Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/12
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
didou_didem 10-03-07, 17:53 hehe yaso aradı alın size tüyo
hastalarda biri elaya bakarak karakalem çalışması yapıyor..
kutsi ile barışmıolarmış bu bölümde
karısının hamile olup olmadığı da daha açığa çıkmıomuş...
valla istediniz söledim bu e be böle tüğyo mu olur derseniz istemeyin benden daha yaso ne derse onu diom :)
aha tüyoya bak!!!bismillah!!!şimdiii bu hasta kim acaba??ay yakışıklı biri olursa levent'te bunu görürse ayyy senaryo yazdım 2 dk..:img-hyste :img-hyste
nalan'ım saol canım haberlerin için..bu arada çok özledim seni ya:(
hehe yaso aradı alın size tüyo
valla istediniz söledim bu e be böle tüğyo mu olur derseniz istemeyin benden daha yaso ne derse onu diom :)
ya ne şanslısın yasoyla arkadaşsın neyse acaba bu hasta gençmi gençse elaya uyar belki yakışıklıysa ay levent delirir bayıldım ben bu tüyoya herşey olabilir zaten zor barışırlar o cadı varken mutluluk zor sağol nalan tüyo için:img-wink:
canım başka videolar var ama sadece yaso var onda kutsi vs yok eklerim merak etme mayısda 3 misli ile gelirim aksilik çıkmazsa inşallah :)
onemlı olan yasemın ablamın olması bnm ıcın..:img-wink:
yavs nalan benıde kacır ..:img-hyste :img-hyste
bnde bursadayım...of kacmaya razıyım...hem basını yakmam merak etme..:D:D
kacmamdan kımse mesul degıldır..:img-hyste
hele nalan hıc degıl..:img-hyste diye bır not bırakarım ben..:D
melike hanim ve bekir beyi kesin gorecegim
insallah kutsiyi gorup senin icin birseyler soyleye bilirim
slm ben melıke güner'e bayılıyorum cok guzel yaa
yorumlarını beklıyorum onun hakkındada yakındanda okadar guzel ve tatlımı bu arada ben nagihan
Vay bea. Ciddi misin?
İyice merak etmeye başladım.
Bu bölüm baya güzel olacak.
Dizi her hafta daha güzel oluyor.:happy0064
amanın hadi yaaa
karakalem çalışması mı fıstık gibi zaten kızımız tabi başka kimi çizecek orda
off o sülük şeytanın belli değil mi hala hayret yaaa
leventimle de barışmıyolarmış
zaten az önce yazdığını okudum bittim ablam yaaa
demek ankaradaysan unut off offfffffffff
neden ankdayım nedennnnn
ve gene tüyo yeni bri dotjor gelip elaya aşık olmıcakmış sadece bir hasta aşık olcakmış bu bölümde ayrıca zenanla bıçaklanan kız ölmüş yaso dio allah kahretmesin emi sei nalan setin ortasında tüyo soruom :img-hyste :img-hyste
aa tüyo oleyy :D amanın kim bu elaya bakarak kara kalem çalışması yapan hasta?? kesn levent kıskanır bu hastayı walla :)
ay çıkmadan tüyoları gördüm
ne şanslıyım ya allahın sevgili kuluyum ha
ya demek hastanın biri karakalem çalışması yapıyo
şimdi kesin bu hasta yakışıklıdır
elanın resmini çiziyodur
levent şimdi kıskanırda bu hastayı
ayyy işler karışmasa bari
saol nalan abla tüyo için..
ve gene tüyo yeni bri dotjor gelip elaya aşık olmıcakmış sadece bir hasta aşık olcakmış bu bölümde ayrıca zenanla bıçaklanan kız ölmüş yaso dio allah kahretmesin emi sei nalan setin ortasında tüyo soruom :img-hyste :img-hyste
Nasıl yani yaaaa....
Bir dakika ben mi yanlış okudum.
Zenan ölüyormuymuş? Zeynep ölüyor muymuş?
Yok canım şaka yapıyorun değilmi?
didou_didem 10-03-07, 17:57 ve gene tüyo yeni bri dotjor gelip elaya aşık olmıcakmış sadece bir hasta aşık olcakmış bu bölümde ayrıca zenanla bıçaklanan kız ölmüş yaso dio allah kahretmesin emi sei nalan setin ortasında tüyo soruom :img-hyste :img-hyste
hadi yaa tühh çok üzüldüm o kıza yaa:(:(bu hasta kim??kim oynar bu şahsı??hadi bakim ben düşün düşün çıldırırım..birde levent'in asistanı oluyormuş ela o gün..levent anlar kıskanır falan..tamam sustum başladım gene senaryoya:img-hyste :img-hyste
slm ben melıke güner'e bayılıyorum cok guzel yaa
yorumlarını beklıyorum onun hakkındada yakındanda okadar guzel ve tatlımı bu arada ben nagihan
sevenleri cok melikenin
beyenmeyenler de var
bazi forumdakiler arkadaki tokaya takmislar onu melike degil sacini yapanlar uygun goruyorlar,
bu arda melike gorundugu gibi degil cok tatli bir insan bekir beyde oyle
Öncelikle tüyolar için tskler.. Hastanın biri elaya bakarak karakalem çalışması
mı yapıcak? :happy0064 Levent , burda elayı kıskanır mı acaba? İnş
kıskanır..:img-blush, Ya bunlar ne zamn barışıcak? Daha kac bölüm Cadını
yalanını çekicez?:icon_sorr
bıcaklanan kız mı oluyo yaa
zenan ölmüyo dimi
neyse onada sükür
sımdı kızın babası napar zenana
atılmaz inşallah hastaneden offff
:img-in_lo
aşık olan bu resim çizen hastadır kesin
levent delirmezse iyi
ya zeynep ölüyomuymuş püh ya yaşıyo diye sevinmiştik ölüyo demekki
tek iyi haber şu yeni doktorun gelmemesi ve elaya aşık olmaması
yagmurkusagı 10-03-07, 17:59 ya tüyolar daha heyacanlandirıyor insanı artık yeni dizilerin fragmanını vereceğim diye doktorlarınkini vermez kanal
bu arada levent cadı boşansın diye varını yoğunu vermiş kurtılmak için boşanırkende sorun çıkarmış bu , kesin uyurkende izlememiştir levent. bir de onu tanıyormuş uyanınca neden çikolata yediğini biliyrda nasıl bir kadınla evlenmek istediğini bilmiyor
o kızın ölceği belliydi zaten yaa,gözlerini kapadı en sonda,yazık walla, zenan da iyleşir heralde en kısa zamanda,waay yeni doktor burda da gelcek demek,acaba kim oynicak bu doktoru??
aa tüyo oleyy :D amanın kim bu elaya bakarak kara kalem çalışması yapan hasta?? kesn levent kıskanır bu hastayı walla :)
kıskanmak ne demek catır catır catlıcak..
ay kım bu romantık hasta...:img-blush
nedense ben hemen sempatı duymaya basladım..kesın tanıdık bırı gelıcek ama kım??
ya zeynebe cok uzuldum ama bellıydı olucegı..:icon_sorr :icon_sorr benı asıl uzen bos yere olmesı...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53:
çok kötüyümmm
offf 12.bölümü dörtgüzle bekliyorumm
umarım zeynep veya zenan'a bişi olmaz..! :sad53:
aha bak hasta aşıkm oluyomuş
anamm levent çıldırdı kesin
o ters ters bakışları var yaa sürekli, onla dolaşıyodur
ayy zeynep ölmüş müü :(
canım vallaha bana hem de süresiz izin vermeliler
aşkım yaa çok tatlıydı
çok fena bi vaziyetteyim
canım merak etmene gerek yok hayal edebiliyosundur ve o halde ben video düşünce yerde olduğumu farkettimm:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hayatım bişeyi kırk defa söylersen olurmuş sen dileğini söyle belki gerçekleşir neyse ya tüyo gelmiş yine zenan fazla bi yara almadı ama o kızın kurtulması zor ya zenan gidemez canım ana arzu bunu duyarsa delirecek deniz neyse yaso dedi şimdi inanmamak olmaz ama melike dizidenmi çıkıyo ya niyekine yok yaso bize şak yapmasın nalan allah suat delirecek:icon_sorr bakalım
sevenleri cok melikenin
beyenmeyenler de var
bazi forumdakiler arkadaki tokaya takmislar onu melike degil sacini yapanlar uygun goruyorlar,
bekir bey tatlı...cok tatlı...benim askım o ayyyy...icim bi hos oldu
gorursen onu benide soyle bi kız var adı cansu de lise1e gidiyo sana bayılıyo de...seni cok seviyo de...anlatmaya kelime bulamıyomus de...de biseyler iste lutfen ayy
ya da deme ...utanırım ben:icon_whis ama soyle soyle...neyse...
o tokasına hakkatende taktım sacını yapanlara soyle o zaman cıkarsınlar
soyle bide guzel makyaj yapsınlar
zenan iyilesince suatla bi yemeğe cıksınlar orda sooooyle bi guzel giyinsin suslensin askımın yanında durmayı haketsin
neyse biraz kontrolu kaybettim yine sacmalamıs olabilirim mazur gorun
sevenleri cok melikenin
beyenmeyenler de var
valla sacı cok guzel tokada cok yakısıyo kendısıde super cok tatlı yaa sız nerden tanıyosunuz acaba daha onceden mı gordunuz ben sırf onun ıcın ızlemeye basladım dızıyı sımdı 1 hafta dayanamıyorum yaz gelınce 2-3 ay nasıl beklıycem bılmıyorum
aha tüyoya bak!!!bismillah!!!şimdiii bu hasta kim acaba??ay yakışıklı biri olursa levent'te bunu görürse ayyy senaryo yazdım 2 dk..:img-hyste :img-hyste
nalan'ım saol canım haberlerin için..bu arada çok özledim seni ya:(
hehe bende özledim didoşum mayısa bişe kalmadı görüşces gene :) ben hala burda krsideyim sette birileri bana bişeler dedi çözmeye çalışıomm arkadan bağırıdlar da :img-hyste :img-hyste
xxx1111xxx 10-03-07, 18:04 ve gene tüyo yeni bri dotjor gelip elaya aşık olmıcakmış sadece bir hasta aşık olcakmış bu bölümde ayrıca zenanla bıçaklanan kız ölmüş yaso dio allah kahretmesin emi sei nalan setin ortasında tüyo soruom :img-hyste :img-hyste
ya bu kutsı roportajını izliycem dıe buraya bıraz gec dondum
oncelıkle Y.Eresmı sıtesı harıka cıden kutlarız naln burda 5 kız delırdık yanı
hersey harıka daha tam ınceleyemesekte gerckten muhtesem
ellerine saglık
tuyolar da gelmıs buarada demk elaya asık bır hasta haaa
levent bıraz kıskansın
ama cok deıl ya yasık onada onun derdı basından askın bılge cadısı basında yanı o bıle yetr ama tabıkı elamızı uzecegı anlamına gelmz bu
buarada zeynep ölüomuş olemı
ona cok uzuldum yaaaaaaa
aha bak hasta aşıkm oluyomuş
anamm levent çıldırdı kesin
o ters ters bakışları var yaa sürekli, onla dolaşıyodur
ayy zeynep ölmüş müü :(
denizcim levonun kendine gelmesi lazım olsun hasta aşık olsun elaya hep elamı kıskanacak levoyu ay çok hoşuma gitti bu tüyo cadınında başı göğe erer artık yani yine diyorum ya şu şizofreni hastası bilgeyi nasıl es geçti ya valla çok bekledim ama yok gitti zeynep zenan inş yaşarsın ay heyecan doruğa çıktı bende koptum galiba nalan alemsin sette tüyo soruyon kıza bizdende bahset bari havamız olsun:img-blush
amanın zenan ölüyoo mu hadi cnm gerçekten miii doğru mu tüyolarr
amn levnt te elayı çook kıskanacakk o zmn
hayatım bişeyi kırk defa söylersen olurmuş sen dileğini söyle belki gerçekleşir neyse ya tüyo gelmiş yine zenan fazla bi yara almadı ama o kızın kurtulması zor ya zenan gidemez canım ana arzu bunu duyarsa delirecek deniz neyse yaso dedi şimdi inanmamak olmaz ama melike dizidenmi çıkıyo ya niyekine yok yaso bize şak yapmasın nalan allah suat delirecek:icon_sorr bakalım
canım ne kırkı benim ki kırk bin oldu tık yok ahh aşkım ahhhhhh
ayy asıl leventim delirecek artık odadan çıkmaz gider gelir
hele hasta leventin hastası olmazsa daha beter amanııın ki ne amanııınnn
arzuya msj attın mı ben hemen atayım mı
bu arada zenan değil zeynep ölüyomuş canım
Yaaa ben anlamadım.
