Tüm Versiyonu Göster : Baba Ocağı (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4

aylin_a.r.ş
16-08-08, 18:13
yeni başlığımız hayırlı olsun tekrardan ya ben atmiştim msjı ama silinmiş neyse ben bişi sorcam önceden izlemediğim için:img-cray: bilmiyorum acaba her yeni bölümün sonunda mı bidahaki haftanın fragmanı veriliyor

evet cnm her bölmden sonra yeni bölnmn fargmanı veriliyo..ama hafta sonundan sonra star bol bol fargmanını veriyo ne gselkş dizimizin..kıymetini anladı bol bol fargmanı dönüo artık:happy0064

gümüs&mehmet
16-08-08, 18:14
inş. cnm:D
bu arada adım beyza...
baslık dolu dolu gecsnn bol bol yorum yapalım da ilk ben atmasam da olur:):)
Tanistigima memnun oldum bende Öznur(söylemismiydim hatirlamiyorum:icon_whis)
Evet yeterki baslik dolu dolu gecsin herseyden önemlisi o...
yeni başlığımız hayırlı olsun tekrardan ya ben atmiştim msjı ama silinmiş neyse ben bişi sorcam önceden izlemediğim için:img-cray: bilmiyorum acaba her yeni bölümün sonunda mı bidahaki haftanın fragmanı veriliyor

Star'da bölümün sonunda simdiye kadar hep verdiler ama Euro Star'da genelde vermiyorlar ama bu hafta verdiler...

aylin_a.r.ş
16-08-08, 18:16
Tanistigima memnun oldum bende Öznur(söylemismiydim hatirlamiyorum:icon_whis)
Evet yeterki baslik dolu dolu gecsin herseyden önemlisi o...

Star'da bölümün sonunda simdiye kadar hep verdiler ama Euro Star'da genelde vermiyorlar ama bu hafta verdiler...

bende memnun oldum öznurcuğum..:img-wink:
star kıymetini anladı dizmzin hafta içi de bol bol fargmanını gösteriolar...
Allah bozmasın:) hep böle bol bol versnler fargmanı..:img-wink:

ba$i_belalim
16-08-08, 18:17
Evet belki tadi kaciyor ama bunlar bence mecbur gitcekler cünkü okullari var ama bizim dizimizin tadi kacmaz:img-wink:

kusura bakmayin ben yazana kadar bisürü msj yazmissiniz:img-blush

insallah ne diim... ama bunu baska dizilerdede gördüm, umarim tadi kacmaz... ama bunu konusmak icin cok erken gibi.

ya bide anasayfaya gecsek tam süper olur, ama oda erken :D

batuhan_gumus
16-08-08, 18:24
yeni baslik hayirli olsuna arkadaslar:happy0064:happy0064:happy0064
yeni bölümü iple cekicem
güven - ismet 4 ever:happy0064
murat - cemile de cok yakisiyorlar bence:D

gümüs&mehmet
16-08-08, 18:29
bende memnun oldum öznurcuğum..:img-wink:
star kıymetini anladı dizmzin hafta içi de bol bol fargmanını gösteriolar...
Allah bozmasın:) hep böle bol bol versnler fargmanı..:img-wink:
bunun üzerine ben uzun bir Amiiiiiiiiiinn diyorum cok sükür ya bol bol fragman gösteriyorlar bide 2.fragmanida erken gösteriyolar diger dizilerin genellikle oynayacagi gün veya ondan birgün önce gösteriyorlar bide özeti erken gelse degmeyin benim(bizim) keyfime(ize):kahve

insallah ne diim... ama bunu baska dizilerdede gördüm, umarim tadi kacmaz... ama bunu konusmak icin cok erken gibi.

ya bide anasayfaya gecsek tam süper olur, ama oda erken :D

Insallah ya yok aslinda fazla erken de degil 3 hafta kaldi okullarin acilmasina=(
Evet keske anasayfaya gecsek süper olur :)

biz bu hizla gidersek kesin bu basligida cabucak kapatiriz:img-wink:

bide belki haberiniz vardir bilmiyorum ben baba ocaginin resmi sitesinde gördüm bu haberi www.sinematurk.com 'da bi anket var ve dizimizin adida geciyor su anda birinci zaten dizimiz:good::img-wink: oylarimizla destek verelim arkadaslar
not: istediginiz kadar oy kullanabiliyoruz:D

gümüs&mehmet
16-08-08, 19:20
yeni başlık herkese hayırlı olsun. sonunda açılmış oo 3. sayfaya gelinmiş bile :) dizi devam etcek mi bilgisi olan var mı :S

En son bilgilere göre 13.bölümlükken 26 bölümlük olmus ve kis dizisi olma yolunda ilerliyormus.Insallah kisinda izleyebiliriz cok güzel dizi:good:

deren1970
16-08-08, 19:26
Herkese Merhabalar

Yine yeniden harika bir bölüm daha izledik. Ama en güzeli ne idi biliyor musunuz bu sünnet düğünündeki kına gecesi:good: çünkü artık kına gecesi, düğün denilen anene sayılacak örf ve adetlerimiz bitti bitiyor giibi:icon_sorr ozan için o yatak hazırlanırken hala öyle uzun tek yastıklar kaldı mı ki:icon_whis ne güzeldi o hazırlıklar, mesela kına gecesinde birbirinden hoşlanan, birbirlerini beğenen kızlar-erkekler fırsat arar,, kuytu yerlerde buluşurlarmış İşte eskiden yapılan ve köylerimizde hala o eski zamanlardaki gibi olmasa bile hala bu tür hareketlerin olması ve bizim çiftlerimizin yaşaması harikaydı:good: dolayısıyla bu dizde emeği geçen senaristimizden, yönetmenimize, oyunculardan tüm teknik ekibe tüm alkışlar gelsin:happy0064

Şimdi çiftlerden Murat-Cemileye gelirsek Murat'ta hafifi bir kıpırdanma var gibi, eee bir gece önce Güven uykusuz iken, ertesi gece iki kardeşin uykusuz, düşünceli olması güzeldi. Birde eleştiri demiyelimde Güven-İsmet ilişkisinin öyle pat diye karşımıza çıkmasını ben pek kabullenmedim. Bir iki bölüm öncesinden bunun işaretini alsaydık, neyse bu kadar kusur kadı kızında da olur:img-wink:

Bu arada şu Selin hanım bence dalavereci, dolandırıcı biri, Seyfi ağamın çok başı yancek ya hadi hayırlısı.

Bu gençlerin ilgisini Halil efe farketti, bence durumdan memnun gibi. Eeee Seyfi ağanın kızları olsalarda iki yiğidine başka bir ağanın iki kızı, hem becerikli, hem güzeller, daha ne olsun gari:img-hyste

Sevgiler

NOT: Bu arada herkese iyi kandiller

gümüs&mehmet
16-08-08, 19:45
Aklima kina gecesi geldi deren1970 yorumundan.
Cemile hemen nasil rüya gördü kendi kina gecesi olarak bide gözlerinden yaslar geldi:img-in_lo nasil tatliydi ya ama nasilda yakismis kina elbisesi... Insallah bunun gerceginide görürüz arkadaslar:img-in_lo
deren1970 örf ve adetlerimiz icin ne güzel yorum yazmissin gercekten geleneklerimize uygun bi sekilde kina gecesi yaptilar bende alkisliyorum bütün ekibi... Mesela simdi kac kisi kina gecesinde kina gecesi elbisesi giyiyorki Cemile'm rüyasinda kina elbisesiyle gördü kendini:img-in_lo

gümüs&mehmet
16-08-08, 19:53
Beyza'cim oy vermeye devam anlasinlar ne kadar cok izleyeni var dizimizin:img-wink: belki kesin karar verirler kisin devam ettirmeye...
Arkadaslar ben dayanamiycam yeniden izliycem diziyi:happy0064

Sonrada gözümden kacanlari anlatirim:img-pilot

Bu arada baslik durgunlastimi banami öyle geliyor canlanalim arkadaslar:img-wink:

aylin_a.r.ş
16-08-08, 19:55
dizi tekrrı olduğu her an ben tarafından da izleniyo:D:good: tekrrı olsun ..netten izlemek gsel olmuyo:D
ama ynede en sevdiğim sahnelere(gerçi sevmediğim sahne yok:)) bakıcam bende öznur...

tekrr tekrr oy verelmm dizimz bir numara herkes de görsn bunu:D

gümüs&mehmet
16-08-08, 20:13
dizi tekrrı olduğu her an ben tarafından da izleniyo:D:good: tekrrı olsun ..netten izlemek gsel olmuyo:D
ama ynede en sevdiğim sahnelere(gerçi sevmediğim sahne yok:)) bakıcam bende öznur...

tekrr tekrr oy verelmm dizimz bir numara herkes de görsn bunu:D

evet haklisin netten güzel olmuyor ama napiyim dayanamiyorum iste:D
tekrarlarinida izlerim kesin:happy0064
Dedigin gibi Beyza'cim sevmedigim sahne yok benimde hepsi birbirinden güzel ve komik:img-hyste hele Seyfi efe ve Dürdane sahneleri:img-hyste

ebrumm
16-08-08, 20:28
ıyı akşamlar herkese...
yazmak bugune nasipmiş oldu.. yazmadan da edemedım..
diziyi tekrarlarıyla ızlemeye basladım acıkcası..
benı en cok ceken şey ise ege şivesi oldu..
egelı olmama ragmen ege sıvesı hep bende bır sempati oluşturmuştur..
dizide her bır oyuncu bu konuda cok profosyonel..
durdane ve feraya bu konuda benım favorilerımın arasında:img-hyste
bu arada cemıle karakterıne cok sevmeme ragmen tek begenmedıgım özelliği bıraz gurursuz olması..kendısını bunu kini tasıyamayan bir insan olmasına bağlıyor ama sedanın yaptıklarını hazmedebıldıgıne gore bunun adına başka bırsey deniliyor bence:)
daha uzun yorumlarımla aranızda olucam anlaşılan..
aranıza alırsanız tabıkı;)
hoşçakalın..

ahesti
16-08-08, 20:46
arkadslar bır dızı daha kaybettık reytıng ugruna valla sınrden ne nyazıcagımı bılemıyom makus talıh bu dızınınde basına gelmez ınsallah
ızleın arkadaslar ızleyn bıtmemesı ıcın
gerce ben ızleyın dıyom ama kanald de aynı saatte gece gunduz var ben bı o kanal bu kanal dıye dolsıyom offffffffff dogan grubununda yaptıgı ısmı ya ıkı guz<el dızı aynı saatemı konur

adri_ano
16-08-08, 20:50
arkadslar bır dızı daha kaybettık reytıng ugruna valla sınrden ne nyazıcagımı bılemıyom makus talıh bu dızınınde basına gelmez ınsallah
ızleın arkadaslar ızleyn bıtmemesı ıcın
gerce ben ızleyın dıyom ama kanald de aynı saatte gece gunduz var ben bı o kanal bu kanal dıye dolsıyom offffffffff dogan grubununda yaptıgı ısmı ya ıkı guz<el dızı aynı saatemı konur

evet servet avcısı gibi kaliteli bir iş daha gitti maalesef
inş.baba ocağına olmayacak öle bişey
zaten 26 bölüm oldu sözleşme
dizi devam ediyo yani
selim gülgörende söledi bunu
13+13 26 bölm oldu dizi
ama reytingler iyi devam ederse dahada uzar dedi

ekin-sarp
16-08-08, 20:52
Yeni baslik hayirli ugurlu olsun arkadaslar
Daha nice basliklara insallah:happy0064
Yeni bölümü cok merak ediyorum,cumayi iple cekiyorum
Yine süper bir bölüm olacak:happy0064

dankolik
16-08-08, 21:02
ailenizde bi kişilk daha yer varmı acaba:D
baba ocağını başından belli izliyorum...burayıda takip ediyodum ama hiç yorum yazmamıştım kısmet bugüneymiş:)
yeni başlıkda hayırlı olsun:D
dünki bölüm yine süperdi en çok kına gecesindeki sahneye bayıldım kapı önünde buluşmalar falan:img-hyste
yeni bölümüde iple çekiyorum..bi an önce fragman çıksa...

ba$i_belalim
16-08-08, 21:04
Aklima kina gecesi geldi deren1970 yorumundan.
Cemile hemen nasil rüya gördü kendi kina gecesi olarak bide gözlerinden yaslar geldi:img-in_lo nasil tatliydi ya ama nasilda yakismis kina elbisesi... Insallah bunun gerceginide görürüz arkadaslar:img-in_lo
deren1970 örf ve adetlerimiz icin ne güzel yorum yazmissin gercekten geleneklerimize uygun bi sekilde kina gecesi yaptilar bende alkisliyorum bütün ekibi... Mesela simdi kac kisi kina gecesinde kina gecesi elbisesi giyiyorki Cemile'm rüyasinda kina elbisesiyle gördü kendini:img-in_lo

evet katiliyorum, deren1970 ne güzel söylemissiniz... kinada güven-ismet-murat-cemilenin bulusmasida benim dikkatimi cekti. cok güzel yazilmis, iste dizinin dogalligini, köylerdeki gibi atmosferi vs... bütün bunlari yazan H. Baykut Badem, Arzu Birol, Filiz Ekinci, Emin Gürsoye sonsuz tesekkürler... gercekten harika ötesi bir senaryodur, her hafta cok güzel ve farkli bölümler yaziyorlar...

gümüs&mehmet
16-08-08, 21:17
arkadaslar yorumlariniza bakinca dayanamadim bende geri geldim:D
Evet arkadaslar bircok güzel dizi gitti ve gitmeye devam ediyor:(
Bu benide üzüyor ama bizim dizimiz icin böyle bi durum söz konusu degil 13+13 yapilmis yani bunuda Selim Gülgören'den ögrenilmis ve 100%dogrudur diyorum...
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz...

