Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
yagmurkusagı 22-02-07, 22:40 süpürgesiz cadı
elinde süpürgesi olsa tam olacak yani
nekadar kendini beğenmiş ya bu kadar gurursuz olunmaz per valla
başta suata kızdım bilgeye yarandı sonra geçti
halduna gıcık oldum
gestapo mükemmel asistanlarının arasında en iyisi elaymış bravo
evet ya zenanla sarılmıştı filan üf ya üf peki nehir aileler temelli mi ayıracak bunları muratla evlensin diye baskımı yapıcaklarmış acaba başarılı olacaklar mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa bağıra bağıra ağlıycam şimdi abim onlarla nasıl başederki zenan ailesinin sözünden çıkmazsa yandık ki ne yandık
Sorma canim sorma, simdi birde bu cikti basimiza. Simdilik bari bu bolumdeki sahnelerle yetinelim ne yapalim:( Zenan, aslinda cok hircin birisine beziyor ama ailesine karsi gelebilir mi bilmiyorum ya da o karsi gelse bile baska seyler onlarin pesini birakir mi ki?:img-blush
evet ya zenanla sarılmıştı filan üf ya üf peki nehir aileler temelli mi ayıracak bunları muratla evlensin diye baskımı yapıcaklarmış acaba başarılı olacaklar mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa bağıra bağıra ağlıycam şimdi abim onlarla nasıl başederki zenan ailesinin sözünden çıkmazsa yandık ki ne yandık
hayir canim temeli ayrilmiyorlar enfazla 3-4 bolum surer o bolumlerlerde bolbol birbirlerini izlerler, zenan bu zamana kadar hep ailesine diredigibi bundan sonra da direnecek ama aile bir garantili iliskisi olmasini istiyor ve suat evelenme teklifi gibi birsey yapacak askini kayip etmek icin. tuyoyu verenkisi olarak soyluyorum:happy0064
inan bende en az senin kadar üzgünüm .... yani imkansız bari onlar mutlu olsun ama senaristler işte... aileler nasıl bozabilir ki
belki geçicidir ayıramazlar bellimi olur senaryo gereği işte işebiraz atraksiyon renk katarlar sonra aşklaarının büyüklüğünü anlayıp çekip giderler inşallah böyle olur valla hasanın yerinde olmak güzel oh işigücü bebeklerle ne düşüneceğimi şaşırdım ya nekadar mutluydum 10 dakkaya kadar abim zenanımı öpmüştü ona öpmek denirse resmen operasyon yaptı :img-hyste beklemiyordum dondum kaldım
hayatimsan... 22-02-07, 22:44 süpürgesiz cadı
elinde süpürgesi olsa tam olacak yani
nekadar kendini beğenmiş ya bu kadar gurursuz olunmaz per valla
başta suata kızdım bilgeye yarandı sonra geçti
halduna gıcık oldum
gestapo mükemmel asistanlarının arasında en iyisi elaymış bravo
wallah ben ona kilkuyruk diyorum!
cadiya bak ya güya meslegini daha cok seviyor kari hep ela ve leventi dikizledi!
nasil meslegini daha cok seviyor anlamadim!?
yani bebegi aldiran kocasiyla arasini bozan o gelip mutlulugunu bozup sevdigi kadindan ayiran o kadininda hayatini yikanda o nasil bi insan ya?
insan denmez buna KILKUYRUK iste saf ne olacak!
hayir canim temeli ayrilmiyorlar enfazla 3-4 bolum surer o bolumlerlerde bolbol birbirlerini izlerler, zenan bu zamana kadar hep ailesine diredigibi bundan sonra da direnecek ama aile bir garantili iliskisi olmasini istiyor ve suat evelenme teklifi gibi birsey yapacak askini kayip etmek icin
Amanin canim sen bunlari nerden ogrendin? Amaaaaniyiymis. Gerci 3-4 bolum cok degil mi ayrilik icin:img-blush Suat abim bu gidisle oooo evlenme teklifini hayli hayli eder. Hatta yildirim nikahi kiyip kucuk Sinalar Aslilar bile gelir dizimize:)
hayir canim temeli ayrilmiyorlar enfazla 3-4 bolum surer o bolumlerlerde bolbol birbirlerini izlerler, zenan bu zamana kadar hep ailesine diredigibi bundan sonra da direnecek ama aile bir garantili iliskisi olmasini istiyor ve suat evelenme teklifi gibi birsey yapacak askini kayip etmek icin
ay zeynepppppppppppp beni tekrar hayata döndürdün güldürdün allahhhhhhhhhhta seni güüllldddüüürrrsssüüünnn amin
onada razıyım ne yapalım biraz kıskançlık girecek aralarına murat ayak altında çok gezerse ona da bir operasyon tamamdır:img-hyste
Amanin canim sen bunlari nerden ogrendin? Amaaaaniyiymis. Gerci 3-4 bolum cok degil mi ayrilik icin:img-blush Suat abim bu gidisle oooo evlenme teklifini hayli hayli eder. Hatta yildirim nikahi kiyip kucuk Sinalar Aslilar bile gelir dizimize:)
cnm bazi setlerden calisan arkadaslardan arastirdim ama dedim ya 100/100 tamam dogru demiyorum cunku bende baskasinda duydum ve senaryolar bazen son gune kadar degistirile biliyor ama bu bolumler icin hazirlik yapildigini duydum.
ay zeynepppppppppppp beni tekrar hayata döndürdün güldürdün allahhhhhhhhhhta seni güüllldddüüürrrsssüüünnn amin
onada razıyım ne yapalım biraz kıskançlık girecek aralarına murat ayak altında çok gezerse ona da bir operasyon tamamdır:img-hyste
Operasyon????? Az onceki mesajindaki abimizin Zenan'a yaptigi operasyonla ayni degildir umarim:img-hyste yani kelimeler yanlis analsilmasin lutfen aaaa:img-hyste Murat, himmm iyi birisine benziyordu aslinda ama hickimse abim gibi olamaz!:good:
SELImESMaDEMIr 22-02-07, 22:49 Ya sizce bu bebek konusu yalanmidir yoksa gercekmidir?
Bence yalandir hem senaryo acisindan hemde kadinin ne kadar igrenc biri oldugunu göstermek icin.Bu yüzden biraz rahatladim cünkü gercek sonunda ortaya cikacak ve o zaman Lvent o kadini öldürecek!!!Insallah!
valla bu dizi ozaman kreş dizisi olup çıkar ela levent çocukları suat zenan kader burak çocukları:img-hyste :img-hyste
valla nehircim öpüşme okadar hizlı olduki ben beklerim suatten böylebirşey gözlerim tv ye yapıştı
ay birde aklıma geldikçe gülüyorum
ben gestaponun haline ay yarabbim hani şu aşk tüyosu aldığınız kadın var ya işe yaradı mı :img-hyste :img-hyste kadının yüzü çarpıldı resmen:img-hyste
cnm bazi setlerden calisan arkadaslardan arastirdim ama dedim ya 100/100 tamam dogru demiyorum cunku bende baskasinda duydum ve senaryolar bazen son gune kadar degistirile biliyor ama bu bolumler icin hazirlik yapildigini duydum.
Himmm tamam canim, neyse en azindan o ayrilik sahnelerinde asklarinin buyuklugunu anlarlar. Birbirlerinden ayri yasayamayacaklarini gorurler ayyy heyecanlandim ben simdi:happy0064
SELImESMaDEMIr 22-02-07, 22:51 Neyse herkese iyi geceler ben cikiyorum kuzenimle okey oynicaz.
Of ya allah bu senaristleri....!!!!!!
Ya lütven biraz sevinmemize izin verin!
Ah Ela ah...
Ah Levo ah...
slm arkadaslar ben yeniyim doktorlar dizisini cokkk seviyorum bu bolum cok kotuydu en guzel yanı suat ve zenandı:img-yes:
Ya levent cadıdan 2 ay once bosanmamıs mı, birlikte olmadıkarına göre nie hemen ınandı cadıya ya:(
the pretiest 22-02-07, 22:52 araştırmacı sünger hasan çok tatlıydı
hele suatın zenanı öptüğü sahnede resmen bittim
bilgeyi öldürmemek için zor durdum
en iyisi avrupa yakasından gaffur ve tanrıverdi bir bölümde konuk oyuncu olsunda gaffur tenhada kıstırır tanrıverdide çok pis dalar
kadının özgüveni tavan yapmış en iyi benim´ mükemmelim falan
kadın doğumcuya bu kendine biyerlerden siperm bulup gerçekten hamile bile kalır vallahi korkulur bundan :img-help:
Operasyon????? Az onceki mesajindaki abimizin Zenan'a yaptigi operasyonla ayni degildir umarim:img-hyste yani kelimeler yanlis analsilmasin lutfen aaaa:img-hyste Murat, himmm iyi birisine benziyordu aslinda ama hickimse abim gibi olamaz!:good:
yok yok nehircim ben murata haldun beye ve bilgeye yapmayı planladığım operasyondan bahsediyorum:img-hyste :img-hyste hiç abimle bir olurmu
birşey söylüyüm mü nehir bu bölüm beni mutlu etse de aklıma birşey takıldı suat şeflikten memnun kalmadım dedi ya memnun kalsaydı çok sevseydi yine de aşkı tercih edermiydi çok sinir bir soru ama aklımı kemiriyor
valla bu dizi ozaman kreş dizisi olup çıkar ela levent çocukları suat zenan kader burak çocukları:img-hyste :img-hyste
valla nehircim öpüşme okadar hizlı olduki ben beklerim suatten böylebirşey gözlerim tv ye yapıştı
ay birde aklıma geldikçe gülüyorum
ben gestaponun haline ay yarabbim hani şu aşk tüyosu aldığınız kadın var ya işe yaradı mı :img-hyste :img-hyste kadının yüzü çarpıldı resmen:img-hyste
O asansordeki sahne yok mu o sahne! Gulmekten yerlere yattim! Ne diyor ama abim; "Bir daha sizden tuyo olmamaya karar verdim!", ahahaha kurtamazsin abim Gestapo anladi coktan:) nasilda aniden bakti Zenan ama! :img-hyste Sok oldu tabii. Abimin kariyeri icin aslinda nu satmadiginida farketmis oldu orda. yani onceden beridir tavlamaya calisiyordu abim seni Zenaaaaan! Ama sen habire terliyordun abimiz ne yapsin o da pes etti:) Ama donusu muhtesemdi abimin, tebrikler:happy0064
slm arkadaslar ben yeniyim doktorlar dizisini cokkk seviyorum bu bolum cok kotuydu en guzel yanı suat ve zenandı:img-yes:
hoşgeldin başakcım aramıza bizimde tek düşündüğümüz zenan suat zaten başka birşey düşünmüyoruz birde bu bölümdeki hallerini:img-hyste :img-in_lo
hep böyle olsalar ah ah
Hosgeldin aramiza canim! Bencede bu bolumun yildizlari: Abim ve Zenandi suphesiz:good:
Ya levent cadıdan 2 ay once bosanmamıs mı, birlikte olmadıkarına göre nie hemen ınandı cadıya ya:(
Zaten onun icin hepimiz Levent'e sinir olduk ya. Kardesim niye inaniyorsun hemen? Doktor olacak bide. Operator doktor! Herhangi birisine bile soylesen bunlari "ispatla" der yahu!
mackalikiz61 22-02-07, 22:56 Selam Arkadaslar.Bu aksamki bölüm daha da bi heyecanliydi dizimiz gitgide daha heyecanlasiyor.O bilge denen kadini resmen öldürmek istiyorum dizinin sonunda nerdeyse bende agliyordum.Bence o kadin hamile degil.cünkü dizide hatirlarsaniz o hamile olan kadina Ela birseyler demisti dediklerini tam hatirlamiyorum ama hani böyle hamilelik yada yeniden birlesme gibi durumlar olsa aradan cekilirdim gibi biseyler demisti Ela hatirladigim kadariyla.Tabi orda o Bilge cadisinin aklina böyle bi oyun gelmis olabilir.tabi bunu ilerideki bölümlerde görücez.Yani insallah Hamile degildir.Herkese iyi aksamlar dilerim.
yok yok nehircim ben murata haldun beye ve bilgeye yapmayı planladığım operasyondan bahsediyorum:img-hyste :img-hyste hiç abimle bir olurmu
birşey söylüyüm mü nehir bu bölüm beni mutlu etse de aklıma birşey takıldı suat şeflikten memnun kalmadım dedi ya memnun kalsaydı çok sevseydi yine de aşkı tercih edermiydi çok sinir bir soru ama aklımı kemiriyor
Gelmesin oyle sorular aklina canim bak aci biber geliyor ona gore haaa:img-yes: Hehehe, yok canim ya abim oye seyler yapmaz. bak ne guzelde hatasini elafi etti!
O asansordeki sahne yok mu o sahne! Gulmekten yerlere yattim! Ne diyor ama abim; "Bir daha sizden tuyo olmamaya karar verdim!", ahahaha kurtamazsin abim Gestapo anladi coktan:) nasilda aniden bakti Zenan ama! :img-hyste Sok oldu tabii. Abimin kariyeri icin aslinda nu satmadiginida farketmis oldu orda. yani onceden beridir tavlamaya calisiyordu abim seni Zenaaaaan! Ama sen habire terliyordun abimiz ne yapsin o da pes etti:) Ama donusu muhtesemdi abimin, tebrikler:happy0064
hemde ne muhteşem nehir yani yıktı geçti hepimisi valla ay video eklensede tüm suat zenan sahnelerini izlesem
suatim abim be niye elayı o yılana verdin bilge ezsin diye mi keşke vermeseydin biz senle leventi hep kanka olun diye 4lü yemeklere çıkın diye beklerken şu olana bak zenan ela çok süperdi iyice anlaşıyorlar eeeeeee hallerinden anlıyorlar
2 bolum sonrayi kesin izleyin hersey gorundugu gibi degil
2 bolum sonra mi? ne ne dedin? Ne oluyormus canim iki bolum sonra.???? Bilge hamile mi degilmis? Kadin dogum uzmanindan baska ne tur bir yalan beklenirki zaten!
