Tüm Versiyonu Göster : Arka Sıradakiler (Arşiv 2)
Bir önceki başlıkta mesaj sayısı 1.250'yi geçtiği için başlık kapatılmıştır.
Yorumlarınıza bu başlıkta devam edebilirsiniz.
Bir önceki başlığa aşadaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=32670
Tek cümlelik kısa mesajlar , sohbet içerikli mesajlar , tamamı büyük harfle ,bold ve renkli yazı tipi ile yazılmış mesajlar yasaktır.
Lütfen kelimeleri (eveeettt , ayyyy gibi) uzatmayınız.
Keyifli yorumlar.
Bölüm Sorumlusu
Sugary
yeni basligimiz hayirli olsun arkadaslar :img-wink:
Bu arada ilk yazan ben oluyorum galiba neyse aslina bakarsaniz bence kemal hocada mine hanima karsi biseyler hissediyor yani onun o anlasiyi karsisinda elinde omadan bile insan hisseder üstelik mine hoca gercekten cok iyi bir insan umarim olur yalniz sibel ne yapmaya calisiyor anlamadim bi is eninde sounda otaya cikacak sonradan daha kötü olacagini düsünemiyormu??
GÜL GÜZELİ 10-04-08, 11:47 arkadaşlar yeni başlıgımız hayırlı olsun yeni başlık hediyesi olarak size fragman haberiyle geldim hatırladıgım kadarıyla bölüm almanyada başlıyoo bizimkiler çok büyük bi meydandalar sonra gamzeyi gösteriyolar gitmiş almanyaya ibo ve özgeyi gösteriyolar her zaman buluştukları yer varya işde oraya benzeyen bi yerde oturmuşlar güşülüp şakalaşıyolar sonra rıza var meydanda yürürken birileri saldırıyoo tabii bizim tayfa yetişiyoo ibonun bi atlayışı var kavgaya öldüm gülmekden neyse oktay ve gamze var hava karanlık meydandalar direge yaslanmışlar sonra bi kaç kes kemal hocayı gösteriyolar yanlış anlamış olabilirim ama sanki biraz hüzünlü gibi ibo ve özgenın oturdugu meydan gibi bi yerden dimdik karşıyı seyrediyo sonra sibeli gösteriyolar önunde resimlermi kagıtlarmı ne var eliyle itiyo ve aglıyo sonra iboyu gösteriyolar telefon açıyo ne oluyosa teli kapattıkdan sonra şaşkın bi ifade içinde sanki bi haber almış gibi sonra gene kemal hocayı gösteriyolar ve fragman bitiyoo..hee şeyi unuttum dizdarla oktay var birbirlerine bakıyolar hava karanlık sonra ibo özge biri daha var az önce dedigim yer varya hani özge ve ibonun oturdugu işde ordalar ibo bişeye sinirlenmiş koşarak gidiyo sonra özgeyi gösteriyolar bi duvar dibinde duvara vuruyo.
böyle işde hatırladıgım kadarıyla yazdım hazırlıksız yakalandım bi anda o yüzden anca bu kadarını hatırlayabiliyorum kesin içinizden dahasıdamı vardı dersinizbu arada biraz karışık anlattım umarım anlarsınız..
yeni basligimiz hayirli olsun arkadaslar :img-wink:
Bu arada ilk yazan ben oluyorum galiba neyse aslina bakarsaniz bence kemal hocada mine hanima karsi biseyler hissediyor yani onun o anlasiyi karsisinda elinde omadan bile insan hisseder üstelik mine hoca gercekten cok iyi bir insan umarim olur yalniz sibel ne yapmaya calisiyor anlamadim bi is eninde sounda otaya cikacak sonradan daha kötü olacagini düsünemiyormu??
evet evet evet :img-hyste ağzından bal damlıyo arkadaşım ha şöyle ya moralim yerine geldi :) :happy0064 kemal hocanın eliften dolayı korkuları var o yüzden mine kadar belli edemiyo ama bazı bölümlerde ben iyice emin oldum bakışı bile belli ediyodu yani.Sonuna kadar Mine&Kemal diyorum muradıma ericem inşallah :) :love05:
Herkese Merhaba!bye
Yeni başlığımız hayırlı olsun:)
Fragmanı izledim muhteşem bunca bölüm izledik Ama En güzel bölüm diyebilirim bomba gibi bir bölüm pazarı iple çekiyorum Artık..
Fragman (BARİZ GICIK OLUYORUM) Şarkısı ile başlıyor gurbunu uçağa binişleri ve içindeki halleri gösteriliyo herkes oturumuş ucakta uçuyolar :)
Almanaya tapelaları gösteriliyor eğleneceli vakitler geçiyolar onları gösteriyo Almanyayı alt üst ediyolar Anlıyacağınız koşuyolar bir yerde Oktay Siyah güneş gözlü takmış koşuyor sonra sonra ibo bir koşarak uçup ayagını bir duvara vuruyo koptum orda:img-hyste:img-hyste
fotoğraf falan cekiyolar baya eğeleniyolar:)
sonra Bir sahnede Sibel’i Gösteriyolar evinde böyle üzgün sonra masa da ne var bilmiyorum resimi nedir bilmiyorum eliyle itiyor onları yere düşüyor Ağlıyor falan o arada ibo’yu gösteriyolar otel de yüzünü mü yıkyacak bilmiyorum omuzunda havlu var siyah bir tişört giymiş elinde tlf sibel'i mi arıyor yada arıyor telefonu mu kapalı çünkü yüz ifadesi biraz tedirgin şaşkın falan:icon_whis
son sahne Dizdar ve oktay Ayırlıyor gurubtan bir köpürüde ikisi yanlız gidiyolar arkaları dönük sırtlarında cantaları var ve gidiyolar
Çok teşekkürler fregmanı anlaltığın için:)
Vay be yeni başlık almnayyayla birlikte açıldı:)Nice nice başlıklara nazar değmsin:D
Rica Ederim Ebru'cum tesadüfen yakladım gece kaçtı bilmiyorum ben uçağa binişler içindeki halleriin göstermelerin çok istiyordum ki nitekim öyle olmuş herkes uçakta oturmuş birbirlerine falan bakıyolar bu bölüm çok güzel olacak:)
Almanayada ki gecirdikleri vakitler fragman muteşem yani bide Bariz gıcık oluyorum Parcası eşliginde başlıyor...
İbo'nun dış sesi İstanbul büyük Zafer diye bağırıyor
hayat ve ben 10-04-08, 12:07 Ooooo yeni başlığa gelinmiş hayırlı olsun.....
Sevgiii...bebemm fragmanı anlattığın için çoook sağoll.....
Oh beee sonunda almanya göründü....
İbonun uçan tekmesini görmek için neler vermem...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bu bölüm her zamanki gibi süpper olcak....biraz da tekmeli...:img-hyste:img-hyste
Ooooo yeni başlığa gelinmiş hayırlı olsun.....
Sevgiii...bebemm fragmanı anlattığın için çoook sağoll.....
Oh beee sonunda almanya göründü....
İbonun uçan tekmesini görmek için neler vermem...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Bu bölüm her zamanki gibi süpper olcak....biraz da tekmeli...:img-hyste:img-hyste
Sorma Bebişim koşup bir uçuşu var ki kavgaya karışıyo herkes orda bir duvara vuruyo :img-hyste:img-hyste koptum
Kemal hocayı gösteriyolar bir kaç kez bir yere bakarken Ama mine ile bir sahnesi yok yakınlaşma gibi zaten hep bizim tayfaları gösteriyo:)
Aslı ibo tlf kapattıktan sonra yüzünde bir tedirginlik var Sibel'i Aradı yada aradı da tlf kapalıydı bilmiyorum :img-cray:
Sibel'e çok üzlüyorum bu bölüm yine Ağlıyor bu kızı Ağlatmayın diyorum:img-cray::img-cray:
hayat ve ben 10-04-08, 12:17 Sorma Bebişim koşup bir uçuşu var ki kavgaya karışıyo herkes orda bir duvara vuruyo :img-hyste:img-hyste koptum
Kemal hocayı gösteriyolar bir kaç kez bir yere bakarken Ama mine ile bir sahnesi yok yakınlaşma gibi zaten hep bizim tayfaları gösteriyo:)
Aslı ibo tlf kapattıktan sonra yüzünde bir tedirginlik var Sibel'i Aradı yada aradı da tlf kapalıydı bilmiyorum :img-cray:
Sibel'e çok üzlüyorum bu bölüm yine Ağlıyor bu kızı Ağlatmayın diyorum:img-cray::img-cray:
Anamm sibel ağlayınca sanırım reytingleri artıyo...:img-hyste
gerçekten sibele en çook gülme yakışıyo......
bence ibo kimseyi bulamadı artıkın duvarlara saldırıyo.....:img-hyste
anam şinci almanya bizi duvar düşmanı diye ilan ederse şaşmam...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Anamm sibel ağlayınca sanırım reytingleri artıyo...:img-hyste
gerçekten sibele en çook gülme yakışıyo......
bence ibo kimseyi bulamadı artıkın duvarlara saldırıyo.....:img-hyste
anam şinci almanya bizi duvar düşmanı diye ilan ederse şaşmam...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yok canım bizim tayfalar beraber onlar bir duvara yaslanmışlar uçuyor yani geliyo oraya :img-hyste saklaşama gibi gelip bir uçuşu var ki oraya :img-hyste Zaten izlersen Görürüsün canım
:love05:
Sorma bu kız Ağlatıyolar beni delirtiyolar kaç kez Ağlatmayın diyorum Ağlıya ağlıya göz pınarları kurdu Sibeli'min Ahh:img-cray::img-cray:
yeni başlık hayırlı olsunn...:happy0064
sevgicim fragmanı anlattığın için çok sal şekerimm:)
bu bölüm süper olacak oktaylar kesin ordamı kalcak yaa gamze ne yapacak heralde gamzeye veda ediyodur ordada romantik bi şekilde:img-in_lo
hayat ve ben 10-04-08, 12:27 yok canım bizim tayfalar beraber onlar bir duvara yaslanmışlar uçuyor yani geliyo oraya :img-hyste saklaşama gibi gelip bir uçuşu var ki oraya :img-hyste Zaten izlersen Görürüsün canım
:love05:
Sorma bu kız Ağlatıyolar beni delirtiyolar kaç kez Ağlatmayın diyorum Ağlıya ağlıya göz pınarları kurdu Sibeli'min Ahh:img-cray::img-cray:
sevgiiii görcem görcem.....da kalbim dayanır mı bilmem...:img-hyste:img-hyste
anam sibel bu sefer niden ağlıyo ki.......
diyom diyom reyting için........:hıh:hıh
ama ona gülmek yakışıyo........:love05:
esmer_-ezel 10-04-08, 12:30 yeni başlığıız hayırlı olsun bu arada fragmanı anlatan arkadaşlara teşekkür ederim
anlaşılan bu bölüm süper bir bölüm olacak ibonun uçan tekmesını görmek isterım aslında bakalım daha neler olacak izleyıp görecez ya hazır alm. gitmışlerken şu gamze ıle oktayı da orda barıştırsalar olmaz mı sonra biz onların mutluluğunu da izlesek arda he fena olmaz mı ama nerdeee
yeni başlık hayırlı olsunn...:happy0064
sevgicim fragmanı anlattığın için çok sal şekerimm:)
bu bölüm süper olacak oktaylar kesin ordamı kalcak yaa gamze ne yapacak heralde gamzeye veda ediyodur ordada romantik bi şekilde:img-in_lo
Rica ederim Yarenim
Veda etmiyor sanırım kimse bilmiyo sadece bir gece karanalıkta oktay ve dizdar birbirine bakıyo sonra sabah ikisi sadece kimse yok bir köprüden Arkaları dönük olarak gidiyolar sırtlarında Cantaları var:)
Ama Fragmanda oktay Gamze Sahnesi var şöyle oktay bir direğe yaslanmış düşünceli Gamze geliyo yanına gülümsüyor ona falan filan
Hep Almanyayı gösteriyo Fragman da Sadece bir sahnede Sibel'i gösteriyolar evinde oda Ağlıyor:img-cray:( Ben ağlatmayın diyorum onlar inadına Ağlatıyolar) ama digerleri yok yadigar yok saffetler yok digerlerin göstermiyolar bölüm de görürüz ama:)
Rica ederim Yarenim
Veda etmiyor sanırım kimse bilmiyo sadece bir gece karanalıkta oktay ve dizdar birbirine bakıyo sonra sabah ikisi sadece kimse yok bir köprüden Arkaları dönük olarak gidiyolar sırtlarında Cantaları var:)
Ama Fragmanda oktay Gamze Sahnesi var şöyle oktay bir direğe yaslanmış düşünceli Gamze geliyo yanına gülümsüyor ona falan filan
Hep Almanyayı gösteriyo Fragman da Sadece bir sahnede Sibel'i gösteriyolar evinde oda Ağlıyor:img-cray:( Ben ağlatmayın diyorum onlar inadına Ağlatıyolar) ama digerleri yok yadigar yok saffetler yok digerlerin göstermiyolar bölüm de görürüz ama:)
ya ben diodum bu bölüm ibo söyler oktaya saffet olayını oktay sonanda vazgecer gitmekten gamze için ama öle ollmuyo galiba:img-cray:
ya çok sinir ettiler benii ne zaman öğrenecekk bu oktay..hem oktay geri gelir kesin orda kalsaydı resmi sitede oktay ve gamze biaraya gelmelilermi die saçma bişey yapmazlardı daa bilemiyorum yinede:kahve
oktay söylemez bence iboya herşeyi istanbulda öğrenirde inşlah sibel önce davranır:icon_whis
fairy_dreams 10-04-08, 13:09 fragmandan hiçbişey anlamadım amma karışıktı yaw :) bariz gıcık oluyorum şarkısıyla bu parçayı ama çok güzel yapmışlar... bun yorum yapayım bari. çok karışık tuhaftı fragman söz olmadığı için.
bu bölüm saffeti az görücez herhalde. gerçi benim için farketmiyor saffeti görmek. oktayı ve iboyu görsem yeter bana :) özgeyle gamze kavga edyordu galiba. bi sahnede gamze oktaya bakıyordu sibel ağlıyor ibo telefona bakıyor suratındaki ifade kötü. karışık kuruşuk bişeydi ya.
merhabalar internetim bozuktu hala bozuk :/ bir arkadaştan giriyorum.son bölüm süperdi saffet'e iyice kıl oldum.oktayın abisiyle konuşması çok hoştu.fragmanı izledim herşey harikaydı ama sona sahnede oktay ve dizdar gidiyorlar kemal hocxada arkalarından bakıyor ne yani kemal bile bile gitmelerine izin mi vericek hiç bşy anlamadım.. malum video sitesine almanya çekimlerinin kemera arkası eklenmiş isteyen o0radan bakabilir
bu arada fragmanda uçağıda gösteriyorlar çok sevindim:happy0064çok istiyordum uçak sahnesini göstermelerini uçaktan gamze ve oktay aynı koltukta oturuyor ibo ve özge aynı ve ibo ve özge kötü kötü gamzeye bakıyorlardı
esmer_-ezel 10-04-08, 17:04 bu arada fragmanda uçağıda gösteriyorlar çok sevindim:happy0064çok istiyordum uçak sahnesini göstermelerini uçaktan gamze ve oktay aynı koltukta oturuyor ibo ve özge aynı ve ibo ve özge kötü kötü gamzeye bakıyorlardı
iştte bu bende bunu istiyodum uçakta gamze ıle oktay otursun istiyodum ayrıca bu özgeye de gün geçtikçe de gıcık oluyorum barız gıcık oluyorum şu özge ye
aa az önce bülent çetinaslan yani oktayla konuştum..çok cana yakın süper bir insan hiç burnu kalkık soğuk biri değil bazıları öyle.. canım ya umarım hayatta hep mutlu olur..
hadi ben kaçtım arkadaşlar birkaç gün yokummbye
bu arada bülentle resmi sitesinden knştm ilgilenenlere
Selam herkesebye
Güzinim; bebeşim Hoşgeldin öncelikle bende diyorum bu kız nerde inşalalh yakın zamnda olur özletme kendin tamammı:love05:
Bu Arada oktay ve dizdar giderken Kemal hoca bakmıyor o esnada başka sahne gösteriyolar mutlaka çünkü weğer bilse ve görse izin vermez biliyosun çoçuklara ona Emanet Aile'leri tarfında böyle bir şey olabilir mi? olamaz onu için bir şekilde dönecekler onlar da ama nasıl Pazar Akşamı izliyeceğiz..
