Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/9

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

zbs
20-02-07, 12:43
greyste bilge pek kötü değildir belki ama burda bence yeterince kötü olacak bakışlarından belli gıcık
Evet ben de onu farkettim, bu dizide bizi üzecek bilge. Zaten özetteki " Bilgenin gerçek yüzü" lafıyla başlayan cümleden anlayabiliriz bunu. Klasik Türk dizilerindeki ara bozucu kötü kadaın olacağa benziyor kısacası. Greys de nasıldı pek iyi bilmiyorum ama sanki bu dizidekinden daha iyiydi...:img-yes:

istem_metsi
20-02-07, 12:44
özette belirtildiği gibi leventin eski karısıymış oh be:happy0064 yine leventin kendini affettirmesi kolay hem fragmanda ela ile levent yan yana duruyorlardı belki barışırlar bu bölümde hiç sanmıyorum ama

avona
20-02-07, 12:47
[QUOTE=madame;2434645]arkadaşlar alın size özettttttttttttttt

DOKTORLAR 9. BÖLÜM

Aşk’ın en büyük sınavı! Levent’in eski karısı bir anda ortaya çıkıp her şeyi yerle bir ediyor. Umutlar, mutlulukla, birbirine verilen sözler… Her şey yalan mıydı? Levent’in geçmişini saklamasının sebebi ne? Ela bundan sonra ne yapacak? Çöplükte bulunan küçük bebeğe ne olacak? Acımasızca terk edilen bebek hastanenin gözbebeği oluyor. Güzel bebek hangi sert kalbi yumuşatmayı başaracak? Ela ve Bilge yan yana. Bilge’nin gerçek yüzünü kimse göremiyor… Haldun’un görevi Suat’a devrediliyor. Bu durum levent ve Suat’ı karşı karşıya getiriyor. Kader küçük bebeğin ailesini bulmak için elinden geleni yaparken, hastaneye gelen yaşlı çift herkese gerçek aşkı gösteriyor. Yıllar boyunca birlikte çarpan iki yürek yine birlikte duruyor… Suat ve Zenan artık duygularından kaçmıyor… Levent Ela’ya kendini affettirebilecek mi? Beyaz çiçeklerin sahibi kim olacak?[/Q
ayyyyyyyyyy çok güzel ya eski yazmışlar sevindim eski karısı olmasına bide kötü olacağı kesinleşti bilgenin en azından fazla bir sorun olmaz ya neyse haldunun görevi leventin olmalıydı bence ama genede suat olması bu sorunlarda kaynak oldu ayyy saçmaladım gene offfff ya perşembeye kadar nasıl dayancam ben............

KARAMAY
20-02-07, 12:48
canım o yatakta yatan Ela değil ya.
Bilge gibi geldi bana. Yani Bilge'ye çok benziyordu.

Fikret'te ne yapsın tüm asistanları cillap gibi doktorları kaptı ;)

yok yok dedim size ben bu fikreti SEVİYORUM... 1 numara o kadın ...

Evet ... Banada sanki o değilmiş gibi geldi ama herkes o diyor...

ama resimlere bakıyorumda o kerkenezde siyah etek vardı bide o kürkünün altında siyah bişey görünüyordu.. çokmuhtemel bu bir elbise.. kesim ve duruşu onu gösteriyor..
bence o kadın kerkenez.... Ela değil....

aysem_
20-02-07, 12:48
bi dakika ya...
Haldun'un görevi c geçici olarak mı ne , niye? niye Suat'a veriliyor onu anlamadım. Bence ,Levent hak ediyor bu görevi ama o uyuz Haldun, Ela-Levent olayı yüzünden yaptı bunu kesin.
Bir bilse
Zenan'la Suat'ın arasındakileri o zaman ne yapar acep ?

dizicibonus
20-02-07, 12:50
Valla başım göğe erdi :)
Suatla zenanı şöyle gördüm ya ...
Ama izleyemicem galiba..
Beni için çekin olurmu?:sad53:

gzd_gzd
20-02-07, 12:51
işte benm yorumumm :)

DOKTORLAR 9. BÖLÜM

Aşk’ın en büyük sınavı! Levent’in eski karısı bir anda ortaya çıkıp her şeyi yerle bir ediyor. Umutlar, mutlulukla, birbirine verilen sözler… Her şey yalan mıydı?
söyle levent her şey yalanmıydı??? bu arada "eski" sözcüğüne dikkatinizi önemle çekerim arkadaşlarr !! ;)

Levent’in geçmişini saklamasının sebebi ne? Ela bundan sonra ne yapacak?
özet dediğin anlatır,bizim özetse maşallah sürekli soru sorup duruyor? ela napcak bundan sonra,affetcek mi ? levent neden söylemedi yaa,nasıl bi açıklama yapcak elaya,tabi ela dinlerse:icon_whis
Çöplükte bulunan küçük bebeğe ne olacak? Acımasızca terk edilen bebek hastanenin gözbebeği oluyor. Güzel bebek hangi sert kalbi yumuşatmayı başaracak?
geçen hafta hasanın bulduğu bebek heralde ya bu :) ne kadar şirin bişey tabi gözbebeği olur hastanenin, we bebek burakın sert kalbini yumuşatcakk oleyy!!

Ela ve Bilge yan yana. Bilge’nin gerçek yüzünü kimse göremiyor…
oy oy oyyy,bilgenin gerçek yüzü haa,melek yüzlü şeytann,vazgeçtim şeytan yüzlü şeytann!!,görün kadının gerçek yüzünü yaa

Haldun’un görevi Suat’a devrediliyor. Bu durum levent ve Suat’ı karşı karşıya getiriyor.
greysde de böyle olmuştu işte,walla haldunun da yaptığı ayıp,o zaman beynini levente değil suata açtırsaydın da öyle şef yapsaydın onu haldun beyy
Kader küçük bebeğin ailesini bulmak için elinden geleni yaparken, hastaneye gelen yaşlı çift herkese gerçek aşkı gösteriyor. Yıllar boyunca birlikte çarpan iki yürek yine birlikte duruyor…
kader bebeğin kendisi gibi kimsesiz büyümesini istemiyor ya cnm benm,bu aile bulma isteğinde en büyük desttekçisinin burak olcağını bilmem tahmin edebiliyormusunuz siz de ;) we o yaşlı çift bizi ağlatcak heralde bu bölümde,ölüm anları özellkle....

Suat ve Zenan artık duygularından kaçmıyor…

işte bu cümleye olleeyyyy denir walla yaa,kaçmıyolar duygularındann,gerçi suat abimiz zaten kaçmıyodu ama oley ki zenan kaçmıyor artık,o sarılma sahnesnden sonra herşy daha güzel olcak demk ki
Levent Ela’ya kendini affettirebilecek mi? Beyaz çiçeklerin sahibi kim olacak?

işte bu benm yazdığım komplo gibi olcak sannrm,çiçekler elaya alıncak ama bilge leventi yakalayınca ela yalnış anlicak leventi bence.....

madame özet için teşekkrler cnm ;)

<EyD@
20-02-07, 12:53
yok yok dedim size ben bu fikreti SEVİYORUM... 1 numara o kadın ...

Evet ... Banada sanki o değilmiş gibi geldi ama herkes o diyor...

ama resimlere bakıyorumda o kerkenezde siyah etek vardı bide o kürkünün altında siyah bişey görünüyordu.. çokmuhtemel bu bir elbise.. kesim ve duruşu onu gösteriyor..
bence o kadın kerkenez.... Ela değil....

yok ayse ela o...bende degıl dıyordum ama fragmanı bır kac sefer ızledım hatta tam orda pauselettım..elaydı o...hem zaten bıgenın sacları gur kabarık kıvır kıvır oyle toplayamazkı...

didou_didem
20-02-07, 12:54
gözdecim ben bu yorumun altına izninle imzamı atıyorum canım..izlerken valla benimde aklıma geldi bilge'yle levent'i görüp yanlış anlarsa diye:(:(
bu arada haklısın melek yüzlü şeytan değil..şeytan yüzlü şeytan:):)

devedikeni
20-02-07, 12:55
ben haldunu görevinin suata devredilmesine sevindim levent ve ela bu dizide zaten hep ayrılıyolar en başarılı en mükemmel en en en... hatırlamıyomusunuz beyin cerrahları ve diğerleri bence durum eşitlendile benim korkum açıkçası çok hızlı geçtiği için pek belli olmuyor ama zenan ameliyathaneye gidiyor ve suatı bekliyor ordaki makaslardan birini alıyor ve bakmaya başlıyor yani suatta bu göreve getirilmişken makas falan yok yok değildir heralde zenan yapmaz öyle şey dimi yapmaz dimi:icon_sorr

bostepeli
20-02-07, 12:55
mrb arkadaşlar fragman ve özet süper hele fragmana bayıldım leventin elindeki çiçekler inş elanın kalbini yumuşatır çok üzgün kız ya cadıda maşallah yerleşti hastahaneye ama sanki gestapo bizi yanıltıp bu kadının gerçekte nasıl olduğunu anlıyacak gibi suatla zenana o ne sahne bayıldım heyacandan öldüm sarılmışlar ay allahım heralde doktorların en romantik bölümü olacak bu şokta yım çıkamadım daha inş elalar bu aşk sınavını geçer şu kadın geldiği gibi gider yoksa ben göndericem saçları bile fönsüz cadı olduğu tam belli:img-hyste havası zaten ayyrı bi konu inş şu özette yazan yaşlı çift bizim aşıklara güç veriri fırtınalar essede yıkılmamaları gerekli olduğunu güçlü olmaları gerektiğini anlarlar suatlarında işi bundan sonra kolay olmıycak şefliği suat aldı ama haldun zenan olayını farkederse işte bu safer kesin gestapo alır işi:img-hyste

madame
20-02-07, 12:56
yok ayse ela o...bende degıl dıyordum ama fragmanı bır kac sefer ızledım hatta tam orda pauselettım..elaydı o...hem zaten bıgenın sacları gur kabarık kıvır kıvır oyle toplayamazkı...

Geçen hafta bölüm sonunda çalam şarkıyı kimim söylediği tartışılmıştı daha ömce cevap yazıldıysa sorry... Şarkıyı söyleyen bengü'ymüşşşşşşşş

Roberta Y Diego
20-02-07, 12:56
DOKTORLAR 9. BÖLÜM

Aşk’ın en büyük sınavı! Levent’in eski karısı bir anda ortaya çıkıp her şeyi yerle bir ediyor. Umutlar, mutlulukla, birbirine verilen sözler… Her şey yalan mıydı? Levent’in geçmişini saklamasının sebebi ne? Ela bundan sonra ne yapacak? Çöplükte bulunan küçük bebeğe ne olacak? Acımasızca terk edilen bebek hastanenin gözbebeği oluyor. Güzel bebek hangi sert kalbi yumuşatmayı başaracak? Ela ve Bilge yan yana. Bilge’nin gerçek yüzünü kimse göremiyor… Haldun’un görevi Suat’a devrediliyor. Bu durum levent ve Suat’ı karşı karşıya getiriyor. Kader küçük bebeğin ailesini bulmak için elinden geleni yaparken, hastaneye gelen yaşlı çift herkese gerçek aşkı gösteriyor. Yıllar boyunca birlikte çarpan iki yürek yine birlikte duruyor… Suat ve Zenan artık duygularından kaçmıyor… Levent Ela’ya kendini affettirebilecek mi? Beyaz çiçeklerin sahibi kim olacak?

wuhuuuu özet diye ben buna derim. öbür özetten bişey anlamamıştım ekleyen arkadaşım ellerine sağlık.

demek haldun bey görevi Suat'a veriyor. valla çok sevindim yaşasın Suat :happy0064
Güzel bebek hangi sert kalbi yumuşatmayı başaracak? bence bu kalp Burak'ın kalbi ve hatta buna eminim :img-yes:

hastaneye gelen yaşlı çift herkese gerçek aşkı gösteriyor. Yıllar boyunca birlikte çarpan iki yürek yine birlikte duruyor… yine ağlıycaz anlaşılan bu bölümde...

Beyaz çiçeklerin sahibi kim olacak? sanırım lord of the uyuz'a gidicek çiçekler...

bu arada eski eşi olmasına çok sevindim içimden geçiyordu zaten eski eşi olduğu iiki de öyleymiş :happy0064

gzd_gzd
20-02-07, 12:57
gözdecim ben bu yorumun altına izninle imzamı atıyorum canım..izlerken valla benimde aklıma geldi bilge'yle levent'i görüp yanlış anlarsa diye:(:(
bu arada haklısın melek yüzlü şeytan değil..şeytan yüzlü şeytan:):)

teşekkr ederm cnm ;) tbk de atabilrsn imzanı,malsef bu ayrılığı uzatıp bizi çıldırtmak amacıyla dediğim gibi bşey olma ihtimali çok yüksek,çünkü levent o beyaz çiçekleri bilge için almış olamaz :icon_sorr

şeytan yüzlü şeytan güzel oldu yaa,sevdim bu lafımı:img-hyste :img-hyste

<EyD@
20-02-07, 12:57
semracım yorumun altına ımzamı atarım..:)
ya ama burak sert kalblı degılkı tersıne cok yumusak kalblı ama bunu gostermıyor..

bızım ozette ozet degıl sorular dızını bızım onlara sorduklarımızı onlar tekrar bıze soruyor..:)

ıcımden bır ses derkı o beyaz cıcekler bılgenın olacak cunku ela uzaktan gorucek bu ıkısını yanlıs anlayıp gıdıcek cıcekler bılgeye kalacak..:(

deniz123
20-02-07, 12:59
mrb arkadaşlar fragman ve özet süper hele fragmana bayıldım leventin elindeki çiçekler inş elanın kalbini yumuşatır çok üzgün kız ya cadıda maşallah yerleşti hastahaneye ama sanki gestapo bizi yanıltıp bu kadının gerçekte nasıl olduğunu anlıyacak gibi suatla zenana o ne sahne bayıldım heyacandan öldüm sarılmışlar ay allahım heralde doktorların en romantik bölümü olacak bu şokta yım çıkamadım daha inş elalar bu aşk sınavını geçer şu kadın geldiği gibi gider yoksa ben göndericem saçları bile fönsüz cadı olduğu tam belli:img-hyste havası zaten ayyrı bi konu inş şu özette yazan yaşlı çift bizim aşıklara güç veriri fırtınalar essede yıkılmamaları gerekli olduğunu güçlü olmaları gerektiğini anlarlar suatlarında işi bundan sonra kolay olmıycak şefliği suat aldı ama haldun zenan olayını farkederse işte bu safer kesin gestapo alır işi:img-hyste

burcu sana katılıyorum son sonu gestapoya kalıcak şeflik ya ben bi şeye kızıyorum yanlız tamam suat çok iyi biri bende seviyorum ama levent elayla ilişkisi nedeniyle şefliği geçicide olsa alamadı suatında zenanla ilişkisi var yoksada artık var yani onunda almaması gerektiğini düşünüyorum ben tabi onların ilişkisi bilinmiyo şuan ama leventime yazık ya haksızlık çocuk amerikalara gidiodu haldun bey durdurdu şimdide nispet yapar gibi suata verdi o bilgeyide o çağırdı ben biliyorum sinir ya..

