Tüm Versiyonu Göster : Yanık Koza

Sayfalar : [1] 2 3

yase
24-03-05, 17:05
Önümüzdeki günlerde Show TV'de yayınlanacak yepyeni bir dizi başlıyor başrollerini Yavuz Bingöl, Başak Köklükaya, Ayça İnci, Çolpan İlhan, Mustafa Alabora, Serdar Özer ve Burak Davutoğlu gibi isimler var. Yapımını Limon Yapım/Hayri Aslan, proje tasarımını ise Harem Prodüksiyon'un gerçekleştirdiği Yanık Koza'nın senaryosu ise Ertan Kurtulan'a ait. Mesude Eraslan'ın yönettiği dizini konusu ise şöyle; Bursalı Asaf Çelebi'nin (Mustafa Alabora) , yıllar evvel iki ilkel tezgahla kurduğu tekstil atölyesi, günümüzde Türkiye'nin en gelişmiş tekstil fabrikalarına dönüşmüş ve Amerika'ya, Avrupa'nın hatırı sayılır firmalarına hatta iç pazara kumaş ve giyim üreten bir holding halini almıştır. Tüm bunların arkasında büyük oğlu Galip Çelebi (Yavuz Bingöl) vardır. Çelebi ailesinin en büyük şansı olan Galip, Hanzade Birkol (Başak Köklükaya) ile evlenmiş ve evliliğinin üçüncü yılında bir de oğlu olmuştur. Çelebi ailesi dışarıdan çok mutlu, mükkemmel bir aile tablosu çizse de içten içe aile içinde birçok sorun yaşanmakta, entrikalar dönmektedir.

The_Darkness
24-03-05, 17:18
Bir İstanbul Masalı tarzı bir dizi yapıyorlar sanırım. İzleyip göreceğiz. Ayrıca yeni dizilerde bir Türkücü furyası başladı... Hayırdır inşallah.. :)

eyeni
15-06-05, 19:51
Arkadaşlar bu akşam yanık kozayı seyreden var mı?Sonunda doktor ne dedi? raporlarda ne çıktı bilen var mı Allah aşkına söylesin,çatlayacağım meraktan.

sorenza
15-06-05, 20:16
ya ben pek izlemiyorum ama sonuna denk geldim yavuz bingöl eline aldı dosyaları baktı sonrada inanamıyorum gibi bir şey söyledi bitti suratında çok şaşırmış bir ifade vardı

ayisigi
21-06-05, 17:40
Bursali bir isadaminin basindan gcen olaylar zinciriymis senaryo. Bir sekilde irtibat surmus sözkonusu isadami ve "benim senelrdir icmde sakladigim olaylar var. Anlatsam dizi cekilicek kadar var" demis. Allah var ya gercekten de öyle. Hele son bölüm cok bitiriciydi. Doktor raporlari getirdi ve Galip "inanmiyorum doktor gercekten mi? gibi birseyler söyledi. Bakalim tam duruldu derken ne firtinalar kopacak tekrar?

tis498
07-09-05, 14:36
yavuz bingöl biraz alakasız kaçmamış mı bu diziye? ben sadece dün akşam biraz izledim ve yavuz bingöl ün canlandırdığı karakter olduğundan az karizmatik geldi bana...başak köklükaya için izlemiştim ama izlemem herhalde tekrar..ayrıca tutmaz bence de...

ÇAKIL85
10-09-05, 14:35
yavuz bingölün kardesini canlandiran oyuncu kim bilen var mi??daha önce hangi dizilerde oynadi? ama öz kardesi söfor olan degil

mizrak_tutucu
10-09-05, 18:33
Entrikalı diziler iyice çoğaldı, Yanık Koza da üst sınıf entrika dizilerinden. Fragmanlar bile yeterince fikir veriyor. Ben diziyi izlemiyorum ama Başak Köklükaya'nın Türk sinemasının en güzel kadınlarından biri oldugunu dusunuyorum. Sanem Çelik gibi hem güzel, hem de yetenekli. Allah sevdiklerine bağışlasın.

KuSu_CaN
06-10-05, 23:21
yavuz bingölün kardesini canlandiran oyuncu kim bilen var mi??daha önce hangi dizilerde oynadi? ama öz kardesi söfor olan degil
Akin Celebiyi yani Yavuz Bingölün kardesini canlandiran oyuncunun adi Serdar Özer!

Diziyi basindan beri izleyen biri olarak, konusu henüz civitmayan dizilerdendir. Ayrica baska dizilere benzedigini hic düsünmüyorum. Konusu cok farkli ve pek islenmemis simdiye kadar.
Dizilerin Oyunculari tek kelimeyle cok basarili. Basak Köklükaya Türkiyedeki en güzel ve basarili bayan oyuncularindan biri diye düsünüyorum. Yavuz Bingölde aslinda Türkücü olmasina ragmen Zerdada oldugu gibi bence rölünü basariyla götürmekte. Genc Oyuncularin cogu yeni yüzler ama bence gayet yetenekliler.
Dizinin Sonu abartilmadan baglanirsa aklimda güzel dizilerden biri olarak kalicagi kesin.

first lady
07-10-05, 09:46
yanık kozayı izledikçe Aliyenin kaynanasına haksızlık ettiğimizi düşünüyorum.İkbal hanım esmanurun yanında melek melek :p :D

ÇAKIL85
07-10-05, 18:14
Akin Celebiyi yani Yavuz Bingölün kardesini canlandiran oyuncunun adi Serdar Özer!

Diziyi basindan beri izleyen biri olarak, konusu henüz civitmayan dizilerdendir. Ayrica baska dizilere benzedigini hic düsünmüyorum. Konusu cok farkli ve pek islenmemis simdiye kadar.
Dizilerin Oyunculari tek kelimeyle cok basarili. Basak Köklükaya Türkiyedeki en güzel ve basarili bayan oyuncularindan biri diye düsünüyorum. Yavuz Bingölde aslinda Türkücü olmasina ragmen Zerdada oldugu gibi bence rölünü basariyla götürmekte. Genc Oyuncularin cogu yeni yüzler ama bence gayet yetenekliler.
Dizinin Sonu abartilmadan baglanirsa aklimda güzel dizilerden biri olarak kalicagi kesin.
tesekkür ederim:)
ayrica aynen sana katiliyorum..
bencede çok güzel kaliteli bir dizi
genç oyuncular çok iyi!!!basak köklükaya için zaten hiç bir sey söyleyemeyecegim,mükemmel bir oyuncu... sirf onun için bile izlenir
mustafa alabora,çolpan ilhan,kenan bal,perihan savas,selda alkor.... daha ne diyeyim ben yani,bu isimlerden kötü bir sonuç beklenir mi???? :p

Melisa2000
13-10-05, 10:26
yanık kozayı izledikçe Aliyenin kaynanasına haksızlık ettiğimizi düşünüyorum.İkbal hanım esmanurun yanında melek melek :p :D

first lady'ye katılıyorum.ikbal hanim en azından esmanur gibi entirikacı değil sadace oğlunu kıskanıyor.esmanur evlatlarını kullanıyor kocasını onu aldatmak yerine boşamalıydı.kadın engerekli yılan sanki.ayrıca çolpan ilhan harika rol yapıyor.tebrikler.
buradan çolpan ilhana baş saglığı dilemek istiyorum.abisi atilla ilhan'in vefatı nedeniyle.

KuSu_CaN
18-10-05, 22:34
http://www.yanikkoza.com/BOLUMLER/13-14/buyuk/yanikkoza_bolum13_33.jpg http://www.yanikkoza.com/BOLUMLER/11-12/buyuk/yanikkoza_bolum11_06.jpg

zambak
20-10-05, 21:49
Yanık koza gerçekten konusuyla ilginç bir dizi, ekip mükemmel özellile B.Köklükaya en iyi kadın oyuncu, asil bir gelin rolüne çok oturmuş, prenses gibi, Y. Bingöl'ün de oyunculuğu çok iyi, bence çok kişi izliyor ve beğeniyor, Galip ve hanzade ayrılmasın, ikilinin romantik çekimleri diziye olan ilgiyi artırır, üzgünüm Leyla seninki ümitsiz bir aşk...Tüm oyuncuları kutlarım, müzik senaryoyla çok iyi uyum yapmış.

zeynepyy
21-10-05, 10:26
seninle aynı düşüncedeyim Zambak.bencede güzel bir dizi ve oyuncular çok başarılı.

first lady
02-11-05, 09:53
yok cnm evlenen kız öldü bence.yavuz bingölle alakası ne?o giderse dizi biter zaten

ÇAKIL85
02-11-05, 22:42
çok seviyiorum ben bu diziyi yaaa..
çok güzel bir bölümdü bu aksamki.galipin arkadasinin ölümüne çok üzüldüm.
su yeni gelen arkadaslari var ya semih.olaylar bence onda çözülecek...
bence semih eskiden hanzadeyi seviyordu.galip hanzadeyle evlenince de yurtdisina gitti.sinirinden de galibi filan hiç aramiyordu.cenazenin oldugu gün bursaya gelmeside tesadüf olamaz.onca yil sonra...bu ne büyük tesadüf.... :confused:
bence galibin arkadisinin ölümüne sebep semih oldu.
aslinda galibi öldürmek istiyordu intikam için..
bence yani.benim senaryom :D

ben balim ve akin çiftini çoooook seviyorum...onlarin rolleri biraz daha fazlalassa keske.iliskileri de daha bir yogun olsun.
ayrica da makbule ve veyselde çok tatli....
makbule daha önce hangi dizide oynuyordu?çikartamadim?

sisley
02-11-05, 23:04
ben fragmanda galip ölcek sandım meğersem o değilmiş eğer öyle olsaydı yavuz binglölü tebrik edicektim diziden ayrılma konusnda çok başarılı diye.

jana
03-11-05, 07:28
Bence Galip´in rakibi, kimligi bilinmeyen "Ödemisli", Galip´in arkadasi Semih....
Simdiye kadar Ödemislinin yuzunu hic gostermediler, ama ses tonu cok gencti. Ustelik surekli Hanzade´nin resimlerine bakiyordu. Aksamda gordukki Semih bir zamanlar Hanzade´nin askiymis. Bence Öedmisli denilen kisi Semih cikacak sonunda

dber
09-11-05, 11:24
allahım neden halkın daha çok beğendiği diziler bu tür forumlarda en alt sıralarda anlamıyorum.yanık koza çok güzel bir dizi giderekte daha iyiye gidiyor.özellikler m.alabora ç.ilhan b.köklükaya ve y.bingöl hepside güzel oynuyorlar gayet iyiler.konu da güzel... saçma sapan diziler seyredileciğine böyle dizilere bakın ne olur ya........

rama_a6
09-11-05, 12:02
ben bu diziyi bir kac kere seyrettim yavuz abi oynuyor diye cok sacma gelmisti yani gercek hayatta olmayacak seyler var acayib brazilya dizisi gibi birsey yani. turk halki sevmez boyle seyleri daha gercekci olmaliydi bence

dber
09-11-05, 12:06
baştan seyretseydiniz konu bütünlüğü içinde saçma olmadığını anlardınız ara ara seyredince kopuk olduğu için saçma olduğunu düşündünüz ama değil gayet güzel..... bundan sonra seyredin

rama_a6
09-11-05, 12:07
bizde artik show tv yok olsaydi kesin izlerdim yine o yuzdun yavuz abi var diye yinede izlenirdi aslinda

ÇAKIL85
19-11-05, 17:20
bencede harika bir dizi..
balim ve akina bayiliyorum.o uyuz kiz(akinin çocukluk arkadasi) bir an önce geldigi yere dönsede rahatlasak.....
makbulede çok sirin :D

Bitanem70
20-11-05, 21:33
Ben Galip ve Hanzadeyi cok seviyorum Hanzade gercekten cok güzel ya..
Evet bencede o kizin geldigi yere hemen geri dönmesi lazim adi Tunaydi galiba ama akinin Balim'i aldatmasida hic hos degildi.. Makbule ve Veyselde süper yakisiyorlar :D

ÇAKIL85
23-11-05, 20:10
evet ya tekrari varmis,sinir oldum bende :mad:
maç var ya bütün dizilerin tekrari yayinlaniyor :(
akin ve balimin arasinda neler olacak çok merak ediyordum :(

ebrush_05
24-11-05, 10:39
annem bu dizxinin hastasi zaten yavuz bingolu zerdadan beri takip ediyodu ben hastasi etti bu dizinin bence cok guzel bir dizi. ;)

Bitanem70
25-11-05, 13:31
Akin & Balim

http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/yanikkoza19_10.jpg

Bitanem70
26-11-05, 18:56
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/z_17_dik3.jpghttp://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/hanzadeavatar.jpg

umuttaciri
30-11-05, 08:59
Arkadaşlar dizinin müziğini nereden bulabilirim gerçekten çok güzel bir müzik ve Başak Köklükaya harika bir oyuncu başlarda hiç sevmedim bu diziyi ama sonradan çok beğendim

Bitanem70
01-12-05, 15:26
Süper bi bölümdü hanzade ve galipin eskisi gibi olmalarina cok sevindim gercekten cok yakisiyorlar
Ödemislinin Semih oldugunu biliyordum sesinden belliydi oda biraksin artik Hanzadenin pesini süper bi bölümdü ama show gec baslatti

ŞEKER KIZ
07-12-05, 18:08
;) Bence Yanık Koza dizisi güzel bir dizi ama benim anlamadığım Semih krakterine neden bu kadar yükleniliyor. Bence Hanzade Semih'i hakediyor. Galip gibi biriyle nasıl evlenmiş anlamadım.Düşünün sizi çok seven biri ve siz evlenince sizi rahatsız etmemek için ülke dışına bile çıkıyor.10 yıl gibi uzun bir süre gelmiyor ve en sonunda aşkına yenik düşüp geri dönüyor. Aaaa bu arada aşkını anlatan mektupları unutmayalım. Bir tarafta da Galip var.Hanzade'nin hatasını unutmayalım ama Galip kendi özel sırlarını bile arkadaşlarına,sevgilisi olan gazeteciye anlatan bir zayıf karakter. Tek başına sorunlardan kaçamayan biri. Bu arada gazeteciye her gördüğünde ona aşkını anlatması var ya.Bence kesinlikle Hanzade'yi haketmiyor.Hatırlıyorsanız 21. bölümde Semih Hanzade'ye bir soru sordu. Neden gönderdiğim Mektupları sakladın :confused: Hanzade'nin bu soruya bir cevap verememesi ve eğer Galip'i seviyorsa neden mektupları sakladığıda meçhul.......Her neyse son defa bence HANZADE ve SEMİH

Bitanem70
08-12-05, 21:56
Sana katilmioyrum canim galipin sürekli leylaya askini ilan atmesi bencede sacma sonucta bi karin var ve onunla artik mutlusun ama ben hatayi semihte buluyorum semihte en yakin arkadasinin karisina göz koyuyor ve sürekli hanzadeyi rahatsiz ediyor kadin evlenmis 1 cocugu var ve 2'nciside yolda artik onu rahatsiz etmeye hic hakki yok . Evet 10 yil boyunca yurt disina gitmis onlardan uzaklasmis ama bu seferde ödemisli olarak onlarin hep pesindeydi. Semihi desteklemiyorum yaptigi hersey yanlis simdide leylayi kullaniyor sorun leylayi kullanmasi degil zaten onu pek sevmedigim icin bi sorun yok ama bence leylaya yaklasarak hanzadeyi kiskändiracagini düsünüyor
Ne olursa olsun HANZADE VE GALIP

stormy
23-12-05, 00:52
Bu dizide Leyla karakterini oynayan Ayca Inci ile Misi dizisinde basrolu oynayan
Aycin Inci kardes mi?Bilen var mi?

gülündikeni
23-12-05, 07:26
Bu dizide Leyla karakterini oynayan Ayca Inci ile Misi dizisinde basrolu oynayan
Aycin Inci kardes mi?Bilen var mi?