Uçak sahneleri çok istiyodum hatta daha önce de dile getirmiştim sesim duyudular çok şükür baya güzel bölüm olacak Sabırsızlıkla bekliyorum:)
Selam herkesebye
Güzinim; bebeşim Hoşgeldin öncelikle bende diyorum bu kız nerde inşalalh yakın zamnda olur özletme kendin tamammı:love05:
Bu Arada oktay ve dizdar giderken Kemal hoca bakmıyor o esnada başka sahne gösteriyolar mutlaka çünkü weğer bilse ve görse izin vermez biliyosun çoçuklara ona Emanet Aile'leri tarfında böyle bir şey olabilir mi? olamaz onu için bir şekilde dönecekler onlar da ama nasıl Pazar Akşamı izliyeceğiz..
Uçak sahneleri çok istiyodum hatta daha önce de dile getirmiştim sesim duyudular çok şükür baya güzel bölüm olacak Sabırsızlıkla bekliyorum:)
hoşbulduk canım umarım düzelir internet.. çok özledim sizleri,forumu,herşeyi :img-wink:
ay valla fragmandan bişey anlayamadım zatne:img-hyste herkes biryerlere gidiyor biryerlere bakıyor:img-hyste
evet ya uçak sahneleri süper oldu..
diziyi öiple çekiyorum..:happy0064
fragmanı izledim acayip güzel bir bölüm bizi bekliyor:happy0064
amma heyecanlandım..yine gamze ve özge kavga ediyolar kesin yine özgenin sucudur bıktım bu özgeden ya..bariz gıcık oluyorum:icon_whis
oktay ve dizdar onlarla gelmiyo galiba kemal hoca arkadan el sallıcak galiba:icon_sorr
ya şu gamzeye çok pis sinir oluyorumm.
ilk önce oktayla nberaberdi onu kıskandırmka için barışı kullandı
barış kendisini affetsin diye yapmadığı kalmadı
oktayı sevmiyorum dedi ayrıldı
barışla çıkmaya başladı
oktayla gizli gizli bakıştı
ayrılmayı düşünürken barışla sözlendi
barış ayrılalım dedi ama kabul etmedi
oktayın her seferinde dibinde dolaşmaya başladı
oktay buluşalım diyince hemen atladı
oktay gidince ağlamaya faan başladı.
resmen 2li oynuyor.bir de herkes ona melek muamelesi yapmıo mu oz mn kafayı yiorum işte.
hadi tmm saffete yardıma gittin insanlıktır(saffet senin ESKİ SEVGİLİN YENİ ARKADAŞININ can düşmanıydı.nasıl yapar bunu hoş o konu ayrı ya neyse)saffet bunu kovdu hala da gidio tekrar.müstahat.hakketti bir de ağlıyor.
gamze kuyruk salladı herkese.
ayrıca özgeyle kavga sahnelerine de değinmek istiyorum.millet sahneden inmişti.sahnede 1 rıza özge ibo gamze vardı.rıza arkadaşlarına komiklik yapıp eğlendiriodu hmn karıştı ona ne ya.sonradan özgenin kötü bişi dememesine rağmen bn yeteneğimle seçildim başkasının yerini doldurmuom moduna girdi.özge o anda dansöz de demedi.sen kıvırmayı da iyi biliosun bize 1 2 tane oryantal figürü göstersene dedi.hoca gelince hemen hocam bana dansöz dedi(sanki 1. ınıf çocuğu hocaya şikayet edio).sonrada onun seviyesine inemem falan dio.istesen çıkmazsın zaten
oh ya rahatladım dünya varmış.sonunda ferahladım.2 kişiyi aynı anda idare edenlere hep sinir olmuşumdur da.
Buraya fazla yazmadim ama arka siradakileri takip ediyorum. cok begeniyorum:) biraz önce gördüm fragmani gercekten cok güzel bir bölüm bizi bekliyor. fragmandaki sarkida cok hos olmus söylemeden edemicem:)
fragmanı video bölümüne ekledim arkadaşlar izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler ordan izleyebilir..
sesli fragmanı izledim ya gidiyor galiba bu oktay ve dizdar..ya ben izlemem grup bozulursa.bu arada seslide oktay iboya şimdi çaktrmadan kaçmamız lazım diyor sonra tabana kuvvet koşuyorlar :img-hyste koptum orada :img-hyste:img-hyste:img-hyste dedim valla helal hiç çaktrmadınz
Selam herkesebye
Güzin; bebeişim hoşgeldin oldumu nettin sonuda çok şükür olmadı deme düşüp bayılırım özledik yahu:)
izlemem deme büyük konuşma ben bir daha izleme diyelere pek inamıyorum ne olursa olsun izliyolar:img-wink:
Yanlız bana göre geri dönecekler gurup bozulmyacak oktay bu tayfanın başı ve Barşol oyunucusu bir başrol oyuncusun dizide Çıkması olanaksız
diğer tayfalara bunu söylüyolar Almanayada kalacağız biz diye ama hepsi olgunlukla karşılamış baksanıza nasıl izin vermişler onların gitmesine hani bunlar gizli gideceklerdi kemal hocanın haberi olsa izin vermiyeceğini biliyolar Fragman Yanıltır insanın onu için Aldanmayın bu fragman:img-wink:
Slmlar saknki başlık daha dün 5 6 sayfaydı:SNeyse yeni başlık hayırlı oılsun nice nice başlıklara iboda mı almanyada kalcak?
fairy_dreams 13-04-08, 14:21 banada öyle geldi ama snırım kemal hocayla konuştuklarında ibo yoktu....çok merak ediyoru acaba nasıl tekrar türkiyeye dönücekler....
Slmlar saknki başlık daha dün 5 6 sayfaydı:SNeyse yeni başlık hayırlı oılsun nice nice başlıklara iboda mı almanyada kalcak?
ibo Değil ibo Kalmaz O Sevdiği var Türkiyede hala gerçeği öğrenmemiş onun dışında Annsi ve babası var yıllardır belkledği mutluğu bulmuş kalır mı hiç onu bağlıyan çok şey var o değil ama oktay Ve Dizdar gidiyolar zaten özette öyle yer alıyo Fragmanda öyle Ama kalmyacak bence hiçmde bir ses Döncek diyolar bu bölüm belki o sahnede biter ama diğer bölüm bence Dönecekler
fairy_dreams 13-04-08, 15:05 kesin döneceklerdir zaten. dizi onlarsız olmaz :) ama haftaya görürüz döndüklerini :( tam bitiş sahnesi onların gidişi olduğu sahne olucaktır.
dizinin sonlarına doğru gelioruz.. oktay gamzeye daha güzel veda etmeli bence.. nese bakıcaz.. bunlar kesin kalcaklar almnyada galiba oktayın dönmeye niyeti yok gibi..
bir başka ülkeye, bir başka denize giderim, dedin
bundan daha iyi bir başka şehir bulunur elbet.
her çabam kaderin olumsuz bir yargısıyla karşı karşıya;
-bir ceset gibi- gömülü kalbim.
aklım daha ne kadar kalacak bu çorak ülkede?
yüzümü nereye çevirsem, nereye baksam,
kara yıkıntılarını görüyorum ömrümün,
boşuna bunca yıl tükettiğim bu ülkede.
yeni bir ülke bulamazsın, başka bir deniz bulamazsın.
bu şehir arkandan gelecektir.
sen gene aynı sokaklarda dolaşacaksın,
aynı mahallede kocayacaksın;
aynı evlerde kır düşecek saçlarına.
dönüp dolaşıp bu şehre geleceksin sonunda.
başka bir şey umma-
ömrünü nasıl tükettiysen burada, bu köşecikte,
öyle tükettin demektir bütün yeryüzünde de.
GÜL GÜZELİ 13-04-08, 21:03 Bitti:( ama bende bittim ne bölümdü ya eglence hüzünn herşey bi aradaydı ibom formundaydı bu akşam espirileri arka arkaya sıraladı ama sanki sibelin sırrına bi adım daha yaklaştı gamze ve oktay çok romantıkdi:)bu arada gamze saffet gamze oktay ikilisinden bi çift seçtimm ama söylemicemm bende kalsın şimdilik:Dneyse son çok hüzünlüydü ama kesin yadigar ve oktay havaalanına yetişcek kalmazlar kalamazlar okul onlarsız bomboşdu hiç istemedim okulu görmek çünkü arka sıralarsız bi okul okul degildi(:(:(:(:(:(acaba özet ne zaman gelir merakdan ölüyorumm yaa neler olcak oktaylar napıcak gamze oktayla ne olcak merak içindeyim??????
fairy_dreams 13-04-08, 21:06 kemal hoca bu kadar şey dedikten sonra bence de uçağı kaçırmadan binecekler. okul onlarsız olmaz. oktayla gamze çok güzeldi yaaaa :( offff... sibel ne kadar korkuyor zavallım ama bunu oktay söylemiycek hiçbir zaman ya yine böyle sibeli tanıyan biri çıkıcak ya da sibel kendisi anlatacak. ama ilk ihtimal daha fazla.
evett bitti :img-wink:
güzel bir bölümdü flashbackler çok güzeldi doğru mu yazdım bilmiyorum:img-hyste
kemal hocanın konuşması çok güzeldi..oktaylar gitmeye karar verdikllerini söyledğinde biri bunları sarsıp kendine getirsin dedm ve o kişi kemal hoca oldu tam benim düşündüklerimi söyledi helal adama ama zeki oktay inat etti..sinir oldum bu bölüm ona yani gitmesi saçmalıktan başka birşey değil..
bunun dışında özgeye deli oldum gamzeye söyledikleri tamamen kıskançlıktan..bariz gıcık oluyorum sarı kafa özgeye:img-hyste
saffetin alişi koruması çok hoştu..
GÜL GÜZELİ 13-04-08, 21:15 kemal hoca bu kadar şey dedikten sonra bence de uçağı kaçırmadan binecekler. okul onlarsız olmaz. oktayla gamze çok güzeldi yaaaa :( offff... sibel ne kadar korkuyor zavallım ama bunu oktay söylemiycek hiçbir zaman ya yine böyle sibeli tanıyan biri çıkıcak ya da sibel kendisi anlatacak. ama ilk ihtimal daha fazla.
canım bencede ilk ihtimal ya sibel ibonun o aşkla parlayan ışıl ışıl gözlerinin içine bakıpda ibom ben....yım diyebilirmi hiç:img-cray: kıyamamm ibom çok yıkılıcak duyunca sibel bu yıkılmayı görmeye dayanabilirmi:icon_sorr hem iboyu kaybetmekden nasıl korkuyodu kesin sibel söylemicekk:icon_sorr:icon_sorr ama yavaş yavaş ibonun ögreneceginin sinyalleri veriliyo kaç bölümdür bu sır üstünde duruyolar artık bi şekilde iboda ögrenicek ögrendiginde neler olcak çok merak ediyorumm:img-cray::img-cray:
fairy_dreams 13-04-08, 21:21 canım bencede ilk ihtimal ya sibel ibonun o aşkla parlayan ışıl ışıl gözlerinin içine bakıpda ibom ben....yım diyebilirmi hiç:img-cray: kıyamamm ibom çok yıkılıcak duyunca sibel bu yıkılmayı görmeye dayanabilirmi:icon_sorr hem iboyu kaybetmekden nasıl korkuyodu kesin sibel söylemicekk:icon_sorr:icon_sorr ama yavaş yavaş ibonun ögreneceginin sinyalleri veriliyo kaç bölümdür bu sır üstünde duruyolar artık bi şekilde iboda ögrenicek ögrendiginde neler olcak çok merak ediyorumm:img-cray::img-cray:
evet canım gerçekten de bir kaç bölümdür öğrenceği sinyalleri veriliyor. sibelim canım diyemez ki sevdiğini kaybeder. ama ne kadar seviyor sibel iboyu. bence öğrendiğinde bir kaç bölüm uzak kalacaklardır. belki sibel intihar etmeyi bile düşünebilir,düşünecektirde.. intihar etmeye kalkarken belki de ibo gelip kurtaracaktır. ibo da onu bırakamaz. ama öğrendiğinde bir kaç bölüm ayrı görücez doğal olarak onları :img-cray:
GÜL GÜZELİ 13-04-08, 21:22 evett bitti :img-wink:
güzel bir bölümdü flashbackler çok güzeldi doğru mu yazdım bilmiyorum:img-hyste
kemal hocanın konuşması çok güzeldi..oktaylar gitmeye karar verdikllerini söyledğinde biri bunları sarsıp kendine getirsin dedm ve o kişi kemal hoca oldu tam benim düşündüklerimi söyledi helal adama ama zeki oktay inat etti..sinir oldum bu bölüm ona yani gitmesi saçmalıktan başka birşey değil..
bunun dışında özgeye deli oldum gamzeye söyledikleri tamamen kıskançlıktan..bariz gıcık oluyorum sarı kafa özgeye:img-hyste
saffetin alişi koruması çok hoştu..
ya özgeye bariz bende gıcık olmaya başladım bi türlü yıldızı barışmadı gamzeyle habire laf atıyo gamzeye deli mi ne..bu arada ben iboyada gıcık olmaya başladımm hala gamzeye karşı tiripli tamam reis için arkadaşı içinn ama sonuçda gamze ve oktay sevgili degil ki oktay inatla böylesi daha ii diyoo bu durumda ne hakkı var gamzeyi bu kadar sıkmaya ibo beyin bakalım sibelin sırrını ögrenıncede gamzeye aynısını yapabilcekmi bence ilk destek veren gamze olucak iboya bence gamze sibelle olan arkadaşlıgını da bitirmez destek olur hatta belki ikisini tekrar gamze getirir bi araya ne güzel olur: )
fairy_dreams 13-04-08, 21:25 aynen bende özgeye bariz gıcık oluyrum sinir şey durmadan sivri sivri laflar ediyor gamzeye karşı. uçağa yetişsin oktayım :( bir kaç bölüm dahi olsa almanyada kalmasınlar.
almanya da sadece 1 gün çekim yapılmış zaten o da hep beraberki.. yani oktay&dizdar kalmıcaklar bi şekilde döncekler ama nası?
fairy_dreams 13-04-08, 21:38 gamzem oktaysız kalmasın vakit kaybetmeden dönsünki daha saffet peşini bırakmadı gamzenin. öğrencekte daha kavga çıkcak merak ediyorum o sahneleri.
fairy_dreams 13-04-08, 21:45 ayy söylemeyi unuttum uçak sahnesi süperdii gamze oktayın elini tuttu ve bir daha bırakmadı:happy0064
evet süperdi o sahne skı sıkı tuttu bırakmadı gamzemin elini uçak sallanmayı kestiğinde de. ne kadar çok inatlaşıyor oktayda seviyorsunuz birbirinizi işte sevgiyle halledersiniz herşeyi yine sevgili olunnn. saffetten kurtarsın gamzeyii....
