Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
selam arkadaşım vay vay.
yeni mi çıktı.
demek bu sesli fragman.
ne zmana gösterdiler........
levent tabi çıkışır halduna .......okadar çalışıyor şeflik onun hakkıydı.
sırf ela ile birlikte olduğunu duyunca vermiştir.......suata........
bende 10 kakka oldu tvyi bir açtım karşımda:img-hyste halduna çeflik için değil onu nasıl çağırursın diye çıkışıyor halun da öyle levente bakıyor boş boş
daha demin fragmeni gordum saat 20.45 se alinmis da
o kadin kim :S Yeni doktor mu ne geldi leventin biseyi
ama cikartamadim yazik ya elaya tam hersey yoluna
giriyor derken bide su kadin cikti :O
abooo demıstımm bn demıstım ucuncu fragmanda cıkar dıye... o fragman ne oyle...:img-cool2 burak yetıstırıyor ha herkese..:img-hyste
arkadaslar hemen tvye yapıyoruzz tvden ayrılmıyor kımse bu dkdan sonra..mazeret kabul edılemez..:D:
:img-hyste :img-hyste ayrılmayın başından valla bilge cadısı hemen yaymış ben karısıyım diye eeee niye yalan söylüyor bu kadın deli mi eski karısı çünkü ama kader resmen donuyor hasana da yazık afferin gestapoya bilgeye göz açtırmıyacak:happy0064
Bİ BENMİ göremedim fragmanı kafaı yicem yaqwf :(
bu arada aysem_ senaryo yıkılıo :D ehu :D nayır nolamas hislerimle oynadın
slm arkadaşlar bende izledim şimdi ya levent ağlayarak elayı arıyo ama ağlamaktan konuşamıyo adam ya ama ela sanki sakinleşmiş onu dinlemeye hazır yani aşırı tepki vermiycek gibi duruyo, gestapo bilgeyi asistanlarıma bi daha haksızlık yapılmasına izin vermeyin diye uyarıyo onu ne oldu acaba ki gestapo uyardı bu cadıyı valla burak boşboğazın teki he nasıl geldi diiyo levent atahanlının karısıyla tanıştım hasan kader bi güzel şok yaşadı zenanla suat tartıştı galiba iki gün önce bana ilanın aşk eden adama ne oldu dedi suata bakalım ne olacak bunlar
pardon arkadaşlar ama ben simdi anlamadım dionuz bilge yaymış herkese karısıyım fln die :S ama dün bana biri eski karısı çoktan ayrılmıslar bilge leventi aldatmıs fln dedi hangisi doğru hala eevlilermi olamaz :(
aysem bu neee.....
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
koptum varyaa.. darma dağan oldum .. toparlanmıyorum.. Allah iyiliğini versin emii.. ,
Ela ve Levent arasında geçmesi pek muhtemel olmayan - ki şu anlamda.. Leventten o replikleri duyarız duymasıda .. Ela sonunda oldugu gibi Leventi pek kabul edecek gibi değil...
ahanda içimdeki fil yeniden depresmeye başladı.. bu akşam kesin zıplar bu ... bittim ben ..
Bi fragman dahamı çıktı...
ALLAHIM SANA GELİYORUM... YOK YOK BU SEFER KESİN ...
ne diyonuz yaa. Burak kerkenezle karşılaşıyor ve herşey dumurmu.. herkese karısıyımmı diyor..
yaaa .. levent ne diyorki acep yemege gidemediğinde...
yemege gidemediği sahne ağladıgı sahne olabilirmi? ...
pardon arkadaşlar ama ben simdi anlamadım dionuz bilge yaymış herkese karısıyım fln die :S ama dün bana biri eski karısı çoktan ayrılmıslar bilge leventi aldatmıs fln dedi hangisi doğru hala eevlilermi olamaz :(
bilge giciklindan diyor biz evliyiz diye aslinda bosandilar yani tiyolar ve özet bunu gösterior canik
Bence ayrildilar, Cunku levent elaya oyle bisey yapmaz saniyorum ela yi gercekten seviyor ama hersey olur dizide. Bence eski karisi
elayi sinirlendirmek ve kiskandirmak icin herkeze karisiyim diye soyluyordur.
hıım saolun cvplar için benimde kafam döndü bi öle diolar bi böle :D
ehu saolun cvp için ooy oooy nie saat değisti offf
hıım saolun cvplar için benimde kafam döndü bi öle diolar bi böle :D
ehu saolun cvp için ooy oooy nie saat değisti offf
Aynen, hangi birine inanacami sasirdim, neden her bolumde elanin basina boyle kotu seyler geliyor, Kiz kime uzulecek babasina mi Levente mi??
izmirli esmer 22-02-07, 11:21 aman allahimm . fragmanmi gelmis yaaaa...
off bi ben göremedim daha:(
yok ben dayanamicam yaa dayanamicam
kendimi balkondan atcam simdi
neler olcak yaa bu bölümde...:icon_sorr
burak leventin eski esinimi görmüss???
hic sasirmadim dogrusu
canım özetinde eski karısı diyordu evet
ama bilge herelde yalan söylüyor elayı üzmek için ama hastanede konuşulan da karısıymış diye fragmanda öyle diyor ama bence bilge yalan söylüyor levent bu yalanı düzeltir
Bence ayrildilar, Cunku levent elaya oyle bisey yapmaz saniyorum ela yi gercekten seviyor ama hersey olur dizide. Bence eski karisi
elayi sinirlendirmek ve kiskandirmak icin herkeze karisiyim diye soyluyordur.
bencede eski karısı yoksa neden böyle bi sorun varken elaya ilgi duysun sonuçta olayı çözmeliydi elayı üzmeye dayanamıyo ama dediğin gibi işi gıcıklık yapmak kabullenememek bence levent gibi bi adamı kim bırakır ah canım nasılda ağlıyo nerden çıktı bu cadı gestapo gözlerimi yaşarttı aferin ona baştan uyarıyı verdi cadıya,levent halduna kızıyo bunun ne işi var burda diye bilgeden bahsediyo ismini bile anmıyo haldunda habersiz yaptı bu ilişkiyide bilmiyodu ama şimdi yüz mimikleriyle iyi yaptım havası var sonuçta bu ilişkiyi onaylamıyo oda ayrı bi konu of of bu bölüme nasıl dayanıcaz:icon_sorr
aman allahimm . fragmanmi gelmis yaaaa...
off bi ben göremedim daha:(
yok ben dayanamicam yaa dayanamicam
kendimi balkondan atcam simdi
neler olcak yaa bu bölümde...:icon_sorr
burak leventin eski esinimi görmüss???
hic sasirmadim dogrusu
evet canım ama burak diyorki levent beyin karısıyla karşılaştım diyor eski karısı demiyor benimde kafam karıştı ama kesin bilge yalan söylüyor
arkadaşlar merhaba ya bende yeni fragmanı göremedim ya
benim dediğim çıktı gestapo bilgenin ne mal olduğunu anladı baştan elayı korumak için uyarı yapıyo sizin dediğinize göre
ya bu akşama gelmez bi türlü..
ozette eskı tabırı gecıyor ayrıca nalanda dedı eskı dıye...esı karısı rahat olun..
yalnız hosuma gıtmedı bu burakla karsılasıyorlar ha..:(offf ya bır ılıskı olmaz demı aralarında..neden burak ya neden ya neden hasan degıl kader degılde burak of..
milef saol cvp için off ya isallah eski karısıdır durum çok accık daha ii ama bence ela leventi kolay affetmicek affedilcek bisi de deil zaten off
ya burak duyduysa hastanede duymayan kalmaz :(
bencede eski karısı yoksa neden böyle bi sorun varken elaya ilgi duysun sonuçta olayı çözmeliydi elayı üzmeye dayanamıyo ama dediğin gibi işi gıcıklık yapmak kabullenememek bence levent gibi bi adamı kim bırakır ah canım nasılda ağlıyo nerden çıktı bu cadı gestapo gözlerimi yaşarttı aferin ona baştan uyarıyı verdi cadıya,levent halduna kızıyo bunun ne işi var burda diye bilgeden bahsediyo ismini bile anmıyo haldunda habersiz yaptı bu ilişkiyide bilmiyodu ama şimdi yüz mimikleriyle iyi yaptım havası var sonuçta bu ilişkiyi onaylamıyo oda ayrı bi konu of of bu bölüme nasıl dayanıcaz:icon_sorr
Ama gine leventte biraz suc var, cunku hatirlarsaniz Arabadayken Ela LevenTi HuzZur evine gòtürdu babasi onun en buyuk sirriydi
ve levente sirrini gosterdi ama levent neyapti ona gercekleri aciklamadi, ve Ela da affetmezde ogh olsun derim bak ozaman levente ;) YAPTIGI SEY COK YANLIS
merhaba arkadaşlar
valla ne bereketli haftaymış.
maaşallah hangi dizinin hergün değişik bir fragmanı yayınlanır. Gerçe frağman peşinde koşmaktan helak oldum ;)
off ya ben halen göremedim off tv açık hala tık yok sinir bastı :(
oFF şu an o levent ve bilgeyi alıp savurmak istiom bilgenin bide saçını başını yolmak istiom sinir etti beni 1 haftadır :(
off ya ben halen göremedim off tv açık hala tık yok sinir bastı :(
oFF şu an o levent ve bilgeyi alıp savurmak istiom bilgenin bide saçını başını yolmak istiom sinir etti beni 1 haftadır :(
basagım bnmde sınır bastı...ıyılerın dostu kotulerın dusmanı serap vardı az once..
ya aklıma hep ao gelıyor...eskı meskı naptı bızım ekın sarpımızı..:(of bu kadın oyle olmasa barı...
ama bnm ıcımde umud hala var bence ıyı bırı olucak..:D
dur kız kim iyi olcak bilgemi imkansız cadı o cadı oFF yolcam valla ceyda koş yardıma :( off sinir oldum serap reklam verse bir an önce görsem vır vır konusuo
normal fragmeni yani konusmasin youtuba koymuslar ama malesef sesli fragmeni koymadilar daha :)
berna ablacım kusura bakma kendimi kaybettim birden unuttum nasıl yazdığımı
arkadaşlar şu yeni fragman nedir ya bi anlatın çatlıcam şimdi
yada ben nasıl bulabilirim söyleyin lütfen
ayşe biliyosan anlat bari...........
akşama kalmadan kalpten gitcem bu gidişle....
serap özgüye reklam girio tv başına millet koşun kaçırmaın
oFF OFF meraktan ölcem
Ama gine leventte biraz suc var, cunku hatirlarsaniz Arabadayken Ela LevenTi HuzZur evine gòtürdu babasi onun en buyuk sirriydi
ve levente sirrini gosterdi ama levent neyapti ona gercekleri aciklamadi, ve Ela da affetmezde ogh olsun derim bak ozaman levente ;) YAPTIGI SEY COK YANLIS
ya bencede kız sırdan bahsederken levente ona bahsetmeliydi bu durumdan ama belkide bahsedecekti hep konuşma olacakken araya nedenler girdi olmadı ben ilk başta deseydi daha iyi olacaktı diye düşünüyodum ama son günlerdeki bi konuşma isteği belkide diyecekti bunuda ayrıcada ortam malum olmadı ya eskiyse bitmişse önemli değil elanın kızdığı bilgim olabilirdi haberi olmadığından kızdı ama eski diyoruzda kesin boşanmışlarmı bu kadın pek vazgeçmiş gibi gözükmüyo ama bitmiştir ya neyse izleyip görücez zor bi bölüm olacak of of:icon_sorr
milef saol cvp için off ya isallah eski karısıdır durum çok accık daha ii ama bence ela leventi kolay affetmicek affedilcek bisi de deil zaten off
ya burak duyduysa hastanede duymayan kalmaz :(
sağolsun zaten herkeze söylüyor:img-hyste aşağıda karşılaştım dediğine göre acaba burak her güzel kadına olduğu gibi onada biraz yakınlık göstermeye çalışırken mi tanıştı acaba bilgeyle bilge doktor olarak başladı ya işie belki yenimisiniz filan demiştir bilgede leventbeyin eşiyim demiştir pis yalancı
reklam girdi ama bizim diziden tık yok arkiler belki gösterirler koşun tv başına
OFf oFF yolcam şu bilgeyide leventide
serap özgüye reklam girio tv başına millet koşun kaçırmaın
oFF OFF meraktan ölcem
hahahahahahah kiz mesajini okudumda firladim tv nin basina :P ay sinir oldum
showtv acilmadi birturlu :O ilk defa ha ondan sonra bi acildi gocenler vardi sonra wowowohome cikti kacirdim galiba :(
sağolsun zaten herkeze söylüyor:img-hyste aşağıda karşılaştım dediğine göre acaba burak her güzel kadına olduğu gibi onada biraz yakınlık göstermeye çalışırken mi tanıştı acaba bilgeyle bilge doktor olarak başladı ya işie belki yenimisiniz filan demiştir bilgede leventbeyin eşiyim demiştir pis yalancı
OFF off benim cenazemi aksama kalmadan kaldırcanız galiba
şu bilgeyi yolsammı gebertesmmi off ya ne pislik biri off off kadını gelde yolma
hem aldatıo sonra çıkıo ortaya hain
kesin asilmisitr onada gicik bulud ya firsatini sinir et edebildigin kadar bilge cadisida hemen pencelerini gösteriyor ama gestapo sagolsun wolla kariyaa sinir oluyorsuz felan ama ii kari yani bide suat bence haldun beyin yerini hackedmiyordu bence leventin almasi lazimdi ama neyse onunda cikar yakinda foyasi meydane
arkadaşlar merhaba ya bende yeni fragmanı göremedim ya
benim dediğim çıktı gestapo bilgenin ne mal olduğunu anladı baştan elayı korumak için uyarı yapıyo sizin dediğinize göre
ya bu akşama gelmez bi türlü..
denizcim bende hiç grstapodan şüpe duymadım çok iyibir insan ve bütün asistanlarını koruyor onlarla uğraşma diyor bilgeye aslan gestapo yüzümüzü kara çıkartmadı:happy0064 :happy0064
daha hala reklam var cnm ama frağman yok ortalıklarda kafaı tırlatırvercem :(
ne biçim adam ne biçim kadın bunlar off
nalan ablada tüyo vermio ki :(
ya bencede kız sırdan bahsederken levente ona bahsetmeliydi bu durumdan ama belkide bahsedecekti hep konuşma olacakken araya nedenler girdi olmadı ben ilk başta deseydi daha iyi olacaktı diye düşünüyodum ama son günlerdeki bi konuşma isteği belkide diyecekti bunuda ayrıcada ortam malum olmadı ya eskiyse bitmişse önemli değil elanın kızdığı bilgim olabilirdi haberi olmadığından kızdı ama eski diyoruzda kesin boşanmışlarmı bu kadın pek vazgeçmiş gibi gözükmüyo ama bitmiştir ya neyse izleyip görücez zor bi bölüm olacak of of:icon_sorr
hatanin en buyuk kismi zaten LEvent beyimizde. Olsun onca vakit buldular bos zamanlarda sarilcaklari yerde en buyuk sirrini sevdigi kisiye anlatmasi lazimdi. Hic düsününemedi mi elbet birün ELa dogrulari ògrenecegini, agh aghh biz bosandi diyoruz dua edelimde evli cikmasin levent
aysem bu neee.....
