Tüm Versiyonu Göster : Baba Ocağı (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 [2] 3 4

keremcem d
19-08-08, 19:13
Selammmm millet..
2.bölüm fragmani cikmis..anlattiginiz icin coook sagolun..ben henüz daha göremedim ama anlasilan coook heyecanli olucak:img-wink::img-wink:
Bu arada dürdanenin seyfiye uyku ilaci vermesi süüüpermis :img-hyste:img-hyste

S3T3NAY
19-08-08, 19:24
fragmanı sonunda bende izledim:happy0064
bu kadar komik bir sahne olur yaa o pırt seside nerden geldi :img-hyste
bence ya güven ya da murat yaptı tabi babaları anlamasın diye cemile üstlendi :img-hyste
dürdaneye koptum düğüne gidebilmek için uyku ilacı veriyor seyfiye ..
ismette böyle şeylere izin vermezdi ama güven işin içine girince oda sesini çıkartmamış:img-hyste
çok harika bir bölüm bizleri bekliyor:happy0064

keremcem d
19-08-08, 19:29
fragmanı sonunda bende izledim:happy0064
bu kadar komik bir sahne olur yaa o pırt seside nerden geldi :img-hyste
bence ya güven ya da murat yaptı tabi babaları anlamasın diye cemile üstlendi :img-hyste
dürdaneye koptum düğüne gidebilmek için uyku ilacı veriyor seyfiye ..
ismette böyle şeylere izin vermezdi ama güven işin içine girince oda sesini çıkartmamış:img-hyste
çok harika bir bölüm bizleri bekliyor:happy0064

Cooook merak ettim simdi fragmani.. gözüm tvde ama göremedim henüz daha.. Coook begendim yaa kesin cok komik olucak ya o sahneyi iple cekiiiiimmmmm:img-wink:özetde yarin gelir:img-wink:

osLm
19-08-08, 19:29
oh be sonunda cıktı 2. fargamn 3-4 defa verdi star hepsnide farklı bi heycanla izledm:D

ozan cok alem yhaa nsl bakıo kızlarahakketende babası kılıklı :D

pırtt seside murat ve güvenden geldi bence :img-hyste

suu dürdaneyede hastaym yhaa her bölm ayrı bi komqq:img-hyste

yattm buqn yerlere:img-hyste

S3T3NAY
19-08-08, 19:41
Cooook merak ettim simdi fragmani.. gözüm tvde ama göremedim henüz daha.. Coook begendim yaa kesin cok komik olucak ya o sahneyi iple cekiiiiimmmmm:img-wink:özetde yarin gelir:img-wink:

ewt cnm bu bölümde çok komik olacak:img-hyste
ben bu bölümde bizimkilerin karşılıklı oynayıp oynamayacağını çok merak ediyorum
bizim dörtlü oynarken diğer ist güzelleride bunları görse başka ne isterim ki:img-hyste

bu arada arkadaşım bu sayfaya resim eklemek yasak!

~Öslemm~
19-08-08, 19:44
oh be sonunda cıktı 2. fargamn 3-4 defa verdi star hepsnide farklı bi heycanla izledm:D

ozan cok alem yhaa nsl bakıo kızlarahakketende babası kılıklı :D

pırtt seside murat ve güvenden geldi bence :img-hyste

suu dürdaneyede hastaym yhaa her bölm ayrı bi komqq:img-hyste

yattm buqn yerlere:img-hyste

çalışmaların çok güzel olmuş canım adını bilmiorum ama...

aynen aynen bnde fragmanı 3-4 defa izledim ama hala doyamadım yattım yerlere gülmekten hele başına bayıldım yha seyfi bide dedi yha cemile kızım utanılcak bişi yok :img-hyste koptum geçrekten :img-hyste yarında özet çıkar...dürdaneyle ferayede benim favorim çok iyi arkadaşlar seyfi efeyi uyuttu gelcek düğüne :img-hyste bu bölüm çok komik olcak gerçi ben bütün bölümlerde yerlere yatıyorum ama bu bir başka olcak hele o ahır sahnesini dört gözle izlicem :img-hyste :img-hyste

keremcem d
19-08-08, 19:45
ewt cnm bu bölümde çok komik olacak:img-hyste
ben bu bölümde bizimkilerin karşılıklı oynayıp oynamayacağını çok merak ediyorum
bizim dörtlü oynarken diğer ist güzelleride bunları görse başka ne isterim ki:img-hyste

bu arada arkadaşım bu sayfaya resim eklemek yasak!

:img-hyste:img-hysteHarikaa olurdu..özelikklede ismeti oynarken görmek isterim:img-wink::img-wink:Ya en cok bu bölüm dideme üzülecegim galiba alple kismeti görücek..

İLK AŞKIM_MERVE
19-08-08, 19:48
yha yeni bölüme 3 gün var walla beklemek çok zor ya..:icon_sorr

harika bir bölüm olucak yine:good:...şu güven&ismet ilişkisi artık bir şekillense daha güzel olucak ama..en kısa zamanda olur inş...:):img-wink:sabırsızlıkla bekliorum walla...:img-in_lo

osLm
19-08-08, 19:51
ben en cok düünde seddayla ösgenn murat cemile güven ismetn yakınlsamsını görnce napcaklar cook mrk ediorum dalarlar herlade kızlara:D

S3T3NAY
19-08-08, 20:23
:img-hyste:img-hysteHarikaa olurdu..özelikklede ismeti oynarken görmek isterim:img-wink::img-wink:Ya en cok bu bölüm dideme üzülecegim galiba alple kismeti görücek..

ewt cnm bende didemi çok seviyorum .
baya bir üzülüyordu fragmanda:img-cray:
bu alp çok fena yaa ama genede ben kısmete aşık olmasını isterim:img-icecr

gümüs&mehmet
19-08-08, 20:33
Oh be arkadaslar sizin hiziniza yetismek ne mümkün oku oku yorumlari:img-tomat
sonunda bitti:happy0064

ayy fragmanı çok gösteriyorlar görmek istiyenler starı açsın iki reklamda bir gösteriyorlar
fragmanın başı çok komik yah ismet ve cemile ahırdalar seyfi geliyor ahıra napıyonuz diye ismet yareni tımar ediyom diyo cemile de saman veriyom diyom sonra bir pırrtttt sesi geliyor seyfi gülerek ismetttt diyo ismet cık diyo sonra cemileee diyo seyfi cemile bişiy diyemiyo seyfi utanma kızım inekler bile pırtlıyor diyo
sanırım murat ve güvenn kızları görmeye gelmişler ahırda buluşmuşlar o zaman seyfi gelince saklanmışlar çünkü fragmanın bir yerinde seyfi nin evinden kaçıyorlardı yani ben öyle gördüm yanlış görmediysem eğer tabi

Siz iyi düsünmüssünüz ya ben orada aklima bile gelmedi bizim aslanlaain orda olacagi...
bisey diyimmi ben o pirrtt sesini attan geldi zannettim:icon_whis
Ama Seyfi efe nasil güldürüyo insani Cemile'ye utanma dedi koyunlar bile yapio diyo:img-hyste

ben en cok düünde seddayla ösgenn murat cemile güven ismetn yakınlsamsını görnce napcaklar cook mrk ediorum dalarlar herlade kızlara

Bence dügünde bisey yapmiycaklar ama sonra fena olcak kesin tartisacaklar iyice belki ayrilirlar bu sebeple:happy0064

b,zde onlara dalarızz
hele bi dokunsunlar aslanlaaaa parcalıyıverrler garii:img-hyste

dedigin hele bi dokunsunlar bütün forum dalariz elimizden zor alirlar:img-wink:

Bu bölüm acayip komik olacaga benziyor helede Dürdane'yle Feraye'nin oynadigi sahne:img-hyste
bu gidisle dizi baslamadan ben meraktan catliyi veri verecemya...

Yarin özet gelecek:happy0064:happy0064

nur1224
19-08-08, 21:02
ya bende henüz izleyemedim 2. fragmani cok merak ediyorum dört gözle bekliyorum anlattiginiza göre cok güzel
Su an star tv´yi actim televizyonun basindan ayrilmiyorum...

gümüs&mehmet
19-08-08, 21:18
evt öleyse süper olcakk bence öle olcak yha çünkü kızlar telaşlıydı yüz ifadeleri fln izledinmi sen???
evet son fragmanda izledim ilk 2sinde sonuna yetismistimde:(

evet telaslilar yüz ifadeleri onu göseteriyor hemde bi yerde okumustum hatta sizde diyodunuz bunlar Ozan'i Seyfi efenin ahirinda bulmuyacaklarmiydi?

Ama Seyfi efe orda cok güldürecek bizi pirrrrrt:img-hyste

Fato_94
20-08-08, 04:43
Merhaba arkadaşlar ben de dizinin sıkı takipçisiyim
Ama buraya yazma fırsatım olmadı bir türlü
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Adım Fatma :img-wink:

keremcem d
20-08-08, 10:02
Selam millet..
Fatma aramiza hosgeldin adasiz benim ismimde fatma:img-wink::img-wink:
Bende hala göremedim yeni fragmani... eskisini gördüm gene netede düsmemis galiba....Özet bugün kesin gelir sabirsizlikla bekliiiimm:img-wink:

~Öslemm~
20-08-08, 11:08
aramıza hg fatma..diziye az kaldı sabahta gördüm fragmanı yattım yine yerlere yha :img-hyste

ilk fragmanda isemt yoktu yada ben görememiştimde ikinci fragmanda koptum yha..seyfi çok komikti utanılcak bişi yok kızım :img-hyste orda güwenle murat mı vardı_? ben onu anlamadım..

herbokolog001
20-08-08, 11:22
arkadaşlar ben yine 2.fragmanı göremedim herhalde bu benim kaderim hiçbir zaman 2.fragmanı göremiyorum:icon_sorr:icon_sorr biri bana ayrıntılı anlatabilir mi??yine çok şey istiyorum ama...
:img-cray:
bu arada aramıza h.g fatmacım:good: forumdaki arkadaşlar sürekli artıyor çok gsl:happy0064

herbokolog001
20-08-08, 11:50
arkadaşlar nerdesiniz hala..uyuyor musunuz .....meraktan çatlıcam ....biri bana anlatıversin...lütfennnnnnnnnnnnnn

tinkerbell
20-08-08, 12:02
arkadaşlar nerdesiniz hala..uyuyor musunuz .....meraktan çatlıcam ....biri bana anlatıversin...lütfennnnnnnnnnnnnn

arkadaşım 2. fragmanda seyfi efe cemileyle ismeti ahırda yakalıyo bizim kızlarda çok panik oluyolar telaşlanıyolar, tam o sırada arkadan bi pırrttt sesi geliyo, seyfi efe de cemileye 'utanma kızım kuzulaa bile pırt yapıveereyoo':img-hystediyo ama biri war arkada saklanıyo sanırsam....

sonra muratla güven koşa koşa biyerden kaçıyolar(biz kızların ahırıdan kaçabileceğini düşündük)...

seyfi ozana düğün yerinde 'kökten kescekler oğluuum':img-hyste diyo ozanda korkudan kaçıyo ve sedaların karavanın altına saklanıyo, ordan kızları kesiyo babası kılıklı:img-hyste:img-hyste....

bide düğün sahnelerini gösteriyolar herkes oynarken...

tinkerbell
20-08-08, 12:13
bu arada özette da gelmiş, özette beni en heyecanlandıran yer Apar topar sevgililerinden kaçan Murat’la Güven, Cemile ve İsmet’le buluşur.Seyfi’nin ahırında uyuyan Ozan’ı bulurlar.Bu esnada Seyfi’ye basılırlar:happy0064:happy0064:img-hyste

gümüs&mehmet
20-08-08, 12:16
Arkadaslar 9.bölüm özeti basariyla Baba ocagi/bölüm özetleri bölümüne eklenmistir:happy0064.Herkese iyi okumalar...

Evet arkadaslar tahmin ettiginiz gibi ahira saklaniyor Ozan ve kizlar buluyor uyurken cünkü Seyfi efeye verilen icecegi o icmis:img-hyste sonra Murat&Güven geliyor:happy0064

siz baslayin yorumlara bende katilcam kücük bi isim varda:img-wink:

tinkerbell
20-08-08, 12:23
ayy ben şimdiden çok merak ediyorum bu bölümü yaa, fragmanda gösterilenden çok daha güzelini izliycez cuma günü... ben asıl muratla güvenin sevgililerini bırakıp kızların yanına gidince sevgililerinin ne yapcağını düşünüyorum:img-grin2

gümüs&mehmet
20-08-08, 12:26
Seyfi’nin ahırında uyuyan Ozan’ı bulurlar.Bu esnada Seyfi’ye basılırlar.Onları bu zor durumdan inanılmaz bir olay kurtarır.Ozan uyurken sünnet edilir.

Bu inanilmaz olayi cok merak ettim piiiirrrt olayi olmasin:img-hyste

düğüne Özge ve Seda da gelmiştir.Hem de kılık değiştirerek…Düğünde bir kargaşa olur.

Ne gibi bi kargasa olacak ya Güven&Murat'in basini belaya sokmazlar insAllah...

ekin-sarp
20-08-08, 12:26
yeni bölümü merakla bekliyorum,yine muhtesem bir bölüm olacak:happy0064
özge ve seda insallah artik istanbula dönerler,biktim onlardan..
galiba ikinci fragman cikmis..ben malesef göremedim:img-cray:

herbokolog001
20-08-08, 12:27
uff seda,özge ve dideme de acıyorum ya ..sevgilileri göz göre göre başkalarına gidiyo.murat ın ki pek belli olmuyo ama ...güvenin nasıl baktığını kızı görmeye falan gitmeleri bunu murat bile anladı ..ya alp o da gitti nerdeyse kısmeti öpüyodu sonra da kısmet işte diyo....yazık onlara da:icon_sorr

*)kübish(*
20-08-08, 12:35
Özet gelmis.....yine Süper bir bölüme benziyor:D
ya ben 2. fragmani bir türlü göremedim yaa:(
neyse dizimize 2 gün kaldi....cok sabirsizlaniyorum

gümüs&mehmet
20-08-08, 12:42
aynen 2 gün daha nasil bekliycez:img-cray:

en cok merak ettigim sahne Seyfi efenin ahiri basmasi:img-hyste
kesin cok gülücez fragmanda kücücük sahnede ben koptum vallaha:img-hyste:img-hyste:img-hyste

gümüs&mehmet
20-08-08, 12:49
arkadaslar neredesiniz ben özet gelince cosariz diye düsünüyordum emme kimseler bisey yazmeyo:img-cray:
Haydi arkadaslar costuralim:img-wink:

1.Fragmani yeniden izledim dügünde Feraye&Dürdane'nin oynadigi sahnede cok komik olacak bu sahneyide cok merak ediyorum krize gircez kesin:img-hyste:img-hyste

herbokolog001
20-08-08, 13:55
bu arada cemile ve murat sözlü mü cevap:::????

fragmanın sonu çok güzeldi oynamaları beni bitirdi zaten gülmekten öldüm hele muratın kafa hareketi:bella:bella

gümüs&mehmet
20-08-08, 14:00
:img-hyste:img-hyste evet oynamalari cok komik:img-hyste

2.fragmani en cok baba ocaginin tekrarinda starda veriyolar...

