Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/8

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

KARAMAY
15-02-07, 19:22
BİRİ DOKTOR ÇAĞIRSINNNNNNNNNNNNNNN.....

Allahım bittim yaaa .. BİTTİM...

Eşiyim dedi yaaa eşiyim dedii

Eski eşi demedi... eski eşi demediii... yine kesmişler bi yerleri yine çok kısaaa

DOKTOR İSTİYOM ACİL BİZİM EVE....

<EyD@
kadın geldı allahım herzamankı gıbı cok sınirr bır tavrı var..
veee eskı esı demedııı esıyım dedı olamazzz...

vanessa19
ay ay ay
Allahım kadın geldı .......elacım ayyyyy cok bozuldu
kadın leventın esıyım dedı ya.....

merhem
ay aglamak istiyorummmmm
elanin surati nasil olduu
offf bu kadin kotu rolde olursa sasmayin o bakislari hic sevmedim, ama elayi biliyor kim haber verdi ona

Dilan-Cagri
15-02-07, 19:23
Inanmiyorum ya kadin resmem esiymis yani eski falan da degil krizlerdeyim denizzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin ya ben ölüyorum bu olamaz hani eski karisiydi inanamiyorum ne diyecegimi bilmiyorum ama gercektende ayni greysdeki gibi oldu yani tahminlerinizde haksiz degildiniz offffffffff bu nasil bi sey...umarim devaminida ayni greydeki gibi olmaz :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

aychaaa
15-02-07, 19:24
eşi zaten ama ayrı gibiler yani...
replikler greystekinin aynısıydı resmen olayda aynısı olur...greys te iyi bi kadındı aslında öyle kuyu kazan bi tip değildi..açık açık konuşuyordu..

_Anil_
yaaa nerden cikti su bilge mahfetiler diziyi yaaa sinirden aglicam hay ben bu senaristlerin yaaa insan yano bu kadarda olmazzzzz cusss

vanessa19
sımdı soyleyın bana
oncekı dedıklerımde haksızmıydım DEGILDIM hayır ya !!!!!!!
of levent offff!!!!!!!!

doktorcu
ya Eşiyim demek ne demek yaaa kadın şimdi de eşi ya evliiiii bu bana nasıl bi şok oldu levent bunu bize nasıl yaptın

gzd_gzd
ya repliklere warana kadar aynısı oldu amaa,kadının eğer telefonlarıma cevap verseydin demesi , leventin eladan özür dilerim demeye başlaması we sen şu meşur kız olmalısın gibi bşiler diyo greysde de,bu da mı aynısı olcaktı ya,niye eşiyim dedi,boşanmadılar mı ??neden boşanmıyolar ben gelip boşatırım walla onları ama!!!!

hayatimsan...
15-02-07, 19:25
nalaaaaaaaaaaaaaaan ölüyorum!
unanmiyorummmmmm ayni greysdeki gibi oldu yaaaaaa!
ya salak bunlar ya!
ya bide bu kadin nekadar cirkin yahu yani ela nekadar güzel!
allahim yine bi iki saniye gösterip reklam koyarlar daha dogrusu bitirirler!
ama:img-help: bu zenanin nenesi insafli cikti kadin!:img-hyste

burrcu
15-02-07, 19:25
AHAAA ÖLMEK ÜZEREYİM
Ya ne eşinden bahsdiyo.Bakın yakında Bayrampaşa cezaevine giricem arkadaşlar yaaa. Ya eşiyim dedi noldu tüyolara ne eşinden bahsediyo bu kadın. Hani eskiydi.Yok yok tamam bitti artık ela hayatta affetmez Levent'i artık unutun. Başkalarıyla falan evlenirler.AHHHHHHHHHAAAAAAAAAA

GULE_HAVIN
15-02-07, 19:26
bu bolum cok guzel di yaa hele suat ya nasil bisiy yaa cok seker tam bir karizm
zenan ve sut harikalardi

mili_gkhnözen1905
offffff yaa moral gitti iyimiii en güzel sahnede geldi bile
tamam gelcekti ama bu kadar cabukmu
yazik elama yaa nasil oldu öylee:icon_sorr

_Anil_
kadin cin massallah yaaaa ben o kadini varyaaa salak levent basdan soyler magdemki evli ama onun sucu ne su cadi bilgeeee yuzde yuz levent ve elanin hayatini mahfetmek icin geldi

pest
15-02-07, 19:27
bence haldun bey bunu biliyordu ve elanın incinmemesi için böle söledi. belki de bilge baş belasının tekidir ve haldun bey bunu biliyordur. ikisiniin de üzülmemesi için böyle sölemiştir. yoksa haldun bey neden karşı çıkısn ki

haldun beyin ela-levent aşkını desteklemiyor olmasına çok üzülülrüümmmm

=(((

gamze_1992
UFFFFFFf yaa UFFFFFFF

yaaa nedir bu yaa ne bicim bir Bölüm yaaa inanamiyorum hic beklemesdim ya.... Leventin karisiymis ama eski karisidir ya.......... cnaimk acayip sikildi

vanessa19
şom agızlı kubra

ben bılıyordum bu adamın bısıyı cıkacagını

guvenmıyorum dedım ıste

sızı kırmamak ıcın yazmadım ama

neden ya neden !!!!!!!

yalnız ozgul kavruk nolmus boyle ya cok cırkın gorundu gozume

tatlı_cadı624
ben gittim ayşe ben bittim ben krizlerdeyim nasıl ağlıyom görsen
leventçiğim...gamzelim...siyah takımlı endamını kurban oldupum karizma abidem ne yaptın ne yaptın ya
kadın geldi eşiyim dedi resmen EŞİYİM dedi ben o kadını boğarım
deniiiiizzzzzzzzzz,kübraaaaaa vallaa ben tahtalı köye doğru yola çıkıyom
hepinizi çok seviyom
siz o kadını benzetin benim yanıma gönderin ben onu burda daha beter ederim
offffffffffffff offfffffffffffffffffffff
hemen valizimi topluyom direk asm ye zenanın ninesi yuva yapmaya geldi ben de yuvayı yıkacam yeni bir tane yapacam(ela-levent) offffffffffff
denizzzzzzzzz krizlerdeyim
ah be ah be bu bizi yapılırmı levent nasıl kıydın elaya-bana-sınıf arkim cerene ve zehraya-denize-ayşeye-tüm Türkiye'ye nasıl yaptın bunu bize:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

merhem
Ya ama o hediye dedi ya oyle babasina anlasildi leventin karisinin gelecegi
Ela affetmez leventi.. :(

halka
15-02-07, 19:29
allahım ne bölümdü...bayılıcam şimdi şurada.ah suat ah bitirdin sen beni burda...zenandaki iradeye bakarmısnız ya.adam o kadar yakınındayken bir anda çıkıp gitti ben eridim o erimedi.birde akşamki gala teklifinide reddetti.nese en sonunda suatı sevdiğini öğrendik.suatta canım nasıl kıskandı zenanı.

bu arada sölemeden edemicem suatın 'niye benimle geldin o zaman' diyince zenanın 'bu ameliyetı kaçıramazdım' demesine çok kızdım.insan güzel bişey söyler.

not:o kadar tahmin yaptık hiçbiri tam tutmadı iyi mi:)

denizkizi55
15-02-07, 19:30
Yaziklar olsunnnnnnn

Böyle mükkemmel ötesi bir sahne ancak bu kadar mahvedilebilirdi ..Aglamak istiyorum ya offfff...Aman yaaa...ÖZÜR DILERIM demiyormu birde ..Aciyayimmi kizayim mi bilemiyorum..KArisina bakin tahta yutmus sanki ya..Bir ela'ya bakin bir ona..

NEler olacak simdi neler ...Yazik ela'ma yahuu

Telefona cevap vermemis mis ben o telefonu sana yuttururum..Etegi bir karis yirtik cadi..
Allahim allaim ben bu gece sinirden uyuyamam..Yaktin levent güzelim aski:img-cray: :img-cray:

NE zaman kavusacak simdi bunlar olacak is degil ..:img-cray: :img-cray:

Soguk savas basliyor..LAnet olsun karisi cikmak zorundamiydi :icon_evil Ah haldun ah senin göznü ben cikaracagim levent'ten ögrenemedi ela'm...Yedi bitirdi beni bu bölüm hastanelik olacagim lütfen levent muayene etmesin:icon_cry:

burcu_yağmur
15-02-07, 19:31
evet işler iyice karışacakk bakalım nolcak oley suat zenanı kıskandı çok sevindim çok yakışıklı suattttttt

halka
elam nasıl yıkıldı bitanem.levent bunu nasıl saklar ya??kadın da pişkin pişkin gelip ben karısıyım dedi.bence biz gidip bu kadını öldürelim

sultansss
Allah'ın cezası ya tam gelecek zamanı buldu,ama levent de sölemek için fırsatı olduğu halde hep erteledi....inanılmaz kötüyüm...

mili_gkhnözen1905
15-02-07, 19:32
bu ne allah askina ya reklam bitti hemen bitti zatennn
offff soktayimmm resmennn o kadini bogasimmmm varrr
elama yazikkkk yaaaa ah levo ahhhh

SEVİLAY
15-02-07, 19:33
özgül kavruk un adı bölüm oyuncularının içinde geçti konuk oyuncular ayrı olarak verildi arkadaşlar :sad53: :sad53: :sad53:

cintianta
Leventin böyle yapacağı geçen haftadan belliydi..Diğer doktorlar Leventin evli olduğunu biliyorlarsa Ela için durum çok zor ve çok kötü..Sanırım dizinin ilerleyen bölümlerinde Hasan ile Ela birlikte olacaklar..Çünkü bir röportajında Yasemin Ergene karmaşık ilişkiler yaşanacak eşler değişecek falan diyordu..Böyle bir durumda Elaya en çok yardımcı olacak kişinin Zenan olacağını düşünüyorum..

Gelelim Zenan - Suat meselesine..

Ben geçen hafta Zenanın böyle bir aşkı bir izletmeyeceğini söylemiştim..Sonuçta Zenan bu hafta bize böyle bir aşkı izletmeyeceğini gösterdi..Ne olursa olsun Suatın bu tür tavırları hakettiğini düşünmüyorum..Sonuçta Suat Leventten daha dikkatli ..Leventin Elaya saygısı ile Suatın Zenana saygısını karşılaştırdığımda Suat - Zenan ilişkisini daha saygıdeğer buluyorum..En azından Suat evli değil..Zenan biraz Suatı yorar ama Suat sonunda Zenanı elde edecektir..Zenan da buna izin verecektir..

Not: Kim ne derse desin Suat Leventten daha karizmatik daha olgun ve daha aklıbaşında bir doktor..

vanessa19
ben sımdı ne dıyım

cıdden ne dıyım

kızdım levente kırıldınız ...ama haksızmıydım

ah levent ah........

sebze mevye anlatırken kıza .........

varya gıcık oldum abımı bıle yazamıyorum

yanı bu kadar olur

ben gıdıyorum ıstanbula

nasıl yanı ya...bu ne bıcım oyundur ya!!!

bu nasıl olur ya...!!!!!!!

elanın o yuzu .....kaldı kız oyle...

ah levent...sana demıstım ıste kazanovasın dıye.....

ah forum ah...bana cok kızdınız ama goruyorsunuz ıste....

neden levent ya neden ya....

sımdı ne olacak...elanın hayatı mahvoldu

kız hastanede nasıl yapacak:img-help: :img-help:

SELImESMaDEMIr
Olamaz olamaz ve yine olamaz....aglamak istiyorum:(!!!!
Yani insan bu kaar sinir bozucu bir tipimi bulabilir bu role...kadinin bakislari bile sinsi:(Ahh Levent ahhh:(
Güzel bölümün tadini su sahne yüzünden cikaramadim,olamaz böyle birsey:(
Ya Eski karisi degilmis....karisiymis:(!!!!!

