Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/14
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
arkadaslar;
bana atılan ıkı uc ö.mden bahsetmek ıstıyorum
ONCELIKLE
ben suatı kıskanmıyorum...ona abı dıyorum...ona deger verıyorum ve evet zenanın onceden yaptıklarından dolayı ve benım alerjı olmamdan sonra affedemıyorum...NE KISKANMASI GUZELLER...hem kıskansam ne kı...
IKINCISI
ya arkadaslar ben bekır beye abı dıyorum...evet...ama O BENIM ABIM DEGIL...ben ankaralıyım...ankarada oturuyorum...bı de ABIM degıl ben nerden bıleyım ayakkabı nosuyla bedenını...AY KOPTUM SABAH...:img-hyste :img-hyste
UCUNCUSU;
yaw ben prenses19 muyum??guzeller denızle ılgılı sorunuzu denızıme sorun...bana neden soruyosunuz kı??bunu da anlamadım
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım umarım alırsınız aranıza neyse bu bölüm çok iyiydi en başta resim yapan adam neden o kağıtlı şeyleri duvara astı anlamadım ayrıca son sahnede öyle bir bağırdım ki yaşasın hamile değil diye annem bile şaşırdı noluyor delirdinmi felan dedi. ne uyuz şu bilge ya valla yolacaktım arada ekran olmasaydı onu... levente de çok üzüldüm kıvranıyor, bir yanda sevdiği diğer yanda bebeği! aslında en çok elaya üzülüyorum herşey de onun üstüne geliyor ya canım benim. haldun bey de bir iyi bir kötü anlamadım onu... gestepo harika ya resmen harika çok seviyorum onu ya zenan da çok munzurdu suatın yataktan çıkmaması için ellerini bağlaması, kaderle burağın sonunda yemeğe çıkması ve hüsranla bitmesi kötü oldu hasan yine çok şekerdi o da garip kaldı ya herkes birini buldu o tek başına yürüo yani kısacası çok güzeldi ikizlerde de bayağı bir etkilendim ya... bi dahaki bölümü merakla bekliyorum valla
.::DOST::. 23-03-07, 17:21 hele şükür bilge sonuda ben hamile değilim dedi. zaten diğer bölümlerdeki hallerinden belliydi.sizde kesin anlamıştınız.
zenan suat sahneleri her zamanki gibi çok güzeldi bu bölümde zenan çok komikti ama ben ençok film izleme sahnesini sevdim
birde arkadaşlar doktorlardan sonra atv de başlayan affedilmeyen dizinde de çok güzel bir aşk var çok ilginç bir konusu var kısaca bahsedeyim karısını ve babasını öldüren adamın kızının yanına intikam almak için koruma olarak giden adamın gün geçtikçe düşmanın kızına aşık olmasını anlatıyor
seyretmenizi tavsiye ediyorum
malum paylaşım sitesine eklenmiş sonunda 13. bölüm,böylece ben de izleyemediğim ilk yarım saat-45 dakikayı izleyebilidiim
önceliklee,kader-hasan-ela ilk sahnesi anlattığınız kadar süpermiş gerçekten,gülmekten öldüm
erkeklerden nefret ediyorum
şimşekten de yağmurdan da
beyaz çiçekten de gamzelerden de
nefret ediyorum!!
o sırada hasanın şaşkın hiç bişeyi anlamayan bakışı şahaneydi zaten,koptum resmen,ardından kaderin gelişi,hasanı sürekli susturmaları,hasanın bunalıma giren kadınlar gibi kuaföre falan gitsenize demesi,snra kafasını yatağın başına wurması çook komikti :)
suat-zenan ikilisne de bayıldm walla,suatın her sefernde zenanı elinde serum koridorlardan bulması,we yatağa bağlıycam diyip bağlaması,ama en çok da hasanın elinde gofret yatağa bağlı zenanın başında oturması we ben bişey yapamam sorununu sevgilinle hallet demesi çook komikti,zenandaki de ne çalışma aşkı maşallah 39,5 derece ateşi bile önemsemiyo kız :)
adaşım da az diilmiş ha,nasıl evlenme teklifi ettiler buraka kızlar,ama en çok hasanın e bundan iyisi olamaz dediğinde burakın hasan "hasan" diyerekten attığı bakıştı
haldunla bilgeye gerçekten sinir oldum,bi de bölümün ilk sahnelerini bilgenin hamile olmadığını bilerek izleyince sinir katsayım gerçekten acayip arttı,fikrete herkese eşit değeri werin diyen,kısaca çifte standart yapmayın demek isteyen haldun,leventle bilge evlencekler diye ameliyatları erteliyo ya hayret bişey yani !!
fiko teyzem süpermiş yalnız,hele asansörde bilgeye yine ağzının payını wermesi süperdi,yok yok kesin teyzem çözcek bu hamilelik işini,emin gibi bişeyim walla :)
..::seren::. 23-03-07, 17:50 gözdecimm sana aynen katiliyorumm o sahnelere bende bittimmm:)
bencede fiko anlar benim tahminimmm:
Ebru Bilgeyle hastanede konussruskennn
Fikrett de bence kapidann dinliyooo olucakkkk
tappii bu benim tahminim:):)
slm arkadaşlar
ya acaba bu bilgenin hamile olmaması durumu nasıl ortaya çıkacak ya o bilgenin kardeşi bir şekilde yanlışlıkla ağzından kaçıracak ya da yine fikret birşeyler yapacak çok merak ediyorum tüyo falan war mı yeni geldiğim için tüm sayfaları okuyamadım :img-hyste
ekin-yeldaa 23-03-07, 18:13 arkadaşlar selam ben geldim...
ya bugün gerçektende sessiz form...
doktorlara gelince dün süper bir bölümdü özellikle sonu :)
bilgenin yalanı nihayet ortaya çıktı hepimizin gözü aydın :)
Madem zeyno tüyo vermiyor alın size tüyo. 14. Bölümde birisi yılan Bilge'nin yalanına çoookkkkkkkk yakınlaşacakmış. Kim dersiniz? Bilmem... Sizce kim olabilir? ::img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
Mrb
Bence Bilge'nin yalanına yaklaşıcak olan kişi Gestapo..
Çünkü zaten O Bilge'nin ne kadar fesat ve kötü niyetli bir hatun olduğunu anladığı ve bildiği için Gestapo yaklaşıcak bu yalana...:icon_whis
panikle-me 23-03-07, 18:15 öncelikle
yeni gelenler...hoşgeldiniz ben özde ama genelde ozde diolar..
bu arada yüto yok yani bu hafta doğru dürüst..
olsun...benm de yazılı haftam
bu arada kübra ablacım şöle güseller güzeli biri mi gelsin cnm yurt dışından arkadaş..
gelsin gelsin..hatta ben gideyim...ama amacım farklı...aman nese artık seni yumuşatmaya çalışmıcam..
s ve z ne halleri varsa görsün...ben hasanıma aşkıma yanıommm..
oy cnm bnm oyyy
selam arkadaslar oncelikle haklısnız ılk sahne çok komıktı elayla kaderın hasanın odasına gırmesi dikkat etınızmı bılmıyorum ama levent elaya senı sevıyoru dedi ya eğr karısının yanına gıtmeseydı ela leventı affedicektı çok uzuldum ayrıca bılgenın hamile oldgunu zaten bılıyorut suatla zenanda çok komıktı.ben de kaderın yerınde olsaydım aynı seyı yaprdım buragın tum eskı sevgililer masya geldi sirayla kız bıraz daha otursyadı gelmeye devam edıcektı ayrıca kadere resmen dovucekmıs gıbı bakıyolar.......benım yorumlarım bu kdar tuyoları beklıyorum.bu diziyi çok sevıyorum ve tum yapımcılara çok tesekkur ediyorummmmmmmmmmmmmm:good: bye :img-yes:
aynen cnm dediklerine katılıyorum..gerçekten kader çok bozuldu ama haklı yani bozulmakta:)elaya bnde üzüldüm ama bilge hamile diil yaşasın:):):)en çok ona sewindim er ya da geç ortaya çkıcak ama inş.ewlendikten sonra oratya çıkmaz hamle olmadıı:(bu arada tüyo falan war mı arkadaşlar?
dünkü bölüm hakkinda ilk ekz yorum yapabilyiorum cünkü daha ynei izleye bildim sayilir dün en cook zenanla suatli sahnelere bayildim abicim neydi o yaa cok tatlilardi zenanin israrla is yapmay aclaismasi felan süperdi ayni sahneleri izleyip duruyorum dün bide seye cok güldüm hani adam kisir karisida hamile yaa orda buragin ee karisini kim hamile birakti o zaman dediginde koptum resmen yerler girdim yaa burakla kader yine olmadi ama bunun altindna ekisn bisey cikar haa son olarak ikiz kizzkardesler cook tatlilardi yaa nasil süperdi bu bölüm umarim haftayaki özet azicik daha detayli ve anlaya bildigimiz sekilde olur
panikle-me 23-03-07, 18:28 ayy hasan nesl vurdu kafası şuan gene isledim için
dayanamamm ona ben..
oyy acıdı...acıdı yzk yaff aşkımaa
meraba ben geldim
ne konuşuyosunuz
yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hepiniz hoşgeldiniz...
kaç günden beri burayı takip edemiyorum ya yazılılar yüzünden
biri bana tüyoları anlatabilirmi????
tüyo olarak sadece hasan elaya sevdigini söylyicekmis bide bilgenin hamileliginin yalan olduguna biri ögenecekmis miymis neymis tam bilmyiorum vallahi
gamzelifistik 23-03-07, 18:29 aynen cnm dediklerine katılıyorum..gerçekten kader çok bozuldu ama haklı yani bozulmakta:)elaya bnde üzüldüm ama bilge hamile diil yaşasın:):):)en çok ona sewindim er ya da geç ortaya çkıcak ama inş.ewlendikten sonra oratya çıkmaz hamle olmadıı:(bu arada tüyo falan war mı arkadaşlar?
haklısın ednah ya ben persembeye kadar nasıl dayanırım bılmıyorum merakten çatlarım levent ne zaman oğrenıcek akıl yenı sırf bı resım gosterdı dıye kadının ne kadar tehlıkelı oldugu belli nasılsa doktorsun ben olsam ultrasona sokup kendm bakardım bu arada burakta keskı kose basındakı kafeye goturseydı daha mutlu olurlardı bence kendını afettırmesı zor ama yıne bence bı suoriz mutlaka yapıcak:img-hyste :good: :happy0064 bye hepinize byyyyyyyyyy
assi_yılllar 23-03-07, 18:48 arkadaşlar dünkü bölüm cidden süperdi bayıldım seyrettğimiz diğer tüm bölümler gibi muhteşemdi
bu bölümde zenan ın fırt diye heryerden çıkışına bayıldım....en güzel sahnelerdi..ayrıca ikizlerdn birib benim adımı taşıyordur böylece adım dizide geçmiş oldu ayrıca hgüzel bi öblüm oldu benim için ...:):)
öff yhaa dier perşembeyi de nasıl edeceğimi bilmiyorum yaa
neyse hiç bşi okumadan yazdıım içn bilmiyoumm şuan ki konu ne forumda?
assi_yılllar 23-03-07, 18:51 ratinglerde birinciymişiz bunu da kutlamak lasım bu arada bende hasan dün çok üzldüm cidden acıdı kafası çocuun ama nasıl da şaşırdı yaa iki fıstık kız yanına gelince :) üstelik ikiside depresyonda..
bu arada ezgi-su tüyolar için saol başka şeyler bilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşalım :)
sarısın_bomba 23-03-07, 18:56 ya bilgenin hamile olmasına çook sevindim ama elanın o haline görünce çook kötü oldum yaa cnm benimm nasılda kötü oldu ama elinde sonunda çıkcakk hamile olmadıgı ama inş levent ona gününü gösterirama oo kötü haberi alınca ne yapcak bilge hamile olmayınca sevincek mi üzülcekmi tam kendini baba olmaya hazırlamışken baba olamıcak tabiki iii olcak annelik elama yakışır hemde ne güzel olur haya levent bi andan da sevincek çünkü elasına kavuşcak oleyyy :) ama geç olmasın evlenmeden ögrensin yaaa ya yazılılar başladı zatenn aklımda doktorlarda nasıl çalışcam bilmiyomm ama ela levent mutlu olcaklarr elinde sonunda
mili_gkhnözen1905 23-03-07, 18:56 selammlarr ay dün cok güzel bölümdü yaa sonu haric tabi
suat zenan cok sekerlerdi
kader burak herzamanki gibi ama yine kavgali
ela levent:icon_sorr offf cok kötü bitti yaa agladim resmen sonunda
elam agladi levente cok üzüldümm hamile saniyorya kadini
off ne zaman aciga cikar acaba umarim evlenmeden cikar yaa
reytinglerde gelmis herzamanki gibi 1.ciyiz demek:happy0064
kac haftadir cok iyi reytingler neden anasayfada degiliz halen ya!!!
