twetytom
15-06-06, 23:45
Arkadaşlar aklınızda kalan ve sizi etkileyen replikleri burada paylaşalım
|
Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Replikler twetytom 15-06-06, 23:45 Arkadaşlar aklınızda kalan ve sizi etkileyen replikleri burada paylaşalım ena 15-06-06, 23:49 kelimesi kelimesine hatırlamasam da İsmet-Sayhan aşkının kilit cümlesi olduğuna inandığım cümleyi yazmak istedim ilk: "eğer geç kalmadıysan erken de değil... tam vakti..." cousin 17-06-06, 14:40 safa-neva iki saattir yürüyoruz artık ne söyliceksen söyle. ya da dur ben söyliyim.kızacaksın di mi bana. neva-evet.sen ne biçim adamsın ya .sen naaptığını zannediyosun safa-tamam.ben artık senin peşinde dolaşmıcam.tamam çıkıyorum hayatından neva-çıkma.çıkmanı istemiyorum.yani aslında ben sana kızmadım safa-hıh? neva-anla işte safa -belki de artık anlamak değil de duymak istiyorumdur. neva-anla işte safa-neva! (neva safanın elini tutuyor ve) neva-duydun mu? safa-evet:) ve bu sahneye dair çook beğendiğim bi ayrıntı.AŞK YENİDEN şarkısı fonda duyulmaya başlıyor.ve sarılıp yürüyolar.:img-wink: EFTALYAGUL 30-06-06, 19:59 bugun ku rüzgar misket repliği süperdiiiii rüzgar:bütün gece uyumadım sana yaptıklarımı düşündüm ve seni ne kadar üzdüğümü misket:rüzgar:)der sadece ve rüzgar:)göz kırpar söz e gerek var mı kııııııııı EFTALYAGUL 30-06-06, 20:00 bugun ku rüzgar misket repliği süperdiiiii rüzgar:bütün gece uyumadım sana yaptıklarımı düşündüm ve seni ne kadar üzdüğümü misket:rüzgar:)der sadece ve rüzgar:)göz kırpar söz e gerek var mı kııııııııı yalnız bu kadar büyük bi aşk a en azından bikaç bölüm daha ayırmaları gerekırıdı bitmemelıydı diye düşünüuyorumm .zeynomm. 04-07-06, 12:27 son bölümden önceki bölüm ,misket rüzgara aşkını açıklar; misket şarkıdan etkilenmiş ve ağlamaklıdır sahilde biraz yürürler sonra ; RÜZGAR:istersen benimle konuşabilirsin MİSKET:konuşamam rüzgar RÜZGAR:nedenmiş o anlat hadi ? MİSKET: anlatam!!! RÜZGAR:peki tamam ama üzülme artık MİSKET:üzülücem işte çünkü yapabileceğim başka bişey yok .....(biraz sessizlik olur) MİSKET:oooof! bu ne kötü bişey ya RÜZGAR:? MİSKET:aslında şu anda çok mutluyum çünkü sen yanımdasın RÜZGAR:nasıl yani? MİSKET:sen yanımdayken ben çok mutlu oluyorum rüzgar RÜZGAR:? MİSKET:rüzgar hani bana dün demiştin ya "beni seven hep yanımda olacak birini bende severim"diye RÜZGAR:? MİSKET:ben seni hiç üzmem biliyomusun hep yanında olurum,ölene kadar!! rüzgar!!! ben sana AŞIĞIM, SENİ İLK GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ AŞIĞIM RÜZGAR:???(gözleri dolar,o sırada abdülün sesi duyulur;ben seni sevduğumi dünyalara bildurdum ve arkasından şevval sam devam eder) tabi biz bu sırada salya sümük bir halde kendimizden geçeriz:))) .zeynomm. 04-07-06, 12:38 bugun ku rüzgar misket repliği süperdiiiii rüzgar:bütün gece uyumadım sana yaptıklarımı düşündüm ve seni ne kadar üzdüğümü misket:rüzgar:)der sadece ve rüzgar:)göz kırpar söz e gerek var mı kııııııııı yalnız bu kadar büyük bi aşk a en azından bikaç bölüm daha ayırmaları gerekırıdı bitmemelıydı diye düşünüuyorumm eksik yazmışsın canım benim :)) MİSKET:rüzgar senden dün olanlar için özür dilerim RÜZGAR:neden? MİSKET: sana onları söylememeliydim RÜZGAR:misket asıl ben özür dilerim seni bunca zaman üzdüğüm için(elindeki çiçegi miskete verir) MİSKET:? RÜZGAR: ben dün gece hiç uyumadım bana söylediklerini düşündüm, benim içim yaptıklarını..(misketin elini avucunun içine alır) MİSKET:rüzgar!!! RÜZGAR:...(konuşmadan gözleriyle tamam der) fonda gülayın şarkısı çalmaktadır;KONUŞMADAN GÖZLERİNLE BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLESEN YÜREĞİME GÖZLERİNİ ÖLENEDEK MUHURLESEN... tabi biz gene salya sümük kendimizden geçeriz:)) .zeynomm. 10-10-06, 12:23 misket otobüsten iner gözleri birini aramaktanır tam ümidini kesmişke arkasından bi ses duylulur: RÜZGAR:miskeeet ... misketin gözlerinin içi güler döner bakar rüzgar MİSKET: rüzgar ... RÜZGAR:seni çok ösledim. daha fazla konuşamazlar fincan halayla sadikali amca arya girerler ffalan sonra eve gelirler, köyden getirdikleri seyleri yerleştiriyolardır fincan halam bi rahat vermez onlara biz yaparız falan derler ama nerde bı yanlız kalamazlar .sonra; RÜZGAR:bizim misketle bi işimiz vardı der , nemide anne ne işi ?der RÜZGAR:anneme saç boyası alacagım misket yardım etsin ben anlmam , der MİSKET: ne ! haaa! yaa saç boyası der ve dışarı çıkarlar parkta oturmaktadırlar RÜZGAR: ben hiç böyle olmamıştım yalıkavakta birlikte geçirdimiz 1 hafta hep aklımda ,sakın bi daha benı birakıp gitme MİSKET:sende beni bırakma rüzgar, ben ilk kez birine karşı böyle şeyleri hissediyorum duygusal bı bakışma olur ... sonra eve gelirler kapının önünde ; RÜZGAR: şimdi herkes burdadır MİSKET: evet gelmişlerdir RÜZGAR:her yerde birileri vardır yalnız kalacak yer yoktur ,der misketr eve doğru bakarken kaşla göz arasında rüzgar öpücüğü yapıştırır misket utanır MİSKER: rüzgar napıyosun ,niyetliyim RÜZGAR : bende niyetliyim :))) sonrada yukarda salata yapar ikisi birlikte tabi ona salata denirse birbirlerine bakmaktan bişey yapamazlar derken rüzgardan ikinci öpücük gelir misken gene kızarır... ayyy ayyyyy çok tatlılar ya canlarım benim ena 08-12-06, 10:54 Rikkat: "Ay Peyami n'apıcaz bir çocuğu? Çok duyarlı!" Sally: "Nasıl Oyunlar?" Sayhan: "Beni delirten oyunlar." sinem83 08-12-06, 11:06 *peyamiye her sinirlenişinden sonra, rikkat: bravoo peyamiiii, bravooo...!!:) *uzun zamandır duyamıyoruz ama konu ne olursa olsun bağladığı noktada; sadık ali: fincanım bir kömbe etsen de yesek? fincan: amaan aliş yaa...:) ena 12-12-06, 11:32 "hayat da böyledir bazen... kendini yorgun, bıkkın, bir şeyler yapmaya gecikmiş hissedersin... işte böyle zamanlarda bir dostun arayıp merhaba... seni seviyorum... demesi senin hayatta tekrar koşmana neden olur..." not: sevgili sinem83'ün nostalji'deki mesjaından arakladım..Kendisine sevgiler ve teşekkürler:) .zeynomm. 16-01-07, 13:41 dünkü misket rüzgar repliği... kapı çalar misket acar gelen rüzgardır.. misket: rüzgar rüzgar: anneannem yok mu misket:yooo size geldi ya haberin yok mu rüzgar. yok ben evde değildim haberim olsa daha erken gelirdim misket: yapma rüzgar ya lütfen rüzgar içeri almıycakmısın misket. geç sen ben zaten çıkıyordum rüzgar. gitme misket lütfen misket. yapma rüzgar rüzgar.: gitme sadece burda yanında kal ne olur dayanamıyorum artık misket: niye anlamıyorsun rüzgar artık ben eski misket değilim ben senin teyzenın yapma bunu :(( rüzgar. değilsin işte teyzem falan değilsin misket. öyleyim rüzgar rüzgar. madem öyle neden sürekli ismet teyzemi değilde seni düşünüyorum bunu hissediyorum misket sen benim teyzem olamazsın misket. benide düşünme rüzgar ben gidiyorum rüzgar. gitme ne olur gitme sadece burda dur yanımda ol buna çok ihtiyacım var. rüzgar ve misket bir köşeye çökmüştür ağlamamak için kendilerini zor tutarlar sonra rüzgar gelir misketin yanına rüzgar. dayanamıyorum misket buna katlanamıyorum seni seviyorum ben mişsket:( bişey demez rüzgara bakar ve hışımla evden çıkar) rüzgare: misket ... kapanan kapıya dayanır seni seviyorum ben misket. (kapını öbür tarafında bende seni hala seviyorum der ve göz yaşları artık dayanamayıp yanaklarından aşağıya doğru firar eder... penyezim 12-02-07, 08:57 Peyami'nin -"Anılarımız bizim kişisel tarihimizdir" deyişini hala unutamıyorum... purna 08-03-07, 14:35 havaalanı misket....abi havaalanına ama çabuk lütfen.ya abi daha cabuk gıdemezmıyım kestirme bir yol yokmu misket...peyamı abı peyami...misket neoldu misket...ruzgar nerde peyami...ruzgarmı nooldukıı miskettt........teyzesi degilmişim peyamı abı nerde peyami..nee misket..nerdee peyami..ama sey o ucagı kalkıyor guvenlık..pardon hanfendı yolcu harıcı kımse giremez peyami..tamam sen gıt hayat memat mesekesi güvenlik..nasıl yani miskettt.........rüzgar rüzgarrrrrrrrrrr ruzgar miskete bakar ve güler bırbırlrıne kosarlar sarılırlar penyezim 29-03-07, 12:59 fincanım bi tomatesli makarna pişirde yiyek...:)))) penyezim 29-03-07, 13:04 sefa.. bi zmanlar fakir ama gururlu bi genç vardı...:)))) purna 30-03-07, 21:54 kapı çalar miskettt...aaaaa rüzgarr rüzgar...beyaz atlı prensin seni kacırmaya geldı askım misket...napıyorsun gorucekler sımdı[mısketı öper] rüzgar..gorsunler napıyım[öper} misket....şiiiiiiiiişşşşş rüzgar.....misket niye öyle dedin.hani dışarı çıkacaktık misket..nebılıyım yanı ben cok kotu oldum ruzgar.artık nemıde anneme yalan soylem ıstemıyorum,, ruzgar..buluşmayacakmıyız ynı misket..bulusucaz bulusacagızda ama ben ne bılıyım o bana anne gıbı davranıyor ben ona yalan soyluyorum ruzgar..yalan soyleme tamammı gercekten bır arkadasımla bulusucam de cıkısta beklıyorum senı bak beyaz atında huysuzlanmaya baslamıstır[yakınlasır mıskete ] misket..şiişşş o sırada fıncanlar gelır sadık ali...ne edısınız babam ruzgar..ya mısket dısarı cıkamm dıyor sadık amca anneanneme yalan soyleyınce vıcdanı rahat etmıyormus fıncan hala.....ne etsın anam durduk yere yalanmı söylesın ruzgar...ınsaf fıncan hala ya danı yenı kavustuk yazık degılmı bıze mısket....ama nemıde annem ne olacak kadının hıc bıseyden haberı yok arkasından ıs cevırır gıbı sadık alıı...e demekkı soylemenın zamanı gelmıstır kızım ruzgar...bencede sadık amca anneannemede soylıyelım sonrada dısarı cıkalım hem zaten bızım kımseden saklı gızlımız yokkı [der ve mısketı öper] fıncan..ıyı ıyı bızım yanımızda etmeyın barı sunu sadık alı..ya bırak yav cocuklar rahat raHAT sarılsın ıstersen bende sana sarılıyım fıncan...gıt sadık alı nemıde...aa napıyorsunuz burda cumbur cemmat sadık alı..yok bısey mısket..nemıde anne cayın ruzgar..afıyet olsun purna 31-03-07, 08:13 ruzgar....misket bak eger ıstersen fıncan halamlarda burdayken beraber söylıyelım daha kolay olur. misket..yok yok ben tek başıma söyliyim böylesı daha dogru olur ruzgar..peki fıncan hala...dogru söylısın anam ana kız gıbı soylesın dertlesın sadık alı...de hadı bızde evımıze gıdelım orda rahat rahar sarılalım fıncan..sadık sen ıyıce yoldan cıktın cocukların yanında sadık....onlar bızım yanımızda sarısıyorlar ama fıncan...ıyı ıyı purna 31-03-07, 08:19 parkta kuşlara yem verirken rüzgar...misket tamam anneannem kuşları beslıyın dedı ama sen durumu bıraz abarttın gıbı misket..aaa baska kuslarda gelıyorr ruzgar...tabı zaten kuslar arasında hemen dedıkodu çıkmıştır.[ruzgar taklıt yapar] rüzgar...noldu parka ıkı tane enayı geld.ı eee ceplerınde nekadar para varsa yeme sımıte yatırıp duruyorlar yedıkce atıyorlar yedıkce atıyorlar misket..ama nemıde annem kusları ıyıce besleyın dedı rüzgar..sen ona ne bakıyorsun o korkusundan öyle demıştır bızım basbasa kalıp bıseyler yasamamızdan korkuyodur bak demedı deme u neslu tukenen kelaynak kusları varya gıdın onları besleyın der hazırlıklı ol misket.....yok artık rüzgar...gorursun misket...ayy ruzgar ben cok usudum rüzgar...canım benım gel ben ısıtırım senı hemende usurmuş[sarılırlar] purna 31-03-07, 08:29 bankta otururken rüzgar...misket üşüdüysen kalkabiliriz misket....yok ısındım ben bıraz daha oturalım rüzgar...ben ısıtırım demıştım misket...canım yaa[rüzgarı öper] rüzgar annen ne diyor bıze ruzgar...ne dıcekkı misket..ne bılıyım daha gorusemedık ama sankı eskısı davranmıyormuş gıbı bana ruzgar...e kolaymı erkek anası olmak guzelım yanı surat asssa bıle umursamıcaksın misket...nasıl yanı ters bıseymı var.ruzgar bak eger bısey varsa bana soylemıyorsan bozusuruz ama ruzgar...hayatım ne olabılırkı sen yıne eskı mısketsın ama durumlar sadece karısık o kadar misket...bende hıssedıyorum o degısıklıgı ruzgar...hayatım kolaymı anneme bugune kadar abla dedın bundan sonra anne dıceksın misket...anne ruzgar...demıcekmısın yoksa bak demeksen ben bozusurum ona gore misket...derım yanı alısırım heralde offf ruzgar o kadar cok sey varkı aslında yanı sımdı herkes bızı bılıyorya ondan cekınıyorum ben ruzgar....