Tüm Versiyonu Göster : Lost-1. Sezon Bölüm Yorumları (TNT)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6

nurche
28-04-08, 00:39
Pazartesi izlemiştim 5.-6.' yı ama şimdi tekrardan izlemek ayrı bir zevk.
Kate' in davranışlarını çözemedim bir türlü. Jack mağarada kalmak iyi fikir mi deyince evet falan dedi onunla kalıcakmış gibiydi ama kıyı da kaldı :O
İkizler olmasından herhalde :D

evet uyuz oldum öyle demesine
seçim yapsın ama kumsalda kalacak
bu kız dengesüz mü ne??:img-blush
jack iyiliğini düşünüyor
babasını görüyor yaa hack nolcak acep
tabuttan babası çıkmadı
babsu hotladu:img-pilot

bitanem_61
28-04-08, 12:43
Akşam izledim bir sürü arı saldırısına uğradım valla, pazartesi izleyenler burda yazmıştı ama bu kadar uzun düşünmedim , yüzlerce arı sokmasını gayet iyi bilirim, yine ucuz atlattı bence

Çinli kadında delimidir ne, yahu kaçma fırsatın varda niye gitmessin ki bu dengesiz adamla kalınırmı,aşk bu kadar mı kör eder gözlerini insanın:icon_whis

bide şu şişko var, hiç bir işyapmaz,sonrada şikayet eder, yalancılar yakınmış, ee o zaman sen git ordan su getir hergün

keti mevzuna hiç girmesekmi, kakkatten ne istedğini bilmiyor, hafif dengesiz, acaba bu kız ne etmiş ti daha evvel arandığına göre,birini mi vurdu ne

sarışın olan savyer mi (ingilizcem süperdir, belli oluyorsanırım) bence çok sevimli,her kesin gözünde onun yerini almak nasılmış,kötü olmak:img-icecr:img-icecr çok sevimli çok

bir adaya düşmüşsünüz birlik olup hep birlikte yaşamayı öğreneceğine illede ayrılacaklar, belki sonra beraber yaşamayı öğrenirler

Dilara_3
28-04-08, 15:51
dün tekrarı izledim efektler falan süper yaa:)keşke türkçe dublaj yapoarkende bu ejekfleri koysalar
Bugün de yeni bölümü varr:happy0064ben iyice tiryakisi oldum bu dizinin:img-icecr

tarchın
28-04-08, 16:29
eet 8. bölüm'ü özellikle orjinalinden izleyin derim ben,o fragmanlarda gösterilen Sawyer-Sayid-Jack-Kate sahneleri müthiş,özellikle o bölümü orjinal sesleri duyarak izlemenizi tavsiye ederim:img-wink:

Doğru diyorsunda evde herkez tv nin başına toplanıp seyrederken "yok ben orijinalini seyredeceğim" deyip (canı ciğer çeken kedinin kasaptan korkusundan dolayı ciğere uzaktan sulanması gibi:img-pilot) tv den uzak kalmayı malesef başaramıyorum. Aslında hiç sevmem dublajlı film seyretmeyi...
Ama merak işte ne yaparsın. Önce dublajlı seyredip sonra orijinalini kaydedip bir hafta boyunca orijinalini seyrediyorum ben de işte...:img-hyste

angel eyes
28-04-08, 16:30
bugün yeni bölüm var.
ve ben kaç gündür sabırsızlanıyorum.
sawyerı görmek için sanırım:P:P
bu akşam kimlerin flashbacklerini izleyeceğiz?

asi ruh
28-04-08, 20:04
bugün yeni bölüm var.
ve ben kaç gündür sabırsızlanıyorum.
sawyerı görmek için sanırım:P:P
bu akşam kimlerin flashbacklerini izleyeceğiz?

ya sorma arkadaşım aynen bende sabrsızlıkla bu günü bekliyodum umarım bi aksilik çıkmazda izleyebilirim ah ah allahım bu kadar yakışıklının bir arada olduğu bi adayada beni düşür yarabbim:img-blush:img-blushya bu arada bu filimdeki en talihsiz karekterlerden biride caharlie olsa gerek eroin kırizleri başlıycak bu bölümde onun işi iki kat dahada zor diğerlerine göre:img-cray::img-cray:

_yaseminci_
28-04-08, 21:41
bende diziyi yeni izlemeye başladımm
başlarda öyle normal bi dizi falan diyodum:) ama resmen bağımlısı oldum çok güzel,, değişik bir dizi ..

aslanselda
28-04-08, 23:12
OFF NE BÖLÜMDÜ AMA :img-in_lo

SAWYER'ıma üzüldüm bol bol:icon_sorr

bir insan bu kadar inat, bu kadar serseri ama bu kadar tatlı olabilir ancak :img-in_lo

niye böyle yapıyor, niye insanların inadına gidiyor derken, meğer nefret etmelerini sağlamak içinmiş,

o mektubu yazanda ta kendisiymiş.

KATE onu anladı, mektubun ve sawyer'in sırrını çözdü, helal olsun kate, çok zekiymiş.

hiç bitmesin istedim, o kadar sürükleyici bir dizi ki, saatlerce devam etse gıkım çıkmadan izleyebilirim.

kate kime aşık diye sorulmuş, arkadaşlar henüz kimseye aşık değil, hatta ilerleyen sezonlardakiler bile kime aşık olduğunu daha anlayamamışlar.

aslına bakarsanız birine aşık olması için çok erken, ki aşık olan insan, bir ona bir buna gitmez.

sadece o an içinden ne geliyorsa öyle hareket ediyor sanıyorum, gönlünün yarısı mantıklı jack'te, diğer yarısı, uçarı, serseri, çekici sawyer'da olacak gibi görünüyor.

jack'e birşey olacak diye kendini kaybetti, elleriyle taşları toprakları kazıdı, jack'in boynuna nasıl da atladı

ama sawyer'in başında bekledi, onu izledi, mektubun sırrını çözdü ve onu öpüşünü anlatmama gerek yok sanırım :img-blush hiçte zoraki bir öpücük değildi.

yeni fragmanı da gösterdiler, bir dahaki bölüm yeni konuklarımızı izleyeceğiz anlaşılan, bir an sayid çıkacak mı demiştim ama çıkmıyor, sadece yaptıklarından kendinden korktu ve adayı keşfe çıkıyor ama başınada çok şey geliyor.

bir dahaki haftayı ve sawyer'ı iple çekiyorum.

Duygu$
28-04-08, 23:15
OFF NE BÖLÜMDÜ AMA :img-in_lo

SAWYER'ıma üzüldüm bol bol:icon_sorr

bir insan bu kadar inat, bu kadar serseri ama bu kadar tatlı olabilir ancak :img-in_lo

niye böyle yapıyor, niye insanların inadına gidiyor derken, meğer nefret etmelerini sağlamak içinmiş,

o mektubu yazanda ta kendisiymiş.

KATE onu anladı, mektubun ve sawyer'in sırrını çözdü, helal olsun kate, çok zekiymiş.

hiç bitmesin istedim, o kadar sürükleyici bir dizi ki, saatlerce devam etse gıkım çıkmadan izleyebilirim.

kate kime aşık diye sorulmuş, arkadaşlar henüz kimseye aşık değil, hatta ilerleyen sezonlardakiler bile kime aşık olduğunu daha anlayamamışlar.

aslına bakarsanız birine aşık olması için çok erken, ki aşık olan insan, bir ona bir buna gitmez.

sadece o an içinden ne geliyorsa öyle hareket ediyor sanıyorum, gönlünün yarısı mantıklı jack'te, diğer yarısı, uçarı, serseri, çekici sawyer'da olacak gibi görünüyor.

jack'e birşey olacak diye kendini kaybetti, elleriyle taşları toprakları kazıdı, jack'in boynuna nasıl da atladı

ama sawyer'in başında bekledi, onu izledi, mektubun sırrını çözdü ve onu öpüşünü anlatmama gerek yok sanırım :img-blush hiçte zoraki bir öpücük değildi.

yeni fragmanı da gösterdiler, bir dahaki bölüm yeni konuklarımızı izleyeceğiz anlaşılan, bir an sayid çıkacak mı demiştim ama çıkmıyor, sadece yaptıklarından kendinden korktu ve adayı keşfe çıkıyor ama başınada çok şey geliyor.

bir dahaki haftayı ve sawyer'ı iple çekiyorum.

yeni konuklarımız derken neyi kastettin cnm?

ayrıca söylediklerine kelimesi kelimesine katılyıorum :) ben de ilk izleyişte o mektubu hiç kendinin yazıcağına ihtimal vermemiştim

suee
28-04-08, 23:15
iyi geceler herkese...

2 süper bölüm birden izledik bence bu akşam.yorumlarıma geçiyim hemen..

charlienin hikayesi üzdü beni.doğru yolu seçecekken abisine kandı abisi kurtulmuş o batağa saplanmış yazık:icon_sorr
ama bay locke un verdiği irade dersine bayıldım:good:neyseki charlie kötü biri değil.işe yaradı çabalar:good:

jacke gelirsek:icon_whisonun sahnelerine bayıldım.kolunun takılması sahnesi beni acayip etkiledi sanki kolumda bir sancı hissettim o an(abarttım mı ne:img-hyste)kate e kızıyorum ama yazık o da çok kötü oldu haberi duyunca.jacki seviyor da işteee....:icon_whis

sawyerın hikayesi de beni baya etkiledi..o küçük çocuğu kendisine benzetti besbelli anlaşmayı bozduğuna göre.:icon_whis
spoiler içerikli avi çalışmalarında neden james ford yazdığını şimdi anladım:)

sayid in çabaları boşa gitti yine:icon_whisama trailer ı gördüm yeni katılımlar olacak haftaya.gelecek yeni kişiler sayidin planını bozanlar olmalı:icon_whis

bu arada sayid ve sawyer sahneleri de harikaydı:good:orjinalini de kesinlikle izliycem...artı sawyer ın bıçakla yaralandığı sahnede bi fena oldum.jack in parmakları sawyer ın damarlarında gezdi resmen:img-swoon

aslanselda
28-04-08, 23:19
yeni konuklarımız derken neyi kastettin cnm?

ayrıca söylediklerine kelimesi kelimesine katılyıorum :) ben de ilk izleyişte o mektubu hiç kendinin yazıcağına ihtimal vermemiştim

CNM FRAGMANI İZLEMEDİN Mİ??

adada yaşayan başkaları da varmış, bunu söyledi ve gösterdi, ortalıkta bubi tuzakları var hatta, sanırım sayid de yakalanıyor.

ve sahilde sadece SAWYER & KATE kaldı arkadaşlar :img-in_lo:img-blush bilmem anlatabildim mi??:img-hyste

nurche
28-04-08, 23:23
kate jack'i seviyor,
ama sawyerın yanına niye gitti yaa bu kız dengesüzz:img-blush
yani nasıl duyar duymaz fırladı hemen
sawyer çok kötü şeyler yaşamış üzüldüm onun için
bir insanın kendine böyle bir mektup yazması
cesaret gerektirir helal olsun...
charlie neler yaşamış öyle ona da üzüldüm..
claire için fıstık ezmesi buldu canım yaa
locke'un konuşmasına bayıldım charlie ile
ben şimdi sayid ile adadakilerin
bir daha karşılaşıp karşılaşamayacağını merak ediyorum
sawyer'ın jack'e sen burda olsaydın ben sana yardım etmezdim demesi
sinirime dokundu.:img-tomat
ama jack'ten bir insanlık dersi aldı...:happy0064

-şEkEr-
28-04-08, 23:27
Bu gün gerçeketn çok güzel bölümler izledik ama açıkçası 8.bölümü pek beğenemedim,ben nedense sawyerden sıkılıyorum:icon_whisama 7.bölümede gözümü ayırmadım takıldım kaldım Tvye:img-wink:Ben zaten charlieci olduğum için flashbackleri pür dikkat izledim
gerçekten charlienin geçmişi çok ilginç olanlar falan,o liv denen adamı hiç sevemdim sonlarda gördüğümüz gibi aile babası olmuş ama kendini köşeyede çekmiş,hiç charlieye yaptıklarını üstlenmedi,şu an charlienin bulunduğu durumdan liv sorumlu
-esrar kullanmasından
-uçağa binmesinde....
charlie belki livi dinleseydi o adda olmayacaktı:icon_sorr

locke'u her geçen gün daha çok sevmeye başlıyorum gerçeketn çok zeki ve özgüveni olan bir adam
o kozayla ilgili anlattıkları gerçekten çok etkileyiciydi,ama nedense o an charlieyi pek etkileyemedi ama bence bu normal bir şey çünkü charlie esrarı kullandığı için onun psikolojisi o an dha farklı doğal olarak,bence charlie oylanmalı,özelliklede bu konuda ona locke ve jack yardımcı olamlı charlieninde dediği gibi onun işe yarıyacak şeylr yapmasını sağlamalılar
avlanmalara lockeyle gitmeli mesela zaten lockeda onu oyalamaya çalışıyor belli:img-wink:
Charlie hayatımda gördüğüm en gerçekçi müzisyenlerden biri:img-in_logerçeketende çok güzeldi live dedikleri"ben müzik yapmak istiyorum":img-in_lo

bu bölümlerin yıldızlarını belirledim charlie-boonue:img-in_lo:img-in_lo
ikiside gerçeketn çok iyi işler çıkardı heel shan ile bonun sahnelerinde ağlamaklı oldum:img-cray:ama gerçektende bonun shan için yaptıkları çok etkileyiciydi shanın ona beni yalnız bırakma falan demesi çok güzeldi:img-in_lo

sawyere bir türlü acıyamıyorum geçmişte bir şeyler yaşamış olabilir ama yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi gerçektende sanki küçük dünyayı o yaratmış gibisinden tavır takınması çok sinirime gidiyor:hıh

Charlie ile Claire:img-in_lo=çok hoştu son sahneleri o kavanozun dibini sıyırmaları kadar doğal bir romantizim olamaz=)charlie gittikçe claireyle ilgilenmeye başlıyor,eşyalarını toplaması götürmesi flan çok güzeldi şimdi kardeş kardeş güzel sahnelerini görürüz onların=)birde bebek doğsa!acba bebek bu sezon doğar mı?

aslanselda
28-04-08, 23:29
kate jack'i seviyor,

arkadaşlar, kate'in jacke aşık olmasını istemenizi çok iyi anlarım :D ama seviyor aşık demeniz şu an için yersiz, çünkü az öncede söyledim, aşık insan kate'in yaptıklarını yapmaz, şu anda en çok jack ile samimi olduğu için ona çok yakın, bir elektriklenme var burası inkar edilemez. Apaçık ortada.

ama ilerleyen bölümlerde sawyer'da girecek bu elektriklenmeye, peki öpüşmeyi nasıl karşılıyorsunuz, hiç zoraki bir öpüşme gibi miydi:img-blush kesinlikle değildi.

kate hep ikisinin arasında kalacak bu çok açık ama birine aşık demek çok zor, çünkü hiçbirimiz birine aşıkken diğeriyle olmayız.

ama kate çok kızacağımız ortada, ben şimdiden sinirleniyorum, çünkü ikisinide kullanmış olacak.:icon_sorr

mektubu kendisine yazmamış cnm, annesiyle babasını dolandıran onları ayıran dolandırıcıya yazmış. O kişinin adı sawyer'mış, onun intikamını almak için uğraşırken kendi aynı duruma düşmüş, adını da sawyer koymuş.

yani kısacası o kendinden nefret ediyor aslında, o yüzden de insanların kendisinden nefret etmesini sağlamaya çalışıyor, aslında çok iyi biri, bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz buna eminim. Gerçek sawyer ortaya çıkacak:img-blush

sawyer o sözü jack'e bilerek söyledi, ben senin yerinde olsam ölmene izin verirdim diye, çünkü jacke aynısını yapmasını istedi, sawyer'in kavgası kendisiyle bu çok açık. Yoksa jacke aslında bir kastı olduğundan değil, kendi intikam uğruna yanlış yapmış, zamanında yaşadığı çocukluğundaki acı hikayeyi başka bir çocuğa yaşatmış, bu yüzden de öfkesi kendisine, jack'e yada başkalarına değil, saldırganlığı da bu yüzden, jack'in çok iyi olması kahraman olması ona kendini hatırlatıyor ve bu ezikliğinden bunu yapıyor. Aslında o kötü değil, hemde hiç değil.

