Tüm Versiyonu Göster : Özcan Deniz
kız sen yoksa halay çekener arasındamıydın aaaaaa:img-hyste ben özcanın tam karşısına geliodum yani halay çeken grubun sağındaki vipteydim
tamam siz kesin yanyana halay cektiniz :img-hyste
ay koptm:img-hyste
Süpermiş ya:img-cray:
Ay siz halay çektiniz bence:img-hystekoptum:img-hyste
Nerden nereye:img-hyste
Evet sahneye geldiği ana döneyim:img-in_lo sahneye geldi oturdu bi süre sadece ritmler vardı..tabi ben içimden çığlıklar atıyorum hadi be adam sesini duymak istiyorum diye:img-icecr
Üzerinde siyah takımı..İÇinde beyaz tshirti..ve beyaz spor ayakkabıları (Tam Dilaralık :) )
Veee benim hareket :) İptal olmam o an başladı zaten :img-in_loÖpücüğümü unutmamış Özom:img-blush Öpücüğünü atıp arabım'a başladı ve hiç umulmadık bi anda aman melekeme döndü..tabi bu arada telefonun ucunda burçin salonda ben ve arkadaşım ilknur kopmuş durumdayız:img-hyste
devamı gelecek :)
bölüm 1 bölum 2 seklinde diosn yani :img-hyste
bu anlattıgın seyler cok tanıdık gelio yau:img-blush
senin hadi be adam cık artık konus hadi filan kısımlarında içinden atmıodun o çığlıkları sahsen ben hepsini duydum yavrusu:img-hyste
didonum bi kısmını çektim videolar bendede aynı güzelim yaagörüntü berbattı çünkü bide özonun arkasındaki ışıklar kamerayla çakışıyodu ama bi kaçı güzel çıkmış bide rumeli türküsü
yaa ben bide 1 saat rötarlı gittim konsere geç kaldım:img-cray: yaa evde önemli bir iki şey olduda sinir oldum konser tam kaçta başladı ben 10 gibi ordaydım neler kaçırdım
ben özoyu izlemekten başka bişey yapmadım gözgöze sıksık geldikte şarkı sölerken arada birr:icon_whis
kız sen yoksa halay çekener arasındamıydın aaaaaa:img-hyste ben özcanın tam karşısına geliodum yani halay çeken grubun sağındaki vipteydim
erencim sana kim oldıuğumu söyleyeyim bunu duymamış olman imkansız çünkü,hemen anlarsın:img-hyste
Şöyle anlatayım..Makedon türküsünü söyledikten sonra Özo..hani biri bağırdı Özo seni çok seviyorum diye..Özo da sağ tarafa bakıp güldü..Sonra arkasından biri daha bağırdı "hayırrr ben daha çok seviyorum diye":img-hyste Ki bu ben oluyorum :)
Ve Özoyla arasında şu dialog geçen kişi de bendim:img-hyste
Çise: Özooo bana bi öpücük atsannaaaa:img-blush
Özo: Efendim,anlamadım?
Çise: Bi öpücük atsanaaaa sofa
Özo: Bi öpücük mü ?
Çise : Bi öpücükkk:img-blush
Özo: Tamam..Ve Özo öpücüğü atarrrrr:happy0064
Çise :---- iptal:img-hyste
Şöyle anlatayım..Makedon türküsünü söyledikten sonra Özo..hani biri bağırdı Özo seni çok seviyorum diye..Özo da sağ tarafa bakıp güldü..Sonra arkasından biri daha bağırdı "hayırrr ben daha çok seviyorum diye":img-hyste Ki bu ben oluyorum..
:img-fear2
bende çiseye msj atarımm çise bayıl kızım sen orda:img-hyste bayılmadın mı daha :img-hyste
ya adam bide dio bi öpücük mü :img-hyste evt bi öpücük..hani guzel seylerde gösteriyodu ya eliyle ölemi yaptı yoksa sukadarcık gibi bi öpücükmü:img-in_lo
sıla..............oooooooooooooooooooooooo ne demek öyle..........valllahii...öpücük at dedin heeeeeeeeeeeee canım ne denir..artık bende istiyom amsa..offffffffffffffffffffffff:img-cray::img-cray:
erencim sana kim oldıuğumu söyleyeyim bunu duymamış olman imkansız çünkü,hemen anlarsın:img-hyste
Şöyle anlatayım..Makedon türküsünü söyledikten sonra Özo..hani biri bağırdı Özo seni çok seviyorum diye..Özo da sağ tarafa bakıp güldü..Sonra arkasından biri daha bağırdı "hayırrr ben daha çok seviyorum diye":img-hyste Ki bu ben oluyorum :)
kaç sularında gerçekleşti ben konsere kan ter içinde geldim offffff yaaa tüh güzelim yoktum sanırım ama sonlara doğru bi kaç bağıran oldu onları biliom yanda halay çekip kopanlarıda gördüm fekatt hiç bu olaydan haberdar değilim bak görüyomusun aaaaaaaaaa
ben bu arada bi girdim yengeç misali konser boyunca yer değiştiriyodumm:img-hyste:img-hyste
bi sağa orda boş koltuk var yakın olıyım bi sol tarafa derken bi baktım özomun tam karşısındaydım sonn:img-hyste
bölüm 1 bölum 2 seklinde diosn yani
bu anlattıgın seyler cok tanıdık gelio yau:img-blush
senin hadi be adam cık artık konus hadi filan kısımlarında içinden atmıodun o çığlıkları sahsen ben hepsini duydum yavrusu
Biliyosun ben bunu bi yıl anlatıırım:img-pilot Ancak bölüm 1 2 şekllinde olur yani yavruım bu bağlamda:img-hyste
O anları bire bir birlikte yaşadığımız için olmasın yavrusu:img-in_lo Tabi telde extra anlatmalarımı saymıyorum:img-hyste
Hadi ya içimded dğil miydi onlar da.:Allahım ne dediğimi biliyomuyum ben:img-hyste
Bu arada İlknur(yani benimle konserde olan arkadaşım) böyle sevgilim olsun(hayır sevgilim olmasın kocam olsun diye düzeltti bu noktada:img-pilot) bim milyon borcum olsun diyo:img-pilot
erencim bi de ayni blokta oturuyoduk anlaşılan sen o halay çeken satışın saçını atkuyruğu yapmış kızmıydın diye soruyo arkadaşım:img-hyste
Bu arada İlknur(yani benimle konserde olan arkadaşım) böyle sevgilim olsun(hayır sevgilim olmasın kocam olsun diye düzeltti bu noktada:img-pilot) bim milyon borcum olsun diyo:img-pilot
haklı :img-hyste
Sen içinden sölediğin herşeyi dışarı vurduysan oo çisem :img-hyste
Valla beni aradığında da sen bir şeyler sölüyodun sonra bi baktım çisem ağlıyo:img-hyste allam:img-hyste ay koptum birden:img-hyste gülüyodu bi anda ağlamaya başladı dedim napıyosun diyoki bilmiyorum:img-hyste
sılam cnm benim...benim çıkmam lazım...keşke tekirdağda gelse offf offfffffffff:img-cray:bugün çok sğladım amsa yok ağamıcam bugün sevinç günü ahh ahh..nasılda öpücük atmışş hele sılam halaya bayıldım..ben olsam cesaret edemezdim....ona bakmaktan..yanına değil..sadecebakardım yaniii:img-in_lo:happy0064:happy0064
kaç sularında gerçekleşti ben konsere kan ter içinde geldim offffff yaaa tüh güzelim yoktum sanırım ama sonlara doğru bi kaç bağıran oldu onları biliom yanda halay çekip kopanlarıda gördüm fekatt hiç bu olaydan haberdar değilim bak görüyomusun aaaaaaaaaa
ben bu arada bi girdim yengeç misali konser boyunca yer değiştiriyodumm
bi sağa orda boş koltuk var yakın olıyım bi sol tarafa derken bi baktım özomun tam karşısındaydım sonn
Aa hadi ya:img-pilot bunlar 15 dakika aradan önce olmuştu..Hani Özo elveda rumeliden olan şarkıyı söyledikten sonra..:) Hatta orda o olay olduktan sonra özonun klasikleşmiş bi konuşması var ya..hani biz bizi dinleyenleri tamam seviyoruz ama bizimkinde biraz da menfaat var sonuçta işimizi yapıyoruz falan dedii..Oysa bu sizinki esas saf sevgi dedi:img-in_lo
Peki doktor muhabbetini de mi duymadın? hani özo aranızda doktor var mı deyince bi kız(ki bu yine ben oluyorum) "varrrrrrrr ben " diye bağırdı.özo da bakıp hyine mi sen der gibi güldü:img-hyste Hatta etrafımdakilere valla doktorıum kimliğimi göstereyim mi falan ded o an (burçin de canlu şahidi telde yine bu olayın:img-pilot)
Onu da duymadıysan bunu mutlaka duymuş olman lazım ..Çünkü konserin finaliydi..Hani halay çekmeyin ben de çekmek istiyorum o zaman falan yaptı Özo..Ve bi kız Özo biz oraya gelelim istersen diye bağırdı..Özo da yok olmaz yaptı:img-hyste O da bendim :img-in_lo
çisem senin gibi konusayım bu noktada ilknuruda özocu yapmıs bulunuyoruz..
hani sevgilim kocam arkadasım komşum vs olsun durumlarına geldiyse:img-hyste mantıksız insanlar topluluguna hosgeldii..
ay mantıksz dedimde aklıma geldi anlatıosun ya bana salondaki tipleri bizim taraf normal olmayan insanlar cıglık cıglıga gdio:img-hyste hangi taraf çise?cevap mantıksız insanlar yani:img-hyste
[FONT=Arial]Çise: Özooo bana bi öpücük atsannaaaa:img-blush
:img-clapp:img-clapp:img-in_lo:love05:
Daha ne diyim:img-hyste
ay mantıksz dedimde aklıma geldi anlatıosun ya bana salondaki tipleri bizim taraf normal olmayan insanlar cıglık cıglıga gdio:img-hyste hangi taraf çise?cevap mantıksız insanlar yani:img-hyste
koptum:img-hyste:img-hyste
Gene o saf sevgi mevzusuna mı girdi bizimki.. Allahım her konserde bahsediyo, hiç bişey kaybetmemiş formundan desenize:img-hyste
:img-fear2
bende çiseye msj atarımm çise bayıl kızım sen orda bayılmadın mı daha :img-hyste
ya adam bide dio bi öpücük mü :img-hyste evt bi öpücük..hani guzel seylerde gösteriyodu ya eliyle ölemi yaptı yoksa sukadarcık gibi bi öpücükmü:img-in_lo
Yok Burçinim:img-blush Böyle elini dudaklarını götürdü ve eliyle öpücük attı:img-blush
hanş benim öpücükten,o bana bayıl kızım sen dediğin öpücük türü yani:img-hyste
Aa hadi ya:img-pilot bunlar 15 dakika aradan önce olmuştu..Hani Özo elveda rumeliden olan şarkıyı söyledikten sonra..:) Hatta orda o olay olduktan sonra özonun klasikleşmiş bi konuşması var ya..hani biz bizi dinleyenleri tamam seviyoruz ama bizimkinde biraz da menfaat var sonuçta işimizi yapıyoruz falan dedii..Oysa bu sizinki esas saf sevgi dedi:img-in_lo
Peki doktor muhabbetini de mi duymadın? hani özo aranızda doktor var mı deyince bi kız(ki bu yine ben oluyorum) "varrrrrrrr ben " diye bağırdı.özo da bakıp hyine mi sen der gibi güldü:img-hyste Hatta etrafımdakilere valla doktorıum kimliğimi göstereyim mi falan ded o an (burçin de canlu şahidi telde yine bu olayın:img-pilot)
Onu da duymadıysan bunu mutlaka duymuş olman lazım ..Çünkü konserin finaliydi..Hani halay çekmeyin ben de çekmek istiyorum o zaman falan yaptı Özo..Ve bi kız Özo biz oraya gelelim istersen diye bağırdı..Özo da yok olmaz yaptı:img-hyste O da bendim :img-in_lo
evet doktor muhabbetinden önceki şarkıydı geldiğimde galiba :img-hyste:img-hysteben hiç sana kondurmamıştım bunları allah seni napmasınn aaaaa inanmıorum delü :img-hyste:img-hyste
özonun klasikleşmiş bi konuşması var ya..hani biz bizi dinleyenleri tamam seviyoruz ama bizimkinde biraz da menfaat var sonuçta işimizi yapıyoruz falan dedii..Oysa bu sizinki esas saf sevgi dedi:img-in_lo
Her zaman dediği sey de bi icraat yok bu konuda :X neyse snirlenmiim simdi yeri deil :img-hyste
:img-hyste kimliğimi gösteriiim kısmında bn çise noluyoo özoyla mı konusyosn seklinde soktaydm :img-fear2
supersin yaa :img-hyste baya bi aktftin btn konser.
