Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi (Arşiv 14)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

pas.si.on79
02-04-08, 14:57
Ben hep diyorum... Bakırköyde kontenjan kalmadı... Eskileri çıkarıp bizi alacaklar...:img-hyste Senaryon muhteşem...:good:
Murat'ın doğum gününde gidebilir bak.... Elimizde kırmızı güller (yanlış anlamayın nick'im yüzünden değil Demir kırmızı güllerin arasında çok güzel görünüyor) çıkalım Paşamın karşısına... Ahh ahh ben bu demirosilini akşam fazla aldım...:img-blush:

Canım o çiftlik 1.5 trilyon değil. Lütfen Koskoca KOZCUOĞLU ÇİFTLİĞİ bu bedel olamaz...

Şimdi Demir'in verdiği paraları hesap edersek her sene 500 milyar desek

500 X 3 = 1,5 trilyon.

En son Cemal Ağanın teklifi 1,5 trilyonmuş... Paşam altta kalmıyacağına göre yaklaşık 2 trilyon da o vermiştir.

1,5 + 1,5 = [B]3 trilyon

Şimdi...

Asi'nin tapuyu almadı diyelim... Demir'e nasıl bir açıklama yapabilir...

Asi şöyle diyebilir;
***Demirrr anlamıyormusun o tapu bende olursa babam onuda batırır... :img-hyste
*** Aşkım nasıl olsa evlenince benim malım senin, senin malın benim olcak... Gerçi bende mal mülk kalmadı ama:img-hyste

Asi tapuyu almaz ona birşey diyemem. Resimde olmayı istememesine çok kızarım..Ancak şu var ki..bundan sonra Demir o tapuyu ne yapacak.. Asi beni ret etti deyip o da başkasına satmaz herhalde. İhsana verse yani geri onların üstüne yapsa İhsan kabul etmez. Vermese sevdiğin kızın ailesinin konaklarını almış gibi olur..Üstelik İhsan için orası önemli.. Yani tapuyu atsa atılmaz satsa satılmaz..

Demire kolay gelsin..

Demir bir kere anlıktı dedi.Sanırım Asi onun acısını çıkartıyor.
Çıkarta çıkarta bitiremedi.
Adana'ya gidip aklı başına gelicekse hiç durmasın.Hemen gitsin.:img-yes:
Demir trip yapsa da sonuna kadar haklı.Zaten şu zamana kadar Demir benim gözümde hep haklıydı:img-hyste

Anda Ablacım Asi'nin mektupları beni zorluyor demişsin.Sen yine çok güzel yazmışsın.:good:Asi'de ki donukluk herkesi zorluyor.
Umarım bir an önce yazdığın gibi''Demir'in çoktan göğsündeki nefes, gözlerindeki ışık, tenindeki güneş olduğunu'' anlar.Hem biz rahatlarız.Hem de sen mektuplarını daha rahat yazarsın.:img-yes:

Pas.si.on79 Canım Pembe Beyinde ben 2.sıradayım.Sana ve redroses'a sıra tuttum.:img-hyste

Asi nin aklı başına gelir canım kesinlikle gelir..BAkma sen Onun gittiğine.. Ama ne fayda.. Önemli olan bu anlarda DEmir i anlaması destek olması gerekirdi.. Tabi Demir de ona kıyamaz.. Barışırlar barışırlar...:img-hyste

Andacığım Asinin mektubunu gerçekten okumak istiyorum.Demir herşeyiyle belli ne hissettiğini ne düşündüğünü söyledi. söylüyor da garibim..Ama Asi kapalı bir kutu..

ayyy ayy sıra tutmuş bana ... Ben Bakırköydeki tv seyretmek için sıra tuttum. Eee bizim odamızda o kadar lüks koğuşumuz yok..DEmir kıyak geçip aldığı tv haciz geldi.Elden gitti para yok pul yok..:)

Fener Bahçe
02-04-08, 14:58
Fragmanda ki (Asuuuu uuuuuuuuuuu......:img-hyste) ses tonu çarptı beni yine......Asi ile konuşuyor sanırım....duyguyu nasıl veriyor ses bravo...yıllardır seslendirme yaptığını biliyoruz ama hala etkileniyorum ben.....Eski aktörlerden.....
İlk sahnelerde tarlada diz çöküp ağladığında kopmuştum....Bir de gururlu İhsaannnnn derken kendisine oyunculuk ve ses tonu artı diksiyon ortada yani....Allah uzun ömürler versin...bizde zevkle izleyelim....:good:

bencede uzun ömürler versin evet o sahne dizinin üstüne çöküp ağladığı sahne
biri tarlda diğeri cemal ağanın eveinin orda

Cansu*
02-04-08, 14:58
cemal ağa kozcuoğullarının akrabası evi açık arttırmada alınca onlara geri verecek tahminen(ama artık adamda öle bi hava olur ki ihsan beye inat valla) ama demir daha fazla teklif sunup evi alıyo başkaları neden acaba alıyo evi zaten cemal ağa alıcaktı yabancıya gitmicekti die düşünebilirler belki

o zaman anlarlar demire güvenmemeyi adam resmen elinden gelen herşeyi yapıyo teyzesine de karşı gelmiş artık güvensinler yani:img-yes:

Flora
02-04-08, 15:00
Ben iki fragmanı da izledim gerçi 2. fragmanın bu kadar çabuk çıkması ilginç ama neyse...

Ya bu Asi niye bu kadar donuk nerde bizim her şeye tepkili kızımız??Sadece tek bir yerde sesini duyduk onun dışında konuşan hep Demir.Yeter ama yani bana bile bıkkınlık geldi Demirinde pes etmesine az var.

Son sahneden kesinlikle umutlu değilim hatta hiç bu kadar umutsuz olmamıştım.Asinin surat ifadesine bakan beni anlar.Kaşlar çatık ve yine o dikbaşlılık,umursamazlık...Deli olacağım yakında şeytan diyor bırak kızı git Demir aklı başına gelsin yaaa!!!Yeter artık!!

flytomoon
02-04-08, 15:02
Küçük kızlarla fazla muhabbeti yok nerdeyse hiç yok :img-hysteAma Demir Gonca'yı göz hapsine aldı :img-hystesaçının teline zarar gelse kahrından ölücek :img-hyste Gonca duyarsa der sanane Demir abi sen ne karışıyorsun diyebilir Ziya derse ben DEMİRMAN kozcuoğlunun korucu meleğiyim der . Yakındaki telefon kulübesine girip kostüm değişir çıkar :img-hyste Dermir'cim o hoş burununu öyle herşeye sokma sonra sorarlar adama üstüne ne vazife diye:img-wink:

Asi'nin yokluğunda Hüseyin'e okuma dersi vermek( Hüseyin'i ihmal etti çocuk okumayı sökmüştür herhalde değilmi :img-hyste ) yerine alır Ceylan 'ı Asnin kenarında ingilizceye çalıştırır .. Elektrogitar derside verebilir .. herşeyden anlıyor nasılsa

bu arala okullarda okuma bayramı zamanı. hüzeyinin okuma bayramına giderlermiş... hüseyin için okuma bayramı geç ama arkadaş biraz geç okuyabilenlerden galiba..

deren1970
02-04-08, 15:02
Vay be Depar Holding Türkiyenin 1. sırada olan firmasıdır sanırım.

Baksanıza ortaklardan biri inat için trilyonlar verip çiftlik alır, biri oğluna jeep alır, diğer ortaklarda bizim başımız kel mi diyerek onlardanda harcama atılımı bekliyorum:img-hyste

Depar Holdingin kasasında trilyonluk paralar küçücük meblağlar sayılıyor herhalde, böyle her istenilen şeyde pat diye paralar ödeniyorsa:img-wink: valla o zaman bizade el atsalar hiç fena olmaz di mi:img-wink:

TUBASİ
02-04-08, 15:04
Off baya sayfa atlanmış ..Okumaya bile zamanım yok..:icon_sorr Neyse ben fragman hakkında yorumumu yapıyım..

Valla fragmancınn en güzel sahnelerini koymadığını düşünürsek çok çok güzel bir bölüm bizi bekliyor..Demirin söyledikleri çok etkileyiciydi:Gözlerinin yumup hayal kurabilir misin?Ama içinde yanında en çok istediğin kişide olsun.Hayal ve gerçek arasında bir yerlerdeyim..Burda bir kır lokantasında oturmuş seni seyrediyorum..Bunları kendi kendine mi söylüyor anlamadım..Kime süylüyo ne oluyoda söylüyo umrumda değil fragmanda bile görmek beni eritip birirdi..
Demirin bağırmasına hayran kaldım..Bir kere de kaçma Asi yeter yapma bunu..Çok pis tırstım..Öyle bir bağırıyor ki tokattan beter:icon_whis Eğer bir gün gururunu bırakabilirsen herşey orda başlıyacak..Galiba Neslihan 17 nin Aşk ve Gurur dediği bu olsa gerek..Şehirden ayrılmak için bahane arıyor gibisin..Ya geride bıraktıkların hiç mi önemi yok..Başka yağmurlara mı bırakıcaksın kendini...Demirin her lafı altın değerinde..:img-yes:Asi kaçarak kurtulabileceğini düşünüyor ama katıkça daha yaklaşıcağını bilmiyor..Acaba Demir son cümlesindeki başka yağmurlar dediği başka birilerimi?Valla Demir var olayan birinden bile kıskanır Asiyi..Demirin gel benimle diyip uçuruma götürdüğünde bir eline resim bir elinde tapu var..Buda tüyodaki meseleyi ortaya koyuyor..Ama Asimiz gururundan dolayı o tapuyu almaz..Demirin gözlerindeki o umudu görünce ben kötü oldum..

Bu arada Demiri gelmiş geçmiş en aşık adam seçiyorum..Aşkı için kıran kırana ,canla başla savaş veriyor..Asi bir gülümsese yaptıklarının karşılığını almış olacak..Ona bir tebessümde yeter..
Cemal Ağayı çok seviyorum ben..Torunlarına sahip çıkışı ,Asiye yaptığı kıyak bence çok önemli..

deren1970
02-04-08, 15:05
bu arala okullarda okuma bayramı zamanı. hüzeyinin okuma bayramına giderlermiş... hüseyin için okuma bayramı geç ama arkadaş biraz geç okuyabilenlerden galiba..

Sevgili arkadaşım Hüseyin iki keçi aşık Asi-Demir arasında şifre çözücü olarak işe el attığından, normal okuma olayını sonraya attı ondan çocuk geç öğrendi, yoksa okulun en başarılı öğrencisidir bizim Hüseyin:img-yes: onun ilki Demir ağbisi Asi ablası:img-hyste

asiyedemir
02-04-08, 15:07

Çocuk Asi ablasıyla evlenmeyi bile düşünebiliyor ama okumayı sökememiş :img-hyste Antakya'da hukuksal konular hızlı ilerliyor:img-yes: ,ama okula giden çocuklara nerdeyse 5.sınıfta okumayı söktürecekler :img-pilot

GULBEYAZ76
02-04-08, 15:10
Gözlerinin yumup hayal kurabilir misin?Ama içinde yanında en çok istediğin kişide olsun.
Demir kendine fazla güveniyor Asinin dediği gibi.:img-hyste
Asi:Çok güneşli bir gün yanımda babam hasat zamanı her yer yeşile çalmış fiii tarihinden kalma traktörümüz bozulmuş babam tamir ediyor bende ağacın altında onu bekliyorum.:img-in_lo
Dem:imgdrag:img-swoon

cave77
02-04-08, 15:12
Vallahi neredeyse 1,5 haftadır midterm haftası içinde olduğum için ne ruhen ne de beynen foruma yazı yazacak havayı yakalayamıyordum...

Aslında şimdi de yazmayacaktım ama iş işten geçmeden yazayım dedim :)

Benim fragmanda tek birşey dikkatimi çekti..artık demeden duramayacağım :) yahu hani Asi'ye alıştık,kızımız kat kat giyinmeyi seviyor ama o bile yağmurda ıslandığında soyunup dökünmüştü :) Demir ise;yahu sen erkek adamsın üşümezsin üşütmezsin sen kahramansın sen superman'sin sen water-resist(su geçirmez) bir adamsın niye üstüne o sarı yağmurluğu geçirdin ki :D...halbuki onu giymesen o yağmur kıyafetlerini ıslatsa gömleğin üzerine yapışsa:img-in_lo ve Asi ile birlikte ekrandaki bayanların da gözü gönlü açılsa:img-icecr hem Asi hem de tv başında bizler sana kaçamak bakışlar atsak :) ama yok illa o sarı şeyi geçirmişler senin üstüne..göstermeyecekler bir daha bize senin yağmurda ıslanmış halini...köprüde bir de at üstünde tarlada birazcık gözüktü ya bu yeter size fazlası bünyeye zarar diyorlar herhalde :)

flytomoon
Sevgili arkadaşım Hüseyin iki keçi aşık Asi-Demir arasında şifre çözücü olarak işe el attığından, normal okuma olayını sonraya attı ondan çocuk geç öğrendi, yoksa okulun en başarılı öğrencisidir bizim Hüseyin:img-yes: onun ilki Demir ağbisi Asi ablası:img-hyste

o da enteresan zaten. okuma -yazma eksik hüseyinimizde ama duygu/karakter okumada üstüne yok. Veterinerlik okumuş, mezun olmuş kızımız asi ile işletmeci+nerelerde master yaptığını bilemediğimiz demir ağbeysinin bile okuyamadığı duyguları okudu çocuk. çok pratik. pratik hayat tecrübesi çok yüksek. şaka bir yana o olmasa bir de bu asi-demir ilişkisi ne olurdu bilemiyorum...

zinednah
hayır ben anlamıyorum....
sabahtan beri sesli fragmanı izliyorum da
asi diyorum o muhteşem duygu dolu sarılma sahnesinden sonra yine nasıl bu kadar uzak bakabiliyor demir'e nasıl o gözlerde o boşluk ben anlamıyorum....
:icon_sorr

PS: en sorunlu asi izleyicisi

asiyedemir
02-04-08, 15:14
Gözlerinin yumup hayal kurabilir misin?Ama içinde yanında en çok istediğin kişide olsun.Hayal ve gerçek arasında bir yerlerdeyim..Burda bir kır lokantasında oturmuş seni seyrediyorum....