bostepeli
20-02-07, 13:06
burcu sana katılıyorum son sonu gestapoya kalıcak şeflik ya ben bi şeye kızıyorum yanlız tamam suat çok iyi biri bende seviyorum ama levent elayla ilişkisi nedeniyle şefliği geçicide olsa alamadı suatında zenanla ilişkisi var yoksada artık var yani onunda almaması gerektiğini düşünüyorum ben tabi onların ilişkisi bilinmiyo şuan ama leventime yazık ya haksızlık çocuk amerikalara gidiodu haldun bey durdurdu şimdide nispet yapar gibi suata verdi o bilgeyide o çağırdı ben biliyorum sinir ya..

ay hiç sorma halduna bende gıcık oldum bilmiyoya dediğin gibi daha zenan durumunu bilse şefliği vermez bence ya herkes elalara yükleniyo ela perişan oldu denizcim gördünmü ah o cadı kadın havası bakışları delirtti beni leventi şeflik vadiyle burda bıraktı bi özel hayata sebep haldun şefliği vermedi ona hakikaten sinir bozucu bi durum ama suatıda severim alsında sonunda bu şeflik gestapoya kalacak bakalım ay suatalar ne tatlıydı zenanla levente elinde çiçekler elada affedecek gibi gözüküyo ama aşk kazanacak gibi:img-yes:

doktorcu-el
20-02-07, 13:07
özette dikkatinizi çekti mi bilmiyorum diyoki bilge ve ela yan yana bilgenin gerçek yüzünü kimse göremiyor o zaman bilge elaya çok kötü davranacak ama herkes onu iyi zannedecek öyle olursa kimse elayı korumaz sizce?

deniz123
20-02-07, 13:11
ay hiç sorma halduna bende gıcık oldum bilmiyoya dediğin gibi daha zenan durumunu bilse şefliği vermez bence ya herkes elalara yükleniyo ela perişan oldu denizcim gördünmü ah o cadı kadın havası bakışları delirtti beni leventi şeflik vadiyle burda bıraktı bi özel hayata sebep haldun şefliği vermedi ona hakikaten sinir bozucu bi durum ama suatıda severim alsında sonunda bu şeflik gestapoya kalacak bakalım ay suatalar ne tatlıydı zenanla levente elinde çiçekler elada affedecek gibi gözüküyo ama aşk kazanacak gibi:img-yes:

bende suatı seviyorum ama bu durum levente nispet yapar gibi oldu bence o nedenle halduna kızıyorum elaya çok üzüldüm ya o çiçekler kesin elaya affetsin leventi zenan suata bende sevindim onlarda mutlu olurlar artık burcu ya o bilgenin bakıları beni sinir etti fragmanda bi yerde ela leventin yanına gidio sonra arkasını dönüp gidiyo ve kıs kıs gülüyo bu gidişle denizden önce ben halledicem onu bence gestapo bilgenin karakterini anlıycak ve bilge gestapoyla karşı karşıya gelicek..

binnur1907
20-02-07, 13:12
açıkcası ben bu son özeti çok beğendim

aklıma takılan bi kaç şey netlik kazandı diyebilirim...

birincisi ve bence en önemlisi dizimiz grey's den şu dakika içinde (ana karakterlerin gidişatı bakımından ) ayrılıyor.İşte buna içilir..... :happy0064

ikincisi ise iblis bilge nin kötü bi karakter olması..
(şaşırtıcı cidden levent gibi bi erkek nası olur da yıllarca o kadınla evli kalır)

şimdi perşembe akşamı arkama yaslanarak yepyeni bi dizi izlemenin keyfini çıkarıcam.....

bostepeli
20-02-07, 13:14
ya arkadaşlar fragmanı özellikle izleyenlere soruyorum şu swhilde leventin elinde beyaz çiçekler varya orda yanındaki bayan elamı yoksa bilgemi ya bilge gibi geldi bana saçları falan aynı ya bilge olmasın durduruyorum o sahneyi izliyorum yok bilgeye benziyo bu kadın yanıltmaca yapmasın levent elayı beklerken bu kadın gelmesin sizce o kim karanlıkta seçemiyorum eama ela değil gibi:img-pilot o değilse şok geçiririm delirirm ya cadıysa ne işi var orda

<EyD@
20-02-07, 13:15

birincisi ve bence en önemlisi dizimiz grey's den şu dakika içinde (ana karakterlerin gidişatı bakımından ) ayrılıyor.İşte buna içilir..... :happy0064

(şaşırtıcı cidden levent gibi bi erkek nası olur da yıllarca o kadınla evli kalır)

şimdi perşembe akşamı arkama yaslanarak yepyeni bi dizi izlemenin keyfini çıkarıcam.....

bınnur ablacım slm..;)

evt dızımız ayrılıyor artık greysle..bu bızı bayagı rahatlattı..zaten ılerkı bolumlerde aynı olması ımkansız gıbı bırseydı..

bence bılge kotu degıl ozetten onu cıkardım..kımse gercek yuzunu goremıyor dıyor ıste herkes onu kotu sanıyor ama o ıyı bırı cıkacak...aslında o levetede bırsey yapmıcak pek..elaya zaten dokunmaz...boyle dusunuyorum umutluyum umarım boyle olur...

gzd_gzd
20-02-07, 13:15

kesnlikle binnurcum dizi artık karakterlerin huyu bakımından ayrılıyor greysden oley,ama bilge çok kötü bi kaddın heralde yaa,walla çekeceği war bizim aşıkların ondan:icon_sorr

Dilan-Cagri
20-02-07, 13:17
9. Bölüm Fragmani

Aşk’ın en büyük sınavı! Levent’in eski karısı bir anda ortaya çıkıp her şeyi yerle bir ediyor. Umutlar, mutlulukla, birbirine verilen sözler… Her şey yalan mıydı? Levent’in geçmişini saklamasının sebebi ne? Ela bundan sonra ne yapacak?

Yüzsüz kadin bide karisiyim diyor...Gerci biz biliyorduk Leventin böyle bir kadinla artik evli olamiyacagini...Ela zorda olsa affeder Leventi ama bence o Bilge oyun falan cevirir...

Çöplükte bulunan küçük bebeğe ne olacak? Acımasızca terk edilen bebek hastanenin gözbebeği oluyor. Güzel bebek hangi sert kalbi yumuşatmayı başaracak? Ela ve Bilge yan yana. Bilge’nin gerçek yüzünü kimse göremiyor…

Cöplükteki bebek baya önemli olcak galiba ayrica sert kalbi diyor burak sert degilki cünkü ukala, simarik falan ama sert degil bence...gerci hasan, kader, ela falan sert degil zaten ama zenan ve burak kaliyor galiba geriye yada suat ne bileyim dizi bu insani yaniltiyorlar belkide zenan ve suatin yakinlasmasi bebegin sayesinde falanda olabilir...Kafami karistiran Ela ve Bilge yan yana acaba nasil yani belki bu bebek bilgeninde yumusamasina falan yol acabilir diye düsünmüstüm artik hangi nedenden dolayi yan yanalarsa...Birde Bilgenin gercek yüzü var :img-yes: :img-yes: :img-yes:

Haldun’un görevi Suat’a devrediliyor. Bu durum levent ve Suat’ı karşı karşıya getiriyor. Kader küçük bebeğin ailesini bulmak için elinden geleni yaparken, hastaneye gelen yaşlı çift herkese gerçek aşkı gösteriyor. Yıllar boyunca birlikte çarpan iki yürek yine birlikte duruyor…

Hmmm Suat aliyor demek haldunun görevlerini gerci bunu bekliyordum ama zaten leventte suatta hakeediyorlardi bu görevi ama levent hastlarla daha iyi ilgileniyor biraz üzüldüm yani özel hayati yüzünden böyle olmasina...Yasli ciftede helal olsun vallaha göstersinler sunlara gercek aski...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ...

Suat ve Zenan artık duygularından kaçmıyor… Levent Ela’ya kendini affettirebilecek mi? Beyaz çiçeklerin sahibi kim olacak?

Suat ve Zenan yine bir cümleyle anlatilmis gerci biz biliyoruz herseyi :img-grin2 ama neyse...Beyaz ciceklerin sahibi kesin kimseye benzemeyen [leventin olan] beyazi elanin olacaktir...kadin tekneye gelirken levent ciceklerle elasina gidiyordur....Ayrica siyah kiyafetlerle yatakta aglayan elaaaaaaa

Madame Özeti icin cook sagol arkadasim :img-wink:

bostepeli
20-02-07, 13:18
bende suatı seviyorum ama bu durum levente nispet yapar gibi oldu bence o nedenle halduna kızıyorum elaya çok üzüldüm ya o çiçekler kesin elaya affetsin leventi zenan suata bende sevindim onlarda mutlu olurlar artık burcu ya o bilgenin bakıları beni sinir etti fragmanda bi yerde ela leventin yanına gidio sonra arkasını dönüp gidiyo ve kıs kıs gülüyo bu gidişle denizden önce ben halledicem onu bence gestapo bilgenin karakterini anlıycak ve bilge gestapoyla karşı karşıya gelicek..

bencede fragmanda inatlaşıyo sanki gestapoyla bilge ne diyosa gestapo bilgenin suratı asılıyo eğer gestapo bilgenin gerçek kimliğini anlar bunu açığa çıkarmaya çalışırsa gestapoya kızsamda bir numaralı adamım olucak inş şu cadıyı gestapo gönderiri ah bilgenin bakışları yokmu keskin sinisi yüz mimikleri bile özgül bu rolün adamı deniz bana fenalıklar geldi nerden çıktı bu kadın ya yok bu kadını göndermeliyiz yoksa elimden kaza çıkacak

istem_metsi
ya arkadaşlar fragmanı özellikle izleyenlere soruyorum şu swhilde leventin elinde beyaz çiçekler varya orda yanındaki bayan elamı yoksa bilgemi ya bilge gibi geldi bana saçları falan aynı ya bilge olmasın durduruyorum o sahneyi izliyorum yok bilgeye benziyo bu kadın yanıltmaca yapmasın levent elayı beklerken bu kadın gelmesin sizce o kim karanlıkta seçemiyorum eama ela değil gibi:img-pilot o değilse şok geçiririm delirirm ya cadıysa ne işi var orda

o bilge kesin çünkü ona benziyor ela okadar kilolu değil :img-hyste

ama bence levent elaya giderken onunla karşılaşıyorda beraber görüküyor fragmanda

halka
herkese merhaba:)

fragmanı gören şanslılardan biriyim.allahım ne fargmandı o öyle.zenanla suatın o halini görünce resmen gözlermi avuşturdum.nese ki bu hafta zenana kızmak zorunda kalmıcaz çünkü zenan ve suat aşka teslim:)

deniz123
20-02-07, 13:19

o bilge burcu bence orası tam şöyle olucak levent elaya çiçek aldıktan sonra tekneden elaya gitmek üzere çıkıcak
ama tkneden çıkarken bilge gilicek ama o çiçekler elaya ona değil kesinlikle ona olamaz..

sumisali
20-02-07, 13:21
ayy allahım inanın kafam durdu

kadının eski karısı olduğuna dahi sevinemedim çıldırıcam yaaa

bak leventimin saklamasının bi sebebi var

ayy bi su içeyim

denizim bende şimdi şoka girdim.
bu zöet nerden çıktı..
diğeri ne artık iki özetmi gelmeye başladı........

özette çok parlak ya içim açılkdı dermişim.
levent neden sakladı geçmişini ya..............

deniz123
20-02-07, 13:21
bencede fragmanda inatlaşıyo sanki gestapoyla bilge ne diyosa gestapo bilgenin suratı asılıyo eğer gestapo bilgenin gerçek kimliğini anlar bunu açığa çıkarmaya çalışırsa gestapoya kızsamda bir numaralı adamım olucak inş şu cadıyı gestapo gönderiri ah bilgenin bakışları yokmu keskin sinisi yüz mimikleri bile özgül bu rolün adamı deniz bana fenalıklar geldi nerden çıktı bu kadın ya yok bu kadını göndermeliyiz yoksa elimden kaza çıkacak

bende senin gibi dedim burcu bu kadın elimde kalıcak sonra dedim bu gestapoyla tışıcak gestapo bunun gerçek yüzünü görücek eğer elayı ezmeye kalkarsa buna izin vermiycek gibime geliyor yani bize gerek kalmadan gestapo o 3.şahsın hakkından gelicek bence..

