Tüm Versiyonu Göster : İki Arada Aşk
aliyeaynalar 20-03-05, 18:45 http://www.ikiaradaask.com/01.JPG
Usta oyuncu kadrosu, izleyenleri kahkahaya boğan özgün senaryosuyla dikkatleri çeken İKİ ARADA AŞK, Birol Güven imzalı bir sitcom...
Yönetmenliğini Sibel Kocataş’ın yaptığı dizide, Volkan Ünal, Deniz Çakır, Halit Akçatepe, Suna Keskin, Oya İnci, Ferdi Atuner ve Tahsin Çakır oynuyor. Dizi, ailelerinin izni olmadan evlenen Sedat ve Gizem’in başlarından geçen komik olayları anlatıyor. İzleyenlerin tiryakisi olacakları dizinin kısaca özeti şöyle:
Sedat ve Gizem, Bilkent Üniversitesi’nde okurken tanışıp birbirlerine aşık olan iki gençtir. Sedat yoksul bir aileden gelmektedir. Zaten üniversiteyi de bursla okumuştur. Gizem ise tam tersine zengin bir ailenin kızıdır. Farklı sosyal sınıflardan gelmekte olan iki genç, ailelerinin tüm karşı koymalarına rağmen, her şeyi göze alıp evlenmişlerdir. Ancak ailelerine karşı yapılan bu evlilik gençlerin mutluluğuna gölge düşürür.
Gençler önce kendi aileleriyle barışırlar daha sonra iki aileyi biraraya getirmeye çalışırlar...
İki farklı sosyal ve kültürel sınıfın arasındaki çatışmanın da gözler önüne serildiği dizide, ayrıca gençlerin evliliğe dair problemleri de mizahi bir dille ele alınıp işleniyor.
Yönetmenliğini Sibel Kocataş’ın üstlendiği İki Arada Aşk, haftaiçi her akşam saat 19:50’de tv8’de...
oyuncular çok başarılı,senaryo güzel ve en önemlisi bir bölüm dolu dolu geçiyor,3-5 sey olup bitmiyo dizi gayet akıcı ve tatmin edici...
aliyeaynalar 03-06-05, 18:28 su siralar atvde ekrana geliyor. cok güzel ama hakettigi reytingi alamiyor maalesef...
aliyeaynalar 03-06-05, 18:30 çok güzel bi dizi ama aldigi reyting çok kötü...
aliyeaynalar 05-06-05, 14:36 bu diziyi kimse izlemiyormu ?
buffycarisma 05-06-05, 16:18 ben isliorum:)bencede çok güsel bi disi.
Bende izliyorum ama ara sıra
sıkıyo bi müddet sonra gelin kaynana muhabbetleri.. çekişmeleri..
aliyeaynalar 07-06-05, 12:39 bu dizi biraz ilgi istiyor
artik bu diziyede yazin istiyor
bu dizi sevilmek istiyor
ama ilgi gösterilmiyor..
neden bu dizi ilgi çekmiyooor
neden bu dizi ilgi çekmiyooor...
bu dizi biraz ilgi istiyor
artik bu diziyede yazin istiyor
bu dizi sevilmek istiyor
ama ilgi gösterilmiyor..
neden bu dizi ilgi çekmiyooor
neden bu dizi ilgi çekmiyooor...
umuttaciri 07-06-05, 13:42 ayrilsakta beraberizin farkli bir versionu güzel dizi ama Birol Güven'in ve ekibinin her dizideki klasik espirileri ile dolu
theroseberry 18-06-05, 20:08 ben bu diziyi showtv'nin eski dizilerinden "Aslı ile Kerem" adlı diziye benzettim.birkaç fark var tabi de.temel olarak aynı gibi.Aslı ile Keremde Kerem'in ailesi zengindi, bu dizide kızınkiler öyle.bunun gibi birkaç değişiklik.
diziyi izlerken ben sanki bu sahneyi biliyorum diyosun çünkü birol güven eski dizilerini tekrarlamış yani ayrılsakta beraberiz gibi bişey olmuş ayrıca çoğu zaman aynı konulara rastlıyorumm
İKİ ARADA AŞK DİZİSİNİN VCD'LERİNİ BULMA ŞANSIM VAR MI
TEŞEKKÜRLER (zirvedekiyabanci@hotmail.com)
yalniz_kurt 21-06-05, 15:35 ilk zamanlar hoşuma gidiyodu fakat sonradan bozdular ... özellikle atv de başladıktan sonra ...