Burak'in Kader'e sevgi ve nefret hakkinda tam olarak nedemisti arkadaslar, bilen varmi? çok etkileyicidi
Zaten onun icin hepimiz Levent'e sinir olduk ya. Kardesim niye inaniyorsun hemen? Doktor olacak bide. Operator doktor! Herhangi birisine bile soylesen bunlari "ispatla" der yahu!
Haftaya ispat yoluna gidevbilir aslında ama yine iş işten geçmiş olucak, cadı emeline ulastı gibi,,bu arada elanın babası sankı kzını tanıyormus gıbı konusuyordu, çok hüzünlü sahneydi. birde leventin elya tlf actıgı sahne koptum zaten:icon_sorr . ya bu aksam kı bölumu sımdı showda bulablırmıyım?:img-blush
Gelmesin oyle sorular aklina canim bak aci biber geliyor ona gore haaa:img-yes: Hehehe, yok canim ya abim oye seyler yapmaz. bak ne guzelde hatasini elafi etti!
dimi nehir öyle şeyler gelmesin akllıma gerçi birşey söylüycem ben acıbibere bayılırım:img-hyste :img-hyste ama yine de gelmesin
suatin kanında yok öyle şeyler abim yapmaz o odada zenana ayrılalım derken nasılda zenanın gözlerine bakıyordu ayrılmıyalım desin diye gerçi zenan da o anda başka şey söyleyemezdi
hemde ne muhteşem nehir yani yıktı geçti hepimisi valla ay video eklensede tüm suat zenan sahnelerini izlesem
suatim abim be niye elayı o yılana verdin bilge ezsin diye mi keşke vermeseydin biz senle leventi hep kanka olun diye 4lü yemeklere çıkın diye beklerken şu olana bak zenan ela çok süperdi iyice anlaşıyorlar eeeeeee hallerinden anlıyorlar
Ya ya biz neler bekliyorduk ama olsun o gunlerde gelir. hersey Haldun bey'in basinin altndan cikiyor zaten. kim dedi sana seflik teseti yap bunlara diye! Halbuki ne guzel iki iyi arkadaslarmis zamaninda!
hayatimsan... 22-02-07, 23:02 ya zeynep iki bölüm sonrayi izleyin hersey göründügü gibi degil demissin ne demek istedin anlamadim sorayim dedim ama hala teredütteyim!
cünkü bunlari aslinda söylemeyecegini düsünüyorum...
evet cnm zenanin la olmanin son sansi evlenmek olucaksa eder:icon_whis
eğer bukadar çok seviyorsa allahım dünyalar benim olur umarım zeynepcim dediğin olur evlenme teklifine vakit varsa dai hiç zenandan vazgeçmesin o da yeter bana zenanın abimle ilişkisini korumak için nasıl mücadele edeceğini merak ediyorum
dimi nehir öyle şeyler gelmesin akllıma gerçi birşey söylüycem ben acıbibere bayılırım:img-hyste :img-hyste ama yine de gelmesin
suatin kanında yok öyle şeyler abim yapmaz o odada zenana ayrılalım derken nasılda zenanın gözlerine bakıyordu ayrılmıyalım desin diye gerçi zenan da o anda başka şey söyleyemezdi
Ya o sahnler baslarda oldu galiba. ben izleyemedim. netten zlemek sonradan aklima geldi:img-blush Cok kizidm kednime ama neyse bolum yuklendigi zaman izlerim o sahneleride. yanliz anlatmayin ha merak edeyim biraz;)
devedikeni 22-02-07, 23:04 hepinize iyi geceler arkadaşlar öncelikle bilgeden hiç bahsetmek istemiyorum adını hatırladıkça bile sinirim bozuluyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor elaya çok üzüldüm çok acı cekti babasının omuzunda ağlayışına bayıldım ve ilk defa babası onu hatırladı levente çok üzüldüm gerçekten elaya aşık ve çok acı çekiyor ama kızdımda insan bu kadar iyi olmazki hemen inanıyor aklında kötü bişey olmadığı için ama en azından elaya gelip evde açıklama yapmasını beklerdim hasan çok tatlıydı çok şekerdi haldunun odasına her girdiğinde gülme krizine girdim aa en önemli gelişme bütün hafta dedim durdum zenan ve ela niye yakın arkadaş olmuyolar diye bu bölümde zenanın elaya verdiği destek çok hoşuma gitti tabi elanında ona halduna diyecek lafım yok bilge nasılsa oda gözümde aynı burak bu bölüm çok tatlıydı ama bilgeye bu kadar iltifat etmesi korkuttu beni açıkçası bakışlar bi tuhaftı ah bari onların başına bişey gelmese kader zaten çok tatlı gözleri dolunca üzülüyorum gelelim esas konuyo zenan ve suat sahneleri çok azdı o cadıdan azcık kesip nlara ekleselermiş keşke ama olan sahnelerde az ve özdü o nasıl bi öpüştü öyle kız şok oldu ben çok beğendim asansördeki halleride çok tatlıydı gestapo konuşunca zenan suata dönüp baktığında gestapoun ifadesine bayıldım ben zaten biliyodum onun kötü olmadığını ama şu aile meselesi morelimi bozdu ama düzeliceğine sevindim inşallah çok sorun çıkarmazlar ilk suat zenana odada ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz deyince zenan çok üzüldü ona üzüldüm ama hatasını düzeltti hemde kat kat kısacası ela ve levent için hariç güzel bi bölümdü inşallah bir an önce barışırlarda ne ela ve levent için nede zenan ve suat için kötü şeyler duymayız
Ekin_Derya 22-02-07, 23:05 Arkadaslar, ne olun, tek cümlelik mesajlar yazmayin. Rica ediyorum...
Kusura bakmayin, ikide bir kurallara uyalim felan diyorum, ama bunu basligimiz icin yapiyorum. Eger anasayfada Doktorlar'i da görmek istiyorsaniz, kurallara uyalim, lütfen...
Herkese iyi yorumlar...
2 bolum sonra mi? ne ne dedin? Ne oluyormus canim iki bolum sonra.???? Bilge hamile mi degilmis? Kadin dogum uzmanindan baska ne tur bir yalan beklenirki zaten!
Zaten Bilge hamile degil, hafta sonu detayli yazacagim ne olacagini ama gercekten izlemeye deyecek bir bolum olacakmis
Yaaa canim onlar yanlizca meslektas deme ama oyle:img-hyste :img-hyste Hihi, kesinlikle:)
O gelen tuyo zaten beni de mahvetti. Tamam kiskancliklar filan olsun, hem de iyi olur ama yani aileler isin icine girerse, ikinci bir SILA dizisi cikmasin ortaya! Aman Allah'im nehir yine soyledin yaaa bir tutmasini bilmiyorsun su dilini:icon_sorr
Ah o yasli cift nasilda hersyei degistirdi. Zenan zaten orda anladi. Yaa Zenan Parlar boyle oluyor iste! Grey's Anatomy nin ozetinde iyi arkadas olacaklari gibi birsey yaziyordu ama ben buna ihtimal vermemistim. Iyi oldu iyi, iki bagri yanik dertlesir dururlar artik. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar nede olsa:img-hyste
ailesi gelsede buraya bu neticede bir hastane dizisi sanmam okadar içe sokucakalrını fazla uzun sürmez bence
elanın anlaması çok tatlıydı çok doğal karşıladı kendisi de yaşadığı için :img-hyste
afferin asistanlara valla hastanenin en iyi iki doktorunu kaptılar biz oturalım böyle bilgisayar başında:img-hyste
Zaten Bilge hamile degil, hafta sonu detayli yazacagim ne olacagini ama gercekten izlemeye deyecek bir bolum olacakmis
Himmm tahminen zaten boyle birseyin olmasi imkansizdi da o zaman biye Ela ve Levent uzun sure ayri yasayacaklarmis? Bugunu haftasonu saysak olmaz mi:img-blush
mackalikiz61 22-02-07, 23:08 Bide arkadaslar sizden bisey rica edicem:img-blush dizinin sonunda hani bi sarki varya bi kadin seslendiriyor o sarkiyi söyleyeni ve sarkinin ismini bulursaniz yazarmisiniz lütfen.Cok güzel bi sarkiydi arkadasim aramis ama bulamamis.eger siz bulursaniz yazin lütfen.simdiden tesekkürler.
Cadınını yalan soyledıgı belliydi zaten, hafta sonuna bişey kalmadı,sen azar azar söylesen:img-blush , Bu haftada gecmez ya, her bölümü izlenmeye değer zten:good:
Himmm tahminen zaten boyle birseyin olmasi imkansizdi da o zaman biye Ela ve Levent uzun sure ayri yasayacaklarmis? Bugunu haftasonu saysak olmaz mi:img-blush
simdi soyleyim yalan bilgi vermek istemiyorum ama benim kendi dahaminime gore levent test istiyor kandin sahte test veriyor ama ela bunu ogreniyor ve hersey orada basliyor bu benim kendi dusuncem
hepinize iyi geceler arkadaşlar öncelikle bilgeden hiç bahsetmek istemiyorum adını hatırladıkça bile sinirim bozuluyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor elaya çok üzüldüm çok acı cekti babasının omuzunda ağlayışına bayıldım ve ilk defa babası onu hatırladı levente çok üzüldüm gerçekten elaya aşık ve çok acı çekiyor ama kızdımda insan bu kadar iyi olmazki hemen inanıyor aklında kötü bişey olmadığı için ama en azından elaya gelip evde açıklama yapmasını beklerdim hasan çok tatlıydı çok şekerdi haldunun odasına her girdiğinde gülme krizine girdim aa en önemli gelişme bütün hafta dedim durdum zenan ve ela niye yakın arkadaş olmuyolar diye bu bölümde zenanın elaya verdiği destek çok hoşuma gitti tabi elanında ona halduna diyecek lafım yok bilge nasılsa oda gözümde aynı burak bu bölüm çok tatlıydı ama bilgeye bu kadar iltifat etmesi korkuttu beni açıkçası bakışlar bi tuhaftı ah bari onların başına bişey gelmese kader zaten çok tatlı gözleri dolunca üzülüyorum gelelim esas konuyo zenan ve suat sahneleri çok azdı o cadıdan azcık kesip nlara ekleselermiş keşke ama olan sahnelerde az ve özdü o nasıl bi öpüştü öyle kız şok oldu ben çok beğendim asansördeki halleride çok tatlıydı gestapo konuşunca zenan suata dönüp baktığında gestapoun ifadesine bayıldım ben zaten biliyodum onun kötü olmadığını ama şu aile meselesi morelimi bozdu ama düzeliceğine sevindim inşallah çok sorun çıkarmazlar ilk suat zenana odada ikimizde aynı şeyi düşünüyoruz deyince zenan çok üzüldü ona üzüldüm ama hatasını düzeltti hemde kat kat kısacası ela ve levent için hariç güzel bi bölümdü inşallah bir an önce barışırlarda ne ela ve levent için nede zenan ve suat için kötü şeyler duymayız
hoşgeldin canım bende bu bölüm çok güldüm hasana güldüm hatta gülmekten bayıldım
gestapoya güldüm hele haldunla pizza yerlerken
suat zenan zaten malım canlarım onlar benim başta beni kahretselarde şimdi toparladım aileleri dışında ama düzelicekmiş
bilgeye diyecek tek kelime yok yalancı yalancı elanın o hamile kadına dediği laflardan yararlanıyor leventin duyduklrına karşı başka çaresi yoktu bence üf üf herşey bir aradadı bu bölüm ama hasandan allah razı olsun ne diyim:img-hyste :img-hyste
Umarım tahmın ettiğin gibi olur, hatta çok iyi olur, mantıklı olan da bu zaten, leventıın hemen inanması gerekmezdı, oalyı elanın çözmesi daha iyi olur, Ela cadıyı bir kere daha bozmus olur:)
zeyno bunları bılıyorsunn pekı elaya bılgenın hamıle oldugunu kım soyluyor bılıyor msun bunuu
Ya ya biz neler bekliyorduk ama olsun o gunlerde gelir. hersey Haldun bey'in basinin altndan cikiyor zaten. kim dedi sana seflik teseti yap bunlara diye! Halbuki ne guzel iki iyi arkadaslarmis zamaninda!
birde aklıma birşey geldi levente dedi ya haldun bey hastane aşkları yasaktır diye levantde siz de adil davranmıyorsunuz biran sizin bilgeyi sevdiğinizi unutmuştum diye bir an aklıma geldi aşktan bahsederlerken bilgenin aduı geçti haldun acaba bilge diiye başkabirine aşık olmuş olabilir mi doktorken
aşktan bahsederken niye karısı olan bilgeyi söyleidin ki levnt
herkez hande yener'in parçasina bayilmis :)
bende internetdeki hande yener'in tüm sarki sözlerine baktim, yok..
dizi icin ozel bir sarki olmasin ?????
