Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar-Bölüm Yorumları/27

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

mause
04-05-08, 22:22
Bu forumda,

-Tek cümlelik mesaj yazmak(3-4 satır yazmak tek cümlelik olmadığını göstermez,çünkü cümle bitiyorsa NOKTA konulur)

-Karşılıklı sohbet ortamı oluşturmak

-Arka arkaya yorum yapmak

-Spoiler içinde resim veya yazı eklemek

-Link veya site ismi vermek

-Chat dilinde yorum yapmak

-"Bu hafta dizi var mı yok mu?,Fragmanı nerde izleyebilirim,ben aranıza yeni katıldım,hoş geldin-hoşbulduk" tarzı yorum yazmak

-E-L,S-Z tartışması yapmak

YASAKTIR.

kaçınkurası
06-05-08, 07:48
Benmi yanlış görüyorum? yanlış sayfadamıyım?
Neden tek bir yorum bile yok arkadaşlar???
şaşırtıyorsunuz beni ?

Bol ağlamaklı bir bölüm izledik. Fikret'in gözleirnin dolması , ağlaması beni çok etkiledi.
Elâ'nın gidip geldiği sahneleri sevmedim çok uçmuşlar. Ama genel olarak güzeldi. Hıçkırık hastası kadının ameliyatı sırasında, Fikret ''bizde hastalık yoktur, hasta vardır'' dedi ya nekadar doğru sölediğini ilerleyen dakikalarda görmüş olduk. Basit bir hastalık kadını öldürdü. Ama elâ korkunç bir durumdan kurtuldu.Buda hayatın cilvesi.

ela_yaso
06-05-08, 07:53
Benmi yanlış görüyorum? yanlış sayfadamıyım?
Neden tek bir yorum bile yok arkadaşlar???
şaşırtıyorsunuz beni ?

Bol ağlamaklı bir bölüm izledik. Fikret'in gözleirnin dolması , ağlaması beni çok etkiledi.
Elâ'nın gidip geldiği sahneleri sevmedim çok uçmuşlar. Ama genel olarak güzeldi. Hıçkırık hastası kadının ameliyatı sırasında, Fikret ''bizde hastalık yoktur, hasta vardır'' dedi ya nekadar doğru sölediğini ilerleyen dakikalarda görmüş olduk. Basit bir hastalık kadını öldürdü. Ama elâ korkunç bir durumdan kurtuldu.Buda hayatın cilvesi.

cnaım çünkü başlık kapalıydı yeni açılmış..:happy0064
baştan sonunna kadar ağladım enn çok ta leventin ağladığı ve elayla uğraşmayı bıraktıkları ve zenanın firete siz de ailesisiniz dediği yerd elevent aşkım nasıl ağladı yaa of fo kadar üzüldüm ki anlatamam yaa valla öldüm öldüm dirildim bir ara hakkaten gidiyo zannettim tk zeanan gülebildim.
ve elayı duyunca annesinin de kalbinin durması süperdiii elanın annesişne seni affetim filan demesi leventin hayatımd ail kez korkuyorum demesi allahım nasıl bir aşk bu yaa ama haldunun uğraşması filan mükemmeeldi levent elayı kurtarması filann allahım süper ötesiydi yaa
merve girgini ve tüm youncuları tek tek tebrik ediyorum
bu arada bu bölüm yasonun da kutsinin de performansı mükemmelllll ötesindeydi resmen yaşattıla rolayı:good:

aslı_su
06-05-08, 07:56
Dizinin başını izleyemedim ama izledigim yerden bölümü yorumlayayım .
Çok duygu yüklü bir bölümdü elanın hayalleri biraz saçma sapandı babasıyla konuşması hariç orası çok güzel olmuş çok begendim sonunda hayata döndü ya ben bir ara tamam ela öldü dedim ama zenan gelip elini tutunca hayata döndü güzel bir sahneydi.Annesiyle konuştugu bölümde benim musluklar boşaldı:img-cray: leventede çok üzüldüm nasıl çaresizdi elinden hiçbirşey gelmiyordu :icon_sorr ama sonu çok güzeldi levent elanın başında öyle kısacası çok güzel bir bölümdü.

MeRwİsİm
06-05-08, 08:14
Ne harika bi bölümdü ya
Ağla ağla gözümde yaş kalmadı :img-cray:

Hele Levomun o perişan halini görünce...Mahfoldu bitanem...Nasılda üzüldü.Hiç düşünmeden daldı yanan eve:img-cray:O ağladı ben ağladım :img-cray:

Mehmet Aslan'ın gelmesine çok sevindim ya çok özlemişim Burağı (:
Bideöldüğünü bilmemesi felan için gitti ya Kader'le konuşurmusun demesi,hastanede tadilat var demesi :img-cray:

Ela'm iyileşti bitanem ya :happy0064
Nazeninde ölmedi ya ben kesin ölücek sandım :9İyi iyi Ela annesinin öldüğünü öğrenirse iyice gidicekti

Son sahnede bittim.Levom nasılda elini tutmuş Elanın ayy bitanelerim benim :img-blush

vankedisi
06-05-08, 08:16
merhaba forum sakinleri
ben buraya bir sürü yaz yazılmıştır diye girdima ama kapalıymış meğer.neyse akşamki bölümden sizin kadar etkilenmedim onu baştan söyleyeyim.çünkü elayı seven bir izleyici değilm.ama duygulandım elayı döndürmeye çalıştıkları anlarda.özellikle fikret ve haldunun yaptıkları çok duygusaldı.etkilenmedim diyorum ama bölümü kantinde izleyince fazla etkilenilmiyor ama evde izleseydim belki.

neyse bu bölümde arslana çok acıdım.kendisi zaten suçluluk duyuyor ela için.ama levent de üstüne gidince çok kötü oldu garibim.yalnız olduğunu bu kadar da yüzüne vurmamalılardı.hele jülideye ne demeli.arslan leventin savurduğu tokat gibi sözlerden sonra yalnız olmadığını kanıtlama çabasına girdi.jülideye sığınmaya çalıştı.ama o da kadınlar yüzünden terstepki verdi.ilerleyen bölümlerde.arslan jülidenin bu sözlerinden sonra jülideye yakın davranacağını sanmıyorum.

ama arslana beyaz gömlek çok yakışıyor itiraf etmeliyim.bombayı taşırken ölen yakışıklıyı görünce tuhaf oldum.ela adama bombacı dedi ya.sanki bomba satan yapan oymuş gibi.orada güldüm itiraf edeyim.

bu arada bu olaylar nedeniyle zeynep ve murat arasında bir şeyler olmaz ileriye ertelerler diye düşünmüştüm.ünkü bir konuya akıldılar mı bazen başka şeyleri unutuyorlar senaristler.
ya murat zeynep e çok güzel bakıyor ya.zeynep ağlarken nasılda içten sarıldı ve teselli etti murat ya.ben bu muratı çok sevdim.

sonunu zaten izleyemedim.işim çıktı bugün internetten bakarım artık.neyse güzel bir bölümdü.gelecek bölümü iple çekecem.

UK99_GS
06-05-08, 08:51
mehmet aslanın karizmasını özlemişim yaa
o yürüyüşleri falan iiki geldi diziye 1 kereliğinede olsa
boğulma sahnesi yerine bunu yapmışlar heralde
zenanın alış veriş yapması ve gidip adama vermesi hepsini bi orda güldüm işte
hele klozet kapağı meselesi süperdi
ama genel olarak çok duygu yüklüydü keşke o hayalleri okadar abartmasalardı
leventin ağlaması elanın annesiyle konuşması falan orda koptum ben
zenanın gelip elini tutması elanın hayata dönmesi ya çok güzeldi yaa :img-in_lo
yeni bölüm için sabırsızlanıorum

N.Şaşmazfan
06-05-08, 09:10
bölüm tamamen elaya odaklanmışdı.güzeldi.heyecanlıydı.elanın ölü olan sevdikleriyle olan konuşma sahneleri çok hoşuma gitti.leventi,zenanı o halde görmek beni üzdü.:img-cray:neyse ki elam geri döndü.:happy0064 annesi de.bu bölüm şunu anladım.hayat hakıkaten mucizelerle dolu ve insanı şaşırtıyor.basit bir ameliyat denilen ameliyatın sonunda sadece hıçkıran bir kadın öldü.başka bir hastalığından dolayı.ama ela çok zor bir ameliyat sonrası kurtuldu.tıpkı annesi gibi.hasan aylanın iç üzünü hala görmüyor.buna inanamıyorum.bu bölüm ela kadar arslan için de üzgündüm.ama jülidenin sözlerinden sonra.onun adına mutlu oldum.haldun,fikret ve suatın elanın kurtulması için yaptıkları da çok güzeldi.zeynep de en beğendiğim karakterlerden biri.bu bölüm fazla ağladı.ben bu hastanede aşkımı kayb ettim.ama dostumu kayb etmiycem dedi ya.çok duygulandım.genel olarak ben bu bölümü çok beğendim.:good:[/B]

aysem_
06-05-08, 09:56
Ya arkadşlar bölüm iyidi hoştu da oldum olası şu ; öteki tarafa gittim geldim çekimlerini hiç sevmem.
O neydi öyle ya Ela tüm Ahiret alemini bir tur döndü resmen.
Artık saçmaladılar bir yerden sonra
Tamam komada hayal dünyasında ama kardeşim bu kadar da uzatılıp saçmalanmaz ki...

meander
06-05-08, 10:06
merhaba arkadaşlar,
ben ilk defa yazıyorum buraya
doktorlar'ı hayatımda bir kere bile izlemedim iki aile'den dolayı...
ama dünkü bölümü izledim..
fragmandan çok dikkatimi çekmişti...
ve dünkü bölümünü acayip beğendim...
çok duygu yüklüydü..
rollerini tüm oyuncular şahane yapmışlar...çok etkilendim...
biraz geç oldu ama sanırım bundan sonra ben de bir doktorlar izleyicisi olabilirim (:

berent
06-05-08, 10:13
çok güzel bir bölümdü.
gerilimi bol bir bölümdü.
elanın ölmeyeceğini bilsemde o sahneleri izlemek sanki hiç bilmiyormuşum gibi heyecanlandırdı beni.
levent sevdiği kadının o halde olmasından tabi ki perişan bir haldeydi ama nazeninin ameliyatına girmeyide ihmal etmedi.

zenanın gidip kendine alışverişe vurması ve saçmasapan şeyler alması hakkında yorum yapamayacağım ama en çok kahrolanlar sırayla gidersem levent, zenan, fikret, haldun, zeynep, suat, aslan ve hasan diye sıralayabilirdim. Kaç defa böyle hıçkıra hıçkıra ağlamak isteyip içimin şiştiğini hatırlamıyorum.

levent sonuna kadar haklıydı hepsi arslanın suçuydu tüm başlarına gelenler onun yüzündendi.

eğer burçine arslan yüz vermeseydi kadınlara karşı daha farklı davransaydı ve elayı daimi asistan seçmeseydi. çoğu şey olmayacaktı.

ama kim nederse desin muhteşem bir bölümdü.
ben bu dizinin bitmesini hiç istemiyorum.
Bu sezon bitmeyecek değil mi arkadaşlar?
Bir bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim

serseri_mayın90
06-05-08, 10:22
selamlarr. ben buraya yorum yazmasamda doktorları takip ediyorum..
dünkü bölümü çok beğendim..
onlar ağladıkça bende ağladım..hani çok etkilenceğimi düşünmezdim ama oyuncularıda tebrik ederim beni ağlatmayı başardılar..
zenanın elanın elini tutup bir daha deneyin demesi,elanın annesine söyledikleri süperdi..
bölümü baştan sona çok beğendim..burak'ınöldüğünü bilmemesi fln da süperdii..

dolunaz
06-05-08, 10:49
herkese merhabalar

çok süper bir bölümdü ilk yarım saat izleyemedim ama sonra internetten baktım çok süperdi ya

en baştan başlamak gerekirse dumanların arasında bende elayı aradım ama hiöbişey gözükmüyodu levent gördüm diiynce hah dedim buldu arslanla baya uğraştılar ve çıkardılar tabi levebt hemen ilk müdahelelyi yaptı arsalnın suatı arayıp olayı söylemesini az buz böyle olacağını tahmin etmiştim ve tabiki ilk duyucak olanların fikret ve zenan olacağınıda

o kapıda bekeldikleri an ve elayı gördükleri an içim ürperdi ya nasıl da baktılar levent zaten sürekli bişeyler anlatıp durdu haldunu göndermeyi iyi bcerdiler taki jülide bozana kadar leventin nazenini öğrendiği an bunlar çok güzeldi

en sinir olduğum yer ise tabiki ve yine aylaydı ela ölse oh be dünya varmış diycek kız hasan yinemi bomba dedi ya gülesim geldi orda asıl bombayı bunların evinde patlatmak lazım ama neyse hasanın zenanla atışması gülzedi konuyu hemen nasılda kendine getirdi pes dedim yani tammam gerginsişziniz ama ela içerde bunlar dışarda kavga ediyo hale bak dedim ya

elanın kalbinin durduğu yerde çok kötüydü levent hememn başladı müdaheleye4 ve suatın onu çıkarması iyi oldu bence

leventi ilk kez bu kadar çaresiz sessiz gördüm nasılda ağladı nasılda özür diledi çok güzlediş bu yerler

burağın olduğpu sahnelerde resmen şöyle bişey oldu elanın beyni bugünde burağın ise öldüğü yerde kalmış gibiydi kaderle konuş dedikçe ben kötü oldum ya helel babsı senin burda olmaman lazım dedikçe hadi nihat amca hadi dedim yani haldunun oı nazeninin küçük kızı aynı zmamnda benimde dedi ve kaldı diyemeden dahha doğrusu gestapo bile ağladı ya

zenanın tavrı ise çok kötüydü neler aldı öylew ya diyıorum ne yapğıyo bu böyle suatın konuşması işe yaradı gali,ba birini gerçekelri yüzünüe vurması lazımdı o da suat oldu ve zenan elayı tekrar hayata döndürdü teşekkür eetti ya ağlayıp ay içim çekildi orda ya

leventin arsalanı suçladığı yer bazen bütün bunların arslanın suçu olduğunu düşünüyorum bazende elayı orda savunana koruyan arslan geliyo aklıma belkide doğrudur birlikte olduğu kadınların ahı tutumuştur belkide yanlızlıktan bu hale gelmiştir ama jülidenini dediği gibi sen uslanmazsın yani

