Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/12

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

vanessa19
08-03-07, 22:03
cok teskkkurler pekı bu kader burak olayı nedr vede suat zenannı mı bldu zenan yaralnadımı ole bıseyler konsuuolla ama

su an oyle yaralılar..

pardon zeynep öldu galıba

ühüüüüü... suat bey bulmayacak...baskası bulacak

of offffff....

cok zor bolum olacak:icon_sorr

prenses19
08-03-07, 22:03
canim sadece adinin deniz oldugunu biliyorum yani seni tanimiyorum :) ama bence bukadar üzülme..hepimiz üzüldük gercekten ama bu sadece bir dizi..kendini toparla cnm bak yoksa allah korusun hastalanirsan leventinde üzülür :img-wink:

ayy canım mrb ,

yeni misin yoksa ben mi geçici hafıza kaybına uğradım artık üzüntüden

canım çok fenayım

leventim zaten yıkılmış ben yıkılmışım offff offfff

purna
08-03-07, 22:04
leventın karısı baska bır hamıle bayanın ultrason goruntulerını almış olmasın onuda levente goreıp bebegımız resmı dıye soylemış olabılır

*misket*
08-03-07, 22:05
bence 12.bölümde zenanı görüntüyü isleyen görevli bulcak...kız yaşarmı yaşamazmı bilmiom ama zenan yaşıcak...acilen zenan ameliyata alıncak ameliyata gestapo girer ....yada öle bişi olmaz....:img-yes: ....suat zenandan haberi alınca dayanamayıp ağlıcak:sad53: ... ve zeynonun ailesi zenanı sorumsuzlukla suçlucak.bunlar tahmindir ha sölim sonra yarısını okuyup bırakmayın..

benimde tahminimce öyle olucak bir dahaki bölümde.

Zenan hastalarina sahip cikamadigi icin suclanicak,
ZeynepIn ailesiyle ba$i belaya giricek.

Suat Zenani sevdigini ve onsuz yapamayacagini anlica,
ve onu kurtarmak icin elinden gelenini yapicak.

prenses19
08-03-07, 22:07
cok teskkkurler pekı bu kader burak olayı nedr vede suat zenannı mı bldu zenan yaralnadımı ole bıseyler konsuuolla ama

canım hataneye bi çocuk getirildi şizofrenmiş

bu bi hastayı aldı yanına indi kazan dairesine orda malzeme odasına soktu kızı

sonra zenan da onların orda olduğunu öğrendi indi aşağıya

bütün kapıları denedi açık olan odaya girdi bakarken arkadan bu manyak geldi elindeki makası zenanı omzundan yaraladı

zenan yere düştü bu sırada kızı da gördü kan içinde

offfffffffffffffffffffffffffff

Ruya_18
08-03-07, 22:07
ayy canım mrb ,

yeni misin yoksa ben mi geçici hafıza kaybına uğradım artık üzüntüden

canım çok fenayım

leventim zaten yıkılmış ben yıkılmışım offff offfff

yok yok yeni degilim..yani aslinda yeni sayilirim :D Doktorlar hastasiyim bende ama forumu pek takip edemiyorum..Malum diziden sonra bayaaa kalabalik oluyor :img-help:

vallah ne diyim sen kendini hasta etmede..Bi arkadasimizin burnu fln kanamis =( yapmayin arkadaslar n'olur..

Keske söyle sisirebilcegimiz bi bebek olsun..ismi bilge..yüzü ayni bilge cadisi..boyu ayni bilge cadisi..onu döver döver hirsimizi aliriz

doktorcu-el
08-03-07, 22:08
arkadaşlar bölüm yine harikaydı(levent ve lenın haline çok üzüldüm:icon_sorr )
bencede ela leventten vazgeçemez sadece anlık bieydir ama şunu da biliyorum ki bunlar en az 10 bölüm daha ayrı kalırlar diye tahmin ediyorum
bence bilge hamile değil
bi de leventin arka bahçedeki haline çok üzüldüm
gestapoda güzel cevaplar verdi

nalan abla ipek mademe yada zeyno tüyo getirsede artık içimiz rahatlasa

prenses19
leventın karısı baska bır hamıle bayanın ultrason goruntulerını almış olmasın onuda levente goreıp bebegımız resmı dıye soylemış olabılır

yaa canım herşey olabilir bu lkanet bi kadın doğum uzmanı elinin altında bin tane vardır

offf çıldırıcam yaaaaa

panikle-me
tahmine bişi daha zenan iş yapmıcak ve bence fikret onu yalnız bırakmıcak.....suat onun başında beklicek geceleyin..ve zenan kendini suçlayacak kız eğer ölürse....

luciapink
08-03-07, 22:10
tahmine bişi daha zenan iş yapmıcak ve bence fikret onu yalnız bırakmıcak.....suat onun başında beklicek geceleyin..ve zenan kendini suçlayacak kız eğer ölürse....

ewet bencede bunlar olucak hadi bakalım zenan ve suat cephesini atlattık sayılır diğerine ne diycez onlar hakkında naıl bir yorum yapcaz???

Ruya_18
arkadaşlar bölüm yine harikaydı(levent ve lenın haline çok üzüldüm:icon_sorr )
bencede ela leventten vazgeçemez sadece anlık bieydir ama şunu da biliyorum ki bunlar en az 10 bölüm daha ayrı kalırlar diye tahmin ediyorum
bence bilge hamile değil
bi de leventin arka bahçedeki haline çok üzüldüm
gestapoda güzel cevaplar verdi

nalan abla ipek mademe yada zeyno tüyo getirsede artık içimiz rahatlasa

evet haklisin bencede Bilge cadisi hamile degil..onun pis gülüsü zaten herseyi gösteriyor..o resmide bulmustur biyerden nasil olsa kadin dogum uzmani..Gestapoyada helal olsun valla..çok sevdim kadini..Melek Melek..ne güzel elaya sahip cikti..AFFERIN

prenses19
yok yok yeni degilim..yani aslinda yeni sayilirim :D Doktorlar hastasiyim bende ama forumu pek takip edemiyorum..Malum diziden sonra bayaaa kalabalik oluyor :img-help:

vallah ne diyim sen kendini hasta etmede..Bi arkadasimizin burnu fln kanamis =( yapmayin arkadaslar n'olur..

Keske söyle sisirebilcegimiz bi bebek olsun..ismi bilge..yüzü ayni bilge cadisi..boyu ayni bilge cadisi..onu döver döver hirsimizi aliriz

canım sen ne diyosun bakl biraz takip et anlarsın

o arkadas ve ben dizinin en felaket müptelalarıyız

o suat ben levent

levent ağladı ben sabaha kadar ayaktaydım sabaha kadar ağladımm

KARAMAY
Evet arkadaslar bende rica ediyorum kimse kanli manli seyler eklemesin!
ya aysem canim wallah bende anneme aynisini söyledim dedimki ahhhhh bukadarda olmaz anne ya aysenin senaryosunu calsi búnlar!
sonra üzerine levent gülümsedi annemde eee su arkadasin aysenin senaryosunda levent gülümsedimi bende yooooo bayildi!
annem bi kahkaha attiki sorma bende krizlere girmisim yaziklar olsun yaziklar olsun!
ahhhhhhhhhhhhh!
ya bide biri bana son sahne ela ve levent konusmasini anlatabilirmi ben arkadaydim yetisemedim sirf elanin ama ben biliyorum degisine!

yaa yaa ben .. o durumda olması gereken zaten tatlı tatlı bakıp sevinmesi gerekiyorduda.. kerkenezden intikam almak için yaptımm...

off yaaa off

hayal işte...

gerçekçi olsam bitmezdi bu melet .. benımde kalbim dayanmaz...

dayanmadı kalbim dayanmadı... dayanmıyo.. bu adamın bu kadar üzülmesi ... çaresizliği... köşeye sıkışmışlıgı.... oofff off içimi daraltıyor..

Ruya_18
08-03-07, 22:13
canım sen ne diyosun bakl biraz takip et anlarsın

o arkadas ve ben dizinin en felaket müptelalarıyız

o suat ben levent

levent ağladı ben sabaha kadar ayaktaydım sabaha kadar ağladımm

Helal olsun valla tam levent fanatigimissin :img-wink:

panikle-me
08-03-07, 22:15
ya zenan nasıl imtikamını aldı buraktan bu hergele mi ne demişti hani senn resimleri astı diee.ya zenan sen bize lazımsın..

firdevs
08-03-07, 22:16
ya bu bölüm neydi hep felaket.. bi keremi ne güldüm oda zeynebin sevgilisine..

zenan olayina sok oldum.. ona bisi olmaz o kesinde oglan makasi zenana sapladikdan sonra zenan bi an nefes alamadimi birsey oldu.. siz omuzu diyosunuz ama biiraz daha yandansa ciger olabilir.. :sad53:

vanessa19
08-03-07, 22:17
16 yasında 4 amelıyat..

hemde acık kalp...yanı en cok narkoz verıldıgı hucrelerın en cok öldugu amelıyatlar..

ınsan kendını ancak 6 ayda toparlıyor...

kı benımkı kalp amelıyatların en kolayıydı...

bırı gelsın..manyagın bırı...hayatınızı mahvetsın...

ne dıyımkı...

hayat cok acımasız

kızı amelıyatlar degılde manyagın bırı yok edıyo:icon_sorr :icon_sorr

tuba333
08-03-07, 22:18
Bu hafatda cok guzel bir bölumdu, bu bölumde calan muzik hande yenerin degilmi? Sarkin ismini bilen varmi?

prenses19
08-03-07, 22:19
Helal olsun valla tam levent fanatigimissin :img-wink:

ahh canım ahh benim ki fanatikliği geçti ya neyse

off yarabbim aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum

elinde kağıt

bebeğimizin resmini görmek istersin diye düşündüm

düşünme sen yaaa sülük şeytan nefs bile alma yaşama mümkünse öl

yok ölemiyosan yardıma geleyim

ayy bu şizofren en gereksiz insanları makasladı da bu nasıl karşısına çıkmadı

bu nasıl şans yahuuuuu

luciapink
08-03-07, 22:21
Bu hafatda cok guzel bir bölumdu, bu bölumde calan muzik hande yenerin degilmi? Sarkin ismini bilen varmi?

ağla kalbim sanırım ben öyle indirdim internetten... ama sana bu haftaki bölümün güzel olduğu hakkında pek katılamıycam onu da sölemedn geçmiyim...:icon_sorr

panikle-me
08-03-07, 22:23
ben senaryo yazmayı beceremiyorum...olmuyo..zaten din ödevimi unuttum...oh ne gzl....bişi dill canm sadece sözlü notu olcak o kadr...

luciapink
08-03-07, 22:24
ahh canım ahh benim ki fanatikliği geçti ya neyse

off yarabbim aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum

elinde kağıt

bebeğimizin resmini görmek istersin diye düşündüm

düşünme sen yaaa sülük şeytan nefs bile alma yaşama mümkünse öl

yok ölemiyosan yardıma geleyim

ayy bu şizofren en gereksiz insanları makasladı da bu nasıl karşısına çıkmadı

bu nasıl şans yahuuuuu

ayyyy sen bunları düşünme valla düşündükçe kafayı yersin denizcim ya sen bi uyumaya çalış rüyanda sen bilgeyi bol bol öldür sen forumda kalırsan daha kötü olursun bak dediğimi yap rüyanda bol bol o cadıyı öldür bak yarın etkisini görücen...

panikle-me
08-03-07, 22:24
sevgili büyüğüm madame lütfen biraz tüyo yazarmısın yada tutması ihtimal tahmin ltfn

Ruya_18
08-03-07, 22:25
neyse arkadaslar ben kactim size iyi geceler
Anti-Bilgeciler sizi cok seviyorum ;)
Bilge senden nefret ediyorum!! Biran önce öl olurmu cnm?
Leventide Elaya birak..!!

gewweze
08-03-07, 22:26
yaa bu saat oldu ben hala sindiremedim bu bölümü yaa özellikle sonu çook vurucu bitti :( ama gelecek bölüm suatcığımı zor anlar bekliyo :( acaba önce zeynepten mi yoksa zenan dan mı haberi olur:( gerçi her durumda mahvolucak. O ilk öğrendiği anı izlemek .... :( zeynep için ayrı zenan için ayrı üzülücek:( çook üzülcek(z)

vanessa19
08-03-07, 22:27
yaa bu saat oldu ben hala sindiremedim bu bölümü yaa özellikle sonu çook vurucu bitti :( ama gelecek bölüm suatcığımı zor anlar bekliyo :( acaba önce zeynepten mi yoksa zenan dan mı haberi olur:( gerçi her durumda mahvolucak. O ilk öğrendiği anı izlemek .... :( zeynep için ayrı zenan için ayrı üzülücek:( çook üzülcek(z)

ay ben yıkıldım

adamımı mahvettı bu bolum

gıttı zeynep

ya zenana felc ınerse

ya suata kızarsa

ya mustakıler gelıp suatın agzını burnunu dagıtırlarsa

ya zeynep...ühüüüüüüüüü:img-help: :icon_sorr

prenses19
08-03-07, 22:29
ayyyy sen bunları düşünme valla düşündükçe kafayı yersin denizcim ya sen bi uyumaya çalış rüyanda sen bilgeyi bol bol öldür sen forumda kalırsan daha kötü olursun bak dediğimi yap rüyanda bol bol o cadıyı öldür bak yarın etkisini görücen...

canım olmuyo aklımdan çıkmıyo

delirdim burda

hatırlamaya çalışıyorum

seni sonsuza kadar beklerim...
levent...sonsuzluk çok uzun ,o kadar bekleyemem...

tam burda biden devreye o lanet şeytan giriyo

luciapink
08-03-07, 22:29
ay ben yıkıldım

gıttı zeynep

ya zenana felc ınerse

ya suata kızarsa

yokya o kadarda olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar zenan hem aratmaz bence ailesini çünkü bunu küçük bir yara olarak görür ve bu küçük yarayı alilesinin çok büyüteceğini bildiği için sölemez bence

luciapink
08-03-07, 22:31
canım olmuyo aklımdan çıkmıyo

delirdim burda

hatırlamaya çalışıyorum

seni sonsuza kadar beklerim...
levent...sonsuzluk çok uzun ,o kadar bekleyemem...

tam burda biden devreye o lanet şeytan giriyo

yaaa sen gerçek hayatta kadını görsen ne yparsın çok merak ediom kadına ağzını burnunu kırarmısın saçını başını yolarmısın....:img-hyste ayyy görürsen benim içinde yolll olur mu....

panikle-me
zeynebin hiç yaşama ihtimalı yokmu canlarım...hiç miii....gerçi herif piskopatt ..onu yakalarlar dimi yaaa....o çocuk eskiden ne güzel aile dizilerinde oynardı..yok neymiş ist. birincisimiş..zekkimiş...bunları geeççç..şizofren bi kere...

