Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/15
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
yaaa ben hala göremedim sesli fragmanı yaaa....
:icon_cry:
ayrıca anlatılanlara göre tüyolar doru çıkmış walla helal olsun tüyoları getirenlere...
ben siteyi hep okuodum tüyoların doru çıktıını gördükçe daa çok okuyasım geliodu zaten o yüsden burda konuşmaya başladım herkese çok teşekkürler...:happy0064
kumralim19 29-03-07, 09:45 merhabalar.
bence zenan ameliyata girmek isteyecek..
ama suat zenan yaralandığı için onun girmesine izin vermeyecek..
o yüzden aralarında tartışma olabilir..
sesli fragman herhangi bir yerde varmı acaba çok merak ettim..bye
ben özetteki su cümleden yola cikarak
hani yaziyor ya zenan doktor olma sorumluluguyla
yüzlesecek yani ozaman ozanla zenanin ilgilenmesini
isteyebilir suat ve bu yüzden tartisabilirler
ortada ameliyat olmayabilir sadece ilgilenmesini
ister hastayla zenanin suat
böylede olmayabilir ben sadece tahmin etmeye calisiyorum
bu aksam nasil olsa görcez
ben özetteki su cümleden yola cikarak
hani yaziyor ya zenan doktor olma sorumluluguyla
yüzlesecek yani ozaman ozanla zenanin ilgilenmesini
isteyebilir suat ve bu yüzden tartisabilirler
ortada ameliyat olmayabilir sadece ilgilenmesini
ister hastayla zenanin suat
bu aksam nasil olsa görcez
doğru olabilir ben onu hesaba katmamıştım..
ama ben zenanın ozanla ilgilenmek isteyeceğini düşünüyorum..
çünkü zenan doktorlukta başarılı olmak istiyorya bir yerde bakmak zorunda
kalacak galiba..
kumralim19 29-03-07, 09:58 doğru olabilir ben onu hesaba katmamıştım..
ama ben zenanın ozanla ilgilenmek isteyeceğini düşünüyorum..
çünkü zenan doktorlukta başarılı olmak istiyorya bir yerde bakmak zorunda
kalacak galiba..
bende inanamiyorum zenanin hasta kabul etmeyecegini
ama yani elayla burak bile ozanin eline dikis atmak istemedi
bu yüzden hem su zenan suat arasindaki tartisma olmasaydi
bu bölüm böyle bir tahmin yapmazdim yani sanki bu ozan
yüzünden tartisacaklar gibi geldi bana
yoksa bu hastayi bosu bosuna getirmemistirler
sesli fragmanın yarısını izleyebildim bu hasanın levente elaya asığım dedi yeri
ayy cok feci
ah bilge ne hale düşürdün zavallı levente
artık ela için bir seyde yapamıyor kuduracak şimdi levent
isledim sesli fragmanı çok güsel yaa bence silah sesi ozanın vurulması başta iki tane yabancı tip warya onlar yapıo...
zenanda ozanla ilgilenmek zorunda başarılı bi doktor olmayı bu kdr isteyen insan bunu da yapmalı....
suat çok tatlıydı hasan da öle cnm ya ikisi de sewen insanlara hastayım ya...
Sesli fragman çıktımı ben daha izleyemedim tüüüh yaaa neyse herhalde birazdan görebilirim hemen tv başına geçmem lazım yahuuu bu akşam havada bayağı bir aşk kokacak ne güzel:)
Öncelikle bu vurulma olayına açıklık getirelim ... Levetin vurulması tamamen benım atmasyonum ... Vurulsa nasıl olur diye düşüncem...
Aslı yok yani....
Evet muhtemelin 2 bölüme kadar bu olay çözülür... Bir süre Ela Hasan ile bocalıycak... Ama kerkenez olayının açıga kavuşmasıyla Ela ilk önce dönemeyebilir 1 bölümde böyle bocalar..
oldumu 3 bölüm hadi bi bölümde benden olsun 4
Sonra Birlikte olurlar artık Ela ve Levent.....
Sonra senaristler artık Zenan Suat vukaatını başlıyacakları için konu onlara döner tamamen ....
canlarım mrblarr
ayşee ne yaptın canım leventimi vurmuşsun
ama var yaa koptum burda yanlış anlama
öyle bi tahminde bulunmuşsun ki forum uçmuş ben burda olsam dağıtmıştım ortalığı:img-hyste :img-hyste
vallaha canım haklısın bikaç bölüm de elanın bocalamalarını izlicez
asıl ben şeyden korkuyorum bunlar inş bu şeytanla evlendirmezler
selam arkadaşlar ben bir sitemde bulunacağım ben doktorlar dizisini çok seviyorum ama kanalı neyapma istiyor hafta boyunca yeni bölüm 22 00 diyorlar son günde 20 00 yayınlıyorlar insannın aklına allak bullak ediyor misal ben çalışan biriyim berşembe günleri erken geliyorum geçen hafta masai yaptım patronum ne bu hafta doktorlar yokmu dedi ben saat 22 00dedim eve geldim baktım dizi sonu gelmiş ne bu ya seyirciye haksızlık yapıyorlar
canlarım mrblarr
öyle bi tahminde bulunmuşsun ki forum uçmuş ben burda olsam dağıtmıştım ortalığı:img-hyste :img-hyste
eee sabah sabahh.. Leventin koştugunu yazmış tı nasıl dramatık hale getirebiliriz diye bir düşündüm vurulan Levent dedim...
vuruldu dediysek sıyırdı geçti... iki kaşının ortasından değil....
aslında güzel bir malzeme ben bunu senaryoda kullanayım ... evet .. evett
yaa neyseee bence çocuklardan biri vuruldu leventte ona koşmuştur...
efedim yaklaşık 1 saattır şu öpeşme denen ama göz göre göre yanaktan öpme olayından bahsetmek istiyorum....
şirketçe benım pcnın başına toplandık resmi taradık büyülttük netleştirdik ...
barız yanaktan öpme....
dudagının kenarına bile deymiyo leventin....
Leventçiler derin ve rahat nefes alın ...
( buda benım sapıttıgımın resmiyetidir... )
boncuk.girl 29-03-07, 11:42 slm arkadaşlar
ee neler konuştunuz
vallahi hiç buraya uğrayamıyorum
bu akşam yeni bölüm var bayağı güzel bir bölüme benziyor...
fragmanda ela yine ağlıyodu
yazık bu kız ne zaman gülecek
çok acıyorum bu haline
ama sonunda mutlu oluccak ben inanıyorum
eee sabah sabahh.. Leventin koştugunu yazmış tı nasıl dramatık hale getirebiliriz diye bir düşündüm vurulan Levent dedim...
efedim yaklaşık 1 saattır şu öpeşme denen ama göz göre göre yanaktan öpme olayından bahsetmek istiyorum....
barız yanaktan öpme....
ayşem yalnız süper olmuş tahmin
bi de işin asıl koptuğum noktası neresi oldu biliyo musun
fregmanı izlememişsin:img-hyste :img-hyste
canım o öpüşme mevzusuna gelince onu fregmanı ilk izlediğimde farkettim
bi de eliyle de mşallah avuçlamış yüzünü çakılmaz sanıyolar
yahuu ben kaç sn tuttuğunu sayan biriyim :img-hyste :img-hyste
neyse yine de tam bi öpüşmeydi dizide benim de sigortalar attı
ayşem yalnız süper olmuş tahmin
bi de işin asıl koptuğum noktası neresi oldu biliyo musun
fregmanı izlememişsin:img-hyste :img-hyste
canım o öpüşme mevzusuna gelince onu fregmanı ilk izlediğimde farkettim
bi de eliyle de mşallah avuçlamış yüzünü çakılmaz sanıyolar
yahuu ben kaç sn tuttuğunu sayan biriyim :img-hyste :img-hyste
neyse yine de tam bi öpüşmeydi dizide benim de sigortalar attı
demekki neymiş bazı güzel insanlar izleyip , zahmet edip bana o kadar güzel anlatmışlarki bak ben neler neler düşünüp yazmışım ....
cidden burdan teşekkür ediyorum Fragmanı anlatan arkadaşımıza..
öpüşme bize göre değil ama belki ama dizide Elaya göre öpüşme sonuç değişmedi yani ....
Levent karakterinin değil ama kerkenezin böyle kuralları olabilir... ( öpüşmem soyunmam bilmem ne yapmam...)
adamın yanagına yaptıgı baskı zaten kulagından belli ...
canlarım mrblarr
denizcim walla yanımda arkadaşım wardı ayşenin tahminini okurken, bir çığlık atmışım,kız bişey oldu sandı,sen okusaydın ilk sabah, halini düşünemiyorum walla:img-hyste :img-hyste
yok yok,nikah olmicak bence,nikaha kalmadan foyası ortaya çıkcak bilgenin,bilge ne kdr olayı oldu bittiye getirmeye çalışıyosa da levent ağırdan alıyo neyseki:img-pilot
demekki neymiş bazı güzel insanlar izleyip , zahmet edip bana o kadar güzel anlatmışlarki bak ben neler neler düşünüp yazmışım ....
cidden burdan teşekkür ediyorum Fragmanı anlatan arkadaşımıza..
öpüşme bize göre değil ama belki ama dizide Elaya göre öpüşme sonuç değişmedi yani ....
Levent karakterinin değil ama kerkenezin böyle kuralları olabilir... ( öpüşmem soyunmam bilmem ne yapmam...)
adamın yanagına yaptıgı baskı zaten kulagından belli ...
ayşecim işte benim dediğim mevzu bu orda öpüyo işte şeytan
ayy canım olmaz mı benim levocanımın
soyunamam demiş :img-hyste :img-hyste
yalnız cidden biz yutmayız bu numaraları onu söyliyeyim
ayy bu serap ezgüye de dalıcam bi reklam girmedi
denizkizi55 29-03-07, 12:22 Valla fragman hakkinda hic bir somut yorumum yok..
Bir yandan kudur levent kudur levent yemeyenin mali'ni yerler diyorum; ama diger yandan isler sarpa sarmaya devam ediyor..
Fragamn'da hic cadaloz'un hamilelik mevzuusundan bahsedilmiyor..
Cildiracagim sinir oluyorum hersey lehine gelisiyor..
Hasan ne diye askini levent'e itiraf ediyor ki ya..
Levent ne yapsin sana..
Muhtemelen levent ela'nin o siralar hasan'la gezip tozmasina ve ondan destek almasina sinirleniyor bunu hasan'a belli ediyor ve hasan'da acikliyor..
Arkadaslar evlenme söz konusu olabilir..Grey'stede evlilik söz konusuydu buradada esitlemek amacli sonradan evlenirler belki; allah korusun..
Insallah 27 bölümlük ayrilik buradada gerceklesmez..Saat gecmiyor cok merak ediyorum bir an önce izlemek istiyorum:D
Fragman'i izleyememis olanlar youtube'den izleyebilirler yada yasemn ergenen'nin sayfasina nalan eklemis; sözlü fragman'da dahil bilginize:img-wink:
denizcim walla yanımda arkadaşım wardı ayşenin tahminini okurken, bir çığlık atmışım,kız bişey oldu sandı,sen okusaydın ilk sabah, halini düşünemiyorum walla:img-hyste :img-hyste
yok yok,nikah olmicak bence,nikaha kalmadan foyası ortaya çıkcak bilgenin,bilge ne kdr olayı oldu bittiye getirmeye çalışıyosa da levent ağırdan alıyo neyseki:img-pilot
sorma canım asıl ben tesadüfen gördüm
ama o msjı değil
demiş bu sadece beni,m tahminimdir
sonra leventin vurulma kısmını okudum
eğer okuma sırası ters olsaydı yıkmış geçmiştim heralde ortalığı
evet canım allahtan ağırdan alıyo da bu şeytandan herşey beklenir
gözdem avatarın yine süper
evet arkadşlar tammen istediğim ve tahmins ettiğim şeyi yazmıştım... Tutuması zor maalesef...
