Tüm Versiyonu Göster : Serhat Tutumluer

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

A.Konak
06-04-08, 21:07
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını geçtiği icin arşivlenmek üzere kapatılmıştır.

Yorumlarınıza bu başlıkta devam edebilirsiniz.

Tek cümlelik mesaj yazmak, resimlere alıntı yapmak, mesajları BOLD olarak yazmak ve chat yapmak forum kurallarına aykırıdır ve silinecektir. Kurallara uymayan üyeler cezalandırılacaktır.

Ayrıca 640*480 boyutundan büyük resimlerin thumbnail olarak eklenmesi zorunludur.

A.Konak
Bölüm Sorumlusu

Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=46487

Billush
06-04-08, 21:09
Serhat Tutumluer;29 Haziran 1972 Eskişehir doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli sanatçı olarak çalışmaya başladı. 1997 yılından beri İzmit Şehir Tiyatrosu'nda çalışıyor. Çaylak, Kasırga İnsanları, Sahra, Esir Kalpler, Erkekler Ağlamaz ,Ezo gelin adlı TV dizilerinde ve Büyü ve Cenneti Beklerken filmlerinde rol aldı.

Fimleri

Cenneti Beklerken (2005) - Eflatun
Büyü (2004) -
Ara (2008) -Veli

Dizileri

Ezo gelin (2007) Kadim
Erkekler Ağlamaz (2006) Murat
Esir Kalpler (2006) Demir Uyguner
Kasırga İnsanları (2004) Alphan
Sahra (2004) Mithat
Çaylak (2003) Asım

Tiyatro:

Ankara Devlet Tiyatrosu
Sevda Türküsü
Budala
Giordano Bruno
Küçük Nasreddin

İzmit Şehir Tiyatrosu

Hamlet
Sokağa Çıkma Yasağı
Hakimiyet-i Milliye Aşevi
Nasreddin Hoca (kukla),
Kuvayı Milliye Destanı (kukla)
Üç Kuruşluk Opera
Oyunun Oyunu
Karar Kimin
İsli Sisli Pis Puslu
Bahar Noktası
Şahmeran Hikayesi
Cimri

Şu an Boys Get Girls/Kız Tavlama Sanatı oyunun hazırlıkları içindeler...

GÜLÇEM
06-04-08, 21:22
yeni sayfa hayırlı uğurlu olsuuuun :)

Ayse (92)
06-04-08, 21:31
Eklemek buraya kısmetmiş :)

http://img237.imageshack.us/img237/6728/57797425jb1.jpg (http://imageshack.us) http://img219.imageshack.us/img219/7692/10490018eo3.jpg (http://imageshack.us)

sprıng
06-04-08, 21:35
Ofelia ekledim canım burayada, aynı görüşleri paylaştığımıza da sevindim, valla ben ikinci kere seyretmek bile istiyorum,

ARA filmine maalesef yeni gidebildiğim için yorumlarımı yeni yazabiliyorum zaten daha öncesinde film hakkında çıkan yazıları ve tabii ki sizin yorumlarınızı okumuştum, genede filmi seyretmediğim için kafamda bazı konuları şekillendiremiyordum, en nihayet seyrettim ya içim rahat etti

aslında kafamda oluşturduğum filmle seyrettiğim arasında farklar vardı, umduğumdan daha değişik bir filmle karşılaştım, filmin tek mekanda geçmesi beni hiç sıkmadı, hatta bir ara baktım sahnelerin geçişleri hakkında merak içindeyim,

en beğendiğim sahnelerden biri, elektrikler kesildiğinde Veli'nin kendi çocukluğuyla ilgili anlattığı anılarıydı, ve Selda'nın ona sesiyle eşlik etmesi, Oyuncakcı dükkanlarının hala önünde durduğunda içinde duyduğu sızıyı anlatması, daha sonra Veli ve Selda sahnesi, "aramızda birşey var" demesi ve bunun devamı , Veli'nin tepkileri, sonra tabii Veli-Gül sahnesi , aralarındaki elektrik ve itiraf sahnesi çok başarılıydı, Veli'nin orada ahlak ve toplum yapısıyla ilgili olarak söylediği sözler vurucuydu,anlatılmak istenen o kadar güzel verilmişti ki, tekrar seyredilmek istenen sahneler arasında yerini aldı, Veli-Ender sahnesi ise olması gereken sadelikte fakat yeteri kadar etkiliydi, Veli,'nin kafasında olanı anında cümlelere dökmesi ve "Seldayla aranızda ne var" derken ki ses tonu ve mimikleri, çektiği acıyı size anlatıyordu, ve bunun devamındaki vücud dili çok başarılıydı Serhat Beyin, hele Doğu'nun kapıya geldiği zaman, aralarındaki diyolog ve mimikler güzel ve yerinde kullanılmıştı, Sonra yılbaşı akşamı Selda Veli'nin kucağında yatarken Veli'nin Doğuya attığa bakış, çok kısa fakat size hissettikleriyle ilgili çok şey aktarabiliyordu,

beni en çok etkileyenler Gül ve Veli oldu aslında, Gülün çocukluğu, ve Veli'nin hayatta kurmaya çalıştığı denge , kendine bile uzun süre kabul ettirmek istemediği gerçekler ve bunlarla yüzleşmesi, dışarıya çok normal görünmek için verdiği amansız mücadele fakat içinde çok farklı bir insan olması, hem çok sade bir adam gibi görünüp aslında içinde çok derinliği olan bir karakter yapısına sahip olması, hem normal olabilmek için kendi içindeki çabanın yanında, çevresindeki insanlara da kendisindeki farklılığı hissettirmemek adına harcadığı çaba yorucu ve yıpratıcı olmalı diye düşünüyorum.ve onun için üzüldüğümü hissediyorum.

duvarlarını içinde öyle sağlam örmüş ki ışık sızdırmıyor, ne en yakın dostu ne karısı diğer Veliyi bilmiyor, ben Veliyi sevdim, farkettim ki içim ısınmış Veliye, çocukluğundan itibaren yetiştirilme tarzı, olmadığı bir insan gibi yaşamak zorunda oluşu,kendi seçimlerini yıllar içinde kendi içinde yapmış olsa da, bunu dışarıya yansıtamaması,kendini öyle iyi saklamayı başarmış ki, seyrederken bize bile hadi canım olabilir mi dedirtebiliyor, bence Veli karakterinin aslında bıçak sırtında olan sırlarının karşı tarafa dozunda aktarılabilmesi, Serhat beyinde ne kadar sade fakat etkili oynabildiğinin göstergesidir, hiçbir abartıya kaçma ve süsleme gereği duymadan Veli karakterini bize yansıtmış,

film tek mekanda geçtiği için son derece dikkatli takip etmeye çalıştım, hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemedim. Ender karakterinin söylediği bir söz dikkatimi çekti, fahişeyle olan sahnesinde ötesini düşünmeden kimseyi sevemediğinden bahsetti, bu beni düşündürdü, evet ötesini düşünmeden sevmek nasıl olmalı diye, onun dışında zaten şiddete meyili olan bir insandı, sonu da buna uygun oldu,

selda karakteri de açıkcası içimde çok fazla sempati uyandırmadı, sadece herşeye rağmen Veliyi sevmesi ve onu bırakmak düüncesinde bile olmaması , bunun sonucunda sadece ölümü düşünüyor olması ilginçti,

ve Gül hayatı boyunca bir yere ait olamama duygusu yaşamış ve sahip olduğu insanlar onu hep terketmiş, Enderin gidişiyle beraberde tekrar kendi yalnızlığının içine yuvarlanması acıklıydı aslında,

ve film bittiğinde, güzel oyunculukların tadı damağımda sokağın kalabalığına karıştım. Tebrikler

galiba çok uzun yazdım okuyanların sabırları için teşekkür ediyorum, hepinizi seviyorum,

berrin
06-04-08, 21:48
Ofelia istediği için diğer sayfada kalan yazımı buraya ekliyorum.

Talimhane Tiyatrosu'nun yerini merak edenler olmuş.Ben 1 ay önce gidip bakmıştım.Hatta buraya da yazmıştım hala insaat devam ediyordu.Taksimdeki anıttan çok uzak değil, ama sokağın epey aşağısında kalıyor.Sokak de tehlikeli değil,korkulacak birşey yok.Bina solunda kalıyor.

http://img356.imageshack.us/img356/9191/haritana7.jpg (http://imageshack.us)

http://img147.imageshack.us/img147/2569/talimhanedf7.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
06-04-08, 22:04
http://img164.imageshack.us/img164/6612/zs4er8.jpg (http://imageshack.us)

sprıng
06-04-08, 22:08
teşekkür ederim spring beni kırmadığın için..bende bir kez daha gitmek istiyorum aslında ama acelede etmek lazım..vizyondan kalkmadan..festivalde izleme fırsatım da olmayacak,maalesef o tarihlerde şehir dışında olacağım :(

rica ederim canım, evet acele etmeliyiz :img-yes:

lois
07-04-08, 01:50
belki yazılmıştır ama

Akbank Sanat Yeni Kuşak Tiyatro
Türkiye
01.06.2008 Pazar 18.30
02.06.2008 Pazartesi 20.30

120’ sürer; 2 Perde.

Talimhane Tiyatrosu

Yazan: Rebecca Gilman
Çeviren: Seçil Honeywill
Yöneten: Mehmet Ergen

Kız Tavlama Sanatı ilk kez 2000’de Amerika’nın önde gelen tiyatrolarından Goodman Theatre’da sahnelendi, Avrupa prömiyerini ise 2001’de Royal Court Theatre’da yaptı. Oyunun yazarı Rebecca Gilman çağdaş Amerikan tiyatrosunun en parlak yazarlarından biri kabul ediliyor. Gilman’ın oyunlarındaki feminist yaklaşım, 21. yüzyıl kadınının hayatına yeni bir bakış getiriyor.
Biletler: 10 YTL

zynpyst
07-04-08, 02:43
Ofelia ekledim canım burayada, aynı görüşleri paylaştığımıza da sevindim, valla ben ikinci kere seyretmek bile istiyorum,

ARA filmine maalesef yeni gidebildiğim için yorumlarımı yeni yazabiliyorum zaten daha öncesinde film hakkında çıkan yazıları ve tabii ki sizin yorumlarınızı okumuştum, genede filmi seyretmediğim için kafamda bazı konuları şekillendiremiyordum, en nihayet seyrettim ya içim rahat etti

aslında kafamda oluşturduğum filmle seyrettiğim arasında farklar vardı, umduğumdan daha değişik bir filmle karşılaştım, filmin tek mekanda geçmesi beni hiç sıkmadı, hatta bir ara baktım sahnelerin geçişleri hakkında merak içindeyim,

en beğendiğim sahnelerden biri, elektrikler kesildiğinde Veli'nin kendi çocukluğuyla ilgili anlattığı anılarıydı, ve Selda'nın ona sesiyle eşlik etmesi, Oyuncakcı dükkanlarının hala önünde durduğunda içinde duyduğu sızıyı anlatması, daha sonra Veli ve Selda sahnesi, "aramızda birşey var" demesi ve bunun devamı , Veli'nin tepkileri, sonra tabii Veli-Gül sahnesi , aralarındaki elektrik ve itiraf sahnesi çok başarılıydı, Veli'nin orada ahlak ve toplum yapısıyla ilgili olarak söylediği sözler vurucuydu,anlatılmak istenen o kadar güzel verilmişti ki, tekrar seyredilmek istenen sahneler arasında yerini aldı, Veli-Ender sahnesi ise olması gereken sadelikte fakat yeteri kadar etkiliydi, Veli,'nin kafasında olanı anında cümlelere dökmesi ve "Seldayla aranızda ne var" derken ki ses tonu ve mimikleri, çektiği acıyı size anlatıyordu, ve bunun devamındaki vücud dili çok başarılıydı Serhat Beyin, hele Doğu'nun kapıya geldiği zaman, aralarındaki diyolog ve mimikler güzel ve yerinde kullanılmıştı, Sonra yılbaşı akşamı Selda Veli'nin kucağında yatarken Veli'nin Doğuya attığa bakış, çok kısa fakat size hissettikleriyle ilgili çok şey aktarabiliyordu,

beni en çok etkileyenler Gül ve Veli oldu aslında, Gülün çocukluğu, ve Veli'nin hayatta kurmaya çalıştığı denge , kendine bile uzun süre kabul ettirmek istemediği gerçekler ve bunlarla yüzleşmesi, dışarıya çok normal görünmek için verdiği amansız mücadele fakat içinde çok farklı bir insan olması, hem çok sade bir adam gibi görünüp aslında içinde çok derinliği olan bir karakter yapısına sahip olması, hem normal olabilmek için kendi içindeki çabanın yanında, çevresindeki insanlara da kendisindeki farklılığı hissettirmemek adına harcadığı çaba yorucu ve yıpratıcı olmalı diye düşünüyorum.ve onun için üzüldüğümü hissediyorum.