vanessa19
yokya o kadarda olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar zenan hem aratmaz bence ailesini çünkü bunu küçük bir yara olarak görür ve bu küçük yarayı alilesinin çok büyüteceğini bildiği için sölemez bence

canım hıc te kucuk yara degıl

tamam zeyneb kadar degıldı

ama kucuk de degıldı

hanı haberlerı olmayabılır belkı de zenan ısrar eder

ühüüüüüüüü suat bey mahvolacak...canımın ıcı tarcıhım...guzel gozlum:icon_sorr :icon_sorr

luciapink
08-03-07, 22:32
zeynebin hiç yaşama ihtimalı yokmu canlarım...hiç miii....gerçi herif piskopatt ..onu yakalarlar dimi yaaa....o çocuk eskiden ne güzel aile dizilerinde oynardı..yok neymiş ist. birincisimiş..zekkimiş...bunları geeççç..şizofren bi kere...

yaa kız belki felç kalabilir ama boğazından geçirmiş makası cani şizofren bu nedenle yaşama şansı %5 falan...:icon_sorr

gzd_gzd

ya ölüyo sanırıım :S ama keşke yaşasa,nasıl kötü durumdaydı,denilenlere bakılırsa onların orda olduğunu baya geç farketceklermiş....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

gzm
neyse arkadaslar ben kactim size iyi geceler
Anti-Bilgeciler sizi cok seviyorum ;)
Bilge senden nefret ediyorum!! Biran önce öl olurmu cnm?
Leventide Elaya birak..!!

amin demek istiyorum:icon_whis :icon_whis o gözler resmen belli etti kendini hamile degil bu kadın aslında bu hamilelik basladıgı günden itibaren herkes 3 ay ayrı ama hamile sorusuna cavp ararken gestapo burak ve suat acıklama yaptı ama ben hala inanmıyorum o cocuk leventin degil baskasından hamile ya da yalan söylüyor

zenan iicn kötü ir durum ama zeynep ölürse zenan bunu kaldırmaz hatta tedavi süresi dr ara verme gibi olay olabilir

luciapink
08-03-07, 22:34

ama kucuk de degıldı

ühüüüüüüüü suat bey mahvolacak...canımın ıcı tarcıhım...guzel gozlum:icon_sorr :icon_sorr

ya ailesi özellikle zenanın ninesi duyarsa direk gidip suata ben sana kızımı emanet ettim sen ona nie bakamadın falan dicek durumlar iyice karışır ailesigelirse suat falan sorarbelki aileni arıyalımmı diye bence zenan hyr der ve refakatçisi suat olurrr.....

panikle-me
08-03-07, 22:34
ya ölüyo sanırıım :S ama keşke yaşasa,nasıl kötü durumdaydı,denilenlere bakılırsa onların orda olduğunu baya geç farketceklermiş....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

ne...zenan ya zenan..olamaz yapma bunu bana.....nsl yaaa....gerçi söle olabilir...zeyno kayıp zenan yok diğer hastada yok gestapo yada suat merak ettirip bunları aratabilir.yada arar

gewweze
08-03-07, 22:35
ay ben yıkıldım

gıttı zeynep

ya zenana felc ınerse

ya suata kızarsa

ama kucuk de degıldı

walla bencede :( yaaa zenanın yarası bencede pek hafif değil. Ailesine haber vermez herhalde. ama zeynep galibaa ... ortalıkta bayaa kan vardı. galiba Zeynep kalbinden vurulmuş(inş. yaralanmıştır ama) yaaa :( galiba zenana sapladığı makas gibi bişeydi neşter mi nee:( bu daa ayrı bi trajedii...
[cümle düşüktüde düzelttim :)]

prenses19
08-03-07, 22:38
yaaa sen gerçek hayatta kadını görsen ne yparsın çok merak ediom kadına ağzını burnunu kırarmısın saçını başını yolarmısın....:img-hyste ayyy görürsen benim içinde yolll olur mu....

yaa zaten aklı varsa ank ya gelmesin

mümkünse kendi sağlığı açusından diziden ayrılıp kendini bi yere kapatsın

ne ağzı ne burnu

benim onla işim bittiğinde acaba insana benzer bi hali kalıcak mı

gzd_gzd
08-03-07, 22:39
ne...zenan ya zenan..olamaz yapma bunu bana.....nsl yaaa....gerçi söle olabilir...zeyno kayıp zenan yok diğer hastada yok gestapo yada suat merak ettirip bunları aratabilir.yada arar

ya merak edicekler de koca hastane,zenann bile aklna en son gelen yerdi orası,yerin kaç kat altı,aslnda eer çekse telefon zenan suatı arıcaktı bence,ama oooff:icon_sorr :icon_sorr

luciapink
amin demek istiyorum:icon_whis :icon_whis o gözler resmen belli etti kendini hamile degil bu kadın aslında bu hamilelik basladıgı günden itibaren herkes 3 ay ayrı ama hamile sorusuna cavp ararken gestapo burak ve suat acıklama yaptı ama ben hala inanmıyorum o cocuk leventin degil baskasından hamile ya da yalan söylüyor

zenan iicn kötü ir durum ama zeynep ölürse zenan bunu kaldırmaz hatta tedavi süresi dr ara verme gibi olay olabilir

ewet ya normalde hamileleik durumlarına baktığımızda bunlar ayrılalı 3 ay olmuş yani hamile olduğunu öğrendiğinde 1 ay geçtidesek karnı azcıkta olsa büyür ve karnında bir bebek taşıyan anne bu kadar sinsi gülemez anca onun gibi pislikler güler...

aslında dikkat ettiniz mi bilmiyorum kadın leventin ona dönmeyeceğini anladı haldun beyle konuştular ya o zaman bence benim bu hastaneye gelmem iyi olmadı keşke gelmeseydim gibi bişiler dedi yani kadında ne yaptığını bilmio haa...

panikle-me
zenanın yarası açıktı bayağı ama ailei çağırmaslar...ta muştan buraya gelmezler benm mrk ettiğim gerçektende çok geç bulcaklarmı onları

gzm
08-03-07, 22:40
walla bencede :( yaaa zenanın yarası bencede pek hafif değil. Ailesine haber vermez herhalde. ama zeynep galibaa ... ortalıkta bayaa kan vardı. Hemde galiba kalbinden vurmuş onu yaaa :( galiba zenana sapladığı makas gibi bişeydi neşter mi nee:( bu daa ayrı bi trajedii...

elindeki makastı bence hastaneye yatar ama onu sakat bırakmaz tedavi süreci uzayabilir kalbinden degil sanki sırtı omzu gibi bir yerden

nasıl bir güvenlik hem zaten her yere bakıyordu gec fark etmeleri cok sacma zaten arama yapıyordu

luciapink
08-03-07, 22:41
yaa zaten aklı varsa ank ya gelmesin

mümkünse kendi sağlığı açusından diziden ayrılıp kendini bi yere kapatsın

ne ağzı ne burnu

benim onla işim bittiğinde acaba insana benzer bi hali kalıcak mı

bence sende istanbula falan gitme dayanamaz dizinin setine gidersin leventi görücem die bide bakıyomuşun sülük orda rolüne çalışıyo allahhhh sen orda yermisin yemezmisin....:img-hyste :img-hyste

prenses19
08-03-07, 22:42

vallaha canı zenan yere düştüğünde o hala hayattaydı

ama bu kadar zamandan sonra onu bilemem onlar o odaya gireli ne kadar oldu

kızın her tarafı her yer kan içinde

panikle-me
08-03-07, 22:43
tahminimce zenanı çabuk bulmicaklar

hani gözleri açıktı ya bide gözünden yaş geliyodu..(ayy ilk kez ağlıyo gördük onu,sıra suaatta)bayılıcak fln kan kaybetcek sonra hatta kan arıcaklar buna...

Dilara03
ya bence zeynep ölür ama zenan kesin ölmezz...

luciapink
ya benm merak ettiğim şu şimdi suat tek başına alt kata indi delim telefon falanda çekmiyo zenanla zeynebi görüyo ikiside yaralı ikisini bir anda yukarı çıkarıcak değil birinden birini kucağına alıcak yukarı götürecek acaba bu hangisi bana söylermisiniz yahaaa???

Dilara03
08-03-07, 22:47
bence zenanı alır zeynep saten ölmüş die ama bence tek aramazz ekip arar heryerii o anda buluncada suat yardım ister hemen

luciapink
08-03-07, 22:51
bence zenanı alır zeynep saten ölmüş die ama bence tek aramazz ekip arar heryerii o anda buluncada suat yardım ister hemen

bence zenanı alır zeynep saten ölmüş die :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ayyy hiç gülceğim yoktu... ya bende şey die düşünüyorum eğer geç bulmazlarsa suat bunları tek bulucak zenanı yukarı ötürmeye kalıcak zenan orda ben iyiyim siz zeynebi kurtarmaya çalışın falan diecek işte suat zenanı öpücek beni bekle kıpırdam sakın falan dicek hemen zeynebi yukarı çıkarır çıkarmaz zenanı kucağına kaptığı gibi ameliyathaneye götürcek....(bayaqı uçtummm)

panikle-me
08-03-07, 22:55
ben gidiorum..herkese ii geceler...uyuyanlar doktorları görsün yarın Allah'In izniyle görüşürüz..

luciapink
08-03-07, 22:57
sanada iyi geceler, bende gidiyorum arkadaşlar yarına inşallah bugüne benzemeyen toplanmış bir vaziyette görüşmek üzere...

summer___17
09-03-07, 05:48
hep suatın yuzunden ama zenana ne diyoon git öbür hastalarlada uğraş diyon kız ne güsel o hastaın başında bekliyodu zenana bişe olmasda zeynep kesın ölür sonra suatla arası açılırmı Allah kerim?

sezgii
09-03-07, 06:18
kesinlkle çok beklenmedik bi bölümdü.elaya çok üzüldüm yazık kıza herşey üst üste geldi.annesiyle ilgili şeylere de çok sasırdim.bilgeye gelince bence hamile flan diil o fotolari verdikten sonraki bakışına da sinir oldum+leventin hemen eladan vazgeçmesine de bi anlam veremedim.:icon_sorr umarim o kadin hamile diildir ve eladan levent barışır+zenan da kurtarılır+kaderle burak çıkmaya başlar:img-help:

angels18
09-03-07, 06:22
Bu bilgeyi öldüreceğim ben ya olmayan bebeğin ultrason resimlerini getiriyor levente levent beyimizde resmi görünce elaya bencede görüşmeyelim diyor olacak şey değil ya sinir oldum kader ve burak çok tatlılardı kaderin nihat beyle nazeninmis gibi konuşması çok iyiydi hakikaten elanin hayatı çok zor hem babası hem levent ikisi üst üste geldi zor bir durum ayrıca nihat beyin halduna yaptığı itiraf şaşırttı beni hiç beklemiyordum ee nazenin yaşıyormuş ben öldü olarak biliyordum bu bölüm baya şaşırdım ben suat ve zenan sanki sevgili değiller de rakipler kim en iyi olacak diye yarışıyorlar olacak şeymi bu ya zaten bilgeye sinirim geçmedi kadını boğmak istiyorum ya bide haldun beye diyor ya kötü kadın olarak anılmak istemiyorum diye resmen gel beni döv diyor akılsız sen zaten dediğin gibisin inanamıyorum ya böyle bitermi ne olacak şimdi kurtulacaklarmı lütfen söyleyin grey's anatomyde sonra ne olmuştu bilen birisi söylesin çünkü meraktan çatlarım ben böyle bitmemeliydi ya of zenan ve zeynepe bişey olmasın of suat ya nerelerdeydin yalnız bırakılırmıydı yapılırmıydı şimdi bu

angels18
09-03-07, 06:26
elindeki makastı bence hastaneye yatar ama onu sakat bırakmaz tedavi süreci uzayabilir kalbinden degil sanki sırtı omzu gibi bir yerden

nasıl bir güvenlik hem zaten her yere bakıyordu gec fark etmeleri cok sacma zaten arama yapıyordu

kalbinden değilde tahmin ettiğin gibi makasla sırtından yaralandı zenan ayy şizofren hasta tek başına bırakılırmı ahh suat bunlara bir nevi sen sebeb oldun bakalım kendini nasıl affedebileceksin:icon_sorr

gzd_gzd
09-03-07, 06:37
günaydın arkadaşlarr
umarm dünden beri daha iyisnzdir,gerçi ben pek iyi değilim de,tüm gece zenanla zeynepi nasıl bulurlaR diye düşündüm walla,zaten zeynepin öldüğü kesn gibi bişey,asıl şmdi merak ettiğim zenanın nasıl yaşicağı we bu olayı atlatıp atlatamiycağı.....:icon_sorr :icon_sorr

sumisali
09-03-07, 06:49
günaydın arkadaşlarr
umarm dünden beri daha iyisnzdir,gerçi ben pek iyi değilim de,tüm gece zenanla zeynepi nasıl bulurlaR diye düşündüm walla,zaten zeynepin öldüğü kesn gibi bişey,asıl şmdi merak ettiğim zenanın nasıl yaşicağı we bu olayı atlatıp atlatamiycağı.....:icon_sorr :icon_sorr

günaydınlar.....

gözdem sorma bende iyi değilim.
ne ela açısından nede zenan açısından berbat bir bölümdü.
sonunda çok kötü oldum böyle bir tahmin varmıydı ya.....
zeynepin öldüğü nasıl kesin..kız gözlerini açıp kapadı.
yani ölmemiştir o.......kurtulucaklardır bence........

akşam ah levent ah ne hallere getirdin bizleri.
şimdi o cadıya bir de nikah kıyarsın tam olur...........

elifile
09-03-07, 06:49
Öncelikle herkese günaydın.
Offf bu ne biçim bir sondu öyle. Zenan ah Zenan... Zeynep ah Zeynep...
Zavallı kızlara ne olacak şimdi yaaa....
Bende size katılıyorum Zenan ölmez ama Zeynep büyük bir ihtimalle ölebilir. Ama Zenan'da bu olaydan hiçbirşey olmamış gibi kurtulamaz. Tam omzundan yaralandı. Bence büyük bir ihtimalle ellerine giden sinirlerinde bir hasar oluşabilir. Bu da cerrahlığını etkileyebilir.(Biraz fazla mı uçtum)
Acaba onları kim bulacak çok merak ediyorum.