arsaln ve leventin sarıldıklşarınıda gördüm ya artık herşey olur nasılda sarıdılar ya öyle çok duygulandım orda

leventi,n herşeye rağmen nazenini ameliyat etmesi ve onu kurtarması işte dedim levent bu herşeye rağmen o bi cerrah ve en iyisi olduğunu bi kez daha gösterdi

son sahne ne güzelde başını koydu öyle ileriki bölümlerde sanırım bizi çok güzel sahneler bekliyor

işte levent ve elayı anlatan bi şarkı

sen ipliksin ben iğne
sen iliksin ben düğme
ben aşkı sende buldum
değme keyfime değme

bu ararda arkadşalar greyste bu bölümden sonra ne oluyodu izleyen varsa anlatabilirmi

keremcemelike
06-05-08, 11:34
çok güsel bi bölümdü ağlamak için kendimi zor tuutum demiicem çünkü sonuna kadar ağladım. elamı leventimi o halde görmek içimi çoook yaktı. hele hasananın fikrete dedikleri onun isteme töreninde siz vardınız hepimiz ıonun ailesiyiz ve siz ameliyata giriyorsunuz gibi bişi demişti koptum bn orda ağlamaktan bütün gecede rüyamda elayı ve leventi gördüm bi daha ki bölümü sbırsızlıkla bekliyorum bi an önce geçsin bu hafta

goldgirl
06-05-08, 12:00
bu bölüm gerçekten mükemmeldi. kendimi ağlamamak için zor tuttum ama başaramadım...Burak'ın gelmesine ise çok sevindim özlemişim onu..burakın kader hakkında elaya birşeyler söylemesi konuş onunla beni affetsin gibi şeyler söylemeside gene çok duygusalladı...çok merak ediyorum bakalım haftaya neler olacak

sinemyalcin89
06-05-08, 12:18
dün akşam ki bölüm gerçekten çok ii di zenan ın öle ağlayacağı hiç aklıma gelmezdi hepsi çok üzüldüler ama gerçekten ela zenan için çok farklı bi arkadşaımız gelecek bölmü için tüyo yazmış galiba onu tekrar yazabilir mi acaba? şimdiden teşekürler

sarısın_bomba
06-05-08, 12:21
süper süper vee süperr dii tek kelimeyle muhteşemdii yaaa

elamın oo halleri neydii valaaa azz kalsın Allah korusunn babasının yanına gidiyoduu yaaa valla izlerken aglamaktan kendimi alamadım

oo leventimin hali neydii öleee yazık yaa çok üzüldüm kendimi parladım resmen yaaa ayy cnm benim birr dkk bileee yanındanayrılmadıı yaa zorla çıkardılarr madem elamın yanında değilim annesinin yanındaa aldı soluguu muhtelemdii leventtt

zenanım gerçekten elayıı çok ama çok sevdiğini anladım yaaa acayipp üzüldüüü oo helleri neydii ölee yazık suattımdaa zenan için mi üzülsün dostu için mii ela için mii

yaa gestapomm bu bölüm bol bolll agladıı yaaa cnmm benimm nasıldaa ölee kötüü olduu ee tabii herkess aglarkenn bendee aglıyorrdumm

zeynep içindee çok üzüldüm valla yazık kızaaa elayımı düşünsünn kaybettiği hastayıı mıı hastaa oglunun dediklerinimii iyikii yanın ndaa murat varrdııı

yaa murat hep gerçekçii olmaya çalıştıı aslındaa hepsii nee kadar riskk oldugunuu ölebileceğinii biliyoduu ama muratttan duyuncaa çoook dahaa kötüü oluyoduuu canlarım benim

yaaa çok güzellldi elamm kısa zamndaa iyleşsinnn annesinede bişi olmasın istiyomm

burakta kader için nee kadar üzülmüşş bunu anladım ama keşkee aldatmasaydıı ama yaa kaderin affettiğini duyuncaa onuu hala sevdiğini elaa söyleyincee burakcım nasıl da rahatladıı yaaa

buu bölüm tamm anlamıylaaa süperdii

SevdaCicegim
06-05-08, 12:22
ya gercektende acayip bir bolumdu ya, her sahnede agladim boyle olurmu.
ela azkaldi gidiyordu:( canim benim aramiza geri dondu,
zenan nekadar sevindi ama :) hepsi tabiki ama zenan ve hasan en cok kafasina takanlalardi, bende olsam bende elanin basini beklerdim , fikretin bile gozu doldu ya. hasanin aylaya bagirmasi iyi oldu az bile soyledi yilana
elayi kurtarmak icin cok ugrastilar:) ben bi an gercektende kaybediyoruz sandim cunki ugrastilar ugrastilar hicbirsey olmadi:) leventin bundan haberi olsaydi heralde kafayi yerdi:(
elanin burakla konusmasi cok duygusaldi ya,
burak kaderle konus demesi cok ozlemisim keske onada birsey olmasaydi:( babasiylada konusdu sen daha cok gencsin dedi,
annesi hakkinda bazi seyler anlatti, bence ela iyilestikten sonra annesini kesin affeder bunca yasadiktan sonra.
haftayi beklemek cok zor olacak :(

begummm
06-05-08, 12:24
Dün yayınlanan bölüm mükemmeldi yaa.
Öldüm öldüm dirildim izlerken, ağlamaktan gözlerim şişti.
Burak' ı tekrar görmek güzeldi ;)
Yağmur dışında herkesin oyunculuğuna hayran kaldım süperlerdi. (Yağmur bana o hüzünlü duyguyu veremedi nedense)

nehir_yaso
06-05-08, 12:35
ya dn süperdi yaa.ağla ağla gözümde yaş kalmadı.zenanın ağlamaları falan beni çok etkilerdi.babasının ölümünde bile ağlamayan kız ela yaşayınca nasılda hıçkıra hıçkıra ağladı.elayı her gösterdiklerinde ağladım.süperdi ya süper

a-ayse
06-05-08, 12:40
dünkü bölüm çok güzeldi ya çok ağladım ama çok güzeldi
suatın dediği söz de çok kötü oldum zenana dedi ya arkadaşına veda etmelisin:(
birde kalbi durduğunda gerçekten ölecek sandım çok kötü oldum ya :(

gemini7
06-05-08, 13:29
Dünkü bölüm heycanlı ve güzeldi..
Başta Elanın ve Nazeninin ölmemesine çok sevindim. Nazenin ölür diye düşünüyodum ve Ela için üzülüyodum ama ölmemesine çok mutlu oldum. Ayrıca Burağın ve Elanın babasının düşüncelerini de öğrendik çok duygusal sahnelerdi üzüldüm bir an özlemişim Burağı :(. Zenanın Elanın yanına gelerek elini tutması bir daha diye bağırması çok etkiledi beni hele kalp atışlarını gördükten sonra bi sevindim ağlıycaktım resmen kısacası heyecanlı ve çok güzel bir bölümdü. ;)

GÜL GÜZELİ
06-05-08, 13:36
dünkü bölüm çok güzeldi bunun yorumunu yapıcam ama eksik gördügüm üç şeyi yazmak istiyorum önce: 1.elanın kalbi durdugunda tam herkez ümitsizleşmişken arkadan zenan geldi yavaş adımlarla elaya yaklaştı elini tuttu ve orda bi daha şok verin diye bagırdı sonra şok verdiler ve ela uyandı çok güzeldi ama burda AGLA KALBİM parçasını duymak isterdim.2.de bütün bunlar olurken leventinde orda olmasını ve ne hale gelicegini görmek isterdim ama malesef yoktu nazerenin ölmemesine sevindim ama onu o an araya sokmasalardı daha güzel olucaktı:( 3.zenan ela ameliyattan çıktıkdan sonra aglaya aglaya tşk etti burdada AGLA KALBİM çalabilirdi neyse bu üç eksiklik haricinde bölüm tam anlamıyla mükemmeldi.

..::seren::.
06-05-08, 14:03
En Kisa Zaman'da Bukadar Agladiyimi Hatirlamiyorum:img-cray:
Harika, Heyecanli, Duygusal,Gerilim Dolu, Ask Dolu Bir Bölümdü Bu Bölüm(:
Bana Göre Gercek'ten 4/4'lük Bir Bölüm Diyebilirim..

ELa - Levent Aski bu Nasil Bir Ask ya..:img-blush
Levent'im Perisan Oldu Perisan Nasil Agladi Cok Üzüldü Ben Bile Dayanamadim Onlari Öyle Görüncene.=(

Yorumumu tek tek Yapicam:img-wink:

ELa'm: Allahim Süper'di Bu Bölüm'de Annesiyle Konusmasi Beni Bitirdi.:img-cray:
Yasemin Ergene Bu Bölüm'de Harikaydi Oyunculuyunu'da Ispat Etti
Kusursuz'du Bu Bölüm'de Allahtan Ölmedi Birtanem :love05:
Öbür Bölüm'de Insallah Hemen Ayaga Kalkar..(:

Levo'm: Sahaneydi Yaraliyken Bile Karizmatik Ya:img-in_lo
NAsil Agliyor Ya O Her Agladiyinda Ben Agladim Perisan Oldu:icon_sorr
Ela'min Kurtulucagini Duyunca Nasil Gülümsedi ya Cok Sevindi
Elanin Yaninda Beklemesi Herseyiyle Süperdi Levom..(:

Arslan: Hic Kimsenin Onu Sevmediyini Saniyor Oysaki Yazik Ya
Cok Üzüldüm Ona'da Bu Bölüm'de Oysa Jülide Ondan Hoslaniyor..

Zenan: Zenan Diyincen Aglayasim Geliyor:img-cray:
Elanin Ellini Tutuyu Anda Varya Aglama Krizine Girdim Dostluk Budur Iste Dedim Biran Icin(:
Ela'nin Ölücegini Innanmak Istemedi Geldi Elamiza Destek Oldu Ellinden tuttu O Ölmiycek Dedi Süperdi

Suat: Fazla Birsey Demiycem Suata Amelyata Cok IYi'di Oda Olmassa Yani Durumumuz Vahim =)

Hasan: Hersey'e Ragmen Elanin Yanina Gelmessi Ayla Cadisini Dinlememesi Cok Dogru Bir Davranisti Bence(:

Zeyneb - Murat: Ah Murat NAsil Zeynebe Sarildi Zeyneb Amelyatan Sonra Aglayincana :img-blush Yeni Bir Ask Var Buna Cok Seviniyorum..(:

Haldun: Ela'ya Kendi Öz Kizi Gibi Davrandui Ve Nolusa Olsun Pes Etmedi

Fiko'm: Oda müthisti ela icin cok Endiselendi Cokta Agladi Ama Oyunculuk Süper:good: O Baska Tapiki..

Jülide: Arslana Senin Icin Endiselenmem Dediginde Gercekten Cok Kizdim Valla Arslana Cok Kötü Davrandi Ama Sonra Yanina Gelip Onun Icin Endiselenceyini Söylediyinde Arslan: Benden Hoslandiyini Biliyorum Dediginde Sen Akilanmassin Süperdi:img-hyste

Burak: Burak'imi Cok Özledim Keskek Biraz Daha Kalsaydi Kendi Öldüyüne Bile Inanmiyor Ya =( Cok Fena Oldum Kaderi Bul Dediginde Ela'ya :img-cray:

Bütün Doktorlar Ekibini Tebrik Ediyorum Harika Bir Is Cikardilar(:

EDit: Yorum Cok Uzun Oldu Biliyorum..(:

cemoka19
06-05-08, 14:06
güzel bir bölümdü.sulugözlülüğüm sayesinde bölümün başından sonuna kadar ağladım.
elanın kalbi durduğunda bırakmışlarken haldun eldivenini bile çıkarmıştı zenanın gelip bağrıması ve elanın dönmesi daha sonra hepsinin sevinçli ve üzüntülü halleri çok güzeldi.

leventi sadece bi kaç yerde ağlar diye bekliyordum ama ağlamadığı sahne yoktu.titremesi eladan özür dilemesi tavırları son andaki yatışı beni çok etkiledi bu kadar olur dedim.

zenanımm diycem çünkü ela onun sayesinde kurtuldu.ela benim kardeşim dediği ve sonda hem ağlayıp hem teşekkür etmesi çok güzeldi meğer ne çok sevciyomuş elayı.

fikretin hasan isteme töreninde siz vardınız dediğinde ağlaması elayı kurtarma çabaları görülmeye değerdi.halduna çok üzüldüm eğer ela ölseydi orda kalpten giderdi.nasıl ayakta durdu ona bile şaşırdım.arslanın ela kalbi durduğunda orda olmasını ve yardım etmesini bekliyorum.saçma olmuş olmaması

ayrıca başta suat olamk üzere murat,hasan ve arslana sinir oldum kızın kalbi durmuş ve çalışmıyor kaç saat ama umurlarında bile değil suatın gözleri bile dolmadı üstelik yanındaydı elanın ve hastanede en yakın olduğu kişilerden biri.

burağın sahnelerinde çok kötü oldum

hıçkırıkla ölen hasta bize verilen bir msjdı.son olarak gül güzeliye katılıyorum müzikler daha etkileyici olabilirdi

(.:NuR:.)
06-05-08, 14:17
Başlık açılmış..:kahve
Bölüm ne yalan söyleyeyim pek beklediğim gibi değildi..
Müzik seçimleri bence çok yanlıştı..Hiç bir heyecan yoktu müziklerde..Ki bende Ağla Kalbim'in yada ilk bölümlerde çıkan bir müzik vardı..(Suat'ın hastası olan Zeynep öldüğünde çıkan..)Onların çıkmasını çok bekledim ama..:img-tomat:img-tomat
Birde biraz fazla hayal dünyasında dolaştılar sanki..Yani Ela'nın gördükleri,gitmesi,Oradakilerle konuşması filan biraz saçmaydı..:icon_whis
Bütün bunlara rağmen duydu yüklü bir bölümdü..