hoşgeldin canım bende bu bölüm çok güldüm hasana güldüm hatta gülmekten bayıldım
gestapoya güldüm hele haldunla pizza yerlerken
suat zenan zaten malım canlarım onlar benim başta beni kahretselarde şimdi toparladım aileleri dışında ama düzelicekmiş
:img-hyste :img-hyste
Ahahahaha Haldun Beyle Gestapo'nun pizza yeyisi hala aklima geldikce guluyorum ya. Hele Haldun Bey'in pizzayi bir cigneyisi var. Sanki cok ciddi bir is uzerindeymis gibi:img-hyste :img-hyste Gestapo'da iyi arkadas bulmus kedine:img-hyste Ama yinede en cok guldugum sahne asansor sahnesidir!:img-hyste Kendimden gecmistim ya gulecegim diye:img-hyste
birde aklıma birşey geldi levente dedi ya haldun bey hastane aşkları yasaktır diye levantde siz de adil davranmıyorsunuz biran sizin bilgeyi sevdiğinizi unutmuştum diye bir an aklıma geldi aşktan bahsederlerken bilgenin aduı geçti haldun acaba bilge diiye başkabirine aşık olmuş olabilir mi doktorken
aşktan bahsederken niye karısı olan bilgeyi söyleidin ki levnt
Hiiii canim ben o sahneleri izleyemedim ya. Heralde baslarda oldu bu soylediklerin. Bu sorunu aklinda tut ve yarin bana tekrar sor:good:
Ya o sahnler baslarda oldu galiba. ben izleyemedim. netten zlemek sonradan aklima geldi:img-blush Cok kizidm kednime ama neyse bolum yuklendigi zaman izlerim o sahneleride. yanliz anlatmayin ha merak edeyim biraz;)
anlatmam canım merak et valla şimdi yüklense yine izlerim suat zenan sahnesini ah bilge ah bir saniye yanlız bırakmadı leventle elayı ne kendinii beyenmiş bir doktor bu böyle ya kasıntı burağada çok kızdım o an kadere üzüldüm valla suat aynısını yapsa kafasını kırmıştı zenan
Hiiii canim ben o sahneleri izleyemedim ya. Heralde baslarda oldu bu soylediklerin. Bu sorunu aklinda tut ve yarin bana tekrar sor:good:
aboo nehir aptal gibiyim ben şimdi soruyu okudum da nasıl hazırlamışım diyorum:img-hyste :img-hyste zenan suat çok acaip yapıyor beni ya
benim abim nasıl öptü zenanı ben zenanın da tepki vereceğini sinirleneceğini sanmıştım ama :img-blush :img-in_lo
anlatmam canım merak et valla şimdi yüklense yine izlerim suat zenan sahnesini ah bilge ah bir saniye yanlız bırakmadı leventle elayı ne kendinii beyenmiş bir doktor bu böyle ya kasıntı burağada çok kızdım o an kadere üzüldüm valla suat aynısını yapsa kafasını kırmıştı zenan
Hehehe anlatma aman ha canim:) Vallahi Burak'a bende kizdim. Daha once bir yorum yazmistim; Burak'in "gercek olmayan sevgi" dedigi bu oluyor heralde diye; yalakalik yani:img-hyste Neyse Burak ta iyi birisi sonucta. ha bu arada gecen basliga can sIkIntisindan karakter analizi yapmistim. Bugunde Levent ve abim icin yapicam ama bilmiyorum yani boyle bir bolumden sonra objektif olabilecekmiyim:img-blush Abim Zenan'a oyle birsey yapmaz zaten ama yapsaydi Zenan elinde nester bu sefer gercekten "bobrek" diye kostururdu abimin pesinden!
arkadaslar bu yazacaklarim benim kendi fikrim belki olur belki olmaz ama sizlerle paylasmak istedim.
bilge ve levent levent aksam dusundukten sonra bilgenin yani gider ve test ister bilge bunu kolay oldugunu soyler ve cantana bir kagit cikartip gosterir levent orda yikilir Bilge bu arda leventin elada ayrildigini ogrenir ve baris cahrisi yapar, kendini beyenmis bir halde halduna tekrar evleneceklerini anlatir
Levet ve ela ela cok uzgundur ve neler oldugunu cabuk anlar ve bir bebek ve babasini arasina girmek istemez, levent gozunu ela dan ayiramaz ama bebek de vazcecemez, ela bilge yuzunde labrotora sevedilmitir orda dosyalara bakarken bilgenin sonuclarini gorur ve intikam zamani gelmistir bunu leventi incitmeden yolunu arar
zenan ve suat hersey mutlu gorunen ciftimizi supriz bekliyordur zenani ziyarete gelen birisi suati zordurumda birakir, simdi ask da ucgen ulusmustur ama kim bu kis?
kader ve burak burakin kustagliginin nedeni ortaya cikar kalp kirilmis sevgiye inanmaz hale gelmistir, ama kader yeni bir isik yaratmistir buraka ve o bunu cok iyi degirlendirmek icin elinde geleni yapar ama tekrar uzelcektir supriz birisi gelir kaderin hayatina
hasan hasan tek basina askilari izlerken hic tahmin etmedimiz birine asik olacak assistan olayi deyip gececegim bizim iki kizlar gibi
fikret basi derte biri on iftira atakac
haldun bazi degislik yapilakcak hastanede umadigi birini kavga ederken yakalayacak
aboo nehir aptal gibiyim ben şimdi soruyu okudum da nasıl hazırlamışım diyorum:img-hyste :img-hyste zenan suat çok acaip yapıyor beni ya
benim abim nasıl öptü zenanı ben zenanın da tepki vereceğini sinirleneceğini sanmıştım ama :img-blush :img-in_lo
Of of abime bosuna demiyoruz rallici diye, sipsak cozdu olayi:img-hyste ben zaten ilk onu dedim burda; Zenan tokat filan atarsa diyorlardi ama gorundugu gibi:img-in_lo
Ahahahaha Haldun Beyle Gestapo'nun pizza yeyisi hala aklima geldikce guluyorum ya. Hele Haldun Bey'in pizzayi bir cigneyisi var. Sanki cok ciddi bir is uzerindeymis gibi:img-hyste :img-hyste Gestapo'da iyi arkadas bulmus kedine:img-hyste Ama yinede en cok guldugum sahne asansor sahnesidir!:img-hyste Kendimden gecmistim ya gulecegim diye:img-hyste
karnım resmen ağrıdı benim de zenanın bakışına suatin zenana gülüşüne gestaponun mimikleri yıktı beni :img-hyste asansöre tam binerken aboo dedim şu gestaponun şansına bak iki bölüm önce levent elayle şimdi suat zenanla birdaha ki bölümde kader burakla binerse bu asansörlere bence gestapo asansörlerin kaldırılması için dilekçe verir :img-hyste :img-hyste
hayatimsan... 22-02-07, 23:31 arkadaslar bu yazacaklarim benim kendi fikrim belki olur belki olmaz ama sizlerle paylasmak istedim.
bilge ve levent levent aksam dusundukten sonra bilgenin yani gider ve test ister bilge bunu kolay oldugunu soyler ve cantana bir kagit cikartip gosterir levent orda yikilir Bilge bu arda leventin elada ayrildigini ogrenir ve baris cahrisi yapar, kendini beyenmis bir halde halduna tekrar evleneceklerini anlatir
Levet ve ela ela cok uzgundur ve neler oldugunu cabuk anlar ve bir bebek ve babasini arasina girmek istemez, levent gozunu ela dan ayiramaz ama bebek de vazcecemez, ela bilge yuzunde labrotora sevedilmitir orda dosyalara bakarken bilgenin sonuclarini gorur ve intikam zamani gelmistir bunu leventi incitmeden yolunu arar
zenan ve suat hersey mutlu gorunen ciftimizi supriz bekliyordur zenani ziyarete gelen birisi suati zordurumda birakir, simdi ask da ucgen ulusmustur ama kim bu kis?
kader ve burak burakin kustagliginin nedeni ortaya cikar kalp kirilmis sevgiye inanmaz hale gelmistir, ama kader yeni bir isik yaratmistir buraka ve o bunu cok iyi degirlendirmek icin elinde geleni yapar ama tekrar uzelcektir supriz birisi gelir kaderin hayatina
hasan hasan tek basina askilari izlerken hic tahmin etmedimiz birine asik olacak assistan olayi deyip gececegim bizim iki kizlar gibi
haldun bazi degislik yapilakcak hastanede umadigi birini kavga ederken yakalayacak
süper fikirler böyle olsun isterse ela ve levent 4 bölüm ayri kalsin sonra yine barissin isallah senin tahmin ettigin gibi olur cünkü ozaman tam bi cümbüs olur ne güzel!
karnım resmen ağrıdı benim de zenanın bakışına suatin zenana gülüşüne gestaponun mimikleri yıktı beni :img-hyste asansöre tam binerken aboo dedim şu gestaponun şansına bak iki bölüm önce levent elayle şimdi suat zenanla birdaha ki bölümde kader burakla binerse bu asansörlere bence gestapo asansörlerin kaldırılması için dilekçe verir :img-hyste :img-hyste
Hahahahahaha sabah sabah (yani bizim burda oyle) guldurdun beni canim ya! Ayyy asansorler sansurlenicek yakinda:)Zaten Grey's de de asansorlerde pek iyi seyler olmuyordu sanirim:img-blush :img-in_lo Neyse burayi geciyoruz ama o pizza sahnesi superdi ya. haldun bey boyle agir agir sindire sindire uzaklara bakarak cigniyor pizzayi:):img-hyste
Of of abime bosuna demiyoruz rallici diye, sipsak cozdu olayi:img-hyste ben zaten ilk onu dedim burda; Zenan tokat filan atarsa diyorlardi ama gorundugu gibi:img-in_lo
aşk işte aşk adama ne tokat attırıyor ne trip attrıyor:img-hyste
bu bölümde sonlara doğru o yaşlı çiftle ilgilenirken suatle zenan ne güzel baktılar birbirleirine heyt be zenan o çifti çok sevdi ne güzel çiftlerdi birde onlar fenalaşınca suat geldiya elanın anladığı sahne zenan ne dedi suatin gözlerine bakarak tam hatırlıyamıyorum
aşk işte aşk adama ne tokat attırıyor ne trip attrıyor:img-hyste
bu bölümde sonlara doğru o yaşlı çiftle ilgilenirken suatle zenan ne güzel baktılar birbirleirine heyt be zenan o çifti çok sevdi ne güzel çiftlerdi birde onlar fenalaşınca suat geldiya elanın anladığı sahne zenan ne dedi suatin gözlerine bakarak tam hatırlıyamıyorum
Ya evet, o sahnede Ela hemen siritti zaten! Sizi keratalar sizi der gibi:img-hyste Sanirim orda Zenan, o ciftin asklarinin buyuklugunden bahsetmisti ama bir dakika ya ben de tam hatirlayamiyorum o repligi. Bolum eklensin hemen buraya yazarim;)
Hahahahahaha sabah sabah (yani bizim burda oyle) guldurdun beni canim ya! Ayyy asansorler sansurlenicek yakinda:)Zaten Grey's de de asansorlerde pek iyi seyler olmuyordu sanirim:img-blush :img-in_lo Neyse burayi geciyoruz ama o pizza sahnesi superdi ya. haldun bey boyle agir agir sindire sindire uzaklara bakarak cigniyor pizzayi:):img-hyste
sindirsin sindirsin bir ayağa kalıksın o bizde onu sindirecez neymiş efendim tamamen tarafsız olarak çağırmış bilgeyi bak sen neyse sinirimisi bozmuyalım yine
şimdi bu zenanın ailesi acaba birdahaki bölüm mü gelicek belki 3 4 bölüm kalmazlar şimdi düşünüyorum da 3 4 bölüm sonra suat zenana evlenme teklif ederse eee bizim hiçbir aksiyonumuz kalmıyacak bunlar çoluk çocuğa karışacaklar:img-hyste oysaki ben küçük atışmaları olsun istiyordum ayrılmadan
sindirsin sindirsin bir ayağa kalıksın o bizde onu sindirecez neymiş efendim tamamen tarafsız olarak çağırmış bilgeyi bak sen neyse sinirimisi bozmuyalım yine
şimdi bu zenanın ailesi acaba birdahaki bölüm mü gelicek belki 3 4 bölüm kalmazlar şimdi düşünüyorum da 3 4 bölüm sonra suat zenana evlenme teklif ederse eee bizim hiçbir aksiyonumuz kalmıyacak bunlar çoluk çocuğa karışacaklar:img-hyste oysaki ben küçük atışmaları olsun istiyordum ayrılmadan
Vallhi forumcak bizim ona yapacagimiz bir ameliyat daha olacak bence:img-pilot ooooo evlenme teklif etti diye hemen evlenmezler ya canim. Yani senaritslerin bunu yapacagini hic sanmiyorum:img-cool2 Ama evlenselerde bunlarin atismalari bitmez merak etme.... "Ben seni meslektasim olarak goruyorum" Zenan! Ahahahaha gitmiyor o sahne gozumun onunden ya!:img-hyste :img-in_lo
arkadaslar bu yazacaklarim benim kendi fikrim belki olur belki olmaz ama sizlerle paylasmak istedim.
ay zeynep tahminlerin çok güzel canım sağol ama aklımı karıştırdı
ben yeni toparlanmıştım:img-hyste :img-hyste zenan için murat dışında birinin geleceğini mi tahmin ediyorsun zenan iki ateş arasında kaldığına göre o kişiden de hoşlanıyor
gestapoya kalkaan eller kırılsın emi kesin bilgenin işi
:img-hyste sindirsin sindirsin bir ayağa kalıksın o bizde onu sindirecez neymiş efendim tamamen tarafsız olarak çağırmış bilgeyi bak sen neyse sinirimisi bozmuyalım yine
bence teklif olur ama hic biri bu sezon evlenmez levent sezon sonunda evlenme teklifi yapar bizde cevap icin 3 bekleriz:img-hyste
ben yeni toparlanmıştım:img-hyste :img-hyste zenan için murat dışında birinin geleceğini mi tahmin ediyorsun zenan iki ateş arasında kaldığına göre o kişiden de hoşlanıyor
Nasil yani zenan o - gereksiz- "diger" ksiiden hoslaniyor ya? nasil? Pardon, aklim karisti? Ya Senacim sabah sabah yapilir mi bu bana ya! Sonra gun boyu bu merakla geziniyorum ortalikta!:img-help: Bak eger Zenan, abimin uzerine gul koklamaya kalkarsa taaaa burdan direk ucarim oraya ona gore:img-yes: (Biraz pahali olucak ama:img-blush neyse abimizin mutlulugu onemli:good: )
......
NE BÖLÜMDÜ BEEEE
Ağladım... Güldüm... Ağlarken güldüm..... gülerken ağladım...
İçimde tam kalbimin üstündeki filmidir ne zıkkımdır tepinmek bi yana resmen dans etti bütün gece...
BU BİR TAŞTIR :efendim birazdan yazacaklarım alanen bir TAŞTIR.... Gitmesi gereken yere gidecektir, eminim .. o kişiler tarafından okuması dileğiyle..
Fikret hanımcım sen ne mübarek bir insansın yawww... Ben insanları boşu boşuna sevmem bunu anladım ... bi sebebi varmış işte... Nasılda Elayı koruyarak göz dagı verdi kadına... Nasılda savundu onu....
Evet Elayı ilk o kerkenezin yanına asistan olarak verdiğini duydugumda dumur oldum.. hatta hala burdamısın dediğindede kötü oldum... ama sonra Suatın işi oldugunu öğrenince... konduramamıştım zaten...
Kendinden bekleneni yaptı... yine kimsenin hakkını yemedi.. Ve oda Elanın hastanenın en iyi asistanı oldugunu kabul etti...
neyse 2. BOMBA... asansör sahnesi... ne diyim.. tek kelimeyle harikaydıı..harikada lafmı muhteşemdi...
