Tüm Versiyonu Göster : Vazgeç Gönlüm (Arşiv 3)
miss_t0eba 25-05-08, 21:39 Arkadaşlar, darılmayın kızmayın. Ben dün akşam final bölümü olduğu için M i H i seyrettim. Eurovizyona bile bakmadım. İnşallah malum bir yerlerden izliyeceğim. Ama yorumlarınızdan çok dolu bir bölüm olduğu muhakkak. Bende bir bakıma M i H bitmesine sevindim. İki dizi arasında zaplamaktan hem yoruluyordum hemde aileyle papaz oluyordum. Şimdi bu sorun çözüldü. Artık reytinglerde daha iyi olacak eminim.:happy0064:good:
canim niye kizalim bir ara bende oyle vardi sonra bir diziyi gunu degistirdiler bende rahatladim :img-wink:
bende biraz sevindim bu hafta teyzemlerde doya doya bakarim diziye:D.
hafaya acab Salih gelince ne olucak?
miss_t0eba 25-05-08, 21:42 artik her bolum arkasina bir anket yapalim :img-wink:
bolumun guzeli:
bolumun yakısıklısı:
bolumun en şirini:
en duygusal sahne:
en kızdıgınız sahne:
en begendiginiz sahne:
bolumun en uyuz karakteri:
ve bir kac soru:
Bahar imzayi aticak mi?
Salihi gelince ne olucak?
kardelen2086 25-05-08, 21:43 kardelen2086, Salih gidip annesine sormuş, "Tanıdığın iyi bir doktor var mı?" diye. Emine de böylece doktoru ayarlamış ve göndermiş. :)
açıklaman için teşekkür ederim...ben de düşünüp duruyordum...o sahnenin nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir diye...
peki salih in annesine doktor konusunda soru sorduğu sahne geçen hafta ki bölümde var mıydı:icon_sorr....yanlış hatırlamıyorsam yoktu çünkü...:icon_sorr
her ne olursa olsun emine ceylan ın yaptığı bu sahtekarlığı nasıl onaylar,ona nasıl destek olur aklım almıyor....:img-tomat
miss_t0eba 25-05-08, 21:45 bolumun guzeli: Belgin sonra Bahar ve Defne
bolumun yakısıklısı: Hasan sonra Salih ve Mahir
bolumun en şirini: Kemal (gerci bu bolumde yoktu ama neyse)
en duygusal sahne: Mahir ve Defne disarda oturuyorlardi ve o kadinin gelmesi olan sahne :img-cray:
en kızdıgınız sahne: Mert Bahara Silah cekmesi
en begendiginiz sahne: Hasan Belgin sahneleri :img-in_lo
bolumun en uyuz karakteri: Ceylan ve Mert
ve bir kac soru:
Bahar imzayi aticak mi?
atamicak galiba Salih gelecek
Salihi gelince ne olucak?
Mert ona silah cekicek belkide onu bayiltip Bahari kacirir
miss_t0eba 25-05-08, 21:47 her ne olursa olsun emine ceylan ın yaptığı bu sahtekarlığı nasıl onaylar,ona nasıl destek olur aklım almıyor....:img-tomat
Baharin evlenmesini bekliyordu sonra aciklariz diyordu Ceylana gicik kadin.
onun tek derdi oglunu Bahara kaptirmamasi :dito
kardelen2086 25-05-08, 22:00 Baharin evlenmesini bekliyordu sonra aciklariz diyordu Ceylana gicik kadin.
onun tek derdi oglunu Bahara kaptirmamasi :dito
tamam iyi hoş bahar evlendi diyelim...peki oğlunun yüzüne ne yüzle bakacaktı....ceylan hanım formalite icabı çocuğu düşürürdü diyelim emine de hemen hastaneye kaldırır orada ki doktorlardan birini de bebeğinizi kaybettiniz demesi için ayarlardı...ama yaptığı ne kadar ahlaksızca bir davranış olacaktı....bu kadın bunları düşünmüyor mu bahardan ne istiyor ben bir türlü çözemedim zaten..
kardelen2086 26-05-08, 11:12 ah kardelencim dun seni nasil andim bir bilsen,ceylanin gitme sahnesinde eminim sende beni anmissindir...
gurursuz dediysek tumden duygusuz degil yani...en dogru olani yapti,dedigi gibi ask bazen vazgecebilmektir...
suzan ve mert iyice psikopatlasti..suzandan korkmaya basladim yazik hapishanedeki adama cok uzuldum,megerse bizim hanimaga bozuntusu onun kalemini kiriyormus
bunlar bizim dusundugumuzden cok daha tehlikelilermis,daha dogrusu benim dusundugumden demek daha dogru olur sanirim,cunku mert hususunda ne kadar iyimser oldugumu gecen bolum daha iyi anladim kardelencim kulagini cinlattigim anlardan biri
ustelik birde baska ablalari varmis,suzan dedi ya hep ablamin yaptiklarinin cezasini cekiyoruz gibisinden birsey,simdi merak ettim o ablalari yasiyormu,yoksa oldu mu...eger yasiyorsa bir buyuk bela daha var demektir
demek kulaklarımı çınlatan sendim mehtapcım:img-hystediziyi izleyebilseydğim emin ol ki ben de senin kulaklarını çınlatırdım canım...
demek ceylan ın gidişi pek bi duygusaldı ...ah göremedim kaktüsümün o halini...:img-hysteceylan o kadar gurursuz değilmiş dimi canım...bak sonunda sen de eğriyi doğruyu anladın...:img-hyste
suzan ve mert konusunda hiç şaşırmadım..hatta mert az bile yapmış...ben ondan daha kötü şeyler bekliyorum canım...bu arada suzan ın kalem kırma konusunda hapishanedeki adamın kalemini kıracağını tahmin etmiştim,öyle de olmuş zaten....
bu bölüm en çok senin için sevindim canım...neden dersen...mert in gerçek yüzünü gördün sonunda:happy0064artık mert için;karizma tatlı gibi ifadeler kullanmazsın herhalde değil mi canım????bir de sen diyordun ki mert baharım istemezse onun peşini bırakır,zorla güzellik olmaz.....ben de diyordum bu mert mehtap ın gözünü öyle boyamış ki mehtapcım gerçekleri göremeyecek kadar iyimser olmuş...:img-hyste
mert ve suzan ın bir de ablaları varmış demek...bi o eksikti diyorum başka da bir şey demiyorum:img-tomat
tek engel piskopat mert kaldi. ama sanirim bu engeli asmamiz, kaba kuvvet gerektirecek. yeni bölümü merakla bekliyorum
yok canım o uyuz kaba kuvvetten filan anlamaz...onun tek çaresi öbür taraf...inşallah kendi başını yer ya da düşmanları filan varsa onlar mert i dünyadan siler....yoksa salih ve harputlu nun başını derde sokacak...yanarım yanarım ona yanarım...onlar elini kana bulayacak ki bu da en son istediğim şey...
gelelim mert denen psikopat ruhlu,cikarci,haydut kilikli,asigim diye ortalikta dolanip beni bile kandirmayi basaran,iki yuzlu,sahtekar,onceden nasil tatli bulduguma hayret ettigim,elime gecse bir kasik suda bogmak istedigim,kisiligini bulamamis sahsiyetsiz,hain,dolandirici,kazma herife yeter mi kizlar aslinda daha icimden coook sey geciyor ama hanimefendi cizgimden cikmayim simdi
oof of bu kesin baharimi alip kacacak ya ve onumuzdeki hafta gercekten bomba bir bolum olacak...son sahneyi zaten yuregim agzimda izledim,ayy tam psikopat ya silahi alnina dayiyor sonra baharim endiselenince,benim icin endiselendigini gormek beni mutlu etmek istiyor,hasta ruhlu cani nolacak....
keske cekip kendini vursaydi
mert için yazdıklarını gördüm ya ölsem de gam yemem artık canım...:img-hyste
yanlış anlamadıysam mert silahı kendi alnına mı dayadı canım???ay alnına dayamışken keşke şeytan ateşleyiverseydi:img-hysteyoksa öleceği yok bu uyuzun..şaka bir yana bahar ın tepkisini ölçmek için resmen blöf yapmış pislik...ama ben 2-3 bölüm önce demiştim...psikopata bağladı yakında şizofren olup çıkacak diye...bölümü izlemedim ama nedense mert hakkında yazdıklarınızı okurken hiç şaşırmadım...ne mal olduğu belliydi..bir tek bahar ve sen göremedin canım:img-hyste
haftaya senin de dediğin gibi mert bahar ı kaçırabilir!!!!belki onlar tam kapıdan çıkarken salih gelir ve olanları görür o da onların peşine takılır....tabi böylece kaçma kovalamaca sahneleri başlar...içimden bir ses mert in dizide ki kredisi tükendi diyor....neden derseniz ?kaçırma olayı olursa bir şekilde polis de işe karışabilir,sonunda mert ve polis karşı karşıya kalır...en sonunda da bizim uyuz polis kurşunuyla eşek cennetine boylar:happy0064
kardelen2086 26-05-08, 12:15 evet canim haklisin benim kafamdada bu konuya dair soru isaretleri var...sonucta baharcimlar iflas etti,aceba diyorum fikretin gizli sakli mallari varda bundanda mert denen uyuz haberdarda onudami baharimdan kacirmaya calisiyor...
mert soyle bir madde ekleyelim sozlesmeye dedi;
" hisselerin tutari kadar para tarafima odendigi icin,yasal haklarimi mert tuzune devrettim.."
cik simdi isin icinden nasil cikarsan baharcimin nerde hissesi var soru isaretide burda zaten...mert denen kazma baharima imzayi attirip o hisseyede sahip olacak,belki bu hisse isinden bile haberi yok baharimin..
maşallah dizimizde neler neler dönüyor böyle....bir de hisse olayı çıktı başımıza....acaba diyorum mert ve suzan,bahar ın harputlunun kızı olduğunu öğrendiler de ileride bahar ın sahip olacağı hisseleri mi elinden almak istiyorlar...:img-tomataklıma başka bir şey gelmiyor çünkü....eğer fikret in gizli bir hesabı olsaydı fikret intihar edeceğine o gizli hesabını kullanmaz mıydı...bu işte başka bir şey var bence:icon_sorr...fikret le ilgili olduğunu zannetmiyorum...
miss_t0eba 26-05-08, 21:13 maşallah dizimizde neler neler dönüyor böyle....bir de hisse olayı çıktı başımıza....acaba diyorum mert ve suzan,bahar ın harputlunun kızı olduğunu öğrendiler de ileride bahar ın sahip olacağı hisseleri mi elinden almak istiyorlar...:img-tomataklıma başka bir şey gelmiyor çünkü....eğer fikret in gizli bir hesabı olsaydı fikret intihar edeceğine o gizli hesabını kullanmaz mıydı...bu işte başka bir şey var bence:icon_sorr...fikret le ilgili olduğunu zannetmiyorum...
yok canim ogrenmeleri biraz zor bilmemeleri icin Hasan ve Belginin telefonlarini dinlemek ama bence Fikretin onlarin su gizmeli olan ablasiyla bir iliskisi vardi zamaninda paralarini Fikrete katirdilar bu olabilir ama saten baharin o ev disinde gerci evde kira baska bir parasi yok :img-wink:
Tüm yorumlar için teşekkürler....
ellerinize sağlık
nihayet ceylanı gönderdik şimdide mert çıktı salihimizle baharımız ne zaman derin bir nefes alacaklar bilmiyorum....KEŞKE ilk AŞK yaşadıkları sahneleri tekrar yaşatsalar bize....
artık ben ....
birbirlerinin gözlerinde kaybolduklarını ,
her sabaha birlikte,
günaydın diyerek uyanmalarını,
hep yanyana ,
hep elele,
iyi günde kötü günde derlerya
işte öyle görmek istiyorum....
artık bizlerede bir ömür boyu hep sevgiyle kalın
hep yine yeniden tekrar tekrar AŞIK olun
demekten başka birşey düşmez
dimi canlarım....
Hayatta bir kere severmiş insan ben SENDE denedim ŞANSIMI ........ESMER YARİM
bolumun guzeli: bahar,belgin ve defne
bolumun yakısıklısı: salih , hasan , mahir vede eren
bolumun en şirini: eren
en duygusal sahne:bahar ve salih sahneleri
en kızdıgınız sahne:ceylanin oldugu tum sahne
en begendiginiz sahne: ceylanin gercegi soylemesi ve salihin bahara kosmasi
bolumun en uyuz karakteri: ceylan :img-tomat ve mert :img-tomat
ve bir kac soru:
Bahar imzayi aticak mi? atmiyacak tabikide
Salihi gelince ne olucak kesin girerler mertle birbirlerine
bolumun guzeli. bahar
bolumun yakısıklısı: salih ve hasan
bolumun en şirini: eren
en duygusal sahne: salih ve baharın sahneleri ve salihin hasanla konusması
en kızdıgınız sahne: mertin bahara silah çekmesi
en begendiginiz sahne: ceylanın itirafı
bolumun en uyuz karakteri: mert
ve bir kac soru:
Bahar imzayi aticak mi? atmak zorunda kalacak
Salihi gelince ne olucak? imzayı duyunca mertle birbirine girecek
arkadaşlar fragmanı henüz görmedim
gören varsa yorumlarsa sevinirim
çok merak içindeyim salihle bahar a neler olacak
dizinin deli çocuğu mert inşallah birşey yapmaz bizimkilere....
miss_t0eba 28-05-08, 09:38 fragmani henuz gormedim saten Euro Star kirik yilda bir kez gosteriyor.
