Tüm Versiyonu Göster : Yalancı Yarim-Replikler

Sayfalar : [1] 2

yeter be!
17-10-06, 13:52
müştemilatta sofradan kovulan tarık giyinmektedir...

Tarık:Alo.Eee noldu kurtardın mı bankayı?
Filiz:Kurtardım kurtardım.hatta 40 da yeni şube açtım öğlene kadar 100 e tamamlıycam…abi sana bankacılıkla ilgili temel bir bilgi vereyim.bir bankayı 5 dk batırabilirsin ama 5 yılda kurtaramazsın.ee tabi bunu ünv. De 4. günde öğretiyorlar sen 3.5 günde bıraktığın için kılpayı kaçırmışsın…
Tarık:Aferin..Lafı döndür dolaştır oraya getir.Filiz senden yardım istediğime pişman etme beni.Bankayı kurtarıcam diye bütün gün senden laf işitmektense tek başıma ve huzur içinde batırırım daha iyi.
Filiz:Tamam abi ben çıkıyorum.
Tarık:Ben seni ararım.

Naz odaya girer.

Tarık:buyrun.
Naz:Ümit espirinin dozunu biraz kaçırdı farkındayım. kusura bakma biliyorsun işte!.Bora bey Tarık Tekelioğlu ve Tek Bank hakkında biraz bilgi toplamış.onları paylaşmak istedi.seni ilgilendiren bir konu olsa gel otur bizle diycem ama şimdi biraz tuhaf gözükür! şöför masada falan!!…
Tarık:Hiç gelip açıklama yapmanıza gerek yoktu Naz hanım ben haddimi bilirim.
Naz:Yoksa soframızda daima yerin var.Bunu bil.
Tarık:Biliyorum.

Naz odadan çıkarken;

Tarık:Kız kardeşimle konuşuyordum.
Naz:İstediğinle konuşursun .Niye açıklama gereği hissettin ki?
Tarık:Hiiç..biriyle paylaşmak istedim bu sırada siz vardınız yanımda…
Naz:Ama kusura bakma gitmem lazım.şu anda Bora beyle paylaşacaklarım seninle paylaşacaklarımdan daha önemli.Yani Tarık Tekelioğlu ve Tek bank hakkında bizle paylaşacağı bilgileri diyorum..işle ilgili.
Tarık:istediğinizi paylaşırsınız.niye açıklama gereği hissettiniz ki?
Naz ters ters bakarak kapıdan çıkar…

ceza_cansu
29-10-06, 00:36
6.bölümün sonu bahçede Naz çello çalmaya iner
Tarık:Nihayet ümidi kesmek üzereydim artık
Naz:Ne işin var senin burda?Nasıl kurtuldun Melisa'nın pençelerinden?
Tarık:Benim bir patronum var.Onunla boğuşmayı becerdikten sonra Melisa vız gelir.Direkt oteline götürdüm.Sonrada buraya geldim.Eeee çalmıcak mısın?
Naz:Bilirsin sadece üzgün olduğumda bahçede çalarım.
Tarık:Biliyorum.
Naz:Şu anda çalmama gerek kalmadı.

ceza_cansu
29-10-06, 00:52
11.Bölüm Naz-Tarık Tekelioğlu telefon konuşması
Tarık:Buyrun küçük hanım beni mi emrettiniz?
Naz:Alo
Tarık: Oğlum Tarık kendine gel.Sen şu an bankacı Tarık'sın şoför Tarık değil.
Sadri: O zaman bunları görmemen gerekiyor.Ne de olsa çalıştığın adamın iflas belgesi.Öğrenip moralin bozulmasın.
Tarık:İşin gücün şakrabanlık Sadri
Sadri:Hadi bekletme küçük hanımı hadi
Tarık:Naz Hanım
Naz:Tarık Bey
Tarık:Kusura bakmayın beklettim.Buyrun sizi dinliyorum
Naz:Tarık Bey çok savaştım kendimle bunu söylememek için ama dayanamadım.Söylemessem çatlıcam.
Tarık:Neyi?
Naz:Tarık Bey siz hayatımda gördüğüm en ama en saygısız,en şımarık,en ukala insanmışsınız.
Tarık:Neden?
Naz:Neden mi?Tabiki geçen gün beni davet ettiğiniz yemekteki davranışlarınız yüzünden.
Tarık:İyi de ben o yemeğe gelmedim ki
Naz:İşte bende onu diyorum zaten.Size tek birşey söylicem Tarık Bey sırf zengin olmanız insanları istediğiniz gibi kullanma,vakitlerini çalma ve restoran köşelerinde saatlerce bekletip rezil etme hakkını vermez.Önemli olan insan olmak.İnsanların size sırf Tarık Tekelioğlu'sunuz diye değer vericeğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Mesela benim 700 lira maaşla çalışan bir şoförüm var.İnanın 50 tane Tarık Tekelioğlu eder.
Tarık:Çok teşekkür ederim.Oğlum Tarık ne yapıyorsun sen?
Naz:E o zaman birşey değil.Pardon ben demin üstün vasıflarınızı sayarken şımarıklık,ukalalık,saygısızlığın yanında yüzsüzlüğü saymayı unutmuşum.Kusura bakmayın.

willlover
18-11-06, 23:22
18. bölümden bir replik:

Naz: Durdur arabayı!

(Tarık arabayı durdurur.)

Naz: Ama ben sana ne kadar zeki olduğumu göstereyim! İster misin?

Tarık: Gerek yok, inanıyorum!

Naz: Yok yok, öyle geçiştiremezsin! Çünkü zekamla neyi çözdüğümü bilmeni istiyorum. Hazır mısın? Benden sakladığın büyük sırrı çözdüm Tarık.

Naz: Hiç öyle bakma bana, saklamaya da çalışma, büyük sırrını biliyorum artık. Bora'ya duyduğun nefretin sebebini de... Tekbank'la olan bağlantını, seni aslında kimin niye dövdürdüğünü, Hulusi Tekelioğlu'yla ilişkini, Belgin Tekelioğlu'yla yakınlaşmaya çalışmanı, İtalyan sevgiline ısrarla niye "no" dediğini... Aslında hepsinin sebebi aynı, öyle değil mi?

Naz: Ne o, niye bu kadar şaşırdın? Hiçtahmin etmiyordun değil mi bu kadar kısa zamanda anlayacağımı? İşte bak, buna zeka derler Tarık!

Tarık: Yoo hayır, ben buna şaşırmadım. Bu durumu bu kadar sakin karşılamanıza şaşırdım.

Naz: Ne yani ne yapacaktım? Kahrolup kendimi yerden yere atmamı mı bekliyordun?

Tarık: Eee... Evet...

Naz: Demek sende öyle bir izlenim bıraktım!

Tarık: Evet, sözlerinizle, davranışlarınızla, hareket ve tavırlarınızla...

Naz: Saçmaladığının farkında mısın, umrumda bile değilsin! Bir dakika yaa, kimi seversen sev, kiminle birlikte olursan ol; ama beni aptal yerine koyma! Bak, hemen anladım! Ne kadar zekiyim görüyorsun! Patronunun zekasıyla övün diye söylüyorum sana da!

Tarık: Ne?

Naz: Ay hayret bir şey yaa, sen ne sanıyorsun kendini? Bütün kadınların birlikte olmak için yanıp tutuştuğu bir yakışıklılık abidesi mi? Ama bana sökmez Tarık!

Tarık: Ne?

Naz: Kimi seviyorsan sev, kimle birlikte olmak istiyorsan ol! Hatta lütfen ol da gör ne kadar umrumda olmadığını?

Tarık: Naz Hanım, siz neden bahsediyorsunuz?

Naz: Neden bahsettiğimi sen çok iyi biliyorsun.

Tarık: Hayır, bilmiyorum!

Naz: İnkar etmeye kalkma! Aşıksın işte!

Tarık: Kime?

Naz: Filiz Tekelioğlu'na!

Tarık: Ne!??

tarik_naz
21-11-06, 00:44
bu konuşmaları çok beğenmiştim ben de.

Bora: Sizin şoför alıştı arabaya

Naz: Eeee işi bu duyduğumuza göre bu konuda uluslar arası bir üne sahipmiş bi bakmışsınız japon baş konsolosunu gezdiroyor bi bakmışsınız italyan baş konsolosunun kızını eve bırakıyor

Naz: Kim Arıyor?? He dur tahmin ediyim Amerikan baş konsolunun kız kardeşi

Tarık: Evet birlikte çin yemeği yiyecektik

Naz: Hesabı da Alman usulü öderseniz herhalde

Bora: Şoförünüzle diyoloğunuza hayranım

Naz: Çok teklif yaptılar ramazanda akşamları feshanede gösteri yapalım diye kabul etmedik

Tarık: Ben seni arıycam birazdan

Naz: KİM??

Tarık : Feshanenin işletmecileri,Yılbaşı akşamı uygunmusunuz diye soruyolar

Bora:Cidden harikasınız

Naz: Akşam Tarık Tekelioğlu ile ilgili haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

Bora: Akşam görüşmek üzere

Naz: Görüşürüz

Naz: Bİ daha sakın bana başkalarının yanında laf yetiştirme hele bora beyin yanında sakın

Tarık: Özür Dilerim Naz hanım

Naz: Nece konuştunuz siz İtalyan bayanla

Tarık: Japonca

Naz: İtalyan baş konsolosunun kızıyla japonca konuşan türk şoför,amerikan konsolosunun kız kardeşi ile çin yemeği yiyip alman usulü hesap öder.Globalleşme budur bence

Tarık: Ama arabasızda kalsa yanında kaldığı türk aileden ayrılmaz peki bu nedir sizce??

Naz: Cidden fena değiliz sor bakalım kaç para teklif ediyor feshanedekiler

DeL1nquenT
21-11-06, 15:51
Bende bir kaçtane eklemek istedim tabi bi mahsuru yoksa

N:Ne yapmaya çalışıyosun sen
T:Naz hanım gelmeyin üstüme canım sıkkın
N:Canı sıkkınmıs benimki seninkinden sıkkın
T:Sizin canınız niye sıkkın
N:Boşver
T:Siz Bilirsiniz
N:ha bu kadar yanı
T:ne
N:sizin niye canınız sıkkın boswer sız bılırsınız bu yanı
T:Ne yapacaktım
N:İnsan birz daha çaba gösterir karşısındakınin derdini sıkıntısını ogrenmek ıcın bı kere sor ole kapa konuyu iyi valla
T:BEn en azından 1 kere sordum
N:He bıde laf sokuyoruz ustune evet ben sormadım cunku kesın ıtalyan sevgılınle ilgili bırseydır ve ben onun adını bıle duymak ıstemıyorum
T:Bende bıdaha sormadım cunku kesın mustakbel esınız bora beyle ılgılı bıseydır ve bende onun adını duymak bıle ıstemıyorum
N:Senın gıdıp arabayı yıkamadan almak gerekmıyor mu ?

Tarık:Döndüğümde motorsiklet yerinde yoktu komiser bey
Komiser:Geçmiş olsun bu şifreli kilitlere güvenmemek lazım hemen kırılıyorlar
Tarık:Kilit yoktu komiser bey
Komiser:Duz kontak yapıp calıstırdılar herhalde
Tarık:Anahtarı uzerinde bırakmıstım
Komiser:ne Kesın bı kadın parmagı var bu ısın arkasında dımı
Tarık:keske 1 tane olsa
Komıser: O zaman kendınızı kaybetmedıgınıze dua edın
Tarık:Musadenızle
Komıser:hayret sabahkı cep telefonunuzu kullanıyorsunuz hala caldırmamıssınız :)

T:Buyrun
N:Dur tahmın edıyım motorsıkletıde yıkamaya verdın ıc dıs
T:Hayır caldırdım
N:Bizde arabamızı emanet edıyoruz saf gıbı nerde caldırdın
T:tam surda pesınızden kostum okulun kapısına kadar o sırada
N:hee suclu benım yanı
T:Ben ole bısey demedım
N:e bıde deseydın bare
T:Naz hanım bısıklet kullanmayı bılıyor musunuz
N:eveT nıye sordun
N:aaa gel buraya sana buraya gel dedım. Alo bora cok zor durumdayım gel benı kurtar. Dur dur hemen gelme hallettım galıba
N:heh sole
T:bındınızmı
N:evet
T:hadı sıze ıyı yolculuklar zor durum ole olmaz bole olur naz hanım bu arada bora beye soyleyın arabasınıda getırsın cunku arabanızıda caldırdım.
N:Ne
T:Ama suclu sızsınız emanet etmeseydınız saf gıbı
N:Tarık dur dıyorum sana sana dur dedım Tarık lutfen dur araba maraba umrumda degıl lutfen bırakma benı - bırakma benı derken yanı o durumda bırakma oyle bısıkletın ustunde anlamında dedım bılıyosun dımı
T:Bende o yuzden bırakmadım zaten naz hanım
N:yoksa bırakırdın yanı
T:nereye gıdıyoruz
N:Belgın tekelıogluna esı ıyılesmıs ısıne geri donmus cello derslerıne kaldıgımız yerden devam edelım dedı konser tarıhlerı yaklasıyormus gordugumde ne demek gecıyor ıcımden bılıyo musun sız bana cello dersı verecegınıze o assagılık oglunuza biraz ınsanlık dersı verın demek ama dıyemıyorum cunku babamın gelecegı kocasının benım gelecegımde karısının elınde
T:Bi bilsen bındıgın bısıklette oglunun elınde :)
N:ne
T:Yokbısey

shadowblue
22-11-06, 12:45
Bu benim ikinci senaryo denemem,bakalim begenecek misiniz:)

Tarik ve Naz'in arasi Filiz Tekelioglu konusundan dolayi açilmistir.Konserden sonra eve dönmek isteselerde,elverissiz hava kosullarindan dolayi geceyi otelde geçirmek zorunda kalacaklardir.Resepsiyona gittiklerinde ise onlari bir sürpriz beklemektedir.

Tarık:Iki oda istiyoruz.
Görevli:Malesef bos odamiz yok.Çok pardon,simdi hatirladim öglen 103 numarali oda bosalmisti.
Naz:Ama bize iki oda lazim.
Tarık:Baska çaremiz yok Naz hanim,ben kanepede yatarim sizi rahatsiz etmem.

Otel odasina gittiklerinde orada sadece bir yatak vardir.(Aslinda kanepe de olmasi lazim,özellikle koymadim,kötüyüm ben kötüyüm:icon_evil )

Naz:Yok artik,saka mi bu?
Tarık:Isterseniz yerde yatarim.
Naz-O kadar da insafsiz degilim.Sag tarafta mi yatarsin,solda mi?
Aralari bozuk oldugu için konusmadan yatip,uyurlar.Tarik çözemedigi problemlerinden dolayi kabuslar görmektedir.Naz da bu durumu fark eder ve onu uyandirmaya çalisir.
Naz:Tarik uyan,Tarik.

Tarik uyanir ve Naz'in gözerine derin derin bakar.Naz gözlerini kaçirmak istese de basaramaz.Aralarindaki çekim gittikçe artmış,mesafe azalmıştır ve sonunda Tarik Naz'i öper.Naz birden kendine gelir ve Tariga tokati yapistirip,odadan ayrilir.

Eve dönüs yolunda,aralarindaki sessizlikten sikilan Tarik,Naz ile konusmak ister.

Tarık:Naz hanim
Naz:Sus!Konusma.Boraya kiziyorum hem Filiz tekeliogluna hem bana kur yapti diye senin de ondan farkin yok.

Tarik arabayi kenara çekip,arabadan iner.Naz'i karsisina alir ve ikili konusmaya baslar.

Tarık:Ben Filiz Tekelioglu'na asik degilim.Ben baskasina asigim.
Naz:Öyle mi,baskasina asiksan neden beni öptün?
Tarık:Çünkü sana asigim.

(Sonunda itiraf ettirdim:) Böyle bir itiraftan sonra ne konusurlar,neler olur hiçbir fikrim yok:) )

tarik_naz
27-11-06, 14:51
Filiz, tarığı arar ve bunu gören naz şaşkın bi şekilde tarığa bakar.

Naz: Oooo, konseri kutlamak için arıyo sevgilin herhalde. Maşallah aranızdan su sızmıyo. Neden arıyo bu kız seni?
Tarık: naz hanım !!
Naz: sus, bi kelime dahi konuşma. Ben göreceğimi gördüm.
(Tarık telefonu açmak istemez)
Naz: eee niye açmıyosun telefonu, hıımmm benden rahatsız olursun şimdi ben seni yalnız bırakayım da rahat rahat konuş sevgilinle.
(naz gitmek için hamle yapar ama Tarık kolundan tutarak buna izin vermez ve telefonu açar)
Tarık : buyrun filiz hanım, kusura bakmayın çok sinirliydim, tutamadım kendimi. Böyle olacağını bilseydim inanın yapmazdım. Sizden tekrar özür dilerim.
Naz: ne diyo? Neden onu da konsere getirmediğin için mi kızıyo yoksa?
Tarık: yok, bora terk etmiş de, senin yüzünden oldu diye hesap soruyo?
Naz: ne?
Tarık : hatırlarsanız bora’ya araba da Japonca bişeyler demiştim ve siz ne dedin diye sorduğunuzda zamanı gelince söylerim demiştim.
Naz: evet hatırladım
Tarık: işte o zaman bora’ya “senin ağzını burnunu kırmak istiyorum ama kendimi zor tutuyorum fakat elimden kurtulamayacaksın” demiştim. Ve bugün ağzını burnunu kırdım. Üzerine biraz da laf sayınca yok olup gitmiş. Bu nedenle filiz tekelioğlu benden hesap soruyo.
Şimdi siz buna da inanmazsınız.
Naz: evet inanmıyorum. Nerden bilecem gerçek mi yalan mı?
Tarık: bora’yı bulabilirseniz yüzüne bakın anlarsınız, gerçek mi yalan mı.

tarik_naz
29-11-06, 23:23
tarık ve naz öpüşmüş, naz şaşkın ve biraz utangaç bi bakışla.

naz: ne yapıyoruz biz ya
tarık: kusura bakmayın naz hanım
naz: bakarım tabi neden öptün beni?
tarık: iyi de siz de beni öptünüz. isteseydiniz engelleyebilirdiniz. neden engellemediniz.
naz: neden acaba??
tarık: naz hanım herşey apaçık ortada değil mi? ikimizde biribirimizi oyalayıp sinirlerimizi bozuyoruz. birimizin ilk adımı atması gerekiyodu.
naz: neye?
tarık: "aşka", sana aşığım naz anlamıyormusun aşığım.

(naz'ın içinden ben de sana aşığım demek geçer ama diyemez. birbirlerine imalı biçimde bakmaya devam ederler.)

naz: çok uykum var, çekilirsen uyuyacam.
tarık: siz bişey demiyecekmisiniz?
naz: dedim ya çok uykum var. iyi gecelerrr.

