Tüm Versiyonu Göster : Aman Annem Görmesin (ATV)
http://img238.imageshack.us/img238/1531/imagesaw5.jpg (http://imageshack.us)
“Yasemince” dizisinde canlandırdığı tiplemeleri hâlâ hafızalarda yerini koruyan Yasemin Yalçın ile “Perihan Abla” nın yazarı Kandemir Konduk’un yolu yeni bir komedi dizisinde kesişti...
“Aman Annem görmesin” adlı dizide başrolü Tarık Pabuçcuoğlu ve Yalçın Gülhan’la paylaşacak olan Yalçın’a 30 kadar oyuncu eşlik edecek. Yönetmenliğini Ümit Efekan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Yonca Akasya ile birlikte yazan Kandemir Konduk ise şunları söyledi:
“Silahlı, kavgalı, gözyaşlı dizi tekliflerinden yıllardır uzak durdum. Yasemin Yalçın gibi hem oyun gücüne hem de kişiliğine hayran olduğum dost bir sanatçı ile yola çıktığım için çok mutluyum.”
Milliyet
tuba_buyukustun 02-04-08, 21:39 bu harika bir haber.komedi dizilerinin artması güzel birşey.artık dramalar fazla tutmamaya başlayınca herkes komediye geri dönüş yaptı.
!! Elyf !! 03-04-08, 06:28 Kaçık Hatçe geliyor!
Benim Annem Bir Melek ile gündemin yorgun düşürdüğü ve gerdiği insanların yüzüne gülücük kondurmayı başaran atv, yakında yeni bir komedi dizisiyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yasemin Yalçın ve Tarık Pabuçcuoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kaçık Hatçe adlı diziyi Perihan Abla ve Mahallenin Muhtarları dizilerinin yaratıcısı Kandemir Konduk, Yonca Akasya ile birlikte kaleme aldı. Vega Yapım tarafından çekilen diziyi usta isim Ümit Efekan yönetiyor. Görüntü yönetmenliği koltuğunda ise yine özenli yapımların altında imzası bulunan Vecihi Ener var. Özetle; senaryo sağlam, oyuncu kadrosu mükemmel, teknik kadro deneyimli, kanal tercihi de doğru. Diyeceğim o ki, Hatice'nin "neticesinin" iyi olmaması için hiçbir neden yok. Kaçık Hatçe, içine bolca kahkaha tozu eklenmiş modern bir Romeo-Jülyet hikayesi. Hem asabi hem de komik olan Kaçık Hatçe (Yasemin Yalçın) ile palavracı olarak nam salmış Tıraş Hayri'nin (Tarık Pabuçcuoğlu) çocukları birbirlerine deli gibi aşık. Ne var ki, Kaçık Hatçe yıllar önce kocasının ölümüne neden olduğuna inandığı Tıraş Hayri'den nefret ediyor. Bu durumda gençlerin birleşmesi de imkansız görünüyor.
Kaynak : Sabah Gazetesi
Oyuncular:
Yasemin Yalçın
Tarık Papuçcuoğlu
Mert Yavuzcan
İpek Özkök
İpek Erdem
Gamze Karaman
Kayra Şenocak
Yalçın Gülhan
Serra Güçlü
Yapım:
Vega Yapım
Yönetmen:
Ümit Efekan
Senaryo:
Kandemir Konduk, Yonca Akasya
AMAN ANNEM GÖRMESİN
Yeni Dizi
10 Nisan Perşembe 20:00'de
Biri ekranların kahkaha makinesi,Türkiye‘nin en güçlü kadın komedyeni Yasemin Yalçın...
Diğeri “Perihan Abla”, “Mahallenin Muhtarları” gibi yıllar süren unutulmaz dizilerin yazarı Kandemir Konduk...
Atv ekranında “AMAN ANNEM GÖRMESİN” için bir araya geliyor...
Hem asabi hem komik olan Kaçık Hatçe (Yasemin Yalçın) ile Palavracı biri olan Traş Hayri‘nin (Tarık Pabuçcuoğlu) çocukları birbirlerine deli gibi aşık. Ne var ki, Kaçık Hatçe yıllar önce kocasının ölümüne neden olduğuna inandığı Traş Hayri‘den nefret ediyor. Bu durumda da gençlerin birleşmesi imkansız görünüyor... Onların dışında, esnafın, ev kadınlarının yaşadıkları da yalnızca o mahallede değil Türkiye‘deki yüzlerce kasabadaki, küçük kentlerdeki yaşamlara bir ayna tutuyor.
"Aman Annem Görmesin" çok yakında atv'de!
!! Elyf !! 05-04-08, 05:25 Doya doya gülebilmek için 'Aman Annem Görmesin'
Komedi ustası Yasemin Yalçın, herkesi Kaçık Hatçe' tiplemesiyle kahkahaya boğacak. 'Aman Annem Görmesin' adlı dizi 10 Nisan'da atv'de start alacak
'İnce İnce Yasemince' adlı programıyla efsane haline gelen Yasemin Yalçın, üç yıl sonra atv ekranında hayranlarıyla buluşacak.