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
koptum varyaa.. darma dağan oldum .. toparlanmıyorum.. Allah iyiliğini versin emii.. ,
Ela ve Levent arasında geçmesi pek muhtemel olmayan - ki şu anlamda.. Leventten o replikleri duyarız duymasıda .. Ela sonunda oldugu gibi Leventi pek kabul edecek gibi değil...
ahanda içimdeki fil yeniden depresmeye başladı.. bu akşam kesin zıplar bu ... bittim ben ..
canım sağol ya bende ne bilim aklıma geldi bi yazayım dedim...
beğenmene sevindim...
vaktim vardı türk filmi tadında bi şeylir yazayım dedim ;) ;)
şu bilgeyi yolsammı gebertesmmi off ya ne pislik biri off off kadını gelde yolma
ay allah korusun haatim deme öyle seyler ya bilgeyi öldürelim sinirin gecer ozaman bence :img-hyste
aay bu showun yapımcısını bulacam birasdan ne uzun reklam yawf
kız gestapo reklamdamı öle dio :S off göremedim ki
kesin asilmisitr onada gicik bulud ya firsatini sinir et edebildigin kadar bilge cadisida hemen pencelerini gösteriyor ama gestapo sagolsun wolla kariyaa sinir oluyorsuz felan ama ii kari yani bide suat bence haldun beyin yerini hackedmiyordu bence leventin almasi lazimdi ama neyse onunda cikar yakinda foyasi meydane
canım ben suat beyim abim sütlacımı çok seviyorum eminim üzerine düşen görevi yapıcaktır tabi zenanla uğraşmaktan vakit bulabilirse:img-hyste
leventinde şu anda pek şeflikle ilgilendiğini sanmıyorum onun şuandaki içi bilge cadısı
evet leylacım koş bilgeye doru nerden çıktı o pislik kadın ya
aay aay ne uzun reklam :( bitmek bilmedi isallah sesli fragmanı veri
aay olamaz off arkadaşlar ölecem gördüm :( ama başını kaçırdım off gestapo koruo bizimkileri ya
bide ben şey anladım levent haldun beye onun burda ne işi var dio
galiba bilgeyi haldun bey çağırdı :(
aay bu showun yapımcısını bulacam birasdan ne uzun reklam yawf
kız gestapo reklamdamı öle dio :S off göremedim ki
izlediniz mi arkadaşlar şimdi tyine verdi valla bu 3.fragman süper oldu pek çok fragman izledik bu hafta kanal aştı kendini
evet leylacım koş bilgeye doru nerden çıktı o pislik kadın ya
aay aay ne uzun reklam :( bitmek bilmedi isallah sesli fragmanı veri
kosayim dimi allah halla kiz warya su elveda sarkisina bayildim wolla ya cok güzel sarki fragmani 50 kez seyretmismidir bence bu aptal asiklar ayrlmazlar birbirlerinden ne dedi levent sen nekadar benden kacsanda ben hep sana bukadar yakin olacam o anda kizin dibine girdi ondan sonra hatat dahada yakin olucagiz dedi yani bu adam bu kiizi birakmaz o bilgede avucunu yallar bence yani ya ne bu ya resmen okul hayatim bu dizi yüzünden bitencek ne cilleli basim warmis benim ya ne diziyimis hayatimi söndürüdü bititrdi mahfetti ah gamzelim ah:img-hyste
ya fragmanı gördüm,....offf ya
ne dilyecek acaba Levent ela'ya. o sahilde ağladığı yerden Eal'ya telegfon açmış ela şşaşkın Levent tam bişey söyleyecem fragman bitiyor.
gestapo bilge: assitanlarıma haksızlık yapılmasına izin venmezsiniz.
Burak : biliyor musunz koridorla kiminle karşılaştım Levent bey'in karısıyla
kader: ne!!
hasan şaşkınlıkla öksürür
kader: sen çok iyi bir baba olacaksın
Burak : annesi sen olursan olabilirim..
canım ben suat beyim abim sütlacımı çok seviyorum eminim üzerine düşen görevi yapıcaktır tabi zenanla uğraşmaktan vakit bulabilirse:img-hyste
leventinde şu anda pek şeflikle ilgilendiğini sanmıyorum onun şuandaki içi bilge cadısı
ya öylede bence suatta hack etemedi ama levent ela yüzünden alamadi ama suat hem zenani hemde sefligi aldi leventte ala ala bilgeyi aldi nasil oluyor bu :img-in_lo
aay olamaz off arkadaşlar ölecem gördüm :( ama başını kaçırdım off gestapo koruo bizimkileri ya
bide ben şey anladım levent haldun beye onun burda ne işi var dio
galiba bilgeyi haldun bey çağırdı :(
evet bu kesinleşti sayılır ya benim aklıma şey takıldı madem eski karısı haldun ne sıfatla çağırıyor onu bilge inşallah gerçekten eski karısıdır tüyolar ve özette bir yanlışlık olmaz yani eğer olurda karısıysa haldunun haber vermesinin mantıklı bir açıklaması olabilir
leylacım iyi hoş levent öle dedi .bırakmıcam die ama elayada sormak lazım ben ela yerinde olsam kolay kolay affetmem ne demek ya sen benle ilişkiye başlıcan ve senin evli olduğunu bilmicem off uçarım o adama
leylacım iyi hoş levent öle dedi .bırakmıcam die ama elayada sormak lazım ben ela yerinde olsam kolay kolay affetmem ne demek ya sen benle ilişkiye başlıcan ve senin evli olduğunu bilmicem off uçarım o adama
kiz bi susana sen aaa biz burda güzel seyler düsünmeye calisioruz kendimizi avutuyoruz sen hevesimizi kiriiyorn sende güzel seyler düsün bence hem adam ayrlimis söylicek söylicek hep ararya o haldun giriyor bi beyin ameliyatiydi bi hastaydi bi bilgeydi o napsin savali gamzelim benim
Aynen vallaha Ela affederse ozaman kesin kalp krizi geciririm. Bisey soracam size ya ela birine sarilip agliyordu kime sariliyor?
hiç te bileme leyla iyi şey düşünemicem :D o levent valla suçlu ama cidden simdik böle konusmuum açık açık ban yerim :D ehu kapalı anlatak derdimizi
Cnm bak simcik adam evli yada boşanmıs farketmez
gencecik bir kız ile ilişkiye başlıor ve o kdr çok uğraşıor sevgili olabilmek için
ama sonra ortaya ne çıkıo karısı veya eski karısı
yani senin başına böle bisi gelse ne düşünürdün
ne dilyecek acaba Levent ela'ya. o sahilde ağladığı yerden Eal'ya telegfon açmış ela şşaşkın Levent tam bişey söyleyecem fragman bitiyor.
yaa ben hala görmedm fragmanı,eve yni geldm hemen showu açtım fragman ihtimaline karşıı:icon_sorr
inşallah ben de görürüm
ya öylede bence suatta hack etemedi ama levent ela yüzünden alamadi ama suat hem zenani hemde sefligi aldi leventte ala ala bilgeyi aldi nasil oluyor bu :img-in_lo
:img-hyste :img-hyste bilge ağzının payını alıcak siz merak etmeyin ben suatci bile olsam suat illaki şef olsun hakediyor haketmiyor gibi bir iddaam yok canım o zenanla mutlu olsun yeter bana aşkta kazansın ikisi de
şef leventte olabilir tabiki çok da iyi olur suatinki geçiciymiş zaten suatin şef olmaası tabi beni mutlu etti ama çok değil beni en mutlu eden zenanla sarılma sahnesi:img-in_lo :happy0064
sedef BARIŞ 22-02-07, 12:05 sesli fragmanı gördünüz mü zenan ne söylüyor öyle bunu bir gün önce ilan ı aşk edip sonra kaçan adam mı söylüyor diye
kader de burak a sen güzel baba olacaksın diyor burak da annesi sen olacaksan neden olmasın diyor fragmanı gören y.t da gören var mı
:img-hyste :img-hyste bilge ağzının payını alıcak siz merak etmeyin ben suatci bile olsam suat illaki şef olsun hakediyor haketmiyor gibi bir iddaam yok canım o zenanla mutlu olsun yeter bana aşkta kazansın ikisi de
şef leventte olabilir tabiki çok da iyi olur suatinki geçiciymiş zaten suatin şef olmaası tabi beni mutlu etti ama çok değil beni en mutlu eden zenanla sarılma sahnesi:img-in_lo :happy0064
HMM EVET BENIDE AMA SUATIN SURAT IFADESI COK TUAFIMA GITTI PEK MUTLU DEYIL GIBIYDI NE BILIM SOMURTUYORDU SUAT DAHA MUTLUYDU
aysem bu neeee bu fragman neee
allahım boyle bısı olamazz...offf kalbımmm suatı cagırın....ay olucem super yaa ofofof:img-help: :img-help:
ya evet bu kadar basitlik olur mu sen aldat hemde en yakın arkadaşıyla sonra dikil karşısına ben eşiyim de insanda yiz olmalı bunları söylüyecek birde gülümseyerek süylüyor yol canım yol :img-hyste
yaa ben hala görmedm fragmanı,eve yni geldm hemen showu açtım fragman ihtimaline karşıı:icon_sorr
inşallah ben de görürüm
canım merak eteme çok sık veriyorlar . ilk reklamda görürsün...
Gerçekten çok heyecanlı bir bölüm bekliyor bizi...
Fragman beni çok heyecanlandırdı...
babasina cnm babasina satten sonrada levomuz gamzelimiz gelyior
babasina mi :| Nasil Yani Babasi hatirliyor mu elayi ( gecen hafta bu diziye bakmdim baya bisey kacirdim)
YA BEN ILK ÖNCE KIZARIM TABI AMA SONRADA SUNUDA DÜSÜNMEK LAZIM ADAM BUNU SAKLMIYORKI SADECE YANLIZKEN SÖYLMEK ISTIYOR OKADAR YANI BUNUDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDUR YANI HEM KIZI COK SEVIYOR BENCE TMM NE YAPSA HAKLI AMA LEVENT ONU COK SEVIYOR VE ESKI KARISI VE ELAYA BUNLARI ANLATMAK SIYTIR AMA BI TÜRLÜ YANLIZ KALMYIORDU BENCE AFFEDECEK WOLLA IYIDE YAPACAK
bakın kavga etmioz yanlız anamaın :D sadece fikir tartışması yapıoz :)
leylacım bak simcik aradan valla kaç gün bilmiom ama 7 bölüm kaç güne denk gelir hesaplaın :D
cnm ya sence 7 bölüm boyunca hiç yanlız kalmadılarmı kızım kalabalık oldukları zamanmı vardı :D ehu nese ya ben fikrimi söledim ela çabuk affetmicek :D ama affetse iyi olcak ama affetmesini bende pek istemiom ne yalan söliem aslında çok yakısıolar ama barim bölüm sonuna kdr affetmesin sonda afetsin :D :happy0064 :img-pilot :good:
ya bılgeyı dusunmeyın kadın eskı eskı eskı..rahat olun..hem ela levent barısıcaklar yakın zamanda..
o replık nedır oyle???viss burak mahvettın benı 12den vurdun...
suyum nerde bnm ambulans cagırın..ay cnm abım...oy kıyamam ben sana...
bakın kavga etmioz yanlız anamaın :D sadece fikir tartışması yapıoz :)
leylacım bak simcik aradan valla kaç gün bilmiom ama 7 bölüm kaç güne denk gelir hesaplaın :D
cnm ya sence 7 bölüm boyunca hiç yanlız kalmadılarmı kızım kalabalık oldukları zamanmı vardı :D ehu nese ya ben fikrimi söledim ela çabuk affetmicek :D ama affetse iyi olcak ama affetmesini bende pek istemiom ne yalan söliem aslında çok yakısıolar ama barim bölüm sonuna kdr affetmesin sonda afetsin :D :happy0064 :img-pilot :good:
TABI CNM NE KAVGASI TARTISIYORUZ KONUYU YA TMM AMA HASTANEDE YADA ARABDA YADA NE BILIM ASANSÖRDE KONUSULCAK KONU DEYIL KI BU HEM KEDNIE ILK ÖNCE BAGLADIKI SONRA IKNA ETMESI DAHA KOLAY OLSUN YANI BU BENIM FIKRIM
babasina mi :| Nasil Yani Babasi hatirliyor mu elayi ( gecen hafta bu diziye bakmdim baya bisey kacirdim)
OKADARINI BIZDE BILMIYORUZ CNM AMA HATIRLIYORDUR BEYKE BEN O ADAMDA PEK GÜVENMYIORUM BI HATIRIYOR BI HATIRLAMIYOR BENCE O ADAM NUMMARA YAPIYOR
aysem bu neeee bu fragman neee
allahım boyle bısı olamazz...offf kalbımmm suatı cagırın....ay olucem super yaa ofofof:img-help: :img-help:
ay ceyda ben şeiyide merek ediyorum o odada suatle zenan tartışırken zenan bunları kim söylüyor bana dün ilanı aşk eden adam mı diyor ya fragman da acaba suat ne diyor ki zenan öyle diyor ve bu konuşma nasıl sevam ediyor ki sarılıyorlar ay çatlıycam ya gel akşam gelllllllllllllllllllllll
leylacım haksızlık olmaz öle şey
önce kızı aşık et sonra özür dilerim ela paat merhaba ben leventin eşiim yawf burda noluo ela tabi kalpkrizi geçirio(mecaz anlamda) yani ela için daha kötü oluo
aysem buda güsel ama böle seyler olmaz :( malesef ki elamız sabah aksam ağlıcak :( Off ya oFF
şu bilge nerden çıktı
canım merak eteme çok sık veriyorlar . ilk reklamda görürsün...
