Tüm Versiyonu Göster : Vazgeç Gönlüm (Arşiv 3)
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=43884
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
İyi Yorumlar
Bölüm Sorumlusu
Çakıl
Yeni Baslik hayirli ugurlu olsun herseyin daha güzel olmasi dilegiylee.........
insallah fragman erken cikar yeni bölümü sabirsizlikla bekliyorum.......
KübraYasemin 13-04-08, 13:56 Yeni baslIk herkese hayIrlI ugurlu olur insallah...
Vallaha o evde salih ve Erenin olmamasInI istiyorum büyük ümit ile.
Yoksa o adamIn ne yapacagI beli olmaz.
AdInI agzIma bile almak istemiyorum..
Birde benim Bahara da bu Bölüm sinirim biraz bozuldu.. )= neyse
Insallah gercekden fragman yine erken cIkar.
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun.
eski forum sayfamızın linki göremedim ben
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=6630882#post6630882
o yüzden yazıyorum :img-wink:
Ben geldi:)
Merkezle dışarıdaki devriyeler arasında bilgi akışının sağlandığı en önemli alet telsiz çalınıyor hem de devriye aracının içinden!!! ama bir Allah’ın kulu da bunu fark etmiyor be kardeşim, acaba çalınan telsiz diye adlandırılan şey, düdük yada düğme kadar önem arz etmeyen bir alet mi ki?…üstelik adam istediği zaman açıyor, dinleme yapıyor, işi bitince de kapatıyor… Bu ne yaman çelişki böyle canım senaristlerim:)
Kemal dövüldü ama başını öne eğmedi asla Salih ağabeyini ele vermedi aferin ona, gururlu çocuk, aslan parçası rolunü layıkıyla yerine getirdi iyi hoşta, benim anlamadığım şimdiye kadar bu çocuk Salih’in yada Hasan’ın dolayısıyla Mahir’in yanına sığamadı mı? Barınakta bu çocuk ne yer, ne içer? en önemlisi okul gibi önemli bir gereksinimi niçin ağabeyleri tarafından karşılanmaz? ne alaka diyeceksiniz ama napiim o sahneleri izlerken hissettiklerim tamamıyla bunlardı… neyse bu bölümde gördük ki büyük ihtimalle Kemal’e Defne ve Mahir sahip çıkacak bundan sonra Kemal’i bir nevi evlat edinecekler …tabi ki baksınlar zaten bu zamana kadar yapmadıkları hata …ama Defne için yeni doğan annesiz babasız ona muhtaç bir bebek çok daha mı iyi olur acaba?… Defne ve Kemal anne evlat görüntüsünden ziyade abla kardeş gibi geldi gözüme… Defnenin annelik yapacağı Eren kadar tatlı bir bebek daha girebilir diziye mesela;)
Bahar için üzücü sahnelerdi ruh halini güzel oyuncu, iyi yansıttı…(Bahar’ı önceki bölümlerde sürekli makyajlı gördük, yatarken kalkerken makyajının hiç ama hiç bozulmadığına şahit olduk defalarca en azından dünkü sahnelerde oyuncunun yüzü inandırıcılık açısından olması gerektiği gibi makyajsızdı)…Mert, Eren için değilse bile Bahar’ın durumu içi gerçekten üzülüyor ve Bahar’ı çok sevdiğini her fırsatta hissettiriyor tabi bu sevgisi aynı zamanda Mert’in sınırları olmadığını da hissettiriyor bana…Elinde silahlarıyla birlikte Salih’in evini basması hayra alamet değil, tek korkum Salih’e yada ailesine Mert yüzünden bir şey olması…işte o zaman işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır… Mert için sorun olmaz ; Ankara, emniyet ve Suzan üçlüsünün korumasında bu zamana kadar istediği gibi at oynatmış bu işten de yırtar gibime geliyor….
Bilmiyorum, belki de Baharın yumuşaması için Salih’in kısa bir süre öteki dünyayla bu dünya arasında mekik dokuması gerekiyor…
Salih’in ilaç masrafları için cebinden çıkmayan 17 lira… (daha önce hiç baba olmadım ama:))bu durum bir babanın yaşayacağı en trajik anlardan biri olsa gerek…ayrıca Ceylanın kucağında iki de bir çocuğa pişpiş etmesi ekran karşısında kulaklarımı inanılmaz derecede rahatsız etti, ben bile isyan ettiysem bu ızdıraba çocuk nasıl dayansın haklı olarak o da ağladı:)
Edit…moon_light’ım Ceylan’a Salih’in müstakbel eşi diyosun da, ayol müstakbelliği mi kaldı artık bunun resmen de fiilen de Ceylan artık yengemiz oldu:(…
Edit2; reytingler güzel gelmiş bu karmaşa daha da sürerse birinciliğe bile oynar vazgeç gönlüm. Ne olursa olsun seviyoruz acıyı,entrikayı,ayrılıkları…. İzlemeyi.
Neyse benim bu kadar ıcık cıcık ettiğim yeter gecenin bu saatinde anca bu kadar, yazılacak daha şeyler var ama bu haftalık noktayı burada koyalım, yeni başlığında güzel yorumlarla dolup taşması umuduyla….
Sizlere iyi yorumlamalar….
tatlicadi93 14-04-08, 05:53 Yeni başlığımız vatana millete hayırlı olsun :happy0064 Uff daha çoook var dimi cumartesiye çabucak olsa keşke En çok ereni özlüyorum çoook tatlıya bir gülüyo ama bu bölümde ceylan sayesinde hep ağlarken gördük o ayrı :hıh:hıh
normalde seyretmediğim bir dizi deildir vazgeç gönlüm ama geçen gün zap yaparken şöle bir baktım..
bir baba çocuğunu kaçırıp ne yapabilir sizce.organ mafyasına mı veriri yoksa öldürürmü..neden bu kadar abarttı bunu bahar sizce.çok saçmaydı eve silahla girmeler baskın yapmalar..sinir krizi geçirmeler..sonuçta çocuğu kaçıran yine babası deilmi..en fazla ne yapabilir..çok abartmışlar bence çokk..
miss_t0eba 14-04-08, 12:28 Oncelikle yeni baslik hayirli ugurlu olsun :happy0064
bu hafta Mertede ve Ceylanada cok sinir oldum ikide bir OGLUMUZ diyorlar :icon_evil. Sonra Salih Ceylana ablasi dedi ya valla bravo :good:
Hasan-Belgin-Bahar sahnesinde cok agladim :icon_cry: hele Baharin dediklerini tabi anliyorum onu ah ah keske soyleseler onun babasi oldugunu.
Sonra Hasan geldi ve soz verdi ya orda tutamadim kendimi agladim durdum :img-cray:
Bence Hasan onlari aldi tabi Mahirin yardimiyla ve sonra bir sekilde Hasan Ereni alicak (Soz verdi ya ondan) ve o zaman Bahar cok mutlu olucak ve tabi belki Buzlarda biraz olsa erir.
Bide Mertin isini bitirsin Hasan yazik ya yasli adami, oglani nasil dovduler.
bence ona dava acsinlar :img-wink:
bu arada reytingler super gelmis :good:
Ben geldi:)
Merkezle dışarıdaki devriyeler arasında bilgi akışının sağlandığı en önemli alet telsiz çalınıyor hem de devriye aracının içinden!!! ama bir Allah’ın kulu da bunu fark etmiyor be kardeşim, acaba çalınan telsiz diye adlandırılan şey, düdük yada düğme kadar önem arz etmeyen bir alet mi ki?…üstelik adam istediği zaman açıyor, dinleme yapıyor, işi bitince de kapatıyor… Bu ne yaman çelişki böyle canım senaristlerim:)
Kemal dövüldü ama başını öne eğmedi asla Salih ağabeyini ele vermedi aferin ona, gururlu çocuk, aslan parçası rolunü layıkıyla yerine getirdi iyi hoşta, benim anlamadığım şimdiye kadar bu çocuk Salih’in yada Hasan’ın dolayısıyla Mahir’in yanına sığamadı mı? Barınakta bu çocuk ne yer, ne içer? en önemlisi okul gibi önemli bir gereksinimi niçin ağabeyleri tarafından karşılanmaz? ne alaka diyeceksiniz ama napiim o sahneleri izlerken hissettiklerim tamamıyla bunlardı… neyse bu bölümde gördük ki büyük ihtimalle Kemal’e Defne ve Mahir sahip çıkacak bundan sonra Kemal’i bir nevi evlat edinecekler …tabi ki baksınlar zaten bu zamana kadar yapmadıkları hata …ama Defne için yeni doğan annesiz babasız ona muhtaç bir bebek çok daha mı iyi olur acaba?… Defne ve Kemal anne evlat görüntüsünden ziyade abla kardeş gibi geldi gözüme… Defnenin annelik yapacağı Eren kadar tatlı bir bebek daha girebilir diziye mesela;)
Bahar için üzücü sahnelerdi ruh halini güzel oyuncu, iyi yansıttı…(Bahar’ı önceki bölümlerde sürekli makyajlı gördük, yatarken kalkerken makyajının hiç ama hiç bozulmadığına şahit olduk defalarca en azından dünkü sahnelerde oyuncunun yüzü inandırıcılık açısından olması gerektiği gibi makyajsızdı)…Mert, Eren için değilse bile Bahar’ın durumu içi gerçekten üzülüyor ve Bahar’ı çok sevdiğini her fırsatta hissettiriyor tabi bu sevgisi aynı zamanda Mert’in sınırları olmadığını da hissettiriyor bana…Elinde silahlarıyla birlikte Salih’in evini basması hayra alamet değil, tek korkum Salih’e yada ailesine Mert yüzünden bir şey olması…işte o zaman işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır… Mert için sorun olmaz ; Ankara, emniyet ve Suzan üçlüsünün korumasında bu zamana kadar istediği gibi at oynatmış bu işten de yırtar gibime geliyor….
Bilmiyorum, belki de Baharın yumuşaması için Salih’in kısa bir süre öteki dünyayla bu dünya arasında mekik dokuması gerekiyor…
Salih’in ilaç masrafları için cebinden çıkmayan 17 lira… (daha önce hiç baba olmadım ama:))bu durum bir babanın yaşayacağı en trajik anlardan biri olsa gerek…ayrıca Ceylanın kucağında iki de bir çocuğa pişpiş etmesi ekran karşısında kulaklarımı inanılmaz derecede rahatsız etti, ben bile isyan ettiysem bu ızdıraba çocuk nasıl dayansın haklı olarak o da ağladı:)
Edit…moon_light’ım Ceylan’a Salih’in müstakbel eşi diyosun da, ayol müstakbelliği mi kaldı artık bunun resmen de fiilen de Ceylan artık yengemiz oldu:(…
Edit2; reytingler güzel gelmiş bu karmaşa daha da sürerse birinciliğe bile oynar vazgeç gönlüm. Ne olursa olsun seviyoruz acıyı,entrikayı,ayrılıkları…. İzlemeyi.
Neyse benim bu kadar ıcık cıcık ettiğim yeter gecenin bu saatinde anca bu kadar, yazılacak daha şeyler var ama bu haftalık noktayı burada koyalım, yeni başlığında güzel yorumlarla dolup taşması umuduyla….
Sizlere iyi yorumlamalar….
jujum yine dokmussun icindekiler.. harika seyler yazmissin cnm sana katilmamak elde deyil .
bu bolum bana biraz abartili gelsede irem altug ve murat han'in oyunculugu cok guzeldi irem yine harika sergiledi oyunculugunu
ceylanin pispiss sahnesine senin kadar bende sinir oldumm hatta ben 1000 kat daha sinir oldum .. ereni ceylanin kucaginda gormeyi hic ama hic istemedigim birseydi ama malef oldu .. ve igrencti :img-cray:
defne ve mahir'in kemal'i evlat edinmesini bende cok istiyorum ama yinede kucuk bir bebek hic'te fena olmaz defne o kadar genc duruyorki kemal'in ablasi gibi ...
mert'e bu bolum iyice snir oldum yaaa gorunuse bakilirsa yagmurdan kacarken doluga tutulduk :img-hyste( aliden kacarken mert'e carptik )
edit: bu arada yeni baslik hayirli olsun arkadaslar yine basliklara
miss_t0eba 14-04-08, 13:31 yorumlarima devam ediyim :)
Paranin gozu kor olsun diyorum once neden mi? Salih ilaclari odemek isterken bir an gozlerim doludu babamda bir yandan ah ah bak iste fakirligin gozu kor olsun demez mi, ben daha kotu oldum nerdeyse aglicaktim ya :icon_sorr
Ceylan Erene bakarken gulmekten yerlere yatik ailecek :img-hyste
ay benim kardesim 12 yasinda o bile daha iyi biliyor :img-hyste gelmis bana diyor bu kadin aptal mi ne ya? insan oyle tutarmi veya oyle susturur mu?
bide bir sahnede oturuyorlar Ceylan oglani saliyor bir dakka durdu Eren sustu sonra yine basladi :(.
Umarim Ereni Harputlu teslim eder annesine, hem aralari belki daha iyi olur.
angel_timuçin 14-04-08, 15:05 yeni başlık hayrılı ugurlu olsun arkadaşlar...
cumartesinin hızına yetişmek elde degil malum salih ve rencik hatta baharcım için zor bir bölümm
şok olmak elde degil.. ayyy dur bi toparlanamm
duygu ve nizar 14-04-08, 16:52 ben geldim arkadaşlar...:happy0064
yeni başlığımız açılmış herkese hayırlı uğurlu olsun...
çok güzel bir bölümdü...
bahara sinir oluyordum davranışlarından dolayı ama haklı çıktı kız...bahar üzüldükçe bende çok üzüldüm...
salihi de anlamak mümkün değil...ben eski salihi çok özledim...eski salihi istiyorum ama mümkün değil...
duygu ve nizar 14-04-08, 16:54 yoruma devam...:img-wink:
mert e gelince ben mert yüzünden katil olucam.bi insan bu kadar mı gıcık olur...inş sonunda bahar anlar mertin ne kadar kötü olduğunu...
ceylan da beni sinir ediyor...eren sanki kendi oğlu ya...
duygu ve nizar 14-04-08, 16:56 defne canım benim nasıl a o çocuğa baktı içim bi kötü oldu...
mahir de arada kaldı ya....yazık...
ama bence söylemeliydi ama söylemedi...
salih mahir in de başını yaktı...
hasan la bakışmaları çok güzeldi...
duygu ve nizar 14-04-08, 17:00 gelelim benim bitanelerim BELGİN VE HASAN ...
belgin canım benim ya nasıl da üzüldü nasıl da kendini suçlu hissetti...sadece bu yüzden salihe çok kızıyorum belgin güvenmişti ama bütün güvenini yıktı...
hele ki hastane de hasan la baharı görünce ay ne de kötü oldu ya...
mert te giditnce hemen hasan ı aramasına çok sevindim hemen haber verdi canım ya...
hasan kızının nasıl da hemen yanına koştu...ama bahar nasıl da kovdu ya off baharcık bi bilsen baban olduğunu sonradan çok pişman olucan...
inş eren bulunur ama hiç ümidim yok...
bu arada arkadaşlar belgin ve hasan ın da forumlarına beklerim...:img-wink:
moon_light 14-04-08, 17:20 herkese kucak dolusu sevgiler,
merhaba arkadaslar,
oy oyy yeni basligimizda acilmiss :happy0064 hadi hayirli ugurlu olsun...
yaa ben iki gundur gelemedim,biliyorsunuz pazar gunleri bolumu video sitesine eklemek,resim cekmek ve calisma yapmakla geciriyorum:) ondan dolayi dun gelemedim,bugunde ancak gelebildim....
resimleri birazdan eklemeye baslayacagim...
