PDA

Tüm Versiyonu Göster : Topmodel Türkiye (Star)

Sayfalar : [1] 2 3

pinkzone
13-06-06, 11:25
Almanyadan ithal olan yarışma..

Genç kızların manken olmasını konu alıyor..

Heidi Clum yerine de Deniz Akkaya olcak.. :) Programın telif haklarını satın alan kişi armağan çağlayan

:) Başlıyor yakında starda

pinkzone
13-06-06, 11:43
http://www.startv.com.tr/images/sunucu/p3_321539241174.jpg

Yaz ekranına güzel yağacak!

Türkiye’nin en göz alıcı kızları, ekranların en parlak yarışması için bir araya
geliyor. Yakında Star Tv’de yayına girecek Türkiye Top Model, kendine güvenen genç kızlarımıza yepyeni bir gelecek hazırlıyor.

Top Model, çok uzun bir süredir Amerika ve Avrupa televizyonlarında ortalığı kasıp kavuruyor, rating listelerini altüst ediyor. Yarışmanın kızları dünyanın en ünlü moda dergilerinde boy gösteriyor, dünya starlarıyla aynı podyumu paylaşıyor.
Yurt dışında ünlü top model Tyra Banks’in sunumuyla halen devam eden yarışma dünya ekranlarında fırtına gibi esiyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en gözde mesleklerinden biri olan mankenlik mesleğine yepyeni yüzler kazandırırken, izleyenlere de muhteşem bir görsel şölen sunacak.
Dekoru, jürisi ve birbirinden güzel yarışmacılarıyla yaz ekranının en çok ses getirecek yapımlarından biri olacak.

Deniz Akkaya ve ona eşlik edecek bir ünlünün sunumuyla gerçekleşecek program 9 hafta sürecek. En saygın moda editörlerinden ve sanatçılar arasından seçilecek bir jüri olacak.

Top Model Türkiye, adaylarına hafta içi çeşitli görevler verilecek ve bu görevlerde ne kadar başarılı oldukları hafta sonu yayınlanacak olan stüdyo programında jüri tarafından değerlendirilecek. Örneğin gökdelen tepesinde fotoğraf çekimi, bir ünlüyle röportaj yapma becerisi vb.
Hafta sonu seyirci eşliğinde canlı yayınlanacak stüdyo programında ise muhteşem bir koreografi ile sunulacak defilenin yanısıra hafta içi adayların performansları, kulisteki giyinme hızı jürinin yarışmacı adaylarını değerlendirmeleri kapsamında olacak ve her bölümde bir yarışmacı adayı elenecek.

Türkiye Top Model’a yarışmacı olarak katılmak isteyenler; 15 - 16 Haziran İzmir Ege Palas Oteli ve 19 - 20 Haziran İstanbul Taksim Green Park otelinde yapılacak ön elemelere katılabilirler.
Ayrıntılı bilgi gazetelerde ve www.startv.com.tr adresinde…

Top Model Türkiye Temmuz ayının ilk haftası seyircisiyle buluşacak…

Elemeler;
15 - 16 HAZİRAN’da İZMİR EGE PALAS OTELİ ve
19 - 20 HAZİRAN’da İSTANBUL TAKSİM GREENPARK OTELİ’nde..

Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye
Yakında Star’da...

sevgi86
14-06-06, 22:12
almanyada tepki uyandırmıştı
genç kızlar mankenlere özenip incecik olmak için katı diyetlere başvuruyor,aç kalıyorlar diye

gerçi bence bizde de kızlardan ziyade erkekler rabet eder bu programa ya belli de olmaz
ben de izlerim herhalde yetenek yarışmalarına dayanamıyorum işte...:img-icecr

Gülcan
19-06-06, 22:34
Germanys Next Model oldu Turkeys Next Model :)

Almanyada gercekten tepki uyandirmisti, bakalim Türkiyede nasil bir yer alacak.

Ben sahsen izlemem diye düsünüyorum, zaten yeterince manken var, bu yarismadan cikan birisi acaba Türkiyede gercek mankencilik yapabilcekmi o baska konu.

Deniz Akkaya sunucuymus, son zamanlarda kötü bi sekilde magazin dünyasina yansidi, alkollü falan. Belki o haliyle topladigi tepkiler hala sürer, belkide sevilir ve izlenir. Bilemicem. Ama ben izlemem ;)

Gülcan
19-06-06, 23:04
Yok Deniz Akkaya sunuculugunu yapiyor

Deniz Akkaya ve ona eşlik edecek bir ünlünün sunumuyla gerçekleşecek program 9 hafta sürecek. En saygın moda editörlerinden ve sanatçılar arasından seçilecek bir jüri olacak.

NecatiSasmaz
21-06-06, 22:25
Germanys Next Model oldu Turkeys Next Model :)

Almanyada gercekten tepki uyandirmisti, bakalim Türkiyede nasil bir yer alacak.

Ben sahsen izlemem diye düsünüyorum, zaten yeterince manken var, bu yarismadan cikan birisi acaba Türkiyede gercek mankencilik yapabilcekmi o baska konu.

Deniz Akkaya sunucuymus, son zamanlarda kötü bi sekilde magazin dünyasina yansidi, alkollü falan. Belki o haliyle topladigi tepkiler hala sürer, belkide sevilir ve izlenir. Bilemicem. Ama ben izlemem ;)
isminide nerden biliyorsun:):):) adi Germanys Next Top Model di:) ben izlerdim hep
kazananda cok tatliydi
Germanys Next Top Model yarismayi kazanan alman güzelden az sonra bir resim ekliyorum

NecatiSasmaz
21-06-06, 22:26
iste bir resim:
http://img469.imageshack.us/img469/435/entscheidungsshow11250404olive.jpg

J_a_L_e
03-07-06, 22:05
ya bence cok süper olcak:img-grin2 hemde deniz akkaya jüride!!!!!! yani 100%de 100 izlicem :img-grin2 bence deniz akkaya türkiyenin en iyi mankenlerinden birisi ve bence yarisma cok izlenecek!!!!!!!! ve bence yarismayi kazanan ilerde türkiyenin ünlü mankenlerinden birisi olacak!!!!!!:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

merveve
09-07-06, 00:15
yaşasın benim aşkım sunuyormuşşş..Deniz Akkaya ile birlikye Armağan Cağlayanda jüride olacakmış...kesin izlerim ...

alexis
17-07-06, 00:30
ben de ekliyim bi tane.
iste almanya da kazanan kizdan bi resim daha...:img-grin2

CaNaN^_^
17-07-06, 09:50
bende çok beğendim arkadaşlar....
o özel çektirilen fotoğraflar eline geçen veya bulan olursa rica buraya koysun...

Messa
17-07-06, 10:53
ben Şeyma'yı beğendim.. hep birlikte izlioduk sonra dedimki kız çok güzel tuba ünsal a benzio ardından deniz akkaya da söledi :D

Bende Şeymayı Beğendim Favorim Şeyma Ancak Kız Aptalca Galiba... Gerçi Yaşıda Küçük Ama Ne Biliyim Çok Acemi Gibi Geldi Ama Çook Güzel... Birde Sevgilisi Vardı. Ekranda Görünce Çıldırdım Resmen...Moda Tasarımcısı Olmak İstiyormuş... (Bunu Açıkladığı İçin Haftaya Elenir Bence)... Birde Boyu 1.84 Olan Kızı Beğendim...

sisley
17-07-06, 13:08
Ratingler

Total

7 D.AKKAYA ILE TOP MODEL (PERFORMANS-2) [N STAR 3,20 12,90
8 D.AKKAYA ILE TOP MODEL (PERFORMANS-1) [N STAR 3,00 14,50
10 D.AKKAYA ILE TOP MODEL (FINAL) [NET] STAR 2,90 15,20
11 PAZAR KEYFI (PRIME) [NET] SHOW 2,90 13,30
12 D.AKKAYA ILE TOP MODEL (PERFORMANS-3) [N STAR 2,90 11,90

A/B

1 D.AKKAYA ILE TOP MODEL (PERFORMANS-3) [N STAR 4,90 21,90
2 IBO ILE YAZ AKSAMLARI [NET] ATV 4,70 20,40
3 D.AKKAYA ILE TOP MODEL (FINAL) [NET] STAR 4,40 21,90
4 D.AKKAYA ILE TOP MODEL (PERFORMANS-2) [N STAR 4,40 19,80
5 IBO ILE YAZ AKSAMLARI (OZEL) [NET] ATV 4,10 18,50
6 PAZAR KEYFI (OZEL) [NET] SHOW 3,90 22,10
7 PAZAR KEYFI (FINAL) [NET] SHOW 3,60 24,10
8 D.AKKAYA ILE TOP MODEL (PERFORMANS-1) [N STAR 3,60 21,30

acık sözlü
17-07-06, 23:23
bende izledim ve beğendim ....kızlarda kafasında çiçek olan beyaz elbiseliyi çok ama çok begendim adını unuttum,bide deniz akkaya cok güzeldi harbiden ,jüride uyumluydu armağan hezmanki gibi sivridilli tabii ama ...

EL DESDİCADO
19-07-06, 01:20
bence güzel bir proğram.beğendim

yanlız,deniz akkayanın tuba özay ve diğer bir kaç isme yaptığı göndermeyi hiç hoş bulmadım..o öyle yaparsa,birileride onun hatalarını yüzüne vurur.ki bugün gazetelerde öyle yazılar vardı

deniz akkayayı beğenen,üzerine çok fazla gidildiğini düşünen biri olarak,eleştiriyorum bu noktayı

acık sözlü
22-07-06, 20:34
yoo yarışmacı seçimi gayet iyi
KATILIYORUM ...bencede iyi ...

asli19
22-07-06, 21:26
KATILIYORUM ...bencede iyi ...
boylari vucudlari güzelde ama yüzleri bence da güzel kizlar var

acık sözlü
23-07-06, 11:35
bazıları çirkin ama güzellerde var yani .. örneğin ; ŞEYMA ! :D ben onu tutuyorum ! ama onu bu akşam elerler gibime gelio geçen haftaki söledikleri yüzünden ...
tabiki hepsi güzel deil zaten onların aday olduklarını unutmamak lazım dimi..ama güzellerde var ..şeyma ve gözde beim favorim.özeliklede gözde

FBuse
23-07-06, 20:28
ben izlemem hehe :fighting2 deniz akkaya iyi guzelde ama ne bilim sanki super top model bulucaklar!! ise yaramaz bencee :img-icecr

özzz
23-07-06, 20:45
yarışmacıların ewde yaşadıklarını daha fazla gösterseler daha iyi olur bu hafta fazla show sergiliycekler gibi glio...ya benm favorim elendi yaa geçen hafta

acık sözlü
24-07-06, 02:16
benim favorim rekor oy almış ...haftanı 1.si oldu vallahi...program her hafta dahada kaliteleşio bence ...beğeniorum

Armağankolik
24-07-06, 13:03
Armağan Çağlayan imzası taşıyan mükemmel bir program! Onlar da top modelliğin yanında zekaya baktılar dün akşam. Çok da doğru ettiler! Nurcan'a benden de bir "BRAVO!"

merveve
24-07-06, 13:10
armağan bu haftada harikalar yarattı adam aşırı zeki ya,o cevapları nasıl buluyor anında şaşıp şaşıp kalıyorum..devamlı jüri üyesi oldu sanırım öyle değil mi??

söylemeden edemiicem,basenleri 100 cm ama Güneş'in bakışları muhteşem ya süper poz veriyo bence..

armağan cağlayan bence türkiye gerceklerini cok ii bieln cok zeki biri ..böle işlere cok renk katıyo..ilk zmanlar cok antipatik geliodu bana ama su an gercekten cok başarılı..haftayada o gelsin ltfen

Roxelanne
24-07-06, 13:13
evt o kızda bi ışık varr :D ya farkındaysanız Deniz Seki dışındaki jüri üyeleri bu kız hakkında hep ii konusuyor hele de Armağan Çağlayan sanırım çok beğendi ki sivri dilini bu kıza gelince kapatıyor ve ii şeyler sölüüor :D

Deniz Seki ne alaka pardon çözemedimmm :D

asli19
24-07-06, 20:05
ya türkiyedeki mankenler topmodelmi deniz akkaya cagla sikel falan kim tanioki onlari sadece türkkiye amerkian barasilayan paris modelleri onlar süper mode cindy crofort, heidi klum, noami cambell... türkiyedeki mankenler siradan....tek surda burda acilislarda mankenlik yapio hangi biri gucci gibi ünlü markalarda mankencilik yapdi onlar sadece manken ama hic biri topmodel degil burda kazanan kizda topmodel olamicak surda burda mankenlik yapar bi süre sonrda hemen dizi yapar....
türkiyenin mankenleri topmodel denilecek manken degiller.... okadar topmodel olsalar onlarin birisi magza acilisina falan gitmez.... manken oluyorlar ya sarkici ya oyuncu ama örnekler heidi klum noami cambell onlar topmodel hatda süpermodel onlar magaza acilisina hic gidiyorlami onlar ünlü markalar icin mankenlik yapio....
o yüzden bu showun pek anlami yok kesin bu orda kazanan yarismaci sonunda oyuncu olucak
hak vermeyenler olabilir simdi bana ama gercegi bu....

asli19
24-07-06, 20:06
ya türkiyedeki mankenler topmodelmi deniz akkaya cagla sikel falan kim tanioki onlari sadece türkkiye, amerkia, brasilaya, paris, madrid mankenleri , viktoria secret mankenleri,onlar süper mode cindy crofort, heidi klum, noami cambell... türkiyedeki mankenler siradan....tek surda burda acilislarda mankenlik yapio hangi biri gucci gibi ünlü markalarda mankencilik yapdi onlar sadece manken ama hic biri topmodel degil burda kazanan kizda topmodel olamicak surda burda mankenlik yapar bi süre sonrda hemen dizi yapar....
türkiyenin mankenleri topmodel denilecek manken degiller.... okadar topmodel olsalar onlarin birisi magza acilisina falan gitmez.... manken oluyorlar ya sarkici ya oyuncu ama örnekler heidi klum noami cambell onlar topmodel hatda süpermodel onlar magaza acilisina hic gidiyorlami onlar ünlü markalar icin mankenlik yapio....
o yüzden bu showun pek anlami yok kesin bu orda kazanan yarismaci sonunda oyuncu olucak
hak vermeyenler olabilir simdi bana ama gercegi bu....

cyprus_hsn
24-07-06, 20:15
açıkçası yarışmanın gidişatını hiç beğenmiyorum.. zaten reytingler de düşüncemin doğruluğu kanıtlar durumda.. geçenler de kanallar arasında bir gezinti yaparken star tv deki topmodel yarışmasına takıldı gözlerim.. sadece 5 dk izleyebildim.. deniz akkaya kendi showuna çevirmiş orayı.. armağanın meşhur saldırıları da cabası... insanların hayallerini kullanarak reyting alma amacındalar bu ve benzeri yarışmalar..

