Tüm Versiyonu Göster : Lost-1. Sezon Bölüm Yorumları (TNT)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6

Dilara_3
05-05-08, 18:40
Bugün lost varr:happy0064
benim bişi dikkatimi çekti,jack çok çekingen bi karakter yani bakışı yürüşü davranışları falan ama yinede çok şeker:D
sanırım bu bölünmde sayid ve claire'nin flahbackleri var claireninkini çok merak ediyorum

tarchın
05-05-08, 20:42
alıntı kivanç_aşkim

Sawyer`in flasbackleri baskindi bu bolumde...Diziye yeni baslayanlar icin Sawyer`i ufak da olsa tanima sansi buldular...

Shannon un hali icler acisiydi Aslinda bilmiyorum ama hangi zihniyet kendisinin isini gormeyecek olan ilaclari saklar ki? Yani Jack-Sayid-Kate uclusunun onderliqinde herkes Sawyer sakladi zannetti...2 sene once hic bi spoiler okumadan bunu cok da kolay farketmistim...Adi cikmis 9 a inmez 8e hesabi Sawyer imin basi yandi ... Ama opucuqu de aldi keretam

Hem ne kerata, ukala şey... Bi ton dayak yedi önce Jacko m dan yumruklar sonra Sayid den işkence:img-cray: (yalnız ne yalan söyliyim şiddete karşı olmama ramen ırakta canınıza okuduğumuza şaşmamalı deyince suratına okkalı bi osmanlı tokatı çakasım gelmedi değil) Sonra kate den tokat bu tokadı kesinlikle hakketmişti yalnız) Sonra Sayid in kolunu kesmesi. Yani başına gelenler birde pişmiş tavuğun başına gelmiştir herhalde...:icon_whis
kolunu sararken "ben senin yerinde olsam ölmeni seyrederdim Hem zaten niye yaşıyım ki öpücüğümü de aldım" deyişine ve osırada jack in bakışlarına öldüm bittim.:img-hyste

elifc
05-05-08, 23:09
yine çok güzel 2 bölüm izledik ama üzülerek söylüyorum ki yine kesilmişti bir kısım:icon_sorr:icon_sorr

Sayid 'in flashbackini çok üzülerek seyrettim,Nadia'ya sendeki cesaret bende yok dediği halde kendi kendini vurabildi:icon_sorr

Charlie,her iki bölümde de inanılmaz tatlıydı:img-in_loayrıca hurley&charlie ve hurley&sawyer ikilileri müthişlerdi:happy0064

bu arada arkadaşlar ilginç bişey söyliycem,bi yerde okumuştum.....Sayid'i rehin alan Fransız kadın Daniel,the others tan bahsetmişti hatırlarsanız....
ve son sahnede Claire'i korkutan Ethan'e ele alırsak.....Hurley nüfus sayımı yaparken dikkat ettiyseniz adamın adı ethan romdu fakat bu bi anagram,harflerin yerlerini deiştirdiğimizde ortaya other man çıkıo:img-wink:

gosde_
05-05-08, 23:11
Yine en heyecanlı yerinde LOST yazıp bitirdiler:)
Hurley'in adamı başkasıyla karıştırmasıyla anladım onun listede olmadığını..Acaba Daniel ile bir alakası var mı? diyeceğim ama bekleyeceğim ve göreceğim:)
Bu bölümde 8. bölümde Sayid'e vuranın kim olduğunu anladık yalnız Sayid'e ne oldu 9. bölümde hiç yoktu değil mi?

Michael ve Jack'in baş başa verip ciddi ciddi bakışmalarından sonra Jack'in en iyisi 7 numarayı ver demesi süperdi:)
Jack'in golf oynadığını duyan herkes çok şaşırdı özelliklede Kate.Gayette iyi oynuyordu.İddia girdikten sonra ne oldu girdi mi acaba top deliğe:img-pilot

Bu bölümde Sayid ve Claire'ın hikayelerini öğrendik acaba o medyumun planı neydi
Ne kadar çok soru işareti oluşmuş:img-hyste

elifc
05-05-08, 23:13
2 bölüm birlikte verdikleri için heralde kesiyolar ama yanlış yinede bi işi yapçaksanız doğru yapın dimi?pazar geceleri evde lost krizi çıkıyo ama 15 dakika daha izlesem bişi olmaz heralde.tnt türkiye yetkililerine bildirmek lazım diye düşünüyorum...

evet haklısın 2. bölümü verirken jenerikten önceki kısmı atlıyorlar ve bu hiç hoş olmuyor bence,asıl kilit noktalar kaçıyor mesela bu akşam da Claire'ın kabusunu göstermediler,direk rüya gördü fln diye başladılar....açıkçası ben bu konuda mail atmayı düşünüyorum tnt 'ye....

sarıseren
05-05-08, 23:13
Ya bu haftaki bölümlerin hepsini elimde olmayan sebeplerden dolayı izleyemedim:icon_sorrİzlediklerimden de pek bir şey çıkardığım söylenemez.Öğrenebildiklerim:Telsize mesaj bırakan kadının hala yaşamış olduğunu öğrendik.16 yıl olmuş gerçekten çok ilginç:blink:Ayrıca kadın Sayid'e nasıl elektrik veri ya.O mekanizmayı nasıl kurmuş öyle:icon_confClaire'ın da flashbacklerini seyredebildim.Gittiği medyum acayip garip bir adam.Kızı bile bile uçağa göndermiş...

edit:Ethan da ürpertici bir tip.Claire'e çok kötü bakıyordu.Bunun sebebini çözemedim.Bilen var mı?Tam da yerinde bitirdiler.Zaten bölümü pek seyredememiştim:img-cray:Pazar günü izlerim artık...

elifc
05-05-08, 23:16
Yine en heyecanlı yerinde LOST yazıp bitirdiler:)
Hurley'in adamı başkasıyla karıştırmasıyla anladım onun listede olmadığını..Acaba Daniel ile bir alakası var mı? diyeceğim ama bekleyeceğim ve göreceğim:)
Bu bölümde 8. bölümde Sayid'e vuranın kim olduğunu anladık yalnız Sayid'e ne oldu 9. bölümde hiç yoktu değil mi?

Michael ve Jack'in baş başa verip ciddi ciddi bakışmalarından sonra Jack'in en iyisi 7 numarayı ver demesi süperdi:)
Jack'in golf oynadığını duyan herkes çok şaşırdı özelliklede Kate.Gayette iyi oynuyordu.İddia girdikten sonra ne oldu girdi mi acaba top deliğe:img-pilot

Bu bölümde Sayid ve Claire'ın hikayelerini öğrendik acaba o medyumun planı neydi
Ne kadar çok soru işareti oluşmuş:img-hyste

Medyumun planı belli zaten....ilk başlarda Claire'e çocuğu vermemesi için ısrar etti ama Claire bunu kabul etmeyince ,sana bir çift ayarladım diyerek ,düşeceğini bildiği uçağa binmesini sağladı....madem Claire çocuğu büyütmeyecekti adam da onun mecbur tuttu bir nevi.....ne dedi Claire'a mutlaka bu uçak olmalı ,herşeyi biliyordu medyum.....

€L!f
05-05-08, 23:16
bende bu dizinin hastası oldum:)
ben şimdi iki bölüm mü izledim? inanamıyorum:)
hemen bitti ya
ve kafamda o kadar soru işareti oluştuki yine tam yerinde bitti
o medtyum da gerçekten acayip biri:)

elifc
05-05-08, 23:18
:happy0064vay gerçekten ilginçmiş çok dikkatlisin..
Ben hiç bu açıdan bakmamıştım yani adına

O adamla Daniel'in bağlantısı varmış demek

aslında bunu ben keşfetmedim nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama biyerde okumuştum,gerçekten çok ilginç:img-wink:

_3sm3R_
05-05-08, 23:20
aslında bunu ben keşfetmedim nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama biyerde okumuştum,gerçekten çok ilginç:img-wink:

Elifimm harika yhaaa acayipp bişi neler düşünmüşler saol paylaştın için

İnanılmazzzzz:img-hyste

gosde_
05-05-08, 23:25
Medyumun planı belli zaten....ilk başlarda Claire'e çocuğu vermemesi için ısrar etti ama Claire bunu kabul etmeyince ,sana bir çift ayarladım diyerek ,düşeceğini bildiği uçağa binmesini sağladı....madem Claire çocuğu büyütmeyecekti adam da onun mecbur tuttu bir nevi.....ne dedi Claire'a mutlaka bu uçak olmalı ,herşeyi biliyordu medyum.....
Demek medyum uçağın düşeceğinide biliyormuş
Mutlaka bu uçak olmalı mı dedi?

Şimdi şu Ethan ortaya çıkmayana kadar bende Jack gibi düşünüyor ve Claire kabus görüyordur diyordum.Ama durum farklıymış Ethan saldırmış Claire'a değil mi?

elifc
05-05-08, 23:30
Demek medyum uçağın düşeceğinide biliyormuş
Mutlaka bu uçak olmalı mı dedi?

Şimdi şu Ethan ortaya çıkmayana kadar bende Jack gibi düşünüyor ve Claire kabus görüyordur diyordum.Ama durum farklıymış Ethan saldırmış Claire'a değil mi?

evet,hatta Claire hemen gidemem fln demişti,medyum da hayır bu uçak olmalı,buna binmelisin,815 numaralı uçuş demişti.....
son sahnede anlıyoruz ki bu Ethan bişiyler çevirio ki zaten son 2 bölümde birdenbire ortaya çıkmış olması da ayrı bi ilginçti......

bu arada o golf sahasıyla ilgili kısımlar çok hoşuma gitti benm:happy0064

Elifimm harika yhaaa acayipp bişi neler düşünmüşler saol paylaştın için

İnanılmazzzzz:img-hyste

saol canm benmmm:love05:

bir de arkadaşlar fragmanları izlediniz mi?çok güzel 2 bölüm geliyor yine.....benm yüreğim ağzıma gelmişti:icon_whis

agent 16
05-05-08, 23:49
yine harika bir bölümdü parçalar yavaş yavaş yerine oturuyor
ethan ın other lardan biri olduğunu düşünüyorum
ilerleyen bölümlerde bu sorunun cevap ını bulacağız herhalde
bu arada fransız danıel ilerleyen zamanlarda ortaya çıkaçakmı bakalım

-şEkEr-
06-05-08, 00:09
Çok güzel iki bölüm izledik

Sayid nadyaya çok garip hisler besliyor yani normal aşıklardan değil yani nadyaya karşı hareketleri çok farklı..Acıdım
Danielinde içinde kopan fırtınaları anlamya çalışıyorum evet haklı yıllardır kismeyle konuşmamış kimseye dokunmamaış bu onun en doğal hakkı m neden sayidle gitmek istemedi anlayamadım

Ben zaten o yeni pratya çıkan adamı gözüm hiç tutumamıştı şimdi iyice gözümden çünkü finalde çok pis abktı claireyle ne alıp veremediği var anlayamadım:icon_whis

Jack lider havasına girmiyor ama hep kendi bildiğini okuması hiç hoşuma gitmiyor:img-wink:Claireye inanmalıydı:img-wink:

Sawyer:img-hyste
Allah'ım bu adam beni bir gün öldürrücek acayip komik o taktığı gözlük neydi öyle:img-hyste:img-pilot

Calire ile Charleinin diyalokları çok güzeldi charlienin claireye senden hoşlanıyorum demeside çok güzeldi ama anlyaamdım hala charlie claireye yardımcımı olmaya çalışıyor yoksa gerçekten aşık mı*:icon_whis

Haftaya kimelrin flashbackleri birde bu arada charlienin bir dahaki flashbacki ne zman?

elifc
06-05-08, 00:12
Çok güzel iki bölüm izledik

Sayid nadyaya çok garip hisler besliyor yani normal aşıklardan değil yani nadyaya karşı hareketleri çok farklı..Acıdım
Danielinde içinde kopan fırtınaları anlamya çalışıyorum evet haklı yıllardır kismeyle konuşmamış kimseye dokunmamaış bu onun en doğal hakkı m neden sayidle gitmek istemedi anlayamadım

Ben zaten o yeni pratya çıkan adamı gözüm hiç tutumamıştı şimdi iyice gözümden çünkü finalde çok pis abktı claireyle ne alıp veremediği var anlayamadım:icon_whis

Jack lider havasına girmiyor ama hep kendi bildiğini okuması hiç hoşuma gitmiyor:img-wink:Claireye inanmalıydı:img-wink:

Sawyer:img-hyste
Allah'ım bu adam beni bir gün öldürrücek acayip komik o taktığı gözlük neydi öyle:img-hyste:img-pilot

Calire ile Charleinin diyalokları çok güzeldi charlienin claireye senden hoşlanıyorum demeside çok güzeldi ama anlyaamdım hala charlie claireye yardımcımı olmaya çalışıyor yoksa gerçekten aşık mı*:icon_whis

Haftaya kimelrin flashbackleri birde bu arada charlienin bir dahaki flashbacki ne zman?

Sayid ve Nadia'nın hikayesi çok hüzünlü:icon_sorr:icon_sorr

bu arada haftaya
11. bölüm Jack ve 12. bölüm Kate fb leri var:img-wink:haftaya 2 bölümde süper.....

zeyno..
06-05-08, 00:15
bu arada o golf sahasıyla ilgili kısımlar çok hoşuma gitti benm:happy0064

Evet ya benim en çok sevdiğim kısım oydu..Her sahnesi çok güzeldi..:img-icecr
Hele jack ve o michael aralarında konuşurken ''noluyo dedim'' birden bire yine yoksa yinemi sahne atladılar sonra birde baktım golf sopasını uzattı jacke..:D
Çok güzel ya tabii sawyer'ın sonradan gelişide kadroyu tamamladı..

Dediğin gibi elif'çim yine sahneler atlanmış.
Claire'ın kabus sahnesini atlamışlar yine bir şoke oldum boonne'da olduğum gibi.Ne zaman kabus gördü bu kız hangi ara jack'in yanına geldi şaşırdım.
Mail atma konusunda da seni yanlız bırakmıyacağım canım..:)

Diğer bir ikilide Hurley ve sawyer'dı..
Demekki neymiş..''Tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarırmış'' :D çocukla normal konuşunda nasılda söyledi yerini listenin..(belkide işine yaramayacağını bildiği için vermiştir..:D)

Sayid'in fb üzülerek izledim sevdiğini nasıl ustaca bi planla kurtardı ama hala yaşıyormu bilinmez...Ve o Daniel adadaki tüm gizemin farkında bu yüzden Sayid'in gitmesini istemiyordu..Kızıda varmış Alex karışık durum..
O kadını diğer bölümler daha uzun göreceğiz gibime geliyor..

yeşim98
06-05-08, 00:17
merhaba arkadaşlar.Bende diziyi ilk defa dün ve bugün izledim.Güzel bir diziymiş.Baştan izleseymişim.Merakmı maruz görün de birşey dikkatimi çekti.Sayitle ilgili.Adamın tırnakları çok uzundu bende ada da oldukları için uzundur diye düşündüm ama bugün baktım.Gene uzun.Ama birşey diyeyim mi çok iğrenç duruyırdu bana göre.Gitar falan çalsa ama hepsi uzun ya.....

tarchın
06-05-08, 00:18
Çok güsel iki bölümdü yine. Her hafta daha fazla bağlıyor daha fazla merak edilecek şeyler çıkıyor ortaya. Öyleki evde tek lost tiryakisi benken artık ailecek lost kolik olduk. Biter bitmez foruma girmeme bile müsade etmeden kayıttan seyretmek için herkes toplandı bilgisayarın başına. Başladığı gibi devam edemeyen dizilerden ağzı yanmış biri olarak lostu da temkinli seyretmeye başlamıştım. Ama dördüncü sezonda hala seyredenlerin yorumlarını dinleyince diziyi seyretmeye başlamakla hiçte kötü bir şey yapmadığımı anlıyorum.
Jack,:img-icecr Sawyer,:love05: (malesef) Kate, ve charlie (bu çocuğun neden bu kadar çok sevildiğini anlayabiliyorum artık çok şeker ya:img-in_lo) kısacası hepsi harikalar. Seyretmeye başlarken asla sıkılmayacağınızı vaad eden harika bir dizi... :good::good::good:

elifc
06-05-08, 00:21
Evet ya benim en çok sevdiğim kısım oydu..Her sahnesi çok güzeldi..:img-icecr
Hele jack ve o zenci adamın (adını unuttum) aralarında konuşurken ''noluyo dedim'' birden bire yine yoksa yinemi sahne atladılar sonra birde baktım golf sopasını uzattı jacke..:D

Claire'ın kabus sahnesini atlamışlar yine bir şoke oldum boonne'da olduğum gibi.Ne zaman kabus gördü bu kız hangi ara jack'in yanına geldi şaşırdım.

