Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar-Bölüm Yorumları/27

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

mause
14-04-08, 21:35
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin arsivlenmek uzere kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

MESAJLARIN TAMAMINI KOYU VEYA RENKLİ FONTLARLA YAZMAK FORUM KURALLARI GEREĞİNCE YASAKTIR..

TEK CÜMLELİK MESAJ YAZMAK FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR VE SİLİNECEKTİR.

BÖLÜM YORUMU İÇERMEYEN MESAJLAR FORUM KURALLARINA AYKIRIDIR VE SİLİNECEKTİR.

Bu uyarıyı dikkate almanızı diliyorum.
İyi Paylaşımlar.

Mause
Bölüm Sorumlusu

KübraYasemin
14-04-08, 21:38
Süper Vallaha yeni baslIk sükür acIldI.

Simdiden herkese hayIrlI ugurlu olsun diyorum hemen yorumlarImi devam yapIyorum ben..

Ela, Aslan ve Levent bu isi halledemez seler.

Neler ile karsIlasacaklarInI ben bile bilmek istemem.

Cidden bu Burcinden cünki herseyi bekliyorum.

Ama bundan sonra vallaha, Leventdende korkarIm.

Adam Doktorlugun yanInda gizli ayanlIkdamI yapYior ne.

Vallaha konuyu hemen anladI masallah. akIl derim ben buna.

özge_letyy
14-04-08, 21:40
Yeni başlık hayırlı olsun:img-icecr

Sondaki aksiyona hiç değinmedim
Bence reyting açısından iyi bir yerde bitti,fragman da güzel olur inşallah,bu aralar toparladık reytingleri
Bu Burçin olayı bitecek Ela&Levent tam düzene girecek derken sanırım boğulma olacak
17 nisan da yalan oldu gibi
Dizi seneye de devm edecekse bu sezon hiç bir çift evlenmez zaten
Zenan da yazın evleniyoruz dedi:img-in_lo
Seneye pat diye evlenmiş olarak başlatmazlar umarım:img-pilot

KübraYasemin
14-04-08, 21:43
Birde benim cok kafama takIlan seylerden biri.

Zenan ve Suat evleneceklerdi.

engel filan hicbiryer yok.

Eee onlarIn evliligi ne oldu ya.

Birden gündemden uctu gitti, Bizde beklyioruz bunlar evlenecek ve yuva kuracak diye.

Ey giddi ey. Herhalde daha cok beklermissiz gibi gelyior bana Özgeninde dedigi gibi

senye devam ediyormus ya... amannn...

(.:NuR:.)
14-04-08, 21:48
Yeni başlık hayırlı uğurlu olsun..:happy0064:happy0064

küboş gelmiş
valla mafya dizisi olduk çıktıkk,hep aslanın kadın merakı yüzünden...
bide pijamalarıma ihtiyacım var mı dedi cafede,al sana pijima şimdi,nerde giycen orasını bilemicem artık
elanın parmak kol ve diğer uzuvları tehlikede,birileri onu kurtarsın,çok ağlıcak yazık
herşeyden önce burçini paketlemeye giderken levo paket olcak
valla s-z sahnelerine bittimm
zenanım minik kuşum nasılda serçe parmağını kaldırdı,amaç ojeyi göstermekmiydi?

Valla Ablam orada koptum zaten..Serçe parmak..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Kuzucuğum ojesini gösteriyordu ama Arzu Ablam..Anlayan anladı zaten..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Haklısın valla Levo yazık garibim koştu işin peşinden o kadar öğrendi de noldu şimdi kendi arada kaynıycak..
Allah kolaylık versin üçüne de ne diyim..İş işten geçti ama..:kahve
Arslan'cım da canım pijamalarıyla rahat rahat uyur nezarette işte..:img-hyste:img-hyste

mat_fatos
14-04-08, 21:54
yeni başlık hayırlı olsun diyelim önce
ben bu bölümde zenan ve suatın sahnelerine gülmekten bittim vallahi
harikaydı yaw
hele kızların hastayı çalması
sürerdi
-çalmaık ödünç aldık
he he he
süperdi vallaha

GÜL GÜZELİ
14-04-08, 21:57
VÜCUTTAN ÇIKAN HİÇ BİR ŞEY PATOLOJİK İNCELEME YAPILMADAN ÇÖPE ATILAMAZ!
Bu foruma ilk defa yazıyorum. Daha doğrusu yazmak zorunda hissettiğim için yazıyorum. Doktorlar dizisini bir doktor gözü ile zaman zaman izliyorum. Arada mantık hatalarına rastlasam da bu bölümde verilen kötü mesaj nedeni ile kendimi burada buldum. Bahsettiğim konu kendisini hamile sanan oysa ki karnında bir tümöral kitlesi olan erkeke hasta ile ilgili. Hastanın isteği üzerine Dr. Ela hanım küçük bir parçasını patolojiye ayırıp ( sanki tadımlık bir şey ayırıyor) koca kitleyi çöpe atıyor. Kitlenin tamamı incelenmeden hastalığa kesin tanı koymak mümkün değildir. Klinisyen iyi huylu olduğunu düşünebilir ancak kesin tanı patolojik inceleme ile konur. Bazen kitlenin %90 nı iyi huylu görünümde olur ancak % 10 luk kısmında kanser hücreleri görülebilir. O nedenle kitlenin tamamını incelemek için çok syıda örnekleme yapmak gerekir. Dizide bahsi geçen hastada matür kistik teratom (iyi huylu) düşünülüyordu. Ancak bu tür olgularda bununla kombine kanser olasılığı azımsanmayacak düzeydedir.
LÜTFEN SİZ DE VÜCUDUNUZDAN CERRAHİ OLARAK ÇIKARTILAN HİÇ BİR ŞEYİN DOKTORUNUZ İNCELENMESİNE GEREK GÖRMESE BİLE ÇÖPE ATILMASINA İZİN VERMEYİN.
__________________________________________________ _______________
doktor necnur(adını bilmiyorum özür)öncelıkle vermiş oldugun bilgiler için tşkler ben doktor degilim ama olmak isterdim o yüzden doktorlukla ilgili herşey dikkatimi çekiyoo neyse geleyim anlatmak istedigine demek istedigini ben kendi adıma çok ii anladım ama gerçek hayatta tabiki bu hamile erkek vakası dizideki gibi degerlendirilmezz taktir edersinki bi dizide gerçek hayattaki kadar ince detaylara girilmezz elanın yaptıgı gerçek hayatta olmaması gereken bişey belki ama ela dizi geregi masumca bi istegi gerçekleştirdi bunu kötü mesaj olarak görebilirsin kendince çünkü sen bi doktorsunn ama bana kalırsa bunda kötü sayılabilicek bi mesaj yok şahsen ben izlerken gayet hoş ve tebessümle izledim çok keyif aldım duygulandımm doktor hanım yada doktor beyy benımde senden bi ricam var UNUTMA BU Bİ DİZİ VE NE KADAR GAYRET GÖSTERİLİRSE GÖSTERİLSİN ASLA GERÇEK Bİ DOKTOR KADAR YADA DOKTOR HAYATI KADAR OLAMAZZ BAZEN DETAYLAR KÜÇÜK AYRINTILAR ATLATILIR:img-wink::img-wink::img-wink:

KübraYasemin
14-04-08, 22:07
Yeni başlık hayırlı uğurlu olsun..:happy0064:happy0064

küboş gelmiş
valla mafya dizisi olduk çıktıkk,hep aslanın kadın merakı yüzünden...
bide pijamalarıma ihtiyacım var mı dedi cafede,al sana pijima şimdi,nerde giycen orasını bilemicem artık
elanın parmak kol ve diğer uzuvları tehlikede,birileri onu kurtarsın,çok ağlıcak yazık
herşeyden önce burçini paketlemeye giderken levo paket olcak
valla s-z sahnelerine bittimm
zenanım minik kuşum nasılda serçe parmağını kaldırdı,amaç ojeyi göstermekmiydi?

Valla Ablam orada koptum zaten..Serçe parmak..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Kuzucuğum ojesini gösteriyordu ama Arzu Ablam..Anlayan anladı zaten..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Haklısın valla Levo yazık garibim koştu işin peşinden o kadar öğrendi de noldu şimdi kendi arada kaynıycak..
Allah kolaylık versin üçüne de ne diyim..İş işten geçti ama..:kahve
Arslan'cım da canım pijamalarıyla rahat rahat uyur nezarette işte..:img-hyste:img-hyste

VAllaha cidden Jülideninde dedigi gibi Arslan kadIn merakI yÜzünden aldI basIna bu Burcin derdini.

Birde Elada isin icinde yaonada üzülüyorum.

Seninde dedigin gibi alsIn simdi giyinsin mijamalarI.

ArtIk cizlimi olur desenlimi olur düz mü olir bilmem.

Ama bu kadIn daha is acacak bunalrIn basIna gibi geliyor bana.

Evet arkillerim ben kacIyorum herkese iyi yorumlar ve iyi sohbetler.

Doktorlar ile kalIn Doktorlar ile yasayIn.

Vallaha ben simdi birde yarIn gelecek olan retingler merakI icerisindeyim.

Bu sona güzel bir retingde eklenirse dahada hos ve güzel olacaktIr bence.

Iyi geceler byebye...

(.:NuR:.)
14-04-08, 22:15
VAllaha cidden Jülideninde dedigi gibi Arslan kadIn merakI yÜzünden aldI basIna bu Burcin derdini.

Bence hiç fark etmez canım..Çizgili,desenli,çiçekli..Burçin getirir O'na pijama..:img-hyste
Ya Arslan iyi hoş adam da şu kadın merakıda olmasa..:good:
Kübra'cım Ela'ya bende çok üzülüyorum valla..:img-cray:
Bu Burçin kolay kolay bırakmaz gibime gelio benimde..Çok çekerler daha..:img-tomat

Neyse herkese ii geceler..byebyebye

KübraYasemin
14-04-08, 22:17
Bence hiç fark etmez canım..Çizgili,desenli,çiçekli..Burçin getirir O'na pijama..:img-hyste
Ya Arslan iyi hoş adam da şu kadın merakıda olmasa..:good:
Kübra'cım Ela'ya bende çok üzülüyorum valla..:img-cray:
Bu Burçin kolay kolay bırakmaz gibime gelio benimde..Çok çekerler daha..:img-tomat

Neyse herkese ii geceler..byebyebye

Evet ArslanIn bu kadIn düskünlügü beni bile deli ediyor.

Vallaha Jülide iyi duruyor.

Birde bu aksam nasIl dedi kIkanyiorsun diye.

AllahIm Jülidede cok sekerdi.

Vallaha süperdiller yine.

Neyse busefer gercekden bence gidiyorsun sanada byebye canIm.

Herkese byebye arkiller..... doktorluu kalIn.

kahretsin
14-04-08, 22:33
selam bence levent elanın polisler bagajı açacaklar dedikten sonra levent o bagajdan çıktı atladı yani hee diyeceksiniz olamaz araba hızlıydı ama bunun başka bir çıkarı olamaz işin içine polkis girerse işler karışır bence planları iyiydi levent o bagajdan çıktı sonra ise telde konuşup planın aynı olduğunu söyleyecekler tabi levom biraz yorulacak azcık çiftliğe doğru yürüyecekte.....

siz ne diyosunuz arkadaşlar olabilirmi sice bu?

sevgi sihirbazı
14-04-08, 22:55

ya elada ayrı bi olay ya
resmen levonun yerini polise kendi gösterdi,azcık soğuk kanlı olsa belkide bagaj hiç açılmıcaktı...
ya aslana deli oluyorum kaç bölümdür,burçin ilk kahvaltı edelim dedi aslanda bu akşam yemeğinden başlayalım dedi,artık aslan yardım ve yataklıktan içeri gidince o giyinmeyi düşünmediği pijimalarını verirler eline...
ben levonun akıbetini merak ediyorumm,elanın parmaklar ve diğer uzuvlarda tehlikede:img-hyste

sarısın_bomba
15-04-08, 03:45
yeni başlıgımız hayırlı olsun

ya levom süperdi artık elanın aşkından süpelenmiyo ve zaten olayı çözdüü leventin bilmesi benim biraz olsun içimi rahatlattı ama yine işler sarpa sarcak eminim

hasanın aylaya karşı elayı bulup konuşması aslında hoşuma gtti dostalrını düşünüyo ama hala aylanın ne mal oldugunu anlamadı sinir oluyom

murat ise fazla gözükmüyoo ama zeyneple konuşurken hani dedi ya ben aşka inanmam gibisinden bu dizide aşık olmayan yok merak etmesin en kısa zamnda oda olcak:)

gestapo hiç gözükmedi bu bölüm ya merak ettim

zenan süperdi valla gül gül kırıldım neydi o suata yaptıkları adamın en sonunda suatla zenanın sevgisine inandı yaa tabi zenan bu korkulurr

ela ve levent ya ela içiin üzülüyom ne kızmış be hayatı hiç monoton geçmiyo mutlaka bi olay oluyoo yazıkk leventim elama destek için ögrenmesi iyi oldu ama ahh be elam cnm elam iki dk beklesende gözlerini arkadaya çevirmesen çok güzel olcaktı be elamm

ya su arslana hayret ediyom ama julide iyi yaptı bu adam nasıl bu kadar kendinden emin anlamadım ya arslanın hani çok kötü bir olay olsa bile bunu yüzüne yansıtmıyo yaa en çok o hoşuma gidiyo arslanda ama tabi elanın başına ooo sardı işlerii iki dk duramadı hemen yine kadınlara koştuuudiliyorumki kimsenin başına bela gelmeden atlatılır inş

ya birde hani levent bizi yanlız bırak dedi arslanda çıktı ya :) orda dedi başhekim beyimiz arslan senin sözünü ne zamndan beri dinliyo diyee dinlemese neler olcagını biliyoo levent yine ii sabrediyo arslana bu olay bitince arslanı iii dövecek zaten arslan oo tatı biliyo leventin yumruklarını

MeRwİsİm
15-04-08, 07:49
Yeni başlığımız hayırlı olsun
Ay Nasıl bi bölümdü ya
ewt gelelim yorumlara bu sefer kişi kişi(:D) olarak yapıcam yorumları:)

Levent:Yaw valla tırtstım Levodan bu bölüm Resmen James Bond gibi olmuş:)Ama daha yakışıklı:img-blushJames Bond'da kimmiş:hıhNasılda Çüzdü olayları ya Yerim seni (:Napıcaklar acaba polislerede yakalnadılar ay bişey olmasın Levo'ma:icon_sorr
Ela:Ah Ela'm kadersiz kızım.Başına gelmeyen kalmadı.İyiki Levent var yoksa çok zor geçerdi günleri:img-in_lo
Ela&Levent:Oyy Öldüm valla bu bölüm.Birbirlerine sarılmaları 'Sevgilim' demeleri birbirlerine sahip çıkmaları öldürdü beni:img-in_loEla'nın cama elini dayayıp 'Seni seviyorum' demesi.Levonun sarılması:img-blushYok böyle bi çift ya :img-blush

Ay bu kadar yapıyım canım istemedi diğerlerine yorum yapmak:)

Yaw Arslan şu kadın merakın olmasa valla sevcem seni ya:DEkip Çalışması çok güzeldi.

dizicibonus
15-04-08, 08:03
Harika bi bölümdüüüü!

