Tüm Versiyonu Göster : Baba Ocağı (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 3 [4]

gümüs&mehmet
25-08-08, 18:14
yakalıyor bence sonuçta balkondan atlayacak hali yok gerçi sabri bu herşey beklenir ama:img-hystebenim anlamadığım nasıl yakalıyor orası gülsümlerin evimiydi kendi evine mi getirmişki yakalanması ii oldu gülsümde artık sezdiği şeylerden emin olur

yeniden baktim simdi orasi Gülsüm'ün evi degil Sabri'nin Baskaninin evi bence... Yakaliyor Gülsüm süper:happy0064

Ya bide Seyfi efenin belki cekilirken "Ayilik varmi kiz senin hamurunda" diyo ya:img-hyste :img-hyste

~Öslemm~
25-08-08, 18:20
bende geldim sayfaları coşturmaya...
hiç anket soruları açan olmayacak mı_?
şu fragmanla özeti biraz erken verseler bizde kafayı yemeyiz burda..

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 18:20
yeniden baktim simdi orasi Gülsüm'ün evi degil Sabri'nin Baskaninin evi bence... Yakaliyor Gülsüm süper:happy0064

Ya bide Seyfi efenin belki cekilirken "Ayilik varmi kiz senin hamurunda" diyo ya:img-hyste :img-hyste

hmm evt bende yine izledim gülsümün evi değil BAŞKANIN evi belli:img-hystepeki ama gülsümün yanında İrecep de var nasıl buluyorlarki takip fln mı ediyorlar

seyfinin bütün sahnelerinde kopuyorum ben zatenn:img-hyste

aylin_a.r.ş
25-08-08, 18:23
hmm evt bende yine izledim gülsümün evi değil BAŞKANIN evi belli:img-hystepeki ama gülsümün yanında İrecep de var nasıl buluyorlarki takip fln mı ediyorlar

takip faln ediolardır kesin..recep biliyo zaten...
sz coşturun arkdaşlar iyi yapın valla..ben haftaçi pek olamicam..bu aralar..
bu arada özlem arkadaşımızın dediği gibi anket soruları falan olsa çok güzel olurr..

gümüs&mehmet
25-08-08, 18:27
bende geldim sayfaları coşturmaya...
hiç anket soruları açan olmayacak mı_?
şu fragmanla özeti biraz erken verseler bizde kafayı yemeyiz burda..

hosgeldin canim:img-wink:
bencede iyi olur....

Takip ederler belki bisey almak icin kasabaya gittiler ikisi sonra bunu gördüler takip ettiler sonrada baskaninin evini buldular....
Seyfi efenin sahnelerinde kopmamak mümkünmü:img-hyste

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 18:27
takip faln ediolardır kesin..recep biliyo zaten...
sz coşturun arkdaşlar iyi yapın valla..ben haftaçi pek olamicam..bu aralar..
bu arada özlem arkadaşımızın dediği gibi anket soruları falan olsa çok güzel olurr..

evt recepte biliyor kesin gülsümle takip eidyorlar ozmn
bizde senle olduğun zamanlar coştururuz:img-wink::D

evt olur da kim yapcakk???

yha bir de ben bişey daha sorucamm fragmandan sonra gerçek sünnetin görüntülerini vermişlerr nete düşmüşmü o ya da bugün tekrardan sonra tekrar verirlermiki???ben izleyemedim orayı çünkü

gümüs&mehmet
25-08-08, 18:31
youtube'ye düsmüs ama kalitesi iyi degil bende izlemedim sonunu belki verirler. Insallahda verirler bende izlemek istiyorum...
Nasil oluyor bu anket isi
hani su En Cok begendiginiz sahne?
en sinir oldugunuz sahneler gibimi?

~Öslemm~
25-08-08, 18:32
işte böyle aklınıza takılan soruları sorun buda bi çeşit anket...eed canım öyle en sevdiğin şu şu şu ... :img-hyste
bn bitane yazıyım ozamn
ismet&güven ve cemile&murat aşkı ne zaman kesinleşir yani sevgili olurlar kaçıncı bölüm de _?

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 18:34
youtube'ye düsmüs ama kalitesi iyi degil bende izlemedim sonunu belki verirler. Insallahda verirler bende izlemek istiyorum...
Nasil oluyor bu anket isi
hani su En Cok begendiginiz sahne?
en sinir oldugunuz sahneler gibimi?

evt orda bende gördümde hiçbirşey belli olmuyorr kalite yüksek değill

bugün tekrardan sonra verirlerse çok güzel olur gerçi tekrarlarda pek vermiyorlar ama inş.verirler
2.fragmanda çıkar inş.yoksa çatlıcam ciddi ciddi murat cemile sahneside olursa çok makbule geçer:D

gümüs&mehmet
25-08-08, 18:38
evet ya bende Cemile&Murat sahnesi istiyorum. Insallah bugün tekrarinda gösterirler bizi böyle merak icinde birakmasinlar yawww

Ben yaparim o zaman anketi emme biraz bekliyceksiniz:img-wink:
Sorulari düsüniyim:)

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 18:46
evet ya bende Cemile&Murat sahnesi istiyorum. Insallah bugün tekrarinda gösterirler bizi böyle merak icinde birakmasinlar yawww

evt yha 2.fragmanda da olmazsa merak içinde cumaya kadar beklemek zorunda kalıcaz umarım gösterirler özette erken gelse ne güzel olurr bu sefer özet nasıl gelir tahmin edemiyorum çünkü bölüm hakkında da tahmin yürüyemiyorum

tmm bekleyiveririz nolcek:D

gümüs&mehmet
25-08-08, 18:58
bende tahmin yürütemiyorum keske sali günü gelse özette en azindan emme vermiyorlar:hıh

Bu bölüm belki Cemile Murat'a sarkisini söyler:D

hamide*
25-08-08, 18:59

murat henüz cemileye karşı bişey hissetmiyo gibi yani güven gibi değil güven maşallah bi kaç bölümde ismete aşık oldu:happy0064 ama murat için aynı şeyi söyleyemeyiz.

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 19:05
bende tahmin yürütemiyorum keske sali günü gelse özette en azindan emme vermiyorlar:hıh

Bu bölüm belki Cemile Murat'a sarkisini söyler:D

inşallah söyler yha bu bölüm olmaz da diğer bölüm şu cemileye görücü gelsin artık murat da aşık olsun artık yha dayanamıyorum vaalla bu bölüm cemile şarkısını söylesin murat şarkıyı dinlerken etkilensin bişeyler hissemeye başlasın sonra güvenin baktığı gibi baksınn sonra görücü gelsinn murat kıskansın ve aşık olduğunu anlasın ne çabuk oldu be:D:Dgerçi bu kadar çabuk olmasın yha zevki kaçar yavaş yavaş olsun ama bunlar olsun bence

hamide*
25-08-08, 19:12
QUOTE=sÜrMeLi MeLeK;8292769]inşallah söyler yha bu bölüm olmaz da diğer bölüm şu cemileye görücü gelsin artık murat da aşık olsun artık yha dayanamıyorum vaalla bu bölüm cemile şarkısını söylesin murat şarkıyı dinlerken etkilensin bişeyler hissemeye başlasın sonra güvenin baktığı gibi baksınn sonra görücü gelsinn murat kıskansın ve aşık olduğunu anlasın ne çabuk oldu be:D:Dgerçi bu kadar çabuk olmasın yha zevki kaçar yavaş yavaş olsun ama bunlar olsun bence[/QUOTE]

evet valla süper olur cemileye görücü geldiğini murat görsün ve bu bölüm orada bitsin devamı da bidahaki bölümde olsun:happy0064

selimci-gkncı
25-08-08, 19:14
slm arkadşlar bn yeni üye oldm baba ocağını çok severek izliorum hemde aşırı severek yeni bölümünü çokk merak ediyorum şu ana kdr unutamadığım tek dizi vardı sevda çiçeği baba ocağı biterse(inş.bitmez) iki tane olacak

gümüs&mehmet
25-08-08, 19:14
1. Bu bölüm en begendiginiz sahne hangisiydi?
2. En komik sahne hangisiydi?
3. Bu bölüm Seyfi Efenin aklinizda kalan en komik repligi?
4. Sizce Murat Seda’ya neden „biz birbirimizi sevmiyormuyuz bu yeter“ dedi?
5. Muhtar mi daha cimri yoksa Sabri mi?
6. Gelecek bölüm sizce Güven Ismet’e neden sariliyor?
7. Güven Ismet’e sarildiktan sonra bi yakinlasma olurmu?
8. Alp&Didem&Kismet ücgeninde ne olacak?
9. Gülsüm Sabri’den bosanacak mi?
10. Bu bölüm Cemile Murat’a sarkisini söyleyecekmi?
11. Cemile&Murat iliskisimi Güven&Ismet iliskisimi daha önce baslayacak?
12. Ismet&Güven ve Cemile&Murat aski ne zaman kesinlesir yani sevgili olurlar?

Iste anketimiz bundan sonra her bölüm yapalim arkidesler yapmak isteyen söylesin baskasida yapmasin böylece bu ilk anketim oldugu icin sacma vs. bulduklarinizde kusura bakmeyen garii
ayrica 12. soru Özlemin;)
ben basliyim

1. en begendigim sahne Cemile'lerin Murat'lara geldikleri sahne ve Murat'in Cemile'ye bakislari:img-in_lo
2. ahirdaki sahne cok komikti:img-hyste
3. "´Ne utaniyon kizim kuzularda piiirrtt piirrrtleyo:img-hyste
4. bence sakinlestirmek icin dedi sevdigi icin dedigini düsünmüyorum
5. 2side cimrilikte 1 numaralar emme Muhtar daha cimri
6. Bence tarlalar kurtuldugu icin sariliyor cünkü dikkat ettiyseniz yapraklari elliyor sonra "Gel buraya"diyor ondan sonra da böyle oldugu icin birbirlerine saskinlikla bakiyolar
7. olmaz bi saskinlik olur sonra toparlanirlar
8. Bence Didem Alp'i terk edecek ama Alp napar bilmiyorum
9. Bosanir heralde onu Baskaniyla yakaladiktan sonra
10. tahmin yürütemiyorum emme Insallah söyler:img-in_lo
11. Bence Cemile&Murat daha önce baslar suanda bisey yok ama Güven&Ismet'inkinden daha hizli ilerler
12. bence buna daha 5 bölüm var(neden 5 bende bilmiyorum:img-hyste icimden bi ses öyle dedi:img-hyste)

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 19:20
süpersin nede cabuk gelistirdin olaylari ah nerde ama bu isteme isi kesinlikle olmali:img-hyste:img-hyste

selimci-gkncı sende hosgeldin...

demi çok çabuk geliştirdim bencede kesinlikle olmalı yha çok süper bişey olur düşünsenize murat kıskanır seda deliye döner sanane cemileden fln der o da yok bizim köyün kızı yardım etmezsek olmaz fln der ama sonra bakarki bu köyün kızıyla fln alakalı deil cemileyi seviyor ayy ne güzel olur yha:happy0064

selimci-gkncı hoşgeldinn:D

gümüs&mehmet
25-08-08, 19:23
demi çok çabuk geliştirdim bencede kesinlikle olmalı yha çok süper bişey olur düşünsenize murat kıskanır seda deliye döner sanane cemileden fln der o da yok bizim köyün kızı yardım etmezsek olmaz fln der ama sonra bakarki bu köyün kızıyla fln alakalı deil cemileyi seviyor ayy ne güzel olur yha:happy0064

selimci-gkncı hoşgeldinn:D

evet ya süpersin vallaha
Bizim köyün kizi yardim etmek lazim:good::img-hyste
emme ondan sonra bide Ismet'e dünür gelsin Güven delirir:img-hyste

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 19:30
evet ya süpersin vallaha
Bizim köyün kizi yardim etmek lazim:good::img-hyste
emme ondan sonra bide Ismet'e dünür gelsin Güven delirir:img-hyste

yha zaten ben şöle düşündüm şimdi cemileye gelcek görücünün kendisin gibi çok yakışıklı bi tanede kardeşi olcak o da ismeti görüp beğencek onu da ona isteyecekler zaten güven kafayı yer:img-hyste gebertir valla o görücüleri:img-hysteböyle bişey olsa çok güzel olur yha inş.seneryoda buna benzer bişey vardır

gümüs&mehmet
25-08-08, 19:35
yha zaten ben şöle düşündüm şimdi cemileye gelcek görücünün kendisin gibi çok yakışıklı bi tanede kardeşi olcak o da ismeti görüp beğencek onu da ona isteyecekler zaten güven kafayı yer:img-hyste gebertir valla o görücüleri:img-hysteböyle bişey olsa çok güzel olur yha inş.seneryoda buna benzer bişey vardır

evet öyle olsun süper ötesi olur o bölüm biz cok güleriz hep gülüyoruz emme
hazir gelmisken görücüler ikisini birden istesinler:img-hyste
Güven&Murat&Kismette isbirligi yapsin kaciriversinler görücüleri tabi kesinlikle yakisikli olmalari sart kiskanmalari icin:img-hyste
Bu arada ben bosunami anket yaptim cevaplayinsana yawww :hıh

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 19:41
evet öyle olsun süper ötesi olur o bölüm biz cok güleriz hep gülüyoruz emme
hazir gelmisken görücüler ikisini birden istesinler:img-hyste
Güven&Murat&Kismette isbirligi yapsin kaciriversinler görücüleri tabi kesinlikle yakisikli olmalari sart kiskanmalari icin:img-hyste
Bu arada ben bosunami anket yaptim cevaplayinsana yawww :hıh

evt yakışıklı ve zengin olsunlar bizimkiler çoookk kıskansınlarrr kısmet zaten yardım eder kesin herşeye burnunu sokuyor:img-hyste

yha cvplıcam ama gözüm kesmiyor:icon_sorr

osLm
25-08-08, 19:41
arkdslar ben geldmm cok snr oldm yazdıklarımızın silinmesine ne güzel kapancaktı baslık ama napalım kader... bi daa dikkatlı olurs...:img-wink:

bu bölmn btn resmleride gelmdii:img-cray:

aksamda tekrarı varr heycanlıyım:D:D izledğim seyi bi daa izlicem ama ne blm:D:D MUTLUYUM:img-hyste

gümüs&mehmet
25-08-08, 19:47
evt yakışıklı ve zengin olsunlar bizimkiler çoookk kıskansınlarrr kısmet zaten yardım eder kesin herşeye burnunu sokuyor:img-hyste

yha cvplıcam ama gözüm kesmiyor:icon_sorr

düsündükce bile heycanlaniyorum ve gülüyorum kesin Kismet yardim eder dedigin gibi heryerden cikiyo gecen seferde dügünde bulustuklarinda cagirdi hemen ne güzel sohbet ediyolardi:good:

ya niye gözün kesmiyor cevapla iste yoksa araya gitcek bos bosuna yapmis olcam aglatmayin beni:img-cray:

arkdslar ben geldmm cok snr oldm yazdıklarımızın silinmesine ne güzel kapancaktı baslık ama napalım kader... bi daa dikkatlı olurs...:img-wink:

bu bölmn btn resmleride gelmdii:img-cray:

aksamda tekrarı varr heycanlıyım:D:D izledğim seyi bi daa izlicem ama ne blm:D:D MUTLUYUM:img-hyste

Özlem'cim hosgeldin canim
o duruma kim sinir olmadiki kesin simdiye kapanirdi 200e yakin msj silinmis:img-cray:
dediginiz gibi bundan sonra daha dikkatli olalim arkidesler....

aynen bende cok heyecanliyim ben dogru düzgün izleyememistim zaten nettende zevkli olmuyor...

osLm
25-08-08, 19:50
ben hiç bi yerini kacırmadan izledm öbr bölmn ama genede heycanlıyım:img-hyste netten haketten izlemek zevkli olmuo yhaa..! bide gece olması süper:D:D

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 19:53
ben hiç bi yerini kacırmadan izledm öbr bölmn ama genede heycanlıyım:img-hyste netten haketten izlemek zevkli olmuo yhaa..! bide gece olması süper:D:D

bende heyecanlıyım çünkü hep tek izlerdim ama bu sefer kuzenlerle fln izleidm zevki çıkmadıı bu sefer tvnin karşına geçicem tek başıma gözümü ayırmadan izlicem

2.fragmanı verirlermiki

osLm
25-08-08, 19:56
bende heyecanlıyım çünkü hep tek izlerdim ama bu sefer kuzenlerle fln izleidm zevki çıkmadıı bu sefer tvnin karşına geçicem tek başıma gözümü ayırmadan izlicem

2.fragmanı verirlermiki

aynen bende tek izlemek süper yhaa:D

2. fargamnı vermrzler bence cnkü salı aksamustu cıkıo bildiğim kadarıylaa...!

kaç msj kalms arkdslar baslgıın kapanmasınaa..?