yeni arkadaslarimiz gelmiis,cok sevindim,hepiniz hosgeldiniz arkadaslar....:happy0064
reytinglerimizde kaymak tadinda,dun nasil mutlu oldum anlatamam :happy0064
5.olmusuz totalde,bu cok guzel,coook sevindiiim :happy0064 biraz aksiyon iyi geliyor demek ki,ikidir bunu anliyoruz,o zaman bu haftaki bolum sonrasi reytingler tavan yapacak desenize:P cunku bu bolum gecen bolumden daha aksiyonlu olacak gibime geliyor,malum salihler hemen cabucak yakalanmaz,onlarin kacma,bahar ve mertin ,polislerin, bir yandanda suzanin adaminin kovalamacasini izleyecegiz gibi sanki...
normalde seyretmediğim bir dizi deildir vazgeç gönlüm ama geçen gün zap yaparken şöle bir baktım..
bir baba çocuğunu kaçırıp ne yapabilir sizce.organ mafyasına mı veriri yoksa öldürürmü..neden bu kadar abarttı bunu bahar sizce.çok saçmaydı eve silahla girmeler baskın yapmalar..sinir krizi geçirmeler..sonuçta çocuğu kaçıran yine babası deilmi..en fazla ne yapabilir..çok abartmışlar bence çokk..
sende hosgeldin arkadasim..
aslinda olay bu kadar basit degil,tabi ilk izlemede kim olsa senin verdigin tepkiyi verir,sonucta cocuk babasinin yaninda emin ellerde,baharcimin tepkisini abartili bulmaniz normal...ama durum sadece bundan ibaret degil maalesef,ortada cook yasanmisliklar var,baharin o tepkisinin sebebide bunlarin hepsinin toplami diyelim,salihe hic guveni yok,ereni onun elinden alacagini biliyor,erende baharimin herseyiydi,yani kriz gecirmesi,o kadar kendini harap etmesi cok normaldi...salihede bakinsana bir daha hic baharima ereni gostermeyecekmis gibi gitti ev tuttu,is buldu,resmen oraya yerlesecekti..baharim orda oluyormu kaliyormu pekde umrunda gibi degildi..biz yasanan herseyi bildigimiz icin o tepki gayet normal geldi yani :img-wink:
duygu ve nizar 14-04-08, 17:38 mehtapcım canım hoşgeldin demek resimlerimiz ve çalışmalarımız geliyor desene yaşadık...:happy0064
süper bi bölümdü yine...
bi de benim kafama bişey takılıyor bizim dizimiz bu sezon biticek mi?aklıma geldikçe deliriyorum...
moon_light 14-04-08, 17:39 Ben geldi
Merkezle dışarıdaki devriyeler arasında bilgi akışının sağlandığı en önemli alet telsiz çalınıyor hem de devriye aracının içinden!!! ama bir Allah’ın kulu da bunu fark etmiyor be kardeşim
Salih’in ilaç masrafları için cebinden çıkmayan 17 lira… (daha önce hiç baba olmadım ama)bu durum bir babanın yaşayacağı en trajik anlardan biri olsa gerek…
Edit…moon_light’ım Ceylan’a Salih’in müstakbel eşi diyosun da, ayol müstakbelliği mi kaldı artık bunun resmen de fiilen de Ceylan artık yengemiz oldu:(
haklisin canim mustakbelligimi kaldi,kadin hersekilde salihin karisi oldu :img-tomat ben hala mustakbel diyip duruyorum,tipki baharimdan salihin karisi diye soz ettigim gibi :img-cray: napalim gonul isteyince dilde baska turlusunu soyleyemiyor iste:icon_sorr
telsiz konusunda cok haklisin,bende sastim kaldim izlerken,o telsizin calindigindan hic mi kimsenin haberi olmaz biiir,sonra telsiz aynen islemini devam ettirdi bunlar hic mi akil edemez bir sekilde irtibat kesilsin falan diye...hos ben o suzanin adamindanda suphe ettim,adamda gizli polis tipi vardi sanki:P ulkemizde bazen cok sasirtici olaylar oluyor ne yazik ki:) ben bunda senaristleri suclamam,gercekte eminim buna benzer seyler oluyordur...
iremime hayranligimi bolum sonrasi bol bol dile getirdim,mukemmel otesi oynadi bitanem...haklisin makyajsizdi ama yuzunde hic makyaj yokken bile ne kadar guzeldi degil mi,bazilarinin makyaj olmayinca yuzune bile bakilmiyor ama iremimin dogal guzelligi gun gibi ortadaydi :love05:
dizimizin makyozu emine hanim gayet basarili bence(adini jenerikte yazdigi kadariyla biliyorum) bayanlarin makyaji cok guzel yapiliyor,bir keresinde defnenin goz farlarinin biri birinden biraz farkli gibiydi ya neyse o kadar olur:P
ama normalde hep cok basarili,mesela yuzdeki yara bere izleride cok gercekci cok basarili yapiliyor,bunun en son ornegini kemalde gorduk,cok basariliydi degil mi:good:
ilknurcum demissin ya yatarken kalkarken hep makyajli oluyordu diye,hatirlarsak salihle bahar ayrildiklarinda baharim yatak dosek yatarkende makyajsizdi,o uzgun hallerinde falan yuzu cok solgundu,yani icinde bulunduklari ruh hallerine uygun oluyor yuzleri,gecen haftalarda bunu defnedede gorduk mesela :img-wink:
salihe ohh olsun o bile az ona,daha yaptiklarinin cezasini odeyecek,salihin basina birsey gelecegini dusunuyorum bende..taa aylar oncesinde yazdigim olum kalim senaryosuda bu duruma uygun olabilir...hos simdi salih komada bile yatsa basinda ceylan hanim olur,baharimimi koyarlar onlar yanina,emine cadisi bi yandan,ceylan beceriksizi diger yandan,hele hele ceylanin annesine hic girmiyorum :img-hyste
zaten mertin en basindan beri salihe birseyler yapacagini dusundugumu soylemistim,hic olmadi bir temiz dayak yemeli salih bey,bunu aklinin basina gelmesi acisindan cok istiyorum,uyusmus gibi dolaniyor ortalikta,dayak yerse belki ben napiyorum boyle diye kendine bi ceki duzen verir :img-tomat
moon_light 14-04-08, 17:41 mehtapcım canım hoşgeldin demek resimlerimiz ve çalışmalarımız geliyor desene yaşadık...:happy0064
süper bi bölümdü yine...
bi de benim kafama bişey takılıyor bizim dizimiz bu sezon biticek mi?aklıma geldikçe deliriyorum...
hosbulduk canim benim :love05:
evet resimler gelecek insallah,hos bu bolum pek calisma cikacak sahne yoktu ya ooldugu kadarini ekleyecegim canim ;)
daha sana baska sahneden sozum var,unutmadim :img-wink:
haklisin cok guzel bir bolumdu,onumuzdeki hafta daha guzel olacak gibi bir his var icimde,bu bolum ben cok uzuldum,bahari o halde gordukce bende mahvoldum :icon_sorr
evet maalesef dizimiz sezon sonuna kadar devam edecek :img-cray: daha kesin birsey yok hemen uzulmeyin ama bellide olmayabilir :img-wink:
duygu ve nizar 14-04-08, 17:45 hosbulduk canim benim :love05:
evet resimler gelecek insallah,hos bu bolum pek calisma cikacak sahne yoktu ya ooldugu kadarini ekleyecegim canim ;)
daha sana baska sahneden sozum var,unutmadim :img-wink:
haklisin cok guzel bir bolumdu,onumuzdeki hafta daha guzel olacak gibi bir his var icimde,bu bolum ben cok uzuldum,bahari o halde gordukce bende mahvoldum :icon_sorr
evet maalesef dizimiz sezon sonuna kadar devam edecek :img-cray: daha kesin birsey yok hemen uzulmeyin ama bellide olmayabilir :img-wink:
he sağol mehtapcım...sabırsızlıkla bekliycem...
ya gerçekten mi off off biz dizimiz olmadan ne yapıcaz ya...
üzüldüm şimdi...
Merhaba arkadaşlar..
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun..
Reytinglere inanılmaz çok sevindim.. Tüm ekibi,oyuncularımızı ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum..:img-clapp İlk yayınlandığı zamanda bu şekildeydi reytingler,umarım böyle devam eder.. hatta daha da yükselerek devam eder..
Sezon sonu bitecek diyoruz ya bu reytinglerle gidersek yine biter mi??:img-wink: bitmeyebilir çnk. kanalın en iyi dizisiyiz şuanda..:happy0064 böyle kaliteli bir yapımı bitirmek istemezler hrld. ben olsam istemem:)
nese gelelim sadete fragman nerdeee????:icon_whis çatlıcam ama çok merak ediyorum.
ayrıca bölüm sonrası özel bölüm yayınlanacak diye bi sevindim bi sevindim.. o saatte oturdum izlicem die.. heyecan yaptım zaten süper aksiyonlu bi bölüm izledik.. birde ne göreyim 31.bölümün aynısı.. afedersiniz ama yuhh dedim kısacık bi kolaj yapamadılar yani.. ya da eski mutlu günlerdeki bi bölümü yayınlasalardı.. oldu artık bir daha 31.bölüm tekrar diye yazsınlar istirham ediyorum:)
İrem Altuğ'un oyunculuğuna hayran kaldım..:happy0064 baharı sevmem ama irem süperdi..:icon_whis
ay şu mert olayına hiç girmek istemiyorum ama sölemeden geçemiycim.. o merti bir daha bağırtmayın mümkünse.. cırtlak yaa.. salihten hesap sorcakmış.. tamam salih ereni kaçırarak hatalı davrandı tıpkı baharın dna sonuçlarını değiştirtmesi gibi..!! ama merte düşmez ondan hesap sormak!!
salihin kaçırma nedeni de baharın aklını başına getirmek.. bahar ayılıp bayılmayıp oturup düşünseydi.. bi velveleye verdi ortalığı.. sanki salih seri katil. erenin hayatı tehlikede..!! olayların akışından mıdır nedir bi oturup düşünmüyorlar!! mesela bahar iki defadır dile getirdi .. ama salih ewli!! e zeki insan salih neden ewlendi?? baharda şimdi aynı hataya düşmek üzere mert ile nişanlandı umarım sonu gelmez..!!
ayrıca o mert salihe bişi yaparsa kırarım kafasını onun baharın nişanlısı olabilir ama erenin babası değil.. ayrıca mertcim bahar hala salihi seviyo ve ilk fırsatta ona geri döncek sende ali gibi topla eşyalarını çek git buralardan..:hıh
bahar akıllı ol gelmiyim oraya..:img-tomat
iyi yorumlarrr... bye
yeni başlık hayırlı olsun....yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum...jujum telsiz konusunda çok haklısınız....beyza41 sizin yorumunuzun ise tamamına katılıyorum....ortada sanki salih mafya çocuğa zarar vericekmiş gibi:) büyük tepkiler ve fevri davranışlar baharı kötü karekter yapıp çıkarıyor maalesef....ayrıca çok büyük oynamış buldum baharı...tepkiler senaryodan ancak oyun çok abartılıydı...ayrıca aktüel kamera sandalda çekilmiş gibiydi çok sallanıyordu..ancak jujum dediğiniz gibi izleyici kargaşayı sevdiği için reatingler güzel gelmiş ilk zamanlarda da 5. oluyorduk ama o zamanlar aksiyonla birlikte çok güzel bir aşk vardı...demekki nefret ve sevgisizlikte izleniyor!!!.......herkesi tebrik ediyorum...
İrem Altuğ'un oyunculuğuna hayran kaldım..:happy0064 baharı sevmem ama irem süperdi..:icon_whis
ay şu mert olayına hiç girmek istemiyorum ama sölemeden geçemiycim.. o merti bir daha bağırtmayın mümkünse.. cırtlak yaa.. salihten hesap sorcakmış.. tamam salih ereni kaçırarak hatalı davrandı tıpkı baharın dna sonuçlarını değiştirtmesi gibi..!! ama merte düşmez ondan hesap sormak!!
salihin kaçırma nedeni de baharın aklını başına getirmek.. bahar ayılıp bayılmayıp oturup düşünseydi.. bi velveleye verdi ortalığı.. sanki salih seri katil. erenin hayatı tehlikede..!! olayların akışından mıdır nedir bi oturup düşünmüyorlar!! mesela bahar iki defadır dile getirdi .. ama salih ewli!! e zeki insan salih neden ewlendi?? baharda şimdi aynı hataya düşmek üzere mert ile nişanlandı umarım sonu gelmez..!!
ayrıca o mert salihe bişi yaparsa kırarım kafasını onun baharın nişanlısı olabilir ama erenin babası değil.. ayrıca mertcim bahar hala salihi seviyo ve ilk fırsatta ona geri döncek sende ali gibi topla eşyalarını çek git buralardan..:hıh
bahar akıllı ol gelmiyim oraya..:img-tomat
iyi yorumlarrr... bye
ooooo canyoldasim gelmis yorum bile yapmisss supersin kanka ... her cumlene harki harfine katiliyorum ama ... bahara laf yok bee kanki ..
merte soylediklerine imzami basarim vallah aynen... tak sepeti koluna hadi mert yoluna ... yuruuuu anca gidersin I...... arabasi :img-hyste cirtlak sey ne olacak ben bu adama ali'den daha fazla gicik oldum abii yaaa hatta ali'yi ozledim :img-cray: tamam gicik falan di ama yinede bu sahistan bin kat daha iyiydi
Abuk subuk bir saat ama ancak zaman bulabildim.
Çok güzel , bol aksiyonlu bir bölümdü. Her an yüreğimiz agzımızda, heyecanla izledik. EEE bizlere de böylesi lazım zaten. Baksanıza reyting nerdeyse tavan yapmış. Ben şahsen Bahar-Salih, Belgin-Hasan aşkından ümidi kestim. Böyle ızdıraptayken aşka zaman olmaz. Ama bu hali de doğrusu hoşuma gitti.
Ben Harputlunun öyle bir kaç bakışını yakaladımki, sanki silaha sarılıp sertleşse çok yakışacak. Diziye de bir başka heyecan katacak. Salihi de Merti de bir güzel hizzaya soksun. Yakışır abimize. Baharımıza sahip çıksın. Tabii bu öylesine bir duygu. Senaristler maşallah işini gayet iyi biliyor.Öyle olmasa reytingler bu kadar yükselmezdi. Gelelim eleştirilerime....
Şahsen ben de Baharın o kadar büyük tepkisine ve de Belgininde buna hak verip yanıp yakılmasına bir anlam veremedim???Yaniii
Çocuğun kimin tarafından alındığı belli (Üstelik te Salih çocuğa tapıyor nerdeyse) Kimliği belli birini yakalamak o kadar kolayki. Ayılıp bayılmalar da nesi. Hele Belgine hiç yakıştıramadım. Desene "kızım ne var bu kadar vazoları . kabı çanağı kıracak? Kendine gel, buluruz. dağ başımı burası. Hasan ne güne duruyor , eliyle koymuş gibi bulur. Mertinde emrinde bir dolu adam var zaten.
Bir de Mert'in adamları Salihi bulmak için evlerinin kapısını kırıp içeri girince dantel örtülerin altlarını , koltuk yastıklarını kaldırıp bakmadılarmı koca koca adamlar ,heyecanlanmam , korkmam gereken sahnede gülmekten kırıldım ya:img-hyste
Bir de Erene çok üzüldük . Çocukcagız ter içinde kalmış belli ağlamaktan herhalde yazık çok acıdık...
Defneye afferin. Annelerin yüreğine su serpti.
Bence Ceylanın yandım Allah diyip kaçması yakındır:img-hyste Emine bir yandan, Çocuk ağlaması, altını temizlemesi bir yandan, bir de Salihin ona karşı takındığı surat bir yandan. Aklı varsa ne haliniz varsa görün diyip evi terketsin:happy0064
Bu saatte bu kadar yazı yeter.
