Tüm Versiyonu Göster : Okan Bayulgen

Sayfalar : [1] 2

hulya16
07-02-06, 20:44
her ne kadar showmanligi on planda olsada cok iyi bir oyuncu...

*deniz*
07-02-06, 22:08
O çok iyi bir oyuncu,Türkiyenin en zeki adamlarından biri çok karizmatik çok yakışıklı çok fırlama çok ukala ve ben her şeyiyle onu çok çok seviyorum.O bir numara.

hulya16
07-02-06, 22:50
O çok iyi bir oyuncu,Türkiyenin en zeki adamlarından biri çok karizmatik çok yakışıklı çok fırlama çok ukala ve ben her şeyiyle onu çok çok seviyorum.O bir numara.
aynen katiliyorum :img-icecr :img-icecr :img-icecr

rain 1907
08-02-06, 13:43
Arkadaslar Okan Bayulgen ne ara oyuncu oldu??? Showmanlıkle oyunculugu karıstırmayalım.Cem Yılmaz a desenız anlarımda Okan ne iş yaaaaaaaa

hulya16
08-02-06, 14:45
Arkadaslar Okan Bayulgen ne ara oyuncu oldu??? Showmanlıkle oyunculugu karıstırmayalım.Cem Yılmaz a desenız anlarımda Okan ne iş yaaaaaaaa
okan bayulgen aslinda tiyatrocudur. bir cok filmde oynadi (agir roman, hemso, komser sekspir...) dizide ( size baba diyebilirmiyim?) ve tiyatroda hem oyunculuk (mesela su an kiralik oyun da oynuyor) hemde yonetmenlik yapti. aldigi odullerde cabasi. sence bunlar bir oyuncu olmak icin yeterli degilmi? lutfen birsey soylemeden once iyi bi arastir sonra konus!!

*deniz*
08-02-06, 14:49
Okan öncelikle oyuncu bilmememen şaşırtıcı.Filmlerini sayıyorum
Hemşo
İstanbul kanatlarımın altında
komser şekspir
Ağır roman ,adlarını hatırlayamadığım bir kaç dizi.Cem yılmazın başrolde oynadığı iki film var gora ve herşey güzel olacak.Diğerleride küçük rollerde oynadığı bir kaç film.

hulya16
08-02-06, 16:28
bu dunyada ondan karizmatigi varmidir acaba?

*deniz*
08-02-06, 17:06
bu dunyada ondan karizmatigi varmidir acaba?

Ben şu ana kadar rastlamadım.Canım o benim.Yanlız onu sevebilmek ve anlayabilmek için belli bir zeka düzeyinin üstünde olmak gerekiyor(Sözüm meclisten dışarı)Zaten dikkat ederseniz onun seven kitlesi üniversite öğrencileri ve entellektüel kesimdir.Onu öyle herkes anlayamaz.

sinemim_g
08-02-06, 17:16
ben kendisini çok sağuk ve lavbali buluyorum :icon_mad:
ama showculuğu ve oyunculu hakkında bişey diyemem iyi iş yapıyo...sadece biraz insanlara olan saygısı az :blush:

rain 1907
08-02-06, 22:16
Ben şu ana kadar rastlamadım.Canım o benim.Yanlız onu sevebilmek ve anlayabilmek için belli bir zeka düzeyinin üstünde olmak gerekiyor(Sözüm meclisten dışarı)Zaten dikkat ederseniz onun seven kitlesi üniversite öğrencileri ve entellektüel kesimdir.Onu öyle herkes anlayamaz.

ne alakası var ben de üniversiteliyim ama sevmıyorum okanı.neyını sevıyım kı? onune gelenı asagılamasınımı ya da mılletın suratına saygısızca telefon kapatmasınımı????tamam dobra ınsanları severım ama okanınkı dobralıgı cok asıyo.cok saygısız.sankı kucuk dagları o yarattı.sız de bı gun programa baglandıgınızda telefonu kapatsın suratınıza da bakalım o zaman da karızmatık gelıcek mı sıze?????????

sisley
08-02-06, 23:41
Okan Bayülgen Pazar günü Ceyhun Yılmaz Showa konuk olacak cine5 te 22.00 de başlıyor sevenler kaçırmasın derim .

*deniz*
09-02-06, 00:05
ne alakası var ben de üniversiteliyim ama sevmıyorum okanı.neyını sevıyım kı? onune gelenı asagılamasınımı ya da mılletın suratına saygısızca telefon kapatmasınımı????tamam dobra ınsanları severım ama okanınkı dobralıgı cok asıyo.cok saygısız.sankı kucuk dagları o yarattı.sız de bı gun programa baglandıgınızda telefonu kapatsın suratınıza da bakalım o zaman da karızmatık gelıcek mı sıze?????????

Ben bütün üniversiteliler sever demiyorum zaten.Okanı sevenlerin genel profilinden bahsettim.Davranışlarına gelince onun tarzı ve program konsepti öyle.Diğer türlü ailemizin showman lerinden çok var zaten.O tarzıyla fark yarattı.Diğer türlü canlarım hepinizi çok seviyorum sevgi, çiçek, böcek diyenlerin çok içten olduklarınımı sanıyorsun.Ayrıca kimse telefonla bağlanmak zorunda değil silah zoruyla bağlatmıyor.Hem oda şovun bir parçası.Ben onu çok sevmeme rağmen hiç bağlanmayı düşünmedim.Onunla başa çıkamam
çünkü, herkesde benim gibi yapabilir.Sevgiler.

rain 1907
09-02-06, 09:15
Ben bütün üniversiteliler sever demiyorum zaten.Okanı sevenlerin genel profilinden bahsettim.Davranışlarına gelince onun tarzı ve program konsepti öyle.Diğer türlü ailemizin showman lerinden çok var zaten.O tarzıyla fark yarattı.Diğer türlü canlarım hepinizi çok seviyorum sevgi, çiçek, böcek diyenlerin çok içten olduklarınımı sanıyorsun.Ayrıca kimse telefonla bağlanmak zorunda değil silah zoruyla bağlatmıyor.Hem oda şovun bir parçası.Ben onu çok sevmeme rağmen hiç bağlanmayı düşünmedim.Onunla başa çıkamam
çünkü, herkesde benim gibi yapabilir.Sevgiler.

ya o nasıl bır tarz allahaskına??? program ona arayanın suratına kapatıcaksın mı dıyo???okan da bunu kabul edıyo.helal valla.cok taktır ettım sımdı.ben de olsam aramam zaten.ondan azar ısıtmeye hıc meraklı degılım.mıllet bunu bıle bıle arıyo ya ben ona sasıyorum.adam kımseyı cıddıye almıyo kı.Herseyı Okan bılıyo zaten.halk ve dıger sanatcılar onun gozunde cok cahıl ınsanlar.Adam ekmek yedıgı magazıncılere bıle "bırakın şu APTAL magazıncılerı"dıyo.ben medyanın yerınde olsam okanın bulundugu hıcbır mekana gırmezdım.rahat bıraksınlar o da gonlunce capkınlık yapsın.ne de olsa magazıncılerı adam yerıne koymuyo

gormlaith
09-02-06, 09:27
bence cok basarili bi oyuncu,cok basarili bi showman. seslendirmelerdede harikalar yaratiyo bayiliyorum ya özellikle garfield superdi..

milagros esposito
09-02-06, 14:01
Okan Bayülgen kesinlikle Türkiye'nin en zeki komiği.....kesinlikle Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'dan çok daha zeki !

nejatdidem
10-02-06, 23:33
valla benim favorilerimden çok karizzzzmmaaaa ve sempatik açıkçası ben onu cem yılmaz filan onlardan daha zeki buluyorum tv makinasında da programı harika yönetiyo yaaa mükemmel bir adam yaaa :img-dirol

1907
12-02-06, 15:36
Okan'ı tanımlayabilecek birçok kelime var bence.. Zeki, sempatik, fırlama, tiyatrocu, oyuncu, showman, yönetmen ve çok tatlı bir adam ya :img-clapp Türkiye'nin en iyi showmanlarinden birisi. Evet ukala olduğu doğru ama ben ukala olmayı sevmediğm halde en çok ona yakıştırıyorum ukalalığı. Küçük dev adam bence! Tv Makinası'nda da çok başarılı buluyorum. Her alanda kendisini ispat etmiş biri onu tvde görmekten, seyretmekten büyük zevk duyuyorum. Umarım uzun yıllar bizlerin, sevenlerinin karşısında olur.
Aslında hiç cevap vermeyecektim ama Okan'a hakaret eden, sövüp sayan arkadaşlar, çok kesin tavırlılar görüldüğünden çok farklı bir insan bence hakaret etmeden biraz daha düşünmeniz gerektiğine inanıyorum. Çünkü Okan'ın sevmeyenler olduğu kadar sevenleride var ona saygı göstermiyorsanız bari sevenlerine gösterin...

Ms.Alabora
12-02-06, 15:44
Ben Okan hakkinda hic iyi fikirlere sahip biri degilim...Bana göre simarigin tekidir kendisi...Ben böyle düsünüyorum...

GeLiNcIk88
12-02-06, 15:49
okan harika biri zagayi izlemiyordum ama tv makinasini izliyorum hic kacirmadan......oyunculuguna yorum yapmam ama sunuculuk konusunda okan bir numara

hulya16
12-02-06, 15:50
arkadaslar burda okan bayulgen'e hakaret edenler onu hic izlemeyen kisilerdir. okan bayulgen'i gercekten iyi anlamak icin onu surekli izlemek lazim. oyle bir iki kez orda burda gorup yorum yapan arkadaslarin boyle dusunmeleri cok dogal. bende okan bayulgen'i izlemeye baslamadan once onu pek sevmezdim. ama izlemeye basladiktan sonra gercekten zeki bir insan oldugunu anladim...

GeLiNcIk88
12-02-06, 15:54
sana katiliyorum hulya 16 onu tanidikca daha cok sevmeye basladim bende once ne okan in programini izliyordum nede oynadigi filmleri.............

*deniz*
12-02-06, 15:56
Evet şımarık,ukala,fırlama,kendini beğenmiş,insanları fena halde bozuyor ve tüm bu özellikleri kendisine bukadar çok yakıştıran belkide dünyadaki tek insan.O bu özellikleri ile özel zaten.Ben düzgün,efendi ve insanlara yalakalık yapan bir okanı istemem zaten onlarla dolu piyasa.Okan seni çok seviyorum.

dFKto
12-02-06, 16:08
Zekasına, bilgi birikimine, derinliğine, konuşma kabiliyetine hayranım. Muhteşem bir insan. Bu kadar zeki ve karşısındakine layığına göre davranan, yalakalık yapmayan bir insan görmedim. Onun keskin zeka gerektiren esprilerini ve sözlerini anlamak için izleyenlerin de bir parça da olsa entellektüel birikimi olması lazım. Herkes anlayamaz Okan'ın değerini. O da böyle olmasaını istemezdi zaten.
Bazen telefon açanlar öyle saçmalıyorlar ki telefonun kapatılmasını hakediyorlar. İyi de yapıyor. Konuşamayacaksan ne diye telefon açıyorsun.
Ben de seni çok seviyorum Okan.

Ms.Alabora
12-02-06, 16:21
arkadaslar burda okan bayulgen'e hakaret edenler onu hic izlemeyen kisilerdir. okan bayulgen'i gercekten iyi anlamak icin onu surekli izlemek lazim. oyle bir iki kez orda burda gorup yorum yapan arkadaslarin boyle dusunmeleri cok dogal. bende okan bayulgen'i izlemeye baslamadan once onu pek sevmezdim. ama izlemeye basladiktan sonra gercekten zeki bir insan oldugunu anladim...

1-2 kez orda burda görmedim...Ben gördügüm seyi söylerim..Ayrica bu benim düsüncemdir...Seninkisi farkli diye diger insanlarin düsüncelerine yorum yapma hakkin yoktur!!!

1907
12-02-06, 17:24

Bir iki kere izlemiş olup beğenmeseler bile eleştirmeye hakları var ama yaptıkları şey eleştirmek değil ki düpedüz hakaret.. Ben buna kızıyorum tamam sevmeyebilirler illaki hakaret mi etmeleri gerekiyor? Zaten Okan öyle her zaman magazine çıkan bir isim değil, sürekli tvye çıkmaya meraklı bir yalaka değil, sadece kendi showunda ve birkaç sohbet içerikli üst düzey programlarında seyredebiliyoruz onu. Tv Makinası hayli geç saatte yayınlanıyor madem bu kadar rahatsızlık veriyor kapat tvyi.. Anlamadan, dinlemeden tarzan gibi eleştiri yapılmazki ya..

1907
12-02-06, 17:27
Okan Kaan Bayülgen, 23 Mart 1964'te İstanbul'da dünyaya geldi. Okul hayatına, İstanbul Göztepe'deki Taş Mektep'te başladı. Daha sonra İstanbul Şişli 19 Mayıs İlkokulu'nda ilkokula devam ederek oradan mezun oldu. Eğitimine Galatasaray Lisesi'nde devam eden Bayülgen müzik, edebiyat, folklor gibi kollarda etkin oldu. Ardından Bodrum Lisesi'nde en son olarak da Şişli Lisesi'nde okuyarak, 1984 yılında mezun oldu. Lise hayatından sonra Fransa Tours Üniversitesi - Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde Hukuk okumaya başladı. Daha sonra fikir değiştiren Bayülgen, aynı üniversitenin Ekonomi bölümüne geçti.Orada bir yıl okudu.Ardından Ekonomi eğitimini de yarıda bırakarak Türkiye'ye döndü ve Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Sınavları’nda başarılı oldu. 1989 yılında Mimar Sinan Üniversitesi’nde okumakta olduğu bölümü bitirdi ve aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Fakültesi’nde master yaptı. Okan Bayülgen, 1989 yılında Devlet Tiyatroları'nda yönetmen olarak çalışmaya başladı. Bu sıralarda "Genç Indiana Jones" dizisinin Türkiye'de çekilen bölümünde rol aldı. 1993 yılının sonunda ise Trabzon Devlet Tiyatrosu’na tayini çıktı. 1994 yılında ise Devlet Tiyatroları'ndan ayrıldı.