Gerçekten çok heyecanlı bir bölüm bekliyor bizi...
Fragman beni çok heyecanlandırdı...
inşallah cnm walla açtım showu beklemedeyim ekran karşısnda:img-wink:
çook heycanlı bi bölüm olcak ya,saatler kaldı walla :)
yok be cnm ne kızması :) bana böle geldilerde ondn öle konusuom yoksa nie kızım beaf :) mutlu ailemizi bozmam ben :D
ay ceyda ben şeiyide merek ediyorum o odada suatle zenan tartışırken zenan bunları kim söylüyor bana dün ilanı aşk eden adam mı diyor ya fragman da acaba suat ne diyor ki zenan öyle diyor ve bu konuşma nasıl sevam ediyor ki sarılıyorlar ay çatlıycam ya gel akşam gelllllllllllllllllllllll
ay bn fenalastım soyle abıne gelsın kalbıme baksın bır...suyum nerde kaldı bnm???saat neden 8 degıl suan dızı neden oynamıyor zaman neden yavas askıyor of of of bana bır haller oldu...:img-help: allahım boyle bır cumle kuruklurmu ya burak cnm bnm...:img-in_lo
suat galıba gecen bolumun hıncını cıkarıyor bırazcıktan zenanda ıyı bozuluyor dıyor ıste bunları dıyen bana ılanı ask edenmı falan dıye..sonrada sarılıyorlar zaten..;)
aysem koptum o senaryo ne oyle...:img-hyste
aysem buda güsel ama böle seyler olmaz :( malesef ki elamız sabah aksam ağlıcak :( Off ya oFF
şu bilge nerden çıktı
bence de yaa nerden çıktı bu bilge üüff:img-blush
bu arada show reklama girdi arkadaşlar,fragman çıkabilirr!!
sesli fragmanı gördünüz mü zenan ne söylüyor öyle bunu bir gün önce ilan ı aşk edip sonra kaçan adam mı söylüyor diye
kader de burak a sen güzel baba olacaksın diyor burak da annesi sen olacaksan neden olmasın diyor fragmanı gören y.t da gören var mı
izledik canım zenan beni de şaşırttı ne demiş suat merak ediyorum reklam girdi kanal arkadaşlar izlemiyenler baksın şimdi girdi
evet cnm çıkabilir ama az önceki reklamda çıktı bunda çıkarmı bilmiom ama isallah çıkar off benim dershane saatim gelio kafaı tırlatıvercem
HMM EVET BENIDE AMA SUATIN SURAT IFADESI COK TUAFIMA GITTI PEK MUTLU DEYIL GIBIYDI NE BILIM SOMURTUYORDU SUAT DAHA MUTLUYDU
aslında bende düşündüm şimdi diyorum ki biryandan suati kıskandığı için çıkışıyor zenan abime ama abim niye mutlu değil yani yüzün de hiç tebessüm yok aslında zenanla eğleniyor olması gerekmez mi kıskandığı için çok yorgun ve sinirli gözüküyor suatin yüz ifadesi ne diyor acaba zena na zenan kızıyor ona
off yine gördüm fragmanı off şu buraka bi tane patlatmak gerek bide elanın yanında dio zati kızın acısı taze :(
off OFF
fragmanı gordumm...:S
ay kadercık kalıverıyor burak oyle dıyınce cnm bnm..:)
gestapoyla bılge hıc kaynasamayacaklar galıba bellı oldu..
ayrıca cok duygulu bır ela levent konusması beklıyor bızı telde..:(
ay bn fenalastım soyle abıne gelsın kalbıme baksın bır...suyum nerde kaldı bnm???saat neden 8 degıl suan dızı neden oynamıyor zaman neden yavas askıyor of of of bana bır haller oldu...:img-help: allahım boyle bır cumle kuruklurmu ya burak cnm bnm...:img-in_lo
suat galıba gecen bolumun hıncını cıkarıyor bırazcıktan zenanda ıyı bozuluyor dıyor ıste bunları dıyen bana ılanı ask edenmı falan dıye..sonrada sarılıyorlar zaten..;)
aysem koptum o senaryo ne oyle...:img-hyste
ceyde sakin ol relax nefes al nefes ver 1 2 1 2:img-hyste :img-hyste
biz kaçgün bekledik sabredelim ne yapıcan artık
gerçi günler daha çabuk geçiyor saatler çabuk geçmiyor
şimdi dikkat ettim suat ilanı aşk edip kaçmış mı ya nedemek istiyor bu zenan adamı çıldırtır hiç yüzvermiyor konuşmuyor heralde zenanla tam şefi gibi davranıyorsa oda sinirlen di iyi olmuş burnu sürtsün nasılsa barışıyorlar bu bölüm:img-in_lo
ben de gördüm fragmanııı :D :D
eşiyim dyio kadın yaa,o bilgeyi war ya öldürmek falan geliyo içimden
bi de zenan bunu bana kim söylüyor bi gün önce ilanı aşk edip sonra kaçan adam mı ? diyor,yani suat zenana ilanı aşk edip kaçıcak mı yaa sonra??
bi de gestaponun bi dediği dikkatimi çekti,umarım bundan sonra asistanlarma haksızlık yapılmasna izin vermezsnz diyo,büyük ihtimalle o asistan eladır yani gestapo elayı koruyo!
eSmerCiiK_ 22-02-07, 12:28 sesli fragmani izleyen varmi?? ne soyluyorlarr?? harf harfine yazarmisiniz lutfen, simdi ben internetten show tv izlicem.. bakalim cikacak mi.. cikana kadar bakacam ya..:P
cnm ela levent konusması yok hiç ama burak işte gelio asistanların yanına orda elada var işte dio
Burak:Koridor kimle tanıştın bilin fln die bisiler dio sonra levent atahanlının eşi ile tanıştım dio :(
sonra gestapo bilgeye isallah asistanlarıma bundan sonra zarar vermezsiniz mi öle bisi dio
evet yaa elayla leventin o konuşması çook duygusal olcak
bu arada fragman dolayısıyla iyi değilim benn.....:img-in_lo :img-blush :img-blush
ohhhhhhhhhhhhh be fragmanı gördüm sonunda
oh olsun o bilge cadısına gestapo nasıl ağzının payını vermiş aferin gestapoya orda kesin bahsedilen ela ve oda elayı koruyor
ya levent elayı aradığında ağlamaktan konuşamadı ya canım çok üzüldüm kıyamam ben ona
zenanda suata bence haklı yere öyle demiştir şimdi suat geçici şef oldu ya o nedenle bazı şeyler yapmıştır kesin
haldunada sinir oldum hani levent dedi ya onun ne işi var burda diye hadi cevap versin sinir bakalaım ne diyicek..
eSmerCiiK_ 22-02-07, 12:30 ben de gördüm fragmanııı :D :D
eşiyim dyio kadın yaa,o bilgeyi war ya öldürmek falan geliyo içimden
bi de zenan bunu bana kim söylüyor bi gün önce ilanı aşk edip sonra kaçan adam mı ? diyor,yani suat zenana ilanı aşk edip kaçıcak mı yaa sonra??
bi de gestaponun bi dediği dikkatimi çekti,umarım bundan sonra asistanlarma haksızlık yapılmasna izin vermezsnz diyo,büyük ihtimalle o asistan eladır yani gestapo elayı koruyo!
Vayy bee super bir bolum bizi bekliyorr.. helal olsun gestapo'ya beahh,, kadini kucumsedik ela ve levente cektirir diye ama fazlada kotu degil ya onunda kalbi yumusamiya basladi galiba:P
gözdecim bi senmi bende hala şoklardaım :( OFF
eet levent orda baya acıklı bi konusma yapcak galiba off dershane saatim gelio :(
hasane ne demeli
çocuk tükrüğünü zor yutuyor şaşkınlıktan
asistanların ortasına yıldırım düşse ancak bukadar çarpar bizimkileri:img-hyste :img-hyste
not:arkadaşlar tek cümlelek mesajlar atmayın lütfen
merhaba arkadaşlar!!!
ceydacım sesli fragmanda ela-levent konuşuması çıkıyor mu??neler konuşuyorlar?
dıdemcım slm cnm....yok konusmayı gostermıyorlar bıze o an ıkısıde susuyorlar ama aglıyorlar..:(levent aglıyor elada suslu halı oda aglıyor..:(
mılef relaxlık falan gıttı bende artık cosma sırası bunyem alt ust ay oyle pat dıye denırmı bu ya:..:img-in_lo
cm o sahnede ıste dıyorum ya suat zenanadan ıntıkam falan alıyor herhalde soguk falan davranıyor zenanda patlıyor artık en sonunda..:)
izmirli esmer 22-02-07, 12:33 evet yaa elayla leventin o konuşması çook duygusal olcak
bu arada fragman dolayısıyla iyi değilim benn.....:img-in_lo :img-blush :img-blush
ayy gözdecim sen fragmani gördünya iyi valla..
durumunu anlayabiliyorum
ben daha izlemedim:( ölmeye bile hazirim fragmani gördükten
sonra ama nerdee... bizim burda vermiyolar fragmani
az önce ilk fragmani gösterdiler seslisini degil yani:icon_sorr :icon_sorr
ohhhhhhhhhhhhh be fragmanı gördüm sonunda
oh olsun o bilge cadısına gestapo nasıl ağzının payını vermiş aferin gestapoya orda kesin bahsedilen ela ve oda elayı koruyor
ya levent elayı aradığında ağlamaktan konuşamadı ya canım çok üzüldüm kıyamam ben ona
zenanda suata bence haklı yere öyle demiştir şimdi suat geçici şef oldu ya o nedenle bazı şeyler yapmıştır kesin
haldunada sinir oldum hani levent dedi ya onun ne işi var burda diye hadi cevap versin sinir bakalaım ne diyicek..
yok ya denizcim şeflikle ilgisi olduğunu sanmıyorum suatin eski bir arkadaşı geliyormuş ya hasta olarak hastaneye greyse göre o yüzden biraz kıskançlık olayları suatte ilgisiz davranmış tamamen zenan da patlamış tabi:img-hyste
ama nasıl olsa barışıyorlar:img-in_lo
evet yaa elayla leventin o konuşması çook duygusal olcak
ay gozdem duygusal bır bolum cok..aglaya aglaya hal olucaz bellı oldu..romantıklıkde hat safhada olucak..:img-in_lo
bende hıc ıyı degılım fena halde ıptal oldum...bır bolumde bırden fazla sahneyı bunyem kaldıramıyor...:img-hyste ama olsun cok sahnesı olsun bunyem kaldırmasada ızlerım ben..:img-in_lo
Vayy bee super bir bolum bizi bekliyorr.. helal olsun gestapo'ya beahh,, kadini kucumsedik ela ve levente cektirir diye ama fazlada kotu degil ya onunda kalbi yumusamiya basladi galiba:P
ya büyük ihtimalle orda bahsettiği asistan eladır,walla bence de helal olsn gestapoya :):)
yok ya denizcim şeflikle ilgisi olduğunu sanmıyorum suatin eski bir arkadaşı geliyormuş ya hasta olarak hastaneye greyse göre o yüzden biraz kıskançlık olayları suatte ilgisiz davranmış tamamen zenan da patlamış tabi:img-hyste
ama nasıl olsa barışıyorlar:img-in_lo
aa öyle mi o zaman suat kaçsa iyi olur zenanın sinirli hali çok kötü olabilir hem o öyle kolay kolayda hata affedicek biri değil yani
levent ağlama ya ben dayanamam senin ağlamana..
dıdemcım slm cnm....yok konusmayı gostermıyorlar bıze o an ıkısıde susuyorlar ama aglıyorlar..:(levent aglıyor elada suslu halı oda aglıyor..:(
mılef relaxlık falan gıttı bende artık cosma sırası bunyem alt ust ay oyle pat dıye denırmı bu ya:..:img-in_lo
cm o sahnede ıste dıyorum ya suat zenanadan ıntıkam falan alıyor herhalde soguk falan davranıyor zenanda patlıyor artık en sonunda..:)
inanırmısın ilk defa zenanın abime kızması hoşuma gitti valla ne yalan söyleyim
bu zenanın nekadar vahim durumda olduğunu gösteriyor:img-in_lo onun duyguları da suatten aşağı kalmıyor:happy0064 :happy0064 hemen krizlere girdi ay ne romantik:img-in_lo
binnur1907 22-02-07, 12:41 e bee show tv....
dizinin yayınına saatler kala bu sesli fragman da neyin nesi allah aşkına !!!!
yapıcaksan bişi bari salı günü yap !!!!!
yayın günü fragmanı da show tv den gördüm hemde bir haftada 3 farklı fragman
garip.....
neyse zaten bu hafta hiç bişi normal değil ki fragmanda bi anormallik olsun...
dizide olanlar uçmuş kiminin karısı gelmiş kimi sarılmış kimi ağlamış kimi çiçek vermiş kimi bebek sevmiş....