Özete gelmedi merak ediyorum acaba neler olucak :img-wink:
bu arada anketi yapanlara tesekkur ediyorum artik her hafta soyle bir anket yapalim :img-in_lo
moon_light 28-05-08, 11:19 maalesef ben akşam baştan sona izleyemedim bölümü.hasta ziyaretindeydim ve evede geç geldim ama izlediğim kadarıyla güzel bir bölümdü.dün dizimizin biteceğini okuduğum için(star tüm dizilerini bitiriyor) bu ablayı diziye dahil edecekler mi bilemiyorum, şüpheliyim...yoksa ablanın fikret adisiyle bir ilişkisi mi varmış.aa belkide kendi mallarını fikrete kaptırmıştır,ailede kimsenin haberi olmayan bu malları suzan ele geçirmek için merti kullanıyordur,o kadının kardeşini sevdiğinden bile şüpheliyim,çok antipatik geliyor bana ,hem onun hem de mertin özellikle de konuşma tarzlarına sinir oluyorum.hele mert konuşurken resmen gülesim geliyor,ses tonu canlandırdığı karakterle örtüşmüyor.ne bileyim bana çok çocuksu gibi geliyor sesi.....işte öyle birşey
emine hanım ,düşmanımın düşmanı benim dostumdur ilkesini benimseyip ,oğluna doğrultulan silahı unutup ,bahardan kurtulmak için suzana ve merte hasan-bahar bağlantısını açıklayabilir.böylece ikisinden de kurtulacağını düşünebilir.hem torunuda sadece ona kalır....ne acı bir laf....yavrumun yavrusu ,yarısıda yılan yavrusu....tam emine hanımlık:img-tomat:img-tomat
....ve evet ,bahar akşam güzelliğinin son safhasındaydı,mavi çok yakışmış,saçlar zaten her daim güzel.salihin ,ceylanın hamile olmadığını açıkladığındaki sevinci görülmeye değerdi.resmen yüzünde reçellik güller açtı.:good:
merak etmeyin dizimiz bitmiyor,birkac sayfa oncesine yazdigim aciklamayi okumadiniz sanirim,dizimiz 41.bolumde sezon finali yapacak sonra gelecek sezona bomba gibi bolumlerle devam edecek,yani obur sezondada VG keyfi yapmaya devam edecegiz insallah :happy0064
bunun icin mail kampanyasi baslattim,kim var kim yok herkese mail attiriyorum:) sizdende rica ediyorum en azindan bir tane star tv ye bir tanede gold filme mail yollayin ki,dizimize destek ciktigimizi gosterelim...
belki bitmesi hayirlidir,uzadikca sacmalama olur falan diye dusunmeyin sakin,bizi bomba gibi bolumler bekliyor :img-wink: piyasada o kadar sacma sapan dizi varken,VG gibi bir yapimdan mahrum kalmak istemiyoruz...
mail adresini bilmeyen arkadaslar varsa birkezde buraya yazayim,
gold film;
info@goldfilm.com.tr
star tv;
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr
bu hafta reytingimiz cok guzel gelecek buna tum kalbimle inaniyorum,icimden bir ses bu hafta bol aksiyon olacagini soyluyor,mert denen uyuz baharimi kaciracak sanirim :img-cray:
bu abla mevzuu benimde kafamda bir suru soru isareti birakti....aceba ablalari yasiyor mu yoksa oldu mu...neden suzan gecen bolum hepsi ablamin yuzunden diye ablasina sitem etti?!...diyorum ki eger suzan ablasindan sikayetciyse bu abla iyi birisidir,belki onlarin yaptiklarina engel olmaya calisan biridir,bu konuda iyimser olmaya calisiyorum cunku ucuncu bir kotu kardesi kaldiramayiz :img-swoon
emine hanima nasil sinir oldugum asikar,tam bir cadi sadece supurgesi eksik :img-hyste yinede soylediklerini yapacagini sanmiyorum,baharimi hic sevmesede,kotu olsa da o kadar guclu bir kadin degil...ya bilmiyorum ben bu kotuler hususunda neden boyle iyimserim ama :img-hyste emine oyle birsey yapamaz,salih omru billah affetmez annesini,yani emine gidipte mertlere baharin harputlunun kizi oldugunu soylemez...en azindan olaylarin bu sekilde ilerleyecegini sanmiyorum....
baharim,birtanem benim her zaman guzelligiyle buyuluyor zaten,hangi kiyafeti yakismiyor ki ona,maviler hele nasil yakismisti :love05: o hep gulsun ki bizi o seker gamzelerinden mahrum birakmasin,onu gordukce icimde guller aciyor sanki,canim benim yaa onu coooook seviyorummmmmmmmmm :img-in_lo
moon_light 28-05-08, 11:26 ayyy inanmıyorum....emine cadısı da mı bu işin içindemiymiş:icon_sorr....nasıl olur ya....salih in ceylan ı doktora götüreceğini ve hangi doktora götüreceğini nereden bildi bu cadı....hadi diyelim salih in doktora götüreceğini duydu,iyi de hangi arada gitti doktoru ikna etti...ya da salih in tam olarak o doktora gideceğinden nasıl emin oldu....ya salih başka doktora gitseydi...:icon_whis...kadına bak ya...hala inanamıyorum....senaristlere de bravo diyorum yani....bunu nasıl akıl etmişler....hoş gerçi ben hala ikna olamadım ya neyse..belki izleyince ikna olurum...
düşündükçe sinir oluyorm...kadına bak ya...yalancı sahtekar geliniyle bir olup öz oğluna kumpas kuruyor...yok yok ....bu kadın gerçekten salih in öz annesi olamaz....öz anne böyle bir şey yapabilir mi ya....ben olsam oğluma yalan söyleyen gelinin ağzına ederim yani....sen nasıl bir insansın derim..ama anladığım kadarıyla emine ceylan a tam destek vermiş....:img-tomat:img-tomatdur bakalım diğer yorumları okudukça daha neler göreceğim ve nasıl sinirden çatlayacağım...:img-tomat:img-tomat
yaa canim benim,emine cadisi herseyi planlamis megerse...yani olaylarin boyle birbirlerine baglanacagi kirk yil dusunsem aklima gelmezdi...umarim simdiye kadar bolumu izlemissindir ;)
sagolsun ozicano aciklamis zaten durumu,simdi sende anlamissindir...ceylan doktorda nasil kizardi,bozardi gormeliydin....merdiven dustum,muayene olmayim korkuyorum bebegime birsey olacak diye dedi :img-hyste
doktor kariniz hamile deyince salih kadar ceylanda cok sasirdi,zavalli saftirik bide parmagiyla hafta sayimi yapiyor ne kadar zamanim kaldi diye,kendini gercekten hamile sandi herhalde :img-hyste
bu bolum emine ceylana soylemedigini birakmadi,surekli akillilik tasladi durdu...ayyy inanmiyorum bir anne ogluna boyle bir oyunu nasil oynar yaa :img-tomat
birde surekli baharimdan adi batasica diye bahsetmiyor mu,o an elime gecse bir kasik suda bogacagim yani :dito
erenden gozumun nuru diye bahsediyor,baharima adi batasica diyor cadi nolacak,salihte ne guzel dedi,benimde gozumun nuru o ikisi (bahar ve oglum) diye..
hemde ceylana nasil destek verdi canim gorseydin,emin ol sende bizim gibi sinirden catlardin,neyse ki ceylanda biraz olsun akil varmis...o kadar yuzsuzluk etti ama salihin o davranislarina tas olsa dayanmazdi...kiz birlikte uyuyalim dedikce,bir dovmedigi kaliyordu :img-hyste oda bakti gordu bu yalani gercege cevirmenin olanagi yok,dogrulari soyledi...
kardelen2086 28-05-08, 11:35 yaa canim benim,emine cadisi herseyi planlamis megerse...yani olaylarin boyle birbirlerine baglanacagi kirk yil dusunsem aklima gelmezdi...umarim simdiye kadar bolumu izlemissindir
erenden gozumun nuru diye bahsediyor,baharima adi batasica diyor cadi nolacak,salihte ne guzel dedi,benimde gozumun nuru o ikisi (bahar ve oglum) diye..
...
malesef bölümü hala izleyemedim canım...yarın da çok önemli bir sınavım var ama ben hala buradayım..:img-hyste:img-hyste
ilk fırsatta sakin kafayla rahar rahat izleyeceğim inşallah...:happy0064
olayların bu şekilde gelişeceği benim de aklıma gelmezdi...senaristlerimiz çok yaratıcı maşallah...:img-hyste
yanlız hala anlamadığım şeyler var:icon_sorr:şimdi salih annesinden doktor konusunda yardım istediyse bile,emine ceylan ın hamile olmadığını nereden biliyordu,ya da doktora böyle bir şey söylemeyi nereden çıkardı...."bakın doktor hanım gelinim hamileyse sorun yok ama hamile değilse böyle böyle söyleyin" mi dedi?
yanlız hala anlamadığım şeyler var:icon_sorr:şimdi salih annesinden doktor konusunda yardım istediyse bile,emine ceylan ın hamile olmadığını nereden biliyordu,ya da doktora böyle bir şey söylemeyi nereden çıkardı...."bakın doktor hanım gelinim hamileyse sorun yok ama hamile değilse böyle böyle söyleyin" mi dedi?[/QUOTE]
emine ceylanın hal ve hareketlerinden anladı zaten hamile olan kişide bulantı falan olur bunların hiçbiri ceylanda olmadı ayrıca emine baharı istemediği için doktora gidip oğlum boşanacak falan demiştir
bende gerekli yerlere mail attım inşallah attığımız mailleri dikkate alıp diziyi gelecek sezonda devam ettirecekler
arkadaslar yeni bölümü coook merak ediyorum. aceba neler olacak???
moon_light 28-05-08, 13:00 peki salih in annesine doktor konusunda soru sorduğu sahne geçen hafta ki bölümde var mıydı....yanlış hatırlamıyorsam yoktu çünkü...
her ne olursa olsun emine ceylan ın yaptığı bu sahtekarlığı nasıl onaylar,ona nasıl destek olur aklım almıyor....
yok canim gecen haftaki bolumde oyle bir sahne yoktu,yani biz oyle bir sahne gormedik...gorsek bu kadar sasirtici olmazdi,gormedigimiz daha iyi oldu yani :img-wink: ben zannediyordum ki ceylan doktora yalvaracak veya baska bir sekilde bu yalan gizli kalacak,isin icinde eminenin olacagi aklimin ucundan bile gecmedi....salih danismis annesine anne ceylani kime gotureyim diye,eminede ilk once ceylanin hamile olduguna inanmis,sonra hareketlerinden suphelenip,tanidigi bir doktorla konusup,salihi kandirmasi icin anlasmis...diyorum ya bir anne nasil boyle yapar benimde aklim ermiyor...o cadinin tek bir amaci var oda salihi baharimdan uzaklastirmak,yoksa ceylanin yuzune hasret oldugundan degil....
salihin boyle bir annesi olduguna inanamiyorum diyecegim ama ne yalan soyleyim eskisi gibi salihi savunamiyorum bile ahh salih ah sen o halti yedin ya gozumuzden dustun,baharimin dedigi gibi salih ceylana kocalik yapmis baharima ve asklarina dua etsin ki onu affediyoruz,yoksa hic bir sekilde savunulacak tarafi yok olayin....
demek kulaklarımı çınlatan sendim mehtapcım diziyi izleyebilseydğim emin ol ki ben de senin kulaklarını çınlatırdım canım...
demek ceylan ın gidişi pek bi duygusaldı ...ah göremedim kaktüsümün o halini...ceylan o kadar gurursuz değilmiş dimi canım...bak sonunda sen de eğriyi doğruyu anladın
bu bölüm en çok senin için sevindim canım...neden dersen...mert in gerçek yüzünü gördün sonunda artık mert için;karizma tatlı gibi ifadeler kullanmazsın herhalde değil mi canım????bir de sen diyordun ki mert baharım istemezse onun peşini bırakır,zorla güzellik olmaz.....ben de diyordum bu mert mehtap ın gözünü öyle boyamış ki mehtapcım gerçekleri göremeyecek kadar iyimser olmuş...
mert için yazdıklarını gördüm ya ölsem de gam yemem artık canım...
yanlış anlamadıysam mert silahı kendi alnına mı dayadı canım???ay alnına dayamışken keşke şeytan ateşleyiverseydi:img-hysteyoksa öleceği yok bu uyuzun..şaka bir yana bahar ın tepkisini ölçmek için resmen blöf yapmış pislik...ama ben 2-3 bölüm önce demiştim...psikopata bağladı yakında şizofren olup çıkacak diye...bölümü izlemedim ama nedense mert hakkında yazdıklarınızı okurken hiç şaşırmadım...ne mal olduğu belliydi..bir tek bahar ve sen göremedin canım
haftaya senin de dediğin gibi mert bahar ı kaçırabilir!!!!belki onlar tam kapıdan çıkarken salih gelir ve olanları görür o da onların peşine takılır....tabi böylece kaçma kovalamaca sahneleri başlar...içimden bir ses mert in dizide ki kredisi tükendi diyor....neden derseniz ?kaçırma olayı olursa bir şekilde polis de işe karışabilir,sonunda mert ve polis karşı karşıya kalır...en sonunda da bizim uyuz polis kurşunuyla eşek cennetine boylar:happy0064
aman canim o kaktus isterse agziyla kus tutsun yine benim icin farketmez,onca sey cektirdi uyuz sonunda dogruyu buldu diye onu affedemem:) "iki cihan bir araya gelse ben salihi,bahara yar etmem" diye ahkam kesiyordu,gorduk kim kimi kime yar etmiyor:)
ahh ahh sorma tatlim bu mert nasil gozumu boyamis benim,ayrica bu ise sevinen tek sen degilsin,dogruyu gormeme tum arkadaslarim sevindi,tamam kabul yanildim :icon_sorr evet bi baharim birde ben gorememisim o melek yuzlu seytanin ic yuzunu...
yani kotu oldugunu biliyordum ama hep semaptik geliyordu gozume ta ki son sahneye kadar,artik nefret ediuyorum,baharima bagirdi ya nasil sinir oldum,son sahnede resmen psikopata bagladi ya....
birde baharimi sevdiginden degilmis ya,suzanin dedigi gibi istedigi birseyi elde edememenin acisindanmis o uyuzun kivranisi :dito
yok canim demem artik,karizmasi batsin o haydutun :img-tomat :img-hyste
evet ilk basta kendi basina dayadi silahi,keske seytan doldursada olseydi gicik :img-tomat baharim endiselenince,senin gozunde en azindan degerim varmis bunu anladim diye bide psikopat psikopat siritiyor...
ahh ah baharim bitanem benim,nasil korktu yaa offffffffff....
moon_light 28-05-08, 13:06 maşallah dizimizde neler neler dönüyor böyle....bir de hisse olayı çıktı başımıza....acaba diyorum mert ve suzan,bahar ın harputlunun kızı olduğunu öğrendiler de ileride bahar ın sahip olacağı hisseleri mi elinden almak istiyorlar...:img-tomataklıma başka bir şey gelmiyor çünkü....eğer fikret in gizli bir hesabı olsaydı fikret intihar edeceğine o gizli hesabını kullanmaz mıydı...bu işte başka bir şey var bence:icon_sorr...fikret le ilgili olduğunu zannetmiyorum...
yok canim ne suzan ne de mert,baharimin harputlunun kizi oldugunu bilmiyor...hatta bu bolum mert dedi ki,ortada kesin baska seyler var,tamam harputlu belgine asik ama bunun icin boyle cabalamaz,adamin baska cikarlari var ama ne bilemiyorum dedi,hanimaga bozuntusu ablasida onayladi..haklisin ortada kesin cok baska seyler var dedi,yani ikiside baba-kiz olayindan bihaber:img-wink:
hisse olayinin harputlu ile alakasi yok...dusunuyorum tasiniyorum birseyler bulmaya calisiyorum,masallah senaristlerimiz cok kreatif...bu olayda yine cok sasiracagimizi dusunuyorum....
dedigin gibi fikretin gizli mallari olsa iflas ettiginde satardi falan bir sekilde kullanirdi yani,sastim kaldim baharimin nerde hissesi varda mert bunu gizlice almaya calisiyor ....ben yine fikretle ilgili oldugunu dusunuyorum,baska hicbirsey aklima gelmiyor cunku...baharimin haberdar olmadigi,mertin ve ablasinin bildigi gizli bir mulk olmali,mertte baharcima imzalattiracagi dosyanin icine sanki baharima para odemiste,hissenin hakkini devralmis gibi bir madde ekledi....artik bekleyip gorecegiz bakalim...
moon_light 28-05-08, 13:12 Tüm yorumlar için teşekkürler....
ellerinize sağlık
nihayet ceylanı gönderdik şimdide mert çıktı salihimizle baharımız ne zaman derin bir nefes alacaklar bilmiyorum....KEŞKE ilk AŞK yaşadıkları sahneleri tekrar yaşatsalar bize....
artık ben ....
birbirlerinin gözlerinde kaybolduklarını ,
her sabaha birlikte,
günaydın diyerek uyanmalarını,
hep yanyana ,
hep elele,
iyi günde kötü günde derlerya
işte öyle görmek istiyorum....
artık bizlerede bir ömür boyu hep sevgiyle kalın
hep yine yeniden tekrar tekrar AŞIK olun
demekten başka birşey düşmez
dimi canlarım....
