Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/9

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

Sailor_Moon
22-02-07, 20:44
uzaklardayim, diziyi izleyemiyor, forumdaki yorumlari takip ediyorum. suat seflik icin zenan'i satmamistir bence. yani eger onun yaptigi sey satmaksa, biliyorsunuz ki zenan da ona onunla birlikte olamiycaini, bunun meslegini, etrafindakilarin dusuncelerini etkilemesini istemedigini soylemisti. iste o da satmak bence.

ya ne satması ya... walla izlemen lazımdı bir anda öptü... sanırım bu bölümdeki tek güzel şey bu olcak gibi
aa bir de sünger meselesi komedi :D

bessy
22-02-07, 20:49
hasanla haldun beyin sünger konuşmaları süperdi
bilge nihayet ağzındaki baklayı çıkardı belki çocuğu aldırmamıştır

burağın kaderi idare etmesi süperdiiiii bayıldımmmm

levent bilgeyi önemsemeyerek yani konuşmayı erteleyerek iyi yaptı

gestapoya bayıldımm bu bölüm süperdii

nehirrrr
22-02-07, 20:50
Oooo cok komik ya Gestapo-Suat-Zenan asansordeki sahne nasildi arkadaslar? Hahahaha gulme krizlerine girdim. Superdi ya

Sailor_Moon
22-02-07, 20:51
ayy bu kadın komedi yaa... o anda edilecek laf mı bu şimdi bi de "sanırım cewap wermenize gerek kalmadı" diyo ya.. :D süper yaaa..
arkadaşlar bu bölüm favorim GESTAPO bittim... :D

bir de sanırım haklısınız bilge hamileyim diycek bir de ela nın o laflarının üstüne kesin gibi artık.. gerçi şu anda herşeyi bekliyorum ondan ya neyse...

ipekk61
22-02-07, 20:53
ayyy gestapo cok tatlıydı gercekten yaaa
cok alemm vallaaa cok guzel laf koyduu

ipekk61
22-02-07, 20:56
arkadaşlarr leventcı kalmayacak dıyerek bunu kastetmıstımmm cook uzgunummm yaa cok kotu olacakk levnet ve elaa

bessy
22-02-07, 20:57
kader nihayet gördü burağı bebekle
özelliklede odada konuşmaları süperdi

haldun beyle gastaponun piza yiyii çok komikti hehe

inanmıyorumm bu kadarı fazla bi bilge hamileymiş yok daha neler bu senaristleri maffedicem

bu arada levent te hep başı sıkıştğında hemen beni affet diyo

bluenight
22-02-07, 20:59
Allammm Bilgeyi yolmada gel ne ettt o da hamileyse bende nalan değilimmm Levent büyük yanlış yaptınn Levcentt yazık kıza ya kaçıncı giyinip yemek die beklemesi ne yemekmiş be kardeşim yuhhh artık yuhhh

yesilimim
Bence bilge yalan söylüyor.Daha bitmedi dedi ela ben asla bi bebeğin babasız kalmasına izin vermem deidği için levenete bu yalanı ösyledi.Yalanı ortaya çıktığında onu saunnan bi haldun bile kalmayacak.

Sailor_Moon
"nefrete sevgiden daha çok güveniyorum çünkü nefretin sahtesi olmaz" bu nasıl laftır böyle. tutum bu sözü..

ya sanırım ela levent için biraz erken sevindik.. ayy inanmıyorum bebeği warmış.. ya yazık elaya yaa.. off.. leventte perişan oldu zavallım ya.. bu bölüm ikisi için hiç iyi olmadı...

neyse arkadaşlar ben artık bilgisayarı kapatıyorum.. yarın yorumlarıma yine aynı hızla devam etcem.. biraz mutlu birşeyler izlemek umuduyla gidiyorum şimdi...

hepinize iyi seyirler.. kendinizi kaybetmemeye çalışın (tabi ne kadar başarabilirseniz)

<EyD@
arkadaslar ben ıptalım!

evt evt ıptalımm

bu soktan gecıccı olarak kurtulamıcam...

buragı cok sevıyorumm

leventı bu saatten sonra seveyımmı bılemedım..

bılgeye acıdım..

elam mahvoldu...

ipekk61
arkadaslar uzmeyın kendınızı lıutfennn olur muu desem de olmayacak bılıyorum cok kotu yaa herkes elaya uzuluyor ama bence levnet daha zor durumda hem kendı uzuluyor hemde elayı uzdugune uzukluyırrr

Ruya_18
agla kalbim aglaaaa :( bende agliyorum suan!! yazikkk cok yazik ikisinede..ahhh bilge ahh!! cadaloz, pis kadin..nefret ediyorum sendeeenn!!!

hayatimsan...
evvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeet!
bende!
suan bende agliyorum sanki ben ayrildim gercekten...
olamaz!
nekadar büyük bi aci bu....

Ceren061
ya arkadaslar bence bilge yalan söyledi yani buna inanmak istiyorum yoksa hayatda birlesmezler ya ben böyle senaristlere ne söylim artik

gzd_gzd
22-02-07, 21:00
yaaa inanmıyoruum,oof korktuğumuz başımıza geldi,ama blöf yapıyo olamaz mı kadın yaa,çok şeytani gülümsemesi wardı çünkü,leventi vazgeçirmek için hamileyim diyor olamaz mı arkadaşlarr ?? olamazz, o hande yener söylüodu sanrm,şarkı ne kadar güzeldi yaa nasıl ağlıyolar
öldürmek istiyorm ya ben o bilgeyiii!!

tatlı_cadı624
22-02-07, 21:01
gözlerim şişti ağlamaktan
ya ben bu Bilge'yi ya
Deniz abla ben çok kötüyüm ya
ambulans gönderin bana Lütfen
Olmaz Bu bize Yakışmaz
Kalbim Uslu Durmaz
Bir Çılgınlık Yapar
Olmaz Bu bize Yakışmaz
Kalbim Uslu durmaz
Bir çılgınlık yapar

Bu bize yapılırmı ya

Ruya_18
Bence bilge yalan söylüyor.Daha bitmedi dedi ela ben asla bi bebeğin babasız kalmasına izin vermem deidği için levenete bu yalanı ösyledi.Yalanı ortaya çıktığında onu saunnan bi haldun bile kalmayacak.

kesinlikle sana katiliyorum! zaten sizi rahatsiz etmiyim dedigindede pis pis güldü..kesin yalandir..o bilgeden herseyi bekelrim

Darille
ayy cook kotu oldum yaa....
canim ya ikiside nasil agliyoo .....
bilge nin soyledigi hamileyim lafi da yalan .... ya levent te inandi hemen INANMIYORUM

sultansss
ela ve leventin yanına giderek özür diledi,giderken ki gülüşü her şeyi açıklıyordu yalan çocuğu falan yok,sırf duygu sömürüsü...kızım senin bu laflarınla onların sevgisi bitmez bilge...!!!!!!!

nehirrrr
Netten izliyorum yarisindan beri bolumu. Ayy ya Ela ve levent'e mi uzuleyim yoksa abimle Zenan'a mi sevineyim bilemedim. Bilge hanimleyim dedi, eh baska ne beklenebilirdiki zaten. Yanliz bakin aldatmamis Bilge, cocugu aldirmis demekki. Grey's deki gibi gitmiyor pek galiba.

icePrincess
Ya bu kadarı da olmaz yaaa

Niye birbirini seven iki insan birlikte olamaz ki sanki sürekli bi engel mi çıkması gerekir
Ama bu hamilelik olayı bana çok saçma geldi yaaa
Bu levent ne zaman anladı Bilge nin bebeğini aldırdığını ki acaba
İki ay önce boşanmışlar zaten
bi sene önce anladım dedi Ela ya da sevmediğini
offff yaaaaa
Bari suat zenan sahnesi vardı güzel onu da kesmişler zatenn
Aman beeee
Zaten moralim sıfırdı
artık sıfırın da altına düştü...

vanessa19
22-02-07, 21:02
gözlerim şişti ağlamaktan
ya ben bu Bilge'yi ya
Deniz abla ben çok kötüyüm ya
ambulans gönderin bana Lütfen
Olmaz Bu bize Yakışmaz
Kalbim Uslu Durmaz
Bir Çılgınlık Yapar
Olmaz Bu bize Yakışmaz
Kalbim Uslu durmaz
Bir çılgınlık yapar

Bu bize yapılırmı ya

canım nıdacım cok uzulmeyın ortaya cıkar...

vallahı adamım ne optu ama offfffffffffffff erıdım ekran önunde:happy0064 :happy0064

yalnız levent telefon attı benım galıba elım kesıldı yıne kanıyor

offfffff elımmmmmmmmmmm:icon_sorr

mili_gkhnözen1905
yaaa inanmıyoruum,oof korktuğumuz başımıza geldi,ama blöf yapıyo olamaz mı kadın yaa,çok şeytani gülümsemesi wardı çünkü,leventi vazgeçirmek için hamileyim diyor olamaz mı arkadaşlarr ?? olamazz, o hande yener söylüodu sanrm,şarkı ne kadar güzeldi yaa nasıl ağlıyolar

bencede gözdemmmm bence yalan söylüyor yaa gercek olamaz
olmamali yaaa offf moralim cöktü resmennn yaa cok kötüyüm su an

denise88
offf şaka gibi yaaaa.bence bilge ya hamile değil ya da çocuğu düşürecek,yoksa ela ve levent birlikte olmazsa reytingler düşeeer :(
uff ilk defa izlerken kendimi hayal edebildiğim bir dizim oldu,o da batağa ilerliyor.öff.pis cadı.KERKENEZ :(

gzd_gzd
ooooff orda ağla kalbim ağla dedikçe ben ağladm wallahi,elayı nasıl üzdü ya levent,şimdi işte ela onun yüzüne bile bakmaz,leventi ne kadar çok sevse de aşkını kalbine gömmek zorunda kalcak oooofff

nynm
22-02-07, 21:03
ya yok bu kdn kesin eceline susamış ya
vaalla seti basmaya gdiyom ben
ya iyide nasıl böle bir yalan söyler er yada geç ortaya çıkacak
denizcim iyimisin cnm ?????**

S_A_N_E_M
ne gıcık bir kadın o ya...ne güzel gidiodu herşey bozmaya ne hakkı vardı.
ayy suatıın zenanı öpmesi neydi öle yaa.kızı kendine dooru bi çekti.

<EyD@
arkadaslar o hamıleyım olayı yalan olmaz bence..kadın resmen agladı orda..hem hamıle kadına bu kadar ılgı gostermesı bunun sonucuydu bellıkı...
tam barıstılar derken hay allah..:(

silanaz
ya dizi aynı türk filmi gibi oldu

kim kime aşık kim kimden hamile

nasıl iş bu ya vallahi hayret bişey anlamıyorum

anlamak istemiyorum ben bu senaristleri...

hayatimsan...
bencede hamile degil!
bundan nerdeyse eminim cünkü onlari hastahanenin önünde görünce söyleyecegi seyi degistirdi yalan söylüyor!
ya nekadar büyük bi aci ya insanin ici aciyor resmen!
olamaz ya hani vardir ya o duygu iki seyin arasinda kalirsin cok yapmak istedigin birsey vardir ama yapamassin engeller vardir asamayacagin engeller!
insanin bogazina bi düyüm olur gelir oturur aci verir nefes alamassin ayni öyle oldu ikiside bende!

deniz123
ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı ya bi insan bu kadar kötü olabilir mi nasıl sinsi sinsi gülüyo bide haldun onu savunuyo onun ne mal olduğunu bir gestapo anladı ela ve leventle birlikte bende ağladım ya zenan suat çok güzeldi ama bizimkilere çok üzüldüm yalan söylüyo o kadın ela dedi ya ben bi bebeği babasız bırakmazdım diye ondan öyle yapıyo ay moralim bozuldu o kadını elime verseler parça pinçik edicem ya..
ya böyle güzel bi aşkın böyle bi yalan yüzünden bitmesini hiç istemiyorum ya aşk acısı çok kötü bir şey allah düşmanımın başına bile vermesin yani..

ipekk61
ya yapmayın arkadaslar ya uzmeyın kendınız ı bu kadar yaaaa

ama olmuyor dımııı neysee ben sızı uzmek ıstememıstımmm daha once ama ıste olan olduuu

nehirrrr
22-02-07, 21:04

Blof yapiyor olabilir hemde buyuk ihtimalle ama kucuk bir ihtimalde olsa hamilede olabilir ve bu nasil olacak dedigimiz 27 bolumluk ayriligida beraberinde getirebilir:(

denise88
22-02-07, 21:04
ayy suatıın zenanı öpmesi neydi öle yaa.kızı kendine dooru bi çekti.

ay evet ya süperdi o sahne:img-blush :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
inşallah kader ve burak da yakınlaşır.aslında birbirlerine çok uygunlar.

tatlı_cadı624
22-02-07, 21:05
ya bu kadın hangi ara hamile kalmış ya
nayır nolamaz bu kadın hamile olmazzzzzz
olmamalı
yıktın Levent Elamızın hayallerini tertemiz sıcacık saf hayallerini yıktı
Bilgeeeeeeeee Son Günlerin Doya Doya Geçirmeni Tavsiye Ederim
Bittin Sen Bittim ben offff
offfff
offff offff
Ah Levent Ah
Elaya hayat vurmuş sillesini birde sen vur

gzd_gzd
arkadaslar o hamıleyım olayı yalan olmaz bence..kadın resmen agladı orda..hem hamıle kadına bu kadar ılgı gostermesı bunun sonucuydu bellıkı...

oof kesin bu da onun o iğrenç oyununun bi parçasıydı,onun gözyaşlarına falan inanmıyorum ben ya,asla hamile olamazz olmamalı,eğer hamileyse de düşürür inşallahhh!!

deniz123
ya yapmayın arkadaslar ya uzmeyın kendınız ı bu kadar yaaaa

ama olmuyor dımııı neysee ben sızı uzmek ıstememıstımmm daha once ama ıste olan olduuu

ipek hiç tüyo verdin mi ben gelmeden yeni geldim moral 0 bari sen iyi şeyler söyle ya
diğer bölümde böyle olursa o asmyi basıp orayı o cadının kafasına yıkıcam..

