Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/12
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
ya olamaz bu kadar değil.yaaa ölmemesi lazımdı..ee zenanımı kim bulcak...ya ztn biliodum onun bulmicanı ama km blck?başka varmı cnm ya bildiğim..
zenan sen benim herşeyimsin:img-yes:
canım bencede ölmeseydi iyi olurdu
zenanı bence de büşramın dediği gibi o gövenlik görevlisi bulacak o ozan
denilen çocuğun oradan panik içinde çıktığını görmüştir kesin ve gelip bulacak
zenanı
sonra gestapoya acile teslim edilecek ve en son suat görücek
gestapo veya levent...ay levent olursa süper olur...daha cok ağlarız
mendil kolonya demişsin canım...ben varya her persembe aksamları annemleri hazırola geciriyorum...onları yolluyorum obur odaya ...yalnız izliyorum...yoksa bu kadar ağladığımı gorseler coktan yasaklarlardı
19.30da kolonya su ne varsa hazırlıyorum koltukların yerini ayarlıyorum filan
3.bölümden beri boyleyim... babam her gorduğunde bu hazırlığı anneme misafirmi geliyo diye soruyo :img-hyste
cansucum leventı bekleme cnm
saolsun bızımkı baya kırdı adamı....
oysa onu ancak levent anlardı...keske araları ıyı olsaydı
sen benı ızlerken gor..bır elımde kolonya,dıger elımde sakız...onumde meyve...arkamda kettle yanında kahve...hele sılayı ızlerken gor...hıc anlatmayayım...:img-hyste
bu hafta bır de tansıyon aletını alcam yanıma...
ellerımı baglatırım belkı de...
zaten dk bır gol bır...zeynebımın öldugunu dıcekler..
artık bana nolur bılemem:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
yaa zaten ben böyle bi şansa var yaaaa
hastanede bi şizofren var gelip en olmadık insanlara zarar veriyo
yahuuu orda bi kere şeytan var çek onu içeri biç parçala makasla ne istiyosan yap
fosil var o da öyle
gitti onları buldu
evet ya o uzun baçaklı dinazor kalıntısını keseceği yerde
gitti benim zenanımla zeynebi kesti
şizofren iste aklı başında olsa bilgeden başka kimseye el sürmez
sen benı ızlerken gor..bır elımde kolonya,dıger elımde sakız...onumde meyve...arkamda kettle yanında kahve...hele sılayı ızlerken gor...hıc anlatmayayım...:img-hyste
vallaha canım bilmiyorum ama ne olursa olsun benim aşkım halden anlar
yalnız bi de şu var bu kadar derdinin arasında onun halini anlıcak hal kaldıysa kendisinde
ama fena bi bölüm olacak orası kesin
artık saklama falan da kalamıcak suat çıldıracaktır
vallaha canım bilmiyorum ama ne olursa olsun benim aşkım halden anlar
yalnız bi de şu var bu kadar derdinin arasında onun halini anlıcak hal kaldıysa kendisinde
ama fena bi bölüm olacak orası kesin
artık saklama falan da kalamıcak suat çıldıracaktır
ühü.......
cok aglamasa barı...
kıyamam dayananam onun aglamasına...:icon_sorr
alıskında degılım yaw
suat beyı ıstıyorum
aglamasını ıstemıyorum
hep gulmesını o mınık dıslerının gorunmesını ıstıyorum
onu bu forumda ıddıa edıyorum BENIM KADAR KIMSE SEVEMEZ...
yaw aglamasın....
kımse onu uzmesın...
sovdurmesın kendısını bnaa
bıtanecık cerrahımı kımse uzmesın
tatlım benım
cnm aşağıda yazmıyodu adın..zatn deniz ablada gitti.ablam yaa.kaldıkmı bölee..
ee yeni senaryo ne zmn başlıcak cnm bende zenanı çok sefiorum...sen suatçı ben zenancı..
cnm derslerım var...babam 20 yasındakı bırıne tepkı gosterdı ....bıraz duracak o ...
suat beyı gunler dklar aylar snler gectıkce daha cok sevıyorum
muptelası oldum:happy0064
panikle-me 10-03-07, 23:31 cnm derslerım var...babam 20 yasındakı bırıne tepkı gosterdı ....bıraz duracak o ...
suat beyı gunler dklar aylar snler gectıkce daha cok sevıyorum
muptelası oldum:happy0064
eee..geleceği gaarantiye almak lazım.....dün benimde derslerim var yaa gerçi sizinki kadar zor değil amaa....ya bişi sorcam...bu ozan zenana başta ne kadar ii davranıyodu dimi ya
eee..geleceği gaarantiye almak lazım.....dün benimde derslerim var yaa gerçi sizinki kadar zor değil amaa....ya bişi sorcam...bu ozan zenana başta ne kadar ii davranıyodu dimi ya
anlamıs gıbı yapıyordu...ızın verıyordu fılan...bende korktum hoslanır fılan dıye...
ama..neyse
suat beyı cok sevıyorum....butun gece haykırabılırım:happy0064
panikle-me 10-03-07, 23:34 anlamıs gıbı yapıyordu...ızın verıyordu fılan...bende korktum hoslanır fılan dıye...
ama..neyse
suat beyı cok sevıyorum....butun gece haykırabılırım:happy0064
ya cidden sevdiğini seni tanımayan biri bile anlayabilir.....bende zenanı mağlum yengeni çok seviom....zaten bi avatar yüklim dedim 20 ye yakın olmuşş...bi tane için ya...böle msn de dahi onun resmi var ...zenanımın...ablamın..suat senin abin benim eniştem zenan senin yengen benim ablam yaww:img-hyste :img-hyste
ya cidden sevdiğini seni tanımayan biri bile anlayabilir.....bende zenanı mağlum yengeni çok seviom....zaten bi avatar yüklim dedim 20 ye yakın olmuşş...bi tane için ya...böle msn de dahi onun resmi var ...zenanımın...ablamın..suat senin abin benim eniştem zenan senin yengen benim ablam yaww:img-hyste :img-hyste
yengem...bu haftalık...sonra dusunuruz...
suat benım beyefendı mavı gomleklı yakısıklı canımın ıcı cerrahıım...
onu hep cok sevıcem ...mezara kadar :happy0064
panikle-me 10-03-07, 23:38 yengem...bu haftalık...sonra dusunuruz...
suat benım beyefendı mavı gomleklı yakısıklı canımın ıcı cerrahıım...
onu hep cok sevıcem ...mezara kadar :happy0064
bence seni onla tanıştırmak lazım yoksa..böle hep haykırcan..bi kere gör bağır söle...abim diee..sende rahatla olsun bitsin....zenan bu haftalıkta olsan yengen...:img-hyste ..asabi biraz ama o benm ablam hele şu psikatrı asistanıyla atışmalarına bitiom ya:img-hyste :img-hyste
bence seni onla tanıştırmak lazım yoksa..böle hep haykırcan..bi kere gör bağır söle...abim diee..sende rahatla olsun bitsin....zenan bu haftalıkta olsan yengen...:img-hyste ..asabi biraz ama o benm ablam hele şu psikatrı asistanıyla atışmalarına bitiom ya:img-hyste :img-hyste
bu haftalık...sonrası...ben vermıyorum abımı ya...hheheh:img-hyste
ay cok aglarsa...
vallahı ben catlarım herhalde...
ONU COK SEVIYORUM....:rabbım onu korusun:good: happy0064
panikle-me 10-03-07, 23:43 bu haftalık...sonrası...ben vermıyorum abımı ya...hheheh:img-hyste
ay cok aglarsa...
vallahı ben catlarım herhalde...
ONU COK SEVIYORUM....:rabbım onu korusun:good: happy0064
amin cnm amin Allah tüm forumu ve asm çalışanlarını korusun...
biraz önce yasonun sitesinde okudum..leventim plakası "el" miş ne hoş tesadüf..suatınkide yakında "sz" olur...:img-hyste
amin cnm amin Allah tüm forumu ve asm çalışanlarını korusun...
biraz önce yasonun sitesinde okudum..leventim plakası "el" miş ne hoş tesadüf..suatınkide yakında "sz" olur...:img-hyste
o plakalara güvenmeyin ;)
misal ben ilk bölümlerde kullandığı passat aracı vardı kutsinin onun sandım.
plakayı araştırdım (otomotiv sektöründe çalışıyorum) ona ait değil
Bekir abimin motorsikleti var yıllar once yanlış hatırlamıyorsam alfa romeosu vardı onu biliyorum.
bide tuyo bekliyorum inşl.gelir yoksa çatır çatır çatlıycam :(
canım bencede ölmeseydi iyi olurdu
zenanı bence de büşramın dediği gibi o gövenlik görevlisi bulacak o ozan
denilen çocuğun oradan panik içinde çıktığını görmüştir kesin ve gelip bulacak
zenanı
sonra gestapoya acile teslim edilecek ve en son suat görücek
heralde güvenlik görevlisi bulur yaa,ama suatın zenanın o halini ilk gördüğündeki halini çook merak ediyorum,kimbilir nasul üzülcek ya yazı walla:icon_sorr
panikle-me 10-03-07, 23:58 ya benim asıl merak ettiğim suat kimden ve nsl öğrencek..yani gestapo fln mesela suat bey zenanla zeynep yaralanmış,makaslanmış acilde mi dicek...çok meraklıım çok
nerden bekliosun tüyoyu cnm yaa.öğrenince buraya yazarmısın....deniz ablam özde ikidir seni arıyo ama sen aşkının gözlerine dalmışın galiba:img-hyste
özdem canım benim
ablan fena dalmış bi de konuşuyoduk küboşumla dedik keşke gelseler burda yazdıklarımızu okusalar
bilmiyorum yaa bu kadar sevgi dolu yazılmış msjları özellikle kübranınkileri ve benimkileri ki ben öyle yazıyorum okumalarını çok isterim çünkü bence bunları hem onlar hem de biz hakediyoruz
panikle-me 11-03-07, 00:01 ya arkadaslar tüyo felan varmi catliycam meraktan
ah bi olsa megafonla bağırıp çagırcam ama yok yok yok ..zeyno sabaha karşı gircem demişti.bu arada makinaya bu hafta diziden birimi konuk olcak
ya benim asıl merak ettiğim suat kimden ve nsl öğrencek..yani gestapo fln mesela suat bey zenanla zeynep yaralanmış,makaslanmış acilde mi dicek...çok meraklıım çok
ay evet yaaaaa wallahi çok merak ediyorum?
ama bu olay hastaneye bomba gibi düşecek orası kesin ve suat çok pişman olacaktır zenana soyledikleri için :( tabii bide eğer o kız ölürse onada çok üzülür :( ölmesin ölmesin o kızda küçük daha
halbukii bi yemeğe bile çıkamadılar doğru düzgün zenanla suat
ya benim asıl merak ettiğim suat kimden ve nsl öğrencek..yani gestapo fln mesela suat bey zenanla zeynep yaralanmış,makaslanmış acilde mi dicek...çok meraklıım çok
başta gestapo çok çektirecek diye düşünüyordum ama pek bi anaç oldu son bölümlerde.nasıl savunuyor nasıl sahip çıkıyor asistanlarına helal olsun.
büyük ihtimalle güvenlik bulur çünkü ekranlarda arıyorlardı zaten. peki bunlar o alt kata kimse görmeden nasıl indi ben onu çözemiyorum? o kapılardan her önüne gelen geçebiliyomuki?
slm ben geldim
neler olmus tekrar tekrar ayni mesajlar cikiyor,
hic kimse yok, bazi yazilanlari okudum zenan kendi cabasiyla kurtuluyor dedigimde kapiyi acacak demedim onu belirteyim,
ben de cikiyorum ii gecelerbye
Günaydınlar herkese .....
Günaydınlar doktorlar ahalisi........
Bi gün ortadan yok oluyorum ... neler neler oluyor...
Şimdi dizi bir inişler çıkışlar derken .. bir süre sanki durağan çizgiye oturacak gibi.. yanlış anlamayın dizi durağan olucak demiyorum .. yine heyecanlı ,hızlı ,hüzün dolu, bazen komik bir bölüm bizi bekliyor ..
ilişkiler oturucak .. Kader ve Burakla yetinicez yine ....
kaderin kalp hastası aşık olucagı adam Elaya mı geliyor yoksa diye düşündüm bi ara .. ama yok yok ...
Levent ve kıskançlık... hakkaten farklı bi yön ...
fragmana -ki bi aksilik çıkmazssa 1 gün kaldı ..... :) :) :)
günaydınlar...........
valla dün ben çıktıktan sonra maşallah .
bol tüyolu bir gün olmuş saolsun nalan ve diğer arkadaşlar isimlerini bilmiyorum döktürmüşler yine.....:)
barışmıyorlarmış bizimkiler ya.
ben yanlış okumuşum.....
onları bekleyen süpriz en acaba kim gecelekki ikisinede süpriz olacak.....
zenan için çok sevindim belliydi zaten kurtulacağı........
bakalım diğer kız ne olucak.......umaırm oda kurtulur.............
günaydınlar...........
valla dün ben çıktıktan sonra maşallah .
bol tüyolu bir gün olmuş saolsun nalan ve diğer arkadaşlar isimlerini bilmiyorum döktürmüşler yine.....:)
kutsi ve yaso barışıyorlar demiş nalan ....
nasıl barışıcaklar ela bu kadra olayı nasıl bir kalemde silecek çok merak ettim.