Benim gözler bayram etti tabi şu son bölümdür.Neyse..

Bagaj meselesine gelince bence bağajı açıp leventin olduğu yere bakmayacaklar ve bizim de o sahnede yüreğimiz ağzımıza gelecek.

Ya da Arslan direk kaçacak plakasını alcaklar vs vs.

Tabi . durumu tercih ederim.:img-pilot

__Tv Hastası__
15-04-08, 08:55
merhaba arkadaşlar,
bu bölüm hem çok güldüm hemde biraz sinir oldum...

sinir olduklarım,ümit,ayla ve burçindi tabiki....

haldunun saçını boyatmış olması ve doktorlarımızın onu gördüklerindeki şaşırmaları komikti(hele levetin sonradan farketmesiyle verdiği tepki:img-grin2...)

arslaının başına gelenleri jülidenin ahı tuttu diye tanımlıyorum,burçinle arslanı öyle görünce sinirlenmişti ya ondan diyorum bunu,ama elaya yazık oda arslanın asistanı olduğu için yaşadı bunları...
bu bölüm gördümki levent cerrah olmasaymış ajan falan olurmuş herhalde...:icon_whis
en sonunda polislar durdurunca ela tedirgin bi şekilde bagaja baktı ,poliste bunu gördü tabi,ah ela ah niye yaptın bu hareketi ya dedim ne güzel geçiceklerdi kontrolden... :icon_sorr
nasıl kurtulucaklar bu işten acaba,bu bölümleri en merak edilen yerinde kesmeseler olmaz sanki:icon_whis

zenanın hasta odasında "hoş ve tatlı hallerine" gülmekten öldüm resmen,suatın kolunda girmeler,elele tutuşmalar ,yakında zenan birtan olucam demeler falan...sonra rengarenk ojeli tırnaklarıyla gelmesi...ve tabiki ümitin şaşkına dönmesi...:img-grin2:img-grin2:img-grin2 (zenan sert ve asi haliyle kalsın,daha iyi...:img-grin2)
zenanın "kendini beğenmiş pasif agresif ümit" tanımlaması cuk oturdu derler ya aynen öyle oldu... :good:
ümit kendini suata üstün göstermeye çalışıyodu ama hata yaptı...:icon_whis

NOT:biran önce fragman ve özetin gelmesi dileğiyle...

ozzlem_zenan
15-04-08, 09:18
bende bu bölüme bayıldımmm :img-hyste
zenanın her haline öldüm :img-icecr
hele yaptığı şirinlikler :img-hyste
en çok hoşuma giden de ameliyattan çıktıktan sora suatla yaptığı konuşma, sora suatın zenanı öperek :happy0064 evde görüşürüz demesi :img-blush
sonrada ümitin bu konunun sunumunu yapmıştın, seni izlemiştim. suatın egosunu tatmin etmek için yardıma ihtiyacı olan kız numarası yaptın, ne oldu sana diye sorması veee zenanın AŞIK OLDUM:img-in_lo demesiii :happy0064

bu arada levent umarım kaçmıştır, ela da yani o ne bakıştı öle resmen bagajı gösterdi polise :img-tomat off ya haftaya temizlesinler şu mafyayı falan bayılmak üzereyim fazla uzadı yaa

fragman ve özet çıksın çabuuk :icon_whis

__Tv Hastası__
15-04-08, 09:29
selam bence levent elanın polisler bagajı açacaklar dedikten sonra levent o bagajdan çıktı atladı yani hee diyeceksiniz olamaz araba hızlıydı ama bunun başka bir çıkarı olamaz işin içine polkis girerse işler karışır bence planları iyiydi levent o bagajdan çıktı sonra ise telde konuşup planın aynı olduğunu söyleyecekler tabi levom biraz yorulacak azcık çiftliğe doğru yürüyecekte.....

siz ne diyosunuz arkadaşlar olabilirmi sice bu?

bu dizinin içine mafyayı soktular ya(gitmek bilmiyo zaten bitirsinler artık şu konuyu) ben artık herşeyi beklerim bu konuda...:icon_whis
olurmu olur valla....

kİşİsElbİşEy
15-04-08, 09:42
Bence tam polis bagaja doğru giderken telefon gelir aslana ve tamam hemen geliyoruz falan gibi şeyler söyler polislerde bakmaktan vazgeçer. Doktorlar dizisi mi actıon filmimi anlamadım. :img-hyste:img-hyste

KübraYasemin
15-04-08, 10:09
ya elada ayrı bi olay ya
resmen levonun yerini polise kendi gösterdi,azcık soğuk kanlı olsa belkide bagaj hiç açılmıcaktı...
ya aslana deli oluyorum kaç bölümdür,burçin ilk kahvaltı edelim dedi aslanda bu akşam yemeğinden başlayalım dedi,artık aslan yardım ve yataklıktan içeri gidince o giyinmeyi düşünmediği pijimalarını verirler eline...
ben levonun akıbetini merak ediyorumm,elanın parmaklar ve diğer uzuvlarda tehlikede:img-hyste

Evet Ela kimligini verirken bile Arslan ile nasIl bakIs oldu.

Arslan ona gözleri ile öyle tedirgin bakma gibisine dedi.

Biraz sakince dursaydI belki gercekdende daha iyi olurdu.

Adamda 50 kere dedi ama bagayi acIn diye.

AllahIm sanki millet salak.

Cok merak ediyorum nasIl kurtulacaklar ve ne olacak.

**Nilya**
15-04-08, 10:26
Evet Ela kimligini verirken bile Arslan ile nasIl bakIs oldu.

Arslan ona gözleri ile öyle tedirgin bakma gibisine dedi.

Biraz sakince dursaydI belki gercekdende daha iyi olurdu.

Adamda 50 kere dedi ama bagayi acIn diye.

AllahIm sanki millet salak.

Cok merak ediyorum nasIl kurtulacaklar ve ne olacak.

selam kuzu ben geldim aylar sonra dün doktorlari izLedim ve yani ela nin
yaptigi ismiydi resmen adama git bagaja bak dedi bende olsam bende süprlenirdim bence kesin leventtin su polis arkadasida orda olucak ve ben bunlari taniyorum gecsin felan dicek ama öyle olmasada yani ela cuvaladi ne gzl gidiceklerdi arslan baya emindi ah ela ah :img-cray:

ama cok tatliydi askim ya

KübraYasemin
15-04-08, 10:33
selam kuzu ben geldim aylar sonra dün doktorlari izLedim ve yani ela nin
yaptigi ismiydi resmen adama git bagaja bak dedi bende olsam bende süprlenirdim bence kesin leventtin su polis arkadasida orda olucak ve ben bunlari taniyorum gecsin felan dicek ama öyle olmasada yani ela cuvaladi ne gzl gidiceklerdi arslan baya emindi ah ela ah :img-cray:

ama cok tatliydi askim ya

Evet ya Arslan güzel yaptI.

Boz Doktoruz hemen yetismemiz gerekken ameliyat var dedi.

Ama Ela agzInIzI dahi acmadI.

tedirgin tedirgin bakIp durdu.

Bana Polisden birseyilde kurtulacaklar gibi geliyor.

Ama artIk nasIl olur ben buna tahmin yapamIYorum.

**Nilya**
15-04-08, 10:37
Evet ya Arslan güzel yaptI.

Boz Doktoruz hemen yetismemiz gerekken ameliyat var dedi.

Ama Ela agzInIzI dahi acmadI.

tedirgin tedirgin bakIp durdu.

Bana Polisden birseyilde kurtulacaklar gibi geliyor.

Ama artIk nasIl olur ben buna tahmin yapamIYorum.

ama ben en cok zenan´a güldüm ama
illerde zenan birtan olucam
felan dedi koptum ya süperdiler bayildim
yeni favorim ay zenan beni su aralar güldürebilen tek kisi
su dizide bide arslan tabi julideylen cok tatlilar
:img-in_lo

KübraYasemin
15-04-08, 10:40
ama ben en cok zenan´a güldüm ama
illerde zenan birtan olucam
felan dedi koptum ya süperdiler bayildim
yeni favorim ay zenan beni su aralar güldürebilen tek kisi
su dizide bide arslan tabi julideylen cok tatlilar
:img-in_lo

Arslan Jülide deme kIz.

Vallaha dünki sahneleri aklImdanbirtürü cIkmIyor kIz.

Yeni fovorim onlar oldu benim. Arslan and Jülide.

NasIlda güzel konustular ama haa sen beni KIskanIyorsun.

KIskanmIyorum. kIsanIyorsun. süperdi... allahIm ya..

Birde leventde nasIl dedi.

Vurmusken bir tokatda benim icin at.

**Nilya**
15-04-08, 10:42
Arslan Jülide deme kIz.

Vallaha dünki sahneleri aklImdanbirtürü cIkmIyor kIz.

Yeni fovorim onlar oldu benim. Arslan and Jülide.

NasIlda güzel konustular ama haa sen beni KIskanIyorsun.

KIskanmIyorum. kIsanIyorsun. süperdi... allahIm ya..

Birde leventde nasIl dedi.

Vurmusken bir tokatda benim icin at.

Hakkatende ya aaa benim favroim degiller arslan benim

bak ne dicem bu adam julideyide tavlar ben söyliyim heralde

dünyada bi tavlayamdigi kisi o war ama onuda yapicak ama

Leventtede helal olsun budafa eladan yanlis yönde

süphelenmedi takdir ettim ama ins yakalanmazlar ins ne elaya

ne arslanima nede leventte bisey olmaz ya:img-cray:

KübraYasemin
15-04-08, 10:45
Hakkatende ya aaa benim favroim degiller arslan benim

bak ne dicem bu adam julideyide tavlar ben söyliyim heralde

dünyada bi tavlayamdigi kisi o war ama onuda yapicak ama

Leventtede helal olsun budafa eladan yanlis yönde

süphelenmedi takdir ettim ama ins yakalanmazlar ins ne elaya

ne arslanima nede leventte bisey olmaz ya:img-cray:

Ana retingler gelmis cIkmadan onuda gördüm ya süper.

3 de 5 iyi gelmis vallaha...

Vallaha bende Leventi takdir ettim.

Zaten Arslan ile iliski yasayacak biri degil zaten Ela.

Onu gercek ve iyi bir dost olarak görüyor.

Ve cefi olarak tabi.

Neyse canIm ben kacar byebye herkese iyi yorumlar..

Arslanve Jülide ile kalalIm.

nevrul
15-04-08, 10:47
vazgeçtim

ümit gitmesin

gitmesin ki biz o sevimli sahneleri hep izleyelim

"bir kaç ay sonra zenan birtan olacağım"

ölsem de gam yemem artık :happy0064 :happy0064

özge-melike
15-04-08, 11:46
Ümit Bey...Geldiği gibi gider böyle...Onları ayırabilceğini mi sandı acaba?:icon_whistTıptş tıptş gitti işte...

Z & S süperdi...
Ümitmiş, şuymuş buymuş vız gelir onlara...
Süper sahneler izledik..
Her karede ayrı bi güzellerdi...
Her sahende aşk vardı..
Aşk aşk ve aşk..
Başka birşey göremedim ben..:img-in_lo
Hele o buse...Oy canlarım benim..
Birtaneler ya..buram buram aşk işte...

Fiko'nun yeri çok belli oluyordu..
Bedri Bey'de komikti..:)Üzüldüm ama adama...

Burçin pek yoktu bu bölüm..yeri belli oluyor valla..:img-hyste
Bence polisler bi şekilde Levent'i görmicek..yani bir şey çıkar..Asrlan gaza fln basar...Veya durumu açıklarlar...eğer polisler Levent'i görseler yeni bi olay çıkar..yani onla rorda Burçin olayını temizlemek isterken yeni bi olay...yani hiç bişi çözüme kavuşmaz, arap saçına döner...o yüzden herhalde polislere açıklarlar..:icon_whis

Güzel bi bölüm izledim ben...Son biraç bölümü Ebru yazıyor..Hande'ye n'oldu?:img-hyste

Not:İlk Aşkmışmışmış..gördük 'ilk aşkı':img-hysteKimse ayıramaz Z & S'yi..[/SPOILER]

mathılda
15-04-08, 12:48
bir insan sevdiğini bu kadar güzel nasıl öper:img-in_lo her dokunuşunda her öpüşünde o koklama yok mu :img-blush aşk üstlerinden akıyor..

son sahneye gelince bence Arslan,Polis memurunu ikna edecek ve bagaj acılmayacak..(gerçi GAda nasıl gelişiyor bilemiyorum..bu sahnelerde o diziden alıntımı )

ayrıca bu komple teorili bölümlerden sıkılmış durumdayım..umarım gelecek bölüm bu konu kapanır artık.

GÜL GÜZELİ
15-04-08, 13:35
bir insan sevdiğini bu kadar güzel nasıl öper:img-in_lo her dokunuşunda her öpüşünde o koklama yok mu :img-blush aşk üstlerinden akıyor..

son sahneye gelince bence Arslan,Polis memurunu ikna edecek ve bagaj acılmayacak..(gerçi GAda nasıl gelişiyor bilemiyorum..bu sahnelerde o diziden alıntımı )

ayrıca bu komple teorili bölümlerden sıkılmış durumdayım..umarım gelecek bölüm bu konu kapanır artık.

matilda öpücügü öyle güzel anlatmışsın ki yanlızlıgıma küstüm ilk defa:icon_sorr canım bu güzel aşk birazda gerçekdede yaşandıgı için böyle güzel olsa gerek onlar gerçek bi sevgili birbirlerine dokunurken öperken sarılırken ela ve levent gibi bi çekingenlikleri yok tv sevgilimiz izliyoo dikkatli olalım demiyolar o yüzdende sıcacık samimi sahneler izliyoruz hep:img-in_lo ela ve levent aşkı samimi degil demiyorum onlarınkide çok güzel örnek gösterilmesi gereken bi aşk ama suat ve zenanınki bambaşka gerçek hayattanda katılmış başka bi aşk:img-in_lo

mistygirl
15-04-08, 13:50
matilda öpücügü öyle güzel anlatmışsın ki yanlızlıgıma küstüm ilk defa:icon_sorr canım bu güzel aşk birazda gerçekdede yaşandıgı için böyle güzel olsa gerek onlar gerçek bi sevgili birbirlerine dokunurken öperken sarılırken ela ve levent gibi bi çekingenlikleri yok tv sevgilimiz izliyoo dikkatli olalım demiyolar o yüzdende sıcacık samimi sahneler izliyoruz hep:img-in_lo ela ve levent aşkı samimi degil demiyorum onlarınkide çok güzel örnek gösterilmesi gereken bi aşk ama suat ve zenanınki bambaşka gerçek hayattanda katılmış başka bi aşk:img-in_lo

haklısın onlar gerçekten birlikte oldukları için her sahnede o rahatlığı kullanıyorlar..özellikle sarılma ve öpüşme sahneleri çok sıcak ve içten oluyor..aşkı iliklerine kadar hissettiriyorlar..ela ve levent biraz daha farklı onlara göre..aşkları güzel ama elada hala biraz çekingenlik var..bu tür sahnelerde biraz çekingen davranıyor..ama aşkları onlarında güzel..samimi ve sıcak...

