Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/14

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

avona
21-03-07, 11:16
:img-yes: çok merak ettim şimdi..
gestapo kimle akşam yemeğine çıkıyor???

büyük ihtimal kocasıyla çünkü greyde evli ve daha sonra hamile bile olucakmış bi arkadaş öyle söylemişti.....

andromeasiren
21-03-07, 11:20
büyük ihtimal kocasıyla çünkü greyde evli ve daha sonra hamile bile olucakmış bi arkadaş öyle söylemişti.....

özette süpriz akşam yemeği deyince...kocası pek aklıma gelmedi...
bizim gestapo hamile olursa ne olur bilemem zaten tombul..yusyuvarlak bişi olur heralde

gzd_gzd
21-03-07, 11:34
:img-yes: çok merak ettim şimdi..
gestapo kimle akşam yemeğine çıkıyor???

greysde eşiyle yemeğe çıkıyodu,hatta levent çok şaşırıyodu gestaponun evli olduğunu duyduğunda:img-hyste

andromeasiren
21-03-07, 11:45
greysde eşiyle yemeğe çıkıyodu,hatta levent çok şaşırıyodu gestaponun evli olduğunu duyduğunda:img-hyste

bende şaşırdım valla..:img-yes:
nasıl aşık olmuş,nasıl sevmiş...romantik gestapoyu :img-blush hiç hayal edemiyorum:img-hyste
bunca zaman iş arkadaşılar nasıl evli olduğu bilinmez ki??

lazkizz
21-03-07, 11:54
bende şaşırdım valla..:img-yes:
nasıl aşık olmuş,nasıl sevmiş...romantik gestapoyu :img-blush hiç hayal edemiyorum:img-hyste
bunca zaman iş arkadaşılar nasıl evli olduğu bilinmez ki??

Hehehe Gestapo Zaten hepisinden kotu :P baksana biz neler bilmiyozmussuz :P Acabag kocasi guzel mi, ve fikretin gibi sinirli mi goruluyor??

MoR_CaDİ
21-03-07, 12:12
ya arkadaşlar
az önce tvde fragmanı izledim
gerçi daha önce de izlemiştim bilgeye gene uyuz olmuştum
ama konu o diil
bu sesli fragman niye gelmedi hala???
umutlandım o kadar sesli fragmanı verirler diye...

ekin-yeldaa
21-03-07, 12:17
arkadaşlar görmeyeli epey sayfa ilerlemişiz :)
ya fragmanı eğer seyrettiyseniz elanın resimini görmüşsünüzdür..
ama benzetmiş ama ben fazla beğenmedim sizce...

lazkizz
21-03-07, 12:22
arkadaşlar görmeyeli epey sayfa ilerlemişiz :)
ya fragmanı eğer seyrettiyseniz elanın resimini görmüşsünüzdür..
ama benzetmiş ama ben fazla beğenmedim sizce...

Anlamadim ne resmi,

elanin hastasi bu bolumde oynuyacakmi??

ekin-yeldaa
21-03-07, 12:26
Anlamadim ne resmi,

elanin hastasi bu bolumde oynuyacakmi??

evet,oynayacak ve çok merak ediyorum nasıl biri....
bu arada yasonun sitesindeki dünki fragman biraz eksikti bugün düzeltmişler seyredersen başına dikkat et çünkü çok hızlı geçiyor ben durdura durdura tam anlamıyla bakabildim....

..::seren::.
21-03-07, 13:04
slm Arkadaslarrr ben geldimmmmm
baya sessis forum yaaaa noluyos???:)
ben fargmani gördümmm ayyyyyyy son sahne varya orda kalbden giderim artikkkkkkkk
offff offfffffffff
ama yinede cokkk MUTLUYOM Bügün benim günüm

DOGUM GÜNÜM!!!!:):):)

hayatimsan...
21-03-07, 13:20
dogum günün kutlu olsun sereeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!
ayrica sesli fragman hala yok galiba ama ben en sonunda fragmani kesintisiz izeyebildim ohhh!
elanin resmide süper!
ama dün dedigim gibi biz resmi cizen icin baya bi üzülebiliriz yani ben duyduklarima üzüldüm ama cekimde öyle olacak mi bilemeyecegim!

21-03-07, 13:24
dogum günün kutlu olsun sereeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!
ayrica sesli fragman hala yok galiba ama ben en sonunda fragmani kesintisiz izeyebildim ohhh!
elanin resmide süper!
ama dün dedigim gibi biz resmi cizen icin baya bi üzülebiliriz yani ben duyduklarima üzüldüm ama cekimde öyle olacak mi bilemeyecegim!

saollll cnmmm!!!! :happy0064 :happy0064 of acaba yarinn en olucakkk cok emrak edioyurmmmm
normal fragmanda rressim ciziyo birisi öyle birseyyyyyyyy yok ama:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

aysem_
21-03-07, 13:24
merhaba arkadaşlar...
bakıyorum Gestapo'nun halleri pek bi merak edilmiş...
Şahsen bende kocasını merak etmekteyim.
Giyinmiş süslenmiş nereye gidiyorsa,
herhalde yemeğe gidiyordur kocasıyla.
Levo ile sinir Bilge'de aynı yere yemeğe gider de rastlaşırlarsa hiç şaşırmam...

guilty
21-03-07, 13:27
Doğum günün kutlu olsun seren:) Sesli fragmanı görmedim ben valla yok sanırım yarın çıkar belki ya da bu akşam felan:) Çıksaydı iyi olurdu fakat yok ahh show ahhh:) Zenan Suat sevdiğim sizsiniz:)

dizicibonus
21-03-07, 13:31
Doğum günün kutlu olsun serencim :)

Nice yıllara ...

BU arada o kara kalem resmini kim çizmişş?

Off yarın neler olcak acabaaa.....

aysem_
21-03-07, 13:36
doğum günün kutlu olsun seren... :)

arkadaşlar lütfen form düzeni açısından tek satırlık mesajlar yazmayın.
fragmanı merak edenler; fragman iki gündür tv'de yayında zaten.... :img-yes:

bunun dışında acaba Levent o arabaya binecek mi ya... offf Ela'nın gözünü baka baka bunu yaparsa.... söyleyin ne yayım ben bu Levent'i :(

21-03-07, 13:39
Doğum günün kutlu olsun serencim :)

Nice yıllara ...

BU arada o kara kalem resmini kim çizmişş?

Off yarın neler olcak acabaaa.....

saolll cnm atikk yarin dogum günü hediyesi olarak doktorlardannn
güzelllll ve romatikk bi bölüm bekliyorummm....:img-hyste :img-hyste

istem_metsi
21-03-07, 14:04
herkese merhaba
arkadaşlar yeni tüyo varmı yarın izlicez ama ben çok merak ediyorum acaba nolcak
özette değişiklik felan varsa biri yazsın lütfen çok merak ediyorum acaba levent kimi seçcek fragmanın sonu öyle bitiyoya ela ve bilgenin arasında kalmış bi biçimde:icon_sorr

levent:ela(her zaman)

sitemm
21-03-07, 14:15
fragmanı ızledım, son sahnede leventin ela ve cadı arasında kalması cok üzücü:( ama bence levent, cocugu dusunup cadıyı tercih edicek... olan elaya olucak:(

iremfb86
21-03-07, 14:27
gestapo giyinmiş süslenmişş nereye gidio diyenlere konuşulanlara göre greysle bağlantı kurularak eşiyle evlilik yıldönümlerini kutlamaya gidio evli olduunu levent falan şaşkınlıkla öğrenio...ama yemekleri yarım kalıoumuş bi tren kazası yüzünden...

ısık22
21-03-07, 14:30
bence su bilegenin hamilelik olayının bir an önce aydınlatılıp bilgeye kapılar görünse daha fazla uzamasın artık bu kadar eziyet cekilmesin artık
ne kadar uzarsa izleyiicde sıkar
leventle elanın acil birleşmesi dileğiyle :img-yes:

PoPuLeR_GiRL
21-03-07, 14:34
yaşasın sonunda fragmanı izledim yawfff son sahne beni sinir etti bence cadı bilgenin yanında gidicek ama keşke bizi şaşırtıp elaya koşarak gidip öpseeee ne güzel olurrr:img-in_lo off offf ela nası ağlıyodu yaaa herhalde arabaya bindi bileee:icon_sorr

*özgürkız*
21-03-07, 14:41
Ya merak ettiğim bişiy var dizimiz kaçıncı bölüme girdi hala anasayfaya alınmıyor accayip sinir oluyorum üstelik ratingleride çok iyi...

sude9
21-03-07, 14:47
Kader ile Burak'ın akşam yemeğine Gestapo'da dahil olur mu dersizniz?Olursa süper olur Gestapo'ya yeni eğlence çıkmış olur:img-hyste Zenan ve Ela'ya yaptığı gibi ağır olmaz ama nasiplerini alırlar muhakkak:img-hyste

"Bir türlü dinlenmeyi istemeyen Zenan’a Suat nasıl bir yöntem bulacak?"
Acaba nasıl bir yöntem:bilmim
Suat'ın kendini geri çekişine hala bir anlam veremedim,yoksa bulduğu çözüm bu mu?:blush: Sesli fragman çıksada biraz daha kesin konuşabilsek

prenses19
21-03-07, 14:57
canlarım ben geldiimmm

şimdi kimse umursamasa da bi daha söylüyorum

özet eklemeyelim buraya

tek cümlelik msj yazmayalım

yapmayalım arkdslar

tam dizi günlerinde kapanmasın şu forum

bu arada aşkım birine kızıyodu fregmanda kim acaba

ben oraya takıldım kaldım

ama sinirliyken de ayrı bi yakışıklı

SENİ HER HALİNLE SEVİYORUM

prenses19
21-03-07, 15:04
herkese merhaba
arkadaşlar yeni tüyo varmı yarın izlicez ama ben çok merak ediyorum acaba nolcak
özette değişiklik felan varsa biri yazsın lütfen çok merak ediyorum acaba levent kimi seçcek fragmanın sonu öyle bitiyoya ela ve bilgenin arasında kalmış bi biçimde:icon_sorr

levent:ela(her zaman)

canım benn bikaç şey söyledim ama bu yarın için değil

14.bölüm için

hasan elaya olan aşkını itiraf edicek

hem de levente

ayy bitanem çok üzülecek

kıyamam ona yaaaa

bu arada seren canımın içi

doğum günün kutlu olsun

nice mutlu yıllara

gewweze
21-03-07, 15:04
istem_mesti : şimdik bidiğin üzere dizimiz gündemdeki dizler başlığı altında biz onu direk foruma girince görmek istiyoz:) anasayfa meselesi budur. anasayfaya geçmek içinde kurallara uymalıyız. misal, tek cümlelik mesaj yazmak, özet, resim eklemek, büyük harfle yamak yasak. bide chat içerikli konuyla ilgisi olmayan mesajlar yasak. ben geldim neden bahsediyonuz tarzındaki mseajlar da pek hoş diil

yaw ben bu suatımın zenan için bulduğu çözümü merak ediyom. sesli fragman gelse belki anlardık azcık. bide fikretin kocasını gösterseler ne hoş olur di mii ama pek ihtimal vermiyom nedense :D

doktorcu-el
21-03-07, 15:08

14.bölüm için

hem de levente

ayy bitanem çok üzülecek

kıyamam ona yaaaa

doğum günün kutlu olsun

nice mutlu yıllara

hoşgeldin canım
bende leventin kime kızdığını çok merak ettim
inş bilgeyedir de şöyle bi sevinelim
ama bence bilge değil(elaya bağırıyor oluyomuş ama o elaya kıyamaz dimi?)
belki de hiç beklemediğimiz biri olur
sen bişeyler öğrenirsen bize söyle olur mu?:icon_whis

oznur:)
21-03-07, 15:09
Of ya fragmanıda izledim özetide okudum zaten fala bilgi vermemişler sağolunlar ama pek iç açıcı değil galiba.ya yine mi elanın yüzü gülmücek ağlıyodu gene fragmanda..biz bu bilgeden nezman kurtulcaz ya of of... moralim bozuldu gene...

deryasi
21-03-07, 15:14
Selam arkadaslar...

Bende fragmani yasonun sitesinden gördm nalan saolsun oda olmasa zor görürm suana kadr hala rast gelmedi tvden izlemek..

Aaaay bende merak ediorm acaban gamzeli kime öle kiziyor..insallah kerkenezedir ;D...