Ben sonra yeniden girerim diziyi izliyorumda:img-icecr
Seyfi efe beni öldürecek ya:img-hyste Ismet'e mühendislerimi öldürdün dio sonrada jandarma gelio kac diyo:img-hyste

Tufan Güven'e vuracakken nasil hepsi sirayla ben vurdum önce sana dedi...
Kismet'te akilli ya tam vuracakken adama bisey atti masallah masallah:D
Bu Özge tam bir safmi diyim ne diyim bilmiyorum tufan soruyo arkadasiniz burda varmi diye oda"burda yok ama Istanbul'da cok" diyo:img-hyste
Neyse ben devam ediyim izlemeye:img-wink:

aylin_a.r.ş
16-08-08, 21:26
Bu Özge tam bir safmi diyim ne diyim bilmiyorum tufan soruyo arkadasiniz burda varmi diye oda"burda yok ama Istanbul'da cok" diyo:img-hyste
Neyse ben devam ediyim izlemeye:img-wink:

yok cnm özge saf maf diil.su katılmamış salak:D
yani yok böle bişi ya...salak şey istnabyulda arkadfsımız var dedi ya..o andaki müziği de cok beğendm yanlız..hayal kırıklığı müziği:D:D:img-hyste
ya insan olur olur da bu kadar olmaz dio özgeyi izlerken:D
kardesm islemiodu diziyi dün ben izlerken baktı...abla bu güven bu kızı çok mu aramış göstyerdiler mi faln dedi:D:D
yanii güven ondan soğumasında napsın...o ysden ismet&güven aşkı daa cabuk alevlendi gibi...
seda şimdilerde bişi yapmıyo gibi...ama ona karşın muradım:img-in_lo onu görnce faln heyecana kapılıyo...o resmlerde faln da vardı imza yapanlarda cok gsel yapmışlar görmüşünüzdr..kafasını yana doru eğip bakmış...ahh ahh dedm o ann..:D

Cigdem_18
16-08-08, 21:45
selamlar ben simdi izlemedigim bölümleri netten izliyorum
3.bölümdeyim kopuyorum gülmekten
hele seyfi efenin horlamasi beni öldürüyo:img-hyste
özge kicigi geliyo simdi :icon_whis
su siralar güven ve ismet acayip düsmanlar disiyolar
tabi sonra anlasiyolar:img-icecr

yağmurdamlası
16-08-08, 22:01
yeni bölümde işler acayip bir şekilde karışacak.Özge ve diğer kızların sünnet düğününe gelmeleri ismet cemileyi üzecük.Eğerki Halil efe bunu görürse Murat ve Güvenin çekeceği var

*)kübish(*
16-08-08, 22:12
hoşbulduk:D
ben fragmanı görmedim kaçırmış olmalıyım o zaman:img-icecr

euro stardan bakiyorsan bölümden sonra göstermiyor, sadece star tv`de hemen bölümden sonra yeni fragmani gösteriyorlar benim bildigim kadariyla
fragman zaten dönüp durruyor starda görürsün:img-wink:

yağmurdamlası
16-08-08, 22:35
kına gecesinde ismetin hali neydi öyle.güvene bakamıyordu utancından.cemile öyle değil muratla gayet rahat bir şekilde konuşuyor.ismetle güven daha tatlılar bence.gözgöze gelmeye çekiniyorlar özellikle de ismet.onları izlerken nasıl gülüyorum anlatamam.çok komikler bir .bunlar birbirine aşık ama arada seyfi ve özge engeli var.doğrusu en güzelide bu galiba.bizi keyiflendiercek hem de hüzünlendirecek bir aşk hikayesi.

tinkerbell
16-08-08, 22:40
tam bir geri zekalı ya
uyuz oluyorum ona

:img-hysteçok güldm ya, aynen bence de hatta su katılmamış hali:img-hyste:img-hyste

bide anlamadığım güven aptal bi insan değil yani onun neresini sevmiş, hadi seda desen onun kadar salak bişi değil....

anita
16-08-08, 23:11
slm ben yazilarinizi takip ediyorum bu gecede bende dusnduklerimi yazayim dedim dizi güzelde bence ilerki zamanlarda tikanacakmis gibime geliyor bu hafta okadar guzel degildi bence cekismleri daha cok hosuma gidiyordu neyse umarim hersey iyi gider

sÜrMeLi MeLeK
16-08-08, 23:17
:img-hysteçok güldm ya, aynen bence de hatta su katılmamış hali:img-hyste:img-hyste

bide anlamadığım güven aptal bi insan değil yani onun neresini sevmiş, hadi seda desen onun kadar salak bişi değil....

yhani bende anlamadım bence zaten muratla güven bu kızları tam olarak sevmiolar güvenin hareketlerinden belli muratınkide şöle bişi tufanla olan kavgaları muratın tufanın sevgilisine bakması yüzünden çıkmıştı sedayı gerçekten sevse öle bakmazıı yhani en azından ben öle düşünüyorum:)

tinkerbell
16-08-08, 23:32
yhani bende anlamadım bence zaten muratla güven bu kızları tam olarak sevmiolar güvenin hareketlerinden belli muratınkide şöle bişi tufanla olan kavgaları muratın tufanın sevgilisine bakması yüzünden çıkmıştı sedayı gerçekten sevse öle bakmazıı yhani en azından ben öle düşünüyorum:)

işte aşık olmadıklarını biliyorm ama neden hala o kızlarla takıldıklarını anlayamıyorum yani sevmiyosan nie geziyosun dimi?
ismeti düşünüyo ama hala özgeyle beraber:bilmim

adri_ano
16-08-08, 23:35
işte aşık olmadıklarını biliyorm ama neden hala o kızlarla takıldıklarını anlayamıyorum yani sevmiyosan nie geziyosun dimi?

az kaldı onlarda doldurdu sayılır sınırlarını
artık iyice uyuz olmaya başladı güvende
sanırım yakında ayrılırlar

Boran&Sila
17-08-08, 00:29
seLam Arkada$lar (:
Yeni Ba$lik hayirli olsun:img-wink:

Bu haftaki Bölüm yine süperdi herzamanki gibi...:happy0064
Güven&ismet ikilisi cok datlu ya:img-blush
Kismet&Ismetin kurtarma operasyonuda süperdi:img-hyste
Kina gecesindeki sahneler cok güzeldi...Güven&Ismetin, Cemile&Muratin konusmalari:img-in_lo:img-blush

Yeni bölüm fragmaninida gördüm...yine süper bir bölüm bizi beklior:happy0064

sÜrMeLi MeLeK
17-08-08, 00:31

evt haklısın insan sevmediği biriyle nie birlikte olurki ama onlarınki biraz alışkankık olmuş artık birde kızları göndermeye çalışıolar bi yandan da zaten yhani bu belli olmuo ama öle işte yha anlatamadım:D:D

yabançiçeği
17-08-08, 10:06
yeni başlığımız hayırlı olsun.bizde bu azim varken bir iki bölüme kalmaz diğer başlığada geçeriz.bu arada 1.olmamıza bende çok sevindim.bizim hakkımız bu çünkü.ayrıca bu bölümde güven ismeti resmen süzüyordu.zaten yakışıklımın bakışları yakıyor iyice yaktı kavurdu...

(melike)
17-08-08, 10:08
benim anlamadığım bişi var.cemile sedanın karşısına geçipte sen muratın görüştüğ kız olmalısın evlenilecek kız var eylenilceke kız var.murat seni benm cebimden aradı falan diyince aferin cemile güzel laf soktun.ama seda haklı olarak cemileyle konuşunca seda salağı falan ne kadar saçma.siz resmen taraf tutuyorsunuz.

ayrıca bence güven ismeti mseviyor ama murat cemileyi deil sedayı seviyor.her dakika yanında aşkım aşkım diye.kındada cemileye bakmadı bile.

murat sedayı sevseydi barda kıza bakmazdı diyenlere cevabım var o zaman güven de istyemi sevmiyor ki hala özgeyle birlikte.

sÜrMeLi MeLeK
17-08-08, 10:09
evet ama artık ayrılsalar
güvenle ismet aşkı başlasınnn

evt yha bencede yha zeten güvenin durumu belli oldu sanki dizi değilde gerçekten aşıkmış gibi inandım nasıl bakıyor öle cnm benim ama cemileyle murat başlasın artık yha yazık cemileye

yha birde yeni fragmanda hiç ismet yok neden ??

~Öslemm~
17-08-08, 10:19
yeni başlık hayırlı olsun..bu bölümde yine şahaneydi süperdi yha...Güwenle ismet çok tatlılardı ama özgelerrin cemileden intikam almalarına sinir oldum bide cemile nin bn kin besleyememem demesi orda tamam öldüm resmen ya bn onun yerinde olsam şimdiye onlara gösterirdim intikam nasıl alınıyormuş sinir şeyler ya..bnde fark ettim yeni bölüm fragmanında hiç ismet yoktu...şimdi 1 hafta nasıl geçcek yha..nese güwen ismet aşkı tamam bakışları falan çok güzeldi Güwenin ismeti kesmesi offf çok tatlıydı yhaa :img-in_lo

NehirBerk
17-08-08, 10:21
yeni baslik hayirli olsun...bu bölümde süperdi ya...hele burakin baskislari varya..tam bir asik gibi...cumayi simdiden iple cekiyorum..:img-wink:

nur1224
17-08-08, 10:57
öncelikle herkesi selamlamak istiyorum !!bye

umarim benide araniza kabul edersiniz.
Bende baba ocagi hayraniyim bölümleri hic kacirmiyorum.
Bu arada yeni baslik hayirli olsun.

Bence bütün ekip cok basarili. Benim favorim tabiki ismet & güven:love05:
Onlari izlerken sanki filim degilde gercekmis gibi geliyor bana. Ya Burak Özcivit gercekten cok basarili ve cok güzel rol yapiyor, yada gercekten asik oluyor, diycem ama kiz arkadasi var.....
Cumayi iple cekiyorum bende.

Benimde ilgimi cekti, son fragman ismeti hic göstermedi, nedenin bilen varmi ???

~Öslemm~
17-08-08, 11:07

Onlari izlerken sanki filim degilde gercekmis gibi geliyor bana. Ya Burak Özcivit gercekten cok basarili ve cok güzel rol yapiyor, yada gercekten asik oluyor, diycem ama kiz arkadasi var.....

Benimde ilgimi cekti, son fragman ismeti hic göstermedi, nedenin bilen varmi ???

aramıza hoşgeldin canım..benim favorimde ismet%güwen :happy0064 cumayı bnde iple çekiyorum bu arada sinema türkte baba ocağının birinci olması çok güzel :happy0064 ama sevdiğim dier bir dizi kötü :img-cray: nese ismet sesli fragmanda çıkar heralda...

nur1224
17-08-08, 11:14
aramıza hoşgeldin canım..benim favorimde ismet%güwen :happy0064 cumayı bnde iple çekiyorum bu arada sinema türkte baba ocağının birinci olması çok güzel :happy0064 ama sevdiğim dier bir dizi kötü :img-cray: nese ismet sesli fragmanda çıkar heralda...

Bu kadar cabuk cevap yazdigin icin tesekkür ederim canim.:img-wink:

Sesli fragman derken ikinci fragmani kastettin degilmi ??
Ama ben malesef ikinci fragmani seyredemiyorum cünkü diziyi Euro Stardan izliyorum:icon_sorr
Eger sen seyredersen bizahmet buraya eklermisin ? bye

C&E&N&K
17-08-08, 12:04
Selam arkadaşlar.. :)
Yeni başlık açılmış, daha bölüm yorumu felan yapamadım ama bölüm süper ötesiydi.. :)
Zaten İsmet & Güven tamamda cemile&murat için bişey diyemicem.. :D Yani murat pek o yönlü gibi durmuyor nedense.. :S
Bu arada bilmiyorum paylaşıldı mı ama.. Akın abiye sordum bu dövme işini ben.. :)
Oda aynen şöyle cevap werdi.. ;)
---
Akın Saatçi

Canım geçici dövme yaptırmıştım dizi için kınayla... Ama dövmenin daha kalıcı olması için içine koydukları malzemeye alerjim varmış... kolum çok kötü yara oldu... Hatta ilaçla geçmedi ve kortizon inesi olmak zorunda kaldım...
Sonuç olarak artık dövmeli oynayamıyorum... biraz unutulana kadar kolum sarılı ya da uzun kollu kyafetlerle oynama kararı aldık...
---
Çok üzüldüm ben onun adına.. İnşallah yarası iyileşir.. :)
Zaten dizideki faworilerimden biride Akın abi yanii Alp.. :)

yabançiçeği
17-08-08, 12:27
arkadaşlar biz şimdi diyoruzki aşkları başlasın her ikilininde ama bence herşeyi olurlarına bırakalım.çünkü aşık olmaya başladıkları zmn senaristler konu sıkıntısı çeker.buda dizinin seyirci kaybetmesine sebep olabilir...

adri_ano
17-08-08, 12:43
zaten aşkları biraz geç başlmak zorunda
her ne kadar içlerinde başlasada
dışa vuramazlar
ismetin babası seyfi efe var başında
güvendede o salak kız var
daha zamanı var yani:happy0064:happy0064

aylin_a.r.ş
17-08-08, 12:51
onların aşları başliinca baslicak herşey belki de...seyfi efe neler yapar kim bilir..ayrıca ikizlermz birbirne itiraf etsin bi...sonra onların kızlra acılması da cok zor olucak gbi...bakalım izleyelm görelmm..çookk çokk gsel bölmler olucakk:img-in_lo
bu aradaC&E&N&K verdiğin habere de üzüldm..bizde soruyoduk oryaı nie bağlamışlar die...demek yara olmuşş..

yarın 2. fragmanı verrler..2 gndr pazartesi akşamları veriyolar:happy0064
özette erken gelmiş olsa ahh keşkee..nese o da çarsamba...zaten baska bi dizim içinde sabırsızlıkla bekliyorum carsambayaı:)

cumaa gel biran öncee...murat&cemile ismet&güven aşkı nı bol bol görelm...
bde bu bölmde bi merak ettiğim nokta da aslanlarımızın oynaması..çok gsel oolucak...:happy0064 murat orda oynarken cemileye bakıyo......:img-in_lo

C&E&N&K
17-08-08, 13:16
onların aşları başliinca baslicak herşey belki de...seyfi efe neler yapar kim bilir..ayrıca ikizlermz birbirne itiraf etsin bi...sonra onların kızlra acılması da cok zor olucak gbi...bakalım izleyelm görelmm..çookk çokk gsel bölmler olucakk:img-in_lo
bu aradaC&E&N&K verdiğin habere de üzüldm..bizde soruyoduk oryaı nie bağlamışlar die...demek yara olmuşş..

yarın 2. fragmanı verrler..2 gndr pazartesi akşamları veriyolar:happy0064
özette erken gelmiş olsa ahh keşkee..nese o da çarsamba...zaten baska bi dizim içinde sabırsızlıkla bekliyorum carsambayaı:)

cumaa gel biran öncee...murat&cemile ismet&güven aşkı nı bol bol görelm...
bde bu bölmde bi merak ettiğim nokta da aslanlarımızın oynaması..çok gsel oolucak...:happy0064 murat orda oynarken cemileye bakıyo......:img-in_lo
Rica ederim canım ne demek.. :)
Valla çok merak ettim sordum, sağolsun cevapladı.. :)
Bende çok üzüldüm yazı.. :(
---
Bu arada ewet erken olursa bu aşklar, bi zaman sonra sıkılır insan..
Geç oluncada öle.. Tam zamanı gelsin daha güzel olur.. Sanırım senaristlerde bu zamanı bekliyorlar..:)
İzleyip görelim.. :)

baharG90
17-08-08, 14:00
vay be ben baya geride kalmisim yeni baslik acilmis hayirli ugurlu olur insallah

reytinglere öyle cok sevindim ki dünyalar benim oldu

gelelim 8. bölümüme o özge ve seda cadilarinin cemileye yaptigina cok özüldüm

yazik kizi asaladilar sinir oldum ama ismet cemileye sen yürüyerek gel demisti ya

cemilede yolda murat ve güveni gördü orda gecen sohbet cok güzeldi

birde en sonunda yatakta ismet cemile murat güven öyle bos bos bakiyorlardi

ne düsünüyorlradi acabaaa???