Bu cümleyi duyduğumdan beri ,sanki Demir Asi'nin peşinden gitmiş yeni çiftliğin yakınında bir yerden seyrediyor gibi algılıyorum :img-pilot

-Cansu91-
02-04-08, 15:15
Çocuk Asi ablasıyla evlenmeyi bile düşünebiliyor ama okumayı sökememiş :img-hyste Antakya'da hukuksal konular hızlı ilerliyor:img-yes: ,ama okula giden çocuklara nerdeyse 5.sınıfta okumayı söktürecekler :img-pilot
O zaman Asi nasıl Veteriner olmuş orası meçhul:img-hyste Bir de Antakyalıların yaşamını canlandırıyorlar.Bir Hüseyine bak bir de Asi'ye.Veteriner olmak ,bunu da mertce taşıyabilmek her baba yiğidin harcı değildir,Asi bunu başarmış işte.:img-hyste Darısı Hüseyin'e ne diyelim. O da Asi-Demir aşkının üzerine edebi metinler yazar okmayı sökünce:img-icecr

Özet yok,resimler yok bayılazam .2 saattir bakıyorum e-kolay.net'e yok çıkmamış.Sanki nerden geliyor özet.:img-cool2

killer50
02-04-08, 15:16
arkadaslar yani tebrik ediyorum...
ben hic bir forumda dizi günü bile olmamasina ragmen bu kadar cok üye görmedim...
bu kadar hizli ilerleyen bi forum dahada görmedim...
ama malesef asi demir iliski kaplumbaga hizindanda yavas...:(:(:(:(

deren1970
02-04-08, 15:17
asi diyorum o muhteşem duygu dolu sarılma sahnesinden sonra yine nasıl bu kadar uzak bakabiliyor demir'e nasıl o gözlerde o boşluk ben anlamıyorum....

PS: en sorunlu asi izleyicisi

cevap veriyorum

Ya o sırada kulaklarına pamuk tıkadı denilen şeyleri duymamak için:img-hyste yada geçici körlüğe yakalandı:img-hyste

asiyedemir
02-04-08, 15:18
yada bunu asi'ye telefonda söylüyor olabilir mi acaba?

Mutlaka telefonda söylüyor olması lazım yoksa .."bir kır lokantasında seni seyrediyorum" demesi saçma olur ..Yüz yüze olsalar kır lokantası diye söylemez zaten .. hiç biri değilse kesin Demir Asi'ye mektup yazıyor Darcy nin yazdığı gibi :good:

pas.si.on79
02-04-08, 15:19
arkadaslar yani tebrik ediyorum...
ben hic bir forumda dizi günü bile olmamasina ragmen bu kadar cok üye görmedim...
bu kadar hizli ilerleyen bi forum dahada görmedim...
ama malesef asi demir iliski kaplumbaga hizindanda yavas...:(:(:(:(

hoşgeldin diyorum öncelikle..
hakikaten çok hızlı gidiyoruz. Forum formunda yine.. :)
Arada gittiği için site bu kadar oldu yoksa daha fazla olacaktır. İçini dökmeyen isteyen buraya gelir. Kızanlar,gülmek isteyenler,..herkes burda..

Demir hızlı da Asi kaplumbağa.... :img-hyste

oyuncak bulut
02-04-08, 15:20
o da enteresan zaten. okuma -yazma eksik hüseyinimizde ama duygu/karakter okumada üstüne yok. Veterinerlik okumuş, mezun olmuş kızımız asi ile işletmeci+nerelerde master yaptığını bilemediğimiz demir ağbeysinin bile okuyamadığı duyguları okudu çocuk. çok pratik. pratik hayat tecrübesi çok yüksek. şaka bir yana o olmasa bir de bu asi-demir ilişkisi ne olurdu bilemiyorum...

:img-hyste:img-hyste çok doğru, çocukcağız önce tanışmalarına vesile oldu, sonra da bir çok romantik sahnenin oluşmasında Asi'yle Demir'e öncülük etti. Tabii bu arada okul-ödev gibi işleri ihmal etmiş olabilir doğaldır :) ben Asi Adana'ya gitmeden önce Hüseyin'in yeniden sahneye çıkacağını ve hüzünlü bir vedalaşma sahnesinin yaratılışına ön ayak olacağını umuyorum.

Bu cümleyi duyduğumdan beri ,sanki Demir Asi'nin peşinden gitmiş yeni çiftliğin yakınında bir yerden seyrediyor gibi algılıyorum :img-pilot

ben bunu hiç düşünmemiştim ama çok mantıklı :good: fakat sanırım bu bölüm uçurumda bitiyor yani Asi gidecekse bile 24. bölümde gidecek galiba.

Ağustos Böcüğü
02-04-08, 15:20
Vallahi neredeyse 1,5 haftadır midterm haftası içinde olduğum için ne ruhen ne de beynen foruma yazı yazacak havayı yakalayamıyordum...

Aslında şimdi de yazmayacaktım ama iş işten geçmeden yazayım dedim :)

Benim fragmanda tek birşey dikkatimi çekti..artık demeden duramayacağım :) yahu hani Asi'ye alıştık,kızımız kat kat giyinmeyi seviyor ama o bile yağmurda ıslandığında soyunup dökünmüştü :) Demir ise;yahu sen erkek adamsın üşümezsin üşütmezsin sen kahramansın sen superman'sin sen water-resist(su geçirmez) bir adamsın niye üstüne o sarı yağmurluğu geçirdin ki :D...halbuki onu giymesen o yağmur kıyafetlerini ıslatsa gömleğin üzerine yapışsa:img-in_lo ve Asi ile birlikte ekrandaki bayanların da gözü gönlü açılsa:img-icecr hem Asi hem de tv başında bizler sana kaçamak bakışlar atsak :) ama yok illa o sarı şeyi geçirmişler senin üstüne..göstermeyecekler bir daha bize senin yağmurda ıslanmış halini...köprüde bir de at üstünde tarlada birazcık gözüktü ya bu yeter size fazlası bünyeye zarar diyorlar herhalde :)

İyiki yazmışın Tezaycım..Evet yahu..Sayın yönetmenimiz bu görselliği neden bize fazla gördü..Küstüm...
Ne olurdu bize böyle bir kıyak yapsalardı..Hiç kaçamak bakış fırlatmazdım vallahi..Direk TV ye yaklaşır (gözlüklerimi takıp) o anın keyfini sürerdim..Aşk falan göstermeyecekler bari bu konuda cimri olmasalar yaaa..
Anacım canım Tezayım Asi'yi görsek ne olcek..Şahsen bende merak uyandırmaz yani..
Sayın senaristler..Yada yönetmen ...Her kim ise lütfen bize ıslak Demir sahneleri tez vakit..Yağmur daha bir anlamlı oluyor yahuuu..na gözlerimizin pası silinsin azcık..

Hadi hayırlısı olsun bende akli muvazenemi yitirdim sapıklık yolunda emin adımlarla ilerliyorum..Var mı bu yolda bana arkadaşlık edecek Tezay'dan başka forum üyesi..Liste yapacağım..Kihkih..:img-hyste

zinednah
02-04-08, 15:21
tapu'yu vermeden önce asi'ye soruyor demir;

---tekrar bu fotografta yer almak istermisin?

asi'nin cevabına göre uzatmayacak elbette tapuyu demir fakat asi öncesinde hayır derse tapu'yu aldıktan sonra ASLA evet demez bunu biliyoruz
ve demir de biliyor ki tapuyu verdikten sonra gelecek hiç bir cevabın bir önemi yok artık....

deren1970
02-04-08, 15:24
İyiki yazmışın Tezaycım..Evet yahu..Sayın yönetmenimiz bu görselliği neden bize fazla gördü..Küstüm...
Ne olurdu bize böyle bir kıyak yapsalardı..Hiç kaçamak bakış fırlatmazdım vallahi..Direk TV ye yaklaşır (gözlüklerimi takıp) o anın keyfini sürerdim..Aşk falan göstermeyecekler bari bu konuda cimri olmasalar yaaa..
Anacım canım Tezayım Asi'yi görsek ne olcek..Şahsen bende merak uyandırmaz yani..
Sayın senaristler..Yada yönetmen ...Her kim ise lütfen bize ıslak Demir sahneleri tez vakit..Yağmur daha bir anlamlı oluyor yahuuu..na gözlerimizin pası silinsin azcık..

Hadi hayırlısı olsun bende akli muvazenemi yitirdim sapıklık yolunda emin adımlarla ilerliyorum..Var mı bu yolda bana arkadaşlık edecek Tezay'dan başka forum üyesi..Liste yapacağım..Kihkih..:img-hyste

Listeye benide alabilirsiniz efem:img-hyste madem bunların aşkını meşkini seyredemiyeceğiz, kendimiz hayaller kurup duracağız, en azından Demir paşamızdan böyle sahneler görelim kendimizden geçelim:img-hyste

Esi
02-04-08, 15:25
Asi nin aklı başına gelir canım kesinlikle gelir..BAkma sen Onun gittiğine.. Ama ne fayda.. Önemli olan bu anlarda DEmir i anlaması destek olması gerekirdi.. Tabi Demir de ona kıyamaz.. Barışırlar barışırlar...:img-hyste

Andacığım Asinin mektubunu gerçekten okumak istiyorum.Demir herşeyiyle belli ne hissettiğini ne düşündüğünü söyledi. söylüyor da garibim..Ama Asi kapalı bir kutu..

ayyy ayy sıra tutmuş bana ... Ben Bakırköydeki tv seyretmek için sıra tuttum. Eee bizim odamızda o kadar lüks koğuşumuz yok..DEmir kıyak geçip aldığı tv haciz geldi.Elden gitti para yok pul yok..:)

Ben bölümle ilgili yazacak bir şeyim kalmadı dedim.
Ama senin imzanı görünce dayanamadım.
Canım çok sağol.Çok güzel bir imza:img-yes:
Bayıldım.Hala ayılamadım:img-hyste

Doğru Asi'nin gidince aklı başına gelir.Ama o arada Demir acaba ne halde olur?:icon_whis

Canım tabi sana sıra tuttum.Tutmam mı?Demek tv hacize gitti.:img-hyste
redroses Canım imzasını görünce yüzümün halini merek etmişsin.Ağzım kulaklarımda.Kendimde değilim:img-hyste

qsawe
02-04-08, 15:26
Defne etmişti sanırım .Koşarak kerim'i görmeye gittiği zaman :icon_whis

Lütfetmiş... Defne, coşkulu teşekkürü Kerim'e etti de, Demir'e yine kuru bir teşekkür... sanki yapmaya mecbur gibi.... hatta, senin yüzünden oldu, sen temizlemeliydin amai hadi yine de teşekkür ederim.... gibi.... minnet duygusunu hissetmedim hiç...olmalı mı? hayır illa minnet duygusu olmamalı, hatta kişiler kendilerini bu minnet duygusunun ardında, başka şeyler mecbur hissetmemeli ama, teşekkür de daha içten, daha sıcak ve onore edici olmalı..... :img-blush

zinednah
02-04-08, 15:27
Mutlaka telefonda söylüyor olması lazım yoksa .."bir kır lokantasında seni seyrediyorum" demesi saçma olur ..Yüz yüze olsalar kır lokantası diye söylemez zaten .. hiç biri değilse kesin Demir Asi'ye mektup yazıyor Darcy nin yazdığı gibi :good:

olabilir...
telefonda söylemesi asi'nin gitmiş olabileceği ihtimaline de işaret ediyor ama düşünüyorum eğer asi giderse belki de geri dönüşü olmayan yıkımlar yapacak bu demir de....
ayrıca; asi ve demir'in bir sahneleri var "bir gün gururunu bırakabilirsen herşey orada başlayacak" o sahne sanki demir'in eski evinin önünde geçiyor gibi sanki asi sabah sabah onu görmeye gitmiş de bir konuşma geçmiş aralarında ve asi de bu cümleyi işitmiş demir'den valla üniversitelerde fragman çözücü fakülteleri açılsın...önderlerimiz olsun...ufkumuzu açsınlar...

sevgiler...

sude9
02-04-08, 15:28

ıslak demir'i benden başka sevenlerde varmış..böcüğüm,tezayım...çok doğru birini sevmişsiniz canım..ıslak demir pek bi faideli..:)bakışıda duruşuda sitilide söylediği de farklı anlamlar yüklü..ıslak demir forever:good:

deren1970
02-04-08, 15:29
Ya hanımlar Defnenin hangi okulu bitirdiğini bilen var mı:icon_whis gerçekten ciddiyim bu soruda, üniversiteyi bitirdiğini biliyoruz da hangi bölümü bitirdi acaba:icon_whis hayır eşi zengin olsada, hoş Depar Holding bu har vurup harman savurmayla Dertli Holdinge dönüşecek yakında, Kerim bile işsiz kalabilir belki:img-yes: bu durumda Defne işe girip eşine yardımcı olmak isteyebilir.

zinednah
02-04-08, 15:29
cevap veriyorum

Ya o sırada kulaklarına pamuk tıkadı denilen şeyleri duymamak için:img-hyste yada geçici körlüğe yakalandı:img-hyste

ya gerçekten söylediğin durum ihtimal dahilinde sevgili deren çünkü ben o şehvetengiz sahneden sonra bakan o boş gözlere daha da başka bi anlam veremedim herhalde.... :img-tomat

teşekkürler...
sevgiler...

redroses
02-04-08, 15:30
Arada gittiği için site bu kadar oldu yoksa daha fazla olacaktır. İçini dökmeyen isteyen buraya gelir. Kızanlar,gülmek isteyenler,..herkes burda..

ASİ KENDİNİ BAŞKA YAĞMURLARA BIRAK:):)
DEMİR SEN DE KENDİNİ DENİZE BIRAK..:)

Canım imzana bayıldım... Deniz bunu okuduğunda yüzünün ifadesini görmek isterdim... Zevkten dört köşe olmuştur...:img-icecr

Asi Adana'ya giderse yağmur falan göremicek zati... O çok sevdiği yağmurlar küresel ısınma nedeniyle kuruyacak.. O zaman ze çiftlik lacaka ne toprak...

Ben diyorum Küresel Isınmaya karşı bu çiftin birlikte olması şart...:img-hyste

<GüMüŞ>
02-04-08, 15:30
herkese merhabalar...
sonunda fragmanı izleyenler arasına bende girdim.Fragman (bir daha zor göreceğimiz:img-hyste) asi-demir portresinin devamı gösteriyor.Yalnız sarıldıktan sonra asinin surat ifadesi bi garip geldi bana.sanki yine kendi benliğine dönmüş 'niye sarıldım ben demire'der gibi bakıyordu:img-hyste.malum oldum olası demire bir alerjisi var:hıh...neyse bu kısa sarılma sahnesinden sonra bizim çapkın dede ve dedenin fanfinifinfonu(bülbülcüğü:img-hyste) fragmanda uzun süre yer kaplıyor...yalnız en çok dikkatimi çeken kısımda bülbülün asiye sarılması..asinin surat ifadesi çok komikti sanki 'bu kadın bana niye sarılıyor bir demir bir bülbül yetti artık be:img-hyste!!!'der gibiydi(bu arada asinin surat ifadelerini çok taktım:fighting2)...sonra bizim süpermen demirimiz yarım bıraktığı bir konuyu tamamlıyor bu bölümde:img-gun:...asinin kardeşinin yeni aşkıyla olan konusuna dönüyor...fragman pek hayır alamet görüntüler göstermesede süpermen demir her işi yaptığı gibi bu konuyuda açığa çıkaracak inşallah:img-heh:...yalnız her iş demeyelim asi'yle olan çabaları hep boşa çıkıyor garibimin...ah demir ah...bırak şu asiyi seni burda seven çok dimi ama:img-hyste...

cave77
02-04-08, 15:31
Evet liste yapıyoruz,isimleri alalım efendim :D..."Demir Doğan siyah gri takımlardan kurtulsun üzerine ıslak yapışan tişörtler kazaklar giysin" diyenler varsa acil olarak bildirsinler efendim...hatta hemen durun bir grup açalım link verelim isteyenler üye olsun :))))

GULBEYAZ76
02-04-08, 15:31
Ya hanımlar Defnenin hangi okulu bitirdiğini bilen var mı:icon_whis gerçekten ciddiyim bu soruda, üniversiteyi bitirdiğini biliyoruz da hangi bölümü bitirdi acaba:icon_whis hayır eşi zengin olsada, hoş Depar Holding bu har vurup harman savurmayla Dertli Holdinge dönüşecek yakında, Kerim bile işsiz kalabilir belki:img-yes: bu durumda Defne işe girip eşine yardımcı olmak isteyebilir.