Evet kardesler,ikisi de Bilal Inci'nin torunu.

kaya_maniaa
02-01-06, 19:51
gerçekten cok güzel bir dizi..müziğide süper.yanık koza müziğini nasıl ve nerden bulabilirim acaba arkadaşlar?:icon_sorry:

emoss
15-01-06, 18:18
her hafta mecburen izliyecem diye birsey yok ama hos ve cok guzel bir konu var... ve dizi muzige guzel.. virast buldukca izliyorum..

Son bolumde hanzade herhalde cocugunu dusurdu cok yazik yaa bu bebegi hakediyordu o... galip hanzadeyi hic ve hic haketmiyor.. alsinda hanzade semihe daha cok yakisiyor ve semih hanzadeyi hakediyor... ama ben yinde ne olursa olsun hanzeydelen galip birbirine cok yakistiriyorum... ama haketmek konusunda semihe yakistiriyorum... :img-meeti

yaa ondan sonrada dizi devam ettimi ben izliyemedim o bolumden sonra...??? ve bu forma neden kimse resim valan komuyo..?

first lady
15-01-06, 23:13
bence başak köklükaya 2 bölümdür süper oynuyor.hele çocuğunu düşürdüğü sahneler harikaydı.zaten çok sevdiğim bir oyuncudur bu dizide de konuşturuyo oyunculuğunu :good:

GULBEYAZ76
17-01-06, 09:06
Bebeğini kaybeden Hanzade çılgına dönmüştür. Giderek psikolojisi bozulur.
Artık onunla başa çıkamayan ev halkı ve Galip bir psikiyatriste başvurmaya karar verir.
Bu arada Hemşire Ayşe, Hüsnü İplikçi’nin kendisine söylediği cümleyi hatırlamaya çalışır ve Galip Çelebi’ye Ödemişli’nin kim olduğunu söylemeye karar verir.
Bu arada Esmanur, Çelebi Tekstil'de oğlunun odasını görmeye gelen Hacer ile Veysel’in nişanlısını fabrikada görünce çılgına döner.
Hanzade ise evden kaçar.

sumisali
19-01-06, 09:19
ya şu akına sinir oluyorum balıma o kadar ğişmanım falan dedi gitti yine o uyuz kızla görüşüyor balımda görddü aklıma çok pişmanım dediği sahen geldi akınları görmesinide esmanur sağladı bu kadın ne garib ya

Bitanem70
21-01-06, 23:24
son oynayan bölüm gercekten cok güzeldi hanzade rolunu super oynuyor aslinda isteseler yeniden cocuklari olabilir bence bu kadar abartmamalari gerekiyordu.. ümit bebegi gödrükten sonra hanzade biraz düzeldi gibi oldu bence galip ödemislinin semih oldugunu ögrenmez.. ögrenirse filimin konusunun yarisi gider bence son derecede super bi film ..

Bitanem70
24-01-06, 20:09
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/yanikkoza_bolum13_25.jpg

Bitanem70
24-01-06, 20:10
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/bolum20_011.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0013.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0018.jpg

Bitanem70
24-01-06, 20:11
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0042.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0056.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0057.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0061.jpg

Bitanem70
24-01-06, 20:12
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0064.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0069.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0089.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC_0108.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC4957.jpg

Bitanem70
24-01-06, 20:14
http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/DSC4970.jpg

http://i4.photobucket.com/albums/y124/Melike_Irmak15/bolum22.jpg

buyrun arkadaslar

Luxana
25-01-06, 13:46
merhaba arkadaslar
genelde her gun buradaki yorumlariniizi okuyorum. ve bu konuda da yorumlarini merak ediyorum: sizce galip hanzadeyi gercekten seviyor mu yoksa sadece zorunluluktan dolayi mi onunla birlikte?

sumisali
25-01-06, 13:50
merhaba arkadaslar
genelde her gun buradaki yorumlariniizi okuyorum. ve bu konuda da yorumlarini merak ediyorum: sizce galip hanzadeyi gercekten seviyor mu yoksa sadece zorunluluktan dolayi mi onunla birlikte?
bence seviyor ama çokta değil içinde bir sevgi tabiki var ama zorunlulukta buna katılıyor yani

Bitanem70
25-01-06, 17:33
bugünki özet

Hemşire Ayşe, Galip Çelebi’ye gelir. Amacı; ölmeden evvel Hüsnü’nün Ödemişli hakkında verdiği bilgileri söylemektir. Ancak Hemşire Ayşe, komadaki Hüsnü’nün “Ödemişli Semih’tir” yerine Ödemişli Melih’tir”dediğini hatırlar…
Galip son hızla kendisine düşman olan ve Celal’in ölümüne sebep olan bu Melih denen adamı aramaya başlar.
Leyla ise, Galip ile Hanzade’nin bebeği kaybetmiş olduklarını duyunca çok üzülür.
Bu arada Leyla Semih ile ilgili bilgiler toplamaya,Semih’in geçmişini araştırmaya devam etmektedir.
Önce büyüdüğü kimsesiz çocuklar yurduna gider. Ancak, Semih Leyla’nın neyin peşinde olduğunu anlamıştır.

GULBEYAZ76
30-01-06, 13:14
Semih’in Amerika’dan, Hanzade’ye yazdığı aşk mektuplarını bulan ancak okuyacak fırsat bulamayan Leyla çok meraklanmıştır. Semih’in tüm bu yaptıklarını izlediğinden haberi yoktur.
Balım ile abisi sayesinde barışan Akın, Balım’ı önce Uludağ’a kayak kaymaya götürür. Tuna ise tekrar barıştıklarını duyunca çılgına döner.
Balım ve Akın akşam yemeğine çiftliğe gelirler. Akın’ın amacı sevdiği kızı ailesine takdim etmektir.
Bu arada; Semih, Leyla’nın kendinden şüphelendiğini anlar ve bir tuzak hazırlar…
Balım ile ailesini resmen tanıştıran Akın’ı çok büyük bir sürpriz beklemektedir…

sumisali
01-02-06, 13:14
ya fragmanda gördüm o kız vardıya hani adı neydi unuttum akının peşinden koşan galiba hamile bütün ailenin önünde bişeyler anlatıyor ya ben balımı çok seviyorum ya yazık ona

sumisali
04-02-06, 12:51
ya özeti okdum bu bölümde bayağı bir olaylı ya ben balımı çok seviyorum akınlada çok yakışıyorlar şu tuna da gerçekten hamile mi acaba neden test sonucunu ilk galip okuyor neler olacak merak ettim yaa

Demian
09-02-06, 16:07
Bence Tuna hamile değil ama galiba hasta olduğu ortaya çıkacak. Galip'in yüzünden birşeylerin ters gittiği belli oldu. İster misiniz Tuna ölümcül hasta olsun ve son günlerini mutlu geçirsin diye Akın'la evlendirsinler

ekinvesarp
13-02-06, 13:45
31.Bölüm / 15.02.2006

Galip hamilelik testinin sonucuna bakar ve Tuna’nın Akın’dan hamile olduğunun belgesini kardeşine uzatır. Akın gözlerine inanamaz. Tuna gerçekten hamiledir!!!

Bu arada Leyla Semih’in evlenme teklifini kabul eder…

Esmanur ilk iş Balım’ı ziyarete gider ve oğlunun hayatından çıkmasını ister.

Ancak Tuna’nın hamileliğini öğrenmiş olan Balım, zaten bavullarını toplamış Bursa’yı terk etmeye hazırlanmaktadır…

Akın, Balım’ın gizlice Bursa’dan gitmekte olduğunu öğrenince çılgına döner…

ÇAKIL85
13-02-06, 14:23
tunadan nefret ediyorum ya. bir de hamileymiş...
balım bursadan gidiyormuş.
bu bölümü izlemek istemiyorum!!!!!!

GULBEYAZ76
15-02-06, 15:54
tunadan nefret ediyorum ya. bir de hamileymiş...
balım bursadan gidiyormuş.
bu bölümü izlemek istemiyorum!!!!!!
Her dizide bir entrikadır gidiyor.Ne kadar gurursuz ve itici biri şu tuna şimdi hamile olduğunu öğrendik dokuz ay onunla dokuz doğururuz çocuğa test yaptırmak için.Bu arada dizide benim en beğendiğim karakter leyla resmen onun için izliyorum diziyi umarım semih onu üzmez.

yagmur94
20-02-06, 12:53
ben yanık kozayı izlemiyorum ama konusunu biliyorum ilk bölümlerinde izliyordum.şimdide bakıyorum konusu biliyorum çünkü annemler yanık kozayı izliyorlar ben ise içerde başka bir dizi.yanık kozaya baalım ve akın aşkı için bakıyorum.balım ve akını çok seviyorum.inşallah tuna yalan söylüyordur hamile değildir

ekinvesarp
22-02-06, 10:37
geçen haftaki bölüm çok güzeldi.balımla akının ayrılışı. Balım lın biz bittik akın demesi.çok etkileyiciydi.bu haftanın reklamını gördüm ve kötü bi bölüm olacak gibi görünüyo.ve balım hiç görünmüyo. bakalım neler olacak

stormy
23-02-06, 05:07
Semih karakteri igrenclesmeye basladi.Bu bolum cok sinir bozucuydu..Adam Ask Oyunundaki Kenani solladi resmen...

stormy
02-03-06, 13:09
Basak Koklukaya gercekten cok guzel rol yapiyor.Hersey gittikce dahada karisacak galiba...Semih muhtemelen Hanzadeyi daha da rahatsiz edecek elinde yeni bir koz oldu..Leyla yada Hanzade semihin odemisli diye bir lakab semih galip'e birsekilde soylemeleri lazim..Bence hastanede son sahnede semih galip'e o kadin hakkinda baska birsey diyecek cesaret edemez soylemeye soylerse butun herseyi ortaya cikar..Balimin kuzenide bence nerde oldugunu biliyor gibiydi soylemek istemedi sanki..

weasleys
02-03-06, 13:24
başak köklükaya dün tek kelimeyle muhteşemdi. onun performansı karşısında sönük kaldı herkes. hanzade ileride semihe aşık olabilir mi?öyle bir ihtimal var mı?galip karakterini pek sevmiyorum ya da yavuz bingöl yansıtamıyor.bu arada galip leylaya karşı hala bir şeyler hissediyor mu?

ekinvesarp
03-03-06, 10:35
evet hanzade çok iyidi.ama bu bölüm genel anlamda iç karartıcıydı.balım hiç görünmedi.acaba diziden ayrılmış olabilir mi.bu bölüm beni tatmin etmedi.umarım gelecek hafta daha farklı şeyler olur.merakla bekliyorum

GULBEYAZ76
14-03-06, 08:32
Hanzade ile Semih’in aşkını öğrenen Leyla çılgına döner…
Bedbahttır, yıkılmıştır. Aldatıldığını,kandırıldığını düşünmektedir…
O kadar ki öcünü almak, bir şeyler yapmak ve Semih ile Hanzade’nin sırlarını ortaya dökmek tek arzusudur…
Bu arada Esmanur ve Asaf’ın zoruyla; Tuna ile nişanlanan Akın hayattan kopmuş gibidir…
Leyla; Muhsin ile Semih hakkında başka bilgiler toplamaya çalışmaktadır…
Ve Leyla sonunda Hanzade ile buluşup yüzleşmeye karar verir…

SAFAKSEZER
14-03-06, 12:59
Severek takip ettiğim bir dizi. Esmanur gibi bir anne gerçekte varmıdır, kesinlikle düşünmek bile istemiyorum. İşler gittikçe arap saçına döndü. Balım ile Akın'ın ayrılmak zorunda kalması çok acı. Ne kadarda yakışıyorlardı birbirlerine. Esmanur Tuna'nın gerçek yüzünü gördükten sonra belkide ne büyük hata yaptığını anlayacaktır. Hanzade Semih ile aralarında geçen herşeyi Leyla'ya anlatmalı bence. Semih'in gerçek yüzü ortaya çıkmalı artık. Çok iğrenç bir karakter bana göre. Hanzade'ye dağ evinde yaptıklarına inanamadım izlerken, resmen midem bulandı. Başak Köklükaya gerçekten süperdi geçen hafta. Birde Veysel'i Makbule konusunda çok takdir ettim. Makbule gerçekten uçmuştu, bir insan bu kadarmı değişir ve hala hatalı olduğunu anlamak istemiyordu. Leyla umarım Semih'in gerçekte kim olduğunu araştırmaları sonucu anlar.

devreden
16-03-06, 09:58
yanik koza cok kaliteli ve cok guzel bir film bence.konusu senaryosu oyunculariyla cok klas bir yapim.kacirmadan takip ettigim birkac diziden biri.

GULBEYAZ76
16-03-06, 10:06
Evet bende severek izliyorum.Hırsız-Polisle çakıştığı için ara vermiştim ama onun günü değişince 2 haftadır tekrar bakmaya başladım.
Ben bu dizide en çok Leylayı beğeniyorum.Umarım hazadeyle beraber semihin gerçek yüzünü ortaya çıkarırlar.
Bu bölümde süper bir oyunculuk sergiledi aldatılmış,yıkılmış,kullanılmış biri ancak bu kadar oynanır.
Bu durumda hanzadeye de inanması zor kendi açısından oda haklı.
Tamda semihe güvenmeye ve ondan hoşlanmaya başlamıştı ben onun üzülmesini istemiyorum.
Birde Muhsin Leyladan mı hoşlanıyor akşam ben öyle hissettim.
Asafda amma duyarsız bir adam oldu çıktı karısıda vicdan yapmaya başladı.
Kim evladı bu kadar mutsuz olsun isterki.

SAFAKSEZER
16-03-06, 10:10
Akın perişan, Esmanur'da ilk defa yaptıklarından pişman oldu. Leyla'nın Hanzade'yi bu kadar suçlaması çok saçma bence. Kendiside zamanında Galip'in peşinden koştu. Hanzade Semih'le Leyla'yı engellememk için ne yaptıki. Semih ile ilgili gerçeği anlattığı halde, bunları Galip'in de bilmesi gerekiyor demedimi, deli oldum. Oysa Hanzade Galip'e olan sevgisi için neredeyse Semih'e boyun eğecekti. Üstelik mektuplar konusunda Hanzade'nin hiç bir suçu yok, o aşk dolu sözleri Hanzade yazmadıki.