Allahim bu bir kabus olmali!!!!!Deniz hala yasamaktami?

gzd_gzd
15-02-07, 19:34
ay şarkı da tam uygun yalnız yaa temayaa ooof oooff
levent o kadar elaya her dakka her ay her saniye her yıl sana bakarım diyen levent...nasıl yaparsın ya bunu elayaa??? nasıl baştan söylemedi evli olduğunu,hadi söylemedi diyelim neden böyle sözler verdi peki ooof oooff

denise88
sonda çalan şarkıyı bengü söylüyor gibi geldi bana.bulan olursa bana da göndersin linkini lütfenn.off o ne kasvetli şarkıdır yaa.ben çok güzel depresyona girerim onu dinleye dinleye.önümüzdeki perşembe burada yorum yazıyor olmazsam bilin ki meraktan çatladım :D

halka
off hem mutluyum suat ve zenan açısından gerçi suat zavallım yine şoklarda anlayamıyor bir türlü kızı.ama ya ela nasıl yıkıldı keşke levent söleseydi gerçi sölese bile ela onu affetmezdi ama.

merhem
of o muzik neydi sonunda ya :(
Of bir hafta nasil bekleyecegiz simdi :(
bir hafta artik sinirden catlarim :(
neye ugradigini sasirdi nasilda ozenerek hazirlandi..
off cok uzuldum :(

bluenight
nalaaaaaaaaaaaaaaan ölüyorum!
unanmiyorummmmmm ayni greysdeki gibi oldu yaaaaaa!
ya salak bunlar ya!
ya bide bu kadin nekadar cirkin yahu yani ela nekadar güzel!
allahim yine bi iki saniye gösterip reklam koyarlar daha dogrusu bitirirler!
ama:img-help: bu zenanin nenesi insafli cikti kadin!:img-hyste

yaaa kısım yasemin beni keklemiş yaa işletmiş yane şçakasına demişşş neee bileyim bennn :img-cool2 eviymiş meğersem böööö sinir krisi gecirdim bu arada yeni müziğimiz hayırlı uğurlu olsunnn süperrr budaa :happy0064 ayrıcaa zenan ve suat inanılmaz şekerlerdiii :good:

hilalko
slm arkadaşlar herşey iyi güseldi ama o neydi ya bilgenin gelişi sen ela olmalısın bende leventin eşi bilge yuh ya başka bişi demiyorum ya o kıs bildi herşeyi keşke elada girseydi kızın yanına off off offf

_bşr_
15-02-07, 19:35
ya karısıyım dedi.
dğer bölümde eski karsısıyım der mi ki?
demez galiba o leventi ne kadar sevsemde boğasın geldi şimdi..
üffff.. salak levent gül gibi kıza yaptıklarına bak...

nazata
ben gökçe,merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım...
aahh ahh ne bölümdü ya...
boğcam o leventii...
aahh ahh bi elime geçirsem daha neler neler yapçam ama......
daral geldi vallaaa..
ya ağlicam az sonrraa...
biri suatçığımızı çağırsın şşşüüle sıradan muayane etsin bizi...
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
yok gelemedim kendimeeeeeeee
:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

_Anil_
offf ama dogru haldun bey karsi ciktiki ela uzulmesin dememki biliyodu yaaaa
ama insan basdan soyler evli oldugunu
su son sarkiyi bilen varmi? guzelmis

Ozly
Yeni bir şarkımız daha oldu bu arada

Ya bence Levent eski eşimdin der eğerki eski karısıysa.O kadın uyuzluguna esiyim demistir..Yoksa o kadar hastanede kimse nasıl bilmez leventin evli oldugunu

hilalko
yaaa kısım yasemin beni keklemiş yaa işletmiş yane şçakasına demişşş neee bileyim bennn :img-cool2 eviymiş meğersem böööö sinir krisi gecirdim bu arada yeni müziğimiz hayırlı uğurlu olsunnn süperrr budaa :happy0064 ayrıcaa zenan ve suat inanılmaz şekerlerdiii :good:

ya nalan abla levent evli çıktı okdar alıştırmaıştım eski eşi diye ya ağlıcam sinirimden elada ne güsel olmuştu ya acaba kadın gıcıklık olsun die mi eşiyim dedi acaba olabilir mi

sultansss
zaten giderek benim örnek çiftim zenan ve suat olmaya başlıycak,ben levent gibi düzenbaz birini tutamam ya,hani eski eşiydi,ona yine tamam derdim ama bilge midir nedir direkt levent'in eşiyim dedi,olmaz böyle şey levent levent yaktın elayı da bizi de...........

tugchemre
15-02-07, 19:36
elaya gerçekten çok üzüldüm leventin mahfolduğu zamanlar gelmiştir pis yalancı göya hayatıyla ilgili bilmesi gereken herşeyi biliyodu ela
suatla zenanda açılsada rahat etsek artık insan aşıksa başkasını düşünerek yaşarmı ya bu nası iş

<EyD@
ay bu bolum koıktı ama hıc ıcıme sonmedı..sonu rezıl gııydı..burak kader kotuydu zenan suat ılıskısı durdu..of yaa ne bıcım ıs bu offf

deniz123
ya inanamıyorum ya sinir krizleri geçiriyorum şuan nerdeyse televizyonun içine girip o kadının saçını başını yolucaktım ya greysteki gibi oldu aynı ya elaya çok üzüldüm sanki ben aldatılmışım gibi hissettim yazık elaya ya bence haldun bey ilişkiyi öğrenince o sinir kadını aradı ve eladan bahsetmiş olmalı yoksa kadın elayı nasıl bilsin haldun bey iyilik olsun diye düşündü ama kötülük yaptı levent elaya anlatırdı böyle çok kötü oldu ela için ya....
bu arada eski eşi diğilmiydi o kadın ya ben eşiyim dedi nasıl olur bu iş...

o.c_girl
Allah'ın cezası ya tam gelecek zamanı buldu,ama levent de sölemek için fırsatı olduğu halde hep erteledi....inanılmaz kötüyüm...

aynen ccm yaa sinir oldummmmmmm

bu arada birzcıkta olsun haldun beye hak werdim

neden ela-lewent aşkı suat-zenanki gibi değil yaa

ahh ahh yaktı bizi o gamzelii

bu arada lewentin arabasının plakasına dikkat eden warmı

plakadaki harfler __E-L__:icon_sorr :icon_sorr

buket16
hani eskiydi o ya,hani sağlam tüyoydu!!!!abi o kadar hevesle bekledim ya sırf eski karısı olacak nasılsa diye,yapılır mı bu bize ya!
nasıl böyle birşeyi saklar ya,nasıl karısını saklar levent,bir de asansörde az daha evlenme teklifi ediyordu kıza!brüksel lahanası,brokoliymiş...yapma ya!evliymişsin oğlum sen ötesi var mı bunun!

Seker_Esra
15-02-07, 19:37
Not: Kim ne derse desin Suat Leventten daha karizmatik daha olgun ve daha aklıbaşında bir doktor..

katiliyorum sana!
ben gercekten suat-zenan iliskisini cok severek iziliyorum. Eminmki aralarinda cok guzel seyler olacak.:img-in_lo

elif219
aman tanrm bu ne ya form coşmş durumda....arkadaşlr anti zenan kulübüme katılmk isteyn var mı????(ülker çikolata reklmaına benzedi buda be)...şaka bi yana valla bu kzı bi ara ellerimde boğmayı düşündm amaaaaaaa
sonra ninesinin senin gönlün şu doktorda demesine evt anlamında bi bakış atınca yine eridm yaaaaaa....suata açıklasn evlenmiyceğini

ahhh cnm bnm aşık suat bu kıza ya zenanda öle ama korkuyo offf deli etck bunlar beni

ne demek bn leventn eşiyim parçalarm bn bu kadını yaaa bu arada replikler greysle birebr aynı kelimesi kelimesine nerdeyse...

fırtına_
ya resmen dumur oldu ela
kadında nerden biliyormuş elayı meşhur ela dedi sinir adıda bilgeymiş ben raziye olur sanıyordum :)

Ozly
Anaaa Nalan keklemismi cidden eski karısı değilmiymiss..haydaa .Greysde eski es varmıs adam evli değilmiski.en yakınıyla boynuzlama durumlarından dolayı ehehe..ay öf sinir oldum heee

ayshe_yeshil
15-02-07, 19:38
Selamlar....

Sanırım bölüm herkeste aynı tepkilere yol açtı.
Bilge miydi neydi şu
wamp kadının adı, hiiiç gözüm tutmadı
ela nereee bilge nere

Düşünüyorum düşiünüyorum
aklım almıyo levent nasıl böyle bir kadınla evlenmiş olabilir yaa
gözünü bağlamışlar esem
kadının ses tonunu bile sevmedim....

Ahh levent ahhh

Dilan-Cagri
15-02-07, 19:39
Ya o son sahne yüzünden bütün diziyi hafisamdan silsim nerdeyse offff zenan ve suat bakismalari eritti valla bide nenesi zenana dediya senin gönlün o doktora kaydi diye valla zenanda hic bi sey demedi...burak ve kaderde birbirini kandirmaya calisiyorlar aslinda baskislari herseyi gösteriyor ama iste...birde hasan var tabi canim ya ela ve leventin ardindan bakabiliyor ancak ya su senaristler leventle ugrasacaklarina suna bi kiz bulsunlar cocuk ordan oraya savruluyor gelelim bu bölümün en berbat en gicik ve kriz gecirdigim sahneye neyse detaylara hic girmicem yoksa monitoru pencereden aticam offf nasil olur yaaa hala aklim almiyor bunu nasil yaparlar hain senaristlerrrrr denizim görüyormusun bizi sekilden sekile sokuyorlar...umarim saglik sorunlari yasamiyondur off gerci hepimizde aklimizi yitirmek üzereyiz ama hadi neyse....9. Bölüme 1 Hafta var hepimize hayirli ve ugurlu olsun...saatleri, dakilari hatta saniyeleri saymaya basliyabiliriz

buket16
ya reklamlar bittimi basladi yine dizi bittimi eger bittiyse biri bana sonunu anlatir mi?!

hiç birşey olmadı canım elanın dumur olmuş bakışıyla yakın çekim bitirdiler maalesef!delirmiş vaziyetteim zaten...eşi ya eşi!eski değil...!

Ela_Levent_17
ela bencede yıkıldı ama ya ben kadın yüzünden şoka girdim duymadım ya da levent gerçekten söylemedi o sözü benim yanımda kalmayı seçtiğin içn dünyanın en şanslı adamıyım diyordu o sözü söyledi mi hatta ela asıl şanslı olan benim diyordu fragmanda söylemediyse kızmamıştır diye düşünüyorum

aysede
ayy inanmıyorum levente yaaa ... elaya o kadar ümit verdi kızcağız ne ümitlere kapıldı ve üstüne bu olay.. zavallım kalakaldı öyle off.. bölüm çok güzel diordum bööle güzel güzel gidiodu bilge geldi..
bir de evlenme teklifi bekliodu ela nasıl kötü oldu canım yaa .. :(

sevgi86
hayırlı uğurlu osun beklenen an geldi sonunda
leventin karısı geldi
allahım kalbimden vurulmuşa döndüm(lanet olsun biliyordum ben zaten ama bizimkiler bana inanmıyordu oh olsun)
sağolun dizifilmciler

bu arada hasana çok üzülüyorum kıyamam yaaa

bakalım ne olacak

bu arada haldun beyin tepkisi senaryo yazan bir arkadaş tarafından hemen hemen tamamen tahmin edilmişti
sözcükler bile tanıdık geldi
bu siteden mi alıyorlar senaryoyu nedir

iyi geceler iyi yorumlar

tatlı_cadı624
bu levent ve bilge ölmeye niyetli
ayrıca kızmayın levent sen salaksın oğlum
kıza brokiliyi sevmiyorum diyorsun ben evliyim demiyorsun
hiç sokağa çıkma kabusun geliyo felaket çanları çalmaya başladı hemen git eladan özür dile yoksa gözün açık gidiceksin ben şimdi geliyom asmye görürsün sen gününü

not:arkadaşlar sapıttıysam özür anladınız siz onu:(:(:(:(:(:(:(

*misket*
15-02-07, 19:40
bugünkü bölüm coook ama cok hosuma gitti,
özellikle Zenan & Suat sahneleri izlemeye degerdi,
ikisi o kadar cok yakisiyorki..

ama sonunda Elaya cok üzüldüm ya,
kiza yazik oldu, ama belliydi Levent'in böyle bisey sakladigi.

ben zaten gecen bölümü izlerken demistim,
bu Leventin kesin bi karisi var.

ama ben eminim onlarda bosanmak üzerelerdir,
olan arada Elaya oluyor, yazik kiza :(

_bşr_
yaa kadın elayı nerden biliyor ona anlam veremedim.(sen meşhur ela olmalısın falan böğğğ)
kusacaktım kadını görünce:)

ayrıca haldun bey biliyorsa gestapo falanda bilirdi o elaya derdi.

salak levent yazıyorum ne kadar sevsemde leventi.
eski karısı çıkacak diye oo kadar ümitlenmiştim ki..

neyse görüşürüz size iyi coşmalar ben kv izleyecem kalkmadıysa yayından

mantik80
ya arkadaslar basinda aslinda bende inanmamistim ama levent gercekten evli cikti.
noolcak sizce levent bosanirmi?
ela leventi affedermi?
yaa off yaa aglamak istiyorum:icon_cry:
insallah leventin karisi konuk oyuncudur.yoksa varya kimse elimden almasin.:icon_twis :img-fear2

Dj_saRiLaCi
ben o leventin karisini parcalarim....bi dalarim kimse cikartamaz hatta hep beraber dalalim kökten bitsin olayy...:img-hyste
o ukalaklik neydi öyle o bilmislik "ben bilge sende ela olmalisin"...gelde sinir olma...sinirden dört köse oldum arkdaslar.....eski karisi bari olsaydi....resmen karisi cikti
ah levent ah sende kafani taslara vurcanya hayirlisi...valla ben eladan cok üzüldümm...insan bastan söyler yaa...elanin gelecegi hayati herseyi maaf oldu:icon_sorr offfffffffffffffffffofffffffffffffffff

halka
aman tanrm bu ne ya form coşmş durumda....arkadaşlr anti zenan kulübüme katılmk isteyn var mı????(ülker çikolata reklmaına benzedi buda be)...şaka bi yana valla bu kzı bi ara ellerimde boğmayı düşündm amaaaaaaa
sonra ninesinin senin gönlün şu doktorda demesine evt anlamında bi bakış atınca yine eridm yaaaaaa....suata açıklasn evlenmiyceğini

ahhh cnm bnm aşık suat bu kıza ya zenanda öle ama korkuyo offf deli etck bunlar beni

ne demek bn leventn eşiyim parçalarm bn bu kadını yaaa bu arada replikler greysle birebr aynı kelimesi kelimesine nerdeyse...

aslında bende önce zenanı öldürmek istedim ama o son sahne bir anda bütün sinirlerimi götürdü.suat canım nasıl da kısakndı zenanı.'evet yanıldım' dedi ya nasıl üzüldüm.hala o giyinme olayında zenan nasıl çekip çıktı ordayım ben.iradeye bak be...

icePrincess
15-02-07, 19:41
Offf allahım offff ya
bölüm sonunda çalan parçayı sinirle tvyi kapattığım için duyamadım arkadaşlar
hani sözlerini filan biraz söylerseniz ii olur tabi bu haldeyken bana ne ne kadar ii gelir orası da ayrı bi konu
biz hep eski eş dedik ama kadın eşiyim dedi
gerçi greys deki gibi soyadını söylemedi bir umut eski eştir diyorum inş...
ama o elanın sondaki yüzünün hali neydi yaaa
bi yemeğe çıkamadı bi yüzü gülmedi kızın yaaaaa

offffff offffff
valla bir sürü güzel yorum yapıcaktım ama bu sahnelerden sonra hiç zevk mevk kalmadı bende

burrcu
evet bir gelen yorum yapıyım bari...