Fragmanda neler olacak acaba?
ooooo canyoldasim gelmis yorum bile yapmisss supersin kanka ... her cumlene harki harfine katiliyorum ama ... bahara laf yok bee kanki ..
merte soylediklerine imzami basarim vallah aynen... tak sepeti koluna hadi mert yoluna ... yuruuuu anca gidersin I...... arabasi :img-hyste cirtlak sey ne olacak ben bu adama ali'den daha fazla gicik oldum abii yaaa hatta ali'yi ozledim :img-cray: tamam gicik falan di ama yinede bu sahistan bin kat daha iyiydi
cnm can yoldaşım yorumunu görünce yazmadan geçemedim:)
imzamı basıyorum bnde aliyi özledimmm:icon_whis kötülüğünde adabı var yani. alicim gelir belki.. salihin başı dertte normalde yardım etmez ama merti görünce hemde baharla nişanlı!! dayanamaz belki merti bahardan ayırır..:img-wink:
yağmurdan kaçarken doluya tutulduk resmen.. adamın heryerde parmağı var. alidende abartı bu.. çok gıcık oldum çook.. bide bahara sanki 40 yıllık eşi gibi davranmıyor mu? sanane be adam aslan gibi salhimiz war bizim..
yine bir araya gelcek onlar nası olsa.. o zaman kuzu kuzu gidecen sende:hıh
hadi senin hatrına bahara bu yorumumda bişi yazmıyorum:)
cnm can yoldaşım yorumunu görünce yazmadan geçemedim:)
imzamı basıyorum bnde aliyi özledimmm:icon_whis kötülüğünde adabı var yani. alicim gelir belki.. salihin başı dertte normalde yardım etmez ama merti görünce hemde baharla nişanlı!! dayanamaz belki merti bahardan ayırır..:img-wink:
yağmurdan kaçarken doluya tutulduk resmen.. adamın heryerde parmağı var. alidende abartı bu.. çok gıcık oldum çook.. bide bahara sanki 40 yıllık eşi gibi davranmıyor mu? sanane be adam aslan gibi salhimiz war bizim..
yine bir araya gelcek onlar nası olsa.. o zaman kuzu kuzu gidecen sende:hıh
hadi senin hatrına bahara bu yorumumda bişi yazmıyorum:)
aaaayyy canyoldasim supersin yaaa gulmekten oldum yorumuna :img-hyste set basmak istiyorum ben .. set basacaz basacaz dedik aliyi kacirttik simdi sira mert'te ha ne dersiniz .. gidip basalim vuralim o uyuzu sahsen ben gonulluyum :img-hyste
yaa aliyi ozledim ben :img-cray: .. tamam hiyar falandi ama acimasiz deyildi yaaa mert gibi .. abisine bir zarar vermedi veremezde .. ama bu seytan mertin ne yapacagi belli olmaz yaaa korkuyorum ben bu hiyardan :icon_sorr
merhaba arkadaşlar uzun zamndır yaamıyordum bu forma yani işlerin yoğunluğundan neler olmuş dizimizde yine üçüncü kişi çıkmış mertmidir nedir birde baharla nışanlı.. :( geçen bölümü çok fazla izleyemedim harputlu ile bahar barıştımı salih çocuğu kaçırmıştı en son.. ışık ve sevgiyle kalın..
angel_timuçin 15-04-08, 16:59 merhabaaa
artık dizide ne olucak insan kestiremiyoo kardeşler..
bakalım artık bişeler olumlu gitsiin dimi..
çıkmaz aşklar oldu artık resmen pembe dizi... :icon_sorr
duygu ve nizar 15-04-08, 18:43 arkadaşlar başlığımız coşmuş...:happy0064
hepinize katılıyorum...
artık dizinin ne yönde olucağını kestirmek çok zor...
moon_light 16-04-08, 12:26 gelelim benim bitanelerim BELGİN VE HASAN ...
belgin canım benim ya nasıl da üzüldü nasıl da kendini suçlu hissetti...sadece bu yüzden salihe çok kızıyorum belgin güvenmişti ama bütün güvenini yıktı...
hele ki hastane de hasan la baharı görünce ay ne de kötü oldu ya...
mert te giditnce hemen hasan ı aramasına çok sevindim hemen haber verdi canım ya...
hasan kızının nasıl da hemen yanına koştu...ama bahar nasıl da kovdu ya off baharcık bi bilsen baban olduğunu sonradan çok pişman olucan...
inş eren bulunur ama hiç ümidim yok...
bu arada arkadaşlar belgin ve hasan ın da forumlarına beklerim...:img-wink:
evet canim salih belginin tum guvenini sarsti,her firsatta belgin salihi savunuyor ona destek cikiyordu ama bu saatten sonra artik o da salihe guvenmeyecektir...
salih bey herseyi yikti,yakti bakalim tum bunlari geri nasil duzeltecek cok merak ediyorum...
o zaman keske belgin hasani aramasaydi...cunku mahir bence hemen salihe haber verecek,onlarda baharcimlar geldiginde coktan evi terk etmis olacaklar...yani bu bolum yine bol aksiyonlu kacis sahneleri bizi bekliyor gibime geliyor,malum salih bey hemen yakalanmaz...bu arada salihe birseyde olacak gibi ya hayirlisi artik :icon_whis
hasanin baharcimla olan sahnesi inanilmaz duygusal,ilk kez kizinin elini tutabildi,ilk kez opebildi :img-cray:
hasan ve belgine bir klip yaptim ama kayitta surekli bir sorun cikiyor,duzelir duzelmez eklerim...
bahar ve salih videosunu gecen hafta yapmistim ama buraya eklememisim,burdan izleyebilirsiniz;
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4567
ayrica resimler multimedya bolumune eklenmistir,baktimda hic calisma cikacak sahne yoktu,mertli veya ceylanli bir calisma yapmayada gonul elvermeyince benimde yapasim gelmedi....
moon_light 16-04-08, 12:44 İrem Altuğ'un oyunculuğuna hayran kaldım..:happy0064 baharı sevmem ama irem süperdi..
bahar akıllı ol gelmiyim oraya..
iyi yorumlarrr...
amanin ceyda hanim gelir gelmez yine baharima mi soylenmeye baslamis,askolsun sana canim ya demek bahari sevmezsin ama irem superdi..iremimde baharim birtaneler tamam mi...
mertin sesi konusuna bende deginmistim,adama oyle bir ses bulmuslar ki o nasil mafya oyle:) bagirinca bile sesi incecik cikiyor :img-hyste hic inandirici olmuyor kizginligi..baris kilica kotuluk yakismiyor,seker gibi adam,kotulugunede inanamiyorum ben onun,sirf onun yuzunden merte hala kizamadim nedense :icon_whis
ee canim yani merte dusmez,ona dusmez buna dusmez bu salih beyden kim hesap soracak,inanin ben cok istiyorum mertin salihe biseyler yapmasini...bunu elbette merti cok sevdigimden falan istemiyorum,sadece salih kendinde degil,bir sekilde birilerinin aklini basina getirtmesi lazim....bunuda yaparsa mert yapar,hem salih merti dovemiyorda gorduk :img-hyste
salihin yaptigida azimsanacak davranislar degil ki,baharim oyle davranmakta cok cok hakliydi,son sahnede kendide soyledi,salih erenin babasi ona zarar verecek degil diye,o kadar uzulmesinin sebebide oglunun elinden alinmasi,sanki onu bir daha gormeyecekmis gibi dusunmesiydi...
yaa aliyi ozledim ben .. tamam hiyar falandi ama acimasiz deyildi yaaa mert gibi .. abisine bir zarar vermedi veremezde .. ama bu seytan mertin ne yapacagi belli olmaz yaaa korkuyorum ben bu hiyardan :icon_sorr
:img-hyste tamam hiyar falandi mi :img-hyste ay zehra alemsin canim ya...
aaa kizlar sizde yuzunemi hasretsiniz o yaratigin,bosverin ya,size onun yaptiklarini hatirlatirim..her tasin altindan o cikiyordu,cok sukur gittide kurtulduk...hem durun daha mertin ne kotulugunu gorduk ki:icon_whis
yani kotu adam kabul ediyorum,bircok pis isler cevirmis halada cevirmeye devam ediyor ama baharima asla zarar vermez,tek cabasi onu mutlu edebilmek...siz hic merak etmeyin bu silah meselesinden sonra zaten bahar cok kizacak merte,yakinda merti parmakliklar ardinda gorecegiz,gidecegi yer belli :img-wink: ama gitmeden mumkunse su salihin aklini basina getirtsinde gitsin,bu salih akillanmayacak :img-tomat
duygu ve nizar 16-04-08, 14:00 evet canim salih belginin tum guvenini sarsti,her firsatta belgin salihi savunuyor ona destek cikiyordu ama bu saatten sonra artik o da salihe guvenmeyecektir...
salih bey herseyi yikti,yakti bakalim tum bunlari geri nasil duzeltecek cok merak ediyorum...
o zaman keske belgin hasani aramasaydi...cunku mahir bence hemen salihe haber verecek,onlarda baharcimlar geldiginde coktan evi terk etmis olacaklar...yani bu bolum yine bol aksiyonlu kacis sahneleri bizi bekliyor gibime geliyor,malum salih bey hemen yakalanmaz...bu arada salihe birseyde olacak gibi ya hayirlisi artik :icon_whis
hasanin baharcimla olan sahnesi inanilmaz duygusal,ilk kez kizinin elini tutabildi,ilk kez opebildi :img-cray:
hasan ve belgine bir klip yaptim ama kayitta surekli bir sorun cikiyor,duzelir duzelmez eklerim...
bahar ve salih videosunu gecen hafta yapmistim ama buraya eklememisim,burdan izleyebilirsiniz;
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4567
ayrica resimler multimedya bolumune eklenmistir,baktimda hic calisma cikacak sahne yoktu,mertli veya ceylanli bir calisma yapmayada gonul elvermeyince benimde yapasim gelmedi....
canım sana katılıyorum salih herşeyi mahvetti...resimler için çok teşekkürler...
ay belgin e ve hasan a video süpersin mehtapcım şimdiden çok teşekkürler...
mehtapcım eğer ki çok çalışma yapmek istiyorsan bana dediğim bölümden yapabilirsin...:happy0064:img-hyste:img-hyste:img-hyste
duygu ve nizar 17-04-08, 09:17 ben geldim...:happy0064
ama boş gelmedim.dün akşam fragmanı gördüm...:happy0064
salih yine kaçıyor...kamyon dalar kaçarken...
bahar yine ağlıyor...
mert te salihi aratıyor...
mert in adamları mahir i çok kötü dövüyorlar...çocuk felaket halde...
sonra mert ve harputlu silahları çekiyorlar birbirlerine...
hasan salihi buluyor...
bu kadar yine heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor...
kardelen2086 17-04-08, 10:07 ben geldim...:happy0064
bahar yine ağlıyor...
hasan salihi buluyor...
fragman anlattığıniçin çok sağol arkadaşım....yazdığın gibi bayağı heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor...sonunda bu hafta dizimizi izleyebileceğim,çok mutluyum....:happy0064
gelelim fragmana.....salih hala kaçıyor demek....her ne kadar eren konusunda salih e hak verdiysem de bu kaçırma olayın da ona çok kızdım...yaptığı resmen aptallık....bu şekilde nereye kadar gidebileceğini düşünüyor ki.....eninde sonunda eren i ondan alacaklar hem bu sefer uzun süre göremeyecek belki de:icon_sorr
mert olacak adama içimden öyle şeyler söylüyorum ki tahmin bile edemezsiniz arkadaşlar...bu adam kendini ne sanıyor anlamıyorum....tamam bahar ın yanında olup ona destek olması çok güzel ,iyi de kardeşim bahar a destek olacağım derken etrafı yıkıp geçmek insanlara zarar vermek ne oluyor.....:icon_sorrsen kim olursun da mahir i dövdürürsün,ama herkes yaptıklarının bedelini mutlaka öder,mert in de bu bedeli fazlasıyla ödeyeceğini düşünüyorum....:img-yes:
mert ve harputlu nun karşı karşıya gelmesine sevindim isterdim ki mert in mahir e yaptırdıklarının aynısını hasan da ona yaptırsın ama nerde...bahar hanım ciyak ciyak öter harputlu nun karşısına dikilir sonra...acaba mert in mahir e yaptırdıklarından bahar ın haberi olacak mı umarım olur,haberi olur da nasıl bir canavarla birlikte olduğunu anlar...:img-cray:
harputlunun salih i bulmasına sevindim,eminimki ona doğru yolu gösterip işi tatlıya bağlayacaktır,aksi takdirde bu şekilde nereye kadar gidebilir ki.belki hasan ın konuşmaları salih i yumuşatabilir de....:icon_sorr
uzun lafın kısası her bölüm olduğu gibi bu bölümde harika olacak.....
Salih’i bulduklarını sanan Bahar ve Mert, evi boş görünce şoke olurlar.
hehe bu sana kapak olsun mert bey bulamadin iste bulamadin :img-hyste
Bahar bir kere daha hayal kırıklığına uğramıştır.
ah yaa zaten ne oluyorsa baharima oluyor
Yüreğindeki acıyı taşıyamaz bir haldedir.
ay kim dayana bilirki bu aciya .
Kazanmaya alışkın olan Mert, bu kez istediğine ulaşamamıştır.
:img-hyste oh olsun mendevur
Bu da Mert’in gözünü döndürmüştür. salihe bir zara ver bak ben sana yapacagimi biliyorum :img-cray:
Her taşın altında Salih’i arattırmaya devam eder
.bulamazsinki bulamazsinki :img-hyste:img-hyste
Yerinin bulunduğunu son anda öğrenen Salih, ailesini de yanına alarak kaçmaya devam ederler.
ne aile ama :icon_whis
Tüm bunlar yaşanırken, Eren çok hastadır.
yaa yazik erenime yaa cocuk arada kaldi
Yapılan testlerin sonucu herkes için sürpriz olacaktır. anam sakin bahari uzecek birsey olmasin seti havaya ucururum vallah zaten yeterince uzdunuz butun dizi boyunca
Harputlu kimsenin zarar görmemesi için çabalamaktadır.harputluyada bu yakisir :good:
Mert’in adamları Mahir’i takibe almışlardır Salih’lerin yerini bilen tek kişi olan Mahir büyük bir tehlike içindedir.. hiyar sey ne olacak kendini mafya sandi :img-hyste
Salih oğlunu bırakmaya hiç niyetli değildir. ne oglunu nede bahari demi salih :icon_whis
Yurt dışına çıkmaya karar verirler. ooooo yurt disimi salih bey bakiyorumda uluslar arasi calismaya basladi
Hareket vakti geldiğinde, yaşanacaklar Bahar ve Salih’in kaderini değiştirecektir. hic sanmiyiyorum ama insallah barisirlar :img-in_lo
kardelen2086 17-04-08, 10:41 .bu arada salihe birseyde olacak gibi ya hayirlisi artik :icon_whis
....
ne olacakmış bakayım bizim salihimize:icon_sorr....ona hiç bir şey olmaz.....o var ya o..... o mert denen hain gıcık sinsi ukala şeyin canını okur valla aklı varsa bence mert salih in karşısına hiç çıkmasın... mert hem eren e kendi oğlu gibi yaklaşıyor hem de baharımıza asılıyor:img-tomat yok öyle yağma ayağını denk alsın ....mertmiş murtmuş hiç anlamam her ne karın ağrısıysa duracağı yeri bilsin ...:img-hysteyoksa durduran biri mutlaka çıkar:img-hyste
...,
hic inandirici olmuyor kizginligi..baris kilica kotuluk yakismiyor,seker gibi adam,kotulugunede inanamiyorum ben onun,sirf onun yuzunden merte hala kizamadim nedense
ee canim yani merte dusmez,ona dusmez buna dusmez bu salih beyden kim hesap soracak,inanin ben cok istiyorum mertin salihe biseyler yapmasini...
bak sen demek sırf barış kılıç şeker gibi bir adam olduğu için mert denen karakterin yaptığı kötülüklere kızamıyorsun doğru mu anladım mehtapcım.....:icon_sorrpeki şimdi sana soruyorum arkadaşım o zaman:icon_whis MURAT HAN şeker gibi biri değil de onun için mi salih karakterinin oğlu için yaptığı kötülüklere kızıyorsun:img-hystekıskandım şimdi ama demek barış kılıç ı daha şeker buluyorsun:img-hystebiz hiç ceylan a şeker gibi diyormuyuz:img-tomat.....ceylan isterse dünya güzeli olsun bu dizide ve salih in kalbinde asla bahar ın yerini alamaz....aynı şeyler mert ve benzerleri içinde geçerli...:img-hyste
ne olacakmış bakayım bizim salihimize:icon_sorr....ona hiç bir şey olmaz.....o var ya o..... o mert denen hain gıcık sinsi ukala şeyin canını okur valla aklı varsa bence mert salih in karşısına hiç çıkmasın... mert hem eren e kendi oğlu gibi yaklaşıyor hem de baharımıza asılıyor:img-tomat yok öyle yağma ayağını denk alsın valla....mertmiş murtmuş hiç anlamam her ne karın ağrısıysa duracağı yeri bilsin ...:img-hysteyoksa durduran biri mutlaka çıkar:img-hyste
agzina saglik cicim supersin yaaa:img-hyste gulmekten karnima agrilar girdi :img-hyste :img-hyste
aynen bencede ayagini denk alsin yoksa aldirmasini biliriz:dito:img-gun:troesttroest
kardelen2086 17-04-08, 11:39 32.BÖLÜM ÖZETİ
Salih’i bulduklarını sanan Bahar ve Mert, evi boş görünce şoke olurlar. Bahar bir kere daha hayal kırıklığına uğramıştır. Yüreğindeki acıyı taşıyamaz bir haldedir. Kazanmaya alışkın olan Mert, bu kez istediğine ulaşamamıştır. Bu da Mert’in gözünü döndürmüştür. Her taşın altında Salih’i arattırmaya devam eder. Yerinin bulunduğunu son anda öğrenen Salih, ailesini de yanına alarak kaçmaya devam ederler.
