Tüm Versiyonu Göster : Baba Ocağı (Arşiv 3)
Harika bir bölümdü gene.:happy0064:happy0064:happy0064
Bu bölümün yıldızı Dürdane'ydi.:good: Seyfi'ye ilaçlı ayran,limonatayı içirmek için çok çaba harcadı.
Traktöre atlayıp altınları aramaya gidip de bulamadığında çok komikti.:img-hyste
Bir de Dürdane ile Feraye'nin sünnet düğününde bir yandan altınların çalınışından bahsedip bir yandan oynamaları:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Alp ile Kısmet'i ,Didem gördü.Didem iyi bir kız bunu haketmiyor.Alp de hem Didem hem Kısmet ikisini aynı anda idare ediyor.:img-tomat
Sünnet düğününde İsmet-Güven,Cemile-Murat bakışması çok güzeldi.:img-in_lo
Keşke karşılıklı oynasalardı.:happy0064
Muhtar da tam bir ispiyoncu hemen Seyfi Efeye gidip Dürdane bacımla kızlar sünnet düğününde diyor.Yalaka muhtar ne olacak.:icon_evil
aylin_a.r.ş 23-08-08, 20:37 ya selim bayılmışşş..çok üzüldmm:img-cray::icon_sorr
cnm yaa nazar değmiştir...
Allah hepini nazardan korusun:icon_whis:icon_sorr
cnm ya 2 gn hastanede yatmış bide...:(:(
evet yaa bende cok üzüldüm
nazar deydi cocuga bu kadar basaridan sonra
neyse umarim kendini toparlar sicaklarin sakasi yok gercekten
türkiye cok sicakmis
neyse diziye dönersek fragmandaki sarilma sahnesini merak ediyorum
bide sarildiktan sonra ismetin ne tepki vericeginden
o sahnede güvenin duygulari emin olucaktir
hep orayi düsünücektir tabi ismette
barışist_eylul 23-08-08, 21:00 Ayy ayyy bu bölüm süperdi yaa. Ama yeni fragmanda, bizim oğlanların babalarına çok güldümm. Beli tutuldu koptum orada. Birde Güvenin İsmeti kucaklaması harikaydı.... diyecektimm ve şuan üstteki arkadaşların mesajlarını okudummmm. Allahımm çok üzüldümm Selim bayıldı mıı kıyamam onaa. Arkadaşlar sıcaktan bayılmış değil mi? birşeyi yok değilmii???? Çok geçmiş olsun. Nazar deydi bence de Selimmm canım yaa. :(.
aylin_a.r.ş 23-08-08, 21:09 yaa sormayınn haberi gördüğümden berii çok üzüldmm cnm yaa...
habei gönderen arkadaslar nerden buldunuz baska bişi dio mu...bu kahastanede kaldığı iki gn ne zmanmışş..?yani ne kadr oldu ki..
sıcaklar carğptı cnm yaa nazardan var tabii..:(:(
keremcem d 23-08-08, 22:33 Muhtara bende cok güldüm ya.. heel 20 milyon taktiginda ozanin yüz ifadesi cimri:img-hyste
Haberi simdi okudum Bende cok üzüldüm..Gecmis olsun..nazara geldi gercektende..
sÜrMeLi MeLeK 23-08-08, 23:07 yha ne selimi ne bayılmasııı noluyooo
bölüm yorumu da yapamadım ama kısacası süper bi bölümdü çok güldümmm
ama şuan daha önemlisi selime nolmuş yhaa:img-cray:
barışist_eylul 23-08-08, 23:08 O kadar sıcakki Türkiyenin her bir yanı yanıyorr. İsstanbul bugün 42 dereceyi bulmuş. Yani oraları düşünün. Yazık günahh yaa.. O sıcağın altında kolay değil.
fragmani bi daha izledimde, güven ismete "GEL, yasasin" mi yoksa "ya yasasin" mi diyor :img-hyste pek önemli degil ama ben yinede bilmek istedim :img-hyste
ay anammm sabrim nasil oynuyor öyle sahnenin ilk sahnesinde öldüm :img-hyste murata "sari" diyo :img-hyste
"akides" :img-hyste:img-hyste:img-in_lo
ah ah simdi cumaya kadar bekle :img-cray:
bence gel yasasin diyor....
benimde ilgimi cekti, ilaclama yüzünden sevinse neden gel yasasin desinki, bir anlam veremedim..Birde ismetin güvenin "gel yasasin" demeden bir kac saniye önceki yüz ifadesi (utanmis gibi yere bakiyordu) ilgimi cekti..en azindan yüz ifadesi onu gösteriyor, ilaclamayla ilgili olsa neden utansinki ??
cuma günü görücez, fragmani tekrar tekrar izledikce merakim dahada artiyor...
sÜrMeLi MeLeK 23-08-08, 23:40 bence gel yasasin diyor....
benimde ilgimi cekti, ilaclama yüzünden sevinse neden gel yasasin desinki, bir anlam veremedim..Birde ismetin güvenin "gel yasasin" demeden bir kac saniye önceki yüz ifadesi (utanmis gibi yere bakiyordu) ilgimi cekti..en azindan yüz ifadesi onu gösteriyor, ilaclamayla ilgili olsa neden utansinki ??
cuma günü görücez, fragmani tekrar tekrar izledikce merakim dahada artiyor...
evt bende şimdi tekrar izledim gel yaşasın diyoo eğer tarlalarla ilgili olsa gel yaşasın diyiceğini sanmıyorum ismet bi haber veriyo ama ne pöff geçmezki bu günlerr
evt bende şimdi tekrar izledim gel yaşasın diyoo eğer tarlalarla ilgili olsa gel yaşasın diyiceğini sanmıyorum ismet bi haber veriyo ama ne pöff geçmezki bu günlerr
sana katiliyorum, bekle bekleyebilirsen simdi.:img-cray:
Yoksa güven duygularindan bahsediyorda ismette karsilikmi veriyor ????
Öyle olsa ne güzel olurdu.....:love05:
sÜrMeLi MeLeK 23-08-08, 23:54 sana katiliyorum, bekle bekleyebilirsen simdi.:img-cray:
Yoksa güven duygularindan bahsediyorda ismette karsilikmi veriyor ????
Öyle olsa ne güzel olurdu.....:love05:
evt öyle olsa çok güzel olurdu ama öyle olcağını zannetmiyorum fragmanda cemile murat sahneside yoktu yha 2. fragmanda çıkar inş.
ama muratın bakışlarıda değişti çünkü cemileler geldiğinde düğün sabahıı murat baştan aşağı bi süzdü değişik baktı ilk defa öyle baktığını gördüm düğün dede öyle bakıyordu:happy0064
pöff yha beklemek çok zor
aylin_a.r.ş 24-08-08, 00:28 siz diince şimdi aklıma kurt düştü gercekten ordaki sarılmaları faln aşk itirafı olabilir...cnkü güven cook gsel sarılıo...bakalım..ya daha cok varr...:( biran önce cuma gelsin yaaa.....
muratla cemile de bu bölmde cok daha iiydiler...yeni bölmde daha da ii olurlar umarımmm...murat cemile sahnesi yoktu fragmnda:(
siz diince şimdi aklıma kurt düştü gercekten ordaki sarılmaları faln aşk itirafı olabilir...cnkü güven cook gsel sarılıo...bakalım..ya daha cok varr...:( biran önce cuma gelsin yaaa.....
muratla cemile de bu bölmde cok daha iiydiler...yeni bölmde daha da ii olurlar umarımmm...murat cemile sahnesi yoktu fragmnda:(
:good:
bnce aşka itirafı olmayabilir yani olsa bile isnmetin bu kadar çabuk kabul ediceğini sanmıorum ama belli de omaz:icon_whis
bunları görebilmemmiz için cuma gelmesi lzm beklioruz bakalım:icon_whis
bu arad sayılı gün çabuk geçer:img-yes:
Demin Selimin bayildma haberini okudum
Hala hastanede mi yoksa simdi yine iyi mi??
Yeni bölümü iple cekiyorum ya..Bir an önce cuma olsun!!
ayy ne güzeL sarıLıyo öLe ismet'e:love05:
çok merk ediyorum yaa yeni böLümü
sabırsızLıkLa bekLiyorum..
çok eğLenceLi oLcaa bnziyo:happy0064
yeni ilzedim bölümü vee süperdi ya bayildim=)
yani hala etkisindeyim yerlere girdim gülmekten=)
seyfi efe nasil kiskirtti ozani
yazik ama ya altinlar kayboldu ah ozan ahh
bide bilseler hala ahirda oldugunu
en sevdigim sahne vallahi ozanin kaybolma bahanesiyle murat ve güvenin kizlarin numaralarini almasiydi=)
dimi ya cok tatlilardi =) adim adim ilerliyo hersey
yawas yawasda su cadaloz sehirli kizlari tarih olmaya baslicak insallaahhhhh
gümüs&mehmet 24-08-08, 02:30 bugün resmen cosmussunuz masallah 15 sayfa yorum okudum:D
siz diince şimdi aklıma kurt düştü gercekten ordaki sarılmaları faln aşk itirafı olabilir...cnkü güven cook gsel sarılıo...bakalım..ya daha cok varr...:( biran önce cuma gelsin yaaa.....
Arkadaslar cogunuz o sahnenin ask itirafi olacagini söylemissiniz. Ben zannetmiyorum cünkü sarildiktan sonra birbirlerine bakislarina dikkat edin daha cok böyle birbirlerine sarildiklari icin sasirmis gibi bi ifadeleri var. Hemde bu kadar cabuk olacagini zannetmiyorum.
Selim bayilmis bende haberi görünce cok üzüldüm. Allah acil sifalar versin ve gecmis olsun...
Bu arada bi haberde Star'in yeni dizilerinden biri cuma günü yayinlanacakmis acaba bizim dizimizin günü degisecekmi? bi bilgisi olan varmi?
Total de 1. olmusuz cok sevindim bende hepiniz gibi :happy0064 sonunda hak ettigi yerde. Insallah gelecek hafta hem total'de hemde ab'de birinci oluruz.
Bu fragmanda hic Cemile&Murat sahnesi yoktu:( Umarim 2.fragmanda vardir.
Bende yeni bölümü iple cekiyorum biran önce cuma gelse keske...
Boran&Sila 24-08-08, 02:30 Herzamanki gibi süper bir Bölümdü yhaaa:happy0064
Her sahnesi süperdi,nerden baslicagimi bilmiorum:img-grin2
Bu Bölüm seyfiye koptum yine hrzamanki gibi:img-hysteözelliklede son sahnede süperdi:img-hyste
Ozanada bu bölüm koptum...özelliklede agirda pirt ettigi sahnede koptum:img-hyste yazik cemile resil oldu hahaha =)) sonunda sünnet olabildi ama:img-wink: baqalim altinlaan yerini sülicekmi :P
Güven&ismet yine cok datluydu..cemile&Muratta:img-blush
Didem adina üzüldüm....ama biyandan gördügü ii oldu...alp beyde secimini yapsin:img-beee:
Dürdane&Ferayenin karsiliklari oynamalari süperdi gül gül öldüm:img-hyste acaip komiq bii sahneydii yhaa:img-hyste
Reytinglerde süper gelmi$$:happy0064
evet bende bunun ask sahnesi oldugunu düsünmüyorum
hele ismetten hic böyle bisey beklemiyorum bu kadar cabuk
böceklerden kurtulduklari icin o kadar seviniyolar öyle
ondan sonr nor sasirma sok olma geliyo yüz ifadelerden
bugün tekrarini izledim
didem diyoki sedaya sendede ayni balik zekasi var
harbi öyle yaa balik zekalilar özgeyle birlikte:img-hyste
gümüs&mehmet 24-08-08, 03:47 evet bende bunun ask sahnesi oldugunu düsünmüyorum
hele ismetten hic böyle bisey beklemiyorum bu kadar cabuk
böceklerden kurtulduklari icin o kadar seviniyolar öyle
ondan sonr nor sasirma sok olma geliyo yüz ifadelerden
bugün tekrarini izledim
didem diyoki sedaya sendede ayni balik zekasi var
harbi öyle yaa balik zekalilar özgeyle birlikte:img-hyste
Evet bencede tarlalardan dolayi sevinme var...
Evet balik zekalilar ama Özge balik zekalinin balik zekalisi:img-hyste
Bu bölümde bisey farkettim bence Cemile bu bölümde biraz geri adim atti Murat'a karsi cünkü öyle diger bölümler gibi icine düsecekmis gibi bakmadi bakismalar oldu ama diger bölümler gibi degildi bence...
Evet bencede tarlalardan dolayi sevinme var...
Evet balik zekalilar ama Özge balik zekalinin balik zekalisi:img-hyste
Bu bölümde bisey farkettim bence Cemile bu bölümde biraz geri adim atti Murat'a karsi cünkü öyle diger bölümler gibi icine düsecekmis gibi bakmadi bakismalar oldu ama diger bölümler gibi degildi bence...
sedada ayni öyle yaa ikiside ayni ayaklar balik zekalilar:img-hyste
bencede yani pencerenin önüne geldiginde
aha dedim simdi cemile cocugu iceriye alir kendi elleriyle
cilveyle börek yedirir neyse yapmadi:img-hyste
daha ceksin kendini kendini cekerse murat onu fark eder
EnDlEeS_89 24-08-08, 04:11 arkadaşlar fragmanda ismetle güvenin sarılma nedeni büyük bi ihtimalle tarlaya yaptıkları ilacın tutmasıdır
yani güven ona sevinciden direk ismete sarılır
bence sebebi budur herangi bi aşk itirafı olucağını zannetmiyorum ben
daha çok var o sahnelere ben öyle umuyorum yani şimdilik..
ama nekadar çabuk olursa biz o kadar merakımızı gideririz o ayrı =)
gümüs&mehmet 24-08-08, 04:14 sedada ayni öyle yaa ikiside ayni ayaklar balik zekalilar:img-hyste
bencede yani pencerenin önüne geldiginde
aha dedim simdi cemile cocugu iceriye alir kendi elleriyle
cilveyle börek yedirir neyse yapmadi:img-hyste
daha ceksin kendini kendini cekerse murat onu fark eder
benim demek istedigim suydu:
Seda balik zekali Özge balik zekalinin balik zekalisi:img-hyste
Evet biraz daha ceksin bencede...Sonra Murat iyice abayi yaksin sonrada Cemile'nin pesinden kossun biraz:img-wink:
Ama bu bölüm sonunda birazda olsa belli etti hoslandigini:happy0064
özellikle Cemile'gilin Halil efegile yardim etmeye gittikleri sahnede Murat nasil bakti Cemile'ye:img-in_lo
hele oynarkan nasil tatlilardi birbirlerine bakarak nasil oynadilar:img-in_lo
pencerenin önündeki sahnedede cok tatlilardi:img-in_lo
Gelecek bölümlerde insallah Murat Cemile'yi görmek icin öyle pencereye filan gelir:img-wink:
Insallah 2.fragmanda Cemile&Murat sahneside görürüz umarim Ismet&Güven'in sahnesi gibi olur Cemile&Murat'in sahneside:img-in_lo
yabançiçeği 24-08-08, 13:04 inş arkadaşlar hepimizin temennisi bu zaten aldığım haberlere göre dizimiz kışa devam ediyor.bana inanın emin ellerden aldım bu bilgiyi...