KONUSU EĞLENCELİ
'Aman Annem Görmesin' adlı dizi ile 10 Nisan'da televizyon dünyasına dönmeye hazırlanan Yasemin Yalçın, 'Kaçık Hatçe' tiplemesiyle yepyeni bir fanatik kitlesi yaratacak. Güldürü ustası Kandemir Konduk'un yazdığı ve başrollerde Yasemin Yalçın'la Tarık Pabuçcuoğlu'nun yer aldığı 'Aman Annem Görmesin' adlı komedi; hem eğlenceli konusu hem de güçlü oyuncularıyla izleyiciyi kahkahaya boğacak.
GÖZYAŞI OLMAYACAK
Dizinin senaryosunu Yonca Akasya'yla birlikte kaleme alan Kandemir Konduk, "Silahlı, kavgalı, gözyaşlı dizi tekliflerinden yıllardır uzak durdum" diyerek, yeni projesiyle ilgili şunları söyledi: "Yasemin Yalçın gibi hem oyun gücüne, hem de kişiliğine hayran olduğum dost bir sanatçı ile yola çıktığım için çok mutluyum. Kenar mahallede yaşayan dar gelirli ama geniş yürekli insanların öyküsünü güldürerek anlatacağız."
ZORLAYACAK...
Ekranı çok özlediğini vurgulayan Yasemin Yalçın da Ümit Efekan'ın yöneteceği dizide yer alma nedenini şöyle ifade etti: "Kamerayı çok özlemiştim. Kandemir Konduk'un kalemine de güvendiğim için teklifi seve seve kabul ettim. Bir yandan yoğun tiyatro çalışması diğer yanda dizi çekimi beni çok zorlayacak ama bu zorluğa değeceğine inanıyorum." 'Aman Annem Görmesin' dizisinde 'Tıraş Hayri' karakterini canlandıran Tarık Pabuçcuoğlu ise "Biz bu projede çalışırken çok keyif alıyoruz. Umarım izleyici de aynı keyfi alır" dedi.
GÜNAYDIN
Kaynak : Sabah Gazetesi
Fragmanı dün gece gördüm. Yasemin Yalçın'ı tekrar ekranalrda görmek çok güzel. Yılalrdır canlandırdığı tiplemeler hala akıllarda. Son dizisi AB nin ylları taştan da gayet başarılıydı. Atv biraz daha reklam yaparsa çok iyi olur. Merakla bekliyorum.
cuneytugce 05-04-08, 10:42 yalçın günhan:happy0064:happy0064
yasemın yalcın
bır ısleyeceğim komedi dizisi daha çıktı gerçekten komedı dızılerını öslemişiz
ben bunu anladım
10 nısana perşembe başlıyor:img-yes:
Komedi dizileri yeniden atağa geçti galiba 2002'den beri şükür sonunda yani :)
Yasemin Yalçın yeter bu diziyi izlemem için Sonunda onu izleyebileceğim için çok mutluyum Yalnız Beni Unutma ile çakışıyor napıcağımı bilemiyorum 2si arasında dönüp dururum artık
Bu diziden çok umutluyum İnsanlar bence Yasemin Yalçın'ı çok özledi Ve bu diziyi izleyecekler (Gerçi daha önce de Aydan Şener için böyle dedim ama insanlar Aydan Şener'le olan özlemlerini 4 haftada giderdiler :S)
Reyting gruplarında ilk 5'te ve 10'da oluruz umarım Oranlarımız da 5'in üzerinde gele yeter sanırım:) Diğer oyuncular da zaten çok güzel Tarık Papuççuoğlu, Özlem Savaş, Hüseyin İlker, Hilmi Erdem, İpek Erdem, Kayra Şenocak.. Fragmanda bir kaç kişiyi daha gördüm sevdiğim ama o kadar hızlı geçti ki çözemedim
dizi aynı mahallenin muhtarları gibi maltepede çekiliyor.yani yazar da mekan da aynı.ben henüz çekimlerine rastlayamamış olsam da kardeşim görmüş.bekliyorum bakalım nasıl bi dizi olacak??
Evet zaten senaryosunuda Kandemir Konduk yazıyor. Mahalle dizilerinde gerçekten çok iyi bir senarist. Mahallenin Muhtarları yıllarca ekranlardaydı. bu dizide çok güzel oalcak eminim. Merakla bekliyorum.
Bölüm 1 / Yeni Dizi
10 Nisan Perşembe 20:00'de
BÖLÜM ÖZETİ:
Hem asabi hem komik olan Kaçık Hatçe’nin oğlu Burak ile palavracı biri olan Traş Hayri’nin kızı Ebru, birbirlerine deli gibi aşıkdır. Ancak Kaçık Hatçe, yıllar önce kocasının ölümüne neden olduğuna inandığı Traş Hayri den nefret etmektedir. Öyle ki, Kaçık Hatçe, Traş Hayri’yi rüyasında gördüğünde bile deliye dönmektedir.