Zenan mı ölüyor Zeynep mi?
Lütfen biri açıklayabilir mi?
Ayrıca bu yeni gelen sizce kim olabilir?
Herkese merhaba...
Öncelikle tüyolar için teşekkürler Nalancım...
Aslında beklenildiği giibi geldi tüyolar,fazla şaşırmadım açıkçası...Leventle Ela'nın bu bölüm barışmasını da o kızcağızın yaşamasınıda beklemiyordum..Ama çok üzüldüm kıza,çok iyi kalpli bir kızdı...Zenan çabuk iyileşir umarım,kendide isticekdir bir an önce iyileşmeyi,gestapo uzun bir süreliğine hastalarından ayırcak onu ama dayancak artık napalım...
Romantik hastamız varmış bu bölüm,Ela açısından iyi olur aslında,Levent açısından nasıl olur bilemem tabi:)
Olan arada kalan Hasan'a oluyo aslında garibim,gerçi bu talihsizlik olayında Eladan sonra 2.sırada yer alır...
melike diziden ayrilmiyor
ben bugun konustum cekimlere devam
canım ne kırkı benim ki kırk bin oldu tık yok ahh aşkım ahhhhhh
ayy asıl leventim delirecek artık odadan çıkmaz gider gelir
hele hasta leventin hastası olmazsa daha beter amanııın ki ne amanııınnn
arzuya msj attın mı ben hemen atayım mı
bu arada zenan değil zeynep ölüyomuş canım
ay bende diyom bu zenan nasıl ölüyo kızın yarası ağır değil neyse levo evet o odadan çıkmaz hakikaten delirecek güzel heyecan olur kıskanmak iyidir arzuya sen msj at istersen kont almadım az bende canım tüyoları söyle ona slm söle:img-yes:
didou_didem 10-03-07, 18:10 hehe bende özledim didoşum mayısa bişe kalmadı görüşces gene :) ben hala burda krsideyim sette birileri bana bişeler dedi çözmeye çalışıomm arkadan bağırıdlar da :img-hyste :img-hyste
evet az kaldı mayısa şafak 2 ay[nasıl şafak bu böyle gün sayarlar dimi benimki ay oldu da:img-hyste :img-hyste ]
ne dediler acaba yaa!!!kapat şu telefonu falan mı dediler acaba:P:P:img-hyste :img-hyste
bu bölüm leventçim ela'sını kıskana kıskana bir hal olacak...eee hep ela'mı görücek cadı'yla onu..:):)
Yaaa ben anlamadım.
Zenan mı ölüyor Zeynep mi?
Lütfen biri açıklayabilir mi?
Ayrıca bu yeni gelen sizce kim olabilir?
yok ölen zeynep zenanın yarası ağır değildi zaten neyse valla bende merak ettim elayı inş etkiler levent beyde kıskansın canım cadıyı başımıza sardı heyacanlı bölüm geliyo zeynebe üzüldüm ya babası delirecek hayat dolu kızdı :icon_sorr
denizcim levonun kendine gelmesi lazım olsun hasta aşık olsun elaya hep elamı kıskanacak levoyu ay çok hoşuma gitti bu tüyo cadınında başı göğe erer artık yani yine diyorum ya şu şizofreni hastası bilgeyi nasıl es geçti ya valla çok bekledim ama yok gitti zeynep zenan inş yaşarsın ay heyecan doruğa çıktı bende koptum galiba nalan alemsin sette tüyo soruyon kıza bizdende bahset bari havamız olsun:img-blush
canım yok bence de kıskansın ben leventin kıskanç hallerini çok merak ediyorum
eminim öyle de çok tatlıdır
vallaha benim de çok hoşuma gitti
aha artık krize girer
sürekli göz hapsi durumu
şeytan çıldırdı :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ayyy ne güzelllllll
Nasıl yani yaaaa....
Bir dakika ben mi yanlış okudum.
Zenan ölüyormuymuş? Zeynep ölüyor muymuş?
Yok canım şaka yapıyorun değilmi?
yok canım zenan ölmüyormuş zenanın yanında ki zeynep ölüyormuş :s valla kız ölmesse tüyoların tutmuo demein yaos bana ölüo ölüo allah kashretmesin seni nalan derke nalan kapa kayıtt die barıodu biri :img-hyste :img-hyste
yok ölen zeynep zenanın yarası ağır değildi zaten neyse valla bende merak ettim elayı inş etkiler levent beyde kıskansın canım cadıyı başımıza sardı heyacanlı bölüm geliyo zeynebe üzüldüm ya babası delirecek hayat dolu kızdı :icon_sorr
Cevap verdiğin için teşkkür ederim.
Yanlış anlamışım yani...
Bir an korktum... gitti Zenancığım dedim.
Zeynebe hepimiz çok üzüldük.
Babası cidden çıldıracak. Hastanenin adı kötü bir şekilde anılmasa bari.
iyi canım yaa
çünkü suar zenansız perişan olur oralarda
yaa zaten arkadaslar yanlış anlamışlar ölen zeynep arkdslar zenan değil
kıskanmak ne demek catır catır catlıcak..
ay kım bu romantık hasta...:img-blush
nedense ben hemen sempatı duymaya basladım..kesın tanıdık bırı gelıcek ama kım??
ya zeynebe cok uzuldum ama bellıydı olucegı..:icon_sorr :icon_sorr benı asıl uzen bos yere olmesı...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :sad53:
evet yaa çok merak ettm walla bu hastayı,kim ola ki?
walla ceydam kız o kdr kalp ameliyatları geçirsn ama hala büyük bi yaşama sevinciyle hayata bağlı olsn,bi şizofren piskopat tarafndan öldürülsn snra,hem de adama yardım etmek için beraber gitmişlerdi,ooof yani:icon_sorr
canım yok bence de kıskansın ben leventin kıskanç hallerini çok merak ediyorum
eminim öyle de çok tatlıdır
vallaha benim de çok hoşuma gitti
aha artık krize girer
sürekli göz hapsi durumu
şeytan çıldırdı :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ayyy ne güzelllllll
evet biz levonun onu kıskandığı sahnleri pek görmedik tam anlamıyla çok güzel ya cadı bayram edecek ama elaya başka birinin ilgisi olduğunu öğrendiğinde kadının herşey istediği gibi gidiyo ama bi yerde açık verir inş gestapoya güveniyorum o bi açığını yakalar süper ya çostum ben:happy0064
ayy iyi ölücek rahatladım suatla yakışıyorlar irbirlerine
ayy Levent çoook kıskanıcak yazık üzmesinler yaa leventi acab aşkı olanlar yakışıklı mı meraak ettim bak şimdi.... Leventten yakışılklı olamaz yaaa değil mi ama?
yok canım zenan ölmüyormuş zenanın yanında ki zeynep ölüyormuş :s valla kız ölmesse tüyoların tutmuo demein yaos bana ölüo ölüo allah kashretmesin seni nalan derke nalan kapa kayıtt die barıodu biri :img-hyste :img-hyste
Sağol.
Yok canım aşk olsun neden öyle diyelim.
Ama yinede keşke ölmese diyiyoruz işte.
Bir umut işte.....
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum,bende tam bi doktorlar manyagıyım.özellikle ela ve leventin...son bçlüm süperdiiii.bitmemesi için çok dua ettim ama :(((
zeyno yorumlarının ve tahminlerinini hastasıyım ve her hafta verdiğin tiyolar için çok teşekkür ederim.sizlerin sayesinde en azından bir haftanın nasıl geçtigini anlamıyoruz.
benide aranıza alırsanız çok sevinirim
didou_didem 10-03-07, 18:14 yok canım zenan ölmüyormuş zenanın yanında ki zeynep ölüyormuş :s valla kız ölmesse tüyoların tutmuo demein yaos bana ölüo ölüo allah kashretmesin seni nalan derke nalan kapa kayıtt die barıodu biri :img-hyste :img-hyste
bak dedim sana kapat diyorlardır diye:img-hyste :img-hyste
şimdi bu romantik hastamıza kim olabilir??hadi bakalım tahminler var mı??
yeni bir oyuncu mudur yani yeni bir yüz müdür??yoksa tanıdık birisi mi??
:img-hyste :img-hyste cnmm gelirsen gel yane :) alırım seni kollarımın altına da notta kaldır ayağını nalan çıkıo bu naısl iş :img-hyste
:img-hyste
cnm bnm bılıyodum bnı kanatların altına alıcagını..:D
yok o nalan formalıte ıcabı bırsey cnm..meraklanmasınlar hanı dıye..:img-hyste
yoksa ben senı ele verırmıyım hıc..:)
saka bır yana gelsem ıstanbula gıtsek hep bırlıkte dıdemdemı gelıcek super olur yane:)
vıdeoyu ızledımde kutsı masallah yanı..:img-hyste ove ove bıtırememıs yasomuzu..ama dedıklerının altına ımzamı cakıyorum..:good:
tuyolar ıcınde tskler...ya bu karakalemcı hasta kım yavs kım oynayacagınıda bır ara sorarsan bır ara..setın ortası olmasın ama..:img-hyste
ben bilmiyorum
ama zeyno denilen arkadas yada nalan kesin bilirler onlara sor
ama tanidik birisi olur zanetersem
ya arkadaşlar yeni tüyoları bana bi yazar mısınız daha yeni girdim
ve merak ediyorum.
bide bi kaç şey söylicem hani suat geliyor zenana birşeyler diyor sonrz zenan off ya diyo ben orda neye of dediğini anlamadım bi de hani kızın yanına geliyor ya zenan suat soruılar soruyo zenan da evet ben sizden daha iyi bi cerrah olucam ve bir kalbimde olucak diyor orda suat a kalpsiz mi demeye çalışıyor
didou_didem 10-03-07, 18:20 ben bilmiyorum
ama zeyno denilen arkadas yada nalan kesin bilirler onlara sor
ama tanidik birisi olur zanetersem
ben tahmin alalım diye yazdım onu ya..söylesinler diye değil..nalan herşeyi söyledi zaten saolsun...sizlerde..
ceydaacım selam canımmm..evet yaa kutsiii çok güzel konuşmuş:):)
arkadaşlar geçen sayfalar da hani bir videodan bahsediyorsunuz.o video yasemin ergenenin sitesinde videolar bölümünde demiştiniz.