özzz
24-07-06, 20:17
kstılmıyorum gayet iyi bi yarışma bence deniz akkaya şu an türkiyedeki en iyi topmodel.yarışmanın adı zaten deniz akkaya ile topmodel türkiye kendi showuna çevirmesi gayet normal we doal....

asli19
24-07-06, 21:27
kstılmıyorum gayet iyi bi yarışma bence deniz akkaya şu an türkiyedeki en iyi topmodel.yarışmanın adı zaten deniz akkaya ile topmodel türkiye kendi showuna çevirmesi gayet normal we doal....
deniz akaya nerde topmodel ya sadece türkiyede modellik yapio ve bu model önünde top haketmio hangi biri yurt disinda modellik yapio kimse cünkü begenmezler onlari

stormy
24-07-06, 21:59
Armagan bence her hafta orada olmali...Bence hep dogrulari soyluyor 2 haftadir..Genel Yayin yonetmeni ama konuk juri degil tam juri uyesi olmali

asli19
24-07-06, 22:05
programın adı topmodel türkiye zaten yurtdışında modelik yapçak birini değil türkiye için birini arıyorlar
ama yanlis ismi kullaniolar ne bu topmodel yani benim icin topmodel baska topmodel olanlar bi kere dizi hemen cekmezler tamamen mankenlige konsantre olurlar

*~*RaiNBoW*~*
25-07-06, 10:56
Yarışma kendini bir şekilde seyrettiriyor,hafta boyunca da bayağı emek sarfedip çalışıyorlar ama ben de sizin gibi tam anlamıyla bir 'topmodel' çıkacağına inanmıyorum.Tecrübe ve zamanın getireceği bunca şeyin böyle kısa bir zamanda birilerine kazandırılacağına inanmıyorum açıkçası...

deadly_angel
25-07-06, 11:27
bence saçma bir program, tamamen dışarıdan getirilme ve üzerinde hibir oynama yapılmayan bi program.Jurilerin türleri bile aynı.Armağan Çağlayanın orda ne işi varki, tek yaptığı abuk subuk şeyleri savunmak,Programı Top Modelden ziyade bir şov olarak görüyorum.Türk Televizyonlarının artık kendilerine gelmeleri gerek

evanescencefreak
25-07-06, 16:06
2 haftadir Topmodel nedir tartismasini yapiyorlar. Siz hic Sema Simsek ve Bilge isimli bir topmodel biliyormusunuz? Sema Simsek ismini duydum ama hic gormedim, Bilge'nin soy adini unuttum ama oyle bir isim de hic duymadim.
Armagan bu konuda cok hakli, medya olmadan Top Model olunmaz. Seni nasil taniyacaklar? Ancak defilelere gittiginde gorursun ama onun Top Model oldugunu nerden bileceksin?

Bence Turkiye'de Topmodel yok. Deniz Akkaya'yi daha cok skandalariyla tanidik, isiyle nerdeyse hic basin onune cikmadi. Dergisiyle cikmisti ama oda reklamdi tabii. Tugba Ozay'da bencede Top Model degil.

Bir problem olsa Turkiye'nin bir yerinde, bunu basin sayesinde ogreniyoruz ve onlarin sayesinde siyasetcilere duyuruluyor. Belki mektup'ta yazilabilir ama cok etkili olmaz. Yane basin olmadan hic bir yere varilmiyor.

Armagan %99 hakli bence.

evanescencefreak
25-07-06, 16:12
Bence Meral ilk hafta birinci olmayi hak etmisti. Ama oda deneyimi sayesinde tabii.
Bence cok farkli biri, esmer degil yane. Cok avrupai yüzü var.
Benim favorim Nurcan, kil payi kurtuldu yane elenmekten bu hafta.
Seyma bence cok simarik ve hicte akilli durmuyor. 16 yasinda, tamam, ama hersey yasla alakali degil.
Siz Meral'e diger kizlar arasindaki kavgayi anladinizmi?
Ben hic anlamadim ama Meral bu haftada bence buyuledi podyumu. TOP MODEL olabilecek biri Meral, Nurcan ne kadarda favorim olsada.

cyprus_hsn
25-07-06, 19:59

bana katılmak zorunda değilsin tabi. bu benim şahsi fikirlerim.. zaten reytinglerde düşüncelerimin doğruluğunu kanıtlar durumda.. önceki star, yıldız yarışmalarında birinci çıkanlar ne kadar star yıldız olabildiyse bu yarışmadan çıkanlarla o kadar topmodekl olabilir..

Armağankolik
26-07-06, 16:04
armağan bu haftada harikalar yarattı adam aşırı zeki ya,o cevapları nasıl buluyor anında şaşıp şaşıp kalıyorum..devamlı jüri üyesi oldu sanırım öyle değil mi??

söylemeden edemiicem,basenleri 100 cm ama Güneş'in bakışları muhteşem ya süper poz veriyo bence..

Katılıyorum, Güneş'in çok alımlı bir yüzü, etkileyici bakışları var! Ayrıca yürüyüşü de gayet iyi. Sanırım tek sorun basenler!

ARMAĞANım zekidiiiiiiiir! :D Ben de şaşırıyorum nasıl öyle aniden sağlam cevaplar verebilmesine... Ah ARMAĞAN ah! Anla bak, ben seni neden seviyorum!! :love05: :img-sorry

Roxelanne
26-07-06, 16:16
yanlız deniz akkaya bi garip.. geçen hafta promokate ediyosun deyip durdu bu hafta bunu ben sana "tekrarlarca defa" söyledim dedi,Allah aşkına hangi dili konuşuo bu kadın :)

Armağankolik
26-07-06, 16:20
yanlız deniz akkaya bi garip.. geçen hafta promokate ediyosun deyip durdu bu hafta bunu ben sana "tekrarlarca defa" söyledim dedi,Allah aşkına hangi dili konuşuo bu kadın :)
Benim de dikkatimi çekti! :D Ama hayatta bazı şeyleri ne yazık ki "track" geçiyoruz. Ata Demirer öyle demişti yani :D Bence Deniz Akkaya'ya da öyle bir haller oldu! :D

Ayrıca Deniz Akkaya'nınkisi ufak bir vak'a. Mahsun Kırmızıgül'ün Fatih Terim için "Türk Milli Takımı Vant... Ant... Vantilatörü" dediğini biliyor muydunuz?

*Vantilatör = Antrenör

karbeyaZ
26-07-06, 17:44
Benim de dikkatimi çekti! :D Ama hayatta bazı şeyleri ne yazık ki "track" geçiyoruz. Ata Demirer öyle demişti yani :D Bence Deniz Akkaya'ya da öyle bir haller oldu! :D

Ayrıca Deniz Akkaya'nınkisi ufak bir vak'a. Mahsun Kırmızıgül'ün Fatih Terim için "Türk Milli Takımı Vant... Ant... Vantilatörü" dediğini biliyor muydunuz?

*Vantilatör = Antrenör
yaa aslında antretör demiş ama bazı magazinci arkadaşlar onu vantilatör diye yayınlamış:img-grin2

acık sözlü
26-07-06, 17:47
bana katılmak zorunda değilsin tabi. bu benim şahsi fikirlerim.. zaten reytinglerde düşüncelerimin doğruluğunu kanıtlar durumda.. önceki star, yıldız yarışmalarında birinci çıkanlar ne kadar star yıldız olabildiyse bu yarışmadan çıkanlarla o kadar topmodekl olabilir..
reytngler senin nereni kanıtlıyo onu anlayamadım ilk haftadan 1. olan gecen hafta 5 . olan programda....her gün gaztelerde tvler bu programdan ama iyi ama kötü bahsedio ..ama yarışmadan cıknalrdan star olurmu olunmazmı ona bi laf söyleyemem genelde gecici şöhret oluyolar haklısın ama gende ben bu tarz programları izlemeyi sewiorum ...renkli görüntüler var ...

yoncacık
26-07-06, 18:01
uzun süredir tv den uzaktım tatilden döndüm yeni şöle bi kanınayı dedim de herkes bu programdan bahsediyo ...merak ettim bu hafta izlycem

Roxelanne
26-07-06, 18:03
yaa aslında antretör demiş ama bazı magazinci arkadaşlar onu vantilatör diye yayınlamış:img-grin2

evet ya ben de duydum açıklamalarını,antretör demiş..

Roxelanne
26-07-06, 18:24
istemeyen izlemez ben çok beğeniyorum yarışmayı şahsen

yani,zevkler ve renkler tartışılmaz.. ben izliyorum..

Armağankolik
26-07-06, 18:30
O projede Armağan Çağlayan imzası olduğu sürece ben izlerim onu! Çünkü Armağan'ı Tv yapımcılığı konusunda artık yeterince tanıyorum ve ona sonsuz derecede güveniyorum! Ayrıca, kendisi jüri üyeliğiyle programa renk katıyor!

Bir de ekleyeyim;

:love05: ARMAĞAN SENİ ÇOOOOOOOK SEVİYORUM!!!!!:love05:

Roxelanne
26-07-06, 18:46
ewet bende armağanın olduğu tüm herşeyi izliyorum konuşması fln çok iyi yani bende sewyrm armağanı

aramıza hoşgeldin... e sen şimdi son ütücü yü de izliyosundur doğal olarak,oraya da beklerizz :)

GSealment
26-07-06, 18:53
aramıza hoşgeldin... e sen şimdi son ütücü yü de izliyosundur doğal olarak,oraya da beklerizz :)

Son Ütücü dün reytinglerden birinde 1. olmuş çok sevindim çünkü hakediyor (ve çok komik)

Bu Arada Hergün "Top Model Türkiye Günlüğü" nü yayınlıyorlar izliyor musunuz? bugünkü bölümde kızlar geçen hafta (edanın elendiği gün) giydiği kıyafetlerle dans ettiler şaşırdım ..

acık sözlü
26-07-06, 18:58
ewet hem izlemiyorlar sonra kalitesiz fln diyorlar ya sanki mecburlar izlemeye
bende buna kzıyorum kjalitesiz buluyolarsa kalitesiz izlemiorum de çık ...ondan sonra her hafta takip edip yorum yapıolar ...ayrıcada bence program gercekten cok kaliteli,dikkat ederseniz gerceklerden bahsediolar sdopbra dobra özeliklede armağan ..

Roxelanne
26-07-06, 19:00
bende buna kzıyorum kjalitesiz buluyolarsa kalitesiz izlemiorum de çık ...ondan sonra her hafta takip edip yorum yapıolar ...ayrıcada bence program gercekten cok kaliteli,dikkat ederseniz gerceklerden bahsediolar sdopbra dobra özeliklede armağan ..

armağan da senin nickin gibi açk sözlü hakkaten doğruları söylüyo.bugünkü sabah gazetesini okuyan var mı?günaydın ekinde top model yarışmasını ele almışlar ve çok doğru bi konu üzerinde uzmanlar yorum yapmışş.. okumayan varsa buraya kopyalayabilirim..

acık sözlü
26-07-06, 19:03
armağan da senin nickin gibi açk sözlü hakkaten doğruları söylüyo.bugünkü sabah gazetesini okuyan var mı?günaydın ekinde top model yarışmasını ele almışlar ve çok doğru bi konu üzerinde uzmanlar yorum yapmışş.. okumayan varsa buraya kopyalayabilirim..
ben okudum ama sabah gztesei bence biraz saldırgan bi tutum sergilemiş çünkü program başarılı oldu ve onlarda rakip yayın kuruluşu doğan grubunu işini kötülemek istemiş bence ,çünkü yarışmada sadce bi yarışmacı için estetik mevzusu acıldı ve ordada saka ile karışık konuştu jüri,öle sabahda yazdığı gibi jüri yavsiyerlede falanda bulunmadı tüm yarışmacılara

Roxelanne
26-07-06, 19:05
ben okudum ama sabah gztesei bence biraz saldırgan bi tutum sergilemiş çünkü program başarılı oldu ve onlarda rakip yayın kuruluşu doğan grubunu işini kötülemek istemiş bence ,çünkü yarışmada sadce bi yarışmacı için estetik mevzusu acıldı ve ordada saka ile karışık konuştu jüri,öle sabahda yazdığı gibi jüri yavsiyerlede falanda bulunmadı tüm yarışmacılara

ama sonuçta dediler göğüslerini yaptr vs vs diye ne bileyim benle aynı yaşta bi kıza bu tip bişiler dendi ne biliim bana deseler bi tuhaf olurdu heralde..ondan öyle düşündüm,sonuçta gelişim dönemi...

aman her neyse,izleyelim görelim...

acık sözlü
26-07-06, 19:10
Gelişim devam ederken hiç estetik önerilir mi?
'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışmasının jüri üyelerinin 15-16 yaşındaki yarışmacılara yaptığı eleştirilerin ciddileşmesi, ünlü mankenlerle ajans sahiplerini öfkelendirdi: O yaştaki bir kız daha gelişimini bile tamamlamamıştır. Estetiğe nasıl yönlendiriyorlar!.

Deniz Akkaya, Armağan Çağlayan, Cengiz Abazoğlu ve Uğurkan Erez'in jüri üyeliğini yaptığı 'Deniz Akkaya ile Top Model' yarışması, tepki topluyor. Jüri üyelerinin 15-16 yaşındaki yarışmacılara, "Göğüslerin biraz düşük. Eğer manken olmayı istiyorsan, onları halletmen lazım" şeklindeki sözleri, gerek kağıt bebeklerin dünyasından, gerek ajans sahiplerinden, gerekse psikiyatrlardan eleştiri yağmuruna tutuluyor...
GÜLŞEN YÜKSEL MAGAZİN

Yalnız uzman görüşlerine nette yer verilmemiş...haber normalde daha uzun..
arkadaşlar o bölümü zledim ben 15 -16 yalında deil bnm favorim olan gözdeye sölediler sadce göğüsşeri ile igili düşk ide ..o kızda 20 yaşında yani..dediğim gibi bu bence sabahın karlama kampanyası dikkat ettiyseniz yarışma 1. oldu hberinden beri bi tek sabah gztesinde olumsuz haberler çıkıo

gulseven
26-07-06, 19:58
ilk kez bu hafta izledim yarışmayı.
benim en çok dikkatimi çeken yarışmacı kızların makyajdan sonraki halleri.anneme bi türlü inandıramıyorum aynı kızlar olduklarına.e haklı kadın.makyajlı saçları yapılı halleri çok güzel,ama o diğer görüntülerinde hiç öyle çekici bi yanları yok bi çoğunun.

makyaj neler yapıyo yani...

Armağankolik
26-07-06, 20:46
Haberlerde çıktı bu mevzuu. ARMAĞANım var diye kaçırmadım elbet! :) Unutulan şey şu: Fatih Altaylı, iki sene önce Doğan Grubu'ndaydı. Hürriyet'te yazıyordu. Orada da CINER'i topa tutmaktan başka bir şey ypmadı. Şimdi de CINER'de... E doğal olarak DOĞAN GRUBU'nu topa tutacak tabi!

Elbette rakibe fırsat veröeyeceksin, rakip zamanında emek verdiğin bir yer de olsa... Fakat bu kadar aşırıya kaçmanın zararı yine kaçırana!...