Yan gel Osman bir dönüm bostan üniversitesinden mezun canım.:img-hyste
Babası bu kadar zor durumdayken çalışmadı Kerim için çalışırsa yadırgarım.:img-wink:

asiyedemir
02-04-08, 15:32
Lütfetmiş... Defne, coşkulu teşekkürü Kerim'e etti de, Demir'e yine kuru bir teşekkür... sanki yapmaya mecbur gibi.... hatta, senin yüzünden oldu, sen temizlemeliydin amai hadi yine de teşekkür ederim.... gibi.... minnet duygusunu hissetmedim hiç...olmalı mı? hayır illa minnet duygusu olmamalı, hatta kişiler kendilerini bu minnet duygusunun ardında, başka şeyler mecbur hissetmemeli ama, teşekkür de daha içten, daha sıcak ve onore edici olmalı..... :img-blush

Asu abla iznin olursa bende abla diyorum ,benim adımda Büşra tanışmak için biraz geç ama neyse kusurma bakmayın

Çok doğru söylüyorsun tşk sıcak bir şekilde edilmeli öyle mecburmuş gibi değil burnundan kıl aldırmadan kuru kuruya tşk edilmez samimi bir şekilde ifade edilir .:good:

Benim aklıma takılan baya uzunca bir zamandan buyana bir olay var ,Demir Suriye'deyken neden Asinin ona yağmur altında atın üstünde tşk ettiği zamanı hatırladı Suriye'ye gittiği için babasını kurtardığı için tşk mü bekliyordu diye düşünüp duruyorum bi hayli zamandır :img-hyste

alperim
02-04-08, 15:34
Özet gelmeyecek herhalde arkadaşlar

Fragmanı bir gün evvel verdik yeter size bu diyorlar sanırım.Bir Kanal D ye bir buraya bakmaktan şeşi beş oldu gözlerim

qsawe
02-04-08, 15:35
Garibim Demir kendi çiftliğini 900 milyara almıştı.Kozcuoğlu için 1,5 trilyon sayacakmış.:img-in_loAslanda havasını alacak.:img-hysteSenedin karşılığını alacak sadece.:img-wink:Şöminenin karşısına kurulamıyacak.:img-hysteArtık annesinin yaktığı intikam ateşinde ısınırlar.:img-hyste

Sabahtan beri düşünüyorum, o kağıd yazılan rakam 9 haneli miydi diye..... şimdi sen 900.000 Ytl. diyorsun.... Eğer, tarlalar ile o kadar ediyorsa, çok da pahalı değil oralar demektir....

İstanbul'da bazı semtlerde 2+1 daireler o fiyata :icon_whis

killer50
02-04-08, 15:36

bende hosbuldujk diyorum...
evet ya gecen fragmani gördüm girem yazam dedim baktim yorumlar falan yok...
evet bencede süper bi forum yani ben giriyourum ama hiziniza yetisemiyorum...

ya malesef asi yerinde sayiyor...
bu kizin basina gayetten tasmi yagiyodur nedir:img-hyste yani bi sariliyor..
ertasi bölüm fragmaninda ayni tas ayni hamam asi

hellosunshine
tapu'yu vermeden önce asi'ye soruyor demir;

---tekrar bu fotografta yer almak istermisin?

asi'nin cevabına uzatmacak elbette tapuyu demir fakat asi öncesinde hayır derse tapu'yu aldıktan sonra ASLA evet demez bunu biliyoruz
ve demir de biliyor ki tapuyu verdikten sonra gelecek hiç bir cevabın bir önemi yok artık....

Evet katılıyorum.. Ayrıca sürekli zor durumdaki kızı kurtaran kahraman çocuk olmasından sıkıldım Demir'in.. Evet kızı çok seviyor ve evet insan sevdiği için her şeyi yapar.. Ama bu konunun biraz fazla abartıldığını düşünüyorum.. Demir'i sürekli bu şekilde gözümüze sokuyorlar.. Aşık olunası adam değil de minnet duyulası adam haline geldi Demir.. Bana göre şu tapu olayından önce ikisi arasında kesin ve net bir itirafla birlikteliğin başlaması gerekiyordu.. Daha sonra çiftlik konusu gündeme gelmeliydi.. Demir tapuyu satın alacak ve Asi'ye verecekse de o konumda böyle bir teklifte bulunmalıydı.. Şu durumda ben ne Asi'nin ne İhsan'ın o teklifi kabul edeceğini sanmıyorum.. Demir'in aşkı için bütün bunalrı yaptığını görmek güzel ama şu sıra biraz fazla oldu bence.. Çünkü Asi hala bunları göremiyor ya da işine gelmiyor.. Toprağımızdan kopardınız bizi diyor o yağmurlu sahnede hala Demir'e.. Bunu belki Demir başlattı ama bu hale Demri getirmedi ve önlemek için var gücüyle savaşıyor.. Demir herşeyin yerini, zamanını, kişisini ayırt edebiliyor artık ama Asi'nin hala bunu yapabildiğini sanmıyorum..

Elaaya
Özet gelmeyecek herhalde arkadaşlar

Fragmanı bir gün evvel verdik yeter size bu diyorlar sanırım.Bir Kanal D ye bir buraya bakmaktan şeşi beş oldu gözlerim

Canım yok yok...yakın takipteyim ben ve kanal d de değil sorun....SİS yapım hala özeti göndermemiş kanala......Yani Kanal D de aramayın henüz gelmemiş...:img-wink:

Çabalarım devam ediyor....:img-yes:

-Cansu91-
02-04-08, 15:37
Evet liste yapıyoruz,isimleri alalım efendim :D..."Demir Doğan siyah gri takımlardan kurtulsun üzerine ıslak yapışan tişörtler kazaklar giysin" diyenler varsa acil olarak bildirsinler efendim...hatta hemen durun bir grup açalım link verelim isteyenler üye olsun :))))
Evet evet bu guruba hemen ben dahil oluyum:img-wink: Murata şöyle adam gibi birşeyler giydirsinler, siyah takım elbisesinden kurtulsun artık.:img-hyste
Evet evet ben de varım bu gurupta hatta ilk üye olabilirim.
Murat Yıldırım gibi fit vücutlu bir insana ,neden takım elbise giydirirler anlamıyorum.Demir Doğan bir iş adamıdır anlıyorum ama ,normal zamanlar da da öyle görüyoruz onu.:img-yes: Bir de ASİ kıyafetleri konusunsda gurup açsak.:img-wink:

Asiyedemirciğim atma kendine tomatoları vallahi yüzün pislendi.:img-pilot

GULBEYAZ76
Sabahtan beri düşünüyorum, o kağıd yazılan rakam 9 haneli miydi diye..... şimdi sen 900.000 Ytl. diyorsun.... Eğer, tarlalar ile o kadar ediyorsa, çok da pahalı değil oralar demektir....

İstanbul'da bazı semtlerde 2+1 daireler o fiyata :icon_whis

Cemal ağa kağıda yazılan rakam için şunu 9 yapalım dedi.Bende 900 milyardır diye düşündüm.Umarım yalnış bilgilendirmedim.

oyuncak bulut

Asi'nin Adana'da okuduğunu biliyoruz, hatta gördüğü en büyük şehir de Adana dediydi Neriman.. (Bu gidişinin nedenlerinden biri de okulunu özlemesidir belki göresi gelmiştir :)) Herhalde Defne de Çukurova'dan mezundur o zaman diye düşünmekteyim, büyük ihtimal beraber okumuşlardır. Ama çalışacağını sanmıyorum, babasına yardım etmedi de Kerim'e etmek için çalışırsa ben de yadırgarım açıkçası. Hem kendi demişti çalışma haatına uygun değilim diye.. Holdinge daha fazla zarar ettirmeye gerek yok ;)

Ben de ıslak tişörtlü Demir isteyenlerdenim! :happy0064

pas.si.on79
02-04-08, 17:37

Canım... ben bu mesaja cevap vermiştim ama gitmemiş.. Ayrıca sayfana da yazdım.
bir geldin pir geldin..Zangır zangır titretti forum sayfasını..:) uçtu gitti.
Kaldırımadı forum sayfası bu grubu..:)

Ben de o gruptayım dememe gerek yok.değil mi..

Özetten ses seda yok..ZAten özetten beklentim yok.. ÇÜnkü tüyolar ve fragman yeter..

tuba-ece
02-04-08, 17:48
sadece fragmanı izleme şansım oldu buradaki hiçbirşeyden haberim yok .belki bölümüde izleyemeyecegim ama şu kadarını söylemeliyimki fragman üzerine muhtesem tek kelimeyle çok güzel bir bölüm olucak ama izleyemecegim of şimdiden yas tutuyorum böyle güzel bir bölümü izleyemeyecegim için

herkese sevgiler benim yerimede tadını çıkarın

Anda
02-04-08, 18:12

Tamam canım ıslak giysili Demir isteyenler sana bildirsin... bana da o listeye adını yazdırıp sonrasında ıslak giysiyle dolaşan Demir'in zatürre olması durumunda "biz ne ettik "diye başlarını taşlara vuracak olanlar .... bir de ateşler içinde sayıklayan Demir'in başucunda nöbet tutmaya gönüllü olanlar... hımmm sanırım bu ikinci liste bayağı bir uzuuuuunnnnn olacak :img-hyste

Yahu hasta edeceksiniz Demir/Murat'ı sonra çekimler aksayacak göreceksiniz :img-cool2

Cansu*
02-04-08, 18:16

hemen katıldım gruba valla ya takım elbiselerden kurtulsun en azından bi kere fırtınadaki gibi giyinsin haziran ayına doğru falan giymez mi acaba hiç kısa kollu falan iş adamı olduğu için çiftlikte falan giyer belki

bu arada evet demir tapuyu bu fotoğrafta yeniden yer almak ister misin dedikten sonra mı göstericek yoksa önce mi belki de birbirinden ayrı sahnelerdir ya da tapuyu asiye vermez

qsawe
02-04-08, 18:19
Senarist abiler ablalar,amcalar ,teyzeler ne olur Asi, Demir için dönsün gidecekse eğer başka yağmurlar altında ıslanmaya:img-hyste

içinizi ferah tutun

ve relax tv den izleyin

not:Bak Asu 23. bölüme geldik 25 te çıkacak balya demiştim şimdı gıderse Asi iyicene arabistan kenesı gıbı yapışır Demir'e.
24 te gırişimleri olur 25 te tak sepetı koluna herkes kendı yoluna.

Aslında sadece not kısmına yanıt vereceğim ama, üst tarafta yazılanı da tekrarlamak işime geldi nedense :D:D:D:D

23 ...... en son 24 olsun tahammülüm yokkkkkkkk.... ( 25 de gitsin yine de rağzı durumdayım... daha beter hallere gelir diye korkuyorum:icon_sorr)

yasamakguzel88
02-04-08, 18:22
bütün gün forumama gelememenin cezası okuncak 30 sayfa yazı..ama hepsini teker teker okudum..elelrinize sağlık...çok kötü gecen bir günün ardından süper geldi..tüyolar için fundaya teşekkürler..aramıza hoş geldin...anda mektubun yine harika....asi yi yazrkenki zorlanmadanda çok haklısın..valalhii bu asi moskof çıktı:)... ben asinin adanaya gidecegini düşünüyorum.. başta gitmesini istemesemde şimdi gştsşn şstşyorum..bu adana olayının iyi şeylere yol açıcagını hissediyorum..artık biri şu demire söylesin..demir bir dursun..valalhi asiden adım bekliyorum..23 bölümdür bekliyorum ama inş. gelicek çok az kaldı:) asi ayrıca o tapuyuda almaz ..ki haklı aslında kim o kadar büyük bir hediyeyi kabul ederki:) özette gelmemş hala..:icon_sorr

*bahar*
02-04-08, 18:23

Demir Doğan takım elbisesiz Demir Doğan olur mu hiç?
Onun bütün karizması o elbiselerde.
Tamam tamam bakışlarını unutmadım tabi.
Ama yine de takım elbise çok yakışıyor.
Sadece gri ve siyah tonlarda giyinmesin.
Ama üstüne yapışan dar bluzlarda giyinmesin.
Birazcık daha spor takımlar kullanabilir.
Ama haklısınız...Gri,siyah,mürdüm ve tonları bence de yeter artık.
Yaz geliyor.Açık maviler,bejler,beyazlar,kotlar...
İçimizi açsınlar artık...

*Giysilerden sorumlu arkadaşlar bu gidişle "çok biliyosanız gelin siz yapın" deyip istifayı basacak..:happy0064:img-yes:

hazal_90
02-04-08, 18:25
cave77 cim hemen üye oldum valla nerde asi grubu ben orada :) :img-hyste bencede yeter artık hani ceketde fena olmuyo hani ama o sanırım 9.bölümdü ceylanın konser verdiği bölümde bir mont giymişti demir.. aman yarabbim böyle birşey olamaz yani sırtı kat kat olmuştu valla.. bence iki grubu birleştirelim.. birincisi asi artık gri montunu giymesin- aman artık giymiyor ya neyse :good:- demirde zıpçık zıpçık tişörtler giysinn :img-hyste

özetde yok halaaa... içimiz dışımız tüyo oldu anam hala özet yok.. yani özetdende yeni birşey öğrenmeyi ummuyorum açıkcası.. resimlerdende birşey çıkmaz diye düşünüyorum valla.. fragman sağolsun görebileceğimiz her türlü sahneden vardı :img-yes::img-icecr

nisailayda
02-04-08, 18:31
Ne bu ya yok ıslak tişörtlü Demir isteyenler yok olmaz ıslanırsa hastalanır diyenler,Ben yine yorumlara kaptırdım ve yemeği yaktım.Bundan hepiniz suçlusunuz.Ciddi söylüyorum. yorum yapmasamda hepiniz neler yazıyorsunuz hepsini biliyorum Herbir yorumu okumak bana müthiş keyif veriyor.Stresli mesai saatlerinden sonra bana Asi ve Demirle ilgili yazdıklarınız, bölüm yorumları ilaç gibi geliyor ama kocam benim bu konuda takıntılı olduğumu iddia etti ve yemeği dışarıda yemek için kapıyı çarpıp gitti.
İtiraf coma yazar gibi oldu ama sizinle paylaşmak istedim.Acaba gerçekten abartıyormuyum.offf yaaa.

bugs_buny
02-04-08, 18:32
2 fragmanıda izledim.ilk fragmandan bişey anlamamıştım.
2. fragmandan sonra anlayabildim:D:D:D
asi demire karşı yine mesafeli ve soğuk davranıyor.
valla çok merak ediyorum bu asi ve demirin sonu ne olacak:icon_whis
neyse ben detaya girmeyeyim.:icon_whis

tüyolar için çok teşekkürler.
anladığım kadarıyla o fragmandaki uçurum sahnesinde biticek bölüm.
(yanlışsam düzeltin lütfen:icon_whis)

bu arada;özet hala yok mu ya?
neden bu kadar geç kaldıki acaba?

