Tüm Versiyonu Göster : Lost-1. Sezon Bölüm Yorumları (TNT)
hayır pek fazla bişey olmadı zaten tepeye çıktılar sonra telsiz çalıştı zaten birisinin sinyal gönderdiği anlaşıldı hepsi sevindi sonra telsize bi ses geldi kimse anlamadı bi kadın fransızca bişeyler tekrarlıyordu içlerinde fransızca bilen kız telsizi dinledi kadın bana yardım edin hepsi öldü hepsini öldürdü felan diyodu kimse bişey anlamadı sonra sayid bu mesajın telsizden 16 yıldır tekrarlanan bi yardım çağrısı olduğunu söyledi herkes şaşırdı nasıl biyerede olduklarını düşndüler orada bitti zaten hepsi biraz ürktü:img-wink:
bir de karşılarına bir kutupayısı çıktı...sawyer ve sayid telsizi açıp açmama konusunda tartışıyorlardı bir ses duydular,kendilerine doğru yaklaşan tuhaf bir ses...herkes kaçmaya başladı,Shannon ağlamaya başladı fln ama Sawyer hareketsiz olduğu yerde kaldı...kate sawyer diye arkasından bağırdı geri dönücekti ama sayid tuttu kate'i...sawyer'da silah vardı ve kutupayısı yaklaşana kadar ateş etti son anda öldürdü ayıyı,diğerleri de geldiler..ilk başta böyle tropik bir adada kutupayısının ne aradığı hakkında bir kaç yorum yaptılar sonra sawyer'ın silahı nerden bulduğuna geldi konu...sawyer silahı bir polisin üzerinden aldığını söyledi ,sayid sawyer'ın suçlu olduğunu iddia etti...o sırada kate sawyer 'ın silahını aldı ve silahın nasıl kullanılacağını sordu ,sayid'in yardımıyla silahı parçaladı...bundan sonra sawyer'ın kate 'i çekip senin gibileri bilirim dediğini duyduk .....daha sonra Kate'in uçaktaki flashback'ini izledik,uçaktaki tutuklu kate....burdan sonrası da zaten arkadaşın anlattığı gibi.....
elifc ve rep ile bilgi veren ehlocan'a arkadaşlara çook teşekkür ederim. ben unutmuştum kanalı açtığımda uçak düşmüştü ve jack ile kate sanırım kurtulmaya çalışıyorlardı sonra birden pilot öksürdü tuvaletten charlie çıktı işte buradan itbaren izledim. başında çok şey varmıydı? ben alt yazılısını çok beğendim valla.
sayid, hurley ile konuşurken anladım ıraklı olduğunu hatta saddamın askeriymiş. ben şuanda en çok sawyer'ı beğendim sonra jack... kate'ı hiç sevmedim, oldukça soğuk gibi geliyor bana haa birde resimlerde falan görüyprum bir jackle bir sawyerla onu tasvip etmedim.
monster, kate'ıda mı yedi ben görmedim ? üzülmedim aslında :kahve dedim ya kate soğuk geldi bana.
avustralyadan amerikaya gidiyordu demek acaba nerede düştü? ve pilot ölmeden önce çok önemli birşey dedi, bizi yanlış yerde arıyorlar dedi. üff ne kötü yaa. bunlar amazon'a düşmüş olabilerler değil mi? hani amerikaya gidiyorlarmış yaa.
sawyer'ın mesleğini, ve kate'ın neden tutuklu olduğunu merak ediyorum en çok şimdilik.
o zaman başta kaçırdığın 20-25 dakikalım bi kısım var ,ben kısaca özet geçebilirim sana....
bölüm Jack'in gözlerini açmasıyla başlıyor,etrafına bakınıyo bi köpek görüo fln sonra sahil kısmına doğru koşuyo....orda gelen bağırışlar,ağlama sesleri,uçağın dönen pervanesinin sesleri...bacağı uçağın altında kalmış bir adama yardım ediyo...daha sonra Claire'ın bi köşede bağırdığını duyuyo ,ona yardıma gidio...claire kasılmalarının arttığını fln sölüyo...Jack,Hurley'e claire'in yanında kalmasını söylüo ....Sunni tenefüs yapmaya çalışan boone'un yanına gidip ona yardımcı oluyo...sonra uçağın bir parçası claire ve hurley'in üzerine düşecekken kaçmalarına yardım ediyo...daha sonra kendisi ormanda bir köşeye çekilio,uçaktaki bavulların birinden iğne ve iplik almış bir de kendi cebinde küçük bir alkol şişesi vardı....yarasını dikmesi lazım fakat yara arka kısımda olduğu için tek başına yapamıycak durumda...o sırada yakınından Kate geçio,jack kate den yardım istiyo yarasını dikmesi konusunda ...kate ilk başta itiraz edio,korkuo fakat daha sonra mecbur kalıo....
sonra gece olmuş,jack ve kate ateşin başında oturuyorlar,jack uçağın neden ve nasıl düşmüş olabileceğine dair bir şeyler anlatıyo,o sırada ormandan mekanik bir ses duyuyorlar,herkes toplanıo sesin geldiği ormana bakıyorlar tabi herkes korkmuş bir durumda....
sabah olunca da jack ve kate kokpiti bulmak için yürüyüşe çıkıyorlar,charlie de onları katılıo....gerisini biliosun zaten:img-wink:
Oturdum yine yeni baştan (sayısını artık unuttum) izledim Lost'u altyazılı diye.Sanırım orjinalini izlemiş olanlar Türkçe'sini unutmuşlardır çoktan.Artık replikleri ezberlediğimi farkettim, Jack'in Hurley bayıldıktan sonra söyledikleri ve Charlie final repliği harikaydı.
Ben de aynı şekilde :img-wink:sanırım 7-8 oldu ilk bölümü izleyişim...
Charlie'nin son sahnedeki repliği zaten iyice bütünleşti onunla
"guys,where are we?"
Bence Türk Televziyonlarında en Mükemmel Dizi Lost Herhalde Dün Akşam izledim Bir Kez daha Hayran Oldum Bu Kadarmı Kaliteli Yapım olur Dedim Ve Doğrusu Taktir Ettim Tüm Oyuncuları emeğinin Hakkını Vermişler Bugünde Yeni Bölümü Var Kaçıramam...
Bende ilk defa dün gece izleyenlerdenim ve alt yazılı izlemekten de gayet memnunum acıkcası..dublajlı izlemeyi düşünmüyorum :icon_whis
Arkadaslarım sürekli izle izle harika diye söylüyodu anlatıldıgı kadar varmıs gercekten...Keske daha önce izleseymişim :)
Jack :img-blush
Charlieyi de sevdim şaşkın şaşkın bakınmaları :)
Ve Kate'in mahkum cıkmasına çok şaşırdım gerçekten :icon_whis Neden mahkum oldugunu cok merak ediorum:img-pilot
Sawyer'inde sırları olmalı :img-pilot
Bir suru merak ettiğim şey var daha ilk bölumden heyecanla bekliorumbye
özgenuroğlu 14-04-08, 16:52 Bende ilk defa dün gece izleyenlerdenim ve alt yazılı izlemekten de gayet memnunum acıkcası..dublajlı izlemeyi düşünmüyorum :icon_whis
Arkadaslarım sürekli izle izle harika diye söylüyodu anlatıldıgı kadar varmıs gercekten...Keske daha önce izleseymişim :)
Jack :img-blush
Charlieyi de sevdim şaşkın şaşkın bakınmaları :)
Ve Kate'in mahkum cıkmasına çok şaşırdım gerçekten :icon_whis Neden mahkum oldugunu cok merak ediorum:img-pilot
Sawyer'inde sırları olmalı :img-pilot
Bir suru merak ettiğim şey var daha ilk bölumden heyecanla bekliorumbye
Aslında haklı olarak orjinal izliyorsun diyebilirim.
Orjinali çok daha güzel,gerçekdende dubljlı izlediğimde çok uzak gelmişdi sesler bana yada ne biliyim alışkın olduğumdan mıdır nedir ama kaç tane lost fanatiğine sorsanız çoğu dublaj seçer:)
Katein neden mahkum olduğunu öğreneceksiniz sanırım 3. bölüm Flashbackinde yine Katein hayatı var ama orjinal izleyenler pazara kadar beklicek
Sawyerın değil tek sırrı olan gariptir ki orada bulunan herkesin çok ilginç hayat hikayeleri var:)
4.Bölümde Loceın Fbi olmalıydı bilmeyenler için Walta tavla öğreten kel adam:)
ya arkadaşlar sawer la kate arasında aşk oluyomu ileriki sezonlarda ben tntelle izlemeye başladım bi arkadaşımdan duydum dogrumu
açkçası tam olrk doğru diil. karışık biraz :?
mia y miguel 14-04-08, 17:39 dun aksam orjınalı de ızledım ve gercekten alt yazılıyı ızleyınce orjınalı cok yadırgıycam yıne ama olsun
anneme bıle ızlettım hemde altyazılı olarak hanı charlıe nın dustugu sahne varya jack kurtarmaya donuyodu orda annem kendını kaptırmıs aha dustu dıye bır bagırdı hepımız zıpladık :img-hyste okadar kendını kaptırdı yanı
yavas yavas bence herkes ızleyecek ve pazartesı gununu ıple cekecek
bıde su tnt nın reytınglerı de olsa bızde lostun nekadar ızlendıgını gorsek
Bugün yeni bölümü izleyeceğiz:img-icecr
Dün orjinal alt yazılıya bakıyım dedim,şimdi buna alışır türkçe dublajlıyı beğenmezsem diye korkup kapattım,aslında orjinalini izlemek isterim ama okula gidince çok uyku basıyor.Erken uyumak lazım:img-wink:
Ya ne bu Charlie fanlığı nerden geliyo bu bi kıskanırsam başın yanar bak uyarmadı deme feci olurum:img-pilot
O domuzlar neydi ya:img-hyste
Ada hayvanat bahçesi gibi zaten kutupayısı domuyzlar kurbağalar:img-hyste
Kuzum olsun o kadar da düşün uçaktasın uçak Allah'ın bir adasına düşüyor=))
O canavar mıydı neydi ayımıydı baya garip evet=))
Zaten bir benim türüm eksik bende gidiyim barii=)):img-hyste
KeReMcEmİm 14-04-08, 18:13 bende dün ilk izledim ve bayıldımm jack çok tatlı biri walla :img-in_lo ama bilidiğim kadarıyla jack kate olmıcak keşke olsalardı
dün tekrar izledim yine aynı heyacanı bedenimde hissettim. bugün yeni bölüm var sabırsızlıkla bekliorum 2. bölüm süper yerde bittii :icon_whis
serenity_kübra 14-04-08, 18:39 LOST u yayınladığı için TNT yi tebrik ediyorum öncelikle :D
Dünkü tekrarı izledim :D Gerçekten çok heyecanlı bi dizi ;)
Bugün yeni bölüm var :happy0064
Gerçekten de izlemek için sabırsızlanıyorum :)
EnDlEeS_89 14-04-08, 19:19 bugün dizimizz var
inş. hep 2 bölüm olarak verirlerr çok heyecanlı bitti :)
evet ya sabırsızlıkla bekliyorum bende saatinin gelmesini ..
evet hep 2 bölüm olarak vericekler sanırım böle daha çok sarıo en çok merak ettiğim adadan nasıl kurtulacakları ve o ilginç yaratıkmı desem kutup ayısımı desem onun kutupda değilde ekvator yakınlarında bi adada olması desem valla saysam bitmez kendimi zor tuttum bölümleri netten izlememek için valla .. böle daha heyecanlı oluyo .. :D
06_haziran_15 14-04-08, 21:00 Bende ilk defa dün tekrarını izledim annemle birliktee... heyecan verici bi senaryosu var özellikle 2. bölümün sonunda neye uğradığımızı şaşırdık .. dizi bittiği halde tvye bakakaldık (: Adanın sırrı ne çokk merakk ediyorum ve sanırım daha fazla dayanamayıp izliycm
ya lost un yayın gnünn ertsi gnü bnm hp bi snawm war ya :S 1. bölümü izlymdm bgn de izleymm yrnda snw war bn pzr gnnü 2. blmdn bşlsm anlayablr mym szce ??? çk mrk ediyrm bu dzyi ltfn yrdm edn :D
sende benim gibi dayanamıosun esracım zor tutuyorum kendimi izlememek için gerçi 3. bölümü izledim napiiim elimde değil :(:(
Benim arkadaşlarımda dizinin ilk bölümlerini izlemiş öylesine,sonra bir sonraki bölümü merak ederekten tiryakisi oldu.Bütün bölümlerini izledi:icon_whis
Yani Lost insanı kendine bağlıyor:img-wink:
Sonunda dublajlı Lost'u azda olsa izleyebildim.
Valla ilk başta baya bir değişik geldi ama sonra alıştım.
Fakat Charlie,Shannon,Kate ve Sawyer'ın dublajını pek beğendim.
Yani gerçek seslere pek uymamış ama yinede güzeldi çok kötü değildi.
Jack'e Polat Alemdar sesi ayrı bir karizma katmış.:img-hyste
TriandafiLis 14-04-08, 23:09 Güzel ya.. Hoşuma gitmeye başladı.. Ama dublajı beğenmedim, orjinal alt yazılı daha iyi. =)
Film çok güzel de Luk'un karşısına çıkan neydi?
Domuz değildi herhalde bayağı büyük bir şeydi.. Anlayan var mı?
KeReMcEmİm 14-04-08, 23:12 eet güzel bi bölümdü ya katenin suçu ne yaptı çok mrk ediorum bi de o jacke görünen adamı mrk ediorum
Film çok güzel de Luk'un karşısına çıkan neydi?
Domuz değildi herhalde bayağı büyük bir şeydi.. Anlayan var mı?
1. bölümde pilotu o hale getiren şeydi ;)
ne olduğunu sakın sorma :D
EnDlEeS_89 14-04-08, 23:17 eet güzel bi bölümdü ya katenin suçu ne yaptı çok mrk ediorum bi de o jacke görünen adamı mrk ediorum
evet bende çok merak ediyorum ayrıca Locke çok değişik birisi ilk baş psikopat falan snmıştım ama hayatının dier kesimlerini gösterince bu düşüncem çürümüş oldu.. sakat olup uçak düştükten sonra düzelmesi gerçekten de çocuğuın dediği gibi bir mucize ...
Gene güzel bir bölümdü ama 3 bölümü uyay kalıp kaçırdım:(
Charlieyi çok az gördük ama o Shanon denen kızı gırtlaklayasım geldi , ne sanıyor bu kız kendini anlamış değilim zaten o kızın gözlerinden belli daha çok şey yapıcak
balık tuma sahnesi çok komikti daha doğrusu Charlienin sopayı atıp kendinide atması gerçekten komikti sanırım hurleyle charlienin dha güzel sahnelerini izliycez:)
Melis ve İpek merak etmeyin sadece 3. bölüme bakıcam netten:)
Kate'in suçu neymiş, izleyen arkadaşlar yorum yazabilir mi?
