Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 3)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

angels18
03-05-08, 13:55
cavidan kenan'a boşanmak istediğini söyledikten sonra kenan cavidan ı sıkıştırıyor benden boşanmak istemenin başka bir sebebi var değil mi tarzında bir cümlesi vardı fragmanda. Büyük ihtimalle cavidan kenan a lamia ile ilgili birşey diyor kenan ı şüphelendirecek kenan da lamia ya bunu sormaya gidiyor artık ne dediyse kenan lamia ya lamia erken doğum yapıyor..

bunlar hastanedeki yumöşak sevgi dolu adam halini açıklamaz aslında ama bebeğin kendinden olabilecğeinden şüpheleniyor bence kenan

dna falan isterse şaşırmayalım arkadaşlar

ah suzan abla ahh sen bu olaya bir el atsan artık arada cavidan da kalmadı bir birleştiriversen şuı gençleri

bu arada arkadaşlar lamia kenan ın kaza haberinden sonra resmen kendini kaybetti bence kemal de biliyor bebeğin kenan dan olduğunu en azından şüğpheleniyordur çok tepki verdi yaa ağlamalar sıuzlanmalar

ki kemal bey gazeteler elinde gelince eve ilk iş suzan ablaya lamia nerde deyip gazeteleri suzan ablaya göstermişti bence o şüpheleniyor babanın kenan olmasından
ilk başta bende bunu düşündüm ama cavidan böyle bişeyi söylemez kendisi acı çekerken kenanın mutlu olması onu kızdırır bence bunu söylemeyecek sadece sen zaten beni sevmiyordun falan gibi cümleler söyleyecek başka bişey olmaz heyecanlamaya gerek yok umutsuzum artık önümüzdeki sezon öğrenecek kenan bu kesin artık

özlem34
03-05-08, 14:17
simdi 34. bölümü izledim, ondan sonra hemen fragmani izledim.. harikaaaaaa...:happy0064:happy0064
izlerken gözlerim doldu:blush:

süper bi bölüm olacak.. hic beklemiyodum. Sezon finalinde dogrur bebegi diye düsünüyodum, benim icin sürpriz oldu!
fragman beni bile aglatiyosa kim bilir izlerken nasil olcam..:img-cray: bebek ne kadar tatlisss öyle yeyim ben onu yaa:img-icecr:img-icecr
hele o son sahne yokmu :img-in_lo Kenani öyle görmek ne kadar güzel
'sen melekmisin.. kinali yapincakmisin' demezmi.. :love05:

bide toygar isikli'nin o muhtesem sarkisi yokmu hayran kaldim:img-in_lo
okadar uzattilar konuyu haftalarca.. sonunda romantik, güzel bi bölüm bizi bekliyo..

Kenan bebegi duyunca fikrini degistirdi, duygulandi o an demek, yoksa neden birden beri yanina gitsin,
nefret ediyodu, hastaneden kovmustu.. hayret..! ama Kenan Lamia gibi degil yüregi daha fazla dayanamazdi cok seviyo cooook canim benim yaa..:love05:
Bide Cavidan artik ne dediyse.. ama Kenani süphelendirecek bisii söylemez bencede, öyle mutsuzken
asla bebekle ilgili bisii söylemez, cavidan o, yapamaz:icon_whis, dogrusu bu durumda kim yapar öyle bisii?!,..
anlayabiliyorum onu.. denedik olmuyo iste gibi bisiiler der..!
vallah ben cok heyecanlandim, cok sevindim:happy0064

aslı_su
03-05-08, 14:18
yok cavidan bebegi söylemeyecek ben bundan adım gibi eminim söyleseydi başından söylerdi ama o naptı hemen çocuk istedi kenandan ee safım oda kabul etti zaten kenan bu kadar ipucu varken çucugun kendinden oldugunu hala nasıl anlamaz şaşıyorum bu işe ben bakalım artık bizim kız büyüdügü zaman kendisi söyler kenana ne dersiniz

ALIMLIveCEKICI
03-05-08, 14:36
ne karismis oyle hic bir sey anlamadim ne yani bu hafta tekrarini vereceklerdiye saatini bile beklemedim. pazartesiye alinmis oylemi yani. biri izlemis oteki izlememis bune ya. umarim boylece tatini kacirmazlar tam gunune filan alismisken bune ya. neyse umarim bunada alisiriz baska care yok..

neydi oyle o gecen hafta eger cemil is dunyasina girerse celik midir nedir umarim onu yerle bir eder ondan sonrada nimeti yerle bir eder. aklinca cemili oyuna getirdi o is yemeginde makbuleyide cagirarak. ama bu onun yanina kalmamali dimi, desene cemilin isi cok once makbulenin hakindan gelecek sonra celigin sonra nimetin ama en bastan kenanin. kenana yazik ama ne yapalim kadere teslim oldu:img-cray::img-cray:

birde lamia o kemal dededen ayrilip baska bi eve gitsin dicem ama nereye gide bilir bu kiz. insan deli olur valla hapis kiz o evde. o baba kiz cildirtir adami lamiayi resmen esir aldilar varmi oyle. kizcagizi bi rahat birakmiyorlar.

merveci
03-05-08, 14:40
fragmanı gördüm daha doğrusu duydum:D

ama sonunu(:

pazartesı gununu 22.00

suzan abla lamıaya bebeğin doğdu lamıa dıyorduu:love05:

off heyecan bastı:kahve

ALIMLIveCEKICI
03-05-08, 14:51
bune acele demek beklenen bebek dogdu. ee ne olcak simdi bebek kime baba digcek simdi kenanmi cemilmi yoksa kemalmi. bye

a-y-s-e
03-05-08, 16:32
Bu show beni verem edecek
Allah'im hala daha Show Türk'te Pars narkoterör'ün eski fragmanini veriyorlar pazartesi 21.00 sa diye ya
Eger bu Pazartesi de yayinlamazlarsa varya bundan sonra show'u izlemem netten izlerim diziyi ya
Biz Avrupdakileri keriz saniyorlar galiba ya
Ay sinirim bozuldu resmen ya

feyzaaa
03-05-08, 17:26
bende fragmanı görünce çok şaşırdm süper bir bölüm bizleri bekliyor:happy0064
hele o kan verme sırasında cemil ve kenan nasılda yarışıyorlar lamia için:img-in_lo
benim için pazartesi farketmez doktorlardan sonra onu izlerim
bye

smbdy
03-05-08, 17:29
ilk başta bende bunu düşündüm ama cavidan böyle bişeyi söylemez kendisi acı çekerken kenanın mutlu olması onu kızdırır bence bunu söylemeyecek sadece sen zaten beni sevmiyordun falan gibi cümleler söyleyecek başka bişey olmaz heyecanlamaya gerek yok umutsuzum artık önümüzdeki sezon öğrenecek kenan bu kesin artık

bebeği kesin sezon sonunda ya da gelecek sezon başında öğrenecek kenan ondan ben de eminim ama cavidan öyle şeyler söylemiş olmalı ki kenan o konuşma üstüne lamia ların evine gitmiş üstlerindeki kıyafet aynı kenan ve lamia konuşmuş ve lamia erken doğum olayına girmiş

ne biliim belki üstüne üstüne gittin evliliğimi bitirdin lamia ne yaptın ne dedin cavidan a falan gibilerinden birşey mi çemkirdi ne yaptı kenan

sancıları tutunca da kıyamadı hastaneye götürdü desem öyle bir şefkat öyle bir ilgi pes yani pess

Lal_derin
03-05-08, 17:57
çok acayip bir bölüm olacak.. kenan a çok üzüldüm ya.. kucağında kendi bebeği var ama haberi yok. nasılda seviyor melek'i.. cemil'e de gıcık oldum.. verme kan falan kenan versin.. her işe maydanoz..

angels18
03-05-08, 18:08
bebeği kesin sezon sonunda ya da gelecek sezon başında öğrenecek kenan ondan ben de eminim ama cavidan öyle şeyler söylemiş olmalı ki kenan o konuşma üstüne lamia ların evine gitmiş üstlerindeki kıyafet aynı kenan ve lamia konuşmuş ve lamia erken doğum olayına girmiş

ne biliim belki üstüne üstüne gittin evliliğimi bitirdin lamia ne yaptın ne dedin cavidan a falan gibilerinden birşey mi çemkirdi ne yaptı kenan

sancıları tutunca da kıyamadı hastaneye götürdü desem öyle bir şefkat öyle bir ilgi pes yani pess

sezon sonunda öğrenir bizde verem oluruz 3 ay bekleriz artık ayy öyle bişey olmasın ya çatlarım ben 3 ay düşünün koca 3 ay dediğin mantıklı olabilir cavidan lamiaya sor gibilerinden bişey deyip giderse kenanda lamiaya gider gibime geliyor dediğine katılıyorum bak olabilir bu:icon_whis

aslı_su
03-05-08, 18:29
böyle giderse kenan bebgi hiç ögrenemeyecek söyle artık lamia verem ettin beni kızım bazen öyle sinirleniyorumki şu lamia ya bogazlayasım geliyor:dito

gzn
03-05-08, 18:37
yok cavidan bebegi söylemeyecek ben bundan adım gibi eminim söyleseydi başından söylerdi ama o naptı hemen çocuk istedi kenandan ee safım oda kabul etti zaten kenan bu kadar ipucu varken çucugun kendinden oldugunu hala nasıl anlamaz şaşıyorum bu işe ben bakalım artık bizim kız büyüdügü zaman kendisi söyler kenana ne dersiniz

ya eğer melek büyüdükten sonra kenan gerçeği öğrenirse kenan ve lamianın arası açılır.yani kenan lamianın bu bencilliği nasıl yaptığını kendine yediremez ben olsam bende sinirlenirim sonuçta kenandan mahrum etmesi çok kötü bir davranş..ne kadar çabuk o kdar iyi

gzn
03-05-08, 18:39
çok acayip bir bölüm olacak.. kenan a çok üzüldüm ya.. kucağında kendi bebeği var ama haberi yok. nasılda seviyor melek'i.. cemil'e de gıcık oldum.. verme kan falan kenan versin.. her işe maydanoz..

ya bence orada cemilin kanı uymuyor ama kenan şüphelenmesin diye bende veririm diye atlıyor sonra hemşirelerle falan anlaşıp halleder durumu.aslında kan man vermez ama kenena verdiğini söyler..uff çok mu salladım:img-hyste

aslı_su
03-05-08, 18:42
ya bence orada cemilin kanı uymuyor ama kenan şüphelenmesin diye bende veririm diye atlıyor sonra hemşirelerle falan anlaşıp halleder durumu.aslında kan man vermez ama kenena verdiğini söyler..uff çok mu salladım:img-hyste

hayır canım sallamadın işin içinde cemil varsa herşey beklenir yapmıştır kesin one kurnaz:img-hyste nasısa kenan hiçbirşeyin farkında degil cemil herşekilde herşeye bir kılıf buluyor bunada bulmuşturda şu lamia onca yaptıklarına ragmen hala cemile nasıl yakın davranıyor şaşıyorum ben olsam yüzüne bakmam be :img-tomat

aslı_su
03-05-08, 18:53
arkadaşlar geçenki bölümü izleyemedim :img-cray: nolur biri en önemli yerlerini anlatsın :img-cray: önceki sayfalara baktım bişeyler kaptım ama tam değil :img-cray:

canım kenan ve cavidan malum kaza geçiriyorlar cavidan bebegi kaybediyor lamia duyunca hastaneye gidiyor ama kenan onu kovuyor cavidanın babası kızıma birrşey olursa senimahvederim gibi birşeyler diyor sonra cavidan kenanı görmek istemiyor kenan afifenin yanına taşınıyor cemil ve lamia ve makbule doktara gidyor hamilelik kontrolu için orda kenanla karşılaşıyorlar tabi lamia çok kötü oluyor sonra cavidan bir rüya görüyor kenan lamia ve kızlarını bir alie olarak sonra lamiayı ziyarete gidiyor konuşuyorlar bebek kız olacak dogum yakında falan diyor cavidan ordan ayrılıyor kenanı arıyor ve konuşmamız gerek diyor orda bitiryor aklımda kalnlar bunlar

gzn
03-05-08, 18:57
arkadaşlar geçenki bölümü izleyemedim :img-cray: nolur biri en önemli yerlerini anlatsın :img-cray: önceki sayfalara baktım bişeyler kaptım ama tam değil :img-cray:

ben anlatayım hmm...kenan ve cavidan kazadan sonra bir süre ayrı kalmaya karar verdiler daha doğrusu cavidan ve babası karar verdi.cavidan bebeği düşürdü.lamia kenanın odasına geldi geçmiş olsuna kenan ve afife kovdu onu odadan bu ağladı falan.sonracığıma kenan alçıyı çıkarmak için doktora gittiğinde lamiada kontrol için gitmişti cemil ve makbule ile.makbule'de bir ara muhasebeye gitti o sırada lamia ve cemil lenan ve afife ile karşılaştılar işte makbuleninde geldiğini söylemediler kontrole geldik falan dediler kenanda bozuldu ve üzüldü.sonra cavidan iyileşti zaman atlaması yapıldı.cavidan lamiaya gidip bebeğin olcak falan diye bir konuşma yaptı pek birşey konuşmadılar kaç hafta kaldı falan dediler.öyleydi işte

okyanusum
03-05-08, 20:42
ben izleyememiştim son bölümü gzn cim çook saol. hala daha vakit bulamadım izlemeye yaaa :img-cray: yine fazla bişi olamamış yaa dizi ne zaman yol alıcak çok merak ediyorum :icon_sorr

alewsu
03-05-08, 20:45
bu gidişle kenan bebeği hiçbi zaman öğrenemeyecek galiba..
biz mi mesaj atsak kenana lamianın bebeği senden diye..ben sıramı savdim..kim mesaj atmak ister:happy0064:happy0064

hüsranur
03-05-08, 20:48
ayy inanamiyorum lamia dogruyor
kenanda yaninda sinir oldum
söylesene be kizim

okyanusum
03-05-08, 20:49
alewsu ben büyük bi zevkli msj atarım ama işte lamia dan duymasını istiyorum. şöle güzel romantik bi sahne çekilse fena olmaz mı??? böle kenan başkasından değilde lamiadan öğrense bizde o mutluluğu görsek nerdeeeee... :icon_whis allah bilir çocuğun ondan olduğunu da başkasından öğrenecek sonunda bizede sinir olmak düşücek... :icon_sorr

