Tüm Versiyonu Göster : Gökhan Özen

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

cyprus_hsn
18-06-06, 22:52
GÖKHAN ÖZEN KİMDİR ?? (kendi ağzından)

http://img474.imageshack.us/img474/71/taslak039bf.jpg (http://imageshack.us)

1979'un 29 Kasım sabahı dünyaya gözlerimi açtığım anda müzik için yazılmıştı kaderim belki de....Kim bilebilirdi Ankara'nın hasret kokan sokaklarından çıkıp gelecektim İstanbul'a, müzik uğruna.... Ardımda bıraktıklarım mıydı içimde sızlayan o ilk otobüs yolculuğunda, yoksa yollarına düştüğüm bu koskoca kentin içinde 'belki de yalnız kalacağım' düşüncesi mi...Anılarımın bir intikamı mıydı sessizce gözlerimden düşen damlalar, yoksa geleceğime dair ektiğim başarı tohumlarını mı suluyordum her damlayla...
Her neyse, fazla duygusal oldu galiba. Sonuçta bu bir özgeçmiş, en azından öyle olması gerekiyordu, ama kalemi elime aldığımda yine tutamadım kendimi. Sıradan, özelliği olmayan birşey olsun istemedim. Nasıl ki şarkılarımda yazdığım sözlerde döktüysem yüreğimi sonuna kadar, özgeçmişim de öyle, özel olmalıydı...
Gelelim doğduğum günden bugüne kadar neler yaptığıma:
1985-1996 : İlk-Orta-Lise TED. Ankara Koleji yıllarım
1986-1988 : Ankara Devlet Opera ve Balesi Çok Sesli Çocuk Korosundaki müzik eğitimim
1988-1993 : T.R.T Ankara, T.S.M. Çocuk Korosu: Çok değerli radyo sanatçısı hocalarımın yönetiminde altı sene devam eden bu koro eğitimim, benim için müzik konusunda gerçek bir okul niteliğindedir. Değerli hocalarım Sayın Özgen GÜRBÜZ, Sayın Kemal CANER, Sayın Cemile UNCU'ya çok teşekkür ediyorum.
1988-1997 : Şu anda çalmakta olduğum klasik gitar ve tuşlu çalgıların eğitimiyle geçirdiğim yıllarım...(1990'lı yılların başlarında da tuşlu çalgılara olan eğilimimin artmasıyla, aranjman, düzenleme çalışmalarına başladım.)
1996 : İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümünü kazanarak, İstanbul'a gelişim...(Üniversite tercih formundaki bütün tercihlerimin İstanbul olması ve benim İstanbuldaki bir üniversiteyi kazanmam tabii ki tesadüf değil; Ne de olsa UNKAPANI İstanbuldaydı..)
1997 : Radyo Tatlıses'teki programım.
1998 : Akademi İstanbul Gitar Eğitimi.
1999 : Best FM-Best TV'deki canlı müzik programım:'GÖKHAN ÖZEN'LE CANLI CANLI'
2000 : Birinci Albümüm "ÖZELSİN"
2001 : İkinci Albümüm "DUMAN GÖZLÜM"
2003 : Üçüncü albümüm "CİVCİV"
2003 : Y.T.Ü. İktisadi ve Tic. Bilimler Fakültesi öğrencisi iken 2003 yılında tekrar Ö.S.Y.M. sınavına girerek İstanbul Bilgi Üniversitesi Fen-Ed. Fak. Psikoloji bölümüne girişim.
2003 : BOŞVER REMİX
2004 : 14 Şubat 2004 Sevgililer Gününe Özel "HERŞEYDE BİRAZ SEN VARSIN" Hatıra Cd.
2004 : Dördüncü albümüm "ASLINDA"
2005 : Ve işte, "Kalbim Seninle" (Maxi Single)
Hayatımın bundan sonrasını, zamanla, sevenlerimle birlikte yazmamız dileğiyle...

ve yarın ilk oyunculuk yeteneğini göstereceği yeni dizisi "sevda çiçeği" başlıyor... bakalım gökhan özen şarkıcılıkta olduğu kadar oyunculukta da başarılı olabilecek mi? yarın hep birlikte bunu göreceğiz. gökhan özen resimlerini ve onunla ilgili yorumlarınızı buraya ekleyebilirsiniz arkadaşlar

sevgi86
18-06-06, 22:55
gökhan özeni seviyorum ve hap başarılı olmasını istiyorum
inşallah müzikteki başarısını oyunculuğa da taşır...:img-kiss:

MiLi_
18-06-06, 23:41
gökhan özeni seviyorum ve hap başarılı olmasını istiyorum
inşallah müzikteki başarısını oyunculuğa da taşır...:img-kiss:

evet bende cok seviyorum ins.müzikteki basarisini oyunculuktada gösterir ben inaniyorum basarili olacak.............

cyprus_hsn
18-06-06, 23:49
gökhan özeni ben de çok seviyorum. müzikal anlamda başarısı tartışılmaz zaten. ben inanıyorum ki oyunculukta da kendini gösterecek. çünkü gökhan başarılı olacağına inanmadığı hiç bir işe girmez..

yusra84
19-06-06, 00:44
gökhan özen başlığını yerli oyuncular kısmına açıp rahatlıkla konuşma özgürlüğünü bize sağlayan arkadaşıma teşekkür ediyorum,kim olduğunu bilmesemde...benden sizlere bir tavsiye,bunu dizi kısmınada belirticem,birbirimizi belki tanıyoruzdur düşüncesiyle lütfen herkes gökhanın kendi sitesindeki nickini belirtebilirmi,hatta sorun olmazsa adını:img-help:
bizler için daha rahat olacağına inanıyorum.ben gökhanın sitesinde yüsra olarak görünüyorum.geçen senelerde daha çok girerdim son 2 senedir eski sıklıkta giremiyorum ancak siteyi genel olarak tanıyorum:img-lady:
yarın akşam içinde gökhana dizinin devamı dahilinde başarılar,bizlerede izlerken sağlam bir kalp diliyorum:img-grin2

acelya_09
19-06-06, 13:13
Bu aksam basliyo sevda cicegi adli dizi ...
Saat 19.30'da evet cok az kaldii !!!

sevgi86
19-06-06, 19:04
FBuse
resimleri sen mi çektin çok güzel sağolasın...

XsebnemX
19-06-06, 22:58
ben gökhan özen fanatigim ciktigindan beri onu herzaman destekledim o benim artik ailemden biri gibi sanki odamin heryerinde onun psoterleri dosya dosya resimleri kasetleri herzman gökhanin bir dizi cekmesini istemisimdir ve en sonunda hayalim gercek oldu ve bugün en sonunda diziyi izledim ve gercekten bayildim gökhanciyim diye demiyorum ama gökhan gercekten cok iyi performans sergiledi hele o mimikleri süperdi.....yaseminle cok yakisiyorlar bunuda demeden gecemem---ya bide inlam tiyatro mezunu olmak gerekmiyo hersey yetenekle basliyo gökhan sanki yillardir dizi cekiyo gibiydi sanki kurban olurum ben onaaaa.................

mili_gkhnözen1905
19-06-06, 23:11
ben gökhan özen fanatigim ciktigindan beri onu herzaman destekledim o benim artik ailemden biri gibi sanki odamin heryerinde onun psoterleri dosya dosya resimleri kasetleri herzman gökhanin bir dizi cekmesini istemisimdir ve en sonunda hayalim gercek oldu ve bugün en sonunda diziyi izledim ve gercekten bayildim gökhanciyim diye demiyorum ama gökhan gercekten cok iyi performans sergiledi hele o mimikleri süperdi.....yaseminle cok yakisiyorlar bunuda demeden gecemem---ya bide inlam tiyatro mezunu olmak gerekmiyo hersey yetenekle basliyo gökhan sanki yillardir dizi cekiyo gibiydi sanki kurban olurum ben onaaaa.................

bende Gökhan Özen fanatigiyim valla odamda resimleri kasetleri var cevremdeki herhes bilir benim Gökhan Özen hayrani oldugumu heryerde söylerim Gökhan Özen hayraniyim diye ilk oyunculuk deneyimi olarak bayildim ya cok güzeldiiiiiiiii bayiliyorummmmmmmmmmmmmm onaaaaa yaaaaaaaa cok tatliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ve cooooooook seviyorummmmmmmmm

XsebnemX
19-06-06, 23:19
GÖKHAN BIDE KAREKTER OLARAKTE SÜPER BIRI KAC KERE KONSERINE GITTIM O KADAR CANA YAKINKI GERCEKTEN O HERSEYE layik sevelerinin sevgisine layik biri onu herzaman sevicem ölene kadar...............

Kumral_Kiz
19-06-06, 23:23
ne cabuk actiniz ya???? bravo size! ben diziye bakmadim bu gün.stardaki yeni diziye bakim.nasil di ilk bölümü???

seedorf
19-06-06, 23:32
arkdaslar o meral kaplanın sesı cok kötu ıyyyyyyyyyy
evet sana katılıyorum gerçektende çok kötüydü

seedorf
19-06-06, 23:32
ne cabuk actiniz ya???? bravo size! ben diziye bakmadim bu gün.stardaki yeni diziye bakim.nasil di ilk bölümü???
çok güzeldi keşke izleseydin

feraye_feraye
19-06-06, 23:33
arkadaşlar dizi süper
gkn süper
her şey bir numara
gkn ın her işin de olduğu gibi

feraye_feraye
19-06-06, 23:35
arkadaşlar dizi süperrrrrrrrr
gkn zaten süperrrrrrrrr
her zaman ki gini gkn ın her yaptığı hep süperrrrrrrrrrrrrrr

seedorf
19-06-06, 23:39
arkadaşlar dizi süperrrrrrrrr
gkn zaten süperrrrrrrrr
her zaman ki gini gkn ın her yaptığı hep süperrrrrrrrrrrrrrr
evet feraye sana katılıyorum
dizi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dizinin oyuncuları süperrrrrrrrrrr
gökhanda her işte yaptığı başarılar gibi süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gökhan her zaman bir numaraaaaaaaaa

cyprus_hsn
20-06-06, 00:52
dizi süperdi gerçekten. gökhan özeni oyunculuğa yeni adım atmış biri olarak muhteşem buldum.

yusra84
20-06-06, 01:10
sonunda başladı ve izledik işte,ben en başından beri gökhanın oyunculuk konusunda çok yeteneği olmadığına inanıyordum.tiyatrocular iyi yalan söyler derler ya hep,ben gökhanın konuşmalarından,yalan sölediğini anlarım çünkü o çok belli eder,iyi bir oyuncu olmaz gökhandan derdim:img-grin2 ilk deneyimi oluşunu ve eğitimi olmayışını göz önünde bulundurursak ben beğendim.gökhanı da tebrik ediyorum...yasemin hadivent süperdi.usta oyunculara yoruma ne hacet!gelecek bölümleride heyecanla bekliyorum.seslendirme olayıa gelince hala aramızda gökhanın kendi sesi olmadığını söyleyen arkadaşlar var.yapmayın allahaşkına;bizler onu radyodan buyana tanıyoruz.daha yüzünü görmeden sesini duyduk,anlamamamızı bekleyemezsiniz,kesinlikle gökhanın sesi...ama meral kaplanın sesi berbat,hiç yakışmamış hele hele şarkı söyletmesinler o seslendiren kimse:img-sorry ilk bölüm için başarılarından dolayı tebrik ediyorum herkesi...

lunary
20-06-06, 05:02
Diziyi nefes almadan izledik,ben yıllardır Gökhan Özenin en önde gelen fanlarından biriyim,onu çoook seviyorum ve gerek bu forumda gerekse sevda çiçeği forumunda Gökhanı eleştirmek isteyenlerin kesin bir sıkıntıları olduğunu düşünüyorum ve bu haksızlığa hiç tahammül edemiyorum,bu kişiler ya kız arkadaşını gökhandan kıskanan erkekler ya da....anlayın işte,her meslek grubunda olur böyle kıskançlıklar...

Diziyi sadece Gökhan olduğu için izledim ve izliceem,aslında pek dizi izlemem ama gökhan neredeyse ben de oradayım ve benim gibi düşünen binlerce fan var,yani bu dizi gökhan sayesinde tutulacak,yoksa o yeni oyuncular hiç ses getirmezdi...

kaya_maniaa
20-06-06, 14:43
2 Viyana Konserinden....

http://img123.imageshack.us/img123/7308/147gg.jpg (http://imageshack.us)

http://img170.imageshack.us/img170/9688/151gu.jpg (http://imageshack.us)

http://img504.imageshack.us/img504/6924/162km.jpg (http://imageshack.us)

http://img123.imageshack.us/img123/6716/174lz1.jpg (http://imageshack.us)

http://img504.imageshack.us/img504/8559/189yz1.jpg (http://imageshack.us)

http://img123.imageshack.us/img123/7606/198ob.jpg (http://imageshack.us)

http://img490.imageshack.us/img490/1213/209dj.jpg (http://imageshack.us)

http://img490.imageshack.us/img490/1376/212fw.jpg (http://imageshack.us)

http://img170.imageshack.us/img170/8185/227ah.jpg (http://imageshack.us)

Resimleri Kuzhenim cekti,.. Gökhan Özenin Ciktigi bu Külüpte calistigi icin cekmek zorundaydi! Bende Gökhan Özenle Tanistim cok sicak kanli birisi ama artik sevmiyomm :S haha :img-grin2

resimler için teşekkürler! gökhanı birden sevmemeye başlama sebebini merak ettim ?biz gökhancılar olarak bizle paylaşırsan seviniriz!:img-nyam:

emine82
20-06-06, 15:22
Diziyi genel olarak beğendim oyuncular biraz acami geldi bana ama ilerde her halde alışırlar rollerine ve daha iyi olur

keremcembelgin
20-06-06, 15:26
dizide gökhan özen cok güzel oynamıs bence güzeldi ben müziklerinede bayılıyorum harika bi adam

sweety1987
20-06-06, 17:15
Meral Kaplanin oyunculugunu begenmedim acikcasi...Tamam simarik bir kizi oynuyor ama yinede hareketleri yakismamis hele sesi :fighting2 ..
Gökhanin oyunculugu süperdi...Ben en basindan biliyordum süper olacagina hele KENDI SESINI kulanmasi dahada güzellestirmis...Ses görüntü kalite süperdi :img-nyam:

mili_gkhnözen1905
20-06-06, 17:21
Diziyi nefes almadan izledik,ben yıllardır Gökhan Özenin en önde gelen fanlarından biriyim,onu çoook seviyorum ve gerek bu forumda gerekse sevda çiçeği forumunda Gökhanı eleştirmek isteyenlerin kesin bir sıkıntıları olduğunu düşünüyorum ve bu haksızlığa hiç tahammül edemiyorum,bu kişiler ya kız arkadaşını gökhandan kıskanan erkekler ya da....anlayın işte,her meslek grubunda olur böyle kıskançlıklar...