Bu arada fark etinizmi yaa..leventin teknesinin önünde bilge gelmisti ya

bavullar da wardi ordaa yaaa!! :s..

simdii o kerkenez de mi yerlescek tekneye yada lvent onun yanina mi yerlescek !!¿¿¿

off yaa ben onlari yan yan hastanede görünce deleniyorum ayni evi yada tekneyi paylasirsa vaaaaaay halimize !!

21-03-07, 15:17
yani şimdi onlar ciddi ciddi evlleniyorlar mı taşınma işlemleride gerçekleşmişsee of of..
ayrıca levent yeni gelen hastayı eladan kıskandığı için kızıo olabilir....

prenses19
21-03-07, 15:28
hoşgeldin canım
bende leventin kime kızdığını çok merak ettim
inş bilgeyedir de şöyle bi sevinelim
ama bence bilge değil(elaya bağırıyor oluyomuş ama o elaya kıyamaz dimi?)
belki de hiç beklemediğimiz biri olur
sen bişeyler öğrenirsen bize söyle olur mu?:icon_whis

canım vallaha duydum mu hemen buraya da söylüyorum

sağolsun burdan tüyoyu getiren arkdsa çok teşekkürler

ben leventi çok seviyoırum diye geliyuo söylüyo

özet de bi kısım vardı

düğün hazırlıklarını hızlandıran kerkeneze leventin tepkisi ne olucak

belki ona kızmıştır

prenses19
21-03-07, 15:35
Selam arkadaslar...

Bende fragmani yasonun sitesinden gördm nalan saolsun oda olmasa zor görürm suana kadr hala rast gelmedi tvden izlemek..

Aaaay bende merak ediorm acaban gamzeli kime öle kiziyor..insallah kerkenezedir ;D...

Bu arada fark etinizmi yaa..leventin teknesinin önünde bilge gelmisti ya

bavullar da wardi ordaa yaaa!! :s..

simdii o kerkenez de mi yerlescek tekneye yada lvent onun yanina mi yerlescek !!¿¿¿

off yaa ben onlari yan yan hastanede görünce deleniyorum ayni evi yada tekneyi paylasirsa vaaaaaay halimize !!

ahh deryam ahh görmem mi

belki de evlilik hazırlıklarının hızlandırılması bu olaydır

bu der ki ne gerek var ne de olsa evlenicez beraber olalım

ben deee o yerleşme olursa hastanelik olurum

acile tvye kafa atmış bi kız girer:img-hyste :img-hyste

21-03-07, 15:44
ahh deryam ahh görmem mi

ah denizcim sakin ol canım ya....olmucak evlenme falan yani olmaz ya olmamalıı....leventçim doğruyu bulucak ve o kerkenezle evlenmice evlenemz yaaaaa..evlenirse parçalarım onu(ay kıyamam ki ya ben ona):img-wink:

Sailor_Moon
21-03-07, 15:52
herkese merhaba

bu hafta yazılılarım olduğu için diziyi izleyip izlemeyeceğim belli olmadığından fragmanı izlememeye karar vermiştim fakat dayanamadım ve az önce netten izledim.. bir de özet denen o soru bankasını okudum...

ya bu bölüm güzele benziyor..

we merak ettiklerim

levent kime kızdı?? (keşke bilge olsa bilgenin yalanını öğrenip ona kızmış olsa)

fragmanda gördüüm gestapo muydu?? nereye gidiyor??

kader we burak sonunda yemeğe gitmiş sevindim

zenan sanırım yatamamış ve hastanede dolaşmaya başlamış.. hayret suat nasıl izin werdi kalkmasına??

bi sahnede ela hasan ve kader vardı. sanırım hasan ın başına bişey mi çarpıyordu ne.. orda ne oluyordu??

we bilgenin levent in teknesinin önünde ne işi war??

son olarak fragmanın sonunda ela bnilgeyi arabada görünce ne kadar üzüldü ya.. ordaki ifadesi falan.. orda gerçekten iyi rol yapmış..

deryasi
21-03-07, 16:11
ahh deryam ahh görmem mi

hauah denizm seni de tv görürmüsnz levent senin doktorun bak buna sevinirmm simdi heueh..ama yook yaa olmaz yaa gamzeli bunu kabul etmez pilini pirtini toplasin defolsun yoksa kerkenezin
sonu kötüüü

aaaaaaay ela nin hastasi da karizmatik mis felan abooo ii kiskanckk gamzeli
o hali acaba nasil olacak..

21-03-07, 16:13
hauah denizm seni de tv görürmüsnz levent senin doktorun bak buna sevinirmm simdi heueh..ama yook yaa olmaz yaa gamzeli bunu kabul etmez pilini pirtini toplasin defolsun yoksa kerkenezin
sonu kötüüü

aaaaaaay ela nin hastasi da karizmatik mis felan abooo ii kiskanckk gamzeli
o hali acaba nasil olacak..

ah ah...leventin her hali süper olur bence kıskanç hali başka güzel olucak..çok eğlenicez gibi bir his var içimde....:img-yes:

21-03-07, 16:15

14.bölüm için

hem de levente

ayy bitanem çok üzülecek

kıyamam ona yaaaa

doğum günün kutlu olsun

nice mutlu yıllara

saoll denizcim cnm yaaaaaa

offfff ins. su doktor yakisikli olurda levent kiskanib elaya geri döner yaaaaaa
hep beraber

INSALLAH:img-hyste :img-hyste

vanessa19
21-03-07, 16:25
saoll denizcim cnm yaaaaaa

offfff ins. su doktor yakisikli olurda levent kiskanib elaya geri döner yaaaaaa
hep beraber

INSALLAH:img-hyste :img-hyste

herkese slm...
seren hanım dogumgununuz kutlu olsun...
kımcısınız emın degılım ama galıba leventcısınız...ınsallah levent gıbı bır sevdıgınız olur...
benımde suat abıme benzeyen bırı...
AY BIR HOS OLDUM...
o benım canım canım...
bebısım ne kadar da guzel bakıyordu fragmanda ...
onu gorunce
sadece gozlerını gorunce dahı fenalasıyorum
ne olcak benım bu halım yahu...
5 prensım ve ben...

derindefne
21-03-07, 16:40
ya arkadaşlar çıldırmak üzereyim şu fragmanı yüz kere izledim zenan suatı öpçek gibi kafasını kaldırıyo ama suat sinirli bi şekilde geri çekiyo kafasını bişeye kızmış gibi odaya biri gelipte kafasını mı çekiyo dedim ama hayır bişeye kızmış ve zenana çok kötü baktı bi bilginiz varsa yada tahmininiz lütfen yazın yoksa ben kafayı yicem

21-03-07, 16:45
ya arkadaşlar çıldırmak üzereyim şu fragmanı yüz kere izledim zenan suatı öpçek gibi kafasını kaldırıyo ama suat sinirli bi şekilde geri çekiyo kafasını bişeye kızmış gibi odaya biri gelipte kafasını mı çekiyo dedim ama hayır bişeye kızmış ve zenana çok kötü baktı bi bilginiz varsa yada tahmininiz lütfen yazın yoksa ben kafayı yicem
evet arkadaşlar ya bende acaba orayı yanlış mı gördüm diodum ama galiba kafasını çekiyooo..ama sanmıorum ya altından kötü bişey çıkmaz herhalde...

nghn_87
21-03-07, 16:46

orası kesık gıbı
bırısı ıcerı gırıyo olabılır
ama banada sinirli gibi geldi
bıde yanyana otururken zenan gulumsuyerek bakıyo ya
oradada amelıyata gırerken ne dedıgını sorar ınsallah suat
cok tatlı orda zenan:img-yes:

.:zeyno:.
21-03-07, 16:46
ben geldim cok
kalmayacagim
aksam tekrar burdayim neler konusluyor, suat zenan kizma sahnesi mi var? ben boyle birsey bilmiyorum.

bu arda kimin dogum gunu bilmiyorum ama dogum gunun kutlu olsun diyeyim

nghn_87
21-03-07, 16:50
..::seren::. dogum gününmüs tanismiyoruz ama dogum günün kutlu olsun..

ya arkadaslar ben bugün show tv yi izlerken alt kisimda gene diziler felan yaziyodu önce Ayrilik isimli dizi oynicakmis sonra doktorlar..

sımdı ınternetten baktım once doktorlar ozet daha sonra yenı bolum yazıyo
bende tanımıyorum ama seren dogum gunun kutlu olsun
bu arada seslı fragman yok sanırım özette yok sayılır:img-blush

panikle-me
21-03-07, 16:51
arkadaşlar..

dizimiz buğün 21 45 de biliosnuz demi..ben showun teletextinden gördüm..2000 de özet var

söyleyeyim..

21-03-07, 16:53
..::seren::. dogum gününmüs tanismiyoruz ama dogum günün kutlu olsun..

ya arkadaslar ben bugün show tv yi izlerken alt kisimda gene diziler felan yaziyodu önce Ayrilik isimli dizi oynicakmis sonra doktorlar..

SAOLLL CNM:img-yes: :img-yes: TANISMIYORUZZZ benim adimmm
seren Tanisalimm??

yarinnn ayrilik dizisi var ondan onsra doktorlar mi eminmisin cnmmmm:icon_sorr

Bu arada zeynebcimm benim dogum günüm:happy0064 :happy0064

21-03-07, 16:56
arkadaşlar..

dizimiz buğün 21 45 de biliosnuz demi..ben showun teletextinden gördüm..2000 de özet var

söyleyeyim..

ne bugunu cnm
persembe 20:00 ozet var 21:45 yeni bolum show tv icin
show turk 19:00 ayrilik dizi 21:00 doktorlar 01:15 doktorlar tekrar

dizi yarina

21-03-07, 16:57
serencim doğum günün kutlu olsun bende öznurrr.....

Ya dizimiz geçmi olcak şimdi yaniii...ufff ya daha fazla beklicez yanii....ya çatlıcam meraktan..ayrıca gestapo süper hazırlanmıştı nereye gidio sizce????*

sarısın_bomba
21-03-07, 17:00
arkadaşlar..

söyleyeyim..

yaaa kim beklicek yaaa biz 20 00 ye kadar zorr duruyoruzz şahsen ben duramıyorum fakat şimdi 21 45 de çıkarsaa çatlarım yaa off zaten oo bilge cadısı elimde kalcak ama dayanamıcammm zaten neler olcak meraktan çatlıyorum offf

21-03-07, 17:00
seren Tanisalimm??

dogum gunu kutlu olsun seren umarim cok guzel
bir dogum gunun olur var yarin yeni yasini mutlu bir tabloyla izlersin
su resama bir uzulsek de sana guzel bir dogum gunu hediyesi olacak:happy

derindefne
21-03-07, 17:01
inanmıyorum ya önce özet mi var arkadaşlar eminmisiniz çünkü bugün fragmanı gördüm ce saat sekizde yeni bölüm yazıyodu. sanırım kimse suatın neden kızgın bir şekilde kafasını kaldırdığını bilmiyo ama bana kapıdan biri gelcek gibi gözükmedi çünkü öyle olsa suat karşıya bakardı ama fragmanda zenana kötü bir şekilde bakıyo offfffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffff

firdevs
21-03-07, 17:05
seren Tanisalimm??

bende fatma cnaim.. memnn oldum..

show tv nin sitesine bakdim ve SHOW TURK de önce ayrilik dizisi oynuyo sonra 21,00 doktorlar.. yani bende böyle malesef :S
normal show da önce özet sonra yeni bölüm oynicakmis..

21-03-07, 17:05
inanmıyorum ya önce özet mi var arkadaşlar eminmisiniz çünkü bugün fragmanı gördüm ce saat sekizde yeni bölüm yazıyodu. sanırım kimse suatın neden kızgın bir şekilde kafasını kaldırdığını bilmiyo ama bana kapıdan biri gelcek gibi gözükmedi çünkü öyle olsa suat karşıya bakardı ama fragmanda zenana kötü bir şekilde bakıyo offfffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffff

cnm benim izledigim ve bildigim kadar
orta suat zenana kizgin felan degil
sadece zenana birseyler anlatmak icin oyle yapiyor:icon_whis

drcansu
21-03-07, 17:09
merhabalr arkadaslar

sesli fragman cıktımı???cıkmadıysa ne zaman cıkacak bilen varmı?

ing sınavım var yrn ...calısmaya baslamadan bi uğrayayım dedim

ay suat ne harika gorunuyo fragmanda

kubracım senaryon yine süper canım

drcansu
21-03-07, 17:12
ay bu hafta 20.00da ozet mi var

yeni bolum ondan sonra yani...

valla bence cok iyi olmus duble doktorlar keyfi yapcaz:happy0064

bu bolumude ezberledim ama

keske son 4-5 bolumun kolajı filan olsa

sedosshh
21-03-07, 17:13
slmm arkadşlar ben geldiimmm....