Yalnız fragmanı izledim vede Hasan'a inanamadım. Levo'ya konuşması şok etti beni.
bi defa fregman yorumuna başlarsak
ahan da aşkım çöktü
ayyy hasan zaten zorla söylüyo belli cesaretini zor toplamış
leventim benimm
burak ı parçalarım ben
yahuuu zeytinyağı vazifesini bu kadar iyi yapan birini hayatımda görmedim
kesin kader içinden dedi ki o kadehi içeceğime kafana indirseydim
sorma canım asıl ben tesadüfen gördüm
ama o msjı değil
demiş bu sadece beni,m tahminimdir
sonra leventin vurulma kısmını okudum
eğer okuma sırası ters olsaydı yıkmış geçmiştim heralde ortalığı
evet canım allahtan ağırdan alıyo da bu şeytandan herşey beklenir
gözdem avatarın yine süper
saol denizim senn hem avatarın hem imzan süper :D
walla iyki ters olmamış okuma sıran yoksa kötü olurdu walla
bu arada ben hala görmedm ya fragmanı,gerçi televizyonu da açmadım eve geldiimden beri ama bakiyim bi, yayınlarlarsa fragman yorumu yaparm bende:img-hyste
saol denizim senn hem avatarın hem imzan süper :D
walla iyki ters olmamış okuma sıran yoksa kötü olurdu walla
bu arada ben hala görmedm ya fragmanı,gerçi televizyonu da açmadım eve geldiimden beri ama bakiyim bi, yayınlarlarsa fragman yorumu yaparm bende:img-hyste
canım aşkım zaten muhteşem canım söylemeye gerek yok:img-hyste :img-hyste
canımın içi az önce tvde verildi
ayy hele o son sahne aşkım güzel güzel dinliyo son cümlede resmen yüz ifadesi değişiyo off yaniii
bu arada sen şu siteye bak orda var canım
herkese slm...
hanı kotuydum ıyıce kotu oldum...
senı sevıyorum mus!!!!
duvarı sev sen...
alla alla ya....
gıcık oldum
dumur oldum
SİNİR OLDUM...ALACAGIN OLSUN DR.BIRTAN!!!!!!:img-help:
doktorcu-el 29-03-07, 13:31 okuldan çıktığım gibi buraya geldim
sesli fragmanı izledim
bence vurulan çocuklardan biri zaten özettede diyo ya genç bir çocuğun hayatı elanın ellerinde diye
leventte bence ondan koşuyo belki ela falan haber verdiyse
suat ve zenan çok tatlılardı
burak ve kader ço kötüydü
ama bence burak haklı
o gelen ozanda zenanı vuran
sonunda hasan elaya olan aşkını söyleyince levnte çok acıdım
yazık hiç bişeyde gelmiyo elinden birde aynı evde kaldıklarını düşündükçe delircek
not:bilge fragmanda hiç yoktu ne güzelmiş bilgeyi göstermediklerinde
fırtına_leyla 29-03-07, 13:35 ayy sonunda izledim konuşmalı reklamı en başta silah sesi geldiğinde elayla hasan birlikteydi gezmeye çıktılar heraldi hasan nasıl dedi ama levente ben elaya aşığım diye levent kaldı bilgeyi hiç göstermediler bu reklamda ama hamilelik olayından hiç bahsedilmedi yaa burak da kaderi gene sinir etti şarkılı reklamda süperdi ya bu levent ve bilgenin öpüşmesi allahım ya kadın dediğiniz gibi adamın yüzünü elleriyle maşallah tutmuş :img-hyste yuh yuh yani bu kadar da olurmu yaaa ama konuşamalı reklamda da bu ozan gene çıktı ilk ela gördü zenan napıcak acaba
Dilan-Cagri 29-03-07, 13:35 Fragmani yeni izledim...Ozan cikti yine ortaya vallaha herkes Ozan dedi sok oldum Zenan nasil bakti öyle...Hasan'a bravo vallaha gecti Levo'nun karsisina ben Ela'ya asigim dedi...Suat Zenan'a bende seni seviyorum diyorrr :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo...Bi an önce baslasada izlesek :img-yes: :img-yes: :img-yes:
dızıye az kaldı...
acaba ızlesemmı
ela var ela ıcın fıko teyzem ıcın ızleyeyım
baskalarına küsüm!!!!!!
küsüm ıste :icon_sorr :icon_sorr
didou_didem 29-03-07, 13:38 eee sabah sabahh.. Leventin koştugunu yazmış tı nasıl dramatık hale getirebiliriz diye bir düşündüm vurulan Levent dedim...
barız yanaktan öpme....
merhabalar efendim!!!aysee valla öyle mi??ay nasıl üzüldüm ben yaa ama burada koptum resmen söyliyim:img-hyste :img-hyste resmi büyülttük netleştirdik falan..
bu arada levent nereye koşuyo öle yaa ayrıca sesli fragmanda yok bilge..çok üzüldüm:):)
izledm walla bende,ay bu şizo-piskopat ozan yine ortaya çıktı ya oof !! bu sefer ölse falan da hepten kurtulsak keşke
walla kübram affına sığınarak söylüyorum ama suatın zenana ben de seni seviyorum demesi çok güsel yaa ;)
we hasanın levente itirafı,bunu tüyo olarak biliyoduk zaten ama bi de izlemek kötü oldu walla,levent resmen dumur oluyo zaten
bu arada demiştim ben sesli fragmanda mümkünse bilge cadısını göstermesinler diye,helal olsun,göstermediler hehe ,daha nice bilgesiz fragmanlara :):)
Gerçekten Harikalar çok Tatlilar Suat Ve Zenansiz Doktorlar Olmazdi Onlar Diziye Neşe Güzellik Katiyor Bu Akşamki Böül Yine Güzel Olacak Gibi Biran önce Akşam Olsada Seyretsek çabucak Bitiyor Zaten Tadi Damağimizda Kaliyor .öyle Değilmi Arkadaşlar.suat Ve Zenan Sizi çok Seviyorum
Sesli fragman çok güzeldi tabiii Suat'ın Zenan'a seni seviyorum demesi özellikle harikaydı yaniii akşam olsa da izlesek valla çok merak ediyorum.. Ozan'ı gördü Zenan bakalım neler olucak??? Zenannnnn ve Suattttt..
Hasan'a bu bölüm tam destek vereceğim valla pat diye nasılda söylüyor sevdiğini aferin onaa sevindim açıklıyor olmasına.. Geçen hafta Levent bey hastayı kıskanıyordu hasta gitti.. Bakalım Hasanı nasıl vazgeçirir kıskancından çatlar artık:)
Dilan-Cagri 29-03-07, 13:43 Sesli fragman çok güzeldi tabiii Suat'ın Zenan'a seni seviyorum demesi özellikle harikaydı yaniii akşam olsa da izlesek valla çok merak ediyorum.. Ozan'ı gördü Zenan bakalım neler olucak??? Zenannnnn ve Suattttt..
Aynen canim cok tatlilardi ama eminim bu böyle gitmez yine biseyler girer araya alistik artik...Kübracim canim küstün sen galiba Suat'a yaaa sende üzeri acikken düsün, baynoda düsün...düsün dayanabilirmisin sennn küs kalmaya :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo Diziye 4 Saat kaldi...
Aynen canim cok tatlilardi ama eminim bu böyle gitmez yine biseyler girer araya alistik artik...Kübracim canim küstün sen galiba Suat'a yaaa sende üzeri acikken düsün, baynoda düsün...düsün dayanabilirmisin sennn küs kalmaya :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo Diziye 4 Saat kaldi...
dılancım küsüm ıste...
ne kadar cabuk oluyormus senı sevıyorum demek
bı de nerden anladı
ıste gıcık ya...
ısterse SIMDI BANYO YAPMAYA BASLAYABILIR ben küsüm NOKTA!
Sesli fragman gelmedi daha galiba, Offff kac bolum surer acabag barismalari yaa gina geldi artik. Elayi hep aglarken goruyoruz
İşte böyle gitmeyeceğini düşündükçe çıldırıyorum valla canım sıkılıyor afakanlar basıyor beni... :icon_sorr Yaaaa işte öfff neden hep yi gider de sonradan bir problem çıkar anlayamıyorum.. :sad53: Herhalde Ela ve Levent in durumları düzelir bizimkiler başlar aahh işte o zaman ben bitik bir vaziyette olurum...
İşte böyle gitmeyeceğini düşündükçe çıldırıyorum valla canım sıkılıyor afakanlar basıyor beni... :icon_sorr Yaaaa işte öfff neden hep yi gider de sonradan bir problem çıkar anlayamıyorum.. :sad53: Herhalde Ela ve Levent in durumları düzelir bizimkiler başlar aahh işte o zaman ben bitik bir vaziyette olurum...
ya ne olursa olsun
DR. BIRTAN onu bırakmaz..
sız merak etmeyın...ayrılır yıne barısırlar...
slm herkese
fragman süperdi bence
özellikle bende seni seviyorum kısmı
suat sonunda söyledi yanii
ozanın gelmeside ilginç
hasanın levente değilde elaya söylemesini bekliyoduk ama oda iyi
merhabalar efendim!!!aysee valla öyle mi??ay nasıl üzüldüm ben yaa ama burada koptum resmen söyliyim:img-hyste :img-hyste resmi büyülttük netleştirdik falan..
bu arada levent nereye koşuyo öle yaa ayrıca sesli fragmanda yok bilge..çok üzüldüm:):)
Sen ne diyon Kurul bile kurduk ... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
her resmi her kareyi inceledik ..
ve açıkçası Levent severler olarak dizide bariz öpüşme olarak değerlendirilse bile , gerçekte kerkenezin Leventi öpmemesi burda büyük bir sevinç yarattı ...
bu bize yetti...
efendim bu Levent nereye koşar.. koş oğlum koş bebek yok ... ela elden gidiyor anca koşarsın... bide tek başına ortada kalmak var ....
bende fragmanı şimdi gördüm suatın zenana bende seni seviyorum demesi süperdi çok tatlılar hasanda levente elaya aşık olduğunu söylüyo bakalım ne olucak kader ameliyatta niye öyle iğrendi anlamadım
Iste buuuuuuuuuuuu!!! Ogh bee hasan elayi sevdigini soyledi leventeee!
Levent belki kiskanir da su Bilgeye haddini bildirir. Hasan ne seker bakiyor
yaa :D hhihih
fırtına öncesi sessizlik mi var forumda ne
dizi sonrası doluyo yazıları okuyamıyoruz şimdi yazan yok
neyse fragman geldide rahatladık hem ela fazla aglamıyo.önceki sırf ağlamayla geciyodu
ayy zenan suat süper
zenan ozanı görüyo heralde.biyerde bakakalıyo acaba yardım eder mi ozana
suatın arkasından zenanın bakısı süperdi off dakikalar bile geçmiyo
arkadaşlar kızmazsanız bişey sorcam ozan kim?
niye kızalım
ozan zenanın 2 bölüm önceki hastası zenanın baska bi hastasını yaralamıstı ve zenanıda. sizofrendi sanırım
arkadaşlar kızmazsanız bişey sorcam ozan kim?
Zenan'ı yaralayan hain psikopat çocuk varya o.. Akşam olsun artık dayanamıyorum takatim kalmadı artık yahuuu...
doktorcu-el 29-03-07, 14:52 slm bu forumdaki sessizlik ne böyle
arkadaşlar lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayın ve özel işlerinizi ö.m den halledin
tek cümlelik mesaj yazan silsin zaten siliniyo
bu arada hasanın itirafından sonra leventin ne yapacağını ve zenala suatın neden arsı biraz kötü gibi olcak ki
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim zeynep i öldüren kişi dimi?o tutuklanmamış mıydı neden tekrar ortaya çıkmış ki?bi de yeni bölümde burak ile kader arasında ne olduğunu bilen yazabilir mi rica etsem?
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim zeynep i öldüren kişi dimi?o tutuklanmamış mıydı neden tekrar ortaya çıkmış ki?bi de yeni bölümde burak ile kader arasında ne olduğunu bilen yazabilir mi rica etsem?
fragmanda izlediğimiz kadarıyla ozan hasta olarak geliyo hastanedeyken elinde kelepçe vardı ama hasta diye bırakılmıs olabilir ya da hapiste bişey yapmıs olabilir
burak ve kaderi ben bilmiyorum ama fragmanda burak cok hos bi bayanla yemege cıkıcam diyodu kadere
doktorcu-el 29-03-07, 15:05 cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim zeynep i öldüren kişi dimi?o tutuklanmamış mıydı neden tekrar ortaya çıkmış ki?bi de yeni bölümde burak ile kader arasında ne olduğunu bilen yazabilir mi rica etsem?
valla canım bende senin gibi onları merak ediyorum ama fragmandan anladığım kadarıyla onların bu bölüm araları düzelmeyecek
zaten aşklarıda bi başlıyamadı gitti
Burak'ta o çapkınlık olduğu sürece bana kızmayın ama başlayamaz onların aşkları yahuu.. Greys'de bir türlü çıkamıyorlarmış ve de Kader Hastasına aşık oluyormuşş Belki bizde de böyle olur...
boncuk.girl 29-03-07, 15:24 evet ya ne bu böyle foruma giriyorum yazasım gelmiyor
nghn_87 senin de dediğin gibi saat 10.00 da sonra burası coşuyor
yazılanları bile okuyamıyoruz
neyse yeni bölüm bir başlasın bitsin yeni bir başlık daha açılır(inşallah)
dayanamicam artık akşam olsun yahu geçmiyor zaman yaklaşık üç saat var dahaaaa
çok merak ediyorum
yeni bölümde olaylar nasıl gelişecek
zenancım neler yapacak?
off offf
Arkadaslarrr!! Bilge suan FOXTV bir yarismada ;) Simdi ona bakiyorum reklama girdi bende haber verim dedim :D DIzide ki gibi degil
cok seker yarismada hahaah!!