Diziyi sadece Gökhan olduğu için izledim ve izliceem,aslında pek dizi izlemem ama gökhan neredeyse ben de oradayım ve benim gibi düşünen binlerce fan var,yani bu dizi gökhan sayesinde tutulacak,yoksa o yeni oyuncular hiç ses getirmezdi...

katiliyorum sana arkadasim bende cok SIKI bir hayraniyim ve sirf Gökhan icin izleyecegim ama film cok süper olmus yaaaaa ve neden elestiriyorlar anlamadim hic kimse yeni oyunculuk yapan birini bu kadar elestiremez hic kimse anasinin karnindan oyuncu olarak cikmiyorma bir kac bölüm sonra Gökhanimda kendi düzeltirr kendini gelistirirrrr

oslemm
20-06-06, 18:30
ben gökhanın koyu bi hayranı değildim ama dizide o kadar tatlı ki birden kanım kaynadı süperdi ya

TüLaY_GkN.ÖZN
20-06-06, 18:48
Ya Askim Süperdi Gözümü Kirpmadan Izledim Vallah...
Onu Cok Seviyorum ölürümmmmmmmmm Sana Gökhannnnnnn

yeşim----
20-06-06, 19:50
ya gözlweri gerçekten çok gls yeni diizsindede çk başarılı buldum wala ya

seedorf
20-06-06, 20:51
evet başarılı olcak tabi her işnde zaten çok başarılıııı dizide çok tatlıydı her zaman ki gibi yine dizi bitmesin istedim bir an önce pazartesi olsun istyiyorumm...

FBuse
20-06-06, 21:29
resimler için teşekkürler! gökhanı birden sevmemeye başlama sebebini merak ettim ?biz gökhancılar olarak bizle paylaşırsan seviniriz!:img-nyam:
birsey degil arkadaslar (resimleri seve seve ekledim!)
Ya Özel Bir Sebebi yok,
Ben Konserlerinde Gökhani cok begendim, sevdim falan ama
bilmiyorum sonra birden sogdum gecen yillarinda etkisi var tabiki! :img-grin2

hande659
21-06-06, 18:53
Bence gökhan dizide son derece başarılıydı. Hele hele ilk tecrübesi olduğunu ve birçok kişinin cesaret edemeyip kullanmadığı halde gökhanın kendi sesini kullanmasıda çok büyük bir başarı. Gökhan bir işe başladıysa o işin üstesinden geliceğine inandığı için başlamıştır ve şimdiye kadar onu sevenleri hüsrana uğratıcak bir projede yer almamıştır. Bunda da istisna yok. Yine başarı ve yine GÖKHAN ÖZEN...

mili_gkhnözen1905
21-06-06, 19:09
katiliyorum bencede basariliydi burda gelipte Gökhan basarisiz diyen acaba kendi sevdigi sanatci ilk filminde oynayinca ne der ins.Gökhanda bu isin üstesinde gelicek bundan eminim.....ve ayrica sesi cok hostu bayildim vallahi cok tatli cikti sesi....

cyprus_hsn
21-06-06, 20:00
gökhan özen oyunculuğa yeni adım attı. ön yargılı olmamak gerek. ben şahsen yeni başlayan biri olarak fazlasıyla başarılı buldum gökhan'ı. ayrıca ekrana yakışan bir fiziğe sahip.. kendini daha fazla geliştireceğine inanıyorum..

mili_gkhnözen1905
21-06-06, 20:38
gökhan özen oyunculuğa yeni adım attı. ön yargılı olmamak gerek. ben şahsen yeni başlayan biri olarak fazlasıyla başarılı buldum gökhan'ı. ayrıca ekrana yakışan bir fiziğe sahip.. kendini daha fazla geliştireceğine inanıyorum..

bence yani herkes ön yargili konusuyor iyi oynamamis sesi iyi olmamis mis mis
ya durun daha oyunculuga ilk adim atti biraz daha zaman gecsin cok iyi oyuncu olucaktir va daha da iyi olacak.........

cyprus_hsn
22-06-06, 02:54
bence yani herkes ön yargili konusuyor iyi oynamamis sesi iyi olmamis mis mis
ya durun daha oyunculuga ilk adim atti biraz daha zaman gecsin cok iyi oyuncu olucaktir va daha da iyi olacak.........

tabi ki daha iyi olacak. ben adım gibi eminim gökhan bu işin üstesinden de gelecektir. daha ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen ağzım açık seyrettim onu.. uzun yıllardır "ben oyuncuyum" diyen bir çok kişiden çok çok daha başarılı buldum. ama yazık ki bazı insanlar aylarca harcanan emeği, iki dakika da ayaklar altına serebiliyor.. hayatta her zaman çıkacak bu gibi insanlar karşımıza. alışmanız lazım bence..
gökhan özen herşeyden önce muhteşem bir karaktere sahip. fazlasıyla mütavazi, alçak gönüllü biri. bu da onun bu kadar çok sevilmesinde ki en büyük nedenlerden...

ceyda deniz
24-06-06, 15:42
ben gökhan özeni severek dinlerim doğrusu arkadaşlarında dediği
gibi ilk deneyimi olmasına rağmen oldukça başarılıydı.
yasemin hadivent zaten benim türkiyenin yıldızlarındaki favorimdi
diziyede
çok yakıştı. zaten konusu eski birtürk filminden alınmış.
tarık akanı gökhan filiz akınıda yasemin oynuyor sanki
bilmem filmini izlemiş olan varmı ben zaten filmini çok beğenmiştim
diziside güzel vede eğlenceli şu yaz günlerinde bütün diziler
tatile girerken ilaç gibi geldi valla.bide hakkaten o şarkıları kim söylüyorsa aramızda para toplayıp verelimde bi daha söylemesin ya.
niye gökhanın şarkılarını söylüyordu yoksa gökhanla anlaşmarı öylemiydi
kanalın
bana biraz saçma geldi hayır güzel söylese içim yanmıycak ama nerdeeeeee

yusra84
25-06-06, 02:54
dizideki seslendirmenin kötü olduğuna katılıyoruz ama tüm gökhan fanları şu konuda hemfikir olmuş durumdayız,öyle ya da böyle gökhanın şarkıları dizide yer alsın ve duyulsun.

tekrar tekrar dediler ama maalesef bu akşamda tekrar yoktu,iki ailenin bile tekrarı verildi,bu raytinglerde bi sorunmu var,yanlış istihbaratmı aldık acaba:img-sorry
neyse pazartesiye ne kaldı,yeni bölümle avunucaz gibi görünüyor.umarım bundan sonrası daha iyi olur.görüşmek üzere...

Oo_esmer_kiz_Oo
26-06-06, 02:20
ya cok seker, coktatli, birsi yaa

en cok da o gozleri yokmu o gozleri iste oraya bitiyorum ha resmen

gumus-mehmet
26-06-06, 12:56
Arkadaslar ben diziyi begendim cok guzel

han
26-06-06, 15:54
ben gökhan özeni ilk başlarda hiç beğenmezdim.yakışıklılık anlamında değil allah için yakışıklı çocuk.ayrıca benim oğluma da benziyor.ilk çıktığı zamanlarda işte yakışıklı olan sesi de iyi olan herkes birkaç da güzel şarkı buldumu hemen star oluyor gerçek müzisyenler de hak ettikleri yere gelemiyorlar diye düşünürdüm.ama daha sonra oğlum onun kade utansın şarkısını çok beğendiği için kasedini aldım. kasedin içini incelediğimde çok şaşırdım.bu çocuk hem söz yazıyor hem beste yapıyor hem de aranje yapıyor gerçekten o çok iyi bir müzisyenmiş.gerek eşim gerekse ben daha sonra sıkı bır gökhan özen dinleyicisi olduk.onun popüler şarkılarını çok beğenmiyorum sanırım bunları ticari kaygıdan yapıyor ama kasetlerinde gerçekten çok kaliteli şarkılar var özellikle ilk kasedinde dinlemeyenler mutlaka dinlesin.ben gökhan özenin fanı değil sadece dinleyicisiyim. onu eleştirenlere de hak veriyorum yakişıklı ve genç kızların sevgilisi olunca insanlar da benim gibi ön yargılı oluyor ama ben iyi bir müzik dinleyicisiyim ve bence o iyi bir müzisyen müziği hayat biçimi olarak benimsemiş biri ona başarılar diliyorum.ayrıca dizi de iyi olmuş ailecek izlenecek bir dizi dublajda biraz sorun var ama zamanla düzelir herhalde bir de gökhan fanları siz bilirsiniz gökhan özenin gözleri yeşil değilmiydi dizide kahverengi ben yeşil saniyordu yoksa lensmi

yusra84
27-06-06, 14:07
gerçekten çok teşekkür ederim,o kadar objektif ve saygılı bir yorum yapmışsın ki...ben 7 senedir gökhan özen fanıyım.o neredeyse,ne yaptıysa hatalarıyla,doğrularıyla kabul ettim ve onu çok sevdim...şimdi bunlar bir tarafa göz önünde olması ve çevresindeki insanlar vasıtasıyla hatalı davranışlarda bulunması,insanları soğuttu.artık gökhan özen denilince bambaşka düşünceler oluşuyor kafalarda.hepsinin farkındayız.ancak sizin gibi dışarıdan seyretmekle kalmayıp 'nedir bu adamın aslı astarı' diye merak edenler çok güzel bir manzarayla karşılaşıyorlar,siyahın içindeki beyaz adamla!
gökhan özen müziği herşeyden önce yüreğine,sonrada hayatına işlemiş bir adam.o kendini işine adamış bir müzik aşığı.karakterini,yakışıklılığını,yaptıklarını bikenara bırakın o müzikle ruhunu birleştiren bir insan.bu nedenle her zaman söylerim o nerde nasıl olursa olsun ama müziği bırakmasın.yılda bir kaset çıkarsın ben ölene kadar onu dinleyeyim bana yeter.çünkü ben onun görünüşünden önce sesine,yorumuna,kalbinden söylediği şarkılarına aşığım.o müziğe nasıl aşıksa....dizie gelince yorumlara karışmıyorum çünkü gökhan ben oyuncuyum iddaasıyla başlamadı bu işe.ustalarada herzaman saygısı vardır.elbette birşeyler öğrenecek zamanla yetiştirecek kendini ama bence büyük isimlerle kıyaslayarak bir insafsızlık yapmayın arkadaşlar.o daha merdivenin ilk basamağında...

bu arada yakından gördüğüm ve yıllardır tanıdığım için gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki gökhanın gözleri yeşil:img-grin2 denizin akşamüstü bir koyu rengi vardır ya işte öyle... gökhan'a benzeyen birtanecik oğlunuda allahım sana bağışlasın.öp yerime koccaman:love05:

KEiremCEM
27-06-06, 14:11
bence gökhan özen iyi rol yapıyor...beklemiyordum açıkçası bu kadar iyi oynayabileceğini..ama karsındaki meral kaplan iyi rol yapamadığından gökhanda güme gidiyor...kendi sesini de kullanmasını takdir ettim.

Billush
27-06-06, 15:29
Diziyi iki haftadır izliyorum ve Gökhan Özenden beklemediğim bir oyunculuk görüyorum.İzlerken az da olsa Gökhan'a karşı bir ön yargım vardı.Kasar,oynayamaz,hissedemez diyordum ama beklediğimden çok daha iyiydi.
Ben ayırt edemedim dizide kendi sesini mi kullanıyor?

han
27-06-06, 15:43
tüm söylediklerine katılıyorum.ben kaliteli müzisyenlerin varlığından çok mutluyum gökhan özen de onlardan birisi ama nedense bir ara gündeme farklı haberlerle oturdu bu ona yanlış bir imaj kazandırdı onun elınde bir şey yoktu ama olde daha sonraları çok dikkatliydi ama 'reklam için her şeyi yapar' diye oluşan bu haksız imajı silmesi zaman alacaktır ama yaşı daha çok küçük zaman içerisinde sizler gibi genç kızların dışındaki yine de vardır (benim gibi) müzik dinleyicileri bu önyargıdan vazgeçip onun müzik kalitesini görüp ona haksızlık yapmaktan vazgeçeceklerdir gökhan'nın o kadar güzel ve kaliteli şarkıları var ki ben dinlemeye doyamıyorum onun yakışıklı olması beni fazla ilgilendirmiyor sesi ve şarkıları çok iyi hep böyle kaliteli şarkılar yaptığı sürece ben onu dinleyecem ve o ilerde bence müzik alanında bir ekol olacaktır diziye gelince ben çok beğendim ailecek izlenecek bir dizi gökhan özen başarılıydı daha da iyi olacaktır çok güzel yüzlü bir çocuk ekrana renk kattı bence müziği bu kadar önemseyip iyi yapan bir insan mutlaka oyunculuğu da ilerletmek için çalışacaktır (oğlumu da öptüm yazdıkları için de teşekkür ederim sevgiler)

burcuuu
29-06-06, 14:34
ii şarkıcı
qüzeL şarkı sölüo
besteci,söz yazarı..
vee şimdii de oyuncu :)

GÖKHAN iLk oyuncuLuk deneyimi oLmasına rağmen yine
ii oynuo sesii biraz kötüydü ama zamanLa düzeLiceğine inanıorum..
Yine de başarıLı ve daa çok başarıLı oLucak!!

hilal-44
29-06-06, 15:25
gerçekten gökan özenin oyunculğu benide şaşırttı.dizinin konusu güzel 2 haftadır izliyorum bence bu dizi tutar yeni sezondada devameder gibime geliyo.

yağmur_atacan
29-06-06, 17:12
ben oyunculukta gökhan özenden bu kadar iyi bi performans beklemiyodum ya şaşırdım vallahi.dizi güzel eeeee kendiside yakışıklı olunca ben bu diziyi izlicem herkesede izlemesini tavsiye ederim

cyprus_hsn
29-06-06, 18:02
evet haklısınız çok başarılı buldum bende gökhanı.. daha ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen çok başarılı performans sergiledi.

mujdeli
29-06-06, 19:16
lütfen sadece şarkı söyle seni söylerken seviyoz oynarken değil.

mili_gkhnözen1905
29-06-06, 22:50

katilmiyorum hem sarki söylesin hemde oyunuculuk yapsin kendinden mahrum birakmasin bizi bitanem yaa...:img-kiss:
bence iyi oynuyor ve daha da iyi olacak her isin altindan kalkmasini bilir...