_hnd_
03-05-08, 20:58
fragmanı gördüm çok hoşuma gitti benim
Kenan nasıl Lamianın yanına gidiyor acaba
Kenan ben veririm kanımı diyor Mebrure Melek babasının kanındanmış demekkii
Cemilde Melek için sana benziyor diyor bence Kenana benziyor esmerliğiyle falan
sonun Kenan kucağına alıyor kızını :img-in_lo orda Lamianın bakışı çok kötüydü Kenanın bakışıda öyle

a-y-s-e
03-05-08, 22:49
Arkadaslar tahminimce
Kenan Lamia'yi hastaneye götürüyor
Cünkü Lamia ve Makbule bi arabadalar fragmanda
Lamia'nin sancilari filan var
Bi arabadalar
Ki bence bu araba Kenan'in

greaciaco
03-05-08, 23:31
bugun fragmani izledim ve cok etkilendim kenan ve kucuk kinali yapincagin sahnelerinden, sanki kenan bebegin ondan oldugunu bilyormus gibiydi hayret nasil geldi hataneye anlamadim cunku lamiaya cok kizgindi, bebege kan vereceyi zaman cemilin lafa atlamasi cok sinir bozucuydu gicik sey ha birde ben cavidanin kenana bebegini soyliyecegini saniyordum ama megerse hala akillanmamis o ruya sahnesin sonra

gzn
04-05-08, 09:40
ben izleyememiştim son bölümü gzn cim çook saol. hala daha vakit bulamadım izlemeye yaaa :img-cray: yine fazla bişi olamamış yaa dizi ne zaman yol alıcak çok merak ediyorum :icon_sorr

bisey deği3 canım valla ne zaman yol alıcak bende merak edyrm ama bu bölüm melek gelyr ve kenanla lamianın arası düzelyr sanki yol alıcakmış gibi bu bölüm

merveci
04-05-08, 10:47
görüntülü fragmanı ızleıdm sımdıı ayy süpe rolucak
kenan lamıaya çok yakın sayılır sonunda!

burju1907
04-05-08, 11:42
şimdi 34.bölümün rüya sahnesini izledim rüyada olsa kenanla lamia çok güzeldi. kızları melekle beraber cavidana gerçekten üzülüyorum bir türlü mutlu olamadı zaten mutluluğu yanlış yerde arıyodu...
fragmanda kenanı ilk defa bu kadar mutlu görüyorum uzun zamandan sonra
bölüm sahnesi nasıl biter acaba acaba fragmanın son sahnesiylemi? nese yarın pzt özet yok daha dimi?

maa-cd
04-05-08, 12:03
off niye hala özet yok
vermeyecekler mi acaba?

4ewerbrucas
04-05-08, 12:14
off niye hala özet yok
vermeyecekler mi acaba?

olur mu cnm fragman çıktı ben az önce yeniden gördüm of ya çok güzel olucak bu bölüm bir an önce yarın olsun kenan ve melek bebek bir arada

a-y-s-e
04-05-08, 14:15
Arkadaslar
Dizimizi Show Türkten izliyen arkadaslar icin söylüyorum
Show'a mail filan mi atsak ya
Hala o eski fragmanlari veiryorlar pazartesi icin
Benim korkum ya Dudaktan Kalbe'yi yine bu hafta da yayinlamazlarsa diye:icon_sorr

SeLim-EsMa(ArHaN)
04-05-08, 14:42
Arkadaslar
Dizimizi Show Türkten izliyen arkadaslar icin söylüyorum
Show'a mail filan mi atsak ya
Hala o eski fragmanlari veiryorlar pazartesi icin
Benim korkum ya Dudaktan Kalbe'yi yine bu hafta da yayinlamazlarsa diye:icon_sorr

ise yaramaz pazartesi eski yi yayinlarlar ondan sonra da carsamba .Pazartesi de yine yeni bölümünü yaparlar kesin..
Eger böyle yapmazlarsa ve avrupaya bölümler hep bir hafta gec yayinlanirsa büyük saygisizlik olur!
Ayni seyi doktorlara da yapiyorlar orda da yeni bölü yazmiyordu ama kv ye gelince aninda yeni bölümünü yayinliyorlar..
Bence bu bilerek yapilmis birsey...

a-y-s-e
04-05-08, 14:44
ise yaramaz pazartesi eski yi yayinlarlar ondan sonra da carsamba .Pazartesi de yine yeni bölümünü yaparlar kesin..
Eger böyle yapmazlarsa ve avrupaya bölümler hep bir hafta gec yayinlanirsa büyük saygisizlik olur!
Ayni seyi doktorlara da yapiyorlar orda da yeni bölü yazmiyordu ama kv ye gelince aninda yeni bölümünü yayinliyorlar..
Bence bu bilerek yapilmis birsey...

haklisin
Umarim senin dedigin gibi olur
Yoksa dedigin gibi gercekten cok büyük saygisizlik olur bize

SeLim-EsMa(ArHaN)
04-05-08, 14:46
haklisin
Umarim senin dedigin gibi olur
Yoksa dedigin gibi gercekten cok büyük saygisizlik olur bize

gerci show tv den ancak bu beklenir..
ézo gelin dizisine neler yapmis
insallah bizimkini de öyle yapmazlar..

a-y-s-e
04-05-08, 15:04
gerci show tv den ancak bu beklenir..
ézo gelin dizisine neler yapmis
insallah bizimkini de öyle yapmazlar..

Adi üstünde Show tv
Ne yapacaklari hic belli olmaz
Benim anlamadigim sey
Amaclari ne yani
Bizi cileden cikarmak filan mi istiyorlar
Umarim Dudaktan Kalbe bi Show Tv kurbani olmaz

burju1907
04-05-08, 15:07
arakadaşlar az sonra dudaktan kalbnin 34.bölümünün tekraraı war izleyebilirsiniz...
eğer pzt tutmazsa yine eski gününe alırlar dimi hemen kurban gitmez..:(

fairy_dreams
04-05-08, 15:12
arakadaşlar az sonra dudaktan kalbnin 34.bölümünün tekraraı war izleyebilirsiniz...

kesinlikle kurban gitmez canım zaten büyük ihtimal tutacak.sezon finaline de şurda kaç bölüm kaldı :(

Tekrarı başladı 34.bölümün arkadaşlar.

a-y-s-e
04-05-08, 15:24

Yok cnm yani
Reytingler süper
Niye kurban etsinlerki
Tutmazsa kim öyle bi ihtimal yok
Yine kendi gününe alirlar
Doktorlari da öyle yapmislar
Önce Cumaya aldilar olmadi yine Pazartesiye

meander
04-05-08, 15:44
cennet mahallesinden cidden midem bulanıyor artık
onu gördüm mü tv' de kanalı nasıl degistirdiğimi bile hatırlamıyorum yani :)
bence pazartesi dudaktan kalbe için daha iyi olacak
çünkü yaprak dökümünün üstüne cidden ağır geliyordu
ben kaldıramıyordum ikisini ard arda
bana göre pazartesi daha iyi ve reytingleri de bence daha güzel olacak gibi geliyor bana

sweetymelis
04-05-08, 16:07
ayhh ayhhh ayhhh ayhhhh
amaan yarabbim aman yarabbim nasıl fragmandır bu yaaa
bayılacaaam :img-cray: yeni izledim fragmanı...
sen melekmisin küçük kınalı yapıncakmısın sen :love05: :img-in_lo :img-cray: :img-cray:
ay kıyamam kenanıma yaaa elinide tutuyo lamianın bunlar tam böyle yakınlaşçaklar sonra gene bişi olcak...
inş bu kan verme olayında cemilin ki tutmazda kenan iyice anlar artık bu sefer :( :( :(
cavidanla kenanda ayrılıyo ohhh :happy0064
bide şu sümüklü makbuleden kurtulsak troest
ama o işe yarar ya cemil&lamia olmasını o engellio :happy0064

SeLim-EsMa(ArHaN)
04-05-08, 17:50
Ya Show Türk'te hala Cennet mallesini yayinliyor ya
Artik gercekten gina geldi
Sabah ögle aksam nerdeyse cennet mahallesi
Her boslugu cennet mal´hallesiyle dolduruyorlar ya
Dudaktan Kalbe'nin tekrarini verseler günaha girerler sanki

üzücü haberim var ..Dudaktan Kalbe yi avrupaya pazartesi bile yayinlamiyorlar..
Heralde Carsamba aksami yayinlicaklar!Ozaman Türkiye den iki bölüm farkimiz olucak! Inanilir gibi degil!

a-y-s-e
04-05-08, 17:57
üzücü haberim var ..Dudaktan Kalbe yi avrupaya pazartesi bile yayinlamiyorlar..
Heralde Carsamba aksami yayinlicaklar!Ozaman Türkiye den iki bölüm farkimiz olucak! Inanilir gibi degil!

saka mi yapiyosun ya
Ciddi olamazsin ya
Ölye dengesizlik mi olur
Biz carsamba onlar pazartesi
Ya sen bu haberi nerden aldin??

ceroshkoo
04-05-08, 18:02
izledim bugün tekrarı ya süperdii.

**öncelikle şu makbule mümkünse bi daha şaka falan yapmasın..
**Lamianın saçlarına iki yandan taktığı tokalar çok şeker duruyo:happy0064
**Cavindanın rüyası tam benim hayalimdi xP
**Harika bi bölüm bizi bekliyo süper olucak hem de beklemek yok yarın akşamm:happy0064

SeLim-EsMa(ArHaN)
04-05-08, 19:05
saka mi yapiyosun ya
Ciddi olamazsin ya
Ölye dengesizlik mi olur
Biz carsamba onlar pazartesi
Ya sen bu haberi nerden aldin??

az önce SHOW TÜRK Pazartesi aksaminin fragmani yayinladi
19.00 Doktorlar
21.00 Pars Narko Terör

ehh saat 21.00 de pars narko terör oldugna göre avrupaya ya carsamba yayinlicak ! ama en cok sinir oldugum sey ise tam 2 bölüm geride kalicagiz! bu bir saka olmali!

hadem
04-05-08, 19:16
tekrarını izledim tvden ve merakla yarını bekliyorum
kenan bencede şüphelendi hep lamianın yanından ayrılmıyor
cemil çok güzel rol yapıyor ama

hazal_90
04-05-08, 19:18
avrupa show'un yaptığı cidden büyük ayıp.. 1 bölüm geriden gelmesi bile kötüyken, şimdi birde 2'ye çıkardı bunu demek.. kötü olmuş cidden ama neyse hiç olmazsa dizi daha bitmeden konuyor sitelere.. :)

(BuRcUu)
04-05-08, 20:09
Fragmanı sonunda izleyebildim.. Nasıl da güzel görüntüler.. Çok güzel hazırlanmış fragman.. Diziyi izlemesem bile olur.. :img-icecrherşeyii anlatıyor valla..

Kenan'ın Melek'e bakışı.. Sen küçük kınalı yapıncakmısın diyişii o kadar güzel ki.. Lamiş neden kızgın,korku dolu bakıyor anlamadıım.. Cavidan ne güzel bir adım atmış ayrılmak istiyor..gerii çevirilmez ki.. kenan kabul et ya.. =)))
Cemil'in Melek'e kan vermesii de sinir bozucu..Bişiide de olmasın ya olmasın..

okyanusum
04-05-08, 20:32
aman fragmanı şimdi izledim ay ne tatlı bir bebek o öleee canım yaa... annesiyle babasına çekmiş :love05: aman her şeye rağmen doğumda yine kenan yanındaydı ya lamianın çok iyi yaa bari kızını doğumunu felan gördüü inş ileride daha da iyi şeyler olurda öğrenir meleğini. bence lamia daha fazla dayanamaz söyler artık. kenanın kollarında da gördü yaa kızlarını ayy çok tatlılar yaa... küçük kınalıyapıncak :happy0064 :happy0064

killer50
04-05-08, 21:18
evet arkiler...:(:(:(
bende pars´in fragmanini gördümmm...:(:(
offf ya ben salida netten bakamam...:(:(
carsamba cok cok cok önemli hayat memat meselesi gibi bir sinavim var...
cuma var ve haftaya carsamba var...
simdi ben bu hafta cumaya kadar bakamiycammi...:(:(
bu haksizlik ya...
ben showa mail attim ama cevap mevap atmadilar...:(:(

özlem34
04-05-08, 22:09
ayy inanmiyorum... ciddimisiniz arkadaslar???

Simdi biz, yani avrupadakiler iki bölüm arkadami olcaz??? Ne sacma sapan sey bu böyle,
inanilir gibi degil...
Büyük haksizlik bu.., tamam ertesi gün netten izleyebiliriz, ama ayni sey degilki..
TV'den izlemek baska netten izlemek baska. TV'den izlemek istiyorum.
Hem böylece reytinglerde düser, hic düsünmüyolarmi?!!
gazi dizisinle de ayni seyi yapmislardi.. TR'de pazartesi, avrupada sali günü,
sonra neoldu?! Dizi simdi pazar günleri..:icon_whis

Pazartesine koymalari cok yanlis oldu bence.. carsamba gayet iyidi,
o saatte baska dizide yok, yalniz yarismalar var!

offf..:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr ne büyük haksizlik ama yaa..
Bende yarin yeni bölüm izlicem diye cok sevinmeden önce bi emin oliyim dedim,
hakliymisim malesef:icon_sorr
Bende gidiiim tekrardan 10 kez yeni fragmani izliyim bari:hıh:hıh:hıh
moral sifir....
iyi geceler arkadaslar

yAsemiin=)
04-05-08, 22:27
aaay yarin c0k guzl bir bolum bizi beklii arkadaslaar vallahi:happy0064
sonunda dogruyorr lamia yaa . ve kenanda yanindaa buna cok sevindim:happy0064 cocugu seviyor bilee. kucuk kinali yapincakk:img-angel
cavidanda bosanmaya karar veriyorr. gec bile kalmisti oogg:img-hyste
yeni bolumu sabirsizlikla bekliyorumm.:img-pilot

gümüs&mehmet
04-05-08, 22:37
Ilk defa yaziyorum bu bölüme mesaj :img-blush
Cogu arkadas gibi bende sinir oldum bu show turk'e zaten gecen hafta bekledim bekledim yayinlanmadi bu sefer de yayinlanmiyor...
Bu kadar güzel bölümü yarin izleyemeyecek olmak beni cok üzüyor :img-cray:
internetten izliycem mecbur bekleyemem Vallaha tvde yayinlanmasini
Sali gününü sabirsizlikla bekliycem...:kahve
Fragmana insanin baktikca bakasi geliyor:img-in_lo
beni en cok güldüren Cemil'le Kenan'in kan verme sahnesi oldu bayildim oraya
en cok hosuma gidense Lamia ve Kenan'in bütün sahneleri bayildim ya nerdeyse agliycaktim onlari uzun süredir yan yana görememistim ama artik su bebek olayini söylesin Lamia yaaa
Su sahnede bittim artik aglamaya basladim:img-cray:
Kenan ve Melek
Sen melekmisin...
Sen kücük kinali yapincakmisin...:img-cray:
ah ah bittim helede sarki Sali günü artik biran önce gelse

Son olarak Makbule'ye deyineyim
sinir oluyorum fitik oluyorum gicik oluyorum biran önce diziden cikmasini veya eski haline gelmesini diliyorummmmm

efsaneask
04-05-08, 23:20
arkadaslar bende dudaktan kalbeyi ilk bölümünden belli izliyorum ve show tv nin bu yaptigina cok sinir oldum hep birlikte birsey yapsakda düzeltmeye calissak ya tel edelim yada e mail er atalim bide doktorlar a da aynisini yaptilar onlara da söylesek baya bi e mail atariz cok mu kötü bi öneri:img-cray:

sweetymelis
05-05-08, 00:28
ayy inanmiyorum... ciddimisiniz arkadaslar???