Yorumlar Yeni Doktorlar - Soundtracks , UYARI!!! Nalan
Video Nasıl İndirilir? Bize Özel Videolar Doktorlar - Fragmanlar Özel Klipler
Basın Videoları Reklamlar
Aşk Oyunu - Fragmanları Tv Programları
bölümleri var hangisine girip de izleyeebilirim lütfen biri yardım cı olsun
http://img115.imageshack.us/img115/4743/im2copy1ez9.jpg (http://imageshack.us)
ayy didem nalan hala uğraşıyo heralde
hatta demiştir yasemin açık bırak telefonu sen git belki ben o arada gelen seslerden bişeyler kaparım :img-hyste :img-hyste
vallaha çok merak ettim şu romantik karakalemcimizi
levent çıldırdı allahhhhhhh hastane karıştı :happy0064 :happy0064
arkadaşlar zenanı kim buluyo ya çatlıcam lütfen eğer 12. bölüm hakkın da bilgisi olanlar varsa bizi de aydınlatsınlar onların yorumlarını bekliyoruzzzzzzzzz
yasamakguzel88 10-03-07, 18:20 merhaba.bende aranıza yeni katıldım. doktorlar dizisinin büyük bi hayranıyım size bikaç kez daha yazdım ama bütün yorumlarınızı teker teker okuyorum.ya bu sebebten dolayı arada vizelerime çalışmayı unutuyorum.ama tüyolar süper.. levent kıskansın biraz elayıda belki onun için tekrar savaşmak gelir aklına.bu arada zeynebin ölmesine çok üzüldüm
Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum,bende tam bi doktorlar manyagıyım.özellikle ela ve leventin...son bçlüm süperdiiii.bitmemesi için çok dua ettim ama :(((
zeyno yorumlarının ve tahminlerinini hastasıyım ve her hafta verdiğin tiyolar için çok teşekkür ederim.sizlerin sayesinde en azından bir haftanın nasıl geçtigini anlamıyoruz.
hoşgeldin emilya aramıza tabiki alırız neticede burası herkese açık bir site yorumlarınla seni burda görmeyi umuyoruz :)
ya arkadaşlar yeni tüyoları bana bi yazar mısınız daha yeni girdim
ve merak ediyorum.
bide bi kaç şey söylicem hani suat geliyor zenana birşeyler diyor sonrz zenan off ya diyo ben orda neye of dediğini anlamadım bi de hani kızın yanına geliyor ya zenan suat soruılar soruyo zenan da evet ben sizden daha iyi bi cerrah olucam ve bir kalbimde olucak diyor orda suat a kalpsiz mi demeye çalışıyor
1=zeynep ölüyor
2=bir hasta elaya aşık oluo karakalem resmini filan çiziyor
3=bilgenin hamile olmadığı bu bölüm anlaşılıyor
4=ela ve levent barışıyor
canım hoşgeldin vallaha ben dağıttığım için görmedim msjı kusura bakma artık
ahh canım süperdi hem de nasıl deniziniz kalptem gitti burda
iyi akşamlar herkese.tüyo için çok tşkler nalan ablacım.süpersinnn.acaba zenanı suatmı bulur acaba.inşş o bulur kollarının arasına alır ve biraz ağlar zenannn diyee.ayyy süper olur yaa.zenanda gözünü açıp seni çok seviyorum suat der veeeeee bayılır..ayyy inanmıyorum yaa süper olurrrr.sizcede fena olmazmı arkadaşlar?
:img-hyste
saka bır yana gelsem ıstanbula gıtsek hep bırlıkte dıdemdemı gelıcek super olur yane:)
vıdeoyu ızledımde kutsı masallah yanı..:img-hyste ove ove bıtırememıs yasomuzu..ama dedıklerının altına ımzamı cakıyorum..:good:
tuyolar ıcınde tskler...ya bu karakalemcı hasta kım yavs kım oynayacagınıda bır ara sorarsan bır ara..setın ortası olmasın ama..:img-hyste
yok valla daha hayatta aramam yolcak beni yaso :img-hyste :img-hyste ki ben yaş tahtaya basar mıyım hiç sordum daha belli değil dedi :good:
ben geeelllddiiimm
eee ne oluyo tüyo fln mı geldi
denizcim hastane neden karışıyo yaww
ayy canım hoşgeldin
elaya aşık bi hastamız var elanın karakalem resmini çiziyomuş
daha ne olsun
ahaaa hasrane karıştı :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ayy didem nalan hala uğraşıyo heralde
hatta demiştir yasemin açık bırak telefonu sen git belki ben o arada gelen seslerden bişeyler kaparım :img-hyste :img-hyste
valla bende merak ediyorum yakışıklımı acaba karizma falan yani elaya yakışsın deniz levo delirecek ay onun o hallerini hakikaten merak ediyorum ne hastahane aşklar üzüntüler ayrılıklar herşey var bu hastahanede ya cadı da kına yaksın yani elanın dikkati başka bi yana çekilecek yani nasıl biri ressam bileniniz varmı genç diziye uyan merak ettim çocuğu ya :icon_sorr
didou_didem 10-03-07, 18:25 ayy didem nalan hala uğraşıyo heralde
evet aynen denizcim öyle olacak levent çıldıracak hastane karışacak:img-hyste :img-hyste
yeni gelen yasamakguzel88,emilya hoşgeldiniz aramıza...
arkadaşlar geçen sayfalar da hani bir videodan bahsediyorsunuz.o video yasemin ergenenin sitesinde videolar bölümünde demiştiniz.
Yorumlar Yeni Doktorlar - Soundtracks , UYARI!!! Nalan
Video Nasıl İndirilir? Bize Özel Videolar Doktorlar - Fragmanlar Özel Klipler
Basın Videoları Reklamlar
Aşk Oyunu - Fragmanları Tv Programları
bölümleri var hangisine girip de izleyeebilirim lütfen biri yardım cı olsun
canım bize özel videolarda en son eklenen video :)
ayrıca yeni oyuncu girecek mi die sordum yok dedi yani kalıcılık babından :)
1=zeynep ölüyor
ben zeynoya msnde msj attim hamile olmadigi ogrenilmiyormus ama bazi seyler ortaya cikiyormus oyle dedi ama sonra girecekmis.
bu kiz cok sey biliyor ben detaylari almak istedim provadayim dedi
zeynoyu taniyanlar ne demek istedigini biliyormu?
bi de ela ve levent barismiyorlar mis ama kendi forma girince bilgi verecekmis
merhaba.bende aranıza yeni katıldım. doktorlar dizisinin büyük bi hayranıyım size bikaç kez daha yazdım ama bütün yorumlarınızı teker teker okuyorum.ya bu sebebten dolayı arada vizelerime çalışmayı unutuyorum.ama tüyolar süper.. levent kıskansın biraz elayıda belki onun için tekrar savaşmak gelir aklına.bu arada zeynebin ölmesine çok üzüldüm
gel canım gel sen de hoşgeldin
vallaha ben daha önce yazdığını hatırlamıyorum ama olsun
canım bence de kıskansın
ayy çok şeker olucak onun o kıskanç hali
ama zeynepin ölmesine ben de çok üzüldüm
1=zeynep ölüyor
çok teşekkürler.bide diğerlerini de yanıtlarsanız sevinirim
bide suat ve zenan ile ilgili başka tüyo var mı
ayy canım hoşgeldin
elaya aşık bi hastamız var elanın karakalem resmini çiziyomuş
daha ne olsun
ahaaa hasrane karıştı :img-hyste :img-hyste :img-hyste
hoşbulduk cnm
vay elaya aşık hasta he
levent çıldıracak
haklısın hastane karışıcak
1=zeynep ölüyor
bilgenin hamile olup olmadığpı belli değil yafs anlaşılmıyor daha ayrıca ela ve leventte barışmıyor :s
evet yenı gelenler var benım gıbı h.g
bu arada tüyolar icin cok tskrlr
artık devamı ıcın fragmanı beklıycez
oncekı sayfalarda makinayı ızleyın yazıyodu sanırım oraya dızıden bırı katılıcak ıns melike günerdir:D ıns ordanda bıseyler ogrenırız
yok valla daha hayatta aramam yolcak beni yaso :img-hyste :img-hyste ki ben yaş tahtaya basar mıyım hiç sordum daha belli değil dedi :good:
yok yavs yasomuz melek gıbıdır bogmaz senı mrk etme..:D
hem senı bızler arattırıyoruz tuyo tuyo dıye senın sucun yok yane..:)
sayende halduna tekrar sempatı duymaya basladım..:img-hyste
vıdeoda cok guzel konusmus oda..bıde bu blum elaya ıyı davrandı...:good:
yavs sete gıttın ya baska kımselerı gormedınmı??..:img-blush anladın sen onu demı..:D
didou_didem 10-03-07, 18:28 :img-hyste
ceydacım inşallah yaa nalan'la görüştük biz önceki geldiğinde..yine olur inşallah..
hastamıza kalıcı değilmiş olsun 1 bölüm 1 bölüm hatta ben 1 sahneye bile razıyım..levent'in yüz ifadesini çok merak ediyorum nasıl kıskanacak ela'yı:):)
iyi akşamlar herkese.tüyo için çok tşkler nalan ablacım.süpersinnn.acaba zenanı suatmı bulur acaba.inşş o bulur kollarının arasına alır ve biraz ağlar zenannn diyee.ayyy süper olur yaa.zenanda gözünü açıp seni çok seviyorum suat der veeeeee bayılır..ayyy inanmıyorum yaa süper olurrrr.sizcede fena olmazmı arkadaşlar?
walla bence de suat bulsa süper olur zenanı,snra zenann başnda beklese hep falan çook güsel olur:img-in_lo
selam cnm o kadar dramatik yapcaklarını samıyorum ya bence de zenan kendi çabaları sonucunda bulduracak kendisini yoksa kimsenin aklına gelmez orası yada o gizli kameraman arıyordu ya hastanede adamı belki öyle bulurlar gerci depoda kamera var mı bilemicem ama :)
herkese çok teşekkür ederim beni gerçekten çok sevindiriniz.yanlız ben daha cevap yazmaya alışamadım.
son bölüm çok acıklıydıı yaaa,agla agla içimiz dışımıza çıktı walla.o cadıyıda kendi ellerimle bogmak istiyorum hamile falan degil bence o şeytana bile papucunu ters giydirir.burak ın dediği gibi boşanmadan önce birliktemi oluyolar bunlar ben anlamadım gitti bu işi.
bu arada bu ressam olayıda nedir?? diziye yeni birisimi katılıyo.. elanın resminimi çiziyo.. rica etsem biri bana anlatırmı
Yaaaa arkadaşlar ben size artık ne diyeyim.....
Harikasınız.....
Bu tüyolar harika....
Sizlerin yaptığı yorumlar harika.....
Siz harikasınız......
Dizimiz harika......
Herşey harika.......
Tek kötü olan şey perşembe günü daha çok vakit olması.
Ben kafayı yiyiyorum kesin.
walla bence de suat bulsa süper olur zenanı,snra zenann başnda beklese hep falan çook güsel olur:img-in_lo
ay ne güzel dedin yanında beklese zeynebe ayrı üzülecek suat heralde aşkları biraz daha anlaşılır bu bölümde suat yani zenanı o halde gördüğünde panikler doğal olarak valla heyecanlı bi bölüm olacak levo delirecek kıskançlıktan suat üzüntüden bari haldun anlamasa ama oda suatların durumunu anlar yakında:img-yes:
yok yavs yasomuz melek gıbıdır bogmaz senı mrk etme..:D
hem senı bızler arattırıyoruz tuyo tuyo dıye senın sucun yok yane..:)
sayende halduna tekrar sempatı duymaya basladım..:img-hyste
vıdeoda cok guzel konusmus oda..bıde bu blum elaya ıyı davrandı...:good:
yavs sete gıttın ya baska kımselerı gormedınmı??..:img-blush anladın sen onu demı..:D
hehe zenanı gördüm bir birde burakla kaderi ama zenan çekimdeydi burakla kaderde açıkcası ilgi alanıma girmiyor ilgilenmedim :)
ayy inş cnm ya.çok seviyorum zenanla suatı canlarım onlar .
acaba suat ağlarsa nasıl ağlar.çok karizmatik ağlayacağı kesin ama:happy0064
selam cnm o kadar dramatik yapcaklarını samıyorum ya bence de zenan kendi çabaları sonucunda bulduracak kendisini yoksa kimsenin aklına gelmez orası yada o gizli kameraman arıyordu ya hastanede adamı belki öyle bulurlar gerci depoda kamera var mı bilemicem ama :)
nalan deponun içinde yok ama koridorlarda var zaten güvenliğe haber vermişdi zenan zeynebi koridorda o depoya götürdüğünü adamın kayıttan tespit ederseler zenanada ulaşırlar 3 de ortada yok of suat zenana fırça attı durdu kız tek başına ne yapsın ay meraklandım şimdi ya bu arada tüyolar için çok sağol süpersin bu arada yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz:happy0064
ceydacım inşallah yaa nalan'la görüştük biz önceki geldiğinde..yine olur inşallah..