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 14:31 benim demek istedigim suydu:
Seda balik zekali Özge balik zekalinin balik zekalisi:img-hyste
Evet biraz daha ceksin bencede...Sonra Murat iyice abayi yaksin sonrada Cemile'nin pesinden kossun biraz:img-wink:
Ama bu bölüm sonunda birazda olsa belli etti hoslandigini:happy0064
özellikle Cemile'gilin Halil efegile yardim etmeye gittikleri sahnede Murat nasil bakti Cemile'ye:img-in_lo
hele oynarkan nasil tatlilardi birbirlerine bakarak nasil oynadilar:img-in_lo
pencerenin önündeki sahnedede cok tatlilardi:img-in_lo
Gelecek bölümlerde insallah Murat Cemile'yi görmek icin öyle pencereye filan gelir:img-wink:
Insallah 2.fragmanda Cemile&Murat sahneside görürüz umarim Ismet&Güven'in sahnesi gibi olur Cemile&Murat'in sahneside:img-in_lo
evt ikiside balık zekalı ama özgeye kimse yetişemez
cemile kendini geri çekerse biraz daha zaten herşey yoluna gircek murat çok güzel baktı gerçekten yardım için gittiklerinde ilk defa öyle bakarken gördümm oynarkarkende çok tatlılardıı
yalnız kızlardan kaçarken murat sedaya biz birbirimizi sevmiyormuyuz o yeter dedi o kafamı karıştırdıı
2.fragmanda dediğiniz gibi olur inş.cemile murat sahnesi
o sarılma olayının bende aşk itirafı olcağını düşünmüyorum amaa eğer tarlalarla ilgili olsaydı muratta yanlarında olmazmıydı ilaçlamayı fln birlikte yapıyolar sonuçta kafakm karıştı ama bekliyim görcez napalım
inş arkadaşlar hepimizin temennisi bu zaten aldığım haberlere göre dizimiz kışa devam ediyor.bana inanın emin ellerden aldım bu bilgiyi...
sana inaniyorum arkadasim
insallah dedigin gibidir
cünkü bu dizi herseyin en iyisini hak ediyo
cok konusu var
en az 2,3 sezon gider allahim insallah öyle olur:img-icecr
Allahimm bu bölüm ayri bir harikaydii ya tek keLimeyle müthisdi
oZanin kacmasi kovalanmasii harikaydii !!
Her hafta oldugu gibi bu böLümüde süper bir sekilde
izLiyiciye sundular :kahvehele de Güven&Ismet ya harikalar
Güvenin cemileye sormasi ISmet nerde vb.. harikaydii ya bittimm:img-in_lo:img-in_lo
10.Bölümü Cok büyük bir merakla bekliyorumm valla:img-pilot
aylin_a.r.ş 24-08-08, 15:02 ya hep pc yi kapayınca aklıma geliyo sölemek...bu bölmde muratın lafını cok sevdm...hani sedayla özge koca adamölar oldunuz resti çekersinz faln dedler..yapmayız yapamayız dedle..neden faln diince..murat onlar bizi öyle yatiştirmedler bu yüzden yapamayız faln dedi..çok gseldi lafı yağpıştırdıı:D:img-hyste
bu arada o sehneyle ilgli iki yorumu da hep düşünüyorum bende ilk başta tarlalr yüzündendr kesn dedm buraya da yazmıştım...ama sonra yazdıklarınızı okuyunca işte laflarını tam görememstm ben cnkü fargmnda faln öle sizin yazdıklarınızı okuyunca olablr gibi geldi öle aşkla ilgli bişi..ama şimdi yne ne blm bu kadar cabuk bana da olablr g,bi gelmiyo..offf yaa biran önce baslasın artık aşkları..böle su mu bu mu die düşünmek insanı cok cok meraklandırıo:):)
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 15:07 ya hep pc yi kapayınca aklıma geliyo sölemek...bu bölmde muratın lafını cok sevdm...hani sedayla özge koca adamölar oldunuz resti çekersinz faln dedler..yapmayız yapamayız dedle..neden faln diince..murat onlar bizi öyle yatiştirmedler bu yüzden yapamayız faln dedi..çok gseldi lafı yağpıştırdıı:D:img-hyste
bu arada o sehneyle ilgli iki yorumu da hep düşünüyorum bende ilk başta tarlalr yüzündendr kesn dedm buraya da yazmıştım...ama sonra yazdıklarınızı okuyunca işte laflarını tam görememstm ben cnkü fargmnda faln öle sizin yazdıklarınızı okuyunca olablr gibi geldi öle aşkla ilgli bişi..ama şimdi yne ne blm bu kadar cabuk bana da olablr g,bi gelmiyo..offf yaa biran önce baslasın artık aşkları..böle su mu bu mu die düşünmek insanı cok cok meraklandırıo:):)
evt orda lafı yapıştırdılar çok güzell
sarılma sahnesinde benimde kafam çok karıştı yha biz iki fikir etrafında karar vermeye çalışırken belkide çok başka bişey çıkacak bilemiyormm ama aşk itirafı olcağını sanmıyorum daha çok erkenn pöff cumaya kadar da beklenmezki üstelik izleyip izleyemeyeceğimde belli deil
keremcem d 24-08-08, 15:42 Aylincigim ayneeen bencede lafi yapistirdi cook gzel..
bence kisin kesin devam eder.. reytingler cok iyi hatta bu hafta birinci olduk.. kisinda izlemek istyioruz:img-wink::img-wink:
Herkese Merhabalar,
Sevgili aylin a.r.ş. çok güzel bir sahneye parmak bastın:good: seda'ya cidden bende gıcık olmaya başladım. Hayır bir bakımada haklı bilmem kaç yıldır Murat'ın sevgilisi ve köyden başka kız gözünün içine baka baka Murat'ı sevdiğini öyle belli ediyor ki:img-wink: ama bu konu başka köylü diye alay etmek, ağır sözler etmek başka. Tutturmuş Murat'a ailenizden uzaklaşın, resti çekin diye. Sanırım kendisi öyle yapmış, ailesinin onun için değeri yok ki kaç haftadır oradalar, ne ailesini arıyor ne de soruyor. O yetmiyor sevdiği çocuğu fitniyor. Ama Murat'ın cvabı güzeldi, biz öyle yetiştirilmedik, rest çekemeyiz.
Yahu bu çocuklar babalarının gözüne girmeye çalışıyorlar doğru ama sizi çok çok sevselar her fırsatta yanınızda olurlar, ben böyle çaba görmüyorum, eeee sizde görmediğinize göre hala neyin inadı. Çekin gidin kardeşim der mişim:img-hyste
Sevgiler
*)kübish(* 24-08-08, 15:49 ikinci fragman sali günü cikar sanirim:D
ama gelecek bölümde süper bir bölüm olcak....hele o ismet güven sahnesi süperdi yaaa:D
cumayi iple cekiyorum
evt kışında izlemek istiyoruz ve bu gidişle izleyeceğiz inş.
2.fragman ne zmn çıkarki pazartesimi salımıı
salı aksamüstü cıkıoo:img-wink:
ewt katılıorum beyzacım orda muratn lafı çok güzeldii bu cocuk heryerde güzel laflar edio yhaa yok ii arklıklar byk kavgalarla baslar flnn:img-hyste:D
seviyorumm seLimii:img-blush
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 15:50 Herkese Merhabalar,
Sevgili aylin a.r.ş. çok güzel bir sahneye parmak bastın:good: seda'ya cidden bende gıcık olmaya başladım. Hayır bir bakımada haklı bilmem kaç yıldır Murat'ın sevgilisi ve köyden başka kız gözünün içine baka baka Murat'ı sevdiğini öyle belli ediyor ki:img-wink: ama bu konu başka köylü diye alay etmek, ağır sözler etmek başka. Tutturmuş Murat'a ailenizden uzaklaşın, resti çekin diye. Sanırım kendisi öyle yapmış, ailesinin onun için değeri yok ki kaç haftadır oradalar, ne ailesini arıyor ne de soruyor. O yetmiyor sevdiği çocuğu fitniyor. Ama Murat'ın cvabı güzeldi, biz öyle yetiştirilmedik, rest çekemeyiz.
Yahu bu çocuklar babalarının gözüne girmeye çalışıyorlar doğru ama sizi çok çok sevselar her fırsatta yanınızda olurlar, ben böyle çaba görmüyorum, eeee sizde görmediğinize göre hala neyin inadı. Çekin gidin kardeşim der mişim:img-hyste
Sevgiler
valla ben dermişim demiyorum direkt diyorum çekip gitsinler artık yeter sevmiyolar işte onlarıı bence bunların kavga etmesii için bişey olmalı artık tmm cemileyle ismete aşık oluyorlar ama halen onlara aşkım diyolar buda benim hiç hoşuma gitmiyor insan ne istediğini bilip öle davranmalılar yeter artıkk
nasıl dolmuşum ama:img-hyste
valla ben dermişim demiyorum direkt diyorum çekip gitsinler artık yeter sevmiyolar işte onlarıı bence bunların kavga etmesii için bişey olmalı artık tmm cemileyle ismete aşık oluyorlar ama halen onlara aşkım diyolar buda benim hiç hoşuma gitmiyor insan ne istediğini bilip öle davranmalılar yeter artıkk
nasıl dolmuşum ama:img-hyste
iide sevmedklernden emn deiller güven tmmda murat hala sedadan hoslanıoo bence... o daa yakın güvene göre kızlara belli zaten sonunda kavga etcekler ayrlcaklar bu kesn.... basladı zaten kavglar yavas yavas kızlar aslında haklı bnmde sevgilim öle yapsa bende aynı sleri yapardım sedannda dalga fln gecmesi snrden her insan snrlennce karsındakyle dalga gecer üzmeye calırsr onu sonucta...:img-wink: ben böle düşünüorumm..!
~*~NaR-ı GüL~*~ 24-08-08, 16:09 Yazilan mesajlara bakiyodum da selim gülgören asiri sicaktan bayilmis diye bi haber okudum ve cok üzüldüm :( büyük gecmis olsun bu sicaklar cidden cok tehlikeli aman aman Allah bütün dizi ekibimizi korusun :(
Yeni bölüm gercekten cok güzel olacak...sabrinin yakalanmasi iyi oluyor valla insallah bu sefer gülsüm affetmez! Gelecek cumayi sabirsizlikla bekliyorum :happy0064
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 16:22 iide sevmedklernden emn deiller güven tmmda murat hala sedadan hoslanıoo bence... o daa yakın güvene göre kızlara belli zaten sonunda kavga etcekler ayrlcaklar bu kesn.... basladı zaten kavglar yavas yavas kızlar aslında haklı bnmde sevgilim öle yapsa bende aynı sleri yapardım sedannda dalga fln gecmesi snrden her insan snrlennce karsındakyle dalga gecer üzmeye calırsr onu sonucta...:img-wink: ben böle düşünüorumm..!