:( naz'a "ben de aşığım" dedirtemedim.

tarik_naz
01-12-06, 15:13
naz'ın konser yorumu ve filiz kıskançlığı

Naz: kötü mü çaldık acaba? Otelin sahibi beğenmedi de belgin hanımı arayıp bizi kovduğunu söyledi belki de. Senin gitarın akortunda vardı bi sorun. Elli kere dedim sana salona girince kontrol et diye. Oda sıcaklığı değişince gevşeyiveriyo teller akort makort kalmıyo. Ama maşallah girer girmez 3-5 kişi alkışlayınca gaza gelip dırılink dırılink dırılink

Tarık: hızıma ve enerjime ayak uyduramadıysanız o sizin sorununuz. Ben konser mahaline girerim, girdiğim anda solomu atarım,seyirciyi büyülerim. İşinize gelirse

Naz: kusura bakmayın sayın bakolo lucya (ismi tam bilmiyorum) haklısınız 35 senedir konserlerinize böyle başlarsınız siz. Ne ukalasın sen ya
(Tarık sinirlenip arabayı durdurur)

Tarık: eee biz bu mesleğe 35 senesini vermiş uluslar arası sanatçılarız izin verin de biraz ukala olalım. Ve de 35 senelik tecrübemle şunu söyleyebilirim, muhteşem bi konser verdik. İkimiz de harikaydık. Hele sizzz kıyafetinizle, makyajınızla ve sahnedeki duruşunuzla ordaki herkesi büyülediniz.

Naz: herkesi?
Tarık: evet herkesi
Naz: sen de dahilsin yani buna
Tarık: istermiydiniz. (romantik bi bakışma)
Naz: niye aramış seni?
Tarık: kim?
Naz: filiz tekelioğlu
Tarık: şey için aramış

Naz: aman iyi düşün bu sefer mantıklı bi yalan uydur. Ne o bulamadın mı düzgün bi yalan. Aaa ama sende bi performans düşüklüğü seziyorum Tarık. İşin ilginci sen telefonda filiz tekelioğlu ile konuşurken annesi de telefon açıp bizi geri çağırıyo. Ne tesadüf ama. Yoksa değil mi? Yoksa filiz tekelioğlunun sana olan aşkı depreşti de bora’yı bırakıp sana mı dönmeye karar verdi. Annesi de destek mi çıktı bu duruma? Ve daha bi çok sürpriz gelişme YALANCI ŞOFÖRÜM dizisinin bu bölümünde sakın kaçırmayın

Tarık: evet ben de dahilim
Tarık: sen de dahilmisin buna diye sormuştunuz ya. Evet dahilim. Çello çalarken beni de büyülediniz. Sebebini de buldum. (naz, tarıktan güzel bi sebeb beklerken)
Çünki çello çalarken konuşmuyosunuz. Ama çelloyu bırakıp konuşmaya başladığınız an büyü müyü kalmıyo

devamı gelecek

tarik_naz
01-12-06, 15:34
Tarığın işten çıkmak istemesi, naz'ın dağ bahanesi ile geri gelip tarığı alması

Tarık ıslak ıslak’ı söyler ve naz, tarığa kısasa kısas yapar.

Naz: eee yok mu başka şarkı?
Tarık: yok bitti
Tarık: bildiğim bütün şarkıları söyledim başka kalmadı. (morali bozuk bi biçimde arabayı yine durdurur) eh şarkı söyleyemeyeceğime göre sizin için hiç bi çekiciliğim kalmadı. Çekiciliğim kalmayınca hiç çekilmem. O yüzden daha fazla canınızı sıkmadan ben aranızdan çekileyim. Yani siz ve arabanızdan.
Tarık arabadan iner ve otostop yapar, naz da arkasından çıkar.

Naz: ne bekliyosun? Gelip sana lütfen bin şu arabaya beni yalnız bırakma diye yalvarmamı mı?

Tarık: istediğiniz kadar yalvarın. Bana sürekli yalancı şoförüm diye hitap eden birinin yanında bi dakika bile durmam

Naz: ay çok özür dilerim. İnan bilmiyordum sana bu kadar koyduğunu “ŞOFÖR” denmesinin, yalancı dememe takılacak değilsin heralde çünki yalancısın.

Tarık: iyi işte. yanınızda yalancı birini çalıştırmak istemezsiniz heralde.

Naz: doğru söylüyosun. Belki de ilk defa doğru söylüyosun. Evet istemem ve de istemiyorum. Sana hayatta başarılar. Ve de filiz tekelioğlu ile mutluluklar dilerim. (yine romantik bi bakışmadan sonra naz araba ile ayrılır.)

Tarık sadri’yi arar.

Tarık: çabuk gel beni al
Sadri: ee nerdesin sen?
Tarık: hiç bi fikrim yok.
Sadri: tamam ozaman sen “hiçbi fikrim yokla, peki ben seni nasıl bulucamın köşesine çık ben oraya geliyorum” :):):)

(o sırada naz gelir)

Naz: babam sen olmazsan beni hayatta dağa yollamaz. Şurda kırk yılın başı bi tatil yapıcam. Bir hafta daha idare edelim durumu.

devam edecek...

tarik_naz
01-12-06, 15:51
tarığın ilk kez doğruyu söylemesi ama naz'ın tarığın yalan söylemesini beklemesi

Naz ve Tarık eve gelirler.

Naz: Allah Allah herkes uyumuş. Pozitif enerji çarptı anlaşılan.

Tarık: benden başka bi isteğiniz var mı?

Naz: hiç olmadı ki. Bunları taşımayı da sen istedin

Tarık: doğru

Naz: senin benden istediğin bişey var mı?

Tarık: evet

Tarık: benn (naz yine güzel bişey bekler) müsadenizi isteyim.

Naz: iyi (müsaade istemeye sinirlenmiştir). Fizil tekelioğluyla mı buluşacaksın.
Tarık: içinden (bu sefer yalan söyleme Tarık, bi kez olsun yalan söyleme, bozulsa bile yalan söylemediğin için takdir eder seni.)

Tarık :evet

Naz: sürekli boş yere yalan söyleyip durdun. Bi kez olsun gerçekten yalan söylemen gerekirken tuttun doğruyu söyledin. Afferin sana . (sinirli bi şekilde) çık git gözüm görmesin seni, çık dedim sana

Tarık, berrağa sır vermek için kulağına eğildiği sırada naz görür

Naz: maşallah dişi sinek kaçmıyo senden, sevgilinle buluşmaya giderken bile yolda artık kimi görürsen. Bi Belkıs hanım kaldı darısı onun da başına.

tarik_naz
01-12-06, 16:31
naz'ın filiz kıskançlığı yüzünden erken tatile çıkmak istemesi, 10'dan geri sayımlar

Naz: eee nasıl geçti geceki görüşmeniz.bol bol özlem gidermişsinizdir.
Tarık: naz hanım daha öncede söyledim yine söylüyorum. Filiz hanımla aramda düşündüğünüz gibi bişey yok
Naz: aaa olmadı ama senin gibi usta bi yalancı .böyle durumlarda hemen en basit yalanı söyler. Aramızda duygusal bişey yok o beni abisi gibi görür , ben de ona kardeşim gözüyle bakarım.
Tarık :aynen öyle
Naz: tabi tabi tabi ben de inandım eee neden vazgeçmiş filiz kardeş bora beyden anlamışmı nasıl sahtekar olduğunu ?
Naz: öylemi nasıl?
Tarık: sizin o hiç beğenmediğiniz Belkıs hanım sayesinde
Naz: sen niye bu kadar safsın. Hadi babam tamam, sen nasıl inanıyosun bu kadının laflarına
Kadın 20 yıldır elinde büyüttüğü canından çok sevdiği boracığını bi kalemde siliverdi yani öylemi?
Tarık: evet ve bigün sebebini anlayacaksınız ve o kadına ne büyük haksızlık yaptığınızı fark edeceksiniz

Tarığın telefonu çalar ve naz kim aramış diye merakla öne uzanr ve filiz’in aradığını görür.

Naz: hayallah istemeden gördüm iyimi , açsana, yazık kızcağız bi abi nasihati isteyecekti belki de . demek bunların abisiyle arası kötü, Tarık tekelioğlu hiç ilgilenmiyoki kız kardeşiyle şoförlerden medet umuyo zavallı. AÇSANA

Naz, Tarık ve filiz’in buluşacaklarını anlar ve okula gitmekten vazgeçer.

Tarık: kaçta bitiyodu dersiniz.
Naz: vazgeçtim okula gitmiyorum. eve dön.
Tarık: ne?
Naz: eve dön dedim. Tatile çıkmaya karar verdim.
Tarık: ne zaman?
Naz: hemen şimdi. Niye dönmedin sen hala
Tarık: naz hanım bu biraz ani bi karar olmadı mı?
Naz: evet öyle oldu bi sorun mu var?
Tarık: benim bi işim vardı
Naz: senin bi tek işin var o da benim şoförlüğüm. Başka işin varsa ben seni hiç tutmayım. Çabuk yap seçimini BEN Mİ O MU? Yani benim işim mi, o öbür iş mi? Ben mi o mu derken iş anlamında dedim. o kadarını anladın heralde
Tarık: bana bikaç saat izin verseniz
Naz: hemen şimdi dedim 10 saniyen var. Ya hemen dönersin ya da sakın bi daha eve dönme.
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

Tarık süper bi spin atarak döner. Naz içerde korkmuş bi halde

Naz: son saniyeye kadar bekleyip, saçma bi manevrayla döneceğine, 10 saniyede adam gibi dönemedin yani pesss.
Tarık: siz döndüğüme dua edin
Naz: benn , dua edicem niye? Şoförum arabayı döndürdü diye. Bi de döndürmeseydin işsizdin şu anda işsizzz.

Tarık sinirlenip bi spin daha atarak geri döner ve okula doğru gider.

Tarık: evet buyurun kovun şimdi.sizde rahat edin ben de.
Naz: çabuk döndür şu arabayı.
Tarık: 10’ a kadar sayıyorum. Ya benden özür dilersiniz adam gibi dönmemi söylersiniz ya da …

Naz: ya da ne?
Tarık: 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1
Naz: ya hemen dönersin ya da atlarım aşağı
(Arabanın kapısını açar, o sırada polis gelir )

tarik_naz
01-12-06, 16:51
Polis:evet beyfendi tebrik ederim iki tehlikeli dönüş bir kapı açma ZEVKLE İZLEDİK ŞİDDETLE KINADIK!! Bir açıklama yapmak istemisiniz?
Tarık: Bi açıklama yapsak cezayı etkilermi?
Polis:Hayır!
Tarık: O zaman biz vaktinizi almayalım direkt kesin cezayı
(naz sinirli sinirli yanlarına gelir)
Naz:Niye kaçıyorsun anlatmaktan? Hatalı olduğun ortaya çıkacak diye mi?Tarık: Naz hanım uzatmasak meseleyi ?
Naz:Memur bey bu beyfendi benim şoförüm kendisine bir emir verdim yerine getirmedi.
Polis:Kusura bakmayın emre itaatsizlikten trafik cezası kesemiyoruz !!!!
Naz:Benim derdim o değil
Tarık:Cidden nedir sizin derdiniz naz hanım söyleyin bende biliyim
Naz:İzin verirsen ben memur beyle konuşuyorum. Oradan lafa girme.
Tarık:Ama ama benim hakkımda konuşuyorsunuz
Naz:işte görüyorsunuz değilmi memur bey! Sözüm ona emrimde çalışıyor ama dili pabuç gibi
Tarık:sadece okulu kırmanızı istemedim
Naz: hadii canımm okulu kırmamı istememişmişmiş
Naz:senin kardeşinle buluşman tehlikeye girdi tek derdin o
Tarık:Bence sizinde tek derdiniz kardeşimle buluşmayı tehlikeye sokmaktı. Apar topar tatile gitmek istiyorum derken!
Naz:Bak sennnn
Polis:Evliyseniz şiddetli geçimsizlikte yazabilirim
Naz:Sağolun yani memur bey benide şoföre yakıştırdınızya bravoo
(naz gider polis tarığa eğilip)
Polis:Kusura bakma kardeş sana ceza kestiğim için sen belliki zaten cezanı çekmişsin
Tarık:Sağolun memur bey
Naz:hahh tam erkek dayanışması memur bey çabuk yazarmısınız şu cezayı daha gidip bavul toplucam ben malum yolumuz uzun
Tarık:Memur bet siz oraya bol bol yazın biz bu gidişle daha çok öderiz

not: alıntı

tarik_naz
01-12-06, 19:47
evden ayrılışları ve bu bölümdeki belki de en komik replikler

*Tarık filiz’den kayak takımı istemek için konuşurken naz gelir

Naz: orda lak lak çene yapmayı bırak da gel şu bavulları taşımama yardım et.
Tarık: emredersiniz.
Naz: iki dakika duramıyosun telefonla konuşmadan. Bozulmamıştır inşallah kardeşiinnn
Tarık: yok kardeşim anlayışlıdır benim .(filizle konuşmasını bitirir)
Tarık: hanım efendinin kolu yorulur iki parça bavulu kendi taşısa. Tek amacı bana iş çıkarmak..(naz’ın odasına gelir) bu dört tane bavul mu inecek
Naz: yok hayır, koltuklar ve yatak inecek ben odada kalacak eşyaları bavula doldurdum karışmasın diye. tabiî ki onlar inecek soruya bak
Tarık: ben sadece hafta sonu için gidiyoruz sanıyordum
Naz: evet
Tarık: hıı , diyosunuz memnun kalırsam yerleşirim.

*Naz Belkıs’la vedalaşır ve Belkıs da ona şapkayı verir

Naz: hala sığdıramadın mı dört tanecik bavulu?
Tarık: ben sığdıramıyo değilim onlar sığmıyolar.
Naz: şart mı şu bavulu götürmen (tarığın ufak bavulunu gösterir)
Tarık: hayır
Naz: dalga geçiyosun benle
Tarık: yoo. Almayabilirim yanıma. Sizdeki dört bavulun içinden mutlaka bana da giyecek bişeyler çıkar.. şapkanıza bayıldım
Naz: çok sevdiysen al senin olsun (çok hoş bi şekilde güler)

*Ve yola çıkarlar (tarığın naz'la dalga geçtiği bence en komik replikti)

Naz: dört saat böyle mi gidecez.
Tarık: yoo. Arada isterseniz yer değişiriz.
Naz: onu demiyorum. Böyle sessiz mi yani?
Tarık: yoo. Arada isterseniz kavga ederiz
Naz: yok istemem daha yeni ettik.
Tarık: isterseniz en çekici halime bürünebilirim bi anda
Naz: haa, bi sürü çekici halin varda, en çekicisine bürüneceksin, aman aman. Hele kafan da o ponponlu şey varken hiç uğraşma.
Tarık: siz bilirsiniz.
Naz: hem zaten bildiğin bütün şarkıları söyledin, kalmadı ki
Tarık: tatile gitmeye karar verince yeni bitane öğrendim.
Naz: öylemiii? Bi ara söylersin, ha yalvarma mı bekliyosun galiba söyle diye
Tarık: yoo
Naz: söylesen ozaman
Tarık: çok mu istiyosunuz?
Naz: yooo
Tarık: söylememi istediğiniz zaman söylerim
Naz: sen söylemek istediğin zaman söyle
Tarık: ben siz söylememi istediğiniz zaman söylemek istiyorum
Naz: istiyorum
Tarık: neyi?
Naz: neyi olabilir?
Tarık : şarkı söylememi mi?
Naz: ay tamam istemiyorum
Tarık: niye değiştirdiniz fikrinizi
Naz: sayende
Tarık: naz hanım, bu yol böyle bi şarkı yüzünden didişerek geçmez
Naz: eee ne yapacaksın
:):):)
Tarık, Beni yak kendini yak ‘ı söylemeye başlar.

tarik_naz
01-12-06, 21:11
arabanın bozulması ve naz'ın tarığın soğuktan üşümesine içi gitmesi.patron özelliğini kullanıp zorla arabaya sokması

*Ve dağda araba bozulur.