hastamıza kalıcı değilmiş olsun 1 bölüm 1 bölüm hatta ben 1 sahneye bile razıyım..levent'in yüz ifadesini çok merak ediyorum nasıl kıskanacak ela'yı:):)
inanmıyorum yaa sen de mi tanıştın
çıldırıcam yaa
benniye göremiyorum
neden neden neden
ama levent çok felaket olucak :img-hyste
fazla kan kaybetmeden bulurlar inş.eminim suat ona canı gibi bakar iyileşmesi için.grip olduğunda nasıl ilaçlarını getiriyodu.allah bilir bu seferde gel benim evime ben bakarım sana der:img-hyste
denizcim bende tam bi kutsi manyagıyım.. o cadıyı görünce bagırmaya başlıyorum. bide onları asansörde gördümya ahhh ahhh tutmayın beni.. arkadaşlar biz onları yakında teknede sarmaş dolaş sabahlarıda bankta kahvaltı ederken görürsek şaşmam artıkk. hayatımmış adamın hayatını yedin bee
eger o ressam gelirse vay levonun haline canım benim kıyamam ben sana gel sende benim resmimi çiz canım benimm.,
hastahane hakikatten ok akrışacak zenanın durumuda malumm
herkese çok teşekkür ederim beni gerçekten çok sevindiriniz.yanlız ben daha cevap yazmaya alışamadım.
son bölüm çok acıklıydıı yaaa,agla agla içimiz dışımıza çıktı walla.o cadıyıda kendi ellerimle bogmak istiyorum hamile falan degil bence o şeytana bile papucunu ters giydirir.burak ın dediği gibi boşanmadan önce birliktemi oluyolar bunlar ben anlamadım gitti bu işi.
bu arada bu ressam olayıda nedir?? diziye yeni birisimi katılıyo.. elanın resminimi çiziyo.. rica etsem biri bana anlatırmı
ressam bir hasta bu bölüm ve elaya aşık olacak yani eladan etkilenip onun resmini falan çizecekmiş canım :)
yaa abla sanmıyorum orda kamera olduğunu
ama mutlaka zenanın da oraya inerken ki görüntüleri vardır
abla uçurdu beni bu videon ne yapıcam bennn :img-hyste :img-hyste
fazla kan kaybetmeden bulurlar inş.eminim suat ona canı gibi bakar iyileşmesi için.grip olduğunda nasıl ilaçlarını getiriyodu.allah bilir bu seferde gel benim evime ben bakarım sana der:img-hyste
allah iyiliğini versin buda güzel evde bakım he :img-hyste ya bu zenanın ailesi gelirmi acaba kızları sonuçta yaralandı haber edrler bi gelirseler bu arad suatıda tanırlar zaten yakın ilgisi herkesi kuşkulandıracak abileri falan tam şenlik olur zaten levo delirecek bu bölüm yani kıskanıcak heralde elayı bide suat haldun tam delirecek leventlerden sonra suatlarıda öğrenirse seyredelim sinemayı:img-hyste
didou_didem 10-03-07, 18:39 inanmıyorum yaa sen de mi tanıştın
çıldırıcam yaa
benniye göremiyorum
neden neden neden
ama levent çok felaket olucak :img-hyste
yok canım nalan'la tanıştım ben kutsi'yi görmek daha nasip olmadı yaso'yu gördüm ama:):)
şimdi bu zenan'ı nasıl bulacaklar onu merak ediyorum..acab suat'ta mı gidicek şu kameraların olduğu odaya??
insallah suat bulur zenan 'ı dıyorum ama zeynep cok kan kaybetmıs cok kotu durumda oldugu ıcın once zeynep'ımı kurtarır zeynep bulduklarında olmus mü olur yaa off cok merak edıyorum zenan'ın durumu ne olur bıde evıne goturur bakar demıssınız belkıde zenan'ın aılesı gelır gercı sanmam ama suat baksa ıyı olur gercekten:D
dıdemcım bılıyorum aodakı cafeye gıtmıstınız galıba..:):)
bende gıtmek cok ıstıyorum ya ıst olsam bır dk durmam:D
cok talı yasemın ablam vıdeolarda sımı ızlıyorumda cnm bnm...
levent cıldırcak bence..levent muayane etmeye gıtmıs yanına o hstanın..komıdının ustunde elanın kara kalem calısmaları o ankı yuz ıfadesıne acayıp kopucam emınım:img-hyste
panikle-me 10-03-07, 18:41 ben bidaha burdan çıkmam arkadaşlar...offf.zenanımın melikemin forumundayım..ne kadar tatlı yaaa....bu arada zeynep ölüyomu..üzüldüm...ahh.zenanım..
hani suat geliyor zenana birşeyler diyor sonrz zenan off ya diyo ben orda neye of dediğini anlamadım bi de hani kızın yanına geliyor ya zenan suat soruılar soruyo zenan da evet ben sizden daha iyi bi cerrah olucam ve bir kalbimde olucak diyor orda suat a kalpsiz mi demeye çalışıyor
allah iyiliğini versin buda güzel evde bakım he :img-hyste ya bu zenanın ailesi gelirmi acaba kızları sonuçta yaralandı haber edrler bi gelirseler bu arad suatıda tanırlar zaten yakın ilgisi herkesi kuşkulandıracak abileri falan tam şenlik olur zaten levo delirecek bu bölüm yani kıskanıcak heralde elayı bide suat haldun tam delirecek leventlerden sonra suatlarıda öğrenirse seyredelim sinemayı:img-hyste
canım resmen coştum ben.zenanda kabul etsin suatın evine gitsinler.suat mutfak önlüğünü takmış zenana yemek pişiriyor:img-hyste .zenanda canım yemekler hala olmadı öldüm açlıktan diyoo.hheeeeeheee:happy0064
hehe zenanı gördüm bir birde burakla kaderi ama zenan çekimdeydi burakla kaderde açıkcası ilgi alanıma girmiyor ilgilenmedim :)
hadı yavs ılgı alanına gırmıyımı:D:Dyavs barı buragı sok alanının kıyısına kosesıne..:img-hyste :img-hyste
öhöm azcıktan severımde burak abımı..:img-hyste :img-hyste :img-in_lo
ayy inş cnm ya.çok seviyorum zenanla suatı canlarım onlar .
acaba suat ağlarsa nasıl ağlar.çok karizmatik ağlayacağı kesin ama:happy0064
walla ben de inanılmaz merak ediyorum suat ın nasıl ağladığını,bence de çok karizmatik ağlar we muhtemelen ben de onnla birlikte ağlarım tv başnda:sad53:
insallah suat bulur zenan 'ı dıyorum ama zeynep cok kan kaybetmıs cok kotu durumda oldugu ıcın once zeynep'ımı kurtarır zeynep bulduklarında olmus mü olur yaa off cok merak edıyorum zenan'ın durumu ne olur bıde evıne goturur bakar demıssınız belkıde zenan'ın aılesı gelır gercı sanmam ama suat baksa ıyı olur gercekten:D
mükemmel olurr cnm mükemmel.zenanın ailesi sonra gelsin bence.daha bizimkiler başbaşa kalamadılar.:img-blush
canım resmen coştum ben.zenanda kabul etsin suatın evine gitsinler.suat mutfak önlüğünü takmış zenana yemek pişiriyor:img-hyste .zenanda canım yemekler hala olmadı öldüm açlıktan diyoo.hheeeeeheee:happy0064
ama güzel olur he suatın ona yemek yapması valla bakalım neler olucak:img-wink: inş zeynebin ölümünden kızı sorumlu tutmaz sonuçta ozanla o ilgileniyodu of gel perşembe gel leventler bi yandan suatlar bi yandan hastahane yine çoşacak belli elanın ressam hayranınıda çok merak ediyorum bekle bekle:icon_sorr
hadı yavs ılgı alanına gırmıyımı:D:Dyavs barı buragı sok alanının kıyısına kosesıne..:img-hyste :img-hyste
öhöm azcıktan severımde burak abımı..:img-hyste :img-hyste :img-in_lo
hehe valla açıkcası ben ikisini de sevmiyoruz özellikle aysundan nefret ediyorum haliyle kurunun yanında yaşda yanıyor burda yaş burak oluo biliom sefdiğini ama naparsın bazı hareketleri hoşuma gitmio :img-yes:
walla ben de inanılmaz merak ediyorum suat ın nasıl ağladığını,bence de çok karizmatik ağlar we muhtemelen ben de onnla birlikte ağlarım tv başnda:sad53:
eeee leventin ağlamasına şahid olduk suatında ağlamasına şahid olalım ya hastahaneye gelen asistanlar cerrahların hayatına bi anda girdiler ela levent,suat zenan gestapo deliriyo zaten e haldun suatlarıda öğrenirse kalpten gider bari şefliği gestapoya versin cadıyı olaki verirse elimden kimse alamaz onu neyse ben koptum ya perşembeyi beklede gelmezki:icon_sorr
hehe valla açıkcası ben ikisini de sevmiyoruz özellikle aysundan nefret ediyorum haliyle kurunun yanında yaşda yanıyor burda yaş burak oluo biliom sefdiğini ama naparsın bazı hareketleri hoşuma gitmio memnun :img-yes:
yavs aysunu salla..burda muhım olan mehmet...:img-hyste
ne tur harekletlerı hosuna gıtmedı??hayır kavga cıkartmıcam sadece daha yakından tanımak dusuncesındeyım...:D:D
deniz bizimkilerde öyle varsa yoksa doktorlar ... perşambe gelmek bilmiyo hergün youtube tan doktorları izliyorum.herşey bilge yani cadı gelene kadar çok güzeldi ne güzel sorun yoktu.cadı geldi aglama krizleri bitmedi.
arkadaşlar kader ve burak ikilisi için tüyolarınız varmı yemek yemege gideceklermi bi bilgisi olan cevap yazabilirmi.
burak inşallah kaderi ikna edebilir..
ağlamayın yaws siz ağlayınca bende çok üzülüyorum:icon_sad: .kutsiyi ağlarken gördük ve de bu işin üstesinden başarıyla geldi.sıra suatda inş o da rolünün üstesinden gelir
yavs aysunu salla..burda muhım olan mehmet...:img-hyste
ne tur harekletlerı hosuna gıtmedı??hayır kavga cıkartmıcam sadece daha yakından tanımak dusuncesındeyım...:D:D
yaa böle şımarık ukala gibi aman salla senin için görürsem toplarım biraz resmini falan :) ceydacım :img-wink:
deniz bizimkilerde öyle varsa yoksa doktorlar ... perşambe gelmek bilmiyo hergün youtube tan doktorları izliyorum.herşey bilge yani cadı gelene kadar çok güzeldi ne güzel sorun yoktu.cadı geldi aglama krizleri bitmedi.
arkadaşlar kader ve burak ikilisi için tüyolarınız varmı yemek yemege gideceklermi bi bilgisi olan cevap yazabilirmi.
burak inşallah kaderi ikna edebilir..