duvarlarını içinde öyle sağlam örmüş ki ışık sızdırmıyor, ne en yakın dostu ne karısı diğer Veliyi bilmiyor, ben Veliyi sevdim, farkettim ki içim ısınmış Veliye, çocukluğundan itibaren yetiştirilme tarzı, olmadığı bir insan gibi yaşamak zorunda oluşu,kendi seçimlerini yıllar içinde kendi içinde yapmış olsa da, bunu dışarıya yansıtamaması,kendini öyle iyi saklamayı başarmış ki, seyrederken bize bile hadi canım olabilir mi dedirtebiliyor, bence Veli karakterinin aslında bıçak sırtında olan sırlarının karşı tarafa dozunda aktarılabilmesi, Serhat beyinde ne kadar sade fakat etkili oynabildiğinin göstergesidir, hiçbir abartıya kaçma ve süsleme gereği duymadan Veli karakterini bize yansıtmış,

film tek mekanda geçtiği için son derece dikkatli takip etmeye çalıştım, hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemedim. Ender karakterinin söylediği bir söz dikkatimi çekti, fahişeyle olan sahnesinde ötesini düşünmeden kimseyi sevemediğinden bahsetti, bu beni düşündürdü, evet ötesini düşünmeden sevmek nasıl olmalı diye, onun dışında zaten şiddete meyili olan bir insandı, sonu da buna uygun oldu,

selda karakteri de açıkcası içimde çok fazla sempati uyandırmadı, sadece herşeye rağmen Veliyi sevmesi ve onu bırakmak düüncesinde bile olmaması , bunun sonucunda sadece ölümü düşünüyor olması ilginçti,

ve Gül hayatı boyunca bir yere ait olamama duygusu yaşamış ve sahip olduğu insanlar onu hep terketmiş, Enderin gidişiyle beraberde tekrar kendi yalnızlığının içine yuvarlanması acıklıydı aslında,

ve film bittiğinde, güzel oyunculukların tadı damağımda sokağın kalabalığına karıştım. Tebrikler

galiba çok uzun yazdım okuyanların sabırları için teşekkür ediyorum, hepinizi seviyorum,

ama yazik degilmi bana ne bu ama yaa yani merak ediyordum arkadasimin bana filmi anlatiktan sonra ama simdide yorum sahane olmus daha cok merak eder oldum olmazki ama dusununki izleme sansim hic yok cik DVD cik cabuk cik siz yer bulamamaktan bashediyorsunuz tiyatrosununa ve bir daha filmi tekarar izleyememekten ne guzel yani bir umudunuz var sonucta "oyunun OYuNUNU" da cogu arkdas izledi aranizda ewet sizin icin seviniyorum hafif bir kiskanclikla beraber dusunun kendime nasil uzuluyorum ve benim gibi olanlarada ama kendime uzulmekten onlara firsat buluyorsam tabi ama dur bende ayrilmadigi izmit sehir tiyatrosunda izlicegim gelipte sizde anlatacagim acaba yapabilcekmiyim banene yaa:sad53::sad53::sad53: olmazki ama yazik degilmi bana :sad53:

zynpyst
07-04-08, 02:54
sayfanin kapanisinda katkisi buyuk olan *seno* arkadasimiza ve tabiki resimler icinde tiyatroyla ilgili sohbetiniz cok guzel olmus ben ne kadar katilamasamda cunku bilgisizim ve gubbet ellerde izleme sansi olmayan biriyim ama yinede merak ediyordum ne kadar neresi oldugunu bilmesemde oralarin gormek inan cok guzeldi turk meragi iste ne yapacan hora gecti yani haritayi ve bilgileri ekleyen arkadaslara cok tessekkurler ve butun paylasimlara cok tessekkurler guzel gonlunze sevgi bereketi diliyorum sevgiyle sevdiklerinizle kalin guzel ulkemin pitikciklariii........:img-pilot:img-pilot
ne etsem ne yapsam ne tesem bir ucak bileti ayirtsam
gidip gore bilirimiyim serhati ve oyunu,
bir bilet ayirtsam ve sonrada ulkeme ucsam
bulanimlardayim abi yaa!!!!!!!!!!:img-pilot:img-pilot:img-hyste:img-hyste

sadece_ozge
07-04-08, 11:46
selam fılmı zıledım aam oyle süper mukemmeldı dıyemycem. evet serhat ve gül (gercek adını bılmıyorum) ıyılerdı bnce. onun dısında verılen o sahneler yanı sankı fılmın ana teması yanı carpıtılmıs sankı. dedıgım gıbı serhata lafım yok . ama fılm elestırelım dersekde hayır. arklı olsu kadrajlar mukemmldı selda ve gulun fotoğraf cekımı sahnesı harıkaydı.ama fılmı farklı tarafa cekme durumumu ne anlamdım yanı.

Laltul
07-04-08, 12:02
herkese merhaba,

yeni sayfa hayırlı olsun,şimdiden yapılan çalışmalar için ellinize sağlık olsun,

talimhane çok bilmiyorum ama bazı gittiğim yerler vardı,talimhane taksimde çiçekçilerin karşı sokağından girilebilir yani kuveytürk bankasının hemen yanı sokak orada sanat galerilerine gitmiştim çok fazla gezemedim,umarım çok içerde değildir biraz caddeye yakındır.

glance
07-04-08, 16:34
Arkadaşlar yeni sayfamız hepimize hayırlı olsun..

Ofelia klibi eklediğin için teşekkürler..
ayşe92 avatarlar için teşekkürler.. Ellerine sağlık..
berrin bilgi için teşekkürler..
SUEDA40 çalışma çok güzel.. Ellerine sağlık..

angel_timuçin
07-04-08, 16:57
sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar....
bu güzel ve öze sayfayı güzelleştiren herkeslere teşekkürler.... ;)

bu arada bu fotoya bitiyorummm ben yaa :img-blush:img-blush:img-blush
yooo yooo olamaz :img-in_lo

http://img222.imageshack.us/img222/5580/melektt0.jpg (http://imageshack.us)

ezo-kadim
07-04-08, 17:01

sevgili arkadasim güzel baharim sen ne kadar uzun yazarsan yaz benim icin hic farketmez o kadar güzel yaziyorsunki tipki senaryolarin gibi hayal gücüne ve anlatmana bayiliyorum sanmaki torpil bu sen beni biliyorsun hem yorumlarinida cok özlemistim cok güzel anlatmissin malum burda ne film ne tiyatro hicbirini izleme sansim yok ama senin ve senin gibi arkadaslarimizin sayesinde olani biteni ögreniyoruz iyiki varsiniz iyiki varsin lütfen yorunmlarina ve yazmaya devam et cok özletme kendini ,filme gitmis kadar oldum sevgiyle ve SERHAT'la kalin ayni sehirde olupta filme yada tiyatroya gitmemek ne aci kayip :icon_sorr :icon_sorr

karamursel
07-04-08, 17:15
yenı sayfamız hayırlı olsun ark :happy0064

haftasonu ızmıte oyun nasıl oynanmalı adlı oyuna gıttım bır umut hastalanan oyuncu yerıne serhat bey gecer dıye malesef serhat bey yoktu :icon_sorr

ama oyun cok guzeldı serhat beyın yapımcılara ,dızılerın unzunluguna , populer kulture , ve deger yargılarının yok olusuna daır soylemlerının ıslendıgı bır oyundu :good:hanı bılmesem o yazmıs oyunu dıcem
ogrendıgıme gore bu sezon 4 mayısta bıtıyor ızmıtte serhat beysız :icon_sorr
sezona yenı oyunlarda ınss
:happy0064
serhat beyın oldugu ortamda olmak bıle hostu :img-blush

seno
07-04-08, 18:14
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/yeilgzldevler.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/yeilgzldevler1.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/yeilgzldevler2.jpg

angel_timuçin
07-04-08, 18:15
bazı oyuncular vardır.sadece oynarlar ama bazıları vardır sanki oynadıkları karakter gerçek hayatta varmış gibi oynarlar....
işte bana göre oda böle yaşayarak oynayan oyunculardan biri (zaten 2 kişi var ama :icon_whis neyse)....biraz önce ezonun reklamı vardı. son sahnede resmen fırlıyodu o an normal hayatta ne oluyorsa oda o kadar panikle telefon elinde telaş yapıyodu.....
iyikide böle oyuncular var yaa yoksa valla çekilmez bu hayat :img-in_lo

seno
07-04-08, 18:55
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/biraz2.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/biraz1.jpg
her şey bir tutam yeşil uğrunaydı....
biraz gökyüzünden
biraz denizden
biraz da kalbimizden....

GÜLÇEM
07-04-08, 18:58
seno muhteşem muhteşemmm ;)

süper olmuş ellerine sağlık ama mehmet&serhat da isterim haberin olsun ;)

zynpyst
07-04-08, 19:04
calismalar bak ustundeki yaziya bak arkadasim benmi simdi seini costurdum yoksa sen bahanemi ariyordun cosmak icin ellerine guzel gonlune saglik ayy yesil favori rengim oldu :img-in_lo:img-in_lodenizi zaten oldu olasi severdim :img-blushben ayy beni beni kaybetmeye basladim goren varsa ozel mesajla bildirsin :img-pilot:img-pilot

sahracı
07-04-08, 19:08
ellerinize sağlık kızlar yeni sayfayı da doldurmuşsunuz şaheserlerinizle..berrin abla kroki için teşekkürler:) çok detaylı güzel olmuş anlatmaktansa böylesi daha kolay herhalde..

seno
07-04-08, 19:26
seno muhteşem muhteşemmm ;)

süper olmuş ellerine sağlık ama mehmet&serhat da isterim haberin olsun ;)

saol canım beğendiğine çok sevindim canım...
yaptım işte....

seno
07-04-08, 19:29
calismalar bak ustundeki yaziya bak arkadasim benmi simdi seini costurdum yoksa sen bahanemi ariyordun cosmak icin ellerine guzel gonlune saglik ayy yesil favori rengim oldu :img-in_lo:img-in_lodenizi zaten oldu olasi severdim :img-blushben ayy beni beni kaybetmeye basladim goren varsa ozel mesajla bildirsin :img-pilot:img-pilot

valla ikiside canım...
senin o şiirleri okuyunca içimdeki ilham perileri bi uçuştu bir uçuştu....
bunlar çıktı işte...

seno
07-04-08, 19:37
ellerinize sağlık kızlar yeni sayfayı da doldurmuşsunuz şaheserlerinizle..berrin abla kroki için teşekkürler:) çok detaylı güzel olmuş anlatmaktansa böylesi daha kolay herhalde..

saol canım benim..
serhatın sayfası en iyilerini hak ediyor zaten

seno
07-04-08, 19:43
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/sx.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/Untitled-1.jpg

zynpyst
07-04-08, 19:46
*seno* canim arkadasim cok tessekkurler harikalar sen zaten harikasin o zaten harika ayy hersey harikaaaa :happy0064:happy0064:happy0064

hele bide nickim ustunde olan bir imza ve ilk imza bu bir baska harika durum
:img-pilot:img-pilot :img-pilot

sahracı
07-04-08, 19:53
seno çok güzel olmuş imzan canım kullandım bile...eline sağlık..

ebgü
07-04-08, 20:22
Arkadaşlar serhat bey hasta mı?Nesi var?

sprıng
07-04-08, 22:01
sevgili arkadasim güzel baharim sen ne kadar uzun yazarsan yaz benim icin hic farketmez o kadar güzel yaziyorsunki tipki senaryolarin gibi hayal gücüne ve anlatmana bayiliyorum sanmaki torpil bu sen beni biliyorsun hem yorumlarinida cok özlemistim cok güzel anlatmissin malum burda ne film ne tiyatro hicbirini izleme sansim yok ama senin ve senin gibi arkadaslarimizin sayesinde olani biteni ögreniyoruz iyiki varsiniz iyiki varsin lütfen yorunmlarina ve yazmaya devam et cok özletme kendini ,filme gitmis kadar oldum sevgiyle ve SERHAT'la kalin ayni sehirde olupta filme yada tiyatroya gitmemek ne aci kayip :icon_sorr :icon_sorr

canım ne kadar güzel sözler bunlar, çok teşekkür ederim, yorum yapmayı bende özlemişim yazarken farkettim , filmleri seyretmekten mahrum olman çok üzülüyorum, merak etme Ara filminin dvd si piyasa çıksın ben sana gönderirim , sende doya doya seyreder ve güzel yorumlarını bizlerle paylaşırsın, bende seni seviyorum öptüm

seno
07-04-08, 22:58
*seno* canim arkadasim cok tessekkurler harikalar sen zaten harikasin o zaten harika ayy hersey harikaaaa :happy0064:happy0064:happy0064

hele bide nickim ustunde olan bir imza ve ilk imza bu bir baska harika durum
:img-pilot:img-pilot :img-pilot

ay çok sevindim beğendiğine...
ben imza pek yapamam...beceremem daha doğrusu...hatta beğenmemiştim olmadı ya demiştim...ayy demek ki olmuş..
çok sevindim yaaa:happy0064:happy0064:happy0064

volvox
07-04-08, 23:09
Sanatçının özel hayatıyla ilgili yorum yapmak yasaktır.
Saygılarımla

zynpyst
08-04-08, 01:33
ay çok sevindim beğendiğine...
ben imza pek yapamam...beceremem daha doğrusu...hatta beğenmemiştim olmadı ya demiştim...ayy demek ki olmuş..
çok sevindim yaaa:happy0064:happy0064:happy0064

sen bu konuda yaptikca ilerlersin ve guzel seyler cikar ortaya bende nasiplenmis olurum ne dersin bu duruma sevgiyle sevdiklerinizle kalin

zynpyst
08-04-08, 03:56
SERHAT TUTUMLUER'İN GÜLÜMSE DERGİSİNDEKİ RÖPORTAJINDAN

Son zamanlarda en çok merak edilen aktörlerden biri Serhat
Tutumluer.Özellikle kadın hayranları çok fazla.Kimdir?Nereden geldi?Dizideki kadar
mükemmel bir erkek mi?...Merak edilen her şeyi sorduk.
Sahra dizisinde romantik ve karizmatik Mithat Demircan rolüyle
kadınların gönlünü fethettiniz.Memnun musunuz ilgiden?