Duygu$
28-04-08, 23:29
CNM FRAGMANI İZLEMEDİN Mİ??

adada yaşayan başkaları da varmış, bunu söyledi ve gösterdi, ortalıkta bubi tuzakları var hatta, sanırım sayid de yakalanıyor.

ve sahilde sadece SAWYER & KATE kaldı arkadaşlar :img-in_lo:img-blush bilmem anlatabildim mi??:img-hyste

ya ben o bitiş yazısı çıkınca kapadım fragmanları güzel yapıolar, insan olayları bilse bile izlemek istio ama ben unuttum :D

locke'ın charlie'ye o kozayla ilgili verdiği öğüt çok güzel bi dersti aslında, ben çok etkileniyorum o sahneden, ve de bölümün sonunda o pervane(orjinal altyazıda "güve" olarak geçiyordu) uçup gitti :) tam da charlie uyuşturucuyu ateşe attıktan sonra..ne de güzel bi araya getirmişler bu iki benzerliği :)

sarıseren
28-04-08, 23:30
Yine süper bölümler izledik.

Charlie'ye ben de üzüldüm.Aslında uyuşturucuya abisi yüzünden başlamış.Ve sonra abisi öyle gözlüklü,sakin bir tip görünce de çok şaşırdım.Nasılmış nasıl olmuş:icon_whisCharlie'nin Jack'i kurtarması da güzel.İlk bakıldığında biraz korkak biri gibi duruyor ama o mağaranın içine herkes girmez...

Bu bölüm Sawyer'ı bol bol görebildik.Onun adına üzüldüm.Mektubu kendi yazdığını benim de aklımdan hiç geçmedi.Ayrıca Sayid o bıçağı nasıl koluna sapladı öyle:icon_sorrTabi Sawyer'da da suç var.Hem ilaçların yerini bilme hem biliyormuş gibi bir de Kate'i öp :D

elifc
28-04-08, 23:32
8. bölüm müthişti:happy0064şuana kadar ki en iyi bölümdü bence zaten ilk izlediğimde de buna kanaat getirmiştim:img-wink:
Sawyer-Sayid-Jack-Kate sahneleri müthişti insan gerçekten nefesini tutarak izliyor:img-wink:Sawyer'ın bu kötülüğü kendini cezalandırma yöntemi ne yazıkki:icon_sorrherkesi kendinden nefret ettirmeye çalışıyor :icon_sorrKate ve Sawyer'ın öpüşme sahnesi bombaydı böyle bir adam olamaz ya boş yere hem o kadar işkenceye maruz kaldı hem de bunun ardından istediği şey Kate'i öpmek:img-in_lo
Sayid de kendine verdiği sözleri,yeminleri çiğnemiş oldu işkence yaparak:icon_sorr
ayrıca Kate ve Jack konuşmasında Kate ,Sawyer için aramızda bir bağ olduğunu düşünüyor dedikten sonra Jack'in var mı? demesi beni koparmıştı,şimdi yine çok güldüm:img-hystebir de Jack kanamayı durdurmak için Sawyer'ın kolunu tutarken Sawyer zaten öpüştük dedikten sonra Jack'in yüz ifadesi çok hoştu:img-hyste
ne olursa olsun ben seviyorum bu aşk üçgeniniya:img-hyste

ayrıca Charlie ve Claire sahneleri inanılmaz şirindi:img-in_loBoone ve Shannon sahneleri de bir o kadar duygusal ,hep kavga etseler de Boone hep laf söylese de ne kadar endişelendi shannon için....

7. bölüme gelirsek Charlie'nin hayat hikayesi de oldukça üzücü...ama neyseki Locke sayesinde doğru yolu buldu gibi...

bu arada Jack mağaradan çıktıktan sonra Kate'in koşup ona sarılması ve onun için bu kadar endişelenmesi müthişti:img-in_lo

Duygu$
28-04-08, 23:34
kate jack'i seviyor,

bişi sölemek istedim, yanlış anlamışsın sanırım, sawyer o mektubu kendine yazmadı, çocukken aynı şeyler onun başına gelmiş, çocukken bunu ona yapan adama yazdı, ama gene bi nevi senin dediğin doğru :) kendine yazmış oluyo ama yanlış anlamışsan diye söyliyim dedim

evet dediğin doğru jack zaten sayid işkence yaparken sayidi durdurdu, cnm jack'im ya :)

nurche
28-04-08, 23:37
locke'u her geçen gün daha çok sevmeye başlıyorum gerçeketn çok zeki ve özgüveni olan bir adam
o kozayla ilgili anlattıkları gerçekten çok etkileyiciydi,ama nedense o an charlieyi pek etkileyemedi ama bence bu normal bir şey çünkü charlie esrarı kullandığı için onun psikolojisi o an dha farklı doğal olarak,bence charlie oylanmalı,özelliklede bu konuda ona locke ve jack yardımcı olamlı charlieninde dediği gibi onun işe yarıyacak şeylr yapmasını sağlamalılar
avlanmalara lockeyle gitmeli mesela zaten lockeda onu oyalamaya çalışıyor belli:img-wink:

bu bölümlerin yıldızlarını belirledim charlie-boonue:img-in_lo:img-in_lo
ikiside gerçeketn çok iyi işler çıkardı heel shan ile bonun sahnelerinde ağlamaklı oldum:img-cray:ama gerçektende bonun shan için yaptıkları çok etkileyiciydi shanın ona beni yalnız bırakma falan demesi çok güzeldi:img-in_lo

sawyere bir türlü acıyamıyorum geçmişte bir şeyler yaşamış olabilir ama yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi gerçektende sanki küçük dünyayı o yaratmış gibisinden tavır takınması çok sinirime gidiyor:hıh

sana tamamen katılıyorum
bence charlie bu bölüm kendini ilk defa işe yarar hissetti
ve mutlu oldu claire ile yakınlaşmaları çok etkileyiciydi
onu düşünmesi mağraya götürmesi onu harikaydı
bon'da süperdi kardeşi için bişiler yapması süperdi
kardeşine geçen bölümlerden kıl olsamda
onun sun sayesinde atlatması güzeldi
sun'ın kocasına uyuz oluyorum he acayip adam yaa
sanki karısı kötü bişi yapmış
sawyer'a gelince kate öpmek için yaptıkları
ve jack'i kıskanması beni uyuz etti:img-blush
ukala tavrını bıraksa süper olacak:img-in_lo
bi de jack öpüştük lafına çok bozuldu yaa
bende olsam bende bozulurdumm

elifc
28-04-08, 23:38
sawyer o sözü jack'e bilerek söyledi, ben senin yerinde olsam ölmene izin verirdim diye, çünkü jacke aynısını yapmasını istedi, sawyer'in kavgası kendisiyle bu çok açık. Yoksa jacke aslında bir kastı olduğundan değil, kendi intikam uğruna yanlış yapmış, zamanında yaşadığı çocukluğundaki acı hikayeyi başka bir çocuğa yaşatmış, bu yüzden de öfkesi kendisine, jack'e yada başkalarına değil, saldırganlığı da bu yüzden, jack'in çok iyi olması kahraman olması ona kendini hatırlatıyor ve bu ezikliğinden bunu yapıyor. Aslında o kötü değil, hemde hiç değil.

eet kesinlikle haklısın arkadaşım....Sawyer,onu Jack kendisini bırakıp gitsin,nefret etsin diye söyledi....Hayatında nefret ettiği adama dönüşmüş,yaşadıkları hiç de kolay değil....mektup çok duygusaldı bence:icon_sorr

Duygu$
28-04-08, 23:40
Bu gün gerçeketn çok güzel bölümler izledik ama açıkçası 8.bölümü pek beğenemedim,ben nedense sawyerden sıkılıyorum:icon_whisama 7.bölümede gözümü ayırmadım takıldım kaldım Tvye:img-wink:Ben zaten charlieci olduğum için flashbackleri pür dikkat izledim
gerçekten charlienin geçmişi çok ilginç olanlar falan,o liv denen adamı hiç sevemdim sonlarda gördüğümüz gibi aile babası olmuş ama kendini köşeyede çekmiş,hiç charlieye yaptıklarını üstlenmedi,şu an charlienin bulunduğu durumdan liv sorumlu
-esrar kullanmasından
-uçağa binmesinde....
charlie belki livi dinleseydi o adda olmayacaktı

Charlie hayatımda gördüğüm en gerçekçi müzisyenlerden biri:img-in_logerçeketende çok güzeldi live dedikleri"ben müzik yapmak istiyorum":img-in_lo

bu bölümlerin yıldızlarını belirledim charlie-boonue
ikiside gerçeketn çok iyi işler çıkardı heel shan ile bonun sahnelerinde ağlamaklı oldum:img-cray:ama gerçektende bonun shan için yaptıkları çok etkileyiciydi shanın ona beni yalnız bırakma falan demesi çok güzeldi

sawyere bir türlü acıyamıyorum geçmişte bir şeyler yaşamış olabilir ama yaptıkları yenilir yutulur cinsten değildi gerçektende sanki küçük dünyayı o yaratmış gibisinden tavır takınması çok sinirime gidiyor

Charlie ile Claire:img-in_lo=çok hoştu son sahneleri o kavanozun dibini sıyırmaları kadar doğal bir romantizim olamaz=)charlie gittikçe claireyle ilgilenmeye başlıyor,eşyalarını toplaması götürmesi flan çok güzeldi şimdi kardeş kardeş güzel sahnelerini görürüz onların=)birde bebek doğsa!acba bebek bu sezon doğar mı?

acaba doğar mı :)
walla zaten gruplarda da var lostun 4 yakışıklısı hem charlie hem boone hem jack hem sawyer hepsi harika yakışıklı :) hatta dizideki herkes çok güzel, yani çirkin adam bulamassın :)

o konserde liam şarkıyı aldı götürdü derken charlie'nin susması ve ölece kalması beni çok üzdüü yazık ya

nurche
28-04-08, 23:42
bişi sölemek istedim, yanlış anlamışsın sanırım, sawyer o mektubu kendine yazmadı, çocukken aynı şeyler onun başına gelmiş, çocukken bunu ona yapan adama yazdı, ama gene bi nevi senin dediğin doğru :) kendine yazmış oluyo ama yanlış anlamışsan diye söyliyim dedim

evet dediğin doğru jack zaten sayid işkence yaparken sayidi durdurdu, cnm jack'im ya :)

yoo hayır doğru anladım sanırsam:img-blush
şimdi yanlış hatırlamıyorsam sawyer dedi ki
19 yaşımda birilerine borcum vardı
bu yüzden bende o adamın yaptığını
zengin kocalı bir kadın buldum dedi
o adamdan bir farkım kalmadı dedi
bu yüzden ben o adama değil de
aslında kendine yazdığını söyledim

bi de onun kanamasını durdurdu
ama yine yaranamaz yaa
sawyer onun yerinde olsaydı onu ölüme terk ederdi
o çukara düştüğünü biliyordu yardım etmedi
kate söyledi allahtan
bi de bu kate bi jack'ime sarılıyor
bir gidiyor sawyer'ı öpüyor:img-cray:

elifc
28-04-08, 23:44
o konserde liam şarkıyı aldı götürdü derken charlie'nin susması ve ölece kalması beni çok üzdüü yazık ya

eet kesinlikle katılıyorum,Charlie'yi hiçe saydı ....Driveshaft benim dedi:img-tomat
bütün uyarılarına rağmen Charlie'yi dinlemedi.....Charlie,işler yolunda gitmezse bırakıcaz demişti üstelik o da söz vermişti ama bırakmak yerine Charlie'yi de kendi batağına çekti.....

gosde_
28-04-08, 23:45
Bu akşam ki bölümler çok güzeldi
+9/10. bölümlerde ayrı güzel olacak gibi fragmanında adada yalnız değiller diyordu

Öncelikle Sawyer'ın hikayesini merak ediyordum ve 8.bölümde öğrendik
Çokta acıklıymış Kate de acıdı ona (birde ona Çilli demesine bayılıyorum:))
Gerçek adıda Sawyer değilmiş
Herhalde geçmişten en çok edindiğimiz bilgi Sawyer'ındı ya da bana öyle geldi
Gerçi yinede bu yüzden nefes açıcılar konusunda bu kadar adice davranmasına ve Kate'i öpmesine gerek yoktu ama bu da onun karakteri işte

Jack kolunun kanamasını durdurmaya çalışırken Sen burda yatıyor olsaydın ölmeni seyrederdim diyor İşte bu Sawyer dedirtiyor insana:)

Ben bu bölümde Sayid'e kimin vurduğunu(Locke'un dediği gibi Sawyer sigara ile geç patlatıp vurdu mu gerçekten?) ve son kısımda nereye gitmekten bahsettiğini anlamadım..

nisa 60
28-04-08, 23:46
ben en çok bu haftaki bölümleri beğendim müthişti gerçekten loche charliye anlattığı koza ile ilgili sahneler süperdi ama ama en güzeli tabiki sawyer:love05:ne kadar farklı biri insanların ondan nefret etmelerini istiyor . sait sawyerın kolunu kestiği zaman ben resman bayılıyodum :img-swoon kan tuttu valla her geçen bölüm biraz daha sawyer hayran oluyorum charlie ve sawyer ın hikayeleri müthişti ayrıca sait in kafasına sopa ile vuran kişininde loche olduğunu düşünüyorum kate ve sawyerda çok yakışıyolar:img-in_lo

elifc
28-04-08, 23:47
ama yine yaranamaz yaa
kate söyledi allahtan

aslında mağaranın altında kaldığını söylemeye gitti ama Kate yüzünden söylemedi....Kate o saçma tavrı takınıp öyle laflar etmeseydi ki onun sırrını öğrenmeden önce böyle davranması doğal ,daha çabuk haberi olucaktı.....bunu Kate kendisi yaptı:icon_whis

ben Kate'e %100 hak veriyorum...Jack'ten oldukça hoşlandı ama Sawyer'a da yardım etmek istiyor ayrıca bu adamdan etkilenmemek mümkün mü ya:img-in_lo:img-in_lo

suee
28-04-08, 23:48
Ben bu bölümde Sayid'e kimin vurduğunu(Locke'un dediği gibi Sawyer sigara ile geç patlatıp vurdu mu gerçekten?) ve son kısımda nereye gitmekten bahsettiğini anlamadım..

walla gözdecim ben pek de emin değilim bu işi sawyer ın yaptığından...tamam sawyer muzur kötü çocuk ama bunu yapmamıştır:)
bence gelecek hafta ortaya çıkacak olan yeni karakterlerin parmağı var bu işte:icon_whis:icon_whis

aslanselda
28-04-08, 23:48
yoo hayır doğru anladım sanırsam:img-blush
şimdi yanlış hatırlamıyorsam sawyer dedi ki
19 yaşımda birilerine borcum vardı
bu yüzden bende o adamın yaptığını
zengin kocalı bir kadın buldum dedi
o adamdan bir farkım kalmadı dedi
bu yüzden ben o adama değil de
aslında kendine yazdığını söyledim

ama yine yaranamaz yaa
kate söyledi allahtan

O MEKTUBU 19 YAŞINDAYKEN DEĞİL küçükken yazmış o sawyer denen dolandırıcıya :D

sawyer olsa jacke ölüme terketmezdi, adım kadar eminim, onu jack kendisi için yapsın diye söyledi.