performansını alkıslıorum yani :img-clapp
hani bn gderken sadece göz kontagı kısmındaydm ama sen aştın gttn be yavrusu:img-hyste
haklı
Sen içinden sölediğin herşeyi dışarı vurduysan oo çisem
Valla beni aradığında da sen bir şeyler sölüyodun sonra bi baktım çisem ağlıyo:img-hyste allam ay koptum birden gülüyodu bi anda ağlamaya başladı dedim napıyosun diyoki bilmiyorum
ya ağlamıyodum:img-pilot delim gibi gülüyodum o an bi yandan da çığklık kıyamet..ama hani böyle otururken şarkı söyleyince de diyafram zorlanıyomuş ya dedi ya..İşte o andı bu:icon_sorr tabii ben ay yavrumm olayına girdim orda:icon_sorr
sen diyosun napıyosun:img-hyste ben diyorum ben de bilmiyorum:img-hyste
sılam cnm benim...benim çıkmam lazım...keşke tekirdağda gelse offf offfffffffffbugün çok sğladım amsa yok ağamıcam bugün sevinç günü ahh ahh..nasılda öpücük atmışş hele sılam halaya bayıldım..ben olsam cesaret edemezdim....ona bakmaktan..yanına değil..sadecebakardım yaniii:img-in_lo
tamam aylincim görüşürüz:img-in_lo benim nasıl cesaret etttiğim konusunda hiçbi fikrim yok zaten..Bi kız seni çok sev iyorum deyibce dayanamadım o an hayır ben daha çoook deyince gerisi geldi zaten :img-blush Allahtan yanımda arkadaşım vardı..İlknur sürekli Çise bi dur sakin ol modundaydıu ilk..tabi sonra o da koptu o ayrı:img-pilot
Yok Burçinim:img-blush Böyle elini dudaklarını götürdü ve eliyle öpücük attı:img-blush
hanş benim öpücükten,o bana bayıl kızım sen dediğin öpücük türü yani:img-hyste
yok onu anladım da :img-hyste:img-in_lo
hanii bi öpücük mü dediği kısımda nasıldı diorum :img-hyste
didonum bi kısmını çektim videolar bendede aynı güzelim yaagörüntü berbattı çünkü bide özonun arkasındaki ışıklar kamerayla çakışıyodu ama bi kaçı güzel çıkmış bide rumeli türküsü
yaa ben bide 1 saat rötarlı gittim konsere geç kaldım:img-cray: yaa evde önemli bir iki şey olduda sinir oldum konser tam kaçta başladı ben 10 gibi ordaydım neler kaçırdım
ben özoyu izlemekten başka bişey yapmadım gözgöze sıksık geldikte şarkı sölerken arada birr:icon_whis
Canım özo 9.15- 9:20 arası çıktı konsere yanlış hatırlamıyosam:img-icecr zaten ilk önce senfoni orkestrası ritm show yaptı resmen..Muhteşemdi :)
Dido ve rumeli türküsü ciddi ciddi büyüleyiciydi (Burçinim bunları sen de dinlemiştin galiba,hani çok güzelmiş dediğin bunlardan biriydi sanki:img-blush)
Bu arada erencim ben de hiç kendimden öyle şeyler beklemesem de o delü bizzat bendim:img-hyste:img-hyste
tamam aylincim görüşürüz:img-in_lo benim nasıl cesaret etttiğim konusunda hiçbi fikrim yok zaten..Bi kız seni çok sev iyorum deyibce dayanamadım o an hayır ben daha çoook deyince gerisi geldi zaten :img-blush Allahtan yanımda arkadaşım vardı..İlknur sürekli Çise bi dur sakin ol modundaydıu ilk..tabi sonra o da koptu o ayrı:img-pilot
ilknura emanet etmiştim bak seni afern sakinleştirici akıl koruyucu:img-hyste
hani bilmiorum böyle bi varlık karsısında ne yapılablir ama:img-pilot
ama özonun dayanılmaz cazibesi herkesi mahfedior anlasılan:img-hyste
ilknurcum selam buarada :icon_shad :img-hyste
İlknur sürekli Çise bi dur sakin ol modundaydıu ilk..tabi sonra o da koptu o ayrı:img-pilot[/FONT]
ay sorma her zaman yanındakiler aynı pozisyonu alıyo..bi canlı yayına gittiğimde benimde yanımda bi arkadaşım vardı.. O beni sakinleştiriyo özcan çıkmadan bak sakin oL,heycan yok ve kesinlikle sahneye atlama yok diye:img-hysteÖzcan bi çıktı ben gayet normal arkadaş koptu ,3 kişi zor tutuyoruz bırakın sahneye atlıcam diye tutturdu:img-hyste aklıma geldi birdden:img-hyste
Çisem bende ağlıyosun sandım önce gülüyodun demek o arada ah yavrum havalarındaydın duygulandığını anladım:img-hyste
Yalnız özcnaın performansının yanı sıra senin performansınada şapka çıkartıyorum:img-hi::img-hyste
Canım özo 9.15- 9:20 arası çıktı konsere yanlış hatırlamıyosam:img-icecr zaten ilk önce senfoni orkestrası ritm show yaptı resmen..Muhteşemdi
Dido ve rumeli türküsü ciddi ciddi büyüleyiciydi (Burçinim bunları sen de dinlemiştin galiba,hani çok güzelmiş dediğin bunlardan biriydi sanki)
Bu arada erencim ben de hiç kendimden öyle şeyler beklemesem de o delü bizzat bendim
evt evt evtt
dido ve yastayımm:img-in_lo
bttiim tukendiiim andırr..
yalnıs bn telefonumun kulaklııgını takmıstım :img-hyste
resmen radyo dinler gibi filan canlı yayın dinledm:img-blush
bi ara şeyi hayal ettim.hani özoyla konusmustum ya telde..
sizde konserde özoyla baya iyiydiniz:img-hyste
bi an için dedim simdi çisenin elindeki teli özo farkeder..
çiseye napıosun telde der..çisede arkadasıma dinletiorum der vee özo teli ister..
bende bakim bi nasıl dinleniomusum filan:img-hyste
sonra ben tabi sofa bn daha öncede konusmustum senle.. gelememiştim ozamanda :( yine gelemedm napiim kaderim bu derim filan:img-hyste:img-cray:
sonra özo bana hangi sarkıyı sevdimi sorar gecen seferki gibi bnde derim sen söluosun hepsini seviorum filan :img-hyste
ay tamam manyadm :img-cool2
koptum:img-hyste
Gene o saf sevgi mevzusuna mı girdi bizimki.. Allahım her konserde bahsediyo, hiç bişey kaybetmemiş formundan desenize
yalnız o konuya girmesine biraz da ben sebep oldum sanırım,yani en azından zemin hazırladım :img-hyste Bi de şey dedi o olay esnasında ya (hani saf sevgiden önce:img-pilot) Biz çığlık kıyamet topluca her şarkıdan sonra..Bi şarkıdan sonra böyle susu pus olduk..ee hani çığlık yok mu dedi beyfendi:img-pilot Biz tabi anında ayıl batyıl modunda:img-hyste Anlaşıldı bunlar benimkiler dedi..:img-hyste Sonra da işte hani şu konser sonrasın kapıya ambulans,hastaneye gitmek falan gerekiyo bizimkiler için dedi (Aay ay havanı yesinler:img-icecr)
Önümdeki kız bağırdı "hayır ben o kadar da değilim" :hıh Özo kopar..Sonra ben "hayır ben o kadarım işteee".:Özo daha da koptu:img-hyste
Zaten sonraki doktor var mı mevzusu da burdan doğmuştu..Şey demişti çünkü galiba siz değil ben hastaneye gidicem,aranızda doktor var mı:img-pilot
yastayımm bide karşısındasın böle bişeyin yaaaaaaaa süper:happy0064:love05:kalkıp bi öpesim geldii zor tuttum
http://img229.imageshack.us/img229/1939/mov000063gp000054368sl6.jpg (http://imageshack.us)http://img134.imageshack.us/img134/3764/mov000063gp000051168cj8.jpg (http://imageshack.us)http://img110.imageshack.us/img110/3826/mov000063gp000044100zg7.jpg (http://imageshack.us)
çise mükemmelsin bu konserin yıldızı sensinnn yanii inanamıorum (doktorlarla ilgili müthiş espirileri ayrı bi olaydı yaa koptum
bayıltınca hastaneye götürceksin dimi:img-hyste:img-hyste
ya ben konserde bide çok güldüm özom dudaklarını yer yaa bendede vrdır aşırı derecede ben tel. uğraşırken sıkıntıdan dudaklarımı yiyorum ama farkında değilim özoya bi baktım aynı anda yaa:img-hystezaten tik kapma huyum var özo sayesinde akıl almaz hareketler oluşuyo bende yaa
:img-pilot otruo..yenimi bu resim acaba..
http://www.radikal.com.tr/veriler/2008/04/25/ozc.gif
çisem eğer özonun bi konserine gdeblirsem mutlaka seni yanıma almam lasım bu tur action larda supersn yani:img-hyste allahm yaa adamla muabbete grrmişler:img-hyste
Kızlar net değil ama hani o kadar ışık ve tel kamerasıyla anca bu kadar:icon_sorr
Beyaz tshirt-ayakkabı,ve siyah takımı..Konserin ilk kısmı:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/karma/AkAGKM4.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/karma/AkAGKM3.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/karma/AkAGKM5.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/karma/AkAGKM2.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/karma/AkAGKM6.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/karma/AkAGKM1.jpg
Siyah takımı,gömleği ayakkabıları:img-in_lo Konserin 2. kısmı:img-blush
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/karma/AkAGKM7.jpg
Uy super resmlerrr :s
erencim yalnız sen yanlıs linkten eklemişsn buyukleri acılmıo resimlerin:img-cray: duzeltrmsn:img-cray:
http://img134.imageshack.us/img134/6568/mov000063gp000031292gj5.jpg (http://imageshack.us)http://img134.imageshack.us/img134/17/mov000063gp000021288iy8.jpg (http://imageshack.us)
canım tel yüklediğim için kamera kaydı bu kadar çekiyo yarın kaydın formatı değiştirmeye çelışcam bakalım o zman büyük çıkıcakmı bilmiom yaa üfff:img-cray:
Her zaman dediği sey de bi icraat yok bu konuda :X neyse snirlenmiim simdi yeri deil
kimliğimi gösteriiim kısmında bn çise noluyoo özoyla mı konusyosn seklinde soktaydm :img-fear2
supersin yaa baya bi aktftin btn konser.
performansını alkıslıorum yani
hani bn gderken sadece göz kontagı kısmındaydm ama sen aştın gttn be yavrusu
aştım mı diyosun:img-hyste
Aynen :hıh ama sinirlenmem zaten mümkün değil.:Sinirlerim alınmış gibiyim bu akşam..hatta ilknur kızım sana okuldayken morfin falan mı verdiler ne bu hal diyo..Yoksa içitin mi nedir anlamadım ki diyo:img-hyste
Burçinim bu arad İlknurun da sana selamları varmış:) Burçin seni bana emanet ettin ama ben seni halay çekmeye kaldırdım sonunda ,ne hallere sokuyo bu adam insanı diye de ekledi kendisi:img-pilot
sanırım onu da bizim gibi mantıksız insanlar camiasına kazandırdık:img-in_lo:img-pilot
yok onu anladım da hani bi öpücük mü dediği kısımda nasıldı diorum
yok yavrusu öyle eliyle yapmadı..sadece bi öpücük müü? yaptı:img-blush ama mimiklerine öl bayıl tabi Özonun bunu söylerken:img-blush
nasıl yani anlamadm yau
resimlerin ustune tıklanıo hani buyuceklermiş gibi daha buyuk boyuttalar sandım da ondan :(
çok özlemişim:img-cray:
nasıl yani anlamadm yau
resimlerin ustune tıklanıo hani buyuceklermiş gibi daha buyuk boyuttalar sandım da ondan :(
çok özlemişim:img-cray:
boyutları bu kadar böle çekti bakalım videonun boyutları değiştirmeye çalışıcam
Süper kızlar rsmler..:img-in_lo
özlemişim:img-cray:
ya resimlere bakınca garip oldum :s
ayagının altına destek koymuslar...resim halinde cok garip geldi bana neler cekti vuruldugundan beri cnm ya :s :img-cray:
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/karma/AkAGKM3.jpg
ya resimlere bakınca garip oldum :s
ayagının altına destek koymuslar...resim halinde cok garip geldi bana neler cekti vuruldugundan beri cnm ya :s :img-cray:
evet ya o desteği görünce içim acıdı:img-cray:
Neyse az kaldı.. İnş biran önce eski sağlığına kavuşcak..
büyütüncede görüntü bozul üff ya tel olmasaydı ne güzel görüntüler olucaktı
bu arada bi fotografçıya sordum resimlerini çekiodu içeri gazeteci bile alınmamıştı çekilen resimler gazete içinmiş
http://img518.imageshack.us/img518/9408/mov000063gp000018756xj7.jpg (http://imageshack.us)http://img131.imageshack.us/img131/4386/mov000063gp000018088fe7.jpg (http://imageshack.us)
ayaklarıyla ritim tutuyodu ama o şarlarda bile çok hareketliydi
ama ben en çok sahneden alınıp kulise götürülürken kötü hissettim
birsürü insan önünü kapatıp sonrada kulise alıolardı offfff:img-cray:
http://img146.imageshack.us/img146/9448/mov000063gp000015688ia5.jpg (http://imageshack.us)
otruo..yenimi bu resim acaba..
çisem eğer özonun bi konserine gdeblirsem mutlaka seni yanıma almam lasım bu tur action larda supersn yani allahm yaa adamla muabbete grrmişler:img-hyste
Yavrusu bizim konserde sandalye beyaz biliyosun,o değil bu:img-hyste hani konser başlamadan konuştuğumuzda ilknur dedi ya alıp eve mi götürsek:img-hyste
yavrusu inş bi gün hep birklikte..oyyyy:img-in_lo
evet ya o desteği görünce içim acıdı:img-cray:
Neyse az kaldı.. İnş biran önce eski sağlığına kavuşcak..
Dilarası:img-cray: Yalnız Özonun kendiyle eğlenmesi süpperdi bu konuda :) hani sizlerin karşısınmda böyle olmak/oturmak istemezdim ama malum dedi..Bi anlığına hüzün çöktü:icon_sorr Ama arkasından kurduğu cümle herşeyi aldı götürdü:img-pilot
Özo: Bi de farkındaysanız sürekli pantolonumu çekiştiriyorum oturduğum için,mini giymiş bayanlar gibiyim :hıh
Biz: :img-pilot:img-hyste
Yavrusu bizim konserde sandalye beyaz biliyosun,o değil bu:img-hyste hani konser başlamadan konuştuğumuzda ilknur dedi ya alıp eve mi götürsek:img-hyste
yavrusu inş bi gün hep birklikte..