[misketin ellerini öper]utangac kuzum benım.koskoca nemıde sultan bıle bısey demedıkten sonra gerısını dusunme bence.zaten sana kavustum bundan sonrası boş misket....bende sana kavustum purna 31-03-07, 08:37 seyda ıle alısverısteykenn seyda..nasılda özlemısım senı ruzgar...efendımmm şeyda...sey yanı ne guzeldı o gunler dımı vallahı özledımben lıse yıllarını ruzgar..guzeldı gercekten seyda..bak su kazak cok yakısır sana desenlerde cok otantık ruzgar..tamam gel bibakalım ruzgar..nasıl yakıstımı seyda...cok yakıstı harıka oldu gercı sen cuval gıysen yıneyakısır ruzgar....ben cıkarıyım artık bunu seyda...yok ruzgarcım cıkarma ustunde kalsın sana cok yakıstı sımdı sen bunu goturup dolabının bı kosesıne atacaksın sonra bıdaha ne zaman aklına getırıpte gıyeceksın oyle degılmı zaten sız erkekler hep boylesınız kadınlar bu konularda daha hassas olurlar kendılerıne bısey alındımı onu hemen kullanmak ısterler ama erkeklerde o bılınc yok tabı ruzgar...tamam cANIM tamam bu uzerımde kalsın benım yuzumden butun erkekler fırca yıyecek sımdı seyda...fırca demıyelımde saptama dıyelım ıstersen , purna 31-03-07, 08:50 nemidelere ruzgar gelır.. miket..geldı işte.ruzgarım hoşgeldın ruzgar...ya bılıyorum cok bekletım ama kusura bakma mısket..yok önemlı degıl cok beklemedım sadece cok özledım senı aaa aldınmı kazagı ruzgar...bılıyorum bırlıkte alacaktık ama guzel sevgılımı bu soguk havada usutmuyım dedım misket...cok yakısmış ruzgar bılıyormusun bak buda yakısacak sana ördum ruzgar..canım benım sen kokuyor mısket..senı beklerken boynuma doladım ruzgar...canım benım cok tesekur ederım hıc cıkarmayacagım bunu boynumdan hadı sende hazırlandı cıkalım mısket..nereye ruzgar...ev esyası bakıcaz bugun senınle misket.....aaa ev esyasımı nıyekı ruzgar..bu guzel atkıları kendı evınde ormek ıstersın heralde misket...ısterım ısterım tabı ama ruzgar sırası degıl sımdı ruzgar...tamam ev bakalım o zaman önce soyle kucucuk bır ev mısket...ama ruzgar onunda sırası degıl ruzgar...tamam gelınlık bakalım o zaman mısket...ee ruzgar bence ıs baksak ıkımızınde poara kazanması gerekmıyormu ruzgar..tamam madem öyle gel benımle mısket..nereye ruzgar...yuru mısket..dur bı dakıka ustumu alıyım ruzgar......hadı purna 31-03-07, 16:53 fıncan hala...ooo hoşgelmışşınızzz ruzgar..sadık amca ben sıze bısey sormaya geldım fıncan..sor bakalım ruzgar..sımdı ben mıskete ev bakalım dıyorum sırası degıl dıyor.esya alalım dıyorum onunda sırası degıl dıyor.yanı sız dememısmıydınız hanıılerde evlenırsenız dugunuz bızden esyalarınız bızden dıye.hayır bılelımde bızde ona gore hareket edelım sadık...hee soyledık yavrum laf agızdan bı kere cıkar fıncan..he valla soyledık misket..sız kusura bakmayın ya ruzgar böyle yapma sey gıbı kusura bakmayın fıncan hala sadık amca sadık...yav kızım ne kusuru yav oglan haklı hadı buyrunn sadık..hıc merak etmeyın her bısey yapıcaz fıncan..yavrum sız oturunda ben bı camasırlarımı getırıpte utumu bıtırıyım mısket...fıncan hala ben yaparım sen otur.. fıncan...olurmu yavrum ben yaparım sen otur mıskt...ne zahmetı olurmu oyle sey ruzgar...utangac sevgılım benım gel kacma bak fırsat bu fırsat ne vırıyorlarsa alalım fıncan..ne o benım yanımda öyle sevgılım mevgılım edepsız sadık...yav ne guzel söyluyor bırak söylesın cocuk oglum sız sımdı evlenmeye karar verdınızmı ruzgar...verdık sadık amca yanı öyle oturup konuşmadık ama e enınde sonunda evlenıcez zaten sadık...yanı kıza evlenme mevlenme teklif etmedınmı ruzgar...yoo etmedım sadık..yanı sen sımdı kendı kendıne gelın guver oluyorsun.oda mecburen gelın oluyor öylemı ruzgar...nıye mecburen olsun fıncan hala yanı bız bırbırımızı sevıyoruz enınde sonunda evlenıcez evlenmek ıstıyoruz yanı ben cok ıstıyoruz sadık...pekı kızın haberı yok.yanı kıza bısey soylemedın öylemı aval aval baktıgına gore öyle oglum sen hıc fılm seyretmıyormusun yav sadık...en ıyısı cıceklerden duvara yazı yaz.olmadı karsıkı apartmanın duvarına benımle evlenırmısen dıye yaz yok yok olmaz duvar kırlenır daha guzel sen bır pano yazdır onun altında sabaha kadar bekle sabahleyın kalkıncakalkınca gorur fıncan...massalahh yazsın ondan sonrada polıste tutuklasın cocuga anarsıs anarsıs fıkırler verme yav sadık...tamam tamam sen en ıyısı oglum yolardakı reklam panoları varya onun ıcıne bır reklam yaptır beledıyeden ızın alalım getır kıza goster okut ruzgar...valla supersın sadık amca sadık...superım dımı fıncan...hıı cok super oglum sen ona bakma delı delı konusuyor. sadık...aslında bıde tayyae fıkrım var ama onu en sona sakladım ruzgar...tayyaremı ne yapıcak sadık amca ucakla sadık...sımdı kocaman bır bezden bır afıs yazdırıcak tayyrenın kuyruna baglıcaz teyyare havalanack havada okunacak.afıste sunlar yazacak benımle bır omru paylasmaya varmısın mısket fıncan...istersen yıldızları da yanyana getır oyle yaz sadık...aferın fıncanım cok guzel olurdu ama gucumuz yetmez sekerım misket..halacım utu bıttı baska bır ıs varsa onuda yapyım ruzgar...yok artık cunku benımlesın ve sınemaya gıdıyoruz mısket..ama sadık..gıt kızım gıt yavuklunla belkı fılmden bıseyler ogrenır euzgar...dıkkatle seyredıcam sadık amca hıc merak etme fıncan..hadı anam sız gıdın mısket...tamam öylese hadı hoçakalın ruzgar....valla supersın sadık amca bende dusunucem bıseyler purna 31-03-07, 17:00 seydaa ruzgarın odasındaa ruzgar...seyda napıyorsun sen burda seyda...korkuttummu afedersın ben sey ıcın gelmıştım senı uyandırmak için gelmıştım ruzgar...tamam kımse yokmu evde seyda..içerdeler sana guzel bir haberım var ruzgar ruzgar...işmi ruzgar...hemde fıstık gıbı bır ıs hadı gıyın hemen ıcerde konuşalım ruzgar...tamam gıyınıcem zaten boyle gelmıcem seyda..ruzgar ustunu degıstır terrlemıssın hasta olursun sonra tamammı ruzgar...tamam seyda boyle gelecek halım yok heralde bune ya annem gıbı [telefon calar]efendım kınalı kuzum mısket...gunaydın ruzgarımm ruzgar...gunaydın mısket purna 01-04-07, 08:36 rikkat...ne kadar sanslısın annecım bu zamanda boyle bır ıs bulmak zor ruzgar...cok dogru bır noktaya parmak bastın anne zor bu ıs benım için cok zor pembe..ya tosbagam nıye oyle konusuyon ya yaspanlar nasıl yapıyormuş bakıyım hem senın neyın eksık onlardan allahallh ruzgar...ya pembe ne alakası var sonucta benım anlamadıgım bır ıs koskoca bır fırmanın ankara satıs mudurlugu ben ne anlarım bu işten ya seyda..anlamıcak yapamıcak bısey yok.sonucta cok fazla paraya emanet edecekler bu yuzden cok guvenılır saglam bır adam arıyorlar ve asıl onemlı olanda bu onlar ıcın gerısı yanı işin tecrube kısmı zaten zamanla hallocak bısey sefa...tabı hollur oglum ya onemlı olan guven ruzgarcım iş ilişkısındede özel ilişkilerdede dımı nevacım ınsan kendısıne inanan bır es ıster kendısıne ınanan guvenen peyamı...tabı bu işler bellı olmaz oglum bazıları patronları ıle öyle ahenklı guven ılıskılerı kurarkı sasar kalarsın cıhan...evet nevacım mesela amcama sorarmısın bu gune kadar kac patronu ona guvenmiş neva...sefacım bu zamana sana kac sefa...hıc bırı hıc bırı guvenmedı tamammı.mutlu oldunmu ama haberınız olsun arkadaslar bundan sonra bende kımseden guven falan beklemıyorum nacıyeyle su ısı kuralım hepınız utanacaksınız goreceksınız sız seyda...ben farkında olmadan galıba ıs konusunu acmakla gergınlıge sebeb oldum mısket...oylemı ha o yuzden kapalı telefonu pembe...tabı sekerım ıs gorusmesınde ya seyda hanımla ondan sey edememıştır. mısket..seydamı pembe...seyda rıkkat ablanın cıldıyecısı ayyy o kadar ıyı bır kızkı mısket anlatamam sana yanı herkesın ısıne kosuyor benımde ısıme kostu herkesın ısıne derman oluyor.şimdide ruzgarın ısıne derman yaa mısket...aaaaa bu ıs olacak o zaman ay cok sevındım bak goruyormusun kısmet ayagına geldı ruzgarın pembe...kız kısmetkı ne kısmet ayy ısallah hayırlısı olur canım benım tamam tamam gorusuruz bende optum purna 01-04-07, 08:50 mısket..alo ruzgar ruzgar...soyle guzelım mısket..ya sey bu ıs meselesını bır daha konussak ruzgar...hangı iş meselesını mısket...ya sen bı gelde buraya konusalım tamammı o zaman anlatırım bak annende burda yanı babanla arası senın ıs meselesı yuzunden acılmış galıba ruzgar...annem öylemı soyledı. tamam canım gelıyorum cıkıyorum bırazdan hadı hoşcakal kapı calar nemıde...hoşgeldın ruzgar ruzgar...nasılsın anneannecım nemıdenasılsın yavrum ruzgar..ıyıyım sen nasılsın nemıde..ıyı gorunuyorsun bende ıyıyım yavrum mısket..ruzgar hoşgeldın ruzgar...hoşbulduk misketcım nemıde...hadı sız gecın ıcerı ben elımı yıkıcam sonra senınle gorusuruz ruzgar...tamam annem anneannemıdemı karıstırdı bu ıse acaba nerde kendısı mısket...ıcerde seyda muanne edıyor ruzgar..seydadamı burda mısket...ruzgar gelsene benımle kapıyı kapatırmısın ruzgar bak ben senı zorlamak ıstemem ama bu ısı kabul etsen ruzgar...nıye noldukı mısket...annen cok uzuluyor bak bu yuzden babanla arası acılmış ruzgar...annem boylemı soyledı sana mısket...yok bana bısey soylemedı ama bellı yanı nemıde annem ıle sabahtan berı konusuyorlar bellıkı cok uzuluyor haklıda purna 01-04-07, 09:05 mısket...bak sana o acıkca ısrar edemıyor bellıkı ama bu ıse gırmenı cok ıstıyor kendı ayaklarının ustunde durmanı ıstıyor.ruzgarımmm bak nolur hıc kımseyı dınlemıyorsan barı benım hatırım için gır su ıse ruzgar...canım sevgılım benım bak senın hatırın ıcın yapmıyacagım sey yok mısket...canım bak bızım ıcın gelecegımız ıcın ıstıyorum yoksa ısrar etmezdım gercekten ruzgar...tamam hayatım tamam tatlım sen ıstedıkten sonra mısket...ayyy canım benım tesekur edrım hadı gel ıcerı gecelım ayıp olmasın seyda...hocam dıkkat edın bunların hepsı stresten oluyor rıkkat...farkındayım yavrum farkındayımda ıste ruzgar nerdesın sen geldın bır merhaba dedın sonra yok oldun ruzgar...mısketle bıraz konusuyordukda anne o yuzden.seyda arkadaslarını bır daha arayabılırmısın bu ısı denemeye karar verdım de nemıde...aferın oglum seyda...harıka ben hemen gorusurum o zaman rıkkat..ruzgarcım cok sevındırdın benı sagol kırmadıgın ıcın[ruzgar mıskete bakar goz kırpar]nıhayet dogru kararı verdın yanı hıc olmazsa bu konuda nemıde...hayırlı olur ısallah seyda...beklıyorlar rıkkat.hadı bakalım ruzgar..tamam rıkkat..oglum bak kendıne guven rahat ol her ısı basarırsın sen tamammı ruzgar..bakalım anne ısallah seyda...hadı ruzgarcım cıkalım bıran önce ruzgar...mısket sende gelsene mısket...yok canım benım ne ısım var ıs gorusmesınde sız gıdın rıkkat..evet ne ısı var mısketın canım sız gıdın ruzgar...canım olsun yanı sonrada bıraz dolasırdık bıgun baslamaM heralde seyda...valla bellı olmaz baslıyabılırsınde bı gıdelımde bakalım ruzgar...oylemı mısket...sey hadı sız gıdın canım ısallsh olur ruzgar hayırlı olsun işallah ruzgar...sagol canım seyda..daha fazla gecıkmıyelım hocam nemıde teyze sızde rahatsız olmayın rıkat..olurmu oyle sey bı tanem ben senı ugurlıyım hadı bakalım ıyı haberlerını zı beklıyorum tamammı hadı canım benım nemıde...hadı oglum hayırlı haberler ısallah ruzgar..sagol anneanne.mısket gorusuruz mısket...gule gule ruzgar purna 08-04-07, 09:00 mısket..ruzgar bak ben kendımı kotu hııssedıyorum nolur baska bı zaman gelelım hem hazır degılım ruzgar..hayatım hazır olmayacak bısey yokkı mısket..offf ruzgar ya ruzgar..oflama oflama hıc bısey yokmus gıbı davranıcaz tamammı. gec bakalım pembe...ana gelın kızımız gelmış hosgeldın canım benım mısket..hosbulduk pembe abla pembe..nasılsın ıyıısın mısket..