ekin-yeldaa 23-03-07, 19:01 ya arkadaşlar bende anlamadım anasayfaya niye geçemediğimizi...
bu arada doktorların 1. olmasına şaşırmadım çünkü her hafta böyle bir sonuç olduğu için artık alıştık...
panikle-me 23-03-07, 19:08 arkadaşlar
akıl vermek yada yorum yapmak bana düşmez ama
sırf anasayfa sevdamız iiçin sölüorum
lütfen bi msj tek cümlede bırakmayın...bi razdaha gayeret...
eğer böle giderse zor geçicezz
GüLpArE_YeŞiM 23-03-07, 19:16 ben zaten baştan beri anlamıştım bilgenin hamilelik yalanını uydurduğunu o sinsi sinsi bakışları yokmu levente karşı...bilge cadısının...biri levente dur demeli vallahi nikah masasına oturmaları yakın gibi gözüküyor...bir ihtimal bilgenin kardeşi levente açıklayabilir gibi bakalım...kader vu buraka gelince kaderciğim masayı terketmekle iyi yaptı...artık güvenmez kader buraka...
bence artık dizinin en güzel aklı başında sakin çifti zenan ve suat çok iiler allah bozmasın bide doktorların öbür sitesini bilen biri bana özel mesaj atabilir mi şimdiden teşekkür ederim
slm arkadaşlar dün giremedim ya sayfa çökmüştü galiba çökerttik en sonunda
sayfayı:img-hyste
nekadar harika bir bölümdü din
suatim le zenanım nekadar tatlılardı izlemelere doyamadım ikisini zenanın o
halleri beni bitirdi
suatimde tatlı sert süperdi doğrusu
suatin zenanı başlaması nasıl bir vakkaydı ya helal olsun hiç beklemezdim
zenanada helala olsun ne yaptı etti kaçtı yine:img-hyste
zenana nekadar harika bir doktor olduğunu kanıtlıyor her bölüm doyamıyorum
onları izlemeye
zenanın elinde serumla dolaşması çok komikti
birde bubu suate söylemelisiniz derken arkasında suatin bitmesi de tam bir
komediydi
ve tabiki sonu suatin akşamı orada geçirmesi nekadar süper zenanın bunu
duyduğundaki hali görülmeye değerdi
ama orada ben sarılmalarını yada en azından alnına bir öpücük beklerdim
ama öyle tatlı baktılar ki birbirlerine bukadar gözel bir anda daha ne denilebilir
ki şimdi aşk zamanı
selam arkadaslar
dun giremedim ama simdi soylim
dunki bolum benim hic hosuma gitmedi neden bilmiyorum ama cok duruk bi bolumdu hem sonu da cook kotu bitti zaten
o bilge cadisinin hamile olmadigi ben bilmistim zaten ^^
ama elinde sonunda ortaya cikacak yani hayati boyunca gizliyemez sonunca bunu leventen o zaman da levent ondan nefret edicek cook gec olmasa bu bariii ^^ suat zenan askinda da pek ozel bisey olmadi zaten ufff ^^
yeni tuyolar var mi bari ?? ^^
devedikeni 23-03-07, 19:51 haklısın canım gerçekten onları izlemeye doyamadım dün bende aynı şeyi söyledim o son sahnede suatın en azından zenana sarılmasını bekledim ama olmadı ama bugün izleyince anladımki çokta gerek yokmuş sanırım kendimi çok şartladığım için öyle istedim suatın ''sevgilin olarak'' sözünü başa alıp alıp izliyorum bide ben seninle ne yapıcam böyle derken ifadesi gerçekten çok güzeldi
arkadaşlar ben yeni üyeyim bu diziye bayılıyorum özellikle suat ve zenana hastayım dünkü bölümde zenan şımarık bir çocuk gibiydi şaclarıda çok güzeldi hep böyle yapsa saçlarını zenanın olduğu bütün sahneler çok komikti hepsine çok güldüm suat küçük kızı ameliyat ederken bir sorun çıktıya kıza bir şey olacak diye çok korttum zeynepten sonra bu kızada bir şey olsada suatım mahvolurdu ama neyseki olmadı
size küçük bir kaç tiyo
bilgenin hamile olmadığını fikret bilgenin kardeşiyle konuşmasından duyuyomuş tabi levente sölüyormuş bilgeye kardeşi ablası üzgün diye yanında kalıyormuş bu arada suata aşık oluyormuş akşam yemeğe falan çıkılam diyomuş zenan bunları görünce kıskanıomuş ayrıca saf dediğim kız meğer mimarmış
bunları başka yerden alıntıdır hepside çıkabilir hiçbiride çıkmayabilir izleyip göreceğiz bakalım
haklısın canım gerçekten onları izlemeye doyamadım dün bende aynı şeyi söyledim o son sahnede suatın en azından zenana sarılmasını bekledim ama olmadı ama bugün izleyince anladımki çokta gerek yokmuş sanırım kendimi çok şartladığım için öyle istedim suatın ''sevgilin olarak'' sözünü başa alıp alıp izliyorum bide ben seninle ne yapıcam böyle derken ifadesi gerçekten çok güzeldi
acaba diyorum biz mi doyumsuzuz kavga etmediler
birbirlerine kızmadılar
kalp kırmadılar
hatta cilve bile yaptılar
bitin hastane biliyor onların aşık olduğunu
herşey süper gidiyor
suat sevgilim kelimesini kullanıyor
seni kaybetmek üzereydim diyor
yanında sabahlıyor
aşk zamanını izliyorlar
yanyana oturup
ve biz hala diyoruz ki bişeyler eksikti
galiba biz çok nankörüz
ela ne yapsın boşuna acı çekiyor çok üzülüyorum ya
ama biz öğrendik ya gerçeği o da öğrenicek sonunda
arkadaşlar ben yeni üyeyim bu diziye bayılıyorum özellikle suat ve zenana hastayım dünkü bölümde zenan şımarık bir çocuk gibiydi şaclarıda çok güzeldi hep böyle yapsa saçlarını zenanın olduğu bütün sahneler çok komikti hepsine çok güldüm suat küçük kızı ameliyat ederken bir sorun çıktıya kıza bir şey olacak diye çok korttum zeynepten sonra bu kızada bir şey olsada suatım mahvolurdu ama neyseki olmadı
size küçük bir kaç tiyo
bilgenin hamile olmadığını fikret bilgenin kardeşiyle konuşmasından duyuyomuş tabi levente sölüyormuş bilgeye kardeşi ablası üzgün diye yanında kalıyormuş bu arada suata aşık oluyormuş akşam yemeğe falan çıkılam diyomuş zenan bunları görünce kıskanıomuş ayrıca saf dediğim kız meğer mimarmış
bunları başka yerden alıntıdır hepside çıkabilir hiçbiride çıkmayabilir izleyip göreceğiz bakalım
hoşgeldin canım
suatimle zenanımı sevmemek mümkün mü ya
onlar sevilmez mi:img-in_lo :img-hyste :happy0064
canım okadar çok tüyo geliyorki bize
belirli arkadaşlar dışında hiçbiri çıkmadı
hayal kırıklığına uğruyoruz sonra
bilmiyorum ama doğruysa dediklerin zenan kesin o kızı gömer hastane içine
binnur1907 23-03-07, 20:08 dün geceden beri aklıma bişi takıldı...
gerçi bu benim fikrim ama katılırmısınız katılmazmısınız bilmiyorum....
acaba şu " seni seviyorum " repliği daha özel ve daha anlamlı kullanılamazmıydı ?
tamam levent elayı çok seviyo.tabi ela da onu...
dizinin lokomotif çifti bu ikisi...
bu iki kelime daha özel olamazmıydı ?
çat kapı arkasında çat çıkışta hasnanenin önünde bana biraz inandırıcılığı tehlikeye giriyo gibi geldi...
dedim ya bu benim aklımı kurcaladı....
arkadaslar;
bana atılan ıkı uc ö.mden bahsetmek ıstıyorum
ONCELIKLE
ben suatı kıskanmıyorum...ona abı dıyorum...ona deger verıyorum ve evet zenanın onceden yaptıklarından dolayı ve benım alerjı olmamdan sonra affedemıyorum...NE KISKANMASI GUZELLER...hem kıskansam ne kı...
IKINCISI
ya arkadaslar ben bekır beye abı dıyorum...evet...ama O BENIM ABIM DEGIL...ben ankaralıyım...ankarada oturuyorum...bı de ABIM degıl ben nerden bıleyım ayakkabı nosuyla bedenını...AY KOPTUM SABAH...:img-hyste :img-hyste
UCUNCUSU;
yaw ben prenses19 muyum??guzeller denızle ılgılı sorunuzu denızıme sorun...bana neden soruyosunuz kı??bunu da anlamadım
ö.m atan bır arkadasım vardı..
bu sızı de ılgılendırıyor...
msjımı tekrar tasıdım buraya....
bırazdan dunku bolum hakkında yorumlar yapıcam...
ay emosum super olmusss bebısım...tskler kubra ablan ıcın zahmete gırdın...
not:ay kafam dagınık ...BORAN AGAM...SENI SEVMEYEN ÖLSUN:happy0064
panikle-me 23-03-07, 20:17 ben tam gidicem senam gelioo..
napım ben..ama slm vermeden gitmiim.dedimmm..
hoş geldin cnm...
özlettin kendini...
ben artık hasancı oldum..
gerçi zenan ve suat hep..
bu arada gestapoda sprdi beee...
hele bilgeye arkadaşlık olmicaaa...
Dün çok bekledim seni seviyorum demesini fakat olmadı belki haftaya söyler.. Şimdi işin yoksa özeti fragmanı bekle dur offf....
selammlarr ay dün cok güzel bölümdü yaa sonu haric tabi
suat zenan cok sekerlerdi
kader burak herzamanki gibi ama yine kavgali
ela levent:icon_sorr offf cok kötü bitti yaa agladim resmen sonunda
elam agladi levente cok üzüldümm hamile saniyorya kadini
off ne zaman aciga cikar acaba umarim evlenmeden cikar yaa
reytinglerde gelmis herzamanki gibi 1.ciyiz demek:happy0064
kac haftadir cok iyi reytingler neden anasayfada degiliz halen ya!!!
artık birinci olamaya alıştık aman aman maşşallah nazarlar deymesin
zenanla suat için ben hiç yorum yapmıyorum bile ya tek söyleyecek laf yok
ne diyelim
onların her karesi beni bitiriyor:img-hyste
bu bölümün sonunda suat kalıcağını söylediği anki zenanın ifadesi dünyaları
anlatıyor du:img-in_lo
ya biz reitinglerde gene mi birinciyizz
ne güsel ne güsel..
arkalr başka hbr yok muuu
hoş geldiniz özde hanımcım
hiç şüphemiz yoktu zaten biz hep birinciyiz:happy0064
forum nekadar sessiz buğün ya oysaki cuma dolması lazım
gel pazartesi gel
işteyken ben tüyo geldi mi
arkadaşlar reytinglerde birinciyiz
nerdeys iki günde bir başlık bitiriyoruz
ama niye anasayfaya çıkamıyoruz
bizimde anasayfaya çıkmamız lazım değil mi
ben tam gidicem senam gelioo..
napım ben..ama slm vermeden gitmiim.dedimmm..
hoş geldin cnm...
özlettin kendini...
ben artık hasancı oldum..
gerçi zenan ve suat hep..
bu arada gestapoda sprdi beee...
hele bilgeye arkadaşlık olmicaaa...
birtanem bu ne şans yaben gelince sen gidiyorsun
hasana bu bölüm bende bayıldım
bir göflet bukadar mı tatlı yenir
hele suat bey mi derken çok tatlıydı
zenanda bey demekten vazgeçse keşke
hasan sevgilinle hallet diye çok güzel söyledi
ben ne karışırım canım sonra suat beni oysun
git ona söyle derdini
herkezi de tembihlemiş suat hastaneyi alarma vermiş:img-hyste
panikle-me 23-03-07, 20:36 hoş geldiniz özde hanımcım
hiç şüphemiz yoktu zaten biz hep birinciyiz:happy0064
forum nekadar sessiz buğün ya oysaki cuma dolması lazım
gel pazartesi gel
işteyken ben tüyo geldi mi
ben hep burdaydım..ama şi
mdi gidorum by by
belki gece girerim..
hasan en spr en komik kkişi ve aşkımm
pessimist_angel 23-03-07, 20:38 yorumlarım uzun sanırım biraz..kusura bakmayın artık..