Zep*Kn
25-08-08, 19:57

2.fragmanı verirlermiki

ayy aynen katılıyorum sana bnde hep tek izlerdim bu sefer akrabalar falan vardı hiç bişey duyamadım desem yeridir konuşuldu fln tadını alamadım 2, fragmanıda verirler heralde :S:S

osLm
25-08-08, 20:00
ayy aynen katılıyorum sana bnde hep tek izlerdim bu sefer akrabalar falan vardı hiç bişey duyamadım desem yeridir konuşuldu fln tadını alamadım 2, fragmanıda verirler heralde :S:S

ayy en gıcık oldugum seyy dizi izlerken misafir gelmesiiii....=)
car car konuslr hiç bişi anlamssn ama benm önmli dizilerm babab coagı bnbr gece varken kmse rahtasz etmz beni arklarım fln blrler aramzlar dizi saatii:D:D:img-hyste

sÜrMeLi MeLeK
25-08-08, 20:05
car car konuslr hiç bişi anlamssn ama benm önmli dizilerm babab coagı bnbr gece varken kmse rahtasz etmz beni arklarım fln blrler aramzlar dizi saatii:D:D:img-hyste

ay evt yha bende çok gıcık olurum yha ama bugün hiçbişey engel olamaz

2.fragmanı verirler inş. yha sizce cemile murat sahnesi çıkarmı yada özette fln bunla iligli bişe olurmu

nur1224
25-08-08, 20:17
ben basliyim ozaman.

1. Güvenle muratin kizlarin (cemiyle ile ismetin tabiki) yanina gidip ozani sorduklari sahneler, birde güvenin "hadi ya tüh dedigi" sahne
2.Dürdaneyle Ferayenin oynamasi koptum resmen:img-hyste
3. Ilaci ictikten sonra uyuya kalmasi
4. Bencede sakinlestirmek icin söyledi
5. ikiside
6. iste burda hala kafam karisik...tarlalar icin sevindiginden de olabilir baska birsey icinde.
7. olur gibime geliyor, cünkü yalnizlar tarlada birde cok yaklastilar birbirlerine
8. Bencede Didem Alpi terkeder, Alpin kismetle ciddi oldugunu sanmiyorum
9. Arada Ozan oldugu icin biraz zor gibi geliyor bana
10. Bende tahmin yürütemiyor, söylerse cok güzel olur
11. Görünüse bakilirsa ismet & güven iliskisi diyorum, yada sürpriz bir gelismeyle cemile & murat da olabilir
12. iste onu tahmin etmek cok zor, köydede baslayabilir istanbuldada..

umarim memnun kalirsin....

suavikolik
25-08-08, 20:21
bukadar olmaz...malum siteden fragmanı izledim de yerle bir oldum ya...

sabri ve hasan karşılıklı oynarlar halil efe bozulur...

halil efe seyfiye...ben senin gibi kıvırmayı bilmem oynarsam efe gibi oynarım deyyo...sonra bunlar karşılıklı zeynebk oynarken belleri tutuleyo...

ama en koptuğum sahne seyfi efenin ahhhh çekmesi...o nasıl ah çekmektir efem...hele sonra demez mi o acıyla...

AYILIK VARMI KIZ SENİN HAMURUNDA:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

halil efe : olmayacak duaya amin demeyin

murat ve güven : cami avlusuna eşemeyin :img-hyste:img-hyste:img-hyste

süperler ya...

dürdane ve feraye galiba altın aramaya gidiyorlar özgeyi o halde koşarken görüyorlar...sonra karavanın yanına gidiyorlar..özge de sedayı tanıştırıyo...

ÖZGE = muda muratın sevgilisi seda...

feraye mort...bayılıyo falan...

acayip komik bu hafta gene ya:img-hyste:img-hyste

ama seyfi efe nin ah çekmesi varya yerle bir etti beni...hele o tiz sesle

ayılık varmı kız senin hamurunda deyişi...

hindi galpten gidicen ya ben:img-hyste:img-hyste

gümüs&mehmet
25-08-08, 20:47
Sonunda girebildim geri siteye:happy0064 ölü vercedim giremedim nette bi sorun oldu

car car konuslr hiç bişi anlamssn ama benm önmli dizilerm babab coagı bnbr gece varken kmse rahtasz etmz beni arklarım fln blrler aramzlar dizi saatii:img-hyste

Bende genel olarak tek izlemeyi seviyorum o gün kimse gelmesin diye dua ede ede bir oluyorum biri gelirse hic bisey anlasilmiyorki...
hatta o gün evdekileri göndermeye calisiyorumda bi yere Gitmiyolar inadima...

ay evt yha bende çok gıcık olurum yha ama bugün hiçbişey engel olamaz

2.fragmanı verirler inş. yha sizce cemile murat sahnesi çıkarmı yada özette fln bunla iligli bişe olurmu

Özette kesin biseyler yazarlar emme fragmanda emin degilim galiba gecen haftada hic Güven&Ismet sahnesi yoktu. ama insallah olur ya Cemile&Murat...

ben basliyim ozaman.

1. Güvenle muratin kizlarin (cemiyle ile ismetin tabiki) yanina gidip ozani sorduklari sahneler, birde güvenin "hadi ya tüh dedigi" sahne
2.Dürdaneyle Ferayenin oynamasi koptum resmen:img-hyste
3. Ilaci ictikten sonra uyuya kalmasi
4. Bencede sakinlestirmek icin söyledi
5. ikiside
6. iste burda hala kafam karisik...tarlalar icin sevindiginden de olabilir baska birsey icinde.
7. olur gibime geliyor, cünkü yalnizlar tarlada birde cok yaklastilar birbirlerine
8. Bencede Didem Alpi terkeder, Alpin kismetle ciddi oldugunu sanmiyorum
9. Arada Ozan oldugu icin biraz zor gibi geliyor bana
10. Bende tahmin yürütemiyor, söylerse cok güzel olur
11. Görünüse bakilirsa ismet & güven iliskisi diyorum, yada sürpriz bir gelismeyle cemile & murat da olabilir
12. iste onu tahmin etmek cok zor, köydede baslayabilir istanbuldada..

umarim memnun kalirsin....

sagolasin Nur'cugum(galiba ismin Nur) sonunda biri cevapladi :happy0064

bukadar olmaz...malum siteden fragmanı izledim de yerle bir oldum ya...

sabri ve hasan karşılıklı oynarlar halil efe bozulur...

halil efe seyfiye...ben senin gibi kıvırmayı bilmem oynarsam efe gibi oynarım deyyo...sonra bunlar karşılıklı zeynebk oynarken belleri tutuleyo...

ama en koptuğum sahne seyfi efenin ahhhh çekmesi...o nasıl ah çekmektir efem...hele sonra demez mi o acıyla...

AYILIK VARMI KIZ SENİN HAMURUNDA:img-hyste:img-hyste:img-hyste

halil efe : olmayacak duaya amin demeyin

murat ve güven : cami avlusuna eşemeyin :img-hyste

süperler ya...

dürdane ve feraye galiba altın aramaya gidiyorlar özgeyi o halde koşarken görüyorlar...sonra karavanın yanına gidiyorlar..özge de sedayı tanıştırıyo...

ÖZGE = muda muratın sevgilisi seda...

feraye mort...bayılıyo falan...

acayip komik bu hafta gene ya:img-hyste

ama seyfi efe nin ah çekmesi varya yerle bir etti beni...hele o tiz sesle

ayılık varmı kız senin hamurunda deyişi...

hindi galpten gidicen ya ben:img-hyste

Vallaha cok güzel yazmissin ne diyim diyecek bisey bulamiyorum
Sabri&Hasan oynamasi tam bir samata zaten:img-hyste
Bide Seyfi efenin "Ayilik mi var kiz senin hamurunda" demesi:img-hyste

*rojin*
25-08-08, 20:51
komik ve eğnecelş bir dizi ben burda en çok özge yi beğeniyorum sonra da cemile yi ikisine kanım kaynadı çok tatlıar gerçekten birisi şehir güzeli birisi de köylü güzeli:img-wink:

gümüs&mehmet
25-08-08, 20:59
birsey degil canim, bu arada ismim nur degil, Birkan, Birkan ablada diyebilirsin

Tamam Birkan ablacim sen nasil istersen kusura bakma yanlis tahminim icin :icon_sorr

Arkadaslar burasi gene sessizlesti costuralim arkadaslar:img-wink:

benim aklima dün desti izdivac midir nedir onun fragmanini görünce dedim kendi kendime Ersoy'la Cem Baba ya kiz bulamazsak köyden oraya gönderelim orda birini bulurlar:img-hyste

aylin_a.r.ş
25-08-08, 21:06
1. Bu bölüm en begendiginiz sahne hangisiydi?ya aslanlarla kızların konuştuğu her sahneye bitiyorum seviyrum zaten..ama bu bölmde muratla cemilenn birbirlerinin gözlerine bakarak oynamaları çokkkk güzeldi..:img-in_lo
2. En komik sahne hangisiydi? seyfi efenn bütün sahneleri çok komk zaten..ama o gözü açık uyuması ve ozanı kaçırması çok komikti:img-hyste he bide bizim aslanların sedayla özgeden kaçmalrı da cok komikti..:img-hyste
3. Bu bölüm Seyfi Efenin aklinizda kalan en komik repligi?utanma gızım.kusular da pırtpırtleyoooo:D:img-hyste
4. Sizce Murat Seda’ya neden „biz birbirimizi sevmiyormuyuz bu yeter“ dedi?kesinlikle başından savmak için
5. Muhtar mi daha cimri yoksa Sabri mi?valla ikisinn de birbirinden farkı yok:img-hysteama zabri oğlunn sünnet düğününde bile böle cimrilik yaptı:img-hyste
6. Gelecek bölüm sizce Güven Ismet’e neden sariliyor?tarlalara yaptıkları ilaçlama tutuyo bence
7. Güven Ismet’e sarildiktan sonra bi yakinlasma olurmu?ikisi de bi duraksar tuhaf olurlar..ama sonra biri bişey diyip kapatmaya çalışır olanları
8. Alp&Didem&Kismet ücgeninde ne olacak?didem bi kere alpi bırakır..alp kısmeti seviyo mu anlamış diilm..ama bence boncuk istanbula dönerse faln kesin boncuğun peşinden gider..
9. Gülsüm Sabri’den bosanacak mi?ozan var o yüzden boşanma işi biraz zor gibi
10. Bu bölüm Cemile Murat’a sarkisini söyleyecekmi?bence bu bölm olmaz..daha şarkıya var...ve bence o şarkı akınlaşmaları olduktan sonra söylenecek..
11. Cemile&Murat iliskisimi Güven&Ismet iliskisimi daha önce baslayacak?onları anlamak zor valla:D
12. Ismet&Güven ve Cemile&Murat aski ne zaman kesinlesir yani sevgili olurlar?ahh keşke bilsem...:Dtahmin de yürütemiyom ya gızzz:D:img-hyste[/B]

nur1224
25-08-08, 21:07
Tamam Birkan ablacim sen nasil istersen kusura bakma yanlis tahminim icin :icon_sorr

Arkadaslar burasi gene sessizlesti costuralim arkadaslar:img-wink:

benim aklima dün desti izdivac midir nedir onun fragmanini görünce dedim kendi kendime Ersoy'la Cem Baba ya kiz bulamazsak köyden oraya gönderelim orda birini bulurlar:img-hyste

kusura bakmak nedemek, askolsun, tabiki kusura bakmam.

Bu aksamki tekrarini kacirmayin, ben en azindan tekrar izlerken büyük bir keyif alicagima eminim, insan tekrar tekrar izlesede bikmiyor, cok keyifli

aylin_a.r.ş
25-08-08, 21:08
öznurcuğum saol anket için...bende hemen yanıtlıyim dedm:D
bu arada bende bu akşamki tekrarını kaçırmayı düşünmüyorumm..yne izlemek çok güzel olucak:D:happy0064

gümüs&mehmet
25-08-08, 21:12
arkidesler biz piknigi unuttuk hatirliyormusunuz 7.bölümde Cemile&Murat karsilasmisti Cem baba&Ersoy&Güven de vardi araba bozulmustu.
Orda Cemile birgün piknige gidelim demisti hala gitmediler keske gitseler süper olur hatta bunlar piknige gitsin ordada Cemile sarkisini söylesin:img-wink:
Veya aslanlar tarladayken bunlar yiyecek götürsün ondan sonra orda kücük capli bi piknik yapsinlar ve Cemile sarkisini söylesin. Murat Cemile'ye hayran hayran baksin Güven'de bunu farketsin noluyo filan desin Murat'ta bisey oldugu yok filan desin emme sonra olanlari düsünsün:happy0064

kücük capli bi senaryo yazmisim gibime geldi:icon_whis:img-hyste:img-hyste

gümüs&mehmet
25-08-08, 21:18
öznurcuğum saol anket için...bende hemen yanıtlıyim dedm:D
bu arada bende bu akşamki tekrarını kaçırmayı düşünmüyorumm..yne izlemek çok güzel olucak:D:happy0064

önemli degil canim yanitladigin icin ben sana tesekkür ederim canim:img-wink:

aynen bende kacirmiycam ama daha 1 saat var dimi hatta daha fazla...
Ahirda olan sahnede cok gülücez gene sonra Feraye&Dürdane oynamasi var:img-hyste:img-hyste

nur1224
25-08-08, 21:21
arkidesler biz piknigi unuttuk hatirliyormusunuz 7.bölümde Cemile&Murat karsilasmisti Cem baba&Ersoy&Güven de vardi araba bozulmustu.
Orda Cemile birgün piknige gidelim demisti hala gitmediler keske gitseler süper olur hatta bunlar piknige gitsin ordada Cemile sarkisini söylesin:img-wink:
Veya aslanlar tarladayken bunlar yiyecek götürsün ondan sonra orda kücük capli bi piknik yapsinlar ve Cemile sarkisini söylesin. Murat Cemile'ye hayran hayran baksin Güven'de bunu farketsin noluyo filan desin Murat'ta bisey oldugu yok filan desin emme sonra olanlari düsünsün:happy0064

kücük capli bi senaryo yazmisim gibime geldi:icon_whis:img-hyste:img-hyste

Cok güzel düsünmüssün. Bencede cok güzel olur, senaryoya böyle birsey eklense. Kimbilir belkide eklenir, bizde büyük bir keyifle izleriz.

gümüs&mehmet
25-08-08, 21:27
zaten seyfi başlı başına komedi..ama birde o dediği sözler el kol mimik hareketleri canımı okuyo valla

Evet adam süper bi oyuncu...
Burdaki rolü cok güzel:good:

Cok güzel düsünmüssün. Bencede cok güzel olur, senaryoya böyle birsey eklense. Kimbilir belkide eklenir, bizde büyük bir keyifle izleriz.