çok az kaldı arkadaşlar.....
neredeyse kara kare inceledik her görüntünün altında iyi veya kötü bişiler aradık olmasını iztediklerimizi yazdık kızdık güldük bağırdık ağlayanları görünce ağladık....
umarım istediğimiz gibi bi bölüm olur da şurda zevkle yorumlarımızı yapmaya devam ederiz....
fragmanı yeni gördüm ve anlaşılan hastanedeki hemen herkes leventin evli olduğunu biliyordu ve bunca zaman söylemek yerine elayı uyarmakla yetindiler bende hep diyordum bu hastanedekiler leventi tanıyorsa niye kimse bişey bilmiyor geçmişine ait diyordum yada neden söylemiyorlar keşke saklamasalardı uyarmak yerine en başından direk söyleselerdi böyle öğrenmek yerine acaba leventin söylemeye çalıştığı şey bumuydu umarım budur
inanırmısın ilk defa zenanın abime kızması hoşuma gitti valla ne yalan söyleyim
bu zenanın nekadar vahim durumda olduğunu gösteriyor:img-in_lo onun duyguları da suatten aşağı kalmıyor:happy0064 :happy0064 hemen krizlere girdi ay ne romantik:img-in_lo
hehe zenanın catlamasını ızlıcez bu bolum..en sonunda dayanamıcak ve patlıcak ardında sarılma....:img-blush
ya bnm burak abıme ne demelı cnm bnm evlenme teklıfı etseydın barı..:img-hyste rallıcı suat dıyordkda suatıda gectı abım...:img-hyste
eSmerCiiK_ 22-02-07, 12:44 ya büyük ihtimalle orda bahsettiği asistan eladır,walla bence de helal olsn gestapoya :):)
evet ya cunku ilk basta baya korkutmustu beni, Ela ve Levent asklarini yasayamiyacaklar diye bunu yuzunden, ama tam tersi oldu,, kadin pek karismiyor,, helal olsun gestapoya yanii, asistanina haksizlik yapilmasini istemiyor.. onun yerine baska bir cadi geldi.. kafayi yiyom,, show tv izliyom cikana kadar izlicem ya..:)
**merve-ekin** 22-02-07, 12:45 offf ya burda verilmiyor o fragman ama söylenenlere bakillirsa ben bu bölüm
bir kutu mendil aliyim yanima duygusal bir bölüm olucak off offf iyisallah
Elayla Levent bölümün sonunda barisirlar o Bilge cadisi da yerin dibine girer
aminnnnnnn
eSmerCiiK_ 22-02-07, 12:48 offf ya burda verilmiyor o fragman ama söylenenlere bakillirsa ben bu bölüm
aminnnnnnn
Arkadasim insallah dua kabul olur, bendede bir AMINNN:) ama sanmiyorum barisacaklarini acikcasi.. ama INSALLAH barisirlarda bizi mutlu ederler, yoksa bu gece yine uzun olacak. Ai reklama girdi show tv..
aa öyle mi o zaman suat kaçsa iyi olur zenanın sinirli hali çok kötü olabilir hem o öyle kolay kolayda hata affedicek biri değil yani
levent ağlama ya ben dayanamam senin ağlamana..
o bilge o bilge varya ahhh neler söylenir aslında ona da birşey söylemiyelim biz yine
biz haldun beyi bu kadar çok severken yaptığına bak çok sevdiğini söylediği leventi ne hale sokuyor
helal olsun gestapoya ben ondan hiç şüpe duymadım gestapo çok iyi bir insan elayı kadere karşı da savunmuştu elaya bir ara kötü davranmasının tek nedeni elayla levent arasındaki yakınlaşmayı diğer asistanlara yansıtmamaktı hiçbirşeyi nefretle kinle yapmadı elaya
adalet sağlaya çalışıyordu kendine göre sonra onunda yanlışlığını anladı zaten şimdide demek bilge asistanları özellikle elayı eziyor ki gestopo devreye giriyor:happy0064
offf ya burda verilmiyor o fragman ama söylenenlere bakillirsa ben bu bölüm
aminnnnnnn
canım bende senden aynı tek fark var ben burda olduğum halde sesli fragmanı göremedim bi düşün benim halimi....
hehe zenanın catlamasını ızlıcez bu bolum..en sonunda dayanamıcak ve patlıcak ardında sarılma....:img-blush
ya bnm burak abıme ne demelı cnm bnm evlenme teklıfı etseydın barı..:img-hyste rallıcı suat dıyordkda suatıda gectı abım...:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste valla dün suatin çocuklarını konuşmuştuk böbrek diye koşuyorlardı babalarının ardından
buragın çocuklarını düşünemiyorum
baba bize kız bulsana :img-hyste :img-hyste
didou_didem 22-02-07, 12:54 show açık bekliyorum inşallah bu sefer görebilirim valla çok merak ediyorum..
fragman çıktığından beri sahne aralarında bağlantı kuramadık bu akşam bakıcaz neler olacak acaba?
offf ya burda verilmiyor o fragman ama söylenenlere bakillirsa ben bu bölüm
aminnnnnnn
walla bence de amiiiinn!! ama bu bölüm barışmaları zor bi ihtimal gibiymiş,bekliyip görcez....:icon_sorr :icon_sorr
o bilge o bilge varya ahhh neler söylenir aslında ona da birşey söylemiyelim biz yine
biz haldun beyi bu kadar çok severken yaptığına bak çok sevdiğini söylediği leventi ne hale sokuyor
helal olsun gestapoya ben ondan hiç şüpe duymadım gestapo çok iyi bir insan elayı kadere karşı da savunmuştu elaya bir ara kötü davranmasının tek nedeni elayla levent arasındaki yakınlaşmayı diğer asistanlara yansıtmamaktı hiçbirşeyi nefretle kinle yapmadı elaya
adalet sağlaya çalışıyordu kendine göre sonra onunda yanlışlığını anladı zaten şimdide demek bilge asistanları özellikle elayı eziyor ki gestopo devreye giriyor:happy0064
ben o gestapo bilge sahnesini ilk sessiz fragmanda gördüğümde kendi kendime kesin bu elayı savunuyor dedim sesli fragmanı bi izledim öyle çıktı bencede helal olsun gestapoya
haldun beye gelirsek bende çok severdim artık sevmiyorum hem git o 3.şahsı çağır sonra şefliğe söz verip amerikaya gitmesini engellediği leventin hayatını karart bide nispet gibi şefliği suata ver bu kadarı çok fazla artık ağzıyla kuş bile tutsa kendini sevdiremez bana
o bilge hakkında artık konuşmiycam konuştukça sinir basıyo çünkü..
eSmerCiiK_ 22-02-07, 12:57 Aii sesli fragmani gordum,, agliyorum ya gozlerimden yas geliyor off,, Levent nasil aglayarak konusmaya calisiyordu off off,, bittim ben ya oldum ben..:sad53:
xxx1111xxx 22-02-07, 12:59 arkadslar selm sımdı fragmanı ızledım levent ıle elanın konusma sahnesınde orda bnce ela ıle levent barısmıslardı ama bılge cadısı ile levent ne konustuysa o cıcek sahnesınden sonra orda elayı arayıooo ve sanrım dun geln tuyolara gore 10.bolum daha kotu olcak denmıstı ya ıste bugun sozunu soluyor kesın elaya levent orda kotu bırsey solıycek bılge yuzunden cunku bnce orda levent aglamaktan deıl solemek ıstemedıgı bırseyı soelmk uzere oldugu ıcın konusmakta zorluk cekıoyor sızce?
didou_didem 22-02-07, 13:00 evettt gördüm sesli fragmanı sonunda:):)
şimdii benim aklıma gestapo ile ilgili birşey geldi saçma olabilir ama levent'in ela'ya hep ayrıcalık gösterdiğini söylediğini hepimiz biliyoruz hatta levent'e ela'ya ayrıcalık yapmayın gibisinden de konuşmuştu..şimdi ister misiniz gestapo o bilge'ye "umarım bundan sonra asistanlarıma haksızlık yapılmasını engellersiniz" (söz yanlış olabilir) derken bu amaçla söylemiş olmasın...
tam aksi olmasını ela'yı korumasını bende isterim valla..birde levent ela ile telefonda konuşurken çok kötü halde "ben" diyebildi sadece..bilge engelliyor olabilir mi levent'in yemeğe gitmesini
:img-hyste :img-hyste :img-hyste valla dün suatin çocuklarını konuşmuştuk böbrek diye koşuyorlardı babalarının ardından
buragın çocuklarını düşünemiyorum
baba bize kız bulsana :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu halde benı kopardın Allah da senı koparsın...:img-hyste :img-hyste
burak uslanmaz bak tve mankenlere falan dalar kaderde fırlatır kepce kasıgını mutfaktan...:img-hyste
didou_didem 22-02-07, 13:01 arkadslar selm sımdı fragmanı ızledım levent ıle elanın konusma sahnesınde orda bnce ela ıle levent barısmıslardı ama bılge cadısı ile levent ne konustuysa o cıcek sahnesınden sonra orda elayı arayıooo ve sanrım dun geln tuyolara gore 10.bolum daha kotu olcak denmıstı ya ıste bugun sozunu soluyor kesın elaya levent orda kotu bırsey solıycek bılge yuzunden cunku bnce orda levent aglamaktan deıl solemek ıstemedıgı bırseyı soelmk uzere oldugu ıcın konusmakta zorluk cekıoyor sızce?
evet bence de öyle birşey belki de bunlar yemeğe çıkacak diyelim..levent elinde o beyaz çiçekler gidicek o bilge geliyor levent'i tehdit ediyor belki de levent gelemiyorum yemeğe gibi birşey diyor..daha sonra da ela'nın yatağında kıyafetle ağlama sahnesi...:(:(
ben o gestapo bilge sahnesini ilk sessiz fragmanda gördüğümde kendi kendime kesin bu elayı savunuyor dedim sesli fragmanı bi izledim öyle çıktı bencede helal olsun gestapoya
haldun beye gelirsek bende çok severdim artık sevmiyorum hem git o 3.şahsı çağır sonra şefliğe söz verip amerikaya gitmesini engellediği leventin hayatını karart bide nispet gibi şefliği suata ver bu kadarı çok fazla artık ağzıyla kuş bile tutsa kendini sevdiremez bana
o bilge hakkında artık konuşmiycam konuştukça sinir basıyo çünkü..
valla denizcim şeflik leventin olur yine haldun değişitirir sonra zaten geçiciymiş ben suatimiin şefliği cerrahi bilgisine dayalı olarak yapabileceğine inanıyor olsamda herşey cerrahi bilgiyle bitmiyor tabi
zaten şef olsun diye bir ısrarım yok araları zenanımla düzelsin yeter valla tek arzum o
istediğim de bu bölüm oluyor:img-hyste :img-in_lo :happy0064
evettt gördüm sesli fragmanı sonunda:):)
şimdii benim aklıma gestapo ile ilgili birşey geldi saçma olabilir ama levent'in ela'ya hep ayrıcalık gösterdiğini söylediğini hepimiz biliyoruz hatta levent'e ela'ya ayrıcalık yapmayın gibisinden de konuşmuştu..şimdi ister misiniz gestapo o bilge'ye "umarım bundan sonra asistanlarıma haksızlık yapılmasını engellersiniz" (söz yanlış olabilir) derken bu amaçla söylemiş olmasın...
tam aksi olmasını ela'yı korumasını bende isterim valla..birde levent ela ile telefonda konuşurken çok kötü halde "ben" diyebildi sadece..bilge engelliyor olabilir mi levent'in yemeğe gitmesini
amann dedıgı gıbın durum tam tersıde olabilir elaya karsı bılık ıcındede olabilirler aman olmasınlar ya..
levent gıdemıyor yemege bunu elaya aglayarak soylemeye calsııyor...ay ıkısıde cok fenaydı orda..:(bılgemı engellıyor acaba?? bılge nasıl engellıyor acaba??tehıt falanmı edıyor bak su gercegı acıklarım falan??ayy yoksa bunların bır cocgumu var???leventın herkesden sakladıgı??bılge der ozaman yemege gıdersen elayla bulusursun bebegı acıklarım herkese..:icon_sorr :icon_sorr :img-help: :img-help:
sedef BARIŞ 22-02-07, 13:07 arkadslar selm sımdı fragmanı ızledım levent ıle elanın konusma sahnesınde orda bnce ela ıle levent barısmıslardı ama bılge cadısı ile levent ne konustuysa o cıcek sahnesınden sonra orda elayı arayıooo ve sanrım dun geln tuyolara gore 10.bolum daha kotu olcak denmıstı ya ıste bugun sozunu soluyor kesın elaya levent orda kotu bırsey solıycek bılge yuzunden cunku bnce orda levent aglamaktan deıl solemek ıstemedıgı bırseyı soelmk uzere oldugu ıcın konusmakta zorluk cekıoyor sızce?