Radyoculuk hayatına ilk olarak 1991 yılında Kent FM’de başladı. Burada "Son Saatler" adlı programı sundu.Ardından 1995 yılında Radyo Contact'ta çalıştı.1997 yılında Kiss FM'de "Okan Bayülgen On Air" programını sundu. Radyo D'de drive time'da "Hayat Bilgisi" programını yapan Okan Bayülgen en son 2001 yılında Radio Contact'ta drive time'da "Yol" programı ile karşımıza çıktı. Televizyon hayatına Satel TV'de klipler sunarak başlayan Bayülgen, 83 gece boyunca yaptığı "Gece Kuşu" adlı program ile tanındı. Daha sonra televizyon hayatına 100 gece "Televizyon Çocuğu" olarak devam etti. Gece şovlarından sonra "Utanmaz Adam" adlı televizyon dizisinde Şeref Haktanır'ı canlandırdı. Uzun bir aradan sonra "Zaga" ile geri döndü. Bu arada 2004 Eylül ayında ise "Size Baba Diyebilir miyim?" adlı dizide Aziz’i canlandırdı. 2005 yılı sezon sonunda, yedi yıldır ekranlarda olan "Zaga" ve bir yıldır ekranlarda olan "Herkes Bunu Konuşuyor" bitti. Şu an ise "Televizyon Makinası" adlı program ile bizlerle... Sinema hayatına 1996 yılında "İstanbul Kanatlarımın Altında" filminde Lagari rolü ile başladı ve ilk kez bir film için kafasını kazıttı. 1997 yılında "Ağır Roman" adlı filmde Gli Gli Salih'i canlandırdı ve "Sadri Alışık En İyi Erkek Oyuncu" Ödülünü aldı. 1999 yılında "Romantik" adlı filmde Ömer karakterini canlandırdı fakat film gösterime girmedi. 2000 yılında "Oyunbozan" adlı filmde Metin Kahraman karakterini canlandırdı ve ikinci defa bir film için kafasını kazıttı. 2001 yılında "Hemşo" ve "Komser Şekspir" filmlerinde başrol oynadı. Son olarak da 2002 yılında "Gülüm" adlı filmde rol aldı...[okanbayulgen.net sitesinden alıntıdır..]

gormlaith
12-02-06, 17:50
Zekasına, bilgi birikimine, derinliğine, konuşma kabiliyetine hayranım. Muhteşem bir insan. Bu kadar zeki ve karşısındakine layığına göre davranan, yalakalık yapmayan bir insan görmedim. Onun keskin zeka gerektiren esprilerini ve sözlerini anlamak için izleyenlerin de bir parça da olsa entellektüel birikimi olması lazım. Herkes anlayamaz Okan'ın değerini. O da böyle olmasaını istemezdi zaten.
Bazen telefon açanlar öyle saçmalıyorlar ki telefonun kapatılmasını hakediyorlar. İyi de yapıyor. Konuşamayacaksan ne diye telefon açıyorsun.
Ben de seni çok seviyorum Okan.

aynen katılıyorum defakto..onun degerini herkes anlıyamaz bende cok seviyorum onu..hele bu sene tv makinasında dahada bi sevdim..dünde cok tatlıydı dedi ya programın başında bugun su muhallebisi kıvamındayım :img-icecr gercekten oyleydi...laf söyletmem okanaa o 1 numara :good:

bu arada bu aksam okan, ceyhun yılmz showda..cine5 21.45

1907
12-02-06, 19:02
aynen katılıyorum defakto..onun degerini herkes anlıyamaz bende cok seviyorum onu..hele bu sene tv makinasında dahada bi sevdim..dünde cok tatlıydı dedi ya programın başında bugun su muhallebisi kıvamındayım :img-icecr gercekten oyleydi...laf söyletmem okanaa o 1 numara :good:

bu arada bu aksam okan, ceyhun yılmz showda..cine5 21.45

1 Numara katılıyorum gormlaith :happy0064 Bu akşam Ceyhun Yılmaz showdayız o zaman :) Haber verdiğin için saol..

*deniz*
12-02-06, 19:04
Teşekkürler 1907 harika ve detaylı biyografi için.Okadar sevmeme rağmen benim bile hakkında bilmediğim şeyler varmış.Öyle hiperaktif bir adamada bu yoğunlukta bir hayat yakışırdı zaten.

dFKto
12-02-06, 19:12
Teşekkürler 1907,
Lütfen okuyup ne kadar donanımlı bir insan olduğunu gördükten sonra yorum yapın. Adam çok dolu, aptallıklara tahammülü yok onun için bazen katı davranabiliyor.
Süper bir insan her yönüyle. İki gece üstüste görmek güzel olacak.

*deniz*
12-02-06, 22:13
Zaten fikrini söylemeyi,eleştirmeyi küfür etmek,hakaret etmek zanneden insanlar okan bayülgeni sevseydi ben sevmezdim.Okan bayülgen formunun başından beri sevenlerinin uslübuna bakarsanız farkı anlarsınız.Lütfen biraz daha seviye.

calypso87
13-02-06, 00:00
kimse kimseyi sevmek zorunda değildir ama bunu söyleme tarzı vardır önce onu bir öğren sonra bir insana salak aptal deme hakkını sana kim verdi eğer bir daha eleştiri yapacaksın belli bir seviyede olsun lütfen

gormlaith
13-02-06, 10:39
"AYRICA BEN KAÇ KERE İZLEDİM HİÇTEZEKİ OLDUĞUNU ANLAMADIM NEDENSE AKSİNE ONUN DAHA APTAL BİRİ OLDUĞUNU GÖRDÜM..." Diyen çok zeki arkadaşım madem Okan aptal bir insan onu neden defalarca izleyip kendine eziyet ettin? Bu bir. Buraya herkes kendi fikrini yazmakta özgürdür düşüncesini savunarak Okan gibi bir adama salak deme özgürlüğünü nerede buldun? Bu iki. Yazdıklarından Okan'ın espiri anlayışını ve tarzını yadırgandığın anlaşılıyor, onu sevmediğin hatta ondan nefret ettiğin belli oluyor. Bunlar kabulüm sevmiyor yada nefret ediyor olabilirsin. Neden Okan severlere onu sevdikleri için gülüyorsun ve alaya alıyorsun? Bu da üç. Şimdi kalkıp ben sana salak yazsam bana demediğini bırakmassın tarzından belli neden insanların saygı duyup sevdiği bir adama bu kadar kötü eleştiri yapıp hakaret ediyorsun? Neden Okan severlere gülüyorsun? Sizler gibi eleştiri yapan arkadaşları anlamıyorum, anlayamıyorum. Lütfen biraz seviye, biraz saygı.. Sen senin tabirinle Okan BAGÜLGEN'İ sevme arkadaşım! Daha ismini bile yazmayı beceremediğin zeki insanı sevenlere saygı duy yeter!!!

1907 arkadaşım ağzına sağlık cok guzel söylemişsin...
goruyorum saygısızca mesajlar ancak laf dalaşına girmeyim diyorum ve cevap vermiyorum ama artık yetti sanırım..anladık okanı sevmiyosunda onu sevenlere niye laf atıyosun! herkes herkesi sevmek zorunda degil.benimde sevmedigim bir suru insan ve bir suru program,dizi var ama gidip oraya bu cok aptal bi dizi o cok salak bi adam nesini seviyosunuz gibi bişey yazmak gerekmez hele onu sevenlere guluyorum gibi aşağılacı bi cumleye hic gerek yok..sevip sevmemekte özgür herkes ama bu kadar seviyesizce bi eleştiri yapmak cok gereksiz..

dFKto
13-02-06, 13:14
Ceyhun yılmaz Showda da muhteşemdi. Her zaman hayrandım ona ve keskin zekasına, ama son zamanlarda hayranlığım iki kat daha arttı.

hulya16
13-02-06, 14:06
bende ceyhun yilmaz'i izledim ama pek eglendigim soylenemez. okan'a ayip olmasin diye sonuna kadar izledim :) ceyhun yilmaz i hic komik bulmuyorum ve bu kadar tutulmasinida bi turlu anlayamadim. bendemi sorun bilmiyorum (halbuki ben cok kolay gulen bir insanim). her neyse. en cok guldugum olay o zagada surekli arayan erkek seyirciydi :img-hyste :img-hyste bide gecen sene bahsettigi kiz zuhal di sanirim. hani zaga ya baglanmisti ve morali cok bozuk oldugunu soylemisti. hatta mor ve otesi "bir derdim var" sarkisini soylemisti onun icin. hey gidi zaga gunleri...

1907
13-02-06, 15:26
Teşekkürler 1907 harika ve detaylı biyografi için.Okadar sevmeme rağmen benim bile hakkında bilmediğim şeyler varmış.Öyle hiperaktif bir adamada bu yoğunlukta bir hayat yakışırdı zaten.

Teşekkürler 1907,
Lütfen okuyup ne kadar donanımlı bir insan olduğunu gördükten sonra yorum yapın. Adam çok dolu, aptallıklara tahammülü yok onun için bazen katı davranabiliyor.
Süper bir insan her yönüyle. İki gece üstüste görmek güzel olacak.

Rica ederim arkadaşlar.. Eleştirip hakaret etmeden önce biraz Okan'ın geçmişine göz atarlarsa iyi olucak..
Gormlaith arkadaşım yazıma verdiğin destek için teşekkür ederim. Böyle pervasızca yazılan yazılar çok canımı sıkıyor..
Bu arada Ceyhun Yılmaz'ı ben de seyrettim sadece Okan var diye. Güzel sohbet oldu işin içinde Okan olunca.. Ceyhun Yılmaz'ı pek sevmiyorum yani komik değil yada espiri tarzı bana hitap etmiyor. Sevenleri vardır mutlaka ben bir türlü ısınamadım sadece güzel konukları çıkınca bakıyorum o kadar. (Dün haricen bir geceydi:))

hulya16
13-02-06, 15:44
burdada ailesi hakkinda bazi bilgiler var :

Dedem çok tatlý bir faþistti
Hürriyet 3 Mayýs 2001

Önceki gün üvey babasý Ýsmet Görgün'ü kaybeden ve ‘‘Onu gerçek babam sayýyorum’’ diyen Okan Bayülgen'in geçmiþi, Atatürk'ün, Kuran-ý Kerim'i Türkçe'ye tercüme ettirdiði meþhur alim Elmalýlý Muhammed Hamdi Yazýr'a kadar uzanýyor. Okan Bayülgen, dedesi Muammer Akman'ý ise ‘‘Odasýnda Hitler ve Mussolini'nin resimleri vardý. Hayrandý onlara. Dedem çok tatlý bir faþistti’’ sözleriyle anýyor.

ANNESÝ babasý boþanmýþ bir ailenin çocuðu olarak dünyaya gelen Bayülgen'in öz babasý, Albay Hamid Bey'in oðlu, hukuk ve gazetecilik eðitimi sýrasýnda sýnýflarýný birincilikle bitiren Ümit Bayülgen. Bayülgen'in öz dedesi olan Hamdi Üge ise aldýðý ceza davalarýyla ünlenen meþhur bir avukat. Beþ evlilik yapan Hamdi Bey evliliklerinden birini de Türkiye'nin ilk kadýn ceza avukatý Rahime Haným'la gerçekleþtirir. Rahime Haným, yaptýðý Kuran'ý Kerim tefsiriyle tanýnan Elmalýlý Muhammed Hamdi Yazýr'ýn ailesine mensuptur. Bayülgen, ‘‘Biz Elmalýlý Muhammed Hamdi Yazýr'ýn torunlarýyýz. O aile büyük ailedir’’ diyor.

Hamdi Üge'yle geçinemeyip boþanýnca Rahime Haným ikinci evliliðini Albay Muammer Akman'la gerçekleþtirir. Akademiyi bitirdikten sonra Strasbourg'da kimya eðitimi almaya giden Muammer Bey,doktorasýný yapýp geldikten sonra inþaatlar yapar ve zengin olur.

Bayülgen, enteresan tipler dediði her iki dedesinden de etkilenir. Aksiyon Dergisi'ne verdiði röportajda 'Ýkisi de tonton dedeler deðil, arkadaþ gibi, ketum ve sinir sahibi, iliþki kurulmasý zor adamlar. Adam hiddetlendiði zaman evden kaçardý herkes. Fakat ben Muammer Bey uyurken, vücudunu ve aðzýný baðlar, sonra da evden çýkar giderdim. Hiçbir þey söylemezdi'' diyen Bayülgen, dedesinin çok zengin olduðunu, para harcamayý sevmediðini, para harcadýðý tek torunu olduðunu söylüyor.
Bayülgen, ‘‘Muammer dedemin bir odasý vardý. 30 yýl hiç temizlenmeyen bir odaydý o. Hitler'in, Mussolini'nin resimleri vardý orada. Hayrandý onlara. Ne kadar tatlý bir faþistmiþ. Muammer Bey'i ben daha yeni anlamaya baþlýyorum' dedi.

1970'te, Okan Bayülgen on altý yaþýndayken annesiyle babasý ayrýlýr. Bülent Bey ile Ayla Haným, ayrýldýklarýný anlamasýn diye küçük Okan'ý yatýlý olan Ýstanbul Göztepe'deki Taþ Mektep'e gönderirler. Hafta sonlarý da beraber gelip alýrlar, eve gidip yemek yerler. Bayülgen'in babasý bir gün, þehir hatlarý vapurunda onu bir kadýnla tanýþtýrýr. Tanýþtýrdýðý kiþi Ümit Bayülgen'in ikinci eþi olacak avukat, DTP'nin Ýstanbul Büyükþehir Belediye Baþkan Adayý ve bugün GÝK üyesi olan Doðudan Bayülgen'dir. Çift evlenir ve Ozan ile Okþan adýnda iki çocuklarý olur.

Ayla Haným ise eþinden ayrýldýktan sonra Side ve Bodrum'a yerleþerek resim yapmaya devam eder. Daha sonra önceki gün yaþama gözlerini yuman Ýsmet Görgün'le evlenir. Göztepe'deki Taþ Mektep'ten sonra Þiþli 19 Mayýs Ýlkokulu'na geçen ve buradan mezun olan Okan Bayülgen, anne ve babasý ayrýldýktan sonra anneannesi ve Muammer Akman dedesi ile kalmaya baþlar.Bayülgen, ilkokuldan sonra Galatasaray Lisesi'ne girer.

Bayülgen, bir yýl iftiharla geçer, ertesi yýl sýnýfta kalýr. Böylece orta kýsmýnda girdiði Galatasaray'da 11. sýnýfa kadar çift dikiþ atarak gider. Buna raðmen okuldaki öðrenci kulüplerinde yer almaktan da geri kalmayan Bayülgen, folklor, müzik, edebiyat gibi kollarda aktiftir. 11. sýnýfta iken Rasih Nuri Ýleri'nin akrabasý bir kýza aþýk olur. Aþýk olup da okula gitmeme durumu ortaya çýkýnca da Ayla Haným onu Bodrum'a, yanýna getirtir. Bir yýllýk Bodrum Lisesi eðitiminin ardýndan Þiþli Lisesi'nden mezun olarak lise öðrenciliði ile alákasýný tamamen kestiðinde yýl 1984'tür. Bu yýllarda psikiyatrik sorunlar yaþayan Bayülgen, Türkiye'nin en ünlü psikiyatrlarýndan Metin Özek'e gider.

1984'te fotoðraf çekmek için Fransa'ya giden Bayülgen, Tours Üniversitesi'nde Hukuk ve Ekonomik Bilimler Fakültesi'nde hukuk okumaya baþlar. Ardýndan ekonomi okumaya karar verir.

Ekonomi okumak aðýr geldi
Bayülgen Fransa’da tanýþtýðý antikacý bir kadýnla antika mezatlarýna katýlmayabaþlar. Ardýndan belediyenin desteklediði üniversitede kurulan tiyatro ve bir de fotoðraf kulübünde çalýþan Okan Bayülgen, ekonomi dersi aðýr geldiðinden okulu da býrakýr ve Türkiye'ye döner. Mimar Sinan Üniversitesi'nin konservatuvar bölümü sýnavlarýný kazanýr, 1989'da MSÜ Devlet Konservatuarý'ný bitirdikten sonra ayný üniversitenin Sosyal Bilimler Fakültesi'nde master yapar. Bayülgen 1989-94 yýllarý arasýnda en genç yönetmen olarak Devlet Tiyatrolarý'nda oyunlar yönetir. 1993 sonunda Trabzon Devlet Tiyatrosu'na 'mutlaka gitmek' zorunda býrakýlýnca Devlet Tiyatrosu'ndan istifa eden Bayülgen, Kent FM'de radyoculuða adým atar. Sonrasýnda televizyon ve sinema...

Okan Bayülgen'in üvey babasý Ýsmet Görgün, ölüm döþeðinde
30/04/2001 NetHaber

Görgün'in iyileþmesi için Bayülgen elinden gelen her þeyi yapýyor Bodrum'daki inþaat halindeki evinin terasýndan geçtiðimiz Perþembe günü düþen Okan Bayülgen'in üvey babasý Ýsmet Görgün Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altýna alýndý. Doktorlar, Görgün'ün beyninin sol tarafýnýn tamamen öldüðünü söyledi. Üvey babasýnýn tedavisi için hiçbir masraftan kaçýnmayan Bayülgen, International Hospital ve Amerikan Hastanesi'nden beyin cerrahlarýný helikopterle Bodrum'a götürdü.