Demekki neymiş..''Tatlı dil yılanı deliğinden bile çıkarırmış'' :D çocukla normal konuşunda nasılda söyledi yerini listenin..(belkide işine yaramayacağını bildiği için vermiştir..:D)

Sayid'in fb üzülerek izledim sevdiğini nasıl ustaca bi planla kurtardı ama hala yaşıyormu bilinmez...Ve o Daniel adadaki tüm gizemin farkında bu yüzden Sayid'in gitmesini istemiyordu..Kızıda varmış Alex karışık durum..
O kadını diğer bölümler daha uzun göreceğiz gibime geliyor..

saol Zeynepcm:img-wink:
Sawyer&Hurley sahnesi müthişti:happy0064Sawyer'ın gülüşü,Hurley'in konuşması....hiç kıvırmadan söyliycem diyo ya çok tatlı:img-wink:
bir de golf sahasına giderlerken Kate ve Sawyer bakışmaları,gülüşleri ,konuşmalrı ......özellikle Sawyer:img-in_lo

-şEkEr-
06-05-08, 00:32
Sayid ve Nadia'nın hikayesi çok hüzünlü:icon_sorr:icon_sorr

bu arada haftaya
11. bölüm Jack ve 12. bölüm Kate fb leri var:img-wink:haftaya 2 bölümde süper.....

Teşekkür ederim canım

hurley kesinlikle çok iyi düşünmüş:)oradaki diyaloklar süperdi ilk michael ile jacki zumladıklarında ben korktum kötü bir şey oldu sandım meğersem atış yapıcakmış:img-hyste

Charlienin atış yaptığı zaman tek bir çimeni koparması çok komikti zaten oradakinlerde güldü:img-hyste

Hurley ile charlienin o golf sopallarıyla yaptığı hareketlerde çok komikti ben birden noluyor falan oldum hurleyin göbeğini sallaması çok komikti:img-hyste

zeyno..
06-05-08, 00:36
Sawyer&Hurley sahnesi müthişti:happy0064Sawyer'ın gülüşü,Hurley'in konuşması....hiç kıvırmadan söyliycem diyo ya çok tatlı:img-wink:
bir de golf sahasına giderlerken Kate ve Sawyer bakışmaları,gülüşleri ,konuşmalrı ......özellikle Sawyer:img-in_lo

Orayı nasıl atlamışım inanmıyorum..:D

Sawyer'ın golf sahasına gitmesine Jack bile sevindi..
Kate onu görünüp ona bakışlarıyla laf atınca..:D Sawyerin gamzeleri çıktı yine ortaya..:img-blush

Ve tabii ki jack'ın sawyer'a pansuman sahnesi müthişti adam istediğini söylüyor ama jack onu tınlamıyor bile orasıda güzeldi.Ve ona taktığı lakaplar..:D

Lakaplardan bahsetmişlen Charlie'nin Hurleye kanka dediği an koptum..
Diğer bir ikilide Charlie ve Hurleydi onların golf sahasındaki sahnelerinede çok güldüm..

Charlie'nin claire yardım etmeside insanlara daha çok sempati uyandırıyor onun hakkında her ne kadar uyuşturucu bağımlısı olsa bile..
Pardon bırakmıştı değil mi..:img-hyste

tarchın
06-05-08, 00:56
[QUOTE=zeyno..;6915252]Evet ya benim en çok sevdiğim kısım oydu..Her sahnesi çok güzeldi..:img-icecr
Hele jack ve o zenci adamın (adını unuttum) aralarında konuşurken ''noluyo dedim'' birden bire yine yoksa yinemi sahne atladılar sonra birde baktım golf sopasını uzattı jacke..:D

Golf sahnesi cidden çok hoştu. Sawyer in hidayete ereceğini tahmin ediyordum zaten. Bu bölüm Kate in de desteğiyle az biraz sosyalleşmeye başladı. Devamı gelecektir eminim. Kötü olamayacak kadar çok tatlı kendisi malesef. Jackin golf oynadığını duyunca "golf oynayan bir doktor vaaaw amanda aman her şeyi bilirim sanırdım. Sonra ne olacak? bir polis çörek mi yiyecek" yorumu da harikaydı. Hele Kate, gelmek istiyorsan söylemen yeter dediğinde "hayır istemez çilli, kalabalıkları pek sevmem kabul edelim kalabalıkda beni pek sevmiyor" derken daha bir tatlıydı. :img-in_lo Ne diyeyim bilmiyorum ki bu adam için ben. Hem insanı böyle kızdıran hem de kendine hayran bırakan başka bi karakter yoktur herhalde.
Ben o golf sahnesinin devamında ne olduğunu da merak ettim açıkçası. Acaba Jack başarılı bir atış gerçekleştirebildi mi? Sanki bir ara clair e saldıranı ararlarken jack in elinde bir fener gördüm ahanda jack im almış feneri dedim ama sonra aklıma geldi charlie Jack i kurtarmak için mağaraya girerken aynı fenerden elinde bir tane vardı.
Clair e saldıranın kim olduğunu da çok merak ediyorum. Saldıranın elinde iğne gibi bir şey görünce yine fransız kadın zannettim ama dikkatli bakınca el sanki erkek eline daha çok benziyor. Ethan mıdır nedir o adamın kızın karnına bakışlarını gördükten sonra ben de o olabilir diye düşünmeye başladım. Ama bu dizi seyredenleri fazlasıyla şaşırttığına göre olmayabilirde. Haftaya anlarız artık inş...
Ve herkes gibi diziyi kırpıp kırpıp vermelerini de hiç sevmedim. Ne oluyor kırpılan parçaları yıldız mı yapıyorlar yani....:img-pilot

asi ruh
06-05-08, 01:17

kesinlikle elifim sana katiliyorum çok sekerdi sawyer bu bölümde daha sakin bi hali vard1 bu halini çok daha fazla sevdim diyebilirim bide ben bu günkü bölümün tamam1n1 izleyemedim çok merak ediyorum doum gerçeklestimi bu arada golf sahneside ayr1 bi keyifliydi çok sekerdi hepsi birden ya ben bide seye koptum hani astim hastas1 k1zla kardesi magaraya tas1n1yolard1 tam o s1rada geceki sald1r1y1 olmayan sald1r1y1 duyunca kizin sözü ve yüz ifadesi bitirdi beni ne sald1r1m1 oldu ben tecavüzcülerin oldugu magaraya girmem demedimi koptum ya:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hysteneyse arkadaslar gelelim doum sahnesine ordan ilerisini izleyemedim neler oldu biri bana anlatabilirmi devam1n1 rica etsem:img-cray::img-cray::img-cray:

aslanselda
06-05-08, 01:33
herzamanki gibi muhteşem bir bölümdü,

yorumları okudum şimdide yine anladığım kadarıyla kesilmeler olmuş:img-pilot ben tnt'yi açtığımda başladığını görünce kabus kısmını kaçırdım sanmıştım meğer değilmiş. (bu kesilmeler fena halde sinirimi bozmaya başladı)

bu bölüm sayid ve claire'in bölümü oldu, her hafta birinin işlenmesi hoşuma gidiyor ama sawyer'ımı görememekte sinirime dokunuyor :icon_sorr

sawyer "eminim ali sen hayatında hiç işkence yapmamışsındır derken" gerçekten atıyormuş, ki yanıldığını gördük, sayid gerçekten işkencenin babasıymış bir zamanlar

ama hayat hikayesi ilginç ve acı olduğu kadar, aşkın kapısını ansızın çalmasıyla dokunaklı bir hal almış.

önce sevdiği kadının öldüğünü söylemişti ama sonrasında akibeti hakkında bilgisi olmadığını anladık.

şu sayid'i kaçıran fransız kadın meğer 16 yıl önce o imdat mesajını atan kadınmış, vaayy be olaya bakın, onca yıl bu uçsuz bucaksız adada sağ kalmayı nasıl başarmış ???

aslında kadın çok şey biliyor ama korkularından ve yaşadıklarının verdiği panikten anlatamıyor, dolayısıylada karşı tarafa deli saçması izlenimi veriyor. Sayid nasıl söyledi "sen çok uzun zaman yalnız kalmışsın"....16 yıl be dile kolay.

sayid'in kadından ayrılır ayrılmaz hemen adaya döneceğini sanırken aradan 1 hafta geçtiğini söyleyince kate çok şaşırdım, doğrusu sonra nasıl yaralı olduğu halde gelip aynı yeri arkadaşlarını buldu ona daha da çok şaşırdım.

"ada da yalnız değiliz".... "uçağın listesinde olmayan biri var"... dadadadannn...bu replikler herşeyi karıştıracak...fragman feciydi, önümüzdeki hafta çok heyecanlı ve sürükleyici geçeceğe benzer...

şu eaten denen adam kimdir?? diğerlerinden mi?? claire'in bebeğinden ne istedi?? amacı neydi??? charlie'in jack'i çağır demesi üzerine kesinlikle çağırmayacağından şüphelendiğim bu adam şüphemi doğruladı ve onların karşısında korku tüneli gibi bitiverdi.

fragmanda gördüğüm bu adamın jack ve diğerlerinin başına büyük bela açtığıyda, kavga, koşuşturma... sawyer ve kate neden koşuyordu, sawyer neden kate'i yakaladı, kate'in elinde taşıdığı neydi???

peki ya claire'in gittiği medyum, önce birşeylerden korkup yorumunu tamamlamadı, sonra devam kararı aldı, çocuğunu doğur ama sen büyüt dedi, charlie inat etti, adam niçin aylarca kızı telefonda ısrarla arayıp lütfen dediğimi yap dedi???...sonra onu kandırdığını para karşılığında birine evlatlık vermek istediğini düşündürtürken bize.. charlie'nin sözü üzerine "ben inanıyorum, o biliyordu"... adamın bileti verip claire'in arkasından hüzünlü bakışını seyredince bizde anladık ki bu adam yalancı veya dolandırıcı değil, amacı bu kızı adaya göndermek...peki kaza olacağını biliyorsa niye ısrarla göndermek istiyor, o adada ne var??? bu soruların cevabını charlie ve claire niye sorgulamadılar ???

gelelim bölümün en şirin, en güzel, en tatlı, en başbelası, en sevimlisi, en serserisi olan SAWYER'ıma...:img-in_lo:img-blush

bölüm boyunca 3 sahnede izleyebildim ama o sahnelerde de beni mesteyledin (herzamanki gibi)...

(bu arada bir yorumda gözlük taktığından bahsedilmiş, başta mı oldu bu acaba, ben mi kaçırdım)

1.Kate'e jack'in golf oynadığı haberi geldikten sonra, sawyer'in vay vay vay, doktor golf oynuyor ha, herşeyide bilirmiş...benzeri sözleri üzerine, kate'in "gelmek istiyorsan söylemen yeterli" deyip tatlı bir gülüş fırlattığı sawyer'ıma:img-in_lo sawyer'ın "istemez çilli, kalabalık ortamları sevmem, zira kalabalık ortamlarda beni sevmez" deyip tatlı bir bakış fırlattığı kate'e:img-blush ....koptum burda ben.

2.tam jack atış yapacakken o serserilerin en güzeli muhteşem sesiyle ve alaycı konuşmalarıyla kendini belli eden sawyer'ım yine gelip "bahse varırırm 2 güneş kremi.. 1....sına atamayacak" deyipte, kate'in "biliyordum, geleceğini, hoşgeldin" der gibi bakışı ve jack'in bile gelmesinden memnun olduğu ifadesi... kate'in bakışına utangaç bir ifadeyle karşılık veren başını eğen sawyer, boon'un ters bakışını görünce hiç şaşırmayan alaycı ifadeyle gülüşü, tekrar kate ile bakışması, bunu farkeden jack'in kate ve sawyer'a ters bakışları :img-hyste hoop neler oluyor orda yoksa bu kate'in bahsettiği bu bağ gerçek mi der gibiydi :img-hyste ya kate'in bende varım diye sawyer'e destek çıkmasına ne demeli. Harika bir sahneydi ama bize devamını göstertmediler:icon_sorr

3. hurley'in bu hafta zekası üst seviyelerdeydi, sürekli çalıştı, önce golf sahası, sonra isim listesi... listeyi oluşturma çabası içindeyken boon'un neden uğraşıyorsun zaten bir liste var demesi üzerine hurley'in hadi ya nerde demesi ve boon'un "kimde olabilir" yorumuna koptum:img-hyste

hurley sawyer'imın yanına gelir...hiç kıvırmadan konuya gelicem, uçağın isim listesi sendeymiş onu bana vermeni istiyorum, ya diğerlerine yaptığın gibi beni defedersin (burda sawyer şaşırıp güldü) ya da listeyi bana verirsin, bu arada söyleyeyim bence biraz göze girmeye ihtiyacın var demez mi ??? (ayol onun göze girmeye ihtiyacı yok, o kalplerimizde aşkım o benim yaaav) ne tatlı güldü sawyer.."hey yağ çekmeyi iyi biliyorsun puf böreği (koptum burda) kahverengi çantada, hadi git al"

bakın gördünüz mü adama iyi niyetle tatlı dille yaklaşırsan hiçte seni terslemiyor ama bugüne kadar kimse hurley gibi yaklaşmayı denemedi ona...suç aşkımda değil gördünüz mü???

.........

bu arada, jack'in golf sahası ile ilgili....ben dişimi tırnağıma takıp, uyumuyor birşeyler yapmaya çalışıyorken, hurley'in bunu bir golf sahasıyla yapıp insanları güvende hissettirebilmesi ne ilginç yorumuna bayıldım doğrusu.

şu anda aklıma gelenler bunlar, güzel bir bölümdü hareket azda olsa ama haftaya çok şeyler olacak bu belli. Birde shannon ile sayid arasında yakınlaşmalar olacak galiba. Sayid onu seyrediyordu büyük bir hayranlıkla.