**Beğenildiğimi internetten öğrendim.Yapım şirketine de fakslar
geliyor.Karısına aşık bir karakteri oynadığım için kendilerini Sahra'nın
yerine koyuyorlar galiba.

Dizideki karakter gibi sevdiğiniz kadının mutluluğu için mücadele eder
misiniz?
**Öyle olmasam,Mithatı bu kadar iyi oynayamazdım.

Peki dizideki kadar mükemmel bir aşık mısınız?
**Çok sorunluyumdum.Aşklarımda hep sancı olmuştur.Nefes alabilmek için
önce vermek gerektiğini düşünüyorum.Sevgi emektir ve çok değerlidir.Onu
birine sunuduğunuz anda aşıksınızdır.

Evli misiniz?
**Değilim.Ama aile kurmayı çok istiyorum.

Var mı bir aday?
**İsteyince olur.

Kendinizi yakışıklı buluyor musunuz?
**Kimse kendini güzel bulmaz.Ama vücudumla barışığım.Yani üzerimdeki
kılıfı seviyorum.

Kılıfın en çok neresini beğeniyorsunuz?
**Gözlerim olduğu söyleniyor.

Kadınları en çok gözlerinizle mi etkiliyorsunuz?
**Bildiğim kadarıyla evet. Nasıl baktığım ve bakışımdaki niyet
önemlidir.

Romantik misiniz?
**Çok konuşurum.Önce cümlelerle sonra bakışlarımla.Cümlelerimin şiire
yakın olduğunu söylerler.Ama romantizm duruluk gerektirir.

Sizin için aşk ne demektir?
**Don Juan adlı oyunda aşk,oturduğun sandalyenin altından çekilmesi
olarak tarif edilir.Küt diye düşersin.İşte aşk böyle bir
şeydir.Düştüğünüzde de birbirinize sarılıp gülersiniz.

Kadınlar hiç canınızı acıttı mı?
**Acıtmak için varlar.Kadınlar çok güçlü yaratıklar.Doğurganlıkları
önüne geçilemez bir kuvvet.Bunu keşfeden erkek rahat edebilir aslında.Ama
kabullenmek zor tabii.Kadınlar devamlı kendilerini yeniliyor,yüzleri
ileriye dönük.Asla geçmişiyle yaşamıyorlar.Bir gün bir arkadaşım,banyodan
çıkınca aynaya bakmış.Gözleri göğüslerine takılmış.Onların vücudunda
olmasının bir nedeni olduğunu düşünmüş ve çocuk doğurmaya karar vermiş.

Kadınlar erkeklerden daha mı güçlü yani?
**Kadınlar, erkeklere bir şeyler öğretmek içn var.Erkekler çok basit
yaratıklar.Kadınlar ise karmaşık.Erkeği yönetmenin basit bir şifresi
var.Onların huyunu bileceksin.Gerisi çok kolay.Kadınını koruyabilme gücü
olduğunu hissettireceksin.Biraz anne gibi davranacaksın.Onu
yönlendireceksin ama bunu sezdirmeden yapacaksın.Erkekler iletişim kurulması gereken
yaratıklardır.

Çok şey istemiyor mu erkekler?
**Çok şey veriyoruz ama.

Ne gibi?
**Benliğini,aşkını verir.Kapasitesini zorlar.

Ama kadın gibi hayatını vermez?
**Verir.Vermez olur mu?

O zaman niye aldatır?
**İlişkiye bakmak lazım,eyleme değil.Ne kadar aşık olursanız olun,karşı
cinsten hoşlanma güdüsünü yok edemezsiniz.Çok güzel bir otelde
olduğunuzu düşünün.Dışarda lapa lapa kar yağıyor,şöminenin
başındasınız,elinizde içkiniz var ve hoşlanma güdüleriniz tamamiyle şahlanmış.O an yanınıza
dünyanın en kötü kalpli kadını da gelse hoşlanırsınız.Bu böyle bir şey.

Hiç aldattın mı?
**İlişkime emek veririm.Bu durum sona erince de bitiririm.

Biraz da oyunculuktan konuşalım.Kaç yaşında aktör olmaya karar
verdiniz?
**İşçi emeklisi bir ailenin dördüncü çocuğuyum.Orta sınıf gençliği
olarak kendimi üniversiteyi kazanmak zorunda hissediyordum.Okulu,eğitim
değil,para kapısı olarak görüyordum.Günde 10 saat ders
çalışırdım.Üzerimdeki baskıdan dolayı sinir krizi geçirdim Fen-matematik bölümündeki sınava
hazırlanmama rağmen sosyal alandaki gazeteciliği yazdım.

Kazandınız mı?
**Hayır.Tarih sorularını iyi yanıtlayamamıştım.Bir yıl daha kursa
gittim.İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü kazandım.Fakat işte o yıl
tiyatroya kapıldım.Bir yıl sosyoloji okuyup,Ankara Devlet Konservatuarı
Tiyatro Bölümüne girdim.

Sosyoloji bölümünü bırakırken hiç tereddüt etmediniz mi?
**Gözüm hiçbir şey görmedi.Devlet Tiyatrosu afişlerinin önünde
durur,saatlerce bakardım.

Afişler mi cezbetti sizi?
**Sadece o değil tabii.Üniversite için Eskişehirde kursa giderken
babamın bir arkadaşı oyun sahneye koymuştu.Bana da yakışıklı prens rolünü
vermişti.İzlediğim ilk piyes,o oyunun birinci perdesidir.İkinci perde de
sahneye çıkmıştım.

Babanız konservatuara gitmenizi onayladı mı?
**Sınavları kazandıktan sonra söyledim.Kazanamasaydım,sosyolojiye devam
edecektim.İstanbuldaki konservatuar sınavlarına da girdim.Halk
arasında söylenen;Ortalıkta bir şeyler dönüyor; deyimine orada birebir şahit
oldum.

Okulu bitirince hemen iş bulup,para kazanabildiniz mi?
**İki yıl Ankara Devlet Tiyatrosu’nda oynadım.Sonra arkadaşlarımla
Ankara Sanat Tiyatrosunda bir oluşum içerisine girdik.Memur zihniyetiyle
tiyatro yapılmayacağını düşünüyordum.Ödenekli tiyatrolarda sınav
yapıyordu.Işıl Kasapoğlunun İzmit Şehir Tiyatrosunu kuracağını
duydum.Sınavlara girdim ve kazandım.1997 den beri oradayım.

İzmit de mi oturuyorsunuz?
**Evet.Dizi çekimleri için gidip geliyorum.

Zor olmuyor mu?
**Eğer bir şeye karar verirseniz,bedelini ödemek zorundasınız.Ama bunu
bedel olarak görmüyorum.Otel ayarladılar.Gayet rahatım.

İstanbula taşınmayı düşünüyor musunuz?
**İzmitte provalarım olunca çok zorlanırım.Şimdilik taşınmayı
düşünmüyorum. Ama İstanbul benim için çok ayrı bir kent.Yahya Kemale;Ankaranın nesini seversiniz; diye sormuşlar.İstanbula dönüşünü; demiş.

Dizilerde oynamaya nasıl başladınız?
**2001 yılında,üç gün izinliydim.Kamerayla tanışmanın zamanı hem de ek
gelir olur diye düşünüyordum.Sanırım bir telepati yaşandı.Nihat
Durak,Yağmur Ajans’agörüşmeye çağırdı.

Heyecanlanmış mıydınız?
**Bilemiyorum.Her zaman bakımlıyımdır.O gün boğazlı kazak,avcı yeleği
ve kirli sakalımla görüşmeye gittim.Serseri bir gazeteci rolü vardı.Ona
uygun buldular.Başladım.

Kamera sizi sevdi galiba?
**Öyle söylüyorlar.Televizyonda bakışlar çok önemli.Tarık Akan’ın Hülya
Koçyiğit’le oynadığı Derman diye bir film vardır.Tarık Akan, hapse
girer.Hülya Koçyiğit onu ziyaret eder. “Ben gidiyorum” der.Tarık Akan
sevdiği kadının köydeki nişanlısına gittiğini anlar.Öyle bir bakar ki,bütün
filmi bir kez daha anlatır size.

Haluk Bilginer,geçtiğimiz günlerde, “Oyunculuk televizyonda
değil,tiyatro sahnesinde öğrenilir” demişti…
**Ben de televizyondaki oyunculuğu öğrenmeye çalışıyorum.Oyuncuyum diye
gezinirsin,oyuncu olamazsın

Arzum Onan’ın oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?
**Arzum Onan,güzel bakıyor.Sahne elektriğimiz çok iyi.Ağlamak
zordur.Arzum düşünüyor ve ağlıyor.Duygularını iyi kullanıyor.Yine de en iyi
yorumu izleyici yapacaktır.

Mehmet Aslantuğ’un varisi olarak gösteriliyorsunuz.Bunun için neler
söyleyeceksiniz?
**Kimsenin varisi olmak istemiyorum.Serhat olarak oyunculuğumu
göstermek istiyorum.Keşke becerebilsem de bir tarzım olsa.

Kendinize haksızlık etmeyin…
**Yok bu iş o kadar kolay değil.Önce siz benimseyeceksiniz.

Arzum Onan ile birlikte dizinin başrolünde iki erkek var.Okan
Şenozan’la aranızda rekabet var mı?
**Mümkün değil.Dizilerde bir hafta bir karakter,diğer hafta öbür
karakter öne çıkar.Okan Şenozan çok başarılı.Sinan rolünü ben
oynayamazdım.Sahra’yı öldürmeye çalışan Sinan’ı halk sevmeyebilir.Ama Okan kendini
izlettiriyor.

Maddi olarak yaşamınızda çok şey değişti mi?
**Memur maaşı benim için yeterli.Ama geçinmek göreceli bir kavram
tabii.

Yakaladığınız şöhretten memnun musunuz?
**Şöhretli değilim.Kendimi alev almış saman gibi görüyorum.Bu dizi
yarın bitebilir,o zaman tiyatroma dönerim.Kimse beni anımsamaz.

first lady
08-04-08, 12:39
çalışmalar,resimler,imzalar sayfalar coşmuş.hepinizin ellerine sağlık:good::good:

cuma gününü iple çekiyorum arkadaşlar.bakalım bilet bulabilecekmiyiz.gerekirse ayakta bile izlerim vallahi ama oyunu kaçırırsam içime dert olur:img-blush

Dreamlike
08-04-08, 13:10
Yeni başlığımıza Serhat'a olan hislerimi anlatan bir Ümit Yaşar Oğuzcan şiiriyle başlayayım.Güzel paylaşımlar diliyorum ...

İmkansız olan şeyler vardır bilirsin ,
Yaşlanmamak gibi, ölmemek gibi ...
Ve seni sevmemek cigan gözlüm ,
Mümkün değil ki ...
Çıkarıp atamam içimden ,
Neyleyim yer etmişin bir kere ...
Ne zaman elime bir kağıt alsam ,
Siner güzelliğin kelimelere ...
Yumsam gözlerimi seni seyrederim .
Devamlı bir musiki kulaklarımda sesin .
Mevsimler seninle başlar , seninle biter .
Yıl oniki ay benimlesin ...

SUEDA40
08-04-08, 13:20
http://img86.imageshack.us/img86/4414/sscy7.jpg (http://imageshack.us)

berrin
08-04-08, 13:34
Sezacım çalışman çok güzel ve anlamlı olmuş.Gerçi "Kast" oyunundan çok güzel tekli bir fotoğraf vardı ama onu nette bulamadım.Serhatın bu pozuna benziyordu ve çok uyuyordu.Bulursam senden özel bir çalışma isterim.

SUEDA40
08-04-08, 14:43
Sezacım çalışman çok güzel ve anlamlı olmuş.Gerçi "Kast" oyunundan çok güzel tekli bir fotoğraf vardı ama onu nette bulamadım.Serhatın bu pozuna benziyordu ve çok uyuyordu.Bulursam senden özel bir çalışma isterim.
teşekkür ederim hangi resimler beğendiğin iki kare resmi bana gönderirsen seve seve yaparım.ayrıca emeklerin ve paylaşımların için teşekkür ederim.
sevgiyle ve sağlıkla kalın

seno
08-04-08, 16:18
seno çok güzel olmuş imzan canım kullandım bile...eline sağlık..

ay canım benim çok sevindim....
tabii kullan canım...
ne için yaptım ki ben...

angel_timuçin
08-04-08, 16:32
*seno*; imzalar çok hoş olmuşşş
bence çok güzel yapmışsııııınnn :img-in_lo

bugün inş. bi ara izliycem diziyide...;)
serhatcımı görmek büyük zevk

sayfada emeği geçenlere teşekkürler...