Cansu*
02-04-08, 19:19
şimdi bu cemal ağa adanadaki evi

*sadece asiye mi alıyo

*tam olarak nedeni ne

*yoksa tüm kozcuoğullarına mı?

bunların cevabını herhalde cuma akşamı alıcaz

eğer asi adanaya yerleşmeye karar verseydi cemal ağa yine de açık arttırmaya katılırmıydı katılırdı herhalde

MİHRİMAH
02-04-08, 19:39
andacım canım bu neydi böyle hayatım asinin mektubu çok güzel olmuş .kelimeler kıfayetsiz kalıyor senin yazdıklarına cevap veremiyorum .

o kadar güzel anlatmışsın ki yüreğine ,ellerine, diline sağlık.iyiki varsın iyiki yazıyorsun.iyiki aynı forumdayız.

dila_ra
02-04-08, 19:39
şimdi bu cemal ağa adanadaki evi

*sadece asiye mi alıyo

*tam olarak nedeni ne

*yoksa tüm kozcuoğullarına mı?

bunların cevabını herhalde cuma akşamı alıcaz

eğer asi adanaya yerleşmeye karar verseydi cemal ağa yine de açık arttırmaya katılırmıydı katılırdı herhalde

Arkadaşım, benim ilk fragmandan gördüğüm kadarıyla dedesi bu çiftliği Asi'ye kiralıyor.Yani devretmiyor,sadece belirli bir süre için gelirinden faydalanması için kiraya veriyor.Asi, toprağı işleyecek ve gelirinden faydalanacak, ancak mülkiyet hala Cemal ağada.Benim gördüğüm böyleydi,ancak yanılıyor da olabilirim çünkü görüntü çok net değildi.

lawinia
02-04-08, 20:04

ben de varım Böcük Ablam, Demirin yolunda seni yalnız bırakır mıyım hiç?:img-in_lo
tüyolar için Funda'ya çok teşekkürler:img-wink:

Asi de tam düşündüğüm gibi davranıyor resimdeki yerini reddediyor, aferin ona bıraksın gitsin Demir'i, hem o kendine sonra ne demirler bulur tam da istediği özelliklere sahip. Oh böylece Demir de bize kalır, hem sürekli reddedilip eziyet çekmekten kurtulur. bak bize şöyle ıslak bir tişörtle gömlekle gezse yeter, başka şey istemeyiz de:img-hyste:img-hyste

sude9
02-04-08, 20:08
ben de varım Böcük Ablam, Demirin yolunda seni yalnız bırakır mıyım hiç?:img-in_lo
tüyolar için Funda'ya çok teşekkürler:img-wink:

Asi de tam düşündüğüm gibi davranıyor resimdeki yerini reddediyor, aferin ona bıraksın gitsin Demir'i, hem o kendine sonra ne demirler bulur tam da istediği özelliklere sahip. Oh böylece Demir de bize kalır, hem sürekli reddedilip eziyet çekmekten kurtulur. bak bize şöyle ıslak bir tişörtle gömlekle gezse yeter, başka şey istemeyiz de:img-hyste:img-hyste

tamam dedim asi için istiyor Adana işini ama okudukça gördük ki niyet başka:img-hyste:img-hyste..profile uygun derslerde almaya başladık..sende alıyorsun değil mi..şimdiden ufak ufak hazırlıklara başlamak gerek..böcüğüm zaten binicilik dersleri verecek..grup kurulmuş müdavimleri anında doldurmuş..antakyaya baskın zamanı yakındır..şehir bizi alır mı içine:img-hyste:img-hyste

Asi Adana'ya gitsin...:img-yes:..ondan sonra ne güzel sahneler gelir peşinden:img-yes:

honeymoon
02-04-08, 20:12
Allah ım sen bu foruma uğrayıp ellerini cevap yaz kısmına sürükleyip bir de yetmez beş tane beş de yetmez on tane yazı yazarım diyenlerin, zaten deli olan (herkes kabul etti sanırım) forum bağımlısı halkın bahtlarını açık tut ve gözleri bozulmayanları bozma, çoktaaan bozulanların da numarasını arttırma (ben:))

40 sayfa yazı oku oku oku of düşüp bayılacaktım ay yeter okumayacam desem kopukluk oluyor.Okumazsam meraktan çıldırıyorum da ayrıca:)

Neslihan Ve Böcük ablaya bir de yaşamayı seven arkadaşa tüyo iletimi ve yorumları için çook teşekkür ediyorum.Sayelerinde ben de forumu takip etmeyenlere kendi havamla tüyo anlatıyorum :P

Anda ablacım Asi mektubun harika her zamanki gibi:happy0064

Fragman konusunda çok bişey söylemeye gerek yok 40 sayfa okuduktan sonra bir şey söylemeye gerek kalmıyor.Zaten bir fragman için 40 sayfa yazılıyorsa 1 bölüm için 2 arşiv oluşturmak gayet mantıklı

hepinize güzel yorumlarınız için teşekkürler

lawinia
02-04-08, 20:20
tamam dedim asi için istiyor Adana işini ama okudukça gördük ki niyet başka:img-hyste:img-hyste..profile uygun derslerde almaya başladık..sende alıyorsun değil mi..şimdiden ufak ufak hazırlıklara başlamak gerek..böcüğüm zaten binicilik dersleri verecek..grup kurulmuş müdavimleri anında doldurmuş..antakyaya baskın zamanı yakındır..şehir bizi alır mı içine:img-hyste:img-hyste

Asi Adana'ya gitsin...:img-yes:..ondan sonra ne güzel sahneler gelir peşinden:img-yes:

valla hiç Asiyi düşünemem, o kendini düşünmüyor ben onu niye düşüneyim? gül gibi Demiri kaçırıyor elinden:img-hyste gerçi Demir reddedildikçe Asiye bağlanıyor, belki Asi de bunu taktik olarak yapıyor olabilir ne de olsa kaçan kovalanır, zaten tüyolar da bu yönde Asinin reddetmesine rağmen her şey iyiye gidecekmiş.
ben derslere devam ediyorum üstüne akşamları da bir saat tekrar yapıyorum, Böcük Ablamdan da binicilik dersleri aldım mı tamamdır:img-wink: baskını at üstünde yaparız, amazonlar gibi oluruz:img-hyste Antakya da isterse almasın bizi bakalım neler oluyor:img-hyste

ebrumm
02-04-08, 20:21
fundaya teşekkürler...
şimdi gerek frangmandan gerekse tüyaodan görünen o ki biz asi ve demiri yanyana göremıycez hemde uzun bir zaman...
kaçıncı bölüme geldı asi de tık yok... demir elinden geleni yapıyor asiye tepki veren arkadaşlara bende istemesemde katılmak zorunda kalıcam malesef..bu senarıstlerın bize acı çektirmekten başka bir değil.. demirin haline mı üzüleyım,asinin demiri red edişine mı ,bunların kavuşamamalarına mı?(ıhsan,defne gonca durumlarından bahsetmıyorum onlara demir ve asiden henüz sıra gelebilmiş değil:img-hyste)

sonuc final yine beni çok üzücek:(:(

edit: andacım bu kadar üzüntünün üstüne birde mektubunu okudum düşün halımi:(

bimkolik
02-04-08, 20:27
Asi ye Demir Eksikliğini öneriyorum.ÇÜnkü Demir dozaj olarak oldukça fazla geldi.. Bünye kaldırmıyor.

OLmayanlara versin.. :)

[/QUOTE]
Asi ye bu kadar Demirin fazla geldiği kesin canm.
Ben diyorumki; Demirin fazlasını biz alalım yerine östrojen verelim Asiye.
Biliyorsun Östrojen azlığı ürogenital organlarda işlev bozukluğu, duygudurum bozukluğu ve isteksizliğe yol açar.:img-hyste

Hayatım diyorum işte bu kızın östrejeni eksik diye..
Kız dudakların bir tek çemkirmeye yaradığını sanıyor..
Şeytan diyor dök kireci ağzına toptan iptal olsun..:img-hyste

Valla bana ıslak kuru farketmez..
İçindekinin mahiyeti belli..
Her hali kabulümdür..:img-yes:
Yeterki eblekleşip, ağzından sular akan aptal aşık durumuna düşmesin..

caykan80
02-04-08, 20:41
az önce malum sitede murat hakkinda videolara bakiyordum firtina dizisinden cok güzel bir
bölüme denk geldim keske asiylede böyle sahneleri olsa ben bu murati neden bu kadar
gec fark ettim ona yaniyorum..

hüsnanur
02-04-08, 20:44
az önce malum sitede murat hakkinda videolara bakiyordum firtina dizisinden cok güzel bir
bölüme denk geldim keske asiylede böyle sahneleri olsa ben bu murati neden bu kadar
gec fark ettim ona yaniyorum..

evet bende aside farkettim murati
firtinaya bakmyiodum ama arada bi denk gelince bakyiodum ama dikkatimi cekmmeisti murat
aside cekti benim dikkatimi
bakislar farkli cünkü

alperim
02-04-08, 20:49
evet bende aside farkettim murati
firtinaya bakmyiodum ama arada bi denk gelince bakyiodum ama dikkatimi cekmmeisti murat
aside cekti benim dikkatimi
bakislar farkli cünkü

Ben Kadir İnanırla oynadığı Bütün Çocuklarımdan beri takip ediyorum kendisini.o zaman da çok başarılı bulmuştum ama orada bu kadar etkileyici değildi işin açıkçası.Fırtına yıda izledim orada da süperdi ama bence burada tavan yaptı hem oyunculuğu hem de bakışları

duar
02-04-08, 20:52
Biraz önce sitede dolaşırken, geçen yıl başka bir foruma eklediğim bir mesajımla karşılaştım. Bir çırpıda ulaşamıyorum onlara karşıma çıkıyorlar aniden... Heyecanlı oluyor aslında...:img-icecr:img-icecr

Okuyunca o mesajın burada da olması gerektiğini hissettim...

:img-hyste:img-hyste

Bu mesaj , Asi ve Demir aşkına gelsin...

Tek cümleyle; Aşkın herşeyden üstün olduğunu olduğunu anlatıyor.

Düşününce de şaşırtıyor.

Yapılan bilimsel araştırmalarda aşkın geçici olduğu, 7 ay- 2 yıl gibi süreleri olduğu, söylenirken, bu geçici ruh hali nasıl olurda herşeyden üstün olur dedirtiyor.

Aşkın bencil olduğunu, aşkın fedakarlık istediğini :icon_whis

Aşkın sorumsuzluk olduğunu, aşkın sorumluluk olduğunu :icon_sorr

Aşk için yaşandığını, aşk için ölündüğünü :img-pilot

Aşk için ağlandığını, aşk için gülündüğünü :img-hyste:sad53:

Aşk için suç işlendiğini, aşk için adaletin sağlandığını :img-blush

Aşk için kendini sevdiğinin kollarına bırakmayı, aşk için sevdiğine direnmeyi :good:

Amma da çelişkiler içindeymişim yahu....:img-hyste

honeymoon
02-04-08, 20:58
ooov dizide böyle bir sahne görebilir miyiz ama bunu görünce yakıştıklarını düşündüm şahsen süheyla hanımı böyle görebilmek vay bee:icon_whis

(yasak mı bilmiyorum ama herkesin görmesi gerek:img-wink:

Steella
02-04-08, 21:01
fundaya teşekkürler...
şimdi gerek frangmandan gerekse tüyaodan görünen o ki biz asi ve demiri yanyana göremıycez hemde uzun bir zaman...
kaçıncı bölüme geldı asi de tık yok... demir elinden geleni yapıyor asiye tepki veren arkadaşlara bende istemesemde katılmak zorunda kalıcam malesef..bu senarıstlerın bize acı çektirmekten başka bir değil.. demirin haline mı üzüleyım,asinin demiri red edişine mı ,bunların kavuşamamalarına mı?(ıhsan,defne gonca durumlarından bahsetmıyorum onlara demir ve asiden henüz sıra gelebilmiş değil:img-hyste)

sonuc final yine beni çok üzücek:(:(

edit: andacım bu kadar üzüntünün üstüne birde mektubunu okudum düşün halımi:(

Ben dizinin o kadar çıkmaza sokulacağını zannetimiyorum. :img-wink::img-wink:Belki zaman atlaması yaparlar. ASİ-DEMİR yanyana olmadan dizinin hiç keyfi çıkmaz. Ama aşıkların 10 bölüm kadar ayrı kaldıkları başka bir dizi biliyorum. Hiç hoş olmuyor. İzleyicilere asla tavsiye etmem.:icon_whis

ASİ de deli cesareti var gerçekten. Ortada BALA ve LEYLA tehlikesi varken Demiri bırakıp gidecek mi? Yani ben gitmesine karşı değilim ama Demire derdini açıklasın sevgisine karşılık verdiğini söylesin. Beraberlik başlasın eğer ailesinin içinde bulunduğu duruma ASİ'nin bir yardımı olacaksa gitsin. Sonuçta uçakla gidilmeyecek yer mi var. Kaldı ki Adana Uzak bile değil.

Ama direk olarak Demir'e hayır diyecekse o da Demirin soruş şeklinden de kaynaklanabilir.

O resimdeyken ASİ ve DEMİR sevgili değillerdi. Ayrıca resimde samimi değiller neredeyse aralarından tren geçer.

Yani bu resimde tekrar yer almak istiyor musun demesinden ben bir beraberlik teklifini anlamıyorum. ASİ de belki inadına böyle yapıyıordur.

AMA YİNE DE KENDİSİNDE DELİ CESARETİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

sinem*
02-04-08, 21:05
Ama Asi o anda ne hissediyorsa onu yapıyor ve söylüyor. Hataları da doğruları da dürüst...

Ben Asi şimdi şu anda ne düşünüyor demiyorum hiçbir zaman...

Üzülüyor ağlıyor. Kızıyor yakıp geçiyor. Seviyor sevgiyle bakıyor...

Ama şaşmıyorum hep rol talebiyle geliyor insanlar çevresindekilere... Net insan bulmak zor..:img-yes:

Kesinlikle katılıyorum asinin en azından olaylara koyduğu bir tavrı var.Hiçbir şeyden kaçmıyor yorum yapmaktan kendini esirgemiyor ne hissediyorsa onu söylüyor.Ben bu konuda birazda annesine benzetiyorum.

Bu arada genel okuduklarım konularda bende yorum yapayım :)

Demir çiftliğin tapusunu getirdiğinde asi bunu kabul ederse benim gözümden düşer,en azından demire çiftliğin bedelini ödeyeceklerine dair bir şey yapması lazım.