<EyD@
20-02-07, 13:22
ayy allahım inanın kafam durdu

kadının eski karısı olduğuna dahi sevinemedim çıldırıcam yaaa

bak leventimin saklamasının bi sebebi var

ayy bi su içeyim

denızım sakın ol bır once..

sımdı sevın es eskı..:Dvaran bır
artı greysle aynı gıtmıyor:Dvaran ıkı
bunlar ıyı yonlerı:D

ayrıca ozette extra bırsey yok fragmandakıler cıkmıs...hem galıba bu bolum yemek planları var buda demektırkı barısma sınyallerı yanmıs bıle..:9

busracım hosgeldın cnm..:)ay fragman deme bana buragın bebegı hoplaısı gelıyor aklıma..:img-hyste ay ıkı tatlıs yanyana..:img-in_lo

sumisali
20-02-07, 13:24

ayrıca ozette extra bırsey yok fragmandakıler cıkmıs...hem galıba bu bolum yemek planları var buda demektırkı barısma sınyallerı yanmıs bıle..:9

ya canım beyinler durdu...
özette öyle şeyler yazıyorki.......

krzilere girmemek elde değil.........

bu bilgenin asıl yüzünü göremiyorlar yazmışilar yani bu kadın kötü..........
onu anlayabildik sanırım...

haldun neden görevi suata devrediyor...
bende levent ela ile olan ilişkisini duyunca böyle bir kara vermiştir bu adam.....

bostepeli
20-02-07, 13:25
o bilge burcu bence orası tam şöyle olucak levent elaya çiçek aldıktan sonra tekneden elaya gitmek üzere çıkıcak
ama tkneden çıkarken bilge gilicek ama o çiçekler elaya ona değil kesinlikle ona olamaz..

evet kesinlikle bilge o cadı ne işi var orda leventin peşinden ayrılmıyo ya tabiiki çiçekler elay o kadın haketmiyo onları kesin tekneye gelecek kadın bari ela orda falan olmasa olurya bi an tekneye gider bide onları görürse ela bittiğinin resmidir leventin valla acı tesadüfler olabilir aman be bende senaryo yazmaya başladım ama bu kadın biraz daha kalırsa elaları zor günler bekliyo suatlarda tam havalarında allah bozmasın darısı elacığıma canım mahvoldu levente nasıl hastahanede koşuyo peşinden zor affedecek bu kız

cicikızz
20-02-07, 13:25
arkadaşlar sonunda yani fragmanı gördüm zenan-suat çok güzeldi nasıl sarılıyorlardı ya burak çok tatlıydı ya nasıl bebeği seviyordu canım ya ela ve levente gelince onlar durumu çok kötü ya hep o cadaloz bilge yüzünden bu arada fragmanda levent beyaz çiçekleri bilgeye veriyordu nasıl oluyor ya yanlış gördüm diyordum ama meğerse doğruymuş çok şaşırdım ela çok kötü durumda canım ya bide o bilge cadısı hastanede göreve başlamış off ya ele ve levent daha kötü duruma düşecekler ya
arkadaşlar sizce haldun bey ela ve levent ilişkisi yüzündenmi görevini suata bıraktı acaba? biri biliyorsa cevap verebilir mi

prenses19
20-02-07, 13:27

busracım hosgeldın cnm..:)ay fragman deme bana buragın bebegı hoplaısı gelıyor aklıma..:img-hyste ay ıkı tatlıs yanyana..:img-in_lo

ayy canım olamıyorum yine

ayy allahım çıldırdım burda

son bikaç gündür hadi karısıysa düşüğncesi girmişti aklıma

ayy hem rahatladım hem de kötü oldum birden

bostepeli
20-02-07, 13:27
o bilge kesin çünkü ona benziyor ela okadar kilolu değil :img-hyste

ama bence levent elaya giderken onunla karşılaşıyorda beraber görüküyor fragmanda

zaten öyle cadı gibi saçlar kimde var dediğin gibi kiloluda tam zamanını buldu gelmenin inş gestapo bu kadının kimliğimi çözerde herkes aslında nasıl olduğunu anlar:img-pilot

halka
20-02-07, 13:34

hoşbulduk canım:)

ay nasıl mutlu oldum anlatamam gerçi son sahnede elanın ağlayışını görünce çok kötü oldum ama.elam ya nasıl ağlıyordu kesin levent ve o uyuzu görmüştür eski günleri hatırlayınca birde...ah levent ah...

zenan ve suat süperdi.o nasıl sarılıştır öyle ya içim gitti valla...zenan bizi burda sinirlendirdi falan ama bu bölüm bizi mutlu edieği kesin...

bostepeli
ayy canım olamıyorum yine

ayy allahım çıldırdım burda

son bikaç gündür hadi karısıysa düşüğncesi girmişti aklıma

ayy hem rahatladım hem de kötü oldum birden

denizcim fragmanı izleyince bende delirdim şimdi biraz sakinim görüyomusun kadının havalarını yapışkan şey leventin peşinden ayrılmıyo be suatlar nasıl olay bu bölüm zenan kendini aştı aferin kıza oda ona sarıldı çok tatlılardı ya:img-yes: canım sakin ol olmadı form olarak seti basar kadını döveriz sonraa uçak biletini alıp yollarız bende uçtum toparlanayım:img-hyste

<EyD@
ya canım beyinler durdu...
özette öyle şeyler yazıyorki.......

krzilere girmemek elde değil.........

bu bilgenin asıl yüzünü göremiyorlar yazmışilar yani bu kadın kötü..........
onu anlayabildik sanırım...

haldun neden görevi suata devrediyor...
bende levent ela ile olan ilişkisini duyunca böyle bir kara vermiştir bu adam.....

tam tersı ıyı olabilir dıye dusunuyorum..ıste hekes kotu zannedıyor 3.sahıs falan derken ıste kadın bence ıyı bırı cıkabilir..ıyı yuzunu goremıyor olabiliriz...hem ela bılge yan yana dusecekmıs sanırım o bebek ıcın belkıde buzlar erıcek...hemen kotu demeyın hele bır bolumu ızleyelım olumlu olalım derımm.:)

haldunun suata devretmesı haldun bey suan hasta yorgun ondan levente neden devretmemıstır eskı karısı geldı falan durumlar karısık ondan olabilir yada baska bır neden..ona takmayınız cnm nede olsa bır surelıgıne..:)

istem_metsi
20-02-07, 13:35
Şimdi doktorlar perşembe saat kaçta? Fragmanda saat 20:00 diyor. İnternette 22:00 diyor

dün akşam ilk izlediğim fragmanda 20:00 yazıyordu ama daha sonra baktıklarımda 22:00 yazıyor ya kesin oldu 10 vercekler hem belki o zaman daha uzun olur saati:happy0064

<EyD@
20-02-07, 13:40
hoşbulduk canım:)

ay nasıl mutlu oldum anlatamam gerçi son sahnede elanın ağlayışını görünce çok kötü oldum ama.elam ya nasıl ağlıyordu kesin levent ve o uyuzu görmüştür eski günleri hatırlayınca birde...ah levent ah...

zenan ve suat süperdi.o nasıl sarılıştır öyle ya içim gitti valla...zenan bizi burda sinirlendirdi falan ama bu bölüm bizi mutlu edieği kesin...

zenan yırttı kısa bır surelıgıne sırke suratlı organ manyagı gıbı sozlerden...:img-hyste
hakkaten o sarılma neydı oyle cok romantıktı..:)

buyuk ıhtımal busracım hanı levent cıceklerle beklıyordu ya bılge cıktı karsısına uzaktan gordu bunları yanlıs anladı..
ama eskı karısı eskı kaırısı sevının yahu azcık uzun bır ayrılık olmıcak olması ıcın bır sebete yok eskı sonucta...

denızım en cok senın sevınmen gerek aslında..eskı karısı eskııı...:happy0064 olmus bıtmıs bosanılmıs gecmıste kalmıs....:Dayrılık olacak ama buyuk bırsey olmaz barısırlar..hem yemek planları yapılmıs yanı nekadar gene gıdılmemısse bıle...;)

denizkizi55
20-02-07, 13:45
Hey allahim yaa..Cadi bizim türk versiyon'da kötü..Oysaki greyste zararsiz bir varlik sonradan..

Ben yer yutarim o cadi'yi..

Greysle ayni gitmiyor gaaaaliba..Aman olsunya..Eski esi'nin cikmasi iyi birsey ama o cadaloz rahat durmaz...

OOOOOOffffffOffffff..Sanirim levent o cicekleri cadaloz'a veriyor yani tipinden onu cikardim fragman'da..

Bir diger sinir bozucu olay suat'a haldun'un görevi'nin devredilmesi..Levent kiskanc biri degil yani bu onun icin sorun olmaz ama suat cok hirsli..Bu yüzden aralari acilmasin greystede görev suat'a veriliyor ama levent o'nu tebrik falan ediyor sanirsam..Ama durun siz zenan o'nu adam eder:D..

Dehset bir bölüm olacak..ALlah izlerken yardimcimiz olsun..
Cik aradan adapazariii..Cadaloz geliyorum demez pat diye geldi iste..

Bu kadin greysteki gibi bir tavir takinmiyorsa kötü seyler olacak demektir..Bit bit tam bit..Yapisacak isteee...

Bu arada bana kalirsa o bebek gestapo'nun kalbini yumusatacak..Grey'ste o bir cocuk doguruyor ama evli mi dgeil mi bilmiyorum..BU cocugu evlatlik almasin?

halka
20-02-07, 13:47
zenan yırttı kısa bır surelıgıne sırke suratlı organ manyagı gıbı sozlerden...:img-hyste
hakkaten o sarılma neydı oyle cok romantıktı..:)

buyuk ıhtımal busracım hanı levent cıceklerle beklıyordu ya bılge cıktı karsısına uzaktan gordu bunları yanlıs anladı..
ama eskı karısı eskı kaırısı sevının yahu azcık uzun bır ayrılık olmıcak olması ıcın bır sebete yok eskı sonucta...

denızım en cok senın sevınmen gerek aslında..eskı karısı eskııı...:happy0064 olmus bıtmıs bosanılmıs gecmıste kalmıs....:Dayrılık olacak ama buyuk bırsey olmaz barısırlar..hem yemek planları yapılmıs yanı nekadar gene gıdılmemısse bıle...;)

o sarılma sahnesi oturup 100 kere seyredebilirim(ki seyrediyorum):)ah kübra ah nerdesin??kesin kübra seyrederken düşüp bayılmıştır bne bile çığlık attım evde gecenin bir köründe:)

nese ya eski karısı çıkmayada bilirdi biraz da iyi yönünden bakalıım değil mi??denizcim sevin artık bak eski karısıymış.bence levent ve ela bunu kısa sürede atlatır.

istem_metsi
20-02-07, 13:52
uf ya fragmanı izliye izliye bi hal oldum ya çok güzelll ama levent ile bilgenin sahneleri hariç onların ikisini yan yana görmeye dayanamıyorum

ama biryandada seviniyorum eski eşi olmasına Allahtan eşi değil ayrılmışşş

handeozbek
20-02-07, 13:54
dün akşam ilk izlediğim fragmanda 20:00 yazıyordu ama daha sonra baktıklarımda 22:00 yazıyor ya kesin oldu 10 vercekler hem belki o zaman daha uzun olur saati:happy0064

Ne güzel ilk defa televizyondan izleyeceğim. Daha önce hep internetten izledim. Görüntü pek iyi değildi. Sadece 8.bölümün görüntüsü güzeldi. Kim kim olduğunu ancak seslerden anlayabiliyordum zor oluyordu. Tv'den izlemek başka olacak.

mirank
20-02-07, 13:54
ay o kadında doktormuş ya inanamıyorum...
zaten önüükte hiç yakışmamış
fragmanda gördüm elayla levent konuşurken geliyor ela bakış falan atıyor. ama bir şeyi anlayamadım ela yatağın üzerin de ağlıyordu ya orda çok güzel olmuştu niye öyle giyinmişti acaba.
belkide leventle buluşacaklardı levent de elinde çiçek elayı bekliyordu sahilde o sırada bilge (gıcıkkkkk) geldi elada onları birlikte görünce kötü oldu?!:img-blush
ama suatla zenan çok tatlılardııııııııııııııııı..:img-in_lo
gestapoyla bilge denen o kadın ne güzel bakışıyorlar.
gestapo gidip halduna herşeyi anlatıyor bence. zaten bilgeyi haldun çağırmıştır ama bence leventin karısı olduğunu bilmeden çağırdı...
ya fikretle bilge öyle bakışıyorlar ya acaba fikret elanın yanında mı olacak?
umarım elaya destek olur çünkü birde o üstüne giderse ela çok kötü olur...:img-yes:

k_34
20-02-07, 13:56
uf ya fragmanı izliye izliye bi hal oldum ya çok güzelll ama levent ile bilgenin sahneleri hariç onların ikisini yan yana görmeye dayanamıyorum

ama biryandada seviniyorum eski eşi olmasına Allahtan eşi değil ayrılmışşş

ben eski eşi olduğunu bilmiyodum...fragmanıda izleyemedim zaten!!!ama kadın kendisi eşiyim diyince boşanmadı sandımmmm.....ya inş. araları bozulmazzz:img-sorry

istem_metsi
20-02-07, 13:56
yaa 8de diyoo fragömanlarındaa kaçta olcak dizi yanii

tv de teletekste 22:00 yazıyor

RODYA
20-02-07, 13:57
arkadaşlar yeni bölüm çok heyecanlı ve acaba dizi her hafta mı 22.00 da olcak sadece bu hafta mı

Hayır arkadaşım.Bu hafta saat 8 de maç olduğu için,maçla çakışıp ratingi düşmesin diye saat 22 ye almışlar diziyi.Doğru karar:good:

Haftaya yine saat 20 de olacak:img-wink:

bostepeli
20-02-07, 13:59
fragmanini izelsim youtubeden...
Ya süper bir bölüm!!!
Iste seytan kadin her yerden cikiyor ya...Ela perisan!!!:(
Ama Levo seytahna cicek mi veriyor?
Ya hic barisacakalrmis gibi halleri yok!!!
Fragmanin sonunda Ela bogazin yaninda aglyior acaba teknede seytanla Levo yumu gördü???

o çiçekler elay o cadıya hiç bişe verilmez kadın yapışkan levent heralde tekneden çıkıp elay giderken geliyo gelmez olsun inş levent o çiçekleri asıl sahibine veriri ela bu bölümde çok ağlıycak kız helak olacak ya:icon_sorr

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 13:59
Ya Ela cok güzel olmus ....siyah elbiselerle Mirank senin dedigin gibi olabilir!!!Yani gicik gelyior Ela görüyor fln...
Allahim Suat Zenan sahnesi süper!!!!
Kader ve Buraktan eser yok:(

Ya bi kez daha soruyorum.Bu bölümde EL kesin barisacakmi?

arese
20-02-07, 14:00
herkes slm bence o gullerin sahip ela olacka tahimine elay gidrken o kadın gelecek ama bence o gullerin ssahip bilge hanım olmyacak ela olacak sanırım ben böyle kendim teselli ediyorum bellide olmaz eger o kadına verirse yolarım leventiiiiiiiii

devedikeni
20-02-07, 14:01
ya ben özetin şu kısmına hiç dikkat etmemişim ''ela ve bilge yanyana bilgenin gerçek yüzünü kimse göremiyor'' inşallah bu körlerden biride levent değildir zaten kızı yeterince harap ediyo bide bilge iyidir sana öyle geldi gibi laflar kullanırsa tamam artık ya biz suratına bakınca anladık bunlar nasıl görmüyor hayret bişey ya bide zenanın suratı neden o kadar asık suatta çok mutlu değil ama zenan çok kötü görünüyor sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:01
o çiçekler elay o cadıya hiç bişe verilmez kadın yapışkan levent heralde tekneden çıkıp elay giderken geliyo gelmez olsun inş levent o çiçekleri asıl sahibine veriri ela bu bölümde çok ağlıycak kız helak olacak ya:icon_sorr