Ozly
22-02-07, 21:06
bunlar boşanalı 2 ay olmussa o zaman hastanede ne kadar zaman geçti..Kadın nasıl hamile kalır cocuk aldırdıgından sonra ayrılmıslar anca bosanmıslar..Yuh be nasıl bir senaryo bu beee

denizkizi55
Aman ALLah'immm:sad53: :img-help:

Ben cok kötüyüm yaa..Bu nasil bir bölümdür bu nasil bir ot insan'dir..

Ela'nin aray abebek girdiginde aradan cekilebilecegini duydugu icin bu numaraya basvurdu yilan...

Bende sevinmistim grey'se benzemiyor 27 bölümül ela levent ayriligi ve ela-cadaloz birlikteligi olmayacak diye ama bu ayrilik yine olacak busefer bebek yüzünden..

Aslinda olmayadabilir cünkü greyste cadaloz iyi kalpli burdaki gibi yilan cinsinden degil

Ben bu haldunun agzini burnunu kirarim...:img-cray: Yazik yaaaa levent ÖZÜR DILERIM dedigi anda ela'da bitti bende:img-cray:

Ben hic bukadar kötü olmamistim..Olacak is degil..

Nefret ediyorum o insan ziyan'i ot insandannn

denise88
ben de inanmıyorum bilgenin gözyaşlarına.onlar timsah gözyaşları.bir insan bu kadar mı kötü kapli olabilir yaa.gerçekten aklım almıyor :(

tatlı_cadı624
oof kesin bu da onun o iğrenç oyununun bi parçasıydı,onun gözyaşlarına falan inanmıyorum ben ya,asla hamile olamazz olmamalı,eğer hamileyse de düşürür inşallahhh!!
inşallah inşallah düşürür de
Allahım bize o günleri gösterir
ya nerden çıktı bu hortlak kadın yıktı tüm güzellikleri

burcuuu
22-02-07, 21:07
BiLqe yaLan söyLüyor oLamaz mı?
Ya onLara qidip aramızda sorun oLsn istemem fLn derken biLe.. değişik bir qüLümsemesii vardı.. BeLkii oyun fLn yapıyordur ya..

Levent.. OoOF.. ELa'ya nasıL yapıLır bu ya?? Ne kdr kötüydü kız..

Şarkıda qüzeLdi..

aychaaa
hamile değil bilge varyaaa...inanmıyorum yani..
kutsiyi seslendirende iyi seslendirmiş ses titremeleri fln içim gitti yaaa...kutsiyide bi tebrik ediyorum burdan adam ağladı ne diyim sayıyodum sürekli ama ilerletiyor baya bi kendini...yaso ya bişey demiyorum zaten gerçekten her geçen gün dahada süper oluyor..
canım ela yaa...o bilge elayı üzdü sonunda üzülücek oda..

suatla zenanda çok tatlılarr..
suat kızı kafa atar gibi gitti biraz amaa...tatlılar tatlılar:D

gzd_gzd
Blof yapiyor olabilir hemde buyuk ihtimalle ama kucuk bir ihtimalde olsa hamilede olabilir ve bu nasil olacak dedigimiz 27 bolumluk ayriligida beraberinde getirebilir:(
walla ela uzuun bi süree affetmez leventi,levent de bilge cadısı hamile olduğu için elayla yakınlaşamaz,ooofff:sad53:

ipekk61
ipek hiç tüyo verdin mi ben gelmeden yeni geldim moral 0 bari sen iyi şeyler söyle ya
diğer bölümde böyle olursa o asmyi basıp orayı o cadının kafasına yıkıcam..

yok canım vermedım sızı rahatlatamyı cok ısterdım fakat suanlık bırsey bılmıyorum ** auzulmeyın yaaa

sultansss

o çok şeytan eminim yalan,numaradan ağladı levent'i şimdilik kandırdı buluşturmadı onları diyelim ama bu aşk ölmez ölmemeli.......

avona
ooooff orda ağla kalbim ağla dedikçe ben ağladm wallahi,elayı nasıl üzdü ya levent,şimdi işte ela onun yüzüne bile bakmaz,leventi ne kadar çok sevse de aşkını kalbine gömmek zorunda kalcak oooofff

of of gizemciğlama derken bende ağlıyodum şok oldum ya bunu hiç beklemiyodum daraldım nefes alamıyorum ambulans çağırın ben gidiyom gitmişken yanımda bilgeyide götürcem toptan çözüm olcak pis cadı yaptı yapıcağını yalan söylüyo kesin yaktı ayaktı beni of of.............

seleniti
22-02-07, 21:08
Ya inanamıyorum... Nasıl olabilir bu

Bilge CADISI nasıl hamile olabilir???
Biri bu duyduklarımın yanlış olduğunu söylesin lütfen..
Gerçekten inanamıyorumm!

berent
22-02-07, 21:08
yazdıklarınızı takip ediyorum ama doktorlar forumuna ilk defa yazıyorum.
bende çok üzüldüm ela ve levent için.bilgenin hamile olduüuna inanmıyorum.numara yapıyor çünkü.her halinden belli.amacı ela ile leventin arasını bozmak.

birde birşey soracağım sizlere bu dizi kaç bölüm sürecek haberi olan var mı?
sorumu cevaplarsanız çok sevinirim

Ozly
22-02-07, 21:09
Bu arada Gestapo Elayı savundu bu bir
Burak nasıl bir tiptir çözemiyorum o neydi öle bebeği sevmesi
Kader her zamanki aynı tip..
Hasansa beni bu dizide helede bu gün güldüren tek insan

Suatla Zenan öpüşmesine höhhh diye kaldım resmen o neydi be saldırdı resmennnnnnnn

<EyD@
22-02-07, 21:10

gozde leventte bu bebegı ıstıyor..ılk aldırdıgınd nasıl yıkılmıs bu bebege hayır demez..keske oyun olsa ya...ama oyun oldugunu gosteren bır mımık falanda yoktu offff bnmde cnm sıkıldı....

denise88
ya nefret ediyorum şu kadından.tam havalara uçtum zenan&suat için derken kadın son numarasını yaptı.hain şey.gerçek hayatta da vardır bunun gibiler kesin :(

burcuuu
Bu biLqe ne kdr sinir bişi ya.. HamiLe değiL işte..
aralarını bozmak için ortaya bişii attı o kdr..

Şimdii bir süre onları ayrı qörücez..

Bide o biLqe hastanede kaLıcak.. ÜüÜF.. !

ELA sürekLi ikisini qörücek.. Ne sinir bişi ya..

Çok qıcık oLdum şu biLqe'ye nerden qeLdiyse..

seleniti
Umarım Bilge CADISI yalan söylüyordur
Leventi elinde tutabilmek için attığı bir yalan olmalı bu ,değil mi?
Öyle olsun lütfen:fighting2
Ne şeytanmış ya, karakedi gibi kadın

avona
ya bitti orda çok kötüyüm ben ya ağlamaktan zor yazıyorum pis cadıya
mahvetti herşeyi.....

en azından suatla zenan mutlu bide kaderle burak artık olmaya başladı....

kalpten gitcem şimdi zor nefes alıyomya..........

silanaz
22-02-07, 21:11
şarkıyı galiba hande yener söylüyor

yani ben onun sesine benzettim

yaseminergeneci
ilk önce ela ve leventte çok üzüldüm hatta bilgeye o kadar kızgınımki anlatamam...zenan ve suat cephesindeki şok yakınlaşmaya şok oldum suattan beklemediğim bir hareketi...gestaponun elayı sahiplenmesine süper takdir ettim fikretçiğimi...burağım kadere dediği"aşka nefret kadar güvencem yok çünkü nefret en azından sahte değil"sözünü takdir etim kaderin,burağın,hasanın bebeği kurtarma çabaları çok hoşuma gitti ve diğer sahneler süperdi

nehirrrr
Eveeeet vatana millete hayirli olsun arkadaslar. Bolum bitti! Ilk basindan bir 20 dakikasini izleyemedim ama sonrasini netten izlemek geldi aklima:) Harika bir bolumdu yine. Amaaan abimle Zenan nasildi ama? Yanliz Ela da Zenan'a hic kotu soz soylemedi canim ya! Yani bak bana ne diyordun kendin simdi asik oldun demedi. Peki ya Getapo'ya ne demeli! Gulme krizlerine soktu beni. Haldun Beyle pizza yeyisi neydi ya:):) Ahahahaha!

swetyy
Arkadaşlar inanmıyorum ya nerden çıktı şimdi bu hamilelik bu arada gerçekten greysten ayırmışlar hemde baya bi ya bu kadın kesin yalan söylüyor ya olamaz böle bişi ya ne güsel barıştılar diye sevinmiştim ağlamaktan gözlerim şişti ve başım ağrıyor ya dalga geçiodum çocuğu olurmuş falan die gerçek çıktı ya olmasın böle bişi yalan olsun yaaa

HG_GUMUS
22-02-07, 21:12
Oyoyoy arkadasim bunu dizi bitince bir daha soyle bak ne yorumlar geliyor sana:) Aslinda banada Bilge o kadarda kotu degilmis gibi geldi ama sonunu bekleyelim benec;)

bak cnm yazıyorumm:)
ben bilgeyi çok sevdim burak siz mükemmelsiniz dedi bence de öyle

tuuuba
22-02-07, 21:12
yyaaaa inanmıyorum yaaa
tamda her şey yoluna girmeye başlıyoduuu:(:(:(
o insan kılığına bürünmüş varlık yine her şeyi berbat etmeyi başardı yaaa
ama yasemin ergene ve kutsi son sahneyi gerçekten çok güzel oynadılar
çok gerçekçiydilerrr...
gözyaşlarımı ben bile tutamadım....
suat da hiç beklenmeyen bi hareket yaptı:)ama zenanında çok hoşuna gitti haniii
offf zaten daha hastanedeyken bilgenin leventle konuşmaya çalışmasından böyle bişey olcaanı tahmin etmiştim ben:(:(:(

gzd_gzd
22-02-07, 21:13
şarkıyı hande yener söylüyor arkadaşlar
baştaki ve 2. fragmandaki şarkıyı da seferad söylüyordu

we ikisi de çook hüzünlüydü yaaa :(

denizkizi55
22-02-07, 21:13
O yilan hamile degil..O insan ziyani ot insan hamile falan asla degil!!

Ela'nin araya bebek girdiginde aradan cekilebilecegini duyunca bu oyuna basvurdu...

COk fena aglamakliyim..
NAsil agliyordular ben ölürüm:img-cray:

Hele levent yokmuydu bittim vallah bittim ooooofoffffffff

Telefonda nasilda zor söyledi ama ela'da hemen anladi..Ask böyle birsey olsa gerek:img-cray: Ahhhhhhahhhhhhh....Cok üzüldüm gercekten..Migdeme birsey oturdu inanin...:img-cray: :img-cray:
Olamaz ya ben 27 bölüm dayanamam senaryo böyleyse degissin..

Ela_Levent_17
22-02-07, 21:14
yok ya olamaz ben az önce halisünasyon gördüm o kadın hamile falan olamaz yani nereden çıktın ya ama gestapo ağzının payını verdi cadıya

eSmerCiiK_
Arkadaslar ben bittim, ben mahvoldum,, ben napacam simdi, Leventle birlikte bende hüngür hüngür agladim ya, nefes alamiyordum o telefon gorusmesi aninda.. oluyorum. ooff offf leventim, gamzelim,, neden hersey boyle olmasi gerekiyor,, pislik karii,, Allah seni bildigi gibi etsin, geber ya cik git dizimizden oooooffff.. O kari hamile degil yalan soyluyor pislikk.. Leventim bunu cekmek zorundami ya,, istemeyerek simdi o bebege bakacak ve o pislikle beraber olacak ve her zaman onun yuzunu gorecek.. suat ve zenan sahnesi superdi o opusme sahnesi yani.. ve burakin bebek sevmesi cok hosdu ama ela ve leventt ooff off tam barismisken hersey geri bozulacak.. off sacmaliyorum yine.. nasil agliyordu bebegim benim ya..:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

seleniti
Zenan Suat harikaydı bu bölüm, çok tatlılardı ya
Umarım onların arası hep iyi olur
Onları öyle görünce moralim düzelmişti.

Bilge cadısı bir laf söyledi ,gecem berbat oldu, şoktayım
Hala inanamıyorum olanlara
Yazık Ela'ya da Levente de ya
Haketmiyorlar bunu,
Çok acı çekicekler şimdi,Neden ya neden?

pessimist_angel
22-02-07, 21:15
oof of hakkaten bittiğim andır.ela ve levent hariç herşey çok yii gidiyo.bu da sinirimi bozuyo.suat şefliği sırf özel hayatı iyi diye almış.peh.zenanı öğrenince haldun ne hissedecek?
o kadının hamileliği de nerden çıktı ya.o cadı yüzünden kaç kez gözlerim doldu bizimkiler var diye ağlayamadım.ela ağlarken zaten içim gitti arkasından bi de levent ağladı.ne güzel sarılmışlardı.şimdi o yumurtlıcak ela ya hamile olduğunu .ela da "bi bebeğin babasız büyümesine sebep olamam" diye düşünecek.ayrıca o öyle düşünmese bile levent ela dan vazgeçmiş durumda.bu kadar mıydı yaa.nası olur böyle bşi.aklım almıyo.beynim durmuş durumda.o kadının yüzünden zenan la suata sevinemedim bile.bu böyle gitmez kesinlikle.umarım haldunun başı göğe değmiştir.ela nın ve elevntin hayatını kararttı.içime doğmuştu valla hamile ıolduğu.düşündüğümüz şeylerin hepsi mi çıkmak zorundaydı ya.ooof elam off.off leventim off.hiç haketmediğiniz şeyler yaşıyosunuz.yanyana olun artık nolur.o cadıyla ancak öyle başa çıkabilirsiniz.

ama leventi de affedemiyorum.hala içimde bi taraf kızgın ona.

nehirrrr
bak cnm yazıyorumm:)
ben bilgeyi çok sevdim burak siz mükemmelsiniz dedi bence de öyle

Canim arada kaynamasin yorum:) Bakin arkadas ne diyor arkadaslar!