Insallah ya ama dediler piknik mevzusunu onlar acti eklesinler bi bunu bide görücü olayini kesinlikler eklemeleri lazim...
hatta piknik olayi bu bölüm olsa keske:good:

Alavigne
25-08-08, 22:04
Merhaba Baba Ocağı severler..

Ben Dilara. :) Aranıza yeni katıldım. Umarım benide alırsınız :)

İsmet ve Güven aşkı gerçekleşirse en çok sevinenlerden biri ben olurum heralde sadece sevinmekl kalmam, havalara uçarım heralde :happy0064

Ayrıca Murat bence, Cemile'ye yeşil ışıkları açtı. Sürekli ona gülümsemesi falan düşünülürse :)

Cigdem_18
25-08-08, 22:08

İsmet ve Güven aşkı gerçekleşirse en çok sevinenlerden biri ben olurum heralde sadece sevinmekl kalmam, havalara uçarım heralde :happy0064

Ayrıca Murat bence, Cemile'ye yeşil ışıkları açtı. Sürekli ona gülümsemesi falan düşünülürse :)

aramiza hosgeldin dilara :img-icecr
evet bizde cok sevinicegiz ismet güven aski gerceklesirse
bencede murat yesil isik yakti insallah devami gelir

Alavigne
25-08-08, 22:11
aramiza hosgeldin dilara :img-icecr
evet bizde cok sevinicegiz ismet güven aski gerceklesirse
bencede murat yesil isik yakti insallah devami gelir

Hoşbulduk :love05:
Bu arada Güven'de birşeyler hissediyo gibime geldi. Özge'nin onu çok sıkıştırdığı anlardan sonra özellikle İsmet'e karşı daha iyi..

Murat, Cemile ile olucak bence :) Olur bu iş:happy0064

keremcem d
25-08-08, 23:07
Hoşbulduk :love05:
Bu arada Güven'de birşeyler hissediyo gibime geldi. Özge'nin onu çok sıkıştırdığı anlardan sonra özellikle İsmet'e karşı daha iyi..

Murat, Cemile ile olucak bence :) Olur bu iş:happy0064

aramiza hosgeldin ben fatma:img-wink::img-wink:süüper ailemiz gün gectikce dahada büyüyor:happy0064
güven asik oldu saten ismete yani bakislari fln degisti aksamlari ismeti fln düsünmeye basladi bide murat olursa süüper olucak:img-wink:

Alavigne
25-08-08, 23:23
aramiza hosgeldin ben fatma:img-wink::img-wink:süüper ailemiz gün gectikce dahada büyüyor:happy0064
güven asik oldu saten ismete yani bakislari fln degisti aksamlari ismeti fln düsünmeye basladi bide murat olursa süüper olucak:img-wink:

Hoşbulduk :happy0064
Güven İsmet'e abayı yakmış o zaman :) Oluyo bu iş :) Zaten Özge ile uzaktan yakından ilişkileri olmamalı bence :/ Neresi aşık olmuşsa onun O.o Duru bir güzellik var orda dimi canım :happy0064

Murat Cemile'den hoşlanır gibime geliyor. Çünkü Cemile kızlar içinde en süslüsü bakımlısı. Murat'da anladığım kadarıyla bakımlı insanlardan hoşlanıyo. Cemile'deki yavaş değişimler onu etkiliyebilir.

Bu arada yeni bir aşk doğa bilir mi diye düşünüyorum.. Alp ve Kısmet.. Kısmet belki yaşça küçük ama, Alp onu görmeden duramıyo :)

gümüs&mehmet
26-08-08, 02:12

Aramiza hosgeldin Dilara'cim bende Öznur:)
ya süper ailemiz gün gectikce büyüyor:happy0064
Murat bu bölüm cok güzel bakmaya basladi Cemile'ye hafifte olsa biseyler hissetmeye basladi:happy0064

Güven İsmet'e abayı yakmış o zaman :) Oluyo bu iş :) Zaten Özge ile uzaktan yakından ilişkileri olmamalı bence :/ Neresi aşık olmuşsa onun O.o Duru bir güzellik var orda dimi canım :happy0064

Murat Cemile'den hoşlanır gibime geliyor. Çünkü Cemile kızlar içinde en süslüsü bakımlısı. Murat'da anladığım kadarıyla bakımlı insanlardan hoşlanıyo. Cemile'deki yavaş değişimler onu etkiliyebilir.

Bu arada yeni bir aşk doğa bilir mi diye düşünüyorum.. Alp ve Kısmet.. Kısmet belki yaşça küçük ama, Alp onu görmeden duramıyo :)

Güven hemde ne yakti abayi bayagi seviyor Ismet'i o bakislar herseyi belli ediyor zaten...
Alp&Kismet hakkinda yorum yapamiyorum cünkü bana daha fazla Kismet'i kullaniyor gibime geliyor... Bu bölüm gördü Didem napcak Alp'e bakalim Didem terk eder o digerleri gibi ugrasmaz Alp'le...

sÜrMeLi MeLeK
26-08-08, 02:30

hoşgeldin dilaracım aramıza

evt murat bu bölüm bakışlarıyla belli etti bugün tekrarını izleyince bikez daha anladım zaten güven abayı yaktı iyice ismete nasıl bakıyor biri bana öle baksa eririm valla:img-hyste:img-hyste

sweetymelis
26-08-08, 03:07
selamlar...bölümü iyice izledim bugün...
bu seyfi efe öldürücek beni :img-hyste...kuzularda pırt pırtleoo :img-hyste
bide ozan kactıktan sonra oynamasına koptum...daha öncede söylemiştim yine söylicem,burak/güven çok güzel oynuyooo :img-in_lo
ayrıca murat'ta cemileden hoşlanmaya başladı,bakışmalar,onu görünce sevinmeler falan :img-in_lo
hatta ismetle cemile geldiklerinde birbirlerine "geldiler oğlum baksana"der gibi baktılar ya,cok sekerlerdi :img-in_lo
ben dürdaneyle öbürünün oynamasınada koptum :img-hyste
şu özgeyle seda'danda ayrılsa muratla güvende,kurtulsak ya..
ama boncuk gitmesin seviyorum ben onu :img-in_lo

gümüs&mehmet
26-08-08, 03:08
ama Ismet o öyle bakinca cok tatli utaniyor:img-in_lo

ah bide Murat&Cemile o seviyeye gelse yine bu bölüm biraz hoslanma oldu Murat tarafindan :happy0064

Bugün tekrarini izledim sanki hic izlememis gibi heyecanlandim cok komikti hele Seyfi efe her hareketi, konusmasi insani kahkahaya boguyor:img-hyste
ama 2.fragmani hic göstermediler kamera arkasinida göstermediler:img-cray:
Fragmani degilse bile kamera arkasini görmeyi cok istiyordum:(
1.fragmanida sadece 1 kez gördüm...
Sabri&Hasan in oynamalari ne kadar komikti öyle:img-hyste
kimsede yok ortada ikisi oynuyor emme Halil efe cok kizdi:img-hyste

Bide sünnet icin Recep Sabri'den daha cok calisti...
Ozan'i bile bulmak icin Recep daha cok kosusturdu....

deren1970
26-08-08, 09:30
Günaydın

Dün gece tekrar bölümü seyredenlerden biri de benim:img-wink: Yok böyle şeker bir dizi yahu. Seyfi Efem'e yine kahkahalarla güldüm. Hele ki o kahve içmesinden sonra sedirde otururken boş çuval gibi yatma şekline dönüşmesi neydi öyle:img-hyste

Dürdane diyom, başka da bir şey demiyorum. Hükümet gibi kadın maşşallah. O traktör sürüşü neydi öyle, vallahi traktör süren dürdane imzası olursa haberim olsun gari:img-wink:

Benim ikilim ne güzelde oynarmış ya öle:good: Gülsüm durdurmasa o oynama hızıyla Mars'a gideceeklerdi ya:img-hyste

Bu arada bir çekim hatası daha diyeyim, Cem babanın üstüne de kahve dökülüyor ama o ne, jet hızıyla anında kuruyuveriyo ya, öle kumaş bulsam atlayıvericem gidip almaya:img-hyste
Birde Seda uyuzunun vik viklemesine Güven daha çok sinir oluyor ve ona cevapları Güven veriyor ama cümlesinin sonunu Özge diye bitiriyor:img-wink:

cmrem_buse
26-08-08, 11:08
1. Bu bölüm en begendiginiz sahne hangisiydi?:Sünnet düğününde kızlar geldikten sonra Güven'in İsmet'e bakışları(ya 1 insan bu kadar güzel bakar mı)Bakışları bile herşeyi anlatıyo

2. En komik sahne hangisiydi?:Ahıra seyfi efenin geldiği sahne

3. Bu bölüm Seyfi Efenin aklinizda kalan en komik repligi?:Utanma kızım kuzularda pırt pırtleeyo

4. Sizce Murat Seda’ya neden „biz birbirimizi sevmiyormuyuz bu yeter“ dedi?:Daha fazla uzatmaması için ordaki sorgu işini

5. Muhtar mi daha cimri yoksa Sabri mi?:Zabri

6. Gelecek bölüm sizce Güven Ismet’e neden sariliyor?:Tarlalar kurtuluyor çünkü yani bence ama iyiki de kurtulmuş:d

7. Güven Ismet’e sarildiktan sonra bi yakinlasma olurmu?:İsmet hemen uzaklaşır gibime geliyo

8. Alp&Didem&Kismet ücgeninde ne olacak?:Bu konuda hiçbir fikrim yok Didem'inde Seda ya da Özge gibi bi tepkisi yoktu başlarda 2side sırtını dönsün Alp'e bence

9. Gülsüm Sabri’den bosanacak mi?:Boşansın cem babayla bişeyler oluverir belki

10. Bu bölüm Cemile Murat’a sarkisini söyleyecekmi?:İnşallah ama pek sanmıyorum..

11. Cemile&Murat iliskisimi Güven&Ismet iliskisimi daha önce baslayacak?:Güven&İsmet

12. Ismet&Güven ve Cemile&Murat aski ne zaman kesinlesir yani sevgili olurlar?:2-3 bölüm sonra

başak_mu
26-08-08, 14:10
Öznur'cum anket hazırlamış..Ben de hemen cevaplayayım dedim..ellerine saglık canım benim
1. Bu bölüm en begendiginiz sahne hangisiydi?
Dürdane ve Feraye'nin düğünde karşılıklı göbek attıkları sahne ki tadı damagımda doyamadım desem:)

2. En komik sahne hangisiydi?
Dürdane favorimdi bu hafta.Onun her sahnesinde çok güldüm..seyfi efe de formundaydı tabiki..

3. Bu bölüm Seyfi Efenin aklinizda kalan en komik repligi?
Niye utanayon,kuzular da pıırt pırtlayo repliği ve de surat ifadesi..ama genel olarak ağzından çıkan herşey komik zaten

4. Sizce Murat Seda’ya neden „biz birbirimizi sevmiyormuyuz bu yeter“ dedi?
Murat'ı çözemedim henüz ben..Hadi bunu başından savmak için söledi dicem ama her zaman sarılıo ona,aşkımlı canımlı cicimli konuşuo..Neyse şimdilik bekleyelim bakalım..

5. Muhtar mi daha cimri yoksa Sabri mi?
İkisinin de birbirinden aşagı kalır yanı yok maşallah ama Ozan verdi muhtara cevabını:img-wink:

6. Gelecek bölüm sizce Güven Ismet’e neden sariliyor?
Tarlayı ilaçlamalarının işe yaradığını görünce sevinçten sarılıvereyo kesin.Pek de hoş oluoo:img-in_lo

7. Güven Ismet’e sarildiktan sonra bi yakinlasma olurmu?
Olmaz kanımca ama bazı şeyleri artık her ikisi de daha net görür..Birbirlerine ilgilerinden kendilerinin çok fazla haberi yoktu bu sarılma sayesinde artık her ikisi de birbirlerine karşı olan duygularının daha çok farkına varır gibime gelio..Gerçi Güven'in bakışları herşeyi anlatıo zaten:)

8. Alp&Didem&Kismet ücgeninde ne olacak?
Alp'i sevmiyorum:hıhÇünkü Kısmet'i kullanmaya kalktı..Didem, Özge ve Seda'ya göre daha farklı..O yüzden ben hem Kısmet hem de didem için üzülüom..İkisi de bıraksın Alp'i hayır gelmez onlara..Didem'e de köyden bi yavuklu bulsunlar:)

9. Gülsüm Sabri’den bosanacak mi?
Pek sanmıom ama belli de olmaz adam hem yalancı,hem çapkın(!),hem de cimri:icon_evil

10. Bu bölüm Cemile Murat’a sarkisini söyleyecekmi?
O konuşma boşuna geçmemiştir heralde bu konuda olur bi gelişmeler ama ucu Seda'ya dokunur eminim..

11. Cemile&Murat iliskisimi Güven&Ismet iliskisimi daha önce baslayacak?
Şimdilik İsmet&Güven gibi duuro ama senaristler ters köşe yapabilirler izleyicileri hiç belli olmaz.

12. Ismet&Güven ve Cemile&Murat aski ne zaman kesinlesir yani sevgili olurlar..
Bilemiom ama mümkün oldugu kadar çabuk olsa çok iyi olur:)Zira onlar sevgili olduktan sonra Seyfi-Halil devreye girecek,onların kapışması falan çok güzel olacak:)

*)kübish(*
26-08-08, 14:24
selam arkadaslar
bugün 2.ci fragman cikacak coook merakliyim.. gecen bölümde güven&ismet sahneleri cook azdi insallah bu bölüm daha cok görürüz onlari...ve tabi cemile&muratida

aranizda fragmani gören varmi?

oyasum
26-08-08, 14:31
merhabalar
bu sayfalara ilk defa yazıyorum baba ocağı dizisinin gerçekten büyük keyif alarak izliyorum uzun zamandır bu kadar gülerek :img-hyste bir dizi izlememiştim oyuncularıyla konusuyla gerçekten çok başarılılar umarım hep aynı lezzette devam eder :happy0064

Zep*Kn
26-08-08, 14:34

hoşgeldin dilaraa bende zeynep =)

uff fragman hala çıkmadıı öldürcekler bunlar bizi :D:D bide dünün raitinglerine baktım da tekrar ve geç saattte çıkmasına rağmen hiçte fena deil 14. olmuşuz :happy0064:happy0064

Büsra
26-08-08, 14:48
bu basliktaki herkez diziyi cok seviyor...