Dedektif kurtulacak mı?
esma-selim005 14-04-08, 23:22 Jack, rose ile konuştuktan sonra ayağı kaltı, uzağa baktı adamın biri kimki o ya? çok tırstım:blink: sonra kate ile konuşuncada adam ormana kaçtı, peşinden gitti ama göremedi:img-pilot
Dizi gerçekten süper:good: yavaş yavaş bendede sarmaya başladı :)
yine harika bir 2 bölüm izledik lık un karşısına çıkan o şey sanırım siyah duman ilerleyen bölümlerde daha ayrıntılı anlayacağız
Dedektif kurtulacak mı?
dedektif öldü bile...kate'in suçu değil de suçları desek daha ii olur:img-hyste:img-hyste
Jack, rose ile konuştuktan sonra ayağı kaltı, uzağa baktı adamın biri kimki o ya? çok tırstım:blink: sonra kate ile konuşuncada adam ormana kaçtı, peşinden gitti ama göremedi:img-pilot
Dizi gerçekten süper:good: yavaş yavaş bendede sarmaya başladı :)
Jack'in gördüğü adamın kim olduğunu çok istiyorsan söyleyebilirim ama zaten bir sonraki bölümde ortaya çıkıcak bence sabret:img-wink:
Dedektif kurtulacak mı?
kate biyolojik babasını annesine karşı yanlış davranışları yüzünden öldürüyor.Dedektif kurtulamayacak
Güzel 2 bölüm daha izledik, ilerleyen bölümler mutlaka daha da güzel olacaktır.
ben 2 haftadır izliyorum ama siyah dumanı hiç görmedim, tam olarak hangi sahnede görünmüştü.
Çok az bir bölümüne bakabildim..Gecen haftaki kadar sert olamıcam :D Nedense bu hafta dublajı pek yadırgamadım Sayid hariç..O ciddi ciddi hiç olmamış yani..:img-wink:
esma-selim005 14-04-08, 23:36 Jack'in gördüğü adamın kim olduğunu çok istiyorsan söyleyebilirim ama zaten bir sonraki bölümde ortaya çıkıcak bence sabret:img-wink:
Bi sonraki bölümde gösterilcekse sabrederim :) Teşekkürler yinede =)
Locke garip biri bence. İyimi kötümü henüz kestiremedim. Zaten daha olayın başı:img-pilot Ama adamın fazlasıyla esrarengiz tipli olmasını çok sevdim:img-hyste hele o bıçak dolu bavul filan açılınca:img-pilot
bu bölümleri ilk izlediğim zamanı düşünerek ona göre yorum yapıcam....
Jack kötü bir durumda,herkes ona yüklenio,herşey ona soruluo....üzerinde çok fazla yük var....claire ve boone direk Jack'e gittiler ,liderleri olarak görüyorlar onu ama bu durumu Jack'i çok yoruyo....ayrıca 3. bölümde Kate beni sinir etti,Jack söylemesini bekledi üzerine yürüyüp tehdit edebilir ya da herkese söyleyebilirdi onun suçlu olduğunu ama Kate'den bi açıklama bekledi....Fakat beklentisi boşa çıktı,güvenini boşa çıkardı....
Sawyer 'ın bu 2 bölümünde performansı müthişti....kullandığı lakapları sayabilen oldu mu:img-hystesayid'e Abdul ve El Cezire,Kate'e çilli,Boone'a metroseksüel:img-hyste:img-hysteen çok hoşuma giden Jack le atışmaları...Sawyer her zaman kötü adam gibi görünmeye çalışıyor ama içindeki iyilik her zaman belli...
Sayid yine müthişti,inanılmaz zeki,dayanıklı,inançlı bir adam...Jack cesetleri yakacaklarını söylerken de inancı gereği karşı çıktı duruma ama ortada yapılacak pek fazla bir şey de yok...
Shannon'ın gıcıklığı üzerindeydi bu bölüm ama ben yine de kızamıyorum ona...Charlie'ye yaptığına üzüldüm ama Charlie'de her fırsatta asılmaya çalışmasın.....
Hurley ve Charlie balık tutarken inanılmaz komiklerdi:img-hyste
Michael ve Sun yanlış alarm veriolar:img-wink:
gelelim John Locke'a,tamamıyle sırlarla dolu bir adam,adaya düşmekten memnun olan tek kişi,sonuçta kaderinde olduğuna inandığı bir yaşama kavuştu...ayrıca "Monster" ı da gördü...
Gene güzel bir bölümdü ama 3 bölümü uyay kalıp kaçırdım:(
Charlieyi çok az gördük ama o Shanon denen kızı gırtlaklayasım geldi , ne sanıyor bu kız kendini anlamış değilim zaten o kızın gözlerinden belli daha çok şey yapıcak
balık tuma sahnesi çok komikti daha doğrusu Charlienin sopayı atıp kendinide atması gerçekten komikti sanırım hurleyle charlienin dha güzel sahnelerini izliycez:)
Melis ve İpek merak etmeyin sadece 3. bölüme bakıcam netten:)
ohooo o charlie ile hurkeyin öyle güzel bi dostlukları olucakki..hele ki bi sahne varr öldürdü beni :'(
KeReMcEmİm 14-04-08, 23:42 o monsterı biz ilerki bölümlerde görcekmiyiz yoksa hep böyle göstermicek mi
o monsterı biz ilerki bölümlerde görcekmiyiz yoksa hep böyle göstermicek mi
görüceksiniz ama ne olduğu anlaşılmıycak yani nereden geldiği vs. belki çok sonra teori yürütebilirsiniz :) ama hep merakta bırakıyo bu konu..
Dün 1-2. bölümü izledim orjinalden bugünde 3-4 ü Türkçe dublajlıdan izledim.
Açıkçası Orjinali daha güzel ama alt yazıyı takip ederken diziyi kaçırmamak için Türkçeyi tercih ediyorum.
Çok dikkat çekici bir dizi 5-6'yı merakla bekliyorum.
Unutmadan çok mu reklama giriyor bana mı öyle geldi?
TriandafiLis 14-04-08, 23:54 Jack'e görünen adam kim? Meraktan ölmek üzereyim.. =)
Jack'e görünen adam kim? Meraktan ölmek üzereyim.. =)
spoiler içinde yazıyorum kim olduğunu ama bir sonraki bölüm orataya çıkıcak zaten...spoiler içini okuyp okumamak sana kalmış...
jack'in babası
-A k e L d a N- 15-04-08, 00:02 Dün 1-2. bölümü izledim orjinalden bugünde 3-4 ü Türkçe dublajlıdan izledim.
Açıkçası Orjinali daha güzel ama alt yazıyı takip ederken diziyi kaçırmamak için Türkçeyi tercih ediyorum.
Çok dikkat çekici bir dizi 5-6'yı merakla bekliyorum.
Unutmadan çok mu reklama giriyor bana mı öyle geldi?
Bende pazara kadar dayanamıcaktım,izledim :img-icecr
Ama orjinal daha güzel oluyor tabii ki..Seslendirmeyi hiç beğenmiyorum..
Dün orjinalini de izledim..İki kere oluyor kaçırdığım yerleri de görmüş oluyorum..
Daha dikkatli izlemiş oluyorum..Daha iyi oluyor :img-icecr
Çok heyecanlıydı bugün yayınlanan bölümler..
Herkesi yavaş yavaş tanımaya başladık..
Locke gerçekten ilginç bir adama benziyor ama ayaklarının tutmuyor olduğunu tahmin edememiştim..Çok ilginçti..
muhteşem 2 bölüm izledik açıkçası loche beni şaşırttı ben onu akıl hastası gibi düşünmüştüm her bölümde farklı karakterleri daha detaylı tanıyoruz gelecek hafta daha heyecanlı olacak sanırım dizi bittikten sonra gelecek haftanın fragmanını biraz gösterddiler şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum sahilde oturan kadında dikkatimi çekti acaba kocası ölmedimi adanın başka kısmındada yaşayan insanlarda kaldımı:icon_sorr:icon_sorr
Bende pazara kadar dayanamıcaktım,izledim :img-icecr
Ama orjinal daha güzel oluyor tabii ki..Seslendirmeyi hiç beğenmiyorum..
Dün orjinalini de izledim..İki kere oluyor kaçırdığım yerleri de görmüş oluyorum..
Daha dikkatli izlemiş oluyorum..Daha iyi oluyor :img-icecr
Çok heyecanlıydı bugün yayınlanan bölümler..
Herkesi yavaş yavaş tanımaya başladık..
Luck gerçekten ilginç bir adama benziyor ama ayaklarının tutmuyor olduğunu tahmin edememiştim..Çok ilginçti..
bu dizinin en ilgi çekici yanı da bu zaten...hiç bir şeyi tahmin edemiyoruz...her bölümde ters köşeye yatıyoruz...her bölümde "inanmıyorummmmm,olamaz" diye cümleler kurdurtuyor bu dizi,işte bu yönünü çok seviyorum,o kadar teori boşa kurulmuyo:img-wink:
TriandafiLis 15-04-08, 00:08 spoiler içinde yazıyorum kim olduğunu ama bir sonraki bölüm orataya çıkıcak zaten...spoiler içini okuyp okumamak sana kalmış...
jack'in babası
Adada ne geziyor.. :S
3.bölümü izleyememiştim orjinaline baktım biraz ben sawyeri hiç sevmedim ma uçağın içinde jacke böö diye çıkardığı ses çok komikti baştan baştan izledim o sahneyi(sawyer iyi bir karakter olucakmı)
ben o jacke görünen adamı o zenci kadının kocası sandım
birde charlie ile clairenin replikleri çok komikti zaten charlienin ona kaçamak bakışları en güzeli
birde claire evli olmadığını söyleyince charlienin erkeklere güven olmaz gibi bir şey demesi çok komikti:img-hyste
ama bizim dizilerde olsa neyin ne olucağı belli :D o yüzden keşke diyorum bizim diziler de 40 dakika olsa ama hepsi de izlemeye değer olsa..güzel olanlar var tabi ama lostu izledikten sonra hepsi değersiz anlamsız önemsiz geliyo bana :D basite alıyorum hepsini.
Adada ne geziyor.. :S
aslında çok karışık bir durum
olayın ne ve neden olduğunu söylemeyeceğim ama Jack'in orada olması babasıyla ilgili bir durum,zaten izliycez yakında...
3.bölümü izleyememiştim orjinaline baktım biraz ben sawyeri hiç sevmedim ma uçağın içinde jacke böö diye çıkardığı ses çok komikti baştan baştan izledim o sahneyi(sawyer iyi bir karakter olucakmı)
birde charlie ile clairenin replikleri çok komikti zaten charlienin ona kaçamak bakışları en güzeli
birde claire evli olmadığını söyleyince charlienin erkeklere güven olmaz gibi bir şey demesi çok komikti:img-hyste
erkeklere ne gerek var zaten dedi :D erkekler ne işe yarar hehe
ayrıca: istersen oku...
sawyer zaten aslında iyi biri ama yaşadıkları onu bu hale getirmiş yaşadıklarını görünce neyin ne olduğunu çok iyi anlıcaksın:img-cray:
aslında Sawyer kendini göstermeye çalıştığı gibi kötü bir adam değil sadece
bazı şeylerden dolayı kendini cezalandırmaya çalışıyor
charlie inanılmaz şeker zaten....Charlie'nin Shannon2ı bırakıp Claire'la ilgilenmeye başlaması da çok iyi oldu....
Diziyi ilk kez izleyenler dublajıı yadırgamazlar ama charlie'nin sesi nedense içime hiç sinmedi.Dublaj'daki sesler çok iyi duyguları orjinali kadar olmasada etkileyici, ama moruk kelimesini kullanmalarını çok saçma buldum onun yerine başka ifadeler kullanılabilirdi...
En eğlenceli sahne Shannon Charlie'yi yürüyüşe çağırdığı zamn '' ne zaman sorucaklar diye bekliyordum evet ben -- grubun bas gitarıyım '' demesi (aklımda kalan replik) sonra balık tutma macerasıda izlemeye değer bir sahneydi gerçekten çok güldüm..:D
Elifc dediklerinede katılıyorum Sawyer' her ne kadar kötü olsada içinde iyilik var adamın ayrıca taktığı lakaplarda çok komikti özellikle Sayid'e El cezire dediği an ben bastım kahkahayı.:D
Diziyi ilk kez izleyenler dublajıı yadırgamazlar ama charlie'nin sesi nedense içime hiç sinmedi.Dublaj'daki sesler çok iyi duyguları orjinali kadar olmasada etkileyici, ama moruk kelimesini kullanmalarını çok saçma buldum onun yerine başka ifadeler kullanılabilirdi...
En eğlenceli sahne Shannon Charlie'yi yürüyüşe çağırdığı zamn '' ne zaman sorucaklar diye bekliyordum evet ben -- grubun bas gitarıyım '' demesi (aklımda kalan replik) sonra balık tutma macerasıda izlemeye değer bir sahneydi gerçekten çok güldüm..:D
Elifc dediklerinede katılıyorum Sawyer' her ne kadar kötü olsada içinde iyilik var adamın ayrıca taktığı lakaplarda çok komikti özellikle Sayid'e El cezire dediği an ben bastım kahkahayı.:D
evet bu bölüm performansı oldukça yüksekti Sawyer'ın:img-hystebugünün en fazla lakap takılanı Sayid'ti:img-hysteizlerken 3 tane diye saymıştım ama şuan birini hatırlayamıyorum,hatırlayan biri var mı?
1. Abdul
2. El Cezire
3.?
erkeklere ne gerek var zaten dedi :D erkekler ne işe yarar hehe
ayrıca: istersen oku...
sawyer zaten aslında iyi biri ama yaşadıkları onu bu hale getirmiş yaşadıklarını görünce neyin ne olduğunu çok iyi anlıcaksın:img-cray:
ayy gerçeketn chralie yedi bitirdi beni umarım charlienin daha böyle sıkı espirilerini görürüz:img-in_lo
bak şimdi çok merak ettim ama ailevi birmeseledir diye tahmin ediyorum
aslında Sawyer kendini göstermeye çalıştığı gibi kötü bir adam değil sadece
bazı şeylerden dolayı kendini cezalandırmaya çalışıyor
charlie inanılmaz şeker zaten....Charlie'nin Shannon2ı bırakıp Claire'la ilgilenmeye başlaması da çok iyi oldu....
iyide daha çok çevresindekilere tepkisini gösteriyor galiba zaman içinde sevicem onu
Allah Allah shanonla daha önce ilgilendimiki:img-hyste
ya sanırım ben 1.sezonu uyuklayark bitiricem:img-hyste
ayy gerçeketn chralie yedi bitirdi beni umarım charlienin daha böyle sıkı espirilerini görürüz:img-in_lo
bak şimdi çok merak ettim ama ailevi birmeseledir diye tahmin ediyorum
iyide daha çok çevresindekilere tepkisini gösteriyor galiba zaman içinde sevicem onu
Allah Allah shanonla daha önce ilgilendimiki:img-hyste
ya sanırım ben 1.sezonu uyuklayark bitiricem:img-hyste
Shannon la ilgilendi derken 2. bölümde telsizi çalıştırmak için yürüyüşe çıkacakları zaman shannon gidiyomusun diye sorduğunda olabilir demişti,sonra shannon ben giidyorum diyince kesinlikle ben de geliorum demişti...
bir de bu bölüm balık tutma olayında fln...