Naz: ne oldu?
Tarık: araba bozuldu
Naz: çalışmıyomu?
Tarık: hayır
Naz: (içses) hiç yakışmadı Tarık. Bari daha orijinal bi numara bulsaydın. Belki bi şansın olurdu. Ama araba bozuldu numarası !!! şimdi daha inandırıcı olsun diye bu soğukta inip motora da bakarsın sen
Tarık: ben bi motora bakayım
Naz: (arabada kendi kendine konuşur) sen şimdi üşürsün de, benim de içim gider burada,üzülürüm senin için. Ah Tarık ah . işte beni filiz tekelioğlu ile bir tutarak hayatının hatasını yaptın. Donsan inip üzerine bi hırka vermem. Tamam işte ısrar etme , yemedim üşüme numarasını gir içeri artık. İyice abarttı bu. İyii belli ki tutmuş bu taktik. Filiz tekelioğlu şuan kesin dayanamayıp inip yanına koşmuştu. Eee işte bu da naz özkul farkı..
(naz dayanamaz arabadan iner)
Naz: ya tamam uğraşma binermisin şu arabaya
Tarık: bişeye daha bakacam bi dakika
Naz: donucaksın (içses) bak işte şimdi de cevap vermeme numarası ,ben iyice merak edeyim inip yanına gideyim diye.filiz tekelioğlu kesin gitmiştir.
Naz: binermisin şu arabaya
Tarık: şu kabloları bi bağlayım
Naz: binmeni emrediyorum (içses) tabi şimdi arabaya bindikten sonra bi süre içi titrer. Hangi kız etkilenmezki kendisi için bu soğukta araba tamir etmeye çalışmış ve üşümüş bi gençten. Benim dışımda tabii
Tarık: (çok üşümüş bi halde) off soğukkk
Naz: ciddeennn.. eee tamir edemedin mi? (içses) tabi öyle bi cevap verecekki şimdi şoförluğune de laf getirmeyecek.
Tarık: aslında biraz vakit ,bi de düzgün alet edevat olsa tamir ederim de dışarısı durulacak gibi değil.
Naz: (içses) aferin tam tahmin ettiğim gibi
Naz: arayıp yardım çağaralım mı
Tarık: burada çekmeyebilir cep
Naz: (içses) tabi ya plan muhteşem arabayı telefonun çekmeyeceği bi yerde bozacaksın.
Tarık: biraz bekleyelim belki bi araba geçer.,
Naz: iyi bekleyelim bakalım (içses) şimdi sen tam şuanda o içli şarkıya bi daha girersin
Naz: işte

tarik_naz
01-12-06, 21:40
Araba da beklerler ama gelen giden yok

Tarık: hava iyice soğudu. Çok üşüdüm. hala da geçen yok
Naz: 45 dakika oldu ne gelen var ne giden
Tarık: yapacak bişey yok bekleyecez
Naz: nekadar bekleyecez daha. Araba maraba geçmedi sabahlayacakmıyız.
Tarık: daha iyi bi fikriniz var mı?
Naz: (içses) anlaşıldı. bu araba bozuk numarasını sürdürecek blöfünü göreyim de itiraf etmek zorunda kalsın ucuz numarasını.
Naz: var. Ben gidiyorum.
Tarık: nereye
Naz: medeniyete. O bana gelmiyosa ben ona giderim. Bu kadar yol geldik buralarda bi yerde olması lazım.
Tarık: daha en az 15 km yolumuz var , hayatta yürüyemezsiniz
Naz: niye?
Tarık: gece vakti tekin değil bu yol
Naz: (içses) vayy şimdi kış vakti , ayılar ,kurtlar iner masalıyla göz korkutmaca
Tarık: dağ başındayız, kış vakti, bunun ayısı var kurdu var.
Naz: yok artık.
Tarık: ciddiyim
Naz: sen baya iyi biliyosun bu civarları. Daha önce bu yerde yolda kalmışlığın var galiba
Naz: hadi hadi sen anladın benim ne demek istediğimi. Ben gidiyorum
Tarık: naz hanım sakin. (arabadan inerler)
Naz: cidden soğukmuş
Tarık: naz hanım binin şu arabaya üşüyeceksiniz.
Naz: yok üşümüyorum benim üstüm kalın.
Tarık: biner misiniz lütfen şu arabaya
Naz: sıkıldım arabada oturmaktan. ben gidiyorum
Tarık: naz hanımmm
Naz: (içses) haa şimdi kesin gelip kolumu tutmalar, koluma girmeler, avuçlarımı ısıtmalar, yakınlaşmak için tam fırsatı, sakın yeme bu numaraları naz..
Tarık: naz hanım lütfen gelirmisiniz.
Naz: ya bırak kolumu gidicem diyorum
Tarık: naz hanım saçmalıyosunuz, nereye gidiyosunuz böyle
Naz: saçmalıyosam benim derdim sanane
Tarık: siz bana emanetsiniz
Naz: araba da sana emanetti. Ama bak sersem sepelek yatıyo yol kenarında .tam da yerinde yani istesen bu kadar olur.
Tarık: ne demek istiyosunuz.?
Naz: hiççç
Tarık: ben mi bozdum yani
Naz: ben öyle bişey mi dedim?
Tarık: demiş kadar oldunuz
Naz: valla yarası olan gocunur.
Tarık: naz hanım, eğer bian bile arabayı benim bozmuş olabileceğimden şüphelendiyseniz, şu anda istifa ederim. (naz susar)
Tarık: bu sessizlik hiç hoşuma gitmedi.
Naz: bi şarkı söyle ozaman
Tarık: demek bana bu kadar güveniyosunuz. pekii
Tarık arabadan bavulunu alır.

Tarık: Buyurun gidelim.
Naz: nereye?
Tarık: en yakın medeniyete size yolda eşlik edecem. Ondan sonra ben artık bi taşıt bulur ve giderim.sizde daha fazla yük olmam
Naz: sen bilirsin
Tarık: buyurun.
Naz: (içses) vayyy blöfe blöf demek. Sen bu oyunu uzattıkça ben de uzatacam Tarık efendi. ve de hiç bi güç beni yolumdan döndüremeyecek. çünki ben diğer kızlara benzemem.

devamı hemen...

tarik_naz
01-12-06, 21:55
Kurtlar ulumaya başlar (Tarık ve kurt arkadaşları) çok komikti yaa

Naz çok fena korkar kurtların ulumasından

Tarık: ne oldu?
Naz: duymadın mı?
Tarık: duydum
Naz: korkmadın mı?
Tarık: unuttunuz galiba. Buralar benim muhitim. Her geçişimde arabayla mahsur kalırım. Buranın kurtları beni tanır. Hatta sever ve sayarlar
Naz: kurtmuydu o?
Tarık: galiba. Ses yakından geldi birazdan görür emin oluruz
Naz: neee?
Tarık: oyalanmasak diyorum. Sesi duyan diğer kurtlar da toplanırlar şimdi. Mutlaka içlerinden 8-10 tane beni tanımayan çıkar.
Naz: (içses) yemezler Tarık efendi beni korkutamazsın. Ben bişey yapmaya karar verdin mi asla sözümden dönmem (yürümeye başlar, ama kurt sesini duyunca yine korkar ve tarığa sarılır)
Tarık: ne oldu?
Naz: arabaya dönelim
Tarık: buyurun dönün
Naz: sen de gelll
Tarık: niye?
Naz: yalnız kalmak istemiyorum
Tarık: neden?
Naz: ya kokuyorum işte tamam mı. Söylettin mutlu oldun mu?
Tarık : bu bana neyi hatırlattı biliyomusunuz .evde sofrada o kurbağayı gördüğünüz günde böyle yapışmıştınız koluma. Tabi o zaman bu kadar sıkmamıştınız.
Naz: e heralde o kurbağa bu kurt.

Tarık nazın elini tutar ve arabaya götürür.
Naz: (içses) inanmıyorum ya elimi tuttu ben de izin verdim. Şimdi istermisin bide filmlerdeki gibi ayağı sendeleyip
(derken tarığın ayağı kayar ve yere düşerler.romantik bi bakışma olur)

Tarık: pardon, ayağım kaydı.
Naz: tamam kaydıysa kaydı,uzatmaya gerek yok.

tarik_naz
01-12-06, 22:39
Naz ve Tarık arabaya geri dönerler

Tarık: ben etrafa bakınıcam.belki yakınlarda kalacak biyer bulurum.bu civarlarda tek tük evler vardır köylülerin kaldığı. Tanrı misafiriyiz der gireriz. Kapıları kilitle sakın bi yere kaybolma
Naz: kaybolmayın
Naz: kaybolmayın diyecektin, kaybolma dedin. Dağ başında mahsur kalmış olabiliriz ama bu patron ve şoförü olduğunu değiştirmez.
Tarık: özür dilerim izninizle
Naz: tamam ama gecikme
Tarık: tamam
Naz: (içses) tabi ya çok zekice , kızı bi süre yalnız bırak ki yokluğunu fark etsin, korksun ki sana ne kadar çok ihtiyacı olduğunu görsün, beklesin ki değerin artsın. Ben de yedimm. Hatta dur dur. Kesin birazdan gelirde eski bi kulübe buldum geceyi orda geçirebiliriz der. Ah filiz tekelioğlu ah. Seni çok iyi anlıyorum sevgili arkadaşım. Sen çok zekice bi oyunun kurbanı olmuşsun. Üzme kendini senin yerinde kim olsa düşerdi bu tuzağa . ben hariç tabii . hadi naz göreyim seni. Git de döndüğünde şaşırıp kalsın uyanık.
(Arabadan iner ama kurt ulumasın yine korkar ve arabaya yine biner)
Naz: teyp kaydı olma ihtimali var mı bunun .böyle ormana kurulu bi hoparlör düzeneği yapmış olabilir mi acaba. Yoksa ben artık hayal gücümün sınırlarını zorlamaya mı başladım

Tarık gelir ve cama vurur. Naz çok korkar.

Naz: ay ay . tarıkkkk. tarık
Tarık: şanslıyız biraz ilerde eski bi kulübe buldum.geceyi orda geçirebiliriz.
Naz: (içses) yok artık bu kadar da olmaz
Tarık: sevinmiş olman lazım
Naz: niye
Tarık: e başımızı sokacak bi yer buldum diyorum sana
Naz: sizeee
Tarık: naz hanım şimdi buna takılmasak. Hava daha soğumadan gidelim
Naz: kaç kişi yaşıyo bu kulübede
Tarık: kimse
Naz: ben gelmiyorum
Tarık: naz hanım saçmalamayın. ne demek gelmiyorum
Naz: gelmiyorum. Ben burada geçirecem geceyi
Tarık: naz hanım donarsınız
Naz: ne yani orda donmazmıyız.? Şömine mi var bit kadar kulübenin içinde
Naz: ve bunların hepsi hala bi tesadüf. sen benle dalga mı geçiyosun
Naz: doğruyu söyle kaçıncı kez oynuyosun bu oyunu
Tarık: naz hanım derhal iner misiniz şu arabadan
Naz: inmiyorum
Tarık: ineceksiniz
Naz: bi kere sen bana emir veremezsin ben sana emir veririm bunu unutma.
Tarık: inmiyomusunuz şimdi?
Naz: hayır
Tarık: siz bilirsiniz
Naz: (içses) aferin naz işte böyle pes ettirirsin adamı

Tarık zorla arabadan indiri ve omzuna alıp taşımaya başlar

Naz: ne yaptığını sanıyosun sen. Bırak beni. Bırak. Bırakkk. Bırak diyorum sanaaa. Bıraksana beni. (kurt ulur) bırakmaaaaa… bırak beni bırak diyorum sana elbet yorulup beni indireceksin. O zaman alıcam senden öcümü.
Tarık: aman ne olur al.
Naz: alın, al değil, alın diyeceksin. ben senin patronunum indir beni çabuk indirrrrr

Ve kulübeye gelirler

tarik_naz
01-12-06, 22:46
ve malum sahneler. naz'ın rüyası
baştaki şarap sahnelerini atladım kusura bakmayın.

(tarık şarkısını söylerken naz uyuyakaldı)

tarık: aslında düşününce haklısınız. ayarlasan bu kadar denk gelmez. yani sizi etkilemek gibi bi amacım olsaydı hayatta.

sonra içinden (oğlum tarık belki de var farkında değilsin, belki farkındasın da itiraf etmiyosun. saçmalama kendine gel. o patron sen şoförsün unutma. ama, ama düşün, bundan daha uygun bi gece olamaz bunu düşünmek için)

tarık: benden bi isteğiniz (derken naz'ın uyuduğunu görür)
tarık: naz hanım, naz hanım
naz: tarık!!!
tarık: iyimisiniz?
naz: (şarhoş bi şekilde) hayır değilim, ne yapacaksın?
tarık: sarhoşsunuz siz.
naz: evet sarhoşun. NE YAPACAKSIN? (içinden) dur tahmin edeyim
tarık : durun yatırayım sizi
naz: sonra da nazikçe ayakkabılarımı çıkaracaksın
tarık: bişey mi dediniz?
naz: ayakkabılarımı diyorum ayakkabılarımı
tarık: çıkarayım mı
naz: hııımm (sanki ben çıkarma desem çıkarmayacaksın,sanki şimdi üzerimi örtüp yanıma oturmayacaksın, bundan sonra yapacaklarını adım gibi biliyorum tarık efendi, ben gözlerimi kapatıcam ...)

öpüşme sahnesi ve GÖZLERİN şarkısı

Gözlerin
Boşluğa dalıp gider
Sahipsiz bakışların
Benim olsun isterim

sırlarım
acıdan ağlar örer
kendi kayboluşlarım
sende dursun isterim

Ağladım
senin için ilk defa
Elimde parçalanmış
Bir hayat var aslında

Hapsoldum
Söylediğim yalanlara
Çıkışlar hep kapanmış
Ruhum dar sokaklarda

sonnn :)

ceza_cansu
15-12-06, 21:45
22. bölümden bir kaç tane replik

Naz gece bir türlü uyuyamaz ve birilerini aramaya karar verir.Bu kişi tabikide Tarık'dır.
Tarık:Alo
Naz:Ya uyuyakalmışım Ümit uyandırdı demin.Uyanmışken merak ettim bir arayim nasıl oldun diye sorim dedim
Tarık:Çok iyi ettiniz Naz hanım.Çok sevindim aramanıza
Naz:Niye?
Tarık:Ne?
Naz:Niye sevindin onu anlamadım.
Tarık:Çünkü yani ilgileniyor olmanız
Naz:İlgilendiğim için aramadım Tarık.Merak ettiğim için aradım.Ay nasıl değiştiriyorsun lafları işine geldiği gibi pes yani.
Tarık:Ne fark varki ikisi arasında
Naz:Çok fark var.İlgileniyor olsam kalkar 1 kat aşağı iner yanına gelirdim.Sadece öylesine merak ettiğim için bak rahat yatağımdan bile kalkmıyorum.Gördüğün gibi telefonla soruyorum ama sen illaki ilgi istiyorsan söyle yani
Tarık:Valla hoşuma gider doğrusu
Naz:İşte istediğin zaman söyle.Unutma bu evde her an seninle ilgilenmeye hazır biri var
Tarık:Öyle mi?
Naz:Tabiki Berrak.O kadar maaş veriyoruz.Sırf bizimler değil şoförümüzlede ilgilensin dimi yani.Arıyim istersen bir bakı versin sana
Tarık: (içses)Anlaşıldı Naz hanım demek canınız oyun oynamak istiyor.Oynayalım o zaman.(dışses)Gerek yok aramanıza Naz hanım.Çünkü kendisi kimsenin söylemesine gerek kalmadan gerekli ilgiyi gösteriyor.
Berrak:İşte çorbamızda hazır
Tarık:Ah ne zahmet ettin Berrakcım
Berrak:Aman canım ne zahmeti zevkle
Tarık:Naz hanım ben şimdi kapatıyorum.Çorba dökülmesin telefonun üstüne.Bir arlık maaşım yanmasın
der ve telefonu Naz'ın suratına kapatır.

ceza_cansu
15-12-06, 21:46
Naz Tarık'a çorba yapmak için mutfaktadır.İçeri Belkıs Hanım girer
Belkıs:Naz ne yapıyorsun sen burda?
Naz:Çorba.Hazır gelmişken size çorba yapma konusunda birşey sorabilir miyim?
Belkıs:Sor tabi Nazcım
Naz:Nasıl yapılıyor?

Naz daha sonra çorbayla Tarık'ın yanına gelir
Naz:Afiyet olsun
Tarık:Bunu sizmi yaptınız?
Naz:Kızcağız yatmıştı.Uyandırmak istemedim.2 dakikalık iş çorba yapmak
Tarık:Siz çıkalı 45 dakika olmuş
Naz:Yol uzun.E hayret birşeysin.Ayağına çorba getiriyoruz ona bile mız mızlanıyorsun.
Tarık:Özür dilerim.Bir an şaşırdımda
Naz:Ben öyle şaşırtırım insanı bazen
Tarık:Biliyorum
Naz:Ne demek biliyorum?
Tarık:Şaşırtırsınız
Naz:Niye böyle bir laf ettin sen şimdi durup dururken.Ben ne zaman şaşırttım ki seni?Ya sen beni delirtmek için mi hiçbir sorduğum soruya cevap vermiyorsun?
Tarık:Müsade ederseniz şu enfes çorbanın tadını çıkarmak istiyorum bir kaç dakika
Naz:Çok mu beğendin?
Tarık:çok
Naz:Berrak'a tercih edersin yani beni.I yani çorbasal olarak
Naz:Bırak şimdi onu.Ben seni ne zaman şaşırttım sen onu söyle
Tarık:Hımmm mmm harika.Ne çorbası bu?
Naz: Düğün.Ay bakma öyle ben dedim olmaz diye ama Belkıs Hanım zorla bunu yap
Tarık:Çorbayı Belkıs hanımmı yaptı?
Naz:Tamam oldumu istediğin 2 saattir bana bunu itiraf ettirmeye çalışıyordun ettirdin rahatladın mı?
der ve gider.Tarık'ta peşinden kalkar
Tarık:Naz hanım ben
Naz: Durma kapıda üşüceksin.İnanamıyorum sana ya hastasın bir de dışarı çıkıyorsun.Otur bakim şöyle uzan uzan uzan.

ceza_cansu
15-12-06, 21:46
Naz Tarık'a 2. kere çorba yapar ve götürür
Naz:Bu seferkini ben yaptım
Tarık:Tek başına mı?
Naz:Tamam biri durdu başımda.
Tarık:Zehirlenmem yani.Ne çorbası bu?
Naz:Ezogelin
Tarık: Dün düğün bugün ezogelin.Birşey mi anlatmaya çalışıyorsunuz bana Naz Hanım
Naz: Pişman olabilirim diye aklımdan geçirmiştim ama bu kadar çabuk olucağını tahmin etmemiştim.
Tarık:Elinize sağlık
Naz:Beğendin mi cidden?
Tarık:Çok
Naz: Doğru söyle
Tarık:Ben size ne zaman yalan söyledim Naz hanım?Yani en son?Bugün söyledim mi hiç?

ceza_cansu
15-12-06, 21:48
Naz Tarık'a 2. tabak çorbayı koymak için mutfaktadır.Tarık da sürpriz yapmak için mutfağa gelir.Naz da elindeki tepsiyi düşürür
Naz:Ayy!Ne yaptığını sanıyorsun sen?
Tarık:Ben sürpriz yapmak istemiştim.Hep ben döndüğümde sizi görüyordum karşımda bu kez tam tersi olsun dedim
Naz:Ama sen döndüğünde elinde bir kase sıcak çorba olmuyor Tarık.Off mahvoldu yerler
Tarık:Sorun değil canım sileriz
Naz:Saçmalama hastasın sen.Otur şuraya.Ben silerim
Tarık:Berrak hanımı çağırim mi?
Naz:Niye?Çok mu özledin?
Tarık:Yooo
Naz:Heee o zaman ben beceriksizim bu kadarçık şeyi temizleyemem
Tarık:Ben öyle birşey demedim
Naz:Ama dediğinden bu anlam çıkıyor Tarık
Tarık: O anlamı çıkarmayı da bir tek siz becerirsiniz
Naz:Ne?
Tarık:Tamam yok birşey.Pişman oldum zaten.Ben gidiyorum.
Tarık tam gidicekken durur ve Naz'a doğru döner
Naz:Ne oldu?
Tarık:Yok birşey.Sizi böyle görünce aslında buraya neden geldiğimi hatırladım
Naz:Neymiş?
Tarık:Sizi çorba yaparken seyretmek ama çorba silerken seyretmek de en az o kadar güzel.Neyse daha fazla rahatsız etmiyim ben sizi

ceza_cansu
15-12-06, 21:48
Hulusi evde bisikletin yerini değiştirirken
Hulusi:Belgin biliyor musun işte en çok böyle zamanlarda özlüyorum o zibidi oğlumu
Belgin:Nasıl zamanlar?
Hulusi:Evde ağır birşey taşınacağı zamanlar.Yani bir erkek eli daha olsa fena mı olurdu?Ahhh
Belgin:Ne oldu Hulusi?
Hulusi:İşte böyle abuk subuk bir sebepten dolayı bir özlüyorum.Sonra o özlem bir anda
Belgin:Çok özlüyorsun di mi?
Hulusi:Ya nasıl özlemem Belgin?Doğru söyle sen görüyorsun di mi?Tamam tamam üstelemicem.Yalnız tek birşey söyle bana.Belgin bana benziyor mu?
Belgin:Hulusi 4 ay oldu siz görüşmeyeli nasıl hatırlıyorsan öyle

ceza_cansu
15-12-06, 21:49
Tarık kendi kendine şarkı söylerken Naz içeri girer.Şarkı bittikten sonra
Naz:Niye şaşırdın sen beni çorba yaparken seyretmeye geliyorsun da ben seni şarkı söylerken seyretmeye gelemez miyim?Sana hani belki yarın sorarım dediğim soru vardı ya şimdi soruyorum.Bu belirsizlik beni mahvediyor.Kafam karmakarışık.Bir seni görmek istiyorum.Bir istemiyorum.Bir yanına geliyorum.Bir kaçıyorum.Belki kafamı toplamamda da yardımcı olur.O kulubede o gece ne oldu bilmek istiyorum
Tarık: Peki sarhoş olmuştunuz.Gözleriniz kapanıyordu.Kalktım yanınıza geldim
bu sırada telefon çalar
Naz:Bir dakika hani orda cep telefonu çekmiyordu?
Tarık: Orda çekmiyor ama burda çekiyor.Filiz arıyor.Alo
Naz:Ay kısa kes lütfrn öyle bir yerde kaldıkki
Naz:Tam bu yerli dizilerin böyle bölüm sonları oluyor ya en can alıcı noktada donuyor görüntü
Tarık:Ayşe hemen geliyorum
Naz:Nereye?
Tarık:Benim çok acele hastaneye gitmem lazım
Naz:Neden?
Tarık:Şimdi anlatamam sonra konuşuruz
der ve gider
Naz:Ayşe.Şu serserilerden hayatını kurtardığı ilk kız.Bir konuda da hayatında tek olim ya bir tek konuda dişimi kırıcam

jlee
17-12-06, 15:59
Hulusi ve Vahi Bey evin koltuklarının yerini değiştirmektedir. Belkıs Hanım da Belgin Hanım'ın falına bakmaktadır:

Belkıs: Aaa sizin yüreğiniz kabarmış Belgin Hanımcım!
Belgin: Valla çocukluğumdan beri fal baktırırım, son 25 senedir her seferinde kabarık çıkar Belkıs Hanım.
Belkıs: 25 sene önce bişi mi oldu?
Belgin: Evlendim!
Hulusi: *dumur* Ay tamam yeter bırak Vahi. Bu nedir ya?
Belkıs: A olmaz! Tam doğuya bakıcak kanepe, güneş görücek
Hulusi: Niye ayçiçeği mi ekicez üzerine?

yaz
22-12-06, 15:07
Filiz : (Telefonu açar) hayırdır
Belgin: Filiz abin aradı mı seni akşam
F : Yooo
B : merak ettim,daga gideceklerdi gidersen ara dedim hala aramadı
F : şarjı bitmiştir
B : ne rahat şeysin sen böyle,sabah ayılar,kurtlar sardırmış diye ögrensek hayvancagızlar acıkmıştır diyeceksin :)
F : ne yapim peki anne, kalkıp peşinden daga mı gideyim bulmak için
B : evet, sen sabah beni bir arkadaşım burdan alıcak o yuzden Hacer ablalarda kalıcam demedin mi bana
F : ordayım zaten
B : uydurma Sadri de orda kalıyor
F : eeee
B : hiç horlama sesi duymuyorum
F : e Hacer annem, Ayşe, ben nöbetleşe yastıgını düzeltiyoruz sürekli ondandır, ne bileyim anne Kuzguncugun havası yaramış demek ki
(Bu arada Sadi yatakta kara kara Ayşeyi düşünürken Filiz kapısını çalar)
S : gir
F : ya bi anneme horlar mısın bana inanmıyor da
S : Belgin hanım teyze
B : Sadri hiye horlamıyorsun sen
S : ben...şey kusura bakmayın tam horlayacaktım uyuya kalmışım:img-hyste unuttum ben:img-hyste ....ne !?

yaz
22-12-06, 15:16
Naz : (bir hışımla uyanır) ne utanmaz şeysin sen her fırsatta öpmeye kalkıyorsun beni...pes yani amma derin uyuyorsun beni alıp kaçırsalar 3 gün sonra haberin olur
Tarık : o kadar da degil sabah kalktıgımda fark ederdim :)
N : sen benim demin dedigimi duydun mu ?
T : hıııı...hı..
N : Yüzünü dön de ögle konuş benimle...üşüyor musun sen orada ?
T : evet
N : ne demek oluyor şimdi bu ! böyle üşüyorum müşüyorum ne oluyoruz yani birşey mi dememi bekliyorsun benden ?
T : yooo
N : o zaman
T : o zaman size iyi geceler Naz hanım
N : zaten babamı da arayamadım senin yüzünden
T : dogru söylüyorsunuz ama işte benimde böyle bir huyum var, cep telefonu yerim:img-hyste
N : ne
T : benim yüzümden arayamamışsınız ya babanızı başka nasıl sebep olabilirim buna aklıma birşey gelmedi.tek başıma gidip baz istasyonunu söktüm desem abartı olur:img-hyste izin verir misiniz biraz uyuyayim
N : şuna bak...asıl sen beni uyutmuyorsun
T : ne yapıyorum da uyutmuyorum ben sizi !?
N : sürekli baş ucuma gelip beni....(bakışırlar) iyi geceler:img-in_lo
T : size de

yaz
22-12-06, 15:22
(Belgin yataga gelince yeni uyanmış numarası yapıyor)

Hulusi : Belgin
Belgin : efendim Hulusi
Hulusi : sen misin ?
Belgin : niye sordun, başkasını mı bekliyordun:img-hyste
Hulusi : Yooo bana fark etmez...tabi ki seni bekliyordum hayatım.neredeydin merak ettim
Belgin : su içtim Hulusi
Hulusi : kovayla mı:img-hyste
Belgin : ne diyorsun sen Hulusi
Hulusi : yok birşey hayatım su içenlerin çok olsun...hadi iyi geceler :)
Belgin : sana da

yaz
22-12-06, 15:26
(Vahi Umitin kapısında)

Ümit : baba
Vahi : Ümit ablan yok
Ümit : biliyorum baba o yüzden ev bu sabah sakin, huzulu :) da bu müjdeyi vermek için taa kapıma gelmen gerekmezi.aşagıda da kutlayabilirdik Nazın yoklugunu
Vahi : saçmalama Ümit
Ümit : tamam kızma burda da kutlayabiliriz :img-hyste heeeeyyyyyy :)

yaz
22-12-06, 15:28
Sadri : ben odamda biraz hava alıcam hacer anne :img-in_lo (yazık yaa bu çocuk çok aşık)

yaz
22-12-06, 15:59
N : hadi hadi bırak numarayı hasta felan degilsin Tarık, bunu sende ben de biliyoruz Tarık
T : hayır bir tek siz biliyorsunuz, ben hasta oldugumu biliyorum:)
N : bak itiraf et kızmicam.neden yaptıgını biliyorum çünki
T : neyi niye yapmışım
N : ya işte hastalanacaksın, ben ah ah, vah vah Tarık dicem, tabi sonra tedavi sürecinde böyle birşeyler olacak aramızda sonra tamam işte uzatma,tebeşir tozu yuttun di mi?
T : hayır
N : yapma ya o zaman kafanı şöminye soktun (gülüyor) dur dur ben anladım şöminenin neden söndügünü sen kafanı soktun sonra uyuya kaldın kafan odunların üzerine düştü, ateş söndü
T : sonra o odunlardan biri çarpmanın etkisi ile fırlayıp sizin kafanıza çarptı:img-hyste (haketti ama:))
N : düzgün konuş benimle, ben senin patronunum
T : tamam işte düzgün konuştum, "siz" dedim:img-hyste
N : hayret bişey yaa hastayım, yanıyorum diyorsun ama dil her zamanki gibi papuç
(Tarık birşey söylemek ister ama vazgeçer)
N : ne, ne diyecektin
T : yok bişey
N : hayııııırrr sen bişey diyecektin
T : hayır demiyecektim
N : ne diyecektin hemen söylemeni istiyorum
T : Naz hanım tebeşir yuttum ya da kafamı şömineye soktum neticede ateşim var, ayakta duramıyorum.sizden rica ediyorum bir de siz yormayın beni.numara yaptıgıma inanıyorsanız tamam hiçbirşey yapmak zorunda değilsiniz.bırakın beni kendi halime uyuyayim.tebeşirin etkisi geçince kalkar arabaya bakarım
N : sen bilirsin (içinden : ya numara yapmıyorsa,saçmalama Naz bunun hayatı yalan dolan, sakın kanma.ya ama insan bu kadar da inandırıcı titremez ki.offf hayır Naz kendine hakim ol,zaaf gösterme sakın düşme bu tuzaga)
(Tarıgı bakar)
N : bir çorba yapim mi sana ?
T : sagolun, yapmış kadar oldunuz
N : zaten en fazla o kadar olabilirim çünki çorba morba yok !:img-hyste ( ne soruyorsun o zaman yapayım mı diye:)

ceza_cansu
23-12-06, 14:49
Benden de 23. bölümden bir kaç tane replik
İlk sahne Naz Ayşe'yi hamile sanar ve hızla hastaneden çıkar.

Tarık:Naz Hanım
Naz:Taksi
Tarık:Naz Hanım...Naz
Naz:Taksi
Tarık:Naz
Naz:Ve de Naz Hanım
Tarık:Buraya kadar geldiğinize göre
Naz:Hayır buraya gelmedim ben buraya geldiğimi unut tamam mı?
Tarık:Buraya gelmemiş olabilirsin ama burdan hiç bir yere gitmiyorsun
Naz:Bırak kolumu
Tarık:Bırakmıcam
Naz:Bırak dedim
Tarık:Bende bırakmıcam dedim
Naz:Rezil oluyoruz herkes bize bakıyor bırak kolumu
Tarık:Evet
Naz:Eee Bıraksana
Tarık: O sorunuza değildi cevabım buraya kadar boşuna gelmiş olmayın
Filiz :Abi abi abi dur nereye gidiyorsun?Naz
Tarık:Naz değil Filiz Naz hanım
Filiz: Doktor test sonuçlarını açıklıcak seni bekliyoruz
Naz:Ben seni tutmiyim.Git bak bakalım kız mıymış erkek mi?
Naz:İkiz miymiş üçüz müymüş?
der ve taksiye biner.

ceza_cansu
23-12-06, 14:50
Filiz-Tarık-Sadri doktorun odasında.Doktor raporlara bakarken

Filiz:Allah Allah.Doktor bey biz geldik.Burdayız.Bizi beklemenize gerek yok
Doktor:Keşke her hastamızın yakını sizin gibi espiriyle karşılık varse.2 dk bekletince hemen boğazımıza sarılmasa
Tarık: Doktor bey ben o bahsettiğiniz 2. tip hasta yakını kategorisine giriyorum.O yüzden yerimden fırlamadan konuşmaya başlasanız
Doktor:Öncelikle şunu söyliyim.Endişelenicek birşey yok.Çok şanslıyız erken teşhis sayesinde daha ilerde daha büyük bir sıkıntıyı engelledik
Sadri: Doktor bey erken teşhis yaptık ama sayenizde müdahalede geç kalıyoruz
Doktor:Rahatsızlık böbrekten kaynaklanıyor.Teknik detaylara girmek istemiyorum.Diyalizle temizledik.Şimdilik bir sorun kalmadı.Ancak 10 gün içerisinde bir ameliyat olması gerekiyor.Tekrarlamaması için
Sadri:Ameliyat mı?
Doktor:Korkulucak birşey değil basit bir operasyon.İsterseniz burda da yapabiliriz
Filiz:Ne kadara mal olur bu ameliyat?
Tarık:Filiz saçmalama ne biçim bir soru bu?Kaça mal oluyorsa oluyor.Bunu mu düşünücez şimdi?Tamam doktor bey
Doktor:Anlaştık.Haftaya çarşamba saat dokuz.Sormak istediğiniz birşey varsa buyrun
Tarık:Ne kadara mal olur bu ameliyat?

ceza_cansu
23-12-06, 14:51
Naz taksideyken

Naz:Ama hata sende Naz şu yalancının peşinden koşa koşa geldin.Ne oldu?Bir yalanını daha ortaya çıkardın.İnanmıyorum ya birde karşıma geçmiş gevrek gevrek hastamın başına gelenlerin sebebi galiba benim diyor.Yüzsüz ya yüzsüz.Arkasından da utanmadan evet diyor.Evet evet ben evde hamile karım varken seni ö

(Bu sırada taksicinin baktığını görür)

O da yalan.Yok öyle birşey.Sırf durup dururken kafamı karıştırmak için.Allahım ya tek bir doğru laf söylemez mi bu adam tek bir tane.Geldiği günden beri kaç kere yüzüne vurdum yalancılığı kaç defa

(Dedi ve Tarık'ı hırsız sandığı bölümü hayal etmeye başladı)

Ya kim olsa o anda hırsız zannederdi.Hem bir kere haklı çıksa ne olur

(Dedi ve Tarık'la okulun önünde Filiz hakkındaki konuşmalarını düşündü)

Tamam 2 kere haklı çıkmış olsun.Haklı çıkmadığı binlercenin yanında ne önemi varki.Meselaaa meselaaaa.Aklımamı gelmiyor yoksa yok mu hiç cidden yalanını ortaya çıkardığım bir an.Yoksaaa Naz ne yapıyorsun sen?Derdin ne senin?Nasıl bir önyargıdır bu böyle?Yaptığı herşeyin bir oyun bir yalan olduğuna inanıyorsun.Hemde herşeyin

(Dedi ve dağdaki serseriler geldi aklına)

Doğru söylemediğine inanmadığın için canından bile oluyordun Naz.Adam hasta hasta son can havliyle seni kurtarmaya çalışıyor sen.Yok yok sende var birşey.Bu sorunun kaynağı o değil sensin galiba.Geri gön
Taksici:Hep böyle olur yenge.Ne kadar kavga edersen et sonunda aşk kazanır.Hemen dönüyorum abla.

ceza_cansu
23-12-06, 14:52
Tarık-Filiz-Sadri Ayşenin odasında ve birden kapı çalar.Naz elinde çiçekle içeri girer

Naz:Geçmiş olsun.
Ayşe:Teşekkür ederim
Sadri:Ben şuna su koyayim
Filiz:Benim bir telefon açmam lazım
Naz:Neymiş?
Tarık:Böbrek
Naz:Böbrek dedin di mi?
Tarık:Evet
Naz:Bir an bebek dedin sandım.Yani hızlı söyledin ya böbrek bebek benziyor.Neyse boşver.Yapabiliceğim birşey varmı?
Tarık:Yok saolun
Naz:İyi ben daha fazla rahatsız etmiyim o zaman.Geçmiş olsun demek için gelmiştim.Hee bir de
Sadri:İyisin di mi?
Ayşe:Hı hı
Tarık:Naz hanım.Bekleyin isterseniz birlikte çıkarız birazdan
Naz:Burda kalmıcak mısın?
Tarık:Gerek yok Sadriyle Filiz var

ceza_cansu
23-12-06, 14:53
Tarık ve Naz arabaya binerler.Naz öne oturur

Naz:20dk dır arabayı arıyoruz.Ne biçim yere parketmişsin.Hani biraz şüpheci olsam özellikle benden saklamayaçalışıyorsun dicem
Tarık:Ama neyseki şüphecilik sizin karakterinizde yok
Naz:Neyseki yok.Aslında şu lafı bile kendime ima olarak alırdım
Tarık:Almadınız mı?
Naz:Almam mı lazım?İma mı vardı o lafta yani?Varsada anlamadım çok safımdır ben
Tarık:Sen pardon siz dicektim
Naz: Onun için bakmadım.Safımdır lafına sırıttın da onun için baktım
Tarık:He yani sen dememden rahatsız olmadın?
Naz: Olmadınız dicektin heralde
Tarık:Bırakmadınız ki lafımı bitirim olmadın ız
Naz: Olmadım.Dur.Yürüyelim mi?
Tarık:Eve kadar mı?
Naz:Yok buralarda.Canım şu anda arabada olmak istemiyor.Bana sürekli aslında patron ve şoför olduğumuzu hatırlatıyor ve yapmak istediğim şeyi aklımda bu varken yapamıyorum

parkta Tarık öksürür
Naz:Hay Allah ben unuttum senin hasta olduğunu.Yoksa çıkarmazdım arabadan
Tarık:Şuraya otursak
Naz:Gel.Ateşinde var senin ama şanslıyız.Birşey olursa hastane yakın.Tamam tamam espiri yeteneği konusunda Ümit'e hiç benzemiyorum
Tarık:Tam tersine çok benziyorsun.Evet niye indik arabadan
Naz: Dedim ya yapıcağım şeyi yapabilmek için patronun gibi hissetmemem lazım kendimi
Tarık:Tamam
Naz:Tamam tamam vede sen iyice hastalanmadan hemen yapıcam.Tarık ben senden çok ama çok özür dilerim.Ohhh korktuğum kadar zor olmadı.Özür dilerim herşey için.En önemlisi senin yalancı olduğunu düşündüğüm için,her söylediğinde bir yalan bulmaya çalıştığım için,sana hiçbir zaman inanmadığım ve güvenmediğim için çok çok çok ama çok özür dilerim.Hayatımızı nasıl zorlaştırdığımızı farkettim.İkimiz içinde.Hatamdan dönmeye karar verdim.Bundan sonra senden şüphelenmicem.İlk defa birinden özür diliyorum biliyor musun?
Tarık:Ve o da şoförünüz
Naz:Hayır şoförüm değil.Ay insaf ben onu unutturmak için bu soğukta seni hasta hasta yürüttüm.E hatırlatmasan olmaz.Neyse hadi gidelim.Üşüceksin
Tarık:Bu muydu?
Naz:Ne bu muydu?
Tarık:Yani bu kadar mı?
Naz: Daha ne olsun ki
Tarık:Hayır ben patron şoför olduğumuzu unutmak istiyorum diyince siz
Naz:İşte özür dilicektim.Patronun şoföründen özür dilemesi tuhaf geldi de ondan
Tarık:Anladım
Naz:Ne o böyle bir hayal kırıklığına uğramış gibi bir halin var
Tarık:Yooo
Naz:Ay ne bu surat böyle 5 karış
Tarık:Yok öyle birşey hastayım ondandır
Naz:Sen ne bekliyordun ki?
Tarık:Hiiiiç
Naz:Hadi hadi bu kadar mı diye bir soruşun var yüzünü görmen lazım.Öyle bir haya kırıklığı içinde
Tarık:Yo
Naz:Tabi şimdi anladım.Allah bilir sen yaptığın şeye karşılık vericeğimi sandın
Tarık:Neye?
Naz:Birde soruyo sen biliyorsun ne yaptığını.İtiraf ettin ya demin.Hahaha ay hiç gülüceğim yoktu Tarık.Ay yoksa sen benim seni.Ay alemsin Tarık.Bak tamam dağ başındaydık,yanlızlık,çok romantik bir ortamdı.Bir an kontrolümüzü kaybetmiş olabiliriz.Tamam olur öyle şeyler ama yani
Tarık:Yani ne?
Naz:Yani bir daha
Tarık:Bir daha ne?
Naz:Bir daha
Belgin:Tarık

ceza_cansu
23-12-06, 16:15
Naz Tarık'ı görmek için Belginlerin evine gelirve Tarık'la konuşmaya başlar

Tarık:Naz.. Naz Hanım.Ne işin var?Yani işiniz?Yani yanlış anlamayın böyle niye geldin der gibi oldu ama şarşırdım da birden
Belgin:Hani ben dün istediğin zaman ziyarete gelebilirsin demiştim ya
Filiz:Naz Hanımda ciddiye almış...Aaaa espiri yaptım canım.Neyse bana müsade.E bankadan beklerler.Görüşürüz
Naz:Nasıl olduğunu merak ettim.Bir uğrayim dedim.Eh insan yanında çalışanların sağlık durumlarıya yakından ilgilenmeli.Di mi Belgin hanım teyzecim?
Belgin:Bu duyarlılığın beni çok duygulandırdı Nazcım.İnan gözlerim doldu.Ben sizi yanlız bırakim.Belki konuşucaklarınız vardır.İşle ilgili.Arabada kaç litre benzin var?Hava filtresi ne zaman değişicak?Değil mi Tarık çocuğum?Hahahaha
Naz:Nesi var Belgin Hanımın
Tarık: Orta yaşlı kadınları bilirsin
Belgin: Duyuyorum dediğini duyuyorum
Tarık:E pardon Belgin Hanım
Belgin:Sen gün geçtikçe benim hayırsız oğluma benzemeye başladın.Haberin olsun
Naz:Ayyyy aman Allah korusun
Tarık:Hoşgeldiniz
Naz:Şimdi o eski şüpheci ben olsaydım kesin Belgin Hanımın benden rahatsız olduğunu,hatta seni benle paylaşmak zorunda kaldığını hissettiği için benden nefret ettiğini söylerdim
Tarık:Hıhıııhııı
Naz:Gülme ciddiyim
Tarık: Doğru yapardınız
Naz:Kesin.Çok çektirmişim ben sana ya.Yani bunu bile düşünebilicek bir zihniyet.Sen iyi katlanmışsın bana
Tarık:Birde bana sorun
der ve gülmeye başlarlar.

