiimm şimdi bunu azcık mutlu oliiyiimmm:D ayyyyy çoookkk heycanlandımmm coşşştmmm vallaaa:):)............herkese slm bu arada:)
canım zaten gelebilirmiş
madame öyle dedi evlenme teklif edecek olması bunu değiştirmez gibi bişeyler dedi
tam hatırlamıyorum aklım başımda değil
ama bu haraket şunu gösterir levent evli değil işte
adam evli olsa niye evlenme teklif etsin
yoksa harem mi kurmak istiyoı:img-hyste
farkındayım sapıttım ve susuyorum
canım zaten gelebilirmiş
madame öyle dedi evlenme teklif edecek olması bunu değiştirmez gibi bişeyler dedi
farkında olman güzel:img-hyste
çok güldüm bu mesajına yerlerde falan yattım.
demin yazdım ama bi daha yazayım bu bölüm mü evlenme teklif edecekmiş?
arkadaslar susamıyorum dayanamıyorum
ve yine konuşuyorum
benim canı leventciğim evlenme teklif ediyomuş
bakın demek ki evli değil
yoksa harem mi kurmak istiyo
yok istiyosa öyle bişey gidip başvuru yapıcam
burcuuu arzuu karamay ve bütün arkdslar nerdesiniz ben acillik oldumm
farkında olman güzel:img-hyste
çok güldüm bu mesajına yerlerde falan yattım.
demin yazdım ama bi daha yazayım bu bölüm mü evlenme teklif edecekmiş?
canım sanırım bu bölüm
yani evlenme teklif edeceğini duymuş arkds
ayy canım benim gözüm bişey görüyo mu aklım başımdan gitti
bu arada bilmeyen arkdslar için tekrar ediyorum bize gelen bi tüyoya göre
leventciğim ela ya evlenme tekli ediyomuş :happy0064 :happy0064 :happy0064
mili_gkhnözen1905 03-02-07, 15:41 arkadaslar susamıyorum dayanamıyorum
ve yine konuşuyorum
hehe denizcim ne yapcaz senle biz:img-hyste
bencede yani evli olsa neden evlenme teklifi etsinki
eger öyle birsey yaparsa cekecegi var eladan ve bizden hehhe
haremmi kurmak istiyor ay koptum ya
valla ankaramda olsam gelirdim ama cok uzaktayim maleseff
biri yardim etsinn denize:img-hyste
ve yine konuşuyorum
varsa öyle bişey bende başvuru yaparım:img-hyste
ela kabul etmezse keserim ben o kızı. yada kesmem bana gelsin ben evet derim levente:)
ayy çok merak ettim bölümü. başka tüyo var mı?
canım zaten gelebilirmiş
eet cnm az biraz saçmalamışsınn.:D farkında olman gsl:Dama yaaaa öfff valla gelirr birilerii. yaaaa.. düşünmiim düşünmiim diorumm ama valla çok kurcalıo aklımıı:( düşünmicem yaaaa yeter artıkkk. sisde bişi demeinn!!!!!! ( bende size emir weriom sankii,,, kim dinner ki beni:D)
hehe denizcim ne yapcaz senle biz:img-hyste
bencede yani evli olsa neden evlenme teklifi etsinki
eger öyle birsey yaparsa cekecegi var eladan ve bizden hehhe
haremmi kurmak istiyor ay koptum ya
valla ankaramda olsam gelirdim ama cok uzaktayim maleseff
biri yardim etsinn denize:img-hyste
canım vallaha bilmiyorum sonum vahim
edin edin yardım edin
ayy tam evlenme teklif edermiş o kadın gelirmiş artık hangi sıfatla gelirse gelsin
umrumda değil çünkü yeni sıfatı ölü olacak:img-hyste
hatta ela da leventden düşünmek için zaman istermiş
o arada gelirmiş bu
hele cvbını verdikten sonra gelirse daha beter
ela ne yapar canım benim bilmiyorum arttık
Dilan-Cagri 03-02-07, 15:56 ya ben buraya uzun zamandir bakmiyordum bi girdim...birde ne görim
Levent ELaya evlenme eklifi edecekmisssssss
inanamiyorum yaaaa süperrr ama simdi özetini beklememiz lazim, sonra fragmani....sonrada dizinin baslamasini :img-grin2 :img-grin2
aranıza yeni katıldım aslında yeni sayılmaz takip ediyordum ama yazmıyordum karamay ın da etkisi ile yazmaya baladım okudklarım karşısında bir şeyler sorma ihtiyacı duydum leventin başka bir ilişkisinin olduğu evli yada sevgilisinin olduğu da nereden çıktı yine tiyo mu ve evelenme teklifine çok zevindim ee hadi hayrılısı bı arada prensess gestapo ya yakışır hani şahitlik
Arkadaşlar sizi baya coşmuş gördüm. Neler okudum öyle şok oldum yani. Biri bana kısaca anlatabilirmi neler oluyor yaaa...:img-help: Özet mi geldi, tüyo mu aldınız? Neler oluyor nerden çıktı Levent'in Ela'ya evlenme teklif etmesi. Şok üstüne şok yaşadım yani:img-hyste . Ciddi ve emin misiniz?:img-pilot
bencede arkadaşım sen bize boşuna sakin olun deme biz 2 deniz kopmuş hatta uçmuş durumdayız hiç kimse bizi sakinleştiremez bu güdüşle sende seversin arkadaşım leventi o sevilmiycek bi çocukmu ya sırf gamzeleri için biterim ya ama seninde suat hastası olduğunu biliyorum ve gerçekten ben onuda seviyorum...