GÜL GÜZELİ 13-04-08, 21:48 evet canım gerçekten de bir kaç bölümdür öğrenceği sinyalleri veriliyor. sibelim canım diyemez ki sevdiğini kaybeder. ama ne kadar seviyor sibel iboyu. bence öğrendiğinde bir kaç bölüm uzak kalacaklardır. belki sibel intihar etmeyi bile düşünebilir,düşünecektirde.. intihar etmeye kalkarken belki de ibo gelip kurtaracaktır. ibo da onu bırakamaz. ama öğrendiğinde bir kaç bölüm ayrı görücez doğal olarak onları :img-cray:
bencede ayrılık görünüyo canımmm ama olsun emınım ibomun aşkı herşeyin üstesinden gelicek sibelini bırakmıcak bırakamazki nefessiz kalır bulyaşayamaz hep öyle demezmi sen benım nefesimsin en büyük yaşama nedenimsin sen yoksan yaşamamın bi anlamı yok demezmi kesin aşkını sibelini bırakmıcak sahip çıkıcak yedirmicek o pislik mahire:img-cray: bu arada mahir demişken adam sırra kadem bastı ne zaman çıkcak acaba?
bu arada farkettinizmi bilmem ama sibel ve ibonun durumunda çok güzel bi ders var.sibel gibi onlarca insanın da sevmeye sevilmeye hayata tutunmaya ümide hakları oldugunu ve onlarında birer insan olduklarını göstermek istiyolar bize.namus kimilerine göre beden koruma kavramıdır bi kızın eli kimsenın eline deymemişse namusludur ama sibel gibiler için namus yoktur halbuki namus paket gibi korunup kollanmakla olmaz namus insanın içinde kalbinde olur bugunn bazı akranlarımız afersin afedersiniz tecavüze ugruyoo ama bu onları namussuz kılmıyo çünkü yaşadıkları talihsiz bi olay peki sibel ve sibel gibilerin yaşadıklarının ne farkı var bundan onlarda her gün hayata umutla başlamak yerine nefret ederek bir an önce geçip gitmesini ümit ederek yaşıyolar ya bazı erkekler kabadayı gibi biz o yolun yolcusunu evimize getirmeyiz çocuklarımızın anası yapmayızz namusuzlar onlar diyolar mesela peki neden bi an durup düşünmüyolar o zavallıları o yola düşürenlerde bizim hemcinslerimizden degilmi diye yediremediklerin çünkü ben sibel ve sibel gibilerle aynı hayatta yaşamakdan ne utandımm ne lanet ettim şimdiye kadar aksine gurur duyuyorum onların içine girsek kimbilir ne dertler ne acılar vardır işte sibeldede bu anlatılıyoo sibel ve sibel gibilerininde insan oldugu horlanmayı dışlanmayı degil sevilmeyi kucaklanmayı hakettiklerini anlatıyoo off yoruldumm ama yazmak istedim bu konudaki düşüncelerimi bilin istedim buu arada düşüncelerimde kesinlıkle samimiyim hep böyle düşündüm hemde böyle düşünücemm çünkü ben ayrımcılık yapmakdan hoşlanmam..
GÜL GÜZELİ 13-04-08, 22:16 Yaaa sOnu neOldu bakalim kim ikna edecekk..!!
Ozge'ye gicik Oldummm
tabiki kemal hoca:D ya ne dizdar ne oktay kemal hocanın o insana huzur veren konuşmasından sonra inatla orda kalabilirlermi bakma kemal hocayı bırakıp gittiklerine heyecan olsun diyeydi o bi dahaki bölüm bizimkiler uçagın içinde bitiverirler bence hem daha çok işleri var türkiyede kalamazlar yabancı yerde filan...
fairy_dreams 13-04-08, 22:20 kemal hocanın konuşması beni hep çok etkiliyor vurgusu konuşma tarzı sözleri süper edebiyatçı ya ondan :) bitiversinler tabii uçakta oktaysız olmaazzz ve tabii ki obur dizdarsızda :)
Selam Herkesebye
Bölüm yorumua Geçmeden öncelikle Sunu Söylemek İstiyorum
Özgeye gıcık oluyorum yok şuclu yok bilmem ne Gamze'ye laf Sokuyor yok bilmeme ne evet önce ki Kavgada Hata ondaydı ama bu Sefer ki onu Suçu değil Kesinlikle Gamzeyi Secviyosun diye Olaya objektif bakmayı unutmayın Allah,Aşkına burda gamzeyi savunmayun bu konmda Gamze suçlu Kız orda Ağlıyo hemen Atlıyo Gamze suclu burda Bir kere kabul Özge hiç bir Sey yapmadı burda olaya Atlıyan Gamze Ve Özgenin Söyledikler de Yalan Değil..
GÜL GÜZELİ 13-04-08, 22:35 Selam Herkesebye
Bölüm yorumua Geçmeden öncelikle Sunu Söylemek İstiyorum
Özgeye gıcık oluyorum yok şuclu yok bilmem ne Gamze'ye laf Sokuyor yok bilmeme ne evet önce ki Kavgada Hata ondaydı ama bu Sefer ki onu Suçu değil Kesinlikle Gamzeyi Secviyosun diye Olaya objektif bakmayı unutmayın Allah,Aşkına burda gamzeyi savunmayun bu konmda Gamze suçlu Kız orda Ağlıyo hemen Atlıyo Gamze suclu burda Bir kere kabul Özge hiç bir Sey yapmadı burda olaya Atlıyan Gamze Ve Özgenin Söyledikler de Yalan Değil..
canım dediginden bişey anlamadım hem gamzeye gıcık oldugunu söylemişsin hem savunmuşşsunn:img-wink:peki özgeye gıcık niye oluyosunnn onu anlamadım benım bariz belli oktaya olan aşkı birden ortaya çıkınca gamzeyi çekemez oldu hep tersledi tamam bu sefer suçlu degildi ama genede ne dedigini bilmiyodu yok oktay senın yüzünden terketti şehri yok onu o kadar bunalttınki burda kalmaya karar verdi herşeyde gamzeden bi iz arayıp duruyo bariz gıcık işde:img-wink:
fairy_dreams 13-04-08, 22:45 oktay gamze içinmi ki almanyada kalmak istiyor hayır geleceğini düşündüğü için. bence özge haksız dır dır ediyor gereksiz yere suçluyor gamzeyi.
Almanya da bu kadar rahat gezmeleri saçma değil mi? ben hep beraber olurlar diye düşündüm ama kemal hoca hepsini taksime salıyomuş gibi serbetsiniz dedi.nereyi biliyolar ki serbestler yani ?hiç görmedikleri bi ülke.hadi rızanın elinde harita vardı sora sora buldu diyelim ee diğerleri.
rızayı da anlamış değilim zaten orada durup niye oktayları arıyosun ki.o kadar kaçmışsın biraz daha gitsen yanlarına varıyomuşsun zaten.çünkü oktaylar çok çabuk yetiştiler.
neyse bunlar her dizide oluyo idare ediyoruz artık :)
bu dizide gençler arasından en sevdiğim ibo diğerleri olmasa da olur benim için.mineyle kemali ayrı tutuyorum tabi :) onlar çok başka bi hava katıyolar ikisi de çok pozitif.ama kemal hoca bazen beni sıkıyo.çok fazla edebiyat yapıyo bi de habire habire olunca sıkılıyorum açıkcası.:img-blush
GüzGüzeli:; Canım ben kimseye gıcık demedim ne özgeye ne Gamzeye ben burda haklı olanın yanındayım izledğim ve özgeyi haklı bulduğum için savunuyorum hani diyosuunuz yaa Özge gıcık yok suçlu falan diye ben onu yazdım ben Özgeye gıcık demedim Anladın mı şimdi:)
fairy_dreams:
Gamze Haksız bir kere kabul edin Özge oktayı Sevebilir bunun Neresi kötü ?Söylermisin? Aşkı olmanın nersi kötü Özgenin duyguları yok mu? o insan Değil bir Kalp Taşımıyor mu ? birin sevmez mi bu oktay olmaz mı? her ne kadar Karşlıksız da
Olaya objektif bakın Özgenin Orda Sucu yok burda Suclu varsa Gamze bu Çok Bariz belli:)
ben bu bölüm oktayda Deli oldu neymiş Aslında ben Gamzeyi çok seviyorum sevdiği falan yok Seven insan Almanya da kalmayı bile gecirmez neymiş ulaşılmaz olsun bu Aşk mı yaa hiç güleceğim yoktu diyorum ki inana sunlara bir şey oluyo inanıyorum öyle seyler Söylüyor ki oktay benim onun sevgisine olan inacım da birden yok oluyo
fairy_dreams 14-04-08, 06:24 fairy_dreams:
Gamze Haksız bir kere kabul edin Özge oktayı Sevebilir bunun Neresi kötü ?Söylermisin? Aşkı olmanın nersi kötü Özgenin duyguları yok mu? o insan Değil bir Kalp Taşımıyor mu ? birin sevmez mi bu oktay olmaz mı? her ne kadar Karşlıksız da
Olaya objektif bakın Özgenin Orda Sucu yok burda Suclu varsa Gamze bu Çok Bariz belli:)
ben bu bölüm oktayda Deli oldu neymiş Aslında ben Gamzeyi çok seviyorum sevdiği falan yok Seven insan Almanya da kalmayı bile gecirmez neymiş ulaşılmaz olsun bu Aşk mı yaa hiç güleceğim yoktu diyorum ki inana sunlara bir şey oluyo inanıyorum öyle seyler Söylüyor ki oktay benim onun sevgisine olan inacım da birden yok oluyo
ben özgenin sevgisine bişy demiyorum ki özge seviyor olabilir ama gamzeyi bazı şeylere suçlamakla hakkı yok. gamze orda oktayı engelleyememiş olmasından kötü olmuş durumdaydı zaten. birde diğerleri ve özge herşeyi bildiği için özgeye bunun hesabını sormakta buldu hakkını sonuçta sevdiği insanı burda bırakıcak kimin gönlü el verir. ama özge ne yaptı senin yüzünden kaçtı gitti bunalttın onu bıdı diye bıdı konuştu durdu. özge sevse bile bu tipte bir yüklenmeye bence gerek yoktu. her ne kadar gamzenin sevgisine inansam da oktayın o kadar çok sevdiğini düşünmüyorum burda haklsın. mesela ibo sibeli bırakamıyor bu yüzdende kalmadı orda. ama oktay kendini düşünüp hep karar veriyor. baştan beri böyleydi, elinden biri alacağı zaman sadece kükremesini biliyor :) ama bölümün başında oktay,gamze olmazsa gitmemeye razıydı.pasaport olayından dolayı. içinde saklıyor hep duygularını ama bişey olduğu zaman kendi önceliğini bazen ilk düşünüyor.
slmlarr:)
bu bölüm çok güzeldi almanya çekimleri bir baska güzeldi valla sayelerinde iyice tanımıs olduk:)özge ve gamze olayında bence de gamzenin özgeye çıkışması doğru değildi tamam ama özgeninde oktay senin yüzünden gitti keşke karşısına hiç çıkmasaydın demesi daha saçma oldu ve onu haksız çıkardı....
oktaya gelince sibel konusunu baya abarttı bence ikidebirde ima etmeler fln ibosa söledi zaten var bişey die..ibonunda gamzye laf sokması güzel değlidi tabii ..iyicene saçmalamaya başladılar....
geri dönerler muhakak kii......
ben özgenin sevgisine bişy demiyorum ki özge seviyor olabilir ama gamzeyi bazı şeylere suçlamakla hakkı yok. gamze orda oktayı engelleyememiş olmasından kötü olmuş durumdaydı zaten. birde diğerleri ve özge herşeyi bildiği için özgeye bunun hesabını sormakta buldu hakkını sonuçta sevdiği insanı burda bırakıcak kimin gönlü el verir. ama özge ne yaptı senin yüzünden kaçtı gitti bunalttın onu bıdı diye bıdı konuştu durdu. özge sevse bile bu tipte bir yüklenmeye bence gerek yoktu. her ne kadar gamzenin sevgisine inansam da oktayın o kadar çok sevdiğini düşünmüyorum burda haklsın. mesela ibo sibeli bırakamıyor bu yüzdende kalmadı orda. ama oktay kendini düşünüp hep karar veriyor. baştan beri böyleydi, elinden biri alacağı zaman sadece kükremesini biliyor :) ama bölümün başında oktay,gamze olmazsa gitmemeye razıydı.pasaport olayından dolayı. içinde saklıyor hep duygularını ama bişey olduğu zaman kendi önceliğini bazen ilk düşünüyor.
Selam herkesebye
Özge Bazen fevri çıkışlar yapıyo çok Doğru mesla o zeybek olayında Özge hatalı idi ama dün izledğimiz bölüm de Özgenin bir sucu yok kavgayı Baslatan gamze yani hata gamze de Kız orda üzügün Ağlıyor O özgeye Saldırıyo bu Ne Kadar doğru? Gamze Gamze olayıda oktayı bırakmasaydı Gamze bazı sahnelerde Sinir oluyorum
Oktay Gelince bu bölüm ben deli etti hele Sibel ilgli Söyledikleri iboya beni çileden Çıkardı tamam Sibel Tavır alabilir Arkadasına bu sırrı Söylmedi diye kızabilir ama Sibel hakında bu Kadar ön yarglı olmak neymiş hayatını onu erine bırakma Neymiş bir Zaman Gelir ki Artık onu Sevmedğin farkedersin ibo oktay gibi değil Herkesi kendi gibi zannediyo onu çok özlüyorum yaa o yok diye yüzü gülmeyen Adam hayatımın Aşkı diyen adama nasıl Sevmedğini farkeder oktay ne dedğini bilmiyor.. ama ibo orda Oktay Söyledikleri de Çok Güzeldi helal olsun işte Aşk bu bee:img-in_lo
Sibel sırrın açıklığa kavuştuğunda Elbet Ayrılık olacak ama yine bir Araya geleceklerdir inşallah ahh dizde bir Aşkvar güzeli onu da mahfedecekler:img-cray::img-cray:
arkadaşlar burada bir şey dikkatiim çekti.herkes gamzeci olduğu için kimse objektif bakamıyor.kavgayı başlatan gamze sişz özge saçma konuştu deyip ona suç atıyorsunuz.bu kadar da olmaz.herkes, biliodu ama gamze hanfendi gitti özgeye çatıyor.özge orada ağlıyor,en yakın dostu gitmiş,geçmiş karşısına yok efendim söylemeli,ydin falan.söylerse ne arkadaşlıkları kalıcaktı oktaylarla arasında güven kaybedicekti.oktay gamzeyede sırlarını açmıyordu eskiden beri çünkü güvenilir deil.özge o anda gayet mantıklı konuştu bence.hemen gamze saldırdı.bir gün özge artık oktay bunu istemezdileri kenara bırakıp gamzeyi bir güzel yolsa rahatliyacağım.