SAFAKSEZER
16-03-06, 12:01
Asaf'ın davranışlarına, söylediklerine hiç bir anlam veremedim. Esmanur ile yer değiştirdiler sanki. Oğullarının üstüne titreyen, onların üzülmesine kahrolan adam gitmiş, duygusuz, ilgisiz bir adam gelmiş. Akın için neden bu kadar acımasız davranıyor ki. Tamam aile dostları ama insan evladının halini göre göre ateşe atarmı? Tuna'da şirin kız havalarında, akşam sinir bozucuydu. Umarım Leyla Galip'le konuşmadan önce Hanzade'nin durumunu biraz daha düşünüp, ona hak vererek doğru bir karar verir. Ve Semih'in gerçek yüzünü çıkarırlar.

ekinvesarp
16-03-06, 12:28
akının durumuna çok üzüldüm.kurbanlık koyun gibi her denileni yapıyo yazık.leyla da çok güzel oynadı.sürekli ağlaması o kandırılmış olmanın hali tavrı.aynen yansıttı bize.bu arada hanzade onun yüzünden semihe az daha boyun eğiyordu.leyla o sırrı semihe söylememiş olsaydı hanzade de dağ evinde semihle buluşmak zorunda kalmazdı.

stormy
16-03-06, 22:15
Butun bu olan olaylara Leyla neden oldu ve halen ortaligi karistirip duruyor.Sen nasil kadinsin diye Hanzadeden hesap soruyor ama kendi evli bir adamdan hoslanirken hic oyle dusunmuyor bravolar.Bence Esmanur Akinin bu durumuna fazla seyirci kalmayacak.Belkide butun karisikliklari Dede cozebilir.

GULBEYAZ76
20-03-06, 11:36
Semih’in gizli gizli Hanzade’ye aşık olduğunu ve Amerika’da iken yıllarca ona aşk mektupları yazdığını, üstelik dağ evinde Semih’i vuranın da Hanzade olduğunu öğrenen Leyla hem Hanzade’den hem de Semih’ten intikam amak niyetiyle bir plan yapar. Once bütün bildiklerini Hanzade’ye anlatır. Sonra da olanları Galip’e anlatacağını söyleyerek çıkar. Hanzade allak bullak olmuştur duydukları karşısında. Öte yandan Galip, Istanbul’dan dönmeye ikna ettiği Akın’la birlikte Dede Fikri’nin yanındadır. Leyla Galib’I orada bulur ve olanları anlatır, aşk mektuplarını gösterir. Hanzade şaşkın ve panik vaziyettedir. Olanlara bir anlam veremez, Galib’e anlatmak için telefon eder ancak yapamaz. Galip duydukları karşısında isyan eder. Hışımla kalkarak Hanzade ile Semih’i yüzleştirmek için dağ evine gider. Veysel, Makbule’nin yersiz hareketleri karşısında artık bu ilişkiyi daha fazla sürdüremeyeceğini anlamış ve nişanı bozmuştur. Makbule ise nişanın atılmasından sonra ancak gerçekleri görebilmiş Veysel’i ikna etmenin yollarını aramaktadır. Akın uysal bir koyun gibi babasının söylediklerini harfiyyen uygulamakta, tıpkı bir robot gibi hareket etmektedir. Esmanur bu durum karşısında endişelense bile bir yandan da planının işlemesinden ötürü mutludur. Esmanur, Asaf ve Akın nikah günü belirlemek için Tuna’ların evine giderken, öte yandan Semih, Hanzade ve Galip arasında kıyametler kopmaktadır. Ömer Asaf ise herşeyden habersiz evde yapayalnız kalmıştır.

serkanmert
22-03-06, 18:29
ben bu leylayı hiç sevmiyorum. ne kadar yüzsüz yaa, sen galip evliyken ona aşık ol, sonra git semihe hanzadeyi ispiyonladı. hala da fesatlık peşinde. hanzade mutlu olamayacak heralde?

stormy
24-03-06, 01:55
Leyla Galipe dedenin yerinde herseyi anlatti ve mektuplari verdi.Hanzade evde endiseyle bekliyordu.Galip buyuk bir ofkeyle eve gelip Hanzadeyi kolundan surukleyip Semihle yuzlestirmek icin dag evine goturdu ve ikisinide dovdu..Hanzade benim bir sucum yok ben o mektuplari acmadim beni tehdit etti deyip Semihten dogrulamasini istedi o da dogruladi..Galip Hanzadeye eve gitmesini soyledi ama Hanzade Dedeyi alip dag evine geldi.Galip Semihi bogacakken Dede engel oldu.Hanzade ile Galip ayrildilar Semih intikam naralari atiyordu.Sonra Leyla Semihin Odemisli oldugunu yaninda calisan cocuktan ogrendi yetistirme yurduna emin olmak icin gitti ama Semih ve adamalrida onu takip ediyordu.Leyla oradan cikarken onlari farketti.Oradaki bir cocuga mudurun verdigi kagidin ornegini verip bunu Galipe mutlaka gotur dedi.Semih ve adamlari sonra Leylayi zorla bir arabaya bindirdiler.Bolum sona erdi...Makbulede Veysele pisman oldugunu soyluyordu ama Veysel onu dinlemedi.Akini hic gostermediler.

Galiba Leylanin basina kotu seyler gelecek.

SAFAKSEZER
24-03-06, 08:26
Sevgili Stormy, arkadaşım çok teşekkür ederim. Özeti ayrıntılarıyla vermişin, inan çok mutlu oldum. Yazık çok çarpıcı bir bölümmüş, izleyemedim. Hanzade'ye üzüldüm, herşeyi kocası için yaptı aslında. Anlattıklarından bende Leyla'nın başına kötü şeyler gelecek diye tahmin ediyorum. Artık Semih'in Ödemişli olduğu ortaya çıkmalı değilmi?

BERNA
24-03-06, 09:31
Hanzade ile Galip arasında hafif bir kırgınlık oldu tabi ki ama Galip Hanzade'yi affetmiş gözüküyor. Haklı olarak da "Senin en büyük hatan benden birşeyler saklaman oldu. Hep başkalarından duydum" dedi.
Leyla ise birdenbire yeniden Galip için umutlanmış gözüktü ama Galip de pek ona yüz vermedi.

GULBEYAZ76
24-03-06, 09:44
Genelde herkes leylayı eleştiriyor.Kendinizi leylanın yerine koysanıza o sadece aldatılmışlığı ve kullanılmışlığı affedemiyor.Ben leylaya bir tek galibin sırrını semihe anlattığı için kızdım.Daha evvel galiple yakınlaşmalarında da galibin evliliği bitmek üzereydi ve intahar ediyordu.Şimdide yine galibe yardım etmek için tabiki kendi intikamı da var işin içinde başı semihle derde girdi umarım bir şekilde diziden ayrılmaz.Leylaya tepki verenler ne gariptir ki semihin onca hareketine rağmen sempati duyuyorlar.Ben dizinin sitesinede takılıyorum semihin ciddi hayran kitlesi var.

Son bölümden bir hatırlatma:
Galip'in Leyla'yı hala koruma çabaları ve karısına onca şey yaptıktan sonra "Semih sana zarar verirse bu sefer öldürürüm" demesi bence üzerinde düşünülmesi gerekir.

SAFAKSEZER
24-03-06, 10:12
Leyla'ya neden kızıyorum, burda onu kullanan ve aldatan sadece Semih'tir. İntikamını Semih'ten almalıydı diye düşünüyorum. Yeniden toplanmış bir aileyi üzerek eline ne geçebilirdi. Hanzade ile Leyla arasında gerginlik oldu ama Hanzade kocasına aşık bir kadın.Onu kaybetmemek için Leyla'ya bazı uyarı sözleri söyledi. Leyla en kötü zamanında Galip'e iyi bir arkadaş oldu ama evli bir adamdan fazla bir şey beklememeliydi. Bence Semih'in gerçek kimliğini ortaya çıkararak intikamını çok daha iyi alabilirdi. Böylelikle herkes Semih'ten kurtulmuş olurdu. Böyle bir adama nasıl sempati duyulur, hiç anlayamadım. En yakın arkadaşıyla evli, hiç bir zaman ona ümit vermemiş, üstelik hamile bir kadına nasıl böyle davranailir. Hele dağ evinde Hanzade'ye yaptıkları iğrençti.

GULBEYAZ76
24-03-06, 10:19
Semih ölsün mü?
Leyla ölsün mü?
Veysel makbuleyi affetsinmi?
Muhsin Leylaya aşık mı?

SAFAKSEZER
24-03-06, 12:31
Bence Semih kesinlikle ölebilir, hiç mahsuru yok. Böyle iğrenç bir adamın bu kadar yaşamasına gerek yoktu zaten.Leyla'nın ölmesini istemiyorum, bu dizide en aklı başında olanlardan biri bana göre. Veysel Makbule'yi affetsin ama hemen değil. Bu kadar havalara girdiği için Makbule'nin biraz daha burnunun sürtmesi lazım. Veysel'i olduğu gibi bir Çelebi olmadan kabul etmeliydi. Sonradan ne oldumcuk oldu kız, uçtu resmen. Evet, Muhsin bence Leyla'ya aşık ama Leyla'dan cesaret alıp açılamadı ki. Çünkü Leyla Muhsin'i o gözle hiç görmedi, sadece arkadaş olarak baktı ona. Bunlar benim düşündüklerim.

yagmur94
24-03-06, 15:04
Semih ölsün mü?
Leyla ölsün mü?
Veysel makbuleyi affetsinmi?
Muhsin Leylaya aşık mı?
semih ve leyla evlensin hanzade
galip hep mutlu olsun
veysel makbuleyi affetsin
muhsin leylaya kesin asik
ama askina karsilik bulamayacakk

duygu94
25-03-06, 11:24
Bence hanzade ve Galip sonunda çok mutlu olacaklar fakat bu aralar Semih onlarla uğraşacak...

Martı
25-03-06, 21:24
bence semih galipten daha yakışıklı daha iyi bir karizma var adamda ...allah için rolüde cuk oturmuş ben semih diyorumda başka bir şey demiyorum ...

GULBEYAZ76
27-03-06, 06:36
Galip, karısı ve arkadaşı Semih’i yüzleştirmiş ama gene de Semih’ten yeteri kadar hırsını alamamıştır…
Bu arada Leyla; Semih’in gerçek yüzünü ortaya çıkarır… Galip Çelebi’nin işlerine sekte vurmaya çalışan, hatta Galip’in arabasını sabote ettiren ve Celal’in ölümüne sebep olan Ödemişli; Semih’tir.
Bu gerçeği öğrenen Leyla, Galip ile bu bilgileri paylaşma fırsatı bulamadan Semih ve adamları tarafından alı koyulur…
Semih; Leyla’nın çok fazla şey bildiğini öğrenince çılgına döner…
Artık kaybedecek bir şeyi olmayan Semih korkunç bir tuzak hazırlar!

sumisali
29-03-06, 17:52
bence semih galipten daha yakışıklı daha iyi bir karizma var adamda ...allah için rolüde cuk oturmuş ben semih diyorumda başka bir şey demiyorum ...
bence semih çok gıcık biri ya galibin tırnağı olamaz tabi herkesin görüşünede saygı duymak lazım...
özettte çok güzel ama ben en çok akına üzülüyorum ya yazık çocua gerçi yaptıklarının cezası ama ...

SAFAKSEZER
30-03-06, 08:49
Semih Leyla'yı vurdu, inanamadım. Ne kadar acımasız, nasıl psikopat bir adam bu. Leyla'ya davranışları ne kadar çirkindi. Galip keşke o zarfı açabilseydi ama eninde sonunda bulacaklar zarfı bahçede. Makbule ve Veysel'in barışmasıda güzeldi, Makbule dersini almışa benziyor. Akın'a hala çok acıyorum, yaptıklarının cezasını ağır bir şekilde çekiyor bence. Yinede Tuna'nın cici kız tavırları çok sinir bozucu. Umarım Leyla ölmez.

GULBEYAZ76
30-03-06, 09:02
Ya ben akşam makbuledeki 360 derecelik dönüşe şaşdım.1-2 bölüm öncesini izlemesem bu kız ne kadar mütevazi diye düşünecem.Araba olayını Veyselin kırk defa burnundan getirdi akşam demezmi bu bizim ilk arabamız artık bende onu çok seviyorum diye sinir oldum.Birkaç haftadır veyselle dargın ama barışmak için Galibin zarfı aldığı anı buldu.
Dün aklıma semihin leylayı galibin silahıyla vuracağı gelmişti ama hanzade silahı semihin evinden almıştı diye düşünmüştüm.
İçinde bulunduğu şartlar ne olursa olsun leyla semihe yalvarmamalıydı.
Semihin tetikçisinin de 3-4 defa ıskalaması bayağı abesti.
Leylanın öleceğini sanmıyorum ama inşallah sakat kalmaz.
Semih leylayı öldüremediğine çok pişman olucak.
Leyla kendine gelene kadar galip suçlanabilir.Zarfı semih galibin bahçesinde düşürmüştü evi koruyamayan adamlar umarım zarfı bulmayı başarırlar.
Leyla ölmese bile hastane de işini bitirmeyi denerler semih bu konuda ne kadar başarılı iplikçi olayından biliyoruz.
Ben veyselin yerinde olsam makbuleyi kolay kolay affetmezdim.
Asafda son bölümlerde kafayı iyice yedi.Akına yapmadığı kalmadı,gelini geliyor ağlıyıp zırlıyor.Galibi getirmeden onları barıştıramadı,bir de sen kim araba tamir etmek kim.Birde ben kolay öğrenirim demezmi bu yaştan sonra tamircilik öğrenecekmiş.Öğrenme kabiliyetin o kadar yüksekse yıllarca etrafında dönen dolapları öğrenip müdahale etseydin işler bu duruma gelmezdi.
Umarım diziyi uzatmak adına bize saçma sapan şeyler izlettirmeye kalkmazlar.

SAFAKSEZER
30-03-06, 10:39
Bencede bu dizi fazla uzamamalı. Semih'in adamının Leyla'yı vuramaması cidden abesti. Hanzade dağ evine geri döndüğünde silahı almıştı. Olay şimdi Galip'in üstüne kalacak büyük ihtimalle. Leyla gibi önemli bir karakterin ölmemesi lazım. Ama Semih'in karşısında çok küçüldü akşam. Kendinden emin, gözüpek Leyla'dan eser yoktu orda. Herşeye rağmen onun yinede daha dik durmasını isterdim. İplikçi olayından sonra herhalde Leyla konusunda daha güvenli hareket ederler diye düşünüyorum ama Semih eve nasıl kolaylıkla girdiyse, hastaneye de aynı şekilde girecektir. Asaf herhalde bunama hallerine falanmı giriyor, bu ne değişiklik anlayamadım. Akın onun oğlu ama sanki üvey evlat, yada yabancı biri gibi davranıyor. Ne kadar katı Akın'a karşı. Tamir işini kolay öğrenirim demesi zaten komediydi.

stormy
02-04-06, 02:12
Son bolumde abartmadilar mi biraz?Leyla Semihe zarfi Galip'e sirkete gonderdigini soyluyor.Semihte telefon konusmasindan sonra Galipin birsey bilmedigini anlayinca zarfin sirkette degilde evde oldugunu hemen anliyor..Leyla Galipi iki kere tanimadigi numaradan ariyor Galip dikkat etmiyor...Leyla acaba oldu mu?Leyla olmediyse suc Galipin uzerine nasil kalacak?Akin'in intihar etme olasiligi yuksek gibi..Bence Semihin sonu Dededen olacak gibi..Dede Celalin olumunda Semihin oldugunu anlayinca Galipten once onun cezasini verecek.