vallahı denızler cosmuslar ama helal olsun guzel gorunuyorsunuz
yaw belkı ela hayır der dıcem sımdı benı doversınız fılan hanı belkı evet demez
tamam demıyorum evet der herhalde
bu arada madame forumu costurdunuz bravo
Allah askına ılerıkı haftalarda da suatcılara guzel haber verın nolur...
not:bu arada ehueheueh cok hos seyler oluyor,dızıforumda ünüm yayılmıs fılan ehhehehhe :img-hyste,bazıları kım o catlak fılanyazıyormus benım ıcın,bazıları da bu ne sevgı dıyormus:)
off yaaaa
Hala haberin etkisinde olan biri olarak .. ilk duydugumdaki heyecanı atlatsamda hala sevinçliyim... sanırım hepimiz sevinçliyiz....
Ne diyim allah mesut etsin tamammına erdirsin ...
darısı Zenan Suata keza onlarınkide yakındır... Tamam başta biraz arıza oluyo ama ..
Eger zenan çok hasta olucaksa.. o zaman bu demek oluyoki Zenanın evinide görücez... :happy0064 :happy0064 :happy0064
Hatta Zenanın evinde bir adet ona bakmayı görev edinmiş Kalp cerrahı Suatta görücezz... koskoca ev yanlız iki insan... yanlış ve birbirine kıvılcımlı iki insan .. ateş barut...
ne kadar art niyetli oldum ben yaaa....
evet arkadaşlar bende tam bilmiyorum levent ela'ya evlenme teklif ediyormuş arkadaşım öyle tüyo yazıldı...
Güzel bir tüyoymuş. Ben bile baya heyecanlandım. Allah Ela-Leventcilere yardım etsin:img-pilot
off yaaaa
Hala haberin etkisinde olan biri olarak .. ilk duydugumdaki heyecanı atlatsamda hala sevinçliyim... sanırım hepimiz sevinçliyiz....
darısı Zenan Suata keza onlarınkide yakındır... Tamam başta biraz arıza oluyo ama ..
Eger zenan çok hasta olucaksa.. o zaman bu demek oluyoki Zenanın evinide görücez... :happy0064 :happy0064 :happy0064
Hatta Zenanın evinde bir adet ona bakmayı görev edinmiş Kalp cerrahı Suatta görücezz... koskoca ev yanlız iki insan... yanlış ve birbirine kıvılcımlı iki insan .. ateş barut...
Keşke.... Gerçekten Zenan'ın evini görsek. Bakarsınız bir de Suat ve Zenan alış-verişten sonra Suat Zenan'ı evine bırakınca Zenan'da içeri davet edermiş:img-wink:
ve yine konuşuyorum
Valla denizcim tümm Türkiyedeki acil servise toplasak şusaaten sonra seni kimse kendine getiremez.. sanmıyorum..
Hele hele olurda kısmet olursa Leventin Elaya evlenme teklif ettiği sahneden bırak bizim ülkemizdeki en iyi doktoru.. Mehmet Öz'ü falan sana kainatın en süper doktoru gelse .. yok canım...
Umarım hastanenın arka bahçesinde gelmez o evlenme teklifi... meymetsiz yerlerden biride o ... bi keresinde telefon çaldı... diğerindede Fikret hanımcım tarafından suç üstü yapıldı.....
Merak ediyorum Suat ve Zenanın buluşma yeri neresi olucak .. onlarda tavan arasına çıkarlar artık.....