Ah Bilge ah yaktin bizi BIlgeee! Abim harikasin:good:

bluenight
arkadaşlar şarkı hande yeerin sanırım ben kaydettim eklerim en kısa zaman da bu arada zean suat süperdi ela levent bişe diemiorum yazıklar olsun levente bu kada rmı saf olur insan yaaa nasıl inanır aklım basmıo en son ilişkiye n zmaan girdiğini bilmez mi bir adam ya o kadar kısa sdüre içinde mi olmuş aralarındaki tüm gelişmeler çok tuhaf valla acıom acıom elaya acıom yok böle bişee kıs kaç kere giyidi yemek die kaç kere dumur oldum tebrikler yane levent bişe demiom sana favorim ise burak kader manyak şekerlerdi hele burak bebeği sverken yok mu bittim yaeee :)

galatasarayli_89
22-02-07, 21:16
Umarım Bilge CADISI yalan söylüyordur
Leventi elinde tutabilmek için attığı bir yalan olmalı bu ,değil mi?
Öyle olsun lütfen:fighting2
Ne şeytanmış ya, karakedi gibi kadın

yuzde yuz yalan soyluyor
hatirlatmak isterim ela o hamile olan kadinin yanina geldi ve ben kimsenin kocasini elinden almadim 2 ay once bosandi ve dunku sorunuza gelince eger karisi hamile olsaydi aradan cekilirim demisti ela bilgenin yaninda ve oda bunu kullandi levente karsi

ve gestapo elaya bilgeye karsi nasil korudu ben cok sasirdim

sinem75
Yasemin Ergene gibi doğal,içten boncuk boncuk ağlayan bir oyuncu yoktur heralde şu an oynayan diziler içerisinde.

Bu kızın kaderinide hep ağlamaklı roller düşüyor diycem ama düşündümde Türk dizilerinde ağlamayan kadın oyuncu varmıdır acaba.
Senarist takımınn kaleminden birbirini seven çiftleri mutlu etmekten ziyade anlamsız,saçma oyunlar ile onları ayırmak çıktığı için ağlamaları kaçınılmaz oluyor doğal olaraktan.

eSmerCiiK_
O yilan hamile degil..O insan ziyani ot insan hamile falan asla degil!!

Ela'nin araya bebek girdiginde aradan cekilebilecegini duyunca bu oyuna basvurdu...

COk fena aglamakliyim..
NAsil agliyordular ben ölürüm:img-cray:

Hele levent yokmuydu bittim vallah bittim ooooofoffffffff

Telefonda nasilda zor söyledi ama ela'da hemen anladi..Ask böyle birsey olsa gerek:img-cray: Ahhhhhhahhhhhhh....Cok üzüldüm gercekten..Migdeme birsey oturdu inanin...:img-cray: :img-cray:
Olamaz ya ben 27 bölüm dayanamam senaryo böyleyse degissin..

Aynen benimde oyle.:img-cray: :img-cray: oluyorum ya,, ellerim su an titriyor yazamiyorum sinirden,, ah bi elime gecirsem o bilgeyi,, seytan yuzlu nolcakkkk:img-cray: :img-cray: :img-cray:

denizkizi55
22-02-07, 21:17
şarkıyı hande yener söylüyor arkadaşlar
baştaki ve 2. fragmandaki şarkıyı da seferad söylüyordu

we ikisi de çook hüzünlüydü yaaa :(

Hüzünlü'ki ne hüzün'lü:img-cray: Birde o sarki esligindeki sahneler daha hüzünlüydü

Bu arada:

Gestapo seni seviyorum:img-cray: :img-cray:

.:zeyno:.
22-02-07, 21:18
arkadaslar bilge HAMILE DEGIL yalan soyledi cunku ela'nin hamile bir kadini yani cocugu babada asla ayirmayacigini soyledi ordaki bilgenin ifadesine dikat eddin

_ozge_
Harika,mükemmel,müthiş bir bölümdü yani çoooook güzel bir bölümdü.Özellikle Suat&Zenan,Burak&Kader,Ela&Levent sahneleri çok güzeldi...Ela ya çok üzüldüm bu bölümde,aslında ikisinede üzüldüm.Neyse yarın ayrıntılı olarak yorum yaparım,İyi akşamlar:img-yes:

gzd_gzd
arkadaşlar şarkı hande yeerin sanırım ben kaydettim eklerim en kısa zaman da bu arada zean suat süperdi ela levent bişe diemiorum yazıklar olsun levente bu kada rmı saf olur insan yaaa nasıl inanır aklım basmıo en son ilişkiye n zmaan girdiğini bilmez mi bir adam ya o kadar kısa sdüre içinde mi olmuş aralarındaki tüm gelişmeler çok tuhaf valla acıom acıom elaya acıom yok böle bişee kıs kaç kere giyidi yemek die kaç kere dumur oldum tebrikler yane levent bişe demiom sana favorim ise burak kader manyak şekerlerdi hele burak bebeği sverken yok mu bittim yaeee :)

canm çook teşekkrler ya kaydettiğin için
en kısa zamanda bekliyorus şarkıyı :):)

Ruya_18
22-02-07, 21:19
korma hic ceza yemesin cunku hakim bu cinayete onaylar yani senden taraf olur:img-yes: :happy0064

öylemi? ozaman tutmayin beniiiiii bye bye bilge cadisi bittin seeenn!!! NEFRETIMSIIIINNN!!!

jasmin26
22-02-07, 21:19
Halduna inanamıyorum yaa...Gerçekten ameliyatta beynine bişe olmuş..Körmü ne?Nasıl bu cadının gerçek yüzünü görmez?.......Gestapo..canım benim..Tuttum ben bu kadını..Suat ve zenana söylicek bişe bulamıyorum..Aşkları depreşmiş..Kıza öyle bi saldırdıki korktum valla..Ah Elam....yalan söylüyo ocadı.İnanmayın.Öf levent ya bittim ben bu bölümde Özellikle sonunda ..Ağla kalbimi hande yenermi söylüyo acaba?............

gzd_gzd
22-02-07, 21:20
bu arada arada kaynamasın,suaatla zenanınki ne öpüşmeydi yaa,süperdi walla,mtş bi çift olcaklar :) herkes de anlayıverdi,hele gestapoyla asansördeki sahneleri süperdi :)

seleniti
Yaşlı çift çok güzeldi ya, ne kadar aşıklardı birbirlerine, bunca yıl sonra bile birbirlerini bu kadar sevip düşünmek harika bir şey :happy0064
Herkese aşkın önemini hatırlattılar, aşkın nasıl değerli olduğunu gösterdiler
Hem bizlere, hemde aşık çiftlerimize (LEVENT ELA) (SUAT ZENAN)

Burakta çok şirindi, bebekler harikalardı zaten
Ne kadar da sevimlilerdi değilmi?

deniz123

sana aynen katılıyorum nalan abla bir insan bu kadar mı saf olur ya nasıl inandı o kurnaz şeye ya elanın sözlerini duydu bilerek yalan söyledi hele o bakışları varya bi sahnede yanlarına geldi sonra gitti ya arkadan nasıl güldü bu nasıl bir sinsiliktir bu nasıl bir insafsızlıktır seveneleri arasına giriyo ya

ESİN
22-02-07, 21:21
dizi gerçektn süperdi ama o bilge denen kadın umarım yalan söylüyodr ya uyuz şey:icon_evil
bu arada hande yener in söylediği şarkıya bayıldım tek kelimeyle ama araştrdım bulamdm öle bi şarkı yeni bi şarkı heralde bilne arkadaşlar yardımcı olursa çok sewinrm:img-help:

aychaaa
dizi grey s ten farklılaşıyor iyice...
bu bilgeyi sanki feci bişey yapmışlar...ama bellide olmaz...kadını tam çözemedim aslında bidahaki bölüm belli olur.

ama hamilelik olayı bana acayip saçma geldi yani..

avona
bu bölüm gestopoya bayıldım ya o asansör sahnesi neydi anladı ama bişey söylemedi ya elayı bilgeye karşı savunması bu kadın hiçte kötü biri değilmiş

zaten bilge başrolü kimseye kaptırmaz kötülük=bilge başka sonuç yok

ya bide aklıma bişey takıldı greyte hani bilge leventi aldatmış arkadaşıyla o yüzden ayrılmış demişlerdi bizde ise çocuk yüzündenmiş bide bizde resmen boşanmışlar gerçi bilge zeki olduğunu gösterdi son bir hamle ile levent ve elayı ayırdı umarım bu uzun sürmez tekrar mutlu olurlar buna benimde ihhtım var ya....

panikle-me
ya gestaponun zekasına hayranımm...ama ne güzel sahneydi bence zenan ve suatın ama fragmanda gösterilen bazı yerler gösterilmedi..

Ela_Levent_17
Yasemin Ergene gibi doğal,içten boncuk boncuk ağlayan bir oyuncu yoktur heralde şu an oynayan diziler içerisinde.

Bu kızın kaderinide hep ağlamaklı roller düşüyor diycem ama düşündümde Türk dizilerinde ağlamayan kadın oyuncu varmıdır acaba.
Senarist takımınn kaleminden birbirini seven çiftleri mutlu etmekten ziyade anlamsız,saçma oyunlar ile onları ayırmak çıktığı için ağlamaları kaçınılmaz oluyor doğal olaraktan.

o cadı hamile falan değildie kesin oyunlarından birini oynuyor bu kadın o masum halleri falanda sadece leventin gözünü bboyamak içindi şeytan ruhlu şey ne olacak

nehirrrr
bu arada arada kaynamasın,suaatla zenanınki ne öpüşmeydi yaa,süperdi walla,mtş bi çift olcaklar :) herkes de anlayıverdi,hele gestapoyla asansördeki sahneleri süperdi :)

Bende orda gulme krizlerine girdim ya. Cok tatlilardi. Zenan nasil bakti abime oyle:) Aha deidm bir asansor vakasi daha:img-hyste

_ozge_
Unutmadan söylemek isterim bu bölümde en çok sevdiğim kişi Gestapo...Nasılda Ela yı korudu,sonra Zenan&Suat ikilisini orataya çıkarmak için(Asonsörde)nasıl bir oyun oynadı,hele o pizza yemesi,çok güzeldi...:img-yes:

sude-elvin
zenan ve suat acisindan süper bi bölümdü bukadarini tahmin etmezdim cok güzel bi sahneydi. keske levent ve ela icinde öyle olsaydi leventin yaptina inanamiyorum ya. bu bölümde leventi, bilgeyi hele haldun beyi elime verseler bogardim. gestaponun elayi korumasi cok güzeldi hasan bu bölüm yine cok tatliydi. yasemin ergene yine süperdi.

denizkizi55
Aynen benimde oyle.:img-cray: :img-cray: oluyorum ya,, ellerim su an titriyor yazamiyorum sinirden,, ah bi elime gecirsem o bilgeyi,, seytan yuzlu nolcakkkk:img-cray: :img-cray: :img-cray:

Adini anma adini anma :img-cray:
yonasim geliyor..Bu zamana kadar hic adiyla hitab etmedim..Cadaloz dedim ot dedim yilan dedim..dedimde dedim ama ismini söylemem o yilan'in sizde söylemeyin ugursuzluk getirir tahta kurusu insan ziyani:img-cray:
Ayni sekildeyim aglamakliyim birde cnm yazacak okadar sey varki ne yazacagimida bilmiyorum..Insallah grey'steki gibi 27 bölümül bir ayrilik yasanmaz bendeki limit 3-5bölüm dahasini istemiyorum:img-cray: :img-cray:

Levent'e cok acidim;üzüldüm..Off nasil oyunculuktur harika ..Cok güzel yansitti gercekciydi..