-elanın metanetine bi kez daha hayran oldum...en zor anında bile üzgün olduğunu belli etmemeye çalışacak kdr asil biri...
-bölümün en oş sahnesi kuşkusuz kader ela hasanın yataktaki sahnesiydi:) çok doğallrdı.özellikle ela nın nefrtetleirini sıralayışı...ama yemezler canım gamzelerden istesen de nefret edemezsin..
bi de zenanın hasana yalvarışı vardı.nolur çöz die:) hasan çok tatlıydı yaa.seviglinle çöz filan:)
-suat zenanla resmen oyandı:) kızdı sürekli falan zenan artık bişi söyleyemeden çıkıp gidiodu.çok masumdu.bittim bu bölüm zenana:)
ayrıca "seni kaybetmek üzereydim" dediğinde suat,zenanın bakışlar eridi bitti:)
-levent niye hala ela yı yanında istiyo ki.kıza ne kdr acı çektirdiğinini farkında olması lazım.tamam ayrı kalamıyosun da sonra nie sayıp döküyosun bi hasta yüzünden...kızdım azcık levente...=> dip not: devrim rolündeki adam kurtlar vadisinde kısa bir süre tilki andre rolünü oynadı.çok karizmatik bi adam;) <=
-ay o cadı ve fosil mezarımı kazdılar benim.ilk izleyişimde bişi yapamadım ama pc den izlerken resmen kafa atıodum ekrana:@ düğün hazırlığıymış.pehh olmayan bebeğe takım filan da alırsınız siz:@ o fosil nikah şahidi falan olmasın!!! zaten yeter oldu yaptıkları:@
-hehehe aslanım fiko.bilgenin ağzının payını verme operasyonunu başlattın artık resmen.daha önceden de iğneliyodu da bu kdrını beklemiyodum:) hadi bakalm sıra kimde:) deee o cadıyı asansöre soktular gitti bütün büyü:S
-burak bu kadar patavatsız olmak zorunda mı ya...önce ipeği bozdu doktoran var mı die sonra da ikizlerin moralini bozdu...sonuç ortada: fikret ve suattan gelen iki öldürücü bakış ve kaybedilen bi kalp ameliyatı..
-ispiyoncu bilge! hemen sölemiş fosile asansörde olanları...fosil de haklıymış gibi kızdı gestapoya..işte insan m.ö kalma olunca anlamıyo 21 yy cadılarının oyunlarını..o hala saray entrikaları dönüyo sanıyo..
-gesatpo yine konuştu! leventi kendine getirmeye çalıştı ve belki de en ileriyi gören ve kendi deyimiyle bilgenin "içini okuyan" bi o var şu ara...bakalım levent nası farkedicek.belki de kız kardeş bi iyilik yapar bize..
ama asıl korkun evlendikten sonra bilgenin düşürdüm deyip sözde bi bunalıma girip iice leventi kendine bağlaması.böyle bişi olursa hakkaten çok üzülürüm...
evet baya uzun bi yazı oldu...sıktıysam özür dilerim
yorumlarım uzun sanırım biraz..kusura bakmayın artık..
-elanın metanetine bi kez daha hayran oldum...en zor anında bile üzgün olduğunu belli etmemeye çalışacak kdr asil biri...
-bölümün en oş sahnesi kuşkusuz kader ela hasanın yataktaki sahnesiydi:) çok doğallrdı.özellikle ela nın nefrtetleirini sıralayışı...ama yemezler canım gamzelerden istesen de nefret edemezsin..
bi de zenanın hasana yalvarışı vardı.nolur çöz die:) hasan çok tatlıydı yaa.seviglinle çöz filan:)
-suat zenanla resmen oyandı:) kızdı sürekli falan zenan artık bişi söyleyemeden çıkıp gidiodu.çok masumdu.bittim bu bölüm zenana:)
ayrıca "seni kaybetmek üzereydim" dediğinde suat,zenanın bakışlar eridi bitti:)
-levent niye hala ela yı yanında istiyo ki.kıza ne kdr acı çektirdiğinini farkında olması lazım.tamam ayrı kalamıyosun da sonra nie sayıp döküyosun bi hasta yüzünden...kızdım azcık levente...=> dip not: devrim rolündeki adam kurtlar vadisinde kısa bir süre tilki andre rolünü oynadı.çok karizmatik bi adam;) <=
-ay o cadı ve fosil mezarımı kazdılar benim.ilk izleyişimde bişi yapamadım ama pc den izlerken resmen kafa atıodum ekrana:@ düğün hazırlığıymış.pehh olmayan bebeğe takım filan da alırsınız siz:@ o fosil nikah şahidi falan olmasın!!! zaten yeter oldu yaptıkları:@
-hehehe aslanım fiko.bilgenin ağzının payını verme operasyonunu başlattın artık resmen.daha önceden de iğneliyodu da bu kdrını beklemiyodum:) hadi bakalm sıra kimde:) deee o cadıyı asansöre soktular gitti bütün büyü:S
-burak bu kadar patavatsız olmak zorunda mı ya...önce ipeği bozdu doktoran var mı die sonra da ikizlerin moralini bozdu...sonuç ortada: fikret ve suattan gelen iki öldürücü bakış ve kaybedilen bi kalp ameliyatı..
-ispiyoncu bilge! hemen sölemiş fosile asansörde olanları...fosil de haklıymış gibi kızdı gestapoya..işte insan m.ö kalma olunca anlamıyo 21 yy cadılarının oyunlarını..o hala saray entrikaları dönüyo sanıyo..
-gesatpo yine konuştu! leventi kendine getirmeye çalıştı ve belki de en ileriyi gören ve kendi deyimiyle bilgenin "içini okuyan" bi o var şu ara...bakalım levent nası farkedicek.belki de kız kardeş bi iyilik yapar bize..
ama asıl korkun evlendikten sonra bilgenin düşürdüm deyip sözde bi bunalıma girip iice leventi kendine bağlaması.böyle bişi olursa hakkaten çok üzülürüm...
evet baya uzun bi yazı oldu...sıktıysam özür dilerim
canım ne sıkması çok büyük bir keyifle okudum ellerine sağlık
zenan bencede resmen eridei bitti seni kaybetmek üzereydim derken suat
çekilmese kesin öperdi bence
pessimist_angel 23-03-07, 20:51 canım ne sıkması çok büyük bir keyifle okudum ellerine sağlık
zenan bencede resmen eridei bitti seni kaybetmek üzereydim derken suat
çekilmese kesin öperdi bence
saol senacım beğenmene sevindim...
evet.orda zenan dedim öptü öpecek ama kapıdan birinin gelemsini bekliyodum.suat ölçüyü korumayı bildiğini gösterdi aynı zamanda ufak da olsa bi uyarıydı..
zenan ne zaman açıklayacak acaba seni seviyourm dediğini.suat da iç sormadı.ben bu bölüm sormasına kesşn gözüyle bakıyodum...
arkadaşlar reytinglerde birinciyiz
nerdeys iki günde bir başlık bitiriyoruz
ama niye anasayfaya çıkamıyoruz
bizimde anasayfaya çıkmamız lazım değil mi
evet bencede lağzım.
ama tabi biz şu kurallara uymaya daha dikkat edersek.
özellikle tek cümlelik mesajlara...
bu durumda bence ana sayfaya geçeriz.:img-yes:
pıssstt!!!!!hatta pısstttttttt!!!!!!
alo!!forum noldu yaw!!
trıbunler ses verın!!!
yorumlar cok az
uyumayın......
ses verın
MESELA BEKIR AKSOY BEKIR AKSOY:img-hyste :happy0064
ne o baroştın mı bekir abinle. affettin herhalde onu :) süper oynadı bekir abin yine :) çok güzel bakıyo maaşallah ne diyelim mükemmel fazla söze gerek yok:img-wink:
ne o baroştın mı bekir abinle. affettin herhalde onu :) süper oynadı bekir abin yine :) çok güzel bakıyo maaşallah ne diyelim mükemmel fazla söze gerek yok:img-wink:
yok hala küsüm...sevınccım sızlerı gaza getırmeye calısıyorum:img-hyste
yarım saat once yıne ızledım..
yıne küstüm barısmıyorum ıste...
yaw yıne ben alerjı olacam yahu...:img-hyste
kubracım sessiziz bugun ewt
dersler bastırdı oyle devamlı giremiyorum moralimde sıfır zaten
kusme abimize yaa...napsın adam...seviyo iste kabullenmemiz lazım
bu arada aman cnm dikkat et kendine alerji filan olma sakın
kubracım sessiziz bugun ewt
dersler bastırdı oyle devamlı giremiyorum moralimde sıfır zaten
kusme abimize yaa...napsın adam...seviyo iste kabullenmemiz lazım
bu arada aman cnm dikkat et kendine alerji filan olma sakın
cnm kurdesen oldum...sırada ne var bılmem:img-hyste :img-hyste
ama dersler suat bey sıla akılsızı bır sekılde bende yıne hasar bırakacak...
yok cansucum küstüm ısteee:img-hyste :img-hyste
cnm kurdesen oldum...sırada ne var bılmem:img-hyste :img-hyste
sen yinede dikkat et kendine canım...
derslerden nefret ediyorum...onlarda benden nefret ediyo heralde
senaryon yine kalpten goturecek bizi gibi duruyo ...özlemişim yaw senin senaryolarını
kubracım sen simdi kusersen haftaya napcaksın ...opuseceklermiş galiba
panikle-me 23-03-07, 21:05 cnm kurdesen oldum...sırada ne var bılmem:img-hyste :img-hyste
ahhh...
sen barışırsın abinle ama ben ben senle barışırmıyım ablacım..öncelikle senaryo sprrr...
tebrik ederim....kübra abla hanımmmcım...resmi takılıyım.....demi...
ben sana küsmem gerçi...sana küsceğime kendime küsiyim....
cidden çok güsel şeyler yazmışşın..yorumların bile spr senin ablam..
ben zaten hasana aşığım artık yeter..hasan forewer
Yahu Suat abimize küsülür mü canım yaaa.. hoş neden küstün onu bilmiyorum ama ne olursa olsun küsülür mü yahuuu..:) Zenan ve Suat....
ahhh...
sen barışırsın abinle ama ben ben senle barışırmıyım ablacım..öncelikle senaryo sprrr...
yok cnm durust olalım sen benden bazen küsüyosun...ama canın saolsun guzelım...ablalara küsülur oyle arada..
yaw cansucum sımdılık ben ıyıydım cnm...desme yaramı...:img-hyste
ahhh...
ozdecim bakıyorum costun hasancısın artık oylemi... forever yani
bana oyle geliyo ki pazartesi fragman gelmez...bu sefer hakkaten izlemicem acı hayatı fenalık geliyo içime
tuyolarda az bu bolum için...cok merak ediyorum ...herseyi cok merak ediyorum
neyse hadi size ii geceler benim biraz kitap okumam lazım ozdem okuduum kitabı sen biliosun:good:
Yahu Suat abimize küsülür mü canım yaaa.. hoş neden küstün onu bilmiyorum ama ne olursa olsun küsülür mü yahuuu..:) Zenan ve Suat....
sımdı dıcem...kızacaksınız...
suat beycım canım zenana sevgılı dedı
bende küstüm...
sımdı yıne ızledım yıne küstüm...
arım balım petegım melegım zenanım dr.zenan desın
hatta musmula desın...:img-hyste
ama AŞKIM VE SEVGILIM demesın yaw...yazık bana:img-hyste
panikle-me 23-03-07, 21:12 yok cnm durust olalım sen benden bazen küsüyosun...ama canın saolsun guzelım...ablalara küsülur oyle arada..
ilk cümleden bişi anlamadım...
şuan çok mutluyum varya zenan Allah korusun ölse desen mutluluğum geçmess...
bu arada küsülmes ablalara..ayıp ayıp...
senaryo yakıyo yawww:good:
panikle-me 23-03-07, 21:13 ozdecim bakıyorum costun hasancısın artık oylemi... forever yani
bana oyle geliyo ki pazartesi fragman gelmez...bu sefer hakkaten izlemicem acı hayatı fenalık geliyo içime
tuyolarda az bu bolum için...cok merak ediyorum ...herseyi cok merak ediyorum
neyse hadi size ii geceler benim biraz kitap okumam lazım ozdem okuduum kitabı sen biliosun:good:
off sorma ne yazdımı nsl yazdımı bile bilmiorum..denememin sonucuna baktım..ahanda spr bişi olunca çok mutluyum..
ay dedim ya hasan kalbimi çaldı diee...
yoktu demi bizim hasancımız..
biliorum sabır et sen bitirirsin..ben çok sıkılmıştım onu okurkenn
bende küstüm...
bayıldım yaa arım balım peteğim haa:) dr. zenan biraz fazla mesafeli değil mi??
muşmula haa :img-hyste onu anca sen dersin sankim:img-hyste
evet yaff dersler :icon_sorr
ama suat bey bana herşeyi unutturuyo :img-wink: perşembeler benim dünyadan koptuğum gün ne dersi ne sınavı olursa olsun. suatım yaa herşeyi unutturuyo
bende küstüm...