GULBEYAZ76
03-04-06, 10:22
Galip buluşma noktasına gittiğinde korkunç cinayetle burun buruna gelir…Leyla öldürülmüştür!!! Karakolda Leyla’nın cesedini nasıl bulduğunu anlatan Galip mahvolmuştur.Tüm Bursa Posta gazetesi şoktadır. Cesedi teşhis etmesi için Semih aranır ve Emniyete çağrılır.…Ancak Semih İstanbul’da olduğunu ve ancak üç saat sonra gelebileceğini söyler… Bu arada Leyla’nın öldürüldüğü yere yakın bir alanda polisler bir tabanca bulurlar… Birkaç saat sonra bulunan tabanca ise olayı bambaşka bir yere götürür…Tabanca Galip Çelebi’ye aittir ve Leyla Emirli bu tabancadan çıkan kurşunla öldürülmüştür!!! Semih gelir,Galip ve Muhsin onun üzerine saldırırlar.Ama nafile çabalar sonunda Galip tutuklanmak üzere nezarethaneye atılır…

GULBEYAZ76
03-04-06, 10:24
Leyla öldü benim için yanık kozada öldü.
Saçmalıklar zincirini izleyeceklere şimdiden sabır diliyorum.
Bu dizide artık Kabak tadı verdi.

neville
03-04-06, 20:17
Leyla öldü benim için yanık kozada öldü.
Saçmalıklar zincirini izleyeceklere şimdiden sabır diliyorum.
Bu dizide artık Kabak tadı verdi.

benim içinse yeni başlıyor. leyla fazlalıktı bu dizide. hiç bir fonksiyonu yoktu galipin ayağına bağ olmaktan başka. hele hele hanzadeyi galipe yalan yanlış anlattıktan sonra ölümü Allah'ın emri oldu.

stormy
03-04-06, 21:39
Demekki dizinin yavas yavas sonu geliyor.Leyla diziden ciktigina gore..Galipi Muhsin kurtarabilir. Akin ve Tuna olayi cozulmeden dizi bitmez herhalde.Bana sorarsaniz Dede Semihin cezasini verecek.

BERNA
03-04-06, 22:16
Ben zaten Leyla'nın Semih karşısında "beni niye buraya getirdin" "amacın nedir?" "Bana ne yapacaksın?" gibi soruları cevabını aldığı halde sürekli sormasını çok acaip buldum. Herhalde karakter gözden çıkarılmış ki güçlü ve mantıklı yapısından (hoşlanmıyordum ama takdir ettiğim özellikleriydi) sapmış ve saçmalamaya başlamış demiştim. Kısacası Leyla'nın sonunun geldiğini tahmin etmiştim.

chissil
04-04-06, 21:47
yazdıklarına katıldım genelde ancak katılmadığım şu galip karısından boşansın demişsin..hanzade geçmişinde(eğer kaçırdığım birşeyse söylersen sevinirim) ne yaptı ki bu kadar kötü,iyiler kazansın dedin??

SAFAKSEZER
05-04-06, 08:10
Ben Hanzade'yi çok suçlamıyorum. O kocasına aşık bir kadın ve onu kaybetmemek için yaptı ne yaptıysa. Bu konuda kaynana Esmanur daha çok suçlu bence. O işi planlayan ve gelinini yönlendiren kişi. Boşanmak isteyen kocasına karşı, son çare olarak bunu kabul etti Hanzade belkide. Ömer Asaf'ın Akın'dan alınan örnekle dünyaya gelmesini sağlayan Esmanur olduğuna göre, Hanzade'nin geçmişinde kötü olan başka bir şey varmı? Belki kaçırmış olabilirim. Galip Semih olayınıda öğrendiğine göre, onların boşanmasını gerektiren ne olabilir?

sumisali
06-04-06, 08:22
Ben Hanzade'yi çok suçlamıyorum. O kocasına aşık bir kadın ve onu kaybetmemek için yaptı ne yaptıysa. Bu konuda kaynana Esmanur daha çok suçlu bence. O işi planlayan ve gelinini yönlendiren kişi. Boşanmak isteyen kocasına karşı, son çare olarak bunu kabul etti Hanzade belkide. Ömer Asaf'ın Akın'dan alınan örnekle dünyaya gelmesini sağlayan Esmanur olduğuna göre, Hanzade'nin geçmişinde kötü olan başka bir şey varmı? Belki kaçırmış olabilirim. Galip Semih olayınıda öğrendiğine göre, onların boşanmasını gerektiren ne olabilir?
evet ne yapıyorsa kaynana esmanur yapıyor zaten ya her pisliği o yaptı hanzadenin tek suçu ona inanması ve galipi sevmesi....

BERNA
06-04-06, 09:12
Son bölümde hanzadenin gereksiz öfkesi yüzünden deliller yine semihin eline geçerse bu dizide herşey çığrından çıkacak. Aslında fena bir öykü bulunmamış ama sanki beceriksizler ordusu çok akıllı Semih'e karşı bir imaj verilince bazen inandırıcılığını yitirebiliyor. Bu arada Semih rolünü oynayan oyuncu son iki bölümdür adeta döktürüyor. Piskopat rolünde muhteşem oynuyor.

SAFAKSEZER
06-04-06, 13:47
Evet Hanzade o zarftaki belgeleri Semih'e kaptırırsa, üstelik karakolun içinde hemde, tam bir aptallık olur. Ondan sonra artık Galip'in aklanmasıda mucizeye kalır. Böylesine önemli belgeleri, öyle açıkta nasıl getirdi anlayamadım. Semih rolünü oynayan kişi gerçekten çok başarılı bana görede.

stormy
07-04-06, 00:16
Evet Hanzade o zarftaki belgeleri Semih'e kaptırırsa, üstelik karakolun içinde hemde, tam bir aptallık olur. Ondan sonra artık Galip'in aklanmasıda mucizeye kalır. Böylesine önemli belgeleri, öyle açıkta nasıl getirdi anlayamadım. Semih rolünü oynayan kişi gerçekten çok başarılı bana görede.

Evet Hanzade bir zarfa sahip olamadi semihin elinden zarfi alamazsa tek is muhsinin bildigi bilgilere kaliyor, yada hanzadenin semihin lakabini galibe bir sekilde anlatmasina..acaba dizinin sonuna mi geliyor?

sumisali
07-04-06, 09:28
Evet Hanzade bir zarfa sahip olamadi semihin elinden zarfi alamazsa tek is muhsinin bildigi bilgilere kaliyor, yada hanzadenin semihin lakabini galibe bir sekilde anlatmasina..acaba dizinin sonuna mi geliyor?
evet bencede dizinin sonuna geliniyor artık çünkü uzadıkça saçmalıyorlar ya...

yagmur94
07-04-06, 16:22
ya bu dizi konusundan çikti ya benim bildiğim galip kısır olduğu için hanzade başkasından çocuk yapıyor yani konusu bu şimdi bu dizide böyle olaylar mı olması gerekiyor yoksa galibin çocuğun babasını mı araması mı gerekiyor

GULBEYAZ76
08-04-06, 08:31
Hanzade’nin gizlice kayıt cihazı takarak Semih’i konuşturma çabaları boşa çıkmıştır… Ancak bir mucize olmuş ve Leyla’nın öldürülmeden evvel bir zarf içine koyup Galip’e gönderdiği ve Semih’in tüm gizlediği gerçekleri ve Ödemişli olduğunu kanıtlayan belgeleri Ömerasaf bulur. Ve sonunda zarf adalete teslim edilir, Galip serbest kalır ama Semih Bursa’dan kaçar… Galip eve döner, kurbanlar kesilir, dualar edilir… Bir hafta sonra Çelebi ailesi başka bir telaşla yüz yüze gelir: Tuna ile Akın’ın düğünü… Düğün hazırlıkları başlamıştır… Bu arada, tesadüfen Bursa’ya, Yoncayı ziyaret etmeye gelen Balım;Kulaklarına inanamaz:Akın ve Tuna evlenmek üzeredir. Balım yıkılır,Akın ise Balım’ın Bursa’da olduğunu duyunca çılgına döner… Ancak…Akın düğününe değil, kendi korkunç kaderine doğru yol almaktadır…

stormy
09-04-06, 22:26
Hanzade’nin gizlice kayıt cihazı takarak Semih’i konuşturma çabaları boşa çıkmıştır… Ancak bir mucize olmuş ve Leyla’nın öldürülmeden evvel bir zarf içine koyup Galip’e gönderdiği ve Semih’in tüm gizlediği gerçekleri ve Ödemişli olduğunu kanıtlayan belgeleri Ömerasaf bulur. Ve sonunda zarf adalete teslim edilir, Galip serbest kalır ama Semih Bursa’dan kaçar… Galip eve döner, kurbanlar kesilir, dualar edilir… Bir hafta sonra Çelebi ailesi başka bir telaşla yüz yüze gelir: Tuna ile Akın’ın düğünü… Düğün hazırlıkları başlamıştır… Bu arada, tesadüfen Bursa’ya, Yoncayı ziyaret etmeye gelen Balım;Kulaklarına inanamaz:Akın ve Tuna evlenmek üzeredir. Balım yıkılır,Akın ise Balım’ın Bursa’da olduğunu duyunca çılgına döner… Ancak…Akın düğününe değil, kendi korkunç kaderine doğru yol almaktadır…

Akin olecek mi acaba? korkunc kader dedigine gore Tunanin dedesi birsey yapmasin

SAFAKSEZER
10-04-06, 10:36
Akın ölecekmi yani şimdi? Korkunç kadere doğru yol almak deyinte ya ölüm, ya da Tuna ile istemeden yapılan bir evliliktir herhalde. Dizide Akın ölürse, saçmalıktan başka bir şey olmaz.

ekinvesarp
13-04-06, 08:23
akın ölmez.kaza yaparak bir nevi evlenmekten kurtuldu.ailesi de onun bu durumunu görüp evlendirmekten vazgeçecek.ve balımla beraber olacak.yani umarım :icon_roll

GULBEYAZ76
13-04-06, 11:00
Açıkcası ben 1-2 bölümdür izlemiyordum akşam izledim.
O karakol sahnesinde Semihle hanzadenin zarfı elden ele gezdirmeleri ve sakinlikleri bana komik geldi.
Hanzade elinden elma şekeri alınmış bir çocuk gibiydi.
Birde Semihe hala tel.dinletecem diyor oda çok korktu.
Hala kiminle dans ettiğini bilmiyor.Dinleteceksen de bu böylemi söylenir.
Galibin kurtulmasına sevindim birde demezmi çok fazla kan gördük diye daha dur sende o aile ve arkadaş varken daha çok kan görürsün.
Asafda Galip birşeyler yap kriz geçirecem diyor.Sen geçirmezsinde senin ilgisizliğin ve akına davranışların bize kriz geçirtirsin.

GULBEYAZ76
13-04-06, 11:04
Dizinin resmi sitesinde biri 41.Bölüm sonunda akın ölüyor diye yazmış.
Vallahi ben onların yalancısıyım.
Leylayı öldürdükleri sahneyi düşününcede Akının kesin ölmesi gerekir.Leyla sırtından vuruldu ve hemen görüldüğü halde öldü.Akın saatlerce kan revan içinde üstelik kafasından darbe almış vaziyette o enkaz yığınının içinde ölmemesi garip olur.

forever_bim
16-04-06, 13:54
Değerli Üyelerimiz

Yanık Koza dizisinin saati değişmiştir. Dizi artık Çarşamba akşamaları saat 20,00de yayınlanacaktır.

Bir de sitede tek cümlelik chat niteliğinde mesajlar yazmayalım.
Türkçe imla kurallarına da lütfen uyalım.

SAYGILARIMLA

forever_bim

TEST MODERATÖR.

GULBEYAZ76
17-04-06, 10:48
Düğün kalabalığı Çelebilerin çiftlik evinde damadı bekleye dursun, Akın kaza yaptığı arabanın üçünde ölmek üzeredir. Tesadüfen oradan geçen iki bisikletli tarafından bulunan Akın hastaneye kaldırılır.
Düğün evine korkunç haber gelir: Akın ölmek üzeredir… O kadar çok kan kaybetmiştir ki ameliyata alınırken cerrahların bile umudu azdır.
Esmanur Asaf ve Galip deliye döner. Herkes hastaneye koşar. Hastane yönetimi, Akın’ın az bulunan B (RH-) kanından bulamamaktadır. Doktorlar Çelebi ailesinin acil kan bulunmasını isterler. Ve olan olur! Hanzade; oğlu Ömer Asaf ile amcası Akın’ın kanının aynı olduğunu duyar ve içine müthiş bir şüphe çöreklenir.
Acaba Ömer Asaf’ın biyolojik babası Akın mıdır?

stormy
20-04-06, 06:30
Semihin eline yine bir koz gecti..Simdi yine Hanzadeye santaj yapmaya baslar..Bu sofor Hasanda amma satilik bir adammis.

ekinvesarp
20-04-06, 10:04
çok güzel bi bölüödü.hanzadeyi kutlamak lazım.çok güzel rol yapıyo.raporu okuyunca nasıl bağırdı benim bile içim titredi.diğer herkesi geçtim ama başak köklüova çok iyiydi.

phoebe
20-04-06, 10:09
başak köklüova değil Başak Köklükaya..sadece burda değil heryerde ki oyunculuğu süperr...

barbiee
20-04-06, 11:53
Başak Köklükaya gerçekten harika bir oyuncu onu bizimkiler dizisinden beri beğenerek izliyorum bu dizi ne zaman bitecek acaba dizinin yayın saatini değiştirmeleri hiç iyi olmadı bence gümüşle aynı saate koymaları hata ben reklam aralarında ancak bakabildim diziye

barbiee
20-04-06, 11:56
birileride çıkıp şu semihe haddini bildirsin artık ya adam polisler tarafından aranıyo güya ama sadece gözlük takarak dolaşıyo ortalıklarda bunu tanıyan gören kimse olmuyor mu çok mantıksız bence adamlarınıda içeri alıp konuşturmaları gerekirdi

SAFAKSEZER
20-04-06, 15:05
Güzel bir bölümdü. Hanzade'nin son sahnesi gerçekten tüyler ürperticiydi. Başak Köklükaya çok iyi bir oyuncu.Fakat Hanzade bu gerçeği içine sindiremez ve yeni bir bunalıma girebilir. Galip onun bu halinden sonra gerçeği öğrenir büyük ihtimalle. Başka türlü Hanzade o anki durumunu nasıl açıklayabilir merak ediyorum. Semih'in hala ortalarda böyle rahatça dolaşması bana biraz mantık hatası geldi. Şoför Hasan da ekmeğini yediği aileye ihanet etti, Semih'in onlara neler yaptığını bilerek nasıl kabul etti bu işi? Yoğun bakımda Balım'ın Akın ile konuşması çok duygusaldı. Tuna'da bence yavaş yavaş hata yaptığını kabul edebilir.