:img-cray: :img-cray: :img-cray:

Ruya_18
22-02-07, 21:22

valla yaaa ne öpüsmeydi o öyle..götürdü kizi götürdüüü :D ama cok tatlilar gercekten..degisik bir cift..bambaska ;)

pessimist_angel
ya hala inanamıyorum ya.sinir.evet evet hamile değil o kadın.sırf acı çektirmek için yaptı.olmaz canım yok daha neler.hakkaten yasemin ergene sahilden evine doğru yürürken nası o kadar inanadırıcı olabildi bi de babsıyla konuşurken.ooff ağlamasın onlar yaa.benim d eiçim acıyo.burak da sinir yani.mükemmelmiş.istediği kadar alanında 1 numara olsun.insanda biraz duygu olmalı.madem seviysun leventi bırak da mutlu olsun.yalanalarla onu elinde tutamayacağını öğrenememiş onu o kdr tanıdığını iddia ettiği halde.bu ayrılığı değil 27 bölüm 2.7 bölüm bile kaldırmaz benm kalbim öyle ağlarken onlar.

deniz123
şarkılardan biri sefaratın elveda şarkısıydı sonda ela yataktayken çalan kimin bilmiyorum ama o harika bir şarkıydı ya
sefaratın şarkısını aramadığım yer kalmadı şarkının adı çıkıyo müziği bulamadım bulan banada link atsın lütfen..

eSmerCiiK_
Kesin reytinglerde biriciyiz bu hafta,, neyse onu bosverr.. o kadin hamile degill ya,, zaten levent demisti ona sana inanmiyorum diye ama sonunda ne yaptiysa o seytan yuzlu kadin inandirdi,, ah levent ahh,, demin bi arkadasimiz oldurmeyi pilanliyordu, kac sene yerim demisti walla hic yemezsin hatta yersen bile sucu benim uzerime atabilirsin seve seve yuklenirim sucu. ve omur boyu yatarim..:img-cray:

D&C
cok güzel bir bölümdü...
en son bir sarki caldi acaba bilen varsa söyleye bilir mi kimin söyledigini ve sarkinin ismin?:)

<EyD@
arkadaslar burak benı bıtırmıstır...blumun sekerı artı yıldızı oydu...bebısle super tatlıydılar...ayrıca son sahnede bıttım gene..SEVGİNİN SAHTESI VAR AMA NEFRETIN YOK olay bıtmıstır..:):)

zenan suatta vay canına dılımı ısrıttırdılar bana o ne opsumeydı oyle suat bır atıldı:D:D

gestapom harıkaydı ya elayı nasıl korudu..

hasana cok guldum arastıermacı sunger::D

bılge ela levent yorumsuzzz..:S

seleniti
22-02-07, 21:23

Gerçekten harikaydı, onları izlerken yerimde duramadım.:img-yes:
Müthiş bir çift oldular. Hep böyle devam etsinler inş

Gestapo da inanılmazdı bu bölüm
Çok takdir ettim doğrusu. Asansördeki sahne süperdi gerçekten

Hirotaro
Tabii ki Hamile falan değil,resmen oyun oynuyor çifte kumruyla.Özellikle "Ela"nın haline bir tuhaf oldum.Kızın başından aksilikler ayrılmıyor.
Bu arada Kurtlar Vadisi Terör saatinde,Doktorları izlemek benim çok tuhaf oldu :icon_sorr

bluenight
Hehe gestapo ya bende bittim ya çok şekerdi hele asansörde sorunun ardına zenan ve suatın bakışmaısnda şıp die anlayınca ki yüz ifadesi süperdi koptum yaniii :img-hyste :img-hyste bayılıom birde bilegeye elayı savundu ya cnm bmm bakalım durumları nasaıl eşitleyecek baya bir kafası karışır artık :img-hyste :img-hyste

gzd_gzd
Bende orda gulme krizlerine girdim ya. Cok tatlilardi. Zenan nasil bakti abime oyle:) Aha deidm bir asansor vakasi daha:img-hyste

evet yaa bi asansör vakası daha,hep garip şeyler oluyo ztn ya asansörde:img-hyste ama gestapo suata tavsiyelerm işe yaradı mı die sornca nasıl birden döndü baktı zenan,gestapo da direk anladım dedi:img-hyste :img-hyste :img-hyste

burcuuu
22-02-07, 21:24
şarkıyı galiba hande yener söylüyor

yani ben onun sesine benzettim

bana da Hande Yener qibi qeLiyor..

qüzeL şarkıydı..

tatlı_cadı624
Arkadaşlar bu mesajı yazıyorum çünkü bu genç yaşındaki forum arkadaşınızı kaybettiniz.Nasıl mı
1-Duygusal çöküntüyle manevi olaraktan
2-Tansiyonum ve şekerim fırlamış kronik olarakta kalp hastalığı riskim var hepsini toplayınca ne çıkar tahmin edin
3-yukarıdaki 2 şıktan 2 side işe yaramaz diyorsanız BEN BU KADINI ÖLDÜRÜP MAPUSLARDA ÇÜRÜYECEM
ey Allahın yalancı,süpürgesiz,denek kurbağası kılıklı karısı yahu bir insan yalana bu kadar mı alışır...
sana söylüyorum Bilge sen bir imalat hatasısın sen dünyadaki tüm kadınların yüz karasısın sen bu dünyadaki en mikrop doktorsun....sen.....sen...elimi bile yormaya değmeyecek kadar karakter yoksunusun

ben daha ne diyeyim söyleyin ben daha ne diyeyim
ayrıca Deniz ablam kesin hastanededir

ayshe_yeshil
arkadaslar bilge HAMILE DEGIL yalan soyledi cunku ela'nin hamile bir kadini yani cocugu babada asla ayirmayacigini soyledi ordaki bilgenin ifadesine dikat eddin

bilgi verdiğin için teşekkürler arkaaşım

zaten çok şaşırdım
hamileyim dedi ve levent buna bir an şüphe etmeden inandı
levent ela ya bir yıl öncesine kadar evliydik dedi
madem bir yıldır evli değiller yani
kendini evli olarak görmüyor
bu çocuk nasıl meydana çıkar???
ya levent elaya yalan söyledi
ya da bilde

eee cevap ortada:img-pilot

Ozly
ya haldunun is cevirmesi..Leventte taşı attı zaten ona.Unutmusum siz Bilgeye nasıl düşkünsünüz cinsinden.Elaya kastları var adilerin.Ama Gestapo Bilgeye karsı savundu helal be dedimm yakışır.. :good: :happy0064

Hasan ya beni en cok güldüren sonra en şaşırtan Burak.Bebeğe mama yedirmesi falan.Elacım ağla ağla nedir kızın çektiği bee...Leventi boğcaz ayrı mesele..Hem telefonu niye denize atıyorsun kardeşim..Green peace üyeleri gebertcek birde bizden önce :img-hyste :img-hyste

nehirrrr
evet yaa bi asansör vakası daha,hep garip şeyler oluyo ztn ya asansörde:img-hyste ama gestapo suata tavsiyelerm işe yaradı mı die sornca nasıl birden döndü baktı zenan,gestapo da direk anladım dedi:img-hyste :img-hyste :img-hyste

O da durumu kurtarayim istedi "bir daha sizden tavsiye almayi dusunmuyorum" diyerek ama yemezler abim. Hele Gestapo hic yemez:img-hyste

vanessa19
22-02-07, 21:25
bırı benı cımcıklesın
o sutlacımdı dımı
abow o neydı oyle anammmmmmmmmmm
abowwwwwww
ay levent telefonu attı denıze benım el yıne kesıldı

aychaaa
aklıma ne geldii...bilge elaya demiştiya bittiğini sanıyosun daha yeni başlıyoruz gibi bişeyy..o konuşmanın sonunda levent için en değerli şey oldunu düşünüosun ama yanılıosun dedi...levent için daha önemli olabilecek bişeyde BEBEK kadında bunu kullanıyor bence..

rrsa
bilge kesinlikle hamile olamaz,hani mucize oldu hamile diyelim,kesin düşürür bebeğini...ama bir süre ela-levent çıkmazı olacak malesef:icon_sorr

bu arada suat ve zenan mükemmeldiler...:)

bu arada haldun beye siniiiirr oldum...!!! hep onun yüzünden,resmen kayırıyor bilgeyi!!!o çağırmasa belkide gelmeyecekti!!!gelse bile çocuk muhabbetini duymayacak,böylece böyle bir yalan uyduramayacaktı

eSmerCiiK_
22-02-07, 21:26
Aii Gestapo'yu çok yanlis tanimissik ya.. o asansör sahnesi superdi resmen,, ay gul gul oldum hahaha:happy0064 :happy0064 walla kadin iyi biri yumusak kalpli ama yuz simasi biraz sert gorunuyor okadar,, walla bittim o sahnede helal olsun bé.. ne guzeldi,, suat zenan sahneside superdi,, suat gidiyormus gibi yapti sonra bi yuklendi kiza masallah.. hahaa:happy0064

ipekk61
ya evet arkadaslar dusunun bır ela dedıkı ben bebekle kımsenın arasına gırmem bır bebegı babsız bırakmam sonucta bılge cadısı bunu kullandıı bencede yalann

evet ya cok guzeldi ya arkadaslar iki bolum sonra bazi kisiler suat ve zenani da aileler ayiracak diyorlar neler dusunuyorsunuz?:img-help:

PaLaiMoN
22-02-07, 21:27
YafssS :S:S Ssarkıyı bilen yoq mu yafsss.. :S:S:S

nehirrrr
bırı benı cımcıklesın
o sutlacımdı dımı
abow o neydı oyle anammmmmmmmmmm
abowwwwwww
ay levent telefonu attı denıze benım el yıne kesıldı

Evet, canim oydu. Abimizdi yanlis gormedin ama ben de hic oyle birsey beklemiyordum. Senacim nerdesin bak seni seviyorum demedi belki ama daha guzeli oldu:img-in_lo

fenerli_kiz
Ya arkadaslar sonunda calan sarki kimindi.. ve kim söylüyo..
ne olur yardim edin.. cok güzel bir sarkyidi...

galatasarayli_89
öylemi? ozaman tutmayin beniiiiii bye bye bilge cadisi bittin seeenn!!! NEFRETIMSIIIINNN!!!

benimde kabusum ve bu arada gazan mubarek olsun

bu hafta ki bolumun en guzel yeri elanin levente gitme deyisi ve ela ve levent arabaya binerken bilgenin gormesi
haldun bey bilgenin gercek yuzunu gorunce hayal kirkligina ugrayacak ama is isten gececek haldun bey bilgeye toz kondurmuyor gestapo ela boyle davrandi diyince yok bilge oyle davranmas dedi

burcuuu
Burak çok şekerdi.. HeLe o bebekLe oLan sahneLerii =))

SöyLedikLeri fLn çok hoş ya..
Sevqinin vardır ama nefret'in sahtesii yoktur.. !

Bu arada ben BurakLa bebekLeriin resimLerinii istiyorum..
ekLermisiniz??

Hirotaro
22-02-07, 21:28
İşin enteresanı Levent buna nasıl inandı hamile oyununa,ben olsam öyle bir kadına hayatta inanmam,hamile olsa bile gider DNA testi isterim,çocuk benden mi diye.DNA tutarsa inanırım,yoksa o kadın bi "ALLAH bir" dediğine inanırım

rrsa
ey Allahın yalancı,süpürgesiz,denek kurbağası kılıklı karısı yahu bir insan yalana bu kadar mı alışır...
sana söylüyorum Bilge sen bir imalat hatasısın sen dünyadaki tüm kadınların yüz karasısın sen bu dünyadaki en mikrop doktorsun....sen.....sen...elimi bile yormaya değmeyecek kadar karakter yoksunusun

kesinlikle katılıyorum... bide şu ikiz bekleyen hasta yağ sürdü ekmeğine,allahtan ela ağzının payını verdi o kadının....

alev_83
yaaaa hayır olamaz yaaaa o cadı tahta yutmuş cadaloz şimdi hamilemi ne olur bana yanlış duyduğumu söyleyin yıoksa kesin katil olacam yaaaaa............:dito :dito

hele leventin elayı arayıpta affet beni gelemiyorum demesi işte benim bittiğim an bu andı kader utansın.............

zenan ve suata ise diyecek laf yok onlar bu bölüm müthiştiler bizim odun düzelmiş heke o asansör olayına koptum yaaaa:img-hyste :img-hyste

ahhhh levent ahhhh yaktın benide (tabi elayıda):img-hyste

jasmin26
Bu kadının hamile olmadığı kesin...Ama nasıl ortaya çıkıcak bu ? İpek arkadaşımız burda mı?Acil tüyoya ihtiyacımız var da...

seleniti
Arkadaşlar bu sayfayı şu an tam olarak 143 kişi görüntülüyoruz.:happy0064
Sayımız daha da artar böyle bölümler oldukça

Bilge hastanede kalıcı ya ,bir an önce gitseydi keşke
Haldun Bey de en kısa sürede Bilge CADISININ gerçek yüzünü anlar da gönderir onu. Keyfimizi kaçırdı bu kadın .
Bence de hamile olduğu yalan
Ya da tüm kalbimle bunu ümit ediyorum.

<EyD@
22-02-07, 21:29
geastapo superdı ya...burakda oyle..:D:Dsuat o opucukle superler arasına gırebılır..yanı o neydı oyle...:D:D
buragın o sırınlıgı gıtmıyor gozumun onunden cnm bnm ya.:D

Ruya_18
22-02-07, 21:29
İşin enteresanı Levent buna nasıl inandı hamile oyununa,ben olsam öyle bir kadına hayatta inanmam,hamile olsa bile gider DNA testi isterim,çocuk benden mi diye.DNA tutarsa inanırım,yoksa o kadın bi "ALLAH bir" dediğine inanırım

haklisin bende öyle düsünmüstüm..ama oda napsin ya :( kadin öyle bir inandiriyorki..agliyor bile yaa..masallah ne güzel yalanciymis bizim cadiii..bastan beri sevmemistim zaten ama bukadarinada YUH!..cok yazik cook :(

bluenight
22-02-07, 21:30
Bu arada bence sonda çalan parça da dizi için özel yapılmış gibime geldi o açıdan boşa aramayın ama emin değilim daha önce duymadığım için bu yoruma vardım google ye sözlerini yaızn eğer çıkarsa kimin sölediği belli olur çıkmazsa bilinki diziye özeldir

_Anil_
hmmmmmmm herkes delirmis bir durumda bakiyorum hehhehehe neyse barii ben sakin olim nasil olacaksa ama burak cok tatliydi bebeklee pembeede cok yakismizzzz

SARKININ ADINI BILEN VARMI????????

avona
aklıma ne geldii...bilge elaya demiştiya bittiğini sanıyosun daha yeni başlıyoruz gibi bişeyy..o konuşmanın sonunda levent için en değerli şey oldunu düşünüosun ama yanılıosun dedi...levent için daha önemli olabilecek bişeyde BEBEK kadında bunu kullanıyor bence..

haklısın canım sana katılıyorum o pis cadı bunların hepsini planladı doğru hamle yaptı ve sonuç başardı ela levent bir süreliğine geçici hizmet dışı tabi bende.....

rrsa

evet ya!!!hemen neden bu kabul anlayamadım...2 ay önce ayrılmışlar,sonuçta bu çocuk başkasındanda olabilir...ben o bilgeden herşeyi beklerim... bence bebek olmadığını,varsa bile levent in olmadığını ela ortaya çıkarır...

şimdiden ohh olsun bilgeyee

pessimist_angel
22-02-07, 21:31
bu kadın daha çok bela olcak gibi.adı jenerikte geçti yaaa :( ayrıca atahanlı olarak.bunlar 2 ay önce boşanmadılar mı.ne diye hala leventin soyadını kullanıyo.gesatpo ve ela birleşip bu kdının hakkından gelmeliler.o da çeksin söylediği yalanalrın cezasını...