sevgi sihirbazı 03-02-07, 16:50 off yaaaa
ayşe vallahi katılıyorum sana aynen.zenan biraz daha hasta olsa galiba çok iyiy oloacak.bu arada tüyoları aldım bayada sevindim.bu arada zenan nasıl işleri karıştıracakmış biri bana anlatsınnnnnnn.ayşe ,kübra deniz burcu yardım edin anlamadım orayı
ve yine konuşuyorum
ah deniz seni kendine ancak gestapo getirir ben seni ona götürücem he :img-hyste ya evlilik teklifi süperde biz biraz zor görürüz genelde türkiyede evlilik konusunda dizilerde adamın ömründen ömür gider yine evlendirmezler leventin evli olmadığı açıkta ya bu ilşikiye deniz123 arkadaşımız dediği gibi 3.bi şahıs girebilir bari leventindeğil elanın eskilerinden biri gelsin buna daha az üzülürüm ya teklif yaparsa ciddi yapsın ama ela geçiştirebilir şimdilik bakalım
ayşe vallahi katılıyorum sana aynen.zenan biraz daha hasta olsa galiba çok iyiy oloacak.bu arada tüyoları aldım bayada sevindim.bu arada zenan nasıl işleri karıştıracakmış biri bana anlatsınnnnnnn.ayşe ,kübra deniz burcu yardım edin anlamadım orayı
canım hg bende yeni tüyoları aldım denizden ya nasıl karıştıracak yanlış anlama olmasın suatın başka birine ilgisi ver diye düşünebilir kafam karıştı ama leventle elanın evlenme işi yaş moral bozmıyım ama bu kadar erkenden olmaz bize yine hasret var bu evlilik işinde bakalım belki tersine evlenme kararı alırlar ya başka tüyo yokmu:img-yes:
sevgi sihirbazı 03-02-07, 17:00 ah deniz seni kendine ancak gestapo getirir ben seni ona götürücem he :img-hyste ya evlilik teklifi süperde biz biraz zor görürüz genelde türkiyede evlilik konusunda dizilerde adamın ömründen ömür gider yine evlendirmezler leventin evli olmadığı açıkta ya bu ilşikiye deniz123 arkadaşımız dediği gibi 3.bi şahıs girebilir bari leventindeğil elanın eskilerinden biri gelsin buna daha az üzülürüm ya teklif yaparsa ciddi yapsın ama ela geçiştirebilir şimdilik bakalım
canım bencede denizi ancak gestapo paklar.bu arada evlilik biraz zor bence.tamam o gelecek kadın karısı değilde sevgilisi bile olsa ela bu buluttan nem kapar.kıskanır hemen bu arada suat ve zenan çiftinide baya merak ediyorum vay suat abim sen neymişsin ya.bayada değişti suat sanırım şef olmak için artık yeterli gibi gerçi kimin olacağına haldun bey karar verecek ama suatta eskisi gibi değil
sevgi sihirbazı 03-02-07, 17:02 arkdslar ben gediiiiimmm
millet dicek eyvaaahhh deniz geldi
annemler az önce çenemi kapatabilmekm için yemeğe çağırmışlardı da
hani belki yemek yerken susarım diye :)
neyse canlarım
birazcık daha iyiyim ama hala çok heyecanlıyım
şimdi ben daha ben ne diyeyim leventciğime
ayy ama içimde nasıl bi his var o yanımda olsaydı da doya doya sarılsaydım ona ne güzel olurdu yaa
sonunda buluşabildik burcuda burda bu arada. beni çağırmışsın yeni geldim.mutlumusun seninki evlenme teklif ediyomuş.suat ve zenan olayını anlamadım zenan neyi karıştırıyormuş yaaa
canım bencede denizi ancak gestapo paklar.bu arada evlilik biraz zor bence.tamam o gelecek kadın karısı değilde sevgilisi bile olsa ela bu buluttan nem kapar.kıskanır hemen bu arada suat ve zenan çiftinide baya merak ediyorum vay suat abim sen neymişsin ya.bayada değişti suat sanırım şef olmak için artık yeterli gibi gerçi kimin olacağına haldun bey karar verecek ama suatta eskisi gibi değil
evet suat levent gibi şefliği haketmeye başladı aşk adamı bu hale sokuyomuş evet evlilik zor hayırlısı ya bende suat zenan çiftini heyecanla bekliyorum bayılıyorum sahnelerine elalarında artık levent elayı kıskanmalı 3.biri gelirse bu aşkı etkileyecek elanın tarafından gelsin ya kıskanması izleyelim dimi çok sarar
tatlı_cadı624 03-02-07, 17:04 arkadaşlar umarım gördüklerim,duyduklarım doğrudur
gerçi madamenin tüm tüyoları tutuyo geröekten bende uçmuş durumdayım bu msjı yazmamın sebebi arkadaşlar sakin olun demiyeceğim olamazsınız olamayız ama en azında kendinizi biraz frenleyin bu uyarının üzerine yine kurallara uymayan msjlar yazarsak mutluluğumuza gölge düşebilir
ek olarak buna çok sevindim gerçekten
ilk başta ela&levent çifti bunu hakediyodu inş darısı suat abimle zenanın başına
sevindiğim diğer şey bundan anlaşıldığı gibi leventin karısı olma ihtimali en alt seviyeye iniyor belki bir sevgili yada eski eş esi nişanlı felan gelebilir ama karısı ortadan kalktı çoook içim rahatladı
veee beni en mutlu eden şey greysten ayrı bir yol çizmeye başlıyoruz
greys fanları darılmasın ama greys forumunda baya olumsuz eleştiriler almışız bu onların görüşü ayrı birşey ama bu haberle greysten ayrıldığımız netlik kazanmaya başladı
dediğimde bunları sakin birinden dinlediğinizi sanacaksınız ki ben şuan havada uçak yolcularıyla sohbete başlıycam kendimi kaybettim
bu yüzden bilgisayarın,kendimin ve forumun sağlığı açısından biraz uzak duracağım ama dayanamayıp geri gelirsem beni frenleyin
yazan:bu son doktorlar tüyosundan sonra sapıtarak kendini kaybetmiş forum üyeniz Nida.....