Sailor_Moon 29-03-07, 15:54 merhaba...
lazkizz o yarışmayı ben de gördüm gerçekten de çok tatlı orda ya..hiç dizideki gibi değil.. belki de dizi dışında olduu için farklı bir gözle bakıyoruz
bu arada önceki sayfalarda levent in vurulmasından falan bahsetmişsiniz. tam analamadım birisi anlatabilir mi acaba??
ya bısı sorabılırmıyım ınternete seslı fragman verılmemıs de suat nerde zenana senı sevıyorum dıo cok merak ettım
sız tabı ızleyın 2,30 saat sonra bende artık anca yarın ınternette cıkıncaaa:sad53:
inanamıyorum sesli fragman gelmiş.
ben de merak ettim şimdi nerde seni seviorum dio suat zenana
ayyy süper olocak bu bölüm .tabi zenan suat açısından.
ya şu bilge gelmeseydi ne güzel gidiodu herşey.
Sailor_Moon 29-03-07, 15:56 suat zenan a seni sewiyorum mu diyor???
benim sorularım bitmiycek gibi..
ya bu bölümde olcakları anlatabilir misiniz??
doktorcu-el 29-03-07, 15:57 merhaba...
lazkizz o yarışmayı ben de gördüm gerçekten de çok tatlı orda ya..hiç dizideki gibi değil.. belki de dizi dışında olduu için farklı bir gözle bakıyoruz
bu arada önceki sayfalarda levent in vurulmasından falan bahsetmişsiniz. tam analamadım birisi anlatabilir mi acaba??
canım sesli fragmanda iki çocuk var birini elinde silah sonra silah sesi geliyo
o sırada leventin koşuşunu gösteriyodu
ayşede(karamay)tahminen levent vuruluyodur belki dedi ama o sadece öylesine bişeydi
yani öyle bişey yok.
Sailor_Moon 29-03-07, 16:03 canım sesli fragmanda iki çocuk var birini elinde silah sonra silah sesi geliyo
o sırada leventin koşuşunu gösteriyodu
ayşede(karamay)tahminen levent vuruluyodur belki dedi ama o sadece öylesine bişeydi
yani öyle bişey yok.
hımmm sesli fragman nette war mı peki?? ben henüz göremedim de..
aman vurulmasın ya.. zaten daha zenan iyileşmedi şimdi bi de levent i vurmazlar heralde..
şuanda foxta bilge çok tatlı ya.. imkanı olan bi baksın.. artık dizide de sanırım bilge hakkında kötü düşünmeyeceğim.. sevdim aslında :D
yaşasın fragmanı seyrettim .
dilan çagrı çok teşekkürler fragman için.
itirafların çoğu bu bölümde ya...
suat zenana ben de seni seviyorum diyo.ayyy zenanın bi bakışı var suatın arkasından süper ya....hasan levente ben elayla sadece arkadaş olmak istemiyorum dio.bi de şu bilge itiraf etse çok güzel olcak.
Nette de çıktı demek bir bakayım bakayım sadece bir defa izledim eee bir defa izlemekle de olmaz yanii değilmi??:)
Sailor_Moon 29-03-07, 16:19 arkadaş teşekkürler.. fragmanı izleyebildim nihayet.. çok saolun..
ya şeyi merak ettim kader ne ameliyatında da iğrenç falan diyor
hasan da cesaretini toplamış söyledi..
zenan la suat ta çok güzeldi ya.. bende seni sewiyorum derken..
doktorcu-el 29-03-07, 16:25 arkadaş teşekkürler.. fragmanı izleyebildim nihayet.. çok saolun..
ya şeyi merak ettim kader ne ameliyatında da iğrenç falan diyor
hasan da cesaretini toplamış söyledi..
zenan la suat ta çok güzeldi ya.. bende seni sewiyorum derken..
kaderin iğrenç dediği şey galiba özette yazan sırma diye bir kız varmış
onun miğdesinden çıkarıyorlardı
ama bana kaderin söylediği çok saçma geldi
sonuçta o bir doktor ve karşına daha böyle çok kişi gelecek
gestapo her zamanki gibi yine altında kalmamış cevabını vermiş
Sailor_Moon 29-03-07, 16:30 kaderin iğrenç dediği şey galiba özette yazan sırma diye bir kız varmış
onun miğdesinden çıkarıyorlardı
ama bana kaderin söylediği çok saçma geldi
sonuçta o bir doktor ve karşına daha böyle çok kişi gelecek
gestapo her zamanki gibi yine altında kalmamış cevabını vermiş
oo gestapo altta kalır mı hiç.. her şekilde herkese cewabını verir o.. karşısındaki kim olursa olsun..
aslında dizide belki de en iyisi o :D
Fragmanı izledikçe daha da çok heyecanlanıyorum ne de güzel "Bende seni seviyorum" diyor ama Suat beyimiz:) Artık son saatlyer ama bugün saat 21:45'de başalayacak değil mi offf bir saat daha fazla bekle işin yoksa.. Bizde bir saat geçen haftayla idare ederiz..
doktorcu-el 29-03-07, 16:34 Fragmanı izledikçe daha da çok heyecanlanıyorum ne de güzel "Bende seni seviyorum" diyor ama Suat beyimiz:) Artık son saatlyer ama bugün saat 21:45'de başalayacak değil mi offf bir saat daha fazla bekle işin yoksa.. Bizde bir saat geçen haftayla idare ederiz..
yok canım aynı saatte başlıcak zaten fragmanda 20:00 yazıyo
showun sitesindede
bencede seni seviyorum demesi çok güzel
merhaba...
Evet :D cok iyi birisi, heheh yarismayi kazandilar nasil da guldu okani :P
Dizide ki karakteri malesef cok sinir bozucu
Dilan-Cagri 29-03-07, 16:36 Fragmanı izledikçe daha da çok heyecanlanıyorum ne de güzel "Bende seni seviyorum" diyor ama Suat beyimiz:) Artık son saatlyer ama bugün saat 21:45'de başalayacak değil mi offf bir saat daha fazla bekle işin yoksa.. Bizde bir saat geçen haftayla idare ederiz..
21.45 mi eminmisin canim fragmanlarda 20.00
yaziyordu...umarim normal saatinde oynar...:img-yes:
Zaten misafirler geliyor offf ya offf
sahiden çok güzel dio ben de seni seviyorum diye.zaman hiç geçmio ya...
bişey dicem fragmanda 20:00 dio.
21:45 de kurtlar vadisi yok mu?
Bilmiyorum valla arkadaşım yayın akışına baktım show tv'nin önce özet sonra yeni bölüm olarak yanıltmaya çalışıyorlar herhalde bizi anlayamadım ki..
Dilan-Cagri 29-03-07, 16:44 sahiden çok güzel dio ben de seni seviyorum diye.zaman hiç geçmio ya...
bişey dicem fragmanda 20:00 dio.
21:45 de kurtlar vadisi yok mu?
Canim show tv'nin sitesinde yayin akisinda Doktorlar 20.00 diyor ondan sonra 21.45 de Kurtlar Vadisi yani dizimiz normal saatinde baslicak...Fragmandada öyle yaziyor...
arkadaslar dizinin saat 20.00 yanlışlık olmasın
kacırmayın heyecanlı bir bölüm olacak
senaristlere sesleniyorum artık ela ağlamasın
leventle ela birlessin
Sailor_Moon 29-03-07, 16:49 ben tam dizinin saatini sorcaktım ama siz zaten konuyu açmışsınız.. az önce gazetede 21.45 yazıyordu ama fragmanlarda da 20.00 yazıyor..
hangisi oğru?? en iisi 20 de tv başına geçip beklemek
lazkizz ewet çok tatlıydı.. hani bi de şarkı söyledii bölüm wardı ya sesinin böle çocuk sesi gibi çıktığı bölüm orda çok hoştu ya..
sanki bilgeyi sevmeye başladım
Canim show tv'nin sitesinde yayin akisinda Doktorlar 20.00 diyor ondan sonra 21.45 de Kurtlar Vadisi yani dizimiz normal saatinde baslicak...Fragmandada öyle yaziyor...
Düzelttiler demek ki ohh daha iyi yahuu bir saat beklemek yok ohh yahuu rahatladım:) Zenan ve Suat sizi ve aşkınızı çok ama çok seviyorum...
doktorcu-el 29-03-07, 16:53 ben tam dizinin saatini sorcaktım ama siz zaten konuyu açmışsınız.. az önce gazetede 21.45 yazıyordu ama fragmanlarda da 20.00 yazıyor..
hangisi oğru?? en iisi 20 de tv başına geçip beklemek
lazkizz ewet çok tatlıydı.. hani bi de şarkı söyledii bölüm wardı ya sesinin böle çocuk sesi gibi çıktığı bölüm orda çok hoştu ya..
sanki bilgeyi sevmeye başladım
ama senin izlediğin bilge değil özgül kavrukdu canım
sen şimdi böyle diyon dizi başlayınaca yarın dersin bilgeyi sevmiyorum diye
arkadaşlar siz yine 20:00 showa bakınm ama zaten 8 de başlıcak diye gösteriyo fragmanda öbür türlü yazarlardı
şuanda tam 1 saat 5 dk var
off çok heyecanlıyım
az kaldı yaa
1saat 6dk ki ben son 1saate girdiğim anda bu dünyayla ilişkimi kesiyorum
bakalım hastanede neler olucak
şeytan yine ne işler çeviricek
leventim ne yapıcak umarım istediğim şeyi yapar
off zenan Paket lastikli ne yapuıcak vallaha çok merak ediyorum yaa
Dizimiz normal saatinde basliyor degisen bisey yok. Yayin akisi hep yanlis gecen haftada demislerdi 21.45 diye bisey olmuyor yani DOKTORLAR BUGUN SAAT 20.00 (AB 19.00)
dızıyı ızlıcem
ela ıcın ızlıcem
fıko ıcın ızlıcem
KÜS OLDUGUM BIRI ICIN DE IZLERIM BELKI
bakalım neler olcak
dr.bırtan neler yapacak
ayrıca bırı bana photoshop ogretsın lutfen...hersey hazır ama yapamıyorum...:icon_whis
off çok heyecanlıyım
az kaldı yaa
1saat 6dk ki ben son 1saate girdiğim anda bu dünyayla ilişkimi kesiyorum
bakalım hastanede neler olucak
şeytan yine ne işler çeviricek
leventim ne yapıcak umarım istediğim şeyi yapar
off zenan Paket lastikli ne yapuıcak vallaha çok merak ediyorum yaa
Kizz gordun muu??! Bilge FOX tv yarismadaydi. Orda cok sekerdi hic boyle seytan deninmezdi, ama malesef yine seytanimizi gorecez :(
dızıyı ızlıcem
ela ıcın ızlıcem
fıko ıcın ızlıcem
KÜS OLDUGUM BIRI ICIN DE IZLERIM BELKI
bakalım neler olcak
dr.bırtan neler yapacak
ayrıca bırı bana photoshop ogretsın lutfen...hersey hazır ama yapamıyorum...:icon_whis
canımın içi izle
vallaha ben henüz küsüp küsmeme kararını veremedim
bu arada ben de isterim ben deeeee:img-hyste :img-hyste
Kizz gordun muu??! Bilge FOX tv yarismadaydi. Orda cok sekerdi hic boyle seytan deninmezdi, ama malesef yine seytanimizi gorecez :(
canım lşimdi şunu söyliyeyim ordaki beni ilgilendirmez orda ii olabilir ama dizide felakett
ona kişisel bişeyim yok
ama sorun o şeytanla
kim oynasa tepkim öyle olucaktı
setteki arkdslarda öyle demişti
hiç öyle bi kadın değil falan diye
canımın içi izle
vallaha ben henüz küsüp küsmeme kararını veremedim
bu arada ben de isterim ben deeeee:img-hyste :img-hyste
cıdden herseyım hazır hemde kutsının resımlerı bıle ekledım kendıme ama gozdeyle yaptık bıraz olmadı yapamadım....soyle benımle ugrasacak bırılerı lazım...
ben KÜSÜM...BU SEFER BAYA KÜSÜM....ama DR.BIRTANA...bekıre degıl:img-hyste
Dizimiz normal saatinde basliyor degisen bisey yok. Yayin akisi hep yanlis gecen haftada demislerdi 21.45 diye bisey olmuyor yani DOKTORLAR BUGUN SAAT 20.00 (AB 19.00)
ben geldim arkadaslar
dizi saat 20.00 de 21.45 deyip kacirmayayin ben
soylemis olayim
kubra sen izle bu bolumu kizanda en azinda
suati gormus olursun
burchincik 29-03-07, 17:03 gözlerin keşke o fragmanı görmez olaydı...bilgenin leventi öptüğü sahneleri görmeseydi şu gözlerimm....elanın hasana sarılmasını görmez olaydım....
cıdden herseyım hazır hemde kutsının resımlerı bıle ekledım kendıme ama gozdeyle yaptık bıraz olmadı yapamadım....soyle benımle ugrasacak bırılerı lazım...