Kiss You
30-06-06, 12:36
Müzik anlamında çok başarılı.Oyunculuk alanında da inşallah başarılı olur.

britneysinem
30-06-06, 19:17
arkadaşım gökhan özenin bir başlığı var zaten hem burası onun bölümü değil yerli oyuncular soyadına göre yerşeltirildi böyle bir başlık açarkan ilk önce arama yapmanı tavsiye ederim

MEHMETAKIN
01-07-06, 12:17
Arkadaşlar... Ben bu son dizisindeki oyunculuğunu hiiç beğenmedim. Çok soğuk ve basiy oynuyo... Mimik falan hiç yok :fighting2 İnşallah kendini geliştirir :img-nyam:

YELDA DENİZ
01-07-06, 20:04
Bencede.Haklısın.iyi bir şarkıcı .sesi de güzel ama oyunculuğu iyi değil.

mili_gkhnözen1905
01-07-06, 20:09
Bencede.Haklısın.iyi bir şarkıcı .sesi de güzel ama oyunculuğu iyi değil.

iyi sarkici oyunculuguda iyi olacak simdiden önyargili davranmayin kimse anne karnindan oyuncu dogmuyor yavas yavas hersey bir anda olmaz eminimki oyunculuktada basarili olacak daha dizi basliyali 2 hafta oldu hemen iyi oyuncu degil diyorsunuz ya sasiyorum baska birsey demiyorum...

ebrush_05
01-07-06, 20:45
13 yasimdan beri hayran oldugum kimse (sarkici olarak)..ist gittmeden once kizlarla para topladik ve ben onlara poster falan almistim..geri geldigimde butun sinifa dagismistim..herkes hayrandi ona yani.. ben hayranim ona hala ama onu dizilerde deil, albumlerinin tanitimini yaparken goremgi yeglerdim ama olsun.bakalim altindan kalkabilcek mi.. basarilar hayati boyunca..

İLK AŞKIM_MERVE
01-07-06, 21:48
ben 10-11 yaşlarındayken benim AŞIK olduğum tek şarkıcıydı...ölüyordum o nun için ama artık o kadarda değil..sadece seviyorum...

YELDA DENİZ
02-07-06, 20:42
iyi sarkici oyunculuguda iyi olacak simdiden önyargili davranmayin kimse anne karnindan oyuncu dogmuyor yavas yavas hersey bir anda olmaz eminimki oyunculuktada basarili olacak daha dizi basliyali 2 hafta oldu hemen iyi oyuncu degil diyorsunuz ya sasiyorum baska birsey demiyorum...
Zaten bende 2 haftada gösterdiği oyunculuğu hakkında yorum yaptım.Oyunculuğunu düzeltemez diye bişey de demedim.desemde bu benim fikrimdir.

MiSz_CaniSi
05-07-06, 23:30
ben 10-11 yaşlarındayken benim AŞIK olduğum tek şarkıcıydı...ölüyordum o nun için ama artık o kadarda değil..sadece seviyorum...

bende aynen 14/15 yaslarinda asiktim resmen gokhana bende sadece artik seviyorum demek gecici bir durum ...tekrar asik olursam sasmayin :img-icecr

@zgür_emine
06-07-06, 11:25
bende aynen 14/15 yaslarinda asiktim resmen gokhana bende sadece artik seviyorum demek gecici bir durum ...tekrar asik olursam sasmayin :img-icecr

O zaman bende bi anormallik var bende 11-12 yaşlarında hayran olmuştum Gökhana hala da devam ediyo bırakamıyorum. Gökhan bende ayrı oldu gelip geçenler oldu. Fakat Gökhan seneler geçti hala bende ilk günkü Gökhan. Aşkım ya onu çook seviyorum. Bide yeni kasedini çıkabilseydi daha ii olucaktı ama neyse ..

forever_bim
06-07-06, 12:59
Değerli Üyelerimiz;

GÖKHAN ÖZENle ilgili resimler ve haberler Yerli Oyuncular Arşiv Bölümüne taşınmıştır.

Saygılarımla

Forever_Bim / BÖLÜM SORUMLUSU

yagmur94
08-07-06, 11:48
gökhan özenin go girl dergisinde röpörtajı var

Irwa
08-07-06, 18:57
Gökhan Özen: Oyunculuğu sevdim devam etmek isterim

Genç kızların sevgilisi ünlü popçu Gökhan Özen, ilk oyunculuk denemesini verdiği 'Sevda Çiçeği' adlı dizide sevenlerinden tam not aldı. Oyunculuk yeteneği ile hayranlarını şaşırtan Özen, şu sıralar haftanın dört gününü sette geçiriyor... İlk oyunculuk deneyiminde dublaj kullanmayan ve kendi sesiyle oynayan Özen, rolü ile ilgili olarak şunları söylüyor: "Oyunculuk zor ama muhteşem bir duygu. Bu işi sevdim, sevenlerim de beni yalnız bırakmadı... Bundan böyle oyunculuğa devam etmek istiyorum." Özen, sinema filmi projelerine de sıcak baktığını belirtiyor...

dilara_acemicadı
08-07-06, 21:09
Gökhan Özen: Oyunculuğu sevdim devam etmek isterim

Genç kızların sevgilisi ünlü popçu Gökhan Özen, ilk oyunculuk denemesini verdiği 'Sevda Çiçeği' adlı dizide sevenlerinden tam not aldı. Oyunculuk yeteneği ile hayranlarını şaşırtan Özen, şu sıralar haftanın dört gününü sette geçiriyor... İlk oyunculuk deneyiminde dublaj kullanmayan ve kendi sesiyle oynayan Özen, rolü ile ilgili olarak şunları söylüyor: "Oyunculuk zor ama muhteşem bir duygu. Bu işi sevdim, sevenlerim de beni yalnız bırakmadı... Bundan böyle oyunculuğa devam etmek istiyorum." Özen, sinema filmi projelerine de sıcak baktığını belirtiyor...
şu sevd çiçeğinde çok tatlııı

mervemre
08-07-06, 21:26
iyi bir sanatçı ama oyunculuğunu çok yapmacık buluyorum

yagmur94
08-07-06, 21:34
gükhanın enleri

en sevdiğiniz yemek:
pek yemek şeçmem ama mantı ve yahniye hiç hayır demem

en sevdiğiniz tatlı
Sütlü Tatlılar

en sevidğiniz koku
Çiçek ve sabun kokuları

en sevdiğiniz hayvan
Sadık olma duygusundan dolayı en sevdiğim hayvan köpek

en sevdiğiniz çiçek
Sevda Çiçeği (espirili yaklaşmış)

Günün en sevdiğin saati

Dışarıda işlerimi bititrip evime geldiğim saatler

en sevdiğiniz tv programı
mtv cribs

en sevdiğin kadın
bir tane değil ki hangisini adını söylim.

gerisi yarına artık

keremcem_sarp77
08-07-06, 21:39
bence gökhan özen yani kousenimin en cok sevdiyi sanatcilardan biri iyi sarki söylüyor ve oyunculuguda cooookkkkkkkkk iyi ya ben keremceme geri dönüyorum sise iyi sohpet ker bbybybybybyby

sevimli.girl
08-07-06, 21:45
bence gökhan Özenin şarkıcılığı çok güzel. en kötü yanı her kasedinden önce kötü reklamlar yapması. oyunculuğa gelince bence daha bişmedi ( çok büyük laf be ) ama zamanla iyi bir oyuncu olacak....:img-kiss:

Yagmur_ask
08-07-06, 23:31
Ben Gokhan Ozen hayrani degilim ama belki sizin hosunuza gider diye bir iki resmini ekliyorum.

http://img522.imageshack.us/img522/3253/41uz.jpg (http://imageshack.us)

http://img75.imageshack.us/img75/1154/68qp.jpg (http://imageshack.us)

http://img98.imageshack.us/img98/1524/95an.jpg (http://imageshack.us)

nazar53
08-07-06, 23:32
nerden bu resimler?

Yagmur_ask
09-07-06, 11:19
nerden bu resimler?

Dedigim gibi ben Gokhan Ozen hayrani degilim oylesine nette gezinirken buldum bunlari, inan hatirlamiyorum site ismini ama yine bulursam eklerim tabi eger hosunuza gittiyse.

@zgür_emine
10-07-06, 14:03
gükhanın enleri

en sevdiğiniz yemek:
pek yemek şeçmem ama mantı ve yahniye hiç hayır demem

en sevdiğiniz tatlı
Sütlü Tatlılar

en sevidğiniz koku
Çiçek ve sabun kokuları

en sevdiğiniz hayvan
Sadık olma duygusundan dolayı en sevdiğim hayvan köpek

en sevdiğiniz çiçek
Sevda Çiçeği (espirili yaklaşmış)

Günün en sevdiğin saati

Dışarıda işlerimi bititrip evime geldiğim saatler

en sevdiğiniz tv programı
mtv cribs

en sevdiğin kadın
bir tane değil ki hangisini adını söylim.

gerisi yarına artık

Gerisinede ben devam etsem kızmazsınız heralde ??? ...

-en sevdiği şarkısı
HERŞEYDE BİRAZ SEN VARSIN...

-en sevdiği bilgisayar oyunu
KONAMİ 5

-en beğendiği futbol takımı
BU SENE BARCELONA

-en sevdiği kıyafeti
JEAN'LERİ

-en sevdiği aksesuarı
ASKER KÜNYESİ BOYUNLUK

-en sevdiği oyuncu
EN SEVDİĞİM İKİ OYUNCU VAR "GÜL ONAT ve SAVAŞ DİNÇEL"

-en sevdiği film
THE GODFATHER

-en sevdiği kitap
TREVANİAN ŞİBUMİ

-en sevdiği yazlık yer
GÖCEK

-en sevdiği ülke
"TÜRKİYE"

-en sevdiği marka
ASLAN MARKA :)

-en sevdiği araba
MUSTANG

@zgür_emine
10-07-06, 14:09
Ayrıca GOGİRL dergisinde dev bir posteri var. Almayanlara tavsiye derim. Röportaj tam 3 sayfa.. :img-grin2

Be}y{azLaLe
19-07-06, 00:43
Arkadaslar Gokhan'in fan sitesini bilen biri var mi? :img-kiss:

Be}y{azLaLe
19-07-06, 00:44
Arkadaslar Gokhan'in fan sitesini bilen biri var mi? :img-help:

Be}y{azLaLe
19-07-06, 00:45
Arkadaslar Gokhan'in fan sitesini bilen biri var mi ? :img-help:

D&C
19-07-06, 20:29
Gökhan özen imza ve avatar isteyen kulana bilir
http://img438.imageshack.us/img438/5715/animation3qa2.gif
http://img438.imageshack.us/img438/9682/untit5555ha3.jpg
umarim begenirsiniz

dogac-e
20-07-06, 12:55
gökhan özen'in resmi sitesi.. www.gokhanozen.com.tr

onur29
20-07-06, 12:58
bence gökhan özen yakışıklı bi adam ama bence oyunculuğu berbat karşısında oynayan kızda çok kötü oynuyo umarım zamanla gelişir

mili_gkhnözen1905
20-07-06, 19:51
yakisikliligina katiliyorum tabikide:):img-kiss:
ama oyunculugu berbat degil kendini gelistirecek tabikide
ya bi futbulcu düsünün ilk ciktigi macta harikalar yaratmaz ama ciktigi
2.macinda yada 3.macinda daha iyi olabilir degilmi
Gökhanimda oynaya oynaya kendini gelistirecek
eger karsisindaki nazansa katiliyorum ama oda rolu geregi öyle davraniyor
ama leylaysa hic katilmiyorum cok iyi oynuyor

Kerem_Ceylan
20-07-06, 20:01
Gökhan özen imza ve avatar isteyen kulana bilir
http://img438.imageshack.us/img438/5715/animation3qa2.gif
http://img438.imageshack.us/img438/9682/untit5555ha3.jpg
umarim begenirsiniz

Güzeller teşekkürler

özzz
22-07-06, 19:11
oyunculuk çok kötü bence kendi işini yapsın çünkü sesi şarkıları fln çok güzel

mili_gkhnözen1905
22-07-06, 20:30
oyunculugu gayet iyi bence dahada iyi olacak ilk oyunculuk deneyimi ön yargili olmamak lazim dimi ama herkes oyuncu olarak dogmuyor yavas yavas
hersey daha da iyi olacakkk

Be}y{azLaLe
23-07-06, 04:50
mili_gkhnözen1905 sana katiliyorum...

cyprus_hsn
23-07-06, 16:51
gökhan özen avatarı ve imzası

http://img163.imageshack.us/img163/4403/gokhangifps6.gif (http://imageshack.us)

http://img111.imageshack.us/img111/9286/copy2ofcopyofcopyof2uj2.jpg (http://imageshack.us)

D&C
23-07-06, 18:49
http://img214.imageshack.us/img214/9423/zenwr5.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/2435/gwa9.gif

mili_gkhnözen1905
24-07-06, 02:54
cyprus_hsn ve D&C her ikinizide tesekkürler resimler icin harika olmuslar gercekten....