.......

Naz: Daha iyi gördüm seni bugün.Belgin hanım iyi bakmış sana
Tarık:Saolsun.En azından gece beni dışarı çıkarıp bir banka zorla oturtturmadı
Naz:Aşk olsun
Tarık:Hıhıhıııı şaka yaptım
Naz:Eh kendini iyi hissediyorsan artık evine dönebilirsin
Tarık:Evime mi?İyide ben zaten ev evi evim
Naz:Yani evimize.Yani evimize derken bizim bir evimiz var ona değil.Bizim dediysem yani yok öyle birşey.Yani varya babam,Ümit,sen,ben,Belkıs,Berrak o ev.Yani neticede o ev seninde evin Tarık.

ceza_cansu
29-12-06, 19:46
Önce Tarık ve Naz'ın replikleri
İlk sahne Naz'la Tarık'ın telefon konuşması ve müştemilat sahnesi

TARIK:Alo
NAZ:Nerdesin sen?
TARIK:Ben nerde olucam Naz hanım evdeyim
NAZ:Sadriyi piste götürmüşsün
TARIK:Ya yarışıcam diye tutturdu götürdüm bıraktım.Kal seyret dedi ama biliyorsunuz hastayım.Eve döndüm.Soyundum dökündüm.Hemen yattım uyuyakalmışım
NAZ:Ay kusura bakma uyandırdım
TARIK:Yok siz uyandırmadınız.Belkıs hanım uyandırdı.Saolsun çorba yapmış onu getirdi.Birlikte çorba içiyoruz.Selam söylüyor o da.Siz nerdesiniz?
NAZ:Eve girmek üzereyiz.Hemen geliyorum yanına.Bana da biraz çorba bırak
der ve telefonu kapatır
TARIK: Oğlum Tarık acele et(Bu sırada telefonla Belkıs hanımı arar).Naz yalan söylediğini anlarsa bittin sen bittin.Belkıs hanım ben Tarık.çok acele 2 çorba kapın.Müştemilata gelin.Yoksa mahvoldum ben
dedi ve telefonu kapatıp soyunmaya başladı.Bu sırada Naz geldi
TARIK:Naz Naz hanım.Açıklayabilirim
NAZ:Önce giyin istersen
TARIK:Siz demin ben giyinirken
NAZ: Detaylara girmesek.Tamam oldu öyle bir talihsizlik.Geçmişe mazi
TARIK:Giyindim dönebilirsiniz ama tabi yüzüme bakmamak için başka sebepleriniz de var.Ne deseniz haklısınız.Size yapmıcağıma söz verdiğim 2 şeyi birden yaptım.Yarıştım ve yalan söyledim
NAZ:Evet ama ikisinde de doğru olanı yaptın ama gerek yoktu Tarık sen beni hiç tanımamışsın.Evet bana yarışmayacağına söz verdin ama kardeşinin hayatını kurtarmak için yaparsan buna bozulucağımı düşünmemeliydin.Tam tersine seni çok taktir ettim.Bende aynı durumda olsam Ümit için gözümü kırpmadan yarışırdım
TARIK:Aramızda tek fark var
NAZ:Neymiş o?
TARIK:Siz kesin 2. olurdunuz
NAZ:Ben eski ben olsaydım sırf şu lafın yüzünden kovmuştum seni
TARIK:Siz eski siz olsaydınız ben bu lafı etmezdim
bu sırada Belkıs hanım elinde tepsi ile içeri girdi
BELKIS:Öhö öhö öhö kusura bakmayın bölüm
NAZ:Yok birşey bölmediniz canım
BELKIS:Yok yok böldüm
NAZ:Saçmalamayın Belkıs hanım bölünücek birşey mi var?Hayret birşey yani şoförüm hasta bir şey edim dedim ben
BELKIS:Ateşine bakim.Siz hiç rahatsız olmayın ben çorbayı bırakıp çıkıyorum.E tedaviyi yarım bırakmamak lazım
dedi ve Naz hızlıca çıkıp gitti
BELKIS:Hay Allah biraz haddimi kaçırdım galiba
TARIK:Biraz mı?Belkıs hanım neredeyse belediye başkanının size verdiği yetkiye dayanarak evlilik cüzdanı uzatıcaktınız

ceza_cansu
29-12-06, 20:09
Dediğim gibi önce Tarık ve Naz'ın replikleri ama diğer karakterleride kesin yazıcam
Sahne 2

Tarık Ümit'in odasından çıktıktan sonra
TARIK:...(içses)Naz'ın benim gerçek Tarık Tekelioğlu olduğumu öğrenmesi benim sonum olur.Ne saçmalıyorsun Tarık senin niye sonun olsun?Sadece Naz Özkul'la ilişkinin sonu olur.Yani sonun olur.Ne diyorsun Tarık kendine gel hadi şimdi doğru gitmen gereken yere
dedi ve Naz'ı odasına gitti.Kapıyı çaldı ve
NAZ:Gel
TARIK:Rahatsız etmiyorum ya
VAHİ:Tarık
TARIK:Vahi bey
NAZ:Ne var ne oldu?
TARIK:Ben siz ee şey eee arabayı hazırlayınca gel haber ver demiştiniz ya
VAHİ:Nereye gidiyorsun kızım?
NAZ:Ben şey şeye var ya hani.Tamam babamla birşey konuşuyoruz bitsin geliyorum.
TARIK:Ben arabada bekliyorum
VAHİ:Üstünde pijamalarla mı?
TARIK:Şey eee kıyafetim içimde
NAZ:Hasta ya baba ondan
TARIK:Müsadenizle
dedi ve çıktı
TARIK: Ohhh oğlum Tarık bu evde hangi kapının ardından kim çıkıcak belli olmuyor.Çok dikkat et.Ter bastı valla
dedi ve banyoya girdi.Ama orda da Berrak vardı
BERRAK:AAAAAAAAA
TARIK:Şişşt Berrak
BERRAK:Tarık bey
TARIK:ee ben şey ter.Neyse ben şimdi çıkim sonra müsait bir zamanda açıklarım
dedi ve çıktı.O sırada Naz kapıyı açtı
TARIK:Şeyyy ben banyo bir baktım Berrak.Eee eee ee ben arabada bekliyorum Naz hanım.ohhh bir de sokak kapısını açtığımda karşıma babam çıksa tam olur

ceza_cansu
29-12-06, 20:20
Naz babasıyla konuştuktan sonra Taırk'ın yanına gider

NAZ: (İçses)Tabi ya.Saol baba.Kafamdaki en büyük soru işaretini ortadan kaldırdın.Günlerdir biz bu Tarık'la neyiz neyiz diye düşünüp duruyordum.Biz arkadaşız.Babam haklı biz patron-çalışan ilişkisini biraz geçtik.Çokda geçicek halimiz yok.Çizgiyi de aşmamak lazım.En güzeli arkadaş olmak

Tarık'ın yanına geldi ve

TARIK:Ya kusura bakma Naz yani Naz hanım.Ben bilseydim babanızın içerde olduğunu.
NAZ:Takma kafana be arkadaşım.Olur öyle şeyler
TARIK:Hayır yanlış anlamasını istemem
NAZ:Nesini yanlış anlıcak canım.Vardır bir sıkıntın bir dostunla,arkadaşında paylaşmak istemişsindir çalmışsındır kapısını.En doğal hakkın.E giyinmemişsin hala.Hadi çıkıp dolaşalım biraz.Hadi bekliyorum
TARIK:Naz hanım
NAZ:Ya bu Naz hanım olayını geçelim artık.Arkadaşlık arasında hanım bey tuhaf oluyor.Siz biz falan aşalım bunları
TARIK:Ne?

ceza_cansu
29-12-06, 20:36
Tarık ve Naz evden çıkarlar.Tarık arabanın arka kapısını açar ama Naz öne oturur

NAZ:E binsene
TARIK:Nereye gidiyoruz?
NAZ:Ay Tarık hep ben söylüyorum.Bir seferde sen söyle
TARIK: Psikoloğa gidelim mi?
NAZ:Napıcaz orda?
TARIK:Size baktırıcaz.Biraz tuhafsınız da
NAZ:Hı hıhıhı hı ay Tarık senin bu şakaların yok mu?
(Tabi Naz her gülüşünde Tarık'ın omzunda ufak bir hasar bırakıyor)
NAZ:E hadi ama arkadaşım bas gidelim.Alemlere akalım.A kime diyorum ben.Dur bak sana da bir de süprizim var benim.Hep sen bana şarkı söylüyorsun ya e arkadaşlık demek paylaşmak demek.Bugün sen bana yarın ben sana.Bu seferde ben sana bir şarkı söylicem.Hadi gidelim.

dedi ve şarkıya başladı

NAZ:Haykıracak nefesim kalmasa bile ellerim uzanır olduğun yere gözlerim görmese ben bulurum yine

dedi ve Tarık dayanamayıp arabayı durdurdu

TARIK:Naz hanım.Bir istek şarkısı rica etsem
NAZ:Tabi
TARIK:Fikret KIZILOK'un aklımda hep seninle şarkısını biliyor musunuz?
NAZ:Hayır
TARIK:İyi onu söyleyin
NAZ:Hıhı hıhıhıhı.Ay senin şu şakaların yok mu?

dedi ve gitmeye başladılar

NAZ:A buldum sinemaya gidelim.
NAZ:Hadi ama arkadaşım kırma beni.Kaç zamandır bir film seyretmedik
TARIK:Gerek mi var?Kendimiz film olduk
NAZ:Hıhıhı ay senin şu şakaların yok mu?Abartma yavaş vurdum

ceza_cansu
29-12-06, 20:54
Tarık ve Naz otoparkta

NAZ:Gel gel gel gel.Az topla.Gel gel gel
TARIK: (içses)Ne oldu buna böyle?Başına tuğla mı düştü?Nedir bu değişikliğin sebebi anlamadım ki
NAZ:Topla topla topla.Oğlum arabaya çarpıyordun arabaya
TARIK: Pardon süt anne
NAZ:Ne?
TARIK: Oğlum dediniz ya
NAZ: Of yani bazı espirilerin varki Tarık arkadaşım olmasan hiç çekilmezsin.

dedi kapıyı kapattı

NAZ:Topla azcık al ileri biraz
TARIK:Ama siz arkadaşım olunca hiç çekilmiyorsunuz
NAZ:heh topla topla topla gel gel

Tarık arabayı parkedip indi

NAZ:Acele edelim.16.30 seansına girelim.Hadi

Bu sırada bir araba az kalsın Naz'a çarpıyordu.Tarık Naz'ı çekti ve

TARIK:Naz hanım yavaş dikkat
NAZ:Ay ama geç kalıcaz
TARIK:E canım bir 5 dk geç gireriz ne yapalım
NAZ: Olmaz.Ben 1 dk sını bile kaçıramam filmin.Başladıktan sonra hayatta girmem.Hayret birşey Tarık ya bunca aylık arkadaşımsın hala bilmiyorsun bazı huylarımı
TARIK:Başlamışsa da başka filme gireriz
NAZ:Saçmalama hayatta ben başka filme girmem.Bu filmde en büyük aşkım oynuyor benim.Jonny DEPP.Ah ben bayılıyorum o adama tapıyorum tapıyorum.Bak kaç gece rüyamda gördüm anlatsam inanmazsın
TARIK:Evet o yüzden lütfen sakın anlatmayın
NAZ:A bak hala yapıyor
TARIK:Ne yapıyorum?
NAZ:Naz hanım diyorsun.Anlatmayın diyorsun.Naz diceksin anlatma diceksin.Ben sana Tarık bey diyor muyum?
TARIK:Hiç demediniz ki.Ama ben 12 saat öncesine kadar Naz dedim mi olay çıkıyordu
NAZ:Arkadaş dediğin lafa tutucağına Jonny'e yetiştirir
TARIK: Peki

dedi ve Naz'ın elinden tutarak yürümeye başladı

NAZ:Ne yapıyorsun?
TARIK:Arkadaşlık vazifemi yapıyorum.Sizi Jonny'e yetiştiriyorum.

ceza_cansu
29-12-06, 21:43
Tarık ve Naz filmden sonra yolda yürümeye başlarlar

NAZ:Ay Tarık o ne yakışıklılık ya yok böyle birşey yani.Dağıldım ben valla dağıldım.Jonny DEPP diyorum başka da birşey demiyorum Tarık.Haksız mıyım ama söylesene?Ya birşey desene.
TARIK:Siz Jonny DEPP dediniz bana da dicek başka birşey kalmadı Naz Hanım
NAZ:Bak bak hala Naz hanım diyor.Bak çekerim kulağını
TARIK:Birşey sorabilir miyim?
NAZ:Haydi sor sor
TARIK:Ya siz babanızla odada otururken yataktan mı düştünüz
NAZ:Nasıl?
TARIK:Kafanızım üzerine
NAZ:Nerden çıktı şimdi bu?
TARIK:Ya sizi hiç iyi görmüyorum
NAZ:Sebebini mi bilmek istiyorsun?Peki söylüyorum.Çünkü aşık oldum Tarık aşık
TARIK:Kime?
NAZ:Birde soruyorsun kime diye.Kime olucak Jonny'e.E sen kime aşıksın?
NAZ:Hadi hadi vardır seninde aşık olduğun bir oyuncu.Bak benim ilk üçümü sıralayim
1-Jonny DEPP
2-Edwart NORTON ona da bitiyorum
3-George CLOONEY nasıl?
TARIK:Çok hoş
NAZ:Herkes Bred PITT'e hayrandır.Bende ilk 3'e giremez
TARIK:4.lükte başarı
NAZ:Hadi bakalım sıra sende.Say.Bak şimdi sen sarışın seversin.Esmersin ya
TARIK:Öyle bir takıntım yok
NAZ: Ooo bana fark etmez diyorsun.Dişi olsun
TARIK:Naz
NAZ:Ne oluyor ya ne bu asabiyet
TARIK:Sıkıldım
NAZ:Neden sıkıldın?
TARIK:Arkadaşlığından

Naz'ın bu sırada telefonu çalar

NAZ:Efendim Ümit.Demek öyle.Saol haber verdiğin için.Tamam
TARIK:Ne oldu?
NAZ:Çok ilginç birşey öğrendim
TARIK:Neyle ilgili?
NAZ:Kardeşinle
TARIK:Ne olmuş kardeşime?
NAZ:Bilmiyormuş numarasın yapma bana Tarık
TARIK:Bilmiyorum.
NAZ:Bırak numarayı
TARIK:Naz neden bahsediyorsun sen?
NAZ:Bana kardeşin Filiz'le ilgili söylemediğin birşey var mı?Unutma bana bir daha yalan söylemiceğine söz verdin.Eğer yalanını yakalarsam Tarık bir yakalarsam bir yalanını yakalarsam birde yarıştığını görürsem bitersin benim için.Şimdi son kez uyarıyorum.Kardeşinle ilgili benden sakladığın birşey var mı?
TARIK: (içses)Oğlum Tarık işte bir yalanı bu kadar dallandırıp budaklandırırsanız böyle bir yerden açık verirsiniz.Kim bilir neyi öğrendi Ümit.Belkide Tarık Tekelioğlu olduğumu ortaya çıkarıcak bir ipucu.Belkide Filiz ağzından kaçırdı.Hiç izin vermemeliydim ders çalışmalarına kolundan çekip çıkarmalıydım o odadan
NAZ:Cevabını bekliyorum Tarık
TARIK: (içses)Madem olay bu noktaya geldi itiraf et Tarık.Tamam
belki Naz Özkul'la ilişkinin sonu olur ama bu cici arkadaş ilişkiside hiç çekilir gibi değil.Evet topla cesaretini Tarık.Bu kuyruklu yalana bir son ver Tarık
NAZ:Evet seni dinliyorum.
TARIK:Ne öğrendiğini bilmiyorum ama eninde sonunda öğreneceğin birşey var Naz.Ben

Bu sırada telefon çalar

ceza_cansu
29-12-06, 21:44
Arayan Ümit'tir

TARIK:Alo
ÜMİT:Alo alfonso.Çok bozuldum insan bir söyler di mi.Şans eseri öğrendim valla
NAZ:Kim o?
TARIK:Ümit