şu süpriz ne acaba........biri gelecek ve ikisinede süpriz olacak...........
zenan için çok sevindim belliydi zaten kurtulacağı........
bakalım diğer kız ne olucak.......umaırm oda kurtulur.............
barışacaklarmı...........
ne barışması.....
ben bu bölümde barışmayacaklar diye okudum..
yok be canım barışmıyorlarmış.
sabah sabah daha uyanamadım anlaşılan yanlış görmüşüm....
ya ayşecim benim kafama şu süpriz takıldı kim olabilirki canım ya..........
ayrıca resmi çicen karakteride kim oynayacak çok merak ettim......
yok be canım barışmıyorlarmış.
sabah sabah daha uyanamadım anlaşılan yanlış görmüşüm....
ya ayşecim benim kafama şu süpriz takıldı kim olabilirki canım ya..........
ayrıca resmi çicen karakteride kim oynayacak çok merak ettim......
ne süprizi .. noluyoo.. nereyi kaçırdım ben..
benım artık süprizlere dayanabilecek bi kalbim yok ...
olmasın süpriz müpriz.. haaa kerkenezin bebeginin aslında olmaması güzel bir süpriz olabilir..
Levent kesin o hasta ile kavga edicek ... sonra o kerkenez "benim için bunu hiç yapmamıştın" diycek.. bende oynuycammmmmm ohhh ohhhhh
ne süprizi .. noluyoo.. nereyi kaçırdım ben..
benım artık süprizlere dayanabilecek bi kalbim yok ...
olmasın süpriz müpriz.. haaa kerkenezin bebeginin aslında olmaması güzel bir süpriz olabilir..
Levent kesin o hasta ile kavga edicek ... sonra o kerkenez "benim için bunu hiç yapmamıştın" diycek.. bende oynuycammmmmm ohhh ohhhhh
ayşecim........valla bir tercih sunsalar bende bebeğin olmamasını seçerdim....:)
fakat gelen tüyolarda bu bölümde levent ve elayı bir süpriz bekliyormuş bu süprizde biriymiş yani gelen biri..ama kim orayı bilmiyoruz.
öyle yazmışlar...........
ya şu kerkenezi sabah sabah hatırlatmasan olmazdı dimi........:)
oy canım oy bende oyucam.
ama leventin hiç görmediğimiz bir yanını görücekmişiz..........o neki.....:)
ay tüyo değil mubarek matematik sınavı.....gelde çöz........:)
ayşecim........valla bir tercih sunsalar bende bebeğin olmamasını seçerdim....:)
fakat gelen tüyolarda bu bölümde levent ve elayı bir süpriz bekliyormuş bu süprizde biriymiş yani gelen biri..ama kim orayı bilmiyoruz.
öyle yazmışlar...........
ya şu kerkenezi sabah sabah hatırlatmasan olmazdı dimi........:)
oy canım oy bende oyucam.
ay tüyo değil mubarek matematik sınavı.....gelde çöz........:)
sakın bu KISKANÇ bi levent olmasın..... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
hakkaten güzel bi bölüm olucak ....
sakın bu KISKANÇ bi levent olmasın..... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
hakkaten güzel bi bölüm olucak ....
canım bilemiyorum dizi bu malum son anda ters köşe olabiliriz.
kıskançlıka güzel olur ama ya.
anlar elayı bırakamayacağını........
yada şarkı söyler mesela o yönünüde hiç görmedik .......
kubracım sen gece yazmıssın da ben anca gordum
ben sakız meyve kahve hiç bisey almıyorum yanıma
eskiden meyve almadan oturmazdımda bilgenin geldiği bölüm dilimi ısırdım kanadı o gunden beri almıyorum
bi tek diziye konsantre olmak istiyorum
5.bölümdede hani suat kadının içinde gazlı bez unutmustu ya...gestaponun ona dosyayı verdiği sahnede elimi kesiyodum o yuzden artık hiç bisey almıyom
sağlığa zararlı...
ay suatım...ay canımın içi...bitanem benim
cok ozledim ya...artık eski bolumlerde kesmiyo
ama yeni bölümün gelmesindende korkuyorum
zeynep olurse ne hale gelecek askım benim kıyamam
oooof of
baska tuyo filan yok galiba arkadaslar...ay catlıycam insallah zeynebim olmez
kubracım sen gece yazmıssın da ben anca gordum
ben sakız meyve kahve hiç bisey almıyorum yanıma
eskiden meyve almadan oturmazdımda bilgenin geldiği bölüm dilimi ısırdım kanadı o gunden beri almıyorum
bi tek diziye konsantre olmak istiyorum
5.bölümdede hani suat kadının içinde gazlı bez unutmustu ya...gestaponun ona dosyayı verdiği sahnede elimi kesiyodum o yuzden artık hiç bisey almıyom
sağlığa zararlı...
gunaydın....
sımdı herkese slm...
yıne komık bır olay anlatayım sızlere de gulun bıraz:img-hyste
denızımle msnde konusuyoruz saat 01:30 fılan neyse ıyı geceler dedım ona,ruyanda suatı gor dedı bende ona leventı gor dedım ve kapattım bılgısayarı..
sonra ay ınsallah bekır aksoyu bu gece gorurum dedım kutsıyı gordum:img-hyste
ben varya artık dıcem kı ay ınsallah kutsıyı gorurum...ters etkı yapar adamımı gorurum..
ruyamda cok kotu degıldı...kutsı sınava gırıyordu...
neyse...
aaaaa cansucum benım kahvem yanımda olur...asla kahvesız yapamam...suat bey kahve ..yeter yanı:good:
leventın gorulmedık bır yanı...
kazanova halını gorduk,ıyımser halını gorduk,asık halını gorduk,sevgılı halını gorduk,saf halını gorduk...ne kaldı gerıye...:icon_whis
gunaydın....
sımdı herkese slm...
yıne komık bır olay anlatayım sızlere de gulun bıraz:img-hyste
denızımle msnde konusuyoruz saat 01:30 fılan neyse ıyı geceler dedım ona,ruyanda suatı gor dedı bende ona leventı gor dedım ve kapattım bılgısayarı..
sonra ay ınsallah bekır aksoyu bu gece gorurum dedım kutsıyı gordum:img-hyste
ben varya artık dıcem kı ay ınsallah kutsıyı gorurum...ters etkı yapar adamımı gorurum..
ruyamda cok kotu degıldı...kutsı sınava gırıyordu...
neyse...
aaaaa cansucum benım kahvem yanımda olur...asla kahvesız yapamam...suat bey kahve ..yeter yanı:good:
leventın gorulmedık bır yanı...
kazanova halını gorduk,ıyımser halını gorduk,asık halını gorduk,sevgılı halını gorduk,saf halını gorduk...ne kaldı gerıye...:icon_whis
ilahi kubracım sabah sabah yine guldurdun beni ne sınavı:img-hyste
bende diyorum her gece insallah ruyamda gorurum askımı diye
bi kere gordum bi daha goremedim hızlı hızlı araba kullanıyordu bende oyle bi korkuyorum ki bisey olcak diye neyse kazasız belasız atlattık
bi kalktım nefes nefese
neyse bugun cok mutluyum aksama kadar bi daha giremeyebilirim ama bursaya alısverişe gidiyorum gerci biseyde anlamam gezdiğimden ya ...neyse
not:leventin bi kıskanc hali kaldı canım onu gorebiliriz. bizim askımızınsa...oohooo daha bir suru halı var gormediğimiz yavaş yavas hepsini gorcez insallah
hadi hepinize iyi sohbetler canlarım ben kactım
slm arkadaşalr iki gündür giremiyorum patladım vallahi ne yazdığınızı çok merak ettim doğrusu bir çırpıda hepsini okumaya çalışıyorum ama hiç te kolay değil
ya acaba yarın fragmanı verirler mi yine geçen hafta ki gibi bir aksilik yapmasınlar :img-hyste
ben en çok suatın zenanı o halde görünce vereceği tepkiyi merak ediyorum
çok telaşlanır herhalde
ya o kız da ölmesin o ölürse suat çok üzülür
of of meraktan çatlıyorum
ya ne güzel bazı dizilerin yeni bölümü bitince hemen ardından bir sonraki bölümün fragmanını veriyorlar onların izleyicileri de meraktan kurtuluyor bizimkini de hemen versinler of of
slm arkadaşalr iki gündür giremiyorum patladım vallahi ne yazdığınızı çok merak ettim doğrusu bir çırpıda hepsini okumaya çalışıyorum ama hiç te kolay değil
ya acaba yarın fragmanı verirler mi yine geçen hafta ki gibi bir aksilik yapmasınlar :img-hyste
ben en çok suatın zenanı o halde görünce vereceği tepkiyi merak ediyorum
çok telaşlanır herhalde
ya o kız da ölmesin o ölürse suat çok üzülür
of of meraktan çatlıyorum
ya ne güzel bazı dizilerin yeni bölümü bitince hemen ardından bir sonraki bölümün fragmanını veriyorlar onların izleyicileri de meraktan kurtuluyor bizimkini de hemen versinler of of
selam arkadaşım..
evet suat çok telaşlanıcak .
tüyorlardan birinde yazıyordu galiba nerde okuduğumu hatırlamıyorumda
zenan suatında bir kalbi olduğunu öğrenicek bu bölümde diye yazı okudum nerdeydi bilmiyorum...
ama çok telaşlanıcak kesinlikle....ee adam seviyor ya......
bencede o kız ölmesin....bazıları ölücek demiş bazıları yaşıyacak denmiş.
hangisi acaba..........
yarın verirler fragmanı ya:...yani umarım geçen hafta salı günü vermişlerdi galiba.....
selam arkadaşım..
evet suat çok telaşlanıcak .
tüyorlardan birinde yazıyordu galiba nerde okuduğumu hatırlamıyorumda
zenan suatında bir kalbi olduğunu öğrenicek bu bölümde diye yazı okudum nerdeydi bilmiyorum...
ama çok telaşlanıcak kesinlikle....ee adam seviyor ya......
bencede o kız ölmesin....bazıları ölücek demiş bazıları yaşıyacak denmiş.
hangisi acaba..........
yarın verirler fragmanı ya:...yani umarım geçen hafta salı günü vermişlerdi galiba.....
aysıncım mrb cnm;
suat beyın hep bır kalbı vardı...ama bellı etmıyordu...edemıyordu...
cok uzulecek bu bolum...bızlerde onunla tabıkı...
zeynebım de ölecek...hayat onun ıcın yenı baslayacaktı..baslayamayacak...
suat beyın gozunden dusecek tek damla benım ıcımde dusecek...
ama ondan nefret edenler bu bolumde karakterını daha cok anlayacaklar
benım ona neden bu kadar hayran oldugumu gorecekler...
not:SONUNA KADAR BEKIR AKSOY:good: :happy0064
aysıncım mrb cnm;
suat beyın hep bır kalbı vardı...ama bellı etmıyordu...edemıyordu...
cok uzulecek bu bolum...bızlerde onunla tabıkı...
zeynebım de ölecek...hayat onun ıcın yenı baslayacaktı..baslayamayacak...
suat beyın gozunden dusecek tek damla benım ıcımde dusecek...
ama ondan nefret edenler bu bolumde karakterını daha cok anlayacaklar
benım ona neden bu kadar hayran oldugumu gorecekler...
not:SONUNA KADAR BEKIR AKSOY:good: :happy0064
merhaba küboşum..........
evet adam sevgisini göstermiyordu..
tıpkı gestapo gibi ama onu gördük şimdi abinde sıra......:)
ama bu bölümde bol bol görücez.
çok üzülücek dediğin gibi ......belkide olayladan önce zenana sert davrandığı için kahrolucak.........
ya ölecekmi kız kesin..............ölmesin ya.....
merhaba küboşum..........
evet adam sevgisini göstermiyordu..
tıpkı gestapo gibi ama onu gördük şimdi abinde sıra......:)
ama bu bölümde bol bol görücez.
çok üzülücek dediğin gibi ......belkide olayladan önce zenana sert davrandığı için kahrolucak.........
ya ölecekmi kız kesin..............ölmesin ya.....
aysınım ölecek dıyorlardı yaw...
ben bu bolum aglamaktan mahvolmasam ıyıdır...
suat bey canım zenanın cok ıyı olması ıcın bagırıyor kızıyor...onu gaza getırıyor
bıtanecıgım cerrahım bır yerlere kafa atmazsa ıyı...:icon_sorr
aysınım ölecek dıyorlardı yaw...
ben bu bolum aglamaktan mahvolmasam ıyıdır...
suat bey canım zenanın cok ıyı olması ıcın bagırıyor kızıyor...onu gaza getırıyor
bıtanecıgım cerrahım bır yerlere kafa atmazsa ıyı...:icon_sorr
ya ölecek denildi ama biri ölmeyecek demişti küboşum ya
bende karıştırdım artık....
ne neydi diye....
ah bu haftada ibr geçse şu bölümü izlesek......
valla suatı bu bölüm çaresiz üzgün ..belkide ağlarken görebiliriz......:)
ama zenanla o kızı o hale getiren çocuğu bir bulursa neler yapar acaba cicim ya....:)
dizicibonus 11-03-07, 09:44 Merabalar herkese.Günaydın denirmi artık bilmem ama hadi diyeyim.