Dizideki Kadro muhtesem Ali Sürmeli & Engin Senkan

Genc oyuncular önceden cok ünlü olmasalarda hepsi rolünü iyi yapiyor

keremcem d
26-08-08, 14:56

ayneen cnm güven ismete asik oldu.. saten bakislariyla flnde belli ediyor.. Muratda asik olur cemileye kesin ilerliyen bölümlerde..
kismet-alpi bilmiyorum.. alpi cözebilmis degilim..ne yapmaya calistigini anlamadim.. :img-hyste:img-wink:

Zep*Kn
26-08-08, 15:00
ayneen cnm güven ismete asik oldu.. saten bakislariyla flnde belli ediyor.. Muratda asik olur cemileye kesin ilerliyen bölümlerde..
kismet-alpi bilmiyorum.. alpi cözebilmis degilim..ne yapmaya calistigini anlamadim.. :img-hyste:img-wink:

senaristlerin zaten kafamızda bıraktığı tek soru işareti alp :D herşey yerine oturuyo ama bitek alpin ne yapmak istediğini kestiremiyoruz :D:D:D

Büsra
26-08-08, 15:09
alpin ne yapmak istedigini anlamis degilim hem sevgilisinden gizli kismet le bulusuyor hemde yakalandilar diye üzülüyor , kismete aciyorum sanirim olan bizim kismete olacak..

gümüs&mehmet
26-08-08, 15:17
başak_mu(ismin Basak mi canim?)ve cmrem_buse anketimi yanitladiginiz icin cok tesekkür ederim:)

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz...

Ya bugün fragman cikarsa burda anlatirmisiniz ben bugün izliyemeyebilirim:(

Güneş-07
26-08-08, 15:17
herkese slm
yeni arkadaşlar gelmişler hepsine hoşgeldiniz diyorum :D

bugün 2. fragman çıkar diye bekliyorum ama hiç görmedim şu ana kdr yrnda özet günü çok heyecanlıyım ismet&güven murat&cemile arasında neler olucak mrk ediyorum
ayrıca halil efe ve seyfi, efe gibi oynuyorlar düğünde sonra tutulup kalıyorlar yah o sahneleri çok mrk ediyom seyfi fragmanda dürdüşe galiba 'senin hamurumda ayılık var mı?' diyo süper sahneler izlicez yine :D
alp iki kızı birden idare etmeye çalışıyordu hem boncuğu hemde kısmeti ama bu bölüm o güzl boncuk kıza yakalandı artık işi bitti yahni kendini affettirmesi zor

keremcem d
26-08-08, 15:30
senaristlerin zaten kafamızda bıraktığı tek soru işareti alp :D herşey yerine oturuyo ama bitek alpin ne yapmak istediğini kestiremiyoruz :D:D:D

ayneeennn.. didemi hasandan kizkaniyor ama kismetle gizli gizli bulusoyr.. ne yapmak istedigi belli degil:img-wink::img-wink:bakalim nolucak bu bölüm didemde gördü kismetle alpi..

Ismet-Güven
26-08-08, 15:32
Herkese Merhabalar,
Arkadaslar ben buraya yeni üye oldum
benide araniza alirsaniz cok sevinirim.:img-wink:
Baba Ocagi dizisini her Cuma zevkle izliyorum
ve simdiye kadar gördügüm en güzel dizi.
Tabiki en cok Ismet&Güven ciftinin sahnelerini seviyorum.
Cok tatlilar.:img-in_lo

G_didem
26-08-08, 15:46
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, sefalar getirmişler...

Arkadaşlar Alp'in ne yapmak istediği belli. Nankör bi karakter işte. Bi yandan boncuğu kaybetmek istemiyor. Ama bi yandanda boş vakitlerini! Kısmet'le geçirerek gönül eğlendirme derdinde kendileri:) Bikaç bölüme hangi tarafı seçeceğini anlarız onunda. Gerçi bu saatten sonra Didem onun kendisini seçmesine izin vermeyecektir. Eli mahkum Kısmet'e kalıcak:img-hyste

Bu bölüm en merak ettiğim sahneler Halil ve Seyfi efe arasında geçenler olucak, bide muhterem eşlerinin diyologlarınıda merakla bekliyorum tabiki. Muhteşem ikili diyelim onlara:) Çok güldürüyolar beni.

Ne güzel sadece çiftlerimizin birbirine bakışıp göz süzdükleri sahneleri değilde, bir bütün olarak tüm sahneleri bekliyoruz. Aşkı meşki mütemadiyen her dizide görüyoruz nası olsa, ama bi diziyi izlerken eğlenmek keyif almak doyasıya gülmek için beklemekte ayrı bi güzellik olsa gerek....:img-wink:

ba$i_belalim
26-08-08, 16:03
vallah ben dün aksam iyice sinir oldum... star tv bütün dizilerin fragmanini gösteriyor, son bahar olsun, son aga olsun... bi kere BO'nun ilk fragmanini bile göstermediler, pes yani.

aslinda evimde star tv var, yani euro star yok. ama dün ablamlarda kaldigim icin euro stari actim, belki fragmanlar cikar diye... birinci fragmanini bile göstermiyor euro star diimi? :img-cray:

g_didem'e katiliyorum... bizim ciftlerimizi görmeye bekliyoruz, ama ben en cok halil efemizi, seyfi efemizi merak ediyorum... dürdüsümüzü :img-in_lo sabriyi :img-in_lo anammm, o ne bicim dans öyle... kahkalarla güldüm fragmani görünce. bide "sen dis macunumusun?" demesi yokmu :img-hyste

ah ah iyiki böyle bir diziyi sevdim, iyiki seyretmeye basladim :good:
bu yazin en kaliteli, en eglenceli, en dogal, en sicak DIZISI! :img-in_lo
bütün oyuncular müthis, senaristlere bile bayiliyorum! replikler olsun, sahneler olsun... hersey muhtesem :D

Alavigne
26-08-08, 16:35
arkdaşlar fragmanı ben daha izleyemedim neler oluya ya??*

Ben seyrettim :img-blush Gördüğüm kadarıyla, İsmet ve Güven birbirlerini sarılıyorlar. Sanırım -kendi tahiminim- ilaçlama başarılı oldu.

Seyfi Efe ile Halil sünnet karşılıklı zeybek oynuyorlar. Yarış yapıyolar o konu da da yani :) Sonra ikisinin beline de ağrı giriyor. Eski usul çekerek, bardakla falan uğraşıyorlar.

Özge bir yerde koşarken Güven'in annesi (adını unuttum :S) onu görüp *Bu gelin değil mi* gibisinden birşey söylüyo. Sonras karavana yanlarına gidip, Murat'ın manitayı! görünce ahlayıp vahlıyo..

Ve boş durmuyo tabi bazıları.. Karısını aldatma derdinde olanlar da var -Ki kim olduğunu tahmin etmişssindir- Basılıyo galiba :D

nur1224
26-08-08, 17:08
Selam,:img-wink:
yeni katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum.

Bende dün gece 9. Bölümün tekrarini izledim. Arkasindanda 10. Bölümün fragmanini. Cumayi iple cekiyorum, inaniyorumki yine cok güzel bir bölüm bizi bekliyor.
Dün gece en cok güldügüm sahnelerden biri Dürdaneyle Ferayenin oynayisiydi:img-hyste. Birde tabiki Seyfi Efenin oldugu hemen hemen tüm sahneler. Ozani kacirdiktan sonra oynayisi neydi öyle:img-hyste Ya insan bu kadarmi güzel rol yapar.
Umarim bugün 2. Fragmani veririler, sabirsizlikla bekliyorum.....

osLm
26-08-08, 17:59
ayy dün gene izledm gene öldüm gülmektenn:img-hyste

11 de baslamasına ve tekrarı olmasına ramen 14. olmuusz helal olsun valla:D

ayrıca bişi örendk dün dikkatlı izliynce bizim aslnlarda kaçmıs sünnttnn:img-hyste

_-_-TUGBA_-_-
26-08-08, 18:01
merhaba arkadaşlar şehir dışında olduğum için bölüm yorumunu bile yazamadım daha
bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
ya ne kadar güzel bi bölüm dü böyle ya şimdi fragmanı da izledim ismet-güven ne kadaar tatlılar öyle o sarılmadan sonra acaba ismet ne tepki verecek?

Alavigne
26-08-08, 18:03
Demek ki korkaklarmış :happy0064 Ama her halleriyle sevimliler onlar. Bu arada sünnetsiz arkadaşlarının da olduğunu anlamış olduk ..

Bu arada Özge'nin Didem'min köylü hali hiç olmamıştı bence. Yani kılık değiştirmiş olmalarına rağmen, dizi başından beri sosyete kzıları olarak gördüğümüz için olsa gerek, hiç köylü kızı havası yoktu onlarda.

Güneş-07
26-08-08, 18:08
:good:Demek ki korkaklarmış :happy0064 Ama her halleriyle sevimliler onlar. Bu arada sünnetsiz arkadaşlarının da olduğunu anlamış olduk ..

Bu arada Özge'nin Didem'min köylü hali hiç olmamıştı bence. Yani kılık değiştirmiş olmalarına rağmen, dizi başından beri sosyete kzıları olarak gördüğümüz için olsa gerek, hiç köylü kızı havası yoktu onlarda.

evt yah çok sevimliler:img-in_lo

bende beğenmedim valla gıcık olduğumdan değil ama hiç yakışmamış özge ve sedaya didem tatlı olmuş zaten o kız çok güzel yakışmış ona:good:

nisa 60
26-08-08, 18:17
dün akşam bende izledim tekrarını müthişti gerçekten güvenin ismete bakışları çok güzel muzip muzip muratın sevgilisi daha itici bir kız kendini beğenmişin teki cemile ona her hali ile yüz takar muratta gerçekleri görmeye başladı şükür :icon_whisama güven ismet çoktan bacayı sardı bile fragmanı hiç göremedim ya offf:img-tomat:img-tomat

Alavigne
26-08-08, 18:24
dün akşam bende izledim tekrarını müthişti gerçekten güvenin ismete bakışları çok güzel muzip muzip muratın sevgilisi daha itici bir kız kendini beğenmişin teki cemile ona her hali ile yüz takar muratta gerçekleri görmeye başladı şükür :icon_whisama güven ismet çoktan bacayı sardı bile fragmanı hiç göremedim ya offf:img-tomat:img-tomat

Güven'le İsmet olur yahu :happy0064 Olsun bencede.. Özge Cemile'nin dediği gibi *Boyanmış yumurtalara benziyor* Ama Murat'ın sevgilisinden çok daha iyi.. En azından onun kadar bencil değil. Gerçi patavatsız ama. Bu arada onlara karşı oluşan öfkemizin altında, yaptıkları kaliteli rol var. Tebrik etmek lazım hepsini..

Fragmanı yukarıda anlattım. Özetle: İsmet'le Güven sarılıyor. Murat'ın annesi karavanı görüyor

nisa 60
26-08-08, 18:29
Güven'le İsmet olur yahu :happy0064 Olsun bencede.. Özge Cemile'nin dediği gibi *Boyanmış yumurtalara benziyor* Ama Murat'ın sevgilisinden çok daha iyi.. En azından onun kadar bencil değil. Gerçi patavatsız ama. Bu arada onlara karşı oluşan öfkemizin altında, yaptıkları kaliteli rol var. Tebrik etmek lazım hepsini..

Fragmanı yukarıda anlattım. Özetle: İsmet'le Güven sarılıyor. Murat'ın annesi karavanı görüyor

verdiğin bilgiler için teşekkürler ama bana muratın sevgilisi daha itici geliyobyebyetabi hepsi rollerinde gayet başarılılar:happy0064

~Öslemm~
26-08-08, 18:33
merhaba arkadaşlar...
ne kadar çok ilerletmişsiniz başlığı bravo :happy0064 bugün kapatırız ihşallah..
dün tekrarı izledim yani izlemedim aslında televizyon açık kalmış bnde uyuyakalmışım :img-hyste o yüzden 2.fragman çıktı mı çıkmadı mı haberim yok..
ama çıkmadı galiba...

osLm
26-08-08, 18:39
2. fragman cıkmadı hala yha str acık yoqq hep yeni dizilern frg veriolar...:img-cray:

baslıgı bqn zor kapatrz kmse yoq zaten bide o kdr yazıors siliniio:img-cray:

yabançiçeği
26-08-08, 18:40
2.fragmanın eli kulağındadır.bende çok merak ediyorum ya.kesin ilaç tuttu güven de sevincini ismete sarılarak çıkardı..yarın da özet geliyor.oh be..

barışist_eylul
26-08-08, 18:44
Yine süper bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar. Ben fragmanı izlemiştim. Süper yaa. Hele o Bizim oğlanların babasının beli tutulmuyormuuu koptum orda. Birde Güven İsmeti kucaklayıp döndürüyor sonra göz göze geliyorlar falan bittim ordaa. Süper olacak bu bölümm.

G_didem
26-08-08, 18:50
Tek cümlelik mesajlar yazmayıp, kurallara uygun mesajlar yazdığımız takdirde mesajlarımız silinmez emeklerde boşa gitmez arkadaşlar.

Ben köylü kıyafetlerini kızların üçünede yakıştrmıştım açıkçası. Üçüde birbirinden şekerdi, Seda'nın yemenisini bağlama şekli hariç:)

~Öslemm~
26-08-08, 18:57
Tek cümlelik mesajlar yazmayıp, kurallara uygun mesajlar yazdığımız takdirde mesajlarımız silinmez emeklerde boşa gitmez arkadaşlar.

Ben köylü kıyafetlerini kızların üçünede yakıştrmıştım açıkçası. Üçüde birbirinden şekerdi, Seda'nın yemenisini bağlama şekli hariç:)

doğru söylüyorsun...

eed çok şekerlerdi ama sedanın o yemenisin bağlama şekli :img-hyste aklıma geldikçe hala yarılıyorum öyle bi bağlama şekli :img-hyste :img-hyste müthişti yhaa bide bunlar bizimkilerle dalga geçiyorlar önce kendilerine bi baksınlar lafım özellikle sedaya :img-hyste

özetide fragmanıda çok geç veriyorlar helede özett..
çarşamba günü ee geriye ne kalıyor zaten 2 gün pazartesi falan çıksa...

osLm
26-08-08, 18:59
arkadaslar dizinin günü deişio galba derdest ve kalpsiz adam baslıo cuma günleri ikiside off yhaaa....

bizim günümüz gayte iidi reytnglermizide süper geliodu niye deiştiriolar ki şimdi ne zorlarınaa offf:img-cray:

salı bnbr gece cars yaprak dökümü pers kavak yelleri kurtlar vadisi pazartesi dolu dizi var hangi güne koycaklarr en ii cumaydı yhaa offf:img-cray:

osLm
26-08-08, 19:03
doğru söylüyorsun...

eed çok şekerlerdi ama sedanın o yemenisin bağlama şekli :img-hyste aklıma geldikçe hala yarılıyorum öyle bi bağlama şekli :img-hyste :img-hyste müthişti yhaa bide bunlar bizimkilerle dalga geçiyorlar önce kendilerine bi baksınlar lafım özellikle sedaya :img-hyste

özetide fragmanıda çok geç veriyorlar helede özett..
çarşamba günü ee geriye ne kalıyor zaten 2 gün pazartesi falan çıksa...

ewt katılıorum özet cok gec gelioo...

binbir gecenn ertesi gün geliodu özeti fragmanda hmn diziden sora süper oluodu bizimkininde öle olsa hiç olmazsa dediğin gibi pazartesi fln crsamba cok geççç:S

sÜrMeLi MeLeK
26-08-08, 19:11
sllm arkadaşlar ben geldiimm

ikinci fragman bugünde çıkmayacak galiba çünkü 1.fragmanı gösteriyorlarr heveslenmiştim bugün çıkar diyee neyse artık yarın hem özeti hem fragmanı görürüz

günü değişcekmi kesinmi?