Zaten biliyoduk döneceklerini:) Allah bu bölüm heycanlı olacak evet Gamze Açıklamamış ama sır ortaya çıktı ortalık karışmış ooo:img-hyste
Sibel de Sıır Söylemeye Karar veriyo Ayrılık yakındır:img-cray: ben Aslında bu bölümü izliyince Asla Sibel Söylemez sanıyodum o kadar kaybetme korusu vardı ki onda Nasıl üzüldüm:img-cray: tllf konuşması kapnışında ki Söylememiş diye bir mutluluğu vardı ki Kaybettğinde Hali ne olacak:img-cray:
fairy_dreams 14-04-08, 11:22 bu haftaki bölüm süper olucak oktaya söylüyormuş saffet, gamzeyi sevdiğini.... oktayda tekrar sevgili olma teklifinde bulunuyormuş.. ayyy bu hafta süper.
ben gamzecide değilim özgecide değilim.sadece kendimi gamzenin yerine koyuyorum bağırarak sorması yanlıştı ama sen biliyordun ve bana söylemedin demesi gayet mantıklıydı, bağırarak söylediği için yanlış duruma geçti ben de olsam onun yerinde bende gamzenin yaptığını kesinlikle yapardım sevdiğim insan gitmiş ve ben bunu en son duyucam tepkisiz kalıcam asla kalamazdım. özge ise ona farklı boyutlarda laflar dedi ve oktay onun dedikleri yüzünden kalmaya karar vermemişti.ben özgenin laflarından dolayı özgeyi haksız buldum.
oktayın ilk almanya düşüncesini o arkadaşı kafasına soktu. o zaman da gamzeyle ayrılmışlardı. onu orda tutcak bir sebep kalmamıştı. sonrada bu sonuçlar geldi ortaya. özgedede suç yok, ikisininde yanlış hareketleri vardı sadece kendilerini yanlış yansıttılar
fairy_dreams 14-04-08, 11:24 Zaten biliyoduk döneceklerini:) Allah bu bölüm heycanlı olacak evet Gamze Açıklamamış ama sır ortaya çıktı ortalık karışmış ooo:img-hyste
Sibel de Sıır Söylemeye Karar veriyo Ayrılık yakındır:img-cray: ben Aslında bu bölümü izliyince Asla Sibel Söylemez sanıyodum o kadar kaybetme korusu vardı ki onda Nasıl üzüldüm:img-cray: tllf konuşması kapnışında ki Söylememiş diye bir mutluluğu vardı ki Kaybettğinde Hali ne olacak:img-cray:
bence sibel diyemiycek insan sevdiğine o sırrını açıklayamaz ki. bir kaç bölüm açıklamaya kalkıcak bence ama açıklayamıycak. birgün biri çıkcak sibeli tanıycak ibonun yanında ve öğrenecektir.
esmer_-ezel 14-04-08, 11:25 bölüm çok güzeldi alm.sahnelereı felan süperdi hele oktay ıle gamenın hallerı başka güzeldi özete gelmış vay be neler oluyor zaten oktayların döneceğini biliyorduk ama oktayın gamzeye yenıden sevgılı olmayı teklıf etmesi süper umarım bu sefer ayrılmazlar da mutlu mesut yaşarlaar
demek saffte oktaya gamzedn hoşlandığını söylüyor eyvahlar olsun şımdı oktray saffete neler yapar hele birde bu olaya gamze ıle yenıden sevgılı olduktan sonra olursa o zaman seyredın kavgayı
heeyyyyyt çekilin yoldan oktay gelıyor:img-hyste:img-hyste
Almanya süperdi yha=9Dün çok güsel bir bölümdü ibo'nun esrpilerine bttiim yha süperdi:D=) Okatay&Gamze çok şekerlerdi=)
GÜL GÜZELİ 14-04-08, 11:30 bölüm çok güzeldi alm.sahnelereı felan süperdi hele oktay ıle gamenın hallerı başka güzeldi özete gelmış vay be neler oluyor zaten oktayların döneceğini biliyorduk ama oktayın gamzeye yenıden sevgılı olmayı teklıf etmesi süper umarım bu sefer ayrılmazlar da mutlu mesut yaşarlaar
demek saffte oktaya gamzedn hoşlandığını söylüyor eyvahlar olsun şımdı oktray saffete neler yapar hele birde bu olaya gamze ıle yenıden sevgılı olduktan sonra olursa o zaman seyredın kavgayı
heeyyyyyt çekilin yoldan oktay gelıyor:img-hyste:img-hyste
canım bana kalırsa bu olay teklifden önce olucak oktay saffetin gamzeye aşık oldugunu ögrendiginde gamzenın sanem üstünden dediklerininde aslında gamzeyle ilgili oldugunu anlıcaktır sonrada gamzeyi kaybetmemek için ve korumak içinn teklif edicektir gamzeye gamzede zaten hayır demez böylelikle ikinci dünya savaşına ilk adımlar atılır gamze oktayla yeniden sevgili olunca saffet daha bi korkutucu olucak muhtemelen gerçekden merakla bekliyorum fragmanı..
bence sibel diyemiycek insan sevdiğine o sırrını açıklayamaz ki. bir kaç bölüm açıklamaya kalkıcak bence ama açıklayamıycak. birgün biri çıkcak sibeli tanıycak ibonun yanında ve öğrenecektir.
Bende Öyle sanıyorum özette Söylemeye Kara veriyo yazıyo böyle bir girşim de Girşimde bulunacak Seninde Söyledğin gibi söylemeye Çalışacak ama Nasıl Söyler bilmiyorum Sonra gelsin Ayrılık:img-cray:Ama bana göre bu sırrı ögrenemesi baya bir zaman alacak dizi uzatma babında bu sır üzerinde baya durulacak önemli bir konu baya bir duracaklar bu konu üzerinde öğrendikten sonra Araya Ayrılık girecek iki insanın Acılarını Seyredeceğiz:img-cray: Sibel belki inthara bile kalkışabilir mesla bu bölüm izlediğimiz de Kaybetme korkusu yaşarken nasıl kötü idi bide Kaybederse ne Yapar bilmiyorum:img-cray:
Ne olur Ayrılmasınlar diyecem ama nafile ibo bu durumu kabullenmesi baya bir zaman alacak çok mücadele edecek duyguları ve mantığı ile ayrı olsalar bile o zaman bile Aşkı hissederiz bu çift dizide bana Aşk hissetiren tek Cift Ayrı olsa bile yine hissederim ilk Ayrılıklarında Öyleydi:img-cray:
fairy_dreams 14-04-08, 12:14 Bende Öyle sanıyorum özette Söylemeye Kara veriyo yazıyo böyle bir girşim de Girşimde bulunacak Seninde Söyledğin gibi söylemeye Çalışacak ama Nasıl Söyler bilmiyorum Sonra gelsin Ayrılık:img-cray:Ama bana göre bu sırrı ögrenemesi baya bir zaman alacak dizi uzatma babında bu sır üzerinde baya durulacak önemli bir konu baya bir duracaklar bu konu üzerinde öğrendikten sonra Araya Ayrılık girecek iki insanın Acılarını Seyredeceğiz:img-cray: Sibel belki inthara bile kalkışabilir mesla bu bölüm izlediğimiz de Kaybetme korkusu yaşarken nasıl kötü idi bide Kaybederse ne Yapar bilmiyorum:img-cray:
Ne olur Ayrılmasınlar diyecem ama nafile ibo bu durumu kabullenmesi baya bir zaman alacak çok mücadele edecek duyguları ve mantığı ile ayrı olsalar bile o zaman bile Aşkı hissederiz bu çift dizide bana Aşk hissetiren tek Cift Ayrı olsa bile yine hissederim ilk Ayrılıklarında Öyleydi:img-cray:
bir kaç sayfa öncede aynı şeyi bende dedim sende benim gibi düşünmüşsün canım sibel intihr etmeye kalkıcak en sonunda, ibo da bunu duyunca engel olucak ve böylece barışacaklar. ama uzun bir süre öğrenmesi ve öğrendikten sonra ayrılık konusu üzerinde durulacak :img-cray: bir dizidede ayrılık üzüntü olmasın yaw... zaten oktay öğrendikten sonra sibel ve ibo ilişkisi eskisi gibi güzel olmamaya başladı çünkü sibel korkuyor ve bu korkudan ne yapacağını şaşırdı zavallım...
ooo inanmıyorumm yaa bu bölümm süper olacak desenizee :happy0064
şimdidenn meraklandımm gamze oktaya ne cvb vercek allahımm ...
saffete bak ya itiraf ediyo haa ay çokk heyecanlıı...geri döneceklerini biliyoduk ama onlarla geleceklerini sanmıyordum ekip döndükten sonra gelirler sanıyodumm süperr yaa:happy0064
Dün süper bir bölümdü. GAmzenin ucakta korktugu an Oktayin elini tutmasi ayri bi üzeldi:)
Özet'de gelmis. yine heycanli bir bölüm bizi bekliyor. Ama sanirim Oktay gercekleri ögrenecek bu bölüm. Tamda Gamzeye cikma teklifi ediyor.
Sibel'de gercekleri söylemeye karar vermis. Söylemeye calisacak ama bence söyleyemeyecek.
Merakla yeni bölümü bekliyorum...
bir kaç sayfa öncede aynı şeyi bende dedim sende benim gibi düşünmüşsün canım sibel intihr etmeye kalkıcak en sonunda, ibo da bunu duyunca engel olucak ve böylece barışacaklar. ama uzun bir süre öğrenmesi ve öğrendikten sonra ayrılık konusu üzerinde durulacak :img-cray: bir dizidede ayrılık üzüntü olmasın yaw... zaten oktay öğrendikten sonra sibel ve ibo ilişkisi eskisi gibi güzel olmamaya başladı çünkü sibel korkuyor ve bu korkudan ne yapacağını şaşırdı zavallım...
Yani elbet korkacak Sevdiğin kaybetmek var Kolay değil üzmeyin diyorum Sibel'i dinletemiyorum Senaristlere Harap oldu kız bu bölüm:img-cray:
Mesla Gamze Söylemedği seyi Ölüm kalım mesles yaptı yaa :img-hysteoysa ki o kadar zor değil oktaya Söylemek Sibel durum Gamze den daha kötü bir durum onu söylememesini Anlıyorum çok zor bir durum çünkü Ama Gamzenin gevlemesini Anlamıyorum Anlıyamada Zaten:img-pilot
Yoo canım onların Aşkları yine eski gibi güzel Araya korku endişe giriyo ama buda Sibel'in iboyu ne kadar Sevdğini gösteriyo çok seviyo Aralarında gerçekten çok güçlü bir Sevgi var bu bölüm çok çok hissettim gerci her zaman onu hissetiriyolar bizlere ama bu bölüm çok hisettim bunu onların SAHNELERİNDE tLF KONUŞMALRINDA öZELLİKLE:img-in_loEğer kaybederse yani Ayrılırsa İntihar gibi bir girşim olabilir hatta ibodan sonra ikinci bir hasthane Sahneleri de izliyebiliriz:img-cray:
Almanya da bu kadar rahat gezmeleri saçma değil mi? ben hep beraber olurlar diye düşündüm ama kemal hoca hepsini taksime salıyomuş gibi serbetsiniz dedi.nereyi biliyolar ki serbestler yani ?hiç görmedikleri bi ülke.hadi rızanın elinde harita vardı sora sora buldu diyelim ee diğerleri.
rızayı da anlamış değilim zaten orada durup niye oktayları arıyosun ki.o kadar kaçmışsın biraz daha gitsen yanlarına varıyomuşsun zaten.çünkü oktaylar çok çabuk yetiştiler.
neyse bunlar her dizide oluyo idare ediyoruz artık :)
bu dizide gençler arasından en sevdiğim ibo diğerleri olmasa da olur benim için.mineyle kemali ayrı tutuyorum tabi :) onlar çok başka bi hava katıyolar ikisi de çok pozitif.ama kemal hoca bazen beni sıkıyo.çok fazla edebiyat yapıyo bi de habire habire olunca sıkılıyorum açıkcası.:img-blush
evet bende kemal hocanın rahatlığına şaşırdım yani kimse kusura bakmasın ama gerçek hayatta hiç bir hoca almaz öyle bir sorumluluğu,yani hocam ben chatleştiyim kızla buluşcam yeride tam bilmiyorum ama bulurum heralde hadi eyvallah deyip gitmesine izin vermz hiçbir hoca
ayy özet eklenmiş ben birdaha eklemişim:img-hysteallah beni..:img-hystekusura bakmayn arkadaşlar neyse o da dursun öyle fazla mal göz çıkartmaz:happy0064
özet harika bugüne kadar okuduğum en güzel özet kısa ve öz:happy0064 oktay saffet olayını öğenyr heralde..bence gamze oktaya söylemeye cesaret edemyck ve aralarında böyle bir sır varken teklifinide kabl edemyck uzattıkça uzatcklar
ayy özet eklenmiş ben birdaha eklemişim:img-hysteallah beni..:img-hystekusura bakmayn arkadaşlar neyse o da dursun öyle fazla mal göz çıkartmaz:happy0064
özet harika bugüne kadar okuduğum en güzel özet kısa ve öz:happy0064 oktay saffet olayını öğenyr heralde..bence gamze oktaya söylemeye cesaret edemyck ve aralarında böyle bir sır varken teklifinide kabl edemyck uzattıkça uzatcklar
Güzin ;bebişim seni üzmek istemem biliyosun ama Gamze oktay bu bölüm bir Araya gelemiyecek bu sevgili olma teklifi Saffet itrafından önce olacak Saffet itraf ediyor Oktay her şeyi öğrendiğinde Bide gamzenin her şeyi sanem Üzerinde Anlatığını öğrenince de bu kadar Sakin olmyacak Gamzeye Karşı malesef:)
esmer_-ezel 14-04-08, 13:44 arese,gzn ağzınızı hayrı açın ya inş. bu bölüm de artık barışırlar gerçekten çok uzadı bu ayrılık biran önce bir araya gelsınler de oktayı gamzeyı saffetten korumak istercesıne gamze yı sahiplendiğini görelım belkı saffet te vazgeçer bu takıntıdan senarıstler lütfen artık biraraya getırın oktay ıle gamzeyı lütfen
Diziyi bende beğenerek izliyorum...
Ve bende Oktay ve Gamze'nin bir araya gelmesini istiyorum artık...:img-cray:
aliyeaynalar 14-04-08, 14:28 Ayrılık olmayı olması bana çok saçma geliyor.
Hele ibonun sibeli suçlaması yada suçluycak olması dahada saçma geliyor bana.
İlk ibo sibelin peşinden koştu, Arkadaşım ol diye.
Hatta kendisini camdan aşağıya bile atmayı çalıştı.
Ne yani sibel o andamı itiraf etseydi Ben Bir Telekızım, Buna rağmen arkadaşlık etmek istiyormusun diye...
Hadi sibel iboyu tanıdaktan sonra Telekızlığa başlasa neyse..
elif salihoğlu 14-04-08, 14:30 oyyyy noluuyooo yha bu bölümdeee çokk heycanlı gamze umarım reddetmess oktayı yhani bölee bibirlerini seviolar ama uzatıolar yha dizilerdee:):img-hyste
neysee çokk heycanlı bi bölümm olucakk süper bi özet kısa ve öz:)
oktay ne yapıcak çok merak ediyorum saffete
bekle şimdi 6 gün:(
evet bende kemal hocanın rahatlığına şaşırdım yani kimse kusura bakmasın ama gerçek hayatta hiç bir hoca almaz öyle bir sorumluluğu,yani hocam ben chatleştiyim kızla buluşcam yeride tam bilmiyorum ama bulurum heralde hadi eyvallah deyip gitmesine izin vermz hiçbir hoca
bende sana katiliyorum. Orda bende sasirdim biraz. Gercekte dedigin gibi hic bir ögretmen izin vermez. Hic tanimadiign bir ülkede tek basina...
Bu arada bence Gamze Oktayin teklifini kabul edecek. Ama Oktay Saffetten gercekleri ögrenince yine ayrilik olucak gibime geliyor...
Ayrılık olmayı olması bana çok saçma geliyor.
Hele ibonun sibeli suçlaması yada suçluycak olması dahada saçma geliyor bana.
İlk ibo sibelin peşinden koştu, Arkadaşım ol diye.
Hatta kendisini camdan aşağıya bile atmayı çalıştı.
Ne yani sibel o andamı itiraf etseydi Ben Bir Telekızım, Buna rağmen arkadaşlık etmek istiyormusun diye...
Hadi sibel iboyu tanıdaktan sonra Telekızlığa başlasa neyse..