Dilarası:img-cray: Yalnız Özonun kendiyle eğlenmesi süpperdi bu konuda :) hani sizlerin karşısınmda böyle olmak/oturmak istemezdim ama malum dedi..Bi anlığına hüzün çöktü:icon_sorr Ama arkasından kurduğu cümle herşeyi aldı götürdü:img-pilot
Özo: Bi de farkındaysanız sürekli pantolonumu çekiştiriyorum oturduğum için,mini giymiş bayanlar gibiyim :hıh
ay koptm:img-hyste
allahım yaa kıyamam da bee :img-cray:
ay ama böle sölerken hayal ettmde yavrum ses göruntu mimikler filan aynen canlandı:img-hyste
koptum:img-hyste:img-hyste
Kıyamam ya:img-hyste canım bnm:img-cray:
yarın çekilicek dvd si ne zman çıkar acaba çok uzamasa repertuara bayıldım yaa hele o rumeli türküsüydü galiba melodisine bittim resmen
ben yine küçük devam ediyim daha net
http://img134.imageshack.us/img134/3338/mov000063gp000005816kq6.jpg (http://imageshack.us)http://img212.imageshack.us/img212/438/mov000063gp000014620ef3.jpg (http://imageshack.us)http://img212.imageshack.us/img212/2648/mov000053gp000065704gs6.jpg (http://imageshack.us)
mini mi? ayy canım:img-hyste
balık hafızam yaa doğru dürüst bişeyy hatırlamıyorum çisee süpersin yaa herşeyi hatırlıosun
http://img212.imageshack.us/img212/3223/mov000053gp000018084bk9.jpg (http://imageshack.us)
tel. çıkarın bakim dedi ya hani çekiosunuzya iki saatir diyee:img-hyste
kızılaya boş bi msj atın
espri gelio DİKKAT birisi ordan bişey dedi tam duyamadımsada çise sen duydunmu?
özo:hayır faturaları ben ödemicem :img-hyste:img-hystecanımmmmm yaa çok tatlıydı
ee oda bizi özlemiş belli:love05:
ben o dvd yi hayatta bulamam burda :img-pilot
çıkınca birileri bni haberdar etsin :img-cray: sipariş filan verrim:img-cray:
ay koptm
allahım yaa kıyamam da bee :img-cray:
ay ama böle sölerken hayal ettmde yavrum ses göruntu mimikler filan aynen canlandı
koptum:img-hyste
Kıyamam ya canım bnm:img-cray:
O noktada mimikler eşliğinde bi de beni düşünün kızlar..direkt iptal no signmal bayıldım modu:img-hyste hem oyyy yavrum diyorum:img-cray: hem kahkaha atıyorum:img-pilot
Bi de şey ya hani arada yaptığı konuşmalar tamamiyle aklımda kalmdı tabi kelimesi kelimesine..ama aralarda değindiği konular söyledikleri gerçekten çok güzeldi.:hani tam kültür köprülerine yakışacak şekildeydi bence "yani içi boş kuru şeyler değildi"..Zaten orda yarattığı havayla da bunu kanıtladı bence Özosu..:img-in_lo
çekim yaparken elimde amma titremiş:img-heh:
http://img134.imageshack.us/img134/575/mov000053gp000059432wn9.jpg (http://imageshack.us)http://img146.imageshack.us/img146/3534/mov000053gp000029820mc8.jpg (http://imageshack.us)
röp.bu yana kilo almış baya ama ben daha zayıf bekliodum
evet biriktirmiş resmen düşüncelerini
canımmmmmm çok şekerdi amaa
çise sen son ayağa kalkıp giderken sahne önündemiydin ben yapıştım çekim yapıyorum yakından ışıklar sönmüştü görüntüyle uğraşırken bi baktım özo yok:img-hyste:img-hysteallam deli oldumm:icon_sorr sen çekebildinmi orda
[/URL]
tel. çıkarın bakim dedi ya hani çekiosunuzya iki saatir diyee
kızılaya boş bi msj atın
espri gelio DİKKAT birisi ordan bişey dedi tam duyamadımsada çise sen duydunmu?
özo:hayır faturaları ben ödemicem canımmmmm yaa çok tatlıydı
Aa oda var bi de :) Konser Türk Kızılayı destekliydi..Zaten aralarda hep Kızılayın slideshowları vardı (Emre,Nurgül,Kenan ve daha pek çoğunu içeriyodu bu slideshowlar)
Şey dedi özo şimdiii hani o 2 saattir beni çektiğiniz telefonlar var ya..(Burçinim bu arada özo bize(ikimize:img-blush) baktı bi an sağ tarafı tararken gözleriyle ve ben senle telde konuşuyodum ya hani sana Özomuzu kırmak olmaz kapatıp mesaj yollayalım dedim :) ) Onları çıkarın ve kızılay için boş bi mesaj gönderin bakalım..Aa ne telefonu demeye kalkanlar olunca tabi canım tabbii yaptı..Çok tatlıydı o annn ,aşırı yani:love05:
Birisi eee faturalar dedi yanlış duymadıysam..Özo ben ödemiycem tabii yaptı,kim ödiycek siz söyleyin yaptı bizim sağa dönüp..arkamdaki kızdan cevap: "babammmm":img-pilot
(http://imageshack.us)[URL="http://imageshack.us"] (http://imageshack.us)
mini mi? ayy canım
balık hafızam yaa doğru dürüst bişeyy hatırlamıyorum çisee süpersin yaa herşeyi hatırlıosun
Unuturmuyum bu günü hiç erencim ya:img-in_lo zaten hatırlamaman normal çünkü o cümleyi ilk çıktığında sahneye kurmuştu özo:img-blush
bi baktm özo yok diyo yaa:img-hyste:icon_sorr
çisem konusmalrın bi kısmını dinlemiştm zaten ama o kısımlar anlasılmıodu maleseff .. bi kaç kez gülüşünü duyabildim :img-in_lo
yarın gecede yorulucak prenss bakalmm...
yrn gzete almak lazım...
Aa oda var bi de Konser Türk Kızılayı destekliydi..Zaten aralarda hep Kızılayın slideshowları vardı (Emre,Nurgül,Kenan ve daha pek çoğunu içeriyodu bu slideshowlar)
Şey dedi özo şimdiii hani o 2 saattir beni çektiğiniz telefonlar var ya..(Burçinim bu arada özo bize(ikimize) baktı bi an sağ tarafı tararken gözleriyle ve ben senle telde konuşuyodum ya hani sana Özomuzu kırmak olmaz kapatıp mesaj yollayalım dedim ) Onları çıkarın ve kızılay için boş bi mesaj gönderin bakalım..Aa ne telefonu demeye kalkanlar olunca tabi canım tabbii yaptı..Çok tatlıydı o annn ,aşırı yani:love05:
Birisi eee faturalar dedi yanlış duymadıysam..Özo ben ödemiycem tabii yaptı,kim ödiycek siz söyleyin yaptı bizim sağa dönüp..arkamdaki kızdan cevap: "babammmm":img-pilot
Unuturmuyum bu günü hiç erencim ya:img-in_lo zaten hatırlamaman normal çünkü o cümleyi ilk çıktığında sahneye kurmuştu özo:img-blush
ay deliii
bizemi baktı dedin sofa :img-pilot :img-blush
babam ödcek e tbi:img-hyste
gece tucenin eklediği resmlerde özpnun kızılayla yaptıgı anlasmadan..
yaz boyunca btn konser ve etkinliklerine katılıcakmıs :icon_whis
bakalm bi ara kızılayı arayıp imdat demeyi dusunuorm:img-hyste
özomu getirin edrneyeee :img-fear2
ben o dvd yi hayatta bulamam burda :img-pilot
çıkınca birileri bni haberdar etsin sipariş filan verrim
Yavrusu eğer bi dvd çıkma durumunda topluca siperiş zaten hepimize :) Allam bi de var ya hani Özoya bi öpücük dediğim an varsa:img-in_lo:img-pilot
röp.bu yana kilo almış baya ama ben daha zayıf bekliodum
çise sen son ayağa kalkıp giderken sahne önündemiydin ben yapıştım çekim yapıyorum yakından ışıklar sönmüştü görüntüyle uğraşırken bi baktım özo yokallam deli oldumm:icon_sorr sen çekebildinmi orda
Evet kilo almış biraz röpten bu yana.:ama zayıf bence ya böyle..Yine de yakışmış:img-blush
Erencim B blok(yan, sağ tarafda) ortada halay çeken 4 kız vardı hani sonunda konserin..Onlardan biri,hatta en soldaki bendim :) Doğal olarak özo orda noktalayınca bi yapıştık ön tarafa ama anında kaybettim özoyu:icon_sorr Adamlar dizilip etten duvar ördüler resmen (araya çıkarken de aynisini yaptılar zaten ) gibi bi de sahne karardı:icon_sorr Özo biri yardımıyla sahneyem çıkıp indiğinin görüntülenmesini istemiyodu heralde.:doğal olarak o an çekim falan yapamadxım,sadece sesi var o anın:img-in_lo
ay çok eğlenceli geçmiş ya.. Bende istiyorum :img-cray:
bi baktım özo yok he :img-hyste allam:img-hyste
"ben ödemicem tabi faturayı":img-hyste
başımı kaldırdığımda sahne bomboştu allam bana revamı bu yaa :img-hyste
sahne ışıkları sönmeseydi yakından çekicektim ne güzel 1 metre yakınındaydım ki çekmişim de görüntünün sadece başı resmini çekemicek kadar kısa bi an karanlık hemde
çise bende hemen sağınızdaki koltuklardan 3.sündeydim ne kadar yakınmışız oysa ki dvd de ankara olmıcak sanırım yaa sadece ist. diyodu:img-cray:
özo zten dedi güzelim gezicez bi çok yer diyee kızılayla yaptığı anlaşma çerçevesinde ee artık bi edirnede yapar olmazsa:happy0064
kız olay şu aslında ben bide saçları boyadım orealle açıcam saçın rengi bahtıma ne çıkarsa berbat olma ihtimalide var yanii :img-hyste:img-hyste
annem şu günde sırasımı diyoo yok ben laftan anlamam tabi ama haklı bi yerde deli gibi tutturdum:img-cray:
bi baktm özo yok diyo yaa:icon_sorr
çisem konusmalrın bi kısmını dinlemiştm zaten ama o kısımlar anlasılmıodu maleseff .. bi kaç kez gülüşünü duyabildim :img-in_lo
yarın gecede yorulucak prenss bakalmm...
yrn gzete almak lazım...
yalnız o an nasıl yıkıldım anlatamam :img-heh: Özo daha sonra görüşmek üzere falan laflarıyla bi anda puff:img-cray::img-hyste
Gülüşü:img-in_lo ölmedim hala ben dimi yaşıyorum yani,nasıl dayandı ki zavallı kalbim ya:img-in_lo
belki yoruldu biraz falan ama.. :( Çok mutluydu ya ..yani ne bilim orda olmaktan duyduğu mutluluğu hissettim ben..Daha çoook konserleriniz olacak falan demesi..:img-in_lo
hani dedi ya ayağa kalkamıyorum çok isterdim halay çekmeyi gfalan..Orda arkadan biri bağırdı ya "sen iyi ol herşeyi yaparız/düzelir" tarzı bi cümleydi işte kelimesi kelimesine hatırlamıyorıum..O an bütün salon alkışa boğuldu zaten.:SOnra özo boğazını (sesini diyodum az daha:img-hyste) gösterip "buna bişey olmasın da:img-in_lo" derken..ne bilim ışıdıyo adam resmen ya:icon_sorr
aha yenii resimler:img-in_lo damgasızz.. :)
http://www.kizilay.org.tr/yeni/kzly/data/upimages/668/02.jpg
Özcan Deniz'den Türk Kızılayı'na Örnek Destek
Ünlü sanatçı Özcan Deniz, Türk Kızılayı ile anlamlı bir işbirliğine imza attı. Başarılı sanatçı Özcan Deniz, “Kültür Köprüleri” projesi ile düzenlenecek konserlerden elde edilecek gelirin bir bölümünü Türk Kızılayı’na bağışlayarak, afet fonuna önemli bir katkıda bulunacak. Sanatçı Özcan Deniz, ''Kültür Köprüleri'' konserleri ve Türk Kızılayı’nın 140. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek etkinliklerde bir yıl boyunca gönüllü olarak Türk Kızılayı'nı destekleyecek.
Özcan Deniz, işbirliği protokolünü imzalamak için Türk Kızılayı Genel Merkezi’nde Genel Başkan Tekin Küçükali ile bir araya geldi. Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, sanatçı Özcan Deniz'le birlikte yaptıkları basın toplantısında, kurum olarak 1868 yılından bugüne din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın Türkiye ve dünyada ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.
Küçükali, Türk Kızılayı'nın 140. kuruluş yıldönümüne denk gelen 2008 yılında Özcan Deniz'in kurum yararına çeşitli konserler vereceğini, albüm çalışmaları gerçekleştireceğini ve özel kampanyalara katılacağını belirtti.
Özcan Deniz'in, tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak Türk Kızılayı'na destek verdiğini vurgulayan Küçükali, ''Genç ve başarılı sanatçımız, yaptığı bu özverili davranışıyla diğer sanatçılarımıza da bir örnek olacaktır. Verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi. Küçükali, ''Kültür Köprüleri'' projesiyle Anadolu'nun renkli, hüzünlü, coşkulu ezgilerinin, Özcan Deniz'in yorumuyla daha da renkli ve anlamlı
olacağını ifade ederek, elde edilecek gelirin büyük bir kısmının Türk Kızılayı Afet Fonu'na aktarılacağını belirtti.