Arkadaslar nerelerdesiniz?????:img-cray:

tinkerbell
20-08-08, 14:00
bu arada cemile ve murat sözlü mü cevap:::????

fragmanın sonu çok güzeldi oynamaları beni bitirdi zaten gülmekten öldüm hele muratın kafa hareketi:bella:bella

yok cnm nerdee... bizde onu istiyoruz ama daha murat cemilenin farkına varamadı(cemile o kadar belli etmesine rağmen:img-wink:)...

herbokolog001
20-08-08, 14:03
aynen 2 gün daha nasil bekliycez:img-cray:

en cok merak ettigim sahne Seyfi efenin ahiri basmasi:img-hyste
kesin cok gülücez fragmanda kücücük sahnede ben koptum vallaha:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ya demek bi ben görmedim herkes de o sahnede çok gülmüş yazık umarım bu ses cemile den gelmiyodur yoksa güven ve murat ta ordaysa çok rezil olucak umarım ozanın falan yaptığını üzerine almak zorunda kalmıştır.kıyamam ben cemileye

gümüs&mehmet
20-08-08, 14:05
ya demek bi ben görmedim herkes de o sahnede çok gülmüş yazık umarım bu ses cemile den gelmiyodur yoksa güven ve murat ta ordaysa çok rezil olucak umarım ozanın falan yaptığını üzerine almak zorunda kalmıştır.kıyamam ben cemileye

bende Ozan'in yaptigini düsünüyorum hatta öyle olmasini istiyorum:D
dedigin gibi yoksa cok utanirlar...

herbokolog001
20-08-08, 14:05
yok cnm nerdee... bizde onu istiyoruz ama daha murat cemilenin farkına varamadı(cemile o kadar belli etmesine rağmen:img-wink:)...

ya ama ben şey duydum bunlardan önceden sözlülermiş üni.gitmeden önceleri falan ....ama herhalde biri uydurdu:icon_sorr çok da umutlanmıştım.ben mi kaçırdım diye...

katrünneda
20-08-08, 14:07
ben de fragmanı izledim çok güzel bir bölüm bizi bekliyor.özellikle ben ahır sahnesini mereak ediyorum ama izliyemiyecem bu hafta
bence o ses cemileden gelmemiştir.ozan'dan gelmişolabilir.
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bi de ne kargaşsaı olacak bu kızlar ortay çıkmasın sakın:icon_whis:icon_whis

sÜrMeLi MeLeK
20-08-08, 14:09
özett gelmişşş çokk güzel bi bölüm olcak ve bizim tahmin ettiğimiz gibi ahır sahnesinde güvenle muratta ordaymışş:happy0064:happy0064

ama düğündeki kargaşa olayına kafam takıldıı kızlar bi şey çıkarcak kesin ve bizim aslanların başı yancakk ama yinede ismete ve cemileyle yakınlaşmalarını engellemez buu sabırsızlıkla bekliyorummm

fragmanı izleyemeyenlerde bugün tekrarı verilirken izlesinler hemen ilk reklamda verir zaten:img-wink:

bu arada fatma hoşgeldinn

S3T3NAY
20-08-08, 14:17
bu arada özette da gelmiş, özette beni en heyecanlandıran yer Apar topar sevgililerinden kaçan Murat’la Güven, Cemile ve İsmet’le buluşur.Seyfi’nin ahırında uyuyan Ozan’ı bulurlar.Bu esnada Seyfi’ye basılırlar:happy0064:happy0064:img-hyste

benimde en çok orası dikkatimi çekti şehirli kızları ekiyorlarmış:img-hyste
o ses bence de kesinlikle ozandan çıktı ama durumu kimse anlamasın diye cemile üstlendi kıyamam ona ben:img-icecr

sÜrMeLi MeLeK
20-08-08, 14:21
benimde en çok orası dikkatimi çekti şehirli kızları ekiyorlarmış:img-hyste
o ses bence de kesinlikle ozandan çıktı ama durumu kimse anlamasın diye cemile üstlendi kıyamam ona ben:img-icecr

evt yha yazık nasılda yüzü kıpkırmızı oluyorr o sahnede kesin çok gülcez biz :img-hyste

bir an önce cuma akşamı gelsede izlesek yha

S3T3NAY
20-08-08, 14:27
evt yha yazık nasılda yüzü kıpkırmızı oluyorr o sahnede kesin çok gülcez biz :img-hyste

bir an önce cuma akşamı gelsede izlesek yha

evet sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink:
ben o sahnede birşeyi çok merak ediyorum şimdi bizim oğlanlar bunu cemile yapıyor sanmasınlar:img-hyste
öyle birşey olursa cemile bir daha muratın suratına bakamaz vallahi yavrum yaa:icon_sorr

sÜrMeLi MeLeK
20-08-08, 14:31
ben o sahnede birşeyi çok merak ediyorum şimdi bizim oğlanlar bunu cemile yapıyor sanmasınlar:img-hyste
öyle birşey olursa cemile bir daha muratın suratına bakamaz vallahi yavrum yaa:icon_sorr

yokk sanmıyorum çünkü ozan onların yanında olcakk yhani anlarlar heralde onun yaptığını yoksa cemilenin vay haline

ama ben şu düğündeki karmaşayı düşünüyorumm kesin kızlar bişey çıkarcak cemileyle muratıı flnn yakın görcekler öle bişi olcak bencee ve biizm güvenle muratın başı yancak ben buna üzülüorum halil efe yine kıızcak onlara:img-cray:

herbokolog001
20-08-08, 14:37

ya bence ozan yapar ama sonuç olarak biraz cemileyle de dalga geçerler..ama eğer cemileyse üff düşünmek bile istemiyorumm

Cigdem_18
20-08-08, 14:43
selamlar ben geldim
fragmani malesef göremedim :img-cray:
insallah bende görürüm özeti okudum
o kargasa kesin kizlardan cikicak ortaligi yine karistiricaklar
uyuz seyler ohh özge ve sedayi birakip ismet ve cemilenin yanina
gidiceklermis orda catlicaklar :img-hyste
o pirt sesi ozandan gelmistir bence
cemileden gelmisse vayy haline yok ozan yapmistir onu
babasi kilikli zaten simdiden baslamis cocuk degil velet :img-pilot

herbokolog001
20-08-08, 15:31
eee akidişleee herkeslemi gidivedii coşturuverelim gayri şu sayfayı:D:D

yha birde düğüne dürdanelerde gidio emme ben kısmetle ismeti görmedim

kısmet alple buluşmaya gitmiştir dikkat ettiysen kızların yanında didem de yoktu ama ismeti bilemicem belki özge bişey demiştir ona bozulup gitmiştir yada kısmeti aramaya gitmiştir

sÜrMeLi MeLeK
20-08-08, 15:35
kısmet alple buluşmaya gitmiştir dikkat ettiysen kızların yanında didem de yoktu ama ismeti bilemicem belki özge bişey demiştir ona bozulup gitmiştir yada kısmeti aramaya gitmiştir

ama özgeler kılık değiştirip gidiyo yhani bişi demesi imkansız yada herkes ayakta oynuo yha o oturuyoda olabilir bilmiyorum artık izliyince anlıcaaz

sÜrMeLi MeLeK
20-08-08, 15:42
bakalım ama ortalık karışıcakmış kızlar yüzünden olabilir bu
:bella çok merak ediyorum

evt kesin kızlar yüzünden olcak başka ne olabilirki

aa belki seyfiye uyku ilacı etki etmez uyanır düğünü basar:img-hyste

ama kızlarr çıkarırsa bizim oğlanlar yancakk

herbokolog001
20-08-08, 15:44
büyük ihtimal belki bizimkiler yanıcak ama böylece kızların gitmediği anlaşılacak ve halil efe zorla kızları gönderecek belki mühendislerin oyununu da böylece anlar
r

sÜrMeLi MeLeK
20-08-08, 15:47
büyük ihtimal belki bizimkiler yanıcak ama böylece kızların gitmediği anlaşılacak ve halil efe zorla kızları gönderecek belki mühendislerin oyununu da böylece anlar
r

evt olabilirr bu vesileyle kızlar istanbula dönerr bu sırada aslanlarla BİZİM kızlarr yakınlaşır sonra şehirliler geri gelir ve geldiklerinde şok olurlar:happy0064:happy0064ne güzell olurr yha keşke böle olsa

keremcem d
20-08-08, 15:57
ooo özet gelmis.. heyecanli bir bölüm olucak..Oh ozan uyurken sünnet edilecek.. seyfi aga gene yapti yapacagini:img-hyste:img-hysteozana kesilecegini söyledi cok komik olucak gene:happy0064

keremcem d
20-08-08, 16:08
evt çok güzzel bi bölüm olcakkk bide bekleyebilsekk muratla güvende seyfi efenin ahırında:happy0064

evett cook heyecanli olucak....hala göremedim ikinci fragmani bugün izlim tekrarlarini kesin görürüm o zaman:img-wink:Ne yapip ne edip seyfi agayi uyutacak dürdane:img-wink::img-wink:

sÜrMeLi MeLeK
20-08-08, 16:13
evett cook heyecanli olucak....hala göremedim ikinci fragmani bugün izlim tekrarlarini kesin görürüm o zaman:img-wink:Ne yapip ne edip seyfi agayi uyutacak dürdane:img-wink::img-wink:

evtt reklam aralarında görürsünn kesin:img-wink:

seyfi efeyi uyutcekler emme kızlar olay çıkartıvercek ya hadi hayırlısı bu vesileyle istanbula gönderiverirler belkide:img-wink:

keremcem d
20-08-08, 16:42
evtt reklam aralarında görürsünn kesin:img-wink:

seyfi efeyi uyutcekler emme kızlar olay çıkartıvercek ya hadi hayırlısı bu vesileyle istanbula gönderiverirler belkide:img-wink:

:img-hyste:img-hysteayneeennnn cok komik oluverecek ya bu bölüm:img-wink:dünde bekledim ama eski fragmani hep gördüm.. sansima insallah bugün görürüm:img-wink:en cokda ahir sahnesini merak ediyorum..

osLm
20-08-08, 16:44
ohh be özette gelmiş süper bi bölüme benzio yhaa her blm süper ama:P

ben en cok muratla güvenn özgeyle sedanın yanında ismet ve cemilenn arayacagı sahneyi cok mrk ediorum sedayla özge catlıcakİ:D:img-hyste

bide kurtulmaya calısıolarmss:D 2 gn kaldıı:D

herbokolog001
20-08-08, 16:47
acaba seda ve özgeden nasıl kurtulucaklar çok merak ediyorum ve murat cemileeeeee diyorum love05 bakalım ismet ve güveni gördük artık murat ve cemile istiyorumm

yabançiçeği
20-08-08, 17:30
doğru diyosunuz seda ve özgeden nasıl kurtulacaklar ama dizideki özge yani feyza çipa gerçekte çok tatlı tam bir melek bunu tüm içtenliğimle söylediğimden emin olabilirsiniz...yani kötü yorumları haketmiyo.ama seda için aynısını diyemeyeceğim...

herbokolog001
20-08-08, 17:38
doğru diyosunuz seda ve özgeden nasıl kurtulacaklar ama dizideki özge yani feyza çipa gerçekte çok tatlı tam bir melek bunu tüm içtenliğimle söylediğimden emin olabilirsiniz...yani kötü yorumları haketmiyo.ama seda için aynısını diyemeyeceğim...

zaten burda herkes karakterler hakkında yorum yapıyor .hiçkimse kişinin şahsına yönelik bişey söylemiyor zaten burda bunu yapıcak bi insanda olduğunu zannetmiyorum:good::good:

crazygamze
20-08-08, 17:41
Hani derler ya dizideki rol oyuncunun üstüne yapışır diye..
Aynı öyle bi durum..Kötüler hiç sevilmez :)
Biz zaten gerçek hayatında iyi veya kötü diye bişey demiyoruz..
Burada sadece diziyi tartışıyoruz..
Böyle gereksiz atışmalara hiç gerek oyk bence..

Bu arada Cuma Günkü Bölümü sabırsızlıkal bekliyorum
O düğünde oynayışları neydi öyle ya :img-in_lo
Çok tatlılar maşallah :img-in_lo

Cigdem_18
20-08-08, 19:42
bugün tekrarina baktim yine cok zevk aldim:img-icecr
reklam aralarinda euro star hep eski fragmani gösterdi
bekledim ama göstermedi ne yazikki:img-cray:
insallah aksam gösterirler

haklisiniz burda kimse sahsa yönelik elestiriler yapmiyo
ki kimsenin hakkida yok bizim dizimizde oynayan herkes melek
karakterleri biz yorumluyoruz

Cigdem_18
20-08-08, 20:12
selam,
cigdemcigim 2. fragmani malesef sadece star tv gösteriyor euro star degil.:img-cray:

selam canim bu arada ismin nur galiba yanlissam özür dilerim:img-icecr
ama yaa star yokki bizde avrupada hep bu kanallar var
ufff hep böyle yapiyolar zaten avrupalilara
neyse yaa haber verdigin icin cok saol bende nete düsmesini beklicem artik:icon_sorr

nur1224
20-08-08, 20:12
ya cok sükür sonunda 2. fragmani izleyebildim. Özetide okudum yine süper bir bölüm... Bende en cok ahir sahnesini merak ediyorum. Fragmanda ismet gözükmüyor ama özetinde dügüne gidemeyeceginden bahsedilmiyor...Umarim oda dügüne gider.

nur1224
20-08-08, 20:24
selam canim bu arada ismin nur galiba yanlissam özür dilerim:img-icecr
ama yaa star yokki bizde avrupada hep bu kanallar var
ufff hep böyle yapiyolar zaten avrupalilara
neyse yaa haber verdigin icin cok saol bende nete düsmesini beklicem artik:icon_sorr

hayir canim ismim nur degil..o kod ismim. Sen cigdem ismiyle katildigin icin ben cigdem diye hitap ettim sana :img-wink:
umarim yanlis birsey yazmamisimdir...

bende avrupadan izliyorum diziyi, fakat star tv´yide izliyebiliyorum canak üzerinden...

ba$i_belalim
21-08-08, 00:32
hala ikinci fragmanini göremedim ya :img-cray: özeti okudum, keske okumasaydim :img-cray: baya sürprizler var bölümde ama ben onlari simdiden bile biliyorum :img-hyste:img-cray: neyse bakip görcez...

umarim güven & ismet görürüz bol bol :img-in_lo

bu yazin EN IYI VE EN SICAK DIZISI, kim ne derse desin.

gümüs&mehmet
21-08-08, 01:49
ooo arkadaslar siz hep ben yokken cosuyosunuz ben burda olunca kimse bisey yazmiyo nerdeyse:img-cray:

Ama olsun baslik cossunda ben yazmasamda olur:img-wink:
bütün yorumlarinizi okumak sonradan bayagi bi zaman aliyor:kahve:icon_whis

Bugün bi yandan Star daki tekrari izledim bi yandan euro stardaki:happy0064

yine cok güldüm:img-hyste hele saglik ocaginda Seyfi'nin "neresinden emmis" demesine:img-hyste
Ve orda Murat&Cemile sahnesi:img-in_lo

Ya arkadaslar bunlar Tufan'dan kurtulduktan sonra Seda Murat'a sariliyo sonra Cemile gelince Murat'in yüz ifadesi degisiyo Seda'yi birakiyor...
Bence Murat'ta hissetmeye basladi yoksa niye öyle yüz ifadesi degissinki?