Simdi biz, yani avrupadakiler iki bölüm arkadami olcaz??? Ne sacma sapan sey bu böyle,
inanilir gibi degil...
Büyük haksizlik bu.., tamam ertesi gün netten izleyebiliriz, ama ayni sey degilki..
TV'den izlemek baska netten izlemek baska. TV'den izlemek istiyorum.
Hem böylece reytinglerde düser, hic düsünmüyolarmi?!!
gazi dizisinle de ayni seyi yapmislardi.. TR'de pazartesi, avrupada sali günü,
sonra neoldu?! Dizi simdi pazar günleri..:icon_whis

Pazartesine koymalari cok yanlis oldu bence.. carsamba gayet iyidi,
o saatte baska dizide yok, yalniz yarismalar var!

offf..:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr ne büyük haksizlik ama yaa..
Bende yarin yeni bölüm izlicem diye cok sevinmeden önce bi emin oliyim dedim,
hakliymisim malesef:icon_sorr
Bende gidiiim tekrardan 10 kez yeni fragmani izliyim bari:hıh:hıh:hıh
moral sifir....
iyi geceler arkadaslar

canım bnde onu demek için girmiştim buraya...
reytinglerde düşücek..dizinin sonunu hazırlıolar böyle ya ağlarım hee :img-cray:
ben yarın izleyebilcem yarın da...izleyemeyenlerde netten izlicek ee nolucak salı veya çarşamba günüde kimse izlemicek sonuçtata reyting düşücek :kahve
ypmasınlar böyle yaa :icon_whis

sweetymelis
05-05-08, 00:41
Dizinin Sonunda Çalan Müziği Buldum...Sözlerini Yaziyim :(:(

En Son Sardunyalarda Soldular..
Sen orda ben burda yüreğim yanar..
Bu Ayrılık Değil Ölüm Bana...
Ne Olur Ağlama Kıyamam Sana...
Bu Aşk Saklı İçimde Sende Gitme Acılarla..
Olmaz Böyle Ayrılık Niye...
O Masum Yüzünde Sessiz Çığlıklar Gibi Her Sözün..
Git Desende Kal Desende Yaş Dolar Gözüm
O Masum Teninde Yorgun Ellerinde Hep Özüm...
Sensizlikten Her Nefeste Yas Dolar Gözüm...
Dokunma Yaralarımaa..
İçimde Çıkmaz Yollara...
Yapma Dudaklarınla Kalbime Dokunup Onu Acıtma...
Vurma Yaralarıma,Kar Yağmasın Baharıma..
Yapma...Dudaklarınla Kalbime Dokunup Onu Acıtma...

sabahtan beri sarıp başa dinliyorum... :img-cray:
isteyen dinleyebilir toygar ışıklının resmi sitesine...
"toygarisikli" ve sonuna com getirerek

balzac
05-05-08, 07:04
Pazartesine alınması isabetli bir karar olmuş.
Yeni bölüm süper olacak.Sonunda küçük Melek doğuyor . Kenan'ın kucağına da yakışmış. Keşke orda Lamia bebek senin dese Kenan'a.

sarışınım
05-05-08, 09:40
arkadaşlar bölüm özeti geldi mi yha ben bulamıyorum da :S

Bu akşamki bölümü merakla bekliyorum yha çok heycanlıyım valla Kenan elinde kızıyla çok sevimli çok tatlı ahh ahh artık hep onları mutlu ve beraber görebilsek keşke :img-in_lo

fairy_dreams
05-05-08, 09:54
ne kadar zamandır bir bölümü bu kadar sabırsızlıkla beklememiştim. Melek'imiz geliyor süper ya. Kenan'la Melek bebek çok tatlıydı. Lamia da doğal olarak öyle görünce şaşırdı :)

bu arada bende özeti arıyorum yok :( bu haftalık özetsiz geçecek gibi görünüyor. fragman yeterde artar bize öyle değil mi fragmanı bile seyretmeye doyamıyorum :)

smbdy
05-05-08, 10:06
arkadaşlar bu kadar hevesleniyoruz seviniyoruz fragmandan yola çıkarak inşallah daha önceleri de yaptıkları gibi bizi ters köşeye yatırmazlar..:(

bana şimdi de öyle bir korku geldi lamia nın son sahnedeki bakışını hiç sevmedim ben lamia kenan ı çekin kızımın üstünden ellerinizi kenan bey o cemil in bebeği diye kovadabilir şuursuz hal ve tavır sergilediği çok oldu yani şaşırmam

bu arada keşke sadece kenan nın kan uysaydu kan dah aaz bulunan bir kan olaydın ne biliim orh negatif felan ya da kleşke lamia da bir tehlike atlatsaydı doğumda kenan ı bir göreydik endişe içinde

akşam nasıl olacak ya...neden özet yok neden kimselerden tüyo gelmiyor

valla azmedip bulacam sanırım dizi setini..:( karşı taraf sanırım üsküdar civarı gibi

fairy_dreams
05-05-08, 10:15
arkadaşlar bu kadar hevesleniyoruz seviniyoruz fragmandan yola çıkarak inşallah daha önceleri de yaptıkları gibi bizi ters köşeye yatırmazlar..:(

bana şimdi de öyle bir korku geldi lamia nın son sahnedeki bakışını hiç sevmedim ben lamia kenan ı çekin kızımın üstünden ellerinizi kenan bey o cemil in bebeği diye kovadabilir şuursuz hal ve tavır sergilediği çok oldu yani şaşırmam

bu arada keşke sadece kenan nın kan uysaydu kan dah aaz bulunan bir kan olaydın ne biliim orh negatif felan ya da kleşke lamia da bir tehlike atlatsaydı doğumda kenan ı bir göreydik endişe içinde

valla azmedip bulacam sanırım dizi setini..:( karşı taraf sanırım üsküdar civarı gibi

ben lamianınson bakışında öyle bir tavır sergileyeceğini çıkartamıyorum ama tabii fragman yanıltabilirde. cemilin kanı uyacağı tuttu ya sinir oldum :( evet üsküdarda setin bir bölümü of offf... fragman yanıtlabilir falan dedin içime kurt düştü yok yok yanıltmaz. herhalde lamia gördüğü anda bölüm biter. bir dahaki bölümde siz burda ne arıyorsunuz falan der ama sert olmaz tavrı (inşallah)

smbdy
05-05-08, 10:37
ben lamianınson bakışında öyle bir tavır sergileyeceğini çıkartamıyorum ama tabii fragman yanıltabilirde. cemilin kanı uyacağı tuttu ya sinir oldum :( evet üsküdarda setin bir bölümü of offf... fragman yanıtlabilir falan dedin içime kurt düştü yok yok yanıltmaz. herhalde lamia gördüğü anda bölüm biter. bir dahaki bölümde siz burda ne arıyorsunuz falan der ama sert olmaz tavrı (inşallah)

Fragman beni inanılmaz mutlu etti ama düşündükçe yok canım diyorum o yüzden ne yazık ki ters köşe olma ihtimalimiz büyük gibi gelmeye başladı bana umarım yanılıyorumdur...:(

Daha önce de çok heveslendik kursağımızda kaldı hevesimiz...mesela sahilde kenan ile lamia nın arabada yaptığı konuşmada lamia kenan'nın hevesini bir güzel krusağında bırakmıştı adam evlenmemiş olsan benimle gelir misin dediğinde, sonra ısrarla kocamı seviyorum demeler arkasından bebek cemil den demeler bu şimdi ilk anda aklıma gelenler..kenan şefkat aşk sevgiyle birazdan bebeğini kucağın alacan dediğinde lami anın elini tutmaya çalışıyor bizimkisi kesin elini çeker...

son sahnedeki lamia bakışında ben de şaşkınlık gördüm gibiydim ama düşündükçe kızgınlık mı acep demiyor değilim arkadaşlar lami abu

sweetymelis
05-05-08, 11:59

canım ben geldim küçük bi tüyoyla ama gelecek bölümlerle ilgili :happy0064
gelecek bölümlerde karakol polis sahneleri falan görüciiz arkadaşlar :icon_whis
çok düşündüm;2 ihtimal çıkardım...
1.ya kenanla cemil kavga edebilirler
2.yada küçük meleği o lamianın eski nişanlıcakları çocuk kaçırabilir :img-cray:

sweetymelis
05-05-08, 12:02
Fragman beni inanılmaz mutlu etti ama düşündükçe yok canım diyorum o yüzden ne yazık ki ters köşe olma ihtimalimiz büyük gibi gelmeye başladı bana umarım yanılıyorumdur...:(

Daha önce de çok heveslendik kursağımızda kaldı hevesimiz...mesela sahilde kenan ile lamia nın arabada yaptığı konuşmada lamia kenan'nın hevesini bir güzel krusağında bırakmıştı adam evlenmemiş olsan benimle gelir misin dediğinde, sonra ısrarla kocamı seviyorum demeler arkasından bebek cemil den demeler bu şimdi ilk anda aklıma gelenler..kenan şefkat aşk sevgiyle birazdan bebeğini kucağın alacan dediğinde lami anın elini tutmaya çalışıyor bizimkisi kesin elini çeker...

son sahnedeki lamia bakışında ben de şaşkınlık gördüm gibiydim ama düşündükçe kızgınlık mı acep demiyor değilim arkadaşlar lami abu

canım ben lamianın öyle bişi yapcaını sanmıyorum...
kenan onu çok sevdiinden o kdr çk tepki gösterdi ama
kenan lamianın kızcagı bişi ypmadı adam kendi çocugunu seviyo :img-in_lo

smbdy
05-05-08, 12:08
canım ben lamianın öyle bişi yapcaını sanmıyorum...
kenan onu çok sevdiinden o kdr çk tepki gösterdi ama
kenan lamianın kızcagı bişi ypmadı adam kendi çocugunu seviyo :img-in_lo

doğru Kenan kızılacak birşey yapmadı ama lamia nın asli görevi kenan'nın evliliğini koruyup kollamak onun sözde mutluluğu için kendini inanılmaz durumlara sokmak (örn. bebeğin cemil den olduğunu söyemesi leyla hayattayken lamia cemil ilişkisi yaşandığı anlamına gelmez mi)

Fragmanda cavidan hiç yok buradan bekliyorum ben bir ters köşe olayı bence cavidan boşanmaktan vazeçmiş kenan onu boşanmamaya ikna etmiş olabilir bu durumda lamia kenan a tepki gösterip gidin gidinn ne işiniz var buralarda diyebilir lamia bu

inşallah fragman veririler dizi sonunda ve ısrarla neden özet vermiyorlar..:(

smbdy
05-05-08, 12:10

hımm demek karakol sahneleri var..

makbule bebeğin cemilden olduğunu yalanını duyup cemil i ihbar etmiş olabilir mi acep?? rasih in katıli cemil aslında diye

ya artık şu lamia makbulelerden bi kurtulsa içimi kuruttu o baba-kız özellikle de kız

suzan abla sen bizim tek umudumuzsun bari kenan a kafasını karıştıracak bir iki cümle ediver

sweetymelis
05-05-08, 12:15
hımm demek karakol sahneleri var..

makbule bebeğin cemilden olduğunu yalanını duyup cemil i ihbar etmiş olabilir mi acep?? rasih in katıli cemil aslında diye

ya artık şu lamia makbulelerden bi kurtulsa içimi kuruttu o baba-kız özellikle de kız

suzan abla sen bizim tek umudumuzsun bari kenan a kafasını karıştıracak bir iki cümle ediver

evet canım bu dediğin de mantıklı...
o zaman işler daha çok karışır...:kahve
ahh benide kuruttu o makbule...lamia napsın zavallım :img-cray:
suzan ablada çok istiyo ama lamia konuşturmuyoki kadıncağızı :icon_whis

Edit:Nilcim Seni burda görmek ne güzel :happy0064

peloshh
05-05-08, 12:52
Ya Türkiyede DK bu aksam var,
ama Avrupada ParsNarkoterör var:icon_sorr
Bunlar ne yapmaya calisiyorlar yaa, anlamis degilim.
Ama olsun bende netten izlerim:img-icecr
Bu bölum cok güzel olacak yaa,
bol bol Kenan Lamia sahnesi görecegiz:)

Lal_derin
05-05-08, 13:15
arkadaşlar kenan lamia'ya ne kadar kızgındı ama bu bölümde "birazdan bebeğini kucağına alacaksın" derken nasıl tatlı bir gülümseme vardı farkettiniz mi? ne olursa olsun, lamia nın cemille birlikte olduğunu düşünse bile ne kadar çok seviyor onu.. melek dünyaya gelince nasıl sevindi, çocuğu nasıl sevdi..

smbdy
05-05-08, 13:29
offf off arkadaşlar biraz nostalji yapıp kendimi akşam ki bölümü iyice hazırlamak adına eski bölümleri biraz izledim netten...

iyice içim kıyıldı off offf...

sabırsızlıkla akşamı bekliyorum valla büyük bir heycanla ne oldu da kenan böyle 180 derece döndü anlamış değilim sürekli bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyorum ama anlamak sahiden zor. Geçen bölüm ciddi anlamda nefret ediyordu lamia dan uzaklaşmıştı soğumuştu. Cavidan aradığından nasıl da mutlu olmuştu kenan ilgiyi alakayı kesmişti Lamia dan ne oldu da bu şefkat ilgi doğumda bir elini tutumadığı kaldı diyecem onu da yapmış. Ayrıca kan mı çekiyor nedir doğumdan günler sonra bile gelmiş bebeği görüyor (haa aklıma şimdi geldi istanbul da tek hastane varmış gibi bütün dizi karakterleri aynı hastaneye geliyorlar malum belki kenan da fizyoterapiye gelmişken ben melek'i bir göreyim demiştir bellli olmaz:))

cemil'in kanı uymasa keşke bebeğe....

nazımla makbule olsa ikisi de ayrı gıcık...bu bölüm cavidan yok gibi ama daha önce de yazdığım gibi o da bence bizi ters köşeye yatırma aksiyonu bence cavidan kenan boşanması henüz olmayacak bana öyle geliyor yani

sweetymelis
05-05-08, 13:45
offf off arkadaşlar biraz nostalji yapıp kendimi akşam ki bölümü iyice hazırlamak adına eski bölümleri biraz izledim netten...