Evet fragmanin yarisi zaten Elanin gözyaslariyladi...bölümde ne kadar olur kimbilir?
Ah Levent ah....
Arkadaslar artik kesin bu gicik seytan kötü rolde!!!!
Nefret ediyorum seytandan!!!!

gzd_gzd
20-02-07, 14:04
Bu arada bana kalirsa o bebek gestapo'nun kalbini yumusatacak..Grey'ste o bir cocuk doguruyor ama evli mi dgeil mi bilmiyorum..BU cocugu evlatlik almasin?

ya greysde baya hamilelik süresne falan tanıklık edioduk we çok komik ama doğumunda da çok duygusal şeyler oluyodu,bence doğurur gestapo,bi de greysde de birden pat die öğreniliyo evli olduğu ama eğer ailesi bulunmazsa gestapo evlatlık da alabilir çocuğu ;) w güsel de olur wlla:img-in_lo

bostepeli
20-02-07, 14:04
Ya Ela cok güzel olmus ....siyah elbiselerle Mirank senin dedigin gibi olabilir!!!Yani gicik gelyior Ela görüyor fln...
Allahim Suat Zenan sahnesi süper!!!!
Kader ve Buraktan eser yok:(

Ya bi kez daha soruyorum.Bu bölümde EL kesin barisacakmi?

valla gelen tüyolardan ben 2 3 bölüm bi küslük olacak diye hatırlıyorum ama ela sanmam bu bölüm barışmazlar kadın heryerde karşısında kızın leventin zor bu bölüm özette yaşlı bi çiftin aşkı onlara belki bişeyler hissettirecek diyo ama zenanlar neyse onlar için evet de ela kızgınsa zor ama ainş barışırda o çiçekler gerçek sahibine inş ulaşır o zaman bi ümit var ama engel geldi oraya bakalım heyecan bastı beni

mirank
20-02-07, 14:05
Hayır arkadaşım.Bu hafta saat 8 de maç olduğu için,maçla çakışıp ratingi düşmesin diye saat 22 ye almışlar diziyi.Doğru karar:good:

Haftaya yine saat 20 de olacak:img-wink:

kesin mi bu????:icon_whis
yani sadece bu hafta mı 22.00 d. nerden öğrendiniz?
ya umarım sadece bu hafta 22.00 dadır....:img-yes:

gzd_gzd
ben eski eşi olduğunu bilmiyodum...fragmanıda izleyemedim zaten!!!ama kadın kendisi eşiyim diyince boşanmadı sandımmmm.....ya inş. araları bozulmazzz:img-sorry

walla hepimiz öyle sandık we mahvolduk yaa,meğer kadın sırf gcıklığına demiş eşiyim diye....:icon_whis :icon_whis :icon_whis

SELImESMaDEMIr
Ya fragmanda cok kisa gösteriyorlar...Ela Leventin gögüsüne yaslanmis aliyor ama o herhalde bir flashback.Yani eskiyi hatirlatan sahnelere yani eski cekimlere flashback deniyor.Tekneyi görünce herhalde o sahne aklina geliyor.

Gestapo bu kadini sevmiyor!!!!Gestapo Haldun beyede olanlari anlatiyor ve bakislarindan anladim bence bu kadini hic sevmeyecek cünkü Fikret aslinda cok iyi biri sadece isinde biraz sert.Ve tüm iyiler kötülere karsi...
Kötünün kim oldugunu söylemem gerekiyor mu yoksa siz tahmin edebiliyormusunuz?

bostepeli
20-02-07, 14:07
Evet fragmanin yarisi zaten Elanin gözyaslariyladi...bölümde ne kadar olur kimbilir?
Ah Levent ah....
Arkadaslar artik kesin bu gicik seytan kötü rolde!!!!
Nefret ediyorum seytandan!!!!

yok o cadı cadı , kalıcı gitmez bu kadın nasıl kurtulacağız bunadan bu elaları rahat bırakmıycak greyste dedikleri gibi kadrolu olmuşsa bizdede olucak valla nasıl çekicez onu ya sinir oldum ama gerçek aşk kazanacak inş:img-wink:

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:10
Ya Levent ya....o seytanda heryerden cikiyor.Levent nerde o orda.Kimbilir Elamiza neler söyliyecek?
Ya kesin sinirlerimiz mahvolacak bu bölümde...
Ayrica simdi bi kez daha izledim tam anladim Gestapo hakkindan gelecek styanin.Cünkü bir sahnede biribirilerine bakiyorlar ve orda Seytanin bakislari kötü Gestaponunsa dalga gercermis gibi bir gülümsemesi yani ben sana gösteririm carpi bacak der gibi!
Yasasin GEstapo sana güveniyorum!!!!!

bostepeli
20-02-07, 14:10
Ya fragmanda cok kisa gösteriyorlar...Ela Leventin gögüsüne yaslanmis aliyor ama o herhalde bir flashback.Yani eskiyi hatirlatan sahnelere yani eski cekimlere flashback deniyor.Tekneyi görünce herhalde o sahne aklina geliyor.

Gestapo bu kadini sevmiyor!!!!Gestapo Haldun beyede olanlari anlatiyor ve bakislarindan anladim bence bu kadini hic sevmeyecek cünkü Fikret aslinda cok iyi biri sadece isinde biraz sert.Ve tüm iyiler kötülere karsi...
Kötünün kim oldugunu söylemem gerekiyor mu yoksa siz tahmin edebiliyormusunuz?

galiba dediğin gibi gestapo halduna bişeler anlatıyo bu kadınlamı alkalı bilmiyoruz ama kadını sevmediği belli gestapo bu kadının gerçek yüzünü ortaya çıkaracak gibi evet elanın göğsüne yaslandığı kişi babası levenr değil şimdi dikkat ettimde yani levent eskiyi falan hatırlamıyo kız teselliyi babasında buluyo ya bu kadın baş belası olucak inş gesytapo bu işi çözer:img-pilot

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:13
yok o cadı cadı , kalıcı gitmez bu kadın nasıl kurtulacağız bunadan bu elaları rahat bırakmıycak greyste dedikleri gibi kadrolu olmuşsa bizdede olucak valla nasıl çekicez onu ya sinir oldum ama gerçek aşk kazanacak inş:img-wink:

O zaman desene her bölümden sonra burda kiyametler kopucak.Valla ben o seytanin yerinde olsam sokakta dolasmam forumdan birisi gördümü tamamdir orda paralarlar valla:img-hyste
Ya bencede bu bölüm barismicaklar:icon_sorr

Ben seytani parcalamadan önce Haldunu parcalicam!:img-cool2

devedikeni
20-02-07, 14:14
arkadaşlar elanın göğsüne yaslandığı babası hatta gelen tüyolardada söylenmişti ela babasının yanına gider ona anlatıp ağlar gibi bişeydi sanırım

drcansu
20-02-07, 14:15
ya arkadaşlar ben geldim nasıl bi fragman o oyle ya

süpürgesini kendi yutmuş cadı nasılda ağlatıyodu elamı

uf yaaa

tv karsısında kendimi yoldum

daha fragmanda boyleyse izlerken napcam bennn

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:16
Ya dün gece bölüm özetini okudum hicbirsey anlamadim.Bu bölüme hic uymuyo...EL biribirine cok yaklasiyor fln yaziyordu ve Seytanla ilgili hicbirsey yazmiyordu.

Bir yanlislik olmus olabilirmi?

mirank
20-02-07, 14:16
bence elanın başını koyup ağladığı kişi levent değil babası...
fragmanda ela duyduktan sonra koşarak çıkıyor levent tabi peşinden...
bence ela ondan sonra sahile gidip ağlıyr çünkükıyafeti benzettim ben.
birde hani fragmanın bir yerinde tüm asistanlar kolüdorda yürüyorlar ya orda kader elaya hevesli bir şeyler söylüyor gibime geldi. demek ki orda daha haberleri yoktu diğerlerinin... ne zaman öğrenecekler acaba. ben özellikle hasanın tepkisini merak ediyorum... elaya destek olcağı kesin ama levente ne yapacağı belli değil. bence iyi bir haşlasın:img-yes:

prenses19
20-02-07, 14:17
AYYY ARKDSLAR KENDİME GELMEYE ÇALIŞIYORUM ÖZETTEN SONRA

bu cadı insan kılıklı şeytan demek ki herkese kendini iyi biriymiş gibi gösteriyo

ben boşuna demedim bu kadın şeytan diye

dnett
20-02-07, 14:17
arkadaşlar mrb daha okuldan yeni geldim
fragmanı izleyemedim...
izleyen varsa zahmet olmassa zenan&suat sahnelerinde nolduğunu anlatırmı?? :icon_sorr

bostepeli
20-02-07, 14:18
O zaman desene her bölümden sonra burda kiyametler kopucak.Valla ben o seytanin yerinde olsam sokakta dolasmam forumdan birisi gördümü tamamdir orda paralarlar valla:img-hyste

haldunda şimdi seviniyodur tam zamanında çağırdım elalrıda öğrenmişken diye neyse bu kadın eninde sonunda gidecek inş yakındır ozaman gestapo onu çözer ben çıktım birazdan girerimbye

denise88
yaa evet çok sinir bu bilge cadısı :(
Zenan'a bu bölüm kütük demeyeceğiz sanırım,nihayet o da güvenmeye başlıyor Suat'a :)

bu arada Gestapo cadının iç yüzünü biliyor bence veee Ela'mızı koruyacak :)

prenses19
Ya dün gece bölüm özetini okudum hicbirsey anlamadim.Bu bölüme hic uymuyo...EL biribirine cok yaklasiyor fln yaziyordu ve Seytanla ilgili hicbirsey yazmiyordu.

canım ben dün de söyledim

o özet bence bizim değil greysindi

bizim asıl özet geldi biraz gerilere git bak istersen

Dilan-Cagri

:img-hyste :img-hyste :img-hyste halduna kiyama adam daha yeni ameliyat edildi biz ilk önce seytani gebertelim geriyede baska sorun kalmiyor...offf ne gicik bi kadin yaaa...Gözlerine bakmak yetiyor ne sinsi bi gülüsü var öyle...elanin eline su bile dökemez o :img-yes: :img-yes: :img-yes:

mirank
20-02-07, 14:19

sanmam bence bölümün sonunda yakınlaşacaklar. ama bir süpriz olacakmış ya sanırım o süpürgesi kırılasıca süpürgeli cadı geliyordur.
offffffff offfffff !!!!!!!!!!!!!!!!!!:img-blush

gzd_gzd
20-02-07, 14:21
canım ben dün de söyledim

o özet bence bizim değil greysindi

bizim asıl özet geldi biraz gerilere git bak istersen

dünkü özeti başta bizim özet zannetmiştim ama belliydi bizim olmadığı çünkü bilgeden hiç bahsetmiiodu meselaibu asıl özetti,gerçi burda bilgeden bahsediolar da noluyo sanki,öldürcem walla o kadını,elimde kalcakk!!

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:27
Sagol Deniz.:)

Ya hickimse seytanin gercek yüzünü göremiyor yazmislar kim göremiyor?
Kader Hasan fln onun aslinda iyi biri oldugunu mu söyleyecek?
Cünkü Gestapo zaten kadindan nefret eder:)Ve bundan sonra Ela Levent askinda belki bir katkisi olur?!:)

Arkadaslar bir doktordan yani Levo yada Eladan seytani öldürmelerini bekleyemeyiz cünkü onlar hypokrat yemini etmislerdir yani EL askini tek biz kurtarabiliriz.:):):)
Kadini ne zaman öldürüyoruz?

Dilan haklisi önce seytani öldürelim:)Gebertelim yazmissin ya acayip güldüm.Bu kelime sanki seytana sanki daha cok yakisdi.

buket16
20-02-07, 14:27
arkadaşlar delirmek üzereyim ya,kaç gündür internet bağlantım sıfırlandı,ben de kendimi cafe köşelerine attım:(ya önce konuşulmuştur muhtemelen ama leventin o çiçekleri kime getirdiği konusunda bi anlaşma sağlandı mı?ya seçemedim de ben:(ela mı bilge mi?bilgeyse denizi falan dinlemem dalacam da levente,uf yaa....bir de sesli fragman çıkmadı dimi...bir de onu beklicez şimdi...

hamişş
20-02-07, 14:28
Selamlar arkadaşlar dünkü özet yanlışmıydı asıl özet bu mu? bu özette bir cümleye takıldım ben leventin geçmişini saklamasının sebebi ne ? madem eski karısıymış ne diye saklıyor o zaman ,ayrıca bilge niye ben leventin eşiyim dedi.

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:30
Ya Leventi gözü kapali mi evlendirmisler seytanla.Hayir adam yakisikli >e Elaya asik olduguna göre iyi kalpten ve güzeldende anliyor o zaman bu seytan ne is?!
Kadin iyi kalpli biri degil ve güzellikle alakasi yok hayir Elamizin seside bir ayri güzel ama seytanin sesi erkek sesi gibi yani gercekten seytan.
Eskiden Levent uyandiginda korkmuyormydu acaba?!:):)
Adamin her sabah migdesi bulanmistir:)

elifile
20-02-07, 14:31
Dün okul açıldı. Bende haliyle burdan koptum. Ama dayanamıyorum dinlendikten sonra hemen buraya koştum. Özet gelmiş. Çok kötü şeyler olacak gibi. Dün akşam fragmanını gördüm şok şok şok yaşadım. Aman allahım neler oluyor neler. Zavallı Ela neredeyse her sahnede ağlıyordu. Bilge maşallah hastaneye yerleşmiş gibi gözüküyor. Levent elinde çiçeklerle neden Bilge'nin yanında. Burak bebeği severken Kader onu gördü ve bence çok etkiledi. Suat ve Zenan yani ne denir. Zenan sonunda dayanamadı. Ne haldi onlarınki öyle. Ah ah ah inşallah sesli fragmanda gelir bir an önce.