İbo Sibel den Ayrılırsa Aslında Doğru bir Ayrlık olur Sibel her ne kadar istiyerek yapmasa bile bunu bir şekilde Anlatması lazım idi bir nevi kandırıyo gibi poziyona Düşüyor Sibel ne olursa olsun bir şekilde Söylemesi lazım İbo belki hayal kırıklığı yaşar belki Suçlar ama En çokta neden daha önce Söylemedin diye Suçlar ..ibo koştu doğru hoşalanıyodu çünkü normal değil mi bu? Ama Nerden bilsin böyle bir işin içinde olduğun Acaba bilseysdi yine Koşarmıydı? yada bu ilişkiye hiç başlarmıydı? bence Hayır
aliyeaynalar 14-04-08, 14:50 İbo Sibel den Ayrılırsa Aslında Doğru bir Ayrlık olur Sibel her ne kadar istiyerek yapmasa bile bunu bir şekilde Anlatması lazım idi bir nevi kandırıyo gibi poziyona Düşüyor Sibel ne olursa olsun bir şekilde Söylemesi lazım İbo belki hayal kırıklığı yaşar belki Suçlar ama En çokta neden daha önce Söylemedin diye Suçlar ..ibo koştu doğru hoşalanıyodu çünkü normal değil mi bu? Ama Nerden bilsin böyle bir işin içinde olduğun Acaba bilseysdi yine Koşarmıydı? yada bu ilişkiye hiç başlarmıydı? bence Hayır
Ama ibo ilk arkadaşlık teklifi ettiği zaman, kızın yüz vermemisinde bi iş olduğunu düşünmeliydi. Çünkü sibel ile arkadaşlık edebilmek için çok uğraştı.
Böyle bi şeyde hemen söylenmezki çekinir insan.
Ama ibo ilk arkadaşlık teklifi ettiği zaman, kızın yüz vermemisinde bi iş olduğunu düşünmeliydi. Çünkü sibel ile arkadaşlık edebilmek için çok uğraştı.
Böyle bi şeyde hemen söylenmezki çekinir insan.
Canım Arkadaşım yüz vermiyo diye illa bir şey olması mı lazım ? belki beğenmiyodur ondan Yüz vermiyo olabilir .. Sibel ibo'yu tanmıyodu en önemlisi onu beğenmiyodu bir hoşlanam yoktu ondan yüz vermiyodu bu onu tanıdıkca Olmaya başladı sonra bu Aşka Ve Sevgiye dönüştü her iki taraf içinde Sibel ilk anda Değil ama Sonra Söylemesi Lazımdı yani ibo başlarda Hoşalnıyodu belki Öğrenseydi bu Kadar Üzülmezdi ama şimdi Aşık ona Seviyo şimdi Öğrensirse daha Fazla üzülür ben bunu demek istiyorum ve Hala Söylememesi de garip Anlatması lazım ibo'nun bunu bilmeye hakkı var. evet zor bir durum kolay bir şey değil ama yine de bu onu mazur göstermez ilerde Zaten çıkacak sanki o zaman durum çok mu farklı olacak? ondan Duyması daha iyi olmaz mı?
angel_timuçin 14-04-08, 15:09 arka sıradakiler hoş bir dizi
ilk defa yazıyorum
saffet için ölüyorum
ki başlarda nefret etsemde karakterden bu aralar fenomeni oldum :)
son bölümlerde zatennn onun etkinligi arttı ...
bişe sorcam saffetin gerçek adı nedir acep?????? :)
fairy_dreams 14-04-08, 15:11 arka sıradakiler hoş bir dizi
ilk defa yazıyorum
saffet için ölüyorum
ki başlarda nefret etsemde karakterden bu aralar fenomeni oldum :)
son bölümlerde zatennn onun etkinligi arttı ...
bişe sorcam saffetin gerçek adı nedir acep?????? :)
canım ismi barış atay. bencede fena sayılmaz tip olarak ama yinede favorim oktay :img-in_lo
dün çok güzel bi bölümdü
özellikle uçağın hava bolşuğuna düşünce oktay-gamze sahneleri çok güzeldi
arkadaşlar yeni bölüm hakkaten süper olcak ya..
oktay gamzeye yeniden sevgili olmayı teklif eder..
nihayettttttt yaşasınn.. ama..
saffet oktaya gamzeye aşık olduğunu itiraf edince işler karışır..
eyvah eyvah nolcak şimdi ya oktay napcak? hele bi de gamzeyi öptüğünü falan sölerse oktay ikisinide öldürür.. kesin bu yüzden sevgili olamıcaklar yeniden.. ama bakalım belki gamze ikna eder oktayı offf çok merak ediorummmmm ya.. geçmez 6 günn.. bari fragmanı görsekk
[Oktay Gamze’ye yeniden sevgili olmayı teklif eder.]
İşté Bu SüpéR oLur Ay Sonunda Yani..
İnşaLLah YénidéN SévgiLi oLurLar Çok SéviniRim! :)
[Sibel geçmişiyle ilgili sakladığı sırrı Oktay’dan önce İbo’ya söylemeye karar verir.]
Bu Hiçte İyi DeğiL!
Bir Kız İçin Bunu SöyLéméK Né Kadar Zor!
HeLede SevgiLisine! :(
[Saffet Gamze’ye aşık olduğunu Oktay’a itiraf edince ortalık karışır.]
En Kötüsüde Bu! oLamaz Yaa Tam Bir FeLaket..
İnşaLLah Oktay Gamze'yi SuçLamaz yaa!
OoOf Nerden Çıktı Bu Saffet! :(
aliyeaynalar 14-04-08, 19:17 Söylemesi gerekirdi ama kolay değildi.. Ama yarın ibo, benim bi telekızla ne işim olur diye terk ederse, ibonun sevgisine inanmam...
Güzin ;bebişim seni üzmek istemem biliyosun ama Gamze oktay bu bölüm bir Araya gelemiyecek bu sevgili olma teklifi Saffet itrafından önce olacak Saffet itraf ediyor Oktay her şeyi öğrendiğinde Bide gamzenin her şeyi sanem Üzerinde Anlatığını öğrenince de bu kadar Sakin olmyacak Gamzeye Karşı malesef:)
evet canım bende hemen barışmayacaklarını düşünyrm zaten uzaktıkça uzatcaklar.. ben dediğim gibi düşünyrm yani gamze saffetle arasında geçenleri oktaya anlatamayack ve pararlel olarakta teklifini kabl edemeyck oktayda bunun nedenini öğrenmeye çalışck snra gökte ararken yerde bulack yani saffet ona gamzeye aşık olduğunu falan söyleyecek devamıda çorap söküğü gibi gelir
Söylemesi gerekirdi ama kolay değildi.. Ama yarın ibo, benim bi telekızla ne işim olur diye terk ederse, ibonun sevgisine inanmam...
Selam herkesebye
aliyeaynalar; Canım ibo bu Gerçeği öğrendiğinde Sibel'den Ayrılırsa bu onu Sevmediği yada sevgisinin gerçek olmadığı Anlamına Gelmez kesinlikle burda bir yanlıgı içindesin yani senin düşüncen tabi göreceli Kavramdır ama bir yanılgı içinde olduğunu belirtmek isterim:)
Şimdi bir düşünelim çok sevdiğiniz insanın onu için ölümden döndünüz düşünün sevdiğiniz kişinin gecmişte saysını bile belli değil bir çok erkekle beraber olduğunu öğreniyosunuz normal Karşılmasını bekliyemeyiz yani hiç bir erkek bu durumu kaldırmaz düşünün sevdiğinizin ona Ait olduğun düşünüyosunuz oysa ki oo bir çok kişye Ait olmuş beraber olmus her ne kadar İstiyerek olmamışsa bile bir erkek için çok zor..İbo Eğer öğrenirse bile ondan Ayrılırsa bu onu Sevmediği yada aslında Sevgisin gerçek olmadığı Anlamın gelmez duyuglarında bir değişklik olmaz sadece bunu Kabullenmeyebilir hazmetmiyebilir ve bu yüzden Ayrılabilir...
Dizide bu uyarlanıyor bide gerçek hayatı düşünelim Hangi erkek bu durum kabullenebilir ? hazmedebilir? çok zor bir durum ...
arkadaşlar eda rolünde oynayan kızın gerçekteki ismine bugün onu kadıköyde gördüm çok güzel bi kız byebye
GÜL GÜZELİ 15-04-08, 16:57 Selam herkesebye
aliyeaynalar; Canım ibo bu Gerçeği öğrendiğinde Sibel'den Ayrılırsa bu onu Sevmediği yada sevgisinin gerçek olmadığı Anlamına Gelmez kesinlikle burda bir yanlıgı içindesin yani senin düşüncen tabi göreceli Kavramdır ama bir yanılgı içinde olduğunu belirtmek isterim:)
Şimdi bir düşünelim çok sevdiğiniz insanın onu için ölümden döndünüz düşünün sevdiğiniz kişinin gecmişte saysını bile belli değil bir çok erkekle beraber olduğunu öğreniyosunuz normal Karşılmasını bekliyemeyiz yani hiç bir erkek bu durumu kaldırmaz düşünün sevdiğinizin ona Ait olduğun düşünüyosunuz oysa ki oo bir çok kişye Ait olmuş beraber olmus her ne kadar İstiyerek olmamışsa bile bir erkek için çok zor..İbo Eğer öğrenirse bile ondan Ayrılırsa bu onu Sevmediği yada aslında Sevgisin gerçek olmadığı Anlamın gelmez duyuglarında bir değişklik olmaz sadece bunu Kabullenmeyebilir hazmetmiyebilir ve bu yüzden Ayrılabilir...
Dizide bu uyarlanıyor bide gerçek hayatı düşünelim Hangi erkek bu durum kabullenebilir ? hazmedebilir? çok zor bir durum ...
çok dogru söylüyosunn canımm sorun ibonun sevgisinin büyüklügünde yada gerçekçiliginde degill bencede sorun hazmedilmesi zor bi durum olması ibo sibel için o benım bana ait dedi oktaya şimdi zamanı geldiginde aslında ona ait olmadıgını senın dedigin gibi sayısı bile belli olmayan erkeklerle beraber oldugunu ögrenmek ibo için kolay olmucak ya gamzeyi saffetle gördü arkadaşına ihanet edildigini düşündü ve şimdi gamzeye kızarken sibelin birden çok insanla beraber oldugunu ögrenicek çok yıkılcak harap olucak ama asla ne sevgisi yalan olucak nede biticek bu aşk asla büyüsünü kaybetmicek ama bi daha nerde ne şekilde başlar bilemiyorum ama şunu biliyorum ibo sibeli sonsuza kadar kaybetme korkusu yaşarsa bi an bile düşünmeden sibele geri döner ibo sibelsiz yapamaz yaşayamaz ama ilk etapdada erkek olarak gururlu davranmasını yıkılmasını kabullenememesini hoş karşılamalıyızz sonuçda aşık oldugu kıs kolay degil hem dedigin gibi bu en azından bi dizi bi şekilde sibel ibo gene olucak gerçek hayatta bu mümkün degil haa bi erkek bi kıza o yolun yolcusu oldugunu bile bile aşık oldugunda elinden tutup benımle gel seni evimin kadını çocuklarımın anası yapıcam diyo bunu tvdede gördüm haberlerde göstermişti ama bi kısa aşık olupda o yolun yolcusu oldugunu bilmeden aşk yaşayınca sonradan ögrenmek agır geliyo erkege ki agır yani o yüzden ibo çok acı çekicek belli ama umarım çok uzatmazlar bu ayrılıgı ya ben onları ayrı görmeye dayanamam:img-cray: Allahdan ayrılıklarında bile bi aşk var aralarında hiç bişey kalmadıgını görmeye dayanamam ki ben:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
arkadaşlar eda rolünde oynayan kızın gerçekteki ismine bugün onu kadıköyde gördüm çok güzel bi kız byebye
merve erdoğan olması gerek.ya bende kadıköyde oturuyorum oralarda gezdiğine göre anadolu yakasında otryr heralde
arkadaşlar bölüm resimleri başlığına setten resimler ekledim isteyen bakablr..bu arada son bölümde gamzenin pasaportu kaybolduğunda oktay gamze gitmezse bizde burda kalırız dedi ya çok hoşuma gitti:img-in_lo gamze için almanyayı falan salladı:img-hyste ama diğerlerinide göndermemesi çok kabaydı hani bende gitmiyorum dese daha romantik olurdu ama o hçbirimz gitmyrz dedi..:img-hyste eğer oktay gamze gitmyr diye onunla kalsaydı saffete kapak olurdu:img-hysteçok gülerdm
Güzin: Bebişim Resimler için Saol baktım yanlız başına çorap geciren kim:img-hyste kilotlu hemde:img-hyste:img-hyste
Yanlız Sibel Resimler de çok güzel çıkmış özellikle Araba da oturduğu resim de :img-in_lo gerci çok güzel Sibel yaa hele Açık saç çok Yakışıyor onaa bence hep Açık yapsın:img-wink:
merve erdoğan olması gerek.ya bende kadıköyde oturuyorum oralarda gezdiğine göre anadolu yakasında otryr heralde
cevap için teşekkürler gerçi ben pazarda yürürken yanımdan geçti
ayy hemen özet gelmş ne güzel özet maşallah çok açık
oktayla gamze bir araya gelicekmiş ne güzel:happy0064 ama saffet bozucak galiba:img-cray:
ya büşradan bahsetmemiş merak ettm:icon_whis
angel_timuçin 17-04-08, 15:53 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=51285
özet falan ohh ohh iyi olsun.. ;)
ahh ahh saffet sen böle yanlız kalıyosun ben üzülüyorumm :icon_sorr
buyrun üstteki barış atay (saffet) forum sayfası tüm sevenler hadi oraya :img-wink:
dizihayrani 17-04-08, 17:25 Arkadaslar gercek hayatta yani dogal olarak sibel'in gozleri mavi mi yoksa lens mi?Cunku bazen gozlerini mavi goruyorum bazen ise kahverengi...
Arkadaslar gercek hayatta yani dogal olarak sibel'in gozleri mavi mi yoksa lens mi?Cunku bazen gozlerini mavi goruyorum bazen ise kahverengi...
lens.. dizide yakından gösterdiklerinde belli oluo lens olduğu..
ayy çıktı çıktı.. fragman çıktı.. ama sonuna yetişebildim..
sonunda oktay sarılmış gamzeyi öpüodu böle gülümseyerek.. sibel çok kötü ağlıodu bi yerde.. ve en sonunda oktay tek başına deniz kenarında böle kumların üzerinde duruodu..
anca bu kadarına yetişebildim umarım bi an önce nete düşerde tamamını izleriz..
Fragmn çıktı..:happy0064
İlk başta gamze kemal hoca ile konuşuyor sonra bir sahne de Gamze ibo'nun elini tutumuş bir şeyler söylüyor.. bir sahnede Gamze odasında oturumuş Ağlıyor. galibaa
Veeeeeeeee
Oktay ve Gamzecilerin göz Aydın Oktay Gamzeyi öpüyor daha doğrusu öpüşüyolar çok mutlular..
Saffet o deopda esaları böyle yere Atıyordu bir şeye sinirlenmiş neysee
Bir sahnede Sibeli gösteriyolar bide oktay galiba sır hakkında konuşuyolar Sibelin gözleri dolmuş oktay öyle bakıyor gibi
Sibel ve ibo gelelim Akşam köprüdeler hani gurup hep oraya giderlerdi yaa Sibel ibo'ya Her şeyi Anlatıyor ama ibo yıklıyor sibeli iteliyor sonra bir duvara elini vuruyor bagırıyorrr olmaz falan diyee galiba ama yıklmış vaziyette Sibel onu öyle görünce oda yüzün tutup Ağlıyor..:img-cray: iboyu görmeniz lazım yıklışını Ay kıyamam:img-cray:
Fragmn çıktı..:happy0064
İlk başta gamze kemal hoca ile konuşuyor sonra bir sahne de Gamze ibo'nun elini tutumuş bir şeyler söylüyor.. bir sahnede Gamze odasında oturumuş Ağlıyor. galibaa
Veeeeeeeee
Oktay ve Gamzecilerin göz Aydın Oktay Gamzeyi öpüyor daha doğrusu öpüşüyolar çok mutlular..