SELImESMaDEMIr
15-04-08, 13:51
Yeni forum hayirli olsu öncelikle...
Bakalim gelicek hafta neler olucak?:)
Ben dünki bölümü biraz sacma buldum ya, yani senaryo bence biraz sacmaydi... Elayada yani bravo insan bu kadarmi abartir, ya niye o kadar belli ediyo ki. Bende olsam bende kontrol ederdim. Arslan hic caktirmadi ama bakalim artik...

ela_yaso
15-04-08, 13:55
yaa leventin elaya sarılmasına btim ya ya san bişey olsaydı dedi allahım öldüm yaa her sahnede de sarıldılar zaten allahım bu kadar mı tatlı olunur bu kadar mı tatlı sarılı 2 insan yarabbim ya diğerleri aşksa bu başka bişey gele o levent n bu gece burda kalcam demesi ayy keşke birlikte uyuduklarını da gösterselerdi ayy leventte nasıl güvendi elaya dedktif gibi çözdü işi o elanın sevgilim deyip sarılmasına bittim ya leventin elayı öpmesi elanın seni seviyorum demesi alalhım bir aşk bu kadar mı güzel olur bu kadar mı güzel anlatılı yarabbim mükemmel ötesiydi yaaa

SELImESMaDEMIr
15-04-08, 13:56
Ya arkiler biliyorum anlamicaksiniz belki ama ben Ümit'in gitmesini hic istemiyorum ya kalmicagini ögrenince cok üzüldüm. Hem cok iyi bir oyuncu hemde süper bi rolü canlandirdi. Bilmiyorum cikmasini hiiic istemiyorum. Hem bence kötü biri degil, keske hastanede kalsaydi ya:(

GÜL GÜZELİ
15-04-08, 14:10
haklısın onlar gerçekten birlikte oldukları için her sahnede o rahatlığı kullanıyorlar..özellikle sarılma ve öpüşme sahneleri çok sıcak ve içten oluyor..aşkı iliklerine kadar hissettiriyorlar..ela ve levent biraz daha farklı onlara göre..aşkları güzel ama elada hala biraz çekingenlik var..bu tür sahnelerde biraz çekingen davranıyor..ama aşkları onlarında güzel..samimi ve sıcakQUOTE]

haklısınnn iki aşkda çok güzel ilk başladıkları anları düşünüyorumda o zamandan bu zamana ne kadar güzel sahneler izmişizz işde aşk budur dedirtiyolar insana seviyorum iki çiftide:D ya aslında bende çift çok da icra yok mesela zeynep murat yeni aşkımız atışmaya başladılar ama aslan ve jülidede onlar gibi başlamalarına ragmen hala aynılar gerçi jülide kıskanmaya filan başladı belli aşık olduguda aslan bey aynı tas aynı hamam ondan aşk beklemek saçma oluyo galiba:icon_sorr sonra ümiti istemiştim çok ama ümitin partneri yok gerçi bizimkilerden özür dilese suatla arkadaş olsa birlıkde çalışmaya başlasa sonra yeni bi partner gelse yada diziden biri olsa mesela alev yada piskiyatrı olan kadın hani şu bi kere fikretin yerine kalan kadın olsa çok güzel olur..

[QUOTE=SELImESMaDEMIr;6656421]Ya arkiler biliyorum anlamicaksiniz belki ama ben Ümit'in gitmesini hic istemiyorum ya kalmicagini ögrenince cok üzüldüm. Hem cok iyi bir oyuncu hemde süper bi rolü canlandirdi. Bilmiyorum cikmasini hiiic istemiyorum. Hem bence kötü biri degil, keske hastanede kalsaydi ya:(

ya inanırmısın bende istemiyorumm çok sevmiştim ümiti bakışları gülüşü hal ve hareketleri bana çok sempatik geldi doktor elbiselerinin içindede çok karizmatioldu ama gitmesi lazım hem kalması için sebep yok hemde suat ve zenanla aynı ortamda kalamaz malesef:icon_sorr

kaçınkurası
15-04-08, 14:15
Yorumları okuduğumda görüyorumki herkes zenan'ın şapşal aşık tavırlarını çok sevmiş :img-hyste

Ben sevmedim. üstüne emanet gelen bir elbsie giymiş gibi :) Zaten suat'ta sevmemiş :img-hyste

(Yeri deil ama , yağmur atacan ve pınar altuğ'un düğününde zenan ve suat eleleydi. çok yakışıyolar gerçekten :love05:)

son sahne çok gerdi beni :img-cray:
Elâ'nında eli ayağına dolaştı yazık. Arslan tek başına olsa belki atlatırdı ama elâ korkusunu belli etti doğal olarak.

Şimdi bagajı açsalar ve levent yakalansa sadece burçin'in ekmeğine yağ sürmüş olurlar bence. Sonuçta levent komiser arkadaşından yardım istemişti. bence olayı toparlar. Ama bu seferde ameliyata gidemediler diye burçin kızacakkk çok kızacakk :img-cray:

daısy
15-04-08, 14:34
Şimdi bagajı açsalar ve levent yakalansa sadece burçin'in ekmeğine yağ sürmüş olurlar bence. Sonuçta levent komiser arkadaşından yardım istemişti. bence olayı toparlar. Ama bu seferde ameliyata gidemediler diye burçin kızacakkk çok kızacakk :img-cray:

bence bunu burçin yaptı
yani ihbar yapmıştır
eğer bi şey hazırlıyorlarsa çıksın diye
ama nasıl tahmin edecek diye de düşünüyorum bir yandan
offff kafam çok karışık
nasıl kurtulurlar diyodum aklıma bişey geldi
genelde filmlerde hep böyle olur;
tam bagajı açacaklarken arama yapan polislerden biri başka arabanın bagajında bişey bulur. amirini çağırır. polis de aslanlar doktor olduğu için
yani aceleleri olduğu için onları bırakır.
ne bileyim filmlerde hep böyle olur
aklıma yalnız bu geldi:icon_sorr

ela_yaso
15-04-08, 14:38
bence bunu burçin yaptı
yani ihbar yapmıştır
eğer bi şey hazırlıyorlarsa çıksın diye
ama nasıl tahmin edecek diye de düşünüyorum bir yandan
offff kafam çok karışık
nasıl kurtulurlar diyodum aklıma bişey geldi
genelde filmlerde hep böyle olur;
tam bagajı açacaklarken arama yapan polislerden biri başka arabanın bagajında bişey bulur. amirini çağırır. polis de aslanlar doktor olduğu için
yani aceleleri olduğu için onları bırakır.
ne bileyim filmlerde hep böyle olur
aklıma yalnız bu geldi:icon_sorr

bence de bu kısım böle oclak burçin kısmında da tyam bunlara bişe olcakken o sevgilisi öldürülen adam ubnlara yardım edecek bu sayede kurtulacakalr cd yi alıp ve tam o sırada polisler gelecek tamamen kurtulmuş olackala rbana en mantıklısı bu geliyo ama çok heyecanlı olur yaa benim kalbim dayanmaz artıkk

mathılda
15-04-08, 14:56

özel hayatlarında da aşkı yakalamış olmalarının avantaj oldugunu inkar edemeyiz elbet..belki bir gün dezavantaj olacak bunu da bilemeyiz ..bu konuda yaptıgım tek yorum vardı.. "insanoğluna aşk hiç bu kadar yakışmamıştı"..:img-blush bunu hissettiğim anı unutmuyorum.. :)

ama yinede her sahnelerinde bunun avantajını kullanmıyorlar bence..(tabi bunun nedeni yönetmen yada kendileri de olabilir)mesela evlenme teklifi sahnesinde Suat yüzügü verdikten sonra o sarılma ve öpüşme benim hiç beklediğim gibi değildi..ilişkilerini bilmenin verdiği rahatlıkla daha sıcak bir öpüşme sahnesi beklemiş ve dumura ugramıştım acıkcası..işte o zaman anladım ki Suat ve Zenan karakterlerine,gerçek hayatta sevgililer gözüyle bakmak ve beklentimi yüksek tutmak cok yalnıştı..belkide o çekimserlik yönetmenin istediği, haftalarca küs kalmış,çıkmaza girmiş iki aşıgın çekimserliğiydi..ama ben kendimi kaptırıp yalnış pencereden bakmıştım..

o saatten sonrada bunu ayırmanın oyuncu performansını daha iyi anlamak için en önemli kriter olduguna karar verdim..tabiki bu benim bakış acım :img-wink:

Ela ve Levent ilişkisi de güzel tabiki ama bir çok kişinin dediği gibi bir çekimserlik bir eksiklik var..ve herkesin bunu özel hayatlarına baglaması, oyuncular acısından kötü bence..belki de özel hayatları ile alakalı değil bilemeyiz..gerçi dizi de "sevgilim kızar yapamam" dedirtecek kadar acık sacık bir sahne yoktu şimdiye kadar..düşünün Ela ve Levent kaç defa öpüştüler..en fazla sarılma sahneleri var ama bu bile soguk kalıyor bazen..

şimdi Ela ve Leventciler bana kızacaklar belki..:icon_whis malum forum çatışma haline cabuk giriyor ama kızmayın sevdiğiniz oyuncular ömür boyu bu dizi de oynamayacaklar..onların sürekli performansları ve daha iyi yerlere gelmeleri eleştiriler sayesinde olabilir ancak..

lorelai13
15-04-08, 15:30
dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi.:happy0064
ve bu dizide şimdiye kadar beni en etkileyin sahneki dünkü ümit-zenan konuşmasıydı.

zenanın cici evlillik delisi kız halleri çok komik çok sevimliydi. ama ben direk o sahneye yorumuma geçiyorum.

şimdiye kadar zenan-suat ilişkisini yürüten bana hep suat gibi gelmişti.
her ayrılıklarında, her atılması gereken adımda suat devreye giriyior ve ilişkiyi götürüyordu.

bu forumda da çoğu kez artık zenan da bir adım atmalı diyen çok kişi olmuştur. ben de öyle düşünmüştüm hep.

ama dün anladım ki ilişkiyi götüren zenanmış. yani kadınmış. ümitle aralarında geçen ego meselesi beni gerçekten çok etkiledi.

ben bu diziyi zenan karakteri için izliyorum.yani ağırlıkla onun için.ama zenanın dün yaptığı şeyi zenan yapar mı diye sorsanız yok canım derdim.

dün anlaşıldı ki kadın-erkek ilişkilerinde ilişkiyi götüren kadındır. akıılı bir kadın. her şeyi abartmadan,ölçüsünde yapan kadın...

ümit ordan çıkıp sen bu konuda sunum yaptın demese hiçbirimiz hiçbir şey anlamayacaktı.

duygularımı tam anlamıyla ifade edemedim aslında ama bu ego meselesi zenanın yaklaşımı beni çok etkiledi.bütün gün bunu düşünüp durdum.

ümit de giderayak benden artı not aldı.bir kadın için başhekimlik peşinde koşmak çok saçma dedikten sonra üstelik artık varolmayan bir kadın için demesi gerçekten "zenan" a aşık olduğunun göstergesiydi.

aslında zenanın karakterine aşık olduğunu gösterdi.
ayrıca sana iyi şanslar evlilik yolunda demesi de çok güzeldi.:img-wink:

bu dizide izlediğim en güzel sahne abartmadan söylüyorum ki zenan-suat ve hemen arkasından gelin ümit-suat konuşmasıydı.hala etkisinden çıkamadım:img-cray:

BURCAK001
15-04-08, 15:37
zenan masum hoş sevimli hali yakışmıyor açıkçası
gülmekten koptum
suat'ın bakışı ayrı komikti...:img-hyste

kalp ameliyatı olacak hasta için zenan-zeynep ve ela'nın bilmemesi ne kadar tuhaf:icon_whis
hele zenan gibi birinin suat şaşırdı efendim?...:img-hyste

haldun'un saçları tam komedi olmuş valla jülide zenan kendilerini zor tuttu. ama suat :img-hyste
o kadın flört etmeye başlamak istiyordu. ama haldun karısından konuyu açınca bir çuval inciri berbat etti:img-hyste

levent kafasında o kadar şey varken dikkat edipte güldü ya pesss:img-hyste
birde kapıdan çıkarken çok güzel olmuş diyor koptum:img-hyste:img-hyste

zeynep'in psikologla konuşması ayrı komikti... çatladım:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bocusum
15-04-08, 15:46
bence çok güsel bi bölümdü dün akşamki bölmü:))
ben çok beğendim:))
suat ve zenan bölümü olmuş gerçekten:))
zenanın halleri çok tatlıydı suatın şaşırmaları gülmesi falan:))
haldına çok güldüm dizinin komik adamı bence:))
gesteponun yokluğu belli oldu bence hemen...
hamile baba çok güsel bi vakaydı kızlarda çok tatlılardı sırf o hasta için kalple ilgili sorulan soruları bikmediklerini söylediler::))
suat ve zenan sahneleri çok güseldi çok tatlılardı:))
ilk defa zenanı o şekilde gördük benim çok hoşuma gitti:))
umarım levent ela ve aslan o işi halledebilirler:))

dolunaz
15-04-08, 16:32
bi kere şunu söuyliyim gülmekten koptum yani halduna ve zenanan bu kadsar güleceğim aklıma bile gelmezdi

o nasıl saçtı öyle ya helel levent önce farketmedi sonra farkettide gülmemek için nasıl tutu kendini sonrada güzel olmuş dedi ya ay nasıl güldüm nasıl anlattamam yani diyorum e hadi farket farketti kendi sorununa o kadar çok dalmıştı ki