Burak'ım bir bölümülde olsa O'nu bu dizide tekrar görmek harikaydı..
Ela ile konuşmalarında bittim..Canım ya kabullenememiş öldüğünü..
Hele Kader ile konuşur musun dediği yerlerde çok kötü oldum..Birtanem ya..Nasıl özlemişim..Burak'ı görünce dizide ne kadar eksik varmış diye düşündüm yani..:icon_whis

Zenan..:img-cray::img-cray:
İçim parçalandı Meleğem'in ağlamasına..O ağladıkça içim cız etti ya..:img-cray:
Ne kadar müthiş bir oyunculuktu..Ve bence bölümün en iyi oyunculuğunu kesinlikle Melike'm sergiledi..:img-in_lo
O son sahnede ki ağlaması,Ela'nın elini tutup teşekkür etmesi bölüme ayrı bir duygu katmıştı bence..Harika bir dostlukları var..Zenan'ım da ne kadar çok sevdiğini gösterdi Ela'yı..
Ela'yı valla en çok seven isim Zenan..(Bence tabii..;) )
Suat'ın Zenan'a dedikleri de çok acıklıydı..Arkadaşınla vedalaşmalısın filan..:img-cray:

Ela'da kurtuldu..Levo'nun ağladığı sahnelerde kötüydü ya..Üzüldüm..)=
Kutsi'de gerçekten çok iyiydi bu bölüm..

Bakalım şimdi nolucak..Gelecek bölümü bekliyorum..:img-icecr

rhonda
06-05-08, 14:45
bu bölüm harikaydı.ela,levent,zenan,suat,haldun,fikret,asla n,hasan ...hepsi çok güzel bir oyunculuk çıkartmışlar.bu bölümde konuşulması,tartışılması gereken o kadar konu var ki.insan hangisinden söz edeceğini bilemiyor

ilk önce şunu söyleyebilirim bu bölümde tıbbi teknik bakımdan en ufak bir yanlış bile yapılmadan çok iyi çekilmiş.daha önceki bölümlerde babam doktor olduğundan çok eleştirirdi ve saçma sapan bi dizi işte bunu niye izlediğini anlayamıyorum derdi.ama bu bölümde şimdi kalbi durcak,şimdi nefes alcak..diyerek heycanla izledi ve gözlerinin dolduğunu farkettim.o bile etkilendiyse etkilenmeyen kimse olmamıştır herhalde.

burağı özlemişim keşke diziden çıkmasaydı.açıkçası dün ömeri de görmek isterdim.greyste onun zeyneple karşılaştığı bölüm çok güzeldi çünkü.
haldunun o nazeninin küçük kızı,benim de..deyip sözünü bitirememesi de çok üzücüydü.leventi söylemiyorum bile,onu hiç bu kadar perişan görmemiştim.ağlamasına bittim çok inandırıcıydı.
bu bölümde en akılcı davranan suatti.zenanla bardaki konuşması çok anlamlıydı.daha iyi bir konuşma yapılamazdı herhalde.

ela komadan çıkınca zenanın elaya teşekkür edip ağlamasından çok etkilendim.melike çok güzel bir oyunculuk çıkarmış.
bunun yanında gestaponun ağlaması,hıçkırık için hastaneye gelip ölen kadının durumu,leventin aslana bağırmasından sonra aslanın girdiği ruh hali,hasanın kızların yanında durması,nihatın elaya seninle gurur duyuyorum demesi...hepsi çok güzel sahnelerdi.tek fazlalık aylaydı.onun olduğu sahneler dışında dizinin her karesi konu olarak harikaydı

Ama sizinde dediğiniz gibi müzikleri ve bazı geçiş bölümlerini pek beğendiğim söylenemez.hem müzikler etkileyici değildi hem de elanın olduğu hayal sahnelerine geçişleri bazı yerlerde uygun olmamış.
Bir de şu elanın gördüğü rüya sahneleri mi diyim ne denir tam bilemiyorum da.her neyse bu bilimsel olarak da kanıtlanmış.ölümle hayat arasında kalan,kalbi duran insanlarda gerçekten de böyle şeyler görülürmüş.

shahikaaa
06-05-08, 15:11
dün çok heyecanlıydı gerçekten.elanın öldüğünü düşündüm bir an:img-cray:inşallah beyin fonksiyonlarında bir problem çıkmaz.oksijensiz kaldı ya:icon_whis

mad-girl
06-05-08, 15:12
ya nasıl bir bölümdür bu
gözlerim doldu
ağlamamak için zor tuttum kendini
oda da babam vardıı
bağımlısı oldun deyip duruo :)
burağı ben de çok özlemişim iyi oldu gelmesi
zenanın bir daha diye bağarması beni mahfetti
leventin o hali sonra aslanla sarılmaları
aslanın yine bildiğimiz gıcık aslan olması
fikret hasan zeynep murat ya herşey mükemmldi
sarı cadıyı sokmuşlar araya ama olsun nabalım idare edicezz
bi ara cidden ölüyo diye çok korkmuştum dakikalar geçmek bilmedi yaa
ben cidden bu filmin bağımlısı oldum
kurtulmanın çağresini aradığım da söylenemez :):):)
off bi hafta nasıl bekleyeceğim yaa

gzn
06-05-08, 15:15
dün elanın sahnelerinde ağladım:img-cray::img-cray: harika bir bölümdü diziden ayrılan oyuncularıda gördük iyi oldu:happy0064

aylanın suyu ısında hasanla arası bozulmaya başladı..hasan görür umarım en yakın zamanda onun gerçek yüzünü ..ama o aylayı oynayan bayanada helal olsun harika rol yapıyor:happy0064

dün arslan yani dizinin en sevdiğim karakteri çok üzüldü tabi bende üzüldüm levent neler söyledi arslana öyle:img-cray: julidede tuz biber ekti..arslanı mutlu görmk istyrm artık:img-in_lo

össlem_ka
06-05-08, 15:23
yani ne diyebilirim ki öyle kötü oldum,öyle duygusal bir bölümdü ki....
içim gitti resmen
hangi birini söylesem!
elanın yıllarca babasından duyamadığı seninle gurur duyuyorum kızım demesi mi?
zenanın elaya verdiği o destek mi?
elanın başında ağlayarak teşekkür etmesi mi?
fikonun,haldunun elaya bakışları mı?
yoksaaaa elanın burakla konuşması,babasının sen dönmelisin burda olmamalısın çok gençsin demesi veya elanın annesinin başında oluşunu mu??!!!!!!!

zenan çok etkiledi canım ya nasıldı!!

leventtttt...o ayrıydı zaten...
offf offf nasıl sevgi işte...

ne diyeyim ki tekrar süper ve duygusal...
göz yaşları sel oldu!!

*Sunacik*
06-05-08, 15:29
Basligimiz nihayet acilmis...

Oyhh nasil bir bölümdü o öyle?!
Süper mest oldum valla...duygu yüklü ve bol bol agladigim bir Bölümdü!
Hic bu kadar aglamamistim su son zamanlarda...:img-cray:
Izlerken icim parcalandi sanki...

Tek kelimeyle M-U-H-T-E-S-E-M ´di yaa cok begendim=)
Tüm Doktorlar ekibini kutlamak isterim,hepsi harika ötesiydiler masallah!Tebrik ediyorum hepsini:img-icecr

Eveeet gelelim benim yoruma:

Ela&Levent bu nasil bir Asktir ya tekrardan hayran kaldim...
Onlari öyle görmek gercekten cok ama cok üzücüydü Elanin öylece yatmasi,ölüm kalim savasinda olmasi;Leventinse caresiz bakislari,Aglamasi! ay süperdi ya var mi...resmen bende kaptirdim kendimi...

Zenan-yani Melikeden cok etkilendim bu bölümdede,severim zaten kendisini ama bu sefer dahada cok hayran kaldim,nasil bir oyunculuktur ya...

Karakterlere tek tek yorum yapicam...digeri ön konusmaydi:img-hyste

Ela icim parcalandi ya...hastaneye geldiginde ki hali,orda yatisi,ölüm kalim savasi,burakla,annesiyle,babasiyla olan konusmalari...SAHANEYDI!
Yasom yine süper bir is cikardi bence...
Ölmedi allahtan canim yaa ama kalbi durdugu an ne haldeydim bilemezsiniz...
Annesiyle ve Burakla olan konusmalarinda ise cok duygulandim...
Hele Nazin odasinda olan sahne yok mu bitirdi beni:img-cray:

Levent- ya insan yarali bereli iken bile yahusuklu olabilirmis yaa...:img-in_lo
süperdi,adam yaralar icinde kalmis ben karizmadan baska birsey görmüyorum:img-hyste
Ama aglamasina bittim,o an bende agladim yaaa icim acidi,titredigi anda cok hostu...Kutsi oyunculugunu kanitlamis oldu,Tebrikler!
Elanin kurtuldugunu duyunca nasilda sevindi canim yaa=)
Hele yaninda oturup beklemesi ve en sondaki olan sahne-->Bittim!:img-blush:
keske Arslana catmasaydi,onuda o anki piskolojisine bagliyorum ama hicte iyi olmadi,sonradanda cok süper kucakalstilar

Arslan Enistemüze acidim bu bölüm,Levent cok sert konustu garibim nasilda üzüldü:img-cray: Sevilmedigini sandi,yazik yaa...
Ama Lüle acayip yapistirdi cevabi=)

Zenan diyince hickiriklara bogulasim geliyor,o sahne hala gözümün önünde yaa...:img-cray: cok acikliydi
Tesekkür edip öyle güzel agladi ki Melike/zenan mest oldum,ama cok üzüldüm dogrusu...Dostluk budur!
zenan karakter olarak hep sert olarak gösterilsede cok iyi bir kalbi var ve bu bölüm fena sekilde ortaya cikti diger yani,cok sekerdi,cok hüzünlüydü
Elaya destek olup ondan umudunu yitirmemesi ve odasinda ´O ölmeyecek!` demesi süperdi!
Bir hayran kaldgim oyuncu daha yani=)

Suat her zaman oldugu gibi Elanin ameliyatindada cok basariliydi dogrusu...=)
O olmasa ...yani gerisini düsünmek bile korkunc....!
Fragmanda Zenana söyledigi repligi duydugumda cok kizmistim,sanki ela öldü gibi konustu diye ama sonrasinda cok pisman oldum...
Fragmanimizin oyununa geldim resmen...
O kadar hakliydi ki ,cok dogru seyler söyledi Zenana...

Hasan yazik ya hala Aylanin ne tür seytan oldugunu göremiyor a safim...
neyse bunu gecelimde herseye ragmen Elanin yanina gelmesi cok dogruydu...
Burakida kaybettigini ve Elanin durumuda böyle sonuclanmasini istemedigini söyledigi an duygulandim ya...

Zeynep konusmasi kesinlikle cok güzeldi...
Arkadaslarinin kavgasinin arasinda kalmamak icin söyledikleri,mükemmel!
Hickirikla gelen hastaya olanlardan dolayi kendini cok sucladi yaa kiyamam cok fena agladi oda icim ciz etti...
Murat hemen Zeynebin altina ekledim=)
Ay süper süper,zaten en basindan beri cok sevdim ben Muratimizi=)
Zeynepe yinede herseye hazirlikli olmalisin dediginde kizmadim ama garipsedim,yinede hakliydi cocuk!
Hele o sarilma yokmuydu:img-in_lo

Haldun yazik ya nasilda cabaladi...Elada onun kizi gibi tabi,pes etmemesi cok hostu

Jülide ay Lülün bile gözleri doldu ya!Oda cok duygulandi ama halduna söylediginde de acayip pot kirdi,Arslanla olan sahneleri ...hmm ne desem bilmiyorum ama sen Akillanmasin :img-hyste

Fiko uyy yesinler seni yaa,sekerim benim!Hasanin fikoya sizde elanin annesi sayilirsiniz demesi cok etkiledi fikoyu yaa...
hele aglamasi yok mu bitirdi beni,cok hostu ben bile agladim o kadar ictendi ki...
oda pes etmedi..helal sana fikooo!
Her zaman baskadir yeri---Harikaydi!(her zamankinden dahada fazla...)

veeee
Burak! onu gördügümde ne kadar özeldigimi ve eksikligini dahada cok anladim dogrusu!Yürüyüsü,Kendisi,Konusmasi,Göz kirpmasi ayyyyyyyhhhh süper süper süper!anladiniz siz beni...
Simdiden sonra zaten cok belli olur onun eksikligi:img-cray:
Geri gelsin....
Elayla olan konusmalari cok güzeldi,ama öldügünü kabullenememis Eladan Kaderle konusmasini istedigindede duygulandim yaa cok pisman oldugunu söyledi...ayhhh canimmm
keske kadroya tekrar gelme sansi olsa...

Merakla gelecek bölümü beklemekteyim/-z!

bakalim...

Kusuruma bakmayin biraz abarttim sanirim....

kayserilii
06-05-08, 15:50
dün doktorlar çok güzeldi ama dizi bitince moralim çok bozuldu özellikle buragı görünce ben buragı kaderi çok özlemişim ya en duygulandığım sahne burak sahnesiydi gerçekten çok özlemişim buragın tekrar diziye gelmesi çok saçma olur ama kader bence 1 kaç bölüm olsada gelmeli ela iyileşince falan onunla konuşmak istese çok güzel olur eski doktorları istiyorum ben yaaa:img-cray:

MoOnDaNcE-11
06-05-08, 16:02
Fena bolum degildi . Tabii burak'in kisa sureligine de olsa geri gelisine sevindik . Onun disi gene eski tas eski hamam . Kaza yapan denizotobusu sahnesini cekmek pahali geldiginden bu patlamaya basvurdular herhalde ama en azindan kendilerine ozgu bir sahne cektikleri icin tebrik etmek lazim senaryo ekibini . En azindan yer ve hikaye farkliydi grey's anatomy'e gore. Uyusturucu mafyasi , bomba vbs... :good:

Bir de ilginc bir sey daha var . Kac tane tip ogrencisi veya doktor tanidigimla konussam hepsi diziye soyle bir baktiklarini soyluyorlar ama hic biri o ilk bakistan sonra duzenli olarak izlememis diziyi . Anlayamayacagimiz sekilde tibbi hatalar yapildigini ve tam bir komedi olarak nitelendiriyorlar.Sirf benim bildigim degil , benim arkadaslarimin tipla ugrasan tanidiklari da ayni seyleri soyluyorlarmis . Biz tabii tipla profesyonel olarak ilgilenmedigimiz icin pek anlamiyoruz ( Ah bir bankada borsada gecen dizi olsa ne ahkam kesecegim :img-wink: ) Ilginc dogrusu...

dolunaz
06-05-08, 16:30
dün diziyi izlerken bişey farkettişm arkadşalar bilmiyorum belki i,szde farkettmişsinizdir buna mı dikkat etttin dişyceksinizi amam demeden edemedim

farkettiyseniz zenan yaralandığında onu levent ameliyat etmişti şimdide ealyı suat ameliyat etti.Yani hayatlarındaki en önemli insanları...dün bi an o geldi aklıma levent zenanı suata geri verdi suatta elyı levente ne güzel bişey onalr o yüzden bence bu kadar birbirlerine bağlılar dostluk açısından...heleki ilk ela geldiğinde gestapo hiçö bir asistan müdahelel etmöiycek dedi ya zenanda o benim kardeşim dedi gestapoda o yüzden müdehale etmiyceksin dedi akrabalarının ameliyatına girmek yasaktır gibi bişey dedi ya ne duygulandım orda ben

ama dün yani o dıttt sesini duymaktan artık gına gelmişti her hastada bi dıttt sesi az dahah o dıttt sesi bende n gelecekti amam benim ki heycandan olucaktı neyseki susutu

bana şimdiye kadar hıçkırıktan hiç bir insan ölürmü diye sorsalr hadi canım nasıl olur derdim ama dün gördüm kü oluyormuş gerçekten tıpta hasta yok hastalık varmış ela öyle bir cehhenmenden kurtuldu ama kadın hıçkırıktan öldü
en başltan anlamıştım kadına bişey olacağını ela ve kadının ateşi çıktıkça bana ateş bastı valla zeynebin bi lafı çok güzledi ben bu hastanede aşkımı kaybettim ama dostumu kaybetmiycem işte tam burda benim musluklar açıldı

levennti bi an öyle duraklayınca hha dedim bayılıcak herhlade meğersemn adam korkudan titriyomuş hayatım da ilk kez korkuyorum dedi ya içim parçalandı orda

kutsi hakikaten çok güzeldi bu bölüm oyunculuğu iyice pekiştirdi ağladı adam ya gerçekten yaşıyomuş gibiydi haftaya şöyle romantik şeyler bekliyorum ben ya ela bir iki gün hastanede kalsın levent ona baksın tıpkı suat ve zeananda olduğu gibi sahneler olsun çok şeymi istiyorum acaba ya

GÜL GÜZELİ
06-05-08, 16:33
yorum yapma zamanı şimdi bende düşündüklerimi yazıcam ama ayrı ayrı:) ilk olarak levodan başlıcam..