ya şimdi bilge ile levent in bir çocukları olmasından korkuyorum ben çok
eğer dediğin gibi barışmışlar ve buluşacakken bilge ona bir şey söylemişse çok klasik olacak ama ben ce bir çocuktur
çocuğunu göremezsin falan demiştir.
didou_didem 22-02-07, 13:07 amann dedıgı gıbın durum tam tersıde olabilir elaya karsı bılık ıcındede olabilirler aman olmasınlar ya..
levent gıdemıyor yemege bunu elaya aglayarak soylemeye calsııyor...ay ıkısıde cok fenaydı orda..:(bılgemı engellıyor acaba?? bılge nasıl engellıyor acaba??tehıt falanmı edıyor bak su gercegı acıklarım falan??ayy yoksa bunların bır cocgumu var???leventın herkesden sakladıgı??bılge der ozaman yemege gıdersen elayla bulusursun bebegı acıklarım herkese..:icon_sorr :icon_sorr :img-help: :img-help:
ceyda bak buna kalbim dayanmaz işte küt diye giderim o zaman:sad53:
ben çocuk falan olacağını sanmıyorum(olmaz dimi....:sad53: )
xxx1111xxx 22-02-07, 13:08 evet bence de öyle birşey belki de bunlar yemeğe çıkacak diyelim..levent elinde o beyaz çiçekler gidicek o bilge geliyor levent'i tehdit ediyor belki de levent gelemiyorum yemeğe gibi birşey diyor..daha sonra da ela'nın yatağında kıyafetle ağlama sahnesi...:(:(
ya bnce ole cunku orda levent bırsey solemk zorunda da soleyemıyormus gıbıme geldı elınde cıcekler bılgenın geldıgı sahnedekı kıyafetı var ustunde bırde dun geln tuyolarda ne dıolardı levent ole bısey yapıcak kı forumda leventcı kalmayabılebılr cunku orda barısmıslardı yanı yemege gelemıycegıne daır bırsey solemesı leventı o kadr zor konusmasına sebeb olmayabılır geln tuyoları dusunursek eger kesn bılge bı terslık yapıo ne dıosa o cıckelı olan sahnede ve levent elanın yanına gıtmeyı bırakın ne soylıyecekse onu solemeye bıle cesaret edemıyor gıbı geldı bana ayrıca butun tuyolar eskı karısı dıe ozette ole ama neden ertesı gun olmasına ragmen burak esıyle tansıtım dıor hemde levent atahnlının esıyle yaaa bu kadın eskı karısysa hadı elayı sınır etmek ıcın esıyım dedı de herkes aynı hastanede bu yalnın ortaya cıkacagını bıle bıle nıe buraga da esıyım dedı????
oooffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa levent ıle ela ayrılmasınnnn:(:(:(:(:(
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu halde benı kopardın Allah da senı koparsın...:img-hyste :img-hyste
burak uslanmaz bak tve mankenlere falan dalar kaderde fırlatır kepce kasıgını mutfaktan...:img-hyste
bencede buraktan adam olmaz kaderi kanser eder:img-hyste tabi bizide
belki düzelir kimbilir çıkmadık candan ümit kesilmezmiş:img-hyste :img-hyste
valla denizcim şeflik leventin olur yine haldun değişitirir sonra zaten geçiciymiş ben suatimiin şefliği cerrahi bilgisine dayalı olarak yapabileceğine inanıyor olsamda herşey cerrahi bilgiyle bitmiyor tabi
zaten şef olsun diye bir ısrarım yok araları zenanımla düzelsin yeter valla tek arzum o
ben suatıda seviyorum işinde başarılı vb. ama leventin hakkı olduğunu düşünüyorum ewt leventi çok seviyorum ama bunu söylemem sevmemle alakalı değil hem iyi bir cerrah,hem hastalarla arası çok iyi ve onlarla ilgili hemde asistanlarlada arası iyi o nedenle o olmalı bencede sonradan levent olur
zenan suatın arasının iyi olması benide çok sevindirir bende onları seviyorum.:happy0064
Degerli uyelerimiz
Buyuk harfle mesaj yazmayiniz, forumumuzda buyuk harf bagirmak anlamina gelmektedir ve diger uyelere saygisizlik olarak algilanmaktadir.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
mrblar...
evet arkadaşım sana katılıorm...
suatın cerrahi bilgisi çok ii ve çok başarılı ..
ama herşey bunlarla bitmior...
şeflik daha başka ...
haldun bey gibi olması lazım..
neyse tabiki suat şef olmasa da olur hiç üzülmem ...
ama zenanla araları ii olması gerekio... :happy0064
didou_didem 22-02-07, 13:10 ya bnce ole cunku orda levent bırsey solemk zorunda da soleyemıyormus gıbıme geldı elınde cıcekler bılgenın geldıgı sahnedekı kıyafetı var ustunde bırde dun geln tuyolarda ne dıolardı levent ole bısey yapıcak kı forumda leventcı kalmayabılebılr cunku orda barısmıslardı yanı yemege gelemıycegıne daır bırsey solemesı leventı o kadr zor konusmasına sebeb olmayabılır geln tuyoları dusunursek eger kesn bılge bı terslık yapıo ne dıosa o cıckelı olan sahnede ve levent elanın yanına gıtmeyı bırakın ne soylıyecekse onu solemeye bıle cesaret edemıyor gıbı geldı bana ayrıca butun tuyolar eskı karısı dıe ozette ole ama neden ertesı gun olmasına ragmen burak esıyle tansıtım dıor hemde levent atahnlının esıyle yaaa bu kadın eskı karısysa hadı elayı sınır etmek ıcın esıyım dedı de herkes aynı hastanede bu yalnın ortaya cıkacagını bıle bıle nıe buraga da esıyım dedı????
oooffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa levent ıle ela ayrılmasınnnn:(:(:(:(:(
evet bilge orda birşey söylüyor levent'e ve levent gidemiyor..ela'ya da söylemiyor bunu..
bilge bir kere eski karısı ela'ya bile eşiyim dedi herkese öyle diyebilir ben beklerim valla..
eSmerCiiK_ 22-02-07, 13:11 Anammm çocuk mu,, agzindan yel alsin abooww icim bi kotu oldu ki,, ya bide gercekten cocugu varsa ozaman nolcak,, Ela ve Levent askini ozaman tamamen unutabiliriz.. off kafam cok karisti simdi,, eger cocuk varsa walla diyecek bir laf bulamuyom ozaman. ama bilge eger ki tehdit ettiyse neyle tehdit etmiis olabilirki, Leventin ondan korkacak hali yok ya cok guclu biri o.. ne tur bir tehdit yaptiysa artik cok merak ediyorum..
xxx1111xxx 22-02-07, 13:12 ya şimdi bilge ile levent in bir çocukları olmasından korkuyorum ben çok
eğer dediğin gibi barışmışlar ve buluşacakken bilge ona bir şey söylemişse çok klasik olacak ama ben ce bir çocuktur
çocuğunu göremezsin falan demiştir.
ya leventın ayse oalyından dolayı cocuklara duskunlugu bılınıyor bnce henuz ortada cocuk faln yok yanı varsa da daha dogmadı keısn yanı leventın cocugu olsa levent ole cocugundna uzk kalmazdı hem cocugu olsa kesın bılgenın ortaya cıkmasıyla levent kesın cocugudda soelrdı leventımız bı hatayı ıkı kez yapmaz dımıııııııııı ama bılge belkı elanın karıyerı ıle ılgılı faln bırsey soledıyse leventte elayı korumk adına eladan uzak durmaya karar vermsı olabılrı yada leventınde haberı olmadıgı bır cocugu faln oalbılrı ne bılyıım yanı cunku tel. konusma sahnelerınde bana ole gelıokı levent elaya solemk ıstemedıgı bırseyı solemk zorunda oldugu ıcın zorlanıyorrrrr
ceyda bak buna kalbim dayanmaz işte küt diye giderim o zaman:sad53:
ben çocuk falan olacağını sanmıyorum(olmaz dimi....:sad53: )
ama cnm eskı esı nasıl engellıyebılırkı daha baska??bana ne be der ceker gıder levent..neden yapamıyor sımdı bunu..:(belkıde yalan solıcek bı cocugmuz var hamıleyım bn falan uyy...:icon_sorr
doktorcu-el 22-02-07, 13:12 bencede belki gestapo orda bu zamana kadar elaya torpil yapıldığı için bilgeye sen artık engellersin leventin ela torpil geçmesini anlamındadır
:sad53:
leventin elayı aradığı bölümde bilge leventi elaya bişeyler yaparım gibi şeyler demiştir(hastaneden attırırım v.s)o yüzden levent elaya ayrılmak istediğini söyleyebilir
bu bölümde barışmaları çok zor gözüküyo
valla bi bakıma doğru söylüyosun padavatsızlığında bu kadarı yani ela ordayken bide güzel söylüyoki gerçi maksatlı yaptığını sanmıyorum ama kader onla nasıl baş eder bilmiyorum ama kaderde de ona karşı bişeler oluştu baksanıza herşeyi yakıştırmaya başladı ona burak aslında fena çocuk değilde bazen çok gereksiz hareketleri oluyo gestapo gözüme girdi cadıya gözdağı verdi resmen bu arada kanalın kafasına saksı düştü galiba dizi için 3 fragman döndürdü helal olsun bu akşam sohw yayınını doktorlara ayırdı güzel:happy0064
amann dedıgı gıbın durum tam tersıde olabilir elaya karsı bılık ıcındede olabilirler aman olmasınlar ya..
kesinn bilge engelliyodur ama çocuk falan olmaz ya ceydaa,yok artıkk amanııınn :icon_sorr :icon_sorr
aaa
hıcde bıle...
ozaten adam..
hemde hıc bır kadının karsı koyamamıcagı cınsten...:img-wink:
sadece hayatın sıllesını cok agır yemıs ondan boyledır patavatsızlıkları...hayattan ıntıkam almaya calısyor..
kadere asık oldu ama...evlencekler coluk cocuk evının erkegı olucak..:D:Darada alemde yapar cnm goz yumarız..:img-hyste
ben suatıda seviyorum işinde başarılı vb. ama leventin hakkı olduğunu düşünüyorum ewt leventi çok seviyorum ama bunu söylemem sevmemle alakalı değil hem iyi bir cerrah,hem hastalarla arası çok iyi ve onlarla ilgili hemde asistanlarlada arası iyi o nedenle o olmalı bencede sonradan levent olur
zenan suatın arasının iyi olması benide çok sevindirir bende onları seviyorum.:happy0064
bende sana sonuna kadar katılıyorum denizcim hastalarıyla hastane personeliyle doktorlarıyla olan ilişkisi açısından leven gerçekten mükemmel bir başhekim olur ben sadece cerrahi yönden ikisini birbiriinden ayırmıyorum ikisi de çok başarılı yoksa suatci olmama ramen tarafsız düşünüyorum levent olursa çok sevinirim tabiki
zaten de sonradan levent olucak
ay ah suatle zenanın arası düzeliyor gibi gözüküyor ama böyle nekadar sürer bilmem yine bozulur mutlaka ağlıycam şimdi ben bozulmadan kendimi hazırlıyım bari
Anammm çocuk mu,, agzindan yel alsin abooww icim bi kotu oldu ki,, ya bide gercekten cocugu varsa ozaman nolcak,, Ela ve Levent askini ozaman tamamen unutabiliriz.. off kafam cok karisti simdi,, eger cocuk varsa walla diyecek bir laf bulamuyom ozaman. ama bilge eger ki tehdit ettiyse neyle tehdit etmiis olabilirki, Leventin ondan korkacak hali yok ya cok guclu biri o.. ne tur bir tehdit yaptiysa artik cok merak ediyorum..
evet ya ne çocuğu bi çocuk olucaksa leventin eladan olmalı zaten levent o cadıya çocuğunu bırakmaz sanmam çocuk yoktur ama belki düşürmüştür ne biliyim böylee bişe çocuk olmasın aman kim uğraşır o kadınla bakalım neleri çıkacak leventin artık bu kadın herşeyi anlatır hastahanede elacım nasıl dayanacak zenanda kendini aştı suata nasıl laf söylüyo aşık olmuşta haberi yok çok saracak onları izlemek sarılma ve öpüşme sahneleri merakla bekliyorum:img-blush
xxx1111xxx 22-02-07, 13:16 evet bilge orda birşey söylüyor levent'e ve levent gidemiyor..ela'ya da söylemiyor bunu..
bilge bir kere eski karısı ela'ya bile eşiyim dedi herkese öyle diyebilir ben beklerim valla..
tamm bnde katılıorum eskı esı ve bılge bunu herkese esıyım dıe solıyebılecek kadr kotu amaaa demk kı bılge okadr enınkı yenıden leventın esı olcagına bunu rahatlıkla soelyebılıyor yanı bı terslık var burda ayrıca bılge levnt'e ne demıs olabılrı acaba leventın elanın yanına gıtmesını bıle engeleyecek kadr onmlı?
ayrıca dun geln tuyolara gore uzun surelı bır ayrılık bızı beklıor denmıstı kesın orda bılge ne dedıyse dedı ve levent elaya bır sekılde ayrılmaları gerektıgını anlatmak ıcn telefonla aradı ama konsumaya cesaret edemedı yada kkonustu ve elamızz daha da cokkkk uzudu
kesinn bilge engelliyodur ama çocuk falan olmaz ya ceydaa,yok artıkk amanııınn :icon_sorr :icon_sorr
cnm umarım oyle degıldır ama yanı eskı karısı nasıl engellıyorkı onu??levent nıye onu sallamıyor??belkıde yalan soylıcek hamıleyım falan..ama ayrılmaları cok olmamıssa tabı..:;)
didou_didem 22-02-07, 13:17 bence de çocuk yoktur..çocuğu olsa bu adam hiç aramaz mı?hadi uzaktalar göremiyor diyelim arar konuşur..bize hiç göstermediler böyle birşeyi..
bence ela'ya zarar verebilirim tarzında birşey söyler..kariyeri ile ilgili de oalbilir..