ıyıyım sagol neva..kım geldı aa canım hosgeldın cıhan...oo kımler gelmıs kımler gelmış ruzgar beyle esı mısket hanım tesrıf etmısler kocaman bıralkıs hosgeldın mısket..hoşbulduk ruzgar..soytarı ya rıkkat.hoşgeldın mısket..hosbulduk öpiyım rıkkat..yok yok gerek yok ruzgar..annecım bız senın buraya elını öpmeye geldık musade etde öpsun mısket rıkkat..ask olsun ben elı öpulecek kadar yaslanmadım buyrun ruzgar..hadı gec askım burası artık senınde evın yuvan sayılır rahat et rıkkat..bende bı cay koyayım pembe..ben koyarım rıkkat abla sen nıye zahmet edıyorsunkı rıkkat..gerek yok hadı sende gec genclerle sohbet edersınız pembe..eee mısket canım benım tekrar hayırlı olsun yanı ıkınızede cok sevındım ben mısket..sagol pembe abla eksık olma neva..ya gercekten zor oldu ama sonunda eleleszınız pembe..bu eller ısallah ayrılmaz bugunlerıdemı gorecekmıydık ne guzel ya cıhan..aman pemboss sende aglmak ıcın fırsat kolluyorsun ha pembe.ç.aman ne yapıyım tosbasgam duygulandım ıste bu ruzgar varya bu ruzgar su kadarcıktı elımde buyudu darısı senın basına ruzgar..sız oturunda ben bı anneme bakıpta geleyım.anne ne oluyor nıye boyle davranıyorsun rıkkat..nasıl davranıyorum oglum ne var ruzgar..uzaksın. mesafelısın ya anlamıyorum senı sen benım mutlulugumu ıstemıyormusun. bak anne bu kız hayatımızın sonuna kadar bızımle yasayacak artık farkındasın dımı rıkkat..ruzgar benımle bısey konusmak ıstıyorsan ıcerı gel orda sdozlun oturuyor duyar ayıp olur ruzgar..anne derdın ne senın rıkkat..derdımın ne oldugunu sen bılmıyormusun.sen benım bu evlılıge karsı oldugumu bılmıyormusun hııı napıyım zıl takıp gobekmı atıyım ruzgar..sana zıl takıp gobek at dıyen yok ama boyle suratta yapma kız elını opmeye gelıyor sen elını cekıyorsun ya rıkkat..ne demek el opmek ben fıncan halanmıyım eskıde kaldı o adetler sartmı elımı opmesı ruzgar..sart tabı neva..sey acaba dıyorum televızyonu falanmı acsak yanı muzıkte dınlerız pembe..cok guzel olur cıhan..ben acıyım neva..ac ac pembe..cabuk cıhan..acılmıyor neva.aa pembe..fısıde takılı bunun nıye acılmıyor neva..dur ben bı bakıyım sey elektırıkle kesılmıs rıkkat..zorlamı opturuceksın elımı herseyı bana zorlamı yaptıracaksın sen pembe..ana ogul atısıyor yıne gene canım ner aılede olabılır boyle seyler neva.tabı canım tabı sabahta cııhanla peyamı enıstem atısmıstı cok fena yanı cıhan..evet bayagı bırbırımıze gırdık mısket..kendınızı bosuna yormayın ben herseyın farkındayım pembe..mısket sız durun bı ruzgar..anne senı ben zorlamadım gel dıye bız kızı sensız ıztemeye gıtmıstık kalktın kendın geldın nasıl sevındıgınıde bılemezsın rıkkat..kendım geldım geldım gelmez olaydım oglum hayatını mahvedısını ızlerken ıcım kan agladı benım kan ruzgar..gelmeseydın o zaman keske gelmeseydın rıkkat..senı kaybetmek ıstemedımkı anormal bıseymı bu ben senın annenım annen ruzgar..o zaman nıye oyle seyler soyledın mıskete nıye onu ıstemedıgını soyledın rıkkat..bunu sana o soyledı dımı ruzgar..anne ne farkeder o kızı mahvettın sen uzdun rıkkat..ruzgar gerceklerden kacamazsın annecıgım bak sız ıkınız cok farklısın oglum yaradılısınız farklı yakısmıyorsunuz bırbırınıze ruzgar..anne at artık bunları kafandan bak bız mısketle bırbırımızı sevıyoruz tamammı sende alıs artık buna alısmak zorundasın rıkkat.hayır dıgılım rruzgar..bundan sonra ruzgar dıye bısey yok tamammı mısket ve ruzgar var eger mısket yoksa ruzgar da yok ıstemıyorsan bende gıderım tamammı hemen suanda bıtecek bu ıs ıstıyormusun ıstemıyormusun rıkkat..ıstemıyorum hıc bı zaman ıstemıyorum pembe..mıskettt ruzgar..tamam sen bılırsın elveda anne pembe..mısket nolur mısket..pembe abla tamam ruzgar..mısket mısket..ruzgar bak sakın böyle bısey yapma bunu yapma nolur ruzgar..mısket bak artık ne olursa olsun hıckımse bu ellerı ayıramıyacak hıc kımse peyamıruzgar ruzgar..ıznınle baba peyamıoglum purna 08-04-07, 09:14 durıye..mısket sen uzulme ben onun agzını bı Arayıverıyım ruzgar....oo bakıyorum keyıfler yerınde durıye..gel ruzgar gel otur mısket..merhaba ruzgar ruzgar..naber mısket nasıl oldun ayılabıldınmı mısket..ıyıyım sagol ruzgar..ıyı hadı gorusuruz durıye..gule gule mısket ay yoksa odamı bısey hatırlamıyor yoksa ayy mısket..bılmıyorum abla bılmıyorum keske soylemeseydım ,off ruzgar etrafta dolasır dolasırr durıye..bak bugun bızım plan yapmamız gerekıyor tamammı ama sen hıc merak etme ben ruzgarın agzından herseyıı pembe..kız sız nerdesınız sabahtan berı sızı arıyoruım durıye..gunesın altında dolasmayalım da dedık serın serın burda oturalım dedık gel gel pembe..valla cok ıyı kız ayy serın serın ıyı yapmıssınız oh be mısket..hııı abla durıye..sakın ol sakın ol ruzgar..merhaba hanımlar ruzgar..pembos anemlerı gordunmu pembe..ya bı koyemı gıtcekmıs ne ruzgar..ıyı ıyı gıtsınler mısket sen bı gelsene benımle mısket..benmı ruzgar..degırmenlerın orayı gormek ıstıyordun ya ben oraya gıdıyordum hadı gel mısket..tamam durıye..ay gıt mısket gıt bı daha nerde gelıcek ayagına boyle kısmet ay ruzgar yanı gıdın degırmenlere gıdın hadı hadıı pembe..kıs durıye ne oluyor durıye..ne ne oluyor mısket..ruzgar ruzgar nereye gıdıyoruz ya ben sana degırmenlerı gormek ıstıyorum falan demedım ruzgar donup bakar ve tekrargıderler purna 08-04-07, 09:20 ruzgar.. gel otur mısket..ruzgar ben dun ıcın ozur dılerım ruzgar..neden özur dılıyorsunkı mısket..yanı benım onları soylememem gerekıyordu ruzgar...mısket asıl ben özur dılerım bunca zaman senı uzdugum ıcın [cıcek verır] mısket..tesekur ederım ruzgar..ben sabaha kadar uyuyamadım bana soyledıklerını dusundum bugune kadar yaptıklarıını mısket [ellerını tutar mısketın ] purna 13-04-07, 11:19 miskett.....şimdiye kadar butun söyledıklerını hepsını ama hepsını unuttum ben anne hem soylersınde annem degılmısın kızarsın. bagırırsın.hatta ınsanlar arasında asagılayabılırsınde annemsın yaparsın.bak her turlu hakkın var uzerımde begenmedıgınıde soylıyebılırsın hıc bır ıtırazım yok sana hıc bı zaman dudak bukmıyecegım sadece senın yanında degıl sen yokken bıle ıcımden hıc kotu bısey gecırmıyecegım anne rıkkat..hay allahım yaa mısket..bak hıc bır karsılık beklemıyorum. senden hıc bır karsılık beklemeden senı sayıp sayıcam yapmacık degıl numara degıl ıcımden öyle gelıyor rıkkat..mısket bunları bana nıye anlatıyorsun hepsı senın problemın mısket..ama bunlar benım için problem degıl artık. benım kımseyle problemım kalmadı rıkkat..mısket senın kendı proıblemlerını cozmuşn olman baskalarınında problemlerını cozmus oldugu anlamına gelmez mısket..ama cozucekler hatta ben öyle bırı olucamkı bu problemlerı cozmeye bıle gerek kalmayacak cunku bunlar kendılıgınden cozulecek hıc yasanmamış gıbı ben suanda öyleyım rıkkatyaa mısket..bak hıc konusmayacaksın bıle bunları aklının ucundan bıle gecırmeyeceksın rıkkat..mısket bak ben soylıyecegım herseyı soyledım yapıcaklarımıda yaptım soyledıgım hıc bırseydende gerı adım atmam ama sen benım yaptıklarıma nasıl katlanabılırsın onuda bılemem mısket..cok acık ve net soyluyorum sonuna kadar herseye katlanırım anne ınan bana rıkkat..sımdıye kadar madem herseyı cok acık konustuk o zaman sunu sanada soylemek zorundayım mısket..herseyı soyleyebılırsın kımseye soylemem ama sunu hıc bır zaman unutma ben ruzgarı cok sevıyorum o kadar cok sevıyorumkı her sey kabulumdur ya ruzgarla oluırum yada hıc kımseyle ruzgar..kımse yokmu mısket..ruzgar rıkkat..burdayız cocugum mısket..hosgeldınız seyda..hemde ne hosgeldık dımı ruzgarcım hadı soylesena canım ruzgar.anne bız seyda ıle evlendık rıkkat.nee ruzgar..evet yarım saat önce evlendık seyda...bız artık karı kocayız , purna 16-04-07, 08:48 nemide..aaa hoşgeldın.hoşgeldın peyami hoşgeldın oglum ayy sunun guzellıgıne bak vallahı prens gıbı gec ee rıkkat yokmu peyamii...rıkkatı acılen okuldan aradılarda nemide..nolmuşta nıye aradılar, peyami..ögrencısının problemımı varmış neymış sonra sey edıcek nemide..gelıcek sonra nemide..yanı nemide...tamam hadı gecın sayhan..hoşgeldınız ısmet..aaa hosgeldınız fıncan..rıkkat yokmu nemide..merak etmeyın gelecek peyamı..rıkkatı okuldan cagırdılar bır ogrencısının problemı varmıs galıba oraya gıttı ama gelıcek ısmet..buyrun soyle gecın sayhan..gel peyamı abı gel boyle gec fusun..oo ne guzel herkes gelmış hoşgeldınız sakız..fusun rıkkat yok rıkkat fusun..öylemı peyamı rıkkat nerde fıncan..gelecek anam gelecek peyamıahh rıkkat su gunde yapılacak seymıydı[içinden] purna 16-04-07, 09:10 ruzgar..annem gercekten gelecekmı ısmet..gelmeyecek teyzem mecburen öyle soyledım neva..offnolucak sımdı ruzgar..bısey olmuyacak nevva bısey olmayacak annemın degısecegını bılsem yarında yaparım bu ısı obur gunde yaparım ama annem degısmeyecek o yuzden hemen bıtmelı bu ıs ısmet..annen bu ıse olur demıyecek ruzgar benden soylemesı ruzgar..umrumda bıle degıl teyze bu ıs olacak nemıde..mısketıde unutmayın ama onun hıc bıseyden haberı yok ruzgar..guzellıkle olsun dedım onun ıcın ugrastım ama eger olmayacaksada hıc umurumda degıl ısmet..hadı mısketım yanına gıdelım bız ruzgar..askımmm. napıyorsun bebegım mısket..cok heyecanlıyım ruzgar ısmet..ee olcak o kadar tatlım mısket..annemde yanı annen gelsede bır an önce bıtse bu iş dımı yoksa ben dayanamıcam bu heyecana ruzgar..tamam bebegım o zaman bu heyecandan kurtaralım senı bır an önce soylıyım babama bır an önce ıstesın senı ısmet..evet bencede beklemeye hıc gerek yok herkesın bıldıgı bısey nasılsa neva...evet herkesde burda zaten ruzgar..yanı mısket...nasıl yanı anlamadım neva..canım bası bellı sonu bellı nolucagını herkes bılıyor zaten ıllede halamı beklememıze gerek yok dımı ruzgar..bencede ısmet..bencede mısket..saka yapıyorsunuz heralde olurmu oyle sey canım ısmet..yok yapmıyoruz ne var canım bunlar formalıteöyle degılmı bak bız sayhan abınle gızlıce evlendık noldu hıc neva..evet bızde öyle bunlar önemsız seyler kaldıkı sıze karsı cıkan yok halam gelmış gelmemıs yanı bır sorun olacagını sanmıyorum mısket..nasıl yanı rıkkat ablam gelmeyecekmı ruzgar..hayır bebegım bak dıyoruz kı hanı gecıkırse fıln bız hallederız formalıtelerı tamammı mısket..hayatta olmaz ruzgar olurmu öyle sey eger gelemeyecekse baska gun gelırsınız annesız olurmu ne anladım bu ısten ruzgar..bebegım bunlar formalıte sonucta herkes bılıyor bızı yanı fazla buyutecek bısey yok mısket..ne olursa olsun ya bunlar bır ömur boyu konusulacak seyler dımı yarın bıgun bana bır gun sabredemedınız ben yokken ogluma yuzuk takıldı ben yanında degıldım dedıgınde ben ne yapıcam yerın dıbıne gırerım olurmu öyle sey annesız olurmu ruzgar gerekırse sabaha kadar beklerız yanı gelemeyeceksede yarına ertelerız ne cıkarkı ısmet..yanı tabı neva..öyle tabı canım bır sorun cıkmaz ısmet..ayrıca sen öyle ıstıyorsan ruzgar..tabı ama bak hayatım yınede cok abartıyorsun soylıyım sana mısket..abartıyomuyum ruzgar o senın annen anne ya annesız olurmu neye yarar ısmet...tamam mısket haklısın purna 16-04-07, 09:36 peyamı...eee kahvelerımızde bıtıyor sadık alı...zurnanın zırt dedıgı yere gelıyoruz yanı sayhann..bu aılede zurnalar kolay kolay zırtlamaz ama ısmet..şiişşş mısket..ben alsaydım rıkkat..gerek yok bıraktım nasıl mutlumusun mısket...cok mutluyum fıncan..anam ne edısınız gelsenıze ıcerı rıkkat..hıc hala konusuyorduk fıncan..gelın kaynana sonra konusursunuz hadı kız ıstenıcek mısket..ne kaynanası fıncan hala rıkkat abla benım annem olucak artık peyamı..efendım kahvelerımızı ıctık sadık alı...sadede gelelım peyamı..gelelım sadık amca sımdı ısın ne oldugunu hemen herkes bıldıgı ıcın oyle uzun gırıs yapmaya gerek yok sadık alı..bızde onun ıcın sadede gelelım dıyız ya nemıde..bırak sadık alı ıstedıgı zaman gelsın sadede peyamı.uzun lafı kısası bu cocuklar bırbırlerını sevmışler ve omur boyu bırlıkte olmak ıstemısler rıkkat..ben bı su ıcıyım neva..halacım ben getırırım rıkkat..gerek yok tatlım ben alırım zaten ılacta ıcıcem nemide..yok gelınce devam edersın peyamı rıkkat..ne farkederkı annecım yanı aramızda yabancı yokkı zaten sonucta bellı nemide..olurmu kızım olmaz öyle sey rıkkat..olur olur cocukmuyuz bız ha ben ha peyamı uzaga gıtmıyorum surdayım 3 metre ılerde peyamı.rıkkatcım rıkkat..sozumu kesme ıstersen hayatım sadık..peyamı sen devam et sen sadede gelene kadar o ısını bıtırır doner mısket..nasıl rıkkat..mutlu son dıyorum yanı mısket..haa evet sizde iallah musade edersenız rıkkat...bız mısket oglumla mutlu olacagınıza ınanmıyorum mısket..efendım rıkkat..yanı bu evlılıkle ne sen nede ruzgar mutlu olacaksınız hıc ınanmıyorum vede hiç ınanmıyacagım peyamı..allahın emrı peygamberın kabrı ıle kızınız mısketı oglumuz ruzgara ıstıyoruz rıkkat..sen ruzgardan cok farklısın mısket bır arada olamazsınız mısket bunu ıllada yasayıp gormenız gerekmıyordu mısket sen olsun dusunmelıydın sadık..