9. bölüm cemile ve ismeti görmedim fragmanda emme murat ve güven cok yakisikli

olmuslar seyfi efenin sünette edceeler deyipte yaptigi hareket cok komikti

baharG90
17-08-08, 14:04
Burak özçivit gerçek aşık gibi bakıyordu nasılda kesiyordu ismeti...

Allah ' ım çok ttlIIıI Çovuk yaa

evet bencede acayip bakiyor cokta güzel hareketleri var ismete karis

adri_ano
17-08-08, 14:06
evet bencede acayip bakiyor cokta güzel hareketleri var ismete karis

yakında zatn açık vericek bir yerden
ister istemez açılmak zorunda kalacak ismete
ama ne zman:happy0064:happy0064

eser_bkm-çghb
17-08-08, 14:08
baba ocağı çok güzel ya ama burak özçivit saçını kestirdiya ben hiç beğenmedim.eski hali daha tatlıydı.eğer bu diziyi yaz bitmeden bitirirlerse rtük binasını basıcam

nhn_yldz
17-08-08, 14:08
Herkese merhaba umarım beni de aranıza kabul edersiniz.
Bende tam bir baba ocağı dizisinin hayranıyım çok güzel bir dizi harika
Bu bölümde çook güzeldi.Murat&Cemile ve Güven&İsmet bu bölümdede harikaydılar:img-wink:

adri_ano
17-08-08, 14:10
baba ocağı çok güzel ya ama burak özçivit saçını kestirdiya ben hiç beğenmedim.eski hali daha tatlıydı.eğer bu diziyi yaz bitmeden bitirirlerse rtük binasını basıcam

o kadar saçmalıklar yapıyo ki tv kanalları bişey demek elde değil
mesela kanald reytinglerde her zman ilk 5 te olan cesaretin varmı aşkayı bitirdi
ki dizi son hafta 1.oldu 2 gruptada
o yüzden bizim dizimiz 26 bölüme kadar uzatıldı içimiz rahat ama
aman reytingler her zman yüksek gelsn gerisi kolay şeyler

Güneş-07
17-08-08, 14:12
herkese mrb yeni başlığımız hayırlı olsun nice başlıklara :D

akın'ın kolunun yara olmasına üzüldüm çok kötü yah dövme yarası fena oluyor umarım çabuk iyileşir geçmiş olsun

bölümü indiriyorum artık tekrar tekrar izlerim resim de çeker eklerim :D

özette gelse ve 2. fragmanıda görsek süper olur...

26 bölüm çekilmesine çok sevindim eğer konu sıkıntısı yaşamazlarsa ve reyting sorunu olmazsa belki sezon sonuna kdr devam eder...

S3T3NAY
17-08-08, 15:11

cnm geç oldu ama aramıza hg:love05:
bu arada C&E&N&K bilgi için tşkrler çok kötü oluyor o yara arkadaşıma olmuştu 2 ay önce ve daha yeni geçti:img-cray

gümüs&mehmet
17-08-08, 15:21
C&E&N&K öncelikle verdigin haber icin tesekkür ederim bende cok üzüldüm.:icon_sorr

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz...

Güven dediginiz gibi acayip bakio Ismet'e o kadar belli ediyor ki sevdigini:img-in_lo
Bide Murat öyle bakmaya baslasa:img-cray:
Beyza'cim dedigine katiliyorum canim. onlarin asklari baslayinca yandilar Seyfi efe'den neler cekecekler kim bilir:img-hyste tabi o zaman bizde gülme krizine gireriz orasi kesin:img-hyste
Güven ve Murat birbirlerine söylesinler dedigin gibi ama bence Cemile&Murat kolay acilirlar birbirine Güven&Ismet icin bunu söylemek bayagi bi zor:icon_whis
Ama su Seda'yla Özge'den bi kurtulsalar biran önce...

Özet erken gelse keske ya en azinda sali günü...
2. fragmanida özetide coook merak ediyorum...

gümüs&mehmet
17-08-08, 15:39
Ben burdayim:D
haydi arkadaslar canlandiralim...
Ben Didem'e taktim dün o Seda'yla Özge gibi degil ya o iyi kiz sizcede öyle degilmi bunlar arabada Cemile'min üstüne giderken o da sinirlendi...

gümüs&mehmet
17-08-08, 16:33
arkadaslar burasi cok sessizlesti ya:img-cray:

Evet ben atlamisim C&E&N&K dizi hakkinda bisey demedi bi kac tüyo filan vermedimi?

Fragmanda Güven&Murat nasil tatli oynuyolar ya:good:

Cigdem_18
17-08-08, 16:38
Ben burdayim:D
haydi arkadaslar canlandiralim...
Ben Didem'e taktim dün o Seda'yla Özge gibi degil ya o iyi kiz sizcede öyle degilmi bunlar arabada Cemile'min üstüne giderken o da sinirlendi...

evet sana katiliyorum didem onlar gibi degil
o özge ve seda gibi simarik degil

ayrica kismet ve alpte cok yakisiyo eski bölümlerine bakiyorum ben
kismet diyoki ya keske benide yilan soksa böyle biri beni alip götürse:img-hyste
koptum orda yaa hele seyfi efe süt banyosu yapiyo bide dalisi var :img-hyste
gülme krizine girdim:img-icecr

gümüs&mehmet
17-08-08, 16:41
evet sana katiliyorum didem onlar gibi degil
o özge ve seda gibi simarik degil

ayrica kismet ve alpte cok yakisiyo eski bölümlerine bakiyorum ben
kismet diyoki ya keske benide yilan soksa böyle biri beni alip götürse:img-hyste
koptum orda yaa hele seyfi efe süt banyosu yapiyo bide dalisi var :img-hyste
gülme krizine girdim:img-icecr

Gülme krizine girilmeyecek gibi degilki Seyfi efe'nin süt banyosu aslinda bütün yaptiklari insani gülme krizine sokuyor ama:img-hyste
Kismet&Alp cok yakisiyolar ama Didem'de dedigin gibi diger kizlar gibi degil o yüzdende ona üzülüyorum Alp'ten dolayi=(

aylin_a.r.ş
17-08-08, 16:45
size katılıyorum arkadaslar..didem farklı ..bunu daa önce de belrtmiştim..sedayla özge gii diil...ama kısmet nolucak onu da merak ediyorum yaaa...bu bölmde yanlız ersoyla cem gelnce ersoy kısmete doru baktı..kısmet de baktı hatta..ismet bakma kız faln yaptı..yani heralde en iisi kısmet&ersoy olucak...
ama fragmnda alple konuşuolardı...
ya didemle alp cok yakışıolar..ordaki en ii çift bence(yani istanbuldan gelenler arasında:) yoksa murat&cemile ismet&güven den iisi yok:))...öle yani...alp boncuğum dio ya..çok gsel.gercekten de kızın gözler boncuk gibi maşallah:)

bu arada baslık evet cok sessizleşti....:(
gerçi artık bölm yorumları yapıldı çoğunlukla...2. fragman ve özet gelnce yne coşarız..:happy0064

bkm-emine
17-08-08, 17:04

bence kısa saç çok yakışmış çok tatlı olmuş böyle:img-in_lo
hele hele son bölümdeki kına gecesinde giydiği mavi gömlekle süper olmuştu

Cigdem_18
17-08-08, 17:06
alpin yaptigi da yani is degil
kasim can yazmis bide telefona:img-hyste
didem cok iyi kiz güzelde yakisiyolar
neden o zaman kismet ile takiliyo
didemide aldatiyo o sadece eglence zevk icin kismet dolasiyo bence
köydeki günlerini böyle degerlendiriyo galiba bi anisi mi olsun istiyo ne
anlamadim alpi ???:icon_whis

güven&ismet bir tane yaa aynen murat&cemile gibi
murat nasil diyo kiz cemile naber :img-hyste
oda cilveleniyo böyle iyiyim seni gördüm daha iyi oldum diyo:img-hyste
muratin konusmalari cok güzel yaa cemileye ikidebir kiz diyo
güvende bu bölüm cok iyi dedi topraktan geldik topraga gidiyoruz diye
tabi bunu özge ve seda anlayamazlar

Cigdem_18
17-08-08, 17:08

evet bencede ben cok yakistirdim
kisa sac ve kirli sakal ona cok yakismis
hep böyle görmek isterim acikcasi:good:

~Öslemm~
17-08-08, 17:10
size katılıyorum arkadaslar..didem farklı ..bunu daa önce de belrtmiştim..sedayla özge gii diil...ama kısmet nolucak onu da merak ediyorum yaaa...bu bölmde yanlız ersoyla cem gelnce ersoy kısmete doru baktı..kısmet de baktı hatta..ismet bakma kız faln yaptı..yani heralde en iisi kısmet&ersoy olucak...
ama fragmnda alple konuşuolardı...
ya didemle alp cok yakışıolar..ordaki en ii çift bence(yani istanbuldan gelenler arasında:) yoksa murat&cemile ismet&güven den iisi yok:))...öle yani...alp boncuğum dio ya..çok gsel.gercekten de kızın gözler boncuk gibi maşallah:)

bu arada baslık evet cok sessizleşti....:(
gerçi artık bölm yorumları yapıldı çoğunlukla...2. fragman ve özet gelnce yne coşarız..:happy0064

evet didem öyle değil ona bnde üzülüyorum yha ikisi iyi aslında alple kısmette ersoya gidiversin cnm o da iyi altın saçlı falan.. :img-hyste...bugün günlerden pazar bide o yüzden pazar günleri başlıklar çok sessizleşir mecburen burdakilerle götürcez başlığı ersoyu ben yabancı bir film vardı orda altın saçlı biri vardı ona çok benzetiyorum ersoyu bide kim olduğunu hatırlayabilsem :img-hyste

gümüs&mehmet
17-08-08, 17:29
evet didem öyle değil ona bnde üzülüyorum yha ikisi iyi aslında alple kısmette ersoya gidiversin cnm o da iyi altın saçlı falan.. :img-hyste...bugün günlerden pazar bide o yüzden pazar günleri başlıklar çok sessizleşir mecburen burdakilerle götürcez başlığı ersoyu ben yabancı bir film vardı orda altın saçlı biri vardı ona çok benzetiyorum ersoyu bide kim olduğunu hatırlayabilsem :img-hyste
Alp'le Kismet'te yakisio ama keske en basta Ersoy'la yapsalardi ben simdi zor alisirim eger öyle bisey olursa...Ama Ersoy'lada yakisirlar altin sacli cocuk:img-hyste ama Ersoy bitek Kismet'e laf atmadi diger Cemile&Ismet'i görünce "cok güzel kizlar" demisti tabi ondan sonra Güven&Murat'in tepkisiyle karsilasti ama:D

Evet bencede cok yakisti kisa sac mavi gömlek ve o bakislar süperdi:good:

Cigdem_18bende bayiliyorum Murat'in Cemile'ye ikidebir yani önceki bölümlerde bu bölümde hic demedi veya ben hatirlamiyorum:icon_whis "kiz Cemile" demesine:img-icecr

deren1970
17-08-08, 17:48
Herkese iyi pazarlar

Merak etmeyin arkadaşlar. hafta sonu ve çok sıcak diye bu sayfalar boş demiyelim de ara ara bakılan sayfalar ama şimdilik. Bizim ddizide böyle bol bol karakterler oldukça hem kahkaha eksik olmaz hem de konular.

Murat-Cemile aşkı, İsmet-Güven aşkı başlasın diyorsunuz da durun canım daha İstanbuldan gelen cadılara bir güzel ders verilmeli Baksanıza Seda hanım bunca yıl Murat'a emek vermişmişte, yatırım yapmış. Valla sinirler zıplamaz mı bunu duyunca. Eeee Murat efendi direkt kulaklarıyla duymalı ki Cemile uydurdu olmasın. Hem durun bu kızlar eğer üniversite kazanırlarsa ki sanki İsmet üniversite sınavı olayını anlatınca Murat ve Güven biraz nasıl desem hafif dalga geçer gibi dinlediler ya işte inşallah İsmet'te üniversite kazanırsa eeee İstanbul güccük şehir ya bizim gızlarda olanlarla aynı fakilteyi kazanırsa:img-wink:

Birde şehir gören gızlar giyim kuşamla İstanbula ayak uydurursa, İsmet-Cemilenin erkek hayranları çoğalırsa:img-wink: ben o zaman göreceğim bizim olanları ya

Bu arada bu dediklerimi bölümler halinde düşünğrsek en az 5-10 bölüm çıkar ki daha eniştemizle teyzemizin Ozana kkardeş gonusu var ya:img-hyste Bu arada eniştem o sıcakta çoraplarla yattı ya öldüm gülmekten:img-hyste
Eskilerin bir lafı vardır kadınlara ayaklarını üşütme, çorap giy çocuğun olmaz yoksa diye öğüt verirlerdi artık sizde anlayın bizim dizimizde de eniştemiz bu öğüdü tutuyo ya işte:img-hyste
Sevgiler

yaprak.dökümü
17-08-08, 18:05
alpin yaptigi da yani is degil
kasim can yazmis bide telefona:img-hyste
didem cok iyi kiz güzelde yakisiyolar
neden o zaman kismet ile takiliyo
didemide aldatiyo o sadece eglence zevk icin kismet dolasiyo bence
köydeki günlerini böyle degerlendiriyo galiba bi anisi mi olsun istiyo ne
anlamadim alpi ???

alp'i ben de anlamıyorum.dediğin gibi güzel bir kız arkadaşı var ama kısmete neden yaklaşmaya çalışıyor.
zaten kısmeti sevmediği de ortada.
yani insan sevmediği halde ,o kişiye neden yaklaşmaya çalışır ki??

S3T3NAY
17-08-08, 18:08
bencede katılşıorum süper sölüo
kzı cemile:img-hyste:img-hyste:happy0064

ewt bence de süper söylüyor:img-hyste
murat kız cemile dedikçe ben yerlere yatıyorum:img-hyste
bu arada ben ersoyla kısmeti hiç yakıştırmıyorum kısmetin yanında çok iri kalıyor alp aşık olsun ona lütfen:love05:
ewt bende didemi seviyorum ama cemileyi aşağıladıkları bölümde engel olabilirdi. neyse istanbullu kızların arasında da en iyisi o ama ben gene de kısmet alp olsun istiyorum:img-in_lo:love05:

gümüs&mehmet
17-08-08, 18:10
Herkese iyi pazarlar

Merak etmeyin arkadaşlar. hafta sonu ve çok sıcak diye bu sayfalar boş demiyelim de ara ara bakılan sayfalar ama şimdilik. Bizim ddizide böyle bol bol karakterler oldukça hem kahkaha eksik olmaz hem de konular.