Hastalar

İlk vurularn gencimiz için söyleyecek pek bişey yok sadece öğretmenimize helal olsun diyorum bazı sorumsuz hocalar gibi değil
Geleceği gören o kız en güzelleriydi ya size demiştim gelecek bölümlerde ilgili bize mesaj vericek diye verdide işte doğrularla,yalanlar ayrılamadı off off
O çapkın beyimizde çok iyiyidi ya...

Zenan-Suat

Bu bölüm onlarda güzellerdi ama Zenan'ın zincirlerini kırması lazım.O kadar soğuk ki yani Suat'a istemiyorum dese daha az kırılır Suat. Yani adam artık Zenan'a yaklaşmak için Fİkret Hanımdan bile yardım istediğine gre durumun vahim olduğunun o bile farkında demek ki
Bu evlilik işide bi dahaki bölüm konuşularak halledilebilir bence.

Kader-Burak-Hasan

Market konuşmaları hoşuma gitti açıkcası.Fena dalga geçtiler. Kader ve Burak'ın aşkı bir başlasada bizde ne olacağını bilsek artık ya.Geçen bölüm romantik sahneler izledik. Bu bölüm tamamen zıt sahneler izldik.Artık senaristlerimiz ne yazacaklarsa biran önce yazmalarını istiyorum.

Haldun Bey

Haldun Bey'in hastalığının düzelmesine sevidim.Yalnız ona bu kadar yazıcam dahası için sinirliyim ağzımı bile açmayacağım.

Ela-Levent

Ya bu konuyu hiç açmıyım nolur ya ya kadın evliyim dedi ya.Öldürmek geliyo o kadını içimden.ARKADAŞLAR BİRİ BANA AÇIKLAMA YAPSIN LÜTFEN. Şimdi gelen tuyolara göre Levent ve o(ismini ağzıma bile almayacağım şahıs) evli değillerdi. Ama eşiyim dedi yaa.Bu ne ya şimdi.Acaba bi dahaki bölüm Levent eski demek istedin gibi bişey mi diyecek umut ediyim mi arkadaşlar. Yada son anda bir değişiklik mi oldu NOLUR BİRİ BANA CEVAP YAZSIN...

elif219
levente yuh yuh yuh yani hiç beklemzdm hani eski karısıydı bu kadn yaaa ne diim şimdi hiç kimse savunmaz böle bi adamı artık...tmm anladm karını sevmiosn ama yinede evlisn baştn söle kız bari illa greysle aynı olck replikler bile aynı ....

zenan suatı seviyo ya artık ölsemde gam yemem....

**merve-ekin**
yeni bölüm süperdi ya bi de öyle sahnede bitirmeselerdi simdi bir hafta
düsün dur ne olacagini offf offf.Ya belki kadin leventin esi diye bana öyle geliyor ama ELa kadarda güzel deyil.Burak Kader sahneleri süperdi hele o
kizin herseyi bilmesi Buragin yüz ifadesi koptum orda.Ela bu bölüm Leventi
cok daha iyi tanidi artik icinde bir süphe yoktu ama bu son olay umarim Ela
Leventi bir kez olsun dinler.Hem birsey daha ilgimi cekti karisi Elayi billiyordu
demek ki Levent anlatti hayatina yeni birinin girdigini.Özür dilerim dediginde
acayip tatliydi ya bakalim Ela napicak??
Zenan Suat sahneleri de süperdi Zenan odaya bir daldi adamin üstünün
olmadigini bile görmedi vallaha.Zenan haftaya Suata daha yakin olucagindan
eminim ninesi de az deyilmis yani iyi rolcüymüs:) yeni bölümü sabirsizlikla
bekliyorum

<EyD@
15-02-07, 19:42
dizinın bası superdı ama snrası cok kotu..butun cıftler bozulmus durumda..tabı en berbat olanı ela levent suan..ay allahım ya esıyım dedı ela leventcıler sınır krızlerıne hazır olun...

deniz123
ya inanamıyorum ya sinir krizleri geçiriyorum şuan nerdeyse televizyonun içine girip o kadının saçını başını yolucaktım ya greysteki gibi oldu aynı ya elaya çok üzüldüm sanki ben aldatılmışım gibi hissettim yazık elaya ya bence haldun bey ilişkiyi öğrenince o sinir kadını aradı ve eladan bahsetmiş olmalı yoksa kadın elayı nasıl bilsin haldun bey iyilik olsun diye düşündü ama kötülük yaptı levent elaya anlatırdı böyle çok kötü oldu ela için ya....
bu arada eski eşi diğilmiydi o kadın ya ben eşiyim dedi nasıl olur bu iş...

denizkizi55
Ben yer yutarim o tahta yutmus etegi yirtik cadi'yi...

Halduun o gözünü ben cikaracigim bekleeee..Senin ameliyat'in yüzünden ela levent'ten ögrenemedi ...:icon_mad:

Levent seni bogmak üzere yola cikmayi ne kadar istiyorum bilemezsin..
Özür dilerim dedi basina gelecekleri biliyor tabii özür dilerim dedii özüüür:img-tomat
Özrün batsin emiii..Seninde o karisini aldatan hasta'dan farkin yok..

Ela'ya bu yapilirmi ...Telefonunu acmamis mis ..Ben sana o telefonu yediririm cadi...Allahim bu adam birde o kadina geri dönecekmis..YOk ben bukadar gerileme dizi bein berbat eder artik can dayanmaz ne yapacagiz ya??????:icon_evil :img-black :img-cray:

beta0607
15-02-07, 19:43
ben anti zenancı değilim çünkü zenan sadece meslek hayatını düşünüyo ayrıca suatıda çok seviyorumm levent kadar romantik değil belki ama bence daha karizma bu arada leventin karısının eski olmadığı kesinleşti mi

gzd_gzd

ben katılırım walla jnm ama daha anti bi grupp war o da anti-bilge grubu !! ya eşiyim dedi resmenn yaa,ilk kez levente karsi bu kadar kötü duygular içindeyim Allah sonumu hayretsn walla bilemiyorum!!

ipekk61
arkadaslar gelen kadın levnetın eskı esı haftaya bolumun basında kadının esıyım dedıgı kısmı levent duzelterek eskı esım yapacak

hilalko
15-02-07, 19:44
levente yuh yuh yuh yani hiç beklemzdm hani eski karısıydı bu kadn yaaa ne diim şimdi hiç kimse savunmaz böle bi adamı artık...tmm anladm karını sevmiosn ama yinede evlisn baştn söle kız bari illa greysle aynı olck replikler bile aynı ....

zenan suatı seviyo ya artık ölsemde gam yemem....

katılıyorum sana arkadaşım ya levent çok yanlış yaptı savunulacak bi yanı kalmadı ya keşke brokoli falan die sayacağna bunu söleseydi suat en iyisini yaptı off offf yaa gıcık levent

burcuuu
Ya böyLe de bitiriLmez ki.. ELa 2 keLime etseydi bari.. Harbiden adam
evLi çıktı.. ELa için çok kötü oLdu ya.. ee Levent o kdr uzatırsan
oLayı oLucağı buydu.. Ama en azından Levent söyLeseydi..
Zenan'ın babaannesi de öğrendii artık.. Zaten bakışLar fLn beLLi
ediyordu.. Yine qüzeL bir böLümdü..
hasan'ın qetirdiği bebek çok sevimLiydi.. =))

elif219
aslında bende önce zenanı öldürmek istedim ama o son sahne bir anda bütün sinirlerimi götürdü.suat canım nasıl da kısakndı zenanı.'evet yanıldım' dedi ya nasıl üzüldüm.hala o giyinme olayında zenan nasıl çekip çıktı ordayım ben.iradeye bak be...

bn delirmş bi durumdaydm ztn yok yok zenan benm için bitti diodm artık istemiosn zorla vermiolarki ala ala yaa...adam baya aşık bu kıza ama ya ama o son sahnede eridm kıza bi anda gitti bütün snir bi hafileme hissettm üsütümde...

zenan orda biraz daha kalsa adamn üstüne düşücekti ztn gözler fln gitti evllilk lafını duyunca şaşırıp gitti...ama bi dahakai bölm aşk başlıo bence tabii zenan yine terslemesse suatcığımı...

ayshe_yeshil
15-02-07, 19:45
ya o evli mi yoksa boşanmışmı?çünkü kadın eşiyim dedi ve bitti yani orda

Aslında evli olmaması gerekirdi yani tüyolar böyleydi
ama o eşiyim dedi

Sanırım boşanmaya çalıştığı eşi olmacak...

Zaten boşandığı eşi olsa ne hkla gelip leventin sevgilisiyle tanışsın

Ve anlamadığım bi nokta var o kadın sen ela olmalısın dedi
Demek levent bu kadına eladan bahsetti
Yani kadınla sürekli irtibat halinde olacal ve böyle bi noktayı anlatacak kadar yakın halaa:icon_sorr

çğkn__seda
ya bu levent ne biçim bi adam ya resmen elanın duyugularıyla oynadı of hele kadın nefret ediyorum o kadından ela nasıl şok oldu duyunca ya levent bunu nasıl yaptın elaya :icon_evil çok sinirliyim sana zenan da aslında haklı bi yandan ama asıl benim konum ela levent offf bu arada kurtlar vadisi terör kaldırılmış arkadaşlar

o.c_girl
yalnız kadın elayı nerden biliyor??levent anlatıcak değil ya di mi??

ewt ccm sende şu meşhur elasın dedi yaaaa

ooooooooffffffffff bu arada inşaallah bölümün başında dediğin gibi olur ipek61

çğkn__seda
ya bu levent ne biçim bi adam ya resmen elanın duyugularıyla oynadı of hele kadın nefret ediyorum o kadından ela nasıl şok oldu duyunca ya levent bunu nasıl yaptın elaya :icon_evil çok sinirliyim sana zenan da aslında haklı bi yandan ela levent offf bu arada kurtlar vadisi terör kaldırılmış arkadaşlar

gzd_gzd
15-02-07, 19:46
yalnız kadın elayı nerden biliyor??levent anlatıcak değil ya di mi??

ya kadını haldun bey çaırdı bence we greysde de öyle yani....:S ordan bilio büyük ihtimalle:img-blush :img-blush :img-blush

NVZ
bence son bölümdeki kadın levent in hala esi ama ayrılmak üzereler ve ayrı evlerde fln yasıyorlar cünkü levent gibi iyi kalpli ve akıllı bir insan hep ela yı incitecek bir hareketten kacınır hem de kendi hayatını mahvetmez

_-_özge_-_
Offf ne bölümdü yaa bence en heyecanlı bölümlerden biriydi (Ayrıca bölüm rol dağılımı açısından da güzeldi...) neyse olaylara gelince burak kader ve hasan çok şekerlerdi. ZENAN la SUAT harikaydılar bi ara bozulur gibi oldular ama sonları süperdi bu arada nınesı zenan a doktoru seviyorsun dedıgınde hayır dıyemedı artık kendı de kabullenıyor suat ı sevdigini :happy0064 Ela levente gelınce valla kendımı bayagı hazırlamıstım eskı esı dıye ama kadın şakk diye eşiyim dedi ben bile kaldım öyle yazık ela ne yapsın... Bi de o gelecegi gören kız kimse mutlu olmayacak falan dedi ona üzüldüm ya hepsi de mutsuz olursa çok kötü olur!

Dj_saRiLaCi
anaaa duydunuzmu 9.bölümün basinda levent düzelticekmis arkadaslarrr eski esiyim diye...ohhh insallah dogrudurrr...ama yinede o kadini parcalarim ben...ayy sinir oldummm

ipekk61
soon kez soyluyorum levent haftya duzelterek eskı esım dıyecek

*misket*
15-02-07, 19:47
allah icin leventin karisida güzel kadin,
elanin güzelligi tabi daha baska ama karisida hic fena degil. :img-hyste

buket16
ben katılırım walla jnm ama daha anti bi grupp war o da anti-bilge grubu !! ya eşiyim dedi resmenn yaa,ilk kez levente karsi bu kadar kötü duygular içindeyim Allah sonumu hayretsn walla bilemiyorum!!

anti-bilgeye beni de yaz!parçalayacam o kadını ya...ben levente derekin o duygularını yansıtabilirse kızmayacaktım ve tabi ki eski eşiyse!allah kahretsin ya ikisi de olmadı !inanamıyorum!

deniz123
Aslında evli olmaması gerekirdi yani tüyolar böyleydi
ama o eşiyim dedi

Sanırım boşanmaya çalıştığı eşi olmacak...