şu sırların çözülmesini (gerçi nasıl çözülecekse, 4.sezondakiler daha çözememişken) ve en çokta sawyer'in gerçekten düşündükleri gibi birisi olmadığını anlayacakları zamanı iple çekiyorum.

herkese iyi lostlar...

banada sawyer'lı bol rüyalar...bye

asi ruh
06-05-08, 01:43
arkadas1m çok iyi özetlemisin bölümüm ama benim merak ettiim clarie nin bebegi dgdumu ve bana biri sald1rd1 derken gerçekmi söylüyomus ben halisinasyon görmüs olabilir belki diye düsünmüstüm ama degilmis galiba ben clarie n1n sancisin1n baslad1g1 yerden itibaren izleyemedimde bana sonras1n1 anlat1rm1s1n rice etsem:img-cray::img-cray:

ZEN_NURE
06-05-08, 12:17
dünkü bölümde süperdi

claire &charlie sahneleri
sawyer&hurley sahnesi çok hoşuma gitti

yalnızbenim aklıma yakılan şeyler var önceki bölümlerden
jack in babasına ne oldu tabutta ceset yoktu sonra hiç açılmadı konu
birde boone(yanlış yazmamışımdır umarım:D)nin suyu sakladığını ne zaman öğreniyorlar
birde geçen haftaki bölümde ilaçları kim almış bunlar gösterildi de ben mi seyretmedim acaba?

dlk_love
06-05-08, 12:35
dünkü bölümde süperdi

birde boone(yanlış yazmamışımdır umarım:D)nin suyu sakladığını ne zaman öğreniyorlar
birde geçen haftaki bölümde ilaçları kim almış bunlar gösterildi de ben mi seyretmedim acaba?

evet bak çok iyi bir yere değinmişsin gerçekten jack'in babasının tabutu boştu ya babası yaşıyo ya da cesedini birisi aldı ama kim neden bu konuyu askıda bıraktılar belki ilerde gösterirler

mia y miguel
06-05-08, 12:37
evet bak çok iyi bir yere değinmişsin gerçekten jack'in babasının tabutu boştu ya babası yaşıyo ya da cesedini birisi aldı ama kim neden bu konuyu askıda bıraktılar belki ilerde gösterirler

belkıde dunku bolumde bır delı vardı hanı claıre ın karnına bısey sokmaya calısan adam zaten olu dıye calmıstır belkı aman ne bılıyım sacmaladım sankı
ya ben sey kısmını kacırdım hanı jack son atısı yapıyprdu herkes ıddaya gırmıstı sawyer geldı gecıremez dedı ya kate orda ne dedı

ZEN_NURE
06-05-08, 12:51
birde son sahnede uçakta ismi olmayan adamı merak ettim acaba kimdir?
claire saldıranda o kişi mi acaba?
kate orda varım dedi galiba yani sawyerin yanında yer aldı:D

mia y miguel
06-05-08, 12:55

ya neden oyle yaptı jack garıbım oyle bakakaldı sanırım bana acıma dedı ya senın yanındatım gıbı demek ıstedı sanırım
hanı bu bolum eaten dedıklerı adam olması lazım davranıslarından bellıydı charlıe jackı cagır dedı o cagırmadan geldı bıde delı gıbı bakıyodu

boone da suları o claıre ın bayıldıgı zaman clear e 2 sıse getırdıgınde onda oldugunu anladılar ortada oyle duruyolardı bende aldım dedı

begummm
06-05-08, 14:33
Dün sadece 10. bölümü izleyebildim.
Çok güzel bir bölümdü.
Sayid' şn flashback' ini görmek istiyodum.
Neyse pazarı beklicem artık :S

elifc
06-05-08, 14:59
izleyeli uzun zaman olduğu için tam hatırlayamıyorum ama Claire'ın bölümünde kesilen yerde,Claire kabus görüyordu ve bu kabusta John Locke'un gözlerinden biri siyah diğeri beyazdı....bence bunda da bir iş var ama kestikleri iiçin izleyemedi kimse.....
bir de kabustan uyandığında elleri kan iiçindeydi....
ve şu siyah-beyaz olayında bikaç şey daha hatırlatmak istiyorum....
sanırım 4. bölümdü Locke,Walt'a tavlayı anlatıyordu ,siyah ve beyaz taşları göstermişti,sonra 5, ya da 6. bölümde bizimkiler arılardan kaçıp bi mağaraya saığındıklarında Jack'in bulduğu siyah ve beyaz taşlar.....

elifc
06-05-08, 15:02
dünkü bölümde süperdi

kübracm Boone'un suyu çaldığı 5. bölümde ortaya çıkıyordu zaten....Jack'in flashbackinin olduğu bölümdü.....Boone çaldığı suyu Claire'a iiçirdiği sırada Charlie gelip yakalıodu onu....
ilaçları alan belli deil belki de ilaçları kimse almadı ,çünkü ilaçlar zaten yok....Boone'un çantası kayıptı zaten belki uçak parçalandığında denize düştü.....Sawyer sadece kitabı bulmuştu kıyıda yüzer bir halde.....

belkıde dunku bolumde bır delı vardı hanı claıre ın karnına bısey sokmaya calısan adam zaten olu dıye calmıstır belkı aman ne bılıyım sacmaladım sankı
ya ben sey kısmını kacırdım hanı jack son atısı yapıyprdu herkes ıddaya gırmıstı sawyer geldı gecıremez dedı ya kate orda ne dedı

Kate "ben kabul ediyorum" dedi.Çünkü Sawyer Jack'in geçiremeyeceğine dair bahis açtı ilk başta herkes sesiz kaldı ama sonra Kate kabul ettiğini söyledi,arkasından da Boone....

(bu arada bir yorumda gözlük taktığından bahsedilmiş, başta mı oldu bu acaba, ben mi kaçırdım)

Hurley,listeyi istemek için Sawyer'ın yanına gittiğinde gözlük vardı gözünde:img-in_loçok tatlıydı:img-in_lo

kesinlikle elifim sana katiliyorum çok sekerdi sawyer bu bölümde daha sakin bi hali vard1 bu halini çok daha fazla sevdim diyebilirim bide ben bu günkü bölümün tamam1n1 izleyemedim çok merak ediyorum doum gerçeklestimi bu arada golf sahneside ayr1 bi keyifliydi çok sekerdi hepsi birden ya ben bide seye koptum hani astim hastas1 k1zla kardesi magaraya tas1n1yolard1 tam o s1rada geceki sald1r1y1 olmayan sald1r1y1 duyunca kizin sözü ve yüz ifadesi bitirdi beni ne sald1r1m1 oldu ben tecavüzcülerin oldugu magaraya girmem demedimi koptum ya:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hysteneyse arkadaslar gelelim doum sahnesine ordan ilerisini izleyemedim neler oldu biri bana anlatabilirmi devam1n1 rica etsem:img-cray::img-cray::img-cray:

ezgimm ben anlatıyım sana:img-wink:doğum sahnesi dediğin,Claire'ın sancıları gelmişti,Charlie onu oyalamaya çalıştı,Claire Jack'i çağırmasını istedi,Charlie ilk başta itiraz etti ben yapabilirm fln diye sonra Jack'i çağırmaya gitti yolda Ethan'ı gördü,ondan Jack'i çağırmasını istedi,sonra Claire'ın yanına döndü....Claire'ında ağrıları durmuştu,Claire Charlie'ye teşekkür etti....o sırada Sayid geri döndü yaralı bi şekilde ....Jack fln hemen onunla ilgilenmeye başladı.....Sayid adada yalnız deiliz dedi....o sırada Hurley geldi,uçağın yolcu listesini incelemiş,aralarından biri uçaktaki yolcu listesinde yok,biri uçakta deilmiş....yine Charlie ve Claire sahnesine dönüyor,Ethan yanlarına gelio,Charlie Jack nerde diye soruo ama Ethan Claire'e kötü kötü bakıyor,böyle bitti canm...

elifc
06-05-08, 15:09

cevap adamın adında gizli kübracm:img-wink:

ethan rom,harflerin yerlerini deiştir...other man

bu arada Daniel da the others dan bahsetmiyor muydu:icon_whis:icon_whis

bir de yeni birşey daha okudum şimdi bölümümüün adı neydi.....
raised by another peki bunu şu şekilde yazarsak ne olur raised by an OTHER buraya dikkat arkadaşlar,bu dizide kelimelerde bile gizli ne çok şey var:happy0064

zeyno..
06-05-08, 15:18
bir de yeni birşey daha okudum şimdi bölümümüün adı neydi.....
raised by another peki bunu şu şekilde yazarsak ne olur raised by an OTHER buraya dikkat arkadaşlar,bu dizide kelimelerde bile gizli ne çok şey var:happy0064

Elifffimmm yahu süpersin..:good:

Claire saldıran kişinin ethan rom olduğunu düşünüyorum..
Zira Hurley kayıt tuttuğu zaman onunla isim konusunda tuaf birşekilde ilginemişti..Ve adının da ... çıkması çok ilginç..

Dilara_3
06-05-08, 15:26
dün süper bi bölümdüüü
saydin ve nadyaya çok üzüldümm:(
clarieninde medyumundan korktum bi an :)

nisa 60
06-05-08, 17:17
dün yine süper iki bölüm izledik bu bölümde hurley çok tatlıydı ya:img-wink:golf sahası fikri mütişti herkesin ismini yazarkende hele locke soru sorarken koptum adamdan kurtulmak için yaptığı harekette komikti:img-hyste
charlieyide her bölümde daha çok seviyorum adada sonradan ortaya çıkan adam ne korkunçtu öyle o adamın claire bi ilgisimi var acaba haftaya bekleyelim bakalım :good::good::good:

gorgunk
06-05-08, 18:40
ben pazar günleri orijinal altyazısıyla izlemeyi tercih ediyorum, bu pazar Sawyer'lı bölümdü, ya o sawyer'ın koluna bıçak girdi yaa, orayı süper yapmışlar,
Gerçekten çok güzel bir diziymiş, gelecek bölümü merakla bekliyorum:)

((((İLAYDA))))
06-05-08, 20:24
yaa dun yine muhtesemdii...

en beğendiğim cift zaten...claire &charlie .... yine muhtesemlerdi bayıldım...:love05::love05: zaten charlie nin bolumlerinde hemen heycanlanıyorum :D son anda o kolunu tutması seni her zaman korurum demesi.. cok tatlılardı... hurley le sawyer da superdi hakkatten :)

claire &charlie :happy0064:happy0064

aslanselda
06-05-08, 21:09
arkadas1m çok iyi özetlemisin bölümüm ama benim merak ettiim clarie nin bebegi dgdumu ve bana biri sald1rd1 derken gerçekmi söylüyomus ben halisinasyon görmüs olabilir belki diye düsünmüstüm ama degilmis galiba ben clarie n1n sancisin1n baslad1g1 yerden itibaren izleyemedimde bana sonras1n1 anlat1rm1s1n rice etsem:img-cray::img-cray:

arkadaşım kusura bakma, dün gece yorumumu yaptıktan sonra çıkmıştım sen soru sormuşsun ama ;

cevaplayayım ;

claire doğum yapmadı, sancısı tuttu, charlie'ye gidip jack'e haber vermesini istedi, charlie koştu eaten'a rastladı daha fazla claire'i yalnız bırakmamak adına git jack'e haber ver dedi kendisi claire'in yanına döndü ama jack gelmedi, sonra sancısı kesilip kalkıp gitmeye karar verdikleri sırada eaten karşılarında ürkütücü biçimde bitiverdi...

jack'in babası daha sonra hiç gösterilmedi cnm, muamma yani anlayacağın birçok sır gibi...Herşeyin cevabını hemen vermelerini beklemeyin arkadaşlar malum Lost dizisi sırlardan ve gizemlerden oluşmuş bir dizi, hemen açığa çıkar mı:img-wink:

boone'un suyu sakladığı claire'in kötüleştiği suya ihtiyacı olduğu sırada ortaya çıkmıştı, boone gizlice gelmiş ona su veriyorken charlie yakalamıştı, geçtiğimiz bölümlerde.

ilaçları şu an için biri almış diyemeyiz, sawyer'ın yorumu kitabı sahilde bulmuş, ilaçlarda herhalde denize karışmıştır...idi.

bende varım dedi :D (sawyer'ımı destekledi)

izleyeli uzun zaman olduğu için tam hatırlayamıyorum ama Claire'ın bölümünde kesilen yerde,Claire kabus görüyordu ve bu kabusta John Locke'un gözlerinden biri siyah diğeri beyazdı....bence bunda da bir iş var ama kestikleri iiçin izleyemedi kimse.....
bir de kabustan uyandığında elleri kan iiçindeydi....
ve şu siyah-beyaz olayında bikaç şey daha hatırlatmak istiyorum....
sanırım 4. bölümdü Locke,Walt'a tavlayı anlatıyordu ,siyah ve beyaz taşları göstermişti,sonra 5, ya da 6. bölümde bizimkiler arılardan kaçıp bi mağaraya saığındıklarında Jack'in bulduğu siyah ve beyaz taşlar.....

pardon ama anlayamadım claire'in kabusunun içinde bay locke'mı vardı?? (niye kesiyorlar anlamıyorum ya)

kabusta gözler siyah & beyaz
tavla taşları siyah & beyaz
jack'in bulduğu taşlar siyah & beyaz

:icon_whis:icon_whis:icon_whis zaten bu locke beni hep şüphelendiriyor, bu adamda çok gizem var. Dikkat ediyorsanız adadaki gelişmelerle ilgilenmeyen asıl kişi sawyer'dan çok bay locke, hatta baya bozuluyor bir gelişme olduğunda, onun tek derdi ise avlanmak hayallerini gerçek yapmak. Sinir şey.

aslanselda tarafından gönderildi

elifc :
Hurley,listeyi istemek için Sawyer'ın yanına gittiğinde gözlük vardı gözündeçok tatlıydı

kendime izninizle yuh demek istiyorum bu soruyu ben sormuştum, cevapladığın için teşekkürler arkadaşım, nasıl yani sawyer'ı pür dikkat izleyen ben gözündeki gözlüğü niye hatırlamıyorum :img-cray:

izninle bir soru sana ;
Kate "ben kabul ediyorum" dedi.Çünkü Sawyer Jack'in geçiremeyeceğine dair bahis açtı ilk başta herkes sesiz kaldı ama sonra Kate kabul ettiğini söyledi,arkasından da Boone....

demişsin, bende diyorum ki, şimdi jack atamaz diye 2 güneş kremi 1.... hatırlamıyorum varım atamaycak dedi...kate varım dedi, boone varım dedi, kız kardeşi ona birşey söyledi ve boone'da güneş kremine ihtiyacımız var cnm dedi, şimdi ben bu işlerden pek anlamam, sawyer da oynayacak ve eğer kaybederse güneş kremi verecek değil mi... bu bu anlamı taşımaz mı... demek ki boone jack'ten yana oyunu kullanmış, kate'de sawyer'dan...yanlış mı anlıyorum.

bu arada maşallah kelime oyunlarında çok iyisin. Harflerin yerini değiştir hooop başka birşey...

ben bu isim listesinde olmayan kişinin sawyer çıkmasından korktum :img-hyste malum herşey zavallımın başına patlıyor ya hani, kate de artık onun isminin sawyer olmadığını öğrendi malumunuz, isim listesinde gerçek adı vardır, kabak onun başına patlar diye üzüldüm.

!..cC3R3Nn..!
06-05-08, 21:14
Bu bölüm(ler) çok güzeldi..
Claire zaten en sevdiğim kız orda..Ondan sonra Kate.. :)
Claire&Charlie ikilisi süperdi..Ethan olayını da merak ettim.Hadi hayırlısı.. :good:

Kaanca
06-05-08, 21:34
Evet gerçekten bu bölüm(-ler) çok güzeldi.

Aslında internetten izlediğim kadarıyla pek bir heyecanı kalmadı Ethan olayında.Ne olduğunu Spoiler olmasın diye söylemeyeceğim.
Charlie ile Claire çok sempatik ve çok güzel bir çift.Golf sahnesinde öldüm resmen gülmekten.Tam bir komedi üçlüsü

Hurley,Charlie,Sawyer

:)

dFKto
06-05-08, 22:42
Dün yine giriş sahneler yoktu iki bölümde de. İlk defa izleyenler için haksızlık çünkü bazı şeyler anlaşılmıyor tam olarak. Bence Jack'in Sawyer'in bandajlarını değiştirdiği ve Sayid'in denizden ormana doğru uzanan kabloyu ya da halatı bulduğu sahne de, Claire'nin kabusu da çok gerekliydi, kesilmemeliydi. Normalde izlemiyorum ama özellikle başlarını izledim kesilip kesilmediğini görmek için.

dizi_maniac
06-05-08, 22:54

elifc :
Hurley,listeyi istemek için Sawyer'ın yanına gittiğinde gözlük vardı gözündeçok tatlıydı

kendime izninizle yuh demek istiyorum bu soruyu ben sormuştum, cevapladığın için teşekkürler arkadaşım, nasıl yani sawyer'ı pür dikkat izleyen ben gözündeki gözlüğü niye hatırlamıyorum :img-cray:

sen hiç merak etme aslanım seldam, senin için gittim aradım buldum "o" gözlüklü sahneyi.
Buyur canım;
Hurley Sawyerin yanına gitmişti ya? Uçaktan çıkan ve Sawyer'de bulunan yolcu listesini almaya?
İşte o esnada bu gamzeli zıpır , sırt üstü uzanmış bunları takıyordu canım :
http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/MyBale/LOSTT/86df5667.jpg

evet çok komikti:img-hyste
zıpır yaaa ! :)
---
Golf sahnesinden bi resim:

http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/MyBale/LOSTT/110124e4.jpg

Claire:
http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/MyBale/LOSTT/1cd9a2e1.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/MyBale/LOSTT/5b258754.jpg

Puckish
06-05-08, 22:59
Dünkü bölüm muhteşemdi ama ethan beni çok korkutuyo :S
Adamın garip bi tipi var dizinin sonuda çok heyecanlıydı zaten
Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum x)

tarchın
06-05-08, 23:23
[QUOTE=Kaanca;6925382]Evet gerçekten bu bölüm(-ler) çok güzeldi.