SEVİYORUM ben bu kadını..
sana fredi gibi davrananlar utansın...
ben kendi tahminime goreneden zenan eski londra gunlerinde bir eski (ilk) aski gelmesin yani zaten murati kardes gibi goruyor ama bu kis zenan ve suati cok etkiler.
evet bende onu demek istedim bilge oyle bir iftira atarki gestaponun kariyeri sona gelecek durumda olur
Vallhi forumcak bizim ona yapacagimiz bir ameliyat daha olacak bence:img-pilot ooooo evlenme teklif etti diye hemen evlenmezler ya canim. Yani senaritslerin bunu yapacagini hic sanmiyorum:img-cool2 Ama evlenselerde bunlarin atismalari bitmez merak etme.... "Ben seni meslektasim olarak goruyorum" Zenan! Ahahahaha gitmiyor o sahne gozumun onunden ya!:img-hyste :img-in_lo
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ben senin şefin değilim kocanım diyecek yakında:img-hyste
zenana dediya ya hep ya hiç öylemii diye zenan evet diyince ben çok şaşırdım valla beni kariyerine tercih eden birinin yüzünü bile görmek istemiyorum gibi birşey söylemişti ben onu abime söyleyebiliirmiyim bilmem yaaa şu bölüm eklense bir ne güzel olur
:img-hyste
bence teklif olur ama hic biri bu sezon evlenmez levent sezon sonunda evlenme teklifi yapar bizde cevap icin 3 bekleriz:img-hyste
Bencede olur evlenme teklifi. Hele abimde bu rallici hizi varken bir daha bolume bile evlenme teklif edebilir yani belli olmaz:)
ben kendi tahminime goreneden zenan eski londra gunlerinde bir eski (ilk) aski gelmesin yani zaten murati kardes gibi goruyor ama bu kis zenan ve suati cok etkiler.
evet bende onu demek istedim bilge oyle bir iftira atarki gestaponun kariyeri sona gelecek durumda olur
ay ay ay kıyamam ben gestapoma yaaa
ama haldun bey ona çok güveniyordur
ama o bilgeye de çok güveniyor ya bu bilge denizin dediği kadar varmış üf ya iyicene kuruldu hastaneye
anaa olabilir tabi muratı elayebiliiriz ya ne olur suatin de biir aşkı filaan gelsin hep o kıskanıyor garibim peki tahminine göre zenan hala onu seviyor gibi bir hisse kapıldım doğrumu:img-blush
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ben senin şefin değilim kocanım diyecek yakında:img-hyste
zenana dediya ya hep ya hiç öylemii diye zenan evet diyince ben çok şaşırdım valla beni kariyerine tercih eden birinin yüzünü bile görmek istemiyorum gibi birşey söylemişti ben onu abime söyleyebiliirmiyim bilmem yaaa şu bölüm eklense bir ne güzel olur
Oda yuzune karsi soylemedi zaten:img-in_lo aaaaa zenan kiyamaz abimize bak hemen yelkenleri suya indirdi:good: Aman gelecek bolum bunlarin caktirmadna birbrilerine attiklari kacamak bakislari gorucez simdi ya:) Oyyy cok heyecanlandim. Artik yemege filanda cikarlar.
ama o bilgeye de çok güveniyor ya bu bilge denizin dediği kadar varmış üf ya iyicene kuruldu hastaneye
anaa olabilir tabi muratı elayebiliiriz ya ne olur suatin de biir aşkı filaan gelsin hep o kıskanıyor garibim peki tahminine göre zenan hala onu seviyor gibi bir hisse kapıldım doğrumu:img-blush
Ben hemen soruna cevap vereyim:) Hayiiiiiirrrr, asla, mahvederim onu! Bak ben zenan'i severim ama boyle birsyei kaldiramam, asla! Senacim yapma bunu bana lutfen hem de asansor ve ameliyat odasindaki sahnelrden sonra!!!!!
Bencede olur evlenme teklifi. Hele abimde bu rallici hizi varken bir daha bolume bile evlenme teklif edebilir yani belli olmaz:)
canım tabi abim tükenmezse
şimdi düşünüyorum da zenanın ailesiyle mi uğraşsın
ailesinin damat adayıyla mı yoksa zenanın bir tahmin dahi olsa şayet öyle birşey olursa gelicek ilk aşkıyla mı ben yazarken tükendim o yaşarken nasıl tükenmesin bunları
gestopoya guveniyor ama bugun bilge hakinda konustugunda haldun beye haldun bey hem bilgeyi savundu bence gestoponun isi zor
canım tabi abim tükenmezse
şimdi düşünüyorum da zenanın ailesiyle mi uğraşsın
ailesinin damat adayıyla mı yoksa zenanın bir tahmin dahi olsa şayet öyle birşey olursa gelicek ilk aşkıyla mı ben yazarken tükendim o yaşarken nasıl tükenmesin bunları
Senacim canim, son yazdiigm yorumlari okumuyorsun galiba!!!! OHuuuuuu aglarim ben inanki! Zenan boyle birsey asla ve katiyyen yapmasin abime! Hem o kadar pesinden kosturttu sonra birde akli baska yerlere kayarsa artik tutmayin beni:img-pilot
Ben hemen soruna cevap vereyim:) Hayiiiiiirrrr, asla, mahvederim onu! Bak ben zenan'i severim ama boyle birsyei kaldiramam, asla! Senacim yapma bunu bana lutfen hem de asansor ve ameliyat odasindaki sahnelrden sonra!!!!!
nehircim valla ben ne dediğimin farkında değilim sinirim bozuldu valla suati bukadar ateş arasında düşününce ama zenan suati seviyor iyicene bir düşününce o da suat gibi bütün kariyerini ideallerini hepsini bir kenara itti hemde şuanda başhekim olan biriyle birlikte olmak için tamam canım işimdi daha iyiyim bu kız aşık aşık:img-hyste
gestopoya guveniyor ama bugun bilge hakinda konustugunda haldun beye haldun bey hem bilgeyi savundu bence gestoponun isi zor
evet birde damarına bastı bilgenin ve onun gerçek yüzünü gören tek insan gestapo haldun çok güveniyor ona ama belki ilerliyen bölümlerde çocuk işinin yalan olduğu çıkınca ortaya haldun beyimizde kendine gelir birazcık
nehircim valla ben ne dediğimin farkında değilim sinirim bozuldu valla suati bukadar ateş arasında düşününce ama zenan suati seviyor iyicene bir düşününce o da suat gibi bütün kariyerini ideallerini hepsini bir kenara itti hemde şuanda başhekim olan biriyle birlikte olmak için tamam canım işimdi daha iyiyim bu kız aşık aşık:img-hyste
evet asik ama akli karisa bilir hersey cok hizli oldu ama bence boyle birsey olur yoksam senaryo duruk olur yaparlar ama yapasalardaha ii olur
Oiii bu cumlelerde biraz igmeleme mi sezinledim ben? Bashekim abimizden faydalanmaya calisiyor filan demeye calismadin degil mi Senacim?:icon_roll
Zenan, abime asik canim. Baksana nasilda bozulmus garibim kariyerini ona tercih etti zannederek. Yaa hatirlamiyormusun sargi bezi olayini:img-fie:
evet birde damarına bastı bilgenin ve onun gerçek yüzünü gören tek insan gestapo haldun çok güveniyor ona ama belki ilerliyen bölümlerde çocuk işinin yalan olduğu çıkınca ortaya haldun beyimizde kendine gelir birazcık
bu kiz seytan cocuk dustu der gene kendini kurtarir
evet asik ama akli karisa bilir hersey cok hizli oldu ama bence boyle birsey olur yoksam senaryo duruk olur yaparlar ama yapasalardaha ii olur
Yok canim karismasin akli filan! Bibrilerini eski sevgililerinden kiskansinlar tamam birsey demiyorum ama akil karisikligi yok hic iyi bir fikir degil kanimca:)
:img-hyste
inşallah dizimiz çooook uzun soluklu olur torunlarını görürüz :img-hyste tabi buna bizim soluğumuz yeter mi bilmem:img-hyste haldun beyin kavga ederken göreceği çiftler
bilge levent
bilge ela
bilge gestapo
olabilir gibi geliyor başka aklıma kimse gelmiyor çocuğun yalan olduğu öğrenilince belki ela bilgeyle tartışırken bunu haldun duyar oh ne güzel olur
Yok canim karismasin akli filan! Bibrilerini eski sevgililerinden kiskansinlar tamam birsey demiyorum ama akil karisikligi yok hic iyi bir fikir degil kanimca:)
cnm senaristler cok ii yapiyorlar bu isi gorursun ilk levent ela oldu sonra zenan ve suat , sonra da kadar burak beraber olurlar ve izmirden eski sevgili gelir
Nasil yani zenan o - gereksiz- "diger" ksiiden hoslaniyor ya? nasil? Pardon, aklim karisti? Ya Senacim sabah sabah yapilir mi bu bana ya! Sonra gun boyu bu merakla geziniyorum ortalikta!:img-help: Bak eger Zenan, abimin uzerine gul koklamaya kalkarsa taaaa burdan direk ucarim oraya ona gore:img-yes: (Biraz pahali olucak ama:img-blush neyse abimizin mutlulugu onemli:good: )
nehircim benimki sadece bir tahmin
bir insan şu anda kime aşık olursa olsun ilk aşkını hep içinde biryerde saklar en azından sevmese bile hatıraları vardır
umarım zenanın iyi hatıraları yoktur
mutlaka abimi tercih edicektir çünkü ona aşık ama bu abimi biraz yıpratır kıskandırır belki
cnm senaristler cok ii yapiyorlar bu isi gorursun ilk levent ela oldu sonra zenan ve suat , sonra da kadar burak beraber olurlar ve izmirden eski sevgili gelir
Oyle mi dersin:icon_sorr Sonra nikah masasindan donmeler filan olmasinda:img-blush Biz burda en degerli organimiz kalbimizden olmayalim da! (oiii yine dedim kimse duymasin:img-blush )
inşallah dizimiz çooook uzun soluklu olur torunlarını görürüz :img-hyste tabi buna bizim soluğumuz yeter mi bilmem:img-hyste haldun beyin kavga ederken göreceği çiftler
bilge levent
bilge ela
bilge gestapo
olabilir gibi geliyor başka aklıma kimse gelmiyor çocuğun yalan olduğu öğrenilince belki ela bilgeyle tartışırken bunu haldun duyar oh ne güzel olur
simdi bana kizacak siniz ama bence suat ve murat ya da bay x kavga edecek ve haldun suat zenan ikilisini ogrenecek
nehircim benimki sadece bir tahmin
bir insan şu anda kime aşık olursa olsun ilk aşkını hep içinde biryerde saklar en azından sevmese bile hatıraları vardır
umarım zenanın iyi hatıraları yoktur
mutlaka abimi tercih edicektir çünkü ona aşık ama bu abimi biraz yıpratır kıskandırır belki
Himmm bu sekilde olabilir belki, izin verdim:img-hyste Amaan abimin o kiskan hallerini gormek isterdim; "Hayir bu nikah gerceklesemez, Zenan bana asik!". Uhahaha off kariyerinden bile olur abim bunun icin yahu!:img-hyste Rallici abim benim:good:
Oda yuzune karsi soylemedi zaten:img-in_lo aaaaa zenan kiyamaz abimize bak hemen yelkenleri suya indirdi:good: Aman gelecek bolum bunlarin caktirmadna birbrilerine attiklari kacamak bakislari gorucez simdi ya:) Oyyy cok heyecanlandim. Artik yemege filanda cikarlar.
evet evet artık yemek tekliflerini reddetmez zenen bencede ne güzel olur birlikte çıksalar biliyorum nehircim çok alakasız oldu ama birden aklıma geldi ben kaderin de ameliyata girmesini istiyorum artık ya yazık kıza hiç girmedi dimi
simdi bana kizacak siniz ama bence suat ve murat ya da bay x kavga edecek ve haldun suat zenan ikilisini ogrenecek
Himm yok yok kizmadim. Boyle guzel olmus! Yani Zenan'in akli karismasinda abim kiskanabilir. Sonucta seven kiskanir :img-hyste Ayy kavgada ederlermis. hahaha super olur. Hastanede "ben zenan'i seviyorum. Zenan bana asik!" diye bagirirmis. Levent de ona yardima gelirmis. haldun bey de arkadan tabii kuyu kazmaya devam!