GULBEYAZ76
20-04-06, 16:17
filim baslar baslamaz
bizimkiler Dügündeler biliyorsun , O ara iki Pisiklet sürücüler Uludagda Akini bulurlar, ve Polis arabanin sürücünü evraklar var oldugu icin Muhsini arayip haber veriyorlar , Muhsinde Dügünde biliyorsun herkes endise icindeyken Akin nerde kaldi diye, Tel. gelir , aninda Herkes Hastaneye kosar, ve bu ara Balimin kiz arkadasi varja Yonca ona Tel. gelir Hastaneden gelmesini rica ederler cünkü Nöbetci doktor gerek , ve tabiki Hastanedeki görevli söler Akin Celebi <yogun bakimda oldugunu ve Balimda yaninda oldugu icin , ikiside Hastaneye giderler , Senaryo tam yanii hepsi bir arada , Tuna yine yapar yapacagini , Balima sana ona görünme demedimi der , Esmanur araya girer, Amaliyat yürürken Akina acilen Kan gerek , herkes disarda beklerken doktor cikar ve Kan ister B-negativ söyleyince herkesin kani tutmaz tek tutan Ömer Asafin tabiki _ cocuk anesine defalarca diyor ane benim Kan grubun Bnegativ, Hanzade susdurur Omeri , Hanzade cocuga bakar ve aklina korkdugu seyi senaryosunu cizmege baslar gibine yüz seklini görsen ,Balimin kiz arkadasi derki holde Balimin ve Akinin kan grubu ayni ve Balim ameliyat yerine girer ve Kan verir Akina , Tuna nefretle bakar, Hastanede Hanzade Kadin doktoru Nazan Hanimi bulur ve Hanzade ona hersey aciklar ve rica eder Akindan hic kimse farkina varmadan kan alsin ve Babalik testi ister, ilk basta red etti ama Hanzadenin o caresiz ve korkusunu hisetigi icin , Kabul eder. bu ara da Semihin iki Body Gardlari Semihin istedigini basarirlar , Söför Hasani Para karsiliginla onlara Hanzade ne yaptigini sölemesi icin Spionculuk etirmege baslatirlar , Para görünce su cagil sey kabul eder:ve Semih Hasani arayinca tabiki sölüyor Hanzade onu sahbah 8.00 gidib Nazan Hanimdan bir Sarf alicagini .Hasan gider gitmez ertesi gün , Semih onu Kapida bekler ve Sarfi alir elinden , Okuyunca hersey ögrenir , ve inanmasin ama okyunca diyor bunu Hanzade ögrenirse Yikilir diye ve Yüz sekli üzüntüye fena bi sekile döner , Kopja cekiyor ve gercegini yine Hasana tekrar geri veriyor . gerisini sen biliyorsun zaten, yinede baka bilirsin tekrar 40 Bölümü iyi olur derim canim sevgilerimle Hoscakal

BERNA
20-04-06, 22:50
bu bölümde beni iki kadın oyuncu çok etkiledi. Gerçi senaryo avantajları da vardı ama sizin de yazdığınız gibi Başak Köklükaya ve şimdiye kadar yaptıklarıyla hepimizi sinir eden Esmanur'un aslında bir "anne" olduğunu ve çektiği tüm acıları bize hissettiren Çolpan İlhan. Zaten Çolpan Hanım her yönüyle örnek alınması gereken bir sanatçı bence.

GULBEYAZ76
24-04-06, 10:38
Hanzade öğrendiği korkunç gerçekle yıkılır. Oğlu Ömer Asaf kayınbiraderi Akın’ın çoçuğudur!!! Ne Akın ne de Hanzade kendilerine oynanan bu iğrenç oyundan habersizdir. Ve tabii Galip de her şeyden bihaberdir!
Hanzade ölmek ister, delirecek kadar kötü olur… Semih ise Hanzade’ye, Esmanur Hanım’ın oynadığı bu oyunu öğrenince Hanzade için çok üzülür…
Semih Hanzade’ye yardım etmek ister. Ve Semih sonunda Hanzade’ye aklındaki fikri açıklar; “nasılsa artık ne kocanın ne de Akın’ın suratına bakamazsın, benimle gel, bizi bekleyen bir tekne var. O tekneyle önce Yunanistana sonra Amerika’ya gidelim, ben sana iyi bir eş, oğluna da iyi bir baba olurum” der….
Hanzade’nin ise aklında sadece Esmanur’dan öç almak vardır!!!!

sumisali
24-04-06, 11:13
vay be özet muhteşem görünüyor valla ama semih en sonunda ...amacına ulaşıyor galiba...hanzade yazık kadına ya yıkıldı resmen...

SAFAKSEZER
24-04-06, 14:23
Fragmanıda gördüm ben, oldukça heyecanlı bir bölüme benziyor. Birde özeti okuyunca Hanzade'ye çok acıdım, bir kadın için, üstelik kocasına bu kadar aşık bir kadın için çok kötü bir durum. Bunu kabullenmesi imkansız, Esmanur bir anne olarak bunu nasıl yapabildi hiç anlayamadım zaten. Semih'in ekmeğine yağ sürülmüş oldu bu durumda. Hanzade girdiği bunalımla onunla gidebilir belkide. Elinde bıçakla Esmanur'un üstüne yürüyordu fragmanda.

weasleys
26-04-06, 19:24
yazık semihe nasıl da yalvardı hanzadeye. keşke gitse hanzade onla ama galipi bırakmaz.

stormy
27-04-06, 01:13
Bence Semih olmedi.Herkes onu oldu sanirken, o yine kurtulup gizlice planlar yapacak. Semihin isi kolaylasti. Galip gercekleri ogrenince belkide iyice yikilir ama Akin ve Omer Asafin iyiligi icin zorda olsa gercekleri kabul eder galiba.

SzARap
27-04-06, 10:52
Gerçekten bu bölüm için söylenecek tek söz... Başak Köklükayanın muhteşem bir oyuncu olduğudur...

Bir kadının böyle bir gerçeği duyduğu zamanki ruh halini çok iyi yansıttı... Performansı çok iyidi... Özellikle elinde bıçak ile esmanurun karşısına dikildiğinde eğer oğlunun sesini duymasayıda sanırım öldürecekti kayınvalidesini.... Tabi birde asaf beye anlatırkenki yüz ifadeleri çok iyidi yaaaaaaaa.... Esmanur hn.böyle birşey yapması gerçekten çok iğrenç... aileninin oğulları bunu öğrendiğinde kimbilir neler olur.. galip bu zor kaldırır..ama sonuçta ömer asafın kendi oğlu olmadığını zorda olsa kabul etti..belki bunuda sineye çekebilir ama annesi ile birdaha görüşmez...... Akının iyileştikten sonra balımıda alıp bursayı terk edebilir... zira zaten o kızla hiç evlenmek istemedi... şimdi ihtihar olayından sonra aileside artık onu zorlamaz..o da balımı alıp çeker gider bence...kocasıda diğer oğlunun annesinin yanına giderse böylelikle esmanur kocasız, iki oğlusuz ve torunsuz kalarak yanlız başına yazar cezasını çeker.

dazzle
27-04-06, 12:54
bencede semıh olmedı o adamı hıçbırsey olmaz ama hanzadeye çok uzuldum herkes bısekılde sıneye çekebılır belki akın bile ama hanzade ölene kadar bunu unutamaz içim acıdı kadina o esmanuru öldüresim geldi nasıl bı ınsan bu yaaa bence hanzade suanda söyleyemeyecek bişe olacak belki galibin durumu falan geciktirir gerçi ole olacak yoksa dizi biter hemen o semihtekide ne saplantiymiş be kardeşim adam herseye razı balım ve akın bencede beraber olacaklar çok tatlılar acayıp sevıyorum onları balım çok sade çok şirin bi kız mutlu olmayi hakediyolar ama akın bu durumu ögrenirse yıkılır toparlanamaz :img-huh:

yagmur94
04-05-06, 16:02
42.Bölüm

Galip, Hanzade ile yurtdışına kaçma planları yapan ve aşkı uğruna risk alarak teknede Hanzade’yi bekleyen Semih’i onun tabancasıyla vurmuştur.

Balıkadamlar Semih’in akıntıya takılan cesedini bulamazlar. Bütün koy taranır ama Semih’in cesedi bulunamaz. Bu arada Galip’e Ömer Asaf’ın GERÇEK BABASININ AKIN olduğunu anlatmaya karar veren Hanzade, Esmanur ve Asaf’ın yalvarmalarına rağmen onları dinlemeyeceğini söyler.

Bu arada son derece üzgün olan Asaf, Hanzade’yi engellemek için bir şeyler yapmaya karar verir. Ancak Asaf’ın zayıf kalbi buna dayanacak gibi değildir.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Tuna, Akın’ın aslında kaza yapmadığını, arabayı bile bile ağaca sürüp kendini öldürmeye çalıştığını öğrenir ve yıkılır!!! Tuna nişan yüzüğünü çıkarır ve Akın’dan ayrılmaya karar verir!!!

Hanzade ise oğlu ile ilgili korkunç gerçeği kocasına anlatmak için Galip ile buluşur. Ancak ne Galip ne de Hanzade, onları bekleyen korkunç sürprizden habersizdirler…

nana
06-05-06, 13:15
esmanurdan bende korkuoyorumm ya cok degısık aslında evlatları ıcın yapıo bısıyler ama kotuluk yaptıgınn farkında degıl o aıle bolunmesın cocuklarım uzulmeısn ıstıo o yuzden farkında olmadan kotu seler yapıo sonucta o da bı anne bole olmasını ıstemez hc bırseyın tunannda artık gerceklerı gorugne sevındm gec oldu ama aradan cekılsınde akınla balım rahat olsun gercı esmanur belkı tunayı gene ıknaeder nısanı atma dıe ama tuna dınlemez heralde

stormy
06-05-06, 16:22
Esmanur su karanlik adami var ya onu Hanzadeye engel olmak icin gonderebilir..Semih yarali halde birsey yapamaz herhalde....Esmanur Balima haksizlik ettigini kendi soylemisti Tuna bu saatten sonra brisey yapamaz zaten yuzugunu birakip gidiyormus..

perfidia
11-05-06, 00:25
ya ewet ya oldurduler adamcagizi:(yazik ya ama cok gercekciydi bayagi guzel rol yapms:(ama yani ne bliyimmm
insan oldurmez yani baska bsi yapar hayret bsi

SAFAKSEZER
11-05-06, 10:40
Asaf Beyin ölmesi benide çok şaşırttı. Böyle önemli bir karakterin diziden ayrılması hiç aklıma gelmezdi. Esmanur Hanzade'yi suçluyor, ona katil diyor ama bütün bunlar onun yaptıklarının sonuçlarından birisidir. Çocuğunun babasının kaynı olması gerçeği ile hiç bir kadın rahat bir şekilde yaşayamazdı, böyle bir gerçeği kabullenemezdi bana göre. Babası öldü, Akın uyandı ama sanki Balım'ı tanımıyor gibi bakıyordu. Şimdi birde hafıza kaybı yaşamasın burda. Tuna ise nihayet gerçekleri anlayabildi.

BERNA
11-05-06, 12:00
Bence dizi sona yaklaşıyor galiba bir yerde de son bölümler diye duymuş veya okumuştum. Ben açıkcası Mustafa Alabora'nın alıştığımız oyununu bulamıyordum son birkaç bölümdür ama bu bölümde kendisine yakışan güzel bir oyunculukla diziye veda etti.

dazzle
11-05-06, 12:14
bence bitirecekler diziyi artık sonlarina gelio ben bişe olacagini anlamiştim ama ne olacagini kestirememiştim akın gözlerini açtı babasi kapadi çok üzücü birşey gerçekten hanzade kendine göre haklıydı esmanur kendi sonunu kendi hazirladi bence katil olan o :img-huh:

stormy
11-05-06, 23:19
bence bitirecekler diziyi artık sonlarina gelio ben bişe olacagini anlamiştim ama ne olacagini kestirememiştim akın gözlerini açtı babasi kapadi çok üzücü birşey gerçekten hanzade kendine göre haklıydı esmanur kendi sonunu kendi hazirladi bence katil olan o :img-huh:

Senden bir can alicam bana can borcun var dedi esmanur..sanki suclu olan baskasida..yalanlariyla kocasini oldurdu neredeyse oglunuda olduruyordu...Hanzade Galipe herseyi anlatmak zorunda artik

EdaNY
12-05-06, 23:55
vallah super oynamis, adam resmen olu rolu yapmis korktum yaw

bide az kalsin agliyordum.tuglerim diken diken oldu. cok guzeldi sahne..
asaf oldugu icin uzuldum.

SzARap
15-05-06, 13:34
Asaf Galip’in kollarında,Hanzade ve Ömerasaf’ın gözleri önünde hayata gözlerini yummuştur. Esmanur, Hanzade’nin üzerine saldırır;”kocamı öldürdün,bana bir can borcun var!!!”diye haykırır… Asaf Çelebi toprağa verilirken,Akın komadan çıkar ve gözlerini açar.. Babasının vefat ettiğinden habersiz Akın ise,Balım’a kavuşmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Ve sonunda Balıma evlenme teklif eder. Esmanur,Hanzade’yi tehdit etmeye başlar.Eğer Galip ya da Akın,Ömerasaf’ın gerçek babasının kimliğini öğrenirse gelinine oğlunu asla göstermeyeceğine yemin eder… Hanzade bu baskıya artık dayanamaz ve kendi canına kıymaya karar verir…

stormy
15-05-06, 18:44
Esmanur bosuna hevesleniyor..Semih herseyi Galipe soyleyecek birsekilde..Hanzadeyide Galip kurtarir

stormy
16-05-06, 00:34
Jenerigi gosterdi..mezar basinda butun hepsi toplanmis..Esmanur agliyor Galip onu teselli etmeye calisiyor..Hacer Esmanura galiba o benim yuzumden oldu diyor, Esmanur saskin saskin bakiyor...Hanzade surekli agliyor..Esmanur Hanzadeye Galipin yaninda kocam senin bu karin yuzunden oldu diyor...Akin Balima evlenme teklifi ediyor..Akin Hanzadenin odasinda kolundan tutuyor dogru mu yenge diyor?Hanzade sen nereden ogrendin diyor.Galip ayiriyor...Semih bu kursunu sahibine gonderin diyor..Galip Semih acaba yasiyor mu diyor birine..Hanzade olurum ben diyor, Esmanur bana ne ne yaparsan yap diyor..Banyoda Hanzade usturayla bilegini kesiyor bir yandanda affet beni oglum diyor.Galip kapiyi kirip iceri giriyor kuvet kan golu gibi Hanzade kendinden gecmis bir sekilde gorunuyor.

dazzle
18-05-06, 18:35
sedef avci balimin ismi çok seviyorum ben onu ve akını umarim ögrenmez ömerasafı yoksa çok üzülür dünyasi yıkılır o esmanuru elime bi geçirsem öldürecem

SEVGİ DENİZİ
21-05-06, 21:25
fragmanı izledim hanzadeyi semih kaçırıyodu galiptehastane çıkışında yakalıyodu.hanzadenin bilekleri ni sarıyordu galip.akın babasının öldüğünü öğreniyo balımla birlikte mezarlığa gitmişler.mezarın üstünde ağlıyordu akın.bide hanzade evin bahcesinde bilekleri sarılı yürüyordu bu kadar hatırladıklarım.