Roxelanne
28-07-06, 21:32
Arkadaşlar Elinizde Hiç Resim Yok mu Yaff :(

maalesef şuan topmodelle ilgili bi resim yok,bulursam paylaşmaya çalışırım ben de..

stormy
29-07-06, 06:15
Bu yarismaya kiziyorlar ama kendi kanallarinda sabah sabah insanlari saf yerine koymaya kalkan tiyatrovari trajikomik programlara niye ses cikarmiyorlar?Onlar cokmu sey katiyor gelisme caginda olan insanlara?

Armağankolik
30-07-06, 16:07
Hayır, Gözde birinci oldu.

BU arada Armağan Çağlayan, yarışmanın daimi jüri üyesi olarak sabitlendi!!! :D :)

GSealment
30-07-06, 16:10
haa,gözde mi birinci oldu.neyse maralin birinci olmadina ama sevindim, cok gicik birisi ve pek güzel degil!

Kesinlikle !! ya zaten 5 sene de bişiler yapamadıysa orda hiçbişi yapamaz ...

Armağankolik
30-07-06, 16:10
Katılıyorum yaa!! Arkadaşlarını yönetmeye çalışan biri bana antipatik geldiği için sevmiyorum onu. Ayrıca bir izleyici olarak gözüme o kadar da hoş gelmiyor!

d.la
30-07-06, 23:59
Peki Seyma'ya ne olmustu, aranizda bilen var mi? Bir gazeteci evlerine mi gelmis ne, Armagan Bey özür diledi onu üzdüler diye, ben cok merak ettim konuyu... yazik canim Armagan Bey konuya girer girmez aglamaya basladi.... :img-sorry

peralisia
31-07-06, 00:27
bende şeymaya ne olduğunu çok merak ettim. olayı anlatmadılar tam olarak, nedir ne olmuş kıza, neden öyle gözyaşlarına boğuldu. bilen varsa lütfen yazsınnnn..

merveve
31-07-06, 00:53
bence programın kalitesi çok yüksek ondan cekemiolar...bu arada şeyma ya cok üzüldüm anladığım kadarıyla magazinciler izinsiz fotolarını cekip haber yapmışlar armağanda ona sinirlendi benim anladığım ...

peralisia
31-07-06, 01:39
bence programın kalitesi çok yüksek ondan cekemiolar...bu arada şeyma ya cok üzüldüm anladığım kadarıyla magazinciler izinsiz fotolarını cekip haber yapmışlar armağanda ona sinirlendi benim anladığım ...
hayıryaa armağan kendisi söyledi "prodüksiyon ekibi adına ben röportaj yapmalarına izin verdim, ama seni üzdükleri için özür dilerim dedi." bu arada röportaj yapan dergi tempoymuş. bu hafta tempoyu alan varmı????? olay nediryaaaa

Armağankolik
31-07-06, 03:18
Peki Seyma'ya ne olmustu, aranizda bilen var mi? Bir gazeteci evlerine mi gelmis ne, Armagan Bey özür diledi onu üzdüler diye, ben cok merak ettim konuyu... yazik canim Armagan Bey konuya girer girmez aglamaya basladi.... :img-sorry
Ben de çok merak ettim!! Öğrenmeye çalışırız! ;)

Benim ARMAĞAN'ım böyledir işte! ;) Özür dilemesi gereken yeri bilir! ;)

Bu arada Göksun'un gitmesine üzüldüm, gerçekten çok güzel bir kızdı bence. Elektriği çok iyiydi! Armağan'ın favorilerinden birisi olmasına rağmen onu nasıl eledi anlamadım?!?:fighting2

d.la
31-07-06, 10:32
Elenen kim mi oldu? Bak senden önce armagankolik ne yazmis ;-)

Bu arada Göksun'un gitmesine üzüldüm[...]

....cevap yeterli mi? :img-grin2

acık sözlü
31-07-06, 11:57
benim anladığım kadarıyla armağan haber amaçlı tempo dergisine izin varmiş ama onlar izinsiz mayolu resimler cekmişler ...armağanda o yuzden özür diledi ...ama ayıp etmiş dergi grubu..

yoncacık
31-07-06, 12:27
bu arada tolgahanada gercekten bayılıyorum bi insan bu kadarmı yakışıklı ve sempatik olur canım benim ya
ewet bencede cok başarılı

acık sözlü
31-07-06, 13:36
maçlar da başlayınca bekliodum bu düşüşü..pazar günü çok fazla program var bence cumartesi yada haftaiçi bi günde olsydı daha cok izlenir die düşünüorum ama genede ben bu programı sewiorum ....

girl01
31-07-06, 14:45
göksunun elenmesine pek üzülmedim, cünkü yüzü güzel degil. ama nurcanin gitmesi lazimdi, cünkü onuda güzel bulmuyorum ve performansini begenmedim!gelcek hafta ama kesin nurcan gider.

Roxelanne
31-07-06, 15:27
göksunun elenmesine pek üzülmedim, cünkü yüzü güzel degil. ama nurcanin gitmesi lazimdi, cünkü onuda güzel bulmuyorum ve performansini begenmedim!gelcek hafta ama kesin nurcan gider.

katılıyorum,haftaya nurcan ın gitmesi lazım artık.. Bu haftanın en iyileri Gözde,Selda,Senem(?) ve Meral di bence..

girl01
31-07-06, 16:05
katılıyorum,haftaya nurcan ın gitmesi lazım artık.. Bu haftanın en iyileri Gözde,Selda,Senem(?) ve Meral di bence..

sana katiliyorum ve ben songülü´de begeniyorum. bence cok güzel vede iyi bir performans sergiledi dün!:img-grin2

Roxelanne
31-07-06, 16:16
Ya ben Senem yazmışım ama Senem değildi o :D Adlarını karıştırıyorum,ya dün biri ağladı ya hani bişi yapmışlar ona Armağan özür diledi falan,yahu noldu o kıza?

GSealment
31-07-06, 17:28
http://www.hemenpaylas.com/download/1290076/top_model_yarismacilarin_toplu_dansi_by_acemkizi.w mv.html

sealment hemem paylaştan upload ettim umarım bu sefer olur...

Çooook teşekkür ederim yaa indirioum şimdi ;) resimler çekip imza fln yaparım çok teşekkür ederim tekrar ;)

-özgü_namal-
31-07-06, 17:53
Bu arada Acemkızı şimdiden 5 kişi indirmiş ;) daha indiren olur :) herhafta koyarsan seviniriz ;)

çekebildiklerimi koymaya çalışırım upload etmek baya zamanımı alıyor çünkü:img-grin2

GSealment
31-07-06, 18:24
http://img276.imageshack.us/img276/2636/topmodelkp1.jpg (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/3423/topmodel1wv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img350.imageshack.us/img350/8297/topmodel2dq4.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
31-07-06, 18:27
http://img410.imageshack.us/img410/3971/topmodel3wr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img350.imageshack.us/img350/1110/topmodel4fz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img350.imageshack.us/img350/248/topmodel5tb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img350.imageshack.us/img350/6/topmodel6ts9.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
31-07-06, 18:39
İşte hemen bir imza yeni çıktıı :) (gerçi şeyma ağırlıklı oldu ama)

http://img450.imageshack.us/img450/1803/topmodelimzatx3.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
31-07-06, 19:12
ortadaki şeymamı??? net görünmüodaaa. eğer oysaa orda hiç üzzgün bi hali , ya da poz vermek istemeyen bi hali yok. gayet güleryüzlüü.. anlamaıdm bn bu iişi yaaa

ama o bu resmin yayınlanacağını bilmiyordu ! ama bence bu işin içinde başka bi iş var durup dururken ağlamaz ! bu haberi yapan site yalan söylemiş olabilir

Armağankolik
31-07-06, 19:15
ortadaki şeymamı??? net görünmüodaaa. eğer oysaa orda hiç üzzgün bi hali , ya da poz vermek istemeyen bi hali yok. gayet güleryüzlüü.. anlamaıdm bn bu iişi yaaa

O sırada oturup ağlamasını bekleyemzsin herhalde! :D Kız orada el mecbur objektif varsa iyi poz verecek! :D Acısı sonra çıkıyor demek ki böyle işlerin...

GSealment
31-07-06, 19:17
sealment resim ve imzan icin cok tsk!:img-grin2 arkadslar unutdum gözde kimdi?yesil elbiselimi?

Mavi elbiseli olması lazım ;) Yani bu resimdeki :

http://img350.imageshack.us/img350/1110/topmodel4fz0.jpg (http://imageshack.us)

-özgü_namal-
31-07-06, 19:23
Sevgili arkadaşım acemkızı,
Elinde çekim imkanı var olduğu sürece senin için sorun teşkil etmiyorsa Son Ütücü'nün bazı sahenelerini (vallahi çok az bir kısmı da olur) çekip bizimle paylaşmak ister misin? Emin ol ki çok mutlu edersin bizi. "Yok kardeşim, ben çekersem Top Model'i çekerim" diyorsan, bizim için jüriye de (özellikle Armağan Çağlayan'a :D ) yer veriri misin?

Kararın her ne olursa olsun şimdiden teşekkürler ! ;)

tv kartımda sorun olmadıkça canım çekerim ne demek son ütücü programını.top modeldede bazı yarışmacıların(yani desteklediklerimin :img-grin2 :img-grin2 ) videolarını çekicem.senin için armağanıda çekerim sorun değil.ama siteye koymam biraz zaman alır upload 1 buçuk saatimi felan alıyooo:img-grin2 :img-grin2

GSealment
31-07-06, 20:02
tv kartımda sorun olmadıkça canım çekerim ne demek son ütücü programını.top modeldede bazı yarışmacıların(yani desteklediklerimin :img-grin2 :img-grin2 ) videolarını çekicem.

peki desteklediklerin arasında : ŞEYMA da varmı :) o kıza bayılıyorum da :)

-özgü_namal-
31-07-06, 21:12
peki desteklediklerin arasında : ŞEYMA da varmı :) o kıza bayılıyorum da :)

var vallla ne yalan söyliyim çok güzel kız ama esas favorim değil :img-grin2

daisyduke
01-08-06, 02:27
size bişey sorucam.hani şeyma canlı yayında ağladı ya o olay neydi? bide topmodel günlüğü ne zaman veriliyor?tşkkürler:img-help: :img-kiss:

-özgü_namal-
01-08-06, 13:52
tşkkürler.peki topmodel günlüğü ne zaman yayınlanıyor?

12:20 de yayınlanıyorrrr

_butterfly_
01-08-06, 14:11
http://www.sabah.com.tr/2006/08/01/im//490B7A617F434640A9BE3425b.jpg

Manken adayına cevabı belli soru

'Top Model' jürisi, 16 yaşındaki kıza estetik önerdikleri için eleştirilmişti. Son programda Armağan Çağlayan aynı kıza "Tavsiyeye uyacak mısın" diye sordu. "Hayır" cevabı üzerine de "Bu konu kapanmıştır" dedi. "Deniz Akkaya ile Top Model" programının jüri üyeleri geçen hafta, 16 yaşındaki yarışmacı Şeyma Subaşı'ya, göğüslerini büyütmek için estetik operasyon geçirmesi yönünde tavsiyede bulundukları için eleştirilmişti. Bu durum üzerine Psikiyatr Dr. Armağan Samancı, "O yaştaki çocuklara estetik yapılırsa, ruhsal dengeleri bozulur. İleride bu çeşitli bağımlılıklara yol açar" demiş, manken ajansı sahibi Öner Evez ise jüri üyelerini şöyle eleştirmişti: "Küçük mankenler asla böyle bir şeye zorlanamaz. Hiçbir mankene o yaşta estetik ameliyat uygulanamaz." Güzide Duran Ebru Şallı, Nihan Akkuş ile Sema Şimşek gibi mankenler de, jürininbu tutumunu yanlış bulduklarını bildirmişti.

ABAZOĞLU ÜSTLENDİ
Bu gelişmelerin üstüne programın pazar akşamı yayınlanan son bölümünde jüri üyesi Armağan Çağlayan, "Estetik operasyonu hanginiz tavsiye ettiniz" diye diğer jüri üyelerine sordu. Modacı Cengiz Abazoğlu "Ben tavsiye ettim. Ama bu kendi fikrimdi" diyerek eleştirileri göğüsledi. Bunun üzerine Çağlayan göğüslerini estetik operasyonla büyütmesi tavsiye edilen 16 yaşındaki Şeyma Subaşı'na dönüp "Peki sen bu tavsiye üzerine estetik yaptıracak mısın" diye sordu. Şeyma Subaşı "hayır" cevabını verince de Çağlayan, "Bu konu kapanmıştır" diyerek tartışmaya kendince son noktayı koydu! MAGAZİN

""""""arkadaşlarr bu haber bugün sabah gazetesindeydi ama böylee birrr yorumuuu şeymaa almadıkii sadece gazetede çıkan o fotgraftan dolayı özür dilemedimi armağann... buu haberr gözde(bu haftaa 1. olan yarışmacı)yaa sorulmadımı???.. benmii yanlış hatırlıyorumm...:S.. ama galibaa yanlış haber yapılmışş..yarışmayaıı izlemedenn nasıı böylee bir şeyy yapılmış anlamadım açıkcası..hiç mii takip etmiyorlar:D""""""

_butterfly_
01-08-06, 14:40
dimi bende öylee hatırlıyorum çünkü...
düzeltirlerr artık herhall.. kötü bir şey ya üst üstee böylee haberlerlee gelmesi..

ierem
01-08-06, 15:40
ben güneşi tutuyorum...çok güzel ve çok duru biz alımlılığı var...ayy saclarıda ona cok yakışıo.aynen taşbebek gibi...

ceyceylan
01-08-06, 21:24
ney yarışmaymış yahu her gazetede ,her ana haberde,her magazin programında bu yarışma konuşuluo ..ama anlayamadığım bişey var neden bu kadar başarılı ve seviyeli bi program bu kadar cok eleştri alıyo...

GSealment
02-08-06, 15:45
İnmiyor ama :S acaba bir sorun mu var acemkızı ? bana msn den yollar mısın pm den msn adresimi vereyimmi?