D&C
24-07-06, 16:20
http://img522.imageshack.us/img522/5756/untitledgmu7.jpg

D&C
24-07-06, 16:21
http://img522.imageshack.us/img522/6914/untitled0ku6.jpg

D&C
24-07-06, 16:31
http://img145.imageshack.us/img145/8498/a99wd7.gif

cyprus_hsn
24-07-06, 21:39
bunlar da sevda çiçeği imza ve avatarları

http://img126.imageshack.us/img126/8863/sevdacicegigifqv0.gif (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/3767/copy7ofcopyofcopyof2uq5.jpg (http://imageshack.us)

nazar53
24-07-06, 21:52
ben gökhan özen´i tanidigimdan beri cok begenirim hele sesi cok hosuma gider bence oyunculuguda cok iyi kivirdi...ilk oyunculuk deneyimi olmasina ragmen kendi sesi ile oynuyor ve dublaj kullanmiyor...cok iyi bir basari bu...

wowww_girl_90
24-07-06, 21:56
arkadaslar ben varya 13 14 yaslarinda gökhan koliktim ama simdi gecti biraz kolikligim sadece seviyorum ve oyunculugu bence süper

sultane
25-07-06, 16:43
Gökhan Özen; üzgünüm ama, şarkılarındaki başarıyı dizisinde sağlayamadı. Gerçekçi olmak gerekirse rol kabiliyeti sıfır. Gökhan Özen'i severim aslında şarkıları ve sesi çok iyi. Ama oyunculukta lütfen ısrar etmesin.. Yeni yeteneklerin önünü kapayanlardan biride o olmasın.. Bunlardan fazlasıyla türedi zaten. Niye kimse kendi alanında ilerlemeyi düşünmüyo..? Sahnelerde gördüklerimi filmlerde, filmlerde gördüklerimi sahnelerde görmek istemiyorummmm....

sultane
25-07-06, 16:47
ya lütfen gerçekçi olun biraz ya, gökhan özenin oyunculuğun neresi güzel? oyunculuğun o'su yok! berbat tek kelimeyle... evet yakışıklı ama aktörlüğe çok uzak. keremcem bile ondan daha iyi...

sultane
25-07-06, 16:48
ya lütfen gerçekçi olun biraz ya, gökhan özenin oyunculuğunun neresi güzel? oyunculuğun o'su yok! berbat tek kelimeyle... evet yakışıklı ama aktörlüğe çok uzak. keremcem bile ondan daha iyi...

sultane
25-07-06, 16:49
Gökhan Özen; üzgünüm ama, şarkılarındaki başarıyı dizisinde sağlayamadı. Gerçekçi olmak gerekirse rol kabiliyeti sıfır. Gökhan Özen'i severim aslında şarkıları ve sesi çok iyi. Ama oyunculukta lütfen ısrar etmesin.. Yeni yeteneklerin önünü kapayanlardan biride o olmasın.. Bunlardan fazlasıyla türedi zaten. Niye kimse kendi alanında ilerlemeyi düşünmüyo..? Sahnelerde gördüklerimi filmlerde, filmlerde gördüklerimi sahnelerde görmek istemiyorummmm....

burrcu
25-07-06, 16:51
sultane sana katılıyorum ama berbat denecek kadar kırıcı olma bence ewt sesi güzel gerçekten ama oyunculuğu gercek değil o kadar usta oyuncuyla oynuyo dizide belki ilerde oyunculuk adına bişiler başarabilir ama su anda oyunculuğu zayıf gerçekten

*duygu*
25-07-06, 21:38
Gökhan Özen'in dizisinin sadece bir bölümünü izlemiş biri olarak oyunculuğunu beğenmedim.Bazı insanları taklit etmiş gibi geldi bana...Oyunculuk yapmasına gerek yoktu,onun yerine yeni bir albüm yapsaydı daha iyi olurdu.

GÜZEL_CADI
25-07-06, 22:26
sesinimi kullanıyo yoksa dublajmı yapıyo..bide mimikler felan hep kendi gibi.ya ne bileyim farklı bişiy yok..seneyoya bağlı olarak değilde.sanki aklına hangi mimik gelirse onu yapıyo gibi.yani mimikleri tam bir çarşamba pazarı..:img-grin2

GÜZEL_CADI
25-07-06, 22:27
yakışıklı ama bişiy diyemme..ama ben daha büyük olgun erkeklerden hoşlandığım için ekte hayran olacağım bir tip değil..mesela kaan girgin özcan deniz vs vs gibi isimler çeker beni.vede bu isimler gükhandan daha ii.tab onlarda karşılaştırmak saçma olur gükhenı..souçta özcan 6 sendri frlan profosyenel olarak yapıyo bu işi..gükhen daha yeni..

mili_gkhnözen1905
25-07-06, 22:56
sesi kendi sesi dublaj filan yok...

duygusel arkadasim yazmissin 1 bölümüne baktim 1 bölümde nasil karar verdin iyi oyuncu olup olmadigina anlam veremedim a tabi saygi duyarim fikrine ama sacma geldi
+profesyenel oyuncu ile gökhani karsilastirmak da sacma daha gökhan 1 aydir oyuncu yani.....

GÜZEL_CADI
25-07-06, 22:58
sesi kendi sesi dublaj filan yok...

duygusel arkadasim yazmissin 1 bölümüne baktim 1 bölümde nasil karar verdin iyi oyuncu olup olmadigina anlam veremedim a tabi saygi duyarim fikrine ama sacma geldi
+profesyenel oyuncu ile gökhani karsilastirmak da sacma daha gökhan 1 aydir oyuncu yani.....
zaten bende karşılaştırmak saçma olur sıonradan dedim ya..

AŞKIM ERDİ
25-07-06, 23:11
http://img80.imageshack.us/img80/erdi23ys.jpgarkadaşlar bence çooook yakışıklı oyunculuğu ise iyi sadece daha yeni bu konuda :img-kiss: :fighting2 :img-elvis :img-icecr

AŞKIM ERDİ
25-07-06, 23:16
arkadaşlar gökhan bu konuda gerçekten acemi ama çoook yakışıklı:img-artis

cyprus_hsn
26-07-06, 01:25
okuduklarıma göre yine önyargıyla yaklaşımlar var.. arkadaşlar bu gökhan özenin ilk oyunculuk deneyimi, ilk dizisi, tabi ki acemilikler olacak. bunları doğal karşılamak lazım. ilk deneyimin de bir fikret kuşkan, bir timuçin esen gibi performans göstermesini bekleyemeyiz heralde.. sadece 2-3 saniye izlemekle gökhan özenin oyunculuğunu değerlendirmeniz çok yanlış.. daha yolun başında.. ben inanıyorum ki kendini geliştirecek.. iyi bir oyuncu olmaması için hiç bir neden yok..
açık söylemek gerekirse oyunculuğa yeni adım atmış biri olarak gökhanı gayet başarılı buldum..

GÜZEL_CADI
26-07-06, 12:24
bence dha yeni başlamış olmasından dolayı eleştir yapmak saçma..sadece ben acemi oyuncuarın bile mimikler konusunda bukadar çarşamba pazarı gibi olmasını analayamma..o başka...eğer bu işe gönül verdiyse çalışıp kendini geliştirsin...fikret kuşkan da özcan denizde anasının karnından oyuncu doğmadı...özcanın hele ilk dizileriyle şimdiki araında gerçekten çok fark var..gökhenda işine bağlı sadık biri olup çalşırsa başarabilir..

cyprus_hsn
26-07-06, 14:01
bence dha yeni başlamış olmasından dolayı eleştir yapmak saçma..sadece ben acemi oyuncuarın bile mimikler konusunda bukadar çarşamba pazarı gibi olmasını analayamma..o başka...eğer bu işe gönül verdiyse çalışıp kendini geliştirsin...fikret kuşkan da özcan denizde anasının karnından oyuncu doğmadı...özcanın hele ilk dizileriyle şimdiki araında gerçekten çok fark var..gökhenda işine bağlı sadık biri olup çalşırsa başarabilir..

güzel cadı sana kesinlikle katılıyorum.. gökhan işine sadık biri.. ben bir oyuncuyu tek bir rolle değerlendirmeye sonuna kadar karşıyım.. bir oyuncuyu değerlendirmem için muhakkak onu 4-5 ayrı rolde görmem lazım.. fakat maalesef aşırı derece de saldırgan bir tutum ve önyargıya yaklaşımlar var. bu da beni fazlasıyla üzüyor..
yine söylüyorum.. gökhanı bu işe yeni adım atmış biri olarak gayet başarılı buldum.. kendini geliştireceğine de inanıyorum

GÜZEL_CADI
26-07-06, 14:05
güzel cadı sana kesinlikle katılıyorum.. gökhan işine sadık biri.. ben bir oyuncuyu tek bir rolle değerlendirmeye sonuna kadar karşıyım.. bir oyuncuyu değerlendirmem için muhakkak onu 4-5 ayrı rolde görmem lazım.. fakat maalesef aşırı derece de saldırgan bir tutum ve önyargıya yaklaşımlar var. bu da beni fazlasıyla üzüyor..
yine söylüyorum.. gökhanı bu işe yeni adım atmış biri olarak gayet başarılı buldum.. kendini geliştireceğine de inanıyorum
önemli olan işini ciddiye almak ve işini sevip çalışmak...eğer bunu yapıyorsa kesinlikle biryerlere gelecektir...ve şimdi eleştirenler alkışlarlarda ozaman..özcana olduğu gibi:img-grin2 ama şimdilik sadece tek eleştirim mimiklerini biraz toparlaması gerektiği..sneryodan çok bağımsız mimkler kullanıyo kanaatimce...yakışıklıda bir ama benim çokta hayran olduğum bir insan değil..ama allah yolunu açık etsin..

sevgi86
26-07-06, 14:07
önemli olan işini ciddiye almak ve işini sevip çalışmak...eğer bunu yapıyorsa kesinlikle biryerlere gelecektir...ve şimdi eleştirenler alkışlarlarda ozaman..özcana olduğu gibi:img-grin2 ama şimdilik sadece tek eleştirim mimiklerini biraz toparlaması gerektiği..sneryodan çok bağımsız mimkler kullanıyo kanaatimce...yakışıklıda bir ama benim çokta hayran olduğum bir insan değil..ama allah yolunu açık etsin..

aslında o mimikleri de çok tatlı ama kontrol etmesi gerekiyor bence de...:img-sorry

*duygu*
26-07-06, 14:30
arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın.Ben sevda çiçeğinin 3. bölümünü izledim sadece.Dizinin konusunu da beğenmediğim için izlemeye devam etmiyorum.Ama gökhan severlerine saygım sonsuzdur.

GÜZEL_CADI
26-07-06, 17:22
arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın.Ben sevda çiçeğinin 3. bölümünü izledim sadece.Dizinin konusunu da beğenmediğim için izlemeye devam etmiyorum.Ama gökhan severlerine saygım sonsuzdur.
evet dizinn konusunuda beğenmiyebilirsin saygım var ben sadece şunu belirtmek isterim..bu dizi bir filmden alıntıdır..kartal tibet ve filiz akının oynadığı bir filmde..o film ben en çok sevdiğim yeşilçam kılasiklerindedn oludğu için bu diziyide izliyom...bence konusu gerçekten çok hoş..

D&C
28-07-06, 00:27
Gökhan Özen imza:
http://img117.imageshack.us/img117/6450/exxxxot9.jpg

D&C
28-07-06, 00:29
http://img109.imageshack.us/img109/2949/nminby6.gif
umarim begenirsiniz...

mili_gkhnözen1905
28-07-06, 17:40
D&C bunlar cok güzel olmus ya gercekten harika ellerine saglik:good:

ADA:)
28-07-06, 17:56
Arkadaşlar, Gökhan Özen oyuncu mu lütfen bari yerli oyuncular başlığı altında açmasaydınız bu forumu. Hayranı olan insanlar yanlış anlamasınlar.Ama bir dizide oynadığı için oyuncu olmuyor insanlar.

mili_gkhnözen1905
28-07-06, 18:00
Arkadaşlar, Gökhan Özen oyuncu mu lütfen bari yerli oyuncular başlığı altında açmasaydınız bu forumu. Hayranı olan insanlar yanlış anlamasınlar.Ama bir dizide oynadığı için oyuncu olmuyor insanlar.

bunun kararini sen veremezzsin sonucta bir dizi de oynuyormu evet oynuyor
sen karisamazsin buna....
evet bir dizide herkes oyuncu olmuyor ama Gökhan oyunculuga ilk adim atti bunun devamida gelir insallah....

ADA:)
28-07-06, 18:03
bunun kararini sen veremezzsin sonucta bir dizi de oynuyormu evet oynuyor
sen karisamazsin buna....
evet bir dizide herkes oyuncu olmuyor ama Gökhan oyunculuga ilk adim atti bunun devamida gelir insallah....

Ne bu şiddet, ne bu celal! Elbette ben bunun kararını veremem ama birçok kişinin de benim gibi düşündüğünü biliyorum.Bu lafımı da sadece Gökhan Özen için değil tüm şarkıcı olup dizide oynayanlar için söyleyebilirim.Tekrar söylüyorum lütfen hayranları alınmasın,kızmasın .Bu benim fikrimdir.Kimse katılmak zorunda değil.

cyprus_hsn
28-07-06, 19:31

bu başlığı açan kişi olarak sana cvp vermem gerekiyor.. madem ki modöratör arkadaşlar herhangi bir müdahale de bulunmadılar bu başlığa, tartışılması ve yerli oyuncular bölümünde durmasına herhangi bir sakınca yok..

parlakz güneş
28-07-06, 19:42
ben zaten gökhan özeni çok severdim.oyunculuğuyla dahada çok sevdim.kesinlikle çok başarılı bir oyuncu olmuş.rolünün hakkını veren biri.