haklısın bende sinirlenirdim hatta o kızla kavgalar ederdim ama köylü diye dalga geçmezdim yha yok yhani konuşmasıyla fln dalga geçmezdim çünkü onlar aşağladıkalrını sanıyorlar ama kendileri aşşalanıyorlar aslında
haklısın bende sinirlenirdim hatta o kızla kavgalar ederdim ama köylü diye dalga geçmezdim yha yok yhani konuşmasıyla fln dalga geçmezdim çünkü onlar aşağladıkalrını sanıyorlar ama kendileri aşşalanıyorlar aslında
yha tmmda sonucta her insan dalga gecer bide o kişiye karsı gıcık oluosan... cemilede dio mesela onlara boyanmsı yumurtalar flnn.... benn sedayla özgeye hak veriorum insan sevdimi hiç bişye gelemez ben neler yaprdm sedann yernde olsam...yha ewt konusmalarıyla dalga gecmeleri flnn haklısın ama sedayla özgede haklıı....napsınlar ellernden baska bişi gelmio köylü olmalarıyla dalga geciolar...:img-wink:
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 16:38 yha tmmda sonucta her insan dalga gecer bide o kişiye karsı gıcık oluosan... cemilede dio mesela onlara boyanmsı yumurtalar flnn.... benn sedayla özgeye hak veriorum insan sevdimi hiç bişye gelemez ben neler yaprdm sedann yernde olsam...yha ewt konusmalarıyla dalga gecmeleri flnn haklısın ama sedayla özgede haklıı....napsınlar ellernden baska bişi gelmio köylü olmalarıyla dalga geciolar...:img-wink:
evt ama ben sedanın sevdiğinden emin değilim özge seviyor da bi insan sevdiği biri için ben ona yıllardır yatırım yapıyorum demez diyemez seda onun şöhret olma durumuyla ilgileniyor bence
evt ama ben sedanın sevdiğinden emin değilim özge seviyor da bi insan sevdiği biri için ben ona yıllardır yatırım yapıyorum demez diyemez seda onun şöhret olma durumuyla ilgileniyor bence
sanmıorum öle olcagını yoksa 1.5 snee nie onla olsun hem öle olsa peşinden gelmezdi mugalalra kdr sevioo oda besbelli yatırım yapıorum derken nei kashtti bende anlamaıdm ama:S
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 16:42 sanmıorum öle olcagını yoksa 1.5 snee nie onla olsun hem öle olsa peşinden gelmezdi mugalalra kdr sevioo oda besbelli yatırım yapıorum derken nei kashtti bende anlamaıdm ama:S
işte diyorum yha ben sevdiğim biri hakkında öle konuşamam şahsen kimse konuşamaz die de düşünüorum
amannn ister sevsinler ister sevmesinler nasılsa ayrılcaklar
ne kadar kötüyüm ama:img-hyste
işte diyorum yha ben sevdiğim biri hakkında öle konuşamam şahsen kimse konuşamaz die de düşünüorum
amannn ister sevsinler ister sevmesinler nasılsa ayrılcaklar
ne kadar kötüyüm ama:img-hyste
:D:D ewt ayrılcaklar sonunda ama aslında ne yalan sölm ben ayrılmalarını istemiorum... cemileye bi ısınamadım ben yhaa
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 16:47 :D:D ewt ayrılcaklar sonunda ama aslında ne yalan sölm ben ayrılmalarını istemiorum... cemileye bi ısınamadım ben yhaa
bende sedaya ısınamadımm valla bak özgeyide seviyorum sayılmaz ama sedaçok sinirime gidiyor neden bilmiyorumm bşr an önce ayrılmalarını istiyorum bende çok ters düşünüyoruz ama olsun sonuçta dizi hepimiz farklı düşüncez
bende sedaya ısınamadımm valla bak özgeyide seviyorum sayılmaz ama sedaçok sinirime gidiyor neden bilmiyorumm bşr an önce ayrılmalarını istiyorum bende çok ters düşünüyoruz ama olsun sonuçta dizi hepimiz farklı düşüncez
bende snn gibi düşünmk istioırum sonuc öle olcak soncta ama ne blm bi trlü öle istemiorum ne blm anlamaıdm gitti yanii:D
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 16:52 bende snn gibi düşünmk istioırum sonuc öle olcak soncta ama ne blm bi trlü öle istemiorum ne blm anlamaıdm gitti yanii:D
anladım ozmn öle düşünmene yardım ediim istersenn
mesela cemileye neden ısınamadın yada muratın neden cmileyle deilde sedayla olmasını istiyorsun eğer bunların cvbı mantıklıysa bence fikrinden vazgeçme sonuçta herkes farklı düşünür ama mantıklı bi cvp veremezsen diğer tarafa kendini yönelt
anladım ozmn öle düşünmene yardım ediim istersenn
mesela cemileye neden ısınamadın yada muratın neden cmileyle deilde sedayla olmasını istiyorsun eğer bunların cvbı mantıklıysa bence fikrinden vazgeçme sonuçta herkes farklı düşünür ama mantıklı bi cvp veremezsen diğer tarafa kendini yönelt
cevaplarım hazır mantıklıdaa yani bana öle gelioo... mesela ismeti kısmeti coook seviorum cemileyide normal olark seviorum muratn sevgilsi olrak deil yanii...
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 16:56 cevaplarım hazır mantıklıdaa yani bana öle gelioo... mesela ismeti kısmeti coook seviorum cemileyide normal olark seviorum muratn sevgilsi olrak deil yanii...
tmm işte onu neden muratın sevgilisi olarak düşünemiyorsun mesela ben onları çok yakıştırıyorum ne biliim sedanın huyu hoşuma gitmediği için fln murata layık bulamıyorumm cemile ona göre daha aşağıda kalıyor diye düşünebilirsin ama cemile össye kazanıp istanbula gidicek öylede düşün:img-wink:
tmm işte onu neden muratın sevgilisi olarak düşünemiyorsun mesela ben onları çok yakıştırıyorum ne biliim sedanın huyu hoşuma gitmediği için fln murata layık bulamıyorumm cemile ona göre daha aşağıda kalıyor diye düşünebilirsin ama cemile össye kazanıp istanbula gidicek öylede düşün:img-wink:
biliorum istabula gtck ama ne bilim yhaa belki ileryen zmnlarda deişrr düşüncem...=)
yah bn bişi sorcam sedann sacları takma gibi geldi bana altları yanii üstleri deill ölemi sizce??
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 17:01 biliorum istabula gtck ama ne bilim yhaa belki ileryen zmnlarda deişrr düşüncem...=)
yah bn bişi sorcam sedann sacları takma gibi geldi bana altları yanii üstleri deill ölemi sizce??
ilk başta banada öle geeldi ama değil galiba dün anladım saçlarımı kestiirip kat verdirdim ve aynı onun saçları gibi oldu uçları fln demekki değilmiş die düşündüm zaten takma olsa daha uuzn olurdu
walla başlığı siz götürüyorsunuz bravo :happy0064
1-2 güne kadarda kapatırsınız ikiniz :img-hyste
sedanın saçları takma değil yha öyle duruyo gibi ama değil...
ismetin saçları çok güzel up uzun...
salı günü sesli fragman çıkar dimi....
ya bu arada hasanla ismini bilmiom o siyah saçlı kız var ya o bence kısmetle de yakaladı ya ,hasanla kıskandırmaya filan kalkabilir,gerçi hasanla kıskandırma fikri pek mantıklı diil ama erkekler de o kadar akıllı diil.yani kıskanır hasanı bille.ööle bişilere dooru kayıyo hikaye
aylin_a.r.ş 24-08-08, 17:38 evet salı günü çıkar heralde..öle umuyorumm...şimdi tekrr izliyorumm cok gsell yaaa...bastaki o cemile murat konuşması hele:D
inş. 2. fragmanda cemile ve muratı gösteririlerrr....:icon_whis
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 17:45 şimdi stra süper life var belki sete fln gdrler baba ocagının inşş.....
inş. gösterir şuan tv açık değil ama gösterirse söle açiim hemen
bu arada didem alpi gördü yha şöle bişi olmasın didem istanbula döner alp peşinden gitmiştir ersoyla cemde istanbula gitmekle orda kalmak düşüncesi arasındadır kızları yalnız bırakmakta istemiyorlardır ama sonunda onlarda gider sadece kızlar kalır flnn olabilirmi böle bişi
aylin_a.r.ş 24-08-08, 17:48 çoşturalım hadi arkadeşlerr..yettm gariii:D:img-hyste
bende gelivedimm:D
şimdi isliyorum ynee...:D seyfi efe sen beni feci güldürdn Allah da seni güldürsn:img-hyste
ben severin halili..o beni düşman bilio..beni sürekli kandırıverio garii..şindi de seni gandırcakkk..:img-hyste
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 17:49 zannetmiroum yhaa kızları bırakmazlar öle hem güüvenle murat izin vermez böle bişeye....=)
yha ama didem gidebilir çünkü büyük bi hayel kırıklığına uğrada diyorum cemle ersoy iki arada bi derede kalıcak işte:img-hyste
evt muratla güven izin vemiyebilir ama didem kimseye haber vermeden gidebilir bölece alpte gider bence böle teker teker gitcekler yoksa hepsi birden gitmez
aylin_a.r.ş 24-08-08, 17:51 ayy bde kaçınca nasıl oynuyo öleeee....
yanii küçück çocuğa yapılır mı bu be seyfi efee:img-hyste:img-hyste
ben takıvercem dedm sünnet olayyen die..o da senn sülelenden delleniverdi:img-hyste:img-hyste
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 17:53 ewt olblr aslında ama kızları bırakmazlar öle onalrda giderr arkdnda köyy:D:D:img-hyste
bütün köy istanbula taşınıyor fln:img-hysteama güvenle murat yavaş yavaş bizim kızlara aşık oluyorlar yha giderlermi gitmezlermi bilmem
yha zaten sonunda herkes istanbula gidicek öle gözüküo
aylin_a.r.ş 24-08-08, 17:54 ewt olblr aslında ama kızları bırakmazlar öle onalrda giderr arkdnda köyy:D:D:img-hyste
ya didemi bende cok merak ediyorumm..napar acaba? ciddi ciddi gördü yani kısmetle alpi...ama alpe ne blm kızamıyorum kısmeti de seviyorum çünkü..didem de cok tatlı onu da seviyorumm..ahh ahh bu aşk üçgeni nolucak acaba..? hala alpi anlamış diilm..kısmetten hoşlanmasa düğüne glip ne blm cağırmzdı..yanii bakalmm..bu bölm onun düğümleri de çözülürr artıkk:img-wink:
bütün köy istanbula taşınıyor fln:img-hysteama güvenle murat yavaş yavaş bizim kızlara aşık oluyorlar yha giderlermi gitmezlermi bilmem
yha zaten sonunda herkes istanbula gidicek öle gözüküo
ewt sonudna hepsi gtck kesn ama daa varms feyza öle dedi hasan fln nsl gelcek ista onu mrk ediorum ben....
star lifeda vermicek galbaa....:img-cray:
fragmanda halil efeyle seyfi oynuyorlardı yha sonra ikiside beline bişi oluyoryha seyfi orda çok komikti yarıldım resmen yhaa :img-hyste :img-hyste
güwenle ismette çok tatlılardı :img-in_lo
ama ben hiç cemileyle muratı göremedim..
şu altın işide çok kafamı karıştırdı.....
aylin_a.r.ş 24-08-08, 17:57 eee haliln düüşmanıı yapar küçücük cocuk bile olsaa:img-hyste komq adam bu seyfi yhaa ama halil efe öle deil daa agır baslı....
dutmayın lenn benii dutmayınn len..seni tutna kim seyfim yaa:img-hyste
ya bunlar eskden cok ii dostlarmış hani bi bölmde sölemişlerdi askerliklerini faln beraber yapmışlar...
nie aralrı bozuldu acep..gerçi dedler yaa feryyele dürdane..adam kıskançç:img-hyste
bizima slanlaa olunca halilnn ksıkanıverdi garii:D:D:img-hyste
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 17:58 ya didemi bende cok merak ediyorumm..napar acaba? ciddi ciddi gördü yani kısmetle alpi...ama alpe ne blm kızamıyorum kısmeti de seviyorum çünkü..didem de cok tatlı onu da seviyorumm..ahh ahh bu aşk üçgeni nolucak acaba..? hala alpi anlamış diilm..kısmetten hoşlanmasa düğüne glip ne blm cağırmzdı..yanii bakalmm..bu bölm onun düğümleri de çözülürr artıkk:img-wink:
evt yha hem dideme acıyorum hemde alpe çok kızamıyorum kısmet suçsuz zaten ama alpte artık kararını versin bu bölüm dediğin gibi kısmetten hoşlanmasa nie çağırsın seçsin artık didemimi sevio yoksa kısmetimi hepsine yazık yoksa
dutmayın lenn benii dutmayınn len..seni tutna kim seyfim yaa:img-hyste
ya bunlar eskden cok ii dostlarmış hani bi bölmde sölemişlerdi askerliklerini faln beraber yapmışlar...
nie aralrı bozuldu acep..gerçi dedler yaa feryyele dürdane..adam kıskançç:img-hyste
bizima slanlaa olunca halilnn ksıkanıverdi garii:D:D:img-hyste
ewt doru bizim aslanları kıskandıı seyfii ondan düşman kesildier:D:D sonucta oda ogulları olcak ama yhaa damatlarıı:img-hyste
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 17:59 ewt sonudna hepsi gtck kesn ama daa varms feyza öle dedi hasan fln nsl gelcek ista onu mrk ediorum ben....
star lifeda vermicek galbaa....:img-cray:
bende merak ediyorum çünkü oğlanlar ünv için kızlarda ünv. kazanıp gitcekler ama halil efe fln ne diip gitcekki hem nasıl bırakcaklar oraları
bende merak ediyorum çünkü oğlanlar ünv için kızlarda ünv. kazanıp gitcekler ama halil efe fln ne diip gitcekki hem nasıl bırakcaklar oraları
ewt yha halil efe nsl bırakcak tarlaları kendi diodu sonuan kdr direncem son çifti ben olcam fln diodu seyfi efe gdr fabrikatör seyiyle ama:D:img-hyste
aylin_a.r.ş 24-08-08, 18:02 yoq o feyza ddeil yhaa burdaki feyza o moderotr resmi sitedede ondan bilioo...:img-wink: daaa varms gtmelerine selm bile belli deil daa dedi daa cok var herlade...
hmmm...olsun gitmesler zaten..burası cok gsell...:D
bu arada kısmet dio ya :çalkala abla calkala..babam uyuyuversn bizde düğünde calkalıyıverriz:D:D:img-hyste
hmmm...olsun gitmesler zaten..burası cok gsell...:D
bu arada kısmet dio ya :çalkala abla calkala..babam uyuyuversn bizde düğünde calkalıyıverriz:D:D:img-hyste
heheheh cok komqdi orasıı:img-hyste:img-hyste
ben en cok muratn biz birbirmizi sevmiyomuyuz gerisini bosver asqm dediği sahneyi cok svdmm...:img-blush bi an kendimi sedann yernde hissettm:love05::img-hyste
bide murat dio yha seni babama sölesem bizim zirraat mühendisi sünnetsiz hemn kesvrr:D:D
aylin_a.r.ş 24-08-08, 18:07 yha bence o kadın dolandırcak onlarıı seyfide o vesileyle gidicek halil efe için bişey bulamıyorum
halil efe evet son çiftçi lalsam a bu köyde kalıcam diodu..bakalım nasıl olucak..ya belki sadec okuyanlar gider devamö derler d,iğerleri köyde..hem gselde olur ölee..
bu arada bizim aslanlar kaçmış ya kendi düğünnden muhtarda dio ya şom ağzını actı:dbugn bu düğün işi yatar...
bizim aslanlaa buluvercek onları garii:img-hyste
evet zaten murat o sempatikliğiyle espri yapıncva insan daa bi gülüyo:D
ewttt bnm asqm işte yhaaa:img-in_lo herseyiyle süper ooo...
bide ersoy dio yha bende babnıza bizim sahne mühendsler oldugumuzu sölim sizinkinde kökten kessn orasıda manyqtı yhaa:img-hyste
muratn güvene oynuda süperdiii:D:D:img-hyste
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 18:15 ewttt bnm asqm işte yhaaa:img-in_lo herseyiyle süper ooo...
bide ersoy dio yha bende babnıza bizim sahne mühendsler oldugumuzu sölim sizinkinde kökten kessn orasıda manyqtı yhaa:img-hyste
muratn güvene oynuda süperdiii:D:D:img-hyste
evt yha o sahne çok güzeldii muratın esprisin üstüne ersoyunkiyle kapsama alanı dışına çıktım bennn
muratla güven çok güzel oynadı özellikle muratın cemileye bakarak oynadığı bölüm
yoq ben o oyunlarını demedim hani murat altınların yerini örenmek için annesnden fln altın aldı yha orayı diorum:img-hyste
açıkçası ben dizie murata güven kadar rol verildiğini düşünmüyorum ve onun daha çok rol almasını istiyorum:love05:
geçtiğimizde bölümde dediğiniz gibi biraz daha ön plana çıktı murat gveni kandırması falan çok hoştu:img-hyste
gerçi bir işe yaramadı ama genede çok kurnaz olduğunu öğrendik:img-wink:
arkadaşlar hergün birisi buraya lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayalım yasak diyor ama gene bir sürü yazılmış lütfen dikkat edelim ana sayfaya geçmemiz zorlaşıyor!