-özgü_namal-
02-08-06, 15:49
İnmiyor ama :S acaba bir sorun mu var acemkızı ? bana msn den yollar mısın pm den msn adresimi vereyimmi?

hemenpaylaşta 2 gündür bi sorun var upload ediyor ama yükleme olmuyormuş galiba birkaç gün sonra düzelir.sen pmden yolla bana msnyi orda yollarım.olmazsa sen upload edip buraya yüklersin

Armağankolik
02-08-06, 18:15
tv kartımda sorun olmadıkça canım çekerim ne demek son ütücü programını.top modeldede bazı yarışmacıların(yani desteklediklerimin :img-grin2 :img-grin2 ) videolarını çekicem.senin için armağanıda çekerim sorun değil.ama siteye koymam biraz zaman alır upload 1 buçuk saatimi felan alıyooo:img-grin2 :img-grin2

Aaaa çok teşekkür ederim süpersin! :D Eğer hemenpaylaşta sorun varsa **********'yi de tavsiye ederim -ki mutlaka bilgin vardır-. Tabi senin seçimin. Dİğer arkadaşlar için sorun olacaksa bilmemem ama rapid de iyi bence! ;)

-özgü_namal-
02-08-06, 22:28
Aaaa çok teşekkür ederim süpersin! :D Eğer hemenpaylaşta sorun varsa **********'yi de tavsiye ederim -ki mutlaka bilgin vardır-. Tabi senin seçimin. Dİğer arkadaşlar için sorun olacaksa bilmemem ama rapid de iyi bence! ;)

rapidliycem zaten.videoların hepsi tamamlandıktan sonra ekliycem.yarın veya cuma günü anca koyabilirim.çünkü 1 videoyu bayaa geç rapidleniyor.biter bitmez eklerim:img-grin2

peralisia
02-08-06, 22:54
O sırada oturup ağlamasını bekleyemzsin herhalde! :D Kız orada el mecbur objektif varsa iyi poz verecek! :D Acısı sonra çıkıyor demek ki böyle işlerin...
elbette oturup ağlamasını bekleyemezsin ama güle güle de üstsüz poz vermesini beklemezsin .dimi ama . istemezse kimse ona üstsüz poz verdiremez. hem kendisi yatıo seere serpe hemde ekranda gözyaşı döküooo. geçin bunları yawww. hepsi reklamm kokuuyooo..

Armağankolik
02-08-06, 23:34
rapidliycem zaten.videoların hepsi tamamlandıktan sonra ekliycem.yarın veya cuma günü anca koyabilirim.çünkü 1 videoyu bayaa geç rapidleniyor.biter bitmez eklerim:img-grin2

Aaaa çok teşekkür ederim! Büyük iyiliğin dokundu bize, sağolasın!! ;) Eline, emeğine sağlık!! :)

Yurt-Lady
02-08-06, 23:54
Eda (elendi galiba):

http://img529.imageshack.us/img529/2079/edaqx6.jpg (http://imageshack.us)

Goksun (elendi):

http://img362.imageshack.us/img362/511/goksunfz5.jpg (http://imageshack.us)

Gozde:

http://img529.imageshack.us/img529/58/gozdeag5.jpg (http://imageshack.us)

Gunes:

http://img529.imageshack.us/img529/5594/gunesdl6.jpg (http://imageshack.us)

Meral:

http://img362.imageshack.us/img362/3791/meralsd2.jpg (http://imageshack.us)

Merve:

http://img362.imageshack.us/img362/5340/mervexf3.jpg (http://imageshack.us)

Nurcan:

http://img524.imageshack.us/img524/7646/nurcanyx7.jpg (http://imageshack.us)

Selda (favorim benim):

http://img524.imageshack.us/img524/3351/seldalt1.jpg (http://imageshack.us)

Senem:

http://img529.imageshack.us/img529/3951/senemjx4.jpg (http://imageshack.us)

Seyma:

http://img529.imageshack.us/img529/2827/seymafd2.jpg (http://imageshack.us)

Songul:

http://img362.imageshack.us/img362/8303/songulvr6.jpg (http://imageshack.us)

Yagmur (elendi):

http://img529.imageshack.us/img529/6889/yagmurem1.jpg (http://imageshack.us)

-özgü_namal-
03-08-06, 00:35
Aaaa çok teşekkür ederim! Büyük iyiliğin dokundu bize, sağolasın!! ;) Eline, emeğine sağlık!! :)

önemli değil canım:img-wink: :img-wink:

Armağankolik
03-08-06, 00:35
Neden bilmiyorum ama... Armağan, Nurcan'ı bir yerde kolluyor sanki. Çünkü gayet iyi biliyorum, Göksun onun favori adaylarından biriydi. Onlara son kararlarını vermeden önce son bir soru sormuştu: "Neden 'Top Model' olmak istiyorsunuz?" diye... Bana göre Göksun'un cevabı daha iyiydi... O cevabı Armağan beğenmediyse, ben gerçekten onu yanlış tanımışım demektir ama Nurcan'a demek ki büyük sempati duyuyor. Aslında bir yerde öyle. Nurcan'ın o vahşi duruşunun altında inanılmaz bir çekicilik var! Burada kendi paradoksumun içinde yüzüyorum! :D Çünkü Göksun gitmemeliydi bence...

ALEV87
03-08-06, 00:44
bence göksun gitmeliydi çünkü son yürüşüylerinde ikisinin içeri girmesinden bahsetmiyorum ikili yürüyüş yaptılar ya orda göksun çok isteksizdi el hareketleri falan çok iticiydi bencede armağan çağlayan nurcanı beğeniyor ve korumaya çalışıyor nurcan göksundan daha güzel bence

GSealment
03-08-06, 11:02
http://img212.imageshack.us/img212/7003/topmodeltrkiye0010001qd5.jpg (http://imageshack.us)
http://img212.imageshack.us/img212/3892/topmodeltrkiye0010002ws2.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/9643/topmodeltrkiye0020001dc1.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
03-08-06, 11:05
http://img115.imageshack.us/img115/7113/topmodeltrkiye0020002pb5.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/8751/topmodeltrkiye0060001nq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/2703/topmodeltrkiye0070001ds7.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
03-08-06, 11:07
http://img88.imageshack.us/img88/8871/topmodeltrkiye0100001nt9.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/2867/topmodeltrkiye0110001eh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/2452/topmodeltrkiye0130002kk1.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
03-08-06, 11:08
http://img115.imageshack.us/img115/5818/topmodeltrkiye0120001ya8.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
03-08-06, 11:22
Şeyma İmza:

http://img143.imageshack.us/img143/3727/eymaimzawi6.jpg (http://imageshack.us)

Güneş İmza :

http://img104.imageshack.us/img104/7106/gneimzaue0.jpg (http://imageshack.us)

GSealment
03-08-06, 19:09
Şeyma İmza & Avatar Takımı ;) (arka sayfaya eklediğim resimlerden yaptım ;) )

http://img279.imageshack.us/img279/9720/eymanimasyonen2.gif (http://imageshack.us)

http://img159.imageshack.us/img159/9809/eymaimzasx0.jpg (http://imageshack.us)

Armağankolik
04-08-06, 22:12
ewt aynen katılıyorum armağan nurcanı kolluyor ve de dediğin gibi kesinlikle göksunun o soruya cevapı kesinliklle daha iiydi !! ama her ne kdr göksunun kalmayı hakkettiyse bn nurcanın kalmasına cok sevindim !!

Ben üzüldüm açıkçası Göksun'un gitmesine... Gerçekten farklıydı çünkü... Ama verilen yanıtlar konusunda yanı şeyleri düşünüyoruz bak ne güzel!! :)

caner_ozdemir
05-08-06, 17:54
göksun 1 numara bence elensede haala benim favorimm isteksiz mistesiz gibi göründü ama sonunda gördük ne kadar istekli olduğunu konuşmasıyla:img-kiss: :img-kiss:eğer göksunun resim video vb görüntülerini bulan warsa paylaşsın lütfeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn:love05:

goxun
05-08-06, 20:14
göksun 1 numara bence elensede haala benim favorimm isteksiz mistesiz gibi göründü ama sonunda gördük ne kadar istekli olduğunu konuşmasıyla:img-kiss: :img-kiss:eğer göksunun resim video vb görüntülerini bulan warsa paylaşsın lütfeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn:love05: teşekkür ederim bendede yok olsa gönderirdim valla:img-grin2

zehirli sarmaşık
05-08-06, 23:59
göksun abla senin neden saçlarını kestiler yaa.:(:(:(çok üzülmüştüm ben senin saçlarını kesmelerine..bii uzun saç fanı olarak bana garip gelmişti..senin saçlarında kesilmeden önce çok kısa da değildi ki zaten...

ece89
06-08-06, 04:39
bu hafta seldanin birinci olmasini istiyorummm

birde bugün nette gezinirken www.topmodelturkiye.com sitesini gördümde çok güzel olmuş programin sitesi mi acaba

ama ben beyendimm siteyii :img-kiss:

goxun
06-08-06, 10:25
göksun abla senin neden saçlarını kestiler yaa.:(:(:(çok üzülmüştüm ben senin saçlarını kesmelerine..bii uzun saç fanı olarak bana garip gelmişti..senin saçlarında kesilmeden önce çok kısa da değildi ki zaten...hatırlatma walla bende hiç sevmem kısa saçı ama napalım kestiler bi kere uzayana kadar bekliycemm:( bu arada bugün canlı yayına gidicem benim için bugün yayınlanacak programda benim olduğum sahneleri çekebilirmisiniz kendimi göremedim daha tv de de :(

GSealment
06-08-06, 11:20
Dün gece A Takımı 'nda Top Model Kızlarının "Mahsun Kırmızıgül" hakkındaki görüşlerini aldılar ŞEYMA'm Yine çok tatlıydı ya çok seviyorum onu !

GSealment
06-08-06, 11:22
bu arada Şeyma Subaşının Hande Subaşı ile bir akrabalığı var mı ?? ben çok beğeniyorum Hande yi de ! belki vardır bir akrabalık :)

ŞEYMA SUBAŞI 4-EVER :)

GSealment
06-08-06, 11:31
Eda Köse :

http://img225.imageshack.us/img225/5263/abcuf758vedakoseto6.gif (http://imageshack.us)

Göksun Uzun

http://img92.imageshack.us/img92/3498/abcuf759vgoksunuzunwi5.gif (http://imageshack.us)

Gözde Çetin

http://img225.imageshack.us/img225/7386/abcuf760vgozdecetinfi4.gif (http://imageshack.us)

GSealment
06-08-06, 11:33
Güneş Öznek :

http://img92.imageshack.us/img92/8602/abcuf761vgunesoznekhy9.gif (http://imageshack.us)

Meral Bayram :

http://img225.imageshack.us/img225/6467/abcuf762vmeralbayramvu5.gif (http://imageshack.us)

Merve Şendil :

http://img225.imageshack.us/img225/603/abcuf763vmervesendilre4.gif (http://imageshack.us)

GSealment
06-08-06, 11:36
Nurcan Altınoluk :

http://img92.imageshack.us/img92/7656/abcuf764vnurcanaltinolukxu7.gif (http://imageshack.us)

Selda Car :

http://img204.imageshack.us/img204/6415/abcuf765vseldacaror6.gif (http://imageshack.us)

Senem Kuyucuoğlu :

http://img204.imageshack.us/img204/2092/abcuf766vsenemkuyucuoglucc7.gif (http://imageshack.us)

GSealment
06-08-06, 11:38
Şeyma Subaşı :

http://img225.imageshack.us/img225/1088/abcuf767vseymasubasicc3.gif (http://imageshack.us)

Songül Yıldırım :

http://img107.imageshack.us/img107/5774/abcuf768vsongulyildirimxf6.gif (http://imageshack.us)

Yağmur Eren :

http://img225.imageshack.us/img225/3862/abcuf769vyagmurerenvh2.gif (http://imageshack.us)

Armağankolik
06-08-06, 18:46
Benziyor gerçekten. Suratları andırıyor yani. İkisi de "cılız" zaten... (Hakaret değil bu vallahi! Çok zayıf değiller mi?:img-elvis )

Bu arada Eda, hakikaten kalça çıkığı varmış gibi yürüyordu... :img-nyam:

Armağankolik
06-08-06, 19:03
Bu arada bu haftanın reklam filmine bayıldım!! :) "Deniz v.s Armağan" olayı... Şu zamana kadar en iyi laf yarışı oldu sanırım!! :D :D

Armağankolik
06-08-06, 19:10
hatırlatma walla bende hiç sevmem kısa saçı ama napalım kestiler bi kere uzayana kadar bekliycemm:( bu arada bugün canlı yayına gidicem benim için bugün yayınlanacak programda benim olduğum sahneleri çekebilirmisiniz kendimi göremedim daha tv de de :(
Ablacığım Armağan Çağlayan'a (bilirsin, senin adını verse bile seni çok başarılı bulur. ;) ) sevgilerimi iletmen mümkün mü?? İzmirli küçük bir "Ütücü Dicle" var dersen memnun olurum!! ;) Benim favorimdin vallahi elenmene üzüldüm ya! :( Bunu daha önce de belirttim zaten!! :( :(

peralisia
06-08-06, 19:45
yaw bu gözdenin göbeği yalnızca benim mi gözümü tırmalıyor.. bence acayip göbeği var ve onu içeri çekme gereği bile duymuyorr. özellijkle yandan gösterildiğinde dikkat edin felakattt.. mekik çek gözde mekikk, ya da o göbeği içine çekkk..

Armağankolik
06-08-06, 19:47
arkadaşlar maalesef bu hafta jüride Armağan yok onun yerine Pakize Suda gliyor bilginize.
kaynak:tv rehberi(gazetelerin yayın akışı bölümü)

Nasıl olur yaaa!! :icon_evil Yapılır mı böyle şey! Hani sabitlenmişti o jüride!! Eee tabi... Deniz Hanım o doğru sözleri kaldıramadı sanırım!! :icon_evil :icon_evil

peralisia
06-08-06, 19:47
arkadaşlar maalesef bu hafta jüride Armağan yok onun yerine Pakize Suda gliyor bilginize.
kaynak:tv rehberi(gazetelerin yayın akışı bölümü)
armağanı istiyorummm. bence armağan kalıcı jüri olmalıydıyaaa onsuz bi yarışma programı düşünemiyorum. çünkü çok yerinde tespitleri var. bu sektörde herhangi bi çalışması olmayabiliir ama tam bir gözlemci, çok yerinde yorumlar yapıyor, ayrıcaa renk katıyo programa yaa. armağan geri dönnnn..

ayselyıldız
06-08-06, 19:56
arkadaşlar şeyma yeşilyurt spor klübünde voleybol oynuyodu lisanslı olarak hatta ablasıda milli takıma seçilmişti sanıyorum ki bilginize :-)

ayselyıldız
06-08-06, 19:58
arkadaşlar şeyma yeşilyurt spor kübünde lisanslı olarak voleybol oynuyodu hatta ablasıda milli takıma seçilmişti sanırım bilginize:-)

GSealment
06-08-06, 20:25
arkadaşlar şeyma yeşilyurt spor klübünde voleybol oynuyodu lisanslı olarak hatta ablasıda milli takıma seçilmişti sanıyorum ki bilginize :-)

cnm şeymam benim her dalda başarılı :)

caner_ozdemir
06-08-06, 21:21
:img-fie: :img-cray: :img-cray: ARMAĞAN'sız jüri bir hataaa!! :img-fie: :img-cray: :img-cray:

200
evet armaağan sempatisiyle dobralığıyla ve bilimumm bi çok özelliğiyle orda olabilir ama bence olmaması gerekir.. çünkü modelliği yorumlayacak bilgi beceri ve deneyime sahip olduğunu düşünmüyorum.. sonuçta bir top model yarışmasında jüri seçiyorsanız bu işe yakın ve yatkın insanlardan bir juri oluşturmalısınız.. uğurkan ve cengiz doğru tercihler ama deniz ve armağan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... açıkçası onların orda neden bulunduğunu anlamış değilim..:img-polic

Armağankolik
06-08-06, 22:58
evet armaağan sempatisiyle dobralığıyla ve bilimumm bi çok özelliğiyle orda olabilir ama bence olmaması gerekir.. çünkü modelliği yorumlayacak bilgi beceri ve deneyime sahip olduğunu düşünmüyorum.. sonuçta bir top model yarışmasında jüri seçiyorsanız bu işe yakın ve yatkın insanlardan bir juri oluşturmalısınız.. uğurkan ve cengiz doğru tercihler ama deniz ve armağan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... açıkçası onların orda neden bulunduğunu anlamış değilim..:img-polic

Armağan, ne bir modacı olduğu için; ne de bir model olduğu için orada... Seyircinin, yani bizlerin temsilcisi bir nevi... Sonuçta o genç kızların geleceği, bir yerde (bazı konularda) izleyiciye bağlı. Bunu da birinin temsil etmesi gerekli diye düşünüyorum ve bu zamana kadar muhteşem gözlemcilik özelliğiyle belleklerde yer etmiş Armağan Çağlayan, oldukça güzel bir seçim.