Evet bende özellikle bandajları değiştirme sahnesini çok beğendim. Sawyerin ithamlarına sabretmeye çalışan Jack, en son "buraya gelmenin tek sebebi... " (bence kesinlikle Kate diyecekti) dediğinde "buraya geldim çünkü kimse seninle uğraşmak istemiyor" deyip susturunca Sawyer ın gerçekten üzgün bakışları ve kendisinin canını yaktığı gibi Jackin de canını yakmak için "O istiyor" demesi ve cin cin gülüşü çok şekerdi. :img-icecr

Jack de çok bozuldu canım benim ya...
Yalnız Kate Sawyera çok iyi geliyor bence. Yakışmadıklarını da söyleyemem hani yani.:icon_whis
Ama Kate ile Jack'in birbirlerine bakışlarını da gördükten sonra karar veremiyorum ben bu kızı kime vereyim. Birine versem öteki küsecek. :img-tomat

Umarım Kate benim kadar kararsız kalmazda birini seçer.İki erkek içinde kötü durum bu. :icon_sorr

Lütfen Kate cim birini seç artık. Çünkü erkekler için olduğu kadar, kadınlar içinde çok eşliliğe karşıyım. :img-hyste:img-hyste

aslanselda
07-05-08, 00:53
sen hiç merak etme aslanım seldam, senin için gittim aradım buldum "o" gözlüklü sahneyi.
Buyur canım;
Hurley Sawyerin yanına gitmişti ya? Uçaktan çıkan ve Sawyer'de bulunan yolcu listesini almaya?
İşte o esnada bu gamzeli zıpır , sırt üstü uzanmış bunları takıyordu canım :
http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/MyBale/LOSTT/86df5667.jpg

Claire:
http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/MyBale/LOSTT/1cd9a2e1.jpg
http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/MyBale/LOSTT/5b258754.jpg

ay cnm benim sağol ya mesaj atmışsın ama geç gördüm kusura bakma, geldim ama gitmişsin, demek gittin o fotoyu buldun yapıştırdın he :D sağol cnm, nasıl hatırlayamadım ben dikkat etmedim sanıyorum çok ilginç ya, sawyer ben ve gözümden kaçmış olması yalnız bu kadar komik bir gözlüğü bile üzerinde sırıtmadan taşıyabiliyor ya bu adam pes

bu arada alaksız bir soru olacak ama şimdi claire'i görünce aklıma geldi, bu kız gerçekten hamilemiymiş bu diziyi çekerken, çünkü dün göbeğini gösterdiler, ayrıca fotoda göbek deliğini bile görüyorum :img-hyste üstelik dizide çokta ince giyiyor, hiç yastık varmış gibi durmuyor ama aynı zamanda fazlada büyük ya anlayanınız var mı ?

Dün yine giriş sahneler yoktu iki bölümde de. İlk defa izleyenler için haksızlık çünkü bazı şeyler anlaşılmıyor tam olarak. Bence Jack'in Sawyer'in bandajlarını değiştirdiği ve Sayid'in denizden ormana doğru uzanan kabloyu ya da halatı bulduğu sahne de, Claire'nin kabusu da çok gerekliydi, kesilmemeliydi. Normalde izlemiyorum ama özellikle başlarını izledim kesilip kesilmediğini görmek için.

ne ne ne ????

jack'in sawyer'ımın bandajını değiştirdiği bir sahne vardı öyle mi ama biz bundan mahrum kaldık öyle mi...yaaaa ben bu tnt'yi ne yapsam acaba...hemde jack ve sawyer ikilisi ya olacak iş mi ??? kate & sawyer ikilisi kadar önemli.

[QUOTE=Kaanca;6925382]Sawyerin ithamlarına sabretmeye çalışan Jack, en son "buraya gelmenin tek sebebi... " (bence kesinlikle Kate diyecekti) dediğinde "buraya geldim çünkü kimse seninle uğraşmak istemiyor" deyip susturunca Sawyer ın gerçekten üzgün bakışları ve kendisinin canını yaktığı gibi Jackin de canını yakmak için "O istiyor" demesi ve cin cin gülüşü çok şekerdi.

Lütfen Kate cim birini seç artık. Çünkü erkekler için olduğu kadar, kadınlar içinde çok eşliliğe karşıyım. :img-hyste

anlamadım ben şimdi izlemek istiyorum yaaa :img-cray: jack mi kate için sahile indi, sawyer kate için geldin diyecekti, sawyer mı mağaraya gitti, jack kate için geldin diyecekti :icon_sorr

kate sahilde olduğuna göre, jack sahile indi, sawyer biliyorum kate için geldin diyecekken, jack buraya geldim çünkü kimse seninle uğraşmak istemiyor dedi sawyer'ı susturdu, sawyerda bozuldu ve o istiyor derken kate'mi kastetti acıtmak için jack'in canını, doğru mu algılamışım :icon_whis

birini seçmek mi daha ilerleyen sezonlarda bile seçebilmiş değilken nasıl olacak 1.sezon 9.bölümde :img-hyste

ya anlamadığım Lost dizisinde bölüm jeneriği başlamadan niye öncesinde bu kadar sahneyi yayınladıkları, sırf bu yüzden kesiyorlar sanıyorum...

birde dipnot olarak söylemek istiyorum bu bölüm kate ile başka sahneler umuyordum videolardan kopya çektiğim :img-in_lo sawyer bandajlı olduğu için olacağını düşündüğüm acaba haftaya mı olacak merakla bekliyorum.

...asli...
07-05-08, 15:48
Selam Arkadaşlar =)
Bende LoSt'a bayılıyorum. TnT'de oynadığını duymuştum =)
Ama bende DVD'Leri var ordan izliyorum. :img-icecr
1.Sezon bitti ama bikaç haftadır TNT'deki bölümlere bakıyorum :img-icecr
Yani benide aranıza alırsanız çokk sevinirim =)
Charlie&Claire ikilisine bende bayılıyorum :img-icecr
Ve sanırım biraz Sawyer'cıyım =) (çok tatlıı yawww :img-blush ) :img-hyste
Jack'i de çokkk seviyorum :img-icecr Herkesi seviyorum ben yawww
AmA Kate ve Sawyer daha iyi bir çift olur.
Aslında Jack ve Kate de süperr ama :D :img-icecr
Bilmiyorum yaa:D Karar Kate'e kalmış (Yandık yaneee :img-hyste )
Yaa seviyorum ben bu diziyiii :D :img-icecr

Dilara_3
07-05-08, 15:52
[QUOTE=Kaanca;6925382]Evet gerçekten bu bölüm(-ler) çok güzeldi.

Evet bende özellikle bandajları değiştirme sahnesini çok beğendim. Sawyerin ithamlarına sabretmeye çalışan Jack, en son "buraya gelmenin tek sebebi... " (bence kesinlikle Kate diyecekti) dediğinde "buraya geldim çünkü kimse seninle uğraşmak istemiyor" deyip susturunca Sawyer ın gerçekten üzgün bakışları ve kendisinin canını yaktığı gibi Jackin de canını yakmak için "O istiyor" demesi ve cin cin gülüşü çok şekerdi. :img-icecr

Jack de çok bozuldu canım benim ya...
Yalnız Kate Sawyera çok iyi geliyor bence. Yakışmadıklarını da söyleyemem hani yani.:icon_whis
Ama Kate ile Jack'in birbirlerine bakışlarını da gördükten sonra karar veremiyorum ben bu kızı kime vereyim. Birine versem öteki küsecek. :img-tomat

Umarım Kate benim kadar kararsız kalmazda birini seçer.İki erkek içinde kötü durum bu. :icon_sorr

Lütfen Kate cim birini seç artık. Çünkü erkekler için olduğu kadar, kadınlar içinde çok eşliliğe karşıyım. :img-hyste:img-hyste

o sahne çok güzeldi ama jack sawyer'a ''buraya geldim çünkü kimse seninle uğraşmak istemiyor'' deyince sayer üzüld sanki biraz:(

tarchın
07-05-08, 16:46
bu arada alaksız bir soru olacak ama şimdi claire'i görünce aklıma geldi, bu kız gerçekten hamilemiymiş bu diziyi çekerken, çünkü dün göbeğini gösterdiler, ayrıca fotoda göbek deliğini bile görüyorum :img-hyste üstelik dizide çokta ince giyiyor, hiç yastık varmış gibi durmuyor ama aynı zamanda fazlada büyük ya anlayanınız var mı ?

Başka bir filmde (galiba hayatın benim idi filmin ismi) görmüştüm plastik gibi bir malzemeden yapılmış gerçek hamile karnı gibi duran bir şey vardı. Belki öyle bir şey kullanmışlardır. Ama bir yerde okumuştum galiba claire rolünü canlandıran Emilie de Ravin başka bir projede daha (dizi mi sinema mı hatırlayamıyorum şimdi) hamile rolünü oynamış. Kimbilir belkide gerçekten hamiledir. Ama o şartlarda hamile bir kadının işi epey zor olmalı.

[QUOTE=aslanselda;6928360]
ne ne ne ????

jack'in sawyer'ımın bandajını değiştirdiği bir sahne vardı öyle mi ama biz bundan mahrum kaldık öyle mi...yaaaa ben bu tnt'yi ne yapsam acaba...hemde jack ve sawyer ikilisi ya olacak iş mi ??? kate & sawyer ikilisi kadar önemli.

Selda cım ben de bu bölümü tnt den izledim o sahneyi yayınlamışlardı. Sanırım sen o sahneyi de kaçırdın malesef.:icon_sorr Josh Holloway çok iyi yansıtmış Sawyer'in o anki durumunu önce üzgün sonra oh olsun ben de seni üzdüm der gibi bakışı ve gülüşü süper

zeyno..
07-05-08, 16:56
Selda cım ben de bu bölümü tnt den izledim o sahneyi yayınlamışlardı. Sanırım sen o sahneyi de kaçırdın malesef.:icon_sorr

Evet o sahne gösterildi, gösterilmeyen sahne Claire'ın kabusuydu..

Bence bunu bilerek yapmıyorlar gibime geliyor.Lost yazısı çıkınca birşeyler oluyor sanki..:icon_whis

tarchın
07-05-08, 17:46
Evet o sahne gösterildi, gösterilmeyen sahne Claire'ın kabusuydu..

Bence bunu bilerek yapmıyorlar gibime geliyor.Lost yazısı çıkınca birşeyler oluyor sanki..:icon_whis

Nasıl yani? Ne olabilir ki? Seyirciyi sinir etmek haricinde tabi. Adadaki hortlaklardan biri bu sahneyi yayınlamayın diye baskı falan yapıyor olabilir mi?:img-pilot
Ha bide diziden kırptıkları yerleri Nasreddin hocanın eskiyen aya yaptığını yapıp yıldız yapıyor da olabilirler :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Nasıl bilmeden bölümü kırpabilirler. Belki zamanın kısıtlı olmasından dolayı kısa kesmek isteyebilirler ama hiç hoş olmuyor sahnelerdeki kopukluk filmin anlaşılamamasına sebep oluyor. Yani foruma girip sevgili arkadaşlarımın şurada şu sahneyi kestiler şeklindeki açıklamalarından sonra hım demek onun için burada şöyle şöyle olmuştu diyorum. :icon_sorr

LÜTFEN TNT BUNDAN SONRAKİ BÖLÜMLERDE DİZİMİZİ KIRPMADAN YAYINLA GÖKYÜZÜNDE YETERİ KADAR YILDIZ VAR ZATEN BİRAZI DA BİZİM YANIMIZDA KALSIN

zeyno..
07-05-08, 17:58
Nasıl yani? Ne olabilir ki? Seyirciyi sinir etmek haricinde tabi. Adadaki hortlaklardan biri bu sahneyi yayınlamayın diye baskı falan yapıyor olabilir mi?:img-pilot
Ha bide diziden kırptıkları yerleri Nasreddin hocanın eskiyen aya yaptığını yapıp yıldız yapıyor da olabilirler :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Nasıl bilmeden bölümü kırpabilirler. Belki zamanın kısıtlı olmasından dolayı kısa kesmek isteyebilirler ama hiç hoş olmuyor sahnelerdeki kopukluk filmin anlaşılamamasına sebep oluyor. Yani foruma girip sevgili arkadaşlarımın şurada şu sahneyi kestiler şeklindeki açıklamalarından sonra hım demek onun için burada şöyle şöyle olmuştu diyorum. :icon_sorr

LÜTFEN TNT BUNDAN SONRAKİ BÖLÜMLERDE DİZİMİZİ KIRPMADAN YAYINLA GÖKYÜZÜNDE YETERİ KADAR YILDIZ VAR ZATEN BİRAZI DA BİZİM YANIMIZDA KALSIN

Biz elbetteki haklıyız ama şunuda düşünmeden edemiyorum.Diğer bölümler kesintisiz veriliyor neden sadece birkaç sahne LOST yazısı çıkıyor ya orada bir arıza oluyor sanki buna dikkat ettim ben.Kanal yöneticilerinin bu durumun farkında olmadığını düşünüyorum.:icon_whis

Burda kendi kendimize konuşuyoruz.Bunu onlara bildirelim Mail yoluyla..
Ne dersiniz..???

dlk_love
07-05-08, 18:05
ben henüz izlemedim bu bölümleri pazar gecesi izlicem bakalım o zamandan kesicekler mi bence de bunu kanala bildirmeliyiz belkide gerçekten farkında olmadan yapıyolar

Dilara_3
07-05-08, 18:08
bence süre yüzünden kesiyorlar,farkında olmadıklarını sanmıyorum ama bencee kanala bildirmeliyiz en azından kesilmeyi istemediğimizi söyleyelimm

dlk_love
07-05-08, 18:11
ben şimdi mail gönderdim lütfen lost severler sizde mail atın belki dikkate alırlar yoksa bu kesintiler devam edicek ve izlediğimizden bişey anlamıcaz herkesi göreve çağırıyorum

zeyno..
07-05-08, 18:23
bence süre yüzünden kesiyorlar,farkında olmadıklarını sanmıyorum ama bencee kanala bildirmeliyiz en azından kesilmeyi istemediğimizi söyleyelimm

Süre yüzünden kestiklerini sanmıyorum..Sonuçta o kadar uzun bir sahne olmasa gerek anlatılanlara bakılırsa..
Arkadaşlar Mailden cvb gelince bizide bilgilendirin..:img-wink:
Bana henüz gelmedi..:icon_sorr

_yaseminci_
07-05-08, 19:25
yeni bölüm gerçekten harikaydı:good:
bu diziye her geçen gün daha çok bağlanıyorumm...
daha da heyecanlı ve esrarengiz şeyler oluyor
ve tam da yerinde bitti grçekten....çok merak ettim

halit_fan
07-05-08, 22:30
evet zaman kısıtlaması olduğu için kesiliyordur
ben kaçırdığınız yerleri video paylaşım sitelerinden izlemenizi öneririm...
bir de sizce dublaj nasıl?yani dublaj yapılırken ingilizce kelimelerin tam karşılığı verilmiş mi?

elifc
07-05-08, 23:06
aslanselda,Claire'in karnı yastık deil artık dizilerde,filmlerde çok gerçekçi yapılmış takma karınlar kullanılıyor,hatta bazı kostüm mağazalarında bile satılıyor ,sahte olduğunu anlamak gerçekten zor:img-wink:
bahisle ilgili soruna gelince.....Sawyer,Jack atamayacağına güneş kremine iddaya girerim dedi,Kate ve Boone onu kabul ettiler,yani Jack atamazsa hepsi Sawyer'ın ve karşı tarafın ortaya koyduklarını paylaşıyorlar.....
bu arada sen dizi sırasında Sawyer'ın o gülüşüne,gamzelerine bakmaktan bir sürü sahneyi kaçırdın sanırım:img-wink::img-wink:

evet zaman kısıtlaması olduğu için kesiliyordur
ben kaçırdığınız yerleri video paylaşım sitelerinden izlemenizi öneririm...
bir de sizce dublaj nasıl?yani dublaj yapılırken ingilizce kelimelerin tam karşılığı verilmiş mi?

açıkçası dublajı hiç beğenmiyorum ben,orjinali düşünüldüğü zaman çok eksik geliyor bana,lost'un gizemi biraz da oyuncuların yansıttıklarındaydı diye düşünüyorum tabi bu durumda ses de çok büyük bir etken oluyor....mesela Sayid'in o kendine has aksanı,Sawyer'ın güneyli aksanı olmadan çok tuhafıma geliyor:icon_whis
çeviri olayına hiç girmiyorum,çoğu kısım yanlış ya da eksik çeviriliyor:icon_whis

Başka bir filmde (galiba hayatın benim idi filmin ismi) görmüştüm plastik gibi bir malzemeden yapılmış gerçek hamile karnı gibi duran bir şey vardı. Belki öyle bir şey kullanmışlardır. Ama bir yerde okumuştum galiba claire rolünü canlandıran Emilie de Ravin başka bir projede daha (dizi mi sinema mı hatırlayamıyorum şimdi) hamile rolünü oynamış. Kimbilir belkide gerçekten hamiledir. Ama o şartlarda hamile bir kadının işi epey zor olmalı.

canm hamile olması pek mümkün gelmiyor bana...çünkü izlediğimiz gibi flashbackler var....flashbacklerde karnının normal olduğunu gördük ,ee o sahneleri çekmek için 9 ay doğum yapmasını beklemediklerine göre,takma olduğu açık:img-wink:

aslanselda
07-05-08, 23:14

[QUOTE=aslanselda;6928360]
ne ne ne ????