:img-hyste aaa
hıcde bıle...
ozaten adam..
hemde hıc bır kadının karsı koyamamıcagı cınsten...:img-wink:
sadece hayatın sıllesını cok agır yemıs ondan boyledır patavatsızlıkları...hayattan ıntıkam almaya calısyor..
k
adere asık oldu ama...evlencekler coluk cocuk evının erkegı olucak..arada alemde yapar cnm goz yumarız..:img-hyste
burağı ben ençok zenanla suatin ilişkisini anladığı zaman sevmiştim beni çok güldürmüştü
biz yumalım arasıra çapkınlıklarına hadi neyse de kader yumar mı bilmem
heeeeee kader şöyle yapabilir burağın gözünü yumrukla yumabilir:img-hyste :img-hyste
cnm umarım oyle degıldır ama yanı eskı karısı nasıl engellıyorkı onu??levent nıye onu sallamıyor??belkıde yalan soylıcek hamıleyım falan..ama ayrılmaları cok olmamıssa tabı..:;)
ya ne bliyim hamilelik we veletler hariç bi konuda tehdit ediyodur onu bence,ya da elaya bişeyler yapmakla tehdid ediyo olabilir.....;)
bence de çocuk yoktur..çocuğu olsa bu adam hiç aramaz mı?hadi uzaktalar göremiyor diyelim arar konuşur..bize hiç göstermediler böyle birşeyi..
bence ela'ya zarar verebilirim tarzında birşey söyler..kariyeri ile ilgili de oalbilir..
dıdemcım belkıde arıyordur cocgunu bol bol sevıyordur goruyordur..bıze leventın hayatını hıc gostermıy0rlarkı...sadece hastanede hastalarla ılgılenırken godruk onu hep..arada elayla...leventın gecmısı sır gıbı..:(
belkıde yoktur tabı bnm aklıma gelen ılk o..baska nasıl engelleyebılırkı??hımm dedıgın gıbı karıyerını bozabılır..gestapoyla el ele vererek..
bılgenınde bunları yapacagını sanmıyorum ya bence ıyı bırı cıkıcak..ne dıyor bu kız ya dıyebılırssınız belkı ama ıcıme oyle doguyor..:icon_whis
fırtına_leyla 22-02-07, 13:24 bencede leventin çocuğu yoktur olması saçma olur aten hem dediğin gibi elanın kariyeri ile ilgili tehdit edebilir leventi bilge:img-yes:
didou_didem 22-02-07, 13:26 dıdemcım belkıde arıyordur cocgunu bol bol sevıyordur goruyordur..bıze leventın hayatını hıc gostermıy0rlarkı...sadece hastanede hastalarla ılgılenırken godruk onu hep..arada elayla...leventın gecmısı sır gıbı..:(
belkıde yoktur tabı bnm aklıma gelen ılk o..baska nasıl engelleyebılırkı??hımm dedıgın gıbı karıyerını bozabılır..gestapoyla el ele vererek..
bılgenınde bunları yapacagını sanmıyorum ya bence ıyı bırı cıkıcak..ne dıyor bu kız ya dıyebılırssınız belkı ama ıcıme oyle doguyor..:icon_whis
dediğin gibi levent'in hayatı hep sır oldu..hiç birşey bilmiyoruz onun hakkında..ama çocuk olayı ne bilim pek sanmıyorum belki de olmasını istemediğim için böyle hissediyorum:(:(
bilge'nin bakışları hiç beğenmedim ben yaa baksana dakika bir gol bir eşiyim dedi..
:img-hyste
burağı ben ençok zenanla suatin ilişkisini anladığı zaman sevmiştim beni çok güldürmüştü
biz yumalım arasıra çapkınlıklarına hadi neyse de kader yumar mı bilmem
heeeeee kader şöyle yapabilir burağın gözünü yumrukla yumabilir:img-hyste :img-hyste
ordakı o bakısları benıde yatırmıstı yerlere...:img-hyste
bayılıyorum zenan burak dıaloglarına..:img-hyste
yok kader sakın kızdır okkalı bır ıkı laf soylese yumruk yemıs gıbı olu zaten burak..;)
ben ılk bolumden berı sevıyorum burak abımı..ukala hallerı cok sempatıgıme dokunmustu..bırde boyle duzelıyor ya tadından yenmıyor ıste...:img-hyste
bir tek kadere yaptıgı o ıgrenc sakaya cok kızmıstım hatta begnmem durmustu bıle ama sonra duzeldı...::)
ya ne bliyim hamilelik we veletler hariç bi konuda tehdit ediyodur onu bence,ya da elaya bişeyler yapmakla tehdid ediyo olabilir.....;)
bende hıc ıstemıyorum gosdem hatta banada sacma gelıyor ama leventın elı kolu baglanmıs gıbıydı sankı..:(ne olabılrıkı o??
bence de çocuk yoktur..çocuğu olsa bu adam hiç aramaz mı?hadi uzaktalar göremiyor diyelim arar konuşur..bize hiç göstermediler böyle birşeyi..
Hayır çocuk bencede yoktur.. yokturda olmayan cocuk türeyebilir... olmayan şeyler var olabilir.. işte karısına dönmesi için bi neden olur buda ...
biz ayrıldıktan sonra b,izim bir çocugumuz oldu der bi velet çıkartır ortaya bizde biteriz cümleten..
dediğin gibi levent'in hayatı hep sır oldu..hiç birşey bilmiyoruz onun hakkında..ama çocuk olayı ne bilim pek sanmıyorum belki de olmasını istemediğim için böyle hissediyorum:(:(
bilge'nin bakışları hiç beğenmedim ben yaa baksana dakika bir gol bir eşiyim dedi..
bılge ıyı olacak dıorum hep ama o bakıslarından bende cok korktum hanı..
gozundede 6 okka boya var ıyıce bır tuhaf olmus..esıyım demesı hakkaten sınır bozucu..bakalım oyle demesındekı mazeretı levente nasıl acıklayacak??
mrblar...
evet arkadaşım sana katılıorm...
suatın cerrahi bilgisi çok ii ve çok başarılı ..
ama herşey bunlarla bitmior...
şeflik daha başka ...
haldun bey gibi olması lazım..
neyse tabiki suat şef olmasa da olur hiç üzülmem ...
ama zenanla araları ii olması gerekio... :happy0064
aynen canım yeter ki onların araları iyi olsun bana bu da yeter birbirlerine bakıp gülsünler aralarında mesleki çıkar olmasın
kıskançlık olsun:img-in_lo arasıra tabiki bıktırmayacak şekilde yoksa şef olmuş olmamış önemli değil benim için
şef olsun ama zenanla mutlu olamadıktan sonra ben ne anladım o şeflikten sevinemem ki
bu arada hoşgeldin canım
eSmerCiiK_ 22-02-07, 13:32 jya Bilge'nin çok degisik bir bakisi var bence. böyle sinsi bi bakis. içinden her türlü isleri çeviren bir bakisi var. ve demin ben çocuk felan dedim ama banada pek mantikli gelmedi, bence Bilge onu baska turlu tehdit etmistir, bazilarinin dedigi gibi, Ela'nin kariyerini bitirmek gibi birseyler felandir,, bence en mantikli sey budur,, baska birsey dese zaten Levent takmaz belkide. ama konu Ela olunca duraklamis olabilir.
didou_didem 22-02-07, 13:32 bılge ıyı olacak dıorum hep ama o bakıslarından bende cok korktum hanı..
gozundede 6 okka boya var ıyıce bır tuhaf olmus..esıyım demesı hakkaten sınır bozucu..bakalım oyle demesındekı mazeretı levente nasıl acıklayacak??
evet birde o var.allah'ım ne bölüm olacak yaa herşey ortaya çıkıcak..
KARAMAY(adın ayşe galiba yanlışsa da kusura bakma) valla o zaman dediğim gibi buna kalbim dayanmaz işte küt diye giderim...
bılge ıyı olacak dıorum hep ama o bakıslarından bende cok korktum hanı..
bence bilge hayatta iyi biri olmaz özette bile yazmışlar bilgenin gerçek yüzünü kim farkedecek bizde kötü olur bu kadın zaten tlf bizi delirtti bide geldi hastahaneyi karıştırdı leventi zor durumdada bırakacak can sıkıcı o kadın inş kısa zamanda gider yoksa ben göndericem dayanamıyorum bakışların ases tonu bile acayip vurgulu döver gibi adamı of of bu kadınla işimiz var:icon_sorr
didou_didem 22-02-07, 13:33 jya Bilge'nin çok degisik bir bakisi var bence. böyle sinsi bi bakis. içinden her türlü isleri çeviren bir bakisi var. ve demin ben çocuk felan dedim ama banada pek mantikli gelmedi, bence Bilge onu baska turlu tehdit etmistir, bazilarinin dedigi gibi, Ela'nin kariyerini bitirmek gibi birseyler felandir,, bence en mantikli sey budur,, baska birsey dese zaten Levent takmaz belkide. ama konu Ela olunca duraklamis olabilir.
evet şuan aklıma gelen tek şey o..levent ela'ya hastaneden bile ayrılırım demişti..levent'in değil de ela'nın kariyerini bitirmekle tehdit ederse levent o zaman duraklar işte..
fırtına_leyla 22-02-07, 13:35 off ya gerçketen bu bölüm çok karışık ya bu şarkılı reklamda akşam ela ile levent oturuyoda levent kalıkıyo sonrada ela onun elinden tutuyo ya acaba orda ona ne diyoo offff acaba bilge leventi neyle tehdit ediyoo çatlıcam meraktan
gelecek bolumlerde bir sorun cikacak ve suati savuna cak levent suat'in isinini levent alacak herkes elanin babasinin durumunu ogrenecek. bilge bosanma katlerini verececek levente elalayla aralari birazduzelecek ama bunlardan onceki yemek sahnesine levent gidemiyor bir kaza nedeniyle
aynen canım yeter ki onların araları iyi olsun bana bu da yeter birbirlerine bakıp gülsünler aralarında mesleki çıkar olmasın
kıskançlık olsun:img-in_lo arasıra tabiki bıktırmayacak şekilde yoksa şef olmuş olmamış önemli değil benim için
şef olsun ama zenanla mutlu olamadıktan sonra ben ne anladım o şeflikten sevinemem ki
bu arada hoşgeldin canım
teşekkür ederim...
kesinlikle doğru...
zaten suata sorsalar "zenanla mutlu olmak mı?" "şef olmak mı?" die tabiki zenanla mutlu olmayı seçer... aslında o da zenan gibi kuralcı ve mesleğini düşünen biriydi.. taaa ki zenanı tanıyana kadar...
umarım bu bölümde zenan da bunun farkına varır... !!! :happy0064
evet birde o var.allah'ım ne bölüm olacak yaa herşey ortaya çıkıcak..
KARAMAY(adın ayşe galiba yanlışsa da kusura bakma) valla o zaman dediğim gibi buna kalbim dayanmaz işte küt diye giderim...
bu bolum kılıt bolum..bu bolum dızının ılk karısık bolumu..son olur umarım..bu bolumde taslar yerıne oturucak..dıger cıftler kaynasacak..ela levent belkıde en zor sınavlarından bırını verecek..