İşin mutfağıyla ilgilenenler haricinde O, dışarıdan bir "göz"! Yani konu hakkında teknik bilgilere sahip olmayan birinin düşünceleri... Tıpkı bizler gibi!

Yani Armağan Çağlayan, işin neticesinin verdikleriyle ilgilenen "bilirkişi" olarak o jüride yer almalıydı!

Bunlar benim düşüncelerim, kesin bir yargı ifade etmek değil amacım.

caner_ozdemir
06-08-06, 23:35
Armağan, ne bir modacı olduğu için; ne de bir model olduğu için orada... Seyircinin, yani bizlerin temsilcisi bir nevi... Sonuçta o genç kızların geleceği, bir yerde (bazı konularda) izleyiciye bağlı. Bunu da birinin temsil etmesi gerekli diye düşünüyorum ve bu zamana kadar muhteşem gözlemcilik özelliğiyle belleklerde yer etmiş Armağan Çağlayan, oldukça güzel bir seçim.

İşin mutfağıyla ilgilenenler haricinde O, dışarıdan bir "göz"! Yani konu hakkında teknik bilgilere sahip olmayan birinin düşünceleri... Tıpkı bizler gibi!

Yani Armağan Çağlayan, işin neticesinin verdikleriyle ilgilenen "bilirkişi" olarak o jüride yer almalıydı!

Bunlar benim düşüncelerim, kesin bir yargı ifade etmek değil amacım.

onu diyorum işte..konuk jüri dediler ama üç hatadır orda.. tamam yayıncı ve yapımcı kendisi anlıyorum.. yanlış anlama armağanı severim çok güzel bir muabbeti var ama sürekli orda olması ve yerli yersiz sebeblerle yarışmacıları eleştirmesi ne demek.. bunu yapabilecek yegane insanlar zaten orda.. daha top modellik nedir ne değildir onu bile bilmiyor.. yanındakiler oyunu ve kuralları bilerek konuşuyorlar ama (kendisininde dediği gibi) halktan biri konuşuyor.. ama halktan biri falan değil... bilmediği konu hakkında konuşup duruyor. gözlemlemek yorumlamak için yeterli değildir. eğer görerek öğrenilse kediden kasap olurdu.

mili_gkhnözen1905
06-08-06, 23:43
Gözde elendi daha dogrusu kendi istedi bence cok basarili ve cokta güzel kizdi neden istedi ayrilmayi anlamadim dogrusu...

barbizeynep
06-08-06, 23:48
ben pakize sudayı cok seviyorum cok sevimli kadın bence:)deniz akkayanın yorumlarını begeniyorum ama kızlar pek güzel degil benim görüşüm tabi bu.birtek seyma subasını begeniyorum biraz,o da fena degil yüz olarak fizik olarak da idare eder.d,ğerlerini begenmedim

caner_ozdemir
06-08-06, 23:50
Gözde elendi daha dogrusu kendi istedi bence cok basarili ve cokta güzel kizdi neden istedi ayrilmayi anlamadim dogrusu...
yakından görsen öylee demezsin.. du etsin hep toplayıcı elbiselere denk geldi... ama dışarıda çok başarılı bir hayat onu bekliyor.

goxun
07-08-06, 00:57
selamlarınızı iletemedim kusura bakmayın armağan bey çok sstresli ve sinirliydi bu haftaanedenini bilmiyorum ama gözde zaten gitmeyi eve girildiği ilk günden beri istiyordu yeni olan bişey değil yani o da annesini çok özlediğinden kaynaklanıyor.bence iyi yaptı performansı iyi olmasada nurcan en azimli kızlardan ilki!çok çalışması lazım çoookkkk ..burda yazılanları şeyma selda ve songüle anlattım destek olmanız çok hoşlarına gitti...devam edin böyle...:D:img-kiss:

acık sözlü
07-08-06, 01:26
bu arada programı ve emeği gecenleri canı gönülden kutlamak istiyporum ..bence son derece kaliteli bi işe imza atıyolar ...pakize sudayada hem üzüldüm hemde cok güldüm ;bi anda ekrandan yok oldu ,cok gecmiş olsun

caner_ozdemir
07-08-06, 01:38
selamlarınızı iletemedim kusura bakmayın armağan bey çok sstresli ve sinirliydi bu haftaanedenini bilmiyorum ama gözde zaten gitmeyi eve girildiği ilk günden beri istiyordu yeni olan bişey değil yani o da annesini çok özlediğinden kaynaklanıyor.bence iyi yaptı performansı iyi olmasada nurcan en azimli kızlardan ilki!çok çalışması lazım çoookkkk ..burda yazılanları şeyma selda ve songüle anlattım destek olmanız çok hoşlarına gitti...devam edin böyle...:D:img-kiss:
medem istiyorduda şimdimi aklı başına geldi selülit yuumağının..

goxun
07-08-06, 01:43
medem istiyorduda şimdimi aklı başına geldi selülit yuumağının..öyle deme yahuuu olabilir böyle şeylerrr zaten 2hafta birinci oldu kız nasıl o mutlulukla ben gitmek istiyorum desinkii...orası çok değişik bi atmosfer yaşamayan bilemez..

caner_ozdemir
07-08-06, 01:49
öyle deme yahuuu olabilir böyle şeylerrr zaten 2hafta birinci oldu kız nasıl o mutlulukla ben gitmek istiyorum desinkii...orası çok değişik bi atmosfer yaşamayan bilemez..
walla o kadar çok kameraya oynayan birinin elenmek istemesi tam bir tezat gibi görünsede altında başka bir amaç olduğu belli.. anladığım kadarıyla iki hafta zirvede olduktan sonra 3. haftayıda zirvede bitirip dıarıda kendine çok daha ii pirim yaptırma çabasında.. bence çok zekice bir haraket
eğer kozlarını doğru kullanırsa ( şu an yaptığı gibi) dışarda evdekinden daha başarılı olur :img-help:

caner_ozdemir
07-08-06, 01:59
EĞER GÖZDEDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORSA BENCE ÇOK SAÇMA Bİ DÜŞÜNCE ÇÜNKÜ YANLIŞ Bİ PRİM O...ŞU BAKIMDAN:ŞAHSEN BEN Bİ İŞ VEREN OLSAM BU EVDEN ÇIKAN 12 KIZADA İŞ VERİRİM AMA ONA VERMEM ÇÜNKÜ BELLİKİ BU MESLEĞİ YAPMAK İSTEMİYOR,BELLİKİ BOŞU BOŞUNA GEÇEN HAFTA BEN GİTMİŞİM,ONDAN ÖNCEKİ HAFTA EDAONDAN ÖNCEKİ HAFTA YAĞMUR..DENİZ AKKAYANINDA DEDİĞİ GİBİ:BUNA 'HAK YEMEK 'DERLER..AMA KAMERALARA OYNAMAK KÖTÜ GÖZÜKSEDE EKRANDA GÜZEL OLMASI HERŞEYDEN ÖNEMLİİ..KEŞKE BENDEDE BİRAZ OYUNCULUK KABİLİYETİ OLSAYDIDA BENDE YAPABİLSEYDİM:(:icon_evil :img-kiss: :d
sen neysen oydun.. elenirken bile bu mesleğe olan sevgini anlattın, çok güzel bir konuşmaydı..tebrikler.. ayrıca senin elenmende büyük paya sahip olan yıldız hanımdan özür dileyişin çok içtendi..eğer armağan gibi duygusal bir adam ve deniz gibi düşünceli bir bayan o konuşmandan sonra fikrini değiştirmeyip yine senin elenmeni seçtilerse ben bu işin içinde iş ararım..:img-polic

caner_ozdemir
07-08-06, 02:02
ayrıca uğurkan gibi bu ülkenin gerçek değerlerinden birine kendini nasıl sevdirmişsen artık senin elenmene ordaki herkesten çok üzülmüş gibiydi.. ağladığını gördüm adamın resmen.:img-lady:

goxun
07-08-06, 02:05
sen neysen oydun.. elenirken bile bu mesleğe olan sevgini anlattın, çok güzel bir konuşmaydı..tebrikler.. ayrıca senin elenmende büyük paya sahip olan yıldız hanımdan özür dileyişin çok içtendi..eğer armağan gibi duygusal bir adam ve deniz gibi düşünceli bir bayan o konuşmandan sonra fikrini değiştirmeyip yine senin elenmeni seçtilerse ben bu işin içinde iş ararım..:img-policteşekkür ederim sağolun bu desteği çok gördüm herkesten iyi bi konuşma yaptığımın farkında bile değildim(ki bence yapmamışım zaten)sadece nurcan yanımda sönük kalmış konuşmasıyla biraz o kadar...canlı yayında değilde normal hayatta konuştursunlarda görsünler asıl göksunu:D ayrıca hiç bi jüri hakkında öyle düşüncem yok elbet bilmediğim bir sebep wardı ama o kadarda umrumda değil çünkü ben uğurkan erezi kazandım o bana yeterrr:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-icecr :img-grin2

caner_ozdemir
07-08-06, 02:18
teşekkür ederim sağolun bu desteği çok gördüm herkesten iyi bi konuşma yaptığımın farkında bile değildim(ki bence yapmamışım zaten)sadece nurcan yanımda sönük kalmış konuşmasıyla biraz o kadar...canlı yayında değilde normal hayatta konuştursunlarda görsünler asıl göksunu:D ayrıca hiç bi jüri hakkında öyle düşüncem yok elbet bilmediğim bir sebep wardı ama o kadarda umrumda değil çünkü ben uğurkan erezi kazandım o bana yeterrr:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-icecr :img-grin2

olabilir ama oylamayı biz yapıyoruz.. keşke roll yapsaydında gözümüze batsaydın.. bak güneş sivri dilyle ve kavgacı kişiliğiyle 1. oldu... bak selda, songül, seyma ve seneme çok ii performans çok güzel fizik ve yüzlerine rağmen hala 1. olamadılar.. her hafta izlediğimde büyülenerek izliyorum bunları, ama sanırım benden başkada kimse pek beğenmiyor.. illa kavgacı olmak lazım sanırım..:fighting2

Armağankolik
07-08-06, 02:55
İlginize çok teşekkür ederim yine de! :) Bu hafta Armağan Bey orada olmadığından mütevellit kendi içimde bir "prostesto" yaptım ve izlemedim programı! Ama her şey de üst üste gelmiş sanırım!! :) Hepinize kolay gelsin!! :)

Armağankolik
07-08-06, 03:24
onu diyorum işte..konuk jüri dediler ama üç hatadır orda.. tamam yayıncı ve yapımcı kendisi anlıyorum.. yanlış anlama armağanı severim çok güzel bir muabbeti var ama sürekli orda olması ve yerli yersiz sebeblerle yarışmacıları eleştirmesi ne demek.. bunu yapabilecek yegane insanlar zaten orda.. daha top modellik nedir ne değildir onu bile bilmiyor.. yanındakiler oyunu ve kuralları bilerek konuşuyorlar ama (kendisininde dediği gibi) halktan biri konuşuyor.. ama halktan biri falan değil... bilmediği konu hakkında konuşup duruyor. gözlemlemek yorumlamak için yeterli değildir. eğer görerek öğrenilse kediden kasap olurdu.

"Top Model" kavramı, dikkat ettiysen herkes için değşiyor. Bakılan açılar farklı. Yani oratada kesin bir "Top Model" ifadesi yokken Armağan Bey'in neye göre doğru ya da yanlış söylediğini yargılayamayız değil mi?
Eğer onun bir "halk temsilcisi" olduğunu kabul etmişsek, Türk halkı bu modellik konusunda ne kadar bilinçli ki zaten? Yine değişen bir şey yok bence...

stormy
07-08-06, 03:51
bence ayrılma sebebi deniz akkayanın gecen hafta neden birinci oldugunu söylemesi oldu sanırım butun oylar ailesi göndermiş bu oylama adil olmuyor yanlış bence.elenen kız 18 yasındamıymış neymiş 18 yasında nasıl hemen burnunu estetik yaptırmışbence cok buyuk görünüyor yası herneyse en azından diğer elenecek olan kızdan daha iyiydi nurcanmıydı neydi herhafta dört ayak üstüne düşüyor o kız bence hiç hoş kız degil

belkide korktu telefonla ilgili baska birsey vardi ondan korktu..belki ailesi degil ailesinin bilmedigi birinden surekli mesaj geliyordu..birde Deniz Akkaya ustu kapali birinin annesi arayip sikayet ediyor gibi birsey soyledi onada bozulmus olabilir..ama kendi basina daha ne yapabilir ki?hata yapti ayrilmakla.

daisyduke
07-08-06, 04:15
ben nurcanın bu haftada kaldığına inanamıyorum.tam gitti bu kız diyodum bi baktım yine kalmış.sevindim ama.çok beğeniyorum nurcanı gözleri teni fiziği çok güzel.çok sert bakıyo ve ayrı bi hava veriyo ona.2. favorimde tatlı kız şeyma.şımarık ewt ama o yaşlarda şımarık olmayan genç kız yok.güneş çok ii incelmiş azmini tebrik ettim ya hak etti kızcağız.senem çok silik kalıyo ama bence o da çok farklı bi güzelliğe sahip.merali itici buluyorum ama kızıl olunca daha ii olmuş nispeten.selda da şirin tatlı.merwe bence çok fazla çocuksu yarışmada olması anlamsız.gözdeye gelince bence o kız bi yerden teklif aldı o yüzden çıktı yarışmadan uyanık.GÖKSUN,UZUN SAÇLIYKEN SENİ GÜZEL BULMUYODUM AÇIKÇASI.AMA KISA SAÇLI ÇOK GÜZEL VE ASİL DURUYOSUN FAVORİLERİME GİRMİŞTİN.songülü hiç beğenmiyorum çok iğrenç bi ses tonu var modelliğide ii deil ukala bişe:fighting2

acık sözlü
07-08-06, 11:06
İlginize çok teşekkür ederim yine de! :) Bu hafta Armağan Bey orada olmadığından mütevellit kendi içimde bir "prostesto" yaptım ve izlemedim programı! Ama her şey de üst üste gelmiş sanırım!! :) Hepinize kolay gelsin!! :)
heralde saka yapıosun ama gercekten armağan yok ide izlemdysen sen onun uşağı yada avukatı falanmısın ..ozman artık bu foruma yazı yazmanında bi anlamı yok o zaman ....biz burda kişiler var die deil kaliteli ve en azından belli bi misyonu olduğu için bu progarmı sevdik ve izliyoruz ,ewet armağan gercekten buyuk bi keyif katıyo ama o var o yok die de izlememezlik etmiyoruruz ...