Çok tatlılardı ama yapmayaa ne güzel dedi sevgilin olarak diye boşver. Boran abin Sıla'ya neler diyor onlara da küsüyormusun.. Neyse bunları Dizinin bölümüne yazarsın.. Elinden gelen birşeyyok artık onlar sevgili:img-hyste
yok cnm durust olalım sen benden bazen küsüyosun...ama canın saolsun guzelım...ablalara küsülur oyle arada..
canım benim senin yaranı desmek için diil hani birden gorupte sok olma diye...oyle daha fena olur
bu sefer cidden gidiyorum...hadi hepinize iyi geceler iyi yorumlar ...ve son olarak
BEKİR AKSOY SENİ COK SEVİYORUM
bayıldım yaa arım balım peteğim haa:) dr. zenan biraz fazla mesafeli değil mi??
muşmula haa :img-hyste onu anca sen dersin sankim:img-hyste
evet yaff dersler :icon_sorr
ama suat bey bana herşeyi unutturuyo :img-wink: perşembeler benim dünyadan koptuğum gün ne dersi ne sınavı olursa olsun. suatım yaa herşeyi unutturuyo
musmulayı ben derım dogru...:img-hyste
ay suat beyın gozlerı bana bas agrımı ...yuzu bel agrımı unutturdu...sesı de cok calısıp berbat bır not aldıgım matematık sınavımı unutturdu...
guılty cnm soyledıgın ıyı oldu guzelım bende bılmıyordum SU MALUM KELIMEDEN olduklarını...guzelım ne desersın yaramı...aaaa:img-hyste :img-hyste
off sorma ne yazdımı nsl yazdımı bile bilmiorum..denememin sonucuna baktım..ahanda spr bişi olunca çok mutluyum..
ay dedim ya hasan kalbimi çaldı diee...
yoktu demi bizim hasancımız..
biliorum sabır et sen bitirirsin..ben çok sıkılmıştım onu okurkenn
gidemiyorum bi turlu yaw...neyse
ben sıkılmam...bitiririm...suatı dusunup oyle okuyorum...abim tavsiye etmiş nasıl okumam anında basladım...sonra doktor olunca tekrar okuyacağım
kac netin cıktıda bu kadar mutlusun...bi de ben mutlu olabilseydim...cok fenayım hala atlatamadım
slm arkadaslar
ben geldim, neler oldu neler
konusuldu, birisi fragman pazartesi demis
ben sali aksam diye biliyorum :icon_whis
Levent'in baldızı söylese bari Levent'e hamile olmadığını... Yada gidip biz söyleyelim:) Hoş o ablasını madur etmez ya neyse.. Ah Zenancığım ahh bir yatmadın doğru dürüst işini çok seviyorusun yaaa ben ve Suat abimiz de seni o kadar çok seviyoruzzz:)
Levent'in baldızı söylese bari Levent'e hamile olmadığını... Yada gidip biz söyleyelim:) Hoş o ablasını madur etmez ya neyse.. Ah Zenancığım ahh bir yatmadın doğru dürüst işini çok seviyorusun yaaa ben ve Suat abimiz de seni o kadar çok seviyoruzzz:)
beliki hic beklemedigimiz biri
soyler ya da bizim ki kendi vaz gecer
forum cok sesiz neden boyle oldu
neden söylesinki tabi keske söylese ama bence ablasına öyle bir sey yapmaz o kız, bu yüzden biri ya yanlışlıkla duyucak yada biri agzından kaçıracak bari geç ögrenmese levent en çokta elaya üzülüyorum :sad53: yapacagı bir sey yok sadece sehirci kalıyor ihş. biran önce mutlu olurlar bilgede sinirden ve kıskançlıktan çatlar:happy0064
beliki hic beklemedigimiz biri
soyler ya da bizim ki kendi vaz gecer
forum cok sesiz neden boyle oldu
bu akşam diziler yoğun ne de olsa :img-wink: başka forumlardadırlar. ama ben burdayım misal :icon_whis
kim söylerki acaba? haldun olmasın belki şans eseri öğrenir ve hemen levente anlatır gerçi bu şahıs aman mutlu olsunlar dokunmıyımda diyebilir pek seviyo bilgeyi ne de olsa.
veya suatım mı acep:icon_whis
bu akşam diziler yoğun ne de olsa :img-wink: başka forumlardadırlar. ama ben burdayım misal :icon_whis
kim söylerki acaba? haldun olmasın belki şans eseri öğrenir ve hemen levente anlatır gerçi bu şahıs aman mutlu olsunlar dokunmıyımda diyebilir pek seviyo bilgeyi ne de olsa.
veya suatım mı acep:icon_whis
haldunun bilmedigini nerede biliyorsunuz?
belki ama o sessiz kalir suat hmmm olmaz demeyelelim
zaten adamin sevgilisi detektif oldu:happy0064
oncekı sayfalarda bilgenin hamile olmadığını fikret bilgenin kardeşiyle konuşmasından duyuyomuş levente sölüyormus bılgenın kardesı suata aşık oluyormuş zenan suatı kıskanıyomus yazmıslar ne kadar dogru bılmıyorum ama zeyno sen belkı bıseyler dersın :img-yes: :img-yes:
yok yaw anladım forum benı bu gece öldurcek...
yaw sevgılısı
askı
bocugu:img-hyste kuşu...bortusu...:img-hyste
ühü.........ben fena oldum
senaryom benden fena oldu ....
aman neyse ben gezıneyım az...
Dilan-Cagri 23-03-07, 21:45 haldunun bilmedigini nerede biliyorsunuz?
Merhaba Zeynocum vallaha bende bi TV'nin basina zipliyorum bi bilgisayarin basina...Demek süpriz biri bu hamilelik olayini cözebilir...Haklisin Haldun'dan artik hersey beklenir...Benim aklimda Gestapo, Baldiz, sonradan cikabilecek biri veya Levent'in kendisinin ögrenebilecegini düsünüyordum ama bakalim...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Tabii kii söylemez kii.. Evet zeynep arkadaşım haklısın farklı biri çıkıp söyleyebilir.. Levent'te anlayabilir yaniii biraz kafa yorsa ahhh....
haklısın valla :img-yes: ama sevgili deme kübra kızyo :icon_whis
:img-hyste
ya ama haldun onun hamile olduğunu sanmıyomuydu yaff sanmam böyle bi yalana ortak olacağını :icon_sorr bu bilge haldunun karısına söylemişti oda halduna demişti ee hangi ara öğrencek ki???????? ama tabi beklenir ondan belkide beraber planlamışlardır hatta:icon_whis ama ya o zaman levente bi erkek anca çocuğu olunca büyür filan demzdi yaa di mi
ufffff kafam karıştıı:icon_sorr
Dilan-Cagri 23-03-07, 21:48 oncekı sayfalarda bilgenin hamile olmadığını fikret bilgenin kardeşiyle konuşmasından duyuyomuş levente sölüyormus bılgenın kardesı suata aşık oluyormuş zenan suatı kıskanıyomus yazmıslar ne kadar dogru bılmıyorum ama zeyno sen belkı bıseyler dersın :img-yes: :img-yes:
Neee aman allah korusun Bilge yetiyor bide kizkardesi Suat'a göz koymasin yani böyle bisey olsa hic sasirmazdim yaniii sonucta kardesler ayni huya sahip olabilirler amanin tüglerim diken diken oldu umarim böyle bi sey söz konusu degildir...Zeynocum sen ne diyorsun bu konuya...?Olabilir mi...?
masalbitti 23-03-07, 21:48 forumunuzu sürekli takip ediyordum bu sefer de ben yazıyım dedim.
benim fikrimce belki bilge açık verir,çekirge bir sıçrak iki sıçrar sonuçta
muhakkak bi yerden açık vericektir ...tabi bu da benim umudum:))
oncekı sayfalarda bilgenin hamile olmadığını fikret bilgenin kardeşiyle konuşmasından duyuyomuş levente sölüyormus bılgenın kardesı suata aşık oluyormuş zenan suatı kıskanıyomus yazmıslar ne kadar dogru bılmıyorum ama zeyno sen belkı bıseyler dersın :img-yes: :img-yes:
:img-meeti
mmmm bilmem
ola bilir de olmaya bilirde ama hersey
oyle kolay olmayacak onu biliyorum
sustumm tuyo vern arkadas tskler suat icin diger tuyolari da verdilermi?
:img-meeti
mmmm bilmem
ola bilir de olmaya bilirde ama hersey
oyle kolay olmayacak onu biliyorum
sustumm tuyo vern arkadas tskler suat icin diger tuyolari da verdilermi?
ben okumadım baska tuyo ama senden beklıyoruz demek daha bırsuru sey olucak
suat hakkındada farklı seyler var demek
ama zenan bıraz kıskansın suatı hos olur bence tabı araları bozulmadıgı surece
kubracim
ozur borcum var sana tamam birdaha sevgilisi
demem valla dunku hallini unutmustum
valla arkadaslar ben sadece benim kendi yorumum yapiyor hersey olabilir
kubracim
ozur borcum var sana tamam birdaha sevgilisi
demem valla dunku hallini unutmustum
valla arkadaslar ben sadece benim kendi yorumum yapiyor hersey olabilir
ay yok zeynep hanımcım canım...ne ozuru asıl ben ozur dılerım...bazen fazla vıtes artırıyorum...
sız bu arada kırgın gıbısınız bırılerıne..tuyolar ıcın bırılerı bısı mı dedı...eger dedıyse hıc ıyı etmemısler...
ay yok zeynep hanımcım canım...ne ozuru asıl ben ozur dılerım...bazen fazla vıtes artırıyorum...
sız bu arada kırgın gıbısınız bırılerıne..tuyolar ıcın bırılerı bısı mı dedı...eger dedıyse hıc ıyı etmemısler...
biraz oyle oldu bu hafta
onun icin dusundum de bir hafta
vermeyim diye ama ben gene duramiyorum
bazi kisilerin cocuk gibi davranisini forumda cikarmak
istemiyorum onun icin yarin tekrar ufak da olsa bircak tuyo verecegim
biraz oyle oldu bu hafta
sız eger tuyo verırken ınsanların sevıncını goruyorsanız bence kımseyı takmayın...yuksek mercıler ve etkılenenler harıc...ö.mler gelıyorsa ya da burda olan yorumlar varsa sızın hakkınızda onları takmayın...
doktorlar forumunda varsınız ya...bu mudur budur!!!!!
sız eger tuyo verırken ınsanların sevıncını goruyorsanız bence kımseyı takmayın...yuksek mercıler ve etkılenenler harıc...ö.mler gelıyorsa ya da burda olan yorumlar varsa sızın hakkınızda onları takmayın...
doktorlar forumunda varsınız ya...bu mudur budur!!!!!
zaten insanlarin sevindirmek yetiyor
dun biraz bazi haberler almisitim dizimiz hakinda ona da moralim bozul
mustu onun icin bir cekildim ama eskisi gibi tekrar burdayim
:happy0064
bu arda arkadaslar fragman sali saat 12 gibi oglen cikacakmis ve
ozet de aksam olacakmis onu haber vereyim dedim
biraz oyle oldu bu hafta
anladığım kadarıyla kırılmışsınız. siz boşverin onları :img-wink: bu forumda pekçok insan size ve sizin dediklerinize değer veriyor (misal ben :img-yes: ). önemli olanda bu.
yaw suatla ilgili tüyo varsa paylaşırsanız ben kendi adıma sevinirim. şimdiye kadar verdiğiniz tüyolar içinde teşekkürler
biraz oyle oldu bu hafta
karar aldım bu hafta tuyo vermıycem demıstın
bende her hafta verıyosun bu hafta vermıycen dıye dusundum
meger kızmıssın
ama yarın devam edıcek olmana sevındım
1 hafta ancak boyle gecıyo
zenanla suatın arası hepp ıyı olur ınsallah cok yakısıyolar yaaaa:good:
zenana bayılıyorum ınsallah bu hafta ıyılesıp daha fazla gorunur
anlıyorum
yaw mıllet benım enıste ızınlı uzun bır sure...yanı ayrıldı ordan...
yanı artık zor benım onaylamam...neyse bakalım...
yaw ytb de ızlemıyorum
ah suat bey ah...