Zaten boşandığı eşi olsa ne hkla gelip leventin sevgilisiyle tanışsın

Ve anlamadığım bi nokta var o kadın sen ela olmalısın dedi
Demek levent bu kadına eladan bahsetti
Yani kadınla sürekli irtibat halinde olacal ve böyle bi noktayı anlatacak kadar yakın halaa:icon_sorr

bence o bahsetmedi ya haldun bey ilişkilerini öğrenince ela dahada çok üzülmesin diye karısına haber verdi leventin ona eladanda bahsetti bence ama ela böyle daha çok üzüldü haldun bey bunun farkında bile değil...

yasmin_91
suatla zenan süperdi ya
suat hakkatten yakışıklı haa.bayıldım bizim ikiliye.diğer ikilimize gelince ela ve levente yazık elam çok üzülecek yaktın levent yektın inşş aaffettirirsin kendini.yaa bu bölümde çalan bengünün şarkısının adı neydi arkadaşlar bana pm ile atabilirmisinz?

Ela_Levent_17
ya ben hala fragmanın sonundaki sözdeyim levent elaya o sözü söyledi misöylemedi mi lfn biri söylesin

halka
15-02-07, 19:48
zenan suata niye açıklama yapmadı ya??yazık adamı öyle bıraktı gitti.o da arkasından bakakaldı...zaten gestapodan anladı.bir de yardım etti suata şimdi gidip kafasını duvarlara vursu:)zenan suatı seviyor...:)

levent kendini tanıtırken bir sürü şey söledi ama evli olduğunu sölemedi.ne yani ona göre bu önemsiz bir detay mı??nese bence yüklenmeyelim belki boşanmak üzerededirler.KADIN ELAYI NERDEN BİLİYOR???biri bana yardım etsin kafayı yicem

not:suat siyahlar içinde çok yakışıklıydı.:)

Ozly
Haldunun tek basına kaldıgı sahnede düsünceliydi.ne yani o mu cagırdı kadını ama neden=?gel kocana sahip cıkmı demek istedi :)

elif219

eski eşim diomş allahtn ya ama bakalm bellide olmas yani ela yinede sinirlenick tabiiki sonuçta sır var ortda eskide olsa bi eş var off offf ne karışk olaylar yaw....

zenanla suata bittim resmn suatı üzdü müzdü biras ama sonunda sevdiini öğrendk ya ne diiim artık...

doktorcu
arkadaşlar telaş yapmayın belki eski eşidir yani gıcıklık olsun die sölemiştir bu arada kurtlar vadisi kesin kalkmış heralde günü değişmez bilgisi olan ö.m atsın lütfen

burrcu
Arkadaşlar sizlere doyum olmuyo ama yarın okul var malum çıkmak zorundayım zaten şöyle bir kendimi toplarlıyım.Yarın tekrar gelicem.Sizden artık derin bir özet isterim.

SON OLARAK!!!!

Metin olun canlarım.Ne demiş şarkıda "buda gelir,bu da geçer"denizkizi55 seninde tabirinle içine odun girmiş bu kadını eğer senaristler yollamazsa hep beraber gider biz yollarız.Şimdi sağlıklarınıza çok dikkat edin lütfen.

SEVİLAY
AĞLAMAK İSTİYORUM .........ÖZGÜL KAVRUK İSMİ BÖLÜM OYUNCULARININ İÇİNDE GEÇTİ.....!!!!!!!yani biz bu kadının gidişini göremiyeceğiz!!!!!!!:sad53: :sad53: :sad53: (konuk oyuncuların adı ayrı olarak verildi!!!!

_bşr_
soon kez soyluyorum levent haftya duzelterek eskı esım dıyecek

ohhhhhhh rahatlattın.
ama başında özür diledi. söylemediği için mi acep?
1 hafta geçmez böyle..

bide kesin mi eski diyeceği.(boşuna umutlanmayayım)

Dimple15
15-02-07, 19:49
ya biri bana sonunda ne olduğunu anlatabilir mi?

en son o kadının geldiğini gördüm gerisiyok((((

icePrincess
ipek61 valla inş. öyledir yoksa ben dayanamam gider o seti dağıtırım
ama bence de eski eş çünkü aynı replikleri kullanırken içinden kadının soyadını da söylediği sahneyi kesmezkerdi die düşünüyorum

bi de şimdi yorumları okuyunca bende takıldım kadın geldi
sen de meşhur ela olmasın dedi
elayı nerden biliyo ki ???
ayyy ne gıcık bi kadın bu yaaa
şimdiden nası sinir oldum anlatamamm....

sitemm
ya ınanmıoyrum ya, hanı eski karısıydı? resmen Şok oldum:icon_sorr ,, zaten kadın gıcık bide adınıı bilge koymuslar.. Elaya yazık oldu ya:icon_sorr, o kdar herseyı goze almıstı,haldun beyden bıle uyarı aldı, pes etmedi..

Levent evli oldugunu illa yemekte mı soylemesı gerekıyordu? Hastanede soyleseydı işte, Birde özür diliyor, iş işten gecti artık levent bey, valla gozumden düstü artık levent..:mad72:

life_prenses
sonunu izleyemedim biri bana ne olduğunu anlatabilir mi?? En son Ben Bilge Levent'in eşiyim dedi :( Ondan sonra??:img-help: :img-help:

Dj_saRiLaCi
bende oraya takıldım..
ya leventi öldürürrüm ben

kizzzz leventimi niye öldürüyon:D
haftaya düzeltilerek eski esi olan sahsi öldür yardimci olurum seve seve sana hatta hepimiz yardimci oluruzz..._:D

cintianta
Arkadaşlar dizi Bilge'nin "Sen meşhur Ela olmalısın ben de Levent'in karısıyım." demesiyle bitmedi mi bitti..Şimdi eğer Bilge gerçekten LEvent'in karısı olsaydı yapım ekibi diziyi öyle bitirmezdi..Ben dediğiniz dizinin orjinalini seyretmedim bilmiyorum ama tahminlerim şudur:

Bilge: Ben LEvent'in karısıyım..
LEvent: Özür dilerim Ela
Ela: Boş boş bakar..
Bilge: Ah söylemeyi unuttum alışamadım sanırım ben Leventin eski karısıyım..Boşanma davamız sürüyor..

Bunlar benim replikerim muhtemelen Bilge Elaya böyle bir açıklama yapacak..Ela bu durumda LEventi affetmeyecek diye düşünüyorsunuz..Ama yanılıyorsunuz..Zenan bu durumda olsaydı emin olurdum kesin affetmez bitti bu ilişki diye ama Elaya güvenemiyorum..Ela çok kolay ikna olabilen çabuk inanıbilen kendine güveni olmayan kararsız bir tip..Bu olayı öğrenmeden önce de kararsızdı yine kararsız kalacak..Ben Levent onu aldatmış olsa bile Elayı ikna etmesinin çok kolay olabileceğini düşünüyorum..Elanın ikna olma sebebi Levente aşık olması değil sadece her konuda fikirsiz olması herşeye inanıyor olması..ve ben Bilge için evli olması için asla LEventi suçlamıyorum..İnsan daha tanımadığı bir adamla hemen sevgili olmaz..Burada Elanın suçu çok fazla..

Kısaca kendi düşen ağlamaz..

greysanatomyfan
yaa kadın elayı nerden biliyor ona anlam veremedim.(sen meşhur ela olmalısın falan böğğğ)
kusacaktım kadını görünce:)

ayrıca haldun bey biliyorsa gestapo falanda bilirdi o elaya derdi.

salak levent yazıyorum ne kadar sevsemde leventi.
eski karısı çıkacak diye oo kadar ümitlenmiştim ki..

neyse görüşürüz size iyi coşmalar ben kv izleyecem kalkmadıysa yayından

gestapo leventle orda tanisti. en fazla adini biliyodur ama evli oldugunu bilmiyorudur

haldun beyin bilmesinin sebebi leventin haldun beyin ogrencisi olmasi. ayrica ailecek yani karisiyla birlikte levent ve karisin tanimasi. bilge yani leventin karisida ulke capinda unlu bir doktor(yani orjinalinde oyleydi)

herkes'n elayi tanimasinin sebebide vallahi onu tam orjinalindede anliyamamistim ama birisi(haldun bey oldugundan supheleniyorum) karisina ucurmustu haberi ve karisinin buludugnu hastanede yapilan dedikodulardan herkes ela nin kim oldugunu biliyordu(orjinalinde)
ama tabi burda cok kesin soledi sanki bahsedilmis gibi

orjinalinde "sende kocamla oynasan stajer olmalisin gibi bir laf etmisti meredith kalakalmisti"

buket16
bence o bahsetmedi ya haldun bey ilişkilerini öğrenince ela dahada çok üzülmesin diye karısına haber verdi leventin ona eladanda bahsetti bence ama ela böyle daha çok üzüldü haldun bey bunun farkında bile değil...

ya o haldun niye söylemedi elaya ya,yapılır mı bu kıza bu!hem söyleme hiç birşey hem de git çağır kadını!ya tamam leventin sölemesini istemiştir belki ama ayıp ya!

icePrincess
15-02-07, 19:50
AĞLAMAK İSTİYORUM .........ÖZGÜL KAVRUK İSMİ BÖLÜM OYUNCULARININ İÇİNDE GEÇTİ.....!!!!!!!yani biz bu kadının gidişini göremiyeceğiz!!!!!!!:sad53: :sad53: :sad53: (konuk oyuncuların adı ayrı olarak verildi!!!!

inanamıyorum yaaaaa
bölüm oyuncuları içinde geçerse offfffff
umarım en fazla bir iki bölüm oynayacaktır da onun için konuk oyuncuya yazmamışlardır...

tatlı_cadı624
15-02-07, 19:50
Ben yer yutarim o tahta yutmus etegi yirtik cadi'yi...

Halduun o gözünü ben cikaracigim bekleeee..Senin ameliyat'in yüzünden ela levent'ten ögrenemedi ...:icon_mad:

Levent seni bogmak üzere yola cikmayi ne kadar istiyorum bilemezsin..
Özür dilerim dedi basina gelecekleri biliyor tabii özür dilerim dedii özüüür:img-tomat
Özrün batsin emiii..Seninde o karisini aldatan hasta'dan farkin yok..

Ela'ya bu yapilirmi ...Telefonunu acmamis mis ..Ben sana o telefonu yediririm cadi...Allahim bu adam birde o kadina geri dönecekmis..YOk ben bukadar gerileme dizi bein berbat eder artik can dayanmaz ne yapacagiz ya??????:icon_evil :img-black :img-cray:
her paragrafa her cümleye her kelimeye her harfine katılıyorum
beraber gidilem o leventin ağzını burnunu dağıtmaya yalancı mahlukat
yıktın beni yıktın sana bu kadar yükleniyorum laf sayıyorum levent biliyormusun ben seni çok seviyodum güveniyordum
hale bak şimdi Yıktın Beni Yıktın

halka
15-02-07, 19:51
bn delirmş bi durumdaydm ztn yok yok zenan benm için bitti diodm artık istemiosn zorla vermiolarki ala ala yaa...adam baya aşık bu kıza ama ya ama o son sahnede eridm kıza bi anda gitti bütün snir bi hafileme hissettm üsütümde...

zenan orda biraz daha kalsa adamn üstüne düşücekti ztn gözler fln gitti evllilk lafını duyunca şaşırıp gitti...ama bi dahakai bölm aşk başlıo bence tabii zenan yine terslemesse suatcığımı...

önce gidip bir açıklama yapsın lütfen suata.adamı öyle biraktı.zaten suat da ne yapıcağını şaşırdı.benle gelmek istermisin diyor tamam diyor zenan sonra da bnei senle göremsinler böyle bir ameliytı kaçıramazdım diyor.nese ki son sahnede topladı olayı ve noktayı koydu.zenan suatı seviyor:)
suat siyahlar içinde çok yakışıklı olmuştu yaaaa....

ayshe_yeshil
15-02-07, 19:51

hmmmm
çok teşekkürler bilgilendirdiğin için canım

Ya ama ben haldun beyede kızamıyorum
bu durumda tüm suçlu levent oluyo malesef

Eğer bu durumu elaya göz göre göre anlatdıysa

ADi bi çapkın konumuna giriyo
hem bu bölümde o kadar yakınken..:icon_sorr

gzd_gzd
15-02-07, 19:52
anti-bilgeye beni de yaz!parçalayacam o kadını ya...ben levente derekin o duygularını yansıtabilirse kızmayacaktım ve tabi ki eski eşiyse!allah kahretsin ya ikisi de olmadı !inanamıyorum!

evet yaa derekin o duygularını da yansıtmadı levent,derekde pişmanlık da wardı şok un yannda,ama levent resmen şok oldu kaldı orda

hala inanamıyorum!!

hilalko
15-02-07, 19:53
arkadaşlar dizinin sonunda çalan sarkı neydi bilen birisi özel pm atabilir mi haftaya zenan suat aşkında gelişme olacak gibime geliyor ay ya elanın ordan gidişini düşünemiyorum acaba haftaya ne olacak ya kafam çok karıştı arkadaşlar yardım edin yaaaaa

ipekk61
arkadaslar kadın elayı bılıyor cunku bunların ılşlıksı bılınıyor ve kadında doktor o yuzden bılıyor ayrıca ela babasının yanına gıdecek ve ona anlatacak o sırada levent geleck karısıyla bnıye ayrıldıklaırnı anlatacek elaya ve son bırsey ela ve levent bolum ıcınde barısacaklarr bırdaha yazam okuyan okusun heee :)

sitemm
neeeee, birde levent efendi elayı bırakıp bilgeye mı gidiicek??? böle bişey yapmasınlar yaa... ela iyice hastanenın diline duıser artık:icon_sorr

elif219
yok ya bu ne entrikadr yaw türk milleti kaldıramz bu kdr şeyi hani greys tmm da bu bizim dizi yaw birebr uyarlamnz gerekmio yani bir iki değişikliktn ne çıkar ama yookkkkkk illa aynısı olcak...

zenan suatı sevio zenan suatı sevio bu cümledn yüz hatta bin tane yazmak istiorm ama forum kapanr valla....ahh ahh bide terslemese bie korkmasa tm olcakda...

