Tüm Versiyonu Göster : Dudaktan Kalbe (Arşiv 3)
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=41702
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
İyi Yorumlar
BERNA
yeni başlığımız hayırlı olsun canlarım :good:
kesin hazalcım orada bitecek fragmanı verirlerse de şöyle olur lamia bişey diyewmez şaşkın şaşkın saib paşaya bakar falan kenanda hışımla kalklar gider başka bişey beklemiyorum açıkcası lamiadan beklediğim tek şey hesap sorması susup pusması değil en nefret ettiğim şey birinin haksız birisine kendisini savunamaması
kenan hışımla gitmez bile bence.. bakışırlar önce mıymıymıy.. Allah'ım ya niye düzgün iletişim yolllarını kullanmıyo bunlar? bakışmalar, ağlaşmalar.. Lamia'nın birilerine karşı kendini savunabildiği bölümü cidden çok mera içinde bekliyorum hani...
a dizi o sahneyle bitcek yine.... ben afifeye sinir oldum ya.. off off.ah oda bi bilse lamianın çocuğunun abisinin olduğunu bakalım o zmn ne der... bu saib paşaya da sinir oldm ya bi karışmasana sen... oğlunu da takma... ortalığı yine karıştırıon...
fairy_dreams 16-04-08, 11:53 yeni başlığımız hayırlı olsun.ne zaman anasayfaya geçicez acaba...
senaristlerin yaptıkları şu; kitaptaki belli başlı yerleri almışlar diğerlerini kafalarına göre yazdıkları için saçma bişeyler ortaya çıkıyor. kenanın bebeği öğrenmemesi gerekiyordu, o zaman daha şimdiden niye şüphe ettirmeye başladınız. şüphe konusu olduğu içinde yine saçma sapan çocuk cemilden lafları atıldı tekrar ortaya. senaristler kenanın lamidan nefret etmesi içinmi yaptılar bunları.
bir tuhaflık daha kenan düşünmüycekmi lamia ondan hamile ise onunla niye evlenmiyor makbule daha mı sygı değer bir insan ondan saib paşa onu mu istiyor diye düşünecek o kadar saçmaki. ama fragmanda şu lafta edildi cemil saib paşaya "makbuleyle ilgili bir düşündüğün mü var" gibilerinden bişey dedi. bu yalan hem kenanın şüphesni gidermek için, hemde cemilin makbuleden kurtulması için atılmış olabilir.
ama konuyu hızla ilerletmeye çalışıyorlar bu yüzden şaçma sapan işler oldu. kitapta makbule ve cemille ilgili bişey yazıyormu? eğer yazmıyorsa cemille makbulenin ilişkisi zaten saçma oluyor.
kemal bey, cemilin o eve makbule için geldiğini düşündü bu yüzden de adını koymak gibilerinden sözler etti. cemil neden diyemedi lamia bizim tanıdığımız sonuçta onu görmeye geliyorum bir sorunu var mı diye. neden diyemedide evlilik gibi bir oyuna girişti.
saib paşa lamianın bebeği cemilden deyince lamiada kesin onaylıycak. ama kenan kesin saf inanıcak, lamia gözleriyle herşeyi bu kadar belli ederken o sözlere inanıyor. afifeye gıcık oluyorum cavidan gitmiş konuşmuş afifeyle, afifede gidip tehditkar bir tavırla lamiayaya laf söylüyor. lamia bu kadar yükü nasıl çekiyor bu da yetmiyormuş gibi biri geliyor nazımmı başkasımı bilmiyorum ama lamia korktuğuna göre kesin nazımdır. zenginmiydiki o, araba altında takım elbiseler...
eğer o vedatsa eniseler nerden tanısın ki onu. ya namık ya da bambaşka biri bunuda zannetmem. dizi bir karmaşa halini aldı. lamianın çocuğunuda herkes paylaşmaya çalışıyor lamia ise hiçbişey demiyor. herşeyden çekinen bir insan oldu.
Yeni başlık hayırlı olsun...
fairy_dreams senin bu mesajınla ilgili bir güzel yorum yapmıştım ama önceki başlıkta kalmış. Şimdi o yazdıklarımı buray akopyalamak isterdim ama kuralları tam net bilmiyorum mesaj tekrarı olur da sıkıntı yaratır mı bilmedim.
Kısaca toparlayacak olursam benim düşüncelerime tercüman olmuşsun. Kitaptan tamamen sapmış durumdalar bence artık sonunu da değiştirseler olur. Seneristlerde ipin ucunu kaçırdı bence. Kitapta makbule cemil ilişkisi işlenmiyor makbule vedat a aşık fenaca lamia vedat ile zehirlenip aynı odada baygınşlık geçirince dedikoduları çıkıyo rböylece lamia evi terk ediyor.
Ne güzel uzun uzun yazmıştım :img-cray: toparlayamadım şimdi tam istediğim gibi
afifeye gıcık oluyorum cavidan gitmiş konuşmuş afifeyle, afifede gidip tehditkar bir tavırla lamiayaya laf söylüyor. lamia bu kadar yükü nasıl çekiyor bu da yetmiyormuş gibi biri geliyor nazımmı başkasımı bilmiyorum ama lamia korktuğuna göre kesin nazımdır. zenginmiydiki o, araba altında takım elbiseler...
canım zaten makbııılee bir afife iki numara gıcıklıkta.. onlarda ki potansiyel kimsede yok. :img-tomat:img-tomat nazım o gelen kişi kesinlikle ama nasıl o kadar zengin olmuş hayret doğrusu.. bide çocukta da ne aşk varmış pehh yani gene dönmüş dolaşmış Lamia nın yanına gelmiş.. :img-tomat
fairy_dreams 16-04-08, 12:14 canım zaten makbııılee bir afife iki numara gıcıklıkta.. onlarda ki potansiyel kimsede yok. :img-tomat:img-tomat nazım o gelen kişi kesinlikle ama nasıl o kadar zengin olmuş hayret doğrusu.. bide çocukta da ne aşk varmış pehh yani gene dönmüş dolaşmış Lamia nın yanına gelmiş.. :img-tomat
makbule ilk başta ne kadar iyiydi bir insan bu kadar mı değişir canım ya. bir yerleri kalktı :img-hyste lamiaya karşı her tavrı beni sinir ediyor. askerden izinle geldiğinde döküntüydü nazım, iş adamımı olmuş hangi arada. birde nazım derdini çek şimdi. gitmezde o artık.... cavidan da tutuştu lamia söylüycek diye, afifeyi kullanıyor gitsin konuşsun diye, tamam doğru düzgün konuşabilirdi, ama ne öyle ayağını denk al kınalı yapıncak falan ne oluyoruz ya. sen kimsin, ne yapıcaksın sanki. gelen geçen kıza bir çelme takıp gidiyor. bu kadar derdin içinde iyiki karnındakin bişey olmuyor.
Yeni başlık hayırlı olsun...
fairy_dreams senin bu mesajınla ilgili bir güzel yorum yapmıştım ama önceki başlıkta kalmış. Şimdi o yazdıklarımı buray akopyalamak isterdim ama kuralları tam net bilmiyorum mesaj tekrarı olur da sıkıntı yaratır mı bilmedim.
Kısaca toparlayacak olursam benim düşüncelerime tercüman olmuşsun. Kitaptan tamamen sapmış durumdalar bence artık sonunu da değiştirseler olur. Seneristlerde ipin ucunu kaçırdı bence. Kitapta makbule cemil ilişkisi işlenmiyor makbule vedat a aşık fenaca lamia vedat ile zehirlenip aynı odada baygınşlık geçirince dedikoduları çıkıyo rböylece lamia evi terk ediyor.
Ne güzel uzun uzun yazmıştım :img-cray: toparlayamadım şimdi tam istediğim gibi
okudum canım yorumunu. dizide bazı şeyler gerçekten kontrolde çıkmış gibi ortalıkta bütün sırlar geziyor ama hiçbirine çarpmıyor. sıyırıp geçiyor. sır saklı kalır ama senaristler gezdiriyor oturtuyor, 2 hafta sonra yine gezdiriyor. bune yaw kitapta bu vakitte öğrenilmediğini herkes biliyor nediye adamı şüphelendiriyorsunuz yani saçma vallahi ya.sonra abuk subuk şeyler ortaya çıkıyor.
makbule ilk başta ne kadar iyiydi bir insan bu kadar mı değişir canım ya. bir yerleri kalktı :img-hyste lamiaya karşı her tavrı beni sinir ediyor. askerden izinle geldiğinde döküntüydü nazım, iş adamımı olmuş hangi arada. birde nazım derdini çek şimdi. gitmezde o artık.... cavidan da tutuştu lamia söylüycek diye, afifeyi kullanıyor gitsin konuşsun diye, tamam doğru düzgün konuşabilirdi, ama ne öyle ayağını denk al kınalı yapıncak falan ne oluyoruz ya. sen kimsin, ne yapıcaksın sanki. gelen geçen kıza bir çelme takıp gidiyor. bu kadar derdin içinde iyiki karnındakin bişey olmuyor.
okudum canım yorumunu. dizide bazı şeyler gerçekten kontrolde çıkmış gibi ortalıkta bütün sırlar geziyor ama hiçbirine çarpmıyor. sıyırıp geçiyor. sır saklı kalır ama senaristler gezdiriyor oturtuyor, 2 hafta sonra yine gezdiriyor. bune yaw kitapta bu vakitte öğrenilmediğini herkes biliyor nediye adamı şüphelendiriyorsunuz yani saçma vallahi ya.sonra abuk subuk şeyler ortaya çıkıyor.
bence de artık olaylar kontrolden çıktı. Nazım sanırım şöför olarak çalışmaya başladı eniselerin yanında bu arada iki bölümdür nimet yok ortalarda ona ne oldu acaba?
Dizi şu anda reytinglerde çok iyi gidiyor ama bu şekilde yılan hikayesine sarmış bir durumda devam ederse ki öyle olacak gibi dediğin gibi bu saatte bebeği öğrenemeyeceğini biliyoruz gene de kasılıyoruz bence reytingler düşer.
Bence kenan değil sezon fikanlinde 2. sezonun ortalarında öğrenir bebeğin kendinden olduğunu..:(
makbule ilk başta ne kadar iyiydi bir insan bu kadar mı değişir canım ya. bir yerleri kalktı :img-hyste lamiaya karşı her tavrı beni sinir ediyor. askerden izinle geldiğinde döküntüydü nazım, iş adamımı olmuş hangi arada. birde nazım derdini çek şimdi. gitmezde o artık.... cavidan da tutuştu lamia söylüycek diye, afifeyi kullanıyor gitsin konuşsun diye, tamam doğru düzgün konuşabilirdi, ama ne öyle ayağını denk al kınalı yapıncak falan ne oluyoruz ya. sen kimsin, ne yapıcaksın sanki. gelen geçen kıza bir çelme takıp gidiyor.
makbule 180 derece döndü tamamen baştaki halinden alakasız bi hale geldi daha ne kadar değişecek merak ediyorum valla.. Nazımın şimdi jipi de olmuş- fragmanda yanlış görmediysem eğer- böyle bi havalar bi afralar tafralar... Cavidan zaten bilmiyorum bu ruh haliyetiyle o bebeğe nasıl zarar vermeden doğum yapacak?? aklı fikri Lamia'da hani bebeği biliyor, gerçeği söylemiyor, bide arkasından Afife yi fişekliyip salıyor kızın üstüne.. Lamia desen ağlaya ağlaya cılkı çıktı hani artık..
yeni basligimiz hayilrli ugurlu olsun arkadaslar!
Bencede yine fragmandaki son sahneyle bitecek bu bölüm.. zaten simdiye kadar gelecek bölümün son sahnesi
hep fragmandaydi, yani heyecanda kalmadi artik:img-wink:
cok uzattilar.. baska bisiilerde uydurabilirlerdi ..sanki dizi lamianin bebegi üzerine kurulmus.
Artik abartmasinlar.. eseri mahvettiler ya, ben cok üzülüyorum, su güzel esere düzgün yorum getirsinler,
resat nuri guntekin dizinin ne hale geldigini görse..:icon_sorr
Baska konu yok sanki.. kac bölümdür kimin bebegi diye diye zavalli bebek herkesten oldu,
Rasiden, Nisanlisindan, Cemilden.. yok kocasindan..!
Ne bu yaa.. koca istanbulda kiza bi rahat yok, masallah yani, ama tabi Lamianin sucu
hep sessiz sessiz kala kala böyle yaparlar iste kizim!
Kenanda koyun gibi ordan oraya geziyo.. hala ögrenemedi ya yuuu.. sana :img-grin2
Makbule bari bebegi Kenana söylese.. cemili elden gidecek:img-hyste
suzan ablaya güvendik oda söyliyemedi!
Bu gidisle zaten bisii ögrenemez zavalli Kenan bey.. bebek dogduktan sonra bi DNA-testi ister artik herhalde!
nee nazimmi geldi hemde is adami olarak inanmiyorum yaa ne zaman
iki bölmüdfür bakamiyorumda diziye nazimi duuynca sok oldum resmen ya
bu arada yeni baslik hayirli ve kisa ömürlü olur insallah
yeni basligimiz hayilrli ugurlu olsun arkadaslar!
Bencede yine fragmandaki son sahneyle bitecek bu bölüm.. zaten simdiye kadar gelecek bölümün son sahnesi
hep fragmandaydi, yani heyecanda kalmadi artik:img-wink:
cok uzattilar.. baska bisiilerde uydurabilirlerdi ..sanki dizi lamianin bebegi üzerine kurulmus.
Artik abartmasinlar.. eseri mahvettiler ya, ben cok üzülüyorum, su güzel esere düzgün yorum getirsinler,
resat nuri guntekin dizinin ne hale geldigini görse..:icon_sorr
Baska konu yok sanki.. kac bölümdür kimin bebegi diye diye zavalli bebek herkesten oldu,
Rasiden, Nisanlisindan, Cemilden.. yok kocasindan..!
Ne bu yaa.. koca istanbulda kiza bi rahat yok, masallah yani, ama tabi Lamianin sucu
hep sessiz sessiz kala kala böyle yaparlar iste kizim!
Kenanda koyun gibi ordan oraya geziyo.. hala ögrenemedi ya yuuu.. sana :img-grin2
Makbule bari bebegi Kenana söylese.. cemili elden gidecek:img-hyste
suzan ablaya güvendik oda söyliyemedi!
Bu gidisle zaten bisii ögrenemez zavalli Kenan bey.. bebek dogduktan sonra bi DNA-testi ister artik herhalde!
ben de lamia nın durumuna bir de reşat nuri güntekin'nin eserinin durumuna çok üzülüyorum.