Himmm bu sekilde olabilir belki, izin verdim:img-hyste Amaan abimin o kiskan hallerini gormek isterdim; "Hayir bu nikah gerceklesemez, Zenan bana asik!". Uhahaha off kariyerinden bile olur abim bunun icin yahu!:img-hyste Rallici abim benim:good:
birkerede rallicii abimin bir arkadaşı gelsen de zenanı görelim o delici bakışlarıyla nasıl deliyor gelen kızı
valla onu da çok merak ederim ben
aman allah korusun bilge gibi birşey geliyormuş zenan neşterle deşsin onu:img-hyste
evet evet artık yemek tekliflerini reddetmez zenen bencede ne güzel olur birlikte çıksalar biliyorum nehircim çok alakasız oldu ama birden aklıma geldi ben kaderin de ameliyata girmesini istiyorum artık ya yazık kıza hiç girmedi dimi
Gercekten hic girmedi mi? ben sanki "organ nakli" ameliyati hatirliyorum bir tane Zenanla beraber... Ama yine de dogru! En cok ameliyata girenler Zenan ve Ela oldu. yahu insan dusunmedende edemiyor bunlar torpillimi diye:img-blush
birkerede rallicii abimin bir arkadaşı gelsen de zenanı görelim o delici bakışlarıyla nasıl deliyor gelen kızı
valla onu da çok merak ederim ben
aman allah korusun bilge gibi birşey geliyormuş zenan neşterle deşsin onu:img-hyste
Ooooyyy Zenan oyle Ela gibi yumusakta konusmaz, direkt alir eline nesteri kosar pesinden! Ama boyle birsey olmaisni isterim sahsen! Kiskanc Zenan, huysuz-tatli ve kiskanc Zenan:) Guzel olurdu. Abimizde biyik alti gulerdi artik sevdiginin bu hallerine:)
Himm yok yok kizmadim. Boyle guzel olmus! Yani Zenan'in akli karismasinda abim kiskanabilir. Sonucta seven kiskanir :img-hyste Ayy kavgada ederlermis. hahaha super olur. Hastanede "ben zenan'i seviyorum. Zenan bana asik!" diye bagirirmis. Levent de ona yardima gelirmis. haldun bey de arkadan tabii kuyu kazmaya devam!
tam uydurmusun bende oyle dusundum zenan yaninda m/x gorur sinirden elerini sikarak yanlarina gider zenan suat i gorunce biraz cekilir suat bir bakar orda zenan alir gider m/x ama sonra bu adam zenani aramaya gelir suat zenan yok uzak dur onda der adam sanane der suat o benim sevdigim kadin uzakdur der zenan dan uzak dur tekrar eder ve haldun bey oda cikar o bolum orda biter:img-hyste
tam uydurmusun bende oyle dusundum zenan yaninda m/x gorur sinirden elerini sikarak yanlarina gider zenan suat i gorunce biraz cekilir suat bir bakar orda zenan alir gider m/x ama sonra bu adam zenani aramaya gelir suat zenan yok uzak dur onda der adam sanane der suat o benim sevdigim kadin uzakdur der zenan dan uzak dur tekrar eder ve haldun bey oda cikar o bolum orda biter:img-hyste
Aaa ama sonuna birde abimizden m/x'e gelecek yumrugu unutmussun:) hahahaha gece gece basladik senaryolara yine:)
ay zeynepcim niye kızıyım bugünün çok güzel bir tahmini zenan için kavga ediyorsa olayı aşmış demektir valla haldunla gestapoya vuran vurana hastane dallasa döndü valla
Aaa ama sonuna birde abimizden m/x'e gelecek yumrugu unutmussun:) hahahaha gece gece basladik senaryolara yine:)
yok ben yumruk koymadim hastene kurarlarina gore hastenede alir sonra tutuklanir bosver o zenan seviyorum demesi bakislar yeter de artar da ne guzel olur du ama m/x bende seviyorum derse o zaman dayak hak eder:img-hyste
yok ben yumruk koymadim hastene kurarlarina gore hastenede alir sonra tutuklanir bosver o zenan seviyorum demesi bakislar yeter de artar da ne guzel olur du ama m/x bende seviyorum derse o zaman dayak hak eder:img-hyste
E o zaman abimde m/x'e "disarida goruselim" der. Sonra disraiya cikarlar. Tabii Zenan ve Levent peslerinde. Haldun Bey, caktirmadan takip eder onlari! Sonra abim, gelir m/x'e "az once dedikelrini tekrar et" der. Eee m/x'de de varsa yurek tekrar etsin, sonra abimden, kutttt! Ama dogru abime kabalik yakismaz. o kalp cerrahi!:img-cool2
evet evet abimiz yumruk atsın yumruk atsın
o vücudu boşuna yapmamış:img-hyste geçen bölüm gördük bu günler için yapmış abim :img-hyste canlarım ben çıktım size doyum olmaz iyi geceler allah rahatlık versin
bi de buna cok gulerim herkes birbirne asik oluyor ya ciftler en sonunda boyle olursa
ela-levent
suat-zenan
kader-burak
hasan-bilge (cici yer cocugu:)
haldun-fikret
evet evet abimiz yumruk atsın yumruk atsın
o vücudu boşuna yapmamış:img-hyste geçen bölüm gördük bu günler için yapmış abim :img-hyste canlarım ben çıktım size doyum olmaz iyi geceler allah rahatlık versin
eee olur mu olur yani. Neyse biz dizimizde kavga dovus olmasin diyoruz, bosverelim. Abime kabalik yakismaz degil mi ama?:img-cool2 Iyi geceler canimbye
bi de buna cok gulerim herkes birbirne asik oluyor ya ciftler en sonunda boyle olursa
ela-levent
suat-zenan
kader-burak
hasan-bilge (cici yer cocugu:)
haldun-fikret
Bence sonunda boyle olacak zaten. yanliz Hasan'a yine Bilge layik gorulmus. Ask olsun yani:img-cool2
Bence sonunda boyle olacak zaten. yanliz Hasan'a yine Bilge layik gorulmus. Ask olsun yani:img-cool2
belki yeni biri gelir o olur zaman ne gosterir bilinmez ama ben bu aralar ela levent askini unutum ilk basta favorim olan zenan suat ikilisine bakiyorum
hasanda bilge duserse sansina kusun:img-hyste
Ya ben karar verdim bu bolumdeki butun Zenan-Suat sahnelerinin repliklerini yazicam. Bolumu yeniden izleyeyim. Hemen replikler gelicek:)Super replikler vardi cunku bu bolum, "meslektasim Zenan" hahahahaha
belki yeni biri gelir o olur zaman ne gosterir bilinmez ama ben bu aralar ela levent askini unutum ilk basta favorim olan zenan suat ikilisine bakiyorum
hasanda bilge duserse sansina kusun:img-hyste
Vallahi ben zaten Elayla levent'e bir turlu isinamadim (sissst kimse duymasinsofa ). Zenan-Suat benim bu diziyi izlemeye basladigim -ki bu haliyle ilk bolumunden itibaren oluyor- bolumden beridir favori ciftim. bence tam tencere-kapak bunlar yahu:img-hyste
Vallahi ben zaten Elayla levent'e bir turlu isinamadim (sissst kimse duymasinsofa ). Zenan-Suat benim bu diziyi izlemeye basladigim -ki bu haliyle ilk bolumunden itibaren oluyor- bolumden beridir favori ciftim. bence tam tencere-kapak bunlar yahu:img-hyste
evet cnm bencede oyle ama daha bence suatin sirlarini ogrenmedik ve ilginc olacaktir dahminen aman neyse yarin aksam girer bolbol yorum yaparim saat 8 iste olmamlazim sizlere ii geceler ben yarin tekrar burdayim bye
evet cnm bencede oyle ama daha bence suatin sirlarini ogrenmedik ve ilginc olacaktir dahminen aman neyse yarin aksam girer bolbol yorum yaparim saat 8 iste olmamlazim sizlere ii geceler ben yarin tekrar burdayim bye
Abimin gercekten zamninda rallici oldugu ortaya cikiyormus birde! hahahaha hizli capkin, ve Ferrarisi ralli pistlerinde! Hahahahaha, ben uctum yine:img-pilot Neyse canim iyi geceler sanadabye
Senacim bakiyorum kopamiyorsun forumdan:img-cool2
herkese iyi geceler.. diziden sonra hic kimsenin uykusu gelmedi dogru dürüst galiba ya ne bölümdü.. Tv basinda bir sevindim bir üzüldüm tam diyorum simdi konusup barisacaklar Levent ve Ela sonra Bilge cadisi cikiyor ortaya sonra sevinioyrum baristilar artik diye Bilge cikiyor ve hamileyim diyor.. aslinda mantikli düsünürsek imkansiz ama Levent inaniyor iki ay olmus bosanali bir seen önce Bilge cocugu aldirmis arada 14 ay gecmis ... ama iste neysee... bu bölüm Zenan ve Suat abimiz süperdi ama o öpme sahnesi neydi pat diye , biraz daha romantik olur diye düsünmüstüm ben ama sonunda artik beraberler.. gestapoya deyinmedende edemecim cok süperdi bu bölüm ya baslarda kizmistim ela ve levente karsi cikiyor diye ama bu defa Ela yi kordudu hakjli olarak, birde asansör vardi :):) sonuna yaklasirken herkes mutlu mesut sevdigi kisi ile beraber sahneler gösterildi gestapo yazik Haldun bey ile pizza yiyordu... sonu birde bu kadar hüzünlü olmasaydi cok güzel bölümdü aslinda
herkese iyi geceler.. diziden sonra hic kimsenin uykusu gelmedi dogru dürüst galiba ya ne bölümdü.. Tv basinda bir sevindim bir üzüldüm tam diyorum simdi konusup barisacaklar Levent ve Ela sonra Bilge cadisi cikiyor ortaya sonra sevinioyrum baristilar artik diye Bilge cikiyor ve hamileyim diyor.. aslinda mantikli düsünürsek imkansiz ama Levent inaniyor iki ay olmus bosanali bir seen önce Bilge cocugu aldirmis arada 14 ay gecmis ... ama iste neysee... bu bölüm Zenan ve Suat abimiz süperdi ama o öpme sahnesi neydi pat diye , biraz daha romantik olur diye düsünmüstüm ben ama sonunda artik beraberler.. gestapoya deyinmedende edemecim cok süperdi bu bölüm ya baslarda kizmistim ela ve levente karsi cikiyor diye ama bu defa Ela yi kordudu hakjli olarak, birde asansör vardi :):) sonuna yaklasirken herkes mutlu mesut sevdigi kisi ile beraber sahneler gösterildi gestapo yazik Haldun bey ile pizza yiyordu... sonu birde bu kadar hüzünlü olmasaydi cok güzel bölümdü aslinda
Sanada merhaba canim, ben yine burdayim iste gece bekcisi:img-polic Elayla levent bu bolum dogru duzgun el ele bile tutsamadilar yani bir anlik birsey oldu o kadar. Bu bolum abimle Zenan muhtesemdi yahu. Asansor sahnesinde gulemkten bayildigimi yazmistim buraya. hahahah Gestapo hemen anladi zaten. Bizimkilerde sozde caktirmayacak. Siz kimzle dans ediyorsunuz:img-hyste Haldun Bey dusunceli ve agir agir cignedigi pizza beni mahvetti zaten. Bu bolum cok iyiydi ya. Aslinda her bolum oyle. Herkesi tebrik etmek lazim:)
gecebekcisi :):) bende gecekusuyum tabi tatiller bitene kadar.. ya gercekten süperdi ama Ela Levent ayriligi olmasa dizinin basinda gözlerim doldu ve sonunda hep sevindim ama sonradan üzüldüm ... ama o iki yasli asiklar herkese gercek aski gösterdiler,.. bölüm özetinde ölecek deniliyordu ayni anda kalpleri duracak vs ama senaristler kiyamadi galiba.. bundan sonra bizi heycanli bölümler bekliyor ya büyük ihtimal Levent hastanede gözlerini ne kadar olursa olsun Ela´dan hic ayiramicak iki arad abir derede kaldi bir yanda asik oldugu kiz diger yanda hamile eski esi ( daha dogrusu yalandan hamile cadiii) ... umarim gercekler en kisa zamanda ortaya cikar..ya bu bölümde aslinda en güzel gelisme Zenan ve Suat ´in birbirlerine acilmalari oldu ama Suatin arkadasi gelmedi daha o kiz ise birde belki üniversitedeki sevgilisi falan onlarin da aralari bozulabilir ilerki bölümlerde ya zaten dizilerde hic bir ask engelsiz olmaz ki Levent ne demsiti engelsiz ask olmaz ( tam olarak böyle mi demisti ya ??)
gecebekcisi :):) bende gecekusuyum tabi tatiller bitene kadar.. ya gercekten süperdi ama Ela Levent ayriligi olmasa dizinin basinda gözlerim doldu ve sonunda hep sevindim ama sonradan üzüldüm ... ama o iki yasli asiklar herkese gercek aski gösterdiler,.. bölüm özetinde ölecek deniliyordu ayni anda kalpleri duracak vs ama senaristler kiyamadi galiba.. bundan sonra bizi heycanli bölümler bekliyor ya büyük ihtimal Levent hastanede gözlerini ne kadar olursa olsun Ela´dan hic ayiramicak iki arad abir derede kaldi bir yanda asik oldugu kiz diger yanda hamile eski esi ( daha dogrusu yalandan hamile cadiii) ... umarim gercekler en kisa zamanda ortaya cikar..ya bu bölümde aslinda en güzel gelisme Zenan ve Suat ´in birbirlerine acilmalari oldu ama Suatin arkadasi gelmedi daha o kiz ise birde belki üniversitedeki sevgilisi falan onlarin da aralari bozulabilir ilerki bölümlerde ya zaten dizilerde hic bir ask engelsiz olmaz ki Levent ne demsiti engelsiz ask olmaz ( tam olarak böyle mi demisti ya ??)
iyi iyi bende tatildeyim zaten:) Bilge'nin hamile olmadigi tez zamanda ortaya cikiyormus zaten ama hal boyleyse bu 27 bolumluk ayrilik hikayesi nedir????? Yasli asiklar aslinda arada bir ugrasinlar bizim doktorlarin yanlarina. Ihtiyaclari olacaktir:img-hyste Suat'in arkadasi gelecek diye "Grey's Anatomy"nin ozetinde yaziyordu. Belki gelecek hafta filan olur bilmiyorum.
evet ya hakklisin böyle asiklar hep ugrasin ki herkes askin degerini daha dogrusu asik oldugu kisinin degerini anlasin.. 27 bölüm ayrilik belki gercekler ortaya ciktigi halde Ela yinede Leventi cabuk affedemmz belki o sirada Ela´nin hayatina baska biri girer Hasan olabilir dicem ama eger Levent Ela´ya geri dönmek isterse ve Hasan bunu biliyor nazikce aralarindan cekilir cünkü Ela´yi cok seviyor ya.. ne olucak Hasan ín hali hala kimse cikmadi ona birde gestapo var ya ikisi yakisir mi acab?
evet ya hakklisin böyle asiklar hep ugrasin ki herkes askin degerini daha dogrusu asik oldugu kisinin degerini anlasin.. 27 bölüm ayrilik belki gercekler ortaya ciktigi halde Ela yinede Leventi cabuk affedemmz belki o sirada Ela´nin hayatina baska biri girer Hasan olabilir dicem ama eger Levent Ela´ya geri dönmek isterse ve Hasan bunu biliyor nazikce aralarindan cekilir cünkü Ela´yi cok seviyor ya.. ne olucak Hasan ín hali hala kimse cikmadi ona birde gestapo var ya ikisi yakisir mi acab?