Bu arada son anda bölümü değiştirmiş olabilirlermi? İlk verilen fragmanda Zenan koşup birine sarılıyordu ama malesef dünkü bölümde kanlar içinde yerde yattı. O şekilde kalkıp fragmandaki gibi koşabileceğini zannetmiyorum. Bu durumda son anda senaristler fikrini değiştirip dizinin akışını değiştirmiş olabilirler mi?

gzd_gzd
09-03-07, 06:53
günaydınlar.....

gözdem sorma bende iyi değilim.
ne ela açısından nede zenan açısından berbat bir bölümdü.
sonunda çok kötü oldum böyle bir tahmin varmıydı ya.....
zeynepin öldüğü nasıl kesin..kız gözlerini açıp kapadı.
yani ölmemiştir o.......kurtulucaklardır bence........

akşam ah levent ah ne hallere getirdin bizleri.
şimdi o cadıya bir de nikah kıyarsın tam olur...........

yoktu böyle bi tahmin ya ayşincimm,walla resmen senaristler sağ gösterip sol wurdular,biz de yine töre falandır diyoduk fragmanda o piskopat ozanla zeynepin görüntülerne,meğer kabus gibi bişeymiş yaa,kız çok kan kaybetmişti walla o hali içler acısıydı,zenan da çok kötydü gerçi umarım ikisi de kurtulurlar:icon_sorr

sumisali
09-03-07, 07:00
valla akşamki bölümden hiç bişey anlamadım desem yeridir.
misafir geldi ve ben deli oldum.......ama izledim yinede.......

zenan epey bir darbe aldı hakkaten......çünkü sırtı kanlar içinde kaldı.
ya bu adam ** bir psikopat çıktı.
aslında hasana verilseydi çıakrdı o işin içinden.....
fakat suat zenan diyince....fikrette nasıl bozuldu........

valla ben bu fikrete gittikçe ısınıyorum ya..kadına helal olsun......
nasıl elayı koruyup kovluyor......ben hiç beklemezdim.
kendine hayran bırakmaya devam ediyor beni..........

halduna gelicne zetan sinirim ona.........kafasında kasketlede dolaşırken deli etti beni.
ya elanın annesi yaşıyormuş ve başka biriyle mi evlenmiş.....ela çocukları ve başka hayatı var gibi bir laf etti....elaya iyice üzüldüm..babası hasta annesi çekip gitmiş..ne kadar zor bir durum ya ve herşeye rağmen ayakta durmaya çalışıyor....ha birde haldun galiba önceden elanın annesine mi aşıkmış neymiş........daha sonra nihat evlenmiş o kadınla.......galiba oda doktordu.çünkü kaderi görünce o sandı ya........

ya bu bilge hamile falan değil. ultrason kağıdını levente verip ordan bir çıkışı vardı zafer kazanmış gibiydi ya........kesin bir işler çeviriyor.......

gözdem........ herşeye rağmen yorumlara devam canım boşver.......

gzd_gzd
09-03-07, 07:06
evet ayşinim....herşeye ramen....

walla haldun-nihat-nazenin üçgenine şaştım kaldım resmen desem yeridir,bence de o da doktor olabilir,bi de nihat dedi ya okul bitince evlencez diye demek ki aynı okuldalardı...
fikret zaten benm için artık gestapo değil,o bir melekk,elanın başını okşaması falan süperdi yaa:)

sumisali
09-03-07, 07:07
yoktu böyle bi tahmin ya ayşincimm,walla resmen senaristler sağ gösterip sol wurdular,biz de yine töre falandır diyoduk fragmanda o piskopat ozanla zeynepin görüntülerne,meğer kabus gibi bişeymiş yaa,kız çok kan kaybetmişti walla o hali içler acısıydı,zenan da çok kötydü gerçi umarım ikisi de kurtulurlar:icon_sorr

ya demek yoktu canım ya.
evet bende son sahnede sarılıp mutlu biticek sanıyordum öyle bişeyler söylenmişti galiba.
suat ve zenan sahnesinde bitecek denilmişti...
evet kıza bende çlok üzüldüm birde kalp hastası.
heyecanlanması falan yasaktı.
kurtulması çok zor ama kurtulacak bence........

the pretiest
09-03-07, 07:09
......

ya bu bilge hamile falan değil. ultrason kağıdını levente verip ordan bir çıkışı vardı zafer kazanmış gibiydi ya........kesin bir işler çeviriyor.......

bence bilge hastasının ultrason görüntüsünü lewente verdi
o da hemen tav oldu zaten doğmayacak çocuğuna
gitti elaya anlatıyo bide levente çok sinir oldum

sumisali
09-03-07, 07:10
evet ayşinim....herşeye ramen....

walla haldun-nihat-nazenin üçgenine şaştım kaldım resmen desem yeridir,bence de o da doktor olabilir,bi de nihat dedi ya okul bitince evlencez diye demek ki aynı okuldalardı...
fikret zaten benm için artık gestapo değil,o bir melekk,elanın başını okşaması falan süperdi yaa:)

evet canım doktordu........
valla kelimeleri bazen kaçırmış olabilirim duymamışımdır.......:)
ama ela hiç mi görüşmüyor annesiyle ne biçim bir anne bu ya.
insan aramazmı kızını..
eski eşin hasta kızına biraz destek olsaymış ya.........

bence bir iki bölüme anneside gelir........
ya birde şu 4 şahısmıydı 3 müydü... gelecekmi........gelsin levent biraz krzilere girsin.......yoksa böyle olmayacak......:)

gzd_gzd
09-03-07, 07:14
evet canım doktordu........
valla kelimeleri bazen kaçırmış olabilirim duymamışımdır.......:)
ama ela hiç mi görüşmüyor annesiyle ne biçim bir anne bu ya.
insan aramazmı kızını..
eski eşin hasta kızına biraz destek olsaymış ya.........

ya birde şu 4 şahısmıydı 3 müydü... gelecekmi........gelsin levent biraz krzilere girsin.......yoksa böyle olmayacak......:)

cnm kadın resmen terkedip gitmiş bunları yaa,ama kadın bilmiyo kocasnn hastalığını anladığım kadarıyla,o kararını yıllar önce werdi dedi,bence kadın bunları terkedip gittkten snra oldu nihatın hastalığı,ki bence bu hastalığı duyunca gelcek kadın.....

sumisali
09-03-07, 07:15
cnm kadın resmen terkedip gitmiş bunları yaa,ama kadın bilmiyo kocasnn hastalığını anladığım kadarıyla,o kararını yıllar önce werdi dedi,bence kadın bunları terkedip gittkten snra oldu nihatın hastalığı,ki bence bu hastalığı duyunca gelcek kadın.....

bir o eksik zaten .
kızın hayatı kaydı birde o gelsin berbat etsin.....
bencede dediğin gibidir gözdecim.......terkedip gitmiş.
gitmiş birde tekrar evlenip çocuklarıda olmuş.
ne hız maşallah......:)
ama zaten ela sürekli bahsediyordu çocukluğundan hep yanlız olduğunu....
demek küçükken terkedip gitmiş...

hamişş
09-03-07, 07:19
Herkese günaydın akşam ki bölüm den bende bir şey anlamadım , hele zenanın vuruluşuyla her şey ters düz oldu san ki ! Hiç beklemediğim bir sahneydi ve zenan için çok üzgünüm. Keşke ararken yanına birilerini alsaydı ? ölüm gibi bir şeyin söz konusu bile olmıyacağına eminim . Sadece tüm hastanenin dr. suat beyin zenana olan aşkını öğrenmesine bir vesile olucak .
Elaya gelince ne yazacağımı ne hissedeceğimi şaşaırdım. Kar sahnesindeki bayıldığı an beni çok etkiledi o nasıl bir sahneydi öyle ! Oyınculuğuna bir kez daha hayran kaldığımı söylemeden edemiycem . Bana o an tüm hissettiklerini aktara bildi . Acı, yorgunluk, yılgınlık , aşk , nefret, bitiş , yok oluş ne hissettiyse son bir kaç saniyeyle verdi izleyiciye .
Çok şaşırdığım bir sahne de haldun beyin naz hanıma aşık olduğunu öğrendiğim sahne . Dün ayşem le konuşuyorduk annesinin gelmesinin ne mantığı olur diye ? Bu durum da oluyor haldun beyi de iki kadın arasın da kalmış olarak izlemek bana çok keyif vericek naz hanımı hastaneye bekliyorum.

gzd_gzd
09-03-07, 07:19
bir o eksik zaten .
kızın hayatı kaydı birde o gelsin berbat etsin.....
bencede dediğin gibidir gözdecim.......terkedip gitmiş.
gitmiş birde tekrar evlenip çocuklarıda olmuş.
ne hız maşallah......:)
ama zaten ela sürekli bahsediyordu çocukluğundan hep yanlız olduğunu....
demek küçükken terkedip gitmiş...

evet cnm ela bahsetmişti bi kere küçüklüğünde ne kdr yalnız oldığında,nihat da kızı yerne işleriyle ilgilenmiş hep,walla yazık elaya ya çook üzüldü bu bölümde....:icon_sorr :icon_sorr

KARAMAY
09-03-07, 07:22
Hala kendime gelemedi ...
bu nasıl iştir yaaa...
bu bölüm bana ağır geldi... sizi bilmem...
o kerkenez hamilemi .... valla bu ayrılıgı uzatabilmek için evet hamile olması gerek... içimdeki kötü ses hamile diyor...

Bide demedimi ... kötü kadın gibi görünmek istemiyorum...
"ya nesin haa nesinnn" diye çığlık atasım geldi ....

bu iş burda biter ... uzun bi süre ayrılık.. birbirlerinin gözlerinin içine baka baka eriycekler..
Ela onları yan yana gördükçe acı çekicek...
Elanınki geldiğinde ise Levent acı çekicek..

yaa zenan .. ağlaması...

dedim size yüklenmeyin bu kıza bu kadar diye .. alın işte ...

sumisali
09-03-07, 07:23
hamiş ablacım günaydın canım..........

valla evet bir dahaki bölümde zenan ve suatı sürekli yan yana görücez.
suat bırakmıcaktır zenanı .......ve herkes böylelikle öğrenicek aşklarını.
zaten herkes tahmin ediyordu..........

ela evet o bayılma sahnesini harika yansıttı bizlere..
birde şarı başladı ya orda....hande yenerin şarkısıydı ama başkası seslendirdi galiba....süper bir hava kattı ortama....o anki leventin çaresizliğide cabası........

valla abalacım ben bu naz hanımın gelmesi açısından böyle düşünmemiştim evet gelsinde haldunda çeksin leventin ne çektiğini..........

Ceyla
09-03-07, 07:25

Dizinin ilk bölümünden beri kaçırmadan sıkı takipçisiyim fakat dünkü bölümden sonra buraya yorumda bulunmak istedim. Çok güzel bir bölümdü belkide finalinden ötürü öyle geldi. Tam anlamıyla sürpriz oldu çok güzel düşünülmüş bir senaryoydu. Zenan'a tek darbelik makas yetti ama Zeynep çok kötüydü. Öleceğini sanmıyorum Zeynep'in, eğer ölürse doktorlar ve hastane üzerine olumsuz intiba bırakacağı için öldürmezler.
Ela'nın annesi ve kardeşleri mevzuuna gelince Sumisali'nin belirttiği gibi muhakkak ileriki bölümlerde annesi ile karşılaşacağız demektir.
Bilge ise kesinlikle hamile değil. Başta asistanlar hangi arada hamile kaldı konusuna girdikten sonra Levent tarafından Ela'ya açıklama yapılırken konu aydınlatılmış olsada ben hamile olduğunu düşünmüyorum. Başka birinin bebek fotoğrafları ile Levent'i nereye kadar kandırabilecek bakalım.

hamişş
09-03-07, 07:34
valla akşamki bölümden hiç bişey anlamadım desem yeridir.
misafir geldi ve ben deli oldum.......ama izledim yinede.......

zenan epey bir darbe aldı hakkaten......çünkü sırtı kanlar içinde kaldı.
ya bu adam ** bir psikopat çıktı.
aslında hasana verilseydi çıakrdı o işin içinden.....
fakat suat zenan diyince....fikrette nasıl bozuldu........

valla ben bu fikrete gittikçe ısınıyorum ya..kadına helal olsun......
nasıl elayı koruyup kovluyor......ben hiç beklemezdim.
kendine hayran bırakmaya devam ediyor beni..........

halduna gelicne zetan sinirim ona.........kafasında kasketlede dolaşırken deli etti beni.
ya elanın annesi yaşıyormuş ve başka biriyle mi evlenmiş.....ela çocukları ve başka hayatı var gibi bir laf etti....elaya iyice üzüldüm..babası hasta annesi çekip gitmiş..ne kadar zor bir durum ya ve herşeye rağmen ayakta durmaya çalışıyor....ha birde haldun galiba önceden elanın annesine mi aşıkmış neymiş........daha sonra nihat evlenmiş o kadınla.......galiba oda doktordu.çünkü kaderi görünce o sandı ya........

gözdem........ herşeye rağmen yorumlara devam canım boşver.......

Ayşincim canım benim bilge konusunda kesinlikle haklısın . O nasıl odadan çıkıştı öyle zafer kazanmış gibi. Oysaki ben onun haline acıyorum içler acısı haline tebessüm ediyor.
Niyemi bedenen ve ruhen bitmiş hatta ve hatta karşısındaki insanın duyguları tamamen nefrete dönüşmüş ,eski eşinin çocuğunu taşıyor .
O na ne vermeyi düşünüyor acaba ? yok olmuş bitmiş bir sevginin kırıntılarıylamı büyütücek o bebeği ? Bir anne bebeğinin mutluluğu için her şeyi yapar .
bilge hanımın bu bebeği evliyken ve bu ilşki yürütülmeye çalışılıyorken olsaydı tamam diycem bu bebek bir umut olabilir ,bu evliliğin devamı için .ama burda böyle bir şry söz konusu değil adam dan boşanmışsın ve kariyerin uğruna bir bebeğe kıymışsın ? evliyken hiç acımamışsın? ama şimdi eşin diye biri yok ! senden nefret eden ve gönlünü bir başkasına kaptırmış bir adam duruyor karşın da ve sen bu bebeği dünyaya getiricem diyorsun ? zerre kadar annelik iç güdüsü olan bir insan bu acımasızlığı yapmaz ve o bebeği aldırır.
Dese ki bilge hanım bu benim bebeğim ve ben büyütücem bu çocuğu diye o zaman anlarım bir annelik iç güdüsüyle yaklaştığını ama bu kadarı vicdansızlık resmen ela ve levetin birleşmemesi için kullanıyor bu bölüm anladım ki o çocuğuna baba olsun diye uğraşmıyor sadece zafer paşin de

hera2006
09-03-07, 07:35
ya dun gece mukemmeldı yaaa dızı bıttım ama aynı zamanda kanımda dondu son sahne neydı öle yaaa...ayy ıns kız ölmez ama sankı ölmus gıbıydı zenanın zaten acıl çağrısının çekmedıgını gösterınce kesın bişi olacak dedım..
elaya çok uzuldum yaaa o leventın ona bakısları falan mahvettı benı akşam yaaa...

KARAMAY
09-03-07, 07:35
Zenanın yaralanması bir şekilde kitaba bağlanıcak ...

Suç ve ceza... burdan yola çıkılarak bir kurgu yapılacak..