üstelik evet belki direk gidip jacke yardım etmedi ama gerçekten kate söylemek için gitmişti ama kate her zamanki gibi (o da kendince haklı) sawyer'i tersleyince sawyer buna çok bozuldu ve de yalan söyledi, yardım etmek için geldiğini söyledi, sonrada fırsatı geldiğinde kate üzmek istercesine (ki öyle) jack'in mağarada kaldığını söyledi.

kate için daha çok şeyler göreceksiniz hazırlıklı olun :D bu hiçbir şey.

asi ruh
28-04-08, 23:50
8. bölüm müthişti:happy0064şuana kadar ki en iyi bölümdü bence zaten ilk izlediğimde de buna kanaat getirmiştim:img-wink:
Sawyer-Sayid-Jack-Kate sahneleri müthişti insan gerçekten nefesini tutarak izliyor:img-wink:Sawyer'ın bu kötülüğü kendini cezalandırma yöntemi ne yazıkki:icon_sorrherkesi kendinden nefret ettirmeye çalışıyor :icon_sorrKate ve Sawyer'ın öpüşme sahnesi bombaydı böyle bir adam olamaz ya boş yere hem o kadar işkenceye maruz kaldı hem de bunun ardından istediği şey Kate'i öpmek:img-in_lo
Sayid de kendine verdiği sözleri,yeminleri çiğnemiş oldu işkence yaparak:icon_sorr
ayrıca Kate ve Jack konuşmasında Kate ,Sawyer için aramızda bir bağ olduğunu düşünüyor dedikten sonra Jack'in var mı? demesi beni koparmıştı,şimdi yine çok güldüm:img-hystebir de Jack kanamayı durdurmak için Sawyer'ın kolunu tutarken Sawyer zaten öpüştük dedikten sonra Jack'in yüz ifadesi çok hoştu:img-hyste
ne olursa olsun ben seviyorum bu aşk üçgeniniya:img-hyste

ayrıca Charlie ve Claire sahneleri inanılmaz şirindi:img-in_loBoone ve Shannon sahneleri de bir o kadar duygusal ,hep kavga etseler de Boone hep laf söylese de ne kadar endişelendi shannon için....

7. bölüme gelirsek Charlie'nin hayat hikayesi de oldukça üzücü...ama neyseki Locke sayesinde doğru yolu buldu gibi...

bu arada Jack mağaradan çıktıktan sonra Kate'in koşup ona sarılması ve onun için bu kadar endişelenmesi müthişti:img-in_lo

ya valla elif cim o kadar güzel hislerime tercüman olmuş ve söylemek istediğim şeyleri yazmışsınki benim bi daha yazmama gerek kalmadı doğrusu ama bende başta herne kaddar kate sinir olsamda sonraki aşk üçkeni benide heycanlandırmaya başladı bölümler ilerledikce zaten dizideki karekterlerin yakın geçmişteki hikayeleri veriliyo ve neden böyle oldukları anlaşılıyo ya bu arada chalie nin hikayesi çok dramatikti cidden ama dizinin her geçen bölümü biraz daha sınırları zorluycağa benziyo gerçektende

aslanselda
Gerçi yinede bu yüzden nefes açıcılar konusunda bu kadar adice davranmasına ve Kate'i öpmesine gerek yoktu ama bu da onun karakteri işte

Jack kolunun kanamasını durdurmaya çalışırken Sen burda yatıyor olsaydın ölmeni seyrederdim diyor İşte bu Sawyer dedirtiyor insana:)

o adice davranmadı, amacı herkesi kendi üstüne salmaktı, yoksa niye gidip dayak yesin, işkenceye maruz bıraksın kendini, söylerdi değil mi??

o kadar açıklama yapıyorum ama anlamak istenmiyor sanırım sawyer.

nurche

sawyer'a ne kadar uyuz olsamda
ben sawyer'ın yaptığını düşünmüyorum
bence locke başından savmak için yaan söylemiş de olabilir
eğer sawyer olsa neden bu adada kalmak istesin ki
gelecek bölüm ortaya çıkması büyük ihtimal:img-wink:

aslanselda
28-04-08, 23:52
ben en çok bu haftaki bölümleri beğendim müthişti gerçekten loche charliye anlattığı koza ile ilgili sahneler süperdi ama ama en güzeli tabiki sawyer:love05:ne kadar farklı biri insanların ondan nefret etmelerini istiyor . sait sawyerın kolunu kestiği zaman ben resman bayılıyodum :img-swoon kan tuttu valla her geçen bölüm biraz daha sawyer hayran oluyorum charlie ve sawyer ın hikayeleri müthişti ayrıca sait in kafasına sopa ile vuran kişininde loche olduğunu düşünüyorum kate ve sawyerda çok yakışıyolar:img-in_lo

süpersin arkadaşım, sawyer oradan ayrılmak istemiyor olsaydı sahilde uçağı beklemek için kalmazdı, locke seviyorum, çok tecrübeli bilge birisi, herkese öğütler veriyor ama sayidi sawyer'a karşı kışkırtması çok yanlıştı.

ki bence sayide vuran sawyer'da değildi, eğer birisinin o adada kalmak istemesi gibi birşey sözkonusuysa, bunu isteyen en çok kişi ANCAK LOCKE'in kendisidir.

ÇÜNKÜ HAYALLERİ BUNUN ÜSTÜNE KURULUYMUŞ.

Duygu$
28-04-08, 23:53
ya bu arade yeni izleyen, yani dublajdan izleyen arkadaşların çoğu katei sevmio, ama aslında orjinalden izleyenler tahmin ediyorum seviyolar, bu katein sesinden kaynaklanıo die düşünüyorum :D ben bile o kdr sevdiğim kızdan nefret etmeye başladım, tonlamalar falan öyle gıcık öyle itici bi sesle verilmiş ki, yoksa bence o kız çok tatlı, iyi bi kız aslında..katil falan olması hiçbişiyi deiştirmio, kendini beenmişde deil, ama dediğim gibi tonlamada sorun ar kanımca :D

elifc
28-04-08, 23:53

aslında Locke'un dediğini düşünmek lazım...sana vuran kişi burda kalmamızdan yararlanan,burda kalmayı isteyen biri dedi....şuana kadar yayınlanan bölümleri düşünüp bir cevap bulmak çok kolay bu soru için:img-wink:hep diyorum Locke'un konuşmalarına dikkat etmek lazım,çok iş var bu adamda:img-wink:
Sayid ormana ve adanın diğer kısımlarına gidip orada ne olduğunu öğrenmeye ve adanın haritasını çıkarmaya çalışacağını söyledi Kate'e giderken....

asi ruh
28-04-08, 23:55
sawyer'a ne kadar uyuz olsamda
ben sawyer'ın yaptığını düşünmüyorum
bence locke başından savmak için yaan söylemiş de olabilir
eğer sawyer olsa neden bu adada kalmak istesin ki
gelecek bölüm ortaya çıkması büyük ihtimal:img-wink:

ya şöyle bişey varki bence sawyer ın adadan kurtulmak gibi bi derdi yok gitmek istediği yada dönmek istediği bi yer yok bu o kadar bellikive bende cidden sait in kafasına vuran kişinin kim olduğu konusunda kararsız kaldım sawyer diye düşünüyorum ama bi taraftanda o bunu yapacak biri gibi görünsede yapmaz diyede düşünmüyo değilim doğrusu:icon_sorr:icon_sorr

nisa 60
süpersin arkadaşım, sawyer oradan ayrılmak istemiyor olsaydı sahilde uçağı beklemek için kalmazdı, locke seviyorum, çok tecrübeli bilge birisi, herkese öğütler veriyor ama sayidi sawyer'a karşı kışkırtması çok yanlıştı.

ki bence sayide vuran sawyer'da değildi, eğer birisinin o adada kalmak istemesi gibi birşey sözkonusuysa, bunu isteyen en çok kişi ANCAK LOCKE'in kendisidir.

ÇÜNKÜ HAYALLERİ BUNUN ÜSTÜNE KURULUYMUŞ.

evet çünkü adada kalmak isteyen ve herkese kendini ispatlamak isteyen kişi bence loche ayrıca sawyerin küçük çoçuğu gördüğü andaki tepkisi müthişti:img-cray:

nurche
O MEKTUBU 19 YAŞINDAYKEN DEĞİL küçükken yazmış o sawyer denen dolandırıcıya :D

ben 19 yaşında yazdı demedim ki
anlamıyorsun beni sanırsam
kendisi 19 yaşında bu adam gibi davrandı
mektup biraz da kendne gibi olmadı mı?
yani neden james ford yerine sawyer ismini kullanıyor
bi bakıma o dolandırıcıya benzedi:img-wink:
yanlışsam söyle..
(tabi ki o adama yazdı mektubu)

elifc
28-04-08, 23:56
ya bu arade yeni izleyen, yani dublajdan izleyen arkadaşların çoğu katei sevmio, ama aslında orjinalden izleyenler tahmin ediyorum seviyolar, bu katein sesinden kaynaklanıo die düşünüyorum :D ben bile o kdr sevdiğim kızdan nefret etmeye başladım, tonlamalar falan öyle gıcık öyle itici bi sesle verilmiş ki, yoksa bence o kız çok tatlı, iyi bi kız aslında..katil falan olması hiçbişiyi deiştirmio, kendini beenmişde deil, ama dediğim gibi tonlamada sorun ar kanımca :D

bende de tam tersi oldu,ben daha önce orjinalinden izlemiştim bölümleri ,o zamanlar pek sevememiştim Kate'i ama özellikle bu bölüm çok sevdim nedense:icon_whisheralde bu bölüm Kate flashback'i olmadığı içindir...çünkü onun fb lerini görünce nasıl biri olduğunu görüp sinir oluorum:icon_whis

nurche
28-04-08, 23:57
ya şöyle bişey varki bence sawyer ın adadan kurtulmak gibi bi derdi yok gitmek istediği yada dönmek istediği bi yer yok bu o kadar bellikive bende cidden sait in kafasına vuran kişinin kim olduğu konusunda kararsız kaldım sawyer diye düşünüyorum ama bi taraftanda o bunu yapacak biri gibi görünsede yapmaz diyede düşünmüyo değilim doğrusu:icon_sorr:icon_sorr

ben yapmıyacağını düşünüyorum
böyle büyük çıkarları olsaydı
bi kurtarma gemisini beklemezdi
bu yüzden de kumsalda kalmazdı:img-wink:

aslanselda
28-04-08, 23:58

aa ne ilgisi var ki :D sesle... ayrıca orjinalide izledim ve kesinlikle türkçe dublajın daha iyi olduğunu düşünüyorum orjinalinden

mesela sayid, locke, jack bilgili kişiler, onların orjinal sesi o tokluğu, bilgeliği vermiyor, yakışmıyor ama türkçe dublajdaki sesleri çok gür, tok tam yaşlarına göre.

sawyer'in sesi kötü diyorlar, katılmıyorum, tam ona yakışır, serserilikte, aksilikte bir konuşma tarzı, cuk olmuş sesi.

kate gelince onun sevilememesinin tek sebebi çizdiği karakterdir, yani bir o yana, bir bu yana gitmesi, NET OLMAMASI. Bundan başka mantıklı bir açıklama göremiyorum ben.

hepimiz biliyoruz ki, dizinin en çok sevilen karakterleri SAWYER VE JACK.

ee başrol kızıda KATE olduğuna göre, ikisinin arasında kaldığına ve net davranmadığına göre kate hakkında insanların tereddütlü olması gayet normal.

aksi düşünülemezdi zaten.

asi ruh
bende de tam tersi oldu,ben daha önce orjinalinden izlemiştim bölümleri ,o zamanlar pek sevememiştim Kate'i ama özellikle bu bölüm çok sevdim nedense:icon_whisheralde bu bölüm Kate flashback'i olmadığı içindir...çünkü onun fb lerini görünce nasıl biri olduğunu görüp sinir oluorum:icon_whis

ya aslında kate tuaf biri onun hikayesi halen daha tam olarak gösterilmedi çok merak ediyorum onun polislik ne işi vardı

gosde_
walla gözdecim ben pek de emin değilim bu işi sawyer ın yaptığından...tamam sawyer muzur kötü çocuk ama bunu yapmamıştır:)
bence gelecek hafta ortaya çıkacak olan yeni karakterlerin parmağı var bu işte:icon_whis:icon_whis

Bencede Sawyer yapmamıştır Adada olanların parmağı olabilir bu işte dediğin gibi
o kadar da kötü olamaz zaten Sawyer zaten hem fişeği patlatıp hemde nasıl 2sn sonra vurabilir Sayid'in dediklerine katılıyorum

hehe yakında anlarsınnn istersen spoiler forumundan sor ama bence dayan daha heyecanlı :D ve anladığın zaman çok mantılı gelicek :)

Hmm..demek öyle.. bekleyeyim ve göreyim o zaman:)
Sabırsızlıkla bekliyorum

-şEkEr-
28-04-08, 23:59
sana tamamen katılıyorum
bence charlie bu bölüm kendini ilk defa işe yarar hissetti
ve mutlu oldu claire ile yakınlaşmaları çok etkileyiciydi
onu düşünmesi mağraya götürmesi onu harikaydı
bon'da süperdi kardeşi için bişiler yapması süperdi
kardeşine geçen bölümlerden kıl olsamda
onun sun sayesinde atlatması güzeldi
sun'ın kocasına uyuz oluyorum he acayip adam yaa
sanki karısı kötü bişi yapmış
sawyer'a gelince kate öpmek için yaptıkları
ve jack'i kıskanması beni uyuz etti:img-blush
ukala tavrını bıraksa süper olacak:img-in_lo
bi de jack öpüştük lafına çok bozuldu yaa
bende olsam bende bozulurdumm