D&C
29-07-06, 01:23
http://img137.imageshack.us/img137/6554/animmmrs8.gif

http://img137.imageshack.us/img137/8441/gwm9.jpg

umarim begenirsiniz

kara gÖzlü
29-07-06, 22:13
Önceliklile Gökhan Özen cok yakisikli birisi bunu belirtmek istedim zaten herkes biliyor ama neyse(: sarkilarini ve sesini cok beyeniyorum....bence ilk kez bir yerde oymasina ramen gayet iyi dogal olarak biraz acemililikleri olucaktir buda cok normal hemen ilk oyuncululugunda süper usta bir oyuncu gibi oynamasini beklemek cok sacma olur zaten ilerde kendini daha cok gelistiricegine inaniyorum yolu acik olsun....

yagmureyhan
29-07-06, 22:24
çok tatlı yaaaaa bitiyorum yane bi resmini koyuyorum çok masum çıkmış çok harika buyrun gökhan belki vardır eğer varsa kusuruma bakmayın arkadaşlar
http://img115.imageshack.us/img115/6513/sevdaiei5ux1.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
30-07-06, 00:56
yagmureyhan canim sana katiliyorum cok tatli cok masum bakiyor mimikleri cok güzel ama ben en cokta o gülüslerini cok seviyorum
http://img154.imageshack.us/img154/4273/gkhanzen42qq4.png (http://imageshack.us)

kara gÖzlü
30-07-06, 01:59
arkadaslar resimler gercektende cok sirin gökhan özenin sitesindeki kücüklük resimlerini gördünüzmü ne kadar sirin gülüsü hep ayni hic degismemis:img-grin2

yagmureyhan
30-07-06, 10:56
mili_gkhözen1905 ewt gülüşleri çok güsel bana samimi ve içten gelio.ayrıca şarkıcı olduğu için gökhanın bu oyunculuk işini kıvıramayacağını sanıodum ama çoooooo........k büyük bi yanılgıya uğradım.ii bir oyuncuymuş.buyrun size gökhanın bir resmi daha
http://img100.imageshack.us/img100/804/sevdaiei22ju9.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
30-07-06, 15:48
Gökhan Özenin Konser resimleri (yeni)

http://img134.imageshack.us/img134/5153/dfsddsnz0.jpg (http://imageshack.us)

http://img135.imageshack.us/img135/2533/gkhanhu6.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
30-07-06, 15:50
http://img136.imageshack.us/img136/4106/csfav5.jpg (http://imageshack.us)

http://img137.imageshack.us/img137/1153/sdgsup0.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
30-07-06, 15:53
http://img140.imageshack.us/img140/8459/dfasfaxj4.jpg (http://imageshack.us)

http://img142.imageshack.us/img142/8286/525555536wy7.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
30-07-06, 16:02
http://img206.imageshack.us/img206/6194/asdfdll6.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
30-07-06, 21:45
YAZ SEZONUNDA EKRANLARA GELEN VE GENELLİKLE ÜNLÜ SANATÇILARIN BAŞROLÜNDE OYNADIĞI 13 DİZİDEN HANGİSİ BİRİNCİ, HANGİSİ SONUNCU OLDU?

Her yaz olduğu gibi bu kez de atv, Kanal D, Show TV ve Star TV`de birçok "yaz dizisi" ekrana geldi. Birçok dizi de yolda...
Show TV "Sevda Çiçeği", "En İyi Arkadaşım", "29-30", "Felek Ne Demek?", "Tutkunum Sana" ve "Sahte Prenses", Kanal D "Acemi Cadı" ve "Fırtına", Star TV "İki Aile", Ümit Milli" ve "Yalancı Yarim", atv ise "İşte Benim" ve "Gizli Patron"la rating pastasında pay kapmanın peşinde...

Peki seyirci bu 13 diziden hangisine ya da hangilerine ilgi gösterdi? Yeni "yaz dizileri"nin "Tüm seyirciler" grubunda elde ettikleri reytinglerin ortalamasını gösteren tablo aşağıda... Rating sıralamasından sonra bir "yaz dizisi"nin "kış sezonu"nda da sürebilmesi için aşması gereken baraj hesabına gelince;

Bu işin de artık bir matematiği var. Ratingler yaz aylarında yüzde elli oranında azalır. O nedenle bir "yaz dizisi"nin "devler ligi" sayılan kışın da sürebilmesi için, yazın ratinginin altı, bilemedin beş civarında olması şart ki, kışın yedi ile dokuz arasında rating yapıp ömrünü sürdürebilsin. Malum kışın yedinin altında rating alan dizi ekranda kalamıyor!..

Aşağıdaki tablo hangi dizilerin barajı zorladığı, hangilerinin baraj altında kaldığını çok net bir şekilde gözler önüne seriyor.
Ve bu rakamlar gösteriyor ki, "yaz dizileri"nin ağustos ratingleri de böyle giderse, sonbaharda "dizi mezarlığı"na bir hayli yolcu çıkacak...

Rating ortalamalarına göre dizilerin sıralaması;

1) Show TV "Sevda Çiçeği" 5.9
2) Kanal D "Acemi Cadı" 5.6
3) Kanal D "Fırtına" 4.9
4) Show TV "Sahte Prenses" 4.6
5) Star TV "Ümit Milli" 4.6
6) Star TV "İki Aile" 4.4
7) Star TV "Yalancı Yarim" 3.5
8) Show TV "En İyi Arkadaşım" 3.1
9) Show TV "Felek Ne Demek?" 2.9
10) Show TV "29 - 30" 2.6
11) Show TV "Tutkunum Sana" 2.4
12) atv "İşte Benim" 2.2
13) atv "Gizli Patron" 1.7

Bu sonuçlara bakacak olursak, "Sevda Çiçeği" ile şarkıcılıktan oyunculuğa geçiş yapan Gökhan Özen, sınıfı geçmiş görünüyor...

GezenTilki

cyprus_hsn
30-07-06, 21:46
BİR FİRMANIN ÜRETTİĞİ TER KOKUSUNA ÇÖZÜM GETİREN ÜRÜNÜN TANITIMIYLA İLGİLİ BİR KONSER VEREN GÖKHAN ÖZEN, KENDİ TERLEMESİNE BİR ÇÖZÜM BULAMADI!...
Ter kokusuna karşı “hiç bitmeyen üstün koruma” sağladığı iddia edilen, Türkiye’nin ilk stick ve gel markası Lady Speed Stick, ürünlerinin tanıtım konseri için ünlü şarkıcı Gökhan Özen`le anlaşmış. Aslında isabetli de bir seçim yapmış. Çünkü Gökhan Özen`in özellikle genç kızlardan oluşan büyük bir "fun" kitlesi var...

Dün akşam Refresh The Venue’de gerçekleştirilen konsere, 2 Lady Speed Stick getiren herkes ücretsiz katıldı. 18.30’da kapıların açıldığı konser alanına, saatler öncesinden akın eden Özen fanatiklerinin, saat 21.00’da programın başlamasıyla heyecanı doruklara tırmandı. Çok etkileyici bir şovla sahne alan yakışıklı sanatçı saatlerce sahnede müthiş bir performans sergiledi...

2000 yılından bu yana çıkarttığı albümleri ve şarkılarıyla özellikle genç kızların hayranlığını kazanan Gökhan Özen’i Refresh The Venue’deki konserde binlerce hayranı yalnız bırakmadı. Gökhan Özen ayrıca hayranlarına sahneden Lady Speed Stick dağıttı...

Ancak ünlü şarkıcı sahnede gösterdiği performansı nedeniyle, konser boyunca "şıpır şıpır" ter döktü. Yani, ter kokusunu önleyen ürünü tanıtıyordu ama kendi terlemesine engel olamıyordu!. Gömleği terden sırılsıklam olan Özen, bir ara sahneye oturarak şarkılarını söylemek zorunda kaldı...

GezenTilki

cyprus_hsn
30-07-06, 21:56
gökhan özen imza..

http://img63.imageshack.us/img63/5946/copyofcopyofsdadcdsacl1sa3.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
30-07-06, 22:54
cyprus_hsn konser resimleri icin tskler haberler icinde
ve tabiki imza icinde cok güzel olmus ellerine saglik....

@zgür_emine
31-07-06, 14:36
Gökhan Özenin Konser resimleri (yeni)

http://img134.imageshack.us/img134/5153/dfsddsnz0.jpg (http://imageshack.us)

http://img135.imageshack.us/img135/2533/gkhanhu6.jpg (http://imageshack.us)

Ellerine sağlık çok ii oldu valla bu resimler çok teşekkürler canım.:img-grin2
Arkadaşım bu resimler hangi konserinden? 29 Temmuz'da Maslak'ta bi konseri vardı ordan mı yoksa? Şimdiden herkese çok tşk. :img-grin2

cyprus_hsn
31-07-06, 15:46
Ellerine sağlık çok ii oldu valla bu resimler çok teşekkürler canım.:img-grin2
Arkadaşım bu resimler hangi konserinden? 29 Temmuz'da Maslak'ta bi konseri vardı ordan mı yoksa? Şimdiden herkese çok tşk. :img-grin2

Lady Speed Stick üreten firmanın düzenlediği konser.. tam tarihini bilmiyorum. yukarda eklediğim bir haber vardı. o haberin resimleri işte..

mili_gkhnözen1905
31-07-06, 18:53
arkadaslar Gökhan Özen 2005 en iyi erkek pop sanatci secildi
cok sevindim yaaa
diger adaylarda burda....altinnota.com.......

kara gÖzlü
01-08-06, 16:41
arkadaslar Gökhan Özen 2005 en iyi erkek pop sanatci secildi
cok sevindim yaaa
diger adaylarda burda....altinnota.com.......
cok sevindim gökhan hakediyor ...

@zgür_emine
04-08-06, 16:28
Lady Speed Stick üreten firmanın düzenlediği konser.. tam tarihini bilmiyorum. yukarda eklediğim bir haber vardı. o haberin resimleri işte..
Beni dikkate alıp sorumu yanıtladığın için çok tşkler canım. Dediğim gibi işte 29 Temmuz Maslakta'ki konserden bahsediyosun sende... :)

seedorf
05-08-06, 21:44
konser resimleri için çok saol cyprus_hsn

seedorf
05-08-06, 21:50
cok sevindim gökhan hakediyor ...
evet hemde oldukça hak ediyo

gncfbli1993
07-08-06, 13:59
slm arkadaslar!!!ben araniza yeni katiliom ve bende gökhan delisiyim:) (siz ölemisiniz blmiom tabi:) )neyse bye bye

yagmureyhan
07-08-06, 23:45
arkiler buyrun gökhan fotoları umarım beğenirsiniz fotolar alıntıdırr yorum yaparsanız sevinirim gökhan ik dizisi olmasına rağmen yine müthişti performansı harikaydı yaaa bitiyorum ben bu çocuğaa.çok başarılı umarım başarısı devam eder bu yazın en güsel dizisini çekio.uf ya ne diyeceğimi bilmiyorum harika yaa.müzikte başarılı olduğu kadar en az oyunculuktada başarılı destekliorum onu gönülden.:)
http://img304.imageshack.us/img304/580/sevdaiei47hl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img304.imageshack.us/img304/5079/sevdaiei48fy3.png (http://imageshack.us)
http://img442.imageshack.us/img442/7943/sevdaiei49wj3.png (http://imageshack.us)
http://img349.imageshack.us/img349/1724/sevdaiei50jr9.png (http://imageshack.us)
http://img442.imageshack.us/img442/8143/sevdaiei51yb2.png (http://imageshack.us)

http://img304.imageshack.us/img304/3890/sevdaiei52wg1.png (http://imageshack.us)
http://img442.imageshack.us/img442/6337/sevdaiei53ox6.png (http://imageshack.us)
http://img349.imageshack.us/img349/4851/sevdaiei54xx3.png (http://imageshack.us)
http://img304.imageshack.us/img304/1235/sevdaiei55gm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img349.imageshack.us/img349/7445/sevdaiei56rs7.jpg (http://imageshack.us)
http://img304.imageshack.us/img304/2523/sevdaiei57zg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img304.imageshack.us/img304/5899/sevdaiei58qe9.jpg (http://imageshack.us)
tekrar söylüyorum yorum yaparsanız sevinirim canlarım

mili_gkhnözen1905
08-08-06, 01:53
canim benim cok tskler ekledigin icin hepsinde ayri bi yakisikli ve karizmatik cikmis canim benimyaaa:img-kiss:

__PELİNCİK__
08-08-06, 11:05
resimler harika......gözleri çok güzel zaten gökhan özenin.oyunculuğa süperrr ..:img-kiss: YAkışıklı yani:img-kiss:

asslli
08-08-06, 12:10
aslında gökhan özen i pek sevmiyordum amasevda çiçeğinden sonra bayılıyorum o kadar güzel bakıyor ki bitiyorum ya bide gülüşü var tabii

cerenbk
08-08-06, 13:23
arkadaşlar ciddi ciddi gökhan özeni yerli "OYUNCULAR" kategorisine soktuğunuza inanamıyorum...sevda çiçeğini ben de izliyorum ve gökhan özenin hiç oyunculuk yapamadığını görmek zor olmuyo...herkesin kendi işini yapması gerekir, gerçi gökhan özende ses diye bişey de yok...adam sadece tipine güvenip çıkıo ve siz de hiçbir vasfı bulunmayan bu adamı destekliyorsunuz!!! dizideki bakışları son derece boş ve sırıtışı da çok aptal... kusura bakmayın ama başka türlü ifade edemezdim...

yagmureyhan
08-08-06, 15:14
arkadaşlar ciddi ciddi gökhan özeni yerli "OYUNCULAR" kategorisine soktuğunuza inanamıyorum...sevda çiçeğini ben de izliyorum ve gökhan özenin hiç oyunculuk yapamadığını görmek zor olmuyo...herkesin kendi işini yapması gerekir, gerçi gökhan özende ses diye bişey de yok...adam sadece tipine güvenip çıkıo ve siz de hiçbir vasfı bulunmayan bu adamı destekliyorsunuz!!! dizideki bakışları son derece boş ve sırıtışı da çok aptal... kusura bakmayın ama başka türlü ifade edemezdim...
cnm biz eleştiriyede açığız ama sen saygı çerçevesini aşmışsın aptal falan güsel sözcükler değil.sen beğenmiyo olabilirsin ama gördüğün gibi beğenenlerde var.bu arada ses yok demişsin ama ödül alıo gökhan bunu biliyosundur umarım.demekki sorun bizde değil sende.demekki türk halkı gökhanı beğğeniyo ve müzik dalında ödüller verio.ayrıca gökhanın dizisi her hafta izlenme rekorları kırıyo bunuda unutmamak lazım.buda gökhanın ii bi oyunculuk yaptığının göstergesi sanırım.beğenmeyen izlemesin ve dinlemesin.bu arada dizide gökhanın oyuynculuk yapamadığını görmek zor olmuyosa bunu nie sadece sen görüyosun biz göremedikde o yüzden sordum:img-grin2

dazzle
08-08-06, 15:22
bende bir yorumda bulunmadan edemeyecegim oyunculuğunu begenmeyen arkadasa o konuda katılıyorum ama sesi güzel ona bişe diyemem haklıya hakkını vermek gerek açıkcasi dün bi bakıyım dedim cidden dayanadim çok yapmacık belkide ilk dizisi oldugu için direk ezber yani ama begenenlerede saygım var bu arada gökhan özeni begenenlerin yas aralığı hemen hemen ayni genel konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama dedigi gibi körükörünede desteklemek nekadar doğru olur bilmiyorum oyunculuğu iyi olmadı halde yaa süper harika fln gibi laflar bu işe yıllarinı verenlere haksızlık oluyo bence bunların hepsi benim fikrim:img-sorry

PETEĞİM
08-08-06, 15:31

HEHE:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

ARKADASIM DİZİSİNİ BEĞENMİYOSAN İZLEMEZSİN SARKILARINI DİNLEMEZSİN OLUR BİTER..... BU KADAR...