Ofelia
08-04-08, 16:49
ne güzel videolar yapılmış zamanında.yeni gördüm ve çok hoşuma gitti.erkekler ağlamaz'dan..hazırlayanların ellerine sağlık.burayada eklemek istedim.izlemek isterseniz:img-wink:
ağlarım gizlice:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3306&highlight=erkekler+a%F0lamaz
babam ve oğlum::icon_sorr:img-cray:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2954&highlight=erkekler+a%F0lamaz
lunapark:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3885&highlight=erkekler+a%F0lamaz

bu 3 sahnede çok güzeldi.
tokat sahnesi:buradaki oyunculuklar müthiş
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3417&highlight=erkekler+a%F0lamaz
zeynep murat,9.bölümden:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3423&highlight=erkekler+a%F0lamaz
ilk bölüm:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=3415&highlight=erkekler+a%F0lamaz

erkekler ağlamaz gerçekten çok kaliteli bir diziydi.tüm oyuncular özenle seçilmişti sanki.
http://img225.imageshack.us/img225/8195/murat33dm1qb4.jpg (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/6800/pic00013ns4.png (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/6800/pic00013ns4.0d124b98b0.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=523&i=pic00013ns4.png)

angel_timuçin
08-04-08, 16:57
http://img523.imageshack.us/img523/2742/melekrq3.jpg (http://imageshack.us)

:img-wink:

http://img507.imageshack.us/img507/8808/melekpc5.jpg (http://imageshack.us)

angel_timuçin
08-04-08, 17:02
http://img233.imageshack.us/img233/5055/melekvt5.jpg (http://imageshack.us)

.ç.alıntıdır :icon_whis

çok şeker yaaa
çokta güzel gülmüşşş

glance
08-04-08, 21:07
*seno* çalışmalar ve imzalar çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık..
zynpyst röportajı eklediğin için teşekkürler canım..
Dreamlike şiiri paylaştığın için teşekkürler..
SUEDA40 çalışman çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık..
Ofelia videoları eklediğin için teşekkürler..
angel_timuçin fotolar için teşekkürler..

papatya363
08-04-08, 22:36
http://img223.imageshack.us/img223/5126/bylxt5.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/4504/byl2uo3.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/3126/byl3bf2.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/4338/byl4cb6.jpg (http://imageshack.us)

http://img223.imageshack.us/img223/6914/byl6db3.jpg (http://imageshack.us)

http://img240.imageshack.us/img240/6703/byl7hy0.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/1425/byl8dr2.jpg (http://imageshack.us)

fazla iyi olmadılar farkındayım ama yapmışken ekliyeyim boşa gitmesin dedim:)

papatya363
08-04-08, 22:44
kız tavlama sanatı özel çalışması

http://img223.imageshack.us/img223/7479/asbkm0.jpg (http://imageshack.us)

ladyDarbanvile
09-04-08, 11:09
Bu son oyunu seyredemeyecek olmak hiç hoş değil!

Acaba bu yeni tiyatrolarında yapacakları çalışmalar için turneye çıkarlar mı?
Umut etmek istiyorum..............

seno
09-04-08, 14:42
http://holiday.kucukresim.com/uploads/portre-fotograff1150.jpg (http://www.kucukresim.com)

uğur bektaşın katoloğundan

ay taksim meydanında çekilmiş hemde..
ay ay ay

seno
09-04-08, 14:45
çalışmalarımı beğenen herkese tek tek teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize çok ama çok sevindim...

ayrıca süedacım ellerine sağlık

SUEDA40
09-04-08, 15:20
bende teşekkür ederim senobundan sonra ciddi çalışmalar yapacağım.
http://img510.imageshack.us/img510/3331/3sxe1.jpg (http://imageshack.us)
http://img510.imageshack.us/img510/3331/3sxe1.060e0a6d81.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=510&i=3sxe1.jpg)

SUEDA40
09-04-08, 15:33
babalıkda çok yakışıyor değilmi
http://img213.imageshack.us/img213/1372/69573204vd7.jpg (http://imageshack.us)

dip not.çalışmalarda sevgili justin_girl resimlerini kullanıyorum genelde onada çok teşekkür ederem

seno
09-04-08, 16:12
bende teşekkür ederim senobundan sonra ciddi çalışmalar yapacağım.

ne demek canım
ne demek..
yap tabii yap yap

seno
09-04-08, 16:24
süedacım ayrıca ellerine sağlık canım...

valla hiç eksik olmasın resimlerin

SUEDA40
09-04-08, 16:31
süedacım ayrıca ellerine sağlık canım...

valla hiç eksik olmasın resimlerin
esmer bebişli olan serhat beyefendi çalışmamı sana armağan ediyorum.biri keyifle banyo yapıyor öbürü gıptayla ona bakıyor ikisinede maşallah olsun pek şirinlir.
sevgiyle kalın arkadaşlar

seno
09-04-08, 16:47
esmer bebişli olan serhat beyefendi çalışmamı sana armağan ediyorum.biri keyifle banyo yapıyor öbürü gıptayla ona bakıyor ikisinede maşallah olsun pek şirinlir.
sevgiyle kalın arkadaşlar

ayy ayy çok saol canım yaa
çok saol
çok beğenmiştim zaten

angel_timuçin
09-04-08, 16:59
selamlarrr
seno ; canım foto süper :img-wink:
ekledigin için saoll
bu aradaa sayfada güzle çalışmalar görüyorum süperler...

sahracı
09-04-08, 18:07
ay ay çok güzel şeyler gördüm yine..hepinizin eline sağlık tek tek...

seno
09-04-08, 18:26
papatya ellerine sağlık çok güzel oluş...
imzalarına bayıldım

seno
09-04-08, 18:28
selamlarrr
seno ; canım foto süper :img-wink:
ekledigin için saoll
bu aradaa sayfada güzle çalışmalar görüyorum süperler...

saol canım beğendiğine çok sevindim....
evet görünce çok şaşırdım..
hemen ekleyeyim dedim...

seno
09-04-08, 18:30
:img-in_lo:img-icecr:kahve:icon_whisay ay çok güzel şeyler gördüm yine..hepinizin eline sağlık tek tek...

saol canım benim beğendiğine sevindim hayatım...
malzeme güzel ne yaparsın

:img-in_lo:love05::icon_whis:kahve:love05::img-in_lo:img-blush

ebgü
09-04-08, 23:31
Arkadaşlar daha önceden de sormuştum fakat soruma cevap alamadım lütfen bilen bir arkadaş söyleyebilirmi?Serhat Bey rahatsızlığı nedeniyle tiyatro oyununda oynayamayacakmış sanırım geçici bir süre ertelenmiş diyorlar.Serhat Bey'in nesi var bilen varmı?Geçmiş olsun.

elyz
09-04-08, 23:49
http://img119.imageshack.us/img119/4453/erkekleraglamaz1bluploaxp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/7742/erkekleraglamaz1bluploavt8.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/737/erkekleraglamaz11uploadfu5.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/606/erkekleraglamaz11uploadhp3.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/1697/erkekleraglamaz11uploadlh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img402.imageshack.us/img402/8682/erkekleraglamaz11uploadpr7.jpg (http://imageshack.us)

zenan1974
10-04-08, 00:01
elyz ellerine sağlık fotograflar çok güzel olmuş son bölümleri seyredememiştim zaten iyi oldu

ezo-kadim
10-04-08, 00:24
http://img88.imageshack.us/img88/2597/erkekleraglamaz11uploadkj3.jpg (http://imageshack.us)

BIRGÜN BITECEGIM...
BU EV AYAKTA KALACAK BELKI,
Okudugum kitaplari baskalarida okuyacak
O sahilin denizi yerinde olacak hala .
birgün duracak zamansiz zamanlarim .
Akrep yelkovan benden cok uzaklarda sevismeye devam edecek
soludugum sehirlerin sokaklarinda kalsada kokum
BEN OLMAYACAGIM...

bu resmi görünce bu siir aklima geldi alintidir ama Muratin ani gidisi hala gözlerimin önünde hain kanal bunlar o kanala :img-tomat :img-tomat bizi mahrum koydugu icin ama unutmak ne mümkün elzy ellerine saglik eskiye götürdün yine beni sevgiyle ve SERHAT'la kalin

ezo-kadim
10-04-08, 00:43
http://img90.imageshack.us/img90/5876/00007mr0vf8.png (http://imageshack.us)

İlk gülüşte, ilk emekleyişte
İlk sözcükte, ilk yürüyüşte
İlk oyuncakta, okulun ilk gününde
Omuzumda elin, yanımda sen vardın

Birgün kader ayırsa da
Hayat bizi savursa da
Kalbim hep senle olur
Sonsuza dek baba – oğul

Her derdimde, her sevincimde
Her kavgamda, her sevdamda
Her kazandığımda, her yenildiğimde
Omuzumda elin, yanımda sen vardın
erol evginin sözleri ama biraz eksik aldim ama umarim böylr bir ogula sahip olursun sovalyem sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

elyz
10-04-08, 00:44
http://img100.imageshack.us/img100/4107/erkekleraglamaz11uploadpo3.jpg (http://imageshack.us)
http://img255.imageshack.us/img255/6682/erkekleraglamaz11uploadeq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/43/erkekleraglamaz11uploadnc4.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/8485/erkekleraglamaz11uploadnb3.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/436/erkekleraglamaz11uploadaq6.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/436/erkekleraglamaz11uploadaq6.52ff0982bb.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=erkekleraglamaz11uploadaq6.jpg)
http://img100.imageshack.us/img100/173/erkekleraglamaz11uploadco4.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/7396/erkekleraglamaz11uploadqe7.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/6748/erkekleraglamaz11uploadip1.jpg (http://imageshack.us)
http://img160.imageshack.us/img160/4676/erkekleraglamaz11uploadgg4.jpg (http://imageshack.us)

elyz
10-04-08, 00:53
http://img509.imageshack.us/img509/8927/erkekleraglamaz11uploadeo9.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/8927/erkekleraglamaz11uploadeo9.6dd13d8e99.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=erkekleraglamaz11uploadeo9.jpg)
http://img87.imageshack.us/img87/4862/erkekleraglamaz11uploadup0.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/6731/erkekleraglamaz11uploadsa8.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/493/erkekleraglamaz11uploadjq3.jpg (http://imageshack.us)
http://img138.imageshack.us/img138/9558/erkekleraglamaz11uploadpl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img232.imageshack.us/img232/2065/erkekleraglamaz07blbyiloq1.jpg (http://imageshack.us)

elyz
10-04-08, 00:54
http://img509.imageshack.us/img509/7325/erkekleraglamaz07blbyilcx8.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/7527/erkekleraglamaz07blbyilpm7.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/7527/erkekleraglamaz07blbyilpm7.716ac63c0f.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=erkekleraglamaz07blbyilpm7.jpg)
http://img509.imageshack.us/img509/7325/erkekleraglamaz07blbyilcx8.166fdf2682.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=erkekleraglamaz07blbyilcx8.jpg)
http://img397.imageshack.us/img397/7606/erkekleraglamaz07blbyilhi3.jpg (http://imageshack.us)
http://img397.imageshack.us/img397/9623/erkekleraglamaz07blbyilba2.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/4871/erkekleraglamaz07blbyilxe7.jpg (http://imageshack.us)
http://img397.imageshack.us/img397/7940/erkekleraglamaz07blbyiliw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/2348/erkekleraglamaz07blbyilik8.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/1349/erkekleraglamaz07blbyilwj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/4702/erkekleraglamaz07blbyildh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/5038/erkekleraglamaz07blbyilcu8.jpg (http://imageshack.us)

elyz
10-04-08, 00:56
http://img87.imageshack.us/img87/5875/erkekleraglamaz08000030yy0.jpg (http://imageshack.us)
http://img379.imageshack.us/img379/2478/erkekleraglamaz08000030sq0.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/9787/erkekleraglamaz08000040bf8.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/3060/erkekleraglamaz08000040hf1.jpg (http://imageshack.us)
http://img379.imageshack.us/img379/4652/erkekleraglamaz08000040me8.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/6919/erkekleraglamaz08000040ql2.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/7061/erkekleraglamaz08000040fl8.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/1448/erkekleraglamaz08000050ay7.jpg (http://imageshack.us)
http://img87.imageshack.us/img87/539/erkekleraglamaz08000050ey5.jpg (http://imageshack.us)
http://img382.imageshack.us/img382/822/erkekleraglamaz08000050uk8.jpg (http://imageshack.us)

