Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri-Tüyolar

ÇAKIL85
22-04-08, 16:23
Arkadaşlar;
Dizi ile ilgili doğruluğundan emin olduğunuz tüyoları bu başlığa ekleyebilirsiniz.

Bölüm Sorumlusu
Çakıl

begummm
04-05-08, 19:25
Bu tüyoyu resmi siteden sete giden bir arkadaş eklemiş.
ee siz şimdi dersiniz sete gittinde hiç tiyo aldın mı diye almam mı arkadaşlar öyle tiyolar aldım ki birini duyunca ağlayacaksınız diğerine hmm diyeceksiniz.Öncelikle dizimize bu haftaki bölümde yeni bir oyuncumuz giriyor.Adı SERMET.Efenin yardımcısı olarak giriyor diziye.Hani efemiz artık yemek yapıp dağıtırıyor ya beyaz motoruyla işte bu arkadaşımız yapılan yemekleri dağıtacak..ve bu sermet arkadaşımız su ile aşk yaşayacak.
bu birinci haberimdi şimdi hepinizi ağlatacak bir haberim var kesinlikle yalan değil dağhan külegeç'in kendi ağzından öğrendim aslı enverde onayladı

Arkadaşlar ya bildiğiniz gibi dizimizin esas oğlanı Deniz iki haftadır yok.Ve gerçek şuki birdaha gelmiycekmiş evet yanlış duymadınız deniz diziden tamamen çıkmış şu yakın zamandada yani 5-6 bölüm sonra bile senaryoda gözükmüyormuş.Çünkü sevgili deniz yani ibrahim kendirci gerçek hayatta bir sinema filmi teklifi almış ve diziden ayrılmış şu anda saçı 3 numara kesilmiş halde tipi baya değişmiş bizim denizimizden eser yok dizideki umutla yaptığımız sohbette umut bana aynen şöyle dedi.''ASLINDA BENİM ROLÜM KISA BİR ROLDÜ YANİ 2-3 BÖLÜMLÜK FELAN AMA İNRAHİM DİZİDEN AYRILINCA BENİM ROLÜME SENARYO YAZILMAYA DEVAM EDİLİYOR''
işte bu laflardan anladığımız gibi deniz diziden ayrımış ve umutta aslıyla ilgilenerek diziye devam ediyor
ya nasıl oalbilir bu inanın öğrendiğim andan beri kahroldum ya diziden bi soğudum yani keşke öğrenmeseydimde bu haberi sizlere söylemek zorunda kalmasaydım bu çok kötü bi haber ya öff
ARTIK YORUM SİZLERİN...=S

erotamou
05-05-08, 12:57
Resmi sitede admin İbrahim Kendirci'nin diziden ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yapmış.

Birçok kişi deniz'in amerikaya gidişine büyük tepki göstermiş, bazılarıysa setten veya tanıdığımdan öğrendim ibrahim sinema filmi çekecekmiş diziden kendi isteğiyle ayrılmış gibi yorumlar yazmış.

Arkadaşlar, diğer üyelerin oyuncular hakkında yazdığı bilgilere inanmayınız. Bunların gerçeklik payı yoktur. Dizinin gelecek bölümleri hakkında tabi ki bir şey bilemeyiz veya söyleyemeyiz ama bir dizinin başrol oyuncusu diziden kolay kolay ayrılamaz. İşte ezooo alı üyemize bu konuda katılıyorum. Deniz 2-3 bölüm sonra dönerse sizler sayfalarca yazdığınız o sözlerden pişman olmayacakmısınız. Lütfen biraz daha anlayışlı ve sabırlı olunuz.

Alıntıdır.

Buna çok çok sevindimm!! :happy0064

*SouLmate*
11-06-08, 10:12
Deniz telefonla Efe 'den yardım isteyecektir.Aslı dan özür dilemekten çekinen ve aslı'yı daha da kaybetmekten korkan deniz efe'den aslı yı evine çağırmasını ve yazdığı bir notu masaya koymasını ve Bunu oklarla belirterek yönlendirmesini ister notu ise Efe ye yazdırır.! (uzaktan) Efe Aslı ya olan duygularını içine atmaya karar vermiştir.Gerekirse acı çekmepahasına telefonla beraber bu fikri tamamen uygulayan Efe Aslıdan olabildiğince uzak durur.Alp bey ise Aslı yı çağırarak onla konuşmak ister ancak aslı itirafları ile onu şaşırtır yinede ona hayat dersleri vern Alp bey aslı ya efe nin ona aşık oldğunu belirtirima eder!! kafaı karışan Aslı efe ninde uzaklaşması ile iyiden iyiye YALNIZ kalır.Mine nin tavırları efe nin uzaklaşması ve Alp beyin söyledikleri de kuşkularını arttırır içindeki duygulada iyiden iyiyye kafasını karıştırır.

-Efe ise eve denizin dediği şekilde oklarla yönlendirerek Notu yazar ve masaya bırakır. Yapacak birşeyi yoktur arkadaşına ihanet etmeyi kendine yediremez ve bunu zorlada OLSA YAPAR!

Mine ise Osman amcada olan anahtara sahiptir ve Osman amcanın unuttuğu bir şeyi almaya eve girer ve notlakarşılaşır!! Notun deniz den aslı ya olması zaten EFE ASLIbirlikteliğini bilen Mineyi ÇOOOK yaralar!. Üzülen mail atmak isteyen ve denizi daha fazla hak ettiğini düşünen Mine bir anlık Delirir ve Not kağıdını YIRTAR!!!

Onun yerine Notu efeden yazılacak şekilde tekrar YAZAR!! Efe aslıyı eve davet eder ve Onun notu okumasını ister Eve giren Aslı oklarla yönlenerek masaya oturur ve EFE nin aşk ilanını okumaya başlar efe ise üzüntüden bi çaredir.Ancak kendince yaptığı doğrudan memnundur ancak ine nin yaptığı bu değişiklik DEİZ-ASLI-EFE arasındaki herşeyi ASLA eskisi gibi olmayacak bir hale getirir.Aslı notu okur ve o anda kapıdan EFE girer!!!!!!

Gerçek bir bilgidir :img-wink:

aylince
31-08-08, 16:22
sete bir haber arkadaşım gitmiş hatta figuranlık yapmış:)

sahneyi anlatıyorum

aslı efeye tokat atmış.efe onune gelene sarılıyor o da beni seviyor diyormuş..tokat attı diye:) aslı birşeyden tokat atmış.efe de anlamış sevdigini o nedenle attıgını:) sonra askere gidiyormuş biri halay çekiyorlarmış.efe de "o da beni seviyor" diyerek halay çekiyormuş:)

fatmaaa-
06-09-08, 10:45
Sete giden Berker arkadaşımızdan..Alıntı

aslı ablanın yanındaydık hep neyse mağlesef aslı ablanın babası ve üvey annesi ölüyor:( kardeşi cansu kurtuluyo :) mine zengin oluyo falan ben bunları konuşurlarken duydum çünkü hepsinin ağzında mühür war sanki hiç biri bişe söylemiyo bilmiyoruz diyolar belkide bilmiyolar ama ben konuşurlurken duydum:) aslı ablaya dedim hatta zengin oldun falan miras sana ve cansuya kaldı falan diye o da dedi haa ewt herkes öle diyo dedi :)