şimdi başalayayyım bakıyım

ayla ve hasan ay baydınız resmen yani sen hala hangi yüzle özür bekliyosun yok bide özüür diliyemcekmiş sen du et yaka paça dışarı atmadı biş tokatla kurtuldun ahh sen beim elimde olucaktın ki ahhh amam hasanın bi lafı tam otutrdu dedi ya ayla bana tokat attı oda dedi ela bu sıoralar iyi değüil orda banada atabilirdi diye ahhh dedim keşke ataymış şöyle bi osmanlı tokadı amam yok az kaldı gidip ben basıcam

zenan ve suat zenna yani öldüğrdün beni gülmekten suat bile diyo ya ne yapıyosun diye bende diyorum allah aahhh zennana ne oluyo helel bide ojeleri süürp demezmi acaba hangisini sürüyüm diye bence ümit o şokla gi,i,rnce ameliyata ondan savsakladı amma suat ne gülz<ede yapıştırdı bizde alkışlar havada uçuştu kısaca zenanlı her bömlümde çok güldüm yani

ela levent ve arslan kısaca leventi tebrik ediyorum yani farkındaysanız ela hani dedi ya özel bi klinikte amekli,yat yaptık diye orda levent elaya inanaıp araştımaktan vazgeçebilidi amam o yapmadı ve sonuna kada rgiitti ve sonunda da istediğini aldı arslanın önüne gazteyi koyınca tabi arslan açıklamak zorunda kaldı ve bence yaptıkları paln mantıklıydı ama bi ters hareket herşleiyi mahvedebilir bence polis çevrimesinden de kurtuucaklar tornavidayı gerçi çok gösterdiler o tornavida ya işe yarıyacak yada herşeyi mahvedicek ee bide silah var onu unutmmaak lazım o silahla kesin bişey olucak artık levent mi vurulur elamı yada ardslan mı yada başka birimi bilemiycem amam bence bu olayı ucuz atlatamayacakalr

krmcm_kutsi
15-04-08, 16:35
ayyyy arkadaşlarr yaaa
onası bi bölümdü öle yaaa

ztn çokk heycanlıyımmm dizi başlıyoo diye
bizmillah başladı elektirikler gitti :icon_sorr:icon_sorr
offf yarım saat izleyemedim yaaaa
ama merak ettiğim yerleri kaçırmamaışımm
okulda izleyen arkadaşlarım anlattılar saolsunlarrr :happy0064

offff haftaya nolcak çook merak ediyıomm yaaa
gerçi her hafta merak ediyom ama bu hafta bi başka yaaa
leventim tehlikede :icon_sorr
offf yakalarlarsa laeventi üzerinde silahla nolcak yaa
bi de silah onu diil :icon_sorr

hadi diyelim silahı sakladı biyere attı fln
peki bagajda saklanma sebebi olarak neler sallıycaklar acaba :icon_whis

offffffffffffffffff bir an önce yeni bölüm gelsinnn :img-pilot

SevdaCicegim
15-04-08, 16:44
yaa kahretsin yaa, simdi levent yakalanirsa tamda bu eksikdi , bu polisler nerden cikti yaa , iyice delirmek uzereyim :S ooff oofff
neyse gelelim bu bolumeee , bolumu sabirsizlikla bekledim , ve cok cabuk bitti yaa , oh be sonunda leventte ogrendi, `bi an cok korttum dinlemeden elayi iliskileri bitecek diye , sonunda hersey yavas yavas duzelecekken aaah aah leventim benim , aaah aaah arslan nelerr actin basimizaaa , neysee o da pismaan ama :) biyan cozulsun bu konuu , hemen!:)

gelelim zenana ve suata cok tatlilardi ya , bird eumiti kiskandirmaya calisiyo , suatin gulusu yokmu cooooookk tatlii yaaa , insanin ici gidiyo valla :D bunlar bi evlenseler hersey super olacak , leventte polise gitti zaten umarim en kisa zamanda cozulur bu konus, iyicee sikintiyaa girdim su karidan :P

MeRwİsİm
15-04-08, 16:47
ela levent ve arslan [/B] kısaca leventi tebrik ediyorum yani farkındaysanız ela hani dedi ya özel bi klinikte amekli,yat yaptık diye orda levent elaya inanaıp araştımaktan vazgeçebilidi amam o yapmadı ve sonuna kada rgiitti ve sonunda da istediğini aldı arslanın önüne gazteyi koyınca tabi arslan açıklamak zorunda kaldı ve bence yaptıkları paln mantıklıydı ama bi ters hareket herşleiyi mahvedebilir bence polis çevrimesinden de kurtuucaklar tornavidayı gerçi çok gösterdiler o tornavida ya işe yarıyacak yada herşeyi mahvedicek ee bide silah var onu unutmmaak lazım o silahla kesin bişey olucak artık levent mi vurulur elamı yada ardslan mı yada başka birimi bilemiycem amam bence bu olayı ucuz atlatamayacakalr

Sen bunu diyince aklıma bişey geldi boğulma olayı olmadı ama belki Ela yada Levent vurulabilir diye düşünüyorum(inş olmaz:img-cray:)Ama e&l barıştı olmayabilirde. Eğer polislerden kurtulursalar Ela yada Levent vurulucak bence:icon_sorr

SevdaCicegim
15-04-08, 16:52
yaa lutfen arkiler, boyle kotu seyler getirmiyelim aklimizaa, insallah oyle birsey olmaz, ama eger arslan acilen gitse polislerde bunlarda birsey var diyiptee pesinden gitseler, hickimsyee zarar gelmeden yakalasalar su kadini , zaten gazetedede ayse soyman mi ne yaziyodu , kadinin ismi burcin biel degil:O
oof yaa simdi ise bu hafta zor gecer .

vankedisi
15-04-08, 16:58
merhaba forum sakinleri
evet ben de sizinle aynı fikirdeyim dün çok güzel bir bölümdü.özellikle jülide ve arslan sahnesi çok komik ya çok güldüm.arslan ne de güzel tespitler yaparmış.ama şimdi jülide de itiraf etsin kıskandı geçen bölümde arslanı.az kaldı az bunların bütük bir kavga etmesine sonra da mutlu bir aşk.ama o zamana kadar kıskançlıklar kavgalar iyi gider hani.

arslanın bu hallerini çok seviyorum.mafyanın eline düşmüş ama halen jülideye gülücükler saçabiliyor ona dokundurmalar yapabiliyor.bide "jülideciğim" ve "jülide" gibi lafları yok mu onun şef olduğunu duyunca dilini nasıl da düzeltti Yerim ben onu yerim.

ha bir de unutmadan.arslan jülidenin damarına bastı ya kıskandığını söyleyerek o da bir hışımla arslanın odasına gitti,leventin arslanı dövme eyilimde olduğunu gördü ve bir tokatta benim için at dedi ya ayyy orada arslanın yüzü çok kötü oldu ya.garip baktı.

SevdaCicegim
15-04-08, 17:18
:D canim ya gercektende onceden arslani hic sevmezdiim , galib ahic degismiyecek sandim , ama gercektende insan tanidickcaa cok iyi biri oldugunu ogreniyo ayni zamandaa yakisikli , yakinda julide ve arslanin arasindada birseyler olur :)

GÜL GÜZELİ
15-04-08, 17:37
Sen bunu diyince aklıma bişey geldi boğulma olayı olmadı ama belki Ela yada Levent vurulabilir diye düşünüyorum(inş olmaz:img-cray:)Ama e&l barıştı olmayabilirde. Eğer polislerden kurtulursalar Ela yada Levent vurulucak bence:icon_sorr

bende şimdi bunu düşünüyodum canım da greysi izleyenler ela boguldugunda leventle ayrı olduklarını söylemişti o geldi aklıma şimdi bu operasyon sırasında leventin vurulması bi şey anlam katmaz heyecan olmaz ama ela vurulursa herkez panik levent koruyamadıgı için panik aslan bütün bunlar onun yüzünden oldugundan panik bayagı hareketli olur bide eger bu sahneler elanın bogulma sahnesi yerineyse vurulan ela olucak ama ela ve levent küs degiller acaba şöylemi olcak bizimkiler operasyonu başarıyla tamamlıcak ama operasyondan sonra ela leventin bi anlık bile olsa ondan şüpe ettigini ögrencek ki hasanla fikretde şüpe etmişti buda yaşadıklarının üstüne çok koyucak elaya ve bi şekilde bogulma sahnesi olucak olabilirmi acaba? ya bu kaçırılma filan bogulma sahnesinin yerineyse bi şekilde elaya bişey olcak degilsede elanın bogulmasına zemin olmuş olcak uff kafam çok karışık ya:icon_sorr

merhaba forum sakinleri
evet ben de sizinle aynı fikirdeyim dün çok güzel bir bölümdü.özellikle jülide ve arslan sahnesi çok komik ya çok güldüm.arslan ne de güzel tespitler yaparmış.ama şimdi jülide de itiraf etsin kıskandı geçen bölümde arslanı.az kaldı az bunların bütük bir kavga etmesine sonra da mutlu bir aşk.ama o zamana kadar kıskançlıklar kavgalar iyi gider hani.

arslanın bu hallerini çok seviyorum.mafyanın eline düşmüş ama halen jülideye gülücükler saçabiliyor ona dokundurmalar yapabiliyor.bide "jülideciğim" ve "jülide" gibi lafları yok mu onun şef olduğunu duyunca dilini nasıl da düzeltti Yerim ben onu yerim.

ne güzel hala aşkla bahsedebiliyosun bizim yaramaz doktorlardan:img-hyste ya ben diye artık aşkla onları bi kefeye koyamıyorum pardon hemen düzeltiyim aşkla aslanı bi kefeye koyamıyorum:img-hyste:img-hysteya jülide belli aşık oldu garibim kıskanmaya başladı bide aslanın diline düştü ama aslanda tık yok ya yada şuan belanın içinde diyemi öyle bilmiyorum ama jülide ilk geldigi zamanlarda ki gibi hissedemiyorum ben halbu ki çok istiyorum bu aşkı aslanı aşık görmeyi ama aslan izin vermiyo ki:icon_sorr hehe:img-hyste bu arada pijamalar elinde kaldı garibimin giyicek bi yer bulamadı :img-hyste:img-hyste

N.Şaşmazfan
15-04-08, 18:40
heyecanlı bir bölümdü.levent sonunda gerçekleri öğrendi.umarım ela-levent-arslan üçlüsü bu zor durumdan kurtulur.zenanın durumu çok komikdi.şu son 1 kaç bölümdür.diziye olan sevgim daha da artdı.

doktorcu-el
15-04-08, 19:03
zenan masum hoş sevimli hali yakışmıyor açıkçası
gülmekten koptum
suat'ın bakışı ayrı komikti...:

kalp ameliyatı olacak hasta için zenan-zeynep ve ela'nın bilmemesi ne kadar tuhaf
hele zenan gibi birinin suat şaşırdı efendim?...:img-hyste

haldun'un saçları tam komedi olmuş valla jülide zenan kendilerini zor tuttu. ama suat
o kadın flört etmeye başlamak istiyordu. ama haldun karısından konuyu açınca bir çuval inciri berbat etti

levent kafasında o kadar şey varken dikkat edipte güldü ya pesss:img-hyste
birde kapıdan çıkarken çok güzel olmuş diyor koptum:img-hyste

zeynep'in psikologla konuşması ayrı komikti... çatladım:img-hyste:img-hyste:img-hyste

haldunun saçlarını hayla unutamıyorum asansördeki kadında 5.kata basmış 3.katta inmiş:img-hyste halduna o kadar dayanaması malum normal:D

zeynepe bende çok güldüm hele giderken uyuz demesi bizim kızlarda rapoları alırlarken ayrı komedilerdi bu arada hamile hastayı ilk gösterdiklerinde çalan müziği çok beğendim

elnin dün bolca sarılma sahneleri vardı şikayetçimiyiz asla sıcak:D:img-hyste aşk dolu sahneler izliyoz bu sayede sıcaklık epey yüksektide hissedemeyenler olabilir:img-hyste

Ela_Levent_17
15-04-08, 19:22
haldunun saçlarını hayla unutamıyorum asansördeki kadında 5.kata basmış 3.katta inmiş:img-hyste halduna o kadar dayanaması malum normal:D

zeynepe bende çok güldüm hele giderken uyuz demesi bizim kızlarda rapoları alırlarken ayrı komedilerdi bu arada hamile hastayı ilk gösterdiklerinde çalan müziği çok beğendim

elnin dün bolca sarılma sahneleri vardı şikayetçimiyiz asla sıcak:D:img-hyste aşk dolu sahneler izliyoz bu sayede sıcaklık epey yüksektide hissedemeyenler olabilir:img-hyste

ahh tugbamm ahh gene dellendirmişler seniii
elayla leventin aşkı mı samimiyetsimişş onlar samimiyetsizse
diziden bir dondurucu rüzgar geliyor sz üzerinden gördün mü ben dün ceketle oturdup kutup rüzgarı mübareklerrr:img-hyste:img-hyste

elamla leventimin aşkı o kadar samimi o kadar sıcak ki ve o kadar masum ki aşkı bilmeyenlerin görmesini beklemek bence yanlış olur onlar idare etsinler böle onlar da böle mutlu oluyor troest
ayrıc o kadar çok sviyolar aşkları o kadarr samimi kii
basit numaralarla birbirlerinin gurrularını okşamıyorlarrrr:img-blush
yani muhteşem bir aşkk bunu görenler ve görüpde görmek istemeynler var saygı duyarızzzzz troest

doktorcu-el
15-04-08, 19:35
ahh tugbamm ahh gene dellendirmişler seniii
elayla leventin aşkı mı samimiyetsimişş onlar samimiyetsizse
diziden bir dondurucu rüzgar geliyor sz üzerinden gördün mü ben dün ceketle oturdup kutup rüzgarı mübareklerrr:img-hyste:img-hyste

elamla leventimin aşkı o kadar samimi o kadar sıcak ki ve o kadar masum ki aşkı bilmeyenlerin görmesini beklemek bence yanlış olur onlar idare etsinler böle onlar da böle mutlu oluyor troest
ayrıc o kadar çok sviyolar aşkları o kadarr samimi kii
basit numaralarla birbirlerinin gurrularını okşamıyorlarrrr:img-blush
yani muhteşem bir aşkk bunu görenler ve görüpde görmek istemeynler var saygı duyarızzzzz troest

şeymam ne diyim süpersin:love05:
aman dikkat edelim hasta olmayalım:img-hyste el anlamaz öyle numaralardan filan işleri olmaz sadece dış etkenler izin verdiği sürece aşklarını en samimi:D şekilde yaşıyorlar bakışları yeter be:img-blush

fırtına_leyla
15-04-08, 19:46
süper bir bölümdü ya levent heşeyi öğendiğinde eve gidip elaya sarıldı ya çok tatlılardı bayıldımm resmen plan iyiydi ama polislere takıldılar elacığım canım nasıl da korkuyordu yeni bölüm çok heyecanlı olacak yaaa bu arada haldunun yeni imajı da yakıyor yanii:icon_whis

Ela_Levent_17
15-04-08, 19:49
süper bir bölümdü ya levent heşeyi öğendiğinde eve gidip elaya sarıldı ya çok tatlılardı bayıldımm resmen plan iyiydi ama polislere takıldılar elacığım canım nasıl da korkuyordu yeni bölüm çok heyecanlı olacak yaaa bu arada haldunun yeni imajı da yakıyor yanii:icon_whis

katılıyorum yaaaaa süper romantkti o sahnee:img-in_lo
özellikle oradakiş replikler yaaa bitirdi beni rsmenn:img-blush:img-blush
allam bir çift bu kadar mı yakışır birbirinee
valla eğer arslan olayı anlatmasaydı levent bence hırpalıcaktı
ama hırpalamaması iyi oldu yani ben arslani severimmm:img-wink:
ayrıyeten dün julideyi delirtti kadın sonunda katil olcakk yaneeee:icon_whis

rose_red
15-04-08, 19:55
kızı boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya varırmış
bu formuda boş bırakınca belli oluyo kimlere vardığı :img-hyste
valla bu bölüm dağılışı çok beğendim inş her bölüm böle olur rahat rahat zenananı suatı izledim keşke her bölüm büle olsa tüm içtenliğimle bunu isterim
ümit süperdi suat amilyatta olsun zenanla konuşmalarında olsun o gülişş derim başka bişi demem o gülüşi anlamak aşk ister...hayatında aşkı görmemiş insanlara sz aşkını anlatamazsın tabe :img-pilot

nehirrrrr
15-04-08, 19:58
kızlar var yaa
yorumlarınızı okuyorum da:img-hyste:img-hyste
soguk ruzgarlar :img-hyste
hasta olan var mı:img-hyste
ela levent mı samımıyetsızmıs
kım dedı bunu :D
yahu ela leventın her konsuamsında her sarılamsında her opsumesınde samımıyet kaynıyo yaa:love05:
ya su gecen bolum ela levent sarılamsına bakıyorum daa
ela nasıl sarılıyo levoya
levo da nasıl elayı sımsıkı sarmıs:love05:
bu samımıytsızlıkse
samımyet noluyoo:img-pilot

sudemnaz
15-04-08, 19:58
hala dünkü bölümün etkisindeyim levent ela ve arslan dertten kurtulabilecekler mi ?