saygılarımla
aranıza yeni katıldım aslında yeni sayılmaz takip ediyordum ama yazmıyordum karamay ın da etkisi ile yazmaya baladım okudklarım karşısında bir şeyler sorma ihtiyacı duydum leventin başka bir ilişkisinin olduğu evli yada sevgilisinin olduğu da nereden çıktı yine tiyo mu ve evelenme teklifine çok zevindim ee hadi hayrılısı bı arada prensess gestapo ya yakışır hani şahitlik
canım yaaa acayip derin konular bunlar ... biz bu konuyla kaç tane sayfa kapattık biliyonmu sayamadım ben ben san bi ara anlatsam olmazmı msnde heee...
aman durr tamam fikret hanımcıgımı seviyorum ama o kadar değil... rica ediyorum Levent ve Eladan uzak dursun ... ne şahidi...
zaten kız kadını görünce 180 derece dönüyo... vazgeçermiş nikah masasında allah korusun...
boztepelininde yazdığı gibi ben 3. bi kişinin giriceğini düşünüyorum şimdi hızlı gidiyolar ewt evlenme teklif edicek belki ondan sonra bu 3.kişi çıkıcak ortaya büyük ihtimal böyle olur hem elanın kabul edeceğide kesin değil erken olduğunu düşünebilir hem evlenme teklifini kabul ederse ela levente babasının durumunu anlatmak zorunda ve babasına kimsenin bu durumu bilmeyeceğine dair söz verdi bu onun için gerçekten zor olucak..
ben leventin üzülmesine asla dayanamam ama keşke elanında bi eski sevgilisi çıksa bunu istememin nedeni leventi kıskanırken hiç görmedim onu o halde merak etmem yoksa asla leventciğimin üzülmesine dayanamam..
ah deniz seni kendine ancak gestapo getirir ben seni ona götürücem he :img-hyste ya evlilik teklifi süperde biz biraz zor görürüz genelde türkiyede evlilik konusunda dizilerde adamın ömründen ömür gider yine evlendirmezler leventin evli olmadığı açıkta ya bu ilşikiye deniz123 arkadaşımız dediği gibi 3.bi şahıs girebilir bari leventindeğil elanın eskilerinden biri gelsin buna daha az üzülürüm ya teklif yaparsa ciddi yapsın ama ela geçiştirebilir şimdilik bakalım
burcu ayıp yaa ayıp ben sizi beni gestapoya götürün diye mi çağırıyorum
arzu senin msjıda gördüm
kafayı yedik son tüyoyu görünce
heyecandan öldük sizin yaptıklarınıza bak
acaba benim canımın içi nasıl evlenme teklif edecek
bu arada ohoo ben gestapoyu onların nikah şahidi, yaptım haberinniz yok :img-hyste
sevgi sihirbazı 03-02-07, 17:06 canım hg bende yeni tüyoları aldım denizden ya nasıl karıştıracak yanlış anlama olmasın suatın başka birine ilgisi ver diye düşünebilir kafam karıştı ama leventle elanın evlenme işi yaş moral bozmıyım ama bu kadar erkenden olmaz bize yine hasret var bu evlilik işinde bakalım belki tersine evlenme kararı alırlar ya başka tüyo yokmu:img-yes:
belkide suat laf arasında birinden hoşlanıyorum ama daha açılamadım derse zenanda yanlış anlar ya bu arada benim bayakafam karıştı.karışık bir tüyo gelmiş. burakla kaderden haber yok mu
sonunda buluşabildik burcuda burda bu arada. beni çağırmışsın yeni geldim.mutlumusun seninki evlenme teklif ediyomuş.suat ve zenan olayını anlamadım zenan neyi karıştırıyormuş yaaa
buluştuk evet zenan suat aşkında bu zenan biraz bu durumu karıştırıcakmış yakınlaşacaklarmıya ben zenan olki yalnış anlar suataın hayatında biri olduğunu düşünür ne biliyim ama bu aşkı izlemek çok sarıyo ya bu bölümde olaydı zaten sahneleri çok eğlenicez sayelerinde
Zenan bu işi nasıl becerecek o kısmı bizde bilmiyoz .. ama yetenekli kız vesselam .. yapar ... bi yolunu bulup yapar..
yaa senaryonun aynen devam etmemesine ve bu evlenme teklifine o kadar sevindimki .... aklıma hiç bir tahmin gelmiyo... yarına kendime gelirim ben bu gece bi düşüneyimm..