Burak ile Ebru’nun ilişkisinden şüphelenip Burak’a gözdağı veren Kaçık Hatçe, eczacının yanında çalışan Deniz’i Burak ile baş göz etmek için gözüne kestirir. Öte yandan Burak’a Seray da cilve yapmaktadır. Çatık Hatçe’nin kızı Burcu’ya da Taksici Fırat göz koymuştur. Ama Burcu’nun kimseye faydası yoktur. Ebru ve Burak üç yıldır ilişkilerini herkesten saklayarak sürdürmektedir. Ancak Ebru Burak’a ilişkilerini annesine anlatması için baskı yapmaktadır. Burak, Ebru’ya söz verse de annesinden korktuğu için ilişkisini ona bir türlü anlatamamaktadır. Burak bir gün işten dönerken kaza geçirir. Ebru, ayağı burkulan Burak’ı evine götürmek ister, bu istek sonrası gelişen olaylar mahalleye bomba gibi düşer.
Kaynak : atv.com.tr
Yasemin Yalcin'in geri donmesine cok sevindim. :)
Ozledik onun komedi yetegini. =)
Fakat yanlis bi proje secimi olmus olabilir. Oya Basar'in oynadigi "Benim Annem Bir Melek" adli yeni diziyi andiriyor. Hem konu hemde ozellikle dizi'nin ismi acisindan.
Persembe gunude cok fazla sansi olabilicegini sanmiyorum amaa umarim iyi bir sonuc gelir.
Tarık Papuçcuoğlu 1 sene icinde 4-5 dizi yapti ve hicbiri tutmadi.
Kendisinide pek sevmem acikca soylemek gerekirse.
Ama yinede izlemeyi dusunuyorum. Ins. kaliteli olur Mahalle'nin Muhtarlari gibi. :good:
super bir dizi olacagina benziyor cunki harika oyuncular var . yasemin yalcini ekranlarda gormeyi ozlemistim ..
bende anila katiliyorum persembe bir sansi olacagini sanmiyorum .. boyle komik diziler ya pazar gunu yada cumartesi yayinlanmali die dusunuyorum
ipek erdem'min oynuyacagini duyunca cok sevindim ipek'i cok seviyorum hayat bilgisinden beri takip ediyorum .. harika bir oyuncu
Suya sabuna dokunup değerleri hatırlatacak
Zeki Alasya-Metin Akpınar'ın efsanevi oyunları 'Devekuşu Kabare', 'Yasaklar', Perran Kutman'ın 80'li yıllara damgasını vuran dizisi 'Perihan Abla', tam 11 yıl aralıksız yayınlanan 'Mahallenin Muhtarları'... Hepsi de Kandemir Konduk'un kaleminden çıktı... Bugüne dek 14 kitap, sayısız tiyatro oyunu ve dizi senaryosu yazan bir de 'Abuzer Kadayıf' adlı sinema filmine imzasını atan Kandemir Konduk, dört yıl ara verdiği televizyona Yonca Akasya ile birlikte yazdığı 'Aman Annem Görmesin' adlı dizi ile geri dönüyor. Yasemin Yalçın, Tarık Pabuççuoğlu, Yalçın Gülhan ve Özlem Savaş'ın başrolleri paylaştığı dizinin şifresi ise 'samimiyet' olacak.
SORUMLULUK GETİRİYOR
* Türkiye'nin en çok izlenen ve en uzun ömürlü mahalle komedisi dizilerine imza attınız. 'Aman Annem Görmesin' de bir mahalle komedisi mi?
Evet... Çünkü yapımcı tarafından artık öyle bir projeye ihtiyaç duyulduğu söylendi. Ben oldum olası yazdığım işlerde silahtan, cinayetten, kavgadan, küfürden hatta argodan bile kaçtım. Çünkü Türkiye çok genç bir ülke. Nüfusun yüzde 65'i, 30 yaşın altında. Aynı zamanda da hem eğitim, hem de ekonomik düzeyi son derece düşük bir ülkede yaşıyoruz. Bu nedenle yaptığımız iş belli bir sorumluluk getiriyor. Çünkü okulların giremediği köylere, televizyon girmiş durumda ve etkisi de sanılandan çok daha güçlü. Bu yüzden önce çocukları, sonra da eğitimsiz kitleyi düşünerek, bir şeyler üretmek gerektiğine inanıyorum.
* Kısıtlayıcı olmuyor mu bir şeyler üretirken, bunların da hesabını yapmaya çalışmak?