Naz telefonu Tarık'dan kendine doğru çeker

NAZ:Ümit sakın söyleme kendisi söylesin
ÜMİT:Alo Naz
TARIK:Alo Ümit
ÜMİT:Alo Alfonso
SADRİ:A dur dur.Alo Tarık
TARIK:Alo Sadri
SADRİ:Zarfı getirmeyi unutma he
ÜMİT:Alo Alfonso
TARIK:Alo Ümit
NAZ:Kimle konuşuyorsun sen?
TARIK:Bir bilsem.Nereye getiricem zarfı anlamadım
ÜMİT:CLUP 84'E
TARIK:CLUP 84'e mi?Niye
ÜMİT:E orda 6 kişilik rezarvasyon yaptırdım
TARIK:6 kişilik rezarvasyon mu?CLUP 84 de.Ümit bu zarffffffffff teslim işini biraz abartmadınız mı?
ÜMİT:Ya Filiz'in doğum gününü kutlarken arada o işide çıkartı verirsin işte
ÜMİT:Bırak Alfonso bu bilmiyorum ayaklarını.Yarın ne günlerden?29 aralık.29 aralık günü ne?
TARIK:Filiz'in doğum günü
ÜMİT:Nüfus kağıdını gördüm tesadüfende öyle öğrendim
TARIK:İyide bugün 28 aralık
ÜMİT:Gece 12 de 29aralık olucak ve hep birlikte saat 12 olur olmaz Filiz'e sürpriz yapıp ilk doğum gününü kutlayanlar biz olucaz.Nasıl ama?
TARIK:Bu muydu öğrendiğin sır
ÜMİT: Daha ne olsun.Hadi kapıyorum saat 22.00-22.30 arası orda buluşuyoruz

dedi ve kapattı

NAZ:Söyledi di mi?İnanmıyorum ya hiç lafımı dinlemiyor bu çocuk.Ne oldu ne gülüyorsun?
TARIK:Hiç
NAZ:Ay itiraf et unutmuştun di mi?
TARIK:Evet
NAZ:Ama ne şanslısın ki yanında sana bunu unutturmicak bir dostun bir arkadaşın var
TARIK:Ya ne şanslıyım
NAZ: Değerimi bil
TARIK:5 dk da bir hatırlatınca unutmam mümkün mü?
NAZ:Ayyyy ne güzel şeymiş böyle seninle arkadaş olmak
TARIK:Birde bana sor
NAZ:Efendim
TARIK:Yok birşey

tarik_naz
29-12-06, 22:08
Belgin: valla ben de anlamadım vahi bey. tutturdu ben dün ayıp ettim ben dün hata ettim. Kendimi affettirecem diyo. Garip garip de bi laflar. Yok hayatımın anlamı, gözümün nuru
Vahi: alla allah
Belgin: allah allah ki ne allah allah. Bi de takılmış bozuk plak gibi ben ne desem aynı cevap. İyimisin diyorum hayır metro seksüelim. Eminmisin diyorum hayır metroseksüelim
Belgin: cart mısın yok metroseksüelim curtmusun yok metroseksüelim papağan gibi
Belgin: ay sizde pek aşağı kalmıyosunuz vahi bey. cart desem allah allah, curt desem allah allah.
Belkıs: ay fakat bu hiç Hulusi beyin tarzı değil. Bana bakın bi işler çeviriyo olmasın
Belgin: teessüf ederim belkıs hanım. Kocam hakkında böyle , iş çeviriyo gibi laflar.
Belkıs: ayy çok pardon
Belgin: kessin çeviriyo.. nerde kaldı bunlar, iş çıkışı buluşup geleceklerdi saat sekiz
Vahi: ay istermisiniz Hulusi, teo’yu yemek vaadiyle kandırıp ,yolda gırtlağına ..( elleriyle boğma işareti yapar)
Belgin: size de teessüf ederim vahi bey.
Vahi: kusura bakmayın belgin hanım
Belgin: yapmıştır valla

O sırada Hulusi ve teo gülerek eve girerler.

Hulusi: gel gel gel, hello everbody
Belgin: aleyküm selam Hulusi.

Vahi, belkıs ve belgin şaşkın şaşkın hulusi’ye bakarlar.

Hulusi: belgin, hayatımın anlamı, gözbebeğim, manolyam
Belgin: Hulusi, evimin direği

tarik_naz
29-12-06, 22:13
Naz ve tarık sinemadan eve gelirler.

Naz: bence hata ettin tarık.alacaktık sana şık bi kot deri bi ceket bu club84 çok piyasa bi mekan. Kesin kısmetin çıkardı bu gece
Tarık: saolun naz hanım beni kabul eden böyle kabul etsin
Naz: çok şey istiyosun be tarıkcım. Neyse ben gidip süsleneyim püsleneyim. Bari birimizin kısmeti açık olsun.
Tarık: yok bu iş böyle olmayacak, suratına “işte benim naz’ım bu ben seni böyle seviyorum” dedim. Arabaya biner binmez yine arkadaşım ta-, yine arkadaşım –rık, arkadaşım tarık, oğlum tarık, bi kez daha gördün ki dünyada düşülecek en kötü durum güzel bi kızın arkadaşı olmak. Bu arada şu iki hafta sonraki yarışı nasıl saklayacaksın sen onu düşün tarık. İki kişinin hayatta senin yarışacağından haberi olmaması lazım. Biri naz, biri de annem. Hele annem duyarsaaa.

Tarık annesini arar

Tarık: alo anne
Belgin: tarık oğluşum nasılsın
Tarık: ne olsun anne bildiğin gibi işte direksiyon sallıyorum
Belgin: aman yavaş salladığın sürece sorun yok.
Tarık: yaa ee siz nasılsınız
Belgin: sorma baban metroseksüel oldu
Tarık: yapma ya geçmiş olsun.. ne oldu!
Belgin: ama endişelenme, hemen tedaviye başlıyorum. Ah tarık, eskiden babanın bazı huylarına kızıyodum, sinirleniyodum, bozuluyodum ya ama anladım ki ben babanı öyle seviyomuşum. Değişince ille de eskisi diye tutturuyomuş insan
Tarık: öyle oluyomuş değil mi?

tarik_naz
29-12-06, 22:13
Naz ve tarık sinemadan eve gelirler.

Naz: bence hata ettin tarık.alacaktık sana şık bi kot deri bi ceket bu club84 çok piyasa bi mekan. Kesin kısmetin çıkardı bu gece
Tarık: saolun naz hanım beni kabul eden böyle kabul etsin
Naz: çok şey istiyosun be tarıkcım. Neyse ben gidip süsleneyim püsleneyim. Bari birimizin kısmeti açık olsun.
Tarık: yok bu iş böyle olmayacak, suratına “işte benim naz’ım bu ben seni böyle seviyorum” dedim. Arabaya biner binmez yine arkadaşım ta-, yine arkadaşım –rık, arkadaşım tarık, oğlum tarık, bi kez daha gördün ki dünyada düşülecek en kötü durum güzel bi kızın arkadaşı olmak. Bu arada şu iki hafta sonraki yarışı nasıl saklayacaksın sen onu düşün tarık. İki kişinin hayatta senin yarışacağından haberi olmaması lazım. Biri naz, biri de annem. Hele annem duyarsaaa.

Tarık annesini arar

Tarık: alo anne
Belgin: tarık oğluşum nasılsın
Tarık: ne olsun anne bildiğin gibi işte direksiyon sallıyorum
Belgin: aman yavaş salladığın sürece sorun yok.
Tarık: yaa ee siz nasılsınız
Belgin: sorma baban metroseksüel oldu
Tarık: yapma ya geçmiş olsun.. ne oldu!
Belgin: ama endişelenme, hemen tedaviye başlıyorum. Ah tarık, eskiden babanın bazı huylarına kızıyodum, sinirleniyodum, bozuluyodum ya ama anladım ki ben babanı öyle seviyomuşum. Değişince ille de eskisi diye tutturuyomuş insan
Tarık: öyle oluyomuş değil mi?

tarik_naz
29-12-06, 22:16
Tarık üzerini giyinmiş naz’ı bekler

Tarık: off ya of oğlum tarık ne kadar uğraşırsan uğraş insan annesinden asla bişey sak-la-ya-maz. Tabiatin kanunu bu.

Bu sırada naz kapıdan çıkar ve gözlerin şarkısı çalmaya başlar. Naz’ın güzelliği karşısında tarık mest olmuştur.

Naz: evet ben hazırım. Nasıl olmuşum
Tarık: çok, çok güzel olmuşsunuz
Naz: aa ne demek güzel olmuşum, zaten değimliyim
Tarık: öylesiniz de, böyle daha daa … çok güzel olmuşsunuz
Naz: gerçekten?
Tarık: gerçekten

İşte o nesif romantik bakışmalar başlar.

Naz: yani çok erkeğin canını yakarım bu akşam öyle mi diyosun
Tarık: (bozulmuş bi ifadeyle) evet
Naz: ayyy hadi dua et kısmetim açılsın, şöyle jonny depp’e benzeyen biri çıksın karşıma
Tarık: benzeyeni değil, kendi çıkar belki
Naz: ayy harikasın tarık, nasıl moral verdin bana bi anda
Tarık: (üzgün bi şekilde) eh arkadaş dediğin böyle zamanda lazım
Naz: çok doğru

Tarık arabanın yanına gider ve arka kapısını açar

Tarık: buyrun
Naz: ay hala öğrenemedin tarık. Ama içimden bi ses ne diyo biliyomusun
Tarık: ne diyo
Naz: bu gece ikimizin de şanslı gecesi olacak diyo. Uzun süredir görmeyi bekleyip de göremediğimiz birilerini görecez
Tarık: hadi hayırlısı

tarik_naz
29-12-06, 22:19
Club84 e gider bizimkiler. Naz sahnede tek başına tarığa bakarak dans eder

Sadri: oğlum gidip dans etsene bak arkadaşın tek başına kaldı
Tarık: Sadri bi de sen başlama
Sadri: ama çok komiksiniz be oğlum geldiğinizden beri ne haber arkadaşım, nasılsın arkadaşım
Ayşe: e hani benim meyva suyum arkadaşım
Tarık: ayşe bari sen yapma
Sadri: doğru söylüyo, adam senin için 20bin ytl buldu. Sen aklına espri gelince bana söyle ben yapayım
Tarık: siz gidip dans etsenize biraz
Ayşe: benim biraz ağrım var hala
Tarık: (telaşla) ne ağrısı
Sadri: yok bişey doktor olur dedi
Tarık: ne ağrısıymış
Sadri: doktor yok bişey dedi tarık

Bu sırada naz dans ederken başka bi çocuk ona eşilk eder.

Ayşe: aaa müjdemi isterim arkadaşına talip çıktı tarık.

Naz, dans ederken tarığa “çocuk nasıl” işareti yapar, tarık da “olmaz” maksadında kaşlarını kaldırır. Naz hala dansa devam edince tarık yerinden fırlar ve naz’ı yerine oturtturur.

Naz: ne oluyo yaa
Tarık: sordun hayır dedim anlamadın heralde. Ben de olaya el koydum
Naz: nesini beğenmedin canım gayet düzgün bi çocuk
Tarık: (gülerek) sanki evlendikten sonra seni arkadaşlarımdan ayırmış gibi bi hisse kapıldım ben ne yaparım sensiz
Naz: ohoo çok birilerini bulmuş olursun o zamana kadar. Hem bulmasan da kesin bu çocuğun bi kız kardeşi ya da kuzeni vardır huyu huyuna suyu suyuna denk

Tarık sert sert naz’a bakar

Naz: bak şu masadaki kızlar da arada sana bakıp fısıldaşıyolar. Gidip bi ağızlarını yoklayım mı ne dersin
Tarık: kalsın
Naz: ama biri fena değil söylemedi deme. Çaktırmadan bak soldaki, aslında bana sorarsan sağdaki de olur.

Ama tarık hiç oraya bakmaz bile. O sırada heyecanlı heyecanlı ümit gelir

Ümit: alfonso, unutma!, saat! Tam 12’de! Işıkları! Kapattırıyorum! Sen! Sahneye çıkıp! İyiki doğdun! Şarkısını söylüyosun! Kardeşineee kardeşine! Kardeşineee kardeşine! Naz ‘ şu dans ettiğin çocuk! Seni soruyo!
Seni
Öviyim mi
Onu
Döviyim mi

Naz: beni mi soruyo? Ay tarık duydun mu beni soruyomuş

Tarık yine sert sert bakar ve naz’ın yanından ayrılır. Naz da peşinden gider.

tarik_naz
29-12-06, 22:22
Tarık clubun bi yerinde ayakta üzüntülü bi şekilde düşünürken naz yanına gelir.

Naz: nerdesin sen tarık heryerde seni arıyorum
Tarık: (morali bozuktur)buradayım
Naz: atma, demin burada değildin kaç kere döndüm buralarda biliyomusun
Tarık: hayret o kadar döndünüz bi kısmetiniz çıkmadı mı?
Naz: ay sen ters tarafından kalkmışsın bugün, sabahtan beri ne şirinlikler yapıyorum yok, tın ,bi karış surat ters ters cevaplar, ben eğlenmeye geldim buraya çekemem senin suratını

Deyip gitmeye kalkar ama tarık kolundan tutar.

Tarık: bi tek şey soracam. İçinden gerçekten böyle mi davranmak geliyo, yoksa bunun için çabalıyomusun
Naz: ne demek bu şimdi?
Tarık: çünki ben, bugün şunu anladım ki ben gerçek naz’ı öptüm, bu naz’ı değil, lütfen rica ediyorum, o ters patavatsız, şımarık patronum olun, ama şirin arkadaşım olmayın. Çünki sizden arkadaş olmaz, bana olmaz yani ben olamam

Tam yine birbirlerine bakışırlarken ümit gelir

Ümit: ya nerdesiniz siz ya, alfonso saat onikiye üç var hadi sahneye, o kadar hazırlık yaptık boşa gitmesin.

Tarık gider ve ümit naz’a dönüp

Ümit: Naz siz ne yapıyosunuz
Naz: bi bilsem

ceza_cansu
30-12-06, 00:09
Tarık ve Naz yine otoparkta

NAZ:Gel gele gel gel gel böyle topla canım topla topla topla topla
TARIK:Hey allahım sen bana sabır ver
NAZ:Ya sen ben yokken napıyordun böyle
TARIK:Hiç bakıyorum iki arabanın arasına parketmişim ilk taksiyi çeviyordum.Birde not koyuyordum arkadaki arabanın üstüne çıkınca beni şu numaradan arayıp haber verin diye
NAZ: hıhıhıhıhı
TARIK:Sakın sakın omzuma vurim deme çok fena olur
NAZ:Yapma ya (der ve vurmaya başlar)ah iyi geldi valla bütün stresimi attım.Arkadaş arkadaşın stresini alır derler demek doğruymuş
TARIK:Aldım di mi stresinizi
NAZ:Aldın valla
TARIK:Belli çünkü benimki arttı sizinkini alınca
NAZ:Hadi hadi eve gidip gece için hazırlanalım ama şimdi yoktur ki senin giyicek doğru düzgün birşeyin ama hiç sorun değil.E hadi ama arkadaşım

Tarık arabayı çalıştırır ve arkadaki araca çarpar

NAZ:Ne bakıyorsun bana?Ben o kadar anlasaydım arabadan şoför tutmak zorunda kalmazdım.Kaç kaç arabanın sahibi gelmeden çabuk kaç

Tarık arabadan iner ve korna çalmaya başlar

NAZ:Ne yapıyorsun sen?
TARIK:Sahibini çağırıyorum arabanın.Gelsin,baksın,görsün
NAZ:Yokki birşey
TARIK:Benim içim rahat etmez.Böye vurup kaçanlara çok kızarım
NAZ:Ben anladım senin niyetini
TARIK:Neymiş?
NAZ:Beni rezil etmek istiyorsun.Arabanın sahibi gelicek.Ne oldu? diye sorucak.Beni gösterip bu bayan kurtarır dedi diceksin di mi?
TARIK:Öyle olmadı mı zaten
NAZ:Ay inanmıyorum sana.Çoktan basıp gitmiştik ama yok eline bir fırsat geçti ya illa kullanıcaksın di mi?
TARIK:Kusura bakmayın Naz hanım beklicez
NAZ:Ya adamın arabasında çizik bile yok
TARIK:Tamam gelsin biz söylemiş olalım.Kendide görsün.Kafamız rahat gidelim
NAZ: Pes yani pes tek amacın beni insanların gözünde küçük düşürmek di mi?Kıza bak bir gel gel gel bile yapamıyor diceksin ne geçicek eline?
TARIK: Hıhıhıhı
NAZ:Bak bak sırıtıyor bak.Söyler misin ne geçicek eline?
TARIK:İşte bu ya benim Naz'ım bu.Ben seni böyle seviyorum.Ban böyle bağarıp çağrınca,azarlayınca
NAZ:Mazoşist misin sen?
TARIK:Hayır Nazoşisttim

ceza_cansu
30-12-06, 00:10
Hulusi'nin metroseksüellik dersleri

SAMİM:Öncelikle sizi tebrik ediyorum Hulusi bey.Çok doğru bir seçim yaptınız.Çünkü ben Samim Parlak.Türkiye'de 1 hafta içinde en odun,en kazma erkeği bile metroseksüele çevirebilicek tek kişiyim.Immm eee evet öncelikle metroseksüelliğin tanımından başlayalım.Metroseksüel ne demek?
HULUSİ:Hı
SAMİM.ee çok basit metroseksüel eşittir bakımlı erkek demek.E buraya kadar var mı bir sorunuz?
HULUSİ:Var
SAMİM:Lütfen alim
HULUSİ: Dalga mı geçiyorsun kardeşim sen benle.Metroseksüel eşittir bakımlı erkekmiş.Bende yedim.Sen kimi kandırıyorsun
SAMİM:Ama Hulusi bey
HULUSİ:Hani nerde metro nerde seksüel.Sen bana bunları izah et önce
SAMİM:Ama ama ama Hulusi bey sizin gibi bir metroseksüel adayına yakışıyor mu hiç böyle fevri hareketler
HULUSİ:Yakışıyor.Çünkü ben daha eğitimimin odunluk ve kazmalık safhasındayım.Saatine 200 milyon veriyorum beni yont diye.Şimdi kes palavrayı beni metroseksüel yap
SAMİM:Emredersiniz
HULUSİ:Başla