şimdi diyozki.. işte bu bölüm aslında orjınaldeki zenanın bebeğini düşürmesi ne denk getirildi...
ben diyorumki hayır bu yaralanma Suatın kolundan yaralanıp bir süre doktorluk yapamamasına denk getirildi...

neden... eger hamilelik olayına denk gelse niye kolu.. yani omzundan bıçaklansınki... sırtından herhangi bir yer olabilirdi...

ayrıca orjınalde Suat bir süre dikiş atamıyor onun yerine Zenan dikiş atıyordu.. oysa bizim ülkemizde hasta kapatma işini .. yani dikiş dediğimiz olayı asistanlar yapar.. bence buda tersine dönücek...
zenan yerine dikişi Suat atıp ona destek olucak..

bu benım şimdilik görüşüm...

aysem_
09-03-07, 07:36
arkadaşlar hepinize günaydın...
dün akşamki Şizofren hastası ile ilgili bölümler geçten yıl izlediğim ER'ın bir bölümüyle aynı...

ER'da şizofren hastası adam; doktor Dr. Carter ve asistanını yaralıyor.
Asistan kız ölüyor Dr. Carter kurtuluyor.
Ama Carter bu olaydan sonra toparlanmakta güçlük çekiyor çünkü ölen asistanla aralarında aşk değil ama özel bir ilgi vardı ve kızla ölmeden önce bu hasta yüzünden tartışmıştı. Carter olayanı etkisinden kurtulmak için almamsı gevreken bazı uyuşturma niteliği olan ilaçlar alıyor sonra uzun bir tedavi rehabilite sonrası tekrar doktorluk yapmaya başlıyor...

sumisali
09-03-07, 07:37
Ayşincim canım benim bilge konusunda kesinlikle haklısın . O nasıl odadan çıkıştı öyle zafer kazanmış gibi. Oysaki ben onun haline acıyorum içler acısı haline tebessüm ediyor.
Niyemi bedenen ve ruhen bitmiş hatta ve hatta karşısındaki insanın duyguları tamamen nefrete dönüşmüş ,eski eşinin çocuğunu taşıyor .
O na ne vermeyi düşünüyor acaba ? yok olmuş bitmiş bir sevginin kırıntılarıylamı büyütücek o bebeği ? Bir anne bebeğinin mutluluğu için her şeyi yapar .
bilge hanımın bu bebeği evliyken ve bu ilşki yürütülmeye çalışılıyorken olsaydı tamam diycem bu bebek bir umut olabilir ,bu evliliğin devamı için .ama burda böyle bir şry söz konusu değil adam dan boşanmışsın ve kariyerin uğruna bir bebeğe kıymışsın ? evliyken hiç acımamışsın? ama şimdi eşin diye biri yok ! senden nefret eden ve gönlünü bir başkasına kaptırmış bir adam duruyor karşın da ve sen bu bebeği dünyaya getiricem diyorsun ? zerre kadar annelik iç güdüsü olan bir insan bu acımasızlığı yapmaz ve o bebeği aldırır.
Dese ki bilge hanım bu benim bebeğim ve ben büyütücem bu çocuğu diye o zaman anlarım bir annelik iç güdüsüyle yaklaştığını ama bu kadarı vicdansızlık resmen ela ve levetin birleşmemesi için kullanıyor bu bölüm anladım ki o çocuğuna baba olsun diye uğraşmıyor sadece zafer paşin de

ablacım bebek olduğunu düşünmüyorum ama .
varsada.........sırf bebeği kullanıyor levente karşı
adamın sayıf noktasını buldu....elanında öyle........
o yüzden sürekli bebekle ilgili şeylerden bahsediyor.
ama her seferinde levent ağzının payını veriyor....

kesinlikle sadece leventi elde etmek için bu bebek.
yoksa anne olmak mış bir bebekl sahibi olmakmış onun için öenmli değil.........

gzd_gzd
09-03-07, 07:40
ablacım bebek olduğunu düşünmüyorum ama .
varsada.........sırf bebeği kullanıyor levente karşı
adamın sayıf noktasını buldu....elanında öyle........
o yüzden sürekli bebekle ilgili şeylerden bahsediyor.
ama her seferinde levent ağzının payını veriyor....

kesinlikle sadece leventi elde etmek için bu bebek.
yoksa anne olmak mış bir bebekl sahibi olmakmış onun için öenmli değil.........

bence bilge cadısı kesnlkle o bebeğin leventin en hassas noktası olmasndan yararlanıyor we resmen senn de dediğin gbi kullanıyor bebeği,bebekten her bahsedildiğinde nasıl şeytani bi gülümsemesi oluyor ya gerçek bi anne adayı huzurrlu olur,mutlu olur ama bu kadında yok böe bşii....

sumisali
09-03-07, 07:44
bence bilge cadısı kesnlkle o bebeğin leventin en hassas noktası olmasndan yararlanıyor we resmen senn de dediğin gbi kullanıyor bebeği,bebekten her bahsedildiğinde nasıl şeytani bi gülümsemesi oluyor ya gerçek bi anne adayı huzurrlu olur,mutlu olur ama bu kadında yok böe bşii....

ah gözdem işte bu ..valla ne huzuru kadın sinsi sinsi. bakıyor.
anne olacak gibi bir havası yok.......
herkesin hassa noktasıdır bebek..
işte buda elinden geldiği kadar klullanıyor vede devam edicek...

ya bu ayrılık daha ne kadar sürücek ya..........

agree
09-03-07, 07:44
YA BU BÖLÜMÜ İZLEYEMEDİM ANLATTILANLARA BAKINCA ÇOK HEYECANLİ VE GÜZELMİŞ SANIRIM. ARTIK YOUTUBE DA YOK . BİRİNİZ LÜTFEN NELER OLUP BİTTİĞİNİ ANLATABİLİRMİ. ÇOK MERAK ETTİM.LÜTFEN:icon_sorr

gzd_gzd
09-03-07, 07:48
ah gözdem işte bu ..valla ne huzuru kadın sinsi sinsi. bakıyor.
anne olacak gibi bir havası yok.......
herkesin hassa noktasıdır bebek..
işte buda elinden geldiği kadar klullanıyor vede devam edicek...

ya bu ayrılık daha ne kadar sürücek ya..........

kesnlkle cnm anne olcak bi havası yok bu kadının
walla bu hamilelik olayı çözmlenene kdr biizmkiler barışmaz ayşincim,bağrına taş basar ama asla barışmazlar elayla levent,ah ahh.....ağla kalbim ağla.....sen ağla kalbim ağlaa.....:sad53: :sad53:

binnur1907
09-03-07, 07:50
tüm doktorlar ahalisine günaydın demek istiyorum....

dün akşamki bölümü ben beüendim açıkcası
gerçi şimdiden bana aranızda kızanlar olacaktır ama benim beğeniş tarzım biraz farklı....
konudaki çeşitliliklerden bahsediyorum.Biz artık "tamamen farklı bir dizi" izliyoruz.Taklit diyenlerle bence burada ayrılıyoruz artık.İşte sevindirici yanı da bu.
GElelim 11. bölüm yorumlarına.Ben bu bölüm Levent e çok kızdım.O kendinden emin ne yaptığını bilen adam gitmiş ortalarda gezinen ela nerdeyse gölge gibi izleyen bayıldığında hastaneye getirip onun için savaşmayan ki geçen bölümlerde savaşacağını söyleyen,(gestapo ile ilgli olan diyaloğu) biri gelmiş.Ama beni en çok ne sinir etti biliyomusunuz (ki bana sevdiğim erkek bunu söylese onu orda duvara yapıştırırım ) karısıyla ne zaman sex yaptığını gözünün içine baka baka anlattığı bölümdü.Hiç yakıştıtamadım hiç.....
Levent in hiç istemese de iblis Bilge yi tercih edeceğini biliyoduk.Hem dizinin konu zenginliği açısından bir yol açılmış olacaktı hem de Bilge karakterini tüm hastane tanıma fırsatı bulacaktı.
Ela nın babasının yanına gidememesi çok acıydı.Çok üzüldüm.Annesinin hayatta olması ve başka bi ailesi olması gelecek bölümlerde yeni karakterlerle karşılaşacağımızın sinyalleri gibiydi.
Levent in çok düşünceli olması ve bebeğin fotoları görünce uzun bi aradan sonra gamzelerini görmesi açıkcası benimde yüzümü güldürdü.İblis i her fırsatta fırçalaması da cabası:happy0064 ....
Ela ve Levetn i daha çok ağlarken görücez gibime geliyo...
Bu bölüm Kader i biraz kararsız gördüm.Zenan o fotoğraf olayını hatırlatana kadar Burak a yaın ve samimi davranıyordu.Hatta ben yemek taklifini kabul ettiğini düşünüyorum.Kandırdım seni dedi ama yemezler...
senaristler acaba önce hangi çifti gerçek bi yemeğe çıkaracaklar merak ediyorum...
Asıl bomba Zenan da...
Ben bu bölüm ona bayıldım.Harikaydı.Çok güzel oynadı.Ben bile onu izlerken nefes alamadım bi ara....

Şahsen benmi hiç beklemediğim bomba bi son vardı.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Son söz yine GESTAPO ya...
fevkaladenin fevkindeydi yine.Asansörde muhteşemdiii.....

Filone
09-03-07, 07:52
Slm Arkadaşlar Bu bölümde süperdi haftayı iple çekeceğim.
o son sahne neydi öyle pisikopat şizofren hastası nasılda yaraladı zenan doktoru öyle ne kadar gerçekçi bir sahne yapmışlar süperdi.Bakalım Kim bulacak onları orda.yazık diğer yaralı kızda kan kaybından gitmese bari.:(

hamişş
09-03-07, 07:52
Hala kendime gelemedi ...
bu nasıl iştir yaaa...
bu bölüm bana ağır geldi... sizi bilmem...
o kerkenez hamilemi .... valla bu ayrılıgı uzatabilmek için evet hamile olması gerek... içimdeki kötü ses hamile diyor...

Bide demedimi ... kötü kadın gibi görünmek istemiyorum...
"ya nesin haa nesinnn" diye çığlık atasım geldi ....

bu iş burda biter ... uzun bi süre ayrılık.. birbirlerinin gözlerinin içine baka baka eriycekler..
Ela onları yan yana gördükçe acı çekicek...
Elanınki geldiğinde ise Levent acı çekicek..

yaa zenan .. ağlaması...

dedim size yüklenmeyin bu kıza bu kadar diye .. alın işte ...

Karamayacım günaydın canım. Bak ben de bunu anlamıyorum . birbirlerinin gözlerinin içine baka baka eriyecekler . Burda da levente kızıyorum. Sen eşinden ayrılmışsın seninle birlikteyken kariyer uğruna bir bebeğe kıymış şimdi doğurmaya kalkıyor ve tek başına değil seninle büyütmek istediğini söylüyor niye niye diye bir soarar insan kendisine ?
Apacık ortada işte sebebi burada bebeği niye aldırmadığını sormalıydı levent yada aynı evi paylaşmadan babalık yapabileceğini sert bir dille söylemeliydi .

aysem_
09-03-07, 07:54
arkadaşlar o Zenanla kızın yerdeki bakışması
bile ER'da ki ile aynı yapmışlar
Kız büyük ihtimal ölecek Zenan kuurtulacak..

İLK AŞKIM_MERVE
09-03-07, 07:54
slmm

ay arkadaşlar..dünkü bölüm muhteşemdi yaaa...çok beğendim..özellikle de kendi çiftim...KADER&BURAK'ı allahım çok tatlıydılar..

helede burak'ın nihat altındağ ile konuşması ve onu muayene etmeye ikna etmesi muhtşemdi...AŞKIM BENİM YAA...NE KADAR AKILLI DİMİ?????????

sumisali
09-03-07, 07:57

hemşerim benim günaydın canım.....

ya zenan kurtulup o kız ölürse zaten zenanıda kaybettik desene.......
kız o olayı kolay kolay atlatamaz o zaman.
ya belki öldürmezler diğer kızı...........

gzd_gzd
09-03-07, 07:58

eğer zeynep ölürse zenan bu olayı çook zor atlatır walla,we tbk de suat bu durumda en büyük destekcisi olur zenanın.....

sumisali
09-03-07, 08:01
Apacık ortada işte sebebi burada bebeği niye aldırmadığını sormalıydı levent yada aynı evi paylaşmadan babalık yapabileceğini sert bir dille söylemeliydi .

evet sormalıydı.
malesefki hiç bişey sormadı bizimki.
insan bir sorar neden falan bir kez yapmışmışl hatayı..
aman bir kez daha yap vatan millete hayrın dokunsun......
bir bilge daha kaldırmaz bizim yüreğimiz.........

birde leventte diyor mesela...senden bişey istemiyorum zorlamıcam falan dedi diğer bölümde.
ama bu bölümde leventin gece nerde olduğunu öğrenmek için kıkr takla attı ve levente dediya....bebeğimin babasını başka kadınalrın peşinden koşarken görmek istemiyorum diye.....böylemiydi artık tam net hatırlamıyorum.......
hani bişey istemiyordun leventten .....bırakta adam hayatını yaşasın......

aysem_
09-03-07, 08:02
hemşerim benim günaydın canım.....

ya zenan kurtulup o kız ölürse zaten zenanıda kaybettik desene.......
kız o olayı kolay kolay atlatamaz o zaman.
ya belki öldürmezler diğer kızı...........

günaydın arkadaşım, hemşerim

evet dediğim gibi Emergeny Room yani ER'da olan olayla aynı. Orda bir doktor asistan bizim dizide asistan ve hastası şizofren biri tarafından saldırıya uğruyor.
Asistan kız ölürken Dr. Carter yaşıyor ama kızın ölümünden birazda kendini sorumlu tuttuğu için psikolojisi bozuluyor, toparlaması çok zor oluyor :(

Zenanda da bu olabilir. Yani kızın ölümünden kendini sorumlu tutup, toparlamasıo zor olabilir...

hamişş
09-03-07, 08:02
tüm doktorlar ahalisine günaydın demek istiyorum....

dün akşamki bölümü ben beüendim açıkcası
gerçi şimdiden bana aranızda kızanlar olacaktır ama benim beğeniş tarzım biraz farklı....
konudaki çeşitliliklerden bahsediyorum.Biz artık "tamamen farklı bir dizi" izliyoruz.Taklit diyenlerle bence burada ayrılıyoruz artık.İşte sevindirici yanı da bu.
GElelim 11. bölüm yorumlarına.Ben bu bölüm Levent e çok kızdım.O kendinden emin ne yaptığını bilen adam gitmiş ortalarda gezinen ela nerdeyse gölge gibi izleyen bayıldığında hastaneye getirip onun için savaşmayan ki geçen bölümlerde savaşacağını söyleyen,(gestapo ile ilgli olan diyaloğu) biri gelmiş.Ama beni en çok ne sinir etti biliyomusunuz (ki bana sevdiğim erkek bunu söylese onu orda duvara yapıştırırım ) karısıyla ne zaman sex yaptığını gözünün içine baka baka anlattığı bölümdü.Hiç yakıştıtamadım hiç.....
Levent in hiç istemese de iblis Bilge yi tercih edeceğini biliyoduk.Hem dizinin konu zenginliği açısından bir yol açılmış olacaktı hem de Bilge karakterini tüm hastane tanıma fırsatı bulacaktı.
Ela nın babasının yanına gidememesi çok acıydı.Çok üzüldüm.Annesinin hayatta olması ve başka bi ailesi olması gelecek bölümlerde yeni karakterlerle karşılaşacağımızın sinyalleri gibiydi.
Levent in çok düşünceli olması ve bebeğin fotoları görünce uzun bi aradan sonra gamzelerini görmesi açıkcası benimde yüzümü güldürdü.İblis i her fırsatta fırçalaması da cabası:happy0064 ....
Ela ve Levetn i daha çok ağlarken görücez gibime geliyo...
Bu bölüm Kader i biraz kararsız gördüm.Zenan o fotoğraf olayını hatırlatana kadar Burak a yaın ve samimi davranıyordu.Hatta ben yemek taklifini kabul ettiğini düşünüyorum.Kandırdım seni dedi ama yemezler...
senaristler acaba önce hangi çifti gerçek bi yemeğe çıkaracaklar merak ediyorum...
Asıl bomba Zenan da...
Ben bu bölüm ona bayıldım.Harikaydı.Çok güzel oynadı.Ben bile onu izlerken nefes alamadım bi ara....