Bütün ekip bence özene bezene secilmis. Keyfim yerine geliyor diziyi izlerken, umarim hep böyle devam eder, basarilar...
yalniz_kurt 22-06-05, 08:15 inşallah hep dediğin gibi devam eder ... bizimde tek temennimiz bu ...
umuttaciri 22-06-05, 08:40 Suna Keskin harika oynuyor
yaa sanki dizi atvye geçtikten sonra eskisi gibi değil.yani tv8deyken daha komikti sanki.benim gibi düşünenler var mı?
yalniz_kurt 22-06-05, 20:23 bende öyle düşünüyorum işte ... yukarda yazdığım gibi tv8 deyken daha güzeldi ... ama atv malum !!!
Ben tv8'deyken izlemiyordum atv'ye geçince izlemeye başladım.Gerçi hafta içi değil hafta sonu tekrarını izliyorum ama hoşuma gidiyor.
Beyaz Balina 25-07-05, 12:08 Dizi Güzeldi Ama Düzeni Bozuldu Bir Hafta Gösteriyor Bir Hafta Göstermiyor Tutmuyorsa Bitirsinler
aliyeaynalar 30-07-05, 18:23 ben şimdi atvye bela okuycam ama siz saygıdeğer arkadaşlardan çekiniyorum..
yaa sen kalk cillop gibi diziyi tv8 den al (tv 8 de ratingi reytinge fazla önem vermeyen bi kanal)
sonra diziyi al dizinin diziye tat katen busesini diziden çıkar
sonrada diziye tekme bas...
yaa bari tv 8 diziyi tekrar geri alma gibi imkanı olsa
diziyi izlemeyen arkadaşlar tv 8 deki bölümlerini izleseler güzelliği ve buse konusunda bana hak verecekler....
ne deyimki sana atv allahından bul
madem bitirecektin neden aldın güzelim diziyi güzelim kanaldan !!!
Neler oldu hic haberim yok ama bildigim kadariyla bu dizi TV 8 de Esra Ceyhandan önce yayinlandigi icin izlniyordu, hic tam izlemedim ama sanirim baya bir tutulmustu. Ne diyeyim yazik oldu diziye....
nisan_kerem 12-09-05, 02:47 Fena Dizi Değil Bence Iyi Bir Sit_com...
umuttaciri 12-09-05, 11:02 ATV hiç reklamını vermedi galiba dizi bu yıl oynamayacak
diziyi izlerken ben sanki bu sahneyi biliyorum diyosun çünkü birol güven eski dizilerini tekrarlamış yani ayrılsakta beraberiz gibi bişey olmuş ayrıca çoğu zaman aynı konulara rastlıyorumm
haklısın sana katılıyorum
özellikle kaynana esprileri bana ayrılsak da beraberiz i hatırlattı
ama izlenmeye değer bir dizi ailece izlenecek bir şey en azından şu günlerde her şeyi annemle izleyemiyorum
ben şimdi atvye bela okuycam ama siz saygıdeğer arkadaşlardan çekiniyorum..
yaa sen kalk cillop gibi diziyi tv8 den al (tv 8 de ratingi reytinge fazla önem vermeyen bi kanal)
diziyi izlemeyen arkadaşlar tv 8 deki bölümlerini izleseler güzelliği ve buse konusunda bana hak verecekler....
evet haklısın tv 8 de güzel gidiyordu dizi atv ye geçince battı zaten ..ben tv 8 deyken izliyordum ama atv ye geçtikten sonra izleyemedim...
ben şimdi atvye bela okuycam ama siz saygıdeğer arkadaşlardan çekiniyorum..
kesinlikle hatılıyorum tv 8'de hafta içi her gün haber sonrası yarım saat yayınlanan bir diziydi...
Genelde demiyeceğim hiç bir dizisi ilgimi çekmemişti Birol ünal'ın.. adı da tam olarak bu muydu ondan da bi haberim ya neyse (:
Toplam 30 bölüm yayınlandı... Deniz Çakır'a hayranlığım ilk gün itibariyle başlamış oldu zaten.. yok bölye bi tatlılık yok böyle bir güzellik yok böyle bir seksapalitelik.
Oyunculuk anlamında Deniz Çakır çok iyi yerlere gelecek buna eminim...
Atv meselesine gelince ilk sahnesinden itibaren bu da ne dedirtti adeta dizinin tüm tadını kaçırdılar doğallığını bozdular.Yayından kalkacağı belliydi.. Yapımcısı Birol soyadını doğru hatırlıyor muyum bilmiyorum bu konuda onu suçlu buluyorum...
Daha çok para kazanmak adına hem diziyi batırdı hem de gözümde prestij kazanacakken onu da yerle bir etti..