ben KÜSÜM...BU SEFER BAYA KÜSÜM....ama DR.BIRTANA...bekıre degıl:img-hyste
:img-hyste :img-hyste hadi yaa hazırlıklar başlamış desene
vallaha canım sana da demiştim
onu çok seviyorum
o iğrenç fregmanı bile içinde o var diye defalarca izledim
ama istediğim olmazsa cidden küserim
canım lşimdi şunu söyliyeyim ordaki beni ilgilendirmez orda ii olabilir ama dizide felakett
ona kişisel bişeyim yok
ama sorun o şeytanla
kim oynasa tepkim öyle olucaktı
setteki arkdslarda öyle demişti
hiç öyle bi kadın değil falan diye
Orasi oyle, zaten genelikle butun kotu insanlari canlandiranlarin, Hepsi iyi ama napalim, doktorlar dizisinde de 1 cadi suluk gerekli. Ayyy nezaman kurtulacak levo su gicik tan
:img-hyste :img-hyste hadi yaa hazırlıklar başlamış desene
vallaha canım sana da demiştim
onu çok seviyorum
o iğrenç fregmanı bile içinde o var diye defalarca izledim
ama istediğim olmazsa cidden küserim
kuzucum herseyı hazırladım da...ıste...ogreneyım de...
ben KÜSÜM...ne hemen senı sevıyorumlar fılan...alla alla ya
ya simdi gordum sesli fragmanı
aaa ortalık karısıyo yine...zenanın karsı karsıya kalacağı buyuk sorumluluk ozanmıs demekki
ama suatıma kızdım...ya ne kadar kolay seni seviyorum demek...olmuyoki boyle bu kızı sımartıyo tepesine cıkartıyo...
olmazki abicim...o sana kurtce demişti sende japonca filan soyleseydin keske...anlamasaydı kudursaydı
mrb arkadaşlar siteye pek giremiyorum sınavlardan ancak pazardan sonra tam giricem ya şu fragmanlar beni delirtti bilge cadısı her fırsatta leventi öpüyo ah elacımda görüyo onları valla ne olacak halleri zenanlar süper tam gaz gidiyolar bu arada tüyo falan varmı kaçırdıklarım muhakkak olmuştur eğer varsa biri yazabilirmi:img-yes:
gözlerin keşke o fragmanı görmez olaydı...bilgenin leventi öptüğü sahneleri görmeseydi şu gözlerimm....elanın hasana sarılmasını görmez olaydım....
Niye, sarilmasi kotu mu olmus. Bence iyi oldu derdini anlatabilecek birini buldu ela. Yoksa kafayi yerdi Hasana hic suc atmayin, Levent o sulukten ayrilsaydi Hasana yaklasmazdi.
kuzucum herseyı hazırladım da...ıste...ogreneyım de...
ben KÜSÜM...ne hemen senı sevıyorumlar fılan...alla alla ya
vallaha canım zenan bi odunluk yapacağına göre görecek seni seviyorumu merak etme
off ben kararsızım
deniz canım benim imzana yazmışsın şimdi gördüm
hiç önemli değil :img-wink:
ben geldim arkadaslar
dizi saat 20.00 de 21.45 deyip kacirmayayin ben
soylemis olayim
kubra sen izle bu bolumu kizanda en azinda
suati gormus olursun
yaa zeyno sen bisim bilmediimis şeyleri biliosun ama sölemiosun yaa nie?????
bu akşam çok güsel olcak bakalım zenanım neler yapıcak....
vallaha canım zenan bi odunluk yapacağına göre görecek seni seviyorumu merak etme
off ben kararsızım
deniz canım benim imzana yazmışsın şimdi gördüm
hiç önemli değil :img-wink:
hayır sankı hayatında ılk kez asık oluyor...
yemın ederım benım kuzen ılk kez asık olmus o bıle boyle yapmıyor:img-hyste cocukmusun be adam..(KUZENIM 6 YASINDA:img-hyste )
bekır abıme küs degılım...o benım canım...bugun bır bolumunu daha ızledım cıcek taksının...ayyyy:happy0064 :happy0064
Niye, sarilmasi kotu mu olmus. Bence iyi oldu derdini anlatabilecek birini buldu ela. Yoksa kafayi yerdi Hasana hic suc atmayin, Levent o sulukten ayrilsaydi Hasana yaklasmazdi.
sonuçta ela orda karşısındakine bi erkek olarak değil arkadası dostu olarak sarıldı
hem cidden hasanın ne suçu var çocuk kendince seviyodu
bianda cesaretini topladı söyledi
gerçi söuylediği kişi yanlış bi kişi bence
ama tahminimce elanın o gece ki haline dayanamadı ve söyledi
ayy çok fena oldum yaaa ellerim titriyo az kaldı 47 dk
yaa zeyno sen bisim bilmediimis şeyleri biliosun ama sölemiosun yaa nie?????
bu akşam çok güsel olcak bakalım zenanım neler yapıcak....
ben bu hafta hic tuyo vermeyecektim sonra okadar tuyo veridim ve diger arkadaslarda verdi tuyo icinde yuzuluyor evet biliyorum cogu $eyi ama soylersem suprizi, o ananin $oku felan hic bir$ey kalmaz...onun icin soylemiyorum
cok guzel bolum olacak ama bu bolumun sonuna kadar zenan
kusum ben
sonuçta ela orda karşısındakine bi erkek olarak değil arkadası dostu olarak sarıldı
hem cidden hasanın ne suçu var çocuk kendince seviyodu
bianda cesaretini topladı söyledi
gerçi söuylediği kişi yanlış bi kişi bence
ama tahminimce elanın o gece ki haline dayanamadı ve söyledi
ayy çok fena oldum yaaa ellerim titriyo az kaldı 47 dk
Bencede hasanin hic bir sucu yok, Napsin cocuk
baksana yazik zorla soyledi elayi sevdigini.. Canim benimm!! :D
Ela dogru arkasadi buldu onu anliyacak, Hasan anlayislidir... Aman
Ela ve Hasan bozusmasinlarda, bide onlara uzulmiyek
Bencede hasanin hic bir sucu yok, Napsin cocuk
baksana yazik zorla soyledi elayi sevdigini.. Canim benimm!! :D
Ela dogru arkasadi buldu onu anliyacak, Hasan anlayislidir... Aman
Ela ve Hasan bozusmasinlarda, bide onlara uzulmiyek
vallaha canım bi süre bu ela hasan levent meselesi havada kalabilir
ama benim üzüldüğüm nokta ne olursa olsun bu olaydan hasanın yara alarak çıkıcak olması
offff resmen çatlıcam şimdi yaaa
Dilan-Cagri 29-03-07, 17:20 ben bu hafta hic tuyo vermeyecektim sonra okadar tuyo veridim ve diger arkadaslarda verdi tuyo icinde yuzuluyor evet biliyorum cogu $eyi ama soylersem suprizi, o ananin $oku felan hic bir$ey kalmaz...onun icin soylemiyorum
cok guzel bolum olacak ama bu bolumun sonuna kadar zenan
kusum ben
Bak ben Zenan'i cok severim ama dediklerine göre yine bisey yapacak bu allahim bi kerede rahat dursa yaaa...sonuna kadar küseceksin demek Zenan'a....Bari sonunda iyi bi sey yapsa :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo yoksa bende küsecem :img-yes:
pessimist_angel 29-03-07, 17:21 of of of of...o nasıl bi sesli fragman öyle...
-ozan geldi :S. ölsün gitsin kurtarmasınlar onu!!! kızgınımm hem de çok..suat ve zenanla zeynep için ne kadar ağladım bi ben bilirim...
-ela sanırım o silahla vurulan çocuğu kurtaracak...ahh elam ahh.ne zorluklar yaşıyosun..inşallah ozana vermezler onu...
-hasann hasann bu laf söylenir mi levente...elanın hayatından çıkacağına iyice üzerinizde olacak gözü..
-cadıyla ve öpüşme sahnesiyle ilgili bişi yoktu...şaşrdım.mutlu olsam mı bilemedim...belki dediğiniz gibi şaşırtmacadır..umudum kuvvetlendi..
-suat ben de senin seviyorum dedikten sonra zenanın yüzü şenlik yeri gibiydi..canlarım benim çok sevimliler..:)
-Burakın o "çok güzel biriyle yemek yicem" lafını yorumlayamadım..kaderi de çıkaracak olabilir zorla yada başkasıyla da olabilir.başkasıyla olacaksa gözüme görnmesin zaten..
neyse çok konuştum.zaten az kaldı diye 1 kez izledim ve bu kadar yorum yaptım.bi de çok izleseydim nolurdum halimi siz düşünün...ama çok ağlıcaz bu bölüm.çok yıkılcaz .yani bunlar benim tahminim.ama her geçen bölüm bi öncekinden daha güzel oluyo.bu da muhteşem bi bölüm olacak gibi.
son 37 dk....:icon_whis
vallaha canım bi süre bu ela hasan levent meselesi havada kalabilir
ama benim üzüldüğüm nokta ne olursa olsun bu olaydan hasanın yara alarak çıkıcak olması
offff resmen çatlıcam şimdi yaaa
Ayyy su hasan varya, yuzune bakinca gulesim geliyor heheh!!! :img-hyste Hele de aci cekerse aklima bile getirmek istemiyorum :( Offfffff Levent su bilgenin isini halletse varya baska bisey istemiyecem. LEvo nun aklina bu bolum gelirse bilgeyle ego ya gitmek belki is cozulur de o sulukte 1000 tane yalan var:icon_sorr
Bak ben Zenan'i cok severim ama dediklerine göre yine bisey yapacak bu allahim bi kerede rahat dursa yaaa...sonuna kadar küseceksin demek Zenan'a....Bari sonunda iyi bi sey yapsa :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo yoksa bende küsecem :img-yes:
ben zenanı sevmem...bilirsiniz basta elbette kubracım var ama ikimiz zenanı pek sevmeyiz
ama bak zenanı sevenler yani siz bile diyosunuz ki rahat durmuyo
ewt durmuyo...durmazda o...uzuyo benim canımın içini o uzulunce bende uzuluyorum ve ben beni uzenleri hiç sevmem
ben ona basta o kadar sinir olmuyodum ama su suc ve ceza olayından sonra ve ozellikle arabada boyle bi ameliyatı kacıramazdım dedii gunden(8.bölüm) beri...of ya yine durmaz o durduğu yerde
bide suat ona bende seni seviyorum dio yaaa zenan ona kurtce soylemişti keske oda japonca soyleseydi yaa of!
Kizz zeynep sen nerden aliyorsun tuolari :P bari bir kac tane tuo ver :p
tanidiklar olduktan sonra heryerde aliyorum allah sukur
kirmiyorlar veriyorlar ama en cok set dekilerde aliyorum
surda 45 kaldi ben vermeyecegim supriz kacmasin
ben hatta daha sesli fragmani bile izlemedim
onun icin bir yorumda yapamiyorum
sadece bu bolum bir kisi icin izliyorum oda olmasa izlemezdim
her hafta aglamaya merakli degilim zaten yeterince agladim
tanidiklar olduktan sonra heryerde aliyorum allah sukur
kirmiyorlar veriyorlar ama en cok set dekilerde aliyorum
surda 45 kaldi ben vermeyecegim supriz kacmasin
ben hatta daha sesli fragmani bile izlemedim
onun icin bir yorumda yapamiyorum
sadece bu bolum bir kisi icin izliyorum oda olmasa izlemezdim
her hafta aglamaya merakli degilim zaten yeterince agladim
Iisin vallaha Keske bizimde oyle tanidiklarimiz olsada tuolar alsak nerdee! :icon_whis :icon_whis
Ayy cok heyecanliyim yaaa!!.. En cok hasan sahnesini merak ediyorum o opusme umrumda bile degil. Nede olsa izledikce sinirlerimiz bozulacak.
Iisin vallaha Keske bizimde oyle tanidiklarimiz olsada tuolar alsak nerdee! :icon_whis :icon_whis
Ayy cok heyecanliyim yaaa!!.. En cok hasan sahnesini merak ediyorum o opusme umrumda bile degil. Nede olsa izledikce sinirlerimiz bozulacak.
hasan icin uzuldum ama
kendi kendine yapiyor
ben zaten dunden belli taktim bu bolumu
kafaya
ben zaten sizlerle paylasmam
gerekenleri baylasiyorum
baziseyleri soyleyemiyorum
bazi nedenlerde soylesem tadi kalmaz onun
icin ama izleyin bu bolum gorursunuz:icon_sorr
yaa vallaha burda orta yerimden çatlıcam
beni zor sakinleştiriyolar
ama zenan hanım ne yapıcak acaba gerçi meraK ETmiyorum yapmıştır bişey
off offffff
son 24 dk kaldı
:img-wink: ızleyecegım
ama küsüm...
bılemıyorum... az da kaldı neyse artık...
ay bı de mısafır var
ayrıca kotayı da asmısım...
ayrıca sınavlarım var...
ya sıkıldım ben ya:icon_sorr
evet kesinlikle izle
belki affedersin:img-wink:
sen suata ben zenan kus
ne olcak boyle
ama az kaldi 20dk sonra bakacagim
affetmek istesemde oyle devam ederse
valla hic affetmem
..::seren::. 29-03-07, 17:45 merhaba arkadaslar:):)
ben geldimmm daha yeni girdimm valla:)
sesli fragmani daha yeni izledim ayyyyy offf:(:(
neydiii o hasan elaya asik oldugunu levente söylüyoorrr yaaaaa
offffffff offfffffffffffffffff sonnnn 18 dakikaaaaaa catlicamm ya simdi:)
ben cikiyorum az kaldi
gitip izleyim dizimizi benim bildiklerim:img-wink:
olmaza gelipsu imzayi degistir ve belki 15 bolum
tuyo veririim dizi den sonra girmeye calisirim
sizlere ii yorumlarbye
Sailor_Moon 29-03-07, 17:50 az kaldı... bütün bir hafta bugünü bekliyorum.. artık perşembeye odaklanmış durumdayım...artık başlasın ya.. inşallah özet falan koyup da yeni bölümü bi saat daha geç vermezler..