Küçükali, Özcan Deniz’in geçen aylarda uğradığı saldırıyı kınayarak, sanatçıya geçmiş olsun dileklerini sundu. Küçükali’nin bu dilekleri üzerine Deniz’in “Ben de Kızılay’a sığındım” sözleri tebessümle karşılandı.
Deniz: “Kızılay En Çok Güvenilir Kurumlardan Birisi”
Sanatçı Özcan Deniz, Türk Kızılayı'nın son yıllarda en çok güvenilen kurumlardan biri olduğunu belirterek, ''Böyle bir organizasyonda olmak benim için gurur verici. Bu desteği ne ben ne de başka bir sanatçı arkadaşım hiçbir şekilde esirgemeyecektir'' dedi.
Şef Orhan Şallıel ile birlikte bir müzikal çalışma yaptıklarını anlatan Deniz, ''Bu çok önemli bir çalışma. Çünkü hangi topraklar üzerinde yaşadığımız o sahnede daha iyi görülecek'' diye konuştu. Özcan Deniz, Türk Kızılayı'na her türlü desteğe hazır olduğunu belirterek, ''Kazandığım ne varsa her şekilde Kızılay ile paylaşmaya hazırım. Çünkü sonuçta benim ya da ailemin başına gelebilecek herhangi bir felakette Türk Kızılayı'nı orada görmek beni de mutlu edecektir'' dedi.
Özcan Deniz Kızılay Gönüllüsü Oldu
Konuşmaların ardından Türk Kızılayı ile Özcan Deniz arasında yapılacak işbirliği protokolü imzalandı. Protokolün imzalanmasından sonra sanatçı Özcan Deniz, Kızılay’ın gönüllü üyesi olmak için form doldurdu. Genel Başkan Küçükali desteklerinden dolayı Deniz'e plaket verdi.
Yapılan işbirliği kapsamında, 25 Nisan’da Ankara Anadolu Gösteri Merkezi'nde ve 26 Nisan'da İstanbul TİM Maslak Show Center'da ve 14 Haziran 2008 tarihinde Dolmabahçe Sarayı'nda ''Kültür Köprüleri'' konserleri gerçekleştirilecek. Türk Kızılayı'nın 140. Yıl etkinlikleri kapsamında, Özcan Deniz ve ünlü sanatçıların katılımıyla 31 Mayıs'ta İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena'da etkinlikler yapılacak.
"Kültür Köprüleri" Konserleri
Özcan Deniz; “ Kültür Köprüleri “ projesi ile ilk olarak 25 Nisan 2008 tarihinde saat 21.00’ de Şef Orhan Şallıel yönetiminde Ankaralı seyirci ile buluşacak.
Sesi ve yorumu ile kültür köprüleri üzerinde özgürce yürüyen önemli sanatçılardan biri olan Özcan Deniz; “Kültür Köprüleri “ projesiyle Anadolu’nun renkli, hüzünlü, coşkulu müziklerini; farklılıkların farkındalığını Orhan Şallıel danışmanlığı ve Beşiktaş Kültür Merkezi organizasyonu ile sahneye taşırken, proje kapsamında konser gelirlerinden Türk Kızılayı Afet Fonuna da önemli katkılarda bulunacak.
Profil süper adamdaa yaa her gördugumde asık oluorum:img-in_lo:img-blush
http://www.kizilay.org.tr/yeni/kzly/data/upimages/668/04.jpg
http://www.kizilay.org.tr/yeni/kzly/data/upimages/668/01.jpg
aaa nereye gitti filan oldum bi ann çok komikti :img-hyste:img-hysteo an şaştım kaldım burnumun dibinden adamı alıp götürmüşler haberim yok :img-hysteuyuyorum resmen yaa off
ay çok eğlenceli geçmiş ya.. Bende istiyorum :img-cray:
bi baktım özo yok he allam:img-hyste
"ben ödemicem tabi faturayı":img-hyste
hani ilk konserimdi:img-blush yani öncesiyle kıyaslama imkanım yok..ama süper süoper ve ötesiydi dilarası ya:img-in_lo
dinleyicileriyle paslaşması özellikle ilk bölümde harika ötesiydi:img-blush
bi kız "Özcannn seni eve götürebilirmiyim" dedi ya bu arada onu söylemeyi unuttum :dito:img-hyste Hani yerini tespit etsem götürücektim onu ben eve,görecekti nasıl oluyo, ama kalabalıkta kaynadı iştetroest yani millet topluca akıl sağlığını yitirmiş durumdaydı özetlemek gerekirse :)
---Dilarası ya sen PMlerine baktın mı sofa
Zaten o profil yok mu:img-in_lo
Bu nası bi karizmadır..Üzerindekiler çok yakışmış:img-in_lo
hakikaeten eren koptum yani..:img-hyste bi bakmışsın özo yok yani düşünüyorum düşünüyorum nasıl görmedin çözemiyorum:img-hyste
bi kız "Özcannn seni eve götürebilirmiyim" dedi ya bu arada onu söylemeyi unuttum :dito:img-hyste Hani yerini tespit etsem götürücektim onu ben eve,görecekti nasıl oluyo, ama kalabalıkta kaynadı iştetroest yani millet topluca akıl sağlığını yitirmiş durumdaydı özetlemek gerekirse :)
[FONT=Arial]---Dilarası ya sen PMlerine baktın mı sofa
kimmiş o kız ya:img-hyste iyiki kızın yerini tespit etmemişsin sen o action'la o kızı evine kadar bırakırdın:img-hyste
baktım canım pmlere..aldım linkleri:img-cray: saol sofa
hani ilk konserimdi:img-blush yani öncesiyle kıyaslama imkanım yok..ama süper süoper ve ötesiydi dilarası ya:img-in_lo
dinleyicileriyle paslaşması özellikle ilk bölümde harika ötesiydi:img-blush
aa evt hatrladm :X :hıh
yok ya deseydn kıza:hıh
yanii olaydan sora ilk knserii özonun gercekten cok mutlu olmstr yaa :(
yine o gulmeleri yokmu :(
kaç ay sonra helede böle bi olaydan sonra tkrr sahneye cıkablio olmanın ki -bi santçı için ekmek su gibi bişi olsa gerek- bunun hazzını duymustur yuksek derecede...
kıyamam yaa :img-cray:
hakikaeten eren koptum yani..:img-hyste bi bakmışsın özo yok yani düşünüyorum düşünüyorum nasıl görmedin çözemiyorum:img-hyste
ben cd var çantada onu çıkarıyım kamera kaydı iyi olsun ışık veriyim derken bi eğildim çantanın içine düştüm resmen o ara:img-hyste:img-hyste
bi imza filan isticem aklımca bi baktım adam yok buharlaşmış :img-hystekafayı yicektim inanamadım:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ayy süper yaa resimler yuvasına döndü prensim:love05:
aaa nereye gitti filan oldum bi ann çok komikti o an şaştım kaldım burnumun dibinden adamı alıp götürmüşler haberim yok :img-hysteuyuyorum resmen yaa off
eren alemsin resmen ya:img-hyste
hani ben gözlerinmi bi an olsun ayırmamak için olağanüstü çaba sarfettim resmen:img-pilot millet arkasına dayanmış izliyo konseri ben önümdeki koltuğa dayanmış ,yüzümü ellerimin içine almış şekilde Özonun yüzüne sabitlenmiştim:img-hyste
Önümde otıuran teyzeye çarpıp durdum konser boyu(çığlıklarımı hiç saymıyorum :img-heh: ) kadın dövecekti artık beni..Gerçi konserin somnunda teyze kalk sende halay çekelim kıvamına gelmişti o da tabi o ayrı :)
beni götürseler haberim olmaz o ara kopmuşum kendimde değilim canım
5. konserim olmasına rağmen ilginçtir her konser ben hep önde oluyom bi şekilde
özoyu göremeyince bozuldum da açıkcası bi mor oldum bi mor oldum hiç sorma:img-hyste:img-hyste
[FONT=Arial]Önümde otıuran teyzeye çarpıp durdum konser boyu(çığlıklarımı hiç saymıyorum :img-heh: ) kadın dövecekti artık beni..Gerçi konserin somnunda teyze kalk sende halay çekelim kıvamına gelmişti o da tabi o ayrı :)
koptum valla:img-hyste:img-hyste
harikaymış ya.. Valla bide biz orda olsaymışız,senin o actionlarından bende gaza gelirdim:img-hyste neyse artık bir dahaki sefere hep beraber izleriz inş.:img-cray:
Çıkmam lazım kızlar.. Öptüm hepinizi :love05: iyigeceler..bye
iyi geceler canım
o teyzelerle doluydu zaten :img-hyste
rastlamak zor değil bölesinee:img-hyste
koptum valla:img-hyste
harikaymış ya.. Valla bide biz orda olsaymışız,senin o actionlarından bende gaza gelirdim neyse artık bir dahaki sefere hep beraber izleriz inş.
Çıkmam lazım kızlar.. Öptüm hepinizi :love05: iyigeceler..bye
Dilarası o kızı bi tespit etsem ben var ya:img-tomatneyse :hıh
Zaten burçin ve sen ilknnurla sürekli bizimle gibiydiniz:img-pilot Şimdi kimi arıyoruz dilara mı..burçin mi ..dilara neden telefona bakmıyo(çatlattın bizi bu noktada :img-heh: ) Aa resim çek Burçinler de görmek ister falan..İlknurla aramızda " allahım bu nasıl bi adamdır"dan sonra en sık kurduğumuz cümlelerdi öyle diyeyim:img-hyste
inş dilarası ya:img-in_lo iyi geceler tatlım benim.en cicisinden rüyalar:love05:
Ben cıkmak zorundayım artık:img-cray:
Çisem ve erencm muthiş konser maceralarnıızı bzmle paylastıgınız için tesekkurler:kahve:img-hyste:img-in_lo
Vee çisemm cnlı yayın imkanı için cok saoll :img-in_lo
özonun sesini duymak yanınızda olmak guzeldi sofa
Umarım ruyamda kendimii konserde filan görurum:img-pilot :img-bye2:
öptm sizi:love05:
edit: ay koptm çisem son yazdıgına :img-hyste ilknuruda sevdm he :img-icecr bizden bri:img-hyste
yanii olaydan sora ilk knserii özonun gercekten cok mutlu olmstr yaa :(
yine o gulmeleri yokmu :(
kaç ay sonra helede böle bi olaydan sonra tkrr sahneye cıkablio olmanın ki -bi santçı için ekmek su gibi bişi olsa gerek- bunun hazzını duymustur yuksek derecede...
kıyamam yaa
her kelimene ancak bunu diyebiliyorum yavrusu :img-cray::good::img-clapp:img-clapp
içimden geçen ama cümle haline getiremediğim şeyleri ancak böyle anlatabilirdin :(
--Bi de ayağa kalkma mevzusunu yazdım mı ben ya :( Bi tek bi an ayağa kalktı Özo tek başına..şarkı bitince alkışlar durmak bilmedi.:akıl alacak gibi değil..En son Özo işte böyle anlarda buna çok ihitiyaç duyuyorum gibi bişey dedi..Ayağa kalktı bi an baktı böyle.hani eğdi kafasını selam veriri gibi :( ve oturdu .. tek ayakta gördüğüm an buydu Onu tek başına..tabi o ayağa kalkınca alkış kıyamet duracağına daha da arrtı :)
aynen yaa süperdi o ayağa kalktığı an canım
iyi geceler burcin tatlı rüyalar pardon bol konserli rüyalar özo sana özel konser versin bu gece emi:love05:
bende kaçıyorum çisecim sanada iyi geceler canım konserin devamını gör rüyanda:love05:
ÖZCANIM bidenem sanada güzel rüyalar yarınki konserde başarılar
TEŞEKKÜRLER BİZE YAŞATTIĞIN TÜM GÜZELLİKLER İÇİN :love05::love05::love05:
:img-cray:ah şu an yanında olmak vardı
byebye
!! Elyf !! 26-04-08, 04:46 ABD'li askerin kemiği takıldı
Özcan Deniz'e uygun kemik, Amerikan Kızılhaçı'nın kemik bankasında bulundu.
İzmir'deki programı sonrası bacağından vurulan ve uyluğu parçalanan Özcan Deniz'e uygun kemik, Amerikan Kızılhaçı'nın kemik bankasında bulundu.
Sanatçıya, Amerikalı bir askerin uyluk kemiğinden alınan parçanın nakledildiği öğrenildi.
Şubat ayında vurulmuştu
Özcan Deniz, Çeşme Altın Yunus Oteli'ndeki programının sonunda Mustafa Adaş adlı şahıs tarafından sağ bacağından vurulmuş, iki ay önce yaşanan olayda kurşun, Deniz'in uyluk kemiğini parçalamıştı. Vurulduğu gün
Çeşme'deki Özel Sissus Hastanesi'de ameliyata alınan ve bacağındaki kurşun çıkarılan sanatçı, ardından Florance Nihgtingale Hastanesi'ne götürülmüştü.
Kızılhaç'ın bankasında bulundu
Bu hastanede ikinci kez ameliyat masasına yatan Özcan Deniz'e kemik nakli yapıldı. Deniz'e uygun kemik parçasının ise Amerikan Kızılhaçı tarafından gönderildiği ortaya çıktı. Gelen habere göre sanatçı hastaneye yatırılmadan önce, uygun kemik arayışı başlamıştı. Ve doktorların başvurduğu Kızılay, parçalanan uyluğun yapısına uygun parçayı Amerikan Kızılhaç'ından temin etti. Kemiğin bir Amerikan askerine ait olduğu da gelen haberler arasında...
Özcan Deniz, şubat ayında çıktığı program sonrası bacağından vurulmuş ve olayın hemen ardından ilk operasyon için Çeşme'de ameliyata alınmıştı.