_butterfly_
07-08-06, 11:54
DÜN armağan'ın olmamasınaa şaşırdım açıkcası... ama pakize suda da yerinii pek aratmadı yane.. hele eo sonn andaa düşmesii ayy çok kötüydü yaa..:D..
bu haftaa gözde'nin gitmek istemesinee ben açıkcası pek bir anlam veremedim... saçmaladıı yane.. linee ölee bir fırsat verilmiş... deniz akkaya nın dediklerinden dolayı benc o neden olsunki başka.. nese artıkk güneş'in1. olması ii olduu yaa aslında.. ama benim favorim selda.. çok güzel bir kızz çok yakışıyorr bence podyumlaraa.. ;)

GSealment
07-08-06, 12:23
Birde dün akşam ŞEYMA yine çok başarılıydı cnm benim yaa 1 numara o ! Selda da başarılıydı neyse NUMBER ONE ŞEYMA :D
Güneş in 1. olmasına sevindim çünkü çok azimli kilo vermiş haketti !

Messa
07-08-06, 13:19
Benim Favorilerim;Merve, Senem ve Selda... Dün Akşam ki, En Başarılı İsim Bence Selda'ydı... Kıyafeti Muhteşem Yapmıştı... Cengiz Bey Hayran Kaldı. Çok Disiplinli ve İşini Ciddiye Alan Birisi... Gözdenin Gitmesi Bence Çok İyi Oldu... Başarılı Bulmuyordum. Deniz Akkaya'nın Sözleri Üzerine Gitmek İstedi. Yolu Açık Şansı Bol Olsun. Pakize Suda'nın Düşme Anı Çok Komikti... Armağan'ı Aratmadı. İlk Zamanlar Favorim Şeyma'ydı Ama Merve Hasta Olduğu Zaman Arkasından Taklidini Yapıp Canlı Yayında İnkar Ettikten Sonra Benim Favorilerim Arasından Çıkmıştır. Güneş'in Birinci Olmasına Çok Şaşırdım. Bence Selda Olmalıydı...

GSealment
07-08-06, 13:34
güzel bi yarışma en azından oryantel stardan daha etik
,

bence yarışma karşılaştırmaları yapmamak lazım ;) her yarışma farklıdır...

girl01
07-08-06, 14:07
ratingler fena degil bence.arkadaslar ben reklamanda sonra izleyemedim,simdi nurcan gitmedimi?:img-help: ve gözdemi gittti,gittisi bence cok sacma oldu,gitmek istiyorsa niye katildi yarismaya!dün kesinlikle en basarili seldadi,hele kiyafeti oglanüstüdü,cook begendim.günesin 1. olmasina pek sevinmedim,cok sevmiyorum kizi.

GSealment
07-08-06, 14:18
ratingler fena degil bence.arkadaslar ben reklamanda sonra izleyemedim,simdi nurcan gitmedimi?:img-help: ve gözdemi gittti,gittisi bence cok sacma oldu,gitmek istiyorsa niye katildi yarismaya!dün kesinlikle en basarili seldadi,hele kiyafeti oglanüstüdü,cook begendim.günesin 1. olmasina pek sevinmedim,cok sevmiyorum kizi.
,

evt cnm reklamdan sonra deniz akkaya rejiden birinin gitmek istediğini duyduğunu söyledi ve gözde de bnm dedi baya konuştular sonra gözde yi yolladılar ..

GSealment
07-08-06, 14:19
bide az önce star da top model kızları deniz akkayanın doğum günün kutluyolardı Selda ve ŞEYMA çok tatlılardı yaa dans ettiler , şarkı sölediler süperdi :)

*duygu*
07-08-06, 14:38
gözdeyi kesinlikle anlayamadım neden gitmek istediğini...ve gerçekten başka birinin hakkını yemiş oldu bence...güneşi çok beğeniyorum ben 1. olmasına sevindim bence haketti,çok azimli bir kız,selda,senem,şeyma ve merveyi de beğeniyorum.Güneş bence haketti birinci olmayı bende oyumu güneşe attım akşam...Çok azimli bir kız ama kalçaları hala geniş duruyor diğerlerine göre:)onu düzelteceğine inanıyorum.Nurcan'a gelince onu pek beğenmiyorum hele geçen hafta gerçekten üstündekini yere atması ve yürüyüşüyle gözümden düştü.Deniz Akkayanın yaptığı taklid bence uyuyordu ona(hemen hemen)Bir dahaki hafta Nurcanın gideceğini düşünüyorum.

caner_ozdemir
07-08-06, 14:48
"Top Model" kavramı, dikkat ettiysen herkes için değşiyor. Bakılan açılar farklı. Yani oratada kesin bir "Top Model" ifadesi yokken Armağan Bey'in neye göre doğru ya da yanlış söylediğini yargılayamayız değil mi?
Eğer onun bir "halk temsilcisi" olduğunu kabul etmişsek, Türk halkı bu modellik konusunda ne kadar bilinçli ki zaten? Yine değişen bir şey yok bence...
yani armağanın bilinçsizliğini kabul ediyorsun:img-nyam: yanında bilir kişiler varken "bence top modellik budur..." demesi bilinçsizliğinden kaynaklanıyor o zaman..

GSealment
07-08-06, 15:18
Bir dahaki hafta Nurcanın gideceğini düşünüyorum.

cnm sen yinede emin olma :) herkes bu hafta kesin nurcan gider diye düşünürken gözde gitti bakarsın bir dahaki hafta da biri diskalifiye olurr :D
Nurcan'ın 3 haftadır şansı dönüyo kurtuluyor! gerçi bence kalması gerek beni etkileyen yönü Bakışları ! çok karizmatik bakıyor yaa !

GSealment
07-08-06, 15:29
Yaşı 18'den küçük olan bu kızlara estetik operasyon yapmalı mı? Burada, eleştirileri haklı buluyorum. Daha vücudu tam olarak oturmamış gençlerin estetik yaptırmasını (zorunlu haller dışında) doğru bulmuyorum. Polemik konularını bir tarafa bırakıp yarışmanın kendisine dönersek, haftanın birincisi Gözde'nin ünlü manken Ebru Güzel'le arasında büyük bir benzerlik görüyorum. Bu arada kendi adayımın da Şeyma Subaşı olduğunu söylüyorum. Bu kızın güzelliğinde, müthiş bir masumiyet ve sadelik gözlüyorum. Son sözüm sunucu Tolgahan Sayışman'a. Artık üzerinden şu gerginliğini at. Biraz renkli ol, işine daha çok çalış, sunduğun programa lezzet kat. Olmuyorsa, arşivleri karıştır Benimle Dans Eder misin'de, Huysuz Virjin'in partneri olan Yiğit Alıcı'nın sunumuna bir göz at.

Mehmet Güler / Vatan Gazetesi

GSealment
07-08-06, 17:57
Bizim komşumuz şimdi anlattı İzmir den gelirken SONGÜL le aynı otobüste gelmiş sohbet fln etmişler bana destek olun fln demiş songül ! off ya neden ben görmedim ki :D aman olsun ben ŞEYMA cıyım nasıl olsa :D

caner_ozdemir
08-08-06, 09:24
her pazar ikitelli star binasının arkasındaki hangar stüdyolarında canlı yayına giriyorlar.. eğer yayından bir saat kadar önce giderseniz olasılıkla seyirci olarak içeri girebilirsiniz... kim bilir belki yayından sonra kıslarla konuşma imkanınız bile olabilir..:img-nyam:

GSealment
08-08-06, 09:58
benim favorim nurcan..// 2.favorimse talı kız şeyma.

bendeki durum tam tersi :D ilk favorim Şeyma 2. favorim Selda 3.favorim Nurcan !

Nurcan gerçekten çok sert bakıyor o bakışları ona bi çekicilik ve karizma sağlıyor ya en kötü performansında bile o bakışları onun performansını unutturuyo insana ya !

*duygu*
08-08-06, 11:33
Ben nurcanı beğenmiyorum.Bakışları o kadar güzel değil.Geçen hafta da sergilediği performansı hiç beğenmemiştim.

padme
08-08-06, 13:08
ben nurcan'ı çok fazla çocuklar duymasındaki duygu'ya (sanırım adı Ayşecan tatari idi )benzetiyorum.. biri dese ki o inannırım valla:)

caner_ozdemir
08-08-06, 17:18
önümüzdeki haftalarda konuk juri huysuz virjin gelirse hiç şaşırmam :img-haha:

benim favori sıralamam..
1.selda
2.songül
3.seyma
4.senem

girl01
08-08-06, 19:09
gözdenin gitmesin cook sasirdim.kiz delimi ne,ne güzel bir sansi var iyi bir model olmak icin,oda gidiyor.nurcan ne sansli kizmis ya gercekten:img-grin2 ,yane gözdenin kendi istegiyle gitmek istmesi hic kimsenin aklina gelmesdi..

stormy
08-08-06, 20:25
Kizlarin birbirleri hakkinda ileri geri konusmalari cok gereksiz..Biir kere Top Model adayi olacak kisi davranislarina dikkat etmeli, fikirlerini kendine saklamali, ne kadar roportajlarda sorulsada politik cevaplar vermeli..Kizlarin cogu daha olgunluga ulasmadigi icin boyle oluyor galiba...Nurcan bence iyi,kizin bakislari sert demissiniz, yuzu oyle ne yapsin gerdirsin mi? En azindan akli basinda bir kiza benziyor, 3 haftadir elestirilsede agzini acip tek bir laf bile etmedi..Hem evebeynleri sorunlar yasamis,kiz ne yapsin oturup kahkahalar mi atsin?Bu yarismadan cikan Top Model adayi olur ancak oda kendine dikkat edebilirse..

acık sözlü
08-08-06, 22:18
burası bayağı kalabalıklaşmaya başladı yahu...bu arada şu reytingelere aslında bakarsanız ab de 3. program ama shere de 1. ler ve star tv yi böylece gün 1.si yapmışlar .....

merveve
08-08-06, 22:27
belli olmuyomu resmimden :) ...ama hersey bu yarışmada gercekten kaliteli biraz deniz akkaya bozsada işi ..ama oda cok güzel bi kadın

goxun
08-08-06, 22:48
ben nurcanın bu haftada kaldığına inanamıyorum.tam gitti bu kız diyodum bi baktım yine kalmış.sevindim ama.çok beğeniyorum nurcanı gözleri teni fiziği çok güzel.çok sert bakıyo ve ayrı bi hava veriyo ona.2. favorimde tatlı kız şeyma.şımarık ewt ama o yaşlarda şımarık olmayan genç kız yok.güneş çok ii incelmiş azmini tebrik ettim ya hak etti kızcağız.senem çok silik kalıyo ama bence o da çok farklı bi güzelliğe sahip.merali itici buluyorum ama kızıl olunca daha ii olmuş nispeten.selda da şirin tatlı.merwe bence çok fazla çocuksu yarışmada olması anlamsız.gözdeye gelince bence o kız bi yerden teklif aldı o yüzden çıktı yarışmadan uyanık.GÖKSUN,UZUN SAÇLIYKEN SENİ GÜZEL BULMUYODUM AÇIKÇASI.AMA KISA SAÇLI ÇOK GÜZEL VE ASİL DURUYOSUN FAVORİLERİME GİRMİŞTİN.songülü hiç beğenmiyorum çok iğrenç bi ses tonu var modelliğide ii deil ukala bişe:fighting2tvde öyle gözüküyor olabilir ama benim favorim selda ve songül ikiside çok güzel ve çok temiz kalpli kızlar..ayrıca ses tonunu beyenmemene çok şaşırdım acayipp tatlı bir ses tonu war vede çok hanfendi bir kız songül..benden söölemesii;)

merveve
08-08-06, 22:53
tvde öyle gözüküyor olabilir ama benim favorim selda ve songül ikiside çok güzel ve çok temiz kalpli kızlar..ayrıca ses tonunu beyenmemene çok şaşırdım acayipp tatlı bir ses tonu war vede çok hanfendi bir kız songül..benden söölemesii;)
ya bi iki sorum olcak size ;yarışmanın bir ödülü varmı ? yarışmacılardan en sevmediğiniz kişi kim ?bide tolgahan sayışman yakındanda bu kadar yakışıklımı ? :)

stormy
09-08-06, 02:45
Fatih Altaylinin bugunku yazisi yarisma ile ilgili RTUK karar veriyormus bitirilebilir mi acaba?

Teşekkürler RTÜK

RTÜK bu kez "geç kalmadı." "Manken yarışması" adı altında çoluk çocuğun teşhir edilip, jüri tarafından fiziksel özellikleri nedeniyle aşağılandığı ve estetik ameliyat gibi, çocuklar için uygun olmayan prosedürlere teşvik edildiği yarışma RTÜK'ün gündemine alındı. Kurul, titiz bir çalışmayla Uluslararası Çocuk Hakları Sözleşmesi'ni de temel alarak inceleme yaptı. Geçmişte yine benim yazılarımla başlatılmış incelemeleri ve orada alınan kararları da masaya yatırdı. Sonunda bu "iğrenç" yarışmayla ilgili bir karara vardı.RTÜK üyelerine, çabukluklarından ve titizliklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Sabah

acık sözlü
09-08-06, 10:21
arkadaşlat bufatih altaylı denilen adam kendi yarışmlarıiçinde aynı karalama kampanyasını devam ettrcekmi bu 1...2 rtük sadece inceleme kararı almış bu zavallı köşe yazarıda bunu büyük başarısı gibi göstremeye calışmış ..3 bu köşe yazarı ağzı bozuk cevresince hiç sevilmeyen hürriyette yazrken sabahı sabahdaykende hürriyeti karalamaya calışan bu adam kanal 1 e kendisi erkekleri kadın kılığına sokarak yarışma yapmak istemiş ancak rtük engeline takılşmıştı ....hatta bu olydan sonra yazısında da rtük ü elşetrirek ya kardeşim bunlar sadece yarışma neden üstüne gidilioki demişti....bence fatih altaylı cem yılmaz kadar komik ..

goxun
09-08-06, 13:35
ya bi iki sorum olcak size ;yarışmanın bir ödülü varmı ? yarışmacılardan en sevmediğiniz kişi kim ?bide tolgahan sayışman yakındanda bu kadar yakışıklımı ? :)ödülü tabiki war hemde çok büyük bir ödül zaten bu hafta uğuran beyinde açıkladığı gibi sadece sponsor olan yada bu yarışmayı çok beyenen firmalar bile özellikle ilk 3 e kalana ev araba vs vericekler bildiğim kadarıyla ..ama işle ilgili daha büyük ve güzel bir şey war o da yurt dışında bir ajansla anlaşıp yurt dışında mankenlik yapma olanağı bulucak ve de türkiyenin en iyi ajansı uğurkan erez ajansa kayıtlı olucak..ilk3ü uğurkan bey ajansına alıcak(benide aldı gerçi:D ) tolgahan ekrandakinden farksız yakışıklı ama çok sempatik ve burnu kalkık tiplerden değil o yönü güzel:img-grin2

mervemestav
09-08-06, 15:13
ya nurcanın ekteki resminin tümü olan varsa gönderebilirmi

daisyduke
09-08-06, 17:55
Kizlarin birbirleri hakkinda ileri geri konusmalari cok gereksiz..Biir kere Top Model adayi olacak kisi davranislarina dikkat etmeli, fikirlerini kendine saklamali, ne kadar roportajlarda sorulsada politik cevaplar vermeli..Kizlarin cogu daha olgunluga ulasmadigi icin boyle oluyor galiba...Nurcan bence iyi,kizin bakislari sert demissiniz, yuzu oyle ne yapsin gerdirsin mi? En azindan akli basinda bir kiza benziyor, 3 haftadir elestirilsede agzini acip tek bir laf bile etmedi..Hem evebeynleri sorunlar yasamis,kiz ne yapsin oturup kahkahalar mi atsin?Bu yarismadan cikan Top Model adayi olur ancak oda kendine dikkat edebilirse..

bakışları sert dediğimde ben onu ii anlamda sölemiştim.yanlış anlaşılmasın yani karizmatik anlamındaydı.