4,5 saat kaldı sorularımızın cvb bulmasına..:happy0064
gelecek bolumlerde bir sorun cikacak ve suati savuna cak levent suat'in isinini levent alacak herkes elanin babasinin durumunu ogrenecek. bilge bosanma katlerini verececek levente elalayla aralari birazduzelecek ama bunlardan onceki yemek sahnesine levent gidemiyor bir kaza nedeniyle
boşanma kağıdı mı ??
zaten ayrı değillermiydi yaa:icon_sorr :icon_sorr
valla bi bakıma doğru söylüyosun padavatsızlığında bu kadarı yani ela ordayken bide güzel söylüyoki gerçi maksatlı yaptığını sanmıyorum ama kader onla nasıl baş eder bilmiyorum ama kaderde de ona karşı bişeler oluştu baksanıza herşeyi yakıştırmaya başladı ona burak aslında fena çocuk değilde bazen çok gereksiz hareketleri oluyo gestapo gözüme girdi cadıya gözdağı verdi resmen bu arada kanalın kafasına saksı düştü galiba dizi için 3 fragman döndürdü helal olsun bu akşam sohw yayınını doktorlara ayırdı güzel:happy0064
bu akşam bayramımız var valla tüm akşam biziim inşallah çok eski bölümün tekrarını vermez ya
son bölümü versinler ya da kolaj yapsınlar
kaderde kaptırdı kendini bayağı dün ipekden tüyo gelmişti 10. bölümde onları romantik sahneleri bekliyormuş kar altında:img-blush
didou_didem 22-02-07, 13:40 boşanma kağıdı mı ??
zaten ayrı değillermiydi yaa:icon_sorr :icon_sorr
evet yaa ayrılar ki zaten ne boşanma kağıdı:(:(özette de yazıyor eski karısı diye kaç defa okudum aynı kelimeyi...
ceydacım evet az kaldı öğrenmeye ve dediğin gibi inşallah son karışık bölüm olur...
ayrilar ama hale bosanmadiklari icin esi olarak geciyor
özette eski eşi diyo ama yaa,we bana bşiiler oluyo,evliler mi yani hala? kesin mi,neden greysin aynısı oluyo? amanınnn:sad53: :sad53: :sad53:
ordakı o bakısları benıde yatırmıstı yerlere...:img-hyste
bayılıyorum zenan burak dıaloglarına..:img-hyste
yok kader sakın kızdır okkalı bır ıkı laf soylese yumruk yemıs gıbı olu zaten burak..;)
ben ılk bolumden berı sevıyorum burak abımı..ukala hallerı cok sempatıgıme dokunmustu..bırde boyle duzelıyor ya tadından yenmıyor ıste...:img-hyste
bir tek kadere yaptıgı o ıgrenc sakaya cok kızmıstım hatta begnmem durmustu bıle ama sonra duzeldı...::)
evet sonra yaptığından utandı hatasını anladı bu da büyük gelişme onun için keşke bu bölüm yine zenanla konuşsalar
ben hasana üzülüyorum çok iyi bir çocuk ama çok içe kapanık çok sessiz burak biraz ona ders vermeli
izmirli esmer 22-02-07, 13:44 off ya gerçketen bu bölüm çok karışık ya bu şarkılı reklamda akşam ela ile levent oturuyoda levent kalıkıyo sonrada ela onun elinden tutuyo ya acaba orda ona ne diyoo offff acaba bilge leventi neyle tehdit ediyoo çatlıcam meraktan
σ ¢α∂ι ℓєνєηтι тєн∂ιт мι єт¢єкмιѕ؟؟؟
ιηαηмιуσяυммм......:(
zαтєη σ ¢α∂ι∂αη вυ вєкℓєηιя∂ι......
αмα σηℓαяιη вι ¢σ¢υgυ σℓ∂υgυηυ нι¢ ѕαηмαм:icon_sorr
öуℓє ∂єgιℓ∂ιя zαтєη..
didou_didem 22-02-07, 13:45 özette eski eşi diyo ama yaa,we bana bşiiler oluyo,evliler mi yani hala? kesin mi,neden greysin aynısı oluyo? amanınnn:sad53: :sad53: :sad53:
aynen gözde bana birşeyler oluyor yaa:sad53: yapmayın darbenin birini hazmedemedik diğerimi geliyor..bence ayrılar özette yazardı böyle birşey ya..
bu akşam bayramımız var valla tüm akşam biziim inşallah çok eski bölümün tekrarını vermez ya
son bölümü versinler ya da kolaj yapsınlar
kaderde kaptırdı kendini bayağı dün ipekden tüyo gelmişti 10. bölümde onları romantik sahneleri bekliyormuş kar altında:img-blush
ooooooooo kar altında öylemi güzel bakalım neler olucak başka,inş kollaj yaparlar önce ama sanmam geçen bölümün tekrarını veriri gibi olsun güzel her bölümü tabii şu cadının sahneleri hariç lakin kendisine tahammülüm yok zenanları çok meralk ediyorum onlarında süper sahneleri var:happy0064
her gelen bişey söylüyor manyak oldum resmen yaa...
şu saatten sonra kimse aklını bulandırmasın.. 5 saat 15: dk sonra görücez anyayı konyayı.. ama eger dediğiniz gibi ve benım fragmanda 2. fragman da gördüğüm gibi bu adam iç çeke çeke ağlıyor... kelimeler bogazında düğümleniyorsa biraz zor nefret ederiz biz bu adamdan...
hani forumda Leventçi kalmayacakya o yüzden...
teşekkür ederim...
kesinlikle doğru...
zaten suata sorsalar "zenanla mutlu olmak mı?" "şef olmak mı?" die tabiki zenanla mutlu olmayı seçer... aslında o da zenan gibi kuralcı ve mesleğini düşünen biriydi.. taaa ki zenanı tanıyana kadar...
umarım bu bölümde zenan da bunun farkına varır... !!! :happy0064
eskiden olsa iminim kariyerinden başka hiçbirşey düşünmüyordu ama şimdi zenan kendini engellemeye çalışsa bile
suat kariyerini tehlikeye atarak çünkü bu ilişki yasak
zenanla birlikte olmayı tercih ediyor haldun onu geçici olarak şef yapmış olsa bile bu onun umrunda değil umrunda olsaydı zenanla bu bölüm sarılmazdı ipleri koparırdı
ay benim aklıma birşey geldi yövbe tövbe ağzımdan yel alsın zenanla suatin sarıldığı sahne
zenanın sesli fragmanda bunları bana dün aşık olduğunu söyleyen adam mı söylüyor dediği sahneden önce labilir mi acaba
olamasın allahım bu düşünce anında yedi beni
evet sonra yaptığından utandı hatasını anladı bu da büyük gelişme onun için keşke bu bölüm yine zenanla konuşsalar
ben hasana üzülüyorum çok iyi bir çocuk ama çok içe kapanık çok sessiz burak biraz ona ders vermeli
ne dersı verıcek kız nasıl tavlanır...:img-hyste
ayrıca belkı konusurlar burakla gene bellımı olur...ugrasmadan duramaz burak..
sımdı sen benı oldurcen..tek romantık sahne buragın annesı sen olusankı sahne degılmı bırde kar altındamı var...
tamam bu aksam bana ulasılamıyor....:img-in_lo
ozette bosanmıs dıyor arkadaslar yapmayın etmeyın uzmeyın kendınızı...eskı karısı olucak o merak etmeyın..greysle aynmı gıtmıyoruz artık...
ooooooooo kar altında öylemi güzel bakalım neler olucak başka,inş kollaj yaparlar önce ama sanmam geçen bölümün tekrarını veriri gibi olsun güzel her bölümü tabii şu cadının sahneleri hariç lakin kendisine tahammülüm yok zenanları çok meralk ediyorum onlarında süper sahneleri var:happy0064
başka birşey söylemedi canım size biraz da kader burak tüyosu veriyim dedi kar altnda çok romantik sahneler yaşıyacaklarmış kader ve burakçılar gözünüz aydın
valla ne yalan söylüyüm canım bende sadece zenan suat sahneleri içi izliyorum:img-hyste :img-in_lo :img-blush bayıla bayıla:img-hyste
şu saatten sonra kimse aklını bulandırmasın.. 5 saat 15: dk sonra görücez anyayı konyayı.. ama eger dediğiniz gibi ve benım fragmanda 2. fragman da gördüğüm gibi bu adam iç çeke çeke ağlıyor... kelimeler bogazında düğümleniyorsa biraz zor nefret ederiz biz bu adamdan...
walla ayşecim aynen katılıyorum,her gelen bşi söylüyor,kafam oldu çorba,bekleyip görcez artık yapcak bşii kalmadı;)
3.son fragmanda elayla tlf konuşuyo ama ağlamaktan bişe anlatamıyo adam elada daha soğuk kanlı o an yani şoku atlatmış gibi cadı geldi herşeyi yıktı ya leventin bu kadar ağlaması gereksiz onun yerine ne yap et elaya kendini affettir eski karınsa bitmiş olay neyse izleyip görücez 3 fragman izleyince benimde kafam karıştı kanal karıştı kendini:img-hyste
aynen gözde bana birşeyler oluyor yaa:sad53: yapmayın darbenin birini hazmedemedik diğerimi geliyor..bence ayrılar özette yazardı böyle birşey ya..
dedimya bende baskasinda duydum ama umarim ayrilardir ama bence degiller simdi kendime ona indaridim cunku dusunuce o mantikli geldi ayri olan yani bosanis olmasini neden saklasin levent, ela bunu neden tepki versin eski esi olduguna bence halla bosanmamislardir simdi dizini gecen bolumunu izliyorum ve orda bilge kendini boyle tanistiriyor 'sen mesur ela olmakilisin, merhaba ben bilge leventin esimiyim diyor'
ne dersı verıcek kız nasıl tavlanır...:img-hyste
ayrıca belkı konusurlar burakla gene bellımı olur...ugrasmadan duramaz burak..
sımdı sen benı oldurcen..tek romantık sahne buragın annesı sen olusankı sahne degılmı bırde kar altındamı var...
tamam bu aksam bana ulasılamıyor....:img-in_lo
ozette bosanmıs dıyor arkadaslar yapmayın etmeyın uzmeyın kendınızı...eskı karısı olucak o merak etmeyın..greysle aynmı gıtmıyoruz artık...
ay bir an zihnimde canlandı burak hasana kız tavlama dersleri veriyor:img-hyste :img-hyste
ay ceyda sen çok yaşa emi ne süper olurdu
canım burak kader sahnesi 10.bölümde olucak amaaa bu bizim bu bölüm şoka girmiyeceğimiz anlamına gelmiyor hepimiz şoktayız aradığın foruma ulaşılamıyor diycekler arkamızdan
başka birşey söylemedi canım size biraz da kader burak tüyosu veriyim dedi kar altnda çok romantik sahneler yaşıyacaklarmış kader ve burakçılar gözünüz aydın
valla ne yalan söylüyüm canım bende sadece zenan suat sahneleri içi izliyorum:img-hyste :img-in_lo :img-blush bayıla bayıla:img-hyste
beni iki çift ilgilendiriyo ela levent ve zenan suat ama biri üzücek biri sevindirecek heleki zenan suata kızıyoya bu çok hoşuma gitti ya görelim onu azıcık suatı falan kıskanırken valla ne oldu aralarında bilmiyorum ama suat o kızgınlıkla zenanla yakınlaşıyo ay çok meral ediyorum bu sahneyi inş elalarda mutlu olur ya onların güzel sahneleini özlemek istemiyorum o cadı yüzünden:icon_sorr
kaçınkurası 22-02-07, 14:00 Özetten de anlaşılacağı gibi o uyus kadın levent'in ESKİ eşiymiş. Bu durumda sorun yok. Bi süre dargınlık yaşayıp sonra barışacakları kesin. Ama arada farklı şeyler varsa, meselaaa 1 çocuk .Evet Levent'in bir çocuğu varsa ( greys anatomy'deki formatta durum nedir bilmiyorum) ozaman biraz problem uzun sürebilir. Zaten Levet'te bunca defa sölemeye çalıştığı şeyin bu olduğunu söyleyecektir Ela'ya. Fragmandan gördüğüm kadarıyla Levet teknesinin önünde ağlıyor, Ela'da bir sahilde yürüyor. Belkide Levent'e gidiyordur konuşmaya. Gerçi o inatla ve gururla pek sanmam.
Haldun bey'in görevinin suat'a devreilmesine çok şaşırdım. Helee levent'in bu konuda sorun çıkarmasına yada özette belirtildiği gibi levent ve suat'ın bu konuda karşı karşıya kalmasına daha çok şaşırdım.
Eğer görev suat'a deil, levent' e devredilse, ve suat sorun çıkarsa şaşırmazdım. Bu konudaki tepkisini ve tutumunu zaten ilk bölümlerde görmüştük suat'ın. Ama Levent'in tepki göstermesi çok ilginç. Zaten kendisini kanıtlamış biri. Bence bu işte bişey var. Ya Ela olan ilişkisi yüzünden yada eski eşi yüzünden bu görevi kaçırdı.
Fragmanda yanlış görmediysem, levent'in eski eşinin üzerinde beyaz önlük vardı doktor üniforması gibi geldi bana. Eğer o kadında bir doktorsa bu Ela için tam bir kabus olurr . Düşünmek bile istemiyorummmm:img-pilot
fırtına_leyla 22-02-07, 14:00 demin izledim konuşmalı reklamı ya eski karısıysa burak flan niye diyo karısıyım diye delimi bu kadın off ya canım levent o reklamın sonunda ne kötüydü ben dedi o da zorla ya bu kadının karısıyım demesinin bi nedeni olmalı levent niye engel olmuyoki sonra levent haldun beye onun burda ne işi var dedi demek haldun bey çağırmış karısını acaba eladan ayrılsın diyemi off akşam olsada izlesek
eskiden olsa iminim kariyerinden başka hiçbirşey düşünmüyordu ama şimdi zenan kendini engellemeye çalışsa bile
suat kariyerini tehlikeye atarak çünkü bu ilişki yasak
zenanla birlikte olmayı tercih ediyor haldun onu geçici olarak şef yapmış olsa bile bu onun umrunda değil umrunda olsaydı zenanla bu bölüm sarılmazdı ipleri koparırdı
ay benim aklıma birşey geldi yövbe tövbe ağzımdan yel alsın zenanla suatin sarıldığı sahne
zenanın sesli fragmanda bunları bana dün aşık olduğunu söyleyen adam mı söylüyor dediği sahneden önce labilir mi acaba
olamasın allahım bu düşünce anında yedi beni
neee?? inanmıorm cnm öle düşünmeyelimmm... :icon_sorr
allah korusun...
biras önce yine izledim sesli fragmanı...:icon_sorr
yine kafamı karıştırdı bu fragman..
suat sert bakıodu sanki zenana...
ama bana öle gelioki sarılma sahnesi o konuşmanın ardından gelicek...