Yazık oldu güzelim diziye yazık oldu Deniz Çakır'ıma... (:
ya tipik birol güven dizisiydi bence ama oyuncular iyiydi
tipik birol güven komedisi.bütün dizilerden bir parça alıp blenderda karıştırmakm suretiyle ortaya çıkmış gibi gelirdi bana ama ben sadece atvdekileri seyrettim.
Eer Atv Sahip çiksaydi Uzun ömürlü Bi Dizi Olabilirdiş çok Hoştu Bence
Atv De El Atti Ama Olmadi Ya Zaten Artik Ben Birol Güvenin Dizilerine Hiç Gülmüyorum Komik Bulmuyorum Hep Ayniu Tarz şyler
tv8'deyken hoştu atv'ye geçince gerçekten tam anlamıyla boş oldu....Bitmesi isabet oldu..
Çok güzel bir diziydi tabi olur Deniz Çakır vardı çünkü :D Tv 8'deyken daha iyiydi ama Atv'ye geçtiğinde birden konular karıştı falan kötü oldu
komik bi diziydi ben çok severidim sonra atv ye alındı ama çok uzun sürmedi keşke devam etseydi.
atv ye geçince pek beğenmemeye başladım ben tv8 d eki bölümler daha güzeldi:)
Çok Güzel bir diziydi ama Tv 8'den ayrılınca bozuldu,senaryo değişti falan.Yani böyle olmaması gereken br diziydi...
ewet tv 8 deyken çok hoştu
atv ye geçince komediden uzak kalmış ve sıradanlaşmıştı
bende severek izliyordum bu diziyi üstelik denizin oynadığı ilk iyi roldü:)
volkan ünal ı da severim
ama maalesef kısa ömürlü oldu
İKi Kanalda Aşk
TV8'in "ne kanalı" olacağına karar vermeye çalıştığı günlerde yayına girmiş, ilk ve orta öğrenimini orada tamamlamış sonra babasının görevi nedeniyle ATV'ye taşınmıştır.
Gizem ve Sedat ailelerinin tüm muhalefetine rağmen evlenirler. Tabi daha sonra bu evlilik burunlarından gelir. Çünkü gençlerin aileleri ayrı dünyaların insanlarıdır. Gizem'in dantel ören, Sedat'ın suşi seven bir kaynanası vardır. Babalar annelerle gençler arasında hava yastığı görevi üstlenmiştir. Gizem ve Sedat hem birbirlerini tanıdıkça ortaya çıkan evlilik sorunlarını hem de ailelerin sert çarpışmalarını bertaraf ederek aşklarını korumaya çalışırlar…
İki Arada Aşk aslında klasikleşmiş bir öyküdür. Fakat Halit Akçatepe, Suna Keskin gibi sıcak oyuncuların, Volkan Ünal ve Deniz Çakır gibi iki güzel yüzün yarattığı farkla kısa zamanda fanlarına kavuşmuştur.
Başladığı zaman bitmek bilmeyen klasik prime-time dizilerinin aksine iki çay içimi uzunluğunda bir sitcomdu. Haftaiçi hergün yayınlanıyordu. Seyredenler bayılıyordu ama seyretmeyen çok insan vardı. Zira TV8 henüz kumandaların ilk onunda yer almıyordu.
Bu tür tematik kanalların gelecek vaadeden programlarını avlayan büyük kanallardan ATV'nin ağına takılan İki Arada Aşk, bazı toplu görüşmelerin, ikili istişarlerin ve fikir teatilerinin ardından 30 bölüm yayınlandığı TV8'den ayrılmıştır. TV8 bu diziyle birlikte diziciliğe de veda etmiş, haber programlarının yanına çeşni olarak sinema filmleri yayınlamaya başlamıştır…
İki Arada Aşk bir tatlı su balığıdır ve artık okyanusta yüzmesi beklenmiştir. Günlük yayından haftada bire geçilir. Süresi 25 dakkadan 65 dakkaya çıkar. Süresinin uzaması Gizem ve Sedat aşkı için kaynanalarından daha tehlikeli bir durumdur. Kısa süre içinde hikayeler süner. İnsanları 65 dakka ağlatmak mümkündür fakat güldürmek çok zordur. Dizi okyanusta onbir bölüm kadar çırpındıktan sonra ratingin rahmetine erer ve defnedilir… Bu acıklı son başka bir tatlı su balığı olan Dikkat Şahan Çıkabilir'in de başına gelmiştir.
Dizinin TV8deki ilk otuz bölümünü Metin Açıkgöz ile birlikte yazdık. Dizi ATV'de yere çakıldığında pilot koltuğunda ben oturuyordum.
Murat ARAS
|