valla burak güzel şayler hazırlıyodu keser için süprizler falan ama zenan olayı zeynep olayı yüzünden bu yemek gerçekleşmez hastahanede şok yaşanacak kader sulugöz moral sıfır olur bakalım neler olucak zaten aşıklardan hiç biri doğru dürüst yemeğe çıkamadılar yani hep araya bişey ler girdi izliycez:img-yes:
denizcim bende tam bi kutsi manyagıyım.. o cadıyı görünce bagırmaya başlıyorum. bide onları asansörde gördümya ahhh ahhh tutmayın beni.. arkadaşlar biz onları yakında teknede sarmaş dolaş sabahlarıda bankta kahvaltı ederken görürsek şaşmam artıkk. hayatımmış adamın hayatını yedin bee
eger o ressam gelirse vay levonun haline canım benim kıyamam ben sana gel sende benim resmimi çiz canım benimm.,
hastahane hakikatten ok akrışacak zenanın durumuda malumm
ayy canım kıyamam sevilmicek gibi mi
amanııınn sen de adımı biliyosun
yaa canım sorma asansörümü kirletti aşkıma dokundu
ayy çok şeker olucak onun o kıskanç halleri :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
ama güzel olur he suatın ona yemek yapması valla bakalım neler olucak:img-wink: inş zeynebin ölümünden kızı sorumlu tutmaz sonuçta ozanla o ilgileniyodu of gel perşembe gel leventler bi yandan suatlar bi yandan hastahane yine çoşacak belli elanın ressam hayranınıda çok merak ediyorum bekle bekle:icon_sorr
gerçekten bu bölüm çok heyecanlı geçecek.ben bilgenin hamileliğinin yalan olduğunu ela ve leventin bilmesini istiyorum.acaba bilge neden yalan söyledi? sırf bizi sinir edip bizi ağlatmak için.perşembe gelllllllll:sad53:
yaa böle şımarık ukala gibi aman salla senin için görürsem toplarım biraz resmini falan :) ceydacım :img-wink:
nalan sagol cnm...:)
yavs kendısı roplarda oyle olmadıgını soylemıstı ama...ınsanoglunun anotomısı farklı ıste..:D
zenan benı kopardı ya...elaya bagırıyor ela sakın ol bnmde nınem alzhaımerden olmustu dıye..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
icePrincess 10-03-07, 18:55 Merhabalar arkadşlar yeni tüyolar gelmiş
çok sağol nalancım..
Ya ama şimdi Zeynep ölüyosa babası hastaneye inşallah dava filan açmaya kalkmaz
Eğer öyle bişey yaparsa Zenan için kötü olur diye düşünüyorum sonuçta iki hastada onun sorumluluğundaydı bu durumda Suat da Zenan'a sinirlenebilir
Neyse ben yine senaryo yazmaya başladım :)
Hastaneye yeni gelecek hastanın Ela'ya ilgi duyması ve onun karakalem resmini yapacak olması çok hoşuma gitti
Levent kesin kıskanacak tepki gösterir Ela'ya gibime geliyo ayrıca bu tepki Ela'nın hoşuna da gitse bunu Levent'e belli edeceğini sanmıyorum Benim hayatım seni ilgilendirmez gibi bişeler der bence
Aslında ELa hastaya yüz vermez ama ters de tepmez tabi Levent'in de en çok sinirini bu bozar ilk bölümlerde bi hasta vardı ya ELa'nın saçını düzeltmişti de Ela bişe dememişti Levent o zaman 'Onun kafasına niye bişe atmadın' demişti yani Levent baya kıskanç bi tip bana göre
Ayyy ben burda senaryo yazmaya başladım biri beni durdursun
Ama bi hafta nası geçer yaaaa....
ressam işi aslında bi yandan iyi oldu bi yandan kötü zaten levet şimdi çok kıskanacak bizim cadıda bunu çok kötü koz olarak kullanır.hemen seni bıraktı vazgeçti senden off yaa leventin beynini yıkıcak gene .offff offf
sevindiren yanı bu bölüm elayla leventi yanyana sıklıkla görürüz leventin kıskançlık krizlerinden dolayı...
bide tabi zenanla suatımız var.bence suat zenanı o halde kanlar içinde görünce ela gibi hıçkıra hıçkıra ağlar ve ona çok yakışır
o resimleritopla çıktısını al odanın her bir köşesine as ona baka baka uyu ne diim sana ben şimdi :img-hyste :img-hyste
aHHH ablacım vallaha ne yapıcam artık bilmiyorum
ne etsem de kendime gelsem yok yok tık yok ben dee
ben leventimi istiyorum yaaa
insan gittiğinde derdi senin böykle bi hayranın var diye:(
yavs kendısı roplarda oyle olmadıgını soylemıstı ama...ınsanoglunun anotomısı farklı ıste..:D
zenan benı kopardı ya...elaya bagırıyor ela sakın ol bnmde nınem alzhaımerden olmustu dıye..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ayy oraya bende koptumm sormaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste çok şekerdi zenan orda gerci ben her yerde beeniom onu çok şeker bir kız saçlarına bayılıom özellikle :)
ya arkadaslar ben anlamadim simdi bilge egrcekten hamile degilmi?? yoksa benmi yanlis anladim
ceydam aynen ya ben de orda koptum resmen,zenan da aklınca teselli etmeye çalışıyo işte:img-hyste :img-hyste :img-hyste
gerçekten bu bölüm çok heyecanlı geçecek.ben bilgenin hamileliğinin yalan olduğunu ela ve leventin bilmesini istiyorum.acaba bilge neden yalan söyledi? sırf bizi sinir edip bizi ağlatmak için.perşembe gelllllllll:sad53:
vallla hamile olsa bile başkasındandır ama levent birlikte olduklarını deyince hamileliği gerçek olabilir ama o kadının levente olan aşkına inanmıyorum hırs yapıyo onda ne numaralar vardır şeflik içinde bi planı vardır kadına hiç tahammülüm yok sinir bozucu ki hamileliği yalansa inş ortaya çıkar ama kadın zeki he olasılığı değerlendiriyo evet gel perşembe gel de o zamana kadar meraktan çatlamazsam bölümü izlerim:icon_sorr
ya valla süper olur ben ciddiye almaya basladım boyle bı bolum beklıyorum :D
bende bekliyorum cnm.daha neler neler düşünüyorum bi bilsen.ayy zenanla suatı izleyince içimden hep gülmek geliyor.bu dizi bizde tıbbın çözemeyeceği yeni hastalıklara yol açtı.leventkoliklik,yasomanyaklığı,junior suatlar...
ayy oraya bende koptumm sormaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste çok şekerdi zenan orda gerci ben her yerde beeniom onu çok şeker bir kız saçlarına bayılıom özellikle :)
yok ben begenmıom zenanı fazla..cok hırslı sert bırsey..:Dbıde paket lastıgıyle topluyor olmayan bır at kuyrugu yaratıyor kendı capında..:D:D
ama bo lum sonu fecı uzuldum zenana..neyse olmıcegını bılıyorduk ama..:img-wink:
bide gestapo kaderın arkasından kafasına vuruyor nato kadfa nato mermer seklınde.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ceydam aynen ya ben de orda koptum resmen,zenan da aklınca teselli etmeye çalışıyo işte:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yani zenanın teselli anlayışı bu kadar buraktan beklerdim o kelimeyi zenandan beklemezdim komik sahneydi hakikaten ya:img-hyste e nihatında kaderi karısı sanması da başak bi olaydı burak adamı muayeneye nasıl ikna etti ama bazı hareketleri hoşuma gidiyo ya:img-hyste
sıvrı zeka zenan nolcak ıste..:img-hyste :img-hyste
ıgrec bır tesellı edıstı:D:Dburagın arkasından yaptıgı mımıkde oldurdu benı...:img-hyste :img-hyste
bostopeli bence asıl bu fırsattan yararlanmalı.kader çok duygusal onu kendine getireek kişiburak olmalı ve bencede öle olucak inşallah...bence bu bölüm tüyolara göre en güzel bölüm olucak. perşembeyi iple çekiyorum
vallla hamile olsa bile başkasındandır ama levent birlikte olduklarını deyince hamileliği gerçek olabilir ama o kadının levente olan aşkına inanmıyorum hırs yapıyo onda ne numaralar vardır şeflik içinde bi planı vardır kadına hiç tahammülüm yok sinir bozucu ki hamileliği yalansa inş ortaya çıkar ama kadın zeki he olasılığı değerlendiriyo evet gel perşembe gel de o zamana kadar meraktan çatlamazsam bölümü izlerim:icon_sorr
bilgenin hamile olduğuna bende inanmıyorum.eğer hamileyse bile leventten değildir.o kariyeri için herşeyi yapar.cadıı nolcak..bi de leventi çok ii bilirim diyo.leventin o uyurken izleyebileceği biriyle evlenmek istediğini bile bilmiyo.acaba levent niye gece kalkıp çikolata yiyor?ne zamandır düşünüyorum bişey bulamadım.tahmini olan var mı?
icePrincess 10-03-07, 19:06 Benim de bu bölümde en çok hoşuma giden sahnelerden biri KAder'in ELa'nın babasıyla Naz olarak konuşmasıydı Ela için yaptı ve Nihat Bey'e kızına ii davranmasını söyledi ya çok hoşuma gitti arkadaşı için böyle birşey yapması
Ela'nın ne kadar üzüldüğünü görmüştü çünkü...
yani zenanın teselli anlayışı bu kadar buraktan beklerdim o kelimeyi zenandan beklemezdim komik sahneydi hakikaten ya:img-hyste e nihatında kaderi karısı sanması da başak bi olaydı burak adamı muayeneye nasıl ikna etti ama bazı hareketleri hoşuma gidiyo ya:img-hyste
yaa herkesede burak abımın pek bır ustune gıdıyor cnm..:icon_whis buragın zaten dogru duzgun bır ailesı bıle olmamıskı...
ya o ukala zuppe kıbırlı huylarından orulu kabugu bır atsa ustunden super bırı olacak ama hemen atamıyor ıste..aklı sıra kendını oyle korumaya calısıyor..
yavs bıde buraga herkes nıye kızdı hanı ela butun belaları kendıne cekıyor sahnesınde..hayır yanı sorulması gereken soruyu o sordu gayette mantıklıydı ama herkes kızdı nedense...anlamadım gıttı orayı..
yaa fazla yüklenmeyin zenancıma üzülüyorum valla
sacı benım cok hosuma gıdıyo valla cok yakısıyo hem lastıgıde
hatta ben resımlerı pc ye ındırdım photoshopta kendı yuzumu koyup denıycem bana yakısırsa oyle kestırıcem valla sacımı
ama tesellı bıraz acayıptı gercekten:D
bilgenin hamile olduğuna bende inanmıyorum.eğer hamileyse bile leventten değildir.o kariyeri için herşeyi yapar.cadıı nolcak..bi de leventi çok ii bilirim diyo.leventin o uyurken izleyebileceği biriyle evlenmek istediğini bile bilmiyo.acaba levent niye gece kalkıp çikolata yiyor?ne zamandır düşünüyorum bişey bulamadım.tahmini olan var mı?
aaaaaaa
ben biliyorum tabii ki bilmez miyim
adam bakmış bu şeytanla mutlu olamıcam kendini çikolataya vermiş
gece kalkıp boşuna mı çikolata yiyomuş sabaha hazırlık
sen olsan uyanıyosun gözünü açıyosun o sülük şeytan yanında
ne yapsın benim aşkım yaa
o çikolata meselesine fordan arkadaşımız ayşem di sanırım bi yorum yaptı e levent kadına tahammül edemiyo çikolatada mutluluk veriyoya adam her gece yanında onu uyurken görmekten bari çikolata yiyeyimde moralim yerine gelsin diyodur valla ayşem güzel buldu:img-hyste :img-hyste bende merak ediyorum sebebini ama önemsiz bişedir heralde cadı ne olacak araya bişe sokacakya ela garibim nasıl dayanıyo ona kız deliriyo onu görnce:icon_sorr
sıvrı zeka zenan nolcak ıste..:img-hyste :img-hyste
ıgrec bır tesellı edıstı:D:Dburagın arkasından yaptıgı mımıkde oldurdu benı...:img-hyste :img-hyste
evet yaa klasik bi zenan davranışı işte:img-hyste burakın arkasndan yabtığı mimik de aynı şeklde beni de öldürdü walla:img-hyste
aman zenan yaşasn da yne böyle şeyler yabsn razııyım walla ben:icon_sorr
Levent elayı kıskanın ca ela da mutlu olcak belki bu sayade barışırlar işh ela levent aşkı yakında bn kalpten götürücek çoook yakışıyorar yaa o cadı hamile değil bnce yaa omasın
icePrincess 10-03-07, 19:11 Ya bence de bilge ya hamile değildir ya da hamileyse de babası Levent değildir bence
Zaten o ultrason fotolarını Levent'in odasına bırakıp çıktıktan sonra bi de merdivenlerde Ela'nın 'masum bi bebeğin üzülmemesi için her şeyi yaparım yapıyorum da zaten' (sanırım böyle bi cümleydi ) demesinden sonra yüzündeki o sinsi gülümseme herşeyi anlatıyodu bence
Haksız mıyım?...