PETEĞİM
08-08-06, 15:33

KUSURA BAKARIS MALESEF..
ARKADASIM DİZİSİNİ BEĞENMİYOSAN NİE İZLİYOSUN,SESİNİ BEĞENMİYOSAN NİE DİNLİOSUN ALLAHIM YAA

ı_love_sevda_cicegi
08-08-06, 15:34

eweet yaa gerçekten belki beğenmeyebilirsin belki sevmeyebilirsin madem sevmiyorsun neden formunda bulunuyorsun bu bir ikincisi gerçektende saygı çerçevisini açan sözcükler kullanma vasfı bulunmayan demen çok büyük bir hata bence bu kelimelerini geri al gerçekten çok çirkin şeyler bunlar eleştiri olarak sesinide oyunculuğunuda beğenmiyorum yazsan yeter...sırıtışınada aptal diyemezsin...

seedorf
08-08-06, 15:35
cnm biz eleştiriyede açığız ama sen saygı çerçevesini aşmışsın aptal falan güsel sözcükler değil.sen beğenmiyo olabilirsin ama gördüğün gibi beğenenlerde var.bu arada ses yok demişsin ama ödül alıo gökhan bunu biliyosundur umarım.demekki sorun bizde değil sende.demekki türk halkı gökhanı beğğeniyo ve müzik dalında ödüller verio.ayrıca gökhanın dizisi her hafta izlenme rekorları kırıyo bunuda unutmamak lazım.buda gökhanın ii bi oyunculuk yaptığının göstergesi sanırım.beğenmeyen izlemesin ve dinlemesin.bu arada dizide gökhanın oyuynculuk yapamadığını görmek zor olmuyosa bunu nie sadece sen görüyosun biz göremedikde o yüzden sordum:img-grin2
aynen sana katılıyorum cnm çok güzel demişsin ağzının payını vermişsin hadi oyunculuğunu beyenmeyebilir o fikrine saygı duyuyorum ama sesine laf söylemesi beni sinir etti allah için çok güzel sesi var o ses düymamış galiba

GENÇ GÜLLER
08-08-06, 15:36
boşverin arkadaşlar uğraşılmaz bunlarla

ı_love_sevda_cicegi
08-08-06, 15:37
aynen sana katılıyorum cnm çok güzel demişsin ağzının payını vermişsin hadi oyunculuğunu beyenmeyebilir o fikrine saygı duyuyorum ama sesine laf söylemesi beni sinir etti allah için çok güzel sesi var o ses düymamış galiba

ya herşeyini beğenmeyebilir yani herkesin kendi kararrıdır ama beğenmeyişini bu laflarla ANLATAMAZZZZZZZ

GENÇ GÜLLER
08-08-06, 15:37
buyrun ben den bir gökhan özen resmihttp://img49.imageshack.us/img49/4641/gokhancimaz7.png

GöZdE_iPeK
08-08-06, 15:38
Eleştiri mi bu bir hakaret mi artık üslubuna diyemiyorum bir şey çünkü her yerde böyle konuşuyorsun, aptal kelimesini kullanmışsın birde bunu demeye bir kere hakkın yok biliyor musun bir yerde gülümsemesin için ne yazılmış 'MÜKEMMEL GÜLÜMSEMESİ' artık anlamışsındır...Sesine gelince bence çok güzel bir sesi var...

ı_love_sevda_cicegi
08-08-06, 15:39
:icon_evil bence böle şahısların saygı çerçevesini aştıkları halde burada bulunmaları vede üye olmaaları çok yanlış dizifilm.com yöneticileri biraz daha di,kkatli olabilirler ben çok sinirlendim özelliklede aptal demesine:fighting2

parlakz güneş
08-08-06, 15:46
mesajında hakaret var bence gökhan özen oyunculuğu iyi yapmaya başladı.bakışları mimikleri hareketleri ayrıca sesi çok güzel

seedorf
08-08-06, 15:52
ya herşeyini beğenmeyebilir yani herkesin kendi kararrıdır ama beğenmeyişini bu laflarla ANLATAMAZZZZZZZ
evet ya anlatamaz bune ya

eucalyptus
08-08-06, 15:53
:icon_evil bence böle şahısların saygı çerçevesini aştıkları halde burada bulunmaları vede üye olmaaları çok yanlış dizifilm.com yöneticileri biraz daha di,kkatli olabilirler ben çok sinirlendim özelliklede aptal demesine:fighting2

Arkadaşım,arada bir çıkıyor böyle kendini bilmezler,en iyisi o saygısızı forum yöneticilerine "HATALI MESAJ" diye bildirmek...Nasıl mı yapacaksınız:onun yazdığı mesajın altında üçgen bir yer var,işte ona tıkladığınızda,yöneticilere o mesajın kurallara aykırı olduğunu bildirebiliyorsunuz...
Ayrıca ona bir cevap da ben yazacağım,dünyadan haberi yok zavallının,ben anlatıcam ona Gökhan Özen kim...

dazzle
08-08-06, 15:58
Arkadaşım,arada bir çıkıyor böyle kendini bilmezler,en iyisi o saygısızı forum yöneticilerine "HATALI MESAJ" diye bildirmek...Nasıl mı yapacaksınız:onun yazdığı mesajın altında üçgen bir yer var,işte ona tıkladığınızda,yöneticilere o mesajın kurallara aykırı olduğunu bildirebiliyorsunuz...
Ayrıca ona bir cevap da ben yazacağım,dünyadan haberi yok zavallının,ben anlatıcam ona Gökhan Özen kim...ona saygısız diyosun ama kendi yazdigin nedir o kötü şeyler söylesede senin ona zavallı demeye hakkın yok bence herkes bende dail yazdıklarina dikkat etmeli bu forumda sadece burda deil herzaman bu böyle sen yazdıklarinla çelişiyosun

eucalyptus
08-08-06, 18:01
bende bir yorumda bulunmadan edemeyecegim oyunculuğunu begenmeyen arkadasa o konuda katılıyorum ama sesi güzel ona bişe diyemem haklıya hakkını vermek gerek açıkcasi dün bi bakıyım dedim cidden dayanadim çok yapmacık belkide ilk dizisi oldugu için direk ezber yani ama begenenlerede saygım var bu arada gökhan özeni begenenlerin yas aralığı hemen hemen ayni genel konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz tabi ama dedigi gibi körükörünede desteklemek nekadar doğru olur bilmiyorum oyunculuğu iyi olmadı halde yaa süper harika fln gibi laflar bu işe yıllarinı verenlere haksızlık oluyo bence bunların hepsi benim fikrim:img-sorry

Yazdıklarınızın hiç birine katılmıyorum,Gökhan özellikle 8. bölümde oyunculuğunu konuşturdu,bazı sahnelerde konuşmadan olayı ifade etmek çok zordur,bilirsiniz,işte o sahnelerde bile o kadar başarılıydı ki,ben o sahneleri izlerken "bravoo yaa" demekten kendimi alamadım,mesela:Hani nazana tel.edip,zamana ihtiyacım var,dedikten sonra arabadaki yüz ifadesi gerçekten oyunculuk isteyen,ustaların bile bazen yapamadığı kadar başarılıydı,yani o anda hiç konuşmadan hem nazanı kırdığı için acı çekiyor,hem de leylaya duyduğu karışık duygulara bir anlam vermeye çalışıyor ve bunları hiç bir kelime etmeden ekrana yüz ifadesiyle yansıtıyordu,Gökhan bu işi en güzel şekilde başardı.Siz biraz daha dikkatli ve ön yargısız izleyin diziyi,Gökhandaki oyun gücünü anlarsınız,sesine gelince,ona zaten laf söyletmeyiz,her yerde birinci...
Bir konuda hemfikiriz! Gökhanın hayranlarının yaş aralığı,ben size söyleyim:
02 yaşından 70 yaşına kadar hayranı var Gökhanın,öyle olmasa,bu dizi her hafta nasıl birinci olurdu reytinglerde....

eucalyptus
08-08-06, 18:06
ona saygısız diyosun ama kendi yazdigin nedir o kötü şeyler söylesede senin ona zavallı demeye hakkın yok bence herkes bende dail yazdıklarina dikkat etmeli bu forumda sadece burda deil herzaman bu böyle sen yazdıklarinla çelişiyosun

Bak arkadaşım,bu saygısızca konuşmaları biz başlatmıyoruz,bir saygısız gelip saygısızca kelimeler yazınca tabi ki cevabını alır!
Yani demem şudur ki,her insanın bir konuşma dili vardır ve ben de insanlara kendi konuşma dillerinde cevap vermeyi uygun görüyorum,zaten nazik konuşsam,anlamayacak ki...

lunary
08-08-06, 18:49

cerenbok:Keşke bu yorumu yazmadan önce Gökhan Özenin vasıflarını bir inceleseydiniz,cahilliğiniz çıkmazdı ortaya...

Bakın ben kısaca Gökhan Özenin vasıflarını anlatayım size:

-6 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi ÇOCUK KOROSUNUN,9 yaşında Ankara Radyosu TSM.ÇOCUK KOROSUNUN imtihanlarını birincilikle kazanıp,tam 10 sene bu önemli yerlerde çok değerli hocalardan müzik eğitimi almış.(buralarda çok önemli oyunlarda o küçük yaşında sahneye çıkmış)

-Yine 6 yaşında TED.ANKARA KOLEJİ sınavlarını kazanarak ilk-orta-lise bu kolejden mezun olmuş.

-Tüm üniversite seçimlerini Müzik sevdasından dolayı İstanbulda yapmış ve yine çok iyi dereceyle üniversiteye girmiş..

-İstanbulda önemli müzik kurumlarından (akademi istanbul vbg..)tüm enstrüman çalma ve ses eğitimi alarak müzik çalışmalarına devam etmiş.

-Üniversitede okurken önce radyo tatlıses,sonra bestfm.de 3 sene canlı müzik programı yapmış,yani canlı çalmış ve söylemiş.

-İşte bu sıralarda Gökhana albüm teklifleri yağmaya başlamış ve –ÜŞÜYORUM,DUMAN GÖZLÜM,CİVCİV,ASLINDA,KALBİM SENİNLE-gibi albümleri çıkmış ve bu albümlerdeki şarkılar milyonların diline dolanmış...

-Sadece 2005 yılında,halkın ve daha önemlisi üniversite gençliğinin oylarıyla 10 a yakın ödül almış...(dikkat edin,halkın ve gençliğin oyları,yani adam kayırma yok başka bi takım ödüllerde olduğu gibi)

-Albümlerinin tüm şarkılarında şarkı sözleri,beste,arange,mix ve bazı canlı çalgılar ,işte bunların hepsi Gökhan Özenin kendine ait...Bu işleri aslında ayrı ayrı kişiler yapar bildiğim kadarıyla,Gökhan sanki bir ekip gibi tek başına...

-Sonra birgün Sevda Çiçeği adında bir dizide oyunculuğa başlamış,o kadar çok teklif gelmiş ki,kendini hazır hissettiğinde başlamış işte...

-Ve bazılarını çıldırtan sonuç:Gökhanın dizisi de her hafta reyting birincisi olmuş...Yani hangi işe başlamışsa,zekasını koyarak çalışmış ve başarmış...

Sonra bir gün bu foruma bir cahil gelmiş ve bu kadar önemli vasfı olan bir stara ,“vasıfsız” demiş...
Şimdiii,acaba bunu diyene ne denir,ben yazmıyorum,herkes kendi bulur bu kişiye ne deneceğini ama Gökhan Özene aptal aptal sırıtıyor diyene kendi fikrimi yazmadan geçemeyeceğim:
Bu kadar üstün yetenekli ve başarılı birine aptal diyen biri varsa soruyorum:APTAL KİM ACABA?

mili_gkhnözen1905
08-08-06, 19:30
ya birakin kendi bilmezleri onlar öyle dedi diye Gökhan kötü olmuyor ayrica seside görüntüsüde oyunculuga harika sesi bikere müthis eger kötü olsaydi ödüller almazdi,, yakisikli cocuk gercekten ben hastasiyim....oyunculuguna gelince ilk oyunculugu ya kimse ilk basladiginda süper olmuyor hersey zamanla ve ben dün oyunculugunu gayet basarili buldum hele o gülüsleri ve bakislari yokmu harikaydi canim benim ya......

mystar
08-08-06, 19:39
ya birakin kendi bilmezleri onlar öyle dedi diye Gökhan kötü olmuyor ayrica seside görüntüsüde oyunculuga harika sesi bikere müthis eger kötü olsaydi ödüller almazdi,, yakisikli cocuk gercekten ben hastasiyim....oyunculuguna gelince ilk oyunculugu ya kimse ilk basladiginda süper olmuyor hersey zamanla ve ben dün oyunculugunu gayet basarili buldum hele o gülüsleri ve bakislari yokmu harikaydi canim benim ya......