Hayatta bir kere severmiş insan ben SENDE denedim ŞANSIMI ........ESMER YARİM
ablacim canim hosgeldin :happy0064
evet kaktusten kurtulduk cok sukur,dedigim gibi oyle duygusal bir sahneyle gitti ki bayan saftirik nerdeyse aglayacaktim :img-hyste
ya kurtulduk diyorum ama bence tam kurtulmadik,nerminden birseyler bekliyorum ben...sonucta salih ve ceylan hala resmi olarak evliler,nermin bunun acisini cikarir diye dusunuyorum...ya da kizimi o aileden kurtardim diye sevinir mi bilemeyecegim:) bide ceylanin babasi var tabi,o adamda kutuk degil ya elbette oda tepkisini gosterecektir...nermin baban hamilelik isinin yalan oldugunu duymasin sakin demisti...
aska dair ne guzel sozler yazmissin ablacim :img-in_lo ahh ahh keske dedigin gibi olsa her gecen gun yeniden tekrar tekrar birbirlerine asik olsalar,bizde dedigin gibi birbirlerinin gozlerinde kaybolduklari sahneleri izlesek...hani onceden bakislarinda ask yerine nefret gormekten sikayetciydik ya artik ben birbirlerinden nefret edeceklerini sanmiyorum...yani insallah :icon_sorr baharim ne dedi gecen bolum,keske dedi oncedende salihi dinleseymisim,artik ikiside hatalarinin farkindalar,daha olgun dusunuyorlar...
araya ayrilik girecektir elbette ama bunun icin birbirlerine kenetlenip,asklari icin mucadele etsinler,onlari ayiranlara dusman olsunlar,birbirlerine degil...
moon_light 28-05-08, 13:17 malesef bölümü hala izleyemedim canım...yarın da çok önemli bir sınavım var ama ben hala buradayım..:img-hyste:img-hyste
ilk fırsatta sakin kafayla rahar rahat izleyeceğim inşallah...:happy0064
olayların bu şekilde gelişeceği benim de aklıma gelmezdi...senaristlerimiz çok yaratıcı maşallah...:img-hyste
yanlız hala anlamadığım şeyler var:icon_sorr:şimdi salih annesinden doktor konusunda yardım istediyse bile,emine ceylan ın hamile olmadığını nereden biliyordu,ya da doktora böyle bir şey söylemeyi nereden çıkardı...."bakın doktor hanım gelinim hamileyse sorun yok ama hamile değilse böyle böyle söyleyin" mi dedi?
hmm anladim canim,sen hayirlisiyla su sinavlarini atlat,rahat rahat izlersin,cok guzel bir bolumdu :good: Allah yardimcin olsun,insallah sinavin cok guzel gecer...bu siralar hepimiz sinav derdindeyiz offfff :icon_sorr
anlamadigin konuya gelince canim,soyle izah edeyim...bolumu izleseydin anlardin aslinda cunku bu konuya dair soru isareti birakmadilar...
simdi salih emineden doktor hususunda yardim istemis,eminede en basta ceylanin hamile olduguna inanmis ama sonradan gerek ceylanin hamile oldugunu surekli unutmasi,gerekse hicbir sikayetinin olmayisindan bunun yalan oldugunu anlamis...kendi agziyla soyledi ceylana,sen benim gozlerime baksana 3 cocuk annesiyim ben,ilk once hamile sanip sevinmistim ama sonradan halinden anladim ki bu isin icinde bir is var,bende yuvaniz kurtulsun,oglum o adi batasiciya(!):dito donmesin diye doktorla anlastim gibisinden birsey soyledi...yani emine ceylandan suphelenmis,o yuzden doktora hamile degilse bile ogluma hamile oldugunu soyle demis,durum bundan ibaret yani :img-wink:
moon_light 28-05-08, 13:32 gelelim tubacimin anketine,tsk ederiz canim sorular icin :img-wink:
bolumun guzeli: elbetteki prensesim baharim her zamanki gibi en guzeldi...sonra erik gozlum defnecim cok guzeldi,hele hele guldukce guzelligine guzellik katiliyor masallah,birde belgiscimiz coook guzeldi,insan ayirt edemiyor yahu..ama beni biliyorsunuz baharimdan gozumu alamiyorum,askim o benim :love05: imzamdaki en bastaki resimdeki gamzesinin tatliligina bakin yaaa:img-in_lo
bolumun yakısıklısı: mert diyecegim ve simdi siz beni domates yagmuruna tutacaksiniz :img-hyste saka tabiki o bolumun en cirkiniydi ..
en yakisikli tabiki zekicimdi :img-hyste dimi ceydoskom,enistem cok karizmaydi hele hele suzanlarin evinin onunde arabadan bakisi oof off :good:
salihe siyahlar cok yakismisti ama artik kizginligimdan yakisikli demek istemiyorum :hıh en yakisikli harputluydu!
bolumun en şirini: eren tabiki,ayy mahircimde cok sirindi aslinda..hele hele defne ile atisirlarken cok tatliydi...
en duygusal sahne: en duygusal sahne ceylanin gidisiydi :img-hyste
saka bir yana en duygusal sahne bence defnelerle o hamile bayanin konustugu sahnelerdi....
en kızdıgınız sahne: son sahne...mert uyuzunun psikopatlastigi,baharima kizdigi her sahnede inanilmaz sinir oldum....ayy bide ceylan ve emine sahnelerinde cok sinirlendim....
en begendiginiz sahne: aslinda birden fazla begendigim sahne var ama en begendigim dersem baharcimla salihin konustugu sahne en begendigim sahneydi,aslinda harputlunun mertin odasina baskin yaptigi sahneyide cok begendim....orda kullandiklari efektler cok hostu :good: hem ses hem cekim super uyumluydu...ikisinin bir araya geldigi sahnleri cok guzel yapiyorlar zaten...
bolumun en uyuz karakteri: kesinlikle mert!!! merti emine ve ceylan takip ediyor :img-tomat
Bahar imzayi aticak mi? hmm cok guzel bir soru...her ne kadar atmak zorunda kalacagini dusunsekte bence baska seyler olacak ve bir sekilde imza atilmayacak,hep engeller cikacak....ya da en sonunda atmak zorunda kalacak :img-cray:
Salih gelince ne olucak? iste bu kilit soru...salih yetisebilecek mi? aklima iki sey geliyor aslinda...birincisi su; zil calacak,yani baharim imzalamadan salih gelmis olacak,mert bahari tehdit edecek,simdi dediklerimi aynen yapacaksin diyecek ve salihle bir araya gelemeyeceklerini,mertle evlenecegini soyletecek...tabi bu arada mert denen uyuz bir yere saklanmis onlari dinliyor olacak...ikicisinide su; salih yine imza isi olmadan yetisir,zile basar...salihle mert kavga ederler,sonra salihin dustugu veya bayildigi bir anda mert denen haydut baharimi kolundan tutar kacirir ve bu bolum bol aksiyon izleriz...benim tahminlerim bunlar,ya ikisinden biri olur,ya da senaristler yine cok sasirtici bir sahne dusunmuslerdir...
castle mail gonderdigin icin tsk ederim canim :img-wink: lutfen dizimizden destegimizi esirgemeyelim arkadaslar...suna emin olun ki birliten kuvvet dogar,simdiye kadar dizimizin bu noktaya gelmesinde nasil etkenimiz buyukse simdiden sonrada oyle olacak...insallah daha cook guzel bolumler izleyip,cok guzel yorumlar yapacagiz burada ...
duygu ve nizar 28-05-08, 13:44 günaydın arkadaşlar,
yazıldımı bilmiyorum ama şimdi tv dergisinde vg dizisinin bitirileceğini okudum.bu durumda 1-2 bölüme herşey açıklığa kavuşur bizde rahat ederiz.ben en çokta anne olacak o emine cadısı yaşamaya devam ederse oğlunun ve baharın yüzüne, hangi yüzle bakacak onu merak ediyorum....herşey bitti ya başka merak edecek birşey kalmadı bana:img-pilot
ay inanmıyorum ya...
demek dizimiz bitiyor...
benim için felaket ya...
dizimiz olmadan biz ne yapıcaz...
duygu ve nizar 28-05-08, 13:46 evet ya felaket hemde giydigi kiyafetler tamda amerika modasi hea :img-hyste
yarin dizimiz 21 saat sonra dizimiz var :happy0064:img-hyste
bakalim neler olucak neler :img-in_lo
insallah Hasan Belgin sahneleri olur degil mi Duygu ?:img-wink:
canım geçte olsa cevap verdim oldu bile aşk dolu sahneler değildi ama onları yanyana görmek bile insana yetiyor...:img-wink:
kankam okudun mu haberi ya dizimiz bitiyormuş biz belgin ve hasansız ne yapıcaz...:icon_sorr
duygu ve nizar 28-05-08, 13:49 11 DİZİ EKRANLARA VEDA EDECEK
KANAL D
BİTENLER ; HALİL VE MENEKŞE , ELVEDA DERKEN..
DEVAM EDENLER ; ARKA SOKAKLAR,BİNBİR GECE,YAPRAK DÖKÜMÜ,ANNEM,ASİ,KAVAK YELLERİ,YOL ARKADAŞIM,GENCO
SHOW TV
BİTENLER; YOK
DEVAM EDENLER;DOKTORLAR,PARS NARKOTERÖR,KURTLAR VADİSİ PUSU,DUDAKTAN KALBE,EŞREF SAATİ
STAR
BİTENLER; VAZGEÇ GÖNLÜM,İKİ AİLE,KÖPRÜ,TATLI BELA FADİME
DEVAM EDEN; YOK
ATV
BİTENLER;HATIRLA SEVGİLİ,LİMON AGACI,GAZİ,YABAN GÜLÜ
DEVAM EDENLER;PARMAKLIKLAR ARDINDA,ELVEDA RUMELİ,AVRUPA YAKASI,SELENA,AVRUPA YAKASI,BENİM ANNEM BİR MELEK,SILA
FOX TV
BİTENLER; YEMİN
DEVAM EDENLER;BEZ BEBEK ,ARKA SIRADAKİLER
MİLLİYET GAZETESİ/ TELEVİZYON EKİ alıntıdır...
ay inanmıyorum ya dizimiz gerçekten de bitiyor...
bir türlü iananamamıştım ama artık inandım...
arese canım haber için hiç teşekkür etmek gelmiyor içimden ama teşekkür ederim...
duygu ve nizar 28-05-08, 13:51 merhaba arkadaslar,
yasasiiiinnn bugun dizimizin gunu :happy0064
aslinda yeni bolume dair yapacak cok yorumum var,sesli fragmandan sonra daha birsey yazamadim,hayirlisiyla su sinavlari atlatabilseydim :img-blush
neyse hepsinden once sunu belirtiyimde kimsenin morali bozulmasin,kaldigimiz yerden yine keyifle yorum yapmaya devam edelim :img-wink:
gerek burda olsun gerek baska sitelerde dizimizin bitecegine dair seyler yazilmis,arkadaslarda hakli olabilirler onlarda bir yerden okudugunu veya duydugunu soyluyor,bunlari diyenlere sozum yok elbette ama su kesin bilinsin ki hatta koyu harfle yazayim dizimiz bitmiyor!! iciniz rahat olsun,hersey yolunda,reytinglerimiz cok guzel gidiyor,kanalin en iyi dizisiyiz,bitmesi icin hicbir neden yok,daha ortaya cikmasi gereken cok olay var biz insallah bu sezonuda asip obur sezonda VG keyfi yapmaya devam edecegiz...:happy0064
en basindan beri hep dizimizin bu sezon sonuna kadar devam edecegini biliyorduk,starda baslayan bircok dizi daha ilk bolumlerden ekranlardan kaldirildi,dizimiz hakkindada oyle soyleniyordu fakat bizim sevgimiz ve destegimiz sayesinde bakin nerdeyse 40.bolumlere geldik ve dahada cook bolumler olacak insallah,biz yeterki her zaman oldugu gibi dizimize inanalim ve ona destek cikalim....
simdi sizden VG severler olarak ricam lutfen kanala vede gold filme mail yollamaniz,bana inanin hersey cook daha guzel olacak,bizleri harika bolumler bekliyor...onumuzdeki haftalarda mac yuzunden veya mesela bugunku sarki yarismasi yuzunden dogal olarak reytinglerde dusus olabilir,kanal buna takilmasin,biz destegimizi gosterelim ki dizimiz devam etsin,umutsuzluga kapilmayin ve de kimsenin dedigine aldiris etmeyin olurmu...
hatta soyle soyleyim...bu haftadan sonra 4 bolum daha bizi bekliyor,41.bolumde sezon finali yapilacak ve yaz tatiline girilecek,gelecek sezon hem biz hem oyuncularimiz bomba gibi bir donus yapip yine kaldigimiz yerden bu guzel dizinin keyfini surmeye devam edecegiz...
simdi hic diger soylenenlere aldiris etmeyin ve kaldigimiz yerden devam edelim,bunlari soyledim ki kimsenin morali bozulmasin,uzulmesin dizimiz bitiyor diye....ayrica mujdemi istiyorum:P
mehtabım canımın için inş sen haklı çıkarsın dizimiz bitmez...ümidimizi kaybetmemiz lazım...ay inş devam eder yoksa bizim için çok büyük bi yıkım....
duygu ve nizar 28-05-08, 13:55 Bitecek galibaa canım:img-cray: bitenler Arasında var ama:img-cray: bu oluyor ki bitecek Malesef:img-cray: bazıları bitti bile mesla menekşe ve halil :) yemin gibi:img-cray:
arese evet canım bittiler ya inş yalnış yazmışlardır bizim dizimiz bitmez bi yalnışlıktır bende napim kendimi böyle avutuyorum...
duygu ve nizar 28-05-08, 13:58 ayy canim yok bitmeyecek,ya neden bana inanmiyorsunuz,imdaaaattt diye bagiracagim simdi :img-hyste
saka bir yana onceki sayfaya yazdigimi okumadin mi cnm,dizimiz bitmiyor icin rahat olsun,her habere inanmayin olur mu :img-wink:
menekse ile halilin bitecegini haftalar onceden kivanc tatlitug soylemisti zaten ama bizim dizi bit-mi-yor!
inş mehtabım inş ben sana inanıyorum canım...
inanim dimi?:img-wink:
duygu ve nizar 28-05-08, 14:05 ben geldim arkadaşlar...:happy0064
biraz geç geldim ama kusura bakmayın...
bu hafta dizimizi izleyememiştim ama mehtabım sayesinde malum siteden izledim...
çok sağol mehtapcım...:img-wink:
moon_light 28-05-08, 14:06 inş mehtabım inş ben sana inanıyorum canım...
inanim dimi?:img-wink:
:img-hyste yaa guluyorum cunku neden kimse bana inanmak istemiyor :img-hyste kimse derken sagolsun cogu arkadas sen diyorsan oyledir sana inaniyoruz dedi ama yinede ne biliyim komigime gidiyor :img-hyste
saka bir yana inan canim,yani diger arkadaslar yalan soyluyor demek istemiyorum ama benim soyledigim kesin! bitmeyecegine artik inanip inanmamak size kalmis,bunu sizinle paylastim ki arkadaslarim uzulmesin diye...iciniz rahat olsun dizimiz bit-mi-yor!!!!! :happy0064
su sunu diyor,burda bu yaziyor inanmayin lutfen cunku bos yere kendinizi uzmus olursunuz benden soylemesi :img-wink:
tek yapmamiz gereken mail atip dizimize destek oldugumuzu gostermek...
aksama fragman yayinlanir,kim bilir yine nasil bomba bir bolum bizi bekliyor,cok heyecanli...
duygu ve nizar 28-05-08, 14:06 gelelim yorumumuza...
bahar ım ne kadar da güzeldi canım benim yine harikaydı...salihle olan sahneleri,mert uyuzuyla olan sahnleeri...bi sahne de çok kızdım belginin erenle hsana gidiceğini duyunca nasıl da yalan uydurdu...
ama sonra dayanamadım affettim...
moon_light 28-05-08, 14:08 ben geldim arkadaşlar...:happy0064
biraz geç geldim ama kusura bakmayın...
bu hafta dizimizi izleyememiştim ama mehtabım sayesinde malum siteden izledim...