walla ben genelde sevmem burakı,gerçi bebekle sahnelerinden falan snra bi sempati wardı,ama bunu söylemeden o nihat beyi muayne ettikten snra dönüp kadere göz kırpışı süperdi yaaa,walla hayran kaldım orda buraka(amanın noluyo bana yaaa:img-hyste )
yaa herkesede burak abımın pek bır ustune gıdıyor cnm..:icon_whis buragın zaten dogru duzgun bır ailesı bıle olmamıskı...
ya o ukala zuppe kıbırlı huylarından orulu kabugu bır atsa ustunden super bırı olacak ama hemen atamıyor ıste..aklı sıra kendını oyle korumaya calısıyor..
yavs bıde buraga herkes nıye kızdı hanı ela butun belaları kendıne cekıyor sahnesınde..hayır yanı sorulması gereken soruyu o sordu gayette mantıklıydı ama herkes kızdı nedense...anlamadım gıttı orayı..
valla burak bazen padavatsız olsada çok tatlı yerinde laflarda söylüyo bazende abartıyo orda doğru dedi burak bence ela acıların kadını oldu kadere olan aşkı onu yola getirdi gibi ama aslında çokda sinir bozucu şeyler yapmıyo bence onunda karakteri o sevimli çocuk ya:img-yes:
canım millet neden kızdı biliyo musun aslında hepsinin aklında aynı şey dönüyodu ama hiçbiri bunu dile getiremiyodu
burak onların aklından geçeni seslendirdi gibi olduı
bence de gayet mantıklıydı
o ukala kendini beğenmiş insanlara değer vermeyen biri olarak gösterek kendini insanların ondan uzaklaşmasını sağlıyo
çünkü sevmekten de sevilmekten de ödü kopuyo
birinin bu kabuğu sıyırmasından altındaki yaranın ortaya çıkıp kanamasından çok korkuyo
ama farkında artık o yarayı iyileştirebilecek biri var yanında
zenanı kim bulucak bunun hakkında bilgisi olan varmı?suattmı bulucak kendi çabalarıylamı çıkıcak ama bunu yapması çok saçma olur finalde hiç kımıldayamadı çagrı telefonlarıda çekmiyo. nasıl kurtulucak
evet yaa klasik bi zenan davranışı işte:img-hyste burakın arkasndan yabtığı mimik de aynı şeklde beni de öldürdü walla:img-hyste
aman zenan yaşasn da yne böyle şeyler yabsn razııyım walla ben:icon_sorr
ya bıde hasan dedı ya buraga sen ınsanda oldurme ıstegı yaratıyorsun orayada kopmus surumdayım suan..:img-hyste :img-hyste bolumu ızlıyorumda bastan..:)
zenan yasıyacak cnm bnm nalan dedı..hem o dızıde onemı bır yere sahıp..kımseyı oldurmezlerkı...:img-yes:
Ya bence de bilge ya hamile değildir ya da hamileyse de babası Levent değildir bence
Zaten o ultrason fotolarını Levent'in odasına bırakıp çıktıktan sonra bi de merdivenlerde Ela'nın 'masum bi bebeğin üzülmemesi için her şeyi yaparım yapıyorum da zaten' (sanırım böyle bi cümleydi ) demesinden sonra yüzündeki o sinsi gülümseme herşeyi anlatıyodu bence
Haksız mıyım?...
haklısın cnm hemde sonuna kdr
kesinlikle bilge cadısı hamile olamaz(olsada başkasındandır)
o güzündeki kötü gülümseme herşeyi anlatıyor
walla ben genelde sevmem burakı,gerçi bebekle sahnelerinden falan snra bi sempati wardı,ama bunu söylemeden o nihat beyi muayne ettikten snra dönüp kadere göz kırpışı süperdi yaaa,walla hayran kaldım orda buraka(amanın noluyo bana yaaa:img-hyste )
canımbazı yüz mimikleri güzel ya sempatik göz kırpışı ve gülüşü hoşuma gidiyo dikkate et burak tarafına kaymaya başladın arkadaşım:img-hyste iyi çocuk kader biraz daha yola getiri onu ama güzel süprizler hazırlıyodu kıza bu zenan olyıyla bu iş yaş olacak:img-yes:
valla burak bazen padavatsız olsada çok tatlı yerinde laflarda söylüyo bazende abartıyo orda doğru dedi burak bence ela acıların kadını oldu kadere olan aşkı onu yola getirdi gibi ama aslında çokda sinir bozucu şeyler yapmıyo bence onunda karakteri o sevimli çocuk ya:img-yes:
ılk bolumlerde kotuydu gercekten..ama sımdı tek kotu bır davramnısı yok..yanı neye kızıp bozluyorlar anlamıyorum..bence cok mantıklı seyler dıyor..kımsenın aklına gelmeyen seylerı hemen dıle getırıyor..
ayrıca o kadere gıcık olamya basladım..sana ne ya hasana ne derse desın sen nıye kırılıyosun sana nasıl davrandıgı onemlı...sanada harıka davranyor ıste..bak gene sınırım zıpladı..:)
zenanı kim bulucak bunun hakkında bilgisi olan varmı?suattmı bulucak kendi çabalarıylamı çıkıcak ama bunu yapması çok saçma olur finalde hiç kımıldayamadı çagrı telefonlarıda çekmiyo. nasıl kurtulucak
bence güvenlik kameralarından koridorlarda var galiba çocuğun kızı götürdüğü yeri kayıtlardan bulursalar en son zenan oraya girdi bulurlar ordan suatın aklına orası gelmez zenan için zor bi bölüm olacak bakalım suat aşkına nasıl destek olacak:img-yes:
hasanın leventle cadı arasında kaldığında mimikleri süperdi bi insan bu kadar güzel rol yapabilirmi ya ve kendisine süzmeliği bu kadar yakıştırır.leventin bana hayatım deme kısmında hasanın yüz mimikleri süperdi kırdı geçirdi beni orda:img-hyste
aaaaaaa
ben biliyorum tabii ki bilmez miyim
adam bakmış bu şeytanla mutlu olamıcam kendini çikolataya vermiş
gece kalkıp boşuna mı çikolata yiyomuş sabaha hazırlık
sen olsan uyanıyosun gözünü açıyosun o sülük şeytan yanında
ne yapsın benim aşkım yaa
ayy sen var yaa süpersin gerçekten pcnin başında gülme krizlerine girdim.haklısın o sülüğü göre göre içime daral gelirdi.çikolatada mutluluk hissi veriyor ya bende çikolataya başlardım.:img-hyste .canımsınız yaa iyiki varsınızz
vallahi ben buraga bayiliyom yaa basta sinirdi dedikelride hic hosuma gitmiyodu ama dedikelride dogruydu simdi cook hosuma gibiyoo burak
bostepeli inş dediğin gibi olur başka türlü çok üzlcez.ama suat bence hastalarını takip etmediği için bide zeynep ölüyo çok kızıcak sevgi falan gösteremicek
bilgenin hamile olup olmadığpı belli değil yafs anlaşılmıyor daha ayrıca ela ve leventte barışmıyor :s
az önce bir arkadaşın yazdığı tüyolar bunlar ben onun aynısını 80.sayfalarda bulabilirsiniz.karakalem çizen hastayı kimin oyniycağı anlaşıldı mı?
arkadaşlar biraz önce kanal d de altta recimli şekilde posta gazatesde verilicek posterleri gösterdi
kutsininde posteri verilicekmiş
benim gibi kutsi severlerine duyrulur
deniz özellikle sana...
yarın verilicekmiş..
bence güvenlik kameralarından koridorlarda var galiba çocuğun kızı götürdüğü yeri kayıtlardan bulursalar en son zenan oraya girdi bulurlar ordan suatın aklına orası gelmez zenan için zor bi bölüm olacak bakalım suat aşkına nasıl destek olacak:img-yes:
aman suat orda sakin bi bencillik edipte bi hastana sahip cikmamadin hepsi senin sucun demez ama ehrhalde demez yaa
hopp gosde hanım yavasss..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
tamam sevebılırsınız ama bır sınırı vardır hanı..bır hatırlatayımda ben..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saka bır yana sempatı duymana cok sevındım:D:D
ama o beblı sahnede harıkaydı...ay elıne bebek cok yakıstı..:img-in_lo
zaten o goz kırpısları of of..:img-hyste :img-hyste
denızım cok haklısın cnm..kamlumbaga kabugundan nasıl vazgecmıyorsa burakda vazgecmıyor ıste....kamlunbaga kabugu olamda yasayamaz..burakda tekrar cok acı cekıcem dıye korkuyor..bana zarar verıcekler dıye..ama bılmıyorkı kendısı suan dahada acı cekıyor..kadere guvenım sarsıldı ıyıyce..bakalım nolucak hayırlısı..
hasanın leventle cadı arasında kaldığında mimikleri süperdi bi insan bu kadar güzel rol yapabilirmi ya ve kendisine süzmeliği bu kadar yakıştırır.leventin bana hayatım deme kısmında hasanın yüz mimikleri süperdi kırdı geçirdi beni orda:img-hyste
evet ya gestapoya yalvarışı çok tatlıydı ya komik çocuk:img-hyste ama kısmetsiz aşk lazım ona ya eladan umut yok bilgeye güzel laf söyledi levent ama kadın sonunda kazandı yani cadı işte yorgundu heralde gözleride şişti cadının levente bilerek o bebeği teslim etti bu sayede nabzını ölçtü çocuk konusunda neyse ben kaçıyorum iyi akşamlar bol muhabbetlerbye
bye aman suat orda sakin bi bencillik edipte bi hastana sahip cikmamadin hepsi senin sucun demez ama ehrhalde demez yaa
valla aklıma gelmedi değil sorumlusu sensiz gibilerinden bakalım ne olacak ama zenaın suçu yoktu kız tek başına şizofreniyle nasıl başetsin bay kaçtım ben
haklısın cnm hemde sonuna kdr
kesinlikle bilge cadısı hamile olamaz(olsada başkasındandır)
o güzündeki kötü gülümseme herşeyi anlatıyor
vallaha canım varsa da öyle bişey başkasından
ya da diyo evlenince ben elbet onla beraber olur hamile kalırım bilmiyorum yaaa
imzan bitirdi beni
cidden bu seferde ona bakıcam diye ayağım kulaklığın kablosuna takıldı bi baktım yerdeyim
kesin biyerimi kırıcam :img-hyste :img-hyste :img-hyste
panikle-me 10-03-07, 19:23 bişi dikkatimi çekti...şimdi hemşire ozana iğne yapmaya çalışıo
ama ozan istemiyo...
sonra zenan geliyo ozan yumuşuyo duruluyo flnn..iğne yapmasına izin verio..
gerçi sonra terslio ama....
ozan bi değişik davranıyodu zenana...
bide zenanın psikoloji asistanlarıyla yaptığı tartışma çok hoş bea.