Alavigne
26-08-08, 19:12
arkadaslar dizinin günü deişio galba derdest ve kalpsiz adam baslıo cuma günleri ikiside off yhaaa....

bizim günümüz gayte iidi reytnglermizide süper geliodu niye deiştiriolar ki şimdi ne zorlarınaa offf:img-cray:

salı bnbr gece cars yaprak dökümü pers kavak yelleri kurtlar vadisi pazartesi dolu dizi var hangi güne koycaklarr en ii cumaydı yhaa offf:img-cray:

haklısın yahu. Umarım değişmez.. Bunun bariz örnekleri var. Gün değişiklikliği, seyirciler arasında bölünmelere yol açıyor. Mesela yakın geçmişte Derman Cumartesiydi Perşembeydi derken reytingleri düşmüştü. Umarım değişiklik olmaz.

G_didem
26-08-08, 19:52
Arkadaşlar hemen yas ilan etmeyelim. Daha ortada fol yok yumurta yok. Tutun ki değişti günü; bu durum illede kötü etki yaratıcak diye bişey yok. Sonuçta dizimizde reytinglerde kendine iyi yer edinen, belirli bi kitleye sahip olmuş bir dizi artık. Yeni sezon ve geçen sezon dizilerinin arasından pekela sıyrılabilir. Dizimiz bu güzellikte ve bu kalitede emin olun:img-wink: Tabi tüm bunların yanı sıra kanalında dizimize köstek değil destek olması lazım, her türlü şansı vermesi lazım..

Zep*Kn
26-08-08, 19:52
hayır hayır hayıırr =( deişmesin günü yaa ama yaa cuma günü süperdi oturmuştuda olmaz ki şimdi ....umarım deişmez =(

keremcem d
26-08-08, 19:57
Derderestle kalspiz adam cuma günleri mi yayinlanacak??
yani dizimizin günü degisecek.. bencede cuma günü cok iyiydi.. hem reytinglerimizde iyiydi.. simdi baska güne alinirsa baska dizilerle cakisacak umarim izledigim dizilerle olmaz..

G_didem
26-08-08, 19:58
hayır hayır hayıırr =( deişmesin günü yaa ama yaa cuma günü süperdi oturmuştuda olmaz ki şimdi ....umarım deişmez =(

Tabiki hepimizin ilk tercihi ve isteği bu sevgili Zep*Kn. Ama biz her türlü dizimizi izlemeye ve arkasında durmaya devam edicez. Kanalda dizimizi bile bile ateşe atmaz, deyim yerindeyse günün en baba dizilerinin karşısına koymazsa herşey güzel güzel devam eder umarız..:img-wink:

baharG90
26-08-08, 19:59
bence degisssin cünki asi ve sila baslicak ünü degisse cok iyi olur dizi zaten komediye yakin insanlar genelede komedi degil drama izliyor o yüzden güclü rakiplerimizin olmamasi lazim

nazlikiz
26-08-08, 20:03
hayir ya degismesin
hergün dolu hergün güclü rakipler var ama cuma günü hci olamssa beölirli bi kitleye ulasmamiza nedne olmsutu
simdi yeni eski bütün diziler balsiyoo ve herkes bi iklime düsecek onumu izlesem bunumu diyee
off degsimesin ebn cumaya alsimistim yaa

G_didem
26-08-08, 20:08
Derdest ve Kalpsiz Adam'ın cuma günü başlayacağı kesinmi? Bu konuda kesin bi bilgisi olan var mı arkadaşlar? Eğer öyleyse şimdiden uygun bi gün seçmek lazım:) Umarım en hayırlısı olur.

osLm
26-08-08, 20:36
Derdest ve Kalpsiz Adam'ın cuma günü başlayacağı kesinmi? Bu konuda kesin bi bilgisi olan var mı arkadaşlar? Eğer öyleyse şimdiden uygun bi gün seçmek lazım:) Umarım en hayırlısı olur.

ewt kesn cuma günü baslıcakmıs formlarında fln öle yazıo:img-cray:

off günü deişmesin yhaa cuma çok iii dier günler dizilermle cakısırsa napcam bennn :img-cray:

arkadaslar stara mail fln atalım deişrse günü.... bişiler yapalım....

nur1224
26-08-08, 20:59
Dizimizin gününün degismesine bende cok üzüldüm ve heman Star tv ye mesaj gönderdim. Umarim bir faydasi olur. Sizden göndeririseniz sevinirim.

Yinede degistirecek olurlarsada benim favorim ilk sirada Baba Ocagi, bundan sonra öbür diziler sonra gelir...

matrak
26-08-08, 21:08
Daha belli deil dimi hangi gün olaağı?Ben de değişmesini istemiyorum cuma günleri daha boş oluyoruz diğer günler izleyemeyebilirim:(

ba$i_belalim
26-08-08, 21:14
bence degisssin cünki asi ve sila baslicak ünü degisse cok iyi olur dizi zaten komediye yakin insanlar genelede komedi degil drama izliyor o yüzden güclü rakiplerimizin olmamasi lazim

sila galiba 4 bölüm sonra bitecek, asiye gelirsek... gercekten cok güclü bir rakip :img-cray: ama her gün birsey var ya...

offf tam 3 gün kaldi, bekleyemiyorum artik :img-hyste:img-cray:

hepsi_fan
26-08-08, 22:18
ayy bence de değişmesin günü çok güzel bi günde....
rakiplere gelince aynı günde olmaması gerkio olursa 1. liği kaybedebiliriz yani bu durumda günü değişirse dahah ii olur yani aiyle aynı günde olmaması gerkiyo en azından neyse
biz bu haftaya bakalım vala cumayı iple çekiom :img-wink:
bakalım neler olcak:icon_whis

Cigdem_18
26-08-08, 23:41
aramiza hosgeldin hande

uff yaa bende cok üzüldüm gününün degismesine
cuma cok güzeldi herkesin hafta sonuna gecis günü rahatiz yani
simdi hangi güne alicaklar merak ediyorum
tabiki benim icin her zaman ilk sirada baba ocagi gelicek hangi güne alirlarsa alsinlar
seyredicem ben insallah herkesde seyreder
napalim hayirli olsun diyorum ben yinede stara mesaj aticam

Crazy91
26-08-08, 23:42
Cumartesi,Pazar koysalar kanalın işine gelir.Ama haftasonu olunca reklam payı düşüyo mu bilmiyorum

baharG90
26-08-08, 23:52
arkadaslar panik yapiyorsunuzda eminmisiniz günün degisecegine eger sali olursa o da kötü olur bence sali olmasin

allah ne hayirliysa onu verir insallahh

osLm
26-08-08, 23:57
deişmez inşş dizinn günü yha ne güzel alısmstk cumaya:img-cray:

cumda kalırsak asiyi geçceğimizze emnm bizim dizmiz hakedio cnkü zaten her hafta artıoo reytnglerr git gidee arttrcaz reytgnlerimizii:img-wink:

bence eyvah halam kalkcak yayından gecen hafta 35. fln olmustu onun yerinede baba ocagını koyarlar o günde yaprk dökümü var türkiyenn en cok izlenen dizisi :img-cray: off offf:img-cray:

aylin_a.r.ş
27-08-08, 00:19
ya aslında günü değişse bile dediğiniz gbi salı ve çarsamba bence de olmasın..cumartesi sanki iyi olurmuş gbi geliyo..ama su naki yeride iyi..bilmiyorum bakalım görelm..hiç bi şeklde dizimz kaldırılmasında..ve salı küçk kadınlar,çarşamba doludizgn yıllarla çakışmasın..üçünü de çok seviyorum çünkü..öle olsa ble yne hepsini islemrm.birini netten brini tv den de:D olmasa daa ii:D
reytnglermz iyi..dizimz için en iyiisni yaparlar inş..

ya 2. fargmna cıkmadı..hala 1. yi veriolar az önce yne 1. yi verdler..nese yarına cıkar inş...özette geliyo yarınn:happy0064
2 kaleyyoo dizimizee:D

akifkaynar60
27-08-08, 00:39
Baba Ocağı yaz sezonu dizi olarak tasarlandı ve hayata geçirildi ama gerçekten çok başarılı oldular bu sezon zaten STAR TV nin sezonu Baba Ocağı , Son Ağa , SonBahar , Kalpsiz Adam , Derdest

Kısacası türkiyenin reytingi cebinde tüm oyuncuları

Erkan Petekkaya , Bülent İnal , Tamer Karadaglı ve daha niceleri STAR TV çatısı altında toplandılar bence bu çok büyük bir başarı

sÜrMeLi MeLeK
27-08-08, 00:56
yha bi yandan değiştirilmesi lazım bi yandan da değişmesi kötü olur değiştirilmeli çünkü cuma günü sıla var(biticek ama 1 au rakibimiz olcak sonuçta)asi var artı gece sesleri diye bir dizi başlıo güçlü bi yapım o da cuma ama cumadan alsak gün kalmıyor bu sefer pazartesi hem var mısın yok musun var hemde birsüürü dizi salı küçük kadınlar var binbir gece var artı dudaktan kalbe var çarşamba yaprak dökümü var perşembe kurtlar vadisi var cumartesi kavak yelleri pazarda arka sıradakilar ve bunların hepside çok izleniyor ama günü değiğşceksede en iiyi cumartesi yada pazar yoksa durum feci

akifkaynar60
27-08-08, 01:00
yha bi yandan değiştirilmesi lazım bi yandan da değişmesi kötü olur değiştirilmeli çünkü cuma günü sıla var(biticek ama 1 au rakibimiz olcak sonuçta)asi var artı gece sesleri diye bir dizi başlıo güçlü bi yapım o da cuma ama cumadan alsak gün kalmıyor bu sefer pazartesi hem var mısın yok musun var hemde birsüürü dizi salı küçük kadınlar var binbir gece var artı dudaktan kalbe var çarşamba yaprak dökümü var perşembe kurtlar vadisi var cumartesi kavak yelleri pazarda arka sıradakilar ve bunların hepside çok izleniyor ama günü değiğşceksede en iiyi cumartesi yada pazar yoksa durum feci

bence pek dert etmeyin kurtlar vadisinin karşısına gelmesin gerisi sorun degil zaten bu sezon izlemeye deger tüm diziler star tv de

sÜrMeLi MeLeK
27-08-08, 01:04
bence pek dert etmeyin kurtlar vadisinin karşısına gelmesin gerisi sorun degil zaten bu sezon izlemeye deger tüm diziler star tv de

o da doğru yha gerçi zaten yaprak dökümüde eylülün sonunda bitcekmiş çarşamba olabilir aslında ama avrupa yakası devam etcekmi yha kafam karıştı final yaptımı

dFKto
27-08-08, 01:37
Yahu ne kadar keyifli bir diziymiş bu. Sadece bir bölüm izledim ve çok eğlendim. çok ta samimi buldum. Her şey çok doğal. Yazın izlenmiyor pek diziler, harcamışlar böyle iyi bir projeyi.

gümüs&mehmet
27-08-08, 01:48
Noluyor ya dizinin günümü degisiyor:(
Bence kesinlikle ya pazar günü yada cumartesi olmasi lazim.
Cumartesi Kavak yelleri varmis(daha yeni ögrendim) ben onu izliyorum normalde ama eger baba ocagiyla karsilasirsa kesin baba ocagini izlerim:img-wink:
benim icin hic birgün sorun olmaz eger Vazgec gönlüm starda olmasaydi o zaman onunla cakismamasini isterdim tek:img-wink:
bence cumartesi veya pazartesi olur hem pazartesi cok güclü rakipleri yok bildigim kadariyla cünkü yine popstar yapiliyor onu pazara alirlar...
Ama korkmayin arkidesler dizimiz git gide daha cok izlenmeye basliyor emme bence kesinlikle hafta sonu yayinlanmasi lazim cünkü hafta sonu herkes bos oluyor nerdeyse ve ailece izlenilebilecek ve cok güldürecek bi dizi:good:

bu arada 2.fragman gelmedi galiba ben hic izlemedim:img-cray:
Yarine artik özet gelir ve 2.fragmani izleriz:happy0064

cmrem_buse
27-08-08, 10:24
Çok tırstım şimdi dizinin gününün değişmesinden yaa...
Çok reyting alıcak yapımlar var bu sene,ama yaz sezonundan 2 tane dizi kalıyo bi küçük kadınlar bi de baba ocağı hmm bi de dozludizgin yıllar vardı
Bu durumda Baba Ocağı için en hayırlı gün pazartesi olacak.
Salı:-Küçük Kadınlar Çarş:-Doludizgin Yıllar,Yaprak Dökümü Perş:-Kurtlar Vadisi Cuma:-Asi,Sıla
İnş. haftasonuna almazlar diyorum çünkü benim izlemem imkansız

Bu arada fragman çok güzeldi Seyfi efeyle Halil efenin sakatlanması,
Özgenin Feraye'ye seda için murat'ın sevgilisi demesi çok komikti...
Güven'in İsmet'i kucağına alıp döndürmesi çok üzeldi sonra öylece bakakaldılar ama İsmet galiba kendini geri çekicek...[inşallah çekmez ama]

deren1970
27-08-08, 11:17
Günaydın Baba Ocağı ailesi

Bakıyorum hepiniz üzgünsünüz. Dizinin gününün değişmesi olayı gündemde demek:icon_whis ben kanalın kararını bekliyorum. Umarım yanlış bir strateji izlemezler. Çünkü iyi giden ama günü değişince raitingleri tepetaklak olan bir kaç dizinin başına böyle bir şey gelmişti. Aman allah korusun bu inşallah dizimizin başına gelmez diyerek tahtalara vuruyorum.

Bu arada Gülsüm'ün Cemile'yle Murat'ı birleştirme çalışması çok hoştu. Hoş Cemile Murat'a ilgisini o kadar belli ediyor ki, anlamayn bir Allahın kulu yok. Aslında İsmet-Güven olayını duyunca şaşıp kalıcak herkes ben onu bekliyorum.

Bu arada Cemile nasıl kıskanç öyle. İsmet banada verdi telefonun diyince Murat sana niye versin ki telefonunu derken duyduğu kıskançlık öyle böyle değildi.

Bakalım neler olucak çiftlerde. alp'in Kısmeti tabiri caizse hoş cümle olmayacak ama kullanmasına sinir oluyorum. İnşallah ne didem ne Kısmet ona yüz vermezde sap gibi kalakalır ortada:img-hyste

diloşcan
27-08-08, 11:35
arkadaşlar merba ben daha yeni üye oldum bi şey sormak istiyorum baba ocagınn gunu degısıyor mu gercekten forum kapatmak bu kadar onemşi mi:img-cray:

sihirlisinema
27-08-08, 11:58
.

Gün değişikliği iyi sonuç da verebilir "asıl" sezon rekabetinde, bilinmez..:icon_whis

Amaaa görünen bir gerçek var ki; Yapımcı İbrahim Mertoğlu, Yönetmen Mustafa Şevki Doğan, Senaristler H. Baykut Badem, Arzu Birol, Filiz Ekinci ve Emin Gürsoy,
ve de oyuncular kendilerini ispat ettiler.. (Tabii, müzikleri de unutmayalım..):happy0064

Yani, gönüllerde taht kurdular bi kere.. Gerisi star tv'nin becerikliliğine kalmış!:img-wink:

Bu dizi iyi bir dizi ve ben bu diziyi, bu ekibin dizilerini izlemeye, hangi günde olursa olsun, hangi kanalda olursa olsun izlemeye devam edeceğim..:good:

.

fairy_dreams
27-08-08, 12:16
Yeni okudum msjları ne oluyoruz ya niye günün değiştiriyorlar. Aslında iyi de olur çünkü yeni sezon cuma günkü diziler çok kuvvetli. ama hangi güne koyacakları daha önemli. İnşallah günü başka kuvvetli dizilerle çakışmaz. Benim için cuma çok iyiydi. o gün izliyceğim bir dizi olmuycaktı neyse artık :) umarım cumartei olmaz kavak yelleri var :(

cmrem_buse
27-08-08, 12:37
Ekranda resmen dizi furyası var...
Bir sürü dizi birbiriyle çakışıyor, bazen reytingleri düşük olmamasına rağmen diziler kanalların yönetim politikaları yüzünden bitiriliyor,mesela bu dizi atvde olsaydı artık yoktu ama starda dizilerine fazla önem vermeyen 1 kanal bana göre ven bundan korkuyorum ama yine de en çok reytin alan dizilerini yayından kaldıracaklarını sanmıyorum,derdest vb. diziler başlıyo ama rakip olarak asi ve sılanın varlığını düşünürsek derdestin de pek reyting albileceğini zannetmiyorum
Belki de dizimiz Cuma günü olmaya devam edecek ve Derdest satt 22.00 de yayınlanacaktır tabii o akşam için başka bir dizi planı yoksa...