**merve-ekin**
ya bence gestapo da billiyor cünkü "gelecegi gören kizi muayne etmeniz
gerek ama dikkatli olan herseyi billiyor"bunun gibi birsey söyledi ve ben orda
sok oldum kesin o da billiyor leventin evli oldugunu

devedikeni
15-02-07, 19:54
Ben bu özgül kavruku hiç sevememiştim zaten tam rolünü bulmuş yine gıcık şey levente tam bu bölüm çok üzülmüştüm yazık ama ya oda elayı kaybetmekten korkuyodu gerçi şimdi hepten kaybetti ama zenana başta çok kızdım suatın neden benimle geldin sorusuna bu ameliyatı kaçıramazdımda ondan demesine ama sonra yine gönlümü aldı nenesine evet dedi resmen ama suata çok üzüldüm yazık ama bir an önce artık başlasın ya sabırsızlanıyodum zenan suat sahneleri mükemmeldi zavallı ela ve zavallı levent

nehirgözlü
offfffffffff levent ne yaptın ya canım ela ya yazık kıza neyse inşallah herşey düzelir kader,burak ve hasan çok şekerdi bu bölüm keşke şu kız kaderle burak hakkında da bişeler söyleseydi çok güzel olcaktı

Ekin_Derya
Iyi aksamlar!

Masallah, tam 135 kisi var bu baslikta. Allah arttirsin, ne diyeyim.

Bilmiyorum haberiniz var mi, ama Kurtlar Vadisi Terör yayindan kalkti apar topar. Yani bu demek oluyor ki, DOKTORLAR yine her hafta 1. olacak. Bununla kalmayip ANASAYFAYA gececegiz. Ohhh, yandan...
Artik kimse bizi tutamaz...

Bu arada, dizi yine yikildi. Sonra yapacagim yorumumu...

bluenight
yaa arkdaşşalar eski karısıymış keklenmemişim öleymişş yaaaaa :S bekleyelim bir yeni haftayı delircem şimdiii eski karısıymışşş

*Sunacik*
15-02-07, 19:55
mrh arkadaslar!!!ben araniza yeni katilanlardanim!ayrica sizin gibi bende doktorlarin siki takipcilerindenim.....:img-wink:

icePrincess
Offf ya hala kendime gelebilmiş değilim

ama biraz da suat zenan cephesine geçeyim
bu kafayla ne yorum yaparım orası da ayrı tabii

Zenan başta çok kötü bozdu adamı arabada seninle görünemem dedi yaa
çok sinir oldum
sonra geldi suata kızdı ne yapmaya çalışıyosun die
galiba ninesi bişe demişti onun için ama gerçeği öğrenince de suatı öylece bırakıp gitti
aslında zenana kızdım

ama son sahnelerden sonra da kıza hak verdim
demekki erkeklere böyle davranmak gerekiomuş
offf neler diorum ben yaaa
biri beni kurtarsınnnnn

tugchemre
yaa arkdaşşalar eski karısıymış keklenmemişim öleymişş yaaaaa :S bekleyelim bir yeni haftayı delircem şimdiii eski karısıymışşş

nalan ablam ben hiçbişey anlamadım şimdi ya kafam karıştı şimdi bu bilgemi neyse eski karısımı kesin emin misin nolur öyle olsun

**merve-ekin**
15-02-07, 19:56
sonunu izleyemedim biri bana ne olduğunu anlatabilir mi?? En son Ben Bilge Levent'in eşiyim dedi :( Ondan sonra??:img-help: :img-help:

canim ondan sonra birsey yok sadece Elanin saskin bakislari var e tabi
o kadarida normal

sedosshh
15-02-07, 19:56
ben yrn okula giderken durdurcam serwisi ASMnin önünde we atıcam kendimi içeriii...................... bittin bilge sennnnn yolcam saçlarını tek tek

_bşr_
15-02-07, 19:57
geleceği gören kız yalanlar ile gerçekler karışacak gibi bişey dedi.eğer yanlış anlalışılmaysa ve eski karısıysa

haftaya ela kontrole gider bence
çünkü levent kızın eliini tuttuğunda kamera neredeyse leventin el hücrelerini gösteriyordu o kız bişeyler biliyor elaya da söyler "yanlış anladın ela abla" der.:img-hyste inş.

elif219
canim ondan sonra birsey yok sadece Elanin saskin bakislari var e tabi
o kadarida normal

normal diil cnm normal diil bide orda bi tokat gelmeliydi şöle esaslı bişeki leventi kendine getirsn die ama olmadı işte....

buket16
evet yaa derekin o duygularını da yansıtmadı levent,derekde pişmanlık da wardı şok un yannda,ama levent resmen şok oldu kaldı orda

hala inanamıyorum!!

ya levent hiç bir duyguyu yansıtamadı ki orda...baktı kaldı...özür dilerim miş,yapma ya!senin karın çıkagelsin sen sürpriz sürpriz diye umutlandırırken kızı(tamam sonradan değişti konuşmamız gerekiyor diye ama olsun ,önce öylydi),kız evlenme teklifi olarak düşünsün,sonra özür dile,hem de o şekilde ,hiç pişmanlık belirtisi göstermeden!of levent of!

xxx1111xxx
ya hanı eskı esıydı ole dıolardı bn cok sınır oldm sımdı
ya gerckten levent duzeltecekmıymıs EMINMISNIz
nolur ole olsun
buarada zenan ve suat coookk tatlılar

gzd_gzd

aa eski karısımıymışş ?? kesin mi yani bu sefer,walla kalpten gitmek üzereyim ben bu gidişle,haftaya eski karısı olduğunu söylicek yani,e oley o zaman !! :D

ipekk61
15-02-07, 19:58
arkadaslar kadın elayı bılıyor cunku bunların ılşlıksı bılınıyor ve kadında doktor o yuzden bılıyor ayrıca ela babasının yanına gıdecek ve ona anlatacak o sırada levent geleck karısıyla bnıye ayrıldıklaırnı anlatacek elaya ve son bırsey ela ve levent bolum ıcınde barısacaklarr bırdaha yazam okuyan okusun heee

icePrincess
arkadaslar kadın elayı bılıyor cunku bunların ılşlıksı bılınıyor ve kadında doktor o yuzden bılıyor ayrıca ela babasının yanına gıdecek ve ona anlatacak o sırada levent geleck karısıyla bnıye ayrıldıklaırnı anlatacek elaya ve son bırsey ela ve levent bolum ıcınde barısacaklarr bırdaha yazam okuyan okusun heee :)

hiiiii canım yaaaaa
valla mı
bak inş böyle olur yaaa içime su serptin
ama hala levent'e kızgınlığım geçmiş değil
yine de eski eşiyse affedebilirim

tatlı_cadı624
arkadaşlar ben şimdiden kadının adını duymadan anti-bilmem neci olmuştum beni de alın aranıza
ayrıca ya ben leventin psikolojisini düşünmüyom ela gibi bir kızı böyle kandıran adamın psikolojisini düşünmem adi şeyyy
ama ela ne olacak kız resmen 2. kadın durumuna düştü ya inanamıyroum maşallah hastanede dedikoducular merkezi gibi içinde burakda var 1-2 güne duyulur herşey sonrada ela 2.kadın ,metres vs. darbesi yer baksanıza aşık oldu diye torpil torpil diyip kızın kafasını yediler şimdi ne olur bilmem
offfffff levent offffffff sen ne biçim insansın sen ne biçim aşıksın
sen....sen....sen offfffff yıktın beni

buket16
15-02-07, 19:59
aa eski karısımıymışş ?? kesin mi yani bu sefer,walla kalpten gitmek üzereyim ben bu gidişle,haftaya eski karısı olduğunu söylicek yani,e oley o zaman !! :D

ya bu doğru olsun lütfen ya,delirecem burda,babamdan dayak yiyecem levent yüzünden bağırmaktan!:sad53:

sitemm
ben yrn okula giderken durdurcam serwisi ASMnin önünde we atıcam kendimi içeriii...................... bittin bilge sennnnn yolcam saçlarını tek tek

oh iyi yaparsın, bıızm yerımıze yol:img-hyste o zaman bu bilge hanım eski karısıda ela var die karısıyım mı dedi şimdi...

halka
bence kadın leventin boşanmak üzere olduğu karısı.boşanmış olsa niye gelsin...

ipekk61
hiiiii canım yaaaaa
valla mı
bak inş böyle olur yaaa içime su serptin
ama hala levent'e kızgınlığım geçmiş değil
yine de eski eşiyse affedebilirim

evet arkadaslar oyle barısacaklar bolum ıcınde ama sonra ne olur bılmıyorum yazdıklarım emın bır kaynaktan

SELImESMaDEMIr
Ya dmeek 9.bölümün basinda eski karisi oldugunu söylicek...iyi icime su serpziniz:)Simdi rahatca yorum yazabilirim...:)
Ela Leventi anlicak yani affedicek ama kadin Leventle Elanin pesini birakmicak eger bilern varsa yazsin kaidndami doktor oluyor?Eger oda cerrahsa oda bu hastanede calisir yani kabus basliyor.
Zenan Suat sahneleri süperdi....:)Ya cok güzeldi o sahneler...Zenanda soylu bir aga kizi süper...mercedesle geldi ninesi....:):):)

Ya Burak Kader sahneleri kötülesdi:(:(Daha askdan eser yok eser ama BUrak cok tatliydi bu bölümde....hele Hasanla Burak ve Kaderin kadin pedi konusmasinda cok güldüm Hasana yazik ya:):):)

deniz123

ya nalan abla bazı arkadaşlar diğer bölümde eski karım der diyo levent böyle bi şey olabilir mi ne olur yasemin abladan öğrenmeye çalış yoksa 1 hafta boyuncu sinir krizinden bir sürü kayıp vericek site bunlara bende dahil tabi...

burrcu
15-02-07, 20:00
Bak canım eminsin di mi bu sefer rahat rahat uyuyabilirim dimi ???

**merve-ekin**
normal diil cnm normal diil bide orda bi tokat gelmeliydi şöle esaslı bişeki leventi kendine getirsn die ama olmadı işte....

yok ya levente kiyamam ben offf off neler sacmaliyorum iyisallah eski
karisidir deyilse gercektende tokadi hakketi ya hemde iki üc tane bir tane
yetmez

Dilara03
okadar levent ela dedinizz leventt neler karıştırıomuuşş bence esk,i karısı diildir ama ilişkileri ayrılmanın eşiğindedirr

tatlı_cadı624
15-02-07, 20:01
canım thank you bitanesin ama ben artık burak ve zenan gibi yaşıycam hiç birşey umurlarında değil ikiside kütük böyle olunca bu tür darbeler onları yıkmaz zaten bu tür darbeler kütükleri bulmazki hep duygusalları bulur
offfffff levent offffffff yedin bitirdin beni

ipekk61
eskı karısı eskı karısı kac kere dah yazarsam ınanacaksınzı acabaa hftaya duzletme yapacak levent eskı esım dıyee

elif219
arkadaşlar ben şimdiden kadının adını duymadan anti-bilmem neci olmuştum beni de alın aranıza
ayrıca ya ben leventin psikolojisini düşünmüyom ela gibi bir kızı böyle kandıran adamın psikolojisini düşünmem adi şeyyy
ama ela ne olacak kız resmen 2. kadın durumuna düştü ya inanamıyroum maşallah hastanede dedikoducular merkezi gibi içinde burakda var 1-2 güne duyulur herşey sonrada ela 2.kadın ,metres vs. darbesi yer baksanıza aşık oldu diye torpil torpil diyip kızın kafasını yediler şimdi ne olur bilmem
offfffff levent offffffff sen ne biçim insansın sen ne biçim aşıksın
sen....sen....sen offfffff yıktın beni

alırız cnm alırız herkesi anti-bilge olmaya davet ediorm arkadaşlr bide böle giderse anti-zenan açıcz onada beklerz(özellikle kübrayı)...offf levent offf yıktn herkesi yaaaa ne diimki sana bilmemki...

greysanatomyfan
hep merak ediyodum leventin karisi yerine kimi koyacaklar diye. 50 kisi aklima gelmisti ama ozgul kavruk gelmemisti. o kadin hep kotu rollrein kadini olmustu. ve oynadigi rol hicte kotu entrikaci bir kadin rolu degil. gerci yine bir sans veriyorum cunku orjinalindede kadin ilk diziye geldiginde acaip sinir sinsi bakisli gicik birseydi. ama direk 2, bolumde satir aralarinda aslinda kaliteli biri oldugunu gostermisti. demem oki insallah bilge karakrterini orjinaline benzetirler. cunku eger ole olur ise isinde son derece hatta ulke capinda basarili biraz alayci bi tavri olan ama cok guzel basarili sexy ve kaliteli bir kadini canlantirmasi gerekiyor. yaptigi tek hata kocasinin surekli ilgisizliginden kocasini aldatmasi

SELImESMaDEMIr
Zenan Suata bunu nineme nasil söylersin dedi?Neyi nasil söyledi ya avrupa kanali yine bir kac sahneyi sildimi?