iyice içim kıyıldı off offf...

sabırsızlıkla akşamı bekliyorum valla büyük bir heycanla ne oldu da kenan böyle 180 derece döndü anlamış değilim sürekli bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyorum ama anlamak sahiden zor. Geçen bölüm ciddi anlamda nefret ediyordu lamia dan uzaklaşmıştı soğumuştu. Cavidan aradığından nasıl da mutlu olmuştu kenan ilgiyi alakayı kesmişti Lamia dan ne oldu da bu şefkat ilgi doğumda bir elini tutumadığı kaldı diyecem onu da yapmış. Ayrıca kan mı çekiyor nedir doğumdan günler sonra bile gelmiş bebeği görüyor (haa aklıma şimdi geldi istanbul da tek hastane varmış gibi bütün dizi karakterleri aynı hastaneye geliyorlar malum belki kenan da fizyoterapiye gelmişken ben melek'i bir göreyim demiştir bellli olmaz:))

cemil'in kanı uymasa keşke bebeğe....

nazımla makbule olsa ikisi de ayrı gıcık...bu bölüm cavidan yok gibi ama daha önce de yazdığım gibi o da bence bizi ters köşeye yatırma aksiyonu bence cavidan kenan boşanması henüz olmayacak bana öyle geliyor yani

bencede olmaz canım yni cavidan&kenan boşanması...
bence babalık duygusu canum ya nasılda yumuşadı yaaa :img-in_lo
ama lamianın paniklemesi kenan anlıcakmı falan diye her an panikte kız ondndır :kahve

smbdy
05-05-08, 13:59
bencede olmaz canım yni cavidan&kenan boşanması...
bence babalık duygusu canum ya nasılda yumuşadı yaaa :img-in_lo
ama lamianın paniklemesi kenan anlıcakmı falan diye her an panikte kız ondndır :kahve

bence de kesin olmayacak boşanma yani henüz değil aslına bakarsanız lamia nın bebeği doğurması da beklediğimden çok önce oldu...ben sezon sonu doğurur kenan bebeği gelecek sezon sonuna doğru öğrenir diyordum şimdi nerden baksanız 5-6 bölüm daha var hangi konuyla nasıl dolduracaklar bu 5-6 bölümü merak ediyorum...kitaba göre gidersek nerdeyse sonlarına geldik aslında konunun...bir vedat konusu kaldı aslında ben vedat ın diziye gireceğini hiç düşünmüyordum ama konunun uzaması bakımından gelecek sezon diziye vedat da dahil olabilir ki esere sadık kalacaklarsa girecektir...

ben yaprak dökümünü izlemiyorum ama izleyen ve romanı okuyan arkadaşlar bilirler orada da genel hatlar aynı karakterler kitapla birebir uyumlu değil mi? ayrıca YD gelecek sezonda devam edecekmiş demek ki işleyecek konu bulabiliyorlar

eski bölümleri şöyle bir izledim de demin inanılmaz güzel veriyorlar o aşk halini aslında (burak hakkı da aslı tandoğan da ) birbirlerine deli gibi aşık oldukları gözlerinden belli

bu arada her zaman dediğim gibi allah burak hakkı yı sanırım boş zamanında özene bezene yaratmış o nasıl bir güzelliktir allah sahibine sevdiğine ailesine bağışlasın adam yıllar içinde güzelleşiyor daha da bir yakışıklı oluyor kanımca

peloshh
05-05-08, 14:08
ebru.89, canim yok bugun çünkü bu aksam doktorlar var
ve ondan sonra Pars Narkoterör.
Zaten gecen hafta yeni bölümüde yayinlamadilar,
hic anlamiim bu Showu yaa.

Neyse Toygar Isikli ne süper adam yaa,
diziye göre müzik yapiyorr.
hemen sözlerini yaziim, cok super yaa:img-in_lo

Bu ask sakli icimde
sende gitme acilarla
olmaz böyle ayrilik
o masum yüzünde sessiz cigliklar gibi her sözün
Git desende kal desende yas dolar gözüm
O masum teninde yorgun ellerinde hep hüzün
sensizlikten her nefeste yas dolar gözüm

Dokunma yaralarima içimde cikmaz yollara
yapma, dudaklarinla kalbime dokunup onu acitma
Vurma yaralirima, kar yagmasin baharima
yapma, dudaklarinla kalbime dokunup onu acitma.

sweetymelis
05-05-08, 14:23
eski bölümleri şöyle bir izledim de demin inanılmaz güzel veriyorlar o aşk halini aslında (burak hakkı da aslı tandoğan da ) birbirlerine deli gibi aşık oldukları gözlerinden belli

bu arada her zaman dediğim gibi allah burak hakkı yı sanırım boş zamanında özene bezene yaratmış o nasıl bir güzelliktir allah sahibine sevdiğine ailesine bağışlasın adam yıllar içinde güzelleşiyor daha da bir yakışıklı oluyor kanımca

evet canım bende cok seviyorum onların yansıttıgı aşkı :img-in_lo
cok sayılıdır yani böyle olması dizilerde yapmacık değiller...
eveeet ahh burak ahhhh :img-in_lo yaşlandıkça yakışıklı oluyo...:kahve
arkadaşlar bide bişey sorcam video indiriyorumda dk'nin gif yapmak için...
kenanla lamianın arabada konustukları bölüm hangi bölümdü ?

gzn
05-05-08, 14:23
arkadaşlar kenan lamia'ya ne kadar kızgındı ama bu bölümde "birazdan bebeğini kucağına alacaksın" derken nasıl tatlı bir gülümseme vardı farkettiniz mi? ne olursa olsun, lamia nın cemille birlikte olduğunu düşünse bile ne kadar çok seviyor onu.. melek dünyaya gelince nasıl sevindi, çocuğu nasıl sevdi..

aşk işte ya kızgınlığı falan unuttu kenan:img-in_lo:img-in_lo ayy birde bu fragmanda gördüklerimizin hepsi lamianın yada bir başkasının rüyasın çıkıyormuş ağlarım valla:img-cray::img-cray:

sweetymelis
05-05-08, 14:25
aşk işte ya kızgınlığı falan unuttu kenan:img-in_lo:img-in_lo ayy birde bu fragmanda gördüklerimizin hepsi lamianın yada bir başkasının rüyasın çıkıyormuş ağlarım valla:img-cray::img-cray:

yok cnm ya o kadarda değil...eger onlar duygularımızla oynadılarsa
bende onların hayatlarıyla oynarım heee :img-hyste

gzn
05-05-08, 14:41
yok cnm ya o kadarda değil...eger onlar duygularımızla oynadılarsa
bende onların hayatlarıyla oynarım heee :img-hyste

:img-hyste:img-hystekoptum..ya valla artık herşeyi bekler oldum..
neyse ya rüya olsa bile önümüzdeki bölümden güzel imza ve avatarlar çıkar..kenan ve lamianın mutlu halini o kadar az görüyoruzki doğru düzgün resmleri bile yok:img-hyste düşündüğüm şeye bak ama öyle

smbdy
05-05-08, 14:50

aaa töbee deyin arkadaşlar eşref saati olur açık kapı olur......

yok artık bu kadar da abartmazlar tek sahne yok olay bu doğum ve sonrası sahnelerle örülmüş rüya değil ama bizi heveslendirecek sahnelerden fragman yaptıkları kesin farkındaysanız nimet cavidan afife hiç yok fragmanda illa bunlarla ilgili de birşeyler olacaktır ve bu sahnelerde bizim çok hoşumuza gidecek sahneler değildir tahminim

cavidan boşanmayacak kenan dan yani kenan istemeyecek kesin boşanmayı ikna edecek cvidan ı öyle olunca da artık bu saatten sonra lami abebek sizden kenan bey demez

aaa nasıl öğrenecek bu adam bebeğin kendinden olduğunu

smbdy
05-05-08, 14:52
evet canım bende cok seviyorum onların yansıttıgı aşkı :img-in_lo
cok sayılıdır yani böyle olması dizilerde yapmacık değiller...
eveeet ahh burak ahhhh :img-in_lo yaşlandıkça yakışıklı oluyo...:kahve
arkadaşlar bide bişey sorcam video indiriyorumda dk'nin gif yapmak için...
kenanla lamianın arabada konustukları bölüm hangi bölümdü ?

ben bu tür teknolojik olayları hiçç anlamıyorum arkadaşlar imzaydı profile resim eklemeydi falan ...

bu arada ben demin izledim 21.bölüm Kenan nın bir heves konserden dönüp lamia ya seni almaya geldim evlenelim dediği sahne bi izleyin yaw..

burak hakkı nın bakışlar gözler aynı şekilde aslı tandoğan nın gözleri ile konuşuyorlar

smbdy
05-05-08, 15:16
ben bu tür teknolojik olayları hiçç anlamıyorum arkadaşlar imzaydı profile resim eklemeydi falan ...

bu arada ben demin izledim 21.bölüm Kenan nın bir heves konserden dönüp lamia ya seni almaya geldim evlenelim dediği sahne bi izleyin yaw..

burak hakkı nın bakışlar gözler aynı şekilde aslı tandoğan nın gözleri ile konuşuyorlar

Valla belli başlı bölümler hatta bölüm içinde kısımlar var ki izle izle doyamaz insan

benim en beğendiğim sahnelerden biri yukarda dediğim 21.bölüm sonra kenan nın ada da lamia nın odasına geldiği bölümler malum telefon sahnesi kenan ın lamia yı arayıp saydırdığı sahne yani sonra geçen bölümler..ortaköy sahilinde yaptıkları konuşma

aslında kenan lamia sahnelerin hepsi süper bence dediğim gibi gözleriyle konuşuyorlar çok gerçekler pek güzeller...özellikle burak hakkı dediğim gibi adam şarap gibi nerde o sibel can nın klibindeki burak hakkı nerde hüseyin kenan

gzn
05-05-08, 15:27
youtube bendede açılmıyr..

ya fragmanı düşününce kenan lamiaya şimdi kızın olck falan dediğinde yanında başka kimse yok..kemal beyde sonradan gelyr gibiydi sanki..doktor lamiaya stres yapma yoksa erken doğum olablr demişti ya belkide kenan ve lamia bir şekilde karşılaşmıştr ve lamia üzülüp sinirlenip sancılanmştr kenanda onu hastaneye götrmüştür:love05:

sweetymelis
05-05-08, 15:29

ya fragmanı düşününce kenan lamiaya şimdi kızın olck falan dediğinde yanında başka kimse yok..kemal beyde sonradan gelyr gibiydi sanki..doktor lamiaya stres yapma yoksa erken doğum olablr demişti ya belkide kenan ve lamia bir şekilde karşılaşmıştr ve lamia üzülüp sinirlenip sancılanmştr kenanda onu hastaneye götrmüştür:love05:

[I]yok canım ya sanmam bence lamia cavidan hemen gittikten sonra sancılandı..
yada o gün içinde...çünkü elbiseleri öyleydi sanırım :icon_whis
ayy akşam olsun bir an önce :img-cray:

smbdy
05-05-08, 15:46

bence olay şu şekilde gerçekleşti arkadaşlar fragmandan çıkardığım sonuç şu

Kenan ve cavidan ne konuştularsa artık kenan bu konuşma sonrası lamia ya gitti fragmnın ilk başında lamia kağıyı açmaya gidiyor. Kenan lamia ya onun erken doğurmasına sebep olacak şeyler söyledi bunlar illa kızgın sinirli laflar olmayabilir cavidan bebeği ima edecek şeyler demiş olabilir yani emin olma bebeğin cemilden olduğunaya gelecek laflar etmiş olabilir kenan'a

bu yüzden kenan kızgın değil hastane de bence çok mu iyimser oldu

sweetymelis
05-05-08, 16:02
bence olay şu şekilde gerçekleşti arkadaşlar fragmandan çıkardığım sonuç şu

Kenan ve cavidan ne konuştularsa artık kenan bu konuşma sonrası lamia ya gitti fragmnın ilk başında lamia kağıyı açmaya gidiyor. Kenan lamia ya onun erken doğurmasına sebep olacak şeyler söyledi bunlar illa kızgın sinirli laflar olmayabilir cavidan bebeği ima edecek şeyler demiş olabilir yani emin olma bebeğin cemilden olduğunaya gelecek laflar etmiş olabilir kenan'a

bu yüzden kenan kızgın değil hastane de bence çok mu iyimser oldu

olsun cnm böyle iyimserliğe can kurbaaan...:img-hyste
ama şöle bişi war fragmanda makbule götürüo taksiyle lamiayı bu 1
makbule götürüyosa konustuklarındada yanlarında olcak heralde :icon_whis
2.şey ise o zaman makbule yoktu belki...kenan geldi konustu gitti lamia sancılandı tam o sancılanmışken makbule geldi :kahve
ayhh bayılazam gelmiyo saat 10! :img-cray:
pelinim yorumun için saol :img-wink:

nilcim görüyorum seni aşağıda kaçmaaaa :img-hyste

gzn
05-05-08, 16:26
kenan doğurtsa ne unutulmaz olurdu..kenan ve lamia uzak bir yerde olsalar lamia sancalansa ve kenanda onun kendi kızı olduğunu bilmeden doğumuna tanık olsa:img-hyste abarttım

gzn
05-05-08, 16:34
arkadaşlar saat 10'U beklerken bir anket yaptım..gelecek bölümleri ve dizinin tamamına yönelik genel bir anket..

1)dizide en başarılı bulduğunuz bayan oyuncu?
2)dizide en başarılı bulduğunuz erkek oyuncu?
3)sizde kenan gerçeği öğrenicek mi?öğrenicekse ne zaman?
4)sizde dizinin en kötü karakteri kim?
5)dizinin başında beri en beğendiğiniz tekrar tekrar izleyebileceğiniz bir sahne var mı,varsa hangisi?
6)dizinin müziklerinden en çok hangisini beğeniyorsunuz?(gecenin hüznü,hasret,ayna,uyan...)
7)sizce dizimizin pazartesiye alınması iyi olacak mı,reytingler yükselir mi?
8)dizinin en güzel bay ve bayanı?
9)ilerki bölümlerde kenan bebeği öğrenirse lamia'Ya bunu sakladığı için hak verip yeniden onunla kızıyla beraber olmaya mı çabalar yoksa bu gerçeği ondan saklayıp bencillik ettiği için lamia'dan uzaklaşır mı?
10)sizce kanan ve cavidan boşanack mı?

*sma*
05-05-08, 16:41
inş.yeni gününde ratingler daha iyi olur.bnce çarşamba daha iydi.arkadaşlar acaba dizidede kenan intahar edecek mi?

sweetymelis
05-05-08, 16:51
arkadaşlar saat 10'U beklerken bir anket yaptım..gelecek bölümleri ve dizinin tamamına yönelik genel bir anket..