offf burçin kalp krizi geçirip ecelinden ölsün bizimkiler de kurtulsun...

ela levent çiftinin birbirlerine sarıldıkları sahne çok güzell insanın aklını başından alacak cinsten :)

Ela_Levent_17
15-04-08, 20:05
ayy valla gülmemekk için zor tutuyorum kendimii ama olmuyorrr:img-hyste
forumu boş bırakırsan diyorrr kim lafı soktu ilkkkk
ay bunlarının topunun gözleri bozuk yaaaa:img-hyste
birde anlamadığım yeni olan onlar eskiler biziz tanıyormuş gibi laf ediliyorr
sz aşkına dil uzatmıyım diyom hepppp
yok samimiyetsiz yok bilmem ne fitili ateşliyolar
sonra aaa ne yaptık bir şey mi dedikkkk moduna geçiyolar yani kısaca zeytinyağıı :) :)
aşk dediğin şeyyy gözlerde başladıı 28 Aralık 2006 yılında:img-in_lo
anlayana tabiii herkes anlayamazzz troest

aydoş
15-04-08, 20:05
herkesin fikri ayrıdır ya :img-hyste

ben sz'yi severim başka biri başka bir çifti herkesin kendine yakın hissettiği bir çift vardır sonuçta,kimse kimsenin yorumunu eleştiremez
zaten ayrı olan görüşleri tartışmakta sırf cevap vermek ve huzursuzluk yaratmak adına mantık göremiyorum :img-pilot

foruma pek yazamıyorum derslerimden ötürü ama diziyi zevkle takip ediyorum,Zenan'ım,Suat'ım :img-blush

bu bölüm çok güldüm :img-hyste

hele o oje sahnesine :img-hyste

o ne öpüştü :img-blush

bölümüde çok beğendim :img-icecr
hem ümitte gitti,gerçek aşka gün doğdu tekrar :img-blush

rose_red
15-04-08, 20:08
arkadaşlar adam gibi aşk anlatmış ama anlayana :img-hyste
hiç gülceğim yoktu ilk gelme davası :img-hyste
o davaya girersek çoğu kişiyi geççeğime eminim
ee fazla nik değiştirince böyle tanımaması gereken kişilerinde tanımaması normal
ne cümle kurdum be :img-hyste
ay aşkın tarihini tutmadık ne kötü her bölüm gözlerimizin önüne serdikleri için
o güzel aşkı tarih tutma gereksinimi duymuyor insan bişi kanıtlmak ister gibi :img-hyste sz bakışlarınla anlatıy tabi istediğini delillerle değil :img-hyste

sevgi sihirbazı
15-04-08, 20:14

oy bu kadar mı güzel anlatılır o koklama kısmı ya
valla ilk defa yanlızım diye ağlıcamm:icon_sorr
ama nasılda yakışıyolar demi
ya aslan kısmına gelirsekk
aslan ne kadar profesyöneldi ya,ela o bakışları atmasa çoktann aslan polisi kafalamıştı yola koyulmuşlardı...
ama ela resmen sanki biz bagajda adam taşıyoz memur bey der gibi bagaja bakıyo,memurda bagajı açın değince elanın gözler büyüdü,eee kızım azcık sakin olsan o olanların hiç biri olmıcaktı
bide bagaj açılırken belinde silah var ama hepsi bi oyun desin tam olsun:img-hyste bu arada bugün showturk te dizinin tekrarı vardı,yine öldüm gülmekten izlerken...
fonra pembe panterin müziği,görüntüde lavo...
karakola girer,güvenlik kameralarını inceler...:img-hyste:img-hyste

aydoş
arkadaşlar adam gibi aşk anlatmış ama anlayana :img-hyste
hiç gülceğim yoktu ilk gelme davası :img-hyste
o davaya girersek çoğu kişiyi geççeğime eminim
ee fazla nik değiştirince böyle tanımaması gereken kişilerinde tanımaması normal
ne cümle kurdum be :img-hyste
ay aşkın tarihini tutmadık ne kötü her bölüm gözlerimizin önüne serdikleri için
o güzel aşkı tarih tutma gereksinimi duymuyor insan bişi kanıtlmak ister gibi :img-hyste sz bakışlarınla anlatıy tabi istediğini delillerle değil :img-hyste

evet canım katılıyorum sana :img-blush

tartışma yaratmak gibi olmasında :icon_whis
insanların fikirlerinin üstüne neden bu kadar gidiliyor anlamıyorum,bana göre samimiyetsizdirler ki o nedenden dolayı ben kendimi diğer çifte daha yakın hissediyorumdur mesela :img-hyste

anlamak meselesi tabi bu da :img-hyste

doktorcu-el
ayy valla gülmemekk için zor tutuyorum kendimii ama olmuyorrr:img-hyste
forumu boş bırakırsan diyorrr kim lafı soktu ilkkkk
ay bunlarının topunun gözleri bozuk yaaaa:img-hyste
birde anlamadığım yeni olan onlar eskiler biziz tanıyormuş gibi laf ediliyorr
sz aşkına dil uzatmıyım diyom hepppp
yok samimiyetsiz yok bilmem ne fitili ateşliyolar
sonra aaa ne yaptık bir şey mi dedikkkk moduna geçiyolar yani kısaca zeytinyağıı :) :)
aşk dediğin şeyyy gözlerde başladıı 28 Aralık 2006 yılında:img-in_lo
anlayana tabiii herkes anlayamazzz troest

hayır laf söylüyolar durduk yere burda szye soğuk dense forumda bin kişi msj yazardı biz söyleyince hayır efendim bu ne saygısızlık siz insanların yorumlarına saygılı olmayı öğrenemicekmisiniz olmuyor ama ayıp bu nedir ya:img-hyste hyr laf atılmadıkça bişey demiyoruz bazen laf atsalarda tmm sadece gülcem hem gülüp hem laf sölemicem diyorum bu kzde tepemize çıkyorlar hep elye laf hep bi yerden bişeylewr söylemesi çabası ne diyim çiftleri o kadar mükemmelse neden elden hep üstünmüş göstermek istemeleri anlamış değilim size göre diğer çiftlerden tabiki üstün olucak çünkü siz onun fanısınızda dedim ya anlamadığım bu çaba:img-tomat

rose_red
15-04-08, 20:17
evet canım katılıyorum sana :img-blush

tartışma yaratmak gibi olmasında :icon_whis
insanların fikirlerinin üstüne neden bu kadar gidiliyor anlamıyorum,bana göre samimiyetsizdirler ki o nedenden dolayı ben kendimi diğer çifte daha yakın hissediyorumdur mesela :img-hyste

anlamak meselesi tabi bu da :img-hyste

ee insan anlamadıktan sonra naparsın birde yazıp yazıp tarihlerine kadar koyup sonra neyi kanıtlamaya çalışıyorlar denmiyomu ölüyorum buna :img-hyste
arkadaşlar kendi yaptıklarını görmez çamur at izi kalsın durumu :img-hyste
bir kaç yorum öteye gidilirse samimi aşk fantezili aşkı kimler yazmış gözükür :img-hyste

Ela_Levent_17
15-04-08, 20:19
evet gerçekten büyük aşkkkk:img-hyste:img-hyste
o kadar samimiler kii birbirlerinin gururnu okşamak iin öbürü yalandan numarala yatıyorrr öbürü haketmediği halde ameliyatlara alıyorrr:img-hyste

neysemmm seni kendii haline bırakıyorummm
burada gereksiz biri var o biz değilizzzzz
ayrıca szciler başlattı her zamanki gibiii:kahve

aydoş
15-04-08, 20:21
hayır laf söylüyolar durduk yere burda szye soğuk dense forumda bin kişi msj yazardı biz söyleyince hayır efendim bu ne saygısızlık siz insanların yorumlarına saygılı olmayı öğrenemicekmisiniz olmuyor ama ayıp bu nedir ya:img-hyste hyr laf atılmadıkça bişey demiyoruz bazen laf atsalarda tmm sadece gülcem hem gülüp hem laf sölemicem diyorum bu kzde tepemize çıkyorlar hep elye laf hep bi yerden bişeylewr söylemesi çabası ne diyim çiftleri o kadar mükemmelse neden elden hep üstünmüş göstermek istemeleri anlamış değilim size göre diğer çiftlerden tabiki üstün olucak çünkü siz onun fanısınızda dedim ya anlamadığım bu çaba:img-tomat

laf söylemek diye belirtilen şey yorum yapmak mı :icon_whis

üstün yada üstün olmama durumu değil bu sanırım sadece beğeni bilmem anlatabildim mi :img-hyste ve bir yorumdan neden bu kadar kötü anlam çıkarılıyor,üstelik ben alelade samimiyetsiz denen bir yoruma hiç rastlamadım az önceki sfları okurken,acaba bişeymi ima edildi de biz mi anlamadık :icon_whis

sana göre samimidir bana göre deildir :img-hyste

sence de herkesin sevdiği çifti göklere çıkarması normal deilmi :img-tomat
ortada ben bir çaba göremiyorum tek gördüğüm yorumlar,yorumlar,yorumlar :img-hyste hadi tabi buda anlama meselesine bağlı,her yorumu saldırı sayarsanız huzur olmaz :img-hyste

bu da bir felsefe kuralıdır :img-hyste

rose_red
15-04-08, 20:21
aydoşum duydun mu geeksiz biri yada birileri varmış :img-hyste
yakında forma topuda koyarlar sen gereksizsin kapı dışına sen gereklisin aa bide elcisen gir içeri :img-hyste
zaten herşeyi elciler yapıyoar cnım gerisi masum melekler :img-hyste
aşk uğruna yapılan bir şeye bile ego deniyo ya ..aşkı tatmamış insanlara lafım yok sanırım sevgilileri onlar uğruna hiçbirşey yapmamış :img-icecr

aydoş
15-04-08, 20:25
evet gerçekten büyük aşkkkk:img-hyste:img-hyste
o kadar samimiler kii birbirlerinin gururnu okşamak iin öbürü yalandan numarala yatıyorrr öbürü haketmediği halde ameliyatlara alıyorrr:img-hyste

neysemmm seni kendii haline bırakıyorummm
burada gereksiz biri var o biz değilizzzzz
ayrıca szciler başlattı her zamanki gibiii:kahve

hayır laf söylüyolar durduk yere burda szye soğuk dense forumda bin kişi msj yazardı :img-hyste

sanırım bu yorumda sz ye soğuk denmiş
ve senin dediğinle de biraz alakasız kaçmış :img-hyste
pardon ama birbirinizle çelişmedinizmi :img-hyste
ben şu an 100 kişi göremiyorum forumda :img-hyste

bu saygısız mesjı kınamaktan başka bişey yapmıyorum :img-hyste

mause
15-04-08, 20:25
Merhaba arkadaşlar

Yine başlık karşılıklı atışma ortamına dönmüş.
Beğenmediğiniz yorumu okumayın ve yorum yapmayın eğer rahatsız oluyorsanız.
Bu şekilde birbirinize laf atarak sadece forumunuza zarar veriyorsunuz.

Umarım bu seferki uyarım işe yaramıştır.
Bundan sonraki tartışma,sataşma olaylarında direk ilgili üyeler ceza alacaktır.

Mause
Bölüm Sorumlusu

KübraYasemin
16-04-08, 13:45
Arkadaslar Bundan sonra lütfen birbirimiz ile daha iyi gecinelim.

Sonucda hepimiz aynI diziyi seviyor izliyor ve gelip buraya yorumlarImIzI yapIyoruz.

Insallah ben kendi adIma konusuyorum böyle bir olay daha yasamayIz.

hepimizin hatalarI vardIr bence.

Ki herkes baskalarInin degilde kendi hatalarIna bakarsa bence, dhaa güzel ortam yaratIrIz burda...

Vallaha dünden beri yorum yapamadIgIm icin cIldIrdIm.

Arslan Jülide hakInda dökemedim kendimi.

Ay vallaha biraz illerlesinler yaa, az dah aistiyorum Arslan Jülideyi görmek..

_menekşe_
16-04-08, 13:47
başlık açıldı sonunda teşekkürler:happy0064

geçen günkü bölüm hakkında yorum yapamamıştım şimdi yapayım bari:icon_whis

bu bölüm aslan-ela-levent üçgeni üzerinde fazlaca durdular

levonun ajan gibi olması aslan'a herşeyi itiraf ettirmesi burçini araştırması

hepsi ela içindi..tek aşkı içindi

ama umarım elinde silahla yakalanmaz:img-cray:

zenan suat sahneleri çok komikti özellikle o "yakında zenan birtan olacak ve simli olan daa hoş demesiydi:img-hyste:img-hyste"

suat şaşkın şaşkın bakarken yüzündeki mutluluk ifadesi çok komikti:img-hyste

ela ile levent'in sarılma sahneleri çok hoştu:img-blush

"ya sana bişey olsaydı" dediği an bittim ben

haldun'un saçlar çok komikti zaten bir de levo orda sağa solayürüken haldun'a bakması alemdi yaa:img-hyste:img-hyste

bence olayı levo da çözemiyecek en baştta umudum vardı ama artık yok:img-cray:

umarım nazenin ya da hasan çözer

bu arada aylayla hasan'ın arası bozulmaya başladı söyleyeyim:)

emoş112
16-04-08, 14:25
hasan ile ayla nın boşanması yakındır bence bagajı açmıycaklar birşey olacak aradıklarını bulacaklar onlarda arada kaynayacaklar valla komiser tanıdığı biryerden çıkar nasılsa levente birşey olmaz yani inşallah ama ela bu kötümserlikle başına gelicek var resmen bagajı gösterdi yaa ama çok tatlılardı leventle:love05:

KübraYasemin
16-04-08, 14:34
Bu arada ben AylanIn Hasan ile ne yapmak istediginin hala farkInda degilim.

Bizim AylanIn derdi Ela degilmi. Eeeeee...

Neden simdi HasanI bu ise bulastIrdI anlamadIm.

Vallah ainsallah Hasan ve AylanIn arasI acIlirda onlarIn arasInda istemiyorum karI kocalIk kalsIn.

Cok sinir oluyorum ben Aylaya ya.

Acayip hemde.