Tüm bunlar yaşanırken, Eren çok hastadır. Yapılan testlerin sonucu herkes için sürpriz olacaktır. Harputlu kimsenin zarar görmemesi için çabalamaktadır. Mert’in adamları Mahir’i takibe almışlardır. Salih’lerin yerini bilen tek kişi olan Mahir büyük bir tehlike içindedir.
Salih oğlunu bırakmaya hiç niyetli değildir. Yurt dışına çıkmaya karar verirler. Hareket vakti geldiğinde, yaşanacaklar Bahar ve Salih’in kaderini değiştirecektir.
özetimiz gelmiş....beklediğimiz şeyler yazıyor...pek şaşırdığım söylenemez tabi ki bazı satırlar hariç.......
eren in test sonucundaki sürpriz ne diye düşünüyorum düşünüyorum ama bulamıyorum:icon_sorr...tek istediğim şey eren le ilgili önemli bir hastalılık çıkarmamaları.....ay bir de eren in çok kötü bir hastalığı çıkıyormuş....sonra bahar ve salih de o vesileyle oğullları için bir araya geliyorumuş.... böyle bir durumda onların yakınlaşmalarına barışmalarına bile sevinemem ki.....:icon_sorr
özette beni korkutan en önemli satır son cümle oldu arkadaşlar...bahar ve salih in kaderini değiştireecek şey ne olabilir ki ....:icon_sorrne olur salih e ya da bir başkasına bir şey olmasın......ay düşününce aklıma küçük bir senaryo geldi.....şimdi salih ve ailesi yurtdışına çıkmak üzereyken mert ve adamları gelse salih i öldürmek isteseler o sırada ceylan salih in önüne atlayıp öbür tarafa gitse....:img-hystehatta emine ve ceylan ikisi birlikte kurşunların önüne atlasa çok daha güzel olurdu...:img-tomatbu vesileyle emine-ceylan öbür tarafa,mert de parmaklıklar ardına....hahahaha ay ne komik olurdu...böylece tüm kötüler ortadan kalkar meydan bahar ve salih e kalırdı:happy0064
kardelen2086 17-04-08, 11:47 agzina saglik cicim supersin yaaa:img-hyste gulmekten karnima agrilar girdi :img-hyste :img-hyste
aynen bencede ayagini denk alsin yoksa aldirmasini biliriz
seni güldürebildiysem ne mutlu bana arkadaşım,söz konusu kişiler ali mert ve benzerleri olunca çok daha iyi şeyler yazmak istiyorum aslında ama şartlar izin vermiyor ne yapalım....eminim ki forumdaki bir çok arkadaş mert için çok daha güzel şeyler düşünüyordur,ama bir arkadaş hariç(kim olabilir ki acaba?)....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
şaka bir yana mert şansını fazla zorluyor....daha önce de yazdığım gibi sonradan geldi ama her şeye fazlasıyla burnunu sokuyor....:img-tomathem zaten fragmana göre hasan ve mert karşı karşıyaymış.....hasan amcamız ali yi tehdit ettiği gibi bu kaba kuvvet yanlısı vatandaşı da tehdit eder.sonrası mert e kalmış,ister dinler isterse dinlemez...:img-tomat
duygu ve nizar 17-04-08, 12:00 kardelen canım özet için çok teşekkürler...
muhteşem bölüm bizi bekliyor...
ya ben şu mert yüzünden katil olucam ya...
belgin im hakkında bişey yok ya...:icon_sorr
[/CENTER]
seni güldürebildiysem ne mutlu bana arkadaşım,söz konusu kişiler ali mert ve benzerleri olunca çok daha iyi şeyler yazmak istiyorum aslında ama şartlar izin vermiyor ne yapalım....eminim ki forumdaki bir çok arkadaş mert için çok daha güzel şeyler düşünüyordur,ama bir arkadaş hariç(kim olabilir ki acaba?)....:img-hyste:img-hyste:img-hyste bu kisiyi tahmin etmek hicde zor deyil :icon_whis sakin isminin ilk harfi M hatta son harpide P olmasin
M....P :img-hyste
şaka bir yana mert şansını fazla zorluyor....daha önce de yazdığım gibi sonradan geldi ama her şeye fazlasıyla burnunu sokuyor....:img-tomathem zaten fragmana göre hasan ve mert karşı karşıyaymış.....hasan amcamız ali yi tehdit ettiği gibi bu kaba kuvvet yanlısı vatandaşı da tehdit eder.sonrası mert e kalmış,ister dinler isterse dinlemez...:img-tomat aynen yaa adam resmen kasiniyooo ...harputlu ne yapar eder postalar onu vallah :img-hyste
kardelen2086 17-04-08, 12:10 kardelen canım özet için çok teşekkürler...
muhteşem bölüm bizi bekliyor...
ya ben şu mert yüzünden katil olucam ya...
belgin im hakkında bişey yok ya...:icon_sorr
evet canım bölüm bayağı güzel ve heyecanlı olacak... inşallah reytiglerimizde kendini aşar ve dizimiz en başından beri hak ettiği yere gelir....:happy0064
mert yüzünden ben de katil olacağım canım,ali ye deli olurken onu postaladık bir de bu çıktı şimdi başımıza(sanki tüm sorunlar hallolmuş gibi),bu ne zaman çeker gider orasını allah bilir:icon_sorr...yok yok bu öyle ali gibi kafasına esip te gitmez bunun birileri tarafından gönderilmesi lazım:img-tomat....bu konuda bir organizasyon yapsak mı acaba:img-hyste
duygu ve nizar 17-04-08, 12:11 bu kisiyi tahmin etmek hicde zor deyil :icon_whis sakin isminin ilk harfi M hatta son harpide P olmasin
M....P :img-hyste
aynen yaa adam resmen kasiniyooo ...harputlu ne yapar eder postalar onu vallah :img-hyste
ben buldum ben buldum...:happy0064
çok zor bi soruymuş ama buldum...:happy0064
MEHTAP....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
harputlunun elinden o mert i kimse alamaz artık...
bittin oğlum mert...:img-hyste:img-hyste
duygu ve nizar 17-04-08, 12:14 evet canım bölüm bayağı güzel ve heyecanlı olacak... inşallah reytiglerimizde kendini aşar ve dizimiz en başından beri hak ettiği yere gelir....:happy0064
mert yüzünden ben de katil olacağım canım,ali ye deli olurken onu postaladık bir de bu çıktı şimdi başımıza(sanki tüm sorunlar hallolmuş gibi),bu ne zaman çeker gider orasını allah bilir:icon_sorr...yok yok bu öyle ali gibi kafasına esip te gitmez bunun birileri tarafından gönderilmesi lazım:img-tomat....bu konuda bir organizasyon yapsak mı acaba:img-hyste
canım sana sonuna kadar katılıyorum...
diyodum ali den kurtulduk ama şimdi de mert çıktı...
off nedir bu gıcıklardan çektiğimiz...:img-wink:
bencede bi organizasyon yapmak lazım...:img-wink::img-hyste
çok zor bi soruymuş ama buldum...:happy0064
MEHTAP....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bittin oğlum mert...:img-hyste:img-hyste
bravoooo cnm tam isabet bildin vallah merti birtek seven mehtap :icon_whis
simdi kizarda bize
kardelen2086 17-04-08, 16:11 bravoooo cnm tam isabet bildin vallah merti birtek seven mehtap :icon_whis
simdi kizarda bize
kızmak ne kelime hemen mert i savunmaya geçer:img-hyste
bugün mehtap ın kulaklarını bayağı çınlattım artık gelince ne der ne yapar bilmiyorum,kılıçlarımızı kuşansak mı acaba:img-polic:img-gun::img-gun:
kızmak ne kelime hemen mert i savunmaya geçer:img-hyste
bugün mehtap ın kulaklarını bayağı çınlattım artık gelince ne der ne yapar bilmiyorum,kılıçlarımızı kuşansak mı acaba:img-polic:img-gun::img-gun:
oooo korktum vallah gelince burda olmasak iyi olur galiba bizi cig cig yiyecek :img-eat:
mehtaptir bu ... mertcigine laf ettik yaaa altta kalmaz
vallah kusura bakma mehtapcim senin hatrina bile olsa o manyaga laf etmesem icimde kalir :icon_shad:img-beee:
miss_t0eba 17-04-08, 16:17 ben geldim...:happy0064
bahar yine ağlıyor...
hasan salihi buluyor...
fragman yayinlandi sonunda, paylasim icin tesekkurler duygucum :img-wink:
benim en cok merak etim sahne mert ve harputlu silahları çekiyorlar birbirlerine... acaba ne olucak ? Merte acicam heralde o anda artik Harputlunun elinden kimse alamaz! :img-hyste
Hasan Salihi buluyor bunu tahmin bile etmistim bence bu isi yapsa yapsa yine benim Hasanim yapar :img-in_lo. Benim en cok merak etim sahne ise eger Hasan Ereni Bahar getirirse (muhtemelen getirecek soz verdi babalar soz verirseler dediklerini yaparlar yani:good:) o zaman Bahar nasil bir tepki verecek Hasana, onu affetcek mi ? aralarindaki buzlar ericek mi? veya onu sarilir mi? ve Hasanda kizini doya doya koklar :img-in_lo
(ay bende Özet yazmaya basladim yine :img-hyste)
fragman yayinlandi sonunda, paylasim icin tesekkurler duygucum :img-wink:
benim en cok merak etim sahne mert ve harputlu silahları çekiyorlar birbirlerine... acaba ne olucak ? Merte acicam heralde o anda artik Harputlunun elinden kimse alamaz! :img-hyste
Hasan Salihi buluyor bunu tahmin bile etmistim bence bu isi yapsa yapsa yine benim Hasanim yapar :img-in_lo. Benim en cok merak etim sahne ise eger Hasan Ereni Bahar getirirse (muhtemelen getirecek soz verdi babalar soz verirseler dediklerini yaparlar yani:good:) o zaman Bahar nasil bir tepki verecek Hasana, onu affetcek mi ? aralarindaki buzlar ericek mi? veya onu sarilir mi? ve Hasanda kizini doya doya koklar :img-in_lo
(ay bende Özet yazmaya basladim yine :img-hyste)
bahar ve affetmek tamam bahari seviyorum ama surda bircek var bahar cok inatci yani hasan amca ereni getirse bile sanmiyorum baharin harputluya sarilacagini ( gerci gonul isterdi ama )
miss_t0eba 17-04-08, 16:24 Özet gelmis :happy0064
Salih’i bulduklarını sanan Bahar ve Mert, evi boş görünce şoke olurlar
Ay valla Mertin yuz ifadesini merakla bekliyorum :img-hyste oohh iyi oldu sana MErt efendi!
Bahar bir kere daha hayal kırıklığına uğramıştır. Yüreğindeki acıyı taşıyamaz bir haldedir
:img-cray: kiyamam sana :img-cray:
Kazanmaya alışkın olan Mert, bu kez istediğine ulaşamamıştır. Bu da Mert’in gözünü döndürmüştür.
ooo demek hic kaybetmemisin ? ama merak etme bu ilk ve son olmucak yakinda Bahari kaybediceksinde haberin yok XD :img-hyste (heralde kaybetcek her masal gibi bu dizide Bahar Salih birlikte olucaklar :img-in_lo)
Her taşın altında Salih’i arattırmaya devam eder.
Istiyorsan anneannemin gozlukunu veriyim sana MErt belki daha iyi gorursun :img-hyste
Yerinin bulunduğunu son anda öğrenen Salih, ailesini de yanına alarak kaçmaya devam ederler.
Saten Salihin basina ne gelse kiymetli ailesinden gelir, ne aile ama :icon_whis
Tüm bunlar yaşanırken, Eren çok hastadır. Yapılan testlerin sonucu herkes için sürpriz olacaktır.
ay canimmmm kiyamam sana :img-cray:
Harputlu kimsenin zarar görmemesi için çabalamaktadır
Senden saten bunu bekliyordum :good:
Mert’in adamları Mahir’i takibe almışlardır. Salih’lerin yerini bilen tek kişi olan Mahir büyük bir tehlike içindedir.
Mert eger Mahire birsey olursa varya seni gebertirim adamin saten derdi var bide sen!
ozaman kesinlikle kimse seni Harputlu Hasandan alamaz!
Salih oğlunu bırakmaya hiç niyetli değildir. Yurt dışına çıkmaya karar verirler
Yapma be kocum gitme boylecek Bahari daha cok kaybedeceksin :icon_sorr
Hareket vakti geldiğinde, yaşanacaklar Bahar ve Salih’in kaderini değiştirecektir.
bir kerede olumu birsey soylese bunlarin arasinda!
kardelen2086 17-04-08, 16:24 benim en cok merak etim sahne mert ve harputlu silahları çekiyorlar birbirlerine... acaba ne olucak ? Merte acicam heralde o anda artik Harputlunun elinden kimse alamaz! :img-hyste
Benim en cok merak etim sahne ise eger Hasan Ereni Bahar getirirse o zaman Bahar nasil bir tepki verecek Hasana, onu affetcek mi ? )
o mert denen caniye acımaya değmez arkadaşım hiç acıncak gibi görünüyor mu ?:img-hystealmış eline silahı bir de utanmadan harputlu ya silah çekiyor,yüreksiz şey,silahına değil yüreğine güvensin önce:ditobu adamdan bahsettikçe sinir katsayım tavan yapıyor arkadaşlar,hele bir de bahar ın bununla nişanlandığını düşününce.....:fighting2
bahar ve hasan arasındaki mevzuya gelince.....hasan eren i getirse de bahar ın sağı solu belli olmaz,oğlun a kavuşur kavuşmaz eski huysuzluğuna geri döner:img-hyste
miss_t0eba 17-04-08, 16:29 o mert denen caniye acımaya değmez arkadaşım hiç acıncak gibi görünüyor mu ?:img-hystealmış eline silahı bir de utanmadan harputlu ya silah çekiyor,yüreksiz şey,silahına değil yüreğine güvensin önce:ditobu adamdan bahsettikçe sinir katsayım tavan yapıyor arkadaşlar,hele bir de bahar ın bununla nişanlandığını düşününce.....:fighting2
bahar ve hasan arasındaki mevzuya gelince.....hasan eren i getirse de bahar ın sağı solu belli olmaz,oğlun a kavuşur kavuşmaz eski huysuzluğuna geri döner:img-hyste
iste utanmasin koskoca Harputluya silah cekiyor onun o cok guvendi mafia bir duysa Harputluya silah cekti diye valla Merti aninda oldururler!