burcu ayıp yaa ayıp ben sizi beni gestapoya götürün diye mi çağırıyorum
arzu senin msjıda gördüm
bu arada ohoo ben gestapoyu onların nikah şahidi, yaptım haberinniz yok :img-hyste
ay ben sana kıyarmıyım sadece seni kendine getirmeye çalışıyorum kübar suat diye sen levent diye can verecen :img-hyste şaka bi yana bende şok oldum tüyoyu duyunca ama zor kızım evlenme zenanlarla avunucaz belki onlar bişeler yapar biliyorum deniz söyledi allah iyiliğinizi versin gestapo delirecek bunu duyunca teklifi onada söyleyin:img-hyste
sevgi sihirbazı 03-02-07, 17:10 burcu ayıp yaa ayıp ben sizi beni gestapoya götürün diye mi çağırıyorum
arzu senin msjıda gördüm
kızma denizcim takıldık sana .yazdıklarını okuyunca baya şaşırdım .böle sayfa sayfa.bu arada teknede teklif edebilir levent .ama eğer elanın evinde kahve falan içerlerse ordada teklif edebilir.bu arada gestapo şahit olursa ela o koltuğa oturmaz benden uyarması şahiti değiştirelim suat la zenan olsa olur mu
tatlı_cadı624 03-02-07, 17:11 ek olarak söylemeden edemiyeceğim zenanıda seviyorum ama illa birşeyleri karıştırmalı...sen karışma kızım otur yerinde hasta hasta...suat abim gelsin ilaç getirsin..birlikte çeyizin için blender alın değilmi ama
off bu sapıtmamın ilk belirtileri ayrıca yani aşkta suat abimi iyice değiştirdi
yani suat abim kendini azıcık çeksin yaw suat abim gibi bir pırlanta kendini biraz naza çeksin diycem ama aşk abimi elinde ilaçlarla gezdirmeye,tarhana yapan el blenderi aldırmaya başladı bile hadi hayırlısı bakayım
belki bu ela ve leventin evlilik olayı uzarda suat abimle zenan yetişirler onlara
o zamanda çifte düğün yaparız yahu...:) :)
ek olarak söylemeden edemiyeceğim zenanıda seviyorum ama illa birşeyleri karıştırmalı...sen karışma kızım otur yerinde hasta hasta...suat abim gelsin ilaç getirsin..birlikte çeyizin için blender alın değilmi ama
yani suat abim kendini azıcık çeksin yaw suat abim gibi bir pırlanta kendini biraz naza çeksin diycem ama aşk abimi elinde ilaçlarla gezdirmeye,tarhana yapan el blenderi aldırmaya başladı bile hadi hayırlısı bakayım
belki bu ela ve leventin evlilik olayı uzarda suat abimle zenan yetişirler onlara
bencede zenanı bende seviyorum kızım hastasın sen otur oturduğun yerde niye işleri karıştırıyosun bak suat sana ne kadar iyi davranıyo ilaçlarını bile getiriyo onca işi gücü var ama seni asla ihmal etmiyo sen niye işi karıştırıyosun yaşa işte aşkını doya doya..
belkide suat laf arasında birinden hoşlanıyorum ama daha açılamadım derse zenanda yanlış anlar ya bu arada benim bayakafam karıştı.karışık bir tüyo gelmiş. burakla kaderden haber yok mu
bilmem belki söyler levent böyle bişe 6.bölümden sonar suat ve zenan durumunda gelişmeler oluşabilir zenana ilaçlarını kendi elleriyle verdi kıza fena tutuldu burakla kader ya oların durumu karışık işlerde bunlar ayrılır çıkmış olsalarda ama onların bu halleri hoşuma gidiyo ya siz hasanı düşünün ne olacak bu çocuk bide elanın ilşikisini öğrense tam olacak fırtına kopar o zaman ama bu hafta belki kader hasana elayla konuşması konusunda baskı yapabilir bakalım
kızma denizcim takıldık sana .yazdıklarını okuyunca baya şaşırdım .böle sayfa sayfa.bu arada teknede teklif edebilir levent .ama eğer elanın evinde kahve falan içerlerse ordada teklif edebilir.bu arada gestapo şahit olursa ela o koltuğa oturmaz benden uyarması şahiti değiştirelim suat la zenan olsa olur mu
valla teklif inaşllah ciddi olur öylesine olmaz tekne güel fikir olabilir gestaponun şahitliğinde bi evlilik ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum yani:img-hyste suat yapalım şahidi fena olmaz canım ya oda baybi iyiydi bu bölümde hiç beklemediğim şeyler yaptı deniz tatlım sakın kızma arzunun deyişiyle takıldık bak ne diyorum leventin eski sevgilisi falan gelse onu oynayan sen ol o zman sinirlerim gayet nırmal olur nasıl fikir teklif gelmeli sana bu konuda:img-hyste bilemem sen ne dersin
bencede zenanı bende seviyorum kızım hastasın sen otur oturduğun yerde niye işleri karıştırıyosun bak suat sana ne kadar iyi davranıyo ilaçlarını bile getiriyo onca işi gücü var ama seni asla ihmal etmiyo sen niye işi karıştırıyosun yaşa işte aşkını doya doya..