Kaynak : Hürriyet Gazetesi
Izmir Güzeli 26-04-08, 11:18 vay bee ne güzel seyler yasamissiniz, sizin adiniza sevindim vallahi...:img-wink:
gurbette olmak ne kadarda zor:(
allahin izniyle dahada iyi olacak özöm:img-in_lo
süpersiniz ya özoya konuştunuzmu yeni dizi falan varmı
arkadaşlar harikasınız ya resimler süper:)
özom benim yaa ne kadar cok özlemişim btnm benim :)
o kadar cok yanında olmak isterdim ki onun btnm benim allah onu bize bağışladı yaa cok daha en diyebilirirm:)
çisecim senin yerinde olmak isterdim hayatım hemde cok onun o gülüşü bile bana yeterdi aşkım benim yaa ama ii gördüm düzelmiş yani aman ii olsunda ben başka bi şey istemiyorum:)
süpersiniz ya özoya konuştunuzmu yeni dizi falan varmı
lütfen cevap
ayyy çok güzel yaa yazıları okudukca fena oldum orda olmakmak vardi bee:img-cray: giden arkadslar adına çok mutlu oldum insallah bizede nasip olur böyle güzel konserlerrrr:img-in_lo
bu resime bittim yaa askım ne güzelde gülüyorrr...:love05: :img-blush
http://img241.imageshack.us/img241/2749/930781bl3.jpg
Haber ve resimler için teşekkürler arkadaşlar:img-blush
Gece karanlığında ne yaptıysam netleşmedi resimler..hareketli çıktı hep:icon_sorr
Özonun konser salonun önündeki afişi:img-in_lo (Burçinin "çal bana getir:img-icecr" ve benimde "binayı kaplayan koca bi afişi çalıp cebime mi koyayım burçin " dediğim afiş oluyo kendileri ayni zamanda:img-pilot)
http://img104.imageshack.us/img104/8509/dscn0014jp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/3589/dscn0023jb5.jpg (http://imageshack.us)
Ay daha yeni uyandım,demek özcanın konsere çıkmasını bekliyomuşum bi rahatlama bi rahatlama :img-hyste
Çisem ilknura selamlarımı ilet:img-hyste
Tüm konser maceranızı paylaştığınız için tşkler kızlar, ordaymışım gibi hissettim:img-icecr
NurgülÖzcan 26-04-08, 16:06 http://img264.imageshack.us/img264/495/01816zh.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/6746/01800jd.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/8897/bscap257dw3.jpg
Ay daha yeni uyandım,demek özcanın konsere çıkmasını bekliyomuşum bi rahatlama bi rahatlama
Çisem ilknura selamlarımı ilet
Tüm konser maceranızı paylaştığınız için tşkler kızlar, ordaymışım gibi hissettim
Ne uykucusunuz kızım siz ya:img-hyste Hepsi de öğlen uyanımış ,gerçi dilarsı az daha akşamı buluomuş ama:img-pilot ÖZo mu çarptı hepimizi nedir:img-in_lo Günaydın dilarası:love05:
Dilarası aklıma geldikce gelio,galiba hiç bitmicek mu maceralar:img-pilot ..Burçinin uyanır uyanmaz kafasını patlattım mesela,Bi saat aralıksız anlattım durdum kıza konuşma fırsatı vermeden ayni şeyleri,sonunda anlatmadım bişiler daha çıktı ama galiba:img-pilot
Şey hani demiştim ya işte hep bizim sağ taraf hareketliydi diye..Özo ortadaki gruba bakıp bu sol taraf pek bi sessiz diyo şikaet eder gibi eğlenio ama gayet..Sonra,
bizden bi çığlık kıyamet arkamdaki kız önderliğinde: biz sana yeteriz Özcann:happy0064
özo(yine ortadakilere şikaet eder gibi :) ) : bütün ses benimkilerde..sol tarafta bi neden burdayım,aa özcan bu mu havası var :img-hyste (tam cümle bu mu emin değilim ama özcan bu mu havası var gibi bişeydi işte :) )
millet kopar:img-hyste:img-hyste
anlatcaksn tabi yavrusu nasıl bn özoyla konustugumda naasıl dilisi beyaza gtiinde tuc nasıl harbie konserini anlattysa aynen öle:img-hyste
''biz sana yeteriz'':img-in_lo
herzaman:img-in_lo
afişi çalamadın tabi.. dio kaç katlı bina neresidnen cıkarıcam afişi:img-hyste
evet millet bu ne uykusu biz sabah yattık 12 de ayaktaydım mesela:img-hyste:img-hyste:img-hyste
allam ne güzel bir gün değilmii:img-in_lo
mutluyum mutlusunuz mutlular
çisecim geçecek güzelim bunlar banada ilk konserimde el salladı diye 15 gün rahat bi sırıtarak :)geçmiştim sonra normale dönersin ama özo konser zincirlerinin devamı gelir onu söliyim özo konseri bağımlılık yapar:img-hyste:icon_redf
anlatcaksn tabi yavrusu nasıl bn özoyla konustugumda naasıl dilisi beyaza gtiinde tuc nasıl harbie konserini anlattysa aynen öle
''biz sana yeteriz''
herzaman:img-in_lo
afişi çalamadın tabi.. dio kaç katlı bina neresidnen cıkarıcam afişi
--Yeteriz tabi:img-in_lo
yalnız susturamıyorum durduramıyorum kendimi zaten:img-hyste kalmadı otokontrol falan bende:img-hyste
mesela sen yemek yiyorum demişsin ben onu 3 dakika sonra algıladım o kadar bi anlatıyo anlatıyodum ki :img-heh:
Afiş:img-pilot İlknur da dio bana ucundan keselim isterse burçine,sor bakalım başka istediği bişi var mı:img-hyste Ben diorum burçin ucundan bi kısım cebime sığar ancak keseyim mi:img-pilot
--Erencim şöyle ki işin kötü yani ben durumumdan menunum.:img-heh: yani böyle leyla gibi dolaşmaktan falan,öyle 15günde geçeceğini hiç sanmıyorum o yüzden de:img-pilot daha önce de demiştim ya bi hasta olarak tedaviyi reddediyorum,ee bu durumda kimse beni kurtaramaz yani:img-pilotgelsiinn de böylesi bağımlılık gelsin insanın başına,oyy:img-in_lo
--Yeteriz tabi:img-in_lo
yalnız susturamıyorum durduramıyorum kendimi zaten.kalmadı otokontrol falan bende
mesela sen yemek yiyorum demişsin ben onu 3 dakika sonra algıladım o kadar bi anlatıyo anlatıyodum ki FONT]
[FONT=Arial]Afiş:img-pilot İlknur da dio bana ucundan keselim isterse burçine,sor bakalım başka istediği bişi var mı:img-hyste Ben diorum burçin ucundan bi kısım cebime sığar ancak keseyim mi
--Erencim şöyle ki işin kötü yani ben durumumdan menunum.:img-heh: yani böyle leyla gibi dolaşmaktan falan,öyle 15günde geçeceğini hiç sanmıyorum o yüzden de:img-pilot daha önce de demiştim ya bi hasta olarak tedaviyi reddediyorum,ee bu durumda kimse beni kurtaramaz yani:img-pilotgelsiinn de böylesi bağımlılık gelsin insanın başına,oyy:img-in_lo
tedaviyi reddediorm diyo ya:img-hyste
bak o kısmı duymadım sanırım bn ucundan keselim filan:img-hyste
annemde kapatınca dedi amma konustunuz :img-pilot
dedim anne insan paylasmaya yer arıo tabi bi özo konseri atlatınca :img-pilot
eğer bu adamn konserine bu yaz da gdemessem die devam ettim cumleme :X
o kadar :hıh
bak o kısmı duymadım sanırım bn ucundan keselim filan
dedim anne insan paylasmaya yer arıo tabi bi özo konseri atlatınca
Gürültüden olabilir yavrusu:img-hyste Yalnız sana ilk açtığımda konser alanında çok komikti ya:img-hyste
Burçin teli açtı ilk söylediği şey siyah jeepi orada mı:img-hyste İlknur dio çıkıp bakayım isterseniz:img-hyste sonra ben ilknura diorum tamam bizim kız koptu:img-pilot
Paylaşmadan atlatılmazdı gerçekten de:img-in_lo Bu yaz sofa Oy ya umarım umarım umarım :(
bak o kısmı duymadım sanırım bn ucundan keselim filan:img-hyste
dedim anne insan paylasmaya yer arıo tabi bi özo konseri atlatınca :img-pilot
canım gidersin inş valla süper oluyo yaa bugün istanbula gitme imkanım olsa şimdi yola çıkıcam :img-hyste:img-hysteahh nerde
çisecm
reddet sen o tedaviyi tabii hayranlığının en güzel günlerindesin şu an kimse artık seni durduramaz:img-hyste:img-hyste
Burçin teli açtı ilk söylediği şey siyah jeepi orada mı:img-hyste İlknur dio çıkıp bakayım isterseniz:img-hyste sonra ben ilknura diorum tamam bizim kız koptu:img-pilot
Hayır yani dilara adamın arabasına dayanıp sonradan farketmişti o aklıma geldi:img-hyste sizinde öyle bi durumda olabileceginiz dusunerek bi söliim dedim oralarda siyah jeep varmı:img-hyste allahım yasofa
Duygu~Aydin 26-04-08, 16:48 By Funda
http://www.resim-yukle.com/img01/18/468555ioyuoiy.gif (http://www.resim-yukle.com)http://www.resim-yukle.com/img01/18/831380juhty.gif (http://www.resim-yukle.com)http://www.resim-yukle.com/img01/18/245724utyutryt.gif (http://www.resim-yukle.com)
Hayır yani dilara adamın arabasına dayanıp sonradan farketmişti o aklıma geldi:img-hyste sizinde öyle bi durumda olabileceginiz dusunerek bi söliim dedim oralarda siyah jeep varmı allahım yasofa
Ay ya o olay unutulmaz zaten:img-hyste İlknura bahsetmiştim Dilarasının bu durumdan hani hepimizin "mantıksızlık:img-in_lo" derecesini kavrasın diye iyice:img-pilot
Bu arada hani bizim şu meşhur "helaaallllllll" ler var ya:img-in_lo İşte onu sadece bi kez yaptı..Böyle canlı canlı "helallllll":img-in_lo (tabi bizden de ona "asıl sana helaalll":happy0064 ) O anda da telefonun ucunda dilarası vardı:love05: Ama duymamış dilarası gürültüden gerçi:icon_sorr
Helalllll mi dediii :img-in_lo
oyy o zmn gercekten keyfi yerindeydi bak:img-in_lo
buarada bu aksam ki konsere gden yok mu beh:img-cray: kimden alıcaz saniye saniye hbrleri:img-pilot
hemde ne helall canım kendini kaybetti şarkıyı sölerken dudaklarını ıssırıyodu eller bi ara ritimlerle bi omuzları oynattı filan kendinden geçti ben orda bittim işte baya bi döktürdü canım oturduğu yerden duramıyodu :happy0064
http://img521.imageshack.us/img521/5849/83892759kg0.jpg (http://imageshack.us)
hemde ne helall canım kendini kaybetti şarkıyı sölerken dudaklarını ıssırıyodu eller bi ara ritimlerle bi omuzları oynattı filan kendinden geçti ben orda bittim işte baya bi döktürdü canım oturduğu yerden duramıyodu :happy0064
--Evet evet evet,ve aynen aynen aynen Erencim :happy0064 Dudak hareketleri(allam o ısırması yok mu :img-swoon ), eliyle dizlerinde ritm tutması,omuzlarını geriye atıp "heyyy heyyy" die bağırması:img-in_lo ve arkadan gelen "hellllaaaaaaallllllll"..Allahım yaşıyomuyum ben ya:img-in_lo
Ellerine sağlık Erencim bu arada :) kültür köprüleri:img-blush
--Yavrusu,öyle mi dioasun,bencedee :img-in_lokimden alıcaz haberleri saniye saniye,ayh ya..:img-hyste
dudak ısırması dedinizde :icon_whis
çisem sen bana bi ara ayy bnm sevdiim gibi dudagını ısırıoo die bagırmıstn:img-hyste:img-in_lo
sanırım yine içinden söluosun sandn:img-hyste
dudak ısırması dedinizde :icon_whis
çisem sen bana bi ara ayy bnm sevdiim gibi dudagını ısırıoo die bagırmıstn:img-hyste:img-in_lo
sanırım yine içinden söluosun sandn:img-hyste
Yok artık :img-fear2 sofa
Bunu da mı söyledim dışımdan ya:img-heh: Allam içimden geçen herşeyi dışıma vurmuşum resmen,dün gece akli dengemin yerinde olduğuyla igili ciddi şüphelerim var:img-pilot
Ama çok tatlı oluyo bee:img-in_lo ay böle su içiyo falan ya bi de..böyle bi dudak hareketleri yapıo sonra,ısıryo dudaklarını falan:blush:
Yok artık :img-fear2 sofa
Bunu da mı söyledim dışımdan ya:img-heh: Allam içimden geçen herşeyi dışıma vurmuşum resmen,dün gece akli dengemin yerinde olduğuyla igili ciddi şüphelerim var:img-pilot
Ama çok tatlı oluyo bee:img-in_lo ay böle su içiyo falan ya bi de..böyle bi dudak hareketleri yapıo sonra,ısıryo dudaklarını falan:blush:
koptun sen yine:img-hyste hatta söle diim bn özo cıkmadan önce ki cıglıklarınıo artı cıktıgındaki tum tepkilerini canlı kanlı duydum:happy0064
pff..bakalım bu aksam coşturucakyine..oturdugu yerden bile bu performansta prens...