:):):)

acaba doğar mı :)
walla zaten gruplarda da var lostun 4 yakışıklısı hem charlie hem boone hem jack hem sawyer hepsi harika yakışıklı :) hatta dizideki herkes çok güzel, yani çirkin adam bulamassın :)

Evet kesinlikle herkes süper onlar en güzelleri ama ben sayid,locke ve hurleyinde karizmasına aşığım yıv:img-hyste:img-hyste

Duygu$
28-04-08, 23:59
yanlışsam söyle..

ben seni yanlış anladı sandım sen doğru anlamışın :) çocukluğu karıştırmadın işin içine o yüzden anlamadık, yani bu mektubu çocukken yazdı ya işin üzücü ve önemli olan noktası o :(

asi ruh
29-04-08, 00:00
ben yapmıyacağını düşünüyorum
böyle büyük çıkarları olsaydı
bi kurtarma gemisini beklemezdi
bu yüzden de kumsalda kalmazdı:img-wink:

kesinlikle bende öyle düşünüyorum bence aralarında aslında hiçte göründüğü gibi olmayan birilerinin olduğunu düşünüyorum nasılsa ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya herkezin ne olduğu çok daha iyi anlaşılır ama o zamana kadarda millet meraktan çatlar heralde:img-tomat:img-tomat

aslanselda
29-04-08, 00:01
yanlışsam söyle..

ya karıştı iyice :D

evet 19 yaşındayken borcu varmış, bu işlere kalkışmış ama mektubu küçükken yazmış, bunu da üzerindeki puldan kate çıkardı ortaya.

adamın ismi sawyer olduğu için mektupta onun ismi geçiyor, kendinide nefret ettiği adama benzettiği için sawyer demiş.

kate'in mektubu okuyup, ona yazılmış olduğunu anlamasını sağlamak istedi ama kate daha sonra çözdü durumu:good:

Duygu$
:):):)

Evet kesinlikle herkes süper onlar en güzelleri ama ben sayid,locke ve hurleyinde karizmasına aşığım yıv:img-hyste:img-hyste

evet evet :D hatta michael'i kimse sevmiyor ama ne zenciler var :D bu adam gayet tatlı ve yakışıklı :img-in_lo ama onu ancak 5. sıraya alabilirim :P

kızlar zaten hepsi birer afet :D koreli de dahil olmak üzere

nisa 60
arkadaşlar bence sait in kafasına vuran kişi loche hemen suçu sawyerın üstüne attı çünkü kendisi adadan gitmek istemeyen tek kişi kendine macera arıyor:icon_whis

gosde_
29-04-08, 00:02
aslında Locke'un dediğini düşünmek lazım...sana vuran kişi burda kalmamızdan yararlanan,burda kalmayı isteyen biri dedi....şuana kadar yayınlanan bölümleri düşünüp bir cevap bulmak çok kolay bu soru için:img-wink:hep diyorum Locke'un konuşmalarına dikkat etmek lazım,çok iş var bu adamda:img-wink:
Sayid ormana ve adanın diğer kısımlarına gidip orada ne olduğunu öğrenmeye ve adanın haritasını çıkarmaya çalışacağını söyledi Kate'e giderken....

Evet ya banada öyle geliyor o adamda çok şey var
Bölümün başında Charlie'nin domuza yem olacağından korkarken domuz Locke'a yem oldu:)

Bu arada Duygu ben Kate'i seviyorum:) yani bende dublajlı olarak izliyorum evet tepkiler biraz kötü ama bu bölümde Jack'in enkaz altında kaldığını duyduğu ,Jack'i karşısında gördüğü ve Sawyer'a acıdığı anlarda çok sevdim

elifc
29-04-08, 00:03
arkadaşlar Sawyer neden adada kalmak istesinki....dikkatli olarak mektuba yoğunlaşınca aslında Sawyer'ın Sayid'e vurmadığını anlayabiliriz...ne yazıyodu mektupta?bir gün sizi bulucam bu mektubu size vericem ve sizi öldürücem....zaten sawyer da Kate'e bu mektubu ona vericeğimi bilerek yazdım dedi.....ee mektup hala sawyer'daysa demekki daha adamı bulamamış ve o yüzden onun bir amacı var....niye adada kalmak istesin?

nurche
29-04-08, 00:04
ben seni yanlış anladı sandım sen doğru anlamışın :) çocukluğu karıştırmadın işin içine o yüzden anlamadık, yani bu mektubu çocukken yazdı ya işin üzücü ve önemli olan noktası o :(

ben kendimi anlatamadım pardon:icon_whis
uçağa biniş hikayesini görmedik
onun o uçakta neden olduğunu
ve nereye gittiğini bilmiyoruz
beni çok merakta bıraktı:img-wink:

Duygu$
29-04-08, 00:06
arkadaşlar bence sait in kafasına vuran kişi loche hemen suçu sawyerın üstüne attı çünkü kendisi adadan gitmek istemeyen tek kişi kendine macera arıyor:icon_whis

eğer locke olsa bile kendine macera aradığı için değildir, nası olsa geçmiş bölümlerde kaldı, yazmamda sakınca yoktur heralde, locke'ın bacağı bu adaya düştüğü için düzeldi, haliyle adadan gitmek istememesi normal çünkü adadan gidince eski haline dönücek :D ayrıca yağmur yağdığında kollarını nası açıo görmediniz mi :) bu ada onun ait olduğu ve mutlu olabileceği tek yer

asi ruh
arkadaşlar Sawyer neden adada kalmak istesinki....dikkatli olarak mektuba yoğunlaşınca aslında Sawyer'ın Sayid'e vurmadığını anlayabiliriz...ne yazıyodu mektupta?bir gün sizi bulucam bu mektubu size vericem ve sizi öldürücem....zaten sawyer da Kate'e bu mektubu ona vericeğimi bilerek yazdım dedi.....ee mektup hala sawyer'daysa demekki daha adamı bulamamış ve o yüzden onun bir amacı var....niye adada kalmak istesin?

ya bi dk elif bu mektuk onamı yazılmış yoksa omu birine yazmış ben biraz karıştırdım bu kısmını

aslanselda
doğrusu KATE 'in işide çok zor be kardeşim

yani hem ortada yardımsever bir doktor var JACK

hem ortada dünyanın en yakışıklı, en karizmatik, en gamzeli, en çekici adamı var SAWYER :img-in_lo

Şimdi gelsinde KATE İKİSİNDEN DE HOŞLANMASIN, MÜMKÜN MÜ :img-blush:img-in_lo

öpücük bile ortaya koydu bu çekimi zaten :img-blush ne sahneydi ama.

nisa 60

ben sawyer demedim loche adada kalmak istiyor çünkü onun en çok istediği şey macera yaşamak.

Duygu$
29-04-08, 00:07
Evet ya banada öyle geliyor o adamda çok şey var
Bölümün başında Charlie'nin domuza yem olacağından korkarken domuz Locke'a yem oldu:)

Bu arada Duygu ben Kate'i seviyorum:) yani bende dublajlı olarak izliyorum evet tepkiler biraz kötü ama bu bölümde Jack'in enkaz altında kaldığını duyduğu ,Jack'i karşısında gördüğü ve Sawyer'a acıdığı anlarda çok sevdim

:) iyi bari yav, kızın bi tane daha seveni çıktı :P aslında evet böyle döneklik yapması kötü ama zaman oluyo insan 2 kişiyi de sevebiliyo :) yani kaldı ki bu kişiler jack ve sawyer :D

aslanselda
29-04-08, 00:08

süpersin :good::good::good:

kate'in başta söylediği ve sandığı gibi amaçsız değil o :good: bakalım kim bilir kim çıkacak bunun arkasından.

asi ruh
29-04-08, 00:08
doğrusu KATE 'in işide çok zor be kardeşim

yani hem ortada yardımsever bir doktor var JACK

hem ortada dünyanın en yakışıklı, en karizmatik, en gamzeli, en çekici adamı var SAWYER :img-in_lo

Şimdi gelsinde KATE İKİSİNDEN DE HOŞLANMASIN, MÜMKÜN MÜ :img-blush:img-in_lo

öpücük bile ortaya koydu bu çekimi zaten :img-blush ne sahneydi ama.

of of benim yüreğim hoplamadı değil cidden bu sahnede aşmışlardı kendilerini çok belli etti öpücük zaten aradaki çekimi ama senin dediğinde yanlış değil ama ben olsam o adada kate kadar tok gözlü olmazdım o kadar yakışıklının bir arada olduğunu düşünürsek:img-blush:img-blush

Duygu$
29-04-08, 00:09

evet az önce ben de bunu sölicektim sawyer'ın olması mantıksız, çünkü hala daha yapıcak işleri var :)

nurche
29-04-08, 00:10
kesinlikle bende öyle düşünüyorum bence aralarında aslında hiçte göründüğü gibi olmayan birilerinin olduğunu düşünüyorum nasılsa ilerleyen bölümlerde çıkar ortaya herkezin ne olduğu çok daha iyi anlaşılır ama o zamana kadarda millet meraktan çatlar heralde:img-tomat:img-tomat
ben locke'dan süpheleniyorum
yani ordaki herkes bi şekilde kurtarılmak istiyorlar
ama onun hiç kurtarılmak gibi bir isteği yok
hayatından memnun doğa ortamı
tam onlukk:img-in_lo
ya karıştı iyice :D

evet 19 yaşındayken borcu varmış, bu işlere kalkışmış ama mektubu küçükken yazmış, bunu da üzerindeki puldan kate çıkardı ortaya.

adamın ismi sawyer olduğu için mektupta onun ismi geçiyor, kendinide nefret ettiği adama benzettiği için sawyer demiş.

kate'in mektubu okuyup, ona yazılmış olduğunu anlamasını sağlamak istedi ama kate daha sonra çözdü durumu:good:
evet bu sefer anlaştık :)
aynen bende bunu söylemek istiyorum
kate cadusu da ne akıllıymış hemen çözdü
valla sawyer baygınken:icon_whis
daha önceki hayatında ne işlerle meşguldu acep
bence adadan kurtulduklarında saywer ile bi ilişkileri olur
zaten gelecek bölümde kumsalda bir ikisi kalacak
sayid ile acaba bi daha karşılaşacaklar mı?

aslanselda
eğer locke olsa bile kendine macera aradığı için değildir, nası olsa geçmiş bölümlerde kaldı, yazmamda sakınca yoktur heralde, locke'ın bacağı bu adaya düştüğü için düzeldi, haliyle adadan gitmek istememesi normal çünkü adadan gidince eski haline dönücek :D ayrıca yağmur yağdığında kollarını nası açıo görmediniz mi :) bu ada onun ait olduğu ve mutlu olabileceği tek yer

aa niye adadan gidince yeniden sakat kalsın ki :D olur mu böyle şey.

o buna çok inanmış hep, yapacağına ve de bir mucize olmuş, uçakla gitseydi varacağı yere bu olmayacaktı belki ama kazayla hem istediği gibi bir yere düştü, hem bacakları düzeldi, orda kalmak istemesi doğal ama bacağıyla ilgisi yok bunun.

bence kesinlikle lock sayid'e vuran.

asi ruh

ya benim karıştırdığım bi yer var elif şimdi o mektuk sawyer amı yazılmış yoksa sawywr mı birine yazmış benim burda biraz aklım karıştı tam çözemedim işi

elifc
29-04-08, 00:11
ya bi dk elif bu mektuk onamı yazılmış yoksa omu birine yazmış ben biraz karıştırdım bu kısmını

hayır ezgiicm,mektup olayı karıştı biraz.....
Sawyer bu mektubu daha 8-9 yaşlarındayken,annesini kandırıp dolandıran ve ailesinin ölümüne sebep olan Sawyer adında bir adama yazmış....hayattaki tek amacı onu bulup öldürmekmiş fakat daha sonra kendisi de paraya ihtiyaç duyp aynen o adamın yaptıklarını yapmış,kendisi de sawyer olmuş anlycağın,zaten bu yüzden o şekilde davranıp kendini cezalandırıyor...

aslanselda
29-04-08, 00:11

:D mektubu sawyer kendisi küçükken yazmış, adı sawyer olan kişiye dolandırıcı bir adama

kendisi bu adamı bulmak ve yazdığı mektubu iletmek için onu aramış ama bir borcundan dolayı kendi dolandırıcı konumuna düşmüş

ve nefret ettiği adama kendisini benzettiği aynı duruma düştüğü için kendi adına sawyer demiş

ok mi :D (yani aslında gerçek adı sawyer değilmiş)

Duygu$
29-04-08, 00:12
aa niye adadan gidince yeniden sakat kalsın ki :D olur mu böyle şey.

o buna çok inanmış hep, yapacağına ve de bir mucize olmuş, uçakla gitseydi varacağı yere bu olmayacaktı belki ama kazayla hem istediği gibi bir yere düştü, hem bacakları düzeldi, orda kalmak istemesi doğal ama bacağıyla ilgisi yok bunun.

bence kesinlikle lock sayid'e vuran.

bence kesinlikle bacağıyla ilgili :img-wink:
charlie'nin sözünü hatırlayın
"arkadaşlar, nerdeyiz biz?" :)
"guys, where are we?"

yani bu ada harbi tuhafbye:icon_whis

asi ruh
29-04-08, 00:13
hayır ezgiicm,mektup olayı karıştı biraz.....
Sawyer bu mektubu daha 8-9 yaşlarındayken,annesini kandırıp dolandıran ve ailesinin ölümüne sebep olan Sawyer adında bir adama yazmış....hayattaki tek amacı onu bulup öldürmekmiş fakat daha sonra kendisi de paraya ihtiyaç duyp aynen o adamın yaptıklarını yapmış,kendisi de sawyer olmuş anlycağın,zaten bu yüzden o şekilde davranıp kendini cezalandırıyor...

valla canım bu açıklama süper oldu çünkü geçmişteki olan olayda kendisininde öyle yaptığını görünce insan bide sawyer lar karışınca yanlış anlamalar ortaya çıkmıyo değil sağol canımın içi:good::good:

elifc
29-04-08, 00:14
ben sawyer demedim loche adada kalmak istiyor çünkü onun en çok istediği şey macera yaşamak.

biliyorum sen demedin de öyle düşünen arkadaşlar vardı,o yüzden yazdım:img-wink:kesinlikle katılıorum Locke konusuna:img-wink:

aslanselda
ben locke'dan süpheleniyorum
yani ordaki herkes bi şekilde kurtarılmak istiyorlar
ama onun hiç kurtarılmak gibi bir isteği yok
hayatından memnun doğa ortamı
tam onlukk:img-in_lo

evet bu sefer anlaştık :)
aynen bende bunu söylemek istiyorum
kate cadusu da ne akıllıymış hemen çözdü
valla sawyer baygınken:icon_whis
daha önceki hayatında ne işlerle meşguldu acep
bence adadan kurtulduklarında saywer ile bi ilişkileri olur
zaten gelecek bölümde kumsalda bir ikisi kalacak
sayid ile acaba bi daha karşılaşacaklar mı?

zaten bir ilişkileri oluyor cnm :D bunu yakından gördüm :img-in_lo:img-blush

Duygu$
işte önümüzdeki bölümlerin özetleri:

1X09 Solitary / Tek Başına

• Orjinal yayın tarihi: Kasım 17, 2004
• Geri dönüşler: Sayid
• Senaryo: David Fury
• Yönetmen: Greg Yaitanes
• Özet: Sayid’in hayatı, gizemli Fransızca yayının izine rastladığında ciddi bir tehlike içine girmiştir. Bu sırada, Hurley’nin ada’daki hayatı daha medeni bir hale getirmek için komik bir planı vardır. Ve belki de bu işe yarayacaktır.
• Konuk oyuncular: Mira Furlan - Danielle Rousseau, William Mapother- Ethan Rom, Andrea Gabriel - Nadia, Navid Negahban - Omar, Scott Paulin - Sullivan, ve Xavier Alaniz - Falah.