Levo Kıyamam ne hale geçmişti öyle nasıl acı çekiyodu ya ben bu çocugun sevgisini çok seviyorum doktorlar dizisi başladıgından beri sevdigi için gözyaşı döken tek erkek cerrah olarak kayıtlara geçti sanırım çok güzel bi aşık arada saçmalasada:)Dün elayı ne kadar sevdigi bi kez daha belli oldu ama ben hala aşkını ispatladıgını düşünmüyorum aşkına inanıyorum ama konu ispatlamak olunca işler degişir tüyolardaki gibi baş hekim olupda degişirse elayıda saçma sapan bi nedenden terkederse işde o zaman anlamını yitiricek aşkı ama baş hekim olmak bile aşkında degişiklik yaratmazsa elaya aşkına sıkı sıkıya sarılırsa işde o zaman gerçek bi aşık olucak:img-in_lo

ElamCanım benım harika bi performans sergiledi çok güzeldi ölüp diger tarafa gittiginde çok etkiliyiciydi terler aktı resmen heryerimden süperdi çok şükür kurtuldu ama anlamadıgım ela normal bi ameliyat geçirmedi yogun bakımdaydı komaya girdi ve ameliyata alındı ameliyatta çok zor şeyler yaşadı ölümden döndü ve komadan kurtuldu ama komadan sonra kolunda serum olması gerekmezmiydi burnunda o boru gibi şey var o olması gerekmezmiydi bu kadar çabukmu iyileşti yani basit bi fıtık ameliyatı geçirdiginde bile serum kolundaydı ama komadan çıktı hiç bişey yoktu kolunda etrafında bunu garipsedim biraz.

Zenan zenancım benım ya demiştim daha geçen haftadan ela için en çok endişelenen o diye ne hale geldi suat vuruldugunda bile böyle görmedim ben onu resmen deliye dönmüştü elayı bu kadar çok sevmiş olması harika onlar gerçekden bi aile olmuşlar meger:img-wink:

Zeyneple murat süperdiler bi süredir ortak hastalara bakıyolar sanırım bu yakınlaşmaları için bi adım:img-wink: Galiba dedigime geliyoruz ilk aşık olan murat olucak zeynep sonradan ya aşık olucak yada olamıcak bilemicem ama murat kesin aşık olcak zeynebe bakışları çok içten onu teselli edişi filan çok güzeldi:img-in_lo

Ayla hasan bu ikisine uyuz oluyorum hasanı tek başına çok seviyorum ama aylanın yanındaykenn tam bi cacık gıcık ya aylanın kuklası olmuş sanki bu hafta ela için ayla hanıma diklenmek geldi aklına şükür ama oda uzun sürmedi bizim küçük cadı yaptı yapıcagını:icon_whis

Haldun Fikret suat bu üçlüde çok iyiydi ii iş çıkardılar ama bu bölüm yine anladım ki baş hekim benım yaşlı kurdum haldun kalmalı..

Burak Naz Elanın babası ve bombacı onlarda iyiydi buragın ölmüş olmasına inanması sonra ela sayesinde farkına varması her defasında kaderi sorması af dilemesi çok güzeldi elanın babasının dedikleri öyleydi güzeldi naz içinde ödüm koptu ela anne az gözlerini dedikçe açmaa diye bagırdım çünkü gözlerini açması demek ölmesi demekti gözlerini açtıgında ela dönmüş ama annesi ölmüş olucaktı ama çok şükür öyle bişey olmadı..

son olarakda Aslanla jülideuzun zamandır bu aşkdan vazgeçmiştimm yani umudum kalmamıştı ama dün gene gönlüme taht kurmayı başardılar çok kısa ama öz bi sahneleri vardı çok begendim. aslana bu bölüm hem üzülmüştüm hem üzülmemiştim üzüldüm çünkü levent dediklerinde haklıydı aslan gerçekden yanlız bi aileyi sevgiliyi bırakın dostu bile yok üzülmedim çünkü kendini bu duruma kendi getirdi annesine olan kızgınlıgı acısı yüzünden hayatı dalgaya alarak dost sevgili edinmeden yaşadı ve sonunda çakıldı umarım bundan sonra akıllanır..

fırtına_leyla
06-05-08, 16:49
dünkü bölüm muhteşemdi ağlamaktan gözlerim şişti:img-cray:

leventin hali neydi öyle gözleri kıpkırmızı olmuş canım nasıl da ağladı öyle

hele gestapo çok kötüydü ya nasıl da ağladı çok uğraştılar elayı döndürmek için hani görevlendirme yaparken zenan dedi ya gitmiyorum diye gitti sonra hasan dedi ya kız istemede bile elayı siz verdiniz falan diye gestapom ne kadar da kötü oldu:img-cray:

zenan çok kötü oldu yaa sonunda gelip elini falan tuttu ya canımm:img-cray:

sonu güzeldi ama hele elanın kalbi atmaya başladığında nasıl da sevindiler:happy0064son sahne süperdi ama levent elanın yanında yatıyordu yaa

kısacası çok etkileyici bir bölümdü bayıldımm

mirank
06-05-08, 17:12
yorum yapma zamanı şimdi bende düşündüklerimi yazıcam ama ayrı ayrı:) ilk olarak levodan başlıcam..

Levo Kıyamam ne hale geçmişti öyle nasıl acı çekiyodu ya ben bu çocugun sevgisini çok seviyorum doktorlar dizisi başladıgından beri sevdigi için gözyaşı döken tek erkek cerrah olarak kayıtlara geçti sanırım çok güzel bi aşık arada saçmalasada:)Dün elayı ne kadar sevdigi bi kez daha belli oldu ama ben hala aşkını ispatladıgını düşünmüyorum aşkına inanıyorum ama konu ispatlamak olunca işler degişir tüyolardaki gibi baş hekim olupda degişirse elayıda saçma sapan bi nedenden terkederse işde o zaman anlamını yitiricek aşkı ama baş hekim olmak bile aşkında degişiklik yaratmazsa elaya aşkına sıkı sıkıya sarılırsa işde o zaman gerçek bi aşık olucak:img-in_lo

ElamCanım benım harika bi performans sergiledi çok güzeldi ölüp diger tarafa gittiginde çok etkiliyiciydi terler aktı resmen heryerimden süperdi çok şükür kurtuldu ama anlamadıgım ela normal bi ameliyat geçirmedi yogun bakımdaydı komaya girdi ve ameliyata alındı ameliyatta çok zor şeyler yaşadı ölümden döndü ve komadan kurtuldu ama komadan sonra kolunda serum olması gerekmezmiydi burnunda o boru gibi şey var o olması gerekmezmiydi bu kadar çabukmu iyileşti yani basit bi fıtık ameliyatı geçirdiginde bile serum kolundaydı ama komadan çıktı hiç bişey yoktu kolunda etrafında bunu garipsedim biraz.

Zenan zenancım benım ya demiştim daha geçen haftadan ela için en çok endişelenen o diye ne hale geldi suat vuruldugunda bile böyle görmedim ben onu resmen deliye dönmüştü elayı bu kadar çok sevmiş olması harika onlar gerçekden bi aile olmuşlar meger:img-wink:

Zeyneple murat süperdiler bi süredir ortak hastalara bakıyolar sanırım bu yakınlaşmaları için bi adım:img-wink: Galiba dedigime geliyoruz ilk aşık olan murat olucak zeynep sonradan ya aşık olucak yada olamıcak bilemicem ama murat kesin aşık olcak zeynebe bakışları çok içten onu teselli edişi filan çok güzeldi:img-in_lo

Ayla hasan bu ikisine uyuz oluyorum hasanı tek başına çok seviyorum ama aylanın yanındaykenn tam bi cacık gıcık ya aylanın kuklası olmuş sanki bu hafta ela için ayla hanıma diklenmek geldi aklına şükür ama oda uzun sürmedi bizim küçük cadı yaptı yapıcagını:icon_whis

Haldun Fikret suat bu üçlüde çok iyiydi ii iş çıkardılar ama bu bölüm yine anladım ki baş hekim benım yaşlı kurdum haldun kalmalı..

Burak Naz Elanın babası ve bombacı onlarda iyiydi buragın ölmüş olmasına inanması sonra ela sayesinde farkına varması her defasında kaderi sorması af dilemesi çok güzeldi elanın babasının dedikleri öyleydi güzeldi naz içinde ödüm koptu ela anne az gözlerini dedikçe açmaa diye bagırdım çünkü gözlerini açması demek ölmesi demekti gözlerini açtıgında ela dönmüş ama annesi ölmüş olucaktı ama çok şükür öyle bişey olmadı..

son olarakda Aslanla jülideuzun zamandır bu aşkdan vazgeçmiştimm yani umudum kalmamıştı ama dün gene gönlüme taht kurmayı başardılar çok kısa ama öz bi sahneleri vardı çok begendim. aslana bu bölüm hem üzülmüştüm hem üzülmemiştim üzüldüm çünkü levent dediklerinde haklıydı aslan gerçekden yanlız bi aileyi sevgiliyi bırakın dostu bile yok üzülmedim çünkü kendini bu duruma kendi getirdi annesine olan kızgınlıgı acısı yüzünden hayatı dalgaya alarak dost sevgili edinmeden yaşadı ve sonunda çakıldı umarım bundan sonra akıllanır..

tamamne katılıyorum.
dünkü bölümde ağla ağla bir hal oldum ya:img-cray::img-cray:
mutheşemdi.
uzun yorumlarımı daha sonra gelicek.
ama levoya bittim yaw.
kıyamam.

dünkü bölüm gerçektende
mu-te-şem-di...

(bu arada fikayuda ilk defa ağlarken gördük. :) )

_menekşe_
06-05-08, 17:52
tamamne katılıyorum.
dünkü bölümde ağla ağla bir hal oldum ya:img-cray::img-cray:
mutheşemdi.
uzun yorumlarımı daha sonra gelicek.
ama levoya bittim yaw.
kıyamam.

dünkü bölüm gerçektende
mu-te-şem-di...

(bu arada fikayuda ilk defa ağlarken gördük. :) )

hayır daha öncede ağlamıştı 12. bölümde:img-wink:

dünkü bölüm hakkında bende bir kaç şy söylemek istiyorum:img-cray:

bu bölümün yıldızları levent'le zenan'dı bana göre birisi aşkını diğeriyse arkadaşını kaybetmemek için neler yaptılar ağaldılar üzüldüler

ben burak'a sinir oldum ölmüş hala kabullenemiyor:icon_sorr

bazı şeylerde açığa çıktı tabiki burak'ın neden öldüğünü öğrendik:img-cray:

tabi haldun ve fikret'in de hakları çok onlarda üzüldüler..:img-cray:

1.) 60 inci Bölüm Hakkinda Ne Düsünüyorsunuz ?

2.) Buragin okadar kadere söyle felan demesinden sonra
(gecendede sordum ama budafa Burakda Israr Etti)
Sizce ela kaderi bulmak icin biseyler yaparmi ?

3.) Levent ve ArsLan Cok Iyi Arkadas Oldu Julidylende Arasi
Iyi Sizce Arslan Artik Düzgün Bir Insan Olma yolunda yoksa
bu adam akilanmaz basini beylaya sokar yine diyormusunuz ?

4.) Zeynep ve Murat Arasinda BiseyLer Olurmu Sizce ?

5.) Zenanin ela icin göz yasi döktügü sahne heralde herkesi
( benide dahil olmak üzere) herkesi aglatmistir sizce zenan
elaya neden bukadar bagli arkadasi ama babasi icin bile
aglamamisken ela icin neden göz yasi döküyor ?

6.) 60 inci Bölümdeki En Gzl En süper Sahne ?

7.) 60 inci bölümdeki en gicik oldugunuz sahne ?

8.) 60 inci bölümde iste be helal olsun buna dediginiz kisi ?

9.) 60inci bölümdeki tutmayin beni öldürücem dediginiz kisi ?

10.) buda kisisel bir soru ( biraz sacma olucak ama ) bir bomba patladi
siz öldügünüzü görüyorsunuz rüyanizda elanin yerine kendinizi koyun sizce
ne yapardiniz ?

11.) simdiye kadar en begendiginiz Bölüm ?

12.) sezon finalindeki Bomba sahnesimi daha iyidi yoksa 59 unzu bölümdeki bomba sahnesimi ?