Şahsen benmi hiç beklemediğim bomba bi son vardı.Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.

Son söz yine GESTAPO ya...
fevkaladenin fevkindeydi yine.Asansörde muhteşemdiii.....

Binnur günaydın canım. Bak bilgenin bebeğini ve bilgeyi anlatırken sinirlendim ve bu konuyu atlamışım .Ben bu yazdığına hiç kızmadım sevdiklerimizi iyi yönleriyle de kötü yönleriyle de eleştirmeliyiz. Levente o sahne de ben de çok kızdım olmadı! hiç olmadı !
Ben o sahnede birbirlerini görmeme kararı aldılar ya ! leventin her ne olursa olsun kalbimde sen den başka birine yer olmıycak ve seni her gördüğüm de ben mutlu olacağım sadece oratlarda gezinen bir beden den ibaretim . Gibi bir şeyler söylemesini beklerken o gitti ilişkiye girilen geceyi anlattı ?
Elanın duymak istediği buydu sanki aptal değil di herhalde durup dururken bebek olmadığını biliyordu.

sumisali
09-03-07, 08:04
günaydın arkadaşım, hemşerim

evet dediğim gibi Emergeny Room yani ER'da olan olayla aynı. Orda bir doktor asistan bizim dizide asistan ve hastası şizofren biri tarafından saldırıya uğruyor.
Asistan kız ölürken Dr. Carter yaşıyor ama kızın ölümünden birazda kendini sorumlu tuttuğu için psikolojisi bozuluyor, toparlaması çok zor oluyor :(

Zenanda da bu olabilir. Yani kızın ölümünden kendini sorumlu tutup, toparlamasıo zor olabilir...

ya canımcım.........
şimdi zenan toparlanamayacak dicem ama.
çok dugsula biri değil zenan.katı yürekliydi....bunu kötülük mabında söylemiyorum yani yapısı sert yufka yürekli değişl.
o yüzden kolay toparlar bence...........
çok zorlanmaz gibi .
ama yinede kız ölmesin ya...babasının gözbebeğiydi ya.............

aysem_
09-03-07, 08:06
eğer zeynep ölürse zenan bu olayı çook zor atlatır walla,we tbk de suat bu durumda en büyük destekcisi olur zenanın.....

canım günaydın zaten Kızın ölmesi büyük ihtimaldir...
Eğer ER'daki gibi olursa karşımızda tamamen yıkılmış
bir Zenan görebiliriz. Soniuçta iki hastasınıda elinde tutamadı maalesef...

KARAMAY
09-03-07, 08:08
Karamayacım günaydın canım. Bak ben de bunu anlamıyorum . birbirlerinin gözlerinin içine baka baka eriyecekler . Burda da levente kızıyorum. Sen eşinden ayrılmışsın seninle birlikteyken kariyer uğruna bir bebeğe kıymış şimdi doğurmaya kalkıyor ve tek başına değil seninle büyütmek istediğini söylüyor niye niye diye bir soarar insan kendisine ?

Leventte biliyor kerkenezin asıl niyetini ... bu yaptıklarını.. başta sen istersen git blöfünü... ama eli kolu bağlı işte ...
Leventin en yazıf noktası...

Adamı görmedinizmi eline resmi aldıktan sonra uzun zamandır ilk defa güldü.. içi giti resmen ....

oda biliyo kerkenezin asıl niyetini o yüzden zaten ters davranıyo.. ama kerkenez onun direncini kırmak üzere.. son darbe hakkaten ağır oldu...

yaa bu 2 ay ne zaman 3 ay oldu anlamadım...

bunlar bizim gördüğümüz tüm mantık hatalarını sanki burdan okuyup bir sonraki bölümde bertaraf etmeye çalışıyorlar..

ayrıca Bınnur'un dediği bu veleti nasıl yaptık hikayesini anlatış tarzını sevmedim bende.. ama anlatmak istediğini son cümleleriyle anladım...
yani onun haberi olmadıgı onu aldatmadıgı... onunlayken kerkenezle kesinlikle görüşmediği gibi şeyleri ona anlatma istedi...

ağlatmayın artık bu kızı diycem ama .. biliyorumki ağlatacaklar... boşuna diyorum...

aysem_
09-03-07, 08:09
ya canımcım.........
şimdi zenan toparlanamayacak dicem ama.
çok dugsula biri değil zenan.katı yürekliydi....bunu kötülük mabında söylemiyorum yani yapısı sert yufka yürekli değişl.
o yüzden kolay toparlar bence...........
çok zorlanmaz gibi .
ama yinede kız ölmesin ya...babasının gözbebeğiydi ya.............

canım evet Zenan sert biri ama sonuçta ölen yani ölme ihtimali olan kız 4 tane kelp ameliyatı olup hyata tutunmuş.
şimdi bu olay yüzünden ölürse ki ER dizisiyle aynı olacak bence ve ölecek o zaman biraz zor toparlar....

gzd_gzd
09-03-07, 08:11
canım günaydın zaten Kızın ölmesi büyük ihtimaldir...
Eğer ER'daki gibi olursa karşımızda tamamen yıkılmış
bir Zenan görebiliriz. Soniuçta iki hastasınıda elinde tutamadı maalesef...

gerçekten çook kötü bi tesadüf oldu iki hastann da zenana werilmiş olması,hatta bence bu durumda suat da kendini suçlayacaktır,zenana baya yüklenen,zaten problemli bi hastası olduğu halde zeynepe de bakmasını isteyen oydu.....:icon_sorr :icon_sorr

sumisali
09-03-07, 08:11
canım evet Zenan sert biri ama sonuçta ölen yani ölme ihtimali olan kız 4 tane kelp ameliyatı olup hyata tutunmuş.
şimdi bu olay yüzünden ölürse ki ER dizisiyle aynı olacak bence ve ölecek o zaman biraz zor toparlar....

ya hemşerim içimi karartma ya...:)
evet zenan sert ama bu olaya nasıl bir tepki verir bilemiyorum.....
ya canım hatırlasana bir aileye oğlunun öldüğünü söyleyiş şekli nasıldı...

ya kız ölmesin... yazık ben babsına çok üzülürüm şimdi.
adamın hastaneye bir gelişi vardı.........yerle bir oldum resmen....

aysem_
09-03-07, 08:13
Leventte biliyor kerkenezin asıl niyetini ... bu yaptıklarını.. başta sen istersen git blöfünü... ama eli kolu bağlı işte ...

Adamı görmedinizmi eline resmi aldıktan sonra uzun zamandır ilk defa güldü.. içi giti resmen ....

oda biliyo kerkenezin asıl niyetini o yüzden zaten ters davranıyo.. ama kerkenez onun direncini kırmak üzere.. son darbe hakkaten ağır oldu...

bunlar bizim gördüğümüz tüm mantık hatalarını sanki burdan okuyup bir sonraki bölümde bertaraf etmeye çalışıyorlar..

ayrıca Bınnur'un dediği bu veleti nasıl yaptık hikayesini anlatış tarzını sevmedim bende.. ama anlatmak istediğini son cümleleriyle anladım...
yani onun haberi olmadıgı onu aldatmadıgı... onunlayken kerkenezle kesinlikle görüşmediği gibi şeyleri ona anlatma istedi...

ağlatmayın artık bu kızı diycem ama .. biliyorumki ağlatacaklar... boşuna diyorum...

günaydın Ayşeciğim
valla dün ben biraz kızdım Levent'e yani Ela'ya söyledikleri için.bir dei yani o kerkenez kadın çok çabuk aklını bulandırdı Levo'nun. Artık o ultrason görüntüsünü nerden bulduysa.
Zaten her fırsatta laf soktu Levo'ya aklını karıştırdı adamın....

Zenan'a da çok üzüldüm gördün dimi ER'la aynı oldu herşey...

hamişş
09-03-07, 08:17

Tamam ağır bir darbe oldu levente de, bir bilge bebek getirmiyor bu dünya ya ela da çok tatlı bir anne olur . Bilgenin anne olmaya niyeti yok ki ne bekliyor ki ondan kullandığı ortada . yazık dimi o bebeğe ? yok olmuş bir yuvada dünyaya gelicek annesin den nefret eden bir baba ve sevgilinden ayırmak için bu bebeği dünyaya getirmiş bir anne ile büyümeye mahküm olucak bir bebiş yazık ! Görüyorsunuz elanın halini mutsuz ve sevgiden yoksun bir ortamda büyümüş bir çocuk ne kadar acı çekiyor.

GüLpArE_YeŞiM
09-03-07, 08:17
kesin kaldı zenancım ini dibi olmayan yerde kimse elinden tutamayacak ölecek orda bir ihtimal bile yok...allahımm yaa rüyalarıma bile girdi...iki hastasının elinden bile tutamadı... ne manyak çocukmuşş yaaa çocuğu o kadar delirten ne oldu acaba...:(:(:(

hamişş
09-03-07, 08:21
ya hemşerim içimi karartma ya...:)
evet zenan sert ama bu olaya nasıl bir tepki verir bilemiyorum.....
ya canım hatırlasana bir aileye oğlunun öldüğünü söyleyiş şekli nasıldı...

ya kız ölmesin... yazık ben babsına çok üzülürüm şimdi.
adamın hastaneye bir gelişi vardı.........yerle bir oldum resmen....

ayşin kız ölürse ben de çok üzülürüm babanın gelişi beni de çok içlendirdi ? hele erkek arkadaşı nasıldı ? çok şeker çocuktu tekerlekli sandaliyeyle odaya girdiği sahne çok iyiydi :img-yes:

minemtoprak
09-03-07, 08:21
Yaa arkadaşlar bi konuda yardımınızı rica etsem?

Gözlerimi kapatsam diye şarkı varya dizide ben onu arıyorum bulanınız varmı?
Bana öm atabilirmi yardımcı olacak arkadaş.Şimdiden teşekkürler.

hamişş
09-03-07, 08:27
kesin kaldı zenancım ini dibi olmayan yerde kimse elinden tutamayacak ölecek orda bir ihtimal bile yok...allahımm yaa rüyalarıma bile girdi...iki hastasının elinden bile tutamadı... ne manyak çocukmuşş yaaa çocuğu o kadar delirten ne oldu acaba...:(:(:(

Gülparecim yok canım sen rahat ol zenanımız yaşıyacak! hiç merak etme o da bir başrol oyuncu nasıl öldürürler ? ayrıca suat beyin sevdiği kadın buna izin vermiyceklerdir.

aysem_
09-03-07, 08:27
gerçekten çook kötü bi tesadüf oldu iki hastann da zenana werilmiş olması,hatta bence bu durumda suat da kendini suçlayacaktır,zenana baya yüklenen,zaten problemli bi hastası olduğu halde zeynepe de bakmasını isteyen oydu.....:icon_sorr :icon_sorr

canım bak detayına gireyim;
ER dizisinde o gün noel kutlaması var , tüm doktorlar bir arad hafite bir müzik açmışlar. Dr. carter o sırada elindde dosya bu şizofrenin odasınagiriyor. oda da korudorun sonunda bir yerde.
DR. carter içeri giriyor elinde dosyalara bakarken adam aniden elinde bi bıcakla geliyor Carter'ı sırtından yaralıyor. Carter yere yığılıyor. Bayağı gürültü çıkıyor ama hastene müzikten gürültüden duyulmuyor..

Carter yere düşünce bir anda asistan kızı görüyor kanlar içinde bakışıyorlar ... sonra hastanenin şefi [/U ]partiyi bitiriyor zaten öyle dans falan yok pasta falan kesiliyor.... sonra şef olan kadın odaya giriyor carter'ı ve asistan kızı görüyor. Tüm doktorlar ikisini kurtarmak için bayağı çabalıyorlar [U]kız ölüyor dr. Carter yayşıyor sonrasında Carter ağır bir travma geçiriyor çünkü kız ölmeden kızla kavga ediyorlar ve aralarındada özel bir ilişki vardı...
Yani bu durumada ya Zenan yada Suat'ı bayağı sarsılmış görebiliriz...

Zenan ve kızı ya Gestapo bulacak yada Suat.... ama büyük ihtimal bu Gestapo olur.

KARAMAY
09-03-07, 08:31
BİZİM UNUTTUGUMUZ BİŞEY VAR......

biz diyoruzki Levent nasıl olduda inandı hemen şıp diye bu kerkeneze..niye test tahlil neyim istemedi...

sonuçta bu bölüm cevabımızı aldık.. adam yediği naneyi biliyor.. ee .. yani test mest istememesi dogalmış....zamanlamada olmuş maşallah... bide üstüne bu fot geldi tam oldu.. kuşkuya mahal hiç bişey yok ....

artı.....

Unuttugumuz...