ceza_cansu
30-12-06, 00:11
Hulusi'nin dersleri devam ediyor

SAMİM:Arzu nesnesi olmayı sever.Şimdi metroseksüel kelimesinin tarihçesine bakıcak olursak kelime litaretüre ilk defa İngiliz yazar Mark Sİmpson tarafından bir
HULUSİ:Haa Mark.Şu bizim Mark.Mark Simpson
SAMİM:Tanıyor musunuz?
HULUSİ:A tanımaz mıyım.Şu İngiliz yazar
SAMİM:E şey
HULUSİ:Samim delirtme beni.Delirtme beni.Banane metroseksüelliğin tarihçesinden.Bana şimdisi lazım şimdisi.Çünkü şimdi o Teoman denen iç mimar zibidi metroseksüellik kişisi altında benim Belgin'imi etkilemekle meşgul
SAMİM:Hıı anladım.Siz metroseksüel olmak istiyorsunuz.Çünkü bir metroseksüeli kıskanıyorsunuz.Hahahah
HULUSİ:Kıskanmak mı?Hadi ordan be nesini kıskanıcam o zibidinin.O kim be.Ben o Teomanı suya götürür susuz getir.Evet kıskanıyorum.Hemde deli gibi kıskanıyorum.Benim Belgin'imin başka bir erkeği tırnağımın ucu kadar beğenmesi çıldırtıyor beni anladın mı?Hele bir de bu askerliği bana zehir etmiş olan Teoman Şahkan denen zibidi ise
SAMİM:Ay Teo dediğiniz Teoman Şahkan mı?İç mimar.Ay muhteşem bir adam o.Tapıyorum ben o adamaç.Ay şunu baştan söylesene Hulusicim.Geldiğimden beri kendi kendime sorup duruyorum nerden esmiş metroseksüel olmak bu oduna diye.Şimdi netleşti benim kafamda herşey.Demek öyle
HULUSİ:Sen kime odun diyorsun seni varya
SAMİM:Hiçbirşey yapamassın Hulusicim.Elime düştün bir kere.O Teoman denen metroseksüeli alt edebilmen için bana muhtaçsın.Sana odun da desem kazmada desem artık burdayım.Şeker

ceza_cansu
30-12-06, 00:12
Naz-Vahi konuşması

NAZ:İşte babacım için ısınmadı diyorum.Zorla mı
VAHİ:Canım nesine için ısınmadı.Dünya tatlısı bir kadıncağız
NAZ:Ay patavatsız bir kere.Nerde ne diceğini bilmiyor.Geçen gün görmedim mi Belgin Hanım geldiğinde nasıl rezil etti beni.Hayatımı kurtardı diye sanki şoförüme aşık olmuşum gibi
VAHİ:Abartma Naz
NAZ:Baba bana yarım saattir Belkıs hanımı savunuyorsun.Farkında mısın?Ne oluyoruz?Varsa birşey bilelim yani
VAHİ:Saçmalama Naz o ne biçim laf öyle
NAZ:Ne bilim.Sen annemden sonra ilk defa bir kadın için tatlı matlı kelimelerini kullanıyorsun da şaşırdım yani.Yere göğe koyamıyorsun valla
VAHİ:Yok artık
NAZ:Zaten pek bir samimisiniz.Gözümden kaçmıyor.Yani ilişkiniz patron çalışan ilişkisini geçti gibi biraz sanki
VAHİ:Canım bizim ki hoş bir arkadaşlık hepsi o
NAZ: O zaman ya o ya ben
VAHİ: Peki kabul ama bir şartla
NAZ:Neymiş?
VAHİ:Sende Tarık'ı kovucaksın
NAZ:Ne alaka baba?
VAHİ:Sen benim arkadaşımı evden gönderirsen bende seninkini gönderirim
NAZ:Arkadaş mı?Ne arkadaşı?
VAHİ:Saklama Naz ben kör değilim.Sizinkide patron çalışan ilişkisini biraz geçti gibi
NAZ:Saçmalama baba
VAHİ:Hadi hadi.Sizinde aranızda çok hoş,sıcak,güzel bir arkadaşlık var.İtiraf et
NAZ:Hayır
VAHİ:Naz hiç saklamaya çalışma ben gördüğüme inanırım.Siz arkadaş olmuşsunuz artık.Ayrıca çok hoş birşey bu.İnsanın hayatında sırlarını,dertlerini anlatacağı paylaşacağı bir arkadaşı olması.Hatta aşklarını,ilişkilerini,sevgililerini anlatıcağı.Hatta akıl danışıcağı.Doğru söyle anlatıyor musunuz Tarık'la birbirinize özel hayatlarınızı?Şu hoşuma gidiyor bu hoşuma gidiyor diye.Acaba nasıl yapsam da ilgisini çeksem diye soruyorsunuzdur
NAZ: Doğru.Doğru baba bizim öyle bir arkadaşlığımız var
VAHİ:Bak nasıl bildim
NAZ:Senden de hiçbirşey kaçmıyor

ceza_cansu
30-12-06, 00:13
Hulusi-Belgin telefon konuşması

HULUSİ:Alo naber bebeğim
BELGİN:Alo
HULUSİ:Özlemişim sesini
BELGİN:Hulusi iyi misin sen?
HULUSİ:Hayır metroseksüelim
BELGİN:Ne?
HULUSİ:Ya bir tanem affet beni
BELGİN:Niye?
HULUSİ:Belgin ben ne yaptım ya ben ne yaptım ya.Ay neydi o dün akşam benim yemekteki halim.Sanada,Vahi'ye de,Belkıs'a da rezil oldum.Ama en acısı ne biliyor musun Belgin
BELGİN:Ne?
HULUSİ:Benimle hayatımın en zor 18 ayını birlikte geçirmiş kader arkadaşlığı yapmış biricik asker arkadaşım canım Teocuma rezil oldum.Yakışmadı ban bu hareket yakışmadı.Hemde hiç yakışmadı.Sabahtan beri gözümün önünde Teo'yla paylaştığım duygu yüklü anlariyeri dolduramayacak anılar.Belgin ben düşündüm taşındım benim kendimi size affettirmem lazım.Teo'yu arıcam ve akşam yemeğine çağırıcam
BELGİN:Emin misin Hulusi?
HULUSİ:Hayır metroseksüelim.Heheheh ay yapıştı dilime tövbe tövbe.Eminim belgin
BELGİN:İyi sen bilirsin
HULUSİ:Akşam görüşürüz hayatımın anlamı gözümde tütüyorsun.

ceza_cansu
02-01-07, 18:06
7.BÖLÜM Naz-Vahi telefon konuşması

VAHİ:Alo söyle canım kızım
NAZ:Baba bana sormadan nasıl yaparsın bunu?
VAHİ:Allah allah nerden gördün kızım?
NAZ:Neyi gördüm?
VAHİ:Anneninde böyle içine doğardı.Bazen ne kadar birbirinize benziyorsunuz yav.Tamam dokunmuyorum sarmalarına
NAZ:Baba banane sarmalardan ben Melisa'dan bahsediyorum.Bana danışmadan nasıl evimize davet edersin?
VAHİ:Kızım Melisa'nın babası 4 ay beni Fransada ağırladı.Kızının otelde kalmasına gönlüm nasıl razı olur?
NAZ:İyi valla sen Fransa'da kalıcak yer bulamadın diye ceremesini ben çekiyorum.İstemiyorum ben o kızı evimde istemiyorum
VAHİ:Yav ne yaptı kızcağız sana?
NAZ:Ya işim var gücüm var baba benim.Ben o kıza vakit ayıramam.Sürekli birşeyler yapmak istiyor,bir yerlere gitmek istiyor.Bir rahat bırakmadı beni
VAHİ:Ya derdin buysa çözümü kolay kızım tamam ilgilenme boşver.Saolsun Tarık var.Söyleriz bir kaç gün oyalar kızı sende rahat edersin
NAZ: Olmaz Tarık oyalayamaz.
VAHİ: Oyalar oyalar öyle bir oyalarki
NAZ:Hele öyle hiç oyalayamaz
VAHİ:Nasıl yani?
NAZ:Tamam baba yok birşey.Sen unut bu telefon konuşmasını ve de sakın sarmalara dokunim deme

ceza_cansu
06-01-07, 00:26
Evet arkadaşlar buyrun 25.bölümden replikler

Naz Teoman'ı Tarık Tekelioğlu sanar ve

NAZ:Kolay gelsin baba
VAHİ:Naz
NAZ:Tebrik ederim seni yani.Hayatımızı zehir eden adamla karşılıklı oynuyorsun ya bravo valla
VAHİ:Ne?
NAZHazır karşılaşmışken size de bir çift lafım var.Siz ne kadar yüzsüz,ne kadar şımarık,ne kadar yaşlı
VAHİ:Naz Naz tanıştirim.Belkıs hanımın arkadaşı Teo bey
NAZVe de ne kadar memnun oldum tanıştığımıza.Saygılar.Ay ben gidiyim

ceza_cansu
06-01-07, 00:26
Tarık-Naz barda konuşurlar

NAZ: Of Tarık ya mahvoldum ben ya mahvoldum.Rezil oldum.Babamın arkadaşını Tarık Tekelioğlu sandım.Ağzıma geleni söyledim koskoca adama.Kimbilir ne düşünmüştür hakkımda.Ya ben nasıl yaptım böyle bir rezilliği.Of hayatta bakamam ben onun bir daha yüzüne
TARIK:Sizin bir suçunuz yok Naz hanım kızmayın bu kadar kendinize.Bir yanlış anlama olmuş.Açıklarsınız
NAZ:Ya amma zırvalıyorsun sen bazen ya.Ay kim inanır 60 yaşındaki adamı Tarık Tekelioğlu sandığıma.Adamın yüzüne bakmadan başladım taramalı tüfek gibi saydırmaya.Ya inanamıyorum ya.Bu Tarık Tekelioğlu nefreti resmen gözümü kör etmiş benim.Nasıl doluyum anla yani.Onun yüzünden birde zavallı adamcağıza demediğimi bırakmadım.Gördüğüm yerde bunun da hesabını sorucam o aşağılık adamda görürsün
TARIK:Canım bunda ne suçu var?
NAZ:Ya inanamıyorum sana şu haldeyken beni sakinleştiriceğine Tarık Tekelioğlu'nu savunuyorsun Tarık.Yok yok sen saklıyorsun birşey ama var senin Tarık Tekelioğlu'yla ilgili bir bağlantın.Yoksa bu kadar korumazsın.Söyle bana ne alakan var onla?Ve de doğruyu söyle eğer yalan söylediğini anlarsam kovarım seni.Hem şoförlüğümden hem arkadaşlığımdan hem de o kadar.İkisinden.Başka birşey yokki zaten.Ne olabilirki zaten?Olamaz zaten.Evet ne alakan var Tarık Tekelioğlu'yla?
TARIK:Kendisi kardeşimin abisi olur
NAZ: Doğru söylüyorsun.Bende Ümit'i başka aileye verseler kim olursa olsun abisine toz kondurmazdım.Kusura bakma.Bir an düşünemedim.Ama çok moralim bozuktu Tarık
TARIK:Merak etmeyin ben yanınızdayım
NAZ:Hiç bırakma tamam mı?Yani bu gece.Yani böyle moralim bozukken bırakma.Yoksa yarın bırak
TARIK:Tamam bırakırım
NAZ:Ya gidebilir miyiz burdan.Karşılaşmak istemiyorum kimseyle bir daha
TARIK:Tamam ufak bir işim var onu halledim.

Bu sırada Belgin hanım geldi ve gitmelerini işaret etti

TARIK:Hadi gidelim
NAZ:E işin vardı hani?
TARIK:Hallolu verdi birden

ceza_cansu
06-01-07, 00:27
Hulusi Tarık'ı kapıdan çıkmadan yakalamak için saklanır

HULUSİ:Bana bak hala geçmedi mi o şarkı söyleyen çocuk
GÖREVLİ:Yok beyfendi.Zaten geçsede kapıda durdururlar.Patron görüşmek istiyormuş kendisiyle
HULUSİ:Niye?
GÖREVLİ:Sesini çok beğenmiş iş teklif edicekmiş
HULUSİ:Aman aman ya

bu sırada Belgin gelir ve

BELGİN:Hulusi Hulusi
HULUSİ:A Belgin hayatımın anlamı gözümün nuru
GÖREVLİ:Buyrun hanımefendi kaç numaraydı sizinki?
BELGİN:Yok paltom kalsın ben bunu alim.Hadi Hulusi
HULUSİ:Verme beni

ceza_cansu
06-01-07, 00:28
Tarık ve Naz bardan çıktıktan sonra arabadalar

NAZ:Ay çok saol Tarık iyiki akıl ettin arka kapıdan çıkmayı.Babamlarla karşılaşmak zorunda kalmadık bir daha.Kusura bakma seni de böyle durduk yere arka kapılardan falan
TARIK:Lafı bile olmaz Naz hanım
NAZ:Fakat arka kapıyı elinle koymuş gibi bulmanda ilginç.Sana verdiğim 700 lirayı böyle yerlerde mi yiyorsun sen?
TARIK:Hayır hesabı ödemeden arka kapıdan kaçıyorum

Bu sırada ikisininde telefonu çalar ve de ikisi aynı anda

TARIK:Efendim Filiz
NAZ:Efendim Ümit
TARIK-NAZ:Nerdesiniz?
TARIK-NAZ:Tamam geliyoruz

dediler ve telefonları kapatılar

NAZ:İnsanın böyle bir bakışıyla kendini anlatabiliceği bir arkadaşının olması ne güzel.İyiki varsın canım arkadaşım benim
TARIK:Başladık yine

ceza_cansu
06-01-07, 00:28
Tarık ve Naz köfteciye gelirler.Burda Filiz-Ümit-Ayşe-Sadri onları beklerler.

ÜMİT:Vay işte gecenin kahramanı da geldi
TARIK:Gecenin kahramanı sensin Ümit.Bütün sürpriz senin.Ben sadece bir şarkıya eşlik ettim
NAZ: O da ne eşlik etmek.Takılmış plak gibi iyiki doğdun Filiz iyiki.Biraz daha yavaş söylesen Filiz'in doğum gününde başlayan şarkı benim bir ay sonraki doğum günümde biticekti
TARIK:Aradan seninkide çıkardı fena mı
NAZ:Beni öyşe bir şarkıyla kandıramassın
FİLİZ-AYŞE-SADRİ-ÜMİT: OOOOOOO
NAZ:Yani beni hiçbir şekilde kandıramassın.Yani ben kanmam zeki kızımdır.Yani insanlar beni kandıramaz onu demek istedim.Ne ooo su hayret birşey yani(Ümit ve Filiz'e bakarak)Ben size ooooo luypr muyum?(Ayşe ve Sadri'ye bakarak)Size oooo luyor muyum?oooooo lamıyorum.Hadi hep birlikte

İyiki doğdun Filiz iyiki doğdun Filiz iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sana

ceza_cansu
06-01-07, 00:29
Filiz pastasını üfler

ÜMİT:Ve Filiz 6. denemede rüzgardan önce davranıp mumları söndürmeyi başardı
FİLİZ:Bu yaptıkların için sana çok teşekkür ederim
AYŞE:Mutlu yıllar
SADRİ:Mutlu seneler
NAZ:İyi seneler
ÜMİT:Biz donduk arabaya biniyoruz
TARIK: Doğum günün kutlu olsun Filiz
FİLİZ:E hediyem nerde?
TARIK:Sende bana son doğum günümde hediye almamıştın
FİLİZ:Çünkü sen geçen sene bana almayı unutmuştun da ondan
TARIK:Ya bunu mu tartışıcaz şimdi
NAZ:Ya Filizcim hep benim yüzümden.Tarık'ın vakti olmadıki hiç benim yüzümden.Çok canım sıkkındı bir an bile ayrılmadı yanımdan.Canım arkadaşım benim.Yarın ben çıkarırım arkadaşımı alışverişe alırız sana şöyle şık bir hediye.E ne de olsa arkadaşımın kardeşim benimde kardeşim sayılır ve kardeşimin arkadaşı benimde arkadaşım.Hem zaten zengin abin Tarık Tekelioğlu şöyle pahalı şık birşey almıştır sana.Ama önemli olan yanında olmak.Bak abin yanında,Tarık Tekelioğlu beyfendi kimbilir nerde.Eminim hala aramamıştır seni
FİLİZ:İşi vardır heralde
NAZ:Tabi tabi kesin saçmasapan hatunun birinin yanındadır şu anda
FİLİZ:Kesin kesin
NAZ:İşte bak bir kere daha gördük sayın Tarık Tekelioğlu'nun insanlığını.Kardeşinin doğum gününü hatırlamayan adamdan kime hayır gelirki
TARIK:İyide Filiz'in doğum günü aslında yarın
NAZ:Bak hala Tarık Tekelioğlu'nu koruyor bana.Ben anlamam saat 12'yi geçti mi geçti.29 aralık oldu mu oldu.Aradı mı aramadı.Konu kapanmıştır
TARIK:Ben şunu dilimletip getirim
NAZ:Ay senin şu abinde Tarık Tekelioğlu'na toz kondurmuyor.Deli midir nedir.
TARIK:Usta şunu bir kesiversene sana zahmet
NAZ:Hayır birde üstüne dövdürdü abini abin dövdürdü.Bana bak gizli gizli para mı veriyorsunuz siz Tarık'a.Ondan mı koruyor böyle sayın Tekelioğlu'nu
FİLİZ:Sen benim abimi hiç tanımamışsın

Bu sırada Filiz'in telefonu çalar

FİLİZ:Alo
TARIK:Alo Filiz.Benim abin.Tarık Tekelioğlu olan
FİLİZ:Söyle abi
TARIK: Doğum günün kutlu olsun sevgili kardeşim.Yarın kutlıcaktım ama bekleyemedim
FİLİZ:Biliyordum arıcağını.Çok teşekkür ederim
TARIK:Ya şu anda yanında olmak isterdim ama
FİLİZ: Olmuş kadar oldun abicim saol
TARIK:Nice mutlu yıllara canım kardeşim benim.Seni çok seviyorum
FİLİZ:Bende seni abi

dedi ve telefonu kapattı

NAZ:Hayret hiç beklemezdim.
FİLİZ: Demekki sen 2 abimide hiç tanımamışsın Naz
NAZ:Ay birini zaten hiç tanıyasım yok aman uzak olsun benden.