Murat-Cemile aşkı, İsmet-Güven aşkı başlasın diyorsunuz da durun canım daha İstanbuldan gelen cadılara bir güzel ders verilmeli Baksanıza Seda hanım bunca yıl Murat'a emek vermişmişte, yatırım yapmış. Valla sinirler zıplamaz mı bunu duyunca. Eeee Murat efendi direkt kulaklarıyla duymalı ki Cemile uydurdu olmasın. Hem durun bu kızlar eğer üniversite kazanırlarsa ki sanki İsmet üniversite sınavı olayını anlatınca Murat ve Güven biraz nasıl desem hafif dalga geçer gibi dinlediler ya işte inşallah İsmet'te üniversite kazanırsa eeee İstanbul güccük şehir ya bizim gızlarda olanlarla aynı fakilteyi kazanırsa:img-wink:

Birde şehir gören gızlar giyim kuşamla İstanbula ayak uydurursa, İsmet-Cemilenin erkek hayranları çoğalırsa:img-wink: ben o zaman göreceğim bizim olanları ya

Bu arada bu dediklerimi bölümler halinde düşünğrsek en az 5-10 bölüm çıkar ki daha eniştemizle teyzemizin Ozana kkardeş gonusu var ya:img-hyste Bu arada eniştem o sıcakta çoraplarla yattı ya öldüm gülmekten:img-hyste
Eskilerin bir lafı vardır kadınlara ayaklarını üşütme, çorap giy çocuğun olmaz yoksa diye öğüt verirlerdi artık sizde anlayın bizim dizimizde de eniştemiz bu öğüdü tutuyo ya işte:img-hyste
Sevgiler

Sana ben ne diyim durgunlasmistim kahkaha atmaya basladim icimden bir his bidaha izle dio bu bölümü:img-hyste
nerden aklina geldi bu büyüklerin söyledigi laf "corap giy yoksa cocugun olmaz":img-hyste benim hic dikkatimi cekmedi corabi horlamasindan Allah'im o nasil bi horlama:img-hyste

Cemile kesin hemen alisir Istanbul'a da Ismet'i bilmem ama gercekten bunlarla erkekler ilgilenirse Murat&Güven'i düsünemiyorum helede Güven'i:D Ersoy'a kiziyolar "cok güzel kizlar" diyince:D

Bak Seda'yla Özge'ye bi ders vermeleri lazim özellikle Seda'ya eger dedigini Murat duyarsa kesin aralarindaki incecik bag:icon_whis kopar:happy0064

adri_ano
17-08-08, 18:11
alp'i ben de anlamıyorum.dediğin gibi güzel bir kız arkadaşı var ama kısmete neden yaklaşmaya çalışıyor.
zaten kısmeti sevmediği de ortada.
yani insan sevmediği halde ,o kişiye neden yaklaşmaya çalışır ki??

aslında alp in yaptığı tamamen bir ilgilenme değil
sadece çok masum buldu kısmeti
ne kadar güzel ve hos olsada sıkılmış şimdiki sevgilisinden ki
öle bişey yaptı
halbuki bakın cem babaya adam tek basına hep:img-hyste:img-hyste

gümüs&mehmet
17-08-08, 18:17
aslında alp in yaptığı tamamen bir ilgilenme değil
sadece çok masum buldu kısmeti
ne kadar güzel ve hos olsada sıkılmış şimdiki sevgilisinden ki
öle bişey yaptı
halbuki bakın cem babaya adam tek basına hep:img-hyste:img-hyste

sana katiliyorum sIkIlmIs olabilir Didem'den o zaman Didem'i biraksada kizida üzmese zaten bu bölüm yakaliyor yandi Alp...

Cem babayla Ersoy'da ayni hep tek basina:img-hyste
Köyden belki bulurlar diyordum kendi kendime ama fazla umut yok:/

tinkerbell
17-08-08, 18:24
Herkese iyi pazarlar

Sevgiler

bende sana katılıyorum bizim dizimizde konu sadece iki kişi üzerine kurulmadı çeşit çeşit karakterler var ve bu dizimizi daha da izlenir yapıyor...

düğünde bende biraz bozuldum, hafiften dalga geçtiler ismetle sınav konusunda.

Daha önce de söylemiştim bence ismet ziraat mühendisliğini kazancak hatta güven sınıfta kaldığı için beraber okucaklar, ee ismette şöyle daha bi güzelleşince(zaten güzel ama daha da bakımlı olunca) güven kesin kıskanıcak diğer erkelerden:img-hyste

cemileye gelince muratın üstüne biraz fazla düşüyo kendini biraz geri çekse daha iyi olcak sanki ne demişler kaçan kovalanır... muratın da kız cemile demesi gerçekten çok tatlı:img-in_lo

bide bu bölümde ben hiç hasanı görmedim yaa, güldürüyodu bizi çok 'onlaa tüy değil gıl':img-hyste:img-hyste:img-hyste

aylin_a.r.ş
17-08-08, 18:40
arkadaşlar cok gsel yerlerni hatırlatmışsınız yorumlarınızda..okurken gülüyorum faln..ya gercekten muratın kız cemile demesi coooookk tatlı oluyo.:img-in_lo..kızların hepsi yanında bi tek cemileye dio:img-wink:
bu bölmde zaten kısmet,muratla cemileyi ,şsnmetle güveni görnce..böle konuştuklarını duyunc faln gülüp duruodu...
ya kısmet üzülmesn o da üzelmesn ..bakalm nolcek...
alp beyimiz napcak...
yalnız didem bu kasımcan ın kısmet olduğunu anlıcakl..akşam akşam orda konuşuolar tek baslarına..ya alp galba didemin onları gördüğünü görüo o yüzden skandal dio...
didemn yüzü orda cok üzüntülü..orda da üzüldmm ona bee..:icon_whis
sedayla özge böle kızları görnce ne blm sevip kıskanma ifadesi diilde ..yüslernde sadece kızgınlık o da sadce kızlara karşı tuhaf bi ifade oluyo yüzlernde..ona da sinr oluyorum zaten...

kurtarıldıktan hemen sonra aslanlar gdiyoruz diince ikisi de bozuldular amaaann cok da tın...güven ne gsel dedi toprakdan geldk toprağa gidiyoruz...

ya bde arabada cemile ben sana kırgınm diince..murat sorup duruo neden cemile neden die...üzüldüü cnmm yavv:icon_whis

o araba macerası da geldikçe aklıma gülmekten alamıyorum kendimi..en cok da muratın cemile için endişelnmesi geliyo...:D:icon_whis

bu arada evet üniversiteyi kazanınca bizim kızlar ee tabi gzeller..ve eğer hala aralrında bişi olmassa bizimkilerle feci seklde kıskanıcaklar kızları...:happy0064

vay sen neler neler yaptın bana böle hesap verr....:icon_whis

C&E&N&K
17-08-08, 18:51
cnm ya nasıl sordunn..? yani onla konuşma fırsatın faln mı oldu..?
dizi hakkında bişi dedi mi...?

Yok canım sadece Feysbuktan mesaj attım oda cevapladı o kadar..
Dizi hakkında bişi sormadım, sorsam cevaplamaz zaten çok sacma olur.. ;)

~Öslemm~
17-08-08, 18:55
bende sana katılıyorum bizim dizimizde konu sadece iki kişi üzerine kurulmadı çeşit çeşit karakterler var ve bu dizimizi daha da izlenir yapıyor...

düğünde bende biraz bozuldum, hafiften dalga geçtiler ismetle sınav konusunda.

Daha önce de söylemiştim bence ismet ziraat mühendisliğini kazancak hatta güven sınıfta kaldığı için beraber okucaklar, ee ismette şöyle daha bi güzelleşince(zaten güzel ama daha da bakımlı olunca) güven kesin kıskanıcak diğer erkelerden:img-hyste

cemileye gelince muratın üstüne biraz fazla düşüyo kendini biraz geri çekse daha iyi olcak sanki ne demişler kaçan kovalanır... muratın da kız cemile demesi gerçekten çok tatlı:img-in_lo

bide bu bölümde ben hiç hasanı görmedim yaa, güldürüyodu bizi çok 'onlaa tüy değil gıl':img-hyste:img-hyste:img-hyste

size katılanlar üç oldu bende varım..o kınada alga geçtikleri yeri ben netten birdaha izledim ismet sallıyorum dedi yha koptum ama yhaa.. :img-hyste şu sallamalar bi tutsada kazansa ismet ohhh gördünüz mü anyayı konyayı diye içim rahata ericeek ama hiç belli olmaz ama ihşallah kazansın hatta aynı sınfta olsunlar doğru artık ismet mi güwenle 3.sınıfta olman gerekirken 1.sınıftasın diye yoksa güwen mi şıkları sallıo die dalga geçer..hatta artık ismet güwene ders çalıştıyormuş :img-hyste :img-hyste

aylin_a.r.ş
17-08-08, 18:57
Yok canım sadece Feysbuktan mesaj attım oda cevapladı o kadar..
Dizi hakkında bişi sormadım, sorsam cevaplamaz zaten çok sacma olur.. ;)

hmm..cevaplamışş çok ii yapmışş...dizimzin oyuncuları böle zaten içten cana yakın samimi...akın ordan sana cevp verdi..selm fan club dan bütün soruları tek tek isme yanıtladı herkesnkine..çok gsel yaa..:good:

nur1224
17-08-08, 19:41
cnm geç oldu ama aramıza hg:love05:
bu arada C&E&N&K bilgi için tşkrler çok kötü oluyor o yara arkadaşıma olmuştu 2 ay önce ve daha yeni geçti:img-cray

önemli degil canim hosbulduk.:img-wink:

Benimde cok hosuma giden seylerden birtanesi güvenin ismete "ismeet " diye cagirmasi. Cok tatli söylüyor. Zaten bence Güven ismete ilk görüste asik oldu, 2. bölümün sonuna tekrar bakarsaniz, orda bile bakislari bir baskaydi. Ismet ters ve sert davrandigi icin oda sert davraniyordu. Kavga ederken bile birbirlerine bakislari bos degildi.:love05:

Son fragmanda ismetin annesiyle güvenin annesinin oynamalari cok komik ya, belki anlamayanlar olmustur, ismetin annesi söyle diyor: "kazi vedim kiiiz, su cikiyodu yaaa":img-hyste

sÜrMeLi MeLeK
17-08-08, 21:42
arkadaşlar cok gsel yerlerni hatırlatmışsınız yorumlarınızda..okurken gülüyorum faln..ya gercekten muratın kız cemile demesi coooookk tatlı oluyo.:img-in_lo..kızların hepsi yanında bi tek cemileye dio:img-wink:
bu bölmde zaten kısmet,muratla cemileyi ,şsnmetle güveni görnce..böle konuştuklarını duyunc faln gülüp duruodu...
ya kısmet üzülmesn o da üzelmesn ..bakalm nolcek...
alp beyimiz napcak...
yalnız didem bu kasımcan ın kısmet olduğunu anlıcakl..akşam akşam orda konuşuolar tek baslarına..ya alp galba didemin onları gördüğünü görüo o yüzden skandal dio...
didemn yüzü orda cok üzüntülü..orda da üzüldmm ona bee..:icon_whis
sedayla özge böle kızları görnce ne blm sevip kıskanma ifadesi diilde ..yüslernde sadece kızgınlık o da sadce kızlara karşı tuhaf bi ifade oluyo yüzlernde..ona da sinr oluyorum zaten...

kurtarıldıktan hemen sonra aslanlar gdiyoruz diince ikisi de bozuldular amaaann cok da tın...güven ne gsel dedi toprakdan geldk toprağa gidiyoruz...

ya bde arabada cemile ben sana kırgınm diince..murat sorup duruo neden cemile neden die...üzüldüü cnmm yavv:icon_whis

o araba macerası da geldikçe aklıma gülmekten alamıyorum kendimi..en cok da muratın cemile için endişelnmesi geliyo...:D:icon_whis

bu arada evet üniversiteyi kazanınca bizim kızlar ee tabi gzeller..ve eğer hala aralrında bişi olmassa bizimkilerle feci seklde kıskanıcaklar kızları...:happy0064

vay sen neler neler yaptın bana böle hesap verr....:icon_whis

evt yha dediğin gibi seda ve özge de seviyorda kıskanıyor yada
üzülüyor gibi bi durum yok sadece kzıgınlar ama didem öle deil gerçekten üzülüyor yazık onada yha kısmetede yazık

kısmet ersoy durumları yapmışsınız:Dbence böle bişede olabilir belkide sünnet olmama durumu oyüzden ortaya çıkmıştır:img-wink:bilinmez:Dizleyip görücez:)

aylin_a.r.ş
17-08-08, 21:51
evt yha dediğin gibi seda ve özge de seviyorda kıskanıyor yada
üzülüyor gibi bi durum yok sadece kzıgınlar ama didem öle deil gerçekten üzülüyor yazık onada yha kısmetede yazık

kısmet ersoy durumları yapmışsınız:Dbence böle bişede olabilir belkide sünnet olmama durumu oyüzden ortaya çıkmıştır:img-wink:bilinmez:Dizleyip görücez:)

kısmeti bıraktım düşünmetyi de:D
murat&cemile
ismet&güven
her anları juhtesem..daa aşklerı baslamaz bi kaç bölm daa var ama barii daa cok yanyna görelm onlarıı..:img-in_lo
düğünde de çookk gsel olucak..ayy heyecandan merakten catlıyorumm cuma biran önce gel die bekliyorumm offff....

osLm
17-08-08, 21:53
reytngler süper yhaa bölüm gectkce reytnglerimiz artıo gecen bölüm oran 4.40 dı bu bölüm 4.80 git gide artıoruss:happy0064

dizimiz kısa kesin devam etcek selimde dedi 26 bölm oldu ondan sora bitmesi imkansız bence:img-wink:

hiç şüpemiz olmasın arkdslarr bekle bizi kıs gelioruss:happy0064

ba$i_belalim
17-08-08, 23:05
valla ben kolay kolay ciftleri begenmem normalde dizilerde, ama aman allahim ismet & güven aski nasil bir askdir öyle :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo burak özciviti zoraki kocada pek sevmiyordum, hem rolünü begenmiyordum hem aski güzel yansitamiyordu gibi... ama baba ocagini izledigimde, aman allahim bu burakmidir dedim masallah yarabbim dedim :img-in_lo bakislari, sözleri, durusu, ooo :img-in_lo ben güven karakterini cok cok sevmeye basladim... istanbullu simarik cocukdur bu demistim, ama hemen nasil alisti köye... topraktan geldik, topraga gidiyoruz... veya arkadaslarina nasil bagirdi, yilan var diye korktunuz ama o köylü kizlar nasil kurtardi bizi... muhtesem bir karakter oldu benim gözümde.