Cigdem_18
21-08-08, 02:15
ooo arkadaslar siz hep ben yokken cosuyosunuz ben burda olunca kimse bisey yazmiyo nerdeyse:img-cray:

yine cok güldüm:img-hyste hele saglik ocaginda Seyfi'nin "neresinden emmis" demesine:img-hyste

Ya arkadaslar bunlar Tufan'dan kurtulduktan sonra Seda Murat'a sariliyo sonra Cemile gelince Murat'in yüz ifadesi degisiyo Seda'yi birakiyor...

yokya kambersiz dügün olmaz cosarsak sana haber veririm ben
sende bana haber:img-icecr
bende izledim son bölümün tekrarini yine ne kadar tekrarlarini izlersem
izliyim hic sikilmiyorum mütis bisey ya bu
bende dikkat ettim oraya cemile geliyo onlara bakiyo
sonra muratin yüzü baska bir sekil aliyo
böyle ayip etmis gibi yada ne bilim böyle bisey anlatamiyorum
bu bölümde insallah murattan daha somut biseyler görürüz
cemilede artik muratin cok üzerine gitmesin
birazda murattan atak bekliyoruz

sÜrMeLi MeLeK
21-08-08, 02:17

evt haklısın bende demiştim galiba buna benzer bişeyy muratın yüz tipi değişiyor ve sarılmayı kesiyorr yha zaten bence murat sedayı sevmiyo ama cemileyi çok sevicek:img-wink:

sÜrMeLi MeLeK
21-08-08, 02:19

beni çağırmazsanız darılırım ama:img-cray::D

evt yha bende ilk defa muratla ilgili cümleler kurarken anlatamama durumu yaşıyorum murat bi tuhaf böle ne biliim seviyomu sevmiyomu belli deil flnn bencede cemile biraz geri çekilmeli eğer çekilirse muratta hislerinden emin olcakk

gümüs&mehmet
21-08-08, 02:39

cok tesekkür Ederim canim Benim:happy0064
unuturmuyum bura costugu anda ilk isim seni cagirmak olcak:img-wink::img-icecr
Bende o sahnede Murat'in durumunu anlatacak kelime bulamiyorum:(

beni çağırmazsanız darılırım ama:img-cray::D

evt yha bende ilk defa muratla ilgili cümleler kurarken anlatamama durumu yaşıyorum murat bi tuhaf böle ne biliim seviyomu sevmiyomu belli deil flnn bencede cemile biraz geri çekilmeli eğer çekilirse muratta hislerinden emin olcakk

Seni unuturmuyuz canim ya:img-wink:
2. isim seni cagirmak olcak:img-hyste:img-icecr

Evet ikinizede katiliyorum artik Cemile biraz kendini cekmeli Murat'ta birazcik belli eder bu bölüm insallah:D

Cigdem_18
21-08-08, 13:03
evet yaa beklemek azap gibi ben bide fragmani görmedim
ikincisini yani ahir sahnesi favorim gülmekten catlicagiz yine:img-icecr
murattan bu bölüm biseyler bekliyoruz dediginiz gibi
cemileninde kendini geri cekmesini cocugun icine düsücek cilveden:img-hyste
ismet güven yine o mesur bakislarini aticaklar birbirlerine

~Öslemm~
21-08-08, 13:28
hadi az kaldı dizimize yarın dizimiz var:happy0064
gerçi bir hafta bu bölümü bekledik bir günde bekleriz..
bnde tekrararını hep izliyorum hiç kaçırmıyorum aklıma kazınan bi repli vardı kısmetle alp öpüşecekken telefon çalıyo seyfi efe ismeti yılan soktu nerdesin flaan diyo kısmette alp'e benim gitmem lazım sonra öpüşürük ay sonra görüşürüz :img-hyste :img-hyste demişti orda yarılmıştım zaten.. :img-hyste

Cigdem_18
21-08-08, 14:06
evt haklısın bende demiştim galiba buna benzer bişeyy muratın yüz tipi değişiyor ve sarılmayı kesiyorr yha zaten bence murat sedayı sevmiyo ama cemileyi çok sevicek:img-wink:

ayy insallah cemileyi cok sever cok yakisirlar
daha cemile ona sarkilarini söyleyecek
belki cok güzel bulur cemilenin sarkilarinida söylerler

sevgisizim ilgisizim sensizim:img-in_lo

melekrüya
21-08-08, 14:08
Dizi çok güzel.....Oyuncu kadrosu güçlü isimlerden oluşuyor......Aşkta var.....Bu yazın en güzel en komik dizisi bence...İnşallah kış dönemindede devam eder....Gülmeye kana kana gülmeye ihtiyacımız var...:img-hyste:img-hyste
bu bölümde süper olacak bence......cemile konusunda bende bazı arkadaşlara katılıyorum...Kendini biraz geriye çekmeli Her gördüğünde murat ın ağzının içine düşücekmiş gibi davranıyor....bence ağır davranmalı ozaman Murat ona yaklaşacak....:good:
İsmet ve Güven tamam gibi az kaldı bir kıvılcıma bakar tutuşmaları....aralarındaki beni heycanlandırıyor.....Umarım kanal dizinin değerini anlar ve erken final yapmaz....:img-wink:

crazygamze
21-08-08, 14:14
Dizi çok güzel.....Oyuncu kadrosu güçlü isimlerden oluşuyor......Aşkta var.....Bu yazın en güzel en komik dizisi bence...İnşallah kış dönemindede devam eder....Gülmeye kana kana gülmeye ihtiyacımız var...:img-hyste:img-hyste
bu bölümde süper olacak bence......cemile konusunda bende bazı arkadaşlara katılıyorum...Kendini biraz geriye çekmeli Her gördüğünde murat ın ağzının içine düşücekmiş gibi davranıyor....bence ağır davranmalı ozaman Murat ona yaklaşacak....:good:
İsmet ve Güven tamam gibi az kaldı bir kıvılcıma bakar tutuşmaları....aralarındaki beni heycanlandırıyor.....Umarım kanal dizinin değerini anlar ve erken final yapmaz....:img-wink:
Evet bende farkettim ama napalım yapısı bu :img-hyste
Kınaya gitmeden odadan cıkarken napıyım bnm yapım bu diyodu ya o geldi bi an aklıma ismette taklidini yapmıştı :img-icecr
Bence de Murat Sedayı sevmiyo :happy0064
Zaten sevilcek karakterde de değil bence özge de seda da :icon_whis

Cigdem_18
21-08-08, 14:45
Evet bende farkettim ama napalım yapısı bu :img-hyste
Kınaya gitmeden odadan cıkarken napıyım bnm yapım bu diyodu ya o geldi bi an aklıma ismette taklidini yapmıştı :img-icecr
Bence de Murat Sedayı sevmiyo :happy0064
Zaten sevilcek karakterde de değil bence özge de seda da :icon_whis

aynen yaa askim felan diyo ama hic icten degil
seda hanimda yatirim yapmis sanki bu bankaya yatirim yapiyo:img-hyste
cemilenin yapisi bu kendide diyo artikin murat alissin buna:img-icecr
özgede öyle sedada kendini begenmisler
zaten güven özgeden sogudu muratta yakindir

S3T3NAY
21-08-08, 15:02

bu sözüne öldüm gülmekten:img-hyste
ne kadar güzel söylemişsin:img-hyste
murat sedayı sevmiyor bunu ilk bölümde göstermişlerdi hatırlatayım tufan ile bizim olanlan kavgalarının sebebi muratın tufanın yanında ki kıza hayran hayran bakmasıydı:img-wink:

gümüs&mehmet
21-08-08, 17:23

Arkadaslar yapmayin niye sogutuyosunuz Seda'yi kiz o kadar yatirim yapti önce yatirimlarinin karsiligini aliversin daha bunun faizi var:img-hyste:img-hyste

Askim filan diyolarya ne kadar yapmacik diyolar gercekten :hıh
Cemile'nin sarkisini söyledikten sonra Murat gelmisti ona sesleniyordu o da "efendim hayatim":img-in_lo dedigi aklima geldi

insallahhh ama elinde sonunda soguyacak sefdada ama kiz cok havali kendini birsey saniyor

boyanmis yumurta iste

Seda cok havali gercekten :hıh

Bugün ben yokken fazla cosmamissiniz arkadaslar heral enerjinizi yarin diziden sonraya sakliyorsunuz...
Yarin ucucaz forumuda ucurucaz:img-wink:

keremcem d
21-08-08, 18:04
Evet ya askim demeleri fln cok yapmacik.. Gercektende murat sedayi sevmiyor dediginiz gibi ilk bölümde tufanin yanindaki kiza nasil bakmisti.. cok kendilerini begenmisler.. ya bide cemileye bagrip cagirmislardi senin niyetini biliyoruz biz fln..madem bu kadar emminsiniz muratin cemileyle isi olmiyacagina ne diye bagriyosunuz cemileye..Ben hala göremedim yaa 2.fragmani:img-cray:

yabançiçeği
21-08-08, 18:07
başlık bugünlerde biraz yavaş ilerliyo ama yarından sonra acısını çıkarırız o kolay.hergün tekrarlarını izlemek bile yetiyo.çok güzel vce çok tatlılar.inş uzun soluklu güzel bir dizi olacak...

bkm-emine
21-08-08, 20:52
bende şu özgeye gıcık oluyorum herkes gibi:D
güven zaten soğudu özgeden yakında ayrılır gibime geliyor

S3T3NAY
21-08-08, 21:22
bende şu özgeye gıcık oluyorum herkes gibi:D
güven zaten soğudu özgeden yakında ayrılır gibime geliyor

o kadar saftirik bir kıza bunca zaman nasıl dayanmış ben ona hayret ediyorum:img-hyste
bugün tekrarlarını izlerkn bir kez daha ne kadar saf olduğunu anladım:img-hyste
tufan diyor ki özgeye başka arkadaşınız var mı?
özge diyorki burda mı?he burda yok ama istanbulda çok vardı:img-hyste:img-hyste
güvene acıdım vallahi:img-hyste

Cigdem_18
21-08-08, 23:01
o kadar saftirik bir kıza bunca zaman nasıl dayanmış ben ona hayret ediyorum:img-hyste
bugün tekrarlarını izlerkn bir kez daha ne kadar saf olduğunu anladım:img-hyste
tufan diyor ki özgeye başka arkadaşınız var mı?
özge diyorki burda mı?he burda yok ama istanbulda çok vardı:img-hyste:img-hyste
güvene acıdım vallahi:img-hyste

hic sorma yaa özge kadar saftirik birini görmedim
bide diyoki askim gelmeyin icerdeler:img-hyste
yav izlerken bende diyorum güven nasil dayaniyo bu kiza
sevse neyse dicem oda yok
sadece zevk icin bence birlikte oluyo

yasem!n
21-08-08, 23:15
Özge benide öldürüyor ya :img-hyste
Türünün son örneği :img-hyste ama sedanında hakkını yemiyeceğim oda iticilikte 1 numara :)
Her gün tekrarını izlesem bıkmıyorum :img-hyste bağımlılık oldu bu dizi bende :)
Yarını bekliyorum bir an önce :) :happy0064 Dürdane'yi görmek içinde sabırsızlanıyorum :img-hyste bayılıyorum ona :)

__3L!F__
22-08-08, 00:40
ayyh yarın dizimiz var:happy0064

çok mutLuyum ya.. Çok heyecanLadım şimdi !

tatLı çiftLerimizi görücez:happy0064

çok özLedim onLarı yaa ! inşaLLah seda ve özqe yakaLanır ..

yarını haLatLa çekiyorum vaLLA:img-icecr

~*~NaR-ı GüL~*~
22-08-08, 01:00
Su özge adami psikopat eder cidden... "Askim gelmeyin icerdeler" vallaha mi? :img-hyste hey Allahim ya....hakkaten güven buna nasil dayanmis bunca zaman...:D

Ben su kismete bayiliyorum ya...canim benim...zavallimi herkes bekletiyo...muratla güven de dediler ya "sen burda bekle kismet" kismet isyan etti

"Ya offf bunlar da bekletiyo Allahim ya cildircam" :D yazik yaaa...