Asi'nin Adana'ya gitmesi taraftarıyım en azından dışardan bir gözle antakyadaki hayatına bakıp,demirsiz yaşayıp yaşayamayacağını ölçer.Gittiği gibi geri dönecektir nasıl olsa.

Demir'in son resimdeki yerini geri almak ister misin sözünede bir şey söylemek istiyorum :) Asi o resimden kendisini değil demiri çıkarmıştı o resme asinin girmesine gerek yok aslında :) demirin o resimde olmamı istiyor musun diye sorması daha doğru olurdu sanki :img-icecr

Not: Çok alakasız ama bu gün aldığım bir sakızda dizi için çok anlamlı bir söz çıktı :) "aşk geçmişte yaşamamaktır." diye :) demirde aside geçmişi arkalarında bırakıp geleceğe baktıkları zaman bu aşk başlayacak sadece asinin gururu bıraktığı yerde aşkın başlayacağını düşünmüyorum.Daha önce bıraktığı halde demir geçmişi öğrenip kendini çekmişti :)

angels18
02-04-08, 21:07
Ben dizinin o kadar çıkmaza sokulacağını zannetimiyorum. :img-wink::img-wink:Belki zaman atlaması yaparlar. ASİ-DEMİR yanyana olmadan dizinin hiç keyfi çıkmaz. Ama aşıkların 10 bölüm kadar ayrı kaldıkları başka bir dizi biliyorum. Hiç hoş olmuyor. İzleyicilere asla tavsiye etmem.:icon_whis

ASİ de deli cesareti var gerçekten. Ortada BALA ve LEYLA tehlikesi varken Demiri bırakıp gidecek mi? Yani ben gitmesine karşı değilim ama Demire derdini açıklasın sevgisine karşılık verdiğini söylesin. Beraberlik başlasın eğer ailesinin içinde bulunduğu duruma ASİ'nin bir yardımı olacaksa gitsin. Sonuçta uçakla gidilmeyecek yer mi var. Kaldı ki Adana Uzak bile değil.

Ama direk olarak Demir'e hayır diyecekse o da Demirin soruş şeklinden de kaynaklanabilir.

O resimdeyken ASİ ve DEMİR sevgili değillerdi. Ayrıca resimde samimi değiller neredeyse aralarından tren geçer.

Yani bu resimde tekrar yer almak istiyor musun demesinden ben bir beraberlik teklifini anlamıyorum. ASİ de belki inadına böyle yapıyıordur.

evet steellacım dediklerine katılıyorum asi ve demir yanyana olmadan bu dizi çekilmez ki ayrıca asi ile demir yanyana geldiklerinde ki atışmaları bile çok hoş bunu bile göremeyeceksen üzülürüm ben gerçekten.....

ebrumm
02-04-08, 21:14

kesinlıkle katılıyorum...
bence sene atlaması yapmasınlar bir dizide tahammul edemedıgım tek şey gerci bizim senarıstlerımızde malzeme bol bu kadar senaryonun tıkanacagını sanmıyorum...

asi de deli cesaretı oldugunda hemfikirim...bala ve leyla tehlikeleri bir yana bence şansınıda çok zorluyor...demir bir yere kadar gidecektir diıye düşünuyorum...her adım kendisinden geldı ha sonunu yıne kendi mahvetti orası ayrı:)ama sonuc itaberıyle asi den bir hamle de beklesek ayıp olmaz değil mi? ayrıca dediğin gıbi Adana asiyi kendisine getirecektir eminim..

CaFeR
02-04-08, 21:22
Kesinlikle katılıyorum asinin en azından olaylara koyduğu bir tavrı var.Hiçbir şeyden kaçmıyor yorum yapmaktan kendini esirgemiyor ne hissediyorsa onu söylüyor.Ben bu konuda birazda annesine benzetiyorum.

bence bu dizide en kaçak dövüşen karakter cemal ağadan sonra asi.demir herşeyi açıkça söylüo.ama asi hep başka konulara saptırıo. demir resmen ilanı aşk etti. bi aşkından ölüorum demediği kaldı ama asi hep başka konulara çekti mevzuyu.belki haklı olarak balki haksız olarak herşeyin sorumlusu olarak demiri gördüğü için her fırsatta bağırıp çağırıo.demirde de iyi yüz varmış hala asinin yanında resmen defol dedi asi ona :) asi açıkça söylemio hiç bişeyi.maydonozlu laflar etcem die paralıo kendini konuyu çok farklı yerlere taşıo.demirin evlenme teklifi ettiği sahnedeki asinin verdiği cvplar bnm için tam bir hayal kırıklığdı.etkileyici konuşucam diye uzattıkça uzattı.sakz gibi oldu ve verdiği cvpta kayda değer tek bir şey vardı oda herzamanki gibi konuyu değiştirmiş oluşuydu.leylayı kıskanmasından bahsediliodu.leyla ile arasında bişe olmayacağını anlatıodu demir.zaten tartışma meseleside buydu.ama asi ne yaptı ne etti konuyu süheyla ile ihsana getirdi.terbikler valla asi :):):):):):)

edit: belki zamanında demir aşkımdan emin değilim dediği için asi her bu konu açıldığında konuyu değişio.aynı şeyi tekrar yaşamamak için.ama sonuç olarak değiştirio :)

Anda
02-04-08, 21:24
Ben Kadir İnanırla oynadığı Bütün Çocuklarımdan beri takip ediyorum kendisini.o zaman da çok başarılı bulmuştum ama orada bu kadar etkileyici değildi işin açıkçası.Fırtına yıda izledim orada da süperdi ama bence burada tavan yaptı hem oyunculuğu hem de bakışları

O dizide aksak bir karakteri canlandırıyordu (Mesut'tu galiba adı) ve ben hiç aksatmadan "aksadığı" için ciddi ciddi bacağında bir aksaklık var sanmıştım. Bütün Çocuklarım'ı da, Fırtına'yı da izledik eşimle ... Şimdi de Asi'yi izliyoruz... ve görüyoruz ki... olgunlaşıyor...gelişiyor... pişiyor yani :)

Kendime not: Kendinden korkmaya başla!!! Bunca detayı bu uykusuzlukla nasıl hatırlıyorsun? :icon_whisYoksa uykusuzluk beyninin hafıza bölümünü mü harekete geçiriyor?

caykan80
02-04-08, 21:25
ben murati büyük yalanda da izlemistim ama bu kadar begenmemistim,..burda bambaska biri olmus bakislari karízmasi herseyi bambaska..

sinem*
02-04-08, 21:28
bence bu dizide en kaçak dövüşen karakter cemal ağadan sonra asi.demir herşeyi açıkça söylüo.ama asi hep başka konulara saptırıo. demir resmen ilanı aşk etti. bi aşkından ölüorum demediği kaldı ama asi hep başka konulara çekti mevzuyu.belki haklı olarak balki haksız olarak herşeyin sorumlusu olarak demiri gördüğü için her fırsatta bağırıp çağırıo.demirde de iyi yüz varmış hala asinin yanında resmen defol dedi asi ona :) asi açıkça söylemio hiç bişeyi.maydonozlu laflar etcem die paralıo kendini konuyu çok farklı yerlere taşıo.demirin evlenme teklifi ettiği sahnedeki asinin verdiği cvplar bnm için tam bir hayal kırıklığdı.etkileyici konuşucam diye uzattıkça uzattı.sakz gibi oldu ve verdiği cvpta kayda değer tek bir şey vardı oda herzamanki gibi konuyu değiştirmiş oluşuydu.leylayı kıskanmasından bahsediliodu.leyla ile arasında bişe olmayacağını anlatıodu demir.zaten tartışma meseleside buydu.ama asi ne yaptı ne etti konuyu süheyla ile ihsana getirdi.terbikler valla asi :):):):):):)

Demirin evlilik teklifi yapmadı o da direk lafı döndürdü :) boş ver dedi.Asi orda sana dedim demesini bekledi demediği içinde demirin yöntemiyle demiri vurdu :) Ben çok beğendim valla :)
Ayrıca Demir bu kadar Asinin peşinde koşmasa bu sefer asi atağa geçecektir,bir kaç bölüm sonra demir kendini çeker sıra asiye gelir :)

caykan80
02-04-08, 21:31
ama su bölümün güzeligine bakin ne kadar sirin cikmis niye asiyle böyle bir sahne olmasin güzel olmaz miydi?:img-in_lo

ne olur bizde asiyle demiri böyle görelim...

qsawe
02-04-08, 21:31
Asu abla iznin olursa bende abla diyorum ,benim adımda Büşra tanışmak için biraz geç ama neyse kusurma bakmayın

Çok doğru söylüyorsun tşk sıcak bir şekilde edilmeli öyle mecburmuş gibi değil burnundan kıl aldırmadan kuru kuruya tşk edilmez samimi bir şekilde ifade edilir .:good:

Benim aklıma takılan baya uzunca bir zamandan buyana bir olay var ,Demir Suriye'deyken neden Asinin ona yağmur altında atın üstünde tşk ettiği zamanı hatırladı Suriye'ye gittiği için babasını kurtardığı için tşk mü bekliyordu diye düşünüp duruyorum bi hayli zamandır :img-hyste

Ancak okuyabildim canım.... memnun oldum...

Demir, teşekkür duyarsa dumur olacak artık... hatta teşekkürür geçtim, günaydın ya da iyi akşamlar gibi kelimeleri duyunca kulağına inanamayacak...

Esi
02-04-08, 21:34
O dizide aksak bir karakteri canlandırıyordu (Mesut'tu galiba adı) ve ben hiç aksatmadan "aksadığı" için ciddi ciddi bacağında bir aksaklık var sanmıştım. Bütün Çocuklarım'ı da, Fırtına'yı da izledik eşimle ... Şimdi de Asi'yi izliyoruz... ve görüyoruz ki... olgunlaşıyor...gelişiyor... pişiyor yani :)

Kendime not: Kendinden korkmaya başla!!! Bunca detayı bu uykusuzlukla nasıl hatırlıyorsun? :icon_whisYoksa uykusuzluk beyninin hafıza bölümünü mü harekete geçiriyor?

Ablacım,bende çok yorgunum.Ama konu Murat olunca yazmak istedim.:img-in_lo
Ben Murat'ı ilk dizisinden beri izliyorum.Bütün Çocuklarım'da oynarken kendisi çoğu insan aksak zannetmiş.(Röportajda söylemişti)
Fırtına'da da ben çok beğenirdim.Çok sevimli ve tatlıydı.
Asi'de ise çok çekici ve karizmatik.Ses tonu çok güzel:img-in_lo
Kendisini cidden geliştiriyor.
İyi ki Demir'i Murat canlandırıyor.

Not:Asi Adana'ya gitsin.Demir'siz yaşayamayacağının farkına varsın.
Ardından Demir Adana'ya gitsin.
sinem'in söylediği gibi Adana'nın sıcağından eriyip bir an önce DENİZ'E karışsın:img-hyste

sude9
02-04-08, 21:38
asi açıkça söylemio hiç bişeyi.maydonozlu laflar etcem die paralıo kendini konuyu çok farklı yerlere taşıo.demirin evlenme teklifi ettiği sahnedeki asinin verdiği cvplar bnm için tam bir hayal kırıklığdı.etkileyici konuşucam diye uzattıkça uzattı.sakz gibi oldu ve verdiği cvpta kayda değer tek bir şey vardı oda herzamanki gibi konuyu değiştirmiş oluşuydu.leylayı kıskanmasından bahsediliodu.leyla ile arasında bişe olmayacağını anlatıodu demir.zaten tartışma meseleside buydu.ama asi ne yaptı ne etti konuyu süheyla ile ihsana getirdi.terbikler valla asi :):):):):):)

Demir'in taktiğini uyguladı..kısasa kısas
demir profil verdi böyle kızı tanıyormusun diye sundu malzemeyi..asi diye bağırmasına rağmen o sözler ...ağızdan çıkmadı ..cesaret edemedi
Asi de aynı taktiği uyguladı profil verdi:)..demir'in sözleri nasıl asi diye bağırıyor ama isim telafuzu yoksa Asi'nin sözleri de aynıydı..mesajı net..geçmişi bırak kabulümsün:)..kız ne desin daha..elegeçiremediği herşeyi isteyen çabuk sıkılan tarifleri Demir için uygun değil kabul Demir öyle biri hiç olmadı..ama evlilik teklifini afedersin unutalım diye geçiştiren biri varken o kadar da dozu kaçırsın:)

sena-haticee
02-04-08, 23:57
arkadaslar yine süper bir konu acilmiss :) ben bu gece sizin yazdiklarinizi okuya okuya bi hal geldii gülmekten yerlere yattim resmenn ee sonucta demir ci ler ve asiciler var ee demir tutulmucak biri de deyil hanii:img-blush:img-blush
bende olsam onun tarafini tutarim ama asi de cok güzel cok hoss ya ondan ben ikisinide cok seviorummm ama demirin tabiki herzaman ayri bir yeri var bendee.....:img-in_lo:icon_whis

leanne
03-04-08, 00:34

edit: belki zamanında demir aşkımdan emin değilim dediği için asi her bu konu açıldığında konuyu değişio.aynı şeyi tekrar yaşamamak için.ama sonuç olarak değiştirio :)

yorumunun altına imzamı atmak isterim. bunları ayrı bırakıcaz diye asiye U -dönüşü yaptırdılar. demire aynı şeyi yaptıkların hiç hoş olmamıştı, şimdide hoş karşılanacak bir tarafı yok.

tabiki aralarında sorunlar olabilir birlikte olmalarını engelleyecek. ama bunu birbirlerine olan duygularını inkar ederek yapmaları çok can sıkıcı ve zevkli bir yanıda hiiççç yok.

oysa asi babası ile dolaşırken nede güzel savunmuştu sevdiğini. demirin evini, aralarındaki sohbeti hiç çekinmeden nasılda güzel söylemişti babasına.

tekrar ediyorum aralarındaki sorunun dışarıdan gelen engellemeler değilde birbirlerine açtıkları yaralar olmasını kabul edemiyorum ve bunu seyretmeyide hiç sevmiyorum, istemiyorum.

alperim
03-04-08, 06:21
Son derece kapalı bir Antalya'dan herkese günaydınlarrrrr.....

Umarım özetimize bugün kavuşuruz.Merakla bekliyorum.

Bu arada bir Beşiktaş taraftarı olarak dün akşam inanılmaz gururlandım.Bütün Fenerbahçelileri bize bu mutluluğu yaşattıkları için tebrik ederim.Umarım ikinci maçtada yener ve bir tarih daha yazarız.....:happy0064:happy0064

ZEMFIRA
03-04-08, 06:50

Ben Murat Yıldırım'ın daha önceki dizilerini seyretmemiştim ama bir reklam filminde oynamıştı, orda çok beğenmiştim...