beni iki çift ilgilendiriyo ela levent ve zenan suat ama biri üzücek biri sevindirecek heleki zenan suata kızıyoya bu çok hoşuma gitti ya görelim onu azıcık suatı falan kıskanırken valla ne oldu aralarında bilmiyorum ama suat o kızgınlıkla zenanla yakınlaşıyo ay çok meral ediyorum bu sahneyi inş elalarda mutlu olur ya onların güzel sahneleini özlemek istemiyorum o cadı yüzünden:icon_sorr
bende bende frsgmanı ilk izlediğim andan beri çıldırıcam çok merak ediyorum
o sahne nasıl gelişiyor diye fragmaanlaarda hep bizi ters köşeye yatırıyorlar oyüzden fazla da kendimi kaptırmak istemiyorum
eSmerCiiK_ 22-02-07, 14:04 tamam 2. kez izledim sesli fragmani ve cozdum artik. fikret bence Bilgeyle is birligi yapiyor, Levent ve Ela birlikte olduklari icin Elaya degil, obur asistanlara haksizlik yapiliyor saniyor fikret ve o yuzden Bilgenin o isi halletmesini istiyor, onun icin 'birdaha asistanlarima haksizlik yaptirmazsiniz' felan diyor. ve ses tonu oyle birseydi ki yani bence is birligi yapiyorlar. Levent Haldun beye 'onun burda ne isi var' dediginde Haldun beyin yüz simasi çok tuafti bence. sanki bilerek cagirmis onu buraya gibi. bakti Elayi uyarmak ise yaramadi en iyisi eski karisini cagirmak dedi herhalde. oyle bir yuz simasi vardi adamda. sozlde elaya: 'senide Levent'ide severim, zarar gormenizi istemem'diyordu,, peeh gorduk. kendi zarar gormesi icin elinden geleni yapti. ve Elayi mahvetti.. yine cok konustum,, stress'imi burda atiyorum..:D
ay bir an zihnimde canlandı burak hasana kız tavlama dersleri veriyor:img-hyste :img-hyste
ay ceyda sen çok yaşa emi ne süper olurdu
canım burak kader sahnesi 10.bölümde olucak amaaa bu bizim bu bölüm şoka girmiyeceğimiz anlamına gelmiyor hepimiz şoktayız aradığın foruma ulaşılamıyor diycekler arkamızdan
buragın hasana verecek baska dersi olamaz herhalde:D...hasanında sıddetle ıhtıyacı var bu derslere hanı:D
10.bolumdemı olcakmıs tuh ya..bu bolum olsaydı..burak opcek sap dıye kızı..:D:D:Dbeklerım ondan...rallıcı burak suatı solladı...:img-hyste
bu bolumde soka gırcem ben ela leventte bıle sok olucam..artı 10.bolumdede sokdayım..offf tamda dersleın en yogun anında ben ıptall:D
neee?? inanmıorm cnm öle düşünmeyelimmm... :icon_sorr
allah korusun...
biras önce yine izledim sesli fragmanı...:icon_sorr
yine kafamı karıştırdı bu fragman..
suat sert bakıodu sanki zenana...
ama bana öle gelioki sarılma sahnesi o konuşmanın ardından gelicek...
evet ya ben de anlamadım yukarda da yazdım kıskançlık krizi olsa zenanın kızgınlığı
bu abimi mutlu eder niye ki böyle sinirli acaba bir acaip bakıyor zaten bende o bakışlardan sonra acaba sahnelerin yeri mi değişik diye düşündüm suat havalanmamıştır dimi zenana karşı şef olduktan sonra allahım ben yedim kafayı neler diyorum kendimden utanıyorum
o sahne nasıl gelişiyor diye fragmaanlaarda hep bizi ters köşeye yatırıyorlar oyüzden fazla da kendimi kaptırmak istemiyorum
heralde suat zenan sahnesi son fragmanda gözteriliyoya zenan suata 1 gün önce bana ilanı aşk eden adam nerde diye heralde o sinirle zenanın kendine çekiyo v e osahne gelişiyo ben bu sahnede olacak öpüşme olayı diye düşünüyorum bakalım vevet ters köşede olabilir maksat heyecan yaratmak valla bunuda başarıyolar :icon_sorr bakalım süper bi bölüm olcak kesin:happy0064
heralde suat zenan sahnesi son fragmanda gözteriliyoya zenan suata 1 gün önce bana ilanı aşk eden adam nerde diye heralde o sinirle zenanın kendine çekiyo v e osahne gelişiyo ben bu sahnede olacak öpüşme olayı diye düşünüyorum bakalım vevet ters köşede olabilir maksat heyecan yaratmak valla bunuda başarıyolar :icon_sorr bakalım süper bi bölüm olcak kesin:happy0064
burcucum suat herhalde soguk davranacak zenana araya mesafe sokacak..zenanda oyle bır tepkı verıcek galıba..sonrada malum o saılma ve opusme...:img-blush
suat zenanda heyecanlı olucak bayagı..basta galıba kızıcaz zenana ama bolumun ortalarında yada sonlarında toparlıcak durumu..:D
herkese merhaba:)
sanırım 3. fragman çıkmış ben daha göremedim nette de yok kafayı yicem şu zenan ve suat meselesini tam anlayamadım eğer biri açıklarsa sevinrim:)
evet ya ben de anlamadım yukarda da yazdım kıskançlık krizi olsa zenanın kızgınlığı
bu abimi mutlu eder niye ki böyle sinirli acaba bir acaip bakıyor zaten bende o bakışlardan sonra acaba sahnelerin yeri mi değişik diye düşündüm suat havalanmamıştır dimi zenana karşı şef olduktan sonra allahım ben yedim kafayı neler diyorum kendimden utanıyorum
yok hiç sanmam canım..
suat zenana karşı kesinlikle öle bi kabalık yapmaz..
bnce o zenanın yanlış bulduğu sözler veya tavırlar...
zenanın suata yeterince ilgi göstermemsi ve sevgisinin karşılığını alamamaktan kaynaklanıodur... (umarım) :img-yes:
ama doğruyu söylemek gerekirse bn de suatın o ciddi,sinirli bakışından korktum... ama sarılma sahnesinin olması içimi rahatlatıo yani kafana takma o kdr cnm... :img-wink:
burcucum suat herhalde soguk davranacak zenana araya mesafe sokacak..zenanda oyle bır tepkı verıcek galıba..sonrada malum o saılma ve opusme...:img-blush
suat zenanda heyecanlı olucak bayagı..basta galıba kızıcaz zenana ama bolumun ortalarında yada sonlarında toparlıcak durumu..:D
ama zenanda aşka düştü ya ne seviniyorum elaya az laf sokmadı şimdi suatla o ay çok meraklandım şimdi hadi hayırlısı bi ayrılık bi mutluluk çiftler arasında bakalım ne olacak inş elalarda barışırda mutlu görürüz onları ben çıktım iyi yorumlar yine girerim bye
bence de baya heycanlı olcaklar :D o sarılma sahnesne kadar kızarız heralde zenana sonra çook seferiz onu da heralde:img-in_lo
herkese merhaba:)
sanırım 3. fragman çıkmış ben daha göremedim nette de yok kafayı yicem şu zenan ve suat meselesini tam anlayamadım eğer biri açıklarsa sevinrim:)
slm cnm..;)
3.fragman super...
zenan hanı o sarılcakları sahnede suata azcıktan yuksek sesle noldu bana bır gun once ılanı ask eden adammı soyluyor bunları dıyor..suatta bırsey demeden bakıyor...sanırım ondan sonrada guzel bır sarılma olacak..:)
ama zenanda aşka düştü ya ne seviniyorum elaya az laf sokmadı şimdi suatla o ay çok meraklandım şimdi hadi hayırlısı bi ayrılık bi mutluluk çiftler arasında bakalım ne olacak inş elalarda barışırda mutlu görürüz onları ben çıktım iyi yorumlar yine girerim bye
cnm zenan delı edecek bızı bu bolum bası sanırım gene..:Dama sonradan su sarılma opusme sahnesı herkesı fethetcek gıbı..:D:Dgorucez onlarıda...
ela leventte bır barıssa kader burakda yoluna gırse...:img-blush
gosdecım evt cnm oyle olucak bencede..ama ben zenanaı cok sevcegımı zannetmıyorum tamam suanda sevıyorum sayılır ama elaya dedıklerını unutmadım..
Kizlar vallaha supersiniz bi cikmistim canim sIkILdi diye hala yaziyorsunuz :D hahaha.. Aklima ne geldi, bide su leventin eski karisinin leventten cocugu olursa nolacak :O
binnur1907 22-02-07, 14:23 güldüler güldük...
sevdiler sevdik...
ağladılar ağladık ( hatta bazılarımız böğürdü ağlarken :img-hyste )
daha da ağlııycaklar....
daha da gülcekler....
daha da sevcekler.....
ama levent bilgeye dönemez dönmemeli....
kim sevmediği biri için iç çeke çeke ağlar ki ?
kim sevmediği birine sen beyazsın benimsin der ki ?
kim ? kim ?
kim sevdiğine evli olduğunu söylemez ki ?
offf offff.....
yine ikileme düştüm.....
Kizlar vallaha supersiniz bi cikmistim canim sIkILdi diye hala yaziyorsunuz :D hahaha.. Aklima ne geldi, bide su leventin eski karisinin leventten cocugu olursa nolacak :O
ya öyle bşii olmasn yaa leventin ancak eladan çocuğu olabilir,başka türlüsü olursa bunu burda kimsenn yüreği kaldırmazz:icon_sorr
buragın hasana verecek baska dersi olamaz herhalde:D...hasanında sıddetle ıhtıyacı var bu derslere hanı:D
10.bolumdemı olcakmıs tuh ya..bu bolum olsaydı..burak opcek sap dıye kızı..:D:D:Dbeklerım ondan...rallıcı burak suatı solladı...:img-hyste
bu bolumde soka gırcem ben ela leventte bıle sok olucam..artı 10.bolumdede sokdayım..offf tamda dersleın en yogun anında ben ıptall:D
kızım sen yanmışsın hep şok iptal şook iptal senin gerçektende doktor suate ihtiyacın var iyileşebilmen için seni bir tek o hayata döndürebilir:img-hyste :img-hyste
cnm zenan delı edecek bızı bu bolum bası sanırım gene..:Dama sonradan su sarılma opusme sahnesı herkesı fethetcek gıbı..:D:Dgorucez onlarıda...
ela leventte bır barıssa kader burakda yoluna gırse...:img-blush
gosdecım evt cnm oyle olucak bencede..ama ben zenanaı cok sevcegımı zannetmıyorum tamam suanda sevıyorum sayılır ama elaya dedıklerını unutmadım..
zenana ben elimde değil hiç kızamıyorum ama doğruyu söylemek gerekirse elaya söylediği laf yenilir yutulur cinsten değildii çok ağır konuştu ben elanın yerinde olsam okadar ağırlafa onunla konuşmazdım ama zenan artık eski zenan değil hem sağolsun kübra onu bayağı bir yoğurdu:img-hyste hem aşk yoğurdu ben zenaana inanıyorum ilişkileri resmiyet kazanınca elayle gidip konuşacak
Herkese selamlar senacım neler oluyor canım 3. fragman mı çıktı ? kısaca 3 . fragmanda ne var anlatabilirmisin biliyosun işteyim sen anlatıcan ben izliycem hayali :img-wink:
ya öyle bşii olmasn yaa leventin ancak eladan çocuğu olabilir,başka türlüsü olursa bunu burda kimsenn yüreği kaldırmazz:icon_sorr
Aynen, Levent esi oldugunu soylemedi belki cocuguda soylemez ama bunlar kac yil evli kaldilar, Biraz da duruma bagli..
allahım inşallah dediğin gibi olur valla ben ters köşe filaan kaldıramam ringden aşağıya yuvarlanırım ela levent üzdü beni birde canlarım üzerse ahhhhh ahhh dilim varmıyor
slm cnm..;)
3.fragman super...
zenan hanı o sarılcakları sahnede suata azcıktan yuksek sesle noldu bana bır gun once ılanı ask eden adammı soyluyor bunları dıyor..suatta bırsey demeden bakıyor...sanırım ondan sonrada guzel bır sarılma olacak..:)
hoşbulduk canım:)
umarım bu konuşma sarılmadan sonra olmaz:(demin gördüm de fragmanı zenan baya sert:(
güldüler güldük...
sevdiler sevdik...
ağladılar ağladık ( hatta bazılarımız böğürdü ağlarken :img-hyste )
daha da ağlııycaklar....
daha da gülcekler....
daha da sevcekler.....
ama levent bilgeye dönemez dönmemeli....
kim sevmediği biri için iç çeke çeke ağlar ki ?
kim sevmediği birine sen beyazsın benimsin der ki ?
kim ? kim ?
kim sevdiğine evli olduğunu söylemez ki ?
offf offff.....
yine ikileme düştüm.....
yaa yaa... çekilecek çilemiz, ağlak ağlak sürünmediğimiz sürece... bu gülmek bile çok fazla...
Levent Elayı seviyor.....
Ela Leventi seviyor...
Kerkenez Levente takık....
Kerkenez bizi verem edecek onlara acı çektirecek...
bu süreçte herkes acı çekicek...
kızım sen yanmışsın hep şok iptal şook iptal senin gerçektende doktor suate ihtiyacın var iyileşebilmen için seni bir tek o hayata döndürebilir:img-hyste :img-hyste
kalp rtımlerın bozuldu be..:D:Dbır hılıca carpıverıyor bırden yavaslar gıbı oluyor haydaa gene bır sok..:D:Dsuat gelsın bır baksın abılıgını gorelım bır dımı..:img-wink:
zenana cok kızıyorum ben..hem elamı cok uzucek seyler dıyor hem suatı uzuyor hemde forumdakı arkadasları delı edıyor..gerci arada sevmıyor degılım ama...bakalım..
|