Off benim merakım dahada arttı.Sonları izleyemmiştim izleyince bir acayip oldum.
Bence gestapo bulacak bunları.
Çünkü o asistan kız beş dakka içinde hastanı bul diodu ya.HEralde gestapo içindi.
Soracak bu kıza nerde die.Oda bilmiorum dicek.
Eh gestapo bu ilk olarak depoya bakar valla.
Aman çabuk bulsunda.
Suatçım mahvolmasın,zeynep kurtulsun.(Zenan zaten kurtulur heralde)
Of of hadi perşembe yaa......................
(Kübra abla 18 mart bekir aksoyun doğum günü demişsin.Benim en yakın arkadaşımın da doğum günü.Tesadüfe bak.:img-in_lo )
ya ölecek denildi ama biri ölmeyecek demişti küboşum ya
bende karıştırdım artık....
ne neydi diye....
ah bu haftada ibr geçse şu bölümü izlesek......
valla suatı bu bölüm çaresiz üzgün ..belkide ağlarken görebiliriz......:)
ama zenanla o kızı o hale getiren çocuğu bir bulursa neler yapar acaba cicim ya....:)
agzına bır tane cakar...bır tane daha cakar..sonra da elınden alırlar...
vallahı ben ölecek bılıyorum guzelım...ondan dun kotu oldum yanı:icon_sorr
napalım ben cansu sena busra elıf baya bır kısı bol bol goz yası dokerız...
:icon_sorr
not:sonuna kadar suat!!!!
agzına bır tane cakar...bır tane daha cakar..sonra da elınden alırlar...
vallahı ben ölecek bılıyorum guzelım...ondan dun kotu oldum yanı:icon_sorr
napalım ben cansu sena busra elıf baya bır kısı bol bol goz yası dokerız...
:icon_sorr
not:sonuna kadar suat!!!!
ay kübra evet kesinlikle suatın eline geçerse o çocuk.
suat doktorluğunu falan bırakır bir kenara .
bu çocuğu bir güzel halleder.......:)
valla evet bu bölüm çok gözyaşı dökebilirsiniz...
valla bende dökebilirim hiç belli olmaz......:)
bir sahne çok kötü olucakmış ya kimle ilgili o sahne acaba.......
dizicibonus günaydın canım......evet zenan kurtulucakta ..o kızı ah nasıl o hale getirdi ne piskopatmış ya.......
slm arkadaşlr beenn geldiiimmmmm bilmiorm yokluum farkedildi mi ama burda olmayı çk özledm yaaa..2 haftdr bilgisayrda sorn var giremiorm ayy valla çk özlemşm bn sizi eee tüyolr fln var mı bakalm...
selam arkadşaım hoşgeldin.
valla bol tüyolu bir hafta geçirdik....
zenan kurtulacakmış kendi çabalarıyla.....zenan suatın bir kalbi olduğunu hissedecekmiş bu bölümde.
ela levent barışmıyorlarmış...ve onları bir süpriz bekliyormuş biri gelicekmiş galiba....
ela mutlu olucakmış bu bölümde ama başka nedenlerden dolayı.ve bir hasta elanın karakalem resmini çizicekmiş......elaya hayran olucak sanırım......
daha varmıydı ya......valla aklımda kalanlar bunlar.....:)
he var var.
bu bölümde leventin hiç görmediğimiz bir yönünü görücekmişiz.....
be olduğunu merakla bekliyoruz bizde.
daha sonra....bilgenin hamileliği daha netleşmiyor......
bu sefer keisn aklımda kalanlar bu kadar.....:)
panikle-me 11-03-07, 10:01 herkese günaydın.
dün gece sitede sorun vardı galiba 3-5 kez çıkmış bişi oysa bende gözükmüyodu...bende çıktıkm
kebra abla suat o çocuğu bulsun...şizofreni mizofreni dinlemez.....baya bi cannı çıkarır.
tüyo istiyorum..4 gün kaldı..
Oyyy Suat oyy...
Zenanı görünce nasılda dalıp gidiyor...
Bir ara Suatta Leventi gördüm
Leventin Elaya dalıp gitmesini...
Bakalım sevdiği için teşallanan bir Suat nasıl oluyor...
anaaa
bölüme bak yaaa.... Sevdiği için eli ayagı dolanıp üzülen Suat
ve Kıskançlıktan kudurup ona buna saldıran Levent...
feci bir bölüm olucak feci...
selam arkadşaım hoşgeldin.
valla bol tüyolu bir hafta geçirdik....
zenan kurtulacakmış kendi çabalarıyla.....zenan suatın bir kalbi olduğunu hissedecekmiş bu bölümde.
ela levent barışmıyorlarmış...ve onları bir süpriz bekliyormuş biri gelicekmiş galiba....
ela mutlu olucakmış bu bölümde ama başka nedenlerden dolayı.ve bir hasta elanın karakalem resmini çizicekmiş......elaya hayran olucak sanırım......
daha varmıydı ya......valla aklımda kalanlar bunlar.....:)
çok saol cnm...demek kendi çabasıyla kurtulck ya suat gelse kurtarsa ii olurdu tabii ama o halde ordn nası çıkıpta kurtuluo merk ettm doğrusu...e suatn ztn bi kalbi varda bzn karşısındaki bunu anlayamıyo işte,çk sert çıkışları vr mesala bu bölm suatı ağzm açık izledm o neydi ya kıza bi gülümseme bile yoktu....
leventn bilinmeyn yönü nedr ya merk ettim elanın resmini çizick hastayıda...
Oyyy Suat oyy...
anaaa
mrblar...
evet sana katılıorm suat zenana çok güzel bakıo...
bu bölümü çok mrk ediorm .. zenan nasıl kurtulacak ... suat belki kurtarabilir ama büyük bir ihtimalle güvenlik kamerasından görülebilir... ya da suat şizofren çocuğu kaçarken görüp tahmin edebilir bişeyler olduğunu...
neyse önemli olan zenan kurtarılsın ... :img-in_lo
çok saol cnm...demek kendi çabasıyla kurtulck ya suat gelse kurtarsa ii olurdu tabii ama o halde ordn nası çıkıpta kurtuluo merk ettm doğrusu...e suatn ztn bi kalbi varda bzn karşısındaki bunu anlayamıyo işte,çk sert çıkışları vr mesala bu bölm suatı ağzm açık izledm o neydi ya kıza bi gülümseme bile yoktu....
leventn bilinmeyn yönü nedr ya merk ettim elanın resmini çizick hastayıda...
ya kendi çabalarıyla anca koridora kadar gelebilir.
ordanda biri farkeder ve kurtulur bir şekilde ama zeynep ölücekmiş galiba.......
ona çok üzüldüm ben...
valla levent konusunu gelde bana sor nasıl merak ediyorum.
bazı arkadaşlar kıskançlık falan yapacak dedi ama .....gerçi güzel olur kıskanç bir levent...:)
o hastayıda merak ediyorum....bakalım.......of of.....
mrblar...
evet sana katılıorm suat zenana çok güzel bakıo...
bu bölümü çok mrk ediorm .. zenan nasıl kurtulacak ... suat belki kurtarabilir ama büyük bir ihtimalle güvenlik kamerasından görülebilir... ya da suat şizofren çocuğu kaçarken görüp tahmin edebilir bişeyler olduğunu...
neyse önemli olan zenan kurtarılsın ... :img-in_lo
ya bide o kdr çk tahmine açk bi konuki bnm aklıma düşündükçe bişi gelio...kamera kayıtlarıdr die düşündm önce ama bnm düşünclrm çkmıo bu dizide belkide zenanın yoklığunu farkedp ararlr valla ne olucağını tahmn etmk çk zr...
ben geldiimmmm
herkese mrblar
vallaha çok yoğun geçeceğe benziyo bu hafta
zenanın hali hele onu görünce suatın hali
gelecek hastayla başlıcak olan leventin kıskançlık krizleri,
ayy şimdi o kıskanırken bile çok şekerdir hatta daha da tatlıdır
panikle-me 11-03-07, 10:27 ya bide o kdr çk tahmine açk bi konuki bnm aklıma düşündükçe bişi gelio...kamera kayıtlarıdr die düşündm önce ama bnm düşünclrm çkmıo bu dizide belkide zenanın yoklığunu farkedp ararlr valla ne olucağını tahmn etmk çk zr...
ya evet..bencede düşündükçe bişi çıkabiliyo..benm aklıma mantıklı mantıksız bin tane şey geldi....yada zenanın decki(umarım böledir)çeker..yardım işter.
herkese günaydın.
dün gece sitede sorun vardı galiba 3-5 kez çıkmış bişi oysa bende gözükmüyodu...bende çıktıkm
kebra abla suat o çocuğu bulsun...şizofreni mizofreni dinlemez.....baya bi cannı çıkarır.
tüyo istiyorum..4 gün kaldı..
canım mrb geceydi dimi sorun
tam geldim senin msjına cvp yazdım gitmiyo
ben de bekledim bekledim olmuyo çıktım
vallaha canımm suat onu bi eline geçirirse var yaaa
o makası ona yedirir
artık adamın adı çıkar bi hastanın içinde gazlı bez unuttu diğerine makas yedirdi diye:img-hyste :img-hyste :img-hyste
panikle-me 11-03-07, 10:29 ben geldiimmmm
herkese mrblar
vallaha çok yoğun geçeceğe benziyo bu hafta
zenanın hali hele onu görünce suatın hali
gelecek hastayla başlıcak olan leventin kıskançlık krizleri,
ayy şimdi o kıskanırken bile çok şekerdir hatta daha da tatlıdır
ya bende tam gidiodum...evet bu hafta çorbaya döncek gibi...diziye 4...
fragnmana 2 gün var..söle ablacım ya nasıl dayancaaak özde zenanın haline ..bu kdr beklemeye
panikle-me 11-03-07, 10:30 canım mrb geceydi dimi sorun
tam geldim senin msjına cvp yazdım gitmiyo
ben de bekledim bekledim olmuyo çıktım
vallaha canımm suat onu bi eline geçirirse var yaaa
o makası ona yedirir
artık adamın adı çıkar bi hastanın içinde gazlı bez unuttu diğerine makas yedirdi diye:img-hyste :img-hyste :img-hyste
o ozon makası yemeği hak ediyooo..hatta daha fazlasını hakedio..benm elime geçsin ben ona makasıda diğer tüm tıbbi aletleride önüne önlük takar yediririm:img-hyste :img-hyste
günaydın arkadaşlarr:) gerçi öğlen oldu ama yeni kalktım walla:)
elaya aşık olarak gelicek hastayı ben de çook merak ediyorum,hem kimin oyniycağını hem de leventin kıskançlık hallerini,bari komik şeyler olsa da gülsek bu bölüm biras;)
bu arada kübracm imzann altına yazdığını okudum,gönderiyomuyuz sütlaçları 18 martta:):)??:D
ya evet..bencede düşündükçe bişi çıkabiliyo..benm aklıma mantıklı mantıksız bin tane şey geldi....yada zenanın decki(umarım böledir)çeker..yardım işter.
ya olur mu olur kendi kurtulacığına göre bakalm nolck..suat naapck asıl onu merk ediorm zenanı kanlr içinde görünce e bide hastayı ona o verdi hem pişmnlığı hemde duyguları ön plana çıkıck bu bölm...suatı hç ağlrkn görmedk belki bu bölm bi ilk olur....
ya bende tam gidiodum...evet bu hafta çorbaya döncek gibi...diziye 4...