haklısın elacım zor durumdaydı bu hafta bakalım zenanlar gestaponun gazabına ne zaman uğrarlar mekanlarını merak ediyorum bahçe tehlikeli hastahane içinde olmaz cafe olur habire levente bişeyler içelim diyodu ilk bölümler belki bunların buluşma yeri cafe falan our ela levent suat zenan bu dörtlü olay olcak dizi hizla ilerliyo
sevgi sihirbazı 03-02-07, 17:23 ohooo sormayın ben hızımı alamıyorum ki, yazdıkça yazasım geliyo
leventcim nerdesin
keşke burda olsan
şu yazdıklarımı okusan
seni ne çok sevdiğimi anlasan
işte budur yaa evlenme teklif ediyo yaa hala inanamıyorum yaa sayfalarca yazı yazmama rağmen
ateşim çıktı yine
seni seviyorum leventcim hem de çoookk
oof offf
kömür gibi yanıyorum
oof offf
ayıp mıdır seviyorum
not:kübra sorma canım yaa gelen geçen msj atıyo bu ne aşk bu ne sevgi diye
canım benim tamam.bak hasta olcan yine bu arada ben bu leventle elanın hemen evlenmesini istemiyorum.ya daha ne yaşadı ki bunlar?biraz tartışsınlar,kıskansınlar,barışsınlar,kavga etsinler.bu teklif sanki hst den gelecek tepkilerden kaçmak gibi olacak.biraz savaşsınlar mücadele etsinlar bence.deniz dikkat dağılıyosun yine karnın ağrıcak
ek olarak söylemeden edemiyeceğim zenanıda seviyorum ama illa birşeyleri karıştırmalı...sen karışma kızım otur yerinde hasta hasta...suat abim gelsin ilaç getirsin..birlikte çeyizin için blender alın değilmi ama
oy oy oy oy
benım tercumanım gelmıs nıda hanım ellerınıze saglık
zenanı bılıyordum!onu bılıyordum!
abımın dıkkatını cek ona ılac tasıt sonra karıstır ortalıgı....:icon_sorr
Allahım adam spınler yapıyordu heyecanından
ah abı sen nelere layıksın da ıste gonlun dımı
gonule zaten hüküm veremezsın,onu kontrol edemezsın
aslında sımdı neler yapabılecegını dusunmek ıstıyorum
bızımkıler zenan boyle karıstırmaya devam ederse ancak kader&burak ıkılısıne yetısır
belkı de haldun bey bırıne asık olur ıkıncı bahar fılan bızımkıler ona yetısır:img-hyste :icon_sorr
canım benim tamam.bak hasta olcan yine bu arada ben bu leventle elanın hemen evlenmesini istemiyorum.ya daha ne yaşadı ki bunlar?biraz tartışsınlar,kıskansınlar,barışsınlar,kavga etsinler.bu teklif sanki hst den gelecek tepkilerden kaçmak gibi olacak.biraz savaşsınlar mücadele etsinlar bence.deniz dikkat dağılıyosun yine karnın ağrıcak
evet bunu söylediğime inanmıyorum ama evlenmelerini istemiyorum bende dediğin gibi dur bi bakalım kıskançlık olsun küsmeleri falan sonra barışsınlar bunları görmek istiyorum bişe görmdik doğru dürüst hep duygusal sahneler tamma güzelde biraz ilişkilerde aksiyon olsun ama sonu mutlu olsun bakalım
burcu benim aslında gelecek kadınla ilgili acayip planlarım var .bu arada deniz Küstün mü bizeeeeeeeeeeeeeküsme bak takıldık sadece ben kaçtım millet yemek faslı var h
hayatın ne planların var belki sevgilisi gelir elanın burda tersi olmasın bu ihtimalide düşün ve bana söyle operasyon falansa gelirim sakın beni unutma ha denizleri de unutmayalım diğer arkadaşları alırız diyimi ve evet deniz sakın küsme bize sevgimizden yapıyoruz yani canımın içi
valla teklif inaşllah ciddi olur öylesine olmaz tekne güel fikir olabilir gestaponun şahitliğinde bi evlilik ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum yani:img-hyste suat yapalım şahidi fena olmaz canım ya oda baybi iyiydi bu bölümde hiç beklemediğim şeyler yaptı deniz tatlım sakın kızma arzunun deyişiyle takıldık bak ne diyorum leventin eski sevgilisi falan gelse onu oynayan sen ol o zman sinirlerim gayet nırmal olur nasıl fikir teklif gelmeli sana bu konuda:img-hyste bilemem sen ne dersin
VALLAHA canım ben sadece levent gitsin desin ki
gestapoya
biz elayla evleniyoruz nikah şahidimiz olur musunuz
ben size söyliyim gestapo yaşadığı ani şok nedeniyle donar kalır
mümkünse bizimkiler evlenene kadar da çözülmesin :img-hyste
bu arada canım benden eski sebvgili falan olmaz ne diyosun sen ben kendi, kendimi mi yolayım şimdii
ben biliyorum siz benden kurtulmak için yapıyosunuz