Lamia resmen onla bunla birlikte olan bir kız gibi oldu fazla abarttılar sanki nasıl toparlayackalar bilmiyorum inşallah çoğumuzun korktuğu şey olan lamia nın bebeğin babasının cemil olduğu yalanına ortak olması gerçekleşmez
kenan bebeği ya öğrensin ya bu konuyu biraz askıya alsınlar cemil den sanmasın bebeği :( yazıktır günahtır
kenan bu işin peşini bırakır lamia dan duyarsa bebeğin cemilden olduğunu suzanla falan da uğraşmaz direk inanır bu yalana
nazım ı neden sokturlar diziye onu da anlamadım amma karıştı
nee nazimmi geldi hemde is adami olarak inanmiyorum yaa ne zaman
iki bölmüdfür bakamiyorumda diziye nazimi duuynca sok oldum resmen ya
bu arada yeni baslik hayirli ve kisa ömürlü olur insallah
bence nazım iş adamı olmamıştır eniseler şöför olarak almışlardır onu işe lamia ya gıcık ya enise illa onu rahatsız edecek birşeyler yapacak illa huzursuz edecek kızı...
makbule desen ayrı ruh sıkıntısı artık o evden bi kurtulsa lamia kemal bey de makbule de fazla oldular artık
suzan abla az daha açık verseydi keşke lamia'nın yalanı hakkında
yani basligimiz hayirli ugurlu olsun...:)
bu baslik kenanin gercekleri ögrenmesine vesile olsun diyorum ben arkadaslar ...
hadi hep beraber diyelim...
belki dilegimiz kabul olur...
kenan cnm yazik sana senin bu safligini bu basliktada bol bol tartisacagimiza adim gibi eminim...
kiyamam ben sana canim benim...
allah kenana bu kötülügü yapanlarin cezasini verecek...allah belalarini verecek:):) (bugün bu kelime dilime takildida:D:D )
yeni başlık hayırlı olsun diziye saatler kaldı bakalım neler oalcak lamianın susup kalacak olması malum başka bişey olması imkansız gibi bişey artık
yeni basligimiz hayirli olsun birazdan dizi baslayacak hepimizin bildigi gibi lamia gene susup kalicak eh insanda %0,1 ümit oluyor hani derse orda bu bebek cemilden degil kocamdan diye siz nediyorsunuz falan diye karsi gelse ama nerdeeeeeeeeeeee
arkadaşlar kusura bakmayın ama bu Lamia artık saçmalıyor :kahve
sinir olmaya başladı bu bölümü izlemicem dedim ama yine dayanamadım yaa:icon_whis
ama şunu biliyoruzki bu bölüm olmasa bile elbet bir gün Kenan öğrenicekk:img-wink::img-wink:
bu konu cok uzadi, ..yani sakiz gibi uzatmalarina anlam veremiyorum, ama yinede izlemeye devam edicem...
neolursa olsun sonuna kadar Lamia&Kenan:happy0064
bari Cemil ve Nimet sayesinde biraz komedi oluyo.. onlar olmasa hiiic cekilmez..
Cemil harika yaaa:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ay lamia'm ya kızına yazdığı mektuplar ne kadar duygulu. kıyamam. of şu kızın yüzünü güldürseler artık yaa.. bu bebek olayı sakıza döndü valla..
bence arkadaşlar bebek doğduktan sonra öğrenicek zaten kenan işin üstüne gidicem dedi birde suzanın evinde gülerek ayrıldı bende yedim yalanlarınızı der gibi:D bebeğin dogmasıda az kaldı zaten sonuçta öğrencek ama dimi ben sonuna kadar izleyeceğim lamia&kenan
Yeni başlık hayırola inş. mutlu bölümleri paylaşırız...Gülayla nazım daha çok yakışıoo...onlar beraber olsn.Lamianın başına bela olcak bu nazım
Lamia da desede kurtulsa Kenan öğrenince dizi biter o yüzden daha öğrenemezz...
Afife ne muzur yaa.. bn Kenan ve Lamia sahneleri istiorum ya şöle güzl sahnelerr
sıkıldım artıkk cemilin makbulye yaptığı espiriler ne komikti yaaa.. Cemille hastayım...of offf KENAN ÖĞREN ARTIK!!
hadi cavidan'ı anlıyorum adama aşık elinden kaçırmamak için her yola başvurur ama afife'nin lamia ile na alıp veremediği var anlamadım. hiç düşünmüyor mu bu kızın bebeği benim yeğenim olabilir mi acaba diye? bu ne kötü kalplilik ya.. herkes cavidan'a çalışıyor..
Yeni başlık hayırlı olsun.. kısa ömürlü olması dileğiyle..
Lamia derken.. Kenan derken.. şimdii Cavidan el attı olaya saolsun.. ne kadar güçlü kadın olduğunu gösterdi.. Kenan'ı gerçekten sevmiyor ama derdi ne o zaman.. Kendisini sevmeyen ve asla sevmeyecek olan bir adamla işi ne..? Afife'yi saçmalıklarıyla kandırdı.. Afife'de pes yanii.. Nerden tanıyorsun da Lamia hakkında böyle konuşabiliyorsun.. Makbule'de hediyelerle oyalana dursun iyi eğlendiriyor ne diyim..
hadi cavidan'ı anlıyorum adama aşık elinden kaçırmamak için her yola başvurur ama afife'nin lamia ile na alıp veremediği var anlamadım. hiç düşünmüyor mu bu kızın bebeği benim yeğenim olabilir mi acaba diye? bu ne kötü kalplilik ya.. herkes cavidan'a çalışıyor..
walla canım ya cavidan gıcık kapaıom afifeyede ne uyuz oluorum ya bide afife ne sinsi kız o bilmem ne işini bilio demesi uyuz etti benii beee:( yazık walla lamiaya Reşat Nuri'de ne yazmış amaa...
afife'ye bak ya nasıl da dikleniyor lamia'ma. "o bir sanatçı ya sen nesin lamia?". lafa bak ya sen nesin afife? abisinin hayatını mahvediyor.
cavidan hep elde etmeye sahip olmaya alışkın. çevresindeki erkeklerin ona divane olmasına alışkın. adını unutuyorum iş arkadaşı varya nimetle birlikte olan ondan bile o kadar emin ki kendisinden vazgeçmeyeceğine adam nimetle olunca krize girdi. sapkın bi karakter o kadın.
afife zaten anlamsız mutasyon içinde. daha düne dek kenana git lamiaya sevdiğini söyle ona diyen kadın gitti. o dayakçı şerefsiz kocasına para verip onu boşatan kadının safhına geçti.bi nevi satılık olmaktır
lamia ya da diyecek söz bulamıyorum. kendini hiç mi sevmez insan. evladını hiç mi düşünmez. kenan bebeği istememiş reddetmiş değilki ona başka baba bulasın.
lamia orda bebek cemil beyden diyecek kesin artik baksniza suzana öyle bisey olmaliki tamamen ümidini kessin dedi bu demektirki kesin orda saib pasayi dogrulayacak offff offff sonrada kemal bey bunu duyacak lamiayi bosayacak ve lamia mecburen cemille evlenecek tabi su nazim salagida lamianin basini agritacak sinir enise ah ah onunda cezasi verilsin istiyorum ya yani öyle bisi olsunki oh olsun diyelim gicik oluyorum su eniseye ya afifede ne gicik rol almaya basladi yok abisinin mutlulugunu koruyormus afife hanim cavidan hanima yaranmak istiyor buda kesin artik
ben lamianin yerinde olsam gider bebeyin babasini kenana oldunu söylerim,ah ah o affifenin karsinda ben olcaktim ve o bana öyle konusacakti o anda bitirirdim onu o önce kendi derdine baksin ,cavidanda celik prensesi ama celik gibi yüreyi yok korkak cikamadi lamianin karsisina affifeyi gönderiyor ikisinede cok sinir oluyorum ikiside kendilerini bulunmadik hint kumasi saniyorlar herkesi kücük görüyorlar,of of su lamiada öyle kendini ezdiriyor ne saf kiz ya söyle gercekleri olsun bitsin ne uzatiyon sanki sölye dogrusunu ,affiffeyle cavidanin azlarinin paylarini ver,ama gercekten benide su bebeyin babasi konusu yavas yavas sinir etmeye basliyor artik tadini kaciriyorlar sezon sonuna kadar bu bölye giderse yandik yani
pesss çok keyifsiz bir bölümdü ve bu hafta uzun bir zamandan sonra ilk kez gelecek haftadan kesitler vermediler...:(
demin tesadüfen zoom da rastladım reklam arası girdi yazıyorum star da zoom da büyük ihtimalle gelecek haftaki völümden sahneler verecekler ne yazık ki lamia bebek cemil in demiş kenan asıl yaparsınız bu kadar insanı nasıl kandırdınız falan diyordu
cavidan ve kenan bir arabadalar cavidan sen bana kızgınsın lamia olmadığım için bana kızgınsın diye bağırıyordu. kenan çok ıkızgındı ve kaza yapıyorlardı sanırım bebeği düşürecek cavidan bir de bir sahne gösterdi kemal beylerin evine biri geliyor arkadan nazım a benzettim ben
bu hafta neden vermediler ya gelecek haftadan kesit...
sweetymelis 16-04-08, 23:04 ya bu dizi sayesinde sinir stres sahibi oldum vallahi ya :img-cray:
ya afifeye bak dünkü haspam :icon_whis :img-hyste
allam ya sen nesinki abin olmasa :icon_whis
evde hergün dayak yerdin...
lamimama bak be gelişme war ama şu neydi askerden gelen cocua diklenmeler,afifeyede bnle böyle konusamazsın demeler:img-cool2
ya kenanıma çok üzülüyorum ben ya...
adam acı çekiyo,o hasta olmasında kim olsun :img-cray:
ya ben lamiaya çok üzülmüyorum sonuçta böyle olmasını o istiyo...
lamianın tek bi lafına bakar sonuçta kenanın bişi ypması için...
kenan dedi ya burdan kacmak istiyorum diye...
al lamiayı kac yirum ya :love05:
makbuleye yorum bile ypmak istemiorum bodur nolcak :icon_whis
Bence bu bebegi MAKBULE aciklayacak.. Kesinlikle..
Lamia da dahil olmak üzere istedikleri kadar bebek cemilden desinler.. Bunun böyle olmadigini iddia edicek tek kisi; Makbuledir.. O bunu asla kabul etmez cünkü cok iyi biliyor ki; bebek Kenan`in..
Cemilin de Lamianinda yalan konustugunu söyleyecek.. Birbir anlatacak.. Cemili kaybetmek istemeyecektir..
Makbuleye güveniyorummmmmmmmmmmm :))
sweetymelis 16-04-08, 23:06 Bence bu bebegi MAKBULE aciklayacak.. Kesinlikle..
Lamia da dahil olmak üzere istedikleri kadar bebek cemilden desinler.. Bunun böyle olmadigini iddia edicek tek kisi; Makbuledir.. O bunu asla kabul etmez cünkü cok iyi biliyor ki; bebek Kenan`in..
Cemilin de Lamianinda yalan konustugunu söyleyecek.. Birbir anlatacak.. Cemili kaybetmek istemeyecektir..
Makbuleye güveniyorummmmmmmmmmmm :))
aaa dogru canım ya :happy0064
dogru sölüosun :img-icecr :img-in_lo
makbule ı love you (ıykkk :icon_whis) :img-hyste
polat__elif 16-04-08, 23:08 Lamia'nin yuzu birgun gulsunn yahhh:img-cray:.
Makbule beni deli ediyOrr bide Afife ciktii Ortaya.
Cemil ve Pasa az uz degill haa Oyuncularrrr.
keşke makbule açıklasa ben onun da bu yalana inanacağından korkuyorum zoom sürekli az sonra diye veriyor show vermedi haftaya neler olacağını.
Lamia bebek cemil den demiş iyice karman çorman oldu ben makbule nin de bu yalana inanmasından korkuyorum. kenan gerçekten nefret edecek lamia dan nasıl inanacak bebeğin kendinden olduğuna peki kim ikna edecek onu daha sonra
makbule de bu yalaan inanabilir kıskanç bir piskopat ya
e bu durumd abaşka bir arkadaşımızın yazdığı gibi neden lamia cemil ile değil de kemal le evlenmiş olacak ya da şöyle diyeyim saip paşa lamia yı istemiyor da makbule yi nbasıl kabul ediyor bunları kenan a nasıl açıklayackalar
aaa dogru canım ya :happy0064
dogru sölüosun :img-icecr :img-in_lo
makbule ı love you (ıykkk :icon_whis) :img-hyste
Makbule aciklayacak.. Makbule inanmaz bu yalana.. Sanmam. Makbule Cemile bu bebegin kendinden olmadigini bir sekilde aciklattiracak? Nasil mi ?:
Tehdit edicek. Rasim`i senin öldürdügünü aciklarim diyebilir.. Kesinlikle Makbule inanmayacak diyorum.. O kenan`a ve herkese aciklayacak bebegin Cemilden olmadigini..
Hersey karisiyor sahidende.. Ama bu isi DNA testi temizleyecek sonradan..
Afife Lamia`dan özür dileyecek.. Cok büyük laflar etti..
Makbule aciklayacak.. Makbule inanmaz bu yalana.. Sanmam. Makbule Cemile bu bebegin kendinden olmadigini bir sekilde aciklattiracak? Nasil mi ?:
Tehdit edicek. Rasim`i senin öldürdügünü aciklarim diyebilir.. Kesinlikle Makbule inanmayacak diyorum.. O kenan`a ve herkese aciklayacak bebegin Cemilden olmadigini..
evet Makbule açıklayacak bencede... çünkü Cemil'in Lamia'nın bebeğinin babası olduğu yalanıbile kesinlikle çileden çıkartacak makbuleyi... zaten dengesiz bi insandı hepten saçmayalacak artık..
aslında kenanda da cidden kafa yok yalnız, be adam yaptırt bi DNA testi çıksın herşey gün yüzüne ya!!
Kenan nın bebeği öğrendiği günleri de görür müyüx görürsek de ne zman görürüz ben gelecek sezon ortası ancak dsiyorum bilmem sizler ne düşünürsünüz. Kenan bu kadar şeyi öğrenip nasıl susacak kimseye birşey demeden ben onu da merak diyorum kenan ı nasıl susturacaklar yani...yazık ya afifeye ya bu bebek benimse derken nasıl daheycanlı ve mutlu idi cavidan dan bebek haberi aldığı zamanki kenanla ne kadar farklı idi çok acımaya başlkadım ben kenan a yazık sahiden yazık lamia dan daha çok yazık
şu zoom da ki haberide veremediler gözüme uyku girmeyecek snaırım izlemeden yatarsam
afife çok mu cok oldu.o ne laflardı ya öyle .yukarda biri yazmış afife düşünmüyor mu acaba benim yiğenim olabilirmi diye.çok katılıyoruM insan bu kadar da düşüncesiz olamaz ya .kıza demediğini bırakmadı.
bu arada ben de az önce zoom da gördüm.cavidanla kenan kaza yapıyorlar bence büyük ihtimal cavidan bebeğini düşürecek.ama lamia kenanın yanında kabullenmiş bebeğin cemilden olduğunu off yaa.
bu arada kenan ın şöyle düşünmesi gerekiyor: madem bebek cemilden lamia neden cemille değil de kemalle evlendi?cemil makbule gibi geçmişi karanlık olan biriyle evlenebiliyorda lamiaylamı evlenemiyor?çok karıştı ortalık çokk
Arkadaslar nedenmi MAKBULE diyorum iyi okuyun :)
Cünkü; "GüNLüK" Lamianin tuttugu günlük. Makbulenin eline gececek bir sekilde diyorum.. Kesinlikle eminim.. Makbulelerin evinde yasamaya devam ettigi süre icinde Lamia`nin esyalarida orda olacak, dolayisiyla Makbule bulacak o günlügü.. Tüm gercekler orda yazili degil mi ???
"Günlük" en büyük sahidimiz... Rahatlayin...
Olaylari gün isigina cikaracak en büyük delil; Lamia`nin tuttugu günlüktür..
Zaten Makbulede süphelenmisti, arastirmisti evi hatirlarsaniz.. Evet belki ilk basta inanir, kizar Lamiaya.. Bebek cemilden sanadabilir.. Amaaaaaa Günlük olayi cözecektir bir sekilde...
O günlük birisinin eline gececek...