fragnmana 2 gün var..söle ablacım ya nasıl dayancaaak özde zenanın haline ..bu kdr beklemeye
vallaha son sürat bi bölüm izlicez
asıl ben fregmanı merak ediyorum
bunu artık ışık hızıyla yaparlar diğerleri hani çok yavaştı ya :img-wink:
özdecim sen söyle deniz ablan nasıl dayanıcak bölüme fremana kadar
asıl izlerken nasaıl dayanıcak tvye atlamamak için aşkını görünce asıl bi olay daha
yaa babam olursa bu bölümü izlerken
eyvaaaahhhhhh
o ozon makası yemeği hak ediyooo..hatta daha fazlasını hakedio..benm elime geçsin ben ona makasıda diğer tüm tıbbi aletleride önüne önlük takar yediririm:img-hyste :img-hyste
aa canım lütfen
ben şeytana yedirdikten sonra geriye bişey kalırsa yedirirsin artık
e size de ultrason aleti kalır yok olmaz onu da o sülük şeytan yiyecek
sen ultrasonn resmi getirirsin haaa
sen göreceksin
hele o fosil can korkusundan elaya böyle davranmaya başladı yemezler beyefendi
bu saatten sonra ne yapsan kurtaramazsın kendini :img-hyste :img-hyste :img-hyste
panikle-me 11-03-07, 10:42 :img-hyste :img-hyste vallaha son sürat bi bölüm izlicez
asıl ben fregmanı merak ediyorum
bunu artık ışık hızıyla yaparlar diğerleri hani çok yavaştı ya :img-wink:
özdecim sen söyle deniz ablan nasıl dayanıcak bölüme fremana kadar
asıl izlerken nasaıl dayanıcak tvye atlamamak için aşkını görünce asıl bi olay daha
yaa babam olursa bu bölümü izlerken
eyvaaaahhhhhh
ben babamı odandan kovmaya başladım bi kaç haftadır..o bilgisayar oynuyo ben diziyi izliom..ayyy fragmanda evet salı verilcek...nese yarın yayın akışına bakıp doktorların yeni bölümünü görmek beni rahatlatıyo ya...yakında annemide kovcam.:img-hyste :img-hyste
panikle-me 11-03-07, 10:46 aa canım lütfen
ben şeytana yedirdikten sonra geriye bişey kalırsa yedirirsin artık
e size de ultrason aleti kalır yok olmaz onu da o sülük şeytan yiyecek
sen ultrasonn resmi getirirsin haaa
sen göreceksin
hele o fosil can korkusundan elaya böyle davranmaya başladı yemezler beyefendi
bu saatten sonra ne yapsan kurtaramazsın kendini :img-hyste :img-hyste :img-hyste
o cadıya önce süpürgeleri yedirmek lazım....ay zaten doktormu manken mi hiç belli değil...giyiyo kısa bi elbise üzerine önlük...yani biraz dikkatli ol..hastanedesin ne o öle...adam gibi giy formanı
:img-hyste :img-hyste
ben babamı odandan kovmaya başladım bi kaç haftadır..o bilgisayar oynuyo ben diziyi izliom..ayyy fragmanda evet salı verilcek...nese yarın yayın akışına bakıp doktorların yeni bölümünü görmek beni rahatlatıyo ya...yakında annemide kovcam.:img-hyste :img-hyste
CANIM BENİM ODADA YOK TV
zaten almıyolar tv kartı falan yasak onu da alırsak artık hiç yüzünü göremeyiz diyolar :img-hyste :img-hyste
off sorma videoları geçtim manyak gibi fregmanları izlemeye başladım
canım zaten benim babam bu konuda felakettir ben bi dizide ağladım mı olay çıkar demediğini bırakmaz
a malum böyle bi adamın böyle bi kızı nasıl oluyosa arrtık
olay çıkar beni o halde (o hali açıklamama gerek yok heralde)görürse tv yi de beni de pencereden atar :img-hyste :img-hyste
en iyisi onları evden göndermek:happy0064 :happy0064 :happy0064
o cadıya önce süpürgeleri yedirmek lazım....ay zaten doktormu manken mi hiç belli değil...giyiyo kısa bi elbise üzerine önlük...yani biraz dikkatli ol..hastanedesin ne o öle...adam gibi giy formanı
aa canım lütfen olur mu hiç
o dikkat çekicek
olayların merkesinde olucak
hatta ona bakarsan dünyanın merkezi onun bastığı yer
ne süpürgesi sence gerek var mı kadın mübarek yutacağını yutmuş
ben bak ona neler yapıcam
panikle-me 11-03-07, 10:58 aa canım lütfen olur mu hiç
o dikkat çekicek
olayların merkesinde olucak
hatta ona bakarsan dünyanın merkezi onun bastığı yer
ne süpürgesi sence gerek var mı kadın mübarek yutacağını yutmuş
ben bak ona neler yapıcam
cnm ben dershaneye gidiom ama o cadının kıyafetlerine kıl kapıyom.....yani hamile (!) bi bayansın sonuçta..oturup kalkması da abest:img-hyste :img-hyste
cnm ben dershaneye gidiom ama o cadının kıyafetlerine kıl kapıyom.....yani hamile (!) bi bayansın sonuçta..oturup kalkması da abest:img-hyste :img-hyste
git güzelim git
kız kim kıl kapmıyo ki ayak bileğine kadar elbise giyse örtünse kapansa ne yapsa ne giyse ben sonuçta nefret edicem
onun şansı yok
yani ister bu rolü en sevdiğim oyuncu oynasaydı yine bitmişti işşii
ben daha dizi başladı ilk bölüm greysde karısı çıktığını öğrendim
olay bitti ben de daha olmamış bi rolden nefret etmeye başladım :img-hyste :img-hyste
fırtına_leyla 11-03-07, 11:03 ya arkadaşlar bi sürü yeni tüyo gelmiş benim şimdi kafam karıştı lütfen biri bana sırayla anlatırmı tüyolarıı:img-wink:
demekki neymiş....
Tv lere fırlatabileceğimiz bilimum eşyayı yanımızdan uzat tutuyoruz...
kabulku mabuk bişey yemiyoruz....
kendimize zarar vermemek için kesici aletler bulundurmuyoruz..
mümkün mertebe yere oturuyoruz... ( düşmemek için)
yanımızda sadece su bulunduruyoruz onuda içerken dikkat ediyoruz... bogulmuyoruz..
hele hele böyle bir bölüm varken ...
bütün savunmanızı alınız pls.....
**merve-ekin** 11-03-07, 11:10 evet ya gicik oldum bu bölüm Bilgeye gerci her bölüm gicik oluyor ya neyse
dogrudürüst uniformasini bile giymiyor zaten dogrudürüst hastalara da baktigi
yok tüm gün dolasip Elayla Leventi takip ediyor masallah her konusmalarinda
damliyor pess yani bu kadarda olmaz Zenani makasliyan adami cagiralim da
Bilgeyi makazlasin hem bizde bosu bosuna elimize kana bulamayiz ya
Oyyy Suat oyy...
anaaa
suat bey cnm bnm;
gozlerının ıcınde kaybolmak ısterdım...
o bakıslar varya omrumu yedı omrumu...
benı benden aldı uzaklara gıttı...
canım benım...
onun uzulen hallerını dusundukce ruhum daralıyor
bebısım benım...
bıtanceık cerrahım...yarenım benım:img-yes:
elaya bırı gelıyor veya ela bırıyle ılgılenıyor levent delırıyor...hımm
not:benım odamdakı tvyı kaldırmıslardı sılanın 11.bolumunde dıs ekranı kırdım...yakında laptobumu da alacaklar elımden cunku kolumu vurdum...mor her tarafı...ama dayanamam ben suat beysız...o benım tatlım,sutlacım,tarcınım,mavım,bebısım,lahanam,dol mam:img-hyste
SONUNA KADAR BEKIR AKSOY!!!!!
demekki neymiş....
Tv lere fırlatabileceğimiz bilimum eşyayı yanımızdan uzat tutuyoruz...
kabulku mabuk bişey yemiyoruz....
kendimize zarar vermemek için kesici aletler bulundurmuyoruz..
mümkün mertebe yere oturuyoruz... ( düşmemek için)
yanımızda sadece su bulunduruyoruz onuda içerken dikkat ediyoruz... bogulmuyoruz..
hele hele böyle bir bölüm varken ...
bütün savunmanızı alınız pls.....
ayşe bunlar sanklim üstü kapalı bana gibiydi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
anam geçen bölüm cephanemi toplamışlardı telefonum yanımda kalmış nerden bilicekler unutmuşlar cillop gibi tlfn gidiyodu :img-hyste :img-hyste
yiyecek falan yok zaten korkudan bişey getirmiyolar hayır ben zaten gözümü bile kırpmadığım için üstrüm başım batıyo bi kere mandalinanın bilimum neyi var neyi yoksa saçımdan çıkardılar
e suya gelince onu bi kere yaptım çok fena artık yanıyodum dilim damağım kurumuştu
e işte aşkımın ateşi yakıp kavuruyo beni
tam su içerken pat ekranda levent belirdi ben yutkunmayı unutmuşum :img-hyste :img-hyste
bütün su nefes borumda bi de konuşulanları duyucam diye öksürmüyorum da
ölüp gidecektim orda allahtan reklam girdi
merhabalar arkadaslar...:)
dun aksamkıler dısında baska tuyo gelmedı demı??:)
yavs her cıftın hakkında tuyo var bnm cıften ses seda yok..Allah'a emanetler..:(zaten kader yıktı abımın umutlarını hayallerını..:(
su karakalemcı hasta elaya bence cok guzel bır moral saglıcak...okadar kabus gıbı gunler gecırırken bırı sana ılgı duyuor emek harcıyor..kım olsa acayıp hosuna gıder..:)
bn bu karakalemcı hastanın kım olabilcegıne dair bır fıkır yuuttum ama cok sacma ya..:)
reklam aralarında yapın ne yapıcaksanız.... boşunamı reklam arası veriyolar aaaa..
eliniz ayagınız aha tutuyorsa reklam arasında yiyin için naparsanız yapın işte..
hakkat bu bölüm hop oturup hop kalkıcaz... hele hele Leventin kıskançlık sahneleri ....
çok fazla göz yaşı olucagını sanmıyorum...
ilk başlarda zeynepe üzülebiliriz. zenanada ... ama devam etmez sonrasında tatlı sahneler vardır...
yuksek matematıkten nefret edıyorum
okulumu sevmıyorum
suat beyı sevıyorum
doktorları sevıyorum
zenanı sevemıyorum
bebısımın aglamasını ıstemıyorum
gıtmek zorunda olmak ıstemıyorum
bazı gozlerde yok olmak ıstıyorum
not:ayyy bebısın dogumgunune 1 hafta var...:happy0064 :happy0064
merhabalar arkadaslar...:)
dun aksamkıler dısında baska tuyo gelmedı demı??:)
yavs her cıftın hakkında tuyo var bnm cıften ses seda yok..Allah'a emanetler..:(zaten kader yıktı abımın umutlarını hayallerını..:(
su karakalemcı hasta elaya bence cok guzel bır moral saglıcak...okadar kabus gıbı gunler gecırırken bırı sana ılgı duyuor emek harcıyor..kım olsa acayıp hosuna gıder..:)
bn bu karakalemcı hastanın kım olabilcegıne dair bır fıkır yuuttum ama cok sacma ya..:)
ya cnm sn bnm ürettiğm senaryoları duysn eminim bu düşündüğün saçma gelmez...şu sn sahneyle ilgili türlü türlü şeylr gelio aklıma ya aslında beni senarist yapıcklr seç beyen al yani bi sürü senaryo...
kaderle burağn ilişkisi die bişy olckmı bn onu merk ediorm bi öle bi bölelr sanrm şu kadern bi hastaya aşk olma işide olmuyck
ayşe bunlar sanklim üstü kapalı bana gibiydi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
anam geçen bölüm cephanemi toplamışlardı telefonum yanımda kalmış nerden bilicekler unutmuşlar cillop gibi tlfn gidiyodu :img-hyste :img-hyste
yiyecek falan yok zaten korkudan bişey getirmiyolar hayır ben zaten gözümü bile kırpmadığım için üstrüm başım batıyo bi kere mandalinanın bilimum neyi var neyi yoksa saçımdan çıkardılar
e suya gelince onu bi kere yaptım çok fena artık yanıyodum dilim damağım kurumuştu
e işte aşkımın ateşi yakıp kavuruyo beni
tam su içerken pat ekranda levent belirdi ben yutkunmayı unutmuşum :img-hyste :img-hyste
bütün su nefes borumda bi de konuşulanları duyucam diye öksürmüyorum da
ölüp gidecektim orda allahtan reklam girdi
:img-hyste
ay denız sabah sabah koptum yazdıklarına..:img-hyste
benı ornek alın bakın..dızı esnasında koltuga bır yamuluyom kaldır benı kaldırabılırsen:D
reklam aralrında kalkamıyorum tv basından..bır kez kalkam dedım en onemlı sahneyı kacırdım:D
elımde tel var bana bırsey dıyor hattakı bn cvb vermeyı unutmusum..:img-hyste
reklam aralarında yapın ne yapıcaksanız.... boşunamı reklam arası veriyolar aaaa..
eliniz ayagınız aha tutuyorsa reklam arasında yiyin için naparsanız yapın işte..
hakkat bu bölüm hop oturup hop kalkıcaz... hele hele Leventin kıskançlık sahneleri ....