FBuse
25-02-06, 13:46
SON DAKİKA!... OKAN BAYÜLGEN'E BÜYÜK SUÇLAMA!.. BAYÜLGEN, PROGRAMINDA "SAHTE" TELEFONLARI MI YAYINA BAĞLIYOR?.. ATV'DEKİ A'DAN Z'YE KATILAN SERAY SEVER VE LERZAN MUTLU, BAYÜLGEN'İ YERDEN YERE VURURKEN, MUTLU "OKAN BİZANS OYUNLARI YAPIYOR"DEDİ.

21/2/2006 15:44

Az önce canlı yayında hedef tahtasında Okan Bayülgen vardı.

Albüm çıkarma hazırlığındaki Seray Sever'in sesi malum son günlerin gündem
maddesi...

Ve işte az önce ATV'de A'dan Z'ye programına katılan Seray Sever, Okan Bayülgen'in canlı yayında çıplak sesle şarkı söyletmeye çalışmasını eleştirirken, aynı duruma düştüğünü belirten Lerzan Mutlu da yayına bağlandı.

Seray ve Mutlu, programa bağlanan seyircilerin "ayarlanmış" seyirciler olduğunu iddia ederken, Mutlu, Okan'ın yaptıkları "Bizans oyunu" dedi.

Kaynak: Ucankus.com

FBuse
26-02-06, 19:55
http://img366.imageshack.us/img366/6091/imperiaflex0007bz.jpg (http://imageshack.us)

ÖZGÜ NAMAL ile bi foto!

gormlaith
08-03-06, 13:36
Bu gece Okan Bayulgen Abbas Güçlü ile Genc Bakış'ta.Hakkı Devrim de var. 23.45'te kanalD'de..

dFKto
11-03-06, 13:20
Milliyet Cumartesi'nin haberine göre bugün saat 19.00 da Okan Bayülgen açık radyoya konuk olarak katılacakmış.

calypso87
23-03-06, 08:13
bugün okan bayülgenin doğum günü burdan kutlamış olalım doğum günün kutlu olsun daha nice yıllara

emrefan
23-03-06, 08:31
Nice yıllara Okan Bayülgen ))

*deniz*
09-04-06, 21:51
Okan Bayülgenin yeni reklam filmi çok güzel olmuş.Şelale hanımı özlemiştik ama bütün tiplemeleri süper olmuş özellikle küçük kız çocuğuna bayıldım her gördüğümde gülüyorum.

meline
11-04-06, 10:21
Zeki,donanımlı,espirili,acımasız,aynı zamanda takdir etmesini de bilen (hakedeni tabii) dürüst, çılgın, sınırsız,yetenekli,sivri dilli,bazen laobali,komik,değişik bir insan.
Programları hep çok zengin ve ilgi çekici, çizgi dışı.
Eğer kaşınıyorsanız o da kaşıyor .
Telefonla bağlanan insanların zekasını da gayet güzel anlıyor, ben çok bilirim Okan'ın telefonu kapatmak istemeyip muhabbeti uzattığı seyircilerini.Telefonun ucundaki kişide zeka pırıltısını yakaladı mı o bırakmıyor ..
İlla arayacaksan bari öyle biri ol ....

Fakat Zaga döneminde üslubunu biraz abartmıştı sanki.
Tv Makinası bana göre show programları içinde en çok yükseldiği noktadır.
Özellikle Hakkı DEVRİM'e karşı gösterdiği saygı ve hürmeti benim gözümde daha da kıymetlenmesine yol açtı.

Bence değerli bir insan.

gormlaith
11-04-06, 10:30
yeni reklam filmi harika olmuş..şelaleyi görmek güzel oldu ama özellikle bu kız cocugu süper :)

http://img158.imageshack.us/img158/6060/okanselalekredikartireklam0020.jpg (http://imageshack.us)

FBuse
03-05-06, 20:07
OKAN BAYÜLGEN FOTOĞRAF SERGİSİNİ DE SONUNDA AÇTI!.. BAYÜLGEN MADAGASKAR’DA ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLARINI DOLMABAHÇE SARAY’INDA SERGİLEDİ!.. SERGİYE KİMLER Mİ KATILDI?

2/5/2006 22:28

Okan Bayülgen Madagaskar’da çektiği fotoğrafları Dolma Bahçe Saray’ında tanıttı.

Dolma Bahçe Sarayı’ndaki Sergiye, Uğur Dündar eşiyle Özgü Namal, Zara gibi isimlerin yanı sıra Murat Taşdemir ve Banu Alkan da ayrı ayrı geldi.

KelebeQ
16-05-06, 16:29
http://img71.imageshack.us/img71/8996/131358037qy.jpg

http://img71.imageshack.us/img71/9089/131358044uu.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/341/131358053kx.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/483/131358064xu.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/3950/131358079cw.jpg

http://img216.imageshack.us/img216/3677/131358088bo.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/2856/131358097sg.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/3240/1313580105gw.jpg

LİBRA
04-06-06, 15:43
Cengiz Semercioğlu'nun Habertürk'te yaptığı Full Ekran adlı programa konuk olan Okan Bayülgen ilginç açıklamalarda bulundu..

Cengiz Semercioğlu'nun Full Ekran programına perşembe gecesi Okan Bayülgen ve Saba Tümer konuk oldu. Okan Bayülgen yapımcılığını da yaptığı yeni programlarını anlatırken ilginç açıklamalarda bulundu:

" NTV, benim ağırlığımı Beyaz ve Kadir Çöpdemir ile kapatmaya çalışıyor."

" Beyaz'ın NTV'ye geçmesine çok sevindim"

" Çok kişi Haber Makinası'nı örnek olacak. Yeni sezonda bu tip programlar başlayacak."

" Televizyon Makinası, Haber Makinası ve Lütfen Bu Konuya Girmeyelim ağustosa kadar devam edecek."

" CNNTURK ve Kanal D'ye 2 program daha yapacağım. Bunlardan biri magazin programı olacak."

" Uzun süre televizyon dizisinde yer almak istemiyorum."

" Size Baba Diyebilir Miyim dizisi Kurtlar Vadisi'nin karşısında yayınlandığı için tutmadı."

" En duygusal yapımcı Osman Yağmurdereli"

" Birand, Kanal D Haber'de kalmalı"

" Yurtdışındaki birçok haber bülteni seyirlici yapılıyor. Yakında Türkiye'de de seyircili haber bültenleri başlayacak."

" Kanal 1'e transfer olmuyorum"

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=28808

TubaBülent
04-06-06, 16:24
resimler süper bakinca gülmekten öylüyorum

mavirüya
04-06-06, 18:48
çok karizmatik
çok şeker
ve eşek gözlü(bu bir iltifattır hakaret deil eşeklerin gözleri çok küsel oluyo:))
resimlere bayıldım gülüp duruyorum hala

TubaBülent
04-06-06, 19:00
evet öyle :img-icecr

Keremcem0815
18-06-06, 20:20
Okan bayülgen.Kendisi bir showmen ayni zamanda bazi diziler (Filmerler) de oynamisdi.buraya resimler ve düsüncelerinizi yazabilirsiniz.onun hakkinda hersey yani.
http://www.bugun.com.tr/resim/okan_bayulgen.jpg

sevgi86
18-06-06, 20:39
http://www.aileniz.net/kultur/sinema/starlar/okanbayurgen/agir11.jpghttp://www.aileniz.net/kultur/sinema/starlar/okanbayurgen/okanbayulgen1_2.jpghttp://www.aileniz.net/kultur/sinema/starlar/okanbayurgen/oyun05.jpghttp://www.aileniz.net/kultur/sinema/starlar/okanbayurgen/oyun14_small.jpg

23 Mart 1964'te Cihangir'de doğdu "1964'te Cihangir Kliniği'nde doğdum. Yıllar sonra nefis bir balerin kızla sabaha karşı onun evine giderken öğrendim ki; Cihangir Kliniği'nin karşısında oturuyormuş. Kız bana "Bak, doğduğun yer" diye gösterdi. Cihangir Kliniği'ni yıkmışlar, koskoca bir inşaat çukuru var. Sen otur apartman merdivenine, başla ağlamaya "Bir adresim bile yok" diye. O yüzden sevişemedik o gün." Galatasaray Lisesi ve Bodrum Lisesi'nde öğrenim gördü, Fransa'da Tours Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi aldı, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu,
Mimar Sinan Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde master yaptı, Devlet Tiyatroları'nın en genç oyun yönetmeni olarak çeşitli oyunlar yönetti, Rejisi kendisine verilen bir oyun, Raif Alnıaçık tarafından kaldırılınca Devlet Tiyatroları'ndan istifa etti. 1991'den beri radyo programları yapıyor.
Satel TV'de klip sunarak TV kariyerine başladı , "Gece Kuşu" ile bir gecede meşhur oldu , "Televizyon Çocuğu" ile "late night show" tarzını devam ettirdi , başarısız Utanmaz Adam dizisinden sonra televizyona verdiği arayı "ZAGA" ile sona erdirdi
"İstanbul Kanatlarımın Altında" ile sinema kariyerine başladı , "Ağır Roman" ile ödüllü bir oyuncu oldu , 1999 ve 2000'de , "Romantik" , "Oyunbozan" , "Komiser Şekspir" ve "Hemşo" filmlerini tamamladı.
VE AYRICA...
Okan Bayülgen bir Range Rover kullanıyor, "ailelerince evden çıkarılmayan gerizekalı çocuklara" benzememek için şoför kullanmıyor, kendisi usta bir şoför...
Bebek'te oturuyor ama Yeniköy'e taşınmaya niyetli...
Tatlar ve kokular onun için çok önemli. En çok Osmanlı, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarını seviyor; Beyoğlu'nda Safran, Rejans, Yakup; Swiss Otel'in Miyako'su; Bebek'te Cats and Dogs, Kestane; Ortaköy'de Zihni gözde mekanları...
Tütünle arası iyi; bolca kısa Marlboro Light içiyor ama purodan hoşlanmıyor. Puro içmeyi oral sekse benzetiyor, hatta bunun bir tür gizli homoseksüellik olduğuna inanıyor...
Seviği parfümler Cartier Declaration, Dupont Signature ve Bulgari...
Mekanik saatlerden, usta saatçilerden hoşlanıyor. Kolunda Gilan'dan alınmış bir Perragant takılı...
Berberi, Bebek McDonald's'ın karşısındaki "Sinan Abi"...

kaynak:aileniz.net

sevgi86
18-06-06, 20:42
Babam Dadı Olsaydı------- Taner 2004
Size Baba Diyebilir Miyim?-------Aziz 2004
Muhteris Ruhlar 2002
Romantik -------Ömer 2002
Gülüm -------Sinan 2002
Oyunbozan -----------Metin Kahraman / Emin Nişancı 2000
Komser Şekspir ---------Tatü 2000
Hemşo --------Cebrail 2000
Utanmaz Adam 1998
Ağır Roman --------Salih 1997
İstanbul Kanatlarımın Altında-------- Lagari Hasan Çelebi 1996

*deniz*
18-06-06, 20:44
Bu başlık kapanacak büyük bir ihtimalle çünkü A-F bölümünün 2.yada 3. sayfasında zaten okan bayülgenin başlığı var uzun süre msj yazılmayınca ikinci sayfaya düşüyor başlıklar.

sevgi86
18-06-06, 20:46
24 mart 1964 doğumlu olan sanatçını tam adı:
kaan okan bayülgen'dir

ben filmlerinden yalnızca ağır romanı baştan sona izleyebildim ama yine de yorum yapmak istiyorum
bence kendisi çok yetenekli bir oyuncu
ağır romanı izlerken aklıma zagadan hiçbir espri gelmedi hatta zagada nasıl göründüğünü gözümün önüne getiremedim
adeta gerçekti
bunun kanıtı bence

bir de eskiden gece kuşu adlı bir program yapıyordu

MardiGras
18-06-06, 20:50
Arkadaslar,

Lutfen yeni baslik acmadan once, konuya iliskin onceden acilmis baslik olup olmadigini kontrol ediniz. Butun Okan Bayulgen basliklari birlestirilmistir.

MardiGras
Super Moderator

pacino
25-06-06, 23:44
okana laf yok en karizmatik showman okan oyunculuguda mükemmel apdalca magazin programlarina bakmaktansa okanin programlarina bakarim hic degilse insanin bilgisi cogaliyor adamda acayip zeka var en güzel yani ise cok rahat olmasi ötekilerde rakiplerinde bu yok

OZKORKMAZ
25-06-06, 23:47
okan bitanemiz gözleri gzl sey valla kızlar asıksa bir akıllı die iki gözleri gzl hem sakallar fln karızma yaptı bu ara

MerYem_Ce
27-06-06, 21:46
ben okan bayulgenin agir romandaki rolunu cok sevdim yaa gercekten cok guzel rol yapmis orda;)resmen sahte kabadayi:D

LİBRA
19-07-06, 19:46
http://img343.imageshack.us/img343/9084/okan1ba2.jpg (http://imageshack.us)
http://img333.imageshack.us/img333/3539/okan3fc9.jpg (http://imageshack.us)
http://img333.imageshack.us/img333/9928/okan4qt5.jpg (http://imageshack.us)
http://img464.imageshack.us/img464/4300/okan2px5.jpg (http://imageshack.us)

PETEĞİM
19-07-06, 22:09
ben okan bayülgenin oyuncu oldunu bilmiordum walla.. sahiden oyuncumuydu pardon_?_?

gamze_lim
19-07-06, 22:10
tabiki oyuncu hiç filmlerini izlemedinmi?

PETEĞİM
19-07-06, 22:19
tabiki oyuncu hiç filmlerini izlemedinmi?

izlemedim malesef ama izlemek isterdim

misskrueger
19-07-06, 22:22
agır romanda ve hemşoda mükemmeldi ayrıca çok güzel seslendirme yapıyo

PETEĞİM
19-07-06, 22:24
islemeden bilemem artık ama nese...siz okan bayülgen hayranısız tahmin ediorm

gormlaith
19-07-06, 22:30
ben okan bayülgenin oyuncu oldunu bilmiordum walla.. sahiden oyuncumuydu pardon_?_?

Okan,Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar mezunu.asıl mesleği oyunculuk.

ALEV87
19-07-06, 22:33
bencede çok güzel bir oyuncu hele ağır roman süperdi ayrıca bakışlarınıda beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim :)

misskrueger
19-07-06, 22:33
islemeden bilemem artık ama nese...siz okan bayülgen hayranısız tahmin ediorm
tavsiye ediyorum kesinlikle izle okan bayülgeni

sisley
26-07-06, 23:56
Okan Bayülgen

29 Temmuz Cumartesi saat 16.30'da Radyo Makinası programına konuk oluyor
Naz Fm 106.8 'de . İnternetten de dinlenebilir.Naz Fm'in sitesinden.

http://img154.imageshack.us/img154/3386/okanuz0.gif

gormlaith
28-07-06, 12:15
Radyo Makinası kaçmaz ;)

Bugün de Okan, Lütfen Bu Konuya Girmeyelim programına konuk oluyor..Star'da başlamak üzere ;)

arrzzu
28-07-06, 15:36
bugün lütfen bu konuya girmeyelim'de süperdi.forumları okuduğunu,araştırdığını fln da söyledi.süper biri bence!!!