ßuSe_næz
09-08-06, 18:00
ben deniz akkaya uyz oldum yaaaaa 15-16 yaşındaki kızlara estetik yaptır dioo herkezi kendi sandı galibaaaa

GSealment
09-08-06, 18:21
ben deniz akkaya uyz oldum yaaaaa 15-16 yaşındaki kızlara estetik yaptır dioo herkezi kendi sandı galibaaaa

ya arkadaşlar estetik yaptır dediği kız : Gözdeydi ! ve Gözde 20 yaşından büyük sanırım 23 yaşında neden bu yalan haber hala anlaşılamadı anlamadım ya !

www.topmodelturkiye.com a gir ordan Gözde adlı yarışmacının yaşına bak 15-16 mıymış !

Armağankolik
09-08-06, 18:29
Hem zaten Gözde yaptıracağı estetiği yaptırmış!! Neden herkes bu Fatih Altaylı'ya soruşturmadan inanıyor ki!!

harvard
09-08-06, 19:07
Ben nurcanı çok beğendim.Çok sert bir yüüzü var ve çok karizmatik gerçekten.İnş. elenmez ve kendini geliştirir.yürürken braz daha karşıya baksa iyi olur sürekli yere bakıyor...

girl01
09-08-06, 20:41
ben nurcanin podyum yürüsünü hic begenmiyorum. yane ya yere bakiyor,hic kamera olmadi yere bbakiyor,podyumun sonuna kadar yürümüyor...bence jüri hakli,sanki biraz utankac gibi. fotolarda gercekten cok güzel cikiyor.hele gözleri cok güzel:img-grin2

acık sözlü
09-08-06, 21:27
senin yarışmayı hiç izlemediğin belli oluyo

sahte prenses h
09-08-06, 21:31
top model güzel bir yarışma ben deniz akkaya yı beğenmiyorum okadar estetikten sonra ben de güzel olurum:fighting2 :img-sorry :img-fie: :icon_mad:

daisyduke
09-08-06, 21:46
deniz akkaya banada itici gelio birazdan

bencede itici bi kadın ama tuğba özaydan iidir:img-haha:

d.la
09-08-06, 22:24
bakarmisiniz benim daha tam anlamadigim bir sey var.. her pazar yarismayi izliyorum ama almanyadaki "Germany's next topmodel" ile kiyasladigimda eksiklik görüyorum.. türkiyedeki yarismada sadece her hafta benim gördügüm gibi sadece elemeleri, podyumda bir-iki yürüyüs ve bir iki vtr mi gösteriyorlar, yoksa kizlarin hafta icinde yasadiklari filan da gösteriliyor da ben mi kaciriyorum? bilgisi olan varsa lütfen yazsin, görmek isterim dogrusu...
tesekkürler ve herkese iyi aksamlar

evanescencefreak
09-08-06, 22:31
Pakize Suda'ya bir kez daha hayran kaldim!
O kadar güzel toparladiki durumu düstükten sonra, BRAVO!!
Onun yorumlarida cok yerindeydi bence. Armagan'dan bile daha sivri dilli cikti bence. Ama onu zaten oynadigi dizilerdede goruyoruz.

Arkadaslar, bu hafta Selda o kadar muhtesemdiki!!!
Ben Hollanda'da yasayan bir vatandas olarak onunla gurur duydum!!
Nurcan'in once benim favorim olmasina ragmen yildizim yavas yavas Selda'ya kayiyor.
Gözde neden gitmek istedi simdi?? Mesaj olayi yuzunden mi?
Bence bir limit koymalari lazim. ''En fazla 10 mesaj atma hakkin var''gibisinden.
10 mesaj bile fazla ama atanlar varmis demek.
Deniz Akkaya aradi bir espiri yapmaya calisiyor ama basarili olamiyor bence.
Cengiz Abacioglu her hafta cok yakisikli giyiniyor. O cogu zaman tartismalarin disinda duruyor, cok iyi bir davranis bence. Jüri cogu zaman baska konulara daliyor ama o cok iyi toparliyor.

Gelecek hafta artik Nurcan elenir gibi geliyor..

daisyduke
10-08-06, 10:47
Benim Favorim kesinlikle SELDA Bence en güzeli ve en iyisi o süper bi kiz..Cok $irin,tatli,güzel cok sempatik buluyorum onu.Hem öyle havali felanda degil ötekiler gibi. Seneminde orda ne isi var anlamadim ya bence podyumda hic yürüyemi,güzelde degil.Meral'da kendini beyenmis. TOPMODEL kesinlikle SELDA olmali
bende seldayı beğeniorum.ama bence senem de çok tatlı ya.meral konusundada katılıorum sana biras kendini beğenmiş.ama podyumda yürüyüşü falan çok ii.tabiki tüm bunlar nurcanın favaorim olmasını deiştirmes.canım o bnim ya ne güzel kız ya.erkek olsam aşık olurdum ona:img-haha:

GSealment
10-08-06, 11:45
Benden Avatar Ve İmza Takımı :

http://img100.imageshack.us/img100/6573/ynmzaytpmdlgifio6.gif (http://imageshack.us)

İmza :

http://img100.imageshack.us/img100/7707/ynmzaytpmdlam4.jpg (http://imageshack.us)

vanilia
10-08-06, 14:36
Ben bu programı başladığından beri kaçırmıyorum ve gerçekten zevk alarak izliyorum. Öncelikle jüri hakında düşüncelerimi belirtmek gerekirse Deniz Akkaya ya gerçekten hayran kaldım. bazı modellerin aksine bence kendini her konuda yetiştirmiş konuşma ve ikna kabiliyeti olan bir manken. tarafsız olduğuna ve son derece güzel ve etkili yorumlar yaptıına inanıyorum. Cengiz Abazoğlu na ise her programda biraz daha hayran kalıyorum. gerçekten çok beyefendi hayran kalınacak yapıda bi modacı. uğurkan erez e hakkında bişey demiyorum ama boş konuşuyo bence çok kayda değer yorumlarını göremedim.

vanilia
10-08-06, 14:39
Benim favorim ilk baştan beri nurcan ve selda.. ama şu anda ve artık sadece selda.. tam bir model havasında çok zarif çok güzel. seyrederken büyülüyor insanı.. ayrıca son programda ne kdr yaratızı olduğunu ve kendine nasıl yakıştırdığını gösterdi. Haftanın birincisi Güneş ise yukarıdan beline kdr çok güsel ama belden aşağı rezalet. iki haftadır bol etek ve şalvar giydiği için belli olmuyordu vücudu, ancakfinal bölümünde mini şortlar bütün kızlara yakışmışken güneş de berbat durmuştu valla.. selülitler bir yana o kdr şekilsiz basenleri kalın bacakları ve kalın kaba bilekleri var ki. o kız manken olamaz olsa bile diğer mankenlerle podyumda yürüken kompleks yapar. hayır zaten sinirli iyice sinir hastası olur valla.. inşallah en kısa zamanda selda hakettiği birinciliğe kavuşur.. haftaya bekliorum:)

daisyduke
10-08-06, 15:27
Benim favorim ilk baştan beri nurcan ve selda.. ama şu anda ve artık sadece selda.. tam bir model havasında çok zarif çok güzel. seyrederken büyülüyor insanı.. ayrıca son programda ne kdr yaratızı olduğunu ve kendine nasıl yakıştırdığını gösterdi. Haftanın birincisi Güneş ise yukarıdan beline kdr çok güsel ama belden aşağı rezalet. iki haftadır bol etek ve şalvar giydiği için belli olmuyordu vücudu, ancakfinal bölümünde mini şortlar bütün kızlara yakışmışken güneş de berbat durmuştu valla.. selülitler bir yana o kdr şekilsiz basenleri kalın bacakları ve kalın kaba bilekleri var ki. o kız manken olamaz olsa bile diğer mankenlerle podyumda yürüken kompleks yapar. hayır zaten sinirli iyice sinir hastası olur valla.. inşallah en kısa zamanda selda hakettiği birinciliğe kavuşur.. haftaya bekliorum:)
güneşte çok kuvvetli bi azim var baksana 103cm den 97ye kadar düştü.hemde çok kısa bi sürede.bence böle dwm ederse en az dier kızlar kadar ii bi fiziğe sahip olur.

Armağankolik
10-08-06, 17:35
bakarmisiniz benim daha tam anlamadigim bir sey var.. her pazar yarismayi izliyorum ama almanyadaki "Germany's next topmodel" ile kiyasladigimda eksiklik görüyorum.. türkiyedeki yarismada sadece her hafta benim gördügüm gibi sadece elemeleri, podyumda bir-iki yürüyüs ve bir iki vtr mi gösteriyorlar, yoksa kizlarin hafta icinde yasadiklari filan da gösteriliyor da ben mi kaciriyorum? bilgisi olan varsa lütfen yazsin, görmek isterim dogrusu...
tesekkürler ve herkese iyi aksamlarGün içinde ne yaşanıyorsa "Top Model Günlüğü" adı altında yayınlıyorlar. Öğle saatleri sanırım, izlemeni tavsiye ederim. Çok keyifli çünkü! :) (Özellikle ARMAĞAN'ın olduğu sahneler...)

*duygu*
10-08-06, 19:20
Arkadaşım olur mu öyle şey?Güneşteki azim ve isteği ordaki hiçbir kızda göremiyorum ben.Hepsi orda herşeyi yiyorlar bir tek Güneş diyet yapıyor.Sen de bir dene bakalım basen o kadar çabuk küçülüyor mu?Evet,şortlar onda kötü durmuş olabilir ama gelecek vaadediyor.Benim şu anki favorilerim Güneş ve Selda.

Birde bence Nurcandan manken olmaz.Kimse kusura bakmasın ama ben görüşümü belirtmek istiyorum.Podyumda yürürken 1.82 boyundakilerin yanında cüce gibi kalır.Tamam boyu uzun,fiziği düzgün ama bunlar normal insanlara göre güzel.Mankenlik camiasında hiç 1.70 lik manken görmedim.Fotomodel olabilir mi derseniz olabilir...Tek sorun boyu da değil,gerçekten geçen hafta sokakta yürüyormuş gibi podyumda yürümesi,elbiseyi yere atması,ayakkkabılarını giymemesi yeterli diye düşünüyorum.Bu hafta da elenmeye kalacak ve elenecek gibi geliyor.

Ha bir de Merve biraz yüksekten uçuyor sanki.Rengi değişik olduğu için kendine fazla güveniyor.Birkaç haftaya kadar onun da eleneceğini düşünüyorum.

stormy
10-08-06, 19:23
Fashion TV 'deki mankenlere bakinca bu kizlar onlarin yaninda bayagi kilolu duruyor..Nurcana asik suratli diyosunuz Fashion TV dekilerin cogu adama dover gibi bakiyor :)

Armağankolik
10-08-06, 22:19
cevabin icin cok tesekkür ederim.. peki saat kacta oldugunu biliyormusun?

Sana belirgin bir saat veremeyeceğim ne yazık ki. :( Fakat öğrenmeye çalışırım! ;)

peralisia
10-08-06, 22:53
gazetede jürinin pakize suda olacağını duyunca sinri oldum, ne güzel armağan götürüodu diyee ama bence üper olmuşşş. hep kalsııınn. yaw deniz akkayaya ne cevaplar verdi öölee yawww. deniz akkaya süper dött oldu yanii.
gözdenin çekilmesi çok ii olmuşş. göbekliydi zaten o. bu arada o kız gururdan falan değil, daha fazla iş kapmak için çekilmiştir yarışmadan. yarışma sonuna kadar insanlar iyice sıkılmaya başlayacak, ama şimdi basın onları konuşuyo, o yüzden hemen defile teklifi alacaktır. bi kaç gün soanda düşer magazinleree. sööledii dersinizzz...

Armağankolik
10-08-06, 23:47
Armağan çok güzel götürüyordu, doğru! Hem de süperdi. Ama Pakize Suda'nın onun yerini tutacağını sanmıyorum. Her hafta değişik biri gelecek işte...

daisyduke
10-08-06, 23:58
Arkadaşım olur mu öyle şey?Güneşteki azim ve isteği ordaki hiçbir kızda göremiyorum ben.Hepsi orda herşeyi yiyorlar bir tek Güneş diyet yapıyor.Sen de bir dene bakalım basen o kadar çabuk küçülüyor mu?Evet,şortlar onda kötü durmuş olabilir ama gelecek vaadediyor.Benim şu anki favorilerim Güneş ve Selda.

Birde bence Nurcandan manken olmaz.Kimse kusura bakmasın ama ben görüşümü belirtmek istiyorum.Podyumda yürürken 1.82 boyundakilerin yanında cüce gibi kalır.Tamam boyu uzun,fiziği düzgün ama bunlar normal insanlara göre güzel.Mankenlik camiasında hiç 1.70 lik manken görmedim.Fotomodel olabilir mi derseniz olabilir...Tek sorun boyu da değil,gerçekten geçen hafta sokakta yürüyormuş gibi podyumda yürümesi,elbiseyi yere atması,ayakkkabılarını giymemesi yeterli diye düşünüyorum.Bu hafta da elenmeye kalacak ve elenecek gibi geliyor.

Ha bir de Merve biraz yüksekten uçuyor sanki.Rengi değişik olduğu için kendine fazla güveniyor.Birkaç haftaya kadar onun da eleneceğini düşünüyorum.

iide kate moss ta 1.70 ve gayet de başarılı herkes defilesine çıkarmak için peşinden koşuyo.türkiyeden de bak ebru şallıya o da kısa.daha böle kısa ama başarılı olan modellere çok örnek verebilirim

*duygu*
11-08-06, 11:13
iide kate moss ta 1.70 ve gayet de başarılı herkes defilesine çıkarmak için peşinden koşuyo.türkiyeden de bak ebru şallıya o da kısa.daha böle kısa ama başarılı olan modellere çok örnek verebilirim
Tamam Ebru Şallı da kısa ama ben onu podyumlardan daha çok fotoğraf çekimlerinde görüyorum.Podyuma arada bir çıkıyor.Nurcan da onun gibi olabilir zaten.Daha ilerisi yok.