-Hem perşembe gelsin istiyorum-Doktorlar var diye...:img-yes:
-Hem perşembe gelmesin istiyorum-Çünkü sınav var yaaaa...:icon_sorr

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:32
arkadaşlar delirmek üzereyim ya,kaç gündür internet bağlantım sıfırlandı,ben de kendimi cafe köşelerine attım:(ya önce konuşulmuştur muhtemelen ama leventin o çiçekleri kime getirdiği konusunda bi anlaşma sağlandı mı?ya seçemedim de ben:(ela mı bilge mi?bilgeyse denizi falan dinlemem dalacam da levente,uf yaa....bir de sesli fragman çıkmadı dimi...bir de onu beklicez şimdi...

tabiki Ela:happy0064 Yani umarim.Ama bence Levent cicekleri Elaya getirdi yapiskan seytanda adami rahat birakmadi Ela geldiginde onlari görüyor ve kizimizin kiskanclik damari kabariyor ve ne oldugunu ögrenmeden cekip gidiyor göz yaslari icinde.Bu bir ihtimal yani böyle olabilir...:sad53:

mirank
20-02-07, 14:32
:dito ya nedek kimse gerçek yüzünü göremiyor ya???
kesin herkese meleği oynuyordur şeytan...:icon_twis
bir de ne demek beyaz çiçeklerin sahibi kim?
bilgeye verme ihtimalide mi var?!
öyle birşey olurasa ilk leventi sonra kadını parçalarım...:mad72: :dito

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:34
Dün okul açıldı. Bende haliyle burdan koptum. Ama dayanamıyorum dinlendikten sonra hemen buraya koştum. Özet gelmiş. Çok kötü şeyler olacak gibi. Dün akşam fragmanını gördüm şok şok şok yaşadım. Aman allahım neler oluyor neler. Zavallı Ela neredeyse her sahnede ağlıyordu. Bilge maşallah hastaneye yerleşmiş gibi gözüküyor. Levent elinde çiçeklerle neden Bilge'nin yanında. Burak bebeği severken Kader onu gördü ve bence çok etkiledi. Suat ve Zenan yani ne denir. Zenan sonunda dayanamadı. Ne haldi onlarınki öyle. Ah ah ah inşallah sesli fragmanda gelir bir an önce.

-Hem perşembe gelsin istiyorum-Doktorlar var diye...:img-yes:
-Hem perşembe gelmesin istiyorum-Çünkü sınav var yaaaa...:icon_sorr

Bendede hep böyle oluyor:icon_sorr Sinavlar yüzünden sevinemiyorum ama bizde bu hafta girdi okullar tatile simdi oniki günümüz kaldi.
Valla abartmiyoum bir saat önce kalktim yataktan gercegi uyumuyordum ama forumu tamamen unutmusum.

Dilan seytani ne zaman gebertiyoruz?:img-hyste

sitemm
Dün fragmanı izleyemedım, salona koşana kadar bitt:icon_sorr, iyi ki burdası var en azından özeti okduum.. tahmin edilen şeyler var zten, levent kendını affettirmeye çalışıcak, o çiçek elaya mı geliyor ve kimden acaba? haldun bey yerini Suata veriyormus,ee o zman dızıden ayrılıyor mu:icon_sorr ? bu konuda fikri olna var mı?

prenses19
:img-hyste :img-hyste :img-hyste halduna kiyama adam daha yeni ameliyat edildi biz ilk önce seytani gebertelim geriyede baska sorun kalmiyor...offf ne gicik bi kadin yaaa...Gözlerine bakmak yetiyor ne sinsi bi gülüsü var öyle...elanin eline su bile dökemez o :img-yes: :img-yes: :img-yes:

canım allah aşkına bana haldun deme o şeytanı o çağırdı

artık ikisi mutlu mesut bi hayat sürdürürler ben onları cehennemin dibine gönderince

ayy gıcık oldum o adama yaaa

gzd_gzd
20-02-07, 14:35
:dito ya nedek kimse gerçek yüzünü göremiyor ya???
kesin herkese meleği oynuyordur şeytan...:icon_twis
bir de ne demek beyaz çiçeklerin sahibi kim?
bilgeye verme ihtimalide mi var?!
öyle birşey olurasa ilk leventi sonra kadını parçalarım...:mad72: :dito

levent o çiçekleri bilgeye wermiyodur yaa,sarı çiçek olur,kırmızı çiçek olur ama beyaz çiçek asla veremezz !! özel bi anlamları war yaa, bunu da bi kalemde harcamz heraldee:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

buket16
20-02-07, 14:36
tabiki Ela:happy0064 Yani umarim.Ama bence Levent cicekleri Elaya getirdi yapiskan seytanda adami rahat birakmadi Ela geldiginde onlari görüyor ve kizimizin kiskanclik damari kabariyor ve ne oldugunu ögrenmeden cekip gidiyor göz yaslari icinde.Bu bir ihtimal yani böyle olabilir...:sad53:

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım ya:)yok yok o cadıyı öldürmeden bize huzur yok...bir de nasıl kimse gerçek yüzünü göremiyor ya,gestapoyla gayet de kötü kötü bakışıyorlardı...bilmiyorum yani,anlamıştır gestapo onun gerçek yüzünü,yani umarım...

elif219
20-02-07, 14:37
ayyyy ne fragman mı çıktı olmz bn kaçırdm nası ya inanmıorm ztn all starı da izleyedm nese dağıtmiim konuyu noluo ya suat&zenan arasında ayy delircm şimdi.....

SELImESMaDEMIr

artık ikisi mutlu mesut bi hayat sürdürürler ben onları cehennemin dibine gönderince

Evet ya:img-yes: Basta adama gicik olmuyordum hatta belki iyi biri diyordum ama:icon_sorr Ya Haldun beyin yerini Suat aliyor mus acaba niye Levente vermedi Haldun yerini?Ela meselesinden dolayimi?

Ayrica Haldun temmelli mi birakicakki doktorlugu yoksa sadece ameliyat yüzündenmi bir süreligine Suata devretti isleri?

elifile
Bendede hep böyle oluyor:icon_sorr Sinavlar yüzünden sevinemiyorum ama bizde bu hafta girdi okullar tatile simdi oniki günümüz kaldi.
Valla abartmiyoum bir saat önce kalktim yataktan gercegi uyumuyordum ama forumu tamamen unutmusum.

Dilan seytani ne zaman gebertiyoruz?:img-hyste

Ne güzel tatil yaaaa... Ben bir ay tatil yaptım yetmedi. Yarın derslere girmemeyi düşünüyorum.:img-blush

Bu arada özet çok güzel ama insanın aklında bir çok soru işareti bırakıyor. Özetten bir tek Suat-Zenan ilişkisi fragmana göre tutuyor birde bebeğin yumuşattığı kişi; Burak:img-wink: .

prenses19
20-02-07, 14:39
Herkese selamlar
sizlere bişey soracağım sesli fragman çıktı mı beni bilgilendirirseniz sevinirim..

yok ablacım daha çıkmadı

yaa fregmanda da ela çok ağlıyodu

çok kötüydü içim parçalandı

ben de gidip o insan kılıklı şeytanı parçalıcam

bi peşlerinden ayrılmıyo yaa

elifile
20-02-07, 14:40
Bence Suat Haldun Bey'in yerine geçiyorsa kesin ama kesin bir şey var oda Bilge yüzünden olduğu. Hem Suat hem de Levent çok başarılı cerrahlar. İkisi arasında seçim yapmak çok zordur. Ama Levent'in Bilge'yi Ela'ya söylememesi Haldun bey'i kızdırmış olabili. O yüzden kararını çabuk vermiştir.

SELImESMaDEMIr
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için canım ya:)yok yok o cadıyı öldürmeden bize huzur yok...bir de nasıl kimse gerçek yüzünü göremiyor ya,gestapoyla gayet de kötü kötü bakışıyorlardı...bilmiyorum yani,anlamıştır gestapo onun gerçek yüzünü,yani umarım...

Anlamistir anlamistir:happy0064 Gestapo o kadinin gercek yüzünü sonunda ortaya cikaricak:happy0064 Zaten Gestaponun bakislari süper,cok seviyorum bu kaadini ya.
Ayrica cicekler beyaz...gzd_gzd nin de dedigi gibi Levent ve Ela iyin bu beyaz ciceklerin bir anlami var yoksa ben o Leventi var ya:icon_whis

Ayrica sesli fragman daha henüz yok ama diger fragmani youtubeden izleyebilirsiniz.

prenses19
Evet ya:img-yes: Basta adama gicik olmuyordum hatta belki iyi biri diyordum ama:icon_sorr Ya Haldun beyin yerini Suat aliyor mus acaba niye Levente vermedi Haldun yerini?Ela meselesinden dolayimi?

Ayrica Haldun temmelli mi birakicakki doktorlugu yoksa sadece ameliyat yüzündenmi bir süreligine Suata devretti isleri?

canım ben o haldunu pek severdim bu kadının gelmesiyle bütün hislerim nefrete dönüştü onun için

sence çok açık değil mi suata vermesinin sebebi

ela ile levent ilişkisi

suat zenan ilişkisini bilmiyo tabii

bilse ona da vermez

Dilan-Cagri
20-02-07, 14:41

Haklisin deniz ya onunda icabina bakariz artik ama su an su kendini begenmis kadini yok etmemiz lazim...Haldun bey kolay canim :img-wink: ...

Ayrica Hasret :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste gülmekten öldüm canim ya hani demissin ya bu uyandiginda hic mi migdesi bulanmadi falan diye ay sinirlerim bozuldu gülmekten ama haklisin :icon_whis neyini begenmis nasil evlenmis ondan sonra her sabah uyandiginda hic mi sok yasamamis ama ask hasret ya yani gercekten asik olduysa diyecek bi seyim yok ask iste otada konar ..... bu durumda o kadinin ne oldugu ortada :icon_whis yani belli olmuyor ama ben böyle birini karsimda her ne nedenden olursa olsun görsem varya...allah levonun yardimcisi olsun tabi her zaman arkadasindayiz demi arkadaslar

bluenight
20-02-07, 14:41
Çok teşekkürler Deniz' cim cevabın için...
Gelmişken size tüyo vereyim gerçi belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler de olabilir :)

Bu bölüm Ela ve Levent' tin arası başından sonuna kadar açık olacak bazı arkadaşlar son sahnede düzelecek demiş sanırım ama malesef öyle bişey söz konusu değil...
Birde Bilge denen şahıs Ela ile sürekli uğraşacak...

elifile
20-02-07, 14:42
canım ben o haldunu pek severdim bu kadının gelmesiyle bütün hislerim nefrete dönüştü onun için

sence çok açık değil mi suata vermesinin sebebi

ela ile levent ilişkisi

suat zenan ilişkisini bilmiyo tabii

bilse ona da vermez

Bence Haldun bey'in yerini Suat'a vermesinin nedeni Levent ve Ela ilişkisi değil. Levent'in Ela'ya Bilge'den bahsetmemesi.

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:43
Ya umarim Kader Zenan Hasan ve BUrak desteklerini Eladan esirgemezler.Ela bence onlara eski karisi olayini söylemicek onlar hastanede duyucaklar.

Hadi Gestapo kimse tutamaz seni!!!!Sana güveniyoruz!!!!Cikar su seytanin gercek yüzünü!!!

sedef BARIŞ
20-02-07, 14:44
ya bence haldun yapmamıştır öle şey ama yaptıysa da yani bir evlilik var diye yapmıştır yani siz yapmazmısınız

haldun a laf etmeyin ya

buket16
20-02-07, 14:45
Gelmişken size tüyo vereyim gerçi belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler de olabilir :)

Bu bölüm Ela ve Levent' tin arası başından sonuna kadar açık olacak bazı arkadaşlar son sahnede düzelecek demiş sanırım ama malesef öyle bişey söz konusu değil...

yapma nalan abla ya,yıkıldım valla:sad53: desene addison karakteri hariç greysla aynı yolda emin adımlarla ilerliyorlar...uuuuuffffff:(e barışmayacaklar mı bunlar 20 bölüm,bir de bi ara eski karısı olan cadıya dönsün de tam olsun...:(ha bir de hep ela ve leventle bitirdiler şimdiye kadar bölüm sonlarını,bu bölümde ne yapacaklar acaba?

mirank
yok ablacım daha çıkmadı

yaa fregmanda da ela çok ağlıyodu

çok kötüydü içim parçalandı

ben de gidip o insan kılıklı şeytanı parçalıcam

bi peşlerinden ayrılmıyo yaa

evet ya elanın o hali banada çok dokundu.
parçalacağın zama haber verde hep beraber parçalayalım.
bence bu kadını haldun çağırdı ama leventin karısı olduğunu bilmiyordu.
sonra da öğrendi bu yüzden de başkanlığı (geçici olarak) suata verdi.
iyide oldu leventin aklı başına gelirde bir daha elayı üzmez.:img-polic
ya birde kimse gerçek yüzünü göremiyor ya kesin kader falan iyi kadın falan derler.
ayyy düşünürken bile sinir oldum.

Dilan-Cagri
ya arkadaslar almanyada kacta veriliyor bi bilgisi olan warmi acaba ya
Canim galiba son durum 22 deydi tabi almanyada 21.00 oluyor...ama tabi bilemem hersey deyisebilir baksana hic bi sey tutmuyor bi 20.00 bi 22. kafam karisti vallaha

bluenight
20-02-07, 14:47
yapma nalan abla ya,yıkıldım valla:sad53: desene addison karakteri hariç greysla aynı yolda emin adımlarla ilerliyorlar...uuuuuffffff:(e barışmayacaklar mı bunlar 20 bölüm,bir de bi ara eski karısı olan cadıya dönsün de tam olsun...:(ha bir de hep ela ve leventle bitirdiler şimdiye kadar bölüm sonlarını,bu bölümde ne yapacaklar acaba?

Sonunu da izleyip görelim dimi ama :img-wink:
Ayrıca Fragmanda ben mi yanlış gördüm yoksa Levent teknesinin önünde Bilge'ye çiçek mi veriyordu :img-cool2

drcansu

ay nalan ablam gelmişşş

zaten fragmanda belli aralarının düzelmiyeceği

elam askım bebeğim devamlı ağlıyo

içim parcalandi yaaaa

bu arada ablacım o cicekler elaya di mi

SELImESMaDEMIr
Haklisin deniz ya onunda icabina bakariz artik ama su an su kendini begenmis kadini yok etmemiz lazim...Haldun bey kolay canim :img-wink: ...

Ayrica Hasret :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste gülmekten öldüm canim ya hani demissin ya bu uyandiginda hic mi migdesi bulanmadi falan diye ay sinirlerim bozuldu gülmekten ama haklisin :icon_whis neyini begenmis nasil evlenmis ondan sonra her sabah uyandiginda hic mi sok yasamamis ama ask hasret ya yani gercekten asik olduysa diyecek bi seyim yok ask iste otada konar ..... bu durumda o kadinin ne oldugu ortada :icon_whis yani belli olmuyor ama ben böyle birini karsimda her ne nedenden olursa olsun görsem varya...allah levonun yardimcisi olsun tabi her zaman arkadasindayiz demi arkadaslar

:img-hyste :img-hyste Evet Seytanin ne oldugu ortaya cikti....:img-hyste
Bence Levent ona asik degildi ama Levoyada ilk basta sahte yüzünü göstermistir o seytan.Ama bence seytan adamin basinin etini yedi...dir dir dir konusarak birde igrencligi katilinca olaya Levo dayanamamistir ve hayatinin yanlisini bitirmistir!