Harputlu eski kabadayilardan, bence o mafia biliyorlardir Harputluyu.
Bilmeseler ogretir Hasanim onlara :img-in_lo
bahar konusunda haklisin beli olmaz yani bide boyle demez mi:
Bahar: oglumu getirdin icin cok tesekkurler, vakat seni hala affetmedim babam seni yuzunden oldu seni ASLA afetmicem
off eger boyle birsy olursa acayip aglarim ben ya :img-cray:
ah ah umarim finalde ogrenmez ben biraz Baba Kiz sahneleri, Anne Baba Kiz Erencik sahneleri gormek istiyorum :img-in_lo simdiden onlari iplce cekiyorum
Ya Burçak nerde ya onu cok ozledim deli kizi gelsinde akli versin Bahara!
umarim yakinda gelir onu cok ozledim :icon_sorr
angel_timuçin 17-04-08, 16:30 ahhh ahhh olaylar ne olmuş böle
ben dediim salih kaçtı diyee... :img-hyste
mertte havasını aldı yanii
oda pek havalı küçük dağları ben yarattım diyo resmen
yemezler..
özet için teşekkürler :)
acep sonda ne olucakk????????????????*:love05:
moon_light 17-04-08, 17:12 ne olacakmış bakayım bizim salihimize....ona hiç bir şey olmaz.....o var ya o..... o mert denen hain gıcık sinsi ukala şeyin canını okur valla aklı varsa bence mert salih in karşısına hiç çıkmasın... mert hem eren e kendi oğlu gibi yaklaşıyor hem de baharımıza asılıyor:img-tomat yok öyle yağma ayağını denk alsın ....mertmiş murtmuş hiç anlamam her ne karın ağrısıysa duracağı yeri bilsin ...yoksa durduran biri mutlaka çıkar
bak sen demek sırf barış kılıç şeker gibi bir adam olduğu için mert denen karakterin yaptığı kötülüklere kızamıyorsun doğru mu anladım mehtapcım.....:icon_sorrpeki şimdi sana soruyorum arkadaşım o zaman MURAT HAN şeker gibi biri değil de onun için mi salih karakterinin oğlu için yaptığı kötülüklere kızıyorsun:img-hystekıskandım şimdi ama demek barış kılıç ı daha şeker buluyorsun:img-hystebiz hiç ceylan a şeker gibi diyormuyuz.....ceylan isterse dünya güzeli olsun bu dizide ve salih in kalbinde asla bahar ın yerini alamaz....aynı şeyler mert ve benzerleri içinde geçerli...:img-hyste
:img-hyste:img-hyste kardelencim sen cok yasa emi,hic gulecegim yoktu,yuzumde kocaman bir gulumseyle okudum yorumlarinizi :img-hyste
bi saniye bi saniye ben su konuya bir aciklik getiriyim:) yoksa adim mertciye cikacak mazallah :img-hyste
tamam baris kilic seker biri olabilir,haklisin canim belki ondan ben cok kizamiyorum...fakat sekerliginden cok merte kizmamamin sebebi baharima destek olmasi,onun icin cabalamasi,yardimci olmak istemesi...hem mert salihle bahari ayirmadi ki!! onlar zaten ayrilardi hatta mert dizimize ilk girdiginde salih evli olmasa,baharcima salihe bir sans vermesini soyleyecekti..ve o sozlerindede samimiydi bence...kisacasi mert kotu bir karakter olsada,ondan ali kadar nefret etmiyorum...
murat konusuna gelince,murat tabiki cok seker,biz her zaman bahar ve salihciyiz...isterse dunyanin en yakisiklisi,en guzeli gelsin,ikisinin yerini asla tutamaz!!! bizi vazgec gonlume asik eden bahar ve salih askini yeniden gormek istiyoruz,ondan bu cirpinislarimiz :icon_sorr
salihe cok kizginim hatta fragmandan sonra iyice kizdim,salihe birseyler olmasini istememin sebebide aklinin basina gelmesini istedigimdendir...malum goruyorsunuz salihimiz ne hallere geldi,belki hani dayak falan yerse unutmaya calistigi duygularina ve eski delikanli hallerine yeniden kavusur :icon_whis
aha mehtap geldi ben nerelere kacsam acaba sofa
mehtap'cim biliyoruz cnm sen mert'ci deyilsin ama mertede laf soylettmiyon hani:icon_whis
evet sonuna kadar bahar salihciyiz ne yaparlarsa yapsinlar
moon_light 17-04-08, 17:24 eren in test sonucundaki sürpriz ne diye düşünüyorum düşünüyorum ama bulamıyorum...tek istediğim şey eren le ilgili önemli bir hastalılık çıkarmamaları.....ay bir de eren in çok kötü bir hastalığı çıkıyormuş....sonra bahar ve salih de o vesileyle oğullları için bir araya geliyorumuş.... böyle bir durumda onların yakınlaşmalarına barışmalarına bile sevinemem ki
özette beni korkutan en önemli satır son cümle oldu arkadaşlar...bahar ve salih in kaderini değiştireecek şey ne olabilir ki ....ne olur salih e ya da bir başkasına bir şey olmasın......ay düşününce aklıma küçük bir senaryo geldi.....şimdi salih ve ailesi yurtdışına çıkmak üzereyken mert ve adamları gelse salih i öldürmek isteseler o sırada ceylan salih in önüne atlayıp öbür tarafa gitse....:img-hystehatta emine ve ceylan ikisi birlikte kurşunların önüne atlasa çok daha güzel olurdu...bu vesileyle emine-ceylan öbür tarafa,mert de parmaklıklar ardına....hahahaha ay ne komik olurdu...böylece tüm kötüler ortadan kalkar meydan bahar ve salih e kalırdı:happy0064
canim al bendende o kadar...eren icin iki bolumdur uzuluyorum zaten,birde hastalik cikarsa mahvoluruz...Allah korusun ya mavi sekerimizden hastaliklar uzak olsun...yaa ne olabilir,dusunuyorum tasiniyorum birsey bulamiyorum...:icon_sorr eren cok hastadir yaziyor yaaa :img-cray: ah salih ahhhh sen insani deli edersin,ogluma kavusacagim diye cocugu soktugun duruma bir bakarmisin...ben diyorum size salih kafayi yedi diye,birde utanmadan ailesiyle birlikteyurtdisina cikiyormus ya,hey Allah im,bu kadar dusuncesizlik olur mu!!! sen al oglunu kac,baharim ne durumda hic dusunme,simdi soruyorum size kizlar ben bu durumda nasil salihi savunayim :img-tomat
ya diyorum ki aceba test sonucunda erenin kizamik,su cicegi vb. bir hastalik cikardigimi ortaya cikacak ki,ne biliyim aklima o geldi,cildinde kabarciklar vardi belki odur ha ne dersiniz ....
ahh canim keske o son sahneye yazdigin senaryo gercek olsa,bayram ederiz o zman bayram,hem patlican kilikli ceylandan kurtluruz hem emineden :img-hyste ayyy harika olurdu !! keske oyle olsa ama ben hic sanmiyorum :icon_sorr
bu arada fragmani goremeyen arkadaslar varsa video sitesine ekledim :img-wink:
fragmanda salihin bir sahnesi var,siyah dar bir badi var uzerinde,adamin birinin yuzune cantayi yapistiriyor :img-hyste ayyy harika gozukuyor salih o sahnede,cok yakismis oyle giyinmek salihe :img-blush
son sahnede ise tam gemiyle kacacaklari sira,harputlu geliyor,salih oglumu vermem gibisinden birseyler soyluyor,kucakliyor ereni...aceba ozetin son cumlesinde yazdigi uzere o anda ne olabilir ki?!! off cok merak ettim bunu yaa,ne olacakta aceba yasanacaklar bahar ve salihin kaderini degistirecek...cok cok onemli birsey olmasi lazim ama ne?!! harputlu salihe baharin kendi kizi oldugunu mu soyluyor aceba :icon_whis oda olmazsa kesin salih vuruluyor,baska birsey dusunemiyorum cunku...
ayyy fragmani simdi izledim sok oldum yaaaa
yaaa yazik benim mahirime yaaa onun ne sucu varki ... aptal cani hiyar mert mahirime iskence yapan elleriin kopsun hemi gicik seyyyyyy offff ben aglarim bu sahneyi izleyince yaa:img-cray: dayanamam kesin fragmanda bu kadar kotu oluyorsam izlerken ne yapacam bilmiyorum
bence son sahnede bahar benim kizim diyecek harputlu baha oyle geldi vallah
moon_light 17-04-08, 17:30 [/CENTER]
seni güldürebildiysem ne mutlu bana arkadaşım,söz konusu kişiler ali mert ve benzerleri olunca çok daha iyi şeyler yazmak istiyorum aslında ama şartlar izin vermiyor ne yapalım....eminim ki forumdaki bir çok arkadaş mert için çok daha güzel şeyler düşünüyordur,ama bir arkadaş hariç(kim olabilir ki acaba?)....
bu kisiyi tahmin etmek hicde zor deyil :icon_whis sakin isminin ilk harfi M hatta son harpide P olmasin
M....P
aynen yaa adam resmen kasiniyooo ...harputlu ne yapar eder postalar onu vallah :img-hyste
çok zor bi soruymuş ama buldum
MEHTAP
bittin oğlum mert...
vaaay vaaay sunlara bakin siz hele...burayi iki dakika bos birakmaya gelmiyor...arkamdan neler ceviriyorsunuz siz bakim :img-hyste demek bas harfi M son harfi P ha :img-hyste
demek bir arkadas mert hakkinda cok guzel seyler dusunuyordur kardelen hanim :img-hyste biri demis biri tamamlamis,askolsun size :img-hyste
ben mertci degilim tamam mi!! bunu iyice akliniza yerlestirin bayanlar,sadece mertin o karizmatik havalari vede baharima destek olmasi beni etkiledi o kadar :img-blush
hem baharim merti seviyor mu ki ben seveyim?!! baharimin sevmedigini bende sevmem bunu unutmayin...:img-beee:
kardelen2086 17-04-08, 17:30 :img-hyste:img-hyste kardelencim sen cok yasa emi,hic gulecegim yoktu,yuzumde kocaman bir gulumseyle okudum yorumlarinizi
:) yoksa adim mertciye cikacak mazallah :img-hyste
fakat sekerliginden cok merte kizmamamin sebebi baharima destek olmasi,onun icin cabalamasi,yardimci olmak istemesi...kisacasi mert kotu bir karakter olsada,ondan ali kadar nefret etmiyorum...
...malum goruyorsunuz salihimiz ne hallere geldi,belki hani dayak falan yerse unutmaya calistigi duygularina ve eski delikanli hallerine yeniden kavusur
adın çoktan mertci ye çıktı canım....hatta yakında seni mert in kankası ilan edeceğim....nikahta da mert in nikah şahidi olursun ama gelin kim olur bilmiyorum:img-hyste:img-hyste şuraya yazıyorum bahar ona asla varmaz,varamaz salih ne yapar ne eder gerekirse bahar ı kaçırır ama yine de mert denen o gıcıkla evlenmesine izin vermez....
hoş gerçi bahar bu gördüklerinden sonra da hala mert le evlenmeye inat ederse diyecek bir şey bulamıyorum yani....:img-cray::img-cray:
mert in bahar a destek olması iyi güzek hoş da ,bunu yaparken niçin kötü yollara başvuruyor,her şeyi güzellikle halletmeye çalışsa ya,almış eline silahı...:ditosanki bir halt yiyecek...hadi diyelim eren için salih i vurdu(adam vuracak kadar yürekli olduğunu zannetmiyorum ya neyse)bahar ona aferin iyi mi yaptın diyecek bu adam da hiç beyin yok mu :icon_sorrhem salihimiz hala delikanlı duygularını da unuttuğunu zannetmiyorum,geçici olarak servis dışı olmuş olabilir ama bunun tek sorumlusu da bahar:img-hyste
demek mert ten ali kadar nefret etmiyorsun.....buna üzüldüm işte...eskiden forumca hepimizin ortak bir düşmanı(ali) vardı ama şimdiki düşmanımızın kankası koruyucu meleği var....mert konusunda ayrı saflarda yer alacağız desene .:img-hyste
adın çoktan mertci ye çıktı canım....hatta yakında seni mert in kankası ilan edeceğim....nikahta da mert in nikah şahidi olursun ama gelin kim olur bilmiyorum:img-hyste:img-hyste şuraya yazıyorum bahar ona asla varmaz,varamaz salih ne yapar ne eder gerekirse bahar ı kaçırır ama yine de mert denen o gıcıkla evlenmesine izin vermez....
asla izin vermez o verse bile ben ne gune duruyorum burda ben hayatta izin vermem
hoş gerçi bahar bu gördüklerinden sonra da hala mert le evlenmeye inat ederse diyecek bir şey bulamıyorum yani....:img-cray::img-cray:
inatcidir vallah ne yapar kestiremiyorum ama kizamiyorumda
mert in bahar a destek olması iyi güzek hoş da ,bunu yaparken niçin kötü yollara başvuruyor,her şeyi güzellikle halletmeye çalışsa ya,almış eline silahı...:ditosanki bir halt yiyecek...hadi diyelim eren için salih i vurdu(adam vuracak kadar yürekli olduğunu zannetmiyorum ya neyse)bahar ona aferin iyi mi yaptın diyecek bu adam da hiç beyin yok mu :icon_sorrhem salihimiz hala delikanlı duygularını da unuttuğunu zannetmiyorum,geçici olarak servis dışı olmuş olabilir ama bunun tek sorumlusu da bahar:img-hyste
haha gecici olarak servis disimi allah iyiligini versin kardelen :img-hyste gulmekten oldum yaaa bugun beni ne cok guldurdun allahta seni guldursun
demek mert ten ali kadar nefret etmiyorsun.....buna üzüldüm işte...eskiden forumca hepimizin ortak bir düşmanı(ali) vardı ama şimdiki düşmanımızın kankası koruyucu meleği var....mert konusunda ayrı saflarda yer alacağız desene .:img-hyste
vallah ben aliden daha cok nefret ediyorum :icon_whis
moon_light 17-04-08, 17:36 kızmak ne kelime hemen mert i savunmaya geçer
oooo korktum vallah gelince burda olmasak iyi olur galiba bizi cig cig yiyecek
mehtaptir bu ... mertcigine laf ettik yaaa altta kalmaz
vallah kusura bakma mehtapcim senin hatrina bile olsa o manyaga laf etmesem icimde kalir :
aha mehtap geldi ben nerelere kacsam acaba sofa
mehtap'cim biliyoruz cnm sen mert'ci deyilsin ama mertede laf soylettmiyon hani
evet sonuna kadar bahar salihciyiz ne yaparlarsa yapsinlar
amanin amanin neler goruyorum ben boyle,ben gelmeden birde kilic kalkan ekibi hazirlanmis :img-hyste
zehraaa yakaladim seni!! kacma sakin bir yere,koltugun arkasina saklanmis birde,terlikler geliyor cifter cifter :img-hyste
kardelencim sukretki yumurta kalmamis dolapta,domateste isimi gorur ama :img-tomat :img-tomat :img-hyste
salihe sinir oluyoruuum!! fragmani gordum ya iyice sinirlendim,kendini ne saniyorsa,havalara bak canta savurmalar falan :img-hyste ama mertten yumrugu yiyince nasil oyle kalakalmisti :img-hyste onun karsisina mert gibi bir delikanli cikmasi lazim,tabi gucsuzleri herkes dover :img-hyste
Yalnız o değil de, Mert'i oynayan Barış Kılıç'ın sesi çok çok kötü. Fazlasıyla rahat oluyorum izlerken. Ya başkası seslendirmeliydi ya da farklı bir oyuncu seçilmeliydi. Kötü adama yakışıp yakışmaması bile değil olay; bir oyuncuya yakışıp yakışmaması. Dublajda sesini düzgün kullanmayı başaramıyor Barış Kılıç. Bağırışını duyunca irkilmekten çok gülmem geliyor. :)
moon_light 17-04-08, 17:41 adın çoktan mertci ye çıktı canım....hatta yakında seni mert in kankası ilan edeceğim....nikahta da mert in nikah şahidi olursun ama gelin kim olur bilmiyorum:img-hyste:img-hyste şuraya yazıyorum bahar ona asla varmaz,varamaz salih ne yapar ne eder gerekirse bahar ı kaçırır ama yine de mert denen o gıcıkla evlenmesine izin vermez....