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 18:22 açıkçası ben dizie murata güven kadar rol verildiğini düşünmüyorum ve onun daha çok rol almasını istiyorum:love05:
geçtiğimizde bölümde dediğiniz gibi biraz daha ön plana çıktı murat gveni kandırması falan çok hoştu:img-hyste
evt haklısın dizide muratı pasif gösteriyorlar güven daha ön planda öle olmamalı bence de murat kurnazmış evt ama işe yaramadı ozan altınları almasaydı yarıyaacaktı ama
açıkçası ben dizie murata güven kadar rol verildiğini düşünmüyorum ve onun daha çok rol almasını istiyorum:love05:
ewt bencede güven daa ön planda...ablamda aynı seyi dio diziyi arada sırada izlio dio güven daa önde... murat ondan daa cok ön plnda olsunn....
harbi kurnaz cıktıı murattt:img-hyste
arkadaslar katılın bize yha COSTURALIM BASLIGII:happy0064olmuo böle ama herkes yazsınn 3 kişi olmuoo....!
DİZİYİ ÇOOK SVEEN YAZSN......!:happy0064
davet edince bende duramadim, hakikaten cok kisi yazinca daha zevkli oluyor
O zaman bende söyle bir sey sorayim degisiklik olsun.
Güvenin ismete sarildigi sahnede, hemen arkasindan sizce ne olacak ??
Yanilmadiysam tarlada yalnizlar, güven utanip hemen gerimi cekilecek yoksa daha da cok yaklasip öpmeyemi kalkacak, sonrada ismet gerimi cekilecek..
Ne dersiniz ???
Yanilmadiysam tarlada yalnizlar, güven utanip hemen gerimi cekilecek yoksa daha da cok yaklasip öpmeyemi kalkacak, sonrada ismet gerimi cekilecek..
Ne dersiniz ???
bence iksiide uatncak baska tarafa dncekler butun dizilerde aynı sey oluo cnküü:D artk alıstık o sahnelereee:D:D
ewt herkes yzarsa cok zevkli olurr KATILSIN LTFN HERKES....:happy0064
Ne dersiniz ???
yok bence öpmeye yeltenmez güven çünkü ismetin nasıl bir kişiliği olduğunu,hemen onun kucağına atlamayacağını çok iyi biliyor:img-wink:
yere indirdiğinde işte böyle aşık aşık bakışırlar sonra birisi bu sessizliği bozar,utanırlar,birbirlerinden ayrılırlar o kadar...
daha fazla birşeyin olacağını sanmıyorum:img-wink:
aylin_a.r.ş 24-08-08, 18:28 evet ya muratı daha pasif gösteriolar maalesef..bu iş canımı sıkıo iiside basrol ve ikizleri canlandırıolar..fargmnada ble güven daha ön planda..:(
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 18:29 peki ben bişey soruyimm
sizce cemileyle murat ne zmn tam olara yakınlaşcaklar belli etcekler yada cemile bu bölüm söz verdiği gibi murata şarkı söylermiki bence şarkı söylerken olcak bişeler
evet ya muratı daha pasif gösteriolar maalesef..bu iş canımı sıkıo iiside basrol ve ikizleri canlandırıolar..fargmnada ble güven daha ön planda..:(
cemile ve murat iyice yakınlaştıklarında ben muratında güven kadar ön planda olacağını düşünüyorum:img-wink:
güven ismet yakınlaşması daha fazla olduğu için bence güven daha çok gösteriliyor.
umarım bu durum yakında eşitlenir.
ben muratı daha fazla izlemek istiyorum:love05:
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 18:31 evet ya muratı daha pasif gösteriolar maalesef..bu iş canımı sıkıo iiside basrol ve ikizleri canlandırıolar..fargmnada ble güven daha ön planda..:(
evt ben zaten fragmanda muratı gördüğüm hatırlamıyorum fragmanlarda da hep güven ismet oluyor muratın pasif olmasını bende istemiyorum oda ön planı çıkmalı
aylin_a.r.ş 24-08-08, 18:31 yok bence öpmeye yeltenmez güven çünkü ismetin nasıl bir kişiliği olduğunu,hemen onun kucağına atlamayacağını çok iyi biliyor:img-wink:
yere indirdiğinde işte böyle aşık aşık bakışırlar sonra birisi bu sessizliği bozar,utanırlar,birbirlerinden ayrılırlar o kadar...
daha fazla birşeyin olacağını sanmıyorum:img-wink:
bence de öpmee yeltenmez o kadar ileri gidemez dediğin gbi bilio ismeti...ama cok gsel bi sahne olucakk :D
bu arada arkadaslar siz konuşun boş bırakmayın başlığımızı benm şimdi gtmem gerekiıo...bakalm akşama bidaha greblri belki...herkee ii yorumlarr bu baslığımzda kısa sürsün garii...çosturuverelm bol boll..:D:)
bye
peki ben bişey soruyimm
sizce cemileyle murat ne zmn tam olara yakınlaşcaklar belli etcekler yada cemile bu bölüm söz verdiği gibi murata şarkı söylermiki bence şarkı söylerken olcak bişeler
cemile zaten edeceği kadar etti de muratın bazen saflığı mı tutuyor nedir anlamadı gitti yahu cemilenin ona olan aşkını:img-tomat
şarkıya gelince utangaç bir kız cemile hemen söyleyebileceğini sanmıyorum:img-wink:
mrb arkadaşlar ben zeynep =) aslnda taa aşk oyunu dizisinin zamanından beri takip ediorum bu siteyi ama sadece bu dizi için baba ocağı için yorumlar yazmak geldi içimden =)=) pek seviorum bu diziyi cnım =P benide aranıza alırsanz sevinirim
mrb arkadaşlar ben zeynep =) aslnda taa aşk oyunu dizisinin zamanından beri takip ediorum bu siteyi ama sadece bu dizi için baba ocağı için yorumlar yazmak geldi içimden =)=) pek seviorum bu diziyi cnım =P benide aranıza alırsanz sevinirim
cnm aramıza hg:love05:
ne demek aramıza alır mısın baba ocağını izleyen birisi olarak sen zaten bizden sayılırsın:img-wink:
bol bol yorumlarını bekliyoruz o zmn:img-wink:
peki ben bişey soruyimm
Bence Murat birseyler hissetmeye basladi zaten, güven kadar degil tabiki, güven bence asik oldu bile. Tek eksigi güven gibi mimikleriyle ve bakislariyla ifade edememesi, gösterememesi..Korkarim güven ile ismetin verdigi o duyguyu hicbirzaman murat & cemile sergileyemeyecekler, birbirlerine sevdiklerini söyleseler bile. Cünkü güvenle ismetin bakislari bile cok farkli sanki gercekten asik olmuslar gibi, bence cok yetenekliler bu konuda. Ismetin bile bakislari cemilen bakislarindan daha duygu yüklü, yada bana öyle geliyor....
Bence Murat birseyler hissetmeye basladi zaten, güven kadar degil tabiki, güven bence asik oldu bile. Tek eksigi güven gibi mimikleriyle ve bakislariyla ifade edememesi, gösterememesi..Korkarim güven ile ismetin verdigi o duyguyu hicbirzaman murat & cemile sergileyemeyecekler, birbirlerine sevdiklerini söyleseler bile. Cünkü güvenle ismetin bakislari bile cok farkli sanki gercekten asik olmuslar gibi, bence cok yetenekliler bu konuda. Ismetin bile bakislari cemilen bakislarindan daha duygu yüklü, yada bana öyle geliyor....
hiçte bile alaksı yoq oyunculuklarıyla sonucta daa asık olmadı murat....:img-wink:
asık olsunda görelm bakarım hangi çft daa iii:img-wink:
murat sadece cemile ona çok iyi davrandığı için öyle bakıyor ben hala muratın cemileye karşı birşeyler hissetmeye başladığını düşünmüyorum:img-wink:
onlarda birbirlerini aşık olduklarında bence ikisinin gözlerinde de o aşkı göreceğiz:img-wink:
gerçi cemile her zaman aşık aşık bakıyor ben cemilenin gözlerinde o aşkı görebiliyorum:love05:
murat sadece cemile ona çok iyi davrandığı için öyle bakıyor ben hala muratın cemileye karşı birşeyler hissetmeye başladığını düşünmüyorum:img-wink:
onlarda birbirlerini aşık olduklarında bence ikisinin gözlerinde de o aşkı göreceğiz:img-wink:
gerçi cemile her zaman aşık aşık bakıyor ben cemilenin gözlerinde o aşkı görebiliyorum:love05:
bencede ööle murat daha işin arkadaşlık tarafndaa sanki sevgili olarak bakmıo cemileye hoş sın böümde azcık bişiler deişti sanki ama görcez onlarıda artık :happy0064
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 18:43 Bence Murat birseyler hissetmeye basladi zaten, güven kadar degil tabiki, güven bence asik oldu bile. Tek eksigi güven gibi mimikleriyle ve bakislariyla ifade edememesi, gösterememesi..Korkarim güven ile ismetin verdigi o duyguyu hicbirzaman murat & cemile sergileyemeyecekler, birbirlerine sevdiklerini söyleseler bile. Cünkü güvenle ismetin bakislari bile cok farkli sanki gercekten asik olmuslar gibi, bence cok yetenekliler bu konuda. Ismetin bile bakislari cemilen bakislarindan daha duygu yüklü, yada bana öyle geliyor....
evt murat bişeyler hiissetmeye başladıı bunu bakışlarıyla ifade ediyor ama sadece başladığı için güvenle ismette gördüğümüzü onlarda göremiyoruz güven ismetin gözlerinin içine içine bakıyor o yüzden ismette aynı şekilde karşılık veriyor
muratta duygularından emin olunca cemileye bakıcak ve cemiilede ona öyle karşılık vericek o yüzden ben güvenle ismette gördüğümü cemileyle muratlaa görceğimden eminim hatta onlarınki daha güzel olucak bence daha zor ve geç olcağı içinn
aynen katılıorum sna murat daa cemielye karsı bişiler hissetmio arkds gözüyle bakıo...
cemilennde bakıslarında ask yoksaaa bişi diyemicem yanii NUR sen git bi da izle bence diziyi:img-wink:
hiçte bile alaksı yoq oyunculuklarıyla sonucta daa asık olmadı murat....:img-wink:
asık olsunda görelm bakarım hangi çft daa iii:img-wink:
arkadaşım alakası yok değil sonuçta burak ondan çok daha fazla tecrübeli bunu unutma ve yabana atma:img-wink:
ama dediğin de doğru murat hala birşeyle hissetmiyor hissettiğinde ben inanıyorum ki muratın gözlerinde de aşkı göreceğiz:love05:
ayrıca biz bu diziyi murat için güven için seyfi efe için vs vs için izlemiyoruz baba ocağı olduğu için izliyoruz her iki çiftimizde sevgili olduğunda bu daha iyi bu daha kötü diye yorum yaparak baba ocağının değerinin azalmasını istemiyorum:img-wink:
her iki çiftimizde harika olacaklar:love05:
arkadaşım alakası yok değil sonuçta burak ondan çok daha fazla tecrübeli bunu unutma ve yabana atma:img-wink:
ama dediğin de doğru murat hala birşeyle hissetmiyor hissettiğinde ben inanıyorum ki muratın gözlerinde de aşkı göreceğiz:love05:
ayrıca biz bu diziyi murat için güven için seyfi efe için vs vs için izlemiyoruz baba ocağı olduğu için izliyoruz her iki çiftimizde sevgili olduğunda bu daha iyi bu daha kötü diye yorum yaparak baba ocağının değerinin azalmasını istemiyorum:img-wink:
tmm haklısında NUR selime öle bi laf attıki snr oldumm.....
burka daa tecrübeli olablr ama selmde gayt güzel yapıo rolünü hiç eksiğini görmedm bu güne kdr....
bencede ööle murat daha işin arkadaşlık tarafndaa sanki sevgili olarak bakmıo cemileye hoş sın böümde azcık bişiler deişti sanki ama görcez onlarıda artık :happy0064
evet seda söylediğinde bile ne alakası var aşkım ya dedi.