bye
valla aklıma gelmedi değil sorumlusu sensiz gibilerinden bakalım ne olacak ama zenaın suçu yoktu kız tek başına şizofreniyle nasıl başetsin bay kaçtım ben
zenanin dedigi gibi suat in kalbi yokki bi saniye bile olsa aklindan bile gecire bilir bu düsünceyi
ayy sen var yaa süpersin gerçekten pcnin başında gülme krizlerine girdim.haklısın o sülüğü göre göre içime daral gelirdi.çikolatada mutluluk hissi veriyor ya bende çikolataya başlardım.:img-hyste .canımsınız yaa iyiki varsınızz
yaa canım çekilir mi
hele bu garibim çocukluğundan beri berabermiş
aile hastane derken iyice beynini yıkamışlar yapmış bi hata
artık vermiş kendini çikolataya
ama bak görüyosun dimi bitanemi alkol falan yok aşkımda çikolata :img-hyste
..::seren::. 10-03-07, 19:26 ben geldim millet:):):)
ne var ne yokkk bakalim!!!;)
tüyo faln varmi?? he bu arada bügün makina var belki yasemin ergene kutsi mehmet aslan faln gelebilir cünkü onlar daha hic konuk olmadi
offf persembe gelsinn artik:(:(:(
evet ya bide bebegin hastakıgını anlatırken baba evi terk etmiş anne depresyonda falan diyoya tv yi yere indiriyodum sinirden ... gıcık ya bide utanmadan bedegin resmini gösteriyo o cadı kesin hastalarının resimleinden birini göstermiştir
panikle-me 10-03-07, 19:27 ya yeni tüyo yok dimi ben 6 ile 9 arası yoktum akşam varsa biri yazarmı bide zeynep öülüyomu bi onu farkettim
bugun makinaya gelicekmiş evet birileri yaa inşallah melike günerde gelir cok merak edıyorum dızı dısında nasıl gercı cok tatlıdır emınımde :img-in_lo
xxx1111xxx 10-03-07, 19:29 az önce bir arkadaşın yazdığı tüyolar bunlar ben onun aynısını 80.sayfalarda bulabilirsiniz.karakalem çizen hastayı kimin oyniycağı anlaşıldı mı?
80 lı sayfalara baktım ama bn bısı goremedım
gercekten ya karakalem cızen hasta kım olabılır kı
bılen yada tahmın eden bır ark var mı?
panikle-me 10-03-07, 19:29 yaa canım çekilir mi
hele bu garibim çocukluğundan beri berabermiş
aile hastane derken iyice beynini yıkamışlar yapmış bi hata
artık vermiş kendini çikolataya
ama bak görüyosun dimi bitanemi alkol falan yok aşkımda çikolata :img-hyste
vnm çikolata da yetmezki..kadına uymak için zaten farkına varmış....hani diodu yaa...beraber olduk ertesi gün boşanma kararı aldık diee..yani çikalota bile işe yaramıyo artık..:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar biraz önce kanal d de altta recimli şekilde posta gazatesde verilicek posterleri gösterdi
kutsininde posteri verilicekmiş
benim gibi kutsi severlerine duyrulur
deniz özellikle sana...
yarın verilicekmiş..
canımı içi çok sağol
msj alınmıştır
tamam canım inş unutmam gerçi unutmam da zaten
bu arada matematik ne oldu bakıyorum tv başı falan bak ben çalışıyorum dersime leventin anatomisi istediğin yerden sor :img-hyste :img-hyste :img-hyste
off yaa o cadıyla leventi düşünün ce fene oluyorum yaa bnce o cadı hamiile değil sırf elayı ondan uzak tutumak için söylüyooo
ayy annelik bile yapamaz bi kere yakışmaz ki annnelik
bu bölüm bnce ççook güzel olcak levent elayı kıskanack:happy0064 :happy0064 off perşembeye de çook var yaa
slm
Size Bisey Sorcam Dizide Ki Leventin Eski Karisi Gercektende Hamilemi?birisi Cvb Verrse Sevinirim...
hopp gosde hanım yavasss..:img-hyste :img-hyste
tamam sevebılırsınız ama bır sınırı vardır hanı..bır hatırlatayımda ben..:img-hyste :img-hyste
saka bır yana sempatı duymana cok sevındım:D
ama o beblı sahnede harıkaydı...ay elıne bebek cok yakıstı..:img-in_lo
zaten o goz kırpısları of of..:img-hyste
denızım cok haklısın cnm..kamlumbaga kabugundan nasıl vazgecmıyorsa burakda vazgecmıyor ıste....kamlunbaga kabugu olamda yasayamaz..burakda tekrar cok acı cekıcem dıye korkuyor..bana zarar verıcekler dıye..ama bılmıyorkı kendısı suan dahada acı cekıyor..kadere guvenım sarsıldı ıyıyce..bakalım nolucak hayırlısı..
:img-hyste :img-hyste merak etme ceydam onu senden çok kmse sefemez:img-in_lo:D , ben sadce bi göz kırpışını beendim o kadar,sempatik geldi saadece:img-wink:
vnm çikolata da yetmezki..kadına uymak için zaten farkına varmış....hani diodu yaa...beraber olduk ertesi gün boşanma kararı aldık diee..yani çikalota bile işe yaramıyo artık..:img-hyste :img-hyste
canı çikolata ne çare
şimdi ağzımı açtırmayın aylarca aynı yatakta yatmamışlar bi gece beraber oluyolar
ve levent öyle mutsuz bi andı ki diye anlatıyo elaya
asıl o şeytanın bu konuşmayı duyması gerekiyodu
bu ne kadar büyük bi utanç
ayy düşünsene adam diyo çok mutsuz biandı
tövbe yarabbim yaaa
bana kalırsa uğraştırmadan beni öldürsün kendini
yoksa ben gelip çatıdan atıcam:img-hyste :img-hyste
panikle-me 10-03-07, 19:33 slm
Size Bisey Sorcam Dizide Ki Leventin Eski Karisi Gercektende Hamilemi?birisi Cvb Verrse Sevinirim...
belli değil ilerki bölümlere artık ama büyük ihtimal hamile öle demişlerdi...umarım aydınlatıcı olmuşumdur:img-wink:
slm
canım vallaha o kısım hala belli değil
henüz kesin bişey yok
hamileyim diyo gitti ultrason resmi getirdi
ama sonuçta kadın doğumcu elinde ondan bin tane vardır
bilmiyoruz ama inş değildir
panikle-me 10-03-07, 19:36 canı çikolata ne çare
şimdi ağzımı açtırmayın aylarca aynı yatakta yatmamışlar bi gece beraber oluyolar
ve levent öyle mutsuz bi andı ki diye anlatıyo elaya
asıl o şeytanın bu konuşmayı duyması gerekiyodu
bu ne kadar büyük bi utanç
ayy düşünsene adam diyo çok mutsuz biandı
tövbe yarabbim yaaa
bana kalırsa uğraştırmadan beni öldürsün kendini
yoksa ben gelip çatıdan atıcam:img-hyste :img-hyste
yazık adama ya bu her işinde de böleyse yanmış demektir....
ya adamın gamzeleri buna yalandan gülcem diye mahvolmuşyurda ela yı görünce düzelmiştir....:img-hyste
ben yaeni üyeyim benide aranıza alırsanız sevinirim
bazı arkadaşlar suatı zenana kızar demişler ama suat zenanı o şekilde görünce bunları düşünmez
bazı arkadaşlar suatı zenana kızar demişler ama suat zenanı o şekilde görünce bunları düşünmez
h.g bende yenı sayılırım
suat kızmaz sanırım kızmasın zaten bence kendını suclar hemen tahlıllerı ıstemeseydım dıye cunku ozanın gıtmeye kalktıgını bılıyodu
slm ben geldim tekrar
kusura bakmayin yazilanlari okuyamadim baktim sayfalar cok onun icin bende yorumlara gecmek istedim
Suat zenan kizgin olmayacak zenan suatin bir kalbi oldugunu gorecek
Ela ve leventi bekleyen supriz bu bolum icin gelen bir karekter
Haldun bazi gercekleri ogrene bilirmis
bilgenin hamileli daha cok aciklik kazanila bilirmis
leventin farkli bir yonu gorecegiz
zenan kendi cabisinda olusan bir sonla bulununacak mis
zeynep yasiyormu daha belli degil o bilgiler sabaha dogru emile gececek:img-wink:
aramiza hosgeldin
suat zenandan cok kendine kizacak
leventin ela ya kotu davranma sekli vardiya gestopoda korumak icin suat da onu yapayacalisti ve kendini suclu hisetecektir
panikle-me 10-03-07, 19:48 off on kez avatarımı değiştirdim..ama karar veremedim..zeyno hoş geldin cnm...zeynep ne olcak o konuda nalan ölcek dedi de..
kumralim19 10-03-07, 19:50 slm ben geldim tekrar
kusura bakmayin yazilanlari okuyamadim baktim sayfalar cok onun icin bende yorumlara gecmek istedim
zeynep yasiyormu daha belli degil o bilgiler sabaha dogru emile gececek:img-wink:
tüyolarin icin tesekkürler
demek suat kizmayacak zenani o halde görünce
cok üzülür herhalde seni seviyorum dermi acaba suat zenana
haldunda zenan ve suati ögrenir eee suat zenanin yaralanmasinda
belli eder bilir herkezde birlikte olduklarini anlar
leventin hangi farkli yönünü görecez merak ettim
zeynepte ölmüs dedi nalan bir önceki yazilarinda
önceki sayfalari okumadin herhalde ki
zeynep ölecekmis keske ölmeseymis
panikle-me 10-03-07, 19:51 ben yaeni üyeyim benide aranıza alırsanız sevinirim
hoşş geldin..bende eski sayılmam ama adettendir..
sen suat zenancımısın cnm?
off basınç tan nefret ediom banane asmosfer başıncından
kumralim19 10-03-07, 19:53 aramiza hosgeldin
suat zenandan cok kendine kizacak
leventin ela ya kotu davranma sekli vardiya gestopoda korumak icin suat da onu yapayacalisti ve kendini suclu hisetecektir
ama suatinki biraz fazla oldu sanirim
levent birdefa yapti bunu ama suat bu bölüm
bayagi bir zenani üzdü bu bölüm
artik gönlünü alir
arkadaslar ben ogrenmeye calisirim
nalanin yazdiklarini simdi okudum ama
zeynep icin yazdiklarini tam olarak anlamadim insallah olmez ama tam bilgi yok su anda ellimde ama suat ve zenan mutlu sonla bitecekse olmez diye dusunuyorum
hoşş geldin..bende eski sayılmam ama adettendir..
off basınç tan nefret ediom banane asmosfer başıncından
özde basınc falan demıssın ne okuyosun
valla ben burada anatomı yazısını gorunce anatomı dersınden hoslanırım sanıyodum ama yok ya sevılmıyo dersın adı bıle kotu ınsan anatomısı ve fızyolojısı doktorda olmıycamkı artık gectı gercı bu dızı onceden yayınlansaydı fıkrımı degıstırırdım belkı sırf zenancıma doktorluk cok yakısıyo dıye :D
kumralim19 10-03-07, 19:56 arkadaslar ben ogrenmeye calisirim
nalanin yazdiklarini simdi okudum ama
zeynep icin yazdiklarini tam olarak anlamadim insallah olmez ama tam bilgi yok su anda ellimde ama suat ve zenan mutlu sonla bitecekse olmez diye dusunuyorum
ben daha deminden berri yazilanlari okuyorum
nalan set sirasinda yasoyu arayip sormus
yasoda zeynep öldü demis
slm ben geldim tekrar
oo canım hoşgeldin ben de sana gelen tüyoları söyleyeyim
hastanede bi hasta elaya aşık oluyo onun karakalem resmini çiziyo sanırım bu sürpriz kişi
leventin farklı yönü kıskaçnlığı olabilir
bu arada zeynep ölüyomuş
leventin karısının hamileliği falan hala belirsiz
bi de ela levent maalesef barışmıyo
aa canım hoşgeldin
yok canı yaa kızamaz ona
hele o haldeyken içi gidiyo yahuu nasıl kızsın garibim
zeyno ben aranıza yeni katıldım.az önce çıkmıştım ama senin geldiğini görünce bişeyler yazmak istedim.aslında sana ve diger arkadaşlara teşşekkür etmek için üye olmuştum.bize o kadar güzel tüyolar veriyosunuzki perşembeyi hemen getiriyoruz.