hoş gerçi bahar bu gördüklerinden sonra da hala mert le evlenmeye inat ederse diyecek bir şey bulamıyorum yani....:img-cray
bak bak suna bak,canim adim mertciye falan cikamaz tamam mi ben baharciyim o kadar :icon_ange
baharimin mert ile evlenmeyecegine dair size garanti verebilirim,bak nikah sahidi konusunda hakli olabilirsin,mert ile ceylan evlenirse seve seve sahitlik yaparim :img-hyste
ne ne neeeeeeeee!! neler duyuyorum ben oyle,simdiki dusmanininizin kankasi,koruyucu melegimi?! hemde ben oylemiii :img-swoon: pardon ama canim yuhhh yani,yapa yapa beni mertin koruyucu melegimi yaptiniz :img-hyste
ben baharimin koruyucu melegiyim,merti seviyoruz diye melegide olmadik o kadarda degil yani :img-tomat
amanin amanin neler goruyorum ben boyle,ben gelmeden birde kilic kalkan ekibi hazirlanmis :img-hyste
zehraaa yakaladim seni!! kacma sakin bir yere,koltugun arkasina saklanmis birde,terlikler geliyor cifter cifter :img-hyste
kacarim tabi bahar gibi sagin solun belli olmuyor ..o bozulmus tomestesleri kafama yemege hic niyetim yok
ama mertten yumrugu yiyince nasil oyle kalakalmisti :img-hyste onun karsisina mert gibi bir delikanli cikmasi lazim,tabi gucsuzleri herkes dover :img-hyste
aaa suna bak suna kizim iste damarlarinda var inkar etsende mert'cisin iste
aman al mertciginide tursusunu kur ... ondan olsa olsa ancak tursu olur zaten hiyar tursusu
moon_light 17-04-08, 17:52 ayyy fragmani simdi izledim sok oldum yaaaa
yaaa yazik benim mahirime yaaa onun ne sucu varki ... aptal cani hiyar mert mahirime iskence yapan elleriin kopsun hemi gicik seyyyyyy offff ben aglarim bu sahneyi izleyince yaa:img-cray: dayanamam kesin fragmanda bu kadar kotu oluyorsam izlerken ne yapacam bilmiyorum
bence son sahnede bahar benim kizim diyecek harputlu baha oyle geldi vallah
ayy sorma canim,salihin yuzunden zavalli mahir yaniyor :icon_sorr mahire cook uzuldum canim benim ya,aynen bir aralar fikretin adamlarinin salihe yaptigi gibi mahiride hasat etmisler bide kafasindan su dokuyorlar :img-cray: hep o gicik salihin yuzunden oldu!! herkesin hayatini mahvetti,tebrik ediyorum onu...
defnecim ne hale gelmistir veya gelecektir mahiri oyle gorunce uhuuu :img-cray: salih beyde herkesin hayatini mahvetti,sevgili karisi ve annesiyle birlikte yurtdisina kaciyor..delikanli dediginiz boyle mi olur,erkekligin %90 i kacmaktan ibaret sozu sanirim salih bey icin soylenmis :img-tomat :img-hyste
haklisin bende oyle dusundum vede yazmistim demin..harputlu salihe soyleyebilir bahar benim kizim diye...bakalim cok az kaldi dizimize,bircok dugum cozulecek gibi,bol aksiyon var...yine reytingler cok iyi gelir diye dusunuyorum...
Yalnız o değil de, Mert'i oynayan Barış Kılıç'ın sesi çok çok kötü. Fazlasıyla rahat oluyorum izlerken. Ya başkası seslendirmeliydi ya da farklı bir oyuncu seçilmeliydi. Kötü adama yakışıp yakışmaması bile değil olay; bir oyuncuya yakışıp yakışmaması. Dublajda sesini düzgün kullanmayı başaramıyor Barış Kılıç. Bağırışını duyunca irkilmekten çok gülmem geliyor. :)
haklisin ozicano..bu konuya bizde birkac kez degindik...mertin sesi sanirim barisin kendi sesi degil..yani baskasi seslendiriyor,o karakterdeki birine o ses tonu hic gitmiyor..o bagirdikca benimde gulesim geliyor,diyorum adamlari bu ses tonundan nasil korkuyor hayret dogrusu :)
ama cok tatli yaa...(bunu soylerken sizden korkmuyorum tamam mi kizlar :img-hyste)
moon_light 17-04-08, 17:56 kacarim tabi bahar gibi sagin solun belli olmuyor ..o bozulmus tomestesleri kafama yemege hic niyetim yok
aaa suna bak suna kizim iste damarlarinda var inkar etsende mert'cisin iste
aman al mertciginide tursusunu kur ... ondan olsa olsa ancak tursu olur zaten hiyar tursusu
hahahhahahahahahahahaa :img-hyste:img-hyste aay zehracim sen cok yasa emi nasil kahkaha atiyorum gorsen :img-hyste demek o bozulmus domatesleri kafana yemeye hic niyetin yok :img-hyste o domatesler kardelen icindi sen terliklerle idare et artik :img-hyste
hahahhah kiz ne mertcisi,ikide bir mertci demeyin lutfen bana yaaaaaa:icon_sorr
mertin tursusunu falan istemiyorum ben,siz ceylanin patlican tursusunu kurun,salihiniz cok merakli ya ceylan hanima :dito :img-tomat\
edit: hasan ve belgin icin yaptigim video klip,begenilerinize sunulur :img-blush
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4589
duygu ve nizar 17-04-08, 18:21 oooo mehtabım gelmiş...:img-wink:
ya bugün kulakların çok çınladı...:img-wink:
ya süper bi bölüm bizi bekliyor şimdiden insan heyecanlanıyor...
tubam da gelmiş hoşgeldin canım...:img-wink:
yorumuna katılıyorum...
kardelen2086 17-04-08, 18:32 ahh canim keske o son sahneye yazdigin senaryo gercek olsa,bayram ederiz o zman bayram,hem patlican kilikli ceylandan kurtluruz hem emineden ayyy harika olurdu !! keske oyle olsa ama ben hic
...aceba ozetin son cumlesinde yazdigi uzere o anda ne olabilir ki?!! off cok merak ettim bunu yaa,ne olacakta aceba yasanacaklar bahar ve salihin kaderini degistirecek...cok cok onemli birsey olmasi lazim ama ne?!! harputlu salihe baharin kendi kizi oldugunu mu soyluyor aceba oda olmazsa kesin salih vuruluyor,baska birsey dusunemiyorum cunku...
patlıcan kılıklı ceylan mı .....:img-hysteallah iyiliğini versin inşallah mehtapcım...nereden buldun bu lakabı?hem kızın neresi patlıcana benziyor?valla şu an gülme krizine girdim zar zor yazıyorum:img-hyste
özetin son cümlesi insanı düşündüren ama bir cevap bulunamayan cinsten...
acaba hasan salih in AİLESİYLE yurtdışına kaçacağını bahar ve mert e söyleyebilir mi?kızının acısını hafifletmek için bir nevi ispiyonculuk yapar mı?:icon_sorrya da salih vurulur mu?:img-cray:ya da salih gerçekten de yurtdışına kaçar mı?:img-hysteay keşke böyle bir şey olsa mert ve bahar ın o an ki hallerini düşünemiyorum bile....:img-hyste
... aptal cani hiyar mert mahirime iskence yapan elleriin kopsun hemi gicik seyyyyyy
mert beyimizinde ne çok lakabı varmış....:img-hysteönce ANTEN,sonra sırasıyla CANİ HIYAR...ooo liste bu gidişle daha da uzar....:img-hyste
vaaay vaaay sunlara bakin siz hele...burayi iki dakika bos birakmaya gelmiyor...arkamdan neler ceviriyorsunuz siz bakim demek bas harfi M son harfi P ha
demek bir arkadas mert hakkinda cok guzel seyler dusunuyordur kardelen hanim biri demis biri tamamlamis,askolsun size
...:img-beee:
valla bir şey çevirmiyoruz.... sadece gerçekleri gün yüzüne çıkarıyoruz....çok sevdiğimiz arkadaşlarımız bazı kişilerin o sahte karizmasına sempatikliğine şekerliğine aldanmasın diye düşüncelerimizi paylaşıyoruz:img-hyste
e yalan mı canım sen mert için kötü bir şey der misin hiç tabi ki iyi şeyler düşünüyorsundur... kankan o senin:img-hyste
duygu ve nizar 17-04-08, 18:45 kardelencim koptum ya...:img-wink::img-hyste
yalnız mehtapcım çok kırıldım ya mert le kanka olmuşsun ve bana söylemiyorsun...:img-hyste:img-hyste
ya tamam bende mert i sevmiyorum ama yazık çocuğa baharı seviyor ya bazen acıyorum ama bazen de sinir oluyorum deli ediyor beni...kötülüğüne kötü canım...:img-hyste
kardelencim koptum ya...:img-wink::img-hyste
yalnız mehtapcım çok kırıldım ya mert le kanka olmuşsun ve bana söylemiyorsun...:img-hyste:img-hyste
ya tamam bende mert i sevmiyorum ama yazık çocuğa baharı seviyor ya bazen acıyorum ama bazen de sinir oluyorum deli ediyor beni...kötülüğüne kötü canım...:img-hyste
aaaaa bakim kimi yakaladim bir mertci daha hic yakistiramdim cicim yaa sendemi onun neresine aciyon yaaa turcu kilikli herif .. cani hiyar mert daha sayayimmi
Arkadaşlar frağmandan gördüğüm kadarıyla bizim senaristler değişmiş:img-haha::img-haha: Yerine Kurtlar Vadisini yazanlar gelmiş:img-hyste
İyidir iyi az tavan yapalım:good:
Ben demiştim size Harputlu amcamız eline silahı aldı:good: Şimdi Salihte Mertte Hanyayı konyayı görürler:good:
Hadi seferimiz mübarek olsunbye
zeyneptalu 18-04-08, 01:37 Ve bir hatalı uygulama
BUGÜN köşemizde "hayati" konular ağırlıkta. Okurumuz Seda Bakıcı Kara da ilkyardımın ne derece önemli olduğunu Vazgeç Gönlüm dizisinde rastladığı bir hatalı uygulama ile örnekliyor: "Söz konusu dizide bebeğin boğazını bir yiyecek tıkıyor. Anneanne ise cismi görememesine rağmen bebeğin ağzına elini sokup, cismi çıkartarak onun hayatını kurtarıyor. Oysa bütün uzmanlar böyle bir durumda yani cisim görülmüyorsa bebeğin ağzına elimizi sokmamamızı öğütlüyor. Çünkü farkında olmadan cismi daha fazla geriye iterek tıkanmayı arttırabilirmişiz. Bu durumda yapılacak şey ise bebeği yüzükoyun dizimize yatırıp, sırtına biraz sertçe vurmak olmalıydı. Tabii bu işlemin detayları var ama başınızı daha da şişirmek istemem. Birçok annenin bu diziyi seyrettiğini varsayarak bunun önemli bir detay olduğunu düşünüyorum. İlk yardım çok önemli, özellikle çocuklarımız söz konusu olduğunda. Umarım yazdıklarımı dikkate alırsınız. Sevgilerimle..." Daha önce Yaprak Dökümü'nde Fikret'in doğru bir uygulama ile (Hemlich Manevrası) kayınvalidesinin boğazını tıkayan cismi arkadan beline sarılıp, baskı yaparak çıkardığın görmüştüm. Kollama adlı dizide de türbanlı doktor, otomobil kullanırken boğazına kraker kaçan ve boğulmak üzere olan bir kadını benzer bir yöntemle kurtarmıştı. Sanırım televizyonun geniş kitlelere ulaşma gücünü kullanarak, özellikle diziler yardımıyla doğru ilkyardım uygulamalarını anlatıp, pek çok hayat kurtarabiliriz.
SABAH
YÜKSEL AYTUĞ
http://www.sabah.com.tr/gny/haber,422F2FB7611D4021B876793159D9354F.html
Bu açıklamalarınız için çok teşekkürler. Gerçekten çok haklısınız.
Bizim toplumda sık sık uygulanan bir harekettir. Ama tabii bu konularda daha dikkatli olması gereken rejidir...
Aslına bakarsanız boğazına bir şey kaçan bebek öyle kana kana, nefesler ala ala ağlamaz, en büyük hata belki orda:img-hyste ama.....
Bizim dizimiz böyle bir dizi :img-hyste Gün geçtikçe tavan yaparız:happy0064
Kimbilir belki de Belgin görmüştür , ondan eliyle hemen çıkarmıştır canım:happy0064
duygu ve nizar 18-04-08, 12:26 aaaaa bakim kimi yakaladim bir mertci daha hic yakistiramdim cicim yaa sendemi onun neresine aciyon yaaa turcu kilikli herif .. cani hiyar mert daha sayayimmi
zehracım aşk olsun ne dedim ben şimdi...:img-blush
mehtap bak seni yalnız bırakmıyım dedim başıma gelenlere bak...:img-hyste
ya ne bilim kötü ama insan yine de bi garip oluyor...:img-wink:
moon_light 18-04-08, 12:32 zehracım aşk olsun ne dedim ben şimdi...:img-blush
mehtap bak seni yalnız bırakmıyım dedim başıma gelenlere bak...:img-hyste
ya ne bilim kötü ama insan yine de bi garip oluyor...:img-wink:
ah canim beniiiimmm...sen bakma zehralara onlar patlican ceylanlarina kavustu ya baharimin saadetini kiskaniyorlar :img-hyste
hahahha saka tabiki zehracimda uzuluyor baharima,kardelencim ve digerleride tabiki...aslinda merti sevmemekte yuzde yuz haklilar birsey demiyorum,adamin savunulacak bir tarafi yok ki otursam savunsam...
sadece ben kizamiyorum diyorum,sebebinide hic bilmiyorum inanin icimden gelmiyor sadece :img-blush
mertin hapishaneyi boylamasi yakindir arkadaslar o yuzden iciniz ferah olsun..hadi mertin gidecegi yer belli diyelim,siz dusunun tasininda su ceylandan kurtulmanin yolunu arayin..benim aklima bisey gelmiyor nasil kurtulacagiz bu kizdan yaaaa:img-cray: annesinden umutluydum ama bu seferde salih birakmaz sevgili karisini :dito
baharimi yuzustu birakmayi bildi ya,ceylanini birakmaz :img-tomat
Herkese Selambye
Fragmanı izledim özeti de okudum:icon_whis
Hahaaa Mert bey yine cuvalladınız bahar verdğiniz sözü tutamadınız:img-hyste:img-hyste:img-hyste Anten bey fena cuvalaldı:img-hyste Salih ondan daha Akıllı hey bee o Anten Anca her şeyi Silah ile Halleder pisilik herif
Salih Kaçıyor yanlız Eren hasta:img-cray: çoçuk perişhan oldu ordan buraya Savurluyor..:img-cray: Bahar'a üzlüyorum:img-cray: ama kendi etti Adam akıllı yola gelseydi şimdi bunlar olmuyordu kim ile nişanlandıgın farkında bile değil nefret öfke gözlerin o kadar kör etmiş ki gerçeği görmüyor malesef
Harbutlu Aslanım mert'in başına silah dayıyor Allah senden razı olsunda öldür onu oracıkta bizde kurtulalım o Anten den:img-hyste,
Özeti son cümle kafa mı Karıştırdı..