Ruya_18
geastapo superdı ya...burakda oyle..:D:Dsuat o opucukle superler arasına gırebılır..yanı o neydı oyle...:D:D
buragın o sırınlıgı gıtmıyor gozumun onunden cnm bnm ya.:D

evetttt..hihi..burak cok tatliydiii..iki prensesi oldu..bebis&kader :img-wink: ama cadaloza mükemmelsiniz dedi ya..orda yolasim geldi..atliyodum nerdeyse..ama yinede cok tatliydi..hasanida unutmayalim sünger sünger :D ay yerim onuuu

ipekk61
ben burdayım ama bırsey bılmıyorum 10.bolumle ılgılı bıldıklerımı dun aksam soyledım ama o da burak ve kader le ılgılıydı ayrıca 10.bolumde kar yagacakk ve karla bırlıkte huzun yagacak dıye yazmsıtım pek guzel sahneler bzıı beklemıyor galıbaaa

ESİN
Bu arada bence sonda çalan parça da dizi için özel yapılmış gibime geldi o açıdan boşa aramayın ama emin değilim daha önce duymadığım için bu yoruma vardım google ye sözlerini yaızn eğer çıkarsa kimin sölediği belli olur çıkmazsa bilinki diziye özeldir

yazdım ama çıkmadı arkadaşm ya çok güzeldi bittim şarkıya ya arkadaşlar eğer kaydedeniz varsa lütfen koyun lütfeeeen:img-help:

Ozly
22-02-07, 21:32
Bilgenin hasta yanındayken gelip Elanın acıklamalarından sonra helede bebek olsa ben olmazdım gibilerinden ki tavrı nedeniylee Bilge cadısı son kozunu kullandı işte.En hassas nokta BEBEk...

Ayçam sende demişsin bebekler neden hep koz olarak kullanılırki..Zenanla Suatında resmen kafa atar gibi öpüşme gibi benzetmende süper vede gayet yerinde olmus

tatlı_cadı624
evettt bu kadın beni öldürtecek ben onu öldürmeden önce o kadra çok bağırıp küfretmişim ki komşular şikayete geldi
ben basarım bu seti yakarım o kadını
ya da o karaktersiz için kendimi yaktığıma değmez

ipekk61
arkadaslar ya ayrıca sız benım dedıklerımıze pek ınanmıyorduznun bastaa sımdı tuyo ızıtıyorsunuz :)saka yapıyorum gercekten bılsem yazarımmm

pessimist_angel
22-02-07, 21:33
ben burdayım ama bırsey bılmıyorum 10.bolumle ılgılı bıldıklerımı dun aksam soyledım ama o da burak ve kader le ılgılıydı ayrıca 10.bolumde kar yagacakk ve karla bırlıkte huzun yagacak dıye yazmsıtım pek guzel sahneler bzıı beklemıyor galıbaaa
ipekcim snaırım o kahin kızın dedikleri çıkıyor bir bir."...yalanlar ve gerçekler birbirine karışacak..." o kadının leventi sevdii ve hamile olduğu yalan.ela ile levent ise gerçek ve bu yeterince karışmış durumda.
"...kimse mutlu olamayacak..." konumuz ela ve leventse evet kimse mutlu değil.bu şin sonu nereye varcak yaa.ooff

seleniti
22-02-07, 21:33
Ya arkadaslar sonunda calan sarki kimindi.. ve kim söylüyo..
ne olur yardim edin.. cok güzel bir sarkyidi...

Gerçekten çok güzel bir şarkıydı.:good: Hande Yener söylüyor olabilir. Aama tam emin değilim
Bu bölümdeki bütün şarkılar ve müzikler süperdi doğrusu.
Hele sonlara doğru repliksiz bölümde herkesin gösterildiği bölümdeki müzik te çok hoşuma gitti

nehirrrr
22-02-07, 21:34
budoğru olabilir.ama olmaması lazım daha erken. ya kim dio onu :(

Amaaan Allah korusun. Kim demis, ne zaman demis, niye demis, ona neymis:):) Delirdim ben. E n'apayim daha yeni acilmislar abimle Zenan hemen aralarina birseylerin mi girmeyi gerekiyor. Ya bak moralim bozuldu simdi:icon_sorr

Ozly
Dizi başlamadan önce müzikleri icin baya bir konusulmustu.Hande yener gibi isimler olacak denmisti.Erol köse prodüktör mü ne olacaktı ama gene sonrada T&A projectten cıktı geneli ama geçen hafta Bengü (sanırsam o ) bu hafta Seferad ve Hande Yener dizi özel müzikleriyle...

deniz123
arkadaşlar ben bir yerde okudum dizide 11 yada 12 sanatçının şarkıları çalıcakmış biride hatta aynaydı ben çok severim harika duygusal parçaları vardır eğer yazan doğruysa biz daha bu parçalarda çok ağlarız..

[QUOTE=panikle-me;2459609]budoğru olabilir.ama olmaması lazım daha erken. ya kim dio onu :([/QUOTde)

hersey cok cabuk gelisiyor zaten bu dizi sette calisanlar soyledi dediklerine gore aile cok sorun olacakmis

avona
bu kadın daha çok bela olcak gibi.adı jenerikte geçti yaaa :( ayrıca atahanlı olarak.bunlar 2 ay önce boşanmadılar mı.ne diye hala leventin soyadını kullanıyo.gesatpo ve ela birleşip bu kdının hakkından gelmeliler.o da çeksin söylediği yalanalrın cezasını...

neeeeeeeeeeeee ben orayı görmedim hem bilgenin adını yazdı hemde atahanlı olarak ha yok yok ben fena oluyorum kesin o cadıyı öldürcem hem siz hem ben rahatlıycam...........

Ruya_18
evettt bu kadın beni öldürtecek ben onu öldürmeden önce o kadra çok bağırıp küfretmişim ki komşular şikayete geldi
ben basarım bu seti yakarım o kadını
ya da o karaktersiz için kendimi yaktığıma değmez

bende gelceeemm..benide götüüüür..bende öldürmek istiyorum :D haketti o bilge cadisi!!! allahim yarabbim bi insan bukadarmi yalanci olabilir inanamiyorum hala soktayim

xxx1111xxx
22-02-07, 21:35

ıpekkkkk bu huzun ELa ile LEvent ıle mı ılgılı burak ve kadrle mı?????????????????? cvp verırsen cok sevınrım bız 5 kız evde delrıdık

denizkizi55
yazdım ama çıkmadı arkadaşm ya çok güzeldi bittim şarkıya ya arkadaşlar eğer kaydedeniz varsa lütfen koyun lütfeeeen:img-help:

MP eklemek yasak..Ayrica en az 20 kisi sarkiyi sormus hep ayni cevabi almis: Sarkiyi bilen yok cünkü muhtemelen sarki dizi icin özel yapilmis..Nokta;)

Ben aglarim [Cadaloz] sende agla..:img-cray:
Yaptiklarin yanina kar kalir sanmaaa:img-cray:
Söz vermistin[Levent]simdi yooksun..:img-cray:
Ayriligin günahi birtek senin boynuna[Yilan]:img-cray: :img-cray:

Ah levent ahh cok üzüldüm ya o halinee:img-cray:
Cadalozzz insan ziynai ot insan yüzün gümesin emii

bluenight
sonda çalan parça hande yenere ait dizi için yapıldığını sanmıyorum

hande yenere ait olabailir ama bir çok sanatçılar dizilere özel yapıyorlar örneğin kıraç mesela seferadın albümü daha yeni çıktığı halde ilk biizm dizide kullanıldı ve geçen haftaki sonda çalan parça o da bir sanatçıya ait bunu kastetmiştim

Ela_Levent_17
arkadaslar ya ayrıca sız benım dedıklerımıze pek ınanmıyorduznun bastaa sımdı tuyo ızıtıyorsunuz :)saka yapıyorum gercekten bılsem yazarımmm

gerçekten bilmiyor musun peki öğrenince mutlaka yazmayı ihmal etme olur mu hem ben en baştan beri inanıyordum sana gerçekten zaten moralmen çökmüş durumdayım hiç umut yok mu şimdi

<EyD@
22-02-07, 21:36
evetttt..hihi..burak cok tatliydiii..iki prensesi oldu..bebis&kader :img-wink: ama cadaloza mükemmelsiniz dedi ya..orda yolasim geldi..atliyodum nerdeyse..ama yinede cok tatliydi..hasanida unutmayalim sünger sünger :D ay yerim onuuu

evt ıkı prenses...:img-in_lo ay cok sekerlerdı ya...:img-in_lo

ya o kadına bende cok sınırlendım..ay burakda yılıstıda yılıstı terlıgım elımdeydı fırlatıyorum..

bılgeden korkun tek sozum bu...bn korkmaya basldım..ah elam vah elam..:(

bıze acıl tuyo lazım tuyooo...

pessimist_angel
22-02-07, 21:37
neeeeeeeeeeeee ben orayı görmedim hem bilgenin adını yazdı hemde atahanlı olarak ha yok yok ben fena oluyorum kesin o cadıyı öldürcem hem siz hem ben rahatlıycam...........
evet ayenn şöyle yazdı:

"kadın doğum uzmanı
opr.dr,bilge tuna (atahanlı) "
zaten okuyunca ilk hayra alamet olmadığını sezmiştim.o sefarad bitirdi beni ne çok ağladım yaa.ama tabi ela nın acsının yanında...

ipekk61
ya valla bılmıyorum yaa bılsem ve ızın alırsamm tabıkı sızde soylerımmm merak etmeyın hzunde kımınııcn onuda bılmıyorum ogrenırsem soylerımm

nehirrrr
ya arkadaslar ben birtane sarki buldum agla yarali kalbim googledan ama hatirla segvilin sarkisi ve bi erkek soyluyo

Hehehe o degil arkadasim, o sarki baska... Hani, "Agla yarali kalbim hepsi yalan, agla bir avuc kuldur elde kalan..." diye giden bir sarki degil mi?

Ruya_18
22-02-07, 21:38
valla ben ela olsaydim hastanede bi güzel sarilirdim levente kimseye caktirmadan tam o bilge cadisi baktiginda..catlasin o kari!!!

ya bu bilge leventen bosanmadan once amerikaya gitmis ondan once bek aldirmis ve 2 aydir bosanilar, dahiminen 4 aylik hamile olmasi lazim ve hic beli degil bi de cocuk aldirdiktan sonra 6 bekleme suresi var cok zor bu yalani devam etmek yalan soyleyip diger bebegin aldirmadim demezse

sem(a+ih)

canım ya sen küsmüştün bi ara bize diymi
(bana küsmemiştin ama ben gecen haftadan biliyorum seni:img-blush :img-blush )
valla dediklerin hep çıkıyo 2 haftadır ne desen oldu umarım böyle devam eder
senin tüyoların olmadan 1 hafta geçmez valla
ay valla ela levente üzüldüm ama zenan suatın o sahnesinden sonra yüzüm hep gülüyo hiçbişeyde bozamaz bbunu fikret hanım bile

tatlı_cadı624
arkadaşlar kesinlikle harika bir bölümdü Elaya ağlarken Hasan güldürdü.Burağa gülerken Kader ağlattı
Suat abim bulutlara uçurdu.
Gestapo ve Burak şaşkınlıktan ağzımın açık kalmasını başardı
Haldun arkadan vurmayı öğretti
Zenan ilk defa yenildi hem de aşka
Ela beni hem ağlattı hem de gözlerimi kamaştırdı
Levent beni yaktı
Ve de Bilge bana yalacılığın,karakter yoksunluğunun ayrıcada bir insanı göründe Hortlak görmüş gibi KORKUP felaket senaryoları kurmanın ne olduğunu gösterdi

Tüm ekibe teşekkürler

Bir günde bu kadar duygu ağır geldi ben kliniğe gidiyom sanırım Kalbim(ciddi ciddi)bozuldu

gzd_gzd
22-02-07, 21:39
burak-bebek sahneleri süperdi yaa burak o kadar vurdumduymaz görünümüne rağmen bebeği çook güzel sahiplendi gerçekten,inanılmaz şirinlerdi,bebeğe prenses demesi falan süperdi;)

nehirrrr
22-02-07, 21:40
evt ıkı prenses...:img-in_lo ay cok sekerlerdı ya...:img-in_lo

ya o kadına bende cok sınırlendım..ay burakda yılıstıda yılıstı terlıgım elımdeydı fırlatıyorum..

bılgeden korkun tek sozum bu...bn korkmaya basldım..ah elam vah elam..:(

bıze acıl tuyo lazım tuyooo...

Bencede bencede tuyo lazim bize arkadasim! Aaa Ceyda bu sen misin? Imzayla avatar degismis taniyamadim:img-hyste Buda kimse yeni geldi heralde dedim:img-hyste Neyse Burak da orda niye oyle ovup durduysa Bilge'yi. Heralde kastettigi "gercek olmayan sevgi" bu olyuor. (tabirimi mazur gorun) "yalakalik":img-blush

ipekk61
canım ya sen küsmüştün bi ara bize diymi
(bana küsmemiştin ama ben gecen haftadan biliyorum seni:img-blush :img-blush )
valla dediklerin hep çıkıyo 2 haftadır ne desen oldu umarım böyle devam eder
senin tüyoların olmadan 1 hafta geçmez valla
ay valla ela levente üzüldüm ama zenan suatın o sahnesinden sonra yüzüm hep gülüyo hiçbişeyde bozamaz bbunu fikret hanım bile

canım evet kusmustum ssen harıv tabı kı sen canımsın benımm ama ne yapayım yapamıyorum yınede burdakı herkesı cok sevıyorum tanımasamdaa ortak noktamız varrr kus kalmıyorum

pessimist_angel
arkadaşlar kesinlikle harika bir bölümdü Elaya ağlarken Hasan güldürdü.Burağa gülerken Kader ağlattı
Suat abim bulutlara uçurdu.
Gestapo ve Burak şaşkınlıktan ağzımın açık kalmasını başardı
Haldun arkadan vurmayı öğretti
Zenan ilk defa yenildi hem de aşka
Ela beni hem ağlattı hem de gözlerimi kamaştırdı
Levent beni yaktı
Ve de Bilge bana yalacılığın,karakter yoksunluğunun ayrıcada bir insanı göründe Hortlak görmüş gibi KORKUP felaket senaryoları kurmanın ne olduğunu gösterdi

Tüm ekibe teşekkürler

Bir günde bu kadar duygu ağır geldi ben kliniğe gidiyom sanırım Kalbim(ciddi ciddi)bozuldu
her kelimene katılyıorum o kadar çok şey bir arada oldu ki...siz devam edin arakdaşalr benim gitmeme gerek.herkese iyi geceler..