SzARap
22-05-06, 09:03
Galip karısını kanlar içinde bulunca deliye döner. Kucağına aldığı karısını hastaneye yetiştirir. Bu arada doktorların artık taburcu olabilirsin dedikleri Akın,karısını koluna takıp hastaneden çıkar! Galip,Hanzade’yi hastaneye yetiştirir ama artık ne dayanacak gücü ne de takati kalmıştır. Akın eve gelir ve babasını sorar!!!!Babasının öldüğünden habersiz olan Akın’a korkunç gerçek açıklanır. Bu arada sevdiği kadına yani Hanzade’ye bir türlü kavuşamayan ve ona ulaşamayan Semih artık gemi azıya almıştır. Semih Hanzade’nin intihar ettiğini duyunca çılgına döner ve Hanzade’yi ne pahasına olursa olsun,Çelebi’lerin elinden kurtarmaya karar verir.Ve hastaneden Hanzade kaçırmaya karar verir!!!!

sumisali
22-05-06, 11:12
vay özete bak hanzadeninde nedir çektiği yazık kadına ya ..
ayrıca galip te öyle ..akın için üzüldüm babasının öldüğünü öğrenicek ve yıkılıcak

GULBEYAZ76
29-05-06, 16:08
Sonunda olan olur.Hanzade kocasına neden intihara kalkıştığını anlatır:Ömerasaf Akın’ın çocuğudur! Galip hayatının en acı cümlesini duymuştur.Annesinden öç almak,onu yaşadığına pişman etmek ister. Galip tam Esmanur Hanım’ı elleriyle boğmak üzereyken odaya Ömerasaf girer. Galip bir meczup gibidir artık. Yollara vurur kendini… Soluğu Doktor Kenan’ın yanında İstanbul’da alır. Bursa’da ise ise sular durulmamaktadır;Esmanur ve Hanzade artık birbirlerine düşmandır… Galip ise duyduğu korkunç gerçekle yıkılmıştır… Semih ise sevdiği kadına ulaşabilmek için bunu bir fırsat bilir!!!!!

dazzle
29-05-06, 16:39
bu haftasonu balımı gördüm kocasiyla:img-grin2 çok tatlı bir kız kocasida manken sanirim görmüştüm biyerelerde ama yakışmışlar birbirlerine yanyana geçtik sanirm 185 fln var boyu uzun bayagi:img-grin2

dazzle
07-06-06, 08:07
Galip Çelebi İstanbuldan Veysel’i arar ve Bursa’dan uzakta ve tenha bir yerlerde dağbaşında bir ev kiralamasını ister.

Bu arada ise Semih, Ömerasaf’ı kaçırma planları yapmaktadır.

Galip Bursa’ya döner ve annesi Esmanur Hanım’ı yakapaça evden alarak yola çıkar.

Esmanur oğlu Galip’i artık tanıyamamaktadır.

Galip Çelebi, annesine korkunç bir ceza keser:Artık ne oğullarını ne de torununu görecektir.

Veysel’e tutturduğu dağ başındaki evde yaşayacak ve bir daha ailesine yaklaşamayacak ve onları göremeyecektir. Galip,annesine bu cezayı layık görmüştür.

Esmanur yıkılır ve önce kabul etmek istemez.

Ancak Galip, dediklerini yapmaz ise,Akın’a tüm gerçeği anlatacağını söyler. Esmanur’un eli kolu bağlanır.

Semih ise,okul çıkışı Ömerasaf’ı kaçırır

AsK_Oyunu!
12-06-06, 15:54
47.Bölüm / 14.06.2006

Galip korkunç haberle yıkılır: Ömer Asaf kaçırılmıştır. Semih Hanzade’yi arar ve oğlunu görmek istiyorsa Galip mutlaka buluşma yerine gelmelidir!!!

Semih, Ömer Asaf’ın hayatına karşılık Galip’ten, hiç bir erkeğin kolay kolay kaldıramayacağı, kabul edemeyeceği bir şey ister: KARISINI!!!

Galip oğlunu Semih’ten kurtarabilmek adına Hanzade’yi Semih’le gönderir... Ya da göndermiş gibi yapar!!

SzARap
13-06-06, 08:36
Semih ömer asafı bağlamış... hanzandeyle telefon ile konuşuyordu... sonra biryerde galip semihin boynunu sıkarken oda silah çekiyordu..son sahnede ise galip hanzadeyi semihe doğru itti... semih sürükleyerek hanzadeyi arabasına bindirdi ve araba hareket etti...

Lady_GS
13-06-06, 22:23
Ben 2 haftadir bu diziyi izleyemiyorum...
Biriniz bana kisaca neler oldugu ozetleye bilirmi lutfen..
Cok merak ettim, galip ne yapti esma nur hanima?....

Simdiden tesekkurler.......

deadly_angel
15-06-06, 17:12
kiminize göre çok farklı bir düşünce olabilir, ama ben semih ve hanzade taraftarıyım.Galip'in Hanzadeyi sevdiğine inanmıyorum.Seviyor olsa bu kadar kolay ondan vazeçmezdi.Oysa Semih Hanzade'yi çok seviyore ve bence hakediyor....Umarım her dizinin sonu gibi, beklenen son yapmazlar.Umarım Hanzade Semih olur....

eti_melo
16-06-06, 06:17
arkadaşlar yanık koza biraz çizgiden sapmadımı nebiliyim oğlu bildiği kişinin amcası falan... aynı evde... anneleri ne kadar rahat insan biraz huzursuz olur haketti yapılanları... bence biraz senaryoyu toparlasınlar..............:icon_cry:

yagız&yagmur
16-06-06, 08:32
arkadaşlar yanık koza biraz çizgiden sapmadımı nebiliyim oğlu bildiği kişinin amcası falan... aynı evde... anneleri ne kadar rahat insan biraz huzursuz olur haketti yapılanları... bence biraz senaryoyu toparlasınlar..............:icon_cry: diziyi tam seyretmiyorsun galiba arkadaşım kayınvalde dışında bilenlerin hayatları karardı görmedinmi gayet net yansıtıyorlar bunu

deadly_angel
16-06-06, 11:01
Benim gibi düşünenlerin olması beni çok sevindirdi.Ömer Asaf, Galip'in umrunda bile değil bunu bu bölümde görmüş olduk.Hanzade'yi zaten sevmiyor (Açıkçası önceleride sevdiğini düşünmüyodum)

stormy
17-06-06, 04:59
Benim gibi düşünenlerin olması beni çok sevindirdi.Ömer Asaf, Galip'in umrunda bile değil bunu bu bölümde görmüş olduk.Hanzade'yi zaten sevmiyor (Açıkçası önceleride sevdiğini düşünmüyodum)

Galip ikisinide cok seviyor.Ikisinide Semihe birakmayacak.Eger oyle olmasaydi eve gelip Omer Asafi goturmek istemezdi.Sadece Semihin rahat hareket etmesi icin inandirmaya calisti.Bence Semihi takip edecek.Akinada gercekleri soylemeyecek..

deadly_angel
17-06-06, 11:14
arkadaşım, hatırlatırım, galip sadece ömer asafı alacaktı, hanzadeyi değil.Ayrıca eski bölümlere bakacak olusak galip bu olayla ilk karşılaşmasında hanzadeyi öldürüyordu neredeyse....

tatu1234
17-06-06, 15:11
Arkadaslar gecen haftanin ozetini okumadiniz galiba, son cumleleri boyle idi
"Galip oğlunu Semih’ten kurtarabilmek adına Hanzade’yi Semih’le gönderir... Ya da göndermiş gibi yapar!!"
Kim karisini kolay kolay baska bir adama, hemde katil piskopatin eline verir!
Zaten bu tartisma bile sacma. Hanzade bir beyaz esya degilki, yok bana onu ver, hadi verdim gitti!!! Neyin pazarligi yapiliyor. Hanzade Semihden nefret ediyor. Semihle gitsin diyenler bir dusunsun. Hanzade Semih ile giderse ancak intihar eder. Herherlde aniden katil bir adama asik olmaz. Onu isteseydi cokdan giderdi. Bu kara birtek Hanzadenin, ne Galipin nede Semihin.

Kurt_Memati
17-06-06, 17:05
Ben diziyi izlemem öyle arada beş dakka. Ama izlediğim kadarıyla konuları çok karıştırdılar. Bu kadar karışık olunca Brezilya dizilerine benzemiş.

k€r€mc€m
17-06-06, 19:13
Arkadaslar gecen haftanin ozetini okumadiniz galiba, son cumleleri boyle idi
"Galip oğlunu Semih’ten kurtarabilmek adına Hanzade’yi Semih’le gönderir... Ya da göndermiş gibi yapar!!"
Kim karisini kolay kolay baska bir adama, hemde katil piskopatin eline verir!
Zaten bu tartisma bile sacma. Hanzade bir beyaz esya degilki, yok bana onu ver, hadi verdim gitti!!! Neyin pazarligi yapiliyor. Hanzade Semihden nefret ediyor. Semihle gitsin diyenler bir dusunsun. Hanzade Semih ile giderse ancak intihar eder. Herherlde aniden katil bir adama asik olmaz. Onu isteseydi cokdan giderdi. Bu kara birtek Hanzadenin, ne Galipin nede Semihin.

arkadaşım sana aynen katılıyorum.süper yazmışın...kimse kolay kolay karısını bir psikopata vermez...nerde görülmüş yaaa...

stormy
20-06-06, 04:34
48. Bolum ozeti

Semih,Ömerasaf’ın hayatına karşılık Galip’ten,hiç bir erkeğin kolay kolay kaldıramayacağı,kabul edemeyeceği bir şey ister:KARISINI!!! Galip Semih’in oğlunu bırakmayacağını anlamıştır.Bu sebeple Semih’in şartını kabul eder..Ya da ETMİŞ GİBİ YAPAR! Hanzade gözyaşları içinde kocasının onu istemediği oğlunu istemediğini zannederek Semih’in arabasına biner ve gider. Ama Galip tuzak kurmuştur.Polislere de haber verir ve tam bir operasyon mantığıyala Hem Semih’i yakalatır hem de oğlunu ve karısını kurtarır. Bir kaç gün sonra... Makbule ve Veysel’in düğününde ise Galip’in asıl planı ortaya çıkar: Ömerasaf’ı alıp Bursa’dan gitmek!!!

Sanirim sezon finaliymis..Dizi tatile giriyor bu bolumle galiba.

SzARap
20-06-06, 09:21
Sanirim sezon finaliymis..Dizi tatile giriyor bu bolumle galiba.

Aaaaaaaaa hani dizi bu sezon bitiyordu... çok uzadı reytingleride çok iyi değil... deyip diziyi bitireceklerdi....şimdi ara verip 1 sezon dahamı devam ettirecekler... iyide konu kalmadıki... yani herkes öğrendi... akın hariç gelecek sezonda onu mu işleyecekler... çok saçma bence tadında bıraksınlar..artık...

dazzle
20-06-06, 17:09
ben fragmani gördüm semih ömer asafa baban sizi terketti dio ve galip birden arkadan çıkıo semihi yakalıo veysel ve makbulenin dügününde galip ömer asafi alip gidecegini söylüyo hanzade benide götür diyo galip alip gidiyo ömeri hanzade arkalarindan aglio biri durdursun onu diye bagiriyo tam o sirada bi keskin nişanci agacin üstünden ömeri hedef alarak ateş ediyo sanirim bölecede bitirecekler sezon finalini ben en çok akın ve balım için izliyorum çok seviyorum 2sinide çok tatlilar hele akın:love05:

vanilia
22-06-06, 17:53
Reytinglerde Dün gecenin birincisi olmuş Yanık Koza. Ben hayatımda Kara Melek ten sonra bu kadar entrika dolu bir dizi görmedim. Çok değişik bir senaryosu var ben tutulacağını düşünmemiştim beni yanıttı hatta ben de kaçırmıyorum artık hiç birbölümü Yavuz Bingöl sevmememe rağmen

EsmerNebis
22-06-06, 18:52
Arkadaslar Benim ilk bölümünden beri cok severek izledigim bir dizidir Yanik Koza... ama sezona girmesi cok kötü oldu ya... dünkü Bölüm cok güzeldi ancak sonunda kimin vurulduguna dair düsüncelerim biraz kötü ama korkarim ki Ömer-Asaf vuruldu, Galip vurulursa Dizi devam etmez diye düsünüyorum, ama Ömer-Asaf vurulursa, Galip Hanzadenin yanina döner, sonucta Ömer onlarin ikisini Anne Baba bildi... tabiki belkide Galip vurulur ama ölmez insallah oda olabilir ama icimden bir his bana Ömer vuruldu diyor... insallah birsey olmaz cünkü cok tatli bir cocuk... En Sevdigim Üc Dizilerden biriydi ama ne yazikki Sevdigim üc dizide bu hafta Sezona giriyor:icon_cry: :icon_cry: Yeni Sezona kadar özliycem diziyi:img-grin2

vanilia
22-06-06, 20:35
Arkadaslar Benim ilk bölümünden beri cok severek izledigim bir dizidir Yanik Koza... ama sezona girmesi cok kötü oldu ya... dünkü Bölüm cok güzeldi ancak sonunda kimin vurulduguna dair düsüncelerim biraz kötü ama korkarim ki Ömer-Asaf vuruldu, Galip vurulursa Dizi devam etmez diye düsünüyorum, ama Ömer-Asaf vurulursa, Galip Hanzadenin yanina döner, sonucta Ömer onlarin ikisini Anne Baba bildi... tabiki belkide Galip vurulur ama ölmez insallah oda olabilir ama icimden bir his bana Ömer vuruldu diyor... insallah birsey olmaz cünkü cok tatli bir cocuk... En Sevdigim Üc Dizilerden biriydi ama ne yazikki Sevdigim üc dizide bu hafta Sezona giriyor:icon_cry: :icon_cry: Yeni Sezona kadar özliycem diziyi:img-grin2

Eğer vurulan Ömer Asaf sa ben de çok üzülürüm. Ama ortadaki ahlaksızlığın yokolması ve senaryonun tıkanmaması için senaristleri Ömer Asaf ı öldürmeyi tercih etmiş olabilir.

vanilia
23-06-06, 16:05
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/1691170.jpghttp://www.milliyet.com.tr/sabitimg/06/content/tv/22676.jpg

ailenin eski mutlu hali

http://www.yanikkoza.com/anasayfa/bolum25.jpg
http://www.yanikkoza.com/anasayfa/bolum28.jpg
http://www.e-kolay.net/tvguide/images/show/hanzade.jpg

SEVGİ DENİZİ
23-06-06, 18:12
gelecek sezonu çok merak ediyorum.ben bu diziyi aslında balım ve akın için izliyorum.seneye akın ömer asafın kendi çocuğunu olduğunu öğrenirse , balım onu terk eder ve yine kötü bir sey olur.ama öğrenmemesi gibi bir durum olcağını sanmıyorum.ama fragmanda biri vuruluyodu.o ömer asaf olabilir belki bu konuda burada kapatılıp konu semih ve tunaya cekilebilir.tuna sürekli cocuğumun vebalini ödüyceksinz diyordu.gelecek sezon balım ve akına cok cektircek ama dizinin sonu mutlu biter umarım.

stormy
23-06-06, 23:25
Gelecek sezonda Balim Tuna cekismesi yine olacak gibime geliyor..Tuna anormallesmeye baslamisti iyice ikisinin evlendigini ogrenince..Tuna rahat birakmaycak onlari tahminen..Semih iceriden yine disariya karisacak muhtemelen...Belki yeni karakterler diziye eklenir..Leylanin yerini alacak bir bayan karakter bulabilirler..Biraz sacma olacak ama Galiple Omer Asaf degilde Hanzade vurulmus olabilir belki.