daha cemilenin farkına bile varmadı ki murat:img-wink:
ama artık ona değer verdiğini bakışlarından anlayabiliyoruz ama ne yazık ki daha aşka dair birşey yok:icon_sorr
burka daa tecrübeli olablr ama selmde gayt güzel yapıo rolünü hiç eksiğini görmedm bu güne kdr....
arkadaşım laf atmadı ki sadece o kendi fikrini söyledi böyle şeylerle başlığımızın değerini düşürmeyelim elbette selimi sevenler beğenenler olduğu kadar sevmeyenlerde olabilir ki o sevmiyorum bile demedi:img-wink:
neyse konumuz zaten selim değil o yüzden lütfen böyle tartışmalara girmeyelim dizimizde konuşalacak bir sürü şey varken böyle şeylere gerek yok:img-wink:
evet seda söylediğinde bile ne alakası var aşkım ya dedi.
daha cemilenin farkına bile varmadı ki murat:img-wink:
ama artık ona değer verdiğini bakışlarından anlayabiliyoruz ama ne yazık ki daha aşka dair birşey yok:icon_sorr
bencede murat daa hiç bişeyn farkında deil cmerileyi cok ii bi ark olrak görüoo... su an ask göremiorum onda benn.... zatne hmn olmasn yha diznn tadı kacar..
bencede murat daa hiç bişeyn farkında deil cmerileyi cok ii bi ark olrak görüoo... su an ask göremiorum onda benn.... zatne hmn olmasn yha diznn tadı kacar..
evet bende hemen olmasını istemem :img-wink:
en güzel aşk zor olandır:love05:cemile muratın ki daha zor olacak ama gven ve ismet aşkıda gerçekten çok mükemmel ve kendisini sıkmadan izlettirebilen bir aşk:img-wink:
güven ve ismet aşkı izlerken murat ve cemile aşkı daha yeni yeni alevlenmeye başlasın ki dizininde çekiliği kaybolmasın:love05:
dedigim gibi belkide bana öyle geldi.....:img-wink:
Benim ilgimi ceken ve hosuma giden birseyde, cemile bastan beri murati sevdigini söylüyor zaten, ismet asik oldugu halde hala sakliyor söylemiyor...hem birde cemile muratla, güvenle ismet gibi hic tatli tatli kavga etmedi, bilmiyorum bana katilan varmi ama, benim sahsen böyle olunca güven ile ismet daha cok ilgimi cekti ve seyretmesi daha zevkli geldi...
senaristler cemileyle murat icinde farkli ve daha heycanli birseyler bulmalari garekir bence...Mesela bir arkadasimizin dedigi gibi cemileyi istemeye gelen birisi ortaya cikabilir yada buna benzer birsey...
bilmiyorum düsüncelerimi anlatabildimmi. Ben cemileyle muratida seviyorum fakat su anki durumlari cok fazla heycan vermiyor...
Hepinize iyi günler....
Arkadaşımızın yazısını mutlaka okuyalım ve yabana atmayalım derim ben. Güzel güzel gidiyo işte herşey. Boş yere aramızda yok Güven-İsmet yok Murat-Cemile yok bilmem kim diye taraflara ayrılmayalım. Herkesin daha fazla beğendiği, izlemekten keyif aldığı taraflar vardır tabi ama sonuç olarak biz bu diziyi bir bütün olarak seviyoruz. :)
Bide ben bazı yorumları okumakta çok zorlanıyorum. Hani şu yeni moda bi yazışma şekli var ya, bütün sesli harfler falan ortadan kaldırılarak yazılıyo. İşte o yazı tipi. İnanın bazen küçücük bi cümleyi bile algılayabilmek için o cümleyi iki üç defa okuduğum oluyo:img-hyste :img-hyste
Nolur biraz daha dikkat edelim. Bunu kimseyi kırmak ya da gücendirmek için söylemiyorum, kimse yanlış anlamasın...:img-wink:
Bir an önce Cuma gelsin.....:)
neden sinir oldugunu anlayamadim. Ben sadece fikrimi söyledim sinir oluncak birsey söylemedim. Ayrica herkesin algilayisi farklidir ben böyle algilrim sen öyle algilarsin..
neden sinir oldugunu anlayamadim. Ben sadece fikrimi söyledim sinir oluncak birsey söylemedim. Ayrica herkesin algilayisi farklidir ben böyle algilrim sen öyle algilarsin..
tmm arkdsmm ben ynls anladm herlade slime o kdr asıgım kii biri ona bişi diyince anla işte tutamıorum kendimi:img-wink: kapatalım bu konuyuda burada güzel yorumlar yapalımm....!
arkadaşım laf atmadı ki sadece o kendi fikrini söyledi böyle şeylerle başlığımızın değerini düşürmeyelim elbette selimi sevenler beğenenler olduğu kadar sevmeyenlerde olabilir ki o sevmiyorum bile demedi:img-wink:
neyse konumuz zaten selim değil o yüzden lütfen böyle tartışmalara girmeyelim dizimizde konuşalacak bir sürü şey varken böyle şeylere gerek yok:img-wink:
tesekkür ederim, en azindan sen beni yanlis anlamamissin.. Zaten niyetim tartismak hic degildi..Sadece düsüncelerimi yazmak istemistim
Arkadaşımızın yazısını mutlaka okuyalım ve yabana atmayalım derim ben. Güzel güzel gidiyo işte herşey. Boş yere aramızda yok Güven-İsmet yok Murat-Cemile yok bilmem kim diye taraflara ayrılmayalım. Herkesin daha fazla beğendiği, izlemekten keyif aldığı taraflar vardır tabi ama sonuç olarak biz bu diziyi bir bütün olarak seviyoruz. :)
Bide ben bazı yorumları okumakta çok zorlanıyorum. Hani şu yeni moda bi yazışma şekli var ya, bütün sesli harfler falan ortadan kaldırılarak yazılıyo. İşte o yazı tipi. İnanın bazen küçücük bi cümleyi bile algılayabilmek için o cümleyi iki üç defa okuduğum oluyo:img-hyste :img-hyste
Nolur biraz daha dikkat edelim. Bunu kimseyi kırmak ya da gücendirmek için söylemiyorum, kimse yanlış anlamasın...:img-wink:
Bir an önce Cuma gelsin.....:)
sonunda beni anlayan birisi çıkmış pek sevindim:love05:
bence cumayı iple çekiyorum sadece muratı,güveni,cemileyi,ismeti değil herkesi çok merak ediyorum:img-wink:
sadece güvenin ismeti kucaklayıp kaldırmasını değil seyfi efe ve ve halil efe arasında olacaklarıda merak ediyorum,her olayı merak ediyorum ve bu yüzden bu diziyi bu kadar çok seviyorum:img-wink:
bende bazen anlamakta çok zorlanıyorum inan,buna duyarlı olursak çok sevinirim:love05:
tesekkür ederim, en azindan sen beni yanlis anlamamissin.. Zaten niyetim tartismak hic degildi..Sadece düsüncelerimi yazmak istemistim
tabiki de anlıyorum seni osLm arkadaşımız dediği gibi murata eleştiri yapıldığı zaman hemen sinirleniveriyor ben onuda anlıyorum selimi çok seviyor ama birbirimizin fikirlerine saygı duymak zorundayız:img-wink: yoksa diğer dizilerde ki gibi bir çok tartışma olur ve biz bu diziyi bütün olarak izleyelim öyle parçalara ayırmayalım:img-wink:
tabiki de hepsini aynı oranda sevemeyiz illa birisine daha çok ısınırız ama bu tartışılacak bir konu değil bence :img-wink:
neyse bu konuyu kapatalım da yeni bölümler hakkında fikir yürütelim:img-wink:
tatli_kizim 24-08-08, 19:31 ya ben öslm e katiliyorum..selim rolünü cok iyi yapiyor..ilk herhalde ama bence harika yapiyor rolünü..
ama su konuda katilmiyorum..bence murat cemileden biraz hoslandii..:)
KENDI FIKRIm..:))
ya ben öslm e katiliyorum..selim rolünü cok iyi yapiyor..ilk herhalde ama bence harika yapiyor rolünü..
ama su konuda katilmiyorum..bence murat cemileden biraz hoslandii..:)
KENDI FIKRIm..:))
saol jnm sonunda bana hak veren biri cıktıı:img-wink:
murat cemileden hoslandı gibi ama tam deill ssadcee dısardn hoslandı ask mask görmüorum ben...
tatli_kizim 24-08-08, 19:40 saol jnm sonunda bana hak veren biri cıktıı:img-wink:
murat cemileden hoslandı gibi ama tam deill ssadcee dısardn hoslandı ask mask görmüorum ben...
haa evet kuzuum..tam asik degil..zaten herhalde hic asik olmamiss murat..seda'yada asik oldugunu zannetmiyorum..Begenme olabilir ama Ask..Cemileye asik oluucaak..:)
sana hak verdigim icin yazdim ayrica..:img-wink:
suavikolik 24-08-08, 19:43 arkadaşlar fragmanda ne ler olduğunu bna anlatabilirmisiniz...ben bu cuma son sahneyi ve fragmanı kaçırdım yaaa:img-cray::img-cray:
meraktan çatlıcam...bir arkadaş seyfi ve halil efe karşılıklı oynuyordu demiş ama ben inanamadım ya nasıl yani:blink:
he birde güven ve ismet sarılıyor mu?
lütfen biri bana azıcık anlatabilir mi?:icon_sorr
muratla cemile de neler oluyo?
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 19:43 saol jnm sonunda bana hak veren biri cıktıı:img-wink:
evt murat cemileden hoşlanmaya başladı ben bunu gördüm muratın gözlerinde aşk değil bu ama bakışı değişti mesela cemile annesi ve kısmetle düğün yardımı için muratlara gitti muratın orda cemileye bakışı çok farklıydıı diğer bakışları gibi değildii düğünde oynarkende sürekli cemileye bakıyordu dediğim gibi hoşlanmaya başladı ama güven kadar değil
özlemede katılılıyorum selim bence de oyunculuğunu iiyi yapıyor onun zaten şuanda duygularını belli etmeyip bizim kafamızı karıştırması gerekiyor ve bunu gayet de güzel ypıyor bence
(tartışma için yapmadın yanlış anlaşılmasın düşüncemi belirttim)
evt murat cemileden hoşlanmaya başladı ben bunu gördüm muratın gözlerinde aşk değil bu ama bakışı değişti mesela cemile annesi ve kısmetle düğün yardımı için muratlara gitti muratın orda cemileye bakışı çok farklıydıı diğer bakışları gibi değildii düğünde oynarkende sürekli cemileye bakıyordu dediğim gibi hoşlanmaya başladı ama güven kadar değil
özlemede katılılıyorum selim bence de oyunculuğunu iiyi yapıyor onun zaten şuanda duygularını belli etmeyip bizim kafamızı karıştırması gerekiyor ve bunu gayet de güzel ypıyor bence
(tartışma için yapmadın yanlış anlaşılmasın düşüncemi belirttim)
cok haklısın jnmm selimn oyuncluguna laf yoq.... bizim kafamızı karstrması grk doru bunuda cook ii yapıo zaten(tartsma cıkmasn gene)
nese baya sessiz kaldı gene baslık hade COSALIMM:happy0064
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 19:54 milliyet tv gaztesnde hbr cıkmıs baba ocagının ozanına teklif yayıo diee.... bizim ozanı kapmaya calısıolarr:img-hyste
ozanda çok fena ama karavanın altında kızların bacaklarını nasıl bakıyordu babası kılıklı:img-hyste
yazık ama şimdi sünnet oldu yha bu bölüm fazla ortalarda gözükemez yalnız şu altın olayı nolcak çok merak ediyorum
ozanda çok fena ama karavanın altında kızların bacaklarını nasıl bakıyordu babası kılıklı:img-hyste
yazık ama şimdi sünnet oldu yha bu bölüm fazla ortalarda gözükemez yalnız şu altın olayı nolcak çok merak ediyorum
gözkr o gözkrr:D bende cok mrk ediorum altın olayını ama resmlerde gördm ozanın elndeydi altınlar... inş babasına vermzz yoksa gdr valla altınlar:D:img-hyste
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 19:59 gözkr o gözkrr:D bende cok mrk ediorum altın olayını ama resmlerde gördm ozanın elndeydi altınlar... inş babasına vermzz yoksa gdr valla altınlar:D:img-hyste
yok yha babasına vermez zannetmiyorum ama güvenler bulup dürdaneye verse çok süper olur hatta seyfide sölesinler sevsin bizim oğlanları:D
yok yha babasına vermez zannetmiyorum ama güvenler bulup dürdaneye verse çok süper olur hatta seyfide sölesinler sevsin bizim oğlanları:D
aa ewt öle olursa seyfnn gzüne grrler muratla güven o zmn da süper olurr:img-hyste
byk iht öle olcak dürdaneye geri gelr altınlar kalmaz ozanda fln:D
jandarma alıo oznaın elnden altınları resmde ölee:D jandarma bulcak dürdaneye vercek altınlarıı ohh beee sonunda merakımız gtiii:D:img-hyste
gelirde nası gelir acaba altınları bulsalarda cem ersoy murat üçüde güvene karşı müzik aleti peşindeler :D
ewt mzük aleti peşindeler ama malesef onlara klmıcak altınlar dürdaneye verlcek:D
iide şimdi bzmkilern müzik aletleri yoq nsl cıkcaklar bi daa shneye:S
aylin_a.r.ş 24-08-08, 20:06 ben gelivedim arkesedler....:img-hyste
noluverio arkladaslar okudum yazdılarınızı..tartışmayalım yaa..bütün oyuncularımız süperler bence..hepsi rollerini çok güzel yapıyo..aşklarını göstermeleri veya göstermemeleri de senaryoyla alakalı bişey zaten..daha demek ki murat ve cemile aşkını heyecanla beklicez...
bütün oyuncular rollerinn hakkını vererek yapıyolar..ve dizimiz böyle kalieli oyunculuklar senaryosu vb le daha da izlenir hal alıyo daha da seviliyor....