ay bu smile a bayıldm buarada :blush:
koptun sen yine:img-hyste hatta söle diim bn özo cıkmadan önce ki cıglıklarınıo artı cıktıgındaki tum tepkilerini canlı kanlı duydum:happy0064
pff..bakalım bu aksam coşturucakyine..oturdugu yerden bile bu performansta prens...
ay bu smile a bayıldm buarada :blush:
Çığlıklarım..Tepkilerim sofa
Forumda uluorta bu kadar şefaflık yeter bence yavrusu..:img-hyste Tepkilerimdeki detaya inmeyelim derim:img-hyste
Oturduğu yerde bile bu performansta prens:img-clapp Bi de ayağa kalkınca,Ooo:king:
Bende yavrusu :blush:
Ay ya o olay unutulmaz zaten:img-hyste İlknura bahsetmiştim Dilarasının bu durumdan hani hepimizin "mantıksızlık:img-in_lo" derecesini kavrasın diye iyice:img-pilot
Teşekkür ederim:img-hyste Artık ilknurda biliyo dengesizliklerimi:img-hyste
Ama o zaman kalbimin götürdüğü yere gitmiştim sürüyle araba varken sen git özcanın arabasına otur:img-hyste :img-cray:
--
Oy anlattıklarınıza bakılırsa keyfide yerindeymiş:img-icecr
Çisem herşeyi dışa vurmuşsun haketten pek bişe kalmamış:img-hyste
Kalbimin götürdüğü yere gttim dio :img-hyste
evt hislerin oldukça kuvvetliymiş de bide farkındalık hissin o an harekete gecseydi :icon_whis:img-hyste
özledm yine :img-bye2:
Ne uykucusunuz kızım siz ya:img-hyste Hepsi de öğlen uyanımış ,gerçi dilarsı az daha akşamı buluomuş ama:img-pilot ÖZo mu çarptı hepimizi nedirGünaydın dilarası
özo(yine ortadakilere şikaet eder gibi bütün ses benimkilerde..sol tarafta bi neden burdayım,aa özcan bu mu havası var :img-hyste (tam cümle bu mu emin değilim ama özcan bu mu havası var gibi bişeydi işte
millet kopar:img-hyste:img-hyste
günaydın çisem:img-icecr
Bende koptum:img-hyste
aa özcan bu mu:img-hyste bnm tepkime benziyo "insan mı ki bu":img-hyste
Espriler havada uçuşmuş özcanımda ya:img-cray: Esprilerde gelişmede sezmedim değil hani:img-hyste
Kalbimin götürdüğü yere gttim dio :img-hyste
evt hislerin oldukça kuvvetliymiş de bide farkındalık hissin o an harekete gecseydi :icon_whis:img-hyste
özledm yine :img-bye2:
dimi:img-hyste:img-hyste
Olsun adım adım Özcanın evine kadr giderim ben bu hislerle:img-hyste
dimi:img-hyste:img-hyste
Olsun adım adım Özcanın evine kadr giderim ben bu hislerle:img-hyste
evt:img-hystedmi:img-hyste
hatırlıomusun hani evinin ordaki market:img-pilot
buarada insanmı ki bu:img-in_losofa :blush:
evt:img-hystedmi:img-hyste
hatırlıomusun hani evinin ordaki market:img-pilot
buarada insanmı ki bu:img-in_losofa :blush:
Yavrm o balıkçı balıkçı :img-hyste Unuturmuyum hiç:img-tomat
Bu akşam ist'ten konsere gidecek var mı acaba:img-cray: Böyle haber getirecekler..
omuz derken araya göğüs filan da karıştı canım (ortaya bi karışık attı ki bölesini hiç yapmamıştı kurtlanmış resmen ben hiç onu böle görmemiştim)ayakta yapmadığı kadar döktürdü yaa
bi ara vayyy falan diye ağzım kulaklarımda (aynen böle:img-fear2)düşünsenize özo karşımızda döktürüyo yaa
hangi balıkçı o özo ordan mı alıyo acaba o balığını rokasını (marketten rakısını sevmez ama
dudaklarını yeme o kadar canım bizede kalsın dicektim bu durumda tabi ben çise kadar kopmadım daha içimden söledim:icon_redf
deseydim heralde gecenin rezili ben olurdum:img-tomat (arayan olursa yerin dibindeyim:img-hyste:img-hyste
sonra özo banatroest
:img-hyste
bal gözlüm 26-04-08, 19:07 selam millet ben geldim......
ödevim bitti tam rahatladım derken p.tesi günü pc'm bozuldu:img-cray: neyse sonunda burdayım....
çalışmalar, resimler harika eklenen herşey için sağolun millet......:img-icecr
erencim, çisem konser maceralarınızı okudum, süper.....zaten dün biraz burçinim'den de bilgi aldım msjla sağolsun.....:img-blush
çisem seni yılın fanı ilan ediyorum.....:img-blush:img-hyste harikasın ya o ne aktiflik ama......:img-blush valla biz hiçbirimiz yapamazdık....
özom da süperdir eminim , ayağa kalkamamış ama bekliyorduk zaten de..... kıyamam ya.....:img-cray::img-cray:
neyse şimdi çıkmak zorundayım ablama gidecem ama gece burdayım. çisem benim için gece tekrar anlatmanı isteyecem maceralarını zahmet olmazsa.....:img-blusholmayacağına eminim gerçi zevkle anlatırsın dimi ama.....:img-hyste
öptüm sizleri:love05: şimdilik....:sad53:
merhaba arkadaşlar...
cuma günü bende ankara konserindeydim...hatta konserin ikinci bölümünde en ön sırada oturduk:) bana güldü bir kere :) 15 dk ara verildiğinde bir tane güveenlik abiye yalvardık...ama yanına almadı...konser bitikten bir yarım saat sonra herkes dağılmıştı...biz hala bekliyoduk...en sonunda kulise sıvışmayı başardık... resim çektirdik bu da benim resim... HER ZANGIR ZANGIR TİTRİYODU...arka kapıda dışarıda bekliyoduk o yüzden ben baya bir üşümüştüm...kulise girince bir resim çektirebilir miyiz dedik...gelin gelin bakalım dedi... benim burnumu tuttu önce buz gibi olmuş kız burnun dedi...sonra öpüştük...allahım harikaydı herşey... makinan hazır mı dedi...bende evt dedim...arkadaşına uzattı.. oda resmimizi çekti..olağanüstü bir duygu arkadaşlar...umarım hepinize nasip olur...
BU ARADA DVD NE ZAMAN ÇIKIYORMUŞ VE NERDEN ALABİLİRİZ BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
http://img122.imageshack.us/img122/9947/kopyashzlfot0005vb7.th.jpg (http://img122.imageshack.us/my.php?image=kopyashzlfot0005vb7.jpg)
hazal resmi küçült canım silinebilir boyutu baya büyük
yaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum içeri girmişler çiseeeeeeee yetişşşş
yaaaaaaaaaaaa
sedacım hoşgeldin bu arada:img-wink:
yaaa abime o kadar dedim yaaaaaaa bekliyelim kulisin arkasına dolaşalım yokk ama aman yaa:img-cray:
hazalcım sadece sizmi girebildiniz başkalarıda varmıydı
dvd daha bugün istanbuldaki konserde çekilcek canım yaa özcan başka ne dedi bişeyler konuşmadınızmı hiç neler anlattı ne kadar kaldınız içerde anlat canım bunları bizeee:img-cray::img-cray::img-cray:
şu an yıkıldım mahvoldum çisecim bunları sen görüp moralini bozmaa:img-cray:
şu harika şeyle yanyana haa vay be
kurban olsunlar seni verene beeeeeeee ayyy nasıl aşka geldim yaa görünce:love05:
http://img509.imageshack.us/img509/3493/kopyashzlfot0005vb7gw8.jpg (http://imageshack.us)
ayy böle bakınca ben dün iyi tutmuşum kendimi:img-in_lo
http://img509.imageshack.us/img509/4103/kopyashzlfot0002fb9jf6.jpg (http://imageshack.us)
canım ne kadar resim varsa ekle lütfen ark filanda vardır heralde özcanın olduğu kısımları eklesen yeter bize
bi daha abimle bi yere giderssem iki olsun:img-cray:
4poz çekildik ... diğer iki resim de tezem olduğu için onları koymuyorum...kendisi evli...
işte girer girmez öptüm...
sonra sizi çok seviyorum falan dedim...
teyzem dediki bir poz daha çekilsin nolur dedi...o da aynı resimden bi daha mı dedi güldü..tamam hadi bakalım dedi... ben bu sefer öbür tarafına geçtim... bir daha çekildik....sonra çok yorgunum dedi...biz heyecan dan ne yaptığımızı bilmiyoruz...çok teşekkür ettik... çıktık... hatta teyzem çantasını kuliste unutmuş...o kadar heyecanllıydık ki eve geldiğimizde aklına geldi..geri dödük ...döndüğümüzde özcan gitmiş kulis kapısı kitlnmiş, jipide gitmiştik...çantasını güveliğe teslim etmiş aşkıııım... yaaa... BU KADAR ARKADAŞLAR KISA Bİ ANDI ZATEN... bir de yiğeniyle tanıştık...yiğeni 20 küsürlü yaşlardadır...burnu ses tonu falan aynı özcan...ama biraz daha esmer..onunda yanında bir kız arkadaşı vardı...resim çektirmek için özcanın jipinin orda bekliyolaardı...biz dedik çok benziyosunuz falan dedik...bizimde resim çektirmemize vesile olurmusunuz dedi..oda tabi neden olmasın dedi...hep beraber beklerken işte bizteyzemle dayanamayıp içeriye girdik...güvenliklerin çoğu yoktu...sazcılar falan toplanıyodu....kimseyle göz göze gelmeden hızlıca yürüdük...kapı açıktı...bi baktık karşımızda oturuyo... el işaretiyle resim çektirebilir miyiz dedik...o da elinye gelin gelin anlamında bişi yaptı...hemen koştuk...ha birde halyaı nie kısa kestin dedi teyzem ... ne güzel oynuyodu dedi... evet gördüm sizi en öndeydiniz dedi... çok tatlıydı yaaaaaaaaaaaaaaa........
http://img368.imageshack.us/img368/3431/kopyashzlfot0002th4.jpg
http://img122.imageshack.us/img122/9947/kopyashzlfot0005vb7.jpg
haa bide hani köşede oturan hemşire kızlar vardı ya... konser esnasında konuştular falan...
o kızlardan biri daha vardı ... oda jipin orda bekliyodu...ama biz ondan çeklip gittik işte...
özcanın yiğeni,onun kız arkadaşı ve hemşire kız hala bekliyodu :)
4poz çekildik ... diğer iki resim de tezem olduğu için onları koymuyorum...kendisi evli...
işte girer girmez öptüm...
sonra sizi çok seviyorum falan dedim...
teyzem dediki bir poz daha çekilsin nolur dedi...o da aynı resimden bi daha mı dedi güldü..tamam hadi bakalım dedi... ben bu sefer öbür tarafına geçtim... bir daha çekildik....sonra çok yorgunum dedi...biz heyecan dan ne yaptığımızı bilmiyoruz...çok teşekkür ettik... çıktık... hatta teyzem çantasını kuliste unutmuş...o kadar heyecanllıydık ki eve geldiğimizde aklına geldi..geri dödük ...döndüğümüzde özcan gitmiş kulis kapısı kitlnmiş, jipide gitmiştik...çantasını güveliğe teslim etmiş aşkıııım... yaaa... BU KADAR ARKADAŞLAR KISA Bİ ANDI ZATEN... bir de yiğeniyle tanıştık...yiğeni 20 küsürlü yaşlardadır...burnu ses tonu falan aynı özcan...ama biraz daha esmer..onunda yanında bir kız arkadaşı vardı...resim çektirmek için özcanın jipinin orda bekliyolaardı...biz dedik çok benziyosunuz falan dedik...bizimde resim çektirmemize vesile olurmusunuz dedi..oda tabi neden olmasın dedi...hep beraber beklerken işte bizteyzemle dayanamayıp içeriye girdik...güvenliklerin çoğu yoktu...sazcılar falan toplanıyodu....kimseyle göz göze gelmeden hızlıca yürüdük...kapı açıktı...bi baktık karşımızda oturuyo... el işaretiyle resim çektirebilir miyiz dedik...o da elinye gelin gelin anlamında bişi yaptı...hemen koştuk...ha birde halyaı nie kısa kestin dedi teyzem ... ne güzel oynuyodu dedi... evet gördüm sizi en öndeydiniz dedi... çok tatlıydı yaaaaaaaaaaaaaaa........