Hareket vakit geldğinde yaşanacaklar Salih ve baharın kaderini değiştirecektir... Nasıl yani?
inşallah iyi yöndedir yoksa delirecem
moon_light 18-04-08, 12:43 Arkadaşlar frağmandan gördüğüm kadarıyla bizim senaristler değişmiş:img-haha::img-haha: Yerine Kurtlar Vadisini yazanlar gelmiş:img-hyste
İyidir iyi az tavan yapalım:good:
Ben demiştim size Harputlu amcamız eline silahı aldı:good: Şimdi Salihte Mertte Hanyayı konyayı görürler:good:
Hadi seferimiz mübarek olsunbye
:img-hyste Allah senin iyiligini versin emi,bende bir an dusundum ne senarist degismesi diye,diyorum buda nerden cikti :img-hyste
sen merak etme bizim senaristlerimiz bir cossunlar kurtlar vadisinin senaristlerine tas cikarirlar :img-hyste
harputlu durduk yere silah cekmez merte,kesin arada baska seylerde olmustur...yada ilk tepki mertin adamlarindan gelmistir,durduk yere birine silah cekmek harputluya yakismaz...harputluda kendine yakismayan bir davranis yapmaz,herkes salih mi :hıh
bu arada dunku tahminim dogru cikmis..hani fragmanin son sahnesinde harputlu ile salih karsi karsiya,o zaman buyuk ihtimal harputlu baharin kendi kizi oldugunu salihe soyleyecek demistim ya dun gercektende oyle oluyormus...:img-wink: demek ki ozetin son cumleside bu konuyu anlatiyordu...dusunuyorumda bu olayin aciga cikmasi salih acisindan birseylerin degismesine neden olurmu ki...sonucta o baharimla fikretin kizi diye ayrilmadilar..tamam isin ozunde bu sebep var fakat gercek ayrilik sebepleri bu degildi...baharcim salihin intikam icin kendiyle birlikte oldugunu dusundu,simdi fikretin degilde harputlunun kizi oldugu aciga ciksa durum neyi degistirirki sonucta baharcim o zaman fikretin kiziydi(!)...
offf hersey cok karisti ya,salih memnun olacaktir elbette bu durumdan sonucta baharin ve oglunun harputlu kani tasimadigi ortaya cikacak..bilemiyorum artik,onceden olsa salihin bunu ogrenmesi cok iyi olur derdim ama simdi birsey diyecek halimde kalmadi...
moon_light 18-04-08, 12:45 Herkese Selambye
Fragmanı izledim özeti de okudum:icon_whis
Hahaaa Mert bey yine cuvalladınız bahar verdğiniz sözü tutamadınız:img-hyste:img-hyste:img-hyste Anten bey fena cuvalaldı:img-hyste Salih ondan daha Akıllı hey bee o Anten Anca her şeyi Siah ile Halleder pisilik herif
Salih Kaçıyor yanlız Eren hasta:img-cray: çoçuk perişhan oldu ordan buraya Savurluyor..:img-cray: Bahar'a üzlüyorum:img-cray: ama kendi etti Adam akıllı yola gelseydi şimdi bunlar olmuyordu kim ile nişanlandıgın farkında bile değil nefret öfke gözlerin o kadar kör etmiş ki gerçeği görmüyor malesef
Harbutlu Aslanım mert'in başına silah dayıyor Allah senden razı olsunda öldür onu oracıkta bizde kurtulalım o Anten den:img-hyste,
Özeti son cümle kafa mı Karıştırdı..
Hareket vakit geldğinde yaşanacaklar Salih ve baharın kaderini değiştirecektir... Nasıl yani?
inşallah iyi yöndedir yoksa delirecem
merhaba canim,bak benim son yorumuma o zaman kafandaki soru isaretleri biraz azalir umarim...
dedigim gibi harputlu durduk yere silah cekmez(az cok tanidiysak onu) kesin arada cok daha baska seylerde var...
erenin hastaligi konusunda dun yorum yapmistim,insallah dedigim gibi kizamik falan gibi birseydir,bu saatten sonra birde bu hastaligi kaldiracak gucumuz kalmadi...aci,huzun nereye kadar...
mahirlerinde yuzu gulseydi hayirlisiyla :img-cray: offf mahirin o hali cok kotu ya,yazik degil mi salihin yaptiklarinin bedelini oduyor zavalli mahir :img-cray:
:img-hyste Allah senin iyiligini versin emi,bende bir an dusundum ne senarist degismesi diye,diyorum buda nerden cikti :img-hyste
sen merak etme bizim senaristlerimiz bir cossunlar kurtlar vadisinin senaristlerine tas cikarirlar :img-hyste
harputlu durduk yere silah cekmez merte,kesin arada baska seylerde olmustur...yada ilk tepki mertin adamlarindan gelmistir,durduk yere birine silah cekmek harputluya yakismaz...harputluda kendine yakismayan bir davranis yapmaz,herkes salih mi :hıh
bu arada dunku tahminim dogru cikmis..hani fragmanin son sahnesinde harputlu ile salih karsi karsiya,o zaman buyuk ihtimal harputlu baharin kendi kizi oldugunu salihe soyleyecek demistim ya dun gercektende oyle oluyormus...:img-wink: demek ki ozetin son cumleside bu konuyu anlatiyordu...dusunuyorumda bu olayin aciga cikmasi salih acisindan birseylerin degismesine neden olurmu ki...sonucta o baharimla fikretin kizi diye ayrilmadilar..tamam isin ozunde bu sebep var fakat gercek ayrilik sebepleri bu degildi...baharcim salihin intikam icin kendiyle birlikte oldugunu dusundu,simdi fikretin degilde harputlunun kizi oldugu aciga ciksa durum neyi degistirirki sonucta baharcim o zaman fikretin kiziydi(!)...
offf hersey cok karisti ya,salih memnun olacaktir elbette bu durumdan sonucta baharin ve oglunun harputlu kani tasimadigi ortaya cikacak..bilemiyorum artik,onceden olsa salihin bunu ogrenmesi cok iyi olur derdim ama simdi birsey diyecek halimde kalmadi...
Mehtap orda herkese Salih mi değil Herkese Bahar ve mert mi diyeceksin:img-hyste Yanlış oldu canım:love05:
moon_light 18-04-08, 12:51 Bu açıklamalarınız için çok teşekkürler. Gerçekten çok haklısınız.
Bizim toplumda sık sık uygulanan bir harekettir. Ama tabii bu konularda daha dikkatli olması gereken rejidir...
Aslına bakarsanız boğazına bir şey kaçan bebek öyle kana kana, nefesler ala ala ağlamaz, en büyük hata belki orda:img-hyste ama.....
Bizim dizimiz böyle bir dizi :img-hyste Gün geçtikçe tavan yaparız:happy0064
Kimbilir belki de Belgin görmüştür , ondan eliyle hemen çıkarmıştır canım:happy0064
zeyneptalu haber icin tsk ederiz...
elbette bu konularda dikkat edilmesi gerekir,diziler insanlarin hayatinda o kadar buyuk bir yer edinmis ki,herseyi bir hikaye olarak gormuyor bazilari birebir yasamina uyguluyor,hersey gercekmis gibi algiliyor...bunun bircok ornegi var...o sahnede biz baska baska dersler cikardik kendimize ama dikkatli bir izleyiciymis bu yaziyi gonderen,dogru tespitlerde bulunmus,baska yonlerden bakmis...strepsilsin dedigi gibi bende erenin bogazina kacan seyi belginin gordugunu dusunuyorum....agzinin icine bakti ondan sonra eliyle aldi cunku...sonucta kacan o kadar buyuk bir sey degildi,gordukten sonrada eliyle cikarmasi gayet normal..
ama arkadasim simdi cocugunda nefesini kesemezler ya,bu bir dizi lutfen herseyi normal hayatla kiyaslamayalim,baharcimlarin ordaki oyunu cok basariliydi ama erene napsalardi gercekten cocugun bogazina biseymi tikasalardi tovbe tovbe...cocuk aglaya aglaya perisan oldu zaten,o kadarcikta olsun demi :img-wink:
Mehtap orda herkese Salih mi değil Herkese Bahar ve mert mi diyeceksin:img-hyste Yanlış oldu canım:love05:
iyi bakalim canim seni mi kiracagim herkes mert mi derim :img-hyste ama baharim hakkinda oyle diyemem maalesef :love05: :P
moon_light 18-04-08, 13:04 patlıcan kılıklı ceylan mı .....:img-hysteallah iyiliğini versin inşallah mehtapcım...nereden buldun bu lakabı?hem kızın neresi patlıcana benziyor?valla şu an gülme krizine girdim zar zor yazıyorum
acaba hasan salih in AİLESİYLE yurtdışına kaçacağını bahar ve mert e söyleyebilir mi?kızının acısını hafifletmek için bir nevi ispiyonculuk yapar mı?:icon_sorrya da salih vurulur mu?ya da salih gerçekten de yurtdışına kaçar mı?:img-hysteay keşke böyle bir şey olsa mert ve bahar ın o an ki hallerini düşünemiyorum bile....:img-hyste
valla bir şey çevirmiyoruz.... sadece gerçekleri gün yüzüne çıkarıyoruz....çok sevdiğimiz arkadaşlarımız bazı kişilerin o sahte karizmasına sempatikliğine şekerliğine aldanmasın diye düşüncelerimizi paylaşıyoruz:img-hyste
e yalan mı canım sen mert için kötü bir şey der misin hiç tabi ki iyi şeyler düşünüyorsundur... kankan o senin:img-hyste
:img-hyste ee ne diyim canim o kizi gorunce aklima patlican geliyor :img-hyste
ne mutlu seni guldurebildiysek,kendim yazarken bende krize girmistim gerci :img-hyste
hasan konusuna gelince..harputlu genelde bahar ve salih arasindaki olaylarda hep salihin tarafindan oldu,bunun sebebide salihi en iyi anlayan kisinin kendi olmasi,salihe guveni sonsuz,o yuzden kizi diye baharimi savunacagini sanmiyorum...elbette salihin bu davranisina oda kizacaktir,baksana kizi oldugunu bile soyluyor gitmesin diye...bakalim neler olacak bndan sonra,bir bir dugumler cozulmeye basliyor,hayirlisi olsun ne diyelim....
canim cok haklisiniz,dedigin gibi ben merte sempatikliginden kizamiyorum,siz bana bakmayin,onun kotu oldugunu kabul ediyorum ama icimden gelmeyincede kotuleyemiyorum dedigim gibi :img-blush
kankam falan degil tamam mi:) kankam olsa daha baska olurdu,sadece seviyoruz dedik,her yaptigini kabul edip savunacagiz demedik :img-hyste
duygu ve nizar 18-04-08, 13:09 ah canim beniiiimmm...sen bakma zehralara onlar patlican ceylanlarina kavustu ya baharimin saadetini kiskaniyorlar :img-hyste
hahahha saka tabiki zehracimda uzuluyor baharima,kardelencim ve digerleride tabiki...aslinda merti sevmemekte yuzde yuz haklilar birsey demiyorum,adamin savunulacak bir tarafi yok ki otursam savunsam...
sadece ben kizamiyorum diyorum,sebebinide hic bilmiyorum inanin icimden gelmiyor sadece :img-blush
mertin hapishaneyi boylamasi yakindir arkadaslar o yuzden iciniz ferah olsun..hadi mertin gidecegi yer belli diyelim,siz dusunun tasininda su ceylandan kurtulmanin yolunu arayin..benim aklima bisey gelmiyor nasil kurtulacagiz bu kizdan yaaaa:img-cray: annesinden umutluydum ama bu seferde salih birakmaz sevgili karisini :dito
baharimi yuzustu birakmayi bildi ya,ceylanini birakmaz :img-tomat
ah mehtapcım sen üzülme canım ya ben hep senin yanındayım...:img-wink:
ceylan gıcık ya...mert e laf ediyorlar ama bende ceylan ı hiç sevmiyom...
ay ama harputlu kurtarıcak eren imizi bi de diyor ya bahar benim kızım orda çok kötü oldum...
ah mehtapcım sen üzülme canım ya ben hep senin yanındayım...:img-wink:
ceylan gıcık ya...mert e laf ediyorlar ama bende ceylan ı hiç sevmiyom...
ay ama harputlu kurtarıcak eren imizi bi de diyor ya bahar benim kızım orda çok kötü oldum...
oo canim ceylani sevdigimizi kim soyledi :img-tomat ona yeterince sey soyledik ama anlamiyor gicik mendevur .. hortlak suratli yaratik :img-hyste
vallah su hortlagi salihten uzaklastirsa uzaklastirsa hortlagin annesi yapar dedik oda olmadi ....
angel_timuçin 18-04-08, 14:51 sayın ve sevgili izliyiciler :img-wink:
yarın cumartesi :happy0064
giydim fesi :img-hyste
neyse yeni bölüm geliyo merak edilenler, hemen cevap bulucak emin olabilirsiniz. gene heyecanlı bir yerde bitecek ama üzülmeyelim bişe olmaz :D
keşke kanal tekrar verse ama ne gerek var dimi :icon_whis
miss_t0eba 18-04-08, 16:09 :img-hyste Allah senin iyiligini versin emi,bende bir an dusundum ne senarist degismesi diye,diyorum buda nerden cikti :img-hyste
biraz once fragmani yenikten izledim ve Mert MAhiri esir almis :icon_evil.
heralde onun icin gidiyor ve belkide defneyede birsey yapmistir, of Mahire birsey olursa cok uzulurum adamin derdi saten buyuk karisini teseli ediyor birde Salih yuzunden kaciriliyor :icon_evil
kardelen2086 19-04-08, 17:17 bak bak suna bak,canim adim mertciye falan cikamaz tamam mi ben baharciyim o kadar
mert ile ceylan evlenirse seve seve sahitlik yaparim
baharcı olduğuna hiç şüphem yok canım.....:img-hyste
mert le ceylan ın evlenmsine gelince....ceylan ı öyle mert gibi kaba kuvvet yanlısı,yüreksiz birine vermem canım kendinize başka bir gelin adayı bulun....:img-hyste:img-hyste
:img-cray: baharin haline aglamak lazim ya
bence salih cok büyük bir hata yapiyor nereye kadar kaciracak ereni
cocuga yazik ne annesi ne karisi cocuk bakmayi bilmiyor,
ve salihin bunu yapmaya hakki yok tek bahar evleniyor diye, bahar sirf evli bir adamdan uzak durabilmek icin evleniyor bencede dogru yapiyor ve salih hic askina sahip cikmayinca baharla evlenince ne bekliyordu. bundan böyle yakalaninca hapse girecek ve ereni hic görmüyecek. Benim asil merak ettigim bu diziyi bunca olandan sonra nasil tatliya bagliyacaklar
kardelen2086 19-04-08, 22:20 böyle muhteşem olağanüstü güzel bir bölüm izlettikleri için tüm ekibe ne kadar teşekkür etsek azdır....ellerine sağlık....bu nasıl bir bölümdü böyle nasıl geçti nasıl sona geldik anlamadım....hemen hemen her sahnesini sanki onlarla beraber ben de yaşadım...birazdan detaylı yorum yazacağım ama önce bölümü biraz sindirip kendime geleyim...:happy0064:happy0064
moon_light 19-04-08, 22:36 degerli vazgec gonlum ekibi,emeginize,yureginize,hepinizin teeek tek ellerine kollarina saglik...harikasiniz size diyecek soz bulamiyorum....:happy0064
bravo!!!
offf off bu nasil bolumdu boyle..soluk soluga izledim her sahneyi..nefes kesiciydi...
sanki dizimizi degilde mukemmel bir macera filmini izliyormus gibi
hissettim kendimi...hop oturup hop kalktim,sanki birebir yasadik olanlari, olaganustu bir bolumdu..:happy0064
en basta kacis sahnesinden baslamak istiyorum..tek kelimeyle mukemmeldi,o
nasil bir aksiyondu oyle.