Ya ben 1.fragmani gördüm yetti yani....hele seyfimin ozana yaptigi o hareket...yerlere yattim :img-hyste :img-hyste

Yarin diziden sonra gelemeyebilrim ...cünkü gülme krizine girme ihtimalim cok yüksek :img-hyste

gümüs&mehmet
22-08-08, 01:36
Su andan itibariyle dizimize 19 saat 15 dk kaldi:happy0064

Bu bölüm cok güzel olcak :bella:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~cüm büyük bi ihtimalle burasi diziden 5-10dk sonra dolucak ondan önce herkes cevrim disi0 oluvercek cünkü gülme krizine girivercez:img-hyste

Gelecek bölümün fragmaninida cok merak ediveriyom...
Dügünde kargasa cikcakmis:img-cray:
Insallah bizim oglanlarin basina bi is acmazlar su Sedayla Özge:(

keremcem d
22-08-08, 09:44
Buyüükk gün geldiii..
nihayet aksama dizimizi izlicezz :happy0064hala yeni fragmani göremedim:img-hyste
Bu arada evet ya özge cok saf:img-hyste:img-hysteözelikklede tufanlar geldiginde cok gülmüstüm ya:img-hyste

ekin-sarp
22-08-08, 14:55
ayyy cok mutluyum bugün yeni bölüm var:happy0064
cok merak ediyorum bu bölümü bütün bölümler gibi..
bence dizimiz kisin devam edicekmis gibi ilerliyor:happy0064

Cigdem_18
22-08-08, 15:35
nihayet cuma geldi yaa yupiiii:happy0064:happy0064
bide aksam olsa cok güzel olucak
cok komik olucak yine bu bölüm
o muratin kafasini sallayip oynadigi sahnedede koptum yine
ne kadar seker oynuyolar güven ve murat:img-icecr

deren1970
22-08-08, 15:42
Merhabalar,

Gün boyunca benimde aklıma ne hikmetse Seyfi'nin, Dürdanenin şu meşhurrrrr süt banyosu sahneleri geldi iyi mi:img-hyste

Vallahi en şansızınız benim sanırsam. Dün stardaki başka bir dizye sırf Emel Müftüoğlunun o süper oyunculuğu için bakıp duruyorum:good: reklam aralarında çok sevdiğim dizide oynamış olsa bile hep EP yeni dizisi sonbaharın fragmanına rastladım maalesef:icon_sorr

Belkide daha iyi olmuştur, bölümde daha da fazla güleceğimdir kimbilir.

Not. Züğürt tesellisi dedikleri bu sanırım:img-hyste

baba ocağı
22-08-08, 15:45
bugün büyük çnkü baba ocagı war akşama kdr nasıl sabrtecm blmiuorm herzanki gbi çok gzl bir blm olckkk alalhatan az kaldı akşammmaaa çok spr bir blm olck yne çok gzlczzzzzzzz:happy0064:happy0064:happy0064

yasem!n
22-08-08, 16:26
Çok az kaldı :) :bella

Böyle entrikadan,Saçma sapan hikayelerden,kim kimi kesti kim kimi biçtilerden,ne anlatmak istediği belli olmayan karakterlerden koku$mu$ dizilerin arasında 'Baba Ocağı' gibi birkaç dizi var sadece ağız tadıyla keyifLe izlenebilecek... :happy0064

Çok keyif alıyorum izlerken :) Acayip 'bizden' bi hikaye çünkü :)
Yine çok gülcez belli :img-hyste
Çiftlerimizi bol bol görmek dileğiyle :) bide dürdanemi :img-hyste

asi guzel
22-08-08, 19:17
çok az kaldı diziye
çok komık bı bolum olucak orası kesin
guven&ismet ve murat&cemile sahnelerini çok merak ediyorum

melekrüya
22-08-08, 19:31
Fragmanlarda çiftlerimizi hiç karşılıklı melül melül bakışırken göremedik gari... Kalan blümlerinde görürüz belki inşallah....Çok az kaldı ya dizimize........

ba$i_belalim
22-08-08, 20:49
ya arkadaslar benim kafam cok pis karisti... dizimiz simdi saat 20:00 mi basliyor, yoksa 20:45??? ben hep ilk 10 dakikayi falan kaciriyordum hatta daha fazlasi, simdide soriim bari dedim :) suan star tv haberler, yani birazdan baslar heralde.

^Bade^
22-08-08, 21:27
Süper bölüm ya =D
Murat'n oynamasını görünce hemen gelip yorum yapmak istedim :D
Esra Erol geldi aklımaaa ... (: Çok şekerdi ama :img-blush

kalemera
22-08-08, 22:31
dizi süper gidiyo yha acayip eğlendim bölümü izlerken :img-hyste
yalnız güven ve murat ozanın üstünü ararken Ozanın gözü açıldı çekim yaparken dikkat etmediler heralde :img-hyste

osLm
22-08-08, 22:33
süper bi bölüm yhaa:D reklam arası hmn glp yorum yapmak istedm nsl kactılar bzmkiler kızlardan ama murat ebnce hala sedayı sevio dediya gdrken askım biz birbirimizi sevmiyomuyuz bosver gerisini düşündürücü bi laf yanii tellerinide aldılar:D halil efe affetti onları yhaa:D

su sabrinnde ikidebir halil efeye bacanak demesi koparıo benii:happy0064:happy0064

off btck bu son 20 dk:img-cray:

coook güzel oynadılar yha hele murat:img-in_lo

osLm
22-08-08, 23:07
ohh sonunda ersoyun seyide örenmiş olduk meer cocuk 16 yasına kdr ingilterede yasamıs ondan sorada olmamıs:D:D:img-hyste

coook güzel oynuolar yhaa düünde muratla güven:D
didemnde görmesii kötü olduu akpde anladı gördüğünü karıscak işlerrr....
son reklamdıı bitck şimdi bekle bi daa 1 haftaa offf bakalım fargman nsll olcakk

melekrüya
22-08-08, 23:21
Çok güzel bölümdü gari.....Ben bu seda ve özge ye gıcık oluyom ya.....Çiftlerimizin karşılıklı pek sahnesi yoktu.....Aslanlaa artık resti çeksede iki gıcıktan kurtulsak...byebye

osLm
22-08-08, 23:22
ayy süper bi bölmmm:happy0064

bölm bttkten sora sünnet düününü gösterdiler gercek selim sarkı sölüoo kopuoo herkesss herkes süslenmiş püslnmişş selmn üstünde ist tişört süper yhaa:D:D:happy0064

özlem34
22-08-08, 23:23
ayy bu bölüm gülmekten öldüm:img-hyste
birtürlü ayrani iceremediler adama:)
hele ahirdaki sahne.. '...utanma kizim..kuzular bile piirrt piirrt...' bittim:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bu dizi süüüper yaa..

EnDlEeS_89
22-08-08, 23:23
süper bi bölümde harikaydı ya herşey ama ismet güven ikilisini çok az gördük ya bence bu sünnet olayını baya bi uzattılar yani 3 bölüm sünnet sürer mi hiç artık yeni konulara geçmeleri lazım ama kötümüydü hayır kötü değildi gayet güzeldi ama böle olunca daha çok meraklanıoruz :) nese herşey mükemmeleldi özllikle sonundaki gerçek sünnet düğünü cerenim çok tatlıydı ya =)

*)kübish(*
22-08-08, 23:24
bölüm süperdi
herzamanki gibi cok komikti ama ismet&güven sahneleri cooooook azdi ya:D

Ama Fragman harika yaaa güven ismete nasil sariliyor ama
ben simdi bir hafta nasil beklicem yaaa

S3T3NAY
ya her zaman ki gibi müthiş bir bölümdü ne denir ki öldüm gülmekten:img-hyste
seda ile özge çatladı kızları görünce:img-hyste
ama asıl öenmli olan fragmanda ki ismetgüven sahnesiydi nasıl bir sahnedir o yaa:img-in_lo
nasılda ismeti kucakladı:love05:
sonra da birbirlerine aşık aşık baktılar cuma günü gelmez artık:love05:

bu arada selim siteye girecekti girdi mi haberi olan bana yazabilir mi?çünkü söylediğiniz site bende açılmadı:icon_sorr

kalemera
İsmetttt...Kısmetttt...Cemileeee....Dürdaneeee.... :img-hyste :img-hyste
Seyfi Efenin meşhur beni koparan lafı... :img-hyste

Acayip komikti yha bu bölüm çatladım gülmekten
Dürdanenin oynayışı yok mu :img-hyste

batuhan_gumus
süper bi bölümdü ya seyfiye coq güldüm yha
bu bölümde pek ismet&güven sahnesi yoktu ama neyse yinede güzeldi
cemileyle muratin bakismalari coq güzeldi ya
sonra kismet yakalandi haaha:img-hyste
bakalim haftaya neler olucak cok güzeldi valla
tüh simdi seyfi dügünü mahf eder hehe:img-hyste
haftaya yani

tatli_kizim
22-08-08, 23:26
bugünki bölüm gerekten süperdi bende bayildim ama ben arkadasa katiliorum cok uzattilar sünneti..:)

neYse cok komikti yiine..:)

ama bencede murat & cemile ve ismet & güven sahneelri cok azdii yhaaa :img-cray::img-cray::img-cray:

osLm
22-08-08, 23:26
dürdaneler bi içeremedler yhaa ayranla limonatayı koptum ordaa:D sonunda kahve içtii:D

öbür bölmde güven ismeti kucagına alıodu seviniolardı bişeye ama sora baktılar böle birbirlerineee aşkk douoo:D

ferayada görcek sedayla özgeyiii:D dioya özge buda muratın sevgilsi seda:img-hyste

tatli_kizim
22-08-08, 23:27
ya acaba Alp simdi naapiicak.??

yha kismet'e bayiliyorum yhaa..:) cok saf ve cok tatlii..:)

Ayriicaa..Sedaya cok sinir oluyorum yjha..:) özgeye bile o kadar sinir olmuyorum..:)

*)kübish(*
22-08-08, 23:29
ya ben dideme cok üzlüldum yaa o ve kismet bunlari haketmiyorlar aslinda....ah alp ahhhh
didem özge ve seda gibi degil
cemile cok güzeldi bu bölümde:D

osLm
22-08-08, 23:31
alp bitti yhaa didem bidaa asla affetmez onuu...!

su muhtarda her seyi yetştrioyaa seyfiyee allahım yhaa:img-hyste

dürdanenn altınlarda gittii:D:D:img-hyste

aylin_a.r.ş
22-08-08, 23:31
ya yetisemicem izleyemicm die üzülüodum ama son 1 saatten fazlasını izledm..ozann kaçmasından itibaren...
coook gseldii yaa.
murat ya nasıl bi oynayıştır o bittim yaa..çok sekerdii..bttm valla yaaa.:img-in_lo
cok gsel bi bölmdü...fargmnada noluyo dedm brden güven kaptı kızı kucağına aldı döndrdü faln..ayy cok gsel bakıştılar..
sonda gösterlen gercek sünnet düğünnde selmm yne cokk tatlıydıı ya...

tatli_kizim
22-08-08, 23:33
ya ben dideme cok üzlüldum yaa o ve kismet bunlari haketmiyorlar aslinda....ah alp ahhhh

bende üzüdüm gercekten..

Kizi seviyordum cok civil civil dii..:)

Ben ALp'ide daha cözemedim ki..:) Didem'i mi sevio kismet'i mii..:)

ayrica katiliyorum murat harika oynadi yhaa..süperdii :happy0064

yha fragmani cok merak ettim yhaa..:)

yabançiçeği
22-08-08, 23:34
her zamanki gibi süper bir bölümdü.özellikle güvenim her zamanki gibi çok karizmatikti..seyfi yine çok komikti.nasıl da ağzıyla gösteriyor ozanı nasılda kandırdı para verecem diye.halil efeyede diyo ben para verecem :D daha sonra bizimkilerin özge ve sedadan kaçmaları da ç0k güzeldi.fragman da süperdi.seyfi ayılık var senin hamurunda dedi ya ben orda koptum.güven ismete nasıl da sarılıyor.ayy bir hafta geçmezki şimdi...

tolgacan
22-08-08, 23:35
Müthiş bir bölümdü. Oyuncular yine döktürmüşler bu bölümde. Alp'in yakalanması kötü oldu, bakalım neler yapacak? Reyting'ler iyi gelir umarım...

S3T3NAY
22-08-08, 23:36
hee olblr ama murat nerde o zmn onunda olması lazım sonucta yanlarında...:S

bence murat cemileye haber vermeye gitmiştir:img-hyste
ne de olsa her zmn yardıma ihtiyaçları olduğunda güven ismete muratta cemilenin yanına gidiyor:img-hyste
gitti cama dayandı cemile cemile diyor öldüm orada gülmekten:img-hyste

CicimBenim
22-08-08, 23:36
Ben Alp'e coook kiziyorum!

Kiz arkadasin var, niye Kismet'le ilgileniyorsun! Secimini yap sonra ne yapacaksan yap!

Kismet'te az degil. Kiz arkadasinin oldugunu bildigi halde ilgi gosteriyor oglana... Didem'e yazik. Alp'i hic sevmiyorum ama ondan daha cok Seda'ya gicik oluyorummmmm

Ben Guven ve Ismet'in aski zor, Cemile ve Muratin aski kolay olacak saniyordum ama tam tersi. Belki beraber olmalari daha kolay olur Cemile ve Murat icin... Murat ve Cemile buzlari eritecek, Ismet ve Guven'in iliskisi yakinda zorlasacak gibime geliyor. Ikiside inatci!