Shannon la ilgilendi derken 2. bölümde telsizi çalıştırmak için yürüyüşe çıkacakları zaman shannon gidiyomusun diye sorduğunda olabilir demişti,sonra shannon ben giidyorum diyince kesinlikle ben de geliorum demişti...
bir de bu bölüm balık tutma olayında fln...
Evet hatırladım umarım charlienin artık aklı başına gelmiştir
Shanon ben zaten daha bu tür şeyler bekliyorum shanondan ma işte aşk böyle bir şey zavallım hemen uyuyor ona:icon_sorr
Evet hatırladım umarım charlienin artık aklı başına gelmiştir
Shanon ben zaten daha bu tür şeyler bekliyorum shanondan ma işte aşk böyle bir şey zavallım hemen uyuyor ona:icon_sorr
bu konuda endişelenmene gerek yok artık,Shannon ve Charlie 'nin öyle bir durumu olmıycak zaten:img-wink:
bu konuda endişelenmene gerek yok artık,Shannon ve Charlie 'nin öyle bir durumu olmıycak zaten:img-wink:
ya aslında öyle bir durumu olmayacağı evet belli ama diyorum ki acaba shanon gene onu çıkarları için kullanır mı?
ee charliede biraz etkilenince daha çok shanon yüzünden acı çekicek gibi geliyor bana
ya aslında öyle bir durumu olmayacağı evet belli ama diyorum ki acaba shanon gene onu çıkarları için kullanır mı?
ee charliede biraz etkilenince daha çok shanon yüzünden acı çekicek gibi geliyor bana
yok canm bu konuda şüphen olmasın...gerçi Charlie elbette acı çekicek çünkü herkes bir takım zorluklar yaşıycak ama charlie'ninkinin nedeni Shannon olmıycak,Shannon kendine başka kurban bulucak:img-hyste:img-hysteyok kurban demiyim çünkü
yok canm bu konuda şüphen olmasın...gerçi Charlie elbette acı çekicek çünkü herkes bir takım zorluklar yaşıycak ama charlie'ninkinin nedeni Shannon olmıycak,Shannon kendine başka kurban bulucak:img-hyste:img-hysteyok kurban demiyim çünkügerçekten sevicek
Ciddimisin:img-hyste
Shanon bu ben ondan her şey beklerim ama gerçek aşk beklemem:img-hyste
Allah allah amma garip dizi:img-hyste
evet bu bölüm performansı oldukça yüksekti Sawyer'ın:img-hystebugünün en fazla lakap takılanı Sayid'ti:img-hysteizlerken 3 tane diye saymıştım ama şuan birini hatırlayamıyorum,hatırlayan biri var mı?
1. Abdul
2. El Cezire
3.?
homoseksüel gibi bişi dedi kavga ederken :D
sawyerın daha ne lakapları var yaa bunlar hiçbişi
homoseksüel gibi bişi dedi kavga ederken :D
sawyerın daha ne lakapları var yaa bunlar hiçbişi
homoseksüel değil metroseksüel dedi ama onu Boone'a söyledi...
Ciddimisin:img-hyste
Shanon bu ben ondan her şey beklerim ama gerçek aşk beklemem:img-hyste
Allah allah amma garip dizi:img-hyste
cidden çok garip dizi:img-wink:Shannon'a da kızmamak lazım onun da bi hikayesi var...gerçi ben onu haklı görmüyorum bazı yaptığı şeylerde ama kendine göre sebepleri var..
homoseksüel değil metroseksüel dedi ama onu Boone'a söyledi...
cidden çok garip dizi:img-wink:Shannon'a da kızmamak lazım onun da bi hikayesi var...gerçi ben onu haklı görmüyorum bazı yaptığı şeylerde ama kendine göre sebepleri var..
evet şımarık kız tiplemesi var kızda zaten anladığım kadarıyla dizide herkesin bir hikayesi var ama kardeşini çok sevdim iyi çocuk
5-6. bölümün bilgilerini eklerseniz sevinirim
eet zaten Boone hayatı boyunca Shannon'ın arkasını toplamak zorunda kalmış
5. bölüm özetini ekliyorum ama biraz ayrıntılı bir özer,spoiler'a girebilir belki o yüzden spoiler içinde yazıyorum...
bölüm adı:"white rabbit"
Kazazedeler denizden gelen çığlıklar üzerine sahile koşar. Charlie dalgaların arasında mücadele eden birini işaret eder. Jack hiç düşünmeden suya girer, denizdeki adama ulaşır. Bu yorgunluktan bayılmak üsere olan Boone'dur. Jack onu sahile doğru götürürken bir kadın çığlığı duyar. Denizin ortasında bata çıka uzaklaşan bir kadın yardım istemektedir. Jack bir an kararsız kaldıktan sonra Boone'u sahile götürmenin daha kolay olacağını düşünür. Kıyıya varır varmaz geri döner, Kate'ın ikazlarına aldırmadarn dalgaların arasına atlar. Ancak kadın artık ulaşılmayacak bir mesafededir ve bir süre sonra da görünmez olur. Jake çaresiz geri döner. Kadın sabah yüzmek izin denize girmiş kazazedelerden biridir. Böylece adada sağ kalanların sayısı 46'ya düşmüş olur.
Adada su sıkıntısı başlamıştır. Stoklardaki su ancak bir kaç gün yetecek kadar kalmıştır. Su kaynağı aramak için hemen bir ekip oluşturulur. Hurlay ve Charlie kalan suları toplayarak, bir anda bitmesin diye koruma altına alır. Claire ve Kate enkazda buldukları bavulları açarak, kullanılabilecek kıyafetleri ayırmaya başlar. bir süre sonra sıcaktan fanalüşün Claire bayılır. Charlie su getirmek için harekete geçer ancak suların yerinde yeller esmektedir.
Öte yandan, sabah meydana gelen olay Jack'i çok etkiler. Jack flashback ile geçmişine yaptığı yolculukta babası ile ilişkilerini ve neden Avusturalya'da olduğunu düşünür. Jack'in babası ünlü bir cerrahtır ancak ameliyatlardaki ağır sorumluluk yüzünden alkolik olmuştur. Bir gün ortadan kaybolur. Annesi, babasının Avusturalya'da olduğunu ve onu geri getirmesini ister. Babasının izinde Avusturalya'ya gelen Jack babasının morgda cesediyle karşılaşır. Aşırı alkol alan babası kalp krizinden ölmüştür. Babasını tabuta koyar ve uçağa bindirir. Uçak düştüğündü tabut da içindedir. Bu arada geçen bölümde ağaçların arasında takım elbiseli birini gören Dr. Jack, aynı adamı tekrar görerek peşine takılır ve onun babası olduğunu görür. Bunun imkansız olduğunu düşünür ama ormana dalarak onu aramaya başlar. Bir süre sonra uçağın parçalarından birini daha bulur. Bulduğu kargo bölümünde babasının tabutu da vardır ve içi boştur. Bu arada gece olmuş ve karanlık bastırmıştır. Jack uçak enkazının biraz ilerisinde bir su kaynağı bulur. Ertesi gün sahile dönerek diğer kazazedelere bu müjdeyi verir.
6. bölüm:"House of the Rising Sun"
Michael oğlu Walt ile sahilde oyun oynarken, Jin bir anda Walt'a saldırır ve onu öldüresiye döver. Etraftakiler yetişip onu kurtarır ancak Jin'in saldırgan tavırlarının sürmesi üzerine onu kelepçelemek zorunda kalırlar. Jin ve Sun çifti İngilizce bilmediği için olayın neden kaynaklandığını bir türlü anlayamazlar ve Jin'in sakinleşmesi, olayın çözüme kavuşması için Jin'i bir süre daha kelepçe ile bırakmaya karar verirler. Bu bölümde flashback ile geçmişi seyirciye anlatma sırası sun'a gelmiştir. Sun, Kore'nin yüksek sosyetesine ait bir ailenin tek kızıdır. Jin ise garsondur. Sun ile Jin flört ederler ve daha sonra evlenmeye karar verirler. Sun babasının bir garson ile evlenmesine izin vermeyeceğini düşünmektedir ancak Jin babasını razı eder ve yanında çalışacağını söyler. Evlenirler. Jin çok çalışmaktadır ve zaman içinde Sun'u ihmal etmeye başlar. Sun bir süre sonra Jin'in babasının pis işlerini yaptığını anlar. Artık tek düşüncesi babasından ve Jin'den olabildiğince uzağa kaçmaktır. Yani Amerika'ya. Bunun için gizlice İngilizce öğrenir ve bundan kimsenin haberi yoktur. Sun, Michael'in yanına giderek konuşmaya başlar ve bu dili bildiğini neden gizlediğini anlatır. Jin'in Michael'a neden saldırdığı anlaşılmıştır. michael enkazda bulduğu bir saati koluna takmıştın, bu Sun'un babasının Jin'e armağan ettiği bir saattir ve onu korumak onurunu korumakla aynı şeydin Jin için. Michael saati verir ve Jin'i çözer.
Bu arada Dr. Jack önderliğindeki küçük bir grup su kaynağandan kampa su taşıma işini üstlenmiştir. Mesafe uzun olduğu için Jack bir öneride bulunur. Ne zaman kurtarma ekibinin geleceği belli değildir ve burada tahminlerinden daha uzun süre kalmak zorunda olabilirler. Suyu taşımak yerine, kampı buraya taşımaları ve su kaynağının kenarındaki mağaralarda yaşamaları daha uygundur. Ancak kazazedeler bu konuda ikiye bölünür. Bir kısmı sahilde kalıp ateş yakarak kendilerini görecek birilerini beklemek taraftarıdır. Sonuçta grup ikiye bölünür ve Jack önderliğindeki grup su kenarındaki mağaralara taşınır
belli zaten boonue iyi bir karakter onalrın hikayelerinide merak ettim
özet için çok saol canım=)
yorumu haftaya yaparım
bye
Bölüm özeti için teşekkür ederim Elif'cim..
Daha ilk bölümlerden bu kadar şaşırdınız arkadaşlar ilerleyen bölümlerde haliniz n'olur bilmem..:D
Dünkü bölümlerin ikisi de harikaydı:good:Sawyer'ı sanırsam pek çok kişi sevmiyor ama nedense bana çok hoş bir tipmiş gibi görünüyor:icon_whisBu bölüm Sayid'e taktığı lakaplar çok komikti:img-hyste
Şu adadaki garip şeylerin ne olduğunu öğrendik.Locke nasıl avladı hayvanı tebrikler valla:)
Kate'in suçunun ne olduğunu çok merak ettim.Jack'e de anlatmadı.Daha önce izleyen arkadaşlar:Bu sır yakın zamanlarda ortaya çıkıyor mu?
Yorum yazacak fazla vaktim yok ama bu hafta bu kadar çok spoiler kutucuğu görünce şaşaırmadım desem yeridir. Daha önce bu diziyi izleyen ve konuları bilen biri olarak bu kadar spoiler'in diziyi keyifle izlemeyi engelleyeceğini düşünüyorum. Altı üstü 1 hafta bekleyeceksiniz bu kadar zor mu?
Öğrenmeyiverin ya da pm falan atın. :icon_whis
Herkes Jack' ten bişiyler bekliyor. E uçak enkazından çıkıp hemen hayat kurtarmaya koşan birine peygamber gözüyle bakılıyor doğal olarak. Sevmiyorum bu kadar mükemmelliği, insan özünde defoluyken. Jack sahneleri sürprizli olmuyor bu sebeple. Biliyorsun çünkü kurtaracak, bulacak ya da başaracak. Beklenmedik bişey yok.
Kate' e ısınamadım ve ısınamayacağım galiba. Ne fiziki olarak ne de huy olarak ilgimi çekmiyor.
Locka ne ayak merak ettim. Adam vahşi yaşama gayet alışkın, bıçağı Sawyer' ın dibine sapladığı sahneyi çok beğendim.
Bu yaratıklar, kutup ayısı, yaban domuzları falan beni direk Jurassic Park' a ışınlıyor konsantre olamıyorum. Mekanik sesler geliyor en azından. Ben de bu yaratık insan yapımı olabilir diye düşünerek fikrimi başka yöne çekmeye çalışıyorum. Şüphesiz böylesi daha ilgi çekici olabilir.
Kurtarılma umudu ile gevşek davranıyorlar. Daha çok sorunla karşılaşacakları çok açık. Yağmurun vanası açılıp kapanan iski borusundan akar gibi yağışını sevdim. Ama bunun kışı var kıyameti var tedbirli olmak gerek.:img-wink:
Sawyer' ın taktığı lakaplar eğlence konusu gerçekten de, "El cezire" ve "habibi" en çok güldüğüm kısımlardı. Bir de Jack uçak enkazındaki gürültüler için "Sawyer" yorumunu yaptığında "tam arkanda" cevabını yapıştırmasını sevdim. Karakterlerden şimdilik Sayid, Sawyer ve Claire' i beğeniyorum. Boone' ın da hakkını yemeyeyim hadi.:img-wink:
Eş zamanlı yayınlanmayan ithal dizilerin hepsinde spoiler sorunu var evet ama Lost ana başlığı olan bir dizi yani "spoiler" alt başlığı var bu durumlar için. Belli başlı bir kaç arkadaş dışında yorum okumaya çekiniyorum bu başlıkta. Lütfen biraz daha özen.
Herkes Jack' ten bişiyler bekliyor. E uçak enkazından çıkıp hemen hayat kurtarmaya koşan birine peygamber gözüyle bakılıyor doğal olarak. Sevmiyorum bu kadar mükemmelliği, insan özünde defoluyken. Jack sahneleri sürprizli olmuyor bu sebeple. Biliyorsun çünkü kurtaracak, bulacak ya da başaracak. Beklenmedik bişey yok.