Eşi yorgun argın işten dönüyor, ona keyifsiz geçen toplantısını anlatıyor, çevreyle ilgili... Çok kızgın kadın, "çocuklarımıza nasıl bir dünya bırakacağız" diyor... Sonra eşinin aldığı makinayı farkediyor... Çevreye duyarlı, elektrik ve suyu çamaşıra göre ayarlayan bir makina ... (Ürünün reklamını yapar gibi oldum ama marka felan hatırlamıyorum)

Çok az konuşuyordu o reklamda ama duruşuna, bakışına bayılmıştım... :good: Gerçekten beden dilini harika kullanıyor... :good:

Geçenlerde aklıma geldi o reklam aradım nette ama bulamadım...:img-icecr

Esi
03-04-08, 07:19
Eşi yorgun argın işten dönüyor, ona keyifsiz geçen toplantısını anlatıyor, çevreyle ilgili... Çok kızgın kadın, "çocuklarımıza nasıl bir dünya bırakacağız" diyor... Sonra eşinin aldığı makinayı farkediyor... Çevreye duyarlı, elektrik ve suyu çamaşıra göre ayarlayan bir makina ... (Ürünün reklamını yapar gibi oldum ama marka felan hatırlamıyorum)

Çok az konuşuyordu o reklamda ama duruşuna, bakışına bayılmıştım... :good: Gerçekten beden dilini harika kullanıyor.

Günaydın,ZEMFIRA reklam dedin.Sabah sabah beni benden aldın:icon_redf
O reklamı çok severim.Son kısmında Murat'ın ''ben seni umursamadan yaşayamam ki'' deyişi ömre bedeldir.:img-in_lo

İhsan'ı yeni ofisinde Neriman ziyaret edecek mi?
Bala daha ne kadar kalacak?
Zaten olaylar karışık.Bala'da üstüne tuz biber eker:fighting2

redroses
03-04-08, 07:21
Ben Murat Yıldırım'ın daha önceki dizilerini seyretmemiştim ama bir reklam filminde oynamıştı, orda çok beğenmiştim...

Çok az konuşuyordu o reklamda ama duruşuna, bakışına bayılmıştım... :good: Gerçekten beden dilini harika kullanıyor... :good:

Günaydın Asi Koğuşu...

Yeni günün güzellikler üzerine olmasını dilerim... Özet gelmedi... Ama şöyle birşey yapalım bu hafta özeti yazıp gönderelim özetçiye... :img-hyste
Özet nasıl yazılırmış öğrensin....

Konu Murat Yıldırım'ın oyunculuğuna gelmiş... Büyük Yalan hariç bütün filmlerinde izledim... İlk oynadığı filmden bu yana çok fazla yol yürüdü...

Zehfıra'cım bahsettiğin reklamda ideal bir eş havası veriyor... İnsanın evlenesi geliyor... :img-icecr:img-icecr

Not : Murat'ın oynadığı reklamı izlemek isteyenlere link verebilirim....

pas.si.on79
03-04-08, 07:29
Günaydın herkese sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.
Dün özeti vermediler.. Aslında özetten de beklediğim birşey kalmadı.. Yeni duyacağımız birşey olma ihtimali çok düşük.Ama yine bekliyoruz.

Murat Yıldırım ı ben de ilk önce bütün çocuklarım dizisinde izledim.Orada oyunculukta kendini farkettiriyordu. Büyük Yalan dizisinde "bütün çocuklarım"daki demiştim.Orda da oldukça başarılıydı. Reklam filmde de duruşu hareketleri ve bakışıyla göz dolduruyordu..Fırtına dizisinde de artık kendini ispatlamıştı..
Dolayısıyla Asi dizisinde Murat Yıldırım la olmasından dolayı sıcak bakmıştım:İlk bölümünü kaçırmamak için de hafızama kazımıştım..

O reklamı özelden yazdım sana..Şimdi de tekrar baktım. ORda başka bir karakterde olduğunu belli ediyor.. YAni dizilerinde hepsinde ayrı bir karakter olarak canlandırıyor.Öyle seviyorum.Genelde bu hissi çok az oyuncu bana hissettirir. Sanki Mesut,Okan,Reklamdaki:), Ali,Demir hepsi aynı kişi ama farklı kişiler gibi hissettirebiliyor. Tebrik eder,başarılar dileriz.

söğüt
03-04-08, 07:29
Son derece kapalı bir Antalya'dan herkese günaydınlarrrrr.....

Umarım özetimize bugün kavuşuruz.Merakla bekliyorum.

Bu arada bir Beşiktaş taraftarı olarak dün akşam inanılmaz gururlandım.Bütün Fenerbahçelileri bize bu mutluluğu yaşattıkları için tebrik ederim.Umarım ikinci maçtada yener ve bir tarih daha yazarız.....:happy0064:happy0064

bir fenerbahçeli olarak, yaşadığın gururu ve sevinci seninle paylaşmak beni çok mutlu etti sevgili alperim...ben illede bir fenerbahçeli olarak değil, türkiyeli olarak sevindim, mutlu oldum, gurur duydum..:happy0064:happy0064

ama tabi "ölümüne sevda yolu yok başka fenerbahçeliyiz delikanlıca" demektende kendimi alamıyorum..
böylede megaloman, gıcık bi huyum var :img-hyste :img-hyste

inşallah özetimizde gelir bu gün...
fragmanımız çok harahertli idi, bakalım özette neler yazacak...
aaay öleyim meraktan :img-hyste:img-hyste

GULBEYAZ76
03-04-08, 07:31
İhsan'ı yeni ofisinde Neriman ziyaret edecek mi?

Süheylanın ziyaretinden haberdar olursa babasının bastonuyla ziyarete gelebilir.:img-hysteCici annesiyle geçerken uğrayabilir.:img-hysteİhsanın ensesinde boza pişirmek için gelebilir.:img-hyste

filizim+y
03-04-08, 07:32
herkese merhabalar uzun bir aradan sonra yorum yapıyorum beni bilenler bilir:img-wink: neyse konumuza dönelim birkaç sayfa geriye gidebildim ve böcüğüm, lawiniam, sude9cimin ıslak demir istekleri oluşmuş kendilerin de tabi beni bilmeyen tezay arkadaşımın da onlara şiirlerle karşılık vermek istedim:img-yes: önce biraz esprili artık ne kadar olduysa:):):)

I slak Demir’im ben yok mu kurutan beni
S udan çıkmış balık gibiyim duysana beni
L af edeceğine elin çalışsın dondurdun beni
A h bir elime geçirirsem bak ne etcem seni
K açan kovalanır ama bak kızdırma dönerim geri

D ayakla adam olursun aslında daha var vakti
E limden gelir her nevi ceza hükümleri
M ahkumiyetin müeppettir kesilmiştir bitti
İ stersen kır keçi inadını yine affederim seni
R üyan da ancak görür hayal edersin kabul etmezsen beni

ZEMFIRA
03-04-08, 07:37
Günaydın herkese sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.
Dün özeti vermediler.. Aslında özetten de beklediğim birşey kalmadı.. Yeni duyacağımız birşey olma ihtimali çok düşük.Ama yine bekliyoruz.

özel mesajla hatırlattım. İSteyen varsa link verebilirim.

Murat Yıldırım ı ben de ilk önce bütün çocuklarım dizisinde izledim.Orada oyunculukta kendini farkettiriyordu. Büyük Yalan dizisinde "bütün çocuklarım"daki demiştim.Orda da oldukça başarılıydı. Reklam filmde de duruşu hareketleri ve bakışıyla göz dolduruyordu..Fırtına dizisinde de artık kendini ispatlamıştı..
Dolayısıyla Asi dizisinde Murat Yıldırım la olmasından dolayı sıcak bakmıştım:İlk bölümünü kaçırmamak için de hafızama kazamıştım..

O reklamı özelden yazdım sana..Şimdi de tekrar baktım. ORda başka bir karakterde olduğunu belli ediyor.. YAni dizilerinde hepsinde ayrı bir karakter olarak canlandırabilirim.Öyle seviyorum.Genelde bu hissi çok az oyuncu bana hissettirir. Sanki Mesut,Okan,Reklamdaki:), Ali,Demir hepsi aynı kişi ama farklı kişiler gibi hissettirebiliyor. Tebrik eder,başarılar dileriz.

Teşekkürler Passion'cum;

Ve tabi ki Sevgili putikare, Sevgili Esi, Sevgili Redroses... :happy0064

Çok teşekkür ediyorum reklamı bulmamda bana yardım ettiğiniz için...:happy0064

Şimdi bakamıyorum, şirketteyim ama akşam gider gitmez ilk işim seyretmek olacak...:happy0064

O reklam, gerçekten beni en çok etkileyen reklamlar listesindedir... :img-yes: Ve Aside de muhteşem bir iş çıkarıyor kesinlikle... Bu reklam ve Asi nedeniyle aslında diğer dizilerini de seyretmediğim için üzülmüştüm...

Alkışlıyorum kendisini... :happy0064

filizim+y
03-04-08, 07:37
ilk yorumum da ki şiir biraz tebessüm etmek içindi şimdi biraz daha duygulu iki şiir daha ekleyeceğim umarım beğenirsiniz (gerçi paslanmışım be böcüğüm okuyunca anlarsın:):):))

Demir'den Asi'ye

I slanmış gözlerinden akan yaşlar yakar içimi
S ıcaklığı başımı döndürür Asi’dir onun ismi
L akin inatçılık da yoktur bulunmaz bir eşi
A şkından yanıyorum da dönüp bakmıyor geri
K ıskanmaya gelince kimseye bırakmıyor ilk sırada yeri

D eli divane oldum herkese karşı geldim bilmiyor kıymetimi
E n olmadık zaman da çıkarıyor korkutuyor pençeleri
M aalesef öyle duvarlar örmüş ki girilmiyor yüreğinden içeri
İ zin verse görecek Demir’in içindeki sevgi yüreğini
R azı etmek kolay değil aslında bu Demir’in en zor işi

Benden Demir ve Asi'ye

I slanmış gözlerde sevgiye dair ne sözleri
S usuz kalmış topraklar gibidir yürekleri
L üzumsuz kavgaları hiç bitmek bilmeyen yermeleri
A şkla dile gelmeyen ama birbirine sevgiyle bakan gözleri
K ucaklaşmak için her nedeni bir bahane gibi bekleyen bedenleri

D emir Asi’siz Asi Demir’siz alır şimdilik nefesleri
E lbet bir olmak biz olmak için yürekten gizlice tutulan dilekleri
M ümkün olup gurura yenik düşüp de dile gelse sevgileri
İ steseler de buna engel olacak onları kavuşturmayacak var birileri
R üyalara yaşamayı bıraktılar kimbilir ne zamandır bu aşkın gerçeği

Ağustos Böcüğü
03-04-08, 07:38
herkese merhabalar uzun bir aradan sonra yorum yapıyorum beni bilenler bilir:img-wink: neyse konumuza dönelim birkaç sayfa geriye gidebildim ve böcüğüm, lawiniam, sude9cimin ıslak demir istekleri oluşmuş kendilerin de tabi beni bilmeyen tezay arkadaşımın da onlara şiirlerle karşılık vermek istedim:img-yes: önce biraz esprili artık ne kadar olduysa:):):)

Oyy oyy oyyyyyyyy..Kimler teşrif etmiş...

Filizim+y...Sen de geldin tam olduk..

Gözlerimiz yollarda kaldıydı..

Artık bizimlesin diye yorumluyorum...

Doğru mu yorumladım canım?!!!

Hoş geldin sefalar getirdin..

filizim+y
03-04-08, 07:43
Oyy oyy oyyyyyyyy..Kimler teşrif etmiş...

Filizim+y...Sen de geldin tam olduk..

Gözlerimiz yollarda kaldıydı..

Artık bizimlesin diye yorumluyorum...

Doğru mu yorumladım canım?!!!

Hoş geldin sefalar getirdin..

Msj yerine ulaşmış seni görmek ne güzel böcüğüm ama şiir yorumlarını bekliyorum bak ona göre sen istersin de ben ıslak demiri yazmam mı:) artık tam mı olduk Biz mi olduk göreceğiz:img-yes:

abartma gözlerin yolda kalsa burda nasıl bulcan beni:) tam olarak doğru sayılmaz yorumun:icon_whis hoşbulduk böcüğüm benim:) bakalım herkes senin gibi mi düşünecek tabi Asicimi yoksa Demircimi ya da asi+demir mi du bakalım anladın sen:)

Ağustos Böcüğü
03-04-08, 07:45
ilk yorumum da ki şiir biraz tebessüm etmek içindi şimdi biraz daha duygulu iki şiir daha ekleyeceğim umarım beğenirsiniz (gerçi paslanmışım be böcüğüm okuyunca anlarsın:):):))

Eğer paslanmış halin buysa..Ben birşey demiyorum..:)

Sen yazarsın ben beğenmem mi!!!

Sık sık aramızdasın ben anlamam..Ona göre..:)

tubi
03-04-08, 07:51
amanın...amanın...

Allahım bu ne büyük bir şereftir ki seni buraLarda görüyoruz sayın filizim+y hehehöyt yane.. HAyretim tavan yaptı şu anda efenim..

Hayır bir de elleri dolu geLmiş..Bak ferman abim gittikten sonra yazmıyodum seni gördüm dayanamadım kıymet biL :)

ŞiirLer nefis oLmuş ;) HEr zaman ki gibi canımmm

Esi
03-04-08, 07:51
Süheylanın ziyaretinden haberdar olursa babasının bastonuyla ziyarete gelebilir.:img-hysteCici annesiyle geçerken uğrayabilir.:img-hysteİhsanın ensesinde boza pişirmek için gelebilir.:img-hyste

Cici annesiyle gelsin.:happy0064Gerginlik olursa sırnaşık cici anne şarkı söyleyip ortamı yumuşatır.:img-hyste
Aslında Süheyla ordayken gelse kimbilir neler olur du?:icon_whis
filizim+y Islak Demir şiirleriyle birlikte hoşgeldin:img-yes:

filizim+y
03-04-08, 07:58
amanın...amanın...

Allahım bu ne büyük bir şereftir ki seni buraLarda görüyoruz sayın filizim+y hehehöyt yane.. HAyretim tavan yaptı şu anda efenim..

Hayır bir de elleri dolu geLmiş..Bak ferman abim gittikten sonra yazmıyodum seni gördüm dayanamadım kıymet biL :)

ŞiirLer nefis oLmuş ;) HEr zaman ki gibi canımmm

Abartma be tubim buralardayım sizlersiz olmadım yani hem sözümüzü de tutarız yani anladın sen beni, tavandan in aşağı lazımsın bana yorum yapcaz didişcez senle Asi mi Demir mi:)
senin kıymetini bilmem mi:) çok teşekkür ederim cnm benim...

böcüğüme teşekkür ederim ama söz vermiyorum:)

Sevgili Esi sana da çok teşekkür ederim hoşbulduk:)

redroses
03-04-08, 08:01
Cici annesiyle gelsin.:happy0064Gerginlik olursa sırnaşık cici anne şarkı söyleyip ortamı yumuşatır.:img-hyste
Aslında Süheyla ordayken gelse kimbilir neler olur du?:icon_whis
filizim+y Islak Demir şiirleriyle birlikte hoşgeldin:img-yes:

Gelsin canım gelsin.. Sırnaşık hanımla gelsin... Hem Süho'yu daha kolay yolarlar...