Hehehe bak simdi dun geceye geriye donduk. Dun forumdan cikmadan once deidmki; Hasa garip kaldi ona da birisini bulsak. Amanin foruma bir geldim ki kimi diyor Gestapo olsun kimi diyor Bilge olsun. Dedim yahu bula bula bunlarimi buldunuz:img-hyste
ikiside olmaz en iyisi yeni güzel bir asistan gelsin ona yazik ya neyse bu konu dün konusulmus tekrarlamim o zaman. simdi Haldun beyin yeine suat abimiz gecti seviyorum o karakteri ama cok fazla hirsli Leventin olmasi daha dogru eh simdi ela ve levent ayrildiklarina göre zenan ve suatin ilisikisini ögrenirse,,, suati görevinden alir ve Levente verir.. ya bu Bölüm gicik gittim haldun beye diger bölümlerde hep sevmistim ama bilgeyi cagirmasi :( hasan ve ajanlik da cok komikti ama sonunda yaptigi konusma cok etkileyicidi Haldun beyde farkina vardi aslinda talebinin yanlis oldugunu
Haldun Bey'e hepimiz cok sinir olduk bugun. Hatta arkadaslarla forumda da konustuk bir operasyonda bizim elimizden gecirecek boyle giderse diye:) Hahaha e haketti ama yanliz ben pizza yeyisine takmis duurmdayim, hala aklima geldikce guluyorum ya:) Hasan'a bence gelecek bolumlerin birinde bir he,sire ya da baska bir asistan bulurlar;) Yazik ya Hasan'a cok aciyorum bazen. En olmayacak isleri veriyorlar onada:)
evet ya gecen bölümde nöbetci asistan oydu mesela ameliyata o giricekken ela ve zenan girdi.. ama cok masum ses de cikarmiyor hic... ama dizinin bütün karakterleri süper Bilge cadisi haric... Buragin hosuna gitti ama iyy.. neyse ya saat acayip gec oldu yine gece kuslarininda uykuya ihtiyaci var.. sizin orda daha öglen falan .. hersey cok güzeldi bu bölümde ama ben simdi gelecek bölümü nasil beklicem tavsiyen var mi??
Vallahi bence bol bol bu bolumdeki Suat-Zenan sahnelerini ve Hasan sahnelerini izle, gulme krizleirn girersin, ha birde pizza sahnesi var tabii:) Evet, canim bizim burda cuma oglen saat 12 bucuk:) Hadi sana iyi gecelerbye
sedef BARIŞ 23-02-07, 02:02 :good: ZENAN VE SUAT diyorum başka da bir şey demiyorum
ah aşk yani insanın o bölümü izledikten sonra gidip sevdiğine açılası geliyor
kaç kere tekrarladım bilmiyorum SENİ SEVİYORUM diye sayamadım
size tek tavsiyem siz de bunu yapın diziden ilham alın
:good: ZENAN VE SUAT diyorum başka da bir şey demiyorum
ah aşk yani insanın o bölümü izledikten sonra gidip sevdiğine açılası geliyor
kaç kere tekrarladım bilmiyorum SENİ SEVİYORUM diye sayamadım
size tek tavsiyem siz de bunu yapın diziden ilham alın
Evet, canim boyle bir bolumden sonra ne denilebilirki??? Nasil bir ilan-i askti o oyle! Haklisin, ask onemli ve sevdigine acilmak daha da onemli. Hele konumuz Suat abimiz ve Zenansa, malum ikiside kariyer pesindeydi bir zamanlar, tabii simdi eseri kalmadi ama:img-hyste
Cok guzeldi bu bolum, harikaydi. Az oncede dedim ya bu bolumun butun Suat-Zenan sahnelerinin repliklerini buraya yazmak lazim, ask kokan replikleri..."Ben seni meslektasim olarak goruyorum" ... hehehehe tabiii keisn:img-hyste
Evet, arkadaslar "Grey'se Anatomy"nin bu haftaki bolume karsilik gelen ozeti:)
Suat Abimiz, bu bolumdede bashekim olmaya devam ediyor. Anlasilan Haldun Bey bir turlu iyilesmek bilmemis:) Bu arada Haldun Bey’in esi katiliyor diziye. Sanirim tatildeymis ama Haldun Bey’in ameliyatini duyunca tatilini yarida kesiyor. Fakat Haldun Bey nedendir bilinmez karisinin gelmesinden pek hosnut olmayacakmis.
Evet, tahmin edildigi uzere, Bilgemiz hala hastanede Ela ve Levent’e tehlike teskil etmeye devam ediyormus gelecek bolumdede.
Ela ve Zenan iki iyi arkadas olma yolunda ilerleyip dertlesiyorlar. Ikiside asik olduklari adamlar hakkinda dertlesiyorlar. Ela, butun kizginligina ragmen Levent’i hala ne kadar cok sevdigini farkediyor.
Amanin bu arada Hasan’a bir aday bulmuslar galiba. Ama hic heveslenmeyin Bilge ya da Gestapo degil:) Grey’s Anatomy’de adi Olivia. Bakalim bizimkinde ne olacak? Fakat, Hasan, sozu edilen kiza onunla beraber bir gelecek dusunmedigini itiraf ediyor sonunda ve baska birinden hoslandigini soyluyor ve bu kisi herkes tarafindan bilinen Ela tabii!
Gestapomuz alisilmisin disinda bir ameliyat yapiyor bu bolum. Bagirsaklari bloke olmus bir hasta geliyor. Ve Grey’s e gore, adamin bagirsaklarini tikayan sey “plastic bebek kafalari” (ayyy bu ne ya! Adam sadist mi ne oyle!:img-pilot ).
Araba kazasi yapmis bir kari-koca getiriliyor hastaneye ogullariyla birlikte. Ve kaza geciren babaya eger yari ciger nakli yapilmazsa adam olecek ve tek olasi donorde oglu. Ama oglu donorlugu, babasinin annesine yaptigi tacizler yuzunden kabul etmiyor. Ama sonra Doktor Burakla konusturuyorlar oglunu ve donorlugu kabul ediyor. (bak sennn, Kader’in Burak’i sevmesi icin baska bir neden daha) Fakat oglanin bir sarti vardir; eger babasi bir daha annesini taciz ederse, onu terkedecek ve hemen polise sikayet edecektir.
Iste boyle arkadaslar. Bolum resimlerine de baktim ayrica ve Kader ve Burak'in kucuk bir tartisma yasadigi bir resim vardi. Ayrica Haldun Bey'in esiyle Bilge de tanisiyor sanirim.
Bu arada Haldun Bey ve Levent arasinda soylede olasi bir dialog gecebilir; (Grey's Anatomy'de olmus)
Haldun Bey: (Levent'e) Sen benim karimi mi cagirdin?
Levent: (sinirli) Hayir, sen benimkini cagirdin!(Cok haklisin Levent, ikinci bir operasyonu haketti bu Haldun Bey!)
Umarim, birazda olsa merakinizi gidermistir bu yazi:) DIKKAT bu yanlizca Grey's Anatomy'de olanlar;)
günaydın arkadaşlarrrrr
ayy akşam sınırden çatladım yaa ayy kadını boğacakdım ya elıme verseler..
leventte hemen ınandı yaa...
cadının elaya yaptıklarına da sınır oldum hastanın yanında bozdu sert davrandı.zaten asısatan olarak onu ısteyınce dedım yazık elaya cektırecek.ama gestaponun elayı savunması ıyıydı...gestapoda bılgeden pek hoşlanmadı.haldun bey bence levente ve elaya buyuk haksızlık ettı...
burakda bı bakıyoruz çok ıyı bı bakıyorus sınır bozucu orda bılge denen cadıya mukemmelsınız falan dedı ben yerımden kudurdum...hasanın süngerlık olayıda çok komıkdı yaa.sureklı hiç bişi yok hersey yolunda demesı çok hoşuma gıttı...
suatada aslında sınrı oldum dun bı ara zenana ıkımızde karıyer peşindeyız dedı yaa ama neysekı sonradan duzeldı...zenanın da o ıkı yaslı hastanın basındayken söledıklerı ıyı oturdu suata..tabı bu arada elada olayı çaktı..fılme doyamadım ama ızlerkende sınrı krızlerı gecırdım resmen o cadı yuzunden yaaaaaa
Bu arada Haldun Bey ve Levent arasinda soylede olasi bir dialog gecebilir; (Grey's Anatomy'de olmus)
Levent: (sinirli) Hayir, sen benimkini cagirdin!(Cok haklisin Levent, ikinci bir operasyonu haketti bu Haldun Bey!)
Umarim, birazda olsa merakinizi gidermistir bu yazi:) DIKKAT bu yanlizca Grey's Anatomy'de olanlar;)
nehirrcim umarım bu diyalog bizde de geçer we haldun beyin karısı levent trafndan çağrılarak gelir,greysde inanılmaz gülmüştüm o sahneye:img-hyste :img-hyste
günaydın arkadaşlar;)
walla dün gece uyku tutmadı beni o bölümden sonra ya,çok feci kabuslar gördm we nedense kabuslarmn kahramanı da bilgeydi:img-blush
o kadın kesinlikle hamile dğeil,bi kere 2 ay önce boşanmışlarsa zaten bilgenin 3 aylık weya 4 aylık hamile olması gerekir we karnının da belirginleşmeye başlaması gerekmez mi ya??gerçi ondan herşey beklenr yastık falan koyar karnına:icon_whis
bi de başta jeneriğe dikkat etmedim ama dizinin sonnda adı Bilge Tuna(Atahanlı) olarak geçti....
günaydın arkadaşlar;)
walla dün gece uyku tutmadı beni o bölümden sonra ya,çok feci kabuslar gördm we nedense kabuslarmn kahramanı da bilgeydi:img-blush
o kadın kesinlikle hamile dğeil,bi kere 2 ay önce boşanmışlarsa zaten bilgenin 3 aylık weya 4 aylık hamile olması gerekir we karnının da belirginleşmeye başlaması gerekmez mi ya??gerçi ondan herşey beklenr yastık falan koyar karnına:icon_whis
bi de başta jeneriğe dikkat etmedim ama dizinin sonnda adı Bilge Tuna(Atahanlı) olarak geçti....
canım ya kesın baskasından hamıle yada yalan söluyor koyar valla bundan hersey beklenır....bıde övunup durmuyomu mukemmelım ben ıyı bı cerrahım dıye ayyy yolasım geldı o saçlarını
günaydın arkadaşlar;)
günaydın canım bende bir çok kabus gördüm en beyendiğim ise bilgeyi yalan söylediği için bir güzel dövmek sonra onu köpek balıklarına vermekti gerçi buraya nasıl geldim anlamadım ama onun yüzünden rüyalarım kabusa döndü........
ya bişey daha var bu bilge gertçekten hamile olabilir ama babası levent olamaz en azından hamile ise bçyle çıksın dimi......
canım ya kesın baskasından hamıle yada yalan söluyor koyar valla bundan hersey beklenır....bıde övunup durmuyomu mukemmelım ben ıyı bı cerrahım dıye ayyy yolasım geldı o saçlarını
evet cnm ya çok ukala,burnu havada bi kadın,sürekli ben mükemmelim diyor,hele o burakla konuşmasnda ben farklı olduğumu bliyorum,diğerleri gibi değilim fln demesi beni sinirr etti walla
evet cnm ya çok ukala,burnu havada bi kadın,sürekli ben mükemmelim diyor,hele o burakla konuşmasnda ben farklı olduğumu bliyorum,diğerleri gibi değilim fln demesi beni sinirr etti walla
burağıda yolacakdım orda kadın zaten havalarda oda daha çok gaz verıyo ayyyy sınrı küpü oldum o kadının yuzunden
burağıda yolacakdım orda kadın zaten havalarda oda daha çok gaz verıyo ayyyy sınrı küpü oldum o kadının yuzunden
evet yaa burak da orda kadına iltifat edip duruyodu,ona da orda sinir oldm walla:icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis
ya bişey daha var bu bilge gertçekten hamile olabilir ama babası levent olamaz en azından hamile ise bçyle çıksın dimi......
evet aslnda ,mesela bi baba ortaya çıkabilir ilerleyen bölümlerde we levent artık bilgeyi sonsza kadar affetmez:happy0064 :happy0064
levent buna sımdı nasıl ınana bıldı hala ınanamıyorum ya akıllı gecınıyo bıde...
ela babasına sarılıp ağladıya içim acıyo baba dıye ayy bıttım ben orda onunla ağladım
Evet, arkadaslar "Grey'se Anatomy"nin bu haftaki bolume karsilik gelen ozeti:)
Suat Abimiz, bu bolumdede bashekim olmaya devam ediyor. Anlasilan Haldun Bey bir turlu iyilesmek bilmemis:) Bu arada Haldun Bey’in esi katiliyor diziye. Sanirim tatildeymis ama Haldun Bey’in ameliyatini duyunca tatilini yarida kesiyor. Fakat Haldun Bey nedendir bilinmez karisinin gelmesinden pek hosnut olmayacakmis.
Evet, tahmin edildigi uzere, Bilgemiz hala hastanede Ela ve Levent’e tehlike teskil etmeye devam ediyormus gelecek bolumdede.
Ela ve Zenan iki iyi arkadas olma yolunda ilerleyip dertlesiyorlar. Ikiside asik olduklari adamlar hakkinda dertlesiyorlar. Ela, butun kizginligina ragmen Levent’i hala ne kadar cok sevdigini farkediyor.
Amanin bu arada Hasan’a bir aday bulmuslar galiba. Ama hic heveslenmeyin Bilge ya da Gestapo degil:) Grey’s Anatomy’de adi Olivia. Bakalim bizimkinde ne olacak? Fakat, Hasan, sozu edilen kiza onunla beraber bir gelecek dusunmedigini itiraf ediyor sonunda ve baska birinden hoslandigini soyluyor ve bu kisi herkes tarafindan bilinen Ela tabii!
Gestapomuz alisilmisin disinda bir ameliyat yapiyor bu bolum. Bagirsaklari bloke olmus bir hasta geliyor. Ve Grey’s e gore, adamin bagirsaklarini tikayan sey “plastic bebek kafalari” (ayyy bu ne ya! Adam sadist mi ne oyle!:img-pilot ).
Araba kazasi yapmis bir kari-koca getiriliyor hastaneye ogullariyla birlikte. Ve kaza geciren babaya eger yari ciger nakli yapilmazsa adam olecek ve tek olasi donorde oglu. Ama oglu donorlugu, babasinin annesine yaptigi tacizler yuzunden kabul etmiyor. Ama sonra Doktor Burakla konusturuyorlar oglunu ve donorlugu kabul ediyor. (bak sennn, Kader’in Burak’i sevmesi icin baska bir neden daha) Fakat oglanin bir sarti vardir; eger babasi bir daha annesini taciz ederse, onu terkedecek ve hemen polise sikayet edecektir.