şu fragmanı tvden bi göremeedim ama nalancm sayesindee yout....dan izledim...

elanın resmini kim çizmişse gerçekten güzel olmuş((hasta diil,, dizi için çizen))
bence lewent bilgeye kızıodurr ewlilik hazırlıklarıyla ilgili ((yani inşallah:)))

galiba suatın ani çekilmesini konuşuosunus
bencee o zenanı uyarıodurr o yüzden o kadar yaklaşmıştır...

doğum günü kutlu olsun serencimm....:img-wink:

Dilan-Cagri
21-03-07, 17:14
ne bugunu cnm
persembe 20:00 ozet var 21:45 yeni bolum show tv icin
show turk 19:00 ayrilik dizi 21:00 doktorlar 01:15 doktorlar tekrar

dizi yarina

Inanamiyorum bizde show Türk var ve 21 de
bakcaz yeni bölüme haaa off inanamiyorum
ne güzel saati vardi 19 da basliyorduu inanamiyorum
nerden cikti buu

21-03-07, 17:14
ay bu hafta 20.00da ozet mi var

yeni bolum ondan sonra yani...

valla bence cok iyi olmus duble doktorlar keyfi yapcaz:happy0064

bu bolumude ezberledim ama

keske son 4-5 bolumun kolajı filan olsa

nerde izledigine bagli cnm
avrupa da izliyorsan ilk ayrillik dizisi var
ama bu bolum icin deger beklemek sesli fragman aksam cikar diye biliyorum
ama saat kac ta emin degilim

kumralim19
21-03-07, 17:15
slm arkadaslar
sesli fragman daha cikmamis zaten
nalan olmasa sessiz fragmanida göremiyecektim

suat zenana neden kizgin olsunki kizgin degildir
yani kiz yerinde durmuyor dinlenmesi icin
bir cözüm bulmaya calisiyordur
acaba cözümü ne zeyno sen komik bir olay demistin
cözümünden icin düsün düsün aklima gelmiyor
ama güzel bir bölüm bizi bekliyor

derindefne
21-03-07, 17:16
inşallah dediğiniz gibidir zeyno içimi rahatlattın valla cnm yani bu ayrılığı kaldıramam ben tam herşey yolunda derken ama yatakta birbirlerine çok güzel bakıyolardı inşallah bu sahne o yatak sahnesinden sonradır:icon_sorr

21-03-07, 17:17
ya benim merak ettiğim diğer bir konu ise gsetapo..öyle süslenmiş falan nereye gidiyor bu kadın acaba????

21-03-07, 17:18
slm arkadaslar
sesli fragman daha cikmamis zaten
nalan olmasa sessiz fragmanida göremiyecektim

suat zenana neden kizgin olsunki kizgin degildir
yani kiz yerinde durmuyor dinlenmesi icin
bir cözüm bulmaya calisiyordur
acaba cözümü ne zeyno sen komik bir olay demistin
cözümünden icin düsün düsün aklima gelmiyor
ama güzel bir bölüm bizi bekliyor

:img-wink: evet cnm cok guzel bolum bekliyor
bir arada sevincli olacagazi bir aglayacagiz birde
leventin birine git deme sahnesini izleyecegiz:icon_whis
hadi ben ciktim sonra tekrar girerimbye

kumralim19
21-03-07, 17:21
:img-wink: evet cnm cok guzel bolum bekliyor
bir arada sevincli olacagazi bir aglayacagiz birde
leventin birine git deme sahnesini izleyecegiz:icon_whis
hadi ben ciktim sonra tekrar girerimbye

evet suat ve zenan acisindan güzel
bir bölüm bekliyor ama ela ve levent icin
ayni sey mümkün degil levent kiskancligindan
eminim cok sinirli olcak bilgeye de o sira
sert bir tepki verebilir yani ona git diyordur
baska kime diyecek ki baska bas belasimi var
basinda

bu arada seren dogum gününmü
dogum günün kutlu olsun

lazkizz
21-03-07, 17:26
memnun oldum fatmacimmmmm

offff yaaaaaaaaaaaaaa 21.00 de miiiii offffffffff offfffff 2 saat bekelrim artik:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

sesli fragman halla yok ortada!!!

cok kotu yapmislar cunku, persembe gunu saat 21.00 da kanaldede sagir oda var raytini etkilemez insallah!

Dilan-Cagri
21-03-07, 17:27
Zeynocum canim fragmanda 20.00 yaziyor
bi arkadas ayrilik dizisinin bugün oldugunu
söyledi hayret bi karisiklik falan mi var...?
Keske her zamanki saatinde oynasa

ednah
21-03-07, 17:28
ya arkadaşlar yen bölüm 21:45 te 20:00'i zor bekliyorum 2 saat daa beklicem:(gerçi ii olcak 2 kere izlicez doktorları:)bnm anlamadığım ndn 21:45te weriyolar maç falan mı war başka kanalda?bu arada hala sesli fragmandan haber yok dimi?

lazkizz
21-03-07, 17:28
Zeynocum canim fragmanda 20.00 yaziyor
bi arkadas ayrilik dizisinin bugün oldugunu
söyledi hayret bi karisiklik falan mi var...?
Keske her zamanki saatinde oynasa

Aynen en sinir oldugum seyde o, yeni dizi geliyor baktigimiz dizinin saati degisiyor ne sacma! Yeni gelen dizi kendine saat ve gun bulsun dizilerin yerine gecmesin !! saat 19.00 iyidi ya insallah degismez

sevgi sihirbazı
21-03-07, 17:40
slm millet ben geldim
fragmanı dün izledim ve şok oldum neydi o gesin hali yaaa ges demeye bin şahit ister vallahi.bambaşka biri olmuş.bence hamile zaten.midesi bulanmıştı ya ben ona yordum.gelelim benim kızla abime sanırım abim benim kızı öpecekken odaya biri giriyor.canım abim nasıl öpsün dimi?zbimin zenanı oyalamak için bulduğu çözümse ona film izletmek olabilir.çünkü abimde zenanın yatağına oturmuş birşeyler izliyor gibiydiler.ama film yerine ameliyat görüntüsüde olabilir.benim kız bayılıyorda o filmlere.ya bide zenan yani benim kız bana baya bir bakımsız göründü.tamam ameliyat oldum ama bari bir saçını tara demi.
gelelim levent ve elaya:cadıyla denizin gamzelisisahilde tartışıyodu galiba ben öle sandım mutluda oldum ama son sahne bitirdi beni.levent nasılda kararsızca bir elaya bir cadıya baktı.bittim orda.burak ve kadere gelince:kader umarım fazla kaptırmaz kendini burak malum fazla çapkın.ama onlarda mutlu olsun ya.hasanada bulsaydık birini hoş olcaktıda...

kumralim19
21-03-07, 17:50
birde dün greys anatomy ye baktimda
tamda ordaki suat yani burke yaralandigi sahne
ordaki zenana yani christinaya sinir oldum
burke dogru dürüst destek vermedi yanindan sürekli
gitti yaninda aglamamak icin hele ameliyatinda öylece
durdu ordaki levent derek bagriyor burkle ilgilen diye
o hic tepki vermiyor sinir oldum

umarim bizim zenan böyle birsey yapmaz
herzaman ona hak veriyorum ama böyle birsey yaparsa
hayatta hak vermem odun derim

luciapink
21-03-07, 17:56
merhaba arkadaşlar ben geldimmm sesli fregman çıktı mı??? ya bu arada dizinin saatimi deişti noldu arkadaşlar yaa biri bana söliyebilir mi acaba kaçta başlıycakmış öfff ya ne die deiştiriyolar deiştirmesinler...

devedikeni
21-03-07, 17:57
slm arkadaşalr ne yalan söyleyim

dizinin saatinin değişmesine hiç sevinmedim

yeni i dizi başladıya özcan denizin

o da o saatte inşallah reytingleri etkilemez tehlike yani inşallah yine birinci

oluruz korktum valla

luciapink
21-03-07, 17:59

oluruz korktum valla

valla bende ondan korkuyorum bayağı reyting yapmıştır herhalde o dizi yaaa ne die deiştiriyolar valla anlamıyorum yaa zorla dizinin reytingini düşürcekler yaaa...

kumralim19
21-03-07, 18:00
arkadaslar yeni bir dizi basliyor 12 nisanmis diyorlar
persembeleri sanki bir tek gün persembeymis
gibi bütün kanallar persembe yeni dizi baslatiyor
yani keremcemin dizisi
nalan burdan sana sesleniyorum
keremcem doktor olur dedin
atvde baslar dedin dizi
hatta persembe baslatilar dedin
hepside cikti

Dilan-Cagri
21-03-07, 18:02

oluruz korktum valla

Aslinda dizimiz olsun baska bi seyinde önemli yok ama insan bide alisiyor offf keske ayni saate olsa gerci doktorlarin izleyiciside cok ama Kader diziside cok iyi bi dizi neyse yinede birinciligi koruyacagimiza inaniyorum...Yaaa bide fragmanda 20.00 yaziyor simdi hangisi dogru???

deniz123
21-03-07, 18:02
arkadaşlar iyi akşamalr
seli fragman çıktı mı
neeee dizinin günü mü değişmiş
kim dedi ben sanmıyorum değiştiğini reytinglerde 1. gelen bir dizinin gününü niye riske atsınlar ki o saatte özcan denizinde dizisi var
kim dedi günü değişti diye??

bluenight
21-03-07, 18:04
yani keremcemin dizisi
atvde baslar dedin dizi
hepside cikti

valla çıktıysa ne mutlu da perşembe de mi tuttu :img-hyste desene rakibimiz olcak hadi hayırlısı şaşırmadım :img-wink:

luciapink
21-03-07, 18:05
arkadaşlar iyi akşamalr
seli fragman çıktı mı
neeee dizinin günü mü değişmiş
kim dedi ben sanmıyorum değiştiğini reytinglerde 1. gelen bir dizinin gününü niye riske atsınlar ki o saatte özcan denizinde dizisi var
kim dedi günü değişti diye??

hoşgeldin canım sanda iyi akşamlar dizinin günü deil saati deişmiş canım 20.00 de 21.45 te başlıcak malesef sanırım yanılmıyosam tabi ki işte o dediğin konuyu bende çok merak ediyorum yeni başlayan özcan denizin dizisi var yani ne yapmaya çalışıyo bunlar bende anlamış deilim şahsen...

luciapink
21-03-07, 18:07
yani keremcemin dizisi
atvde baslar dedin dizi
hepside cikti

hadi yaaa valla bütün kanallar bizim diziye savaş açıyo o zaman yaaaa öffff ahh ahh bide keremceminse dizi şansımız zorlanabilir valla arkadaşlar ama umarım bir karşıklık olmadan ve şu yeni dizi başlamadan diziyi eski saatine yendiden koyarlar...

kumralim19
21-03-07, 18:07
valla çıktıysa ne mutlu da perşembe de mi tuttu :img-hyste desene rakibimiz olcak hadi hayırlısı şaşırmadım :img-wink:

sen önceden biliyormuydun
yoksa tahmin mi etmistin
yani tahmindiyse hersey birebir tuttu

yani böyle birseye ne gerek var anlamadim
inada keremcemin dizisini yasonun dizisinin
karsisina koymusturlar yani eyer yayin
tarihi dogruysa

saHra_
21-03-07, 18:08
Herkez meraba arkadasar,
Önceki günlerde bahsetmistim klip projelerimin oldugunu:)
Ilk klip calismami yaptim arkadalar. Ama bir cifte degil hepsine yaptim.. yani klipte herkez var.. ciftlerden tabi. Ha söylemeden gecemiyicem ben hic bir diziye klip yaparken bukadar zorlandigimi hissetmemistim. Neyseki sonunda bitirdim pek icime sinmesede.. Tabiki klip bundan ibaret degil ela levent ve zenansuat ciftlerinede ayrica klip yapicam. Ama yarindan sonra insallah.. he tabi birde zenan suata sarki bulabilirsem.. :)
Klibi görmek isteyenler arkadaslar bana ve prensese ö.msjla ulasabilirler. Hadi bakalm;)

luciapink
21-03-07, 18:11
ya belki yayın akışında yanlışlık vardır showun çünkü yanlışlıklar oluyo
hem özet verse yeni bölüm fragmanında ilk önce özet diye gösterip yeni bölüm saatini 21.45 diye gösterirdi benim gördüğüm 20.00 dı yanılıyomuyum..