Fragmanda gecen bir konusma yine yoktu iste gecen hafta pardon ondan önceki hafta Karamay anlamisti bu haftada of ya cok sanliyim sahnesini izlemek isterdim:)

Dilara03
15-02-07, 20:02
nerdenn biliosunki eski karısı oluunuu

xxx1111xxx

ya emınsınız dımı kesın eskı karısı ufff ya kalpten gıtmek uzereyım :(:(:(

buket16
Ya dmeek 9.bölümün basinda eski karisi oldugunu söylicek...iyi icime su serpziniz:)Simdi rahatca yorum yazabilirim...:)
Ela Leventi anlicak yani affedicek ama kadin Leventle Elanin pesini birakmicak eger bilern varsa yazsin kaidndami doktor oluyor?Eger oda cerrahsa oda bu hastanede calisir yani kabus basliyor.
Zenan Suat sahneleri süperdi....:)Ya cok güzeldi o sahneler...Zenanda soylu bir aga kizi süper...mercedesle geldi ninesi....:):):)

Ya Burak Kader sahneleri kötülesdi:(:(Daha askdan eser yok eser ama BUrak cok tatliydi bu bölümde....hele Hasanla Burak ve Kaderin kadin pedi konusmasinda cok güldüm Hasana yazik ya:):):)

bilge kadın doğum uzmanı ve en iyilerinden...o hastanede çalışacak maalesef...haldun onun için çağırmış gıcık!

gzd_gzd
ya levent hiç bir duyguyu yansıtamadı ki orda...baktı kaldı...özür dilerim miş,yapma ya!senin karın çıkagelsin sen sürpriz sürpriz diye umutlandırırken kızı(tamam sonradan değişti konuşmamız gerekiyor diye ama olsun ,önce öylydi),kız evlenme teklifi olarak düşünsün,sonra özür dile,hem de o şekilde ,hiç pişmanlık belirtisi göstermeden!of levent of!

evet yaa haklısın,süprizle başladı yemek teklifi konuşmamız lazıma döndü,walla hala şoklardayım

alev_83
şimdi bu levente nedesek az adamın yaptığına bakınyaaaa mahvetti elayı birde utanmadan karısını görünce eladan özür dilemez miii onu gidip orada boğabilirim

ama en kısa zamanda seti basım onu boğmayı planlıyorum yapılırmı bu yaaa offf off:img-in_lo

o son sahnede sinir krizi geçirdim resmen yaaa bide demezmi sen şu meşhur elasın demek ismide iğrenç BİLGE ıyyyyyyy iğrenç isim kendide kötü kadın neolcak

arkadaşlar ben biraz coştum kusuruma bakmayın artık:fighting2

SELImESMaDEMIr
15-02-07, 20:03
Ya Leventin karisi demeyin eski karisi deyin!!!!

Dilara03
nerden biliosunuz yaaaaaaa

gokce09
eskı karısı eskı karısı kac kere dah yazarsam ınanacaksınzı acabaa hftaya duzletme yapacak levent eskı esım dıyee

Eminmisin ya nerden biliyosun?inşallah dorudur dediklerin.inşallah eski karısıdır.

denizkizi55
15-02-07, 20:04
her paragrafa her cümleye her kelimeye her harfine katılıyorum
beraber gidilem o leventin ağzını burnunu dağıtmaya yalancı mahlukat
yıktın beni yıktın sana bu kadar yükleniyorum laf sayıyorum levent biliyormusun ben seni çok seviyodum güveniyordum
hale bak şimdi Yıktın Beni Yıktın

Hic sorma ya..Levent'ten beklermisin bu hareketi ...Kimsede suc yok suc levent'in haklisin.. Ben o cadiyi yonarken levent'ide hallederim ...

Cadi'nin kullandigi telefon büyük birseydir umarim yedirecegim insallah bogazinda kalacak

Dizilerden yana en berbat Berbat aksam bu olsa gerek..KURTLAR VADI'mide kaldiracaklar ya migdeme birsey oturdu offff offffff...

Cadii cadii süpürgesi eksik sadece..Etegi yirtik tahta yutmus cadii..
Gamzelim ben sana ne diyeyim be adam..Özür dilerim dedi özür dilerim ..Ben senin özrünüde senin karinida hastanenin tepesinden asagi atarim haldun'un kafasina düsersiniz insallah.. Cadi ve levent birbirleirne yakisiyorlar mi hic? Levent nerden bulmus onu ya..
Bakisindan tipinden belli ne tür biri oldugu..Levent karakteri böylesine cadi bir kadini kaldiramazki ya..Tahta yumtus cadii allah bilir okutup üföletmistir levent onunla evlensin diyeee..:icon_evil

sinirim tepemde normalde bukadar celallenip yazmazdim ama bu aksam hic yakisík almadi ela neler neler düsünecek onun hakkinda hakli olarak:icon_cry: ..

_bşr_
bu bilge 2.gestapo vakası olabilir hastahanede çalışırsa(umarım çalışmaz)
bir bölümde barışmazlar bence çok zor elanın tamam demesi

ayrıca bu olay duyulursa zenan ile suatın ilişkisinede kara bulut gelebilir. zenan şüphelenebilir.

burak ile kaderide bekliyoruz kaç bölümdür bü atak yok:)

levent inş. dediğiniz gibi eski karım der yoksa elimden kurtulamaz.
ama boşanmış olsa kadın niye gelsin yazmış arkadaşlar haklılar bende düşündüm ama cevap bulamıyorum..

anti bilgeciler beni de aranıza alın:icon_twis :icon_twis :icon_twis

tatlı_cadı624
arkadaşlar levente bir şarkı armağan ediyorum eladan tam uydu
ben bu kadın olayını duyduğumdan beri dinliyom bu şarkıyı sizde dinleyin

Git, beni düşünme
Git, kalbimi de götür
Zaten sen de kalsın çok yormuşsun çok üzmüşsün
Git güvenimi götür inancımı öldür
Sonu buda bir tokatta senden olsun vur
Olmaz bu bize yapılmaz
Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar
Olmaz bu bize yakışmaz
Korkarım aşkımın şiddetinden
Duy sessiz çığlığım bu
Nadir bulunur su
Düşün nedeni mevsimlere renk katmışız
Biz artık biz yok mudur? Ölümü gör otur
Öyküne ömrünü kat ihtiyaç budur
Olmaz bu bize yapılmaz
Olmaz bu bize yakışmaz
Kenan Doğulu/Olmaz

şarkı tamda uydu uyan ben dinliyom zaten müzikte süper dinleyinde
leventin bize attığı kazığı düşünün:(:(:(:(

burrcu
Eski karısı bile demeyin (denizkizi55 cnm bu tabirini çok beğendim kullanıcak sürekli haberin olsun)içine odun kaçmış O deyin

alev_83
15-02-07, 20:05
ama leventin karısı kendini tanıtırken bilge leventin eşiyim dediii bence hal evliler aklıma geldikçe krizlerdeyim uyuz insan bilge

gzd_gzd
hep merak ediyodum leventin karisi yerine kimi koyacaklar diye. 50 kisi aklima gelmisti ama ozgul kavruk gelmemisti. o kadin hep kotu rollrein kadini olmustu. ve oynadigi rol hicte kotu entrikaci bir kadin rolu degil. gerci yine bir sans veriyorum cunku orjinalindede kadin ilk diziye geldiginde acaip sinir sinsi bakisli gicik birseydi. ama direk 2, bolumde satir aralarinda aslinda kaliteli biri oldugunu gostermisti. demem oki insallah bilge karakrterini orjinaline benzetirler. cunku eger ole olur ise isinde son derece hatta ulke capinda basarili biraz alayci bi tavri olan ama cok guzel basarili sexy ve kaliteli bir kadini canlantirmasi gerekiyor. yaptigi tek hata kocasinin surekli ilgisizliginden kocasini aldatmasi
bence de greysde leventin karısı hiç de entirikacı bi kadın değil kocasını aldatmış o kadar,bi de ben elaya olan tavırlarını beğenmiyorum o ayrı ;) bence de umarım bilge karakterini addisonun karakterine benzetirler, yoksa bu gidişle hepimiz ondan nefret etces daha ilk bölümden:img-hyste

ayshe_yeshil
evet yaa haklısın,süprizle başladı yemek teklifi konuşmamız lazıma döndü,walla hala şoklardayım

değil mii

oysa yemeğe giderlerken nasıl mutluydu levent
evlenme teklifi hayalleri kuruyorduk biz
şimdi acil ciddi bir konu olduu
ve o wamp kadın geldi:icon_sorr

SELImESMaDEMIr
bilge kadın doğum uzmanı ve en iyilerinden...o hastanede çalışacak maalesef...haldun onun için çağırmış gıcık!

Ben o Haldunu parcalarim:icon_whis
Kim oluyor o ya?! Tamam arkadaslar Haldun bey yüzünden EL iliskisi bitmistir...yani bitecek cünkü yoksa dizi olmaz her dizide birden fazla giciklik ve kötülük olmasi lazim:icon_evil :sad53:

ipekk61
15-02-07, 20:06
Eminmisin ya nerden biliyosun?inşallah dorudur dediklerin.inşallah eski karısıdır.
emınım canım eskı esım dıyecekk ve dedıgım gıbı bolum ıcınde ela ıle barısacaklarr

sitemm
bencede hala evliler, yoksa daha once sölerdi levent,altı ustu bosandım diyecekti, Buu arada gecenın evlilik teklifiyle sonlanamdıgının gorduk:icon_sorr

_bşr_
evet eskı esı ve kadın dopktor olugu ıcın elayı tabnıyorrr

iyide kadın doktor diye tüm doktorları nasıl tanısın. başka bi hastahanede çalışıyorken hemde.

denizkizi55
15-02-07, 20:07

Ben demiyorum mesela..Hatta adiyle bile hitap etmiyorum..Ona dakikasinda isim buldum cadi diyorum ve diyecegim..Tahta yutmus etegi yirtik cadiii

ipekk61
ya anlamak sıtemıyorsunuz galıba esıyım dedı evet kadın ama haftya levent onun klafını duzelterek eskı esımyapacakkk

SELImESMaDEMIr
Su anda 110 kisi bu forumda...valla forum calkalanyior:)

Dilara03
15-02-07, 20:08
bencedee evlilerr ama ilişkii bitmek üzeree nerden biliosunuzzda eski karısı dionuzz yanii bi ayrıldım demek bukadar zoırmu

elif219
bence de greysde leventin karısı hiç de entirikacı bi kadın değil kocasını aldatmış o kadar,bi de ben elaya olan tavırlarını beğenmiyorum o ayrı ;) bence de umarım bilge karakterini addisonun karakterine benzetirler, yoksa bu gidişle hepimiz ondan nefret etces daha ilk bölümden:img-hyste

ya bide şöle bişi var bn nereye baksm bu diziyi izleyenlern çoğu addisoncu yani bizim bilgeci kadının acayp hayranı var bizdekinin aksine ordaki elayı sevn az çünkü o baya farklı ya iki kişiyle birdn çıkıo fln biri levent tabii ama burda sanmıorm öle bişi olsn....

SELImESMaDEMIr
Evet Denizkizi haklisin artik lakabi belli o cirkin Bilgenin....cadi tahta yutmus...böyle sert kelimeler kullanmakta herkes serbesdir!!!

ipekk61
neye ınanmak ıstıyorsanız ınannın ozamn kadın dojktor elayıda bılıyor cunku eskı esının kız arkadsı suan nıye bılmesın kıı

buket16
15-02-07, 20:09
emınım canım eskı esım dıyecekk ve dedıgım gıbı bolum ıcınde ela ıle barısacaklarr

ya nasıl olacak ki peki,yani eski de olsa ki ben hala inanamıyorum (seninle ilgisi yok canım sadece kadın pek bi emin söyledi,yani leventin yanında o kadar emin konuşmazdı herhalde) ela hemen affedecek mi,nasıl barışacaklar ki yani???

denizkizi55
Eski karısı bile demeyin (denizkizi55 cnm bu tabirini çok beğendim kullanıcak sürekli haberin olsun)içine odun kaçmış O deyin

kullan canim kullan herkes kullansin..tahta yutmus etegi yirtik bir cadidir o sadece süpürgesi yok..

naz_özge12
ya bu forum coşmuş..bir ton kişi var..:happy0064 :happy0064 :good:

elif219
15-02-07, 20:10

e peki başka bi bilgn var mı suat ve zenanla ilgili mesala....