Hasana nasIlda oyun yapIYor ama ya uyuz sey.

masal_kizi
16-04-08, 14:35
levent kapida nasil elaya sarildi allahim iste sarilma diye ben buna derim, sekerlerim yaaa,neyse daha derin grimeyelim,...
leventime silah hic yakismiyor ya bi silahimiz eksikte dizide tam oldu
artik catismaya gidebiliriz,
dizi artik doktorlardan vazgecti herhalde direk polisiye,mafya vs ye yöneliyorlar
olmaz ama ya biz doktor görmek istiyoruz hayat kurtarmalarini istiyoruz....

aslan süperdi ya hele yülideyle konsumasi ayy ne tatlilar :)
ve levente herseyi oldugu gibi anlatmasi iyi oldu, anlatmasa levent zaten
bisekil ögrenirdide,...

insallah baslarina bisey gelemden kurtulurlar yoksa vahhh halimize,...

ela_yaso
16-04-08, 14:42
yaa AŞK budur yaaaa
nasıl sarılma o öyle ya sana bişey olsaydı filan allahı merdim yaaa sevgilim demssi elanı sonrea da seni seviyorum demesi süperdi yaa leventin sevdiği için bu işlere bulaşmadı öyle araştırma yapması üspe süper süperdi yaaa
tekrar söylüyorum AŞK budur

KübraYasemin
16-04-08, 14:50
Ben bir an önce fragmanin gelmesini istiyorum.

Vallaha aklImda hala takIlI,

bizim su Ela ve ArslanIn arabadaki son shane kareleri.

Insallah birsey cIkmaz.

Yoksa Burcinin elline iyi bir koz geciyor vallaha.

Kim bilir belki Polisde Burcin hanIm ayarlattirdI.

Hic beli olmaz o mafya kadInIna.

Vallaha ben korkuyorum ondan.

.zeyno.
16-04-08, 14:58
fragman bekleniyormus, persembe/cuma arasi cikacakmis, bende
bekliyorum artik su fragman ciksin istiyorum, yani fragmanlara guvenmem
ama en azinda konuslacak konular cikar, cuma oglen ozet cikinca belki daha cok
aciklayici olacak.
merak etigim konular cok ama en cok hasani ayla ne zaman boynuzlayacak bekliyorum,
bu kiz murata sararsa sasirmam murat ona bakmaz ama iste merak ediyorum, gece yaptiklari hosuma gitmedi aylanin. yani artik hasan kulanildigini anlayinca ne olacak acaba?

KübraYasemin
16-04-08, 16:27
Bu arada benim merak ettigim konulardan biri de.

BakalIm Jülide ArslanIn karIstIgI isleri ögrenince ne yapacak.

Cünki Jülide haklI cIkmIs oluyor.

Arslan icin demisti ya.

KadIn merakI birgün basina is acacak diye.

Coktan actI ve halada acmaya devam ediyor.

Jülide bakalIm bu Burcin isini ögrenince ne yapacak merak etmiyor degilim.

Ama sonunda Jülidede Arslana yenilecek bu beli.

Büyük ve uzun bir direnis olacak belki ama sonunda oda olacak bence.

MeRwİsİm
16-04-08, 16:31
Ay şu sarılmalarını gördükçe varya içim eriyo
Nasıl bi sarılmadır o öyle:img-blush
Yerim sizi ya:img-blush
Ölürüm bunlara :img-blush

İnş. kimse vurulmaz kimseye bişey olmaz:icon_sorrÖzellikle Levo ve Elaya:img-cray:Of şu fragman çıksın artık:img-cray:

_menekşe_
16-04-08, 16:47
Ay şu sarılmalarını gördükçe varya içim eriyo
Nasıl bi sarılmadır o öyle:img-blush
Yerim sizi ya:img-blush
Ölürüm bunlara :img-blush

İnş. kimse vurulmaz kimseye bişey olmaz:icon_sorrÖzellikle Levo ve Elaya:img-cray:Of şu fragman çıksın artık:img-cray:

aynen mervecim bırakıyor konuşuyor tekrar sarılıyor ela'sına doyamıyor adam yaa:img-in_lo:img-hyste
asş aşk aşk
aşk yaptırıyor bunları levoma
özellikle o levo bagaja girince ela cama yaslandı orası süperdi:img-cray::img-in_lo
levoma bişey yapmasınlar o sadece aşkını kurtarmk istedi bu bataklıktan

fragman ve özet ne zaman çıkacak bilen var mı:icon_sorr
gerçi erken ama:img-pilot

MeRwİsİm
16-04-08, 16:52
aynen mervecim bırakıyor konuşuyor tekrar sarılıyor ela'sına doyamıyor adam yaa:img-in_lo:img-hyste
asş aşk aşk
aşk yaptırıyor bunları levoma
özellikle o levo bagaja girince ela cama yaslandı orası süperdi:img-cray::img-in_lo
levoma bişey yapmasınlar o sadece aşkını kurtarmk istedi bu bataklıktan

fragman ve özet ne zaman çıkacak bilen var mı:icon_sorr
gerçi erken ama:img-pilot

Ahh ah soram burcum:img-blush
Elini cama yaslayıp 'Seni seviyorum' demesi yok mu:img-in_lo
Bittim yani ancak bu kadar güzel anlatılır bir Aşk:img-in_lo

Bir an önce çıksın yoksa delircem:D

BURCAK001
16-04-08, 16:53
erken ama bir kere de erken çıksın yada olmadı özeti erken yazsınlar... :img-wink:

show bence dizilerin fragman saatini düzene koysun bazı dizilerin hemen çıkıyor bazıları son ana kadar bekliyor...:kahve

Levent nasıl kurtulacak polislerden bakalım... 58. bölümde inşellah burçin belasından kurtulurlar...bye
heyecanlı ama fazla heyecan sıkar... :img-hyste
kalbe zararlı...:img-hyste

...gamze!...
16-04-08, 17:13
yorumu daha yeni yazıyorum ama olsun...

başlangıcı çok güzeldi.başhekimin şaçı boyaması :img-hyste suat güldükçe ben güldüm ve diğerlerinin tepkisi...

zeynep müthiş bişe buldum diye geldiğinde ne olduğunu merak etmiştim çünkü ben fragmanı görmedim. sonra zenan ve zeynep elayı götürdü ve bi hasta çaldık dediklerinde elanın şaşkın hali çok komikti ...bide suatın hasta için sorduğu soruya üçüde bilmiyorum dediya.soruya zor diyince suat şaşkınlıkla bakıyo :img-hyste

ela ve hasanın konuşmasınıgören adı ağza alınmıyasıca sitem yaptıya sinir oldum ya.o konuştukça ben uyuz oldum.bide hasana demezmi beni sevseydin elayla konuşmazdın diye orda olsam boğazına yapışırdım o sarı cadının :img-tomat(aylaya)

zeyneple zenanın çaldığı hasta ben deli diğilim ki sadece hamileyim dediğinde elanın suratı çok komik olmuştu :img-hyste

aslan ve jülide:-size hıncım yok
-var
-yok
-var
-yok
-şaşkın:img-hyste (kıskanç jülide bide kıskanmadım diyo bal gibi kıskandın:img-hyste)

levent aslanın odasın bi girdi ben korktum.seni attırıcam dediğinde daha çok korktum elanında meslek hayatı biter çünkü

kendini hamile sanan adama gerçekten çok şaşırdım.ne biçim hasta ya.

zeynepin adamı psikiyatrideki adamı oyalaması çok güzeldi sonrada aman iyikide slm vermemişim uyuz dediğinde koptum ...bide foto çektikleri kısım :img-hyste
adamın bi lafı vardı ''çene kemiği büyüyo saçları ve tırnaklarıda uzuyo''hehe...
ya bu yeni asista murat varya onu neden göstermiyolar. dizi başlangıcında oyuncuların tanıtımında yokda bi süreliğine mi dizide acaba gidicekmi? KALSIN YA GİTMESİN...

-ela
-ben iyiyim hocam of ya yazık bu kıza canım elam benim

şu ela ve aslanın ameliyat yaptığı film varya onu kendi ellerimle yok etmek istiyorum ya off

aslan herşeyi levente anlattığında oh dedim levent artık herşeyi biliyo yanlış bişe düşünmez ve elanın yanında olur diye...

filmin en güzel bölümüde dr.zenanın ameliyatı hastaya anlattığı bölümdü.çok güzeldi.o anlatırken gülmekten bayıldım ya canım benim .ümiti kendi silahıyla vurdu :) özellikler ojelere bayıldım...ümite gösterirken koptum ya :img-hyste.canım zenanım benim ...
ama çok şükür ümit zenanın peşini bıraktı ohh be... ben rahatladım resmen :D

aslan ve leventin yaptığı plan acaba istedikleri gibi olucakmı diye düşünüyordum...acaba bi sorun çıkacakmı?bi sorun çıkacakmı diye...elada benimle aynı şeyi düşünüyomuş...

ya of ya o çevirme nasıl olur ya bu kadar da olmaz.ama elacım ya çok tuhaf davrandı aslan gibi rahat davranamadı ki...bagaja baktı tereddütlü poliste bişeler olduğunu anladı tabi...ya ama çok heyecanlı bir yerde bitti...

fikret yoktu ama ya...

acaba yeni bölümde neler olucak her zamankinden daha merakla bekliyorum...

yorum biraz uzun oldu ama olsun süper bir bölümdü :good: anlat anlat bitmiyo :happy0064

KübraYasemin
16-04-08, 17:16
Birde Arslan ve Jülidede sevdigim sahnelerden biride.

Hani Arsalan Jülidenin Paltosuna basIyor.

Arslan orda ama farkInda bile degil,

Jülideye söyle diyor. Bu basI beni aksam yemegine devet et bakIsI gibi birsey diyor.

Jülidede orda cok güzel birsey dioyr.

HayIr ayagInI paltomdan cekmesen yeni alIrsIn bakIsIyor.

Diyor allahIm bu sahnede cok güzell ya... bitiyorum bunada.

Ilk duydugumda gülmüstüm.

Simdi baktIgImda ise hep yüümde bir gümse olusuyor.

dolunaz
16-04-08, 17:38
gerçekten çok komik bir bölümdü her açıdan güzledi ve gerilimde vardı tabi

bence leventler polis çevirmesinden sağ sali,m kurtulucak ama burçinden nasıl kurtulacakalr gerçketen burayı çok merak ediyorum ama bu kadar basit bi şekilde olmayacağınıda biliyorum

levent gerçeiği öğrendiğinde içim biraz olsun rahatladı en azından o düşünceden vazgeçti şüphe kalmadı gerçi az daha yine aynı hatayı yapıcaktı ama son dakika direkten döndü arsalan bile dedi ya inan ban göründüğü gibi değil diye ne güldüm orda arsalan direk savunmaya geçti ee orda da anlatmazsa artık bayılkıcaktım yani neyseki sonunda öğrendi

jülide bu bölüm gerçekten beni öldürdü gülmekten bi tanede benim için vur levent :img-hyste:img-hyste ne gldüm orda ya arsalnın yüznü nasılda şakındı bide kızlara dedi ya hasta çaldınız ama iyi iş çıkardınız diye şimdi düşünüyorum orda gestapo olsa aynı şeyi söylermiydi diye hayııırrrrr söylemezdi ama yinede içten içe onlarla gurur duyardı.

demek murat hiç aşık olmamış o zaman vakti geldi demekki zeyneple nasıl olucak bakalım ee her insan aşkı mutlaka yaşar sonu acı olsa bile

hasan hala aynı daha da batıyo bide arkasından canım falan demiyomu ya öldürmek istiyorum o an sinirden hop oturup hoıp kalkıyorum yani ee aylada yavaş yavaş gerçek yüznü göstermeye başladı ayrı eve çıkmlar falan sen onu ancak rüyanda görürsün çünkü oraya kadar gelemeden cehenneme gidicektin tek gidiş bileti olucak hemde dönüşün olmayacak inaşalllllll

zenanın taktiğini merak etmiştim gerçekten tam oturmuş yani adam tabi, onunkini kabul etmeyeince yediremedi orda yakında zenan birtan olucam diyince bende şaşırdım suatta diyorum bu ne yapıyo ama dışları çıktıklarında o konuşmalrı çok gülzedi önce güzle bişey diyo suata sonra kötü bişey diyince suatta haha bu daha iyi bencede zenan eski zenan olsun o asi kız ben onu öyle çok seviyorummmm

bide sorum olucak sizce ela ve levent hatta arslan bu işten yara falan almadan yani vurulmadan birine bişey olmadan kurtulabileceklermi? bence birine bişey olucak sanırım

KübraYasemin
16-04-08, 17:53
Birde Bir sahne daha var unutmadIgIm.

Hani Arslan Jülide cicek gönderiyor.

Benim ile .... cIkarmIsin diye...

Hani Jülidede hic merak etmiyor.

Arslan sonunda pes ediyor ve Aksam yemegi di diyor.

Jülidede anlamamis gibi ne, ne aksam yemegi demez mi.

Ya bitiyorum ya ben bu ikiliyie..

Süperler. (=

st_tubi
16-04-08, 18:18
güsel ve atraksyon dou bir bölümdü
valla halduşa koptum ne diyim artık 40dan sonrasını anladınız herhade
lülide her zamanki gibi sinirdi
bide fikoya laf sölüyoo sanki ona düşmüş aptal şey

arslanın kontrol yeteneğine gene hayran kaldım
enüştem yaa döktürdü valla:img-blush:img-blush
levoyla konuşması ço gseldi

levom ve ela:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
allahım bitiypm yaaa
aşk aşk aşkk
aşka bin defa cvp iştee
o sarılma yokmuydu
bittim yaaaaa
:img-blush:img-blush:img-blush

geriside ehhh idare eder:kahve:kahve

dipnot:nurgülüm seymam ve adaşım tugba buraya dönceğiniz günleri merakla bekliyorum

KübraYasemin
17-04-08, 09:28
Bu arada artIk herhalde ben Bugün yada YarIn fragmanin cIkmasInI ümit ediyorum.

Yoksa cIldIracak gibiyim resmen.

Ama icimden bir ses yüzde 70 ordan sag salim krtulacaklar nasIl bilmiyorum ama kurtulacaklar gibi geliyor bana.

Ama yüzde 30 u da Burcini n parmaga olabilir varsaki kurtulamazlar diyor.

ela_yaso
17-04-08, 15:15
fragman çıkmış aynı böle oluyomuş

leven bi şekilde kurtuluyo o arabanın içinden bagajdan çıkarken gördüm etrafında kimseler yoktu demekki polis bagaja bakmaktan vaz geçti
aslan elinde şırınga planı uygulıcak sanırım üzerinde ameliyat kıyafetleri vardı yani çifliğe varmışlar
sarışın bi kadın yerde yatıyodu ama elanın anesi mi yoksa didem uzel mi çözemedim olayın heycanıyla :-[
nazenin elanın küçüklük resimlerine bakıp ağlıyodu odada :'(
aslanla julide yine böle peşpeşeler bi sonuca varamadı onlarda sıkıntı bastı valla >
zenan suatı seviyo böle yanaklarını filan sıkıyo ;D ;D ;D (cicişlerim yaaa)
hatırlayamıyorum bi türlü
fragmanın sonunda nazenin karşıdan karşıya geçiyodu haldun da rkasında korkulu gözlerle nazeninne bakıyodu
suatla fikret bi ameliyat yapıyolar hastanın içinden gene garip bişi çıkıyo sanırım filmlerine filan hep birlikte bakıyolardı ilginç bi ameliyat yine bizleri bekliyo anlaşılan :-*
leventi hastanede ameliyat kıyafetleriyle gördüm demeki bişiler oldu hastaneye geri döndüler
ha bide en önemlisi polis motoruyla bi arabenın önünden gidiyo aslanın arabası mı artık kimin bilmiyorum acaba olaya polis teşrif eti mi ki ???