5)dizinin başında beri en beğendiğiniz tekrar tekrar izleyebileceğiniz bir sahne var mı,varsa hangisi?
6)dizinin müziklerinden en çok hangisini beğeniyorsunuz?(gecenin hüznü,hasret,ayna,uyan...)
9)ilerki bölümlerde kenan bebeği öğrenirse lamia'Ya bunu sakladığı için hak verip yeniden onunla kızıyla beraber olmaya mı çabalar yoksa bu gerçeği ondan saklayıp bencillik ettiği için lamia'dan uzaklaşır mı?

1)Özge Özder Diye düşünüyorum çünkü kötü bir karakteri canlandırmak ve insanları buna inandırıp nefret ettirmek zor olsa gerek kendi fonksiyonlarını kaybedip baska bi insan oluosun
2)ee tabikide Yiğit Özşener :img-icecr :img-hyste
3)Öğrencek elbet ama bu gdişle dizinin sonunda ögrenicek :img-cray:
4)Dizinin en kötü ve başarısız karakteri makbule ve afife arasında gidip geliyorum...
5)Var;kenanla lamianın telde konuşma sahnesi;araba sahnesi;ve ilk Öpüştükleri sahne :img-in_lo
6)Sardunyalar,Uyan
7)sanırım iyi olucak reytingler biraz daha yukarı çıkabilir 2.3.lük hatta 1.lik bile oynayabilir çünkü çarşamba günü yaprak dökümü,avrupa yakası gibi diziler yüzünden hep 4.lük 5.liğe sarkabiliyodu reytingler...
8)Bay:Burak Hakkı Bayan:Aslı Tandoğan [ama ben gözde kansuyuda çok beğeniyorum) :img-in_lo
9)her ikiside olabilir ama aşkı daha ağır basar yaa:img-in_lo
10)bu bölüm olmasada ilerki bölüm boşanırlar :img-wink:

100 üzerinden kaç alıcam :kahve :img-hyste

fairy_dreams
05-05-08, 17:23
1)dizide en başarılı bulduğunuz bayan oyuncu? aslı tandoğan

2)dizide en başarılı bulduğunuz erkek oyuncu? yiğit özşener

3)sizde kenan gerçeği öğrenicek mi?öğrenicekse ne zaman?öğrenecek ama daha bayağı zamanı var 2.sezon :)

4)sizde dizinin en kötü karakteri kim? makbule gıcığı

5)dizinin başında beri en beğendiğiniz tekrar tekrar izleyebileceğiniz bir sahne var mı,varsa hangisi? en baştaki ilk 5 bölümteki tüm sahneler

6)dizinin müziklerinden en çok hangisini beğeniyorsunuz?(gecenin hüznü,hasret,ayna,uyan...) uyan sanırım ismi :)

7)sizce dizimizin pazartesiye alınması iyi olacak mı,reytingler yükselir mi? bence reytingler aynı kalır

8)dizinin en güzel bay ve bayanı? burak hakkı, aslı tandoğan

9)ilerki bölümlerde kenan bebeği öğrenirse lamia'Ya bunu sakladığı için hak verip yeniden onunla kızıyla beraber olmaya mı çabalar yoksa bu gerçeği ondan saklayıp bencillik ettiği için lamia'dan uzaklaşır mı? öğrendiğinde ilk başta lamiayaya çok kızacaktır ama en sonunda yine beraber olur :img-in_lo (öldürmezlerse :img-cray:)

10)sizce kenan ve cavidan boşanack mı? evet boşanacak ama daha sonra :)

hazal_90
05-05-08, 18:06
Aslı Tandoğan ve Özge Özder
Yiğit Özşener
ikinci bir Hatırla Sevgili vakası olacak bence sezon sonunda..
Nimet ötesi yok.. Kadının üstünden akıyor.. Makbıle ayrı bir tartışma konusu hiç girmiyorum bile..
Adadaki bütün bölümleri izlerim valla:good: oranın ayrı bi havası var..
Gecenin Hüznü'nü milyon kere dinledim artık biraz sıktı beni ama Uyan cidden çok güzel :good:
Arka Sokaklar çok güçlü bir rakip dicem ama Yaprak Dökümü vardı çarşambalarıda zaten o yüzden bence etkilemez, zaten bu haftaki bölüm bol atraksiyonlu güzel bir bölüme benziyor bence kanalın zamanlaması güzel...
Burak Hakkı, Özge Özder.. Aslı Tandoğan saçlarını siyaha boyatsın Kabadayı daki gibi yine siyah saç daha çok yakışıyor :good:
Başta bencilllik edecek tabiki, ortalığı birbirine katacak, hatta mahkeme mahkeme süründürür bile Lamia'yı kızını alabilmek için, ama ardından belli sonu Lamia'yı affedecek..
Tabiki de boşanacak yoksa nasıl evlenecek Lamia ve Kenan canlarım :)

peloshh
05-05-08, 18:17
1)dizide en başarılı bulduğunuz bayan oyuncu?Asli Tandogan,

Yigit Özsener

sonunda ögrenir, yani ölmeden son nefesleri verince

Makbile

ilk öpusme, ayrilik sahnesi hani lamia Kenan kucaginda oturuyordu

yeni cikti bitane, ama ismini bilmiyorum. ama hepsi tabee güzel

Benim icin fark etmez, ama tebi bilmiyorum insanlarin dizilerine bagli :)

Burak Hakki:img-blush ve Asli Tandogan ( Nimette fena degil :D)

ölmesse, basta uzaklasir sonra yine dayanamaz

Bosanacaklar, Cavidan akillanmaya basladi bosanir

peloshh
05-05-08, 20:37
ya ben bu isi hic anlamadim gunu degistimi degismedimi cildircam :img-cray::img-cray::img-cray:

Avrupada yok ama türkiyede var.
Yani bosuna beklemeyin DKyi

tatli_kizim
05-05-08, 20:39
Avrupada yok ama türkiyede var.
Yani bosuna beklemeyin DKyi

ya ne kadar sacma birsey buu ya..:(
benn cok beklediim bu bölüümüüü..Yayinlanicaakk diiyee..

Simdi ne okuyorum..=( Yookk :img-cray:

ööf yaa..niye yapiolar bunu ya.

Carsamba günü dizi waar o zaman..

smbdy
05-05-08, 20:44
yine ters köşe olduk hadi bakalım...

o kadar konuştuk fragman üstüne bence hiç beklemediğimiz gibi gelişecek olaylar....ay bir şey daha desem olacakmış sanırım kenan fizyoterapi için gitiğinde karşılaşacak lamia ile...lamia ları da hastaneye olayları öğrenmek için evlerine gelen cemil götürecek..

ya bir umut cavidan birşey der mi diye nefesimi tutup izledim ama yok yok yok..:(

çok bekleriz biz kenan gerçeğiöğrensin diye benima rtık tek umudum gülay n,met ve enise tek dedim 3 oldular ama bunlar öğrenirde kötü
lük olsuın lamia ya diye ortaya atarlarsa bu bebek meselesini ve kenan ile bağlantısını ancak öyle öğrenecek kenan yavrusunu...:(

kenan tamamen hastanede tesadüfen bulunacak ve kıyamadığından lamia ya yakın davranacak ayy neler umöut etmiştim ister istemez neler

ALIMLIveCEKICI
05-05-08, 20:53
1)dizide en başarılı bulduğunuz bayan oyuncu?Asli Tandogan,

Yigit Özsener

sonunda ögrenir, yani ölmeden son nefesleri verince

Makbile

ilk öpusme, ayrilik sahnesi hani lamia Kenan kucaginda oturuyordu

yeni cikti bitane, ama ismini bilmiyorum. ama hepsi tabee güzel

Benim icin fark etmez, ama tebi bilmiyorum insanlarin dizilerine bagli :)

Burak Hakki:img-blush ve Asli Tandogan ( Nimette fena degil :D)

ölmesse, basta uzaklasir sonra yine dayanamaz

Bosanacaklar, Cavidan akillanmaya basladi bosanir

1 ve 2 ve 4 aynen
3. evet son nefesinde ogrenecek butun gercekleri ne aci dimi:img-cray::img-cray:
5.cemilin lamia icin gosyasi dokmesi boyle bi sahne olucakmi
6.hepsi guzel en son tam bi bomba gec kaldim
7.neden boyle birseye gerek duyuyorlar bu dizi bire bile oturur carsamba mukemmel. yaprak dokumunun tahti sarsilicak bu gidisle belkide ondan degistirdiler acaba..
8.yigit ozsener mukemmel.
9.ama ben genede sanmiyorum bu adam ogrenemicek. ihtimal ogrenirse burda gururlu bi kenan var. oyle kolay kolay yumusamicakdir. sonra dayanmicaktir tabi naif kenanim benim.
10. saka gibi cavidan kenandan zerre kadar bosanmaz aciyorum kenana herdevasinda kaniyor o kadina tibki kucuk bi cocuk gibi. kenan bi hayir demesini ogrense. cavcidan kenani ne saniyor. dilediginde kenan hakkinda kararlar aliyor.ama sanirim olmadi. kenan gecen bolumde ee nihayet yani patladi. ah ah lamiayayada boyle bi patlasa ya icinden gelenleri soylese.lamia icinde gecerli bu sonundaki tabi

duygus
05-05-08, 21:20
ben pek takıp edemıyorum dızıyı bısey sormak ıstıyorum..

kenan ve lamıanın bırlıktre oldugu sahne hangı bolum az önce gosterdıler o bolum hangı bolum

smbdy
05-05-08, 21:26
ben pek takıp edemıyorum dızıyı bısey sormak ıstıyorum..

kenan ve lamıanın bırlıktre oldugu sahne hangı bolum az önce gosterdıler o bolum hangı bolum

ilk bölümlerden o sahne 7 veya 8 olmalı bir arkadaşımın osahne için yorumu tablo gibiler olmuştu sahiden de öyule gözüküyorlar allah ikisini de özene bezene yaratmış

burju1907
05-05-08, 21:29
çok güzel sahneler eskileride hatırladı keşke bir dna yapsalar artık bi saç teline bile oluoo uff içim sıkıldı wallahi yazık kenana olur böyle ya haksızlık Kenan öğrensinn:( walla kanser olcam

hazal_90
05-05-08, 21:34

reklam arasındayken hemen yazayım bişeyler ben :)

evet evet aslında şöyle birşeyler olabilir hani, Nazım Melek'i kaçırabilir, ardından Kenan Cemil herkes karakolda gezinebilir.. Lamia'da ardından söyleyebilir bebeği Kenan'a... tabii şu an kendi yazdığıma kendim bile inanmıyorum ya o derece..

özlem34
05-05-08, 21:40
Asli Tandogan, Gözde Kansu

Yigit Özsener, Köksal Engür

ögrenmesine daha cok erken bence.. kesin 2. sezonda ögrenir (insallah cok gec ögrenmez!)

Makbule

ilk bölümler ve ilk yakinlasmalari (7./8. bölüm)

sardunyalar, uyan, gecenin hüznü

7)sizce dizimizin pazartesiye alınması iyi olacak mı,reytingler yükselir mi? reytingler düsebilir su karmakarisik durumda..., avrupalilar carsamba, TR'dekiler pazartesi??!! Carsamba gayet iyidi, o saatte baska dizide yok...!

Burak Hakki, Asli Tandogan, Gözde Kansu

cook kizacak coooook, okadar aci cekti, hakli yani.. ama sonra dayanamayacak affedicektir Lamiayi, coook seviyor cünkü..

10)sizce kenan ve cavidan boşanack mı?
bence bosanirlar ama 2. sezonda herhalde

xKubrax
05-05-08, 21:56
Arkadaslar bisey sormak istiyorum, Gecenin Huznu parcasindan sonra bi cok muzik eklendi DK'ye, acaba bu sarkilari nerde bulabilicegim, nerden indirebilicegim hakkinda bilginiz varmi?

smbdy
05-05-08, 21:58
arkadaşlar sanırım ağlayacağımmmmmmmmm:(

uzun uzun cevap yazdım özene bezene anket sorularına ne olduysa hoop gitti

bu bölüm içim çok sıkıldı valla nerdeyse geçen bölümden daha çok sıkıldı ğiçim öyle söyleyim...

Kenan'nın durumuna çok üzülüyorum valla artık bi öğrense yaa ayy içim kurudu içim şişti...

cavidan neden tek kelime laf etmedi neden ima da bulunmadı aradan çekilecen madem neden söylemiyorsun kenan a

bu kenan bebeği nasıl ne zaman öğrenecek bu sezon öğrense bari

cemil ve kenan nın kan verirlerken ki konuşmaları nasıl da güzeldi nasıl da samimi ve sıcaktı kenan ahh ahh bir de bilse bebeğin kendinden olduğunu

smbdy
05-05-08, 22:01
bu arada fragman çıktığından beri ters köşeye yatırılacağımızı tahmin etmemize rağmen bu kadarını beklemiyordum doğrusu çok daha pozitif bir bölüm bekliyordum ben kendi adıam lamai kenan arasından bence öçyle ahım şahım ilerlemeler olmadı

kenan bebeğin cemil den olduğuna tamamen inanmış durumda kendine kondurmuyor bile neden şüphe etmezsin be adam neden neden

ben bu durumda fragmana çok bağlı veya onun kadar pozitif bir bölüm olmadığüı için reytingleri çok yüksek beklemiyorum..artık izleyicilerin sinir kat sayısını tamamen yükseltme üstüne kurulmuş bir dizi kıvamını almaya başladı

son bölümlerde yaptıkları gibi bizi gene ters köşeye yatırıp hooop hiç beklemediğimiz bir anda duyursalar kleşke kenan a bebeği

batiperlin
05-05-08, 22:06
süper bir bölümdü gerçekten lamia ile kenanın bakışmaları

gerçekten çok güzeldi Haftaya neler olucak acaba

hazal_90
05-05-08, 22:09
ben bu fragmanı yanlış mı gördüm?!?!?! biri beni aaydınlatsın o elele koşanlar Lamia ve Kenan mıydı?!?!

xKubrax
05-05-08, 22:10
Fragman cikti, o kadar hizli ilerledi neler olup bittigini anladigimi soyliyemem.. Hersey normal'dide Kenan kimi oyle cekistirip opuyor onu anlamis degilim, ilk basta Lamia sandim ama o degildi yataktaki, siz anliyabildinizmi?

smbdy
fragmanı verdiler aman şaşırdım

hüseyin kenan bir kadınla beraber oluyor
namık bu rezilliğin yayınlanmasına izin veremezdin sayın hüseyin kenan gün diyor artık o rezalet neyse
kenan lamia ya bebek sana benziyor diyor
makbule cemil e kan çekti bebeğini gene ilk o kucağına aldı gibilerinden bir laf ediyor
Kenan bir yerlerde içki içiyor
alimi sürdüğüm herşeyi yakıyorum afife diyor
nazım enise ye bebeğin babası kocası değilmiş diyor

anaaaa

burju1907
fragmanı izledim kenan başka biriyle beraber oluo naptın sen kenan ya çöş dedim Kenanın artık öğrenmesi lazım konu kalmıo bee...((: uyuz oldum yeni fragmanı görüncee...ufff

sweetymelis
05-05-08, 22:11
oha ya sinirden elim ayagım titriyo
fragmandan bahsediyorum evet...
abi o kadın kimdir necidir ya kitapta böyle bişi warmıydı!
sokak ortasında öpüşüyodu resmen kenanla!
kenanda bu kadarmı sahip cıkamıyor uckuruna!