Afife ne kadar çirkinleşti konuşurken çok ağır konuştu.. Cavidan da az değil gerçeği biliyor bebeğin Kenan'dan olduğunu hala Lamia'ya kötü kadın muamelesi yapıyor. O kadar entrikayı yapan kendisi onları hiç bir zaman öğrenemeyecekler maalesef alttan alttan çaktırmadan yapıyor kadın. Seven ne yapmaz modu :img-tomat
Makbule bu bölüm Lamia'ya o kadar sataşamadı Suzan abladan dolayı ama çok canımı sıkıyor onun bu hareketleri, para, hırs, ego insanı ne hale getiriyor buna örnek olmuş aslında.
Bu bölüm Lamia'nın burnuna gözüm takıldı durdu çekimden miydi benim mi dikkatim dağınıktı anlamadım burnunun biçimsizliğine taktım. O kadar güzel gözleri varken burnunu çektiler gibi geldi.
Nazım'ı boşuna sokmadılar diziye Lamia'ya yeni bir bela. Karşısına çıkıp duracak, psikolojik baskısı bile yeter.
Bu kadar üzüntüye Lamia'nın o çocuğu düşürmemesi bile bir mucize bence benim izlerken bünyem kaldırmıyor :img-cray:
Arkadaslar nedenmi MAKBULE diyorum iyi okuyun :)
Cünkü; "GüNLüK" Lamianin tuttugu günlük. Makbulenin eline gececek bir sekilde diyorum.. Kesinlikle eminim.. Makbulelerin evinde yasamaya devam ettigi süre icinde Lamia`nin esyalarida orda olacak, dolayisiyla Makbule bulacak o günlügü.. Tüm gercekler orda yazili degil mi ???
"Günlük" en büyük sahidimiz... Rahatlayin...
çok doğru ya bu açıdan düşünmemiştim.:happy0064ahh o günlük kenanın eline eninde sonunda bi geçse ne süper olurdu dimi.
çok doğru ya bu açıdan düşünmemiştim.:happy0064ahh o günlük kenanın eline eninde sonunda bi geçse ne süper olurdu dimi.
Evet iciniz rahat olsun o günlük gececek Kenan`in eline..
Hatta hepberaber izleyecegiz Kenan günlügü okurken... Lamia`nin simdiye kadar yaptigi en iyi hareket bu oldu bariii... :img-wink:
Günlük tutmak..
sweetymelis 16-04-08, 23:43 Evet iciniz rahat olsun o günlük gececek Kenan`in eline..
Hatta hepberaber izleyecegiz Kenan günlügü okurken... Lamia`nin simdiye kadar yaptigi en iyi hareket bu oldu bariii... :img-wink:
Günlük tutmak..
ah canım ya o günleri görebilcekmiyiz biz acaba :img-hyste
bu arada zoomda ne göstercekler :img-blush
dudaktan kalbe ile ilgilimi ? :icon_whis
Kesinlikle bu olacaktir, mantik olarak böyle olmasi gerekiyor ....
O günlük bosuna tutulmadi... Ama bu günlük ortaya cikana kadar Lamia`ya epey bir yüklenecek herkes..
Sonra ne olacak, herkes yaptigindan utanacak!...
iyiler herzaman kazanir....
ah canım ya o günleri görebilcekmiyiz biz acaba :img-hyste
bu arada zoomda ne göstercekler :img-blush
dudaktan kalbe ile ilgilimi ? :icon_whis
+
Evet Cnm Kenanla Cavidan kaza Geçiriyo sanırsam çocuk Düşecek Gibime geliyo O Lanetli Cavidanın Artık Kenanı elinde tutamıyacak daha Göstermedi Birazdan Gösterir sanırsam.......
Cavidan hic yoktan masum bir bebegin canina kiydi..
O masum yavru`nun ahi kalmaz ... Cani istemedigi zaman bir bebegi aldirmak,bir yavruya kiymak öyle kolay degil!..
Allah kimsenin ettigini,kimsenin yanina birakmaz iste.. Hersey Rabbimden..
Avucunu yalayacak Cavidan.. ici fesat cünkü.. Seviyor demeyin allah askina..
Seven bir insan, sevdigi adama bunu yapmaz.. Seviyorsan dürüst olucaksin, onun mutlulugunu isteyeceksin.. Biliyorsun ki; Kenan Lamia`yi seviyor, diretmenin anlami ne??
Birak özgürlügüne kavussun.. Madem seviyorsun, seven bunu yapar.. Azad eder...
Cavidan`in yaptigi FESATLIK ve Bencillik..
sweetymelis 16-04-08, 23:52 +
Evet Cnm Kenanla Cavidan kaza Geçiriyo sanırsam çocuk Düşecek Gibime geliyo O Lanetli Cavidanın Artık Kenanı elinde tutamıyacak daha Göstermedi Birazdan Gösterir sanırsam.......
hadi yaaa :img-tomat
süpermiş bu...
ama kenanıma bişi olmasın :img-cray: :img-cray:
o bebege yazık ama ya bide :img-cray:
saol canım bu arada :love05:
Günlük Kenan'ın eline geçer mi geçmez mi bilinmez olabilir ama pek yakında değil.
Tahminlerime gelince. Afife'nin sözleri Lamia'nın suratına bir tokat gibi indi ama bence kendine getirdi. Neden paşaların evine gitti dersiniz hemen ardından. Lamia, Kenan'ın hayatını bozan kadın olmamak adına (en azından çevresindekileri haklı çıkarmamak adına) bebeği söylemeyecek. Bebeğin Cemil'den olduğu oyununa ise katılacaktır ben öyle düşünüyorum. Eski filmden hatırladığım kadarıyla kınalı yapıncak zengin ve güçlü bir kadın oluyordu. Bence Lamia ezik ve horlanan kişi olmaktansa Cemil'in karısı olmayı, herkesin karşısına dikilmeyi tercih edecektir.
Makbule'ye gelince bebeğin Cemil'den olduğuna o da inanır bence. Daha önce konuşmalarını hatırlarsak "sen yoksa Cemile'e mi aşıksın, bizi Kenan Kenan diye oyalıyosun" gibi.
Nazım geçmişi, terkedilmişliği sindirememiş biri olarak olayların tam da ortasından dalıverdi tekrar diziye. Kıskanç ve hazımsız yengesi tarafından fişteklenerek ortalığı bulandıracağı ve sıkıntı yaratacağı kesin.
Oyuncular yine süperdi. Ve gerçekten bölüm çok güzeldi. Su gibi akıp geçti.
gene bol entrikalı bir bölüm izledik
harika bir bölümdü her zamanki gibi
her sahnede entrika,yalaaan,dolaaan... :)
dallas gibi dizi mübarek :)
lamiaya herkesin yüklenemsinden bıktım artık
afifeden hakaretler yemeden önce eski nişanlısıyla tatsız bir sahnede buluyor kendini
ya böyle iğrenç bir hayat olur mu ya:icon_sorr
kim dayanır buna
cok cekiyor bu kız çok ama kendi hatası ,kendi saflığı...
nimet formundaydı gene , pek yakında lamianın eski nişanlısıyla da kırıştırır :)
süper bir bölümdü
+
Cavidan hic yoktan masum bir bebegin canina kiydi..
O masum yavru`nun ahi kalmaz ... Cani istemedigi zaman bir bebegi aldirmak,bir yavruya kiymak öyle kolay degil!..
Allah kimsenin ettigini,kimsenin yanina birakmaz iste.. Hersey Rabbimden..
Avucunu yalayacak Cavidan.. ici fesat cünkü.. Seviyor demeyin allah askina..
Seven bir insan, sevdigi adama bunu yapmaz.. Seviyorsan dürüst olucaksin, onun mutlulugunu isteyeceksin.. Biliyorsun ki; Kenan Lamia`yi seviyor, diretmenin anlami ne??
Birak özgürlügüne kavussun.. Madem seviyorsun, seven bunu yapar.. Azad eder...
Cavidan`in yaptigi FESATLIK ve Bencillik..
hadi yaaa :img-tomat
süpermiş bu...
ama kenanıma bişi olmasın :img-cray: :img-cray:
o bebege yazık ama ya bide :img-cray:
saol canım bu arada :love05:
Ya neden herkez Cavidan ı suçlyor anlamıyorum.Kenan ile evlendigi için mi??Ama bu evliligin tek sorumlusu Cavidan deil evlilik teklifi Kenan dan geldi.Yani burda tek kişiyi suçlamak bana çok ama çok yanlış geliyor.He birde bebek konusu Cavidan Kenan a bebğin onun oldugunu söylemedigi için suçlu demi.Söylemez söylemez.Cavidan yerine Lamia yı suçlasanıza bu konuda arkadaşlar.Bu konuda en çok ama en çok suçlu olan kişi Lamia .Bebeğin Kenan dan oldugunu Cavidan deil Lamia söylemeli.Cavidan her nekadar Lamia kadar Kenan ı sevmesede onunda Kenan a olan sevgisi kendine göre büyük.Kusura bakmayın ama Kenan ında bazen işine geliyor Cavidan la evli olmak Lamia ya kızar kızmaz oda Cavidan ı kullnıyor direk Cavidan ın yanında alıyor solugu.Bunun böyle oldgunu biliyoruz.Ben burda tek kişiyi suçlamak çok yanlış.Lamia,Kenan,Cavidan da suçlu burda.
afife'ye bak ya nasıl da dikleniyor lamia'ma. "o bir sanatçı ya sen nesin lamia?". lafa bak ya sen nesin afife? abisinin hayatını mahvediyor.
Hiççç, ağabeyinin boyunduruğu maddi yardımı altında geçinen bir zavallı diyelim mi şimdi sana Afife? Afifeninde bir yerleri kalktı menajer olunca :img-hyste Cemil ve babasının kenanı çocuğun lamiadan olduğuna inandırma planı yaparken neler konuştuklarını tam olarak göstermediler. bence cemil ve babası makbuleden kurtulmak için bu yalana onuda inandıracaklar makbule zaten fitili çekilmeye hazır bomba gibi lamia kaşısında. hemen inanır, babasından boşatır lamia yı kapı önüne koyar, cemili ihbar eder. ama kimse inanmaz delşl yok çünkü cemşlin rasihi öldürdüğüne dair. sonra lamiayı cemiller dışarda bırakmaz köşke yerleşir derken cemille evlenirler. falan.
Lamia : Kavga mı ettiniz Makbule
Makbule : Cemil hep benimle alay ediyor, her söylediğimi hafife alıyor Lamia. Kır düğünü yapalım diyorum -oldu canım folklör ekibi de çağırılam mı" diyor:img-hyste Sen beğendiğin gelinliği giymek için form tut istersen diyor, beni şişman buluyor, çirkin buluyor Lamia.":img-hyste
Ben burda çok güldüm valla.
Cemil'in seni önemsemediğini anla Makbule
Lamia : Kavga mı ettiniz Makbule
Makbule : Cemil hep benimle alay ediyor, her söylediğimi hafife alıyor Lamia. Kır düğünü yapalım diyorum -oldu canım folklör ekibi de çağırılam mı" diyor:img-hyste Sen beğendiğin gelinliği giymek için form tut istersen diyor, beni şişman buluyor, çirkin buluyor Lamia.":img-hyste
Ben burda çok güldüm valla.
Cemil'in seni önemsemediğini anla Makbule
bende çok güldüm o sahneler de valla :img-hyste birde cemille babası konuşurken köşkte hizmetçi kız onları dinliyordu ya sonra cemil şey dedi "kendi evimizde tırsık olduk" :img-hyste birde cemil telefonuna babasını "paşa babam" diye kaydetmiş :img-hyste :img-hyste çok hoşuma gitti.
herkese günaydınlar efendim bütün güzellikler sizinle olması dileğimle diyorum
ben dün gece izlemedim bölümü erkenden uyumayı tercih ettim çünkü bu bölümü izlemeyi kaldıramazdım nasıldı bölüm bana anlatabilir misiniz arkadaşlar içim içimi yedi ama yinede izlemedim hüzünlü bölümü yalanları kaldıramayacaktım
güzel bir bölüm izledik herzamanki gibi:img-wink:
arkadaşlar fragmanı göstermedi mi show? ben sonuna bakamadım da biraz önce internetten izledim:img-wink:
yazık ya nedir lamia'nın çektiği böyle:img-cray:
herkese günaydınlar efendim bütün güzellikler sizinle olması dileğimle diyorum
ben dün gece izlemedim bölümü erkenden uyumayı tercih ettim çünkü bu bölümü izlemeyi kaldıramazdım nasıldı bölüm bana anlatabilir misiniz arkadaşlar içim içimi yedi ama yinede izlemedim hüzünlü bölümü yalanları kaldıramayacaktım
bence seyretmemekle çok iyi yapmışsın çok hüzünlü ve insanın içini acıtan bir bölümdü tabii bu benim şahsi görüşüm ben de her hafta aynı kararı veriyorum kendi kendime haftaya izlemek yok diyorum ama çarşamba oldu mu akşamı zor ediyorum. benim ara ara izlediğim hatırla sevgili dışında takip ettiğim tek dizi dudaktan kalbe...
Dün akşam ki bölüme gelince kenan bebein kendinden olabilecğei şüphesine düştü ve peşini bırakmayacağım dedi. lamia'yı sıkıştırdı her zamanki Lamia inkar etti.Kenan lamia nın bebeği benim olabilir dedi afifeye ve bunu büyük bir mutlulukla söyledi.(yani benim edindiğim izlenim buydu ihtimal olarak baktığı bu hamilelik olayı onu çok sevindirmişti mutlu etmişti. burak hakkı o duyguyu çok güzel verdi bence) Afife inanma lamia ya cemil ile ilişkileri var onların dedi cavidan kenan ve afife nin konuşmasını duydu afifeden lamia ile konuşmasını istedi afife çok ağır konuştu lamia ile. Bunun dışında makbule cemil nişan hazırlığı iiçindeler makbule aynı uyuz makbule suzan abla lamia larda kalıyor birkaç gündür bir destek lamia ya suzan abla.
Cemil fragmanda görmüşsündür bebeğin kenan dan olmadığına kenan ı ikna etmeliyiz demişti saip paşa kenan ı çağırdı eve bebeğin cemil den olduğu konusunda ikna etmek için onu tam o sırada afife ile konuşması sonrası yıkılmış olan lamia da saip paşalara geldi (o neden oraya geldi onu çözemedim hoş ben ya neyse) saip paşa lamia nın bebeği cemil den dedi tam o sıra da salona lamia girdi. Bölüm bitti
ne yazık ki bu hafat önümüzdeki haftanın fragmanını vermediler:(
bende çok güldüm o sahneler de valla :img-hyste birde cemille babası konuşurken köşkte hizmetçi kız onları dinliyordu ya sonra cemil şey dedi "kendi evimizde tırsık olduk" :img-hyste birde cemil telefonuna babasını "paşa babam" diye kaydetmiş :img-hyste :img-hyste çok hoşuma gitti.
ben de bu sahnelere çok güldüm cemil çok komik bir karakter..:)
foklor ekibi, seneye evlenelim, paşa babam, tırsık olduk diziye renk katıyor :)
Kenan nın durumuna acayip üzülüyorum arkadaşlar kimse adamın mutsuz olduğunu görmüyor herkes kendi mutluluğun peşinde ne acı:(
bu arada sizler ne düşünüyorsunuz dizinin ilerleyen bölümleri hakkında cemil lamia evliliği olur mu? kenan bebeği nasıl, ne zaman kimden öğrenir cemil ve lamia makbule den nasıl ve ne zaman kutulur
ve en en önemlisi benim zoom da izlediğim kadarıyla (haberin tamamını izleyemedim ama ) lamia bebeğin cemil den olduğunu onaylıyor kenan köpürüyor. Kenan inanmış belli burada ben de film kopuyor işte sorgulaması gerekmiyor mu kenan ın bu durumu biraz daha neden yapmıyor bunu? bebek cemil den olsa lamia o sahilde yaptığı konuşmayı neden yapmış olsun suzan neden hala sizi çok seviyor lamia mutluluğunuz düzeniniz bozulmasın istiyor diyor. Bunları sorgulaması gerekmiyor mu işin peşini bu kadar çabuk nasıl bırakıp inanıyor bu yalana
sezon finali ne zaman bilen var mı arkadaşlar??