elyz
10-04-08, 00:58
http://img399.imageshack.us/img399/7076/erkekleraglamaz07blbyilwn9.jpg (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/7691/erkekleraglamaz07blbyilyd9.jpg (http://imageshack.us)
http://img399.imageshack.us/img399/8436/erkekleraglamaz07blbyilcc7.jpg (http://imageshack.us)
http://img399.imageshack.us/img399/1532/erkekleraglamaz07blbyilpj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/4350/erkekleraglamaz07blbyilaz8.jpg (http://imageshack.us)
http://img399.imageshack.us/img399/1147/erkekleraglamaz07blbyilrr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img399.imageshack.us/img399/4237/erkekleraglamaz07blbyilpb9.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/9854/erkekleraglamaz07blbyilhe5.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/7051/erkekleraglamaz07blbyilpr9.jpg (http://imageshack.us)
http://img399.imageshack.us/img399/3985/erkekleraglamaz07blbyilhl6.jpg (http://imageshack.us)

elyz
10-04-08, 00:59
http://img155.imageshack.us/img155/2746/erkekleraglamaz11uploadzp1.jpg (http://imageshack.us)
http://img155.imageshack.us/img155/6898/erkekleraglamaz11uploadon1.jpg (http://imageshack.us)
http://img378.imageshack.us/img378/1174/erkekleraglamaz11uploadlm5.jpg (http://imageshack.us)
http://img378.imageshack.us/img378/848/erkekleraglamaz11uploadjx5.jpg (http://imageshack.us)

elyz
10-04-08, 01:02
http://img509.imageshack.us/img509/6050/erkekleraglamaz11uploadgf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/6050/erkekleraglamaz11uploadgf7.1675b8e316.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=erkekleraglamaz11uploadgf7.jpg)
http://img361.imageshack.us/img361/2607/erkekleraglamaz11uploadmg4.jpg (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/5290/erkekleraglamaz11uploadlt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/9350/erkekleraglamaz11uploadfe0.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/3936/erkekleraglamaz11uploadqi7.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/3348/erkekleraglamaz11uploadyj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/6870/erkekleraglamaz11uploadza6.jpg (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/4292/erkekleraglamaz11uploaduk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/9088/erkekleraglamaz11uploadau1.jpg (http://imageshack.us)
http://img232.imageshack.us/img232/1982/erkekleraglamaz11uploadkv4.jpg (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/151/erkekleraglamaz11uploadsj3.jpg (http://imageshack.us)

elyz
10-04-08, 01:05
http://img228.imageshack.us/img228/1764/erkekleraglamaz07blbyilkd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img228.imageshack.us/img228/8475/erkekleraglamaz07blbyilrd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img249.imageshack.us/img249/2585/erkekleraglamaz07blbyilwd6.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/5041/erkekleraglamaz07blbyilmw5.jpg (http://imageshack.us)
http://img249.imageshack.us/img249/8185/erkekleraglamaz07blbyille5.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/56/erkekleraglamaz10bluplofk7.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/9474/erkekleraglamaz10bluploem6.jpg (http://imageshack.us)
http://img369.imageshack.us/img369/3270/erkekleraglamaz10bluplomq1.jpg (http://imageshack.us)
http://img81.imageshack.us/img81/1715/erkekleraglamaz10bluplosm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/5923/erkekleraglamaz10bluplomr5.jpg (http://imageshack.us)

elyz
10-04-08, 01:13
http://img377.imageshack.us/img377/204/erkekleraglamaz11uploadtw2.jpg (http://imageshack.us)
http://img228.imageshack.us/img228/7428/erkekleraglamaz11uploadph2.jpg (http://imageshack.us)
http://img229.imageshack.us/img229/1159/erkekleraglamaz11uploadvt2.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-04-08, 09:47
http://img99.imageshack.us/img99/8883/si1ul1.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-04-08, 09:50
http://img240.imageshack.us/img240/6649/si11cr9.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-04-08, 10:00
http://img212.imageshack.us/img212/2426/si111qw2.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-04-08, 10:10
http://img170.imageshack.us/img170/2232/z1oy1.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
10-04-08, 10:12
http://img510.imageshack.us/img510/807/gydx4.jpg (http://imageshack.us)
http://img510.imageshack.us/img510/807/gydx4.9253f338f8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=510&i=gydx4.jpg)

SUEDA40
10-04-08, 10:15
http://img514.imageshack.us/img514/1060/szvae2.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/1060/szvae2.f08bfaaadc.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=szvae2.jpg)
anacığım için

papatya363
10-04-08, 12:39
papatya ellerine sağlık çok güzel oluş...
imzalarına bayıldım

teşekkür ederim cnm.ben pek güzel olmadığını düşümnüyordum, beğediğine sevindim.

elyz erkekler ağlamaz fotoğrafları için çok teşekkürler.bende çok az vardı.eklediğini görünce çok sevindim.ah ahh bi salaklık yapıp zamanında izlememiştimde şimdi nasıl yanıyorum izlemediğime.çok teşekkürler cnm.
bu arada kampanyayada sonuna kadar destek veriyorum.

sueda abla yine çalışmalarla sayfayı coşturmuşsun.gözümüz, gönlümüz açıldı.çok teşekkürler.

şu son çalışmada ağladığı yerde bittim resmen.

zynpyst
10-04-08, 12:44
elyz arkadasimiza erkekler aglamaz resimleri icin
sueda ablamiza bu resimleri gorup yine guzel calismlar yaptigi icin ve onceki calismalrinin tumu icin

ve butun arkadaslarin butun paylasimlari icin guzel sanatcimiza yapalina butun guzel yorumlar icin kisacasi varliginiz icin tessekkuru bir borc bildim dilerim odeye bilmisimdir:img-blush:img-blush

erkekler aglamazi yakinda izleye bilcek olmam ne keyif verici:kahve:kahve:kahve

:happy0064:happy0064:happy0064

papatya363
10-04-08, 13:11
kız tavlama sanatı imzaları

http://img296.imageshack.us/img296/1190/sanatibx4.jpg (http://imageshack.us)

http://img377.imageshack.us/img377/4558/sanati1tt3.jpg (http://imageshack.us)

http://img296.imageshack.us/img296/6112/sanati3xr7.jpg (http://imageshack.us)

http://img100.imageshack.us/img100/2349/sanati4sx2.jpg (http://imageshack.us)

http://img296.imageshack.us/img296/6986/sanati5hf7.jpg (http://imageshack.us)

http://img100.imageshack.us/img100/5355/sanati6lj4.jpg (http://imageshack.us)

seno
10-04-08, 14:07
:img-icecr:love05::icon_whis:img-wink:resim ekleyen herkese çok çok teşekkürler..:img-icecr:love05::img-in_lo:icon_whis:img-wink:
sayfa çoşmuş valla ...
süpersiniz arkadaşlar ya süper
:love05::img-in_lo

baharh
10-04-08, 15:40
http://img181.imageshack.us/img181/9282/cgfhyi6.jpg (http://imageshack.us)

http://img181.imageshack.us/img181/4513/getimgdmm3ut6nx6.jpg (http://imageshack.us)

ezo-kadim
10-04-08, 15:49
http://img138.imageshack.us/img138/4528/erkekleraglamaz11uploadyu0.jpg (http://imageshack.us)

Sen hayal kurmayi bilirmisin ?
ya geceler boyu uykusuz kalmayi?
oturup pencerenin kenarina bekledinmi sevdigini?
yildizlari seyrederken agladigin oldumu?
bi yildiz kayinca uzattinmi elini belki tutarim diye farkinda olmadan?
sonra bos kalinca ellerin avuclarinin arasina alip basini agladinmi geceler boyunca hickira hickira ?
iki damla yas degildir aglamak önce düsünmek ,sonra düslemek
hayal etmek anilari yasamak ,büyük bir özlem icinde o kücücük resme sarilmak
iste budur aglamak
ve yalnizligi yeniden yasamak
bedirhan gökce

sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

angel_timuçin
10-04-08, 17:28
ezo-kadim; cnm foto süper.
ayy duygulandımmm bak şimdiii :img-cray:

selamlarrrr
fotolarla dolsun bu güzel sayfaa
herkeslere teşekkürler...
imzalar süper olmuşş arkadaşlarr :img-wink:

seno
10-04-08, 18:45
arkadaşlar süpersiniz siz yaa
ellerinize sağlık
ah ah ah
şiirlerde cabası valla yaaa

glance
10-04-08, 19:05
papatya363 canım imzalar ve çalışma çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık..
*seno* foto için teşekkürler..
SUEDA40 çalışmalar her zamanki gibi çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık..
elyz Erkekler ağlamaz fotograflar için teşekkürler..
ezo-kadim şiir ve fotolar için teşekkürler..

seno
10-04-08, 19:09
papatya363 canım imzalar ve çalışma çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık..
*seno* foto için teşekkürler..
SUEDA40 çalışmalar her zamanki gibi çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık..
elyz Erkekler ağlamaz fotograflar için teşekkürler..
ezo-kadim şiir ve fotolar için teşekkürler..

ne demek...
beğendiğine sevindim canım....

seno
10-04-08, 19:10
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/Untitled-1-1.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/dfr5g46thj.jpg

seno
10-04-08, 19:12
:icon_whis:img-icecr

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/007copy.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/4-3.jpg
:icon_whis:img-icecr:icon_whis:img-icecr

seno
10-04-08, 19:15
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/016copy.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/017.jpg

zenan1974
10-04-08, 22:54
arkadaşlar, sayfalar süper olmuş, emeği gecen herkesin ellerine ve yüreklerine sağlık

laziko
11-04-08, 01:12
slm arkadaşlarr.son zamanlarda durgunlaşmıştık.sayfalar pek ilerlemiyordu.yine coşturmuşsunuz.hepinizin eline sağlık.çalışmalarınız harika.yarın yeni tiyatro oyununun biletleri satışa sunuluyorr:happy0064 hepimize hayırlı uğurlu olsun:good:bye

Laltul
11-04-08, 09:22
erkekler ağlamaz

11.bölüm son sahne

boncuk: zeynepe sarılmış,diğer tarafında murat uyuyor,şampiyon kalk,zeynep geldi,baba hani demiştin ya bir an belki gerçek olur demiştin ya...
zeynep: hadi babası uyan artık...
boncuk: hadi uyan şampiyon,
zeynep: murat
boncuk: hadi baba ya numara yapma
zeynep ve boncuk. murat murat,baba,murat murat uyannn murat uyan
murat: zeynep,zeynebim
zeynep: hayır,
murat: sana emanet,
zeynep: hayır,hayır
murat: oğlum,zeynepin yanından ayrılma o senin,o senin...
zeynep hayır hayır
boncuk: ölme şampiyon,sakın ölme şampiyon,şampiyon aç gözünü,baba aç gözünü,baba nolurrr aç gözünü,şampiyon aç gözünü,baba nolur aç gözünü şampiyonnnnnnnnnn...................
boncuk ve zeynep: babaaaaaaa,muratttttttt....................

yasemin özdemir
11-04-08, 12:03
Erkekler ağlamaz-yerine sevemem
(http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4458)

youtubede gördüm süperdi hemen ekledim
beğenmeniz dileğiyle

sahracı
11-04-08, 12:41
erkekler ağlamaz

11.bölüm son sahne

boncuk: zeynepe sarılmış,diğer tarafında murat uyuyor,şampiyon kalk,zeynep geldi,baba hani demiştin ya bir an belki gerçek olur demiştin ya...
zeynep: hadi babası uyan artık...
boncuk: hadi uyan şampiyon,
zeynep: murat
boncuk: hadi baba ya numara yapma
zeynep ve boncuk. murat murat,baba,murat murat uyannn murat uyan
murat: zeynep,zeynebim
zeynep: hayır,
murat: sana emanet,
zeynep: hayır,hayır
murat: oğlum,zeynepin yanından ayrılma o senin,o senin...
zeynep hayır hayır
boncuk: ölme şampiyon,sakın ölme şampiyon,şampiyon aç gözünü,baba aç gözünü,baba nolurrr aç gözünü,şampiyon aç gözünü,baba nolur aç gözünü şampiyonnnnnnnnnn...................
boncuk ve zeynep: babaaaaaaa,muratttttttt....................

son derece kötü bi sondu hiç yakışmadı..böyle basit sonlarla bitirmelerindense hiç vermemelerini tercih ederim dizilerin son bölümlerini.nasıl olsa bitti diye ziyan bi bölüm çekiyolar ki bu da dizinin bütün havasını mahvediyor..

SUEDA40
11-04-08, 13:48
http://img256.imageshack.us/img256/8135/13138489ng6.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
11-04-08, 13:54
http://img526.imageshack.us/img526/8647/29396428ej2.jpg (http://imageshack.us)
http://img526.imageshack.us/img526/8647/29396428ej2.76bcb88ccf.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=526&i=29396428ej2.jpg)

hidden girl
11-04-08, 14:54
arkadaşlarrr ben geldim....hepinizi çok çooookk özledim.:img-cray:
sayfalara henüz bakmadım ama erkekeler ağlamaz efsanesi oluşmuş hayırdır.yara deşilmesin yaaa:icon_sorr

sahracı
11-04-08, 14:56
oo efsane geri dönmüş:) dilşahcım herkes seni soruyodu valla gelip arada bi hatırlat kendini böyle:img-wink:

hidden girl
11-04-08, 15:02
oo efsane geri dönmüş:) dilşahcım herkes seni soruyodu valla gelip arada bi hatırlat kendini böyle:img-wink:

pardooon kim ben miyim efsane:)canımcım biliyorsun net yok biryerlerde bulabilirsem geliyorum ancak.her fırsat bulduğumdada mutlaka uğruyorum buraya.