Iste boyle arkadaslar. Bolum resimlerine de baktim ayrica ve Kader ve Burak'in kucuk bir tartisma yasadigi bir resim vardi. Ayrica Haldun Bey'in esiyle Bilge de tanisiyor sanirim.
haftaya yine bizi heycanlı bir bölüm bekliyo desenize yandık nasıl geçicek bilmem canım ben sana şunu sorcam bilgenin hamileliği ile ilgili bişey yokmu greyste belki bir ip ucu ha...........
evet aslnda ,mesela bi baba ortaya çıkabilir ilerleyen bölümlerde we levent artık bilgeyi sonsza kadar affetmez:happy0064 :happy0064
çok ii olur gerçekten bir bebek varsa başka biri çıksın ortaya biz onu seveseve bağtrımıza basarız bizi bilgeden kurtardığı için gerçi bu durumda insan kılıklı
şeytan pek memnun olmazya buda işimize gelir.....
Canim gunaydin, evet o sahnede bende sasirmistim. Yani tamam Bilge'yi biliyoruz, kendini begenmis ve ukala ama Burak'in da ona "mukemmelsiniz" demesi beni sasirtti. Dunde dedim ya heralde Burak'in dedigi "sahte sevgi" bu oluyor, yalakalik:img-hyste
GULBEYAZ76 23-02-07, 06:58 Ay kendime çok kızıyorum resmen S&Z için izliyorum ama onların sahnesini kaçırdım.Ne konuştular biri yazabilirmi baktığımda öpüşmeye denk geldim.Ama öncesinde neler yaşandı bilmiyorum.
haftaya yine bizi heycanlı bir bölüm bekliyo desenize yandık nasıl geçicek bilmem canım ben sana şunu sorcam bilgenin hamileliği ile ilgili bişey yokmu greyste belki bir ip ucu ha...........
Malesef arkadasim, Bilge hamile bile degil orda, yani boyle bir yalan soylemiyor. Ama iste onun kusuruda kocasiini en yakin arkadasiyla aldatmis olmasi.
Ay kendime çok kızıyorum resmen S&Z için izliyorum ama onların sahnesini kaçırdım.Ne konuştular biri yazabilirmi baktığımda öpüşmeye denk geldim.Ama öncesinde neler yaşandı bilmiyorum.
Canim, ben bolum internete gelir gelmez Suat-Zenan repliklerinin hepsini yazicam;) yani biraz bekleyebilirsen tek tek yazarim ama kisaca anlat dersen oda olur:)
Malesef arkadasim, Bilge hamile bile degil orda, yani boyle bir yalan soylemiyor. Ama iste onun kusuruda kocasiini en yakin arkadasiyla aldatmis olmasi.
evet Grey's Anatomy'de eşinı aldatmıs demıslerdı ama burda bebek dıyorlar....
Canim, ben bolum internete gelir gelmez Suat-Zenan repliklerinin hepsini yazicam;) yani biraz bekleyebilirsen tek tek yazarim ama kisaca anlat dersen oda olur:)
Sağolasın kısaca anlatırsan sevinirim.İnternete inince bende izleyecem.
ya şimdi bu duruma seviniyimmi üzüliyimmi anlamadım greyse benzetmemeleri güzel ama ya bu bebek konusu daha kötü ya........
Ama en azindan bizimkinde evli degil, yoksa bilmiyrum yani burda Levent seven kalirmiydi:img-hyste
allahtan boşanmıslar...ayy yaa keşke aldatmsı olsaydı bebek olmasaydı yaaa
haklısın canım ya en azından bizimkinde evli değil boşanmış zaten daha boşanmadık diycek diye dün parmaklarımı yedim yani etlerini yemişim canım yanıyo ya neyse mutlu olsunlar dicem ama izin vermiyoki pis cadı...
bence de yaa,hatta herşeyi benzettiler de bi bunu neden benzetmiyolar,en azndan aldattığını biliyoduk, gerçek bşidi,tamam evlilerdi bu da kötü ama,eğer gerçekliğinden emin olmadığımız
bebek warsa ortada we doğarsa elayla levent asla bi araya gelemezlerr:icon_sorr :icon_sorr
evet kesin bu bebek olmasın yoksa bir araya gelemezler yok ya napcaz şimdi........
ya şimdi bu duruma seviniyimmi üzüliyimmi anlamadım greyse benzetmemeleri güzel ama ya bu bebek konusu daha kötü ya........
günaydın dicem ama ...
kimsenin keyfi olduğunu sanmıyorum.....
akşam izlediklerimin biz kabus olduğunu söylesin biri bana..
sitresten mi,dem bulanıyor karnıma kramplar giriyor..başım zonk zonk zonkluyor ya...
nedir bu ya...
korktuğumuz başımıza geldi....
cunyır leventmi olucak şimdi.
yalanmı söylüyor yoksa bu kadın....................of of.......
Canim gunaydin, evet o sahnede bende sasirmistim. Yani tamam Bilge'yi biliyoruz, kendini begenmis ve ukala ama Burak'in da ona "mukemmelsiniz" demesi beni sasirtti. Dunde dedim ya heralde Burak'in dedigi "sahte sevgi" bu oluyor, yalakalik:img-hyste
sana da günaydın cnm :D
bence de burakın dediği sahte sevgi bu olsa gerek,resmen kadına yalakalık yaptı yaa hayret bşii:img-hyste :img-hyste :img-polic
bence de yaa,hatta herşeyi benzettiler de bi bunu neden benzetmiyolar,en azndan aldattığını biliyoduk, gerçek bşidi,tamam evlilerdi bu da kötü ama,eğer gerçekliğinden emin olmadığımız
bebek warsa ortada we doğarsa elayla levent asla bi araya gelemezlerr:icon_sorr :icon_sorr
günaydın dicem ama ...
kimsenin keyfi olduğunu sanmıyorum.....
akşam izlediklerimin biz kabus olduğunu söylesin biri bana..
sitresten mi,dem bulanıyor karnıma kramplar giriyor..başım zonk zonk zonkluyor ya...
nedir bu ya...
korktuğumuz başımıza geldi....
cunyır leventmi olucak şimdi.
yalanmı söylüyor yoksa bu kadın....................of of.......
walla beni güldürmeyi başadın ayşincim junior levent ha,süpersn:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya kesinlikle kadın yalan söylüyor yaa,olamaz böyle bşii,o pis pis gülüşlerinin altnda bu numara yatıyodu bence....
haklısın canım ya en azından bizimkinde evli değil boşanmış zaten daha boşanmadık diycek diye dün parmaklarımı yedim yani etlerini yemişim canım yanıyo ya neyse mutlu olsunlar dicem ama izin vermiyoki pis cadı...
ya birde eski.
ama maşallah hastane karısı diye çalkalandı.
neden eksi karısı denmiyor........da halen daha leventin soyadını kullanıyor.
gestapo dedi ya elaya sen bilge atahanlı ya yardımcı olucaksın diye.
bu kadının kendi soy ismi yokmu.....sinir sinir................
Sağolasın kısaca anlatırsan sevinirim.İnternete inince bende izleyecem.
Bende ilk 20 dakikasini kacirdim, orda varsa arkadaslar anlatsin ama onsan sonrasinda soyle; yasli kari-koca bir hasta geliyor hastanemize. Birbirlerine cok asiklar. Oyleki ayni odada kaliyorlar. Neyse, kadina Zenan ve levent bakiyor adamada Suat ve Ela bakiyorlar. Beklenmedik bir anda adamin nabzi dusmeye basliyor. kadin bunu farkedince telaslaniyor. O da fenalasiyor ve ayni anda neredeyse olup ayni anda yeniden kalpleri atiyor diyebilirim. Oyle seviyorlar birbrilerini yani. Bunu goren Zenan da iclenip sevgilerinin ne kadar buyuk oldugunu soyluyor hemde Suat abimizin gozlerinin icine bakarak. Cok etkileniyor bu ciftten. Abimizde oyle ama. Sonra bunlar birbirlerine bakislarken Ela durumu anliyor:) Diger bir sahne iste o ameliyathanedeki sahne. Zenan orda kendi kendine ameliyat malzemelerinin isimlerini ogrenmeye calisirken -yuzunden dusen bin parca bu arada- Suat abimiz geliyor. Iste bende asistanken senin gibi bunlarin isimlerini calisirdim ne zaman canim sIkIlsa diyor. Zenan da sinirli bir sekilde "Merak etmeyin Suat bey, isim bittikten sonra hepsini sterilize edicem" diyor. Suatta bana ismimle hitab edebilirsin, ben seni meslektasim olarak goruyorum diyor. Sonrada Zenan, dun bana ilan-i ask ediyordun ama bugun kariyerin icin benden vazgectin gibi birsey soyluyor. Bunun uzerine birkac sey daha syluyorlar sonrada zaten abim rallici hoooop:img-in_lo :img-blush :happy0064 Ha birde asansor sahnesi var, forumcak gulme krizlerine girmistik. Simdi bizim Gestapo ve abimiz asansordeler. Hooop Zenan asansorun kapisi bir aciliyor, iceri girecek, Gestapo ve Suat orda. Caresiz giriyor tabii. Sonra Gestapo, "benden aldiginiz yardim ise yaradimi. tavlayabildinizmi kizi" gibi birsey soruyor Suat'a. Zenan da tabii bunu duyunca direk Suat'a bakiyor. Gestapo'da "ben cevabimi aldim" diyor! Sonra abimiz durumu kurtarmak icin "bir daha sizden yardim almamaya karar verdim" diyor tabii ama is isten coktan gecmis:img-hyste
walla beni güldürmeyi başadın ayşincim junior levent ha,süpersn:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya kesinlikle kadın yalan söylüyor yaa,olamaz böyle bşii,o pis pis gülüşlerinin altnda bu numara yatıyodu bence....
ya sorma gözdecim ya:.....
bütün gece uyumadım ........yatakta döndüm durdum...
bir bu eksikti diye....
hhakaten bundan sonra ne olucak...
umarım çok uzun sürmez bu olay aydınlığa kavuşur..
valla çekemicem cunyır levent falan.............
Herkese günaydınlar akşam dan kalma bir baş ağrısıyla nasıl bir aydın gün olucaksa tabii ! Diziyi izlerken dedim ki ! her şey çok güzel gidiyor bu güne kadar izlediğim tüm bölümlerden güzel ve dolu bir bölüm, taa ki o son sahneye kadar . Bunlar artık bir kutlama yapmasın hele yemek planı hiç yapmasın bilge h. diziden çıkana kadar diyesim geliyor, zamanlama bu kadar mı kötü olur?
Gerçi zehir edilmek üzere planlanmış bir zamanlamaydı sevgili , onca salak kadının içinden istisna olarak çıkmış en akıllı , en güzel ,en zekii bayan ukala bige hanım tarafından planlanmış bir zamanlama . Keşke o sahneyi görmeden uyumuş olsaydım. Leventin yaptığınada inanamadım nasıl da hemen kanıverdi ,
bunlar 2 ay önce ayrılmadı mı ? Bunun öncesi de levent bu aşkın bittiğini hissetmedimi ? bu bilge bebeği aldırmadımı en az 6 ay geçmesi lazım benim bildiğim kadarı ile yeniden bebek sahibi olabilmesi ve risk taşımaması için eee bunlar ne zaman bir araya geldi de bu bebek oldu? Hadi diyelim oldu ama biz inanmıyoruz forumca dna testi istiyoruz?
Zenan ve suat sahneleri izlediğim en iyi sahnelerden biriydi diyolgları gülümseyerek dinledim çok yalın bir aşkı hatırlattı bana sanki ! bakışlarda çok iyiyidi , ama suatın öptüğü an irkildim bir kere pat diye dedim ne oluyor ?güzeldi yinede . Asansör sahnesi de bana göre en iyi sahnelerden biriydi gestoponun sorusu ve zenanın bakışlarıyla gestopoyu yanıtladığı an.
ya sorma gözdecim ya:.....
bütün gece uyumadım ........yatakta döndüm durdum...
bir bu eksikti diye....
hhakaten bundan sonra ne olucak...
umarım çok uzun sürmez bu olay aydınlığa kavuşur..
valla çekemicem cunyır levent falan.............
walla aynen ben de cnm yatakta döndm durdum,uyuduğum zamanlarda da acaip kabuslar gördm ztn :S
walla yaa bundan sonra ne olcak da elayla levent barışcak oof oof:( we ela daha bilgenin hamileliğini de bilmiyor ama kesin o cadı 10. bölümün başnda söyler elaya.....
hamiş ablam günaydın.......
valla çok doğru dediklerine birebir katılıyorum.
dna testi istiyoruz hakkaten.
sonuçta bunun için doğmasını beklemeye gerek yok böyleykende yapılabiliyor.....
ya bence bu bilgenin diziden ayrılmaya niyeti yok çaktı kazığı hastaneye...hayatta gitmez...........
valla suatın öptüğü an bende yuh dedim ya.....böylemi olur...:)
walla aynen ben de cnm yatakta döndm durdum,uyuduğum zamanlarda da acaip kabuslar gördm ztn :S
walla yaa bundan sonra ne olcak da elayla levent barışcak oof oof:( we ela daha bilgenin hamileliğini de bilmiyor ama kesin o cadı 10. bölümün başnda söyler elaya.....
ah gözdecim..
kesin şöyle der
hani ela hamile hastanın yanına gidip ben bir bebeği babasız bırakmam falan gibi laflar etti ya...
bilge gidip dermiş...sen bırakmazsın dimi.......o yüzden çocuğumu babasız bırakma falan ..............ay düşünemiyorum ya......
o hastayada sinir oldum anlamadan dinlemeden........ne yani pat diye elayı neyle suçladı..........
bak zenan bu bölüm hoşuma gitti he elaya ne güzel davrandı..........