(BuRcUu)
Fragmanın şokundayım.. Bir bu eksikti.. Kenan o gece içtii tabii haliyle sarhoş fln.. Kızın biride gördüü,yapıştı hemen.. Öptü fln..snra geceyii birlikte geçirdiler.. Ya olamaz ya.. =(( Genel olarak çok güzel bir bölümdü.. Yorumlarıı yarına bırakıyım.. ;)

smbdy
Fragman cikti, o kadar hizli ilerledi neler olup bittigini anladigimi soyliyemem.. Hersey normal'dide Kenan kimi oyle cekistirip opuyor onu anlamis degilim, ilk basta Lamia sandim ama o degildi yataktaki, siz anliyabildinizmi?

Kenan içki içiyor ve bence o kadını lamia sanıyor o yüzden onu öpüp onla birlikte oluyor..makbule tam zıvanadan çıkmış durumda artık biri kenan a söylesin valla benim klalşbim dayanmayacak artık bu diziyi izlemeye arkadaşlar

xKubrax
05-05-08, 22:12
ben bu fragmanı yanlış mı gördüm?!?!?! biri beni aaydınlatsın o elele koşanlar Lamia ve Kenan mıydı?!?!

Elele kosanlar banada Lamia ve Kenanmi gibi geldi ama yataktaki kiz Lamia degildi, ve bu olayi Namik biliyor, Kenani tehdit edercesine konusuyor.. Anliyamadim ben..

Bu arada bolum bana bekledigimi vermedi, dusundugumden, tahmin ettigimden cok dusuk tempolu bi bolum izledim, neler umdum neler buldum misali :icon_whis

yörükkizi
05-05-08, 22:12
Asli Tandogan,

Yigit Özsener, Burak Hakki

ögrenmesine daha cok var bence belki pelosh arkadasimizin dedigi gibi intihar ederken ögrenir ve vaz gecer

Makbule

lamia ile kenanin mutlu olduklari her sahne...

en cok kinali yapincak yani uyan...

benim icin farketmez önemli olani türkiye saatiyle 22 de cikmasi erken olursa bazi haftalar izleyemem...

Burak Hakki, Asli Tandogan,

hic belli olmaz ama bence kizar buna hakkin yoktu diye sonra yine kiyamaz affeder

bosanacaklar ama hicde belli olmaz belki cavidan vazgecer

ahhhh ne güzel bir bölümdü yani son zamanlarda izledigimiz en güzel bölüm buydu bence ay duygularimiz tekrar depresti ayyyyyyyy makbuleye yine her zamanki gibi sinir oldum sagolsun suzan abla savundu lamiayi
ayyyyyyy inanmiyorum fragmani gördüm kenen biriyle birlikte oluyordu ay inanmiyorum öldürecegim bu kenani makbule saib pasaya gene laf sokusturuyordu ama kenana cok sinir oldum nazim yengesine diyordu evet lamianin bebegi kocasindan degil dedi namikta kenana bu rezilligin bilmem nesi bilmem nesi falan diyordum unuttum ama kastettigi konu kenanin bir kadinla birlikte olmasi ay gicik kenan düstü gözümden bide kizla sokaklarda kosturmazmi gicik ayyyyy cok sinir oldum yarin yorum yapicam

maa-cd
05-05-08, 22:13
sinirlerim tavan yaptı valla:icon_evil
ne bu ya senaristler iyice şaşırdı:icon_evil
böyle giderse diziyi bırakıcam valla:icon_evil

burju1907
05-05-08, 22:14
ilk başta o el ele koşanları lamiayla kenan sandım ne alaka diodum başka kızmış inanamadım ya olurmu öle şey kenan zıvanadan çıktı yapılırmı lamiaya bu bee.. KENANIN BU BEBEĞİ ÖĞRENMESİ LAZIM... .KEnanda nemiş yaa

smbdy
05-05-08, 22:14
ben kzıı ilk gördüğümde cavidan sandım açıkcası ama lamia ya çok benziyordu koşturuken saçları bence kenan alkolun etkisi ile lamia sandı kızı atladı

kitapta böyle bir kzı var mıydı tam hatırlamıyorum bakayım birazdan

kitaba göre gitmemiz durumunda kenan ı alkol dolu günler bekliyor arkadaşlar

lamia madem seviyor bu adamı neden az bi sahiplenmiyor ya

kenan ın öptüğü kadında gözleriniz sahiden çok güzel gibi bir laf ediyor ki ne doğru ne doğru:)) Burak hakkı bence son zamanlardaki en en yakışıklı oyuncu manken neyse şarap gibi yıllar içinde daha da bir yakışıklı oluyor

sweetymelis
05-05-08, 22:15
oha ya sinirden elim ayagım titriyo
fragmandan bahsediyorum evet...
abi o kadın kimdir necidir ya kitapta böyle bişi warmıydı!
sokak ortasında öpüşüyodu resmen kenanla!
kenanda bu kadarmı sahip cıkamıyor uckuruna!

arkadaşlar bu arada yanılmıyosam kenanın beraber oldugu
şöyle böyle olan kadın semumdaki büyücü kadın :icon_whis

xKubrax
Kenan içki içiyor ve bence o kadını lamia sanıyor o yüzden onu öpüp onla birlikte oluyor..makbule tam zıvanadan çıkmış durumda artık biri kenan a söylesin valla benim klalşbim dayanmayacak artık bu diziyi izlemeye arkadaşlar

Bak bu mantikli, olabilir... Bizler bile Lamia sandiysak bu halde, Kenan o sarhos haliyle haydi haydi sanmistir :)

Arkadaslar Kenanin ogrenmesi beklemeyin bi 3/4 bolum, ben sezon finali'nde bekliyorum ogrenmesi, bu zamana kadar senaristler aralara biseyler sykisistirmaya calisiyor, ama ellerine yuzlerine bulastiriyorlar.. Sirf diziyi uzatmak adina, dizinin guzelligini bozuyorlar, farkinda degiller..
Ve bence Kenan'a bunu soylicek tek bi kisi var, oda senin tabirinle zivanadan tamamen cikmis Makbule..

4ewerbrucas
yaa çok güzel bir bölümdü ya kenan çok tatlıydı özellikle bebek kucağındayken:img-in_lo nasıl lamianın elinden tuttu öyle korkma diyerek kendi bebeğine kan verid ama haberi yok:icon_sorr gerçekten bilmedne kendi bebeğini kucağına aldı...lamia ile geçirdiği zamanları hatırladı ah be aslında birkaç bölümdür kenana kızgındım ama lamia ile ilgilenmesi bebğini sevmesi filan yeniden lamia&kenan aşkı taraftarı yaptı beni:img-in_lo lamai ile kenan o kadar güzeldi ki makbule bile sinirlerimi bozamadı:img-hyste cavidan gitti nasıl üzüldüm anlatamam:bella:bella gelelim fragmana ama gelmesek de olur ya kim o kadın nerden çıktı ya kenanda hemen sinir olduım ya:img-cray:

smbdy
05-05-08, 22:16
Elele kosanlar banada Lamia ve Kenanmi gibi geldi ama yataktaki kiz Lamia degildi, ve bu olayi Namik biliyor, Kenani tehdit edercesine konusuyor.. Anliyamadim ben..

Bu arada bolum bana bekledigimi vermedi, dusundugumden, tahmin ettigimden cok dusuk tempolu bi bolum izledim, neler umdum neler buldum misali :icon_whis

kesinlikle aynı fikirdeyim fazlasıyla ciddi bir ters köşe olayı yaptılar saolsunlar. ben çok yüksek reyting beklemediğim gibi bence diziyi severek takip edenleri ciddi hayal kırıklığına uğrattıkları için tepki toplayacaklar

bu kadar uzatılmaz bu kadar olmaz yani

sweetymelis
05-05-08, 22:16
ben kzıı ilk gördüğümde cavidan sandım açıkcası ama lamia ya çok benziyordu koşturuken saçları bence kenan alkolun etkisi ile lamia sandı kızı atladı

kitapta böyle bir kzı var mıydı tam hatırlamıyorum bakayım birazdan

kitaba göre gitmemiz durumunda kenan ı alkol dolu günler bekliyor arkadaşlar

lamia madem seviyor bu adamı neden az bi sahiplenmiyor ya

kenan ın öptüğü kadında gözleriniz sahiden çok güzel gibi bir laf ediyor ki ne doğru ne doğru:)) Burak hakkı bence son zamanlardaki en en yakışıklı oyuncu manken neyse şarap gibi yıllar içinde daha da bir yakışıklı oluyor

aynen canım benim yaa :img-in_lo
hele bu bölümde pek bi sulugözdüm kenanım yüzünden ben :kahve
yorumlarıma geçmei düşünüyorum bi sakinleşirsem hala ellerim titriyo...
noluyo bana dk kolikmi oldum :img-cray: :img-hyste

lanfeartelamon
05-05-08, 22:17
yok artık diyorum başka da birşey demiyorum. bu nasıl bölüm ya hem çok güzel hem hüzünlü. kenan yumuşamış görünüyo lamiyaya karşı, anne olduğunu öğrenince. ne kıskançlık ne öfke kalmış. ne yalan söyleyim ben üzüldüm bu duruma, kabul etti herşeyi, bıraktı lamiyayı cemile.:img-fie: adam mahsunlaştı, ezikleşti sanki.

sweetymelis
05-05-08, 22:18
kesinlikle aynı fikirdeyim fazlasıyla ciddi bir ters köşe olayı yaptılar saolsunlar. ben çok yüksek reyting beklemediğim gibi bence diziyi severek takip edenleri ciddi hayal kırıklığına uğrattıkları için tepki toplayacaklar

bu kadar uzatılmaz bu kadar olmaz yani

canım benim sen bir an önce bakarmısın rica etsem kitaba bu kız nedir
necidir kimcidir diye...
de bende bi rahatlasam :icon_sorr :kahve

smbdy
05-05-08, 22:19
yok artık diyorum başka da birşey demiyorum. bu nasıl bölüm ya hem çok güzel hem hüzünlü. kenan yumuşamış görünüyo lamiyaya karşı, anne olduğunu öğrenince. ne kıskançlık ne öfke kalmış. ne yalan söyleyim ben üzüldüm bu duruma, kabul etti herşeyi, bıraktı lamiyayı cemile.:img-fie: adam mahsunlaştı, ezikleşti sanki.

direk lamia yı cemil e bıraktı cemil ve lamia birbirlerine aşık sanıyor kenan yaa yapılır mı bu adama yaa

ya da şöyle diyim sayın senaristler bu bize yapılır mı madem sezon sonu öğrenecek kenan o zaman mne diye bilmem kaç ay kala adamı bi işüphelendirdiniz arkasından cemil den dediniz bir de hemen inandı yazık ya pek yazık içim kıyıldı benim artık diyecek laf bulamıyorum

ben sezon finalinde değil anca gelecek sezon ortasında öğrenmesini bekliyorum

sarışınım
05-05-08, 22:21
Harika bi bölümdü yha sonunda kenan lamia sahnelerini görmeye başladık nası özlemişim anlatamam Kenan Lamiaya bakarken nasıda mutlu ahh ahh :(

Ayrıca fragmanı izledim ama hiç bişi anlamadım :icon_whis

hazal_90
fragmanı izledim kenan başka biriyle beraber oluo naptın sen kenan ya çöş dedim Kenanın artık öğrenmesi lazım konu kalmıo bee...((: uyuz oldum yeni fragmanı görüncee...ufff

yahu bu nasıl bir saçmalıktır?? neyse muhtemelen aşırı alkolün etkisiyle böyle bir saçmalık yapıyordur Kenan.. yoksa bunun mantıklı bir açıklaması yok.. :img-tomat:img-tomat:img-tomat:img-tomat

Namık bu rezilliği falan dediğine göre öğrenmiş bi yerlerden..

smbdy
necidir kimcidir diye...

ben hemen kitaba bakıp geliyorum arkadaşlar kitapta böyle bir karakter yopk bildiğim ara konu boşluk doldurma durumu bence

namık da bu kızı öğreniyor birşekild ebence paparazilerden falan ve cavidan öğrenmesin diye ört pas ediyor olayı

xKubrax
ben sezon finalinde değil anca gelecek sezon ortasında öğrenmesini bekliyorum

Is senaristlerin insafina kaldiysa, o zaman degil gelicek sezon ortasi, dizinin final bolumunde bile ogretip oldurebilirler Kenani.. Herseyi bekler oldum ben bunlardan :icon_whis

hazal_90
05-05-08, 22:24
smbdy tarafından gönderildi

bencede Kenan kızı Lamia sandı alkolün etkisiyle.. yavrum ya.. nasıl mahzunlaştı ama kızını kucağına alınca.. yavrum ya :img-cray:

sweetymelis
05-05-08, 22:25
ohh biraz geçti sanırım sinirim...başlıyorum :)
ilk önce ben cavidan biraz insafa geldi diye düşünüyodum
hane belki söyler diyodumda yok yani nafile demedi...
ki cavidanla kenan barışır diyodukta onada umudum kalmadı
belki Namık kenanı cavidan için falan tehdit ediyodur da o nerden biliyoki ?...
ahh cemille kenan konuşurken;kenan konuştu ben ağladım o konuştu ben ağladım
bu kadar sümüklü olduumu bilmezdim :icon_whis
ben size demiştim arkadaşlar söylerse cemil söyler,cemilden gelir bize hayır diye...
tam söylicekken her delikten çıkan çok sevgili (!) Makbule'ceiizim geldi :img-tomat
ama melekle baba kız nasılda tatlılar aman yarabbim aman yarabbim:img-cray:
makbule bişileri çaksa cemille lamia olayını direk gider söyler ama bu olaylar çok feci kafamı karıştırdı ya...
ahh kenan ahh :img-in_lo mahfetti bu bölüm ya beni...
yani bu bölüm en fazla burak hakkının oyunculugunu begendim...
hele cavidanla konusurken bide yağuşuklulugu wardı ki :love05:

4ewerbrucas
05-05-08, 22:25
yok arkadaşalr bende baktım kitapta öyle bir karakter göremedim bence de arayı doldurmak için koyulmuş karakterlerden biri olabilir aman bırakalım fragmanı kenan nasıl da bnakıyordu lamiasına:img-in_lo özlemişim onları böyle birbirlerine bakarken görmeyi:img-in_lo:img-cray:

hazal_90
05-05-08, 22:26
ben hemen kitaba bakıp geliyorum arkadaşlar kitapta böyle bir karakter yopk bildiğim ara konu boşluk doldurma durumu bence

namık da bu kızı öğreniyor birşekild ebence paparazilerden falan ve cavidan öğrenmesin diye ört pas ediyor olayı

evet kitapta böyle bir kısım yoktu benimde bildiğim kadarıyla.. zaten Kenan yıllar sonra dönüyor, ardından boşanmıyor muydu Cavidan'dan?? sonra da yeniden Lamia'ya olan aşkını farkediyordu..