Selam millet...Uzun zamandır izlemiyordum..Mağlum sınavlar falan...
Dün izlemeye yeltendim...Kursağımda kaldı hersey...Makbule gerçektende dengesizin biri...Hem Cemille hangi ara birlikte oldular...?
Cahil kaldım ya...
Bu Makbulede acgözlünün biri...Cemille evlenmeden önce maddi yönden batırdı..Birde canta diyor...Lamianın göbeği şişmis vazıyette zaten halada kıza iş yaptırıyor..Pis sey...
Kenan da uyuz etmeye basladı..Sanane oğlum...Madem Lamiayı sewiordun..Cavidan fıçısıyla evlenmiyecektin...
Gelelim Cavidan hanıma bu kadın uyurkendemi makyaj yapıor delirtecek beni...Hiç yakısmıor açıkçası...
Dizinin sonu hiç iyi olmadı...Kenan Lamıs hakkında kötü düsünecektir artık...
Bu Afife kendini ne sanıyor..Ordınalyus mu?Yoksa barıs meleği mi?Sanane kızım..Herkez kendi işini görsün...Elalemin derdi seni mi gerdi...!
Ohbe Rahatladım...Dünya varmıs bea...!:img-icecr:icon_whis
cemil çok komik yaa paşa babam ona çok guldum birde kenan sende kahya cemilmisin dedi ya:D iyi güzelde arkadaşlar fragmanı göstermediler haftaya çarşamba 23 nisana denk geliyor haftaya olmazsa die korkuorum e bide fragmanı yayınlamadılar bende fragman bekledim hep offf:(( hayal kırıklığı yaa:S olmazsa ölürüm heraldeee:(
Arkadaşlar herkes bir zoom olayından bahsediyor ama ben bişeyleri kaçırdım herhalde nedir bu zoom trafik kazası filan biri açıklarsa sevinirim
zoom görüntüyü yakınlaştırıolar ya şak şakl die:D o:D bu arada raytingler
4 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 7,80 23,70
4.olmusuz offf bi 3. olamadık yaa yaprak dokumunun ozatinide izliyorlar bide ne kadar saçma o diziyi hiç sevmiyorum ben nedensee
zoom görüntüyü yakınlaştırıolar ya şak şakl die:D o:D bu arada raytingler
4.olmusuz offf bi 3. olamadık yaa yaprak dokumunun ozatinide izliyorlar bide ne kadar saçma o diziyi hiç sevmiyorum ben nedensee
evet o çok sinir bozucu zoomlaya zoomlaya.. olayda yok hani ardından pat diye devam ediyoruz diziye..
cancansucum yaprak dökümüyle tabikide başa çıkamaz dudaktan kalbe.. bi kere dürüst olmak gerekirse, haftalardır ne gibi bi ilerleme oldu dudaktan kalbe'de?? hala aynı yerde sayıyıyoruz.. tek değişen bütün karakterlerin davranışları.. makbule daha bi gıcık, cemil daha bi tırsak :) cavidan daha bi hırslı, afife daha bi kendini bi şey sanıyor.. olaylar hala aynı yerde ama hani kenan haftalardır bebeği ha öğrendi ha öğrencek diye gidiyoruz.. yaprak dökümünde her hafta olaylar değişiyor, ikiside dram ağırlıklı ama ayrıca oradaki oyuncu kadrosuda daha güçlü kabul etmek gerekirse... velhasıl yaprak dökümü'nü geçemeyiz ama reytinglerimiz artıyor her hafta ilk başlarda daha düşüktü, şimdi 23.70 lere çıkmışız :good::good:
bence seyretmemekle çok iyi yapmışsın çok hüzünlü ve insanın içini acıtan bir bölümdü tabii bu benim şahsi görüşüm ben de her hafta aynı kararı veriyorum kendi kendime haftaya izlemek yok diyorum ama çarşamba oldu mu akşamı zor ediyorum. benim ara ara izlediğim hatırla sevgili dışında takip ettiğim tek dizi dudaktan kalbe...
Dün akşam ki bölüme gelince kenan bebein kendinden olabilecğei şüphesine düştü ve peşini bırakmayacağım dedi. lamia'yı sıkıştırdı her zamanki Lamia inkar etti.Kenan lamia nın bebeği benim olabilir dedi afifeye ve bunu büyük bir mutlulukla söyledi.(yani benim edindiğim izlenim buydu ihtimal olarak baktığı bu hamilelik olayı onu çok sevindirmişti mutlu etmişti. burak hakkı o duyguyu çok güzel verdi bence) Afife inanma lamia ya cemil ile ilişkileri var onların dedi cavidan kenan ve afife nin konuşmasını duydu afifeden lamia ile konuşmasını istedi afife çok ağır konuştu lamia ile. Bunun dışında makbule cemil nişan hazırlığı iiçindeler makbule aynı uyuz makbule suzan abla lamia larda kalıyor birkaç gündür bir destek lamia ya suzan abla.
Cemil fragmanda görmüşsündür bebeğin kenan dan olmadığına kenan ı ikna etmeliyiz demişti saip paşa kenan ı çağırdı eve bebeğin cemil den olduğu konusunda ikna etmek için onu tam o sırada afife ile konuşması sonrası yıkılmış olan lamia da saip paşalara geldi (o neden oraya geldi onu çözemedim hoş ben ya neyse) saip paşa lamia nın bebeği cemil den dedi tam o sıra da salona lamia girdi. Bölüm bitti
ne yazık ki bu hafat önümüzdeki haftanın fragmanını vermediler:(
saol canım ya tahmin ettiğimiz gibi bölüm olarsı yerde bitmiş bakalım lamia kendini savunacakmı en merak ettiğim soruda bu zaten eğer susup kalırsa ekran karşısında ben kalp krizi geçiricem artık
ben bu bömümü begendim...:)
en azindan kenanda ilerleme oldu...
ama o kadar sinir bozucu bi bölümde tek güldügüm sey lamianin eski nisanlisina "ayagini denk al, yoksa kocama bütün kemiklerini kirdiririm" demesi gül gül öldüm oraya...
lamianin eski nisanlisi cok cirkindi...
simdiki cocuk yakisikli...
en azindan yüzüne bakilir cinsten...
ama sapik ne farkederki, bu cocuk nimetin koynunada girer yani nimet bunuda alir koynuna ben deyim...
eniseyle gülay yapti yapacagini...
önümüzdeki bölüm ne olacagi herkesce malummm...:(
lamia iceri girer hic bisey demeden herseyin farkinda sessizce oturur...
kenan ya gitmem lazim der cikar gider yada sizden utaniyorum falan filan...
yani ayni tas ayni hamam...:(:(
afifeyi öldürmemek icin önümdeki TVye dalmamak icin zor tuttum kendimi...
lamiayada ask olsun siz kendinizi ne saniyonuz dedi baska bisey diyemedi...:(
bozuk plak gibi ayni seyi tekrarladi durdu...
cavidan kendine göre yapmasi gerekeni yapti...ben lamiaanin yerinde olsam o afifeye neler demezdim...
noldu cavidanin paralarini yiyemeyeceksin eger abin bosanirsa onun tasasinami düstün...
abinin parasinya abinin arkasindan is ceviriyon, kendini insanmi saniyon.zenginlerin maskarasi...cavidanin kuklasi...
sen kendine bak iste ...bu sadece diyecegimin bir kismi...
bence raitingler süper...
AB:
TOTAL:
3 DUDAKTAN KALBE [NET] SHOW 7,50 25,60
yavas yavas hakettigimiz mevkiye geliyoruzzz...
arkadaslar dizimiz icin baska dizileri kötülemeyelim...
bende her ne kadar DK daha cok sevsemde YDnüde seviyorum...
o aile dizisi oldugu icin daha cok izleniyor..
üstelik o erken vakitte biz gec vakitte oynuyor...
yani bence izlemediginiz diziler hakkinda kötü yorumlar yapmayin...:img-wink:
arkadaşlar şimdi annem söyledi oda dudaktan kalbe izleyicisi haftaya kaza sahnesi varmış cavidan kaza yapıyormuş starda göstermişler sahneyi bebeği düşürecekmiş arkadaşlar
arkadaşlar şimdi annem söyledi oda dudaktan kalbe izleyicisi haftaya kaza sahnesi varmış cavidan kaza yapıyormuş starda göstermişler sahneyi bebeği düşürecekmiş arkadaşlar
yasasin kurtuluyoruz bu istenmeyen bebekten...:happy0064
keske yaninda cavidanda gitseydi...:happy0064
ama buda yeter...
belliydi diziyi cikmaza sokmadilar iyi oldu:happy0064:happy0064:img-blush
yasasin kurtuluyoruz bu istenmeyen bebekten...:happy0064
keske yaninda cavidanda gitseydi...:happy0064
ama buda yeter...
belliydi diziyi cikmaza sokmadilar iyi oldu:happy0064:happy0064:img-blush
evet canım annem söyleyince şok oldum resmen kaza haberini star göstermiş annem söyledi de fragmanını çok beklemiş çıkmayınca starı açmış orada göstermişler evet canım kurtuluyoruz:)kötüyüz biz kötüyüz
evet canım annem söyleyince şok oldum resmen kaza haberini star göstermiş annem söyledi de fragmanını çok beklemiş çıkmayınca starı açmış orada göstermişler evet canım kurtuluyoruz:)kötüyüz biz kötüyüz
hemde cok kötüyüz..muhahahaaaaa:happy0064:happy0064
ama cavis haketti...:happy0064
kari zorla hamile kaldi...:img-hyste
melegin ahi tuttu galiba...:img-in_lo:img-icecr:happy0064
hemde cok kötüyüz..muhahahaaaaa:happy0064:happy0064
ama cavis haketti...:happy0064
kari zorla hamile kaldi...:img-hyste
melegin ahi tuttu galiba...:img-in_lo:img-icecr:happy0064
Cavidan zorlamı hamile kaldi??
Bence cok yanlıs düşünüyorsun arkadaşım.Cavidan bebek istedigini söyledi Kenan da tamam dedi bunun neresi zorla anlamadım yani.
cok sevindim bu duyduklarima cok sagol bilgi icin alma mazlumun ahini cikar aheste aheste var ya icimde birazcik ümit olustu ve senaryo da olustu simdi cavidan hastanede doktor ona diyecek birinciyi aldirdigin icin ikinci düstügü icin bir daha bebeginiz olmayacak dermis ve kenan bebegimi kaybettim diye cok üzülürmüs ve cavidan dayanamayip kenana lamia nin bebegi senin bebegin dermis yani bana öyle geliyorki kenan bebegi cavidandan ögrenecek bana öyle geliyor
dün diziden sonra bekledim fragmani vermediler demekki artik hemen dizinin bitiminde vermeyecekler offff kötü oldu ya neyse belki pazartesiye kadar gelir fragman sapik nazim tam sapik ya gicik enise ayyyyy bunlari toptan kursuna dizeceksin ya
Cavidan zorlamı hamile kaldi??
Bence cok yanlıs düşünüyorsun arkadaşım.Cavidan bebek istedigini söyledi Kenan da tamam dedi bunun neresi zorla anlamadım yani.
iste hazirimda falan...istiyorum...
yani kenan erkek onun icin hersey kolay...:img-blush
cavidan tutturdu cocuk diye cnm...
düsün kenannin umrundami bu bebek...
ama ölünce üzülecek..
bende üzülecem, dogmamis bi bebegin ölmesine...
ama kader...:icon_whis:img-icecr
iste hazirimda falan...istiyorum...
yani kenan erkek onun icin hersey kolay...:img-blush
cavidan tutturdu cocuk diye cnm...
düsün kenannin umrundami bu bebek...
ama ölünce üzülecek..
bende üzülecem, dogmamis bi bebegin ölmesine...
ama kader...:icon_whis:img-icecr
Ama tmm da ben yine burda bi zorlama görmüyorum Kenan dedi hazır oldugunda filan dedi oda hazırım dedi.Ya ne olursa olsun sonuçta Cavidan ve Kenan evli her insan gibi onlarda çoçuk sahibi olmak istediler ama dedigin gibi kader.Ben şu sıralar lamia ya gıcık oldugum için pek bi Cavidan ı koruyorum gibime geldi :D.
Arkadaşlar herkes bir zoom olayından bahsediyor ama ben bişeyleri kaçırdım herhalde nedir bu zoom trafik kazası filan biri açıklarsa sevinirim
canım bu zoom olayını sanırım dün gecenin bir körü ilk ben yazdım gelecek hafta fragmanını ha verdi ha verecek diye merakla beklerken zaping sırasında star tv de yayınlanan ZOOM adlı magazin programın rastladım şok şok şok dudaktan kalbe de şok gelişme az sonra diyordu ve büyük ihtimalle gelecek hafta izleyeceğimiz bölümden sahneler gösteriyordu.
İlk sahne de Lamia kenan cemil saip paşa saip paşaların evinin salonunda oturuyorlar ki bu dün ki bölümün bittiği yerin devamı belli. saaip paşa kenan bebeğin cemil den olduğun öğrendi gibi bir laf ediyordu kenan da nasıl kandırırsıznız insanları nasıl bir oyun bu diye inanışmaz sinirli bir şekilde bağırıyordu. Tahmin ettiğimiz gibi lamia sus pus kabul etmiş ya da evet bebek cemil den demiş. Bir sonra ki sahnede kenan ve cavidan araba çok hızlı bir şekilde gidiyorlar cavidan sen bana kızgınsın lamia olmadığım için kızgınsın diyordu o laftan sonra kenan iyice delirip gaza basıyordu ve kaza geçiriyorlardı cavidan büyük ihtimal bebeği düşürüyor. Son gösterdikleri sahnede de lamiaların evinin kapısının önünden içeri doğru çekim yapmışlar içerde suzan lamia kemal makbule ve sanırım cemil kapının dışında ise (kapı çalmış biri gelmiş belli hepsi kapıy aüşüşmüş) Benim arkadan nazım a benzettiğim bir adam evdekilerin gözleri fal taşı gibi açılmış (nazım gelmiş ya da bi ihtimal kaza haberini veriyor birisi)
haftaya yok mu şimi yaa:(
canım bu zoom olayını sanırım dün gecenin bir körü ilk ben yazdım gelecek hafta fragmanını ha verdi ha verecek diye merakla beklerken zaping sırasında star tv de yayınlanan ZOOM adlı magazin programın rastladım şok şok şok dudaktan kalbe de şok gelişme az sonra diyordu ve büyük ihtimalle gelecek hafta izleyeceğimiz bölümden sahneler gösteriyordu.