çok sağol mehtapcım...:img-wink:
hosgeldin duygucum :happy0064
evet cnm ya gec kaldin bu hafta yoksa sendemi derslerden muzdaripsin :icon_whis
rica ederim tatlim ne demek :img-wink: izleyebildigine cok sevindim...elimizden geldigince arsivimizi tamamlamak istiyorum,hatta dvd yapip cocuklarima saklayacagim ki onlarda birer VG fani olsunlar :img-hyste
simdi cikmam lazim,sonra geri gelirim ins....kim fragmani gorurse pur dikkat izlesin lutfen ve bizimle paylassin...gorusmek uzere bye
duygu ve nizar 28-05-08, 14:09 :img-hyste yaa guluyorum cunku neden kimse bana inanmak istemiyor :img-hyste kimse derken sagolsun cogu arkadas sen diyorsan oyledir sana inaniyoruz dedi ama yinede ne biliyim komigime gidiyor :img-hyste
saka bir yana inan canim,yani diger arkadaslar yalan soyluyor demek istemiyorum ama benim soyledigim kesin! bitmeyecegine artik inanip inanmamak size kalmis,bunu sizinle paylastim ki arkadaslarim uzulmesin diye...iciniz rahat olsun dizimiz bit-mi-yor!!!!! :happy0064
su sunu diyor,burda bu yaziyor inanmayin lutfen cunku bos yere kendinizi uzmus olursunuz benden soylemesi :img-wink:
tek yapmamiz gereken mail atip dizimize destek oldugumuzu gostermek...
aksama fragman yayinlanir,kim bilir yine nasil bomba bir bolum bizi bekliyor,cok heyecanli...
çok haklısın canım...ya sonuçta arkadaşlara da hak vermek lazım dizimizi çok seviyoruz o artık kanıtlanmış bişey...
insanlar daha fazla üzülmek istemiyor biterse kendilerini alıştırmak istiyor...
ben asla inanmıyorum ama eğer biterse çok üzülürüm...
mehtabım daima seninleyim...:img-wink:
duygu ve nizar 28-05-08, 14:12 hosgeldin duygucum :happy0064
evet cnm ya gec kaldin bu hafta yoksa sendemi derslerden muzdaripsin :icon_whis
rica ederim tatlim ne demek :img-wink: izleyebildigine cok sevindim...elimizden geldigince arsivimizi tamamlamak istiyorum,hatta dvd yapip cocuklarima saklayacagim ki onlarda birer VG fani olsunlar :img-hyste
simdi cikmam lazim,sonra geri gelirim ins....kim fragmani gorurse pur dikkat izlesin lutfen ve bizimle paylassin...gorusmek uzere bye
hoşbulduk mehtabım...:img-wink:
evet bu hafta geç kaldım evde değildim yorum yapamadım canım...
ama benden kurtuluş yok...:img-hyste
süpersin mehtabım...
aynen ya canım...
bende diyorum sadece belgin ve hasan ksıımlarını alim ama hepsinin tam olarak hangi party de olduğunu bilmiyorum.onun için benim video hayalim biraz suya düşüyor...:icon_sorr
tamam mehtabım güle güle canım...biliyoz canım geliceğini sensiz yapamayız biz...:img-wink:
evet ya fragmanı kim görürse bize söylesin...:img-wink:
duygu ve nizar 28-05-08, 14:14 gelelim defne ve mahire...
çok tatlıydılar ya...
canlarım benim...
bir an önce mutlu olsunlar hakediyorlar mutluluğu...kadınla konuşmaları falan süperdi..içim çok kötü oldu ya...
duygu ve nizar 28-05-08, 14:17 gelelim uyuzlara...
evvel zaman için de kalbur zaman içinde bi uyuz bi de kaktüs varmış...:img-hyste:img-hyste
kaktüs yani ceylan hanım doğruyu söyledi helal mi desem ne desem bende bilemedim...ama aferin yine de...
evden gitmesi de süperdi...
mert psikopatına sıra geldi....
ya artık onun psikopatlığı kanıtlandı...
salak baharıma nasıl da silah çekti...
psi-psi-psikopatım...:img-wink:
duygu ve nizar 28-05-08, 14:19 salih de süperdi...
ceylanın hamile olmadığını öğrendiği sahne,telaşla belgini araması,baharla karşılaşması süperdi...
hele ki harputluyla konuştuğu sahneye bayıldım...
hasan akıl verdi tecrübe yaşamış kötü bi tecrübe ama akıl vermeye çalıştı ama çocuk aşık napsın...
duygu ve nizar 28-05-08, 14:22 emine hanım zaten uyuzun önde gideni beni sinir etmek için elinden gelen herşeyi yapıyor...
ama salih senin hakkından gelicek...:img-wink:
duygu ve nizar 28-05-08, 14:25 gelelim benim bitaneme....belginime...
ay canım çok güzelde çiftlikte harikaydı...
belgişm de anladı birşeyler olduğunu...
bahar la olan sahneleri de mükemmeldi...
bahar belgine eren ateşi var dedi ya belgin ne kötü oldu canım ya...
duygu ve nizar 28-05-08, 14:27 hasanım canım benim süperdin yine...
mert le olan sahnesi süperdi...
hele psikopat mert dedi ya belgin teyzeye yaranmak için neler yapıyorsun...
psikopat işte....
belginimle olan sahneleri muhteşemdi yine...
selincicek 28-05-08, 14:27 vazgeç gönlümün kendi sitesinde okudum fragmanı izleyenler olmuş hasan ve salih hapisteymiş belgine araba çarpıyormuş salih salıvermişler felan filan ama ben fragmanı görmedim malesef:((
duygu ve nizar 28-05-08, 14:29 belgin ve hasan sahneleri müthişti...
ben belgin ve hasan delisi olduğum için...:img-wink:
selincicek 28-05-08, 14:30 vidivododa vazgeç gönlümün fragmanı var 38. bölümün izleyebilirsiniz
duygu ve nizar 28-05-08, 14:34 vazgeç gönlümün kendi sitesinde okudum fragmanı izleyenler olmuş hasan ve salih hapisteymiş belgine araba çarpıyormuş salih salıvermişler felan filan ama ben fragmanı görmedim malesef:((
ay inanmıyorum belgine araba mı çarpıyor...
salih ve hasan hapse mi giriyor allahım bu felaket...
niye hapse giriyormuşlar onu da anlamadım...
selincicek 28-05-08, 14:34 eyvahhhh eyvahhhhh belgine araba çarpıyor bahar anne diye koşuyor ereni arabasında bırakıyor kesin bebeği kaçıracaklarrr aman allahımmm olamaz ya kara bir cumartesi izleyecegi galiba:(((
duygu ve nizar 28-05-08, 14:36 vidivododa vazgeç gönlümün fragmanı var 38. bölümün izleyebilirsiniz
ay canım çok sağol izledim şimdi...
sayende...:img-wink:
selincicek 28-05-08, 14:37 rica ederimm ama kötü bir fragman:((
duygu ve nizar 28-05-08, 14:38 eyvahhhh eyvahhhhh belgine araba çarpıyor bahar anne diye koşuyor ereni arabasında bırakıyor kesin bebeği kaçıracaklarrr aman allahımmm olamaz ya kara bir cumartesi izleyecegi galiba:(((
anam anam hasan mert i vuruyor inanamıyorum...
hasan tutuklanıyor belginin arkadaki hali felaket bahar annesini teselli ediyor...
belgine nasıl araba çarpıyor....hele ki yere düşüşü felaket...
ay ben kesin bu bölüm ağlamaktan mahvolurum...
bitaneme bu yapılır mı...
gülbeşeker 28-05-08, 14:40 eyvahhhh eyvahhhhh belgine araba çarpıyor bahar anne diye koşuyor ereni arabasında bırakıyor kesin bebeği kaçıracaklarrr aman allahımmm olamaz ya kara bir cumartesi izleyecegi galiba:(((
Belgine yine mi araba çarpıyor?Salih ve Hasan niye hapiste acaba?Ben izleyemiiyorum fragmanı ,acaba biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?
duygu ve nizar 28-05-08, 14:40 rica ederimm ama kötü bir fragman:((
evet canım ama yine de sağol...
bu fragmandan sonra ben sinirden ölürüm ya...
belgine nasıl araba çarpar...
hasan nasıl tutuklanır allahım sen benim aklıma mukayet ol...
duygu ve nizar 28-05-08, 14:42 Belgine yine mi araba çarpıyor?Salih ve Hasan niye hapiste acaba?Ben izleyemiiyorum fragmanı ,acaba biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz?
canım mert baharın başına silahı dayamıştı kapıyı kırıyor salih arkadada hasan hasan kendi silahıyla mert i vuruyor...evet canım yine arba çarpıyor hele ki belginin yere düşme sahnesi var felaket...
selincicek 28-05-08, 14:44 salih kapıyı kırıyor içeri giriyor mert baharın kafasında silahla dikilirken içeri harputlu giriyor ve merti vuruyor salih ve harputlu hapiste harputluyu mahkeme götürürlerken belgin arkada perişan bahar annesini tesselli ediyor bir bölümde salih ceylanla konuşuyor ve park gibi bir yerde belgine araba çarpıyor belgin kötü bir şekilde yere düşüyor bahar ve eren arabasında eren bahar anne diye bagırıyor ve ereni arabasında bırakıp koşuyor hepsi bu
gülbeşeker 28-05-08, 14:48 Duygu ve selinçiçek fragmanı anlattığınız için çok sağolun:happy0064
Çok kötü bir bölüme benziyor,Hasan yine hapse giriyor,Merti vurduğuna değse,yani Mert ölmüş olsa da kurtulsak psikopattan,ama ölmemiştir ve intikam peşindedir,Belgine de arabayla Mert veya o ablası bir adam tutmuştur,o çarpmıştır..
duygu ve nizar 28-05-08, 14:54 Duygu ve selinçiçek fragmanı anlattığınız için çok sağolun:happy0064
Çok kötü bir bölüme benziyor,Hasan yine hapse giriyor,Merti vurduğuna değse,yani Mert ölmüş olsa da kurtulsak psikopattan,ama ölmemiştir ve intikam peşindedir,Belgine de arabayla Mert veya o ablası bir adam tutmuştur,o çarpmıştır..
canım bunu beklemezdim kendimden ama mert sakın ölmesin iki elim yakasında olur eğer ölürse hasanım hapse gircek ve bi daha da çıkamıycak bu da bizim için bi felaket demektir...belgine de gelince ben de düşündüm mert in ablasının yaptıracağını kısasa kısas sen benim kardeşimimi vurursun bende senin sevdiğin kadını vururum...olabilir...çünkü bunlar ailecek psikopatlar....
FATMANUR_26 28-05-08, 14:57 fragmanı izledim ayy bu ne yaww bence de dediğiniz gibi ablası yapmıştır mertin ve bence ereni kaçıracak gibi geldi açıkçası bana yaa birden kameranın ereni tek göstermesi pek hayra alamet değil gibi düşünüyorum açıkçası
fragman cok jötü yani belgsisimize araba carpiyorum cnm yaa
ama bütün b olanlar bence finalin yavasca yaklasdigini gösteriyor
mehtap ala sen 1.bölüme kadar sürecek dedin
kimde duydun yani eminmisin?
insallah edigin gibi olurda btmez dizimis:img-cray:
selincicek 28-05-08, 15:19 kesinlikle kaçıracaklar hasanda hapiste olacak yani ereni bulmak baharla salihe kalacak zaten ereni kaçırınca dizi orda biter:(
duygu ve nizar 28-05-08, 15:28 fragmanı izledim ayy bu ne yaww bence de dediğiniz gibi ablası yapmıştır mertin ve bence ereni kaçıracak gibi geldi açıkçası bana yaa birden kameranın ereni tek göstermesi pek hayra alamet değil gibi düşünüyorum açıkçası
canım aynen bu işte başka bi iş var...
herşey o psikopatın ablası yüzünden olmuştur...
psikopat ailesi olarak ailemizi mahvettiler...
duygu ve nizar 28-05-08, 15:31 fragman cok jötü yani belgsisimize araba carpiyorum cnm yaa
kaçıncı dedin deryacım ben anlamadım...
evet inşallah sürer dizimiz...
evet belginimize araba çarpıyor...
deli olcam...
duygu ve nizar 28-05-08, 15:33 kesinlikle kaçıracaklar hasanda hapiste olacak yani ereni bulmak baharla salihe kalacak zaten ereni kaçırınca dizi orda biter:(
evet canım ya orda biticek ya da belginin yere düşme sahnesinde...
zaten ikiside aynı şey oluyor...
off allahım off deli etcek bunlar beni....