Olmuyor... Çünkü benim dünya görüşüm de bu. Ben tüm çalışmalarımda kötülüklerden arınmış, iyilik ve sevgi dolu bir gülümseme yaratmak istedim. Senelerce de bunu yaptım ve reytinglerimiz hep en tepede oldu. Sevgi, güzellik ve doğruluk üzerine kurulu dizilerden, alan da satan da memnundu. Bunun yanı sıra güldürürken de pek çok şey işledik o dizilerde. 'Aman Annem Görmesin'de aynı şeyi yapmak istiyorum. Türkiye'de nelere ihtiyaç duyuluyor, nelerden söz edilmesi gerekiyorsa samimiyetle onları öne çıkarıyorum.
YÜKSEK DÜZEYDE OLMALI
* Neleri öne çıkarıyorsunuz?
'Mahallenin Muhtarları'nda öğretici bir yanımız da olsun diye; kitap okuma kampanyalarından tutun da gençlerin uyuşturucu bağımlılığına kadar bütün dernek ve kuruluşlardan gelen bilgileri senaryoya yedirdik. Bunları yapınca dizinin reytingi filan da düşmüyordu. Bugün komedi de yapılabilir, dram da ama öncelikle yazanın belli bir sorumluluk taşıması gerektiğini düşünüyorum. Ama tabii yapmayana da söyleyecek bir lafım yok....
* Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik' filmiyle bu konu yeniden gündeme geldi. Bir filmin mesaj vermesi, sanatsal olması zorunlu mu?
O filmi izlemedim, bu yüzden bir şey söylemem doğru olmaz. Benim bu söylediklerim diziler içindi zaten. Sinema ve tiyatro, televizyon dizisinden çok ayrıcalıklıdır. Çünkü sinema ve tiyatronun belli bir seyircisi var. Ben evimden kalkıp oraya gidip, para verip izliyorum. Belli bir bilinçteki seyirciyim ben; altyapım var. Oradaki oyun ve oyuncular hakkında az çok fikrim var. Ama televizyon öyle değil... Basıyorum düğmeye, birdenbire karşıma birşeyler çıkıyor ve bunlar bana empoze ediliyor. Bu iyi de olabilir, kötü de ama iyi ve kötünün ölçüsü tartışılır. Ayrıca nasıl çok seyircisi olan bir filme sanatsal anlamda ya da içerik olarak 'çok değerlidir' denemezse; çok az seyirciye ulaşmış çok değerli filmler de var... Bu işin ideali, hem çok seyirciye ulaşmak, hem de kalitesi yüksek düzeyde bir iş yapmaktır.
MAFYALI İŞLERDEN KAÇTIM
* Bir döneme damgasını vurmuş 'Devekuşu Kabare', 'Yasaklar' gibi oyunlarınız için 'O dönemin komedisi daha keskindi' diyebilir miyiz?
Son zamanlarda çok tartışılıyor ya; bence de günümüzde siyasi hiciv yapılmıyor. 1980 sonrası kuşak, kendi sanatçılarını ve komedyenlerini kendisi yetiştirdi. Bu kaçınılmaz bir şeydi. Şimdi belli bir bölümünü ayırarak söylüyorum; o kuşak çok apolitik yetiştiği için günümüzde suya sabuna dokunmayan şeylerin yapılması çok normal. Oysa ki bizim kuşağın sorunları vardı. Bugün de var o sorunlar, hatta daha bile çok belki ama o seyirci kitlesi tarafından görmezden geliniyor. Onlarda derinliği olmayan, yüzeysel mizah anlayışı var. Bunlar da kişiyi güldürür ama mizahçının bir dünya görüşü, iletmek istediği bir lafı yok artık. Gençlerin yaptığı kabareleri de izliyorum. Çok da yetenekliler fakat asla toplumsal bilinçlerini yansıtmıyorlar. Sürekli kakara kikiri... Bu bizim anlayışımıza göre yanlış. 'Bilmem kim çok tutuluyor' diyorlar. Kim tarafından çok tutuluyor? O şekilde yetişmiş kuşak tarafından!
* Peki siz neden televizyon dünyasına dört sene ara verdiniz?
Televizyonların belli dönemlerde odaklandığı diziler var. Mesela, köy dizileri... Ben İstanbul'da doğdum büyüdüm. Doğu hayatını bilmem. İlla ki para kazanacağım diye ağalı bir köy dizisi yazsam; hem kendime hem seyirciye mahçup olurdum. Benden de bunu yazmam istendi ama ben mafya dizilerinden kaçtım ve bu yeni dizimde de yine suya sabuna dokunup, söylemek istediğim lafları söyleyeceğim.
NE OLDU TOPLUMUMUZA?
* 'Perihan Abla' dizisi, güzel değerlere sahip çıkılan bir dönemin başlangıcıydı. Yeni diziniz 'Aman Annem Görmesin' için onun başka bir versiyonu diyebilir miyiz?
Evet 'Perihan Abla' öyleydi ama tabii çok şey değişti o yıllardan bugüne. 22 yıl oldu o diziyi yapalı. Türkiye'deki değişimin farkına varmazsan, samimi olamazsın. O yüzden onun başka bir versiyonu diyemeyiz. En başta insan ilişkileri değişti. Eskiden insanların nasıl yaşadığını bilmek için, değişimi fark edebilmek için çarşıya pazara giderdik. Şimdi ona da gerek yok. Evinde öğleden önce aç televizyonu; Türk insanın profilini gör!