Onlarada kiziyorum! Hele Guvene. Ismete asik oldugu belli, birak su Ozgeyi artik. Neye tutunuyor hala anlamadim

batuhan_gumus
22-08-08, 23:37
bencede alp bitti didem kesinlikle artik alpi
aff etmez ya bence haklida didem
dideme bu yapilmaz ya
özgeyle sedayi hic sevmiyor kendilerini coq beyenmisler
neseki artik murat cemileye güvende ismete ilgi duyuyor:D
cemile cok güzeldi bu bölümde
ya ismette kendine baksin biraz yha :D

osLm
her zamanki gibi süper bir bölümdü.özellikle güvenim her zamanki gibi çok karizmatikti..seyfi yine çok komikti.nasıl da ağzıyla gösteriyor ozanı nasılda kandırdı para verecem diye.halil efeyede diyo ben para verecem :D daha sonra bizimkilerin özge ve sedadan kaçmaları da ç0k güzeldi.fragman da süperdi.seyfi ayılık var senin hamurunda dedi ya ben orda koptum.güven ismete nasıl da sarılıyor.ayy bir hafta geçmezki şimdi...

ewt o para sahnesi süperdiii:img-hyste hele muratla güvenn özge ve sedadan kaçmaları ama murat gdrken biz birbirmizi sevmiomyz asqm gerisini bsver dedi düşünndrücü biraz bence hala murat sevio sedayı güven hiç öle demio mesela askım bile demioo doru düzgün güven sevmio özgeyi ama murat sevio bnce sedayıı:good:

C&E&N&K
Yine mükemmel bi bölümdü ya.. :)
Ama Alp şimdi napcek çok merak ediyorum.. :(
Ben onu çok seviyorum ses tonu duruşu falan mükemmel biri.. :)
Kamera arkalarını gösterdiler ya baya bi eğlenmişler cok güzel ya.. :)
İnşallah dizi hakettiği değeri bulur.. :) Bu arada bidahaki bölümde Güven&İsmet aşkının kıvılcımları alewleniyor gibi.. :) Umarım cabuk farkederler..:D
Herkese iyi geceler bu arada.. :)

^Bade^
Didem'e üzülüyorum gerçekten ...(:
Çok iyi bi insan ve haketmiyo bunları,ama bi yandanda Kısmet'in saflığına komikliğine çok gülesim geliyo (: En çok ona gülüyorum diyebilirim dizide..
Ama bu bölümün favorisi benim için Murat !
O nasıl oynamaktı öyle yaa..! :img-in_lo

suri06
Cok güzel bir bölümdü ya
dürdane il feraye kopartı beni

Özge ile seda amma sıktılar he

Yalnız alp gercekten bir skandala kurban gidecek bende olsam boncuğun yerine onu boğardım alp bunu hak etti cift taraflı oynuyo

Ama muratla güven öyle değiller
ben en cok altınların akıbetini merak ediyorum hee daha kimlerin eline geçecek

Haftayaki bölüm daha bi güzel belli fragmandan bizim efeler ege havasında döktürüyolar

dizinin bitimindeki gercek sünnet düğünü göstermeleri cok güzeldi nasılda eğleniyolardı
encok seda ile özgeyi secebildim nasılda güzel söylüyodu selim şarkısınıı

osLm
22-08-08, 23:39
Didem'e üzülüyorum gerçekten ...(:
Çok iyi bi insan ve haketmiyo bunları,ama bi yandanda Kısmet'in saflığına komikliğine çok gülesim geliyo (: En çok ona gülüyorum diyebilirim dizide..
Ama bu bölümün favorisi benim için Murat !
O nasıl oynamaktı öyle yaa..! :img-in_lo

benmde favorim her zmnki gibi MURAT:img-in_lo

harbi döktürdü murat yhaa süperdi bu bölüm hele o cemileyle camdan konusması telini vermesi süperdii:D:img-hyste

aylin_a.r.ş
22-08-08, 23:41
beyzaa yhaa harbii cok tatlıydıı asqmıızzz:img-in_lo

selim süper kopardı düünüü:D konserine gitmeyi iple cekiorumm:D:D:img-blush

evet yaa albmü cıksa biran önce...
ya cemileyle murat arasında o bakışmalrda da ck gsldi..yok böle bi bakış öldm muratımızı ,islerken yaa...:img-in_lo
ismetle güven daa hızlı ilerledi sarılıcaklar bu bölmde..bakalm cemleyle murat dfa ne gelişmelr olucak...cemileyi de muratı da göstermedler fragmnda..bi sonunda kısacık bişi o kdar:(

fairy_dreams
22-08-08, 23:41
Süper bir bölümdü :) Komediye ağırlık verilmişti ama yine keyif verdi. Dürdanelerin oynayışı çok komikti :img-hyste
Bu hafta İsmet & Güven sahnesi azdı hatta yoktu :) Ama hevesimi haftaya sakıyorum çünkü fragmanda ki sahne çok güzeldi :img-icecr

Bende Didem'e çok üzülüyorum o gerçekten Seda ve Özge gibi değil. Alp artık ne yaptığına dikkat etsin,kararını versin bir Kısmet bir Didem.İkiside haketmiyorlar onun yaptıklarını.
Cemilede çok güzeldi dediğin gibi :img-wink:

tatli_kizim
22-08-08, 23:42
Yha kismet biliyor mu ki..Alp'in kiz arkadasinin oldugunu?..:) ben bilmiyor diye saniyordum..:)

yha didem alp'i terk eder zaten yhaa..ALp'da zaten farkiinda..neden yaptigini bende anlamis degilim.:)

ayrica..bu bölümde..güvenin bakislari gözümden kacmadi..ne bakislardi yhaa..Issmeeett..kendine baq artik güzelim yhaa..:):):)

gümüs&mehmet
22-08-08, 23:42
yorumlari sonra okuycam:icon_whis yoksa ben bitirene kadar hepiniz gidersiniz...
Ben cok sanssizim ya:img-cray: dogru düzgün izleyemedim burada hava feci sekilde yagdi ve star da euro star da dogru düzgün cekmedi netten yeniden izliycem:img-cray:

Baslarini gördüm biraz Cemile'ler Murat'lara gidince Cemile'ye nasil bakti :img-in_lo. Görmek istedigimiz sahneler basladi sonunda Murat Cemile'ye karsi ilgisini belli etmeye basladi:img-in_lo

Seyfi efe Ozan'i nasil kandirdi cocuk parayi görünce kostu Seyfi Efenin Yanina:img-hyste
Kizlardan nasil kactilar ama:img-hyste
Hele ahir sahnesi Cemile'mi nasil utandirdilar:love05:

Dügünde Murat Cemile'ye nasil bakiyor Cemile'de ona:img-in_lo
sonunda belli etmeye basladi Murat:happy0064

Fragmana sinir oldum ama ne güzel Ismet&Güven sahneleri var:img-in_lo
ama Cemile&Murat hic yoktu:img-cray:

CicimBenim
22-08-08, 23:43
Evet ya Ismet'te kendine biraz ceki duzen verse... biraz daha bakimli, kiz gibi giyinse! Cok merak ediyorum nasil olur diye! Guvenin agzi simdi aciliyor, ozaman dusunun halini... agzi yere duser galiba!

Bence Murat'in Cemile'ye hissettikleri daha yeni, adini koyamamis gibi. Seda'ya asik oldugunu sanmiyorum ama hoslaniyor olabilir. Bence Murat birazda capkin... ilk bolumde bar'da sarki soylerken, o kiza nasil bakarak sarki soyluyordu unuttunuzmu? Ozamanlarda Seda ile degilmiydi? Bence henuz ne istedigini bilmiyor ama Cemile'den hoslaniyor oldugu kesin

gizemyd
22-08-08, 23:43
Bölüm süperdi ya :)

Ozanda maşallah bi kaçtı kimsecikler bulamadı yaw..Ne biçim çocuktur o öyle :img-hyste Şeytana pabucunu ters giydirck valla :P

Alp'de yakalandı..Bi yandan sevindim yani..İyi oldu dideme yalan söyleyip duruyodu.Ama bi yandanda üzüldüm onun için..

Muhtarda ne die gider Seyfinin yanına anlamadım ki..Ama allahtan bişi olmuo galiba fragmandan anladığıma göre :)

İleriki bölümde Güven&İsmet aşkı daha da bi alevlenck galiba..Güven havalarda uçuruyo kızı ..:img-hyste

Cemile&Murat aşkıda öle olur inş.. :love05:

Murat ne de güzel oynuyo yaww..Güvende öle..İkiside pek yavşuklu..:img-in_lo

C&E&N&K
22-08-08, 23:44
Aslında ben Seyfi Efe'ye bi yandan üzülüyorum.. :(
Ne biliyim bi yandan erkek ewladı olmamış, bi yandan düşmanında erkek ewlat bol.. Bi yandanda Halil Efe'den iyi değil.. İyi değil şöyle iyi değil... Mesela Muhtar'ın bile o kadar yanında durduğu günleri es geçip boğa güreşlerinde Halil'i tuttması falan.. (: Aslında Seyfi Efe o kadarda kindar biri gibi gözükmüyor.. :)
Yani ben onuda çok sewiyorum.. O kadar güldürüyor ki.. :D:D:D Süper bi oyuncu bence.. :)

hepsi_fan
22-08-08, 23:46
herkese ii akşamalar .....bye
bu bölüm harikaydı(diğer bmlümler gibi) en güzel yerlerinden bitanesine murat ve güvenin oynamasıydı bayıldım onlara oynarken hele murat süperdi o kafa sallayışı fln harikaydı:img-hyste
güven ve ismet aşkına gelince ilerki bölümler de birbirlerine daha da yakınlaşıcaklar ve mutlu son.....:love05:
murat ve cemile için daha bişi söleyemiorum...
ama yinede süper bi bölümdü:img-yes:

tatli_kizim
22-08-08, 23:48
Evet ya Ismet'te kendine biraz ceki duzen verse... biraz daha bakimli, kiz gibi giyinse! Cok merak ediyorum nasil olur diye! Guvenin agzi simdi aciliyor, ozaman dusunun halini... agzi yere duser galiba!

Bence Murat'in Cemile'ye hissettikleri daha yeni, adini koyamamis gibi. Seda'ya asik oldugunu sanmiyorum ama hoslaniyor olabilir. Bence Murat birazda capkin... ilk bolumde bar'da sarki soylerken, o kiza nasil bakarak sarki soyluyordu unuttunuzmu? Ozamanlarda Seda ile degilmiydi? Bence henuz ne istedigini bilmiyor ama Cemile'den hoslaniyor oldugu kesin

evet haklisin murat biraz Capkiin..:)

ama bence Cemile'den hoslaniyor..kendisine bile itiraf etmemiiss ama bakislarindan belli oluyoorr..:)
Sedaya asik degil oda kesin..:) sadece begenme ve Hoslanma diye düsünüyorum..:)

batuhan_gumus
22-08-08, 23:49
ya ben coq safim dizi biter bitmez hemen kanalli cevirdim
jeton sonradan düstü ya aa dedim fragman vardi
tüh kacirdim simdi fragman uff ya meraq ediyorum coq
neyse nette nasilsa düser süper bi bölümdü insallah bu sefer 1 oluruz:D
murat&cemile yakisiyorlar

ama güven&ismet daha coq yakisiyorlar haftaya da galiba coq güven ismet sahneleri varmis:happy0064:happy0064

fairy_dreams
22-08-08, 23:50
İsmet bencede artık kendine biraz baksın. Sanki dışarı dolaşmaya gider gibi giyinip gitmiş düğüne ama bu haliyle bile Güven'im ona aşık :img-in_lo çok tatlılar ya :img-icecr

suavikolik
22-08-08, 23:50
hay allahım ya koptum yerle bir oldum...

en başta;

feraye ve dürdane nin oynamaları:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ne oynamaktı o öyle yere düştüm gülmekten...yok böle bişey ya...

ya seyfi efenin uyumasına ne demeli...allahım sana geliyorum:img-hyste

ulen seyfi ne istedin küçücük şeyden sen...

ya en çokta şu halil ne zaman seyfiye saldırsa kimse seyfiyi tutmuyor bütün köy halil efeyi tutuyor:img-hyste

seyfi de kaçıyo maşallah....:img-hyste

ya boğa şenliklerine ne demeli...halil efe katılıyomuş sadece:img-hysteseyfi efeninde vamış emmeeee halil efenin kini görüce kaçıyomuş:img-hyste

yok böle bişey ya...

cemile desen ahırda rezil oldu kız ya...KUZULARDA PIRT PIRTLIYO:img-hyste

bu hafta bizim gençlerin pek bir arada oldukalrı sahne yoktu emme birbirlerine telefon numaralarını verme bahaneleri süper olmuş...ozan saolsun...:img-hyste

boncuk kızın adı neydi unuttum ama çok üzüldüm u sefer ona...alp ise oda sanki üzüldü ama kızıyorum,madem boncuğu kaybetmek istemiyon kısmetten ne istiyon be adam:img-tomat

ay aman be ben şu muratın ve güvenin şeherli sevgililerine acayip gıcık oldum iyice....

bence en tatlıları boncuk...

en aptalı özge...

en gıcıkları o sarı kız ne ise adı işte....:img-tomat

S3T3NAY
22-08-08, 23:53
ya ben coq safim dizi biter bitmez hemen kanalli cevirdim
jeton sonradan düstü ya aa dedim fragman vardi
tüh kacirdim simdi fragman uff ya meraq ediyorum coq
neyse nette nasilsa düser süper bi bölümdü insallah bu sefer 1 oluruz:D
murat&cemile yakisiyorlar

ama güven&ismet daha coq yakisiyorlar haftaya da galiba coq güven ismet sahneleri varmis:happy0064:happy0064

fragman seyfi efenin düğünü bsamasıyla başlıyor sonra halil efe onu gaza getirince karşılıklı oynuyorlar.
sonra hem halil efenin hemde seyfi efenin beli tutuluyor sanırım...
tabi hanımları uğraşsın dursun:img-hyste
ve en önemli sahne tarlada güven ismeti kucaklıyor döndürüyor döndürüyor:img-in_lo
yere indirdiğinde ismet ve güven aşkla birbirleribe bakıyorlar:love05:

gumus-mehmet
22-08-08, 23:54
Herkese ii aksamlar,

Bu bölüm cok komikdi yine güle güle bi hal oldum..Helede altinlari kaybolan Durdane Feraye hanimla oynarken cok komikti (son sahneler). Dialoglarina bayiliyorum..her cümlenin arkasina GARI ve YAA eklemeleri cok komik..Güvende yani pek bi karizmaliydi bu bölümde..can yakti resmen

tatli_kizim
22-08-08, 23:54
İsmet bencede artık kendine biraz baksın. Sanki dışarı dolaşmaya gider gibi giyinip gitmiş düğüne ama bu haliyle bile Güven'im ona aşık :img-in_lo çok tatlılar ya :img-icecr

yok bu sefer degisik giyinmiss..:) üstüne bir gömlek giyinmis..:) oda güzel göstermiss..:)
ama ben cemile ibi diyorum..civil civil renkleee..:))

allah allah gercekten ck merak ettim..acaba ne olduda döndürüyor güven ismeti..:)

aylin_a.r.ş
22-08-08, 23:55
murat evet ya sedaya asık faln değil..ölesne..güven de murat da arada aşkım faln diip dururolar işte...ama yeter gtsnler artık onlrda yaa..baslasın bizimklerşn askları..gerçi simdi olan maceralarda cok gsell:happy0064
ya muratın cemlenn telefonunu aldıı sahneyi tam izleyemedm maalesef ordan sonra dorudüzgn isledm işte...
ama zaten o kadrı yetmez bana..tekrrını televizyondan zaten hep izlediğim gbi islicem ama tekrrına kadar dayanamam:D yarın netten islicem bakalımm...ya coookk asırı gseldi...bi hafta gecmek blmez ynee yaaa..

bu arada feraye ve dürdanenn oynamasına herkes gbi bende cok gldm neydi o öle ...:D:img-hyste
gülsm uyarmasa devam yani:D:D
bu arada fragmnada da zabri:img-hyste yle hasan oynuolar hnasıl bi oynayıştır o yaaa..:D
zabri yakalanıverio galba gülsme..balakondfan gacmaya galkıveriyodu yaaa..:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
22-08-08, 23:56
Koptum, yarildim bittim öldüm yaaaa...:img-hyste seyfim beni gülme komasina sokuvedi ya bu aksam :img-hyste

:img-in_lo Ali Sürmeli :img-in_lo diyorum baska birsey demiyorum :happy0064

Bi icmedi ayranla limonatayi (ama ben su an ayran iciyorum :img-hyste) "yaw istemeyooooooooonnnn dedin" icme aslanim icme seyfim ama kahveyi nasilda höpürdete höpürdete icti nihahahahaha hele hele gözleri acik uyumasi...cemileye "ayy kizadi ya...kizim utanma kuzula da pirt pirt pirtleyooo" demesi....:img-hyste kurban oldugumun adami =D

Halil efeyle seyfimin boga olayinada bittim yarildim...demek seyfimin ´bogasi halil efenin bogasindan kacacak delik ariyomus...:img-hyste

Ben dürdaneye koptum altinlari bulamayincaki hali bide sünnet dügününde "altinlaaam gitti ya ferayeeeee" diye göbek atmasi :img-hyste

Ersoyunda neden sünnet olmadigini anladik bu aksam...demek annesi ingilizmis babasida o kücükken ölmüs...yazik ama bir iki bölüm sonra ersoyu sünnetten kacarken görürsek hic sasirmayin =D

Kismet cok tatli ya ama alp yakalandi bakalim simdi napcek.... "tuzlu ayran getiriveren mi sana, yada garbonat buluveren" hizmette de kusur yok yani =D

Bu arada köylü kiyafetleri özge, seda ve dideme gercekten yakismis ama sedanin yazmasini baglama sekline koptum :img-hyste ama yinede gicikliklarindan bisey kaybetmediler...