Roxelanne
11-08-06, 14:45
Armağan Bey'in medyapımla ilişkisini kesmesiyle bu yarışmanın hiç bi alakası yok.Bu yarışmayı onun yeni şirketi DPro yapıyo,Armağan Bey artık jüri değil yalnızca kordinatörlük görevini yürütecek,tabi şimdilik..

vanilia
11-08-06, 19:55
Güneşteki azimden bahsediyorsunuz.zannedersem doğal yollardan veremedi kilo daha doğrusu rejim ve sporla halledemedi basenleri en sonunda yosun tedavisi ile iki cm inceldi.. ben aslında buna da pek inanamadım çünkü görünen köy kılavuz istemez ben o kısa şortlu halini görünce anladımki o basenler asla gitmez erimez o basenlerle de manken olunmaz.
Peki sizce basenleri eritmek için doğru bir zaman mı? manken olma hevesindeki bir insan aylar öncesinden yüklenmeli ve yarışmadan önce eritmiş olmalıydı. zamanlama da yanlış iki hafta da mucize beklemek de saçma olur. kısacası güneş öznek bence manken olamaz fotomodel olur o da bol kıyafet ve de şalvar giyerse...

vanilia
11-08-06, 19:58
Armağan Bey'in medyapımla ilişkisini kesmesiyle bu yarışmanın hiç bi alakası yok.Bu yarışmayı onun yeni şirketi DPro yapıyo,Armağan Bey artık jüri değil yalnızca kordinatörlük görevini yürütecek,tabi şimdilik..

bana kalırsa armağan ın jüriden ayrılmasının tek nedeni geçen hafta deniz akkaya ile yaşadığı polemik nedeniyle çok kırılması. Deniz Akkaya "sen nerden bileceksin yüksek topuklu ayakkabı nasıl giyilir" diye armağana çıkışınca problem büyüdü ama çok kırılmış olmalı ki jüriden de ayrıldı.. ben sebep olarak bunu görüyorum.. ayrıca kendi programında da armağan bi daha jüri olmayacağım dedi. bu kdr kesin konuştuuna göre çok içerlemiş olmalı...

Roxelanne
11-08-06, 20:17
tabiki dediğin gibi içerlemiş olabilir o sözlere ona bişi demiyorum ama medyapımla bi alakası yok onu belirtmek istedim.zaten Armağan Bey Dpro' şirketine geçti ve programın genel koordinatörü sıfatıyla o jürideydi.bence programın gittikçe seviyesizleşmesi onu jüriden soğuttu.deniz akkaya çok çirkin konuşmaya başlamıştı diye düşünüyorum.

Armağankolik
11-08-06, 21:14
Olayı ayrıntılarıyla açıklamak gerekirse şöyle:

Armağan Çağlayan'ın, MedYapım'dan ani bir kararla ayrılmasının üzerinden oldukça uzun bir zaman geçti. Bu program da, transfer olduğu ve şu anda görevini orada sürdürdüğü D Productions tarafından yapılıyor. Armağan Çağlayan, programın hem yapımcılığını, hem de gizli jüri üyeliğini üstlenmişti ki daha sonra bu "gizlilik" kararı değişikliğe uğrayarak "açık jürilik" şeklini aldı. Programın belirtilen formatına göre her hafta bir konuk jüri üyesi olacaktı. İlk hafta da Armağan Çağlayan oturdu bu koltuğa. Sonra onun jürilikteki başarısı tekrar keşfedildi ve o koltukta üç hafta daha bizim için oturdu. Kesin sebebi bilinmez ama dördüncü haftadan itibaren artık o koltukta oturmayacak! :(

Ben de koyu bir "Armağankolik" olarak çok üzüldüm duruma! :(

Armağankolik
11-08-06, 22:26
Deniz Akkaya hakkında bir şey söyleyemem ama Armağan Çağlayan hakkında söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum! :)

Armağankolik
12-08-06, 02:46
armağan çağlayan hukuk fakültesinde babamın sınıf arkadaşıymış.ama o zamanlar ezikmiş:img-haha:

CİDDİ MİSİN! :img-elvis

Bize, -özellikle bana- onu anlatır mısın biraz?

Hatta tanıştığıma çok memnun oldum!

Roxelanne
12-08-06, 11:07

Adamını bulmuşsun Dicle'cim :D Evet daisyduke özellikle Armağankolik'e anlat! Ben de rica ediyorumm...:img-lady:

Armağankolik
12-08-06, 19:49
Arkamda olduğun için sağol! :)

Bak daisyduke! Roxelanne kimdir sen biliyor musun?!? :P

Şaka bir yana, dinlemek isteriz seni! ;)

daisyduke
14-08-06, 01:59

bende memnum oldum tanıştığımıza:img-kiss:.gerçi benim bildiklerimi sende biliyosundur.armağan çağlayan istanbul hukuk fakültesi mezunu.83 yılında girmiş.okulda pek tanınmazmış silik bi tipmiş yani.aslında babam daha ii bilir ben yarın ona bi sorarım daha detaylı anlatırım:img-grin2

daisyduke
14-08-06, 02:05
armağankolik bu arada geç cwp yazdıım için özür dilerim internetimde bi sorun vardı da:img-grin2
nurcan konusuna gelince elenmesine üzüldüm.aslında bencede podyuma çok yakışmıyo ama her haftada onun ismini veriyolar sinirleri bozuldu kızcağızın.cengiz abazoğluna sinir oluyorum ya çok ukala.ama hakkını da yememek lazım tasarımları süper!nurcanın inşallah yolu açık olur dwm eder. çok güzel bi yüzü varrrrr!fiziğide süper.merve bence haksız yere birinci oldu duygusal davrandı halk.

Ay90
14-08-06, 02:20
ben songülü uygun buluyorum topmodel icin. Aslında maalşsef pazar günleri olduğu icin pek takip edemiyorum. Ama ara sıra baktığımda songül diyorum cok güzel

stormy
14-08-06, 03:36
1) Nurcan sartlanilmis olarak gonderildi..hata yapmamasina ragmen bahane buldular mimik diyerek.Digerleri elenmeyecekti cunku onun adi zaten soylenecekti.Evde kiza bagiriyrosun dediler.Gunes icin ayni seyi soylemediler. Senemi de uyarmadilar dikkatli olmasi icin. Savas Ay objektif davrandi ve Gunes dedi cunku olculeri uymuyordu.

2)Deniz Akkaya Savas Ay'i dinlemeyerek ayip etti.Halbuki Savas Ay'in orada taninan kisiler ornek olursa digerleride onlari takip eder yardimlariyla diyecegi belliydi

3) Sunucu cocuk ne zaman yarismacilari iceri gonderecegini daha ogrenemedi.Her hafta bir juri uyesini es geciyor.Sanki oda Deniz Akkaya ile arasi bozuk gibi.

Birde ipe sapa gelmez konusmalari dinlemeyin siz Gunesi begeniyrosaniz oy yollayin demesi soke etti..Hem Deniz Akkaya hemde Savas Ay'in konusmalarina
ipe sapa gelmez dedi.

4) Kizlar fazla caliskan degiller.Anlasilan bos zamanlarinda fazla calismiyorlar. Birbirlerinede saygilari yok. Kavga ederek bir yere varamazlar. Merve hakkinda soyledikleri sozlerde cok ayip. Biraz irkci soylem gibiydi.

5) Deniz Akkaya Zeynep Tunusluya bu kiyafet bu kiza Seymaya uymamis diyor..ama kendisnin sen bir modelsen mankensen sana ne verilirse onu giymelisin, yorum yapamazsin dedigini unutuyor.Oyle bir tezatlikta var

6) Birde ikidebir ABD cektigim film diyor.O cektigi film herhalde dvd filminden baska birsey degil..Muhtemelen gosterilmisse az bir sinemada gosterilmis bir filmdir,cunku oyle buyuk bir proje degil. Zaten abd versiyonunun afisinde Tamer Karadagli ile kendisinin resimleri yokmus..

7) Kizlar her gecen gun prefosyenellesiyorlar ama bir gercek varki sms li her yarismada halki duygulandiran kisi 1. oluyor

merveve
14-08-06, 10:49
1) Nurcan sartlanilmis olarak gonderildi..hata yapmamasina ragmen bahane buldular mimik diyerek.Digerleri elenmeyecekti cunku onun adi zaten soylenecekti.Evde kiza bagiriyrosun dediler.Gunes icin ayni seyi soylemediler. Senemi de uyarmadilar dikkatli olmasi icin. Savas Ay objektif davrandi ve Gunes dedi cunku olculeri uymuyordu.

2)Deniz Akkaya Savas Ay'i dinlemeyerek ayip etti.Halbuki Savas Ay'in orada taninan kisiler ornek olursa digerleride onlari takip eder yardimlariyla diyecegi belliydi

3) Sunucu cocuk ne zaman yarismacilari iceri gonderecegini daha ogrenemedi.Her hafta bir juri uyesini es geciyor.Sanki oda Deniz Akkaya ile arasi bozuk gibi.

Birde ipe sapa gelmez konusmalari dinlemeyin siz Gunesi begeniyrosaniz oy yollayin demesi soke etti..Hem Deniz Akkaya hemde Savas Ay'in konusmalarina
ipe sapa gelmez dedi.

4) Kizlar fazla caliskan degiller.Anlasilan bos zamanlarinda fazla calismiyorlar. Birbirlerinede saygilari yok. Kavga ederek bir yere varamazlar. Merve hakkinda soyledikleri sozlerde cok ayip. Biraz irkci soylem gibiydi.

5) Deniz Akkaya Zeynep Tunusluya bu kiyafet bu kiza Seymaya uymamis diyor..ama kendisnin sen bir modelsen mankensen sana ne verilirse onu giymelisin, yorum yapamazsin dedigini unutuyor.Oyle bir tezatlikta var

6) Birde ikidebir ABD cektigim film diyor.O cektigi film herhalde dvd filminden baska birsey degil..Muhtemelen gosterilmisse az bir sinemada gosterilmis bir filmdir,cunku oyle buyuk bir proje degil. Zaten abd versiyonunun afisinde Tamer Karadagli ile kendisinin resimleri yokmus..

7) Kizlar her gecen gun prefosyenellesiyorlar ama bir gercek varki sms li her yarismada halki duygulandiran kisi 1. oluyor
1)sen bu programda görevlimisin yada kızların evindemi kalıyosun çalışmadıklarını nerden biliosun
2)tezatlık arıyosan kendi yorumlarına bak kızlar evde pek çalışmıyıoar demişsim sonrda hergün profesyonlelşiolar diosun^
3)sunucu cocuk dediğin tolgahan sayışmanda benc cok ama cok başarılı 4 saaat canlı yayında kendini ne yapabilirsin acaba ..kaldıki bu haftada belli olduki bazı kişilee söz hakkı wermeden kızları içeri göndermesi kendi insiyatifi deil,studyo şefinin kararı ile oluyo ...ayrıcada ipe sapa gelmez lafına bayıldım cok doğru bi yerde söledi

ceyceylan
14-08-06, 10:58
tolga sayman a bende bayılıyorum zaten duruşu yeter cocuğun ne güzel ...bende zaten ne zman sustrcak dioudm bu deniz akkayı ..maşallah kadın ne konuşuyo ne konuşuyo dr dırdır tam ipe sapa gelmez yahu...3 jüri üyseide susuyo o habire dır dır dır ...armağan lazım ona sustrcak

GSealment
14-08-06, 13:39
merhabalar,
Yarışmayı tam anlamıyla izleyemedim performansları falan Merve'ye ne olduğunu biri anlatabilir mi?çünkü o çıktığında ben izlemedim.:img-help: Dneiz Akkaya ile Savaş Ay polemiğine gelince ise,Savaş Ay'ın programını izleyenler Deniz Akkaya'yı sevmediğini bilir.Deniz Akkaya !!!aile terbiyesinden bahsederken kendisinden büyük bir insanın lafını kesiyor.!!!!!!!Deniz Akkaya'nın ailesinden aldığı terbiye!!!!!Devlet'in polisine küfür etmekse!!!! ben yorum yapmıyorum :img-artis

Ya Sanırım Nurcan Merve ye Bu Yarışmaya Ten Rengi Yüzünden Alındığını Söyledi O Da Ropörtajlarda Ağladı ..(Oy İçin)

yabancıdamat
14-08-06, 14:22
ne kadar zor bir durum iki yakın arkadaştan birisi birinci oluyor birisi eleniyor yazık merve birinciliğine sevinemedi bile

gökoş
14-08-06, 17:21
eet arkadaşlar www.topmodelturkiye.com bu yarışmanın sitesi bide biri modellerin performanslarını kaydederse ii olur bence

Armağankolik
14-08-06, 17:55
tolga sayman a bende bayılıyorum zaten duruşu yeter cocuğun ne güzel ...bende zaten ne zman sustrcak dioudm bu deniz akkayı ..maşallah kadın ne konuşuyo ne konuşuyo dr dırdır tam ipe sapa gelmez yahu...3 jüri üyseide susuyo o habire dır dır dır ...armağan lazım ona sustrcak

Armağan... Her eve lazım! :D

Armağankolik
14-08-06, 18:02
bende memnum oldum tanıştığımıza:img-kiss:.gerçi benim bildiklerimi sende biliyosundur.armağan çağlayan istanbul hukuk fakültesi mezunu.83 yılında girmiş.okulda pek tanınmazmış silik bi tipmiş yani.aslında babam daha ii bilir ben yarın ona bi sorarım daha detaylı anlatırım:img-grin2

Seni dinlemek istiyorum! :) Babandan öğrenip paylaşırsan çok mutlu olurum! Teşekkürler... :)

"Geç yazdığım için kusura bakma" demişsin. Ben de diyorum ki "Geç olsun; güç olmasın. ;)"

stormy
14-08-06, 19:02
1)sen bu programda görevlimisin yada kızların evindemi kalıyosun çalışmadıklarını nerden biliosun
2)tezatlık arıyosan kendi yorumlarına bak kızlar evde pek çalışmıyıoar demişsim sonrda hergün profesyonlelşiolar diosun^
3)sunucu cocuk dediğin tolgahan sayışmanda benc cok ama cok başarılı 4 saaat canlı yayında kendini ne yapabilirsin acaba ..kaldıki bu haftada belli olduki bazı kişilee söz hakkı wermeden kızları içeri göndermesi kendi insiyatifi deil,studyo şefinin kararı ile oluyo ...ayrıcada ipe sapa gelmez lafına bayıldım cok doğru bi yerde söledi

Uslubunuza lutfen dikkat edin ve lutfen saygili olun..Sen kimsin vs. gibi sozlere gerek yok.Ben sizin sahsiniza birsey yazmadim..Goruslerimi soyledim begenmek zorunda degils