valla show bu işi hiç belli olmaz peki o dizinin yeni bölmümüymüşte koyuyolar ayrılık dizinin eski bölümüyse tutmadı dizi o yüzden defalarca oynatırlar çünkü show dizilerini yayından kaldırmamak için çok ısrar eden bir kanal o yüzden saatini deiştirmişlerdir ama olan bizim diziye olacak yafff....karşımızda birsürü rakipler çoıkmaya başlıyo özcan deniz keremcem yakın zamanda kanal d de koyar bir tane tam olur valla...:icon_sorr

başak16
21-03-07, 18:11
ya inanamıyorum saatimi değiscekk...hadi ona inandımm

keremcem demi diziye baslıoo inanamıyom yaaa hemde doktor

ya ama bu boyle inat gibi offf hangisini izlicezzz yaaaa

buarada sesli fragmanı vermedi dimi daha?

luciapink
21-03-07, 18:13
Herkez meraba arkadasar,
Ilk klip calismami yaptim arkadalar. Ama bir cifte degil hepsine yaptim.. yani klipte herkez var.. ciftlerden tabi. Ha söylemeden gecemiyicem ben hic bir diziye klip yaparken bukadar zorlandigimi hissetmemistim. Neyseki sonunda bitirdim pek icime sinmesede.. Tabiki klip bundan ibaret degil ela levent ve zenansuat ciftlerinede ayrica klip yapicam. Ama yarindan sonra insallah.. he tabi birde zenan suata sarki bulabilirsem.. :)
Klibi görmek isteyenler arkadaslar bana ve prensese ö.msjla ulasabilirler. Hadi bakalm;)

hoşgeldin canım

valla aramızda sanatçılar doğuyor

şairler mi desem yapımcılar mı senaristler mi bu dizi aramızdaki bütün

cevherleri çıkarttı...:happy0064

didou_didem
21-03-07, 18:14

merhabalar!!!bir dakika o dizi perşembe günü mü???valla şaşırmadım desem yalan olur beklemiyordum..rakibimiz oluyormuş he..
reytinglerimiz belli valla:):)

luciapink
21-03-07, 18:14
ya inanamıyorum saatimi değiscekk...hadi ona inandımm

keremcem demi diziye baslıoo inanamıyom yaaa hemde doktor

ya ama bu boyle inat gibi offf hangisini izlicezzz yaaaa

buarada sesli fragmanı vermedi dimi daha?

hoşgeldin canım malesef öyle bizde pek inanamıyoruz ama ne yapalım elimizden gelen bişey yok ama yakın zamanda umarım eski saatine tekrar koyarlarr yaa ...fregman daha gelmedi canım bizde gelmesini bekliyoruz

deniz123
21-03-07, 18:18
valla show bu işi hiç belli olmaz peki o dizinin yeni bölmümüymüşte koyuyolar ayrılık dizinin eski bölümüyse tutmadı dizi o yüzden defalarca oynatırlar çünkü show dizilerini yayından kaldırmamak için çok ısrar eden bir kanal o yüzden saatini deiştirmişlerdir ama olan bizim diziye olacak yafff....karşımızda birsürü rakipler çoıkmaya başlıyo özcan deniz keremcem yakın zamanda kanal d de koyar bir tane tam olur valla...:icon_sorr

ya ben şimdi tvnin başına gidiyorum eğer takrar vericekse bu akşamki reklamda belli olur saati 21.45 yazarsa demekki tekrar var yok yazmazsa normal saatindedir diye düşünüyorum..

başak16
21-03-07, 18:18
hoşgeldin canım malesef öyle bizde pek inanamıyoruz ama ne yapalım elimizden gelen bişey yok ama yakın zamanda umarım eski saatine tekrar koyarlarr yaa ...fregman daha gelmedi canım bizde gelmesini bekliyoruz

saol cnm 3 gundur showda verilen butun fragman olsun dşzş olsun yarısmam olsun ne varsa izledim yaaa fragmanı gormek için artık showda ne var bana sorabilirsinizzz insallh eski saatine gelir nasıl dayancaz ya 10 a kadar offff
persembeyi bekle 10 u bkle of offfffffff:sad53:

prenses19
21-03-07, 18:19
Herkez meraba arkadasar,

canımın içi vallaha bayıldım

moralim bozuktu biraz kendime geldim

bütün şarkıları bırakmışsın

başka şarkıya yapmışsın iyiki de yapmışsın

ama ben bi ela levent bekliyodum o ne zaman gelicek

bi de canım senburdaklilere deniz de sonra millet soruyo yahuu ne prensesi o kadar alışmışlar adıma

pessimist_angel
21-03-07, 18:20
selam arkadaşlar...

1.si dizinin saati hangi akla hizmet değişri yaa.offf sinir oldum...bu show napmaya çalışıyo bi anlasam..

2.si keremcem doktor olarak hem de perşembe dizi mi çekmiş...gülerim hehehe:D:D komik şey:D

walla ister ö.deniz gelsin ister keremcem bizi etkilemez bence...raitingler belli hayranlar belli.dizimizin kitlesi var ve değişmeyecek...ama showa ciddi manada kızdım...bi dizisi daha vardı ayrılık mı ne.ona ne olmuş ki...

herneyse...herşekilde değişikliklere ayak uydurcaz.
bu arada sesli fragman çıkmış mı ki???

luciapink
21-03-07, 18:21
herkese slm...

cok yoruldum...ingden nefrte ediyorum

keremcem yeni diziye baslıyomus oylemi

kahretsin yaaa valla ozellikle bizim karsımıza koydular yani

bizim dizinin saati deişmiyo dimi oyle bişey gordum sanki...

bu hafta türkiye için 20.00da ozet 21.45de yeni bölüm diye biliyorum ben

hoşgeldin canım ewet keremcemin 12 nisanda bir dizisi başlıyomuş ve de o da perşembbeymiş ve dizimizin saati malesef deişmiş 21.45 olmuş canım...

başak16
21-03-07, 18:22
herkese slm...

cok yoruldum...ingden nefrte ediyorum

keremcem yeni diziye baslıyomus oylemi

kahretsin yaaa valla ozellikle bizim karsımıza koydular yani

bizim dizinin saati deişmiyo dimi oyle bişey gordum sanki...

bu hafta türkiye için 20.00da ozet 21.45de yeni bölüm diye biliyorum ben

bencede doktorlar reytinglerde tavan yapıo diye kıskandılarr o yuzden yapıolarr boyle
hemde yasoma karsılık olmaz boyle kızıstırmaya calısıyorlarrr

HER ZAMN HER YERDE DOKTORLARR

ASLA VAZGECMEMMM!!

kumralim19
21-03-07, 18:23
niye öyle diyosun canım

sende de belki bilmediğimiz bir yetenek olabilirrr...

bunu kimse bilemezzz... yaa fregman kaçta gelcek arkadaşlar bileniniz var mı???

zeynonun bildigini göre
bugün aksama dogru verirlermis
fragmani ama show bu belli olmaz
neyapacagi vermiyede bilir

su keremcemin dizisinin persembe basliyacaginida
biri yazmis foruma yani fragmani göstermeden
emin olmam ben simdi cikiyorum arkadaslar bye

luciapink
21-03-07, 18:29
zeynonun bildigini göre
bugün aksama dogru verirlermis
fragmani ama show bu belli olmaz
neyapacagi vermiyede bilir

su keremcemin dizisinin persembe basliyacaginida
biri yazmis foruma yani fragmani göstermeden
emin olmam ben simdi cikiyorum arkadaslar bye

hımmm bakalım umarım çabuk verirler fregmanı yaa fazla bekletmezler bizi
ayyy yarın dizimiz var yaaa inanamıyorum bir türlü yarın dizimi izliycem bu kadar beklemenin sonucunda yaa umarım perşembeyekoymazlar o diziyi yaaa...

bluenight
21-03-07, 18:30
kesinlikle her baslayan dizi için dizimize sey yapcaksaaakkk oooo

ya ne olursa olsun bizim gibi fanlar oldugu sürece asla bişey olmaz reyringlerimizee....

canım dizim kim tutar seni ve biziii:happy0064

İnşallah bakalım önümüzdeki haftalarda görces yaso gecen sene yeterince üzüldü artık mümkünse bu yılı bari iyi gecsin kızın yaa inşallah dizimizin raitingleri hep 1. devam eder!!!

ETSEDE ETMESE DE SONUNA KADAR DOKTORLAR!!!

drcansu
hoşgeldin canım ewet keremcemin 12 nisanda bir dizisi başlıyomuş ve de o da perşembbeymiş ve dizimizin saati malesef deişmiş 21.45 olmuş canım...

of yaa...

keremcem umrumda bile diil acıkcası birinci belli

hepmi boyle yoksa sadece bu haftalıkmı?

21.45 olmasına tek sartla kızmam once bi önceki bölümü vercekler...

yoksa cok sinir olurum yaaa...yani tabiiki yinede izlerim ama sabredemem heralde 21.45e kadar hiçbişey yapamam kafayı yerim

luciapink
valla ister keremcem ister özcan deniz vız gelir tırıs gider dizimden asla ve asla vazgecmem inşallah dizimiz de her zama birici olur!!
HAKEDEN ALIR İNŞALLAH!!!

ahh canım ahhh umarım herkes bizim gibi düşünür

yoksa halimiz kötü olur ama o kadar hafta reytiglerde birinciydik hala da

birinciliğimizi koruyabilir dayanıklıyız bizzz sonuçta....

denizkizi55
21-03-07, 18:32
Bende yanlis bilgi edinmediysem, karaagac bizim diziyle kesisiyor..
Belki izlerim diyordum ama bu ihtimal nerdeyse sifir artik..ZAten doktorlar saatinde kaybolan yillar'da oynuyordu bu hafta üstün ebirde sagir oda ekleniyor ..SOnrada karaagac..KEremcem yasemin'in yeni partneri ile yakistigini görünce kiskandi ayni saat'e aldirdi diziyi kesin:img-pilot
Ben doktolar'a güveniyorum dogrusu..Rating'ler olaganüstü bir yayin olmadigi sürece hep tavan'i zorluyor..

Takip ediyorumda doktorlar'in rating'lerinin iyi gidecegi anlasildigindan bu yana sürekli persembe günleri diziler'in saatleri veya günleri ile oynaniyor; ne tesadüftür ki bunlar hep persembe günü icin uyarlaniyorlar hayret yani...

Ama onlar kovaladikca bizimkiler kaciyor:D

BAkiniz dizi'nin saati aninda degistirildi..Hic risk almiyoruz göründügü üzere...Normalinden biraz daha gec oynayacak olmasi bence hicte mantikli degil..BIr sürü insan saat'in degistigini bilmeyebilir..

Diger kanallarda dizinin saati yada günü degisince bangir bangir ilan veriyorlar ama show'da herzamanki gibi is yok..
Insallah kuyu kazmak isteyenlere kapak olmasi amacli rating'lerde hic degisiklik olmaz..

başak16
21-03-07, 18:33
İnşallah bakalım önümüzdeki haftalarda görces yaso gecen sene yeterince üzüldü artık mümkünse bu yılı bari iyi gecsin kızın yaa inşallah dizimizin raitingleri hep 1. devam eder!!!

ya evet ama bu sene cokii geccek insaalh o hakediyo bunu canım yaa...

ya zaten basak bi doktor dizisinin cıkması bizi ne kadar etkileyebilirki yani

ne olurda olsun bizim doktrolarımız farklı yaniii....

TAKLİTLERDEN SAKININN!!!:img-hyste :img-hyste

seleniti
21-03-07, 18:36
Neden 21:45 te başlıcak ya, Cuma günü labrotuarım var, erken kalkmam gerekiyor.

Ne yapalım Doktorları izlemeden yapamam ben!

Umarım tekrarına bakmadan durabilirim, hiç olmazsa o arada ders çalışırım

Bu arada, bu haftalık mı yoksa her hafta bu saattemi olcak?

didou_didem
21-03-07, 18:36

evet hiç takmıyorum valla dizilerin günleri değişiyor doktorlar'ın karşısından alıyorlar..ben dizime güveniyorum hoş farketmez ama ortada belli bu reytingler:):)

luciapink
21-03-07, 18:37
of yaa...

keremcem umrumda bile diil acıkcası birinci belli

hepmi boyle yoksa sadece bu haftalıkmı?