Şah-Rû kimse mükemmel değil hele lostta hiç kimse mükemmel değil. bence peşin hükümlü olma lostu izlemeye devam et o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın zaten.
sena57-utku 15-04-08, 12:50 hayır pek fazla bişey olmadı zaten tepeye çıktılar sonra telsiz çalıştı zaten birisinin sinyal gönderdiği anlaşıldı hepsi sevindi sonra telsize bi ses geldi kimse anlamadı bi kadın fransızca bişeyler tekrarlıyordu içlerinde fransızca bilen kız telsizi dinledi kadın bana yardım edin hepsi öldü hepsini öldürdü felan diyodu kimse bişey anlamadı sonra sayid bu mesajın telsizden 16 yıldır tekrarlanan bi yardım çağrısı olduğunu söyledi herkes şaşırdı nasıl biyerede olduklarını düşndüler orada bitti zaten hepsi biraz ürktü:img-wink:
Anlattığın için sağol;)
Dün türkçe dublajlısına bakayım dedim beğenmedim,yadırgadım sanırım:)En iyisi orjinali:icon_whisŞimdi pazarı beklemek var ama:(
Hurley'i çok sevdim:img-blush:)Yemeğini,Claire'la paylaştı onun için zor olmuş olsa gerek:img-pilot:)
Şah-Rû kimse mükemmel değil hele lostta hiç kimse mükemmel değil. bence peşin hükümlü olma lostu izlemeye devam et o zaman ne demek istediğimi anlayacaksın zaten.
Peşin hükümlülük değil ilk izlenim. Yeni izleyen, herhangi bir yerden değil sadece yayınlandıkça tnt den takip eden biri olarak sadece ama sadece izlediğim bölümlerin yorumunu yapıyorum. Ve özellikle karakterler hakkındaki fikirlerimin "şimdilik" olduğunu vurguluyorum.
Flashback lerde göründüğü kadarı ile öne çıkan karakterlerin geçmişlerini de göreceğiz. Mutlaka mükemmel değildirler ama ben şu ana kadar izlediğim bölümler için Jack' te beni şaşırtan birşey olmadığını, hep şövalye ruhlu takıldığını belirttim. Bu da benim hiç ama hiç ilgimi çekmiyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz değil mi?:img-wink:
Birileri görmesin, adamı mükemmellikle suçluyorum daha nolsun.:img-grin2
türkçe dublajlı bölümü izlememeye karar vermiştim tepkilerinizden doğru karar verdiğimi anladım :) 3. ve 4. bölümler için pazar gününü beklemem gerekecek.. bir otutuşta 10 bölüm izlenebilecek dizi bir yerden bulsam dvdsini izleyeceğim aslında tntden de tekrarına bakardım...
ben şimdilik sawyer'ı çok beğendim... jack'e karşı nötrum...sonra da sayid... en merak ettiğim konu da monster ve 16 yıldır adada bulunan fransız... çıkacak mı acaba karşımıza?? yaşıyor mudur hala??? bekleyip göreceğiz...
masum_leydi 15-04-08, 13:26 sawyere bayıldım bayıldım bayıldım:img-in_lo
fiziki özellikleri bir yana sivri karekterinin sevimliliği lafları absürd harketleri bile sevimli gelebiliyor
jackte favorim donjuan edasıyla geziyor clarie ve charlie merakla bekliyorum onları
kateye fazla ısınamadım ama jack ile olan sahneleri çok sevimli
diziyi çok beğendim
yani boşuna demiyolarmış harika bir dizi diye
sawyer ve jack ikiside harika
ya benim merak ettiğim bu korelileri nasıl türkçe konuşturucaklar ilerki bölümlerde?aynı ses tonunu bulabilecekler mi acaba..
Anlattığın için sağol;)
Dün türkçe dublajlısına bakayım dedim beğenmedim,yadırgadım sanırım:)En iyisi orjinali:icon_whisŞimdi pazarı beklemek var ama:(
Hurley'i çok sevdim:img-blush:)Yemeğini,Claire'la paylaştı onun için zor olmuş olsa gerek:img-pilot:)
Evet gerçeketn onun için zor olmuştur ama belli hurley yufka yürekli biri
Eee nede olsa claire hamile:img-wink:
nedim_bahar 15-04-08, 15:59 Dünkü bölümlerin ikisi de harikaydı:good:Sawyer'ı sanırsam pek çok kişi sevmiyor ama nedense bana çok hoş bir tipmiş gibi görünüyor:icon_whisBu bölüm Sayid'e taktığı lakaplar çok komikti:img-hyste
Şu adadaki garip şeylerin ne olduğunu öğrendik.Locke nasıl avladı hayvanı tebrikler valla:)
Kate'in suçunun ne olduğunu çok merak ettim.Jack'e de anlatmadı.Daha önce izleyen arkadaşlar:Bu sır yakın zamanlarda ortaya çıkıyor mu?
Yalnız Locke'nin o hayvanı nasıl avladığını merak etti cünkü canavar onun üstüne doğru geliyodu nasıl kurtulmuş acaba...
Arkadaşlar lost harika bir dizi 1.sezonu bitirmeme çok az kaldı her bölümde şok olup aşırı geriliyorum ama inanın buna değiyor Loocke sizce iyimi kötü mü?
Hala belli değil??????
TriandafiLis 15-04-08, 16:19 aslında çok karışık bir durum
olayın ne ve neden olduğunu söylemeyeceğim ama Jack'in orada olması babasıyla ilgili bir durum,zaten izliycez yakında...
Yakın bölümlerde o zaman?
Arkadaşlar lost harika bir dizi 1.sezonu bitirmeme çok az kaldı her bölümde şok olup aşırı geriliyorum ama inanın buna değiyor Loocke sizce iyimi kötü mü?
Hala belli değil??????
locke o kadar karmaşık bir karakterki ona iyi yada kötü diyemeyiz. sadece bencil. o herzaman kndi haytaını düşünüo ;)
dublaja az da olsa alıştım artık...onları baştan izlemek mükemmel bişey...kateyle jackin yakınlaşma başlangıçları,hurleyin herkese laf atması,avlanmalar,charlieyi görmek:img-cray:
akşamki bölüm de süperdi:good:
locke o kadar karmaşık bir karakterki ona iyi yada kötü diyemeyiz. sadece bencil. o herzaman kndi haytaını düşünüo ;)
Sen tamamını izledinmi yoksa yedinen mi başlıyorsun.Evet tamamen kendi hayatını düşünüyor diziye ilk başladığımda korkmuştum ondan çünkü uçak düşmeden biliyosunuz tekerlekli sandalyedeydi gözümün önüne geldi gene:):) neys ehadi gevezlik etmim izlemeyen ark ayıp olmasın demi ama:happy0064
KeReMcEmİm 15-04-08, 17:15 dizi gerçekten çok güzel ve heycanlı bende ilerki bölümleri çok mrk ettiğim için birazdan lostun 1. sezon dvdsini almayta gidicem :img-hyste
Katenin neden tutsak olduğunu öğrenemedik ama süperr bir bölümdü
bu lockeninn amacı ne anlayamadım bi bakıyoruz iyilik yapıyor bi bakıyoruz pis pis gülüyor millete anlayamadım:icon_whis
jack ve kate yakınlaşmaya başladı ama tam etkilenme ne zaman olucak biri söyleyebilirmi?
bu arada sawyer2in hastayı vurmasını sonra ıskaladığını öğreninceki hallerine çok üzüldüm
katey çok seviyorummm ya uçakta kendisini yakalatan adam için bile parayı almasını istiyor kateyle o hastanın(polismi artık neyse) çadırdaki konuşmaları çok güzeldi
Kate çok kararsız ne istediğini bilmeyen biri,Jack'le arasında bir yakınlaşma olacağı belli çünkü ilk bölümlerden beri sürekli Jack'le ilgileniyor.Jack'le birlikte olacaklarını düşünen arkadaşlar fazla umutlanmayın, sanırım Kate'in size bir süprizi olabilir..
Ve bir olay olduğunda Jack'ın kurtarıcı prens olarak koşmasını hiç beğenmedim sonuçta orada yeterince aklı başında zeki insanlar var, herkes Jack'ten birşey bekliyor.Bunun nedenide herkese yardım etme çabasından kaynaklanıyor..
KeReMcEmİm 15-04-08, 18:46 kate kararsız diosunuz ama bence sawyerla daha yakın onu istio gibi peki bu juliet ile jack arasında bişeyler oluo kate bu durumu nasıl karşılıo juliet ile jack arasındakiler devam edio mu ay çok soru sordum :img-blush
özgenuroğlu 15-04-08, 18:56 Bilmem kaçıncı kere 3 ve 4 bölüümleri izledim:)
Hiçbirşey bilmeyen biri olarak yorumyapmak istiyorum:)
Neredeyse Sawyrı en sevdiğim bölümlerdendi:)Çok gülmüşdüm domuz avlamaya gidilmesi sırasıdaki yorumları çok komikdi:)
1. Abdul
2. El Cezire
3.?
3. Habibi :img-hyste
KeReMcEmİm aslında durum biraz karışık Jack Katele Sawyer yakınlaşmasını görüp Kateden uzaklaşıyor Julietle yakın oluyor bunu gören Kate SAwyera yanaşıyor Jack ilan-ı aşk ediyor:)durumlar karışık yani:icon_whis
Locke için kesin yorum yapmaya gerek yok 4 sezondur çözülememiş karakterlerden biri:)Kötü bir yanı olduğu söylenir mi bilinmez ama o kaderinde yazanı gerçekleştiriyor ve adadan gitmeyi istemeyen tek insan denebilir buda onu bencilliğe süreklüyor iş bozucu gibi bi duruma sokuyor:icon_whis
Ya arkadaşlar sabahleyinde yazdım yine söylüyorum bölüm yorumları burası spoiler başlığı değil böyle giderse moderatör arkadaşlara iletmek durumunda kalacağım.
Madem devamını izleyeceksin herşeyi öğrenmeyin ya da çok istiyorsanız özel mesaj, profil mesajı diye birşey var.
Lütfen dizi izleme keyfimize limon sıkmayın :icon_whis
Lost'un 1.sezonunu izledim.2.sezonuna başlayacağım.Yine de türkçe dublajlısına da bakıyorum tnt'den.
Dublajlarda Jack ve Sawyer'i beğendim;ama Kate facia bence.Daha iyi bir ses olabilirdi.
Tabi orjinal'ın yerini tutmaz.
Favorilerim Jack-Kate-Charlie ve Clarie.
Öğrenmek isteyen varsa spolier başlığı bir tık ötede buyursunlar :D:D
:D
Hocam Locke hakkındaki düşüncelerin nedir..? Bu adam bana daha önce ada konusunda tecrübeli gibime geldi hayvanı tek başına avlaması bıçakla isabetler ne ayak..Albaymış gerçi ama..
3. bölüm kate fb'i pek sevdiğim bir bölüm değildi. Yani tabiki süperdi ama ahım şahım bir olay olmadı zaten ;)
Ama 4. bölüm Locke'a hayran olmuştum :icon_whis
Terry Quinn resmen döktürmüş avcılık sahneleri, kan revan içinde kampa dönmeleri muhteşemdi.
Ve bu iki bölüm birden kuşağında Sawyer'ı neden sevmediğimi hatırladım evet ukala insanlardan hiç hoşlanmam:img-tomat
Forever Jack diyorum başka da bişey demiyorum. Yine harikaydı insanların onu lider olarak seçmeleri tesadüfi değil yanlış karar vermiş bile olsa yaptıklarının sonuna kadar arkasında. Claire'e cenaze konuşmasını yapmayacğını söylerken ki hali Jack'in karakteriyle ilgili bir çok soruya cevap bence :good:
:D
Hocam Luke hakkındaki düşüncelerin nedir..? Bu adam bana daha önce ada konusunda tecrübeli gibime geldi hayvanı tek başına avlaması bıçakla isabetler ne ayak..Albaymış gerçi ama..
Locke bence adada olmaktan oldukça memnun görünüyor. Tam bir doğa adamı albay olup olmadığı da şu anda muamma çünkü o yanında çalışan adam askerliği ilgili araştırma yapmış ve albay olmadığını iddia ediyor. Bence onca bıçağın alanma isteğinin Locke'un kişisel bir hobisi olduğunu düşünüyorum.
Locke bence adada olmaktan oldukça memnun görünüyor. Tam bir doğa adamı albay olup olmadığı da şu anda muamma çünkü o yanında çalışan adam askerliği ilgili araştırma yapmış ve albay olmadığını iddia ediyor. Bence onca bıçağın alanma isteğinin Locke'un kişisel bir hobisi olduğunu düşünüyorum.
O kesin zaten, Loke ada olayını kaderine bağlıyor önceden sakat olması uçaktan düştükten sonra ayağa kalkması ve sakat olduğu için onu seyyahatta götürmediklerinde ordaki konuşması ilginçti..
Bu adamın geçmişinde piskolojik sorunlar var gibime geliyor.Müşteri Hizmetlerindeki kıza bile aşık olmuştu.Ayrıca albaylık olayıda ayrı bir konu
özgenuroğlu 15-04-08, 20:43 Yorumumu editleyip spolier butoncuğu koyduğum sırada neler olmuş böyle:icon_whis
Kusura bakmayın arkadaşlar soruya cevap veriyordum gelen cvabı görünce spolier butonu koymuştum o sırada yorumların ardı arkası kesilmemiş sonradan farkettiğim için özür dilerim...
3.Bölüm Kate fbkini bende sevmiyorum ve Handenin söylediği gibi 4. bölümde Locke hayran kalmıştım hele şu kader olayları filan çok ilgimi çekmişdi:icon_whis
İlk bölümlerde Jack'e karşı hiç de kötü değildim hatta kimi o bölümde Jackin yaptığı hareketleri saçma bulsada ben seviyordum...Dediğim gibi kahraman rolü beni pek çekmez çünkü hep aynıır kahramanlar...O yüzden Jackin bu gel gitlerini çok seviyorum onunda bir insan olduğunu gösteriyor:)
Sawyerı başlarda hiç sevmezdim ama şimdi seviyorum herkese mualefet olmasını sevmezdim ama düşünüyorumda bende genelde mualefet olurum:)Locke konusuna gelince kendisi aşırı gizemli ve aşırı bencil başlarda onu severdim:icon_whisMicheal ve Waltuda severdim:icon_whis
Ama Jini hiç sevmiyordum...Herşey görüldüğü gibi değildir diyor insan kendi kendine:img-wink:
Geleneği bozmayalım. :img-wink:
3-4 te,
En sevdiğim karakter, Locke (Jack'i söylemeye gerek duymuyorum :img-hyste)
En sevmediğim, Micheal hatta MayKIL
En sevdiğim sahne,(ler) Jack'in babasını görüp peşinden gitmesi, Kate'in yüzündeki yaraya bakması :img-in_lo, Locke'un yaban domuzunu getirdiği an süperdi :good: Bir de Charlie ile Hurley'in balık tuttuğu sahne :icon_sorr
(Aslında Hurley müzik dinlerken müzik eşliğindede pek çok güzel sahne vardı ;)
En sevmediğim sahne, MaykIL'ın oğluyla olan diyaloglarını hiç beğenmedim birde Shannon'un Charileye balık içim kompliman yaptığı sahne :img-pilot
ya arkadaşlar çok merak ediyorum sizin bi düşünceniz yok mu
jin ve sunı nasıl türkçe konuşturucaklarr..
ayrıca hakkaten de katein sesinin alakası yok orjinaliyle..çok çirkin olmuş..