ben bu bölüme bayıldım bir insan bu kadar mı tatlı olur bu kadar mı güzel bu kadar mı zeki kırk bin kere maşallah.... zenan zenan zenan zenan zenan zenan
ay ben bayılıyorum bu kıza bu diziye de bayılıyorum... bu dizi başladığından beri forumları takip ediyorum ama site beni aktifleştirmediği için hiç bir şey yazamadım ama şimdi arkadaşımınkiyle giriyorum çok mutluyum
ayrıca tam bir zenan-suat fanatiğiyim
ne dusunuyorum varya...
sımdı bır soru sorsam kımcısınız dıye
herkes leventcıyım suatcıyım zenancıyım der
ama bırey olarak kımcısınız desem...
belkı cogumuz apısıp kalırız...
denız dısında ben dısında...daha varmı tam bılmıyorum
sozlerımı yanlıs anlamayın...asla kotu nıyetım yok...
bıreycı olarak seven varmı demek ıstedım
ay yok ben bısı demedım...
sıla bıraz dokundu da...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
karar aldım bu hafta tuyo vermıycem demıstın
bende her hafta verıyosun bu hafta vermıycen dıye dusundum
meger kızmıssın
ama yarın devam edıcek olmana sevındım
1 hafta ancak boyle gecıyo
zenanla suatın arası hepp ıyı olur ınsallah cok yakısıyolar yaaaa:good:
zenana bayılıyorum ınsallah bu hafta ıyılesıp daha fazla gorunur
evet ama simdi daha iiyim gecti
suat ve zenan arasi hep ii olacak diye soylemeyim
ama biz suat icin uzulecegiz zenanda oyle sonra
bazen kizacagiz diye biliyorum
ne dusunuyorum varya...
suat derim ben baska birsey
dememe gerek kalmaz
bekir beyin oyunculuguna zaten hayranim
suat olarak tam guzel olmus
fragmanın erken çıkacak olmasına sevindim. inş. böyle olur.
ya belki söylemek istemezsiniz ama merak ettim. :img-blush acaba bu aldığınız haberler senaryoylamı ilgili setlemi sizinin devamıyla mı ilgili? umarım kötü bişiler olmaz dizimizde ve dizimize:icon_sorr
suat derim ben baska birsey
dememe gerek kalmaz
bekir beyin oyunculuguna zaten hayranim
suat olarak tam guzel olmus
dımı ya dımı ya...
yanı bazen dızıyı ızlerken dıyorum
yuruse yeter...
ah bı de su kelımeyı kullanmasa...
cıdden kullanınca boynumdan kasınmaya basladım...
uyuz oldum her yonden...:img-hyste :img-hyste
ne dusunuyorum varya...
ben yınede cevap vermek ıstedım melike günerciyim
cok begenıyorum onu dogal gelıyo bana
hatta bu dızıyı o var dıye ızlemeye basladım ıyıkıde ızlemısım gercekten cok guzel
dızıde de zenan ve suatcıyım dogal olarak tabii:D:D
fragmanın erken çıkacak olmasına sevindim. inş. böyle olur.
ya belki söylemek istemezsiniz ama merak ettim. :img-blush acaba bu aldığınız haberler senaryoylamı ilgili setlemi sizinin devamıyla mı ilgili? umarım kötü bişiler olmaz dizimizde ve dizimize:icon_sorr
gelecek bolumler hakinda biriyle
onun icin uzuldum
ama ellime 100/100 oldugunu belirten bilgi gecince
o zaman bana zor karar dusuyor sizlerle paylasayimi yok
sam baylasmayim mi gecen zenan icinde ayni sey oldu paylasma karari almistim ama bunu paylasmazsam arkadaslar beni valla forma koymazlar:img-hyste
ne dusunuyorum varya...
ya amma kazık soru haa :img-hyste valla düşündümde ben suatla zenanı ayıramıyom :icon_whis ikisinide çok seviyom yafff hani biri öne çıkmıyo bide sanki ikisinin ayrı ayrı değilde beraber mutlu olmaları fikri daha hoşuma gidiyo :img-blush ayrı ayrı olmaz onlar :icon_sorr
dımı ya dımı ya...
yanı bazen dızıyı ızlerken dıyorum
yuruse yeter...
ah bı de su kelımeyı kullanmasa...
cıdden kullanınca boynumdan kasınmaya basladım...
uyuz oldum her yonden...:img-hyste :img-hyste
oyle bakislari
konusmasi
yurumesi
hepsini sayarsak suat (bekir) beyin forumu olur
ama adam her role yatkin boyle dusun gecen yeni bir dizi gordum
orda doktor rolunde birine hic yakismamisti ama bizim suat farkli
leventide soyleyimde deniz kizmasin
panikle-me 23-03-07, 22:20 ne dusunuyorum varya...
beni unutma ..... ben belliyimm....zenan bacımdırr...ee suatta eniştemm :img-hyste :img-hyste ama ben asıl
hasancıyım...bak hele hasan kendine kız bulsun anam siz beni ozaman görünn...
onun icin uzuldum
sam baylasmayim mi gecen zenan icinde ayni sey oldu paylasma karari almistim ama bunu paylasmazsam arkadaslar beni valla forma koymazlar:img-hyste
hadi zeyno nolurr cabuk ol:img-in_lo
kardesım cık cık dıye basımın etını yıyo
salıya kadar beklıycekmısız fragmanı senden yana barı yuzumuz gulsun
bısey soylemıyceksen barı kım hakkında oldugunu soyle artık napalım onada razıyız:icon_sorr
evet ama simdi daha iiyim gecti
suat ve zenan arasi hep ii olacak diye soylemeyim
ama biz suat icin uzulecegiz zenanda oyle sonra
bazen kizacagiz diye biliyorum
onun icin uzuldum
ben bu iki yazdığınıza bakınca sanki suatla alakalı diye düşündüm :icon_sorr yaawww çok mu kötüü:sad53: onunda geçmiş defterleri açılcak galibaa ufff
ya niye hep uzmanların geçmişi zenanın geçmişi filan yok muuu
bende kendi kendime sinirlendim bilmeden ama ufff:icon_sorr yani sanki suatımı zor günler bekliyo dolayısıyla suat-zenan ilişkisini. umarım çabuk toparlanırlar ela-levent gibi uzun olmaz di mii? gerçi sadece tahmin üzerine yazdım ama üzüldüm imdi yaffffffff:icon_sorr
beni unutma ..... ben belliyimm....zenan bacımdırr...ee suatta eniştemm :img-hyste :img-hyste ama ben asıl
hasancıyım...bak hele hasan kendine kız bulsun anam siz beni ozaman görünn...
cnm senı bılıyorum...
denızım cnmsın...gel cnm gel...
zeynep hanım onun pasıf rollerde oldugu yerlerı de bılıyorum...ama kotu adam rolunde veya bır sıtcom da gormedım...nsl olurdu acaba...super olurdu yıne...
ö.m atan arkadas...saate bak be kardesım...Allahınızı seversenız salıncak da ıstermısınızzzzzzzzz:img-hyste :img-hyste
:img-hyste hadi zeyno nolurr cabuk ol:img-in_lo
kardesım cık cık dıye basımın etını yıyo
salıya kadar beklıycekmısız fragmanı senden yana barı yuzumuz gulsun
bısey soylemıyceksen barı kım hakkında oldugunu soyle artık napalım onada razıyız:icon_sorr
cnm hic kimse
kalp krizi gecirsin:icon_whis
istemem onun icin bu bilgi dogrulansin bu bolum icin
olmaya bilir 15 bolum icin ola bilir
denizcim geldim
bilgi hmmm varmi?
bilmem, ne hakinda olduguna bagli?:img-hyste
cnm hic kimse
kalp krizi gecirsin:icon_whis
istemem onun icin bu bilgi dogrulansin bu bolum icin
olmaya bilir 15 bolum icin ola bilir
denizcim geldim
bilgi hmmm varmi?
bilmem, ne hakinda olduguna bagli?:img-hyste
tamam sagol ama ıcıme kusku dustu zenanla ya da zenan ve suat ılıskısıyle olabılır dıye
artık ruyamda gormeye devam ederım ben zenanı:D
yarın okurum yazdıklarınızı belkı bısey cıkarırım aradan
hepınıze ıyı aksamlarbye bye bye
cnm senı bılıyorum...
denızım cnmsın...gel cnm gel...
zeynep hanım onun pasıf rollerde oldugu yerlerı de bılıyorum...ama kotu adam rolunde veya bır sıtcom da gormedım...nsl olurdu acaba...super olurdu yıne...
ö.m atan arkadas...saate bak be kardesım...Allahınızı seversenız salıncak da ıstermısınızzzzzzzzz:img-hyste :img-hyste
kubracim o ne rol oynasa
ben gene beyeniyle izlerim
kotu kararekter olsa valla yakisir o sinir
le
zaten doktorlar ona cogu yonunu gosterme firsatini verecektir
panikle-me 23-03-07, 22:29 yaww...bişi dicemmm.....
diziye yeni birileri gelcekmi..
hasanıma..
anladınız siz onu...hehe kim olur acaba gerçi daha itiraf varmış ama..
sen çok üzülme..
kübra ayy sıla deme bana ablam deme..ben onu bırakrım 4 bölümdür...mardine dönsün devam ederimm..döndülermi..
yaww...bişi dicemmm.....
diziye yeni birileri gelcekmi..
hasanıma..
anladınız siz onu...hehe kim olur acaba gerçi daha itiraf varmış ama..
sen çok üzülme..
kübra ayy sıla deme bana ablam deme..ben onu bırakrım 4 bölümdür...mardine dönsün devam ederimm..döndülermi..
haftaya cnm....ama bu bolumu hıc sorma...:icon_sorr
tum foruma;
1-bekır beyın kardesı degılım
2-prenses19 -denız degılım
3-makyoz hıc degılım(ay buna koptum)
ya arkadaslar hanı bayılcam gulmekten de ...ıyımısınız...:img-hyste
kubracim o ne rol oynasa
ben gene beyeniyle izlerim
kotu kararekter olsa valla yakisir o sinir
le
zaten doktorlar ona cogu yonunu gosterme firsatini verecektir
yaww ben iice kötü oluyorummm ne olcak suatıma :icon_sorr sanki bişiler olcak gibi ona yaff
yoksa şu meşur greys olayımı olcak kaza geçircek ve bi süre işinden ayrı mı kalcak ya daa eski bi sevgili veya daha kötüsü eş hatta ve hatta çocuk :sad53:
ufff yaff acayip coştum biliyorum ama hiiç ii kokular gelmiyo burnuma zaten bu bölüm bu kadar mululuk ii değildi :( bu kadar gülümsemenin ardından hep ağlatır senarist milleti kesin suatı kötü günler bekliyo belki kendi belki zenan dolayısı ile ama işler karışcak gibi :sad53: :sad53: :sad53:
tum foruma;
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ay bunlar bana soylenlerde
daha komikmis
cnm sen iki kis ayni anda olmayi nasil beceriyorsun:img-hyste :img-hyste
bekir beyin kardesi olsan fena olmazdi kubracim :img-hyste
seni makyoz yapmislar bana da bilgemisin demislerdi:img-hyste merak
etme bu mesajlarin daha komikleri gerilir
sen suata abi demeye devam et dikce kardesi derler:happy0064
tum foruma;
ya tamamen forumla alakasız ama beni güldürdün yaff halbuki pek üzgün ve sinirliydim :(
bakıyorum baya popülersin :) ee bekir abi diyince millet yanlış anlamış demek
makyözlük nerden. :img-hyste bi ara yorum yazmıştın bekir beyin makyajı ile ilgili acep ordan mıı peki herkes kübra derken nasıl deniz yaff
:img-hyste :img-hyste gerçi ben eski değilim forumda ama
suat:img-blush :img-blush :img-blush sen ii ol yawww
:img-blush
ne.:img-hyste :img-hyste makyoz .... yakışır...ay sen onu şaka olarak suraya yazmıştın.
ve kesin hafataya birileri geliomu 15. blme aşkıma:img-blush ben gelirim.
ya ozdecım bana gelen ö.mlerı okusanız catlarsınız gulmekten...
derım ya arada bekır beyın kırısıklıklarını cok sevıyorum...sonra yanlıs pudra kullanıyorlar...bana ö.m atan kısı de doktorlarda makyozmuusnuz yazmıs:img-hyste kı ben ordakı makyoze kızmıstım:img-hyste
neyse...:img-hyste
yaw gelsın kım gelıyo....