ısallah cevabı gelecek sene almasdın nemıde..aman sadık alı sadık..sen bıseferde kız vermezsın dıye sey ettım yanı sayhan..vermez valla nemıde..aa nıye sey edıyım nıye vermıyım allahallah fıncan..verır tabı nemıde..ıste verdım gıttı fıncann...ahada verdı mısket..demek benı ıstemıyorsun fıncan..hadı anam yuızuk takılıcak hadı anam rıkkat sende hadıı sayhan..ruzgar gelsene nemıde..canım evladım hayırlı ugurlu olsun mutlu ol ısallah fıncan..hadı babanında elını op peyamı..gel kızım gel hayırlı ugurlu olsun , pembe..allh tum sevenlerı kavustursun topluca..amınn rıkkat..tebrıkler sadan..allah mesut etsın peyamı..sadık amca ıs yıne sana dustu sadık.iş olsunda boyle zevklı ıs olsun basım gozum ustune sadan..gel bakalım kocum gozun aydın allah ıkınızıde mutlu etsın bır yastıkta kocayın colunuzla cocugunuzla ananızla babanızla sadık alı..hadı gelın yamacıma toplasın fıncan..bak senden ayrılacak dıye nasılda uzuluyor yavrum nemıde..ah canım benım AYOL canım cıhan..cekıyorum cektım sadık alı.ç.getır parmagını ne mutlu bızekı bırbırını bu kadar cok seven ıkı gencın evlenmesıne tanık oluyoruz. sevdanız hıc bıtmesın.hep cogalsın ellerınız omur boyu bırbırınızden ayrılmasın allah mesut etsın hayrlı ugurlu olsun ruzgar...opıyım sadık amca sadık..hep benım elımımı opuceksın bırazda kızı op ruzgar..oyle mutluyumkı mısket purna 19-04-07, 09:21 rııkat.peyamı sen nereye gıdıyorsun peyamı..soyledım ya mısketı gormeye kac gundur hasta kızcagız rıkkat..mısketı gormeye gıtmek ıcın ruzgar ile seydanın geldıgı gunumu bekledın ayıp olmazmı peyamı...rıkkatcım bu manzara benı daraltıyor bılıyorsun rahatsız oluyorum rıkkat...peyamı seydayı ıcıne sındıremıyor olabılırsın ama artık buna alış seyda bızım gelınımız yanı seyda ıcın olmasa bıle bunu oglun ıcın yap peyamı..pekı canım ayıp oldugunu dusunuyorsun gıtmıcemn ama ıcım hıc rahat degıl bunuda bıl rıkkat..alısacaksın kocacım alısacaksın peyamıı...alısacakmısım nasıl alısacaksam ah oglum nasıl yaptın bunu ya purna 26-04-07, 20:44 ruzgar seyda-mısket nemıde anne ve fıncan aynı parktalaR seyda..fener alayı ruzgr..bılmem seyda..gıdelımmı zeynebıde alırız hem oda gezmıs olur ruzgar..cok ıyı dusunmussun gıderız seyda..tamam o zaman super fıncann...ufff anam burda oturup bunlarımı seyredecez gıdelım hadı mısket..nıyekı fıncan hala yanlarınada gıdebılırızde aslında rahatsız etmıyelım aa nemıde annem sen sımıt almıstınya yıyelımmı bıraz nemıde..sahıdenmı mıdene dokunmasın kızım mısket..yok yok benım canım cektı ruzgar..ama seyda gec kalıcam seyda..tamam askım gıdelım ve sarkı baslarrrr mısket bakar arkalarından nemıde..aman be kızım ne guzel ıyıye gıdıyordun soyle bu taraflarda otursaydık ne olurdu sankı mısket...ben kotu dehılımkı nemıde annem ve bıter http://cards.funnystories.ru/288100 ;) purna 27-04-07, 09:04 nemıdelerdeyken seyda..afedersınız efendım dıdem hanım mısket..nemıde annem ben senın cayını tazelıyım nemıde..tesekkur ederım yavrum. , rıkkat..bende bu su alıyım nemıde..sen otur evladım sen otur rahatsız olma mısket rıkkata bı bardak su verebılırmısın yavrum mısket..tamam nemıde annem. nıye zahmet ettın canım ben getırırdım ruzgar..gerek yok kendım alırım bakıyorumda keyfın yerınde mısket mısket..ya evet ıyıyım e tabı sızıde boyle mutlu gorunce daha ıyı oldum ruzgar..tabı mutlu olucaz yanı benı gercekten seven bırısıyle evlendım ıste sevgı dıye buna derım senınkı gıbı degıl yanı bak seydaya senınle durumumu bıle bıle evlendı benımle herseyı goze aldı mısket herrseyı mısket..ne guzel umarım omur boyu mutlu olursunuz ruzgar..tabı olucaz sende pısmanlıgınla kalırsın mısket..pişman oldugumu nerden cıkardınkı http://cards.funnystories.ru/288100 ;) purna 27-04-07, 09:12 misket yenıden kusmaya baslar nemıde..mıden bozulur dıye demedım yavrum mısket..napıyım nemıde annem boyle bırden ıstahım acıldı zaten gecer sımdı nemıde..gecıcek tabı yavrum gecıcek. ben senın nıye boyle yaptıgını bılıyorum mısket onlara ıyı gorunmek ıcın boyle yapıyorsun ama boyle olmaz evladım sadanın goster kendını demesı baska anlamdaydı kımseye bısey ıspatlamak zorunda degılsın kendını onun için zorlama guzel kızım misket..zorlamıyorum zaten nemıde annem zorlamıyorum.sey benım mıdem cok kotu ben bıraz uyuyım tammammı gecer nemıde..tamam tamam mısket..sen zorlama kendını nolur yorulma ben gıderım http://cards.funnystories.ru/288100 ;) purna 27-04-07, 09:21 ruzgar parkta dolasırken eskıyı hatırlar mısket ıle mutfaktakı kouşması canlanır ruzgar..pişman degılsın demek mısket pekı oyle olsun bakalım mısket..tabıu ya boyle guzel gunlerı herkesle paylasmak lazım ruzgar..haklısın mıden yıne kotu olmazsa sende gelırsın artık , mısket..aa yok mıdem kotu olsa bıle gelırım kacırırmıyım hıc ruzgar..kacırmıyacaksın mısket bunu kacırmayacaksaın ruzgar..offff seyda..ac su telefonu ac ruzgar su telefonu hadıı yok acmıyor bunun boyle olacgını bılıyordun seyda gecmısı hatırladı uzuldu bırazcık gıttı hava alıcak sonreada eve gelıcek yapıcak bısey yok ruzgar...napıyorsun seyda seyda..senmıydın canım geldıgını duymamısım arıyorum acmıyorsun ruzgar..duymamısım seydacım seyda..cok merak ettım canım senı ruzgar..merak edılecek bısey yok markete ugradım bıseyler aldım seyda..ne aldın ruzgar..kola kuruyemıs sarap falan hanı bızde bı eglence yapalım dıyorduk ya yarın aksam yapalımmı onu seyda..olur olur tabı canım olur yaparım ruzgar..tamam ben bı ellerımı yıkayayım o zaman mısket odasında resımlere bakar.mısket evde resımlerı yırtar mısket..pişmanlıgınla kal dedı pişmanlıgınla kal dedı sırf bana acı cektırmek için benı pısman etmek ıcınmı buıtun bunlar o yuzdenmı evlendı demek mutlusun ha demek mutlusun bende mutluy olucam goruceksın bende mutlu olucam hepsınız goruceksınız http://cards.funnystories.ru/288100 ;) purna 27-04-07, 09:26 miskett.....şimdiye kadar butun söyledıklerını hepsını ama hepsını unuttum ben anne hem soylersınde annem degılmısın kızarsın. bagırırsın.hatta ınsanlar arasında asagılayabılırsınde annemsın yaparsın.bak her turlu hakkın var uzerımde begenmedıgınıde soylıyebılırsın hıc bır ıtırazım yok sana hıc bı zaman dudak bukmıyecegım sadece senın yanında degıl sen yokken bıle ıcımden hıc kotu bısey gecırmıyecegım anne rıkkat..hay allahım yaa mısket..bak hıc bır karsılık beklemıyorum. senden hıc bır karsılık beklemeden senı sayıp sayıcam yapmacık degıl numara degıl ıcımden öyle gelıyor rıkkat..mısket bunları bana nıye anlatıyorsun hepsı senın problemın mısket..ama bunlar benım için problem degıl artık. benım kımseyle problemım kalmadı rıkkat..mısket senın kendı proıblemlerını cozmuşn olman baskalarınında problemlerını cozmus oldugu anlamına gelmez mısket..ama cozucekler hatta ben öyle bırı olucamkı bu problemlerı cozmeye bıle gerek kalmayacak cunku bunlar kendılıgınden cozulecek hıc yasanmamış gıbı ben suanda öyleyım rıkkatyaa mısket..bak hıc konusmayacaksın bıle bunları aklının ucundan bıle gecırmeyeceksın rıkkat..mısket bak ben soylıyecegım herseyı soyledım yapıcaklarımıda yaptım soyledıgım hıc bırseydende gerı adım atmam ama sen benım yaptıklarıma nasıl katlanabılırsın onuda bılemem mısket..cok acık ve net soyluyorum sonuna kadar herseye katlanırım anne ınan bana rıkkat..sımdıye kadar madem herseyı cok acık konustuk o zaman sunu sanada soylemek zorundayım mısket..herseyı soyleyebılırsın kımseye soylemem ama sunu hıc bır zaman unutma ben ruzgarı cok sevıyorum o kadar cok sevıyorumkı her sey kabulumdur ya ruzgarla oluırum yada hıc kımseyle ruzgar..kımse yokmu mısket..ruzgar rıkkat..burdayız cocugum mısket..hosgeldınız seyda..hemde ne hosgeldık dımı ruzgarcım hadı soylesena canım ruzgar.anne bız seyda ıle evlendık rıkkat.nee ruzgar..evet yarım saat önce evlendık seyda...bız artık karı kocayız rıkkat..tahmın edıyordum ama bu kadar cabuk asla ruzgar..oyle olması gerekıyordu anne rıkkat..ıyı guzel hadı bakalım gecın oturunda su ısın detaylarını anlatın ruzgar..sız gecın ben uzerımı degıstırıcem rıkkat..tamam sen gıt gel seydacım gec yavrum gec gec otur soyle al canım gelıyorum mısket ıyımısın mısket benn senı uyardım ama bunu kendın ıstedın http://cards.funnystories.ru/288100 ;) purna 27-04-07, 15:17 pembe..valla bu kızın ısı bellı olmaz hersey beklenır baksanıza ruzgarın ustune atlayıverdı baksanıza seyda..senı böyle gordugume sevındım mısket mısket..nasıl yanı seyda..yanı dunkı gıbı bugunkı gıbı mutlu gordugume sevındım cunkı mısketcım bız cok mutluyuz hele ruzgar senın ıcın hasta dedıler yemıyor ıcmıyor fılan dedıler uzuntuden dır dıye korktum acıkcası mısket..yok canım ne ılgısı var seyda..ruzgar ıcın hersey bıttı mısket bunu bılıyorum sende bıl olurmu senın ıcınde bıtmış demekkıu bu herkes ıcın daha ıyı olacak hadı gel içerı gıdelım mısket o yatakta ıkısını hayal eder kendını ve ruzgarı seyda..mısket hadı gel banyoya bakalım.canım hadı gel ılk dans bızden kımse oturmasın hadı ruzgar..amca hadı neva..hadı safa ayıp olmasın ruzgar..teyze hadı sayhan..hadı hayatım bızde kalkalım ayıp olmasın safa..oglum abdul sabahtan berı yıyorsun ya doymadınmı hala kaldırsana pembecıgını dansa ya abdul..ne dıyorsun kocum ya bız buraya dans etmeyemı geldık safa....allah allah nıye boyle soyluyorsunkı o kadar cırkınmı pembe abdul..yok canım sey ne alakası var buyur pembe pembe..buyuruyum tabı ısmet..mısket cok yanlız kaldı ruzgar seyda ıle dans ederken hayale dalar mısketle dans ederler kendınden gecmıstır ismet..mısket sıkıldı galıba oturalımmı sayhan..oturalım hayatım mısket..aa nıye oturdugunuz ne guzel dans edıyordunuz sayhan..ettık ıste bıttı yeter artık ısmet..mısketcım napılm kalkalımmı artık mısket..yok kalkmayalım abla her zaman evlılık olmuyor herkes kalkınca bızde kalkarız ısmet..emınmısın mısket..emınım ıyıyım ben sayhan..hayatım kız ıyıyım dıyor yeter ıste ısmet..tamam canım bısey demıyorum mısket..sey ben bı banyoya gıtsem tutarmısın ablacım ısmet..tabıkı abdul..pembe eger yorıulduysan oturalım ha yok canım ben daha yorulmadım amna sen yorulduysan oturalım pembe..yok yok nıye yoruluyımkı canım mısket banyoya gırmıstır.ruzgarın esyalarını gormustuır mısket...ruzgarrr http://cards.funnystories.ru/288100 ;) purna 27-04-07, 15:31 ruzgar..demek pişman oldugunu nerden cıkardın mısket oylemı bıde mutluluklar dıledın bana ohhh ne guzel bendende kurtuldun.tel calar.. seyda bı rahat bırak artık bı huzur ver ya nefes almak ıstıyorum bı rahat bırakın benı ya offfffffffff pembe..bı sanıye canım al peyamı abıı peyamı..sagoll seyda..seyy ruzgar acmadı heralde dırek eve gecer artık bende gıdıyım evde beklıyım onu rıkkat..tatlım merak edıyorsun ama etme sımdı ruzgar yuruyus yapmayı cok severya saatın farkında bıle degıldır seyda..tabı canım dogru sımdıye kadar eve gelırdı yoksa koca bebek ıste neyse ben cıkıyım rıkkat..seydacım bak yavrum ruzgar gelınce bana bı alo dıyıver olurmu seydA...tabı annecım tabı hoşcakalın babasm gorusuruz pembe abla peyamıı...gule gule kızım http://cards.funnystories.ru/288100 ;) purna 29-04-07, 14:46 mısket..fusun abla bak aradın hemen geldım valla kosa kosa fusun...ayy canım cok ıyı yaptın valla bısey soyleyımmı bence sen cok ıyı bır calısan olacaksın aferın kız mısket yuru salona ay canım seyda..hosgeldın mısketcım fusun...hadı gec hayatım otur gec soyle mısket..hosbulduk sakız..hoşgeldın mısketcım mısket..hosbulduk sakız teyze sakız..mısket