çok fazla göz yaşı olucagını sanmıyorum...
ilk başlarda zeynepe üzülebiliriz. zenanada ... ama devam etmez sonrasında tatlı sahneler vardır...
vallaha canım olay da orda zaten aralarda da elimiz ayağımız tutmuyo
ben dizi bittiğinde ayağa kalamıyorum
zaten benim oturduğuım koltuk falan savaş alanı gibi
bi süre kendime gelmiyorum
ayy levent çıldıracak ela da bu ilgiden mutlu olucak
leventi öyle görünce şeytan çıldıracak
ohh ohhhhhhhhhh
hastanede şenlik var :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya cnm sn bnm ürettiğm senaryoları duysn eminim bu düşündüğün saçma gelmez...şu sn sahneyle ilgili türlü türlü şeylr gelio aklıma ya aslında beni senarist yapıcklr seç beyen al yani bi sürü senaryo...
kaderle burağn ilişkisi die bişy olckmı bn onu merk ediorm bi öle bi bölelr sanrm şu kadern bi hastaya aşk olma işide olmuyck
ah cnm ah..sen kubra bide sena zenan suat sahnelerını denız levent ela bnde kader burak sahnelerını yazıp yollıcaz...senaryo muthıs olur..mıllet agzı kulaklarında ızler ama nerde:D:Dhep acı hep acı..
yok yok kader hastaya asık olamaz...olmamalı...gul gıbı yakısıklı abım varken..
su suprızı gorsun hele bır kaderde yemek daha sonrada olur..
su karakalmcı hasta bnm tahmın ettıgımse super olur ne dıyım..:D
ah cnm ah..sen kubra bide sena zenan suat sahnelerını denız levent ela bnde kader burak sahnelerını yazıp yollıcaz...senaryo muthıs olur..mıllet agzı kulaklarında ızler ama nerde:D:Dhep acı hep acı..
valla yakışıklı bi adm olsn şöle levente göre bi rakp...ztn kalıcı diil ama olsn yinede....ya bu saattn sonra gelceğiini sanmıorm ama bellide olmas geledeblr nası leventn "eski" karısı geldiyse oda geleblr....
ahh ahh senarist bn olsm varya nelr neler yazardm suatla zenana ama nerdeee bi okulu olsa şu işin 1.olurdm valla....
selam arkadaşlar
ceydam sen bizim senaryo yazdığımızı düşünebiliyormusun :img-hyste
nasıl bir dizi olurdu komedi mi dram mı yoksa gerilim mi valla bilmiyorum kübra
yazarsa zenanın hali ya komedilik olur ya geriliimlik :img-hyste
ben kendi adıma söylüyüm hastaneye hep zenana ve suate aşık olan hastalar
gelir kıskançlık olsun diye hatta hasta bile gelmez rahat oturup konuşsunlar
derim
ama ozaman zenan kimi ameliyet edicek kız depresyona girer:img-hyste
arkadaşlar tüyolar neler? biriniz yazabilirmisiniz?
en önemlisi zenanı kim buluyor??
http://img115.imageshack.us/img115/4743/im2copy1ez9.jpg (http://imageshack.us)
XxilknurxX 11-03-07, 11:51 yaa arkadaslar filmin icene icine ettiler yaa:( her filimdeki gibi yine birini öldürüyorlar adam gibi filim yapamiyolar kiiii
HA bu arada burak ve kader acayip yakisiyólar yaaa :D http://img153.imageshack.us/img153/9264/ucluimzace3.jpg
selamlar.
kızlar coşmussunuz maşallah....:)
valla levent az buz krzilere girmeyecek.
oh olsun onu o halde izlemekte güzel olur..
denizcim dediğin gibi elanın hoşuna gidecektir leventin ilgisi....
ah şeytan ne yapacak acaba.....
ya önceden bir tüyo gelmişti geçen haftaki bölüm hakkında şeytan anlıyor gerçek aşkı diye.
bumu anlamk.....e yuh yani...........hakkaten anlıyormuş......
selam arkadaşlar
derim
slm cnm hoşgeldn...
bilmem valla bz yazsk dizi nası olur ama bnde dram,aşk,komedi,gerilim,entrika bir sürü senaryo vr değerlndirilmeyi bekliolr:img-wink: ...
ama yazsm gerçktn güsel yazardm ahh ahh zenancığımn o halindn sonra ne acıklı sahnelr yazrdm bn ztn hç beklemiodm öle bi sahnedyi şk oldm...
Oyyy Suat oyy...
anaaa
korku acı ızdırap kaybetme düşüncesi pişmanlık çok büyük bir boşluk gelecek
geçmiş kariyer aşk benlik hesaplaşması tanışma ilk bakış ilk öpüş ilk kavga ve
daha bir sürü duygu bunların hepsini görücez onda
bu bölüm hiçbirimizin tanımadığı bir suat olucak şefimiz
kalbi olan seven ve sevdiği için açı çeken
slm cnm hoşgeldn...
bilmem valla bz yazsk dizi nası olur ama bnde dram,aşk,komedi,gerilim,entrika bir sürü senaryo vr değerlndirilmeyi bekliolr:img-wink: ...
ama yazsm gerçktn güsel yazardm ahh ahh zenancığımn o halindn sonra ne acıklı sahnelr yazrdm bn ztn hç beklemiodm öle bi sahnedyi şk oldm...
elifim al benden de okadar hiç aklımın köşesinden bile geçmiyordu okadaş
büyük şok olduki sana anlatamma parmaklarımdan kanım çekildi o an resmen
parmaklarım yemin ederim buz gibi oldu dizi diyeceksin ama heyecanla
tansiyornum düştü demek ki
inşallah bu bölüm toparlarlar senaristler yoksa karışmayız valla
bütün deliler
zenanla suati buluyor anlamadım ki bu işi
senaryolaarın eminim güzeldir var mı aklında zenanın kurtulma sahnesiyle ilgili
bir senaryo
canım zenanın kandi kurtulacağıyla ilgili bir tüyo geldi suat bulmuyacakmış
zeynep oluyormuş
ama zenan çok kan kaybetti nasıl o kasa kapısı gibi kapıyı açıp kurtuluyor
anlamadım
o güvenlik görevlisi ozanın koşarak çıktığını görüp gelebilir yada zenan kapının
önüne kadar sürüklenebilir zaten dışarı çıkınca kameradan görürler
valla yakışıklı bi adm olsn şöle levente göre bi rakp...ztn kalıcı diil ama olsn yinede....ya bu saattn sonra gelceğiini sanmıorm ama bellide olmas geledeblr nası leventn "eski" karısı geldiyse oda geleblr....
ahh ahh senarist bn olsm varya nelr neler yazardm suatla zenana ama nerdeee bi olsa şu işin 1.olurdm valla....
romantık sahne olurdu bol bol..:happy0064
ah ah bır bolumluk de olsa ela alsak su senarıstlıgı..
karakalemcı hasta arda kural olabilir..:img-hyste
hanı varya leonardo de caprının turk versıyonu...:img-hyste sarı saclı bırsey..
emret komutanımdada oynadı galıba..
nerden geldı aklıma dersenız o bır dızıde resım yapıyordu kara kalem hatta..ne bılım olurmu olur..
selam arkadaşlar
derim
ay senam sen gercı zenanı guzel yazarsın kubraya yasaklayalım zenaı yazmasına..kızın halı komedıden beter olur..:img-hyste
ay bızım senaryodan mıllet kacar...:img-hyste
vahset bırsey yaparız...
butun hastaları hastaneden kovarızkı hastanede yalnız kalsınlar bır ıkı
roomantık bır seyler..:img-hyste
bılgeyle haldunu tıkarız asonsore..:img-hyste
gestapoya bı koca buluruz 5 tanede kucuk fıkocan..:img-hyste :img-hyste
elifim al benden de okadar hiç aklımın köşesinden bile geçmiyordu okadaş
büyük şok olduki sana anlatamma parmaklarımdan kanım çekildi o an resmen
parmaklarım yemin ederim buz gibi oldu dizi diyeceksin ama heyecanla
tansiyornum düştü demek ki
inşallah bu bölüm toparlarlar senaristler yoksa karışmayız valla
bütün deliler
zenanla suati buluyor anlamadım ki bu işi
senaryolaarın eminim güzeldir var mı aklında zenanın kurtulma sahnesiyle ilgili
bir senaryo
valla cnm düşündükçe aklıma bişi gelio ztn tahmini de imknsz ya o kdr farklı şeylr olablrki zenanı suatda bulblr bi başkasıda,kamera kayıtlarındn bulunblr ya da ölesine ararlrkn bulunblr yani ne desm boş...
ama suatn acı çekiceğine eminim,hemde o hastayı ona o verdiği için bi pişmnlkda olucktr kesn...bence saatlerce başında bekleyeblr ama zenan onun bi kalbi olduğunu öğreniceğine göre onun için endişelendiğini görück demektr acaba nasıl.....
ya olur mu olur kendi kurtulacığına göre bakalm nolck..suat naapck asıl onu merk ediorm zenanı kanlr içinde görünce e bide hastayı ona o verdi hem pişmnlığı hemde duyguları ön plana çıkıck bu bölm...suatı hç ağlrkn görmedk belki bu bölm bi ilk olur....
bencede elifcim bu bölüm suat ağlıyabilir
zenanı nasıl görebilir
ya sedyeyle acile kaldırılırken kalabalık dikkatini çeker yaklaşır ve zenanı görür
sedyede ya acil alarmı çalar koşar acile orada görür yada asistanlar
aralarında konuşurken duyar hemen acile koşar her nasıl olursa olsun duyduğu
saniye yüzünü çok merak ediyorum
zenanın zaten kendinde olması çok saçma olur çok kan kaybetti
bencede elifcim bu bölüm suat ağlıyabilir
zenanı nasıl görebilir
ya sedyeyle acile kaldırılırken kalabalık dikkatini çeker yaklaşır ve zenanı görür
sedyede ya acil alarmı çalar koşar acile orada görür yada asistanlar
aralarında konuşurken duyar hemen acile koşar her nasıl olursa olsun duyduğu
saniye yüzünü çok merak ediyorum
zenanın zaten kendinde olması çok saçma olur çok kan kaybetti
evt cnmö dediklrn çk mantıklı mutlaka acile geln bi hastnın çağrısı yapılck ve ona gelick bide bakıck zenan o anda bn şoka grip kımıldayamıycğını düşünüorm sonra gestapo fln gelip suat bey iyimsnz diyip kendine getirir anck...
ağlayablr die düşünüorm çünkü zenanı sevdiğini biliorz....zenan uyandığında suat yanıbaşında olur belki çk güsel ve duygulu bi sahne bekleyeblr bizi inş. tabii....zenan suatn onu çk sevdiğini anlıyck bu bölm
valla cnm düşündükçe aklıma bişi gelio ztn tahmini de imknsz ya o kdr farklı şeylr olablrki zenanı suatda bulblr bi başkasıda,kamera kayıtlarındn bulunblr ya da ölesine ararlrkn bulunblr yani ne desm boş...
ama suatn acı çekiceğine eminim,hemde o hastayı ona o verdiği için bi pişmnlkda olucktr kesn...bence saatlerce başında bekleyeblr ama zenan onun bi kalbi olduğunu öğreniceğine göre onun için endişelendiğini görück demektr acaba nasıl.....
zenan bir süre yoğun bakımda yatabilir ve suat bir dakika bile yanından
ayrılmıyacaktır eminim yemez içmez dediğin gibi hastayı o verdiği için kendini
suçlu hissedebilir
zenanın şuuru kapalıyken suat belki kulağına birşeyler söyleyebilir ve zenan
bunları bilinç altından duyabilir
suati sayıklayarak kendine gelir ne güzel
bu bölüm dram ve romantizm birlikte izliyeceğiz hele sonunu çok merak
ediyorum çok güzel sarılacaklarmış
evt cnmö dediklrn çk mantıklı mutlaka acile geln bi hastnın çağrısı yapılck ve ona gelick bide bakıck zenan o anda bn şoka grip kımıldayamıycğını düşünüorm sonra gestapo fln gelip suat bey iyimsnz diyip kendine getirir anck...
ağlayablr die düşünüorm çünkü zenanı sevdiğini biliorz....zenan uyandığında suat yanıbaşında olur belki çk güsel ve duygulu bi sahne bekleyeblr bizi inş. tabii....zenan suatn onu çk sevdiğini anlıyck bu bölm
evet elifim
bence bunun tam tersi de olsa zenan da aynısını yapardı
bu bölüm çok güzel bir aşk izliyeceğiz inşallah işten yetişebilirim allahım ne olur i
zliyebiliyim yoksa ne yaparım
en güzel bölümlerdern biri olucak
peki elif ya zenanın kaslarında bir araz kalırsa
suçlu hissedebilir
sarılma mı...???? tüyomu bu..ayy çk sevindm ya bilmiodm bn bunu demekki ayağa kalkıck kdr ii oluck zenan....çk güsel bi bölm beklio bizi bence suatn sevdiği kadn için endişesi,acısı,zenanın yaşam savaşı ve tabiiki izliyceğimz çk güsel dialoglr oluck...
bu sarılma nasıl acaba ya çk merak ettim şimdi kesn mi ki...
suçlu hissedebilir
kesnlkle katılıyorum cnm,bence de zenan yoğun bakmda yatarken suat yanndan hiç ayrılmicak,o sahnelerde suat ağlarken zenan o haldeyken bz ne durumda olcaz bilemiyorum walla:icon_sorr :icon_sorr
evet elifim
bence bunun tam tersi de olsa zenan da aynısını yapardı
bu bölüm çok güzel bir aşk izliyeceğiz inşallah işten yetişebilirim allahım ne olur i
zliyebiliyim yoksa ne yaparım
en güzel bölümlerdern biri olucak
peki elif ya zenanın kaslarında bir araz kalırsa
yk cnm sanmıorm zenan tamamn iileşr bence....daha onlrn çk güsel sahnelerini izliycz biz çk mükemmel bi çift olucklr bakn görücksnz ve istikrarlı sürekli ayrılıp barışmyn...