Sonunda seyfimin "ismeeeeet cemile kismeeeeeeeeet" diye bagirmasindada gülmekten öldüm...

Yeni bölümü iple cekiyorum ama yeni bölüm fragmanini göstermedi euro star ya =(

osLm
off şimdi dizinn tkrarlarıda bitti bütün bi hafta neyle ytncm ben yhaaa:img-cray:

bekle şimdi 1 haftaa..... inşş reytngler ii gelr yhaa 2. olmayz gene:icon_sorrsu gece gndüzü bi gecsekk....

S3T3NAY
benim bu bölümde en çok güldüğüm sahne halil efe seyfinin üstüne yürüdüğünde herkes halil efeyi tutuyor ama seyfi efe diyor ki tutmayın leynn beni halbuki bir allahın kulu bile onu tutmuyor:img-hyste:img-hyste
sonrada tutun leyn deyip kaçışı yok mu orda koptum:img-hyste:img-hyste

turk_babe
22-08-08, 23:58
Arkadaslar 10.bölüm fragmanini gösterdiler m i ben görmedim anlatirsaniz cok sevinirim
bencede süper bi bölümdü özellikle ahirda muratla güven saklanirken ve seyfi efenin gelmesiyle:img-wink:

hamide*
22-08-08, 23:58
dizinin bu bölümü süperdi yaaa.hele gelecek bölümü iple çekiyorum .güven ismeti döndürüyodu...:D çok şirinlerdi.

aylin_a.r.ş
22-08-08, 23:59
yok bu sefer degisik giyinmiss..:) üstüne bir gömlek giyinmis..:) oda güzel göstermiss..:)

allah allah gercekten ck merak ettim..acaba ne olduda döndürüyor güven ismeti..:)

ya bence tarla ilaçtan kurtuluyo..çünkü güven oleyy die bağırıp sarılıyodu ismete..tarladalar bde..ben baska bişi olucağını pek sanmıyorum..

fairy_dreams
23-08-08, 00:00

Güzel ama çok sade buldum. Cemilenin yanında biraz sönük kaldı kıyafeti onun için olabilir :)

Aynen bende fragmanda neden döndürğünü. Buldum falan mı demişti yoksa kurtuldumu;ama çok tatlıydı sevinçle kızı kaldırmış döndürüyor :love05: Ben oraya takıldım. Güvenim ilgi alanımda :img-in_lo

gümüs&mehmet
23-08-08, 00:04
Gelecek bölüm süper olucak orasi kesin...
Alp yakalandi Didem'e üzüldüm bide demesinmi Alp "pardon teyze" Diye:img-hyste
Güven Ismet'i nasil dönderiyor:img-in_lo

tatli_kizim
23-08-08, 00:07
ya bence tarla ilaçtan kurtuluyo..çünkü güven oleyy die bağırıp sarılıyodu ismete..tarladalar bde..ben baska bişi olucağını pek sanmıyorum..

bak olabilir oo..:)
ai..ismette güveni seviyor yhaa..:) asik oldu oda ama oda farkinda degil..:):):):):))
güvende farkinda degil..oda asik oldu..:) oof ooff..biz simdi cumaya kadar nasil bekliyecegiz yha..:)

tatli_kizim
23-08-08, 00:08
Güzel ama çok sade buldum. Cemilenin yanında biraz sönük kaldı kıyafeti onun için olabilir :)

Aynen bende fragmanda neden döndürğünü. Buldum falan mı demişti yoksa kurtuldumu;ama çok tatlıydı sevinçle kızı kaldırmış döndürüyor :love05: Ben oraya takıldım. Güvenim ilgi alanımda :img-in_lo

evet yha cemile mmasallah..:) cok bakimli kiizz..:)
aai..cemilenin oynayisi cok güzell di yha..murata baka baka oynadii..:)
seda'Da o anda catladii..:) :img-hyste

vallahi canim..ben haftayi iple cekiyorum..:):)

fairy_dreams
23-08-08, 00:15
evet yha cemile mmasallah..:) cok bakimli kiizz..:)
aai..cemilenin oynayisi cok güzell di yha..murata baka baka oynadii..:)
seda'Da o anda catladii..:) :img-hyste

vallahi canim..ben haftayi iple cekiyorum..:):)

Muratta Cemilede çok güzel oynadı :img-in_lo Cemilenin bakışları çok tatlıydı :love05:
Seda'ya da Özge'ye de sinir oluyorum! Şunlar gitseler köyden iyi olacak. Murat hala Seda'yı seviyormu acaba ya; ama Cemile'ye bakışlarıda beğeniyor gibi. Murat'ı pek anlamadım aslında. Gerçi Güvende de aynı durum var ama İsmeti sevdiği hatta aşık olduğu belli :img-in_lo Murata biraz daha zaman lazım gibime geliyor :)

%½razy½%
23-08-08, 00:17

edd ya orası süperdi bu bölüm cok komik ve cok güseldi ismetlerin annesi bi telaş bi telaş öldüm kadına gülmekten:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hysteyeni bölümüde gösterdiler süper olcak daima ismet&güven:happy0064:happy0064:happy0064

keremcem d
23-08-08, 00:19
Selammmmm millet..
böölüümm süüüperdi ya.. favori sahnemde ferayeyle dürdanenin karsilikli dans etmesi:img-hyste:img-hystesüüüperlerdi..Bakalim haftaya neler olucak seyfi agada uyandi.. muhtarinda isi gücümü yok yok ne hemen yetistirdi ya:img-hyste:img-hysteBu bölüm cok güven.ismet-cemile-murat sahnesi yoktu:img-cray:Yeni bölüm fragmaninida kacirdim:img-cray:

zeynepsudem
23-08-08, 00:20
İyi geceler Herkesebye

Güzel keyifli bir bölümdü:img-icecr Güven ile Murat'ın traktörle kaçak Ozan'ı aradıkları sahneleri keyifle izledim.. Boyundan büyük laflar eden Ozan büyümüş de küçülmüş sanki.. babası kılıklı:img-hyste şehirli ablalarının bacaklarına nasıl da baktı:img-hyste

İsmet ilk bölümden beri aynı pantolonla dolaşıyor:icon_whis Seyfi Efe ilk çocuğu erkek doğacak diye beklemiş.. olmayınca da İsmet'i erkek gibi yetiştirmiş.. bu yüzden de İsmet bi türlü kadınsı giyinemiyor sanırım.. Düğüne de çizme ve aynı pantolonla gitti.. Bende İsmet'in yaşına uygun cici kıyafetler giyip Güven'i şaşırtmasını bekliyorum:happy0064
Cemile İsmet'in tersine duygularını belli eden, deli dolu bir kız... düğünde Murat'dan gözlerini alamadı.. Murat'da Ona ilgi duymaya başladı gibi..
Birbirlerine cep telefonu vermeler.. çok iyisin Cemile demeler:img-hyste İstanbul'lu kızlar fena kıskandılar:img-hyste

Gelecek bölümde Halil Efe ile Seyfi Efe zeybek oynayacaklar.. keyifli bi bölüm olacağı şimdiden belli:good: ama Ben izleyemeyeceğim.. Sıla ile saatleri çakışıyor. Sıla'yı izleyeceğim:img-wink: yeni bölümü internetten izlerim..

elif15
23-08-08, 00:22
selam millett.. yine süper bölüm izledik..
bana biraz kısa geldi sanki bu sefer bilmiorum.. çabuk bitti gibi:)
bu bölüm ismet&güven arasında pek gelişme olmadı.. sadece birbirlerinin numaralarını aldırlar.. işallah ilerde kullanırlar..
bu bölüm süperdi de asıl bi sonraki bölüm harikkka olcak.. fragman süperdi.. güven nasıda döndürdü öle ismeti.. ikisinde de şapşal bi gülümseme:):) çok şirinlerdi.. bende tarla kurtuldu da ondan öle sevindi die düşünüorum.. özet falan gelse daha ii anlarız..
off cuma gelmez şimdi ya..

fairy_dreams
23-08-08, 00:29
edd ya orası süperdi bu bölüm cok komik ve cok güseldi ismetlerin annesi bi telaş bi telaş öldüm kadına gülmekten:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hysteyeni bölümüde gösterdiler süper olcak daima ismet&güven:happy0064:happy0064:happy0064

Dürdaneyle Feraye fazla kaçırdı hoplamayı süperdi oraları. hızını alamadı kadın gitti altınlar :) Ozan samanın diğer tarafına sakladı tekrar keşke bütün samanları taran etselerdi :) ismetim gvenim süperdiler ya fragmanda tatlişler onlar :img-in_lo

osLm
23-08-08, 00:32
Dürdaneyle Feraye fazla kaçırdı hoplamayı süperdi oraları. hızını alamadı kadın gitti altınlar :) Ozan samanın diğer tarafına sakladı tekrar keşke bütün samanları taran etselerdi :) ismetim gvenim süperdiler ya fragmanda tatlişler onlar :img-in_lo

ewt yhaa süperdi o dürdane feraya sahnesii:D:D:img-hyste

hele seyfnn ozan pırtt yaptıgnda cemileye bakıp yüz ifadesii yttm yerlere:img-hyste

gümüs&mehmet
23-08-08, 00:33
gelecek bölüm Dürdane&Feraye Özge&Seda'yi görüyor.
Özge'nin Seda'ninda Murat'in sevgilisi oldugunu söyleyince kadin bayili verdi napsin hakli...

Bugün burasini costuramiyoruz galiba ben yorum yapamiyorum malesef cünkü dogru düzgün izliyemedim hava sartlarindan dolayi:img-cray: oysa iple cekiyordum bu bölümü hatta eve biraz su akti tavandan onlari bile silmedim diziyi kacircam diye emme yine güzel sahnelerin cogunu kacirdim tv tümden iptal oldu:img-cray::img-cray::img-cray:

Murat&Cemile'nin oynarken birbirlerine bakmalari süperdi Cemile&Murat&Güven nasil güzel oynuyorlardi:good:

Muhtarin isi gücü yok gitti Seyfi Efeye söyledi:hıh

Seyfi efenin gözleri acik uyumasina bittim zaten:img-hyste

S3T3NAY
23-08-08, 00:35

oynama sahnelerine diyecek söz yok zaten katıldım gülmekten:img-hyste
yalnız ozanın altınları samanın diğer tarafına koymasına şaşırdım:icon_whis
nereden biliyordu ki altınları birisinin arayacağını sonuçta ozan onları Allah ın çoğalttığını sanıyor:img-hyste
başka yere koyması tuhafıma gitti:img-icecr

arkadaşlar tek cümlelik msjlar yazmayalım lütfen!

fairy_dreams
23-08-08, 00:37
ewt yhaa süperdi o dürdane feraya sahnesii:D:D:img-hyste

hele seyfnn ozan pırtt yaptıgnda cemileye bakıp yüz ifadesii yttm yerlere:img-hyste

Ozan pırtlıyor, Cemilenin üstüne kalıyor kız napacağını bilemedi önce :img-hyste
Seyfi'nin bakışları süperi gerçekten Ne utanıyorsun kızım kuzularda pırt pırtılıyor gibi bişey demişti harikaydı ya. Seyfiye bayılıyorum onun olduğu her sahne beni yerlere yatırtıyor :img-hyste

__3L!F__
23-08-08, 00:38
süper bi böLümdü yine yaa..

ama bana kısa sürdü gibi geLdi:kahve

murat da artık camiLe'ye bakmaya başLadı:happy0064

zeynepsudem
23-08-08, 00:39
Koptum, yarildim bittim öldüm yaaaa...:img-hyste seyfim beni gülme komasina sokuvedi ya bu aksam :img-hyste

:img-in_lo Ali Sürmeli :img-in_lo diyorum baska birsey demiyorum :happy0064

Bi icmedi ayranla limonatayi (ama ben su an ayran iciyorum :img-hyste) "yaw istemeyooooooooonnnn dedin" icme aslanim icme seyfim ama kahveyi nasilda höpürdete höpürdete icti nihahahahaha hele hele gözleri acik uyumasi...

NaR-ı GüL'cüm Seyfi Efe Beni de çok güldürdü. Ozan'ı kandırıp, kaçırtması.. Halil Efe'yle girdikleri ağız dalaşı komikti:img-hyste Kızları ile Dürdoş'u ağzından girip burnundan çıktılar genede inatçı Seyfi'ye ayran içiremediler:img-hyste Sonunda kahve içmeye ikna oldu.. İlaçlı kahveden iki yudum alınca uyuma moduna geçti.. Adamın huyu gibi uyuması da bir garip:img-hyste gözleri açık uyuyan insanı ilk kez gördümmm:img-hyste:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-08-08, 00:39
Selammmmm millet..
böölüümm süüüperdi ya.. favori sahnemde ferayeyle dürdanenin karsilikli dans etmesi:img-hyste:img-hystesüüüperlerdi..Bakalim haftaya neler olucak seyfi agada uyandi.. muhtarinda isi gücümü yok yok ne hemen yetistirdi ya:img-hyste:img-hysteBu bölüm cok güven.ismet-cemile-murat sahnesi yoktu:img-cray:Yeni bölüm fragmaninida kacirdim:img-cray:

Muhtarla seyfim "ganga" canim anlamadin mi ikisinin göbekbaglari beraber kesilmis sanki :img-hyste eee muhtar gördü cemileyle dürdaneyi dügünde hemen rapor etti gangasina dogal olarak :) arkadaslik diye buna derin ben haha :D

S3T3NAY
23-08-08, 00:40
ewt yhaa bnmde tuhafıma gttm nsl bulcklar şimidi onları..?

valla ozanın söylemeyeceği belli çocuk şeytana pabucunu ters giydiren cinsten :img-hyste
uykusunda bile altınların yerini söylemedi yahu:img-hyste
bende çok merak ediyorum altın olayının nasıl çözüleceğini ...