21.45 olmasına tek sartla kızmam once bi önceki bölümü vercekler...

yoksa cok sinir olurum yaaa...yani tabiiki yinede izlerim ama sabredemem heralde 21.45e kadar hiçbişey yapamam kafayı yerim

ahhh canım bende çok kızgınım ve sinirliyim şu saatler konusunda

birinci yine bizim dizimiz olur geleneği bozmayızz...

bende bilmiyorum ama umarım sadece bu haftalıktır...

gzd_gzd
21-03-07, 18:39
arkadaşlar dizinin saati mi değişiyomuş yaa :(

bu haftalıktır inşallah,hep böyle olmasn ama :( çok kötü olur her hafta 21:45de olması

luciapink
21-03-07, 18:39
vallaha nalan abla

her başlayan diziyi dert edersek ohoooo

ben de asla ve asla vazgeçmem dizimnden

bence de hakeden birinci olur o kadar

sonuna kadar katılıyorum sana denizcim

şimdiye kadar hep 1. biz olduk bundan sonra da bu böyle devam edecek

yaa dizinin saatini ne sebeple değiştirdiler acaba ya ona kafam takıldı???

luciapink
21-03-07, 18:40
arkadaşlar dizinin saati mi değişiyomuş yaa :(

bu haftalıktır inşallah,hep böyle olmasn ama :( çok kötü olur her hafta 21:45de olması

ewet canım

aynen öyle

dizimizin saati 21.45 e alınmış

bencede umarım bu haftalıktır...

başak16
21-03-07, 18:42
evet hiç takmıyorum valla dizilerin günleri değişiyor doktorlar'ın karşısından alıyorlar..ben dizime güveniyorum hoş farketmez ama ortada belli bu reytingler:):)

sana katılıyorum didem ne yaparsa yapsınlar oyle kolay değil dizimizden vazgecmek her baslayan diziye satsaydık oooo ...

TAKLİTLERDN SAKIININNN!!

ekin-yeldaa
21-03-07, 18:44
arkadaşlar kara ağaç dizisinin burdaki forum sayfasına baktımda
perşembe günü olması doktorlar dizisini izleyen arkadaşalr için kötü olmuş felan diyolar ama esas kendileri için kötü olacak bilmiyorlar benim çevremdeki herkes doktorları seyreiyor ve bizi hiçbirşeyin etkilemeyeceğini düşünüyorum...

luciapink
21-03-07, 18:45
yaa sahracım valla videonu izledim süperr yaaa dizinin bütün aşklarının başlangıçlarını koymuşsun içim bir hoş oldu çok duygulandım valla yaa bi dizinin başlarına bakıyorum bi de şimdiki hallerine nerden nereyeee.... yaa çalan şarkının adı belli de kim söylüyo bilen var mı acaba? şarkı çok hoşuma gitti de...

serife80
21-03-07, 18:46
Arkadaşlar mrb
Şimdi fragmanın seslisini izledim meşhur ressamımızın ismi Devrim

derindefne
21-03-07, 18:47
ayyyyyyyyyyy sesli fragmanı verdiler arkadaşlar çok güzeldi özellikle zenan ve suat kısımları suat çözüm olarak zenanı bağlatmış hasana yaw çok güldüm valla çok güzel bi bölüm bizi beklio artı artık sevgili olduklarını kabul etmişler:happy0064

luciapink
21-03-07, 18:47
perşembe günü olması doktorlar dizisini izleyen arkadaşalr için kötü olmuş felan diyolar ama esas kendileri için kötü olacak bilmiyorlar benim çevremdeki herkes doktorları seyreiyor ve bizi hiçbirşeyin etkilemeyeceğini düşünüyorum...

valla bizim tek derdimiz dizinin saatini değiştirmeleri diziler değil
sonuçta reytinglerde yine 1. yiz bakalım bu hafta nasıl olucak onu merak ediyoruz hepimiz...

başak16
21-03-07, 18:48
ayyyyyyyyyyy sesli fragmanı verdiler arkadaşlar çok güzeldi özellikle zenan ve suat kısımları suat çözüm olarak zenanı bağlatmış hasana yaw çok güldüm valla çok güzel bi bölüm bizi beklio artı artık sevgili olduklarını kabul etmişler:happy0064

kim kabul etmiş yaaa sevgili oldugunu anlamadımmm
eminim gusel bir bolumdurrrrr

ne zmn olmadki

panikle-me
21-03-07, 18:49
fragmanı gördüm.

kırıldım be gülmekten..süperdi..

haha hasan zenana dedi ya..

ama gene başını kaçırdım..

tam isleyen varmmı

kayserilii
21-03-07, 18:52
ben de yarım izledim ama çok güzeldi özellikle zenan&suat sahneleri onları izlerken bu hafta çok gülücez ve zenanın yakınları gelmiyo heralde

luciapink
21-03-07, 18:53

neee :img-hyste :img-hyste

ayyy inanmıyorumm çok komik yaaa

ya da inanıyorum napsın adamın yapacak başka çözüm yolu kalmadı demek ki

ayyy çok merak ediyorum yaa umarım bugün izleyebilrim...

nghn_87
21-03-07, 18:53
zenan suatı baglatmıs falan dıyosunuz nasıl bırınız anlatsanız cok ıyı olur
bıde ressamı gosterdılermı

denizkizi55
21-03-07, 18:54
Lanet olsun ben yine göremedim fragman'i ..Catlayacagim az sonra orta yerimden..
Bu bölüm yine hayir getirmiyor..GÜn icinde levent kiskanclik yapacak su hasta konusunda ama tilki'nin dönüp dolasip gidecegi yer kürkcü dükkani misali yine gidiyor o bacaklari kirilasicaya...

Bos bos bos..Icim daraldi valla..Uzun süreli bir ayrilik olacagi icin timarhane yolu bazilarimizi hakikaten bekliyor..Bu zaman icersinde neler olmaz neler..HEr bölüm'de umutlaniriz ama bölüm sonu yine herseyi mahveder ahanda bu basligin 1034üncü sayili mesajina yazdim

derindefne
21-03-07, 18:55
ya suat zenana dioki sana ne şefin olarak ne de sevgilin olarak söz geçiremiyorum eskiden tam olarak sevgili olduklarını kabul etmiolardı yani tam adını koymamışlardı artı suat zenana ben seni kaybetmenin korkusunu yaşadım dio ama bence en komik yer hasan zenanın ellerini bağlamış zenan çöz beni diyo o da sevgiline söz geçir dio(yani suatı kastedio o bağlatmış zenanı):happy0064

drcansu
21-03-07, 18:56
suatım benim...helal olsun

söz geciremiyosa...baska turlu halleder

kaderle burak...iyilier masallah

bilgede fazla havalanmıs...cadı!

luciapink
21-03-07, 18:56
zenan suatı baglatmıs falan dıyosunuz nasıl bırınız anlatsanız cok ıyı olur
bıde ressamı gosterdılermı

zenan suatı bağlatmamış canım...:img-hyste :img-hyste

suat hasana zenanı bağlatmış herhalde zenanın çalışma şevki geldi

suatta bunu önlemek için adamın yapacağı şey kalmadı valla bende

bilmiyorum canım gösterdiler mi göstermediler mi malesef...

luciapink
21-03-07, 18:58
suatım benim...helal olsun

söz geciremiyosa...baska turlu halleder

kaderle burak...iyilier masallah

bilgede fazla havalanmıs...cadı!

valla suatı takdir ettim ama burda yazılanlarda

malesef izleyemedim yaaa

cansucum acaba anlatabilirmisin bana neler gösterdilerse ???

havalandıysa bizde söndürürüz fosilin havasını olur biter canım....:img-hyste

panikle-me
21-03-07, 18:58
hadi yaa herhalde bir izlemeyen ben kaldım yafff

özdecim anlatabilirmisin yaa izlediklerini acaba ne oldu diğer fregmandan

farklı birşey gösterdiler mi???

peki ama bende başını kaçırdım cnm

öncelikle suat zenana dediki anlamıyosun demi seni kaybedebilirdim fln dio..

sonra hasana zenan nolur çöz beni dio....hasanda bana değil sevgiline söle dio..

suat zenana hem sefin olarak hem sevgilkin olarak sana söz geçiremiorum dio

zenanda söz geçirebileceğini kim söledi gibi bişi sölüo

ela levente hoşçakal dio

burak kader ben öptüğün çocuğum gibi bişiler dio..

ya kalanını hatırlamıom..s ve z ye odaklandım için

Dilan-Cagri
21-03-07, 18:59
ya suat zenana dioki sana ne şefin olarak ne de sevgilin olarak söz geçiremiyorum eskiden tam olarak sevgili olduklarını kabul etmiolardı yani tam adını koymamışlardı artı suat zenana ben seni kaybetmenin korkusunu yaşadım dio ama bence en komik yer hasan zenanın ellerini bağlamış zenan çöz beni diyo o da sevgiline söz geçir dio(yani suatı kastedio o bağlatmış zenanı):happy0064

:img-heh: :img-heh: :img-heh: :img-heh: :img-heh: Inanamiyorum offf sesli fragmani görmem lazim...Bizi komik bi bölüm bekliyor :img-yes: :img-yes: :img-yes: demek baglatiyor haaa ama Zenan'i cözünce napcaklar bilemiyorum artik

nghn_87

nasıl kacırdım ya sımdı reklam beklıyom tv ıcerde off
demek komık bı bolum olucak aynı zamanda
ama zenanla ancak boyle basedılır gercekten sucu yoktur suatın:D

başak16

haha ne gusel...

baglatsın baglatsınnn anca zenan boyle zapdedilir ...

ay cok komik yaaa iyi bari birz gulcez bu bolummm...

suatım benim hep en iyi cozumleri bulurrr....

gzd_gzd
21-03-07, 19:01
aa sesli fragman mı çıktı,ben yne göremedm ya üüff ,suat zenanaı hasana mı bağlatıyo:img-hyste :img-hyste süper walla

luciapink
21-03-07, 19:02
nasıl kacırdım ya sımdı reklam beklıyom tv ıcerde off
demek komık bı bolum olucak aynı zamanda
ama zenanla ancak boyle basedılır gercekten sucu yoktur suatın:D

neyse canım daha show bol bol reklama girer diziyi bende kaçırdım ama olsun izlemeye çalışacaz artık fırsat buldukça hem dizimizin başlamasına az bir vakit kaldı yaaa neysi öyle 172 saat falan ayyy düşündükçe nasıl sabretmişim diyorum...:img-hyste

bluenight
21-03-07, 19:03

Boşver canım ya bu tarz şeyleri çok duyacaksın bundan sonra ben alıştım zamanında sizde alışırsınız he dii gecin herkes çok güveio bişeylere Allah büyük umarım hakkımızı yedirtmeyiz ve dizimiz yolunda devam eder... Raitingimiz düşse bile dizimizden vazgecmiceğimiz için sorun değil!!!

drcansu
21-03-07, 19:05
valla suatı takdir ettim ama burda yazılanlarda

malesef izleyemedim yaaa

cansucum acaba anlatabilirmisin bana neler gösterdilerse ???

havalandıysa bizde söndürürüz fosilin havasını olur biter canım....:img-hyste

anlatayım canım...
bilge levente bu ilgiyi neye borcluyum diyo
leventte sana ozel bişey yok bebeğim için filan diyo
suat zenana anlamıyosun dimi zenan seni kaybetmek uzereydim diyo
sonra suat baska bi yerde zenana ne sefin nede sevgilin olarak sana laf geciremiyorum diyo
zenanda bana laf gecirebileceğini kim soyled,iki diyo

sonra zenan hasana nolur coz beni dio hasanda sevgiline soyle filan diyo:img-hyste

superler anlayacağın

seleniti
21-03-07, 19:08

ÇOOK güzel bir bölüm olacak Suat ve Zenan için,
göremedim sesli fragmanı, çok merak ediyorum

Dizimiz bir an önce başlasa, yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum

luciapink
anlatayım canım...
sonra suat baska bi yerde zenana ne sefin nede sevgilin olarak sana laf geciremiyorum diyo

sonra zenan hasana nolur coz beni dio hasanda sevgiline soyle filan diyo:img-hyste

superler anlayacağın

ayyy inanmıyorum bunların hepsi çok güzel :happy0064 :happy0064

ayyy ağlamıycaz üzülmiycez inşallah bu bölüm ayyy çok sevindim yaaa

zenan suat diyaloglarını sabırsızlıkla bekliyorum çok şekerler yaaa... canlarım benimmm:img-hyste

başak16
anlatayım canım...