ALINTI

BURCAK001
17-04-08, 15:19
bide ben görsem ya
zenan suat'ın yanaklarını sıkıyormuş :love05:
oh oh birde bizim için sıksın:img-wink:
Ela'yı göstermedi mi?:icon_whis
Levent kurtuldu heralde...:icon_whis:icon_whis
ama ben kafayı nazenin'e taktım Ela'nın resimlerine bakıp ağlıyor haldun korku içinde nazenin gidiyor:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis

ela_yaso
17-04-08, 15:21
ben en çok polis tarafına taktım
benc epolisler sonudna teşrif etti yani inşallah vbe levent kurtulmuş ve o yerde yatan umarımmm cadırır yaa nazenine bişe olmasın bide ağlıyomuş yaa off dlei olcam yaa girsin şu kladın yaaa

Edosh_EreN
17-04-08, 16:04
of ya özette gelmediki.. :img-cray:
bi umudumuz o vardı..derken fragman gelmiş :happy0064
z&s..yorum yapmıyorum :img-in_lo
gören biri sölesin ne olur haldunun saçı öyle duruyomuydu hala:img-hyste :img-pilot

vankedisi
17-04-08, 17:09
merhaba forum sakinleri
benim sınavlar halen bitemedi bir türlü ama arada buraya kaçıyorum.öğrenmiş bulundum fragmanın çıktığını.çok sevindim bu bölümde de arslan ve jülide sahneleri var sizin dediklerinize göre bakalım.benim fragmanı internete çıkmadan izleme şansım yok görenler lütfen interte de versinler.sınavlar arasında bana da moral olur.

daısy
17-04-08, 19:10
yine fragmanı göremedim yaa:icon_sorr
görsem de bişey anlayabileceğimi sanmıyorum
sarışın bi kadın yerde kanlar içinde yatıyomuş
herhalde bu kadın nazenindir
elinde bavuluyla karşıdan karşıya geçiomuş

leventler polisi atlatmış
ama nasıl?
fragmanda oyunculardan çok tornavida varmış
bu bölüm başrol tornavidanın anlaşılan:img-hyste

a-ayse
17-04-08, 19:20
fragmanı bende seyrettim ama pek birşey anlamadım anladığım kadarıyla size anlatayım:)
ela nın annesi sanırım dönüyor haldun beyde arkasından koşuyordu amelyat a giriyorlar o sırada levent çıkıyor arabadan bir arada sarışın kanlar içinde arabadan aşağıya atılıyordu

_yaz yagmuru_
17-04-08, 21:06
fragmanı bende seyrettim ama pek birşey anlamadım anladığım kadarıyla size anlatayım:)
ela nın annesi sanırım dönüyor haldun beyde arkasından koşuyordu amelyat a giriyorlar o sırada levent çıkıyor arabadan bir arada sarışın kanlar içinde arabadan aşağıya atılıyordu

ya arkadaslar oncelıkle frgamanı anlattıgınız ıcın tesekkurler.sımdı arabadan atılan kadın nazenınse eger ben derımkı ela bu yuku tasıyamaz bence kendını bogazın derın sularına bırakır.levomda gelır bırıcıgını kurtarır.bızlerde boylece su bogulma sahnesını ızlemıs oluruz sanırım bırılerı anlatmısdı ela hayata ksuyormus dıye.ama yınede elanın annesı olsun ıstemem.:img-cray:

sevgi sihirbazı
17-04-08, 23:30
ya arkadaslar oncelıkle frgamanı anlattıgınız ıcın tesekkurler.sımdı arabadan atılan kadın nazenınse eger ben derımkı ela bu yuku tasıyamaz bence kendını bogazın derın sularına bırakır.levomda gelır bırıcıgını kurtarır.bızlerde boylece su bogulma sahnesını ızlemıs oluruz sanırım bırılerı anlatmısdı ela hayata ksuyormus dıye.ama yınede elanın annesı olsun ıstemem.:img-cray:

öncelikle bende frg yi ilk izleyenlerden biri olarak yorumumu yapayımm
şimdi nazenin konusuna gelince..
nazenin elayla olan resimlerine falan bakıyo,sonra eşyalarını topluyo elinde valizi var.yolda yürüyo,arkasında haldun var ama azcık uzak...
sanırım nazenine araba çarpıcak,çünkü görüntüler benim anlattığım gibi değil parçalar halinde akıyo,mesela frg nin başında nazeninin kanlar içinde yerde yatan halini görüyosunuz ama sonundada yolda yürüdüğünü....
sonra... ameliyat sahneleri var,geçen bl göremediğimiz fikom ameliyatta,suat falanda orda ama hastanın içinden çok ilginç bişi çıkıyo.ince kısa bişey.şaşkınlıkla birbirlerine bakıyolar..
bi sahnede zenan 2 eliyle suatın yanaklarını seviyo(tüm s-z ciler o sahneyi mutlaka görmeli)sonrada sağ yanağına kocaman bi öpücük konduruyo,şöyle kokulu olanından:))hangi yanağını öptüğünü bile söyledim daha ne anlatayım:img-hyste:img-hyste
hemen pembe panter müziği eşliğin dedektif
olan levonun maceralarına uzanıyoruz:))
öncelikle ne oldu bilmiyoruz ama asalanın arabasının önünde bir tane polis motoru var,escort gibi gidiyolar yani...
sonra içerde aslan ve ela silikonları falan ayarlıyolar..
gecenin bir körü levo arabanın bagajından iniyo,bide o sırada aslanın eli enjektörde,burçinde ona doğru geliyo:img-hyste
sonra....zeynep bi sahnede çok güzel gülüyo,ve murat ona hayran hayran bakıyo,ertesi gün suat ve levo dinlenme odasındalar sanırımm,içeri zenan giriyo kapıya bakıyolar...
bu dinlenme odası kısmından da anladığımız gibi levo o kara gece operasyonundan iyi bir derece ile ayrılmış ki ertesi gün dokrotluğa devam ediyo..ama bide kötü bir haberim var,şimdi levolar kasetin tüm kopyalarını aldılarsave burçinde çaresiz kaldıysa nazenine çarpan araba o olabilir..ama arabadan atma gibi bişey olamaz bence...
benden şimdilik frg yorumu bu kadar:happy0064

gulum15
18-04-08, 11:32
lutfen tek cumlelik mesaj yazmayin lutfen uyari almiyalim:img-wink:

of ya suat bashekim olmiycakmi simdi:icon_sorr
ayy burcini öldürsünler yaaaa(yani ayse diyelim adi ayse oldugu icin:icon_whis)
isler yolunda gitmiycek galiba :s
of yaa daha 3 gun var nasil bekliycez :icon_sorr

BURCAK001
18-04-08, 11:37
58.Bölüm Özeti...

Beklenmedik bir anda aramaya takılan Ela, Arslan ve Levent polisten şaşırtıcı bir yardım görürler.

kesin Levent'in arkadaşıdır...:img-wink:

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat, gizemli bir hastalıkla hastaneye gelince başhekimlik yarışı iyice kızışır. Vedat’ın hastalığını çözen bu yarışta öne geçecektir.

başhekimlik kızışıyor. Suat ameliyat ediyordu ama:icon_whis

Fransa’ya dönmeyen Nazenin, Haldun’a Ela hakkında akıl danışır. Haldun, ona destek olunca Nazenin Ela’yla görüşmek için tekrar şansını dener. Ancak yine yanlış bir zaman seçmiştir. Nazenin sonunda gerçekten gitmeye karar verir. Ancak acı bir sürpriz onu yolundan döndürür.

Bu kadında hep yanlış zaman seçiyor haa... Acı sürpiz...:icon_whis

Gizemli hastalığın araştırmasında görev alan Murat ve Zeynep, sudan bir sebeplerle inatlaşırlarken arkadaşlıkları ilerler.

yeni aşk doğuyor demedi demeyin...:happy0064

Başhekimlik yarışını yakından takip eden Zenan, öğrendiklerinden hayal kırıklığına uğrar.

ne öğreniyor acaba?.. Suat başhekim olamıyor mu?..:icon_whis

Polis tehlikesini atlatan Ela, Arslan ve Levent sonunda planlarını uygulamaya koyar. Ancak işler umdukları gibi gitmez. Durum daha da tehlikeli bir hal alır.

ay bıktım bu burçin sendromundan ölsün gitsin bu kadın ya...:img-pilot

daısy
18-04-08, 11:42
eğer arabadan atılan nazeninse ela depresyona girer benim yüzümden die
sonra boğulma olur
zaten GA'daki kızın da annesi hasanedeydi
gerçi orda annesi ölmüştü ama burda ölmez
çünkü orda ünlü cerrah olan annesiydi bizde babası (nasıl bi cümleyse)
bizde nihatı erken öldürdüler

yaa benim kafam çok karışık yaa

_menekşe_
18-04-08, 12:08
58.Bölüm Özeti...

Beklenmedik bir anda aramaya takılan Ela, Arslan ve Levent polisten şaşırtıcı bir yardım görürler.

ne olabilir ki belki aslan'ın tanıdığı çıkar:kahve

Hastanenin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat, gizemli bir hastalıkla hastaneye gelince başhekimlik yarışı iyice kızışır. Vedat’ın hastalığını çözen bu yarışta öne geçecektir.

yarış kızışıyor :)
sanırım suat çözecek çünkü levom ve aslan başka işlerle:img-pilot

Fransa’ya dönmeyen Nazenin, Haldun’a Ela hakkında akıl danışır. Haldun, ona destek olunca Nazenin Ela’yla görüşmek için tekrar şansını dener. Ancak yine yanlış bir zaman seçmiştir. Nazenin sonunda gerçekten gitmeye karar verir. Ancak acı bir sürpriz onu yolundan döndürür.

kızının üzücü bir haberi olmasın..Ela..:img-cray:

Gizemli hastalığın araştırmasında görev alan Murat ve Zeynep, sudan bir sebeplerle inatlaşırlarken arkadaşlıkları ilerler.

Dizimizde yeni bir aşk doğuyor.Hayırlı olsun:img-in_lo

Başhekimlik yarışını yakından takip eden Zenan, öğrendiklerinden hayal kırıklığına uğrar.

:icon_whis:icon_whis

Polis tehlikesini atlatan Ela, Arslan ve Levent sonunda planlarını uygulamaya koyar. Ancak işler umdukları gibi gitmez. Durum daha da tehlikeli bir hal alır.

levom ateş mi etecek bang bang:img-blush:img-hyste

_dnz_
18-04-08, 12:10
ya of daha fragmanıda göremedim.süper bi bölüm olcak belli bu.okul olmasa bütüngün tvnin başında beklicem ama okul ve sınavlar var bekliyemiyom ya.ilk defa bu kadar merak ediyom.sarı cadılarda bırakmıyo zaten peşlerini.

dolunaz
18-04-08, 12:13
özet çıkkmış fragmanda amam ben yine göremedim neyse özete bakalım bi

aramadan kurtuldular demmekki de polis nasıl yardım etti acaba leventin şu polis arkadaşı faşlan mı devreye girdi acep:img-in_lo

hayda bi bu eksikti bu vedat daha önce varmıydı bide gizemli, bi hastalıkmış bakalım kim kazanacak

bu kadınında yanlkış zman seçme konusunda rekor kırıcak anacım bi kerede doğru zaman seç be acı bi süpriz ben bundan işte hiç hoşalnmadım ya ona bişey olucakl yada bence elaya (niye olduğunu sonunda söyliycem)

ya arkadaşlar zeynebin cezası ne zamn bittide hastalalrla ilgilnemye bşlaıd çeki bozdurmuştu ya ondan mı ynai ben burayı anlamadım ya neyse anlayan var sa bi zahmet banada anlatsın anlaşılan murat bu bölüm aşkı tatmaya başlıycak iyi bari en azından bu çifte bişey yapmasalar biri sağlam kalsın:img-hyste

anlaşılan başheki,m suat olmuyacak sanırım yada devreye gene ümit giricek

Polis tehlikesini atlatan Ela, Arslan ve Levent sonunda planlarını uygulamaya koyar. Ancak işler umdukları gibi gitmez. Durum daha da tehlikeli bir hal alır

işte en kortuğum yer ben diyorum bunalrdan birine kesin bişewy olucak bu konuda iyice şüphelenmeye başladım.Hani nazenin yoldan dönücekmiş ya acı bi süpriz için eğer elaya burda bişey olursa nazeninde ondan dolayı dönmüş olabilir tabi daha fragmanı görmedim ama burası böyle olmaz inşallh ama ordan kurtulurlarsa ve burçin leventinde öğrendiğini bilirse işte o zaman hazırlayalım kendimizi felaket bi bölüme.

Bence içimden bi ses bu bölümün soınunun hiç güzel bitmeyeceğini söylüyo :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

..::seren::.
18-04-08, 12:28
Özet'imiz Gelmis!:)

Hemen Yorumumu Yapiimm..

58.BÖLÜM

Demek Polis Bakmiyor Bagaja Kesin Arslanin Bir Arkadasi Vardir(:

Yine Bashekimlik Yarisi :P
Arslan Ve Levom Öne Gececeyini Sanmiyorum Ama Suat'da Olmaz Gibime Geliyor=(

Ya Ela Durumunu Öhreniyor Veya'da Söylenenlere Göre Yolda Araba Carpiyor Olabilir Gidiyorkene Ama Bence Kesinlikle Elanin Durumunu Öhreniyor..

Hele Sükür Murat Ve Zeyneb Arakadas Oluyolar!
Insallah Arkadasliktan Öte Olur:img-blush:

Levom Ve Arslan Olmassa Ozaman Zenan 'da Hayal Kirikligina Ugruyorsa Ozaman Suat'da Oolmuyor Ozaman Bashekim Kim Oluyor Ya Anlamadm :(

Kesin Levom'u Görcekler YhawW:(
Yada Levom Kendini Ela Icin Atese Atcak=(

Edit: Fragmani Anlatanlara Cok Tes. Ederm Bende Cünkü Fragmani Daha göremeidm Malesef!

a-ayse
18-04-08, 12:48
özettimiz çıkmış ;) neyse polisi atlatıyorlar ama polisten sonrası kötü oluyormuş o daha kötü bence yani keşke polise takılsalardı burçin ama fragmanı izleyenler bilir kanlar içinde arabadab atılıyordu...bunu levent ela ve aslan yapmayacağına yapamayacağına göre onu yönlendiren gizli bir güç yapmıştır...polislerde leventin arkadaşı olabilir çünkü levent bir komiserle konuşıyordu ya karısının hayatını kurtarmıştı hatta.

caddys
18-04-08, 13:08
bence polis leventin arkadaşı filan çıkcak ya da levent arkadaşını arar:img-wink:
valla nazenin elanın yanına ne zaman gitse yanlış zaman olurdu çünkü çok zor bi dönemden geçiyor sadece levoma tepki vermez vermiyor:img-in_lo

nazenini bekleyen acı gerçeğe gelirsek fragmana göre nazenine araba çarpıyor:img-cray: of bu elamın kuzumun başına gelmeyen kalmadı:(

vedat hımm kim çözerse çözsün:D bakalım planlarını uygularken başlarına nasıl daha beter bi bela açacaklar ayrıca burçinin abisini unuttular sakın o da girmesin devreye:img-cray:

nagis19
18-04-08, 13:16
ben de fragmanı gordummm :happy0064:happy0064:happy0064

levent cevırmeden nasıl gecıyo bılmıyorum ama gecıyooooo

nazenın karsıdan karsıya gecerken arabalara bakmıyo tabı dogal olarak da araba carpıyo

aslanın elınde sırınga vardı heralde batırcak bırcıne (!)

suat zenana soylıcek soz bulamıyorum cok tatlılardı zenan suatı cok guzel optu :love05:

eger yanlıs gormedıysem elayla levent de sarılıyodu

muratla zeynep arasında(dusundugumuz gıbı )bır seyler olcak galıba

bur_ça[K]
18-04-08, 13:24

polis akraba çıkıyomuş bide:img-hyste

fragmanı görmedim ama.suat-zenan kafa kafaya verebilirler.

hiç şaşırmadım.noldu acaba yine.

oley.işte bunu bekliyodum.işte bu.:happy0064:happy0064

suatla ilgili bişey büyük ihtimalle.

of yine noldu bu sefer.yeter ama artık.

masal_kizi
18-04-08, 13:28
ne fragmani anladim ne de özetti,
gerci benim anlama kapasitem bugun baya bi dolu herhalde ondan olacak...