1X10 Raised by Another / Diğerlerinin Uyanışı

• Orjinal yayın tarihi: Aralık 1, 2004
• Geri dönüşler: Claire
• Senaryo: Lynn E. Litt
• Yönetmen: Marita Grabiak
• Özet: Jack, Kate ve Charlie , Claire’in rahatsız edici kabuslarının ,onun ve doğmamış bebeğinin hayatını tehdit edici bir şekilde gerçekleşebilir diye tedirgin olmaktadırlar. Ve eksik olan bir kazazede, dağların arkasında ne olduğu hakkındaki korkutucu haberleriyle geri döner.
• Konuk oyuncular: William Mapother - Ethan Rom, Nick Jameson -Richard Malkin , Keir O’Donnell -Thomas, Lisa Fraser -Arlene Stewart, Barry Whitfield - Mr. Slavitt, ve Jenny Chang -Rachel.

asi ruh
29-04-08, 00:16
:D mektubu sawyer kendisi küçükken yazmış, adı sawyer olan kişiye dolandırıcı bir adama

kendisi bu adamı bulmak ve yazdığı mektubu iletmek için onu aramış ama bir borcundan dolayı kendi dolandırıcı konumuna düşmüş

ve nefret ettiği adama kendisini benzettiği aynı duruma düştüğü için kendi adına sawyer demiş

ok mi :D (yani aslında gerçek adı sawyer değilmiş)

sağol canım açıklama için ama napim sawyer lar ortalarda çok dolaşınca insan karıştırıyo ama cidden sawyer da daha ne işler var çokta meraklanıyorum bu konuda ondan daha ne inciler çıkar zamanla bence bide kate nin durumu halen daha tam netlik kazanamadı her nedense

elifc
29-04-08, 00:17
bence kesinlikle bacağıyla ilgili :img-wink:
charlie'nin sözünü hatırlayın
"arkadaşlar, nerdeyiz biz?" :)
"guys, where are we?"

yani bu ada harbi tuhafbye:icon_whis

kesinlikle:img-wink:hatta bu söylediğin bana bişey hatırlattı 5. bölümde Jack'in fb sinin olduğu bölümde locke ve Jack ormanda konuşurken ne demişti Locke?ben sıradan bir insanım,doğaüstü şeylere inanmam ama bu ada farklı,ne gördüysen ya gerçekse? demişti dimi....üstelik unutmayalım ki bu adam adanın gözüne bakmış olan kişi:img-wink:

gosde_
:) iyi bari yav, kızın bi tane daha seveni çıktı :P aslında evet böyle döneklik yapması kötü ama zaman oluyo insan 2 kişiyi de sevebiliyo :) yani kaldı ki bu kişiler jack ve sawyer :D
Değil mi yani kız hangisinde seçim yapsın:D

Birde Jack'e aramızda Sawyerla bir bağ var diyor Jack de gerçekten mi diyor:)
Olan Jack'e oluyor

nisa 60
biliyorum sen demedin de öyle düşünen arkadaşlar vardı,o yüzden yazdım:img-wink:kesinlikle katılıorum Locke konusuna:img-wink:

pardon ben yanlış anladım yeni bölüm fragmanıda süperdi heyecanla bekliyorum valla fragmanda yeni gelen adamı görünce ürktüm:icon_whis

Duygu$
29-04-08, 00:18
inş yazın da yayında olur dizi ve de zannedersem bi hafta 3 bölüm vermek zorunda kalıcaklar çünkü toplam 24 bölüm var ama 24. bölüm 2 saatlik, yani mecburen öle yapıcaklar gibi :D

aslanselda
29-04-08, 00:19
sağol canım açıklama için ama napim sawyer lar ortalarda çok dolaşınca insan karıştırıyo ama cidden sawyer da daha ne işler var çokta meraklanıyorum bu konuda ondan daha ne inciler çıkar zamanla bence bide kate nin durumu halen daha tam netlik kazanamadı her nedense

kate'in durumu netlik kazanamadı derken, jack & sawyer kastetmiyorsun sanırım :D çünkü o 4.sezonda bile açıklık kazanamadı

sanıyorum geçmişte işlediği suçu kastediyorsun :D

ben çok büyük bir suç işlediğini sanmıyorum, belki o da dolandırıcılık ya da hırsızlık gibi birşey yapmıştır.

aslında o ikisi sawyer ve kate birbirlerine çok benziyor gibi geliyor bana

asi ruh
29-04-08, 00:19
Değil mi yani kız hangisinde seçim yapsın:D

Birde Jack'e aramızda Sawyerla bir bağ var diyor Jack de gerçekten mi diyor:)
Olan Jack'e oluyor

ya evet bencede ama bence kate birazda ikisindede kendinin farklı taraflarını gördüğü için ikisindende etkileniyo ama bu arada jake olan ilgisinin çevresi daha çok fark ediyo nedense:icon_whis:icon_whis

aslanselda
29-04-08, 00:21
inş yazın da yayında olur dizi ve de zannedersem bi hafta 3 bölüm vermek zorunda kalıcaklar çünkü toplam 24 bölüm var ama 24. bölüm 2 saatlik, yani mecburen öle yapıcaklar gibi :D

24 mü ??

bir sezon 16 bölümmüş öyle yazıyordu diğer spoiler sayfasında diye hatırlıyorum, senaristler 16 bölümlük yapıyorlarmış sezonları

yani 8 bölümümüz kalıd :icon_sorr umarım 2.sezona hemen geçerler

-şEkEr-
29-04-08, 00:22
evet evet :D hatta michael'i kimse sevmiyor ama ne zenciler var :D bu adam gayet tatlı ve yakışıklı :img-in_lo ama onu ancak 5. sıraya alabilirim :P

kızlar zaten hepsi birer afet :D koreli de dahil olmak üzere

Evet neden kimse sevmiyor ki onu,ben şahsen svedim hele 7. bölümde yaptıkları çok hoştu kahramanım:img-in_lo amelem:img-hyste:img-hyste

Kesinlikle kızlarımız1 numara
Sun zaten kanatsız melek

Duygu$
29-04-08, 00:23
24 mü ??

bir sezon 16 bölümmüş öyle yazıyordu diğer spoiler sayfasında diye hatırlıyorum, senaristler 16 bölümlük yapıyorlarmış sezonları

hayır 24 bölüm, o 4. sezonda öle oldu sadece her sezon 20 küsur bölümden oluşuyo :) ve bu demek oluyo ki 1 pazartesi akşamı tvnin başından kalkamıcaz tam 3 bölüm, ya da şöle yaparlar 1 bölüm verirler bir hafta bu daha kötü olur :D

elifc
29-04-08, 00:23
24 mü ??

hayır ilk sezon 24 bölüm,final bölümü 2 bölüm birleştirildiği için 23 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam,baya oldu izleyeli çünkü:icon_whis
daha ilk sezonda neler var neler:icon_whis

aslanselda
29-04-08, 00:24
ya evet bencede ama bence kate birazda ikisindede kendinin farklı taraflarını gördüğü için ikisindende etkileniyo ama bu arada jake olan ilgisinin çevresi daha çok fark ediyo nedense:icon_whis:icon_whis

farkediyor çünkü jack'e karşı bir samimiyeti var, yakınlıkları var, sürekli beraberler ama bugüne dek sawyer'a hiç ilgil duymadı ki

onu hep aşağıladı, küçük gördü, haklıydı çünkü tanımıyordu, serseri ve vurdumduymaz görünüyordu ama bu bölüm sawyer'in derinliklerine inince

onu yanlış tanıdığını düşünecek, daha doğrusu zamanla tanıyacak ve de bu öpüşmenin ilgisi olur mu bilmem ama

bundan sonra sawyer onu çekecek bunu göreceğiz, o yüzden etrafındakiler jack'e görür çünkü ona ilgisi var şu anda.

nurche
29-04-08, 00:25
Duygu$ özet için çok teşekkürler:good:

Jack, Kate ve Charlie , Claire’in rahatsız edici kabuslarının ,onun ve doğmamış bebeğinin hayatını tehdit edici bir şekilde gerçekleşebilir diye tedirgin olmaktadırlar. Ve eksik olan bir kazazede, dağların arkasında ne olduğu hakkındaki korkutucu haberleriyle geri döner.

bence 1x10 harika olacağa benziyor
claire'in hayatının flashback'ini izliyeceğiz
dağların arkasında acaba ne var?
belki merak edecekler ve lost takımı yola çıkacak
bence güzel şeyler olacak:img-wink:

Duygu$
29-04-08, 00:25
Evet neden kimse sevmiyor ki onu,ben şahsen svedim hele 7. bölümde yaptıkları çok hoştu kahramanım:img-in_lo amelem:img-hyste:img-hyste

Kesinlikle kızlarımız1 numara
Sun zaten kanatsız melek

yani michaelı tip oalrak kastettim karakter olarak nefret etmiorum ama sevemiorum sevemem de:icon_whis :D

amelem lafına koptum yalnız :D

Duygu$
29-04-08, 00:27
hayır ilk sezon 24 bölüm,final bölümü 2 bölüm birleştirildiği için 23 oluyordu yanlış hatırlamıyorsam,baya oldu izleyeli çünkü:icon_whis
daha ilk sezonda neler var neler:icon_whis

yok normalde 24 bölüm ama 24. bölüm 2 saatlik, yani 25 bölüm ediyor
ohoo ilk sezon çok harika bi sezondu ya biraz zaman geçse daha da harika olcak ama 2. sezonu da seversiniz çok huzurlu bi sezondu :D

aslanselda
29-04-08, 00:27
ya ben anlamadım arkadaşlar,

niye ben senaristlerle yapılan röportajda çok farklı algıladım

16'lık sezonlardan bahsediyorlardı, şimdi 24 bölüm mü olacak bu sezon, sonrakiler kaç bölümden oluşuyor

peki niye siz 3 bölüm bir arada verilebilir diyorsunuz, şimdi ki gibi 2 bölüm 2 bölüm niye olmasın ki?

24 çok uzun değil zaten, peki ara verirler mi ? yoksa 2.sezona geçilir mi?

-şEkEr-
29-04-08, 00:29
yani michaelı tip oalrak kastettim karakter olarak nefret etmiorum ama sevemiorum sevemem de:icon_whis :D

amelem lafına koptum yalnız :D

Yooo ben onun tipinide kişiliğinide çok sevdim:img-in_lo:love05::img-hyste

İnşaatta çalışmış ya ordan Türk usülü esinlendim:img-hysteAamelem:img-hyste

elifc
29-04-08, 00:29
Duygu$ özet için çok teşekkürler:good:

Jack, Kate ve Charlie , Claire’in rahatsız edici kabuslarının ,onun ve doğmamış bebeğinin hayatını tehdit edici bir şekilde gerçekleşebilir diye tedirgin olmaktadırlar. Ve eksik olan bir kazazede, dağların arkasında ne olduğu hakkındaki korkutucu haberleriyle geri döner.

bence 1x10 harika olacağa benziyor
claire'in hayatının flashback'ini izliyeceğiz
dağların arkasında acaba ne var?
belki merak edecekler ve lost takımı yola çıkacak
bence güzel şeyler olacak:img-wink:

eet katılıyorum hem 01x09 hem de 01x10 çok güzel:img-wink:9. bölümde Sayid'in fb leri var,10. bölümde Claire'in...ikisi de birbirinden ilginç 2 bölüm gelicek:happy0064

Duygu$
29-04-08, 00:30

16'lık sezonlardan bahsediyorlardı, şimdi 24 bölüm mü olacak bu sezon, sonrakiler kaç bölümden oluşuyor

peki niye siz 3 bölüm bir arada verilebilir diyorsunuz, şimdi ki gibi 2 bölüm 2 bölüm niye olmasın ki?

24. bölümde 2 bölüm bi arada olduğu için toplam 25 bölüm ediyor, 2 2 gittiğine göre 1 bölüm açıkta kalıcak demek, bu da demektir ki bi hafta 3 izlicez ya da 1 izlicez, yani bi hafta aksama olcak hep 2 2 gidemez

senin okuduğun şey sadece 4. sezon için geçerli bildiğim kadarıyla

yalcinersonmez
29-04-08, 00:31
9. ve 10. Bölümün Asıl Özetleri

9.Bölüm - Solitary

Sayid iki gündür kamptan uzaktadır. Sahilde otururken denizden çıkan kalın bir kablo bulur. Kabloyu takip ederek ormanın içlerine kadar gider. Ayağı bir tuzağa takılır ve kendinden geçer. Bir süre sonra kendine gelir. Bir yatağa bağlanmıştır ve bir kadın ona elektrik vererek Alex'in nerede olduğunu sormaktadır. Sorgulama bir süre devam eder. Sayid bir yandan olanları anlamaya çalışırken, bir yandan da geçmişi düşünür. Bir zamanlar o da birilerini böyle sorgulmaktadır, asker olduğu dönemde. Sürekli yanında taşıdığı resimdeki kadın da tutuklu olarak getirilmiş ve onu önce sorgulaması ardından da öldürmesi istenmiştir. Sayid'e işkence yaparak Alex'in yerini soran kadın Fransızdır ve yıllar önce ailesi ile birlikte çıktığı bir araştırma gezisinde kaza geçirip bu adaya düşmüşlerdir. Sayid, yardım çağrısının onun gönderdiğini anlar ve kadına söyler ve ardından sorar, 16 yıl nasıl devamlı mesaj gönderebilmiştir. Bu arada, kadın Sayid'in cebindeki resmi görür ve kadının kim olduğunu sorar. Sayid, Adı Nadia der.
O Sayid'in çocukluğundan beri aşık olduğu kadındır. Ve ölümünden kendinin sorumlu olduğunu söyler. Fransız kadının adı Danielle'dir. Danielle elinde bir müzik kutusu tutmaktadır ve bunu kocasının evlilik yıl dönümünde hediye ettiğini ama artık çalışmadığını söyler. Sayid ellerini çözerse onu tamir edebileceğini belirtir. Danielle Sayid'e iğne yaparak onu uyutur ve onu başka bir yere taşır. Sayid kendine geldiğinde bağlarının çözülmüş olduğunu görür. Masada bozuk müzik kutusu vardır. Sayid onu bir çırpıda tamir ederek kadının güvenini kazanır. Kadının yaşadığı yerde elektrik dahil bir çok şey vardır. Danielle ve kocası bilim adamıdır, o nedenle yanlarında bu kadar çok malzeme vardır. O sırada dışarıdan bir kükreme sesi duyulur. Danielle silahını alarak dışarı çıkar. Sayid de fırsattan yararlanarak masadaki haritayı alıp kaçar. Ormanda Danielle ile karşılaşır. Danielle gitmesine izin verir. Sayid ayrılırken Alex'in kim olduğunu sorar, kadın oğlu olduğunu söyler. Bu arada, Hurley enkazda bulduğu gol takımlarını alarak iki delikli bir golf sahası yapar. Bunun, kazazedelerin rahatlaması için bir yol olduğunu söyler. Bu yöntem işe yarar, bütün kazazedeler aralarında düzenledikleri golf turnuvası ile eğlenmeye başlar.