* 'Perihan Abla'lı yıllardan sonra sizi en çok şaşırtan değişim ne oldu?
İnsanların mahremiyeti kalmadı. İnsanlar eskiden komşusundan bile gizlediği şeyleri şimdi televizyona çıkıp milyonların karşısında anlatır oldu. Bunun uzmanlar tarafından psikolojik ve patalojik olarak incelenmesi lazım... İnanılır gibi değil. Ne oldu bizim toplumumuza? İnsanımızda genel anlamda bir dejenerasyon var ve bunu görmezden gelemeyiz. Tam tersi bunun yanlışlığını göstereceksin ki; düzelme için bir adım atılmış olsun. Bu ülkenin dar gelirli vatandaşları yıllarca onur savaşı verdi... Şimdi öyle mi?
kaynak:Sabah-Günaydın
cuneytugce 10-04-08, 13:34 böyle dızılerı o kadr özlemişim kı daha yenı anladım
bu akşam başlıyor izlemeye çalışacağım:img-wink:
kesın ıslıcem bır aksılık olmassa
yasemın yalçını
o kadr çok özledim kı
umarım reytınglerımız ıı gelirbye
Bende çok özledim Bu tarz mahalle dizilerini. Kandemir Konduk dizilerinde beni çeken bir şeyler var hep. Bunu da kesinlikle izliycem. En son trt de "Güzel Günler" vardı. O da çok sıcak ve samimi bir mahalle dizisiydi.A ma kısa sürdü. Umarım bu öyle olmaz. Atv gereken önemi verir. En azından "Mahallenin Muhtarları" hatırına. Ee malumz amanında en çok izlenen dizilerinden biriydi Atv nin.
:img-icecr :img-icecr
http://www.resim-yukle.com/img01/18/80285amanannemgormesin.bmp
aliyeaynalar 10-04-08, 18:45 Hemen iki satır yazmalıyım :)
Çok beğendim çoook..
En çokda Şu Anne Kızın Muhabbetine bayıldım :happy0064
Aman şuraya bakma kızım, Erkeklere bakma peşini bırakmazlar kızım :img-hyste
Yerde yüzüğün varmış gibi sürekli yere bak kızım :img-hyste
Ayy çok güldüm bea :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Yasemin yalçınada diycek söz yok zaten :love05:
Ama uzun süre mahalle dizisi yok diyen Arkadaşlar,
Cennet Mahallesi gibi , Görgüsüzler gibi Mahalle dizilerini unutmuşlar sanırım...
Ama onlara şu konuda hak veriyorum, Uzun zamandır Güzel Mahalle Dizisi yoktu tv'de. En sonuncusu Sultan filminin Benzeri "Sevda Tepesi" idi... :img-wink:
aliyeaynalar 10-04-08, 19:42 Bişiy dikkatimi çekti, Ayşecik dizisinde ayşenin dedesini oynayan İhsan Bilsev
yani dizide bakkalı canlandıran oyuncu ne kadarda zayıflamış öyle, şaştım kaldım :icon_whis
buda bi resmi
http://www.sinematurk.com/images/kisi/5178.jpg
tabii aynı kişiyse...
gumus_songül 10-04-08, 20:59 Bişiy dikkatimi çekti, Ayşecik dizisinde ayşenin dedesini oynayan İhsan Bilsev
yani dizide bakkalı canlandıran oyuncu ne kadarda zayıflamış öyle, şaştım kaldım :icon_whis
ayy arkadaşım valla aynnıııı şeyi bende düşünüyorum beynimi okudun:)
ya ben görünce zaten şokk oldum..okadar zayıflamışki şaştım kaldım
çok ilginç yaaa
Ben de izledim diziyi Tabi trt'de beni unutma olunca parça parça oldu Benim de içim parça parça oldu ama tekrarına da bakarım artık Dizi çok güzeldi Yasemin Yalçın iyiki döndü Umarım ona doymadan dizi bitmez
Dizinin oyuncu kadrosunu da çok beğendim Ama hayat bilgisi'nin barbie'si gamze'yi göremedim Murat İlker, Özlem Savaş ve Hilmi Erdem'i de görmek güzel oldu Tarık Papuççuoğlu'nun yazdan beri 4. dizisi oldu ama ben severim Onu da görmek güzel oldu
aliyeaynalar evet kastettiğin kişi, o kişi ayşecik'in dedesi İhsan Bilsev Daha en son 6 ay önce oyun bitti'de gördüm ve gayet normaldi Her zamanki Tombiş tatlı dedeydi ama ben de bu halini görünce şok oldum Dilim varmıyor ama amansız bir hastalığa yakalanmış olabilir Çünkü daha önce de tuncer necmioğlu yanık koza'da oynarken gayet normal kilolu bir dedeydi ama bir kaç bölüm içinde zayıfladı ip gibi kaldı Dizi yaz tatiline girdikten sonra da ne yazık ki vefat etti Kansere yakalanmıştı Allah acil şifa versin Umarım kötü bir hastalığı yoktur
Her sahnesiyle, karakterleriyle, dizi'nin mahalle ortamiylaa Mahalle'nin Muhtarlarini andiran cok guzel ve sicak bir aile dizisi olmus. :good:
Gercekten tebrik ediyorum. =)
Bir an nostaljik oldu..90'li yillardaymisim gibi hisettim kendimi. :)
Eczaneci, bakkal, cafe ve catlak dedikoducu( :D) nerdeyse tipkisi'nin aynisi olmuslar.