cnm sarılma dedn benm kafa durdu heycndn çk merk ediorm yaa perşembeye kdr dayanmam imkansz...
romantık sahne olurdu bol bol..:happy0064
ah ah bır bolumluk de olsa ela alsak su senarıstlıgı..
karakalemcı hasta arda kural olabilir..:img-hyste
hanı varya leonardo de caprının turk versıyonu...:img-hyste sarı saclı bırsey..
emret komutanımdada oynadı galıba..
nerden geldı aklıma dersenız o bır dızıde resım yapıyordu kara kalem hatta..ne bılım olurmu olur..
ay senam sen gercı zenanı guzel yazarsın kubraya yasaklayalım zenaı yazmasına..kızın halı komedıden beter olur..:img-hyste
ay bızım senaryodan mıllet kacar...:img-hyste
vahset bırsey yaparız...
butun hastaları hastaneden kovarızkı hastanede yalnız kalsınlar bır ıkı
roomantık bır seyler..:img-hyste
bılgeyle haldunu tıkarız asonsore..:img-hyste
gestapoya bı koca buluruz 5 tanede kucuk fıkocan..:img-hyste :img-hyste
abooooo
evet biz zenan sahnelerini kübradan alalım o sütlaç sahnesi yazsın:img-hyste
hastanede fikocanları düşünebiliyormusun orası sirke döner:img-hyste
acil emekli ederiz bizde gestapoyu senarist değilmiyiz birazda evini kadını
çocuklarının anası olsun kocasına tarhana yapsın neşterle:img-hyste
gerçi fikretsiz hastanede kötü olr ama
nese arkadaşlr size ii sohbetlr bnm çıkmam lazm yarına sınv vr malum...
suatla zenanın sahnelirni çk merk ediorm suatn davranışlarını ve sarılma sahnesini şimdin heycn bastı nolck bu halm bnm...
yk cnm sanmıorm zenan tamamn iileşr bence....daha onlrn çk güsel sahnelerini izliycz biz çk mükemmel bi çift olucklr bakn görücksnz ve istikrarlı sürekli ayrılıp barışmyn...
cnm sarılma dedn benm kafa durdu heycndn çk merk ediorm yaa perşembeye kdr dayanmam imkansz...
bende bilmiyorum canım yaa nasıl bekliyeceğiz yarın fragmanı verseler keşke
salıya kadar uzatmasalar fragmanda bize birşeyler gösteriler mi acaba
zenanla ilgili
ben düşünüyorum ki bu hafta 3 fragman olabiliir biri sessiz biri geçen
haftalarda ela levent fragmanı vardıya biri onun gibi suat zenan fragmanı biri
de sesli fragman olabilir
inşallah pazartesi greyi de başlatırlar artık fxtv bekle bekle sinirim bozuldu
vermiyorlar
abooooo
evet biz zenan sahnelerini kübradan alalım o sütlaç sahnesi yazsın:img-hyste
hastanede fikocanları düşünebiliyormusun orası sirke döner:img-hyste
acil emekli ederiz bizde gestapoyu senarist değilmiyiz birazda evini kadını
çocuklarının anası olsun kocasına tarhana yapsın neşterle:img-hyste
gerçi fikretsiz hastanede kötü olr ama
aaa olmadı fıkom olmadan asla:img-hyste
alıyeye dondum..:img-hyste
hem nesterlı ısler evde zenana aittır..:img-hyste
kucuk zenancıklar olur derler baba bır bobrek..:img-hyste :img-hyste
kader buragı hemen evlendırmıcem ben..uzunca bır flort ettırcem onları...:img-in_lo evlılık askı olduruyor cunku..:img-hyste
yavs arda kural olurmukı bn taktım su hastaya...:img-hyste
bende bilmiyorum canım yaa nasıl bekliyeceğiz yarın fragmanı verseler keşke
salıya kadar uzatmasalar fragmanda bize birşeyler gösteriler mi acaba
zenanla ilgili
ben düşünüyorum ki bu hafta 3 fragman olabiliir biri sessiz biri geçen
haftalarda ela levent fragmanı vardıya biri onun gibi suat zenan fragmanı biri
de sesli fragman olabilir
inşallah pazartesi greyi de başlatırlar artık fxtv bekle bekle sinirim bozuldu
vermiyorlar
belkide fragmnda zenanı hç göstermzlr merak edelm iice die belli olms valla bzn yapıolr bazı fragmnlrda öle yani hç olmassa suatın davranışlarını görelm zenanı o halde görünce naaptığını...p.tesi veriolrdı eskidn şimdi salımı oldu ya
fox da başlatmdlr bi türlü başlamıyck mıdr nedr anlamdm...ay babam bırk artık şu bilgisayarı die sölenio bn çıkiim artk herkese ii sohbetlr...
benı ornek alın bakın..dızı esnasında koltuga bır yamuluyom kaldır benı kaldırabılırsen:D
reklam aralrında kalkamıyorum tv basından..bır kez kalkam dedım en onemlı sahneyı kacırdım:D
:img-hyste alemsini kızım siz bende kalkamıyorum tellri açmıyorum bile herşeyi
reklam arasını göre ayarlıyorum zaten odamda tek izliyorum yoksa dikkatim
dağılıyor kimseyi sokmuyorum
dizi başlamadan 2 saat önce sulu birşey içmeyi
bile kesiyorum ne olucak bizim bu halimiz bilmiyorum valla doktora mı gitsek
belkide fragmnda zenanı hç göstermzlr merak edelm iice die belli olms valla bzn yapıolr bazı fragmnlrda öle yani hç olmassa suatın davranışlarını görelm zenanı o halde görünce naaptığını...p.tesi veriolrdı eskidn şimdi salımı oldu ya
fox da başlatmdlr bi türlü başlamıyck mıdr nedr anlamdm...ay babam bırk artık şu bilgisayarı die sölenio bn çıkiim artk herkese ii sohbetlr...
kimse kopamıyor bu bilgisayardan
görüşürüz elifcim
dua edelim de bari suatin durumunu göstersinler
walla geçen bölümün özetnde bu konudan bahsetmediler bile!! yani bu bölümn özetnde bence de hiç bahsetmezler, kesn bi soru sorup özette geçerler bu konuyu,zenana nolcak bundan snra ?? mesela,biz de meraktan çatlarız:icon_whis :icon_whis
yuksek matematıkten nefret edıyorum
okulumu sevmıyorum
suat beyı sevıyorum
doktorları sevıyorum
zenanı sevemıyorum
bebısımın aglamasını ıstemıyorum
gıtmek zorunda olmak ıstemıyorum
bazı gozlerde yok olmak ıstıyorum
not:ayyy bebısın dogumgunune 1 hafta var...:happy0064 :happy0064
canımın içi off offf
bi kerre ben de yenge dedim hatırlıyosan ama ben de hala sevemiyorum zenanı
okula gelince gelsene bizim okula yatay geçiş yaptır
allahhh o okulun halini düşünemiyorum aYNI anda hem sen hem ben :img-hyste :img-hyste
not:seninkine yine 1hafta var benim aşkımınkine şurda ne kaldı ayyy canım benim yaaaa
leventim seni çooookkk seviyorum :img-in_lo :img-in_lo
canım nsasıl olulacak o iş
imkansız
ben koltuğa yumulucam
canım ben transa geçiyorum ne yaptığımı bile hatırlamıyorum o süre zarfında
gerçi benim tlfn olayımı herkes biliyodu
bi kere ben fregman beklerken telefon çaldı ama çıldırmışım deli gibi saatlerdir showu bekliyorum
koştum dedim daha reklam açtım işte arkds bişey soruyo ben reklam bitiş sesini duyömuşum bi koştum kafa mafa gi,tti yetişicem diye kafamı kapıya çarptım telefonu fırlatmışımm biyere o derece yani
tabii telefon açık bu konuşmuş falan bakmış yokum
sen ne diyosun olay olmuştum yine:img-hyste :img-hyste :img-hyste
aaa olmadı fıkom olmadan asla:img-hyste
alıyeye dondum..:img-hyste
hem nesterlı ısler evde zenana aittır..:img-hyste
kucuk zenancıklar olur derler baba bır bobrek..:img-hyste :img-hyste
kader buragı hemen evlendırmıcem ben..uzunca bır flort ettırcem onları...:img-in_lo evlılık askı olduruyor cunku..:img-hyste
yavs arda kural olurmukı bn taktım su hastaya...:img-hyste
bencede ceyda ya biz senaryoları devralınca hemen evlendirmiyelim evlilik
bencede artık biraz dizilerde monuton kalıyor kıskanamazsın ayrılıp
barışamazsın kavga etsende akşam aynı evde buluşuyorsun yok anacım flört
dönemleri uzun olsun daha iyi
düşünsene tüm zenanların saçları aynı kısa ve arkadan horoz ibiği gibi
toplanmış:img-hyste bu bir kabus olmalı
suatte diyormuşki ya kızım gidin başımdan ya bugün böbrek kalmadı elimde ne
yapıyım pankreas versem olur mu:img-hyste
kesnlkle katılıyorum cnm,bence de zenan yoğun bakmda yatarken suat yanndan hiç ayrılmicak,o sahnelerde suat ağlarken zenan o haldeyken bz ne durumda olcaz bilemiyorum walla:icon_sorr :icon_sorr
gözdem valla ne halde olucaz tahmin edebiliyorum bizde kendimizde
olamiyacağız
ama bence bu bölümün çok büyük bir
kısmında zenan kendinde olmuyacaktır sadece sonunda kendine gelir suatin
ismini sayıklıyarak o da zaten dizinin sonu olur sarılırlar bizde eririz tv başında
zaten ben kesin ağlarım osahne tutamam kendimi
suat bu bölüm bence genelde bembeyaz dolaşabilir çocuğun kanu çekilebilir
üzüntüden
olamiyacağız
ismini sayıklıyarak o da zaten dizinin sonu olur sarılırlar bizde eririz tv başında
üzüntüden
vallaha canım bence de bölümün büyük bi kısmı suatın kendinden geçmiş halini çırpınışlarını
leventin elayla hastayı gördüğü zaman ki kıskançlık krizlerini izlemekle geçicek
artık bu işin gizlisi saklısı kalmıcak duymayanlar da öğrenmiş olucak
zaten suat eriyip bitiyo zenan için
ama bu bölüm ona karşı fazla sertti cezasını onun uyanmasını bekleyerek çekicek
ama muhteşem bi bölüm olacağı kesin
walla geçen bölümün özetnde bu konudan bahsetmediler bile!! yani bu bölümn özetnde bence de hiç bahsetmezler, kesn bi soru sorup özette geçerler bu konuyu,zenana nolcak bundan snra ?? mesela,biz de meraktan çatlarız:icon_whis :icon_whis
şimdiikii özetlere bile özet demeye bin şahit lazım kesin canım bencede
bu bölüm çok kısaolacak hatta dediğin gibi suat ve zenanı negibi bir son
bekliyor gibi birşay yazarlar
bende artık siz böyle özet yazmaya devam ederseniz acaba bu özeti
çıkaranları ne gibi bir son bekliyor diye bir özet çıkartıcam:img-hyste
bak ozanı üzerinize salarım hee haberiniz olsun derim ozan seni arıyorlar
özetciler:img-hyste
olamiyacağız
üzüntüden
evet cnm bence de bölümün büyük çoğunluğu yoğun bakımdaki zenan we başnda bekleyen suat la geçicek we çook üzülcez,walla zenan suatın ismini sayıklayarak uyansa resmen eririz,ağlarız,mahvolurus tv başnda heralde:icon_sorr :icon_sorr :img-in_lo
bencede ceyda ya biz senaryoları devralınca hemen evlendirmiyelim evlilik
bencede artık biraz dizilerde monuton kalıyor kıskanamazsın ayrılıp
barışamazsın kavga etsende akşam aynı evde buluşuyorsun yok anacım flört
dönemleri uzun olsun daha iyi
düşünsene tüm zenanların saçları aynı kısa ve arkadan horoz ibiği gibi
toplanmış:img-hyste bu bir kabus olmalı
suatte diyormuşki ya kızım gidin başımdan ya bugün böbrek kalmadı elimde ne
yapıyım pankreas versem olur mu:img-hyste
cnm bu suata yazık..zenan 5 tane cocuk yapar..:D
her bırıne bır organ..:img-hyste
ıkı bobrek ıkı cocug a gıder..kaldı gerıde 3 cocuk..:img-hyste
bırıne dalak bırıne apandıst bırınede pankreas...:img-hyste :img-hyste
zenana zaten kalbını vermıs..:D
adam hafıfledı yahu..:img-hyste
bncede flort daha zevklı olur:Dkaderı mahvetcem ben...buragın askından erıyecek bıtıcek..bır derı bır kemık kalacak..:D
vallaha canım bence de bölümün büyük bi kısmı suatın kendinden geçmiş halini çırpınışlarını
leventin elayla hastayı gördüğü zaman ki kıskançlık krizlerini izlemekle geçicek
artık bu işin gizlisi saklısı kalmıcak duymayanlar da öğrenmiş olucak
zaten suat eriyip bitiyo zenan için
ama bu bölüm ona karşı fazla sertti cezasını onun uyanmasını bekleyerek çekicek
ama muhteşem bi bölüm olacağı kesin
bencede canım muhteşem bir bölüm bekliyor bizi eminim yotb sitesine
eklenicede 50 kara izliyeceğiz
suati gördüm kıskanç bir vaziyette şimdi de leventi görücez oda gidip
gestapoya soruyormuş ne yapmalıyım diye:img-hyste
kadın eeeeeeeeeee yettiniz be der artık nedir sizden çektiğim:img-hyste
didou_didem 11-03-07, 13:01 merhaba arkadaşlar!!!yeni tüyolar falan varmı??özet salı'ya doğru gelir inşallah fragmanı yarın akşam görürüz..