SUEDA40
11-04-08, 15:23
pardooon kim ben miyim efsane:)canımcım biliyorsun net yok biryerlerde bulabilirsem geliyorum ancak.her fırsat bulduğumdada mutlaka uğruyorum buraya.

kayıp bulundu hoşgeldin dilşahcığım.özletme kendini bak serhat abağinde özlemiş buralar sensiz olmuyor.hazirana az kaldı iyi haberler bekliyoruz.sevgiyle kal

sahracı
11-04-08, 15:26
daha önce söylendimi hatırlamıyorum ama şimdi gördüm ben..oyunun oyunu yaprak dökümü yaşıyo resmen evren kardeş yerine de almıla uluer katılmış..

hidden girl
11-04-08, 15:28
kayıp bulundu hoşgeldin dilşahcığım.özletme kendini bak serhat abağinde özlemiş buralar sensiz olmuyor.hazirana az kaldı iyi haberler bekliyoruz.sevgiyle kal

hoşbulduk ablacımm...bende çok özledim hepinizi:img-cray:Allahım noluyo yaw bana:img-cray:ben hele bir net bağlatayım azda olsa uğrayacağım.öss var tabi,eğer net olursa sık uğrayamam.

angel_timuçin
11-04-08, 16:46
selamlar merhabalar..... ;););)
hafta sonuna az kaldı arkadaşlar.... heyo heyoooo :love05:
bu güzel sayfayı boş bırakmayan siz arkadaşlara teşekkür ediyorummm :good:

kadimcimizi görmeye az kaldııı :img-in_lo

hidden girl
11-04-08, 16:55
arkadaşlar ben gidiyorum.bütün arkadaşlarımı ablalarımı çookk çoook kocaman öpüyorum.beni unutmayın olur mu?arda bir kulaklarımıda çınlatın.hepinzizi çok seviyorum.
Serhatı tvde görmek çok güzel ama umarım ileride daha iyi projelerde görürüz.

hepinizi çok seviyorum arkadaşlar..
ben gider ayak sloganıda söyleyeyim bari:)

Yaşasın Serhat Tutumluer Kardeşliği...:happy0064

hatırlatayım dedimm...:img-pilot

:sad53::sad53::sad53:

angel_timuçin
11-04-08, 17:55
arkadaşlar ben gidiyorum.bütün arkadaşlarımı ablalarımı çookk çoook kocaman öpüyorum.beni unutmayın olur mu?arda bir kulaklarımıda çınlatın.hepinzizi çok seviyorum.
Serhatı tvde görmek çok güzel ama umarım ileride daha iyi projelerde görürüz.

hepinizi çok seviyorum arkadaşlar..
ben gider ayak sloganıda söyleyeyim bari:)

Yaşasın Serhat Tutumluer Kardeşliği...:happy0064

hatırlatayım dedimm...:img-pilot

:sad53::sad53::sad53:

buralara yeni yazdıgımdannn
sloganıda ögrenmiş oldummmm :img-wink:

gelll gell salı günü gell.....
bu arada profildekiii serhat pek şirin yahuu :img-blush

angel_timuçin
11-04-08, 18:29
http://img91.imageshack.us/img91/429/melek1wa6.jpg (http://imageshack.us)

çok hoş bir foto :):):):)

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
amanda aman yesinler hanii ;):img-icecr

angel_timuçin
11-04-08, 18:31
http://img516.imageshack.us/img516/8323/melek2qe7.jpg (http://imageshack.us)

ayyy ayyy duruşa bakınn
çok şeker yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :img-icecr

karamursel
11-04-08, 19:02
hıdden gırlhoscakal bye
calısmalarınla sıteyı senlendırdıgın ıcın cokkk tsk :happy0064
sansın bol olsun..

karamursel
11-04-08, 23:54
bu sayfa sanatcıyı seven ınsanların bırbırlerını bulabılmelerı ıcındır
cunku bu sayede sanatcı hakkında en yenı ve guvenılır haberlere ulasabılıyoruz ve sanatcının eserlerı hakkında yorumlarımızı paylasabılıyoruz
burda hıc sohbet ortamı olmazsa gelmenın ne anlamı olur kı burda arkadaslık ortamı var ve dıalogsuz arkadaslık olmaz tsk slm ve dıger unsurlarda deger olculerıdır
ayrıca yenı bır haber defalarca tekrarlanarak gozden kacmaz bır hal alıyor
bu calısmaları yapan arkadasların ne kadar zaman ve emek harcadıgını dusunursek herkezın onunde alkıslanmayı hakettıklerını dusunuyorum

burda sıyası dını gayrı ahlakı tartısma ve hakaret ıceren konusmalar yapılmadıgı surece herkez ıstedıgını soyleme ozgurlugune sahıptır

berrin
12-04-08, 01:42
"Ara"'yı şimdiye kadar toplam 6.145 kişi izlemiş.

Seanslar:

İstanbul - Avrupa
Colony Cinemarine, Florya // 02125806580
19:45 21:45
Gazi, Osmanbey // 02122479665
11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 21:00
Ankara
Mithatpaşa (MGM), Kızılay // 03124318515
14:30 16:45
Gaziantep
Vega, Merkez // 03423714949
11:45 13:45 15:45 17:45 21:00
Sakarya
Prestige, Adapazarı // 02642747317
11:30 13:30 15:30 17:30 19:30 21:30
Mersin
Marina Vista, İçel // 03242337808
11:15 13:15 15:15 17:15 19:15 21:15
Balıkesir
Cinemarine, Çarşı // (266) 234 03 00
11:00 13:00 17:15
Şan Çarşı, Çarşı // 02662411650
11:00 13:00 17:45 19:45
Kırıkkale
Tüze Nokta, Merkez // 3182188855
15:00 17:00 19:00 21:00

SUEDA40
12-04-08, 10:50
http://img230.imageshack.us/img230/5710/zemni4.jpg (http://imageshack.us)

Laltul
12-04-08, 12:52
bugün talimhane tiyatrosunda gösterilecek kız tavlama sanatı oyununa bilet aldım,bu arada hem film festivaline hemde tiyatro festivaline büyük ilgi vardı.

gitmek isteyenlere duyurulur...

berrin
12-04-08, 13:03
bugün talimhane tiyatrosunda gösterilecek kız tavlama sanatı oyununa bilet aldım,bu arada hem film festivaline hemde tiyatro festivaline büyük ilgi vardı.

gitmek isteyenlere duyurulur...

Merhaba, ben de biletimi 1 Hazirana aldım.Yalnız Talimhane Tiyatrosunun oturma planı olmadığı için tam anlayamadım."Numarasız Oturmalı" yazıyor, ama koltuk nosu var.Neyse uzaktan da olsa seyredebileceğim.Taksime gidemeyenler için de Biletix satışları başladı.

Laltul
12-04-08, 13:11
berrin,orası şöyle önece giden en önlerde yer bulur bende 1 hazirana yer aldım,orada tanışırız olmazsa...

nilya_tim
12-04-08, 13:24
angel_timuçin..cnm timuçinin tiyatroya gidiyorum arkadaşın ikinci kez milli oluyo sana ödül olarak istediğin serhat çalışmaları kuşum çok öptmmm

http://www.resim-yukle.com/img01/18/387619texxsehatbakislar22.jpg (http://www.resim-yukle.com)

nilya_tim
12-04-08, 13:26
http://www.resim-yukle.com/img01/18/383094texxtsehatbakislar45bakislar22.jpg (http://www.resim-yukle.com)

http://www.resim-yukle.com/img01/18/341227texxtserhatbakislar22.jpg (http://www.resim-yukle.com)

sayfada emeği geçen herkese sevgiler....:happy0064bye

angel timuçin:love05::img-in_lo

berrin
12-04-08, 13:27
berrin,orası şöyle önece giden en önlerde yer bulur bende 1 hazirana yer aldım,orada tanışırız olmazsa...

Bundan emin misin Laltul?Biletin sağ köşesinde koltuk nosu var.Ben de tam olarak anlayamadın.Biletix'e de baktım ama orada da oturma planı eklememişler.Neyse, gidince anlarız artık.Uzaktan da olsa izlemek güzel olacak.
Talimhane Tiyatrosunun yeri için daha ayrıntılı bir harita ekliyorum.

http://img397.imageshack.us/img397/9568/talimhanemapsn6.jpg (http://imageshack.us)

angel_timuçin
12-04-08, 15:48
nilya_tim;aylin bitanemmmm ne mutlu sana şekeriiiimmm
:love05:
senin adına çok sevindiiimmm ;);)

canım çalışmalar süper olmuşş....
ellerine saglıkkk

first lady
12-04-08, 16:07
ben de bugün bilet aldım 1 hazirana:happy0064:happy0064

inci ve ben de ordayız o gün.acaba elimizde dizifilm pankartlarıylamı gitsek??birbirimizi tanırız böylece:):)

bilet aldığım kız "bu oyuna çok bilet satıyoruz.merak ettim oyunu ben de gidicem" dedi.yer bulmak için geceden mi gitsek ne:img-hyste

sonradan eklenen not:mesajımda yeni bi haber yok ama umarım kimse kusura bakmaz bunları yazdım diye.senelerdir alışınca insan paylaşmadan edemiyo.hoşçakalınbye

karamursel
12-04-08, 17:25
evet bılet alanlar cok bende aldım:happy0064
ayrıca gıdıp talımhaneyı goreyuım dedım
pek ıc acıcı haberler veremıyecegım

tıyatronun yan aprtmanın da tatlı bır teyzeyle bıraz sohbet ettım teyzenın dedıgıne gore tıyatro henuz tıyatro seklıne gelmemıs ayrıca ızın sorunu varmıs
tıyatro ıkı apartman arasında ve oturanlar tıyatro fıkrıne pek sıcak bakmıyorlarmıs (gurultu olur dıye) teyze mehmet beyın dun orda oldugunu soyledı ızın alamaya calısıyorlarmıs (teyze dedı valla)

tıyatro pek tekın bır yerde degıl teyze 40 yıldır burdayım aksamları dısarı cıkamıyorum dedı ama o aksam kalabalık olur buyuk ıhtımalle sorun olmaz dıye dusunuyorum

herseye raman gıtmek ısteyenler ozellıkle anadolu yakası ıcın toplu tasımayı tercıh edenler pendık şişli cift katlı IETTyı tavsıye ederım pazar gunu 21:50 ye kadar sefer varmıs ve 1 saatte gıdıyor şişlide inip taksım e gıden ıett ye bınebılırsınız sofore dolapdere dıyınce sızı yonlendırıyor ulasım kolay yanı
tıyatronun 20 mt ılersınde kucuk bır otopark var (oyun gunu park sorunu olacaga benzıyor )

benden bu kadar gezdım gordum anlattım :good:

Billush
12-04-08, 17:28
karamursel bilgiler için çok teşekkürler.
Ben henüz bileti alamadım maalesef :( İnşallah yarına kadar yer kalır,korkuyorum artık valla kalmayacak diye :)

zynpyst
12-04-08, 19:16
"Ara"'yı şimdiye kadar toplam 6.145 kişi izlemiş.

