Tüm Versiyonu Göster : Lost-1. Sezon Bölüm Yorumları (TNT)
bence Exodus'un en iyi repliği kesinlikle Hurley'nin Jack'e "dostum ,üzerinde bir parça Artz kalmış" demesiydi:img-hyste:img-hyste
bu arada Exodus'un özellikle son partında rakamlarımız nerdeyse heryerde göründüler......Jack ve Ana lucia'nın koltuk numaraları,Hurley'nin oda numarası,hatta Hurley'nin arabasındaki sayaç,uçağa bindikleri giriş ve 23 numaranın Kate için anlamı:icon_whis
ayy arkadaşlar bende lost'u tnt ile izlemeye başladım ve çok beğendim ama geçen sayfalarda tnt 'nin bölümleri kestiğini okudum gerçektn kesiomu :O
19 ya da 18. bölümden öncesinde art arda yayınladıkları bölümlerden 2. sinin başını(jenerikten önceki kısım) kesiyorlardı ......
Gizem~AsiYıllar 24-06-08, 16:04 süper bir sezondu yaw.TV nin başından kalkamadım.meraklar içerisindeyim şu an.gerçekten de diğerleri dediğimiz kişiler bir çocuk için gelmişler.acaba kurtarabilicekler mi? waltu.charlie uyuşturucuyu aldı bu çok kötü yaw.o polisler de çok fena ya.kate nasıl kötü davrandılar.sawyera nasıl kötü davrandılar.bir pislik gibi davranıyolardı gıcıklar.hurley o kapağın üstünde duran sayıları görünce nasıl çılgına döndü ama.walt daha önceki bölümlerde o kapağı açmayın demişit.tehlikeli birşey mi var o kapakta.ne kadar da derindi yaw.sawyerı vurdular yaw ne garip insanlardı onlar.çocuğa da kim bilir ne yapıcaklar.bu bölümde hurley çok komikti yaw.
sanırım locke'ın öyle demesinin sebebi adaya çok fazla bağlı olması adanın onu kurtaracağına inanıyor çünkü adaya ilk geldiğinde takarlakli sandalyeden kurtulduktan sonra adanın bir mucize olduğuna inandı onun içinde adanın kendisini koruduğuna inanıyor olabilir:)
demek lost ara vericek yaaa çok üzüldüm bu yapılmazki ama yaa :(
bir de bu Others'ın güvenlik sistemi olan monster'la daha önceden de karşılaşmıştı Locke......ve demişti ki Jack'e:"bu adanın gözünün içine baktım ve gördüğüm şey güzeldi"
ve bu yüzden de zaten ne yapması gerektiğini biliyordu Hurley'e kıpırdamadan dur derken....
bir de bu Others'ın güvenlik sistemi olan monster'la daha önceden de karşılaşmıştı Locke......ve demişti ki Jack'e:"bu adanın gözünün içine baktım ve gördüğüm şey güzeldi"
ve bu yüzden de zaten ne yapması gerektiğini biliyordu Hurley'e kıpırdamadan dur derken....
hmm...ben o bölümleri seyretmedim sanırım çünkü hc hatırlamıyorm ama bilgilendirdiğin için çok saol cnm:):happy0064
locke gerçekten garüp bir adam yahu adanın ilk basından beri en garüp adamı :D
lost_charlie 24-06-08, 17:00 süper bir sezondu yaw.TV nin başından kalkamadım.meraklar içerisindeyim şu an.gerçekten de diğerleri dediğimiz kişiler bir çocuk için gelmişler.acaba kurtarabilicekler mi? waltu.charlie uyuşturucuyu aldı bu çok kötü yaw.o polisler de çok fena ya.kate nasıl kötü davrandılar.sawyera nasıl kötü davrandılar.bir pislik gibi davranıyolardı gıcıklar.hurley o kapağın üstünde duran sayıları görünce nasıl çılgına döndü ama.walt daha önceki bölümlerde o kapağı açmayın demişit.tehlikeli birşey mi var o kapakta.ne kadar da derindi yaw.sawyerı vurdular yaw ne garip insanlardı onlar.çocuğa da kim bilir ne yapıcaklar.bu bölümde hurley çok komikti yaw.
bencede Gizem~AsiYıllar sawyer vuruldu:( ve hurley'in o numaraları görüpte çılgına dönmesi komikti...:img-hyste
birde walt'ın kaçırılması çok kötüydü...babası çok üzülmüştü...:img-cray:
BERKSAN KOLİKKK 24-06-08, 23:51 yha mükemmel bi sezondu ben hiç bi dizinin ekrana bu kadar çok kitlediğini bilmiyorum yemin ederim her bi bölüm bi olay yok böle bişey yha akşam sawyerım wurulmasında çok kötü oldum yha :img-cray:walt kçırıldığı zamandaçok kötü olmuştum walla kate gibi bi kız olmk isterim yemin ederim yok böle bişey yha kız tam bi erkek fatma:img-hyste
kos koca dinmitleri taşımak istedi yha walla ben onun yerinde olmak isterdim ne yalan söyleyim fransız kadına çok uyuz oldum clairein bebeğini kaçırdı sayidin caharlienin kafasına barut koyup yakması çok kötüydü bide adamın ıslak dinamiti alıp tuzla bz olup patladığı an çok güzeldi:img-wink:
ayyy 2. sezon başlasın artık yha dün gece muhteşem bi 3 saat yaşadım mükemmeldi yha:img-wink:
Arkadaşlar birşey soracağım tnt final bölümlerinin başlarını kestimi?? bana öyle geldi direk yazı geliyoduda ..
forever jate 25-06-08, 17:21 ya evt banada öle gelio tnt her hafta 2. bölümün ilk 5 dakikasını kesio mesela 1x12 de kate sawyera taş atıodu ondan sonra beraber şelaleyi buluolardı ama tnt de direk şelaleden başladı
http://images1.fanpop.com/images/photos/1500000/Jate-Banner-lost-1574220-400-100.jpg
_yorumsuz_ 25-06-08, 19:50 Tnt'nin dizilerin başını kesmesi yanlış bir şey bence.