İlk sahne de Lamia kenan cemil saip paşa saip paşaların evinin salonunda oturuyorlar ki bu dün ki bölümün bittiği yerin devamı belli. saaip paşa kenan bebeğin cemil den olduğun öğrendi gibi bir laf ediyordu kenan da nasıl kandırırsıznız insanları nasıl bir oyun bu diye inanışmaz sinirli bir şekilde bağırıyordu. Tahmin ettiğimiz gibi lamia sus pus kabul etmiş ya da evet bebek cemil den demiş. Bir sonra ki sahnede kenan ve cavidan araba çok hızlı bir şekilde gidiyorlar cavidan sen bana kızgınsın lamia olmadığım için kızgınsın diyordu o laftan sonra kenan iyice delirip gaza basıyordu ve kaza geçiriyorlardı cavidan büyük ihtimal bebeği düşürüyor. Son gösterdikleri sahnede de lamiaların evinin kapısının önünden içeri doğru çekim yapmışlar içerde suzan lamia kemal makbule ve sanırım cemil kapının dışında ise (kapı çalmış biri gelmiş belli hepsi kapıy aüşüşmüş) Benim arkadan nazım a benzettiğim bir adam evdekilerin gözleri fal taşı gibi açılmış (nazım gelmiş ya da bi ihtimal kaza haberini veriyor birisi)
haftaya yok mu şimi yaa:(
demeeeee:img-cray::img-cray:
simdi kenan inanmadim kandirmayin benimi dedi yoksa beni neden kandirdiniz gercekleri söylemediniz falan dedi...:icon_whis
cavidana bi aciyom bi nefret ediyom...:kahve
lamiaya sinir oluyorum...
neden bu kötülügü yapiyo bebisine neden...:img-cray::img-cray:
insallah haftaya yeni bölüm vardir...:icon_sorr:img-cray:
Bu hafta guzeldi, ama bu bebek olayi uzadikca uzadi artik. Bu bebegin Cemilden olabilir meselesini 1 ay once islememislermiydi? Hani Kenan Lamiayi aradi neler neler soyledi, sonra Lamia Kenanin pesinden kosturmustu, nasil Cemilden oldugnu dusunursun filan diye. Ehhhh, simdi yine ayni senaryomu?
Peki Afifeye nedersiniz bu hafta. Zaten bana gore cok luzumsuz pir karakter. Ama kotu bir insan degildi. Bu bolum nedense onu hin oglu hin halleriyle Cavidana benzettiler. Neydi o laflar hareketler. Bazilari Cavidani suclu bulmuyor. Herse bir ana, Cavidan gercegi biliyor. O cocugun Kenanin oldugnu biliyor. Bunlari sakladigi bir sucda, birde ustune ustune gidip Lamiaya hakaretler ettiriyor. Cavidan hersei parala satin almaya alismis. Iste Afifeyide oyle aldi.
Ama tmm da ben yine burda bi zorlama görmüyorum Kenan dedi hazır oldugunda filan dedi oda hazırım dedi.Ya ne olursa olsun sonuçta Cavidan ve Kenan evli her insan gibi onlarda çoçuk sahibi olmak istediler ama dedigin gibi kader.Ben şu sıralar lamia ya gıcık oldugum için pek bi Cavidan ı koruyorum gibime geldi :D.
cnm bende lamiaya su siralar sinir oluyorum...:icon_sorr
cavidan her haliyle gicikkkk...:kahve
demeeeee:img-cray::img-cray:
simdi kenan inanmadim kandirmayin benimi dedi yoksa beni neden kandirdiniz gercekleri söylemediniz falan dedi...:icon_whis
cavidana bi aciyom bi nefret ediyom...:kahve
lamiaya sinir oluyorum...
neden bu kötülügü yapiyo bebisine neden...:img-cray::img-cray:
insallah haftaya yeni bölüm vardir...:icon_sorr:img-cray:
yok arkadaşım kenan kandırmayın beni bebek cemil den olamaz anlamında bir çıkış yapmadı benim izlediğim karelerde gayet bebeğin cemil den olduğuna inanmış ve delirmiş bir kenan portresi çiziyordu nasıl kandırdınız nasıl oynadınız herkesle diye bağırıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zaten cavidan il ekaza yaptığı bölümde de çok ama çok sinirli idi belli ki inanmış bebeğin cemil den olduğuna benim asıl merak ettiğim bu noktadan sonra ne olacağı.
yani kenan nasıl sorgulamaz bu durumu yukarda da yazdım lamia'nın sahilde yaptığı konuşma (bunu çok daha önce söylemeliydim ama düzenini,z bozulsun istemedim falan demişti ya) sonra suzan nın kenan a lamia ile ilgili söyledikleri (sizi hala çok seviyor düzeniniz bozulsun istemiyor falan demişti ya) bu laflar üstüne aklı başınd abiri hemen inanmaz bebeğin cemil den olduğuna diyecem ama kenan nın gözü aşktan kör tabi o da ayrı konu
ayrıca kenan sorgulamaycak mı neden makbule ile evleniyorsun da bebeğinin annesi lamia ile evlenmiyorsun demeyecek mi cemil'e ya da lamia nasıl hamile kalmış olacak cemil i sevdiği için mi yoksa ir hata sonucu mu bunları nasıl işeyecekler ciddi anlamda çok çok merak ediyorum
sevimli.girl 17-04-08, 15:01 dün diziyi izlerken afifeye tabiri caizse gıcık oldum. zaten önceden beri sinir bozucu bir karakterdi. dün bu had safhaya ulaştı. önceden cemilden alıp abisine yetiştiriyordu şimdi cavidandan talimat alıp lamiaya bağırıyo. sen kimsin ki böyle hakaretler yağdırabiliyosun. abisinin ve cavidanın yaptıklarının karşılığını ona buna laf atarak çözmeye çalışıyor. hayır insan bi düşünür eğer abim kuşkulanmışsa bebekten bunun benim yiğenim olabilme ihtimali var bir sor öğren. değilse üslubunca söyle.
cavidan ise kendince birşey yapmaya çalışıyor ama olmuyor. kocasının kafasını lamianın karıştırdığını sanıyor ama adamınkafası aklı kalbi zaten onunla. sen ne yaparsan yap bu değişmez.
cemilin makbuleden nasıl kurtulacağını ise çok merak ediyorum. hizmetçi kızın tehditinden bi şekilde kurtulmayı başardı ama makbule biraz zor lokma. ama cemil de şeytan gibi. bulur yine biy yolunu. zaten ne yaparsa yapsın bu cin fikirleri ve sevimliliğyle benim dizide en sevdiğim iki karakterden biri. diğeri de saib paşa.ikisinin sahneleri çok güzel.
bu arada geçen haftada çalmıştı bu hafta biraz daha fazla çaldı. bu yeni şarkı acayip güzel. diğer şarkıda çok güzeldi bu da çok güzel.
Yeni başlağınız hayırlı olsun arkadaşlar..:)
Offf ay varya sinir krizleri geçiriyorum iki haftadır bu nedir yaa var böyle bir dizi bütün herkes başrole düşman var mı yaaa...
Ne bebekmiş yaaa gitti gitti yine aynı yere döndü. Bebek Cemil'in mişşş... Hadi beeee..
yok arkadaşım kenan kandırmayın beni bebek cemil den olamaz anlamında bir çıkış yapmadı benim izlediğim karelerde gayet bebeğin cemil den olduğuna inanmış ve delirmiş bir kenan portresi çiziyordu nasıl kandırdınız nasıl oynadınız herkesle diye bağırıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zaten cavidan il ekaza yaptığı bölümde de çok ama çok sinirli idi belli ki inanmış bebeğin cemil den olduğuna benim asıl merak ettiğim bu noktadan sonra ne olacağı.
yani kenan nasıl sorgulamaz bu durumu yukarda da yazdım lamia'nın sahilde yaptığı konuşma (bunu çok daha önce söylemeliydim ama düzenini,z bozulsun istemedim falan demişti ya) sonra suzan nın kenan a lamia ile ilgili söyledikleri (sizi hala çok seviyor düzeniniz bozulsun istemiyor falan demişti ya) bu laflar üstüne aklı başınd abiri hemen inanmaz bebeğin cemil den olduğuna diyecem ama kenan nın gözü aşktan kör tabi o da ayrı konu
ayrıca kenan sorgulamaycak mı neden makbule ile evleniyorsun da bebeğinin annesi lamia ile evlenmiyorsun demeyecek mi cemil'e ya da lamia nasıl hamile kalmış olacak cemil i sevdiği için mi yoksa ir hata sonucu mu bunları nasıl işeyecekler ciddi anlamda çok çok merak ediyorum
belki kenanin durumu agir olur lamia kenana gelir iste bebegin icin yasamalisin ...
karnimdeki bebek senin falan der...
yani ask oyununda olmustu, ekiin gelmis sarpa demisti, cocugunu birakip bi yere gidemezsin diye...
insallah yine böyle bisey olur...
offf ya lamia allah belani verecek lamia...:img-cray::img-cray:
fragmanı göremedim:img-cray:
afife makbule anti-fanı olarak çıldırdım bu bölümü izlerken ya lamia harbiden çok sessiz ya millet ona hakaretler yağdırıyo o da napsın şokta tıkanıyo
Cavidanda az değil ha ayrıca nazım değişmiş
4ewerbrucas 17-04-08, 16:59 öncelikle yeni başlık hayırlı olsun..ratingler için de çok sevindim bu kadar yükselmeyi hakediyordu bu diiz çünkü..gelelim dün akşama ya bu afife nasıl bir insan ya lamişime neler söyledi herşeyi bile bile bide kenan mutlu demez mi ben lamia yerinde olsam karşılık verirdim ama o gen sustu her konuda çok sessiz kaldığını düşünüyorum kenana olan sevgisinden susuyor ama çok ezmeye başladılar artık:icon_sorr nazım gelmiş gözü hemen nimete kaydı nasıl bir bakıştı o öyle:img-hyste bebek gen cemil"in üstüne kaldı çok uzadı bu bebek konusu lamia her zamanki gibi kabul ediyor:icon_sorr cemil makbuleden nasıl kurtulacak bende merak içinde bekliyorum:icon_whis asıl olaya gelelim dün akşamki görüntüleri sınavdan çıkmışım son vizemi olup eve gelmişim annem kara haberi hemen yetirştirdi kenanım kaza yapıyormuş:img-cray::img-cray::img-cray: cavidan bebeğini kaybeder heralde çünkü kitapda çocukları olmuyor ztn 2.kez hamile bırakmaları saçma oldu biraz ama kazaya üzüldüm ya inşallah bişey olmaz:img-cray: bide fragmanı niye vermediler ya o kadar bekledim özeti bile izledim ama fragman çıkmadı:icon_sorr
dunku bolum beni yine hayal kirikligina ugratti kenan gercegi ogrenecek diye beklerken (aslinda ogrenmiyecegini biliyordum ama umuyordum)isler dahada karisti zaten bu gidisle kenan bebegin kendisinden oldugunu cocuk okula baslayinca ogrenecek.
Ben en cok afife sinirlendirdi cavidanin kuyruklu yalakasi ona ne lamianin bebeginden, kendini ne saniyor anlamiyorum ben orada lamianin yerinde olsaydim onu iyicene benzetirdim ama bizim lamia hep ezilen taraf olmayi cok seviyor galiba, cavidan nasil bir insan araya baskalarini sokuyor kendi gidip konusmuyor lamiala afifenin su lafi cok sinir bozucuydu eger cavidan bebegi ogrenirse kenani bosarmisda cavidan gercekten gurursuzun teki herseyi bilip susuyor.
Bu bolum en ii sey lamia cemilin buyuk yalanina kulak misafiri olmasiydi yoksa kenandan iyice kopacakti ama benim korkum lamia da cemilin oyununa ses etmemesi cunku oda istemiyor kenan bebegi ogrensin oyuzden bebek cemilin yalanina ortak olabilir ama bir yandanda hayir kabul etmez diyorum cunku lamia cemilden hic hoslanmiyor bide makbule ile nisanli ama belli olmaz.
RKYglcgnyntmni 17-04-08, 17:25 ben izlemedim dün ama.gına geldi ya şu lamianın pıspıs hallerinden..cemil süper ama ya..
bide lamia çok değişti yani ilk başlardaki o saflığı yani masumluğu kalmadı bence.nebileyim hareketleri bi havalımı oldu ne.bide yok çocuk bendenmi diyo yok diyo öteki benden lamia diyo kocamdan bu ne ya.sanki lamia kötükadın (afedersiniz)ilk başlardaki o masum kız gitti havalı garip bişey oldu lamia.tamam büyüyo filan ama çok değiştirdiler kızı
aaaaaa kazamı geçiriyolarmışşş...lamianın bebeği cemilden dedikleri içinmi o sinirle filan
haber icin cok tskler bende bolye birsey bekliyordum cavidan kendi mutlugu icin bebegi kullancakti kenana karsi ama planlari suya dustu bakalim simdi ne yapacak prenseses cavidan
4ewerbrucas 17-04-08, 17:29 aaaaaa kazamı geçiriyolarmışşş...lamianın bebeği cemilden dedikleri içinmi o sinirle filan
valla arkadaşım annemin anlattığına göre arabada cavidan ile kenan kavga ediyormuş cavidan lamia ile ilgili bişeyler söylüyormuş kenanda o sinirle hızlanıyormuş filan bu kadar anlattı annem ah kenanım ya kaza yapmış:img-cray::img-cray:
::Lové's:: 17-04-08, 17:32 Dünkü bölümde Cemil çok tatlıydı yaa..bayılıyorum ben bu Cemile :)
İşlerin karışması belliydi zaten her dizide böyle olur.:img-wink: Allah bilir Kenan sezon sonunda öğrenir heralde bebeğini..normal bilindik senaryolar..
Neyse bu arada Cemil & Lamia çok yakışıyorlar..Cemil'in Lamia'ya bakışları çok etkileyici Kenandan bile daha aşık gibi bakıyor tabi bu benim düşüncem.:img-wink:İyi yorumlar by.
arkadaşlar ben dün sadece zoom programında az sonra derken bişeyler görebildim.zoom daki haberin tamamını seyreden var mı ?kenanların kaza yapması ve lamianın cemille ilgili yalana ortak olması dışındra farklı bişey gösterdiler mi?biliyosanız yazar mısınız merak ettim
Arkadaslar
Reytingler süper
Ben izlemedim o ayri konu
Vallahi cok uykum geldi dayanamadim:icon_whis
Gerci annem anlatti
Pekte farkli bisey olmamis
Ama ben bugün yine de kesin izlerim
lütfiyemin de dedigi gibi
Lanet olsun icimdeki bu Dudakdan Kalbe sevgisine
ALIMLIveCEKICI 17-04-08, 20:34 dudaktan kalbenin sonu muhtesemdi haftaya kadar zor beklemek
namik karekterini oynuyan oyuncu degismis. bu giren oyuncuyu gormustum bi kac dizide. yuzu temiz ama namik karekteri bunu sapiklastiracak. once nimetle sonra gulayla kiristiricak gibime geliyor.
sonra keske su cavidan karekterini canlandiran oyuncuyuda degistirseler cunku kesinlikle hic oynuyamiyor oysaki neler cikardi o cavidanda ama iste bu oyuncu cavidani ortaya koyamiyor ne yazykky herkes oyuncu olamaz degilmi.
sonra afife karekteri bos ve gereksiz bi karekter ama bana sorarsan afifeyi oynuyanda iii oyun sergilemiyor yazyk olmus herkes oyuncu olamaz degilmi yetenek olmali bikere. ama bu turkiyede farli sanirim kolay herkesler oyuncu ve sanatci oluyor nedense. neyse ben sizlerin kafasini karistirmiyim. bana aldirmayin lutfen bunlar benim goruslerim ve dusuncelerim lutfen kimsecikler ustune alinmasin...
DUDAKTAN KALBE 1 NUMARA :good:
bende zoomdaki haberi paylasacaktim.. ama benden daha önce davrananlar olmus,
zaten tesadüfen dizimin reklaminda gördüm...
hepsinide göremedim zaten, sadece 'sok gelismeler' diye bi yazi gördüm
Kenan ve Cavidanin kaza gecirceklerini gösteriyolardi ve tabi az sonra yaziyodu...
dizim devam ettigi icin kapatmak zorunda kaldim...
neyse anlatanlar olmus zaten...
hic beklemiyodum valla.. büyük ihtimalle Cavidan bebegi kaybeder..öyle degilmi??
haftaya görürüz artik..