Şimdi düşündümde hani Aslan zengin oldu yaa... Bizim Sırnaşık ona talip olsa... Tam dengi dengine olur bu iş...:img-hyste:img-hyste Beraber yerler Sühonun paralarını.....

pas.si.on79
03-04-08, 08:11
filizim+y ellerine sağlık şiirler çok güzel.. :good::happy0064

Redroses ciğim imkanı var mı Cemal Ağa sırnaşık kaptırır mı.. Hediye alma yarışı başlar...Ama Cemal Ağa duracağı yeri bilir çekilir.Aslan da öyle pahalı hediyeler alır ki SÜheylanın aklı şaşırır..İNşaallah da öyle olur.BAk Sırnaşık böyle birşey yaparsa çok severim Onu.. Ama maalesef Cemal Ağanın paralarında gözü.Ondan sonra sıra gelir belki.TAbi o zamana kadar Aslan batırmazsa.

Bu arada bilmiyorum ama niyeyse bugün Asi yi de seviyorum. Kız naz yapıyor belli. Sayesinde Demir in bu hallerini gösteriyor ..Tabi dozu önemli ve neler söyleyeceği.. Polyannacılık mı acaba benimkisi:)

bölüm resimlerine baktım da Demir Asi ve İHsan oturmuşlar konuşuyorlar..Enteresan ya.. bu haldeler ve hala güven yok.. :) keşke bakmasaydım.pembeler gidiyor.:)

GULBEYAZ76
03-04-08, 08:19
bölüm resimlerine baktım da Demir Asi ve İHsan oturmuşlar konuşuyorlar..Enteresan ya.. bu haldeler ve hala güven yok.. :)
İhsan Demirle Asi birbirini yemesin diye ortalarına oturmuş bunun güvenle ne ilgisi var.:img-hyste
İçerde ki kuştan grip kapacaklar diye korkmuş kendilerini dışarı atmışlar.:img-hyste
Asi ve Demir İhsanı ortalarına almış terapi yapıyorlar.:img-hyste
Demir İhsanı teselli ediyor.Bunlar iyi günleriniz İhsan bey ya teyzemle evli olsaydınız nice olurdu haliniz diye İhsanı motive ediyor.:img-hyste
Baba kızın ellerinde toprak kalmadı Demirin bahçesinde ki saksıların toprağı ile ilgilenmişler yorgunluk atmak için oturmuşlar.:img-hyste
Delirdim kanımca....:img-hyste

ipekaziz
03-04-08, 08:21
Herkese günaydın..

Bu bölüm görmek istediğim, görünce memnun olacağım, seyrederken keyifleneceğim sahneler :

- Neriman Sırnaşık karşılaşma , karşılıklı laf sokma sahnesi
- İhsan, Defne baba-kız sevgi gösterileri duygusallanmaları sahnesi
- İhsan, Süheyla karşılaşma konuşma sahnesi (belki bu sahne bana bir fikir verebilir İhsan Süheyla'ya mı, yoksa Neriman'a mı aşık hususunda)
- Melek, Aslan'ı tersler, "sen ne oldum delisi oldun, artık senle oynamıyorum, küstüm, boz:img-beee:" sahnesi

- Veee tabiii Asi-Demir sahneleri, bol bol Asi-Demir sahneleri...:img-yes:
Asi-Demir tarlada, Asi-Demir uçurum kenarında, Asi-Demir yağmur altında,:img-icecr Asi-Demir dalaşıyor, Asi-Demir barışıyor:img-in_lo vs..vs....

redroses
03-04-08, 08:23
İhsan Demirle Asi birbirini yemesin diye ortalarına oturmuş bunun güvenle ne ilgisi var.:img-hyste
İçerde ki kuştan grip kapacaklar diye korkmuş kendilerini dışarı atmışlar.:img-hyste
Asi ve Demir İhsanı ortalarına almış terapi yapıyorlar.:img-hyste
Demir İhsanı teselli ediyor.Bunlar iyi günleriniz İhsan bey ya teyzemle evli olsaydınız nice olurdu haliniz diye İhsanı motive ediyor.:img-hyste
Baba kızın ellerinde toprak kalmadı Demirin bahçesinde ki saksıların toprağı ile ilgilenmişler yorgunluk atmak için oturmuşlar.:img-hyste
Delirdim kanımca....:img-hyste

Gülbeyaz'ım formundasın bakıyorum.... Bizi delirtenler utansın... Yalnız değilsin canım... Forumcak delirdik aynı zamanda dellendik...:img-hyste

Bak bir saksı toprak Asi'ye koskoca tapu vermekten iyidir...:img-hyste:img-hyste Asi bir bin eder bir saksı toprağı koskoca tarla yapardı...

Esi
03-04-08, 08:23
filizim+y ellerine sağlık şiirler çok güzel.. :good::happy0064

Redroses ciğim imkanı var mı Cemal Ağa sırnaşık kaptırır mı.. Hediye alma yarışı başlar...Ama Cemal Ağa duracağı yeri bilir çekilir.Aslan da öyle pahalı hediyeler alır ki SÜheylanın aklı şaşırır..İNşaallah da öyle olur.BAk Sırnaşık böyle birşey yaparsa çok severim Onu.. Ama maalesef Cemal Ağanın paralarında gözü.Ondan sonra sıra gelir belki.TAbi o zamana kadar Aslan batırmazsa.

Bu arada bilmiyorum ama niyeyse bugün Asi yi de seviyorum. Kız naz yapıyor belli. Sayesinde Demir in bu hallerini gösteriyor ..Tabi dozu önemli ve neler söyleyeceği.. Polyannacılık mı acaba benimkisi:)

bölüm resimlerine baktım da Demir Asi ve İHsan oturmuşlar konuşuyorlar..Enteresan ya.. bu haldeler ve hala güven yok.. :) keşke bakmasaydım.pembeler gidiyor.:)

Aslan ve Cemal Ağa sırnaşık için yarışsınlar.Aslan Süheyla'nın servetini Sırnaşık için tüketsin.Sırnaşık;Aslan ve Cemal Ağa için ayrı repertuar yapsın:img-hyste

Bölüm resimlerinde hepsi mutsuz.Omuzlar çökmüş.
Canım benim pembeler gitmişti.Demek seninkilerde gidiyor.
Biliyorsun Pembe Beyin'de yerin hazır:img-hyste

redroses Canım benim imzan için teşekkür ederim.Çok güzel...
pas.si.on 79'un ve senin imzalarınıza baktıkça kendimi hatırlıyorum:img-hyste

Sımarık Cadı
03-04-08, 08:27
Dün site gitmişti yine…artık fragman yorumum bugüne kısmetmiş….yorum yapmazsam çatlarım…=)

O ne fragman maşallah maşallah…:D:D

gözlerini yumup bi hayal kurabilirmisin...ama içinde yanında olmayı cok istediğin kişide olsun...hayalle gerçeğin karıştığı bi yerdeyim...burda bi kır lokantasında oturmuş seni seyrediyorum...

kır lokantasıı...hımm...nerde söylüyo acaba bu sözlerii...

cemal ağa yine güldürücek bizi...bağrışı bile tatlı yaa...ama kime diyoki ''bana şantaj yapma'':S:S

asiyle demir nerde ıslanıyolarr yinee...zaten bu çifte yağmurlu hawalarda ilham geliyo...:D:D

demir:gidemezsin sen asi bu topraklara ihanet edemezsin ((noluyo yani temellimi gidiyoo:D))

asi:ne istiyosun benden he ne...toprağımızdan kopardınız bizi ((hayırr yaa hayırr asi o sarılıştan sonra hala neden demiri suçluyosun sen herşeyin başını bilmiyomusun demirin antakyaya neden geldiğini senin için nelerden wazgeçtiğini...ama böylesi kolayına geliyo heralde...))

demir:bikerede kaçma asi…yeter artık yapma bunu ((offfffff o ne sinir o ne bağrış…işte buu yaa…koyy noktayı gidemezsin okadar…adam kızın aşkından ne hallere düştü…))

demir:eğer bigün gururunu bırakabilirsin her şeye orda başlicazz…((ben bu adamı sewiyorum yaa…okadar güzel konuşuyoki…lafı nerde nezaman söliyeceğini iyi biliyo…ama kıyafetler aynı o sarılmadan sonra nolduki acaba…))

demir:şehirden ayrılmak için bahane arıyodun…ya geride bıraktıkların hiçmi önemi yokk…(((offffffff yaa ben diyo demir işte yaa benn benim hiçmi önemim yokkk…)) başka yağmurlaramı bırakıcaksın kendini…:D
demir:gel benimle…şimdi yeniden bu fotoğrafta yer almak istermisin…

bu sözü asi gitmeden önce sölüyo heralde...ama asi yine kararsız gibi…artık yapma gerçekten asii yapma…adam daha napsın daha ne sölesin…insaf birass…:P

sahneler karışık hangi sahne hangi sahneden önce belli diil…ben en cok bu bölümün son sahnesini merak ediyorum…daha bölümü izlemeden…:D:D

eleren
03-04-08, 08:50
Ne kadar sıkıcı bir gün hava kapalı benim içim desen havadan dan daha kapalı..

Özet gelsede bari bir renk gelse foruma en azından yapacak ne yorumu kaldı gerçi evire çevire yorumları bitirdik ama yinede buluruz birşeyler yeterki çıksın özet ...

qsawe
03-04-08, 08:50
Fragman didiklendi.... Özet gelmedi.... sebebi anlaşıldı ( Elaaya sağolsun bilgilendirdi)

Şimdi ben sabah sabah ne yazacağım diye düşünürken, 43. sayfaya geldim...

Cafer arkadaşımız gelmiş hoş gelmiş..... ama, bozuk klavye ile yazmaya çabalamaktan helak olmuş, belli....

Şüheda_çay arkadaşımız da , yeni gelmiş, yeni olduğu için, kuralları bilmiyor...:img-wink:

Bu mesaj sahiplerinin yazılarını okuyunca, yine bir kural hatırlatması yapayım dedim....:icon_whis

Öncelikle, yeni arkadaşlarımızın, mutlaka forum kurallarını okuması gerekiyor ki, yazılarında hata yapmasınlar ve katıldıkları sayfalar, yöneticiler tarafından uyarı almasın.:img-wink:

Bunların en önemlisi ve Asi sayfasında en çok dikkat edileni, Türkçe'nin düzgün kullanılması.:good:

Sevgili Cafer arkadaşımız, lütfen klavyende var olduğundan emin olduğum özellikle y ve r harflerini, kelimelerinin içinde, olması gereken yerlerde kullan. Kendimi, Beyaz'ı okuyor gibi hissediyorum. :img-hyste

Şüheda_çay arkadaşım, forum kurallarından biri, tek cümlelik mesaj yazılmaması gerektiğidir.... :img-yes:

Genel olarak yapılan yazım hatalarımızda arttı bu aralar. Mesela, özel isimler büyük harfle başlar. Gün, ay, yer adları özeldir, büyük harfle başlar. Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle boşluktan sonra başlar. Virgül kullanılması gereken yerlerde, yine bir boşluk bırakılır, kelime o boşluktan sonra başlar. Farklı bir konuya geçildiğinde, paragraf başı yapılması, kişilerin okuduğu konuyu daha iyi anlaması açısından çok önemlidir.

Üç nokta yanyana kullanımı, ben ve birkaç arkadaşımda daha, sıklıkla yer almakta. Bu noktalama işareti, konuyu netleştirmediğimizi, okuyanın kendince anlamı tamamlamasını istediğimiz, ya da üstünde düşünülmesi gerektiğini ifade ettiğimiz bir uygulamadır.

Okul uzun süre önce bitmiş, yazı yazmak için çok fazla imkan bulamamış arkadaşların, imla kurallarını ve noktalama işaretlerini unutmuş olma ihtimalleri yüksek. Bu nedenle Türk Dil Kurumu'nun sayfasına girerek, kısa sürede bilgileri tazelemek, en doğru çözüm olacak sanırım...( Ben de, bu sabah siteye uğradım ve kendi hatamı yakaldım :img-hyste söylemem... o da benim sırrım...:icon_whis )

GULBEYAZ76
03-04-08, 09:04
Kozcuoğlu çiftliğini Cemal ağa alacakken neden Demir fiyat arttırarak alıyor?
*En kahraman olmak için.:img-hyste
*Paramda var aşkımda demek için.:img-in_lo
*Cemalin sarmaşıkla oraya yerleşmesinden korkuyor.:img-hyste
*Süheyla kendi çiftliklerinin havasını bozduğu için yeni mekan aldı.:img-hyste
*Aslan avına çıkmak için.:img-hyste
*Depardan ayrılıp Lord olmaya karar vermiştir.:img-hyste
*En az 4 çocuğa 1 çiftlik yetmez diye almıştır.:img-hyste

qsawe
03-04-08, 09:05
O reklamı özelden yazdım sana..Şimdi de tekrar baktım. ORda başka bir karakterde olduğunu belli ediyor.. YAni dizilerinde hepsinde ayrı bir karakter olarak canlandırıyor.Öyle seviyorum.Genelde bu hissi çok az oyuncu bana hissettirir. Sanki Mesut,Okan,Reklamdaki:), Ali,Demir hepsi aynı kişi ama farklı kişiler gibi hissettirebiliyor. Tebrik eder,başarılar dileriz.

Murat Yıldırım, yüz ve saç konusunda çok değişim yapamayacak fiziksel bir yapıya sahip, en fazla, bıyık ve sakal/topsakal ilave edebilir. Bunu bilerek, aldığı her rolde, farklı bir karakter çizmekte. Araf filminde de, oldukça değişikti. Fırtına dizisinde ise, komediye yatkınlığı ön plandaydı. Bütün Çocuklarım dizisinde, kısa süre izledim ama, yeteneğini ispatladığı yapım olduğu ortada...

Yeni oyuncuların, en büyük şansları, ustalar ile birlikte rol almaları. Üstadlar, kendi bilgi ve becerilerini, yeni oyunculardan esirgemedikleri sürece, bizler, sevdiğimiz oyuncularımızı, çok daha iyi rollerde izlemeye devam edeceğiz.

Vermek kadar, verileni almak da önemlidir. Murat Yıldırım'ı izlediğim kadarı ile, her yeni projesinde gelişmiş buluyorum. Tuba Büyüküstün'ün dizilerini izlememiştim. Yorum yapmam doğru olmayacak. Tek söyleyebileceğim, özellikle yüzünü ve gözlerini çok iyi kullandığı...

İşime geri dönüyorum.... bugün can acıtma günüm... :icon_sorr üzgünüm ama, yapmak zorundayım.... öğleden sonra tatsız olacağım ... mesajlarıma sabahtan yansıdı sanki bu tatsızlığım... neyse, keyfim olduğunda yazmaya başlayayım...