Mahallenin Muhatarlari'nin cekildigi mahalleyi cok andiriyor.
Ayni zamanda'da benim dogup, buyudugum yerdir. Buyuk ihtimal orda cekiliyor. :img-icecr
Yasemin ve Tarik cok uyumlu bir ikili olmuslar.
Bunu defalarca dedim bu sezon icinde ama INSALLAH bu yilin komedi dizisi ve uzun omurlu olur. :good:
2. Bolumu Bekliyorum! (:
Ayrica İhsan Bilsev'i oyle gorunce cok uzuldum. M. Muhtarlarin'da cok basarili bir performans sergilemisti. Su an dehset halde kilo vermis. Hastaligi varsa Allah acil sifa versin. =( )
gumus_songül 11-04-08, 10:25 aynen yaa bende çok üzüldüm...kilolu bir dedeydi...
çok zayıflamış yaa...hastalığı varsa Allah şifalar versin:icon_neut
TOTAL
10 NİSAN 2008 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 17,00 40,30
2 TEK TURKIYE [NET] STV 8,50 21,40
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,20 19,30
4 ANNEM [NET] KAND 6,80 18,90
.
.
20 FOX ANA HABER BULTENI [NET] FOX 2,20 8,70
21 SERCE [NET] STAR 2,10 5,60
22 IKBAL''LE HAYATI PAYLASMAK [NET] KAN7 2,00 11,10
23 AMAN ANNEM GORMESIN [NET] ATV 2,00 5,00
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
10 Nisan 2008 Perşembe
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadısı Pusu [net] Show 15,90 36,60
2 Kavak Yellerı [net] Kand 9,80 23,90
3 Annem [net] Kand 8,90 23,20
.
.
15 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 2,80 16,50
16 Aman Annem Gormesın [net] Atv 2,80 7,50
Kaynak:ucankus
TOTAL
10 NİSAN 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 17,00 40,30
2 TEK TURKIYE [NET] STV 8,50 21,40
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,20 19,30
4 ANNEM [NET] KAND 6,80 18,90
.
.
20 FOX ANA HABER BULTENI [NET] FOX 2,20 8,70
21 SERCE [NET] STAR 2,10 5,60
22 IKBAL''LE HAYATI PAYLASMAK [NET] KAN7 2,00 11,10
23 AMAN ANNEM GORMESIN [NET] ATV 2,00 5,00
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
10 Nisan 2008 Perşembe
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Kurtlar Vadısı Pusu [net] Show 15,90 36,60
2 Kavak Yellerı [net] Kand 9,80 23,90
3 Annem [net] Kand 8,90 23,20
.
.
15 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 2,80 16,50
16 Aman Annem Gormesın [net] Atv 2,80 7,50
Kaynak:ucankus
dizi acayip kötü plmuş açıkçası.öncelikle okadar uzun rüya sahnesi baydı bizi.birde yasemin yalçının oğlu rolündeki arkadaş kimse artık bukadar kötü oynanmazki fazla yumuşak olmuş o role...nerde işi bitmiş oyuncu var hepsini toplamışlar.birtane güzel yada yakışıklı biri yok dizide.dizi akmıyo izlerken kimseyi takip etmiyosunuz çıksada izlesem diye.zaten reytinklerde ortada yakında kalkar heralde.kalksında bari yerine adam gibi bi dizi gelsin.
Wow ratinglerr dehset otesi ya. :icon_whis
Bekliyodum dusuk ama bu kadarda 2'lerde degil.
Bence simdiden kalici degil diyip son bir kac bolumu izliyelim.
Yasemin Yalcina yazik en cok. :icon_sorr
batuhan_gumus 11-04-08, 16:11 dün izlemedim ama bugün izlicem netten
ama ratingler acıkçası berbat gelmiş çok üzüldüm
keşke 22.00 alınsa ya:img-cray:
Wow ratinglerr dehset otesi ya. :icon_whis
Bekliyodum dusuk ama bu kadarda 2'lerde degil.
Bence simdiden kalici degil diyip son bir kac bolumu izliyelim.