Sailor_Moon 29-03-07, 17:57 başlıyoooooor
herkese iyi seyirler..
şimdi farkettim de bu başlangıçta hastanede asistanlar yürüyor ya zenan orda çok değişik çıkmış şuanki hali daha tatlı :D
Sailor_Moon 29-03-07, 18:17 yaf süperdi...
nasılda kurtardılar o çocuu
ya ela çok komikti şırıngayı öyle bi tutuyorduki.. ne biçim batırdı.. komikti ya :D
vay anam vayyyyy oneydi oylee!! Helal ve Ela ve Hassana hehehe :D:D
Benim anlamadigim ela neden bicak saplar gibi, ineyi soktu? Vee o
eczanedeki cocuk vurulmamistiki?? :S
Sailor_Moon 29-03-07, 18:19 ben şu an izleyemiyorum diziyi. tekrarı yayınlanıyo mu? ne zaman yayınlanıyo? bilne birisi yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar. iyi seyirler.
tekrarı yayınlanıyor mu bilmiytorum ama show un sitesine ekleniyor ordan izleyebilirsin..
şu anda neden izleyemediini bilmiyorum ama internetten izleme imkanın warsa onu da deneyebilirsin..
evet arkadaslar heyecan dorukta. ela ve hasan cok tatlilardi gercekten. güzel gidiyo simdilik bakalim daha neler olacak :img-wink:
ya gerçektenn süper başladılar
levent nasıl da itti ama bilgeyi
aferin walla zaten tepkisiz kalsaydı mantıksız olurdu:happy0064 :happy0064 :happy0064
Sailor_Moon 29-03-07, 18:21 ela çok komikti ya..
çok da tatlıydı o sahnede tamamen şanseseriydi
çiçekleri gördüğünde ağlamasıda kötüydü ya
bölüme yine ağlayarak başladı inşallah ağlayarak bitmez
vay anam vayyyyy oneydi oylee!! Helal ve Ela ve Hassana hehehe :D:D
Benim anlamadigim ela neden bicak saplar gibi, ineyi soktu? Vee o
eczanedeki cocuk vurulmamistiki?? :S
ya belkide şeydir hani kalbin önünde kaburga warya sert bi bölge ondan öle yapmış olabilir ama çok komiikti yaaaaaaa:img-hyste :img-hyste
yaa ela sanki o iğneyi saplayınca bana sapladı içim acıdı yaa o nasıl bir tutuştu bıçak sokar gibi ama demek ki gitmesi gereke yer derince o yüzden baya hızlı iğneyi soktu
panikle-me 29-03-07, 18:22 şimdiden yazayım kübra ablam gene sevgili dedi...
ayy bu azre nene nerden çıktı.....
offf reklam da bitse..
okuldan ve dershaneden nefret nefret ediorum
bilge iğrençliğin de ötesine geçti artk yaa,planı hazırmış hatunun,leventle bi an evvel evlenip gerçekten çocuk yapmak istiyor,n diyim daha çoook bekler o:img-hyste :img-hyste
elayla hasanın eczanede wurulan çocuğun hayatını kurtarmaları süperdi ama yaa,bi an öldü sandm,küt diye sapladıktan snra ela nasıl ayaklandı çocuk
şu reklam bi an evvel bitsee :):)
binnur1907 29-03-07, 18:24 bir insan bu kadar mı içten ve gerçekçi ağlar....
30 yaşındayım ve ağlamamak için öyle bi kasmıştım ki kendimi ama sonra dayanamadım böğüre böğüre ağladım :img-yes:
süper sahnelerdi burdan yazemin ergeneyi kutlamak lazım...
amaaaaa......
bu kurtarma sahneleri birz havada kalmış.Ben ilk yardım kursuna gittim gerçi iğne yapmayı öğrenmedim ama kalp masajını ve suni teneffüsü gördüm...
hiç gerçekçi değildi doğrusu.biraz havada kaldı o kısımlar bi de o iğne hayat kurtarmak için mi yoksa suikast için mi ben bilemedim doğrusu :img-hyste
o nası bi iğne tutuştu allahımmm korktum bi an için...
arkadaslar biri bana basini anlatabilir mi kacirdim da yaaaaaaa elama öyle üzüldüm ki ayyy canim ben o kismi kesin birdaha bakarim yarin!
ela aglayarak eve geliyor beyaz lalelerle kaplanmis evin her tarafi bir de not var yenildim ama bu kara kalbim seni sevmekten vazgecmeyecek diye. sonra hasan geliyor ona sariliyor ve beni birakma nolur diyor o da asla birakmayacagim birakmam diyor. ertesi gün hasanla ela kahvaltiya giderken bi ates sesi duyuyolar eczanede bi cocuk eczaci cocugu vuruyor yanlislikla daha sonra elayla hasan hemen müdahele ediyolar nabizi bulamayinca son care olarak adrenalin ignesini ela bicak sokar gibi sapliyo ve cocuk kendine geliyo, asagi yukari böyle.
iyi ezberlemismiyim :img-hyste :img-hyste
Sailor_Moon 29-03-07, 18:30 ya bu gestapo çok tatlı ya..
bian ela ve hasana kızcak sandım ama tam bi doktor gibi davrandınız deyince
yok ya çok seviyom ben bu gestapoyu
ay bu kız da kim?? şu sırma bu mu acaba?
offf be ne acıklı konstuu bır ınsan ancak kendını bu kadrr acındırabılırrr
ınanamıyorum ya ınsan bu kadr mı kotu olur yaa off salak bu kadın ya cantayıda dusurdu fıkocum caktı davayı hemennn
ya gestepoyu çoooooooook seviyorum
bu kadın bu işi halleder
bu arada artık gestepoluğu kalmadı
iyilik meleği oldu çıktı cnm benim:happy0064 :happy0064
yaaaaaaaaaaa gestopo falan deilsin hem üstü
kapalı nie sölüyon anlamıyo işte adam
sölesene ya of offfffff
bilgeye bak dost olcakmış hahaha:img-pilot :img-pilot
levent nasıl azının payını werdi ama
fiko canim sen cok yasa cok yasa cok yasa:happy0064 :happy0064
valla bu kadin cözecek bu olayi helal olsun elayla leventi de hep bi araya getiriyor.
Sailor_Moon 29-03-07, 18:46 ya gerçekten gestapo çok ii ya..
hiçbişeyin altına kalmıyor
herşeyi biliyor
insanları tanıyor
nerde ne yapacaını çok ii biliyor
bilge de nasıl kötülüyor gestapoyu..
gerçekten çok sevdim ben gestapoyu gerçi artık gestapo falan değil fikret hanım oldu o :D
ya gerçekten gestapo çok ii ya..
hiçbişeyin altına kalmıyor
herşeyi biliyor
insanları tanıyor
nerde ne yapacaını çok ii biliyor
bilge de nasıl kötülüyor gestapoyu..
gerçekten çok sevdim ben gestapoyu gerçi artık gestapo falan değil fikret hanım oldu o :D
kesinlikle katılıyorum bilge cadısının içini okuyo şimdi bilge planlarını fikret üzerinden yapıyo bi yerde açık verse bari ya ela ve hasan harikaydı fikretin gerçek bir doktor gibi davrandınız demesine bayıldım ya:happy0064
ayy bilge cideden çok komik durumlara düşüyor koptum yaaa hemen gestapoya yalancı muamelesi yapacakdı çooook beklersinnn levent bu yaaa yer mi bunları salak :)
birde şeye uyus oldum ela ister lşevent istemes levent ister ela istemes ne bu yaa gene ela istemedi levent unutamıom dedi tam sopalıkkk :)
ayy bilge cideden çok komik durumlara düşüyor koptum yaaa hemen gestapoya yalancı muamelesi yapacakdı çooook beklersinnn levent bu yaaa yer mi bunları salak :)
birde şeye uyus oldum ela ister lşevent istemes levent ister ela istemes ne bu yaa gene ela istemedi levent unutamıom dedi tam sopalıkkk :)
hakikaten ya bende sinir oldum gestapo iyi yaptı bayıldım onları birlikte vermesine elaya başta çok üzüldüm ağlamaktan helak oldu bilge cadısı ne planlar kurmuş hadi gestapo bu işi sen çözersin ilk açığını verdi bence şimdi bilge gestaponun elinde levente gestapoyu savununca deliriyo resmen cadı işte yolunmalık resmen
seviyorum ya fiko teyzemi hem de çoook
elayı asistan olarak levente vermesi süperdi canm benim :)
bilge cadısının artık sonu gelmek üzere süper yakaladı ya fiko teyzem
bi de gestapo için "hakkmda yalan şeyler diyo" diye iftira atması iğrençti zaten,ooh olsun ona daha bu başlangıç,hele bi çıksın foyası ortaya,görcek o:happy0064 :happy0064
Daral geldi bunlardan bana DARALDIMMMMMMMM
biri kaçar diğeri kovalar... YETTİ YAAA ...
ahan yazıyom şuraya dizinin sonunda levent kaçar bu sefer Ela kovalar...
çıkmassa ...........
canım FİKOmmmmmmmmm BİTANEMMMM... BİRİCİĞİMMM
kadına bak ya hemen plan yapmaya başladı
ya bu levent ne buldu da evlendi bununla
hadi nanladım bi hatadır yaptın zararın neresinden dönersen kardır
da ne o öle tekrar evlenion
sen dinlese sevgili fikret ablacığını
bak ne kadra mantıklı klonuşuo boşwer
haldunu falan aaaaaa
canım ya levent çok tatlıydı di mi yaa
yeter artık barışsınlar ama off offffff
sen sık avuçlarını aynen böle devam et levent
of ya sinirlerim bozuldu yeter ama artık insan bu kadar mı saf olur
çıldırcam şimdiii
dizi biter ben kaçar herkese ii akşamlar:sad53: :sad53: :sad53:
Sailor_Moon 29-03-07, 19:06 ay levent çok tatlıydı..
orda elaya baklışı da çok hoştu ya..
kaderle burak da hala kötü.. sanırım bu bölüm düzelmez bunların arası...
ya bayıldım leventin sırmayla olan sahnesi ya süper biri levent ah bilge cadısının oyununa gelmese of sinir oldum burakda bayabi sinir etti kaderi çok güldüm ya zenanda baya şaşırdı:img-hyste
masal__perisi 29-03-07, 19:11 ay levent çok tatlıydı..
orda elaya baklışı da çok hoştu ya..
kaderle burak da hala kötü.. sanırım bu bölüm düzelmez bunların arası...
levente hayran kaldım gerçekten o çocuğun ateşini düşürmek için o soğuk suyun altına girdi ela da nasıl baktı ona çok tatlılar yaa
kaderle burakın atışmaları çok komik oluyo :img-hyste bilge cadısı şimdi de fikretin ayağını kaydırmaya çalışıyo ama gerçek sonunda ortaya çıkacak o zaman napacak bakalım :happy0064
Sailor_Moon 29-03-07, 19:11 ay bu bilge ne böyle..
gerçek hayattaki halinden ne kadar da farklı bir rolde
oysa üç saat önce bi yarışma programında o kadar tatlıydı ki
ay ay zenan suat ne dar tatlıydılar ya
çok güzel bir sahneydi ya
zenan ın bakışları suatın o imalı bakışları süperdi
bir de rezil oldum deyişi falan
ay bi de suatta aynı sözleri söyledi..
aaa bu arada hasan ne diyor ya.. iyice açıldı bu.. :D
gelde levenet aşık olma ıste adam suyun altın agırdı yaa helal olsun
ve ıste zenna ve suatın doktorlukla olan yuzşlesmesıı arkadaslarr gelen hasta ozannn
gelde levenet aşık olma ıste adam suyun altın agırdı yaa helal olsun
ve ıste zenna ve suatın doktorlukla olan yuzşlesmesıı arkadaslarr gelen hasta ozannn
slm ipek meğer yüzleşme dedikleri ozanın gelmesiymiş zenan şok geçirecek ya ne kadar kötü bi durum onlar için:icon_sorr
Sailor_Moon 29-03-07, 19:24 ozan kim ki?
cnm hani geçen bölümde zenanı yaralayan genç wardı ya o..
ay her ne kadar kötülük yapmış da olsa ölmesine üzlüdüm ya.. zenan da çok kötü oldu
yaf yine gestapo zenan la konuşuyor falan hep yapıcı
evet ya cok kotu bır durum aslında
ozan zenanı yaralayan suatın en yakın arkadsının kızının olduren sızofren bır hasta canım
masal__perisi 29-03-07, 19:29 Hasanın dili çözüldü inanamıyorum levent de hiçbir şey diyemedi çaresiz kaldı iyice çok kötü oldu yaa :(
ve dızı bırazdan bılge cadısının levnetı opmesı ıle bıteckk arkadaslarr ama zenana cook uzuldum yaa cok zor bırdurummm
ahanda hasan leventi delirtti levent kendine gel kız elden gidiyo valla hasanı destekliyorum söylemesi iyi oldu leventi belki toparlar bilge cadısınında oyunu ortaya çıktığında ne yapacak merak ediyorrum kadın haldunuda etkiliyo gestaponun başına bela olucak ama gestapoyu hafife almasa iyi olur bence bilgeden daha zeki bik kadın zaten bilge hamilelik konusunda açık vermeye başladı hadi hayırlısı
eheueheue Levent nasıl kıskandııı :img-hyste :img-hyste yaa biz nie dışardan Ela'ya aşık olcak adam arıos ki miss gibi Hasan varkennn :good: :img-hyste
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:32 anammmmmm abi hasan ne dedi ya????
ay öyle sasirdim ki yani deyis tarzinda bi ben bu kizi elde etcem degisi vardi ayyyyyy
vallaha aceb hasan yarim kötü rolmü olcak????
valla soktayim böyle deyicegini hic düsünmemistimmmm!!!!!!!!