Bir sahnede Sibeli gösteriyolar bide oktay galiba sır hakkında konuşuyolar Sibelin gözleri dolmuş oktay öyle bakıyor gibi
Sibel ve ibo gelelim Akşam köprüdeler hani gurup hep oraya giderlerdi yaa Sibel ibo'ya Her şeyi Anlatıyor ama ibo yıklıyor sibeli iteliyor sonra bir duvara elini vuruyor bagırıyorrr olmaz falan diyee galiba ama yıklmış vaziyette Sibel onu öyle görünce oda yüzün tutup Ağlıyor..:img-cray: iboyu görmeniz lazım yıklışını Ay kıyamam:img-cray:
çok teşekkürler sevgicim fragmanı anlattıpın için:love05:
oktay ve gamzecilerin gözüaydın demişsin ama ben hiç aydın olacağını sanmıyorum:icon_sorrsaffet sonradan gelip herşeyin içine edicek galiba ..ama inşlah öle olmaz oktay daha bi sahiplenir gamzeyi..
ibo ve sibele çokk üüzldüm napck ibo mahvolucak yaa kesin öğreniyor bu bölümm dimi:img-cray:
fairy_dreams 18-04-08, 10:57 Fragmn çıktı..:happy0064
Veeeeeeeee
ay inanmıyorum gerçekten antalıyor mu? çok kötü bir durum yaaaa :img-cray:ibo mahvolcak şimdiii...
oktayımla gamzeye çok sevindimmmm :) saffet bozacak gibi görünyor işi ama dur bakalım neler olacakpazara az kaldı ben de bir görseydim şu fragmanı...
anlattığın için sağol canım...
çok teşekkürler sevgicim fragmanı anlattıpın için:love05:
oktay ve gamzecilerin gözüaydın demişsin ama ben hiç aydın olacağını sanmıyorum:icon_sorrsaffet sonradan gelip herşeyin içine edicek galiba ..ama inşlah öle olmaz oktay daha bi sahiplenir gamzeyi..
ibo ve sibele çokk üüzldüm napck ibo mahvolucak yaa kesin öğreniyor bu bölümm dimi:img-cray:
Bebişim vallah oktay Gamze'yi öperken çok mutlu idi ikiside çok mutlu önce Sarlıyo eli ile saclarını elliyo sonra Öpüyolar ama önce bir sahnede Oktay depoda Saffet'e bıcak çekiyor sanırım elinde bıcak var ona bakıyo..
En son sahnedee oktay bir deniz kenarında durumş karşı tarfada biri var Fragmanda peki belli olmuyor tek olduğu gözüküyor ama diger tarafda saffet var kapışacakalar herhalde o sahne de fragman bitiyor..
Bide Sibel Anlatıyoru mu diyosun Evet Anlatıyor ama neler oluyor fragman daa Ayy çok kötü fragmanda ibonun hali:img-cray: Aynı sekilde Sibel'in de :img-cray: merak etğim sahne sadece o benim:icon_whis
ay inanmıyorum gerçekten antalıyor mu? çok kötü bir durum yaaaa :img-cray:ibo mahvolcak şimdiii...
anlattığın için sağol canım...
Anlatıyor canım Akşam ikisi yanlız her zaman Ateş yaktıkları ve bulştukları yer varya gurubun köprüdeler sibel Anlatıyor ibo Sibeli eli ile iteliyor herhalde git burdan:img-cray: Nasıl yıklmış yani:img-cray: sonra orda bir duvar var biliyosun ibo elini oraya vuruyor isyan eder gibi bagırıyor çağırıyor ama nasıl:img-cray: sonra bir sahne de Sibel elini yüzün tutarak çok kötü bir şekilde aglıyor ve yürüyor gidiyo galiba ama nasıl kötü Ağlıyor:img-cray::img-cray:
fairy_dreams 18-04-08, 13:05 demin izledim fragmanı offf herkes çıldırmış bir iyi sahne oktayla gamzenin öpüşmesiydi ya. ibo felaket çıldırmış gibiydi. saffette depoda duvarda asılan şeyleri yıkıyordu. pazar günü gelsin yaaa offf :(
kaçıncı bölüm olduğunu buldum galiba 30. bölümde you.... da yok 30. bölüm fragmanı nereden izleyebilirim ben birsii yardımcı olabilirimi
fragmanı foxun resmi sitesinde izleyebilirsin canım....hemen kenarda bütün fragmanları verirler arastır bulursun:img-wink:
evet ya felaket bir bölüm bilzeri bekliyor herkess ağlamaklı çıldırmış gibi bende heyecandan ölcem galiba:img-tomat
fragmanı şimdi gördüm aa ibo sibeli itiyor ya :( aman tanrm öğrendi galiba sibel atlattı bence.. o saffet ve oktayın sahnesinde oktay bıçak çekmiyor bıçağı sallıyor bence şöyle olacak hani oktay gamzenin evinin önüne gelmişti ya saffetle karşılaşmşlardı ve bıçağını almıştı o bıçak bence o böyle sen buna mı güveniyorsun gibisinde sallıyordu :) yani ben öyle tahmin ediyorumm..ayrıca oktay öğrenck ve saffete kızcak ama gamzeye kızmacak ve barışıp mutlu olacaklar:) şimdi oktay gamze bitti sibel ibo aşk acısı başladı
fragmanın sonunda sahilde giden kimm? ya bu arada o ne güzel sahil öyle çok temiz bir deniz ve kumlu bir sahil..
fragmanın sonunda sahilde giden kimm? ya bu arada o ne güzel sahil öyle çok temiz bir deniz ve kumlu bir sahil..
oktay karşısındaki de saffet anlamak için kaç kere izledm bilemezsin:)
Güzin; bebişim Oktay canım karşısında biri var tam gösterilmiyor ama galiba saffet canım:)
Sorma oktay Gamze bitti ibo ve sibel başladı yanlız fıragman çok kötü :img-cray:
ibonun elini duvara vuruş bagırışı çağırşı ne öyle Ay nasıl yıklmış :img-cray:sibeli iteliyor:img-cray: ne diyor git mi diyor yada neden mi tam anlıyamadım ağızlarına bakıyorum ne diyolar diyee:img-hyste Yarın sesli çıkar öğreniriz... bir sahne de o sahnenin devamı sibel iki eli ile yüzünü tutmuş ne kötü Ağlıyor ve yürüyor:img-cray:
Bu pazar gelmez herhalde of İbo ve Sibel Sahneleri benim merak ettğim tek sahne:img-cray:
fragmanı izledim
ibo-sibel için feci bi bölüm olucak sibel söylüyor heralde sırrını
fragamının bi arasında gamze-oktay vardı barışıyolar heralde çok şekerlerdi:)
bir aşkı barıstırıp baska bi aşkı sonlandırmaya bayılıyo bizim senaristler..:)
gamze ve oktay barısıcak ..sibel ve ibo biticek ...arka sıradakileri mutlu göremicez galiba:img-tomatama bundan sonra barısırlarsa en azından arada sır mır kalmaz ayrılmaları için sebep kalmaz yeni bi sorun çıkartmaları sürece:img-pilot
parlakz güneş 18-04-08, 17:34 Ya arkadaşlar..Hani İbo bişey söylüyo ya..Sevgilim sevgilim burnun kapıya sıkışsın gibi bişey...Onu en son kaçıncı bölümde söyledi biliyo musunuz?Veya o replikler var mı?
fragmanı video bölümüne ekledim arkadaşlar isteyen izleyebilir..:img-wink:
fairy_dreams 19-04-08, 07:19 dün akşam sesli fragman çıkmıştı.
oktay sibele geçmişte ne yaptığını ne olduğunu anlat dedi
sibel "mahir olacak o pislik beni satıyordu" dedi iboya:img-cray:
ibo sinirli bir şekilde "kusura bakma senin gibi ucuz birine harcıycak bozuk param yok" dedi:img-cray:
saffette ne demek barıştınız diye depoda yırtınıyordu.
saffet oktaya gazeyi sevdiğini söylüyordu. oktayla saffet dövüşcek herhalde oktayın elinde bıçak vardı.
oktay gamzenin yanına gitmiş sonra beni öpmedi de diyordu oktay gamzeye bağırarak.oktayla gamze öpüşmesini de gösterdi.
of şu barışma inşallah saffet gamzeyi sevdiğini söyledikten sonra oktay bu olayı bilerek barışmışlardır :img-in_lo
Selam herkesebye
Sesli fragmanı izledim
Oktay Sibel gecmişte ne yaptığını ne olduğunu Anlat dedi iboyaa
Sibel ibo'ya ''Mahir dene pislik beni satıyordu'' diyor:img-cray:
İbo çok sinirli bir şekilde ''kusura bakma senin gibi ucuz birine Harcıyacak bozuk param yok benim diyor'':img-cray::img-cray:
Ay ne Kadar kötü sanki kız bu işi istiyerek mi yapıyodu yaaaa ibo çok Ağır konuşmuş hele Allah bilir daha neler demiştir..:img-cray:
Oktay gamzeye o herfi beni öpmedi de falan diyodu Gamze oktayın elini tutuyor o öpmenin bir Anlamı yok diyor..
Saffet çıldırmış ne demek barştınız mı diye depoda ki eşaları fırlartıyor
Saffetin Annesi birine ben safffetin Annesiyim diyo Ama ben daha çok ibo ve Sibel Sahnesine yoğunlandıgım görmedim kime diyordu:img-hyste
Ya arkadaşlar..Hani İbo bişey söylüyo ya..Sevgilim sevgilim burnun kapıya sıkışsın gibi bişey...Onu en son kaçıncı bölümde söyledi biliyo musunuz?Veya o replikler var mı?
Elif'cim 28'nci bölümde söylüyor canım umarım yardımcı olabilmişmidir?:love05:
fragmanı anlatan insanlara çok teşekkürler..bende sonunu gördüm bionun sibele söyledikleri çok kötüydü off offf...oktay öğrenyrmş demekki ohh bence iyi oldu..gerçekler bilinsin..fragmanda oktay saffete teke tek erkek erkeğe varmısın diyordu bıçak çekip
ayy fragmanı en başından izledim az önce off sibel söylyr gerçeği ibonun yüzündeki ifadeyi grmeliydnz :img-cray: oktay gamzeye o herif beni öpmedi de derken gözleri doluydu zaten masmavi gözleri var bir acayip olmştu:img-cray: onu taa ilk bölümde ağlarken görmüştük galiba yrnki bölümdede grcz
psikoanaliz 20-04-08, 09:53 arkadaşlar sizce oktay ve gamze tekrar ayrılacakmı çünkü oktay gamzeye o pislik seni öpmedi de derken ağlıyordu acaba tekrar ayrılacakmı yoksa gamzeyi saffetten uzak tutup koruyacakmı yorumlarınızı bekliyorum
arkadaşlar sizce oktay ve gamze tekrar ayrılacakmı çünkü oktay gamzeye o pislik seni öpmedi de derken ağlıyordu acaba tekrar ayrılacakmı yoksa gamzeyi saffetten uzak tutup koruyacakmı yorumlarınızı bekliyorum
inşlahh ayrılmazlarrr:img-cray:ama galiba oktay çok kızacak gamzeye safffet onu öptü die..ama gamzede diodu o öpüşmeninbi anlamı yok diorr sanki öpüşmüşler allam yaa:img-tomat
ibo çok sert konustu yaa ucuz para falan dedi inanamadımm belli ki çok kızmışş:icon_sorr
PaPaTyA FaLı 20-04-08, 11:42 ya oktayla gamze tekrardan ayrılmasınlar yaa oktay ağlarken gamze de ağlıyordu:icon_sorr ama ya kaç bölüm sonra tekrar buluştular hemen ayrılmasınlar yaaaaa:icon_sorr
ben ibodan böyle bişey beklemezdim acıkcası yani zorla satıyodu dedi sibel kendi isteğimle gidiyordum demedi ki hele o kdar ağır bir laf yapması hiç de iboya göre değildi ama demekki çok sinirlendi:img-cray:
saffetle oktay çok kötü kavga etcekler allah korusun birbirlerini yaralayabilirler dee:icon_sorr
ama saffet haketti bunu işaala dayak yer de alır boyunun ölçüsünü :img-tomat
bütün sırların açığa çıktığı bir bölüm olacak bu akşamki bölümm....
Of yha gamze&oktay tam birleşmeişken galiba oktay&saffet teke tek savaşcakalr inş.oktay'a bişiy olmaz:(iboyla sibelde ayrılıolar yha:img-cray:
inşlahh ayrılmazlarrr:img-cray:ama galiba oktay çok kızacak gamzeye safffet onu öptü die..ama gamzede diodu o öpüşmeninbi anlamı yok diorr sanki öpüşmüşler allam yaa:img-tomat
ibo çok sert konustu yaa ucuz para falan dedi inanamadımm belli ki çok kızmışş:icon_sorr
Selam herkesebye
Sen Merak etme bebişim onlar barışırlar yani özeti okuyunca olmaz demiştim ama fragmanı izlerken fikirim değişti onlar bir araya gelecek öyle bir hiss var içimde fragmandan da öyle Anladım bir cift yeniden birleşirken diger cift Ayrılıyor:img-cray::img-cray: dizide benim için Azap dolu günler başlıyor:img-cray:
Yani ibo'nun durumu kolay değil çok kızaması çok normal söylediklerinde Aslında o an ki ruh haline göre normal buluyorum oktay saffet'in Gamze'yi öptüğünü öğrendğinde nasıl cılgına dönmüş Ağlıyordu yani o sadece öptü bide İbo'yu düşün çıldırmaması elde Değil ki
arkadaşlar sizce oktay ve gamze tekrar ayrılacakmı çünkü oktay gamzeye o pislik seni öpmedi de derken ağlıyordu acaba tekrar ayrılacakmı yoksa gamzeyi saffetten uzak tutup koruyacakmı yorumlarınızı bekliyorum
umarım barışıp tekrar ayrılmazlar dediğin gibi gamzeye daha çok sahip çıkacak,değerini anlayck..umarım:img-hyste
ya dizinin başını kçrdm ağlamak istyrm biri bana neler olduğunu anlatabilrmi ben eve geldiğimde şeydeydi böyle herkes okul bahçesinde otruyordu daha yeni glmişlerdi glba
ya dizinin başını kçrdm ağlamak istyrm biri bana neler olduğunu anlatabilrmi ben eve geldiğimde şeydeydi böyle herkes okul bahçesinde otruyordu daha yeni glmişlerdi glba
uçak kısmını kaçırmışsın.. uçakta özge gamzeye yine senin yüzünden falan oldu dedi kavga etmeye başladılar sonra onları sakinleştirip yerine oturttular oktay la dizdar geldi işte herkes sarıldı falan.. sonra gamze elinden tutup oktayı yanına oturttu.. sonra gamze bana haber vermeden gidicekmiydin dedi bensiz bi hayatamı başlıcaktın dedi.. sonrada yani aileden olmadan falan die çevirmeye başladı.. sonra oktay işte yapamadım beni hayatım sensin falan dedi.. arkadaşlık antlaşmasını çıkardı yırttı.. ben snin arkadaşn diil sevglin olmak istiorm dedi.. sevgilimmisin dedi gamzeye.. gamzede sevgilinim dedi.. sarıldılar öpüştüler falan.. başka bişi olmadı uçakta.. sonrada geldiler zaten..
güzel bir bölümdü sibel ve ibonun fragmanda gördügü,üz sahnesi rüyaymis iyiki rüya cikti yaa yoksa bu böümde bütün bu gercekle fazla gelirdi ama final sahnesi acaiptii yaa...
Olamazzzz bende mi siddet yanlisim:icon_whis:img-hyste
güzel bir bölümdü sibel ve ibonun fragmanda gördügü,üz sahnesi rüyaymis iyiki rüya cikti yaa yoksa bu böümde bütün bu gercekle fazla gelirdi ama final sahnesi acaiptii yaa...