HayatBilgisi
24-06-06, 13:02
Arkadaslar...
Ben internet'ten baktim ve sonu kursun ile bitmedi.. Sonu Galip, Hanzade'ye bakarken bitti!!
Bende zaten atesi bekliyordum ama oyle birsey goremedim!

EsmerNebis
25-06-06, 13:08
size kesinlikle katiliyorum ama fragmanda sonu atesle bitiyordu dizide neden bitirmediler bilemiyorum... ama tahminim ömer asafdan yana, sadece böyle döner galip hanzadeye geri... cok zor bir durum, karisina o gözle bakmak, eyer ömer asaf ölürse dedigim gibi hanzade hayattan kopar eh galibde babasi sayilir sonucta hanzadeye dönecektir... ama hanzade vurulursa olmaz diye düsünüyordum, ama o da olabilir semih galibe daha cok düsman olur gerci daha da düsman olunabilirse...

stormy
25-06-06, 14:57
Hersey olabilir aslinda..Omer Asafin Akinla kan gruplari ayniydi..Belki Akin o sekilde Omer Asaf hakkindaki gercegi ogrenebilir..Tuna bunu ortaya cikarip Akindan intikam almayada calisabilir..Belkide agactaki silahli adami baskasi vurdu..Hanzadede vurulmus olabilir..Senaristler dusunuyordur..Ama bence yeni karakterler katilacak diziye..Semih bir sekilde yine kurtulur..Hanzade karakterinede yazik ya surekli aglatip duruyorlar..bir kere yuzu gulmedi Hanzadenin.

ECE...:)
29-06-06, 09:16
ya bişi sorabilir miyim ömer asafın babası akınmıs ya o olay nasıl oldu pek izlemiyorum ama tatile girmeden önce 2 bölüm baktım bişi anlamadım galipin annesi ne yaptı yani nie ömerasafın babası akınmıs ? anlatabildim inş :D

SzARap
29-06-06, 09:22
ya bişi sorabilir miyim ömer asafın babası akınmıs ya o olay nasıl oldu pek izlemiyorum ama tatile girmeden önce 2 bölüm baktım bişi anlamadım galipin annesi ne yaptı yani nie ömerasafın babası akınmıs ? anlatabildim inş :D

Kısaca özetleyeyim...

Hanzade ile galibin çocuğu olmuyormuş...galip bir ara evliliğinde sorunlarda olunca herşeyi bırakıp yurt dışına gitmek istemiş... ozaman esmanur oğlu gitmesin yuvası dağılmasın diye gelinine tüp bebek yaptırmış... ama babası bir yabancı olmasın diye doktor ile anlaşıp..ozamanlar 18 yaşlarında olan akını genel bir check-up yaptırmak bahanesiyle spermlerini alıp bu işi yapmışlar.. sonunda galip baba olacağı zannedince gitmekten vazgeçmiş... ama galip herşeyi öğrenince ortalık böyle karıştı işte şimdi ailede birtek akın ile ömerasaf bilmiyor gerçeği...artık yeni sezonda da onlar öğrenir...filan böyle uzar gider artık...

vanilia
29-06-06, 13:55
Kısaca özetleyeyim...

Hanzade ile galibin çocuğu olmuyormuş...galip bir ara evliliğinde sorunlarda olunca herşeyi bırakıp yurt dışına gitmek istemiş... ozaman esmanur oğlu gitmesin yuvası dağılmasın diye gelinine tüp bebek yaptırmış... ama babası bir yabancı olmasın diye doktor ile anlaşıp..ozamanlar 18 yaşlarında olan akını genel bir check-up yaptırmak bahanesiyle spermlerini alıp bu işi yapmışlar.. sonunda galip baba olacağı zannedince gitmekten vazgeçmiş... ama galip herşeyi öğrenince ortalık böyle karıştı işte şimdi ailede birtek akın ile ömerasaf bilmiyor gerçeği...artık yeni sezonda da onlar öğrenir...filan böyle uzar gider artık...

ya duydukça tüylerim diken diken oluyo esmanur un yaptıkları akla hayale gelmez kimse böyle bie şey yapamaz gelinini kayınbiraderinden nasıl hamile bırakabilir bu tamamen ahlaksızlık. bu diziyi bu yüzden seyrediyorum kimin aklına geldiyse gerçekten çok yaratıcı inşallah bu da yabancı filmlerden çalıntı değildir.

k€r€mc€m
20-08-06, 13:53
yanık kozanın dede fikrisi(tuncer necmioğlu ) hayatını kaybetti.en son yanık kozada oynayan necmioğlu pol arkadaşı yavuz bingölünde son klibi ' dağlar dağlar ' da rol almıştı...

o'na allahtan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyoruz.....

Freddie
20-08-06, 19:09
ya ciddi misin inanamıyorum o adam kanserdi bildiğim kadarıyla gayet iri yapılı kiloluydu fakat son yıllarda hastalığı nedeniyle bir deri bir kemik kalmıştı 90larda pek çok dizide oynamıştı severdim o oyuncuyu Yavuz Bingölün son klibi 1 ay falan oldu o zaman iyiydi Heralde birden kötüleşmiş olmalı

Freddie
20-08-06, 19:11
Kısaca özetleyeyim...

yalnız arkadaşım bu fikir asaf beyden diil esmanur hanımdan çıktı Asaf da zaten seneler sonra öğrenip esmanurdan boşanmak istemedi mi sonra hanzade sölemesin diye kalp krizi geçirip ölmedi mi

SzARap
21-08-06, 09:04
yalnız arkadaşım bu fikir asaf beyden diil esmanur hanımdan çıktı Asaf da zaten seneler sonra öğrenip esmanurdan boşanmak istemedi mi sonra hanzade sölemesin diye kalp krizi geçirip ölmedi mi

iyide ben zaten öyle birşey demedimki...yazımı iyice okursan...Esmanur yaptı dedim.. Asaf bey nerden çıktıki...

Kısaca özetleyeyim...

Freddie
21-08-06, 19:18
pardon sen "ama babası bir yabancı olmasın diye doktor ile anlaşıp" diyince babası derken ben galibin babasını kastettin sandım Doğacak çocuğun babasını kastediyomuşsun

purna
22-08-06, 10:26
TÜRK tiyatro ve sinemasının emektarlarından Tuncer Necmioğlu öldü. 2 ay önce 50'nci sanat yılını kutlamıştı

Hayat perdesi kapandı
TİYATRO oyuncusu Tuncer Necmioğlu, dün vefat etti. 1936'da doğan Necmioğlu, Arena, Ankara Sanat, Küçük Sahne gibi topluluklarda profesyonel olarak çalıştı. Çok sayıda ödülün de sahibi olan Necmioğlu için, yarın 11.00'de Taksim Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Sanatçı, Teşvikiye Camii'nde öğleyin kılınacak namazın ardından Hasdal Mezarlığı'nda defnedilecek.

abdullah_54
15-09-06, 22:07
gününü mü değiştirmişler ama farketmez bu dizi hangi gün çıkarsa çıksın zirveye oynar bu forumda diziye ilgi az nedense halbuki ülkenin en kaliteli yapımlarından başak köklükaya tek başına yeter!

SzARap
18-09-06, 15:18
49.BÖLÜM “Senden önce de kimsesizdim Şimdi de kimsesizim....!” Galip’in Ömer Asaf’ı alıp gidişinin üzerinden üç ay geçmiştir...... Dönüş günü gelip çattığında herkes çok heyecanlıdır. Hanzade adeta dakikaları sayarak beklemiştir Galip’i! Ve sonunda büyük kavuşma gerçekleşir. Hanzade oğluna ve kocasına kavuşur. Ancak mutluluğu çok kısa sürer, çünkü Galip’in dönüşüyle açıkladığı büyük sürprizler aileyi sarsacaktır.... Galip İstanbul’da yeni bir holding kurmuş, orada yaşama kararı almış ve en önemlisi Hanzade’den boşanmıştır...! Esmanur ve Akın’ın ısrarları da kar etmez Galip kararından dönmeyecektir! Hanzade Galip’in getirdiği haberlerle yıkılır. Gözyaşlarına boğulur.... Diğer yanda Semih hapiste kapana kısılmıştır. Fakat demir parmaklıklar Semih’i durdurmaya yetmeyecektir...! O da Galip’e büyük bir sürpriz hazırlamaktadır....! Galip’le boşanmasının ardından, Hanzade evden ayrılmaya karar verir. Fakat finalde yaşanacak sarsıcı olayla herşeyin seyri bir anda değiştirecektir...!

emre altuğ
21-09-06, 12:07
demek ki sayfalara girilmekle reytinglerin alakası yok buradaki kimsenin evinde reyting ölçer denen alet yok zaten dizi 2 sezondur devam ediyor ve reytingleri hep böyle iyi ve baş sayfaya bile almadılar kriter nedir acaba bundaki

burcu_yağmur
21-09-06, 16:59
ben yanık kozayaı çok seviyorum çok güzel dizi zaten güzel olmasa bu kadar uzun sürmezdi başlıga yazmıyorum çünkü diziyle ilgili begenmdedim hiç bir yanı yok ama bundan sonra bol bol yazacagımm

angel78
21-09-06, 19:41
Geçen sezonun ortalarından itibaren diziyi izlemeye başlamış ve sezon sonuna kadar hiç kaçırmadan izlemiştim.Dün akşam ki bölümünde ize Hanzade için çok üzüldüm.Bu kadar acıyı haketmiyordu.Lokantadan ayrılırken Galip'e söylediği sözler beni çok etkiledi.'Sen benden vazgeçtin.Senden önce kimsesizdim şimdi yine kimsesizim.'Yazık ya.Umarım senaristler önümüzdeki bölümlerde Hanzade için mutlu günler yazar.Galip sürünsün.Hanzade Semih ve Galip dışında bir erkekle mutluluğu yakalasın.Bir insana da bu kadar haksızlık yapılmaz ki canım.

abdullah_54
21-09-06, 23:25
Bu kadar reyting alan bi dizi ama bu sitede ilgi yok.Bu yüzden anasayfaya geçememiştir yoksa çoktan orda olurdu çünkü o dizilerin birçoğundan daha kaliteli ve daha fazla reyting alan bir dizi.Ama yine de sorayım.Yanık Kozacılar sesim geliyormu???

Freddie
23-09-06, 19:27
ya ben bu hafta aşk oyununu izledim yanık kozayı parça parça izledim ayrıca yanık kozanın reytingleri eskiden bu kadar ii değildi bu sezon daha ilk böllümden büyük bir çıkış yaptı

SeKsEnDöRt-KiZ
24-09-06, 00:18
ya yanik koza neden ana sayfada acilmiyor anliyamadim yani yanik koza bazi diger ana sayfadaki dizilerden daha güzel bende yanik kozayi cok begeniyorum

EdaNY
25-09-06, 09:14
yaw omer asaf degismis,

bu yeni gelen tatli ama cok siritiyo alisamicam ben galiba.

bide yeni ev ighhh.

eskisi cok daha guzeldi..hastaydim ben o eve. hayali evim =)

GüZCiCeGi
25-09-06, 11:26
cok güzel ve bukadar uzun zamandir devam etmesine ragmen heycanini kaybetmedi.. ben galibin ömer asafin babasi olmadigini hemen ögrenmesine sasirmistim yani bunu bi kac bölüm uzatabilirlerdi sonucta dizinin ana themasi bu.. ilk bölümlerde aciklandigina göre senaryo bitek bundan ibaret degil ve degisik seyler olcak demistim yanilmamisim gercekten cok güzel ve degisik bi dizi..

SzARap
25-09-06, 13:29
50.BÖLÜM

Köşk alev alev yanarken Hanzade dehşete kapılmıştır. Hanzade ölümü göze alıp alevlerin arasına dalar. Esmanur ve Ömer Asaf, Hanzade sayesinde ölümden kurtulacaktır. Bütün ailesinin ölümden döndüğü yangında Semih’in parmağının olduğunu öğrenen Galip küplere biner. Semih’in ellerinin hapishaneden bile onlara uzanabildiğini öğrendiğinde artık çok geçtir. Çünkü Semih hapisten kaçmıştır...! Çelebi ailesi Esmanur’un tedavisi için İstanbul’a gelir. Hanzade ve diğerleri sadece Esmanur’un tedavisi için geldiklerini düşünürlerken, Galip’in güvenlik nedenlerini öne sürmesiyle İstanbul’a yerleşmeye karar verirler. Çelebiler İstanbul’da güvende olacaklarını düşünürlerken Semih yeni planlar yapmaktadır. Bu arada Galip, ne zaman huzuru kaçsa, ne zaman uzaklaşmak istese kendisine sığınacak bir liman bulmuştur: Suna! Galip, Suna’nın restoranına giderek hayatın omzuna bindirdiği yüklerden sıyrılmaya çalışacak ve bu sırada aralarında bir yakınlaşma başlayacaktır. İstanbul’da güvenli bir hayata başladıklarını düşünen Çelebiler Semih’in son sürprizi ile bir kez daha sarsılacaktır....!

Yanık Koza yeni bölümüyle 27 Eylül Çarşamba Saat: 22.00’de Show Tv’de.. Sakın Kaçırmayın..

abdullah_54
25-09-06, 13:57
Bu bölüm gerçekten çok ilginç,semihe bakın ya çelebilere yapmadığı zulüm kalmadı,nedir bu adamdan çektikleri?

Bitanem70
25-09-06, 15:41
güzel bir bölüm yine bizi bekliyor.. ama ben galipin hanzadeden gizlice bosanmasini dogru bulmuyorum hanzade galipi gercekten cok seviyor tam aralari düzeldi derken akinin sorunnu cikiyor ve galip herzamanki gibi ilk olarak hanzadeyi sucluyor..
Sunayla yakinlasacakmis cok güzel leyla gitti simdide suna cikti basimiza.. bazen semihin hanzadeyi galipin hanzadeyi sevdiginden cok sevdigini düsünüyorum.. herseyi hanzade icin yapiyor.. bence artik hanzadeninde galipe bi tavir koymasi lazim ki galipte ona neler yaptigini biraz olsun anlayabilsin.. bu diziyi hic bir diziye degismem.. becede dizimizin ana sayfaya tasinamsi lazim..

burcu_yağmur
26-09-06, 09:41
ya suna nerden çıktı yaa biz leyle gitti tamamdır hanzadeyle galip barışır araları düzelir dedik şimdide bu kız çıktı yaa off valla galipe sinir oluyorum bence hanzadeyi gerçekden semih hakediyooo

SzARap
26-09-06, 09:48
Erkek zihniyeti işte...

Sen tut habersiz hanzadeyi boşa...sonra semih hanzede ile konuşmak isteyince küplere bin... Galip geldiğinden beri hiç hanzadeye nasılsın iyimisin diye sormadı... Semih ise ilk karşılaşmalarından nasılsın diye sordu.. hanzadeye gerçekten çok düşkün...

Ve bencede semih hanzadeyi daha çok hakediyor..en azından ona sadık onsun birşey yapmayı düşünümüyor...