Dj_saRiLaCi
ya arkadaslar tamam levente niye öyle diyorsunuz adam ne yapsin iste bitmek üzere hatta aralarinda bitmis ama kagitalara gecmemis bi evlilikk...tamma biraz haksizlik yapti ama leventime demeyin öyle...hic degilse adam gibi özürünü deledi hem o kadin gelmeseydi ymekte söylicekti...ztn önemli olanda onun elayi sevmesi degilmi?? böyle bisey olmasi cok normal evli ama ayri yasiyorlar yani bosanmis sayilirlar o süredede eger o kadini sevmiyorsa baska birine asik olabilir leventin elaya oldgu gibi adam kendide söyledi gönül eglendiremem sneinle diye....levent icinde cok üzücü bi durum her acidan bakin tek acidan degill!!!

o.c_girl

inşallah doğrudur

yoksa çok kötü olur ccm

of yaaa inanmıom bu lewentee

purple_dream
tek kelimeyle dumur oldum!!!!

_bşr_

ama anasayfada değiliz hala...
içine odun kaçan kadın diyecem bende güzel olmuş.

ya kadın eğer hastahanede çalışırsa (asmde) 2. gestapo olayı olur bence hatta gestapo melek kalır bu odunun yanında.:)

çalışmasın!!
levent hemen özür diledi ama inş yanlışı düzeltmeden okkalı bi tokat yer çok zevk alarak izlerim. o kadar bizi telaşa verdi. yaşasın kötülük nihaha:img-hyste

gzd_gzd
15-02-07, 20:11

eminmisin ya?bilgi güvenilir kaynktan mı?? eğer doğruysa süper o zamnn:happy0064

ipekk61
ya nasıl olacak ki peki,yani eski de olsa ki ben hala inanamıyorum (seninle ilgisi yok canım sadece kadın pek bi emin söyledi,yani leventin yanında o kadar emin konuşmazdı herhalde) ela hemen affedecek mi,nasıl barışacaklar ki yani???

naısl oldugunu yazım daha once ama kımse okumadı galıba ela babsının yanına gıdecek ve anlatacak o sırada levent geleck karısından neden ayrıldıgını falan anlatacak ıste ayrıcaaa adıson un tamtersı bırı olacakk

yasmin_91
arkadaşlar benide anti bilge ye alın.o kadını bulursam saçını başını yolcam haa.soğuk nevali,cadıı,kara bulut ayy söyleyecek kelime bulamadım başka.of offfffff bu da gelir bu da geçer ağlamayalım forumdaşlarım.

tatlı_cadı624
15-02-07, 20:12
kullan canim kullan herkes kullansin..tahta yutmus etegi yirtik bir cadidir o sadece süpürgesi yok..
canım kullanırız ayrıca süpürgesinin olmama nedenini de söyleyeyim o kadar canavar ruhlu ki kendi süpürgesini yutmuş
tahta yutmuş eteği yırtık canavar cadı her ne haltsa işte
ahhhhhh ela ahhhhhhh memlekette aşık olunacak adam mı yoktu

icePrincess
offf ya forumda bu kadar çok kişinin olması çok güzel
artık anasayfaya geçelim ama....

şimdi ben artık buna eski eş diyorum ve başka birşey düşünmek bile istemiyorum
farklı isimler koyan arkadaşlar da var sopa yutmuş cadı filan :good:

Ya o bi tane hasta vardı ya hem evli hem de metresi vardı
ben orda sinir olmuştum
ela kadınla ilgilenince kaadın elaya anlatınca filan zaten
heh sonunda da leventin sopa yutmuş cadısı geldi olan oldu

life_prenses
yaaaa mervecim teşekkürler :'( ağlarım ama... biliyordum karısının geleceğini en azından grey'sden ama eski karısı değil miydi ya_??? O kadını var ya hiç sevmedim zaten. Hepte kötü kadın rolü oynuyor zaten tam yüzüne göre bir rol. Bu arada Suat'ın "Zenan'ın evlenmesine izin veremem." demesiyle dalıp gittim. :)

alev_83

nasıl çalkalanmasın canım herkez bilge yüzünden sinir krizi geçirmiş durumda başta ben tahta kurusu neolcak ayyyy sinir oldum yaaa haftaya kadar karısımı eski karısımı nasıl öğrencez çatlarım ben yaaaa:img-hyste

greysanatomyfan
15-02-07, 20:13
ya bide şöle bişi var bn nereye baksm bu diziyi izleyenlern çoğu addisoncu yani bizim bilgeci kadının acayp hayranı var bizdekinin aksine ordaki elayı sevn az çünkü o baya farklı ya iki kişiyle birdn çıkıo fln biri levent tabii ama burda sanmıorm öle bişi olsn....

evet kesinlikle farkli. tuhaf bir kararkter. fazlasila depresif, obsesif ayrica pessimistik bi karakter. biseyelr iyi gidince tuhaflik var diyen biri. sevmiyo degilim ama hayranida degilim
ama addison yani bilge kadin super bi kadin. karismatik, cekici, basarili, eger hatali ise hatasini cok ii bilen, yeri geldiginde meredith'i yani ela' yi bile savunan kaliteli bir kadin. tek hatasi kocasini aldatmak oda ilgisizliginden bize tabi cok ters bisey ama dizinin orjinaline bakar isek ve nerede cekildigine o tek hatali yani bile o kadar kotu olmuyor. diyosunki aldattirmasaydi. tabi onu burda diyecek adam 100 kiside 1 kisiyi gecmez

gokce09

Çok saol ya walla yüreğime su serptin.ne kadar kötü bi kadın ya.hemen leventin esiyim deyiverdi.kim bilir onları ayırmak için daha neler yapıcak.umarım sonları iyi olur

denizkizi55
Arkadaslar leventin suan icin affedilebilir yani yok..Bu adam o tahta yutmus etegi yirtik cadi ile resmi olarak hala evliyse gerisi fasafiso..
Evli altinda geciyorsa ismi baska bir aciklamasi olamaz..Ama eger eskisi ise ozaman bilemem..

AH tahta yutmus etegi yirtik cadi ahh..Eteginin kalan kumasini ben yirtacagim sen bekle benii

B_beyonce
15-02-07, 20:14
slm ark.lar :happy0064

PAMUK_MELEGIM
15-02-07, 20:14
Guzel ve Ilginc bir boludmu levent demeki evliymis cok sasirdim:) ela cok guzel olmustu zenan yine harikaydi kaderede bayiliyorum cok sempatik cok guzel bir bolumdu:)

sitemm
15-02-07, 20:15

ya böle bisey olabilr mi?? bu kdar cıddı bir konu bir bölümle kapanmaz bence yanı kapanmamalı..araları açılıcak halıyle ve bunu iyice göstermelıler, meselaa ela leventı hep görmemzlikten gelmeli ,ne bilim belirtmeliler.. ya neden bir olay yayınlanan bolumde bıtııyor kı:icon_whis

tatlı_cadı624
arkadaşlar anti bilgeciler lütfen bana ö.m atın ve anti-bilgeciyim diyin aklıma birşey geldi katılmak isteyen varsab bir forumdaşımızdan imza ve ava yapmasını istiycem üzerinede anti-bilgeci olaraktan nickimi yazacam katılan varsa bana ulaşın
offffff offfffff boğarım o kadını

buket16
naısl oldugunu yazım daha once ama kımse okumadı galıba ela babsının yanına gıdecek ve anlatacak o sırada levent geleck karısından neden ayrıldıgını falan anlatacak ıste ayrıcaaa adıson un tamtersı bırı olacakk

ya çok teşekkür ederim ya içime su serptin valla:happy0064 addisonın tam tersi bir kadın olacaksa sevmemkte özgürüz o zamn yaşasın,zaten baştan da sevmemiştik ama:)bir de direk bu sahneden mi başlayacak acaba ya?yani levent 'eski eşim'şeklinde düzeltecek mi yani hemen?çok mu soru soruyorum:img-blush ama merak işte ,yoksa uyku yok bana bu gece...:icon_whis

_bşr_
15-02-07, 20:16
tüm takma adları toplarsak uzun olacak ama şöyle diyebilirim;

kendi süpürgesini yutmuş,eteğini yırtmamı beklemeden yırtmış,yakında kel kalacak cadı kadın(biz saçını başını yolacağımız için keli de ekledim)
çıksın ela ile leventimin hayatından.

gzd_gzd
15-02-07, 20:16

anlattığın için teşekkrler :)

ADDİSonun tam tersi derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı ? :s

tatlı_cadı624
15-02-07, 20:17
ya ne güzel şarkı buşdum yorum yapan yok birdaha yazıyom şarkıyı
bir dinlyin ne kadar yakışıyo
bu şarkı levente eladan
Git, beni düşünme
Git, kalbimi de götür
Zaten sen de kalsın çok yormuşsun çok üzmüşsün
Git güvenimi götür inancımı öldür
Sonu buda bir tokatta senden olsun vur
Olmaz bu bize yapılmaz
Olmaz bu bize yakışmaz
Duy sessiz çığlığım bu
Nadir bulunur su
Düşün nedeni mevsimlere renk katmışız
Biz artık biz yok mudur?
Ölümü gör otur
Öyküne ömrünü kat ihtiyaç budur
Olmaz bu bize yapılmaz
Olmaz bu bize yakışmaz

ipekk61
15-02-07, 20:18
anlattığın için teşekkrler :)

ADDİSonun tam tersi derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı ? :s

addıson orda ıı oldugu ıcın burda kotu olacak bılge hanım

prenses19
15-02-07, 20:18
ARKDSLAR çok kötüyüm yıkılmış durumdayım

Ağladım ağlıcam

inkanın öyle böyle değil

hani eski karısıydı bu allahın belasını

bi de uzaktan durmuş şeytan gibi bakıyo

alev_83
15-02-07, 20:19
arkadaşlar anti bilgeciler lütfen bana ö.m atın ve anti-bilgeciyim diyin aklıma birşey geldi katılmak isteyen varsab bir forumdaşımızdan imza ve ava yapmasını istiycem üzerinede anti-bilgeci olaraktan nickimi yazacam katılan varsa bana ulaşın
offffff offfffff boğarım o kadını

canım sana seve seve katılırım hatta beraber boğabiliriz büyük bir zevkle yaparım vaalla daha ilk dakkadan sinir oldum çünkü

Ela_Levent_17
bencede eski karısıdır her olayı bir bölümde bitirmeleride zaten dizi başlamadan önce sit-com tarzı demişlerdi anti-bilgecilere benide ekleyin saçını başını yolmakla zaman kaybetmeyelim direk benzin döküp yakmalı bu cadıyı

gelinezo
arkadslar filim sonundaki sarkıyı isteyen arkadaslar benimlen temasa geçerlerse verebilirim kendilerine
her bölüm gibi çok güzeldi levent çok geç kaldı olayı açıklamaya bu kadın kesin rahat durmayacak ayrıca kadını haldun beyin çagırdıgını ben düşünmüyorum

sadece_ozge
ipekk61 tarafından gönderildi
arkadaslar kadın elayı bılıyor cunku bunların ılşlıksı bılınıyor ve kadında doktor o yuzden bılıyor ayrıca ela babasının yanına gıdecek ve ona anlatacak o sırada levent geleck karısıyla bnıye ayrıldıklaırnı anlatacek elaya ve son bırsey ela ve levent bolum ıcınde barısacaklarr bırdaha yazam okuyan okusun heee

nerden bılıyosun ınsallah deıın gıbıdr ama merak ettım nerden bılıyosun

sitemm
tüm takma adları toplarsak uzun olacak ama şöyle diyebilirim;

kendi süpürgesini yutmuş,eteğini yırtmamı beklemeden yırtmış,yakında kel kalacak cadı kadın(biz saçını başını yolacağımız için keli de ekledim)
çıksın ela ile leventimin hayatından.

:img-hyste çok güzel yanımlamıssın :img-hyste , geldği gibi gitsin bencede..

ipekk61
ya çok teşekkür ederim ya içime su serptin valla:happy0064 addisonın tam tersi bir kadın olacaksa sevmemkte özgürüz o zamn yaşasın,zaten baştan da sevmemiştik ama:)bir de direk bu sahneden mi başlayacak acaba ya?yani levent 'eski eşim'şeklinde düzeltecek mi yani hemen?çok mu soru soruyorum:img-blush ama merak işte ,yoksa uyku yok bana bu gece...:icon_whis

evet aynı kaldıgı yerden devam edecekk canım
ordan baslayacak ve soyleyeck eskı eısm dıyecek

buket16
15-02-07, 20:20

Ağladım ağlıcam

inkanın öyle böyle değil

denizcim dur bi sakin ol,hala eski olduğu söyleniyor ve ipek61 arkadaşımız gayet de güsel şeyler yazmış bir oku istersen...:)

ipekk61
15-02-07, 20:20
ipekk61 tarafından gönderildi

nerden bılıyosun ınsallah deıın gıbıdr ama merak ettım nerden bılıyosun

canım bılıyorum bıryerden orasını soyleyemem ama kesın kaynak guvenebılırısnz

SELImESMaDEMIr
15-02-07, 20:21
Tatli cadi cok güzel bir sarki evet haklisin ayrica sözleri süper:):)!!!Eminim kaydeden vardir yoksa ben diziyi videoya aldirdim ordan belki bir türlü kaydedebilrim?:):)

Imzamda ne yaziyor okuyun....alti cizigili olanlari iki kere okuyun:)

sitemm
15-02-07, 20:22
bu arada suatın bu kdar cabuk zenana asık olacagının sanmıyorudum, acıkcası cok sasrıdım, zenanda da var bişeyler ama suat ne kdar belli etti, havada ask kokusu var:img-in_lo , diğer tarfta ayrılık kokusu var:icon_sorr

**merve-ekin**
15-02-07, 20:23
Hic sorma ya..Levent'ten beklermisin bu hareketi ...Kimsede suc yok suc levent'in haklisin.. Ben o cadiyi yonarken levent'ide hallederim ...