ArkadasLar Bannlandigim icin soruLari Burcu ekledi begenmenizi umuyorum hepinizi simdiden özledim pazartesi görüsmek üzere yorum yazin burcu bana yorumLari aktaricak wolla sorulara bol bol yorum beklyiorum tabi banada bi kac yorum yaparsaniz soruLar Hakkinda fena olmaz öpt herkesi iyi yorumLar
sizlere by by Derya (**Nilya**)

gewweze
06-05-08, 18:47
elanın ölmeyeceğinden emin olduğum için hiiç heycanlanmadım

ancak beni mutlu eden bir bölümdü diyebilirim :D
burakım vee bombacım :img-in_lo
yaff ne gözel onalrı görmekk ah ahh
burakım o yürüyüşü göz kırpması anaam niye öldün yaaaa :img-cray:
ya bombacım ahh ahh:img-cray:
çocuğun da adı bombacı kaldı ela bombacı dedi ya yüzümde tatlı bir tebessim oluştu =)

burakım kabul edememiş ölümü yaa :icon_sorr
keşke ölen kader olsaydı belki burakım geri dönerdi :img-cray:

zenanın aldıkları çook manyaktı yaff =)
fikom nasılda hüzülendi yazııkk ya sutaımm :(

yalnız ela o kadar süre oksijensiz kaldı di mi şimdi hiiiç mi araz kalmıycak yaa bari bi süre hafızasını yitirsin klasik ama =)

arslanım :img-cray:
Allahım kimsenin onu sevmediğini yüzüne çemkirmek zorundamıydı levent bey :img-tomat
ben seveyom onu yeter ona bişi olsaydı ben arardım onu
jülide manyağıyla olmasın arslanım yaa kadın direk felaket tellalı ayrıcada gıcıııkk
bu insanlar arslanı üzmekten zevk mi alıyoooo
arslanda ayrı manyak hala jülidenin peşinde :kahve

hasan bu sarı çiyanın gerçek yüzünü ne zamn görcek
geç intikal var galiba
bir insan ölmek üzereyken böyle davranan bi insan yaa:img-pilot

elanın anneside kurtulduğuna göre yakında kardeşide gelir hehalde bu kadar olaya
ee böylece aile saadeti dolu bölümler izleriz =)

ek:
bi tek asistanları döndürmek için mi bu denli uğraşıyolar normalde hemencecik bırakıyolar o alet ötüyosa

özge_letyy
06-05-08, 18:56
dün diziyi izlerken bişey farkettişm arkadşalar bilmiyorum belki i,szde farkettmişsinizdir buna mı dikkat etttin dişyceksinizi amam demeden edemedim

farkettiyseniz zenan yaralandığında onu levent ameliyat etmişti şimdide ealyı suat ameliyat etti.Yani hayatlarındaki en önemli insanları...dün bi an o geldi aklıma levent zenanı suata geri verdi suatta elyı levente ne güzel bişey onalr o yüzden bence bu kadar birbirlerine bağlılar dostluk açısından...

Ben de dün akşam izlerken aynısını düşündüm.Zenan'ı Levent,Ela'yı Suat ameliyat etti,hayatları bir şekilde birbirlerine bağlı hep,bu da onları çok iyi birer dost yapıyor.Ela-Zenan dostluğunu hep gördük ama dün bunun en çok yaşandığı bölümdü heralde..

Bu arada Haldun'un dediği şey benim de dikkatimi çekti.Nazenin'le benim kızımız diyecekti sustu sanki ama Nazenin'in davranışları hiç Ela Haldun'un kızıymış gibi değildi,yine de kuşku duymaya başladım.

Neyse yeni sorular gördüm onlara geçiyim:)

Oyunculuk yönünden dolu dolu,senaryo yönünden bazı eksikler olsa da oyuncuların sahneleri toparladığı duygu yüklü bir bölümdü.

Aysun Kayacı diziden çıkmamış olasaydı eninde sonunda bulacaklardı ama geri dönme ihtimali olmadığına göre aramayacak sanırım.Arasa da bulamaz bence.

Bence Arslan bu yaşadıklarından mutlaka ders çıkarır ve bundan sonra attığı adıma daha dikkat eder,ama huylu huyundan tamamen vazgeçmez,Arslan'ı da Arslan yapan bu:)

Sinyalleri verilmeye başlandı zaten..Sezon finaline kadar daha da artar.

Zenan asla duygusuz biri değil,belki biraz umursamaz,biraz vurdumduymaz oluyor bazen ama asla duygusuz değil.Babasının ölümünde neden ağlamadığını Zeynep'e ağlayarak anlatmıştı.Asıl sebep yeterince üzülmemesi değil babasının ölümünü kabullenmemesi ve öldüğü için ona kızmış olması,zaten babası öldüğünde de çok küçükmüş..
Ela,Zenan'ın yanında olmayan ailesinin yerini aldı tanıştığından beri.Gerçekten de kardeş gibi oldular ve çok şey paylaştılar.Ben bu bölüm olanlara şaşırmadım çünkü Zenan'ın Ela'ya ne kadar değer verdiğini ve onu ne kadar çok sevdiğini biliyorum.Herkes sevgisini farklı şekillerde gösterir bazen de gösteremez tıpkı üzüntüsünü ağlayarak ya da susmayı tercih ederek göstermesi gibi..Zenan sevgisini içinde yaşayan biri ama bu olanlardan sonra Ela'nın üstüne daha çok düşecektir.

Sona doğru Zenan'ın odada yalnız kalınca Ela'ya teşekkür ettiği sahne muhteşemdi.Aynı şekilde herkes pes etmişken tekrar deneyin diye bağırdı sahne de öyle..

Ayla gıcığının Hasan'a haddiymiş gibi kapris yapması ve Hasan'ın hala onun iç yüzünü görmemesi:img-pilot

Kesinlikle Zenan

Ayla

ne yapardiniz ?
Ben olsaydım ordaki sevdiklerimle biraz daha kalmak isterdim,onları bırakmaz istemezdim,yalnız kaldığımdaysa Ela gibi bir çıkış bulmaya çalışırdım.

Hala 26..Ve bu gidişle değişmeyecek.

12.) sezon finalindeki Bomba sahnesimi daha iyidi yoksa 59 unzu bölümdeki bomba sahnesimi ?
Sezon finalindeki..

Sorular için teşekkürler;)

ayse_61
06-05-08, 19:11
hımm yeni sorular gördüm bende yanıtlıyım bari..
.) 60 inci Bölüm Hakkinda Ne Düsünüyorsunuz ?
bence duygu ve dostluk bakımından süper bir bölümdü:D
bence yapmaz çünkü aysun kayacı zaten diziden ayrıldı ve geri dönmez sanırım:D
bence aslan iyi bir insan olur artık yaa
valla olmaya başladı gibime geliyor:D
ailesinden sonra elayla gerçekten karfdeş gibi oldular o yüzdendir bence
zenanın elaya teşekkür etmesi:D
aylanın hasana kaprisler yapması
zenan
ayla
ne yapardiniz ?
ben tamamiyle geri dönmek isterdim:D
-
12.) sezon finalindeki Bomba sahnesimi daha iyidi yoksa 59 unzu bölümdeki bomba sahnesimi
sezon finali bence

!layda
06-05-08, 19:33
yaaa inanmıorum ya o kadar etkileyici bir bölümde izlenme oranlarında nasıl totalde 5. olduk ben ağlamaktan harap oldum yani hiç doktorlar izlemeyen arkadaşım tiryaki ollmuş nasıl 5. olduk yaaa??? amaan nese en azından sezon finali yapacak ve showun en çok izlenen 2. dizisi olduğu için yayından kalkmaz(inşallah) nese yorumlar kişiye özel baktım herkes öle yorum yapıo benim neyim eksik dedim

Elamm bitanem sen herzamanki gibi harikaydın öyle üstün bi performans gösterdinki güzeldi yaa babasıyla konuşma sahnesi süperdi geçen sezondan kalan açık kapıların hepsinin kapandığını düşünüyorum...

Levomm ben böyle aşk görmedim s-z ciler kıskanmasın (şaka şaka) senaristlerimiz zenana da bi olay tasarlarsa eminim suatı da görürüz ama inşallah tasarlamazlar bi tane daha kaldıramam neyse levom harikaydı gözlerinin dolduğu her sahnede bende gittim yani bu kadarını bende beklemiyordum o nasıl gerçekçilik o nasıl aşk hayran kalmamak mümkün mü levom artık aşkını ve oyunculuğunu kanıtladı bundan eminim...

zenan senin zaten süper bir oyuncu olduğunu biliyorduk ama aşmışsın dün yani hele o teşekkürler konuşması ve elanın hayata döndükten sonraki ağllaması işte orda bittim bide kutlarım o kadar ağladıktan sonra gülmem diyodum ama o hüznün içinde bile alışveriş sahnesinde bile güldürdün ya beni helal olsun bu nasıl oyunculuk bu nasıl dostluk umarım 3.sezonda olur sende olursun...

suat yakışıklı doktorumuz yine gösterdi kendini şaka bi yana hani levente sordu ya bişeye ihtiyacın var mı diye leventte senin orda olmana ihtiyacım var dedi orası çok güzeldi bide arkadaşınla vedalaş konuşmasını çok sevdim...

Fikomm bi insan bu kadar içten bu kadar gerçekçi ağlıya bilirmi bi levom bi sen bitirdiniz beni bu bölümde hele o hasanın fikoya onun annesi sizdiniz konuşmasında o ağlaması orda fikoyla birlikte bende gitmişim:img-cray: bide ela hayata döndüğündeki yüz ifadesi çok güzeldi onun dışında soğukkanlılığını koruyabilen bir doktordu zaten öyle olmasa ameliyata almazlardı...

haldun (fosil :D) vallah elaya yaptığın 2. iyilik sayıyom ha :img-hyste birincisi isteme törenindeydi 2.side dün sen olmasan belki o kadar diretmezlerdi 6. ilaç mı ne verdiler senin sayende üstelik kalbi 2 saate yakın bi süre s
durmuşken araştırdım eski bölümlerde 20 dk den fazla çabalamayıp hastanın ölüm saatini söylüyolardı helal sana fosil aklın başına geldi...

Hasan o kuş beyin karından kurtulamadın ama cevabı iyi yapıştırdın fakat nerde karıda vicdan denen bi cisim bulunmadığı için sarılırken bile entrika planları yapıyo yine melek yüzlü şeytanı oynuyo ama telefonu aldığın an ve bütün gün elanın başında durman etkileyiciydi o sarı çiyanı da biran önce boşasan belki beynine oksijen gider...

zeynep-murat tek ikili yazdığımsınız çünkü bütün bölüm beraberdiniz o kavga sırasında olayı yumuşatmanız iyiydi muratın zeynebe hıçkırık hastası öldükten sonraki konuşması süperdi zeynebin o ölmeyecek haykırışı güzeldi ama muratın kendimizi hazırlamalıyızına bi anlam veremedim yada vermek istemeden...

Total: bu bölümdeki oyuncuların hepsi büyük bir teşekkürü hakediyor izlediğim en güzel bölümlerden biriydi belki de en güzel bölümde ekipte herkesin performansı en yüksekteydi ve o duyguyu kesinlikle yansıttılar ne ağladım ne ağladım evde hem de elanın ölmeyeceğini nazeninin ölmeyeceğini falan biliyodum ama tutamadım kendimi bi anda ağlamaya başladım gerisi geldi ama reytinglere çok bozuldum keşke showtv doktorların reklamını daha iyi yapsaydı o dudaktan kalbeye koyduğu kadar fragmanı doktorlara koysaydı hele ki çok güzel bir fragman hazırlamıştı şimdi reytinglerde 1.ydik...

Ne yazdım beh destan oldu kimse okumaz :D

umudaslm
06-05-08, 21:03
Dün akşam gerçekten güzel bir bölümle karşılaştık.Tüm sahneler çok hoştu teker teker sayarsam o zaman bölümün tamamı çıkar yani o kadar duygusal ve güzel bir bölüm olduğunu bende kabul ediyorum.
Başka arkadaşlarımız sezon finalinin bu bölümden daha güzel olduğunu söylemişler ama ne yalan söyleyeyim ben bu bölümü gerçekten de sezon finalinden daha çok beğendim tabi bu kişiden kişiye değişir benim fikrimi düşünenlerde olabilir aksini düşünenler de..Ama ne bileyim öyle düşünüyorum.
Zenan hasan zeynebin ela için çırpınmaları elayı görmek istemeleri çok hoştu...Dostluğun bu olduğunu anladık en azından ve hasanın onların hala içlerinden biri olduğunu anladık bence...

Rüya
06-05-08, 21:30
Hepinize katiliyorum arkadaslar :)
Gerçekten çok etkileyici bir bölümdü.. Özellikle ölüm ile yasamin arasi çok etkiledi beni..
Tüylerim diken diken oldu.. Zenanim :img-in_lo Melike Güner çok iyi oynadi dün kesinlikle..
O duyguyu çok iyi hissettirdi bize..

Bide sunu söylemek istiyorum..