Olamazzzz bende mi siddet yanlisim:icon_whis:img-hyste
:img-hyste:img-hyste valla ben şiddetten yana değilim ama saffet iyi bir dayağı hak ediyor:img-hyste oktaya dediki biz gamzeyle öpüştük..haydaaa..sanki gamzede onu bilerek isteyerek öpmüş gibi yani aralarından bir elektiriklenme sonucu öyle birşey olmuş gibi söyledi sinirrr olduummmm...
arkadaşlar bu bölümden sonra yorum yapmadan duramadım:img-blush
bu senaristler beni öldürecek mi...?
ya gamze ile oktayın barışmasını o kadar bekledim hepi topu yarım bölüm mutlu mesut gördüm.bu bana, bize reva mı...?
ama itiraf etmeliyim ki dört dörtlük bir bölümdü.uzun zamandır ilk defa bu kadar adrenalinli bir bölüm izledim.
bir ara kavganın ortasına gamze de geçermiş gibi geldi...
bu arada o yere atılan çakı kavganın sonunda kullanılacakmış gibi geldi bana yanılabilirim ama...:icon_sorr
arkadaşlar bu bölümden sonra yorum yapmadan duramadım:img-blush
bu senaristler beni öldürecek mi...?
ya gamze ile oktayın barışmasını o kadar bekledim hepi topu yarım bölüm mutlu mesut gördüm.bu bana, bize reva mı...?
ama itiraf etmeliyim ki dört dörtlük bir bölümdü.uzun zamandır ilk defa bu kadar adrenalinli bir bölüm izledim.
bir ara kavganın ortasına gamze de geçermiş gibi geldi...
bu arada o yere atılan çakı kavganın sonunda kullanılacakmış gibi geldi bana yanılabilirim ama...:icon_sorr
uf banada öyle geldi valla..ya güya sabaha kadar uyumayacak insanlar horul horul uyudular:img-hyste gerçi uyumasalarda durum pek farklı olmayacaktı ama olsun..kemal hoca nden oktay ve saffetle bire bir konuşmak yerine tüm sınıf içinde konuştu anlamadım..bence birebir konuşsa daha etkili olurdu..belki birinden birini vazgeçirebilirdi...ee adam bugüne bugün sibeli intihardan vazgeçirmiş biri..
uf banada öyle geldi valla..ya güya sabaha kadar uyumayacak insanlar horul horul uyudular:img-hyste gerçi uyumasalarda durum pek farklı olmayacaktı ama olsun..kemal hoca nden oktay ve saffetle bire bir konuşmak yerine tüm sınıf içinde konuştu anlamadım..bence birebir konuşsa daha etkili olurdu..belki birinden birini vazgeçirebilirdi...ee adam bugüne bugün sibeli intihardan vazgeçirmiş biri..
hakikaten yaaa.ben de o sahnede çok güldüm:img-hyste
hemen uyudular.
oraya benim gibi rahatsız bir yerde yatamayan birini koyacaklardı ki sabaha kadar oturacaktım baykuş gibi.
ama tuhaf olan sabah buluştular demek ki sabaha karşı çıktılar, e o zamanda haklılar uyumakta (yalnız 2 dakikada kendi kendimi çürüttüm:img-blush)
hakikaten yaaa.ben de o sahnede çok güldüm:img-hyste
hemen uyudular.
oraya benim gibi rahatsız bir yerde yatamayan birini koyacaklardı ki sabaha kadar oturacaktım baykuş gibi.
ama tuhaf olan sabah buluştular demek ki sabaha karşı çıktılar, e o zamanda haklılar uyumakta (yalnız 2 dakikada kendi kendimi çürüttüm:img-blush)
valla ben olsam bende uyuya kalırdım ne yalan sölym..ama ben en baştan uyurdum yani uyumak yok,sabaha kadar nöbetteym diye atıp tutmazdım baştan sızardım:img-hyste uykudan güzel şey mi var:good:
Of ya Oktay ve Gamze yeni barışmıştı halbuki...
Neden bu kadar çabuk ayrıldılar ya...:img-cray:
valla ben olsam bende uyuya kalırdım ne yalan sölym..ama ben en baştan uyurdum yani uyumak yok,sabaha kadar nöbetteym diye atıp tutmazdım baştan sızardım:img-hyste uykudan güzel şey mi var:good:
buradan anlamış bulunmaktayız ki bir nöbet işi olduğunda kesinlikle seni nöbetçi yapmayacağız...ablacım bari başta biraz uyur sonra uyanırım falan de ya da dayanabildiğim kadar dayanırım de:img-wink:
ama milleti resmen kandırdılar herkes gece kavga ederler sandılar onlar kargayla beraber kalkıp buluştular...pess...
polat__elif 20-04-08, 22:04 Sibel'in ruyasi cOk kOtuyduu gercek Olmadina bir yandan sevindim bir yandan ne zaman sOyleyecek diyOrumm ufff bende karistirdimm iyceee:icon_sorr.
Gamze Saffet Oktay uckenine hic girmeyimm cOk kOtuuu..
Eda'nin sapini bende merak ettim ben Once arkasindaki hOcasi sandim ama O deyil heralde cabuk ciksin Ortaya..
Bakalim haftaya neOlacak iple cekiyOrummmm:img-wink:.
Selam herkesebye
İlk kez diziyi izlerken Sıkldım bu ne yaa
Dizi 90 dk bunu 80 dk Gamze'ye Ayrılmış mubarek onu izledik önümü dönsem Gamze arkasmı dönsem yine gamze içimiz dışımız Gamze Oldu:img-hyste
Dizin büyük bir bölüm nerdeyse tamı Gamze'ye Ayrılmış onu Ağlamaları onu isyanları bilmem nee diger Karekterler nerde? Neden fırat hiç gösterilmez yada Barış, yada Yadigar, RIza ,özge, Pamuk ve diğerleri neden onlar yogunlaşılmaz yada daha fazla yer verilmez
Senaristlerle bir karşılaşam soracam soru bu Diğer karekterler de Daha fazla yer verilmeli bu bölüm oktay ,Gamze izledik Maşallah bide Saffeti unutmamak lazım.. dizi kişseleşmeye Başladı farkındaysanız gerçekten sıkldım ilk kez izlerken:icon_whis
İlk bölümleri özledim vallah o eğleneceli bölümleri ne hoştu herkes vardı ahh eski bölümler dizi kişseleşmeye başladı ve bu beni hoşuma gitmiyor böyle devam ederse bilmiyorum ne olur.. rahatsızlığımı belirten bir meail yazmayı göndermeyi düşünüyorum uzuncana:img-hyste
fairy_dreams 21-04-08, 06:38 dün ibo-sibel sahnesinin rüya olması beni çok rahatlattı ama bir gün o konuşma yapılacak ve aynı durum olacaktır :img-cray:
dün çok güzel bir bölümdü. oktayla gamzenin tekrar birleşmesine sevinmişken düşündüğümüz gibi saffet işi bozdu. en son saldırırken bitti birbirlerine acaba o kavganın ardından neler olacak. oktayla gamze tekrar birlikte olur mu acaba :( of dizide bişeyler iyi gitsin ya.
ya inanmıyorummm yine berbat bir bölümdü ilk yarımsaati saymassakk:icon_sorrya saffet çok sinir öpüşmedilerkiii yanii saffet gamzeyi öptü öle görmedikmi bu senaristleri anlamıyorumm:img-tomatinşlahh barışırlar yine ne tatlılardı öle onları öyle izlemek çok güzeldii:love05:
sibelinkisiyde rüyaymış izlerken ahh dedim bittii die ama sonra siel uyanınca şok oldum:)anlatmaası en iisi çünkü oktay yakında söyler....
fairy_dreams 21-04-08, 07:41 bence oktay demiycek gibime geliyor. yine sibeli tanıyan bir kişi çıkar ibonun yanında ya böyle olur ya da sibel kendi söyler. pek düşünmüyoum oktayın söylüyceğini ama tabii ki bu ihtimalde var.
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
20 NİSAN 2008 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,50 20,60
2 STADYUM [NET] TRT1 5,60 15,00
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,50 16,30
4 ARTHUR ILE MINIMOYLAR (Y.S) [NET] KAND 4,50 13,40
5 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 4,30 12,90
6 OLUM EMRI (Y.S) [NET] KAND 4,00 11,60
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,40 15,20
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,10 13,90
9 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 2,80 7,70
10 STADYUM (YORUM) [NET] TRT1 2,80 7,60
32 ARKA SIRADAKILER (OZET) [NET] FOX 1,50 5,70
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL 20 NİSAN 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,80 24,30
2 STADYUM [NET] TRT1 4,90 13,00
3 ARTHUR ILE MINIMOYLAR (Y.S) [NET] KAND 4,30 12,50
4 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,00 10,90
5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 3,90 12,30
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,50 15,70
7 OLUM EMRI (Y.S) [NET] KAND 3,40 10,80
8 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT SHOW 3,30 11,10
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,00 13,80
10 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 3,00 8,80
17 ARKA SIRADAKILER (OZET) [NET] FOX 2,20 8,10
kaynak:ucankus.com
Edit: Ratingler çok güzel hep böyle olması dileği ilee:happy0064 geric dünkü bölümü beğenmedim şu Anlam da gamze hep vardı ama Gamzeye Rağmen izlemişler:img-hyste:img-hyste
.
Harikaaa bir bölümdüü yaaa harikaa....tabi ilk kısımları!!....yani oktay ve gamzeyi eskisi gibi gördüğümüz kısımlar...ama ne yalan söyliyim son kısımlarına üzülemedimm...çünküü oktayla gamzenin birbirlerini çoook sevdiğini o kadar çook belli etmişler kiii ,ilk defa yaniii :happy0064:happy0064:happy0064:love05:....o yüzdeennn saffete :icon_evil rağmeeennn harikaydııı diyoruuumm.....vee saffet aradan çekilince bizim özlediğimiz bölümler çoook yakında geleceekk!!!...:img-wink:
fairy_dreams 21-04-08, 12:58 ya yine mi mahir ortaya çıkıyor ya sabır!!! ama ne gibi bişey oluyordurki açıklarken. oktayla gamze barışmıycakmı ya özette hiç bahsetmemiş :(
Bu Özetin son kısımnda Süslemiyolar deli oluyorum
Mahir Sibel’in sırrını İbo’ya açıklamak üzereyken beklenmedik bir olay yaşanır.
Kafam bu cümleye taıkldı ne Yaşanıyor Sibel'e mi bir şey olacak yada ne süprizi inşallah kötü bir süpriz değil bu Mahir nerden çıktı Allahın belası adam
Bu Arda diziye yeni bir katılmış Öğrenci olarak Selin acaba onu kime yamyacaklar Nasıl merak ettim yaa:img-hyste
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
20 NİSAN 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,50 20,60
2 STADYUM [NET] TRT1 5,60 15,00
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,50 16,30
4 ARTHUR ILE MINIMOYLAR (Y.S) [NET] KAND 4,50 13,40
5 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 4,30 12,90
6 OLUM EMRI (Y.S) [NET] KAND 4,00 11,60
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,40 15,20
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,10 13,90
9 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 2,80 7,70
10 STADYUM (YORUM) [NET] TRT1 2,80 7,60
32 ARKA SIRADAKILER (OZET) [NET] FOX 1,50 5,70
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL 20 NİSAN 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 8,80 24,30
2 STADYUM [NET] TRT1 4,90 13,00
3 ARTHUR ILE MINIMOYLAR (Y.S) [NET] KAND 4,30 12,50
4 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,00 10,90
5 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 3,90 12,30
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,50 15,70
7 OLUM EMRI (Y.S) [NET] KAND 3,40 10,80
8 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT SHOW 3,30 11,10
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,00 13,80
10 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 3,00 8,80
17 ARKA SIRADAKILER (OZET) [NET] FOX 2,20 8,10
kaynak:ucankus.com
Edit: Ratingler çok güzel hep böyle olması dileği ilee:happy0064 geric dünkü bölümü beğenmedim şu Anlam da gamze hep vardı ama Gamzeye Rağmen izlemişler:img-hyste:img-hyste
.
reytingler gayet güzel:happy0064:happy0064 valla sevgim haklısın gamzeyi gösterdiler hep..bir arkadaşım var o da izliyordu dün gece izlememiş neden dedim hep gamzeyi gösterdiler paso gamze zırlıyordu dedi..:img-hyste
fairy_dreams 21-04-08, 13:03 ben mutluydum gamze ve oktayla alakalı olayları gösterdiler diye ama biraz da diğer tarfaları gösterebilirlerdi. ama şu varşimdi bu saffet olayı açıklağa kavuştuğu için böyle hep onlar görüldü. ama haftaya eşit bir şekile dağıtılacaktır. ibo ve sibelde daha çok görülecektir.
Bu yeni gele öğrenci Oktaya Aşk ederlerse dizi tam Saçmalar belki Saffet'e yeni Aşk doğuyor olabilir ne dersiniz:img-hyste bide ibo 'ya Aşk etmesinler aman Allah korsun ne diyorum ben yaa
Ben hala Mahir Açıklarken Ne yaşanacak o merak konum beklenmedik bir şey yaşanıyor ne Acaba? Fragman bir An önce çıksın
Mahir boyun posun devrilsin emi kızı bataklığa ittğini yetmedi şimdi hortladı kurtulamyacakmıyız biri öldürse vatan da millet'te bizlerde kurtulsak bu pislikten:img-hyste:img-hyste
fairy_dreams 21-04-08, 13:05 bence ya oktaya ya da saffete aşık edecekler. daha büyük ihtimalde saffet. çünkü saffeti uzaklaştırmaları lazım oktayla gamze beraber olsun diye. bunun yoluda yeni öğrenci olarak bulmuş olabilir senaristler.
bence ya oktaya ya da saffete aşık edecekler. daha büyük ihtimalde saffet. çünkü saffeti uzaklaştırmaları lazım oktayla gamze beraber olsun diye. bunun yoluda yeni öğrenci olarak bulmuş olabilir senaristler.