41.bölüm demek istedim
1.ölüm yazmissim pardon
moon_light 28-05-08, 16:13 su an agzim bes karis acik kalmis durumda! aman Allahiiimmm neler oluyor boyle,tuylerim diken diken oldu resmen ya,gozlerime inanamiyorum,bomba gibi bir bolum bekliyordum ama bu kadar olay ust usteeee pesss!!! :img-swoon
salih yetisiyor ama anlamadigim nokta nerden duyduda oyle eve baskin yapar gibi giriyor,ayyyyyyyyyyy kafam allak bullak oldu,mertin oraya geldiginden kimsenin haberi yoktu ki...hem salih nasil duydu....amanin amanin ceydoskom bu iste bizim suvarinin parmagi olmasin :img-hyste hemen aklima o geldi kesin zeki abicim merti izliyorsa
harputluya haber vermistir,harputluda salihe mi haber verdi ki...salih takim elbise giymis,anlasilan son anda haberi oldu...
harputlu merte ates ediyor ama mertin bir yerinde kan goremedim ya da fragman alinti oldugundan net degil,o yuzden belli olmuyor...ayy merte birsey olmaz,kesin ceylan misali siyirip gecmistir kursun...
yalniz hala soktayim ben ya,bu kadarini hic beklemiyordum....
belgin bayginlik geciriyor,sanirim olanlara dayanamadi kadincagiz :icon_sorr
salih hapiste,harputluyuda hapise goturuyorlar..belgin,defne hepsi arkasindan agliyor...
ceylanin ne isi var hala o evde...salih neden o sahnede kravatli??? dikkat ettim mertle olan sahneyle o sahnedeki gomlegi ayni degil ama neden kravat takmis? aceba bosanma davasi falan mi vardi ki diyecegim ama oyle olsa bile neden kravat takmis...
veee son sahne :img-swoon belgini araba carpiyor...ayyyyyyy baharimin anne diye aci cigligi,eren bakakaliyor....offffffffffffff bu nasil bir bolum boyle,bu kadar olay ust uste nasil olur...mert denen psikopat ne durumda?...ayyy kafamda bir yigin soru isareti olustu...insallah belgine birsey olmaz,gerci olacagini sanmiyorum ama baharim ne acilar yasayacak yaaaaaaaaaaa :img-cray: off ne kadar heyecanli bir bolum boyle...kim bilir daha neler oluyor,boyle bir bolume yurek mi dayanir yahu....
mıllet fragman gelmıss he bna hemn yolayın merkatan cıldırcam ya cabuk yolayın off ne dıyosunuz sız boyle ya=//
moon_light 28-05-08, 16:19 fragmanı izledim ayy bu ne yaww bence de dediğiniz gibi ablası yapmıştır mertin ve bence ereni kaçıracak gibi geldi açıkçası bana yaa birden kameranın ereni tek göstermesi pek hayra alamet değil gibi düşünüyorum açıkçası
aynen :img-cray: erenin tek gosterilmesi benimde kafami kurcaladi...hemde iki kez tek gosteriliyor,ayy insallah dusundugumuz gibi cikmaz ama sanki cikacak gibi....yaa ben tahmin falan yapmiyorum artik,senaristlerimiz costular,artik biz ne dersek tersi cikiyor ya da tamamen cok cok farkli seyler oluyor...
bide eren kacirilirsa dusunun olacaklari...salih hapiste,harputlu hapiste,belgin hastanede,erende kacirilirsa buyrun cumbuse :img-swoon
insallah kacirma sahnesi olmaz diyecegim ama sevgili kardesi mert vurulmus,o suzan hic rahat durur mu...belgine carpan arabanin icinde kim var diye iyice dikkatle baktim,beyaz bir araba ama kim oldugu gozukmuyor,eger bu kaza isi mertlerin isiyse kesin o kel adami carpiyordur :dito
moon_light 28-05-08, 16:23 fragman cok jötü yani belgsisimize araba carpiyorum cnm yaa
evet canim eminim dizimizin devam edeceginden...of off su olanlara bakin ya,bence bu olaylar hicte finalin yaklastiginin gostergesi degil aksine yepyeni olaylarin,dizimizin uzayacaginin habercisi...daha neler olacak neler...
gorun bakin bu hafta reytingler nasil tavan yapacak :happy0064
duyanlar duymayanlara duyursun bu hafta vazgec gonlumde olayy var olayy,simdiden boyle oldumda ben bu bolumu nasil izleyecegim ya...ah baharim ah bitanem,bu bolum hep aglayacak...off bide belginin kazasi,yaninda kimsede yok,baharim nasil dayanacak bunlarin hepsine :img-cray::img-cray:
moon_light 28-05-08, 16:25 mıllet fragman gelmıss he bna hemn yolayın merkatan cıldırcam ya cabuk yolayın off ne dıyosunuz sız boyle ya=//
fragmani vidivodo sitesinden ya da youtube dan izleyebilirsin...zaten tv de yayinlanan fragman degil,yapimci sirketin yayinladigi fragmani kayit yapip eklemisler..pek net degil,hem sesli gibi hem sessiz gibi:) tvde yayinlansaydi cekip ekleyecektim video sitesine ama maalesef eurostar hep gec yayinliyor..yarin ozet gelsin bakalim daha kim bilir neler oluyor...
arkadaslar fragmani gördüm, bu ne yaa??? cooook heyecanli bir bölüm olacak gibi duruyor. belgin ikinci defa araba kazasi geciriyor. ne kötü kader ya. üfffffff. cumartesi gününü iple cekiyorum...
--sumeyra-- 28-05-08, 17:06 Arkadaslar ben avatari yukluyorum olmuyo bir fikriniz varmi?:img-in_lo
fragmanı biraz önce izledim salih kapıyı kırıp içeri giriyor ardından hasan gelip merti vuruyor salih ve bahar gözaltındalar ardından belgin bayılıyor. Daha sonra hasanı tutukluyorlar belgin ağlıyor. Ceylanla salih ve emine konusup gidiyor. Belgini araba çarpıyor bahar anne diye bağırıyor kamera ereni gösteriyor.
bu bölüm çok heyecanlı olacak
su an agzim bes karis acik kalmis durumda! aman Allahiiimmm neler oluyor boyle,tuylerim diken diken oldu resmen ya,gozlerime inanamiyorum,bomba gibi bir bolum bekliyordum ama bu kadar olay ust usteeee pesss!!! :img-swoon
salih yetisiyor ama anlamadigim nokta nerden duyduda oyle eve baskin yapar gibi giriyor,ayyyyyyyyyyy kafam allak bullak oldu,mertin oraya geldiginden kimsenin haberi yoktu ki...hem salih nasil duydu....amanin amanin ceydoskom bu iste bizim suvarinin parmagi olmasin :img-hyste hemen aklima o geldi kesin zeki abicim merti izliyorsa
harputluya haber vermistir,harputluda salihe mi haber verdi ki...salih takim elbise giymis,anlasilan son anda haberi oldu...
harputlu merte ates ediyor ama mertin bir yerinde kan goremedim ya da fragman alinti oldugundan net degil,o yuzden belli olmuyor...ayy merte birsey olmaz,kesin ceylan misali siyirip gecmistir kursun...
salih hapiste,harputluyuda hapise goturuyorlar..belgin,defne hepsi arkasindan agliyor...
ceylanin ne isi var hala o evde...salih neden o sahnede kravatli??? dikkat ettim mertle olan sahneyle o sahnedeki gomlegi ayni degil ama neden kravat takmis? aceba bosanma davasi falan mi vardi ki diyecegim ama oyle olsa bile neden kravat takmis...
veee son sahne :img-swoon belgini araba carpiyor...ayyyyyyy baharimin anne diye aci cigligi,eren bakakaliyor....offffffffffffff bu nasil bir bolum boyle,bu kadar olay ust uste nasil olur...mert denen psikopat ne durumda?...ayyy kafamda bir yigin soru isareti olustu...insallah belgine birsey olmaz,gerci olacagini sanmiyorum ama baharim ne acilar yasayacak yaaaaaaaaaaa :img-cray: off ne kadar heyecanli bir bolum boyle...kim bilir daha neler oluyor,boyle bir bolume yurek mi dayanir yahu....
moon_light salih baharla yemek yemek için baharın evine geliyor salih kapıda mertin sesini duymus olabilir ondan kapıyı kırmıstır bence
fragmani vidivodo sitesinden ya da youtube dan izleyebilirsin...zaten tv de yayinlanan fragman degil,yapimci sirketin yayinladigi fragmani kayit yapip eklemisler..pek net degil,hem sesli gibi hem sessiz gibi:) tvde yayinlansaydi cekip ekleyecektim video sitesine ama maalesef eurostar hep gec yayinliyor..yarin ozet gelsin bakalim daha kim bilir neler oluyor...
mehtapcim ben euro stardanda ayni fragmani izledim cnm yani .. ilk once netten izledim duygu sagolsun haber verdi sonra tv'dekini rast geldim ayni fragman hic bir degisiklik yok sadece daha net ama seninde dedigin gibi mert'te hic kan yoktu tvdekindede en gormedim bir yerinde kan falan .. insallah olmez ( aman allahim ben ne diyorum:icon_sorr ) yoksa hasinim hapislerde curur
miss_t0eba 28-05-08, 19:22 fragmani gordum gormez olaydim emi :img-cray:
Salih kapiyi kirarak giriyor demek ki haber almis veya kapinin agzindan duymus.
Hasanim benim Merte ates ediyor sonra hapse giriyor Belgin cok kotu Bahar annesine destek olmaya calisiyor ay Hasanda omur hapislerde gecti :icon_sorr
heralde ben hakli ciktim Zeki evin onunde olmasi lazim ki Hasanin haberi olsun degil mi?
Ceylan daha ne gorunuyor fragmanlarda daha gitmedi mi bu kadin!
Mert kesin oluyor Harputlu tam 12den vuruyor :img-in_lo ellerine saglik diyecem ama malesef yina hapse dusuyor.
Belgin yine kaza geciriyor :icon_sorr Hasan perisan olur hapisde eger sevdigi kadin ameliyataysa ve galiba Eren bu sever yine kacirilicak :icon_sorr
miss_t0eba 28-05-08, 19:28 :img-hyste yaa guluyorum cunku neden kimse bana inanmak istemiyor :img-hyste
ben sana inaniyorum canim! sakin yanlis anlamayin VG setinden haber velan almiyorum ama icimde oyle bir umut var ben inaniyorum devam edicek.
fragmani gordukten sonra kesinlikle devam eder!
fragmani bir kac kere izledikten sonra belki Mert vurlmamistir gibi geliyor ama insallah vurulmustur :happy0064
gerci olan yine Hasanima olur :icon_sorr
Hasan kesin Zeki sayesinde haber almistir daha once dedigim gibi :img-wink:
miss_t0eba 28-05-08, 20:07 yok yok valla merakimdan catlicam ben nasil beklerim cumartesini.
Özet gelse bare belki birsey anlariz.
bence Mert kesin vurulmustur ama kurtulur sonra yine planlar yapip bu sever intikam alir Hasandan sonra yine bela acicak.
acaba Hasan kendi rizayla mi teslim oldu ? yoksa komusular polis velan mi cagirdirlar ?
bu arada arkadaslar Startv veya golfilme posta atmayi unutmayin :img-wink:
miss_t0eba 28-05-08, 20:36 fragamnin heycanindan yazmayi unutmusum :img-blush
dun bir progamda adamin biri turku soyluyordu iste tam olarak sarkiyi bilmiyorum adam birden Harputlunun sevdasi gibi birsey dedi ben onu soyle bir baktim hani dogru mu duydum Harputlu mu dedi diye sonra yine duydum hata anneme soyledim anne bu adam daha yeni Harputlu mu dedi evet kizim dedi.
acaba oyle bir hikaye mi var yani adam diyor Harputlunun sevdasi gibi.
neyse ben su sarkiyi bir buluyum merak etim simdi :img-blush
miss_t0eba 29-05-08, 10:25 sarkiyi hala bulamadim :icon_sorr neyse vazgecmek yok yola devam aricam ve bulucam :)
daha yeni arkadasimla konusuyorduk Vg hakkinda o fragmani gordukten sonra diyor galiba Bahar avukatligini yapicak Hasanin ben dusundum aslinda olabilir ama onun kendi avukati var
Hem Mertde sonunda hapise girecek tabi kacmasa :icon_whis
cunku hasan o mektupu verirse MErt ilesir ilesmez hemen girer tabi ablasiyla birlikte tabi ablasi hemen bir ucak bileti ayarlamadiysa :img-hyste
miss_t0eba 29-05-08, 10:28 buarada su avukatlik meselasi beni kafami karistiriyor
hani kacinci bolum hatirlamiyorum ama Salih kizmisti Ali niye hasani yari yolda birakti (galiba Fikretin olusunden hemen sonra) onun avukati niye olmadi diye
peki Hasanin sirketi yani Bilet holdinkde hic mi avukati yoktu mesela simdi o kadin var daha once niye gelmedi ? yoksa Hasan sirketi var diye gizliyor muydu :icon_whis ?
miss_t0eba 29-05-08, 10:33 Özet gelmis :happy0064
Bahar’ı eve hapseden Mert, silah zoruyla belgeleri imzalatmaya çalışır. Bahar duydukları ve yaşadıkları karşısında şoke olmuştur. Tam bu sırada Bahar’a mutlu haberi vermek üzere gelen Salih, hiç beklemediği olaylarla karşılaşır.
Ay Baharcim canim benim ya off :icon_sorr
Çıkan olayda Mert vurulur. Vuran kişi herkesi çok şaşırtacaktır. Olanları öğrenen Belgin yıkılır.
Harputlu vurdu Hasani Belgin yine kahroluyor :img-cray:
Bahar ve Salih dönüşü olmayan bir yola girmişlerdir sanki. Mert’in vurulduğunu öğrenen Suzan, hayatındaki sırlara bir tanesini daha ekleyecektir. Olanların hesabını sormak için Suzan’ın evine giden Belgin, çok büyük bir gerçekle yüzleşecektir.
yok ben eminim simdi kesin o ablasi Fikretle bir ilgisi var aklima baskas birsey gelmiyor cunku
Bahar’ın aklı karmakarışıktır. Yaşanan olaylar kötü günlerin habercisidir.
ah baharcim ah :icon_sorr
Belgin araba kazasi bence Suzanin yuzundir belkide degil of Hasan kahrolucak ya :icon_sorr
vaayyy be ,zıımmba gibi,fişşek gibi bir bölüm bizi bekliyor desenize,fragmanı göremedim ama sayenizde görmüş kadar oldum,hepinize teşekkür ederim.
kesin merti takip eden adam hasan'a haber vermiştir,salih zaten bahara gelecekti,kızcağız o kadar süslendi,masa hazırladı,Ee n'oldu,kim çıktı karşısına kılkuyruk mert......umarım yediği kurşun-yerse tabii-aklını başına getirmiştir.ya da daha kötüsü olur ve hırs yapar.zaten bu yüzden dizilerin gelecek sezona sarkması beni hep korkutmuştur,uzatmak için saçmalar dururlar,delinin biri kuyuya bir taş atar 40 akıllı çıkarmak için debelenir durur.
diyelimki harputlu merti vurdu,ee ne olacak ceza mı alacak,bahar demeyecek mi bu adam bana silah çekti,beni tehdit etti.bu durum bir nevi meşru müdafaa değil mi?ama tabii o suzan olacak cadının emniyette adamları var,zatende harputluya garezleri var,onu oradan çıkartmamak için ellerinden gelen herşeyi yaparlar,ayıkla pirincin taşına.emine cadısıda başlar yine yaygaraya......oğlumun başını yiyceksiniz.....vıdı vıdı vıdı...
lütfen,lütfen,lütfen belgin hanımcığıma birşey olmasın,harputlum bu acıya dayanabilemez,yüreciği orada duruverir alimallah.aslında belgin hanıma kızgınım neden haala bahara anlatmadı hasan'ın kızı olduğunu diye ama ,vardır kendince haklı sebepleri diyip hasan gibi sabrediyorum.ben onları kocaman ,mutlu bir aile olarak görmek istiyorum.baba hasan,dede hasan,eş hasan,dayı hasan:good::good::good:
ister misiniz belgine çarpan arabayı suzan ayarlamış olsun.....