Kenan bu gidişle öğrenemeyecek hiç bu çocuğu... var mı böyle bir olay yahu ayıptır, öğrensin şu çocuk artık...

4ewerbrucas
05-05-08, 22:28
ohh biraz geçti sanırım sinirim...başlıyorum :)
ilk önce ben cavidan biraz insafa geldi diye düşünüyodum
hane belki söyler diyodumda yok yani nafile demedi...
ki cavidanla kenan barışır diyodukta onada umudum kalmadı
belki Namık kenanı cavidan için falan tehdit ediyodur da o nerden biliyoki ?...
ahh cemille kenan konuşurken;kenan konuştu ben ağladım o konuştu ben ağladım
bu kadar sümüklü olduumu bilmezdim :icon_whis
ben size demiştim arkadaşlar söylerse cemil söyler,cemilden gelir bize hayır diye...
tam söylicekken her delikten çıkan çok sevgili (!) Makbule'ceiizim geldi :img-tomat
ama melekle baba kız nasılda tatlılar aman yarabbim aman yarabbim:img-cray:
makbule bişileri çaksa cemille lamia olayını direk gider söyler ama bu olaylar çok feci kafamı karıştırdı ya...
ahh kenan ahh :img-in_lo mahfetti bu bölüm ya beni...
yani bu bölüm en fazla burak hakkının oyunculugunu begendim...
hele cavidanla konusurken bide yağuşuklulugu wardı ki :love05:

ah canım ya sorma biz de annemle ağladık ya kenan konuştukca:img-cray: sonra ben kenan eski sahneleri hatırlayınca en son bebeğini kucağına alınca da ağladım:img-cray: iyice salya sümük oldum bu dizi sayesinde:img-cray: ayrıca bence de bir insan bu kadar mı yakışıklı olur ya:img-in_lo

hazal_90
05-05-08, 22:29
yok arkadaşalr bende baktım kitapta öyle bir karakter göremedim bence de arayı doldurmak için koyulmuş karakterlerden biri olabilir aman bırakalım fragmanı kenan nasıl da bnakıyordu lamiasına:img-in_lo özlemişim onları böyle birbirlerine bakarken görmeyi:img-in_lo:img-cray:

bende öyle canım..

ama cidden bu olaylar çok sıkmaya başladı.. bu bölüm gene bişey çıkmadı.. halbuki ben ne kadar ümitliydim hani.. birşeyler yoluna girecek falan diyordum.. ben daha çok beklermişim meğerr :img-tomat

yani artık sezon sonuna kadar gider böyle.. hiç bir değişiklik yok.. şimdi bu Nazım'da öğrendi çocuğun Kemal'den olmadığını.. Enise, Nimet derken ortalık karışacak.. Cemil'in babası olduğunu sanacak herkes.. ardından Makbule bu duruma katlanamadığından bir yerde patlayıp gerçekleri anlatacak..

tüm bunlar bu hızdaki bir dizide en az 15 bölüm alır herhalde..

sweetymelis
05-05-08, 22:30

ahh cnm aynen...şöyle avutalım kendimizi...
hiç olmazsa lamia doguma giderken yanında kenan wardı...
o elini tuttu,o yanındaydı,o teselli etti :img-in_lo
yok yok arkadaşlar bu yeni gelen şöyle böyle kız semumdakı kız
hepye kötü rollerde o zaten :icon_whis
fragmanda kızı kenanla öpüşürken görünce iyice heyheylerim attı :img-tomat

gzn
05-05-08, 22:32
bölüm çk gzldi cemille kenanın kan verme sahnesinde kenanın söyledikleri gözlerimi doldurdu..makbule günlüğü bulamadan yakaladı ohh canıma deysin:img-hyste kenanla melek çok güzeldi kenan harika bir adam bebek cemilden diye bilmesine rağmen onu bağrına basıyor lamia ameliyattayke cemili bile aradı..fragmanı verikler of kenan düştün gözümden ya ne kadar vardı o kadına şimdi..az önce harika bir adam dedim şimdi düştü gözümde:img-hystedengesizim ama kenanda dengesiz ondan byle oluyor..fragmanda o kızı ilk lamia sandım sonradan anladım başka biri olduğunu ama ikiside sarhoş gibiydi valla bana öyle geldi..

gercek
05-05-08, 22:35
[QUOTE=yörükkizi;6915209]1)dizide en başarılı bulduğunuz bayan oyuncu?
Asli Tandogan, Gözde kansu

Yigit Özsener, Köksal Engür
daha öğrenmeyecek. dizinin sonunda

Makbule - en en gıcık da diyebiliriz artık Cemil bi yolunu bulup kurtulsun lütfen

hasret

benim icin de farketmez hangi güne alınırsa alınsın izlerim. En azından saat 22.30'lara kadar hatta bazen 23.00 beklemek zorunda kalmıycaz.

Yiğit Özşener, Aslı Tandogan,

bence herşey için kendini sorumlu tutar kahreder ve ihtihar eder

hayır

Bu bölüme gelince çok güzeldi. Kenan'la Cemil'in hastane odasındaki konuşmaları çok dokunaklıydı. Uyuz Makbule gelmeseydi Cemil söyleyecekti. Cemil'in Lamia'ya söyledikleri de çok dokunaklıydı. Afife de ne boş boğaz çıktı. Nimet'le Enise'nin ağına takıldı hemen. Nazım rahat durmayacak belli oldu.Valla su gibi akıp geçti bölüm yine Fragmana bakılırsa haftaya da heyecanlı bi bölüm olucak.

4ewerbrucas
05-05-08, 22:36
ahh cnm aynen...şöyle avutalım kendimizi...
hiç olmazsa lamia doguma giderken yanında kenan wardı...
o elini tuttu,o yanındaydı,o teselli etti :img-in_lo
yok yok arkadaşlar bu yeni gelen şöyle böyle kız semumdakı kız
hepye kötü rollerde o zaten :icon_whis
fragmanda kızı kenanla öpüşürken görünce iyice heyheylerim attı :img-tomat

ah be kenanım bir bilse o kanı kendi kızına verdi artık öğrensin ya baksanıza herkes öğrenicek gibi duruyor kenan da artık kızının düğününe filan öğrenir:img-hyste fragman beni de sinir etti ama ben hala o son sahnenin etkisindeyim kenan kendi kızı olduğunu bilmeden melek bebek kucağında lamia ile ne güzel bakışıyorlardı öyle:img-in_lo:img-in_lo

fairy_dreams
05-05-08, 22:40
herkesten önce babası olduğunu bilmeden kucağına aldı of ne güzel bir bölümdü bu ya :img-in_lo vallahi çok keyif aldım bugünkü bölümden. bugünkü bölümü anlatmaya kelimeler yetmez :img-in_lo

bir dahaki haftanın fragmanı da neydi öyle ya kenan o kadını nerden bulmuş ya birde yatmış onunla.

sweetymelis
05-05-08, 22:41
ah be kenanım bir bilse o kanı kendi kızına verdi artık öğrensin ya baksanıza herkes öğrenicek gibi duruyor kenan da artık kızının düğününe filan öğrenir:img-hyste fragman beni de sinir etti ama ben hala o son sahnenin etkisindeyim kenan kendi kızı olduğunu bilmeden melek bebek kucağında lamia ile ne güzel bakışıyorlardı öyle:img-in_lo:img-in_lo

ahh ahh evet ama senaristler aynen şöyle yapıcak:
"yeter izleyiciler çok lamia&kenan sahnesi gördü...biz şunları biraz sinir edelim" hesabııı o şöyle böyle kızı sokucaklar araya :icon_whis
senarist istifa,senarist istifa :happy0064 :img-hyste

lanfeartelamon
05-05-08, 22:46
ya arkadaşlar alakasız olcak belki ama bu bölüm ben pek odaklanamadım. yani normalde izlerken transa geçerim. kenan lamiya melek sahneleri çok güzeldi ama bu görüşmelerin hepsi olaylar öyle geliştiği için gibiydi. ne kenan ne lamiya birbirlerini görmek için çaba sarfetmediler. kenan vazgeçmiş,affetmiş, hatta lamiyayı hatırlarken gülümsüyo falan... kız neler yaptı sana daha kızgın olsana be adam, adam maşallah geçmişle barışmış, herşeye sünger çekmeye hazır gibiydi, ne yazık. zaten sokak şırfıntılarıyla düşüp kalkmaya da başlıyo haftaya, bi de alkolik olsun tam yakışır koskoca hüseyin kenan güne.

bu bölüm sanki diğer bölümlere altyapı hazırlıyo gibiydiler di mi? nazım izliyo, enise msn de takılıyo, nimet namık üstündeki gücünü kaybetmeye başlıyo, makbule bi kez daha günlükleri arıyo, günlükleri suzan abla saklıyo. biraz abartmış lamiya da sekiz tane günlük yazmış. hani olay yine reşat nurinin tarzıyla kenanın bir gece de günlükleri okuması ile çözülcek diycem ama (bakınız "çalıkuşu" ayrıca türk dizilerimizde de örnekleri mevcuttur "hatırla sevgili") nasıl okusun sekiz günlüğü birden di mi?:kahve

4ewerbrucas
05-05-08, 22:48
ahh ahh evet ama senaristler aynen şöyle yapıcak:
"yeter izleyiciler çok lamia&kenan sahnesi gördü...biz şunları biraz sinir edelim" hesabııı o şöyle böyle kızı sokucaklar araya :icon_whis
senarist istifa,senarist istifa :happy0064 :img-hyste

evet senaristler lamia&kenan sahnelerini çok gördüler bize bu izleyiciye bir bölüm yeter dediler hemen çevirdiler bence de istifa etsinler senarist istifa:img-hyste:img-hyste neyse arkadaşlar ben çıktım iyi geceler sizebye

gzn
05-05-08, 22:50
ya arkadaşlar alakasız olcak belki ama bu bölüm ben pek odaklanamadım. yani normalde izlerken transa geçerim. kenan lamiya melek sahneleri çok güzeldi ama bu görüşmelerin hepsi olaylar öyle geliştiği için gibiydi. ne kenan ne lamiya birbirlerini görmek için çaba sarfetmediler. kenan vazgeçmiş,affetmiş, hatta lamiyayı hatırlarken gülümsüyo falan... kız neler yaptı sana daha kızgın olsana be adam, adam maşallah geçmişle barışmış, herşeye sünger çekmeye hazır gibiydi, ne yazık. zaten sokak şırfıntılarıyla düşüp kalkmaya da başlıyo haftaya, bi de alkolik olsun tam yakışır koskoca hüseyin kenan güne.

bu bölüm sanki diğer bölümlere altyapı hazırlıyo gibiydiler di mi? nazım izliyo, enise msn de takılıyo, nimet namık üstündeki gücünü kaybetmeye başlıyo, makbule bi kez daha günlükleri arıyo, günlükleri suzan abla saklıyo. biraz abartmış lamiya da sekiz tane günlük yazmış. hani olay yine reşat nurinin tarzıyla kenanın bir gece de günlükleri okuması ile çözülcek diycem ama (bakınız "çalıkuşu" ayrıca türk dizilerimizde de örnekleri mevcuttur "hatırla sevgili") nasıl okusun sekiz günlüğü birden di mi?:kahve

evet bugün benimde aklıma o geldi belki kenan bir şekilde günlükleri bulur ve herşey ortaya çıkar.ya ben kitabı okumadım kenan çocuğu öğrenip mi intihar ediyor yoksa öğrenmedenmi ve dizi kitaba göre mi gidiyor

sweetymelis
05-05-08, 22:50

canım o kadar çok seviyoki kenan ya herşeyi unutuo lamianın bir gülümsemesiyle...herşeyi unutuyo yaa :img-in_lo
ama okumaz kenan günlükleri ahh şu karakol sahnesi neden olcak arkadaşlar bi mantık yürütelimmi :icon_whis

smbdy
05-05-08, 22:52
necidir kimcidir diye...

hehe aldığım hızlı okuma kurslarının bir gün işime yarayacağını biliyordum arkadşalar o gün bugünmüş:)

kitabı şöyle bir baştan sona taradım demin

kitapta böyle bir kız yok ** akitapta cavidan nın hamileiği kenan ve cavidan kazası gibi ayrıntılarda yok bunlar konuyu beslemek amacı ile eklenmişl yan konular anladığım kadarıyla onun için bu bayan arkadaşın dizinin akıbetini etkileyecek bir durumu söz konu değil içimiz rahat olsun

kitapta kemal bey in yeğeni vedat ve lamia bir gün kömür zehirlenmesi yaşıyorlar ve haklarında birlikte intahar etmeye karar vermilşler tarzında bir dedikodu çıkıyor bunun üstüne kemal bey ayrılmak istiyor. kemal beyler kütahya da yaşıyor bu olay üstüne lamia istanbul a dönüyor

cavidan ve kenan yaklaşık evliliklerinin 4. yılında boşanıyorlar kenan yaşadığı mutsuzluklardan dolayı sanata küsüyor çalmayı bırakıyor çok içki içiyor cavidan hep idare ediyor sonrasında bir gün kenan cavidan dan sben seni hak etmiyorum diyerek boşanmak istiyor

kitapda namık da var :)

şimdi dikkat ettim kitabın dili de çok çok zğır değil aslında ve güzel aşk dolu cümleler var kenan cavidan ı seviyor ama lamia gibi değil kalbimde ona ayırdığım yer bambaşka diyor hep..

kenan lamia 3 yıl görüşmüyorlar aslıdna birlikte olduktan sonra ama ara ara lamia kenan nın aklına geiyor