Yasemin Yalcina yazik en cok. :icon_sorrevet açıkçası bende yasemin yalçına üzüldüm ama yaptığı hataydı bence.aynı kanalda yıllarca rakibesi olmuş oya başarla nerdeyse aynı isim altında bi diziye başladı ve oya başarın dizisi reytinglerde çok iyi geldi fakat yasemin yalçın heziyana uğradı bence.sebeplerde saymakla bitmiyo.birde kandemir konduk bunca sene bu senaryo içinmi bekledi yani...olmamış.
Açıkçası beklediğim kadar iyi bulamadım. Eski mahalle dizileri gibi değil nedense. Aslında insanı dinlendiren naif bir havası var. Ama bilmiyorum bişeyler eksik sanki. Reytinglerde pek iç açıcı değil. Yasemin Yalçın'ın karakterine bayıldım yanlız. Harika yaa. Hele eczanedeki muahbbetler bölümün en komik sahneleriydi. Mahallenin Muhtarları aklıma geldi izlerken, sokaklar falan. Ahh ahh dedim içimden. Ayrıca baştaki düğün sahneleri açıkçası beni de baydı. Biraz kısa tutulabilirdi. İhsan BİLSEV'i Yılalrın Haydar Paşası en akdar zayıflamış ve yaşlanmış. Bende görünce şok oldum. Allah acil şifalar versin. Son olarak Nataly'i oynayan oyuncu da pek yabancı gelmedi. Tanıyan var mı?
Ben henüz izleyemedim bu diziyi dogrusu.Dün tvde tesadufen rastlamistim ama bilmiyordum bende kapattim.Dizi'de Mert Yavuzcan'in oynadigini bilmiyordum simdi ögrenmis oldum:img-blush.
Umarim dizi güzeldir..:good:
tam anlamıyla bir fiyasko.yasemin yalçın dönemliydi,ama bu şekilde değil.2,bilemedin 3 bölüm daha....
bende ilk yorumumda yapmıştım gerçektende bukadar kargaşa ve başarısız bi dizi izlememiştim.kast ından mı yoksa yönetmendenmi kaynaklanıyo yada senaryomu ki bence kast kötü rezalet bi dizi olmuş .bide insanlar çıkıp sanattan bahsediyo ne sanatı ya böyle bi diziyi halktan herkez çeker,herkez yönetir,herkez oynar,herkezde böyle bir senaryoyu yazar diye düşünüyorum.
Bende tamamen Kandemir Konduk ve Yasemin Yalçın hatırına izledim diziyi. Evet mahalle dizilerinde çok fazla olay yada heyecacn ayratan olaylar olmaması normal. Ama dizide gerçekten bişeyler eksik. Kast çok zayıf. Gereksiz sahneler çoğunlukta. Espiriler bayat. Bende çok şans tanımıyorum. Ama Yasemin Yalçın 1 NUMARA
ikiaile_fan 16-04-08, 18:25 Bu diziyi izlemek istiyorum ilk bölümünün tekrarı ne zaman?Yasemin yalçın olduğundan eğlenceli bir dizi olduğunu umuyorum.Günü yada saati kesinlikle değişmeli perşembe günü kavak yellerini izliyorum.ayrıca diğer kanallarda da iddaalı yapımlar var örneğim showtvde kurtlar vadisi vs..günü yada saati değişmeli 22.00ye alınabilir...
aliyeaynalar 17-04-08, 19:07 .birtane güzel yada yakışıklı biri yok dizide.
Soydan Soytaşın oynamasına rağmen yakışıklı yok :icon_whis
http://www.sarikart.com/foto/soydan_soydas.jpg
Ayrıca bu güzellik yakışıklılık fikrine inanmıyorum.
Ne diziler var, Güzelinden Yakışıklısından geçilmez , Ama içi bomboş...
Ne diziler var, Bi tane ne güzeli ve yakışıklısı var ama, Ama cıvıl cıvıl dopdolu..
batuhan_gumus 19-04-08, 07:37 arkadaşlar ben bu bölümü cok izliyemedim ama
ratinglere baktım ve midemm bulandı
resmen berbat bi rating yani 1mio kisi bile izlememiş
batuhan_gumus 19-04-08, 07:41 26 AMAN ANNEM GORMESIN [NET] ATV 1,80 4,50
total
44 AMAN ANNEM GORMESIN [NET] ATV 1,30 3,20
berbat yani sharei bile berbat
2. bolumde sanki karakterler falan daha yerlerine oturmus gibiydi ama eksiklik var yinede.
Cok fazla karakter olmasi insanin aklini karistiriyo ve haliyle pek zevkli olmuyo.