:img-blush birisi ne oldugu anlata bilirmi reklam aralarinda?
Cunku ben izleyemiyorumda
hasan levente ben elaya aşığım dedi cnm tabi levent sinirlendi
ozanı hastahaneye getirdiler ve suat onu kurtarmak için çok uraştı zenan
görünce çok kötü oldu bi de teyzesi , sıramayı terk etti
ayy hasana kıyamam ben ya,nasıl tatlı dedi ya aşık olmamla gurur duyuyorum diye :icon_sorr :icon_sorr
bi de levent nasıl sıktı yumruklarını yaa acaip kıskandı walla,orda hasana bi yumruk patlatcak diye ödüm koptu:img-hyste :img-hyste
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:36 Ayyy ne dersiniz Hasan aceb bu konusmadan sonra kötü role yarim gecis yapabilirmi???
Yani EL konularinda...??????
Sailor_Moon 29-03-07, 19:37 gerçekten süper bir bölümdü
ama sonunda bilgenin leventi öpüceğini düşündükçe izlemek istemiyorum
gerçekten güzeldi
hasan levent e söyledi
ela ya da sanki ufaktan ufaktan söylemeye çalışıyor
aslında söyleyince yine üzülcek olan kendisi ya..
eheueheue Levent nasıl kıskandııı :img-hyste :img-hyste yaa biz nie dışardan Ela'ya aşık olcak adam arıos ki miss gibi Hasan varkennn :good: :img-hyste
bencede hasandan iyi adammı bulucaz dört dörtlük bi çocuk valla söylemeli elayada levo dediğin gibi delirdi oh çok sevindim gerçi garibim ne suçu var cadı öyle bi tuzak kurduki ne yapsın bitiyo dizi of ya sinir oldum öpme sahneinde ela delirecek kadın her fırsatta yapışıyo levente gıcık ya:icon_sorr
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:38 Bence HAsan gayet dürüstce söyledi.Hem Leventede yardim etmis yani artik Elayi mutlu etmek istiyo kötü bi niyet yok.Levent basaramadi Hasan denesin.
Valla Levnet yumruklari sikti yakinda dövüs sahneleri görürsek hic sasirmam:):):)Ama Hasomdan beklenmez:)
Sailor_Moon 29-03-07, 19:40 özözum cnmm bn geldımm jnmm arkdslarr bn merwee ynıyımm
hoşgeldin.. merhaba.. ben de merve..
yaf o kız o saçları nasıl yutmuş öle be ne kadar çok çıktı..
işte zenandan beklene son arkadalr hepınız ıysınınz ınsallah cok guzel bır bolumdu zızler ıcın gercketen ama bızler ıcn kotu bıtecek malesefff
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:41 Aha öpüsdüler....Zenan süper komikdi:)Ay ZS sahneleri süperdi bu bölüm ay simdi yine cadiyla levo cikti....hayir nihay diyoooo
Sailor_Moon 29-03-07, 19:43 yok ya bu öpüşme sahnesi hakkında yanlış yorum yapmışız leventin hiç suçu yok bilge bi anda öpüyor..
zenanla suat çok tatlıydılar... şuanda en güzel onlar..
panikle-me 29-03-07, 19:44 yaa spr di bencxe aradıomı buldum..
yalnız ablama şim di gelcek lafları bekliyorum...
bakalım neler dicenizx
ya levent ne yaptın ya ecelinemi susadın yok böyle bişe ela için zor bi sahne oldu zenanlar süperdi aman bari onlara bişey olmasa hadi hasan eğer elaya açılarsa ela kabul edebilir çünkü levent artık tamamiyle bitmiştir onun için ah biraz daha devam etseydi neyse ben çıktım bay arkadaşlar bekle gelecek haftayı bye
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:44 Ve bittiiiii........
Bu pislik Gestapomuzu attirmaya calisiyo ama haydi Gestapo kim tutar seniiiiii!!!!!!!
Abiu böyle bitermi bu son sahne ya?????!!!!!Igrenc kadin igrenc...Levom sende kadini it bebegi düsünme o kazmatöre kücük bi itmeden bisey olmaz:)
SZ muhtesemdi son sahne mükemmel!!!!!!!!Ay Zenanim cok tatli o gözleri...:)
Hasana ne diyim bilmiyorum ana Levent napck acaba?????
ya dayanamadım yine geldim zenanla suat ne güzeldi öle
bitirseler ne olurdu sanki ya ne die
öptü bilge şimdi leventi hadi öptü elanın ne işi wardı orda ya
bide gülümsüyo bu kıza yazıkya kendini çok fazla zorluyo off offfffff
Süperrr bir bölümdüü
Zenan ve Suat her zaman ki gibi çok tatlılardı...
Amaaaa amaaaa amaaaaaaaaaa
yaa yeter artık ama yaaaaaaaaaaa
Millet gül gibi aşkını yaşarken bizim Ela ve Levent kaç bölümdür ayrı ne ileri ne geri yerlerinde sayıyorlar krisler basıoooo banaaaa
Senarits duy artık yaaaa şunlarada Zenan ve Suat gibi bir aşk verrrr
ya tam dosdoğru dudağından öpmüyo bilge,dudağının kenarından öpüyo,ayrıca levent hiç bişey yapamoyor çünkü cadı bi anda atlıyıweriyo leventin dudağına,ama o anda ela görmese daha iyi olcaktı tabi:icon_whis :icon_whis
Sailor_Moon 29-03-07, 19:46 bölüm süperdi..
özellikle zenan suat sahneleri
sonunda bi mutlu çift war
ela levent in arası da düzelse daha doğrusu bilge aradan çıksa süper olcak
hepinize iyi yorumlar.. iyi akşamlar.. byes..
masal__perisi 29-03-07, 19:46 süper bi bölümdü finali hariç bundan sonra hasan elaya açılır o da levente olan kızgınlığından kabul eder gibi geliyor bana offf levent gerçeği öğrenemeden evlenecek bilgenin tuzağına düşecek çok kötü yaaa
yok ya bu öpüşme sahnesi hakkında yanlış yorum yapmışız leventin hiç suçu yok bilge bi anda öpüyor..
zenanla suat çok tatlıydılar... şuanda en güzel onlar..
evet günahını almışız ama evlilik tarihi için kararını vermiş başlıycaklar orda kızdım cadı nasıl sevindi nikahı basıp levent yapma bilge hamile değil diycem inş benden önce biri yapar ya gidiyo çocuk bu hamileliğin sahte lduğu nasıl ortaya çıkacak heralda çıktığı bölüm dizinin dönüm noktası olacak gibibye
uff ya cook kotu bitti
igrencti o cadi ...
ya zenanla suatta superdi ya !! insallah aralari hic bozulmaz :img-in_lo
goz gore gore evlenicekler bunlar ya su gestapo da gidip soyleseydi artik levente uff ya
hasan i sevmiyorum ^^
zenan in zorlugu da o pis ozanin gere gelmesiymis demek
catliyorum ben
zenan ve suat süperdi yaa
daha önce hiç söylemedim çünkü hiç bukadar yogun hissetmedim
sırf zenanın bu söylediği yetti bana
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:49 Ya pis haldiun nasil hemen kötü oldu!!!!Vallaha Gestapoya karsi cikti resmen karaktersiz adam!!!!
Gestapo bence evlenmeden önce diyicek söyle gestapm söyle...ayy nasil ortaya cikti ama...hadi fiko yaaa
hayatimsan... 29-03-07, 19:50 wallah ben suandan itibaren ela ve levent birlesene kadar ask yönünde levodan nefret etme kismindayim!
ya bu bu nasil olur hicbirseyde demiyor artik levonun dudaklarinda o seytanin zehiri var artik onu eladan baska kimse temizleyemez ve ela bu sahneden sonra biraz zor yapar o isi!
ayrica suat+zenan´+fiko+hasan+kader+burak harikaydi!
ama o bilgo halduna ne dedi fikom hakkinda ben duymadim babamlar sag olsun!
veeee nekadar birlesmelerini istesemde ela sende leventi biraz senin üzüldügün gibi üz!
ioooooooooooooooooooooooooooooooooooh rahatladim allahim icime su serpildi!!:img-hyste
Dilan-Cagri 29-03-07, 19:50 Süper bir bölümdü...Misafir olmasina ragmen...Konusulanlari duymamama ragmen bayildim cok cok cok güzeldi...Hasan'im canim benim Ela'ya yardim etmek istiyor ne kadar zor bi sey ya...Arkadaslik ve Ask...Yazik Hasan'a...Kader ve Burak'da hic anlasamiyorlar...Ela'nin aglamasi bitirdi beni zaten...Zenan ve Suat'a diyecek bi sey bulamiyorum bayildim...Suat arastirdi bide kendiside söyledi kürtce...Zenan'da en sonunda söyledi ilk defa böyle seyler hissetigini ve onu sevdigini offf birde öpücük bittim orda...Veee her zamanki gibi son sahne Bilge-Levo-Ela sahnesi tüm güzelliklere gölge düsürdü bile...Acaba bi daha ki bölümde nolcak...? Bi hafta nasil beklicez biz yine yaaa...
panikle-me 29-03-07, 19:50 yaww..
hasan aşkım dön o yoldaannnnn...
cnın yanacak....
off ben seni seviorum yetmes mi..
ayy bilge ....toz ol....