_Anil_
22-02-07, 21:41
aglicam simdiiiiiiiiii agladim ama yine bir sarkiyi bulamadim ve gecen haftaki sarkiyi bilen varsa gercekten cooooookkk sevinir yoksa bu gece uyuyammicam bulamazam

prenses19
22-02-07, 21:43
arkdslar beni kaybettiniz

sabaha kadar ağlamam durmazsa nefes alamama gibi bi problembaş göstericek hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

zaten sağ elim işlevini kaybetti

ben ne diyeyim ne diyeyim

allahım o nasıl ağlayıştı tlfnu fırlatıştı

ben burda yedim bitirdim kendimi

elim ayağım buz kesti

ne yazdığıöı bile göremiyorum

zaten yazamıyorum da

o haldunu var yaaa önce onu öldürmek laazım

elanın zaten bu yediği kaçıncı darbe

ahh leventim ağlaya ağlaya dönüyo o kadına

artık koyverdim arkdslar hala ağlıyorumm

bu kadar yalancılık

elanın zayıf noktasını kullanma ben boşuna bu kadına insan kılıklı şeytan demiyorum

hele o haldun o var yaaa onun yatacak yeri yok bi insan bunu nasıl yapar

duymadınız mı şefliği verirken o da bu ilişkiye tepkisini göstermiş o şeytanı çok sevdiği için yazıklar olsun

ikinizden de nefret ediyorum

bugun başka msj yazabileceğimi sanömıyorum moralim çok bozuk

elim de dağılmış durumda zaten

bittim ben

leventimi aşkımı ağlattınız

elayı ağlattınız

beni ağlattınız

doktorlar izleyicisini ağlattınız

hepsi o lanet kadın yüzünden

içim parçalanıyo

ağla kalbim ağla
sen ağla kalbim ağla
sus sesin duyulmasın
içinden ağla

nehirrrr
22-02-07, 21:44
burak-bebek sahneleri süperdi yaa burak o kadar vurdumduymaz görünümüne rağmen bebeği çook güzel sahiplendi gerçekten,inanılmaz şirinlerdi,bebeğe prenses demesi falan süperdi;)

Evet, ya Burak hepimizi sasirtti. Ozetteki gibi duygularini biraz gosterince hemen Kader de yumusadi ama:) Oda bahaneye mi bakiyormus ne!

Abim ya abim supersin, rallici abim benim! Huysuz ve tatli kadini yola getirdin sonunda:happy0064

seleniti
22-02-07, 21:45
Hasanda çok iyiydi bu bölümde
Sünger oldu çocuk, çok komikti değilmi
Çok da iyi niyetli, herşeyi görüp anlatmaması da takdir edilecek bir davranış doğrusu
Nasıl da kekeleyip durdu Haldun Beyin yanında
Sanırım Greys Anatomy deki Hasan herşeyi anlatıyormuş
Bizde böyle olmaması çok iyi oldu

eSmerCiiK_
bide sünger lafi cok hosuma gitti.. sunger gibi herseyi icine cekeceksin, ve her seferinde, hic birsey olmadi diyim cikiyordu hasan. ve ozellikle merdivenlerin orda birsey olmadi yani ozellikle orasi cok sakindi.. ay orda bittim ben.:happy0064 umarim ela ve leventin arasi duzelir,, sanmiyorum bu bir kac bolum daha surer, leventin akli basinda degildi ki DNA dusunecek halde degildi adam yazim ya kiyamam ona. nasil agliyordu gamzelim..:img-cray:
walla bilge hakkinda birsey demek istiyorum,, ama yazamiyorum,, butun kufurleri hepimiz bir olup saydik masallah ona sozum yok artik. Allahindan bulsun ne diyim.
bi bu eksikti zaten,, cocuk felan diyorduk izlemeden once,, megersem dogruymus ama baska turlu dogruymus.. pis cadoloz.. birazda hollandaca kufurler mi yazsam ki ya.. turkce kufurlerinin hepsini kullandik..neyse ya gerek yok,, onu Allaha havale ediyorum..

sude-elvin
aglicam simdiiiiiiiiii agladim ama yine bir sarkiyi bulamadim ve gecen haftaki sarkiyi bilen varsa gercekten cooooookkk sevinir yoksa bu gece uyuyammicam bulamazam

gecen haftaki sarki seferad tan elveda sanirim bende var cok güzel bi sarki bütün sarkilar süper bu hafta hande yenerin söyledigide süper umarim yeni sarkilar gelmeye devam eder.

<EyD@
Bencede bencede tuyo lazim bize arkadasim! Aaa Ceyda bu sen misin? Imzayla avatar degismis taniyamadim:img-hyste Buda kimse yeni geldi heralde dedim:img-hyste Neyse Burak da orda niye oyle ovup durduysa Bilge'yi. Heralde kastettigi "gercek olmayan sevgi" bu olyuor. (tabirimi mazur gorun) "yalakalik":img-blush

hehe bnm nehırcım..:)

ya sorma cnm ya fırlatıyordum terlıgı elımdeydı hanı..tvye acıdım ama ıste..

yalakalıkdı evt ya okadının dedıklerıne ne demelı sınır sey...

o sahnenın sınırınden cıkalatoya verdım kendımı yuzum kasınıyor sımdı..:D:D

ama son sahne muthıstı...:img-wink:

senın suat abın ezdı gectı yıktı..o opusme neydı oyle bır yapıstıkı amanınnn cıktı agzımdan...:D:D

aysenurboz
22-02-07, 21:46
dizinin baslayacağı günlerde cıkan bi haberdi bu su an her bölümde yeni yeni sarkılar duyuyoruz ve bunlar dizi icin özelmis bi yerde okumustum...

Erol Köse Production imzalı bi albüm cesitli sarkıcılar seslendirmis sarkıları...
yakın zamanda albümümüz cıkarsa sasırmayalım...

ipekk61
arkadaslarr haftaya ela ve levent kotu olacakk
burak ve kader konusmasındaa kder buraka eger kırmzı kar yagarsa senınle yemeg cıkmayı kabul ederım tarzı bır zoz soyleyecek tam aozsıarda hastanedn cıkıyorlarken kar yagmatya baslayacak tabı beyazz karr

panikle-me
arkadaşlar o şarkı hande yener tarafından söleniyo.buna eminim çünkü sıkı bi hande yenerciim bu yüzden anladım bide zaten bi yerde dizi için 13-14 şarkı yapılmış ve bunları ayna seferat ve hande yener gibi erol kösenin şirketinin şarkıcıları sölemiş

nehirrrr
22-02-07, 21:49
hehe bnm nehırcım..:)

ya sorma cnm ya fırlatıyordum terlıgı elımdeydı hanı..tvye acıdım ama ıste..

yalakalıkdı evt ya okadının dedıklerıne ne demelı sınır sey...

o sahnenın sınırınden cıkalatoya verdım kendımı yuzum kasınıyor sımdı..:D:D

ama son sahne muthıstı...:img-wink:

senın suat abın ezdı gectı yıktı..o opusme neydı oyle bır yapıstıkı amanınnn cıktı agzımdan...:D:D

Abim benim durur durur turnayi gozunden vurur iste. Zenan Hanim nasilda kendi agziyla yakalandi ama. Seni seni, birde kariyerine tercih etmismis de onu da yok nasil olurmusda! Asil sen kendin demiyormuydun herseyden once kariyer diyen. Eee tabii ask iste:img-in_lo

gzd_gzd
22-02-07, 21:49
Evet, ya Burak hepimizi sasirtti. Ozetteki gibi duygularini biraz gosterince hemen Kader de yumusadi ama:) Oda bahaneye mi bakiyormus ne!

Abim ya abim supersin, rallici abim benim! Huysuz ve tatli kadini yola getirdin sonunda:happy0064
evet yaa rallici abimis huysuz ve tatlı kadını yola getirdi :):) çok güzel bi sahneydi ama yaa birbirlerni çook seviyolar bunlarr:img-in_lo

Ozly
22-02-07, 21:50
Bu arada bu başlıkda ana sayfada yerini alsa...Hala 111 kişi görüntülüyor..Dizinin raitingi yüksek onca adminlere msg attık nasıl hala burdayız bilemiyorum yani..

Benimle aynı görüşte olan varmı arkadaşlar?????

sedosshh
22-02-07, 21:50
burak ve kader konusmasındaa kder buraka eger kırmzı kar yagarsa senınle yemeg cıkmayı kabul ederım tarzı bır zoz soyleyecek tam aozsıarda hastanedn cıkıyorlarken kar yagmatya baslayacak tabı beyazz karr

ayyy sola cnm tüyolarınn içinn... ama yaaa offf bu böle kaç bölüm gitcekk ne kadar kötü olcak bunların arası bi bilgin varmı???

şu kar olayıı.... yinede bi umut... en azından etkileyiciiii.........
ama kırmızı karrr......... belki o da olurr:img-wink:

seleniti
22-02-07, 21:51

Teşekkürler cnm, tüyolar için:img-yes:
Levent ile Elanın arası umarım en kısa sürede düzelir, ama senaristler bizi daha kaç bölüm ağlatırlar bilmiyorum.
Zenan Suat la ilgili bir bilgin varmı? onlar için herşey yolunda gitse keşke

-nur_
bu bölüm çok güzeldi ben dayanamadım agladım haftaya ne olacak çok merak ediyorum hande yenerin söyledigi o şarkının adını bilen varmı çok güzel bi şarkı

gzd_gzd

aa tüyo için teşekkrler cnmm ,kırmızı kar mı:img-hyste :img-hyste çok komikler yaa,ama kar yağması çok güzel olcak tabi

ela we levente de çok üzüldüümm:icon_sorr :icon_sorr

Ekin_Derya
22-02-07, 21:52
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffffffffffffffffffffffffff neoldu böyle ya bitmiş durumdayım o bilge karısını parçalıycam inşallah yalandır çoçuk yada düşsün bişeyler olsun yoksa imkansiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz rüyamızda görürüz ancak ela ve leventin mutlu oldugunu imkansiz ask oldu

Arkadasim, pes pese ayni harfleri veya kelimeleri uzatmak yasaktir. Istersen düzelt, ha? Lütfen kurallayari daha cok önemseyelim.

Arkadaslar, sizden bir ricam olacak: Lütfen kurallara daha cok uyalim ki dizimizi anasayfada görelim. Bilmiyorum, siz ne düsünüyorsunuz, ben sahsen Doktorlar'i 'Gündemdeki Diziler'de degil, anasayfada yer almasini istiyorum artik. Bunun icin yapmamiz gerek tek sey kurallara uymak, yani site adi vermeyelim: özel mesajla halledin bi zahmet böyle isleri; tek cümlelik mesajlar yazmalayim: 1, 2 cümle daha kurun, olur biter; bölüm özetini buraya eklemeyelim: multimedia bölümüne girip ordan okuyabilirsiniz (multimedia bölümü istedik actilar, sagolsunlar; artik resim, özet, calisma, bunlarin hepsini multimedia bölümünde bulabilirsiniz); fragmani nerde bulabilme sohbetleri de yapmayalim: bir üye buraya girip 'fragmani izledim' dediyse, özelden sorarsiniz nerden izledigini; büyük harflerle yazmak da yasaktir: kücük harflerle yaziverin sizde.
Kisacasi, arkadaslar, kurallara uyarak gayret gösterelim!

Diziye gelince, yorumumu yarin yapacagim, ama simdiden sunu diyeyim: Cadaloz, tabi ki de yalan söylüyor. Nedenini cikaramamistim, hissetmistim, ama demin bir arkadasin mesajini okudum ve nedenini bende anladim: cadaloz Ela'mi kullaniyor...Sen ayirmaya calissan bile, ne fayda, Levent ve Ela her zaman birbirlerini seveceklerder. Bunu böyle bilmis ol. "Baki olsada ayrilik, ASK her daim ölümsüzdür...", baska da bir sey demiyorum...