Selda cım ben de bu bölümü tnt den izledim o sahneyi yayınlamışlardı. Sanırım sen o sahneyi de kaçırdın malesef.:icon_sorr Josh Holloway çok iyi yansıtmış Sawyer'in o anki durumunu önce üzgün sonra oh olsun ben de seni üzdüm der gibi bakışı ve gülüşü süper

aslanselda,Claire'in karnı yastık deil artık dizilerde,filmlerde çok gerçekçi yapılmış takma karınlar kullanılıyor,hatta bazı kostüm mağazalarında bile satılıyor ,sahte olduğunu anlamak gerçekten zor:img-wink:
bahisle ilgili soruna gelince.....Sawyer,Jack atamayacağına güneş kremine iddaya girerim dedi,Kate ve Boone onu kabul ettiler,yani Jack atamazsa hepsi Sawyer'ın ve karşı tarafın ortaya koyduklarını paylaşıyorlar.....
bu arada sen dizi sırasında Sawyer'ın o gülüşüne,gamzelerine bakmaktan bir sürü sahneyi kaçırdın sanırım:img-wink::img-wink:

hııım demek öyle, plastik bir malzemeden olabilir akıllıca :D tabi hamile olma ihtimali de sıfır değil ama dediğin gibi şartlar çok zor olurdu.

demek paylaşıyorlar öyle mi tahmin etmiştim, sağol cnm. Ya aslında kaçırmadım, sadece açtığımda jenerik bölümüne gelmişti, gözlük kısmına gelincede dikkat edici bir gözlük olmamasından sanırım atlayıverdim:img-hyste çocuk gözlüğü resmen ya

türkçe dublajda varmıydı bu sahne yani :img-cray: allah kahretsin ya açtığımda jenerik yazıları geçmeye başlıyordu, işte bunu anlamıyorum jenerik yazısından önce niye bu kadar sahne veriliyor, bu yüzden sırf kesiyorlar işte diyeceğim ama niye bir kısmı kesiliyor bir kısmı kalıyor :icon_sorr valla burda okumasam kesildiğinden bihaber olacağım, sinir bozucu bir durum bu ya, birşey yapmamız lazım arkadaşlar
muhakkak izleyeceğim cnm sağol :img-wink: eminim mükemmel yansıttığına, geçmişe dair çok büyük oyunculuğu olmasada bence josh=sawyer çok iyi bir karakter oyuncusu :good:

dublaja gelince orjinali izlememiş olmamın etkisi büyük olsada orjinalide izlediğim bölümlerde keyif alamadığımı ve seslendirmenin türkçede daha iyi olduğunu karakterleri, yaşlarını kesinlikle daha iyi yansıttığını düşünüyorum.

çeviri kısmına gelince ingilizcede kelimeler birçok farklı benzer anlamı taşır, yani eşanlamlı o yüzden ne farkeder ha ama demiş, ha lakin demiş... çok takılmıyorum buna da.

elwiens_86
07-05-08, 23:48
Dublaj olayına girmişken benimde altyazılı bölümlerle ilgili sorunum var hem çok küçük yazılar hemde sansürleniyor...Çoğu kelime değiştiriliyor...Yani netteki altyazılarla arasında uçurum var nerdeyse bazı sahnelerde...Bu yüzden bütün gerçekçiliği gidiyor...Ayrıca dublajlı bölümlerde seslendimenin garipliğinden çok çoğu kelimeyi sesini sonuna kadar açmama rağmen duyamıyorum bazı sahnelerde ses çok yüksek bazı sahnelerde ise hiç duyulmuyor tvnin ses ayarlarıyla falanda oynadım ama yok düzelmiyor...Özellikle Sawyer'in söylediği lakapları nerdeyse hiç duyamıyorum en çokta buna üzülüyorum:icon_sorr...
Bu sorun sadece bende mi var acaba bilmiyorum?

elos
08-05-08, 11:18
ben de iziyi yeni izlemeye başladım ve kesinlikle süper bir dizi olduğuna katılıyorum.ilk 12 bölümü 2 gecede bitirdim,bu hızla gidersem dizinin tüm bölümlerini bitireceğim galiba:icon_whis kesinlikle çok sarıcı bir dizi:good: tnt den izlemiyorum ama eğer kesilen sahneler varsa bu kötü olmuş,herkese orjinal dilinde kesintisiz izlemesini tavsiye ederim:img-wink:

nazlikiz
08-05-08, 16:59
9. ve 10. bölüm süperdi yaa
hele claire ve charlie gözümde ikisinin sahnelerui dahada cok büyüdü
gitikcede dahada cok heyecanli olmaya basladi dizi
haftada 2 gün yayinlasalardi süper olurdu böyle haftd abi cok az oluyoo ya
bide sanki bölümler cok cabuk bitiyoo gibi

halit_fan
08-05-08, 18:38
Dublaj olayına girmişken benimde altyazılı bölümlerle ilgili sorunum var hem çok küçük yazılar hemde sansürleniyor...Çoğu kelime değiştiriliyor...Yani netteki altyazılarla arasında uçurum var nerdeyse bazı sahnelerde...Bu yüzden bütün gerçekçiliği gidiyor...Ayrıca dublajlı bölümlerde seslendimenin garipliğinden çok çoğu kelimeyi sesini sonuna kadar açmama rağmen duyamıyorum bazı sahnelerde ses çok yüksek bazı sahnelerde ise hiç duyulmuyor tvnin ses ayarlarıyla falanda oynadım ama yok düzelmiyor...Özellikle Sawyer'in söylediği lakapları nerdeyse hiç duyamıyorum en çokta buna üzülüyorum:icon_sorr...
Bu sorun sadece bende mi var acaba bilmiyorum?
evet,aynısı bende de oluyor ,
özellikle jack'in sahnelerinde oluyor bu olay,zaten o Umut Tabakın sesi boru gibi :) cümlelerin sonu hic anlaşılmıyor gercekten
en iyisi alt yazılı versiyonu,hiç olmazsa o zaman karakterler konuşurken birşeyler çakabiliyom:)

özel35
08-05-08, 18:47
9. ve 10. bölüm süperdi yaa
hele claire ve charlie gözümde ikisinin sahnelerui dahada cok büyüdü
gitikcede dahada cok heyecanli olmaya basladi dizi
haftada 2 gün yayinlasalardi süper olurdu böyle haftd abi cok az oluyoo ya
bide sanki bölümler cok cabuk bitiyoo gibi

haftada 2 gün olsa çok iyi olurdu walla millet diziyi bitircek biz daha ilk bölümleri izliyoruz bari biraz olsun yetişelim onlara verilen spoilerden bile bişey anlamıyorum hatta isimleri bile yeni yeni ezberlemeye başladım :img-hyste

aslanselda
08-05-08, 20:26
haftada 2 gün olsa çok iyi olurdu walla millet diziyi bitircek biz daha ilk bölümleri izliyoruz bari biraz olsun yetişelim onlara verilen spoilerden bile bişey anlamıyorum hatta isimleri bile yeni yeni ezberlemeye başladım :img-hyste

bu konuda sana katılıyorum, orjinalin 4.sezonda olması bizim ise hala 1.sezonun ilk bölümlerini izliyor olmamız :img-cray:

hayır insan meraktanda çatlıyor :img-cray:

25 bölümü yayınlayıp sonra birde aylarca ara verirlerse :img-cray:

aralıksız yayınlasalarda bizde onlara yetişsek, yoksa orjinali izlemek istemiyorum, dublajlı haliyle izleyip keyfini çıkarmak istiyorum, bu yüzden ara verilmesin hemen 2.sezona geçilsin istiyorum.

şimdi 4.sezona gelmemiz için bizim 2011'mi beklememiz lazım :img-cray:

2010 da 6.sezon bitiyor olacak :img-cray:

tarchın
08-05-08, 20:56
bu konuda sana katılıyorum, orjinalin 4.sezonda olması bizim ise hala 1.sezonun ilk bölümlerini izliyor olmamız :img-cray:

hayır insan meraktanda çatlıyor :img-cray:

25 bölümü yayınlayıp sonra birde aylarca ara verirlerse :img-cray:

aralıksız yayınlasalarda bizde onlara yetişsek, yoksa orjinali izlemek istemiyorum, dublajlı haliyle izleyip keyfini çıkarmak istiyorum, bu yüzden ara verilmesin hemen 2.sezona geçilsin istiyorum.

şimdi 4.sezona gelmemiz için bizim 2011'mi beklememiz lazım :img-cray:

2010 da 6.sezon bitiyor olacak :img-cray:

Nasıl yani ara mı verilecekmiş?:img-cray::img-cray::img-cray:
Ama yaaa biz zaten çok gerideyiz bence ara vermemeliler. İlk sezonu (haftada bir gün 2 bölüm vermeye devam ederlerse) 16 haziranda bitireceğiz.
Dizi yanılmıyorsam 2004 Ekim de başlamış ve 2010 da bitirmeyi düşünüyorlar. Biz de 2008 de başlayıp 2014 de mi bitireceğiz yani.:icon_sorr
Yeni yayın dönemine kadar ara verip yayınlamazlarsa kimse beklemez netten seyreder diye düşünüyorum. Yani şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bu kadar merak ederken onca sene bekleyemem malesef. Ben orjinalinden seyretmeyi daha çok seviyorum zaten.

elwiens_86
08-05-08, 21:43
Ama yaaa biz zaten çok gerideyiz bence ara vermemeliler. İlk sezonu (haftada bir gün 2 bölüm vermeye devam ederlerse) 16 haziranda bitireceğiz.
Dizi yanılmıyorsam 2004 Ekim de başlamış ve 2010 da bitirmeyi düşünüyorlar. Biz de 2008 de başlayıp 2014 de mi bitireceğiz yani.:icon_sorr
Yeni yayın dönemine kadar ara verip yayınlamazlarsa kimse beklemez netten seyreder diye düşünüyorum. Yani şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum. Bu kadar merak ederken onca sene bekleyemem malesef. Ben orjinalinden seyretmeyi daha çok seviyorum zaten.

Eğer 1. sezonu bitirip de ara verirlerse yeni yayın döneminde yine 2 bölüm birden vermeye devam edilirse önümüzdeki dönemde 2.-3. ve hatta 4. sezonu bile izleyebiliriz gibi geliyor bana...Zira Türk milleti alışık değil öyle 40 dk.lık ve sezonda yaklaşık 20 küsür bölüm yayınlanan dizilere...Yetmediği içinde Tnt aklını kullanarak hep 2 bölüm vermeye devam edecektir gibi geliyor...

aslanselda
08-05-08, 22:33

cnm ara verilip verilmeyeceği konusunda bir bilgim yok, sadece sonuç olarak her dizi sezon arası yapar diye öyle konuştum,

çünkü bu dizi sezon sezon ayrılmış, hepsi 24'er bölüm olmak üzere.

bencede vermemeliler, çünkü evet çooook gerideyiz, düşünsene dizinin sonunu bilenlerden duymak bizim için ne kötü olurdu, şu anda bile bir spoi duyduğumuzda rahatsız oluyoruz, çünkü bilmek heyecanı yok eder, bilmek merakı da yok eder, ilgi eksilir, bilmeden keyfini çıkarta çıkarta izlemekten kastım bu türkçesiyle.

evet seninde basitçe hesapladığın gibi, 1 sezon = 1 yıl ise 2014 cnm :img-cray:

evet bencede kimse beklemez, bende bekleyebileceğimi sanmıyorum ama türkçeyi izledikten sonra orjinali izlemek bana ızdırap gibi, imkansız yani, anlayamam, zoraki bir izleme olur, başka bir dizi izliyormuşum gibi, sesleri duyguları hissedemeden alt yazı okuyamam.

Eğer 1. sezonu bitirip de ara verirlerse yeni yayın döneminde yine 2 bölüm birden vermeye devam edilirse önümüzdeki dönemde 2.-3. ve hatta 4. sezonu bile izleyebiliriz gibi geliyor bana...Zira Türk milleti alışık değil öyle 40 dk.lık ve sezonda yaklaşık 20 küsür bölüm yayınlanan dizilere...Yetmediği içinde Tnt aklını kullanarak hep 2 bölüm vermeye devam edecektir gibi geliyor...

sen sanırım mart ayında başladığı için bu yorumu yaptın...:icon_whis evet bu da mümkün, eğer dizi haziranda bitip, eylül-ekim gibi başlarsa ve aralıksız devam ederse mayıs-haziran'a kadar en az 3 sezon biter :D ama işte tnt'den emin olamıyorum, çünkü çok izlenen bir diziyi insanları daha çok çekmek adına uzatmak düşüncesinde olabilir ama seyirci kaybetmemek (netten izleyecekler için) adına da bence yayınlasa iyi olur ara vermeden.

umarım dediğin gibi olur cnm.

ama bence planlı biçimde birlik olup birşeyler yapmalıyız bunu kesinleştirmek için.

aslanselda
08-05-08, 23:36
ARKADAŞLAR BEN BİR YAZI HAZIRLADIM... TNT KANALINA GÖNDEREBİLMEK İÇİN HEPİMİZ ADINA CİDDİ, ANLAŞILIR, DÜZEYLİ, DİKKATE ALINABİLMESİ MÜMKÜN BİR YAZI.

akşam çok uğraştım, belki aramadığım kanal kalmadı, tüm kanalları teker teker arayıp, TNT'ye ait bir telefon numarası bulmaya çalıştım, buldum sanırım D-Smart'a bağlıymış, konuştum da müşteri hizmetleriyle, defalarca rica da bulundum, beni her defasında beklettiler, toplamda belki 10 dakika konuştuk ama bana geçerli bir mail adresi veremediler, çünkü mail adresimiz yok, tek iletişim aracınız web sitesindeki bize ulaşın kısmından yazacağınız e-kart olacaktır dediler.

Ben bu yazıyı göndereceğim ama sizinde bir okumanızı istiyorum ve bildiğiniz başka etkili bir yöntem olabilir mi bu yazıyı göndermek için düşünün istiyorum.

Belki fikirde almak istiyorum, bu yazının altına gerçekten büyük bir kitle olabileceğimizi gösterecek kadar isim toplamamız, yazmamız doğru veya etkili olur mu ??

yoksa yalnız bu şekilde göndermek ???

bir fikir alışverişinde bulunmamızı, birlik olmamızı, birşeyler yapmamızı istiyorum, daha kaliteli bir izlenim için.

.......................

TNT TELEVİZYONU

Sayın İlgililerin Dikkatine ;

Öncelikle yeni başlamış olduğunuz yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diler, sizinle görüşmek ve açıklığa kavuşturmak istediğimiz bir konuyu dile getirmek istiyorum.

Yaklaşık olarak 4 yıldır devam eden ve şu anda orijinal yayınında 4.sezonunu tamamlayan LOST adlı yabancı dizi ile ilgili söyleyeceklerim.

Hepimiz biliyoruz ki Türkiye’de bir çok yerli kanal ve bunların yayınlamış oldukları sayısız dizi bulunmakta…

Fakat bizler ; ben ve benim gibi yüzlerce arkadaşım belki bildiği, belki bilmediği, dünyada bir çok ülkede aynı anda yayınlanan ve milyonlarca kitleye ulaşma başarısını gösterebilmiş bir dizi olan LOST dizisini bünyenizde yayınladığınız ve bize bu imkanı vermiş olduğunuz için öncelikle teşekkürlerimizi borç biliyoruz.

Yalnız benim sizinle paylaşmak istediğim bir sıkıntım var ve birçok arkadaşım adına sizinle bunu paylaşmak istiyorum.

En baştaki sıkıntımız Lost Türkçe Dublaj bölümlerini izlerken gerçekleştirilen kesilmeler… Yani dizi jeneriği daha ekranda belirmeye başlamadan önce ilk gösterilen sahnelerin kesiliyor olması, bu bizler için hiçte yadsınacak, hafife alınacak bir durum değil, çünkü kesilen ufacık bir sahne bile dizi ve sahneler arasındaki bağlantılarda kopukluğa, anlamsızlığa yol açıyor.