yeni bölmden konuşalımm:img-wink:
halil efeyle seyfi efenn oynamasına pek yorum göremed gari...napıvercle...ikisinn de belleri tutuluveriyo garii...biliyomusunuz bi ara ne düşündüm..zeybek oyniinca nie belleri tutulsun ki..bunlar yoksa güreş yapmasınlar bi de...düğünde oyun sonra hani deve güreşleri olucak ya orda efeler de güreş tutarlar belki...??ege adetlerini güreşlern faln nasıl olduğunu pek bilmem amaa..bu bel tutulmasının altında güreş müreş olabilir diye düşünüyorum...:img-wink::icon_whis
ewt mzük aleti peşindeler ama malesef onlara klmıcak altınlar dürdaneye verlcek:D
belki tarlalardan böcekler temizlenince halil efeye sölerler muratla güvenin ilacı yaptığını halil efede ödül olarak onlara müzik alet fln alır :D:D:D
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:07 ewt mzük aleti peşindeler ama malesef onlara klmıcak altınlar dürdaneye verlcek:D
sahneye uzun süre çıkamıcakllar demekki evt jandarma ozanın elindeyken buluyor altınlarıı bu durumda hepsinin hayeller suya düştü:img-hyste
belki tarlalardan böcekler temizlenince halil efeye sölerler muratla güvenin ilacı yaptığını halil efede ödül olarak onlara müzik alet fln alır :D:D:D
yhaa halil efede alırya onlara müzik aletii:D:D:img-hyste:img-hyste
onları köye gtrmesnn sebeblernden biride buyken alcagını hiç zannetmiorum:D
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:11 ben gelivedim arkesedler....:img-hyste
noluverio arkladaslar okudum yazdılarınızı..tartışmayalım yaa..bütün oyuncularımız süperler bence..hepsi rollerini çok güzel yapıyo..aşklarını göstermeleri veya göstermemeleri de senaryoyla alakalı bişey zaten..daha demek ki murat ve cemile aşkını heyecanla beklicez...
bütün oyuncular rollerinn hakkını vererek yapıyolar..ve dizimiz böyle kalieli oyunculuklar senaryosu vb le daha da izlenir hal alıyo daha da seviliyor....
yeni bölmden konuşalımm:img-wink:
halil efeyle seyfi efenn oynamasına pek yorum göremed gari...napıvercle...ikisinn de belleri tutuluveriyo garii...biliyomusunuz bi ara ne düşündüm..zeybek oyniinca nie belleri tutulsun ki..bunlar yoksa güreş yapmasınlar bi de...düğünde oyun sonra hani deve güreşleri olucak ya orda efeler de güreş tutarlar belki...??ege adetlerini güreşlern faln nasıl olduğunu pek bilmem amaa..bu bel tutulmasının altında güreş müreş olabilir diye düşünüyorum...:img-wink::icon_whis
yok cnm yha öyle olcağını sanmıyorum çünkü fragmanda halil efe dönerken beli tutuluyorr o yüzden öyle bişey olmaz bence ama buu ii olcek ii seyfi bi iki gün evden çııkamıyıverir belki bizimkilerde yakınlaşıverirler yha bu durumda
birde aklıma bişeytakılıverdi ya benim bizim 9. fragmando boğaların olduğu bikısım gösterivermişlerdi ya ama 9 bölümde öyle bi kısım yoktu:S:S
yok cnm yha öyle olcağını sanmıyorum çünkü fragmanda halil efe dönerken beli tutuluyorr o yüzden öyle bişey olmaz bence ama buu ii olcek ii seyfi bi iki gün evden çııkamıyıverir belki bizimkilerde yakınlaşıverirler yha bu durumda
birde aklıma bişeytakılıverdi ya benim bizim 9. fragmando boğaların olduğu bikısım gösterivermişlerdi ya ama 9 bölümde öyle bi kısım yoktu:S:S
belki hani muhtar boga güreşlerinin afişini gösterdi yha ordan aldıllar sahneyii snırsam:S bazen oluo böle koyuolar fargmana ama dizide yoq..
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:15 belki hani muhtar boga güreşlerinin afişini gösterdi yha ordan aldıllar sahneyii snırsam:S bazen oluo böle koyuolar fargmana ama dizide yoq..
haklısınn bi kaç dizide daha yaşamıştım bunu göstermişlerdi o kısmı aama diğer bölümde çıkmıştııı
daha çok var yeni bölüme yha özetle 2.frragmanada var napcezz düşün düşün aklımda 1000 tane soruu mesela ben halen şu sarılma olayını çözebilmiş değilim
aylin_a.r.ş 24-08-08, 20:18 belki hani muhtar boga güreşlerinin afişini gösterdi yha ordan aldıllar sahneyii snırsam:S bazen oluo böle koyuolar fargmana ama dizide yoq..
orda zaten halil le seyfnn benzetesi olark göstermişlerdi:img-hyste
ve cok da uymuştu gercekten boğa benzetmöesi onlara:D:img-hyste
o sahnede tam ölelerdiii..:img-hyste
bu bölmde ama öle bi boğa güreşi sahnesi fakn izleyebilirzz..bizim halil efenn boğası maşallah mış ya..seyfi efenn ki pısss:img-hyste
364 güne bi gün bide buna bayılmıştım ama sölemeyi unuttm hep:) tam muhtardan beklenir bişi zaten cimri :img-hyste:img-hyste
haklısınn bi kaç dizide daha yaşamıştım bunu göstermişlerdi o kısmı aama diğer bölümde çıkmıştııı
daha çok var yeni bölüme yha özetle 2.frragmanada var napcezz düşün düşün aklımda 1000 tane soruu mesela ben halen şu sarılma olayını çözebilmiş değilim
ayni fikirdeyim, bende cözebilmis degilim ama cok güzel olacagi kesin....
o kisima gelince 10. veya 11. bölümde gösterirler belki, cünkü muhtar afisi asti bile:img-wink:
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:23 orda zaten halil le seyfnn benzetesi olark göstermişlerdi:img-hyste
ve cok da uymuştu gercekten boğa benzetmöesi onlara:D:img-hyste
o sahnede tam ölelerdiii..:img-hyste
bu bölmde ama öle bi boğa güreşi sahnesi fakn izleyebilirzz..bizim halil efenn boğası maşallah mış ya..seyfi efenn ki pısss:img-hyste
364 güne bi gün bide buna bayılmıştım ama sölemeyi unuttm hep:) tam muhtardan beklenir bişi zaten cimri :img-hyste:img-hyste
evt yha orası süperdi 364 gün seyfi efeyi bi gün halil efeyi tutar işte o günde boğa güreşlerinin olduğu gündür:img-hyste:img-hyste
alem adam şu muhtar sünnettede 20 mi ne yaktı yha ozan cimri diyor arkasından:img-hyste
bu arada biz yanıldık özeti okuyunca kargaşa kızlar yüzünden çıkar demiştik ama seyfi efe yüzünden çıkıcak
İSMETT KISMETT CEMİLEE DÜRDANEEEE!!!!:img-hyste
evt yha orası süperdi 364 gün seyfi efeyi bi gün halil efeyi tutar işte o günde boğa güreşlerinin olduğu gündür:img-hyste:img-hyste
alem adam şu muhtar sünnettede 20 mi ne yaktı yha ozan cimri diyor arkasından:img-hyste
bu arada biz yanıldık özeti okuyunca kargaşa kızlar yüzünden çıkar demiştik ama seyfi efe yüzünden çıkıcak
İSMETT KISMETT CEMİLEE DÜRDANEEEE!!!!:img-hyste
ewt ben baska bi kargasa bekliodum ama demekki muhtarn ispklemesiymiş:D:D
bende kızlar cıkarr kargasa ne bilim cemileyle ismete dalarlar fln diodum ama:D:img-hyste
su sabride amma cimri yhaa rakılarıı flln iptal etti bide utanmadan bu iş ucuza cıktı fln dioo:img-hyste
ozanında muhtara fln cimri demesi cok komqti ama babasıda ondan farksz deill:img-hyste
benim yeni bölümde merak ettiklerimin bir tanesi de özgelerin yakalanması:img-hyste
sanırsam seda da kendisini tanıtıyordu bende muratın sevgilisiyim yani diğer gelininizim diye:img-hyste
benim yeni bölümde merak ettiklerimin bir tanesi de özgelerin yakalanması:img-hyste
sanırsam seda da kendisini tanıtıyordu bende muratın sevgilisiyim yani diğer gelininizim diye:img-hyste
ay ewt eski bölüme daldık yeni bölümü unuttuk:img-hyste
feraya nsl bayılıo orda ama sedayıda örennce bakalım nolcak ayy şimdiden coook mrklandım nsl geccek 5 gnnn:img-cray:
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:32 ewt ben baska bi kargasa bekliodum ama demekki muhtarn ispklemesiymiş:D:D
bende kızlar cıkarr kargasa ne bilim cemileyle ismete dalarlar fln diodum ama:D:img-hyste
su sabride amma cimri yhaa rakılarıı flln iptal etti bide utanmadan bu iş ucuza cıktı fln dioo:img-hyste
ozanında muhtara fln cimri demesi cok komqti ama babasıda ondan farksz deill:img-hyste
evt babasıda ondan farksız değil elinden gelse davulcuyla zurnacıyıda iptal ettirip muratla güvene çaldıracaktı:img-hyste
ne adam ama yha yeni bölümdede yakalanıyor
ay ewt eski bölüme daldık yeni bölümü unuttuk:img-hyste
feraya nsl bayılıo orda ama sedayıda örennce bakalım nolcak ayy şimdiden coook mrklandım nsl geccek 5 gnnn:img-cray:
evet valla feraye sedayıda görünce kadıncağız dayanamıyor:img-hyste
dürdüşte pek güzel söylüyor gıı bu senin gelin değil mi diye:img-hyste
aylin_a.r.ş 24-08-08, 20:33 resmleri şimdi gördm komutan buluyo altınları ozanda...ee altınalrı sorucaklar o da dua ettm hazine olsun die samanlıkta oldu der cocuk yanii...
ee samanlığa kim koydu..daa dorusu halllern samanlığında ne iş var..?bu soruları sorcekler kesn..keşke güvenle murat bulsalardı ozanda..bakalm nolucak..bu altın işinn çözümünü çok merak ediyorum:)
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:33 ay ewt eski bölüme daldık yeni bölümü unuttuk:img-hyste
valla yazık bu ferayeye inme incek kadına:img-hysteama öğrenmesi bi yandan ii oldu böylece muratla güveni sıkıştırıp kızların gitmesini sağlayabilir ben öle düşünüyorum kızların gitmesi için bi gelişme olcak bu
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:35 resmleri şimdi gördm komutan buluyo altınları ozanda...ee altınalrı sorucaklar o da dua ettm hazine olsun die samanlıkta oldu der cocuk yanii...
ee samanlığa kim koydu..daa dorusu halllern samanlığında ne iş var..?bu soruları sorcekler kesn..keşke güvenle murat bulsalardı ozanda..bakalm nolucak..bu altın işinn çözümünü çok merak ediyorum:)
evt yha bende çok merak ediyorum yalnız öyle söylerse bizim aslanların başı belaya gireer çnkü onlar kalıyodu samanlıkta bence başka bişey uydurcak ama bilemiyorumm
evet valla feraye sedayıda görünce kadıncağız dayanamıyor:img-hyste
dürdüşte pek güzel söylüyor gıı bu senin gelin değil mi diye:img-hyste
ayy ewtt DÜRDÜŞ:img-hyste
halil efe örennrse bakalım nolcakk.... aslında örense ii olurr yaa diziye renk glr zaten renkliddeee:img-hyste
resmleri şimdi gördm komutan buluyo altınları ozanda...ee altınalrı sorucaklar o da dua ettm hazine olsun die samanlıkta oldu der cocuk yanii...
ayy ewtt aslnların bası derde grckk hapiise fln atarlarmıs bide bizm aslanlarıı:img-hyste
bence olay böle kalmıcak ama aslnlar derler tarlada bulduk flnn bi şeklde kurtulurlar...
valla yazık bu ferayeye inme incek kadına:img-hysteama öğrenmesi bi yandan ii oldu böylece muratla güveni sıkıştırıp kızların gitmesini sağlayabilir ben öle düşünüyorum kızların gitmesi için bi gelişme olcak bu;
halil efe özgeyi gönderemediyse feraye hiç gönderemez:img-hyste
bence kızların gitmesini murat ve güven cemile ve ismete aşık oldukları için gönderecekler:img-wink:
ama tabi seda hanım yatırım yaptığı için murat beyden bu yatırımın hesabını almaya kalkabilir:img-hyste
bu arada ben birşey merak ediyorum bu istlü güzellerin saçları hep düz orada yıkanmaya yerde yok nasıl düzleştiriyor bunlar saçlarını :img-hyste
:img-hyste
aylin_a.r.ş 24-08-08, 20:40 ayy ewtt aslnların bası derde grckk hapiise fln atarlarmıs bide bizm aslanlarıı:img-hyste
bence olay böle kalmıcak ama aslnlar derler tarlada bulduk flnn bi şeklde kurtulurlar...
evet cnm aslanlaa kurtulur sonuçta zaten dürdanyle feraye gerçeği biliyolar..tarlada bulduk d,iice onlar inanaıcak ve onların yalanı ortaya cıkcıak:img-hyste
tabii bu dürümda dürdüşümn basına seyfiyle dert acılıvercekk ya garii...:img-hyste
ayy ewtt aslnların bası derde grckk hapiise fln atarlarmıs bide bizm aslanlarıı:img-hyste
ya tabiki de altınları muratların bulduğu ortaya çıkacak yoksa dürdüşün altınları kendisinin sakladığını seyfi efe nasıl öğrensin:img-wink:
murat ve güvenin başı belaya girince dürdüş ile feraye onları kurtarmak için mecbur kalacaklar olanları anlatmaya:img-wink:
;
bence kızların gitmesini murat ve güven cemile ve ismete aşık oldukları için gönderecekler:img-wink:
ama tabi seda hanım yatırım yaptığı için murat beyden bu yatırımın hesabını almaya kalkabilir:img-hyste
bu arada ben birşey merak ediyorum bu istlü güzellerin saçları hep düz orada yıkanmaya yerde yok nasıl düzleştiriyor bunlar saçlarını :img-hyste
ayy ewt hatta bunlar nerde yıkanıolar karavanda olcak hali yokya banyonun:D:D dizi işteee.....:img-hyste
hakketen hee seda hanm sorar şimdi murata yatırımlrıı peşini bırakmaz muratınn....