Evet arkadaşım,Gökhanı bilen biliyor,daha doğrusu herkes biliyor da kıskançlıklarından çatlayıp buraya geliyorlar acaba hayranlarını kandırabilir miyiz diye,PIŞŞIIKK..

dazzle
08-08-06, 23:24
aslında kendi üstüme alınmadım bu yazdıklarınızı ama banada cevap vermişsiniz farkettiyseniz hiçbir saygisiz yazi yazmadim sizde uslunuza dikkat edin lütfen kimse kimseyi begenmek zorunda deil saygı cercevesinde yorum yapabilir sevmiyorum zorundada deilim ve neden sevmedigimide yazmak istedim yas aralıgında gelince o emin olun 02-70 deil 02-16 veya 17 olabilir bu arada dedigim gibi siz baskalarina diyosunuz ama sahip çıkarken kime nasil davranacaginizi bilin dedigim gibi körükörüne baglanmayın lütfen böyleece elestirileri ona göre degerlendirin oyunculuga da gelince öle 2günde oyuncu olunssa ooooo olamaz demiyorum bunun yorumu açık ben karar veremem ama şimdilik deil bence bu arada bana yorum yazarken benim yazdiklarimida lütfen dikkate alarak yorum yapın aamacım kavga etmek deil bu arada hemen savas açmaniza gerek yok isteyen istedigi eleştiriyi yapar dedigim gibi abartmamak koşuluyla ve lütfen kavga mahiyetinde bişe yazmayin cevap bile beklemiyorum sadece düşüncelerimi yazdim

modish
09-08-06, 02:37
aslında kendi üstüme alınmadım bu yazdıklarınızı ama banada cevap vermişsiniz farkettiyseniz hiçbir saygisiz yazi yazmadim sizde uslunuza dikkat edin lütfen kimse kimseyi begenmek zorunda deil saygı cercevesinde yorum yapabilir sevmiyorum zorundada deilim ve neden sevmedigimide yazmak istedim yas aralıgında gelince o emin olun 02-70 deil 02-16 veya 17 olabilir bu arada dedigim gibi siz baskalarina diyosunuz ama sahip çıkarken kime nasil davranacaginizi bilin dedigim gibi körükörüne baglanmayın lütfen böyleece elestirileri ona göre degerlendirin oyunculuga da gelince öle 2günde oyuncu olunssa ooooo olamaz demiyorum bunun yorumu açık ben karar veremem ama şimdilik deil bence bu arada bana yorum yazarken benim yazdiklarimida lütfen dikkate alarak yorum yapın aamacım kavga etmek deil bu arada hemen savas açmaniza gerek yok isteyen istedigi eleştiriyi yapar dedigim gibi abartmamak koşuluyla ve lütfen kavga mahiyetinde bişe yazmayin cevap bile beklemiyorum sadece düşüncelerimi yazdim

dazzle,sizin ve lunary adlı arkadaşın yazdıklarınızı okudum,lunary size birşey dememiş,sadece sizin eksik bildiğiniz bir konuya açıklık getirmiş;GERÇEKTEN Gökhan Özenin her yaştan hayranı vardır,ben Gökhanı ilk bestfm de program yaptığında takip etmeye başladım,inanır mısın,o programda RADYONUN TELEFONLERI KİLİTLENİRDİ ve telefon edenlerin yarısından fazlası 30 yaş üstündeydi ve Gökhana o kadar güzel şeyler söylerlerdi ki,siz herhalde Gökhanı yeni takip ediyorsunuz,o nedenle sadece gazetelerde kasıtlı yazan bilgilere göre konuşmuşsunuz,gazeteler hangi gruba aitse,o gruba ait olan sanatçıları överler,yani kendi sanatçılarını,eh,en büyük rakip de Gökhan olduğu için şaşkınlıkla ne diyeceklerini şaşırıp,böyle birşey de yazdılar,bunların gazına gelmeyelim,burda birbirimizi sevelim ve dizimizle ilgili güzel yorumlarımıza devam edelim...
Tüm Gökhancılara sevgiler....

http://img506.imageshack.us/img506/5666/64401ae4.jpg (http://imageshack.us)

dazzle
09-08-06, 13:26
dazzle,sizin ve lunary adlı arkadaşın yazdıklarınızı okudum,lunary size birşey dememiş,sadece sizin eksik bildiğiniz bir konuya açıklık getirmiş;GERÇEKTEN Gökhan Özenin her yaştan hayranı vardır,ben Gökhanı ilk bestfm de program yaptığında takip etmeye başladım,inanır mısın,o programda RADYONUN TELEFONLERI KİLİTLENİRDİ ve telefon edenlerin yarısından fazlası 30 yaş üstündeydi ve Gökhana o kadar güzel şeyler söylerlerdi ki,siz herhalde Gökhanı yeni takip ediyorsunuz,o nedenle sadece gazetelerde kasıtlı yazan bilgilere göre konuşmuşsunuz,gazeteler hangi gruba aitse,o gruba ait olan sanatçıları överler,yani kendi sanatçılarını,eh,en büyük rakip de Gökhan olduğu için şaşkınlıkla ne diyeceklerini şaşırıp,böyle birşey de yazdılar,bunların gazına gelmeyelim,burda birbirimizi sevelim ve dizimizle ilgili güzel yorumlarımıza devam edelim...
Tüm Gökhancılara sevgiler....

http://img506.imageshack.us/img506/5666/64401ae4.jpg (http://imageshack.us)

yaklaşımın çok güzel tesekkür ederim benim derdim kavga deil farkettiysen ilk yazdigim yoruma bakarsan anlarsın sadece düşüncelerimi dile getirdim ama sedece gökhancılarin deil hiçbir fanın eleştiriye tahammülü yok bunu kasdettim istedigim yorumda bulunurum ama dedigim gibi saygiyi aşmadan ama lütfen iyice oku yazilanlari yani gökhan fanlari yazmiş diye deil yorum olarak oku inan neden cevap vermek istedigimi anlarsin senin yazdıklarından mantıklı biri oldugun kanısına vardim saygılar haa şuda var sadece övmek deildir sevmek yeri geldiginde eleştirmeyide bileceksin ki gercekten sevginin gercek sevgin oldugu anlaşılsın sevgiler.........umarim bişeyler çıkartirsiniz bu yazimdan herkes için söylüyorum yani genellllll

_Aysegül_
09-08-06, 18:18
bende gökhan özeni severim yakisikli ve seside cok güzel bence..oyunculuguna gelince,elinden geleni yapmaya calisiyor,tamam öyle aman aman degil ama herseyin bir ilki vardir..ünlü oyuncular annelerinin karnindan oyuncu olarak dogmadilar ya:)..basliga öylesine bi bakim dedim,böyle seyler yazilinca bende düsüncelerimi yazmak istedim..size iyi yorumlar...

tanyel_1004
11-08-06, 13:45
dazzleye katılıyorum..körükörüne bağlanmak yanlış...gökhan özeni çok seviyosunuz anlıyorum, benim de çok ciddi hayranı olduğum kişiler var ancak önemli olan objektif olabilmek, eleştiri kaldırabilmek ve bazı gerçekleri görmek...

cerenbk
11-08-06, 14:02

öncelikle bi konuda haklısınız; aptal vb. sözcükleri kullanmamam gerekirdi ve sizin fikirlerinize saygılı olmam gerekirdi, bunun için özür dilerim...ayrıca gökhan özenin sesine fazla önyargılı davranmış olabilirim ama oyunculuk konusunda fikrim değişmedi...ayrıca reytingler gerçekleri yansıtmıyo ki bunu herkes bilir...ve bi dizinin reytinginin yüksek olmasını tek bi kişiye bağlayamazsın...gökhan özenin oyunculuğunu sırf komedi olsun diye izleyen pek çok arkadaşım var...kırık kanatlar, çemberimde gül oya, hayat türküsü gibi "oyuncuların" olduğu dizilerin reytingleri her zaman düşük olmuştur...ayrıca o dizilerdeki oyuncuların performanslarının dorukta olduğunu hatırlatmak gerekir...yani sevda çiçeğinin reytiglerini gökhan özenin "muhteşem" oyunculuğuyla bağdaştırmak yanlıştır...

cerenbk
11-08-06, 14:09
Eleştiri mi bu bir hakaret mi artık üslubuna diyemiyorum bir şey çünkü her yerde böyle konuşuyorsun, aptal kelimesini kullanmışsın birde bunu demeye bir kere hakkın yok biliyor musun bir yerde gülümsemesin için ne yazılmış 'MÜKEMMEL GÜLÜMSEMESİ' artık anlamışsındır...Sesine gelince bence çok güzel bir sesi var...

tamam, aptal kelimesi için ve sesi konusunda önyargılı davrandığım için gerçekten özür dilerim ama sen de yargısız infaz yapıyosun...sadece petek dinçöz, hülya avşar ve gökhan özene olumsuz eleştiri yapıyorum diye "her yerde" böyle yazdığıma dair hüküm vermişsin...benim de çok beğendiğim oyuncular var ama onları sevmeyenlerin bu kadar üstüne gelmezdim ki geldiim de görülmemiştir...kimler hakkında ne yazdığımı merak ediyosan gerçek oyuncuların forumlarına bak...ama senin oyuncu kriterlerinle benimkiler uyuşmadığı için nerde bakacağını bilemiyeceğini düşünüyorum...

ayseaskoyunu
12-08-06, 18:01
arkadaslar mrb
ben gokhan ozenin yilbasinda konserine gitmistim ve foto cekmistim simdi onlari ekliyicem
http://img136.imageshack.us/img136/428/dscf0222te6.jpg (http://imageshack.us)

seedorf
12-08-06, 21:21
arkadaslar mrb
ben gokhan ozenin yilbasinda konserine gitmistim ve foto cekmistim simdi onlari ekliyicem
http://img136.imageshack.us/img136/428/dscf0222te6.jpg (http://imageshack.us)
cnm çok teşekkürler resim için
ama bu kadarmı daha yokmu onları derken başkada eklicem mi demek istedin o zaman devamı nerde varsa eğer koyarsan bizi sevindirmiş olursun yani sevinirim
neyse tekrar resim için teşekkürler cnm...

seedorf
12-08-06, 21:24
arkiler chica ve aktüel dergisinde gökhan özenin röportajı var ilgililere duyurulur...

yagmureyhan
13-08-06, 07:49
kim ne derse ne desin ilk denemeye rağmen oyunculuğu süper ama bende bu işe yıllarını vermiş kişiler kadar ii demiyorum zamanla onlar kadar gelişir inşallah.seside müthiş bir çok seveni var gökhanın.yani son sözüm bu yazın en ii dizisinin ii bir oyuncusu en ii demiyorum çünkü dizideki naşit bey meloş anne alit baba gibi isimler çok iiler gökhana en ii dersem biraz ayıp emiş olurum.çok ii bir oyuncusu yani gökhan bu yaz NUMBER ONE

yagmureyhan
13-08-06, 11:33
http://img140.imageshack.us/img140/1628/i1460835723523421in3.gif (http://imageshack.us)

ayseaskoyunu
13-08-06, 16:11
mrb arkadaslar dun fotolarin hepsini ekleyemedim simdi ekliyorum:img-grin2
http://img149.imageshack.us/img149/2975/dscf0220ru7.jpg (http://imageshack.us)

gs-tugba93
13-08-06, 16:13
selam arkadaslar ne hakinda konusuyorsunus yahu

ayseaskoyunu
13-08-06, 16:29
simdide bir tane daha foto var:img-grin2
http://img48.imageshack.us/img48/930/dscf0221wv4.jpg (http://imageshack.us)

mili_gkhnözen1905
13-08-06, 16:41
kim ne derse ne desin ilk denemeye rağmen oyunculuğu süper ama bende bu işe yıllarını vermiş kişiler kadar ii demiyorum zamanla onlar kadar gelişir inşallah.seside müthiş bir çok seveni var gökhanın.yani son sözüm bu yazın en ii dizisinin ii bir oyuncusu en ii demiyorum çünkü dizideki naşit bey meloş anne alit baba gibi isimler çok iiler gökhana en ii dersem biraz ayıp emiş olurum.çok ii bir oyuncusu yani gökhan bu yaz NUMBER ONE

evet canim katiliyorummmmm ilk deneyimi ve bende gayete basarilii...
Gökhan Özenn.....

ayseaskoyunu resimler icin tskler....

ayseaskoyunu
13-08-06, 17:31
arkiler son foto yu ekliyorum:img-grin2
tum fotolar benden gokhancilara hediye olsun:img-grin2 :img-grin2
http://img79.imageshack.us/img79/9369/dscf0219ya3.jpg (http://imageshack.us)
umarim begenirsiniz:img-grin2

cyprus_hsn
13-08-06, 20:03
gökhan özen kalbim seninle klip fotoğrafları..