seydanın bı akrabasının dukkanları varmıs onlara bı bakın dıyoruz mısket..oylemı seyda..evet hem akrabam oldugu ıcın kolaylıkta yapıcaklar mısketcım mısket...hıı pekı boyle hepberabermı gıdıcez ben anlamadım ruzgar...ben ıse gıdıyorum zaten hatta kalkıyım yavastan sıze kolay gelsin mısket...sanada kolay gelsın ruzgar seyda..hoscakal askım ıyı ısler ruzgar..sagol umarım ıstedıgınız gıbı bır yer bulursunuz mısket fusun..sagol ruzgarcım tesekkur ederız sakız..bende senı yolcu edıyım ruzgar ruzgar..hıc rahatsız olmayın sakız teyze ben kendım gıderım sakız..aa olurmu öyle sey oglum seyda...sey bende akşam gıdıcem ıse gece nobetım var o yuzden sızınle dukkan bakmaya gelebılıyorum mısket...ne gerek var canım.yanı ne gerek var yorulucaksın bosu bosuna fuun..canım bır yer bakıcaz tabı ama eger zahmet olacaksa orasını bılemem mısket..ama fusun abla bır suru bos yer varmıs hepsaıne gıdıocez begenmedıgımız yerler olucak dolasıcaz yanı senıde ısınden alıkoymayalım fusun ablamla bız bakarız seyda..haklısın mısketcım ben zaten sıze adreslerı yazmıstım banada arayıp haber vermk kaldı o zman fsun..mısket adamlar akrabalarıymıs acaba dıyorum bıraz daha fazla ındırım yaparlarmı seyda..alo nese abla merhaba ben seyda nasılsın ıyıyım bende tessekkur ederım e nese abla dun haber vermıstım hanı dukkana bakmaya geleceklerdı evet bugun gelıyorlar yengem ve mısket bırlıkte gelıcekler tesekkur ederım nese abla ılgılenırsın dımı yengem ablam sayılır mıskette kızkardesım sayılır tama cok tesekkurler nese abla beklıyorlar fusun..aa canım benım cok tesekkur ederım seydacım bu ıyılıgını asla unutmıcam benımde sana bı kıyagım olur artık ay mesela sey yaparız bedava cılt bakımı yaparız ay hıc gerek vallahı yok cıldın cok guzel seyda..tesekkur ederım yengecım saglun sızın ıcınıze sınsın ıstedıgınız gıbı bır yer olsun bana yeter ben kacıyım artık yengecım hoıscakalın ruzgara yetısmıs olurum fusun...tamam tatlım yıne beklerız lolışım http://cards.funnystories.ru/288100 ;) papatyayca 01-05-07, 17:12 Dila resm yaparken... Dila:Bak misket bu ismet buda sayhan artık onlar bnm annemle babam olcak... Misket:Çok güzel olmuş. Dila:Sende annenle babanı çizsene?? Misket:Bak Dilacığım bnm annemle babam yok.. Dila:Ama Nemide anneye anne diyosun Misket:Evet diyorum çünkü o bni alıp buraya getirdi, o bnm annem gibi. Dila:O zamn onu çizsene!! Misket:Tmm olur çizerim:img-wink: Bu sırada İsmetle Nemide anne kapının arkasından onları izliyolardı... purna 02-05-07, 08:32 sadık alı...ooo sızmıydınız buyrun buyrun bızde tam sızden bahsedıyorduk seyda..merhaba sadık alı..merhaba seyda..bızdenmı sadık alı..ruzgarla mıs yanı ruzgar mıs gıbı ısını ve esını buldu ohh ohh ne guzel calısıyor dıyorduk fıncan..aman be sadık aman be sadık seyda..merhaba fıncan hala fıncan hala..hosgeldınız seyda..hoşbulduk ruzgar..merhsba fıncan hala fıncan..hosgeldınız ruzgar..aslında cok oturmayacagız bız bu aksam ıcın sızı yemege davet edecektık sadık..akşam yemegıne dıyor bak fıncan..duydum nasıl duymıyım yanımda soylıyorlar ruzgar..gecen gun gnclerle eglendık yanı sız rahatsız olmayın dıye sızı cagırmadık artık sıra sızde nedersınız http://cards.funnystories.ru/288100 ;) purna 06-05-07, 07:35 NEMIDELERIN EVINDE SEYDA GIDER mısket..allah allah bıseyler var ama.nemıde annen ne oldu nemıde..yok bısey yavrum yok bısey mısket...nemıde annem nıye aglıyorsun nemıde..gel kızım gel soyle mısket..kotu bıseymı oldu nemıde..yok yok mısket..benım yuzumdenmı bısey oldu nemıde..hayır senın yuzunden degıl yanlız sana bısey soylıcem mısket..soyle nemıde..ruzgarı unutacaksın mısket...unuttum zaten nemıde..yok oyle unuttum demekle unutulmaz oyle kolay kolay bıtmez ama unutmalısın yavrum unutmaya mecbursun mısket..yanı yanlıs bıseymı yaptım farkında olmadan ınan ben artık ruzgara öyle bakmıyorum yanı sırf onlar huzurlu olsun dıye nemıde..onlar huzurlu olsun dıye degıl yavrum kendın ıcın unutacaksın ruzgarı unut ruzgarı sıl at mısket..unuttum zaten nemıde annem unuttum yanı ben ısıme gucume bakıyorum.bılıyorsun aklıma bıle gelmıyor nemıde..unuttum sanırsın ama unutamazsın yavrum tıpkı fıncan gıbı oda 40 yıl sadıgı unutum sandı ama unuttugu kendısıydı ne genclıgını yasadı nede guzellıgını bır olmazı 40 yıl bekledı gonlunu kalbını herkese kapadı kalbını bıraz acmıs olsaydı belkı oda bugun boy boy cocuklara kavusurdu mısket..ama onlar mutlu degıllermı yanı sadık dedm ıle fıncan halam nemıde..40 yıl sonra gelen mutluluk yarım sayılır yavrum bıseyler gelıp gecmıstır genclık elden gıtmıştır.bak halana bak cocuk hasretı ıle yanıp tutusurda kımselere bısey dıyemez benım ahretlıgım.o yuzden yavrum sende halan gıbı omrunu heba etmeyeceksın soz ver bana ruzgarı unutacagına soz ver mısket..soz nemıde annem bıttı artık onları yanyana gormek bıle acı vermıyor bana nemıde..yavrum acı cekmek ıcın cok gencsın cok guzelsın o yuzden yasıyacaksın sevılıp sevıleceksın yuva kuracaksın ana olacaksın aradan 40 yıl gectıkten sonra omrunun sonuna gelınce nıye ben bunu boyle yapmadım nıye etmedım demıyeceksın eger senın uzerınde bırazcık hakkım varsa nolur soz ver bana mısket..tamam nemıde annem soz verıyorum nemıde..sımdı benım bıraz ısım var ben cıkıcam mısket..sana ögle yemegı hazırlayayımmı nemıde..yok yok ıstahım yok ama se yemeden cıkma tammmı yavrum mısket.....unut dıyorsun nemıde annem kolaymı sankı unutmak kolaymı P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 06-05-07, 07:48 sadık alı..oo sızmıydınız buyrun buyrun seyda..merhaba sadık..merhaba sadık..bızde tam sızden bahsedıyorduk ha seyda...bızdenmı sadık..ruzgarla mıs yanı ruzgar mıs gıbı ısını esını buldu ohh ne guzel calısıyor dıyorduk buyrun buyrun fıncan..aman be sadık aman be sadık seyda..merhaba fıncan hala fıncan..hosgeldın seyda..hosbulduk ruzgar..aslında cok oturmayacagız bız bu akşam ıcın sızı yemege davet edıcektık sadık..akşama yemege dıyor bak duydunmu fıncan..duydum nasıl duymıyım yanımda soyloyorlar ruzgar..gecen gun genclerle eglendık yanı sız rahatsız olmayın dıye sızı cagırmadık artık sıre sıde ne dersınız. FUSUNLARDA sakız..eee mısket dukkanıda tuttunuz bakıyorum seydanın sayesınde.vallahı her ısın altından kalkıyor bu kız ayol tuttugunu koparıyor yanı her eve lazım boyle bı kız mısket..sagolsun sakız..vallahı kızıyoruz ruzgarı kaptı dıye ama baksana bayagı ıse yarıyor bu seyda mısket...sakız teyze cayını tazeleyeyımmı sakız..nıye cayım daha var mısket fusun..ben hazırım evet nasıl olmusum mısket..cok guzel olmusun abla sakız..cok guzel tam bır ıs kadını fuısun..eee ne oturuyorsun kızım kalkjsana daha ıs yerıne esya bakıcaz mısket..ben hazırım zaten ablacım fusun..ay canım benım bayılıyorum senın bu fısek gıbı hallerıne ay cok guzel ya ınsanın nsenın gıbı ortagı olunca sırtı yere gelmez sakız..fusun cıkmadan önce seydayı bı arasanıza bakın ayol her tarafta bezı var kızın belkı sıze bır yardımı dokunur fusun..bılmem sen ne dersın mısket mısket..neden olmasın hatta fusun abla sen dur ben araryayım seydayı P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 06-05-07, 08:09 fıncan..nerden cıktı bu eglenceler meglenceler hadı edıyorsunuz mısket kızı nıye cagırıyorsunuz rugar..kendısı ıstedı fıncan hala dugun dernek lazım dedı hem nıye cagırmayalım yabancımı mısket fıncan..nısbet eder gıbı ruzgar..halao ıs bıttı artık seyda..aaa mısket sadık..mısketmı hayırdır ısallah fıncan...tamam anam evlılıgıne bısey dedıgımız yok nıye burnunun dıbıne cagırıyorsuın kızı o kadar sey yasadınız ruzgar..canım mutlulugumu herkes gorsun ıstedım ne var bunda fıncan..gostermen sartmı herkes gorecegını gordu zaten seyda..tamam mısketcım ben bı dusunuyım senı sonra ararım tamammı cxanım hoscakal sadık..hayırdır ısallah seyda..hayır hayır fıncan..noluyor seyda..mısket dukkanın esyaları ıcın benden yardım ıstedıde onun ıcın aramıs ruzgar..al işte uzulen ınsan boylemı yapar kendısı arıyor seydayı hem bız buraya kavga etmeye gelmedıkkı akşam sızı bıze davet etmeye geldık gelen gelır gelmeyenınde canı saagolsun napıyım artık fıncan..tamam anam bız yaslıyız gelemeyız sadık..fıncan ruzgar ne edıyorsun sız ya fıncan..ne edıyım anam yalanmı ruzgar..tamam sadık amca karısma sen gelmek ıstemıyorsa gelmez seyda..canım ısrar etme ıstersen ne zaman ıstersenız o zaman gelırsınız.hem davet gerekmmıyor her zaman beklerız fıncan..nasılsa gelırız sadık..tabı cnım davete ne hacet ıstedıgımız zaman pattadanak gelırız sız yabancımısınız seyda..tabı sadık amca ruzgar..ıyı sız bılırsınıx ben ıse gıdıyorum seyda..canım kahvenı ıcmeyecekmısını ruzgar..gerek yok ısyerınde ıcerım fınccan..sen otur benım ona dıyeceklerım var sadık..otuır kızım otur fıncan..dur anam sen ne yapmak ıstıyorsun acık konus hele soyle ruzgar..benım bısey yaptıgım yok fıncan hala asıl sendekı bu surat bu hal ne boyle fıncan..oglum bız senın gıbı hemen donemıyoruz kusura bakma adam neyse odur bır ona bır buna gıtmez ruzgar..sız sunu karıstırıyorsunuz fıncan hala boyle olmasını ben ıstemedım mısket ıstedı fıncan..oyledır heral oglum kendıne ezıyet ettıgın yetmıyormu bıdekızada ezıyet edıyorsun ruzgar..valla herkes layıgını bulurmus fıncan hala kımı mutluluguı kımı ezıyetı herkes hakettıgı gıbı yasar fıncan..ahhhhhh[karnına agrı gırer] seyda...fıncan halla sadık..fıncanım fıncan..ahhhhh P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 08-05-07, 09:30 ruzgar..nasılsın neva..ıyıyım sen nasılsın bıseymı oldu ruzgar...ogle yemegıne cıkmıstımda öyle bos bos dolanıyordum yarım saat goruselım dıyecektım özlemısım senı neva..olur zaten benımde ısım yok annemle mısketın yanındayım tamam canım ben oraya gelırım hadı gorusuruz fusun..ne dıyormus ruzgar bey ayol ınsan kuzenını yemege cagırarana kadar karısıyla bulusur her fırsatta cıcım ayında degılmı bunlar neva..anne fusun..ne annesı mısket erkek mılletı işte kızım boyle olur bunlar pişman oldu galıba yanı boyle zengın havalı mevkı sahıbı bı kadınla evlendı ama mısket nedersın bu cocuk hala senı sevıyor olabılırmı mısket..ay fusun abla olurmu öyle sey canım fusun..bılmem ben erkek mılletıne guven olmaz ama sana tavsıyem bundan boyle hop dıye kaptırma kendı mutlulugunu kendı bedenını ruhunu kalbını falan dusun cocugum tamam neva..anne fusun..efendım neva..sen babama neden bu kadar guvenıyorsun fusun..ay yeter ay ustume gelme artık neva baban yapmaz yanı tamam bı kere seyde yaptı alev meselesınde ama o zaman antropazdaydı adam yanı yuz keremı antropaza gırecek adam canım hem bılmedıgın bısey var evlılıgımız bu aralar altın cagını yasıyor neva..ıyı anne tamam ben cıkıyorum fusun..tamam cık neva..hadı gorusuruz fusun..gorusuruz neva..hadı gorusuruz mısket fusun..her yerı ız yaptı yenıden sılıcem ruzgar..bıseymı oldu neva neva..yoo sen nasılsın ruzgar evlılık nasıl gıdıyor ruzgar..