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:43 ;
haklısın yha ben bunu hiç düşünmemiştim nasıl düzleştiriyor bunlar saçlarını onu geçtim bunlar geldiklerinden beri banyo flnda olmadılar:img-hyste nasıl oluyo anlamadım
aylin_a.r.ş 24-08-08, 20:43 ;
:img-hyste o da ayrı bi mevzu zaten...:D
ya muratla güven zaten annelini kırmak istemz ve onlarda belli yani kızlardan biran önce kurtulmöak ist,iyolar..bu durumda kızlaar gtmenz gerekio faln derler..tabii bunu duyunca kızlar küplere bner..muratla güvenn basına bi şeklde belayı acarlar,halil efeyle karşı karsıya getirirler..sonra da ee yani o kadar da yüzsz olmazlar heralde giderler:D:img-hyste:happy0064
:img-hyste o da ayrı bi mevzu zaten...:D
ya muratla güven zaten annelini kırmak istemz ve onlarda belli yani kızlardan biran önce kurtulmöak ist,iyolar..bu durumda kızlaar gtmenz gerekio faln derler..tabii bunu duyunca kızlar küplere bner..muratla güvenn basına bi şeklde belayı acarlar,halil efeyle karşı karsıya getirirler..sonra da ee yani o kadar da yüzsz olmazlar heralde giderler:D:img-hyste:happy0064
hiç sanmıorum gtcklerini ama:D ee sonucta seda o kdr yatırım yaptı murata:img-hyste bırakmaz kolay kolay peşinii....:img-hyste
halil efe örensn artkk yhaa zevklii olurrr:D su tarla işini bizm aslanların yaptıgını da örense mğhendslern sahte oldugunu süper olurrr:img-hyste
haklısın yha ben bunu hiç düşünmemiştim nasıl düzleştiriyor bunlar saçlarını onu geçtim bunlar geldiklerinden beri banyo flnda olmadılar:img-hyste nasıl oluyo anlamadım
ewt bende düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum:img-hyste:img-hyste
kaçırdığım birşey mi var acaba dedim ama heralde bu sefer dizide bir sorun var neyse cnm bu her dizide olur o kadar:img-hyste
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 20:47 :img-hyste o da ayrı bi mevzu zaten...:D
bencede o kadar yüzsüzz olmazlarr bencede yada yüzsüz olarak kalmayı tercih edip yatırımlarının faizlerini isteyebilirlerr:img-hyste:img-hyste
neyse arkadaşlar size iiyi sohbetler ben bi ara gelmeye çalışıcam yinebyebye
bencede o kadar yüzsüzz olmazlarr bencede yada yüzsüz olarak kalmayı tercih edip yatırımlarının faizlerini isteyebilirlerr:img-hyste:img-hyste
neyse arkadaşlar size iiyi sohbetler ben bi ara gelmeye çalışıcam yinebyebye
valla ben o kızlardan herşeyi bekliyorum:img-hyste:img-hyste
bir kere seda da muratı sevmiyor ki sırf bunca yıl onunla birlikte olduğu için muratı bırakmak istemiyor yoksa muratı sevseydi onu bir yatırım gibi görmezdi :img-wink:
o görmeyi bırak dile getirmekten bile çekinmeyen birisi:icon_sorr
aylin_a.r.ş 24-08-08, 20:54 başlıpı cumaya kadar kapatalım arkadslar ne kaldı şunun surasında..:img-wink: çosturalımm...:D
ben sizi gaza getrmeye calıştım brascık..uarum basarılı olmuşumdur..:D:D ama benmde cıkmam gerekio...size iyi ve boll boll yorumlarr...hadi garii:D:D
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 21:46 valla ben o kızlardan herşeyi bekliyorum:img-hyste:img-hyste
bir kere seda da muratı sevmiyor ki sırf bunca yıl onunla birlikte olduğu için muratı bırakmak istemiyor yoksa muratı sevseydi onu bir yatırım gibi görmezdi :img-wink:
o görmeyi bırak dile getirmekten bile çekinmeyen birisi:icon_sorr
evt bende aynı yorumu yapmıştımm eğer sevseydi öyle konuşmazdı diye ama utanmadan yatırım yaptım demeside bi başarı bankaya yatırım yapıyomuş gibi faizlerini alcak ama farklı türlü alcak:D
gümüs&mehmet 24-08-08, 22:47 Arkadaslar muhtesemsiniz ne diyim ben size bi günde 20 sayfa ilerletmissiniz (tabi okumak bayagi bi zaman aliyor:icon_whis)...Sizi tebrik ediyorum!
Cosma diye ben buna derim Cuma günü diziden sonra bayagi sessizdi ama 2 gündür masallahiniz var...
Herzamanki gibi malesef bu cosmus foruma katilamadim:img-cray: yarin bütün gün online olucam ve costurmaya yardim edicem:)
Bencede biz (yani siz) bu gidisle bu bölümden önce bu basligida kapatiriz(siniz)...
Bide bu kacinci baslik 2.mi 3.mü?
gamzecm anldık dmeek diziyi bizden baska kmsse sevmioooo....:img-hyste
Ya böyle yazmayin üzülüyorum zaten katilamadim diye cok üzgünüm böyle yorumdan sonra dahada üzülüyorum:img-cray:
arkadaslar katılın bize yha COSTURALIM BASLIGII:happy0064olmuo böle ama herkes yazsınn 3 kişi olmuoo....!
DİZİYİ ÇOOK SVEEN YAZSN......!:happy0064
bu yorumdan dolayida cok kötü oldum:img-cray:
Bakin arkadaslar yarinde costurucaz bu sefer bende olucam beni yanliz birakmayin nolur:img-wink:
Yeni bölüm resimlerini bende gördüm Halil Efenin belinin niye öyle oldugunu anladik emme Seyfi efe niye belini cektircek acaba???
Bende size katiliyorum bencede Seda sevmiyor Murat'i yani seven biri sevdigini bi yatirim araci olarak görmez...
Yeni fragman gelse özette gelse bide Cuma gelse:happy0064
_keremcemim_ 24-08-08, 22:56 Uf ya artik su Basbelasi Özge ve Seda gitsinler.
Sedaya hepten uyuzum hem bence hicte güzel bir kiz degil uyuzun teki
yani Murat istanbuldayken nasil dayandiysa ona anlamadim:img-cray:
Özgeye gelince anca evet ya demesini biliyor uyuz sey onuda hic sevmedim
tam kokana :img-hyste ah Muratta biran önce asik olsa su Cemileye ve Kendini Kurtarsa:icon_sorr
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 22:58 bilmiyorum yha aynı soruyu ben de sordum ama cemile utangaç kız emen sölemz dediler ama muratın karşısında hiç de utangaç olmuyor söyleyebilir bence zaten ilk fragmanda hiç cemile murat sahnesi yok inş. 2. de çıkarr zaten cumayı zor bekliyorum
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:01 :
bilmiyorum yha aynı soruyu ben de sordum ama cemile utangaç kız emen sölemz dediler ama muratın karşısında hiç de utangaç olmuyor söyleyebilir bence zaten ilk fragmanda hiç cemile murat sahnesi yok inş. 2. de çıkarr zaten cumayı zor bekliyorum
Tamam o zaman cosmaya hazir ol:img-wink:
Bu arada giren arkadaslar hep beraber cosalim:img-wink:
Bencede söyler öyle utanacaga benzemiyor zaten utanmazda cünkü dedigin gibi utangac biri degilki öyle biri olsa Murat'a bakamaz öyle:img-in_lo
Insallah ya bende cok istiyorum 2.fragmanda Cemile&Murat sahnesi olmasini...
Bencede biran önce su Özge'yle Seda gitsin ama gitmezler onlar:(
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:02 Uf ya artik su Basbelasi Özge ve Seda gitsinler.
Sedaya hepten uyuzum hem bence hicte güzel bir kiz degil uyuzun teki
yani Murat istanbuldayken nasil dayandiysa ona anlamadim:img-cray:
Özgeye gelince anca evet ya demesini biliyor uyuz sey onuda hic sevmedim
tam kokana :img-hyste ah Muratta biran önce asik olsa su Cemileye ve Kendini Kurtarsa:icon_sorr
evt haklısın özge anca evt yha demesini biliyor hiçbizmn kendi fikrini söylemiyorki daha dorusu hiçbizmn kendi fikri olmuyor hep başkalrına katılıyor güven nasıl dayanmış 2 sene bilemiyorum hele murat 1.5 sene sedanın kaprislerini nasıl çekmiş onu hiç bilemiyorumm
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:04 Tamam o zaman cosmaya hazir ol:img-wink:
Bu arada giren arkadaslar hep beraber cosalim:img-wink:
Bencede söyler öyle utanacaga benzemiyor zaten utanmazda cünkü dedigin gibi utangac biri degilki öyle biri olsa Murat'a bakamaz öyle:img-in_lo
Insallah ya bende cok istiyorum 2.fragmanda Cemile&Murat sahnesi olmasini...
Bencede biran önce su Özge'yle Seda gitsin ama gitmezler onlar:(
tmm ben hazırım coşmaya ve şuan coşuyoruz:D
inş.söyler dediğin gibi çünkü cemile murat yakınlaşması yha cemilenin şarkı söylemesiyle olcak yada cemileye görücü çıkcak muratında kafasına dank etcek öle anlıcakk ama görücüyle olsa daha bi güzel olurr murat kıskanır flnn öyle şeyler izlemeyi çok isterim şahsen herkesde zevk alır bence izlerken
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:05 evt haklısın özge anca evt yha demesini biliyor hiçbizmn kendi fikrini söylemiyorki daha dorusu hiçbizmn kendi fikri olmuyor hep başkalrına katılıyor güven nasıl dayanmış 2 sene bilemiyorum hele murat 1.5 sene sedanın kaprislerini nasıl çekmiş onu hiç bilemiyorumm
Bu konuda bende tahmin yürütemiyorum onlara nasil dayandilar zor is...
Ama Murat nasil güzel dedi Seda'ya "bizi ailemiz böyle yetistirmedi" diye...
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:07 Bu konuda bende tahmin yürütemiyorum onlara nasil dayandilar zor is...
Ama Murat nasil güzel dedi Seda'ya "bizi ailemiz böyle yetistirmedi" diye...
evt orda çok güzel laf soktu ama benim kafama bişey takıldıı bunlar kızlardan kaçarken murat aşkım biz birbirimizi sevmiyormuyuz bu yeter dedi acaba onu kurtulmak içinmi gerçekten içinden geldiği içinmi dedi valla bu muratı bitürlü anlamıyorum
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:10 tmm ben hazırım coşmaya ve şuan coşuyoruz:D
inş.söyler dediğin gibi çünkü cemile murat yakınlaşması yha cemilenin şarkı söylemesiyle olcak yada cemileye görücü çıkcak muratında kafasına dank etcek öle anlıcakk ama görücüyle olsa daha bi güzel olurr murat kıskanır flnn öyle şeyler izlemeyi çok isterim şahsen herkesde zevk alır bence izlerken
Bencede cosuyoruz:happy0064
Bence önce sarki söylesin biraz yakinlasma olsun ondan sonra görücüyle olsun o zaman daha zevkli olur...
Dedigin gibi bende cok zevk alirim hemde süper olur onlarin görücüleri kacirtmaya calistiklari sahne...Hele oglanda yakisikliysa...:img-hyste
Murat kiskanirki Cemile'yi:happy0064
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:13 evt orda çok güzel laf soktu ama benim kafama bişey takıldıı bunlar kızlardan kaçarken murat aşkım biz birbirimizi sevmiyormuyuz bu yeter dedi acaba onu kurtulmak içinmi gerçekten içinden geldiği içinmi dedi valla bu muratı bitürlü anlamıyorum
Bence orda "biz birbirimizi sevmiyormuyuz bu yeter" demesi sadece kurtulmak icindi kesinlikle sevdiginden demedi bence...
Zaten öyle sevdiginide düsünmüyorum...
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:13 Bencede cosuyoruz:happy0064
Bence önce sarki söylesin biraz yakinlasma olsun ondan sonra görücüyle olsun o zaman daha zevkli olur...
Dedigin gibi bende cok zevk alirim hemde süper olur onlarin görücüleri kacirtmaya calistiklari sahne...Hele oglanda yakisikliysa...:img-hyste
Murat kiskanirki Cemile'yi:happy0064
evt senin dediğin gibi daha güzel olurr:happy0064
valla bence şöyle zengin yakışıklı bi görücü gelsinn ozmn muratın halini görürüz hatta bunlar iki kardeşv olsunlar ismetede talip olsunlar böylece muratla güven birlikte plan yaparlar çok güzel olur:happy0064
inş. olur öyle bişey yha çok zevkli olur
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:15 Bence orda "biz birbirimizi sevmiyormuyuz bu yeter" demesi sadece kurtulmak icindi kesinlikle sevdiginden demedi bence...
Zaten öyle sevdiginide düsünmüyorum...
evt ben zaten hiç düşünmüyorum sevdiğini çünkü muratın tufanın sevgilisine bakmasıyla başladı tüm bu olaylar ama yinede kafam karıştı aklımı kurcaladı napiyimm sedada sevmiyor zatenn
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:19 evt senin dediğin gibi daha güzel olurr:happy0064
valla bence şöyle zengin yakışıklı bi görücü gelsinn ozmn muratın halini görürüz hatta bunlar iki kardeşv olsunlar ismetede talip olsunlar böylece muratla güven birlikte plan yaparlar çok güzel olur:happy0064
inş. olur öyle bişey yha çok zevkli olur
Evet süper olur Ismet'ide istesinler düsününce bile cok komigime gidiyor gülüyorum bide gercek olsa:img-hyste
tabi orda Seyfi efeninde yapacaklarini düsününce:img-hyste
evt ben zaten hiç düşünmüyorum sevdiğini çünkü muratın tufanın sevgilisine bakmasıyla başladı tüm bu olaylar ama yinede kafam karıştı aklımı kurcaladı napiyimm sedada sevmiyor zatenn
Eger sevseydi yorumunda yazdigin gibi Tufan'in sevgilisine öyle bakmazdi...