ismet zaten masallah ne diim :img-in_lo gözleri, huyu :img-in_lo erkek fatma gibi gözüksede yavas yavas degisiyor... cok dürüst, utangac, olgun bir karakter :img-in_lo fazlasiyla sevdim.

deren1907 dedigi gibi, bizim dizimizde öyle bir iki karakter yok... ve bu bizim dizimizi cok farkli ediyor... yani öyle esasoglan/esaskiz cifti yok, bizde tam 2 CIFT var :img-in_lo

bide su seda yokmu, sinir ediyor :icon_whis hani özge ve didem onlar fazla gicik degil, ama seda yokmu bir kasik suda bogmak istiyorum. bide ses tonu viyyyy.

ah ismet & güven aski baslasinda, allah bilir ne sahneler görcez öyle... burak & cerenin zaten SIMDIDEN bile cok güzel uyumlari var, bide ask sahneleri baslasa tam olcak... düsünüyorumda güven söyle bi ismetin alnindan öpse aaaallahhh ben bayilirim :img-hyste:img-in_lo

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 03:58
tekrar izliyorumm 8. bölümü ayy sedaya ve özgeye daha bi gıcık oldum yha her izlediğimde nefretim katlanıyor bide insanlık bizde kalsın götürelim bari dio sanki ona bi kötülük yapmış teşekkür etmesi gerekirken sabah sabah sinirlerimi bozdular yine yha neyse onlar naparsa yapsın güven ismet bakışmları keyfimi yerine getiriyor murat da azda olsa bakışma var ama kıpırdanma hissedemedim bi onu anlamadım gitti zaten

deren1970
18-08-08, 07:41
Günaydınnnnn

Herkese iyi haftalar. Vallahi sizleri bilemiyorum ama ben şimdiden yeni bölümü heyecanla bekliyorum. Ekranda yaz dönemi yine dizi furyası vardı ve Allahtan insanları bunalıma sürükleyecek tek tük dizi var, Eylüldeki yeni dizilerin çoğu ise milleti bunalıma sürükleyecek gibi:img-wink: Neyse ne diyordum yaz dönemi dizileri arasında dizimizin böyle sivrilmesi harika, baksanıza 2. 13. bölüm anlaşması da yapılmış, umarım bu seviyesinden ayrılmaz ve biz harika dizimizi izlemeye devam ederiz.

Bu arada bir konuya daha değinmeden geçmek istemiyorum. Feraye-Dürdane arkadaşlığını ne eşlerinin düşmanlığı ne o ne bu bitirir. Bitirse bitirse, yada şöyle diyeyim bitirseydi TAVUK olayı bitirirdi:img-hyste Anladınız di mi ne demek istediğimi:img-wink: Gerçekten öyledir arkadaşlar. Köyde tavuğu olan anneler diyeyim anneler tavuklarına isim koyar ve yemlerkende isimleriyle çağırırlar. Mesela benim rahmetli ananem öyleydi. O sahneleri izlerken ananemin tavuklarına olan sevgisi aklıma geldi. O isimleride köyden hangi arkadaşından almışsa o kişilerin adını veriyordu tavuklarına, örneğin Fadime,Hatçe (Hatice denmez ya o yüzden öle dedim:img-wink:) gibi. Onları yemleyecekken görmeliydiniz Fadime kızım gel, gel buraya der, sanki tavuklarda ananemi tanıyor ve sesini biliyorlarmış gibi o çağırınca koşa koşa gelirlerdi. Olaki biri hastalanırsa ananemde üzüntüden hastalanırdı. Kısa zamandan örnek verirsek malum şu kuş gribi yüzünden onca tavuk telef edilirken, köydeki kadınlar tavuklarını vermemek için az çaba göstermemişlerdi.

Diyeceğim iyi ki yanlışlıkla Recep Dürdanenin tavuklarına dokunmamış, ellememiş, yoksa gitmişti gül gibi Feraye-Dürdane dostluğu ya:img-hyste

Sevgiler

adri_ano
18-08-08, 12:10
sanırım cemile ile ismet kazanırlarsa üniversiteyi istanbula giderlerse ki
okumak için muratla güvende gidecektir
ama halil efe hiçte köyünü topraklarını bırakıp istanbula gidecek birine benzemiyo keze seyfi efede öle
sanırım sadece çocuklar istanbula giderler başlarınada recep i veririler
ara sırada ziyarete felan gelirler
yani bence daha iyi olur eğer öle olursa
yoksa köy tamamen istanbula gelirse bilndik köyden indim şehire senaryosu olur:img-hyste:img-hyste

~Öslemm~
18-08-08, 12:29
ihşallah kazanırlar yha helede ismet..dalga geçtikleri için bozulmuştu eğer bi kazanırsa güwende peşinden :img-hyste bide aynı okul olursa:happy0064..sizce ismetle cemileye hangi bölüm olur_? ben cemileye pek bişi kestiremiyorum ona ziraat mühendisliği olmaz gibime geliyor ama ismete olablir başka hangi bölüm aklıma gelmiyor sizce... ???:good:

gümüs&mehmet
18-08-08, 15:27
Sonunda girebildim buraya:happy0064

Aranizda hic yeni fragmani gören yokmu?
Insallah bugün dizinin tekrarinda verirler...
Cemile icin hangi bölüm olur bilmiyorum ama Murat'la ayni üniversitede olsun yeter:D zaten Cemile kesin orayi secer:img-wink: kiz Murat icin girdi sinavlara:D
Ismet bencede Ziraat mühendisligini secer zaten hep tarlayla filan ugrasiyo o zamanda Güven'le ayni sinifta olurlarsa:good:

keremcem d
18-08-08, 15:34
Selammmm millet ben geldimm..
bölüm yorumumu ancak yapabiliyorum.. Bu bölüm süüüperdi..özelikklede güvenin ismete bakislari.. ben ismetle-güven askinin daha yavas daha zor olacagini düsünüyordum ama güven muratdan daha cabuk asik oldu..muratda asik oluyor gibi ama daha tam belli degil.. Bu arada didemi cook seviyorum ben ya.. didem özge ve seda gibi degil.. fragmanda görüyordur alple kismeti bakalim neler olucak..

tinkerbell
18-08-08, 16:28

Cemile icin hangi bölüm olur bilmiyorum ama Murat'la ayni üniversitede olsun yeter:D zaten Cemile kesin orayi secer:img-wink: kiz Murat icin girdi sinavlara:D
Ismet bencede Ziraat mühendisligini secer zaten hep tarlayla filan ugrasiyo o zamanda Güven'le ayni sinifta olurlarsa:good:

cnm yeni fragman çıkmadı daha, bende sabahtan beri izliyorum starı ama yok, yrn çıkar heralde...

ben dideme gerçekten üzülüyorum yani o haketmiyo alp'in yaptıklarını ama kısmette haketmiyo ikiside üzülmesin istiyorum...

tekrarları izliyorum şimdi ismetle güvenin atışmaları çok güzel ya...

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 16:29

yeni fragman çıkmamış heralde yha çünkü baba ocağının tekrar aralarında hep eski fragman yayınlandı inş. akşama fln gösterirler yenisini fln artık muratta cemileye aşık olsun yha
cemileye ziraat mühendisliği gitmez ama muratlarla aynı kampüste olabilirler ismet attım fln dio ama kazanırr bence ve ziraat mühendisliği kazancak oda güvenle aynı okulda olurlar:D:D

keremcem d
18-08-08, 16:32
yeni fragman çıkmamış heralde yha çünkü baba ocağının tekrar aralarında hep eski fragman yayınlandı inş. akşama fln gösterirler yenisini fln artık muratta cemileye aşık olsun yha
cemileye ziraat mühendisliği gitmez ama muratlarla aynı kampüste olabilirler ismet attım fln dio ama kazanırr bence ve ziraat mühendisliği kazancak oda güvenle aynı okulda olurlar:D:D

ayneen ismet attim fln diyor ama kesin kazanirlar ismetde cemilede.. sonra bir sekilde iki ailede istanbula gidicek.. seyfi aga bence su fabrikaya ortak olacagi kadin tarafindan dolandirilacak öyle istanbula giderler..

tinkerbell
18-08-08, 16:36
ismet kesin ziraat müh. okur güvenle beraber die düşünüyodm ama cemileye hiç bi bölüm düşünemiyodm ama gıda müh. geldi aklıma, yani aynı fakültede de okucaklar muratla daha ne istesin ki cemile

sanırım sadece çocuklar istanbula giderler başlarınada recep i veririler
ara sırada ziyarete felan gelirler
yani bence daha iyi olur eğer öle olursa
yoksa köy tamamen istanbula gelirse bilndik köyden indim şehire senaryosu olur:img-hyste:img-hyste

bence böyle olmalı bütün aile istanbul da olursa dizinin tadı kaçabilir, hem ailenin yarısı muğlada kalırsa diğer dizilerden bi farkı olur...

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 16:43
ayneen ismet attim fln diyor ama kesin kazanirlar ismetde cemilede.. sonra bir sekilde iki ailede istanbula gidicek.. seyfi aga bence su fabrikaya ortak olacagi kadin tarafindan dolandirilacak öyle istanbula giderler..

banada öle geliyor kadının peşinden gidicek ama parayı muhtar verio bu durumda muhtardamı gidicek bütün köy istanbula taşıncak desene:D:D

zaten sadece murat güven ismet cemile giderse bi anlamı kalmaz dizinin yha hepsi orda kalsın yada hepsi gitsin bence

keremcem d
18-08-08, 16:50
banada öle geliyor kadının peşinden gidicek ama parayı muhtar verio bu durumda muhtardamı gidicek bütün köy istanbula taşıncak desene:D:D

zaten sadece murat güven ismet cemile giderse bi anlamı kalmaz dizinin yha hepsi orda kalsın yada hepsi gitsin bence

ayneeenn bencede..hem saten seyfi aga hayatda kizlarini tek basina yollamaz istanbula.. recepinde nedeni var istanbula gitmek icin.. haticesini bulmak icin gider.. öyle öyle hepsinin bir nedeni olup istanbula tasinacak..
simdiden o bölümleri cooook merak ediorum:img-wink:

katrünneda
18-08-08, 16:54
ayneeenn bencede..hem saten seyfi aga hayatda kizlarini tek basina yollamaz istanbula.. recepinde nedeni var istanbula gitmek icin.. haticesini bulmak icin gider.. öyle öyle hepsinin bir nedeni olup istanbula tasinacak..
simdiden o bölümleri cooook merak ediorum:img-wink:
sana katılıyorum.hem seyfi efesiz olur mu gayrı:img-hyste:img-hyste
ama köyde kalsalar daha bir güzel olurdu.ne yazık ki genel olarak bu tür dizilerde uzatılma durumunda mecburen şehre taşınıyorlar.
ama illa dizi istanbulda olacak olursa hepsi birden gitsin derim.

ba$i_belalim
18-08-08, 16:59
dün ablam sordu, bunlar sinavi kazaniicaklarsa istanbula mi gitcekler diye... bende evet dedim, o hemen ooo yine mi dedi :icon_whis yani artik o kadar tadi kaciyorki dizilerde, cok güzel atmosferli bir yerden istanbula tasiniyorlar sonra dizi battikca batiyor... bide göya ailece gidiyorlar istanbula, cok sacmasapan konularla uzatiyorlar dizileri... ve umarim bu baba ocaginda olmaz. insallah hep orda kalirlar, sinav olsun su bu olsun, ben istemem sahsen :icon_whis

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 17:04
dün ablam sordu, bunlar sinavi kazaniicaklarsa istanbula mi gitcekler diye... bende evet dedim, o hemen ooo yine mi dedi :icon_whis yani artik o kadar tadi kaciyorki dizilerde, cok güzel atmosferli bir yerden istanbula tasiniyorlar sonra dizi battikca batiyor... bide göya ailece gidiyorlar istanbula, cok sacmasapan konularla uzatiyorlar dizileri... ve umarim bu baba ocaginda olmaz. insallah hep orda kalirlar, sinav olsun su bu olsun, ben istemem sahsen :icon_whis

evt köyde kalsalar bi başka olur tabi daha güzel olur daho çok zevki çıkar ama okul için mecburen gidecekler bu belli ayrıca istanbula taşınıp güzel olan dizilerde varr mesala aklıma gelen gülbeyaz ilk başta karadenizdeydi sonra hepsi birden istanbula gitti ama yine çok güzeldi tabii bence sonu saçma bitti ama olsun eminim bizim dizimiz istanbula taşınsada benliğini yitirmeyecektir

keremcem d
18-08-08, 17:05
sana katılıyorum.hem seyfi efesiz olur mu gayrı:img-hyste:img-hyste
ama köyde kalsalar daha bir güzel olurdu.ne yazık ki genel olarak bu tür dizilerde uzatılma durumunda mecburen şehre taşınıyorlar.
ama illa dizi istanbulda olacak olursa hepsi birden gitsin derim.

ayneeen katilyiorum sana.. cogunlukla istanbula tasinan dizilerde basladiklari yerdeki o sicak atmosfer kaybolyuor..ama baba ocaginda bu olmaz.. istanbulu birbriine katar bu iki aile:img-hyste:img-hysteinsallah diger dizilerdeki gibi olmaz:img-wink:

suavikolik
18-08-08, 17:07
RUKİYE ELLERİNE SAĞLIK ÇALIŞMALAR SÜPER OLMUŞ...

istanbulamı gidiyolar:blink:...ay iki gün forma giremedim neler kaçırdım ya...

yok ya ailece istanbula giderlerse tadı kaçar dizinin...gerçi seyfi istanbulun altını üstüne getirir bulur gene bişeyler dürdüşüne ya :) ama yok ya köydeki tadı vermez herhalde...

hayır istanbulda da başkanlığa el atar seyfi...BAŞKAN KARISI ETCEN SENİ DÜRDÜŞ:):):) deyi verir gari:)

ay meraklandım iyice valla...