Rica ediyorum, kurallara uyalim!

eSmerCiiK_
Arkadaslar anlasilan bu gece hepimiz icin uzun olacak, mumkun degil benim gozume uyku girmez bu gece. hep o aglama sahnesini dusup dururum ve bende aglarim.. sinirim biraz gecti su an.. Bilge icinde bir soz soylemiyorum artik. bildiniz gibi onu Allaha havale ettim..(sakin ol Merve sakin ol.)
neyse ben cikiyim artik,, yarin gorusuruz iyi geceler hepinizede arkadaslar.(nekadar iyi bir gece olabilirse artik).(K)

Dilan-Cagri
Offfff ayni anda hem sinirli hemde cok mutluyum,yaaaa nasil bir bölümdü o öyle...Süperdi yaaa tabi Bilge haric ya konuya zenan & suat ikilisiyle giriyorum cünkü bayildim onlara offf suat abim zenani nasil öptü öyle yaaa offf bayildim o sahneye cünkü orda koptum ben...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ....birde gestapoyla asansörde cok komikti suatin dedikleri falan yani yardim isteme :img-hyste ...Burakda cok tatliydi bebekle falan ugrasmasi cok hosdu zaten kaderde onu izledi falan ve son replikleri süperdi sonunda bi yakinlasma oldu :img-yes:hasanim canimda ordan oraya takip falan etti ama en sonunda en iyisini yapti cocuk hic bir seyi görmeye görmeye kör olcak diye korkmaya baslamistim :img-hyste ...en can alici sahne son sahneydi ela ve levent göz yaslari icinde ya bu bilge bence hamile degil cünkü elaya levent icin savasacagini belirmisti yani umarim gercekten hamile degildir....Bakim evinin önünde yani baristiklari sahne anlatilmazdi yaa yani ikiside ne kadar huzurluydu:img-yes: basta umutsuzdum ama sonra hersey yoluna girdi derken yine hersey karisti....(ayrica suatin arkadasi gelmicekmiydi bu bölümde???) neyse yasli cifttende örnek almak gerek, ne bicim bir askdi o...Eveeettt yine her persembe dizimizden sonra oldugu gibi bir dahaki persembeyi günlerce, dakikalarca ve saniyeleriyle saya biliriz....:icon_whis

<EyD@
Abim benim durur durur turnayi gozunden vurur iste. Zenan Hanim nasilda kendi agziyla yakalandi ama. Seni seni, birde kariyerine tercih etmismis de onu da yok nasil olurmusda! Asil sen kendin demiyormuydun herseyden once kariyer diyen. Eee tabii ask iste:img-in_lo

valla turbnayı ıyı vurdu gozunden...ama bnm burak suatı solladı...:img-hyste resmen kıza yatalım dedı ya yuhh..:img-hyste tabı cıddı olarak demedı ama yanı..:D:D

ay bebek abım bıberon kader...offff:img-in_lo :img-in_lo

nehirrrr
evet yaa rallici abimis huysuz ve tatlı kadını yola getirdi :):) çok güzel bi sahneydi ama yaa birbirlerni çook seviyolar bunlarr:img-in_lo

Yaaa sorma bencede cok seviyorlar birbirlerini. Bu arada imzan gozumden kacmadi;) hayirli olsun:good: Nasilda bakiyorlar oyle birbirlerine kacamak kacamak. Sizi gidiler sizi! Sozde farkettirmeyecekler. Ahahahaha dakka bir kol bir=asansordeki sahne:)Ahahahaha, cok komikti o sahne ya!

seleniti
22-02-07, 21:53
Bu arada bu başlıkda ana sayfada yerini alsa...Hala 111 kişi görüntülüyor..Dizinin raitingi yüksek onca adminlere msg attık nasıl hala burdayız bilemiyorum yani..

Elbette aynı görüşteyiz

Dizimizi ana sayfada görmek istiyoruz.
Umarım yeni bölümden önce anasayfaya geçmiş oluruz

sude_burcu
22-02-07, 21:53
arkadaslar ben de dızıyı severek takıp edıyorum ve bugunku bolum cok duygusaldı ela ve levente cok uzuldum...ama dızıde kullanılan sarkılar da sahnelerı cok ıyı tamamlamıs...sızdenrıcam gecen hafta bengunun bı sarkısı vardı acaba adı neydı soyleyebılırmısınız?ayrıca bu haftakı bolumun sonundakı sarı hande yenere aıttı sanırım adı agla kalbım olabılır mı acaba emın degılım ama aradım bulamadım:icon_sorr

panikle-me
22-02-07, 21:54
ya fragmanda gösterilen bazı şeyler gösterilmedi mesela zenan suat gibi. zaten şaçlarım gitcek

icePrincess

İpekcim gelmissin yeni tuyolarla
ya zaten Ela ve Levent bi iyi olamadı ki
yanlış hatırlamıyosam 10. bölümün sonu da onlar için kötü olacak demiştin

ya biliyorum sen de çok fazla bişey söyleyemiyosun ama en azından bu ayrılık uzun mu olacak hani kalbimize inmese.....:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

nehirrrr

Oyoyoyoy Ozlemim naber ya:) Bak bu forum yuzunden senaryolarida bosladim:img-blush Seninle ayni fikirde olmayanin bu forumda oldugunu zannetmiyorum, zannetmekle kalmiyor hatta eminim de! (nasil bir cumle kurdum ben ya)

Ekin_Derya
22-02-07, 21:55

Var, Özlem abla'cim, hic olmaz mi? Bende bunun icin emek sarfediyorum. Modlar aciklama yapmislar: kurallara uyarsak anasayfaya geciyoruz diye. Bende ikide bir bu yaziyi gönderiyorum basliga:

Arkadaslar, sizden bir ricam olacak: Lütfen kurallara daha cok uyalim ki dizimizi anasayfada görelim. Bilmiyorum, siz ne düsünüyorsunuz, ben sahsen Doktorlar'i 'Gündemdeki Diziler'de degil, anasayfada yer almasini istiyorum artik. Bunun icin yapmamiz gerek tek sey kurallara uymak, yani site adi vermeyelim: özel mesajla halledin bi zahmet böyle isleri; tek cümlelik mesajlar yazmalayim: 1, 2 cümle daha kurun, olur biter; bölüm özetini buraya eklemeyelim: multimedia bölümüne girip ordan okuyabilirsiniz (multimedia bölümü istedik actilar, sagolsunlar; artik resim, özet, calisma, bunlarin hepsini multimedia bölümünde bulabilirsiniz); fragmani nerde bulabilme sohbetleri de yapmayalim: bir üye buraya girip 'fragmani izledim' dediyse, özelden sorarsiniz nerden izledigini; büyük harflerle yazmak da yasaktir: kücük harflerle yaziverin sizde.
Kisacasi, arkadaslar, kurallara uyarak gayret gösterelim!

Eger bunu basarirsak, yallah anasayfaya. Ama hala uymayan arkadaslar var...

Dj_saRiLaCi
22-02-07, 21:56
hande yener söylüyor sarkiyi agla kalbim indirmeye calistim ama olmadi:icon_sorr bu arada levnt ve leyada cok üzüldüm bilgeyi öldürmek vacip oldu:D kesin yalandir yaaa bittim:icon_sorr

sedosshh
hasanın sünger olmak hiçde iyi bişey deil deyişide çok gsldi yaaa.....
milleti dikizleyişi flnn... çok şekerdi bnm bitanem......:img-in_lo

burak da hiç fena diildi.... ztn bu bölümde beklenmedik kişilerden beklenmedik tepkiler gördük yaa o ayrı konu (((haldunnn........ vs..))) o bebişle çok şekerdi yaa.. ben kadere olan son sahnesinide çok beendim.... sewginin sahtasi olurr ama nefretin aslaa<< gibi bişedi...... surat ifadesi fln çok etkileyiciydi........

suatla zenan... sölencek kelime yokk..... ztnnn en mükemmel olanda onlardıı....
nasl yapıştı dudaklarına amaaa..... eridim bittim yok oldumm ben:img-in_lo ayy onlar mutlu olsunlardaaa......

ipekk61
İpekcim gelmissin yeni tuyolarla
ya zaten Ela ve Levent bi iyi olamadı ki
yanlış hatırlamıyosam 10. bölümün sonu da onlar için kötü olacak demiştin

ya biliyorum sen de çok fazla bişey söyleyemiyosun ama en azından bu ayrılık uzun mu olacak hani kalbimize inmese.....:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

canım bılmıyorum uzun mu olacakkk sonucta bebbek bu uzun olur herhaldee haksızmıyım kımse kolay kolay kabul edemz

gzd_gzd
22-02-07, 21:57
Yaaa sorma bencede cok seviyorlar birbirlerini. Bu arada imzan gozumden kacmadi;) hayirli olsun:good: Nasilda bakiyorlar oyle birbirlerine kacamak kacamak. Sizi gidiler sizi! Sozde farkettirmeyecekler. Ahahahaha dakka bir kol bir=asansordeki sahne:)Ahahahaha, cok komikti o sahne ya!

ehuehuee,sevdim o sahneyi we levente kızgınım,ondan bi süre suat-zenan imzası kullanmaya karar verdm,teşekkrlerr :) walla herkese yakalndılar,o yaşlı çiftn odasndaki bakışmaları hele süperdi yaa:img-in_lo

Ekin_Derya
22-02-07, 21:58
dizinin baslayacağı günlerde cıkan bi haberdi bu su an her bölümde yeni yeni sarkılar duyuyoruz ve bunlar dizi icin özelmis bi yerde okumustum...

Erol Köse Production imzalı bi albüm cesitli sarkıcılar seslendirmis sarkıları...
yakın zamanda albümümüz cıkarsa sasırmayalım...

Evet, bende farkina vardim. Önce sadece T&A Project'teki kisiler bu haberleri yalanladi, ama duydugumuza göre Erol Köse Ajans'daki sarkicilarin parcalari da yer aliyor bu diziye: Bengü, Sefarad, simdi de Hande Yener. Böyle daha güzel olmus.
Bencede, albüm yakindir, arkadaslar...

iremm
22-02-07, 21:59
guzel bir bolumduu yine pek zenan ve suat sahnesi olmasada yinede o sahne yeterlii
ela ve levent hakinda yorum yapmak istemiyorum onlarinki tam bir felaket

ama bu hafta benien cok gulduren sey hasan cok tatliydii ya

sitemm
22-02-07, 22:00
Ya ben bilgenın hamile olduguna inanmıoyurm,kesin yalan atıyordur, ve amacınada ulaştı:(,, olan yine elaya oldu. Gestaponun elayı savunması çok hoştu, bir gercekleri o gördü. Ya haldun beyın yaptığuına ne demeli? Arkadasının kızının koruyacagına gitti cadıyı savundu..ama o da elbet birgun gerçeği ögrenicek..

En komik sahnede gestapo, zenan ve suatın asansordeki sahnesi.. Nasıl aralarında bişey oldugunu anladı, vala bravo gestapoya:img-hyste

dizinin ilk isimi askin anatomisi olacakmis ama doktorlar olmus bence diger isim kalsaydi olurdu aska cok onem veriyorular:)

Dj_saRiLaCi
canım bılmıyorum uzun mu olacakkk sonucta bebbek bu uzun olur herhaldee haksızmıyım kımse kolay kolay kabul edemz

^ya bence yalandir ya bebek fln yoktur ortada...yani umarim öyle olur yoksa ztn bebek sonucta hep olucak,bebege kalirsa hic bir araya gelemezlerki:icon_sorr yalan söylemistir o kadin ondan hersey beklenir...bu arada bazi arkadaslarin yazdiklari senaryolarin bi kismi tuttu...
offfff offfff bunalima girdim nasil agladi kiyamam kutsime yaa:icon_sorr

nehirrrr
22-02-07, 22:01
ehuehuee,sevdim o sahneyi we levente kızgınım,ondan bi süre suat-zenan imzası kullanmaya karar verdm,teşekkrlerr :) walla herkese yakalndılar,o yaşlı çiftn odasndaki bakışmaları hele süperdi yaa:img-in_lo

Bu kadar cabukta yakalanilmazki kardesim! Ya cok tatlilardi bu bolumde:img-in_lo Aman onlar hep tatli zaten:img-in_lo

Heralde suan icin Levent'e sinirlenmeyen kimse yok forumda!

Rallici abim harikasin ya. Bu bolum en begendigim sahneler abim ve Zenan sahnleriydi gercekten. Cok tatli atisiyorlar ya. Hele opusme oncesindeki replikler nasildi. "Hepsini sterilize edicem Suat Bey", "Bana Suat Bey demene gerek yok, ben seni meslektasim olarak goruyorum" ahahaha tabi tabi, eminim:img-hyste

aysenurboz
22-02-07, 22:04
Evet, bende farkina vardim. Önce sadece T&A Project'teki kisiler bu haberleri yalanladi, ama duydugumuza göre Erol Köse Ajans'daki sarkicilarin parcalari da yer aliyor bu diziye: Bengü, Sefarad, simdi de Hande Yener. Böyle daha güzel olmus.
Bencede, albüm yakindir, arkadaslar...

Evet Deryacım yalanladılar ama sarkılarda bomba gibi patladı ve kabullenmek zorunda kaldılar.

Albüm kesinlikle gelmeli cünkü sarkılar tam oturuyo bölüme damgasını vuruyo...
ilk alan ben olcam ...

denizkizi55
22-02-07, 22:04
Arkadaslar hamile demeyin su cadaloz icin n'olursunuz..

Ben inanmaaam inanmiyoruum..O sinsi gülüsler o bakis o konusmalar..Hayir asla olamaz..

Ela o hasta'ya arada bir bebek oldugunda aradan cekilecegini söylemisti iste tamda bu yüzden böyle bir oyun'a basladi..Bu oyun uzamasin cok rica ediyorum..Grey'ste 27 bölümlük ayrilik vardi burda 3-5 bölümde bitsin lütfen..Zaten konusu'da baska zaman dilimide baska olabilir:icon_sorr

Elveda elveda umutlara birlikte yarinlara elveda askimm...Sarkiyi dinleye dinleye bir hal oldum..Cok Depresif bir mod'dayim cook:icon_sorr ..