Bir sorum olacak. Tnt ikinci sezon için ne kadar ara verecek acaba?
bu bölüm kesilmedi yani sezon finallerinin son 2 bölümü birleşik oluyor genelde yani 40 dk yerine 80 dk. filan 1. sezon finalide olduğu için öyle gelmiş olabilir.Çünkü ilk yayınladıkları bölümün başı vardı :)
Harika bir sezon finaliydi Tv ye kitlendim Arzt 'ın bombo hakkında bilgi verirken uçması dehtşetti herkes bi yana fırladı sonra jack ve locke bombaları alırken hurley'in jacke üstünde bi parça arzt var demesi :S Tv ye o kadar dalmışım ki bombo patladıgında acayip irkildim. Ormandayken kara bi duman vardı her neyse artık bide ürkütcü bi ses geliyor adanın güvenlik sistemiymiş neymiş anlamadım garip bişeydi :S lockeyi çekip götüren neydi peki locke jack'e beni bırak bişey olmaz diyodu birde ormanda herkes kaçarken locke meraklı gözlerle kendilerine dogru geleni merak edip gitti sonucunda da bişey onu sürükledi ben locke nin gözlerindeki korkuyu unutamıyorum öyle bi baktı ki kendisine doğru gelen şeye sanki canavar görmüş gibiydi
sonra walt'un babasının sawyer'in ve jin in adadan ayrılması ve daha sonra walt ın kaçılırması ben ilk önce gemi geldiğinde çok şaşırdım dedim kurtuluyorlar gerçekten meğerse onlar diğerleriymiş onlarda da bi çocuk takıntısı var ilk önce claire nin bebegini istediler şimdide walt ilginç :S acaba waltı nasıl kurtarcaklar bide sawyer'e ateş ettiler yetmedi sallarını batırdılar adamlar okyanusta kaldı... :S :icon_sorr
Dizide yolcuların uçağa hazırlanışlarını gösterdiler boone yi görmek güzeldi bu bölümde ölümüne çok üzülmüştüm :( bende dizide çıkan oyuncuların isimlerini olsun sağdan soldan çıkan yazıları okuma alışkanlığı vardır hep Ian Somerhalder ismini dizinin bu bölümünde gördüğümde şaşırdım acaba neden niye var dedim sonuçta sonlandırılmıştı boone karakteri sonradan aklıma belkide booneden kareler gösterilecektir diye düşündüm. =)
En çokta hurleye güldüm uçaga binmek için ne kadarda çaba sarf etmiş öle başına gelmedik kalmamış adamın birinden oturdugu aleti istedi adam ilk önce ikna olmadı ama fazla parayı görünce ikna oldu hurley'in kadına kapıyı kapamaa diye sesleniyo kapıyı tut diye bi seslenişi vardı :D kadın hurley i almayacaktı ama sonradan tel de evet yanıtı gelince hurleyi aldı hurley nasılda sevindi kadını sonra kucakladı uçağın düşeceğini bilseydi bu kadar zahmete katlanır mıydı ki =)
Sonra ormanda hurley'in kate ye 23 numaranın senin için ne önemi var dedi o da onu tutuklayan adamın 23 bin dolar ödül alacagını söledi sonra hurley in numaraları sürekli 4,8,15,16,23,42 sayması aklın kaybetmiş gibiydi :S
Danielle'in diğerleri ile bebeği takas etmek istemesi o fransız kadınada çok üzüldüm ve akli dengesininde yerinde olmadıgını düşünüyorum yani gidip geliyor aklı :icon_sorr ve charlie bebeği sayidle beraber fransız kadından alıp getirmesi claire teslim etmesi =)
Ya tamamiyle harika bir sezon finaliydi şimdi merakla bekliyorum 2. sezonu :happy0064 umarım nisan ayına falan atmazlarda en azından en geç eylül - ekim gibi izleriz tekrardan =)
[QUOTE=_rainbow_;7546078]Harika bir sezon finaliydi Tv ye kitlendim Arzt 'ın bombo hakkında bilgi verirken uçması dehtşetti herkes bi yana fırladı sonra jack ve locke bombaları alırken hurley'in jacke üstünde bi parça arzt var demesi :S Tv ye o kadar dalmışım ki bombo patladıgında acayip irkildim.[QUOTE]
bende bomba patladığında çok irkildim,korktum da:D ne kadar daldıysam artıkk:img-pilot
ben son 3 bölüme daha bakmadim ama baktigim anda hemen 2. sezona basliycam alt yazili olanlara
tnt yi beklersek oooo 1-2 senede anca biter bölümler gibi geliyoo o yüzden en iyisi bakmak
p.tesi 2.sezon yayınlanmaya başlanıcakmı bilgisi olan varmı
ZeynepFlack 27-06-08, 14:09 p.tesi 2.sezon yayınlanmaya başlanıcakmı bilgisi olan varmı
tnt'nin sitesine göre yayımlanmıyacak olarak gözüküyo... :icon_sorr
|