canım nsasıl olulacak o iş
imkansız
ben koltuğa yumulucam
canım ben transa geçiyorum ne yaptığımı bile hatırlamıyorum o süre zarfında
gerçi benim tlfn olayımı herkes biliyodu
bi kere ben fregman beklerken telefon çaldı ama çıldırmışım deli gibi saatlerdir showu bekliyorum
koştum dedim daha reklam açtım işte arkds bişey soruyo ben reklam bitiş sesini duyömuşum bi koştum kafa mafa gi,tti yetişicem diye kafamı kapıya çarptım telefonu fırlatmışımm biyere o derece yani
tabii telefon açık bu konuşmuş falan bakmış yokum
sen ne diyosun olay olmuştum yine:img-hyste :img-hyste :img-hyste
cnm koltuga yumuluyoz dedımde herhalde put gıbı durmuyoruz:D:Dbn koltyukta kıprasıp hoplayıp duruyorum:D:D
hatta ıkı bolum oncemı ne bır kızdımkı terlıgı aldım elıme fırlatmam an meselesıydı:img-hyste :img-hyste
tv ye acıdım ıste naparsın..:img-hyste
haha senın tel maceranı bılıyorum cnm..senınkıler ayrı bır cumbus..:img-hyste
ah bu levent askı naptıracak daha sna..:img-in_lo
şimdiikii özetlere bile özet demeye bin şahit lazım kesin canım bencede
bu bölüm çok kısaolacak hatta dediğin gibi suat ve zenanı negibi bir son
bekliyor gibi birşay yazarlar
bende artık siz böyle özet yazmaya devam ederseniz acaba bu özeti
çıkaranları ne gibi bir son bekliyor diye bir özet çıkartıcam:img-hyste
bak ozanı üzerinize salarım hee haberiniz olsun derim ozan seni arıyorlar
özetciler:img-hyste
walla cnm tuttum bu fikri,bi daha kısa özetcik gelirse şizo-piskopat ozanı üzerlerne salalım,bakalım o zaman kaç sayfa oluyo özetllerimiz:img-hyste :img-hyste :img-hyste
geçen bölümü izlerken acaba dizimiz gerilim dizisi mi oldu diye düşündüm. gerilimden nefret ettiğim için de çok beğenerek izlemedim.hele o son kısımı izlediğime pişman oldum çünkü sürekli gözümün önüne geliyordu.
ayrıca elaya bu bölümde çok üzüldüm.herşey üstüste geliyor yazık.
gelecek bölümde suatla zenanın başları büyük dertte diye düşünüyorum.çünkü hastalarını bırakmamaları gerekiyordu.bunun faturası ağır olacak.
bir de şunu söylemeden geçemeyeceğim.ben bu dizide gerilim değil aşk izlemek istiyorum.zaten ameliyatlarda ya da hastaların görüntüleri bizi yeterince geriyor.üzüyor.
cnm bu suata yazık..zenan 5 tane cocuk yapar..:D
her bırıne bır organ..:img-hyste
ıkı bobrek ıkı cocug a gıder..kaldı gerıde 3 cocuk..:img-hyste
bırıne dalak bırıne apandıst bırınede pankreas...:img-hyste :img-hyste
zenana zaten kalbını vermıs..:D
adam hafıfledı yahu..:img-hyste
bncede flort daha zevklı olur:Dkaderı mahvetcem ben...buragın askından erıyecek bıtıcek..bır derı bır kemık kalacak..:D
allaaaaahhh senden de kaderin senaryosunu yazma görevini mi alsak ne
yapsak
zaten kız bir deri bir kemik ne ettin ceydam kıza:img-hyste
bari şöyle yap aşktan biraz yesin
yoksa zafiyetten ölecek:img-hyste
merhaba arkadaşlar!!!yeni tüyolar falan varmı??özet salı'ya doğru gelir inşallah fragmanı yarın akşam görürüz..
slm dıdemımmm..:D
cnm tuylar var dun aksam ugradıysan bılıyorsundur demek dunku tuyolar..:)
dıdemım ozet gelmedıkce fragman gelmıyor bızde meyve verıyoruz yanı burda..:Domrumden omur gıdıyor..:D
salı gunu hem ozet hem fragman gelır..;)
slm arkadaslar
ben geldim
neler konusuluyor hepsini okuyamadim
walla cnm tuttum bu fikri,bi daha kısa özetcik gelirse şizo-piskopat ozanı üzerlerne salalım,bakalım o zaman kaç sayfa oluyo özetllerimiz:img-hyste :img-hyste :img-hyste
gözdem yapalım bak bunu özetciler bize diziyi replik halinde verirler valla
:img-hyste bu haftade bir şans verlim onlara elmi yaman görsünler
ozanı bilgeyle halduna da göndersek
aslında başından beri yanlış adrese gitti çocuk
slm dıdemımmm..:D
dıdemım ozet gelmedıkce fragman gelmıyor bızde meyve verıyoruz yanı burda..:Domrumden omur gıdıyor..:D
ya bn dün akşam giremedim o yüzden bilmiyorum tüyoları acaba bana anlatabilir misin lütfen çok merak ediyorum....
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
bencede canım muhteşem bir bölüm bekliyor bizi eminim yotb sitesine
eklenicede 50 kara izliyeceğiz
suati gördüm kıskanç bir vaziyette şimdi de leventi görücez oda gidip
gestapoya soruyormuş ne yapmalıyım diye:img-hyste
kadın eeeeeeeeeee yettiniz be der artık nedir sizden çektiğim:img-hyste
vallaha ben de asla suatın kapıdan çıkınca o ikisibni yakın görünce attığı bakışı zenanın şaşkın yüz ifadesini asla unutmam
bakalım leventin halleri nasıl olucak
düşünsene yine asansördeler gestapoyla konuşuyo
kadın hastanenin güzin hanımı oldu:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya bn dün akşam giremedim o yüzden bilmiyorum tüyoları acaba bana anlatabilir misin lütfen çok merak ediyorum....
canım elaya bir hasta aşık olacakmış levent kıskanıcakmış elayı
zenan kendi çabasıyla kendini bulduracakmış ama suat bulmuyacakmış
dizideki bir sahne bizi çok ağlatacakmış ve dizinin sonunda suat ve zenanın
harika bir sahnesi varmış benim bildiklerim bunlar
cnm koltuga yumuluyoz dedımde herhalde put gıbı durmuyoruz:D:Dbn koltyukta kıprasıp hoplayıp duruyorum:D:D
hatta ıkı bolum oncemı ne bır kızdımkı terlıgı aldım elıme fırlatmam an meselesıydı:img-hyste :img-hyste
tv ye acıdım ıste naparsın..:img-hyste
haha senın tel maceranı bılıyorum cnm..senınkıler ayrı bır cumbus..:img-hyste
ah bu levent askı naptıracak daha sna..:img-in_lo
canım diyorum ya benim o saatlerde yaptıklarım mesüliyet dışı
canım biliyosun ben attım annemler koştu nasıl tuttu hatırlamıyorum
ev savaş alanına dönmüştü o sülük şeytanın geldiği bölüm
geldi veeeee önce yastıklar sonra terlik havada uçuştu bizimkiler bi de bi yandan bağırıyolar bana
off offff
canım sorma ben de bilmiyorum aşk işte yaa aşk
aşkım denizin seni çookkk seviyo biliyo musun
maalesef bilmiyosun
küboşum nerdesin çok dertlendim
hava da kapalı içim sıkıldı
ayşe beni mahfetti offffffffffffffff
didou_didem 11-03-07, 13:12 slm dıdemımmm..:D
slm ceyda'mmmmm
valla yaa özet gelmedikçe ömrümüzden ömür gidiyor burda
denizcim evet yaa bende çok merak ediyorum levent'in o hallerini...
vallaha ben de asla suatın kapıdan çıkınca o ikisibni yakın görünce attığı bakışı zenanın şaşkın yüz ifadesini asla unutmam
gestapo bence hastanede bir danışma açsın kapıyada yazsınlar
doktor barıştırılır
aşk tüyosu alınır
asistanlar, doktorlar dinlenir
gönül içleri çözülür
birde fal baksın tamam işte
vizitesi 50 milyon:img-hyste
danışmanın dekoruda asansöre benzesin atmosfer uygun olmalı dimi:img-hyste
tamam cnm ben girdim
simdi tekrar olacak lari yazarim
leventin baska bir yonunu gorecegiz (kiskanclik):sad53:
Ela ve leventi ekileyecek bir supriz kisi gelecek (hasta) olarak
Suat kendini suclu histecekmis zenan icin ama bu sayede zenan suatin bir kalbi oldugunu fark edecekmis
Haldun bey bir seylerin farkina varacakmis
Zenan kendi cabalarin sonucunda kurtulacak (ama ben kapiyi acacak demedim onu belirteyim bu gecen bolumle ilgisi olula bilir)
Bilgenin hamilelik hakinda bazi seyler kesinlesiyorlarmis
Burak kaderi cok sey bekliyormus
Zeynep oluyormus
Gestopo uzgunmus
suat acisini nasil beli edecek denildi
bir de ozan ne olacak belli degil onun cvb bekliyorum
levent ve ela barismiyorlar
hasaninin kafasi karisikmis
bu kadar maileler bakayim baska birsey varsa yazarim:sad53:
slm arkadaslar
ben geldim
gel canım gel
hoşgeldin
bişey konuştuğumuz yok suat nasıl olur levent kıskançlık krizleri
benim levent krizlerim öyle yanii :img-in_lo :img-in_lo
canım elaya bir hasta aşık olacakmış levent kıskanıcakmış elayı
zenan kendi çabasıyla kendini bulduracakmış ama suat bulmuyacakmış
dizideki bir sahne bizi çok ağlatacakmış ve dizinin sonunda suat ve zenanın
harika bir sahnesi varmış benim bildiklerim bunlar
tşkkürler cnm valla bi hafta nasıl bekliycem bilmiyorum bnm en çok merak ettiğim suatın tepkisi ay yazık cnm bn kıyamam ona daha yeni yeni oturuyodu ilişkileri off heyecanlandım şimdi valla o suat zenan harika sahnesi için bütün bi bölüm sadece ve sadece ela levent izlemeye razıyım ooof işin yoksa bekle şimdi perşembeyii :icon_sorr :icon_sorr
gözdem yapalım bak bunu özetciler bize diziyi replik halinde verirler valla
:img-hyste bu haftade bir şans verlim onlara elmi yaman görsünler
ozanı bilgeyle halduna da göndersek
aslında başından beri yanlış adrese gitti çocuk
walla cnm,eğer bu hfta da bi özetcik görrsek,özetcik yazanları,haldunu we bilgeyi kapatalım depoya makaslasn ozan onları:happy0064 :happy0064 :img-hyste
allaaaaahhh senden de kaderin senaryosunu yazma görevini mi alsak ne
yapsak
zaten kız bir deri bir kemik ne ettin ceydam kıza:img-hyste
bari şöyle yap aşktan biraz yesin
yoksa zafiyetten ölecek:img-hyste
aaa sende benı katıl yaptın cıktın senam...:img-hyste
bn kaderı cokkk sevıyorum tabıı:D
sevmesem burak abımı ona bırakmam ben bır kere..