38. Bölüm Özeti
Bahar’ı eve hapseden Mert, silah zoruyla belgeleri imzalatmaya çalışır. Bahar duydukları ve yaşadıkları karşısında şoke olmuştur. Tam bu sırada Bahar’a mutlu haberi vermek üzere gelen Salih, hiç beklemediği olaylarla karşılaşır. Çıkan olayda Mert vurulur. Vuran kişi herkesi çok şaşırtacaktır. Olanları öğrenen Belgin yıkılır. Bahar ve Salih dönüşü olmayan bir yola girmişlerdir sanki. Mert’in vurulduğunu öğrenen Suzan, hayatındaki sırlara bir tanesini daha ekleyecektir. Olanların hesabını sormak için Suzan’ın evine giden Belgin, çok büyük bir gerçekle yüzleşecektir. Bahar’ın aklı karmakarışıktır. Yaşanan olaylar kötü günlerin habercisidir.
miss_t0eba 29-05-08, 10:58 vaayyy be ,zıımmba gibi,fişşek gibi bir bölüm bizi bekliyor desenize,fragmanı göremedim ama sayenizde görmüş kadar oldum,hepinize teşekkür ederim.
kesin merti takip eden adam hasan'a haber vermiştir,salih zaten bahara gelecekti,kızcağız o kadar süslendi,masa hazırladı,Ee n'oldu,kim çıktı karşısına kılkuyruk mert......umarım yediği kurşun-yerse tabii-aklını başına getirmiştir.ya da daha kötüsü olur ve hırs yapar.zaten bu yüzden dizilerin gelecek sezona sarkması beni hep korkutmuştur,uzatmak için saçmalar dururlar,delinin biri kuyuya bir taş atar 40 akıllı çıkarmak için debelenir durur.
diyelimki harputlu merti vurdu,ee ne olacak ceza mı alacak,bahar demeyecek mi bu adam bana silah çekti,beni tehdit etti.bu durum bir nevi meşru müdafaa değil mi?ama tabii o suzan olacak cadının emniyette adamları var,zatende harputluya garezleri var,onu oradan çıkartmamak için ellerinden gelen herşeyi yaparlar,ayıkla pirincin taşına.emine cadısıda başlar yine yaygaraya......oğlumun başını yiyceksiniz.....vıdı vıdı vıdı...
lütfen,lütfen,lütfen belgin hanımcığıma birşey olmasın,harputlum bu acıya dayanabilemez,yüreciği orada duruverir alimallah.aslında belgin hanıma kızgınım neden haala bahara anlatmadı hasan'ın kızı olduğunu diye ama ,vardır kendince haklı sebepleri diyip hasan gibi sabrediyorum.ben onları kocaman ,mutlu bir aile olarak görmek istiyorum.baba hasan,dede hasan,eş hasan,dayı hasan:good::good::good:
buyuk ihtimale Zeki haber verdi saten oyle bekliyordum ben.
Bahar o silah olayi soylemeze pes diyecem artik!
bide demez mi o adam babamin katil ona yardim etmem :icon_whis
Bahardan hersey beklenir, Belgin aslinda soyleme calisti ama iste Bahar dinlemedi gerci Belgin ne zaman vakti oldu ki? Fikret oldu, Defne kacirildi sonra Coskun oldu sonra cocuk dava velan sonra Eren kaciriliyor vs vs.
yani hersey o kadar ust uste geldi ki saten masallah devam ediyor.
son dediklerinde katiliyorum sana eger hapisde bu haberi duyarsa Hasanim dayanamaz, valla kahrolur ya :img-cray:
38. Bölüm Özeti
Bahar’ı eve hapseden Mert, silah zoruyla belgeleri imzalatmaya çalışır. Bahar duydukları ve yaşadıkları karşısında şoke olmuştur. Tam bu sırada Bahar’a mutlu haberi vermek üzere gelen Salih, hiç beklemediği olaylarla karşılaşır. Çıkan olayda Mert vurulur. Vuran kişi herkesi çok şaşırtacaktır. Olanları öğrenen Belgin yıkılır. Bahar ve Salih dönüşü olmayan bir yola girmişlerdir sanki. Mert’in vurulduğunu öğrenen Suzan, hayatındaki sırlara bir tanesini daha ekleyecektir. Olanların hesabını sormak için Suzan’ın evine giden Belgin, çok büyük bir gerçekle yüzleşecektir. Bahar’ın aklı karmakarışıktır. Yaşanan olaylar kötü günlerin habercisidir.
A-ha özete bak hizaya gel.:img-hyste
ölürüm ben meraktan,nedir bu sır yumağı,bir sırdır gidiyor.çok acil sır çözücü aranmaktadır,ilgililere duyrulur.....
belgin hanım nasıl bir sırrı öğrenecek acaba.belkide bu şokla kendini yola atacak ve arabada ona çarpacak.yoksa fikret suzanın babası falan mı,yok be daha neler,ben en iyisi daha fazla saçmalamadan çekiliyim
yaşanan olaylar da kötü günlerin habercisiymiş,güleyim bari,ne zaman iyi bir gün yaşadılarki zaten.......yaşadılar mı yoksa?:icon_whis
duygu ve nizar 29-05-08, 13:08 su an agzim bes karis acik kalmis durumda! aman Allahiiimmm neler oluyor boyle,tuylerim diken diken oldu resmen ya,gozlerime inanamiyorum,bomba gibi bir bolum bekliyordum ama bu kadar olay ust usteeee pesss!!! :img-swoon
mehtabım aynen kafamızda soru işaretleriyle dolaşıyoruz...
salih eve gelicekti ya bahar akşam konuşuruz demişti salihe...yani ben öyle hatırlıyorum...
duygu ve nizar 29-05-08, 13:10 aynen :img-cray: erenin tek gosterilmesi benimde kafami kurcaladi...hemde iki kez tek gosteriliyor,ayy insallah dusundugumuz gibi cikmaz ama sanki cikacak gibi....yaa ben tahmin falan yapmiyorum artik,senaristlerimiz costular,artik biz ne dersek tersi cikiyor ya da tamamen cok cok farkli seyler oluyor...
bide eren kacirilirsa dusunun olacaklari...salih hapiste,harputlu hapiste,belgin hastanede,erende kacirilirsa buyrun cumbuse :img-swoon
insallah kacirma sahnesi olmaz diyecegim ama sevgili kardesi mert vurulmus,o suzan hic rahat durur mu...belgine carpan arabanin icinde kim var diye iyice dikkatle baktim,beyaz bir araba ama kim oldugu gozukmuyor,eger bu kaza isi mertlerin isiyse kesin o kel adami carpiyordur :dito
mehtabım bence bu suzan ın işi....
kısasa kısas yaptı sen benim kardeşimi mi vurdun bende senin sevdiğin kadını vuruyorum...
ulan suzan allah seni bildiği gibi yapsın...
duygu ve nizar 29-05-08, 13:13 evet canim eminim dizimizin devam edeceginden...of off su olanlara bakin ya,bence bu olaylar hicte finalin yaklastiginin gostergesi degil aksine yepyeni olaylarin,dizimizin uzayacaginin habercisi...daha neler olacak neler...
gorun bakin bu hafta reytingler nasil tavan yapacak :happy0064
duyanlar duymayanlara duyursun bu hafta vazgec gonlumde olayy var olayy,simdiden boyle oldumda ben bu bolumu nasil izleyecegim ya...ah baharim ah bitanem,bu bolum hep aglayacak...off bide belginin kazasi,yaninda kimsede yok,baharim nasil dayanacak bunlarin hepsine :img-cray::img-cray:
bencede canım bitmiycek ama yine de bu senaristlerin işi belli olmaz baksana hasanım hapse girdi belginim kaza geçirdi...
hasan belginin kaza geçirdiğini duyunca heleki bu nu suzan yapmışsa vallahi artık hasanı kimse tutamaz....
hatırlasanıza fikrete neler yapmıştı...
duygu ve nizar 29-05-08, 13:17 mehtapcim ben euro stardanda ayni fragmani izledim cnm yani .. ilk once netten izledim duygu sagolsun haber verdi sonra tv'dekini rast geldim ayni fragman hic bir degisiklik yok sadece daha net ama seninde dedigin gibi mert'te hic kan yoktu tvdekindede en gormedim bir yerinde kan falan .. insallah olmez ( aman allahim ben ne diyorum:icon_sorr ) yoksa hasinim hapislerde curur
zehram ağzından neler çıkıyor böle...
bende mert ölmesin diye dua ediceksin deseler asla inanmazdım ama şimdi dua ediyorum...
ölürse hasanımda yanar onun yanında belginimde yanar...
o zaman bende mahvedenlerin çırasını yakarım....
miss_t0eba 29-05-08, 13:18 bencede canım bitmiycek ama yine de bu senaristlerin işi belli olmaz baksana hasanım hapse girdi belginim kaza geçirdi...
hasan belginin kaza geçirdiğini duyunca heleki bu nu suzan yapmışsa vallahi artık hasanı kimse tutamaz....
hatırlasanıza fikrete neler yapmıştı...
kankam hosgeldin sefalar getirdn :happy0064
valla Harputluyu kimse tutmasin! hatirliyormusunuz ilk bolumlerde Fikret tokat atmisti Belgine Hasanin kalpi parcalamis gibi bakiyordu oyle sinirliydi ki yani sonucta sevdigi kadina vuruyordu o ........ (terbiyemi bozmiyim)
Yani eger bu iste Suzan varya Fikrete yapdigini aynisi hata daha cok yapsin.
duygu ve nizar 29-05-08, 13:20 fragmani gordum gormez olaydim emi :img-cray:
Salih kapiyi kirarak giriyor demek ki haber almis veya kapinin agzindan duymus.
Hasanim benim Merte ates ediyor sonra hapse giriyor Belgin cok kotu Bahar annesine destek olmaya calisiyor ay Hasanda omur hapislerde gecti :icon_sorr
heralde ben hakli ciktim Zeki evin onunde olmasi lazim ki Hasanin haberi olsun degil mi?
Ceylan daha ne gorunuyor fragmanlarda daha gitmedi mi bu kadin!
Mert kesin oluyor Harputlu tam 12den vuruyor :img-in_lo ellerine saglik diyecem ama malesef yina hapse dusuyor.
Belgin yine kaza geciriyor :icon_sorr Hasan perisan olur hapisde eger sevdigi kadin ameliyataysa ve galiba Eren bu sever yine kacirilicak :icon_sorr
ah kankam ah bende keşke görmeseydim bu bize yapılır mı...
bitirdiler bizi...
hasana mı yanim belgine mi yanim bilmiyorum ben kime yanim...
duygu ve nizar 29-05-08, 13:24 fragamnin heycanindan yazmayi unutmusum :img-blush
dun bir progamda adamin biri turku soyluyordu iste tam olarak sarkiyi bilmiyorum adam birden Harputlunun sevdasi gibi birsey dedi ben onu soyle bir baktim hani dogru mu duydum Harputlu mu dedi diye sonra yine duydum hata anneme soyledim anne bu adam daha yeni Harputlu mu dedi evet kizim dedi.
acaba oyle bir hikaye mi var yani adam diyor Harputlunun sevdasi gibi.
neyse ben su sarkiyi bir buluyum merak etim simdi :img-blush
ay inanmıyorum demek HARPUTLUNUN SEVDASI GİBİ...
bul bul kankam bana da yolla...:img-wink:
duygu ve nizar 29-05-08, 13:29 vaayyy be ,zıımmba gibi,fişşek gibi bir bölüm bizi bekliyor desenize,fragmanı göremedim ama sayenizde görmüş kadar oldum,hepinize teşekkür ederim.
canım her söylediğine sonuna kadar katılıyorum...
ama belgin ve hasana daha çok katılıyorum...:img-wink:
bence bunu suzan yapmıştır...
1000 defa söylüyorum o yılandan beklenir bunlar...
ama eğer belgine bişey olursa benim aşkıma birley olursa hasan üzüntüden mahvolur biter ama o suzan denilen kadını da bu dünyadan siler...
duygu ve nizar 29-05-08, 13:32 buyuk ihtimale Zeki haber verdi saten oyle bekliyordum ben.
Bahar o silah olayi soylemeze pes diyecem artik!
bide demez mi o adam babamin katil ona yardim etmem :icon_whis
Bahardan hersey beklenir, Belgin aslinda soyleme calisti ama iste Bahar dinlemedi gerci Belgin ne zaman vakti oldu ki? Fikret oldu, Defne kacirildi sonra Coskun oldu sonra cocuk dava velan sonra Eren kaciriliyor vs vs.
yani hersey o kadar ust uste geldi ki saten masallah devam ediyor.
son dediklerinde katiliyorum sana eger hapisde bu haberi duyarsa Hasanim dayanamaz, valla kahrolur ya :img-cray:
kankam benim sonuna kadar haklısın ya düşünsene sevdiğin kadın kaza geçiriyor ama sen hapistesin bu insanı çıldırtır...ben bi de şeyi düşünemiyor kesin zeki söler belgin hanım kaza geçirdi allahım o sahneyi hayal bile edemiyorum ben....
duygu ve nizar 29-05-08, 13:34 A-ha özete bak hizaya gel.:img-hyste
ölürüm ben meraktan,nedir bu sır yumağı,bir sırdır gidiyor.çok acil sır çözücü aranmaktadır,ilgililere duyrulur.....
belgin hanım nasıl bir sırrı öğrenecek acaba.belkide bu şokla kendini yola atacak ve arabada ona çarpacak.yoksa fikret suzanın babası falan mı,yok be daha neler,ben en iyisi daha fazla saçmalamadan çekiliyim
yaşanan olaylar da kötü günlerin habercisiymiş,güleyim bari,ne zaman iyi bir gün yaşadılarki zaten.......yaşadılar mı yoksa?:icon_whis
bunu bende düşündüm canım hatta kankam(miss_toeba)benimle dalga geçti ama belgini mahvedicek sır ne olabilir düşünmekten kafayı yedim bu ne olabilir....
duygu ve nizar 29-05-08, 13:38 kankam hosgeldin sefalar getirdn :happy0064
valla Harputluyu kimse tutmasin! hatirliyormusunuz ilk bolumlerde Fikret tokat atmisti Belgine Hasanin kalpi parcalamis gibi bakiyordu oyle sinirliydi ki yani sonucta sevdigi kadina vuruyordu o ........ (terbiyemi bozmiyim)
Yani eger bu iste Suzan varya Fikrete yapdigini aynisi hata daha cok yapsin.
hoşbulduk kankam....:happy0064
bencede eğer bu kaza olayında parmağı varsa bence kesin var.hasanı kimse tutamaz...aslında şu da olabilir belgin hasanın hapse girmesinden dolayı yeteri kadar mahvolmuş dikkatsizl olabilir onun içinde dalgın dalgın gidiyor olabilir...araba ondan da çarpmış olabilir...off daraldım düşünmekten deli olcam...
evet fikret tokat atınca nasıl da fena oldu canım benim ya.hasan belgine bakmaya kıyamazken o fikret tokat attı...zaten başımıza ne geldiyse o deli yüzünden geldi....
bence fikrete yaptığının 1000 katını suzana yapsın...
miss_t0eba 29-05-08, 13:59 ay inanmıyorum demek HARPUTLUNUN SEVDASI GİBİ...
bul bul kankam bana da yolla...:img-wink:
bulmaya calisiyorum canim :img-wink:
kankam benim sonuna kadar haklısın ya düşünsene sevdiğin kadın kaza geçiriyor ama sen hapistesin bu insanı çıldırtır...ben bi de şeyi düşünemiyor kesin zeki söler belgin hanım kaza geçirdi allahım o sahneyi hayal bile edemiyorum ben....
hayal bile itmek istemem ama ben soyle birsey tahmin ediyorum:
Zeki: abi :icon_sorr
Hasan: ne oldu Zeki ? avukatla mi konustun?
Zeki: abi Belgin hanim
Hasan: ne oludu belgine?
Zeki: abi Belgin hanim kaza gecirdi :icon_sorr
Hasan: :| ne ?!
ay yok dur boyle birsey olursa kalpten giderim ben :icon_sorr
miss_t0eba 29-05-08, 14:02 bunu bende düşündüm canım hatta kankam(miss_toeba)benimle dalga geçti ama belgini mahvedicek sır ne olabilir düşünmekten kafayı yedim bu ne olabilir....
valla o olmaz bence baska birsey var hayirdir insallah :icon_whis
hoşbulduk kankam....:happy0064
bencede eğer bu kaza olayında parmağı varsa bence kesin var.hasanı kimse tutamaz...aslında şu da olabilir belgin hasanın hapse girmesinden dolayı yeteri kadar mahvolmuş dikkatsizl olabilir onun içinde dalgın dalgın gidiyor olabilir...araba ondan da çarpmış olabilir...off daraldım düşünmekten deli olcam...
evet fikret tokat atınca nasıl da fena oldu canım benim ya.hasan belgine bakmaya kıyamazken o fikret tokat attı...zaten başımıza ne geldiyse o deli yüzünden geldi....
bence fikrete yaptığının 1000 katını suzana yapsın...
kesin Suzanin isidir fragmanda gordugum kadariyla carpan araba hemen kaciyor.