_bashak_
01-08-06, 22:33
bu adam harika biri bayiliorum :img-polic tv makinasi mukmml bi program :img-nyam:

misskrueger
04-08-06, 11:55
http://img98.imageshack.us/img98/4579/060okanbayulgenar9.jpg (http://imageshack.us)

misskrueger
10-08-06, 22:22
http://img156.imageshack.us/img156/4039/imperiaflex000cj1.jpg (http://imageshack.us)

nelliyattu
15-08-06, 10:56
espri anlayışı beyazıt öztürk kadar ileri düzeyde olmasa da program yapımcılığında Türkiye'nin en iyisi olduğunu düşünüyorum..tv makinası geçen sene en iyi şov programıydı bence; bu yıl da öyle olacağına eminim.. çok çok çok başarılı.. önümüzdeki yıl televizyonu bir süreliğine bırakacakmış; yüzü eskimesin diye..çok doğru bi davranış olur bence..sinemaya ağırlık vermesini dilerim.. drama oyunculuğunda çok başarılı olabilir..

simsiyah
15-08-06, 11:39
Çok seviyorum bu adamı ya.Zaga'da çok güzeldi.Tv Makinası da çok güzel.

Birde Okan Bayülgen bir defa Esra Ceyhan'ın programına katılmış onun mp3 ünü indirdim ve çok güzel birşey.Diyaloğu yazayım.

stüdyıda ayrıca tıldız kaplan ve hayvalnlarda var

okan:çoğunlukla benim programıma gelen insanlar ne kadar kulisteki gibisin ne kadar sokaktaki gibisin derler.Çünkü o ikisini biraerada olabilmek zordur.

esra:(EC nin her zamanki eveti)Evet.Bizde de aynı şey söz konusudur.sadece hayata bakışlarımız çok farklı tarzlarımız çok farklı

okan:Ama bende size söylüyorum ya eğer siz programınızdaki gibiyseniz yani biz sizle arkadaşlık kursak bir yere yemeğe gitsek ben sizi pencereden atarım

ESRA:Bende sişzi önceden davranıp atabilirim diyorum programın başında olduğu gibi

OKAN:çünkü bu tarz bana çok şey geliyor yani

esra:ama sevgili izleyiciler istediği herşeyi söyleyebilir biizi konuğumuzudr şu anda burada değil mi demekki bu tarzında onun ilgisini çeken bir yanı var onun hoşuna gden bir yanı var doğruya doğru

okan:cinayet arzusu diyebilir miyiz

esra:burada saatlerdir oturuyor henüz kimse kimseyi öldürmedi siz düşünün gerisini evet hamsterlar sıkılabilirler bu konuşmadan hemen onlara merhaba diyelim ve papağanlarımıza

okan:bakın mesela böyle birşey benim programımda olmaz ben konuğumu bırakıp dönüp papağana merhaba demem

esra:papağanda bir kouk ama yani siz şimmdi papağana birşey mi demek istiyorsunuz (tabii stüdyo gülmekten kırılıyor)
okan:hamsterlarımıza merhaba diyelim

esra:niye onlarda gelmişer bir kedimiz var köpeğimiz var ördeklerimiz var

okan:yarın bana programa kimle katıldın diye sordukları zamna bir hamster bir yıldız kaplan mi diyeceğim ben....

böyle böyle devam ediyor çok komik ya Okan esra nın ağzının payını veriyor

€26!
16-09-06, 11:10
zaten OKAN BAYULGEN i tek gecerim bu alemde , blmiorm denilenler gbi bashka insanlarda sewmediim birchok ozelliği lndne o kadar chok yakıstırıo ki, 3-4 programını izleen bri annda hayrn kalıo(gnl konusuorm, ole olmak zorunda dilsnz...)bn ona ilk kez tiyatrosunu izlediimde hayran kalmıs we aynı tiyatroya 1 kez daha gtmitim...tıpkı gnde birchok kez ictii MARLBORO LİGH lar gbi insanda alıskanlık yapıo...we bazı arkadaslar war dierleri gbi okan bayulgen in de konuklara yalakalık yapmasını bekleyen..yapıo zaten ama dozunu kacırmadan we pogramn esas konusu olmicak sekilde ...mesela:izleenler bilir coğu konuuna "sze bayılıorz, biz de sizi chok sewiyoruz, izlerken bayılıorz..." falan gbisinden kckten yağ cekmektedir...ama roportajlarında (1'den fazlasnda demis bnlar;)tabiii ki her "BAYILIORZ" DEDİİMİZE BAYILMIORZ!!!!!dior OKAN BAYULGEN...
küçük DEV Adam

ayrıca oyunculuunu atlamk byk hata olr bna gore...(BNA GORE!!!)

pelinSİ
22-09-06, 18:00
en zweki adamlardan biri bence

özgenuroğlu
22-09-06, 20:27
valla benim bir numaram çoğu insan yakışıklı bulmuyor vede ukala diyor ancak adam türkiyedeki çok zeki insanlardan biri...dünya görüşleri eğlence anlayışı konuşma tarzı herşeyiyle bir numara adam birşey biliyorda konuşuyor yaa bayılıyorm

_Bngs_
22-09-06, 21:51
bence okan bayülgen çok zeki,kültürlü,gerektiğinde ne demesi gerektiğini bilen bir insan.Bazıları progrramında insanların yüzüne kapatmasından hoşlanmıyorlar ama hem programın formatı nedeniyle yüzlerine kapatıyor hem de insanlara zaten kişilik yönünden pek bir zarar gelmiyo.Çünkü zaten insanlar kendi adlarını kullanıyorlar.Pek bir önenmi olmuyor.

nilsude
01-10-06, 07:40
diğerlerinden onu ayıran:keskin zekası,kültürü,hayat tecrübesi,türkçeyi güzel konuşması,herdaim ve her konuda bilgi sahibi olması,sempatikliği...kısaca yüksek kalitesi.

GSealment
01-10-06, 08:18
http://www.okanbayulgen.net/images/album/0065.jpg

GSealment
01-10-06, 08:19
http://www.okanbayulgen.net/images/album/0005.jpg

http://www.okanbayulgen.net/images/album/0002.JPG

fibel&angel
05-10-06, 12:49
http://img220.imageshack.us/img220/9030/okanbayulgenyenino7.jpg (http://imageshack.us)Bayülgen Sinirlendi

DAHA ÖNCE İÇKİLİ ŞEKİLDE GAZETECİLER ÖNÜNDE KÜÇÜK BİR KAZA YAPAN ŞOVMEN OKAN BAYÜLGEN, BU KEZ POLİS ÇEVİRMESİNE YAKALANDI. BAYÜLGEN'E, POLİSLER TARAFINDAN ALKOL KONTROLÜ YAPILDI.

Alkol derecesinin sıfır çıkması üzerine Bayülgen, “Sonucu gazetecilere de gösterin” dedi. Sinirli olduğu gözlenen Bayülgen, 'Siz de mi trafik polisliğine başladınız? Zaten her yerde polis var. Bir de sizinle uğraşıyoruz' diyerek uzaklaştı.

kaynak:gecce.com

nilsude
07-10-06, 15:38
tv makinası artık niye yayınlanmıyor.okanı tv de görmek istiyoruzzzzzzzzzzzzz.:img-sorry

fibel&angel
12-10-06, 10:54
http://img85.imageshack.us/img85/3338/a072fe02f8ad8746aa701eb3bhh8.jpg (http://imageshack.us)
Sınav'ın efsane kopyacısı Okan

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı 'Sınav' filminde sürpriz bir isim de rol aldı; Okan Bayülgen... Ünlü oyuncu filmde öğrencilerin akıl danışmaya gittikleri, efsanevi bir 'kopyacı'yı canlandırıyor. Jean Claude Van Damme'la aynı sahnelerde oynayan Bayülgen, farklı bir tiple izleyicilerin kaşısına çıkacak.

sabah.com.tr

FBuse
16-10-06, 16:36
LERZAN MUTLU, BİR DÖNEM “AŞIK OLDUĞU” OKAN BAYÜLGEN’İN BİLGİSAYARI ÇALININCA DERİN BİR “OHH” ÇEKTİ! NEDEN Mİ?

16/10/2006 17:50

Lerzan Mutlu’yu mutlu gördük geçtiğimiz gece!..

Eski aşkı Okan Bayülgen’in ofisinin soyulup, bilgisayarının çalındığını öğrenince pek sevinmişti Lerzan!..

“İnsan platonik de olsa eski sevgilisinin soyulmasına sevinir mi Lerzan?” diye sorduk Lerzan’dan ilginç bir yanıt geldi!.. Lerzan’ın iddiasına göre Okan Bayülgen’in bilgisayarında beraber olduğu bayanların “çıplak resimleri” varmış!..

Yani Lerzan da Okan’la beraber olsaydı onun da çıplak resimleri “kimliği belirsiz” kişilerin eline geçecekti!.. İşte bu yüzden “Ohh” çekmiş Lerzan!..

hattori ha
16-10-06, 23:31
şeker şeker bayılıyorum bu adama. üniversite gezisinde programına gitmiştik. çok iyi biri, çok mükemmel bi adam ama accayip kısa boylu :) ona rağmen yakışıklı bence...

rain 1907
09-11-06, 12:40
OKAN BAYÜLGEN hayranları ekran başınaaaaaa.bugün saat 16.50 de Hülya Avşar la sen bilirsin in bomba konuğu OKAN BAYÜLGEN sakın kaçırmayınnnnnn !!! hepinizi ATV ekranlarına bekliyoruz.

rain 1907
09-11-06, 17:21
sevgili okan hayranları ( sanırım pek hayranı yok :) ) Okan bugün katılamadı.ama yarın katılacaaaakkkk programa.kaçırmayın diyoruuuuumm

Hülya Avşar la sen bilirsin yarın saat 16.50 de ATV de

hattori ha
09-11-06, 17:53
ben de okan bayulgeni çok seviyorum çok iyi bir oyuncu,şovmen, seslendirmeci... yaptığı herişte çok başarılı. ayrıca çok ama çok zeki bir adam. kısacası harika bir insan ve ben yarın hülya avşarın programını kaçırmicam zaten ikisinin muhabbetlerine bayılıyorum. hülya avşar da tv makinasına katıldığında harika bir program olmuştu. hııııııı unutmadan bu cumartesi tv makinası başlıyooooooooooooor...

hattori ha
09-11-06, 17:59
bilmiyorum eklendilermi daha önce ama bikaç okan bayulgen resmi ekliyorum...

hattori ha
09-11-06, 18:00
http://img364.imageshack.us/img364/3595/98785mu9.jpg (http://imageshack.us)

http://img125.imageshack.us/img125/8320/122168kh6.jpg (http://imageshack.us)

http://img125.imageshack.us/img125/3457/98786xg2.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:05
http://img295.imageshack.us/img295/4811/130634ye7.jpg (http://imageshack.us)

http://img295.imageshack.us/img295/7362/175517uz8.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:06
http://img295.imageshack.us/img295/8108/186419bl3.jpg (http://imageshack.us)

http://img295.imageshack.us/img295/5991/215932mo6.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:08
http://img170.imageshack.us/img170/5712/218508or0.jpg (http://imageshack.us)

http://img523.imageshack.us/img523/7308/241082lp4.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:09
http://img295.imageshack.us/img295/4858/262346ji8.jpg (http://imageshack.us)

http://img113.imageshack.us/img113/8866/263518na7.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:11
http://img295.imageshack.us/img295/5619/272077yr4.jpg (http://imageshack.us)

http://img523.imageshack.us/img523/8613/277219of3.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:12
http://img295.imageshack.us/img295/1749/278440nu1.jpg (http://imageshack.us)

http://img295.imageshack.us/img295/4953/287765ib3.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:14
http://img523.imageshack.us/img523/4774/431470ye7.jpg (http://imageshack.us)

http://img506.imageshack.us/img506/6434/431471pe3.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:15
http://img506.imageshack.us/img506/245/481443to8.jpg (http://imageshack.us)

http://img523.imageshack.us/img523/7458/482632lz8.jpg (http://imageshack.us)

hattori ha
09-11-06, 18:16
............the End..........

nilsude
10-11-06, 00:29
makina tekrar çalışacak.valla çok mutlu oldum.okan bayülgene sevgiler...bye

FBuse
23-11-06, 20:51
okani sevmiyorum, oyunculugunuda pek begenmiyorum fakat showmanlik ona cok yakisiyor makinayi yakindan takip ediyorum orda okani begeniyom ama sirf orda!

se_da
24-11-06, 06:36
ben okanı çok sewiyrm hem showman olarak hemde oyuncu...çok başarılı we zeki:img-yes: :img-yes:

nilsude
25-11-06, 23:13
gene bu akşamda süpersin,tebrikler.:happy0064

$ılgın_alev
26-11-06, 00:34
ben okanı çok sewiyrm hem showman olarak hemde oyuncu...çok başarılı we zeki:img-yes: :img-yes:

aynen katılıom ya cnm benim çok $ekerrrrr:img-kiss:

makinada cok ho$:happy0064 ızlemekteyım :)

hulyafan_88
26-11-06, 00:47
Ewet süper makina yine bomba gibi:)Çok zeki ve çok sempatik bi adam ayrıca çok da yetenekli:)Sınaw filmi de süperdiii:)

nilsude
16-12-06, 22:28
:happy0064 okan her daim seni izleyeceğiz ve her daim seveceğiz.sevgiler.....

$ılgın_alev
16-12-06, 22:46
:happy0064 okan her daim seni izleyeceğiz ve her daim seveceğiz.sevgiler.....

aynen ya çokkkkkkk seviiorum onuuuuuuu:img-in_lo

proghramıda süper herzamki gibiiii:happy0064

movie_monster
15-01-07, 14:46
başarılı bi showman olması dışında bana göre çokta iyi bi oyuncu.özellikle ağır roman da gayet iyiydi.zaten tiyatrodan gelme kendisi.ben onu daha fazla filmde görmek istiyorum.

FBuse
28-01-07, 14:04
UÇANKUŞ’TAN KAÇMAZ!.. MAKİNA’DA OKAN BAYÜLGEN “SEKS HAYATIYLA İLGİLİ” ÜSTÜ KAPALI ÖYLE BİR İTİRAF YAPTI Kİ!..

28/1/2007 04:10

Okan Bayülgen, laf arasına itiraf sığdırmayı çok iyi biliyor!..

Programında konudan konuya büyük bir hızla geçen Okan Bayülgen bu hafta da ağlarken seviştiğini ağzından kaçırdı!..

Konuklarından Anna Babkova’ya sevişme sahnelerini soran Okan Bayülgen laf kendisine geldiğinde, “Rol gereği yapmadım ama gerçek hayatta sevişirken ağladığım olmuştur” dedi!..

Kanyak: Ucankus.com

FBuse
28-01-07, 14:05
OKAN BAYÜLGEN, “BUZDA DANS” İZLERSE!.. BAY ÇAPKIN, BAKIN RATING REKORTMENİ “BUZDA DANS” YARIŞMASINI NEDEN İZLİYORMUŞ?

28/1/2007 00:20

Okan Bayülgen, “Buzda Dans”ı dansçı ünlülerin ve eğitmenlerin popoları için seyrettiğini söyledi!..

Kimisi estetik danslar, kimisi şiddetli tartışmalar, kimisi de sevdiği ünlüyü desteklemek için izler Okan’ın derdi başka anlaşılan!..

FBuse
28-01-07, 14:07
UÇANKUŞ’TAN KAÇMAZ!... OKAN-BEYAZ ARASINDAKİ “KARİZMA” KAVGASI DEVAM EDİYOR!... BEYAZ, BU HAFTAKİ PROGRAMININ TANITIMLARINDA ÖYLE BİR ANONS YAPTI Kİ?... BEYAZ’IN, OKAN’I KIZDIRACAK ANONSU..

27/1/2007 15:22

Okan Bayülgen, TV programında Ajdar’ın Sağır Oda dizisinde yer almasını eleştirmiş “Dizinin karizmasını çizdiler” açıklamasını yaparak da bir nevi Ajdar’ı programına konuk eden Beyaz’a ince bir göndermede bulunmuştu...

Okan Bayülgen, aynı taşta iki kuş vurmuş hem Sağır Oda hem de Beyaz’a yüklenmişti kendi şov programında...

Ve bu hafta “Karizma” tartışmasında söz sırası Beyaz’daydı...