10.Bölüm - Raised by Another

Claire ağlayan bebek sesi ile uyanır. Ses ormanın derinliklerinden gelmektedir ve Claire sesi takip ederek ormana gider. Ağaçların ortasında bir beşik görür. Bu arada artık hamile olmadığını faarkeder. Beşiğe yaklaşır ellerini uzatır ancak bir anda ellerinin kan içinde kaldığını görür. Çığlık atmaya başlar, Charlie onu sakinleştirmeye çalışır. Herkes uyanmıştır. Jack Claire'in kabus gördüğünü ve korkudan tırnaklarını ellerine batırdığı için kanadığını söyler. Claire gördüklerinin gerçek olduğunu anlatmaya çalışır. Ertesi gece yine uyurken birisi Claire'in ağzını kapatır. Claire çırpınarak ve çığlıklar atarak uyanır, birisinin karnına iğne batırdığını ve bebeğine kötülük yapmak istediğini haykırır. Jack bunun yine kabus olduğunu söyler. Ancak bu kez Hurley ve Charlie Claire'e inanmıştır. Kamptakiler hemen arama ekibi oluşturur. Kimse bulunamaz. iki gece üst üste yaşadığı bu yoğun stress Claire'in sinirlerini alt üst etmiştir. Jack'in ona sakinleştirici ilaç vermek istemesi üzerine kıyameti koparır ve eşyalarını toplayarak kamptan ayrılır. Charlie hemen peşine takılır. Bu arada, Hurley Claire'e yapılan saldırı sonucu sahildeki kampta ve mağalaradka kalanlar arasında bir sayım yapmaya başlar. Amacı hem kimin nerede kaldığını belirlemek hem de saldırganı ortaya çıkarmaktır. O sırada Sayid'de yaralı ayağının acısına aldırmadan mağaralara ulaşmaya çalışmaktadır. Claire ile Charlie ormanın içinden sahile doğru yol almaya başlar. Claire bu arada geçmişi düşünmeye başlar. İlk hamile olduğunu öğrenmesini, falcıya gitmesini ve falcının onun ellerini tuttuktan birkaç dakika sonra parasını iade ederek falına bakmak istememesini, önceleri bebeği isteyen ressam erkek Thomas'a bu sorumluluğun ağır gelmesini ve karnında bebeği ile terkedelişini... Sonra tekrar falcıya gidip ısrar etmesini, falcının çocuğunu büyütmesi için ısrar etmesini ve özellikle bu uçağa binmesi gerektiğini ve parasal destek dahil bütün ayarlamaları yapmasını hatırlar ve bunları Charlie'ye anlatır ve ekler bu uçağın düşeceğini biliyordu ve benim bu çocuğu evlatlık vermeyip büyütmem için beni bu uçağa bindirdi"... Bu arada Claire'in sancıları artar. Doğumun başlamasından korkan Charlie telaşla mağaralardaki kampa doğru koşarken Ethan ile karşılaşır ve ondan Jack'i çağırmasını ister. Charlie hemen Claire'in yanına döner. Bir süre sonra Claire düzelir ve beraber mağaralara doğru yola koyulurlar. Aniden karşılarına Ethan çıkar, bakışları korkutucudur... O sırada Hurley sayımı yapmış ve uçak yolcu listesi ile kendi oluşturduğu liste arasında bir kişilik fark olduğunu görmüştür. Adada uçaktan kurtulan 46 kişinin olması gerekirken, Hurley'in listesinde uçakta olmayan bir isim vardır. Ve aynı anda Sayid kampa ulaşır bitkin halde yere yığılırken "Adada yalnız değiliz, başkaları da var" der.

aslanselda
29-04-08, 00:31
yok normalde 24 bölüm ama 24. bölüm 2 saatlik, yani 25 bölüm ediyor
ohoo ilk sezon çok harika bi sezondu ya biraz zaman geçse daha da harika olcak ama 2. sezonu da seversiniz çok huzurlu bi sezondu :D

sen hepsini hatmettin tekrar mı izliyorsun :D hıımmm sakın spoiler verme ama olur mu cnm :img-wink:

çünkü bazen bildiklerimden bile huzursuz oluyorum, bilmeden izlemenin keyfi başka:happy0064

ama ben şeye üzülüyorum:icon_sorr ilk sezondan sonra dağılacaklar, başkaları çıkacak, yerleşim yerleri değişecek galiba, çok farklılıklar olacak, o yüzden ilk sezonun yeri farklı olacak tadı başka olacak gibi geliyor, diğerleri bu kadar sıcak olmaz sanırım ve de daha karmaşık olur, yandık yani biz :img-tomat

Duygu$
29-04-08, 00:32
Yooo ben onun tipinide kişiliğinide çok sevdim:img-in_lo:love05::img-hyste

İnşaatta çalışmış ya ordan Türk usülü esinlendim:img-hysteAamelem:img-hyste

sana hemen bi michael imzası yapıcam :D :D
arka fona da inşaat koyarım :D :P

ayrıca evet önünümüzdeki bölümler çok güzel ve sürükleyici

elifc
29-04-08, 00:32

normalde her hafta 2 bölüm üst üste veriliyor ya ,son hafta da 23. ve 24. bölümler verilicek fakat 24. bölüm 2 saat yani 2 bölüm uzunluğunda o yüzden son 2 bölüm ,3 bölüm uzunluğuna denk gelmiş oluyor o yüzden dedik:img-wink:

aslanselda
29-04-08, 00:33
24. bölümde 2 bölüm bi arada olduğu için toplam 25 bölüm ediyor, 2 2 gittiğine göre 1 bölüm açıkta kalıcak demek, bu da demektir ki bi hafta 3 izlicez ya da 1 izlicez, yani bi hafta aksama olcak hep 2 2 gidemez

senin okuduğun şey sadece 4. sezon için geçerli bildiğim kadarıyla

hıııım şimdi anladım cnm, sağol :img-wink: valla asla hayır demem, bir gecede 3 bölüme

sabaha kadar izleyebilirim :img-in_lo:img-blush

Duygu$
29-04-08, 00:33
sen hepsini hatmettin tekrar mı izliyorsun :D hıımmm sakın spoiler verme ama olur mu cnm :img-wink:

çünkü bazen bildiklerimden bile huzursuz oluyorum, bilmeden izlemenin keyfi başka:happy0064

ama ben şeye üzülüyorum:icon_sorr ilk sezondan sonra dağılacaklar, başkaları çıkacak, yerleşim yerleri değişecek galiba, çok farklılıklar olacak, o yüzden ilk sezonun yeri farklı olacak tadı başka olacak gibi geliyor, diğerleri bu kadar sıcak olmaz sanırım ve de daha karmaşık olur, yandık yani biz :img-tomat

yok ya spoiler deil gibi geldi o bana :D yani sezonların genel olarak verdiği duyguyu yazdım :)

evet sen de baya sabırlıymışsın bi hafta nası dayanıon:img-wink:

aslanselda
29-04-08, 00:35
9. ve 10. Bölümün Asıl Özetleri

9.Bölüm - Solitary

Sayid iki gündür kamptan uzaktadır. Sahilde otururken denizden çıkan kalın bir kablo bulur. Kabloyu takip ederek ormanın içlerine kadar gider. Ayağı bir tuzağa takılır ve kendinden geçer. Bir süre sonra kendine gelir. Bir yatağa bağlanmıştır ve bir kadın ona elektrik vererek Alex'in nerede olduğunu sormaktadır. Sorgulama bir süre devam eder. Sayid bir yandan olanları anlamaya çalışırken, bir yandan da geçmişi düşünür. Bir zamanlar o da birilerini böyle sorgulmaktadır, asker olduğu dönemde. Sürekli yanında taşıdığı resimdeki kadın da tutuklu olarak getirilmiş ve onu önce sorgulaması ardından da öldürmesi istenmiştir. Sayid'e işkence yaparak Alex'in yerini soran kadın Fransızdır ve yıllar önce ailesi ile birlikte çıktığı bir araştırma gezisinde kaza geçirip bu adaya düşmüşlerdir. Sayid, yardım çağrısının onun gönderdiğini anlar ve kadına söyler ve ardından sorar, 16 yıl nasıl devamlı mesaj gönderebilmiştir. Bu arada, kadın Sayid'in cebindeki resmi görür ve kadının kim olduğunu sorar. Sayid, Adı Nadia der.
O Sayid'in çocukluğundan beri aşık olduğu kadındır. Ve ölümünden kendinin sorumlu olduğunu söyler. Fransız kadının adı Danielle'dir. Danielle elinde bir müzik kutusu tutmaktadır ve bunu kocasının evlilik yıl dönümünde hediye ettiğini ama artık çalışmadığını söyler. Sayid ellerini çözerse onu tamir edebileceğini belirtir. Danielle Sayid'e iğne yaparak onu uyutur ve onu başka bir yere taşır. Sayid kendine geldiğinde bağlarının çözülmüş olduğunu görür. Masada bozuk müzik kutusu vardır. Sayid onu bir çırpıda tamir ederek kadının güvenini kazanır. Kadının yaşadığı yerde elektrik dahil bir çok şey vardır. Danielle ve kocası bilim adamıdır, o nedenle yanlarında bu kadar çok malzeme vardır. O sırada dışarıdan bir kükreme sesi duyulur. Danielle silahını alarak dışarı çıkar. Sayid de fırsattan yararlanarak masadaki haritayı alıp kaçar. Ormanda Danielle ile karşılaşır. Danielle gitmesine izin verir. Sayid ayrılırken Alex'in kim olduğunu sorar, kadın oğlu olduğunu söyler. Bu arada, Hurley enkazda bulduğu gol takımlarını alarak iki delikli bir golf sahası yapar. Bunun, kazazedelerin rahatlaması için bir yol olduğunu söyler. Bu yöntem işe yarar, bütün kazazedeler aralarında düzenledikleri golf turnuvası ile eğlenmeye başlar.

10.Bölüm - Raised by Another

Claire ağlayan bebek sesi ile uyanır. Ses ormanın derinliklerinden gelmektedir ve Claire sesi takip ederek ormana gider. Ağaçların ortasında bir beşik görür. Bu arada artık hamile olmadığını faarkeder. Beşiğe yaklaşır ellerini uzatır ancak bir anda ellerinin kan içinde kaldığını görür. Çığlık atmaya başlar, Charlie onu sakinleştirmeye çalışır. Herkes uyanmıştır. Jack Claire'in kabus gördüğünü ve korkudan tırnaklarını ellerine batırdığı için kanadığını söyler. Claire gördüklerinin gerçek olduğunu anlatmaya çalışır. Ertesi gece yine uyurken birisi Claire'in ağzını kapatır. Claire çırpınarak ve çığlıklar atarak uyanır, birisinin karnına iğne batırdığını ve bebeğine kötülük yapmak istediğini haykırır. Jack bunun yine kabus olduğunu söyler. Ancak bu kez Hurley ve Charlie Claire'e inanmıştır. Kamptakiler hemen arama ekibi oluşturur. Kimse bulunamaz. iki gece üst üste yaşadığı bu yoğun stress Claire'in sinirlerini alt üst etmiştir. Jack'in ona sakinleştirici ilaç vermek istemesi üzerine kıyameti koparır ve eşyalarını toplayarak kamptan ayrılır. Charlie hemen peşine takılır. Bu arada, Hurley Claire'e yapılan saldırı sonucu sahildeki kampta ve mağalaradka kalanlar arasında bir sayım yapmaya başlar. Amacı hem kimin nerede kaldığını belirlemek hem de saldırganı ortaya çıkarmaktır. O sırada Sayid'de yaralı ayağının acısına aldırmadan mağaralara ulaşmaya çalışmaktadır. Claire ile Charlie ormanın içinden sahile doğru yol almaya başlar. Claire bu arada geçmişi düşünmeye başlar. İlk hamile olduğunu öğrenmesini, falcıya gitmesini ve falcının onun ellerini tuttuktan birkaç dakika sonra parasını iade ederek falına bakmak istememesini, önceleri bebeği isteyen ressam erkek Thomas'a bu sorumluluğun ağır gelmesini ve karnında bebeği ile terkedelişini... Sonra tekrar falcıya gidip ısrar etmesini, falcının çocuğunu büyütmesi için ısrar etmesini ve özellikle bu uçağa binmesi gerektiğini ve parasal destek dahil bütün ayarlamaları yapmasını hatırlar ve bunları Charlie'ye anlatır ve ekler bu uçağın düşeceğini biliyordu ve benim bu çocuğu evlatlık vermeyip büyütmem için beni bu uçağa bindirdi"... Bu arada Claire'in sancıları artar. Doğumun başlamasından korkan Charlie telaşla mağaralardaki kampa doğru koşarken Ethan ile karşılaşır ve ondan Jack'i çağırmasını ister. Charlie hemen Claire'in yanına döner. Bir süre sonra Claire düzelir ve beraber mağaralara doğru yola koyulurlar. Aniden karşılarına Ethan çıkar, bakışları korkutucudur... O sırada Hurley sayımı yapmış ve uçak yolcu listesi ile kendi oluşturduğu liste arasında bir kişilik fark olduğunu görmüştür. Adada uçaktan kurtulan 46 kişinin olması gerekirken, Hurley'in listesinde uçakta olmayan bir isim vardır. Ve aynı anda Sayid kampa ulaşır bitkin halde yere yığılırken "Adada yalnız değiliz, başkaları da var" der.

lütfen rica edicem burda SPOİLER VERMEYİNİZ. YASAK ZATEN, AYRICA BİZ DİZİYİ BİLMEDEN İZLEMEYİ TERCİH EDİYORUZ.