Bu adam bu kadınla doğmuş resmen.. hayatının en önemli devrelerinde hep o vardı yanında.. herşeyi onunla paylaşmış.. herşeyi onunla öğrenmiş..
bi düşünün yaaa... kendinizi koyun leventin yerine ......

violettt
09-03-07, 08:31
slm arkadaşlar dün bir solukta izledim diziyi ben gerçekten doktorları izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum :img-hyste
acaba o kız ölür mü ??? siz diğer sayfaların tümünü okuymadım ama siz ölür bi de vicdan azabı fakan çeker diyorsunuz inşallah ölmez babası birşey olmadığı halde hastaneye geldiğinde çıldırmış gibiydi artık ölürse ne hale gelir bilmiorum ama o kz ölürse vicdan azabı çekecek biri var o da suat o şizofren admı ısrarla zenana veren oydu ve onun normal olmadığını bile bile zenana o kızıda veren suattı ya wallahi kafam çok kasrıştı en ikisininde mutlu olmasını istiyorum

ayşa
09-03-07, 08:33
Merhaba herkese,

Ayşem arkadaşım bende iyi bir ER izleyicisiyim. Normalde asla tv karşsında duygulanmayan ben bahsettiğin olaylarda gözlerim dolu dolu izlemiştim. Hem asistan kızın ölmesi -üstelik özeti okumuştum, biliyordum olacakları- hemde çok iyi iş çıkarmalarıydı buna sebep, kızın ölmek üzereyken ki halinden etkilenmemek elde değildi. Çok iyi oyunculardı. Çok dumur olmuştum çünkü ikisi favori çiftimdi, onlar hakkında süper hayallerim ve tahminleri vardı. Hepsi suya düştü tabi:)

Dün olanları izlerken bizim dizide hemen aklıma geldi ER.
Şimdi dediğin gibi orada da asistan kız şizofren teşhisi koyuyor fakat aynı burada ki geçikmeler oluyor. Uzman doktor gelesiye kadar hasta yapacaklarını yapıyor. Yalnız o dizide yaralı kurtulan Carter'ın bunalıma girme sebebi bizzat kendisinin asistanını dinlememesi ve gecikmesinden kaynaklandığı içindi, kendini sorumlu tutuyordu. Bizde olaylar daha farklı, en azından ben Zenan'ın şayet kız ölürse çokta bunalıma gireceğini sanmıyorum. Çünkü suçu yok. Burada suçlu olan psikyatr servisi ve Suat:), yani kızı şizofren hastanın başından ne alırsın. Şans, kader diyelim, her zaman boş durmaktan yakınan Zenan iki hastayı zor idare etti. Tabi hastanın biri şifozren olması olayı tehlikeli boyutlara ulaştırdı.

Ölür mü ölmez mi hasta bilmiyorum, bir arkadaşın dediği gibi hastane açısından ölmemesi gerekir. Ameliyatta bir hasta kalsa, ölse olurda bu şekilde bir ölüm yaşanması kötü bir durum. Ama nedense doktorlar o kadar yetenekli ki hiç hasta ameliyatta kalmıyor, ilk bölümde biri -Suat'tı yapan sanırım- masada ölmüştü başkada yaşandığını hatırlamıyorum.
Her neyse bakalım haftaya neler olacak.

Karamay arkadaşımız yabancı dizi ile kıyaslam yapmış ve Zenan'ın elini bi süre kullanamayacağını yazmış, muhtemelen öyle olacaktır. Tam omzundan bu kadar yara aldı, bir sebebi vardır herhalde. Bu arada makas hiç kanlanmamıştı sanki, yoksa ben kırmızı rengi seçemiyor muyum?:)

gzd_gzd
09-03-07, 08:35
BİZİM UNUTTUGUMUZ BİŞEY VAR......

biz diyoruzki Levent nasıl olduda inandı hemen şıp diye bu kerkeneze..niye test tahlil neyim istemedi...

sonuçta bu bölüm cevabımızı aldık.. adam yediği naneyi biliyor.. ee .. yani test mest istememesi dogalmış....zamanlamada olmuş maşallah... bide üstüne bu fot geldi tam oldu.. kuşkuya mahal hiç bişey yok ....

artı.....

Unuttugumuz...

Bu adam bu kadınla doğmuş resmen.. hayatının en önemli devrelerinde hep o vardı yanında.. herşeyi onunla paylaşmış.. herşeyi onunla öğrenmiş..
bi düşünün yaaa... kendinizi koyun leventin yerine ......

evet ayşecim ,kadına çok güveniyor,belki bilgenin yalan söylüyo olabilceği aklına bile gelmez ki,bi şeyler de olmuş zaten hem de boşanmadan 1 hafta öncesnde....oooff

KARAMAY
09-03-07, 08:41
günaydın Ayşeciğim
valla dün ben biraz kızdım Levent'e yani Ela'ya söyledikleri için.bir dei yani o kerkenez kadın çok çabuk aklını bulandırdı Levo'nun. Artık o ultrason görüntüsünü nerden bulduysa.
Zaten her fırsatta laf soktu Levo'ya aklını karıştırdı adamın....

Zenan'a da çok üzüldüm gördün dimi ER'la aynı oldu herşey...

günaydın canım ....

levent son ana kadar direndi... yani o foto gelene kadar ... keza fotodan sonra hiç çıkmadı Leventin karşısına benım gördüğüm kadarıyla bizdede misafir vardıda... atlamış olabilirim.. neyse...

Hasanın yanındaki kavgaları süperdi... hasan bi ona bi ona baka baka bi hal oldu..
leventin her cuk diye oturan lafından sonra hafif bi gülmemi hissettim Hasanda .. yoksa benım yaşa beee çığlıklarımın etkisi olabilir...

ama o foto çok bozdu işi.. adamın aklı feci karıştı .. ve artık o kerkeneze iyi davranmaya başlıycak...

KARAMAY
09-03-07, 08:44
Tamam ağır bir darbe oldu levente de, bir bilge bebek getirmiyor bu dünya ya ela da çok tatlı bir anne olur . Bilgenin anne olmaya niyeti yok ki ne bekliyor ki ondan kullandığı ortada . yazık dimi o bebeğe ? yok olmuş bir yuvada dünyaya gelicek annesin den nefret eden bir baba ve sevgilinden ayırmak için bu bebeği dünyaya getirmiş bir anne ile büyümeye mahküm olucak bir bebiş yazık ! Görüyorsunuz elanın halini mutsuz ve sevgiden yoksun bir ortamda büyümüş bir çocuk ne kadar acı çekiyor.

tabiki öylede ... ama işin diyer tarafı Levent ne dedi affedebilirim dedi...
affedebilirim ama birlikte olamam dedi..
Levent bi şekilde dönsede kalbi Elada.. Eminimki bebeği için herşeyi yapıcaktır... çok ama çok iyi babaq olucaktır.. yani çocugun durumunu dengeleyeceğini düşünüyorum.. leventtin sevgisi yeter ona...

yawwww yok böylee bi çocukkk
kasmayalımmm ..olsada doğmayacak.

aysem_
09-03-07, 08:48
Merhaba herkese,
Ayşem arkadaşım bende iyi bir ER izleyicisiyim. Normalde asla tv karşsında duygulanmayan ben bahsettiğin olaylarda gözlerim dolu dolu izlemiştim. Hem asistan kızın ölmesi -üstelik özeti okumuştum, biliyordum olacakları- hemde çok iyi iş çıkarmalarıydı buna sebep, kızın ölmek üzereyken ki halinden etkilenmemek elde değildi. Çok iyi oyunculardı. Çok dumur olmuştum çünkü ikisi favori çiftimdi, onlar hakkında süper hayallerim ve tahminleri vardı. Hepsi suya düştü tabi:)

Dün olanları izlerken bizim dizide hemen aklıma geldi ER.
Şimdi dediğin gibi orada da asistan kız şizofren teşhisi koyuyor fakat aynı burada ki geçikmeler oluyor. Uzman doktor gelesiye kadar hasta yapacaklarını yapıyor. Yalnız o dizide yaralı kurtulan Carter'ın bunalıma girme sebebi bizzat kendisinin asistanını dinlememesi ve gecikmesinden kaynaklandığı içindi, kendini sorumlu tutuyordu. Bizde olaylar daha farklı, en azından ben Zenan'ın şayet kız ölürse çokta bunalıma gireceğini sanmıyorum. Çünkü suçu yok. Burada suçlu olan psikyatr servisi ve Suat:), yani kızı şizofren hastanın başından ne alırsın. Şans, kader diyelim, her zaman boş durmaktan yakınan Zenan iki hastayı zor idare etti. Tabi hastanın biri şifozren olması olayı tehlikeli boyutlara ulaştırdı.
Ölür mü ölmez mi hasta bilmiyorum, bir arkadaşın dediği gibi hastane açısından ölmemesi gerekir. Ameliyatta bir hasta kalsa, ölse olurda bu şekilde bir ölüm yaşanması kötü bir durum. Ama nedense doktorlar o kadar yetenekli ki hiç hasta ameliyatta kalmıyor, ilk bölümde biri -Suat'tı yapan sanırım- masada ölmüştü başkada yaşandığını hatırlamıyorum.
Her neyse bakalım haftaya neler olacak.
Karamay arkadaşımız yabancı dizi ile kıyaslam yapmış ve Zenan'ın elini bi süre kullanamayacağını yazmış, muhtemelen öyle olacaktır. Tam omzundan bu kadar yara aldı, bir sebebi vardır herhalde. Bu arada makas hiç kanlanmamıştı sanki, yoksa ben kırmızı rengi seçemiyor muyum?:)

canım tabiiki bizim dizimizde de ufak farklılıklar var. Sonuçta Carter ER'da ne olursa olsun kendini sorumlu hissediyor. Hatırlarsan çeşitli ilaçlar alıyor sonra rehabilitasyon falan görüyor zor toparlıyor yani. Şimdi de Abby'le birlikte...
asistan olan kız, Dr. Carter'ı uyarıyor ama gecikmeler falan oluyor. kızın adı neydi ya sarışın bir kızdı hatırlayamıyorum şimdi adını. ..Neyse. Onlar yerde yaralı bakışırken bende hem şok olmuş hem çok üzülmüştüm. Kıza bir ameliyat yaptılar hiç unutmam kızın göğüs kafesini falan açtılar ya çok gerçekçiydi.

.. Sonuçta Zenan'da kendini sorumlu hissedebilir. iki hastası bu duruma geldi ki yarılı kız büyük ihtimalle ölecek...

ayşa
09-03-07, 08:55
canım tabiiki bizim dizimizde de ufak farklılıklar var. Sonuçta Carter ER'da ne olursa olsun kendini sorumlu hissediyor. Hatırlarsan çeşitli ilaçlar alıyor sonra rehabilitasyon falan görüyor zor toparlıyor yani. Şimdi de Abby'le birlikte...
asistan olan kız, Dr. Carter'ı uyarıyor ama gecikmeler falan oluyor. kızın adı neydi ya sarışın bir kızdı hatırlayamıyorum şimdi adını. ..Neyse. Onlar yerde yaralı bakışırken bende hem şok olmuş hem çok üzülmüştüm. Kıza bir ameliyat yaptılar hiç unutmam kızın göğüs kafesini falan açtılar ya çok gerçekçiydi.

.. Sonuçta Zenan'da kendini sorumlu hissedebilir. iki hastası bu duruma geldi ki yarılı kız büyük ihtimalle ölecek...

Lucy olmalıydı adı. Çok şeker bişeydi. Son nefesinde şef doktor yanındaydı öyle hatırlıyorum, çok duygusal sahnelerdi. O şef doktorunda bizim Gestapo'dan fazla kalır yanı yok hani ama Lucy'e çok üzülmüştü. Hatta O toparlamış olmalı, tam hatırlamıyorum.
Neyse ER'e girmeyelim.

Zenan mutlaka kendini sorumlu hissedecektir, ama Carter gibi başka yollara baş vurmayacaktır. Acaba Er'den mi aldılar bu sahneleri yoksa tesadüf mü?
Gerçi yerde bakışmaları bile aynı, tesadüf olamaz herhalde.

aysem_
09-03-07, 09:01
Lucy olmalıydı adı. Çok şeker bişeydi. Son nefesinde şef doktor yanındaydı öyle hatırlıyorum, çok duygusal sahnelerdi. O şef doktorunda bizim Gestapo'dan fazla kalır yanı yok hani ama Lucy'e çok üzülmüştü. Hatta O toparlamış olmalı, tam hatırlamıyorum.
Neyse ER'e girmeyelim.

Zenan mutlaka kendini sorumlu hissedecektir, ama Carter gibi başka yollara baş vurmayacaktır. Acaba Er'den mi aldılar bu sahneleri yoksa tesadüf mü?
Gerçi yerde bakışmaları bile aynı, tesadüf olamaz herhalde.

aaa evet evet Lucy'di .... ölürken şef bir kadın doktor vardı. kadının kocası da beyin ameliyatından öldü geçen sezon. O adamda doktordu.
Neyse Lucy'nin ölüm anını hatırladım şimdi. Zorlukla konuşup doktor kadına teşekkür etti ve aniden gözlerini kapatıp öldü.

işallah senin dediğin gibi Zenan, Dr. Carter gibi dağıtmaz. Ama kız ölürse çok üzüleceği kesin. Hele ki kızın ölümü Lucy'nin ölümü gibi olursa bizde çok etkileniriz. Zira ben bayağı uzun süre kurtulamamıştım etkisinden.

ayşa
09-03-07, 09:11
aaa evet evet Lucy'di .... ölürken şef bir kadın doktor vardı. kadının kocası da beyin ameliyatından öldü geçen sezon. O adamda doktordu.
Neyse Lucy'nin ölüm anını hatırladım şimdi. Zorlukla konuşup doktor kadına teşekkür etti ve aniden gözlerini kapatıp öldü.
Ben kıvırcık değilde sakat şef doktor var hatırlıyordum son anında yanında. Neyse... ama Green'in ölümüde çok etkilenşti beni.

Ela ve Levent'e diyecek laf bulamıyorum. Levent gerçekleri öğrenince umarım Bilge'ye bir iki laf söyler.
Ela'nın bu kadar ağlamaklı hayatı olması feci kötü bişey. Ne bahtsız kızmış:)
Anneside çıktı şimdi... bakalım diziye ne vakit dahil olacak ve bundan Haldun Bey ne kadar etkilenecek.

Kader-Burak çifti ise... Zenan son anda hatırlatmasaydı iyi yönde ilerliyor olacaktı. o kadar gülden bir bayanın etkilenmemesi imkansız gibi bişey:). Ama Burak'a bu fırsat verilmedi. Burak bir gün neden böyle olduğunu açıklayacak bence ve Kader'le ilişkileri o zaman başlayacak.

hamişş
09-03-07, 09:19
tabiki öylede ... ama işin diyer tarafı Levent ne dedi affedebilirim dedi...
affedebilirim ama birlikte olamam dedi..
Levent bi şekilde dönsede kalbi Elada.. Eminimki bebeği için herşeyi yapıcaktır... çok ama çok iyi babaq olucaktır.. yani çocugun durumunu dengeleyeceğini düşünüyorum.. leventtin sevgisi yeter ona...

yawwww yok böylee bi çocukkk
kasmayalımmm ..olsada doğmayacak.