bız cagırmasak da gelen gelır:img-hyste
yaww ben iice kötü oluyorummm ne olcak suatıma :icon_sorr sanki bişiler olcak gibi ona yaff
yoksa şu meşur greys olayımı olcak kaza geçircek ve bi süre işinden ayrı mı kalcak ya daa eski bi sevgili veya daha kötüsü eş hatta ve hatta çocuk :sad53:
ufff yaff acayip coştum biliyorum ama hiiç ii kokular gelmiyo burnuma zaten bu bölüm bu kadar mululuk ii değildi :( bu kadar gülümsemenin ardından hep ağlatır senarist milleti kesin suatı kötü günler bekliyo belki kendi belki zenan dolayısı ile ama işler karışcak gibi :sad53: :sad53: :sad53:
cnm ben suata birsey olacak demedim
hemen kotu dusunmeyin
belki ii birsey belki bilgeye birsey olacak
cok belkiler var
panikle-me 23-03-07, 22:39 :img-hyste :img-hyste :img-hyste
daha komikmis
itiraf ediorum itiraf ediorum...
tmm bakın tüm gerçekleri yazıorum...
ben melikenin ..kızkardeşiim....zeyno yönetmen hatta bilge zeynonun arkadaşı...kübra da makyoz...arada biddee senaryo yazıyo:img-hyste :img-hyste
aman şaka şaka şaka ..devam ederdim şakama ama alınan çok olur..bide ynlş anlaşılır..
yok bnm diziyle alakam yok...izlemekten başka
bu arada ben okulda umarım hasan hasan die gezmem rezil olurum çnk bizim okuldaki tek hasan rehbercimin eşi..:img-in_lo
daha komikmis
ah zeynep hanımcım
denızıme yazarım gelen ö.mlerı kopar gulmekten
yaw vallahı abı demıyorum eskısı kadar...
sevınccım vallahı bende anlamadım
bırden denızle ben populer olduk cıktık...:img-hyste
bilge miiii o cadı ile suat değil de mi yaa. yani sadece bilgee aynı cümle içinde olmaz yaa ben mi coştum herşeyi yanlış anlıyorum yafffffffff demekki neymiş canın sıkkınken fazla düşünmiycen :(
biliyorum bugün biraz tuhaf oldu yazdıklarım ama :( yaa bugün bi arkadaşla konuşurken onun bi teorisi ile zaten sinir olmuştum üstüste geldi bee yaa
tum foruma;
eveett
bana çok öm geliyo
ama benle ilgili şeyleri küboşuma değil bana msj atın canlarım
kız bıktı msjlardan ve bana iletmekten
maalesef kutsinin sevgilisi falan değilim
onu çok seviyorum ama nedenini nasıl açıklayayım
nerden başlıyayım
başlarsam sayfalar sürer forum kapanır
berna abla çıldırır o yüzden bu mevzuya girmiyorum
bak yaa nasıl beni burda çatlatıyo
insan bi ne yaptığını ne ettiğini ne duyduğunu ne zaman duyduğunu falan rapor yazar
denizcim bilirsin haftasonu bilgiler
daha cok olur
ama leventin bildigim kadar bebek olayini bu hafta ogrenmiyor
ama hasanla aralari bozula bilir denildi bana ama yarin bir bakacagim
aralari ne kadar ii/kotu diye
Dilan-Cagri 23-03-07, 22:45 :img-hyste :img-hyste :img-hyste
daha komikmis
:img-hyste Kübra makyöz, Bekir beyin kardesi ve deniz...Sanada Bilge'misin diye sordular haaa inanamiyorum...bende Haldun beyim :img-yes: yok yok allah korusun biz biz olalim en iyisi :img-in_lo ... Neyseee Zeynocum tahmin ve tüyolarini bekliyorum canim...Yazdiklarini okudum bakalim nolcak cok merak ediyorum paylastiklarin icin cok sagol canim...Evet panikle-me bencede Hasan'a artik bi kiz bulalim cocuk elinde gofret geziniyor öyle :img-in_lo
haha....pudra mudra ohh..hade hade kıvırma....
bilioruz bis..:img-hyste yere bakan yürek yakan..
aman ayy gülemiomda..kardeşim uyuyo...yanda annem..off beyaz showuda kaçırdım...ne gsl ne gsl
yaw ozdem gulme yaw:img-hyste
ama cok komık...daha var bedenını soranlar...sonraaa ayakkabı nosunu soranlar...var daha...:img-hyste :img-hyste
neyse berna hanım kızmasın...
suat bey uzulmesın aglamasında ...sinirlenebılır
yarın o boneden alıcam...aynısını bulamam ama olsun:img-yes:
ayy küboşum sorma
ben de taktım o kapşonludan alıcam
hatta görürsen al bana
sanırım sette o lazım olur aşkıma
ozde cnm hasan sevigli geliyormus
kim tahmin etmen cok kolay olur
ben gidiyormusum yeni bir om geldi hasanin yeni sevgilisi senmisin diye
guldum ya valla olmaz demiyorum
ama cok erken daha cocuk elaya acilacak gelecek bolum
uzulecek onu toparlayacak birine ihtiyaci olacak:img-wink:
ya sevgili ya da annesi gelirms:img-hyste
:img-hyste Kübra makyöz, Bekir beyin kardesi ve deniz...Sanada Bilge'misin diye sordular haaa inanamiyorum...bende Haldun beyim :img-yes: yok yok allah korusun biz biz olalim en iyisi :img-in_lo ... Neyseee Zeynocum tahmin ve tüyolarini bekliyorum canim...Yazdiklarini okudum bakalim nolcak cok merak ediyorum paylastiklarin icin cok sagol canim...Evet panikle-me bencede Hasan'a artik bi kiz bulalim cocuk elinde gofret geziniyor öyle :img-in_lo
yahuuu
arkdslar kübraya deniz demiyolarmış
benle ilgili soruları ona soruyolarmış
olay bu
asıl bana gelen msjları gör
sen kutsinin sevgilisi misin
ayy küboşum sorma
ben de taktım o kapşonludan alıcam
hatta görürsen al bana
sanırım sette o lazım olur aşkıma
gerekmis cnm ogrendim
bir kac sahne icin daha gerekmis
onun icin senin icin allamadim
ama istedigin seyi soyledim:img-wink:
bugun ilk sefer evde ciktim bir hafta sonra da onun icin mutluyum
birde su bilge evlenmede yada baska birsey yapmasinda hamile kalmak icin
levent yikilir
yaw suat beye kızgınlıkta cok yakısıyor...
elaya kızmısıtı mesela...ne guzel gorunuyordu
ama su kesın...
bekır beyın oynadıgı en ıyı rol..
yanı ben alıyı de mehmetı de bu kadar sevmemıstım
kenanı cok sevmıstım ama suat kadar asla...
suat bambaska ya...
her bolumde bambaska
ay bı de bır kere bolum sonu bekır beyle bıtsın yahu...
şu ara değiştim...
kübra ablacım ben buna gülmiyim neye güliyim...
aayyy zeyno sakın bana benim deme....yada de senden iisini bulamam...
ayy şaka bu ha sırf bu yüzden başkalarıın ömleriyle rahatsız olma...sen misin diee
cnm simdi gercekten o konuya girmeyim demi
zaten bilgenin kiz kardesi misin bilge misin diye mail aliyorum
bir de onun icin almayim ben bilgeyi hic sevmiyorum ama
beni kadin ediyorlar
zaten gecen giydikleri icin kadini oldurmek istedim
oyle doktor olurmu cok soguk birisi
panikle-me 23-03-07, 22:59 şu an ne düşündüm tahmini bile imkansız..
suata sakal yakısırmıydı...ayyy düşünemiorum...ama belki olabilir...
13. blmü gene isliom...dershaneye gitmekten korkuorum.
yaw suat beye kızgınlıkta cok yakısıyor...
elaya kızmısıtı mesela...ne guzel gorunuyordu
ama su kesın...
bekır beyın oynadıgı en ıyı rol..
yanı ben alıyı de mehmetı de bu kadar sevmemıstım
kenanı cok sevmıstım ama suat kadar asla...
suat bambaska ya...
her bolumde bambaska
ay bı de bır kere bolum sonu bekır beyle bıtsın yahu...
ya valla açıkcası bende isterim ama malum sonlar pek hayırlı olmuyo en iisi hiç suatla bitmesin hatta zenanlada bitmesin. gerçi böyle de olan elayla levente oluyo ama yapcak bişi yok :icon_sorr önceliğim suat ve zenan :icon_whis
yaww herkes mutlu olsa ne olur başka bi şekilde merak uyandıramayı becerseler yaaa
suatla zenan hep mutlu olsa ne güzel olur :icon_sorr ama biliyorum mümkün diil bırakmazllar
panikle-me 23-03-07, 23:02 cnm simdi gercekten o konuya girmeyim demi
zaten bilgenin kiz kardesi misin bilge misin diye mail aliyorum
bir de onun icin almayim ben bilgeyi hic sevmiyorum ama
beni kadin ediyorlar
zaten gecen giydikleri icin kadini oldurmek istedim
oyle doktor olurmu cok soguk birisi
cnm ben aşkıma senden ii gelinmi bulcamm..:img-hyste yenge hesabı bol tüyoda alırdık.:img-hyste
yok arkadaşlar böle bişi yok sadece bizim öle dalgasına sohbetimiz...demi zeynepcim...
hasannnnnnnn:))))
şu an ne düşündüm tahmini bile imkansız..
suata sakal yakısırmıydı...ayyy düşünemiorum...ama belki olabilir...
13. blmü gene isliom...dershaneye gitmekten korkuorum.
yaa sakal nerden çıktı :icon_whis ama hakkat nasıl olurdu acep??? ama o böyle ii ya boşver böyle kalsın :)
dershaneye gitmekten neden korkuyosun ya bi problem yok değil mi
panikle-me 23-03-07, 23:04 ya valla açıkcası bende isterim ama malum sonlar pek hayırlı olmuyo en iisi hiç suatla bitmesin hatta zenanlada bitmesin. gerçi böyle de olan elayla levente oluyo ama yapcak bişi yok :icon_sorr önceliğim suat ve zenan :icon_whis
yaww herkes mutlu olsa ne olur başka bi şekilde merak uyandıramayı becerseler yaaa
suatla zenan hep mutlu olsa ne güzel olur :icon_sorr ama biliyorum mümkün diil bırakmazllar
açık konuşayım..ben 2 blmdr sonunu islemiorum..
evlencez fln dedini izlemedim..
çnk yani ben pek ela ve levantçi olmadım için işime yaramıyo...
ama eğer bizimkilerle alakalı olsun o zaman offf..
dizi güsel hoş ama bence artık farklı sonla vermeliler.
hasanla meselaaaa...:img-hyste
Bu akşam bişeyyazdım ama tam göndericem güye 5 dk yedeklemeye takıldım yazamadım.. yatmadan yazıyım içimde kalmasın ....
Efendim ilk konu ... içimde kalan....
Suat bey efendi Zenanın odasına geliyorya film izlemek için...
ee noldumu..
yatagına yanına yatıgına yatıyor...
Abi o Suatın kolunun kalkıp Zenan sarılmasını nasıl bekledim anlatama ..
ama tık yok.. Yaww kaldır kolunu al kzı kolunun altına ... ama yok nerdeee...
neyse geçelim ikinci konuya...
Beni asıl endişelendiren...
Tamam iyi hoş bu kerkenez hamile değilde... Levent bunu duyunca ne olucak...
Adam yıkılıcak resmen....
Düşünseneniz.. ugruna hayatındaki en sevdiği kişiden vazgeçti... uğruna tüm mutlulugundan vazgeçti..
o haldeyken bile onun resmine bakarken güldü bi tek ...
Nelere katlanıyor...
vee bunların hepsi yalan....
kesin ağlatacaklar bunu yine....
umarım ilk duydugunda arabasına falan binmez.... yoksa ben dahil kimsenin yüregi kaldırmaz bunu ....
panikle-me 23-03-07, 23:08 yaa sakal nerden çıktı :icon_whis ama hakkat nasıl olurdu acep??? ama o böyle ii ya boşver böyle kalsın :)
dershaneye gitmekten neden korkuyosun ya bi problem yok değil mi
yok bi problem yok dershaneye gidersem ortalıkta özdede yok olcak...hoca beni öldürcek..
nese şu sakal benm aklımda bayadır vvaaarrr..ama olsun o bölede bayağı hoş...
bayağı hoş....bayağı..
zenanada uzun saç gerçi onun öle halleri var ama doktorken ? yorum yok...
burağa gözlük mesela...kadere kısıl renkte saçç...
elaya kahkül...leventee küpe...bilgeye dazlak kafalılık nsl olur?
hasan zaten mükemmel
Bu akşam bişeyyazdım ama tam göndericem güye 5 dk yedeklemeye takıldım yazamadım.. yatmadan yazıyım içimde kalmasın ....
ee noldumu..
Düşünseneniz.. ugruna hayatındaki en sevdiği kişiden vazgeçti... uğruna tüm mutlulugundan vazgeçti..