3. Habibi :img-hyste
çok teşekkürler özgenuroğlu,aklıma takılmıştı bu..izlerken 3 saydım ama sonra gelmedi aklıma..bayılıyorum bu adama ya inanılmaz yaratıcı hemen de nasıl uyduruyor öyle:happy0064
Arkadaşlar lütfen spoiler mesaj yazmayınız.
Spoiler yorumlarınız için lütfen ilgili başlığı kullanalım.
Aksi takdirde kurallara uymayan üyeler banlama cezası alacaktır.
Sevgiler.
dün izledim ilk kez türkce dublaj olarak Lostumu John deyisleri cok hos sanki Can diyorlar (: harbi ilk bölümleri acayip özlemissim taktim dvdyi izledim bugün yine hehehehe..
Sawyer, Jack, Des, Kate, Charlie, Sayid Favorilerim (: (:
:geçen gün dublajlı olarak izledim ama altyazı tercihim :D seslendirmeler pek iyi değildi...
çok güzel bölümü yine ama çok kısa sürüyolar yaw iki bölüm bide :D
charlie çok tatlı yazık kızla konuşurkene kendisinin ünlü olduğunu anladığını sandı :D
ahh boone çok datlusun :img-in_lo
:geçen gün dublajlı olarak izledim ama altyazı tercihim :D seslendirmeler pek iyi değildi...
çok güzel bölümü yine ama çok kısa sürüyolar yaw iki bölüm bide :D
charlie çok tatlı yazık kızla konuşurkene kendisinin ünlü olduğunu anladığını sandı :D
ahh boone çok datlusun :img-in_lo
Evet gerçeketn çok komikti ama kate anladı onun kim olduğunu
jack tanımadı hatta hiç şarkıyı duymadım gibi tavır yapınca charlie çok komik duruma düştü sanırım orda katede güldü:img-hyste
robertapardo 16-04-08, 16:03 Evet gerçeketn çok komikti ama kate anladı onun kim olduğunu
jack tanımadı hatta hiç şarkıyı duymadım gibi tavır yapınca charlie çok komik duruma düştü sanırım orda katede güldü:img-hyste
ama ya charlie çok tatlıydı... hatırlamaları için tekrar tekrar you all everybody, you all everbody:D dedi... şarkıyı merak ettimm:P
jack'in tavrı süperdi umursamaz:D çok şirindi :)
ama ya charlie çok tatlıydı... hatırlamaları için tekrar tekrar you all everybody, you all everbody:D dedi... şarkıyı merak ettimm:P
jack'in tavrı süperdi umursamaz:D çok şirindi :)
Evet gerçeketn Jackde çok iyi kıvırdı sanki "be dam işim gücüm var bnane senin ününden dercesine"süperdi ya:img-hyste
inşallah daha böyle charlienin komik sahnelerini görürüz:img-in_lo
charlienin yürüyüşü ve saflığı yeter zaten:img-hyste
ilk bölümde arkasına ateş parçası düşmüştü çok komikti şahsen benim arkama öyle bir şey düşerse öyle bir kaçarım ki kendimi adadan çıkmış bile bulabilirim:img-hyste
ahh saf falan ama birde esrarı bıraksa belkide claire ona bu konuda bir şeyler yapıcakmış gibi geliyor tabi bundan rahatsız olursa:icon_whis
KeReMcEmİm 16-04-08, 19:41 dün dayanamadım gittim lostun 1. sezon dvdsini aldım 5 bölüm izledim :happy0064 bugünde izlicem bi 5 daha izlerim herhalde süper şeyler oluyo
özgenuroğlu 16-04-08, 22:12 Evet gerçeketn Jackde çok iyi kıvırdı sanki "be dam işim gücüm var bnane senin ününden dercesine"süperdi ya:img-hyste
ilk bölümde arkasına ateş parçası düşmüştü çok komikti şahsen benim arkama öyle bir şey düşerse öyle bir kaçarım ki kendimi adadan çıkmış bile bulabilirim:img-hyste
ahh saf falan ama birde esrarı bıraksa belkide claire ona bu konuda bir şeyler yapıcakmış gibi geliyor tabi bundan rahatsız olursa:icon_whis
Daha çok sevimli sahnesi olucak:)-Ki sevimlilik onun herzamanki hali:)
Esrar konusuna gelince
Başda Locke bırakmasını sağlıyor ama en önemlisi kendi iradesi sonralarda ise Claire'e kendine güvenmesi gerektiğini gösteriyor:img-wink:
miracle girl 16-04-08, 22:15 Evet gerçeketn Jackde çok iyi kıvırdı sanki "be dam işim gücüm var bnane senin ününden dercesine"süperdi ya:img-hyste
Sen bakma Charlie'nin böyle saf durduğuna:img-hyste
Ama walla ilk bölümde koca şey dibinden geçiyo arkasına dönüyo sen miydin diyip gidiyo:img-pilot
Özgecim sen bu Cansu'ya spoiler söyleme öğrenmesin:img-hyste
Bende çok seviyorum Charlie'yi.Yani adadaki en sıradışı ve en eğlenceli de o bence.Akabinde tabii ki Hurley.İkisi adanın neşesi zaten de Charlie daha çok güldürüyor beni.Kate hatırlayana kadar ''You All Everybody!'' diye cılız ses çıkarıp bağırıyordu. :img-hyste Yazık Shannon'un da kendisinin bi' grubun üyesi olduğuna inandığını sandı. :img-hyste Shannon bu çocuğu kullanıyor valla git balık tut dedi resmen. :kahve Aslında çoğu bölümü de internette izlemiştim o yüzden Charlie'nin sorunlarını dert etmiyorum. :img-wink:
Buraya lütfen izlemeyenler bakmasın bu arada.Önemli birşey de değil bakmayın.İzlemeyenler.. :img-wink:
Nasılsa şu uyuşturucu zaafından kurtulucak ama 3.Sezonu hatırlamak bile istemiyorum. :img-cray:
Neyse valla ne diyelim ben 1x07 The Moth bölümünü bekliyorum bi' tek Claire ile Charlie kaldı geçmiş hayatlarında ne oldukları..Bu 7.Bölümde de Charlie'nin hayatı anlatılacak.
hımm herkes charlie hakkında konuşuyo :D ama hakkaten çok komik :D
iyi bari bunun geçmişini göstermelerine az kalmış =)
Buraya lütfen izlemeyenler bakmasın bu arada.Önemli birşey de değil bakmayın.İzlemeyenler.. :img-wink:
Nasılsa şu uyuşturucu zaafından kurtulucak ama 3.Sezonu hatırlamak bile istemiyorum. :img-cray:
Neyse valla ne diyelim ben 1x07 The Moth bölümünü bekliyorum bi' tek Claire ile Charlie kaldı geçmiş hayatlarında ne oldukları..Bu 7.Bölümde de Charlie'nin hayatı anlatılacak.
hayır canm daha bir sürü kişi var anlatılmayan,flashback'i gösterilmeyen....
Sawyer,Sayid,Boone,Shannon,Claire,Charlie,Sun,Jin, Michael,Hurley....
Demek az kaldı:)Ben çok merak ettim şimdi acaba Charlie2m ne yapmıştır geçmişte...
Kaanca sana katılıyorum kesinlikle adanın en komiği:)Zaten bir şey yapmasına gerek yok dediğim gibi yürüyüşü yeter:)
İpo Hanum okudum spoileri:)
KeReMcEmİm 18-04-08, 00:13 hızımı alamadım 19. bölüme kadar izledim artık az kaldı bitimine 2. sezona geçicem :happy0064
Arkadaşlar bu spoiler olayını fazla abartmışsınız. Bütün mesajlarda spoiler butonu var. Bir iki soruya cevap tamam da 2. ve 3. sezonların da anlatılması uygun mu sizce?
Bu başlıkta 1. sezon harici spoiler vermeyelim artık. Bütün kutuları biz de görebiliyoruz. 1. sezon haricinde spoiler yazılmış olan mesajlar uyarı olmaksızın silinecektir.
lost a daha yeni başladım ama izlediğim en güzel dizi çok farklı bir dizi ya :img-wink:
en sevdiğim karakter jack herkesin yardımına koşuyo 5. ve 6. bölümleri izledikten sonra iyice meraklanmaya başladım bakalım neler olacak charlie de çok tatlı, çok komik birisi:) ve claire ile yakışıyolar:img-in_lo
lost a daha yeni başladım ama izlediğim en güzel dizi çok farklı bir dizi ya :img-wink:
en sevdiğim karakter jack herkesin yardımına koşuyo 5. ve 6. bölümleri izledikten sonra iyice meraklanmaya başladım bakalım neler olacak charlie de çok tatlı, çok komik birisi:) ve claire ile yakışıyolar:img-in_lo
5.ve altıncı bölüm bu pazartesi verilmiyecekmi???
ben bu pazartesi diye biliyorum 5.ve 6. bölümü özet geçebilirmi biri bölüm özeti gibi
nedim_bahar 19-04-08, 13:33 Lost 5. Bölümün Özeti:
Jack Yorgunluktan bitkin düşmüş bir haldeyken sürekli olarak uzaktan onu izleyen gizemli bir adam görür.Diğerlerine de bu adamı görüp görmediklerini sorar,ama kimse görmemiştir.Jack pek de güvenli gözükmeyen bu adamı izlemeye başlar,tek istediğiçok yakından tanıdığı gibi gelen bu adama biraz daha yakından bakmaktır.Bu sırada su stoğu tehlikeli bir şekilde azalmaya başlar.Biri son kanlan su şişesini çaldığında vahşi olaylar ortaya çıkmaya başlar...
Lost 6. Bölüm Özeti:
İngilizce bilmeyen Koreli kazazede Jin,birdenbire Michael'a Saldırır.Sayid bu durumu Jin'i uçağın enkazına kelepçeleyerek çözer.Jack'in mağaralara taşınma kararı bölünmelere yol açar ve Jin'in eşi kocasını serbest bırakıp bırakmama kosunda bir karar vermek zorundadır...uzun süredir saklanan bir sırrın ortaya çıkarmak şartıyla...
alıntı
Özet karmaşıkmış baya.
Jackin gördüğü adam kimin nesi çok merak ediyorum:img-pilot
Yeni izlemeye başladım Lostu ve gerçektende çok kaliteli.Türk dizilerinin ne kadar istikrarsız ve kalitesiz olduğunu gördüm sayesinde.
arkadaşlar 1. sezon kaç bölüm ?
arkadaşlar 1. sezon kaç bölüm ?
1. sezon 25. bölümden oluşuyor. bu arada 5. bölüm güzel bir bölüm ne de olsa jack odaklı keyifle izleyeceğim bu hafta.
nedim_bahar 19-04-08, 14:10 5. bölümdeki jack'in gördüğü adam kim acaba merak ettim ayrıca bi de şu son kalan su şişesini kim çalabilir ki??
6. bölümde ise Jin'in michael'a saldırma nedeni ne acaba...Şu jin'in kocasıı sebest ırakma karşılıındaki sır ne acaba??
p.tesi gelsede izlesek çok merak ettim bu bölümleri...
1.05 White Rabbit
Yazan: Christian Taylor
Yönetmen: Kevin Hooks
İlk Gösterim Tarihi: 20.10.2004
Jack, yetersiz uyku sebebiyle hayaller görmektedir. Claire’ın ise vitaminsizlik yüzünden sağlık problemleri ortaya çıkmıştır.
Konuk Oyuncular: John Terry (Dr. Christian Shephard)
Andy Trask (Otel Müdürü), Meilinda Soerjoko (Chrissy), Veronica Hamel (Margo Shephard), John O'Hara (Genç Jack), Sev Palmer (), Geoff Heise (Doktor)
Bölümden Notlar:
• Jack merkezli bir bölümdür.
1.06 House of the Rising Sun
Yazan: Javier Grillo-Marxuach
Yönetmen: Michael Zinberg
İlk Gösterim Tarihi: 27.10.2004
Michael, Jin tarafından saldırıya uğrar. Ancak bu saldırının arkasındaki gerçek sebebini sadece Jin ve Sun bilmektedir. Kate, Jack, Sawyer ve Sayid, Jack’in mağaralara taşınma kararı konusunda tartışırlar. Ve Locke, Charlie’nin sırını keşfeder.
Konuk Oyuncular: Dustin Watchman (Scott Jackson)
Sora Jung (Dekoratör), Meilinda Soerjoko (Chrissy)
Bölümde Çalan Müzik:
"Are You Sure" Willie Nelson
Bölümden Notlar:
• Emilie de Ravin (Claire) bu bölümde oynamamıştır.
• Numbers: 8
Sun’ın arabaya binmesi geren saat 11.15’tir. Numaralar toplandığın 8 elde edilir. (1+1+1+5)
• Numbers: 8
Clarlie, 8 gündür gitar çalmadığını söyler.
• Bu bölümde Sun’ın İngilizce bildiğini öğreniyoruz.
nedim_bahar ve sudem özetler için tşkler
3.veya4. bölümde bi şarkı çaldı jin sun'ın saçını okşadı sayid bir fotoğrafa falan baktı o şarkı esnasında hangi şarkıydı?
bence son kalan şişeyi çalan o sarışın kimseye yardım etmeyen kızdır(hamile olan değil abisi olan)
theron tşkler bide katenin flacback'inde çalan bir şarkı vardı hani yolda gideken onun adı neydi?
5.ve 6.bölümde kimlerin flackback'i vardı???
bu gece 3-4 orijinall altyazılı saat 22.45te yarında 22-15de 5-6.bölümler türkçe dublaj ikisinide izlemenizi tavsiye ederimm:)
Arkadaşlar buraya lütfen sadece TNT bölüm yorumlarını yazınız. Dizi ile ilgili sorularınızı dizinin genel başlığında yazabilirsiniz.
Sevgiler
Ben birkaç soru soracağım lütfen pm ile cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Dizinin tadı kaçar ve izle gör demeyin lütfen bilmek istiyorum. Evet sorularıma başlıyorum.
1- Jack'ın gördüğü adam hayal mi?
2- John Locke'un ada ile ilgili bir sırrı var mı? 3-4 yani dünkü bölümlerde domuz avına çıktıklarında kendine yaklaşan birşey gördü havaya bakıyordu sahne orada bitti. Locke'un tuhaf sırları olduğunu düşünüyorum.