ahh ahh ne diyim sana ay çok şanslıymışsınız yaa
canım teyzeni kesebiliriz foto. sen yapamazsan ben yardımcı olurum istersen
ne güzel anlar siz arkada bi giriş vardı garaj filan ordan girdiniz sanırım yanlış anlamadıysam ahh ben dedim o kadar da ama işte offf yaaa:img-cray:
senin adına sevindim canım ne güzel o kadar insan içinden bi tek siz :good:
merhaba :img-icecr
forumuna pek ugrayamasamda ben çok eski ve sıkı özcan hayranıyım :img-in_lo
az önce haberlerde görünce dayanamadım
o nasıl bir şekerliktir öyle :img-in_lo
eridim izlerken :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
yaralı ayağını kıpırdatmamaya çalışmış :icon_sorr
ama yinede tempo tutmuş yerim ben onu :img-in_lo
özcan aşkım depreşti
şimcik gidim de resimlerine bakayım
eminim harika şeyler eklemişsinizdir :img-blush
şimdiden teşekkürler :happy0064:happy0064
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretnet2.jpg
+
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretn-1.jpg
+
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretn-2.jpg
Kendi çekimim:)
Allam inamıyorum:img-cray: Kendimi çıkıp 4.kattan atıyorum ben şimdii:img-cray::img-cray:
Niye beklemedim ha niye:icon_sorr
Ya böyle yanına gitmek:img-cray: Bi kerecik:img-cray:
Ve ben buna dair en iyi fırsatımı kaçırdım heralde dün gece:img-cray:
İyi değilim:img-cray:
Hazal7291 çok şanslısın gerçekten de:img-cray: Teşekkürler resimler için:icon_sorr
http://img509.imageshack.us/img509/3493/kopyashzlfot0005vb7gw8.jpg (http://imageshack.us/)
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretn-3.jpg
+
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretn-4.jpg
+
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretn-5.jpg
:img-blush
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretn-7.jpg
+
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretn-8.jpg
+
http://i297.photobucket.com/albums/mm211/yagmur_damlasi/Haziran_Gecesibolum09diziseyretn-9.jpg
:img-blush
şimdilik bu kadar devamını sora eklerim annem dır dır yapıo:)
ahh ahh ne diyim sana ay çok şanslıymışsınız yaa
canım teyzeni kesebiliriz foto. sen yapamazsan ben yardımcı olurum istersen
ne güzel anlar siz arkada bi giriş vardı garaj filan ordan girdiniz sanırım yanlış anlamadıysam ahh ben dedim o kadar da ama işte offf yaaa:img-cray:
senin adına sevindim canım ne güzel o kadar insan içinden bi tek siz :good:
evt arkadaki girişten girdik...otopark vardı...eniştem arabayı oraya park etmişti...ALLAHTAN...yoksa yiğenini göremezdik ve resim çektirmek gibi büyük bir olay aklımızın ucuna gelmezdi...
teyzemi kestim işte ;) AYY ELİNİ NASIL TUTMUŞUM CANIM YAAA...ÇOOK TATLI...
http://img158.imageshack.us/img158/4016/kopyashzlfot0003hj0.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=kopyashzlfot0003hj0.jpg)
http://img240.imageshack.us/img240/386/26526093cu4.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=26526093cu4.jpg)
YARIN ÇIKACAK BU DVD Yİ NERDEN ALICAZ ARKADAŞLAR...anadolu gösteri merkezinde mi satılır? nerde satılır ki?yoksa büyük kitabevlerinde falan mı?
burhanım gibiyim şu an) wayyy anasını çisecim kız git o kadar konsere
böle fırsatı kaçır olucak iş değil yaa eve geldikte bişey oldu sanki
hayır düşündümde ben bunu yaaa
atma canım kendini yeniden gelir özomuz biz inadına10 bilemedin 15 resim çektiririz
yaa arkdaşlar benim bu resimlere avatar ve imza yapabilir misiniz? nolurrr..yalvarıyorum benim için çok önemli...ben yapmasını bilmiyorum...lütfen... boyutu bile nasıl küçültülür bilmiyorum...birr tane olsa bile bana yeter...
h@z@l & özc@n
http://img158.imageshack.us/img158/4016/kopyashzlfot0003hj0.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/7016/26526093cu4qe6.jpg (http://imageshack.us)
http://img127.imageshack.us/img127/9463/kopyashzlfot0003hj0tw2.jpg (http://imageshack.us)
tamam canım imzanı ben yapabilirim tabi beğenirsem daha çok yeniyim bu konuda ama:img-wink:
bu arada dvd yi daha bu gün çeicek piyasaya da en erken bi ayda çıkar saınyorum ahh ankarayıda eklesinler yaa çıkarız belkii:img-hyste:img-hystekıyıdan köşeden
çok teşekkürler arkadaşım... walla çok büyük sevaba gireceksin :)
tabiki de beğinirim...emin ol..yeter ki olsun da ...
ooo:img-cray: Hazalcım çok şanslısın..
Kızlar üzülmeyin sizde:img-cray: Nerden bilcekssnz ki hele o olaydan sonra bi daha almaz içeri diye düşünür insan ama özcan bu işte :img-cray:
Çok tatlı çıkmş resmlerdde:img-cray:
hg-havn resimler için teşekkürler,devamını bekliyoruz:img-blush
hazal7291 tüm resimler için çok teşekkürler:happy0064:icon_sorr Bu arada hangi blokta oturuyodun acaba sen ilk bölümünde konserin,sakıncası yoksa tabi:img-blush merak ettim de:icon_whis
Ay ya nasıl bakmış:img-in_lo Nasıl güzel gülmüş:img-in_lo Bu nasıl bi karizmadır..tatlılıkdır:img-in_lo
Öl O'na adama öl:img-in_lo
Tabi bi de kara bahtım kör talihime yanayım ben oturup köşemde:img-cray:
ve bitti bile inş hoşuna gider yeni resim olunca insanın hızını artıryo:img-hyste:img-hyste
http://img229.imageshack.us/img229/670/83520893ml8.jpg (http://imageshack.us)
ooo Hazalcım çok şanslısın..
Kızlar üzülmeyin sizde:img-cray: Nerden bilcekssnz ki hele o olaydan sonra bi daha almaz içeri diye düşünür insan ama özcan bu işte :img-cray:
Çok tatlı çıkmş resmlerdde
Ya ihtimal bile vermedim ben ya:img-cray:
Hani son konseri malum..ne bilim 1000 de bir ihtimal versem oturur sabaha kadar beklerdim ya:img-cray:Ayh sakinleşemiyorum bi türlü:img-cray:
Çok tatlı çıkmış dilarası di mi:icon_sorr
haberlerde ne gösterdiler bu arada
ben izlemeyi unuttum :img-cray:tüh neyse gece tekrarına bakarım artık
yeni resimler dolayısıyla forumun ziyaretçilerinde yükselme görüyorum
özom sen nelere kadirsin:img-hyste:img-hyste
Ya ihtimal bile vermedim ben ya:img-cray:
Hani son konseri malum..ne bilim 1000 de bir ihtimal versem oturur sabaha kadar beklerdim ya:img-cray:Ayh sakinleşemiyorum bi türlü:img-cray:
Çok tatlı çıkmış dilarası di mi:icon_sorr
evt çisem çok tatlı :love05:
Haklısın ama bnmde aklımdan hiç geçmiyodu böyle bşey ama işte .. :icon_sorr
Üzülme sende artık .. :img-cray:
öncelikle eren arkadaşıma binlerce teşekkürlerimi sunuyorum..
beğenmek ne kelime müthiş olmuş...teşekkürler...emeğine sağlık..
inşallah bide avatarım yapanım olur... tekrar teşekkürler...
diğer arkadaşlarıma da güzel sözlerinizden dolayı teşekkürler...
aslında benim biletim c2 deydi...ama biz teyzemle vıpB2 nin ikinci sırasında iki ikişilik boşyer bulduk iknci sırada oraya oturduk...ikici yarıda da en önden iki kişi gitmişti...ikinci yarıda oraya geçtik...(yine vipb2)
Amanın:img-cray:
Hazal resimler için tskler :blush:
Çisem,erencm sizde uzulmeyin:img-cray:
gercekten nerden bilicektiniz ki ustelik dedmiz gibi o kötu olaydan sonra asla böle bişeye imkan vermedik hiçbirimiz:img-cray:
git sen kapıyı ac karsına özo cıksın vay be :img-fear2
ben zaten geç geldiğim için arkadan dolanmışız karıştırdık biraz yerini gösteri merkezinin garaj tarafından geldik kulisin yanından geçtik dedim burdan girelim filan diye abimle espri filan yaptık direk sahneye çıkarız özcanın yanına:img-hyste:img-hystederken çıkışta diğer taraftan gittik abim zaten yoğun baskı halinde o saate kadar zor durdu dedim kulisden gidelim bakarsın çıkar demesem neyse
offfffffff :img-cray::img-cray:kısmet ben bigün yakalıcam ama bakalım ne zaman çise bi dahaki konser birlik kuvvet halinde gidelim güçlerimiz birleştirip ona ulaşabiliriz
Yavrusu dediğim kadar varmış di mi:img-cray:
Çok tatlı aşırı tatlı:love05:
Neyse ya zaten tek başıma kaldıramazdım o anı ben heralde:img-cray:
Hani kapıyı açıyosun,Özo :img-fear2 sofa
Belki de birlikte yaşamamız gerekiyodur o anı dilarası,yavrusu:love05:
Ondan göremediğime üzülmüyorum ..Üzlümiycem..Üzülmemeliyim:kahve
(Dilarası optimistlikte son nokta:img-pilot)
merhaba arkadaşlar...
cuma günü bende ankara konserindeydim...hatta konserin ikinci bölümünde en ön sırada oturduk:) bana güldü bir kere :) 15 dk ara verildiğinde bir tane güveenlik abiye yalvardık...ama yanına almadı...konser bitikten bir yarım saat sonra herkes dağılmıştı...biz hala bekliyoduk...en sonunda kulise sıvışmayı başardık... resim çektirdik bu da benim resim... HER ZANGIR ZANGIR TİTRİYODU...arka kapıda dışarıda bekliyoduk o yüzden ben baya bir üşümüştüm...kulise girince bir resim çektirebilir miyiz dedik...gelin gelin bakalım dedi... benim burnumu tuttu önce buz gibi olmuş kız burnun dedi...sonra öpüştük...allahım harikaydı herşey... makinan hazır mı dedi...bende evt dedim...arkadaşına uzattı.. oda resmimizi çekti..olağanüstü bir duygu arkadaşlar...umarım hepinize nasip olur...
BU ARADA DVD NE ZAMAN ÇIKIYORMUŞ VE NERDEN ALABİLİRİZ BİR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
http://img122.imageshack.us/img122/9947/kopyashzlfot0005vb7.th.jpg (http://img122.imageshack.us/my.php?image=kopyashzlfot0005vb7.jpg)
hazal anlatıkların rüya gibi resmen sans kapını çalmamış senin direk bacadan girmiş diyim.... harika çok tşkler biizmle paylastıgın için
olağan üstüdende öte bi duygu olsa gerek suna baksana yüz ifadesine
öpmemek sarılmamak elde mi su varlıga nasi bi hastalıksın sen ya.........
çise ve eren...okucam daha yeni geldim .........................
bakım neler yapılmıs gerçi puçum dakka bası yazdı ama olsun:love05:
:img-hyste:img-hyste:img-hysteişte bi mnyk özo fanı daha sennle gurur duyuyorum cnm bnmm budur işte farkı fark ederiz böle hahah süpermisss
bişi değil arkadaşım ...
gerçekten de rüya gibiydi...
yemeden içmeden kesildim ben o andan sonra... :) bugün dershanede aynı anı hayal edip edip durmaktan ders dinleyemedim resmen :)
bişi değil arkadaşım ...
gerçekten de rüya gibiydi...
yemeden içmeden kesildim ben o andan sonra... :) bugün dershanede aynı anı hayal edip edip durmaktan ders dinleyemedim resmen :)
:img-hyste:img-hysteo 1 sene hatta bagımlılık yaparsa söle bi 3-4 sene sürcek sölim ...........bide yanyana ellele oooo
o nasi parmaktır nasi sarmamalıs
hakkaten sanslısınn
iyiki girmissin ya
gördük söle tam takım
kilosunu suratını falan
http://img134.imageshack.us/img134/3338/mov000063gp000005816kq6.jpg (http://imageshack.us)http://img212.imageshack.us/img212/438/mov000063gp000014620ef3.jpg (http://imageshack.us)http://img212.imageshack.us/img212/2648/mov000053gp000065704gs6.jpg (http://imageshack.us)
eren tşkler cnmm
hoşgeldin tucecim
hazalcım buda avin cnm acele oldu tabi biraz
http://img519.imageshack.us/img519/1771/hzlsc5.jpg (http://imageshack.us)
sinan çetinin film gibi devam edio olsaydı valla katılcak noktaya geldik yaa
kapı açılyo bakalım özcan gewlcekmii veeeee:happy0064:happy0064nerde o günler
ki ben kaçtım herkese iyi akşamlar diliyorum bye
adamın 1tek konserine bile gtmek kısmet olmadı ya :s
cok pis aska geldm
asıl bn atıcam kendimi simdi biyerlerden :s
Aay benim arkadaşta çıkışta girmiş yanına dün kızlar :img-cray:
Konuşmuş, iyiymiş,1 ay sonra ayağa kalkabileceğini söylemiş..