Ben eski asistanlari çok özlemisim ya.. :img-cray:

Buragi görünce içim ciz etti..
Bide demezmi Elaya ''Patlamadan beri Kaderi görmedim''
Gelde duygulanma simdi.. :img-cray:

zeynomm
06-05-08, 21:39

genel olarak hiç şaşırmadığım bir bölümdü..
olacakların hepsını bildiğim için herhangı bir heyecan duymadan izledim..
fakat zenanım ve fikomun oyunculuğu bir ke daha işte budur gerçek oyunculuk böyle yapılır dedirtti..
değinmeden edemıycem burağı çok öslemişimya keşke ölmeseydi..
sevuncum gewwezem haklı o ölcene kader ölseymiş keşke:icon_sorr
levent gerçekten çok güzel ağlıyormuş..
bu arada elanın efsunlu olduğna karar verdım patlatıyolar patlatıyolar
hatuna bişey olmuyo..
allah 3.sundne saklasın dıyelım..
...

sanmam ..

amanya zavallı arslan yüklendi herkes..
nesı var gülgibi çocuk az ukala falan ama olsun..
o jülide tuafındna bin kat iyidir..
arslan jülideye 5 bedne büyük bence:icon_whis

olmamaı:img-blush
havada aşkkk kokusu var..

ben bu sahnelerı önceden bıldığım için zenan laf
edenler utanacak demişti..
ya bişeyı anlatabılmek için illa bırılerının gözünemı sokmak lazımmış..
zenan şimdi bir numaralı kız oldu..
o herzamnkı zenan zenan hep sevdıklerının yanında olmadımı..
onlar için kendınden vazgeçmedımı göz yaşları dökmedımı..
ilk bombada suatın yanında kalıp hayatındna vazgeçmişti..
şimdi ela için göz yaşı döktü..
nıye?..
çünkü bazılarının kör gözlerı hernekadar göremesede
zenan kalbınde iyilik ve sevgi barındıran sevdıklerı uğruna
herşeyı yapacak bir kız..
ela zenan sen benım ailemsın demişti...
zenan ela için o benım kardeşim dedii.
hepsi bu..bız zaten bunu biliyorduk..
bilmeyenler ,görmeyenler utansın nıdelım!!!

zenanın odaya daldığı sahne ve yine zenaın odada ağladığı teşekkür ettiği sahne..
zenanlı sahnelerın hgepsi süperdi ya..
allah var levoda güzel ağladı..

jülidenın arslana gelip senın için endışelenmezdım..
kalbını kırdın kadınların ahı tutumuştur derdım dediği sahne..
ay ne densız kadın..
adamö havaya uçmuş..
asistanı öğrencısı onun yuzünden ölümle cebelleşiyo hatun kalkmış eskı kadınlardan söz edıyor...
hasbınallah..

tabiki zenan herksın eladan ümidi kestiği andakaranlıklar içindne doğan bir güneş gibi parladı kuzum..
ölüyü bile dile getirdi..( ela yarı ölü sayılırdı sonuçta)
işte zenan farkı budur ya:img-in_lo

jülide..
felaket tellalı mübarek...
bölüm boyunca bitanemı pozitif bitanemnı olumlu
cümle çıkmaz agzından be..
bi ara dedim ahan zenan şimdi dalacak buna saçını başını yolu verıcek..

ne yapardiniz ?

kesınlıkle ışığa doğru yürümezdim:icon_whis:kahve

26..9..14..

sezon fınalı süperdi..
bu boımba inandırıcı bile değildi ya..
okulda yapılan yangın tatbıkatlarındakı gibi yapmacık
yangın parçaları vardı..
hiç inandırıcı değildi..
BENCE!!!

teşekkürler derya..

GÜL GÜZELİ
06-05-08, 23:07

Her ne kadar ne olup biticegini bilerek izlemiş olcakda güzeldi en azından bizimkilerin birbirlerine olan baglılıklarını bi kez daha görmüş olduk

valla ilk etapda bulmak için çabalar diye düşündüm ama uyandıgında gördüklerini hatırlıcakmı emın degilim

ya umarım düzelir artık üzülmesin istiyorum levent haklıydı o çok yanlız ama bu yanlızlıgı kendi yarattı şimdi yok etmekde kendi elinde birazcık düzelir de digerlerinede inandırırsa hem dostları olur hem annesiyle barışır hemde bi ihtimal harika bi aşkı olur

bunu hep dedim hala da diyorum ilk aşık olan murat olucak zeynep bu bölümde bile ömer diye sayıkladı yani ömerden vazgeçip yeni bi aşka yelken açması zor olucak ve murat küçükde olsa bi şansı varsa biraz çabayla elbet kazanıcak

çünkü elayla çok şey yaşadılar zenan babası öldügünde küçükmüş pek bişey paylaşamamışlar ayrıca kücük aklıyla babasının cennete gittigini filan düşünmüş ve kabullenmiş ama zenan artık büyüdü ve ölümün ne oldugunu biliyo ve ela asistanlık dönemine başladıklarından beri yanında birlikde başladılar asistanlıga aynı hastanede iki ayrı ama mükemmel cerrahlara aşık oldular acıları mutlulukları hep beraber oldu iyi kötü zor kolay bütün kararları birlıkde verdiler ve hep yan yanaydılar bütün bunların yanında aynı evde yaşıyolar aynı sofrayı paylaşıyolar bi evin içinde aynı hayatı paylaşıyolar zenanın yerinde olsam bende farksız olmazdım hatta daha kötü bile olabilirdim..

benım için 2 sahne var ilki fikret haldun ve suatın elanın ölümünü kabul edip ölüm saatini vericekleri an zenanın arkada görünmesi yavaş adımlarla gelip elanın elini tutması ve vazgeçmemeleri için digerlerine bagırması 2.ela komadan çıktıgında gene elini tutup aglayarak tşk etmesi süperdi

aylanın hasana çıkıştıgı sahne utanmasa eladan kurtulucagı için göbek atıcaktı ama hasana bana yaptıklarından sonra napmalıyım filan diyo cacıkk

Zenan zenan ve zenan helal olsun sana kızz

ayla sarı cadı cacık dalton kırması öfff gıcık işde ya

ne yapardiniz ?

öncelikle bu Allahın emri kim ne kadar yaşar bilinmez ama ben ölümle yaşam arasında gidip gelsem ve Allahımm daha yaşıcak zamanım var diye bana hayata tutunma çabası gücü verse ve hayatta kalıp kalmamak benım elimde olsa ( hani doktorlar hastayı kurtarır sonra yakınlarına biz elimizden geleni yaptık gerisi onun yaşama gücüne baglı derlerya demek istedigim o) işde o zaman var gücümle savaşırımm kazanırsam ne ala kaybedersemde bu kadarmış yani herkez ömrü kadar yaşar

valla ayrım yok her bölüm kendince güzel

sezon finalindaki o daha dehşet bişeydi ama ne yazıkki görmek hayel oldu

ArkadasLar Bannlandigim icin soruLari Burcu ekledi begenmenizi umuyorum hepinizi simdiden özledim pazartesi görüsmek üzere yorum yazin burcu bana yorumLari aktaricak wolla sorulara bol bol yorum beklyiorum tabi banada bi kac yorum yaparsaniz soruLar Hakkinda fena olmaz öpt herkesi iyi yorumLar
sizlere by by Derya (**Nilya**)

sorular için tşkler çok güzeldi ben yorum canavarı olarak seve seve cevapladım umarım yeni sorular vardır sabırsızlıkla beklicem SEVGİLERLE

KübraYasemin
07-05-08, 08:13
NasIl bir Bölümdü ya bu böyle.

Vallaha insan birazda olsa Yasomuzun ölmeyecegini bilsede hani aceba diyor.

Orda Haldun ve Fikretin elldivenlerini cIkarmasI filan SuatIn gözlerinin dolmasI.

ZenanIn odaya gelisi tam sahneler ya.

Vallaha bende gzyaslarIma hakim olamadim desem yalan olmaz.

Ay süperdi kIsa özet ile bu Bölüm süper.

Retinglerde iyi ya... (=

£melike£
07-05-08, 08:38
tek sözcükle muhteşem bir bölümdü...:good:
beklediğim ama yinede beni şaşırtan bir bölümdü benim için süprizleride olmadı diyemem:img-wink:

belki ama Kader'in geleceğini sanmıyorum
zaten onun yerine Zeynep geldi

Arslan değişmeye başlamıştı bence
ama bu olay onda daha etkili olcaktır
yinede Arslan'ın fikirleri değişsede bunu çok belli edeceğini sanmıyorum
yani Arslan Arslan olarak kalıcaktır ''bencede öyle kalsın bazen gıcık alsamda diziye renk katıyor''

sinyalleri var :img-in_lo daha fazla olacağından eminim

Zenan'ı nasıl görüyosunuz bilmiyorum ama
Zenan karekterini dikkatlice izleyenlerin buna şaşırmaması gerekir
Zenan Ömer öldüğü zaman Zeynep'e söyledikleri gayet açıktı
Yani Ölüm'ü yani Sevdiği kişinin ölümü onu herkezden çok etkilediği için bunu kabullenememesi onu bırakıp gitmemelerini beklediği için ağlıyamıyor, binevi içine atıyor

Ama Ela'ın elini tuttuğu anda Ela'nın onu bırakmayıp geri dönmesi yani ölmemesi onu o kadar sevindirdiki hem ağladı hem güldü:img-in_lo

Ayrıca Ela'nın,Hasan'ın,Zeynep'in ve diğerlerinin en zor zamanlarda yanlarında hep Zenan'ı gördük evet normal şartlarda sert bi karekter ama bu sertliğide yaşadıklarından dolayı

Dipnot :Dizide en çok Zenan ağladı

Ela hayata döndükten sonraki sahne,Zenan'ın teşekkür sahnesi,
Levent'in son sahnesi

Bencede Ayla'lı sahnelerdi

Zaten fanıydım ama tekrar hayran oldum Zenan (Melike):img-in_lo

Ayla,Ayla,Ayla,.......

ne yapardiniz ?
Ben çıkış yolu arardım heralde.......

Benim için 26.bölümün önüne henüz başka bir bölüm geçemedi malesef!!!!!!!

Tabiki 26. bölümdeki bomba sahnesi

Burak yani Mehmet Aslan'ı görmek güzeldi, diğerlerinide özlemişim:img-wink:
Sorular için teşekkürler, bunlar benim düşüncelerim arkadaşlar:img-wink:

nevrul
07-05-08, 10:49
burak ı ve kader i özlemişim bu bir gerçek

belki aysun kayacı ya yine teklif götürürler

ama bu bölüm gözlerim burçin i aramadı desem yalan olur

hafızamda bizimkilerin kene gibi yapışmış belası olarak yer etmiş kadın

ama o da gitti sonunda herkes patladı da bir şu ayla patlamdı yaw

melike güner in süper oyunculuğuna zaten diyecek sözüm yok

ama kutsiyi de tebrik etmek istiyorum o kapaıda ağladığı sahne oyuncu olamayan biri için mükemmeldi bence (Hemşerim diye kıyak yapmıyorum ciddiyim :img-hyste)

vee gelelim esas mevzuya

suat ve zenancılara sesleniyorum

hatta yalvarıyorum :img-help:

mail turlarına başlayalım da şu sezon finalini kurtatalım :img-help:

sırf bizi merakta bırakmak için düğün de suat zenan ı bırakır giderse :dito

kendimi mi öldürürüm senaristelerimi öldürürüm yoksa medyapım da toplu katliam mı yaparım kestiremiyorum çünkü :img-gun: :fighting2 :img-gun:

daısy
07-05-08, 12:16
çok güzel bi bölümdü
aylayı boğmak istedim o ayrı mesele
fikretin zenanın ve leventin ağlamalarına bittim
nihatın da kızına onunla gurur duyduğunu söylemesi çok güzeldi
reytingler bu kadar güzel bi bölüme göre düşük
ama bi kaç hafta öncesine göre güzel:good:

...gamze!...
07-05-08, 12:17
bekledimden daha güzel bir bölümdü...kısacası süperdi...

olabilir ama zaten ela burağa kaderin gittiğini ve izini kaybettirdiğini sölemişti...

huylu huyundan vazgeçer mi?:)her ne kadar değişmiş gibi gözükse de arslan bildiğimiz arslan olarak kalıcak...

inşallah olur :)

zenan babası öldüğünde küçük olduğu için olabilir...ela ile ise kardeş gibilerdi her şeyi beraber paylaştılar beraber güldüler beraber ağladılar.birbirlerine destek oldular...kardeştende öte bi bağ vardı arlarında...yani sıkı dostlardı...bu yüzden göz yaşı dökmüş olabilir...

zenanın odaya daldığı zaman edanın elini tutup tekrar deneyin diye bağırması ve ela komadan çıktığında elini tutup teşekkür ettiği sahne

ayla ayla ayla

zenan zenan zenan helal olsun sana helal olsun :)

kesinlikle AYLAA

ne yapardiniz ?
çıkış yolu arardım heralde ve ışığa doğru gitmezdim

aylanın olmadığı bölümler :D

sezon finalindeki daha iyiydi(bu bölümdeki bana birazcık saçma geldi leventin elayı kolundan çekip çıkarması gerekirdi bence canından çok seviyosa...)

sorular çok güzeldi teşekkürlerr

gewweze
07-05-08, 12:23
burak ı ve kader i özlemişim bu bir gerçek

belki aysun kayacı ya yine teklif götürürler

ama bu bölüm gözlerim burçin i aramadı desem yalan olur

hafızamda bizimkilerin kene gibi yapışmış belası olarak yer etmiş kadın

ama o da gitti sonunda herkes patladı da bir şu ayla patlamdı yaw

melike güner in süper oyunculuğuna zaten diyecek sözüm yok

ama kutsiyi de tebrik etmek istiyorum o kapaıda ağladığı sahne oyuncu olamayan biri için mükemmeldi bence (Hemşerim diye kıyak yapmıyorum ciddiyim :img-hyste)

vee gelelim esas mevzuya

suat ve zenancılara sesleniyorum

hatta yalvarıyorum

mail turlarına başlayalım da şu sezon finalini kurtatalım :img-help:

sırf bizi merakta bırakmak için düğün de suat zenan ı bırakır giderse :dito

kendimi mi öldürürüm senaristelerimi öldürürüm yoksa medyapım da toplu katliam mı yaparım kestiremiyorum çünkü :img-gun:

suat zenanı bırakıp gitmez
diğer versiyonunda oyuncu sıkıntısı yüzünden olmuş o olay
suatı oynayan oyuncu az gıcıkmışta:D
bizim suatımız bırakmaz:img-in_lo
hele bekir abi melikeyi hiç bırakmaz :img-blush
neyse ama açıkcası ben düğünü görmeyi umut etöeiyorum
bomba işini pek sevdiler sz nin düğününde bomba olmasın :img-hyste
hayırlısıyla bi evleseler suatım zenanım :img-in_lo
ela leventte :D

ahh ahh arslanım keşke kıymetini bilen biri olaydı :love05:

bence sezon finalinde sarı çıyanı izleyecez hasana hayatının kazığını daha atmadı bence :P

sinemyalcin89
07-05-08, 12:30
harika bi bölümdü...

sanmıyorum ama ama bi tüyo vardı ela ve leventin evleniceğine dair belki o bölümde gelebilir o da belki

bence son yaşadıklarından ders aldı diye düşünüyorum...

çok güzel olur inş. olur

zenan babası gitti beni bıraktı demişti diye hatırlıyorum onun için ağlamadı hem küçükmüş daha ama ela onun için başka bu bişekilde zenan ın başın ada gelse ela böyle davranırdı hatırlarsanız suat ın eli yüzünden zenan ın üstüne geliyolardı veela onu korumuştu onalar gerçekten kardeş gibi oldular

zenanın odaya daldığı zaman edanın elini tutup tekrar deneyin diye bağırması ve levent in son sahnesi

ayla
zenan
ayla

ne yapardiniz ?
bunu yanıtlamak zor
her bölüm bence çok etkileyici ve insanda iz bırakan şekilde çekilmiş ayırmak zor
sezon finalindeki tartışılmaz iyidi gerçek gibi 3 ay boyunca ne oldu diye merak içinde kalmıştım

gemini7
07-05-08, 13:35
Çok güzel ve etkileyici bir bölümdü

Sanmıyoru arayacağını çünkü Kader kendine yeni bir hayat kurdu hiç bir iz bırakmadan ortadan kayboldu Ela da bunun farkında zaten Kader'e böyle birşey anlatsa da Kader inanmaz..