ALIMLIveCEKICI 17-04-08, 20:50 yada olur boylece kenan hepten kurtulmus olur, belki lamiaya kavusur ama hic sanmiyorum cavidan hic olurmu. cocugunu kaybederse gene hamile kalir o. ee alma lamisin ahini cikar iste boyle acisi senin gibi bi prensese yakismiyor kapi arkalari dinlemek ve kenandan cocugunu gizlemek
belki kenanin durumu agir olur lamia kenana gelir iste bebegin icin yasamalisin ...
karnimdeki bebek senin falan der...
yani ask oyununda olmustu, ekiin gelmis sarpa demisti, cocugunu birakip bi yere gidemezsin diye...
insallah yine böyle bisey olur...
offf ya lamia allah belani verecek lamia...:img-cray::img-cray:
Ben aşk oyununu izlemedim ama benim de aklıma böyle bir ihtimal geldi acaba hastanede söyler mi falan diye ama sanmıyorum daha doğrusu artık kenan'nın bebeği öğreneceğine dair en ufacık umut kalmadı ben de daha önce de yazdım bence değil bu sezon finalinde gelecek sezon ortalarında dahi öğrenemez bebeğin kendinden olduğunu zaten bu saatten sonra bebeğin kendinden olduğuna ikna olması çok zor bence. Lamia kendi ağıyla bebek cemil den diyecek ya da itiraz etmeyecek onaylamış olacak bir şekilde. nasıl olacak da kenan bebeği kabul edecek ancak dna falan yaptırması lazım inanması için. lamia kenan nın gözünde iyice küçüldü kenan la birlikteyken cemil ile de olmuş bahçe de yakalanmıştı bir de sevgilisi olduğunu zannediyor ee nazım d avar maşallah ne diyim
bu noktadan sonra senaristlerin naısl bir yol izleyeceğini çok merak ediyorum ben sorgular dururum izlerken artık mantık ararım saçmamalaması lazım senaryonn ki bu saatten sonra zor. Bir sürü soru işareti var onları nasıl açıklayacaklar ya da ört pas edecekler.
lamia yı da anlamak mümkün değil hem diyor ayaklarım yere sağlam basıyor güçlüyümgüvenim var eski lamia değillim hem de herkesin karşısında bi kenan a arada bir iki laf ediyor onun dışında herkesin karşısında (özellikle makbule yi çekmesine dayanamıyorum) sus puss bi lamia izliyoruz
u arada nazım gelip te bu bebek benden derse de şaşırmayacağım arkadaşlar oda gelir lamia nın başına
bugün kimsecikler yok sanırım sayfamızda...fragmandan ses seda haber var mı arkadaşlar?
dizinin setine rastlamış sete giden kimse var mı? tahmin ettiğim kadarıyla izlediğimiz bölümlerden baya önde gidiyorlar? bir de sezon finali maysı sonu mu olur sizce?
Bugün işim de çok yoktu oturdum malum siteden eski bölümlere göz gezdirdim gerçekten lamia kenan sahneleri gibisi yok acayip bir büyü var sanki o sahnelerde burak hakkı çok çok iyi oynuyor aynı şekilde aslı tandoğan'da büyük bir merakla gelecek bölümü bekliyorum bizi çok ** açok üzecek bir bölüm beklediği kesin bizleri...
lamia kenan sahnesi hiç mi göremeyceğiz dersiniz artık..:( cemil konusu ortaya döküldükten sonra kenan inanılmaz derece de nefret edecektir lamia dan gerçekten umudu kesecektir... ne acı
27.bölüm araba sahnesi 25.bölüm lamia yı arayıp bir sürü haraket saydırdığı bölüm burak hakkı 10 numara oyunculuk sergilemiş tabii bir de son bölümde afife ile konuştuğu kısımda bebeğin kendinden olma ihtimalini söylerken bile gözlerinin içi gülüyordu ...
fairy_dreams 18-04-08, 15:02 bende fragmanı hiç görmedim ve merak diyorum neler olacağını. gerçektende lamia kenan sahneleri çok güzeldi eskiden. ama o sahneler bile kısa kesiliyordu. şimdi dediğin gibi kenan kesin lamiadan nefret edecek ve de asla o tip romantik sahneler göremiycez.
zaten şu lamia hamile kaldığından beri, kenandan daha çok cemili görüyorum artık. sanki baş rolde kenan değil camil var. cemilin yani yiğit özşenerin oyunculuğuna hayranım o ne bakışlar öyle gözleriyle anlatıyor herşeyi.
yazdıklarınızı okudumda kenanla cavidan kaza geçirecekmiş falan yazıyordu. acaba bu bölümmü olur o olay....
bende fragmanı hiç görmedim ve merak diyorum neler olacağını. gerçektende lamia kenan sahneleri çok güzeldi eskiden. ama o sahneler bile kısa kesiliyordu. şimdi dediğin gibi kenan kesin lamiadan nefret edecek ve de asla o tip romantik sahneler göremiycez.
zaten şu lamia hamile kaldığından beri, kenandan daha çok cemili görüyorum artık. sanki baş rolde kenan değil camil var. cemilin yani yiğit özşenerin oyunculuğuna hayranım o ne bakışlar öyle gözleriyle anlatıyor herşeyi.
yazdıklarınızı okudumda kenanla cavidan kaza geçirecekmiş falan yazıyordu. acaba bu bölümmü olur o olay....
ben zoom adlı magazin programında gördüm çarşamba gecesi bir heycan gelecek bölümün fragmanını beklerken(ne yazık ki vermediler bu hafta bildiğin gibi:() bence bu haftaki bölümden sahnelerdi onlar yani kenan nın sinir içinde saip paşa lamia ve cemil e bağırması ve cavidan ile kaza geçirmesi belki kaza sahnesi ile sona erer gelecek bölüm. Cavidan büyük ihtimal bebeği düşürecek belki kenan da ağır yaralanır bilemiyorum. Tek bildiğim kenan nın lamia dan artık ciddi anlamda nefret edeceği ve bebeğin kimden olduğu konusunun peşini bırakacağı. Kitapta zaman atlaması oluyordu yanlış hatırlamıyorsam cavidan ve kenan yurt dışına gidiyor 3-4 yıl sonra dönüyorlardı. Cavidan ve kenan boşanıyordu. Mebrure 3 yaşlarına gelmiş oluyordu zaten çocuğun kendinden olduğunu da o zaman öğreniyordu kenan.
Şİmdi bence hiçbir kuvvet kenan a bebeğin kendinden olduğuna inandıramaz...
gerçekten merak ediyorum dizinin naısl ilerleyeceğini
belki de bu hafta vermezler 23. nisan a denk geliyor etkileyeceğini sanmam ama fragmanı neden vermediklerini anlayamadım. Fragman verilmiş olsaydı üstüne konuşuyor olurduk bu hafta çok sessiz sayfamız...:(
setten haber alsak keşke valla nerelerde çekildiğini bilsem nerdeyse ben sahsen takibine başlayacam:)
Ben aşk oyununu izlemedim ama benim de aklıma böyle bir ihtimal geldi acaba hastanede söyler mi falan diye ama sanmıyorum daha doğrusu artık kenan'nın bebeği öğreneceğine dair en ufacık umut kalmadı ben de daha önce de yazdım bence değil bu sezon finalinde gelecek sezon ortalarında dahi öğrenemez bebeğin kendinden olduğunu zaten bu saatten sonra bebeğin kendinden olduğuna ikna olması çok zor bence. Lamia kendi ağıyla bebek cemil den diyecek ya da itiraz etmeyecek onaylamış olacak bir şekilde. nasıl olacak da kenan bebeği kabul edecek ancak dna falan yaptırması lazım inanması için. lamia kenan nın gözünde iyice küçüldü kenan la birlikteyken cemil ile de olmuş bahçe de yakalanmıştı bir de sevgilisi olduğunu zannediyor ee nazım d avar maşallah ne diyim
bu noktadan sonra senaristlerin naısl bir yol izleyeceğini çok merak ediyorum ben sorgular dururum izlerken artık mantık ararım saçmamalaması lazım senaryonn ki bu saatten sonra zor. Bir sürü soru işareti var onları nasıl açıklayacaklar ya da ört pas edecekler.
lamia yı da anlamak mümkün değil hem diyor ayaklarım yere sağlam basıyor güçlüyümgüvenim var eski lamia değillim hem de herkesin karşısında bi kenan a arada bir iki laf ediyor onun dışında herkesin karşısında (özellikle makbule yi çekmesine dayanamıyorum) sus puss bi lamia izliyoruz
u arada nazım gelip te bu bebek benden derse de şaşırmayacağım arkadaşlar oda gelir lamia nın başına
cnm ya dogru söze ne denirki...
bundan sonrasi zamana ve senarisstlere kalmis...
ben kenanin yerinde olsam artik lamia bana bu bebek senin desede inanmam...
lamianin inanacak tek sözü kalmadi her sözü yalan...
bu bölüm normal bir bölümdü sürükleyici değildi
yani dizi başa döndü artık sıkmaya başladı
yani senaristleri anlamıyorum
kenan öğrense yada lamia ile bir araya gelse
seyirci izlemeyecek mi veya konu mu bitecek:icon_evil
umarımb ir an önce dizi eski tadına gelir
ben zoom adlı magazin programında gördüm çarşamba gecesi bir heycan gelecek bölümün fragmanını beklerken(ne yazık ki vermediler bu hafta bildiğin gibi:() bence bu haftaki bölümden sahnelerdi onlar yani kenan nın sinir içinde saip paşa lamia ve cemil e bağırması ve cavidan ile kaza geçirmesi belki kaza sahnesi ile sona erer gelecek bölüm. Cavidan büyük ihtimal bebeği düşürecek belki kenan da ağır yaralanır bilemiyorum. Tek bildiğim kenan nın lamia dan artık ciddi anlamda nefret edeceği ve bebeğin kimden olduğu konusunun peşini bırakacağı. Kitapta zaman atlaması oluyordu yanlış hatırlamıyorsam cavidan ve kenan yurt dışına gidiyor 3-4 yıl sonra dönüyorlardı. Cavidan ve kenan boşanıyordu. Mebrure 3 yaşlarına gelmiş oluyordu zaten çocuğun kendinden olduğunu da o zaman öğreniyordu kenan.
Şİmdi bence hiçbir kuvvet kenan a bebeğin kendinden olduğuna inandıramaz...
gerçekten merak ediyorum dizinin naısl ilerleyeceğini
canım aslında çok güzel bi senaryo yazmışsın, kitabıda katarak.. bence böyle olsun olaylar zaman falan atlansın hani yoksa her bölüm aynı olay...
zaten kenan artık nefret ediyordur kesin... zaten cidden kalkıp nazımda diyecek bu bebek benim bebeğim diye... :img-tomat:img-tomat
Dudaktan Kalbe nin tekrarı var bügün arkadaşlar.Saar 15:00 da.Belki fragmanı verirler.
Fragmanı gördüm:happy0064
*Lamia eve geliyo ve Makbule ''Sn bnm arkamdan bi iş çeviriyosun!!'' die ona bağırıyo ; sonra öbür teyze (bak şimdi heyecandan adınıda unuttum:) ) ''Yok cnm yok ölee şeyy sana bi tane çarparım bi de yerden yeersin'' dio makbuleye.
*Makbulede ''yok ölee şey burası bnm evim o günler hapisanedeydi'' die çıkışıyo.
*Cemille Makbule kavga ediyolar.
*Cemil nişanı bi süre erteliyelim fln dio.
*Şu eski nişanlısı sürekli rahatsız ediyo Lamia-Mı.
*Kenan sinirle arabaya biniyo. Cavidan da peşinden biniyo. Kenan in fln dio ama Cavidan inmiyo. Cavidan ''senin öfken bana; yanında Lamia olmadığı için sürekli sinirlisin!!'' dio.
*Ve galiba kaza oluyodu.
*Kaza olmasa bile Cavidan çocuğu kesin düşürür
NOT:Yani arkadaşlar belkide fragman zaten biliniyodu. Bn böyle bi heyecanla anlattım ama... Artık kusuruma da bakmayın
demek verdi fragmanı ben de bir heves tekrar bölümünü izledim fragman verir mid iye ama rastlamadım fragmana vermedi sanırım..
zoom adlı magazin programında gösterdikleri şeyler demek fragmanda da verilenler ...
bu nazım dan da kesin bir sıkıntı çıkacak lamia ya ne durun bakalım
cemil makbule den nasıl kurtulacak acaba?
bu arada demin bi rreklam da mehmet gündu ru gördüm ben onu da çok beğenirirm vedat gelecekse diziye bence mehmet günsür gibi bir adam oynamalı bu karakteri burak hakkı nın yanınd ada çok ezilmeyecek boy pos endam oyunculukolarak ne de olsa o da başrol olacak haksız mıyım:)
fairy_dreams 19-04-08, 15:02 evet fragmanı verdi. kenan çok sinirliydi görüntüde ve cavidan kenana "senin öfken bana yanında Lamia olmadığı için sürekli sinirlisin" dedi. ve tabii o ki o kaza oldu. tam bölüm sonunda kesin kaza olur öyle biter. o kazadan sonra neler olacak acaba....
kesin bölüm sonu yaparlar kazayı nazım da sanırım lamia yı rahatsız ediyor o da diyecek bebek benden diye gelen giden lamia yı eziyor ya ne biçim iş.. Cemil medem bu kadar çok seviyor neden koruyuo kollamıyor lamia yı anlayabilmiş değilim
kaza yapacaklarını tahmin ediyorduk zaten ben asıl saip paşalarda cemil lamia saip paşa ve kenan nın yaptığı konuşmayı merak ediyorum çok çok onunl ailgili birşey yokmuydu fragmanda
bu arada anladığım kadarıyla rt9ık fragmanı hemen dizi sonrası vermeyecekler eskiye döndük gene sanırım aslında erkenden vermeleri iyi oluyordu konu çıkıyordu bize de konuşup fikir yürütecek sayfamızı ne yazık ki çok boş görüyorum ben birkaç gündür..:(
bu arada malum siteye de baktım henüz fragman düşmemiş nete
demek ki ne yapıyorum marş marş show tv başına:)
fairy_dreams 19-04-08, 15:24 kesin bölüm sonu yaparlar kazayı nazım da sanırım lamia yı rahatsız ediyor o da diyecek bebek benden diye gelen giden lamia yı eziyor ya ne biçim iş.. Cemil medem bu kadar çok seviyor neden koruyuo kollamıyor lamia yı anlayabilmiş değilim
kaza yapacaklarını tahmin ediyorduk zaten ben asıl saip paşalarda cemil lamia saip paşa ve kenan nın yaptığı konuşmayı merak ediyorum çok çok onunl ailgili birşey yokmuydu fragmanda
bu arada anladığım kadarıyla rt9ık fragmanı hemen dizi sonrası vermeyecekler eskiye döndük gene sanırım aslında erkenden vermeleri iyi oluyordu konu çıkıyordu bize de konuşup fikir yürütecek sayfamızı ne yazık ki çok boş görüyorum ben birkaç gündür..:(
bu arada malum siteye de baktım henüz fragman düşmemiş nete
demek ki ne yapıyorum marş marş show tv başına:)
akşama herhalde internete de biri yükler canım.bende sayfamızı çok boş görüyorum diğer bölümlerde çok kişi var ama burda yok :( bende cemili anlamıyorum tamam seviyor ama sadece kenanın çocuğu olmadığını inandırmaktan başka hiçbişey yapmıyor gerçi nazımın geldiğini bilmiyor sanırım.bu kazadan sonra lamia kenana bişey olmasın diye korkarken birde gerçi söylemeye kalkar sonra yine söyleyemez :) bizide delirtirler böyle bişey olursa.başka bir dizi bizim evin hallerindede böyle kaza olmuştu kız bu durumdan korktuğu için ucunda onu sevdiğini söylemeden ölmek olur diye sevdiğini söylmeye çalışmıştı ama söylemişti. burda o olmaz herhalde.zaten bu da söylemeye kalksada kitaba göre çocuk doğacak büyüyecek biraz öyle diyor. bizi sinir etmek için ellerinden geleni yapıyorlar maşallah :)
nazım ne diye geliyor ya evli dediya enise ne kızın peşinde dolanıyor psikopat şey. hamilede şimdi, bişey yapmaya kalkmasın yine.