^Bade^
18-08-08, 17:12

Aklıma geliyo benim hemen 2-3 dizi (: Valla çok doğru söylemişsin canım...Benim için bir dizi kanal-gün-mekan değiştirince falan bitiyo..Eski tadı kalmıyo,maşallah dizi şuanda süper gidiyo.Değişik bi ortam değişik insanlar (: Allah bozmasın...:img-wink:

ba$i_belalim
18-08-08, 17:15
evt köyde kalsalar bi başka olur tabi daha güzel olur daho çok zevki çıkar ama okul için mecburen gidecekler bu belli ayrıca istanbula taşınıp güzel olan dizilerde varr mesala aklıma gelen gülbeyaz ilk başta karadenizdeydi sonra hepsi birden istanbula gitti ama yine çok güzeldi tabii bence sonu saçma bitti ama olsun eminim bizim dizimiz istanbula taşınsada benliğini yitirmeyecektir

valla bende baska dizilerde demistim, istanbula tasindiktan sonra hala eskisi gibi olur ama baktim dizi battikca batiyo :icon_whis mesela kavak yelleri... urlada ne kadar güzeldi, istanbula tasindilar, hemen sIktI dizi :icon_whis

Aklıma geliyo benim hemen 2-3 dizi (: Valla çok doğru söylemişsin canım...Benim için bir dizi kanal-gün-mekan değiştirince falan bitiyo..Eski tadı kalmıyo,maşallah dizi şuanda süper gidiyo.Değişik bi ortam değişik insanlar (: Allah bozmasın...:img-wink:

sen bilirsin bacim :love05: bide göya AILECE gidiyorlarya aah ne bicim sacma ya :icon_whis valla ben senaristlere bile yazarim, dizi muglada kalsin diye :icon_whis

~*~NaR-ı GüL~*~
18-08-08, 17:17
Su an tekrari var seyfim öldürüyo ya beni gülmekten :img-hyste

Seyfi efem: se se...yok u ne len hitlerin sarabi gibi :img-hyste

Seyfi efem: posssstif ayrimcilik yapeyonuz :img-hyste

Halil efe: ulan seninki kaporta da bizinki kart postal mi?

Seyfi efem: ne bicim konuseyon sen len...kart da sensin postal da!! :img-hyste

Seyfi efem: uleeen bi siseyi üc kisi ictik ya...ben bi parmak kadar ictin ya :img-hyste

Komutan: üfle seyfi efe

Seyfim: öööfff ulen öffffff :img-hyste

Jandarma karakolunda...

Komutan: 480 ytl...

Seyfim: cüsss...ohaaaaa :img-hyste

Ay lav yu Ali Sürmeli! :happy0064

Ya bide hasanin babasina koptum

Hasan: baba ben gedeyom

Hasanin babasi: git hadi git

Sanki defol git der gibi dedi bide eliyle yaptigi harekete koptum ya =D

Özgenin safliginin siniri yok bunu iyice anladim :D

Otobüste telefonla konusurken

Kadin: telefonu kapatirmisiniz

Özge: bi dakka hayat meselesi

Baska bi adam: biz de hayat meselesi diye kapatin diyoruz zaten :D

Soför: telefonu kapatin

Özge: ya nasilsa duruyoruz

Soför: ama otobüs calisiyor! :D

Ya bide su sedanin bizim kizlara durmadan köylü kizi demesi sinirimi bozuyor...ulan siz o köylü kizlarina kurban olun beee!!!Siz onlarin tirnagi olamazsiniz tirnagi!!!

Dürdanenin altinlari saklamak icin tasi kaldirmaya calisirken...

Dürdane: gi feraye cok agirmis ya bu

Feraye: e das yerinde agirdir :img-hyste

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 17:21
valla bende baska dizilerde demistim, istanbula tasindiktan sonra hala eskisi gibi olur ama baktim dizi battikca batiyo :icon_whis mesela kavak yelleri... urlada ne kadar güzeldi, istanbula tasindilar, hemen sIktI dizi :icon_whis

evt haklısın tabiki kavak yelleri battıkca batıyor
istanbula gidince diziler düşüyor ama hepsini kapsamayalım demek istedim bizimki farklı ama istanbula taşınmasını bende istemiyorum ama taşınırsada öle olsun diorum

yaprak.dökümü
18-08-08, 17:25
dizi istanbula'a taşınırsa umarım tadı kaçmaz.gerçi karakterler çok renkli ,dizinin çekildiği yer değişse bile eski durumunu koruyacaktır diye düşünüyorum ben.
tabi belli de olmaz.dediğiniz gibi birçok dizi mekan değiştirince eski tadı kalmadı.

keremcem d
18-08-08, 17:25
evt haklısın tabiki kavak yelleri battıkca batıyor
istanbula gidince diziler düşüyor ama hepsini kapsamayalım demek istedim bizimki farklı ama istanbula taşınmasını bende istemiyorum ama taşınırsada öle olsun diorum

ayneen hepsi degil ama bir cogu..diyelim firtina dizizinde istanbula tasinmalarina ragmen cok eglenceliydi ve hersey tam gaz bozulmadan devam etti.. bence bu kesinlikle baba ocagindada olucak.. tabii nuriyeyle hafizeyi özlicez o ayri:img-hyste:img-wink:

tinkerbell
18-08-08, 17:31
ayneen hepsi degil ama bir cogu..diyelim firtina dizizinde istanbula tasinmalarina ragmen cok eglenceliydi ve hersey tam gaz bozulmadan devam etti.. bence bu kesinlikle baba ocagindada olucak.. tabii nuriyeyle hafizeyi özlicez o ayri:img-hyste:img-wink:

ewt ya nuriyeyle hafize var dimi onları özleriz :img-grin2 ama dizi istanbula taşınırsa en çok hasanı bide zabriyi:img-hyste özlicem

keremcem d
18-08-08, 17:33
ewt ya nuriyeyle hafize var dimi onları özleriz :img-grin2 ama dizi istanbula taşınırsa en çok hasanı bide zabriyi:img-hyste özlicem

evettt hasanla zabriyi bende cok özlicem:img-hyste:img-hysteya bence eger gülsüm giderse sabride pesindne gider hasanida bir sekilde artik istanbula getirirler.. ya tam kadro gitsinler yada hic gitmesinler kalsinlar:img-wink:
ben kactimmmbyebye

nur1224
18-08-08, 17:42
tekrarini bende kacirmiyorum, insan bak bak bikmiyor, cok güzel cünkü. Seyfi efe bir alem zaten, hareketleri ve mimikleri öldürüyor insani gülmekten,:img-hyste cok keyif veriyor izlemesi..

ben derimki, dizimiz uzatildiya muglada veya istanbulda farketmez, önemli olan bitmemesi....:good::good:

!MeLiKe!
18-08-08, 17:56
çok güzel bi dizi ya çok eğlenceli izlerken çok gülüyorum o samimi şiveleri insanları daha çok cezbediyo galiba çok sıcakkanlı insanlar dizideki ismet karakterini ynayan kızı çok beğendim çok güzel manken filan mı acaba adını bilmiyorum bilen var mı

S3T3NAY
18-08-08, 18:01

ewt ewt nuriyeyle hafizee ne olacak yaaa:img-cray:
ben muratımın hafizeyle nuriyeye sevgiyle yaklaşmasını özlerim:img-cray:
muratın güvene hafizeyle nuriyeden süt sağmayı beceremediği için çekil çekil hiç kadın ruhundan anlamıyorsun demesini özlerim:img-cray::img-hyste:img-hyste

nur1224
18-08-08, 18:03
çok güzel bi dizi ya çok eğlenceli izlerken çok gülüyorum o samimi şiveleri insanları daha çok cezbediyo galiba çok sıcakkanlı insanlar dizideki ismet karakterini ynayan kızı çok beğendim çok güzel manken filan mı acaba adını bilmiyorum bilen var mı

ismi ceren hindistan, 2007 miss turkey yarismasina katilmisti ama ne yazik ilk ona anca girebildi, bende cok beyeniyorum cok güzel kiz..

osLm
18-08-08, 18:20
star her reklamda fargmanı verioo sahiplendii dizimiizi star:img-wink::D

ayrıca gecen gün milliyetn ekine baktım butun haftann reytgnlerini vermsti baba ocagının reytngi son aganınkinden daa fazla yani starn en fazla izlenen dizisi BABA OCAGI :P:P

yha asıl ben bizimkiler cemlieyle ve ismetle sevgili olunca sedayla özge nolcak müzik grubu fln dagılmazlar mıı:S sonucta hepsi arkdslar nsl olcak acaba:S

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 18:22
ismi ceren hindistan, 2007 miss turkey yarismasina katilmisti ama ne yazik ilk ona anca girebildi, bende cok beyeniyorum cok güzel kiz..

özge karakterinde olan kızda(adını hatırlamıyorum)katılmış yarışmaya o 3. olmuş bence ceren o kızdan çok daha güzell ama ceren biraz kısaymış galiba boydan kaybetmiş

ba$i_belalim
18-08-08, 18:28
cemile: yanlarina gidelim mi?
ismet: otur oturdugun yerde, ayip
cemile: ya sen sIkIlmadinmi bu kadar kadinlarin icinde hala

:img-hyste:img-hyste:img-hyste cemilede az degil ha :img-hyste

gümüs&mehmet
18-08-08, 18:28
Cosmussunuz arkadaslar yorumlarinizi okuyabildim sonunda:kahve

Herkes Istanbul meselesini konusuyor. Ben bu dizinin Istanbul'a tasininca degisecegini zannetmiyorum ama bütün karakterleri nasil tasiyacaklar cok merak ediyorum. Dediginiz gibi bende Hafize'yle Nuriye'yi özlerim:img-cray:
Ama dedigim gibi mecbur tasinacaklar Istanbul'a okullari icin...

Bu bölüm bisey dikkatimi cekti..
Hani Güven&Murat yukari tarlalara gittilerde Ismet'te arkalarindan gitti sonra oglanlar Seyfi Efe'nin tarlasindayken Ismet geldi bunlar tartisirkende Halil efe geldi... sonra Ismet tüfegini Güven'den zorla alirken Halil Efe nasil güldü sanki anlamis gibi bazi seyleri:D
anlatabilmisimdir umarim demek istedigimi:icon_whis

yabançiçeği
18-08-08, 18:29
arkadaşlar epey bi zaman daha dizimiz muğlada çekilecek bu konu da bi endişeniz olmasın ama ileriki bölümlerde illaki istanbula gideceklerdir.ee malum kış geliyor.ama ben sizler için bilgi almaya çalışacağım.ama bence de istanbula gidince dizinin biraz da olsa büyüsü bozulur...

_-_-TUGBA_-_-
18-08-08, 18:32
herkese iyi akşamlar bi kaç gündür yazamıorum başlık baya ilerlemiş ne güzel yaa.
bende dizinin istanbula gitmesini istemyenlerdenim ama gidecekler gibi kızlar üniye giderse seyfi efede onların peşlerinden gider kesin kızlarını tek başına yollamaz istanbula halil efede aslanlağın peşinden gider umarım dizinin tadı kaçmaz...

nur1224
18-08-08, 18:32
özge karakterinde olan kızda(adını hatırlamıyorum)katılmış yarışmaya o 3. olmuş bence ceren o kızdan çok daha güzell ama ceren biraz kısaymış galiba boydan kaybetmiş

evet, özge karakterindeki kiz ücüncü olmus bende okumustum biryerde ama önemli degil ceren hindistan birinci olamasada baba ocagiyla kalplerin birincisi oldu:happy0064

gümüs&mehmet
18-08-08, 18:34
star her reklamda fargmanı verioo sahiplendii dizimiizi star:img-wink::D

ayrıca gecen gün milliyetn ekine baktım butun haftann reytgnlerini vermsti baba ocagının reytngi son aganınkinden daa fazla yani starn en fazla izlenen dizisi BABA OCAGI :P:P

yha asıl ben bizimkiler cemlieyle ve ismetle sevgili olunca sedayla özge nolcak müzik grubu fln dagılmazlar mıı:S sonucta hepsi arkdslar nsl olcak acaba:S
Kizlar giderse bi sorun olmaz zaten grupta degillerki Cem Baba&Ersoy&Alp&Murat ve Güven gruptalar onlar öyle kenarda duruyolar:D

arkadaşlar epey bi zaman daha dizimiz muğlada çekilecek bu konu da bi endişeniz olmasın ama ileriki bölümlerde illaki istanbula gideceklerdir.ee malum kış geliyor.ama ben sizler için bilgi almaya çalışacağım.ama bence de istanbula gidince dizinin biraz da olsa büyüsü bozulur...

Bilgi alirsan süper olur hatta tüyo filan vermiyorlarmi?:icon_whis

nur1224
18-08-08, 18:38
ya ben bu haftaki özeti cok merak diyorum, diziyi star tv´den izleyenlerden ricam, ikinci fragman yayinlandiginda bizahmet hemen buraya ekleyin...
ben euro stardan izleyebiliyorum sadece

ba$i_belalim
18-08-08, 18:44
Bu bölüm bisey dikkatimi cekti..
Hani Güven&Murat yukari tarlalara gittilerde Ismet'te arkalarindan gitti sonra oglanlar Seyfi Efe'nin tarlasindayken Ismet geldi bunlar tartisirkende Halil efe geldi... sonra Ismet tüfegini Güven'den zorla alirken Halil Efe nasil güldü sanki anlamis gibi bazi seyleri:D
anlatabilmisimdir umarim demek istedigimi:icon_whis

adam zaten anladi, o bölümde anlamaya basladi, son bölümde ise tamam demistir, bunlar asik olmus (: ee güvende acayip belli oluyor, mesela ismet kinaya gelince nasil hemen yanina gitmek istedi. cemile yanlarina gitmek istedi, güvende nasil hemen heyecanlandi, babasina bakti.

ah bide "ismeeeet peki sen sinava girdinmi" demiyormu :img-hyste:img-in_lo

bence en güzel ve komik güvenismet sahnesi tarlalaani yemeye geldik sahnesiydi :img-hyste:img-hyste:img-hyste oy oy oy öldümmm bittim o sahnede :img-hyste

osLm
18-08-08, 18:51
[QUOTE=gümüs&mehmet;8206956]Kizlar giderse bi sorun olmaz zaten grupta degillerki Cem Baba&Ersoy&Alp&Murat ve Güven gruptalar onlar öyle kenarda duruyolar:D

ii tmmda sonucta kızlar onların arkdsları didemn fln garip olcak yha bzmkiler gelcek arkdslarının yanına kızlara nsl davrancaklar acaba :S coook mrk ediorum yhaA:D

Cigdem_18
18-08-08, 18:53
bence köydeki cekimler cok güzel ilerliyo
tabi hep böyle devam edemezler kis var
istanbula gelirlerse ayri bir güzel olur
kizlarin okula istanbula alismalari bu sirada murat ve güvenin davranislari
felan cok güzel olaylar olur istanbulda
tabi mugla cok güzel hic gitmeseler ama
istanbulda ayri bir güzel olur diye düsünüyorum

gümüs&mehmet
18-08-08, 18:54
adam zaten anladi, o bölümde anlamaya basladi, son bölümde ise tamam demistir, bunlar asik olmus (: ee güvende acayip belli oluyor, mesela ismet kinaya gelince nasil hemen yanina gitmek istedi. cemile yanlarina gitmek istedi, güvende nasil hemen heyecanlandi, babasina bakti.

ah bide "ismeeeet peki sen sinava girdinmi" demiyormu :img-hyste:img-in_lo

bence en güzel ve komik güvenismet sahnesi tarlalaani yemeye geldik sahnesiydi :img-hyste:img-hyste:img-hyste oy oy oy öldümmm bittim o sahnede :img-hyste

Evet o sahne cok komikti ve cok güzell:img-hyste
bayiliyorum bende uzun bi sekilde ismeeeeet demesine:img-in_lo
Güven'le Cemile cok belli ediyor asik olduklarini Ismet'te belli ediyor hele Güven bakarken utanmasi:img-in_lo cok tatli...
Ah birazda Murat belli etse...
Bugün bakarken Seda'ya bi daha sinir oldum zaten gicik kapiyorum:icon_evil
Cemile'ye "Sah'din Sahbaz oldun" dedi....