Kimbilir o seytan Elamiza neler diyecek:icon_sorr

Bu arada Almayna ve Isvicre saatiyle saat 21.00 de yayinlanacak....
O sacma reklamlari izlemek zorundayiz yine allah herkese pardon avrupada yasiyan türklere sabir versin...

leyloş
20-02-07, 14:48
Canim galiba sonra durum 22 deydi tabi almanyada 21.00 oluyor...ama tabi bilemem hersey deyisebilir baksana hic bi sey tutmuyor bi 20.00 bi 22. kafam karisti vallaha

ya gec verinlerde versinler yeterki geisi önemli deyil cnm ama bende 11de felan sandim önce kafam karisti paniye kapildim sonra aklima geldi burda türkiyenin saatiyle 1 saat geride allahtan

sedef BARIŞ
20-02-07, 14:48
ya hiç yaseminci yok mu içinizde BENCE ELA BİRAZ ÜZÜLÜR AMA

DAHA İLERİCİ DÜŞÜNÜRSEK BAŞKA LARI İLE GÖRÜŞEBİLİR

HASAN A ARKADAŞI GÖZÜ İLE BAKIYOR O OLMAZ DA

BİR KONUK OYUNCU GELEBİLİR UZUN SÜRELİ BİR KONUK OYUNCU

AMA ESAS OLAN LEVENT TABİ

elif219
20-02-07, 14:49
:img-help: :img-help: şuan öldm bittim yaşamıorm bayılmanında ötesine geçtm bu neeeee yaaaaa inanmıorm şoktn çıkamdağm için düzgn yazamıo olblrm kusura bakmyn arkadaşlr bu ne yaw bn daha birlikte olmalarına 2-3 bölm var demiştm ama bu ne hız....
:img-fear2 :img-fear2 şuanda aynı bu durumdym zenan ordn kaçarsa artık ne diim yani valla greysde böle biyer yoktu suat soğk fln davranıodu ama hadi hayırlısı eğr birlikte olmaya bu bölm başlarlarsa önce sorunlu ve komk sonrasında süpr bi çift gözürcz...

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:50
Ayrıca Fragmanda ben mi yanlış gördüm yoksa Levent teknesinin önünde Bilge'ye çiçek mi veriyordu :img-cool2

:icon_cry: :icon_cry: Öyle deme yüreyimi hoplatiyorsun.Büyük ihtimalle haat kesin o cicekler Elaya ama yapiskan seytan birakirmi hiy adami...pesinden gelmistir haiyr Levo ona cicek almak gibi büyük bir hata yapsa bile beyaz cicek olmaz!!!!
Elada onlari orda görürse valla kiyamtler kopar...:sad53:

bluenight
20-02-07, 14:51
ay nalan ablam gelmişşş

zaten fragmanda belli aralarının düzelmiyeceği

elam askım bebeğim devamlı ağlıyo

içim parcalandi yaaaa

bu arada ablacım o cicekler elaya di mi

Valla çiçeklerin kime olduğunu bilmiyorum cnm :icon_whis ama fragmana bakarsak orda gördüğüm Ela değil Bilge yane Bilge ile Ela'yı karıştıracak kadar yaşlı değil Levent bakalım izleyip göreceğiz...

Dilan-Cagri
ya gec verinlerde versinler yeterki geisi önemli deyil cnm ama bende 11de felan sandim önce kafam karisti paniye kapildim sonra aklima geldi burda türkiyenin saatiyle 1 saat geride allahtan

evet canim öyle hem zaten macda 20 de basliyor galiba o zaman doktorlari izliyebilirim allaha sükür...Hasret vallaha öyle ya allah bize sabir versin ne manyak reklamlar var öyle yaaa cildirtiyorlar adami resmen...

prenses19

abla yapma yaa bu denizciğinin yüreğine indirme araları açık mı olacakl off

ablam leventim hiç öyle bişey yapar mı

elaya beyaz sensin diyen biri gidip elindeki beyaz çiçekleri o şeytana verir mi

elifile
20-02-07, 14:52
:img-help: :img-help: şuan öldm bittim yaşamıorm bayılmanında ötesine geçtm bu neeeee yaaaaa inanmıorm şoktn çıkamdağm için düzgn yazamıo olblrm kusura bakmyn arkadaşlr bu ne yaw bn daha birlikte olmalarına 2-3 bölm var demiştm ama bu ne hız....
:img-fear2 :img-fear2 şuanda aynı bu durumdym zenan ordn kaçarsa artık ne diim yani valla greysde böle biyer yoktu suat soğk fln davranıodu ama hadi hayırlısı eğr birlikte olmaya bu bölm başlarlarsa önce sorunlu ve komk sonrasında süpr bi çift gözürcz...

Evet yaaa. Fragmanı izlediğimde bende senin gibi oldum. Suat ve Zenan birbirlerine sarılıyorlar ben şok şok şok içindeyim. Ağzım bir karış açık kaldı. Suat'da bu hız varken Zenan sonunda kendini bırakmak zorunda kaldı. İyi oldu iyi. Dediğin gibi bunların ilişkileri çok sorunlu ve komik ayrıca süper olacak.

bluenight
20-02-07, 14:54

Ya aslında şöyle de olabilir Ela ile buluşacaklardır yani Levent Ela'ya orda beklicem demiştir ama Ela gelmemiştir Bilge duyup da gelmişde olabilir

halka

anlaşılan fragmanı seyretmişsin??çünkü benimde ilk seyrettiğimde tepkilerim böyleydi.biz iki bölüm var dioduk ama gördüğün gibi şimdiden suat ve zenan ilişkisi başladı.umarım araları kötü olmaz.ara sıra atışsınlar ama bne bayılıyorum onları öyle seyretmeye...:)

leyloş
evet canim öyle hem zaten macda 20 de basliyor galiba o zaman doktorlari izliyebilirim allaha sükür...Hasret vallaha öyle ya allah bize sabir versin ne manyak reklamlar var öyle yaaa cildirtiyorlar adami resmen...
yok benim kesinllikle izlemem gerek mac felan ilgilendirmiyor beni babam bilir ben izlemsem bütün hafta sinir kirzine giriyorum ben okula felanda konsentra olamiyorumm wolla o yüzden herzaman izlemem gerek

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:55

Her cicek olur ama beyaz cicek olmaz!!!!:img-yes:
Cübkü beyaz Ela...hic kimseye benzemiyen benimsin!!!!!
Levo bunlari unutmaz o hatta bence seytanla baya tartisacak ne isin var burda hesabi ve Elaya sakin birsey yapiyim deme olaylari gibi.
Valla bencede EL barismicaklar bir süre yani bu bölüm degil gelecek bölümde degil belki ondan sonra ama bence:sad53: :sad53:

xxx1111xxx
20-02-07, 14:55
ya eskı karısı oldugunu ogrendık tmm da sımdı o beyaz cıceklerın ne ısı var leventın elınde bılge ordayken yaaa offff yapmaz levent ole bı hata bnce o cıcklerı ela dısında kımseye veremez yaaaaaaa olmaz ole sey

prenses19
20-02-07, 14:56
Bence Haldun bey'in yerini Suat'a vermesinin nedeni Levent ve Ela ilişkisi değil. Levent'in Ela'ya Bilge'den bahsetmemesi.

canım sen de göreceksin sebep kesinlikle bu ilişki ona göre bi başhekim orda herkese aynı mesafede olmalı

ve bu ilişki levent için bu durumu bozuyo

syrıca levent hakederken suat alıyosa eğeer bence bu sebeptendir siz de göreceksiniz işte

bilge meselesi dışarda iki yakın dost olarak kızdırır onu ama işte haldun bu durumu karıştırmaz

elif219
20-02-07, 14:56
Evet yaaa. Fragmanı izlediğimde bende senin gibi oldum. Suat ve Zenan birbirlerine sarılıyorlar ben şok şok şok içindeyim. Ağzım bir karış açık kaldı. Suat'da bu hız varken Zenan sonunda kendini bırakmak zorunda kaldı. İyi oldu iyi. Dediğin gibi bunların ilişkileri çok sorunlu ve komik ayrıca süper olacak.

ya cnm hala şoktaym bu ne die kaldm böle hiç beklemiodm çünkü bn çk başka şeylr bekliodm...sanrm önce tartışıcklr sonra....ayy ne bilim bişey yazamıorm bide şuan kafm durdu çıkamdm etkisindn...

birlikte olmaya başlıolr orda kesn sonra harika bi çift olcklr öncelri zenan kariyer die delirtck adamı da sonra süpr ayy sevinçtn ne dediimi bilmiorm zenan suata sarılmş inanmıorm:happy0064 ....

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:57

Evet ya biz orda krizlere girerken onlar salyangoz bilmem nesi...callcell reklamlari veriyorlar.O zaman cinler tepeme cikiyor iste biz orda neleri düsünüyoruz onlar orda sacma sacma reklam veriyorlar!
O kadar reklam vereceklerine bölümü uzatsalar ya bir saat cok az!

buket16
20-02-07, 14:57
Ya aslında şöyle de olabilir Ela ile buluşacaklardır yani Levent Ela'ya orda beklicem demiştir ama Ela gelmemiştir Bilge duyup da gelmişde olabilir

of ama hayır ya iyice yanlış anlamalar zinciri olacak o zaman ya,daha da zorlaşacak herşey:(ela hayatta affetmez,çünkü levent açıklayamaz ki o sahneyi ya...pis yapışkan cadı,nerden duydun da geldin ya!!!

gzd_gzd
20-02-07, 14:58

ya belki de dediğin gibidir nalancım,ela leventi o çiçekleri bilgeye werirken görmesin de nolursa olsun....:icon_whis :icon_whis

drcansu
Valla çiçeklerin kime olduğunu bilmiyorum cnm :icon_whis ama fragmana bakarsak orda gördüğüm Ela değil Bilge yane Bilge ile Ela'yı karıştıracak kadar yaşlı değil Levent bakalım izleyip göreceğiz...

ya bence söyle olmustur(yani aklıma gelen en iyi ihtimal)

levent elayı orya cağırmıstır

ela leventten once gelmiştir bu arada o cadı gelmiştir

ela onu görünce kacmıstır sonra levent gelmiştir

o cadının yanınada senin burda ne isin var diye sormaya gelmiştir

yani umarım

elifile
canım sen de göreceksin sebep kesinlikle bu ilişki ona göre bi başhekim orda herkese aynı mesafede olmalı

ve bu ilişki levent için bu durumu bozuyo

syrıca levent hakederken suat alıyosa eğeer bence bu sebeptendir siz de göreceksiniz işte

bilge meselesi dışarda iki yakın dost olarak kızdırır onu ama işte haldun bu durumu karıştırmaz

Bilemiyorum. Haklı olabilirsin. Böyle bir şey olursa bu bölüm Levent'in bittiği bölümdür o zaman. Adamın zaten eski karısı yüzünden sevgilisiyle arası bozuluyor( Söylemesi bile kötü). Birde yarışı kaybediyor. Zor çok zor bir bölüm Levent için.

bluenight
of ama hayır ya iyice yanlış anlamalar zinciri olacak o zaman ya,daha da zorlaşacak herşey:(ela hayatta affetmez,çünkü levent açıklayamaz ki o sahneyi ya...pis yapışkan cadı,nerden duydun da geldin ya!!!

iyi de zaten ela ya orda beklicem demişse ela otomatikman o sahneyi görse bile yanlış anlamaz tahmin eder yane levent ela nın geleceğini bile bile karısı ile buluşmaz ya :)

prenses19
20-02-07, 14:59
ya eskı karısı oldugunu ogrendık tmm da sımdı o beyaz cıceklerın ne ısı var leventın elınde bılge ordayken yaaa offff yapmaz levent ole bı hata bnce o cıcklerı ela dısında kımseye veremez yaaaaaaa olmaz ole sey

yaa ben hemen bi senaryo yazıyorum

çünkü biliyorum ki benim leventim öyle bişey yapmaz

bu elayla konuşmuştur zorla

ona onu teknede ya da deniz kenarında bekliceğini söylemiştir

onun gelmesini umut ederken ellerinde çiçekler o yılan gelir sülük gibi peşlerinde yaaa uyuz

ya da bu elayı bulmak için çiçek alıp tam teknesinden çıkacakken dışarda onu bekleyen bilgeyi görür yanına gider

o çiçekler asla o şeytana yakışmaz

bana kalırsa anca siyah gül

ama gül de olmaz ona ben ona cenaze çelenklerinden göndericem belki msjı alır

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 14:59
Arkadaslar ne oldu size ya?
Levent eski karisinda bahsetmemis olabilir Elaya ama o seytana BEYAZ CICEK vereck kadar düsüncesiz biri degil.
Unuttunuzmu adam Ela ugruna hastaneden ayrilacagini bile söyledi o zmn sizce beyaz cicekler o seytana gidebilirmi?