Hanzade esmanurun zorlaması ile galip i kaybetmemek için böyle bir yalan söyledi ama onu hiç aldatmadı... ömer asafın babasının kim olduğunu öğrenincede hemen söyledi... galip e olan aşkı için semihe boyun eğmedi...

Ama galip önce leyla sonra habersiz boşanma ve şimdide suna.... erkek milleti işte olayları sadece kendi tarafından görmeye alışkın... Şimdi hanzade başka biriyle çıkmaya başlasa bile ki bu semih olmak zorunda değil..hemen kıskanıp sen çocuğumun annesisin evde otur diye hesap bile sorar... :fighting2

GüZCiCeGi
26-09-06, 19:41
insallah bari dizinin finalinde hanzade semihi tercih eder semih diziye ilk girdigi dönemden berri hanzadeyi daha cok hakettigini düsünüyorum.. galip onu daha cok bi aliskanlik oglunun annesi olarak görüyo hic ask falan yok.. zaten olsaydi leylayla aldatmazdi :icon_evil

Freddie
27-09-06, 22:01
ya çok güzeldi gelecek bölümü iple çekiorum yalnız dikkat ettim de galipin baına 2. bir leyla vakası geliyor ne dersiniz ha :)

KARAMAY
27-09-06, 22:42
neler oldu bu akşamki bölümde

ee bari ben gibi izliyemeyenler için bi özetlermisiniz ?

galibin kardeşi ve karısı ömer asafı öğrendimi bide bu kardeşin son dk psikoya bağlayan bi eski nişanlısı vardı noldu o en biraktıgımda intikam yemleri ediyordu.

gabin dizide daha önce yaşanan bişeyi tekrar etmesi hiç hoşuma gitmedi leylayada aynısını yaptı bununda ölümüne sebep olup hanzadeye geri dönecek off offf

KARAMAY
27-09-06, 23:03
bu arada tam yerinde kalmış haa
ben artık semihin hanzadeyi galip ten kat bi kat hak ettiğini düşünüyorum ama malesef semihteki hanzade aşkı saplantısı boyut değiştirip galip saplantısı haline geldi yarın öbürgün semih hanzedeyi elde etsede (zor biraz o ama ) galibe zarar vermekten onu öldürmek istemekten vazgeçmiycek

kusuruma bakmayın ama bence
hayatımda galip kadar saçmalayan bi karakter görmedim
önce karısından vazgeçti sonra gazeteci kısa gitti sonra ondan vazgeçip karısına döndü çocugumuz olsun molsun dedi sonra ondan vazgeçti şimdide suna çıktı haydi sonu hayırlısı yarın ondanda vazgeçer karısına döner (tabi hepsinde kendince geçerli nedenleri vardı. yok o oldu bu oldu kaldırılması zor bişeyler yaşadı ama ne biliyim ) hele olayların şıp diye çorap söküğü gibi gelmesi

bu saçmalık döngüsü devam eder bakalım nereye kadar neysee

Luxana
28-09-06, 10:11
arkadaslar merhaba,
ben gecen seneden beri bu dizinin takipcisiyim ve ayni zamanda buradan da yorumlari takip ediyordum ama artikkendi yorumlarimi da yazmaya karar verdim.

bence Galip cok yanlis yapiyor. Hanzade onu bu kadar severken resmen onu arkasindan bicakladi. en iyisi Hanzade bu bolumde Semih'in elindeki silahi indirtip beni burdan gotur Semih deyip onunla gitmeli. Iste Galip de o zaman Hanzade'nin kendini ailesi icin feda edecek bir kadin oldugunu gormeli. Sonucta artik is isten gecti. Bir de en sinirlendigim Galip'in Suna ile konusurken kimse beni dusunmez sen de dusunme dememesiydi. Hanzade kendisinden bile cok Galibi dusunuyor ama o inatla bunu gormuyor. Eger bir dahaki bolumde de birisi vurulur hastaneye yatarsa cok sacma olucak cunku kac bolumdur once Akin sonra Hanzade en son da Esmanur hastaneye yatti.

Sizin de yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar

bugra9
28-09-06, 11:31
Tele - Barometre
27 Eylül 2006 çarşamba
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Liverpool-galatasaray [net] Star 15,20 43,50
2 Avrupa Yakasi [net] Atv 6,30 19,00
3 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,40 17,40
4 Yaprak Dokumu [net] Kand 5,00 15,20
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,90 15,80
6 Yanik Koza [net] Show 4,70 13,50
7 Imkansiz Ask [net] Star 4,20 12,90
8 Adak [net] Show 4,20 12,90
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,00 12,40
10 Kirik Kanatlar [net] Kand 3,90 11,40

Hedef Kitle : A/b
27 Eylül 2006 çarşamba
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Liverpool-galatasaray [net] Star 15,40 47,40
2 Avrupa Yakasi [net] Atv 7,10 22,60
3 Yaprak Dokumu [net] Kand 6,20 19,90
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,40 15,70
5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,30 15,40
6 Kirik Kanatlar [net] Kand 4,30 13,50
7 Yanik Koza [net] Show 4,10 12,70
8 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,00 13,50
9 Sampiyonlar Ligi Ozel Prog.(mac Sonu) [n Star 3,70 23,40
10 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 3,40 19,00

gizem_89
29-09-06, 19:42
EVT 2. SEZON diil mi neden burda ben sevmiyoru ama yinede ikisene ayakta durabildiyse anasayfada olmasI gerekirdi die düsünüyorum

Freddie
29-09-06, 20:56
EVT 2. SEZON diil mi neden burda ben sevmiyoru ama yinede ikisene ayakta durabildiyse anasayfada olmasI gerekirdi die düsünüyorum

malesef arkım 2diil 3.sezon Ben diziyi çok seviorum ama şuanda bu kadar az yorum yazılırken anasayfada bayağı sönük kalır Hem zaten iki aile sahte prenses sevda çiçeği felan gündemdi dizilerde ilk 3 kapıyorlar ne zaman açsam en başta onlar ve hepsi de kaç kere yeni başlık açıldı 3 ayda. yanık koza 3 sezonunda ve 1. başlığı kapatamadı

stormy
01-10-06, 04:26
51.BÖLÜM

Semih silahını Galip’e doğrultmuşken Hanzade’ye bir teklifte bulunur. Hanzade, Semih’in bütün ısrarlarına rağmen onunla gitmeyecek, Galip’ten vazgeçmeyecektir...! Çelebiler Semih tehditi yüzünden birarada kalmak zorundadırlar artık! Herkes Galip’in evine yerleşir ve İstanbul’da yepyeni bir hayata başlarlar. Anne ve babasının arasının iyi olmadığını fark eden Ömer Asaf, onları yeniden bir araya getirmek için bir plan yapar. Galip ve Hanzade romantik bir akşam yemeğinde bir araya geleceklerdir. Çelebilerin evinden kaçarken bir polisi vuran Semih, artık tüm emniyet teşkilatını peşine takmıştır. Çareyi yurtdışına kaçmakta bulur! Diğer taraftan Galip, Suna ile yakınlaşmak için ilk adımı atar. Ancak Suna kararsızdır. Ailesi konusunda gittikçe daha da hassaslaşan Ömer, babasının onu, Suna’nın restoranında bırakıp gitmesiyle fenalaşır ve kriz geçirir. Suna Ömer’i evine götürmek zorunda kalacak ve orada kaçınılmaz karşılaşma gerçekleşecektir.

stormy
05-10-06, 01:56
Leyla gitti Suna geldi...Semih diziden cikti mi acaba..Tuna Balimi kacirtmayi planliyor sanki..Galipin Hanzadeye tutumu cok sacma ya..sinir ediyor

karacay26
05-10-06, 09:44
ben bu diziyi ilk başlarda severek, beğenerek izliyodum ama hani derler ya artık

kabak tadı verdin diye aynen öyle bişey işte.

diziyi uzatmak için yapmadıkları saçmalık kalmadı.ben şunu anlamıyorum

zamanında bitirselerdi seyirci tarafından zamanla bir zamanlar yanık koza vardı

diye anılmak varken şimdi neden yanık koza diye bir dizi var baydı artık

şeklinde anılmayı tercih ediyolar. izlemiycem yanık koza falan bundan sonra.

alperkaya
05-10-06, 11:07
TELE - BAROMETRE
4 EKİM 2006 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 6,30 19,90
2 YANIK KOZA [NET] SHOW 5,80 19,90

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
4 EKİM 2006 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 8,30 27,70
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 6,20 20,70
3 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 5,80 20,40
4 SILA (TKR) [NET] ATV 5,40 20,80
5 YANIK KOZA [NET] SHOW 5,30 18,70

bu kadar iyi reyting alıyorsa birde 2 sezonunda oldugu halde demek ki izleyen çok kişi bende izleyenlerdenim başak köklükaya harika

burcu_yağmur
05-10-06, 16:28
bence çok güzel dizi bitmesine gerek yok zaten kötü olsaydı biterdi şun 51 blümü ün verildi demekki iyiki tuttu reytinglerdende belli zaten

delfin23
11-10-06, 06:41
Dizinin yeni bölümünde Ömer'in geçirdiği astım krizi Hanzade ve Suna'yı karşı karşıya getirir Yönetmenliğini Murat Saraçoğ lu'nun yaptığı başrollerini Yavuz Bingöl, Başak Köklükaya, Çolpan İlhan ve Serdar Özer'in paylaştığı Yanık Koza'nın yeni bölümünde Hanzade'yle Suna'nı n ani karşılaşması sürpriz bir şekilde sonuçlanır

Yaşadıklarından sonra Hanzade'nin sinirleri harap olmuştur. Galip Hanzade'yi biraz olsun rahatlatmak için onu evden çıkarır. Dışarıda baş başa bir gün geçirmek, Galip ve Hanzade aşkını uzun zaman sonra bir kez daha gün yüzüne çıkaracaktır. Diğer yandan yaşanan olayın etkisinden kurtulamayan Esmanur soluğu Suna'nın restoranında alır. Suna bu ani ziyaretle neye uğradığını şaşırır. Annesinin Suna'ya gittiğini öğ- renen Galip, Esmanur'un karşısına dikilir ve sert bir konuşma yapar. Kendisini sokaklara atan Hanzade'nin karşısına çıkan Semih'in adamı ona bir paket verir. Semih bir kez daha Hanzade'ye ulaşmayı başarmıştır. Diğer yandan Esmanur'a kızan Galip de soluğu Suna'yla gittikleri çay bahçesinde alır. Suna ile karşı- laşmaları Suna'ya Galip'e olan duygularını dile dökme fırsatı verir. Aynı anda Hanzade de evde, Semih'in gönderdiği hediyeyi elinde tutar

Freddie
11-10-06, 22:30
bu bölüm mükkemmeldi ben ilk sezondaki gibi hissettim Ve yeniden ısınmaya başladım reytingleri nası olacak acaba Ben bu diziyi ilk sezon izledim 2. sezon baya bi geç başladım 35. bölümde felan ama ozamandan beri dewam ediyorum

burcu_yağmur
12-10-06, 09:50
dünkü bölüm gayet güzeldi galiple hanzadenin dışarıda yemek yemeleri özelliklede hanzadenin gözümün içine bakarak beni sevmedigini söylermisin diyo
galipde hayır söyleyemem diyoo hanzadede neden o zaman diyoo ayrıyız anlamında akınla ömer asafı görüyolar galip işte bundan diyoya orası çok güzeldiii

weasleys
13-10-06, 23:33
hanzade iyi ayakta duruyor ya kafayı nasıl yemedi hayret. kadın şamar oğlanına döndü?maşallah galipe de her kadın aşık oluveriyor nasıl bir karizması varsa.

weasleys
14-10-06, 23:52
sanırım bu hafta galip alıyor ağzının payını. yakalanıyor hanzadeye. hanzade de nihayet tavır koyuyor.

weasleys
15-10-06, 00:02
öncelikle sana katlıyorum hakikaten baymaya başladılar. ama senin yaklaşımında olan birine doğru olmadığını düşünsemde şunu söylemek zorundayım."baymaya başladılarsa izleme"

Melos82
15-10-06, 00:07
arkadaslar bitmesin dizi cok güzel daha hanzade karar vermedi.bence galip hanzadeye böyle davranmaya devam ederse hanzade semihe gidecek yada ömer bir kiriz daha gecirip ölecek galip ve hanzade yine bir araya gelecek cünkü ömer yüzünden ayrildi galip hanzadeden ama ozamanda dizide pek heycan olmaz ya aslinda tam olarakda karar veremiyorum henzadeye aciyorum dizinin basindan beri göz yasi hic dinmedi galip onun gibisini bulmus bunuyor hic bir es veya gelin onun gibi sabirli,saygili,ve sevgi dolu ailesine bagli olamaz...

Freddie
18-10-06, 20:25
ya yeter arık ya hanzade semihe gitsin galibi sevmiorum artık hanzade niye çekior bu adamı gitsin semihe ben semihi tutuyorum adam pisliğin teki ama enaznıdan sevior hem de ölecek ve öldürcek kadar çok sadece defalarca aldatmaları değil annesinin işlediği bir suçu da senelerdir büyük derece de kendi çekior

asslli
19-10-06, 11:25
bencede çok güzel bi bölümdü sonunda hanzade kendisine yakışanı yaptı kaçan kovalanır ayrıca bakalım görsün galip bey nasıl oluomuş suna ya demedi mi aramadığın günler kaçıcak yer aradım die(buna benzer bişi)çıldırdım resmen ama sonu süperdi hanzadenin telefonu galibin eline koymasına bittim kaldı galip öyle ohh canıma değsin bi de hanzade nin karşısına şöyle yakışıklı iyi biri çıktı mı iş tamamdır galip nasıl oluomuş görür intikammmm

zeynepyy
19-10-06, 13:00
oooohhhhhhh nihayet. Hanzade neden evi terkedip Galip'e gereken dersi vermiyor diye söyleniyordum. İyice bıkmıştık Hanzadeyi görünce onun surat asmalarından. Dizi biterken ilk kez olup bitenlerden çok memnundum.
Birde karşısına Semihten başka ona değer veren birini çıkarsınlar.
Galip'te kedinin ciğeri seyrettiği gibi uzaktan Hanzade'yi seyretsin artık.Ya da Semih'le arasını düzeltsinler. Semih'in Hanzade'ye aşkını defalarca gördük(biraz saplantı şeklinde) ama dizinin başından beri Galip'in Hanzade'yi sevdiğine dair hiç birşey görmedik. Üstelik başka kadınlar sözkonusu olunca beyefendi hep huzur buluyor. Aynı huzuru Hanzade'de başkasında bulsun artık.Galipte çatlasın.

stormy
19-10-06, 17:39
Basak Koklukaya ya helal olsun, bu kadar mi aci ceken kadin rolu guzel yapilir..Surekli aglayabiliyor dizi basladigindan beri..Galip iyice kontrolden cikti..Sirket elden gidiyor o Suna diye tutturmus birseyin farkinda degil..Eski Omer Asaf daha iyiydi nolduysa o cocuga kayboldu..

deadly_angel
19-10-06, 21:08
Bu dizi sayesinde Başak Köklükayanın bir sitcomda oynadığını düşününce gülme krizine girmiş buluyorum kendimi :img-grin2 :img-grin2

Yeter artık Hanzad€ doğru yolu bulup S€mihin yanına gitmeli, bu diziye yakışan final o bence :)

stormy