Zaten pek izliyende yok sanirim "izleyip tadini cikarin" dememe gerek yok. :)
5. Bolum Final tahminimce. :icon_whis
bugün dizinin ücüncü bölümünü izledim benim cok hosuma gitti insan böyle komedileri özlüyor acikcasi ama maalesef reytingler iyi degilmis üzüldüm yasemin yalcin varkene ve mert yavuzcan varkene izlenir bence ama maalesef artik hicbirsey eskisi gibi tutmuyor ama umuyorumki bu dizi tutar keske resim ceken olsaydi:icon_sorr
fairy_dreams 25-04-08, 10:41 İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
24 NİSAN 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 14,10 35,30
2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 8,50 23,10
3 ANNEM [NET] KAND 7,80 21,50
4 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,10 16,80
5 SINAN CETIN''LE FENOMEN [NET] STAR 5,30 13,90
6 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 4,80 13,30
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,00 18,30
8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,00 17,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,60 16,40
10 SPOR SAYFASI SHOW 3,40 12,50
.
36 AMAN ANNEM GORMESIN [NET] ATV 1,40 3,80
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
24 NİSAN 2008 PERŞEMBE
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 15,40 39,60
2 TEK TURKIYE [NET] STV 7,30 20,40
3 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,30 18,90
4 ANNEM [NET] KAND 6,70 19,10
5 KURTLAR VADISI PUSU (OZET) [NET] SHOW 6,40 16,70
6 BEZ BEBEK [NET] FOX 5,50 13,70
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,70 19,60
8 PARMAKLIKLAR ARDINDA [NET] ATV 4,50 12,90
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,80 15,60
10 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 3,70 15,20
.
52 AMAN ANNEM GORMESIN [NET] ATV 1,20 3,20
kaynak:ucankus.com
allahım oya başarın o hali neydi öyle ya birde aile nerimanın evden ayrılacağını öğrendiği zaman nasıl da göbek atmaya başladılar öyle ya :D
ratinglerin böyle kötü olmasina çok üzüldüm açikcasi..umarim diziyi daha fazla izleyen olur:icon_sorr ve izleyiciler tarafindan begenilir.
Aman Annem Görmesin dizinin son bölümünü izledim ve bence gayet güzel ve komikk bi dizi:img-blush
dizinin ratingeleri bu sekilde devam ederse cok uzun sürecegini sanmiyorum biliyorsunuz ATV bu konuda cok acimasiz ilk 15 icinde olsa belki ama bu sekilde kanalda cok haksiz sayilmaz...
Gecmis olsun! Dizi kaldirildi. :)
4 bolum suren bir mini dizi. :D
ikiaile_fan 29-04-08, 18:51 Bu diziyi ben daha izlememiştim kaldırılmasına üzüldüm zaten gün seçimini yapamamışlar perşembe günü olmamalıydı.Olsa bile 22.00de yayınlanmalıydı.Karşısında güçlü rakipler vardı örneğin kavak yelleri kesin kaldırıldımı emin misiniz inş.başka bi gün ve 22.00de devam eder..Yasemin yalçın ve ipek erdem için izlemek istiyordum..:icon_whis
dizinin bitmesine çok üzüldüm ya.Mert Abi'yi zaten çok az izleyebiliyorduk.dizisi başladı diye çok sevindik her hafta izleriz diye ama olmadı :img-cray: rating denen şeyden nefret ediyorum :icon_evil:icon_evil:icon_evil:icon_evil
offf ya keske bitmeseydi sanki dizi hiç izlenmedi,begenilmedi. mert abiyi görecektik ne güzel. ben hiç birsey anlamiyorum insanlardan be. çok üzüldümm:icon_sorr
Anıl dizinin kaldırıldığını nerden öğrendin :(
Üzüldüm ya tam da yasemincemize kavuşmuşken atv sabırlı kanal güya Asıl sabretmesi gereken dizilere 4 bölümde kıydı Ertelenmiş Hayatlar gibi Gün değişimi bile yapmadı Gazinin bu saatten sonra reytingleri mi yükselecek de bekliyor hala
Hadi gençleri anladık Kendi jenerayonundaki oyuncuları izliyorlar Bu ülkede izleyici kitlesi çocuklardan mı oluşuyor yani Aydan Şener'in Yasemin Yalçın'ın Türkan Şoray'ıon dizileri neden izlenmedi Yıllardır bildikleri oyuncuların dizilerini izlemezken yeni yetmelere güvendip reytinglerinin tavan yapmasına neden oldular Ben bu haksızlığa tahammül edemiyorum N'olur şu yeni yetmelerin dizilernin reytingleri yerlerde sürünsün artık
Ibrahim valla ben tahmin etmistim acikcasi. Yayin akisininda goremeyince otamatik "kalkti" dusuncesi girdi aklima.
Ve cok dogru bir tahminde bulunmusum. =)
Dizi'nin adi'da ATV sitesinden kaldirilmistir...! :img-wink:
ATV'yi cok iyi taniyomusum.
Sinirlenemiyorumda artik cunki alistim. Sadece gulebiliyorum. :D
Yasemin Yalcin icinde icten cok uzuluyorum. =(
Gümüş Hastası 16-05-08, 17:46 Dizi yayından kaldırılmış...
ATV kaç haftadır yayınlamıyor ve sitesinden de kaldırmış...
Başlık moderatörlerin gözünden kaçtı galiba...
|
|