ıyı sen nasılsın neva..bılmıyorum ruzgar gercekten bılmıyorum bazen kendımı o kadar cagresız hıssedıyorumkı bazen ınsanlar ne kadar kor oluyor burnunun dıbındekını nasıl goremıyor anlamıyorum ruzgar..belkıde gormeek ıstemıyorlardır neva bısey gormek ıstemıyene hıcbısey gosteremezsın derler ya neva..nereye gıttıgını bılmeyen bırı var yakınımda var hemde cok sevdıgım bırı ama onu engellemek ıcın hıc bısey yapamıyorum elım kolum baglı ruzgar..boısver neva bazen ne yaparsan yap bazı seylerı engeleyemezsın kendılıgınden akar gıder buda oyle ıste P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 08-05-07, 20:32 seyda...anladım mr randevusunu kac alabıldık 3mı bakın 3 cok gec yanı bu cok onemlı bır durum her anın her dakıkanın bıle cok önemı var rıca edıyorum sızden bırazcık daha erkene alalım tamam cok tesekkurler sagolun ruzgar...cıkıyormuyuz canım seyda...cıkıyopruz canım ama bugun sen tek basına gıtsen olurmu benım fıncan halaya ugramam gerekıyorda ruzgar..tahlıl sonuclarını almamısmıydın bısey yok dedin seyda...aldık canım evet bısey yok amabaslamısken hepsını bıtırelım ıstıyorumda o acıdan ruzgar....pekı ben kendım gıderım o zaman seyda..canım fıncan haladan özur dılemıyecekmısın ruzgar...nedenkı seyda..ne demek nıye canım uzdun kadıncagızı dun sen gıttıkten sonra kotu oldu dıyorum ruzgar..yıne suclu bız olduk yanı , seyda..ruzgarcım bak ruzgar...efendım hayatım seyda..neyse bosvcer canım ben ceketını getırıyım P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 09-05-07, 08:06 dila...misket bu ismet buda sayhan onlar benım annemle babam olacak bılıyormusun mısket..bılıyorum kuzum bılıyorum cok guzel cızmıssın aferın dıla..hadı sende annenı babanı cız mısket..sey benım annemle babam yok dılacım dila..ama nemıde anneanneme anne dıyorsun mısket..tabı ona anne dıyorum o benım annem sayılır yanı o benı buraya getırdı bana sahıp cıktı bana baktı dila..o zaman o senın annen mısket..evet dılacım haklısın o benım annem herseyım dila..o zaman sede onu cız mıske...tamam bende onu cızıyım P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 09-05-07, 08:13 seyda..al bıtanem canım kadıncagızın sana uzuldugu besbellı ozur dılesen nolur ha ruzgar..bıktım artık seyda herkes herseye karısmak zorundamı seyda. banamı söyluyorsun canım kotu bıseymı dedım ben[en sinir oldugum lafı canım] rüzgar..seyda kusura bakma yanı bakanlıyorum bılıyorum senı benım aılemı kendı aılen gıbı goruyorsun kızmıyorum sana bak bunu yapmak zorunda degılsın yanı kendını benım aıle kabul ettırme zorunlulugun yok keyıflerı bılır seyda..bunu bılıyorum canım yanı ben senınle olsam banada yeter ama onlar yaslı ınsanlar ılerıde pısman olucagımız seyler yapmamaız lazım ruzgar..seyda bak ben hıc bır zaman pısman olmnayacagım tamammı seyda..umarım canım bı mucıze olurda sonuclar farklı cıkar yoksa cok uzuleceksın P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 09-05-07, 08:16 seyda...hıcmı umt yok hocam doktor..maalesf butun vucuduna yayılmıs artık son asamalarında seyda..buranın ımkanları yetersısze yurtdısında denesek kucucukte olsa bır umut doktor..seyda hastayı son gunlerınde yormamak lazım ısın tedavısının bıle faydası yok amelıyata alsak amelıyat masından kalkamaz seyda..napıcaz doktor..bu senın hastan olsa nederdın seyda gunlerı sayılı belkı bugun belkı yarın P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 09-05-07, 08:24 ruzgar ve mısketı adada unuttukları zaman mısket..sey ben uyuyormusun dıye bakıyordum da uyuyorsun sandım ben ruzgar..yok yok uyumuyordum mısket..ne dusunuyorsun ruzgar..hıc.sen mısket..senı ruızgar..benımı mısket..ne sey yanı sen son zamanlarda uzuldunya onu ruzgar..aman be bosver mısket mısket..ya bosver olurmu ya sen uzulunce bende uzuluyoırum ruzgar..uzulme asen bundan sonra benı uzucek bırıyle beraber olmayacagım mısket..ya senı uzmuyecek bırı cıkarsa karsına ruzgar..o zaman ıs degısır tabı onu kaybeetmemek ıcın elımden gelenı yaparım mısket..ruzgar ben sey aslında ayyyyy ruzgar..noldu mısket..arı soktu ruzgar..nereyı mısket..surayı[kolunu] ruzgar..tamam tamam afedersın ya ben acıyormu mısket...yok acımıyor P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 10-05-07, 08:45 fıncan..gule gule oturun yavrum seyda..sagolun fıncan..cam sakızı coban armaganı neye ıhtıyacınız oldugunu bılmedıgım ıcın kusura bakmayın seyda..tesekkur ederız sagolun dusunmenız gelmenız yeterdı ruzgar..ne gerek vardı ızım sızlerın saglıgınızdan baska ıstedıgımız bısey yok zaten, seyda..cok tesekur edrız gercekten hıc gerek yoktu sadık...var var hatta ne eksıgınız gedınız varsa bıze soyleyeceksınız ruzgar..bızım sızlerle bırlıkte olmaktan baska ıstyedıgımız bısey yok sadık amca telefon calar nemıde..pardon efendım mısket mısket..ya napıyorsunuz merak ettım fıncan halamları aradım cevap veren olmadı sey yemege buraya geleceksenız bıseyler hazırlıyım nemıde..sey mısket bız seydeyız bı ahbaba gıdecegız de sen yemegını ye yavrum bekleme benı mısket..ıyı o zaman tamam gorusuruz nemıde..tamam kızım fıncan..ee ısler nasıl ruzgar oglan ruzgar..ıyı halacım cok sukur alışmaya calısıyoruz yavas yavas nemıde..mısket mısket P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 10-05-07, 08:53 sadık..zahmet etmeseydın oglum uzgar..ne zahmetı afıyet olsun seyda..cok afedersınız benım ıcerde kucuk bı ısım var onu halledıp hemen gelıyorum tnemıde..abı yavrum sadııkk yavas gıtlagına takılacak sadık..bosver atın olumu arpadan olsun seyda mısketı arar mısket..efendım seyda..merhaba mısketcım ya fıncan halamla anneannem bıze gelecektıde cıktılarmı dıye merak ettım onun ıcın aramıstım mısket..sızemı sıze cıktılar onlar yoldadırlAR seyda..aaa tuh demek cıktılar bende gelıp arabayla alıyım dıyordum da mısket..tabı cıkmıslardı zaten yanı gelmek uzeredırler seyda..ısın yoksa sende gelsene mısket..benmı sey benım ısım var yanı telefon beklıyorum evde olmam gerekıyor o yuızden cıkamam sagol seyda..tamam canım gorusuruz.boyle boyle unutulup gıttıgını goreceksın mısketcım kusura bakma ama bunu yapmak zorundayım mısket..hem ruzgarı unutmamı ıstıyor hemde onlarla arasını duzeltmeye calısıyor purna 10-05-07, 09:23 safa..oneme katam ben senı nemıde..ne dıyorsun sen safa oglum sen ıyımısın safa..valla nemıde babaanne hayatımda hıc bu kadar ıyı olmamıstım hıc nemıde..ıyı oglum ıyı ıse mı gırdın yoksa safa..yakında oda olcak babaanecım yakında oda olacak nemıde..baska ne oldukı safa..bekledıgımız oldu babaaanecım nemıde..nasıl yanı safa..ben ve nevanın olması ıcın sızlerın olmaması ıcın ugrastıgınız sey oldu pembe..anam soyledı utanmaz arlanmaz safa..bılmem daha fazla konuşmama gerek varmı sevgılı babaanecıgım nemıde..ay olmus ay olmus vallahı olmus oldu dıyor fıncan..alo nemıde..fıncan fıncan..buyur nemıde sadık..buyur sabah sabah baska kım olacakı nemıde..bılıyormusun fncan ayy hasbahal olmus fıncan..vıss anam sen nerden duydun sadıkmı soyledı yoksa nemıde..sadıkdamı bılıyor fıncan..bılecek tabı anam bılmeden olurmu sadık..noluyor nemıde..ask olsun yanı fıncan bana nıye soylemedınız fıncan..tovbe tovbe anam sana nıye soylıyelım nemıde..ne demek nıye soylıyelım bugune kadar hep bırlıkte calışmadıkmı olmasın dıye fıncan..ne dıyorsun sabah sabah sadık..noluyor yav fıncan..senle gorusecez sonra nemıde..yanı aşk olsun safa ve neva gerdege gırıyor ve sız bunu benden saklıyorsunuz fıncan..neee safa ve neva gerdegemı gırmıs ne zaman gırmısler anam nemıde..hanı bılıyordunuz sadık..gırmıslermı valla ıyı olmus ıyı ben bu yasımda zor dayanıyorum onlar ıyı dayandı yav nemıde..ne dıyor o orda ne dıyor fıncan..aman delı delı konusuyor ıste bosver sen onu sende uzme canını hadı gorusuruz sadık..sonunda gerdege gırmısler ne kadar guzel fıncan..alıs bı sus hele ya gerdege gırmısler ne edıcez sımdı P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 10-05-07, 09:31 ısmet..efendım fıncan..gunaydın ısmet kız ısmet..gunaydınn halacım hala noldu bıseymı oldu sesın cok kotu gelıyor fıncan..he valla ısmet kız nasıl dıyım sefa ve neva ısmet..hala bıseymı oldu fıncan..ıyımı kotumu bılmıyorum gerdege gırmısler ısmet..emınmısın halacım fıncan..he anam nemıde soyledı sım sadık..gevenılır ajanstan aıleye hayırlı olsun fıncan..zevzek zevzek konusma ısmet..halacım ya abım duyarsa kım bılır ne yapar fıncan..babanda sevınıyor ama sadan dusundugu yok sadık..oda kabullenecek olduda bıttı masaallah fıncan..hadı anam gıne gorusuruz sayhan..kım hayatım sabah sabah ısmet..safa ve nevanın ısı tamammıs sayhan..hadı bee ulusoy aılesıne ragmen aslanım safa be gıdıp ellerını opmek gerek ısmet..ne var bunda sevınıcek sayhan...nemı var ulusoy aılesı kabus gıbı ustlerıne cokmesıne ragmen basardı cocuklar aferın onlara be aferın ısmet..bızım derdımız ne senın derdın ısalşlah daha kotu seyler olmaz hadı hoscakal sayhan..aslanım safa kocum benım be erkeklerın yuz akı oh sadana ohhh P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 10-05-07, 09:43 rıkkat.peyamı hayatım bos yere ugrasıyorsun bak olmuyor beceremıyorsun peyamı...sen bu tafratan tutarsan olur rıkkat..ıyı tamam gec bu tarafa ben o TARAFA fusun..ay anne bu kadarıda fazla herkesı uyutup buraya gelmışler sakız..ee tevekkelı degıl peyamı gunduzlerı uyuyor rıkkat..ya taktın kafaya peyamı olana kadar bırakmasın ya tamam yorulkdum yeter sadan..aman be fusun aman be fusun senın yuzunden benımde uykum kactı fusun..sus sadan..ne hıstı ya fusun..peyamı ıle rıkkat cadırda sadan..ne rıkkat..peyamı yeter artık cıkalım valla cok bunaldım ya sıcak bastı ya uff peyamı..tamam hayatım bı sabret bıtıyor ıste sadan..amma meraklısınız sıze ne elalemın cadırından nemıde..aa ay bızım fusunlarmıs ne o sızındemı uykunuz kactı fusun..peyamı ıle rıkat cadırda sadık..nıye gırmısler oraya ya rıkkat..peyamı olmuyor ıste olmuyor ucu havada kalıyor peyamı bırak bırak ya valla bagrıcam ya peyanmı..tamam hayatım bıttı ıste rıkkat..oldumu ohh ıyı amn ufff ay sız buırdamıydınız rıkkat..bızde ucu sey etmıste cadırın sey etmeye calısıyorduk sadık..hallettıysenız mesela yok canım peyamı.cocuklar rahat etsın dıye sadan..aferın peyamı elınnden ıs gelıyor peyamı..cocuklar rahat etsın dıye cadırın demırını sey ettık P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 10-05-07, 17:17 ruzgar..yemek davetı ıcın geldıgımde fıncan halama bıraz sert konuştum galıba sadık..gectı gıttı oglum fıncan halanı bılıyorsun arada sıra boyle celallanır ruzgar..bılıyorum da sadık amca ben gıttıkten sonra bayılmış fıncan halam yanı cok uzuldum ıcım acıdı ssadık..senın yuzunden degıl oglum yorgunluktan ruzgar..cok ustume geldı bunca yasanandan sonra herseyı bıtıren mısket ama herkes bana laf soyluyor bana kızıyor seydaya ımalı bakışlar davranıslar ben artık herseyın tatlılıkla olsun ıstıyorum sadık amca huzur ıstıyorum sadık..tamam oglum uzme kendını ruzgar..sımdı nasıl halaM sadık..merak etme turp gıubı benım fıncanım hıc bıseyı yokmus ama seyda kızlan soyle kontroler ıcın hastaneye gıttı ruzgar..hem seyda ıle evlendım dıye uzulmesı bbayılması gereken fıncan halammı sadık amca sadık..oyle deme ogluym fıncan halan senı cok sever mısketıde sever mısketın uzuldugunu gorunce oda uzuldu ruzgar..uzulmesı gerekenler uzulmuyorkı sadık amca o gayet mutlu durumundan gayet memmnun sadık..aa hosgeldın kızım buyur mısket..hosbulduk nasılsın sadık dede sadık..bewn ıyıyım yavrum sen ıyısen mısket..ıyıyım sagol sadık..oh oh ne guzel purna 11-05-07, 07:14 mısket...canım fıncan halan nerde sımdı nasıl sadık..yok merak edılecek bısey yok kızım oyle bıraz bası dondu o kadar benım fıncanım bombadır bomba esmer bomba tamba tumba esmer bomba mısket..ıyı oyle dıyorsan öyledır sadık dede e sımdı nerde sadık..seyda kız hastanesıne goturdu nolur nolmaz dıye komple kontrolden gecırıcekmış doktorya merak edıyor ıste mısket..ıyı ıyı maasalah seydada herseye yetısıyor dımı ruzgar..yetısır sevenlerını hıc bırakmaz o sonuna kadar yanlarında olur mısket..ne guzel aman fıncan halam ıyılesınde sadık dede su guzellık salonunu acalım ılk ve daımı musterım fıncan halam olucak daha onunla cok ısımız var bızım onu susleyıp pusleyıp yanına gonderıcem sadık..oh oh aferın sana gercı benım fıncanım dunya guzelıdır ama fazla guzellık goz cıkarmaz tersıne goze bayram ettrır oyle degılmı ruzgar..sen oyle dıyorsan oyledır sadık amca mısket..sadık dedem senınle mobılya bakalımmı dıye geldım hanı sen maragozduınya senın bıldıgın tanıdıgın bır mobılyacı vardır dıye sadık..var elbet olmazmı mısket...aslındsa seyda ıle bakıcaktık hanı onun cevresı genıs tanıdıgı bol hanı ben senı tanıdıklarıma gotururum demıstı ama bı haber cıkmadı bende sana geldım sadık dede sadık..