Beyaz Şov’un bu hafta ki program tanıtımlarda Beyaz’ın, şu anonsu Uçankuş’un dikkatinden kaçmadı: “En karizmatik konuklar Beyaz Şov’da...

Bir hafta boyunca dönen Beyaz’ın, “En Karizmatik Konuklar” Beyaz Şov’da anonsu aynı kanalda şov programı yapan Okan’a Bayülgen’e tepki olarak algılandı...

İşte iki şovmen arasındaki “Karizma” tartışmasında son durum bu...

FBuse
02-02-07, 16:10
Okan Bayülgen, dakikalarca kimi öptü?

"TV Makinası" programıyla televizyon izleyicisinin beğenisini kazanan ünlü şovmen Okan Bayülgen, sosyetenin ünlü güzelini dakikalarca dudaklarından öptü. Star TV'de yayınlanan "Zoom" programının ekibi, bu sosyetik öpüşmeyi saniye saniye görüntüledi. Bayülgen, öpüşmenin sonunda öyle bir hareket yaptı ki, gözlerinize inanamayacaksınız...

http://img523.imageshack.us/img523/9357/okanvs7.jpg (http://imageshack.us)

kelebek

FBuse
04-02-07, 14:27
FLAŞ!... AKŞAM’IN PAZAR EKİ, ÇOK İLGİNÇ BİR ARAŞTIRMAYA İMZA ATTI VE “TÜRKİYE’NİN EN YAPMACIK İSİMLERİNİ” YAPTIĞI BİR ANKETLE ORTAYA ÇIKARDI!... İŞTE SİYASET, MAGAZİN, SPOR VE MEDYA DÜNYASINDAN SIRALAMAYA GİREN ÜNLÜLER!...

4/2/2007 14:16

Akşam’ın Pazar ekinde yayınlanan “Türkiye’nin en yapmacık ünlüleri” anketinin sonuçları bir tık ötede!...

2006'nın Sahte ve Yapmacık Medya Yıldızları - Katılan kişi sayısı: 5952
1- Esra Ceyhan yüzde 22.1 1321 kişi
2- Savaş Ay yüzde 21.5 1283 kişi
3- Reha Muhtar yüzde 14.2 850 kişi
4- Mehmet Ali Erbil yüzde 12.9 (771 kişi)
5- Ebru Akel yüzde 11.6 (693 kişi)
6- Ahmet Hakan yüzde 5.17 (308 kişi)
7- Ali Atıf Bir yüzde 4.73 (282 kişi)
8- İclal Aydın yüzde 3.22 (192 kişi)
9- Okan Bayülgen yüzde 3.09 (184 kişi)
10- Haşmet Babaoğlu yüzde 1.14 (68 kişi)

kaynak: ucankus.com

FBuse
04-02-07, 14:37
OKAN BAYÜLGEN BU KEZ DE KAFAYI KENAN DOĞULU’YA TAKTI!.. ÜNLÜ ŞOVMEN, KENAN’IN “MASKELİ” KLİBİNİ NASIL “Tİ”YE ALDI?

4/2/2007 05:26

Kenan Doğulu’nun, “Baş Harfi Ben” isimli şarkısına çektiği “maskeli” klibini izlemeyen yoktur!.. Klipte bir dolu insan Kenan Doğulu maskesi geziyor ortalıkta!..

İşte Okan Bayülgen de Kenan’ın bu klibine takmış kafayı!.. Programındaki skece bu klibi malzeme yapan Okan, elemanlarına Kenan maskesi taktırmış!..

Kenan Maskeli elemanlar, “Kenan bizi klipte oynattı ama paramızı vermedi” diyerek klibi tiye alıyor!.

_Bngs_
04-02-07, 14:47
dün akşamki makina gerçekten çok hoştu uzun zamandır makinadan bu kadar çok etkilenmemiştim özelliklede geçen haftaki asena olaylarından sonra!! gerçekten geçen hafta asena makinanın kalitesini düşürmüştü ama bu hafta hiç bıkmadan sıkılmadan esnemeden sonuna kadar izledim inşallah her hafta böyle bir makinayla karşılaşırız ben izlerken çok eğlendim 6 ya kadar devam etse yine de izlerdim bu nedenle okan bayülgene ve ekibine çok teşekkür ediyorum ayrıca şu anda adını hatırlamıyorum ama mavi elbiseli bayanın hediyesi müthişti (ters lale ve yeşermesi gerektiği!!) :img-hyste

She7a
04-02-07, 16:51
bu ucankus'un da Okan'dan ne yarası var merak ettim.
onlar sadece yeni klibine skec yaptılar ayrıca hic de
yapmacık degil 12 yıldır izlerim.bu adam yapmacıksa
Esra Ceyhan ile aynı ankette olması cok tuhaf.

o hediye'yi de Okan ancak kafayı yediginde giyer.:img-hyste

Memo_İSOM
04-02-07, 18:09
ya okan abiye baylıyorum.çok karizmatik ve zeki.bölesi zor bulunuyo bu devirde:img-hyste .neyse akşam makina ise süperdi.çünkü okan abi kimsenin yapmadığını yaptı.okan abiyi çok takdir ettim.hani bazılıraı diyo ya.karşı kanal da kampanya programı varken okan program yapmasın dio.buda onlara kapak olsun.çünkü,bu konu çok önemli bir konu.tekrar taktir ediyorum kendisini.:good:

RoCkErGeCeM
04-02-07, 18:26
okan dun yıne süperdi ya konuklarıda süperdi adam artık bu işin kıtabını yazmış onu ustune tolk show sunan tanımam:happy0064

Memo_İSOM
05-02-07, 22:28
bu ucankus'un da Okan'dan ne yarası var merak ettim.
onlar sadece yeni klibine skec yaptılar ayrıca hic de
yapmacık degil 12 yıldır izlerim.bu adam yapmacıksa
Esra Ceyhan ile aynı ankette olması cok tuhaf.

o hediye'yi de Okan ancak kafayı yediginde giyer.:img-hyste

ya okan magazincelere biras gıcık ya,ondan yapıyolar,ayrıca magazin görüşleri konusunda okan ile aynı fikirdeyim. hediye konusunda katılıyorum.hehehe çok güldüm yaaa:img-hyste :img-hyste

eylemm
06-02-07, 00:50
Bu hafta izleyemedim.Bu hediye konusu nedir biraz açarmısınız?ters lale nedir?

Bu arada Okan Bayülgen Türk televizyonunun gelmiş geçmiş en zeki,en karizmatik ve en fırlama:) adamıdır.Talkshow'culuğunun yanı sıra mükemmel bir oyuncu ve müthiş bir dublaj ustasıdır.O benim için bir numara.

She7a
06-02-07, 01:59
bence en guzelini yapıyor ozel hayatını magazincilere
malzeme etmeyen nadir unlulerden kendisi.hayır bir tek
Turkiye'de var bu gazetecilerin surekli unluleri kovalaması
Amerika'da sokakta her an bir unlu ile karsılasabiliyorsunuz.
ama,bizde ki bazı insanlar gibi beaaa diye adamın ustune
atlamıyor hayranları.cunku,hep goruyorlar alısmıslar artık.

bunun dısında sevgili eylemm biri vardı ismini unuttum.
seyhlerin karılarına ic camasırı falan hazırlamıs herneyse.
Hakkı abimize atkı hazırlamıs islemeli onu verdi Hakkı abimiz
cok begendi ama Okan'a tshirt ve boxer tarzı birsey hazırlamıs.
boxer arka kısmında lale vardı ama,lale'yi yanlıslıkla ters yapmıslar.
hani lale'de tam yerine islenmis dilim varmıyor soylemeye.:img-hyste
tshirt'de islemeliydi bir de Okan siyah seviyor diye siyah yapmıs.
Okan olse giymez onları.Okan'ı gectim ben bile giymem.:img-hyste

ya okan magazincelere biras gıcık ya,ondan yapıyolar,ayrıca magazin görüşleri konusunda okan ile aynı fikirdeyim. hediye konusunda katılıyorum.hehehe çok güldüm yaaa:img-hyste :img-hyste

FBuse
07-02-07, 14:12
http://img299.imageshack.us/img299/1167/okangy4.jpg (http://imageshack.us)

She7a
08-02-07, 00:09
dun film cekiminde gosterdi kendisini yasemin kozanoglu'nu
opuyor rol geregi sonra yere tukurup su iciyor ve at opsem
daha iyiydi diyor.:img-hyste

cansu_a
08-02-07, 01:54
kendisine çok kızardım esiden programına telefonla bağlananlara çok kötü davranıyo diye ama artık daha ılımlı ve oyunculuğu da gayet başarılı:img-yes:

sınav filminde gözlernde siyah sürmeleryle izledik kendisini :img-yes:
ezkisine nazaran daha çok seviyorum bu kadar agresif olmasa zekasına ve cesaretine hayran olduum birisidir aslında :good: :good:

_Bngs_
08-02-07, 12:57
o öpüşme sahnesi romantik filmindenmiş filmin çekimlerine 1999 yılında başlanmış ama gösterime bi türlü girememiş 2 mart 2007 de vizyona giriyormuş 7 sene önceki okan bayülgeni izlemek değişik olacak!! :img-grin2

She7a
08-02-07, 15:37
evet bende gorunce yahu sanki daha zayıf demistim
kendi kendime e yuh yani oldum gazete'de okuyunca.
8 yıl once adam gencti yahu.:img-hyste 2 Mart'da
izlemeye gideriz artık Sinan Cetin'in anlattıgına gore
cok iyi bir ask ve dostluk filmi.

taner2786
08-02-07, 15:50
Okan baba büyüksün bayılıyorum sana!..:)

FBuse
09-02-07, 14:43
LERZAN MUTLU VE OKAN BAYÜLGEN DAVASINDA SONA YAKLAŞILDI...

9/2/2007 09:35

Lerzan Mutlu ile sivri dilli Okan Bayülgen bugün karşı karşıya gelecek. Mutlu'nun dava ettiği Bayülgen, mahkemeye katılmadığı takdirde polis zoruyla getirilecek!.

Ünlü şovmen Okan Bayülgen; geçen sezon yayınlanan 'Televizyon Makinası' programında sarf ettiği "Kadın Şimdi verecek" sözleri üzerine kendisine dava açan Lerzan Mutlu ile bugün karşı karşıya gelecek. Kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle açtığı 50 bin YTL'lik davanın bugün görülecek duruşmasında Lerzan Mutlu ile Bayülgen'in ne söyleyeceği merak ediliyor.

GELMEZSE POLİS GETİRECEK
Bu arada ilk duruşmaya mazeret bildirerek katılmayan Bayülgen, bugün Kadıköy 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılacak duruşmaya katılmadığı takdirde polis zoruyla getirilecek. Savcı, iki ünlüyle 'Televizyon Makinası'nı izleyecek. Bayülgen geçen sezon yayınlanan programında, Lerzan Mutlu'nun görüntülerine yer vermiş ve bir şarkısında 'Her şeyimi uğruna ben boş yere mi verdim' sözlerini okuyan Mutlu için "Kadın şimdi verecek" demişti. Öte yandan davasından asla vazgeçmeyeceğini belirten Mutlu; "Sonuna kadar savaşacağım. Okan Bey'in bu duruşmaya katılacağını düşünüyorum" dedi.

FBuse
09-02-07, 14:48
SON DAKİKA!... LERZAN MUTLU VE OKAN BAYÜLGEN DAVASI KADIKÖY 2'NCİ ASLİYE CEZA MAHKEMESİ'NDE GÖRÜLDÜ... HEM OKAN HEM LERZAN DURUŞMADA HAZIR BULUNDU... OKAN, LERZAN İÇİN KULLANDIĞI “KADIN HERŞEYİNİ VERMEYE HAZIR” LAFI İÇİN KENDİNİ NASIL SAVUNDU? HABERİN DEVAMI İÇ SAYFADA!...

9/2/2007 15:14

Lerzan Mutlu şov programında kendisi için "Kadın herşeyini vermeye hazır" diyen Okan Bayülgen’den davacı olmuştu...

Lerzan ve Okan avukatlarıyla bugün mahkeme salonundaydı...

Kadıköy 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava CD’lerin izlenememesi nedeniyle 6 Nisan’a ertelendi...

Okan Bayülgen Lerzan için kullandığı “Kadın herşeyini vermeye hazır” sözüyle de ilgili kendini şöyle savundu: “Bu sözle rating uğruna insanların neler yapabileceklerini gösterdim.”

Kaynak: ucankus.com

She7a
09-02-07, 16:08
Lerzan cok bekler Okan Bayulgen arkandayız her daim.:happy0064

_Bngs_
10-02-07, 11:41
Heyyyy bugün makina var :happy0064 sonunda geldi cumartesi inşallah geçen haftaki gibi enerji dolu bi program olur ayrıca lerzanın yaptığı onun sewiyesinin ne kadar düşük olduğunun göstergesi zaten ertelenmiş gene bence bitmez o dava kolay kolay. She7a haklısın her daim arkasındayız okan bayülgenin :happy0064

avşalı fatoş
10-02-07, 11:54
bu akşam makina var cts günlerini iple çekiyorum walla.lerzan mutlu da okan da halka mal olmuş insanlar.lerzanın ne şekilde gündeme geldiği belli.okanındaa.okanın sonuna kadar arkasındayızzzzzz

FBuse
10-02-07, 13:36
DİKKAT!... HAKİMDEN OKAN BAYÜLGEN’E FENA FIRÇA: “SİNİRİMİ BOZMAYIN, BURASI MAKİNA PROGRAMI DEĞİL AYAĞA KALKIN.”

10/2/2007 14:44

Televizyon Makinası adlı programda klibini izlediği Lerzan Mutlu ile ilgili olarak "Kadın vermeye hazır, şimdi verecek" dediği için hakkında 50 bin YTL'lik tazminat davası açılan Okan Bayülgen duruşmada oturarak savunma yapmaya kalkınca hâkimden fırça yedi.

Kadıköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde dün görülen davaya Mutlu ve Bayülgen avukatlarıyla geldi. Okan Bayülgen ifadesinde programında Lerzan Mutlu için 'Kadın vermeye hazır, şimdi verecek' sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Daha sonra Bayülgen'in avukatı savunma için söz aldı. Ancak ünlü şovmen, oturarak avukatıyla aynı anda savunma yapmak isteyince hâkim Gülden Filiz Tüysüz'den fırça yedi. Hâkim Tüysüz, "Burası ekran değil ayağa kalkıp savunma yapın. Sinirimi bozmayın" diyerek Bayülgen'i azarladı.

She7a
10-02-07, 18:05
ehu oturdugu yerden mi konusmus hakim'de Okan'a sinir oluyormus anlasılan.:img-hyste

_Bngs_
10-02-07, 20:44
ehu oturdugu yerden mi konusmus hakim'de Okan'a sinir oluyormus anlasılan.:img-hyste

büyük ihtimilalle söylediği lafa sinir olmuştur zaten hakim de bayan okanın işi zor gibi görünüo!!!