superler anlayacağın

bence guzel bir bolume benziyo...

herkesin yine keyfi yerinde ama elama oluyo yine olan...

yazık kısaaa yaaa olmaz ama herkes mutlu dayanamıyom artık yaa aglamsınaa....:sad53: :sad53:

bluenight
21-03-07, 19:09
anlatayım canım...

superler anlayacağın

ayyyy inanmıyorumm yaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste zenan suat sahneleri gene süper olcak deseize çok teşekkürler anlatım için ela levent gene aynı yönde gidio umarım şu resmi çizen adam bişeler yapar :)

panikle-me
21-03-07, 19:09
arkadaşlar..dizinin saati konusunda..kesin bilgi yok

sanırım ayrılıkın saati değişti için böledir...

bu haftalıktır...ayrıca...fragmanda bi yere eklenmişmidir.

başak16
21-03-07, 19:11
ayyyy inanmıyorumm yaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste zenan suat sahneleri gene süper olcak deseize çok teşekkürler anlatım için ela levent gene aynı yönde gidio umarım şu resmi çizen adam bişeler yapar :)

valla yine kavga etmesinlerde elayla levent simdi kesin levent cıngar cıkarcak
elada ne karısıyon dicekk olsun ama zevkli olcak izlemesi ya....bakalım birazda levent bey kıskansın nasıl oluyo gorsunnn....:img-hyste

Dilan-Cagri
21-03-07, 19:16
Arkadaslar alt yazi gecmis Doktorlar 21.45 de
baslicak...Herkesin haberi olsun...Keske öyle
olmasa ama malesef öylemis...
Doktorlar'in yeni bölümü 21.45 de

panikle-me
21-03-07, 19:16
isledinizmi

yine verildi..

hasan sprsin...

bu arada zenan saçlar yakıoo

derindefne
21-03-07, 19:17
ya şu saat işini ben anlamadım artı bu arada fragmanı yeniden verdiler ama fragmanda doktorların saati 20:00 yazıyodu

başak16
21-03-07, 19:17
gördüm yasasın gördüm cok guzeldii yaaa....yuppi suuppi sanki elamın hosuna gitti bu kısaknclık zenanı elektrikmi carptı yaaa ne olmus saclarına gerciş tatlı olmuus ama suatımm yine süper her zamn oldugu gibi auuu hasaana koptumm
cok komiktiii:img-wink: :img-hyste :img-hyste :happy0064

nghn_87
21-03-07, 19:18
sonunda izledim anlatılanlardan da güzel
zenan bıraz bakımsız ama cok tatlı helede hasana yalvarması hasanın tepkısı
cok guzel olucagı bellı bu bolumunde
bu sefer suatın opucekken gerı cekılmesı yoktu heralde oyle bısey olmıycak umarım olmaz:D

başak16
ya şu saat işini ben anlamadım artı bu arada fragmanı yeniden verdiler ama fragmanda doktorların saati 20:00 yazıyodu

ya ben simdi anlamadım :sad53:

10da mı 8 demiii kacta ya bu fragman mı doruuu deılmı yoksaaa:img-blush

seleniti
Sonunda izledim, süperler ya:happy0064

Çok güzel bir bölüm olcak, Zenan Suat ikilisi çok tatlıydılar

Kader Burakta çok tatlı, Zenanın saçlar da çok hoş olmuş

panikle-me
ben teletexten bakıtım

21 45 te yeni blm 2000 da özet yazıyo..

ama sanırım bu sadece bu haftalık..

fragmanı keşke eklesek bi yere ben bakar bakr islerim..

luciapink
21-03-07, 19:19
ohhh beee en sonunda izledim süperdi harikaydııı çok güzeldi sessiz fregmanla sesli fregmanın bir bölümünü birleştirdim suat zenan yataktayken seni kaybetmek üzereydim dio orta yaklaşıyolar tam öpüşcekken sessiz fregmanda izlediğimiz suatın kafasını çekme sahnesi geliyo çünkü içeri sanırım biri giriyo ayyy suat zenan sahnelerini çok merak etmeye başladım kavga ediyolar öyle gidiyo zenan zannetmiştim meğersem öyle bieşy yokmuş iyi çiftin arası çok güzel tam bir romantik komedi...:img-hyste

başak16
21-03-07, 19:19
ben teletexten bakıtım

21 45 te yeni blm 2000 da özet yazıyo..

ama sanırım bu sadece bu haftalık..

fragmanı keşke eklesek bi yere ben bakar bakr islerim..

ya bu sefer niye mac falnda yok bildigim kadaryla ama anlamdım neyse ya
yine süper bir bolum bizi bekliyo bekliyelim ve gorelimmmm:happy0064

luciapink
21-03-07, 19:21
yaa elayla levent arasıda çok güzel olucak sanırım yaa hastamız kıskandı falan elada levente onun hakkında cevap verdi ayyy bu diziye bayılıyorum ya çok güzelll tam bir aşk dizisi en kısa zamanda elamla leventte düzelecek inşallahh bilgeyle evlenmiycek...

denizkizi55
21-03-07, 19:21
Izledim izledim izledim:happy0064 :happy0064
Heyt beeeee

Cadaloz levent'e bu ilgi'yi neye borcluyuz diyor levent'te sana özel birsey degil falan diyor..
Sonra iste hasan zenan repligi var anlatildi on kere:D
Levent beyimiz ressam'i kiskaniyor ela'da hadi bunu uzak tuttun digerlerini ne yapacaksin gibi birseyler diyor levent'e..
Sonra zenan daha tam iyilesmeden ise sariliyor elinde dosya falan suat diyor ne sevgilin olarak söz gecirebiliyorum nede sefin olarak oda bana sözünü gecirebilecegini kim söyledi ki diyor..
Sonra burak kader'e hatirlatirim ben burak hani su öptügün adam..SOnra onlar aksam yemegindeler kadeh kaldiralim diyor burak..
Son olarakta elacim hoscakal diyor levent'e; ama bu bölüm'ün basinda olacak bana kalirsa;levent'in ela'ya anlattiklarindan sonra ela mutluluklar falan diler vs vs..
Olur mu hic bölüm sonunda cadaloz ile arabaya binmek varken hic yakisir mi ela'nin levent'e hoscakal deyip bölüm'ü bitirmesi?

Dilan-Cagri
21-03-07, 19:23
Birkez daha yaziyorum...

Arkadaslar alt yazi gecmis Doktorlar 21.45 de
baslicak...Herkesin haberi olsun...Keske öyle
olmasa ama malesef öylemis...
Doktorlar'in yeni bölümü 21.45 de

luciapink
21-03-07, 19:26
Izledim izledim izledim:happy0064 :happy0064
Heyt beeeee

Cadaloz levent'e bu ilgi'yi neye borcluyuz diyor levent'te sana özel birsey degil falan diyor..
Sonra iste hasan zenan repligi var anlatildi on kere:D
Levent beyimiz ressam'i kiskaniyor ela'da hadi bunu uzak tuttun digerlerini ne yapacaksin gibi birseyler diyor levent'e..
Sonra zenan daha tam iyilesmeden ise sariliyor elinde dosya falan suat diyor ne sevgilin olarak söz gecirebiliyorum nede sefin olarak oda bana sözünü gecirebilecegini kim söyledi ki diyor..
Sonra burak kader'e hatirlatirim ben burak hani su öptügün adam..SOnra onlar aksam yemegindeler kadeh kaldiralim diyor burak..
Son olarakta elacim hoscakal diyor levent'e; ama bu bölüm'ün basinda olacak bana kalirsa;levent'in ela'ya anlattiklarindan sonra ela mutluluklar falan diler hayatindan ciktim artik sinyallerini veriri vs vs..
Olur mu hic bölüm sonunda cadaloz ile arabaya binmek varken hic yakisir mi ela'nin levent'e hoscakal deyip bölüm'ü bitirisi?

ewet o elanın hoşçakal deyişi dizinin başında veriliyo çünkü ortam aynı ortam

yaaa bu fosil nie böyle gıcık nie böyle sinir bir kadındır yahuuu....

her bölümde illa bizi sinir edecek onu gebertmemizi isteyecek yaa...

luciapink
21-03-07, 19:30
arkadaşlar bn izleyemedim fragmanı offf :(biri bana en ince ayrıntılarına kadar anlatabilr mi?

tabi canım anlatayım ben sana başında
ela levente hoşçakal diyor bu sanırım önceki bölümden kalan bişey leventin evlencem demesin de sonra bilge levente neden bana bu kadar ilgili davranıyosun falan filan zırvalıyo levent bunlar senin için değil bebeğim için dio sonra levent ressam beyimizden elayı kıskanıyoçünkü ela beni senden uzaklaştırdın bütün erkeklerden demi uzaklaştıracaksın dio sonra suat zenanla konuşuyo seni az kalsın kaybediyordum falan die çok güzeldi zenan işe başlamak istiyo elinde doosya vardı suat ona sana ne sevgilin nede şefin olarak söz geçirebiliyorum dio zenanı hasana bağlatıyo zenan hasana beni çözermisin dio hasanda git sevgiline söyle diyor daha sonra burak kadaere ben senin öptüğün adamım falan diyor sanırım orayı pek hatırlamıyorum ve beraber yemeğe çıktıklarında ilk gecemizin şerefine dio yaa cnm böle işteee...

deniz123
21-03-07, 19:32
ya fragman harikaydı ya suat zenan çok tatlıydı bu bölüm levent elayı baya bi kıskancak gibi
bu arada saat 20.00dı fragmanda öyle diyodu dediğimin çıkmasına sevindim baya..

panikle-me
21-03-07, 19:38
bölüm 20 45 de arkadaşlar..

bkn sekizde oturup göremeyince hüsrana uğramayın...

showun sitesinden yayın akışına bakabilirsiniz..ayrıca demekki show...eski ve yeniyi birleştirmiş

milef
21-03-07, 19:39
tabi canım anlatayım ben sana başında
ela levente hoşçakal diyor bu sanırım önceki bölümden kalan bişey leventin evlencem demesin de sonra bilge levente neden bana bu kadar ilgili davranıyosun falan filan zırvalıyo levent bunlar senin için değil bebeğim için dio sonra levent ressam beyimizden elayı kıskanıyoçünkü ela beni senden uzaklaştırdın bütün erkeklerden demi uzaklaştıracaksın dio sonra suat zenanla konuşuyo seni az kalsın kaybediyordum falan die çok güzeldi zenan işe başlamak istiyo elinde doosya vardı suat ona sana ne sevgilin nede şefin olarak söz geçirebiliyorum dio zenanı hasana bağlatıyo zenan hasana beni çözermisin dio hasanda git sevgiline söyle diyor daha sonra burak kadaere ben senin öptüğün adamım falan diyor sanırım orayı pek hatırlamıyorum ve beraber yemeğe çıktıklarında ilk gecemizin şerefine dio yaa cnm böle işteee...

hepinize slm ay nen yerim onları ya canlarım benim demek ki suat le zenan bu

bölüm bizi biraz güldürecek

nasıl bağlıyor yani resmen iple mi bağlıyor

sana söz geçiremiyorum derken kızgınlar mı birbirlerine

luciapink
21-03-07, 19:39
özdem ben gelgim sen gidiyorsun canım ya

yeni geldim özledim hepinizi fragmanı filan izleyemedim sen izledin mi

suat zenan nasıllar

hoşgeldin canım....

fregman valla çok güzeldi

zenanla suat daha güzeldi bu haftakibölümde sanırım suatla zenan daha

fazla ön planda olcak. fregmanı merak ediyosan yukarıda yazdım ve daha

önceki sayfada da var tekrar tekrar yazmayalım sayfa kirliliği olmasın...:img-wink:

Dilan-Cagri
21-03-07, 19:41
özdem ben gelgim sen gidiyorsun canım ya

yeni geldim özledim hepinizi fragmanı filan izleyemedim sen izledin mi

suat zenan nasıllar

Hosgeldin canimmm Suat ve Zenan cok
tatlilarmis hos bende görmedim ama öylemis
birde Zenan'i Hasan'a baglatiyormusss cok
komik olcak bu bölüm...Ayrica arkadaslar az
önce 2 kez yazdim bi arkadas haber verdi
alt yazi gecmis doktorlar 21.45 diye

luciapink
21-03-07, 19:42
bölüm 20 45 de arkadaşlar..