Kenan mebrure yi vedat ın muanehanesinde görüyor ilk kez ve onun annesinin lamia olduğunu durunca ben,im kızım diyor o an malum oldu adama sanırım dizide de böyle malum olacak:P

vedat ve lamöia sanırım evlenmiyorlar vedat evlenme teklif ediyor ama lamia siz daha iyilerine layıksınız ben bir adamı bir kez çok sevdim kimseyi onun gibi sevemem size verecek sevgim yok diyor

ve en can alıcı nokta kenan birkaç kez lamişa ya mektup yazıp ona olan hislerini anlatıyor lamia siz benim için yaz eğlencesi idiniz fazla ciddiye almışsınız diyerek adamı bitiriyor

sonra da herkesin bildiği o acı son

valla 15 dakka da bu kada rokuayabildim kitabı:)

nazlikiz
05-05-08, 22:54
kitapi bende okudum
3 ay önce ama hala bütün kareleri filan aklimda öyle bi kiz yok
sadece sezon finaline kadar bizi birazcik olsun oyalamak iin geldi
gelmez olasica neyse bölümede bakamadim zaten sinirleirm tepemde
fragmani gördüm ama görmez olaydim

smbdy
05-05-08, 22:55
arkadaşlar benim korkum bebeğin cemil den olduğuna herkesin inanacağı bir zemin hazırlamaları

enise ye diyor ya nazım bebek kemal den değilmiş diye

gülay bebeği cemil den sanıyor bunun dedikodusu çıkacak ve kemal bey lamia dan ayrıulacak bence

için kötüsü makbule dünden inanmaya hazır o da inancak bebeğin babasının cemil olduğuna ee bu durumda nasıl olacak da kenan öğrenecek ancak malum olması lazım kitapta ki gibi

ama adam resmen bu bölümde kabullenmiş olayı lamia bunu unuttu gitti cemil ile oldu birbirlerini seviyorlar ahh anılar ahh olmaz ki, yaw bi şüphe et bi düşün yok...dediğini<z gibi sanki geçmişe sünger çekmiş bir güzel cemil i de aradı gel bebeğin doğuyor diye alla alla o kan verme sahnesindeki konuşmada da çok ciddi idi valla

sen benim kuzenimsin yok bebeğin yeğenim enteresan

smbdy
05-05-08, 22:58
Kenime inanamıyorum arkadaşlar yani bana bir gün bir diziye böyle kafayı takacaksın böyle takip edeceksin şöyle yorumlar yapacaksın falan deselerdi inanmazdım rüyamda görsem gene inanmazdım halime inanmıyorum zaten valla enteresan

benim gibi bir adam oturmuş dizi takip ediyor ayrıca fazlasıyla kafaya takıp sinir oluyor aaa ne hallere düştüm bee

valla bıçak kemiğe dayandı bazı hatırı sayılır arkadşalardan öğrenecem dizinin gidişatını bu gidişle şiştim valla

tüyo da yok doğru dürüst iş başa düştü arkadaşları devreye sokacağım bu gidişle....

smbdy
05-05-08, 23:01
evet bugün benimde aklıma o geldi belki kenan bir şekilde günlükleri bulur ve herşey ortaya çıkar.ya ben kitabı okumadım kenan çocuğu öğrenip mi intihar ediyor yoksa öğrenmedenmi ve dizi kitaba göre mi gidiyor

dizi kitaba göre gidiyor ana hatlarda en azından diziyi besleyen yan konular var günümüze uayarlama olduğu için

kenan bebeğin kendinden olduğunu mebrureyi görür görmez anlıyor mebrure o dönem 3-4 yaşlarında sarı kıvırcık saçlı babası gibi masmavi gözlü bir kız kenan bebeği görünce bu benim kızım diyor

lamia ya evlenme teklifediyor ya da hislerini açıklıuor diyim lamia bunu res ettikten kısa bir süre sonra intahar ediyor:(((

sonu ne yazık ki değilmeyecek arkadaşlar ne yaparsak yapalım

smbdy
05-05-08, 23:04
bende öyle canım..

ama cidden bu olaylar çok sıkmaya başladı.. bu bölüm gene bişey çıkmadı.. halbuki ben ne kadar ümitliydim hani.. birşeyler yoluna girecek falan diyordum.. ben daha çok beklermişim meğerr :img-tomat

yani artık sezon sonuna kadar gider böyle.. hiç bir değişiklik yok.. şimdi bu Nazım'da öğrendi çocuğun Kemal'den olmadığını.. Enise, Nimet derken ortalık karışacak.. Cemil'in babası olduğunu sanacak herkes.. ardından Makbule bu duruma katlanamadığından bir yerde patlayıp gerçekleri anlatacak..

tüm bunlar bu hızdaki bir dizide en az 15 bölüm alır herhalde..

işin kötüsü bence makbule de inanacak bebeğin cemil den olduğuna o zaman işte gerçekten kenan a malum olması lazım bebeğin kendinden olduğu töbee töbee

bu arada sanırım özge özder bizim buralarda oturuyor pek sade pek güzel gözüküyordu geçen gün gördüm.....cavidan dan çok çok daha güzel

greaciaco
05-05-08, 23:09
cok guzel ve duygusal bir bolumdu kenana cok acidim kendi cocuguna yabanci gibi davrandi keske cemil insafa gelmisken soyleseydi bebegini ama yinede kenan bebegine babalik yapamiyor ama iyiki kan verdi oda birseydir. Lamia bebegini kenan kucaginda gordu umarim o anda dayanamaz ve herseyi soylese keske ama inacti ve gururlu soylemez. Ben yinede cok seviniyorum herkes yavas yavas gercekleri ogrenmeye basliyor ve sonunda kenanda ogrenecek o insanlarin sayesinde ama ben yinede lamiada ogrenmesini isterim. Cavidan insafa bir turlu gelmedi neden hala kenana bebegini soylemiyor herhalde gururuna yediremiyor

sweetymelis
05-05-08, 23:09
arkadaşlar benim korkum bebeğin cemil den olduğuna herkesin inanacağı bir zemin hazırlamaları

enise ye diyor ya nazım bebek kemal den değilmiş diye

gülay bebeği cemil den sanıyor bunun dedikodusu çıkacak ve kemal bey lamia dan ayrıulacak bence

için kötüsü makbule dünden inanmaya hazır o da inancak bebeğin babasının cemil olduğuna ee bu durumda nasıl olacak da kenan öğrenecek ancak malum olması lazım kitapta ki gibi

ama adam resmen bu bölümde kabullenmiş olayı lamia bunu unuttu gitti cemil ile oldu birbirlerini seviyorlar ahh anılar ahh olmaz ki, yaw bi şüphe et bi düşün yok...dediğini<z gibi sanki geçmişe sünger çekmiş bir güzel cemil i de aradı gel bebeğin doğuyor diye alla alla o kan verme sahnesindeki konuşmada da çok ciddi idi valla

sen benim kuzenimsin yok bebeğin yeğenim enteresan

canım içim karardı cidden ya...
ögrenemicek kenan bebeği ben size söyliyim :img-cray:
ben artk hiç umutlanmıcam...
her bölüm ağlamaya devam :img-cray:

smbdy
05-05-08, 23:14
canım içim karardı cidden ya...
ögrenemicek kenan bebeği ben size söyliyim :img-cray:
ben artk hiç umutlanmıcam...
her bölüm ağlamaya devam :img-cray:

sweetymelis yukarıya yazdım kitabı 15 dakkada şöyle bir okuyup özetini yazdım senin için istemiştin ya

kitapta öyle bir kadın yok yan konu bunlar sanırım...

bir de artık lami akenan sahnesi biraz zor görürüz arkadşalar ancak rüyada buluşur bu arkadaşlar ya da bugünkü gibi akla mantığa sığmayacak tesadüfler olmalı yoksa nasıl oalcak kenan bebeğimi görmeye gidecek ikiye bir lamia lara bebeği değil de artık lamia yı

gitmez tamamen cemil e bırakmış durumda lamia yı ahh lamia ahh hem kendini hem kapı gibi dağ gibi adamı yaktın ya helal olsun sana ne diyim

yörükkizi
05-05-08, 23:15
hehe aldığım hızlı okuma kurslarının bir gün işime yarayacağını biliyordum arkadşalar o gün bugünmüş:)

kitabı şöyle bir baştan sona taradım demin

kitapta böyle bir kız yok ** akitapta cavidan nın hamileiği kenan ve cavidan kazası gibi ayrıntılarda yok bunlar konuyu beslemek amacı ile eklenmişl yan konular anladığım kadarıyla onun için bu bayan arkadaşın dizinin akıbetini etkileyecek bir durumu söz konu değil içimiz rahat olsun

kitapta kemal bey in yeğeni vedat ve lamia bir gün kömür zehirlenmesi yaşıyorlar ve haklarında birlikte intahar etmeye karar vermilşler tarzında bir dedikodu çıkıyor bunun üstüne kemal bey ayrılmak istiyor. kemal beyler kütahya da yaşıyor bu olay üstüne lamia istanbul a dönüyor

cavidan ve kenan yaklaşık evliliklerinin 4. yılında boşanıyorlar kenan yaşadığı mutsuzluklardan dolayı sanata küsüyor çalmayı bırakıyor çok içki içiyor cavidan hep idare ediyor sonrasında bir gün kenan cavidan dan sben seni hak etmiyorum diyerek boşanmak istiyor

kitapda namık da var :)

şimdi dikkat ettim kitabın dili de çok çok zğır değil aslında ve güzel aşk dolu cümleler var kenan cavidan ı seviyor ama lamia gibi değil kalbimde ona ayırdığım yer bambaşka diyor hep..

kenan lamia 3 yıl görüşmüyorlar aslıdna birlikte olduktan sonra ama ara ara lamia kenan nın aklına geiyor

Kenan mebrure yi vedat ın muanehanesinde görüyor ilk kez ve onun annesinin lamia olduğunu durunca ben,im kızım diyor o an malum oldu adama sanırım dizide de böyle malum olacak:P

vedat ve lamöia sanırım evlenmiyorlar vedat evlenme teklif ediyor ama lamia siz daha iyilerine layıksınız ben bir adamı bir kez çok sevdim kimseyi onun gibi sevemem size verecek sevgim yok diyor

ve en can alıcı nokta kenan birkaç kez lamişa ya mektup yazıp ona olan hislerini anlatıyor lamia siz benim için yaz eğlencesi idiniz fazla ciddiye almışsınız diyerek adamı bitiriyor

sonra da herkesin bildiği o acı son

valla 15 dakka da bu kada rokuayabildim kitabı:)

süpersin kitabi süper özetledin bize ya benim aklima ne geldi si fragmandaki kiz varya bence bu kiz basimiza cok dert acacak bu bizim yakisikli kenanimiz korunma nedir bilmiyor kesin bu kizda hamile kalacak yada hamile kalmayacak hamileyim diye gündemi sarsacak gibime geliyor insallah öyle olmaz ama napim aklima kötü kötü seyler geliyor

ve karakol sahnesi icinde diger arkadaslarin dedigi gibi nazim meleki kaciri ve lamialarda karakola giderler bebegi bulmak icin
yada aklima komik bisi geldi komik degil aslinda korkunc ama komik bir senaryo kenanin birlikte oldugu kadin bir hayat kadini ve karakola düsüyor sonrada kenaninda karakola aliyorlar falan cok sacma oldu dimi en iyi ben senarist olmayayim

ahhhh ahhhhhh ögrensin artik kenan bu bebegi o zaman toplar kendini ahh lami ahhhh yok felaketi olmayacagim diye adami kendinden uzak tutuyor ama böyle yaparak adamin sonunu getiriyor artik imzama yazacagim kenan bebegi ögrensin diye

sweetymelis
05-05-08, 23:16
işin kötüsü bence makbule de inanacak bebeğin cemil den olduğuna o zaman işte gerçekten kenan a malum olması lazım bebeğin kendinden olduğu töbee töbee

bu arada sanırım özge özder bizim buralarda oturuyor pek sade pek güzel gözüküyordu geçen gün gördüm.....cavidan dan çok çok daha güzel

zaten bence çok hoş kadın özge özder :img-in_lo
görürsen deki cavidan artık söylesin kenana bebegi yada aradan cekilsin yaa dee :img-hyste
bıktık biz hergün bi umut yasamaktan de :img-hyste

sweetymelis
05-05-08, 23:22
ve karakol sahnesi icinde diger arkadaslarin dedigi gibi nazim meleki kaciri ve lamialarda karakola giderler bebegi bulmak icin
yada aklima komik bisi geldi komik degil aslinda korkunc ama komik bir senaryo kenanin birlikte oldugu kadin bir hayat kadini ve karakola düsüyor sonrada kenaninda karakola aliyorlar falan cok sacma oldu dimi en iyi ben senarist olmayayim

ahhhh ahhhhhh ögrensin artik kenan bu bebegi o zaman toplar kendini ahh lami ahhhh yok felaketi olmayacagim diye adami kendinden uzak tutuyor ama böyle yaparak adamin sonunu getiriyor artik imzama yazacagim kenan bebegi ögrensin diye

canım bak hiçte saçma değil aslında olabilir :icon_whis
namığın rezillikten kurtardım falan demeleri..
ama şöyle bişey war aldıgım tüyoya göre karakol sahnesi bugün cekilcekti imkansız yani bnce o yüzden :kahve
ya bide bu kan werme sahnesiyle ilgili kenan hiçmi düşünemiyo o hayal kurduunda falan dedim aha dna testi ypılcak ama kan sahnesinde caktırmadan hemşireye yaptırsaydı dna testi ya cebine para sıkıştırıp falan :icon_whis

canım adın neydi bu arada?
şeyide bilmiyorum mesela smbdy nickli arkadaşı :(

sweetymelis
05-05-08, 23:29
sweetymelis yukarıya yazdım kitabı 15 dakkada şöyle bir okuyup özetini yazdım senin için istemiştin ya

kitapta öyle bir kadın yok yan konu bunlar sanırım...

bir de artık lami akenan sahnesi biraz zor görürüz arkadşalar ancak rüyada buluşur bu arkadaşlar ya da bugünkü gibi akla mantığa sığmayacak tesadüfler olmalı yoksa nasıl oalcak kenan bebeğimi görmeye gidecek ikiye bir lamia lara bebeği değil de artık lamia yı

gitmez tamamen cemil e bırakmış durumda lamia yı ahh lamia ahh hem kendini hem kapı gibi dağ gibi adamı yaktın ya helal olsun sana ne diyim

okudum canım çok teşekkür ederim...
o yüzden dedim ya içim karardı diye :img-cray:
bu arada bana melis diebilirsin canım :img-wink:

real_rock
06-05-08, 06:18
Bu bölüm güzel bi bölümdü.
Hemde çok güzel bir bölümdü.
Aslında cavidan'a çok üzüldüm.
Kadın Kensin olarak çıkmaya karar verdi ama Lamia & Kenan 'ın arasından.
Ki Cavidan Onların arasından cıksada Lamia Kenan 'a Bebeğin ondan olugunu söylememekte karalı.
Ay Kenan ıma (Aşkıma Canıma)Çok üzüldüm