She7a
10-02-07, 21:11
hakim'de bayan ise isi zor ama o ucret Okan'a koymaz ama Lerzan'ı
sevmedigim icin bu ceza'yı odememesini istiyorum.ki Okan bu aykırı
bir insan oldugunu herkes biliyor.ki su an iyi halleri onu 95'de gece
kusu zamanı goreceklerdi bir de. :)

_Bngs_
10-02-07, 21:37
hakim'de bayan ise isi zor ama o ucret Okan'a koymaz ama Lerzan'ı
sevmedigim icin bu ceza'yı odememesini istiyorum.ki Okan bu aykırı
bir insan oldugunu herkes biliyor.ki su an iyi halleri onu 95'de gece
kusu zamanı goreceklerdi bir de. :)

bencede okan a koymaz ama nie ödesin yani doğru da sölemiş bence :img-yes:

She7a
10-02-07, 21:54
yani kim neyin ne oldugunu biliyor degil mi bu gecmiste
Okan'ın programına katılmıstı sanırım Okan buna yuz
vermedi ondan yapıyor bunları.:img-hyste

bencede okan a koymaz ama nie ödesin yani doğru da sölemiş bence :img-yes:

_Bngs_
10-02-07, 22:00
yani kim neyin ne oldugunu biliyor degil mi bu gecmiste
Okan'ın programına katılmıstı sanırım Okan buna yuz
vermedi ondan yapıyor bunları.:img-hyste

ya kadının seviyesi belli işte ayrıca da bi aralar haberi çıkmıştı lerzanın popom için şiir yazdılar die bunları söyleyen bi kadından daa ne beklenir ki!!

She7a
10-02-07, 22:06
evet haklısın zaten gercek sanatcı olsa magazin programlarında mı boy gosterir
bak cansel elcin adamı dizi dısında hic magazin'de sunla yakalandı diye gormuyoruz.
keza timucin esen,yetkin dikinciler,ozlem duvencioglu da aynı insanlar sanatlarıyla
gundemdeler tabi bunun gibi degiller.!!

_AŞkım_FB_1907_
11-02-07, 01:25
okan abi süper ya,herzaman arkasındayım.çünkü herzaman her konuda haklı.

FBuse
20-02-07, 14:14
ALİ POYRAZOĞLU’NUN ESPRİSİ GERÇEK OLSA GİDERDİ OKAN’IN KARİZMA!.. OKAN BAYÜLGEN YILBAŞINI PARİS’TE KİMİNLE GEÇİRDİ?

18/2/2007 04:30

Okan Bayülgen’in programına konuk olan ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu, ünlü şovmenle ilgili öyle bir espri yaptı ki gerçek olma ihtimali bile çapkınlar şahı için tüyler ürpertici!..

Okan Bayülgen’le birlikte yılbaşını Paris’te geçirdiğini söyleyen Poyrazoğlu, “Okan’ın yanında erkek arkadaşı da vardı” deyince seyirci kahkahayı patlattı!..

She7a
20-02-07, 15:35
haha evet Ali Poyrazoglu paso erkek arkadasınla gordum
Okan'ı da diyip durdu kendinle karıstırdı sanırım Okan'ı.:img-hyste

_CrAzY_GiRl_
20-02-07, 15:39
olumsuz yorum yapicagim :)
Okan bence seyircilere karsi cok saygisiz..ne bilim makinada teelevon geldiginde ne bilem neee ne var hayi hayir gülegüle falan filan diyor..
Ama iste......oyunculugunu begeniyorum ;)

computerhand
20-02-07, 18:43
okanı çok seviyorum ama eski sevgilisi yüzünden cansu dere programa çıkmıyor
bide ben onun programında maa yı falan görmek istiyorum ama nerde adam gibi birilerini çıkarsa daha da çok sevecem ama

neşeligünler
20-02-07, 19:05
olumsuz yorum yapicagim :)
Okan bence seyircilere karsi cok saygisiz..ne bilim makinada teelevon geldiginde ne bilem neee ne var hayi hayir gülegüle falan filan diyor..
Ama iste......oyunculugunu begeniyorum ;)

Okanı çok seviyorum ama eleştirine bende katılıyorum
bazen çok kaba oluyor:img-polic

computerhand
20-02-07, 19:10
Okanı çok seviyorum ama eleştirine bende katılıyorum
bazen çok kaba oluyor:img-polic

kaba ewt hemde aşırı özellikle tel konuşmalarında insan ne diyceğini şaşırıyo acaba şöyle dersem beni de bozar mı gibilerinden

_Bngs_
23-02-07, 13:18
haha evet Ali Poyrazoglu paso erkek arkadasınla gordum
Okan'ı da diyip durdu kendinle karıstırdı sanırım Okan'ı.:img-hyste

bence o arkadaş bayan ama şimdi ortalık karışmasın bir de espri olsun diye erkek demiştir !!!

She7a
23-02-07, 16:47
erkek de olabilir yahu ben hem cinsimle tatile cıkamam mı. :)
ayrıca okan'ı kaba bulabilirsiniz ama,bu adamın boyle oldugunu
bile bile arıyorlar.ki tel konusmaları genelde oldukca komik
geciyor.Okan'ın dedigi gibi allahım bir akıllı aramıyor bizi.:img-hyste
95 yılında gece kusunu izleseydiniz su an onun en ılımlı zamanları
oldugunu anlardınız.vay anasını bende yaslanmısım 12 yıldır bu
adamı izliyormusum.:img-hyste

CSKN
23-02-07, 17:08
okan kendine güvenen herşeyi bildiğini sanan herkese ukala olarak davranabilme hakkını kendinde gören o kendine müthiş güvendiğini sandığımız adamın aslında sadece kompleksli kendinden utanan bir adam yatıyor içinde hemde müthiş derecede sürekli kontrollü olma isteğide bu yüzden ''aman her an maskem düşebilir kontrolümü kaybedersem ne olur'' gibilerden düşünüyor diye zannediyorum ve sürekli kendinin konuşması o elinin saçına gitmeside kesinlikle bu yüzden aslında bişey söylemeyede gerek yok herşey ortada tamam insanlar izliyo okanı sırf bu komik halleri için:img-yes:

_Bngs_
27-02-07, 20:19
Okan Bayülgen'in de oynadığı "Romantik" adlı film 2 Mart 2007 de sinemalarda :happy0064 :happy0064

BLaCK-WoLF
27-02-07, 20:54

kesinlikle doğru

Rose
27-02-07, 20:59
okan kendine güvenen herşeyi bildiğini sanan herkese ukala olarak davranabilme hakkını kendinde gören o kendine müthiş güvendiğini sandığımız adamın aslında sadece kompleksli kendinden utanan bir adam yatıyor içinde hemde müthiş derecede sürekli kontrollü olma isteğide bu yüzden ''aman her an maskem düşebilir kontrolümü kaybedersem ne olur'' gibilerden düşünüyor diye zannediyorum ve sürekli kendinin konuşması o elinin saçına gitmeside kesinlikle bu yüzden aslında bişey söylemeyede gerek yok herşey ortada tamam insanlar izliyo okanı sırf bu komik halleri için:img-yes:

Sanirim piskologsun. Bu yazdiklarin anca bir piskolog analizinden ve (en az) bir haftalik seanslardan sonra görüs olarak yazabilecegin seyler. Bence bu tür görüsler yazmadan önce bir insani renkli camin arkakasindan ne kadar taniyabilirsin bunu sor kendine.

Saygilarimla
Rose

hazell
27-02-07, 23:32
iyi bir oyuncu bazen kabalaşıo ama artık insanlar onu böle sewio alınmıo kimse artık onun sözlerine:img-wink:

FBuse
28-02-07, 13:24
“ROMANTİK” FİLMİNİN BASIN TOPLANTISINDA İLGİNÇ KARELER YAŞANDI!.. OKAN BAYÜLGEN, YASEMİN KOZANOĞLU’YLA ÖPÜŞME SAHNELERİ HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?.. TEOMAN, “KIZ OLSAM SENİ ÖPERİM” DİYEN BAYÜLGEN’E NE CEVAP VERDİ?..

28/2/2007 02:58

Yıllar sonra gösterime giren ve birçok polemiği de peşinden sürükleyen “Romantik” filminin basın gösteriminde ilginç kareler yaşandı.

Yasemin Kozanoğlu’nun Okan Bayülgen’le öpüşme polemiği ve Esin Moralıoğlu’nun ateşli sahneleriyle dikkat çeken filmin basın gösteriminde Okan ilginç açıklamalar yaptı;

“Yasemin’le öpüşme sahnelerini o kadar tekrar ettik ki olay iyice geyiğe dönmeye başladı… Belki de çok sigara içiyorum diye beni öpmek hoşuna gitmemiştir. Sonra da seni öpeceğime atı öperim tarzı espriler ortaya çıktı. Ama ben kız olsaydım Teoman’ı öperdim!” açıklamasını yaptı.

Teoman ise “Okan bey ben kız olsaydım Teoman’ı öperdim dedi. Siz ne yapardınız?” sorusuna hayatta öpmezdim dedi.

ucankus.com

hulyafan_88
02-03-07, 14:36
İŞTE TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ ŞOVMENLERİNDEN VE EN ÜNLÜ OYUNCULARINDAN BİRİ… İŞTE ÖRNEK İNSAN…
http://img76.imageshack.us/img76/7882/91842496go8.jpg
Geçtiğimiz gün “Romantik” filminin galası Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapıldı. Galaya, Okan Bayülgen damgasını vurdu. Gazetecileri tersledi. Konuklarına ev sahipliği yapamadı. Her konuda ahkam kesti. Rol arkadaşlarının konuşmalarını izlerken laubali hareketler sergiledi. İşte Okan Bayülgen’in gala şovu. Okan’dır ne yapsa yeridir dedik. Ama bu kadarını beklemiyorduk…

Yaptığı el hareketi ile herkesin tepkisine neden olan Okan’ın gittikçe antipatik olmaya başladığı düşünülüyor…

hulyafan_88
02-03-07, 14:43
İŞTE TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ ŞOVMENLERİNDEN VE EN ÜNLÜ OYUNCULARINDAN BİRİ… İŞTE ÖRNEK İNSAN… Yaptığı el hareketi ile herkesin tepkisine neden olan Okan’ın gittikçe antipatik olmaya başladığı düşünülüyor…

[/B]

O sizin hüsnü kuruntunuz:)çok sempatik bence:img-yes:

_Bngs_
02-03-07, 16:18
istediği şeyi istediği zaman yapar o onun düşüneceği şey (bence de sempatik :) )
belki de gerçekten aralarında kötü şeyler olduğu için böyle davrandı bilemeyiz ama bana fhotoshop yapılmış gibi geldi !!!!!!!!
ayrıca aranızda filme gidenler var mı varsa film hakkındaki yorumlarınızı söyleyebilir misiniz??

Duygu~Aydin
02-03-07, 19:59
http://www.aksam.com.tr/foto/2007/03/02/1.jpg

hulyafan_88
03-03-07, 00:03
istediği şeyi istediği zaman yapar o onun düşüneceği şey (bence de sempatik :) )
belki de gerçekten aralarında kötü şeyler olduğu için böyle davrandı bilemeyiz ama bana fhotoshop yapılmış gibi geldi !!!!!!!!
ayrıca aranızda filme gidenler var mı varsa film hakkındaki yorumlarınızı söyleyebilir misiniz??

bana da fazlasıyla photoshop gibi geldi:)Gitmedim filme ama en kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum:img-yes:

She7a
03-03-07, 00:10
yalnız yasemin kozanoglu kadar geri vites bir insan gormedim.
film'in galasından once salona girmeden okan icin salladı durdu
kameralar onunde.sonra iceri girildi okan'ın yanına gidip biz aslında
birbirimizi cok severiz diye sarıldı sirin sirin pozlar verdi.allahım az
oncekiler bir ruya mıydı acaba demekten alamadım kendimi.

_Bngs_
03-03-07, 17:48
yalnız yasemin kozanoglu kadar geri vites bir insan gormedim.
film'in galasından once salona girmeden okan icin salladı durdu
kameralar onunde.sonra iceri girildi okan'ın yanına gidip biz aslında
birbirimizi cok severiz diye sarıldı sirin sirin pozlar verdi.allahım az
oncekiler bir ruya mıydı acaba demekten alamadım kendimi.

ben bugün filme gittim ve film herşeyiyle muhteşemdi okan bayülgen de muhteşemdi :happy0064 ama yasemin kozanoğlunun yapmacık ağlaması,gülmesi ve çok saçma bir ses tonuyla filmin kötü yanıydı.bu arada filmi çok beğendim :good: herkese tavsiye ederim

Duygu~Aydin
04-03-07, 00:50
Okan Tv'ye Ara Veriyor

http://www.haberler.com/medya/haber/57/704857_3415_o.jpg

Okan Bayülgen, Gelecek Seneden İtibaren 'Makina' Programına ve Televizyona Bir Süre Ara Vereceğini Açıkladı.

Okan Bayülgen, gelecek seneden itibaren 'Makina' programını sonlandıracağını ve televizyona da bir süre ara vereceğini söyledi.

Okan Bayülgen bir süre yüzünü dinlendirmek istediğini ima etti. (Gecce)

begüm
05-03-07, 14:54
hareket phtoshop değil ama olay şöle olmuş
muhabir yasemin kozanoğlunun dediğii lafı berrak tüzünataç yanındayken demiş we okan bayülgene ne cwap werceii hakknda fln sormuşş e adm ne yapsıın antipatikde değil ayrıca...

neşeligünler
05-03-07, 15:51
iyi etmiş:img-hyste
gayet normal
sevgilisinin yanında muhabirin yaptığı çok ayıp

taner2786
14-03-07, 01:17
http://img148.imageshack.us/img148/2076/yeniapcbmpds7.png

İki kişilik rüya görülmez...
Okan Bayülgen'in gelecekle ilgili planlarında yalnız kendisi var 'İki kişilik rüya görülmez' diyen Bayülgen; işte o zaman şimdiye kadar yaşadığı tüm olayları yeniden gözden geçirmek istiyor
Gizli bir adalet dağıtıcısı gibiydi televizyonun içinde. Altyapısı ve yeteneği olmadan başarı kazanmaya çalışanları cezalandırıyor, birikimleri yeterince algılanmadığı için özgüvenini kaybetme noktasına gelen sanatçıları da alkışlayarak ödüllendiriyor. Kim ne derse desin, bir neslin eleştirel bakış açısı kazanmasına yardımcı oldu. Bu nesile, seçici olmak, kötüyü eleştirmek, saçma olanı reddetmek gibi seçenekler kazandırdı. Ekranların aykırı adamı Okan Bayülgen'le Arena konuştu...

* Birkaç hafta önce Makina'da, konukları ve seyircileri stüdyodan dışarı çıkararak Emre Aydın'la birebir sohbet ettiniz. Sıkıntınız neydi?
Tabii ki kendimle ilgili müthiş bir itirafım falan yok. Ama sahne illüzyonunu çok iyi kurabilmek yüzünden bir süre sonra o illüzyondan şikayetçi hale gelebiliyorsunuz. Ben bundan 10 küsur sene önce televizyonda yapılan işleri deşifre eden bir program yaparak işe başladım. Sonra şunu düşündüm; şu anda Türk televizyonlarında kimse beni deşifre edecek kadar iyi değil. O halde ben kendimi deşifre edeyim.

NE KADAR YALNIZIM

* Büyük şov içinde insanları kontrol edebilmek zorlaştı mı?
Tam tersine daha rahat kontrol edebiliyorum. Son haftalarda programıma çıkanların kontrolümü bozduğunu yazmaya başladılar. Asena, Seray Sever ve Nejat İşler olayından bahsediyorum. Ben kontrolümü sadece orada kaybettim. Onu da yayında suratımı asarak, hiç gülümsemeyerek gösterdim. Ne kadar yalnızım bu işlerin arasında.

* Konuklarınız şimdi fazla rahat davranıyorlar...
Ne yapayım, kafaları iyi geliyorlar. Eskiden böyle değildi.

* Eskiye oranla çok mu duygusal oldunuz acaba?
Tabii ki daha iyi davranıyorum. 10 yıl... Saçlarım ağaracak artık, yüzümde çizgiler oluşacak hâlâ evimizin serseri çocuğu, Çılgın Sedat olmaya çalışmayacağım. Yani bazıları bana 'serseri, agresif' bir imaj yakıştırdı diye hayat boyu buna uygun davranmaya çalışacak değilim. Ben hep kendim gibi davranıyorum. Komik bir adam olarak da, serseri biri olarak da geçirdiğim sezonlar var.