Sizde biliyorsunuz ki yerli dizilerimiz artık 90 dakika, yani nerdeyse kısa metrajlı bir film. Lost ise sadece 40 dakikadan oluşuyor, siz bize 2 bölümü birden yayınlıyorsunuz, eşittir 80 dakika, reklamlarla birlikte ancak 90 dakikayı tamamlayabiliyor. Demek istediğim şudur ki zaten topu topu 90 dakika sürecek, bizim yerli dizilerimizle ancak 2 bölüm bir araya gelerek bir olabilecek bir dizinin biz seyircilere doğrudan, kesilmeden, sahneler arasında atlanma olmadan yayınlanmasıdır.

Bunu hem sizin yayın hayatınızdaki iş ahlakınıza ters düşmemesi hem de biz seyircilerinize saygısızlık olmaması adına rica ediyorum.

Çünkü söz konusu kitle hiçte hafife alınacak gibi değildir.

İkinci bir sıkıntımıza gelince, sizde biliyorsunuz ki Lost dizisi 24’er bölümden oluşan toplamda 6 sezon yayınlanacak olan ama şu anda 4.sezonunu yayınlayan bir dizi. Biz henüz 1.sezonun ilk bölümlerini izlemekteyiz.

Sizden talebim 2010’da 6.sezonuyla finali yapmayı hedefleyen bu dizinin şu andaki yayınlanan 4.sezonuna yetişebilmemiz için sezonlar arası boşluk yani zaman verilmemesidir. Yine bir karşılaştırma yapacak olursak şayet, yerli dizilerimiz bir sezonda en az 40-50 arası bölüm yayını gerçekleştirmektedir, Lost dizisi 24 bölümlük sezonlardan oluştuğuna göre, aralık vermeden 2.sezona geçmeniz mümkün olabilir. Ya da diğer bir seçenek, haziran ayında ilk sezonunu tamamlayan Lost için, Eylül-Ekim döneminde yeni sezonla devam edeceğini düşünürsek, 24’er bölümden eylül’den itibaren mayıs-haziran dönemine kadar en az 3 sezon yayınlanabilir. Bu da demektir ki biz 2009 Haziran döneminde 4. sezonu tamamlamış ve kısmen orjinali yakalamışızdır.

Yanlış anlaşılma olmasın lütfen, bunları sizin yayın akışınızı bozmak ya da sizin işinize burnumuzu sokmak maksadıyla değil, sadece olanaklarınızın buna müsait olabileceğini size belirtmek ve de bölümleri netten izlemek yerine, sizin televizyonunuzdan Türkçe dublaj veya alt yazılı orijinaliyle izlemek keyfine varabilmek için istemekteyiz.

Nitekim, eğer siz sezonlar arası zaman verecek olursanız, bu büyük kitle, dizinin orjinaline yaklaşabilmek adına, sizin yayınınızı beklemeyi tercih etmeyerek, internet ortamından bölümleri izlemeyi seçecektir.

Tekrarlamak isterim ki, sizden talep etmiş olduğum şeyler için yanlış anlaşılmaya mahal yaratacak bir olay söz konusu değildir.

İstemiş olduklarım sizin ve bizler için olması muhtemel, gerçekleştirilebilecek ve her iki tarafında memnun kalmasını sağlayabilecek şeylerdir.

Yazmış olduklarımın sizin tarafınızdan takdir edilip, dikkate alınmasını, mümkünse gerçekleştirilmesini ve bu konuda olumlu veya olumsuz mümkünse dönülmesini rica ediyorum.

Şimdiden her şey için teşekkürler.

Saygılarımla,

Selda ASLAN

halit_fan
08-05-08, 23:39
ben diziyi izlemeye tnt ile başladım ama artık netten izliyorum ve 1. sezonu bitirdim
zaten dizi sürükleyici ister istemez bağlanıyorsun,hemencecik bitiyor bölüm
ben önümüzdeki bir ay içinde bütün sezonları bitirmeyi düşünüyorum :)
bence sizde tnt ye bağlı kalmayın diyorum ,diğer türlü daha 6 sene izleyeceksiniz
bir de haftasonları tntden izleyip onun dışında hergün 2-3 bölüm nettten izlerseniz kafanız allak bullak olur
ben de olduğu gibi:)

tarchın
09-05-08, 00:47
Selda'cım daha önce ben tvnin web sitesinin bize ulaşın kısmından bir soruma (tvnin VIDEOPID AUDIOPID noları idi sanırım) cevap istedim. Cevap alamamıştım. Ama çok sayıda kişi mail atarsa belki dikkate alabilirler. Denemekten zarar gelmez sanırım.

aslanselda
09-05-08, 00:51
Selda'cım daha önce ben tvnin web sitesinin bize ulaşın kısmından bir soruma (tvnin VIDEOPID AUDIOPID noları idi sanırım) cevap istedim. Cevap alamamıştım. Ama çok sayıda kişi mail atarsa belki dikkate alabilirler. Denemekten zarar gelmez sanırım.

cnm işin açıkçası ben o bize ulaşın kısmından bir fayda geleceğini sanmıyorum, ben karşımda direk sorumlu bir kişi istiyorum, bir mail adresi veya faks numarası istiyorum, modlara ve tüm adminlere mesaj attım, bu konuda bana yardımcı olup olamayacakları ile ilgili, onlardan haber bekliyorum.

umarım olumlu bir haber gelir.

bye

deadly_angel
09-05-08, 01:06
Tnt iyi yapıyor, hoş yapıyor Lost'u yayınlamakla.Ama hafada iki bölüm bir süre sonra izleyiciyi tatmin etmeyecektir, ki etmiyor gibi görünüyor.Hafalık bölüm sayısını arttırmalılar.Dublajlı, dublajsızdan ziyade yetkililer keşke buna kafa yorsalardı.

Ayrıca ikinci sezonun ilk sezon finalinden hemen sonra yayınlanacağıyla ilgili bir bilgi yok sanırım.Araya belli bir zaman girebilir.Ve bu son derece can sıkıcı olur dizinin 2010'da sona ereceği düşünülürse.

bitanem_61
09-05-08, 07:25
Böyle pat diye lafa giriyorum ama, dizinin bölümleri çekilmiş hazır, herkes istese netten izliyebilecekken, tnt sezon finali yapmaz gibime geliyor, yurt dışındaki bölümlere kadar kesmeden verir bence,yazın çoğu dizinin de tatile girdiğini düşünür, şu an herşeyin reyting olduğu zamanda bunu yapmaz,bemce tabi, kanalın ne düşündüğünü bilmek zor

dlk_love
09-05-08, 09:28
ARKADAŞLAR BEN BİR YAZI HAZIRLADIM... TNT KANALINA GÖNDEREBİLMEK İÇİN HEPİMİZ ADINA CİDDİ, ANLAŞILIR, DÜZEYLİ, DİKKATE ALINABİLMESİ MÜMKÜN BİR YAZI.

akşam çok uğraştım, belki aramadığım kanal kalmadı, tüm kanalları teker teker arayıp, TNT'ye ait bir telefon numarası bulmaya çalıştım, buldum sanırım D-Smart'a bağlıymış, konuştum da müşteri hizmetleriyle, defalarca rica da bulundum, beni her defasında beklettiler, toplamda belki 10 dakika konuştuk ama bana geçerli bir mail adresi veremediler, çünkü mail adresimiz yok, tek iletişim aracınız web sitesindeki bize ulaşın kısmından yazacağınız e-kart olacaktır dediler.

Ben bu yazıyı göndereceğim ama sizinde bir okumanızı istiyorum ve bildiğiniz başka etkili bir yöntem olabilir mi bu yazıyı göndermek için düşünün istiyorum.

Belki fikirde almak istiyorum, bu yazının altına gerçekten büyük bir kitle olabileceğimizi gösterecek kadar isim toplamamız, yazmamız doğru veya etkili olur mu ??

yoksa yalnız bu şekilde göndermek ???

bir fikir alışverişinde bulunmamızı, birlik olmamızı, birşeyler yapmamızı istiyorum, daha kaliteli bir izlenim için.

.......................

TNT TELEVİZYONU

Sayın İlgililerin Dikkatine ;

Öncelikle yeni başlamış olduğunuz yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diler, sizinle görüşmek ve açıklığa kavuşturmak istediğimiz bir konuyu dile getirmek istiyorum.

Yaklaşık olarak 4 yıldır devam eden ve şu anda orijinal yayınında 4.sezonunu tamamlayan LOST adlı yabancı dizi ile ilgili söyleyeceklerim.

Hepimiz biliyoruz ki Türkiye’de bir çok yerli kanal ve bunların yayınlamış oldukları sayısız dizi bulunmakta…

Fakat bizler ; ben ve benim gibi yüzlerce arkadaşım belki bildiği, belki bilmediği, dünyada bir çok ülkede aynı anda yayınlanan ve milyonlarca kitleye ulaşma başarısını gösterebilmiş bir dizi olan LOST dizisini bünyenizde yayınladığınız ve bize bu imkanı vermiş olduğunuz için öncelikle teşekkürlerimizi borç biliyoruz.

Yalnız benim sizinle paylaşmak istediğim bir sıkıntım var ve birçok arkadaşım adına sizinle bunu paylaşmak istiyorum.

En baştaki sıkıntımız Lost Türkçe Dublaj bölümlerini izlerken gerçekleştirilen kesilmeler… Yani dizi jeneriği daha ekranda belirmeye başlamadan önce ilk gösterilen sahnelerin kesiliyor olması, bu bizler için hiçte yadsınacak, hafife alınacak bir durum değil, çünkü kesilen ufacık bir sahne bile dizi ve sahneler arasındaki bağlantılarda kopukluğa, anlamsızlığa yol açıyor.

Sizde biliyorsunuz ki yerli dizilerimiz artık 90 dakika, yani nerdeyse kısa metrajlı bir film. Lost ise sadece 40 dakikadan oluşuyor, siz bize 2 bölümü birden yayınlıyorsunuz, eşittir 80 dakika, reklamlarla birlikte ancak 90 dakikayı tamamlayabiliyor. Demek istediğim şudur ki zaten topu topu 90 dakika sürecek, bizim yerli dizilerimizle ancak 2 bölüm bir araya gelerek bir olabilecek bir dizinin biz seyircilere doğrudan, kesilmeden, sahneler arasında atlanma olmadan yayınlanmasıdır.

Bunu hem sizin yayın hayatınızdaki iş ahlakınıza ters düşmemesi hem de biz seyircilerinize saygısızlık olmaması adına rica ediyorum.

Çünkü söz konusu kitle hiçte hafife alınacak gibi değildir.

İkinci bir sıkıntımıza gelince, sizde biliyorsunuz ki Lost dizisi 24’er bölümden oluşan toplamda 6 sezon yayınlanacak olan ama şu anda 4.sezonunu yayınlayan bir dizi. Biz henüz 1.sezonun ilk bölümlerini izlemekteyiz.

Sizden talebim 2010’da 6.sezonuyla finali yapmayı hedefleyen bu dizinin şu andaki yayınlanan 4.sezonuna yetişebilmemiz için sezonlar arası boşluk yani zaman verilmemesidir. Yine bir karşılaştırma yapacak olursak şayet, yerli dizilerimiz bir sezonda en az 40-50 arası bölüm yayını gerçekleştirmektedir, Lost dizisi 24 bölümlük sezonlardan oluştuğuna göre, aralık vermeden 2.sezona geçmeniz mümkün olabilir. Ya da diğer bir seçenek, haziran ayında ilk sezonunu tamamlayan Lost için, Eylül-Ekim döneminde yeni sezonla devam edeceğini düşünürsek, 24’er bölümden eylül’den itibaren mayıs-haziran dönemine kadar en az 3 sezon yayınlanabilir. Bu da demektir ki biz 2009 Haziran döneminde 4. sezonu tamamlamış ve kısmen orjinali yakalamışızdır.

Yanlış anlaşılma olmasın lütfen, bunları sizin yayın akışınızı bozmak ya da sizin işinize burnumuzu sokmak maksadıyla değil, sadece olanaklarınızın buna müsait olabileceğini size belirtmek ve de bölümleri netten izlemek yerine, sizin televizyonunuzdan Türkçe dublaj veya alt yazılı orijinaliyle izlemek keyfine varabilmek için istemekteyiz.

Nitekim, eğer siz sezonlar arası zaman verecek olursanız, bu büyük kitle, dizinin orjinaline yaklaşabilmek adına, sizin yayınınızı beklemeyi tercih etmeyerek, internet ortamından bölümleri izlemeyi seçecektir.

Tekrarlamak isterim ki, sizden talep etmiş olduğum şeyler için yanlış anlaşılmaya mahal yaratacak bir olay söz konusu değildir.

İstemiş olduklarım sizin ve bizler için olması muhtemel, gerçekleştirilebilecek ve her iki tarafında memnun kalmasını sağlayabilecek şeylerdir.

Yazmış olduklarımın sizin tarafınızdan takdir edilip, dikkate alınmasını, mümkünse gerçekleştirilmesini ve bu konuda olumlu veya olumsuz mümkünse dönülmesini rica ediyorum.

Şimdiden her şey için teşekkürler.

Saygılarımla,

Selda ASLAN

çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık umarım dikkate alırlar bende bizeulaşın kısmına birşeyler yazmıştım banada cvp gelmedi umarım senin bu güzel yazını dikkate alırlar ve cvp yazarlar bende dizinin kesilmeden verilmesini istiyorum

kaçınkurası
09-05-08, 11:09
Seldacım yazın gerçekten dikkate değer ve güzel olmuş. Tüm sıkıntılarımızı tam anlamıyla ifade etmişsin.

Fakat bende uzun süre bu alanda çalışmış, eskii bir call center çalışanı olarak
( digitürk) malesef tam anlamıyla cevap alabileceğimize ve ilgi görebilceğimize inanmıyorum.Ben öylesine şikayetler gördümki, maçlardaki yorumların tarafsız olması isteklerinden tutunda, biz evleniyoruz tarzı kadın programlarının yayın saatlerine kadar aklınıza gelemeyecek pek çok farklı konuda şikayet telefon, mail, faxlar alırdım.

Malesefki bu tarz konularda direk temas kurabileceğiniz, çözüm sağlayabilicek bir merci yok. Bunlar hep yönetimin kararları ile oluşan şeyler. Bu doğrultuda o kişilerede ulaşma şansımız yok diye düşünüyorum. Ama denemektende zarar gelmeyeceği kanısındayım. Belki büyük bir çoğunluğa ulaşırsak sesimizi duyurabiliriz.

Fikrim şu, hepimizin seldanın yazdığı yazının aynısını, tabi selda'nında izni olursa altına kendi imza ve ismimizi atarak gönderelim. hepimiz kendi mail adresimizi yazalım. gerekirse ayrı ayrı cvp atmak durumunda kalsınlar. Dediğim gibi çözüme ulaşıcağına % 100 inanmasamda denemekten zarar gelmeyeceği kanısındayım.

Ne dersiniz?

A.Konak
09-05-08, 19:04
Arkadaşlar bu başlıkta lütfen dizi yorumu yapalım. TNT'nin yayınladığı bölüm sayısı ile ilgili düşüncelerini Lost Hakkında Genel Bilgi + Genel Yorum başlığında yazabilirsiniz.

Sevgiler

aslanselda
09-05-08, 20:27
Tnt iyi yapıyor, hoş yapıyor Lost'u yayınlamakla.Ama hafada iki bölüm bir süre sonra izleyiciyi tatmin etmeyecektir, ki etmiyor gibi görünüyor.Hafalık bölüm sayısını arttırmalılar.Dublajlı, dublajsızdan ziyade yetkililer keşke buna kafa yorsalardı.

Ayrıca ikinci sezonun ilk sezon finalinden hemen sonra yayınlanacağıyla ilgili bir bilgi yok sanırım.Araya belli bir zaman girebilir.Ve bu son derece can sıkıcı olur dizinin 2010'da sona ereceği düşünülürse.

evet kesinlikle haklısın, bende bunu anlatmak peşindeyim zaten.

Böyle pat diye lafa giriyorum ama, dizinin bölümleri çekilmiş hazır, herkes istese netten izliyebilecekken, tnt sezon finali yapmaz gibime geliyor, yurt dışındaki bölümlere kadar kesmeden verir bence,yazın çoğu dizinin de tatile girdiğini düşünür, şu an herşeyin reyting olduğu zamanda bunu yapmaz,bemce tabi, kanalın ne düşündüğünü bilmek zor

evet bizimde temennimiz zaten o yönde ama emin olmak istiyoruz işte asıl olayda burda.

çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık umarım dikkate alırlar bende bize ulaşın kısmına birşeyler yazmıştım banada cvp gelmedi umarım senin bu güzel yazını dikkate alırlar ve cvp yazarlar bende dizinin kesilmeden verilmesini istiyorum

bir umudum yok oradan daha iyi birşeyler olmalı, bunun peşindeyim ama buraya yazmamdaki amaçta o daha iyi fikirler çıkabilir diye.

Seldacım yazın gerçekten dikkate değer ve güzel olmuş. Tüm sıkıntılarımızı tam anlamıyla ifade etmişsin.

Fakat bende uzun süre bu alanda çalışmış, eskii bir call center çalışanı olarak
( digitürk) malesef tam anlamıyla cevap alabileceğimize ve ilgi görebilceğimize inanmıyorum.Ben öylesine şikayetler gördümki, maçlardaki yorumların tarafsız olması isteklerinden tutunda, biz evleniyoruz tarzı kadın programlarının yayın saatlerine kadar aklınıza gelemeyecek pek çok farklı konuda şikayet telefon, mail, faxlar alırdım.

Malesefki bu tarz konularda direk temas kurabileceğiniz, çözüm sağlayabilicek bir merci yok. Bunlar hep yönetimin kararları ile oluşan şeyler. Bu doğrultuda o kişilerede ulaşma şansımız yok diye düşünüyorum. Ama denemektende zarar gelmeyeceği kanısındayım. Belki büyük bir çoğunluğa ulaşırsak sesimizi duyurabiliriz.

Fikrim şu, hepimizin seldanın yazdığı yazının aynısını, tabi selda'nında izni olursa altına kendi imza ve ismimizi atarak gönderelim. hepimiz kendi mail adresimizi yazalım. gerekirse ayrı ayrı cvp atmak durumunda kalsınlar. Dediğim gibi çözüme ulaşıcağına % 100 inanmasamda denemekten zarar gelmeyeceği kanısındayım.

Ne dersiniz ???

teşekkür ederim, beğenmiş olmana sevindim :D

işte bu kötü haber bu konuda tecrübe sahibiymişsin ama şunuda anlamıyorum, bu kadar içten bir şekilde dile getirilmiş ve hem onlar için hemde bizler için daha iyi olacağına adım kadar emin olduğum birşeyi gerçekleştirmek ya da dikkate almamak çok saçma değil mi ?? ki kaldı ki biliyoruzki tv kanallarının amacı reyting toplamak ise alın işte onlara iyi bir neden? Evet yapılacak çokta birşey yok belki deneyeceğiz sadece.

evet fikir güzel aslında, belki aynı yazı farklı kişiler tarafından gönderilirse dikkate alma olasılıkları artacaktır.

evet bence denenebilir, teşekkürler :img-wink:

ARKADAŞLAR BU KADAR MIYIZ...Daha fazla yorum daha fazla fikir almak niyetindeydim, neden kimse fikirlerini yazmıyor.

Arkadaşlar bu başlıkta lütfen dizi yorumu yapalım. TNT'nin yayınladığı bölüm sayısı ile ilgili düşüncelerini Lost Hakkında Genel Bilgi + Genel Yorum başlığında yazabilirsiniz.

Sevgiler

Merhabalar, evet bizde bu başlıkta dizi yorumlarımızı yapmak istiyoruz sadece ama görüyorsunuz ki bölümler arasında sahneler kesiliyor ve bu konuya takılmış durumdayım.

üstelik konumuz direk dizi ile ilgili olduğu için bu başlık altında yazılmasının hiçte sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

lütfen bunu kısıtlamayınız, çünkü lost başlığı altına gelip yorumları okumak yerine, kimse gidip GENEL BİLGİLER-YORUMLAR bölümünü okumayı seçmeyecektir.

çünkü biz 1.SEZONUZ...LÜTFEN AMACIM SADECE BURAYA GELENLERDEN BİRKAÇ FİKİR ALMAK VE DAHA İYİ BİRŞEYLER YAPMAK.

ayrıca o sayfada spoiler yer almakta, tüm sezonları kapsayan bir bölüme mi yorum yapmamızı istiyorsunuz. Bu çok anlamsız. BİZ 1.SEZONUZ...

BUNU ENGELLEMEMENİZİ RİCA EDİYORUM.

Söz konusu konu sadece 1-2 günlük bir süreçte bitecektir zaten.

Ricamı dikkate alacağınızı umuyor, teşekkür ediyorum.

BeyazGelincik21
10-05-08, 15:26
Böyle güzel dünyaca ünlü bir diziye izleyemediğim için çok üzlüyordum.Artık izleyebilirim süper :happy0064 :happy0064 Pazar günleri orjinal versiyonunu izliyorum sesler daha orjinal daha gerçeğe yakın tnt kanalına sonsuz teşekkürler böyle bir diziyi bizlere izleme şansı verdikleri için.

elifc
10-05-08, 22:21
Arkadaşlar fragmanları da izlediyseniz çok güzel 2 bölüm bizi bekliyor....11. bölüm Jack flashbackleri,12. bölüm Kate flashbackleri aklınıa takılan bazı sorulara biraz olsun cevap bulabilecektir:img-wink:özellikle 11. bölümü çok büyük heyecanla bekliyorum:icon_whis:icon_whis:icon_whis

tarchın
11-05-08, 13:02
Arkadaşlar fragmanları da izlediyseniz çok güzel 2 bölüm bizi bekliyor....11. bölüm Jack flashbackleri,12. bölüm Kate flashbackleri aklınıa takılan bazı sorulara biraz olsun cevap bulabilecektir:img-wink:özellikle 11. bölümü çok büyük heyecanla bekliyorum:icon_whis:icon_whis:icon_whis

Fragmanı seyretmedim. Bilgi için teşekkürler elifc:img-wink: Ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama keşke önce orijinalini yayınlasalar yaaa... Dublajlı seyretmeyi sevmiyorum hiç :icon_sorr
Ama bir haftada bekliyemiyor insan. Dublajlı mublajlı mecbur seyrediyoruz işte...

cennex
11-05-08, 20:31
ya bn 1. sezonu tamamıyle yenı bıtırdım .
harıkaydık arkadaslar .
tntden hıc ızllemdım su an hangı bolumde bılmıorm
ama kesınlıkle ızlemeye devam edın
hayatımda ızledıım en guzel dızı

_yaseminci_
11-05-08, 21:15

ben fragmanı görmedim çok sağol..
jack ve kate flashbackleri olcaksa güzell...
merakla bekliyorum yarınıı:img-yes:

asi ruh
11-05-08, 23:05

ya bende görmedim 11. ve 12. bölüm fragmanlarını demek jack ve kate flashbacleri ni vericek olmalarına çok memnun oldum çünkü ikisininde geçmişlerinde merak ettiğim noktalar vardı gerçekten:icon_whis:icon_whis

bitanem_61
12-05-08, 08:45
Akşam çok güzeldi, yine keşke pğazartesi izleyebilsem, hoş haftayada izliyemiycemya, pazartesi orjinalini verip, pazar türkçe dublajlı verse ne kadar iyi olur

falcı her şeyi gördüyse neden cleir uçağa binmesine izin verdiki, bebeği evlatlık vereceği içinmi, bilerek o kadar insanın ölmesine izin verdi, yada doğa kurallarına mı karışmak istemedi anlamadım, of baya karışık bir durum bence, ama adamın cleirin bebeğinden ne istiyor asıl onu merak ettim

SAyid kız arkadaşı acaba yaşıyormudur, çok güzel bir plan yapdı bence kaçırdı inşallah başarmıştır

Golf sahasında, carli ve hurle,nin dansı güzeldi, ama yine de en sempatik sawyir

Bu akşamki fragmanda bir koşuşu varki izlemek lazım ama nasıl yapcem oy ne etsem , kaçıracam, depresyondayım

dlk_love
12-05-08, 10:31
çok güze iki bölüm izledim dün akşam ve aklımda birsürü soru belirdi şimdi bu claire'ın bebeği neden bu kadar önemli neden sadece claire'ın büğütmesi gerekiyo ethan rom kimdir neden onların içine karıştı neden claire'ın bebeğinin peşinde hele ki o son bakışı yok muydu claire nasılda korktu yaa daniella neden sayid'le gelmedi 16 yıldırtek başına nasıl yaşamış alex oğluymuş peki şimdi nerde diğerleri dediği kişiler neden fısıldıyor offf yaa kafayı yicem daha birsürü soru yazabilirim ama cevabını almak istemiyorum izledikçe çözmeliyim sayid ilk önce daniella inanmadı delirdiğini düşündü ama ormada kendide o fısıltıları duydu ürperticiydi ya falcıya ne demeli uçağın düşüceğini bile bile bindirmiş claire uçağa çünkü başkasına vermesini istemiyodu bebeği resmen herşeyi bildiği halde uçağın düşmesine izin vermiş diğer iki bölümün fragmanını da izledim haftaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum

begummm
12-05-08, 10:33
P.tesi kaçırmıştım dün izledim 9-10' u.
Çok güzel bölümlerdi.
Nadia ve Sayid' in hikayesi beni çok etkiledi.
Claire ve Charli çok tatlılardı. :D
Golf oynamaları çok güzeldi. Ada' da böyle şeyleri görmek güzel oluyor.
Danielle değişik biri 16 yıldır adadaymış onun tecrübesinden yararlanmaları gerek ;)

_nesli_
12-05-08, 10:51
çok iyi bi bölümdü..
hurley çok tatlıydı lockela konuşurken hemen uzaklaşıp diğer kadının yanına gitmesi fln :)
charlie&clarie sahnleri güzeldi sondaki o adamdan tırstım :img-fie:
clarie sahnleri hakkaten güzel olmuştu medyum fln gerçeği bildiğini anlaması fln :good:
golf sahası olayı güzeldi
boone çok tatlıydı :img-in_lo ama kardeşine uyuz oluyom habire aptal diyo çocuğa :hıh
bide sawyerın hurley yanına gittiğinde taktığı gözlüklere bittim :)

tarchın
12-05-08, 10:56
Bölüm tekrarını seyrederken Hurley’in Sawyer dan uçakta olanların listesini isteyince şey geldi aklıma…
Susam sokağını bilmem kaç kişi hatırlar ama orda sokağın köşesine bir sepetin içinde konuşlanmış yeşil tüylü bir yaratık vardı. Sanırım ismi de Kırpık mıydı neydi. Sepetinin içinde her şey vardı. Ama cidden günlük hayatta lazım olan veya olmayan her şey. Aklınıza ne gelirse.
Sawyer’ın zulası da Kırpık’ın sepeti gibi mubarek. Laptop pili mi ararsın, böcek kovucu sprey, sigaralar, güneş kremleri, fener, hatta bir bölümde (sanırım suları da onun sakladığını zannettikleri zamandı) Kate’e zulasından “madem yeni şerif sensin al bunuda tam olsun” deyip bir polis rozeti çıkartmıştı. :img-hyste Velhasıl zulasında her şey mevcut. Kırpığın sepeti gibi yok yok yaneee. :img-pilot
Bundan sonra kendisini adanın Kırpık’ı ilan ettim ama yeşil değil sarı olanından ve çoook daha fazla sevimli olanından….:icon_whis

Kate’i de kurabiye canavarı ilan edebilirim mesela. Adanın en tatlı iki kurabiyesine (yoksa kremalı pastaları mı demeli:img-icecr) göz koyduğuna göre kurabiyeyi çok seviyor olmalı.

Eee yani Lost gibi bir diziyi bile susam sokağına, karakterlerini de susam sokağı sakinlerine benzetebildim ya ne diyim kendime ben…:img-haha::img-pilot

_nesli_
12-05-08, 11:38
Bölüm tekrarını seyrederken Hurley’in Sawyer dan uçakta olanların listesini isteyince şey geldi aklıma…
Susam sokağını bilmem kaç kişi hatırlar ama orda sokağın köşesine bir sepetin içinde konuşlanmış yeşil tüylü bir yaratık vardı. Sanırım ismi de Kırpık mıydı neydi. Sepetinin içinde her şey vardı. Ama cidden günlük hayatta lazım olan veya olmayan her şey. Aklınıza ne gelirse.
Sawyer’ın zulası da Kırpık’ın sepeti gibi mubarek. Laptop pili mi ararsın, böcek kovucu sprey, sigaralar, güneş kremleri, fener, hatta bir bölümde (sanırım suları da onun sakladığını zannettikleri zamandı) Kate’e zulasından “madem yeni şerif sensin al bunuda tam olsun” deyip bir polis rozeti çıkartmıştı. :img-hyste Velhasıl zulasında her şey mevcut. Kırpığın sepeti gibi yok yok yaneee. :img-pilot
Bundan sonra kendisini adanın Kırpık’ı ilan ettim ama yeşil değil sarı olanından ve çoook daha fazla sevimli olanından….:icon_whis

Kate’i de kurabiye canavarı ilan edebilirim mesela. Adanın en tatlı iki kurabiyesine (yoksa kremalı pastaları mı demeli:img-icecr) göz koyduğuna göre kurabiyeyi çok seviyor olmalı.

Eee yani Lost gibi bir diziyi bile susam sokağına, karakterlerini de susam sokağı sakinlerine benzetebildim ya ne diyim kendime ben…:img-haha::img-pilot

hakkaten sawyerın zulasında yok yok
kate 'e polis rozeti çıkardığında kopmuştum zati yok yok :)
katee taktığın lakapta süper olmuş ha nerde yauşuhlu kurabiye orda kate :icon_whis

başak-eylül
12-05-08, 11:40
Tüm Lost izleyenlerine meraba
Bu başlığa ilk defa yazıyorum ama diziyi ilk bölümünden beri izliyorum.Özellikle Tarih hocamız mutlaka izlemeniz gereken bir dizi olduğunu söyleyince daha çok merak edip izlemeye başladım.Hocamın dediği kadar varmış çok güzel bir dizi.TNT sayesinde izliyorum ve çok keyif alıyorum ama bölümleri kesmeseler daha de keyif alıcam tabi:hıh

Bu haftaki bölümler yine çok güzeldi ve kafamda yeni ve bir sürü sorular oluştu.
Sayid'in yaşantısı çok hüzünlüymüş cidden.Acaba o kız hala yaşıyor mu? Danielle denen kadın da çok tuhafmış.Fısıldamalardan bahsederken ben de onu deli sanmıştım ama cidden varmış o fısıltılar.Bi de dün izlerken kafama birşey takıldı,belki de gereksiz bir takılmadır ama merak ettim.Danielle İngilizce bildiği halde neden mesajı Fransızcaydı acaba?:icon_whis

Hurley'in kurduğu golf sahası süperdi.Oyunu oynarken çok komiklerdi.Hurley'in karnını sallaması, Jack ve Micheal'in ciddi ciddi konuşmaları beni çok güldürdü.Ben de önemli birşey oldu sanmıştım o ciddi konuşmaları görünce:)

Claire'in terk edilmesi çok kötüymüş.Resmen yarı yolda bırakılmış.Gittiği medyum da pek tuhafmış.Ne yaptı etti sonunda kendi dediğini yaptırdı,çocuğu onun büyütmesini zorlu kıldı.Bu çocuğun ne önemi var da sen yetiştirmezsen bu çocuğun sonu kötü deyip durdu anlamadım.Neyse ilerde anlarım belki:)Bir de Clarie'in bebeğinden ne istiyor da biri saldırıyor acaba.Gördüklerinin gerçek olduğuna bir tek Charlie inandı.Charlie ve Claire bayılıyorum,çok şekerler:img-icecr

Son sahnede de yine heyecanlara gark oldum.Adamın bakışları bile beni korkutmaya yetti.İki bölümdür bu adamın çokça çıkması zaten bende bir beklenti oluşturmuştu da böylesini hiç tahmin etmemiştim.Bir de Sayid bir hafta nelerdeydi o yaralı bacağı ile, gelmesi neden bu kadar uzun sürdü anlamadım.

Hurley- Sawyer konuşmasına bayıldım,herkesin anlayacağı bir dil vardır.Hurley'in bunu bulup Saywer ile konuşması da çok güzeldi.Sawyer'ın ona puf böreği demesiyle koptum zaten:img-hysteAyrıca bu Sawyer'ın zulasında benden başka hrşey var yahu,ne arasan onda oluyo:)

Fragmanı da gördüm iyice meraklandım.O ağaçta aslı olan adam kim?Neden Sawyer ve Kate koşuyorlar ve Sawyer onu yakalıyor?Locke ve Boonne'un buldukları şey ne?Bu sorularım böyle uzar gider.Akşamı dört gözle bekliyorum.