o brıtney spears cemaron dıaz gıbı sarısınlara layık..:img-hyste :img-hyste
kıymetını bılsın kader hanım:D:D
hem cnm uzucem demedımkı erıtcem sadece buragın askından...:img-hyste
xxx1111xxx 11-03-07, 13:17 tamam cnm ben girdim
simdi tekrar olacak lari yazarim
leventin baska bir yonunu gorecegiz (kiskanclik):sad53:
Ela ve leventi ekileyecek bir supriz kisi gelecek (hasta) olarak
Suat kendini suclu histecekmis zenan icin ama bu sayede zenan suatin bir kalbi oldugunu fark edecekmis
Haldun bey bir seylerin farkina varacakmis
Zenan kendi cabalarin sonucunda kurtulacak (ama ben kapiyi acacak demedim onu belirteyim bu gecen bolumle ilgisi olula bilir)
Bilgenin hamilelik hakinda bazi seyler kesinlesiyorlarmis
Burak kaderi cok sey bekliyormus
Zeynep oluyormus
Gestopo uzgunmus
suat acisini nasil beli edecek denildi
bir de ozan ne olacak belli degil onun cvb bekliyorum
levent ve ela barismiyorlar
hasaninin kafasi karisikmis
bu kadar maileler bakayim baska birsey varsa yazarim:sad53:
slm zeynep
haldun by suat ve zenan durumunu ogrenck gıbıme gelıo
bırde bu bılge cadısnın hamılelıgı ıle ılgılı olan kısmı bırz tahmınlerınle acarmsın orasını tam anlıyamadım
:D
evet cnm bence de bölümün büyük çoğunluğu yoğun bakımdaki zenan we başnda bekleyen suat la geçicek we çook üzülcez,walla zenan suatın ismini sayıklayarak uyansa resmen eririz,ağlarız,mahvolurus tv başnda heralde:icon_sorr :icon_sorr :img-in_lo
zaten yoğunbakımdaki hastaların bilici açık olabiliyor söyleneni duyabiliyorlar bazen suat kimbilir neler diyecek
seni kaybedemem
sen olmadan nasıl devam edicem ben
allahım hepsi benim yüzümden zenan ne olur beni bırakma
allahım sen zenanımı bana bağışla
zenan seni seviyorum hemde tahmin edemiyeceğin kadar
bunları duyan zenan sıkıyorsa suatin adını sayıklamıyarak uyansın:img-hyste
biz zaten bu sözleri duyarmıyız bilmem ben muhtemelen mumyalaşırım
slm ceyda'mmmmm
valla yaa özet gelmedikçe ömrümüzden ömür gidiyor burda
denizcim evet yaa bende çok merak ediyorum levent'in o hallerini...
hoışgeldin canım
yaa özet gelene kadar ömrümüzden ömür gidiyo
bi de benim aklımda yeterince soru yokmuş gibi bi de özetin soruları ekleniyo
o özetcikcikçileri yazanı bi bulursam var yaaaaa ozana yol göstericem
o şimdi aklı başında değil neler yapıcağını bilmez :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ayy benim aşkım pek bi tatlıdır bitanem kıskaçken daha bi tatlı olucak ben biticem artık:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
evet yaa kadın güzin abla gibi oldu,bence cerrahlığı bıraksn gestapo,psikologluğa başlasn ama sadece aşk dertleri olanları kabul etsin hasta olarak:img-hyste :img-hyste :img-hyste
slm zeynep
haldun by suat ve zenan durumunu ogrenck gıbıme gelıo
bırde bu bılge cadısnın hamılelıgı ıle ılgılı olan kısmı bırz tahmınlerınle acarmsın orasını tam anlıyamadım
:D
valaha canım öğrensin de aklı başına gelsin fosilin
beter olsun kafasını duvarlara vursun
yok yani o vursubn yoksa ben gelip vurucam
bu arada imzan avatartın bitirdi gerçi benim imzada öyle ama o avatar var yaaa o avatar offfff
ağlıcamm
aaa sende benı katıl yaptın cıktın senam...:img-hyste
bn kaderı cokkk sevıyorum tabıı:D
sevmesem burak abımı ona bırakmam ben bır kere..
o brıtney spears cemaron dıaz gıbı sarısınlara layık..:img-hyste :img-hyste
kıymetını bılsın kader hanım:D:D
hem cnm uzucem demedımkı erıtcem sadece buragın askından...:img-hyste
heeee o anlamda ceydam çok pardon ben seni tamamen yanlış
anlamışım:img-hyste bende diyorum ceydam nasıl eritecek çöp gibi kızı
aşkından erit tabi canım erisin erisin burak abime kekler yapıp götürsün
elleriyle yedirsin:img-hyste
andromeasiren 11-03-07, 13:22 ya daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama zenan nasıl kendi çabasıyla kurtulacak...kamera görevlisi mi bulucak(sonuçta kendi gitti adama kayıtlara bakın dedi..)yada kapıyımı iticek..o elindeki cihaz mı çekicek
evet yaa kadın güzin abla gibi oldu,bence cerrahlığı bıraksn gestapo,psikologluğa başlasn ama sadece aşk dertleri olanları kabul etsin hasta olarak:img-hyste :img-hyste :img-hyste
anacım bana kalırsa bu yakında çeker hasanı yanına oğlum bu böyle olmuyo
herkes bakıyo başının çaresine en azından yardımımla gel bak hastaneden seç bi kız
söz ayarlıcam ya da söyle derdini derman bulalım deeeerrrmiiişşşş
hasan rüyada mıyım diye kendini çimdiklemeye başlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste
xxx1111xxx 11-03-07, 13:24 valaha canım öğrensin de aklı başına gelsin fosilin
beter olsun kafasını duvarlara vursun
yok yani o vursubn yoksa ben gelip vurucam
bu arada imzan avatartın bitirdi gerçi benim imzada öyle ama o avatar var yaaa o avatar offfff
ağlıcamm
duvar bılge cadısını kesmez
bnce daha saglam bı yol bulmk gerek
sole bı sıse gecırıp kızartıp kopeklerın onune atabılırsın :img-hyste
fena olmz bnce ayrıca bu kdr cok kotu rolde oynadıgına gore herhalde alsımıstır duvarlara vurulmaya:D:D
saol avatar ve ımza ıcınde tesekurler
daha cok yapmk ıstedıgım varda zamansızlık ıste ona bnzer bıtane daha var ıstersen gondereyım
mor_cadı msjını sımdı gorum ama zeynep arkadasımız cvb vermıs..;)
zeynepcım tuyolar ıcın cok tskler..yanı sende olmasan...
denızım durumu tek cumleyle ozetlemek gerekırse bu doktorlar bizi mahvettı..eırıdık gıttık hepimiz:D:D
dıdemım cvb gelıyor sana bır dk cnm...:)
boncuk.girl 11-03-07, 13:26 slm arkadaşlar nasıl gidiyo neler konuştunuz biri bana özet geçebilirmi
slm arkadaslar
ben geldim
zeynebim hoşgeldin
suatin bu bölüm neler yaşıyacağını konuşuyorduk
kaçtane duyguyu iç içe yaşıyacak aşk pişmanlık izdırap korku kaybetme
duygusu sahiplenme aşk
leventin kıskançlığı nereye varıcak gestapodan yardım ister belki:img-hyste
burakla kader için de artık bu bölüm birşeyler olsun diyoruz şöyle olumlu
hasan için ise allah kerim
didou_didem 11-03-07, 13:28 hoışgeldin canım
yaa özet gelene kadar ömrümüzden ömür gidiyo
bi de benim aklımda yeterince soru yokmuş gibi bi de özetin soruları ekleniyo
o özetcikcikçileri yazanı bi bulursam var yaaaaa ozana yol göstericem
o şimdi aklı başında değil neler yapıcağını bilmez :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ayy benim aşkım pek bi tatlıdır bitanem kıskaçken daha bi tatlı olucak ben biticem artık:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
hoşbulduk canım!!!valla yaa özetçik resmne ordaki soruları bizde biliyoruz ki:):)
ay ay ay evet yaa çok tatlı olacak
ceydacım tamam canım bekliyorum
dun sabah cok kızmıstım ama yıne de dıcem..
fragman yarına zor ...show bu hafta tanıtımlarla gecırecek...
yenı gelenler
eskıler herkes bılsın...
mısafır geldı bır suru...
bende ıcerde mat calısıyodum...annem geldı bırden gırdı odama bana bak dedı SUAT ABIN gıbı olma...ınsanları sev...soguk durma:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ANLAYACAGINIZ ANNEMI DE KENDIME BENZETTIM...:img-hyste :img-hyste
ayyy haftaya bugun bayram var bayram..
anlamadıgım bısı var...zenan kendı nsl kurtuluyor ......
heeee o anlamda ceydam çok pardon ben seni tamamen yanlış
anlamışım:img-hyste bende diyorum ceydam nasıl eritecek çöp gibi kızı
aşkından erit tabi canım erisin erisin burak abime kekler yapıp götürsün
elleriyle yedirsin:img-hyste
dolmalar borekler arada sutlac da yapar..:img-hyste
erıtcem kızı ama buragada yaklastırmıcam fazla..burak abım oyle sarmas dolas hoslanmaz pek..kızda bunun bılıncınde boyle cosmamaya calısıyor..ama buarada kafayı yıyor..:img-hyste :img-hyste
ay cok fecılestım ben..:img-hyste :img-hyste
senarıst olursam ılk ısım zenanın saclarını uatmak..barı omuz hızasında olsun:D:D:Dbıde toka taktırcam ona paket lastıgı degıl..:img-hyste
bide suata melek gıbı davrancak..evde masaj falan yapacak vs vs..:D
celiktenmelek 11-03-07, 13:31 arkadaşlar bişe sorcam hani geçen bölümlerde bir hastanın eli titriyordu hatta ela ile levent birlikte amelyata girdi. o hastalıgın adı neydi
mor_cadı msjını sımdı gorum ama zeynep arkadasımız cvb vermıs..;)
zeynepcım tuyolar ıcın cok tskler..yanı sende olmasan...
denızım durumu tek cumleyle ozetlemek gerekırse bu doktorlar bizi mahvettı..eırıdık gıttık hepimiz:D:D
dıdemım cvb gelıyor sana bır dk cnm...:)
sorun değil
ya aklıma çok takıldı zenan bnm bi sürü ödevim var ama bu kafayala hiç birini yapamam ya off ya acaba nasıl kurtulcak zenan kıyamam bn ona yaa
şu büyük suat&zenan sahnesi için bütün bi bölüm ela levent izlemeye razıyım
arkadaşlar bişe sorcam hani geçen bölümlerde bir hastanın eli titriyordu hatta ela ile levent birlikte amelyata girdi. o hastalıgın adı neydi
parkınson...
doktorlar baya umutsuzmus
ama bızım basarılı cerrah levent ve asıstanı ela adamı ıyı ettıler:good:
duvar bılge cadısını kesmez
bnce daha saglam bı yol bulmk gerek
sole bı sıse gecırıp kızartıp kopeklerın onune atabılırsın :img-hyste
fena olmz bnce ayrıca bu kdr cok kotu rolde oynadıgına gore herhalde alsımıstır duvarlara vurulmaya:D:D
saol avatar ve ımza ıcınde tesekurler
daha cok yapmk ıstedıgım varda zamansızlık ıste ona bnzer bıtane daha var ıstersen gondereyım
canım fosil dediğm o şeytan değil var ya bitane başlarında yaralı kafa o işte uyuz
bu arada canım sen bana sormadan leventle ilgili ne var ne yoksa göndermelisin sorman hata:img-wink:
slm arkdşalr yeni bir tüyo var mı?? 4 gün kaldı dizimize bir de doktor ailesini imzası yeniden yapılmıyo mu??
arkadaşlar bişe sorcam hani geçen bölümlerde bir hastanın eli titriyordu hatta ela ile levent birlikte amelyata girdi. o hastalıgın adı neydi
parkinson cnm parkinsondu o hastalığın adı
celiktenmelek 11-03-07, 13:34 parkınson...
doktorlar baya umutsuzmus
ama bızım basarılı cerrah levent ve asıstanı ela adamı ıyı ettıler:good:
arkadasım tesekkürler
tşkkürler cnm valla bi hafta nasıl bekliycem bilmiyorum bnm en çok merak ettiğim suatın tepkisi ay yazık cnm bn kıyamam ona daha yeni yeni oturuyodu ilişkileri off heyecanlandım şimdi valla o suat zenan harika sahnesi için bütün bi bölüm sadece ve sadece ela levent izlemeye razıyım ooof işin yoksa bekle şimdi perşembeyii :icon_sorr :icon_sorr
canım benimde dizi başladı başlıyalı ömrüm pazartesi acı hayatı salı ikinci
fragmanı
çarşamca sesli fragmanı perşembe diziyi beklemekle geçiyor perşembeden
sonra
haydi yine pazartesiyi bekle anlamadım gitti
suatim zenanı ilk öyle görünce varya işte perşembe tek beklediğim an
tabi birde sonundaki güzel sahne var ama
o zenanı gördüğü yada duyduğu anı çoooooooook merak ediyorum kelimelerle
anlatılmaz
arkadaşlarr bana tüyoları direk buraya yazabilirmi biri tek tek sayfaları aramıyım zenan kurtulcakmı kaderle burağa nolcak falan yazabilirmi birii
sımcık;
doktorlar dızısının baya yaptıkları;
yuzumu yaktım
elımı kestım
agzım yandı sütten
kesık olan elımı bır daha kestım
sakız sacıma yapıstı canım cıktı cıkarana kadar
kumandayı kırdım
veeeeeeeeeee en onemlısı zenan sayesınde kurdesen döktum:img-hyste :img-hyste
hanı sılaya gore daha az zararım var...
|