TAM ORTASINDA

* Eleştirdiğiniz popüler kültürün parçası olmakla suçlanıyorsunuz.
Parçası değilim, tam ortasındayım. Ne yapayım? En cıvık yerindeyim. Orada durduğum için eleştirilerimi duyabiliyorlar zaten.

* Nasıl bir dönemdeyiz? Kötü düşüncenin egemenliği artıyor mu?
Mutsuz bir dönemi yaşadığımızı düşünüyorum. Tabii ki ben de rahatsızım. Bana sorarsanız, ben 40'lı yıllarda doğmak, dolayısıyla 68'li olmak ve şimdi bu dijital dönemde yaşlanmış, cep telefonuna melül melül bakan bir adam olmak isterdim.

KÖLE OLMAMAK LAZIM

* Siz erken büyüdünüz değil mi?
Bizde çok boşanmalar ve dağılmalar oldu. Ben hem büyük aileyi tanıyan, hem de çok kapının önünde oturmuş bir çocuğum. Hep yatılı okullar oldu.

* İnsanlar yeteneklerinin peşinden mi gitmeli?
Tabii ki yeteneklerin peşinden gitmeli. Kölelik dünyasında yaşıyoruz, köle olmamak lazım.

* Bir reklamda seslendirdiğiniz gibi tüm kariyerini bir anda sonlandırıp sahilde bar açan adamı alkışlamalı mı? Aklınızdan böyle bir düşünce geçebilir miydi?
Yaşlandığım zaman, orası neresi olur bilmiyorum ama taşı başı orijinal olan, zeytinyağı güzel olan bir yerde, otları da yolarak bir meşguliyet bulabilirsem, kendi sinemamı yeniden seyretmek isterim. Yaşadıklarımı, kadınları, olayları...

* Yalnız mı olacaksınız? Neden?
Evet, iki kişilik rüya görülmez. Her şeyi tekrar edeceğim. Çünkü her şeyi aklımda tutuyorum.

* Yalnızlık çocukluktan gelen bir alışkanlık mı?
Evet, ama artık kendimi meşgul etmeyi öğrendim.

taner2786
14-03-07, 01:20
http://img153.imageshack.us/img153/6415/yeniapcbmppr5.png

taner2786
14-03-07, 01:26
http://img245.imageshack.us/img245/5636/yeniapcbmp2yx1.png

FBuse
15-03-07, 15:30
http://img301.imageshack.us/img301/1706/baylgenhs2.png (http://imageshack.us)

_Bngs_
23-03-07, 16:30
arkadaşlar bugün okan ın doğum günüüüü :happy0064

FBuse
26-03-07, 16:47
http://img265.imageshack.us/img265/3568/baylgenkb4.jpg (http://imageshack.us)

gormlaith
02-04-07, 16:45
Pişti'nin yeni dörtlüsü

Pişti'nin yeni dörtlüsü belli oldu. Okan Bayülgen, Beyaz, Seda Sayan ve Uğur Dündar'ın yorumlarıyla Kanal D'de. Kanal D'de önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan program pazartesi akşamlarına damgasını vuracak.

Hürriyet Gazetesi

She7a
02-04-07, 18:05
ooo dortlu supermis yahu.:img-hyste

FBuse
04-04-07, 15:50
http://img444.imageshack.us/img444/3567/baylgenwu7.jpg (http://imageshack.us)

FBuse
04-04-07, 16:36
Bir Gün Okan'la Teoman
Okan Bayülgen ve Teoman'ı 1999 yılında bir araya getirmiş ve vizyona girecek olan "Romantik" filmi üzerine konuşmuştuk. Aradan tam 8 yıl geçti ve film ancak geçtiğimiz şubat ayında vizyona girebildi. İşte Sibel Kilimci'nin yaptığı röportaj...

Filmdeki karakterleri biraz anlatır mısınız?
Teoman Karakterler, filmin içinde bile değişti. Okan polis, iyi adam; ben kötü mafya... İyileştim filmin sonuna... Kötülük yapma nedenlerim bulundu. Ben kelekler atıyorum, o pamuk gibi adam...

Aranızda bir aşk meselesi de var ...
Okan Film bir gay filmi değil tabii... Gençlik arkadaşlığı, arada da Yasemin Kozanoğlu var. İkisi de kıza ilgi duyuyor ama yaklaşımları farklı. Biri saf aşkla yaklaşıyor, diğeri babasının paracıkları için. Alışmış olduğumuz, Türk melodramlarında, "Dallas" dizisinde rastlayacağımız türden tuzaklar var. Teoman beni aradan çıkarmak için, cinayet işlediğimi düşündürtüyor. Başka bir ülkeye kaçıyor, eğitim görüyor, polis oluyorum. Teoman'ın gözü kızın babasının parasında... Görev yaparken, aileyle ilgili ir soruşturma başlatılıyor... Sinan Çetin'in de baştan söylediği gibi melodramlardan esinlenilmiş bir klişe... Hem imajımız hem de daha önce oynadığımız roller açısından böyle bir hikayede rol almamız ilginç.

Yönetmeniniz, neden sizi seçtiğini söyledi mi ?
Teoman "Bana niye rol verdin?" diye sordum. Çünkü bir filmde rol almak hiç aklımda yoktu. Çocukken polis olmanın halini bile kurdum ama aktörlük yoktu hayallerimin arasında. Sinan her şeyi kolay ele alan biri. Hemen de kandırıyor insanı. "Yaparız, ben seni oynatırım" diyor. Ama öyle olmuyor pek .

İş bittikten sonra ben de bu işi yapabilirim diye düşündün mü?
Teoman İyi oyunculuk her seferinde tutarlı bir şey çıkartabilmektir. On tane çekiyorlar, bir tane işe yarar şey çıkartıyorlar. Ben oyuncu değilim.
Okan Kitaplar getirtti yurt dışından. Hasbel kader oyunu diyorlar adımıza ama ben o kitapları ilk defa gördüm. Sinema oyunculuğunu anlatan kitaplardı. İşe ilk başlayanlar için hazırlanmış, her şeyi şekillerle anlatan, sinema oyunculuğuyla tiyatro oyunculuğunun farkını anlatan kitaplar. Yabancı dil eğitimi alırken ilk okuduğunuz kitaplar gibi, Mr. Brown'ın oyunculuğa uyarlanmış hali... O da yapabildiği kadarını yaptı tabii sette...

Tecrübelerinizle yardımcı olmuşsunuzdur...
Okan Hiç yardımcı olmadım. Kimse kimseye yardımcı olamaz sinemada... Birbiriyle çekimde yardımlaşırlar ama işin aslı bu sizin yönetmenle aranızda olan bir şey. Yönetmenle olan ilişkinizdir sinema... Vizörün arkasında o vardır, daha tekil bir ilişkidir.
Teoman Doğru, Sinan yönlendiriyor... Senin söyleyeceğin lafları önce o söylüyor. Şöyle yap diyor. Bana gülmemin biçimini bile gösteriyor. Gülmem gerekiyorsa, önce o gülüyor zaten çok komik bir gülüşü var, ben de gülüyorum.

Sinan Çetin'in bir de lafı vardı bu konuda...
Teoman Odunu ile oynatırım... Beni de oynattı.

Estağfurullah...
Teoman Yoo, bütün sorumluluğu Sinan aldığı için ben böyle bir işe kalkıştım. "Ben oynatırım abi" dedi. "Sen oynar mısın?" deseydi, yoo derdim. Ki söylüyordum birtakım sahnelerde de... "Şunu şunu yapabilir misin" diyordu, "Yapamam" diyordum. Ve o da değiştiriyordu sahneleri...
Okan Sinemada tecrübe çok çok önemli ama herkes kendisini yönetmene teslim etmek zorunda. Eğitim bile bir yerde yetersiz kalıyor. Sonuçta hepimiz kendimizi teslim ettik. Biz onun başarısı ya da başarısızlığı olacağız.

Size çok iyi oldu, harika dediği zaman...
Okan İnanmıyorduk tabii...
Teoman Biraz gereğinden fazla politiktir tabii... Hiç olmadı çocuklar falan dese, moralimizin bozulacağını biliyor.
Okan Film çok ağır bir konuyu işlemiyor tabii. Bir tarihi kesiti anlatmıyor. Elit bir dram değil, anlattığı şey alışageldiğimiz bir konu...

Yeşilçam diyebilir miyiz?
Okan Tabii... Bizim rollerimiz de acayip enteresan roller falan değil. O rollere Yasemin de ben de Teoman da bir şeyler katabildiysek ne mutlu.

Yapılanları seyrettiniz mi?
Okan Kaba montajları seyrettik.

Nasıl?
Teoman Ben çok eğleniyorum. Benim için riskli bir proje değil. Bana "Kötü oynamışsın" deseler, beraber güleriz... Benim umurumda olan bir şey değil aktörlük.
Okan Teoman'ın, Yasemin'in ya da benim kötü oynamamız söz konusu değil. Siz kameranın karşısında bir şeyler yapıyorsunuz, o vizörün arkasında bir yönetmen var. Burada yönetmen tatmin olursa, sahneye okey verir. Eğer olmuşsa olmuştur, olmamışsa olmamıştır.

Yani, yeşil gözlerden Sinan Çetin sorumlu...
Teoman Tabii canım onun filmi.
Okan Yalnız şöyle bir şey var; bazı filmlerde oyuncu çok önemli. Hakikaten yorumlanacak bir karakter varsa, mesela 2. Richard filmi yapıyorsanız, o yorumların hepsini biliyorsunuzdur. Orada oyuncunun performansı önemli. Yönetmenin de yapacağı fazla bir şey yok böyle bir rolde. Bu filmde ise birer tipiz. Ben Ömer diye bir odamı oynadım. Kim bu Ömer, kimse tanımıyor.

Yani yeni kuşak Ediz Hun olayı...
Okan Gibi... Teoman da yakışıklı... İnşallah ondan da bir Önder Somer çıkar.
Çok saygı duyduğum bir oyuncudur.
Teoman Ben Ahmet Özhan ekolündenim.

Film iki arkadaşın öyküsü... Erkekler arasında kankalık çok önemli bir şey...
Teoman Lise yıllarından kalma öyle arkadaşlarım var.
Okan Yeni arkadaşlıkları kolay edinemiyorsunuz zaten. Eskiden taşıdığınız ilişkileriniz var. Bu ilişkiler yıllar geçtikçe değer kazanıyor.
Teoman En iyi arkadaşlarım hala lise arkadaşlarım. Yeni insanlar pek de fazla giremiyor hayatıma. Girseler ile bir yere kadar iniyorlar ve birkaç senedir yurt dışında oldukları için görmediğim eski arkadaşlarımla olduğu kadar derinleşemiyor ilişki. Benim en yakın arkadaşım 17 senelik. Bir iki kadeh attıktan sonra hala coğrafya hocamıza gülebiliyoruz.

Aradan kız sızmayan arkadaşlıklardan mı?
Teoman Arada olmuştur da. Bu tip durumlarda hafiften düğmeyi kapatabiliyoruz.
Okan Galatasaray'da beraber büyüdüğüm çok yakın arkadaşlarımın başına geldi bu tip şeyler. Benim başıma gelmedi... Neredeyse sabah akşam beraber, evlilik gibi aralarından su sızmayan erkek arkadaşlıklarında böyle şeyler oluyor. Bunlara tahammül edilebilecek yaşlar var, edilemeyecek yaşlar var.
Teoman Bir de hoşlanma derecesi önemli... Mesela sadece seksi mi geliyor, yoksa?
Okan Aynı kızdan hoşlanmak çok normal bir şey. Çünkü ortak zevkleriniz var ve yeni ortak zevkler yaratıyorsunuz birlikte büyüdüğünüz için. Bu tip olayların iyi arkadaşların başına gelmesi normal mantıken.
Teoman Benim öyle olmuyor aslında. En yakın arkadaşlarımla tiplerimiz farklı. O bana geliyor, "İki kızla tanıştım. Bir tanesi tam senin beğeneceğin gibi" diyor bana. Çok güzel kız demiyor mesela... Tam senin beğeneceğin gibi bir kız diyor.

Ne zaman gördünüz birbirinizi?
Okan Ben Boğaziçi Üniversitesi'nde sosyete kantininde bir demire dayanırken gördüm kendisini. Sünepe bir çocuktu.

Yalan?
Okan Yalan??????????
Arkadaşımı bekliyordum. Seviyordum da kızı. Kız beni çok bekletmişti o gün.. Teoman'ın ise beklediği bir kız yoktu. Ben bir bekleme rekoru kırmıştım. Teoman o süre içerisinde aynı demire dayanıp aynı cool pozu vermişti. Hiç bozmadı pozunu ama ilginçtir, bir tek kız bile yaklaşmadı yanına... Aslında buradaki çizgisi biraz da Serdar Ortaç'a benzer mesela... Serdar Ortaç da yakışıklılığını şöhretine borçludur. Utangaç bir çocuktur. O zaman bana bu çocuğu gösterip bakma böyle çekingen filan ama aslında çok iyi rock solistidir demişlerdi.
Teoman Kızları cezbedememişim ama Okan'ın kalbinde yer etmişim. 10 sene geçmiş ama hala hatırlıyor. Ben onu televizyonda tanıdım. Televizyon Çocuğu'yla.

Kıl mı bulmuştun, yoksa hoşlananlardan mıydın?
Teoman Kıldı ama iyiydi...

Kıllığından kaybettiğini düşünenler var...
Okan Saatle ilgili bir şey, saat 02.00'de başlayan bir programla 11.00'de başlayan arasında fark var.

Senin de kıllaştığını düşünenler var Teoman...
Okan Teoman asla kıl değildir.

Sahnedeki tepkin biraz da böyle düşündürdü...
Teoman Hayatta hiçbir şeye böyle tepki vermem ama müzik söz konusu olunca sinirleniyorum. Yaptığın işe çok zaman veriyorsun ve onlar sana stres olarak geri dönüyor. Onun haricinde rahat bir insanım. Film benim için risksiz bir şeydi. Orada çok rahattım, bütün gün havuza giriyordum. Okan ise orada başka bir karakter gösteriyordu, çünkü onun işiydi bu.
Okan Doğal olarak yaptığınız işe özen göstermeniz normal. Teoman dalga geçmek için sahneye çıkmıyor ki... Başkaları dalga geçtiği zaman ise tepki gösterebiliyor. Sahnede kimsenin kolay kolay yakalayamayacağı bir başarıyı yakaladı. Bir gazetede gördüm, koskoca bir sayfa ayırmışlar. Teoman'ın bir fotoğrafı var. Santim santim incelemişler çocuğu. Hakikaten bir şekil oldu Teoman gibi filan deniyor.
Okan gibi bir şey de var...
Teoman E tabii ama benimkisi şahsına münhasır bir şey, kendimden başlayan bir hadise ama Teoman Türk modern geçliğinin temsilcisi gibi... Ben onun işinin çok daha etkileyici olduğuna inanıyorum. Biraz gitar ve ağız armonikası çalmak dışında müzik yeteneğim yok. O benim hayran olduğum bir işi yapıyor. Teoman'ın kadın dergilerindeki röportajlarını görüyorum. Dergilerin okumuş etmiş, akıllı uslu kızları onunla görüşmeye bayılıyorlar. Çünkü kendine, yaşamına zevkler edinmiş bir insan. Hangi kafeye gidiyor, ne tür kitaplar okuyor. Bu detayları veriyor. Ben pek detay vermeyi sevmem. Ortak olan bir şey var; biraz içine kapanığız ikimiz de. Çok yeni bir jenerasyon değiliz. Hitap ettiğimiz insanlara göre yaşlıyız. Ama yaşlı da değiliz. Mesleki olarak hedef kitlemiz yaşlı konumu değil. Bir önceki jenerasyonun terbiyesini Teoman'da görüyorum. Teoman kişiliğini ön planda tuttu. İmaj maker'ı yoktu. Kitlelerin Mustafa Sandal kadar, Tarkan kadar dinleyeceği bir adam olmayacaktı belki. "Oynama şıkıdım şıkıdım", "Onun arabası var" gibi şarkılar yapmıyor Teoman. Satış şansı bu adamlar kadar olmaması gerekiyordu. Bu kadar şöhreti olmaması gerekiyordu. Teoman'ın hiç orada olmak istemediğini biliyorum ama Tarkan ya da Mustafa Sandal'la karşılaştırıyorlar. Teoman'ın yaptığı müzik bana hitap ediyor. Türkçe pop denilen müziği kesinlikle dinlemiyorum. Moda olan ritmlere rüzgar Kuzey Afrika'dan esince ona göre, Hindistan'dan estiğinde ona göre şarkılar yapılıyor. O zaman ben o müzisyenlerin sanatçı kişiliklerinin nerede olduğunu merak ediyorum. Teoman ise kendi tarzını baştan koymuş.