Alavigne
27-08-08, 14:11
Fragmanı ben gördüm.. Ama Cuma günü, bölümün ardından. Pek bişi olduğu yoktu ve gün olarak gene Cuma yazıyodu. İsmet'le Güven'in sarılması fragmanın bomba noktasıydı diyebilirim.

Dizi curcunasına gelince, cuma'dan alınmasıo iyi olabilir. Çünkü Asi ve Sıla'nın artık belirli kitleleri oluşmuş. Baba Ocağı ise daha yeni başladı. Reytinglerin düşmesi halinde, Star Tv diziyi kaldırabilir. Bu yüzden hafta sonu olması iyi olur.

Fb_RaP
27-08-08, 14:19
yaa valla bu gün değişme meselesini çok abartık gibime geliyor çünkü daha kesin bişey yok ve günün değişceğini bile açıklamadılarki bizim kendimizin gün değişsin die bi talimattan sonra yok değişmesin yok değişsin gibi şeylerden sonra hepimiz kaptırdık gidiyoruz daha günün değişmesi bile söz konusu değill biraz garibe gittide bu konu

melekrüya
27-08-08, 14:25
Kızları düğünde basmaya gelen Seyfi sarhoş Sabri’ni gazabına uğrar.Sabri, Halil ve Seyfi’yi meydanda harman dalı oynatır. Seyfi ve Halil efelendikçe efelenir ve sonunda olan olur.Tutulan bellerini çözmek karılarına kalmıştır.Seyfi mühendisleri son kez tehdit eder.Çok korkan Cem ve Ersoy çareyi durumu Halil Efe’ye anlatmakta bulurlar.Halil, Seyfi’ye iyi bir ders verme niyetindedir.Eski taşın altına sakladıkları altınları yerinde bulamayan Feraye ve Dürdane Hoca Kadının lafına kanıp altın aramaya çıkar.B8 esnada göl kenarında Özge ile karşılaşınca Özge’nin gitmediğini anlarlar.Bu da yetmezmiş gibi Özge, Feraye’yi Seda ile tanıştırır.Feraye düşer bayılır.Tıp okuyan Seda Feraye’ye iyileştirince bir anda kadının gözün girer.Böcek ilaçlama işinde işbirliği yapıp başarılı olan Güven ve İsmet artık iyice yakınlaşmıştır.Seda, Murat’a kaset çıkarma hayallerini hatırlatır.Murat İstanbul’a dönmelidir.Kendilerini kızlara fazla kaptıran Murat ve Güven tarlada bulup sonra kaybettikleri altınları iyice unutmuşlardır.Oysa o altınlar başlarına büyük bela açıcaktır.

Arkadaşlar bu gün meselesine fazla takıldık özet gelmiş....

melekrüya
27-08-08, 14:29
eyvah eyvah ferayeb seda ya olumlu yaklaşacakmış.....Zaten murat daha tam olarak şarkıcılıktan vazgeçmedi hemen kandırılabilir..anneside seda dan yana olursa düşünmek istemiyorum....güven daha köyde kalma taraftarı murata göre bence....İsmet' ede öyle davranıyor...

osLm
27-08-08, 14:30
Kızları düğünde basmaya gelen Seyfi sarhoş Sabri’ni gazabına uğrar.Sabri, Halil ve Seyfi’yi meydanda harman dalı oynatır. Seyfi ve Halil efelendikçe efelenir ve sonunda olan olur.Tutulan bellerini çözmek karılarına kalmıştır.Seyfi mühendisleri son kez tehdit eder.Çok korkan Cem ve Ersoy çareyi durumu Halil Efe’ye anlatmakta bulurlar.Halil, Seyfi’ye iyi bir ders verme niyetindedir.Eski taşın altına sakladıkları altınları yerinde bulamayan Feraye ve Dürdane Hoca Kadının lafına kanıp altın aramaya çıkar.B8 esnada göl kenarında Özge ile karşılaşınca Özge’nin gitmediğini anlarlar.Bu da yetmezmiş gibi Özge, Feraye’yi Seda ile tanıştırır.Feraye düşer bayılır.Tıp okuyan Seda Feraye’ye iyileştirince bir anda kadının gözün girer.Böcek ilaçlama işinde işbirliği yapıp başarılı olan Güven ve İsmet artık iyice yakınlaşmıştır.Seda, Murat’a kaset çıkarma hayallerini hatırlatır.Murat İstanbul’a dönmelidir.Kendilerini kızlara fazla kaptıran Murat ve Güven tarlada bulup sonra kaybettikleri altınları iyice unutmuşlardır.Oysa o altınlar başlarına büyük bela açıcaktır.

Arkadaşlar bu gün meselesine fazla takıldık özet gelmiş....

anaaa seda tıp mı okuodu bide ferayann gözüne giriomuss:P:P muratla güvende kızlara fln kaptırmıslar kendilerini özgeyle sedaya mı kesn ölee....

murat kaset mi cıkartck dizidede:img-hyste çıkartsınn asqmmmm:img-in_lo

istanbula döncekler galba yakın baksanıza murat istanbula dönmeldr flnn...!

altınlarda iş accak dedik öle olcak.... ferayeyle dürdoş kurtarr ama bizim aslanlarıı:img-wink:

Alavigne
27-08-08, 14:37
Özet mi gelmiş. Hemen okumak lazım, yorumlamak lazım.. Okurken ağzımdan çıkan *Aaa* naraları oda da yankı buldu. Seda Tıp mı okuyomuş. Demek ki göründüğünden daha zeki(!) bir karaktermiş. Tıp okumak öyle kolay mı..

Feraye'nin kızları sevmesi olmamalı. Murat ve Güven annelerinden destek bulursa, İstanbul'a gitme konusunda yeni eğilimler oluşturabilir. -Ki böyle olmasını istemeyiz-

Tahminim doğru çıkmış bu arada. İsmet ve Güven ilaçlama başarılı olduğu için sarılmışlar. İlk adım olmuş olsun bu :) Zamanla devamı gelir. :happy0064

nisa 60
27-08-08, 14:38
valla bence dizinin ilerleyen bölümleri zaten bi şekilde istanbulda geçecek cemile ve ismette kesin üniversite sınavını kazanacaklar istanbula gelecekler iki aile birden istanbula taşına bilir bakalım neler olacak:icon_whis:icon_whis:icon_whis

*)kübish(*
27-08-08, 14:55
bence eger istanbula tasinirsalar ki bu olucak gibi dizinin tadi kacmaz
cogunuz dizi istanbulda devam ederse dizinin tadi kacar diyorsunuz ama bence öyle degil.
Seyfi efe nerde olursa olsun yine bizi güldürür. hem istanbulda kizlara baska erkeklerde talip olur muratla güvende kizlari kiskanmaya baslar iste o zaman sanirim muratda cemileye asik oldugunu anlicaktir fln filn iste
bu benim düsüncem

~Öslemm~
27-08-08, 14:57
Kızları düğünde basmaya gelen Seyfi sarhoş Sabri’ni gazabına uğrar.Sabri, Halil ve Seyfi’yi meydanda harman dalı oynatır. Seyfi ve Halil efelendikçe efelenir ve sonunda olan olur.Tutulan bellerini çözmek karılarına kalmıştır.
sarhoş sabrinin gazabı :img-hyste eed harmandalını fragmandada gösteriyor, ben daha güzel oynuyorum havasında efelenirken belleri tutuluyor :img-hyste seyfi çok komik ayılık varmı kız senin hamurunda :img-hyste yarıldım..

Seyfi mühendisleri son kez tehdit eder.Çok korkan Cem ve Ersoy çareyi durumu Halil Efe’ye anlatmakta bulurlar.Halil, Seyfi’ye iyi bir ders verme niyetindedir.
ee yani 5 mi veren sıkımı veren :img-hyste halil efenin dersini merak ettim açıkçası

Eski taşın altına sakladıkları altınları yerinde bulamayan Feraye ve Dürdane Hoca Kadının lafına kanıp altın aramaya çıkar.B8 esnada göl kenarında Özge ile karşılaşınca Özge’nin gitmediğini anlarlar.Bu da yetmezmiş gibi Özge, Feraye’yi Seda ile tanıştırır.Feraye düşer bayılır.Tıp okuyan Seda Feraye’ye iyileştirince bir anda kadının gözün girer.
bu hafta altın arayışı var demekki.. :happy0064 özgeyi görüyorlar dürdane bu senin gelin değilmi diyo..heh bi seda eksikti ee yani sedayı görünce bnde bayılırdım heralde :img-hyste inanmıyorum seda tıp mı okuyor kadının gözüne girer yok artık burdaki cemile olmalı tamam arkadaşlar cemile tıp okusun iki tıp öğrencisi bakalım feraye hangisini seçcek eed eed cemile tıp okumalı...

Böcek ilaçlama işinde işbirliği yapıp başarılı olan Güven ve İsmet artık iyice yakınlaşmıştır.
bu sahne en çok merak ettiğim sahne lütfen imza,gif vb. yapın bu kadar güzel bir sahne olabilir mi yha :img-in_lo

Seda, Murat’a kaset çıkarma hayallerini hatırlatır.Murat İstanbul’a dönmelidir.
sedaa seda hep sen karıştırıyon çocuğun aklını..murat dönerse bnce güvende durmaz :img-cray: istanbul yolu yavaş yavaş gözüküyor galiba arkadaşlar :img-cray:

Kendilerini kızlara fazla kaptıran Murat ve Güven tarlada bulup sonra kaybettikleri altınları iyice unutmuşlardır.Oysa o altınlar başlarına büyük bela açıcaktır.
hangi kızlara_? merak ettim ihşallah bizimkilerdir..altın meselesi bela açıcaktı zaten belliydi...bi sitede set resimlerini gördüm jandarma ozanın elinde altınları yakalıyordu.....

bu arada sesli fragman çıktı mı ögren var mı_?

baharG90
27-08-08, 14:59
özet gelmis cok tesekkürler

seda muratin ikna ederde istanbula götürürse eyvah ferayede özgeye kanicakmis ha

ben sevmedim özeti ama ismet ve güven yakinlasmasi iyi oldu cok yakisiyorlar

aylin_a.r.ş
27-08-08, 15:01
Kızları düğünde basmaya gelen Seyfi sarhoş Sabri’ni gazabına uğrar.sabrinin gazabına uğrar derken..?byk ihtmalle seyfiyi gaza getiricek..:img-hyste
Sabri, Halil ve Seyfi’yi meydanda harman dalı oynatır. ikiside çok güzel oynuyolra..merakla beklyorumm..:D
Seyfi ve Halil efelendikçe efelenir ve sonunda olan olur.Tutulan bellerini çözmek karılarına kalmıştır.ayılıkk varrmı kız senin hamurunda:img-hyste
Seyfi mühendisleri son kez tehdit eder.Çok korkan Cem ve Ersoy çareyi durumu Halil Efe’ye anlatmakta bulurlar.Halil, Seyfi’ye iyi bir ders verme niyetindedir.halil efe çok güzel bi ders verrde..nasıl veriri acaba..?çok meraklandım valla..
Eski taşın altına sakladıkları altınları yerinde bulamayan Feraye ve Dürdane Hoca Kadının lafına kanıp altın aramaya çıkar.biraz daha kansınlar başlarına gelicek bişiler:D:img-hyste
Bu esnada göl kenarında Özge ile karşılaşınca Özge’nin gitmediğini anlarlar.Bu da yetmezmiş gibi Özge, Feraye’yi Seda ile tanıştırır.Feraye düşer bayılır.kadın haklı valla...ah ahhh..
Tıp okuyan Seda Feraye’ye iyileştirince bir anda kadının gözün girer.yaaa ama olamaz yaa...ferayenn gözne giriyo..aman ne kadar gözüne girsede bişi olmazz..bu arada çoookk şaşrdım sedann tıp okuduğuna..:O bakalım neler olucak...
Böcek ilaçlama işinde işbirliği yapıp başarılı olan Güven ve İsmet artık iyice yakınlaşmıştır.ahh ahh ne gselll ne gsel..bu sarılmann sonu nolcak yaa...?
Seda, Murat’a kaset çıkarma hayallerini hatırlatır.Murat İstanbul’a dönmelidir.hıh sanamı kaldı muradımın hayalini annesine anlatmak...istanbyla döncekler zaten bu belli...ama ne zaman..
Kendilerini kızlara fazla kaptıran Murat ve Güven tarlada bulup sonra kaybettikleri altınları iyice unutmuşlardır.bu kızlar tabiiki cemile ve ismet bence...ve inş. da öledr...ayy iice kaptırdılar herşeyi unuttular..çok da ii oldu...
Oysa o altınlar başlarına büyük bela açıcaktır.ayy evet cok kötü olucak bu durum ama sonunda ferayeyle dürdüş kurtarıcaklar yanii...kendlerini ele vercekler.. ya da ondn da bi şeklde sıyrılıcaklar..?

ya cok soru işareti varr..çok gsel bi özet valla..2. fargmanı görmedm..daha cıkmadı galbaa..:(
off cuma gelse de bian önce izlesek...azz kaldıı son 2 gün...

osLm
27-08-08, 15:02
2. fargman cıkmadı galba daa....:img-cray:

orda kızlara derken sedayla özgeyi kashedio bnce tarlayı unutuolar cnkü cemielyle ismet olsa tarlayı unutmazlar die düşünüorum benn...

istanbul yolu gözüktü hakketen bide murat dönermşş albüm yetştrmeye calısıo zaten cocuk gercekte yhaa 1 2 bölm oyanmazsaa:img-cray:

baharG90
27-08-08, 15:02
eger murat ve güven seda ve özgeye aldanip istanbula giderlerse bence ismet ve cemile ikisinide affetmesinler

eger affederlerse hic gururlari yok demektir süründürsünler bence ikisinide

sÜrMeLi MeLeK
27-08-08, 15:07
açıkcası özet resmen içimi kararttı seda da tıp okuyormuş ağzım açık kaldıı ferayanin de gözüne giriyormuşş inş.feraya kanıpta gerçek yüzlerini unutmaz çünkü ferayenin onların tarafında olması hiç iyi olmaz cemileye bölüm bulamamıştık konuşurken bence de tıp olmalı seda tıp okuyabiliyorsa cemile hayli hayli okur hemde dalga geçmek neymiş görür bu altınların bela açıcağı belliydi zaten ozan ahırda buldum dicek tabi ee ahırdada oğlanlar kalıyordu hırsız gibi gözükmezler inş.özet içimi açmadı ama seyfi ve halil efenin sahneleriyle çok gülceğimize eminim

bu arada 2.fragmanı ne zmn göstermeyi planlıyorlar biz meraktan çatlayıncamı

aylin_a.r.ş
27-08-08, 15:09
eger murat ve güven seda ve özgeye aldanip istanbula giderlerse bence ismet ve cemile ikisinide affetmesinler

eger affederlerse hic gururlari yok demektir süründürsünler bence ikisinide

böyle bişi olacağını sanmıyorum..çünkü ikiside aşık oldu...kızlara (özge ve seda)kanıp hiçbirşey yapmazlar..giderlerse okul için ve çalışmları için gitmek isterler..ama bunu kızlara anlatırlar doğr bi şeklde..ve bu durumda bence güven-özge,murat-seda ilişkisi bittikten sonra olur...kızlar da istanbula gelirler zaten üniversite mevzuuna..