Çok heycanlımış bu arada.. Ayrıca kızılaya msj atmayı unutmayın demiş sürekli ama o anda msj atılcak numarayı unutunca tabi bbi kahkaha:img-hyste Özcanda heycandan hycandan demiş:img-hystetelefonundan bakmışta sölemiş:img-cray:
Aay benim arkadaşta çıkışta girmiş yanına dün kızlar :img-cray:
Çok heycanlımış bu arada.. Ayrıca kızılaya msj atmayı unutmayın demiş sürekli ama o anda msj atılcak numarayı unutunca tabi bbi kahkaha:img-hyste Özcanda heycandan hycandan demiş:img-hystetelefonundan bakmışta sölemiş:img-cray:
:img-fear2 :img-fear2 :img-fear2
:img-cray::img-cray::img-cray:
çok moralim bozuk
:img-bye2:
canım yeni dizi yokmu hahut film cevap
:img-hysteişte bi mnyk özo fanı daha sennle gurur duyuyorum cnm bnmm budur işte farkı fark ederiz böle hahah süpermisss
Ayh sağol Tuçem ya:img-hyste Hoşgeldin canım:love05:
adamın 1tek konserine bile gtmek kısmet olmadı ya :s
cok pis aska geldm
asıl bn atıcam kendimi simdi biyerlerden :s
Yavrusu deme ama böyle :(
Noldu 5 dakika önceki..Şans görecelilik kavramımıza:(
Hem olması için olmamasından daha çok sebebimiz var di mi yavrum :love01:
Özo iyi..Biz iyi.:kafamız güzel ztn onu görünce:img-pilot Depresif takılmıoruz bugün,bak ben senden daha da depresif olurum üstüne bi de sen depresif oldun diye olurum sonra çıkamayız sanırım içinden :(
Aay benim arkadaşta çıkışta girmiş yanına dün kızlar
Çok heycanlımış bu arada.. Ayrıca kızılaya msj atmayı unutmayın demiş sürekli ama o anda msj atılcak numarayı unutunca tabi bbi kahkaha Özcanda heycandan hycandan demiştelefonundan bakmışta sölemiş
Arkadaşın da çok şanslıymış dilisi:img-in_lo 1 ay demek:happy0064
Aa ben onu unutmuştum ya:img-hyste Orda unutmamıştı ilk aslında ama..İlk önce söylemişti sonra bi sürü konuşma yapıp en son tekrar söyleyecekti ki numarayı o an unuttu..heyecan heyecan:img-hyste
Yavrusu deme ama böyle :(
Noldu 5 dakika önceki..Şans görecelilik kavramımıza:(
Hem olması için olmamasından daha çok sebebimiz var di mi yavrum :love01:
Özo iyi..Biz iyi.:kafamız güzel ztn onu görünce:img-pilot Depresif takılmıoruz bugün,bak ben senden daha da depresif olurum üstüne bi de sen depresif oldun diye olurum sonra çıkamayız sanırım içinden :(
He dimi olması için olmamasından daha çok sebebimiz var :img-cray:
Kafamız güzel hakkaten...
prens simdi yine döktürüodur sarkılarıı :img-in_lo
Dilarası senin arkadaş resim çekilmemiş mi:img-blush:icon_whis sofa
gülüşüne..bakışına..oturuşuna..karizmasına..tatlıl ığına..:img-in_lo
bu kadar mı eee bu kadar mı yani:img-in_lo
http://img132.imageshack.us/img132/2931/kopyashzlfot0005vb7copyim8.jpg (http://imageshack.us)
---hazal tekrar teşekkürler resimler için:happy0064
yavrumm üzme hayal et
dusun sen ben haepimiz eller havaya özcanla ....olur olmıcak die bişey yok yaratırız yaws ilerde....
kilosu yerinde maasallah o röp deki hali neydi Allah ım almıs hızla ... alsında kollara ya çisem koyma dakka bası su fotoyu öpesim geliyo
Var tabi:img-cray: Biz olmazsa veletlerimizin ellerinden tutup götürücez Özo konserine yavrusu:img-in_lo:img-pilot
Hmm dur bakalım..Sana"bi öpücccüükk" versem depresifliğinin geçmesinde etkili olur mu:love05::blush:
Evet coşturuodur milleti:img-in_lo Sesiyle büyülenmiş,gülümsemesine kitlenmiştir herkes:img-in_lo
Dilarası senin arkadaş resim çekilmemiş mi:img-blush:icon_whis sofa
---hazal tekrar teşekkürler resimler için:happy0064[/CENTER]
bişi değil...ayrıca eren avatar için çok çok teşekkürler... süpersin...
tuç um imza döktürcektin bize:img-cray:
http://www.kizilay.org.tr/yeni/kzly/data/upimages/668/01.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/6738/930780sx7.jpg
http://img241.imageshack.us/img241/2749/930781bl3.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/4791/930783ig2.jpg
kilosu yerinde maasallah o röp deki hali neydi Allah ım almıs hızla ... alsında kollara ya çisem koyma dakka bası su fotoyu öpesim geliyo
Hangimizin gelmiyo ki Tuçem:love05:
böyle bi resim karşısında nasıl gelmesin zaten:happy0064 (burçinstyle:icon_shad)
Tuçem,Burçinim ..Bu arada yeni resimler..:icon_whis Yeni çalışmalar:img-in_lo Bi sürü özolar bekliyoruz :icon_ange:img-clapp
burcincim,yağmurcum calışmalarnız için cok teşekkür ederim:)
ya hazalcım ne kadar şanslısın cnm yaa bende senin yerin eolmak cok isterdim inan herşleyden cok hemde özomun konserinde olamadığı için o kadar cok üzgünüm ki inş.samsunada konsere gelir allahıma yalvarıyorum:)
harika cıkmışsınız resimlerde bide elini tutmuşsun hazal yaa:(
bi daha kıyma valla benimd eöpesim geliyo o yanaklarından ısırasım falan valla zor duruyorum zaten burda onsuz:(
onun için istanbula taşınacam:)buraya gelsede bana herşeyi dese seve seve yaparım..
aşkım benim yaa onu cok özledim ama iyileşmesine kendini toplamasına cok sevindim:)
aşk aşk aşk aşk aşk:love05:
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/wall2-1.jpg
Dilarası:img-in_lo
Sizi harekete geçirmek için napmak lazım acaba kızlar:kahve
Bununla başlayalım:blush:
aşşk:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/asmalikonak38.jpg
Ne düsel tutuyo o mikrofonu:img-icecr
İstanbul kendinden geçiyodur şimdi O'nunla:img-in_lo
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanbulutsuzlukozlemi3cd2.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanbulutsuzlukozlemi3cz6.jpg
arkdaşlar herkesin ellerine yüreklerine sağlık
çalışmalar resimler avatarlar ve tabi en çok özcanım harika :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
hepinize çok teşekkürler :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
hazalcımne kadar şanslısın ah ah bende görebilsem keşke :icon_sorr
bitanesimde buralardaymıs selam canısım nostalji yapıyoruz demek :img-in_lo
Çisem rsimler:img-in_lo
Ya bn bu resme bayıldm:img-in_lo
Gülüşüne:img-in_lo İnsanın kalbinin ritmini değiştiriyo kahkası ya:img-in_lo
Böyle bakıyosunuz..Gülüyo..Oyy:img-blush
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanbulutsuzlukozlemi3re6.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanbulutsuzlukozlemi3oz6.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcanbulutsuzlukozlemi3mo1.jpg
Çisem rsimler
Ya bn bu resme bayıldm
Allam bi profil vermiş adama:img-in_lo Manyak bişey ya..Özo:img-in_lo
--Betüsüm.. Hoşgeldin bitanem,sen de mi buralardasın :love05: Sağol yorumun için:img-icecr
ve Noluy..:img-blush Noluyy..:img-in_lo Noluy.. :img-swoon
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcandnzmuazzezabaci200tp9.jpg
Evet herkesi bilinçaltı ve bu resimle başbaşa bırakıyorum :kahve
Sahi bilinçaltı dedim de:img-hyste Sedam nerde ya:img-in_lo:img-hyste
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcandeniz27.png
Anlayamadım neyi istediğinde saklayıp vermedim,
Ben senin için akıl almaz ne duygular besledim
Ne sevmekten ne de verdiğim sözden
Ettiğim yeminden hiç vazgeçmedim..
Ama sen beni bir gece derdime, kendime gömdün gidiverdin Ama boş yere yok yere her şeyi mahvettin neydi sebebin....
Anlatamadım sana kendimi kahreden sevgimi
Ben senin için dile düşmüş ne şarkılar söyledim
Aşkımız için yazdığım bin bir şiirden
Çizdiğim resimden vazgeçmedim..
Ama sen beni bir gece derdime, kendime gömdün gidiverdin
Ama boş yere yok yere her şeyi mahvettin neydi sebebin....
Hiç böyle olmadimki
Olsamda Yanmadımki
Sen beni duman ettin
Helal sana
Doğan güneş artık sensin
Her bahar çiçeğimsin
Tanrıdan tek dileğimsin
Helal sana
Görür görmez vurdu beni
O an zaman durdu sanki
Saplandın sol yanıma
Acımadın hançer gibi
İsmini unutmak zor değil
Zor olan
O eşsiz
O sessiz
O derin ah ah ah...
Ah o gözlerin ah o gözlerin
Ah o gözlerin ah o gözlerin..
Gözümün önünden gitmedi bakışların
Sen beni benden ettin
Helal sana
Duvarlarda resimlerin
Şarkılarda gözlerin
Sen beni talan ettin
Helal sana
Görür görmez vurdu beni
O an zaman durdu sanki
Saplandın sol yanıma
Acımadın hançer gibi
İsmini unutmak zor değil
Zor olan
O eşsiz
O sessiz
O derin ah ah ah...
İnanmıyorum :( Bu şarkıyı dinliyorum şu an:( Helal sana.. :img-cray:
Görür görmez vurdu beni,o an zaman durdu sanki:img-in_lo:img-cray:
hayatım boyunca unutmam bu tarihi..25 Nisan :(
Bir umut beslersin
Büyütürsün içinde
Sonra yağmur yağar yitirirsin herşeyi
Kahrolursun hep aglarsın
Haykırırsın amma duyuramazsın
Baharım gelmezse gönlüme açmasın
Çiçekleri daglarimin
Güneşi yemyeşil gözlerinde görmezsen
Doğmasın sabahlarıma
http://i263.photobucket.com/albums/ii127/ozcandnz/RESIM/02/n774423639_275754_9152.jpg
çisem:img-cray:
Bizim umutlarımız :( Biz oldukça onlarda var :(
Burçinim:img-cray:
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/ozcandeniz5-1.jpg
Bir umut beslersin
Büyütürsün içinde
Sonra yağmur yağar yitirirsin herşeyi
Kahrolursun hep aglarsın
Haykırırsın amma duyuramazsın
Ne güzel yazmış :img-cray:
sensizligin icinde kalmak,
aci veriyor!!!!!
söze bak yaa behh...sensizliğin içinde kalmak acı veriyor..
http://i263.photobucket.com/albums/ii127/ozcandnz/RESIM/02/n774423639_276822_7931.jpg
ya kızlar yapmayın bunu ya :(
depresif bişiye dönüşüorum ben yine..Özonun sesi..Siz..Özo:img-cray:
hayal gibi..gerçek dışı bişi:img-in_lo ben bunu mı gördüm dün gece ya:img-cray:
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/so000dnz.jpg
çisemburalardayım baslıgı baktım en bastan berı kac saatte bıttı ama vazgecmem bılıosun bıtırdım :img-blush
dıloshcumo sarkıda ne aglamıstım ben unutamıyorum hala duyunca aglasayım gelıyor :icon_sorr:img-cray:
özcanın baslıgı böyle hafif depresef mi oluyor:img-cray: ben acemiyim biraz da:icon_whis
Sen gidince ardından çaresiz..
Gitmedur diyemeyen bir aciz..:img-cray:
http://i226.photobucket.com/albums/dd8/diloshh/zosu15.jpg
De niye böyle oldunuz kızlar :( zaten pesimistim hemen havaya giriyorum:img-hyste
Bir gökyüzü, masmavi deniz sensiz kimsesiz
Bir de ben sensizim..
Biter bir gün biter elbet
Bitince ben, ben olur muyum
İnsan hergün ölmüyor ki
Öleceksem senden olsun:img-cray:
Ama aşk eski bir şarkı saklanmış masallara
Çığlıklar sancılar değmeyin yarama:img-cray:
Ama aşk eski bir günah sessiz bir hatıra
http://i263.photobucket.com/albums/ii127/ozcandnz/RESIM/02/n774423639_276820_7552.jpg
betusum cok iyi bi tespit yaptın:img-hyste saolsun özo biz hep böle depresifiz:img-hyste:icon_whis
çisemburalardayım baslıgı baktım en bastan berı kac saatte bıttı ama vazgecmem bılıosun bıtırdım :img-blush
dıloshcumo sarkıda ne aglamıstım ben unutamıyorum hala duyunca aglasayım gelıyor :icon_sorr:img-cray:
özcanın baslıgı böyle hafif depresef mi oluyor:img-cray: ben acemiyim biraz da:icon_whis
Normalde partilerimiz çok eğlenceli geçer,genelde cuma günleri 22:30da başlarız..:img-hyste Dün özcan llk konserini verdi ya,bide kaçırılan fırsatlar depresif yaptı bunları :img-cray:
:icon_sorr:img-cray:
Sen gidince ardından çaresiz
Gitme dur diyemiyen bir aciz
Sen gidince ardından hep ağlak bir surat
Pencereden dışarı bakan bir serseri
Sen gidince ardından çaresiz
Gitme dur diyemiyen bir aciz
Sen gidince ardından savrulmuş bir yürek
Gittigin agna düşman bin pişman bir serseri
Acı veriyor ardından keşkeler icinde bogulmak
Söylenmemiş sözleri yutmak
Ağlamayıpta icinde tutmak
Sensizligin icinde kalmak acı veriyor
http://i180.photobucket.com/albums/x102/cise_407/diGer3/scan0002lf2.jpg
he evt partilerimiz var tabi:img-pilot
orda da bi saatten sonra özoo:img-cray: moduna baglıorus:img-hyste
dıloshcumo sarkıda ne aglamıstım ben unutamıyorum hala duyunca aglasayım gelıyor :icon_sorr
Bilmem mi bitanem :) ya normalde böyle değiliz biz ya ,yani bu kadar değiliz:icon_whis
sahi niye böyleyiz ki bu gece :( Adam ayağa kalkmış ilk konserini vermiş bizim bi karalar bağlamadığımız kaldı :(
Ama .. damardan mı girdik bu gece ne sanki:( Toparlanamıyorum:img-cray:
Dillere destan, dağlara ferman
Bir sihir aşkın kapı duvar tanımayan:img-cray:
yıldızla yaptıkları program çok güzeldi ya :(
melek-yüzlüm 26-04-08, 22:35 kızlar burda neler oluyo konsermı verıyonuz özcan ıstanbulda sizde burda benım seımde kayserıden gelsın bariiiii
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 :img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr
Özcan Deniz
Gel de Gör
Yoklugun hep soguk ruzgar
Usuyorum zalim yar
Seni cok ozledim
Esen ruzgar ilik ilik
Niye bu zamansiz ayrilik
Seni cok ozledim
Isiklarim sensiz yanmaz
Ferdayimi kimse duymaz
Seni cok ozledim
Yuregimde yanar daglar