Sevgilerimle

sinem*
03-04-08, 09:12
ilk yorumum da ki şiir biraz tebessüm etmek içindi şimdi biraz daha duygulu iki şiir daha ekleyeceğim umarım beğenirsiniz (gerçi paslanmışım be böcüğüm okuyunca anlarsın:):))

Demir'den Asi'ye

Benden Demir ve Asi'ye

Bendende oyyy oyyyy yani :) Hoşgeldin filizim çok güzel gelmişsin hem de .Özlemiştik seni ve şiirlerini :) Islak demirden böyle şiirler çıkarıyorsan kuru demirden neler çıkarırsın diyordum ki diğer mesajdakileri okudum ve bayıldım :img-blush Bundan sonra daha sık aramızda olursun inşallah :) senin bakış açına ve anı yaşama fikrine ihtiyacımız var :)

GULBEYAZ76 son sorunun cevabını vermek istiyorum :) Paramda var aşkımda demek için. para gani nasıl olsa harca harca bitmez :)
Ama bu kadar yüklü bir parayı kendi hesabından değil şirket hesabından ödeyeceğine göre kimseye danışmadan bu kararı alıp , çiftliği alıyor anlamadım :) Şirketten kim kime dum duma :):)

e-c-e
03-04-08, 09:14
23. Bölüm

Demir, Asi’ye destek oluyor

İhsan, bir yandan çiftliğini kaybetmiş olmanın acısını yaşarken bir yandan da yeni konumuna alışmaya ve tekrar dirilmeye çalışmaktadır. Ailesinin bu dağılışından çok etkilenen Asi için tek çare kendine yeni bir iş bulmak ve ailesine sahip çıkmaktır. Asi, Cemal Ağa’nın kendisine yaptığı teklifi kabul ederek Adana’daki tarlaların başına geçmeye karar verir. Asi’nin Adana’ya gitme ihtimali Demir’i çileden çıkartır. Artık Kozcuoğlu çiftliğini Aslan’ın elinden geri alması şart olmuştur. Demir çiftliği almak için her türlü fedakarlığa hazırdır. Yeter ki Asi çekip gitmesin! Daha şimdiden kendini çiftliğin sahibi gibi gören Aslan ise çiftliği kimseye kaptırmamakta kararlıdır.

sude9
03-04-08, 09:16

Çok az konuşuyordu o reklamda ama duruşuna, bakışına bayılmıştım... :good: Gerçekten beden dilini harika kullanıyor... :

Geçenlerde aklıma geldi o reklam aradım nette ama bulamadım...
o reklama kadar Murat ile en uygun kişinin reklamdaki oyuncu olduğunu düşünmüştüm(ismini unuttum)..yanıldığımı bu sezon anladım:img-in_loçokkk çook daha yakışanı varmış meğer:img-in_lo..bu reklamda süperdi:good:

kadir inanırın filmine yer yer baktım o da murat için:)..dikkat çekici olan oydu zira...Fırtına ya izleyecek birşey bulamadığım vakit baktım ama bir bölüm boyunca oturup izlemedim hiç,sonu nasıl oldu bilmeme dizinin ama başlangıcı bana beğenerek ve severek izlediğim bitmiş bir dizinin aynısı gibi geldi o yüzden izlemedim..yer yer baktığım kısımlarda da sırf Murat ile olan kısımlardı..yine dikkat çekici olan oydu amma bu Demir başka birşey...ve bana göre önce canlandırdığı karakterler Demir karşısında hiçbirşey..Murat Demir ile fevkaladenin fevkinde bir performans sergiliyor:img-yes:
herkese merhabalar uzun bir aradan sonra yorum yapıyorum beni bilenler bilir:img-wink: neyse konumuza dönelim birkaç sayfa geriye gidebildim ve böcüğüm, lawiniam, sude9cimin ıslak demir istekleri oluşmuş kendilerin de tabi beni bilmeyen tezay arkadaşımın da onlara şiirlerle karşılık vermek istedim:img-yes: önce biraz esprili artık ne kadar olduysa

Filizim hoş geldin..ne de güzel gelmişin..şiir çok hoş olmuş..yokmu kurutan beni nidaları boş kalacak paşamın:img-hyste malum daimi ıslatmaya hevesli birileri var:icon_whis..sonunu da mükemmel bağlamışsın:good:ellerine sağlık canım

ilk yorumum da ki şiir biraz tebessüm etmek içindi şimdi biraz daha duygulu iki şiir daha ekleyeceğim umarım beğenirsiniz (gerçi paslanmışım be böcüğüm okuyunca anlarsın
Demir'den Asi'ye

Benden Demir ve Asi'ye

çok çok güzel olmuş şiirlerin..ellerine yüreğine sağlık canım...

angels18
03-04-08, 09:18
özet için çok tşkler e-c-e değişik bişey yazmıyor özette fragmanın özeti resmen ben daha ilginç bişey yazar diye umuyordum neyse güzel bir bölüm olacak o yağmurlu sahneyi iple çekeceğim resmen favori sahnem ıslanmış asi ve demir çifti

GULBEYAZ76
03-04-08, 09:20
23. Bölüm Özeti
Asi’nin Adana’ya gitme ihtimali Demir’i çileden çıkartır. Artık Kozcuoğlu çiftliğini Aslan’ın elinden geri alması şart olmuştur. Demir çiftliği almak için her türlü fedakarlığa hazırdır. Yeter ki Asi çekip gitmesin! Daha şimdiden kendini çiftliğin sahibi gibi gören Aslan ise çiftliği kimseye kaptırmamakta kararlıdır.
Canım ya Asi gitmesin diye alacakmış çiftliği.:img-in_loHoş Cemal ağa alsada Asi gitmezdi onun almasını hangi sebepten istemedi acaba Demir?
Belki de kayınpederini Cemal ağaya ezdirmemek için almıştır.:img-wink:

sinem*
03-04-08, 09:23

Hiç şaşırmadım her konuda tam destek Demir'den :)

İhsan, bir yandan çiftliğini kaybetmiş olmanın acısını yaşarken bir yandan da yeni konumuna alışmaya ve tekrar dirilmeye çalışmaktadır.

İhsan bu acıya alışıktır adam sürekli kaybediyor :) Bu çalışma esnasında ailesinide bir araya getirmeye çalışsa hiç fena olmaz.

Ailesinin bu dağılışından çok etkilenen Asi için tek çare kendine yeni bir iş bulmak ve ailesine sahip çıkmaktır. Asi, Cemal Ağa’nın kendisine yaptığı teklifi kabul ederek Adana’daki tarlaların başına geçmeye karar verir.

Aslında bunu Asi değil,İhsan yapmalıydı.Kızda haklı canım hayattaki tek değer verdiği ailesi için çabalıyor o yüzden gitmekte haklı :) aşk karın doyurmuyor :img-hyste

Asi’nin Adana’ya gitme ihtimali Demir’i çileden çıkartır. Artık Kozcuoğlu çiftliğini Aslan’ın elinden geri alması şart olmuştur. Demir çiftliği almak için her türlü fedakarlığa hazırdır. Yeter ki Asi çekip gitmesin!

Fragmanda çileden çıkmış Demir'i gördük.Çekip gitmesinmiş :img-hyste özetçininde canına tak etmiş :) ya demirin ağzından yazıyor ya da çok kızmış asiye çekip gitmesin diyebilmiş :img-hyste

Daha şimdiden kendini çiftliğin sahibi gibi gören Aslan ise çiftliği kimseye kaptırmamakta kararlıdır.

Yılların vermiş oldu eziklik duygusu Aslan'ın parayla saadet olur fikrine kapılmasına sebep olmuş er ya da geç ailesinin terslemesi,melek'in terslemesiyle bu fikirden vazgeçer :)

not:e-c-e özet için teşekkürler

oyuncak bulut
03-04-08, 09:25
Canım ya Asi gitmesin diye alacakmış çiftliği.:img-in_loHoş Cemal ağa alsada Asi gitmezdi onun almasını hangi sebepten istemedi acaba Demir?

Evet belki de Demir Asi'den sonra İhsan'ın da koruyucu melekliğini üstlenmiştir :img-wink: ama dün de burda tartışıldığı gibi Cemal Ağa'nın almasına neden engel olması anlaşılamaz bi durum :icon_sorr belki de Asi'ye yaptığı teklif yüzünden Cemal Ağa'yı da silmiştir Demir :)
Asi'yi de anlayabiliyorum sonuçta bir iş bulup ailesine bakması lazım, diğer kızlardan hayır yok. Neriman zaten kendi derdinde, İhsan da çökmüş durumda.. Adana'ya giderse bu nedenlerde etkili olacak kararında bunu biliyorum ama yine de o yere göğe konulamayan cesur Asi olmadığını da göstermiş olacak Adana'ya gitmekle..

Sımarık Cadı
03-04-08, 09:27

ama asi yine burnunun dikine gidiyo...:(:(

İhsan, bir yandan çiftliğini kaybetmiş olmanın acısını yaşarken bir yandan da yeni konumuna alışmaya ve tekrar dirilmeye çalışmaktadır.

ihsana artık söylicek bişeyim yok...olan oldu şimdi herşeye rağmen önüne bakmak zorunda...=)

Ailesinin bu dağılışından çok etkilenen Asi için tek çare kendine yeni bir iş bulmak ve ailesine sahip çıkmaktır.

asi doğru olanı yapıyo ama çareyii adanalarda aramasına gerek yok...:D:D

Asi, Cemal Ağa’nın kendisine yaptığı teklifi kabul ederek Adana’daki tarlaların başına geçmeye karar verir.

bu kızz insanı wallahi delirtirr...hanii biliyoduk gideceğini amaa böyle bi karar wermesi hemde tek başınaa...yani onca yaşanan şeyi nası kenara atıp gitme kararı werir insan...

Asi’nin Adana’ya gitme ihtimali Demir’i çileden çıkartır.

adam haklı tabiii...ne dese haklı...:D:D

Artık Kozcuoğlu çiftliğini Aslan’ın elinden geri alması şart olmuştur. Demir çiftliği almak için her türlü fedakarlığa hazırdır. Yeter ki Asi çekip gitmesin!

demirciğime yapılırmı bu yaa...yeter bu cocuğun bukadar üzüldüğü...alıcak çiftliği iştee...asi kızz sen nereye gidiyosun...:Dşimdi bende bağrıcam artık ''bikerede kaçma asi'':D

Daha şimdiden kendini çiftliğin sahibi gibi gören Aslan ise çiftliği kimseye kaptırmamakta kararlıdır

demir ona haddini bildirir...alıcak çiftliğidee...aside şu inadından bi wazgeçse...

flytomoon
03-04-08, 09:27

İhsan, bir yandan çiftliğini kaybetmiş olmanın acısını yaşarken bir yandan da yeni konumuna alışmaya ve tekrar dirilmeye çalışmaktadır. Ailesinin bu dağılışından çok etkilenen Asi için tek çare kendine yeni bir iş bulmak ve ailesine sahip çıkmaktır. Asi, Cemal Ağa’nın kendisine yaptığı teklifi kabul ederek Adana’daki tarlaların başına geçmeye karar verir. Asi’nin Adana’ya gitme ihtimali Demir’i çileden çıkartır. Artık Kozcuoğlu çiftliğini Aslan’ın elinden geri alması şart olmuştur. Demir çiftliği almak için her türlü fedakarlığa hazırdır. Yeter ki Asi çekip gitmesin! Daha şimdiden kendini çiftliğin sahibi gibi gören Aslan ise çiftliği kimseye kaptırmamakta kararlıdır.

eleren
03-04-08, 09:30
23. Bölüm
Eklediğin teşekkür ediyorum arkadaşım...

Demirin asiye destek olmadığı günmü var laf işte nerdeyse annesi demiri asiye destek olsun diye doğurdu diyesim geliyor...

Belli canım süheyla ile eski defteri açıyor pek bi acılı kabul etik zaten de yanlış kişiye içini açıyor...(iyice sıtkım sıyrıldı ihsan karakterinden başlarda ne kadar farklı düşünüyordum)

Ailesinin bu dağılışından çok etkilenen Asi için tek çare kendine yeni bir iş bulmak ve ailesine sahip çıkmaktır. Asi, Cemal Ağa’nın kendisine yaptığı teklifi kabul ederek Adana’daki tarlaların başına geçmeye karar verir.

Kendi çiftliğinde beceremediği şeyi başka çiftlikte nasıl becerecek onu anlamadım gerçi ihsan oraya el atmaz cemal aganın malı diye bu durumda asi bu konuda epey uzun yıllar sonunda amacına ulaşabilir...

Asi’nin Adana’ya gitme ihtimali Demir’i çileden çıkartır.

Valla fragmana bakıldığında demirin çileden çıkmasına asinin gitmesi değilde sürekli çemkirmesine sebep oluyor gibi gözüksede hadi seni kırmayalım özetçimiz senin dediğin gibi olsun...

Artık Kozcuoğlu çiftliğini Aslan’ın elinden geri alması şart olmuştur.

Asi gitmeye karar vermese kararsızmı kalacaktı yani bunu söylemeye çalışıyor özetçimiz...

Demir çiftliği almak için her türlü fedakarlığa hazırdır.

Bilmezmiyiz asi için yapmayacağı fedakarlık yok demirin bu konuda bütün forum hemfikiriz zaten...

Yeter ki Asi çekip gitmesin!

Bencede gitmesin imza kampanyası, miting yada başka yollara mı başvursak ne yapsak amaç demire yardımcı olmak çocuk o kadar yorulduki bu asi ailesinin derdi bitmiyor çocuk bu yolda telef olacak vallahi...

Daha şimdiden kendini çiftliğin sahibi gibi gören Aslan ise çiftliği kimseye kaptırmamakta kararlıdır.

Aman kaptırmasın yesinler aslanın havasını demir onun havasını indirince ne yapacak çok merak ediyorum koşarak annesinemi şikayet edecek...

redroses
03-04-08, 09:34

Şimdi Cemal Ağa madem çiftliği almaya niyetliydi, neden Asi'ye Adana'da iş teklifi yaptı. Anladığımız kadarıyla Adana işi ortaya çıktıktan sonra Demir çiftliği almak için mücadele ediyor...

Gülbeyaz'ım senin sorulana ilave ediyorum. Seçenekleri senden bekliyorum. (Sen daha yaratıcısın.:good:)

Cemal Dede neden çiftiliği almak isteyebilir ?

Not: Asu Abla imlâ kuralları hatırlatman için teşekkürler. Burada yazı dilini bozunca aynı şeyi şirket yazışmalarında yapmaya başladığımı fark ettim.
Not Kendime: (....) işaretini kullanmadan yazmak ne kadar zormuş. (...) ile nasıl bütünleşmişim....

Yok yok ben (....) işaretinden vazgeçemicem....:img-hyste

sude9
03-04-08, 09:37

ben burda paşam paşam diye dil döksem de nafile bana destek olacak değil ya:)..hem o süpermen..destek olmazsa paslanır çürür..işleyen demir pas tutmaz o da bu yüzden sürekli iş peşinde:)

iyi yapıyor güzel yapıyor..şu ab işi tam zamanında gelmiş ihsan'a..ya gelmeseydi..dağ bayır boş boş dolanırdı herhalde:)..aileyi de toparlasa bu arada..hoş Defne ile durum düzgün ama Neriman..ona da el atmak lazım

kız veteriner ama mesleğini unuttu..dede veteriner dükkanı açsa işletse yönet