~Öslemm~
27-08-08, 15:09
yha 2.fragmanın bugün çıkması gerekiyor arka sıradakiler gibi son gün çıkmasın..aman allah korusun yhaa olmaz öyle ihşallah....
giderlerse affetmesin bizim kızlar zaten sedaya gıcık oldum nasılda gözüne girer yhaa :img-cray: cemile girmeli gözüne ferayenin cemile tıp okusun 2 doktor artık feraye hangisini seçer diye merakla bekleriz bizde:img-hyste :img-hyste özge ne okuyor acaba_?

betül kocak
27-08-08, 15:49
özeti daha yeni okudum pek begenmedim :(
bence bi kac bölmü sonra murat kesin istanbula dönecek arkasindan güvende gider.
insallah ileri bölümlerde istanbula gitmesler.böyle daha iyi:)
2.fragmanda bi cikmadi insallah bugün cikar
daha fazla bekleyemicem..

Fb_RaP
27-08-08, 15:54
özge biraz saf olduğu için acaba ne okuyo yha zaten sedayla özgeye gıcık oluyorum hele bide murat(selim)sedaya kedim benim diiyo yha orda sinirimden ağlıcak gibi oluorum bide özge o şekil yanee diyip duruo gidip saçını başını yoluyum diye düşünüyorum hani cemileyle ismete görücü gelmesi falan varya size katılıyorum öyle bişe olursa süper olur hatta bunlar pikniğe söz vermişlerdi gittiklerinde salıncak kursunlar murat ve güven kızları sallasınn o arada sedayla özgede doğa yürüşü yaparken ormanda onları görsün bu sefer biri güven diyee bağırır biride murat diye sonra bunlar bi gzel anlatır ne olup bittiğini sonr bu iki cadalozda pılını pırtını toplar istnabula geri döner ardından artık nasıl olsa bizim aslanlar halil efenin gözüne girmeye başladı bunlar tarlalarıda kurtardıktan sonra artık okumaya istanbula dönerler arkadalarından ismetle cemilede üniversiteyi kazandıkları için gider sonra bunlar 3 sene sonra okulları bitirler ama bu arada halil efeden izin alarakk bi yandan bizim aslanlar konservatuarda okurlar mühendislikten kazandıkları parayla müzik aleti alırlar ve gruplarıyla bir bar açarlar geçinip giderler ardından bide evlendilermii süper olur özgeyle sedaya gelince hani görücüler vardı ya ismetle cemile için onlarda istanbullu olun bunlarda özge ve sedayla birlikte olsunlar sedada başka banka buldum die sevinir yatırımlarını ona yapar gariiii :D maşallah bütün seneryoyu yazdım valla :D:D:D

osLm
27-08-08, 16:05
allahh korusun öle şey olmaz inşallah yhaa sonra biz selimi nasıl görcez yhaa:img-cray:

ewt bende ondan korkuorum biz selimi nsl görcezzz:img-cray:

inşşş dediğim sey olmaz yoksa nie desnler murat ın istanbula gitmesi gerek flnn albümede az kaldı öle bişi yapablrlerr:img-cray:

deren1970
27-08-08, 16:07
Merhabalar

Özet için çok teşekkürler arkadaşlar. Özetin yarısını sevdim, yarısını sevmedim ben:icon_sorr Şimdi Feraye'ciğim oldu mu şimdi, Seya'yı sevmişsin filan, vik vik cadı oluşu mu hoşuna gitti anlamadım ki:icon_sorr o yetmiyor yanlış anlamadıysam kızlardan etkilenme derken Cemile-İsmet ise hem Feraye hem de Seda çocukların akıllarını başlarından alacak sanırım. Yazık bizim kızlara Cemile ve İsmet'e yani:icon_sorr

Ay neyse şimdiden kederlenirsek yandık vallahi, önemli olan kayıbabanın sevmesi değil mi hem. Zaten Cemile sünnette oynarken kayınbabasıda izliyordu ya:img-hyste ohhh tarla-bahçe işlerinden anlayan birde İsmet gibi gelin adayı var. Ne yapsın miniminnacık şort-etek giyip, öle kros yapan pabucumun gelin adayı Özge-Seda'yı di mi ama:img-hyste

Fb_RaP
27-08-08, 16:11
ewt bende ondan korkuorum biz selimi nsl görcezzz:img-cray:

inşşş dediğim sey olmaz yoksa nie desnler murat ın istanbula gitmesi gerek flnn albümede az kaldı öle bişi yapablrlerr:img-cray:
aslında olabilir istanbula faan gidio ama bu arala çok sıkıştı çocukta ondan şimdi bi dizi çekimleri bi albüm telaşı bide hastanede tedavi gördü çok yoruldu ikisinden birine ara vercektii albüme verse olmaz başlanmış bi kere yarıda bırakamaz dizi desen hayranları var ama dediğin gibi 1 2 bölüm istanbul yolcusu diye gözükmeye bilir ama biz nasıl görcezz yhaaa

*)kübish(*
27-08-08, 16:13
yaaa sali günü cikardi 2.ci fragman :(
ama heralde yeni dizilerinde tanitim fragmanlari cikiyor diye cikarmadilar :/
ins bugün cikar stari takip ediyom ama rastlamadim daha ya

Tugçe.Boz
27-08-08, 16:21
slm !bye

arkada$lar, ben bu diziye bayildim ! ilk bolumleri sevmemi$tim ama sonra sevdim !:good:

burak ozcivit'in ilk bolumlerdeki halini hiç sevmemi$tim sonra deyi$ti saçini falan kesti iyii olmu$ ! :img-pilot

Alavigne
27-08-08, 16:26
Fragman yok, özet var :P Ne olacak bu gidişat merak ediyorum..

Selim'in gitmesi durumunda yani İstanbul'a gitmesi durumunda 2-3 bölüm olmayabilir. Bu da demek oluyor ki albümle ilgileniyor. Murat, annesinin Seda:'yıbeğenmesiyle onlarla İstanbul'a gidiyor diyelim. Ama Güven İsmet'ten hoşlanmaya başladığı için gelmiyor, bir süre sonra Murat'ta İstanbul'da tek kalamayıp geri dönüyo ::icon_whis Böyle sallanmaz ki canım :P

keremcem d
27-08-08, 16:34
Selammmm millet..
özet cikmis.. cok heyecanli bir bölüm olucak.. halil efe bakalim seyfi agaya ne gibir bir ders verecek.. sedada ferayenin gözüne giriyormus.. murat bakalim gidicek mi istanbula kaset cikartmak icin.. 2.Fragman cikmamis.. bugün cikar herhalde..

nur1224
27-08-08, 16:58
Fragmanı ben gördüm.. Ama Cuma günü, bölümün ardından. Pek bişi olduğu yoktu ve gün olarak gene Cuma yazıyodu. İsmet'le Güven'in sarılması fragmanın bomba noktasıydı diyebilirim.

Dizi curcunasına gelince, cuma'dan alınmasıo iyi olabilir. Çünkü Asi ve Sıla'nın artık belirli kitleleri oluşmuş. Baba Ocağı ise daha yeni başladı. Reytinglerin düşmesi halinde, Star Tv diziyi kaldırabilir. Bu yüzden hafta sonu olması iyi olur.

Sana katiliyorum, bencede Ismet´le Güvenin sarilmasi en heyecanli sahneydi. Cuma gününü sabirsizlikla bekliyorum.

nur1224
27-08-08, 17:13
Çok tırstım şimdi dizinin gününün değişmesinden yaa...
Çok reyting alıcak yapımlar var bu sene,ama yaz sezonundan 2 tane dizi kalıyo bi küçük kadınlar bi de baba ocağı hmm bi de dozludizgin yıllar vardı
Bu durumda Baba Ocağı için en hayırlı gün pazartesi olacak.
Salı:-Küçük Kadınlar Çarş:-Doludizgin Yıllar,Yaprak Dökümü Perş:-Kurtlar Vadisi Cuma:-Asi,Sıla
İnş. haftasonuna almazlar diyorum çünkü benim izlemem imkansız

Bu arada fragman çok güzeldi Seyfi efeyle Halil efenin sakatlanması,
Özgenin Feraye'ye seda için murat'ın sevgilisi demesi çok komikti...
Güven'in İsmet'i kucağına alıp döndürmesi çok üzeldi sonra öylece bakakaldılar ama İsmet galiba kendini geri çekicek...[inşallah çekmez ama]

Benimde dilegim gününün degismemesi. Calisanlar icin cuma günü izlemesi cok daha keyifli, cünkü ertesi gün erken kalkma mecburiyeti yok. Cumartesi pazarda olabilir aslinda. Önemli olan Pazartesi - Persembe arasi yayinlamamalari bence.

Güven Ismet sahnesine gelince, bencede cok güzel bir sahneydi. Özete bakilirsa, Ismet kendini geri cekmiyecek gibi geliyor bana, geri cekecek olsa Güven Ismet dahada yakinlasiyor diye yazmarlardi diye düsünüyorum. Yaniliyorda olabilirim.....

celeborn
27-08-08, 17:32
merhabalar bence de dizinin cumadan cts.ye alınması daha mantıklı..bilidiğim kadarıyda cts. çok dişli bir yapım da yayınlanmıyor;)

bu bölümün her zamanki gibi eğlenceli olacağını düşünüyorum..ama o kadar tarlada bayırda çalışan insanlar zeybek oynarken sakatlanıveriyorlar..ilginç bir durum:P
ismetle güven de sonunda bukadar yakınlaşıyorlar;)artık ismet güven'in aklından hiç çıkmaz..

altınlara noluyo acaba..bizimkiler bulurlar umarım;)

osLm
27-08-08, 17:34
bqn bütün gün stra izledm yoqq 2. fargman fln yoq hep 1. yi veriolar cıkmıcak bu 2.frgman bizi öldürmek istiolar herlade meraktan:img-cray:

off selm giderse naparas biz çekilir mi onsz dizi:img-cray::img-in_lo

hee bide derdestn tanıtımını verdiler cuma günü 22.00 baba ocagından sora demek belki dieşmez günümüz ama ben surdan duydum deişceğini yani tahmn ettm kalpsiz adamın formunda cuma baslıcak yazıo o yzden.... deişmez inşş günü yhaa biz cumaya alıstık...:img-cray:

Fb_RaP
27-08-08, 17:44
ewet yha değişmez inşallah ama yha daha kesin bişi yk değişmesin diyorum ama nolcağını bilmiyoruz boş konuşuyoda olabiliriz belki hiç değişmicek selimin gitmeside ayrı bi konu belkide doru tahmin yapıyoruzdur belkide yanlış ama tek bildiğim var gitmesinnnn:'(:'(

hepsi_fan
27-08-08, 17:53
merhaba...
ya 2. fragman yok yani ben starı izledim ama yok yani neyse 2 gün kaldı zaten belicez:icon_whis
ya selim olayına üzüldüm o giderse dizinin tadı tuzu olmaz ki onlar güvenle tam bi bütün ayrılırlarsa kötü olur yani belki dizinin reytigleri bile düşebilir
ALLAH KORUSUN tabi ama belli olmaz...
neyse inş gitmez

osLm
27-08-08, 17:56
merhaba...
ya 2. fragman yok yani ben starı izledim ama yok yani neyse 2 gün kaldı zaten belicez:icon_whis
ya selim olayına üzüldüm o giderse dizinin tadı tuzu olmaz ki onlar güvenle tam bi bütün ayrılırlarsa kötü olur yani belki dizinin reytigleri bile düşebilir
ALLAH KORUSUN tabi ama belli olmaz...
neyse inş gitmez

aynen katıLıorum....!

seLim giderse dizinn reytngleri düşerr bencede ama belkide biz yanılıorsdr özette murat istanbula gitmelidryazıo diye nereye gtrdk olayıı:D ben gtrdm herkes katıldı:D:D bence gitmez yhaa yani inş...!

Fb_RaP
onsuz dizi aslaa çekilmezz zaten hep ön planda burak özcivit wardı giderse dizinin tadı benim için kaçar:img-cray::img-cray::img-cray:
yha olurmu yha bütün diziler bütün programların fragmanları gösterdiler bi türlü gösteremediler 2. fragmanııı yaa

fairy_dreams
Bence gününü değiştirmiycekler demin Derdestn tanıtımını gördüm 22:00 e koymuşlar onu. Bizimki yine 20:00 de ve cuma günü olur.Ayrıca cumartesiye falan alınmasın Kavak Yellerini cumartesiye almışlar Baba Ocağını kaçırmak istemem :img-icecr

osLm
27-08-08, 17:59
Bence gününü değiştirmiycekler demin Derdestn tanıtımını gördüm 22:00 e koymuşlar onu. Bizimki yine 20:00 de ve cuma günü olur.Ayrıca cumartesiye falan alınmasın Kavak Yellerini cumartesiye almışlar Baba Ocağını kaçırmak istemem :img-icecr

bizde biliors ama kalpsiz adam varr yeni baslıck onu cumaya koycaklarms o yzden dedik günü deişr die inşş deişmez tabi...!

ewt cumartesiye kesnlkle alınmasn kavak yelleriyle baba ocagı arasnda kalırım kesn baba ocagını izlerm ama aklım kavak yellerinde kalırr...:img-cray:

selimci-gkncı
27-08-08, 17:59
ewt kesnlkle GİTMESİNNN:img-cray: 1-2 bölüm bile olsa onsuz oLmazzz:img-cray:

2 gün kaLdıı diziyee:happy0064

ewtt ya gitmesn selim gitme sakın gitme gerçektn burak ile selim tam bi ikili oldular biri giderse tadı kaçar dizinin die düşünüorum ama inşallah gitmes :(:img-bored

selimci-gkncı
27-08-08, 18:03
valla bn sunu söyliyim diziyi hangi güne koyarlar sa koysunlar izlerim ztn çok fazla dizi izlemiyorm izliyorum ama sevda çiçeğinden sonra asla unutamayacağım ve her bölümünü izleyeceğim tek dizi var o da baba ocağı bu yüzdn hangi dizi ile aynı saatte olursa olsn izlerim fakat çok izlenen dizilerin gününe koymazlar inşllah çünkü reytingleri düşer

osLm
27-08-08, 18:07
arkdslar farkındaysanz su 20 sayfamızı silme olayından sora kmse yazmıo doru düzgün yazmka istemioo.....!

şimdi ne güzel kapatmıstık baslıgı:img-cray:

eski tat kalmadı yha baslıkta kmseckler yoqq...