Of baya heyecanlı bir bölüm olucak sanırım Cavidan başında darbe alıcak komaya falan girecek die tahmin ediyorum ama üzüldüm kadına ya pof :img-cray:...
fairy_dreams 19-04-08, 15:38 bu kaza yüzünden cavidan çocuğu düşürcek. benceslm ben senaristler bu kaza sahnesini hem cavidanın çocuğu düşsün diye hemde biraz heyecan katılsın diye yazılmış... keşke kitapta da olan bu lamianın çocuk mevzu bir süre sonra ortaya çıksaydı çok erken ortaya çıkmadımı sizce. onları daha çok görseydik beraber :( ben ikisini beraber görmek istiyorum az da olsa. çocuk mevzusu ortaya çıktığından beri ikisini beraber göremiyorum. kitapla zaten birebir gitmiyordu bazı olaylar geç olsaydı keşke.
Ya süper bir bölüm olucak o zaman ya ben göremedim fragmanı hiç aklımada gelmedi tekrarından sonra çıkıcağı ya izlemem lazım merak ettim şimdi
he bi de suzan makbule ye bi güzel çaksın
Fragmanı bende gördüm gerçekten heyecanlı bir bölüm daha bizleri bekliyor.Cemil ile makbule'nin arası açılıyor yavaş yavaş çok sevindim şahsen:)suzan abla ya helal olsun sonunda makbuleye patladı gerçi geç bile kaldı.Sana bir çarparım birde yer çarpar dedi ya koptum orada.makbulede susarmı çarpamassın öyle burası hapishane değil benim evim dedi ya ortalık daha da karışacak belli:img-hyste
kenan ile cavıdan bu sefer büyük kavga ediyorlardı.Cavıdan gene kızdırmış bizim kemancıyı sanırım lamia yüzünden çıkmış olmalı bu tartışma.Arabada ki kaza sahneside kesin son sahne olarak gösterilecek.Cavıdan bu bebeğinide kaybedecek büyük bir ihtimal.
Nazım yine lamia'nın kapısına geldi gösteriş yapıyor kemal beye:)zaten kemal bey rahatsız ettiğini anladı bakalım daha neler olacak şu nazım lamiaya bir zarar vermez umarım.
ya lamia daha niye makbulenin yanında kalıyo.suzan ablası alsın yanına zaten tek başına yaşıyo heralde.makbule çekilmez oldu artık ya.lamia gibi bi kıza yapmadığını bırakmıyo.
fragman verilmis ama ben göremedim...:(:
offf ya birisi cektiyse bana Ö.M la yollasin ama ne yalan söyleyim catliycam diyemiycem...
cünkü zoom programi sagolsun bize gösterdi herseyi ben izleyemesemde...;) ve senaristlerimiz sayesinde öyle bi karamsar oldukki anlatamammm...
artik ben lamia kenan cephesinde ümitlerimi kestim...
diger karakterleri merak ediyorum...
mesela nazim...enise...namik...afife...gülay...makbule... saib pasa...cavidan...kemal bey...
v.s ... v.s
daha yazimmi...
ama bence yazmayim...yani birazdan benim bu kötümserligimden okuyan arkdaslar kalpten gidecek...
izliycez ama bisey görecezmi...
kör kör izliycez gelecek bölümleri...
ya bu yönetmen seyircinin arik ne kadar siKIldIginin farkinda degilmi...
biktik biz sürekli yan karakterleri izlemekten...
basrol oyuncularini izlemek istiyoruz, ama yan karakterlerle degil birbirleriyle olan sahnelerini...
ama pardon ya lamia-kenan basrollerini cemil ve makbuleye devredeli bi 15-20 bölüm oluyordu...:(:(:(
ya ben ne zoomdaki verilenleri gördüm nede fragmanı biri bana fragmanı ayrıntılı bir şekilde anlatırmısnız ben evde değildim bugün 15:00 izleyemedim off:(( dizifilme koysanız birisi çektiyse hemen lutfen yaa hiç bi yerde bulamadım:(((
ya ben ne zoomdaki verilenleri gördüm nede fragmanı biri bana fragmanı ayrıntılı bir şekilde anlatırmısnız ben evde değildim bugün 15:00 izleyemedim off:(( dizifilme koysanız birisi çektiyse hemen lutfen yaa hiç bi yerde bulamadım:(((
Fragmandan bahsetmiştim bir sayfa geriye gidersen görebileceksin.Fragman heyecanlıydı inşallah görürsün.
ayyy ne güzel bu bölüm geçenkinden güzel olacak anlaşılan... ohh ohhh suzan kızıo makbuleye çok çok sevindm hele şükür biri ağzının payını vercek makbuleye...:happy0064:happy0064 cavidanda çocuğu düşürür... doğmamış çocuğa üzülüom ama engel olurdu ilerde...:img-elvis:blush:
bu nazım olayı beni de sinir edio ahh cemil şunu bi öğrende onun da çaresine bi bak... :icon_shad valla ben cemilden bekliom herşeyi.. :) ne yaparsa gene o yapar..:img-pipe1
Fragmanı gördüm.. Çrş dizi bitiminden sonra vermemelerii kötü oldu.. Cavidanla Kenana bişii olucak herhalde.. Arabada iken tartışıyorlar..Kenan çok hızlı kullanıyordu bu arada çocuk düşer belki.. =))
Makbule çok oldu artık.. Suzan üstesinden gelicek gibi hadii hayırlısı..
ben dudaktan kalbeyi ara ara izliyorum ama hiç bu foruma yazmamıştım.
son bölümü gördükten sonra lamiaya inanılmaz acıdım.bir kenanın ablası eksikti o da tam oldu.
ben olsam o son sahneden sonra lamianın yerinde yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr diye bağırırdım heralde.
hiç bu kadar gelmemişlerdi lamianın üstüne. artık ben patlayacak duruma geldim. onun yerinde olsam ilk kime patlardım onu da bilmiyorum ya...
artık ne kadar acıdıysam lamiaya buraya yazma ihtiyacı hissettim.
dizi ikinci sezon da devam edecek mi???
bende fragmanı hala izleyemeyenlerdenim..
video bölümünde var ama sanırım hatalı yani o video dahil bütün videolar açılıyor fakat bir tek o video açılmıyor
arkadaşlar fragman video sitesinde wr bulamaynlar bana özl msj atabilir...bende o kazada düşürcek cavidan bebeğii..ya lamia kabl mü etmiş bebeğin cemilden olduğunu anlamadım
N.Şaşmazfan 20-04-08, 09:14 yine çok güzel bir bölümdü.fazla heyecanlıydı.lamianın başına yine hiç olmuycak şeyler geldi.kenan duyduklarına inanamadı.şok oldu.fragmanda gördüm kenanla cavidan kaza geçiriyor.makbule lamiaya bağırıyor falan.yine her şey çok karışdı.
Lamia bebeğin Cemilden olduğunu kabul ederse.. Bu kadarı da fazla değil mi.. Kızıı kendii çıkarları uğruna her olayın içine sokuyorlar.. Lamia Hanımda o kadar iyi kalplii kii herşeye evt diyor.. Yok böyle bişi.. Biraz sesini çıkarsın,karşı dursun.. Bu nedir ya.. Ezdirip duruyor kendini.. Kenan'a gelince bazen gurur yapıyor.. Herşeye ses çıkarıyor.. Başkasıı olsa he diyip geçiyor..
Arkadaşlar fragmanı izledim. Anladığım Lamia bebeğin Cemil'den olduğunu kabul ediyor. Kenan "Herkesi kandırdınız" diye bağırıyor. Saib Paşa Cemil'e "Şu Makbule işini hallet artık"diyor. Makbule Lamia'ya sen benim arkamdan iş çeviriyorsun galiba diyor. Suzan abla Makbule'ye sert çıkıyor ama Makbule "sen bana çarpamazsın burası hapishane değil benim evim diyor. Nazım Lamia'nın evine geliyor. Kenan ve Cavidan kavga ediyorlar. Evliliğimizde bile prenseslikten vazgecmedin diyor. Arabada hızla gidiyorlar. Cavidan "sen bana kızgınsın, Lamia olmadığım için kızgınsın diyor ve kaza.
Çok heyecanlı ve hareketli bi bölüm bizleri bekliyor. Gel Çarşamba
ay fragmani gördüm cok kötü seyler oluyor
galiba kenan ve cavidan kaza yapiyor (bebek düsecek galiba)
makbule lamia yine kavga ediyorlar
ya acayip bir bölüm olucak merakla bekliyorum
arkadaşlar fragman malum siteye düşmüş ordan izleyebilirsiniz...
ya bölüm çok güzel olcak lamişim yine ağlıyor :img-cray: cavidanla kenan bu sefer büyük kavga ediyorlar.:img-icecr ama sonu kaza :icon_sorr makbuleye suzan abla ağzının payını verecek :happy0064 :img-icecr
izledim fragmanı süper olucak inş lamia o evden gider ayrıca sonu heyecanlı bitmicek bence kaza olucak biticek xD diğer bölüme artık xD
şimdi fragmanı izledim suzan makbulenin ağzının payını veriyor içimin yağları eridi resmen ohhh olsun ona pis gıcık nasılda dikleniyor öyle birisi ona haddini bildirmesi gerekti oda suzan oldu çok da iyi oldu nişan erteleniyor bakalım neler oalcak nazım mıydı neydi o yine lamianın peşinde ne istiyor lamiadan anlamadım ben ayrıca kenan saib paşaya bsğırıyor hepimizi kandırdınız diyerek kesinlikle bu yalana krnan inanıyor offf sezon başında öğrenecek artı napalım bu kesinleşti artık kaza çok kötü oluyor ya oradan bebeğin sağ çıkması olanaksız zaten çocuk düşsün diye kazayı yaptırıyorlar bence.....:img-pilot:good:
Yeter artık her bölüm ağlayan,üzülen,ezilen Lamia oluyor.
Makbule,Kemal bey,Cemil,Saip paşa,Cavidan aman üzülmesinler,Lamia üzülsün.
Lamia hepsini düşünüyor;ama onu düşünen kimse yok.
Artık Kenan'a gerçeği söylesin.
Bence de Cavidan'ın çocuğu düşecek.
Cemil de Makbule'ye bir ders versin,Gülay'a yaptığı gibi.Makbule çok değişti,havalandı.Lamia'dan gıcık alıyor gibi davranıyor.
Dün fragmani izledim
Suzan Abla:San bi cakarim bi de yer cakar:img-hyste:img-hyste:happy0064
Lamia Suzan ablanin evine tasinsa ya
Ev koskoca ve bombos:icon_whis
makbule'den de kurtulur hem:)
Bence Lamia Kenan'in kaza gecirdigini duyacak
Hastaneye gidecek
Tabii Kenan'in durumu agir
Sonra Lamia'da söyliyecek bebegin Kenan'dan oldugunu
Tabi bu 3-4 bölüm sürecek
(Vay be ne senaryo yazdim:img-hyste)
yuppiiiiiiiiii...:happy0064:happy0064
fragmani izledim...
diyecek söz ariyorum...
ben bu bölümü simdiden cok sevdim...
kenan lamia cephesinde bisey olmamasina ragmen sevidim....
nedenmi cemil makbuleden uzaklasiyor...
makbule costu artik kimi tutarsa asar keser bicer...
suzan ablaya ne dedi asbam...
ulan lamia gene sustu...
ama kenan bu sinirle varya neler yapacak...
ilk basta su bebekten kurtulacak...ama aslinda bebisin ne sucu varki...
bu dizi beni iyiden iyiye duygusuz yapti...
hani lamianin bebegide dogmadan acilarin bebegi olduya ondan...
edit:aysem amin amin...yani bi nevi ask oyunu diyosun sen...bende demistim ama zor bakalim sezona yakin olursa neden olmasin iyi fikir...:love05::good:
Yeter artık her bölüm ağlayan,üzülen,ezilen Lamia oluyor.
Makbule,Kemal bey,Cemil,Saip paşa,Cavidan aman üzülmesinler,Lamia üzülsün.
Lamia hepsini düşünüyor;ama onu düşünen kimse yok.
davranıyor.
Makbule,Kemal bey,Cemil,Saip paşa üzülmüyorlar tmm burada haklısın ama Cavidan onu yazman bana biraz saçma geldi.Neden sadece Lamia deil Cavidan da üzülüyor.Bence Cavidan Kenan ı Gerçekten seviyorr.Lamia kadar olmasada seviyor.Lamia da üzülmeye bilirdi.Hamile oldugu zaman Kenan a söylesiydi işler böyle olmicaktı.İşlerin buraya kadar gelmesinin sebebide birazda Lamia bana göre.Arttık Lamia iyice saçmaladı.Şimdi bebeğin Cemil den oldugunuda kabul eder Lamia benim gözümde ozamn biter...
Makbule,Kemal bey,Cemil,Saip paşa üzülmüyorlar tmm burada haklısın ama Cavidan onu yazman bana biraz saçma geldi.Neden sadece Lamia deil Cavidan da üzülüyor.Bence Cavidan Kenan ı Gerçekten seviyorr.Lamia kadar olmasada seviyor.Lamia da üzülmeye bilirdi.Hamile oldugu zaman Kenan a söylesiydi işler böyle olmicaktı.İşlerin buraya kadar gelmesinin sebebide birazda Lamia bana göre.Arttık Lamia iyice saçmaladı.Şimdi bebeğin Cemil den oldugunuda kabul eder Lamia benim gözümde ozamn biter...
dogru söze ne deyim...:img-cray:
lamianin bu isi buraya kadar getirmesi sacmaladi...:kahve
artik kenanin lamiayi birak bebege nasil bakacak...
bu bebek onunmu bununmu a bak kösede su var yoksa onunmu...
lamiada bebeginin hasiyetini koymadi...
bence lamiaya artik ne derlerse desinler unurunda olmamali önemli olan lamianin cocuguna simdiden cizdigi imaj...
zavallicik herkes melege ne gözle bakacak...
lamia artik kenani yada cavidani degilde bebegini düsnmeli eger onu birazcik seviyosa...:img-cray::icon_sorr
fragmanı gördümde Kenan kaza yapmıyo resmen intihar ediyo ve Cavidandan olan bebeğide umrunda değill:img-wink::img-wink::icon_whis:icon_whis
sonunda Suzan ablada patlıyo Makbuleye napsın kadın dayanamadı
Makbulede dişini gösterdii
şu kaza olayındada tek üzüldüğüm Kenan
bence kazada Cavidannın bebeği gidicek
sonra bunlar yurt dışına çıkacaklar :kahve
Dün fragmani izledim
Suzan Abla:San bi cakarim bi de yer cakar:img-hyste:img-hyste:happy0064
Lamia Suzan ablanin evine tasinsa ya
Ev koskoca ve bombos:icon_whis
makbule'den de kurtulur hem:)
Bence Lamia Kenan'in kaza gecirdigini duyacak
Hastaneye gidecek
Tabii Kenan'in durumu agir
Sonra Lamia'da söyliyecek bebegin Kenan'dan oldugunu
Tabi bu 3-4 bölüm sürecek
(Vay be ne senaryo yazdim:img-hyste)
ayşecim katılıyorum sana ya ben de izlerken aynı şeyleri düşündüm. hatta kenan komada fala olacak lamia söyleyecek kenan uyanınca hatırlayacak falan filan.. ama senaristler amma uzatırlar bu sahneleri:)
dogru söze ne deyim...:img-cray:
lamianin bu isi buraya kadar getirmesi sacmaladi...:kahve
artik kenanin lamiayi birak bebege nasil bakacak...
bu bebek onunmu bununmu a bak kösede su var yoksa onunmu...
lamiada bebeginin hasiyetini koymadi...
bence lamiaya artik ne derlerse desinler unurunda olmamali önemli olan lamianin cocuguna simdiden cizdigi imaj...
zavallicik herkes melege ne gözle bakacak...
lamia artik kenani yada cavidani degilde bebegini düsnmeli eger onu birazcik seviyosa...:img-cray::icon_sorr
Evet cnm yazdıklarının altına imzamı atarım.Saib paşa yakında bebek benim bile dicek hale geldi :img-hyste.Hele o Cemil e nedemeli.Lamia yı seviyormuş peh peh duyda inanma.Cemil Lamia yı biraz sevseydi bunların hiç birini yapmazdı.İnsan sevidgi bir insanın acı cekmesine nasıl göz yumar ben bunu anlamıyorum.Dediğin gibi lamia artık Kenan mış Cavidan mış Cemil miiş Makbuley miş hepsini düşünmeyi bırakıcak bebegini düşünücek.Kenan a da şu konuda çok kızıyorum.Lamia Kenan ı tersliyor Kenan da Cavidan ın yanında alıyor solugu.Ben bu yüzden Cavidan a da çok üzülüyorum.