Normalde bugün verirdi 2. fragmani vermediler o kadar bekledim umutlandim ama:img-cray: hep 1.fragmani gösterdiler bari aksam görebilsem:img-cray:

gümüs&mehmet
18-08-08, 18:57
ii tmmda sonucta kızlar onların arkdsları didemn fln garip olcak yha bzmkiler gelcek arkdslarının yanına kızlara nsl davrancaklar acaba :S coook mrk ediorum yhaA:D
haklisin ben bu yönden düsünmedim hic kizlarin yanina nasil gelcekler sonucta tek onlarin arkadaslari degil Cem Baba var Ersoy var Alp var:icon_sorr

bence köydeki cekimler cok güzel ilerliyo
tabi hep böyle devam edemezler kis var
istanbula gelirlerse ayri bir güzel olur
kizlarin okula istanbula alismalari bu sirada murat ve güvenin davranislari
felan cok güzel olaylar olur istanbulda
tabi mugla cok güzel hic gitmeseler ama
istanbulda ayri bir güzel olur diye düsünüyorum
okula alismalari sürece Güven&Murat'in davranislari yardim etmeleri filan bide ev bulamazlarsa Güven&Murat'in yaninda kalirlar:happy0064

esmer_-ezel
18-08-08, 19:01
haklisin ben bu yönden düsünmedim hic kizlarin yanina nasil gelcekler sonucta tek onlarin arkadaslari degil Cem Baba var Ersoy var Alp var:icon_sorr

okula alismalari sürece Güven&Murat'in davranislari yardim etmeleri filan bide ev bulamazlarsa Güven&Murat'in yaninda kalirlar:happy0064

bencede istanbulda beraber kalacaklar sonra okuldan kızlara asılacaklar bizimkilerde kıskanclıktan o asılanları bir güzel oyacaklar:img-hyste:img-hyste

karafirtina
18-08-08, 19:07
bencede istanbulda beraber kalacaklar sonra okuldan kızlara asılacaklar bizimkilerde kıskanclıktan o asılanları bir güzel oyacaklar:img-hyste:img-hyste

varya istanbula tasirlarsa onlardan istedigim tek sey kiyafetleri degistirmesinler...yani kizlari sehire ayakuydurma amaciyla susleyip puslemesinler..ozaman gorunmumde bir farklari kalmiyor..bence hic hos olmuyor..
giderlerse istanbula tum ailecek gitsinler...seyfi efeyide kesinlikle istiyorum istanbulda...
yalniz ismet kafadan atti sorulari nasil bir bolum kazanir orasini bilemiyorum:img-icecr

ba$i_belalim
18-08-08, 19:09
Evet o sahne cok komikti ve cok güzell:img-hyste
bayiliyorum bende uzun bi sekilde ismeeeeet demesine:img-in_lo
Güven'le Cemile cok belli ediyor asik olduklarini Ismet'te belli ediyor hele Güven bakarken utanmasi:img-in_lo cok tatli...
Ah birazda Murat belli etse...
Bugün bakarken Seda'ya bi daha sinir oldum zaten gicik kapiyorum:icon_evil
Cemile'ye "Sah'din Sahbaz oldun" dedi....

Normalde bugün verirdi 2. fragmani vermediler o kadar bekledim umutlandim ama:img-cray: hep 1.fragmani gösterdiler bari aksam görebilsem:img-cray:

evet ismeeet demesine bayiliyorum :D bazen yahu bu ismail mi diyor yoksa bana mi öyle geliyor diyorum :img-hyste güven acayip belli ediyor, ama hala özgeden ayrilmadi. :icon_whis

muratta hala bi tin yok... cemile desen, ooo kiz kendi kendine gelin güvey oluyo, ama murat sanki hic farkina bile varamiyor... yani ne cemilenin bakislarini nede baska birsey.

fragmanda ismet yoktu :/ ama cemile oynuyordu :D

ya bide halil efe herseyi anladi ama seviniyordu... seyfi efe ögrenirse vaayaa püfff :img-hyste ismetide gebertir, güvenide :(

gümüs&mehmet
18-08-08, 19:12
varya istanbula tasirlarsa onlardan istedigim tek sey kiyafetleri degistirmesinler...yani kizlari sehire ayakuydurma amaciyla susleyip puslemesinler..ozaman gorunmumde bir farklari kalmiyor..bence hic hos olmuyor..
giderlerse istanbula tum ailecek gitsinler...seyfi efeyide kesinlikle istiyorum istanbulda...
yalniz ismet kafadan atti sorulari nasil bir bolum kazanir orasini bilemiyorum:img-icecr

Ama o zaman Istanbul'a ayak uydurmalari lazim Özge gibi cok vardir Istanbul'da(bütün sehirlerde) alay ederler bizim kizlarla onlarda o zaman üzülürler:img-cray:

ayni evde kalirlar sonra birgün Seyfi efe onlari ziyarete gelecegini söyler onlardan telastan ne yapayacaklarini sasirtirlar:img-hyste

ba$i_belalim
18-08-08, 19:12

aynen bunu bende demek istedim... yani öyle istanbula gitmek, kiyafet miyafet, imaj degistirmelerini kesinlikle istemem. tabiki okulda salvarla gezemiicek, ama en azindan normal dogal kalsinlar öyle 2 özge ve sedaya degistirmesinler.

ama senaristler yapmaz gibime geliyor, ben cok sevdim senaristleri :D ah bide muglada kalsalar tam olcak

ismet kafadan attiveriyom derken güven biraz dalga gecer gibiydi... kiz nasil kazanir :D sinav minav onun icin fazla önemli degil :D

osLm
18-08-08, 19:15
ayy tkrarlrını izliodum 3. bölmde galba seyfi efe dürdaneye bi barıoo dürdaneeeee koptum yhaa:D:D tekrarlaırnı ziliynce insann gözüne daa cok sey carpıo:DD

gümüs&mehmet
18-08-08, 19:17
evet ismeeet demesine bayiliyorum :D bazen yahu bu ismail mi diyor yoksa bana mi öyle geliyor diyorum :img-hyste güven acayip belli ediyor, ama hala özgeden ayrilmadi. :icon_whis

muratta hala bi tin yok... cemile desen, ooo kiz kendi kendine gelin güvey oluyo, ama murat sanki hic farkina bile varamiyor... yani ne cemilenin bakislarini nede baska birsey.

fragmanda ismet yoktu :/ ama cemile oynuyordu :D

ya bide halil efe herseyi anladi ama seviniyordu... seyfi efe ögrenirse vaayaa püfff :img-hyste ismetide gebertir, güvenide :(

Cemile'nin o bakislari farkina varilmayacak gibi degilki...
Güven&Özge nin ayriliklari artik an meselesi bence Güven iyice abayi yakti:happy0064

Asil samata Seyfi Efe ögrenince cikacak neler yapacak bakalim Seyfi efe oglanlara:img-hyste

Eger kazanmasa bile Ismet kesin Istanbul'a gider cünkü Seyfi efe Cemile'yi Mugla'ya tek basina göndermiyorki Istanbul'a göndersin...
Ama Ismet kazanir sinavi:img-wink:

karafirtina
18-08-08, 19:25
Ama o zaman Istanbul'a ayak uydurmalari lazim Özge gibi cok vardir Istanbul'da(bütün sehirlerde) alay ederler bizim kizlarla onlarda o zaman üzülürler:img-cray:

ayni evde kalirlar sonra birgün Seyfi efe onlari ziyarete gelecegini söyler onlardan telastan ne yapayacaklarini sasirtirlar:img-hyste

yok ya onlar guclu kizlar dalga gecicekler diye kiyafette degisiklik yaparlarsa bence kisiliklerini kaybederler...onlarin o saf temiz duygularini karakterleri yansitioyor olabilir ama kiyafetlerininde rolu buyuk bu yansitma konusunda

aynen bunu bende demek istedim... yani öyle istanbula gitmek, kiyafet miyafet, imaj degistirmelerini kesinlikle istemem. tabiki okulda salvarla gezemiicek, ama en azindan normal dogal kalsinlar öyle 2 özge ve sedaya degistirmesinler.

ama senaristler yapmaz gibime geliyor, ben cok sevdim senaristleri :D ah bide muglada kalsalar tam olcak

ismet kafadan attiveriyom derken güven biraz dalga gecer gibiydi... kiz nasil kazanir :D sinav minav onun icin fazla önemli degil :D

hah iste benim demek istedigim bu kizlar..yani belki salvarla okula gidemezler...ama o guzel renkli yamalarindna vazgecmesinler...birde etekgomlek giydilermi tamamdir...benim demek istedigim bu...misal firtinada zeynep koyde guzleguzle elbiseler giyiyordu..istanbula gitti sifir kolla giymeye basladi saclari model yapti...yani karadeniz buyusu tumden bozuldu..bide aksani yoktu zaten...
cemileyle ismette hic olmazsa aksan var...istanbula gidince birden bire super duzgun turkceye gecmezler umarim...:img-wink:

Cigdem_18
18-08-08, 19:34
hah iste benim demek istedigim bu kizlar..yani belki salvarla okula gidemezler...ama o guzel renkli yamalarindna vazgecmesinler...birde etekgomlek giydilermi tamamdir...benim demek istedigim bu...misal firtinada zeynep koyde guzleguzle elbiseler giyiyordu..istanbula gitti sifir kolla giymeye basladi saclari model yapti...yani karadeniz buyusu tumden bozuldu..bide aksani yoktu zaten...
cemileyle ismette hic olmazsa aksan var...istanbula gidince birden bire super duzgun turkceye gecmezler umarim...:img-wink:

yok zaten birden bire düzgün türkceye gecerlerse
mantik hatasi olur aksanli konussunlar daha iyi
ama istanbulda hele okulda alay gecerler özge gibiler
aksanarina giyimlerine felan
cemile kesin degistirir kiyafetlerini onda var zaten:img-hyste
ama ismet özünden dönmez bence yani kiyafet olarak acik sacik
giyinmeleri gerekmiyo ama biraz daha istanbula ayak urdurmak icin giyinebilirler

gümüs&mehmet
18-08-08, 19:42
giyinmeleri gerekmiyo ama biraz daha istanbula ayak urdurmak icin giyinebilirler

Iste bende bunu anlatmak istemistim...
Aksanli konusmayi dediginiz gibi bir anda degisteremezler...
Ama kiyafetlerinde bi degisim olur özellikle Cemile'ninkinde:img-wink:

tinkerbell
18-08-08, 19:45
Güven&Özge nin ayriliklari artik an meselesi bence Güven iyice abayi yakti:happy0064

Asil samata Seyfi Efe ögrenince cikacak neler yapacak bakalim Seyfi efe oglanlara:img-hyste

Eger kazanmasa bile Ismet kesin Istanbul'a gider cünkü Seyfi efe Cemile'yi Mugla'ya tek basina göndermiyorki Istanbul'a göndersin...

cemile içine düşecek çocuğun zaten:img-hyste ama murat anlamıyoki yani o bakışları bile...

güvenin özgeden ayrılması yakın ama özge güvenin peşini bırakır mı bilmem..

giyinmelerine gelince, köydeki gibi giyinmesinler yani şalvarla ama çok kokoşda olmasınlar, ismet pek öyle olmaz ama cemileyi bilemem yani:img-wink:

cemileyle ismette hic olmazsa aksan var...istanbula gidince birden bire super duzgun turkceye gecmezler umarim...

konuşmaları birdenbire değişmez heralde, zaten ist. konuşa konuşa açılırlar ama bazı yerel konuşmalarını da devam ettirsinler çok göze betmayacak şekilde...

kızlar istanbula gidince kısmet köyde kalcak, o da horluyo ya onu tedavi ettirmek için gelebilir(salladım şuan biraz ama başka şekilde ist. gelemez heralde, ailecek gelmedikleri sürece )...

ba$i_belalim
18-08-08, 19:47

evet farkina varilmiicak gibi degil, ama murat bi türlü görmüyo :icon_whis genel olarak muratin mimikleri sanki biraz ifadesiz, artik bu muratin karakteri mi yoksa selim mi iyi oynayamiyor onu bilemiyorum.

ay ben cok sevincem, güven bir an önce özgeyle ayrilsinda, o zaman ismette kinalari yakar :D güven zaten iyicene abayi yakti ya :img-in_lo ismettede belli oluyor, ama o utaniyo gii :D

oo asil o zaman komik ve eglenceli sahneler görcez, seyfim hele bi ögrensin oglanlarin basinin ettini yer :D

evet ismette gider, belkide ailece giderler... insallah gitmezler istanbula ya. ama daha son bölümde güven bile dalga gecti, gafadan attimi veriyong diye :img-hyste

ismeeeeeeet :img-in_lo

evet o cok sacma olur... ay aksan dedinde, simdiden bile istanbuldan korkuyorum :img-cray: insallah istanbula gitmezler yaaa...
istanbula gidince süper türkce konusmazlar, o kadar kalitesiz bir dizi degil bizim dizimiz diye düsünüyorum, ama senaristler umarim baska birsey yaparlar ya...

istanbula daha cok var demistim, kisin geldi gelecek =(

karafirtina
18-08-08, 19:47

dogru cemilede var...ama koyde yaptigi gibi yapsin..hani tisortun ustune sifir kol:img-hyste:img-hyste bak o ona has bisey o temizligine safligina uygun bir dasvranis ..cok hos durdu...istanbuldada oyle yapsa br zarari yok..fakat aciksacik giyinmesini istemem..(bana noluyorsa murat dusunsun:img-hyste:img-hyste:img-hyste)
AMA Ismetin degismesini hic istemiyorum ..yani ben onu bu haliyle sedim..avim ve imzamdan belli oluyordur:img-icecr

gumus&mehmet..merak etme seni yanlis anlamadim:img-wink:yalniz ben dizilerin istnabula tasindiginda buyusunu kaybedecek diye korkanlardan biriyim..bu konuda cidden cok hassasim:img-icecr