ama az kaldı arkdslar pazartesi okulum var ve ben malewsef sabah gidiyorum akşam geliyorum :img-wink:
VALLAHA canım ben sadece levent gitsin desin ki
gestapoya
biz elayla evleniyoruz nikah şahidimiz olur musunuz
ben size söyliyim gestapo yaşadığı ani şok nedeniyle donar kalır
mümkünse bizimkiler evlenene kadar da çözülmesin :img-hyste
bu arada canım benden eski sebvgili falan olmaz ne diyosun sen ben kendi, kendimi mi yolayım şimdii
ben biliyorum siz benden kurtulmak için yapıyosunuz
ama az kaldı arkdslar pazartesi okulum var ve ben malewsef sabah gidiyorum akşam geliyorum :img-wink:
yok güzelim olurmu öyle şey ama gelen kadını yolucam o yüzden sana bişey yapamam sinirlenmem ondan diyorum:img-hyste evet gestapoya büyük şok yaşatırsın diyim bu buluşunla aman olsun kadından kurtulmuş oluruz dediğin gibi ya form sakinleşti nerde bu millet
yaa arkdslar şimdi ilk anın şokunu üstümden atamadım ama
şunu söyliyim leventcim bu ne hız
bi defa ela seni ne kadar tanıyo ki veya sen ela yı
ki ben de eminim malesef bi 3. kişi gelicek
mesela şöyle olur levent ela ya evlenme teklif eder ela zaman ister falan -nasıl isticekse garibim o adamın karşısında evet demeden duracaksa -o zaman kısmında bu kadın gelir ve herşey alt üst olur
sen altta kalırsın inş merak etme ben üstüne çıkarım senin :)
yaa arkdslar şimdi ilk anın şokunu üstümden atamadım ama
şunu söyliyim leventcim bu ne hız
bi defa ela seni ne kadar tanıyo ki veya sen ela yı
ki ben de eminim malesef bi 3. kişi gelicek
mesela şöyle olur levent ela ya evlenme teklif eder ela zaman ister falan -nasıl isticekse garibim o adamın karşısında evet demeden duracaksa -o zaman kısmında bu kadın gelir ve herşey alt üst olur
sen altta kalırsın inş merak etme ben üstüne çıkarım senin :)
bak mesela şöyle olsa teklif levent elaya teklif etse ela düşünse malum babası olayıda var neyse sonra sabah kararını levente söylesin cevabı evet olacak bide bakarki karşısında levent ama yanında alımlı çekici bi kadın ve zenan yada gestapo gelse durumu anlatsa eski sevgilisi falan bi yerden öğrenseler ela direk cevabını söyler hayır bu gibi bi ddurum olabilir ela evet der mesela ama araya 3.kişi girerse olay biter bakalım ay bu sahneyi düşündükçe deliriyorum inş elanın eskilerinden biri gelir levente dayanamam
yok güzelim olurmu öyle şey ama gelen kadını yolucam o yüzden sana bişey yapamam sinirlenmem ondan diyorum:img-hyste evet gestapoya büyük şok yaşatırsın diyim bu buluşunla aman olsun kadından kurtulmuş oluruz dediğin gibi ya form sakinleşti nerde bu millet
ya canım sen de haklısın da işte bilmiyorum artık
sence ben bu kadar öldürme planları yaptığım birinin yerine geçer miyim sen bişey yapamasan ben yaparım kendi kendime dayanamam yani ne yapayım:img-hyste
ama şu kafama takıldı tamam kadının gelip işleri karıştıracağı kesin
tamam da kardeşim karısı olmadığına göre ne sıfatla
eski karısı olsa
eski sevgilisi olsa
eski nişanlısı olsa
bak işte hepsi eski yani geçmişte kalmış
yok bu kadın gelir bişey yaparsa gestaponun eline veririm vallaha
bakın bunun gibi büyük bi cezayı kimseye de vermem :img-hyste
arkadasım of ısmınızı de unuttum
burdayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama sız cok mutlu oldunuz ve uctugunuz ıcın gormuyorsunuz
bız beklemeye cokkk alıstıgımız ıcın
ela sayesınde mutlu oluyoruz ıste
not:ayyy :img-hyste bır tuhaf sarkı soyleyesım geldı acıların cocuguyum dımdım:img-hyste
ismim burcu canım evet mutlu olduk ama hevesimiz kursağımızda kalacak bence ben abinden ümitliyim onlar elalardan hızlı öıkarlar araya biri girermi bakalım ya evet suatın hayatında eskilerden biri gelse of tam süper olur ya heyecan bastı bu arada güzel şarkı buldum o şarkıyı biz hasana armağan edelim çocuk hakikaten acıların çocuğu oldu dahada olucak galiba :img-hyste
burcu canım işte ben de ondan bahsediyorum bi de şöyle olurmuş
ela zaman istermiş falan
sonra bu kadın gelirmiş
levent dermiş seni sevmiyorum o da dermiş ben seni seviyorum o sırada kadın bunu öpermiş ela görürmüş cvbımı mı bekliyodun hayır diye yapıştırırmış