Seanslar:

İstanbul - Avrupa
Colony Cinemarine, Florya // 02125806580
19:45 21:45
Gazi, Osmanbey // 02122479665
11:00 13:00 15:00 17:00 19:00 21:00
Ankara
Mithatpaşa (MGM), Kızılay // 03124318515
14:30 16:45
Gaziantep
Vega, Merkez // 03423714949
11:45 13:45 15:45 17:45 21:00
Sakarya
Prestige, Adapazarı // 02642747317
11:30 13:30 15:30 17:30 19:30 21:30
Mersin
Marina Vista, İçel // 03242337808
11:15 13:15 15:15 17:15 19:15 21:15
Balıkesir
Cinemarine, Çarşı // (266) 234 03 00
11:00 13:00 17:15
Şan Çarşı, Çarşı // 02662411650
11:00 13:00 17:45 19:45
Kırıkkale
Tüze Nokta, Merkez // 3182188855
15:00 17:00 19:00 21:00

inanmiyim inanmiyim inanmiyim bu bana revami yaa :img-cray::img-cray: resmen Sakarya`ma film gitmis ve ben burdayim yok bende sans namina birsey yok diyorum ve fazla abarttigimi dusunup susuyorum ama hala aglamak ister gibiyim neden acep ilk defa yine serhat`in sinemasini izleme sansini kacirdigimdan olmasin :img-cray::img-cray:

Viviane Durand
12-04-08, 20:53
:img-blush
http://img219.imageshack.us/img219/5806/pic00077ar1mh8.jpg (http://imageshack.us/)
http://img72.imageshack.us/img72/5491/pic00071rt4un1.jpg (http://imageshack.us)
alıntı

gruba beklerim:img-wink:

http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2080

Viviane Durand
12-04-08, 21:05
http://img388.imageshack.us/img388/3517/pic00073vh0bw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img72.imageshack.us/img72/5018/pic00074ix7ou6.jpg (http://imageshack.us)
http://img72.imageshack.us/img72/1193/picjflkflootgnj4.jpg (http://imageshack.us)
alıntı

seno
12-04-08, 21:08
arkadaşlar süpersiniz yaa
elelrinize sağlık
ne diyeceğimi bilemiyorum yaa
süpersiniz

SUEDA40
12-04-08, 21:43
http://img507.imageshack.us/img507/326/z3wa9.jpg (http://imageshack.us)
http://img507.imageshack.us/img507/326/z3wa9.20afdee394.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=507&i=z3wa9.jpg)

angel_timuçin
13-04-08, 00:30
arkdaşlar ellerinize saglıkk ;)
fotolar çok hoş
ahh ahhh ezoda bi başlasa önce bi salı günü gelsee :icon_whis:icon_whis
dimi yaniiii....

gormlaith
13-04-08, 01:03
berrincim, evet koltuk numarası yazıyor ama oturma düzenin olmadığını çok kesin söylediler. garajistanbul sahnesi gibi olacak, numaralı bir düzen olmayacak o tiyatroda dediler.
Oturma düzeninin olmaması iyi mi oldu kötü mü bilemiyorum. Çünkü çok erkenden almama rağmen biletleri, oturma düzeni olan numaralı yer satılan başka oyunlarda arkalardan alabildim. Lale kartlılar almıştı çoğunu. Burada da büyük ihtimalle önden alamayacaktık. En azından şimdi erken gidip iyi bir yerde oturma şansımız var gibi gözüküyor.

berrin
13-04-08, 01:24
Açıklama için teşekkürler gormlaith.Ben de bir kaç oyun için bilet aldım ve dediğin gibi koltuk numarası olanlar hep arka sıralarda.Erkenden gidip yer mi kapacağız şimdi?Pek alışık olmadığım bir düzen.İyi mi kötü mü ben de karar veremedim.Talimhane Tiyatrosunun salonu kaç kişilik onu da bilmiyoruz.

st-papatya
13-04-08, 14:37
Herkese merhabalar,
Bende dün sabahın erken saatlerinde Emek sineması gişesindeydim. Gişe henüz açılmamıştı. Zaman ilerledikçe bende sabırsızlanmaya başladım. Neyse efenim gişe açıldı sıra ilerlemeye başladı. Veeee bana geldi tabiii.... :))
Kız Tavlama Sanatı'na biletimi aldım. Benden mutlusu yoktu.:happy0064 Yer düzeni ile ilgili numara yok dendi banada berrin'cim. Erken giden iyi biryere oturuyormuş. Garip geldi banada bu durum. Aynı şey Cesaret Ana ve Çocukları içinde gerçerli Enka Açıkhava'da....Talimhane Tiyatrosu'nun kaç kişilik olduğunu sordum gişede ki bayana. Oda başka bir sayfa açtığı için geri dönemeyeceğini söyledi. Daha önce sorsaydınız söylerdim dedi...:icon_sorr

Ayrıca tiyatroyu bende gidip gördüm. Hatta kapı biraz aralık gibi geldi. Bir iki asıldım ama açamadım. İçeri bakacaktım ne durumda diye:))) Kimseciklerde yoktu etrafta bilgi alabileceğim. Gerçi Karamürsel arkadaşımız yeteri kadar bilgi toplamış. Kendisine teşekkür ederim. Yalnız bu izin alınıp alınamama konusu canımı sıktı biraz. Yani yetişemezse filan oyunun iptal olma durumu olabilir mi? :(((

Billush
13-04-08, 15:50
Oyunun iptal durumu olacağını hiç sanmıyorum.Talimhane için izin alınamazsa başka bir mekanda mutlaka oynanır oyunlar.Oyun oynayacak tiyatro mu kalmadı koca İstanbul'da :)
Ama bende izin alamama ve tadilatın yetişmeme gibi bi durum olsa talimhane adı kesin geçmezdi.Mehmet Ergen düşünüp planlamıştır mutlaka.

sahracı
13-04-08, 17:21
Açıklama için teşekkürler gormlaith.Ben de bir kaç oyun için bilet aldım ve dediğin gibi koltuk numarası olanlar hep arka sıralarda.Erkenden gidip yer mi kapacağız şimdi?Pek alışık olmadığım bir düzen.İyi mi kötü mü ben de karar veremedim.Talimhane Tiyatrosunun salonu kaç kişilik onu da bilmiyoruz.

bence kötü bi düzen çünkü erken giden ya da iyi yeri gören direk kapıcağı için biraz haksız bi durum olucak numaralara göre oturulsaydı çok daha iyi olurdu..muhtemelen de herkes erken gidiyim diye düşünüceği için yer bulmak için çıkıcak karışıklığı düşünmek istemiyorum..daha yeni belki o yüzden bu şekildedir bi zaman sonra düzene girebilir diğer salonlardaki gibi numara düzeni olur belki..umarım..

nilya_tim
13-04-08, 18:44
nilya_tim;aylin bitanemmmm ne mutlu sana şekeriiiimmm
senin adına çok sevindiiimmm ;);)

canım çalışmalar süper olmuşş....
ellerine saglıkkk

sağol canım benimmmm..vallahi salı gelmez böyleede benden ezo kadim imzaları...çok severim bu sahneyi..ne tatlılar dimi melekk:love05:

http://www.resim-yukle.com/img01/18/78684ezokadim1.jpg (http://www.resim-yukle.com)

http://www.resim-yukle.com/img01/18/752124ezokadim2.jpg (http://www.resim-yukle.com)

angel_timuçin
13-04-08, 18:45
ooooooy ooooyy
aylinim gelmiş bide gelirken süper imzalarla gelmiş. ellerine saglık bitanemm
bak bak salı günüde gelir 18 nisan cuma günüde

:img-cray:(kıskanç insan)

nilya_tim
13-04-08, 18:46
http://www.resim-yukle.com/img01/18/469914ezokadim3.jpg (http://www.resim-yukle.com)

http://www.resim-yukle.com/img01/18/440096ezokadim4.jpg (http://www.resim-yukle.com)

nilya_tim
13-04-08, 18:49
ooooooy ooooyy
aylinim gelmiş bide gelirken süper imzalarla gelmiş. ellerine saglık bitanemm
bak bak salı günüde gelir 18 nisan cuma günüde

:img-cray:(kıskanç insan)

bilmem cnm gelirmi..ikisinide beklemek zor geliyo..:img-cray:

seno
13-04-08, 18:53
arkadaşlar süpersinizz
süpperrr

ne güzel çalışmaşlar eklemişsiniz öyle
çok ama çok hoş...

Billush
13-04-08, 18:54
nilya_tim ellerine sağlık imzalar çok güzel...
Ben de bugün ihtibariyle biletimi almış bulunuyorum.Gişeden babama da demişler numarasız diye.Anlaşılan o gün erkenden Taksim'de olmak şart oldu :)

angel_timuçin
13-04-08, 18:56
http://img359.imageshack.us/img359/4016/melekbs7.jpg (http://imageshack.us)

canımmmm aylinim
imzalar için teşekkür ediyorum bitanem
:img-blush

nilya_tim
13-04-08, 18:58
billush...ve..angelim sağolun canlarım benim..serhatın oyunu mu var acaba:icon_whis

seno
13-04-08, 19:16
angel_timuçin
eklediğin resim için çok çok teşekkürler...

seno
13-04-08, 19:19
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/mithat.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pdvd0057bn.jpg

***merve***
13-04-08, 19:32
http://img384.imageshack.us/img384/9930/nurglserhat17uu5.jpg (http://imageshack.us)

http://img397.imageshack.us/img397/7724/nurglserhat30vk9.jpg (http://imageshack.us)

http://img412.imageshack.us/img412/7816/nurglserhat89uv3.jpg (http://imageshack.us)

http://img398.imageshack.us/img398/4993/erkekleraglamaz09uploadtv0.jpg (http://imageshack.us)

http://img412.imageshack.us/img412/6817/erkekleraglamaz10bluploee1.jpg (http://imageshack.us)

http://img389.imageshack.us/img389/666/serhat214qw3.jpg (http://imageshack.us)

http://img389.imageshack.us/img389/4267/serhat188kt6.jpg (http://imageshack.us)

st-papatya
13-04-08, 20:51
Sevgili Justin Girl'e teşekkürler...Diğer fotoları yükleyen arkadaşlarında ellerine sağlık...:img-wink:
http://img118.imageshack.us/img118/8148/sahra11bolum108wc1ll7.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/3476/sahra11bolum153bi1eb6.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/3057/sahra11bolum139nf1yp0.jpg

piero
13-04-08, 22:03
slm herkese... 1 haziran için sadece tek kişilik bilet kalmış haberiniz olsun almak isteyenlere duyurulur... :good:

SUEDA40
14-04-08, 10:00
http://img239.imageshack.us/img239/1869/zg1111111111pu4.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:02
http://img394.imageshack.us/img394/3273/zg11111111111xe5.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:04
http://img239.imageshack.us/img239/8009/zg111111111111nm2.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:08
http://img394.imageshack.us/img394/4749/zshw1.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:10
http://img394.imageshack.us/img394/7707/zs1zx3.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:12
http://img385.imageshack.us/img385/4900/zs111ef7.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:14
http://img377.imageshack.us/img377/7051/zs11yw2.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:16
http://img88.imageshack.us/img88/9493/zs1111dg5.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:17
http://img136.imageshack.us/img136/2650/zs11111vu3.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
14-04-08, 10:19
http://img136.imageshack.us/img136/7851/zs111111sp0.jpg (http://imageshack.us)

zynpyst
14-04-08, 12:04
sayfalari doldurmussununuz ne guzel iki gundur yorum yazmayip biraz uzaktan takip ettim yeni haberler olmasada bizi burda serhatsiz birakmadiginiz icin ilk once sayfayi ikinci sayfaya dusurmediginiz icin tesekkurler .. ezo kadim imzalari icin,mihtat resimleri ve butun serhat resimleri icin ve ozel calismalar icin butun arkadaslara tesekkur ederim isimlerinizi teker teker saymadim herkez kendini biliyordur ve tesekkurumu kabul ediyordur diye umuyorum ve kucak dolusu sevgi gonderiyorum sevgiyle sevdiklerinizle kalin saglicakla hayirli gunler diliyorum cokmu konustum ne????:img-hyste:img-hyste basima bu gelmeden kacayim en iyisi:img-tomat:img-tomat

angel_timuçin
14-04-08, 15:58
iyi haftalar herkeslere ;)
çalışma ve foto ekleyenlere teşekkürler.
saolun kızlar.

ezo gelin nihayet olucak bu yarına
1 hafta nede çabuk geçti :)
serhatcımızı görürcez.:happy0064

glance
14-04-08, 16:37
Arkadaşlar harikasınız.. Resimler,çalışmalar,imzalar çok ama çok güzel olmuş.. Emeği geçen herkese çok teşekkürler..
Bu arada malesef oyuna gidemiyorum :img-cray: çünkü 1-2 haziranda finallerim var.. Gidecek olan arkadaşların getireceği haberleri sabırsızlıkla bekliyorum..

seno
14-04-08, 16:51
süedacım ve diğer arkadaşalr ellerinize sağlık
süpersiniz yaa
süpeerrrr

Billush
14-04-08, 16:53
nilya_tim evet Serhat'ın yeni oyunu var.İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında 1-2 Haziran'da sahneleyecekler...
SUEDA40 tüm çalışmaların çok çok güzel olmuş.Ellerine sağlık ;)

papatya363
14-04-08, 17:38
bi kaç gün önce yapmıştım ama eklemeye anca fırsat bulabildim

http://img385.imageshack.us/img385/4346/gzelbakilicopycopyjb7.jpg (http://imageshack.us)

http://img385.imageshack.us/img385/2031/gzelbakiliih7.jpg (http://imageshack.us)

http://img385.imageshack.us/img385/9926/serhattpz9.jpg (http://imageshack.us)

http://img385.imageshack.us/img385/6827/kiztavlamajy8.jpg (http://imageshack.us)

angel_timuçin
14-04-08, 17:43
papatya363 ; imzalar çok hoş olmuş :):):)
ellerine saglıkkk
oyyy oyyy
salıya az kaldı kalbimmm :):)
fena fena çarpıyooo :img-cray:

seno
14-04-08, 18:55
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/14iced2.gif http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/10le.gif

seno
14-04-08, 18:59
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/15wi.gif http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/20a3ht.gif

seno
14-04-08, 19:01
arkadaşlar ekledikleriniz çok ama çok güzel
ellerinize sağlık
süpersiniz

seno
14-04-08, 19:02
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/24rb.gif http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/24wf.gif

seno
14-04-08, 19:06
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/128wo.gif

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/207ea6.jpg

seno
14-04-08, 19:11
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/268sg.gif http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/304sf.gif