Cadi'nin kullandigi telefon büyük birseydir umarim yedirecegim insallah bogazinda kalacak

Dizilerden yana en berbat Berbat aksam bu olsa gerek..KURTLAR VADI'mide kaldiracaklar ya migdeme birsey oturdu offff offffff...

Cadii cadii süpürgesi eksik sadece..Etegi yirtik tahta yutmus cadii..
Gamzelim ben sana ne diyeyim be adam..Özür dilerim dedi özür dilerim ..Ben senin özrünüde senin karinida hastanenin tepesinden asagi atarim haldun'un kafasina düsersiniz insallah.. Cadi ve levent birbirleirne yakisiyorlar mi hic? Levent nerden bulmus onu ya..
Bakisindan tipinden belli ne tür biri oldugu..Levent karakteri böylesine cadi bir kadini kaldiramazki ya..Tahta yumtus cadii allah bilir okutup üföletmistir levent onunla evlensin diyeee..:icon_evil

sinirim tepemde normalde bukadar celallenip yazmazdim ama bu aksam hic yakisík almadi ela neler neler düsünecek onun hakkinda hakli olarak:icon_cry: ..

su okuyup üfleme lafina öldüm bittim ya ama hakklisin vallaha beklenir bu kadindan böyle birsey

buket16

boşver ya nerden olduğu önemli değil,kesin olması yeterli benim için:)üzümünü ye bağını sorma hesabı...çok çok çok teşekkür ederim,eski karısıysa o kadar da önemli değil çoğu şey:)

SELImESMaDEMIr

Ağladım ağlıcam

inkanın öyle böyle değil

Merak etme Denizcim 9.bölümün basinda Levent düzelticekmis cadiyi eski karisi cünkü merak etme....:):)Hem bir lakabbuldunmu cadiya:)?

_bşr_
Tatli cadi cok güzel bir sarki evet haklisin ayrica sözleri süper:):)!!!Eminim kaydeden vardir yoksa ben diziyi videoya aldirdim ordan belki bir türlü kaydedebilrim?:):)

uzun ama kendi süpürgesini yutmuş,eteğini yırtmamı beklemeden yırtmış,yakında kel kalacak cadı kadın(biz saçını başını yolacağımız için keli de ekledim)
yazmıştım zaten, iyi bi lakap oldu hem tüm denenleride içinde barındırıyor:)

daha kısasını düşünecem bulursam yazarım

Dj_saRiLaCi
15-02-07, 20:24

ipekk bak güveniyoruz...haftaya bi darbe daha yemiyelimm:D
ztn en üzücü kismida haftaya persembeye kdr beklemek zorunda oldugmuz böyle tüyolarla yetiniyoruz..nasil beklicez persembeye kdr bu sinirle:icon_sorr

elif219

cnm suatve zenala ilgili bilgn va rmı peki nelr olck aralrında zenan yine gıcık mı off offf...

izmirli esmer

bende bunu sorcaktim canim...

arkadaslar kesinlikle eski karisi dimi?

o cadi karinin leventin eski karisi oldugunu söyleyin lütfenn....:icon_sorr

gzd_gzd
15-02-07, 20:26
evet aynı kaldıgı yerden devam edecekk canım
ordan baslayacak ve soyleyeck eskı eısm dıyecek

aa kaldıı yerden devam mı etcek bu bölüm....hayret walla ;)

cicikızz
15-02-07, 20:26
arkadaşlat bu bölümçok güzeldi tabiiki sonu hariç sinir oldum o karıya ya sinir oldum ama inşallah barışırlar
zenan ve suata gelince onlar zaten her bölüm çok güzeller bir arkadaşımızında dediği gibi havada aşk kokusu var diyer yanda ayrılık
bu bölümde pek fazla kader-burak sahneleri yoktu ama inşallah ilerki bölümlerde olur

oskee
15-02-07, 20:27
sonda calan muzık hangısıydı bılen var mı cok onemlı :)

denizkizi55
Ceydaaa bende hazir coook lakab var..Ben o kadina adiyla zaten hitab etmem..
Direk bir lakab buldum ilk anki cikisi sagolsun..

Tahta yutmus etegi yirtik cadi..
Bunu begenmezseniz ben bu sinirle dahaa cokkk bulurum yasasin kötülük..
Yok ben taktim bu makyaj yapmak istemis ama becrememis olan kadina..Eteginin kalan kumasini yirtmaya geliyorum bekle beni cadii

SELImESMaDEMIr
Evet canim burdan herkes duysun Leventin eski karisi:):)!!!

Bu arada turkuaz_ozge (adini bilmiyorum o yüzden böyle hitap ettim) Cok süper bir lakab bulmussun ama dedigin gibi biraz dha kisasi fena olmaz:):)

ipekk61
15-02-07, 20:28
cnm suatve zenala ilgili bilgn va rmı peki nelr olck aralrında zenan yine gıcık mı off offf...

zenan ve suat arsında pek bırsey olmayacak arkadaslar
ayrıca bılgıler guvenılır kaynaktan yuzde 90 dogru ama yuzde 10 luk bır hata payı olsun yınede ama dogru cıkacak

life_prenses
Şimdi tekrar baktım grey'se de orada meredith ağlayarak koşuyor peşinden de derek geliyor. Yani Ela duyunca koşup orada bir odaya girecek sonra peşinden Levent gelecek. Sonrasını izleyemiyorum şu an ama tekrar arıyorum :S

elif219
ya bide bzimkiler greysde 9.bölümde olck şeyi 8 de verdiler ya şimdie orda 10 da oln sahneyi 9 da verirlerse suatla zenan arasında feci bi tartışma geçick amaaaa sonu aynı olurmu bilemem:love05:

ipekk61
15-02-07, 20:29

evet akaldıgı yerden devam edecekk levent elanın pesınden kosacakkk

SELImESMaDEMIr
Denizkizi (bu arada adin ne?) Valla sen bu kadini gelecek bölüme kadar bogarsin...sakin ol:)
Valla süper lakablar bulyuorsunuz hepinizin düsüncelerine saglik:):)Hayal gücü diye ben buna derim ama bu kelime hayal gücü:)

buket16

kadındaki de iyi cesaret,sen gel kendini eski eşinin önünde,eski eşinin sevgilisine eşiyim diye tanıştır,psikopat mıdır nedir kadın ya,tövbe tövbe !levent orda bi ağzının payını verse ya,içimin yağları erir valla:)levente kızgınlığım henüz geçmedi,eski eşi de olsa söyleyebilirdi,elayı bu duruma düşürmemeliydi...(bir şarkı bekliyoruz artık şöyle kendisini elaya ve bize affettirmesi için:))

prenses19
15-02-07, 20:31
arkdslar ben hiç iyi değilim

allahım bu nasıl bi gündür

yok hepsi beni öldürmek istiyo

yemin ederim başıma ağrılar girdi

boğazımda koca bi yumru var yutkunamıyorum

üstümdenn tır geçti resmen

elim ayağım titriyo

yazılanları okuyamıyorum bile

ARADIĞINIZ DENİZE ULAŞILAMIYOR ,

BU SEFER KESİN KOMADA

BİRİ DOKTOR LEVENTİ ÇAĞIRSIN

AĞLIYORUM KİMSE BULAŞMASIN

pleiades
15-02-07, 20:32
çok güzel ve heyecanlı bir bölümdü zenan ve suatın arasında yaşanan küçük kıskançlık durumu çok güzeldi yalnız zenan'ın yaptığı bazı şeyler hoşuma gitmedi suat'ın benimle neden geldin sorusuna böyle bir ameliyatı kaçırmak istemedim demesi bence hoş olmadı başka bişey söyleseydi keşke ....

yalnız suat ın ona yaklaşmasını engellemesini anlıyorum ela nın durumuna düşmek istememesi normal aslında ama bakalım kalbine söz geçirebilecekmi :)

Dizinin sonunda ela nın yaşadığı şoku bende ekran karşısında yaşadım

telefondaki meçhul şahıs levent'in sevgilisi yada en kötü ihtimal nişanlısı diye kendimi hazırlamışken karısıyım demesi bende soğuk duş etkisi yaptı bazı arkadaşlar eski karısı olabilir demiş olsun eskide olsa yenide olsa bu gerçeği dile getirmek için çok geç kaldı üstelikte ela kendisinden evlenme teklifi beklerken kendini buna hazırlamışken işler dahada zora girdi :)

ama levent'in işi çok zor yani böyle bir gerçek nasıl saklanırki elanın sevgisini kazanması zor oldu zaten şimdi tekrar en başa dönmek zorunda kalacak ve daha kötü zamanlar onu bekliyor bu kırık kalbin tamiri çok zor görünüyor bence :(

_bşr_
15-02-07, 20:32
Evet canim burdan herkes duysun Leventin eski karisi:):)!!!

Bu arada turkuaz_ozge (adini bilmiyorum o yüzden böyle hitap ettim) Cok süper bir lakab bulmussun ama dedigin gibi biraz dha kisasi fena olmaz:):)

sağol yorumun için kısasını arıyorum ama... çok sinir oldum kadına inş çok para isterde diziden çıkarırlar ölümüde deli hastalarından birinin elinden olur .deli deliyi öldürürse sorun çıkmaz galiba:)..
adım büşra bu arada..

gokce09
15-02-07, 20:33
evet akaldıgı yerden devam edecekk levent elanın pesınden kosacakkk

Yani ela o sözlerden sonra direk orayı terk etcek leventte ardından kosucak ölemi?

elif219
zenan ve suat arsında pek bırsey olmayacak arkadaslar
ayrıca bılgıler guvenılır kaynaktan yuzde 90 dogru ama yuzde 10 luk bır hata payı olsun yınede ama dogru cıkacak

nası ya yok mu güsel bi aşk sahnes yani offf göremickmyz aşk sahnelri artık bu dizide acaba zenan böel terslerse göremyz tabii...

SELImESMaDEMIr
Deniz naber?:) Soktan kurtuldunmu canim?
Ya merak etme nede olsa eski karisi hem bak gelecek bölümde barisicaklar:)

denizkizi55
15-02-07, 20:34
Ugursuz..Cadi ben ne diyeyim nerelere gideyim..Bir kac dakika öncesinde levent nasil bakiyordu sonra paniklediya bittim heyecandan..Özür dilerim lafini unutamiyorum..

Eger bu adam evliyse esini aldatan hasta'dan bir farki yok levent beyimizin..Ameliyatla falanda kendini affetiremez...
Elanin yerinde olsam yüzüne bakmam öyle bir adamin evli cikacak olursa..Gerci benim duyduguma göre resmi olarak evli cikiyorlarmis greyste yanlismiyim?

Halduuun ömrümü yedin amca yahu..Senin gözün yüzünden böyle bir karsilasma yasandi..Oyacagim o gözünü

simge07
leventte baya bi zevksizmiş elayı tanımadan önce eşimi eski eşimi her neyse kadının ne fiziği güzel ne yüzü güzel açıkçası hiç bi halta benzemio eğer asm de çalışırsa elayı çok üzücek galiba bu cadı kadın

life_prenses
İyi bari doğru biliyormuşum. Az önce Ela koşacak Levent arkasından gidecek demiştim ya... Ben o sahneyi bu sahneyle bir sanıyordum değil mi?? :( Neyse eski karısı olmasına sevindim. :)

Dj_saRiLaCi
kadındaki de iyi cesaret,sen gel kendini eski eşinin önünde,eski eşinin sevgilisine eşiyim diye tanıştır,psikopat mıdır nedir kadın ya,tövbe tövbe !levent orda bi ağzının payını verse ya,içimin yağları erir valla:)levente kızgınlığım henüz geçmedi,eski eşi de olsa söyleyebilirdi,elayı bu duruma düşürmemeliydi...(bir şarkı bekliyoruz artık şöyle kendisini elaya ve bize affettirmesi için:))

yahu leventim ztn söylicekti elaya yemekte...o gicik kisi gelmeseydi ela leventin agzindan daha gzl b sekilde duyacakti....persembeye kdr nasil beklicez yaaa offffff:icon_sorr

ipekk61
15-02-07, 20:35
ben cıkıyorum arkadaslar sıze ıı kousamalar hepınıze ıı gecelr benden bu kadr

SELImESMaDEMIr
15-02-07, 20:35
Tanisdigimiza memnun oldum Büsra:)
Ya o kadin dokuz canli ölmez.Yani tipinden karakterini anlamak pek zor degil:)
Bazilariniz greyse deki gibi olabilecegini düsünmüstü yani o kadinin daha cok sevilicegini ama o cadi Elanin tirnagi bile olamaz!

B_beyonce
15-02-07, 20:36
slm ben yeni üyeyim
haftaya yayınlacak bölüm hakkında bişiler bilen vamı?

Ela_Levent_17
15-02-07, 20:37
be