özette bak buram buram kötülük kokuyor,
elanin annesi ölecek mi acaba, GA da ölüyordu, gerci orda elanin babasi yasiyordu aman kafam karsiti benim...

simduk bu sari mafya neler yapyior acaba,
anlasilan orda plan suya düsüyorki, bunlar daha da belaya batiyorlar
aman e-l-a bisey olmasinda, ama cok zor o kadar adami var sari mafyanin
artik bizimkiler iyice girdi bu piss islere, hayirlisi artik insalllah kurtuluruz...
bashekimlik gene firladi piyasaya birakin iste arslan olsun,
hic olmasa o zaman forum kizismiyor,...

bur_ça[K]
18-04-08, 13:29
canım you tube da yok.koymamışlar daha.
ay çok merak ettim bu bölümü.
nazenine hiç şaşırmadım hep yanlış zaman zaten:)
levent kurtulucaktı o kesindide noldu acaba.
fragmanda neler vardı.
biriniz anlatabilir mi arkadaşlar.

sevgi sihirbazı
18-04-08, 13:30
eğer arabadan atılan nazeninse ela depresyona girer benim yüzümden die
sonra boğulma olur
zaten GA'daki kızın da annesi hasanedeydi
gerçi orda annesi ölmüştü ama burda ölmez
çünkü orda ünlü cerrah olan annesiydi bizde babası (nasıl bi cümleyse)
bizde nihatı erken öldürdüler

yaa benim kafam çok karışık yaa

ya arkadaşlar bu arabadan atılma olayı nerden çıktı bilmiyorumm
ama frgnin başında nazenin kanlar içinde yerdeydi
sonundada eşyalarını toplamış yolda yürüyodu,haldunda arkasındaydı.
birden haldunun gözleri büyüdü,büyük ihtimalle araba çarptı nazenine...
boğulma olayınıda inş çok geçiktirmezler...
benim merka ettiğim konu zenan başhekimlik yarışı için ne duyuyo
büyük ihitimalle haldun bırakmıcam falan diyodur,nisanıda yok:))
ama saçlar yakıyo:img-hyste:img-hyste

mistygirl
18-04-08, 13:35
ya arkadaşlar bu arabadan atılma olayı nerden çıktı bilmiyorumm
ama frgnin başında nazenin kanlar içinde yerdeydi
sonundada eşyalarını toplamış yolda yürüyodu,haldunda arkasındaydı.
birden haldunun gözleri büyüdü,büyük ihtimalle araba çarptı nazenine...
boğulma olayınıda inş çok geçiktirmezler...
benim merka ettiğim konu zenan başhekimlik yarışı için ne duyuyo
büyük ihitimalle haldun bırakmıcam falan diyodur,nisanıda yok:))
ama saçlar yakıyo:img-hyste:img-hyste

yaa bu nazenin otelde kalmıyomuydu..neden elinde bavulla
yürüyorki..otel bir taksi bulamamışmı kendilerine..hem haldun niye
onu takip ediyorki..ben anlamadım..ela zavallı kız herkes onu delirtmek
için çabalıyor sanki..kız ağlama duvarına döndü..herşeyde onun başına geliyor..
benim de asıl merak ettiğim suat ve zenan sahneleri zenanda maşallah
dedektif gibi iz peşinde başhekimin kim olacağını duydu belkide..

**Nilya**
18-04-08, 13:51
ne fragmani anladim ne de özetti,
gerci benim anlama kapasitem bugun baya bi dolu herhalde ondan olacak...

özette bak buram buram kötülük kokuyor,
elanin annesi ölecek mi acaba, GA da ölüyordu, gerci orda elanin babasi yasiyordu aman kafam karsiti benim...

simduk bu sari mafya neler yapyior acaba,
anlasilan orda plan suya düsüyorki, bunlar daha da belaya batiyorlar
aman e-l-a bisey olmasinda, ama cok zor o kadar adami var sari mafyanin
artik bizimkiler iyice girdi bu piss islere, hayirlisi artik insalllah kurtuluruz...
bashekimlik gene firladi piyasaya birakin iste arslan olsun,
hic olmasa o zaman forum kizismiyor,...

cnm orda elanin annesi burda elanin babasi elanin annesi orda cerrahdi bizdekinin babasi ve öldü ordaki elanin babasiylan arasi kötü bizde annesiylen

ayseymis ismi burcinin asil ismi sari mafya :img-hyste
evet arslan olsun yok ozamanda ela levent suat zenancilar bir olup arlsancilara dalar ya 3 ay bannlandim simdi bu ailede dizi basladigindan beri warim ya 18 yasima girdim hallen kavgayi birakmadilarmi pes yani

masal_kizi
18-04-08, 14:00
cnm orda elanin annesi burda elanin babasi elanin annesi orda cerrahdi bizdekinin babasi ve öldü ordaki elanin babasiylan arasi kötü bizde annesiylen

ayseymis ismi burcinin asil ismi sari mafya :img-hyste
evet arslan olsun yok ozamanda ela levent suat zenancilar bir olup arlsancilara dalar ya 3 ay bannlandim simdi bu ailede dizi basladigindan beri warim ya 18 yasima girdim hallen kavgayi birakmadilarmi pes yani

biraz öyle oldu cnm malesef hala var, banlanan banlanana
artik yorum yapmak bile suc oluyor buralarda,
neyse evet sari mafya vallahi böcek gibi agsina düssen birdaha kurtulamyior
aslan olsun ya gerci o zaman hastane hastane olarak kalir mi o mecul
(biri kizacak bu yoruma ama neyse)

**Nilya**
18-04-08, 14:24
biraz öyle oldu cnm malesef hala var, banlanan banlanana
artik yorum yapmak bile suc oluyor buralarda,
neyse evet sari mafya vallahi böcek gibi agsina düssen birdaha kurtulamyior
aslan olsun ya gerci o zaman hastane hastane olarak kalir mi o mecul
(biri kizacak bu yoruma ama neyse)

:img-hyste:img-hyste wolla burdaki en eski benim ben ayrimcilik yapan biri degilimin beni bilen bilir ne ela leventciyim ne suat zenanciyim nede arslan julideciyim ne doktorlar faniyim kizanda kizsin ama sunu söyleyim arslan olursa hic iyi olmaz cünki adam hastneyi pavyona cevirir leventtende olmaz cünki levent cok fazla iyi patirir suatda olmaz suat olursa oda cok sert ama o ötekide olmasin julideye gelince onu kimse takmaz kadin oldugu icin onu sutlayalim en iyis haldun emekli olmasin karida baskasini buldu zaten oturusun oturdugu yerde :img-wink:

(hey gidi günler hey ne güzeldi eskiden sitenin düzenini bozdular lafim yeni gelenlere degil ben 3 ay tam olarak bilmdigim bir sebepden banlandim ama artik ins bu tür seyler olmaz kavgada cikmaz )

kelfindik
18-04-08, 14:28
B]Beklenmedik bir anda aramaya takılan Ela, Arslan ve Levent polisten şaşırtıcı bir yardım görürler. [/B]

Bence poşs Ela'nın arkisi...Yani orada bi sürü araba vardoı..biri arkisi olsun..:img-hyste

Bu Vedat o adam mı?Hani karısı vardı bi tane..Hani ölüyodu ölmedi...
Asistanlardan biri bulsun...:happy0064

Ay ben bu Naz'ın zamanblamasına...Nasıl bir zamanlama ki bu:D
Gene ne oluyo merak ediyorum...Hem niye gidiyorsa...Kızdım yani....Sen gidersen ben ne olcam canım....

Acı süpriz...Kaza galiba....Böyle süpriz mi olur..:img-hyste

Ay iyi iyi...İlerletsinlerr...:img-blush:img-icecr

Ne öğreniyor ki acaba?hayal kırıklığına uğratacak herhalde Arslan'ın favori aday olması olabilir..Haldun'un gitmemesi olabilir...

He kesin Ela'yı vurular..Bugün zaten çok kötümserim...Kesin vurular..Ela yere yığılır...O zaman olmasa bile sonra vurular..Kesin taktım kızı vurdurcam...

sevgi sihirbazı
18-04-08, 14:29
yaa bu nazenin otelde kalmıyomuydu..neden elinde bavulla
yürüyorki..otel bir taksi bulamamışmı kendilerine..hem haldun niye
onu takip ediyorki..ben anlamadım..ela zavallı kız herkes onu delirtmek
için çabalıyor sanki..kız ağlama duvarına döndü..herşeyde onun başına geliyor..
benim de asıl merak ettiğim suat ve zenan sahneleri zenanda maşallah
dedektif gibi iz peşinde başhekimin kim olacağını duydu belkide..

şimdi tülay nazenin bavulla beraber yolda yürüyo,ve haldunu görmüyo sanırm.çünkü haldun arkasında kalıyo...
otelden taksi istemedi demek ki nazenin ...
elinde bavulla yürümek onu rahatlatıyo:img-hyste
valla ela konusunda dediklerine katılıyorum,ağlamadığı bölüm kalmadı,şimdi bide annesine olanları öğrenince ağlar...
bence başhekim için kimse heveslenmesinn
halduşun artık nisanı yok,adamda koltuk sevdası var ya bırakır mı:img-hyste

Dilara_3
18-04-08, 14:31
fragmanı izlemedim ama özete göre karışık bir bölüm bizi bekliyor özette bişey dikkatimi çekti
sudan bir sebeplerle diyor yazım yanlışı:):):) hem küçücük özet veriyorlar hemde yanlış yazıyorlar:)
bide fenci olucam
zeynep-ömer'i çok çok severdim ama zeynepte mutlu olmayı hakediyor murat-zeynep diye bir çift olucaksa zeynep için sevinirim

MeRwİsİm
18-04-08, 16:24
Anam o nasıl bi özet ya tırstım:D

Bu işten yırtıcaklar anlaşılar oh be :happy0064

Ay çok merak ettim neymiş bu hastalık :) İnş. Levo'm çözer:img-in_lo

Kesin Ela vurulucak:img-cray: Son cümleden öyle anlaşılıyo offf offf:img-cray:

Şuandan itibaren Murat Zeynep aşkı başlamıştır herkeze hayırlı olsun :D

Suat başhekim olamadı heralde:Dİnş. Levo'm olur ya herşey o olsun onun olsun :D:D

Eyvah eyvah yandık:icon_sorrOf nolcak acaba ya bir an önce şu Pazartesi gelsin:img-cray:

Me(I)tem
18-04-08, 17:47

Vaay başhekim seçim samimiyetini(!) kapatmak için şimdide hastalık teşhisi hı..:D
Olsun olsun hangisi olursa olsun..
Havalar ısındı malum..:D..Hazırda slikon operasyonuda varken..
Her yere yetişirler:D..
Neyse canım konuyu ego tatminine döndürmeyen bir cerraha sahip olduğum için önemli değil bu mesele..
Zenanda acık sıkılır sonra unutur..
O kadar başarının içinde acık damat mevzusuyla bi başhekimlik gitmiş nolcak..:img-hyste
Onların aşkı böyle şeylere ihtiyaç duymuyor..
Çünkü başarınında aşkın da mükemmellerine sahipler..
Mükemmeller..:img-in_lo

Bu bölüm yine aksiyon izlicez bolca..
Olsun kvp nin reytingleri düşüyordu zaten..:img-hyste

KübraYasemin
19-04-08, 08:03
Herkese GünaydIn bende simdi gördüm özeti...

Ay yorumsuzda olmaz ama degilmi..

BakIn arkiller buraya yazIyorum Jülide..
Vallaha o ya... Ay süper olaak gibi oysa..

Vallaha Bashekimlik tam bir yarIs halline gelecek yani bu hafta.
Bunu iyi bir his edecez anlasIlan.

Aceba AcI süpriz ne.
Vallaha simdi deli olcak gibiyim..

Vallaha Murat ve Zeynep askI heee vaybe.
Zaten kesindi böyle olacagI bence. O Murat bosuna gelmedi bu diziye..

Belkide Haldun Bashekimligi bIrakmiyordur.
Vallaha bu dizide ne nezaman oluyor hic beli olmuyor yani.

Iste zaten bu kesin gibi birseydi bence.
Vallaha neden hep kötüler kazanIr bunuda bir türülü anlayamIyorum.

eylül-ela
19-04-08, 08:07

bn özette en çok buna takıldım!!!
ve buna sevindim:happy0064:happy0064:happy0064

krmcm_kutsi
19-04-08, 09:13
off yaaa

fragmanı gören var mı arkadaşalrrr
ben yine her zamanki gibi göremedimm yaa
puffff :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

özeti okudummm
şu başhekimlik yarışını çok merak ediyorumm
acaba kim kazanıcakk ?* :icon_whis

off allahımm
bi dertten kurtuluyolar başka bi dert geliyo başlarına nedir bunların çektikleri yaaa ?? :icon_sorr
inş. kötü şeyler olmass :icon_sorr

rhonda
19-04-08, 09:58
merhaba arkadaşlar...
fragmanı dün akşam reha muhtarın prog. reklam arasında gördüm:happy0064
nazenin trafik kazası geçiricek bundan emininim.çünkü başlarda bi kadın yerde yatıyodu ve arkasında yüzü gözükmeyen takım elbiseli biri vardı.başka bi yerde ise nazenin elinde bavulla karşıya geçiyodu ve haldun da arkasından bakıyodu.adamın kıyafeti haldunun üstündeki kıyafetle aynıydı.yani maalesef nazenin kaza geçiricek..elacım yazık kim bilir ne kadar üzülcek,pişmanlık duycak.ama sonuçta annesiyle yakınlaşırlar herhalde..
fragmanın en güzel yeri zenanın suati öptüğü yerdi.:love05:

KübraYasemin
19-04-08, 10:09
Vallaha arkiller fragmani bende görmedim.

Ama anlatIklarInIzI okuduguma göre düsündügüm gibi Levent kurtuluyormus.

Ama yinede herhalde ArslanIn pilanI bir ise yaramayacak gibi.

asrslanIn derken y