Nelere katlanıyor...
umarım ilk duydugunda arabasına falan binmez.... yoksa ben dahil kimsenin yüregi kaldırmaz bunu ....
ya bugün ne yazdım bee ama nick'in hakkını veriyim di mi:img-hyste
valla bende bekledim suat sarılsın diye ama nerde hadi o sarılmadı zenan başını abimin omzuna dayar dedim ama nerdeee :icon_whis
valla levente hakkat çok yükleniyolar ama bu arada bizimkilere mutlu bırakıyolar diye galiba ben içten içe birazcık seviniyodum :img-blush ama inş. şu yalanı evlenmeden öğrenir ve tabi düzgün bi yerdee
ee noldumu..
Nelere katlanıyor...
ayy ayşem sorma burdakilere de söyledim
bekliyorum o kol ne zaman kalkıcak diye yok canım yok
ayy öteki mevzuyu da bugun konuştuk
gerçekten aşkımın hayatı mahfolmuş
sevdiği insan yanında ama bir o kadar uzak artık
üstüne bi de bu şeytanla evlenmek zorunda
ayy bi de bu yalan ortaya çıkıcak
oıfffff yanii
bence de aşkım yine ağlıcak
vallaha ilk seferinde siz de biliyosunuz o ağladı ben de 1hafta ağladım bu sefer ne olur bilmiuyorum
araba falan hiç çıkarma şimdi
panikle-me 23-03-07, 23:23 ee hiç kimse kalmadı..
bende kaçtım
bu arada blmün en güsel yerlerinden biride fikret ve bilge ASANSÖR
Dilan-Cagri 23-03-07, 23:27 ee hiç kimse kalmadı..
bende kaçtım
Evet canim aynen öyle...Bide diyor yüzsüz
yüzsüz yaslandikca duygusallasiyorsunuz bilmem
ne...Ama Fiko teyze lafi cakti...Getapo herseyi
görüyor ve anliyor...Helal olsun vallaha :img-yes:
ee hiç kimse kalmadı..
bende kaçtım
ayy evet canım yaa
herkes gitti
o sahne beni bitirdi zaten
dedim intikam acı olucak
bi an korkmuştum asansörde ela vardır diye
fiko çıktı
ayy bi üzülmüşüm sorma:img-hyste :img-hyste
dedim sülük yandın sen
fiko seni laflarıyla asansörün zeminine yapıştırır
ŞEKİL A
Fikret:Sizinle sohbet etmemi beklemeyin,biz ikimiz arkadaş falan olmayacağız
Bilge:Ela'yı bu kadar sahiplandiğinizi bilmiyordum..anlaşılan sizde yaşlandıkça duygusallaşıyorsunuz
Fikret:Boşuna beni iğnelemeye çalışmayın tavrınız bana sökmez..Levent Beyi hatta Haldun Bey'i bile kandıranilirsiniz ama beni kandıramazsınız.Ben size bakınca içinizi okuyorum Bilge Hanım
ee hiç kimse kalmadı..
bende kaçtım
cnm daha cok catisma olur bu
ikili arasasinda diye dusunuyorum
sana ii geceler ben om atarim sana diger sordugun
konu hakindabye
Dilan-Cagri 23-03-07, 23:38 cnm daha cok catisma olur bu
ikili arasasinda diye dusunuyorum
sana ii geceler ben om atarim sana diger sordugun
konu hakindabye
Evet öyle olacak gibi...Iyi olur Gestapo
hangi tarafi tutacagini biliyor zaten bastan
beri gicik kapiyor...Neyse ben cikiyorum
öptüm...Herkese bol doktorlu rüyalar diliyorum bye
hadi ben de kactim biraz uyuyum
sizlere ii yorumlar
suat ve zenan arasinda bazi olaylar olacak
tahmin edin neler olabilir
cnm ben aşkıma senden ii gelinmi bulcamm..:img-hyste yenge hesabı bol tüyoda alırdık.:img-hyste
yok arkadaşlar böle bişi yok sadece bizim öle dalgasına sohbetimiz...demi zeynepcim...
hasannnnnnnn:))))
saka mi
gercekmi zamanla gorecegiz gibi geliryor,
ama hasana biri gelecek artik kesin o
hic kimse yok cok erken gelmisim ben cikayim
günaydın arkadaşlar yeni tüyo yok anlaşılan kübracım sana gelen mesajlara çok güldümya hatta makyöz olman bitirdi zaten....
hasana biri gelsin artık canım benim aklıma ipek tanrıyar geliyo ben okızı seviyorum hem sempatik ii olur bence...
bekir abiye kötü rolde yakışır valla hatta belki hatırlarsınız böylemi olacaktıda birkaç bölüm oynamıştı ve orda çift karakterliydi bir yandan arkadaşını seven bir dost diğer yandan o arkadaşını kuyusunu kazan biri onun oğlunu falan kaçırmıştı ama oda yakışmıştı bekir abime...
bilge cadısın hamile olayında tabikide gestepom canım teyzem yaklaşcak o çok zeki bir kadın ve size katılıyorum arkadaşlkar o asansör olayında bilgeye kafı nasıl koydu ama süperdi ya...
günaydınlar...........
valla canancım hasana ipek yakışır ya .....
oda aynı deli dolu uçara bir kız hasana böylesi gider....:)
ama bakalım bu senaristler hasana birini getiricekler mi.....
hasan eladan vagzeçmez gibi görünüyor hele şimdide lleventle ilişkiside bitti diye iyice umtulanır çocuk......bakalım.....
valal bilge olayını bencede gestapo öğrenecek gibi..
ama haldunun bu olanları duyduğundan yüzünün şekli nasıl olacak merak ediyorum doğrusu....
ya bilgenin kardeşi inbsaflı çıkıp söylersede bişey diyemicem.........
günaydınlar...........
valla canancım hasana ipek yakışır ya .....
oda aynı deli dolu uçara bir kız hasana böylesi gider....:)
ama bakalım bu senaristler hasana birini getiricekler mi.....
hasan eladan vagzeçmez gibi görünüyor hele şimdide lleventle ilişkiside bitti diye iyice umtulanır çocuk......bakalım.....
valal bilge olayını bencede gestapo öğrenecek gibi..
ama haldunun bu olanları duyduğundan yüzünün şekli nasıl olacak merak ediyorum doğrusu....
ya bilgenin kardeşi inbsaflı çıkıp söylersede bişey diyemicem.........
Günaydın ayşincim nerelerdesin uzun zamandır yoktun...
ipek ama hasana göre dimi o daçok sempatik valla...
dediğin gibide olabilir senaristler bakarsın kimseyi getirmez çocuk ela diye kıvranır durur baksana bu hafta elaya aşkınıda itiraf ediyomuş...
bende haldunun ifadesini merak ediyom ya acaba o toz kondurmadığı öğrencisinin yalanlarını öğrenince neler yapcak....
kusursuz19 24-03-07, 07:47 suatın zenanı yatağa bağladığı yer çok komikti ya napsın adam kırk yılın başında aşık olmuş sevdiğine bişi olmasın istio hemde onu kaybetmekten korkuo:img-heh:
Günaydın ayşincim nerelerdesin uzun zamandır yoktun...
ipek ama hasana göre dimi o daçok sempatik valla...
dediğin gibide olabilir senaristler bakarsın kimseyi getirmez çocuk ela diye kıvranır durur baksana bu hafta elaya aşkınıda itiraf ediyomuş...
bende haldunun ifadesini merak ediyom ya acaba o toz kondurmadığı öğrencisinin yalanlarını öğrenince neler yapcak....
sorma canım ya netim bozuktu kaç gündür gerçi halen nanaylı ama idare ediyorum......:)
valla evet hasana kimseyi getirmezler bunlar.
dediğin gibi birde kime anlatıyormuş elaya olabn aşkını gerçekten saftirik bu çocuk ya............canım iyi niyetlşi ne yapsın.geçen hafta o yatak sahnesinde kader ve ela geldiği hali harikaydı bence bayıldım doğrusu.........
haldun mu valla çok şaşırıcak o kesin belkide levente o kadar yüklendiği için utanıocak kendinden bakalım merakla bekliyorum bende.......
kusursuz19 canım evet o sahende harikaydı ne yapsın kızı bağladı ama yine işe yaramadı zenanın yaramaz çocuklar gibi serum elinde dolaşması harikaydı harika.......:)
kusursuz19 24-03-07, 08:00 sumisali çok doğru söledin aynı çocuk gibiydi saçı falanda dağınık bidaha hep öle yapsın saçını çok yakışmıştı ona
sumisali çok doğru söledin aynı çocuk gibiydi saçı falanda dağınık bidaha hep öle yapsın saçını çok yakışmıştı ona
valla canım adım ayşin öyle hitap edebilirsin.......
,evet o halini bende sevdim gerçi ilk bölümlerde zenanı hiç sevmemiştim ama .
nasıl sveiyim elaya ne laflar etmişti ama şimdi biraz daha ısındım kıza karşı.......:) bu halide güğzeldi hakkaten kader dedi ya bazılarımız yattığı yerden bile doktorluk yapabiliyor diye...
hakkaten kız delirdi yatakta ya.......:)
ekinnnnsarppppp 24-03-07, 08:39 sumisali çok doğru söledin aynı çocuk gibiydi saçı falanda dağınık bidaha hep öle yapsın saçını çok yakışmıştı ona
Ben de bu fikrimi söyleme ihtiyacı hissettim, bence de süper olmuştu saçı... Son iki bölümdür de zenan-suat aşkının destekçisi oldum...Çok tatlılar ve birbirlerine çok yakışıyorlar gerçekten...:img-yes:
Ben halen dizinin etkisinden kurtulamadım. Harika bir bölümdü....
Zenan çok şirindi. Çok tatlıydı. Çok sevimliydi. Kısacası çok çok çok herşeydi:img-heh: :)
dizicibonus 24-03-07, 08:59 Harika bi bölümdü.HErkes birbirini morartıyo :img-hyste
Zenan zaten süperdi.Eh zeka tabi yattığı yerden kimsenin anlamadığını anlıyo
Suat ta süperdi zaten her bölüm süper cnm benim :)
Elaya çok fena acıdım.:sad53:
Bilgeciyim ama çok kızdım ona bu bölümde..
Bide leventin fikretle konuşurken güldü ya............İKi saattir videoyu orda durdurmuş bakıorum.Avonacım sende avatarına koymuşsun..YAktın beni ya!AYyy çok şekeer.
Kübra ablacım önceki sayfalardaki soruna cevap verim bende birey olarak suatçıyım!(İkincisini soran yok ama sölim hasan tabi :D )
Arkadaşlar belki daha önce eklenmiştir ama ben yeni okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce eklendiyse gerçekten hepinizden özür dilerim. Ocak ayında yazılmış bir eleştirmenin yazısı.
Doktorlar’a Şöyle Bir Bakalım
Bildiğiniz gibi showtv ekranlarında yabancı bir diziden uyarlama denebilecek Doktorlar birkaç haftadır yayınlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana yemediği dayak kalmayan diziye 04.01 perşembe akşamı yayınlanan bölümününde farklı bir gözle izledim, ve;
öncelikle belki oyunculukların tavan yapmadığı bir dizi, belki kısa süre sonra yayından kalkıcak, taklit vs vs… Ama dizide benim bile beklemediğim bir dolu iyi düşünülmüş ayrıntı var;
- Türkiye genelinde birçok polis memuru gibi dizide tek bölümlük giren çıkan bir polisin elazığlı olması.
- Doktorlara gelen yemeklerden edilen ikramlar
- Ölünce doktordan yaşayınca allah’tan mantığı,
- Din ile tıpın kesiştiği ve doktorları zorlayan noktalar,
- Asistanların işe başladıklarında yaşadıkları zorluklar,
gibi bir dünya ayrıntının ayrıntısı gerçekten iyi işlenmiş. Ayrıca anlamak isteyenlere verilen çok ince mesajlarda gerçekten yerli yerinde, farklı açılardan bakıp oyunculukları bir kenara koyup incelediğimde genede ortalamanın üstünde bir dizi olarak görüyorum kendisini..