Umarım doğmaz dediğin gibi yada yoktur böyle bir çocuk yada başkasına aittir bu bilgenin bir oyunu olmasını temenni ediyorum .Ayşacım selam canım eğer er den alıntı bir sahneyse bu zenan kendisini suçlu hissedecekse gestapo ve suat sayesinde üstesinden gelicektir en kısa zamanda , bu arada elanın babası için ağlarken levente sokulup ağlaması beni çok etkiledi hem kızgın hem kırgın hemde muhtaç ! dayanıcak bir omuz arıyor ve o durumda bile leventi tercih ediyor dokundu valla leventten biraz daha özveri bekliyorum.

aysem_
09-03-07, 09:26
Umarım doğmaz dediğin gibi yada yoktur böyle bir çocuk yada başkasına aittir bu bilgenin bir oyunu olmasını temenni ediyorum .Ayşacım selam canım eğer er den alıntı bir sahneyse bu zenan kendisini suçlu hissedecekse gestapo ve suat sayesinde üstesinden gelicektir en kısa zamanda , bu arada elanın babası için ağlarken levente sokulup ağlaması beni çok etkiledi hem kızgın hem kırgın hemde muhtaç ! dayanıcak bir omuz arıyor ve o durumda bile leventi tercih ediyor dokundu valla leventten biraz daha özveri bekliyorum.

merhaba hamiş ablacığım abla dememde bi sakınca yok değil?

ER dizisinde Dr. carter o elindde dosya bu şizofrenin odasına giriyor. adam aniden elinde bi bıcakla geliyor Carter'ı sırtından yaralıyor. Carter yere yığılıyor. Orda işte Lucy'yi görüyor. İşte burası çok etkileyici...Bizim dizide de alynısı olunca kız ölür diye bekliyorum. Zenan'da bayğı etkilenir. Çünkü özellikle o bakışma sahnesi çok etkileyiciydi. Kızın ameliyatını zaten yazdım çok gerçekti...

ayşa
09-03-07, 09:34
.... leventten biraz daha özveri bekliyorum.
Levent'ten mi?:)
Bence Levent'in kendisine hayrı dokunmaz bu vakitten sonra...
İçler acısı durumu var.
Benim anlamadığım Bilge gibi birisiyle nasıl arkadaş, sevgili, eş olmuş. Bu kadın son anda cadı olmadı herhalde. Yada Haldun Bey'in bu kadar sevmesi koruması... Ne iştir anlamıyorum, kadın kendisini sevdirmesini biliyor sanırım..
Ama diğerlerini çok "aptal" durumuna düşürüyorlar, bilmem farkındalar mı?

hamişş
09-03-07, 09:44
merhaba hamiş ablacığım abla dememde bi sakınca yok değil?

ER dizisinde Dr. carter o elindde dosya bu şizofrenin odasına giriyor. adam aniden elinde bi bıcakla geliyor Carter'ı sırtından yaralıyor. Carter yere yığılıyor. Orda işte Lucy'yi görüyor. İşte burası çok etkileyici...Bizim dizide de alynısı olunca kız ölür diye bekliyorum. Zenan'da bayğı etkilenir. Çünkü özellikle o bakışma sahnesi çok etkileyiciydi. Kızın ameliyatını zaten yazdım çok gerçekti...

Merhaba canım abla demen de bir sakınca yok tabii ! nasıl arzu ediyorsan.İsmimlede hitap edebilirsin :img-yes: ( ayşin izin vermiyo yanlız sen sadece benim ablasın diyo aranızda halledin artık :img-wink: )
ER dizisini hiç izlemedim ama siz anlatırken bile etkilendiğimi söylemeliyim ki zenan nasıl etkilenmesin ? suattan ve gestapo dan tam destekle atlatır . bu vesileyle tüm hastane öğrenicekmiş ya zenanın kendine geldikten sonraki halini merak ediyorum hangi köşelere kaçıcak bakalım :img-yes:

bluenight
09-03-07, 09:46
herkese selamlar
bilgisayarım bozulduğu için uzun zamndır giremedim :)
dünkü bölümde cidden sonuna çok üzüldüm zenandan çok o hasta kıza desem yeridir ama sanılmasın ki zenana üzülmedim ona da çok üzüldüm ama zenan kurtulacağı için omzundan yara aldı neticede ama o kızın kurtulacağını sanmıyorum :(

hamişş
09-03-07, 09:49
Levent'ten mi?:)
Bence Levent'in kendisine hayrı dokunmaz bu vakitten sonra...
İçler acısı durumu var.
Benim anlamadığım Bilge gibi birisiyle nasıl arkadaş, sevgili, eş olmuş. Bu kadın son anda cadı olmadı herhalde. Yada Haldun Bey'in bu kadar sevmesi koruması... Ne iştir anlamıyorum, kadın kendisini sevdirmesini biliyor sanırım..
Ama diğerlerini çok "aptal" durumuna düşürüyorlar, bilmem farkındalar mı?

:img-yes: ayşem valla içler acısı hakkaten. Çikolata yiyerek katlanmış bu duruma yıllarca :img-yes: biz tespit ettik bunu.
haldun bey in öğrencisiymiş bu yüzden seviyor tabii ! bir de adam görmedi ki iç yüzünü görse !

sumisali
09-03-07, 09:50
selamlar.....
nalancım sen o kız kurtulmaz diyorsan vardır bir bildiğin ...:)
kesin kurtulamayacak....valla bende zenandan çok o kıza üzüldüm.....daha 16 yaşında ömrünün baharında valla.
yaşamak için nekadar çaba sarfetmiş.
şimdi bir piskopatın bir darbesiyle hayata gözlerini yumarsa yazık olucak......

ayşacım senide burda görmke çok güzel ya:......
bencede bu saatten sonra levent hiç bişey yapamayacak adam resmen tutuklu kaldı ya..........kendine bile hayrı yok........bilgeyi bende anlamakta zorlanıyorum....kadın nasıl sevdirmiş kendini bu kadar kimse göremiyormu bu kadının iç yüzünü ya.........

meryemce84
09-03-07, 09:58
Selamlar hamişcim,ayşacım nalancım..

Aslında uzun bi mesaj yazmıştım ama uçtu yazdıklarım..:icon_sorr
Neyse Doktorları her hefta izliyorum ama forumuna uğramıyordum ne zamandır hamişcim çağırdı hemen geldim.

Ya dünkü bölüm nasıl bitti öyle.Genelde bölümdeki olaylar kapanırdı.
Dün ben böyle bir bitiş beklemiyordum.
Tanıyanlar bilir hani dün Suatın akrabası kız vardı ya Iraz Yöntem adı(Kendisi Selçuk Yöntem'in kızıdır) Erkekler Ağlamaz dizisinde oynamıştı.Biraz bilgi vereyim dedim gelecek vadeden iyi bir oyuncu..:good:

Ela ile Levent ilişkisi ki böyle bir ilşki kalmadı..
Bilge (Kerkenez diyor bazı arkadaşlar çok gülüyorum :img-hyste) amacına ulaştı sayılır..Ela Leventten uzak durmaya çalışacak ama nereye kadar?

gzd_gzd
09-03-07, 09:59
reytingler de gelir birazdan heralde:):)
umarım we inşallah yine zirvedeyizdir:)

gzd_gzd
09-03-07, 10:06

Neyse Doktorları her hefta izliyorum ama forumuna uğramıyordum ne zamandır hamişcim çağırdı hemen geldim.

Tanıyanlar bilir hani dün Suatın akrabası kız vardı ya Iraz Yöntem adı(Kendisi Selçuk Yöntem'in kızıdır) Erkekler Ağlamaz dizisinde oynamıştı.Biraz bilgi vereyim dedim gelecek vadeden iyi bir oyuncu..:good:

Bilge (Kerkenez diyor bazı arkadaşlar çok gülüyorum :img-hyste) amacına ulaştı sayılır..Ela Leventten uzak durmaya çalışacak ama nereye kadar?

evet genelde olaylar kapanır,sakin bi son olurdu,gerçi son bi kaç bölmde (cadının gelmes,elann bayılması) nispeten daha heycanlı sonlar wardı ama bunu beklemiyodum,hiç birimiz beklemiyoduk,çook heycanlı bitti walla:img-pilot :img-pilot

hamişş
09-03-07, 10:10

meryemcem hoşgeldin canım :img-yes: tamam artık bir kere foruma gelmiş bulundun bir daha gitmek yok :img-wink:
ırazın gelecek vaad ettiği belli zaten ben de diyordum bu kızı nerden hatırlıyorum ben . Evet kerkenez amacına ulaştı tabii şimdilik nalancım selam canım

bostepeli
09-03-07, 10:13
mrb arkadaşlar dün son sahne neydi ya korku filmi gibi gitti kız ay zenanı bari güvenlik kameralarından bulsalar suat delirecek ya pisikopat ya kızı tek başına bıraktılar pisikopatla olacağı buydu zaten belliydi hallerinden ay çok üzüldüm olurmu bu ya hastahane karışacak :icon_sorr

bluenight
09-03-07, 10:18
hehe selam hamişcim :) kerkenenezi takmayın ya kısa sürede layığını bulur o ulaşadursun şimdilik amacına :) levent elasız yapamaz takmayıun o kadını fazla kafanıza :)

KARAMAY
09-03-07, 10:21
Umarım doğmaz dediğin gibi yada yoktur böyle bir çocuk yada başkasına aittir bu bilgenin bir oyunu olmasını temenni ediyorum ..

Eger ortada bi cocuk varsa ben başkasından oldugunu sanmıyorum ...
yani başka bi adamdan oldugunu sanmıyorum...
Çünkü o kerkenez hakkaten Leventti seviyor... ve kaybetmemek için bunları yapıyor.. biz Elayı sevdiğimiz için düşmanız o kadına .. ama onun açısından bakınca seven kişi sevdiğini kaybetmemek için yapıyor bunları ...
biz olsak ne kadar ileri gideriz... asıl soru bu... o kerkenez bu kadar ileri gitti..

Şu ana kadar Elaya o kadar ahanda diyebileceğimiz bir olumsuzlugu olmadı .. moralını bozmak .. küçük düşürmek , sıkıştırmak... yawww ne çok şey varmışşş

neyse..

benım asıl korkun bu kadını daha sonraları bize sevdirmeye çalışma ihtimalleri....

ben buna dayanamam işteee.. yok yok ...

meryemce84
09-03-07, 10:22
meryemcem hoşgeldin canım :img-yes: tamam artık bir kere foruma gelmiş bulundun bir daha gitmek yok :img-wink:
ırazın gelecek vaad ettiği belli zaten ben de diyordum bu kızı nerden hatırlıyorum ben . Evet kerkenez amacına ulaştı tabii şimdilik nalancım selam canım

Tamam canım ben ara sıra uğrarım.
Nisan 1 den sonra serbestim.Sonra benden bıkarsınız..:img-hyste

Az önce unutmuşum kusura bakmayın Doktorlar'ın hastalarına da selamlar..:happy0064

Şimdilik gidiyorum iyi yorumlar..bye

hamişş
09-03-07, 10:23
hehe selam hamişcim :) kerkenenezi takmayın ya kısa sürede layığını bulur o ulaşadursun şimdilik amacına :) levent elasız yapamaz takmayıun o kadını fazla kafanıza :)

Nalan biz takmıyoruz da levent takıyo ya !ona takılıyoruz aslında :img-yes:
yapamıycak kesinlikle de elayı bu arada kaybedersek diye korkuyorum ben .kaybedersek dediğim bu böyle ilk geceleri son geceleri anlatırsa olmaz bu iş.

ayşa
09-03-07, 10:24

Nasıl EA gözümde canlandı bilemezsin Meryem'cim:).
Yalnız Selçuk Yöntem'in kızı olduğunu bilmiyordum, oyunculuk genlerinde var o zaman bunun:).

gzd_gzd
09-03-07, 10:24
HEDEF KİTLE : A/B
8 MART 2006 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,8 20,2
2 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 7,1 18,4
3 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 6,5 19,7
4 DICLE [NET] ATV 5,7 14,9
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,5 18,7
6 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 5,2 15,1
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,0 16,9
8 AFFEDILMEYEN [NET] ATV 4,6 11,9
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,5 16,0

TELE - BAROMETRE
8 MART 2006 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 20,30
2 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 7,70 18,60
3 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 7,00 20,40
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,00 17,40
5 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,90 14,10
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 15,40
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 15,60
8 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 5,20 16,20
9 DICLE [NET] ATV 5,00 12,20
10 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,70 14,90

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

avona
09-03-07, 10:26

Canım takmayalımda kerkezi onun yüzünden neler geldi başımıza baksana levent elasız yapamaz elada leventsiz yapamaz ama o kerkenez işte bildiği için bunları yaptı yapıcağını ikisininde hayır diyemiyeceği bir yalan buldu neymiş hamile ama yakında dediğin gibi çıkar oırtaya ama işişten geçtikten sonra ne fayda bide elaya yeni sevgili getirceklermiş artık bi 10 bölüm levent ela aşkı out:img-yes:

bluenight
09-03-07, 10:27
Nalan biz takmıyoruz da levent takıyo ya !ona takılıyoruz aslında :img-yes:
yapamıycak kesinlikle de elayı bu arada kaybedersek diye korkuyorum ben .kaybedersek dediğim bu böyle ilk geceleri son geceleri anlatırsa olmaz bu iş.

nasıl yani ilk geceleri son geceleri anlatırsa :img-help: yaaa ayrıca elayı şimdiye kadfar kaybetmediysek şimdiden sonra da kaybetmeyiz kız şimdiden ne acılar çekio daha kötüsü ne olabilir ki :) leventin evlenmesiyse ona daq dayanır :good:

alev_83
09-03-07, 10:28

Kim geçebilir bizi yine kapmışız birinciliği eee doktorlar bu kimse vazgeçemiyor tabiiiii:img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064

avona
09-03-07, 10:28
HEDEF KİTLE : A/B
8 MART 2006 PERŞEMBE
2 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 7,1 18,4
3 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 6,5 19,7
4 DICLE [NET] ATV 5,7 14,9
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,5 18,7
6 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 5,2 15,1
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,0 16,9
8 AFFEDILMEYEN [NET] ATV 4,6 11,9
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,5 16,0

TELE - BAROMETRE
8 MART 2006 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 20,30
2 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 7,70 18,60
3 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 7,00 20,40
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,00 17,40
5 YALANCI YARIM [NET] STAR 5,90 14,10
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 15,40
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 15,60
8 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 5,20 16,20
9 DICLE [NET] ATV 5,00 12,20
10 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,70 14,90

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

:happy0064 :happy0064

reytingler süper ya yine birinciyiz artıl bizide ayna sayfaya alsınlar canım görün reytinglerimizi hem hatada yapmıyoruz herşeyi yerine getiriyoruz dimi ama....

ekin.sarp
09-03-07, 10:31
herkese selamlar efendim...
ekip toplanmış maşallah...ayşa,Meryem,Nalan,hamiş sizi burada gördüğüme çok sevindim.Meryem'cim imzan bitirdi beni...Bende özledim bende:).Hele şu Kız Kulesi yok mu,çok anısı var çok...:)İncigül'ün Selçuk Yöntem'in kızı olduğunu bilmiyordum bak,babasının katıldığı bir programa sesini değiştirerek bağlanmıştı.İyi bir oyuncu olacak demişlerdi orada da:).Oyunculuğunu izlemişim de haberim yokmuş:)
ayşa'cım üstüste sevdiğimiz dizilerden konuk oyuncu geliyor,hayır olsun.İlerleyen bölümlerde pilavcı amcayı,Süha Dayıyı,Kurti'yi falan bekliyorum artık:)
Akşamki bölümde şu bebek mevzusunu açtılar da bu Levent nasıl saf saf inandı sorusundan kurtulduk:img-hyste .Adamın bir bildiği varmış meğer...Bizdeki de ne şanstır yahu,burada da bir gecede temel atılmış:).Ama çocuk olsa da doğmayacağına göre içim rahat.Uzatmak için ne kadar böyle götürürler orası mechul tabii...Haldun Bey'e de sinir oldum iyice.Bilge'yi tepesine çıkardı,kadın hastanede saltanat kurdu neredeyse.Kendi de hastane içinde şapkayla dolaşan ilk doktor oldu herhalde.Öyle göründe gülmeden edemedim.
Zenan&Suat favori çiftim...Üzüldüm.Böyle bir son beklemiyordum.Haftalardan beri ilk defa bitişte şaşırdım.Heyecan daha fazla oldu.Bana o kızda Zenan geldiğinde yaşam belirtisi yok gibi geldi.Çok kan kaybetmiş zaten.Onu da belirsiz bir şekilde haftaya bıraktılar.Bakalım neler olacak?Suat'ın tepkisini,telaşını merak ediyorum.Bekir Aksoy rolünün hakkını veriyor.Müthiş...