Eren nasilda bakiyor anneannesine :img-cray:
Arkadaşlar, siz sabahtan akşama Star mı seyrediyorsunuz? Ben hiç raslamadım fragmana. Ama..... şayet dediğiniz gibiyse Belgine bu kaçıncı araba çarpışı ya? Kadıncağızın zaten karaciğerinden bir parça gitmişti şimdide böbrek gider:img-hyste Harputlu hapisteyse hatırladığım kadarıyla diziye hapisle girmişti arada tekrar girmişti, yinemi hapislerde? :img-cray: öf ya
Bahar desen güldüğü bölümü hatırlamıyorum? 30 bölüm salya sümük yetti ya. :icon_sorr Kızcağız azcık bir gülsün, bizde azcık ferahlıyalım. Mert ölüyorsa,(ki sanmam) çarpışmalar suzan ve Harputlu arasında gelişecek demekki. Bu arada.....
Arkadaşlar, bu frağman gösteriminin adedini kanallarmı belirliyor? yoksa farklı nedenlerimi var? Şahsen ben hep Fadimenin frağmanına raslıyorum da. Ne iş merak ettim.bye
duygu ve nizar 29-05-08, 17:24 bulmaya calisiyorum canim :img-wink:
hayal bile itmek istemem ama ben soyle birsey tahmin ediyorum:
Zeki: abi :icon_sorr
Hasan: ne oldu Zeki ? avukatla mi konustun?
Zeki: abi Belgin hanim
Hasan: ne oludu belgine?
Zeki: abi Belgin hanim kaza gecirdi :icon_sorr
Hasan: :| ne ?!
ay yok dur boyle birsey olursa kalpten giderim ben :icon_sorr
kankam sen mi ben mi ben bunun hayal bile edemiyorum...
ama bence bu bölümde hasan ın haberi olmaz...
duygu ve nizar 29-05-08, 17:26 valla o olmaz bence baska birsey var hayirdir insallah :icon_whis
kesin Suzanin isidir fragmanda gordugum kadariyla carpan araba hemen kaciyor.
Eren nasilda bakiyor anneannesine :img-cray:
evet canım ama başka ne olabilir ki anlayamıyorum...
evet canım bencede kesin suzanın işi...
evet yazık erenimize....
ereni gösterdiklerine göre kaçırcaklar ya...
duygu ve nizar 29-05-08, 17:28 Arkadaşlar, siz sabahtan akşama Star mı seyrediyorsunuz? Ben hiç raslamadım fragmana. Ama..... şayet dediğiniz gibiyse Belgine bu kaçıncı araba çarpışı ya? Kadıncağızın zaten karaciğerinden bir parça gitmişti şimdide böbrek gider:img-hyste Harputlu hapisteyse hatırladığım kadarıyla diziye hapisle girmişti arada tekrar girmişti, yinemi hapislerde? :img-cray: öf ya
Bahar desen güldüğü bölümü hatırlamıyorum? 30 bölüm salya sümük yetti ya. :icon_sorr Kızcağız azcık bir gülsün, bizde azcık ferahlıyalım. Mert ölüyorsa,(ki sanmam) çarpışmalar suzan ve Harputlu arasında gelişecek demekki. Bu arada.....
Arkadaşlar, bu frağman gösteriminin adedini kanallarmı belirliyor? yoksa farklı nedenlerimi var? Şahsen ben hep Fadimenin frağmanına raslıyorum da. Ne iş merak ettim.bye
evet canım bütün felaketler bizim başımıza geliyor malesef...
vallahi onu bende anlamadım gitti fadime nin her dakka fragmanı yayınlanıyor ama bizim dizinin fragmanı yayınlanmıyor...allahtan internet varda ordan izliyoruz...
kardelen2086 29-05-08, 19:31 merhaba arkadaşlar..fragmanımız çıkmış...ama ne fragman...ağzım açık kaldı resmen....
mert eşek cennetine boyluyor galiba sonunda yani inşallah:img-hysteumarım fragman yanıltmacısı olmaz....:happy0064
işin tuhaf tarafı belgin e yine araba çarpıyor...bu işin içinde bir iş var...bu kadının eceli araba kazasıyla olacak galiba...tövbe tövbe yazdıklarıma bak ya....acaba diyorum suzan cadısı bahar ve annesine pusu kurmuş olabilir mi?
bir de şom ağzımı açmayayım diyorum ama dayanamıyorum işte...son sahnede bahar anne diyerek koşarken erenimiz yanlız kalıyor...o esna da erenimizi kaçırmasınlar sakın...şu an tek korkum bu.:img-cray:
yanlız şunu yazmadan geçemeyeceğim.....hasan amcamızda pek bi marifetli:img-hyste tek atışta mert i labut gibi yere serdi maşallah:img-hyste....mert in vurulup yere düştüğü sahneyi tekrar tekrar izliyorum...iyi bir şey değil belki ama çok hoşuma gitti nedense....bu arada erken olacak belki ama her ne kadar emin olmasam da mertsever arkadaşlarımızın başı sağolsun demek istiyorum:img-hyste...ayyyy şimdi düşündüm de acaba mert korkudan yere düşmüş olabilir mi????belki de vurulmamıştır.....:img-hyste
malesef fragman yorumlarınızı okuyacak vaktim bile yok arkadaşlar...eminim çok güzel yorumlar yapmışsınızdır..:good:şu yarın ki sınavımı atlatayım geri kaldığım her şeyi telafi edeceğim inşallah....:img-wink:
miss_t0eba 29-05-08, 19:48 yanlız şunu yazmadan geçemeyeceğim.....hasan amcamızda pek bi marifetli:img-hyste tek atışta mert i labut gibi yere serdi maşallah:img-hyste....mert in vurulup yere düştüğü sahneyi tekrar tekrar izliyorum...iyi bir şey değil belki ama çok hoşuma gitti nedense....bu arada erken olacak belki ama her ne kadar emin olmasam da mertsever arkadaşlarımızın başı sağolsun demek istiyorum:img-hyste...ayyyy şimdi düşündüm de acaba mert korkudan yere düşmüş olabilir mi????belki de vurulmamıştır.....:img-hyste
malesef fragman yorumlarınızı okuyacak vaktim bile yok arkadaşlar...eminim çok güzel yorumlar yapmışsınızdır..:good:şu yarın ki sınavımı atlatayım geri kaldığım her şeyi telafi edeceğim inşallah....:img-wink:
Harputlu eski kabadayilardan tabi iyi silah kulanicak :img-in_lo ama muhtis ya acayip iyi vurdu
bide bakisida super tam karizma :img-blush
Daha dur Mert efendiye daha neler yapicak Hasan/
sinavlarina basarilar canim umarim istedigin gibi gecer :img-wink:
Fragmanı yorumlayan arkadaşlar hepinize teşekkürler....
ben daha izlemedim malum kanalın
bizim dizimize KESİN bir garezi var....
neden bu ayırımcılık anlamış değilim reytinglerimizde iyi ama yinede yaranamıyoruz ....artık başka yollara başvurucaz anlaşılan
miss_t0eba 29-05-08, 22:08 Fragmanı yorumlayan arkadaşlar hepinize teşekkürler....
ben daha izlemedim malum kanalın
bizim dizimize KESİN bir garezi var....
neden bu ayırımcılık anlamış değilim reytinglerimizde iyi ama yinede yaranamıyoruz ....artık başka yollara başvurucaz anlaşılan
ben her gun mail gondericem simdi yenikten yapicam bildigim herkese soyledim
istersen sende oyle yap :img-wink:
cumartesi hemen gelsin ya :happy0064
duygu ve nizar 30-05-08, 13:32 arkadaşalr ben daha sesli fragmanı göremedim ya...
yine süper bi bölüm bizi bekliyor bir an önce yarın olsun da izlesek tabi yüreğimiz dayanırsa...
bu suzan psikopatının belgine söyliyeceği sır ne acaba meraktan çatlıycam...
arkadaşalr ben daha sesli fragmanı göremedim ya...
yine süper bi bölüm bizi bekliyor bir an önce yarın olsun da izlesek tabi yüreğimiz dayanırsa...
bu suzan psikopatının belgine söyliyeceği sır ne acaba meraktan çatlıycam...
duygu ve nizar ben de göremedim sesli fragmanı sanırım daha göstermediler
duygu ve nizar 30-05-08, 13:55 duygu ve nizar ben de göremedim sesli fragmanı sanırım daha göstermediler
evet canım bi gün erkenden sesli fragmanı gösterseler şaşırırım zaten...
artık mecburen bekliycez canım....
sesli fragmanı biraz önce tv de gördüm. Belgin hasanla konuşuyor bahara gerçeği söylemek istiyor ama hasan hayır diyor. O arada kamera baharı gösteriyor. Defne belgine bağırıyor. Hasan hapishanede ziyarete gelen birisiyle konuşuyor. Mahirle salih mert hakkında konuşuyor salih pislik belli diyor. Belgin suzanla konuşuyor ve neden bu zamana kadar sakladın diyor suzanın sakladığı gerçeği öğreniyor ve daha sonra araba çarpıyor.
Aklımda kalan bunlar..
selincicek 30-05-08, 15:46 sesli fragman metecafe diye bir sitede var ben izledin linki atatyım sizde izleyin
bende gördüm simdi anlatim
ilk sahne mertin bahara silahzoruyla belgeleri imzalatma sahnesi harputlu geliyor ve merti vuruyor bu sahne sessiz fragmandada var
sonra belgin hasana bahara herseyi anlaticam diyor agliyarak
sonra harputlu belgine hayir fln diyor baharda sinirliymis gibi bakiyor ikisine
sonra salih mahirlen konusuyor
sonra harputlunun hapishane sahnesi var belgine bböyle bir kara sevda kara toprakla biter diyor
ardindan belginin hasanin pesinden agladigi sahne geliyor
sonra defne begine bagryor degermiydi fln diyor belginde agliyor
sonra gicik ceylan sende hakkini helal et emine anne diyor
sonra belgin suzana peki yillardir biliyorsunuzda neden söylemediniz diyor
sonra salih mahire o pisligin adi belli mahir diyor
son sahnede belgine araba carpma sahnesi sessiz fragmanda oldugu gibi
derya-vg daha ayrıntılı anlatmışsın saol. Bu arada sesli fragmanı ceyda metacafe ye ve moon_light ta youtube a koymuş ordan izleyebilirsiniz
kardelen2086 30-05-08, 17:12 ... ne yalan soyleyim eskisi gibi salihi savunamiyorum bile ahh salih ah sen o halti yedin ya gozumuzden dustun,baharimin dedigi gibi salih ceylana kocalik yapmis baharima ve asklarina dua etsin ki onu affediyoruz,yoksa hic bir sekilde savunulacak tarafi yok olayin....
.
sorma canım ya...salih in ceylan ın hamile olduğunu öğrendiği sahnede kahrolmuştum...aralarında bir şey geçmese direkt olarak ne hamileliği derdi ama bir şeyler olmuş ki ses bile çıkarmadı:img-cray:ama ne yapalım senin de dediğin gibi aralarındaki aşk o kadar güçlü ki bazı şeyleri görmezden gelmemize yardımcı oluyor... 2 bölüm önce bahar ın evindeki o sarılma sahnesi vardı ya...işte o sahnede onlarla birlikte ben de eridim bittim..onların o büyük sımsıcak aşkını iliklerime kadar hissettim resmen..:img-in_lo
...simdi salih emineden doktor hususunda yardim istemis,eminede en basta ceylanin hamile olduguna inanmis ama sonradan gerek ceylanin hamile oldugunu surekli unutmasi,gerekse hicbir sikayetinin olmayisindan bunun yalan oldugunu anlamis...kendi agziyla soyledi ceylana,sen benim gozlerime baksana 3 cocuk annesiyim ben,ilk once hamile sanip sevinmistim ama sonradan halinden anladim ki bu isin icinde bir is var,bende yuvaniz kurtulsun,oglum o adi batasiciya(!)donmesin diye doktorla anlastim gibisinden birsey soyledi...yani emine ceylandan suphelenmis,o yuzden doktora hamile degilse bile ogluma hamile oldugunu soyle demis,durum bundan ibaret yani
bu konuyu açıkladığın için sağol canım....senarsitlerimize de bravo diyorum başka bir şey demiyorum....ne kadar zekiler böyle..:img-hyste
bolumun yakısıklısı: mert diyecegim ve simdi siz beni domates yagmuruna tutacaksiniz saka tabiki o bolumun en cirkiniydi ..
...
yaz canım yaz...en yakışıklı mert yaz.....artık domates yağmuruna mı tutarım yoksa yumurta ya da terlik mi bilmiyorum...:img-hyste
kardelen2086 30-05-08, 17:48 38. Bölüm Özeti
özet için teşekkürler...
maşallah pek içi açıcı bir özet olmuş:img-tomat..ay şu suzan ın sırrından da daral geldi yani...neymiş anacım bu sır böyle:img-hyste...inşallah bu hafta o sır ortaya çıkar da biz de rahatlarız...son cümle de içimi kararttı resmen...kötü gün derken daha ne kötü gün kaldı ki...yeteri kadar kötü şey gördük zaten:img-cray:
bende gördüm simdi anlatim
ilk sahne mertin bahara silahzoruyla belgeleri imzalatma sahnesi harputlu geliyor ve merti vuruyor bu sahne sessiz fragmandada var
sonra belgin hasana bahara herseyi anlaticam diyor agliyarak
sonra harputlu belgine hayir fln diyor baharda sinirliymis gibi bakiyor ikisine
sonra salih mahirlen konusuyor
sonra harputlunun hapishane sahnesi var belgine bböyle bir kara sevda kara toprakla biter diyor
ardindan belginin hasanin pesinden agladigi sahne geliyor
sonra defne begine bagryor degermiydi fln diyor belginde agliyor
sonra gicik ceylan sende hakkini helal et emine anne diyor
sonra belgin suzana peki yillardir biliyorsunuzda neden söylemediniz diyor
sonra salih mahire o pisligin adi belli mahir diyor
son sahnede belgine araba carpma sahnesi sessiz fragmanda oldugu gibi
sesli fragmanı anlattığın için sağol canım...
yanlız aklıma takılan bahar,annesi ve babasına neden sinirli bakıyor?:icon_sorrhasan mert i vurduğu için mi yoksa:img-hyste
bence hani harputluya gicik kapiyor ya
o yüzden
cünkü o sahnede daha babasi oldugunu bilmiyor
arkadaslar size cok kötü bi haberim var
vazgec gönlüm bitiyor
artik kesinlesmis bisey
birisiylen knosutum kendisi polis rolündeydi o dizide
ve ajans biticegini söylemis
muhtemelen 41.bölüm
yani sezio finali falan olmicak bitecek maalesef
cok üzülüyorum simid
yaa:img-cray:
moon_light 31-05-08, 17:47 merhaba arkadaslar,
hepinizi cooook ozledim :love05:
bugun cumartesi,bugun harika bir gun,bugun VG gunu :happy0064
hemde ne VG,bomba bomba!!! inanilmaz seyler oluyor,fragmani her izleyisimde agzim bes karis aciliyor,hele hele sesli fragmanin son sahnesindeki baharimin bagirisi resmen icimi parcaliyor :img-cray:
senaristler gercekten uctular,inanilmaz senaryolar yaziliyor...cok farkli seyler olacak ve kafamda bir yigin soru isareti var...