Son olarakta, her geçen gün biraz daha olgunlaşıp karşımıza çıkan ve bence dizinin en tavan oyunculuğunu yapan, Melike Güner daha iyi yapımlarda mutlaka ileride rol olacaktır, peki melike kim ? ekmek teknesi’nin Sonay’ı, Braun reklamlarının seksi kızı, bir zamanlar Yıldız Kenter tarafından tiyatro sahnesinden kovulan kız. Kendisinide buradan tebrik ediyorum.
slm arkadaşlar bu sabah forum biraz sessiz
ayşincim vallahi bence de zenanın saçları çok tatlı olmuştu arkadan toplamayınca daha güzel oluyor ya ben çok merak ediyorum saçı uzun olsa nasıl görünür
ya bi arkadaş birazdan tüyo falan vericem demiş vericekse versin de merak etmeyelim değil mi ya ???
pazartesi görebilir miyiz acaba fragmanı of of merek yedi bitirdi beni :img-blush
Arkadaşlar belki daha önce eklenmiştir ama ben yeni okudum ve sizlerle paylaşmak istedim. Daha önce eklendiyse gerçekten hepinizden özür dilerim. Ocak ayında yazılmış bir eleştirmenin yazısı.
Doktorlar’a Şöyle Bir Bakalım
Bildiğiniz gibi showtv ekranlarında yabancı bir diziden uyarlama denebilecek Doktorlar birkaç haftadır yayınlanıyor. Yayınlandığı günden bu yana yemediği dayak kalmayan diziye 04.01 perşembe akşamı yayınlanan bölümününde farklı bir gözle izledim, ve;
öncelikle belki oyunculukların tavan yapmadığı bir dizi, belki kısa süre sonra yayından kalkıcak, taklit vs vs… Ama dizide benim bile beklemediğim bir dolu iyi düşünülmüş ayrıntı var;
- Türkiye genelinde birçok polis memuru gibi dizide tek bölümlük giren çıkan bir polisin elazığlı olması.
- Doktorlara gelen yemeklerden edilen ikramlar
- Ölünce doktordan yaşayınca allah’tan mantığı,
- Din ile tıpın kesiştiği ve doktorları zorlayan noktalar,
- Asistanların işe başladıklarında yaşadıkları zorluklar,
gibi bir dünya ayrıntının ayrıntısı gerçekten iyi işlenmiş. Ayrıca anlamak isteyenlere verilen çok ince mesajlarda gerçekten yerli yerinde, farklı açılardan bakıp oyunculukları bir kenara koyup incelediğimde genede ortalamanın üstünde bir dizi olarak görüyorum kendisini..
Son olarakta, her geçen gün biraz daha olgunlaşıp karşımıza çıkan ve bence dizinin en tavan oyunculuğunu yapan, Melike Güner daha iyi yapımlarda mutlaka ileride rol olacaktır, peki melike kim ? ekmek teknesi’nin Sonay’ı, Braun reklamlarının seksi kızı, bir zamanlar Yıldız Kenter tarafından tiyatro sahnesinden kovulan kız. Kendisinide buradan tebrik ediyorum.
elif canım ayy sabah sabah güldürdün beni
demek belki kısa süre sonra yayından kalkıcak haa
ben de şöyle bi göz atalım derim
dizi taklit denilse de çok ses getirdi
reytinglerde 1. oldu
bazı diziler saatlerini değiştirmek zorunda kaldı
bazı kanallar dizi koymaya kalktı tutunamadı kaldırıldı
ben başka ne diyeyim artık:happy0064 :happy0064
Tüyoları veriyorum
zenan-suat:suat zenanın ailesine haber vercekmiş zenan çok kızcakmış ama suat bi süpriz yapcakmış ne oldugu bilinmiyo
ela-levet:bilge hastalanıyomuş kanını aldırıyomuş röntgen çektirirken bebek felan gözükmüyümuş levent anlıyomuş sanırım
kader-burak:kader buraga baya kızgın oluyomuş burak elanın evine kadar gidiomuş kader onu görmek istemiyomuş o sırada yagmur çıkıyomuş yagmurun altında bekliyomuş burak öyle diyolar benım arkadaşımın kuzeni orda makyözde o söyledi kolay gelsin
elif canım ayy sabah sabah güldürdün beni
demek belki kısa süre sonra yayından kalkıcak haa
ben de şöyle bi göz atalım derim
dizi taklit denilse de çok ses getirdi
reytinglerde 1. oldu
bazı diziler saatlerini değiştirmek zorunda kaldı
bazı kanallar dizi koymaya kalktı tutunamadı kaldırıldı
ben başka ne diyeyim artık:happy0064 :happy0064
Vallahi bende gördüğümde baya bir güldüm.
Böyle düşünüyorlardı dizimiz hakkında şimdi gördüler dedim.
Vallahi ratingler iyi cevap veriyor bu eleştirmenlere...
Gerçi adam eleştirinin sonunda güzel bir şeyler yamış.
Belki oda şimdi dizimizin takipcisi olmuştur:img-hyste
Tüyoları veriyorum
zenan-suat:suat zenanın ailesine haber vercekmiş zenan çok kızcakmış ama suat bi süpriz yapcakmış ne oldugu bilinmiyo
ela-levet:bilge hastalanıyomuş kanını aldırıyomuş röntgen çektirirken bebek felan gözükmüyümuş levent anlıyomuş sanırım
kader-burak:kader buraga baya kızgın oluyomuş burak elanın evine kadar gidiomuş kader onu görmek istemiyomuş o sırada yagmur çıkıyomuş yagmurun altında bekliyomuş burak öyle diyolar benım arkadaşımın kuzeni orda makyözde o söyledi kolay gelsin
Ayyy canım ciddi misin?
Vallahi çok güzel olur bunlar olursa.
Ayyy çok heycanlandım.
Çok merak ettim.
Umarım bunlar gerçekleşir.
Tüyoları veriyorum
bir dakika eminsin değil mi bunlarda inanmıyorum ya harika vallahi de
benim anlamadığım suat niye zenanın ailasini çağırsın ki ya sonraki sürpriz
ya aklım çok karıştı inşallah onlar için ok iyi şeyler olur :happy0064
Tüyoları veriyorum
ayyy inş dediğin çıkar arkadaşım.
acaba suatın süprizi ne?
neyse arkadaşlar size iyi yorumllar.dersaneye gitmem gerekiyor.kendinize iyi bakın bye
yagmurkusagı 24-03-07, 10:00 inanamıyorum levent bu kadar erken öğrenecek mi
zannetmiyorum ya senaristler süründürecek bence bizleri
ama eğer hemen gerçekleşirsede çok memnun olurum
Tüyoları veriyorum
günaydın arkadaşlar öncelklee
ayy tüyolara bak,zenanın ailesi geliyo yani hehe :D
bilgeye müstahaktır ooh çok iyi olmuş leventin öğrenmesi
kader burakı yağmur altı sahnesnden snra affeder heralde ;)
selamlar tekrardan .
bu tüyolar gerçekmi yahu.....
ama bencede erken ya levent bu kadar erken öğrenmesi şaşırdım ya.....
oh bu bilgenin foyaları meydana çıkıyor ya nasıl sevindim oh oh........:happy0064
Tüyoları veriyorum
canım öncelikle tüyolar için sağol
zenan suat gelsin bakalım ama dahası ne olur bilmem
ne yapsın adsam baş edemiyo onunla
ela levent bak bu olay başkası için olabiir ya da levent şüphelenmeye başlayabilir ama birden past diye öğreneceğini sanmıyorum
bu kadar erken ç.ok zor yaaa
,
ama olsun çok isteerim
kader burak beter olsun kıza yaptığı terbiyesizlikten sonra
ama yağmur iyidir yaa bizimkiler yağmurda tanıştılar
dizicibonus 24-03-07, 10:29 Harika tüyolar bunlar saol cnm :)
Ama ben şüphelendim sanki levent bu kadar kolay ve erken öğrenmez gibime gelior.
VAlla bilmiom inşallah öğrenir levent ela da artık üzülmez.
Şu süprizi merak ettim.
PErşeembbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................. .....
yaseminergeneci 24-03-07, 10:29 hasanın kafasını yatağa vurmasına gülmekten geberdim burak ve kader cephesinde tek suçlu var oda burak zenan ve suata çok sevindim bilgeye bu bölümde gene beddua ettim yalan söyledi rezil şey elayada çok acıyorum leventede tabi
tatlı_cadı624 24-03-07, 10:33 Evet arkadaşlar tatlı cadınız Nida büyük ve uzun uğraşlar sonunda geldii..
Beni özlediniz mi? Valla ben sizi özledim.Çatladım,öldüm,bittim geberdim her bölümün sonunda bizim bozuk pcye bakmaktan
ama en sonunda burdayım
Şiiimmdddiii aradan uzun bir ara geçti ve benim tüyolardan haberim yok Lise arkadaşı olayını biri bana açıklarsa sevinirim
Bu bölümün yorumuna gelince gerçekten sakin bir bölümdü.Pek heyecanlı olduğunu söyleyemeyeceğim
Zenan süperdi deli etti abimi yattığı yerdende doktorluk yaptı hani
Bu Haldun beni deli ediyoooo. ya anlamıyormu bu leventi adam istemiyor işte o Denek Kurbağasıyla evlenmeyi
Hasanım harikaydı yine canım ya uyuyamadı bir yanında ela öbür yanında Kader ikiside her an patlayacak bomba gibi :)
Kader yemek olayında çok haklıydı güzel oldu Burak artık almıştır dersini Neymişşş eskilerin olduğu yerde yenilerinle yemek yemiyecen
Ela ahh elaya nedenir bilmem ki canım benim canı o kadar çok yanıyorki
Levente gelince artık kaçış yok gibi nikah masasından kaçar anca denek kurbağası yetmez gibi birde baldız çıktı başımıza ahh yazık yaw yazık
Veeee Denek Kurbağası bu bölümün sonunda beni bir an olsun mutlu etti zaten hamile olmadığını biliyordum
Ama bu habere sevinilirmi üzülünürmü bilmem
Neyse Uzun bir yorumla döndüm en sonundaa:happy0064
Çok özledim sizi canım:img-in_lo
hasanın kafasını yatağa vurmasına gülmekten geberdim burak ve kader cephesinde tek suçlu var oda burak zenan ve suata çok sevindim bilgeye bu bölümde gene beddua ettim yalan söyledi rezil şey elayada çok acıyorum leventede tabi
evet o sahneye bende bayıldım ya elanın ordaki konuşmalarına kaderin elinde cips tabağıyla gelip onunda yatağa yatmasına falan hepsi harikaydı ya.......
valla bu kadar bedduadan biri elbet tutacak cadıya ya.:)
levente pek acımıyorum elaya daha çok üzülüyorum....gerçi leventinden elinden bişey gelmiyor ama .
hasanın kafasını yatağa vurmasına gülmekten geberdim burak ve kader cephesinde tek suçlu var oda burak zenan ve suata çok sevindim bilgeye bu bölümde gene beddua ettim yalan söyledi rezil şey elayada çok acıyorum leventede tabi
evet yaa hasanın kafasını yatağa vurması çook komikti,bi de kızlar onu takmıyor ama diyor ya bişeyim yok merak etmeyin diye,kızlardan hala tık yok:img-hyste çook güldüm orda:img-hyste
dizicibonus 24-03-07, 10:44 hoş geldin nidacım :)
bende seni özledim .
off şu tüyolardan hala şüpheleniyorum.
video deli etti beni dolmuyor bi türlü!
merhaba herkese..tüyoyu getiren arkadaşa yürekten teşekkürler..ellerine ve yüreğine sağlık...bilgenini gizleri ortaya çıkıyor desenize..geçen bölümde hasan olayına ben de çok güldüm..o kapının gökgürültüsüyle açılması,kızların konuşarak girmesi falan...bir de gecenin yarısında..o kızların arasında iyi kafayı sıyırmıyor hasan:img-yes:
nida hoşgeldin canım
evet sülüğün hamile olmadığı ortaya çıktı
bizim BOS u akmış yaralı kafa fosil anlayamıyo işte
kafa almıyo ne yapıcaksuın
aşkım istemiyo
ama var yaaa o şeytanın foyası ortaya çıkınca önce onun yüzünü görmek istiyorum
fikoya bile ne dedi onun için
evet o sahneye bende bayıldım ya elanın ordaki konuşmalarına kaderin elinde cips tabağıyla gelip onunda yatağa yatmasına falan hepsi harikaydı ya.......
valla bu kadar bedduadan biri elbet tutacak cadıya ya.:)
levente pek acımıyorum elaya daha çok üzülüyorum....gerçi leventinden elinden bişey gelmiyor ama .
hıh sonunda anlamana sevindim
aşkımın elinden bişey gelmiyo
yapabileceği bişey yok
ne yapsın söyleyin yaaa
sıkışmış durumda
duumu eladan beter
adam hem ona bu kadar acı çektiği için üzülüyo
hem onun acısını da yüklenmeye çalışıyo
sevdiği kadın ona hem çok yakın hem de bir o kadar uzak
üstüne bi de bu şeytanla olmak var
ne yapsın şimdi söyle
o sülüğü buraksa çocuğunu göremicek yani garibim öykle sanıyo