Suan Siyaset Meydaninda Asli Tandogan'da var, onu gordum sadece.. Izlemek istiyenlere duyurulur..
Evet cnm yazdıklarının altına imzamı atarım.Saib paşa yakında bebek benim bile dicek hale geldi :img-hyste.Hele o Cemil e nedemeli.Lamia yı seviyormuş peh peh duyda inanma.Cemil Lamia yı biraz sevseydi bunların hiç birini yapmazdı.İnsan sevidgi bir insanın acı cekmesine nasıl göz yumar ben bunu anlamıyorum.Dediğin gibi lamia artık Kenan mış Cavidan mış Cemil miiş Makbuley miş hepsini düşünmeyi bırakıcak bebegini düşünücek.Kenan a da şu konuda çok kızıyorum.Lamia Kenan ı tersliyor Kenan da Cavidan ın yanında alıyor solugu.Ben bu yüzden Cavidan a da çok üzülüyorum.
Cemil lamia yı çok seviyor sözde ama kızın bunca sıkıntı çekmesine acı çekmesine izin veriyor çok çok seviyorsa bir şekilde lamia yı korumalı sevgisini göstermeli. Nasıl sevgi bu bende anlamadım ilk başlarda sıcak gelmişti cemil in sevgisi gerçek gelmişti ama şimdilerde ban da sadece kenan a olan hırsından bunca şeyi yapıyormuş gibi geliyor. Kenan ve lamia bir arada olmasın da ne olursa olsun lemia babası yaşında adamın evinde makbule piskopatından zulum görsün hayatını o eve sıkıştırmış kalmış olsun ne olursa olsun...
Suan Siyaset Meydaninda Asli Tandogan'da var, onu gordum sadece.. Izlemek istiyenlere duyurulur..
dün ben de gördüm aslı tondoğan ve burak hakkı siyaset meydanında idiler. Her zaman dediğim gibi allah burak hakkı yı özenip bezenip boş vaktinde yaratmış sanli allah sevdiğine sahibine bağışlasın dün de kirli sakalı ışık ışık gözleri ile pek bir yakışıklı idi:)
bu arada aslı tandoğan da su gibi çok güzel lamia rolüne ondan başka kim giderdi çok isabetli bir karar olmuş
aslı tandoğan özgü namal arasında kararsız kaldıklarını sonrasında aslı tandoğan a karar verdiklerini duymuştum lamia rolünde
bu arada dublajında karakter oyuncularında çok önemli olduğunu düşünüyorum ben bunu dün fragmanı izlerken birkez daha farkettim kenan karakterine ses veren dublaj sanatçısı çok başarılı ses tonu harika burak hakkı kendi seslendirse idi karakteri bu kadar başarılı olur muydu emin değilim
burak hakkı sesine bir alkış:happy0064
diğer oyuncular kendi seslerini kullanıyorlar yanılmıyorsam di mi?
smbdy bütün oyuncular kendi seslerini kullanıyorlar burak hakkıda kendi sesini kullanıyor bir yerde okumustum röportajında ve beyaz showa katılmıstı bi ara bi arada nası yani? ye katılmıştı sesleri kenanla aynı tabi kenan sesine birazda duygu veriyor çok az değişiklilik oluyor tabi diziyle gerçek hayatta aynı ama :)
gülbeşeker 21-04-08, 10:56 smbdy bütün oyuncular kendi seslerini kullanıyorlar burak hakkıda kendi sesini kullanıyor bir yerde okumustum röportajında ve beyaz showa katılmıstı bi ara bi arada nası yani? ye katılmıştı sesleri kenanla aynı tabi kenan sesine birazda duygu veriyor çok az değişiklilik oluyor tabi diziyle gerçek hayatta aynı ama :)
Burak Hakkı kendi sesini kullanmıyor,dublaj yapıyorlar,bu sesi Kaybolan Yıllar dizisindeki sesi sanırım,bu sesi başka dizilerde de duyuyorum ben..
Burak Hakkı kendi sesini kullanmıyor,dublaj yapıyorlar,bu sesi Kaybolan Yıllar dizisindeki sesi sanırım,bu sesi başka dizilerde de duyuyorum ben..
burak hakkı kendi sesini kullanmıyor bundan ben de çok eminim burak hakkı nın birkaç röp dinledim izideki sesi çok daha karizmatik :) ben çok dizi izlemiyorum takip ettiğim bir dudaktan kalbe var bir de ara ara hatırla sevgili o yüzden kaybolan yıllardaki sesi aynı ses mi emin değilim
Dudaktan kalbe dizisinde dublajını yapan sanırım yalancı yarim de barış akarsu yu seslendiren sanatçı..dublaj çok zor bir meslek ben buradan tüm dublaj sanatçılarını da tebrik ediyorum karakteri karakter yapan büyük ölçüde seslendirme sanatçıları..seslerini o kadar iyi kullanıyorlar ki aynı ses başka karakterlerde bambaşka sesler gibi çıkıyor
Burak hakkı nın sesi çok bilindik ve sık kullanılan bir ses bi raraştırayım yazayım kafama takılır şimdi:)
Benim bahsettiğim dublaj sanatçısı umut tabak mış arkadaşlar çok bilindik bir ses polat alemdar'ı da o seslendiriyormuş kaybolan yıllarda burak hakkı yı gümüş te kıvanç tatlıtuğ u yalancı yarim de barış akarsu yu seslendirmiş seslendirmiş bu dizileri izlemediğim için (yalancı yarim in birkaç bölümünü izlemiştim) aynı sanatçı mı seslendiriyor emin değilim ama benzettim ben ..
bu arada arkadaşlar nazım nasıl rahatsız ediyor olabilkir lamia yı neden bu kadar üstüne gidiyor hala kızın ve lamia nasıl kurtulacak bu arkadaşlatan ayrıca makbule suzan karşılaşmasında suzandan güzel bir cevap bekliyorum ben...
gülbeşeker 21-04-08, 12:38 burak hakkı kendi sesini kullanmıyor bundan ben de çok eminim burak hakkı nın birkaç röp dinledim izideki sesi çok daha karizmatik :) ben çok dizi izlemiyorum takip ettiğim bir dudaktan kalbe var bir de ara ara hatırla sevgili o yüzden kaybolan yıllardaki sesi aynı ses mi emin değilim
Dudaktan kalbe dizisinde dublajını yapan sanırım yalancı yarim de barış akarsu yu seslendiren sanatçı..dublaj çok zor bir meslek ben buradan tüm dublaj sanatçılarını da tebrik ediyorum karakteri karakter yapan büyük ölçüde seslendirme sanatçıları..seslerini o kadar iyi kullanıyorlar ki aynı ses başka karakterlerde bambaşka sesler gibi çıkıyor
Burak hakkı nın sesi çok bilindik ve sık kullanılan bir ses bi raraştırayım yazayım kafama takılır şimdi:)
Ben de kafaya taktım :img-grin2 ve Kenanın sesinin Genconun ve de Polat Alemdarın sesi olduğuna kanaat getirdim,evet belki vurgu ve tonlamalar farklı ama dublajları aynı gibi geldi bana...Bu arada bence de Kenanın dublajı ,Burakın kendi sesinden daha hoş...Neyse diziye gelecek olursak,Kenan kesinlikle sezon sonuna kadar bebeğin kendinden olduğunu öğrenmeyecek,etrafındaki hemen hemen herkes bunun için çabalıyor,bu kadar saçma bir şey olamaz,Lamia önce bebek Cemilden değil dedi,şimdi Cemilden diyecek,ne varsa şu Makbulede var,bari o söylese de kurtulsak,dizi bir kısır döngü içindesirip gidiyor, bir yerden sonra sıkıcı oluyor,aynı şeyleri izlemek...
Ya arkadaslar bana öyle geliyor ki bu hastane sahneleri falan filan bayagi bir 2-3 bölüm sürer yani sürmek zorunda cünkü sezon finaline Kenan ögrenecegine göre:icon_whis
birsey sorucam arkadaslar dizideki makbule'nin gercek isme ne??
Ben de kafaya taktım :img-grin2 ve Kenanın sesinin Genconun ve de Polat Alemdarın sesi olduğuna kanaat getirdim,evet belki vurgu ve tonlamalar farklı ama dublajları aynı gibi geldi bana...Bu arada bence de Kenanın dublajı ,Burakın kendi sesinden daha hoş...Neyse diziye gelecek olursak,Kenan kesinlikle sezon sonuna kadar bebeğin kendinden olduğunu öğrenmeyecek,etrafındaki hemen hemen herkes bunun için çabalıyor,bu kadar saçma bir şey olamaz,Lamia önce bebek Cemilden değil dedi,şimdi Cemilden diyecek,ne varsa şu Makbulede var,bari o söylese de kurtulsak,dizi bir kısır döngü içindesirip gidiyor, bir yerden sonra sıkıcı oluyor,aynı şeyleri izlemek...
Canım sen iyimser bir şekilde yaklaşmışsın olaya bence kenan bu sezon sonu değil gelecek sezon ortası ancak öğrenir bebeği :( bence stratejik bir hata yaptılar çok erken şüphelendirdiler daha doğrusu şüphelenmesi normaldi o konuda geç bile kaldı da olayın üstüne biraz daha geç gitseydi keşke. Şimdi ne düşünüyorlar bilemedim ben senaristler nasıl dolduracaklar ne yapacaklar .Sezon finalinde öğrenir inşallah diyelim ama ben beklemiyorum öğrenmesini son haftalarda sevgi dolu kenan lamia sahneleri izlettiler bize az az da olsa bundan sonra bu sahneleri de göremeyiz malum kenan artık lamia dan tam nefret ediyordur.:(
düşüncem şu ki kaza maza olayları ile 3-4 bölüm geçirecekler sanırım maysı sonu gibi sezon finali olur zaten sonra da yurt dşına gidecek cavidan ve kenan gelecek bölüm zaman atlaması ile başlayacak anladığım ama o arada neler olacak orası meçhul.
ben makbule nin de bebeğin cemil den olduğuna inanmasını bekliyorum ne yazık ki o zaman iş tamamen lamia nın hatıra defterine kalıyor ki o koltuğun altından kim bulup çıkaracak onu..:( ağlıyyyciiim valla suzan abla başladığın işi bitiriver be ya
adaya ne zaman gidecekler acaba ada sahneleri çok daha sıcak ve güzeldi bence
Ya arkadaslar bana öyle geliyor ki bu hastane sahneleri falan filan bayagi bir 2-3 bölüm sürer yani sürmek zorunda cünkü sezon finaline Kenan ögrenecegine göre:icon_whis
birsey sorucam arkadaslar dizideki makbule'nin gercek isme ne??
makbulenin gerçek ismi Güzin Alkan
ben bir röportajında okumustum kendi sesimi kullanıyorum diyordu aralarda çok küçük hileler varmış tabi bilmiyorum vala ama beyaz showdada sesi aynıydı kenanın sesiyle o da bir kanıt:D
makbulenin gerçek ismi Güzin Alkan
anaamm makbuleyle adaşız:img-hyste
bu dizi iyice arap saçına döndü valla..lamia ve kenanın bebeği bir cemilin bir tecavüz etmeye kalkan adamın bir kemalin bir kenanın oldu tam 4 baba adayı var:img-hyste ooff bu bölüm eğer lamia bebeğin cemilden olduğunu kabul ederse yuh dicem ..
anaamm makbuleyle adaşız:img-hyste
bu dizi iyice arap saçına döndü valla..lamia ve kenanın bebeği bir cemilin bir tecavüz etmeye kalkan adamın bir kemalin bir kenanın oldu tam 4 baba adayı var:img-hyste ooff bu bölüm eğer lamia bebeğin cemilden olduğunu kabul ederse yuh dicem ..
arkadaşım ne yazık ki lamia bebeğin cemil den olduğunu söyleyecek ya da birşey söylemeden otururacak kabul etmiş olacak...fragman da olmayan bir sahne vardı geçen haftaki zoom adlı magazinde. saip paşa lamia kenan cemil salonda otururlarken (geçen hafta biten yerin devamı anladığım) saip paşa lamia ya kenan bebeğin cemil den olduğunu öğrendi gibi birşey diyordu anladığım kadarıyla lamia sesini çıakrmadı ya da kabul etti sonrasında fragmanda da olan sahneyi verdiler herkese yalan söylediniz kandırdınız aldattınız gibi birşeyler diyordu kenan
yani sıfıra sıfır elde var sıfır ya da daha da kötüsü diyeceğim en azından son bölümlerde biraz lami akenan sahnesi biraz kenan nın lamia ya olan sevgisiniaşkını hissediyorduk artık birlikt esahneleri de olmaz nefret edecek kenan lamia dan...:(
ben bir röportajında okumustum kendi sesimi kullanıyorum diyordu aralarda çok küçük hileler varmış tabi bilmiyorum vala ama beyaz showdada sesi aynıydı kenanın sesiyle o da bir kanıt:D
canım beyaz show u izlemedim ama dizinin resmi sitesinden burak hakkı röp. izleyebilirsin. Burak hakkı bence kendide seslendirebilirmiş kötü değil bence onunda karakteristik bir sesi var ama ama dublajını yapan kişi ki büyük ihtimal umut tabak acayip bir karakter katıyor kenan'a :happy0064
daha önce de yazdım sizler dizi takip ediyorsanız biliyorsunuzdur kaybolan yıllarda da burak hakkı yı o konuşmuş ayrıca gümüş te kıvanç tatlıtuğ u ve sanırım doktorlarda kutsi yi dediğim gibi ben dizi hiçç izlemiyorum
dudaktan kalbe ye de nerden sardım bilemem valla kendime şaşıyorum büyük mü konuştum nedir?hafta geçmiyor acayip bir büyüsü var dizinin |