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:50 ya coook güzeldi bölümmm
kaderle burakta asik oldu....arkilerim kusura bakmayin türkcemi hafif bozuyorumdur su an grammar ffalan hersey gitti hala soktayim sz süperdi yaa zenan süperdi suatin seni seviysorumu ölyle demesi muhtesemdiiii
hasana öyle sasirdim ki su anda kalp krizi gecircemmmm
Süperrr bir bölümdüü
Millet gül gibi aşkını yaşarken bizim Ela ve Levent kaç bölümdür ayrı ne ileri ne geri yerlerinde sayıyorlar krisler basıoooo banaaaa
sana katılıom valla nalan ama işte her şey istediğimiz gibi olmuyo ne yazıkki.Suat ve zenanın aşkları çok romantikti ve çok tatlılardı.Nalan benim yurt arkadaşlarıkm şunu belirtti olan var olmayan var ya bu kadar romantik sahneler koymasınlar:img-hyste
yıkılımışım sinirliyim kızgınım
hasan uçtu yahuuu
bu ne gaz böyle
levente söyledikleri falan bence levent iyi tuttu kendini
ilk öpüşmedeki tepki süperdi
fiko göreceğini gördü
reklam girdi araya arzuya dedim jki bak bu karı rahat durmaz kesin fikoyu halduna kötülücek
cesaret edemez dedi
dediğim çıktı
ama o son sahne bitirdi beni
ayy şeytan yapıştı öptü iyi güzel ayrıldı kafasını alnına dayadı hala tepki yok
çıldırıcam yaaa
Allahım bır ınsan bu kadarmı yakısıklı olur
Allahım bır ınsana MAVI BU KADARMI YAKISIR
ay yok ...opusurse opussun ...
yaw mavı gıymıstı ...o gomlegını gıymıstı...
ben ıptal oldum ıptallllllllllllllllllll
KÜSÜM AMAN DEGILIM...BENDE BILMIYORUM:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:53 yaww..
hasan aşkım dön o yoldaannnnn...
cnın yanacak....
off ben seni seviorum yetmes mi..
ayy bilge ....toz ol....
bilgeyi bi cümlede yazmissin daha dogrusu bi kac kelimede olayi ifade etmissin:):)
acik acik...toz o bilge öl naparsan yap ama kaybolll
bugun fazla yorum yazmıcam
genel bişey soyliyim guzeldi
ve suata cok kızdım ...cok yuz veriyo yaaa zenana
zenan son sahnede cok komikti...
su an ne dusunduğumu tam olarak bilemiyorum o yuzden fazla bişey demicem
kafamı toparladıktan sonra yazarım
yine süper bi bölümdü ama sonu kötü bitti inşallah gestapo levente geç olmadan herşeyi söyler zenan ile suat çok tatlı çok güzel bi çift oldular araları bozulmaz inş.
bu arada suatın gömlek süperdi yaa,mavi gömlek üstü ceket pek bi yakışmıştı suat abiye
zenanın da sağır kedisi we açmayan menekşeleri warmış puhaha:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama güseldi walla zenan suat sahneleri,hele seni seviyorum lar süperdi
amaaa bilgeye sinir oldum sinir,gıcık oldum gıcık !!!
yaww çook güzeldi suatımla zenanım amma yaff bu sonunda zenan yinede bi garip bakıyodu sankim:)
abimde her fırsatta abi de seviyorum aaa niye hemen yapışıyon anlamadım kiii
ama çok yakışıklıydı yafff :$ o neydi öylee ahhh ahhh
ben şeye çok güldüm ameliyatta elaya dediya daha önemli bi işiniz varsa engel lmıyım :)
pessimist_angel 29-03-07, 19:55 ooff bu nası bi bölümdü yaa.niye bu kadar kısa sürdü...
ahh bilge ahh cadı şeytan iftiracı yalancı bütün bunların hepsini hakediyosun...
sen yalanı söyle,ortaya çıkmak üzereyken de git gestapoya saldır..levente kötüle haldun akötüle..ne geçecek kei eline...inanacaklar mı sence sana...
ama levent çok kötü oldu hasan itiraf edince..dedm gircekler yumruk yumruğa...
sonra zenan; nası bi çırpıda aydı döktü herşeyi...çok samimiler ve çok güzeller.bu bölümde önce melike günere sonra teşim bozoğluna sonra da bekri aksoya tekrar hayran oldum...
tabi elanın bi ağlayışı vardı ki..ooff içim acıdı resmen..yalnız kalmaktan o kadar korkmuş ki..bitanm benim..
harika bi bölümdü yine..gestapoyu bölümler geçtikçe hayranlıkla seyrediyorum...bilgeyi de nefretle..ama nihayet anladı leventin ona nefretle baktığını..
bu arada biri uyandırsın onu..evlendikten sonra hamile falan kalamıcak..hoş evlenecekleri bile muallakta ama...
Süperrr bir bölümdüü
ablacım kesinlikle katılıyorum
bu ne yaaaaa
yeterr hem de nasıl yeterrr
bu kadar saçma bişey var mııı
ya bi olay olsun bişey olsun nedir bu
Guzel bir bolumdu
ben soylemi$tim demek istemiyorum
ama ben soyledi bilge fikoya iftira atacak 2 hafta olmu$tu soyledim
bana inanmayanlar devamini izlesin ama fiko
gecen dedigim gibi bilgenin yaptigi kucuk bir hatada neler anladi:img-wink:
Harika bir bölümdü bence ebn pek yorm yapmıyorum doğal olarak tanda beni tanımanızı beklemiyorum ama diziyi aralıksız izliyorum ve özetini fragmanını kaçırmıyorum
Neyse bölüm hakkında bence de herkes gibi süper bir bölümdü anlatamam yani o derece hasan yüüznden leventin bilgeye dediklerine çok sinirlendim ama birşey dikkatimi çekti özetin son cümlesiydi sanırım bebek hakkında bişi vardı
bence onu haldun öğrenecek daha doğrusu tespit edecek gibime geliyor
sırmaya çok üzüldüm
ozana da çok üzüldüm evet zenanı o duruma o getirdi ama oda bir insan ve sonuçta neyse
ay bide rapunzel sendromu hastamız vardı nasıl yemiş o saçları öyle bilmiyorum vallla yani gerçektede oluyorsa böle işeyelr yuh artık yani yuhh
panikle-me 29-03-07, 19:57 Allahım bır ınsan bu kadarmı yakısıklı olur
KÜSÜM AMAN DEGILIM...BENDE BILMIYORUM:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ooo herşeye katılıorum...
spr anlatmışşsın...
ablamdaannn şikayet varmı bu blm..alıyım ben sonra savuncam:img-hyste
ya bence gelicek bolum hersey ortaya cikicak gibi geliyoo
gestapo evleniceklerini duyunca soyler artik haa
uff su son sahne aklima gelince hala deliriyorum ^^
bence bileginin suyu ısındı artık bi,r kaç bölüme kalmaz çıkar yada tam evlencekken nikah masasında gestapo bombayı patlatır :D :D levet şüphelenir önce test sonra nikah der :D
nasıl bir bölümdü bu ya
zenan suat harikaydı yine
o ozanı görünce zenana çok üzüldüm
ya hasan seni ne yapim bilmiyorum ha
gittin söyledin levente ne kadar kötü oldu çocuk
sonrada senin yüzünden gitti bilgeyle evlenme tarihi almaya
bide o cadı öperken ela gördü
resmen pembe dizi oldu yani ya biz dört gözle birleşmelerini beklerken bunlar iyice ayırıyolar
ya gestapo keşke uyarmak yerine direk söyleseydi anlatsaydı levente gördüklerini
Allahım bır ınsan bu kadarmı yakısıklı olur
ay kubracım valla doğru canım benim
bu mavi gomlek varya ...aaah ah
harikaydı HER ZAMAN HARİKA
canım o benim yaaa...
ama ben yine ağladım bu bolum
suat ozan için tereddüt edince ağladım...cok kotuydu yaa
SevdaCicegim 29-03-07, 19:58 inanilmaz guzel bir bolumduu yaa.. hasanaa da acidimm garibiim :P:P levent nasil kizdiii hasan elaayaa asik oldgugunuu duyuncaa..
en hosumaa giden .. levent sirmaylaa suyun altinda olmasiydii... cokk guzeldii..
gelde beklee 1 haftaa yaaa. suu bilgeyee gicik oluyorum yaaa pislik neolcaakk..nezaman kurtulacagiz bundann ALLAH bilirr..
Dilan-Cagri 29-03-07, 19:58 Allahım bır ınsan bu kadarmı yakısıklı olur
Ay canim kim dayanabilir :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo birde hemen simdi banyo yaparsa yapsin demistin vallaha banyo yaparken görsennn yani seni tahmin edemiyorum hatta kendimi hic...Suat...Bekir Aksoy...Yakisikli...Kazandibim...ahhh ahhh
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 19:59 ayyy levonun orda kizla beraber dusun altindaki sahneleri süperdiiii ayy ne kadar tatliydilar canim levom ya inanma su pisligeee
sude-elvin 29-03-07, 19:59 sezan ve suat süperdi oh be rahatladim. hasanda öyle iyi oluyo levente. of keske bu dizi biraz daha uzun olsa ya. bide fragmanda kader ve fikret hanimi göstermisti ameliyatta sanirim su saclarini yiyen kizin ameliyatiydi ben dizinin hic biyerini kacirmadim ama o sahneye görmedim acaba avrupada kestilermi.
bide levent ve kücük kizin dusun altindaki sahneleri süperdi.
panikle-me 29-03-07, 20:00 Guzel bir bolumdu
evet dedin...
evet anladı ama bilge CADISI boş durmazz..
cadolozz....
dediğin tuttu..cnm saol valla..
off yaa bi su serpen uyokmu bana.
yaw zeyno senin bu imza ne iş affedildi filan ne olmuştu ki kkızmıştın muhtemel bi olasılık mı vardı yaff :) bak ne güzeldi. ayy en son orda zenan ne düşünüyo dedim ama beklemedim valla suatın yanına gitçeğini.
gerçi zenan niye kedisinde ve menekşesinden bahsetti anlamadım ama :D
yaww abim ozanı görünce geri döndü yaa ben çok korktum yaa bi an hadi git git dedim durdum
ya bide neden bu kadar flashback vardı yaa bide son anda bitirmişlerdi ama neyse sonuçta zor iş bizim 1 saatte izlediğimizi kaç günde çekiyolar neyse güzeldi
ooo herşeye katılıorum...
spr anlatmışşsın...
ablamdaannn şikayet varmı bu blm..alıyım ben sonra savuncam:img-hyste
ya yok boyle bırı
yok yaw...
Allahım yuruse karızma baksa karızma
ben dayanamıyorum her halıne
AY BIDE YAZIK BANA ALERJIYIM
gulmek sınırlenmek heyecanlanmak kasındırıyor
ama napalım rabbım BEKIR ABIMI yaratmıs super de yapmıs
ya küsüm dıyorum dayanamıyorum
KIM GIYDIRDI SANA MAVIYI BE ADAM...
AY ELLERIMMMMMM:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet bir bölüm daha bitti...
Dizinin ilk başı bir hayli duygusal ve üzücü başladı.. Ela'nın bu gözyaşları acaba ne zamaan dinecekk??Bu kızı ağlatmaktan ne zaman vazgeçecekelr merak ediyorum :)) Neyse gerçekten duygu yoğunluğunun fazla olduğu sahnelerdi..
Çiçekleri Hasan'ın eve yerleştrdiğini tahmin etmiştim çünkü Leventin yardım isteyebileceği tek kişiydi bu konuda
-Burak'ın Kaderin birbileri ile olan çekişmeleri atılşmaları çok şirindi. Ve Burağı bubölümde çok takdir ettim O annesi hasta olan çocuğa yardım ettiği içinn
Gerçekten bizleri şaşırtmaya devam edecek sanıırım..
-Bilge'ye gelince bu kadını bir kaşık soğuk suda boğmamak içn kendimi zor tutyorum:img-help:
Baktı Fikret ayağına dolanacak onu alt edecek insan olan Halduna başladı ayağını kaydırtmak için çalışmalara... Bu tür kişilikte olan insanlardan gerçekten nefret ediyorum. Hatun'un istediğini elde etmek için yapamıyacağı şey yok gerçekten ondan her şey beklenir..
umarım yapmaya çalıştıkları ayağına dolanırda emellerine ulaşamadım her şey su yüzüne çıkar...
-Gesatapo yani Fikret bu kadına bayılıyorum dışardan sert görünen ama içi kalbi melek gbi olan birii Bayılıyorum bu kadınaa...
-Hasan sonunda Ela'ya olmasada Levent'te duygularını söyledi.Herhalde gelecek bölümde bunu Ela'da öğrenir. Ama Levent nasıl sinirlendi ellerini sıktı ve gözleri doldu..herhalde onu bukadar kızdıran Ela'yı ona emanet etmişti biliyorsunuz sanırım bu itiraf ona emanate ihanet gibi geldi ve çok sinirlendi :icon_whis eee artık ne olur bilinmezz:icon_whis
-Suat ve Zenan bence bu bölümün en güzel çiftiydi gerçekten. Sonunda Zenan dile geldi ve duygularını sözcüklere dökebildi gerçekten çok güzel bir sahneydi..Yaa umarım bu çiftin arasına Bilge gibi bir yılan girmez ve umarım onlar mutlu olur onlarında aşklarını hemen Ela Levent ilişkisne yaptıkları gibi mahvetmezler..
yaa bn leventin sırmayı banyoya soktuu kısımdan öncesini kaçırdım biri bana annatabilirrmii:(
Guzel bir bolumdu
zeyno sen zenana kızgındın yaa
haftaya mı kaldı o
ben dünden beri ona takıldım
ben kızıcak bısey bulamadımda bu bölüm zenana zaten kızmam da:img-blush
ahh süperdi zenan yaaa tabi zenan dolayısıyla suat da
ayyy levonun orda kizla beraber dusun altindaki sahneleri süperdiiii ayy ne kadar tatliydilar canim levom ya inanma su pisligeee
evet ya kesinlikle cook guzel bi sahneydi
islak sacli daha bi yakisikli gozuktu levent bana ^^
yaa son sahnenin devamını göremedim kızgınım ama kıyamıyorum ona
muhteşemdi yine bu bölüm
masada o hali çiçekleri tutuşu falan
ne olursa olsun elaya bakışları
ela üzülüyo diye onu yanında istememesi
sırmayla birlikte suyun altına girişi
off offffffffffffffff
hasan söyleyince ne hale girdi
ne yapayım ne olursa olsun sen benim BİTANEMSİN
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 20:04 Ya Suat süperdi...ayy yakisiklimi yakisikliiiiii
Zenan acayip güzel o bakislari yokmu acayip keskin ayyyy
cok tatlilardi bayildimr resmen
bide bu bölümdeki hastalarda iyiydiii
elada cok güzel agliyo acayip yani durmadan ilk önce gözü tam dolyuo sonra akitiyo öyle seviyorum ben daha etkileyici oluyo bence:)
Bide Suatin bi aglamasi vardi önce gözleri kipkirmizi oldu iste o zaman dedim
greysmis mreysmis bize sökmez türklerin oyunculugu gibi varmi yaa muhtesem
pessimist_angel 29-03-07, 20:04 ayyy levonun orda kizla beraber dusun altindaki sahneleri süperdiiii ayy ne kadar tatliydilar canim levom ya inanma su pisligeee
canım bak ben de ne unuttum diyodum..
levent harika ötesiydi orda...elam da geldi seyretti..sonra levent ela ile sırma yı seyretti..süperlerdi.ama evet benim favori sahnem duşun altındaki sahneydi...ıslak ıslak sapıkça bile diyebilrisiniz ama harikaydı yaa..
bşi de bu bilge güya hasta için gelmişti.bi ameliyata girdi.sonra kadın kadrosunu ela ve leventi ayırmaya adadı..hiç hasta falan bakmıyo..bi de levente diyo onun herşeyi işi diye..bunu sen mi söylüyosun kii..gittin adamın haberi bile olmadan çocuğu aldırdın...sonra sen daha hayal kur evlencem de hamile kalıcam diye...çok beklersin şeytan...
panikle-me 29-03-07, 20:05 ya yok boyle bırı
yok yaw...