3- Adada ölüm olacak mı? Komiserden başka?
4- 4. sezonda şuan dizi ve adadan kurtuldular mı?
5- Adada onlardan başka yaşayan varmı?
6- Kate'in suçu nedir? Sawyer'ın mesleği nedir?
sorumlarım şimdilik bu kadar nolur cevap yazın pm ile...
bu soruların cevaplarını öğrenmek istediğinden eminmisin Sahara. bunları sana söylesek diziyi izlemenin pek bi anlamı kalmaz öyle sorular sormuşsun ki yanıtlarsak yanlış yaparız diye düşünüyorum.
theron tşkler bide katenin flacback'inde çalan bir şarkı vardı hani yolda gideken onun adı neydi?
5.ve 6.bölümde kimlerin flackback'i vardı???
5. bölümde Jack'in flashbacki
6. bölümde Sun'ın flashbacki var
Ben geçen hafta 3 bölümü biraz kaçırmıştım sawyerinde El Cezire lakabını taktığı yeride görememiştim
Sawyer onu el cezireye verin derken Charlie "El Cezire"bir kanal demesi çok komikti:img-hyste:img-hyste
Özettede Lockenin charlienin bir sırrını öğreneceğini söylemiş,Tahminimce esrar içtiğini görecektir:img-cray:
5. bölümde Jack'in flashbacki
6. bölümde Sun'ın flashbacki var
Desene süper olucak 5. bölüm :)
Dün 3-4 ü bir de Orjinalden izledim.
Orjinal tartışmasız daha iyi ama 1 hafta bekleyemem.
Bu akşam izlerim 5-6' yı
Bu akşam izlerim 5-6' yı
bence orjinalini izledim biraz ve çok çok daha iyi efektler falan süperr orda
ama dublajda iyi hem ben merak ederimm
sawyerin flacbacki umarım haftaya yayınlanır çok merak ediyorum onunkini
Lostun çevremde o kadar çok reklamı yapılıyordu ki ben TNT başlayan bölümlerine bakmaya başladım.Hem dublajlı hemde orijinal tekrarını izliyorum.
Konusu çok orijinal oyuncuların performansı harika manzara eşsiz.Diziyi izlemem için o kadar çok sebep var ki...
Her defasında Amerikanın sinemada ve yaptığı dizilerinde ne kadar iyi işler çıkardıklarını görüp onları birkez daha takdir ediyorum.Darısı bizimkilerin başına.
Ben birşey sorucam Kate katil mi değil mi anlamadım işlerim vardı diziye tam konsantre olamadığımdan dolayı cevaplarsanız sevinirim,birde Kate ile Jack arasında bir ilişki başlayacak mı merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
RKYglcgnyntmni 21-04-08, 16:38 evet orjinal en güzeli...konuşanların vurgularını filan anlayabiliyosun...
ben aslında lostun cd'lerini alıp yazın komple izleyecektim,daha konsantre olup izlerim diye ve vaktim olmadığı için.:D
ama tnt'de verilince dayanamayıp izliyorum pazar geceleri:D:D
ben o kate sinir oldum ya nedense...herşeye atlıyo garip bi kendini gösterme çabası var.
bitanem_61 21-04-08, 16:54 Gerçekten güzel bir diziymiş,aslında haberim bile yoktu, abiöle kardeşim sayesinde baktım şimdide bırakamıyorum, buraya fazla yazmasamda izliycem, en azından alt yazılı, malesef pazartesileri izliyemiyorum o zamanda çok geç kalıyorum yorumlar için
Bu akşam izlerim 5-6' yı
eet 5. bölüm çok güzel,biraz önce dvd'den de izledm 5. bölümü....Jack merkezli bir bölüm,Jack hakkında baya şey öğrenicez:img-wink:
bence orjinalini izledim biraz ve çok çok daha iyi efektler falan süperr orda
ama dublajda iyi hem ben merak ederimm
sawyerin flacbacki umarım haftaya yayınlanır çok merak ediyorum onunkini
Sawyer'ın flashback'i 8. bölümde..bölüm adı "Confidence Man" .....yani haftaya izliycez :img-wink:
Ben birşey sorucam Kate katil mi değil mi anlamadım işlerim vardı diziye tam konsantre olamadığımdan dolayı cevaplarsanız sevinirim,birde Kate ile Jack arasında bir ilişki başlayacak mı merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim
eet suçlu olan Kate...Uçaktaki polis Kate'i götürüyordu los angeles'a...
ilişki konusuna gelince o durum biraz karışık :icon_whis
batiperlin 21-04-08, 17:52 Lostun tam anlamıyla başladıgı bölüm bence 18. bölüm sanırım bu hurleynin
geçmişinden itibaren olsa gerek dizi ordan sonra daha farklı bir boyut alıcak
izledikçe göreceksiniz..
slmlar... aranızda yeniyim ve lostu uzun zamandır merak ediyorum tnt sayesinde de izledim ve bayıldım.:good:
valla ben dublajl seyrettiğim için seslerden dolayı hiç rahatsız olmadım bir tek jack konuşunca karşımda kutsi var zannediyorum o kadar:icon_whis aksine dublajlı seyrettikten sonra bana da orjinali acayipmiş gibi geldi:icon_whis
bu akşam yeni bölümünde neler olup bittiğini görücez. şahsen ben jack i sevmediğim(bilmiyorum neden sevmediğimi kızmayın:)) için jackin flashbackini pek merak etmiyorum ama sunın flashbackini merak ediyorum.
bu arada sawyer ve charlie yi cok sevdim:good:
jack ve kate i hiç sevmedim nedense...:icon_whis
RKYglcgnyntmni 21-04-08, 18:51 aynen..ben de kate 'e sinir oldum:)
ama hamile olan kız çok tatlı.
Geçen haftalarda dergi ve gazetelerin önemli olduğunu ve dikkat etmek gerektiğini söylemiştiniz.Acaba onlardan nasıl yararlanacaklar?
aynen..ben de kate 'e sinir oldum:)
ama hamile olan kız çok tatlı.
dimi ya? kendini birşey zannediyor her olayın içinde o var. jacki de hiç sevmiyorum. kahramanmış-mış-mış... kendisi de diyor ben psikologmuyum diye neden birşeyler yapmasını bekliyosunuz ki?:icon_whis
dimi ya? kendini birşey zannediyor her olayın içinde o var. jacki de hiç sevmiyorum. kahramanmış-mış-mış... kendisi de diyor ben psikologmuyum diye neden birşeyler yapmasını bekliyosunuz ki?:icon_whis
bu durumda Jack'e niye uyuz oluyorsun o kısmını anlamadım kendisi de insanların kendisinden fazla bişey beklemesinden rahatsız durumda bu söylediğin onun göstergesi....
bu durumda Jack'e niye uyuz oluyorsun o kısmını anlamadım kendisi de insanların kendisinden fazla bişey beklemesinden rahatsız durumda bu söylediğin onun göstergesi....
Jack in sevilmeyecek hiçbir yönü yok.Tam hayalimdeki erkek tipi:img-elvisYaptıklarıyla övünmedi hiç ve herkes için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.Bu yüzden gözümdeki en kıymetli karakter o:happy0064
şu arı sahnesini her izleyişimde kopuyorum 4 tane insan deli gibi koşuyo yetmiyo bluzlarını çıkartıyolar hehe :D arkaya bi de müzik koymak lazım hareketli cidden komik bi sahne :D
bu arada galiba bu lostun soundtrack slow müziğini kendileri çalmış türkler, bana garip geldi ses, aynısı değil gibi, geçen bölümün sonundan bahsediyorum..
miracle girl 21-04-08, 22:44 Uyyy Charlie'me bak arı sokmuş suratında şişikler var çok şeker yirim:img-icecr
Locke peşinde dolanıyo çok komik:img-hyste
Yukarı bak Charlie :)
ya neden kimse izlemiyo bu diziyii :( o kadar emek verdi tnt şu an bu forumun dolu olması gerekmez miydi?herkes diziye mi kitlendi yoksa hakkaten kimse izlemiyo mu off of ne biçim dizi zevki var insanların böle güzel dizi kaçar mıı :(
miracle girl 21-04-08, 22:53 Canım, ben şuan 4. sezondayım ama yine de izliyorum. Sanırım bu forumdaki herkes çok ileride:)
evet ben de öyle, ama önemli olan daha önce izlememiş olanların altyazıdan nefret edenlerin falan izlemesi :D halbuki tnt normal antenden bile çıkıyo, yani bitmiş dizilerin forumları bile dolup taşarken burda 10-15 kişiyi anca buluyo yayınlandığı gece bile
bu arada bölüm sonunda çalan müzik çok uyumluydu o anki hallerine :) yazmamda sakınca var mı bilmiyorum..
Look around you-etrafına bak
Look down the bar from you-bana doğru bak
At the faces that you see-gördüğün yüzlere
Are you sure,This is where you want to be-olmak istediğin yerin burası olduğuna emin misin
These Are your friends-bunlar senin arkadaşların
But are they real friends?-ama gerçek arkadaşlar mı
Do they love you-seni seviyorlar mı
As much as me?-benim kadar
Are you sure,This is where you want to be-olmak istediğin yerin burası olduğuna emin misin
You seem in such a hurry-öyle telaş içinde görünüyorsun ki
To lead this kind of life-böyle bir hayata yön vermek için
And you've caused so many
Pain and misery-ve çok fazla acı ve ızdıraba neden oldun
But look around you-ama etrafına bak
Take a good look-iyice bak
Just Between you and me-sadece senin ve benim aramda
Are you sure,This is where you want to be?-olmak istediğin yerin burası olduğuna emin misin
Please don't let my tears persuade you-lütfen gözyaşlarımın seni ikna etmesine izin veröe
I had hoped I wouldn't cry-ağlamamayı umut etmiştim
But lately teardrops-ama son zamanlarda gözyaşlarım
Seem a part of me-benim bir parçam olmuş gibi
But look around you-ama etrafına bak
Take a good look-iyice bak
Just Between you and me-sadece senin ve benim aramda
Are you sure,This is where you want to be?-olmak istediğin yerin burası olduğuna emin misin
ben de izlediğim halde tekrar izliyorum,eski olayları hatırlamak açısından oldukça iyi oluyor:img-wink:
5. bölümde Jack için çok üzüldüm,gerçi Jack'in flashback lerini pek sevmediğim için biraz sıkıldım ama Sawyer,Sayid,Claire sahneleri güzeldi...özellikle Sawyer ve Shannon arasındaki dialog süperdi,Sawyer Sawyer lığını yaptı yine....yalnız çeviride hata vardı çırpı deil çubuk bacak diyo orda Sawyer....bir de ücret olarak bir seni seviyorum da olabilir demesi çok güldürdü beni:img-hyste:img-hyste
Boone ,Jack'in kahramanlık yapmasına çok bozuluo zaten ilk bölümden beri belli,kompleksli bi çocuk Boone...
6. bölüme gelince oldukça güzeldi...Sun ın flashbacklerini izledik....ilerleyen bölümlerde aynı olayları bir de Jin'in flashbacklerinden izlycez herşey daha net olarak çıkıcak ortaya,hiçbişey göründüğü gibi deil....
Sun büyük sırrını ilk Michael 'a açtı ,adada kocası dışında tek yakınlaşabildiği kişi de oydu zaten...
Michael ve Jin kavga ederken Sayid'in onları ayırmak için Jin'in üstüne bir atlaması vardı hiç unutamam onu heralde:img-in_lo
Locke'un Charlie'nin sırrını keşfedip yardım etmesi çok güzeldi,sonuçlarını yakında görücez zaten:img-wink:
bu arada sayıları unutmayalım arkadaşlar,her ufak ayrıntının bir değeri,bir anlamı var bu dizide....benm hatırladıklarım,Charlie 8 gün 11 dakikadır gitar çalmadığını söyledi,bir de Sun'ın uçağa biniş saati 11:15 vardı....
bu arada Jack'in iskeletlerden bulduğu kesedeki taşlardan biri siyah diğeri beyazdı,ilk bölümlerdeki Locke'un tavla taşlarıyla ilgili söyleidkleri geldi aklıma...zıtlık....
az kalsın unutuyordum Locke, 5. bölümde Jack'le konuşurken ben bu adanın gözünün içine baktım ve gördüğüm şey güzeldi dedi,hemen 4. bölümü hatırlıyoruz,Monster Locke'un üzerine doğru geliyordu ve biz göremediysek de Locke onu gördü.....
Bilgiler için sağol, bende merakla izlemeye devam edeceğim.
lo lo lost :)
ilk defa yazıyorum ama tnt de yayınlandığı ilk günden beri takip ediyorum lostu...tüm ısrarlara rağmen geçen yaz izlemediğim için de pişman oldum..keşke geçen yaz 3 sezonuda izleseydim..neyse bu yaz planlarımın ilk sırasında lost u izlemek var:)
uzatmayım yoruma geçeyim...
dublajı iyi buldum açıkçası ama yine de alt yazılıyı da izliyorum ne de olsa orjinalinin yerini tutmuyor.
bende 5.bölüm jack in flashback sahnelerinde sıkıldım ama beni eğlendiren sahnelerde vardı.tahmin edersiniz ki o sahnelerde sawyer ın sahneleriydi.:)
6.bölümde locke ve charlie sahnelerini beğendim.gitarını buldu ne güzel:) artı uyuşturucuyu da bırakma eğilimi gösterdi umarım böyle devam eder.
jackin kamp olayına gelirsek..cidden kendi medeniyetini kuruyormuş gibi oldu sayid in dediği gibi:)ama jack ne yapsa doğrudur ona laf yok:)
sonuç olarak 2 ye bölünme gerçekleşti.jack ve grubu mağaralara yerleşmekte,sayid ve grubu kumsalda kalmakta iyi ettiler mi bilinmez??? gelecek haftalarda görücizzzz:img-pilot
yorumuma artı olarak unuttuğum birşeyi eklemek istiyorum....
lost u izleyen bir arkadaşım bi konuda uyardı beni...sizlerle paylaşmak istedim.
walt un 3-4 bölüm öncesinde eline geçen ispanyolca bir çizgi roman vardı hani.onda adada karşılaşılan birkaç şey gözüne çarpmış.kutup ayısı mesela...
gizemli 8 sayısı gibi belki bu çizgi romanda da bişiler vardır:icon_whis
yorumuma artı olarak unuttuğum birşeyi eklemek istiyorum....
lost u izleyen bir arkadaşım bi konuda uyardı beni...sizlerle paylaşmak istedim.
walt un 3-4 bölüm öncesinde eline geçen ispanyolca bir çizgi roman vardı hani.onda adada karşılaşılan birkaç şey gözüne çarpmış.kutup ayısı mesela...
gizemli 8 sayısı gibi belki bu çizgi romanda da bişiler vardır:icon_whis
çok iyi bir noktaya parmak bastın,ben buna değinmek için Michael ve Walt'un flashback lerinin olduğu bölümü bekliyordum,10. bölümmüydü?bu Walt çok ilginç çocuk:img-wink:
angel eyes 21-04-08, 23:37 bu akşam ki bölümleri gerçekten çok sevdim.
jack in flashbacki vardı.
merak ediyordum bende.
babası ölmüş.
sawyera geldiğinde yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuyordu.
sanırım türkiye ye geldiği için.