bkn sekizde oturup göremeyince hüsrana uğramayın...

showun sitesinden yayın akışına bakabilirsiniz..ayrıca demekki show...eski ve yeniyi birleştirmiş

karar verin arkadaşlar yafff hangi saatte ???:img-hyste

ben fregmanda olayları görücem die dikkat etmedim arkadaş görmüş

özdecim belki teletex yanlış olabilir çünkü nomal olarak kanalda veriyolar

saatini orda da yanlış vermezler kii ayyy neyse arkadaşlar siz tv nin başına

20.00 da kurulun başlayıncaya kadar da kalkmayın:img-hyste :img-hyste

milef
21-03-07, 19:42
hoşgeldin canım....

fregman valla çok güzeldi

zenanla suat daha güzeldi bu haftakibölümde sanırım suatla zenan daha

fazla ön planda olcak. fregmanı merak ediyosan yukarıda yazdım ve daha

önceki sayfada da var tekrar tekrar yazmayalım sayfa kirliliği olmasın...:img-wink:

senin yazdığını okudum zaten birtanem ellerine sağlık

evet bu gölüm bence de ela ile levent daha ön planda olucak

ama ben bizimkilerin az ama mutlu olmasını tercih ederim darısı elayla leventin

başına

1. fragmanı izledim biryerde suat çekiliyor zenanın başucundan niye acaba

onunla ilgili bir tüyo filan var mı

panikle-me
21-03-07, 19:43
ya cidden suan ben hep teletekse baktım

isteyen showun sitesine baksın

ben dioruj

21 45 die ama isteyen inanaır.

ama gerçi özet dahi olsa ben özetide islerim. :)

iremm
21-03-07, 19:43

başına

ben izlemedim ama seslida galiba orda suat zenana az kalsin seni kaybediyodum demiis ve o anda o sahne olmus buyuk bir ihtimale
biri giriyoo galiba

Dilan-Cagri
21-03-07, 19:44

başına

Canim orada kopukluk var iyi bak bizde basta düsündük niye diye ama onu kesin öyle ayarladilar kafa karistirmak icin...Bu bölümde cok yakin olcaklar :img-in_lo cok güzel bi bölüm olcak galiba o cekildigi anda birileri giriyor odaya...:img-wink:

hayatimsan...
21-03-07, 19:44
ya ben meraktan ölüyorum acaba su hasta kim!!!
ayrica sesli fragmanda cikmadi hala dimi??!
not:arkadaslar olmasina ragmen deniz ve ben kutsi ailesi kuruyoruz katilmak isteyenler söylesin!
ayrica benim diger imzalardan hic haberim olmadi bende cok siki bir kutsi hayraniyim yani!katilmak isteyenler lütfen bana ve denize öm atsin

iremm
21-03-07, 19:45
Canim orada kopukluk var iyi bak bizde basta düsündün niye diye ama onu kesin öyle ayarladilar kafa karistirmak icin...Bu bölümde cok yakin olcaklar :img-in_lo cok güzel bi bölüm olcak galiba o cekildigi anda birileri giriyor odaya...:img-wink:

bence orda kopuklu var belkide sadece oyle ayrildigii icin cekildii yanii
tabii birinin girme ihtimalii daha yuksek ama

milef
21-03-07, 19:47
Hosgeldin canimmm Suat ve Zenan cok
tatlilarmis hos bende görmedim ama öylemis
birde Zenan'i Hasan'a baglatiyormusss cok
komik olcak bu bölüm...Ayrica arkadaslar az
önce 2 kez yazdim bi arkadas haber verdi
alt yazi gecmis doktorlar 21.45 diye

bu show çıldırdı iyicene ne yaptığını bilmiyor hoşbulduk birtanem

sizleri çok özlüyorum valla büyün gün burnumda tütüyorsunuz

ay resmen iple mi bağlıyor ya

bu suat delirmiş iyicene

çok komik gülmekten mahfolucaz

nasıl bağlıyor acaba

zenan bağlarken nasıl izin veriyor:img-hyste :img-hyste

aslan abim benim

ay izledim fragmanı çok komikler cidden

bağlıyo iple

Dilan-Cagri
21-03-07, 19:48
bence orda kopuklu var belkide sadece oyle ayrildigii icin cekildii yanii
tabii birinin girme ihtimalii daha yuksek ama

Evet bende kesin bilmiyorum ama herhalde öyledir yada cekilirken öyle birden cekilyor gibi neyse...aydantsn arkadasim mac yüzünden bi kere 21.45 de baslamisti bizim dizi o zamanda uzun süre 20.00 yaziyordu yani öyle seyler hep oluyor...Yani bende isterim ki ayni saatte kalsin ama alt yazi falan gecmis...

luciapink
21-03-07, 19:49

başına

canım yaa orda ben şey die tahmin ediyorum o bölümde suat zenana seni az kalsın kaybediyodum falan dio orda yaklaşıyo zenana öpücekmiş gibi bu seslifregmanda ama diğer fregmandada tam öpmeye yaklamışken kafasını çekiyo benim ordaki tahminim içeri biri giriyo o nedenle yoksa nie öyle birşey yapsın ki ama zenana bayıldım yaa çok şeker küçük kız çocuğu gibi resmen...

panikle-me
21-03-07, 19:50
ya ben orda zenan konuşmak için öle doğrulduğunu duymuştum...

belkide suat zenanı baağladı...sonra başını kaldırdı...

hasan sen spr bişisin

denizkizi55
21-03-07, 19:51
Yine gördüüm yine gördüüüm hehehee:img-hyste

Arkadaslar yanlis bilgi aldik galiba..

SHOWTV'DE YARIN AKSAM SAAT 20.00'DA DOKTORLAR'IN YENI BÖLÜM'Ü VAR SAKIN TV BASINA GEC OTURMAYIN FRAGMAN'IN YALANCISIYIM ONU SÖYLEYEYIM:img-pilot

luciapink
amann yaa ne saatmiş yaaa

millete kafayı yedirtti resmen:img-hyste

ama bir karar veremedi bir türlü yani...

Dilan-Cagri
bu show çıldırdı iyicene ne yaptığını bilmiyor hoşbulduk birtanem

sizleri çok özlüyorum valla büyün gün burnumda tütüyorsunuz

ay resmen iple mi bağlıyor ya

bu suat delirmiş iyicene

çok komik gülmekten mahfolucaz

nasıl bağlıyor acaba

zenan bağlarken nasıl izin veriyor:img-hyste :img-hyste

aslan abim benim

ay izledim fragmanı çok komikler cidden

bağlıyo iple

Gördün mü offf bende görmek istiyorum...
Hasan bagliyor ama galiba :happy0064
yaaa diyelim ki bagladilar tuttular ama
birakinca kacsinlar Zenan'dan...Yarin
bakcazzz sonunda :happy0064 :happy0064 :happy0064

nghn_87
21-03-07, 19:52
fikret hanım guzel gıyınmıstı yemege gidiyodu sanırım
heralde yemektede burak ve kaderle karsılasır
kadın delırıcek bu asıstanlar sayesınde yaa
oyle bısey olursa
acaba onlarada ezıyet cektırır mı zenan ve ela gıbı:img-hyste

luciapink
21-03-07, 19:55
ahhh..

yarın denemem var

ve bende moral yok...

şu ana kadar vardı ama kalmadı..

keremcem yedi bitirdi beni

amann canım nie

moral yokk yaaaa

bak suatla zenan çok mutlu çok güzel olcak bu bölüm ne güzel

keremcem yemesin seni boşver sen onu ye:img-hyste (iğrenç bir espriydi:img-hyste )

milef
21-03-07, 19:56
keremcem

yeni dizisinde doktor olcakmış..

karaağaç

hemde aynı gün 12 nisan perşembe

bize yaptına bak yaff

özdem belki saatleri farklı olur

izlersin korkma

ama aynı saat olursa ne yapıcan

diziye reklamlarında 20 diyo

çok tatlılar bu bölüm hep cilve yapıyorlar birbirlerine

ama zeyonun dediğine göre süpriz konuk var ya sonunda

umarım kötü değildir

iremm
21-03-07, 19:56

ay bide ben izlesem
nasil bagliyo ya
zenan kurtulursa hasanida suatide yakar:img-hyste
yabiri eklesin bir yere lutfen ya

gzd_gzd
21-03-07, 19:58
ay show durdu durdu,ama tam coştu walla:img-hyste bu fragmanı 3. izleyişim,her reklamda weriyolar yaa oley :) maşallah nazar değmesinn

ya hasan çook komik,zenan ona çöz beni diyo o da onu sevgiline söyle diyo bi de bi yandan da gofret yiyo çok tatlı walla :)
levent de yine bilgeye güzel güzel laf sokuyo senn için değil bebeğim için burdayım diyerek
bizim yakışıklı we karizmatik hastanın adı devrim miş demek,levent çok kıskanmış yaa ehuehue
kaderle burak da çok tatlılar,maşallah Alllah bozmasın muhabbetlerini
başka güldüğüm bi sahne de zenanın kolunda serum elinde dosyalarla yürümesi,tıpkı greys gibi olcak bu sahneler,zenan çalışmak isticek ama onu uzak tutmaya çalışcaklar,we zenan-suat ın sevgili olduğunu artık herkes biliyo heralde bu da çok güsel walla,bu bölüm zenan-suat sahneleri komik olcak inşallah:happy0064

luciapink
21-03-07, 19:58

izlersin korkma

umarım kötü değildir

ayy yok yok değildir yaa ama şeydie duydum herhalde yanış duydum bu hasta 1 bölümmü 2 bölümmü ne kalcakmış herhalde sonradan ölürr acaba konuk oyuncu o olabilir mi ki???

milef
21-03-07, 19:59

nasıl yani hasan mı bağlıyor zenanı ay

bu çocuk delirmiş:img-hyste

suat görse amma güler

gewweze
21-03-07, 20:01
yaw bu satla zenan pek şeker yaa zenanda küçük çocuk gibi maaşallah abim iicene büyük ağır duruyo :) ama baya romantik komadi tarzında olucak. acaba suat sana söz geçiremiyorum dediği yer zenanı bağlatmadan önce mi sonra mı? kaçmış mı bizim kız acp. ayy bi otur dinlen di mi yok illa çalışcak fikreti delirtçek yaaa

panikle-me

izlersin korkma

umarım kötü değildir

ben islemem onu.

doktorlarla aynı gün olursa...

reitingler tahlikeye girmemeli..sonra belki utbedan islerim

ama inş perşembe değildir..

ya konuk suat ve zenana mıı

ah bi bilsem kimm

luciapink

suat görse amma güler

eee tabi öle olcak

suatta e zeki adam suatta çareler tükenmiyooo

ama daynamaz suat yaa zenan lütfen beni çözermisin suat falan dese suat

dayamaz açar...

milef
21-03-07, 20:02
ayy yok yok değildir yaa ama şeydie duydum herhalde yanış duydum bu hasta 1 bölümmü 2 bölümmü ne kalcakmış herhalde sonradan ölürr acaba konuk oyuncu o olabilir mi ki???

evet evet olabilir

böyle hastaları öldürmüyorlar mı çok kötü ya

doktorluk nekadar zor çok daha iyi görüyoruz

ama bu bölüm biz güleceğiz baya

resmen birbirleriyle cilveleşiyorlar

hiç gergin bir anları yok

zenan öyle masum bakıyor ki

milef
21-03-07, 20:04
eee tabi öle olcak

suatta e zeki adam suatta çareler tükenmiyooo

ama daynamaz suat yaa zenan lütfen beni çözermisin suat falan dese suat

dayamaz açar...

ay hala inanaasım gelmiyor:img-hyste

hasanın aklına bağlamak nasıl gelmiş valla

çok güldüm ya şimdi

helal olsun ona

:happy0064

Dilan-Cagri
21-03-07, 20:04

suat görse amma güler

Bende görmedim ama Fragmanda öyle diyormus...
Hasan cöz beni diyormus...Hasan'da sevgiline söyle
mi ne diyormus...Hasan Suat'in emrinde bagliyormus
galiba ama bende izlemedim sadece anlatilanlardan biliyorum

luciapink
21-03-07, 20:07
evet evet olabilir

böyle hastaları öldürmüyorlar mı çok kötü ya

doktorluk nekadar zor çok daha iyi görüyoruz

ama bu bölüm biz güleceğiz baya

resmen birbirleriyle cilveleşiyorlar

hiç gergin bir anları yok

zenan öyle masum bakıyor ki

ewet canım yok

ama umarım yoktur o anlar sadece zenan ve suata ait olabilir...

ela ve levent için aynı şeyleri söyliyemiycem....

luciapink
21-03-07, 20:08
ay hala inanaasım gelmiyor:img-hyste

hasanın aklına bağlamak nasıl gelmiş valla

çok güldüm ya şimdi

helal olsun ona

:happy0064

benimdee valla nasıl oldu bende inanamıyorum....:img-hyste

zenan buna nasıl izin verdi anlamış deilim acaba kaç kişi zabdetti zenanı

çıldırmıştır kızzz bağlanırken resmen....:img-hyste

milef
21-03-07, 20:09
ben islemem onu.

doktorlarla aynı gün olursa...

reitingler tahlikeye girmemeli..sonra belki utbedan islerim

ama inş perşembe değildir..

ya konuk suat ve zenana mıı

ah bi bilsem kimm

inşalalh değildir birtanem ya

biziimkilerin tadını kimse bozmasın bu bölüm

bizim bölümümüz

senaristler bizi çok ağlattı geçen bölüm bu bölüm güldirecekler

21 45 mi yeni bölüm özde

panikle-me
21-03-07, 20:09
ya tüyolar neler.

bilen biri bana her tüyoyu öm ile yada normal buraya yazarmı??

lütfen bi karışım yapmamm gerek..