Kesinlikle akıllanıcaktır yine arada Arslanlıklarını yapar tabii ama Jülideden başka bir kadınla artık beraber olmak istemeyecektir o huyundan kesinlikle vazgeçecektir bence..

Olucak gibi duruyor ama ben pek istemiyorum yani mantıken Zeynebin Ömeri bu kadar çabuk unutması normal değil bir süre aşk'a kapalı olması gerekir daha sonra Murat onu kendine getirmesi gerekir bu kadar kolay olmamalı.

Zenan babası öldüğünde hem küçüktü hem de ölümü tanımıyordu yani ilk defa bu kadar yakın birini kaybetmek onda kızgınlık duygusu yaşatmış babasının gittiğini düşünmüş bunu Zeynebe de anlatmıştı çok kızdım babama ama sonradan anladım demişti fakat şu an ölümü tanıyor ve canı kadar sevdiği dostunun gözleri önünde kalbinin durması onu çok etkiledi normal olarak..

Zenan'ın tekrar deneyin diye bağırdı sahne ve Elaya ölmediği için teşekkür ettiği sahne..

Aylanın olduğu her sahne desem yeridir.

Kesinlikle Zenan!

Ayla

ne yapardiniz ?
Sevdiklerimle tekrar vedalaşır onların söylemek istediklerini dinlerdim ve onlara duygularımı söylerdim.

Seçemiyorum ama Elanın narkozun etkisiyle saçmaladığı bölüm çok güzeldi.

Sezon finalindeki..

didou_didem
07-05-08, 13:48

60 bölüm boyunca en çok ağladığım bölüm..şahaneydi...

Aramaz bence..aramasını da istemem..Aysun Kayacı'nın gelmesini istemiyorum..Kader çok iyiydi ama...

Yolunda yolunda...jülide'nin merak etmem cevabından sonra çok kötü oldu...ama arada yapar yapacağını herhalde..biz arslanı öyle seviyoruz :D

son bölüm itibariyle evet olacak gibi görünüyor..başta zeynep ömer'den dolayı karşılık vermez bence...

Babasını çok küçükken kaybetmiş Zenan zaten çok sonra ona kızgınlığım geçti falan demişti..küçükken ölüm kavramını tam anlamıyla bilmiyormuş..ama şuan bunun farkında ve ela ile kardeşler...

Levent'in beni içeri almıyorlar dediği sahne..orda resmen kanım çekildi böyle birşey olamaz yaa birde son sahne :img-in_lo

Her Ayla sahnesi...

Zenan ve Levent

Ayla...ay yok her hali batıyor bana yaaa

ne yapardiniz ?

Valla bilmiyorum...

Ela'nın narkozlu haliii birtanem çok tatlıydı :img-icecr

Sezon finalindeki

BURCAK001
07-05-08, 14:02

her anlamda duygusal bölümdü:img-cray:

Eğer uyandığında hatırlarsa yapar ama kader geri döner mi belki o da burak gibi 1 bölümcük gözükür...:icon_whis

huylu huyundan vazgeçmez ama başını belaya sokmaz umarım yoğurdu üfleyerek yesin artık:img-wink:

evet :img-in_lo

Ela onu anlayan tek dost ela ve zenan birbirlerini iyi anlıyorlar :img-wink:

Ela'nın kalbinin çalışması...:happy0064

aylalı sahneler lüzumsuzdu...:dito

Zeynep'e helal olsun dedim valla birde Fikret'e helal olsun dedim bizde hastalık yok hasta var...:happy0064

ayla:icon_evil

ne yapardiniz ?

heralde bende korkardım... :icon_whis

aşk dolu sahneler, ve buram buram arkadaşlık sahneleri mesela 60 bölüm:img-icecr

59.bölümün bomba sahnesi iyiydi... :img-wink:

_ELA_LEVENT_
07-05-08, 14:05
çok güzel ve heyecanlı bir bölümdü bütün ekibi tebrik ediyorum kendilerini aştılar diye düşünüyorum...

Sizce ela kaderi bulmak icin biseyler yaparmi ?bilmiyorum belki bahsedebilirler kaderden felan ela uyanınca ama geliceğini sanmıyorum keşke gelse...

bu adam akilanmaz basini beylaya sokar yine diyormusunuz ?bence bundan sonra düzelir dersini aldı yani...

olur...
burağı kaybettikleri için aynı şekilde o yüzden olabilir elayıda kaybetmek istemediğinden...

levent ve arslanın elayı kurtarması,leventin elanın yanında yatması,arslanın jülideye benden hoşlandığını biliyorum dediği sahne bikaçtane yazdım dahada fazlası var çünkü bölümün her sahnesi güzeldi(aylalı bölümler hariç böööööögghhhh...)...:):img-cray:

aylayla hasanın odasındaki sahne(böööööööööööggggggggghhhhhhhhhööööööö)....
:img-cray:
levent(gözünü kırpmadan alevlere attı kendini

aylaaa....:img-cray:

ne yapardiniz ?

ben nasıl öldüm diye düşünürdüm vallaha aklıma başka bişey gelmiyo napardım bilmiyorum ela gibi davranırdım galiba birini arardım burdan nasıl çıkıcam diye düşünürdüm falan işte....
elayla leventin suatla zenanın her sahnesi güzel canlarım beniiiimmmm...

:img-wink::img-wink::good:bye:happy0064:happy0064:happy0064
ikiside iiydi yani ikiside haycanlıydı ama 59.uncu bölüm daha bi heyecanlıydı çünkü 26. bölüm patlamasının sadece patlama anını gösterdiler bunun sonrasınıda gösterdiler...ama yinede ikiside iiydi (yani iiydi derken çekim anlamında iiydi yoksa kötü bi bölümdü yani yanlış anlaşılmasın lütfen...)...:icon_sorr

ezgisad1
07-05-08, 14:52

süper bi bölümde ağlamaktan öldüm:img-cray:

uyandığında hatırlıcak bence yapar mı bilmiyorum ama burağı gördüğünü zenan ve hasana söyler.inşallah aysun kayacı konuk oyunncu olur ilerki bölümlerde ve kaderi bulur:img-blush

bence arslan kötü biri değildi zaten herkes fazla üstüne düştü öyle bi annesi olduğu halde okumuş süper bi doktor olmuş ve kadınalra güvenmiyodu o kadar ama elanın da jülidenin de farklı olduğunu biliyodu ve onlara farklı davranıyodu bence levent-arklığı ilerler bence

4.) Zeynep ve Murat Arasinda BiseyLer Olurmu Sizce

kesinliklee

bence 2sezondur beraberler tamam zeynep de çok ii arkı ama aralarına sonradan katıldı ve zenan ile ela çok şey paylaştı

elanın kalbinin atması ve herkesin sevinmesi.zenan gelmeden önce tedaviyi bırakmaları da iiydi

ayla ve zenanın alışverişi

ben zenan ela arkadaşlığına helal olsun dedim hasanın gestapoya siz de onun ailesisiniz annesi babası yoktu isteme töreninde siz vardınız demesi.

tabii ki ayla ayla aylaa!!!

ne yapardiniz ?

ben de etrafı gezer ölen sevdiklerimi sorabildiğim kadar soru sorar ve çıkışı arardım

bu bölüm 59.bölüm ve gene bomba patlaması sezon finalii

sezon finalinde çünkü sadece ela değil tüm oyuncular yaralanmıştı

dolunaz
07-05-08, 14:58

her anlamıyla müthişti hiç bu kadar ağlamamıştım yani

belki telefonda falan konuşabilir ama kaderi tekrar göremeyiz herhalde ama ne yalan söyliyim kaderi özlemişim bende özellikle burtakla atıştıkları sahneleri

ee insanın huyu çıkacağına canı çıksın demişler ama bence artık adım atarken iyi bir düşünmesi laızm arslanın en azından artık elanın söylediklerini ciddiye alır diye umuyorum diiym ben
4.) Zeynep ve Murat Arasinda BiseyLer Olurmu Sizce?

yavaş yavaş başlıycak bence ama zeynep murata karşı bişey hissedermi bilmem ama ömeri unutmadığını bu bölüm bir kez daha görmüş oldum

en başta aynı kaderi paylaşıyolar ikiside babasını kaybetmiş ikiside hayatla mücadele etmiş bir nevi birbirlerini aynası gibiler baktıkları zaman birbirlerini görüyolar aynı evi aynı sofrayı paylaşıyolar ikiside etik olmadığı halde şefleriyle nişanlandılar herşeye rağmen aşklarını savundular biri sen benim ailemsin dedi bir diğeride o benim kardeşim dedi bundan dahah ötesi yok bence

elanın bize yeniden döndüğü sahne ve zenanın ağlaması

ayla cadısı tabi neymiş efendim ela ona tokat atmış her sıkıştığında bunu diyor ya hasanın ailesi artık aylaymış ben buna anca gülerim sahte aile

zeynep herşeye rağmen hastalarla ilgilendi fikret ve haldun ela için çok çaba sarfetti ama tabi en çöokta levente helal olsun dedim elayı ordan çıkarmak için o yaralı haliyle çok uğraştı

ayla tabiki o sahne gözümün önünde çekilseydi kesin kadının boğazına yapışmıştım

ne yapardiniz ?

bende ela gibi korkar ve sürekli inkar ederdim galiba ama yaşamayan bilemez derler ya allah kimseye yaşatmasın ama ne yapardım bende pek kestiremiyorum

bi kere en başta bu bölüm leventin elaya evleenme teklif ettiği bölüm ve bilgeden kurtulduğumuz bölüm aklıma başka gelmiyor çok var ama şimdilik bu kadar

kesinlikle 59. bölümdeki ilki,nde çünkü nasıl kurtuldukalrı göremedik amam bunda gayet net bi şekilde gördük çok heyecanlı bir bölümdü ama bi kez dahah bi bomba olursa ben artık dayanamam herhalde

mümkünse bu bölüm başlarken umarım zaman atlamazlar elanın hastanede ki hallerini gösterriler çünkü çok merak ediyorum

07-05-08, 15:38
1.) 60 inci Bölüm Hakkinda Ne Düsünüyorsunuz ?[/B]

Çok duygusal bir bölümdü..Ama açıkçası daha güzel ve heyecanlı bir bölüm beklemiştim..:icon_whis

Kader'i geri gelebileceğini sanmıyorum ama sadece telefonda görüşebilir..:kahve

Biraz düzgünleşme yolunda gibi ama ne gerek var Arslan öyle özel..Değişmesi bence saçmalık olur..Değişmesinde zaten..Bence tabiiki..

Olur ama Zeynep'in kolay kolay Murat'a yaklaşabileceğini sanmıyorum..Ömer..:img-cray:

Zenan'ım Birtanem babası öldüğünde çok küçükmüş..Ve O küçük yaşında bile ne kadar güçlü bir kız olduğunu gösterip babasının acısını içinde yaşamış..Bu öyle kolay birşey değil bence..Yani Zenan en çok üzülen insan ama üzüntüsünü içinde yaşamış..Babasını sevmediği için ağlamamış..Aksine babasını çok sevdiği için içinde yaşamış..Kızmış O'na..Bırakıp gitti diye..Ama artık Zenan küçük değil..Ve eskisi kadar da güçlü değil..Karşısında ölümle pençeleşen kişi ise Ela..Kardeşi..En iyi arkadaşı,dostu..Daha fazla dayanamadı Birtanem..:img-cray:

Zenan'ımın Ela'nın odasına gelip elini tutması,tekrar diye bağırması ve sonra Ela'ya teşekkür ederek ağlamsı..:img-cray:

Tüm Ayla ve Jülide'nin Arslan'a senin için endişelenmezdim mi ne dediği yer..
Bide asistanlara Ela'nın ölümüne kendinizi hazırlamalısınız dediği yer..Kadına bak ya pese etti hemencik..:img-tomat

Zenan'ım..:img-in_lo

Dediğim bir karakter olmadı..:icon_whis

ne yapardiniz ?

Ayy çok zor bişey Ela'nın yaşadıkları..Yaşamadan bilemem valla ne yapardım..:icon_whis

12,25,26,45,9..Bütün Z-S bölümlerini beğendim valla..:img-hyste
Hepsinin yeri ayrı..

Sezon finalindeki kesinlikle..

Anket için çok teşekkürler..

dağçiçeği_aslı
07-05-08, 16:44
1.) 60 inci Bölüm Hakkinda Ne Düsünüyorsunuz?

elanın hayat mücadlesini anlattıkları için acıklı bir bölümdü. çok hüzünlü ve ağlatıcıydı. ayrıca dostluk bağlarının yoğun olduğu bir bölümdü:icon_sorr:icon_sorr

ela duygusal biri olduğu için arayabilir ama bulacağını sanmıyorum:icon_whis

arslan değişmek isteyebilir ama bence bir insanın geçmişini ve yaptıklarını bırakması çok zor

kesinlikle olur. ama ilk adım bence ikisinden de gelmez. zeynep ömeri unutamadı muratta aşka inanmıyor. bence olaylar kendiliğinden gelişecek:img-blush

babasının ölümünü kabullenemiyor ve ağlamıyor da. ama ela onun en yakını. yani insan ne kadar kendine karşı koymaya çalışsa bile belli bir süreden sonra karşı koyamayacak hale gelir.(mesela bu bölüm:img-cray:)

zenanın elini tutması

hasanın ayladananlayış beklemesi. onun gibi sinir bozucu birisinden nasıl anlayış beklenir. ayrıca aylanın o kötü bakışı atmasına da sinir oldum hıh hıh

kesinlike zenanım:img-blush

ayla

ne yapardiniz ?

herhalde sevdiklerimi yalnız bırakmak istemezdim. her ne kadar benim elimden o anda birşey gelmese de

kesinlikle 26. bölümü asla unutamam:img-in_lo:img-in_lo:img-icecr:img-icecr

sezon finali

sorular çok güzel. çok çok sağol:img-wink::img-wink:

ssvshy
07-05-08, 19:31
herkes selam
bölüm özomun dediği gibi mucizelere inan yavrum tadındaydı zenanın tepkilerine hayran kaldım babası öldüğünde bile ağlamayan burak öldüğünde hiçbir tepkide bulunmayan her acısnı içinde yaşayan zenanın elanın durumuna karşı verdiği tepkilerde harikaydı melikeyi oyunculuğundan ötürü tebrik ederim hasana gelince çok vasattı tepkilerinde jülide herşeye hazırlıklı olun dediğinde verdiği tepki yetersiz geldi bana zenana burak için zamanında söylediği sözleri düşününce daha farklı tepkiler bekliyordum verdiği tepkiler elaya hala kırgın bir hasan tepkisiydi zeynepinde tepkilerini beğenmedim ömeri kaybettiğinde verdiği o güçlü can yakıcı tepkileri elada bulamadım kişiler olaylar farklı olabilir bunda oyunculuklarında etkisi var ben yansıtılmasın istediğim şeyleri her iki oyuncudanda alamadım bu hafta favori zenandı tabi gestapoyuda unutmamak lazım gözaltının çökmesi o anı gerçekmiş gibi yansıtması onuda tebrik ediyorum bi sahne çok komiğime geldi ela bombacıyla konuşunca öldüğünü anladı o sahne bana komik geldi burakın ısrarla kader demesi kaderi belki geri getirebilir ama oyuncu aysun olmayabilir

denizkizi55
07-05-08, 20:23
Digi digi digiturkler, mutlu mesut aileler,,demisler ne de dogru söylemisler:)
Eger Digiturk olmasaydi, Digiturk'ün ShowTv yayini olmasaydi yine kuduruyor olacaktim cünkü yeni bölüm yayinlanmayacakti ShowTurk'de.
Yeni bölüm aksami burada o heyecan ile yorum yapamadigim icin tesekkür ediyorum.