S3T3NAY
23-08-08, 00:43
Muhtarla seyfim "ganga" canim anlamadin mi ikisinin göbekbaglari beraber kesilmis sanki :img-hyste eee muhtar gördü cemileyle dürdaneyi dügünde hemen rapor etti gangasina dogal olarak :) arkadaslik diye buna derin ben haha :D

aman ne arkadaşlık köylülerinde dediği gibi iş paraya gelince halil efeyi tutuyor:img-hyste
365 gün seyfi efeyi 1 günü halil efeyi o bir günde neden para kazanacağım diye:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-08-08, 00:51
NaR-ı GüL'cüm Seyfi Efe Beni de çok güldürdü. Ozan'ı kandırıp, kaçırtması.. Halil Efe'yle girdikleri ağız dalaşı komikti:img-hyste Kızları ile Dürdoş'u ağzından girip burnundan çıktılar genede inatçı Seyfi'ye ayran içiremediler:img-hyste Sonunda kahve içmeye ikna oldu.. İlaçlı kahveden iki yudum alınca uyuma moduna geçti.. Adamın huyu gibi uyuması da bir garip:img-hyste gözleri açık uyuyan insanı ilk kez gördümmm:img-hyste:img-hyste

Zeynepsudemcim ya benide o gözleri acik uyumasi öldürüvedi ya gari :img-hyste :img-hyste bide horul horul horluyo gözleri acik...tikaniyodum az kalsin gülmekten :img-hyste Sürmeli'm beni bi gün öldürcek ama bakalim hangi gün :)

He bide ozani kacirdiktan sonra halil efe kizgin kizgin bakiyodu ya ona seyfim de o an oynamaya basladi ya oradada koptum :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-08-08, 01:03
aman ne arkadaşlık köylülerinde dediği gibi iş paraya gelince halil efeyi tutuyor:img-hyste
365 gün seyfi efeyi 1 günü halil efeyi o bir günde neden para kazanacağım diye:img-hyste

Eee körle yatan sasi kalkarmis bunlar bosuna ganga olmamislar...:img-hyste ikiside dalaveraci iste :img-hyste

Yaw su yeni bölüm fragmanini cok merak ediyom düsmüsmüdür internete?

%½razy½%
23-08-08, 01:04
Ozan pırtlıyor, Cemilenin üstüne kalıyor kız napacağını bilemedi önce :img-hyste
Seyfi'nin bakışları süperi gerçekten Ne utanıyorsun kızım kuzularda pırt pırtılıyor gibi bişey demişti harikaydı ya. Seyfiye bayılıyorum onun olduğu her sahne beni yerlere yatırtıyor :img-hyste

edd ya bnde seyfiye bayılıyorum konuşmaları falan bu bölümdede ozana sünnet olcağını acıklarken dilini cıkarması bide mümikleri falan süperdi ya bitiyom su adama:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

gümüs&mehmet
23-08-08, 01:06
valla ozanın söylemeyeceği belli çocuk şeytana pabucunu ters giydiren cinsten :img-hyste
uykusunda bile altınların yerini söylemedi yahu:img-hyste
bende çok merak ediyorum altın olayının nasıl çözüleceğini ...
Bence Ozan'i sIkI takibe alcaklar sonrada bulcaklar.
Ozan niye yeniden samanlarin altina koydu? acaba hani kendi altinini koydu sonra birsürü bulduya acaba simdidemi cogalacak diye bekliyor:icon_whis
Ozan tam babasinin oglu ya...
Ama bu bölüm babasi sonunda yakalaniyor bosansinlar güzelim Gülsüm'ü aldatiyor...

Zeynepsudemcim ya benide o gözleri acik uyumasi öldürüvedi ya gari :img-hyste :img-hyste bide horul horul horluyo gözleri acik...tikaniyodum az kalsin gülmekten :img-hyste Sürmeli'm beni bi gün öldürcek ama bakalim hangi gün :)

He bide ozani kacirdiktan sonra halil efe kizgin kizgin bakiyodu ya ona seyfim de o an oynamaya basladi ya oradada koptum :img-hyste

Bende orda koptum zaten bi orayi izleyebildim o sahnede:img-cray:
Ama nasil güzel oynuyo:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
23-08-08, 01:33
Bende orda koptum zaten bi orayi izleyebildim o sahnede:img-cray:
Ama nasil güzel oynuyo:img-hyste

Oynamaz mi benim efem oynamaz mi heheyt :happy0064

Ya ozan cok tatliydi bugün...altinlari saklarken cogalmalari icin dua etmesi cok sirindi...ya bide acayip cin..."cem ile ersoyla nasil konustu öyle ya ceme diyo ya "simdi sana bisey söylicem...ikimizde polis olmadigimi biliyoruz" ba ba ba ba cingöz kücük efe :) gülsümün de dedigi gibi babasi kilikli :img-hyste

sweetymelis
23-08-08, 01:37
merhabalar..diziyi yarım yamalakta olsa izleyebildim..öncelikle bende ali sürmeliyi ayrıca tebrik ediyorum ya..dizide zaten cok gülüyorum ama seyfi efeye daha cok gülüyorum :img-icecr :img-hyste
bide ben anlayamadım alp kısmete karşı bişiler hissediomu yoksa dalga içinmi böyle hareketleri %80 dalga için diyorum ben de neyse...
kısmetide cok seviyorum ben ya çok şeker :img-in_lo
bu bölüm altınların peşinden koşmaları süperdi :img-hyste ozanın basından ayrılmamaları falan...bide bişi dicem burak özçivit/güven ne kadar güzel oynuyo ya :img-in_lo çok yakışıo oynamak...zaten daha bi yakışıklı olmuş oha oldum görünce saclar kısa sakallar falan :img-in_lo
her neyse bölümü daha dikkatli izleyince uzun uzun yorum yapıcam...
fragmana gelirsek..seyfi efeyle halil efe harmandalı oynıcaklar sanırım :img-blush(harmandalı'ydı dimi oynadıkları :img-hyste)
ayrıcaa fragmanın en güzel kısmı güven ismet'i kucaına alıp döndürüo falan çok hoş :img-in_lo..bakışlarda süper :img-in_lo
hadi bakalım haklarında hayırlısı :img-in_lo
aama ben cemile&murat'tada gelişme istiyorummm...

yasem!n
23-08-08, 01:41
İzleyememi$tim ama netten telafi ettim :)
Gerçekten ozan çok $ekerdi :) konu$malarına bayılıyorum :)
Dürdane ve Feraye'nin göbek atarken konu$masına öldüm ya :img-hyste
Kısacası Dürdanem yine süperdi :)
Özge & Seda yine aynıydılar... Her zamanki iticilikle izledim kendilerini :)
Cemile çok $irin oLmu$ :love05: Tabiki İsmet Ve Kısmette :)
önümüzdeki bölüm süper olcak :happy0064 İsmet & Güven :love05:
Ve Seyfi-Halil dansı :img-hyste düellosu :img-hyste

Lazkizi-61
23-08-08, 01:54
bölüm cok güzeldi koptum yaa resmen gülmekten..... ali sürmeli süperdi herzamanki gibi....ama özellikle o pirt pirt sahnesinde koptum yaa... :img-hyste:img-hyste ....bölüm resimlerini özelliklede o kismi sabirsizlikla bekliyorum..... :img-hyste:img-hyste:img-hyste

billukom
23-08-08, 02:10
bende izledim tabi kaçar mı ?h.içleri zaten tekrarı oynuyordu
cocugun felan kacması onları aramasına uyuz oldum ama eglenceliydi obur bolumde cekicez artık sünnet dügününü
diger yerler iyiydi gene bu bolumdede

Cigdem_18
23-08-08, 02:42
cok güzel bir bölümdü bayildim yaa
ozan tam babasi kilikli
veled yaa veled kizlarin bacaklarina nasil bakiyo
büyümüste kücülmüs:img-hyste

murat güven cok tatlilardi hele muratin oynamasi
cok sekerdi ya cemilede cok tatliydi murata bakarak oynamasi

ismet bencede biraz kendine baksin cok erkeksi
gerci böyle bile güven ona asik oluyo
biseyler giyse agzi acik kalir herhalde:img-icecr

haftaya yakinlasma varmis hadi hayirlisi o havalarda kucaklamayi sabirsizlikla bekliyorum
özge ve seda yine cok gicik ve iticiydi ama seda ayri bir gicik ya:icon_whis

alpe gelince ben onu anlamiyorum didem gördü diye
kötü oldu ama kismetlede bulusu ne istiyo anlamis degilim

~*~NaR-ı GüL~*~
23-08-08, 02:53
Ya ben bugün dikkat ettim de seyfim ömrü billah vermez kizlarini aslanlaaa...dügüne gitmemeleri icin nasilda sIKI sIKI tembih etti...bunlar nasil evlencek yaw cok merak ediyorum...anca ilerleyen bölümlerde seyfim kafasina bi darbe alip (ay kiyamam ki ben ona ya :icon_sorr neyse) hafizasini kaybederse anca o zaman evlenebilir bizimkiler :D:D

Aklima senaryo geldi... :)

Seyfim hafizasini kaybeder...güvenle murati görür...dürdaneye sorar

Seyfim: dürdane bunlaaa kim?

Dürdane: bunlaaaa mi...bunlaaa senin damatlarin ya seyfi

Seyfim: yaaa ne kadar temiz yüzlü gizanlaaa bunlar böyle :img-hyste

Dürdane: he ya öyleleee....

Muratla güven: öpiyim babacim...

Seyfim: el öpenleeeniz cok olsuuuuun...isimleriniz ne sizin bakem

Murat: murat babacim

Güven: güven babacim...

Seyfim: ben bu isimleee bi yerden hatirleyon emmeeeeee :img-hyste

Dürdane: :blink: yok seyfim yanlis hatirleyesondur

Seyfim: eee dorun vaaami dorun?

Dürdane: eee...sey yok daha seyfim...ileride olcek insallah

Seyfim: amin insallah...erkek olusa seyfi goycem adini! :img-hyste

Dürdane: goy ya seyfim goy...

O sirada halil efe gelir...

Halil efe: selamün aleyküm dünüüü

Seyfim: ooo aleyküm selaaaaam.......(biraz bekler) dürdaneye döner: dürdane bu kim? :img-hyste

Dürdane: bu mu...bu sey...dünür seyfi...

Seyfim: heee bunuda gözüm bi yerden isireyo emmeeee...:img-hyste

Dürdane: canim nerden isircak sende...

Seyfim: Allah Allah hic yabanci gelmeyo...

Dürdane panikler, icinden: ne yabancisi akraba olduk akrabaaaa!!!

:img-hyste

gümüs&mehmet
23-08-08, 02:59
cok güzel bir bölümdü bayildim yaa
ozan tam babasi kilikli
veled yaa veled kizlarin bacaklarina nasil bakiyo
büyümüste kücülmüs:img-hyste

murat güven cok tatlilardi hele muratin oynamasi
cok sekerdi ya cemilede cok tatliydi murata bakarak oynamasi

ismet bencede biraz kendine baksin cok erkeksi
gerci böyle bile güven ona asik oluyo
biseyler giyse agzi acik kalir herhalde:img-icecr

haftaya yakinlasma varmis hadi hayirlisi o havalarda kucaklamayi sabirsizlikla bekliyorum
özge ve seda yine cok gicik ve iticiydi ama seda ayri bir gicik ya:icon_whis

alpe gelince ben onu anlamiyorum didem gördü diye
kötü oldu ama kismetlede bulusu ne istiyo anlamis degilim

Seda cok sinir ve itici...
Alp bence Didem'i sevio ama köyde bi macera yasamak istedi kurbanida Kismet oldu. Kismet'le gönül eglendirmek istedi sadece bence...

Cigdem_18
23-08-08, 03:08
bende biseyler yazmak istiyorum ama sive yapamam kesinlikle
beceremem onu normal yazicam artikin:img-icecr

simdi cemile ve murat evlenmislerdir seyfiyi kandirip

seyfi:ulen cemile kizim ben seni nasil vedim bu deyuzun ogluna...cemile...cemile...cemile:img-cray:

bu arada güven ve ismet nisanli

dürdane:ismett kizim korkuyom valla hadi seni vemesse
ismet:uff ana agzindan yel alsin

cemile hamiledir simdi bebegin ismi ne olucek?:happy0064

halil efe:bebegin ismi halil olucek

seyfi efe:bebegin ismi seyfi olucek

cemile ve murat:ikiside olmicek

seyfi ve halil:neeeeeeee :img-hyste

cemile:öyle

seyfi:kiz eski köye yeni adet mi getiriyon sen

cemile:yok baba seyfi eski isim ogluma yakismaz

seyfi:kiz sen beni öldürmek mi istiyon hee öldürmek mi istiyon

cemile:yok baba...... ayyyy sancim tuttu ayyy anam bisey oluyo bana....bebek...muratttt

gece gece aklima bu kadar geliverdi sivede yaptim artikin biraz:happy0064

baharG90
23-08-08, 03:14
anaaaa fragmanda güven ismeti kucakliyor yaaaaa bunlar iyice yakinlasssdiiillaaa yaaa netcezz gariiiiiii

ayyy fragman pek düzgün gözükmüyor ama nette düsmüs hele kamera arkasinda selim davul zurnali istanbul bana dar i söylüyor mansallah cok güzel sesi var

bu bölümde harikaydi ben pek bizimkileri göstermezler saniyordum ama

haftaya degilde sonraki haftaya kesin güven itiraf edecek sevdigini bence

_keremcemim_
23-08-08, 04:16
:img-icecrAy simdi izleyebildim süper bir bölümdü ya haha su sabri cok komik ya gülsüme durmadan asgos demesi yokmu :img-hysteOf hele Dürdane allahim ya altinlar gitti diye nasilda ziplayi verdi:img-hyste yine cok güzel bir bölümdü yeni bölüm süper olucak cok merak ediyorum aceba güven ismeti nedne kucakladi :) süper bir bölüm bizleri bekliyor bu arada selimin davullu zurnali istanbul bana dar´i söylemesi hos olmus gercekten sesi mükemmel masallah seside kendi gibi güzel:img-in_lo

nur1224
23-08-08, 08:53
Selam :img-wink:
bencede güzel bir bölümdü.. Cok fazla ismet güven sahnesi yoktu ama yinede güzeldi. Daha cok komedi agirlikli sahneler vardi sanki bu bölüm. Gerci güvenin bakislari benimde gözümden kacmadi degil... 10. Bölümün Fragmanini izledim cok cok güzel bir bölüm yine bizi bekliyor. Güvenin ismeti kucakladigi sahne cok güzel yaa...:love05:
Tahminim su: güven ile ismet tarlaya bakmaya giderler ilaclar etkisini göstermismi diye, sonra etkisini gösterdigini farkederler güven sevincten ismete sarilir.. Nasil ???