Hepinize bol Lost'lu günlerbye

RKYglcgnyntmni
12-05-08, 12:22
farkındamısınız,kate jack ın golf oynadığını duyar duymaz hemen koşup gitti oraya.bi yandan sawyer e pas atıyo bi ynadan jack e yazıyo resmen.anlamadım bu kızı ama jack le oılmasınlar bence hiç yakışmazlar.

claire ve charlie cidden çok tatlılar.claire adada beğendiğim kız..çocuk doğunca neler olacak acaba.zavallı bebek napıcak o adada bilemiyorum.

sayid o kadını getiremedi bi türlkü kadın da gelmesi ona sinir oldum.anlatsana bildikerini gelipte millete.

bide charlie bi hafta önce eroini bıraktı.sadece bi bölümde fena olduğunu gördük o da saçma.ne yani hemen alıştımı eroinsizliğe???

sena57-utku
12-05-08, 12:31
Claire'in flashbackini merak ediyordum çok üzüldüm terkedilişine:(Adam önce ümit verdi sonra bırakıp gitti:img-in_loMedyumu anlayamadım başından beri çocuğu kendin büyütmelisin dedi durdu Claire vermekten vazgeçmişken iyi bir aile buldum dedi:img-blushMuhtemelen kazayı biliyordu adada kaldığı içinde Claire çocuğu büyütmek zorundaydı da e zaten vazgeçmişti vermekten bu bebeşin kötü bir ortamda doğmasından başka bir işe yaramadı ki:img-pilot
Charlie,Claire'le ilgileniyor çok tatlılar:love05:

Sayid'inki de ne aşkmış öyle:img-in_loBir gün bir yerde kavuşurlar inşallah:img-in_loBaşını 10 dakikasını kaçırdım Sayid nasıl gitti o deli kadının yanına kadın neden onunla gitmek istemedi yalnızlıktan yakınırken:bilmim

Claire'in karnına son anda çıkan adam mı birşey batırdı acaba:icon_whisSorular sorular:kahve

tarchın
12-05-08, 12:38
[QUOTE=başak-eylül;7000348]Tüm Lost izleyenlerine meraba
Bu başlığa ilk defa yazıyorum ama diziyi ilk bölümünden beri izliyorum.Özellikle Tarih hocamız mutlaka izlemeniz gereken bir dizi olduğunu söyleyince daha çok merak edip izlemeye başladım.Hocamın dediği kadar varmış çok güzel bir dizi.TNT sayesinde izliyorum ve çok keyif alıyorum ama bölümleri kesmeseler daha de keyif alıcam tabi:hıh

Bu haftaki bölümler yine çok güzeldi ve kafamda yeni ve bir sürü sorular oluştu.

Aramıza hoş geldin başak-eylül...:img-wink:
Dizi sırlarla dolu olduğu için kafanda sorular oluşması normal canım. Benimde merak ettiğim hım bu ne olaki dediğim bir çok olay var mesela.
Yane içini rahatlatıyım dedim tek sen değilsin sorular denizinde boğulan.:img-meeti:) Diziyi çekici kılan da (bana göre) bu zaten. Umarım yavaş yavaş sorularımızın cevaplarını buluruz.
Ama şimdi öğrenmek istediğim bir şey var. Bileniniz var mı buunlar kaç günden beri adadalar? Merak ettim hiç saç sakal uzamamış. Sayid'in kumsaldan ayrıldığından beri bir hafta geçtiğine göre 20 gündür falan adada olmalılar. Acaba önemsiz ayrıntılar olduğu için mi göstermiyorlar.
Mesela Jack'in saçlarını biraz uzun görmek belki hoş olabilirdi.

Belkide bu da adanın sırlarından biridir. :img-pilot

tarchın
12-05-08, 12:49
bide charlie bi hafta önce eroini bıraktı.sadece bi bölümde fena olduğunu gördük o da saçma.ne yani hemen alıştımı eroinsizliğe???

Ya bak benim de çok kafama takılmıştı charlie'nin hemen normale dönmesi. Gerçi gerçek hayatta hiç eroin bırakan birini gözlemlemedim ama filmlerde falan çok daha acılı anlatılır o dönemler. Belkide aldığı dozla falan alakalıdır. Çok ileri seviyede bir bağımlılık değildir.

TnT_kg
12-05-08, 13:09
Ya bak benim de çok kafama takılmıştı charlie'nin hemen normale dönmesi. Gerçi gerçek hayatta hiç eroin bırakan birini gözlemlemedim ama filmlerde falan çok daha acılı anlatılır o dönemler. Belkide aldığı dozla falan alakalıdır. Çok ileri seviyede bir bağımlılık değildir.

lost bu kadar ünlü falan ama çok fazla mantik hatasi war !! eroine bağlılık bağlılıktır bunun ilerisi tabiki war ama öyle diyet bırakılır gibi de bırkaılmaz yani!!bir sürü tedavisi hede hödösü var..!!:icon_whis

*peace-havva*
12-05-08, 14:23
merhaba..ben büşra..lost'un 2.sezonındayım..1.sezonunu tnt'den izlemeye başladım..sonra cdyi alınca 2.sezona geçtim..bence çok güzel bi dizi..:img-wink:

BellatrixBlack
12-05-08, 21:36
Fragmandeki asılan adam Charlie'ydi.
:img-cray:

tarchın
12-05-08, 22:26
Arkadaşlar 2. bölümün başını yine kestiler galiba. Bilen birileri anlatabilir mi lütfeeen?

dFKto
12-05-08, 22:29
nasıl başladı anlatırsan başını hatırlayabilirim
tnt'den takip etmediğim için hangi bölüm bilemiyorum. Kate ve Sawyer'ın çantayı buldukları bölüm mü?

Evet galiba o bölüm. Kestiler mi bilmiyorum ama Lost yazısından önce Kate ormanda meyve toplarken bir ses duyup sesin geldiği yöne bir taş atıyor, taş gizlenmiş olan Sawyer'a çarpıp canını acıtıyor. Sawyer söylenerek ortaya çıkıyor Kate'e onu korumaya çalıştığını söylüyor, sonra beraber yürürlerken su sesi duyup çağlayanın olduğu yeri keşfediyorlar, Sawyer yüzmeye karar veriyor ardından Kate de giriyor suya.

tarchın
12-05-08, 22:54
Evet galiba o bölüm. Kestiler mi bilmiyorum ama Lost yazısından önce Kate ormanda meyve toplarken bir ses duyup sesin geldiği yöne bir taş atıyor, taş gizlenmiş olan Sawyer'a çarpıp canını acıtıyor. Sawyer söylenerek ortaya çıkıyor Kate'e onu korumaya çalıştığını söylüyor, sonra beraber yürürlerken su sesi duyup çağlayanın olduğu yeri keşfediyorlar, Sawyer yüzmeye karar veriyor ardından Kate de giriyor suya.

Teşekkür ederim. Birde acaba Kate çantayı aramak için mi oradaydı, bilerek mi suya girdi yoksa tesadüfen mi buldu?

hilarybushko
12-05-08, 22:57
O tesadüfen oldu diye düşünüyorum Sawyer ile birlikte buldular:D

dFKto
12-05-08, 22:58
hayır bilmiyordu tesadüfen buldular o yeri, sonra kayalara çıkıp suya atladılar ve suyun derinliklerinde cesetleri ve çantayı tamamen tesadüfen gördüler.

tarchın
12-05-08, 23:16
O tesadüfen oldu diye düşünüyorum Sawyer ile birlikte buldular:D

cevap için teşekkürler
dFKto sanada çok teşekkür ederim.

Sawyer ile Kate'i bu bölüm çok yakın gördüm. :img-pilot Sürekli alt alta üst üsteydiler yani. Jacko'mu da çok tehditkar. Hipokrat yemini yaptırmamışlar mı bu adama nedir.
Kate de gerçekten sürprizlerle dolu bir kız. Aslında sevimli bir yanı var ama lütfen Jack den uzak dursun. Sawyer le daha çok yakışıyorlar.

Bide Claire'ın akibetini çok merak ettim açıkçası....

elifc
12-05-08, 23:24
2 bölüm de çok güzeldi:happy0064

11. bölümü nasıl da nefesimi tutarak izlemiştim ilk izlediğimde....Charlie'nin asılı bulunuşunun ve Jack'in onu hayata döndürme çabalarının bulunduğu sahnenin çekimi müthiş:icon_whis11. bölümde 5. bölümdeki bazı sorulara cevap verildi.....mesela annesinin babasının gidişinde neden Jack'i suçladığı ortaya çıktı....
12. bölümün başını yine kestiler ne yazıkki:icon_sorrbu bölümü izleyince neden Kate'i sevmediğimi hatırladım...kadın,oyun içinde oyun hazırlamıştı:img-tomat
ayrıca çantayı almak için yaptıklarına ne demeli....
Sawyer'la gece çantayı almaya çalıştığındaki konuşmaları çok komikti....Sawyer yaptı yine Sawyer 'lığını:img-in_lopozisyonlar hakkında konuşmayı sevmem ama üstte olan sensin lafına koptum:img-hysteayrıca Sawyer çantayı açabilmek için impact velocityi kullanmaya çalışırken Kate'in çantaya alıp kaçması,arkasından da Sawyer'ın söyledikleri çok komikti:img-hyste
Ama Kate çok yanlış yaptı,çantayı alabilmek için Jack'i kullandı,ona yalan söyledi....Anahtarı çıkardıklarında bile bir şekilde aldatmaya çalıştı onu,Jack'in Kate'e don't,don't... derken ki yüz ifadesi ona ne kadar kırıldığını çok iyi anlatıyordu bence

bir de Walt'a dikkat çekmek istiyorum,Hurley 'le tavla oynarken her ne kadar komik olsalar da her zar atışında kendi istediği rakamların çıkması ilginç deil mi arkadaşlar....

unutmadan Son sahnede de Boone'un ,Sayid ve Shannon'a kıskançlıkla bakışını gördük:icon_whis:icon_whis

bu arada arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Kate'in soygunda açmalarını istediği kasanın numarası 815 ti ve bu kasada oyuncak bir uçak vardı.....bizim adaya düşen uçağın uçuş numarası da 815:icon_whis:icon_whis

aslanselda
12-05-08, 23:42
herzamanki gibi muhteşem bir bölümdü.

ilk bölümün jenerik yazısından önceki birkaç sahneyi kaçırdım herzamanki gibi :D

yine kesilmeler oldu 2.bölüme geçerken yine jenerikten önceki kısımları kestiler, video kliplerden izlediğim kate ve sawyer'ın birlikte yürürken buldukları sonra yüzdükleri yerin yine kestiler birazını, sinir oluyorum bu duruma.

jack'e helal olsun ne dürüstlükmüş ama babasını bile ele vermekten alıkoyamadı kendisini.

ya ilk bölümde lock ve jack'in sürekli yön bulma konusunda atışması, ne yöne gideceklerini şaşırmaları, charlie'nin bıraktığını sandığımız büyük ihtimal eaten'ında olabileceği ipuçlarını takip etmeleri, hele charlie'yi buldukları an feci sürükleyici geçti.

jack'in charlie'yi hayata döndürmek için kendini nasıl paraladığını gördükçe bende olduğum yerde paralandım, kate'in bu yumruklara dayanamayıp yüzünü kapadığı, ağlaştıkları bu sahneye ne yorum getirsem bilemiyorum.

hayır dedim durdum olduğum yerde, hayır ben bu diziyi izlemedim ama okuduklarımdan ve gördüklerimden kısmende olsa onun bu kadar erken ölmeyeceğini biliyordum, olamaz, ölemez diyordum... ve son kez denemek istedi isyan etti jack...ve muhteşem son, tekrar hayat bulan charlie.

sawyer'la michalle'ın ufaklığının ormandaki ufak yürüyüşleri ve konuşmaları da çok şekerdi, laf aramızda sawyer olurda bir sahne kötü olur mu hiç :img-blush

bak sen akşam haberlerini de 6 yaşındaki bir çocuktan alıyoruz...ben altı yaşında değilim 10...pekala...bana inanmıyorsan git sayid'e sor, adada yalnız olmadığımızı söyledi....sayid döndü mü... ve çok ama çok öfkeli bakışlarla sawyer deldi geçti:img-in_lo

hemen hiç ara vermeden :img-hyste sayid'in yanında aldı soluğu amacı gerçekten ona birşey yapmak değildi, biraz olsun korkutmaktı belki, elimdesin istersem yaparım, karşı koyamazsın şu anda demek istedi, sayid ister inan ister inanma ama sana yaptıklarımdan dolayı utandığım için adayı terkettim deyince, üzgünüm af kalmadı dedi sawyer. Peki niye döndün...fransız kadını anlatınca sayid, sawyer pür dikkat kesildi, aslında ufaklığın sözleri ve sayid'in bunu doğruladığını yani yalnız olmadıklarını ima etmiş olması sawyer'ı işkillendirmişti, sayid'in yanına gelmesinin bir nedeni de buydu, sayid de çok hoştu, sawyer bana birşey mi söylemek istiyorsun yoksa cevabını bilmediğim soruları sormaya devam edecek misin :img-hyste aşkım ne yaptı peki son darbeyi vurdu, fişeği ateşlemişmiş :D....gider ayak, sayid'in yüzüne belli belirsiz bir tebessüm yerleştirmeyi de ihmal etmedi.

charlie'nin durumu çok kötüydü, tam olarak neler gördü şu an bilmiyoruz ama claire'in öldüğünü sanıyor büyük ihtimal ve belki kendini suçluyor.

ikinci bölüme geçecek olursak, kesilmenin verdiği gıcıklığı bir kenara atıyorum ve diğer sahnelere geçiyorum.

sawyer ve kate'in denizde yüzdüğünü gördük ilk, pardon gölde, gölde bile sawyer iş başında ne diyeyim ben buna... cüzdanı kaptı, çanta kate kaldı, başladı aralarında bir kapışma.

sawyer çok dikkatliydi, kate için o çantanın bir anlamı olduğunu hissetti ama kate kıvırdı, her fırsatta da almak için uğraştı.

bittiğim bir muhabbete geliyorum.

"kalk üstümden"..."pozisyonlar hakkında bilgi vermek istemiyorum ama sen benim üstümdesin cnm":img-hyste (aşkım yaaa)

ya o çantayı uyurken bile (sözde) bacaklarının arasında tutmasına ne demeli... tabi emindi kate'in almak için bir adım atacağından, ya kate'i yakalayıp sıkıştırmasına, başka biri yapsa bunları asla bu kadar şirin ve sevimli olamazdı asla.

çantayı açmak için gösterdiği çabayı bir kez olsun adada yaşamak için verilen mücadelede kullanmadı :img-hyste o neydi öyle, oraya vuruyor olmuyor, burdan atıyor olmuyor, kate gelip kapıyor, kovalamaca başlıyor, altlar üstler :img-hyste

yerim ben onu ya...."çilli valla bak çantanın derdinde değilim, sadece senin için niye bu kadar önemli onu merak ettim, söyle içinde ne olduğunu söz vereceğim bak"

kate'de maşallah, o ne kızmış öyle, ölen polisin dediği kadar varmış, "o çok tehlikeli, ona güvenme"... silah kullanma (ilk bölümlerde bilmediğini söylemiş sayid'den tarif almıştı, kutup ayısını vurduğunda sawyer), adam vurma, komplo, hırsızlık, yalan...her türlü entrika özenle yapılır maşallah.

bankada önce masumken şeytana uyup parayı mı çaldı acaba dedim, suçu bu olsa gerek, sonra o adamla gülüşüp, birlik olduklarını gösterdiler, ee pes dedim, sonra onuda vurdu, amaç kasayı açmaktı afalladım, sonunda ne çıktı, küçücük bir 815:img-hyste (kasanın anahtarı bile 815)

bu mudur yani.

ama jack'i kandırıp, tamam birlikte açarız söz deyip, sonra el çabukluğuyla anahtarı aldığı ve jack'in bunu farkettiği sırada jack'in yüzündeki o acı, hayal kırıklığı çok kötüydü ya. Gerçekten çok güzel yansıttı bunu. Sonuç olarak çok iyi anlaşıyorlar ve yakınlar bunu kate'den beklemezdi evet ona pek inanmak istemedi, birlikte açmakta ısrar etti, çantanın gizemini merak etti ama anahtarı gizlice almaya çalıştığını anladığında çok kötü oldu haklı