21 45 diorum başaka laf etmicem

panikle-me
21-03-07, 20:11
inşalalh değildir birtanem ya

biziimkilerin tadını kimse bozmasın bu bölüm

bizim bölümümüz

senaristler bizi çok ağlattı geçen bölüm bu bölüm güldirecekler

21 45 mi yeni bölüm özde

ahh inşallah cnm inş.

21 45 die yazıyo teletekste az sonra showun siteden yayın akısına bakcam...

gazeteden de bakarım

ama siz genede 2000 de bakın cnlarım

halka
21-03-07, 20:13
arkadaşlar bence suat zenanı yumuşatta ve birden ellerini bağladı sonra da ani bir şekilde geri çekildi...geçen fragmanda vardı suat birden geri çekyordu kendini...orada yaptı en yaptıysa sonra da herkese talimat verdi çözmesinler diye...hasan da zenanı ziyarete gelince aralarında o konuşma geçti...

yaz yagmuru
21-03-07, 20:13
arkadaslar merhaba.su bılgenın oyununu hepnımız bılıyoruz deılmı?yanı aslında hemıle falan olmadıgını cok ıyı bılıyoruz hepımız.ben daha once bu oyunun ortaya cıkması ıcın bır yorum yapmısdım.sımdı daha guzel bır sey geldı aklıma.sımdı bılge aslında hamıle olmadıgını bunun levente oynadıgı bır oyun oldugunu bunu leventten ayrılmamk ıcın yaptıgını bırısıne telefonda anlatırken hasan duysun.eeee hepımız hasanın elayı ne kadar sevdıgını bılıyoruz.hasanda hemen gıtsın gercegı elaya ve levente anlatsın.bızde gercek askın sevdıgı ıcın her seyı yapmaya razı olmak oldugunu onu mutlu gormek oldugunu hasanda goreleım.ama karsılıklı askın guzellıgınıde levent ve elada ızleyelım ne dersınız?
YETER ARTIK ELA VE LEVENTI AYRI GORMEK ISTEMIYORUM!

milef
21-03-07, 20:16
ahh inşallah cnm inş.

21 45 die yazıyo teletekste az sonra showun siteden yayın akısına bakcam...

gazeteden de bakarım

ama siz genede 2000 de bakın cnlarım

şimdi baktım canım

20 özet diyor

21 45 yeni bölüm

ama çok mantıklı çünki bötün gece boş doldurması lazım

jasmin26
21-03-07, 20:19
Ne olur biri bana fragmanda gördüğümüz valizlerin levent'e ait olmadığını söylesin..Ona mı ait?levent bilgenin yanına mı taşınıyo?Levent-ela aşkı bitiyomu?ya bu haksızlık....Daha aşklarını doğru düzgün görmeden nasıl bitirirler?:icon_sorr

panikle-me
21-03-07, 20:19
şimdi baktım canım

20 özet diyor

21 45 yeni bölüm

ama çok mantıklı çünki bötün gece boş doldurması lazım

ben dedim...21 45 die..

ayy hasanna bittim bi de elinde gofret

ohh valla sen dalga geç ablamla..

artık bide hasancıyım durulur.

zenan suat + hasan bitiorum size..

Dilan-Cagri
21-03-07, 20:21
arkadaşlar bence suat zenanı yumuşatta ve birden ellerini bağladı sonra da ani bir şekilde geri çekildi...geçen fragmanda vardı suat birden geri çekyordu kendini...orada yaptı en yaptıysa sonra da herkese talimat verdi çözmesinler diye...hasan da zenanı ziyarete gelince aralarında o konuşma geçti...

Evet canim ben hic bu yönden düsünmedim
dogru neden Hasan'a yaptirsinki kendi yapar :img-in_lo...
Cok komik olcak bu bölüm...Bi an önce bakabilsek
panikle-me adin özde galiba emin degilim affedersin
Hasanin elinde gofret mi var :img-hyste ay canim
vallaha bendede öyle Zenan ve Suat vardi simdi
Hasan'da eklendi

panikle-me
21-03-07, 20:23
büşracım sana katılıorum..

kesinlikle katılıorum.

bencede olma olasılığı var..

ve bence şu söz geçirme laflarının olduğu sahne ilk başlardaaa

milef
21-03-07, 20:24
ben dedim...21 45 die..

ay çok güzel 3 lü oldular

hasan acaip laf söylüyor sevgiline söyle diye

afferin hasana valla

panikle-me
21-03-07, 20:29
ay çok güzel 3 lü oldular

hasan acaip laf söylüyor sevgiline söyle diye

afferin hasana valla

ee..üçlüyü ben yaparsam...spr olur tabi

ben şimdi avatarıma fln hasanı koycam.

haha hasancımız varmıyıdı...yoksa ben adayım..

ayy cnm ya..

hele 12. blm başında suat gestapo tartışırken görmek lazım dı..

bebek bebek

d_hero
21-03-07, 20:30
Arkadaşlar showtv reklamda izlemeyen fragman çıkabilir.izlemeyenlere duyrulur

milef
21-03-07, 20:36
ee..üçlüyü ben yaparsam...spr olur tabi

ben şimdi avatarıma fln hasanı koycam.

haha hasancımız varmıyıdı...yoksa ben adayım..

ayy cnm ya..

hele 12. blm başında suat gestapo tartışırken görmek lazım dı..

bebek bebek

:img-hyste :img-hyste hangisine bakıcağını şaşırmıştı garibim ya:img-hyste

yağmuru sevmem ama hasanı çok seviyorum

onada bir şak çıksada

biraz rahatlasa

herkezi düşünüyor

bir kendini düşünmüyor

d_hero
21-03-07, 20:39
Az önce reklam vardı bunu bidirdim ve fragmanı da verdi.İnşanlah izlemişsinizdir

serenity111
21-03-07, 20:39
ohh be ben de sonunda izleyebildim. suat zenan bide hasan sahneleri anlattıklarınızdan daha güzelmiş. zenanın saclarıda yakıyordu hani. kız hasta hasta calışmayı düsünebiliyo ama bi sacını taramayı akıl edemiyo masallah

nghn_87
21-03-07, 20:40
sagolun soyledıgınız ıcın
ya cok tatlı bu zenan cok guzel
bayılıyorum kızın mımıklerıne bakıslarına helede suata bakısları
hasanda cok komıktı yaa elınde cıkolata zenana benı karıstırmayın dıyo
bıde hayret zenan bagırmıyo sınırlı degıl benı lutfen coz dıyo
sinirli olurdu ama

21-03-07, 20:40
ya ben ders çalışıodum açamadım televizyonu sesli fragman geldi mi?
geldiyse anlaşılır bi şeyler oldumu anlatır mısınınz lütfen meraktan çatladım..???

panikle-me
21-03-07, 20:41
:img-hyste :img-hyste hangisine bakıcağını şaşırmıştı garibim ya:img-hyste

yağmuru sevmem ama hasanı çok seviyorum

onada bir şak çıksada

biraz rahatlasa

herkezi düşünüyor

bir kendini düşünmüyor

bak avatarıma..

nsl olmuş

ben yağmuruda hasanıda seviorum..

gerçi pınarı hiç düşünmedim ama o mutluysa..

artık yeni bi hasancınız var arklar..

duyrulur..

haha aile yapıcam yağmur ailesi..tek bnm adım yazcak:img-hyste

gzd_gzd
21-03-07, 20:41
ben dedim...21 45 die..

hehe çook tatlıydı yaa hasan,ben zaten başndan beri en çok onu tatlı buluyodum şimdi iyce tatlı gelmeye başladı,bu bölm çok komik olcak hasan-zenan-suat sahneleri açısndan:img-hyste :img-hyste

21-03-07, 20:43
ya napıyo ki hasan fragmanda noldu nolurrr anlatın çatladım burda.......lütfen...:icon_sorr

nghn_87
21-03-07, 20:46
ya napıyo ki hasan fragmanda noldu nolurrr anlatın çatladım burda.......lütfen...:icon_sorr

zenanı baglamıslar hasana coz lutfen benı dıyo hasanda
sevgılıne soyle benı karıstırma dıyo
hasancısın sanırım pek gorunmuyo zaten fragmanda ama cok komıktı orda

21-03-07, 20:47
ben geldim arkadaslar
ne oldu? soyledigim gibi fragman ciktimi?
valla ciktiysa hem yazdiklariniz okumaya baslayim
siz simdi cok gulmusunuzdur

gewweze
21-03-07, 20:47

ya suat zenanı yatağında tutmak için bağlıyo :) bizim hasanda elinde gofretle zenanın odasında zenan nolur beni çöz diyo hasan da onu sevgiline söyle aranızda halledin diyo :D

nghn_87
21-03-07, 20:49
ben geldim arkadaslar

h.g evet cok komıktı fragman
ama ressamı gostermıyolar artık yarını beklıycez
hatta 21.30u o zamana kadarda eskı bolumu ızlıycez

21-03-07, 20:50
zenanı baglamıslar hasana coz lutfen benı dıyo hasanda
sevgılıne soyle benı karıstırma dıyo
hasancısın sanırım pek gorunmuyo zaten fragmanda ama cok komıktı orda

ayyy çok şekerler yaa...vay ben suatın bulduğu çözüm buymuş demek...süper yöntem harika ya bu bölüm eğlenicez galiba....mutlu oldum valla....:happy0064

panikle-me
21-03-07, 20:51
ben geldim arkadaslar

sorma cnm ben bayağı güldüm..

hele hasan

ayybittiğim adam

sen biliomudun fragmanı

21-03-07, 20:53

hele hasan

ayybittiğim adam

sen biliomudun fragmanı

ben size soylemistim
zenani yatakta tutma yontemi
komik olacak diye :img-hyste

vanessa19
21-03-07, 20:54

hele hasan

ayybittiğim adam

sen biliomudun fragmanı

ıyı olmus ıyı...
ozdem ablanı baya kızdırıyorlar ablacım...:img-hyste
ama bıtanem ıyılıgını ıstıyor napsın...
canımın ıcı o benım:img-in_lo :img-in_lo

panikle-me
21-03-07, 20:56
ıyı olmus ıyı...

kıssın hiç takmıyom

bu sıralar hasana takılıcam...

ben kaçtım annem ordan gülüyo...anladınız siz onu.

kübram senatyo spr.

zeynocum bu yöntem umarım işe yarar..

drcansu
21-03-07, 20:59
ıyı olmus ıyı...

kubracım canım benim

adam napsın artık soz geciremiyosa...napsın yani

harika benim abim yaaa yonteme bak zenan ancak bundan anlardı zaten

sacları...ay cok fena neyse hiç bişey soylemiyim

birtanem benim...canım abim

Dilan-Cagri
21-03-07, 21:01
ben geldim arkadaslar

Hosgeldin Zeyno canim vallaha ben göremedim
fragmani ama anlatilanlara cok güldüm...:img-hyste
Düsüncesi cok komik hayatta gelmezdi aklima Suat'in
Zenan'i bagliyacagi...