Evet gidebilir:):)Seytan adamin zorla elindne alir:):)

didou_didem
20-02-07, 15:00
iyi de zaten ela ya orda beklicem demişse ela otomatikman o sahneyi görse bile yanlış anlamaz tahmin eder yane levent ela nın geleceğini bile bile karısı ile buluşmaz ya :)

doğru yaa bu benim aklıma gelmedi valla..ay mantıklı düşünemiyorum artık yaa dondum resmen..o zaman levent ela'nın yanına gideceği zaman o bilge geliyordur

Dilan-Cagri
20-02-07, 15:00
Her cicek olur ama beyaz cicek olmaz!!!!:img-yes:
Cübkü beyaz Ela...hic kimseye benzemiyen benimsin!!!!!
Levo bunlari unutmaz o hatta bence seytanla baya tartisacak ne isin var burda hesabi ve Elaya sakin birsey yapiyim deme olaylari gibi.
Valla bencede EL barismicaklar bir süre yani bu bölüm degil gelecek bölümde degil belki ondan sonra ama bence:sad53: :sad53:

Insallah canim ya gerci zaten sonuda bu olcak yani bariscaklar ama iste biz tükenmis olcaz...Ela Leventin Herseyi...Beyazi offffffff ne bölümdü o ama...su an sadece zenan ve suata sevinebiliyorum ayrica kaderin buraga olan bakislari cok hosuma gitti :img-in_lo ahhhh ahhhh doktorlarrrrr yedi bitirdi bizi...Ömrümüzü yedinnn

elifile
20-02-07, 15:01
yaa ben hemen bi senaryo yazıyorum

çünkü biliyorum ki benim leventim öyle bişey yapmaz

bu elayla konuşmuştur zorla

ona onu teknede ya da deniz kenarında bekliceğini söylemiştir

onun gelmesini umut ederken ellerinde çiçekler o yılan gelir sülük gibi peşlerinde yaaa uyuz

ya da bu elayı bulmak için çiçek alıp tam teknesinden çıkacakken dışarda onu bekleyen bilgeyi görür yanına gider

o çiçekler asla o şeytana yakışmaz

bana kalırsa anca siyah gül

ama gül de olmaz ona ben ona cenaze çelenklerinden göndericem belki msjı alır

Bende senin gibi düşünüyorum. Resmen düşüncelerime tercüman olmuşsun. Çünkü zaten Levent'in çiçekle beklediği sahneden hemen sonra Ela'nın ağlama sahnesini veriyorlar hemde sahilde. Kesin anlattığın gibi olmuştur.

xxx1111xxx
20-02-07, 15:01

ya acaba senarıstler grey için levent elaya gelcem dıo bı hastya ıcın gelemıo faln gıbı bır sahne vardı yanlsı hatrlamıyorsam eger oraya mı baglamaya calsıyorlar yaaaaaaa sanırm tuyoları hep sız verıosunz forumda yenı oldugum cıın tam bılmıorum ama sızın bı fıkrınız varmı beyaz cıceklrın kıme verılcegıne daır yada bu kus hallerının ne zamn bıtecegıne daır yanı eskı karısı suanda o ısmı lazım olamyan sahıs buna ragmen bızde gre's dekı gıbı cok uzun bolumler mı beklıycez ela ıle elventı yenıden mutlu gormek ıcınn.....

prenses19
20-02-07, 15:02
Bilemiyorum. Haklı olabilirsin. Böyle bir şey olursa bu bölüm Levent'in bittiği bölümdür o zaman. Adamın zaten eski karısı yüzünden sevgilisiyle arası bozuluyor( Söylemesi bile kötü). Birde yarışı kaybediyor. Zor çok zor bir bölüm Levent için.

yaaa canım bence öyle

bu durumun profesyonelce olmadığını düşünüyo

ki şunu söyliyeyim

haldun hastalığı süresince suatın başhekimlik yapmasını istiyo

ayrıca o uyuz haldun o şeytanı çağırdıktan sonra herşeyi beklerim ondan gıcık

iğrenç yaratık kesin elayla uğraşıp durucak

asistan olarak da onu yanına isticek

drcansu
ya cnm hala şoktaym bu ne die kaldm böle hiç beklemiodm çünkü bn çk başka şeylr bekliodm...sanrm önce tartışıcklr sonra....ayy ne bilim bişey yazamıorm bide şuan kafm durdu çıkamdm etkisindn...

birlikte olmaya başlıolr orda kesn sonra harika bi çift olcklr öncelri zenan kariyer die delirtck adamı da sonra süpr ayy sevinçtn ne dediimi bilmiorm zenan suata sarılmş inanmıorm:happy0064 ....

bence o sarılma sahnesi bir öpüsmeden sonra olmustur

zenada hiç kacıcak gibi durmuyodu

tabi aklı basına geldi sonunda oyle adamın kollarından kacılırmı

suatın yuzundede zenana sarılırken cok rahatlamıs bi ifade vardı

sonunda mutlu oldu canım benim

kübranın sütlacı benimde askım:img-in_lo

bluenight
doğru yaa bu benim aklıma gelmedi valla..ay mantıklı düşünemiyorum artık yaa dondum resmen..o zaman levent ela'nın yanına gideceği zaman o bilge geliyordur

hehe illa benden baklayı alcaksınız heee :img-hyste neyse bakalım gçrces şurda bişey kalmadı çiçekler kime anlarızzz ama muhtemelen tahminlerimiz gibi çıkar :)

<EyD@
20-02-07, 15:03
selam arkadaslar..:)

kızlar uzun dusunmeyın fazla sıkmayın canınızı..ogrendıgımız en onemlı sey eskı karısı leventın..eskı..su goturur yanı cok...bırkac bolum sonra barısırlar elayla levent..:)
bır yemek pplanı yapılıyor galıba ama gene gıdılemıyor..nedenkı acaba??osahneyı merak edıyorum..

bluenight
20-02-07, 15:04
ya acaba senarıstler grey için levent elaya gelcem dıo bı hastya ıcın gelemıo faln gıbı bır sahne vardı yanlsı hatrlamıyorsam eger oraya mı baglamaya calsıyorlar yaaaaaaa sanırm tuyoları hep sız verıosunz forumda yenı oldugum cıın tam bılmıorum ama sızın bı fıkrınız varmı beyaz cıceklrın kıme verılcegıne daır yada bu kus hallerının ne zamn bıtecegıne daır yanı eskı karısı suanda o ısmı lazım olamyan sahıs buna ragmen bızde gre's dekı gıbı cok uzun bolumler mı beklıycez ela ıle elventı yenıden mutlu gormek ıcınn.....

şöyle diim aralarının ne kadar süre açık olacağını bilmiyorum yada Bilge nin ne kadar süre dizi de yer alacağını çünkü dizi yayınlandığı hafta çekiliyor o yüzden bende ancak bölümlük biliyorum bildiklerimi :icon_sorr

didou_didem
20-02-07, 15:05
hehe illa benden baklayı alcaksınız heee :img-hyste neyse bakalım gçrces şurda bişey kalmadı çiçekler kime anlarızzz ama muhtemelen tahminlerimiz gibi çıkar :)

ya valla fragmanı izlediğimden beri düşünüyorum ne olabilir diye ama bu yönden bakmamıştım olaya:img-hyste :img-hyste

<EyD@ yemek planı ne yaaben birşey mi kaçırdım..

SELImESMaDEMIr
Insallah canim ya gerci zaten sonuda bu olcak yani bariscaklar ama iste biz tükenmis olcaz...Ela Leventin Herseyi...Beyazi offffffff ne bölümdü o ama...su an sadece zenan ve suata sevinebiliyorum ayrica kaderin buraga olan bakislari cok hosuma gitti :img-in_lo ahhhh ahhhh doktorlarrrrr yedi bitirdi bizi...Ömrümüzü yedinnn

Evet ya!!!Surda ömrümüzü bitirdi bu dizi:img-hyste Ama yani insana bir rahat vermiyor senaristler!Ya iki üc bölüm iyi gitti ya simdi mecburen kötü birsey olacak:icon_sorr Ama yani bu kötülük degil bu kötülüktende kötü:icon_sorr Bu acimasizca bir davranis böyle bir seytani böyle bir askin icine nasil karistirabilirler ya?!

Valla hersey bulunur bu dizide...

Ask,Nefret,Hirs,Kiskanclik,Entrika,Intikam....hers ey var ne ararsan burda:img-hyste

Nefretle Intikam özellikle yaziyor...tamam Ela Leventin ve Gestaponun ve belkide diger asistanlarin seytandan nefret edecegi kesin ama intikam bize has birsey:good: Intikamimiz coook aci olacak.Yasasin kötülük:img-hyste :img-hyste Gercegi bu olsa olsa iyilik olur ama...

life_prenses
yaaaaa bilge de o hastanede çalışmaya başlamış.. yolarım ben bu kadını yaa.. fragmanın tek güzel sahnesi Zenan ile Suat.. :( İzlemese miydim ben yaa?? :(

crazygirl7500
20-02-07, 15:06
fragmaaaaaaaaan yayınlandı mı?? Ya da özet geldi mi?? Son 2 gün ama artık dayanamıyorum ya :( Biri cevap versin nolurr.. :(:img-help: :img-help:

slmmmm arkılerr ben geldim hatırladınıs mı beni bası sorunlar nedeni ile yorum yapamadım bile ama hep mesajlarınızı takip ettimm denizin halleri beni çokk güldürdüü bittiimm denizin yorumlarını okurken; deniz bitirdin benii ah o ne emniyet kemeri çıkarışı ah o nee gamzeler walla ne yalan söliimm çok tatlıdınn :img-wink: :img-wink: kübra abimde abimm derken sprdii :img-wink: weedee melis nerde??????? sizi takip ederken hiç göremedim onu noldu bilenins wamıı fragmen yayınlandıı sonlarına doru sesi duyupp tw ye koştum ancak zenan suat sahnelerine yetişebildimm tbii öze multimedya da wrr cnmm

<EyD@
20-02-07, 15:07

hehe nalancım hosgeldın cnm..:)gene neler cıkardın agzından...:D:Donemlı bırsey kacırmadım dımı??

su cıcek sahnesını dusunmemeye calısıyorum..oarada levent elayı beklerken bılge gelmıstır ıste buyuk ıhtımalda sonrası ne olacak:)ela yanlıs anladıgı ıcınmı aglıyor??yoksa dırek yanlarına gıdermı??beyaz cıcekler bılgenın olacak gıbıme gelıyor ama...

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 15:08
selam arkadaslar..:)

kızlar uzun dusunmeyın fazla sıkmayın canınızı..ogrendıgımız en onemlı sey eskı karısı leventın..eskı..su goturur yanı cok...bırkac bolum sonra barısırlar elayla levent..:)
bır yemek pplanı yapılıyor galıba ama gene gıdılemıyor..nedenkı acaba??osahneyı merak edıyorum..

Ilahi Ceyda:img-hyste Sence neden olabilir?Bence kesin carpi bacakli seytanin isidir bu:icon_sorr Ben o kadini parcalicam ya baska care yok ama Haldun amcayada sorucam bunun hesabini.

prenses19
20-02-07, 15:08
şöyle diim aralarının ne kadar süre açık olacağını bilmiyorum yada Bilge nin ne kadar süre dizi de yer alacağını çünkü dizi yayınlandığı hafta çekiliyor o yüzden bende ancak bölümlük biliyorum bildiklerimi :icon_sorr

ahh ablam ahh

yedi bitirdi bu dizi beni

dayanamıcam elimi kana bulucam

deli oldum burda

artık ne olucak bu durum bilmiyorum

bu arada soran arkdslar olmuştu bana ben baktım elanın omzunda ağladığı kişi levent değil

üstündeki siyah sizi şaşırtmasın daha yaşlı biri

babası olabilir

elif219
20-02-07, 15:10
[Ibence o sarılma sahnesi bir öpüsmeden sonra olmustur

zenada hiç kacıcak gibi durmuyodu

tabi aklı basına geldi sonunda oyle adamın kollarından kacılırmı

suatın yuzundede zenana sarılırken cok rahatlamıs bi ifade vardı

sonunda mutlu oldu canım benim

kübranın sütlacı benimde askım:img-in_lo [/I]

yok yok bn zenana hala güvenmiorm yine bi kıllık yapar orda surat ifadesinden de belli ztn sanki onu zorlmaşızda bu ilişkiye gibi bi hali vr yoksa bn mi kendimi kötüye hazırlıorm bilmiorm...

orda hem duygularına yenilio hemde korkuo...suatı çk sevio ama şefle bi ilişkisi olunca ameliyatlardn flnda geri kalmk istemio...ayy keşke cnm hmn mutlu olablse ama 1-2 bölm vr daha tamemn mutlu olmasına....

levent bilge cadısına çiçk mi verio bana mı öle geldi nası yani ya..bu arada gestapo bilgedn hiç haz etmemş belli ii kadn işte demiştm ztn elayı fln savunuck yeri geldiinde...

<EyD@
<EyD@ yemek planı ne yaaben birşey mi kaçırdım..

dıdemcım ela suslu puslu ya galıba gene oyle bır plan var...ama olmıcak sanırım bu..ben oyle duyum ama bılmem dogrumu..:)nalan dogrumu:)

bostepeli

mrb ben geldim nalan o cadı yerleşir buraya deli ediyo beni elaya ağlattı bide hastahanede maşallah hiç yalnız bırakmıyo leventle elayı her yerde ğeşinde mevzu çiçekler heralde sahibi bellide inş o sahneyi ela görmez o zaman tam arap saçı olur işler kadın hastahaneye yerleşti hayatta gitmez ama gestapoya güveniyorum

SELImESMaDEMIr
20-02-07, 15:11
Ya biz fragmani gördükten sonra sinir krizleri geciriyorsak bölümden sonra kimbilir ne olur?
Ama bu bölüm hepimizi mahvedecek valla.Ama o seytni o hastaneden cikaricaz sonunda artik kendi dayanamazda mi gider yoksa trafik kazasi gecirir dizide ve ölürmü orasini bilemem...ama ikinci *** sanki daha güzel geliyor kulaga cünkü o o kadar gururlu degildir yani kendiliginden gitmez!

prenses19
20-02-07, 15:11
slmmmm arkılerr ben geldim hatırladınıs mı beni bası sorunlar nedeni ile yorum yapamadım bile ama hep mesajlarınızı takip ettimm denizin halleri beni çokk güldürdüü bittiimm denizin yorumlarını okurken; deniz bitirdin benii ah o ne emniyet kemeri çıkarışı ah o nee gamzeler walla ne yalan söliimm çok tatlıdınn :img-wink: :img-wink: kübra abimde abimm derken sprdii :img-wink: weedee melis nerde??????? sizi takip ederken hiç göremedim onu noldu bilenins wamıı fragmen yayınlandıı sonlarına doru sesi duyupp tw ye koştum ancak zenan suat sahnelerine yetişebildimm tbii öze multimedya da wrr cnmm

canım benim hoşgeldin sağol yaa

bu levent aşkı bitirdi beni

sürekli levent levent diye sayıklıyorum

biliyosun son favorim siyah takım mevzusuydu şarkılardan bile uyarlamalar yaptım

ayy bak bana öyle hatırlatma emniyet kemeri falan çıldurtma beni

şurda uslu uslu özet fregman yorumu yapıyorum :img-hyste :img-hyste

bluenight
20-02-07, 15:12
hehe nalancım hosgeldın cnm..:)gene neler cıkardın agzından...:D:Donemlı bırsey kacırmadım dımı??