Allah b..versin allah seni kahretsin Onlara gelen sana gelsin yaa..Hayatlarini sen mahvettin acimadin neler cektiler kader senide kör etsinn bööööö:img-cray:

Insan ziyani ot insan tahta kurusu daha ne diyeyim ne söyleyim aksam aksam sinir oldum :img-beee:

panikle-me
22-02-07, 22:05
bi yaşlı çift neler başardı. ya zaten çok ilginç adamla ela ve suat kadınla levent zenan ilgileniyolar.ee aynı odada kaldıkları için hep çiftler birbirini gördü
bide ela hemen zenanın dediklerinden anladı falan süperdi.gestapoda biliyo burakda bilito eee hasan da öğrendi.. tmm yakında haldunda öğrenir

sude-elvin
22-02-07, 22:05
uzun bi süre sanirim suat ve zenan askini görebilicez sadece umarim onlarin arasi bozulmaz. elanin bu sefer bukada kolay yumusicani sanmiyorum haklida leventin bukadar kolay vazgeciceni düsünmemistim acikcasi. bilge elayla konusunca tahmin ettim ama yinede bi umut iste. umarim bu konu bian önce aciga cikar fazla uzamaz ve tabi bilgede bi an önce diziden cikar.

gzd_gzd
22-02-07, 22:06
o kadar çok şey yazdm ki bunu yazdm mı bilmiyorum ama hasan yani Süngerim,araştırmacı Süngerim çook şirindi yaa,halduna bşileri anlatmamaya çalışması,bebekle garip sesler çıkararak konuşması falan süperdii :)

jasmin26
22-02-07, 22:06
ya fragmanda gösterilen bazı şeyler gösterilmedi mesela zenan suat gibi. zaten şaçlarım gitcek

Özette anlatılanlarda gösterilmedi..Hani Suatın okuldan arkadaşı gelcekti hastaneye?Bizde zenan kıskanıpta sarılcak diyoduk suata..

seleniti
22-02-07, 22:07
Haftaya kadar nasıl dayanıcaz arkadaşlar?
Dizi daha yeni bitti ama yeni bölüm biran önce gelse de Zenan ve Suat sahnelerini görsem diyorum.
Geçmez artık 7 gün, tüyo veren arkadaşlar sağolsunlar, yeni tüyolar bekliyor olucaz

nehirrrr
22-02-07, 22:07
bi yaşlı çift neler başardı. ya zaten çok ilginç adamla ela ve suat kadınla levent zenan ilgileniyolar.ee aynı odada kaldıkları için hep çiftler birbirini gördü
bide ela hemen zenanın dediklerinden anladı falan süperdi.gestapoda biliyo burakda bilito eee hasan da öğrendi.. tmm yakında haldunda öğrenir

Ya arkadasim sorma. Vallahi cok sevdim zaten ben o cifti. Asiklari kavusturdu. Gerci ciftimizin birisi son dakikada golu yedi ama rallici abim isi cabuk tutup jet hiziyla ilerledi. Bu arada Zenan da tokat filan atmaydi farkettiyseniz:)

nehirrrr
22-02-07, 22:09
Özette anlatılanlarda gösterilmedi..Hani Suatın okuldan arkadaşı gelcekti hastaneye?Bizde zenan kıskanıpta sarılcak diyoduk suata..

Aaa amaniiin ben orayi nasilda atlamisim! Arkadaslar, bu universiteden gelecek olan arkadas nerde yahu? Amaaan simdi gelecek bolum gelipte taze asiklarimizin arasini bozmasin:img-help: Ahahahaha ama abim gonlunu almaisni bilir Zenan'inin:)

Ozly
22-02-07, 22:10
Oyoyoyoy Ozlemim naber ya:) Bak bu forum yuzunden senaryolarida bosladim:img-blush Seninle ayni fikirde olmayanin bu forumda oldugunu zannetmiyorum, zannetmekle kalmiyor hatta eminim de! (nasil bir cumle kurdum ben ya)

Nehirim senin yorumlarını okuyordum ama ben pek yazamıyorum buraya işte arada...dizii günü burayı takip etmek cok zor sayfalar akıyor resmen.hem boşlama senaryoları

Bu arada kimin senaryosuydu Doktorlar icin yazılan..Bebek ugruna bosanmıslardı Levent ve Bilge.Elaya anlatıyordu.İZlerken şaşrımadım o nedenle tebrik ederim yanii:good:

icePrincess
bu arada bazi arkadaslarin yazdiklari senaryolarin bi kismi tuttu...

Arkadaşım dediğin gibi yazılan senaryoların bazı kısımları tuttu ama sonrası kötü oldu ya
umarım onlarda bizim gibi ayrılığı çok uzatmadan tekrar Ela ve Levent'i bir araya getirirler...

uzun bi süre sanirim suat ve zenan askini görebilicez sadece umarim onlarin arasi bozulmaz. elanin bu sefer bukada kolay yumusicani sanmiyorum haklida leventin bukadar kolay vazgeciceni düsünmemistim acikcasi. bilge elayla konusunca tahmin ettim ama yinede bi umut iste. umarim bu konu bian önce aciga cikar fazla uzamaz ve tabi bilgede bi an önce diziden cikar.

bende arlarinin birsure dedigin gibi iyi gitmesini istiyorum duyduklarim umarim yalandir ve iki bolum sonra aile soruncikarmaz ama gecenki bolumdeki adam da gerigelecekmis suat onu kiskanip sorun olabilrim umarim yanlistir

gzd_gzd
Arkadaslar hamile demeyin su cadaloz icin n'olursunuz..

Ben inanmaaam inanmiyoruum..O sinsi gülüsler o bakis o konusmalar..Hayir asla olamaz..

Ela o hasta'ya arada bir bebek oldugunda aradan cekilecegini söylemisti iste tamda bu yüzden böyle bir oyun'a basladi..Bu oyun uzamasin cok rica ediyorum..Grey'ste 27 bölümlük ayrilik vardi burda 3-5 bölümde bitsin lütfen..Zaten konusu'da baska zaman dilimide baska olabilir:icon_sorr

Elveda elveda umutlara birlikte yarinlara elveda askimm...Sarkiyi dinleye dinleye bir hal oldum..Cok Depresif bir mod'dayim cook:icon_sorr ..

Allah b..versin allah seni kahretsin Onlara gelen sana gelsin yaa..Hayatlarini sen mahvettin acimadin neler cektiler kader senide kör etsinn bööööö:img-cray:

Insan ziyani ot insan tahta kurusu daha ne diyeyim ne söyleyim aksam aksam sinir oldum :img-beee:

bence de yaa o kadın,o sinsi gülüştü içten pazarlıklı kadın assla hamile olamaz kesnlkle blöf yapıyo we leventin zaafını kullanmaya çalışıyo,we malesef başarılı da oluyo oooff!!!:icon_sorr

hayatimsan...
ah elam ah!
ah leventim ah!
nasil kiydilar size!
ya ben birsey demiyorum artik!
sirf yeni tüyolar geldiyse biri bana kisa söyleyebilir mi haftaki bölüm icin yani!:sad53:

gzd_gzd
22-02-07, 22:11
Aaa amaniiin ben orayi nasilda atlamisim! Arkadaslar, bu universiteden gelecek olan arkadas nerde yahu? Amaaan simdi gelecek bolum gelipte taze asiklarimizin arasini bozmasin:img-help: Ahahahaha ama abim gonlunu almaisni bilir Zenan'inin:)

aaa greyse göre bu bölmde geliiodu,haftaya gelir heralde,ama greysde erkekdi yani orda sorun olmuyodu ama burda noolur bilemicemm:icon_whis :icon_whis

nehirrrr
22-02-07, 22:12
Haftaya kadar nasıl dayanıcaz arkadaşlar?
Dizi daha yeni bitti ama yeni bölüm biran önce gelse de Zenan ve Suat sahnelerini görsem diyorum.
Geçmez artık 7 gün, tüyo veren arkadaşlar sağolsunlar, yeni tüyolar bekliyor olucaz

Ya canim bende oyleyim:) hemde bastan bir 20 dakikasini izleyemedim. Artik bolum gelince izlerim orayida. Tuyo veren arkadaslar hic abimizle Zenan'in tuyosunu vermiyorlarki ama:sad53:

SELImESMaDEMIr
Valla eger hamileyse ben bu diziyi bir daha bakmam!!!!!!

Bölüm yorumu bile yapamiyorum bi tüyo fln yokmu yalan diye bi tüyo yok mu o seytan yalan söyledi dimi?

icePrincess
Bu arada kimin senaryosuydu Doktorlar icin yazılan..Bebek ugruna bosanmıslardı Levent ve Bilge.Elaya anlatıyordu.İZlerken şaşrımadım o nedenle tebrik ederim yanii:good:

Canım çok sağol valla ben izlerken şaşırdım ama
Boşanma sebeplerini tutturdum bi anlamda ama maalesef devamı benim senaryomdaki kadar iyimser gelmedi

Bu arada bi mutlu Zenan Suat sahnesi olacaktı kesmişler onu da fragmanda daha çok Suat Zenan vardı yaaa...

panikle-me
22-02-07, 22:15

ya o greysteee olan bi olaydı bizde olmaz sanırım duyduğum kadarıyla onların aşkını aileler bozcakmış

icePrincess
Gelen tüyolarda yalan diye birşey yok
ipek yazmıştı yine bikaç sayfa önce
gelecek bölüm Ela ve Levent için kötü olacakmış
Kader Burak'a ne zaman kırmızı kar yağarsa o zaman seninle çıkarım diyomuş sonra da hastaneden çıktıklarında kar yağmaya başlıomuş
bu kadra hatırlıyorum eksiğim varsa tamamlayın arkadaşlar...

nehirrrr
aaa greyse göre bu bölmde geliiodu,haftaya gelir heralde,ama greysde erkekdi yani orda sorun olmuyodu ama burda noolur bilemicemm:icon_whis :icon_whis

Bizim kendi versiyonumuzun ozetinde de yazmiyormuydu arkadasin gelecegi? Amaaan ben iyice herseyi birbirine mi karistirdim yoksa! Rallici abim, ufff Zenanla olan sahnelerin hicbiri gozumun onunden gitmiyor! "Ben seni meslektasim olarak goruyorum" hihi, kesinlikle belli oluyor, tam bunu soyledikten sonraki sahneye bakinca, yahu bunlar yanlizca arkadaslar diyoruz degil mi:img-hyste :img-hyste :img-in_lo

SELImESMaDEMIr
22-02-07, 22:16
Ya SZ sahneleri süperdi KB dahada bi süperdi...Burak söylediginde hakliydi!

Ya arkadaslar cok morelim bozuldu!!!!!!
Ya kesinlikle hayir demissiniz ama bunu öyle istediginiz icin mi söylüyorsunuz yoksa böyle olacagi icin mi?

nehirrrr
22-02-07, 22:17
ya o greysteee olan bi olaydı bizde olmaz sanırım duyduğum kadarıyla onların aşkını aileler bozcakmış

Ohuuuuuuu, inanmiyorum bak yine hatirlattin o tuyoyu bana:sad53: Ya biraz mutluluk haram mi yani:( Azre Ninemiz cok sevmisti ama abimizi:(

samsunlu10
22-02-07, 22:17
evet arkadaslar Diziye Yeni oyuncu geliyor

Bakalim Bebekli Doktor Dizisi Nasil Devam Edicek

hehe

gzd_gzd
22-02-07, 22:18
Bizim kendi versiyonumuzun ozetinde de yazmiyormuydu arkadasin gelecegi? Amaaan ben iyice herseyi birbirine mi karistirdim yoksa! Rallici abim, ufff Zenanla olan sahnelerin hicbiri gozumun onunden gitmiyor! "Ben seni meslektasim olarak goruyorum" hihi, kesinlikle belli oluyor, tam bunu soyledikten sonraki sahneye bakinca, yahu bunlar yanlizca arkadaslar diyoruz degil mi:img-hyste :img-hyste :img-in_lo
yok ilk gelen özet greysin özetinden çeviriymiş,asıl özet ondan 1 gün soora geldi we orda yazmııodu heralde haftaya işlerler bu konuyu:img-wink:

Secretive
22-02-07, 22:18
bu aksam 'bebegim' ile ayni saatde olmasaydi keske, ama tercihim yine doktorlardan yana oldu.
amerikan dizisi 'greys atonomy' ile TIPATIP ayni olmasi ve herseyin tahmin edilebilinmesi kötü, ama yinede severek izledigim bir dizi.

burak'in söyledigi söz cok etkiliciydi ; sevgiden cok nefrete guvenirim, cunki asla sahte olmaz. gibi birseydi sanirim, tam olarak nededigini biri bana soyleyebilirmi?
Ayrica Ela aglarken çalan parça müthis, hande yener'in sesine benzettim? hangi parçasi bilen varmi?

panikle-me
22-02-07, 22:19
Ohuuuuuuu, inanmiyorum bak yine hatirlattin o tuyoyu bana:sad53: Ya biraz mutluluk haram mi yani:( Azre Ninemiz cok sevmisti ama abimizi:(

inan bende en az senin kadar üzgünüm .... yani imkansız bari onlar mutlu olsun ama senaristler işte... aileler nasıl bozabilir ki

22-02-07, 22:20

evet oyle ama ben oyle duydum bide gecen gunu gelen adam ismi muratmiydi:img-help: hatirlayamadim ama o da gelecekmis ve suat kiskanacakmis ve haldun bey boyle durumu ogrenecekmis ne kadari 100/100 dogru bilmiyorum

nehirrrr
yok ilk gelen özet greysin özetinden çeviriymiş,asıl özet ondan 1 gün soora geldi we orda yazmııodu heralde haftaya işlerler bu konuyu:img-wink:

canim o ceviriyi kendi ellerimle ben yapmistim:) Zaten onun icin diyorum ikisini birbirine mi karistim diye:img-hyste Zaten az once bizim ozete baktim, tamamdir:good: Zenan da iyi bozulmus baslarda he abimize ama abimizde amma hizli cikti yahu:img-hyste

milef

slm canlarım ben kendime daha yeni gelebildim öylebir şokla seyrettim ki kendimi kaybettim annemde merak etmiş bu kız niye çıldırdı diye:img-hyste geldi yanıma oturdu tam da elanın suatle zenanın bakışlarını yakaladığı sahneydi tam yerinde geldi ooooooooo dedi tamam ela demiştirki bunlar da ayva:img-hyste allahım anneme mi güleyim hallerine mi ne denirki bu bölüme eridim eridim bittim resmen hele o zenanın ameliyat aletlerini yokladığı sahne suat içeri girince dedim kesin neşteri saplıyacak abime ama öyle olmadı abim sapladı oku onun kalbine ben yine şair oldum vaş anam vaş

SELImESMaDEMIr
22-02-07, 22:21
Ya tü