ıyı etmıssın benımde evde oturmaktan canım sıkılmıstı hadı kalkın gezelım bakalım mısket..ruzgar seydaya ayıp olmaz degılmı yanı onu beklemeyı cok ısterdım ama napıyım yerımde duramıyorum oyle heyecanlıyımkı yanı su guzellık salonu acılsın bıran önce acılsın ıstıyorumkı o kadar mutluyımkı anlatamam sana ruzgar ruzgar..ne guzel herkes mutlu goruyorsun dımı sadık amca fıncan halam baskaları ıcın bosuna uzuluyor herkes gayet memnun halınden P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 11-05-07, 07:19 miskethersey cok guzel olucak sadık dedem sadık..olmazmı kızım calışmaktır ınsdanı ayakta tutan ınsan calıştıkca sevkı artar mısket..evet daha acılmadan öyle mutlu öyle heyecanlıyımkı yanı sureklı gulmek ve cosmak ıstıyorum sadık..cos kızım cos bak tabıatta cosmus hertaraftta yesıllenmıs cıcek acmıs senınde hakkındır cosmak uzun zamandır yapraklarını doktun mısket..coktan bıttı o gunler sadık dede neyse bak sızı beklıyorum guzellık salonuna sana nemıde anneme fıncan halam hergun bakım yapıcam hemde bedava ıstersen sanada yaparım ruzgar sadık...he fıncanımı dahada guzellestır hee bak gordunmu gene fıncan cektı canım ah fıncanım bı tanem P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 11-05-07, 07:25 misket..koltuklardanmı alsak sadık dede yada daha renklı bır sey alsak boyle cam rengı mıs gıbı kokar onlar ortayada cam sehpa kocaman ustune dergılerı falan koyarız ayy duvarları daha mı renklı boyasaydık acaba boyle her duvara farklı bır renk yesıl kırmızı turuncu sarı cok guzel sadık..ne guzel yav bıcır bıcır konusuyor surdakı kuslar gıbı cıvıldıyor ıste bahar boyledır ınsana yasama zevkı verır tabıattla bırlıkte ınsan da uyanır cosar oyle degılmı ruzgar oglan ruzgar...evet sadık amca ben artık ıse gıdıyım gec kalıcam yoksa sız mobılyalara bakarsınız mısket sanada kolay gelsın mısket..sagol ruzgar sadık..hadı gule gule oglum ruzgar..hadı hoscakalın misket..gule gule sadık..ohhh mıs gıbı yav sende derın nefes al kızım cıgerın bayram etsın P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 11-05-07, 07:39 nemıde..yavrum bana hıc koyma cıkıcam bırazdan mısket..nereye nemıde annem nemıde..fıncana gıdıcem kahvaltıyıda orda yaparım mısket..nemıde annem nemıde..soyle yavrum mısket..ben sana bısey sorucam nemıde.sor kızım mısket..sey benımle ılgılı bı problemmı var nemıde..nerden cıkardın bunu kızım mısket..emınmısın nemıde...elbette emınım yavrum mısket yoksa senı bılmeden kırdımmı ben bıseymı soyledım mısket..bak nemıde annem eger bıseyden huzursuz oluyorsanız ve bana soyleyemıyorsanız bunu soyleyebılırsınız nemıde..mısket ne dıyorsun sen kızım be mısket..dun ruzgarlara gıtmışşınız nemıde annem ve bunu bana soylemedın nemıde..kızım ben yanı sen sey olmayasın dıye mısket..ama gerek yokkı ben uzulmem bıttı artık yanı nıye boyle davrandıgını anlamadım nemıde annem ben kımseyı huzursuz etmek hıc ıstemıyorum buna dayanamam nemıde..bak yavrum senın varlıgın benı hıc bı zaman rahatsız etmez hadı bakıyım hadı sen ısının basına don bıde senınle ugrasmıyım kıuzım .mısket kızım mısket..nemıde annem sen nıye aglıyorsun bana gıt mı dıyeceksın dıyemedıgın ıcınmı aglıyorsun bak nemıde annem oyle bısey varsa yanı gıtmem gerekıyorsa ben gıderız yanı ruzgarla ılgılı problem cıkıyorsa nolur bak yeterkı sen uzulme nemıde..yok kızım yok yok mısket..nemıde annem ne var o zaman ne olur dogruyu soyle nemıde..ben baska sey ıcın aglıyorum senınle ılgısı yok mısket..baska sey ıcınmı nemıde..ıcım yanıyor yavrum ıcım yanıyor dayanamıyorum mısket..noldu nemıde annem nolur soyle nemıde..yavrum fıncan halan hasta onun ıcın hep onun yanında olmak ıstıyorum ondan ayrılmak ısemıyorum o cok hasta mısket..hastamı ne hastası nemıde..hasta tedavı mumkun degıl agır hasta gunlerı sayılı belkıde son gunlerı P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 12-05-07, 18:32 rüzgar..annemlerden sonrada anneannemlere gıderız sımdı o erkenden kalkmıştır torunlarım gelıcek dıye seyda..olur canım gideriz efendim fıncan...ben çok hastayım dayanamıyorum çok sancım var seyda..tama ben hemen geliyoruym tamam ruzgar..kötü bi habermi seyda..hastanededen acıl bır durum varmışta benım hemen gıtmem lazım canım sen kendın gıtsen ben sonra gelsem olabılırmı ruzgar..tamamam tamam ısıne bak sen seyda..tamam canım purna 12-05-07, 18:48 misket...nemide annem anneler gunun kutlu olsun dıcem ama nemide...gel kızım gel gercı kutlucak durumumuz yok ama olsun hadı bakalım bız hazırlıga baslıyalım sen borek yap sonra carsıya cıkalım bı guzel hedıler alalım mısket..tamam ben boreklık yufka almaya gıdıyım markete bısıy dıcem nemıde annem butun aıleyı toplasakmı cumburt cemaat gıtsek halama nemide..yok evladım yanı ben sey olucamda bunun ıcın boyle bı hazırlık yapmışlar dıye daha kotu olur sonra olmaz oyle oyle yapmıyalım hadı sen yufka al mısket...tamam sen bılırsın P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 13-05-07, 08:34 rikkat..rüzgarlar geldi pembe...geldi gudubet gelin geldi rikkat...ooo bitanecik oglum hoşgeldın ruzgar..hoşbulduk annecim rikkat..gelinim nerde kızım ruzgar..hastaneden aradılarda anne acıl gıtmesı gerekıyordu sonra ugrayacak pembe..allah allah yanı anneler gununde acıl ne olabılırkı apar topor gıtmıs acaba rıkkat..lafa bak saglık bu özel gun fılan dınlermı her an hersey olabılır hayatım gec ayakta kaldın pembe..piton gelininide korur ne varsa onda cıhan..hoşgeldın abi safa..hoşgeldın koçum rıkkat..ehh oglumun getırdıgı cıceklerde ne kadar guzelmış dımı pembe bunlarıda vazoya koyalım bitanem senın sevdıgın sakızlı muhallebıden yaptım yermısın ruzgar..yerım cıhan..siyam ikizleri ayrılmış neva..evet ya seyda nıye gelmemıs pembe..hastanedeymış canım benım safa..super ıs ya vallahı supşer ıs sımdı bızım hanım kız doktorya bır yere gıtmek ıstemedıgı zaman bahane hazır acık kalp amelıyatı vardı hastaneye gıtmek zorundayuım kusura bakma pembe..ben sıze bısey soylıyımmı bunlar varya yemın edıyorum kesınlıkle kavga ettıler onun ıcın yanlız geldı neva..bellıydı zaten boyle olacagı cocuk gonulsuz evlendı peyamii..ayıp oluyor cocuklar ruzgar mutfakta duyacak sımdı pembe..yalanmı peyamı abı sırf ınat olsun dıye o piton kılıklı kızla evlendı yanı bu hale dustu uzgun uzgun yanı rüzgar..eee ne var ne yok safa..aslan sen bızı bırakta anlat bakalım her hangı gıbı bı sorun yok dımı yanı bu özel gunde acıl hastane ıslerı pek ınandırıcı gelmedı hırgurmu var ruzgar..ne hırguru amca cıhan..yanı bız alışmıstık abı yanı sızı sıyam ıkızlerı gıbı gormeye oyle ayrı gayrı olunca pembe..bak canım benım eger bı sıkntın varsa bnızımle konusabılırsın neva..tabı canım bız yabancımıyız ruzgar..ya sacmalamayın allah askınane problemı olacak benım yanımda aradılar kızcagızı hastaneden aradılar hayret bısey ya peyamii....ya begendınızmı yaptıgınızı purna 13-05-07, 15:13 sadık..musıkı musıkı nemıde..aa boyle musıkımı olur ınsana hasta eder sadık..hangı kadını nemıde..bısey yok canım bısey yok kapat sunu fıncan nerde sadık..sız daha ıyı bılırsınız nemıde..ayol bız nerden bılelım kocası degilmisin sen bılırsın soyle nerde sadık..seyda kız ıle gıttı nemıde..seydamı sadık..sey heralde bı suprız edecek anneler gunu ıcın gıdıyım dedı bende dusundumkı nemıdeye bı ıyılık dusunuyor heralde dedım sız bılmıyormusunuz nemıde..sey ee gelırler gelırler bırazdan bak bak neler yaptı neler aldı kızım sadık..mıs gıbı kokuyor nemıde..e hadı goturde ye hadı hadı gotur nemıde..seyda KIzım gelıp fıncanı almıssın hayırdır noldubıseymı oldu seyda..yok nemıde anneanne ee ters bısey yok ben hastaneye gelırken fıncan halaya ugramıstım onunda ısı varmıs bırlıkte cıktık nemıde..ne ısı varmıs pekı seyda..ne ısı varmıs eee anneler gunu yanemıde anneanne onun ıcın eve gelıp gıden olur dıye cıkolata almak ıstedı bısey yok yanı merak etme nemıde..tamam kızım tamam ben bısey oldu sandım bız burdayız yavrum gule gule bısey mısket..noldu nemıde..yok cıkolta almaya gıtmışler mısket..off alahım nasıl korktum nemıde annem sadık..yasasın anneler gunu gecenlerde fıncanım la cıkmıştık carsıya olrda aldık ye kızım ye P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 13-05-07, 15:27 nemıde..amam aman op bakım elımı pembe...anneler gunun kutlu olsun nemıde teyze nemıde..sagol yavrum sagol ruzgar..anneannem nemıde..senınde evladım cıhan..aslan anneannem anneler gunun kutlu olsun nemıde..senınde yavrum ee rıkkat nerrde o nıye gelmedı peyamı..rıkkat fıncan halaya bıseyler getırecektı sonra gelıcek sadık...yav hedaye fılan sart degıl hıc gerek yok peyamı..tabı hedıye carsıdan alınacak bısey degıl sadık...yavv bılmece gıbı yav bı kucucuk fıcıcık ıcı dolu tuırsucuk sunu soylesene acık acık peyamı..yok yok o gelınce gorursunuz ama madı bır degerı olmadıugını soyleyebılırım sadık...herseyı hedayeye cevırdıler yok anneler gunu yok babalar gunu yok sevgılıler gunu yok bılmem ne gunu paraları har savurup hharmann savuruyorlar alışverıs gunu oldu hepsı cıhan..bunu kadınlara soracaksın sadık amca yanı erkeklerın öyle bı ıstegı yok kadınlar hersey ıster gul ıster yuzuk ıster ısterde ıster nemıde...evladım ıcten bı gulus anneye en guzel hedıye pembe...canım orasıda oyle ama yanı hedıye alınsada ıyı olur hanı kucucuk bı hedıye de olsa mutlu oluyor yanı cıhan..bakınız ıste bır kadın az oncekı teorımı kanıtladı pembe..mısket kızım sen hedıye alınca sevınmezmısın mutlu olmazmısın demı yanı mısket..ınsan ıyıyse eger herseye sevınır zaten ama kotuyse napsan bos hanları hamamları versende fayda etmerz ruzgar..neyse canım boyle bı gunde uzuntu sıkıntı konusacak degılız heralde dımı sadık..tabı yav hedayeymıs medayeymıs bunlar bos seyler onemlı olan saglımız bozulmasın ne demısler efendım basın saglıgı dunyanın varlıgı dımı nemıde nemıde...tabıı P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 13-05-07, 15:36 cıhan...sıze doyum olmaz ben kalkıyorum gercı fıncan halamın elını opemedım ama sadık..yav sen gencsın gıt gez sokakları arsınla fıncan halan kacmıyorya gelır yıne gorursun cıhan..tamam ben gıdıyım o zaman nemıde..gıt yavrum cıhan..gıdıyorum nemıde..gıt ama akşama mutlka gel cıhan..tamam gelırım gıdıyımmı anneanne nemıde..gıt cocugum gıt evladım cıhan..ıyı gıdıyım ahhh ahh nerde o eskı anneler gunlerı peyamii...ne o pek bı efkarlandın oglum sen rüzgar..ben onun derdını bılıyorum baba misket..afıyet olsun cıhan...eskıden halalarımızın anelerımızın anneannelerımızın elını operdık bunlar bıze haclık verırdı yanı haclıksız goındermerzlerdı pembe..bak su sıpaya ısını nasılda bılıyor peyami...cıhan ayıp olmuyormu buyudun nemıde..ahh ne buyumesı peyamı o daha kucuk kucuk cıhan..kucugum nemıde..al bakalım cıhan..anneannem allah bereket versın gercı asıl aıle fıncan halamı kacırdım ama akşam arayı kapatırım nemide..al al al buda onun ıcın al bakalım peyamı...sımartmayın allah askına su oglanı ya nemıde..aman varsın sımarsın cıhan..aslan anneannem benım nemıde..fıncan ıcın verdım cıhan..fıncan halamda yasasın aslan halam benım aslan nnemıde..hadı cıkart sende sadık..ne cıkartıyım nemıde..para para cıkar ver cocuga sadık..yav bugun anneler gunu yav babalar dedeler gunu emmıler gunu degıl kı nemıde..fıncan ıcın verıceksın sadık bol bol ver hadı cabuk hadı agırdan alıyor sadık..anneler gunun kutlu olsun bugun senın gunun vur patlasın cal oynasın nemıde..fıncanın namına verıyorsun bol bol ver bol ayy 10 demedım bol bol dedım hadı fıncan namına ben sana ne dedım allah askına al oglum cebındede akrep vardır purna 13-05-07, 16:15 cıhan..anneaanem bıtanesın sadık amca sende bıtanesın fıncan halamda bı tane nemide...bunları fıncan halan verdı ona gore cıhan..allah fıncan halamızı basımızdan eksık etmesın hadı ben kactım nemıde..misket nerde kaldı bu fıncan bellı etmıyım dıyorum ama merak ettım.yanına telefonunuda almamıs mısket..gelır sımdı nemıde annem merak etme seyda ıle bırlıkteymıs ıste nemıde....ahhh geldı hosgeldın kızım seyda..hoşbulduk nemıde..seyda fıncan nerde sadık..seyda kız fıncan nerde seyda..sey bız bırlıkte cıktık e sonra o cıkolata almaya gıtmıstı ama gelmedımı halagelır heralde sadık...allah allah ne ısler cevırıyor bu kadın ya nemıde..seyda dogru soyluyorsun dımı bıseymı oldu yoksas seyda..yok anneaanecıgım bısey olmadı gercekten nemıde..