Bu söylediklerinden sonra Serdar Ortaç'ın ibret-i alem için biraz tartakladığını düşünüyorum...
Okan Öyle bir şey değil. Serdar'ın ilginç bir imajı vardır. Onunla ilgili espri yapmak ilginç geliyordu. Espri yaptıkça adamı sevmeye başladım. Yani sanıldığının aksine bir insanla ilgili espri yaparken onu sevmemezlik etmezsiniz ki.. Tanıdıktan sonra daha çok sevdim.

FBuse
04-04-07, 16:37
O seni seviyor mu?
Okan Sanırım seviyor. Görüştüğümüz zaman bayağı keyifliyiz. Her insanda hayranlık duyacağınız, beğeneceğiniz, nefret edeceğiniz noktalar vardır. Ben bu adamın bu kadar kolay beste kıvırmasına bayılıyorum. Bu kadar kolay bu işi yapıp da benim çok da dinlemediğim bir müzik anlayışı içerisinde herkeste hayranlık uyandıran bir adam Serdar. Bir albüm için bir şarkı veriyor ve albümün yüz binlerce satmasına neden oluyor. Hiçbir zaman ben gerçekten taciz edecek, benden nefret ettirecek şeyler yapmadım. Korurum yani adamlarımı.
Teoman Hıı, evet, tabii!!

Bilmem kaç metreden atıyordun adamı. Erkekliğe ... sürdürmemek için havada kalp krizi geçirebilirdi.
Okan Kasıt yoktu. Alişan'da deneyecektim aslında.

Delikanlı olduğu için mi?
Okan Hayır, böyle bir anlam taşımıyor. Bizim yaptığımız, bir şov mekanından kalkıp, dışarıda kamerayı 56 metre yukarı çıkartıp, yeri görüp, sonra aynı stüdyoya hatasız taşımaktı. Bu yönetmenimin yapmak istediği bir şeydi. Maç rejisinden daha zordu. Serdar'ı o vincin dibine kadar götürmeye ve atlamasa bile çıkarmaya mecburdum. Çünkü öyle bir set up yapmışız, dünya televizyon tarihinde belki de ilk kez... Serdar vinci 50 metre uzaktan gördüğünde birden "geri dönüyorum" dedi. Israr etmeseydim, geri dönecekti.

Matraktı. Annesinin mesajları, genel...
Okan Benzer bir yükseklikten iki kere atlamış olmama rağmen, tekrar vince bile çıkamadım. Yükseklik korkum hakim oldu. Bu kesinlikle erkeklikle ilgili bir tavır değil. Yükseklik korkusu ölüm korkusundan baskın.
Teoman Niye atlasın ki?
Okan Özlem Tekin olsaydı şak diye çıkar atlardı oradan.

Aşağıda mevzu "erkek adam" olmaya dönüştü.
Okan Erkekliğin, delikanlılığın tarifinde bir kafa karışıklığı var. Kafa karışıklığı olduğu için bu kadar çok tarife ihtiyaç duyuyoruz.

Siz de aynı toplumda büyümediniz mi?
Okan Bizler kolej çocuğu havasındayız.

Çok gördük kolej çocuklarını...
Okan Biz iyi kolej çocuğuyuz.
Teoman Birinde referans kızlardır, diğerinde de erkekler. Erkekler bütün referanslarını erkeklere gönderiyorlar. Onlar erkeklere kendilerini kanıtlıyorlar... Savaş alanını yanlış seçiyorlar. Onlar kadınları es geçip erkeklerin üzerinden gidiyorlar. Oysa sen gidip kızlara gösteriyorsun kendini.
Okan Bu daha eğlenceli Ne kadar çok kızla yatıyoruz!

İki adamın birbirinden ne farkı var flört ederken, kadınlar karşısında...
Okan Bilmiyorum, ben Teoman'ı yatakta görmedim ... Herhalde farklıdır yani...
Teoman Erkekle ilgilenmezsin, kadınlarla ilgilenirsin. Kadınlarla ilgilenmezsen, onları da bilmezsin.
Okan Tecrübenin işe yaramadığı bir konu kadın erkek... Aynı olay binlerce yıl önce de tecrübe edilmiş, edilmiş de tecrübe mi aktarılıyor kadınlarla ilgili? Yani kadın dergileri, kadınlarla ilgili yayınlanan kitaplar yıllardır yazıyorlar çiziyorlar, bağırıp çağırıyorlar... Her kadın dergisinde mutlaka sevdiğinizi yatakta mutlu etmenin yolları nedir yazısı oluyor da ne işe yarıyor? Ayrıldığınız zaman üzülmemenin yolları diye yazı yazsan ne işe yarayacak? Birisine hayrı dokunuyor mu? Tecrübenin işe yaramadığı bir noktadır bu. Bin yıllık hatayı hep yapmazsanız, tadını alamazsınız üstelik...

Siz de bir hayli evlendiniz. Bu da tat olma meselesi mi?
Okan Kızlarla evlenmek gerekir.
Teoman Bu kelimenin altını nasıl doldurursun bilmiyorum.
Okan Çünkü, onlar evlenmek istiyorlar. Annem benim 10 yaşıma kadar saçlarımı tarayıp bir gün damat olacaksın, seni siyah smokinler içerisinde göreceğim falan gibi benim beynimi yıkamadı. Fakat bugün bakıyorum, punk'çısı, uyuşturucu müptelası, ağır hanımefendisi, ev kızı, bir sürü kız kategorisi al; değişik, birbirleriyle yolda yürüyemeyecek tipler olsun, oturt bir tarafa hepsini bir araya topla, bir gelinlik ya da filanca evlenmiş düğününe gittim mevzusu aç, bu kızlar saatlerce bu konuyu konuşurlar. Gelinlik, düğün gibi bu acayip seremoni onları çok ilgilendiriyor. Böyle bir amaçları var. Benim bir gün damat olacağım diye bir amacım yoktur ki.

Kadınları mutlu etmek için mi evlendin? Ya da bir kere evlensinler de akıllansınlar diye mi?
Okan Ben iyi bir kocaydım, yalnız kısa bir kocaydım. Kısa süreli bir kocaydım. Hem kısayım hem de kısa süreli bir kocayım.

Belki de kocanın iyisi...
Okan Kocanın iyisi... Dünyayı terk etmedik ama... O evlilikler sırasında ölsem, bir daha evlenemezler, bir daha kimseye aşık bile olamazlar... Az, öz, kısa ve dolu dolu yaşanmış ilişkiler.

Seni kutluyorum. Bir daha evlenir misin?
Okan Tabii ki... Şu sıralarda düşünmüyorum ama...

Evlenelim diyen biri çıkar...
Okan Beni bir yerlere koymaya çalışma. Ben önüme gelene evlilik teklif eden biri değilim. Olayı çok romantik görüyorum bir kere. Aptalım. Hayalciyim, safım, sevdiğim kadın tarafından kazıklanmak hiç gücüme gitmez. Sonuçta öyle gerekiyor. Bazen, kızın artık eve gitmesin istiyorsun. O zaman da diyor ki, babam izin vermiyor. Aslında çoğu kişi için bu kadar basittir. Şunu da anladım ki, aşk evliliği diye bir şey yok hayatta. Önce evlenmeye karar vereceksin, sonra evleneceğin kadını tercih edeceksin. Bir kadını çok seviyorum diye evlenmek olmaz.

Nasıl evlenmeli peki? Neye göre tayin edeceksin?
Okan Evlenmeye karar vereceksin. Okudum okullarımı, askerliğimi yaptım, bir işe girdim, annemden babamdan gördüğüm şeyi ya da onların başına gelen şeyi ben de yapacağım. Yani evleneceğim, çocuk sahibi olacağım... Bu toplumsal standartlarda yaşıyorsanız, evlenir mutlu olursunuz ya da olmazsınız onu bilemeyiz. İkincisi, evlilik çocuk yapmak için yapılan bir iş. Evlendim, beş sene çocuk yapmayacağız... Bu şuna benziyor; bir şirket kuracaksınız ve beş sene üretim yapmayacaksınız, kar etmeyeceksiniz. O zaman insanlar birbirlerini yemeye başlarlar. Ben kızı beğendiğim için evlendim. Bu kadar anlamsız, halbuki evliliği beğenmiyordum.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Teoman Ben çok bireysel cevaplayayım. Şu sıralar hiç niyetim yok. Keyfim yerinde. Biraz daha dayanırım ama evlenirim.

Dayanırım ne demek?
Teoman Çocuk istiyorum.
Okan Bütün herifler aptal. Aptalız yani... Sonuçta emekli oluyoruz. Kadın hiçbir zaman ruhen ve zeka olarak emekli olmaz. Erkekler hayatta askerlik yapmak, savaşmak, para kazanmak, hayatta bir yere gelmek o neresiyse, hatta o yere geldikten sonra başka kadınlara, çocuklara bakmak gibi görevler üstlendikleri için, nasıl bir savaşçı uzun yaşamazsa, erkeğin de kafası fazla çalışmaz. Bir süre sonra erkek istirahata çekilmek istiyor. Evlilik en güzel emekliliktir hayattan. Huzurludur. Osura osura televizyon seyredersin. Bir süre sonra erkeğin beyni de dumura uğramaya başlar. Ve kadın erkeği ele geçirir. Ve birçok erkek de ele geçirilmeye razıdır. Çünkü hayat mutludur güzeldir, eğer tercihi yıllar geçtikten sonra yürekten aynı kadınsa...

Erkek bu kadar ambale olduktan sonra bundan nasıl emin olabilirsin?
Okan E, bakınız o da güzel. Bilmesine gerek yok. Teoman da, ben de çok güzel kadınlarla beraber olduk. Bazı adamlar bu kadar şanslı olmuyor. E, o zaman bizdeki maymun iştahlılık da olmuyor onlarda.

Seçenekler artınca...
Okan Bizim aşkımız çok fenadır. Ben bundan daha güzelini bulabilir miyim, bundan daha akıllısını bulabilir miyim diye düşünürüm. O zaman bile kendimi gaza getiriyorum. Biz neyle uğraşıyoruz? Arabamız olsun, evimiz olsun, para kazanalım ama en çok kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Yeni zevkler edinelim, yeni yemek tatları öğrenelim, başka ülkelere gidelim. Yeni yerler, yeni insanlar, yeni müzikler keşfedelim... Bizi mutlu kılacak, bizi mutlu kılarken geliştirecek şeyler istiyoruz. Bu araştırma, geliştirme kadınlarla da sürüyor... Beni hiçbir kadın yatakta kandıramaz... Çok güzel aşklar gördüm, çok çok sevildim, ufak tefek şeylerle kedimi oyalamam. Bu sizi daha seçici yapıyor... Seçtiniz mi de kendini serme geri zekalılığı var ya, onu yapıyorsunuz.

Hala aşk var mı?
Okan Duygu Asena mısın sen ya? Aşk olmaz mı? Eskiden roman aşklar vardı. Bir ömür boyu birbirini itekleyen sevgililer... Bir de o zaman bir şehirden bir şehre gitmek aylar sürüyormuş. Şimdi internetten kız arkadaş buluyorlar. Mesafeler azaldı ve süreç hızlandı.
Teoman Derler ya "Sevdiğine kavuşamazsın aşk olur." Seviyorsun, kavuşuyorsun aşk olmuyor. Diyelim ki, kızdan hoşlanıyorsun annesi babası sana hayatta izin vermezlerse belki o aşka dönüşebilir. Yok her şey yolundaysa... Bir iki tane problem olsa, aşk olacak.
Okan Şimdi Teoman, aşk meşk o konularda uzmandır. ????????????

Kadınlar da az değil. Epeyce taciz ediyorlar. Çimdikler, öpücükler...
Teoman Çimdik neyse de kötü tarafı telefon. Lütfen telefon etmesinler.
Okan Telefonlarım satılıyor. En son telefon eden, "Okan bey bir Ankara'ya gelir misiniz" Niye? "Sevişeceğiz" Abla karar vermiş benimle sevişmeye, fakat küçük bir detay kalmış, benim Ankara'ya gitmem. O kadar kendinden emin ki...
Teoman Senin hayranlarına karşı sorumluluğun yok mu?

Bir kadın sizi yatağa nasıl atabilir?
Teoman Kolay.
Okan Teoman kolaydır da ben çok zorum.
Teoman Ben bütün erkekler adına konuşayım; kolay.
Okan Biz şöyle bir şeyle karşı karşıyayız. Biz kızdan hoşlanıyorsun. Herhangi bir yerde... Eş dost evinde olabilir, muhallebicide olabilir... Barda olabilir... Eğer karşılıklı farları yaktığınız zaman hakikaten bir şey oluyorsa, ben kendi jenerasyonumdan kalan yollar deniyorum. "Yarın buluşalım mı" Ya da telefon numaramı vereyim diyorum. Oha... Ukalayım ya kendi telefonumu veriyorum. Ya da beraber bir içki tekrar etsek falan... Çoğunda tecavüze uğruyorum. Bu neden oluyor? Birisini beğeniyorsun ama sen onu ilk defa görüyorsun. O ise seni televizyonda seyretmiş, ya da almış albümünü dinlemiş, karar vermiş. O muhallebicilerde geçmesi gereken tanışıklık süreci onun tarafından bitirilmiş. Oysa sen daha yeni tanıyorsun onu. Biz erkeğiz ya, ayıyız ya, her an hazırız ya.. Hiç öyle değil... Dur bakalım ben sana verecem mi? Çok başıma gelmiştir. Bir anda kendimi yatakta bulduğum. Kız uyurken onu aşkla seyrettiğim... Bir yerde diyorsun ki, bir sigaranız var mı? Seninle yatmayacağım ki diyor... Ne demek istiyor diyorsun kendi kendine... Çünkü bir karar vermiş, bu soruyu sormamı bekliyor. Ya da direkt olarak ya yapacağım, ya yapmayacağım... Yani ben bunları düşünmüyorum ki... Bir kadehlik hoşlanma halindeyim. Bekle, gecesi var, yarın gecesi var... Bir anda kendimi kırılgan ve mahcup bir çocuk olarak buluyorum birisinden hoşlandığım zaman.
Teoman Kadınlar açısından iki türlü referans var. Birincisi seninle yatmak, ikincisi ve daha önemlisi seni reddetmek. O yüzden temkinli olmak gerek.
Okan Reddedince önemli hale geliyor. ???????????????
Teoman- ??????????????
Okan Etrafında bu kadar çok kız olunca şımarırsın da... Biraz salaksan spor magazin programlarına açıklama yapmak şeklinde tezahür eder. Salak değilsen, biraz daha mahcup çocuk oluyorsun. Biraz daha zaman geçirsek falan... Ortada tabii ki tavlama-tavlanma oyunu var. Ben zaten bir erkek olarak bö