Tüm bölümü soluksuz izledim, cidden bayagi adrenalin ve heyecan vardi.
Oyunculari bir kez daha tebrik ediyorum, harika bir is cikarmislar 60. Bölüm'de de.
En cok da Levent'in o bitkin, üzgün halleri cok cok iyi yansitilmisti.
Ela'yi döndürene kadar verilen caba, aglayip sizlamalar, kosusturmalar, caresizlikler..
Hersey tam tadindaydi, yerindeydi. Acikcasi bu kadar iyisini beklemiyordum.
Levent, aglarkan bile, yüzü gözü dagilmisken bile yine cok karizmatik yine cok anlamli bakiyordu..Bayildim.
Zaten sürekli aglamakliydi, son sahne haric; ki zaten tam o siralar aglamam kesilmis ve derin bir 'oh' cekebilmistim.
Zenan'i da ilk defa bu kadar mahvolmus gördüm, aglama sahnesi cok cok ictendi...

Levent'in, kapinin önünde oturup kücük cocuklar gibi, hersey bitti gibi bir haldeyken 'beni disari cikardilar' demesi ve o anki yüz ifadesi ne kadar da gercekciydi..
Ela daha uyanmadi, uyandiginda Levent'in basinda olmasini istiyorum..Uyandiginda gördügü rüyalari hatirlayacak mi, ilk etapta annesini mi merak edecek, sabirsizlikla bekliyorum..

mathılda
07-05-08, 22:58
ah Burak.. kendine has bakışları,havalı dönüşlü yürüyüşü,hastane koridorlarında
özlediğim keşkelerimden :)

duygusal anlamda yogun bir bölümdü ama başrol oyuncularının ölmeyecegini bilmek ne kadar ugraşırlırsa ugraşılsın cok inandırıcı olmuyor maalesef..sanırım bu yüzden ölüyor-ölecek-öldü sahnelerinde etkilendiğimi söyleyemeyeceğim..

ama Zenan ve Ela arasındaki kardeş bagının işlenmesi,Zeynebin "aşkım öldü dostum ölmeyecek" inancı gözlerimin dolmasına yetti..

yinede Elanın durumunun cok cok kötü olarak işlenmesi,onca saatten kalp
masajından vsden sonra hayata dönmesi gereksiz bir acıtasyon olmuş..

keşke Ela bu kadar kötü duruma sokulmadan hayata dönseydi..
kısaca "mucizeler olabilir bu da onlardan birisi işte" diyerek bu derece inandırıcılık yok olmasaydı..

ve Melike Güner..mimiklerinde,duruşunda, bakışlarında özellikle aglama sahnelerinde cok başarılı..hiç bir yapmacıklık yok..izlediğim bölüm boyunca bir çok sahnede " hepsi rol" dediğim anlar oluyor ama sahneye o cıkınca kendimi gerçekmiş gibi kaptırıyorum.. duyguları izleyiciye geçirişi cok etkileyici..

sevgi sihirbazı
07-05-08, 23:05
tüm oyuncuları beğenmeme rağmen zenan bu bölüm gerçekten çok farklıydı...
duruşu bakışları ve mimikleri olağanüstüydü...
o benim kardeşim derken gözlerinin dolması,alışveriş yaptıktan sonra barmeni tersleyişi ve elanın elini tutması,tekrar deneyin diye bağırması...
koca bölüm ağladım ya...
heleki ela artık hayata döndükten sonra herşey yoluna girdiğinde teşekkür ederim demesi... ordaki ağlayışı ve elanın yüzüne bakışı...
sahiden kardeşlik bu sanırımm...koca bölüm ağladım ya...
elaya bişey olacak diye zenanın aklı çıktı ve asıl bomba zenandı...
kimse hakim olamadı,asla kardeşine kötü bişey olacağını kabul etmedi...
haftalar sonra ilk defa bu kadar keyifli bir bölüm izledim..
burağıda özlemişim,elaya inatla kaderle konuş demesi beni derinden etkiledi... demek ki burak sahiden çok pişmanmışş
nihat amcada herşeyi anlattı ve nazeninin suçsuz olduğunu hayatı boyunca annesinin elayı aradığını söylemekle en iyisini yaptı...
nazenin ve ela iyileştikten sonra belkide hayata kaldıkları yerden devam ederler...
diziyi ilk defa bu kadar kalıpları dışına çıkmış ve kusursuz buldum.
çok etkileyici ve süperdi

..::seren::.
08-05-08, 05:26

Cok Etkiliyici Ve Duygusal Bir Böümdü:img-cray:

Yok Brnce Unutur Ela Burakin Dediklerinui Kaderi Ariycani'da SAnmiyorum:icon_whis

Bence Arslan Akkilandi Ya Bunca Seyden Sonra Artik Kesinlikle Jülideye Kendini Sevdircek:img-pilot

Olur Ben Olur Olsunda Saten Ama Zyneb Ömerden Sonra Kolay Kolaay Sevemez Bence Murati:icon_sorr

Babasinin ÖLdüyün'de Daha Cok Kücükmüs ELa'yi Saten Dedigi Gib Ailesi Gibi Seviyor Babasinin Ölümünü Icine Atmis Ve Daha Dayanamadi Galiba Ela'Da:img-cray:

Ela'nin Geri Döndüyü Sahne:img-cray:
Ve Levo'mun Beni O Birakamaz Dedigi Sahne..

Ayla Sahaneleri:img-tomat

Levent Ve Zenan (:

Aylaa

ne yapardiniz ?

Bilmem'ki:icon_sorr

Ela'nin Morfin Aldiyi Bölüm:img-cray:
43.Bölüm Ve 6.Bölüm:img-blush

Sezon finalindeki

dolunaz
08-05-08, 10:49
Ela daha uyanmadi, uyandiginda Levent'in basinda olmasini istiyorum..Uyandiginda gördügü rüyalari hatirlayacak mi, ilk etapta annesini mi merak edecek, sabirsizlikla bekliyorum..

bunu bende gerçekten çok istiyorum arkadaşaım.Özellikle son sahnede kaldığı yerden devam etmesini ve kesinlikle zaman atlamamalarını istiyorum.Elanın hastanede olduğu hallerini leventin yine refakeatçin geldi demesini direk elanın ayaklanmasını istemiyorum iyileşmesini istiyorum ama çok ciddi ameliyatlar geçirdi ve hemen ayağa kalkması çok saçma olucvsak gerçi diziide bol bol mantık hatası yapıyolar ama ne olur bari bunda yapmayın...

elanın rüyasına gelirsek muhtemelen hatırlıyacaktır en azından annesini artık affedicektir diye umut ediyorum belkide aynı odaya koyarlar onları çünkü ikisini,nde birbirine gerçketen çok ihtiyacı var.Bide ben leventin annesi ve babasının gelmesini siterdim gerçi olmaz herhalde ama elaya tam destek olurdu bu ve çokta güzel olurdu

ilerleyen bölümlerde belkide kızkardeşi gelir nasıl biri olduğunu gerçekten çok merak ediyorum elaya ne tepki vereceğini nasıl karşılayacağını buraları gerçekten çok merak ediyorum..

_ELA_LEVENT_
08-05-08, 12:28
biri söylemişti 61. bölümün çekim arksaını gördüm haldun nazeninle konuşuyomuş ve ela yanlarına geliyomuş sapa sağlam ya zaman atlıcak yada...
yada yok çünkü sadece zaman atlarlarsa ela sapasağlam olabilir ama bu yalanda olabilir daha kesin değil yani bende çok istiyorum elanın ayağa kalkmasını ama yinede o kadar ameliyat geçirdi kalbi durdu saatlerce yani hiç bişey olmadan ayağa kalkmasıda biraz saçma olur yani bence bi sorunda çıkabilir yani bilemiyorum beynindede sorun olabilir belki inş olmaz ama ....:icon_sorr yarın fragman çıksa keşke yada bu gece..:icon_sorr

mistygirl
08-05-08, 12:50
benim bekir aksoy a güvenim tam

da hande ile ebru ya güvenmiyorum işte

eğer nikah olurda birinden biri nikahı terk ederse büyük bir mantık hatası olur..çünkü ilk ayrıldılarında tekrar yüzüğü takan zenan olmuştu..suat vurulduğu zaman hatta sabahı beklemeden gecenin bir yarısında suatın yanına gidip yüzüğü taktım.tekrar takabilirmiyim diye sormuştu..suatın ne kadar çok evlenmek istediği ise malum zaten..bence bu szon finali daha başka türlü yapacaklardır..ela ve levent açısından yaparlar herhalde..

GÜL GÜZELİ
08-05-08, 13:19
ya zenan ve suat aşkı öyle işlendi ki ikiside bırakamaz birbirlerini ben diyorum ki suat nikah masasından giderse ya mecbur kaldıgı için yada o an çok ciddi bişey oldugu için gider ama bizim suatımız sadece nikah masasından gider diziden degil greysde oyuncu kendi istemiş gitmiş suatın öyle bi istegi yok kaldı ki dizidede gerçek hayattda zenan onun sevgilisi bırakıp gtmez sanmam

.:::EDA:::.
08-05-08, 14:42
of ya levom çok ağladı bu bölüm.büyük çoğunluk 64. bölümde ela ve levent evlenebilir diyor.ama ne kadar doğru bilemem.inş doğrudur.

Me(I)tem
08-05-08, 15:26
eğer nikah olurda birinden biri nikahı terk ederse büyük bir mantık hatası olur..çünkü ilk ayrıldılarında tekrar yüzüğü takan zenan olmuştu..suat vurulduğu zaman hatta sabahı beklemeden gecenin bir yarısında suatın yanına gidip yüzüğü taktım.tekrar takabilirmiyim diye sormuştu..suatın ne kadar çok evlenmek istediği ise malum zaten..bence bu szon finali daha başka türlü yapacaklardır..ela ve levent açısından yaparlar herhalde..

Bende sezon finalinde yada yanında yakınında Suat ve Zenan için evlilik olacağını sanmıyorum..
Ela ve leventin düğünü varmış orası kesin zaten ve sanırım tek düğün bu olacak..:img-tomat

Merakla beklenen koskoca bir sezon bu hususta heba edilmiş olacak çünkü elimizde sadece Mine sayesinde mahvedilmiş bir evlilik niyeti..Ailelerin ortalığı toza dumana buladığı kuru bir düğün hengamesi kaldı..
Galiba senaristlerin bu rahatlığı dizinin seneyede sürecek olmasından..
El mantık akıl konu olunca genelde dizilerde uyuşmuyor bu..:img-hyste

Suat adına belki ama SZ için beni çokta tatmin eden bir sezon değildi açıkçası..
Ve sezon finaline kadar bu sükunet devam ederse reytinglerden şikayet etmeye kimsenin hakkı olmaz gibime geliyor:P..

Temennim herkesin mutlu mesut olması yolunda ama gidişat pekte öyle durmuyor..
Umarım ben yanılırımda hayal kırıklığı yaşayacağımız bölümler izlemeyiz sezon finaline kadar..:P

strawberry_90
08-05-08, 15:32
Ben bişey sormak istiyorum.Sezon sonu suat ve zenanın evlenmesi gibi bi ihtimal mi var bence yok ama:img-hyste.Neyse belki greys te vardır dedim öyle mi acaba:icon_whis

08-05-08, 16:02
Selam..
Suat'ın Zenan'ı bırakması konuşuluyor..Bence öyle bir şey olmaz..
Çünkü Suat zaten kızı zar zor ikna etmişti evlenmeye..Kızda razı oldu aha dedik evlencekler..Bu seferde senaristlerin gıcıklığı tuttu ya..:img-cray:
Kıskandılar mı naptılar..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Grey's de bırakıyor ama orada Suat karakterini oynayan oyuncu ile anlaşmazlıklar olduğu için....Diziden ayrılması gerekmiş o nedenle böyle bir şey yapmışlar..Ama bizde olacağını sanmıyorum..Ki beklerim bu senaristlerden ama..İnşaallah olmaz..Büyük bir hata olur bence bunu yapmaları..:img-tomat:img-tomat
Sezon finalinde de bence E-L düğünü olabilir..Tüyo vardı bende görmüştüm..
Belki bu olayı Ela-Levent'e çevirebilirler..Hiç belli olmaz valla..:icon_whis

didou_didem
08-05-08, 16:08
Levent yada Ela niye bıraksın ki düğünü!! o da olmaz yani kocaman bir mantık hatası olur o da...şu an çiftlerimiz arasında bunun olacak olması %0...hangisi düğününü bırakıp gider ki..öyle birşey olsun da bakın ne oluyor o zaman!! :)

oceangirl
08-05-08, 16:11
Levent yada Ela niye bıraksın ki düğünü!! o da olmaz yani kocaman bir mantık hatası olur o da.