Viviane Durand
14-04-08, 19:12
[/URL]
http://img409.imageshack.us/img409/6060/untitled116pd4.jpg (http://imageshack.us/)

http://img502.imageshack.us/img502/238/untitled118nv2.jpg (http://imageshack.us/)

http://img409.imageshack.us/img409/8158/untitled120ov7.jpg (http://imageshack.us/)

http://img64.imageshack.us/img64/8465/untitled123ib6.jpg (http://imageshack.us/)

[URL="http://imageshack.us/"]http://img64.imageshack.us/img64/3070/untitled125eb7.jpg (http://imageshack.us/)
http://img64.imageshack.us/img64/3320/untitled126ni4.jpg (http://imageshack.us/)

alıntıdır

seno
14-04-08, 19:14
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/a8rd.gif

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/bscap0003yt2.jpg

seno
14-04-08, 19:19
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/bscap0005hc5.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/bscap0007ex8.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/bscap0009gi9.jpg

seno
14-04-08, 19:21
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/bscap0009gi9.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/eaglamaz6blm11nw25B15D.jpg

seno
14-04-08, 19:26
Viviane Durand ellerine
sağlık
ne güzel bir sahneyi eklemişsin...

seno
14-04-08, 19:27
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00000oi8.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00019mo7.jpg

Viviane Durand
14-04-08, 19:47
:img-wink:

http://img160.imageshack.us/img160/5130/bscap0001nn5.jpg (http://imageshack.us/)
http://img160.imageshack.us/img160/8663/bscap0002ly3.jpg (http://imageshack.us/)
[/URL]
[URL="http://imageshack.us/"]http://img259.imageshack.us/img259/8101/bscap0000ds5.jpg (http://imageshack.us/)
http://img259.imageshack.us/img259/4562/bscap0002au3.jpg (http://imageshack.us/)
http://img160.imageshack.us/img160/9647/bscap0003al5.jpg (http://imageshack.us/)
http://img259.imageshack.us/img259/4401/bscap0004ll7.jpg (http://imageshack.us/)
http://img355.imageshack.us/img355/3226/bscap0005jt8.jpg (http://imageshack.us/)
http://img355.imageshack.us/img355/4981/bscap0000lg3.jpg (http://imageshack.us/)
http://img355.imageshack.us/img355/3749/bscap0002vo4.jpg (http://imageshack.us/)
http://img259.imageshack.us/img259/4153/bscap0003lj9.jpg (http://imageshack.us/)
http://img355.imageshack.us/img355/1314/bscap0004yy2.jpg (http://imageshack.us/)
alıntıdır

Dreamlike
15-04-08, 02:05
Sayfalar çok ilerlemiş, isimlerinizi tek tek sayamıyorum ama bütün çalışmalar için ellerinize sağlık.
Seno özellikle sen , neler yapmışsın öyle çok beğendim.
Arkadaşım oyuna biletlerimizi almış , umarım bir aksilik çıkmaz ve isteyen herkes oyunu seyreder.

Gözlerin önce düşlerimi çaldı emanet diye... Sonra düşler yarattı bir aşk’ın niyetine..
Arsızdı ; yetinmedi... Gamsızdı ; avunmadı...
Peşindeydim ; biliyordu... Tesadüf bir yalandı...
Kocaman bir denizdi senin gözlerin...
Dün yine gözlerindeydim, içine dalgın dalgın akıyorken... Bir dalga bir dalga daha... Parçalandım sonunda!..
Bir şehri kuş bakışı seyretmekti gözlerin...
Bir anlık değil bir ömürlük!..
Kaçak bir hüznün içine boşalmış gibi utangaç... Bir suçu gizler gibi geceydi gözlerin...
Gözlerine birkaç diyar öteden geldim.Bir deli gülüş senin yüreğindeki...
Senin gözlerine asilik bulaşmış...
Benim sözlerime bir cümle yapışıp kalmış ;
Nasıl isterdim bilemezsin,
Bir anlık bakışından,
Hayatı en başından , gözlerinden seyretmeyi…

zynpyst
15-04-08, 04:05
Sana ucsuz bucaksiz tesekkurler etsem az olur galiba
Hani senin aracilinla tanimis oldugum dostlarim ve arkadaslarim varya
Iste sen sebeb oldun ve guzel bir ortam olusturduk kendimizce
Bazen tartistik sonra ortak bir sen bulduk birbirimizi anladik
Iyiki varsin ve cok ozelsin bizim icin ayy sacmalidim biraz galiba:img-tomat:img-tomat
ama olsun bir tesekkur etmek istemistim sadece kendimce:img-blush:img-blush

ve siir`i ikinci sayfada kendimiz gorunce yasadigim sokla yazdim ki buna siir denmez kafiyeli yazi diyelim cocukca yazim icin ozur dilerim saskinlikla ve yorgun kafayla kotu oldu haklisiniz:icon_sorr:icon_sorr

dip not:butun resimler ve butun paylasimlar icin tesekkurler sevgiyle sevdiklerinizle kalin hayirli sabahlar guzel ulkemin pitirciklari:img-pilot:img-pilot

SUEDA40
15-04-08, 10:05
http://img201.imageshack.us/img201/9473/lalqk7.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
15-04-08, 10:21
http://img72.imageshack.us/img72/9864/aj1rd5.gif (http://imageshack.us)

http://img148.yukle.tc/thumbs/1663aj.gif (http://img148.yukle.tc/image.php?id=1663aj.gif)

http://img525.imageshack.us/img525/3998/ajcu3.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/3998/ajcu3.7ade90dcb7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=525&i=ajcu3.jpg)

sahracı
15-04-08, 14:06
herkesin eline sağlık çok güzel resimler çalışmalar eklenmiş..cerenin dediği gibi vize zamanı olduğu için ben de çok bakamıyorum bugün fırsat bulmuşken bakıyım dedim..bide ezo gelinin eski sahnelerini görünce resimelrde dizi nerden nereye geldi dedim içimden..sahra resimlerine zaten diycek bişey yok her bakışta aşkım depreşiyo gelmiş geçmiş en güzel dizilerden biriydi benim için..en aklımda kalanlardan biri bir istanbul masalı biri de sahra..

SUEDA40
15-04-08, 15:44
http://img227.imageshack.us/img227/6053/zcsm0.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
15-04-08, 16:00
http://img147.imageshack.us/img147/3416/zccyb3.jpg (http://imageshack.us)

yasemin özdemir
15-04-08, 16:13
yeni bölüme saatler kalmış anca yapıyorum hehehe

6 dene

http://www.resimupload.us/out.php?i=26793_8.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=26792_7.jpg
-
http://www.resimupload.us/out.php?i=26789_6.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=26788_4.jpg
-
http://www.resimupload.us/out.php?i=26787_3.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=26786_2.jpg

berrin
15-04-08, 17:33
Çalışa yapan ve resim ekleyen herke teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
Dreamlike şiir için teşekkürler.
Sezacım bu senin için.

http://img519.imageshack.us/img519/5217/calismasiiraj5.jpg (http://imageshack.us)

SUEDA40
15-04-08, 18:04
[QUOTE=berrin;6657692]Çalışa yapan ve resim ekleyen herke teşekkür ederim.Ellerinize sağlık.
Dreamlike şiir için teşekkürler.
Sezacım bu senin için.

berrinciğim teşekkür ederim.çok sevindim devamını beklerim.benim şairliğim yok.sizin serhat efendinin sayesinde belkide şairliğede el atarım ama ben anadolu kokan gerçek şiirler severim.buram buram toprak kukusu hele birde yağmur yağdımı susuz toprağın üstüne işte o koku beni benden alır.
paylaşımın için için tşk tiyatroya gittiğinizde resim bekliyorum.
sevgiyle ve sağlıkla kal.

angel_timuçin
15-04-08, 18:30
çalışma yapanlara:):)
teşekkürler
herkes süper ;)
sayfamız şenleniyooo sayenizde :)
bu arada akşama çooook az kaldı ;)
holeyyy nihayet demek geldi içimdenn :img-cray:
serhat abi seni seviyokkk :love05:

GÜLÇEM
15-04-08, 18:54
herkesin ellerine sağlık bütün çalışmalar çok güzel ;)
bu aralar birsürü sınavım var sadece bakıp çıkıyorum bugün ayzayım dedim.şimdi gideyim ders çalışayımda akşam ezoyu izemeye zamanım kalsın :)

_Jade_
15-04-08, 20:30
inanmıyorum ya Oyunun Oyunu 14-15 mayısda Ankara'da ağlamak istiyorum :img-cray: :img-cray: :img-cray: Serhat Bey de varken lütfen lütfen lütfen Ankara'ya da gelsinler dedim okadar mail attım, gelmediler şimdi geliyolar ya.. :img-cray: :img-cray: şansıma bak diycek bişey bulamıyorum :img-cray:

papatyacım, seza ablacım, berrin ablacım, yasemin özdemir tüm çalışmalarınız için çook teşekkürler ellerinize sağlık :good:

seno, Viviane Durand resimleri için teşekkürler :img-wink:

_Jade_
15-04-08, 20:49
diziden yana hiç umudum kalmasa da

:img-blush :img-blush :img-blush

http://img507.imageshack.us/img507/9404/serhatimza73ej2.jpg

http://img507.imageshack.us/img507/2833/serhatimza74pr8.jpg

http://img168.imageshack.us/img168/3368/serhatimza75ko8.jpg

bye bye

seno
16-04-08, 02:05
süedacım ellerine sağlık canım çok beğendim
çok teşekkürler

süpersin yaaa

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00028aa0.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00038hm8.jpg

seno
16-04-08, 02:07
tabii diğer arkadaşları da unutmamak gerekir
çok ama çok güzeller
ellerinize sağlık..
özellikle avatarlara bittim

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00039za2.png

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00041ka5.jpg

seno
16-04-08, 02:09
zeynepçim şiirin çok güzel...
adına yaraşır bir şiir olmuş yine...

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00043mw7.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00090fk6.jpg

seno
16-04-08, 02:11
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/pic00107gy2.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/sahramt26pv.gif

seno
16-04-08, 02:13
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/serhatzw3.jpg

:love05::img-in_lo:love05::img-in_lo:love05::img-in_lo:love05::img-in_lo

seno
16-04-08, 02:15
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/sserhatwy6.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/stutumluer41di.jpg

seno
16-04-08, 02:17
:img-wink::img-wink::kahve:kahve:icon_whis:icon_whis

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/stutumluer64xq.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/stutumluer75tg.jpg

seno
16-04-08, 02:19
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/stutumluer89nf.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/stutumluer90tq.jpg

seno
16-04-08, 02:20
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/thumb3nn-1.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/user34095_pic7263_1198876861.jpg

seno
16-04-08, 02:22
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/user37797_pic42308_1204454052.jpg

seno
16-04-08, 02:24
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/user104902_pic15142_1199299096.jpg

seno
16-04-08, 02:26
http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/uvs0509081421rn.jpg

http://i288.photobucket.com/albums/ll171/senodilek/dsc044526wm.jpg

seno
16-04-08, 02:28
eh bugun bayağı resim attım öyle değil mi arkadaşlar..

süedacım bak sana bir sürü malzeme çıktı..
bol bol yaparsın artık...
:good::img-pilotbye:good::img-pilotbye:good::img-pilotbye

SUEDA40
16-04-08, 11:37
bu resmi kendim için yaptım acele işleri bitireyim devam ederim.sevgiyle kalın.akşam neydi o fragmandaki hali yakında beyaz gömlek giydirip düşünen adam yapacaklar ah kadimime vah
http://img528.imageshack.us/img528/4482/mtoh0.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/4482/mtoh0.694440d477.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=mtoh0.jpg)

zynpyst
16-04-08, 12:38
*seno*m once o cocukca siirime aptigin yorum icin ve bize mihtat,alpahan(yanlis hatirlamiyorsam),murat,kadimmmmm(oyyy ne hale soktular bir karahteri),vee kendi sivil resimleri icin sueda abla calismlarin icin cok tesekkur ederim dilerim unuttugum yoktur hepinize ben ne zamandir birsey yapmiyorum aslinda bir klip yaptim belki keyfinizi getirirdi yaa buraya ekleyemiyorum degisti vidyo ekleme isi galiba yaa benim bile diziden olan umutlarimi sondurduler mi ne??? Serhat`a tam destek hep destek demek bile gelmiyor icimden:img-cray::img-cray: yaa bana bu yapilirmi :img-cray::img-cray::img-cray:

first lady
16-04-08, 12:40
dünki süper ötesi!!! bölümün ardından verilen fragmanla birlikte evde küçük çaplı bir kriz geçirmeme neden oldu ezo gelin.Allah'ım serhat beyi bi kadın döverken izlememiştik o da oldu ezo sayesinde:img-cray::img-cray:o sahneyi görür görmez bastım çığlığı valla tv'yi tekmeliycektimki annem zor tuttu:icon_whisbakalım nasıl bi bölüm olcak haftaya.ben bi kaç tane sakinleştirici almayı düşünüyorum izlerken.zira o sahnede kendimi tutamayabilirim:img-pilot

*seno* ellerine sağlık.sabah sabah içim açıldı:):)

SUE