Fb_RaP
27-08-08, 18:08
valla bn sunu söyliyim diziyi hangi güne koyarlar sa koysunlar izlerim ztn çok fazla dizi izlemiyorm izliyorum ama sevda çiçeğinden sonra asla unutamayacağım ve her bölümünü izleyeceğim tek dizi var o da baba ocağı bu yüzdn hangi dizi ile aynı saatte olursa olsn izlerim fakat çok izlenen dizilerin gününe koymazlar inşllah çünkü reytingleri düşer
sana her konuda katılıyorum sewda çiçeğinden sonra tek izleyeceğim dizii ayrıca o kadar reytingleri mükemmel olan diziler varki biz arada reyting kurbanı olmayalımda hangi gün olursa olsun

fairy_dreams
27-08-08, 18:09
bizde biliors ama kalpsiz adam varr yeni baslıck onu cumaya koycaklarms o yzden dedik günü deişr die inşş deişmez tabi...!

ewt cumartesiye kesnlkle alınmasn kavak yelleriyle baba ocagı arasnda kalırım kesn baba ocagını izlerm ama aklım kavak yellerinde kalırr...:img-cray:

Birde Kalpsiz Adam mı var ya of amma dizi çıkardı bu sezona kanal :)
Günü değişse iyi olur diyorum Asi ve Sıla olduğu için birde Gece Seslerimi ne o da başlıycak çok ses getirceğe benziyor. Kaygım benim bu yönde. Değişsede karşısında yenebileceği bir dizi olsa bar. Kavak Yelleriyle aynı güne koymasınlarda. Gün içinde söyle bir düşünüyorumda hangi güne koysalar reytingleri iyi gelmeye devam ederki çoğu dizi geçen sezondan devam ediyor ve oluşmuş kitlesi var. Neyse artık inşallah hepimize gün uygun olur...

_-_-TUGBA_-_-
27-08-08, 18:13
ya bu 2. fragman bu hafta çıkmayacak mı ya sabırsızlıktan ölcemm allahtan özet çıktı yaniii ama özette bişecan sıkıcı ya seda nası feraye nin gözüne girer onun geliniii cemileee yaww :D

Fb_RaP
27-08-08, 18:14
off eskisi gibi deil burası yhaa eskiden üye dieldim ama girip bakıodum çoq eğleceli geçiyodu konularınız şimdi üye oldumm kimse girmiyo eskiden öle coşuyodunuz ki şimdi selimin gitmemesi ve gün konusundan başka bişey yokk bende üzüldüm sayfa silinme olayı yüzünden ama biraz gayret edersekk 20 sayfayı geri kazanabiliriz arkadaşlar

selimci-gkncı
27-08-08, 18:17
ya bu 2. fragman bu hafta çıkmayacak mı ya sabırsızlıktan ölcemm allahtan özet çıktı yaniii ama özette bişecan sıkıcı ya seda nası feraye nin gözüne girer onun geliniii cemileee yaww :D

ewt ya sedanın ferayenin gözüne girmesi beni çok şaşırttı bncede onun gelini cemilee
bence birasda murat ve cemile sahnesi gelsn artık murat cemile yi görsn seda yı bıraksn duygularının farkına varsn

Fb_RaP
27-08-08, 18:29
arkadaşlarr yaa eğer gerçekten murat istanbula giderse 2,3 bölüm o 2,3 bölüm hep güvenle ismeti izliyeceğiz o yüzden cemileyle muratın yakınlaşması biraz zor olur ama bu durumda üzlülen cemile olur ama yinede sadece tahmin yürütüyoruz ayrıca 2. fragman çıktıı arkadaşlarrrr

deren1970
27-08-08, 18:29
Çocuklar ay yapmayın böyle.

Neden bu kadar karamsarsınız. Şurada bugünü saymıyalım 2 kısacık gün var çok çok keyif aldığımız dizimizi izlemeye:img-wink:

Bu arada fragmanda görüp kahkahalar attığım bir sahne varki evlere şenlik. Hangisi mi:icon_whis Selin hanım köye gelmiş, köye gelmeyi bırakın kahvedeki tüm erkekler artık onun getirdiği şaraplarlar mı bilemem küfelik olmuşlar, hatta bu küfelik topluluğu atlı araba götürüyordu:img-hyste

Artık Dürdane duyarsa Selin'i anam da anam:img-hyste

Güneş-07
27-08-08, 18:36
özet hiç içimi açmadı yah istanbul yolu gözükğyor zaten okulların açılmasına ne kaldı gitmeleri gerek ayrıca kızlar sınavu kazandı mı kazanmadı mı onuda bilmiyoruz...
off yah feraye seda yı seviyormuş ya zaten murat cemile tam olmadı şimdi feraye seda yı kabul edince artık murat seda ile evlenir ama allah korusun
off 2. fragmanda çıkmış tabi ben daha görmedim inş bugün görürüm çatlarım yoksa...

selimci-gkncı
27-08-08, 18:41
özet hiç içimi açmadı yah istanbul yolu gözükğyor zaten okulların açılmasına ne kaldı gitmeleri gerek ayrıca kızlar sınavu kazandı mı kazanmadı mı onuda bilmiyoruz...
off yah feraye seda yı seviyormuş ya zaten murat cemile tam olmadı şimdi feraye seda yı kabul edince artık murat seda ile evlenir ama allah korusun
off 2. fragmanda çıkmış tabi ben daha görmedim inş bugün görürüm çatlarım yoksa...

evet ztn murat tam olarak cemile ye bişi hissetmio şimdi feraye de seda yı gelini olark sevmweye başklynca işler daha da zorlaşacak 2.fargmanı göremedm ya neyse denk gelrm inş.

osLm
27-08-08, 18:43
ayyy 2. fargman cıktımı şükürr actm tvyi bekliorum şimdiii:D

arkdslar bi cıkarttm ben selm gidblr diee herkss şimdiden basladı selm gtti diee o kdr sey yapmayalım yhaa gitmez selm bence....! ben cıkarrttm konuyu ben kapatıyım:img-wink: =)

hade COSTURALIM BASLIGI:happy0064

arkdslar bu arada tek cmllelk msjlar yazmaylım ltfn gene gtck 20 sayfaa hiç hevesmz kalmıcak bu sfer:img-wink:

Fb_RaP
27-08-08, 18:46
arkadaşlar 2. fragmanı kısadan geçiyim barii ilk başta kahvede hasan bişeyler söyledi onu kaçırdım ondan osnra işte ilk fragmanın başlarından birazcık gösterdiler sonra güven ozana altınlar nerde dedi ozanda bir altınların yerini bilmiyorum iki şeyim acıyor üç uykumm varr diye bağırdıı sonra altınlar ortaya çıktı jandarma ahırda bulunduğunu falan söledii halil efeye çocukları karakola götürüyorm dedi sonra selin hnm kahveye geldi seyfiyi öptü yanağından herkess bi aboooo diye bağırmaya başladı sonra halil efede başka bi yandan abooo dedii yarısına unuttum merak etmeyin gösterirler anlatımda biraz saçma oldu amaa :D:D

yabançiçeği
27-08-08, 18:59
yaaaa arkadaşlar bu özet gerçekten de hiç iç açıcı değil.seda ferayenin gözüne girerse cemilenin vah haline.bide istanbul işi çıktı umarım muğladan hiç ayrılmaz.yoksa dizinin büyüsü bozulur..offf yaaa...:img-cray::img-cray::img-cray:

osLm
27-08-08, 19:04
arkadaşlar 2. fragmanı kısadan geçiyim barii ilk başta kahvede hasan bişeyler söyledi onu kaçırdım ondan osnra işte ilk fragmanın başlarından birazcık gösterdiler sonra güven ozana altınlar nerde dedi ozanda bir altınların yerini bilmiyorum iki şeyim acıyor üç uykumm varr diye bağırdıı sonra altınlar ortaya çıktı jandarma ahırda bulunduğunu falan söledii halil efeye çocukları karakola götürüyorm dedi sonra selin hnm kahveye geldi seyfiyi öptü yanağından herkess bi aboooo diye bağırmaya başladı sonra halil efede başka bi yandan abooo dedii yarısına unuttum merak etmeyin gösterirler anlatımda biraz saçma oldu amaa :D:D

ozanın bagırmasına öldüm seyim acıo fln:img-hyste:img-hyste

karakola götürüo demek yandı bizim aslanlar ama kurtulurlr fereya dürdoş kurtarr onlarıı=)

seline baq senn dürdoş duyarsaa seyfnn....!

Fb_RaP
27-08-08, 19:05
arkadaşlar sessiz kalmayın hadiii coşalımm irazz o 20 sayfayı geri kazanalımmm bidee kesin istanbula gitcez selim çünkü özette nie öle yasınki ayrıca bide bu bölümde cemile mrat sahnesi pek fazla olmucak olmucak desem yeridir yanii

Alavigne
27-08-08, 19:05
2. fragmanı anlatanlara teşekkürler nitekim ben daha göremedim :P NeYse efenim... Jandarma çocukları götürüyorsa çok kötü olacak. Bir de durduk yere hırsız damgası yiyecekler. Ama Feraye'ler daha önceden jandarmaya çalındı demişlerdi. Bir daha niye arama yapmışlar ki?

Seda'nın Feraye'nin gözüne girmesi olabilemez(!) Murat annesinden iyice yüz bulur. Ama bence Feraye, Cemile ile Seda arasında kalsa tercihini Cemile'den yana kullanılır.

osLm
27-08-08, 19:07
arkadaşlar bi şey soracağım dizimiz 13 bölüm mü sürecek yoksa 26 bölüm mü?

26 bölüme uzatılms reytgnler ii die:img-wink: 26 bölm ceklp tekrar krr verlcek uzayp uzamıyacagına reytgnlere bglıı daaa inşş sürcekk baya bölmm:happy0064

bu arada jnm tek cmllek msj yazma gene slncek 20 sayfaya yakın bu sfr kmse yazmak istemicek.....!

osLm
27-08-08, 19:10
arkadaşlar sessiz kalmayın hadiii coşalımm irazz o 20 sayfayı geri kazanalımmm bidee kesin istanbula gitcez selim çünkü özette nie öle yasınki ayrıca bide bu bölümde cemile mrat sahnesi pek fazla olmucak olmucak desem yeridir yanii

ewt katılıorum COSTURALIM BASLIGI:happy0064:happy0064 kapatalım bu bölüme kadr yha hade arkdslar herkesi bekliors cosmaya...!:happy0064

bende o yzden dedm nie yazssınkii özette muratn istanbula gtmesi gerek diee off offf:img-cray: gitmesnn SELİMM naparss biz onsuz 1 2 bölümm offf:img-cray:

ama bence göndermezler selimi bilrler sonucta 1 2 bölm bile...:img-cray:

selimci-gkncı
27-08-08, 19:10
tamam cnm dikkat ederm inşallah uzatırlar ya bizde dizimizdn mahrum kalmayz ama tabi uzatıp da saçma sapan boyutlara getirmesler inşllha yoksa seyirci bu sefer iyice soğur diziden

~*~NaR-ı GüL~*~
27-08-08, 19:11
Ya arkadaslar bi kac gün giremedim yine ortalik kaynamis...ben acikcasi dizinin gününün degismesi taraftari degilim...cuma günü bence en uygun gün dizimiz icin...

Bu arada özeti okudum bende...sedanin tip okuyor olmasina sasirdim ferayenin gözüne girecek gibi iste o zaman yandi gülüm keten helva cemilenin isi iyice zorlasir...güvenle ismet arasindaki yakinlasma dahada artiyor bu güzel ama cemileyle murat icin aynisi olmayacak gibi korkarim....:icon_sorr

Selin bu sefer sirf seyfimi degil bütün köyü kandiriyor...bakarim foyasi ne zaman ortaya cikacak...bi kurtulamadik sundan yawsss...:icon_evil

En güzel sahneler sabri ile hasanin köcek gibi oynadiklari sahne...:img-hyste tabi bide halil efeyle seyfimin zeybek oynayip bellerinin tutuldugu sahne....:img-hyste he bide seyfimin "ayilik vaaami kiz senin hamurundaaaa" dedigi sahne :img-hyste :img-hyste

Fb_RaP
27-08-08, 19:13
:happy0064:happy00642. fragmanı anlatanlara teşekkürler nitekim ben daha göremedim :P NeYse efenim... Jandarma çocukları götürüyorsa çok kötü olacak. Bir de durduk yere hırsız damgası yiyecekler. Ama Feraye'ler daha önceden jandarmaya çalındı demişlerdi. Bir daha niye arama yapmışlar ki?

Seda'nın Feraye'nin gözüne girmesi olabilemez(!) Murat annesinden iyice yüz bulur. Ama bence Feraye, Cemile ile Seda arasında kalsa tercihini Cemile'den yana kullanılır.
yha kesin ozan altınlarla çıkınca jandarmada halil efeye uğramıştıki gördü ondadır bidaha armaa yapcak değiller yha gariiii o ozanın bağırması harikaydı yhaa bir altınların yerini bilmiyorum iki şeyimm acıyoo üçç çoqq uykum war diye güvene bağırdıı koptumm ordaa yhaaa:img-hyste:img-hyste
ayrıca diziye 2 gün kaldııı

Alavigne
27-08-08, 19:14
Bende geliyim coşmaya, başlığı coşturmaya. :happy0064 Öncelikle 26 bölüme uzaması çok iyi olmuş bence. En azından izleyeceğim pekçok bölüm var şimdilik. Umarım yeni dizilerin başlamasıyla reytingler düşmez ve dizi daimi olarak kalır. Misal Kavak Yelleri'de bir yaz dizisi olarak başladı ve hala sürüyor. Baba Ocağı'da aynı şekilde sürer umarım.

Bu arada Selim gider mi gitmez mi herkes ikilemde kalmış. Bence gitmez yahu. Her bölüm görürüz onu. Dizinin temel taşlarından biri de o.

adri_ano
27-08-08, 19:18
evet arkadşlar dizimiz bitmeyecek sanırım sözleşme yeni uzatıldı
önümüzdeki sezon kesin var yani
ama dahada uzaması tabi reytinglere bağlı
ki onlarda iyi gidiyo:happy0064:happy0064
sorun yok yani:happy0064:happy0064

selimci-gkncı
27-08-08, 19:18
yavaş yavaş herkes gelio ama bn cıkıyorum arkadaşlar size iyi çoşturmalar
inş. selim istanbula gitmes
inş.bu bölüm cemile ve murat sahnesi görürüz nese bn kaçr bys

MED_CEZİR
27-08-08, 19:27
Bence güzel bir bölüm olacak:kahve Ama ben olmayacagım o saatte yolda olacagım cuma günü izleyemeyecegim malesef:icon_sorr
Muratın İstanbula gidecegini sanmıyorum.Babası göndermez...
Sedanın tıp okumasına bende çok şaşırdım.Seda'yı seviyorum ama Murat Cemile aşkının yanındayım,öylede olacak nitekim!
Çocukların korktukları başlarına gelecek galiba bir hırsız olmadıkları kalmıştı..
Cem babada sonunda dogru yolu bulmuş iyi etmiş Halil Efeye anlatmakla bakalım halil Efe neler yapacak...

Arkadaşlar dizinin sözleşmesinin uzadıgını ve gününün değişecegini nerden ögrendiniz?

Alavigne
27-08-08, 19:28
Kapatırız kapatırız :happy0064

Murat Cemile'yi mi Seda'yı mı seçicek merak ediyorum. Merak eden yada bir düşüncesi olan varsa buyursun yazsın. Yahu Cemile'ye sırıtıyor, bakıyor. Sonra Seda'ya kedim gibisinden birşey söylüyor. Duyguları karman çorman bir halde galiba..

Güven'de de aynı durum söz konusu. Ama o İsmet'ten hoşlanmaya başladı. Özge'den soğuması falan bir kanıt niteliğinde bence.