Bende yüksek bir ihtmal Saffet diyorum ama belli olmaz tabi herkes olabilir bu ibo bile olabilir ( Allah korsun) ben onu Sibel'den başkasına yakıştıramıyorum daha Doğrusu başka birini düşünemiyorum yanında ama sır var Açıklanırsa bu ayrlık sürecinde oktay Nasıl sevmedği halde Duygu ile beraberdi belki öyle olabilir onların durum da( Ağzımdan yel alsın ne diyorum:))
fairy_dreams 21-04-08, 13:16 Bende yüksek bir ihtmal Saffet diyorum ama belli olmaz tabi herkes olabilir bu ibo bile olabilir ( Allah korsun) ben onu Sibel'den başkasına yakıştıramıyorum daha Doğrusu başka birini düşünemiyorum yanında ama sır var Açıklanırsa bu ayrlık sürecinde oktay Nasıl sevmedği halde Duygu ile beraberdi belki öyle olabilir onların durum da( Ağzımdan yel alsın ne diyorum:))
hakikatten ağzından yel alsın ama işte sibelin sırrını duyunca zannetmem vallahi oktayla duygununki gibi ibonunda sibelle olacağını nedenide şu ibo kendinde olamaz hayata küser :img-cray:daha birkaç bölüm daha bu sır açıklanamaz.
acaba yazında devam eder mi bu dizi bilgisi olan var mı?
reytingler gayet güzel:happy0064:happy0064 valla sevgim haklısın gamzeyi gösterdiler hep..bir arkadaşım var o da izliyordu dün gece izlememiş neden dedim hep gamzeyi gösterdiler paso gamze zırlıyordu dedi..:img-hyste
Bebişim içimiz dışımız onlar oldu:img-hyste Sürekli gamze buda olmaz ki diğer Karekterler ne yapıyor örneğin fırat ,barış, ve Diğer tayfalar Armut mu topluyolar?:img-hyste hepsi kısacık sahnelere sıklıştırlmış gerçekten izlerken sıkldım ilk kez diger karekterler de daha fazla yer verilmesli Sürekli bölüm boyunca Gamze'nin Ağlamlarını isyanların tamam olacak ama bu kadar da olur mu dizi 90 dk nerdeyse 80 dk Gamze ve oktaya Ayrılmış pes dedim yani:img-wink:
Güzin; bebişim sorma Gamze'de izliye izliye Gamze oldum:img-hyste:img-hyste sevmediğim den değil tabi herkes için geçerli mesla ibo &sibel de çok fazla verilse yine Aynısın söylerim herkesi eşit görmek istiyorum ben:) dizin kişseleşmesi hoşuma gitmiyor sadece bir iki Karekter üzerine yoğunlaşması falan:)
ben mutluydum gamze ve oktayla alakalı olayları gösterdiler diye ama biraz da diğer tarfaları gösterebilirlerdi. ama şu varşimdi bu saffet olayı açıklağa kavuştuğu için böyle hep onlar görüldü. ama haftaya eşit bir şekile dağıtılacaktır. ibo ve sibelde daha çok görülecektir.
ay yanlş anlaşılmasın ben çokkk mutluyum oktay ve gamze sahnelerinden zaten forumun yerlileri bilirler benim en sevdiğim çift oktay ve gamzeydi..ben şu açıdan söyledim benim kadar onları sevmeyen biri için sıkıcı olur devamlı onların sahnesi ama el insaf valla ilk kez bikaç dakika kesintisiz oktay ve gamzeyi beraber ve mutlu gördük..olsun o kdar.. valla oktay dünkü bölümün ilk başlarında paso gülüyordu..gamzeye aşk sözcükleri falan söylüyordu,oktay gamzeyi koridorda gördüğünde bişeyin mi var deyince hiç sadece seni özledim falan deyince bir garip oldum alışkın değiliz bu replikleri oktay ve gamzeden duymaya hep ibo sibel arasında geçiyor öyle replikler..bünyeye zararlı valla dicem ama zaten çok az görebildik onları mutlu
hakikatten ağzından yel alsın ama işte sibelin sırrını duyunca zannetmem vallahi oktayla duygununki gibi ibonunda sibelle olacağını nedenide şu ibo kendinde olamaz hayata küser :img-cray:daha birkaç bölüm daha bu sır açıklanamaz.
acaba yazında devam eder mi bu dizi bilgisi olan var mı?
Yazın yok herhalde sezon finali olacak Tatile girecek sonra Eylül de başlar çünkü Hamdi Alkan bir Açıklması vardı resim sitesinde dizin orda demişti seozn finalin kadar dizi de çok Şaırtıcı olaylar izliyeceksiniz yeni Karekterler girecek falan
Yani Yazın Devam etmez..
Bebişim içimiz dışımız onlar oldu:img-hyste Sürekli gamze buda olmaz ki diğer Karekterler ne yapıyor örneğin fırat ,barış, ve Diğer tayfalar Armut mu topluyolar?:img-hyste hepsi kısacık sahnelere sıklıştırlmış gerçekten izlerken sıkldım ilk kez diger karekterler de daha fazla yer verilmesli Sürekli bölüm boyunca Gamze'nin Ağlamlarını isyanların tamam olacak ama bu kadar da olur mu dizi 90 dk nerdeyse 80 dk Gamze ve oktaya Ayrılmış pes dedim yani:img-wink:
Güzin; bebişim sorma Gamze'de izliye izliye Gamze oldum:img-hyste:img-hyste sevmediğim den değil tabi herkes için geçerli mesla ibo &sibel de çok fazla verilse yine Aynısın söylerim herkesi eşit görmek istiyorum ben:) dizin kişseleşmesi hoşuma gitmiyor sadece bir iki Karekter üzerine yoğunlaşması falan:)
evet çok yer verilmiş onların sahnesine yani şöyle yalnızken düşünmelerini,ağlamalarını falan çok göstermişler ama el mahkum diziyi uzatmaları gerek ee 2 saat kolay değil..ben yinede şikateyçi değilim zaten onların çok az mutlu görüyoruz olsun o kdar..ya bu arada oktay bir sahnede düşünürken vucudunu gösterdi amann tanrım onda ne kas varmış öyle:img-hyste ee çocuk eskiden mankenmiş tabi kolay değil:img-hyste
bu selin bencede saffete aşık olcak veya iboya..oktaya olacağını düşünmüyorm olmasınıda istemiyorum duyguyu görüdk ona aşıktıda noldu o yüzden başka birine olsun..off bzmde konuştuğumz şeye bak sanki kız birine aşık olmak zorunda:img-hyste gerçi boşuna yeni karakter sokmazlar diziye var o kızda bir iş..
Yanlız şunu söylemek istiyorum çok beğendğim başarlı buldugum iki Sahne var
Birincisi;
Sibel'in Rüyası gerçek olsa bu Kadar olurdu orda ki İbo'yu canlandıran oyuncu( Fırat)Aynı Şekilde sibel Karekterini canlandıran(Deniz )kutlarım teprik ederim:good: çok başarlı idiler çok iyi bir performans hele İbo'nun o hareketleri tepkiler muhteşemdi bir An dizi değil de gerçek sandım:img-hyste gerçekten her iki oyuncuyuda teprik ediyorum:good:
İknicisi;
Oktay'ın öpüşmeyi Gamze'ye soruş sahnesi orda oktay karekterini canlandıran( bülent) teprik ederim :good:çok başarlı idi çok iyi performansdı Ağlaması o kadar gerçekçiydi ki kutlarım:good:
Gamze'nin Ağlamları bana da Gerçek gelmedi çok Yapmacık idi gerçekci hiç gelmedi..
fairy_dreams 21-04-08, 13:35 teşekkürler sevgicim cvplandırdığın için.
ne zaman dizilere yeni karakter gelse birilerine aşık oluyor bizde de alışkanlık olmuş vallahi bunun üzerinde düşünüyoruz :) belki de kimseye aşık olmaz. aman saffete aşık olsunda önümüzde engel olmasın.
o rüyayı zaten fragmanda gerçek zannetmiştik ya ben diziyi izlemeye başladığımda ne zaman söylüycek diye beklerken birden o sahne göründü amaninnnn rüyaymış diye bir bağırdım zaten :) çok başarılıydı gerçekten ikiside.
aynı şekilde oktayın ağlaması falan çok gerçekçiydi. ama gamzeyle ibo bağrıştıklarında bahçede gamzenin ağlaması bana gerçek hissi vermedi doğru söylemek gerekirse.
oktay seline aşık fln olmaz yani olursaa saçmalığın daniskası olur ve ben bidaa bu dizi ilemem açıkçası:(gamzeyle oktaya bizi çok bağladılar şimdi bu yeni çıkan kız sorun olursa artık yuh derim yani:)
evet çok yer verilmiş onların sahnesine yani şöyle yalnızken düşünmelerini,ağlamalarını falan çok göstermişler ama el mahkum diziyi uzatmaları gerek ee 2 saat kolay değil..ben yinede şikateyçi değilim zaten onların çok az mutlu görüyoruz olsun o kdar..ya bu arada oktay bir sahnede düşünürken vucudunu gösterdi amann tanrım onda ne kas varmış öyle:img-hyste ee çocuk eskiden mankenmiş tabi kolay değil:img-hyste
bu selin bencede saffete aşık olcak veya iboya..oktaya olacağını düşünmüyorm olmasınıda istemiyorum duyguyu görüdk ona aşıktıda noldu o yüzden başka birine olsun..off bzmde konuştuğumz şeye bak sanki kız birine aşık olmak zorunda:img-hyste gerçi boşuna yeni karakter sokmazlar diziye var o kızda bir iş..
Güzin; bebeişim İbo'ya olmasında kime olursaa olsun :img-hyste oktaya olursa Saçmalar dizi ben Asıl bu Selin Nasıl biri daha acaba tandık bir oyuncu mu onu merak ettim:img-hyste
Güzin; bebeişim İbo'ya olmasında kime olursaa olsun :img-hyste oktaya olursa Saçmalar dizi ben Asıl bu Selin Nasıl biri daha acaba tandık bir oyuncu mu onu merak ettim:img-hyste
bende onu merak ettim canım inşlah çirkin bişeydir:img-tomat
belkide senaristler iboya aşık ederler hani sibelle araları açılacak ya ibo sibeli kıskandırmak için çıkabilir bilmiyorum yani:icon_whisartık bu dizide herşeyy olabilir hiçbişey şaşırtmaz beni yani
Yanlız şunu söylemek istiyorum çok beğendğim başarlı buldugum iki Sahne var
Birincisi;
Sibel'in Rüyası gerçek olsa bu Kadar olurdu orda ki İbo'yu canlandıran oyuncu( Fırat)Aynı Şekilde sibel Karekterini canlandıran(Deniz )kutlarım teprik ederim:good: çok başarlı idiler çok iyi bir performans hele İbo'nun o hareketleri tepkiler muhteşemdi bir An dizi değil de gerçek sandım:img-hyste gerçekten her iki oyuncuyuda teprik ediyorum:good:
İknicisi;
Oktay'ın öpüşmeyi Gamze'ye soruş sahnesi orda oktay karekterini canlandıran( bülent) teprik ederim :good:çok başarlı idi çok iyi performansdı Ağlaması o kadar gerçekçiydi ki kutlarım:good:
Gamze'nin Ağlamları bana da Gerçek gelmedi çok Yapmacık idi gerçekci hiç gelmedi..
ayy ağzımdan aldın bende onları söylicektimm oktay ve bo süperid..ibonun çığlık atar gibi ağlması falan çok gerçekçiydi.oktayda süperdi bana beni öpmedi de bunu duymaya ihtiyacım var dedi ya ben orda çok üzüldüm.valla ikiside süperdi..ben gamzeyi yapmacık bulmadım ama o hep ağladığı için bir anlamı kalmıyor:img-hyste ama oktaya durumu anlatmaya çalışırken o da başarılıydı resmen çaresizce çırpınıyordu
bende onu merak ettim canım inşlah çirkin bişeydir:img-tomat
belkide senaristler iboya aşık ederler hani sibelle araları açılacak ya ibo sibeli kıskandırmak için çıkabilir bilmiyorum yani:icon_whisartık bu dizide herşeyy olabilir hiçbişey şaşırtmaz beni yani
Yaren ;Ay bebişim ne diyosun Ağzından yel Alsın ben burda ibo'ya Aşk olmasın diye dil döküyorum sen ne diyosun:img-hyste sakın Allah korsun saçmalamasınlar vallah yakarım gidip Başka birine Aşk etrisnler diger tayfalara mesla:img-wink:
gerci Oktay ve İbo dizi peki popüler oldukları için Aşk edebilirler ama (Allah korusun)
Frgmanı istiyorum bir an önce Çarşmaba gelsin sanki biterken bir hafta ki bölümün fragmanı verseler ne olur sanki mesla bezbebek yemin gibi dizlerin biterken bir sonra ki haftanın veriyolar bizimkini de öyle olsa:img-cray:
Yaren ;Ay bebişim ne diyosun Ağzından yel Alsın ben burda ibo'ya Aşk olmasın diye dil döküyorum sen ne diyosun:img-hyste sakın Allah korsun saçmalamasınlar vallah yakarım gidip Başka birine Aşk etrisnler diger tayfalara mesla:img-wink:
gerci Oktay ve İbo dizi peki popüler oldukları için Aşk edebilirler ama (Allah korusun)
Frgmanı istiyorum bir an önce Çarşmaba gelsin sanki biterken bir hafta ki bölümün fragmanı verseler ne olur sanki mesla bezbebek yemin gibi dizlerin biterken bir sonra ki haftanın veriyolar bizimkini de öyle olsa:img-cray:
nerdeee bizde o şans hem bizim dizi onlarınkinden çok daha fazla izleniyo o bakımdan gec veriyolar heyecan katıyolar anlıcağın...
valla bilmem olurmu olur iboya yamamaya kalkarlar onların aşkına daha 2.şahıslar girmedi ve olabilirrr:img-icecr
oktay seline aşık fln olmaz yani olursaa saçmalığın daniskası olur ve ben bidaa bu dizi ilemem açıkçası:(gamzeyle oktaya bizi çok bağladılar şimdi bu yeni çıkan kız sorun olursa artık yuh derim yani:)
bencede olmasın selin oktaya canım ters söyledin galiba dimi? selin oktaya dicektin.. ya oktayla gamzenin arasına barış,duygu,saffet falan girdi bence artık onların arasına bir 3.kişiği daha sokmazlar..ya sevgi üzgünüm ama sanırsam iboya tutulcak bu kız ya umarım yanılırım.. bence en akıllıcası saffete aşık olması olur..saffet biraz uzaklaşır gamzenin hayatından..
bu arada o eski özetleri çok özlüyorum..ya bunlar ne böyle 2 kelime yazıp bırakmışlar
bencede olmasın selin oktaya canım ters söyledin galiba dimi? selin oktaya dicektin.. ya oktayla gamzenin arasına barış,duygu,saffet falan girdi bence artık onların arasına bir 3.kişiği daha sokmazlar..ya sevgi üzgünüm ama sanırsam iboya tutulcak bu kız ya umarım yanılırım.. bence en akıllıcası saffete aşık olması olur..saffet biraz uzaklaşır gamzenin hayatından..
bu arada o eski özetleri çok özlüyorum..ya bunlar ne böyle 2 kelime yazıp bırakmışlar
evet canım aynen katılıyorumm sana...blmiyorumm neden olmasın oktayı aşık edebilirler ...anketi gördünmü evetler baya ilerlemiş ama hayır dienlerde çoğunluktaaaa:img-cray:
evet canım aynen katılıyorumm sana...blmiyorumm neden olmasın oktayı aşık edebilirler ...anketi gördünmü evetler baya ilerlemiş ama hayır dienlerde çoğunluktaaaa:img-cray:
ne anketi ya ben görmedimm ..hemn el koyuyorum duruma:img-hyste valla bişey söyleym mi bu anketleri baya ciddiye alıyor bzm senaristler
nerdeee bizde o şans hem bizim dizi onlarınkinden çok daha fazla izleniyo o bakımdan gec veriyolar heyecan katıyolar anlıcağın...
valla bilmem olurmu olur iboya yamamaya kalkarlar onların aşkına daha 2.şahıslar girmedi ve olabilirrr:img-icecr
Bebişim ibo 'ya Aşık olamaz bu konuda Rahatım ben oktaya da Aşık olamaz
mantıklı düşünürsek olan dışı bu bu sır ortaya çıksa bile ibo kendide olmaz hayata küser bir kıza bakacak hali kalmaz o Acısı ile Yaşar o Sibel Aşık her ne kadar Ayrı bile olsalar bu değişmez ki mesla Rüya da Ne Diyordu ''Senden önce benim bir Hayatım yoktu''( Yani Yaşamıyordum) ama ''Sen iyi kötü yaşıyodun Aşkım'' o kadar bölüm bu Aşk izledirttiler şimdi hiç yokmuş gibi ibo'yu başka bir kıza Aşık edemezler sacmalar dizi bu konuda Rahatım gerci olsa olsa Karşılıksız olur ama bir şey olmaz Aralarında ben Sanmıyorum
ama ben yine ihtmal vermiyorum yani İbo ve oktaya olmaz bu kesin de
Bence bu diziye yeni Katılan Selin büyük bir ihitmal saffet’e Aşık olabilir en Mantıklsı bu
bencede olmasın selin oktaya canım ters söyledin galiba dimi? selin oktaya dicektin.. ya oktayla gamzenin arasına barış,duygu,saffet falan girdi bence artık onların arasına bir 3.kişiği daha sokmazlar..ya sevgi üzgünüm ama sanırsam iboya tutulcak bu |