Zaten biliyoruz da Yasemin yine içten içten ağlıyor burada da...Kız güzel ağlıyor diye bütün acıları sardılar başına.Ben izlerken içim fena oluyor.Boncuk boncuk nasıl da süzülüyor hemen...

bluenight
Canım takmayalımda kerkezi onun yüzünden neler geldi başımıza baksana levent elasız yapamaz elada leventsiz yapamaz ama o kerkenez işte bildiği için bunları yaptı yapıcağını ikisininde hayır diyemiyeceği bir yalan buldu neymiş hamile ama yakında dediğin gibi çıkar oırtaya ama işişten geçtikten sonra ne fayda bide elaya yeni sevgili getirceklermiş artık bi 10 bölüm levent ela aşkı out:img-yes:

hehe benim bildiğim kadın zaten hamile bu yalan değil ki malesef ama zamanla düzelir üzülmeyin desem de dün elaya gözlerim doldu o kadını yolasım geldi :img-cool2

raiitnlerimiz süper yine maşşallah inşallah hep böle devamn ederisss :happy0064 :happy0064

bostepeli

valla doğru diyon kadın levente bebeğin resimlerini gösterirken ultrasyon tabiki odadan çıktıktan sonraki sinsi gülüşü varya kadın zafer kazanmış gibi bi yüz ifadesi vardı levent sonunda bu kadını seçmek zorunda ki tercihini yaptı bi bakıma elaya sevgili muhakkak gelsin ne bu ya kız paso ağlıyo acı çekiyo neşeli espirili biri gelsin tabii leventi asla unutturamaz of bunlaramı üziliyim zenana mı diğer kız hayatta kurtulmaz bide ağla kalbim şarkısını bengü seslendirmeye başlamış hande kadar kuvvetli söylemiyo ama iyi:img-wink:

hamişş
09-03-07, 10:33
Tamam canım ben ara sıra uğrarım.
Nisan 1 den sonra serbestim.Sonra benden bıkarsınız..:img-hyste

Az önce unutmuşum kusura bakmayın Doktorlar'ın hastalarına da selamlar..:happy0064

Şimdilik gidiyorum iyi yorumlar..bye

Tamam canım sen gel yeter ki bıkmayız biz . Bostepeli selam canım hepimiz çok üzüldük ilginç ve şaşırtıcı bir sahne oldu hepimiz için hele sena kahrolmuştur herhalde .
Karamayacım bu ihtimali akşam bende düşündüm dedim ki bunlar bize bu kadını sevdirmeye kalkarlar mı yok dedim mümkünatı yok ! Ben yazana kadar reytingler gelmiş çok iyi :good:

bostepeli
09-03-07, 10:35
hehe benim bildiğim kadın zaten hamile bu yalan değil ki malesef ama zamanla düzelir üzülmeyin desem de dün elaya gözlerim doldu o kadını yolasım geldi :img-cool2

raiitnlerimiz süper yine maşşallah inşallah hep böle devamn ederisss :happy0064 :happy0064

valla nalan yalandır falan dedim inanmam ama levente deyince nasıl oldu bu iş artık inandım cadı ne olacak o çocuğa annelik yapamaz be kendisi yetmiyo bide küçük cadı çıktı başımıza valla benimde yolasım geldi kadına tahammülüm yok ah haldun sardın cadıyı başımıza ela artık mutlu olsun zaten bundan sonra ağlamıycam falan diyodu:img-yes:

bluenight
09-03-07, 10:36
bu arada meryemce imzanı yeni gördüm süper hehe ismimi görünce sevindim valal ne yalan diim bende özledim eski sohbetleri yorumları vs ne yapalım doktorlar da en azından bir kaçınızı buluyorumda gene az çok nyaşıyorum o günleri :)

gzd_gzd
09-03-07, 10:37

yani gerçekten hamile,we babası levent? :img-help: :img-help: ooooff walla,dün o kadını parçalicaktm zaten,elaya bi de numaradan bayıldın demesi çileden çıkardı resmen beni!! herkesi kendi gibi zannediyo heralde bu bilge cadısı

ekin.sarp
09-03-07, 10:37
Reytingler gelmiş:happy0064 .Bu hafta birincilikten endişeliydim,çok şükür iyiyiz yine:).İlahi adalet mi desem bilemiyorum.atv canımızı fena yaktı zamanında.Demek ki kaliteden ödün vermeden zirvede diye slogan kullanmakla olmuyormuş!
Haftaya Kurtlar Vadisi'nin yerine gelen Pana filmin yeni dizisi ve Doktorlar perşembeyi kapatırlar yine.İkinci oluruz herhalde.Ama yayınlanan saatte yine birinciyiz diye düşünüyorum.Hadi bakalım...

KARAMAY
09-03-07, 10:38

ben şunu anladım bir bundan ;

Benim bir bildiğim var içiniz rahat olsun mu ....?????

Yaa eninde sonunda dönecekte... ne zaman olay orda kitleniyor...

Kısa sürede kerkenezden kurtulmak dileğiyle ...onu sevdirme çabalarını görmemek dileğiyle ....

bluenight
09-03-07, 10:39
valla doğru diyon kadın levente bebeğin resimlerini gösterirken ultrasyon tabiki odadan çıktıktan sonraki sinsi gülüşü varya kadın zafer kazanmış gibi bi yüz ifadesi vardı levent sonunda bu kadını seçmek zorunda ki tercihini yaptı bi bakıma elaya sevgili muhakkak gelsin ne bu ya kız paso ağlıyo acı çekiyo neşeli espirili biri gelsin tabii leventi asla unutturamaz of bunlaramı üziliyim zenana mı diğer kız hayatta kurtulmaz bide ağla kalbim şarkısını bengü seslendirmeye başlamış hande kadar kuvvetli söylemiyo ama iyi:img-wink:

hehe yeni sevgili gelse ela nın acısını hafifletecek mi? hiç sanmıyorum yani :) benim bildiğim ela karakteri kolay kolay leventi unutamkazs yerini dolduramaz ama bildiğim ela diince aklıma ekin gelio bazı özellikleri aynı da bahsettiğim ela yerine ekinde olabilir kafam jkarışltı valla :)

Fatma cım selam canım sana da bende özledim valla :)

ayşa
09-03-07, 10:41
ayşa'cım üstüste sevdiğimiz dizilerden konuk oyuncu geliyor,hayır olsun.İlerleyen bölümlerde pilavcı amcayı,Süha Dayıyı,Kurti'yi falan bekliyorum artık:)

Bende bekliyorum canım.
Bu çok güzel aslında, her bölüm konuk olarak dahil olmalarına rağmen kaliteli oyuncular geliyor. Hem ekibe hemde teklifleri kabul eden oyunculara teşekkürler. Ekip işine özen gösteriyro bence.

Pilavcı amca kesin gelir canım, sağ olsun birçok diziye misafir olur.

bluenight
09-03-07, 10:43
yani gerçekten hamile,we babası levent? :img-help: :img-help: ooooff walla,dün o kadını parçalicaktm zaten,elaya bi de numaradan bayıldın demesi çileden çıkardı resmen beni!! herkesi kendi gibi zannediyo heralde bu bilge cadısı

yaf ben babası levent yada levent değil demedim ki hamile olduğunun gerçek olduğunu biliyorum sadece :) ne derece doğrudur bilemicem bazen kekleniyorum birileri tarafıundan çünkü yalancı çıkıyorum :img-hyste neyse evet dün bende iiiced sinir oldum kadına elaya bu tar5z şeyler söleyince gerçi ela ağzının payını verdi ama o kadında yüz yok ki utanma yok ki anlasın uyuz uyuz gene gülüodu tut saçından sürükle yane :img-cool2

bluenight
09-03-07, 10:45
Reytingler gelmiş:happy0064 .Bu hafta birincilikten endişeliydim,çok şükür iyiyiz yine:).İlahi adalet mi desem bilemiyorum.atv canımızı fena yaktı zamanında.Demek ki kaliteden ödün vermeden zirvede diye slogan kullanmakla olmuyormuş!
Haftaya Kurtlar Vadisi'nin yerine gelen Pana filmin yeni dizisi ve Doktorlar perşembeyi kapatırlar yine.İkinci oluruz herhalde.Ama yayınlanan saatte yine birinciyiz diye düşünüyorum.Hadi bakalım...

yaa sorma o dizi konusun da show tv ye uyuz oldumn sanki başka gün yok illa ki bizim dizinin dibine yerleştircek o diziyi hadi kurtlar vadisi günü perşembe die yayınladı ee bu dizi 0 dizi illa perşembe mi yayınlamak zorunda sanki gün kıtlığı yaşpıo show hergüne bir dizisi varmış gibi :fighting2

meryemce84
09-03-07, 10:47
Nasıl EA gözümde canlandı bilemezsin Meryem'cim:).
Yalnız Selçuk Yöntem'in kızı olduğunu bilmiyordum, oyunculuk genlerinde var o zaman bunun:).

EA yarım kaldı canım valla çok güzel diziydi neyse konu dışına çıkmayım.

reytingler süper ya yine birinciyiz artıl bizide ana sayfaya alsınlar canım görün reytinglerimizi hem hatada yapmıyoruz herşeyi yerine getiriyoruz dimi ama....

AO dışında sevdiğim hiçbir dizide anasayfayı göremedim.
Doktorların ratingleri iyi her hafta birinci..
Ana sayfaya geçme zamanı gelmedi mi acaba?:img-pilot

herkese selamlar efendim...
ekip toplanmış maşallah...ayşa,Meryem,Nalan,hamiş sizi burada gördüğüme çok sevindim.Meryem'cim imzan bitirdi beni...Bende özledim bende:).Hele şu Kız Kulesi yok mu,çok anısı var çok...:)İncigül'ün Selçuk Yöntem'in kızı olduğunu bilmiyordum bak,babasının katıldığı bir programa sesini değiştirerek bağlanmıştı.İyi bir oyuncu olacak demişlerdi orada da:).Oyunculuğunu izlemişim de haberim yokmuş:)

bu arada meryemce imzanı yeni gördüm süper hehe ismimi görünce sevindim valal ne yalan diim bende özledim eski sohbetleri yorumları vs ne yapalım doktorlar da en azından bir kaçınızı buluyorumda gene az çok nyaşıyorum o günleri :)

Canlarım imzamı gören arkadaşlar bana mesaj atıyor siz geç kaldınız..:img-hyste O günleri ben çooook özledim..:icon_sorr
Ama,
"Gelmez o günler, dönmez o günler
Mazide kaldı hep"

Tamam canım sen gel yeter ki bıkmayız biz . [B]

Bırakmıyorsuz canım valla ne zamandır böyle toplu alıntı yapmamıştım..:img-hyste
Neyse hadi görüşürüz iyi sohbetler...bye

bluenight
09-03-07, 10:47
ben şunu anladım bir bundan ;

Benim bir bildiğim var içiniz rahat olsun mu ....?????

Yaa eninde sonunda dönecekte... ne zaman olay orda kitleniyor...

Kısa sürede kerkenezden kurtulmak dileğiyle ...onu sevdirme çabalarını görmemek dileğiyle ....

ya benim bişey bildiğimden demiom :img-yes: yani gnelde dizilerde öle veya böle bir şekilde amaca ulaşılıyor :) bugün olmasa yaarın ama o kadının suyu fazlşa kaynadı yarına da kalmıcak gibi görünüo :icon_whis

boncuk.girl
09-03-07, 10:48

ayy arkadaşlar dün yine çok güzewl bir bölümdü
of ya yine en heyecanlı yerinde bitti
ela nasıl ağladı ama
yazık ya bu kıza çok üzülüyorum

gzd_gzd arkadaşım bu bilge cadısından herşey beklenir
zaten branşı o onun belkide o ultrason görüntüsünü bilge hazırladı bilge için çok kolay birşey değilmi zaten

gzd_gzd
09-03-07, 10:49
yaf ben babası levent yada levent değil demedim ki hamile olduğunun gerçek olduğunu biliyorum sadece :) ne derece doğrudur bilemicem bazen kekleniyorum birileri tarafıundan çünkü yalancı çıkıyorum :img-hyste neyse evet dün bende iiiced sinir oldum kadına elaya bu tar5z şeyler söleyince gerçi ela ağzının payını verdi ama o kadında yüz yok ki utanma yok ki anlasın uyuz uyuz gene gülüodu tut saçından sürükle yane :img-cool2
anlıyorum :) bence bi şeklde bu kadının yaptığı bişey ortaya çıkcak ama ne şeklde we ne zaman orasını bilmiyorum,böyle şeytani gülümsemeler hiç hayra alamet değil çünkü:icon_whis

bu arada dün levent iki kere bozdu bilgyeyi,birincisi hasanın yanndayken, bana hayatım deme diyerek,ikincisi de bilge levente sana hala aşığım dediğinde ama ben sana aşık değilim diyerek,we tahmin edebilceğiniz üzere ben bilgeye pek üzüldüm bu bozulmaları sonrası:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bluenight
09-03-07, 10:50
EA yarım kaldı canım valla çok güzel diziydi neyse konu dışına çıkmayım.
AO dışında sevdiğim hiçbir dizide anasayfayı göremedim.
Doktorların ratingleri iyi her hafta birinci..
Ana sayfaya geçme zamanı gelmedi mi acaba?:img-pilot
Neyse hadi görüşürüz iyi sohbetler...bye

Valla canım geldi de geciyor bile biz bunun için çok uğraştık ama öle bir durm var ki kim