hastanede bi hasta elaya aşık oluyo onun karakalem resmini çiziyo sanırım bu sürpriz kişi
bu arada zeynep ölüyomuş
hosbulduk denizcim tuyolar icin tskler nalan cok guzel anlatmis
olacaklar
bu bolum leventin kiskanclik halini gorusun
yarun mrb bende yeni üyeyim hatta bu akşam üye oldum ikimizde doktorlar ailesine ve dizifilm ailesine hoş geldik
zeyno ben aranıza yeni katıldım.az önce çıkmıştım ama senin geldiğini görünce bişeyler yazmak istedim.aslında sana ve diger arkadaşlara teşşekkür etmek için üye olmuştum.bize o kadar güzel tüyolar veriyosunuzki perşembeyi hemen getiriyoruz.
aramiza hosgeldin cnm,
bundan sonra sendende bol yorum bekliyoruz
elimizde geleni yapiyoruz tahminler felan olunca zaten persembe erken geliyor
olacaklar
yani zeynep ölüyo mu ölmüyo mu anlamadım ben
cevap verirseniz cok sevinirim
dedigimm gıbı gosdem herkese acıktır burak..ısteyen ıstedıgı gıbı sever buda bnı cokda mutlu eder..:)
hem senden degerlımi yavs cnm bnm...:happy0064
not:basladı survıvor...macdan sonra cok ıyı gelıcek..anladın ne macı oldugunu...:icon_whis
teşekkrler cnm benm :)
bi de burak ın kadere süpriz hazırlamaya çalışması fln da güseldi:)
we cnm evet gördm başladı we anladım ben onu:icon_whis :icon_whis
bu arada zeynep ölüyomuş
dunyaya mat getırenın...ruhunuza cok sovdum kusura bakmayın...
yaw yuksek matematıkmıs...topugumun mat...
babamda cok kızdı zaten..laptobunla asagı atarım senı dedı bana ya:icon_sorr :img-hyste
haftaya cumaya kadar algebra anlamam lazım...
dedım bır morelım duzelsın ıyıce morelım bozuldu...
zeynebım öluyomus...
o kızı öldurenın yatacak yerı yok...
acık kalp amelıyatlarında kalbınız cıkarılır...sonra yerıne takılır...
ah be denızım cok kotu oldum
umıtkoye gelsen cnm ya...
bu arada gozdem pcde vırus var cnm dıkkattttttttt......:img-yes:
panikle-me 10-03-07, 20:04 ya gitcektim vazgeçtim ben kaçırırmıyım bu ortamı....ee herkes burda..sonra onlarca sayfa okuyamam...nese .... zenanın haline suat üzülür..ve ona kısmzs bence..eğer gerçekten kalbi varsa.
yani zeynep ölüyo mu ölmüyo mu anlamadım ben
cevap verirseniz cok sevinirim
nalan oluyor demis
ben bilmedigim icin nalanin soyledigini yazmayi terci ettim
kumralim19 10-03-07, 20:07 ya gitcektim vazgeçtim ben kaçırırmıyım bu ortamı....ee herkes burda..sonra onlarca sayfa okuyamam...nese .... zenanın haline suat üzülür..ve ona kısmzs bence..eğer gerçekten kalbi varsa.
ben bu diziye suat ve zenan icin bakmaya basladim
ve cokta begendim bu bölüm suat cok üzdü zenani
bu bölüm telafi eder umarim zaten zeynep ölüyormus
kesin zenan kendini suclar suatta onu teselli eder
bu bölüm suatin zenana seni seviyorum dedigini
duymak istiyorum söyliyecekmis gibi bir his var icimde
yanila bilirimde
olacaklar
ayy şimdi o kıskançken de bi tatlı olur bi tatlı olur ki
off yaaa
ama çok da olmasın suyu çıkmasın yani aşkım üzülmesin sonra
ayy canım ümitköyde iki adımda gelinecek yer değil ki ikimiz de oturmuşuz ankaranın 2 ucuna
canım vallaha nalan abla aradı yasoyu o söylemiş
üzülğrsün diye msjda atamadım
cok kotu oldum...dun anneme anlattım uzun uzun...persembe gecesı aglamaktan anlatamamıstım...
neyse denızım olsun...napalım..kaderımız boyleymıs...:icon_sorr
yaw denızım yaw...ben geleyım dıcem...bı gun bulusucaz soz kesın...:good:
[QUOTE=panikle-me;2613258]hoşş geldin..bende eski sayılmam ama adettendir..
off basınç tan nefret ediom banane asmosfer başıncından[/QU
hoşbulduk.zenan suatçı olduğmu söyleyemem
arkadaslar ben provaya donmem lazim sabah dogru geri burdayim,
ellime baska bilgi gecerse veririm,
ama hepimizi derinde vurup aglatacak bir sahne varmis onun icin simdiden uyarayim
kumralim19 10-03-07, 20:10 ayy şimdi o kıskançken de bi tatlı olur bi tatlı olur ki
off yaaa
ama çok da olmasın suyu çıkmasın yani aşkım üzülmesin sonra
kiskansin kiskansin böylelikle elasiz yapamiyacagini
anlar düsünsenize elayi baska biriyle görmeye tahammül edemez bence
onu kaybetmek istemez ve birseyler yapar
tatlikiz01 10-03-07, 20:10 ya bu diziyi sevdiğim kadar hiçbişeyi sevemedim her bölüm sonu heyecanlı bitmek zorundamı bu bölüm çok güldüm hele burak'ın bilge ve levent hakkında konuşması gülgül çatladım:img-hyste zenana üzüldüm :icon_sorr o psikopatı yakalarsam kötü olur:icon_sorr :img-hyste dün beyaz show u izledinizmi kader vardı 12. bölüm yeni çekilmiş çekimden gelmiş show programına bu arada benide aranıza alın lütfen :icon_sorr çocuk gibi davranırım idare edin artık aileye yeni çocuk geldi bendeniz aynur:img-hyste
serenity111 10-03-07, 20:11 ya simdi bu tüyolar iyi hos ta (tüyolar için tesekkürler bu arada) gecen hafta birisi baska bisey demişti zenanla suat yakınlasması olcaktı.kimse bundan bahsetmiyo bu olay olmayacak mı yoksa olcak mı.walla olmayacaksa ben yandım cünkü bütün arkadaslara anlatıp durdum hafta boyunca
merhaba arkadaşlar zeyno ve nalan tüyolar için çok teşekkürler perşembe çabuk bir gelse zeynepe çok üzüldüm zenanı acaba kim bulacak
ama hepimizi derinde vurup aglatacak bir sahne varmis onun icin simdiden uyarayim
ben hala 3. bolumdekı kız kardeslere aglıyorum zaten offf
bu arada sız bı dızıde falan mı calısıyodunuz ?
amanııınn zeynepim hadi yaa
ayy babasının öğrendiği sahne mi acaba
ayy birden çok kötü oldum yaaa
neyse canım sana kolay gelsin
sen ne yap et şu diziye gir bu böyle olmıcak yahuuu
ya simdi bu tüyolar iyi hos ta (tüyolar için tesekkürler bu arada) gecen hafta birisi baska bisey demişti zenanla suat yakınlasması olcaktı.kimse bundan bahsetmiyo bu olay olmayacak mı yoksa olcak mı.walla olmayacaksa ben yandım cünkü bütün arkadaslara anlatıp durdum hafta boyunca
canım mutlaka olacaktır bi düşün zenan yaralanıyo
ondan önce suat da azarlamış falan
hem de onun gönderdiği bi görevde yaralanıyo yakınlaşma olmaz mı
artık zenamn suat ilişkisi bence bariz ortada
herkes çakıcaktır ilişkilerini fosil de duvara çarpmışa dönsün öğrenince leventime öyle yaptığı için aklı başına gelsin beter olsun
canım çalışmam mı
ben sürekli çalışma içerisinddeyim zaten
canım takıldığın yer varsa sor dicem msnim açılmıyo maalesef
artık sinirimden ağlıcam
çıldırdım burda
sağol mükafat ii geldi
birşey değil canım
ama sen yine bi gazeteye bak öyle al yanlış görmem kutsiyi ama belli olmaz
şimdi senin küçük adaşın ve kutsi habercin tekrar ders başı yapmaya gidiyo
sana iyi akşamlar canım..
panikle-me 10-03-07, 20:19 ya bişi sorcam ozanın zenana karşı tavrı hiç dikkatinizi çektimi?
benim bayağı çekti..hemşireye iğne yaptırmıyodu ama zenana yaptırodu gerçi sonra tersledi ama biraz değişikti..
tatlikiz01 10-03-07, 20:21 ya bide ela ile levente sürpriz kişi gelcekmiş elanın anası olamazmı yada eski sevgilisimi geliyo bilge hamile deildir umarım içimden bi ses diil dio hamileyse gidelim bilgeye merdivenden itelim hallolsun iş :img-hyste
serenity111 10-03-07, 20:22 canım mutlaka olacaktır bi düşün zenan yaralanıyo
ondan önce suat da azarlamış falan
hem de onun gönderdiği bi görevde yaralanıyo yakınlaşma olmaz mı
artık zenamn suat ilişkisi bence bariz ortada
herkes çakıcaktır ilişkilerini fosil de duvara çarpmışa dönsün öğrenince leventime öyle yaptığı için aklı başına gelsin beter olsun
ya ben normal yakınlasmadan degil +18 lik yakınlasmadan bahsediyorum
ya bide ela ile levente sürpriz kişi gelcekmiş elanın anası olamazmı yada eski sevgilisimi geliyo bilge hamile deildir umarım içimden bi ses diil dio hamileyse gidelim bilgeye merdivenden itelim hallolsun iş :img-hyste
vallaha canım benim tahminimce onlara gelicek sürpriz kişi bu elaya aşık olacak hasta
ayy canım ben hani hastayım ya..levente ..tedavi için gittiğimde itiveririm aşağıya ahan da oldu bittiiii:happy0064 :happy0064
ya ben normal yakınlasmadan degil +18 lik yakınlasmadan bahsediyorum
ayy canım sonradan tüyoyu veren arkds ben orda öyle demek istememiştim öule bişey yoktu dedi
zaten biz de yapamazlardı da
ya simdi bu tüyolar iyi hos ta (tüyolar için tesekkürler bu arada) gecen hafta birisi baska bisey demişti zenanla suat yakınlasması olcaktı.kimse bundan bahsetmiyo bu olay olmayacak mı yoksa olcak mı.walla olmayacaksa ben yandım cünkü bütün arkadaslara anlatıp durdum hafta boyunca
bence yakınlaşmadan çok suatın pişmanlığı ve korkusu olucak
yatak başındada sana birşey olursa ben ne yaparım konuşması bekliyorum ben
zenan biraz psikolojik olarak çökebilir zeynebin ölümü benim hatam diye falan
bu yüzden suatada uzak davranıcaktır biraz
ben böyle şeyler bekliyorum ama izleyip görücez
ıı gecler arkadaslar ben geldım galıba yenı tuyolar gelmıs bıılerı banasoyleyebılır mı bunların nelr oldugunu acabaa cok teskku ederımm
ipekcim hoşgeldiinnn
canım gelen tüyolar
bunlar zeynep in kiler
nalan abla da söyledi
ela levent barışmıyomuş
hastanede bi hasta elaya aşık oluyomuş onun karakalem resmini çiziyomuş
zeynep ölüyomuş
saagol denızcıgımmm zeynep oluyor evet arkadsalrr zenanı daa bulacakalr orda ama saut degıll yalnızz ela ve levnet konusuna gelıncee barısacklar mı bılmıyorum ama barısack gıbı gozukmuyorlar bencee
|