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 19:56
evet farkina varilmiicak gibi degil, ama murat bi türlü görmüyo :icon_whis genel olarak muratin mimikleri sanki biraz ifadesiz, artik bu muratin karakteri mi yoksa selim mi iyi oynayamiyor onu bilemiyorum.

evt yha murat hep ifadesiz kalıyor mimikleri flnn sanki birazda pasif gibi mesela hep güvene göre hareket ediyor bişi olduğunda güvene bakıyor bu muratın karakterinden mi selimin oyunculuğundanmı bilinmez çok seviyorum ama dost acı söylermiş üzgünüm cidden pasif kalıyo duygularını tam belli edemio

S3T3NAY
18-08-08, 20:01
evt yha murat hep ifadesiz kalıyor mimikleri flnn sanki birazda pasif gibi mesela hep güvene göre hareket ediyor bişi olduğunda güvene bakıyor bu muratın karakterinden mi selimin oyunculuğundanmı bilinmez çok seviyorum ama dost acı söylermiş üzgünüm cidden pasif kalıyo duygularını tam belli edemio

ya onu bnde hala anlayamadım ya gerçekten cemileye karışı birşey hissetmiyor:icon_sorr
ya da mimiklerini ayarlayamıyor:icon_sorr

gümüs&mehmet
18-08-08, 20:03
Selim iyi oyuncu arkadaslar ama Murat farkina varmiyor gibi...
Özge bile farketti ama:icon_whis
Kismet'i kesinlikle bi sekilde Istanbul'a gelmesi lazim Seyfi efe ücünü birden göndersin:img-wink:
karafirtina yanlis anlasilmadigima sevindim...
benide korkutmaya basladiniz dizimizin büyüsü bozulmaz bozulmaz:img-wink:

tinkerbellÖzge'nin bende Güven'in pesini birakacagini zannetmiyorum:/
Seda'da Murat'inkini birakmaz ayrilirlarsa ne diyodu Seda "ben onun icin bunce sene yatirim yaptim":icon_whis:img-hyste

S3T3NAY
18-08-08, 20:07
Selim iyi oyuncu arkadaslar ama Murat farkina varmiyor gibi...
Özge bile farketti ama:icon_whis
Kismet'i kesinlikle bi sekilde Istanbul'a gelmesi lazim Seyfi efe ücünü birden göndersin:img-wink:
karafirtina yanlis anlasilmadigima sevindim...
benide korkutmaya basladiniz dizimizin büyüsü bozulmaz bozulmaz:img-wink:

Seda'da Murat'inkini birakmaz ayrilirlarsa ne diyodu Seda "ben onun icin bunce sene yatirim yaptim":icon_whis:img-hyste

özge istediği kadar peşini bırakmasın güven ismetle sevgili olduğu zaman özgeye çok güzel ağzının payını verir:happy0064
özge zaten afedersiniz ama çok saftirik birisi hani aptal sarışınlar olur ya öyle birşey sarışında değil ama:icon_whis(sarışın olanlar lütfen yanlış anlamayın beni sözüm meclisten dışarı:img-wink:)

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 20:08

evt kızlar oğlanları bırakmıcak ama sadece Bİ SÜRE:D

evt yha sanki bankaya yatırım yapıyor senelerce yatırım yaptı dio faiz alabilmişmi bari:img-hyste:img-hyste

tinkerbell
18-08-08, 20:12
selim bence rolünü iyi oynuyo ama daha cemilenin farkında değil bence, onun farkına da başkaları sayesinde varcak, birileri cemileye asılcak muratta kıskancak falan....

gümüs&mehmet
18-08-08, 20:12
evt kızlar oğlanları bırakmıcak ama sadece Bİ SÜRE:D

evt yha sanki bankaya yatırım yapıyor senelerce yatırım yaptı dio faiz alabilmişmi bari:img-hyste:img-hyste
yani fazla ugrasmazlar Seda biseyler yapmaya calisir ama ondan bisey cikmaz

Seda faizini Cemile'ye kaptirarak alcak:img-hyste:img-hyste

özge istediği kadar peşini bırakmasın güven ismetle sevgili olduğu zaman özgeye çok güzel ağzının payını verir:happy0064
özge zaten afedersiniz ama çok saftirik birisi hani aptal sarışınlar olur ya öyle birşey sarışında değil ama:icon_whis(sarışın olanlar lütfen yanlış anlamayın beni sözüm meclisten dışarı:img-wink:)
Özge'nin fazla bisey yapacagini zannetmiyorum dedigin gibi coook saftirik:img-hyste

S3T3NAY
18-08-08, 20:16
selim bence rolünü iyi oynuyo ama daha cemilenin farkında değil bence, onun farkına da başkaları sayesinde varcak, birileri cemileye asılcak muratta kıskancak falan....

zatn ufak bir kıskanma oldu hatırlarsanız...
ersoy ne kadar güzel kızlar dediğinde murat abi köyün kızlarına asılma gibi bir alf etmişti cem baba da bu da senin ki mi oluyor demişti:img-hyste

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 20:17

yha evt bencede o yüzden murat-cemile biraz geç olacak galiba murat kıskanacak öyle anlayacak ooo ozmn çok var yha bunlara ama ben cemile-muraattda görmek istiorum kimden kıskanabilirki

HNM
18-08-08, 20:19
meraba arkadaşlar.. ben bayadır takip ediorum yazdıklarınızı ama bi türlü yazamadım.. ilk bölümden beri severek izliorum baba ocağını..acayip güzel bi dizi ya..baylıorum resmen..
güvenin ismeeeet demesine bitiorum..bu arada burak a her türlü saç yakışıo ama kısa saç daha bi güzel olmuş=)

seyfi efe de bizi bol bol güldürüyo:img-hyste ama halil efeye çok kötü davranıo..

hee aklıma geldi son bölümde kısmetin annesine dürdüş demesi de süperdi ya.kısmette çok şeker..cemileyle ismeti dememe gerek yok ztn ikiside çok güzel..bizim oğlanların da maşallahları var özellikle güven..:img-in_lo ahh ahhh...........

tinkerbell
18-08-08, 20:21
zatn ufak bir kıskanma oldu hatırlarsanız...
ersoy ne kadar güzel kızlar dediğinde murat abi köyün kızlarına asılma gibi bir alf etmişti cem baba da bu da senin ki mi oluyor demişti:img-hyste

ewt kıskandı biraz da orda ersoyu rakip olarak görmedi kendine ama şöye dişli bi rakip çıkarsa karşısına bide cemile biraz yüz verirse çook ii olcak....:img-hyste:img-hyste

S3T3NAY
18-08-08, 20:21
yha evt bencede o yüzden murat-cemile biraz geç olacak galiba murat kıskanacak öyle anlayacak ooo ozmn çok var yha bunlara ama ben cemile-muraattda görmek istiorum kimden kıskanabilirki

ama iki aşkı birden yapmazlar:img-wink:
tamam dizimizde işlenen bir çok karakter var onlarında olaylarda yeri gerçekten çok büyük ama unutmayalım ki bizim en çok ilgimizi çeken güven ismet murat cemile aşkı o yzden murat ve cemile aşkı bana göre geç başlayacak:icon_sorr

gümüs&mehmet
18-08-08, 20:22
bende size katiliyorum ama kiskanacak kim varki köyde? Sehirden birileri gelsin Cemile'yi istemeye filan belki o zaman bi oyun ederler veya kiskanabilir ama suanda kimse yokki kiskanacagi üniversiteye baslasaydi o zaman kesin birilerinden kiskanir:img-wink:
HNMhosgeldin...

S3T3NAY
18-08-08, 20:27
bende size katiliyorum ama kiskanacak kim varki köyde? Sehirden birileri gelsin Cemile'yi istemeye filan belki o zaman bi oyun ederler veya kiskanabilir ama suanda kimse yokki kiskanacagi üniversiteye baslasaydi o zaman kesin birilerinden kiskanir:img-wink:
HNMhosgeldin...

ewt ewt isteme lafı falan olsun nasıl olsa ismet bunu da bir güzel korkutup yollar ama isteme lafı böyle köyde dolansın ben o zaman görcem muratı paçaları asıl o zaman tutuşacak:img-hyste
o zaman da aşkını belli etmesinde görelim:img-icecr
bu arada HNM hoşgeldin aramıza canım:img-wink:

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 20:31
ewt ewt isteme lafı falan olsun nasıl olsa ismet bunu da bir güzel korkutup yollar ama isteme lafı böyle köyde dolansın ben o zaman görcem muratı paçaları asıl o zaman tutuşacak:img-hyste
o zaman da aşkını belli etmesinde görelim:img-icecr
bu arada HNM hoşgeldin aramıza canım:img-wink:

evt yha bence çok yakışıklı(ne kadar olsada bizimkileri geçemez ama:))şehirli biri istemeye gelsin köydede bunun lafı edilsin ozmn muratın asıl yüzü belli olur işte:Dpöff yha biliorum geç olcak ama bir an önce olsun

keremcem d
18-08-08, 20:32
ewt ewt nuriyeyle hafizee ne olacak yaaa:img-cray:
ben muratımın hafizeyle nuriyeye sevgiyle yaklaşmasını özlerim:img-cray:
muratın güvene hafizeyle nuriyeden süt sağmayı beceremediği için çekil çekil hiç kadın ruhundan anlamıyorsun demesini özlerim:img-cray::img-hyste:img-hyste

:img-wink::img-hysteayneeen cnm.. ben cok seviyordum onlarin hafise üzerine yaptiklari diaologlari cok komik oluyordur:img-hysteHele ilk geldiklerinde hafizeye parfüm fln SIkmislardi:img-hyste:img-hyste
Bu arada evet ileride kesin kizkanirlar birbrilerini istanbulda..

coy_girl
18-08-08, 20:36
merhaba arkadaşlar
diziyi severek izliyorum ama buraya yorum yapmıyordum.bugüne kısmetmiş.

güven ve ismet çok tatlılar.o bakışmaları zaten bir başka güzel:))

muratı hala anlayamabilmiş değilim doğrusu.cemileye aşık mı değil mi anlamadım ama o da ilerleyen bölümlerde cemileden hoşlanacak inş.

bi de şu ÖSS konusu var.bence cemile kazanacak ama ismet kazanamayacak üniversiteyi.ama cemileyi yalnız göndermeyecekler istanbula.yanında da ismeti yollayacaklar.peşlerinden de güven ile murat gidecek gibi geliyor bana.

HNM
18-08-08, 20:37
hoşbuldumm =) adım hanım bu arada..
bncede isteme fln olursa o zmn görürüz muratı..ersoyun bi çok güzel kızmış lafına söylendiyse başka bişey olsaa ohooo:img-wink:

tinkerbell
18-08-08, 20:53
:img-wink::img-hysteayneeen cnm.. ben cok seviyordum onlarin hafise üzerine yaptiklari diaologlari cok komik oluyordur:img-hysteHele ilk geldiklerinde hafizeye parfüm fln SIkmislardi:img-hyste:img-hyste

ya ben kızları kıskansınlar istiyorum anlasınlar yani kızların kıymetini, bide atışsınlar çok tatlı oluyolar ozman, özellikle de ismet güven :img-blush:img-blush

S3T3NAY
18-08-08, 20:54

ewt en çok orda gülmüştüm birde güven parfüm sıkınca murat nasılsa zıplamıştı parfmü kapmak için:img-hyste
bncede kıskanacaklar onu hepimiz biliyoruz ama benim asıl merak ettiğim nasıl olacak bu kıskanma:img-hyste

ba$i_belalim
18-08-08, 21:00
oy oy evet! bencede güven ismeti kiskansin anam :img-in_lo:img-in_lo valla umarim güven ilerde ismeti kiskancak, iyice kiskanirda sonra ismet allah allah der bu cocuk niye böyle tuhaf davraniyor :img-hyste bakarsiniz güven ismete karsi aciverir gari :img-icecr ben seni kiskaniyorum gibilerden ahaha uctum galiba :img-hyste

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 21:01
ewt en çok orda gülmüştüm birde güven parfüm sıkınca murat nasılsa zıplamıştı parfmü kapmak için:img-hyste
bncede kıskanacaklar onu hepimiz biliyoruz ama benim asıl merak ettiğim nasıl olacak bu kıskanma:img-hyste

evt yha bende çok merak ediyorum aslında şuanda güvenle ismeti düşünüyor deilim açıkcası çünkü güven aşık oldu buna eminim murat kıskansın yha nolur yha çok şey mi istiorum birde muratın bakışlarını görelim

elif15
18-08-08, 21:02
selam arkadaşlar dizi süper gidio mübarek..
reytinglere şöle bi baktımda ilk haftadan bu yana gayet ii gidioruz..
kışa devam eder gibi görünüo..

dizide güven&ismet çiftini çok seviorum çok tatlılar bence.. tatlı tatlı atışmaları şaşkın hallaeri falan çok güzel..
ama ben cemile yi biraqz yapmacık buluorum cemile karakterine sölüorum oyuncuya diil.. yani bence ne seda ne de cemile murat a göre diil.. ne biliim ikiside çok yapmacık..

bu dizide en çok güven ismet aşkını ve tabikide seyi ve halil efe çekişmelerine bayılıorm..
bu arada hala 2.fragman çıkmadı galiba..

S3T3NAY
18-08-08, 21:04
oy oy evet! bencede güven ismeti kiskansin anam :img-in_lo:img-in_lo valla umarim güven ilerde ismeti kiskancak, iyice kiskanirda sonra ismet allah allah der bu cocuk niye böyle tuhaf davraniyor :img-hyste bakarsiniz güven ismete karsi aciverir gari :img-icecr ben seni kiskaniyorum gibilerden ahaha uctum galiba :img-hyste

valla olmayacak birşey değil ki sonuçta ismetin ne tepki vereceğini güven biliyor.
ismette ona aşık ama genede güven ona açıldığı gibi hemen aa bnde sana aşığım demesini beklemiyorum açıkçası:img-wink:
eğer dediğin gibi kıskanmadan sonra olursa anca o zmn ismet afallayıp birşeyleri belli edebilir:img-icecr

S3T3NAY
18-08-08, 21:07
evt yha bende çok merak ediyorum aslında şuanda güvenle ismeti düşünüyor deilim açıkcası çünkü güven aşık oldu buna eminim murat kıskansın yha nolur yha çok şey mi istiorum birde muratın bakışlarını görelim

evet onları bende düşünmüyorum çünkü biliyoruz yani güven ismete aşık oldu :img-wink:
dizide şu anda zor olan aşk murat cemile aşkı olduğu için bende muratın cemileyi kıskanmasını daha çok merak ediyorum:img-in_lo
ama ismet&ismet kıskanması da olursa fena olmazdı:img-icecr

sÜrMeLi MeLeK
18-08-08, 21:10
evet onları bende düşünmüyorum çünkü biliyoruz yani güven ismete aşık oldu :i