http://img238.imageshack.us/img238/6194/bscap0195ak4.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/5403/bscap0165aa5.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/115/bscap0167fd2.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 20:06
devam ediyorum :)

http://img238.imageshack.us/img238/5355/bscap0168kd3.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/9332/bscap0170co4.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/534/bscap0171na2.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 20:09
http://img238.imageshack.us/img238/3209/bscap0173an7.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/7316/bscap0174ko8.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/7965/bscap0177yx6.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 20:13
http://img238.imageshack.us/img238/2148/bscap0179om1.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/1572/bscap0181mn5.jpg (http://imageshack.us)

http://img238.imageshack.us/img238/9492/bscap0182tw3.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 20:56
http://img162.imageshack.us/img162/279/bscap0183el6.jpg (http://imageshack.us)

arkadaşlar resimlerin devamı gelecek.. şu an benim nette sorun var.. çözer çözmez ekliycem

cyprus_hsn
13-08-06, 21:16
http://img162.imageshack.us/img162/6883/bscap0184ef9.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/1639/bscap0190ej7.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/8510/bscap0187yq5.jpg (http://imageshack.us)

yagmureyhan
13-08-06, 21:16
cyprus_hsn sen gerçekten harikasın,bitanesin ne diyceğimi bilemiyorum resimler harika çok çok çok çok teşekkürler

cyprus_hsn
13-08-06, 21:19
http://img162.imageshack.us/img162/8296/bscap0197ei9.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/8400/bscap0198ti8.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/5655/bscap0200ve0.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 21:22
cyprus_hsn sen gerçekten harikasın,bitanesin ne diyceğimi bilemiyorum resimler harika çok çok çok çok teşekkürler

önemli değil :) seve seve :) devam ediyorum.. ismim hasan bu arada :)

http://img162.imageshack.us/img162/923/bscap0201mc8.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/6059/bscap0202xu6.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/1163/bscap0203pm8.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 21:24
http://img162.imageshack.us/img162/6753/bscap0204mh4.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/2964/bscap0205zu2.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/614/bscap0206wh3.jpg (http://imageshack.us)

yagmureyhan
13-08-06, 21:25
siyah-beyaz olan fotolar çok güsel hasan yaaaa çok teşekkürler hepsinde ayrı güsel ç.ıkmış gökhan normal bi durum zaten gökhan hiç bu fotoda kötü çıkmazki.bende reyhan :)

cyprus_hsn
13-08-06, 21:27
http://img162.imageshack.us/img162/3126/bscap0207cg6.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/9900/bscap0208px1.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/3808/bscap0209pi5.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 21:29
http://img162.imageshack.us/img162/5089/bscap0210zw0.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/2513/bscap0212va2.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/7213/bscap0213mw7.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 21:32
http://img162.imageshack.us/img162/5697/bscap0215ai2.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/5598/bscap0219gm8.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/5585/bscap0220up2.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 21:35
evet bunlarda son.. yetiştirebilirsem "benim için napardın" klibi fotolarını da çekip ekleycem..

http://img162.imageshack.us/img162/2087/bscap0222ne4.jpg

http://img162.imageshack.us/img162/2318/bscap0224xb5.jpg (http://imageshack.us)

http://img162.imageshack.us/img162/295/bscap0228qv1.jpg (http://imageshack.us)

yagmureyhan
13-08-06, 21:37
şu son fotoda bakışlarıo harika sana dua etcem hasan boş zamanın olsunda foto çekebil dieeeee inşallah boş zamanın olurrrrrrr

cyprus_hsn
13-08-06, 22:53
benim için n'apardın?? klibinden kareler ...

http://img520.imageshack.us/img520/4665/bscap0169nk2.jpg (http://imageshack.us)

http://img71.imageshack.us/img71/686/bscap0176vq4.jpg (http://imageshack.us)

http://img221.imageshack.us/img221/7151/bscap0178sk8.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 22:56
http://img216.imageshack.us/img216/2402/bscap0186oy4.jpg (http://imageshack.us)

http://img231.imageshack.us/img231/27/bscap0225hn9.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/6789/bscap0226xh0.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 22:59
http://img222.imageshack.us/img222/9470/bscap0230zb6.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/3144/bscap0235av4.jpg (http://imageshack.us)

http://img216.imageshack.us/img216/1808/bscap0239kf8.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 23:03
http://img222.imageshack.us/img222/6669/bscap0243eq5.jpg (http://imageshack.us)

http://img231.imageshack.us/img231/5866/bscap0251nw6.jpg (http://imageshack.us)

http://img235.imageshack.us/img235/4692/bscap0254hf8.jpg (http://imageshack.us)

cyprus_hsn
13-08-06, 23:14
http://img238.imageshack.us/img238/5053/bscap0286vx6.jpg (http://imageshack.us)

hande659
14-08-06, 10:28
Arkadaşım resimler için çok teşekkürler, eline sağlık...

RoseMarry
14-08-06, 10:58
Rollerini çabuk ezberlediler

Biri şarkıcılıktan oyunculuğa geçti, diğeri mankenlikten... Şimdi ikisi de aynı dizide, üstelik haklarında bir de aşk dedikodusu çıktı. Gökhan Özen ve Meral Kaplan, başrollerini paylaştıkları 'Sevda Çiçeği' dizisinin setinde oyunculuk dersi alıyor. Özcan Deniz'in oyuncu koçu Hasan Şahin'le çalıştıklarını belirten Kaplan, rolünü iyi ezberlediğini Özen'le hakkında çıkan aşk dedikodularını yalanlarken gösteriyor: "Biz bir iş yapıyoruz, gönül birlikteliğimiz yok! Tek amacım oyunculukta başarılı

Sabah-Günaydın

yagmureyhan
14-08-06, 16:50
meral kaplan ve gökhan özenin arasında hişç bişey yokmuş çünkü meralin bi sevgilisi varmış evlenecek kadar ciddi olduğu bi sevgilisi sadece bunlar bi dedikoduymuş.gökhan bence eğer o diziden biriyle çıkacaksa yaseminle çıksın

mili_gkhnözen1905
14-08-06, 20:04
hasan resimler icin tskler verdigin emek icin de tskler cok tatli canim benim yaAA:img-kiss:

nazli-nazli
14-08-06, 22:50
Gökhan özen in bu akşam sevda çiçeğinde söylediği şarkıyı bilen var mı

yagmureyhan
14-08-06, 23:27
bir sürü şarkı söyledi bu akşam gökhan

mystar
15-08-06, 01:46
Gökhan özen in bu akşam sevda çiçeğinde söylediği şarkıyı bilen var mı

Arkadaşım,9.bölümde iki şarkısı vardı Gökhanımın,birincisi DÖNEMEM..,İkincisi: BİR VEDA HİKAYESİ...Bu şarkıların ikisi de Gökhanın CİVCİV adlı albümünde var,bu civciv albümü çıktığında çıkış şarkısı civcivdi,bu şarkıda anlatılmak istenen çok ince bir nokta vardı,anlayamayanlar anlamadı ve işte o albümde diğer şarkıların herbiri bu akşamki gibi süper şarkılardı,inşallah herbirini dizinin diğer bölümlerine koyarlar da,biz de diziyi bu akşam olduğu gibi ekrana yapışarak izleriz...

semra_gkn
15-08-06, 13:36
http://img226.imageshack.us/img226/2194/9selamfg2.jpg (http://imageshack.us)

http://img226.imageshack.us/img226/1263/5346ng9dt3hygo5.png (http://imageshack.us)

http://img143.imageshack.us/img143/8743/ylebykikalbimde33thub5.jpg (http://imageshack.us)

http://img96.imageshack.us/img96/6269/x1pxzz39wvei408qinlvmytlpetzopu4uw2swnyd2w3vdtb3um da0gs4.jpg (http://imageshack.us)

http://img228.imageshack.us/img228/6783/bgm20046sd0.jpg (http://imageshack.us)

http://img226.imageshack.us/img226/4978/x1pnwjjkhj3ozsl7hwp8lim1j77evx2yodvrbcar8dy8zfenaa gk0gt7.jpg (http://imageshack.us)

http://img228.imageshack.us/img228/7315/samant4550wkgm1.jpg (http://imageshack.us)

http://img155.imageshack.us/img155/1930/x1pnprgmi5o50k2huiecym88kajgolij8.jpg (http://imageshack.us)

http://img228.imageshack.us/img228/5872/x1pxzz39wvei408qinlvmagtkcbugwtyojfdm65cwghanq1caq 97lkb6.jpg (http://imageshack.us)

http://img228.imageshack.us/img228/5830/smrgknzp1.jpg (http://imageshack.us)

Saruhan**Esmer
17-08-06, 11:10
Bence çok iyi bir şarkıcı ve aynı nitelikte oyuncu...

hande659
17-08-06, 17:44
Kesinlikle katılıyorum. Şarkıcılık konusunda bence eleştirilmeye açık bir sanatçı değil, çünkü eleştirilicek hiçbirşeyi yok. Ses desen en alası, şarkı desen en mükemmelleri, söz-müzik-beste-aranjör-prodüktör + yönetmenlik, hepsini çok başarılı bir şekilde yapıyor. Oyunculuğa gelince bence yine son derece başarılı. Her bölümde kendini dahada geliştiren bir oyuncu adayını izliyoruz. Zaten benim bakışlarına hayran olduğum iki kişi var
1. GÖKHAN ÖZEN
2. SARUHAN HÜNEL
Bence onlardan daha güzel ve daha anlamlı bakan kimse yok...

hande659
17-08-06, 17:46
Geçen gün Sevda Çiçeği forumuna eklemiştim buraya da ekliyorum, işinde usta isimler böyle dedikte sonra başka söze ne hacet...

'Televizyon camiası iyi bir oyuncu kazandı'

Şarkıcı Gökhan Özen, rol aldığı 'Sevda Çiçeği' adlı dizideki rolüyle oyunculardan ve eleştirmenlerden tam not aldı. "Aldığım iltifatlar müthiş. Belki bu dizi devam edecek, ya da yeni projelerle ekranda olacağım' diyen Özen'e 'kumaşı iyi' yorumu geldi...

Pakize Suda: Otorite değilim ama bu ilk oyunculuk denemesi ve çok başarılı.

Halit Akçatepe: Bizde bir deyim vardır. 'Kumaşı iyi' deriz. Onun kumaşı iyi...

Savaş Dinçel: Disiplini ve başarısıyla beni şaşırttı. Onunla oynamak keyifli.

Armağan Çağlayan: Beklemediğim kadar iyi! TV camiası iyi bir oyucu kazandı. TV'ye taze kan lazımdı. Bu boşluğu dolduruyor.

16.08.2006 / SABAH

defneee
17-08-06, 22:11
http://img502.imageshhttp://img502.imageshack.us/my.php?image=12gj5.jpgack.us/img502/194/12gj5.jpg

defneee
17-08-06, 22:29
http://img154.imageshack.us/img154/6341/01san8.jpg (http://imageshack.us)

defneee
17-08-06, 22:32
http://img154.imageshack.us/img154/1712/06oo8.jpg (http://imageshack.us)

defneee
17-08-06, 22:33
işte size gökhanın bebeklik resmleri aşkım ozamnda ne kadar şirinmş :img-grin2

lunary
17-08-06, 23:09
'TELEVİZYON CAMİASI İYİ BİR OYUNCU KAZANDI'

Şarkıcı Gökhan Özen, rol aldığı 'Sevda Çiçeği' adlı dizideki rolüyle oyunculardan ve eleştirmenlerden tam not aldı. "Aldığım iltifatlar müthiş. Belki bu dizi devam edecek, ya da yeni projelerle ekranda olacağım' diyen Özen'e 'kumaşı iyi' yorumu geldi...

Armağan Çağlayan: Beklemediğim kadar iyi! TV camiası iyi bir oyucu kazandı. TV'ye taze kan lazımdı. Bu boşluğu dolduruyor.
--------------------------------------------------------------------------

İşte merak edenlere:Gökhanın oyunculuğunu ustalar övmüş,burada da bazı arkadaşlar bilir bilmez yorumlar yapmıştı,sanki çok anlarlarmış gibi...

mili_gkhnözen1905
17-08-06, 23:24
http://img154.imageshack.us/img154/1712/06oo8.jpg (http://imageshack.us)

cok tatli cikmis ya canim benim yaa cok sirin ayyyyyyy
askim canim bitanem o benim yaaa onu cok cok seviyoum
bence su anda cokta iyi ya begenmeyenler begenmesin biz begeniyor ve Seviyoruz ya o yeter..........:img-kiss: :love05:

mili_gkhnözen1905
17-08-06, 23:25
'TELEVİZYON CAMİASI İYİ BİR OYUNCU KAZANDI'

--------------------------------------------------------------------------

İşte merak edenlere:Gökhanın oyunculuğunu ustalar övmüş,burada da bazı arkadaşlar bilir bilmez yorumlar yapmıştı,sanki çok anlarlarmış gibi...

ustalar zaten söylemis digerlerinin fikrinin önemi yok bence bunlari söyleyen ustalarrr.....

yagmureyhan
17-08-06, 23:41
arkiler buyrun 1-2 gökhan foto daha en az 50 tane burda sevda çiçeği ve gökhan başlığında olmayan foto var isterseniz eklerim daha :)hepsi klip fotosu nerdeyse ama isterseniz eklerim alıntıdır resimler
http://img83.imageshack.us/img83/9207/sevdaiei161jd4.png (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/7528/sevdaiei163vj8.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/4797/sevdaiei164jf0.jpg (http://imageshack.us)

yagmureyhan
17-08-06, 23:52
arkiler ekleyebildiğim kadar eklerim geriinide sonra eklerim o zaman resimler alıntıdır ama si yrum yapabilirsiniz sevinirim:)
http://img338.imageshack.us/img338/2410/sevdaiei165df8.jpg (http://imageshack.us)
http://img338.imageshack.us/img338/808/sevdaiei166en6.jpg (http://imageshack.us)
http://img279.imageshack.us/img279/2354/sevdaiei167ao8.jpg (http://imageshack.us)
http://img279.imageshack.us/img279/3617/sevdaiei168jx8.jpg (http://imageshack.us)
devamı gelicek bekleyin:)

yagmureyhan
17-08-06, 23:58
resimlere devammmm ee haliyle yorumlarada devam resimler alıntıdır:)
http://img152.imageshack.us/img152/4687/sevdaiei169fm9.jpg (http://imageshack.us)
http://img320.imageshack.us/img320/8721/sevdaiei170yp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img490.imageshack.us/img490/2707/sevdaiei171vo6.jpg (http://imageshack.us)
devamı tabiiki gelcekk

yagmureyhan
18-08-06, 00:03
arkiler unutmadan ekliyim buyrun animayonlarrrrr ve yorumlarrrrr alıntıdır