eski türk filmlerine döndü olayy
yalnız bişey söyliyim belli, bu kadar hızlı evlenme teklifi gelirse eğer kesin benim bu mutluluk boğazımda kalıcak
bu arada yukardaki gibi olursa ben o kadının o dudaklarını keserim :img-hyste
ya canım sen de haklısın da işte bilmiyorum artık
sence ben bu kadar öldürme planları yaptığım birinin yerine geçer miyim sen bişey yapamasan ben yaparım kendi kendime dayanamam yani ne yapayım:img-hyste
ama şu kafama takıldı tamam kadının gelip işleri karıştıracağı kesin
tamam da kardeşim karısı olmadığına göre ne sıfatla
eski karısı olsa
eski sevgilisi olsa
eski nişanlısı olsa
bak işte hepsi eski yani geçmişte kalmış
yok bu kadın gelir bişey yaparsa gestaponun eline veririm vallaha
bakın bunun gibi büyük bi cezayı kimseye de vermem :img-hyste
evet gestapo iyi fikir geldiği gibi gider:img-hyste ama sanki elanın bişesi çıkacak leventinkide gelebilir olaylar tam karışır eskilerden ama bişeler bitmemiş olru karşı taraf bitirmez mesela bakalım çok karışık bi durum ya işin içinden çıkamadım kafam allak bulla oldu
selam arkadaşlarr ben geldiim :):)
ne konuşuyorsunuz,tüyolar war mı warsa beni de bilgilendirebilirmisinizz ?? :D:D
ayy gözdecim hoşgeldin
hemen söylüuyorum
canımın içi leventciğim elaya evlenme teklif ediyoo:happy0064 :happy0064
ayy gözdecim hoşgeldin
hemen söylüuyorum
canımın içi leventciğim elaya evlenme teklif ediyoo:happy0064 :happy0064
hoşbulduk denizcim
hoşbulduk arkadaşlar ;)
neeeee ?? aa süper süper bi şey buuu:happy0064 :happy0064 e evlenme teklifi ediyosa demek ki evli olduğu biri yokk,yani gelebilme ihtimali olan kötü kadın eski karısı weya eski sevgilisi falan olcak o zamannn :happy0064
ismim burcu canım evet mutlu olduk ama hevesimiz kursağımızda kalacak bence ben abinden ümitliyim onlar elalardan hızlı öıkarlar araya biri girermi bakalım ya evet suatın hayatında eskilerden biri gelse of tam süper olur ya heyecan bastı bu arada güzel şarkı buldum o şarkıyı biz hasana armağan edelim çocuk hakikaten acıların çocuğu oldu dahada olucak galiba :img-hyste
vallahı senaryomda suat abımın eskı karısı geldı:img-hyste
ama bılmıyorum yanı
bu arada o senaryoma bayılmıstım ben ehueheuehhe:img-hyste
vallahı abım hızlı da zenan bır cuval pırıncı berbat edecek kesın yanı
kız belkı de o kadar erkek abı ıcınde doguda hıc sevgılısı olmamıstır,hatalar yapabılır
yaw abı yaw kendın zorsun anladıkkkk,yaw asık oldugun ınsan barı kolay olaydı yaw aaaaaa:img-hyste :img-hyste
burcu canım işte ben de ondan bahsediyorum bi de şöyle olurmuş
ela zaman istermiş falan
sonra bu kadın gelirmiş
levent dermiş seni sevmiyorum o da dermiş ben seni seviyorum o sırada kadın bunu öpermiş ela görürmüş cvbımı mı bekliyodun hayır diye yapıştırırmış
eski türk filmlerine döndü olayy
yalnız bişey söyliyim belli, bu kadar hızlı evlenme teklifi gelirse eğer kesin benim bu mutluluk boğazımda kalıcak
bu arada yukardaki gibi olursa ben o kadının o dudaklarını keserim :img-hyste
evet eski türk filmi gibi oldu ama olabilir böyle bi durum tanışma yakınlaşmaçıkma hızlı oldu evlenme teklifide hızlı bakalım ama zenanlar gibi olsaydı durumları daha güzel olurduya hızlı ilerledimi korkuyorum aşıklar zor günler çeirebilir bi kaç bölüm sonra bakalım beni afaganlar bastı deniz bu durumu konuştukça yok galiba ilşikiyi etkilemek için leventinki gelir kafası karışır mesela of of çık işin içinden
ama bılmıyorum yanı
kız belkı de o kadar erkek abı ıcınde doguda hıc sevgılısı olmamıstır,hatalar yapabılır
yaw abı yaw kendın zorsun anladıkkkk,yaw asık oldugun ınsan barı kolay olaydı yaw aaaaaa:img-hyste :img-hyste
vallaha canım bu zenan ne yapıyo acaba onu merak ediyorum
hayır suatın yanında bi başka oluyo kız
acaba ne yapıcak
e ne yapalım canım suat da anlayış göstersin kız belki tecrübesizdir
ama bılmıyorum yanı
olabilir aşk yaşamamıştır mesela ma abin kesin yaşamıştır bakalım zenan durumu nasıl karıştıracak ama leventlere bulaşmasın yalnış anlama falan olursa ama s |