Allahım yuruse karızma baksa karızma
ben dayanamıyorum her halıne
AY BIDE YAZIK BANA ALERJIYIM
gulmek sınırlenmek heyecanlanmak kasındırıyor
ama napalım rabbım BEKIR ABIMI yaratmıs super de yapmıs
ya küsüm dıyorum dayanamıyorum
KIM GIYDIRDI SANA MAVIYI BE ADAM...
AY ELLERIMMMMMM:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ben bittim zaten..
hele zenanın ameliyatını islerken....
sonra ozanla zeyneple anılarını hatırlarken...zenana o kürtçe lafla ilgili laf sokarken..
ayrıca ablamın başında beklediği gece...
sonra en son sahne..
ayy yeter tutun beni
yaw zeyno senin bu imza ne iş affedildi filan ne olmuştu ki kkızmıştın muhtemel bi olasılık mı vardı yaff :) bak ne güzeldi. ayy en son orda zenan ne düşünüyo dedim ama beklemedim valla suatın yanına gitçeğini.
gerçi zenan niye kedisinde ve menekşesinden bahsetti anlamadım ama :D
yaww abim ozanı görünce geri döndü yaa ben çok korktum yaa bi an hadi git git dedim durdum
ya bide neden bu kadar flashback vardı yaa bide son anda bitirmişlerdi ama neyse sonuçta zor iş bizim 1 saatte izlediğimizi kaç günde çekiyolar neyse güzeldi
bazi olacak seyleri duydum ona kizdim
bu hafta verilmedi insallah olmaz
onun icin simdilik affetim bizim zenani
ama hafta sonu bu olay tekrar kulagima gelirse valla
birdaha affetmem
ama guzel bolumdu siz o bilgenin cabalarina makmayin
o cabalari yuzune biraz bulastiracak merak etmeyin
canım benim sana kızgın olabilirim gerçi bunun için bölüm devamını bekliyorum
ama canımı içi harikaydın yaaa
yemin ederim hasta olasım geldi o duş sahnesinde
canım benim canım
bi de şu fikonun uyarılarını dikkate alsan
canım bak ben de ne unuttum diyodum..
levent harika ötesiydi orda...elam da geldi seyretti..sonra levent ela ile sırma yı seyretti..süperlerdi.ama evet benim favori sahnem duşun altındaki sahneydi...ıslak ıslak sapıkça bile diyebilrisiniz ama harikaydı yaa..
bşi de bu bilge güya hasta için gelmişti.bi ameliyata girdi.sonra kadın kadrosunu ela ve leventi ayırmaya adadı..hiç hasta falan bakmıyo..bi de levente diyo onun herşeyi işi diye..bunu sen mi söylüyosun kii..gittin adamın haberi bile olmadan çocuğu aldırdın...sonra sen daha hayal kur evlencem de hamile kalıcam diye...çok beklersin şeytan...
evet yaa leventle sırmanın beraber duşa girmesi anı süperdi,levent kızı kucaklayınca ameliyata götürcek sanmıştım ben başta,ama çook güseldi o sahne,elanın seyretmesi falan da mtşti
bu arada bilge hiiç çalışmıyo ya bence de,anca giyiyo minisini dolanıyo ortalıkta,ne zaman görsek ya bişeyler tıkınıyo ya da ortalığı karıştırıyo cadı:img-help: :img-help:
masal__perisi 29-03-07, 20:07 wallah ben suandan itibaren ela ve levent birlesene kadar ask yönünde levodan nefret etme kismindayim!
ya bu bu nasil olur hicbirseyde demiyor artik levonun dudaklarinda o seytanin zehiri var artik onu eladan baska kimse temizleyemez ve ela bu sahneden sonra biraz zor yapar o isi!
ayrica suat+zenan´+fiko+hasan+kader+burak harikaydi!
ama o bilgo halduna ne dedi fikom hakkinda ben duymadim babamlar sag olsun!
veeee nekadar birlesmelerini istesemde ela sende leventi biraz senin üzüldügün gibi üz!
ioooooooooooooooooooooooooooooooooooh rahatladim allahim icime su serpildi!!:img-hyste
levent orda bilge cadısına niye tepki vermedi yaa en azından napıyorsun sen falan diye bağırabilirdi ama öle baktı sadece tabi ela o şekilde görünce leventint de öptüğünü sanacak bunlar hiç birleşemeyecek galiba bu kadar engel varken...ama suatla zenan süperdi ya çok tatlılardı :)
suat ve zenan yine her zamanki gibi harikaydı artık zenana kimse bir şey söylemesin çok zor olsada gitti sevdiğini söyledi daha ne yapsın kız seni çooooooooook seviyorum zenan umarım suat ve zenan hiç ayrılmazlar
YUh yani yaa..Bilge cadisi Leventi resmen götürdüüüü..Yuttu Leventi yuttu..!! Tecavüz edicek sandim biran allah korusun..!! Bilge cadisi sok sunu o kafana LEVENT SENI ASLA SEVMICEKsen var anlamak?! Gestapoya takti oda tabi isine gelmiyor!! Gestapo aslinda coktan anladi ama Levent anlayamiyorrrr :(:( AHhhh Levent ah bir test yaptirsan keske!!
ya yok ya....
her yerım kabarmaya basladı yıne....:img-hyste :img-hyste
nerde benım mavı gomlegım
BABAAAACIMMMM NERDESIN..MAVI GOMLEGINI BU SAATTE GIYERMISIN:img-hyste :img-hyste
evet yaa leventle sırmanın beraber duşa girmesi anı süperdi,levent kızı kucaklayınca ameliyata götürcek sanmıştım ben başta,ama çook güseldi o sahne,elanın seyretmesi falan da mtşti
bu arada bilge hiiç çalışmıyo ya bence de,anca giyiyo minisini dolanıyo ortalıkta,ne zaman görsek ya bişeyler tıkınıyo ya da ortalığı karıştırıyo cadı:img-help: :img-help:
vallaha ben suyun altına sokucak tamam tahmi,n etmiştim
ama kendisinin de onunla birlikte gireceği hiç aklıma gelmemişti
ıskakken kuruyken sinirliyken sakinken
her haliyle muhteşem
her haliyle yakışıklı
her haliyle karizmatik
bitanem o benim
harika bir bölümdü ama suatla zenan favorim bir ilişkiyi yaşanması gerektiği gibi yaşıyolar ne eksik ne fazla..Çevrelerindeki insanlar tarafından çok hırslı ve huysuz gibi gözükselerde iki hırslı ve huysuz bir insanın aşka nasıl yenildiğinin göstergesi yanlız açmayan menekşesine ikizimin yaptığı yorum beni kopardı o romantik sahnenin arasında romantikliği bırakıp çiçeği düşünen ve azotu eksiktir diğen kaç kişi vardır ee insan ziraat teknisyenliğinde okuyunca aşktan önce menekşeyi düşünüyo:img-hyste ama zenan ve suat harika..
ela ve lenvent ya bunlarda aşklarını yaşasınlar artık ama öncelikle bilge faktörünü aşmaları lazım bilgeninde foyası yakında ortaya çıkar ama artık onlardada aşk görmek istiyoruz ama işin içine hasanda girdi galiba daha bayağı ela levent aşkı ngöremiyeceğiz...
ya menekşe kısmı vardı yanlış anlamadım dimi
açmıyomuymuş hastamıymış
yoksa suatmı bakıcak menekşeye :Dbi an sevindim suatın bakmasına yani
hem zenanın evini gösterirlerdi kac haftadır merak ediyoruz zenanın evini
yaaa nasıl bittii öyle üstünü mü alın altını mıı.... :img-hyste off yaa ela yaa çook üzülüyoom o cadının yalanı bi çıksada kurtulsakk ama gestopo anladıı bnce o ortaya çıkaracakk.. yazık elayla levente nasıl yakışıyorlar yaa off o cadı aralarında olmasa fikreti de nasıl iftira atıyorr
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 20:12 forum dolar tasar diyordum ama olmadi...
aceb reytingler düsük gelirmi???BU bölüm BBG reytingi hak ediyo gerciiii
ya zenanla levent arasındaki benzerliğe dikkat ettiniz mi
biri vaktinde ottan çöpten sebzelerden bahsetmişti biride sağır kedisinden ve açmayan menekşesinden bahsediyo :)
yaa bu zenanın sözünü kesmek istediğinde suatcığım ne diycekti acep yaff
ama takdir ettim valla geri döndü çoook korkmuştum yaff bide levente sordu yaa içim gitti içimm
ahh laptopu nasıl güzel kullandı yaa nee güzel eller öylee ahhhhhhhh
uf ya herşey iyi hoş bir elayla levent düzelemedi:(uyuz bilge!elanın ağlaya ağlaya gözünde yaş kalmadı zavallımın ya,her bölüm ağlıyor...yazık günah...bir yalan yüzünden düştüğü hallere bak insanların...ah gestapo biraz daha şüphelenebilseydi şu cadıdan...ama o bile ondan böylesine bir yalan beklemiyor...
doktorcu-el 29-03-07, 20:14 bölüm hrikaydı
başta zenan ve suat tabi ki gestapo
bilgenin hamilelik olayı çok uzadı ve sıktı
bence bilge kardeşine dediya ghamile kalcam diye sakın o olmadık işlerden çevirmesin kadın doğumcu anladınız heralde ne dediğimi
levente pes pes pes hasan elayı seviyom dedi ela hasanı seviyorum demediki
ne yani seviyom dedi hemen bilgeye koştu öpüncede yüzünde ne kızgın ifade var ne de bişey söylemek inş elaya yakışıklı cerrah gelirde elaya aşık olur
ama hasan söyleyince levent feci kızdı elini sıktı
gestapo bile ela leventi yan yana getiriyo
not:helal sana zenan ne güzel söyledin seni seviyorum diye ve suata da
ya yok ya....
her yerım kabarmaya basladı yıne....:img-hyste :img-hyste
nerde benım mavı gomlegım
BABAAAACIMMMM NERDESIN..MAVI GOMLEGINI BU SAATTE GIYERMISIN:img-hyste :img-hyste
vallaha canım asıl ben telefonum çalıyo sürekli mecbur yanıma aldım
son sahnede onun o gülüşünü gördüğüm anda ben de sigortalar attı
telefon elimde tam fırlatma pozisyonundaydım
KÜBRAAAA BEN Bİ DUŞA MI GİRSEM
vallaha sapıttım üstümde pijamalarla
SELImESMaDEMIr 29-03-07, 20:15 yaaaa o ilk bastaki sahneöler süperdi hani eczanecideki sahnelerrr heyecan orda basladiiii:)
ayyy delirdim ya uctumnmmm benim durumumda olan varmi????vardir dimi:)
yaaaaaaaaa birileri bana yardım etsin ya
burda kalp krizinden gidecem yaaaa
bu kadar müthiş harika muhteşem bi bölümü izleyemedim
yaaaaaaa anlattıklarınızı okudukça çıldırıyorum bunları izleye bilecem biyer biliyomusunuz yaaaaaaaaaa
biliyosanız lütfen ö.m atın yalvarırım:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ay ay ayy.. cok güzel bi bölümdü ya..
suatın zenana kürtce seni seviyorum demesine, ardından zenanın ne için tesekkür ediyosun demesine kedisine, meneksesine bayıldım :)
cok tatlı bu zenan ya..
pessimist_angel 29-03-07, 20:17 evet yaa leventle sırmanın beraber duşa girmesi anı süperdi,levent kızı kucaklayınca ameliyata götürcek sanmıştım ben başta,ama çook gü |