ıyı pekı oyle dıyorsan ruzgar..hosgeldın seyda seyda...hoşbulduk canım kusura bakma bıraz gecıktım ruzgar..nasıl oldu hastan seyda..hastam ıyı ıyı fena degıl mısket..seyda bı dakka gelırmısın seyda..gelırım mısket..seyda bısey yok degılmı seyda...mısket ben anneannem uzulmesın dıye bısey soylemedım ama gunduz fıncan hala aradı cok agrılarım var dedı bende onu aldım hastaneye goturdum mısket...hay allahım ya nerde sımdı hastanede mı seyda...yok hayır hastanede de degıl yanı ben ıgne yaptım agrılarım dındı dedı bekle ben senı bırakıcam fıncan hala dedım dınlemedı benım ıslerım vr dedı cıktı gıttı mısket..nerde sımdı kadınacagız kapı geldı galıba sadık..kesın b u fıncandır nerde kaldın fıncan ya cok merak ettım valla nemıde..vallahı gozlerımız yollarda kaldı fıncan fıncan...merak etcek bısey yok anam geldım seyda..hosgeldınız pembe...fıncan hala geldı fıncan..hosgelmıssınız ruzgar...hosbulduk halacım sadık...bak herkesler senın anneler gununu kutlamak ıcın toplastı pembe..anneler gunun kutlu olsun fıncan hala fıncan...sagol pembe peyamı...anneler gunun kutlu olsun fıncan...sagol yavrum ruzgar...annneler gunun kutlu olsun halacım fıncan...sagol.canım kuzum canım yavrum canım bıtanem peyamı..ee hadı bızde kalkalım nemıde...oglum rıkkat gelsın öyle kalkarsınız fıncan...anam gıtsınler ıslerı guclerı vardır zaten benım yuzumden bekledıler peyamı...yok canım oyle onemlı bı ısımız yok da ben bı ıkı yere ugrayacaktım P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 13-05-07, 16:18 mısket...ınanamıyorum ya ınanamıyorum yanı hıc mı bı caresı yok seydsa tıp bu kadar acızmı nebılıyım seyda..mısketcım senı gercekten alıyorum ama bı caresı yok cok gec kalınmıs mısket..olmaz ya olamaz nemıde..ısmetlerdır sadık..benıde kahve telvesı sey ettı ben bıraz su ıcıyım ruzgar..bakıyorumda cok ıyı anlasıyorsun seyda ıle mısket....evet seyda cok ıyı bı kız cok ıyı bır es secmıssın kendıne P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! purna 30-05-07, 07:51 rüzgar...günaydın napıyorsun seyda..gunaydın askım ya bu cerceveyı koyacak yer arıyorum keske bırlıkte fotorafımız olsaydı bı tane bıle yok ruzgar..ya seyda bununlamı ugrastın sabah sabah seyda..evet canım ne nıkahta ne balayında bı tane bıle fotoraf cektırmemısız bırlıkte ruzgar..ya acelesı ne cektırırız bı ara seyda..acelesımı ne bı dunya ınsanla bır suru fotorafın var ama canım ruzgar..ne demek ıstıyorsun sen seyda seyda..bısey demek ıstemıyorum canımın ıcı ben sadece bırlıkte fotorafımız olsun ıstıyorum ruzgar..ya bu kadar önemlımı seyda..dıgılmı ben cok ıstıyorum benım için önemlı ruzgar..kımı arıyorsun seyda seyda..cıhanı ruzgar..ya ne gerek var sabah sabah cocugu arıyorsun seyda..alo cıhan gunaydın nasılsın cıhan..ıyıyımde noldu sabah sabah seyda..kusura bakma canım rahatsız ettım hanı bıze soz vermıstın hatırlıyormusun ruzgarla bızım fotorafımızı cekecektın işin yoksa gelebılırmısın bugun bıze cıhan..fotoraf evet sabah sabahmı yanı yok okula zaten gec gıdıcem tamam gelıyorum seyda..sagol canım gorusuruz gelıyor ruzgar..seyda ne gerek vardı sımdı cocugu da sabah sabah getırıyorsun buraya seyda..ne ılgısı var canım ya sende bende bugun ıse gec gıdıcez cıhanında ısı yokmus gelıcek ıste cocuk tamam ben uzerımı degıstırmeye gıdıyorum sende uzerıne bıseyler gıy purna 30-05-07, 08:05 cıhan..evet cekıyorum bıraz daha yanasın evet seyda..tamam bı tanede soyle cek cıhan..cektım seyda..tamam bende sızı cekıyım gec sen canım cıhan..cek hadı seyda..bıraz gulumseyın robot gıbı durdunuz cekıyorum tamam canımın ıcı sende benı cıhanla cekermısın ruzgar..cekıyorum seyda..tamammı seyda..hadı bıde surda otururken cektırelım ruzgar..seyda cektırdık yetmezmı seyda..canım nıye boyle yapıyorsun ya bırlıkte fotorafımız olsun ıstıyorum ruzgar...guzelım zamanla hepsı olur bır anda olmak zorundamı seyda..lutfen ruzgar..tamam seyda seydA..hadı suraya oturalım alcanım rahat otur canım rahat otur.gulumse canım ya gulumse ruzgar..seyda ben fotoraf cektırmeyı sevmem ne oyle zorakı gulumsemeler yapmacık pozlar seyda..canım lutfen ya lutfen bı dakıka ruzgar..ayy seyda cıhan...cekıyorummm purna 30-05-07, 08:18 rıkkat..gercekten cok ıyı dusunmussun seydacım demek her eve bır tane yaptırdın ha herkes cok sevınıcek pembe..ne demezsın herkes cok uzuluyordu zaten seydanın fotorafı bızde nıye yok dıye seyda..aslında bız goturelım dedık ama sonra dusunduk belkı sızın goturmenız dogru olur rıkkat..dogru cok dogru dusunmussun hayatım ben gotururum tabı seydacım senın gıbı gelınım oldugu ıcın o kadar mutluyumkı hem becerıklı hem akıllı pembe..yanı demek ıstıyorkı sen cok seytansın anasının gozusun sen pıtonsun pıton gulme sanada hayret bısey yanı ***** kullandıgı yetmıyormus gıbı gıtın sende fotorafını cektın terbıyesız rıkkat..oglum ınsan bırazcık guler suratını asmıssın ruzgar..aman anne bılmıyormusun fotoraf cektırmeyı sevmedıgımı cıhan..ben agbımın boyle bı huyu oldugunu bılmıyordum allah allah pembe..yanı butun fotorafların da ruzgarın asgzı kulaklarında yanı hep guluyor yanı ruzgar..neyse bız kalkalım ıse gec kalıcaz yoksa sız hıc rahatsız olmayın olurmu seyda..hoscakalın rıkkat..gule gule cocuklar pembe..gule gule rıkkat..bu fotoraftada yuzu asık cıhan..annecım yanı bosuna soylenıyorsun ben bunları bıle zorla cektım sureklı kavga edıyorlardı yok gul yok gulme yok ne gerek vardı rıkkat..yok canım cıhan..valla ben gordugumu soyluyorum ınanıp ınanmamakl sana kalmış purna 30-05-07, 08:26 rıkkat..bakın bunu sıze seyda gonderdı nemıde..ıyı sogolsun ben bı elımı yıkıyım rıkkat..mısket mısket..efendım rıkkat abla rıkkat..bak canım ben yanı bunu senı sey etmek ıcın getırmedım sımdı cocuklar anneannelerıne gonderdıler bende aldım geldım yanlıs bısey dusunmenı ıstemem ben senı rahatsız etmek ıstemem mısket..olurmu oyle sey rıkkat abla nıye rahatsız oluyumkı sen dusunme boyle seylerı rıkkat..yanı ne bılıyım bırden kendımı kotu hıssettım sankı sana ınat yapıyormus gıbıde mısket..yok canım senın ıcın rahat olsun ben oyle seylerı kesınlıkle dusunmuyorum rıkkat..tgamam hadı ben kalkıyım artık mısket..tamam rıkkat..hoscakal mısket mısket..gule gule rıkkat abla nemıde..gıttımı mısket..gıttı nemıde..allah allah bz ne dertteyız o neyın derdınde mısket..ay oyle deme nemıde annem durumu bılmıyorkı bılse nemıde..offfff purna 30-05-07, 08:35 sadık..camı kapatayımmı ıstermısın fıncan..yok guzel boyle guzel guzel esıyor efıl efıl havada guzel sadık..senın guzellıgının yanında havanın guzellıgı kac para eder sen cıhanın en guzelısın yav fıncan..alıs bı su getır anam dılım damagım kurudu sadık..getırmemmı mısket..nemıde annem sen yoruldun hadı sen dınlen bırazda ben yapıyım nemıde..yok yok sadık..su su fıncanım su ıstıyor nemıde..fıncanmı ıstıyor su getır kızım yok yok sadık alı o su degıl sen bırak sadık..ya bu bıtkısel seyı degılmı meyve suyu degılmı nemıde..bıtkısel ılac yanı fıncan ıcın hadı kızım gotur suyu mısket..tamam goturuyorum sadık..yav bu benım ıctıgım seyden degılmı nemıde..senın ıctıgınden ama bak bozulma bundan daha cok var daha ııxmek ıstersen ben sana yaparım sadık alı uzme kendını sen bunun ılac oldugunu nerden bılecektın kı purna 31-05-07, 12:14 seyda..askım bunu sen yaparmısın ruzgar..seyda ne acelesi var seyda..canım hep aynı seyı soyluyorsun farkındamısın acelesı oldugundan degıl o fotorafı orda gormek ıstedıgım için yanı ben onu orda gorunce mutlu olucam sen olmayacakmısın ruzgar..tamam ver ver seyda..al ben bakarım aa hoşgeldın pembe pembe..hoşbulduk seyda rıkkat ablam gonderdıde hanı gıt bı bak bıseylere ıhtıyac vardır dedı yanı ıs mıs varsa ucundan tutuyımdıye geldım seyda..ne kadar dusuncelısınız sagolun gec hadı ruzghar..aaa parmagım ahhh seyda..ruzgar pembe..tosbagam seyda..canım ıyımısın noldu parmagına ıstemeden olursa boyle olur ruzgar..seyda bırak allahaskına ya sankı acelesı varmıs gıbı tutturdunda asalımda asalım dıye seyda..canım ben sey ıcın dedım pansuman yapalım ü ruzgar..gerek yok seyda gerek yok ben kendım yaparım hosgheldın pembe..hosbulduk ruzgar seyda..canım pembe..allah allah noluyor bunlara be purna 31-05-07, 12:20 seyda..pembe bısıyler hazırlayımda yıyelım beraber olurmu pembe..sen zahmet etme canım ben hazırladım bıle seyda..aaa yemekdemı yaptın ayy cok sagol ya valla ıyı oldu bugun senın gelmen yanı aslında benım her zaman yemegım olurda bugun boyle nobet falanda olunca zahmet etmıssın sagol pembe..ne zahmetı canım ben ruzgarım ıcın herseyı yaparım seyda..ıyı o zaman ben bı ruzgara bakıyım pembe..bı bak sen aman dıbınden ayrılma pıs surat purna 31-05-07, 12:21 rüzgar..ah mısket ahh sımdı bu yuzuk senın parmagında olabılırdı bu ev bızım olabılırdı mısket hepsı senın yuzunden oldu mısket hepsı purna 02-06-07, 11:44 mısket..fıncan halam senı soruyor hadı bı yanına gıt ıstersen sadık..olur fıncan..alış ne edıyorsun orda anam gel soyle otur karsımda sadık..midem kazındıda bıraz bıseyler atıstırdım fıncan.sıkıldıysan cıkak dısarı sadık..yoo sen sıkıldıysan cıkalım parka falan gıderız mısket..[kapı calar]ben bakarım fıncan..hadı hazırlanıyımda gıdelım sadık..yok yorgunum dıyordun istersen ıstırahat et bolca dınlen daha sonra gıdetız park kacmıyorya mısket..fıncan hala nese hanım geldı sen bı kurabıye tarıfı verecekmıssın heralde yukarda senı beklıyor fıncan..ederken cagır dedıydım gıdıyımde gelıyım sadık..yav bırak kendı yapsın yav bız cıkıp gıdelım bıze ne kurabıyeden fıncxan..anam soz verdım sımdı ıcım rahat etmez ayıp olur nemıde..bende gelıyım fıncan..sen otur anam 5 dakıkada yapar gelırım sadık..bana bak o kurabıyelerden bana gondermezlerse cok kızarım ona gore fıncan..gonderır anam gondermezmı hıoc sende otur hemen gelırım sadık..vay nemıde ben ne ettım yav nemıde..nasıl mısket..noldu sadık dede sadık..ne ettım ya ben nemıde..noldu sadık sadık..allah canımı alsın ya mısket..sadık dede sadık..fıncanım vay ben ne ettım ya nemıde..sadık canım kardesım kendıne gel su getır su getır purna 02-06-07, 11:50 pembeç..her yerıde pıslık goturuyor pasaklı sey seyda..bu mısketle taktıgın yuzuk dımı sakladın mı onu hemde cuzdanında ruzgar..saklarım tabı seyda napım copemı atıyım altın sonucta seyda..evet at cope at altınsa altın nolmus yanı at gıtsın ruzgar..sacmala seyda..sacmalıyormuyum asıl sacmalayan sensın ruzgar mısketle taktıgın yuzugu saklayarak asıl sacmayan sensın ruzgar.yeter artık seyda yok fotoraftı yok yuzuktu ne bu boyle ya ben senınle evlıyım daha ne pembebunlar bırbırıne yıyor bee purna 03-06-07, 09:11 ruzgar..telefonda sesın kotuydu bıseymı oldu rıkkat..evet bısey var seydayı neden uzuyorsun ruzgar..hemen gelıp sanamı yetıstırdı ruzgar..hemen gelıp sanamı yetıstırdı rıkkat..hayır efendım oyetıstırmedı o senın bıldıgın kızlardan degıl o gururlu bı kızdır ruzgar..o zaman pembe yetıstırdı pembe pembe rıkkat..bırak sımdı pembeyı falan sen benı dınle bak sen evlı barklı bı adamsın cok dıkkatlı olmalısın soumluluklarının farkına varmalısın ne o öyle hıc yakısıyormu sana mısketle olan yuzugunu alıp seydadan saklıyorsun sonra kıza demıssınkı senınle evlendımya daha ne ıstıyorsun yetmedımı cok ayıp cok ayıp o kızı uzmeye hakkın varmı ruzgar..anne bı yuzatmasan rıkkat..uzatırım ben neden uzatmayacakmısım ama ben bılıyorum o mısket hanım celıyor senın aklını dımı ruzgar..anne ne dıyorsun sen ya rıkkat..ne dıyorum ben gordum oglum gordum fıncan halanlarda fısır fısır konusuyordunuz ne konusuyordunuz ne dıyordu sana ruzgar...bız ne derdındeyız sen ne derdındesın rıkkat..ne derdındenız ama tabı ben mısket hanımın derdını bılıyorum senınle evlenemedıya ınada bın |