Tarık gelir ve

NAZ::Ay nerdesin arkadaşım ya.Gitme yanımdan nolur özlüyorum dostluğunu.Büyük olay kaçırdın
NAZ:Tarık Tekelioğlu beyfendi lutfenip kardeşini aramayı akıl etti
TARIK:Öyle mi
NAZ:Ama tabi aramasının hiçbir anlamı yok.Ne yapıp yapıp gelmesi kardeşinin yanında olması lazımdı bence
FİLİZ:Ben yanımdaymış gibi hissediyorum bu yeter
NAZ:Ay ikinizde alemsiniz yani.Alın Tarık Tekelioğlu'nuzu tepe tepe kullanın

dedi ve gitti

TARIK:Zor böyşe 2 abin birden olmak.Birini seçsen hangisini seçerdin
FİLİZ:Seni

ceza_cansu
06-01-07, 00:30
Tarık ve Naz eve gelirler.Arabada konuşmaya başlarlar

NAZ:Herşey için çok teşekkür ederim arkadaşım.Çok güzel bir akşamdı
TARIK:Benim içinde
NAZ:Gerçek bir dost gibi hep yanımda olduğun için saol
TARIK:E arkadaşlık vazifem
NAZ:Ya bak ben anlıyorum seni.Yani çok zor birşey insanın arkadaş olarak kalması şey olduktan sonra
NAZ:İşte.E biliyorsun ne olduğunu.Hani dağdayken birşey yaptın ya
TARIK:Ben yapmadım biz yaptık.Şimdi suçu benim üzerime atmayın
NAZ:Ha suç muydu yani?Doğrı söyle bana yaptığın şey yüzünden bir suçluluk mu hissediyorsun?
TARIK:Yaptığım değil.Yaptığımız
NAZ:Ay taktın
TARIK:Çünkü benim için önemli
NAZ:Tamam birlikte yaptık.Mutlu musun şimdi?
TARIK:Artık değil

dedi ve araban indi

NAZ:Tarık

dedi ve Tarık'ın dudaklarına dokundu

NAZ:Krema olmuş bıyığın.Nasıl daldıysan pastaya
TARIK:Saolun sildiğiniz için bıyığımın kenarını
NAZ:Ne demek arkadaşlık vazifem Tarık.Hadi iyi geceler
TARIK:Sizede

ceza_cansu
06-01-07, 00:30
Tarık müştemilattadır ve kendi kendine konuşmaya başlar

TARIK:Arkadaşlık vazifesiymiş.Yok bu böyle olmicak.Ama sabet Tarık yakında o da anlıcak böyle olmicağını.Kendi vazgeçiçek bu işten.Kendi konuşmak isticek.Belki yarın belki öbür gün

bu sırada Tarık'ın telefonu çalar.Arayan Naz'dır

TARIK:Belki bu gece
Alo
NAZ:Alo Tarık gelir misin?
NAZ:Ya sana çok ihtiyacım var.
TARIK:Hemen geliyorum

dedi ve telefonu kapattı

TARIK: Dikkatli ol Tarık.Tamam belliki duygusal bir kriz yaşıyor.Ama dikkat et.Dağ evindeki hataya düşme

dedi ve Naz'ın yanına gitti

NAZ:Nerde kaldın?Tut şu babamı kolundan yukarı odasına çıkarmam için yardıma ihtiyacım var.Ay ne duruyorsun orda öyle Tarık.Gelsene
VAHİ:Sorma Tarık evladım her tarafım tutulmuş.Ümit de yok ortalıkta hala,Belkıs hanım desen üşüttü yatıyor,Berrak bütün gün bahçeyi çapalamış kalkıcak hali yok yataktan.Sen olmasan şu kanepede mahsur kalmıştım
NAZ:Yani baba nasıl Hulusi Tekelioğlu'nun gazına geliyorsun hemen.Senin neyine saatlerce dans etmek
VAHİ:Ya sırf onun değil Teoman Beyinde gazına geldim.Teoman beyi hatırladın mı?Hani şu yüzsüz,şımarık,yaşlı olan
NAZ:Ay baba sende yemiyorsun içmiyorsun benim laflarımı mı ezberliyorsun.Nerden hatırlıyorsun hepsini tek tek
VAHİ:Nasıl hatırlamam beynime kazındı beynime

ceza_cansu
06-01-07, 00:31
Tarık ve Naz Vahi'yi odasına çıkardıktan sonra aşağıda

NAZ:Ay saol Tarık sanada zahmet oldu
TARIK:Ne demek arkadaşlık vazifem.İyi geceler
NAZ:Tarık
TARIK:Efendim
NAZ:Sen niye böyle ters ters konuşuyorsun?
TARIK:Hayır konuşmuyorum size öyle gelmiş
NAZ:Tarık varsa birşey lütfen söyler misin?Neyse sorun çözelim.Çünkü ben hiçbirşeyin bu güzel arkadaşlığımızı bozmasını istemiyorum
TARIK:İşte sorun bu
NAZ:Tarık gelir misin lütfen
TARIK:Gerek yok siz zahmet etmeyin.Ben kendim temizlerim
NAZ:Neyi?
TARIK:Bıyığımın üstündeki kremayı
NAZ:Burnunun orda da var onu da temizle
TARIK:Emredersiniz sayın patronum
NAZ: Patronun değil arkadaşınım ben senin ve bir daha benimle sizli bizli konuşma sen diceksin sen.İnsan arkadaşına siz der mi

ceza_cansu
06-01-07, 00:32
Ümit sabah Naz'ı uyandırır

ÜMİT:Naz uyan çabuk Naz
NAZ:Ne oldu?
ÜMİT:Sabah oldu
NAZ:Ay ciddi misin.İnanmıyorum eyvah havada aydınlanmış.Artık bu evde 1 dk duramayız Ümit
ÜMİT:Ne?
NAZ:Ne diyorsun Ümit sen sabah olduysa ne oldu yani.Her sabah sabah olmuyor mu?
ÜMİT:Ama bu sabah farklı.Çünkü bu sabah kahvaltı var
NAZ:Ümit sinirleniyorum bak
ÜMİT:Filizle.Yani Filiz kahvaltıya geliyor ama Alfonso'nun haberi yok.Çünkü nedense anlamsız bir şekilde kardeşinin bizim eve gelip gitmesine pek sıcak bakmıyor.
NAZ:Ümit benim Tarık Tekelioğlu'yla böyle sizinki gibi bir filört durumum olsaydı tabi Allah korusun ve ben hergün çıkığ bir bahaneyle Tarık Tekelioğlu'nun evine gitseydim sen ne yapardın?
ÜMİT: Dağıtırdım ortalığı.Taş üstünde taş bırakmazdım
NAZ:E o zaman ya Allah Allah
ÜMİT: O zaman evde taş üstünde taş kalsın istiyorsan Filiz gelmeden Alfonso'yu evden çıkarıyorsun
NAZ:Bırak ay Ümit bırak
ÜMİT:Bak hala yatıyor
NAZ:Ümit bıraksana
ÜMİT:Kalksana kızım

ceza_cansu
06-01-07, 00:32
Naz Tarık'ı uyandırmak için müştemilata gider

NAZ:Ay ayyyyy günaydın.korkma benim ben.Tarık benim
TARIK:Ödümü kopardınız
NAZ:Kopardınız değil kopardın.Ayrıca da niye ödün kopuyor ki insana arkadaşından zarar gelmez.Hadi kalk kahvaltıya götürüyorum seni.Ne oldu?Niye bakıyorsun öyle?
TARIK:Hiç şaşırdım dün gece biraz ters ayrılmıştık sanki.Sabah böyle hiçbirşey olmamış gibi davranınca
NAZ:İşte dostluk böyle güzel birşey Tarık.Ne kadar kavga etsende kızsanda sabah olunca hepsini unutuveriyorsun.Sadece o güzel sıcak dostluk kalıyor aklında.Di mi?
TARIK:Haklısın ya Naz.İşte gerçek dostluk bu.E nereye gidiyoruz söylesene.Merak ettim ama hadi hadi.
NAZ:Bilmem buluruz bir yer
TARIK:Hadi hadi vardır senin kafanda bir yer söylemiyorsun
NAZ:E hadi ama arkadaşım hala yatıyorsun aaa
TARIK:Haklısın.İzin verir misin arkadaşım giyinim.E arkadaş arkadaşı giyinirken seyredicek değil ya
NAZ:Ben kapının önüne çıkim o zaman
TARIK:Tamam
NAZ:Tamam

dedi ve çıktı

TARIK:Hadi bakalım kısasa kısas.İşinize gelirse Naz Hanım
NAZ:Allah allah ne oldu buna böyle?Bu arkadaşlık olayını benimsedi mi yoksa bana inat olsun diye mi yapıyor bunu.Neyse dur bakalım anlarız birazdan

Tarık da dışarı çıkar

TARIK:Evet ben hazırım
NAZ:Ne çabuk
TARIK:Gönlüm razı olmadı canım arkadaşımın bu soğukta beni beklemesine.İlk bulduğumu giydim.E hadi ne duruyoruz gidelim.Arabay son gelen kahvaltıyı ısmarlar.Hadi

ceza_cansu
06-01-07, 00:33
Naz ve Tarık kahvaltıda

NAZ:Ay Tarık yavaş boğulucan
TARIK:Yok yok boğulmam.Hazır bedava kahvaltı bulmuşum ne kadar yesem kar.Nasıl geçtim ama seni.Ya inanmıcaksın ama gece rüyamda kimi gördüm bil
NAZ:Kız mı erkek mi?
TARIK:Kız
NAZ:Bilmem
TARIK:Hadi hadi bilirsin
NAZ:Bir düşünim beni mi gördün?
TARIK:Yok artık.Alemsin Naz seni niye görim.Zaten bütün gün dip dibeyiz.Birde rüyamda bırak bare ora kafa dinliyim.Bozulmuyorsun dimi arkadaşım.Hani arkadaş arasında böyle espiriler olur.
NAZ:Bozulmuyorum.Kimi gördün peki
TARIK:Melisa'yı.Ya sağlam kızmış kaçırmışım elimden ama sende ne biçim arkadaşsın.İnsan bir uyarır aman bu kızı kaçırma der.Hadi ben kaçırıyorum gider tutar getirir
NAZ: Doğru aslında pek de yakışıyordunuz birbirinize
TARIK:Aslında biz nerde hata yaptık o konuda biliyor musun arkadaşım?Sen bizi o otel odasında bastın yahiç gelmicektim.Biz kesin o gece uzun vadeli mutlu bir beraberliğin tohumlarını atardık.
NAZ:Şüphesiz.Artık bir dahaki sefere dikkat ederim kusura bakma.
TARIK:Önemli değil arkadaşım her işte bir hayır vardır.Hem Melisa'yı kaçırdım diye dünyanın sonu gelmedi ya yakışıklı adamım.Elimi sallasam ellisi.Öyle değil mi arkadaşım
NAZ:Ya ünün avrupaya yayılmış.Francescalar falan unutmadık yani
TARIK:Ya bak birde o vardı.Ya ben aslında kafam biraz çalışsa Francesca'yı da bir yandan idare ederdim.Taş gibi hatundu o da ama doğruya doğru.Enine boyuna dolgun.Ya böyle konuşuyorum diye bozulmuyorsun di mi?Yani arkadaşımsın diye açıkça paylaşıyorum herşeyi seninle ama tabi istersen
NAZ:Yok yok paylaş Tarıkcım.Hiçbir sakıncası yok.Hatta mutlu oluyorum beni kendine bu kadar yakın hissettiğin için bir arkadaş olarak
TARIK:Saol Naz saol arkadaşım.İnsanın senin gibi bir arkadaşı varken sevgiliye ihtiyacı yok.Ama yani Naz şu arka masadaki kız gibi bir sevgilim olsa hayır demem yani
TARIK:Çaktırmadan bir baksana.Bakalım sende yakıştırıcak mısın ikimizi?Hatta yakıştırırsan bir yolunu bulup bizi tanıştırır mısın?Ya soruya bak tabi ki tanıştırırsın.Ne demişler arkadaş arkadaşın çöpçatanıdır.Ama kaşçatanı değil.Niye bozuldun şimdi?E dün gece kendin teklif ediyordun bana gidim senin adına konuşim diye.Ne değişti dünden beri?
NAZ:Hiç hiçbirşey değişmedi
TARIK: O zaman hadi git konuş
NAZ:Ama düşündüm de aslında senin gidip konuşman daha doğru olur
TARIK:İyi.Haklısın galiba.Böyle konularda arkadaşının sözüne güvenmek lazım
NAZ:Kesinlikle
TARIK: Peki ne diyim
NAZ:Ne yapıyor kız şu anda?
TARIK: Dergi okuyor
NAZ:Git ve benim senin kız kardeşin olduğumu ve bu dergiyi çok sevdiğimi ama bu sayısını hiçbir yede bulamadığımı söyle.Bitirdikten sonra alabilir miyim diye kibarca rica et.Gerisi zaten kendiliğinden gelir.
TARIK:Harika bir fikir.Demek sen şimdi benim kız kardeşimsin
NAZ:Evet
TARIK:Saol Naz
NAZ:Ne demek arkadaşlık vazifem.Böyle çöpçatanlık durumlarında arkadaş arkadaşın gerekirse kardeşidir.
TARIK:Bana şans dile
NAZ:Bol şans.(İÇSES)Sakın dönüp bakma Naz sakın bakma.Önüne bak.Oyalanıcak birşey bul.Tuzluğa bak.Tuzları say ama sakın dönüp bakma
TARIK:Merhaba
PINAR:Merhaba

ceza_cansu
06-01-07, 00:34
Filiz ve Ümit evde kahvaltı ederken

FİLİZ:İnanmıyorum.Bütün bunların hepsini sen mi hazırladın?
ÜMİT:Evet Belkıs hanım hasta.Berrak da bugün izinli.E işte bala düştü tabi
FİLİZ:Herşey harika olmuş
ÜMİT:Beğenmene sevindim

Ümit'in telefonu çalar

ÜMİT:Alo
FİLİZ:Kim?
ÜMİT:Filiz
FİLİZ:Efendim
ÜMİT:Benimle yukarı gelir misin?
FİLİZ:Nereye?
ÜMİT:Yatak odasına
FİLİZ:Hı
ÜMİT:Yani babamın

ceza_cansu
06-01-07, 00:34
Tarık-Naz kahvaltıda devamı

NAZ:Sakın dönme Naz sakın dönüp bakma.Ne hali varsa görsün.Alış böyle durumalra ayrıca.Madem arkadaşsınız ikinizinde hayatında başka insanlar olucak.Yeri gelicek o insanlar için arkadaşını ekiceksin.Ama o insandan ayrıldığında yine başını dayıyacağın yer arkadaşının omzu olucak.Ay ne diyorum ben.Ay ben dayanamicam 15dk oldu 15dk.Ne konuşuyor bunlar böyle 15dk dan beri
TARIK:Kusura bakma ya dalmışım muhabbete.oooo inanır mısın 15 dk olmuş gideli
NAZ.15dk mı?A farkında değilim
TARIK:A çok ayıp ama insan arkadaşını merak etmez mi?
NAZ:Ne oldu açmadı galiba muhabbet
TARIK:Evet ya burda bu gürültüde ağız tadıyla muhabbet edilmiyor.O yüzden müsadenle arkadaşım biz biraz arabayla turlicaz.
TARIK:Bir sakıncası yok dimi?
NAZ:Niye olsun canım
TARIK:Böyle diceğini biliyordum canım arkadaşım benim
PINAR:Merhaba
TARIK:Nazcım bu Pınar.Pınarcım bu da Naz kız kardeşim
PINAR:Memnun oldum
NAZ:Bu ne?
TARIK:En sevdiğin dergi sevgili kardeşim.Şu uğruna beni zorla Pınar'ın masasına yollayıp tanışmamızı sağlayan
PINAR:Bence dergiye değil kardeşine teşekkür etmen lazım.Ben kapıda bekliyorum seni
TARIK:Tamam hemen geliyorum.Bana şans dile arkadaşım
NAZ:Siz şimdi benim arabamla mı geziceksiniz?
TARIK:Biricik arkadaşından arabanı esirgemiceksin heralde Nazcım.Hele böyle hayırlı bir iş için kullanılıcaksa.
NAZ:Yok esirgememde yani
TARIK: O zaman bana müsade.Hadi içimden geldi.Bu iyiliğine karşılık hesabı ben ödeyeyim.
NAZ:İnanmıyorum gidiyor.Beni bırakıp gidiyor.Resmen gidiyor.Yok artık yani bu kadarı da fazla.Ay saçmalama Naz tabikide gidicek kendine sevgili buldu.Ay nasıl yapar bana bunu ben varken.Niye yapmasın canım neticede arkadaşsınız.Arkadaş olmak başka sevgili olmak başka.Tabi canım inşallah iyi anlaşırlar.Ya iyi anlaşırlarsa

dedi ve kalkıp Tarık'ın yanına gitti

NAZ:Aklıma birşey geldi de şimdi bu kız sana ne yaptığını sorucak
TARIK: Doğru sorar.Ne diyim?
NAZ:Bak biz kızların bir erkekte aradığı en önemli özelliği açık sözlü ve dürüst olmaktır.Yani doğruyu söyle
TARIK:Yani şoför olduğumu mu?
NAZ:Evet bak görürsün sana nasıl saygı duyucak
TARIK:Saol Naz sen bir tanesin.Sen otur kahvaltını et ben 1 saate kadar gelirim.İnşallah müjdeli haberlerle
NAZ:İnşallah

dedi ve Tarık gitti

NAZ:Hadi geçmiş olsun.O kız bunu öğrenince o arabada 1dk dursun benimde adım Naz değil.Neyse yırttık yırttık

ceza_cansu
06-01-07, 00:35
Naz Tarık'ı kahvaltı yaptıkları yerde bekler ve Tarık gelir

NAZ:Hayret birşey ya 1 saat dedi 1 saat 45dk oldu.Ayrıca bu kız niye mesleğini sormazki bu adamın.Şoförüm dediği an çektiricek arabayı kenara inicek gidicek.Olay biticek kapanıcak.Yükselen burcuna kadar sormuştur ama kesin

Tarık gelir ve

NAZ:Nihayet yani.Ne oldu niye geciktin?
TARIK:Ya sorma laf lafı açtı.Ordan oraya ordan oraya derken
NAZ:Konu senin mesleğine geldi
NAZ:Şoför olduğunu söyledin
TARIK:Hıhı evet
NAZ:Ve arabayı kenara çek dedi
NAZ:İnmek istiyorum dedi
TARIK:Hayır sana doya doya sarılmak istiyorum dedi.Bana karşı bu kadar açık sözlü ve dürüst olduğun için.Saol Naz.Bundan sonra kızlarla ne konuşucam nasıl konuşucam önce sana sorucam.Ya senin dediklerini yaptıkça tavlayamayacağım kız yok.Canım arkadaşım benim
NAZ:Ne güzel.İnşallah ilikiniz uzun vadeli olur dicem ama kimbilir birbirinizi bir daha nerde ne zaman görüceksiniz
TARIK:Bu akşam burda.Artık gidelim mi sevgili arkadaşım.Hadi hadi

ceza_cansu
06-01-07, 00:36
Naz akşam evde salonda kendi kendine konuşur

NAZ:İnanmıyorum ya kendi ellerimle Tarık'ı bir başka kıza emanet ettiğime inanamıyorum