hem ozette yazilanlar,hemde sesli fragmanda gordugume gore suzan cok gizli bir sirri acikliyor belgine ve bu sirri inanilmaz merak ediyorum,belgin bunun neden daha once soylemedin diyor,aceba ne olabilir??? bir tahmini olan var mi,sastim kaldim ben artik bisey diyemiyorum...mertin baharimin hissesini ele gecirme isinide dusunuyorum ikisi arasinda bir baglanti kuruyum diye yinede birsey bulamiyorum...sessiz fragmandaki belginin bayilma sahnesi aceba suzanla konustugundaki sahne mi?!
ya harputlu merte ates ediyor ama kan falan hicbirsey gorunmuyor...kesin siyirip gecmistir,mert denen namertde ceylan kaktusu gibi dokuz canli onlara birsey olmaz,kursun bile hedefi sasiriyor,onlardan uzak durmak istiyor :img-hyste
dedgim gibi kafamda o kadar cok soru isareti var ki!!! belginin hasana aglayarak "bahara herseyi anlatacagim.." demesi ve hasanin ona engel olmaya calismasi mesela..normalde harputlu anlatma taraftariydi,simdi belgin anlatmak istiyor ama harputlu istemiyor bu sefer...ya da fragmandan bize gozuktugu kadariyla oyle...yoksa belginin anlatmak istedigi baba kiz meselesi degilde suzandan duyduklarimi??
salih neden hapiste?!! hem harputlu hem salih nasil hapiste olur yahu aklim almiyor..aceba diyorum gercekler anlasilincaya kadar mi salihi nezarette tuttular sonra harputlu herseyi anlatti ve o hapise giriyor,salih cikiyor..
boyle bir kara sevda,kara toprakta biter.. diyor harputlu ve arkasindan o duygusal sahne,harputlunun hapise gidisi ve arkasindan herkesin perisan olusu..baharim bile agliyor,var bu isin icinde baska seyler ama ne bilmiyorum...baharim annesi perisan oldugu icin onun uzuntusundende aglayabilir...
kardelen2086 31-05-08, 17:49 arkadaslar size cok kötü bi haberim var
vazgec gönlüm bitiyor
artik kesinlesmis bisey
muhtemelen 41.bölüm
cok üzülüyorum simid
bizim için çok üzücü bir haber olsa da paylaştığın için sağol canım:img-cray:
her ne kadar kabullenmek zor olsa da bunun olacağını yani dizimizin bu sezon biteceğini az çok tahmin etmiştim...o yüzden bugüne kadar dizinin biteceği hakkındaki yorumlara bir türlü cevap veremedim,hayır bitmeyecek diyemedim...sonuçta kesin bir bilgim yoktu...ne desem yanlış olacaktı...
öyle ya da böyle dizimiz bitsin ya da bitmesin biz dizimizden asla vazgeçmeyeceğiz...her zaman bu sayfalarda olacağız ...:img-wink:
şimdi bu konuyu bir kenara bırakıp akşama izleyeceğimiz güzel bölümü düşünüyorum..başka da bir şey düşünmek istemiyorum...:happy0064
moon_light 31-05-08, 17:50 arkadaslar size cok kötü bi haberim var
vazgec gönlüm bitiyor
artik kesinlesmis bisey
muhtemelen 41.bölüm
cok üzülüyorum simid
aslinda fragman yorumuna devam edecektim ama senin yorumun dikkatimi cekti..
ben bu konuda soyleyecegimi soyledim,yani kimse bos yere uzulmesin sezon finali olacak dizi bitmiyor dedim,henuz kesin birsey yok dedim...
hatirlarsaniz 41.bolumun sezon finali olacaginida ilk ben soylemistim,bircok sitede farkli farkli seyler yaziliyor...ben dogru olani size soiyledim,41.bolum sezon finali,buna inanip inanmamakta size kalmis,sadece bos yere uzulmus olursunuz arkadaslar...bizim destegimizle dizimiz gelecek sezonda devam edecek :img-wink:
bakin ne bomba olaylar var dizimizde,belki bunlar yeni baslangiclar,bu bolumu izleyince kafamizda biriken onca soru azcikta olsa cevaplanmis olur...cok farkli seyler olacak,insallah yarin ogle reytinglerde super gelecek :good:
moon_light 31-05-08, 17:57 birde kafama takilan sahnelerden biri defnenin belgine bagirdi sahne...defnecim neden o kadar kizgin aceba...defne cok sinirli ve "tek gunahi sizi sevmekti,deger miydi ha deger miydi?!" diye bagiriyor,belgin zaten perisan...
sanirim bu sahne harputlu hapise girdikten sonraki sahne...ama bu iste belginin sucu ne?! defne neden belgine bu kadar kizgin?..
offf yaa fragmanin sonundaki baharimin aci cigligi icimi dagliyor :img-cray: ah belgisim ahhh kadinin cektigi acilar yetmezmis gibi bide araba carpiyor... off harputlu ogrenirse perisan olur...
dedigim gibi bu bolum cok farkli seyler olacak,hic bilmedigimiz seyleri ogrenecegiz...
ya bide simdi aklima geldi,belgin ve harputlu ciftlikte dolasirken,belgin atin uzerinde defneyi gorunce,hasana kim oldugunu sormustu,hasanda anlatinca tuhaf tuhaf bakmisti...orda neden oyle bakti hala merak ediyorum..aceba defne ile ilgili bilmedigimiz seyler mi var ki....suzan belgine ne soyluyor yaa...
neden bunu yillardir gizledin diyor,mal varliklariyla ilgili birsey mi yoksa cok daha degisik hic aklimiza bile gelmeyen bir mevzuu mu?!
dedigim gibi bir yigin soru cevabini bekliyor....cok az kaldi,saatler kaldi,ekrana yapisip yine super bir dizi keyfi yapacagiz :happy0064
moon_light 31-05-08, 18:08 sorma canım ya...salih in ceylan ın hamile olduğunu öğrendiği sahnede kahrolmuştum...aralarında bir şey geçmese direkt olarak ne hamileliği derdi ama bir şeyler olmuş ki ses bile çıkarmadı:img-cray:ama ne yapalım senin de dediğin gibi aralarındaki aşk o kadar güçlü ki bazı şeyleri görmezden gelmemize yardımcı oluyor... 2 bölüm önce bahar ın evindeki o sarılma sahnesi vardı ya...işte o sahnede onlarla birlikte ben de eridim bittim..onların o büyük sımsıcak aşkını iliklerime kadar hissettim resmen..
bu konuyu açıkladığın için sağol canım....senarsitlerimize de bravo diyorum başka bir şey demiyorum....ne kadar zekiler böyle..:img-hyste
yaz canım yaz...en yakışıklı mert yaz.....artık domates yağmuruna mı tutarım yoksa yumurta ya da terlik mi bilmiyorum...:img-hyste
evet canim salih o halti yedikten sonra gozumden dustu,baharimin ve o buyuk asklarinin hatri olmasa onu asla affetmezdim :hıh
guvendigim daglara kar yagdi,hem salih hem murat acisindan :img-cray::img-cray:
evet canim o sahne mukemmel bir sahneydi,her izleyisimde ayni duygulariu yasiyorum,birbirlerine sarilmalari,salihin ve baharimin harika sozleri inanilmaz duygu yuklu....ayy cok icimden geldi yaziyim o replikleri,cok cok begenmistim :img-in_lo
salih:son nefesimi verirken bile seni seviyor olacagim...bu dunyada olmadi,belki oburunde...ne yasanmis olursa olsun,sadece seni sevdigimi unutma tamam mi?!...
bahar:biz ayrildik salih..biz ilk defa simdi gercekten ayrildik...bugune kadar icimde hep bir umut vardi..birbirimizi boyle severken hep ayri kalmamiz mumkun degil diyordum...birgun mutlaka diyordum....birgun mutlaka!...ama simdi bitti...gercekten bitti...
oof of yine cok duygulandim,bu dunyada olmadi,belki oburunde..ne kadar etkileyici bir soz :img-cray:
:img-hyste ayy yok cnm o namerte ben artik yakisikli makisikli demem,haydut nolacak baharimin nasil canini yakti:dito gozume cok cirkin gorunuyor artik,eger ona bir daha yakisikli dersem beni domates,terlik,yumurta ne bulursan onun yagmuruna tutabilirsin :img-hyste hatta forumdaki herkes tutsun :img-hyste
aslinda fragman yorumuna devam edecektim ama senin yorumun dikkatimi cekti..
ben bu konuda soyleyecegimi soyledim,yani kimse bos yere uzulmesin sezon finali olacak dizi bitmiyor dedim,henuz kesin birsey yok dedim...
hatirlarsaniz 41.bolumun sezon finali olacaginida ilk ben soylemistim,bircok sitede farkli farkli seyler yaziliyor...ben dogru olani size soiyledim,41.bolum sezon finali,buna inanip inanmamakta size kalmis,sadece bos yere uzulmus olursunuz arkadaslar...bizim destegimizle dizimiz gelecek sezonda devam edecek :img-wink:
bakin ne bomba olaylar var dizimizde,belki bunlar yeni baslangiclar,bu bolumu izleyince kafamizda biriken onca soru azcikta olsa cevaplanmis olur...cok farkli seyler olacak,insallah yarin ogle reytinglerde super gelecek :good:
mehtap ablacim sana inaniyorum hatta aciklamalarinla beni rahatlatiyorsun
ama dizide polis rolünü oynuyan kisi söyledi
kendisi o ajansdan,ajans söylemis
yoksa ben böyle bi habere inanirmiyím
moon_light 31-05-08, 18:14 özet için teşekkürler...
maşallah pek içi açıcı bir özet olmuş:img-tomat..ay şu suzan ın sırrından da daral geldi yani...neymiş anacım bu sır böyle:img-hyste...inşallah bu hafta o sır ortaya çıkar da biz de rahatlarız...son cümle de içimi kararttı resmen...kötü gün derken daha ne kötü gün kaldı ki...yeteri kadar kötü şey gördük zaten:img-cray:
sesli fragmanı anlattığın için sağol canım...
yanlız aklıma takılan bahar,annesi ve babasına neden sinirli bakıyor?:icon_sorrhasan mert i vurduğu için mi yoksa:img-hyste
ozeti okuyunca aklimda baska seyler belirdi sanki,yani ustede yazdigim gibi baharimin ogrenecegi gercek belginin suzandan ogrendigi sir olabilir...baharin akli karmakarisiktir diyor...off of yasanacaklar kotu gun habercisiymis,ne zaman iyi gunlerin habercisi bizi buldu ki zaten...etrafimiz felaket tellaliyla dolu,kaktus gider namert gelir,yaratik gider hanimaga bozuntusu gelir,bunlarin arasinda mutlu olmak mumkun mu:dito :)
bahar ve salih sonu olmayan bir yola giriyormus,offff of kim bilir daha neler olacak...
canim baharcim orda sinirli bakmiyor ki,sadece saskin saskin belginle harputlunun konusmasina bakiyor,sinirli degil yani :img-wink: belgin cok uzgun,harputluya bahara anlatacagim herseyi diyor,harputluda belgine hayir sus dercesine agzini kapamak istiyor sanki...baharcim o sirada goruyor onlari..morali bozuk ve saskin gibi bakiyor...
moon_light 31-05-08, 18:17 mehtap ablacim sana inaniyorum hatta aciklamalarinla beni rahatlatiyorsun
ama dizide polis rolünü oynuyan kisi söyledi
kendisi o ajansdan,ajans söylemis
yoksa ben böyle bi habere inanirmiyím
sagol canim,biliyorum elbette bana inandigini :img-wink:
ustelik dizide rol almis birinden duymussun bunlari,senin soyledigin yalandir demiyorum ama dogru olan dizimizin devam edecegi...iciniz ferah olsun,hic bunlara takilmayin canim :img-wink: biz dizimizin sefasini surmeye devam edelim,maillerle destek olmaya devam edelim,ki hersey dahada guzel olsun...
tubacim sagol tatlim ne guzel demek sende herkese mail yollatiyorsun,kim var kim yok etrafinizdaki herkese bir mail yollatin arkadaslar,dizimizin seveni cok ve bunu ispat etmeliyiz...ya reytingleri birakin,ben her hafta dizimizi video sitesine ekliyorum ya bazen bakiyorum ekledigim gunun aksami izlenme sayisi 16.000 lere ulasmis,bu ne kadar buyuk bir sayi dusunun arkadaslar :img-wink:
star tv dizimizi opsunde basina koysun,vazgec gonlum dizisine inanip yapimci sirketimizle anlasarak hayatinin dogrusunu yapmis :happy0064
kardelen2086 31-05-08, 18:21 guvendigim daglara kar yagdi,hem salih hem murat acisindan
eger ona bir daha yakisikli dersem beni domates,terlik,yumurta ne bulursan onun yagmuruna tutabilirsin :img-hystehatta forumdaki herkes tutsun :img-hyste
canım ben yanlış okumadım murat açısından yazdın değil mi?:img-hysteiyi de yazık garibim murat ın ne suçu var?:icon_sorrsenaristler ne derse onu yapıyor,tıpkı senin irem in gibi yani..:img-hyste:img-hyste
bu arada yazdığın son satırları bir daha düşün istersen...ileride hatırlatırım bak sonra...:img-hyste:img-hyste
moon_light 31-05-08, 18:40 canım ben yanlış okumadım murat açısından yazdın değil mi?iyi de yazık garibim murat ın ne suçu var?senaristler ne derse onu yapıyor,tıpkı senin irem in gibi yani..
bu arada yazdığın son satırları bir daha düşün istersen...ileride hatırlatırım bak sonra...
canim naptin sen:) ben fazla belli olmasin diye oylece araya yazmistim,bide siyahla kalinlastirarak iyice belirginlestirmissin :img-hyste yok murata dizi acisindan degildi baska acidandi :icon_sorr
yoksa dizinin gidisatinda muratin ne sucu var,evet tipki irosum gibi onlar yazilani oynuyor,o degildi onu yazmaktaki amacim yani :img-wink:
ahh ah irosum dedinde canim benim onu nasil ozlemisim,birkac saat askima kavusacagim :love05: nasil ozluyorum onu bir haftada,bir insan bu kadar tatli olabilir mi ya,irosum bi tane biiiirrrrrr :img-in_lo yaa onu oyle cok seviyorum ki,bak simdi gozlerim doldu varya :icon_sorr:img-in_lo
ahahahah merak etme canim o satirlari cok dusunerek yazdim zaten :img-hyste mehtap dedim,iyi dusun tasin,ayy ne tatli diye agzindan kacirirsan basina geleceklere hazirlikli ol dedim :img-hyste mazallah kafama falan bisey duserde yanlislikla soylersem kusura bakmayin ama bile bile ben o adama bir daha tatli demem :img-hyste baris tatli olabilir ama mert asla!!
bakiyorumda mertin mezarini kazmissin bile :img-hyste
kardelen2086 31-05-08, 18:48 canim naptin sen:) ben fazla belli olmasin diye oylece araya yazmistim,bide siyahla kalinlastirarak iyice belirginlestirmissin yok murata dizi acisindan degildi baska acidandi
yoksa dizin |