çok tatlıydı.
önümüzdeki hafta çok güzel olacak eminim:P
bitanem_61 21-04-08, 23:38 malesef bu akşam izliyemedim, ancak pazar günü izliycem ve ozaman bir iki yorum yazarım, yani öyle umuyorum,her kesi daha yeni yeni tanımaya başladık,isimleri daha aklımda tam tutamıyorum ama pazar günü olan bölümde acayip şaşırdım, domuzu öldüren adamın sakat olabileceğini hiç düşünmemiştim,çok şaşırdım
ayrıca benim favorim, hamile olan kadınla, sarışın adam, biraz asabi, azıcıkta komik, eh yakışıklıda sayılır, bide isimleri ezberlersem tam olacak
bir tek cak,i biliyorum, herkes ona seslenince aklımda kalımış:img-hyste:img-hyste ne kadar zekiyim :img-hyste
bu çizigi romanın dizinin ilerleyen bölümlerinde özellikle çok işlevsel olacağını söyleyemeliyim.
benim izlediğimden de daha işlvesel olacağını yapımcılar<açıklamışlar bu arada.
çok iyi bir noktaya parmak bastın,ben buna değinmek için Michael ve Walt'un flashback lerinin olduğu bölümü bekliyordum,10. bölümmüydü?bu Walt çok ilginç çocuk:img-wink:
arkadaşım benden önde gidiyor bölümlerde o yüzden onun bana bir güzelliği oldu bu bilgi...aklımın bi köşesinde hep.her bölüme bununla bağdaştıracağım birşey arıyorum öğrendiğimden beri:icon_whis
flashback bölümleri ne zaman gelecek bilemiyorum:icon_sorr
arkadaşım benden önde gidiyor bölümlerde o yüzden onun bana bir güzelliği oldu bu bilgi...aklımın bi köşesinde hep.her bölüme bununla bağdaştıracağım birşey arıyorum öğrendiğimden beri:icon_whis
flashback bölümleri ne zaman gelecek bilemiyorum:icon_sorr
biraz önce baktım onların flashbackleri 14. bölümde,baya beklliycez:icon_whis
bu arada fırsat bulmuşken söyliyim merak eden arkadaşlara haftaya
7. bölüm Charlie'nin
8. bölüm Sawyer'ın flashbackleri geliyor..ikisi de çok merak ediliyordu...
EnDlEeS_89 21-04-08, 23:52 Allahım Allahım ben böle bi dizi görmedim ya ... bittim resmen ..
hele charlie ye bitim ya yüzü gözü şişmiş yazık hep arı soktu zavvallımı ..
sawyer ı hiç sormayın saten çok şeker di ya ... ama ben jack i de seviorum sawyer ı da bakalım kimde karar kılcam ...nese süper bi bölümdü daha doğrusu süper bölümlerdi .. pazartesiyi iple çekiyorum umarım o zamana kadar kendimi tutabilirim :):)bye
elifcim bilgiler için sağol canım ben birde claire ve sayid i merak ediyorum:icon_whis
jack babasını kaybetmiş tabutuda adada ben ilk önceleri jack hayal görüyor falan sandım ama tabutta ceset olmadığını görünce herlade içine bişey girdi diye düşünmeye başladım
birde suları kim çaldı acaba çok merak ettim
sun ve jin in olaylarını çözmeye başladım galiba şimdilik jin herşeyi sun için yapmış görünüyor ama onun flashbackinde nasıl olacak acaba?
sun ingilizce bildiğini neden jin saklıyor onuda anlamış değilim
biraz önce baktım onların flashbackleri 14. bölümde,baya beklliycez:icon_whis
bu arada fırsat bulmuşken söyliyim merak eden arkadaşlara haftaya
7. bölüm Charlie'nin
8. bölüm Sawyer'ın flashbackleri geliyor..ikisi de çok merak ediliyordu...
saol bilgin için :img-wink:
bende tam sawyerı soracaktım.onun flashbackini hepsinden daha da çok merak ediyorum :)
3.bölümdü sanırım yanlışsam düzeltin..okuduğu bir mektup vardı o andaki üzgün yüz ifadesinin altında yatan sırrı baya merak etmiştim.flashback te öğreniriz sanırım nedenini:icon_whis
sawyer ı seviyorum ama şu da var tam çözemedim onu iyi mi kötü mü bilemedim
bu arada Sun ve Jin 'in birbirlerine nasıl bir aşkla bağlı oldukları gördük...
Sun,kocasını terketmeyi planlıyordu ama aşık olduğu adamı bırakıp gidemedi,kaçamadı...adadayken de Jin'i kurtarabilmek iiçin Michael'la konuşarak bir risk aldı...
ve Jin'in hem flashbackte elleri kanlı olarak geldiği zaman hem de Michael'a yaptığı şeyin nedeni bir nedeni vardı....
saol bilgin için :img-wink:
bende tam sawyerı soracaktım.onun flashbackini hepsinden daha da çok merak ediyorum :)
3.bölümdü sanırım yanlışsam düzeltin..okuduğu bir mektup vardı o andaki üzgün yüz ifadesinin altında yatan sırrı baya merak etmiştim.flashback te öğreniriz sanırım nedenini:icon_whis
sawyer ı seviyorum ama şu da var tam çözemedim onu iyi mi kötü mü bilemedim
evet mektubu 2. bölümde okuyordu, o mektubun baya bi fonksiyonu var,zaten flashback te de ortaya çıkıcak...ben ilk izlediğim zamanlarda Sawyer'ın orda o mektubu okuduğuna hiç dikkat etmemiştim ama önemli bi nokta:img-wink:
elifcim bilgiler için sağol canım ben birde claire ve sayid i merak ediyorum:icon_whis
jack babasını kaybetmiş tabutuda adada ben ilk önceleri jack hayal görüyor falan sandım ama tabutta ceset olmadığını görünce herlade içine bişey girdi diye düşünmeye başladım
birde suları kim çaldı acaba çok merak ettim
sun ve jin in olaylarını çözmeye başladım galiba şimdilik jin herşeyi sun için yapmış görünüyor ama onun flashbackinde nasıl olacak acaba?
sun ingilizce bildiğini neden jin saklıyor onuda anlamış değilim
rica ederim kübracm:img-wink:
canm Sayid'in flashbacki 9. bölümde :img-wink:ayrıca benm en beğendiğim flashbackler de sayidinkiler oluyor nedense:icon_whis
claire de 10. bölüm,onunki de oldukça ilginç:img-wink:
suları çalan ortaya çıktı canm,suları Boone çalmış,Jack lider olmasına çok bozuluo ve kendince önlem almaya çalışmış:icon_whis
sun'ın ingilizce bildiğini saklamasının nedeni de ,Sun'ın kaçmak için bu dersleri alıyor olması....Sun kocasını terkedecekti fakat herşeye rağmen kocasına aşıktı,yapamadı....bir de şöyle bir durum var Sun'ın ingilizce dersleri alıp kendisine söylemediğini öğrenirse Jin'in gururu çok kırılır,ne de olsa gelenekçi bir adam:icon_whis
evet mektubu 2. bölümde okuyordu, o mektubun baya bi fonksiyonu var,zaten flashback te de ortaya çıkıcak...ben ilk izlediğim zamanlarda Sawyer'ın orda o mektubu okuduğuna hiç dikkat etmemiştim ama önemli bi nokta:img-wink:
tşkler cnm
demekki adada yazılı olan herşeye dikkat edicez:)
sawyer ın mesleği ne?kaçırmış olabilirim de:icon_whisflashback ten önce ne iş yaptığı geçti mi dizide?
bu arada gözümüzden kaçıp da aslında önemli olan daha kaç olay var acaba:)
ufak bir ayrıntı dizinin düğüm noktalarından biri olabiliyor.lostun farkı burada başlıyor sanırım:icon_whis
batiperlin 22-04-08, 00:06 tşkler cnm
sawyer ın mesleği ne?kaçırmış olabilirim de:icon_whisflashback ten önce ne iş yaptığı geçti mi dizide?
ufak bir ayrıntı dizinin düğüm noktalarından biri olabiliyor.lostun farkı burada başlıyor sanırım:icon_whis
sawyer dolandırıcı canım ama buna nasil başladı filan orayı izledikçe
anlarsın anlatınca tadı kaçıyor..
sawyer dolandırıcı canım ama buna nasil başladı filan orayı izledikçe
anlarsın anlatınca tadı kaçıyor..
tşkler cnm...sawyer ın muzur tipine de uymuş hani:)
haklısın izlemek en iyisi merakla bekliyorum:img-pilot
rica ederim kübracm:img-wink:
canm Sayid'in flashbacki 9. bölümde :img-wink:ayrıca benm en beğendiğim flashbackler de sayidinkiler oluyor nedense:icon_whis
claire de 10. bölüm,onunki de oldukça ilginç:img-wink:
suları çalan ortaya çıktı canm,suları Boone çalmış,Jack lider olmasına çok bozuluo ve kendince önlem almaya çalışmış:icon_whis
sun'ın ingilizce bildiğini saklamasının nedeni de ,Sun'ın kaçmak için bu dersleri alıyor olması....Sun kocasını terkedecekti fakat herşeye rağmen kocasına aşıktı,yapamadı....bir de şöyle bir durum var Sun'ın ingilizce dersleri alıp kendisine söylemediğini öğrenirse Jin'in gururu çok kırılır,ne de olsa gelenekçi bir adam:icon_whis
bilgiler için yeniden teşekkür ederim
bak sen boone ye ne yere bakan yürek bakanmış valla aklıma gelecek en son kişiydi.denizde ölen kadın yüzünden jacke baya bir sinirli galiba.
anladım cnm kadın dersleri aldın mı diyprdu bende ne dersi acaba diye düşünüyordum demek ing. dersleriymiş
jin in gelenekçi bir adam olduğunuda sayende öğrendim canım
tşkler cnm
rica ederim canm:img-wink:
Sawyer'ın mesleği şuana kadar hiç geçmedi ama mesleği onun neden böyle olduğunun yani bu kötü adam tavırlarının nedeni.....aslında anlatamadım ,karışık bir durum ama cidden onun hayatında çok önemli bir düğüm...
rica ederim canm:img-wink:
Sawyer'ın mesleği şuana kadar hiç geçmedi ama mesleği onun neden böyle olduğunun yani bu kötü adam tavırlarının nedeni.....aslında anlatamadım ,karışık bir durum ama cidden onun hayatında çok önemli bir düğüm...
anladım cnm ben:)
sawyer = kördüğüm karmaşık bir bilmece:)
flashback onun çözülmesini büyük oranda sağlıyacak sanırım:img-wink:
bilgiler için yeniden teşekkür ederim
bak sen boone ye ne yere bakan yürek bakanmış valla aklıma gelecek en son kişiydi.denizde ölen kadın yüzünden jacke baya bir sinirli galiba.
anladım cnm kadın dersleri aldın mı diyprdu bende ne dersi acaba diye düşünüyordum demek ing. dersleriymiş
jin in gelenekçi bir adam olduğunuda sayende öğrendim canım
eet Kübracm ama Boone'a da kızamıyorum,ezik kalmak istemiyor çocuk ....ilk bölümden beri hep Jack'in gölgesinde kaldı gibi....ilk bölümde Rose'a sunni tenefüs yaparken Jack onun yanlış yaptığını söyleyip kadının hayatını kuratıo,5. bölümde Boone kadını kurtarmaya giderken kendi boğulma tehlikesi geçirio ve yine Jack kurtarıcısı oluyo....Boone çok zengin bir ailenin çocuğu olduğu için ,zaten bu 5. bölümde de jack'le kavga ederken benm yönettiğim bi iş var diyodu ,böyle ezik kalmalara pek alışmamış galiba:img-hyste
çok iyi niyetli bu çocuk ya biraz saf:icon_whis
bir de bana asıl en büyük ipucu John Locke gibi geliyor,o adamın konuşmalarına dikkat etmek lazım,hep çıkaracağın birşeyler bulabiliyorsun....ilk bölümlerden beri o adam ne söylese bir mantığı,bir açıklaması var,üstelik Monsterı görüp adanın gözünün içe bakmış olan kişi,yabana atmamak lazım:icon_whis
Harika iki bölüm daha izledik bugün.
Ayrıntılı yorumumu sabah yaparım ama şu adadakilerin ikiye bölünmesi şaşırttı beni.
Mantıklı olan kıyıda kalmak mı mağaraya gitmek mi ona da karar veremedim.
bence mantıklı olan mağaraya gitmek eğer, bi imdat ateşi yakmak istiyolarsa bunu nöbetleşe yapabilirler hepsini orda bulunması gerekmiyo ki :D
boone'ye tam anlamıyla sinir oldum.Jack'i kıskanıyor lider ruhlu nolucak!kendiside boğuluyordu demek işte iyilik yapmayacaksın böylelerine,'ben yüzebilirdim'miş ölüyodu orda ya
ayrıca katenin mağarada yaşamamasına çok şaşırdım hiç beklemiyordum aslında iki durumda mantıklı ama kate jack'in yanında olur diye düşündüm
en sevdiğim sahne charli-clarie sahnelerdi ve locke-charlie sahnesiydi
-yukarı bak
-gitarım için duamı edicem
-sen yuları bak
ve gitarr çok hoştu bu sahne:D charlienin uyuşturucuyu bırakması zor olucak ama bence bırakır
ayrıca şu hurley çok komik ya:D:D:D
2 bölümde oldukça sakindi. Flashback lerin fazlalığından olsa gerek.
5. bölümde Jack' in sıyırdığını düşünmeye başlamıştım. Ama babasının cenazesi ile uçağa bindiğini öğrenince, dahası tabut boş olunca gördüğünün gerçek olma ihtimalini de bir köşede bulunduruyorum. Ayrıca bu sebeple su kaynağını bulmuş oldu. Sürekli kahramanlık sergileyince, insanlar lider olarak görmeye başladılar doğal olarak. Babasının cesaret verici (!) telkinlerine rağmen, doktorluğu seçebildiğine göre liderliğinde üstesinden gelir herhalde. Hâlâ suni geliyor bu adam bana o ayrı.:img-wink:
6. bölümde Sun' ın geçmişini gördük ve sırrını öğrendik. Sanırım Sun' ın babası mafya. Bir an Jin acaba babasının parası için evlenmiş olabilir mi diye düşündüm ama birbirlerini gerçekten seviyorlar gibi.