su cıcek sahnesını dusunmemeye calısıyorum..oarada levent elayı beklerken bılge gelmıstır ıste buyuk ıhtımalda sonrası ne olacak:)ela yanlıs anladıgı ıcınmı aglıyor??yoksa dırek yanlarına gıdermı??beyaz cıcekler bılgenın olacak gıbıme gelıyor ama...

yok ceydacım önemli bişey çıkarmadım ağzımdan :img-hyste bir kaç sayfa geride var bakıver :) valla çiçekleri bende merka ediom bana da öle gelio eski hatunun olcak herhal çiçekler :img-cool2

bostepeli
20-02-07, 15:13
ahh ablam ahh

deli oldum burda

bu arada soran arkdslar olmuştu bana ben baktım elanın omzunda ağladığı kişi levent değil

babası olabilir

o sahneye bayabi dikkat ettim çenesi falan o elanın babası bence anlaşılan deniz toparlanamadın galiba kendini topla 1-2 bölüm gitmezse basarız seti ne olacak uçak biletini alırda yollarız sadece gidişi tabiiki:img-hyste

Dilan-Cagri
ahh ablam ahh

deli oldum burda

babası olabilir

zaten öyle galiba cünkü ela babasiyla konusurken levent gelcek konusacak gibi bi tüyo vardi galiba gerci emin degilim ama böyle olacagini düsünüyorum...

gzd_gzd

walla bana öyle geliyo ki kalıcı olcak,o cadı hiç rahat bırakmas bizim aşıkları,ayırana kadar üüff,ama ulaşamicak isteğine,elayla leventin aşkı bitmez çünkü bitemezz:icon_sorr :icon_sorr

bluenight
ahh ablam ahh

deli oldum burda

babası olabilir

hehe babası olabilir değil halis muhlis babası yafs :img-yes: başka kim olcak zaten babası olduğu belli birde buna takmayın kafanızı yeterince takıntı var zaten

life_prenses
ya bu fragmanı tekrar tekrar izliyorum.. ama hala niye o çicek elinde bir fikir edinebilmiş değilim... zaten o tahta yutmuş kadın hastanede çalışmaya başlıyor sanırım :(

<EyD@
20-02-07, 15:14
Ilahi Ceyda:img-hyste Sence neden olabilir?Bence kesin carpi bacakli seytanin isidir bu:icon_sorr Ben o kadini parcalicam ya baska care yok ama Haldun amcayada sorucam bunun hesabini.

hasretcım ben bılgeyı bu bolumu ızleyıp gorene kadar kotu bırsey demıcem..ya yazık kadına hele bır ızleyelım ole yorum yapalım..yemedıgı laf kalmadı bızlerden..:img-hyste

bılmıyorum belkı o engellıcek gene..gecen bolum masallah levent hastalarından kafasını kaldıramadı bırı gıdıyor bırı gelıyor..
ya ela bılge su coplukte bulunan bebecık sayesınde yan yana gelıcekler bence..belkı ozaman buzlar erır ha ne dersınız..:D

tatlı_cadı624
20-02-07, 15:14
Merhaba arkadaşlar
Bütün gün boyunca giremedim.
Sizden uzak kalmak ne kadar zormuş yahu:img-yes:
Şimdi ben fragmanı izlediğim zaman Ela ağlıyordu.Yani sonuna yetişmiştim.Demin izlerdim ve krizlerdeyim.Hemen yorum yapayım;

Leventimiz....gamzelimiz.....siyah takımlı karizma abidemiz o çiçekleri o şeytana vermez.....ha kadın zorla alırsa birşey diyemem ki o cadının pençeleri o güzelim...saf ve temizliğin simgesi olan çiçeklere deysin o pençelerini parçalar ağzına deperim....

Ayrıca ben Ela'da kendimi buluyorum gerçekten.Bende üzüldüğüm ya da hayal kırıklığına uğradığım zaman odama çekilir yatağımın üzerine büzülürüm.O an sanki Ela'da kendimi gördüm.Ama yazık ya bu kız bu kadar acıyı haketmiyor ya haketmiyor....:icon_sorr :icon_sorr

Bu bebek sayesinde Kader Burak'ın farklı ve sevecen olan yüzünü görecek gibime geliyor.Hasan ve diğerlerini hep bu bebek olayında göreceğiz.

Suat Abim...abilerin abisi....kirli açık mavi gömleklerin efendisi....cool abim....seni de verdik bir kütüğe ha :sad53:
kütük diyorum ama ben de Zenan'ın değişeceğine az çok inanıyorum.Bu kız birkaç ameliyata girsin düzelir.Ve de orda sarıldıkları -ki sahne kesikti kesin öpüştüler- ameliyathane gibi bir yerdelerdi sanırsam.Yani heyecandna karıştırmış olabilirm ama bana ameliyathaneyen benzeyen bir yer gibi geldi.Ahhh abimide kaptırdık.

Gestapo seni çooo....k yanlış yorumladık.Hakkaten Ela'yı düşünüyormuşsun gibime geldi.Şimdi sana söylediğim tüm sözleri geri alıyorum.Göster şu süpürgesiz cadıya gününü....
Gestaponunda iyi olduğu söylenemez ama ne demişlerrrr;
DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİRMİŞ.
Şu süpürgesiz cadının gerçek yüzünü herkese göster.Sana güveniyorum

Veeeeee en şikayetçi olduğum yer;
yahu ben Beyaz ve Pembe renk hayranıyım ama sağolsun şu süpürgesiz cadı sayesinde nefret edicem.Yahu bu kadar güzel iki renk şu kadının üzerinde rezil oluyor.O kıyafetlerin dilleri olsa ne derlerdi acep
"Bizi bu cadıdan kurtarınn:img-help: :img-help: :sad53: "

Allahım...Yüce Rabbim sen bizi şu süpürgesiz cadıdan tez zamanda kurtarr
Amin
:img-yes: :img-yes:

Bu güzel yorumu böyle bir duayla bitiriyor ve senaryımun başına geçiyorum
Saygılarımla

bluenight
20-02-07, 15:15
dıdemcım ela suslu puslu ya galıba gene oyle bır plan var...ama olmıcak sanırım bu..ben oyle duyum ama bılmem dogrumu..:)nalan dogrumu:)

:img-hyste :img-hyste :img-hyste vallaha işde onu bilmiom bana o kadarı gelmedi izlede gör dediler valla öle dedi yaso :img-hyste :img-hyste sizde izleyin ve görün :img-hyste :img-hyste

ama mümkünse öyle olmasın yazık kısa kaçıncı süslenme kaçıncı yemek yazık yane

gzd_gzd
yok ceydacım önemli bişey çıkarmadım ağzımdan :img-hyste bir kaç sayfa geride var bakıver :) valla çiçekleri bende merka ediom bana da öle gelio eski hatunun olcak herhal çiçekler :img-cool2

yaa o kadının mı olcak çiçeklerr,hem de beyaz çiçeklerr,walla levente karşı kötü kötü duygular birikmeye başlıyo içimde,zor tutuyorum kendimii:img-polic :img-polic

buket16
Ya biz fragmani gördükten sonra sinir krizleri geciriyorsak bölümden sonra kimbilir ne olur?
Ama bu bölüm hepimizi mahvedecek valla.Ama o seytni o hastaneden cikaricaz sonunda artik kendi dayanamazda mi gider yoksa trafik kazasi gecirir dizide ve ölürmü orasini bilemem...ama ikinci *** sanki daha güzel geliyor kulaga cünkü o o kadar gururlu degildir yani kendiliginden gitmez!

bu bölümden sonra forumdaki insan sayısını gerçekten merak ediyorum zaten,sinir krizi geçiren insanlar toplluluğu:)bilgeyi herhangi bi şekilde bulsak herhalde forumcak,parçasını bulamazlar cadının(yaşasın kötülük:)):icon_whis

ela çok güsel görünüyor yalnız ya yatağın üzerinde siyahlar içinde:)allah ağlatmasın da,çok güsel ağlıyor ya yasemin:img-wink:

prenses19
20-02-07, 15:16

olmaz olmaz olamaz

leventim yapmaz öyle şey

brelki ona yedirmek için o çiçekleri almış olabilir

ayy yarabbim ne yapsam nerelere gitsem ama gideceğim yer belli

acaba nasıl öldürsem

zaten sopa yutmuşun teki şöyle pencere önünde bi çarpı versem aşağıya düşer kurtuluruz

ama bu onun için kolay ölüm olur ben işkence çeksin igstiyorum

hazır olun arkdslar ASMDE YENİ ÇEKİMLER VAR

TESTERE 5

Dilan-Cagri
20-02-07, 15:16
Ya ben cikiyorum biraz sonra tekrar ugrarim...iki sinirlenmeler herkese...
Fazla germeyin kenidinizi o zaman bölüm icin enerjiniz kalmaz:)

Sonra görüsürüz...

Tamam canim sonra görüsürüz bye bye zaten bende burdan cikiyorum düsündükce daha sinir oluyorum hadi arkadalar size sinirsiz yorumlar diliyorum ama iste elimizde olsa...:img-yes: :img-yes: :img-yes: Artik Persembenim cabucak gelmesini diliyorum:img-wink:

xxx1111xxx
20-02-07, 15:17

cıceklerın eskı hatuna aıt olduguna daır bı tuyo mu var yoksa sızın fıkrınız mı ?
ya bn ımkn veremıorum o ciceklerin ela dısında bırının olmasının ama sabh bır arkads levent cok sasırtcak bu bolumun sonunda forumda leventcı kalmayabılır gbı bı laf soledı yanı eger olaylar bu dogrultuda gıderse levent o cıceklrı ısmı lazım olmayan kısıye verırse eger leventın askı sevgı ve o kadr soledıgı soz yalnmıs durumuna duser sanmıorum bn o cıeklerın ela dısnda bırıne gıdecegını cunku BEYAZ ela :D

bluenight
mrb ben geldim nalan o cadı yerleşir buraya deli ediyo beni elaya ağlattı bide hastahanede maşallah hiç yalnız bırakmıyo leventle elayı her yerde ğeşinde mevzu çiçekler heralde sahibi bellide inş o sahneyi ela görmez o zaman tam arap saçı olur işler kadın hastahaneye yerleşti hayatta gitmez ama gestapoya güveniyorum

valla bana öyle geliyor ki kadın baya baya artık ekibin içinde hastanede göreve bilem başlamış gi,decek die beklemeyelim boışa yane bare sevimli, bir tip seçselerdi gözüm ağrımazdı izlerken :img-cool2 ve bence gestapo ile o kadın ya arkadaş yada gestapo nun şefi yane levent suat gibi gestaponun bişey yapacağını hiç mi hiç sanmıom

<EyD@

baktım nalancım..benım asagı yukarı tahmın ettıım seylerı yazmıssın..cıcek sahnesınde ela uzulcek cnm ya kıyamam..
o cıcekler bılgenın olacak kesın gozuyle bakıyorum ben...
belkıde ela levent ayrılıgını gecıktırcek bu cıcek sahnesı...

cnm gulmek ıstedımı acıyorum fragmanı..:Dfragmanın 7.sanıyesınde pauseletıyorum..ay ne harıka bır sahne olucak burakla bebısın sahnesı..bıde almıs hoplatıyor bebegı..:img-hyste

Dilan-Cagri
20-02-07, 15:18
olmaz olmaz olamaz

leventim yapmaz öyle şey

brelki ona yedirmek için o çiçekleri almış olabilir

ayy yarabbim ne yapsam nerelere gitsem ama gideceğim yer belli

acaba nasıl öldürsem

zaten sopa yutmuşun teki şöyle pencere önünde bi çarpı versem aşağıya düşer kurtuluruz

ama bu onun için kolay ölüm olur ben işkence çeksin igstiyorum

hazır olun arkdslar ASMDE YENİ ÇEKİMLER VAR

TESTERE 5

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Yeni cekimlerrrrr TESTERE 5 vallaha merakla bekliyorum denizcim...süper bölümler bizi bekliyor desene :icon_whis :icon_whis :icon_whis kolay gelsin

bluenight
20-02-07, 15:19
yaa o kadının mı olcak çiçeklerr,hem de beyaz çiçeklerr,walla levente karşı kötü kötü duygular birikmeye başlıyo içimde,zor tutuyorum kendimii:img-polic :img-polic

Yok Gözdecim o benim tahminim sadece yanee hemen kızmayın Levente bölüm bitsin ne nedir iicene anlayalım o zaman ya hakkıyla kızarız yada severiz :img-wink:

crazygirl7500
ragmanı bi daa isledimmde
gestapo ne yapıoo öle
inşş o bisler sayesinde yaşayan ölü olann kişiliksizi parçalr
suat_zenan ah bide kaderle_burak başlasa sprr ötesi olacak_wede ela babasının mı omzunda ağlıo???????*

bostepeli
walla bana öyle geliyo ki kalıcı olcak,o cadı hiç rahat bırakmas bizim aşıkları,ayırana kadar üüff,ama ulaşamicak isteğine,elayla leventin aşkı bitmez çünkü bitemezz:icon_sorr :icon_sorr

yok cadı bırakmaz bizimkileri rahat ya şu kahin kızdan özette falan bahsetmediler gerçi dediklerine pek inanmıyolar ama o cadının gerçek yüzünü ilk o söyler kadın yanılsada o kızın odasına girse leventle elada orda olsa ne süper olur ilişkiyi nasıl kurtarırım diye senaryo yazıyorum benimde denizden aşağa kalır yanım yok of of nasıl kurtulucaz bu kadından :icon_sorr

sedef BARIŞ
20-02-07, 15:20
YA BEN HALA FRAGMANI DOYA DOYA İZLEYEMEDİM YOU TOUBE DE YOK
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

<EyD@
20-02-07, 15:21
:img-hyste :img-hyste :img-hyste vallaha işde onu bilmiom bana o kadarı gelmedi izlede gör dediler valla öle dedi yaso :img-hyste :img-hyste sizde izleyin ve görün :img-hyste :img-hyste

ama mümkünse öyle olmasın yazık kısa kaçıncı süslenme kaçıncı yemek yazık yane

tuh bu sefer alamadım laf..olmadı..:img-hyste

ya cnm suslenmıs bayagı..sıyah elbıse gıymıs cenaze ortamı gıbı..saclar toplu..yataga kıvrılmıs...ıptal olmus yemek yanı aklıma bu gelıyor bır tek..:)

leventte bır sorun oldugu kanısına varcam bu seferde cıkaramadı kızı..hay ne yemekmıs..:img-hyste

biz izleyıp gorcez apısıpda kalcaz gorcez gunumuzu fena halde..:img-hyste

buket16
20-02-07, 15:21
olmaz olmaz