Abimin gercekten zamninda rallici oldugu ortaya cikiyormus birde! hahahaha hizli capkin, ve Ferrarisi ralli pistlerinde! Hahahahaha, ben uctum yine:img-pilot Neyse canim iyi geceler sanadabye
Senacim bakiyorum kopamiyorsun forumdan:img-cool2
:) rallici değil ama bir motorsikleti var Bekir abimin
birde o asansor sahnesi gercekten cok komikti.
baştan sona bende seyredemedim internetten izleyecim inşl.
ya bu levent hem çocuk aldırdı die karısına kızıyo bide üstüne beraber mi olmuş:img-wink: hem beraber olsa bile hemen nası bebek oldu.
ela hastaya bi bebeği babasız bırakmayacak kadar insanım dedi die mi kadın hamileyim dedi acaba. umarım öyledir. siz bilirsiniz dizinin orjinalinde hatun gerçekten hamilemi?
biri bana hayır yalan.... desin:)
GULBEYAZ76 23-02-07, 07:26 Zenan daha dün aşkını ilan ediyordun dediya ne zaman ilan etti ve ne dedi Suat.
Ya olmaz onudamı kaçırdım.İyikide izliyorum.
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
yok bişey kaçırmadın bende duymadım ilan ettiğini herhalde ilan derken suatın ona yakınlaşma çabasından bahsediyodu.
nasıl öptü ama bi ameliyathane bile bazen romantik bi yer olabiliyomus demekki :icon_sorr
ah gözdecim..
kesin şöyle der
hani ela hamile hastanın yanına gidip ben bir bebeği babasız bırakmam falan gibi laflar etti ya...
bilge gidip dermiş...sen bırakmazsın dimi.......o yüzden çocuğumu babasız bırakma falan ..............ay düşünemiyorum ya......
o hastayada sinir oldum anlamadan dinlemeden........ne yani pat diye elayı neyle suçladı..........
bak zenan bu bölüm hoşuma gitti he elaya ne güzel davrandı..........
yaa oof ben de düşünemiyorum walla,ela kimbilir nasıl şaşırır,nasıl üzülür zavallım benim:icon_sorr
hastaya ben de sinir oldum resmen tüm hıncını eladan aldı yaa,hayret bşey,herkes elanın üstne gelmesn artık ama....:icon_sorr :icon_sorr
zenanla ela artık kader ortakları,ondan araları kolay kolay bosulmaz bence:img-hyste :img-hyste
yaa oof ben de düşünemiyorum walla,ela kimbilir nasıl şaşırır,nasıl üzülür zavallım benim:icon_sorr
hastaya ben de sinir oldum resmen tüm hıncını eladan aldı yaa,hayret bşey,herkes elanın üstne gelmesn artık ama....:icon_sorr :icon_sorr
zenanla ela artık kader ortakları,ondan araları kolay kolay bosulmaz bence:img-hyste :img-hyste
sorma ya kadını kocası aldatmış.......
hıncını eladan aldı hakkaten........
ya valla gestapoya bayıldım bu bölüm..
elayı nasılda savundum en iyi asistanım benim dedi......valla bravo ne diyim.
haldun la konuşmasıda güzeldi.........
ya şu sonda çalan şarkı kimin ve adı ne bilen varmı...........
GüLpArE_YeŞiM 23-02-07, 07:39 herşey güzele giderken cadı bilge herşeyi berbat etti...zaten kadını izlerken bile tüylerim diken diken oluyor...bu bölümde zenan ve suat ön plandaydı süperdiler ikisi yaa suat nasık öptü zenanı yaaa ben bilgenin bişeyine takıldım hamilemi yoksa onu evde bekleyen bir çocuğumu eğer varsa buzamana kadar leventten niye sakladı...bunun altında bişey var ama neee anlamadım...kader ve burak gelince kader demişti senden çok iyi bir baba olur diye evet burakta çocuk sevgisi çok büyük bir an önce evlenseler kaderlede çocuk hazırlıklarına başlasınlar:):):)burakında dediği gibi
hamiş ablam günaydın.......
valla çok doğru dediklerine birebir katılıyorum.
dna testi istiyoruz hakkaten.
sonuçta bunun için doğmasını beklemeye gerek yok böyleykende yapılabiliyor.....
ya bence bu bilgenin diziden ayrılmaya niyeti yok çaktı kazığı hastaneye...hayatta gitmez...........
valla suatın öptüğü an bende yuh dedim ya.....böylemi olur...:)
Günaydın canım ,ayşinim biz delirene kadar gitmiycek gibi görünüyo ama merak etme ona da güle güle diyeceğimiz gün gelicek.
bu arada haste nin yıldız çiftin den bahsetmeyi unuttum memduh bey ve nuran hanım ne şekerlerdi imrenerek izledim.
GULBEYAZ76 23-02-07, 07:41 Ya şu sonda çalan şarkı kimin ve adı ne bilen varmı...........
Seferadın son albümünden bir şarkı çaldı oydu galiba sorduğun adıda veda yada son veda gibi birşey.
( ya şu sonda çalan şarkı kimin ve adı ne bilen varmı...........)
valla ben hade yener'in sesine benzettim belki yeni kasetinden falan alınmıştır ama yanılmış ta olabilirim.
merry..,,!! 23-02-07, 07:44 Superr bir bolumduu!!! yaaa yaziiikkk elayaaa kizaa acioOom,, bari hasana yuz versin :P (saka ) dizimizzz insallah reytingi yukses olurr !!
evet canım bende bayıldım valla gestopo bu bölüm şahaneydi zaten
bu arada son çalan şarkı hande yenermiş galiba öle diyolar ama ben seferad elvedaya bayıldım.......
walla gestapoya hem çok şaşırdım hem de çok sevdim onu,elayı süper korudu yaa,haldunla konuşmasını ben de sevdim,bence bilgenin gerçek yüzünü ilk gestapo anlicak gibi.....
Günaydın arrkadaşlar.
Offf o Bilge cadı yüzünden akşamdan beri sinirlerim bozuk.
Yok hamileymiş, yalanın bu kadırına da yuh yane...
ama anlamıştım yalan söyleyeceğini Ela ben bi bebeği babasız bırakmam deyince..
Ya ne uyuz bi kadın bu .Levent bu kadınla nasıl evlendi... sinir oluyorum ya sinir sinir sinir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Günaydın canım ,ayşinim biz delirene kadar gitmiycek gibi görünüyo ama merak etme ona da güle güle diyeceğimiz gün gelicek.
bu arada haste nin yıldız çiftin den bahsetmeyi unuttum memduh bey ve nuran hanım ne şekerlerdi imrenerek izledim.
ablam ya sorma deli edecek bizleri desene...
gerçi bölüm başiladığından beri.
kadın o kadar emindiki kendinden bekledim ben hamileyim demesini........
ay sorma ya..........ne tatlıydılar...varmıdırki yaşlarına rağmen hala bu kadar birbirlerine aşık olan lar.
valla böylelerini görünce insanın aşık olası geliyor......:):)
( ya şu sonda çalan şarkı kimin ve adı ne bilen varmı...........)
valla ben hade yener'in sesine benzettim belki yeni kasetinden falan alınmıştır ama yanılmış ta olabilirim.
şarkı hande yenerin,o söylüyor ama bence we büyük ihtiimalle dizi için yapılmış bi şarkı,ondan eski albümlernde bulunamaz gibi gelior bana....
evet canım bende bayıldım valla gestopo bu bölüm şahaneydi zaten
bu arada son çalan şarkı hande yenermiş galiba öle diyolar ama ben seferad elvedaya bayıldım.......
evet gestapo bu gidişle lakabını değiştiricez............
ama ben elayı ezidrmeyeceğine inanıyorum bilgeye.....
kadın doğumla bunların ne alakası var ben halen çözemedim....:):)
hande yenere bende benzettim ama emin değilim bakalım.......
adanali esmer 23-02-07, 07:51 günaydin herkeze öncelikle dün begenerek izledim sadece su leventin karisina sinir oldum adini unuttum da . ama söyle bakilirsa evet ela leventin metresi gibi duruyor ama tabi gerrcekte öyle degil o kadinin leventle yan yana durdugu sahneleri gördümde gercekten ikisi birbirine uyuyormus"zamaninda"
Günaydın arrkadaşlar.
Offf o Bilge cadı yüzünden akşamdan beri sinirlerim bozuk.
Yok hamileymiş, yalanın bu kadırına da yuh yane...
ama anlamıştım yalan söyleyeceğini Ela ben bi bebeği babasız bırakmam deyince..
Ya ne uyuz bi kadın bu .Levent bu kadınla nasıl evlendi... sinir oluyorum ya sinir sinir sinir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydın cnm
walla hepimiz aynı durumdayız o cadı yüzünden çook sinir biri yaa,oooff,bence de levent nasıl evlendi bu kadınla anlayamıyorum walla:icon_whis :icon_whis
walla gestapoya hem çok şaşırdım hem de çok sevdim onu,elayı süper korudu yaa,haldunla konuşmasını ben de sevdim,bence bilgenin gerçek yüzünü ilk gestapo anlicak gibi.....
gözdecim bence anladı gestapo bilgenin ne yapmak istediğini..
valla haldun beyede sinir oldum he........
elayı bir kalemde sildi adam...
bilgede bilge.
taş düşsün bilge kadar kafana............
hemşerim günaydın canım ya.......sorma yalandır bencede..
yani inşallah yalandır yoksa bizler kahroluruz burda.
bak denizin bile hiç sesi soluğu çıkmıyor ..............leventte mecbur kalmış evlenmiş ailelerde baskı yapınca.........zavallım ya kızamıyorum canım ya nasılda ağladı hele telini denzie fırlattığı sahneye bittim........
Öncelikle herkese günaydın.
Offff yaaa nasıl bir bölümdü bu bölüm...
- Ela ve Levent'e cidden çok üzüldüm. Barıştıkları zaman çok mutlu oldum. Hele Ela'nın Levent'in elini tutup "gitme" dediği an çok güzeldi ama Blge herşeyi yine berbat etti.
- Zenan ve Suat'a söyleyecek kelime bulamıyorum. Zenan'ın söylediği sözler, Suat'ın karşılık vermesi "ya hep ya hiç" sözü ve sonunda Suat'ın Zenan'ı öpmesi harikaydı.
- Kader bu bölümde de resmen bir iğlik meleği gibiydi. Zavallı bebeğin annesini bulabilmek için işini bile riske attı. Ama Burak'ta Kader'i korumak için işini riske attı yaaa orasıda çok güzeldi. Burağın bebeğe olan ilgisi çok tatlıydı.
- Hasan bu bölümde belki de bizi en çok güldüren kişi oldu. Özellikle "araştırmacı sünger" demesi çok komikti. Aklıma geldikçe gülüyorum. Sonra Haldun Bey'e "özellikle merdivenlerde hiçbirşey yok" demesi ve kendi kendine Zenan ve Suat hakkında konuşmasıda çok komikti.
-Fikrat Hanım bu bölüm çok iyiydi. Bilge ile olan konuşması harikaydı. İçimden yürü be gestapo kim tutar seni dedim. Sonra asansörde Suat'a tavsiyesini sorması ve Zenan'ın Suat bakması üzerine "artık cevap vermenize gerek yok" demesi çok güzeldi. Ne zeki kadın...
-Haldun Bey belkide bu bölüm en çok kızdığım kişi oldu. Bilge ile ilgili tutumu çok sizirimi bozdu.
Çok fazla yazdım biliyorum ama ne yapayım bu yazdıkları bu güzel bölüm için az bile bence. Ayrıca birde Levent'in Haldun Bey'e "karımın burda ne işi var" demesi beni şaşırttı. Sonuçta eski karım demiyor ya da Bilge demiyor karım diyor. Neden böyle dediğine anlam veremedim.
gözdecim bence anladı gestapo bilgenin ne yapmak istediğini..
valla haldun beyede sinir oldum he........
elayı bir kalemde sildi adam...
bilgede bilge.
taş düşsün bilge kadar kafana............
hemşerim günaydın canım ya.......sorma yalandır bencede..
yani inşallah yalandır yoksa bizler kahroluruz burda.
bak denizin bile hiç sesi soluğu çıkmıyor ..............leventte mecbur kalmış evlenmiş ailelerde baskı yapınca.........zavallım ya kızamıyorum canım ya nasılda ağladı hele telini denzie fırlattığı sahneye bittim........
evet yaa haldun bey elayı da bi kalemde sildi resmen
bence de gestapo anladı bilgenin ne yapmak istediğini
mesela o hamile kadın sizi de aldatmış kocanız falan dediğinde o benim eski kocam falan demedi hiç,ela gelip boşandılar onlar diyince de nasıl bozuldu bilge......
Size göre rating rekorları kıran dizilerin çok beğenilen "erkek" karakterlerinden hangisinin yerinde olmak istersiniz?
- Aras Dağlı (Sağır Oda)
- Boran Ağa (Sıla)
- Burhan Abi (Avrupa Yakası)
- Çınar (Hırsız-Polis)
- Doktor Levent (Doktorlar)
- Esmer (Kaybolan Yıllar)
- Gaffur (Avrupa Yakası)
- Mehmet (Acı Hayat)
- Onur (Binbir Gece)
- Ömer (Ezo Gelin)
- Serdar (Yaralı Yürek)
- Tarık (Yalancı Yarim)
- Yılmaz (Ihlamurlar Altında)
http://www.ucankus.com/haberic.asp?pw=31405
evet yaa haldun bey elayı da bi kalemde sildi resmen
bence de gestapo anladı bilgenin ne yapmak istediğini
mesela o hamile kadın sizi de aldatmış kocanız falan dediğinde o benim eski kocam falan demedi hiç,ela gelip boşandılar onlar diyince de nasıl bozuldu bilge......
sorma ya.....
eski öğrencisiymiş.
elada arkadaşının kızı ona bakarsan .
levent ne güzel söyledi..
sende duygularında hareket ediyorsun dedi.........haklıda bence.........
evet bilge fena bozuldu ela soğukkanlılığıyla gelip anlattı ya herşeyi.
beter olsun beter............
sorma ya.....
eski öğrencisiymiş.
elada arkadaşının kızı ona bakarsan .
levent ne güzel söyledi..
sende duygularında hareket ediyorsun dedi.........haklıda bence.........
evet bilge fena bozuldu ela soğukkanlılığıyla gelip anlattı ya herşeyi.
beter olsun beter............
evet yaa b |