Seda'da sevmiyor ama iste baslamislar bi iliskiye devam ettirmek istiyor simdi bide inada bindi is Murat'i köylü güzeli Cemile'yede kaptirmak istemiyor... O yüzdende Murat'i elinde tutmaya calisiyor...
Ama elinde sonunda Murat&Cemile oluvercek
aaaa bende geldim hadi çoşalım:happy0064(3 kişi ile ne kadar coşabilirsek:icon_sorr)
bu arada cemileye görücü gelmesini bende çok istiyorum:img-icecr
gelsin ki murat cemileyi kaybetme korkusu yaşasın onu kıskansın:happy0064
yoksa muratın gözünün açılacağı yok:img-tomat
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:25 Evet süper olur Ismet'ide istesinler düsününce bile cok komigime gidiyor gülüyorum bide gercek olsa:img-hyste
tabi orda Seyfi efeninde yapacaklarini düsününce:img-hyste
Eger sevseydi yorumunda yazdigin gibi Tufan'in sevgilisine öyle bakmazdi...
Seda'da sevmiyor ama iste baslamislar bi iliskiye devam ettirmek istiyor simdi bide inada bindi is Murat'i köylü güzeli Cemile'yede kaptirmak istemiyor... O yüzdende Murat'i elinde tutmaya calisiyor...
Ama elinde sonunda Murat&Cemile oluvercek
evt bende düşününce bile gülüyorumm:img-hysteçok süper olurr:img-hyste
evt insan sevdiği biri için o kadar yatırım yaptım demez zaten dediğin gibi iş inada bindii cemileye kaptırmamak için devm edio işte
peki yha özge o seviyomu sence
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:29 hosgeldin S3T3NAY(ismini bilmiyorum kusura bakma) costururuz arkadaslar belki sonra diger arkadaslarda katilirlar:img-wink:
Evet ya herkes ayni fikirde kesinlikle bi isteme olayi olmali dizide böylece Murat kaybetme korkusu yasar...
Ama önce Murat'in duygularindan biraz daha emin olmali mesela Güven'in simdi Ismet'e hissettigi kadar olabilir(o bayagi asik oldu ama:))
hoşgeldin cnm 3 kişiyle de olsa coşarız biz merk etme:img-wink:
evt görücü gelmezse muratın aklının başına gelceği yokk
hb cnm:love05:
coşarız coşarızda azcık konu üretelim yahu böyle boş boş nasıl costuracağız:icon_sorr
bu arada görücü konusuna gelelim görücü geldi murat kıskandı diyelim ya sonra ne olacak hadi diğer görücüleri ismet kaçırdı gene aynısını yapmazlar:icon_sorr
gelen görücü takabilir cemileye yani:img-tomat
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:31 hosgeldin S3T3NAY(ismini bilmiyorum kusura bakma) costururuz arkadaslar belki sonra diger arkadaslarda katilirlar:img-wink:
Evet ya herkes ayni fikirde kesinlikle bi isteme olayi olmali dizide böylece Murat kaybetme korkusu yasar...
Ama önce Murat'in duygularindan biraz daha emin olmali mesela Güven'in simdi Ismet'e hissettigi kadar olabilir(o bayagi asik oldu ama:))
ooo zaten murat güveninki kadar olsaydı onlar mercümeği fırına vermişti bile:img-hystecemile yüz vermiyoken bile içine düşüyor güven baya baya aşık oldu onun hissetiklerinin 3 de 1ini hissetse yeter sonra da görücü gelirr ve murattın aklı başına gelir:happy0064
hosgeldin S3T3NAY(ismini bilmiyorum kusura bakma) costururuz arkadaslar belki sonra diger arkadaslarda katilirlar:img-wink:
adım setenay zaten:img-icecr(bu arada bende senin adını bilmiyorum:icon_whis)
isteme olacaksa zatne muratın kafasının karışık olduğu zamanda olmalı ki murat duygularından emin olsun:img-wink:
şu anda görücü gelse de pek bir etki edeceğini zannetmiyorum herşeyin zamanı var:img-icecr
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:32 hb cnm:love05:
coşarız coşarızda azcık konu üretelim yahu böyle boş boş nasıl costuracağız:icon_sorr
bu arada görücü konusuna gelelim görücü geldi murat kıskandı diyelim ya sonra ne olacak hadi diğer görücüleri ismet kaçırdı gene aynısını yapmazlar:icon_sorr
evt haklsıın bu bitsin üretiriz yeni bişey:D
evt aynısını yapmazlar ama muratla güven çok ii bişey bulur bence hem heyecanda katılmış olur diziye:img-hyste
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:33 evt bende düşününce bile gülüyorumm:img-hysteçok süper olurr:img-hyste
evt insan sevdiği biri için o kadar yatırım yaptım demez zaten dediğin gibi iş inada bindii cemileye kaptırmamak için devm edio işte
peki yha özge o seviyomu sence
O Seda'dan daha cok seviyor bence...
Ama asik degil düsünsene hani 4.bölümde(galiba) Feraye&Gülsüm Özge'yi caydirmaya calistilar hemen vazgecti yani gercekten seven insan öyle vazgecmez....
ooo zaten murat güveninki kadar olsaydı onlar mercümeği fırına vermişti bile:img-hystecemile yüz vermiyoken bile içine düşüyor güven baya baya aşık oldu onun hissetiklerinin 3 de 1ini hissetse yeter sonra da görücü gelirr ve murattın aklı başına gelir:happy0064
zaten murat aşık olsa cemilenin ne tepki vereceğini hepimiz bildiğimiz için onların aşkını sona saklıyorlar:img-wink:
güvenismet aşkı o yüzden daha çabuk gelişti ismetin ne yapacağı belli değil güven ona aşık olsada hemen aşkını itiraf edemez o yüzden ismetgüven aşkını öne aldılar :img-wink:.
ismetgüven ilişkisi şimdi daha hızlı ilerliyor gibi duruyor ama murat aşık olduğunda onların böyle birbirlerine aşklarını itiraf etme gibi bir durumları olmadığı için uzattılar:img-wink:
pek bir karışık yazdım ne demek istediğimi umarım anlarısınız:img-icecr
O Seda'dan daha cok seviyor bence...
Ama asik degil düsünsene hani 4.bölümde(galiba) Feraye&Gülsüm Özge'yi caydirmaya calistilar hemen vazgecti yani gercekten seven insan öyle vazgecmez....
bana göre özgenin o sevmediğinden değil saflığından :img-hyste
yoksa özge bana göre tabi güveni gerçekten çok seviyor ama seda öyle değil hem hepsinden daha çok kendini beğeniyor hemde kendisini çok akıllı sanıyor:img-tomat
çokta hırslı bir kız olduğunu unutmamak gerekir o yüzden murat bu seda cadalozuyla baya bir uğraşacak gibi....
arkadaşlar tek cümlelik msjlar yazmayalım lütfen yaa:icon_sorr
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:39 zatem murat aşık olsa cemilenin ne tepki vereceğini hepimiz bildiğimiz için onların aşkını sona saklıyorlar:img-wink:
güvenismet aşkı o yüzden daha çabuk gelişti ismetin ne yapacağı belli değil güven ona aşık olsada hemen aşkını itiraf edemez o yüzden ismetgüven aşkını öne aldılar :img-wink:.
ismetgüven ilişkisi şimdi daha hızlı ilerliyor gibi duruyor ama murat aşık olduğunda onların böyle birbirlerine aşklarını itiraf etme gibi bir durumları olmadığı için uzattılar:img-wink:
anladımm merak etme:D
evt haklısın murat aşık olsa nolcağı belli ama ismetle güven öle deil ne tepki verceği bile belli deil bu yönden düşünmemiştim ii oldu böyle söylediğin:D
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:39 hb cnm
coşarız coşarızda azcık konu üretelim yahu böyle boş boş nasıl costuracağız
Bu görücü konusunu bitirelim sonra yeni konu buluruz:img-wink:
Evet ya bide gelen oglan Cemile'ye takarsa tam olur :img-hyste
Bu sefer bizim aslanlarla bi kacirma plani yaparlar...
ooo zaten murat güveninki kadar olsaydı onlar mercümeği fırına vermişti bile:img-hystecemile yüz vermiyoken bile içine düşüyor güven baya baya aşık oldu onun hissetiklerinin 3 de 1ini hissetse yeter sonra da görücü gelirr ve murattın aklı başına gelir
Eger öyle olsa dedigin gibi onlar tamamdi cünkü Cemile dünden hazir zaten:img-hyste
adım setenay zaten:img-icecr(bu arada bende senin adını bilmiyorum:icon_whis)
isteme olacaksa zatne muratın kafasının karışık olduğu zamanda olmalı ki murat duygularından emin olsun:img-wink:
şu anda görücü gelse de pek bir etki edeceğini zannetmiyorum herşeyin zamanı var:img-icecr
Tanistigima memnun oldum canim Bende Öznur...
Evet herseyin zamani var simdi olmasin zaten biraz daha kafasi karissin Murat'in ondan sonra olsun ama gercekten olur insallah bizim icin cok keyifli olur her bölüm keyifli ama:img-wink:
anladımm merak etme:D
evt haklısın murat aşık olsa nolcağı belli ama ismetle güven öle deil ne tepki verceği bile belli deil bu yönden düşünmemiştim ii oldu böyle söylediğin:D
anlamana sevindim valla nasıl anlatayım diye kıvrandım burada:img-hyste
ne demek aklıma gelen düşüncelerimi söylerim ben biraz enteresan olanları çıkabilir tabi aradan:img-hyste
bu arada öznür bende memnun oldum:love05:
ay ben size birşey soracağım ben ersoyun neden sünnet olmadığını kaçırdım biriniz anlatır mı:img-cray:
gamze seninle tanıştığımıda çok memnun oldum:love05:
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:44 zaten murat aşık olsa cemilenin ne tepki vereceğini hepimiz bildiğimiz için onların aşkını sona saklıyorlar:img-wink:
Anladim bende Setenay'cigim
Evet zaten belli etse Murat nolcagi dünden belli:img-wink:
bana göre özgenin o sevmediğinden değil saflığından :img-hyste
yoksa özge bana göre tabi güveni gerçekten çok seviyor ama seda öyle değil hem hepsinden daha çok kendini beğeniyor hemde kendisini çok akıllı sanıyor:img-tomat
çokta hırslı bir kız olduğunu unutmamak gerekir o yüzden murat bu seda cadalozuyla baya bir uğraşacak gibi....
arkadaşlar tek cümlelik msjlar yazmayalım lütfen yaa:icon_sorr
Kesinlikle katiliyorum sana Seda kolay kolay Murat'in yakasini birakmaz Özge'yede gaz verir oda Güven'in yakasini birakmamaya calisir:img-hyste
Bende memnun oldum Gamze'cim...
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:44 anlamana sevindim valla nasıl anlatayım diye kıvrandım burada:img-hyste
ne demek aklıma gelen düşüncelerimi söylerim ben biraz enteresan olanları çıkabilir tabi aradan:img-hyste
bu arada öznür bende memnun oldum:love05:
ay ben size birşey soracağım ben ersoyun neden sünnet olmadığını kaçırdım biriniz anlatır mı:img-cray:
yha şimdi bunun annesi ingilizmiş babasıda küçükken ölmüş bunlarda 12mi 16 mı yaşına kadar ingiltere yaşamışlar o yüzden öyle kalmış öyle yhani çocuğun bi suçu yok annesi yüzünden:img-hyste
Anladim bende Setenay'cigim
Evet zaten belli etse Murat nolcagi dünden belli:img-wink:
Kesinlikle katiliyorum sana Seda kolay kolay Murat'in yakasini birakmaz Özge'yede gaz verir oda Güven'in yakasini birakmamaya calisir:img-hyste
Bende memnun oldum Gamze'cim...
evet o seda dan herşey beklenir kendisi muratın başına bela olur hatta yetmez özgeyi de kafalar güvenin başına bela olmasını sağlar:img-hyste
senin de anlamana sevindim :img-icecr
yha şimdi bunun annesi ingilizmiş babasıda küçükken ölmüş bunlarda 12mi 16 mı yaşına kadar ingiltere yaşamışlar o yüzden öyle kalmış öyle yhani çocuğun bi suçu yok annesi yüzünden:img-hyste
sebebi bumuymuş:img-icecr
pekte önemli birşey kaçırmamışım(ama senaristler bizi duymuş olacaklar ki ersoy konusuna açıklık getirmişler:img-hyste)
o zaman bu ersoy müslüman değil tühh ya ona da köyden güzel bir kız bulacaktık bütün hayallerim suya düştü:img-hyste
şimdi ona kız bulsak da kızın babası sünnetsiz diye vermez ki:img-tomat
sÜrMeLi MeLeK 24-08-08, 23:51 sebebi bumuymuş:img-icecr
pekte önemli birşey kaçırmamışım(ama senaristler bizi duymuş olacaklar ki ersoy konusuna açıklık getirmişler:img-hyste)
o zaman bu ersoy müslüman değil tühh ya ona da köyden güzel bir kız bulacaktık bütün hayallerim suya düştü:img-hyste
yok yha müslüman babası türk müslüman olurr
evt köyden kız bulsak sünnetsiz die veermezler de şimdi:img-hysteyada sünnet ettirirler:img-hyste
gümüs&mehmet 24-08-08, 23:52 sebebi bumuymuş:img-icecr
Ya belkide Müslümandir yani sonucta babasi türk...< |