SAYGI GÖSTERMENİZİ RİCA EDİYORUM.

nurche
29-04-08, 00:35
eet katılıyorum hem 01x09 hem de 01x10 çok güzel:img-wink:9. bölümde Sayid'in fb leri var,10. bölümde Claire'in...ikisi de birbirinden ilginç 2 bölüm gelicek:happy0064

sayid keşke ayrılmasaydı
ama kafasına kim vurduğunu bilmiyor
(benim için büyük ihtimal locke)
güvenmediği bir ortamda da yaşamayamaz
1x09 bence sayidin deyimi yerindeyse
annesinin ağladığı bölüm...:img-blush
1x10 da charlie'nin claire için yaptıklarını izliyeceğiz
bu arada sawyer ile kate arasında bişiler olacak
çünkü kate geçen bölüm öptüyse
bu bölüm yakınlaşma bekliyorum
jack ile kate'in arası o kadar iyi olmayacak bundan sonra:img-cray:

elifc
29-04-08, 00:38
sayid keşke ayrılmasaydı
:

aslında Sayid'in ayrılma nedeni güvenmediği bir ortamda yaşama durumu deil....giderken Kate'e de söylediği gibi bir daha işkence yapmayacağına yemin etmiş,fakat yaptı hatta Jack engel olmasaydı öldürecekti belki de.....yeminini,sözünü çiğnedi.....aslında bir nevi kendini cezalandırıyor....

aslanselda
29-04-08, 00:38
yok ya spoiler deil gibi geldi o bana :D yani sezonların genel olarak verdiği duyguyu yazdım :)

evet sen de baya sabırlıymışsın bi hafta nası dayanıon:img-wink:

VALLAHİ SORMA, ben bu diziden bihaberdim :icon_sorr kendime çok kızıyorum ama bir arkadaşımın ısrarı üzerine izlemeye başladım ve de bittim,

üstüne JOSH'da eklendi :img-blush:img-in_lo çifte kavruldum :img-tomat

sabretmek çok zor, çünkü orjinali 4.sezon olmuş, ben kaç sezon geriden geliyorum, içim gidiyor meraktan çatlıyorum ama ben alt yazıdan nefret ederim

şimdi orjinali izleyenler türkçeyi yadırgıyor ve beğenmiyor ama bende tam aksine türkçeye bayılıyorum, alt yazı hiç hoş gelmiyor.

dolayısıyla türkçesini izlemek için 1 hafta beklemek durumundayım :img-cray: kahrolsamda

ama o bir haftada boş durmuyorum sürekli JOSH OKUYORUM, JOSH YİYİP-İÇİYORUM, JOSH SOLUYORUM:img-blush

nurche
29-04-08, 00:39

bende ona üzülüyorum
yani bi arada olsunlar kavga heycan
kimin ne yaptığını bilmeme süper gidiyor.
daha önceki hayatlarına dönmeleri süper oluyor
yani ben bu sezondan sonra aynı tadı yakamamaktan korkuyorum
inş daha süper şeyler olur ama ayrılmasınlar :icon_sorr

aslanselda
29-04-08, 00:41
sayid keşke ayrılmasaydı
1x10 da charlie'nin claire için yaptıklarını izliyeceğiz
bu arada sawyer ile kate arasında bişiler olacak
çünkü kate geçen bölüm öptüyse
bu bölüm yakınlaşma bekliyorum
jack ile kate'in arası o kadar iyi olmayacak bundan sonra:img-cray:

cnm sayid güvenmediği bir ortam olduğu için ayrılmadı ki ordan, yoksa sen öyle mi algıladın :icon_whis

sayid kendine vermiş olduğu sözleri çiğneyip, birine işkence yaptığı ve bıçakla yaraladığı için, yani kendi yapacaklarından korktuğu için oradan ayrıldı :img-wink:

kate & sawyer arasında gerçekten bir birliktelik olacak videosunu görmüştüm ama bunun çok çabuk olacağına ihtimal vermiyorum.

Duygu$
29-04-08, 00:42
VALLAHİ SORMA, ben bu diziden bihaberdim :icon_sorr kendime çok kızıyorum ama bir arkadaşımın ısrarı üzerine izlemeye başladım ve de bittim,

üstüne JOSH'da eklendi :img-blush:img-in_lo çifte kavruldum :img-tomat

sabretmek çok zor, çünkü orjinali 4.sezon olmuş, ben kaç sezon geriden geliyorum, içim gidiyor meraktan çatlıyorum ama ben alt yazıdan nefret ederim

şimdi orjinali izleyenler türkçeyi yadırgıyor ve beğenmiyor ama bende tam aksine türkçeye bayılıyorum, alt yazı hiç hoş gelmiyor.

dolayısıyla türkçesini izlemek için 1 hafta beklemek durumundayım :img-cray: kahrolsamda

ama o bir haftada boş durmuyorum sürekli JOSH OKUYORUM, JOSH YİYİP-İÇİYORUM, JOSH SOLUYORUM:img-blush

herkes en başta türkçe izlese onlara da orjinal tuhaf ve kötü gelirdi :) alışkanlık heralde..

ayrıca yeni slogan:

josh
cok hoş :P

aslanselda
29-04-08, 00:44
herkes en başta türkçe izlese onlara da orjinal tuhaf ve kötü gelirdi :) alışkanlık heralde..

ayrıca yeni slogan:

josh
cok hoş :P

josh sadece hoş mu :img-blush

onu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır :img-in_lo

GAMZELERİ BİR ÖMRE BEDEL.

Öl dese ölür insan :img-tomat

neyse burası onun sayfası değil :D bölüm yorumlarına devam edelim.

nurche
29-04-08, 00:44
aslında Sayid'in ayrılma nedeni güvenmediği bir ortamda yaşama durumu deil....giderken Kate'e de söylediği gibi bir daha işkence yapmayacağına yemin etmiş,fakat yaptı hatta Jack engel olmasaydı öldürecekti belki de.....yeminini,sözünü çiğnedi.....aslında bir nevi kendini cezalandırıyor....

evet canım aslında bu
ama hep bi arada kalsalar daha süper olur
sawyer neler çekti öyle üzüldüm onun için yaa
ama bence pek güvenli de değil
birçok insanla aynı ortamı paylaşmak
eğer kafasına vurmasaydı (locke diyorum)
belki adadan kurtulmaları için bir şansları olacaktı
şimdi yanlız başına en azından kutulmanın yollarını
bulmaya çalışabilir:img-wink:

elifc
29-04-08, 00:47
Bu arada arkadaşlar kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama ben ilk izlediğim zamanlar bu konu üzerinde çok düşünmüştüm...Michael ve Sun? bu konuya ne diyorsunuz?

dFKto
29-04-08, 00:48
Türkçe seslendirmeyle izlemek gerçekten hiç hoş olmuyor ama ara sıra göz atıyorum TNT kanalında Lost'a tekrar. Bugün farkettim ki bazı sahneler kesilmişti. Acaba ben mi göremedim? Kate'nin Sawyer'ı denizde yüzerken gördüğü sahne ve Sawyer'ın Boone'u eşyalarını karıştırırken gördüğü sahne yoktu galiba değil mi? Vardı da ben mi kaçırdım acaba, çünkü baştan sona izlemiyorum daha önce izlediğim için ve de dublaj hiç zevk vermediği için.

aslanselda
Bu arada arkadaşlar kimsenin dikkatini çekti mi bilmiyorum ama ben ilk izlediğim zamanlar bu konu üzerinde çok düşünmüştüm...Michael ve Sun? bu konuya ne diyorsunuz?

ya evet, bende düşünüyorum, acaba aralarında birşey mi olacak, çünkü bir çekim var bu belli :D

ama o kocanın yanındayken ne derece olur bilinmez, ya da kate gibi çıkmazlarını mı izleyeceğiz acaba sun'un...merakla bekliyorum.

nurche
cnm sayid güvenmediği bir ortam olduğu için ayrılmadı ki ordan, yoksa sen öyle mi algıladın :icon_whis

sayid kendine vermiş olduğu sözleri çiğneyip, birine işkence yaptığı ve bıçakla yaraladığı için, yani kendi yapacaklarından korktuğu için oradan ayrıldı :img-wink:

kate & sawyer arasında gerçekten bir birliktelik olacak videosunu görmüştüm ama bunun çok çabuk olacağına ihtimal vermiyorum.

yok canım öyle anlamadım
gerçek sebebp bu ama bi yan faktör de güvenmediği için
ciddi ciddi sawyer'ı öldüreceğini düşündüm bi ara
bunu söylemem doğrumu bilimyorum
ama saddam'ın askerliğini yapmış
jack'le konuşmalarından da bi ipucu vermişti zaten
aa çok çabuk gelişti gerçekten de:img-pilot

Duygu$
29-04-08, 00:49

hmmm burda size bişi yazmak istiorum burda yazmıcam tabiki spoiler bile deil bu gerçi bunu bilmeyen bi çok insan var, internetten kayıp sahneler diye arattığınızda çok şaşırtıcı görüntüler bulabilirsiniz bu ikiliyle ilgili, ben daha yeni buldum, bu kayıp sahnelerin ne için yapıldığı ve niye diziye konulmadığı neden gizemlice internete verdiliği :P hakkında bi fikrim yok, bilen bi ark varsa anlatabilir mi? ama tavsiye ediyorum girin bakın yani :)

michael ve sun'ın aralarında zaten ilk bölümden beri bi elektrik var bu kesinn bişi..adam haklı kıskanmakta :D

aslanselda
29-04-08, 00:50
Türkçe seslendirmeyle izlemek gerçekten hiç hoş olmuyor ama ara sıra göz atıyorum TNT kanalında Lost'a tekrar. Bugün farkettim ki bazı sahneler kesilmişti sanırım. Acaba ben mi göremedim? Kate'nin Sawyer'ı denizde yüzerken gördüğü sahne ve Sawyer'ın Boone'u eşyalarını karıştırırken gördüğü sahne yoktu galiba değil mi? Vardı da ben mi kaçırdım acaba, çünkü baştan sona izlemiyorum daha önce izlediğim için ve de dublaj hiç zevk vermediği için.

aa sahi mi, kate sawyer'i denizde yüzerken izlemedi, boon'la kavgaları gösterilmedi, eşyalarının karıştırıldığı da gösterilmedi

ne yani kesildi mi şimdi bunlar :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr hayır olamazzzzzzzzzzzz

(dipnot: türkçe dublajı kesinlikle mükemmel buluyorum,sizin yadırgamanız normal, orjinale alışmışsınız)

Duygu$
29-04-08, 00:51
Türkçe seslendirmeyle izlemek gerçekten hiç hoş olmuyor ama ara sıra göz atıyorum TNT kanalında Lost'a tekrar. Bugün farkettim ki bazı sahneler kesilmişti. Acaba ben mi göremedim? Kate'nin Sawyer'ı denizde yüzerken gördüğü sahne ve Sawyer'ın Boone'u eşyalarını karıştırırken gördüğü sahne yoktu galiba değil mi? Vardı da ben mi kaçırdım acaba, çünkü baştan sona izlemiyorum daha önce izlediğim için ve de dublaj hiç zevk vermediği için.

evet kesildi bazı sahneler, sadece onlar değil, benim daha birsürü dikkatimi çeken kesilmiş sahneler vardı, nie kesiolar anlamış deilim :( inş. bidaha yapmazlar

elifc
29-04-08, 00:52

eet sen söyleyince hatırladım....aslında Sawyer'ın flashbackinin de ilk sahnesi kesilmişti(doğal olarak)....
Kate'in Sawyer'ı gördüğü bölüm bu deil diye hatırlıyorum ben ama eğer bu bölümdeyse haklısın kesmişler.....Boone sahnesi de yoktu:icon_sorr

nurche
29-04-08, 00:52

ben kocasından nefret ettim ya
daha önceki hayatlarını gördüm adam neler yapmış öyle
yani sun onun gibi bi adamı asla haketmiyor
sun ve michael in konuştuklarını gördü nasıl sinir oldu
bi de giydiğine karışıyor ?
yani sıcak hava battaniye ile dolaşsın diyecektim
michael bana iyi birisi gibi geldi
özellikle oğlu konusunda çok hassas
bence çevresine karşı duyarlı
acaba sunun eşi ölecek mi?
sun'ın eşi olmasa idi bence iyi bir çift olabilme şansları vardı

aslanselda
29-04-08, 00:53
evet kesildi bazı sahneler, sadece onlar değil, benim daha birsürü dikkatimi çeken kesilmiş sahneler vardı, nie kesiolar anlamış deilim :( inş. bidaha yapmazlar

ama olmadı şimdi bu moralim çok bozuldu anlatamam :icon_sorr ne hakları var kesmeye, ne yani biz hep eksik mi izleyeceğiz şimdi

olur mu ya böyle bir şey haksızlık, hemde büyük haksızlık. Sinir oldum

elifc
29-04-08, 00:54
evet o zaman o sahneyi kesmişlerse söyleyebilirm.....Kate aslında Sawyer'ı denizde çıplak yüzerken gördükten sonra bişeyler değişio gibi geldi bana,zaten ona da diyordu orda bir kadını nasıl iyi hissettirebileceğini çok iyi biliyorsun diye....sanki tüm yakınlaşmalar bu olaydan sonra oldu:img-hyste

aslanselda
29-04-08, 00:55
evet o zaman o sahneyi kesmişlerse söyleyebilirm.....Kate aslında Sawyer'ı denizde çıplak yüzerken gördükten sonra bişeyler değişio gibi geldi bana,zaten ona da diyordu orda bir kadını nasıl iyi hissettirebileceğini çok iyi biliyorsun diye....sanki tüm yakınlaşmalar bu olaydan sonra oldu:img-hyste

neeeeeeeeeeeee

bu sahneyi biraz açar mısın :img-in_lo

ve bu sahne bu bölümde mi oluyordu sahiden

lütfen anlat, madem kesildi ayrıntılı istiyorum lütfeennn:icon_sorr

Duygu$
29-04-08, 00:55

tmm sawyerın flashbackinin ilk sahnesini anladık :D
o katein sawyerı gördüğü sahneyide anladık

boone'dan ne istionuz kardeşim :D
önemli bi sahneydi o boone sahnesi

nurche
29-04-08, 00:56

aaa yaa en güzel yerlerini kesmişler
işte o zaman neyin neden ortaya çıktığını daha iyi anlıyacaktık
keşke kesilmeseydi yaa
ben hem orjinalini hemde dubajlısını izliyorum
dublajını beğendim ama kesilmesini doğru bulmadım
biz burda meraktan çatlıyalım siz kesin:icon_sorr
SAHNE KESİMİNE SON!!!:img-tomat

elifc
29-04-08, 00:56
hmmm burda size bişi yazmak istiorum burda yazmıcam tabiki spoiler bile deil bu gerçi bunu bilmeyen bi çok insan var, internetten kayıp sahneler diye arattığınızda çok şaşırtıcı görüntüler bulabilirsiniz bu ikiliyle ilgili, ben daha yeni buldum, bu kayıp sahnelerin ne için yapıldığı ve niye diziye konulmadığı neden gizemlice internete verdiliği :P hakkında bi fikrim yok, bilen bi ark varsa anlatabilir mi? ama tavsiye ediyorum girin bakın yani :)

michael ve sun'ın aralarında zaten ilk bölümden beri bi elektrik var bu kesinn bişi..adam haklı kıskanmakta :D