o kamyonla geldikleri yerde,mahirin arabayla artistik bir giris yapmasina bayildim:good: aslan mahir :happy0064
vaay mahirimizde ne yetenekler varmis oyle,sapka ve gozluk cok yakismis,sapkali halini cok begendim,cok seker olmustu...artist ya:)
dedigim gibi kacis sahnesinde cekim muhtesemdi,yandan,onden,arkadan,uzaktan,yakindan,
hatta lastiklerin dibine kadar her turlu acidan gorduk kacisi...nefes kesiciydi..
off daha kendime gelemedim...her sahne cok ozenli cekilmis,ayri buyuleyici bir atmosfer vardi...kusursuz mukemmel bir bolum izledik kisacasi,tum emegi gecenleri cani gonulden kutluyorum,bize super bir dizi keyfi yasattilar....
moon_light 19-04-08, 22:47 dedigim gibi daha kendime gelemedim,sanki birebir yasadik olanlari,kendim kacmis gibi icimdeki daralma gitmedi daha:)
bolume mahir damgasini vurdu desem sanirim yanlis olmaz...harikaydi ya,mahir seni alninda opuyorum:P bu kadar mertlik olur,o kadar dayagi yedi yinede banamisin demedi...helal olsun,arkadas,kanka dedigin boyle olur iste...yuregi kocaman mahirimiz bravo sana...ali beyinde oyunculugu goz doldurdu yani,her sahneyi super oynadi,helal olsun kutluyorum..cok cok begendim...
dedigim gibi salihin kamyoncunun suratina cantayi yapistirip,mahirin jet hiziyla girdigi sahne,yani kacisin basladigi sahneden itibaren basladim nefesimi tutmaya,polisleri atlattilar derken bu sefer mertin adaminin takibi basladi...harikaydi ya gercekten diyecek soz bulamiyorum....
mahirin,mertin adamlarindan dayak yedigi sahnede ne kadar uzuldum anlatamam,icim sizladi mahiri oyle gordukce:icon_sorr
vicdansizlar ne olacak ne hale getirdiler mahiri :icon_sorr yaa arkadaslar mert coktan haddini asti biliyorum,hele hele harputluyla konustugu sahnede asiri sinir bozucu konustu onunda farkindayim,simdi bana kizacaksiniz onuda biliyorum ama mert cok tatli yaaa :img-hyste
harputlunun silah kusandigi yani yeminimi bozdum agalar dercesine:img-hyste silahina sarildigi sahneye bayildiiiimmm :good: gerek muzik olsun,gerek cekimler,gerek harputlunun hareketleri,daha dogrusu sevgili bulut arasin kusursuz oyunculugu olsun dort dortluk...buyuleyici bir sahneydi....yaa inanilmaz keyif aldim ben bu bolumden,her sahnede ayri bir lezzet vardi...
depoda mert ve adamlari ile olan kapismalari zaten mukemmeldi....yonetmenimizi tebrik ediyorum,cok farkli karelerden cok hos sahneler izlettiriyor bize...o depo sahnesinde kirik camlarin arasindan bir cekim izlemek cok hostu dogrusu...bu sadece bir ornek,cok farkli kareler yakaladim,cok basariliydi hersey...
slm canlarim cok merak ediyorum sonunu izliyemedim acaba ne oldu meraktan olecem vallah erenin hastaligi neymis
kardelen2086 19-04-08, 22:54 dedigim gibi daha kendime gelemedim,sanki birebir yasadik olanlari,kendim kacmis gibi icimdeki daralma gitmedi daha:)
bolume mahir damgasini vurdu desem sanirim yanlis olmaz...harikaydi ya,mahir seni alninda opuyorum:P bu kadar mertlik olur,o kadar dayagi yedi yinede banamisin demedi...helal olsun,arkadas,kanka dedigin boyle olur iste...yuregi kocaman mahirimiz bravo sana...ali beyinde oyunculugu goz doldurdu yani,her sahneyi super oynadi,helal olsun kutluyorum..cok cok begendim...
dedigim gibi salihin kamyoncunun suratina cantayi yapistirip,mahirin jet hiziyla girdigi sahne,yani kacisin basladigi sahneden itibaren basladim nefesimi tutmaya,polisleri atlattilar derken bu sefer mertin adaminin takibi basladi...harikaydi ya gercekten diyecek soz bulamiyorum....
mahirin,mertin adamlarindan dayak yedigi sahnede ne kadar uzuldum anlatamam,icim sizladi mahiri oyle gordukce
vicdansizlar ne olacak ne hale getirdiler mahiri yaa arkadaslar mert coktan haddini asti biliyorum,hele hele harputluyla konustugu sahnede asiri sinir bozucu konustu onunda farkindayim,simdi bana kizacaksiniz onuda biliyorum ama mert cok tatli yaaa :img-hyste
harputlunun silah kusandigi yani yeminimi bozdum agalar dercesine silahina sarildigi sahneye bayildiiiimmm :good: gerek muzik olsun,gerek cekimler,gerek harputlunun hareketleri,daha dogrusu sevgili bulut arasin kusursuz oyunculugu olsun dort dortluk...buyuleyici bir sahneydi....yaa inanilmaz keyif aldim ben bu bolumden,her sahnede ayri bir lezzet vardi...
depoda mert ve adamlari ile olan kapismalari zaten mukemmeldi....yonetmenimizi tebrik ediyorum,cok farkli karelerden cok hos sahneler izlettiriyor bize...o depo sahnesinde kirik camlarin arasindan bir cekim izlemek cok hostu dogrusu...bu sadece bir ornek,cok farkli kareler yakaladim,cok basariliydi hersey...
her şeyi o kadar güzel anlatmışsınki arkadaşım bir tek yer hariç her satırın altına imzamı atarım....:img-wink:
o bir tek yeri de sen anlamışsındır canım.....bu saatten sonra hiç kimse bana mert i savunmasın arkadaşlar...ona zaten gıcık oluyordum ama bu gece onu izlediğim sahnelerde öfkeden delirdim resmen....tamam sonuçta bir dizi oyuncununda yaptığı rol...ama kendimi öyle kaptırmışım ki sanki gerçek hayatta hepsini kendim yaşamış gibi oldum....o mert var ya o mert onu kendi ellerimle parçalamak istiyorum.mahir i dövdükleri sahnede yemin ederim gözlerim doldu,içim acıdı o nasıl vicdansızlıktı:img-cray:r....ahhhh şu an neler yazmak istiyorum bilemezsiniz...ben bu hafta bu mert e sayar dururum artık....
kardelen2086 19-04-08, 22:57 dizinin son sahnesini özetin son cümlesiyle hiç bağdaştıramadım arkadaşlar...mert in adamı gelip silah filan çekse orada bitse anlardım,ama salih in bakışıyla bitirdiler..açıkçası hiç hoşlanmadım,o sahenede bahar ve salih in hayatını değiştiren olay ne oldu?ya da oldu da ben mi göremedim:icon_sorr
Selam herkese:img-hyste
Bölüm Genel Olarak Güzeldi..
Yanlız o Mert dene Anten kılıklı adam'a deli oluyorum:dito haydut o adam bide Bahar Ceyla'nın Annesin'e Nasıl hırpalarsın dedğini de inkar ediyor yalan söylüyor diyor gelde çıldırma :dito adam bide Yalancı üstelik bee :img-beee::img-beee:Neymiş bir bayan el Kaldırmama diyor yalanın batsın emi boyun posun devirlisin:dito
Buna Tatlı yok karimza demeyin Allah Aşkına adam insanlıktan çıkmış cani batsın karizmasında sempatikliği de önce insan olacak Haydut adam :img-hyste sinirden gülüyorum Artık:img-hyste
kardelen2086 19-04-08, 23:04 Yanlız o Mert dene Anten kılıklı adam'a deli oluyorum haydut o adam bide Bahar Ceyla'nın Annesin'e Nasıl hırpalarsın dedğini de inkar ediyor yalan söylüyor diyor gelde çıldırma adam bide Yalancı üstelik bee Neymiş bir bayan el Kaldırmama diyor yalanın batsın emi boyun posun devirlisin
Buna Tatlı yok karimza demeyin Allah Aşkına adam insanlıktan çıkmış cani batsın karizmasında sempatikliği de önce insan olacak Haydut adam :img-hystesinirden gülüyorum Artık
ağzına sağlık canım az bile yazmışsın...:img-hyste
hafta içinde arkadaşlar; mert in sesinden rahatsızlık duyduklarından bahsetmişlerdi...çok haklılarmış...o nasıl bir sestir,o nasıl bir dublajdır öyle..kusura bakma mehtapcım ama o ses sayesinde senin kankanda:img-hyste:img-hystene karizma kalıyor ne de başka bir şey....valla bölüm boyunca hemen hemen her sahneden yer aldığı için kulağımı tırmaladı resmen....belki inanmayacaksınız ama kedi miyavlıyor zannettim...mıy mıy öttü durdu...en komiği de her çabası boşa çıktı...ohhh olsun ...beter olsun...ama harputlu son sahnede onu takip ettirmek neymiş bunun intikamını fena halde alır bence....inşallah mahir in başına gelenlerin aynısı mert in de başına gelir:img-tomat
mert e olan sinirim o kadar fazla ki bu muhteşem bölümün ardından doğru düzgün bir şey yazamıyorum,yazmaya kalksam eminim her satır her cümle o kedi kılıklı şeye dayanacak:img-hyste
dizinin son sahnesini özetin son cümlesiyle hiç bağdaştıramadım arkadaşlar...mert in adamı gelip silah filan çekse orada bitse anlardım,ama salih in bakışıyla bitirdiler..açıkçası hiç hoşlanmadım,o sahenede bahar ve salih in hayatını değiştiren olay ne oldu?ya da oldu da ben mi göremedim:icon_sorr
Bu bölümde karakterleri biraz dünya ve Türk sinemasından izler taşırken gördüm…Mert ve adamları Siyah Giyen Adamlar; Salih Hallow Men, Mahir Matrix, Zeki=pala ağabeyimiz de Recep İvedik’i anımsattı bana nedense:)
İlk defa VG me +7 uygulaması yapıldı…gerekliydi yani resmen vahşet izledik, Mahir’i güzelce bir okşadılar tamam iyi de dayak yiyen bir insan güler mi? Ben şahsen ağlamıyorsam bile gülmem de yani…Aksiyon alabildiğince yolunu tutturmuş gidiyor, işler arapsaçı konumunda, birileri kaçıyor birileri kovalıyor, senaryoda birkaç bölümdür süregelen kasvet umarım sona erer bir sonraki bölümde, güzel ve mutlu sahneler izlemek istiyorum artık…bu güzellik illaki Salih ve Bahar bir araya gelsin olarak algılanmasın şu anki hayatlarında karakterleri mutlu mesut gülerken görmek istiyorum seyirci olarak bu kadarı hakkımız bu ajitasyon ve gözyaşı son bulsun yeter! Şunu da anladım ki Bahar ve Salih’in bir çift olarak bir araya gelmesini bir daha istemiyorum sadece bir anne baba olarak üzerlerine düşeni yapsınlar çocukları için bir araya gelsinler….ama iki aşık olarak asla!!!
Bahar Ceylan’ın annesini bir şeyler öğrenebilir miyim diye ziyaret ediyor kadın kollarındaki izleri gösteriyor Bahar da ben ne diyorum sen kalkmış bana neyi gösteriyorsun der gibi bakıyor, ilginç…
Polisler hastanelere gidip resim ve numara bırakıyor ve özellikle bizi bu numaradan arayın diye bir kağıt verdiler görevliye ve o an nasıl yani yaa, dediğimi biliyorum, ne yani polis de Mert tarafından dinlendiğini biliyor mu poliste mi Mert’ten kaçıyor??yok artık…
Bu arada karakterlerin yüzlerine yapılan acemice zoomlama olayının sayısını düşürdükleri için ekibe teşekkür etmek gerekiyor sanırım…birde tamamen vazgeçseler çiçek yapıp göndereceğim buralardan:)
Birkaç haftadır jeneriğin tamamına ilk kez rast geliyorum gördüğüm kadarıyla Ali’yi oynayan oyuncu artık yok…Peki hikayenin ana temasını oluşturan en önemli karakterlerden biri nasıl birden bire bu şekilde yollanır ya da gider?? Ali’nin bu şekilde gidişi olmamış…sanırım yeni biri gelince birileri yollanıyor finansman olarak ayarlamayı bu şekilde de yapıyor olabilirler…
Edit… Silah meraklısı biri olarak Harputlu’nun silahına tek kelimeyle bayıldım gerçekten camekan da saklanacak kadar nadide bir parça:good:
Özeti abartmayı seviyor özeti gönderen arkadaş sanırım…bundan önceki bölümlerle özet karşılaştırmaları yapıyorum bazen gerçekten olmadık şeyler yazılıyor olanlarda abartılıyor özette…Salih’in hayatını değiştiren olay diye Harputlu’nun Bahar’ın babası olduğunu öğrenmesi ima etmiş olabilir ama başka biri bunu Eren’nin hastalığı diye de yorumlayabilir, yada çok başka bir şey yani ben ordaki hayati mesele yi hala anlayabilmiş değilim,şaşalı cümleler kurmak istiyorlar ama birçok şeyi de muallakta bırakıyorlar bu şekilde
Edit2.. moon_light , Mert konusunda hemfikiriz seninle var bu adamda bir şeytan tüyü, yaa hadi hayırlısı diyelim...
kardelen2086 19-04-08, 23:22 Birkaç haftadır jeneriğin tamamına ilk kez rast geliyorum gördüğüm kadarıyla Ali’yi oynayan oyuncu artık yok…Peki hikayenin ana temasını oluşturan en önemli karakterlerden biri nasıl birden bire bu şekilde yollanır ya da gider?? Ali’nin bu şekilde gidişi olmamış…sanırım yeni biri gelince birileri yollanıyor finansman olarak ayarlamayı bu şekilde de yapıyor olabilirler…
Edit2.. moon_light , Mert konusunda hemfikiriz seninle var bu adamda bir şeytan tüyü, yaa hadi hayırlısı diyelim...
ali oynayan oyuncunun jenerikte isminin olmaması benim de dikkatimi çekti,hatta bir ara inanamadım,ali gibi dizimizin baş kötü karakterlerinden birini böyle sessiz sedasız nasıl yok ederler anlamadım....ama bundan sonra geri dönüşü olmayacağını söyleyebiliriz herhalde....aslında mert i gördükten sonra bir şeyi daha iyi anladım ki .....GELEN GİDENİ ARATIYORMUŞ arkadaşlar:icon_sorr
aman allahım mert severler bir di iki oldu:img-hyste...sen de mi arkadaşım....ne olur bu adamın karizmasına kanmayın,melek görünümlü bir şeytan o adı batasıca...:img-hyste
moon_light 19-04-08, 23:28 baharimi cok az gordum bu bolum :img-cray: ayyy bitanem benim yine nasil uzgundu,erenin emzigi elinde gezindi durdu icim aciyor onu oyle uzgun gordukce,canim benim ya yuzu hic gulmuyor kac bolumdur aglayip duruyor :img-cray::img-cray:
defnecim,sari civcivim,sarilar ne kadar yakismisti dimi:)
cok tatli defneyi cok seviyorum,sagolsun defnemizde olmasa bu mahir bizim basimiza daha cok corap orer :img-hyste harputluya bile agzini acip bir kelime etmedi,gerci arkadasina bagliligina hayran kaldim o ayri meselede,defnede olmasa harputlu salihlerin yerini hic ogrenemeyecekti,salihte ereni alip yurtdisina kacacakti :img-cray:
yaaa hepsini bir kenara birakalimda erenin hastaligi ne yaa :img-cray: kizamik falandir basit birseydir dedik,herkes eren cok hasta,cok kotu hastaligi var deyip duruyor :img-cray: insallah kotu birsey yoktur diyecegim ama herkes cok kotu deyince cok korkmaya basladim,insallah birsey olmaz erenimize,baharimin gozbebegi ona bisey olursa baharim nasil yasar:img-cray:...cani salih gozu donmus gibiydi,yaaa bu salihe ne oldu,tamam oglundan ayrilmak istemiyor onu cok iyi anliyorumda bu seferde o bun |