Locke' nın rahatlığı garip, adanın ve tüm bu yaşananların altındaki gerçeği biliyor gibi ya da bilmerse de durumu kabullenmiş oyunu kuralına göre oynar bi hali var. Hakkında henüz emin olamıyorum.
Sawyer' ın alaycılığı ve Charlie' nin tepkileri gerilimi azaltıp eğlence katan unsurlar. Shannon' a "çırpı" gayet uydu, bir ara da Sayid' e başka müslüman bir ismi kullanarak "ömer" diye hitap etti yanılmıyorsam.:img-grin2
Bu arada kavga sahnelerinde, özellikle de Jin' i durdurmaya çalışırken Sayid' in fırlaması müthiş, scud mübarek.
Mağaralara taşınmak riskli bir karar, ateş işini nöbetleşe halledebilirlerdi. Böyle ayrılmaları daha tehlikeli geldi bana. Tekrar bir araya gelmeleri için büyük bi olay olması gerek bence.
6. bölümde Claire' i göremedik, acaba kumsalda mı kaldı? Charlie' nin yanında olduğunu umuyorum.:img-in_lo
Haftaya olacak bölüm bundan daha heyecanlı..İzlemeyenler kesinlikle kacırmasın :):)
5. bölümde Jack'in çocukluğuna inandık gerçekten lider olabilmesi o tarz yetişen bir çocuk için büyük bir mucize olacak. Jack'in babası neden Avustrulya'ya gitti. Annesi senin yüzünden gitti geri getir onu derken neyi kastetti merak içindeyim. :icon_whis
Ayrıca babasının tabuttan çıkmamış olması da ilginç bir detaydı.
FB'lerin ilk başlarda sıkıcı gelmesi normal ama detayları öğrenmemiz için gerekli olduğunu düşünüyorum. İlk sezon ne güzelmiş yahu bu arada sürekli Jack'i görebiliyoruz :img-in_lo:img-in_lo Kate'e kjarşı hafif bir merhamet göstermek isterdim ama bu ilk bölümlere döndükçe Jack'le yakınlşamlarını izledikçe kendisinden tiskiniyorum. Sawyer'la Jack olmasa demek düz duvara tırmancakmış Kate kızımız :img-pilot Beni mi dikizliyorsun? Hayır! Kate'in morali bozulur. :icon_whis
Bu arada Jack ile Kate'in bulduğu cesetlere Locke'un Adam&Eve tanımı yapması da oldukça manidardı. :img-wink:
6. bölüme geldiğimizde Jin'i sevmeye onu anlamaya başlıyorum. Genel anlamda karakterlerin hepsinde bir baba problemi var ama bunu 6 bölümdür gözümüze sokuyorlar.
Bu arada Sawyer "Josh Holloway" faktörüne rağmen hala kara listemde bir çok kişi gibi iki espiriye kanmıyorum. Onun eşyaları saklaması menfaat beklentileri bana çok yanlış geliyor. Bencilliğin doruklarında yaşıyor belki de hayatını idame ettirmeye çalışıyor bilemiyorum :kahve
En sevdiğim karakter: Charlie ++++ biliyonuz :img-hyste
En sevmediğim karakter: Yalancılığından dolayı Sun ve bencilliğinden dolayı Sawyer
En sevdiğim sahne: Jack'in üstünü başını çıkarıp denize atlaması dermişim :img-hyste :P Jack'in mağaraları bulduğu sahne beni çok etkilemiştir.
Locke'un Charile'ye gitarını bulduğu sahne :img-wink:
En sevmediğim sahne ise: Kate'in beni dizikleyebülürsün türevi sahnesi :img-tomat
bu bölüm yine çok güzeldi. jack in gördüğü kişinin babası olduğuna çok şaşırdım. ama nasıl oluyor ki onu hiç anlamadım. charlie bu bölüm süperdi. özellikle de claire ve locke la olan diyalogları süperdi. clairenin de güvenini kazanmış oldu. o yakışıklı olanın adı herneyse bu bölümde gıcık kaptım ona ya. jacki falan kıskanıyor egoist bi yonu var heralde.:)
kate den de gıcık kapıyorum. hele de jackle olan o konuşması tam sinirimi bozdu. ilk başta mağaraya geliyorum dedi sonra da vazgeçti. gıcık işte!
sawyer süperdi shannon a çırpı diyişi superdi ya:good:
sanırsam sayide yine el-cezire diye hitap etti.
sawyer i jack in aksine daha çok seviyorum. nedenini bilmiyorum ama:icon_whis:)
charlienin onumuzdeki bölümlerde bağımlılığından dolayı çok zorlanacağını fragmanda gördüm. acaba ne zamana kadar bu sürecek? çünkü böyle bi charlie görmek istemiyorum :icon_sorr
sawyerin elinde gördüğüm bi mektup vardı. bu mektubun ne olduğunu haftaya söyleyecekler mi? cevaplarsanız memnun olurum:)
En sevdiğim karakter: Charlie ++++ biliyonuz :img-hyste
En sevmediğim karakter: Yalancılığından dolayı Sun ve bencilliğinden dolayı Sawyer
En sevdiğim sahne: Jack'in üstünü başını çıkarıp denize atlaması dermişim :img-hyste :P Jack'in mağaraları bulduğu sahne beni çok etkilemiştir.
Locke'un Charile'ye gitarını bulduğu sahne :img-wink:
En sevmediğim sahne ise: Kate'in beni dizikleyebülürsün türevi sahnesi :img-tomat
sen de sawyerı sevmiyosun galiba anlıyorum ama sun yalan soylemek mecburiyetinde kaldı. kocası tutucu biraz kimseyle konuşmasını istemiyor ki!
charlie yi zaten herkes seviyor. canım ya! gitarının herşeyin üstünde geliyor.:) valla jack mağaraları şanstan bulduğu için beni pek etkilemedi. ama babasının tabutunu parçalayınca yazık! dedim yani.
kate den herkes gıcık kapıyor galiba. o sahneyi ben de sevmedim zaten. ama katein sawyerla konuştuğu sahnenin ne olduğunu unuttum hatırlayan varsa yazabilir mi?
arkadaşlar bence şimdiden şu iyi karakter bu kötü demeyin herşeyin sebebi var bunlar belli olacak..sanırım dün 6. bölümdü..ama diğer haftalar süper ötesi bölümler sizi bekl,iyor heycanlanın bence..:happy0064
Dün akşam farkettimde Lostun değişik bir büyüsü var.İzledikçe seni etkisi altına alıyor ve bir sonraki bölümü heyecanla bekliyorsun.
Bunda karakterlerin gerçekçiliği geçmişlerinde yaşadıkları travmaların ve bana göre doğanında etkisi var.
Dün 5. bölümde Jackın geçmişini seyrederken,neden lider ruhlu ve doktor olması gerektiğini daha iyi anladım.Aslında Jack diğerlerine göre,bana daha normal görünmüştü.Adaya ilk düştükleri zaman tepkisi davranışları asabiyeti yok denecek kadar azdı.Belki doktor olmasından dolayı kendiyle fazla yüzleşemediği için tepkilerini göremedik.
Bende Charliyi sevdim.Etrafa zararsız kendine zararlı olan tiplerden.Luckla sahneleri hoştu.
Luckun gizemini ne zaman çözücez.Yanında 400 bıçak bulundurması domuz avına çıkması vede sanki ileri görüşlü birine benziyor.
Mağara fikri bana mantıklı geliyor.İnsan belli bir zamana kadar aç yaşayabilir ama susuz asla.Tabi kumsalda ateşin yanması için şuan en mantıklı çözüm nöbet tutmak...
Bu mağara ve kumsalda kalma ilerki bölümlerde epey sorun olacakmış gibi görünüyor.
Dün akşam izlerken farkettiğim diğer bir şeyse,bu kadar farklı insanın bir çoğunun kültürü aynı olsada,yaşadığı olaylar geçmişleri geleceğe dair beklentileri tamammen apayrı olan bu insanların herşeye rağmen bir arada yaşamaya çalışmaları baya zor olacak.
Merhaba arkadaşlar bir Lost izler olrak dzinin türkçe dublajlı halinden nefret ettim doğrusu..
Birinci sezonu yeniden izlemek de gerçekten çok heyecan verici oluyor benim için
yalnız belirteyim aldığım duyumlara göre TNT yakında D-smart'ta şifreli yayına geçecekmiş. Yani d-smart varsa izlemeye devam yoksa :()
yalcinersonmez 22-04-08, 13:56 Verildimi bilmiyorum ama 7. ve 8. bölümün özetini eklim dedim...Verildiyse Özür...:good:
7.Bölüm - The Moth
Locke, Charlie'nin uyuşturucu kullandığını anlamıştır. Bu bölümde Charlie geçmişini düşünür. Ünlü bir rock yıldızıdır ve hayatı şaşalı geçmektedir. Bu arada Locke, Charlie'nin sakladığı uyuşturucuyu bulur ve saklar. Avlanınrken Charlie Locke'ye yardım eder. Locke'nin amacı, Charlie'nin uyuşturucudan kurtulmasına yardımcı olmaktır. Ona istediğini yapabileceğini söyler. Charlie'nin tek isteği enkazda kaybolan gitarını bulmaktır ve Locke isterse buna ulaşabileceğini söyler. Charlie gerçekten de gitarını bulur ve çok mutlu olur.
Bu arada Jack ve Hurley, sahilde buldukları bit takım bavulları ve eşyaları mağalaralara taşımaya başlar. Charlie'de onlara yardım eder ama asıl amacı uyuşturucu veya hap bulmaktır. Jack mağaralardan birine girmiştir ve bir anda tavan çöker ve kayalar yuvarlanarak mağaranın girişini kapatır. Charlie ortadan kaybolmuştur, Jack ise mağarada mahsur kalmıştır. Charlie sahile koşarak çevredekilerden yardım ister. Herkes mağaraya koşar ve Jack'i içeriden çıkarmak için çalışmaya başlar. Charlie'nin de yardımlarıyla Jack mağaradan kurtulur.
8.Bölüm - Confidence Man
Hamile olan Claire'in sağlığından ve rahatından endişe duyan Charlie onu mağaraların olduğu yerdeki kamp alanına taşınmaya ikna etmeye çalışır. Claire ise kurtarma ekibinin onları görebileceği yerde yani kumsalda kalmaya kararlıdır. Bu arada, Shannon astım krizi geçirmeye başlamış ve zor nefes alır durumdadır. Kate, Sawyer'ın ilaçları bulduğunu söyler ve Sawyer'dan nefes açıcı ilacı vermesini isterler. Sawyer buna olumsuz yanıt verir. Shannon'un durumu ağırlaştıkça Jack, Kate ve Sayid Sawyer üzerinde baskı kurmaya başlar ancak sonuç alamazlar. En sonunda Jack ile Sayid, Sawyer'a sert davranarak ilaçların yerini söylettirmeye çalışır. Sawyer Katie'i ister ve ancak ona söyleyebileceğini belirtir. Kate gelir, Sawyer öpücük verirse ilaçların yerini tarif edeceğini belirtir öpüşürler ve Sawyer ilaçların onda olmadığını itiraf eder. Nefret edilen adam olmak istediği için böyle davranmıştır. Sayid öfkeden deliye döner ve Sawyer'ın üzerine saldırır ve elindeki bıçakla yaralar. Jack müdahale eder ve yarayı diker. Bu arada, bir süre önce bulduğu mektubu hatırlayan Kate durumu anlar. Sawyer'ın çocukluğunda büyük bir felaket meydana gelmiştir. Başka bir adamla ilişkiye giren annesi sevgilisiyle babasını dolandırmış. Babası gerçeği anladığında annesini vurup intihar etmiştir. Öte yandan Sun Gizlice Michael'e bir şeyler söyler ve bir süre sonra Michael elinde bir takım yapraklarla gelir. Sun bu yaprakları ezerek Shannon'ın göğsünü ovar ve bir yandan da koklatır. O sırada Jack gelir ve bunların okaliptüs yaprağı olduğunu anlar. Sun, Shannon'un hayatını kurtarmıştır. Gecmişiyle hesaplaşmaya girmeye başlayan ve Sawyer'a karşı davranıştan pişmanlık duyan Sayid ise bir süre kamptan uzaklaşmaya karar verir.
RKYglcgnyntmni 22-04-08, 14:32 :D
yau kamptan uzaklaşmak delilik..bi didişmeden durun işte orda...garip bi ada zaten.kutup ayısı bilem çıktı yani:D:Dama insanoğlu işte,geçinemezlerki bitürlü:D
ya lostun tabiki süper bi büyüsü var...daha önceden netten izliyodum.sonra dedim yazın öss belası geçince cdleri alıp dayımdan izlerim.baktım tnt sağolsun:Deh madem ayağıma kadar gelmiş izleyeyim dedim....eksik olan cdleri de alıp yaın baştan bakıcam bi:D50kere bile izlerim valla:D
bu arada claire nin bebeğinin babasıyla ilgili olay nedir,yani evli değilmiş ya.
6. bölümde Claire' i göremedik, acaba kumsalda mı kaldı? Charlie' nin yanında olduğunu umuyorum.:img-in_lo
Claire de mağaralarda ,Charlie'nin yanında merak etme:img-wink:
bu arada claire nin bebeğinin babasıyla ilgili olay nedir,yani evli değilmiş ya.
10. bölümde Claire'ın flashbacki var ,o zaman öğreniceksn bence bekle yoksa tadı kaçıyor :img-wink:
bu bölüm yine çok güzeldi. jack in gördüğü kişinin babası olduğuna çok şaşırdım. ama nasıl oluyor ki onu hiç anlamadım. charlie bu bölüm süperdi. özellikle de claire ve locke la olan diyalogları süperdi. clairenin de güvenini kazanmış oldu. o yakışıklı olanın adı herneyse bu bölümde gıcık kaptım ona ya. jacki falan kıskanıyor egoist bi yonu var heralde.:)
kate den de gıcık kapıyorum. hele de jackle olan o konuşması tam sinirimi bozdu. ilk başta mağaraya geliyorum dedi sonra da vazgeçti. gıcık işte!
sawyer süperdi shannon a çırpı diyişi superdi ya:good:
sanırsam sayide yine el-cezire diye hitap etti.
sawyer i jack in aksine daha çok seviyorum. nedenini bilmiyorum ama:icon_whis:)
charlienin onumuzdeki bölümlerde bağımlılığından dolayı çok zorlanacağını fragmanda gördüm. acaba ne zamana kadar bu sürecek? çünkü böyle bi charlie görmek istemiyorum :icon_sorr
sawyerin elinde gördüğüm bi mektup vardı. bu mektubun ne olduğunu ha |