çok teşekkür ederim,hiç haberim yoktu bu kayıp sahnelerden hemen araştırıcam:happy0064ama sun ve michael yanlış alarm veriyolar:icon_whis

dFKto
29-04-08, 00:57
aa sahi mi, kate sawyer'i denizde yüzerken izlemedi, boon'la kavgaları gösterilmedi, eşyalarının karıştırıldığı da gösterilmedi

ne yani kesildi mi şimdi bunlar :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr hayır olamazzzzzzzzzzzz

(dipnot: türkçe dublajı kesinlikle mükemmel buluyorum,sizin yadırgamanız normal, orjinale alışmışsınız)

Evet bu gece yayınlanan iki bölümden ikincisnin başında vardı bu sahneler, zaten zorlandım önce konuları bağlamakta sonra hatırladım ve bendeki DVD'lerden kontrol ettim, evet kesilmişti o sahneler. Acaba ben mi kaçırdım diye tereddüte düştüm ama haklıymışım demek ki. Kate sahilde giysiler ve bir kitap buluyor Sawyer seslenince onun denizde yüzdüğünü görüyor ve Sawyer denizden çıkıyor biraz konuşuyorlar. tabi Sawyer gene alaycı:)
Sonra Sawyer ormanda yürürken hışırtılar duyuyor ve ganimetini gizlediği yere koşuyor Boone'u eşyalarını karıştırıken görüyor.

elifc
29-04-08, 00:59
neeeeeeeeeeeee

bu sahneyi biraz açar mısın :img-in_lo

ve bu sahne bu bölümde mi oluyordu sahiden

lütfen anlat, madem kesildi ayrıntılı istiyorum lütfeennn:icon_sorr

tamam arkadaşım hatırladığım kadarıyla anlatıyım....Sawyer denizde yüzüyordu,Kate de izliyordu onu,sonra Sawyer denizden çıktı çıplaktı ama:icon_whisorda birkaç espri geçti tam hatırlayamıyorum yarın tekrar izleyip öyle ayrıntılı bi özet geçerim sana...sonra Kate "kadınlara kendilerini nasıl iyi hissettirebileceğini çok iyi biliyorsun" diyordu:icon_whis

aslanselda
29-04-08, 01:01
Evet bu gece yayınlanan iki bölümden ikincisnin başında vardı bu sahneler, zaten zorlandım önce konuları bağlamakta sonra hatırladım ve bendeki DVD'lerden kontrol ettim, evet kesilmişti o sahneler. Acaba ben mi kaçırdım diye tereddüte düştüm ama haklıymışım demek ki.
Kate sahilde giysiler ve bir kitap buluyor Sawyer seslenince onun denizde yüzdüğünü görüyor ve Sawyer denizden çıkıyor biraz konuşuyorlar. tabi Sawyer gene alaycı:)
Sonra Sawyer ormanda yürürken hışırtılar duyuyor ve ganimetini gizlediği yere koşoyor Boone'u eşyalarını karıştırıken görüyor.

yaaaaaaaaaaaaaaaa offf yaaaa

ya nolur kesmesinler, olur mu böyle şey

mesela ben KATE JACK'e aramızda bir bağ olduğunu söylediği sahneye anlam verememiştim, kate ile sawyer arasında böyle bir konuşma geçmedi diye, o zaman bu sahnede mi geçti bu konuşma.

aslanselda
29-04-08, 01:03
tamam arkadaşım hatırladığım kadarıyla anlatıyım....Sawyer denizde yüzüyordu,Kate de izliyordu onu,sonra Sawyer denizden çıktı çıplaktı ama:icon_whisorda birkaç espri geçti tam hatırlayamıyorum yarın tekrar izleyip öyle ayrıntılı bi özet geçerim sana...sonra Kate "kadınlara kendilerini nasıl iyi hissettirebileceğini çok iyi biliyorsun" diyordu:icon_whis

bak sen :img-blush ne yapmışki sawyer, kate bunu söylüyor :img-blush

ya ben sinir oldum ya, nasıl keserler bu önemli sahneleri, biz nasıl bağ kuracağız arada kopukluklar olursa

şimdi birde orjinali mi izleyelim off ya

nurche
29-04-08, 01:05
biz en güzel yerlerini mi kaçırdık yaa inanamıyorum
neden kesiyorlar ki off yaa
bizde bu sahneleri izlemek istiyoruz
yani tam olarak niye göstermiyorlar ki:icon_sorr
bende izlemek istiyorum :img-cray:

elifc
29-04-08, 01:10
aslanselda,iyi gecelerbyeben yarın o kısmı izleyip ayrıntılarıyla anlatırım merak ediyorsanız:img-wink:

bu arada duygu süpersn....gerçekten anlayamadım neden kayıp sahneler olarak nete düştüğünü...ileriki bölümlerde kullanılmak üzere yayınlanmamış desem nette işi ne?çok ilginç:icon_whis

Duygu$
29-04-08, 01:12
aslanselda,iyi gecelerbyeben yarın o kısmı izleyip ayrıntılarıyla anlatırım merak ediyorsanız:img-wink:

bu arada duygu süpersn....gerçekten anlayamadım neden kayıp sahneler olarak nete düştüğünü...ileriki bölümlerde kullanılmak üzere yayınlanmamış desem nette işi ne?çok ilginç:icon_whis

evet ben de hiç anlayamadım, üstelik profosyonel olarak çekilmiş sahneler, niye vazgeçmişler ki..heralde bu da lostun gizemine gizem katar die :D

herkese iyi geceler

nurche
29-04-08, 01:14

aslanselda iyi geceler
aaa o zaman biz de netten izleriz artık ne yapalım
ama çok saçma bi mazeret buldum
vakite yetmeyeceği için bazılarını çıkartıyorlar:img-hyste

elifc
29-04-08, 01:21
aslanselda iyi geceler
aaa o zaman biz de netten izleriz artık ne yapalım
ama çok saçma bi mazeret buldum
vakite yetmeyeceği için bazılarını çıkartıyorlar:img-hyste

bazı sahneleri neden kestikleri belli de (sawyer'ın fb sinin başı:icon_whis)...sawyer&kate konuşmasını neden kestiler anlayamadım..tamam adam çıplaktı ama zaten çıplak olduğunu göstermiyorlardı ki:icon_whishele Boone sahnesi,heralde dizinin başında olduğu için unutuldu diye düşünüyorum...normalde bi görüntü verip lost yazısını veriyorlar ya orda bi sorun oldu sanırım:icon_whis

dFKto
29-04-08, 01:22
Altyazı okumak zor geliyor belki ama dublaj olayında Sawyer'ın çok güzel lakapları tam olarak anlamını bulamıyor. Biraz da bu yüzden sevmiyorum.Bu geceki ikinci bölümde Jack'e chico, kowboy ve Jackass lakaplarını kullandı mesela.

nurche
29-04-08, 01:24
Altyazı okumak zor geliyor belki ama dublaj olayında Sawyer'ın çok güzel lakapları tam olarak anlamını bulamıyor. Biraz da bu yüzden sevmiyorum.Bu geceki ikinci bölümde Jack'e chico, kowboy ve Jackass lakaplarını kullandı mesela.

chico'yu duydum ama cowboy ve jackass
lakaplarını hatırlayamadım hangi sahnelerdi onlar söyler misin?

Duygu$
29-04-08, 01:25
bazı sahneleri neden kestikleri belli de (sawyer'ın fb sinin başı:icon_whis)...sawyer&kate konuşmasını neden kestiler anlayamadım..tamam adam çıplaktı ama zaten çıplak olduğunu göstermiyorlardı ki:icon_whishele Boone sahnesi,heralde dizinin başında olduğu için unutuldu diye düşünüyorum...normalde bi görüntü verip lost yazısını veriyorlar ya orda bi sorun oldu sanırım:icon_whis

aslında düşünürsek zaten tüm verilmemiş sahneler ordaydı, bence bununla alakası olabilir

nurche
29-04-08, 01:26

bazı sahneleri çıkartmaları benim de aklıma geldi
hadi sawyer sahnelerine bi mana bulduk diyelim
ama boone'un sahnesinin neyi vardı ki :?

elifc
29-04-08, 01:28
chico'yu duydum ama cowboy ve jackass
lakaplarını hatırlayamadım hangi sahnelerdi onlar söyler misin?

Sawyer su almaya gittiği zaman,Jack birkaç kez vurmuştu ya işte orda kovboy diyordu yanlış hatırlamıyorsam:img-wink:

elifc
29-04-08, 01:29
aslında düşünürsek zaten tüm verilmemiş sahneler ordaydı, bence bununla alakası olabilir

evet kesinlikle haklısın....çünkü flashback'in ilk parçası da para çantasının açılıp paraların dökülmesiyle bitiyordu,bizim ilk gördüğümüz fb de 2. parçayla başladı....sanırım yanlışlıkla oldu bu atlanılan bölümler,bence pazar günü atlamadan verirler:img-wink:

dFKto
29-04-08, 01:34
Sawyer su almaya gittiği zaman,Jack birkaç kez vurmuştu ya işte orda kovboy diyordu yanlış hatırlamıyorsam:img-wink:

Evet öyleydi, Jackass'i de sık sık söylüyor zaten, Kate'le konuşurken söyledi galiba.

nurche
29-04-08, 01:34

ne yalan söyliyim şimdi hatırlayamadım
söylediğin için çok teşekkürler
neyse ben çıkıyorum lostla kalın kendinize iyi bakın:img-wink:
iyi muhabbetler:kahve

serina
29-04-08, 01:35
bu haftaki bölümler harikaydı tabiki sawyer merkezli bölüm süper ötesiydi:good: en sevdiğim bölümlerden biridir zaten fb leri çok zevkli geçiyor daha göreceğiz dolandırıcılıklarını

bende kate gibi bu bölüme kadar sawyer a sadece yakışıklı demiştim ve pek ilgilenmiyordum ama 8.bölüm ve sonrası sawyercı olmamı sağladı:love05:
ne ikadar inatçı bir insan olduğunuda gördük ve kesilen sahneleri görünce şok oldum ilk defa izleyen için baya bir kopukluk oldu inşallah birdaha olmaz

çoğu kişi jin'i sevmiyor ama daha fb lerini izlemedik dilinide anlamıyoruz bekleyelim derim ben

zeyno..
29-04-08, 01:42
Etrafımdakilere diziyi anlatıcağım diye neredeyse izleyemedim bu yüzden atlanmış olan sahneleride yorumları okuyunca fark ettim..Yanlış hatırlamıyorsam Jack'ten önce boone gidip eşyalarını karıştırıyordu sowyer'ın..Ve o deniz sahnesi..

Birde en itici kısımıda hemen söyleyeyim Jack'in vurduğu yumruk sahneleri neydi öyle bi an kendimi Japon karete filmi izler gibi oldum çok abartmışlardı o sesleri ve tabii Hurley'in sürekli Moruk demeside çok itici dikkat çekiyor yani ben ne yapayımm.
En bayıldığım sahne Sayid'in sowyer'ı bıçakladığı sahneden Sowyer'ın Kate ile mektup olayını konuştuğu sahneye kadar nefesimi tutarak izledim hele Jack nasıl eliyle tuttu damarı müthiş sahnelerdi harbiden..

Dilara_3
29-04-08, 07:22
Bu bölüm çok güzeldii
Sayid'in işkence etmesine sinir oldum hele sawyer'ın bağrışları can acıtıcıydı Jack'de dayanamadı zaten,sawyer kate konuşması muhteşemdi,ayrıca dikkatimden kaçmadı sawyer sayid'e 'ali' dedi:)
Fragmanı gösterdiler bölüm bitince adada bi kadın vardı,bence okadın vurdu sayid'in başına
ayrıca claire-charlie sahneleri çok güzeldi:img-icecr

nedim_bahar
29-04-08, 08:11
Bu bölüm çok güzeldii
Sayid'in işkence etmesine sinir oldum hele sawyer'ın bağrışları can acıtıcıydı Jack'de dayanamadı zaten,sawyer kate konuşması muhteşemdi,ayrıca dikkatimden kaçmadı sawyer sayid'e 'ali' dedi:)
Fragmanı gösterdiler bölüm bitince adada bi kadın vardı,bence okadın vurdu sayid'in başına
ayrıca claire-charlie sahneleri çok güzeldi:img-icecr

Daha öncede yanlış hatırlamıyorsam 6. bölümdü yine Sawyer Sayid'e ''Ömer'' dedi...Türkiyeye geldiğinde herkese kolayca lakap taktığını söylemişti...Burdan belli oluyo...

A.Konak
29-04-08, 08:45
ve tabii Hurley'in sürekli Moruk demeside çok itici dikkat çekiyor yani ben ne yapayımm.

işte dublaj izlemenin en kötü yanı yanlış çeviri. :( hurley orda moruk demiyor. onun kullandığı kelime "dostum" "ahbap" anlamına geliyor. ama dizinin dublajını yapanlar bu kadar kaba ve yanlış çeviriyor.

hyoldas
29-04-08, 09:13
Yeni nesil Lost izleyicisi olayların aşk meşk boyutluyla ilgili daha çok hadi bakalım :img-wink: Neyse adanın gizemini keşfedince sizleri de black smoke, gizemli sayılar sarar inşallah :img-icecr

Bu iki bölümde en sevdiklerimdendi. Charlie ve Sawyer'ın nasıl karakterler olduğunu anladık.

Ayrıca Sawyer'ın Kate'le öpüştüğünü Jack'e söylemesi Sawyer'dan beklenmeycek kadar akıllıca ve bir o kadar da hırs doluydu. Jack'e karşı Kate'i kullanarak öne geçmeye çalıştı. :kahve

Dfkto John konusunda kesinlikle haklısın. Günah keçimiz Sawyer varken kim korkar hain kurttan :img-wink:

Dublaj'ı bende sevmiyorum bazı sahneleri ezberlemişiz ya da farkında olmadan ağız okuma yöntemiyle durumu kurtarmaya çalışıyorum.

Claire ve Sayid odaklı bölümleri bilmem kaçıncı kere izlemek için önümüzdeki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum :good:

Şah-Rû
29-04-08, 11:17
7. ve 8. bölümlerde yine flashback ler ön plandaydı. Charlie' yi biraz daha tanımış olduk. Abisi yüzünden batağa saplanmış garibim ama yine de iradeli. Sadece kendisine güvenilmesine ihtiyaç duyuyordu. Locke' ın koruyucu tavrı hoştu. Örnek gösterdiği pervanelerde çok işe yaradı.
Sayid oldukç