batuhan_gumus
23-08-08, 09:53
yine dün süper bir bölümdü yorumumu yapmistim zaten
simdi ratingleri bekliyorum insallah 1 oluruz yha:)
cünki dünki bölüm bunu hak etmisti:)

selen_gs
23-08-08, 10:05
selam çok güzel bir dizi ve dünkü bölümü de çok güzeldi...
ben orda cemile-murat-seda üçlemesini çok seviyorum çok tatlı oluyolar hele seda dün başörtü falan takmış yaaa çok şirin olmuş...:img-wink::img-wink:

sevimli lion
23-08-08, 10:40
bölüm yine çok güzeldi çok güldüm.. kesin ya 1. yada 2. olduk daha düşüğü olmaz böle bi bölümde muratla cemilenin mutfakta ki hali çok güzeldi murat görünmiyim die eğiliyomusş bende yüksek sandım bi an çıkınca çok güldüm telefon kaydtme fln sünnette seyfinin ozanı kaçırtması sonra oynamasını keşke gif yapsam süper olurdu o adam zaten çok başarılı dürdane feraye oynayışı gülsüm sonra donsöz gibi ne oynuyonuz demesinde koptum..seda ya çok sinir oluyorum çok itici ama özgeyle didem çok tatlı kızamyorum...sünnette cem ozana acıyomu die sorunca o da senin ki acıyomu demesi çok komikti..
gelelim fragmana ne efe oynanılar ama ayy güven ismeti kcakladı çok güsel bi bölüm olcak kesin ilaç işe yaradı ona seviniyodu..ayy şunlarda bi kavuşsa güven ismeti resmen kesiyo açık yani ama murat saf aşık o cemileye zor aşık olur..:icon_whis

~Öslemm~
23-08-08, 10:48
dünkü bölüm harikaydı...sedayla özgeye bir kez daha gıcık oldum murat cemileye zor aşık olcak belli zaten dün dedi yha biz birbirimizi sevmiyormuyuz gerisi önemli diil diye...fragman çok güzeldi nasıl kucağına aldı ismeti :happy0064 :img-in_lo yanlız ahır sahnesindekoptum yarıldım resmen yha :img-hyste :img-hyste ne komikti cemileye kaldı :img-hyste

yabançiçeği
23-08-08, 10:57
kalemera arkadaşım çok sağol haber için.bencede kesin 1.yiz.baksanıza star almış 1.sırayı hadi hayırlısı çokk mutluyum yaa...tek sorun bi dahaki hafta nasıl gelecek...

sevimli lion
23-08-08, 10:58
unutmadan yazayım... filmin sonunda selim gülgören ufak konser verdi galiba kesitler verdiler onunda sesi çok güzel çoşturdu herkesi bravo...

başak_mu
23-08-08, 11:11
Merhabalar

Akşamki bölüm fevkaladenin fevkindeydi:)Gülmekten karnıma ağrılar girdi..Bunun için Başta Seyfi Efe karakterine hayat veren Ali Sürmeli olmak üzere tüm ekibe çok teşekkürler:good:

Ozan'ın sünnetten kaçışı,Murat ve Güven'in Ozan'ın ve tabiki altınların peşinden koşması çok eğlenceliydi..Sünnet düğünü de evlere şenlikti hani özellikle de Dürdüş:)

Davul,zurna,düğün için yapılan hazırlıklarda konukomşu dayanışması,birlikte yapılan düğün yemekleri,sonra ortaya çıkan güzelim eğlence ve tabiki genç kız ve erkeklerin düğünlerde birbirlerini görüp beğenmesi:)Güven maşallah bu konuda aldı başını gidio:img-in_loTekrarlarında keşfetme şansına eriştiğim bu diziyi en çok bu sıcaklığından dolayı seviyorum...

Yeni bölüm fragmanına göre önümüzdeki hafta Güven-İsmet cephesinde güzel gelişmeler olacak:img-in_lo..ama Murat da hala tık yok Cemile'nin kendini azıcık ağırdan alması lazım sanırım başka türlü Murat'ın farkına varacağı yok..Bu cephede ne zaman gelişme olacak merak ediyorum..Altın konusu nasıl çözülecek merak ediyorum,Seyfi'nin ortaklık işi nasıl sonuçlanacak bunu da merak ediyorum...Halil efe bişilerin farkına biraz vardı sanki o ne tepki verecek bunu da merak ediyorum...Pek meraklı gördüm kendimi:icon_whis

Bir de dizinin kışında Muğla'da kalmasını istiyorum ben ya..Çok seviyorum köy ortamını,ordaki ilişkileri..Ordan topluca kalkıp İstanbul'a gelmeleri falan inandırıcı gelmio bana..Hem o zaman o büyülü atmosferde kayboluo kanımca...Umarım dizi kışında Muğla'da çekilmeye devam edilir:icon_sorr

!!!ZANESSA!!!
23-08-08, 11:14
ya mükemmel bi bölümdü
ama yine cemile ve murat arasında
hiç bi gelişme olmadı :img-cray:
of cemüle offfff
yha arkadaşlar bn bişey sorcam
bu bölümün resimleri kimde var??

adri_ano
23-08-08, 12:08
prime time reytingleri süper görünüyo
büyük ihtimal 1.yiz iki gruptada
reytinglerdede bi yükselme olmus galiba prime timeye göre
süper yani
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

yabançiçeği
23-08-08, 12:40
oleeeeeeyyyyyyyyyy beeee arkadaşlar totalde bizim dizimiz 1.maşallah diyelimde bozulmasın raytinglerimiz.inş hiçç bozulmaz...

Büsra
23-08-08, 12:42
selamlar,
basligi uzun zamandir takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum ,
dünkü bölüm benim pek hosuma gitmedi bundan önceki bölüm daha güzeldi , nedeni cok acik ortada : daha cok güven-ismet cemile-murat
sahanesi beklerdim , ama ins. önümüzdeki bölümlerde görürüz..
birde su sünnet olayini cok uzattilar ya bekle bekle bekle dizinin yarisi oglani aramakla gecti ama yinede diziyi cok seviyorum cok komik ve diger dizilerden daha farkli bi senaryosu var. Birde Star Avrupaya cok gicik oldum Saat 20:15 civarlarinda basladi (almanya saati ile) en az 7 kez Callsell reklami gösterdiler
diger dizilerle ayni saat te baslasa daha da cok kisi izler.

tolgacan
23-08-08, 12:43
Valla reyting'ler süper gelmiş. Ama dünkü bölüme yakıştı. İnşallah bundan sonra birinciliği kimseye kaptırmadan devam ederiz. :img-wink:

osLm
23-08-08, 12:43
oleyy 1. olmusuzz:happy0064:happy0064

biz bunu hakediorss beee bu dizi kesnlkle kısa devam eder:img-wink:

rüyamda 10. oluoduk diolardı dizi kalkcak ama tersii cıktıı:img-hyste:happy0064

yaprak.dökümü
23-08-08, 12:46
dün ,dürdanenin ferayeye altınların çalındığını haber verdiği sahne de süperdi:img-hyste
hem oynuyorlar,hem de kaybolan altınları konuşuyorlar:img-hysteoynayışları ayrı bir komediydi zaten.:img-wink:

''altın eriyip gidee mi??''
''amanın garii...'':img-hyste

reytingler de çok iyi gelmiş:happy0064

~Öslemm~
23-08-08, 12:59
oleyyy birinde 1. :happy0064

sesli fragman salı günü çıkar oleyy onada az kalmış :happy0064 özette çarşamba çıkar 2 gün sonrada yeni bölüm :happy0064

baya iyimser düşündüm dimi :img-hyste

batuhan_gumus
23-08-08, 13:00
wow 1 ve 2 olmussuz süper ya:happy0064:happy0064
coq sewindim harika reytingler haftayi iple cekmeye
basladim bile:D

elif15
23-08-08, 13:15
reytingler süper gelmiş ya.. çok sevindim valla..
sesli fragman ve özet anca salı ya gelir..
bu bölümü çok merak ediorumm yaa..
ne güzel güven ismet e sarılıp bölee havada döndürüo..

İLK AŞKIM_MERVE
23-08-08, 13:31
Vayyy reytingler süper gelmiş..çok iyi ya...:happy0064

walla benm yaz dönemindeki en favori dizim..süper ya..dünkü bölümde müthişti yine...güven-ismet:img-in_lo...süper bir çift ya..çok datlular...ee cemile ile muratta öyle tabii.:img-wink:.ayy dün seda-özgede yine her bölüm gibi çok gıcıktılar ne sinir şeyler ya...

fragmanı ben görmedim ya..tüh..:icon_sorr

bu arada 9.bölüm giflerimi yapıorum...az sonra ekliycem:)

%½razy½%
23-08-08, 13:38
vayyy reytingler süper gelmiş masallah eee haliyle cok güsel bi bölümdü:img-wink::img-wink:buarada arkadaşlar bu bölümden resimler yok mu?acaba ceken varsa koyabilir mi?

tatli_kizim
23-08-08, 13:44
Muratta Cemilede çok güzel oynadı :img-in_lo Cemilenin bakışları çok tatlıydı :love05:
Seda'ya da Özge'ye de sinir oluyorum! Şunlar gitseler köyden iyi olacak. Murat hala Seda'yı seviyormu acaba ya; ama Cemile'ye bakışlarıda beğeniyor gibi. Murat'ı pek anlamadım aslında. Gerçi Güvende de aynı durum var ama İsmeti sevdiği hatta aşık olduğu belli :img-in_lo Murata biraz daha zaman lazım gibime geliyor :)

evet canim banada öyle geliyorr..biraz daha zaman..:)

ama bana öyle gelyor bilmiyorum..ilk önce cemile-murat olucak sonra ismet - güvenn olucak..gibime geliyorr..:)

baba ocağı
23-08-08, 13:45
yine herzmanki gbi spr bir blümdü çok gzl we acayip komikti seyfi glmekten öldürdü walla bu bölümde fazla ismet grünmedi ** aglecek blüm yne spr bir blüm olckk nasıl bir hafta dayncmmm acaba yine harika bir blümdüüü güven çok ttalıydı muratta öyle harika bir blümdü fragmana glince harikaydıı güven&ismet yakınlaşması grcez spr olck çok yakışıyolarrrr :happy0064:happy0064:happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
23-08-08, 13:53
Hey masallah be reytinglere bak :happy0064 MASALLAH...NAZAR DEGMESIN!!!

Allahim koptum yaaa 10. bölümün fragmanini izledim malum sitede...sabri ile hasanin oynama sekillerine yarildim :img-hyste ama davullu zurnali oyun havasinada bayildim yani bende oyneyom valla ohhhh yandan :bella :D

Halil efeyle seyfimin belleri tutuluyo...halil efeye sise vuruluyo, dürdane ve kizlar seyfimin belini düzeltmeye calisiyolaa...seyfim cigligi baseyo biseyler diyo ama anlamadim valla :img-hyste

Güven ismeti kucagina alip döndürüyodu...sonra birbirlerine öyle asik asik bakiyolardi :)

Ya neyse ben daha fazla anlatmiyim siz izleyin gari :) (daha ne anlatacan be dediginizi duyar gibiyim :img-hyste)

fairy_dreams
23-08-08, 13:56
evet canim banada öyle geliyorr..biraz daha zaman..:)

ama bana öyle gelyor bilmiyorum..ilk önce cemile-murat olucak sonra ismet - güvenn olucak..gibime geliyorr..:)

İsmet&Güven kolay gibi görünürken açılamayabilirlerde, ama ismette bayağı gelişmelerde var, erkek gibi büyümesine rağmen eskiden beri güvene karşı birşeyler hissediyor ve bakışlarını kaçırmıyor hiç çekinmiyor güvene bakışlarını göstermekten buna biraz şaşırmıştım ilk zamanlarda ama artık alıştım .gerçi bizim güvende az değil hani birkaç bölümdür bayağı kıza pas atıyor :) Bu yüzden çabuk olabilirde diyorum ama ismetin inatçılığı geçtikten sonra anca gerçekleşir :). Ondan dediğin gibi murat cemile daha kolay olucak gibi görünüyor. sedadan kurtulursa tabii :)

NehirBerk
23-08-08, 14:00
aii bu bölüm yine süperdi yaa...aiii murat ve cemile öyle sekerlerki bakislari fln...ismeti bu bölümde pek göremedik ama olsun...

haftaya cok güzel bir bölüm bekliyo bizi halil ve seyfi efenin belleri fln tutuluyoo güven ismete sariliyo....:img-wink:

reytinglerde süper yaaa...insallah böyle dewam eder...:img-wink:

ekin-sarp
23-08-08, 14:15
Selam Arkadaslar
Mükemmel bir bölümdü yine her zamanki gibi acayip komikdi:img-hyste

Ben Seda ve Özgeye artik iyice sinir olmaya basladim,gitsinler artik ya..
Dideme üzüldüm..Alp ne yapmaya calisiyor bende anlamiyorum..Ya Kismeti rahat biraksin Dideme gitsin yada Didemden ayrilsin..

Muhtar kahvede otururken o boga yarisindan konusurken bi adam söyle demisti:
"364 gün Seyfiyi 1 gün de halil efeyi destekliyor"..koptum ya:img-hyste

Bide Cemilenin ahirda ayran ictim gaz yapti demesi sonra seyfinin yüz ifadesi felan..süper bir sahneydi,orda da koptum :img-hyste:img-hyste

Dürdane ve Feraye her zamanki gibi cok komiklerdi,beraber dügünde ortada oynamalari felan:img-hyste

Seyfi de bir türlü icmek istemedi Ayran ve Limonatayi:img-hyste
Gaz yapiyor Migdemi yakiyor:img-hyste

Cemile ve Murat cok sekerlerdi,Muratin Mutfagin camina gelmesi felan..
Ismet ve Güvende öyle:img-wink: