Tüm Versiyonu Göster : Hakan Boyav

Sayfalar : 1 [2] 3

SAFAK89
16-08-07, 21:51
maçın saati kaç bilen varmı?
:img-in_lo

aslı*
17-08-07, 10:38
ayrıca bir bilgiyede ben ulaştım ,

Antalya da yöneteceği oyunun ismi GERGEDAN mış.yazarı da E.IONESCO.:good:

beterböcek
17-08-07, 10:44
maç pazar günü 19 da . hepberaber ordayız :happy0064:img-yes::happy0064

beterböcek
17-08-07, 11:24
arkadaşlar maç 19 da diye yazmıştım , şimdi öğrendim ...maç PAZAR /21.00 da . Hakan abi de kesin geliyor maça .:happy0064

SAFAK89
17-08-07, 16:56
Sevgili Asli*oyunu Yönetecekmi? Sadece Yoksa Kendidemi Oynuyor? Gergedan Isimli Oyunda...bilgin Varmi?

SAFAK89
19-08-07, 21:36
:sad53:BEN MAÇA GİDEMEDİM AMA...HAKAN ABİYİ DÜN GÖRDÜM:happy0064SÜPERDİ...VE ANKARA DA ..ÇOK MUTLUYUM...KONUŞAMADIM AMA SEVİYORUM ONU:img-polic

antixVolkan06
20-08-07, 12:25
hakan abi supersin

SAFAK89
21-08-07, 16:39
:img-yes::img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_loEVET KESİNLİKLE SÜPERRRRRRRR:love05:sofa:love04:

antixVolkan06
22-08-07, 16:03
abi karikatürlerinde harika seni sewiyoruz.

skyangel
22-08-07, 16:38
http://www.galeriturk.net/getimg/masumlaryf2.jpg (http://www.galeriturk.net)

antixVolkan06
23-08-07, 16:56
her rolün ayrı bir gzl
hakan boyav
buyuksun

beterböcek
24-08-07, 09:34
SKYANGEL süper resimler ekliyorsun . :img-yes::good::img-yes:

SACAYAĞI filminin sitesine ulaştım ama yapım aşamasında daha galiba , hiç msj yok ayrıca üyelik başvurumada cvp gelmedi ??? :sad53:

beterböcek
24-08-07, 10:35
https://www.dtgm.gov.tr/eser/eser1358_12.jpg

HAKAN abinin güzel bir fotoğrafı ama biraz gençlik hali sanırım . he he heeeee ....seviyoruz abi seni :img-yes:

antixsabo
25-08-07, 15:43
https://www.dtgm.gov.tr/eser/eser1358_12.jpg

HAKAN abinin güzel bir fotoğrafı ama biraz gençlik hali sanırım . he he heeeee ....seviyoruz abi seni :img-yes:

hakan abinin güzel bir resmi daha..

hayranlıkla izlemeye dewam ediyoruz seni abi

SAFAK89
25-08-07, 16:21
teşekkürler fotoğraf ekleyenlere...bence hala genç...seviyoruz evet...:love05:

skyangel
25-08-07, 17:15
önceden koyulmuş ama hatırlayalım dedim:img-wink:

Sevgili beterböcek ve şafak89 güzel yorumlarınıza teşekkür ederim

http://www.imgloadtr.com/uploads/a64a307351.jpg

SAFAK89
26-08-07, 01:43
bizde sizin kadar sevemezmiyiz efendim...teşekkür etmeyiniz...lütfen...bizde size , ederiz...ama hakan abimiz, gerçekten çok insan...olgun...az konuşup çok şey anlatanlardan...bu kadar seveni olmazdı...kuşkusuz...o...böyle ...olmasa...seviyoruz....:img-wink::img-yes:bye

SAFAK89
28-08-07, 01:07
HAKAN BOYAV...SEN ÇOK YAŞA..:sad53:SENİ GERÇEKTEEEEEN ÇOKKK SEVİYORUUUM....BEKLİYORUM...:happy0064YENİ PROJELERİNİ...

forgetmenot
28-08-07, 07:14
'Barda' gibi çok zor izlenen, olmasa da olur bir filmde izledim Hakan Boyav'ı.Yine bu sahnelerde harikalar yaratmış.Cidden dünya çapında bir oyuncu.Farklı bir fiziği olan,karizmatik,çok yetenekli.Kimselere benzemiyor,kimseler de ona!

erdalbaser
28-08-07, 09:18
HAKAN BOYAV çok önemli bir holywood filminde , küçük bir role davet edildi.şimdi yazıp sürprizi bozmayalım :img-wink:

SAFAK89
28-08-07, 20:27
acaba bizleri ne kadar merak içinde burakacaksınız...lütfen...öğrenmek istiyoruz hangi proje olduğunu...selamlar...HAKAN BOYAVseni seviyoruz:img-in_lo

skyangel
28-08-07, 20:40
Bu çok güzel bir haber ama bizlere açıklarsan daha da güzel bir haber olacaktır teşekkürler

SAFAK89
31-08-07, 11:18
HAKAN abinin provaları başlamış mı? dizi çalışması , çekimler ne zamanmış bilen varmı?BİLGİ VERİRMİSİNİZ LÜTFEN...:img-cool2

SAFAK89
01-09-07, 23:29
KESİN BU GECE MAÇTAYDI...O....ÇOK SEVİYORUM ONU...HADİ ABİ...YA...İZLEYELİM SENİ...:img-yes::img-wink::sad53::img-in_lo

SAFAK89
03-09-07, 22:26
neredesiniz Hakan abi fanları? niye yalnız bıraktınız onu? benim kadar seven yok mu? neler oluyor? aaaaaa? özledim Hakan abimi...:good::img-cool2

antixVolkan06
04-09-07, 14:25
biz her zaman gorusuyoruz hakan abiyle

cirkin kral sewiyoruz seni

BeyazGelincik21
04-09-07, 14:50
Hırsız polis dizisiyle tanıdım Hakan Boyavı ve Barda filmindeki performansını çok beğendim.Acayipti ya orda kızı jiletlerken.Rolünü hakkıyla yerine getiren oyunculardan biri Hakan Boyav.Başarılarının devamını diliyor ve onu yeni projelerde görmek istiyorum.

SAFAK89
04-09-07, 23:00
çirkinde olsa kral , çirkin kral olmakta güzel ama...bence inanılmaz yakışıklı ve çok karizmatik ve güven veren bir tipi var...delikanlı bir duruşu...akıllı bakan gözler...seviyoruzzzz:sad53::img-cool2

antixVolkan06
05-09-07, 09:33
Müthişsin
Aralik Ayini Sabirsizlikla Bekliyoruz

erdalbaser
05-09-07, 11:15
rolü figüranlık düzeyinde ama film çok önemli ve çok önemli bir yönetmen tarafından çekiliyormuş .dünya çapında starlar oynuyormuş .bir iki sahneside türkiyede geçiyormuş .2 yada 3 oyuncu da türkiyedeki oyunculardan özenle seçilmiş.biri de HAKAN BOYAV ... :good:bye

SAFAK89
05-09-07, 15:45
bu bilgiler için teşekkürler...çok sevindirici...film ne zaman çekiliyormuş peki? çok gurur verici...gerçekten...:img-wink:bye

beterböcek
07-09-07, 10:51
hakan abiyi ANKARA da gördüm ben . konuştuk . film eylül de çekilecekmiş zaten işi kısa sürecekmiş. asıl eylül ayında ANTALYA da ki dizi çekimleri eylül sonunda başlıyormuş .
:happy0064
dizinin adı / DAĞLAR DELİSİ ymiş. :img-yes::happy0064:img-yes:

takipçiniz HAKAN abi. :good:

SAFAK89
07-09-07, 12:36
sevindirici haberler ...:sad53: teşekkürler...:img-in_lo bende takipçiniz HAKAN abi....:good:

SAFAK89
08-09-07, 00:49
NELER ÖĞRENDİM...HEHE...HAKAN ABİ ŞUANDA İSTANBULDAYMIŞ....DİZİ ÇALIŞMASI DA 15 EYLÜL DE ANTALYA DAYMIŞ...NEYSE NE DE...İZLESEK BİRAN ÖNCE...BEN SIKILDIM ARTIK...BEKLEMEKTEN...:img-icecr

beterböcek
08-09-07, 08:12
sıkıldık beklemekten HAKAN abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .... :P :img-icecr:img-icecr:img-icecr
ama kışın bol bol izleyeceğiz demek ki .:happy0064

beterböcek
11-09-07, 11:18
http://www.sacayagifilm.com/sacayagi_main.jpg

sacayağı filmi sitesi. www.sacayağıfilm.com henüz hazırlık aşamasında.

SAFAK89
11-09-07, 17:31
dörtgözle bekliyoruz.....:sad53:

beterböcek
13-09-07, 09:06
Biyografiler sayfasına HAKAN abiyi almışlar ama bir hata yapmışlar...

SEHER VAKTİ dizisinde oynadığı role ( HÜSNÜ ) yazmışlar . ama hatırladığım kadarıyla , o dizideki adı ( AVNİ DAYI ) idi . ben yanlış hatırlamıyorsam.:img-pilot

SAFAK89
13-09-07, 13:03
EKLEMİŞLER...HAKAN BOYAV I...ÇOK SEVİNDİM...:img-icecr

SAFAK89
13-09-07, 20:04
kendisi profesyonel yelkenci aynı zamanda neden sözedilmemiş...buda eksik bilgi bence..:img-yes:

aslı*
14-09-07, 09:55
http://http://http//www.intersinema.com/haber/resimler/200707/3589_8695.jpg

ayrıca film tam bir aile filmiymiş ve müzikleri ve görüntüleri süpermiş. bir de biografi bölümün de yazılanlar imla hatalarıyla dolu ve çok eksik bilgiler.neyse ki en doğru bilgileri isteyenlerin edinebileceği ;

www.hakanboyav.com çok yakında , açılıyormuş.

benden şimdilik bu kadar :img-yes:bye

beterböcek
14-09-07, 10:21
http://www.sinemalar.com/images/ss_kucuk/783/Sacayagi_6.jpg

SACAYAĞI Filminden bir resim

http://www.sinemalar.com/images/ss_kucuk/783/Sacayagi_8.jpg

ve bir resim daha.

beterböcek
14-09-07, 10:25
http://img.mynet.com/ha2/sacayagi_film2.jpg

SACAYAĞI filminden bir resim daha

beterböcek
14-09-07, 10:38
http://www.35milim.net/images/film/sacayagib.jpg

bir yerde rastladım , bu resim için FİLMİN POSTERi diyordu ???

ve

VİZYONa 29 /ŞUBAT/2008 de girecek diyordu :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
yani ARALIK ta değilmiş . :sad53::icon_sorr:sad53:

bu arada koşanda galiba HAKAN abi :happy0064

SAFAK89
14-09-07, 17:52
BİLGİLERE...olsun biz bekleriz...peki bilginiz varmı? hollywood filmi hakkında ? çekilmişmi?:img-in_lo

erdalbaser
14-09-07, 21:21
Sempatik Oyuncu Merve Sevi

İlk olarak reklam filmlerinden tanıdığımız Merve Sevi daha sonra "Omuz Omuza" ve "Hayat Bilgisi" dizilerinde yer aldı. İyi bir oyuncu olmak için sürekli kendini geliştiren Merve, her zaman iyi projelerde yer almak istiyor.

Kimlik

Adı: Merve Sevi

Doğum Yeri, Tarihi: İstanbul, 24 Temmuz 1987

Eğitimi: Nişantaşı Nuri Akın Lisesi mezunu, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okuyor

Yer Aldığı Projeler: "Shubuo Chat Meydanı", "Caramio", "Ritmix" reklamları, "Omuz Omuza" ve "Hayat Bilgisi" "Yalancı Yarim" dizileri
Örnek Aldığı Oyuncular:

Nicole Kidman, Catherine ZetaJones

- Oyunculuğa Nasıl Başladı?

Her zaman görsel bir şey yapmak isteyen Merve, lise son sınıftayken bir ajansa kayıt olmuş. Model ya da fotomodel olmak aklında yokken, şans birden ona vurmuş ve reklam filmlerinde oynamaya başlamış. 2003 yılının aralık ayında üç tane reklam filmi çekmiş. Daha sonra "Omuz Omuza" dizisinde rol almaya başlamış.

- Sokaktan Tepkiler

Merve herkesin onu sevmesini beklemiyor ama kötü eleştirilerin yüzüne karşı söylenmesinden de hiç hoşlanmıyor. "Genel olarak beğeniliyorum ve seviliyorum. Herkesin güzelliğimden çok mimiklerimle ilgilenmesini istiyorum. Oyunculuğumu beğenmeleri beni daha çok ilgilendiriyor" diyor.

- Yapmaktan Hoşlandığı Şeyler

Küçükken bale yapan Merve, voleybol oynamaktan hoşlanıyor. Merve "Son iki yıldan beri koşuşturma içinde olduğum için pek boş vaktim olmuyor ama arkadaşlarımla kafelerde oturup sohbet etmekten çok hoşlanıyorum" diyor. Sinemaya gitmeyi ve kitap okumayı seviyor.

- Aşk Hayatı

Hiç aşık olmayan Merve "Bir kere sevmiş olabilirim ya da sevdiğimi zannediyor olabilirim. Hayatımda erkeklerin eksikliğini çok hissetmiyorum. Ama karşıma biri çıkarsa aşık olmak isterim" diyor.

Gönderen f!r4t zaman: 14:48 0 yorum

Etiketler: merve sevi

26 Ağustos 2007 Pazar
Dağlar Delisi Dizisi : Barış Benzerliği Tesadüf, Proje 6 Aylık

Geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonucu hayata veda eden Barış Akarsu `nun rol arkadaşı Merve Sevi , Dağlar Delisi adlı yeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Volkan Keskin adlı genç oyuncu Sevi ile birlikte başrolü üstleniyor. Dizi ile ilgili en çok konuşulan konu ise Keskin`in Akarsu`ya benzerliği. Kimi izleyiciler bu seçimi Akarsu`nun anısı üzerinden reyting yapma kaygısı olarak değerlendirirken, bazı Akarsu hayranları da Sevi `yi bu kadar kısa sürede yeni bir pro-jeye dahil olduğu için eleştirdi. Ancak eleştirilerin haksız olduğunu dile getiren yapım şirketi Koliba Film yetkilileri, bu projenin Akarsu henüz hayattayken şekillendiğini ve Keskin`in de bir yörük gencini canlandıracağı dizi için altı aydır hazırlandığını dile getiriyor. Sevi `nin diziye kısa süre önce katıldığını belirten yetkililer, Akarsu`nun anısından faydalanmak gibi bir niyetleri olmadığını dile getiriyor.

Dizinin senaryo danışmanlığını üstlenen Ata Türkoğlu , yaklaşık bir yıldır prodüksiyon çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, Keskin`in uzun bir süredir binicilik dersleri aldığını dile getiriyor. Dizi, yakışıklı bir yörük beyiyle, zengin ve güzel bir avukatın aşkını konu ediniyor.

Gönderen f!r4t zaman: 12:09 6 yorum

Toroslar'dan bir Yörük hikâyesi

Geçtiğimiz sezon ekranlarda bolca gördüğümüz ağa ve töre hikayelerinden farklı bir dizinin hazırlıkları Toroslarda sürüyor. Yeni yayın döneminde ekrana gelecek 'Dağlar Delisi', günümüzde yaşayan son yörüklerin hayatından kesitler sunacak.

Senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul'un yaptığı, yönetmenliğini Taner Akvardar'ın üstlendiği 'Dağlar Delisi'nin yapımcısı 'Koliba Film'. Karayar obasının yakışıklı yörük beyi Melik ile zengin, eğitimli bir genç kız olan Asu'nun çetrefilli aşk hikayesini anlatan dizide başrolleri Volkan Keskin, 'Yalancı Yarim' dizisi ile ünlenen Merve Sevi ve Hakan Boyav paylaşıyor. Yaklaşık bir yıldır prodüksiyon çalışmalarını yürüttüklerini söyleyen yapımcı Ata Türkoğlu, şunları söylüyor: "Antalya Toroslarda, 40 çadırlık büyük bir oba kuruyoruz. Gerçek yaşamda Yörükler, Türkmenler obalarda nasıl yaşıyorsa birebir aynısını canlandıracağız. Atlar, ceylanlar, kadın, erkek, çocuk herkesin kostümleri, aksesuarlar, makyajlar her şey büyük bir titizlikle tasarlandı. Özellikle başrol oyuncumuz Volkan Keskin'e oyunculuk eğitimi verildi. Volkan, aynı zamanda binicilik dersleri de alıyor."

Gönderen f!r4t zaman: 12:08 2 yorum

19 Ağustos 2007 Pazar
İşte merve'nin yeni partneri

Barış akarsu'nun Bodrum'daki trafik kazası sonucu genç yaşta hayata veda etmesinin ardından hayranlarının,'yalancı yarim' dizisinin onun anısına devam etsin şeklinde istekleri vardı ama bu mümkün olmadı. Barış akarsu'nun 'yalancı yarim' de şöförü ve sevgilisini oynadığı Merve sevi'nin kendine yeni bir dizi ,yeni bir partner bulması uzun sürmedi.
Koliba filmle anlaşan Sevi yeni yayın döneminde ekranlara gelecek 50 civarındaki dizilere benzemeyen bir yapım için kamera karşısına geçecek Sevi,'dağlar delisi 'adlı yeni dizide başrolü farklı fiziğiyle dikkat çeken Volkan Keskinle paylaşacak.Ahmet yurdakulun senaryo danışmanlığını ,Taner Akvardarın da yönetmenliğini yapacağı dizi antalya da çekilecek.
merve sevi ve volkan keskinin yanı sıra Hakan boyavın da oynayacağı dizinin yapımcısı ata türkoğlu BİR YIL ÜZERİNDE ÇALIŞTIKLAR 'dAĞLAR DELİSİ İÇİN ANTALYADA 40 ÇADIRIN YER ALDIĞI BİR OBA KURDUKLARINI SÖYLEDİ Türkoğlu dizinin öyküsünü anlatırken şunları söyledi;
'Günümüzde yaşayan son yörüklerin yaşamından kesitler sunan ,yakışıklı bir yörük beyi ile zengin ,eğitimli genç kızın çetrefilli bir aşk hikayesi .Karayar obasının deli dolu yiğit ve yakışıklı beyi melik in yüreğine bir kor gibi düşe asu ... torosların suyu bile söndürmez bu yangını ikisi de inatçıdır , gururludur melikle asu ,ölümüne aşık ölümüne düşmandır birbirlerine

Gönderen f!r4t zaman: 23:30

şimdi yavaş yavaş yeni dizi hakkında bilgileniyoruz :img-yes:

hollywood filmi hakkında da zamanla bilgileneceğiz sanırım :img-yes:

erdalbaser
14-09-07, 21:38
projenin 1 yıldır çalışıldığı ve , oyuncuların seçiminden önce VOLKAN beyin çalışmalara başladığı kesinlikle doğrudur . benzerlik TESADÜFTÜR .

hollywood filmi ise uygun zamanı gelince bahsedilecektir .

sevgilerle.

SAFAK89
15-09-07, 12:17
sizin şahsınızda...onu çok sevdiğimizi ve çok özlediğimizi söylemek isterim...teşekkürler bilgilere...selamlar..bekliyoruz...:love05::img-clappsofa:character

erdalbaser
15-09-07, 16:32
HOLLYWOOD filmi hakkında bilgi :img-yes:

HOLLYWOOD un avrupalı reji'si ile dikkat çeken , genç ve önemli yönetmenlerinden ( TOM TYKWER ) , geçen senenin ses getiren filmi ( KOKU / PARFÜM ) den sonra , son filmi

( INTERNATIONAL ) in çekimlerine karar verir.

film , dünya da pek çok ( ülke/ŞEHİR ) de geçmektedir.

filmin bir kaç küçük sahneside ( İSTANBUL ) da geçmektedir.

işte ,, filmin İSTANBUL sahnelerinde HALUK BİLGİNER ' i zevkle seyredeceğiz.

ayrıca , HAKAN BOYAV ' da film de çok ufak bir rol aldı.:img-yes::img-yes::img-yes:

bilgilerinize :happy0064

bunu bir PRESTİJ olarak görmek lazım derim.

FİLM / 2009 da ... DÜNYA SİNEMALARINDA :img-yes::img-yes:

erdalbaser
15-09-07, 19:08
:img-yes::img-yes::img-yes:

SAFAK89
15-09-07, 21:00
çok teşekkürler ...bizlerle paylaştınız...gerçekten hoş bir durum..ve özel..ne kadar mutlu oldum...hep böyle haberler duymak umuduyla...selamlar...:img-kiss::cheer::img-yes::img-yes::img-yes:

erdalbaser
16-09-07, 08:15
yeni bilgiler edindikçe , paylaşırım . bye

beterböcek
16-09-07, 08:47
ya habere çok sevindim ve gururlandım hakan abiyle.:happy0064:happy0064:happy0064 en sonunda yabancı yönetmenlerde farkına vardı hakan abinin :img-yes:
açıkçası ben , hakan abinin sıkı takipçisiyim ama en çok bu İNTERNATİONAL filmindeki rolünü mrk ediyorum .gerçi rolüm ufak diyor ama , hakan abinin orada olması bile başlı başına olay valla .
tebrikler hakan abi , başarılarının takipçisiyiz abi.:happy0064:happy0064

SAFAK89
16-09-07, 23:32
de...çok gururlandım çok...hakediyor çünkü...beterböcek ve erdalbaser, sağolun bende sizler kadar çok seviyorum onu...bende takipçisiyim, merakla bekliyorum...sizlere sonsuz selam ,sevgi...:sad53:

nghn
17-09-07, 00:48
kendisi bugün gece 12 gibi Taksim'de Fransız Sokağı'ndaydı.Bir grup insanla oturmuş sohbet ediyorlar.İlk kez görüyorum.Ekranda duyduğumuzun aksine çok daha yumuşak bir ses tonu var.Herkes nefesini tutmuş onu dinliyor gibiydi :)

minipowel
17-09-07, 19:25
HAKAN BOYAV I gördünüz...ne mutlu size...bende hayranım ve görmeyi çok isterim...onu çok seviyorum..:sad53:

SAFAK89
17-09-07, 20:24
dün Fransız sokağındaymış...orda olsaydım ve görseydim onu...keşke...Ankara ya dönse biran evvel....:img-yes::img-yes::img-yes:

antixsabo
17-09-07, 20:27
1 numara hakan abi otesi yok.. cok basarili calismalari .. bilgiler icin teskler.

SAFAK89
18-09-07, 19:08
antı _x çiler bilen varmı? hakan abi bu hafta maça gelirmi? maç seyircili mi? bilgi verenlere şimdiden teşekkürler...:img-yes::img-yes::img-yes:

beterböcek
19-09-07, 08:20
maça kesin gelir ve herzamanki gibi maraton tiribündeki yerini alır.çünkü ANKARA ya geldi . dernek başkanımız ile beraber bir grup yöneticimiz bu akşam ÇANKAYA belediye başkanıyla yemek yiyecekler. dernekteyken öğrendim kesin eminim.Ankara da olduğuna göre maça kesin gelir . ama dönerse bilmem .:img-yes:

beterböcek
19-09-07, 08:38
http://img251.imageshack.us/img251/5980/dadelisi2ae7kb2.jpg

hakan abinin dizisi DAĞLAR DELİSİ ile ilgili hbr. Gündemdeki diziler bölümünden DAĞLAR DELİSİ ne ulaşıp daha çok hbr öğrenebilirsiniz.bye

SAFAK89
19-09-07, 18:06
yaaa demek ANKARA DA...demek döndü...sağol beterböcek...keşke görsem ...yolda filan...keşke:img-yes::sad53:

aslı*
20-09-07, 07:33
avatar için resim çektirebilmek ,iyi olurdu yani. :img-wink:

beterböcek
21-09-07, 08:09
Derneğin sitesine konulmuştu bu resimler. sizlerle paylaşayım istedim.

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI , sn.MUZAFFER ERYILMAZ derneğimiz yönetim kuruluna iftar yemeği verdi.

bu arada HAKAN abi de italyan stiliyle çok fazla çıkmış. :img-yes:by

beterböcek
21-09-07, 08:13
yemekten
bye

beterböcek
22-09-07, 08:35
HAKAN abi dün maçtaydı. öyle VİP te falan değilde , maraton da seyretmesi ni çok takdir ediyoruz.:happy0064:happy0064:happy0064

halkın sanatçısı ,çirkin kral.:img-yes:

SAFAK89
23-09-07, 13:03
de nihayet dün gördüm...ama uzaktan...çok yakışlıydı...özlemişim..onu...:img-in_lo:img-yes::img-yes::img-yes:

SAFAK89
25-09-07, 00:46
ve çok yakından takipteyim ..vede çok sıkıldım artık gerçekten...hadi ..abi...hadi...bir izleyelim..yahu..:img-yes::img-yes::img-yes:

SAFAK89
26-09-07, 01:31
bi saha varmış...kaleler maleler filan..:img-yes::img-yes::img-yes:

SAFAK89
28-09-07, 19:54
HAKAN BOYAV cılar? unuttunuz mu Hakan abiyi? ben çok özledim valla...:img-in_lo:img-yes::img-yes::img-yes:

SAFAK89
03-10-07, 01:35
ÇOK YOĞUN GALİBA ARKADAŞLAR...BENDE AMA...SEN OLUNCA İŞLER DEĞİŞİYOR HAKAN BOYAV...ÖZLEDİK:img-yes::img-yes::img-yes: SENİ..BEN EN ÇOK

erdalbaser
08-10-07, 08:21
dağlar delisi isimli dizinin ilk bölümü tamamlandı e 2.bölümünün çekimlerine başlanıldı.
dizi bayramdan sonra star tv de yayınlanacak.
bu arda HAKAN BOYAV ın , rol gereği saçlarını boyattığı tiyosunu da vereyim.:img-yes:

erdalbaser
08-10-07, 17:53
bir tiyo daha , hakan boyav 19 ekimde dedeman otelde ki , GELENEKSEL dernek yemeğine de katılacak . :img-yes:

SAFAK89
08-10-07, 19:47
bilgiler için...ne yazıkki ANKARA dışındayım o tarihte...rastlama şansım olamayacak ona..ama olsun izleyeceğimiz tarih yakın demekki...:img-yes::img-yes::img-yes:...saçları ne renk olmuş..ki?selamlar...

SAFAK89
13-10-07, 10:55
HAKAN ABİNİN OYNADIĞI VE DÖRTGÖZLE BEKLEDİĞİMİZ DAĞLAR DELİSİ STAR EKRANLARINDA 26 EKİM GECESİ BAŞLIYORMUŞ...MÜJDE..:happy0064:img-yes:

SAFAK89
16-10-07, 11:18
DÜN UZAKTANDA OLSA HAKAN ABİ Yİ GÖRDÜM...ANKARA DAYDI...SAÇLARINA SARI BALYAJ ATILMIŞ...ÇOK YAKIŞIKLIYDI...OF YA HAKAN BOYAV..ÇOK FARKLISIN..:img-yes::love09::love01:

SAFAK89
01-11-07, 21:05
çok özledik artık...facebook fun club ta buluşalım...:happy0064

beterböcek
03-11-07, 20:14
http://img127.imageshack.us/img127/2964/patrondk4.jpg

beterböcek
03-11-07, 20:19
DAĞLAR DELİSİ,10 kasım saat 22.00 da,STAR TV deymiş :happy0064
bu gün HAKAN abi ank geldi. yukarıdaki fotoğrafta sette çekilmiş. AYDIN HOLDİNG SAHİBİ AYDIN BEY rolündeymiş.:good:yakışmış hakan abiye , ŞEKİL olmuş valla :good:

beterböcek
14-11-07, 11:40
http://i220.photobucket.com/albums/dd300/sinediziextra22/DaglarDelisiBL01avi_001964640.jpg

dağlar delisini seyrettim.gene süper oynamışsın abi :good: yeni şeklin ,tipin çok yakışmış.büyüksün.

beterböcek
14-11-07, 11:44
http://i220.photobucket.com/albums/dd300/sinediziextra22/DaglarDelisiBL01avi_004016480.jpg

beterböcek
14-11-07, 11:47
hakan abi dizide kaçırdın ama :img-wink: oyunculuk hayatında attığını 12 den vuruyorsun abi :img-yes:

http://i220.photobucket.com/albums/dd300/sinediziextra22/DaglarDelisiBL01avi_004096360.jpg

bye

aslı*
14-11-07, 12:19
diziyi seyrettim.yeni rolünüz AYDIN beyi başlarda garipsedim.ne de olsa KAPORTA YAKUP a çok inanmıştık.
ama o kadar güzel oynuyorsunuz ki,AYDIN beye de kısa sürede inandırdınız beni. tebrik ederim.:good:

http://i220.photobucket.com/albums/dd300/sinediziextra22/DaglarDelisiBL01avi_000346480.jpg

aslı*
14-11-07, 12:24
ayrıca yeni imajınızın çok yakıştığını da itiraf edeyim.başarılarınızın devamını dilerim.bye

http://i220.photobucket.com/albums/dd300/sinediziextra22/DaglarDelisiBL01avi_001193680.jpg

beterböcek
16-11-07, 20:24
http://i220.photobucket.com/albums/dd300/sinediziextra22/DaglarDelisiBL01avi_001371480.jpg

karizma AYDIN bey... 2.bölümü merakla bekliyoruz abi.

beterböcek
16-11-07, 21:44
http://img138.imageshack.us/img138/100/27090771fk9.jpg

abi TİLKİ nin çalışması , biz çok beğendik ekleyeyim dedim.

erdalbaser
18-11-07, 16:49
çok güzel bir çalışma olmuş HAX :good:bu arada dağlar delisi dizisini seyetmenizi öneririm.çekimleri çok başarılı.:img-yes:

beterböcek
24-11-07, 18:17
http://i232.photobucket.com/albums/ee152/sinediziextra25/DaglarDelisiBL02avi_002256120.jpg

beterböcek
24-11-07, 18:20
http://i232.photobucket.com/albums/ee152/sinediziextra25/DaglarDelisiBL02avi_003313000.jpg

abi ne ,nassssıl şekil ofisin var ya :img-yes:

beterböcek
05-12-07, 13:52
http://img503.imageshack.us/img503/723/118hu4.png

:img-yes:

JET SOSYETE , AYDIN BEY :img-cool2

beterböcek
05-12-07, 13:56
http://img509.imageshack.us/img509/3912/181hw0.png

:img-in_lo

beterböcek
05-12-07, 14:04
http://img127.imageshack.us/img127/3831/92908027lx3.png

beterböcek
05-12-07, 14:17
http://www.since1910.net/forum/index.php?act=attach&type=post&id=4831

hakan abi maçta :img-yes:

beterböcek
08-12-07, 20:26
http://www.since1910.net/forum/index.php?act=attach&type=post&id=5003

hakan abi bu haftada bizimle stadtaydı. ankara de HAKAN BOYAv . seviyoruz abi seni.:happy0064:img-polic:happy0064:img-polic:img-yes::happy0064:good:

aslı*
08-12-07, 20:46
evet..bu resim belli ediyor ki siz bir ANKARAGÜÇLÜsünüz.ifade süper yaniii. sevdik sizi.

http://www.since1910.net/forum/index.php?act=attach&type=post&id=5088

beterböcek
13-12-07, 21:46
http://img127.imageshack.us/img127/5950/15ox0.th.png

abi DAĞLAR DELİSİ bitti diye biliyorduk ama bu hafta gene oynuyooor ???

erdalbaser
13-12-07, 21:49
5.bölüm oynuyor ama daha sonra devamı gelmeyecek.DAĞLAR DELİSİ yayından kaldırılacak.

erdalbaser
13-12-07, 21:52
bu arada

hakan BOYAV fanlarının buluşma noktası

www.hakan boyav.com AÇILDI.

herkesi bekleri:img-yes:z.

beterböcek
16-12-07, 15:10
abi dün DAĞLAR DELİSİni seyrettim,bayağı güzel bölümdü.:img-yes:bitmesine üzüldüm.:sad53:

http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/thumbs/Hakan%20Boyav-12.jpg

sonra da gece hızımızı alamadık barda nın sahnelerini taktık videoya arkadaşlarlan.8 , 10 kez seyrettim gene de bıkmam bu filimden :img-yes:

PIRLANTA
16-12-07, 15:14
Karakteristik bir yüzü olmasına ve iyi bir oyuncu olmasına rağmen proje seçimlerinde pek şansı yaver gitmiyor. Önce Duvar arkasından Dağlar Delisi. Bundan sonra umarım daha titizlikle oynayacağı dizileri seçer.

erdalbaser
19-12-07, 16:55
http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/0003.jpg

tiyatro oyunundan

beterböcek
25-12-07, 17:16
http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/Hakan%20Boyav-9.jpg

beterböcek
25-12-07, 17:19
www.hakanboyav.com dan resimler:good:
http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/thumbs/Hakan%20Boyav-3.jpg

beterböcek
25-12-07, 17:23
barda filminde

http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/Hakan%20Boyav-12.jpg

beterböcek
25-12-07, 17:29
ve hakan abinin ilkokul fotoğrafı heheeee

http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/04.jpg

beterböcek
25-12-07, 17:33
ve hakan abi , çocukken anıtkabirde

http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/49.jpg

beterböcek
25-12-07, 17:36
ve hakan abinin sitesinden son bir resim.o muhteşem kafa golü :)

http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/Hakan%20Boyav-6.jpg

beterböcek
26-12-07, 22:09
her kes bana msj gönderio özelden,beni gerçek hakan boyav sanıyorlar.hihihi.:happy0064:P:P:P
hayır valla ben deilim.gerçek hakan abi ERDALBASER nickiyle yazyo.kendi açıkladı zaten dağlar delisi topicte.inanmamıştık.sordum.evet o benim dedi.
:img-yes:
ben tribünden kardeşiyim hakan ainin ve bir tribün resmini daha ekliorumm:happy0064

http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=15.0;attach=76;ima ge

erdalbaser
29-12-07, 19:42
teşekkürler beter böcek :img-yes:
sonsuz desteğin için sağolasın.:img-yes:
hepinize , mutlu, sağlıklı , huzurlu , YENİ YILLAR dilerim. saygılarımla.bye

beterböcek
31-12-07, 08:16
sağol hakan abi.:happy0064ben de herkezin yeni yılını tebrik ederim.bye

Lucyka
01-01-08, 19:09
hakan bey merhabalar.siz de bizim efsanemizin HIRSIZ POLIS'imizin bir parcasisiniz.kaporta yakup abimizsiniz.efsane ciftimiz cinar&mavi yi nasil bitmeyen bir ozlemle devamli gundemde tutuyorsak.dizimizin diger butun muhtesem oyuncularini da cok cok ozluyoruz.bu arada daglar delisinde cok yakisikliydiniz bunu da belirteyim.:img-wink:.fakat sesli cekimle,kendinize dublaj yapmak arasinda cok buyuk fark var.bu dizideki sesinizi yadirgamistim.sevgiler.

erdalbaser
02-01-08, 08:05
http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/thumbs/009.jpg

İYİ isimli tiyatro oyunundan, rahmetli BAYKAL SARAN ile .benim için çok özel bu resmi sizlerle de paylaşmak istedim.:sad53:

erdalbaser
02-01-08, 08:11
teşekkürler lucyka , desteğin için. :img-yes: haklısın ,maalesef ben bile kendi sesimi yadırgadım.çünkü biz oyuncular sanırım sesli çekimi tercih ediyoruz.ya da en azından ben tercih edenler arasındayım.byesevgiler lucyka.

Lucyka
03-01-08, 15:55
http://img518.imageshack.us/img518/7846/hirsizpolisblm40370001yxx2.jpg (http://imageshack.us)

Hakan bey tesekkurler.bu sezon oynadiginiz bir oyun var mi?Ankara'da mi yoksa Istanbul'da mi?bir de bu sayfalara eklenmis bir resim gordum.orada SS subayi miydiniz?sevgiler,basarilar.

scale
03-01-08, 18:07
merhaba sevgili erdalbaser, bu sayfaya açıkça kimliğinizi açıklamak gibi bir cesarette bulunduğunuz için kutlamak isterim.:img-wink: Gerçekten farklı olduğunuzun bir kanıtıda bu diye düşünüyorum.Belki bana kızacaksınız ama ,içimden geçeni paylaşmak istedim burada! benim için hala Kaporta yakup olan, duvarda bir türlü alışamadığım.Dağlar delisinde ise Yakubu belki unuturum diye izlemek istediğim!!! ama bir türlü başaramadığım ve her baktığımda Kaporta' yı gördüğüm öyle bir karekter yarattınız ki, ben size ne diyeyim!!!Sizler büründüğünüz rolü belki çabucak soyunup atabiliyorsunuz üzerinizden ama, bir bilseniz geride neler ,nasıl etkiler bıraktığınızı!!! Böyle bir dizi varmıdır? herhangi biryerlerde dünya da!! Bütün oyuncuları herbiri severek izlensin! herbir karesi kaçırılmadan izlensin?? Gerçi pek normal bir durum olmadığını ben de kabul ediyorum:img-blush Fakat bunu yapan da sizlersiniz! yani bir yerde biz masumuz,bizi bu hale siz getirdiniz:img-wink:(iyi ki de getirdiniz!) Bu görsel şöleni yaşattığınız için çok teşekkürler:happy0064
Bir İzmir'li olarak sizinle gurur duyuyorum.Dilerim gönlünüzün istediği projelerde, özgürce yer alma imkanı bulursunuz! yolunuz açık,pruvanız neta olsun:img-wink:

alamehmet
03-01-08, 19:47
Sevgili Lucyka'nın yazdıklarını görünce,yani Hakan Bey'in,bizim Kaporta Yakup'umuzun bu sayfalarda olduğunu ve yazdığını söyleyince soluğu burada aldım.Hırsız Polis'in 32. gündeki kamera arkasında bu dizide oyanadığınız,bu hikayenin içinde olduğunuz için çok mutlu olduğunuzu söylemiştiniz.
Bunu bize o kadar iyi yansıttınız ki.Sadece baş karakterler değil,tüm yan karakterler bile ayrı ayrı hayranlıklar kazandırmıştı hepimize.

Bu rolü bu kadar güzel canlandırıp,bize bir oyunculuk şöleni izlettiğiniz için size çok teşekkür ederim :)

beterböcek
12-01-08, 22:39
hakan abi antalya da, oyun yönetiyor.:img-yes:good:

erdalbaser
13-01-08, 08:40
selam LUCYKA
şu anda antalya devlet tiyatrosunda ,e.IONESCO nun GERGEDAN isimli oyununu sahneye koyuyorum.
son 4 yıldır ,tiyatroda hiç sahneye çıkmadım.ama her sene , devlet tiyatrolarının çeşitli sahnelerinde en az 2 0yun yönettim.
sahneye çıkmayı çok özledim galiba,bu yüzden gergedan ın prömiyerinden sonra ,sanırım bir yerlerde bir oyunda ,oyuncu olarak görev alıcağım.
son sorunu da cevaplayayim.

evet şakir gürzumar'ın ANKARA DT de yönettiği THE GOOD isimli oyunda 10 değişik naziyi canlandırmıştım.hani hava atmak gibi olmasın ama :happy0064 bu bana o yılın en iyi oyuncu ödülünü getirmişti :img-yes::img-wink::good: (ee o kadar da reklam olacak artık )
sevgiyle kal lucyka.bye

erdalbaser
13-01-08, 08:56
güzel duyguların için teşekkürler scale.

HP de ki her karakter gibi ,kaporta yakup da elbette ki kolay unutulacak bir karakter değil.ama oyunculuk böyle işte.:img-yes:
yakup tan sonra oynadığım ,barda filminde ki PATLAK karakteri de güçlü bir etki yarattı bence.bir çok kişi patlak tan oldukça etkilendiğini söyledi.
benim bir oyuncu olarak yapmaya çalıştığım şey,oynadığım karakterleri değişik seçerek OYUNCULUK YELPAZEMİ geniş tutmaya çalışmaktır.
dizi ve filmlerde buna dikkat ediyorum.
HP de kaporta yakup fakir ama iyi bir adamdı.arkasından,zengin ,kötü adam gelmeliydi.dağlar delisin de ki AYDIN karakeri böyle bir karakterdi.dizi başarısız oldu ama açıkcası ben AYDIN bey imajıyla bayan izleyicilerimizden epey övgü aldım :P
barda filminde PATLAK , belki de türk sinema tarihinin en kötü karakteriydi.film de oldukça sert bir filmdi.
ters bir rol oynamalıydım
şubat gibi vizyona gireceğini umduğumuz ,HAYATTAN KORKMA /SACAYAĞI filmi çok temiz umut dolu yumuşak bir aile filmi.oynadığım bedrettin karakteri ise PATLAK ın aksine ,son derece iyi bir halk adamı.umarım beğenirsiniz .
bye
sevgiyle kal.

not.seninde rüzgarın kolayına , pruvan neta olsun scala :img-yes:

erdalbaser
13-01-08, 08:58
asıl ben sana teşekkür ederim alamehmet.sana ve tüm HP ailesine nasıl teşekkür edilmez ki, bizi sonsuz desteklediniz.:img-yes:

sevgiyle kalın.bye

mysteria
16-01-08, 10:09
http://img213.imageshack.us/img213/5307/07sq7.gif

Hakan Boyav / Yakup

Muhteşem bir surat. Biraz Fransız, biraz (daha önce de yazdık) Jean Reno. Çok karakteristik, güçlü, şeytani bir ifade. Serin. Ve sakin, hiçbir fazlalığı olmayan bir oyunculuk. Aksak'la Yakup'un sahnelerinin ayrı bir tadı var. Patronun ateşini dengeleyen soğukkanlı bir zekâ. İfadeden sonuç çıkartmaca. Halden anlar, güvenilir bir dostluk. İsmini ve mesleğini mükemmel taşıma: Kaporta Yakup.
Hakan Boyav, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitirmiş. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusu. Yönetmeni de: Sersem Kocanın Kurnaz Karısı, Müfettiş, Şahane Düğün... Pek çok dizide çaışmış. Ayrıca Hırsız Var'ın Muammer'i. Sergili ve albümlü profesyonel bir karikatürist ve yelkenci de.

Gerçekten çok güzel bir tasvirdi..kitapta okuduğumda da en çok Hakan Boyav için yapılan bu tasviri beğenmiştim...Tebrikler...Başarılar...

Kaynak : http://www.radikal.com.tr/ek_haber.php?ek=cts&haberno=5526

ozge yeşim
17-01-08, 14:29
Barda filmindeki oyunculuğuna hayran olduğum,aşırı dercede korkmamı sağlamıştır.Sokakta kendisi görsem saklanıcak delik ararım herhalde o denli korktum.Bu da gösteriyor ki gerçekçi oyunculuğun sınırlarını aşmıştır.Mükemmel bir oyuncu.

ozge yeşim
17-01-08, 14:33
http://img293.imageshack.us/img293/1232/frdpp4.jpg (http://imageshack.us)

Lucyka
17-01-08, 14:40
Hakan bey,bu sizin icin.sevgiler bye

http://img186.imageshack.us/img186/7923/111663ava2pk7smallkl2.jpg (http://imageshack.us)

erdalbaser
18-01-08, 18:35
http://www.resimekle.gen.tr/files/uf0vtc43l6pi46uccg23.jpg susi nin çalışması , paylaşayım dedim.

ays33
18-01-08, 18:44
Merhaba Hakan bey, sizin oyunculuğunuzu severek ve beğeni ile izleyenlerdenim bende.Buraya sayfanıza gelip bizlere zaman ayırdığınız için teşekkürler.Sevgiler...bye

Bu arada sevgili susi arkadaşım, çok güzel bir çalışma yapmış ellerine sağlık...

erdalbaser
18-01-08, 18:46
mysteria , teşekkürler ... çok naziksin
özge yeşim :) korkmana gerek yok :img-yes: sağol övgülerin için
ve
lucyka çalışman çok güzel olmuş , ellerine sağlık .ve izin verirsen kendi sitemde senin adını vererek bu çalışmanı paylaşmak istiyorum .
sevgiyle kalın.

erdalbaser
18-01-08, 18:50
ays33...teşekkür ederim.sevgiyle kal.

ays33
18-01-08, 18:59
Hakan bey msjıma cevap verdiğiniz için teşekkürler.Burda olmak ve sizinle konuşmak çok güzel.Eminim siz sevilen oyuncular bu tür olaylara alışıksınız ama ben şimdi çok heyecanlandım.Sevgili arkadaşım lucyka söylemişti msjlarına cevap verdiğinizi bende gelip yazayım dedim.Bundan sonra bende burdayım.Yaptığınız güzel işlerden haberimiz oluyor ve mutlu oluyoruz, yaptığınız güzel işlerden.Dilerim daha uzun yıllar bu yolda emek harcarsınız.Benim oğlumda tiyatro yolunda ilerlemek isteyenlerden ve eğitimini almaya başladı bile.Bundan sonraki hayatınızda başarılar.Sevgiyle kalın...

Lucyka
18-01-08, 19:22
Hakan bey,calismayi begendiginize cok sevindim.ama yazik ki calisma benim degil. susi gibi yine cok sevdigimiz bir arkadasimiz olan misskrueger nickli arkadasimizin.resme miss diye yazmis.sitenize eklemenize bence bir itirazi olmaz aksine sevinir.ben yine de kendisini haberdar ederim.tesekkurler.

misskrueger
18-01-08, 19:55
Öncelikle merhaba.Çalışma sevgili Lucyka'nında belirttigi gibi bana ait.Çok severek yaptıgım bu çalışmayı sizlerin ve sevgili Hakan Boyav'ın begenmesi ve paylaşmak istemesi benim için ayrı bir gurur.:) Elbette sitenize ekleyebilirsiniz.

beterböcek
19-01-08, 20:08
bu günkü milli piyangonun çekilişini hakan abi yaptı.trt 1 naklen verdi . gördüm.:img-pilot
ankaraa hoşgeldin hakan abi.bye

Lucyka
19-01-08, 21:05
izledim ben de tesadufen o an zap yapiyordum.birdenbire orda kaldim:img-yes:.cok hostu,cok rahat gorunuyordu Hakan bey.bakalim kimlere sans getirdi??:img-wink:

1POYRAZ
19-01-08, 23:04
turkmax ı izleme imkanı olanlara duyurulur.

barda filmi yeni başlamış bulunmakta.:img-yes:

beterböcek
23-01-08, 19:12
ama herhalde keserek vermiştirler barda yı.çünkü küfürler fln,yayınlaymazlar yani tv de.öyle kese kese tadı çıkmaz filmin.:img-yes:videodan seyretmek gerekir.

erdalbaser
24-01-08, 09:45
http://www.sinematurk.com/images/film/19722.jpg

hayattan korkma /sacayağı filminin son afişi .

scale
24-01-08, 11:05
Merhabalar,Benim aklıma takılan bir şey var sormassam çatlıyacam!!!
34.bölüm de Kaporta elinde çiçek Fulya'nın evine gidiyor ya! Orada Hayri beyle tanışıyor, tanıştığımıza memnun oldum diye elini sıkıyor!! Sonra Kaporta ve Fulya tanışması sanki Kaporta ilk kez görüyormuş gibi Fulya'ya aşık aşık bakması,oysa 16. bölümde masumlarda yenen toplu yemekte Kaporta hem Hayri beyle hemde Fulya ile tanışıyordu.
Benim merak ettiğim şey ise bunu siz de biliyordunuz.Orda senaryoya itiraz etme gibi bir durum yada,bir hatırlatma yapılamazmıydı.Böyle bir çok sahne var özellikle 2. dönemde ama bu sahne artık çok göze sokuluyor.Yani dizilerde senarist,yönetmen,oyuncu ilişkileri nasıldır.İşleyiş nasıldır!Gözden kaçmalar sonunda siz ne hissedersiniz izleyince!Bunu çok merak ediyorum.Aslında daha çok var merak ettiğim şeyler ama gözünüzü korkutmamak için daha sonra sormam uygun olur herhalde:img-wink:
sevgilerimle

ozge yeşim
24-01-08, 14:38
http://img444.imageshack.us/img444/5015/hakanboyavig3.jpg (http://imageshack.us)

Lucyka
24-01-08, 14:56
34.bölüm de Kaporta elinde çiçek Fulya'nın evine gidiyor ya! Orada Hayri beyle tanışıyor, tanıştığımıza memnun oldum diye elini sıkıyor!! Sonra Kaporta ve Fulya tanışması sanki Kaporta ilk kez görüyormuş gibi Fulya'ya aşık aşık bakması,oysa 16. bölümde masumlarda yenen toplu yemekte Kaporta hem Hayri beyle hemde Fulya ile tanışıyordu.
Benim merak ettiğim şey ise bunu siz de biliyordunuz.Orda senaryoya itiraz etme gibi bir durum yada,bir hatırlatma yapılamazmıydı.Böyle bir çok sahne var özellikle 2. dönemde ama bu sahne artık çok göze sokuluyor.Yani dizilerde senarist,yönetmen,oyuncu ilişkileri nasıldır.İşleyiş nasıldır!Gözden kaçmalar sonunda siz ne hissedersiniz izleyince!Bunu çok merak ediyorum.Aslında daha çok var merak ettiğim şeyler ama gözünüzü korkutmamak için daha sonra sormam uygun olur herhalde:img-wink:
sevgilerimle

sevgili scale aynen benim vakti zamaninda dusundugum seyleri yazmissin.o kadar tuhaf bir durum ki bu.hayri beyle de o yemekte tanisiyorlar.sonra nasil olduysa bunlar unutulmus gibi en bastan tanisma fasillari oldu.sevgili sengiller bizim nasil bir hp fanatizmi yasiyacagimizi,her bir sahnesini nasil tekrar tekrar izleyip her satirini yorumlayacagimizi,ne kadar cok cekim hatasi yakalaiyacagimizi dusunmemislerdir.

beterböcek
24-01-08, 18:20
hayattan korkma filminin afişi çok güzel olmuş abi.bu arada resmi sitende,HALİL İ. YILDIRIM isimli karikatürist abimiz sizin karikatürünüzü yapmış.çok güzel çizmiş sizi hakan abi.:img-yes:

http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20.0;attach=118;im age

erdalbaser
28-01-08, 02:04
sevgilerimle

:img-yes::img-yes::img-yes: çok doğru yazmışsın,çok da komik bir senaryo hatasıydı.
tabii ki çok güldük. hataydı işte , hem de bariz hataydı.biliyorduk elbette.çok da güldük. ama bir şekilde o sahnenin aynen çekilmesine karar verildi.:img-yes:
ama niye aynen çekildi biz bilemeyiz.biz sadece oyuncularız.:img-yes:herkesin ayrı bir işi var.ama herkes yapılan hatanın farkındaydı.neden aynen çekilme kararı alındığını biz bilemeyiz , sorgulayıp inatlaşmayız da.profesyonelce oynamaya çalışırız.tabii inanmadığı bir (an'a) oyuncunun oynaması zorlaşır.ben de oynarken o (an' ı ) zorlanmıştım.ama 50 başarılı bölümde , olur bir kaç hata.:img-yes:

dml
28-01-08, 17:08
Merhabalar,
Hakan bey Hırsız Polis başlığına yazdığınız repliği okuyup gelen bir yorumdan yola çıkarak erdalbaser'in siz olduğunuzu anladım ve çok mutlu oldum sizi aramızda görmekten!
HP'den önce Asmalı Konak'ta kısa bir zaman da olsa izlemiş ve güzel oyunculuğunuzla tanışmıştım. Tabii ki 50 bölümde olduğunuz için Hırsız-Polis'te sizi izlemek daha büyük bir keyifti. Dizide Yakup'tan Aksak'a, Çınar'dan Selahattin'e tüm karakterlerle bir çok konuyu sorgulattınız bize. Kim masum, kim suçlu, kim iyi, kim kötü... Gerçek hayatta olduğu gibi herkeste hepsinden biraz olduğunu anlattınız 50 hafta boyunca, iyi de ettiniz. Tabi bu burada gördüğünüz gibi 50 haftayla sınırlı kalmadı, Hırsız Polis'in yankıları hâlâ sürmekte, bunun en net örneği de bu forum olsa gerek:img-yes:

Size benim de birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim..
Hırsız-Polis ve sonrasında gelen Barda projelerine dahil oluşunuz özellikle hangi nedenlerdendi? Hırsız-Polis'te sizi en çok etkileyen sahne hangisiydi (Yakup'un olduğu ya da olmadığı tabii ki size kalmış:) )
Bir de merak sorusu... Ekip dağılalı bir yıla yaklaşıyor ama Hırsız-Polis ekibi olarak tam kadro olmasa da arada görüşüyor musunuz? Uzaktan gördüğümüz kadarıyla cidden çok uyumlu bir ekiptiniz çünkü.

Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplar için de, bize her seferde sunduğunuz oyunculuk ziyafeti için de.

(NOT: Malum video izleme sitesinde DML2121 - Masum Degiliz diye aratıp eklediğim HP ekibinin tamamının olduğu klibi izlerseniz ayrıca sevinirim. "Masum Degiliz" şarkısının dizinin hikayesini güzel anlatan bir şarkı olduğunu düşünerek ve zevkle yapmıştım o klibi)

beterböcek
30-01-08, 22:39
http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20.0;attach=119;im age

abi senin resmi sitende hayattan korkma ,sacayağı filmiyle ilgili dazu abi çok güzel resimler eklemiş. :good:birde ben bir soru sorucam abi.yeni bir dzin varmı olacak mı abi.

erdalbaser
31-01-08, 18:44
merhaba dml,

önce güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
sorularını cevaplamaya çalışayım.hp ye girişim ,yönetmenimiz Türkan derya Güven ve yönetmen yardımcımız Gülçin Gülbahçe kaporta rolüne beni uygun görmüşler ,teklif ettiler.ben de sevinerek kabul ettim.
en sevdiğim HP sahnelerim ise , Aksak la kaporta nın , tuvalette polisin kıstırılmışlığı içinde dostluklarını sorguladıkları sahne ve çetenin kasayı açamayıp, kucaklayıp çaldıkları sahnelerdir.aslında hp de her sahne güzeldir bence ,
Aksak ın babasıyla her sahnesi mükemmeldir.patlama sahnesi çok iyi çekilmiştir ve acıklı sahnedir.mavi nin hapishane sahneleri güzeldir.
güzeldir hp nin sahneleri :img-yes:

diğer soruna gelince,
ben istanbul da yaşamadığım için nadir görüşebiliyorum kadrodaki arkadaşlarla ama telefonda bir birimizi arayıp hal hatır soruyoruz tabii.
bir birine saygılı ,sevgili bir kadro olduğumuz da doğrudur.ben sette hiç bir zaman bir aksilik yaşandığını hatırlamıyorum.

video çalışman için teşekkürler dml ve sağlıkla kal.

ozge yeşim
02-02-08, 13:19
En İyi Yardımcı Erkek

* Hakan Boyav (Barda)

* İlyas Salman (Sis ve Gece)

* Rasim Öztekin (Kabadayı)

* Ufuk Bayraktar (Yumurta)

* Volga Sorgu (Barda)

ozge yeşim
02-02-08, 16:02
Hakan abi aday olmana çok sevindim.:img-yes:Eminim ki sonuna kadar hak ettiğin ödülü alıcaksın.Sana şimdiden başarılar dilerim.Bol şans.

erdalbaser
03-02-08, 15:23
senden öğrendim şimdi ve çoook sevindim özge yeşim.:happy0064
aday olabilmek benim için çok gurur verici bir olay.hayırlısı bakalım.ama çoook sevindim ya :happy0064:img-yes::happy0064

aslı*
03-02-08, 15:30
başarılar dilerim.HAKAN BOYAV tabii ki:happy0064:good::happy0064:good::img-yes::happy0064bye

Lucyka
03-02-08, 15:57
hakan bey,ben de okudum internette 3 gun oldu.sizin haberiniz olmadigini bilmiyordum.ya insallah kazanirsiniz.gercekten cok seviniriz:happy0064.ilyas salmani bir tarafa ayiriyorum.hic sanmiyorum onun bir sansi olacagini.diger adaylardan bir tek baskomiserim selom Rasim Oztekin,sizi zorliyabilir sanirm.

!! Elyf !!
04-02-08, 01:04
'Hayattan korkmak değil, sevmek gerek
Tiyatro ve sinema sanatçısı Hakan Boyav, 7 Mart'ta vizyona girecek olan 'Hayattan Korkma' adlı filmi şöyle yorumladı: "Bu film, hayatın korkulacak bir yanı olmadığı, aslında hayatın sevilesi tarafının çok olduğu duygusunu verecek." Hakan Boyav; Berrin Dağçınar'ın senaryosunu yazıp yönettiği, Zeki Alasya, Tarık Pabuççuoğlu ve Suzan Aksoy gibi usta oyuncuların yer aldığı filmle ilgili şu bilgileri verdi:

GENÇLER VE USTALAR
"Film Balıkesir'in Gömeç ilçesinde 1.5 ayda çekildi. Son derece uyumlu bir ekiptik. Filmin geneline baktığınız zaman seyirci; usta, genç, orta yaşlı ve yaşlı kuşak aktör ve aktrislerin yer aldığı bir film olduğunu görecek." 'Hayatta Korkma'nın öyküsünün, Türk insanına çok yakın olduğunu belirten Hakan Boyav, "İnsanların mutluluk duyarak seyredeceği, halkımızın gerçekten seveceği bir film oldu" dedi.
AA

Kaynak : Sabah Gazetesi

NIGHT
04-02-08, 08:59
Merhaba Hakan bey

Sizin kendi sitenizde de olduğu gibi burada da yazılanlara böyle içten böyle sıcak bir şekilde cevap vermeniz inanın bizleri çok mutlu ediyor...
Gerçekten özü sözü kalbi bir bi insansınız...Bunu yazılarınızdan rahatlıkla anlayabiliyoruz...
Bilmem hatırlarmısınız kısa bir süre önce kendi sitenizde yazışmıştık...
Hatta size Hırsız Polis'te Yakup rolünde olmasaydınız hangi rolde oynamak istediniz diye sormuşturm...
Sizde bana Arıza rolü olabilirdi demiştiniz...Cevabınızı görünce çok heyecanlanmıştım açıkçası...

Bu arada sizin aday olduğunuzu görünce çok sevindim...
Umarım bu ödül sizin olur...Bunu çok içten temenni ediyorum...

Sevgiler

NIGHT
04-02-08, 09:02
http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/VI400527GG412_250.jpg

hyoldas
04-02-08, 11:18
Hakan Bey bende size sonsuz başarılar dilerim. Hırsız Polis ile bizim gönüllerimizde taht kurdunuz bunun yanı sıra Barda'daki oyunculuğunuz da çok etkliyeciydi. :img-cold:

Umarım bununla beraber niceödüller alırsınız. Ayrıca burada bulunmanız ve mütevaziliğinizden dolayı çok teşekkürler. O elli bölüm boyunca iyiki evlerimizi şereflendirmişsiniz. :img-yes:

Sevgilerimle,
Hande Kudiş bye

ozge yeşim
04-02-08, 16:19
40. SİYAD Türk Sineması Ödülleri

40. SİYAD - Türk Sineması Ödülleri için geri sayım başladı. 3 Mart 2008 Pazartesi günü TİM Maslak Show Center’da yapılacak olan ödül töreninde, Türk sinemasının 2007’de gösterime giren ürünleri ödüllendirilecek. 11 ayrı dalda dağıtılacak SİYAD heykelcikleri sahiplerini bulacak. Sinema Yazarları Derneği’nin 55 üyesinin katılımıyla yapılan oylama sonucunda seçilen adaylar, 2007’de gösterime giren 40 filmin 12’sinin künyelerinde yer alan isimler oldular.

Sinema yazarları, bu adaylar arasından kazananları 28 Şubat 2008 Perşembe günü yapılacak son bir toplantıyla belirleyecek. 3 Mart’taki gecede, Türk Sineması Ödülleri’nin yanı sıra SİYAD’ın 2006-2007 sezonunda ‘en iyi yabancı film’ seçtiği “Pan’ın Labirenti” de ödülünü alacak. Ödül dağıtılacak 11 ana dalın dışında 2007’nin Umut Veren Sanatçısı da SİYAD gecesinde açıklanacak.

ozge yeşim
04-02-08, 17:40
hakan bey,ben de okudum internette 3 gun oldu.sizin haberiniz olmadigini bilmiyordum.ya insallah kazanirsiniz.gercekten cok seviniriz:happy0064.ilyas salmani bir tarafa ayiriyorum.hic sanmiyorum onun bir sansi olacagini.diger adaylardan bir tek baskomiserim selom Rasim Oztekin,sizi zorliyabilir sanirm.

Katılıyorum düşüncelerine.İlyas Salman ve Volga Sorgu'yu direk eledim zaten bakınca.Yumurta filmini izlemediğim için ona yorum yapamıycam.Tek rakip Rasim Öztekin gibi görünüyor.Barda filmindeki performansın daha baskın olduğunu düşünüyorum.Daha zorlayıcı bir roldü.Umarım bu göz önünde bulundurulur.

aslı*
04-02-08, 22:22
ayrıca ''HAYATTAN KORKMA '' nın malum sitede FRAGMANI da başladı.ben izledim,çok samimi bir film gibi geldi bana,fragmanı izlemenizi öneririm.ben mrkla bekliyorum filmi.ksn gidicem tabiiki.
siyad ödülleri içine ama kabadayı daha popüler bir film olduğu ve oynamaya başladığı için bence rasim öztekin bir adım önde olacaktır bence.gene de hakan boyav 'ın hakkı.

erdalbaser
04-02-08, 22:53
özge yeşim,lucyka,elyf,nıght,hyaldas,aslı* destekleriniz için çok çok teşekkür ederim sizlere.

Bence o listedeki tüm sanatçılar ,aday gösterilmekle zaten o ödülü kazandılar..Ayrıca herkesin aday gösterilmekten gurur duyduğuna da eminim. :img-yes: ben de çok gurur duydum,çok mutlu oldum :img-meeti

sevgiyle sağlıkla kalın.

beterböcek
05-02-08, 08:51
http://img524.imageshack.us/img524/5425/resimly3.jpg

dünkü sabah gazts roportajın abi.filmin fragmanı çok güzel.
ödüllere gelince,biz sana en iyi oyuncu ödülünü zaten bir sene önceden verdik hHakan abi :img-yes:bye

beterböcek
05-02-08, 19:38
'Hayattan Korkma' 7 Martta izleyiciyle buluşacak

Hakan Boyav, "Bu film, hayatın korkulacak bir yanı olmadığı, aslında hayatın sevilesi tarafının çok olduğu duygusunu verecek" dedi.

Hakan Boyav, Berrin Dağçınar’ın senaryosunu yazıp yönettiği, Zeki Alasya, Tarık Pabuççuoğlu ve Suzan Aksoy gibi usta oyuncuların yer aldığı "Hayattan Korkma" filmine ilişkin AA muhabirinin sorularını yanıtladı.
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde yapılan çekimlerin yaklaşık 1.5 ay sürdüğünü anlatan Boyav, set ekibinin büyük bir özveriyle çalıştığını söyledi. Boyav, "Son derece uyumlu bir ekipti. Zeki Alasya, Tarık Pabuççuoğlu, Suzan Aksoy gibi ustaların arasında bulunmak çok büyük bir keyifti. Filmin geneline baktığınız zaman seyirci; usta, genç, orta yaşlı ve yaşlı kuşak aktör ve aktrislerin yer aldığı bir film olduğunu görecek" diye konuştu.

Senaryo hakkında da görüşlerini aktaran Hakan Boyav, filmin, izleyiciye, "hayatın korkulacak bir yanı olmadığı, aslında sevilesi tarafının çok olduğu duygusunu vereceğini" ifade etti. Öykünün, Türk insanına yakın ve Türk ailesine çok uygun olduğunu belirten Boyav, "İnsanların mutluluk duygularıyla seyredeceği, Türk insanının seveceği bir film olacak. Yer yer ağlayacaklar, yer yer gülecekler, yer yer de ’keşke ben de bu üç mutlu ailenin komşusu olabilseydim’ diyecekler. Kısaca mutluluk filmi. Berrin Dağçınar, iddiasız ama bir o kadar da iddialı bir film çekmiştir" dedi.

Bir iyi, bir kötü adam

Daha önce Nejat İşler ile oynadığı "Barda" filminde "patlak" lakaplı kötü bir karakteri canlandırdığını hatırlatan Hakan Boyav, bu kez iyi bir karakter olarak aile filmi kadrosunda yer almayı tercih ettiğini belirterek, "Bu, benim hayatımda hep var. Ben bir iyi adamı oynuyorsam, bir de kötü adamı oynamaya çok dikkat ediyorum. Yani seyirciyi ters köşeye yatırmak hoşuma gidiyor" ifadesini kullandı.

Aynı zamanda Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı da olan Hakan Boyav, beyaz perdenin tiyatro sahnesinden çok farklı olduğunu, bir oyuncunun sinema filminde jest ve mimiklerini asgari düzeyde kullanmak zorunda olduğunu kaydetti

Bekliyoruz filmi hakan abi.fragman etkileyici geldi konuda öyle.

beterböcek
05-02-08, 19:48
http://www.gazeteavrupa.com.tr/gunun_icinden/b_2384_1.jpg

İYİ ÇOCUK OLMA ZAMANI

Nejat İşler ile oynadığı "Barda" filminde canlandırdığı "patlak" lakaplı kötü bir karakterle hafızalarda yer tutan Ankara Devlet Tiyatrosu'nun tecrübeli oyuncularından Hakan Boyav, bu defa aile filmi kadrosunda yer aldı. 'Barda'da masum gençlerin hayatını zindan eden ekipte yer alan aktör Boyav, 7 Mart'ta izleyiciyle buluşacak olan "Hayattan Korkma" filminde hayatta sevilecek birçok şeyin bulunduğunu anlatacak. Zeki Alasya, Tarık Pabuççuoğlu ve Suzan Aksoy gibi önemli oyuncularla birlikte kamera karşısına geçen Hakan Boyav, filmde anlatılan hikayenin, Türk ailesine çok uygun olduğunu söyledi. Boyav, "Türk insanının seveceği bir film olacak. Yer yer ağlayacaklar, yer yer gülecekler, yer yer de 'keşke ben de bu üç mutlu ailenin komşusu olabilseydim' diyecekler. Kısaca mutluluk filmi" dedi.

ozge yeşim
05-02-08, 21:50
Beter Böcek eklediğin haber için teşekkürler.O haberi ben de okudum.Hemen kesip sakladım.Filmi çok güzel özetleyen bir yazı olmuş.Sonra da hemen filmin fragmanını izledim zaten.Fragman çok güzeldi.Çok samimi,sıcak bir filme benziyor.O tür filmleri her zaman çok beğenmişimdir.İzlemek için sabırsızlanıyorum.

ozge yeşim
09-02-08, 20:04
devlet tiyatrosunun en iyi oyuncularındandır.
şu sıralar kendisini seher vaktinde başarılı bir performans sergilerken izlemek mümkün.
#6804940 !?

hırsız varda oynadıkları karsılıklı sahnelerde gerek oyunuculuğuyla olsun gerek yetenegiyle olsun mehmet ali erbili bastıran, devlet tiyatrolarının en basarılı 5 oyunucusundan biri olarak sayılan seker insan
öğrenci iken gyula hay'ın at'ında çok başarı ilen bir caligula oynamış idi ki tadı hala damağımızdadır.
hırsız polis'in yakup'u.. uğur yücel'le karşılıklı oynadıkları sahnelerdeki muhteşem oyunculuğun ve diyalogların diğer kahramanı.. o sahnelerdeki performansı ile uğur yücel'le yarışan adam. tüm bunlara rağmen hakan boyav'ın biraz gölgede kaldığını düşünmekteyim. oysa hırsız polis'in uğur yücel ve erol günaydın ile birlikte en başarılı karakteridir yakup. bu başarısının nedeni diğer ikisi gibi senaristin yarattığı hayali karakteri alıp onu gerçek yapmasıdır. hatta o kadar gerçek ki adam sanki hayatın içinden biri.. rolünü o kadar iyi yapıyor ki rol olmaktan çıkıyor.. sanki böyle biri var.. sanki hep beraber oturmuş kaportacı yakup'un günlük hayatını izliyoruz.*

ozge yeşim
09-02-08, 20:06
bugün itibari ile alsancak kordon da bir cafeye girecekken karşı karşıya kaldığım ne yapacağımı bilemeden donup kaldığımı farketmesi ile hafifçe bana doğru gülümseyen ama o gülümsemeye zorlama bir tebessüm alan kişidir. rolünün hakkını o kadar iyi vermiş ki bir an bir cebinden gözlüklerini çıkartıp camlarını temizleyip diğer cebinden de jiletini çıkartıp pis pis sıratacakmış gibi geldi ki gördüğüm an itibari ile korkudan yerime mıhlanmama yetti o filmdeki o sahne*....

dokuz
10-02-08, 01:40
doğrusunu söylemek gerekirse normal şartlarda hakan boyav ın sayfasına yazmak aklımda olan bir şey değildi:img-blush ama kendisinin burayı takip ettiğini öğrenince madem yazdıklarımdan haberdar olacak o zaman yazmam lazım dedim kendi kendime:) çünkü güzel şeyler var aklımda kendisine dair:img-yes:

sanırım "hakan boyav" ismi çoğu kişiye hırsız-polis i ve sonrasında gelen " barda" filmini hatırlatıyordur , belki kimilerine "asmalı konak" ı.. ben de sıkı bir hırsız-polis takipçisiydim ! doğal olarak hakan boyav ismi bana da hep "kaporta yakup" u hatırlatıcak... ama öncesinde "seher vakti" ! onca dizinin arasından farklı bir hikayeydi benim için ! ziyan olup gittiğine en çok üzüldüğüm dizilerden birisidir ! Uğur Polat ı izlemeyi çok severim ama kimse için özel dizi izleyemiyorum ben !( Şener Şen hariç :icon_whis:img-blush) önce hikayeyi sevmem gerekiyor ve "seher vakti" , "yeditepe istanbul" dan sonra kendisinin içinde bulunduğu ve benim sevdiğim ilk diziydi ! yanlış hatırlamıyorsam malesef sadece 7 bölüm sürdü "seher vakti"... ama dizi rating e kurban olurken öylece yarım kalmadı , toparlayıcı bir son yapıldı... dizinin bitişi üzse de en azından seyirciye gösterilen saygı vardı... kısa süren bu diziden benim için geriye jeneriğindeki güzel türkü ( ki kaydetmiştim diziyi izlerken hala zevkle dinlerim ! ) ve aklımın bir kenarına yazdığım oyuncular kaldı...

işte Hakan Boyav da onlardan birisiydi ve "hırsız-polis" te gördüğümde yabancı biri değil; "Seher Vakti nde Sabah ın ağabeyi !" idi :) "seher vakti" ziyan olmuştu ama "hırsız-polis" öyle olmadı neyse ki... gerçi o da başka bir şekilde ziyan oldu bana göre ( 30 bölümle hikaye tamamlanmışken 20 bölüm kadar uzatılarak ! )

neyse bu kadar uzun bir yazıyla anlatmak istediğim Hakan Boyav ı izlemekten duyduğum memnuniyet.. sonrasında barda filmini izlemedim , sanırım bir dizide daha oynadı onu da izlemedim :img-blush ama umarım bundan sonra izleyeceğim bir filmde ya da dizide oynar ve benim için "kaporta yakup" a , ömrü kısa süren "Avni" ye bir yenisi daha eklenir hakan boyav a dair...

beterböcek
10-02-08, 10:58
http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/Hakan%20Boyav-8.jpg
barda / patlak.

erdalbaser
11-02-08, 08:44
hepinize yazdığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim.biraz ufak tefek sağlık problemleri geçirdiğim şu günlerde bana büyük moral oldunuz.bir kez daha teşekkürlerimle.

dokuz , normalde bu sayfaya yazmak aklından geçmiyordu ama yazdın işte :img-yes: iyi de yaptın. hoşgeldin.
normalde aklımızdan geçmeyen pek çok şeyi yapıverirken bulmadık mı kendimizi ? bulduuuuk :img-yes: hem de defalarca .patlak (barda) oynamam da rastlantısal dı biraz.ama iyi ki oynamışım dedim . (sert film ama izlemeni öneririm dokuz)

bu rastlantısal yapıverdiklerimiz , bazan iyidir/bazan kötüdür . hayat bu belki de ? :img-wink: normalde yapmayacağın bir şey yapıp bu sayfaya yazmışsın ya... ama bu sefer iyi olmuş , dokuz. :good:

sağlıkla kalalım.

aslı*
12-02-08, 19:46
geçmiş olsun hakan boyav.
başarılar dilerim. HAYATTAN KORKMA filminizede en kısa zamanda gideceğim.

beterböcek
19-02-08, 22:58
epeydir sesin soluğun çıkmıyor hakan abi.senin sitendede yoksun. :icon_sorr sonmaçlarada gelmedin abi.inş.sağlık sıhhat yerindedir hakan abi,bir hbr yazsan abi meraktayız valla.:sad53:

beterböcek
21-02-08, 10:46
http://www.hayattankorkma.com/images/index_08.jpg

hayattan korkma , bu afiş çok sıcak duygular veriyor insana .herkez gülüyor bir tek bir kişi hariç.
o kadın kötü rolde demi :img-tomat afişten çözdüm işi.:img-hyste

aslı*
21-02-08, 16:01
kaynak . www.hakanboyav.com

20 GÜN 20 SÖYLEŞİ-9 (Hakan Boyav)

SİYAD Ödülleri’ne aday olan sanatçılarla siyad.org’a özel yaptığımız söyleşilerin dokuzuncu konuğu, “Barda”nın başarılı oyuncularından Hakan Boyav.

***Adaylığınız için sizi kutlarız. Neler düşünüyorsunuz, bekliyor muydunuz?

Adaylığımdan ötürü gurur duydum. Beni aday gösteren komitedeki herkese teşekkür ediyorum… Ben ‘Patlak’ rolünü elimden geldiğince iyi oynadığımı hem içten içe biliyordum, hem de etrafımdan gelen tepkilerle bunu tartma şansım olmuştu, o nedenle rolle ilgili vicdanım rahattı. Üstüne bir de Siyad gibi bir kurum tarafından ödüle aday gösterilmekten gurur duydum. Ödülü almak, almamak artık çok da mesele değil bence. Çünkü benimle birlikte aday olan diğer oyuncular da işlerini çok iyi yapmış insanlar. Haliyle, hangimiz ödülü alsak şaşırmam.

***Sizin için filminiz ne ifade ediyor?

“Barda”da bulunmuş olmaktan çok mutluyum. Birileri çok hoşlanmadı filmden ama birileri de çok hoşlandı. Ben babamı çok küçük yaşta kaybettiğim için sokakları çok iyi bilirim. Belki de o nedenle Patlak rolü çok gerçekçi geldi insanlara. Filmde çok minimal, ritmiyle, hareketiyle çok doğru bir ‘Patlak’ çıkmıştır bence… Sokaklarda dolandığımız zaman insanlardan aldığımız tepkiler de son derece olumluydu. insanların “Böyle filmler daha çok yapılsın” dediklerini sıklıkla işittim. Ayrıca film şiddetten prim yapmıyordu. Bu açıdan da Serdar Akar’ı tebrik etmek lazım. Zaten onunla çok uyumlu çalıştık. Serdar Bey bundan sonra ne çekse, ben o filmde olmak isterim.

***Karakterinizin en sevdiğiniz ve hiç sevmediğiniz özelliği nedir?
‘Patlak’ın en sevdiğim özelliği ,genetik olarak sapık olması. Sonradan kazanılmış bir sapıklık değil onunki yani, doğası gereği böyle. Hiç kimseye tecavüz etmiyor, kavgaya karışmıyor. Sadece sırası geldiğinde gidiyor, birini kesiyor ve yerine oturuyor. İşte bu, nedensiz şiddettir. Diğerlerinin bir nedeni var, kimi kızlarla birlikte olmak için, kimi içindeki aşağılık kompleksini bastırmak için şiddet uyguluyor. Ama ‘Patlak’ın bu gibi şeylerle hiç ilgisi yok. Kızlar, kavga, aşağılık kompleksi hiç umurunda değil. Tüm bunlar olurken yatıp birasını içer. Karakterin bu minimal yönlerini, bu sapkınlıklarını sivriltmek, benim için, bir oyuncu olarak çok iyi bir çalışmaydı.
Karakterin en sevmediğim özelliğiyse, epey tuhaf gelebilir ama, ‘Patlak’ın eski Ankaragücü tribününden bir sima olduğuyla ilgili söylentiler. Ben Ankaragücü Taraftar Derneği Anti-X’in kurucularındanım ve basın sözcüsüyüm. Koyu bir Ankaragücü taraftarıyım. Haliyle böyle bir sapığın aramızda, bizim tribünde bulunmuş olmasının bir tevatür olduğunu düşünmek istiyorum. Zira araştırmalarıma göre hakikaten bir dönem tribünde ‘Patlak’ diye jiletçi bir adamın varlığından söz ediliyor. Bu bir iddia. Fakat herkesi temin ederim ki artık böyle biri aramızda yok. O kesin. (Gülüyor)

Bu filmle ilgili çekim aşamasında ya da film gösterime girdikten sonra unutamadığınız bir anınız var mı?
Serdar Akar’la çok uyumlu çalıştığımızı söylemiştim. O nedenle bir sahnenin çekimi sırasında bir şey önerdim çekinmeden. Sahneye göre ‘Patlak’ içerden eli yüzü kan içinde çıkıyor ve ellerini yıkmaya gidiyordu. Ben de dedim ki barlarda bira doldurmak için kullanılan musluklar vardır. Ben onları hep gerçek musluklar olarak kullanmak istemişimdir. Bence bu adam da öyle tuvalete filan gidemez. Bira musluğunu açıp elini yüzünü öyle yıkasın dedim. Serdar Bey “Tamam, öyle çekelim” dedi ve bana izin verdi. Tabii ben birayı avucuma alıp yüzüme vurunca gözümde bir acı… Epey bir süre ara verdik, kör oluyorum sandım. (Gülüyor)

***Diğer filmleri izlediniz mi? Nasıl buldunuz?
“Kabadayı” hariç hepsini izledim. Çoğunu da beğendim.

***Sizin 2007’de favori yabancı filminiz hangisi?
“Pan’ın Labirenti”ni pek çok kişinin tersine ,daha seyretmediğim için onu diyemeyeceğim. Ben çok moda filmleri hemen ilk vizyona girdikleri hafta gidip herkesle birlikte izleyemiyorum. Çünkü o filmler moda haline gelmiş gibi hissedip, herkesle aynı şeyi yapıyor olmaktan rahatsızlık duyuyorum. Ancak DVD’leri çıktığında izleyebiliyorum. Fakat yeni izlediğim ve çok beğendiğim bir filmi söyleyebilirim. O da “Şimdi ya da Asla” (The Bucket List).

***Sinemada kahramanlarınız kimler?
Sergio Leone, Sam Peckinpah. Oyunculardan da Uğur Yücel, Eli Wallach.

***Sinema yazarı deyince aklınıza ne geliyor?
Sinema yazarı denince aklıma sadece eleştiri, analiz yazanlar değil, senaristler, sinema üzerine fikir üretenler de geliyor. Sinema yoluyla kendini ortaya koyan insanların hepsi geliyor. Haliyle felsefe bilen, düşünce üreten, bir şey söylemek için kendisini ortaya koyan insanlar geliyor. Siyad’ın da Türkiye’de çok önemli bir boşluğu doldurduğunu, sinema sektöründe çok çok daha aktif yer alması gerektiğini düşünüyorum. Hatta televizyondaki projelerde de baskın bir yönü olmalı diye düşünüyorum.

NIGHT
21-02-08, 17:49
Hırsız-Polis'ten sevdiğim dialoglardan biri....

17.Bölüm'den

AKSAK : Ne o çürük elma mı çalmışız...
YAKUP : Yoo Aksak..Tam tersine çok güzel parça bu...
AKSAK : Senin olsun beğendiysen...Takarsın gizli gizli... :img-hyste:img-hyste
YAKUP : Bende vardı zaten böyle bi tane...
AKSAK : Atıyorsun...
YAKUP : Vallaha...anam hediye ettiydi...Benim kadar seni seven bir kadına rastlarsan hemen parmağına geçir bu yüzüğü dediydi...
AKSAK : Eeee
YAKUP : Ne eee si
AKSAK : Yüzük kaldı sende...
YAKUP : Tamam işte kadında dışarlarda bir yerde ama henüz rastlaşamadık daha...
AKSAK : Adamı yapanda kadındır , yıkanda kadındır Yakup...Hiç olmazsa sen yıkılmamışsın...bide bana bak,Enkaz...ENKAZ...

Lucyka
21-02-08, 18:18
NIGHT'im ne guzel replikler eklemissin.ellerine saglik.yakup ile aksak'in hemen hemen butun dialoglari super.:good:

ozge yeşim
23-02-08, 09:49
http://img84.imageshack.us/img84/5363/1769a8509qx8.jpg (http://imageshack.us)

ozge yeşim
23-02-08, 09:51
http://img235.imageshack.us/img235/8324/1769a9986xn8.jpg (http://imageshack.us)

aslı*
25-02-08, 15:49
güzel replikler :img-yes: gerçekten AKSAK/YAKUP sahnelerinin çok ayrı bir keyfi vardı.iki usta oyuncu olunca , dialoglarda canlanıyordu tabii. :img-yes: bir örnekte benden ,night

http://www.hutalent.com/thumb/thumbMedium_58_4.jpg

YAKUP. aksak dışarılarda çok geçe kalma...eve giderkende...gözün açık olsun.
AKSAK. tilki hayvanunun gezeni,aslan hayvanunun uyuyanından iyidir ...bunu bir türlü öğrenemedin yakup.
YAKUP. tilki hayvanu ha , aksak (güler ) :img-hyste

erdalbaser
26-02-08, 07:49
Bir süredir sizleri yalnız bıraktığım için üzgünüm.Ancak bir kaç gündür sağlığımla uğraşıyorum ve bu yoğun hastahane trafiğim martın ilk haftasına kadar sürecek gibi görünüyor.
KAPORTA yı güzelleştirirken , İÇ AKSAMLARIMI boşlamışım biraz :img-yes:

yazdıklarınızı okudum.Gene her zamanki gibi büyük moral oldular bana .Bir kez daha hepinize teşekkür ederim.

hepimiz SAĞLIKLA KALALIM.sevgilerle.

beterböcek
26-02-08, 13:35
KAPORTA yı güzelleştirirken , İÇ AKSAMLARIMI boşlamışım biraz da :img-yes:

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

komik adamsın hakan abi.:happy0064acil şifalar olsun abi.inş. bu haftaki maça yetişecenksin hakan abi.:img-yes:

ays33
28-02-08, 00:20
Sevgili Hakan Bey işallah önemli bişeyiniz yoktur ve çoook geçmiş olsun.Sizlere aman bişey olmasın.İyi günler...Acil şifalar dilerim...

hyoldas
28-02-08, 08:49
Geçmiş olsun Hakan Bey acil şifalar efem siz bize lazımsınız :img-yes:

bye

ozge yeşim
28-02-08, 16:39
Geçmiş olsun Hakan abi.Acil şifalar dilerim.En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.bye

erdalbaser
29-02-08, 16:44
Bu gün ikinci ameliyatımdan da taburcu edildim.Ameliyatım başarılı geçti ve kendimi gayet iyi hissediyorum.Bana iyi dileklerinizle verdiğiniz moral içinde hepinize çok teşekkür ederim.
Gerçi 15 günde üstüste iki ameliyat doğal olarak biraz yordu beni ama o kadar da olacak artık :img-yes:
hepimiz , SAĞLIKLA KALALIM.

Lucyka
29-02-08, 18:09
Bu gün ikinci ameliyatımdan da taburcu edildim.Ameliyatım başarılı geçti ve kendimi gayet iyi hissediyorum.Bana iyi dileklerinizle verdiğiniz moral içinde hepinize çok teşekkür ederim.
Gerçi 15 günde üstüste iki ameliyat doğal olarak biraz yordu beni ama o kadar da olacak artık :img-yes:
hepimiz , SAĞLIKLA KALALIM.

buyuk gecmis olsun Hakan bey.boyle ameliyatli falan ciddi birseyler dusunmemistim.ama atlatmissiniz cok sukur.en kisa zamanda sizi tekrar ayakta,gorevinizin basinda gorme dileklerimle.sevgiler.

erdalbaser
02-03-08, 07:37
sağol lucyka ,

evet ciddi rahatsızlıklardı ama geçti gitti bitti :img-yes: artık dilerim bu konuyu bir daha gündeme getirmeyiz.
.................................................. .................................................. ....
bu arada artık yeni filmimiz ( HAYATTAN KORKMA ) nın gündeme gelme zamanı iyice yaklaştı.Yarın filmin basın gösterimine ve basın buluşmasına katılacağım.Artık yarından sonra ,film basınla buluşunca bizim işimiz bitti sayılır.Hele de 7 mart tarihinde vizyona girince artık film tamamen seyircinindir , bizlerede beğenilmesini dilemek kalır.

Bizler sıcak , samimi bir film yapmak amacındaydık.Dilerim beğenirsiniz/beğenilir.

bye

alamehmet
03-03-08, 17:26
‘Hayattan Korkma’nın basın gösterimi yapıldı

Maçka G-Mall Sinemaları’nda basın gösterimi yapılan “Hayattan Korkma” adlı filmi, yönetmen Dağçınar ve filmde rol alan Zeki Alasya, Tarık Papaççuoğlu, Hakan Boyav ve Zeynep Eronat gibi ünlü oyuncular birlikte izledi.

Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Berrin Dağçınar’ın üstlendiği “Hayattan Korkma” adlı film, 7 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

Filmi izlerken gözyaşlarını tutamayan Zeki Alasya, gösterimin sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, “Film, sevginin ve artık giderek yitirdiğimiz güzelliklerin filmi oldu. Böyle filmler yaparak yitirdiğimiz güzelliklerin yeniden geri geleceğini ümit ediyoruz. Sevgi, dostluk, özveri, hoşgörü, yardımlaşma ve insan var bu filmde” diye konuştu.

Zeynep Eronat da “Başlarken ‘bu film çok nostaljik bir film olacak’ diyordum. Eski Türk filmlerini anımsattı bana. Kendi filmim olmasına rağmen beni çok ağlattı. Türk seyircisinin de bu filme sahip çıkacağına inanıyorum” dedi.

Filmin yönetmeni ve senaryo yazarı Berrin Dağçınar da filmin eski Türk filmleri tadında olduğunu dile getirerek, “Sıcak insan ilişkilerini anlattık. Aile, komşuluk, dostluk gibi değerleri hatırlatmak istedik. Bu çok duygularla yapılan bir film oldu” diye konuştu.

Gösterimin ardından filmin yönetmeni ve oyuncuları hep birlikte pasta kestiler.

FİLMİN ÖYKÜSÜ
Talat, Bedrettin ve Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, kendi yağlarıyla kavrulan, iyi günde ve kötü günde birbirlerinden hiç ayrılmamış 3 arkadaştır. Kısıtlı gelirleriyle yetinmeyi bilmiş, mutluluğun sırrının para ve pulda değil, dostluk, dayanışma ve huzur olduğuna inanmışlar. Ancak beklenmedik bir anda gelen kötü haber, bugüne kadar yaşadıkları, çağın gerisinde kalmış ve gerçeklikten uzak huzurlu hayatlarının altüst olmasına neden olur. Gerçek dünya, onların yaşadığı kadar mütevazı değildir ve devir, onların değerlerinin geçerli olduğu bir devir değildir. Mutlu olmak için huzur ve dostluktan başka şeylere de ihtiyaç vardır. Şimdi çağa ayak uydurma zamanıdır. Bu yolda başarılı olabilmeleri için gereken birikime ve sermayeye sahip değillerdir. Sırtlarını dayayacak bir akrabaları, paralı pullu tanıdıkları da yoktur. Çıktıkları bu yeni yolda onlara destek olacak tek bir dayanakları vardır, bugüne kadar onları asla yarı yolda bırakmayan, umut...

kaynak:http://www.ntvmsnbc.com/news/437794.asp#storyContinues

alamehmet
03-03-08, 17:36
http://img115.imageshack.us/img115/4853/haykor2481it8.jpg

alamehmet
03-03-08, 18:14
http://img218.imageshack.us/img218/4011/hakanboyavzy4.jpg

Bedrettin

Talat ve Rıfkı'nın can dostu… Gençliğinde sıkı solcuydu ama şimdi geçim derdi yüzünden bunların hiç birini hatırlamıyor… Sakin bir yapısı var… Küfretmeyi iyi bilir ama… Gençken bir kıza aşıkmış ama kızın ailesi taşınınca, aşkını içine gömmüş, böyle bir platonik duygu, hep içinde kalmış… Belki de bu nedenle başka köyden biriyle görücü usulü evlenmiş… Ailesine çok düşkün ama bir erkek çocuk sahibi olmaması onu üzüyor… Murat'a biraz da o yüzden düşkün… Hayvanları çok seviyor, kuşları sevdiğinden tavuk yetiştiriyor… Eskiden marangozluk yapmış ama küçük yerde pek fazla iş olmadığından tavukçuluğa sarmış… Karısını sever… Ama farkında olmadan, belki de erkek çocuk veremediğinden karısına biraz soğuk davranır…

öjeni
04-03-08, 08:28
Filmleri şerefine pasta kestiler

Beyazperdede yaşanan Türk filmi şenliğine, "Hayattan Korkma" da katıldı... Berrin Dağçınar'ın yönettiği Zeki Alasya, Tarık Papuççuoğlu, Hakan Boyav ve Zeynep Eronat'ın başrolünü paylaştığı film, Maçka G-Mall Sinemaları'nda basına tanıtıldı... Filmi izlerken gözyaşlarını tutamayan ünlü oyuncu Zeki Alasya, ekip arkadaşlarıyla pasta keserek kutlama yaptı.

aslı*
04-03-08, 10:06
dün akşam siyad ödül törenini seyrettim.sunucular çok gıcıktı.org.çok amatördü.ayrıca bence çok haksız ödül verildi.siyad yumurta üretme çiftliği gibi oldu ortam :) o filmlerin çoğunu izledim haksızlık yapıldı. ayrıca yrd oyuncu sizin hakkınızdı.ilyas salman sis ve gecede sizin kadar başarılı değildi.bu benim fikrim yani.:img-pilotama ilyas bey kollandı yaşına olan saygıdan zannederim.siz üzülmeyin eminim ki hakederek daha pek çok ödül alacaksınız.
hayattan korkma filminizi de artık büyük bir merakla bekliyorum.başarılar diliyorum.bye

ozge yeşim
04-03-08, 17:32
Ben ödül törenini izleyemedim,bizde ödül töreninini veridiği kanal yoktu.Sonucu şimdi öğrendim şaşırdım.Beklenmedik bir sonuçtu.Ben ödül ya Hakan Boyav'a ya da Rasim Öztekin'e gider diye düşünüyordum.Adaylardan en başarılı olanları bu oyunculardı.Yalnız ben değil çoğu kişi böyle düşünüyordu.Sonuç şaşırtıcı olsa da yine de aday olmaka ta çok gurur verici bir şey olsa gerek.Daha iyi ödüller senin olsun Hakan abi.

beterböcek
05-03-08, 08:32
ben ödül törenini seyrettim.ödül HAKAN abinin hakkıydı.ilyas salman hiç sevmediğim bir oyuncu zaten.hep doğulu gibi şivesi var.haksızlık yapıldı.HAKAN abi sen bizim gönüllerimizin birincisisin.seviyoruz seni çirkin kral.:happy0064ha,abi bu arada yeni filminin ank galası varmı.varsa biletlerimi isterim abi.:img-yes::icon_whis:img-yes::happy0064:img-hyste

nur33
05-03-08, 12:01
'Hayattan Korkma' Cuma günü vizyonda

Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Berrin Dağçınar’ın üstlendiği "Hayattan Korkma" adlı film, 7 Mart’ta seyirciyle buluşacak.

Maçka G-Mall Sinemaları’nda basın gösterimi yapılan "Hayattan Korkma" adlı filmi, yönetmen Dağçınar ve filmde rol alan Zeki Alasya, Tarık Papaççuoğlu, Hakan Boyav ve Zeynep Eronat gibi ünlü oyuncular birlikte izledi.

Filmi izlerken gözyaşlarını tutamayan Zeki Alasya, gösterimin sonundagazetecilere yaptığı açıklamada, "Film, sevginin ve artık giderek yitirdiğimiz güzelliklerin filmi oldu. Böyle filmler yaparak
yitirdiğimiz güzelliklerin yeniden geri geleceğini ümit ediyoruz. Sevgi, dostluk, özveri, hoşgörü, yardımlaşma ve insan var bu filmde" diye konuştu.

Zeynep Eronat da "Başlarken ’bu film çok nostaljik bir film olacak’ diyordum. Eski Türk filmlerini anımsattı bana. Kendi filmim olmasına rağmen beni çok ağlattı. Türk seyircisinin de bu filme sahip çıkacağına inanıyorum" dedi.

Filmin yönetmeni ve senaryo yazarı Berrin Dağçınar da filmin eski Türk filmleri tadında olduğunu dile getirerek, "Sıcak insan ilişkilerini anlattık. Aile, komşuluk, dostluk gibi değerleri hatırlatmak istedik. Bu çok duygularla yapılan bir film oldu" diye konuştu.

Gösterimin ardından filmin yönetmeni ve oyuncuları hep birlikte pasta kestiler. Filmin öyküsü kısaca şöyle: "Talat, Bedrettin ve Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, kendi yağlarıyla kavrulan, iyi günde ve kötü günde birbirlerinden hiç ayrılmamış 3 arkadaştır. Kısıtlı gelirleriyle yetinmeyi bilmiş, mutluluğun sırrının para ve pulda değil, dostluk, dayanışma ve huzur olduğuna inanmışlar. Ancak beklenmedik bir anda gelen kötü haber, bugüne kadar yaşadıkları, çağın gerisinde kalmış ve gerçeklikten uzak huzurlu hayatlarının altüst olmasına neden olur. Gerçek dünya, onların yaşadığı kadar mütevazı değildir ve devir, onların değerlerinin geçerli olduğu bir devir değildir. Mutlu olmak için huzur ve dostluktan başka şeylere de ihtiyaç vardır. Şimdi çağa ayak uydurma zamanıdır. Bu yolda başarılı olabilmeleri için gereken birikime ve sermayeye sahip değillerdir. Sırtlarını dayayacak bir akrabaları, paralı pullu tanıdıkları da yoktur. Çıktıkları bu yeni yolda onlara destek olacak tek bir dayanakları vardır, bugüne kadar onları asla yarı yolda bırakmayan, umut..."

http://sanat.milliyet.com.tr/detay.asp?prm=0,5248684&id=11114 (http://sanat.milliyet.com.tr/detay.asp?prm=0,5248684&id=11114)
.

Lucyka
05-03-08, 14:30
aynen ben de haberi buyuk bir heyecanla okudum ama cok sasirdim.hic favori goremedigim bir kisi secildi,hayret.ben de hic hoslanmiyorum kendisinden,sergiledigi hal ve tavrindan da.ama yapacak bir sey yok.bizler sizin oyun gucunuzu cok iyi biliyoruz.basarilarinizin devamini diliyorum.

NIGHT
06-03-08, 08:33
Hakan bey ,

Ben inanın çok utanıyorum şu an...
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun....
Sağlığınıza kavuştunuza çok ama çok sevindim...
Uamrım bir daha böyle ciddi rahatsızlıklar geçirmez daha sağlıklı mutlu yıllar sizin olur...

Gelelim Siyad ödüllerine hakikaten çok şaşırdım...
Ben çok umutluydum sizin alacağınızdan...
Çünkü gerçekten hakediyordunuz...
Ama olsun siz bizlerin yüreklerindesiniz...
Sanırım bir oyuncu için en önemliside seyircisinin onu sevmesi ve yüreğine basmasıdır...

Hayattan Korkma bu cuma vizyona giriyormuş...Umarım çok büyük bir kitleye ulaşır...

Sağlıkla ve Sevgiyle kalın...

erdalbaser
06-03-08, 09:45
LUCYKA,ÖJENİ,ASLI*,NUR33,NIGHT,ÖZGEYEŞİM güzel duygularınız için teşekkü ederim.
Aslında ne yalan söyleyeyim , ben de ödülü Rasim ağbinin ya da benim alacağımı düşünüyordum ama jürinin seçimi bu yönde oldu.
Eh bana da artık daha çok çalışıp ,İlyas Salman gibi tekniğimi daha çok geliştirmek kalıyor.Özellikle de diksiyon tekniğimi. troest

ve ASLI* bir başka topic de yazdığını okudum.Ve ne yalan söyleyeyim ki ben de çok güldüm.:img-yes:demek soru şu ( YUMURTA mı SİYAD dan çıkar ,SİYAD mı YUMURTADAN ? ) :P güldüm yani , ne yalan söyleyeyim.

Sağlık olsun, aday gösterilmek bile gurur vericiydi diyelim ve bu konuyu bağlayalım.

ve BETERBÖCEK ;

şirket ANKARA da gala yapmıyor ama dernekten çocuklar ,HAYATTAN KORKMA filmine, toplu gidilmesinden yanalar.netleşsin haber veririm sana özelden veee tabii ki biletin benden :good:

sağlıkla kalalım .bye

ays33
06-03-08, 11:58
Sevgili Hakan Bey, sağlığınıza kavuştuğunuza çok sevindim.İşallah bir daha tekrarlamaz ve sizi bizlerden uzak tutmaz.Buralara fazla uğrayamıyoruz belki ama herzaman haberlerini merakla okuyoruz.Öncelikle Siyad ödülünü alamadığınız için çok şaşırdım bende diğer arkadaşlarım gibi.Ve çok üzüldüm hiç beklemiyordum, sizin alacağınızdan mutlak emindim.Ama demek ki sizinde dediğiniz gibi İlyas bey gibi diksiyon çalışmanız gerekecekmiş :img-grin2 sağlık olsun siz bizim gözümüzde birincisiniz her zaman... Kendinize çok iyi bakın önemli olan bu. Herşey gönlünüzce olsun.
Hayattan Korkma 'yı seyredicemden emin olabilirsiniz.İyi günler...bye

beterböcek
06-03-08, 19:19
bilet için saol hakan abicim. :img-icecr

bu arada www.since1910.net ten HAYATTAN KORKMA ile ilgili DAZU abinin bulduğu resimleri paylaşalım dedim.

http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=5.0;attach=210;ima ge

beterböcek
06-03-08, 19:23
hayattan korkma

http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=5.0;attach=212;ima ge

beterböcek
06-03-08, 19:25
HAYATTAN KORKMA / 7 martta vizyonda.

http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=5.0;attach=214;ima ge

beterböcek
06-03-08, 19:27
HAYATTAN KORKMA

http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=5.0;attach=218;ima ge

beterböcek
06-03-08, 19:29
HAYATTAN KORKMA

http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=5.0;attach=220;ima ge

beterböcek
06-03-08, 19:34
HAYATTAN KORKMA

http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=5.0;attach=217;ima ge

yeni filminde başarılar dilerim hakan abi.:img-clapp

nur33
07-03-08, 08:40
[HAYATTAN KORKMA] Umudun varsa, Hayattan Korkma

http://medya.zaman.com.tr/2008/03/07/kultur5.jpg

Berrin Dağçınar'ın ilk sinema filmi Hayattan Korkma, sinema ve tiyatro dünyasında tanıdığımız birçok ismi bir araya getirmiş.

Zeki Alasya, Tarık Pabuçcuoğlu, Zeynep Eronat, Haldun Boysan, Hakan Boyav ve Suzan Aksoy'un yer aldığı Hayattan Korkma, ilk film olmanın verdiği samimiyetle ortaya çıkmış. Talat, Rıfkı ve Bedrettin, birbirlerine çok bağlı çocukluk arkadaşlarıdır. Küçük bir kasabada kendi hallerinde esnaflık yaparak hayatlarını devam ettirmektedirler. Talat'ın oğlu, kör olma tehlikesiyle karşı karşıya gelince, tedavi masraflarını karşılamak için para kazanmanın yollarını ararlar. Bugüne kadar beraber olmuş üç dost, bu zorlu mücadelede de birlikte yol alacaklardır. Tabii ki umutla.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=661390 (http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=661390)

.

aslı*
08-03-08, 20:28
HAYATTAN KORKMA filmine bugün gittim.Senaryo çok ilginç değildi.Kaldı ki Türk filmlerini seven biri olmama rağmen ,ne hikayeden ne de oyunculuklarının çoğundan zevk alamadım.ZEYNEP ERONAT ve siz olmasanız,inandırıcı oyunculuklar göremiyecektik.Özellikle ZEKİ ALASYA ve TARIK PABUÇCUOĞLU çok abartmış ve dizi oyunculuğu yapmışlar.zaten bence film de DİZİFİLM tadındaydı.Ayrıca film ,görüntüleri ve konusu ile SICAK bir film değildi.Düşük bütçeli , namuslu ama ortalama bir film seyrettim.
notum ; 10 üzerinden 5

tam orta not yani.

bu arada HAKAN BOYAV ın gene çok inandırıcı ve doğal oynadığını bir kez daha belirteyim.Daha iyi filmlerinizi bekliyoruz .:img-yes:

Lucyka
11-03-08, 02:41
Hayattan Korkma bir insan filmi

Baskül Ailesi ve Uy! Başuma Gelenler gibi sevilen dizilere imza atmış başarılı yönetmen Berrin Dağçınar’ın ilk sinema filmi olan Hayattan Korkma, seyirciyle buluşuyor. Yönetmenle hem filmi hem de genel olarak sinema üzerine konuştuk. Dağçınar’a göre Hayattan Korkma öncelikle insanı anlatan bir film. İşte yönetmenin filmine dair verdiği ipuçları.

İsmail TÜRKMEN

Başrol oyuncuları arasında Zeki Alasya, Tarık Pabuççuoğlu ve Hakan Boyav’ın da bulunduğu Hayattan Korkma, televizyon dizilerinin deneyimli ve başarılı yönetmeni Berrin Dağçınar’ın ilk sinema filmi. Yapımcı Sevda Kaygısız’ın da zaman zaman katıldığı ve daha çok Hayattan Korkma’yı konuştuğumuz sohbetimizde Dağçınar sinemaya dair düşüncelerini de bizimle paylaştı. Berrin Hanım’ın tıpkı filmine yansıttığı gibi hayata hep umutla ve gülümsemeyle baktığını da burada belirtmem gerekiyor.

Baskül Ailesi başta olmak üzere sevilen televizyon dizilerini yönettiniz. Hayattan Korkma sizin ilk sinema filminiz. Filme geçmeden bu konuyu sormak istiyorum. Dizi ve film yönetimini karşılaştırır mısınız?
Berrin Dağçınar: Aslında temelde aynı. Prensipleri aynı. Fakat şöyle bir fark var. Dizi haftada bir bölümün çekildiği ve rutine giren bir iş. Ve hatalarınızı bir sonraki bölümde çabucak telafi edebilirsiniz. Ama sinema filmi öyle değil. Bir kere yapılıyor ve yaptıklarınızdan dönüş pek kolay değil. Onun için her aşamasında çok daha fazla dikkat istiyor. Film yönetmeninin her şeyi baştan iyi planlaması gerekiyor.

O halde dizi çeken her yönetmen sinema filmi de yapabilir mi?
B. D: Genel anlamda öyle. Fakat mesela ben bir film yaptım diye kendimi bir sinema yönetmeni olarak görmüyorum tabii ki. Ancak sinemanın şöyle bir farkı da var. Bir filmi 50 kişi izlese hepsinin de kendine has yorumları oluyor. Halbuki dizi öyle değil. Alışkanlık yaratıyor, karakterleri benimsetiyor. Ve izleyen herkes aşağı yukarı benzer gözlerle bakabiliyor.

Bunun nedeni nedir sizce?
B.D. Çünkü dediğim gibi diziler alışkanlık yaratıyor. İzleyici, karakterlerin ne yapacağını biliyor bir süre sonra. Karakter davranışları yoruma daha kapalı hale geliyor. En azından uzun süreli dizilerde bu geçerli.

ÖNCELİKLE İNSAN DUYGULARINI ANLATMAK İSTEDİM

Bununla bağlantılı bir soruyla Hayattan Korkma’ya geçebiliriz sanırım. Filminizde ana hikayenin yanında, bir sinema filmi için çok sayıda yan hikaye ya da alt metin var. Ana hikaye üç ailenin kafa kafaya vererek bir sorunun üstesinden gelme çabaları. Bunun yanında da örneğin Zilli Emine’nin öyküsünü, Engin ile Kardem’in aşkını, Zehra’nın dramını izliyoruz. Daha önce dizi yönetmenizin bunda etkisi olabilir mi?

B.D.- Etkili olmadığını söyleyemem. Ancak şu da var ki normal hayatımızda bile tek bir hikayenin üzerinden gitmiyoruz. Ayrıca biz insan duygularına yönelik bir çalışma çıkarmak istediğimiz için böyle bir kurgunun çıkması normaldi. Odağı farklı hikayelerin kesişme yeri ana hikaye elbette. Örneğin Zilli Emine’nin yalnızlığı, üç ailenin güçlerini birleştirerek önemli bir sorunu çözme çabasıyla birleştirildiğinde daha anlamlı hale geliyor.

Yine de sanırım bu yan hikayeler, çok az filmde olduğu kadar kendisini hissettiriyor filminizde.
B.D. Doğrudur. Ancak insan duygularının daha vurgulu biçimde anlatılabilmesi için bu tür ögelerle beslenmesi gerektiği inancındayım. Bu sayede filmin daha etkili ve keyifli hale geldiğini düşünüyorum.

- Filmin senaryosu da size ait. Senaryoyu da yazan bir yönetmen olmak daha zor olmalı. Ben şahsen filmi izlerken bazı sahnelerde sanki “senaryo ya da yönetimden taviz vermeniz gerekmiş ve bundan dolayı kurguda bir gerilim oluşmuş” hissine kapıldım.
B.D: Aslında pek öyle değil. Başlangıçta filmi biraz daha uzun düşünüyorduk ama sonra teknik nedenlerle planladığımızdan biraz daha kısa tutmamız gerektiği için sizin hissettiğiniz “sert geçişler” olmuş olabilir. Atmak zorunda olduğum bazı sahnelere kıyamama durumu olsa da sonuçta yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Ancak tabii belki de başkasının yazdığı bir senaryo olsaydı biraz daha rahat davranabilirdim evet.

Sert geçişler demişken bir yerden örnek vermek istiyorum. Bedrettin’in karısının, kaynanasına “Bu çocuk için her şeyi yapacağız” şeklinde patlamasına seyirci öncesinde tam da hazırlanmamış gibi.

B.D: Biz bunu özellikle yaptık aslında. Çünkü o ana kadar kaynanasına saygıda kusur etmemiş bir kadının bir çocuğun sağlığı söz konusu olduğunda nasıl bir isyan haline gireceğini göstermek istedik. Burada annelik duygusunun kaynanaya saygının önüne geçtiğini söyleyebilirim.

ANNE-ÇOCUK İLİŞKİSİ ÇOK ÖZEL

Kadın ve çocukların sorunlarına ilişkin filmde özel göndermeler var. Kadın ve anne olmanızın bunda ne derece etkisi oldu?
B.D.: Etkili olduğunu söyleyebilirim. Kişisel olarak anne-çocuk ilişkisinin diğer tüm ikili ilişkilerden farklı olduğunu düşünüyorum. Baba-çocuk ya da sevgili ilişkilerinden de çok ayrı bir durum söz konusu burada. Baba-çocuk ilişkisi de çok önemli olsa bile anne ile çocuk arasında organik bir bağ var sonuçta. Belki de kolay kolay koparılamayacak tek ilişki budur. Dolayısıyla filmde olduğu gibi bir çocuğun annesinden ayrılması çok travmatik olabiliyor. Bunu gerçek hayatta da görüyoruz ve kimilerine duygusallık olarak gelse de ben bu tür duyarlıkları öne çıkarmayı istedim.

Murat’ın hastalığının hikayeye dahil olması nasıl oldu?
B.D. Bu konuda genel bir bilgim vardı. Sonra araştırdığımda filmim için uygun bir vaka olduğuna karar verdim. Özellikle de kanser gibi daha yaygın bir hastalık üzerinden bir şeyler anlatmak da istemedim. Bu, zamanla gelişen bir hastalık ama aynı zamanda filmde yaşanan olayları tetikleyecek kadar da dramatik bir sorun. Çok tehlikeli olmasına rağmen kolaylıkla da halledilebilecek bir sağlık sorununun bazı insanları ne kadar zor durumlara düşürebileceğini anlatmak için uygun bir vakaydı.

Kişisel deneyimlerimle de tarttığımda aslında filmde her şeyin rahatlıkla gerçek olabileceğini düşünüyorum. Ama yine de kendi kendime “Filmden çıkan insanlar hayata dair acaba fazla mı umuda kapılabilir” diye sordum. Yani sanki sonuç itibarıyla filmde tamamen gerçek olabilirliğine karşın bir naiflik var. Bu konuda ne diyeceksiniz?

FİLMİMİZ FERAH BİR PENCERE GİBİ

B.D: Açıkçası bunu da özellikle böyle kurguladığımızı söylemek isterim. Zaten bütün gerçekliği içinde filme bazı sahnelerde masalsılık katmayı uygun gördük. Çünkü mesela renkli mısır patlakları gibi bir şey yok gerçekte. Çok denememize rağmen biz yapamadık en azından. Hepimizin pekala yaşayabileceği sorunlar üzerinden “pes etmemenin mutlaka ödüllendirileceği” fikrini işlemek istedik.

Sevda Kaygısız: Zaten fazlasıyla karamsarlık dolu bir dünyada yaşıyoruz. Umutlarımızın içinde bile umutsuzluklar var. Sinemaya gelip filmimizi izleyen insanlara ferah bir pencere açtığımızı düşünüyorum. Bahsettiğiniz naiflik izlenimini veren tesadüfler iyisiyle kötüsüyle herkesin rahatlıkla yaşayabileceği şeyler ve bunlar bize güzellikler getirebiliyor.

Çocuklarına bile sevgisini göstermeyen bir karakter olarak Zehra da hayatın içinden mi? Çünkü çocuklarına sevgisini göstermeyen baba figürüne çok aşinayız ama böyle bir anneyi pek bilmeyiz.

B.D: Kesinlikle böyle anneler var hayatta da. Zaten bir de küçük yaşta evlatlık verildiği için yaşadığı travmaya bu şekilde tepki veriyor.

Bir de Allah’a inanan bir komünist Bedrettin var filmde.

B.D: Aslında Allah’a inanıp inanmadığı çok da belli değil ama Murat’ın soruları karşısında “taşra komünisti” olarak davranıyor. Aile gibi kültürüne ait olan bütün değerleri savunan, bununla birlikte de komünist olan bir adam.

Renkli mısır fikri nereden çıktı?
B.D: Çocuklar her zaman farklı şeyleri merak ederler. Benim de çocuğum ve onun arkadaşları var. Onların dünyasına yakın olduğum için aklıma gelmiş olabilir.

Öyle görünüyor ki çocukluğunuzu kaybetmemişsiniz.
Sevda Kaygısız: Filmden sonra çocuklar anne-babalarından renkli mısır isteyebilirler. Hatta belki birileri bunu gerçekleştirip piyasaya da sürebilir. Ama fikrin haklarını filmimizle tescil ettirmiş olduk artık. (Gülüşmeler)

ERTEM EĞİLMEZ TADINI YAKALAMAK İSTİYORUM

Sinemanın son dönemlerindeki durumu için ne düşünüyorsunuz? Biliyorsunuz bugünlerde genel bir şiddet hali hakim sinemaya.
B.D:Evet. Ben şahsen filmlerin insanları ve özellikle de çocukları etkilediğine inanıyorum. Bir anne olarak da çocuğumu yaşına uygun olmayan yapımlardan uzak tutmaya çalışıyorum. Ayrıca ben de o tür çalışmaların içinde bulunmak istemiyorum. Ben yaptığım filmlere ya da dizilere mafyanın, silahın, şiddetin girmesini uygun bulmuyorum. Kendi yaşadığım çevrede bunlar yok. Dolayısıyla da yaptığım işe de girmesinin bir anlamı bulunmuyor. Aksiyon filmleri de olacak tabii ama hedef kitlenin çok iyi seçilmesi gerekiyor.

Filmin klasik Yeşilçam saflığına yakın durduğu şeklinde yorumlar okudum.
B.D:Evet senaryoyu ilk okuyanlar da orada Ertem Eğilmez tadı olduğunu söylediler. Tabii bunu ne kadar yakalayabildim bilemiyorum ama yaptığım işin Ertem Eğilmez’inkine benzetilmesi benim için büyük bir gururdur. Ertem Eğilmez’de de hep o insani sıcaklık vardır. Onda mesele mekan değildir, giysi ya da makyaj değildir, tamamen insanın kendisidir. Benim en çok etkilendiğim filmler onundur. Çünkü doğrudan insan ilişkilerini anlatır. Yeşilçam’da çok başka akımlar da var ama ben Ertem Eğilmez çizgisini keşke yakalayabilsem diyorum açıkçası. Ama ben bunun kesinlikle hayatın dışında ve olmayacak hayalleri kapsadığını da düşünmüyorum.

http://www.hurriyet.com.tr/kultursanat/8420474.asp

erdalbaser
11-03-08, 07:55
www.hakan boyav.com , resmi siteme yollanmış bir karikatür /fotoğrafım.Cemal ilkbahar yapmış ve eklemiş ,sakın kilo alma ! demiş.

http://img159.imageshack.us/img159/2263/hakanboyavyb7.jpg

çok güldüm kendime de , paylaşayım istedim .:img-hyste:img-hyste:img-hyste

erdalbaser
11-03-08, 08:01
ALİ ERCİVAN / SİNEKRİTİK

HAYATTAN KORKMAYANLAR

Televizyon kökenli Berrin Dağçınar’ın ilk sinema filmi Hayattan Korkma, bir formül işi. Bir kasabada, hasta bir çocuğun tedavisini sağlamak için elele verip mücadele eden bir grup insanın kâh güldüren kâh ağlatan öykülerini anlatmayı amaçlıyor. Bu, özellikle bizim insanımızın, kolaylıkla bağ kurabileceği bir şablon. Altına yerleştirilen politik zemin de öyküye sağlam bir iskelet sağlıyor. Peki, nedir bu politik zemin dediğim ve kanımca Hayattan Korkma’yı basbayağı politik bir filme dönüştüren?

Berrin Dağçınar’ın filmi, kapitalizme karşı sosyalist bir alternatifin tarafında duruyor. Hayatlarını sadece kendi ürettikleriyle yetinerek idame ettiren bir grup küçük esnaf, içlerinden birinin giderek görme yetisini kaybeden çocuğunu ameliyat ettirecek parayı bulmaya soyunuyorlar. Fakat bunu da her adımda mevcut kapitalist sisteme alet olmadan, tamamen imece usulü bir düzen üzerinden sürdürüyorlar

Tabii, nihayetinde yine de imdatlarına bir marka olma şansının, bir para babasının yetişmesi, gözardı edilemeyecek bir çelişki. Ama onlar yine de kendileri olmaktan vazgeçmiyor, kendi alıştıkları düzenleri dışında bir çaba göstermiyorlar.

Yeni bir şey söylemese bile, bu elbette hoş bir çatı ve tüm zaaflarına rağmen filmi kayda değer bir perspektife oturtuyor. Ama işin siyasi duruş dışındaki niteliklerine dair aynı derecede olumlu yorumlar yapamayacağım

Her şeyden önce, bu sosyalist tavır uğruna, yönetmenin karakterlerini saflık düzeyinde naif bir şekilde çizmiş olmasını can sıkıcı buluyorum. Bugün, kırk küsur milyar gibi yüksek ama astronomik olmayan bir meblağa mal olacak bir ameliyat için para bulma telaşına giren herhangi bir ailenin ilk yapmayı düşüneceği şey, banka kredisi almanın yollarını aramaktır sanırım. Her gören esnafın haklı olarak kahkahalarla güleceği çocukça poşetler içinde peynir ekmek satmak değil. Hele ki çevrelerinde, ekonomi okuyan kız arkadaşıyla boy gösteren, kent soylu olma heveslisi bir üniversite öğrencisi akıl hocalığı yaparken

Bu insanların tasvir ediliş şekillerinde yönetmen Berrin Dağçınar ne yazık ki naifliğin sanattaki tehlikeli sınırlarını fazlasıyla geçiyor. Karakterleri ve aksiyonu gerçekçi olmayan bir filme dönüşüyor Hayattan Korkma. Keza bu karakterlerin ve onları canlandıran oyuncuların da filmin bütününde gerçek insanlardan ziyade film insanları gibi hareket ettiğini, film karakterleri gibi tepkiler verdiğini söylemek gerek. Filmin o yoğun ağlatma çabası özellikle bu yapmacıklı oyunculuklarda hissettiriyor kendini.

Hayattan Korkma’yı salt bir sosyalizm masalı olarak görmeyeceksek, karşımızda seyircisinin duygularını manipüle edeceğini düşündüğü her anı ve her aracı olabildiğine sömüren bir yapıt bulunduğunu da görmemiz gerek. Ve söz konusu siyasi söyleminde samimi görsem de bu filmi, öyküleme biçiminde aynı samimiyeti bulamıyorum.

İlk Aşk ya da Güle Güle gibi yakın dönem filmlerinden hiç farkı olmayan ve kendi karakterini oluşturmayan sinema dili, görsel dokusu da zaten kolay bir gişe aracı olmayı amaçladığını belli ediyor Hayattan Korkma’nın. Her türlü televizyon dizisi klişesini barındıran karakterleri, en ufak fırsatta hazır ağlak yüz ifadelerini ceplerinden çıkarıp yüzlerine geçiren aktörleri ve filmin duygusal yükünü gözümüze gözümüze sokan şarkılarıyla, samimiymiş gibi yaptıkça samimiyetsizleşen bir film karşımızdaki. Yarım yamalak işlenmiş, filmin özüyle bütünleşemeyen türlü yan öyküleri de cabası.

Böyle bir filmin Türkiye’de izleyici olarak şüphesiz belli bir karşılığı vardır ve muhtemelen, o izleyici kitlesi içinden, bu yorumlarımdan sonra bana mail vb. yoluyla sayıp sövecek bir iki tanesi yine çıkacaktır. Ama seyircisinin duygularını bu derece zoraki yöntemlerle sömürmeye çalışan her filme karşı benim vereceğim tepki aynıdır. Hayattan Korkma, siyasi duruşuna -tüm naifliğine rağmen- sempatiyle baktığım ama bir sinema eseri olarak tahammül göstermekte zorlandığım türde bir yapımdır.

Yine de en azından, sinemamızda gitgide daha önemli bir karakter oyuncusu olarak dikkat çeken HAKAN BOYAV’ın başarılı performansını filmin bir artısı olarak gösterebilirim.

benim için çok güzel bir eleştri , zaten bunun için yaptığım bir filmdi ,tanışırsak ALİ ERCİVAN 'a bir teşekkür borçluyum sanırım.

beterböcek
11-03-08, 12:52
http://img159.imageshack.us/img159/2263/hakanboyavyb7.jpg

abiiii..nolmuşsun seeen :img-hyste:img-hyste:img-hyste çok kombik yaaa:img-punk:

beterböcek
11-03-08, 12:58
HAYATTAN KORKMA filminin galası CAPITOL SPECTRUM da yapıldı.

http://www.capitol.com.tr/images/haber/kucuk/capitol_5GY9W2.jpg

Kokteyl ile başlayan galaya film ekibinden, Zeki Alasya, Tarık Papuççuoğlu, Hakan Boyav, Suzan Aksoy, Zeynep Eronat, Ceren Soylu, Sedef Avcı, Mert Fırat’ın yanı sıra Eyşan Özhim, Mine Çayıroğlu, Kıvanç Kasabalı ve birçok ünlü sima katıldı.

NIGHT
13-03-08, 13:32
http://img451.imageshack.us/img451/9499/2166is.jpg

Daha önce eklendiyse şimdiden özür...

NIGHT
13-03-08, 13:39
http://img.mynet.com/ha2/sacayagi_film2.jpg

beterböcek
13-03-08, 20:36
hakan abi filmini bu gün seyrettim ve beğendim.tebrik ederim abi.tam aile filmi olmuş.valla filmde en iyi sen oynamışsın.çok inandırıcıydın.:good:bu hafta maçta seni görebilecekmiyiz hakan abi ? :bilmim

erdalbaser
14-03-08, 08:44
sevgili beter böceeeekkk ... filmi beğenmene sevindim. Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Maça gelince , artık tamamen iyileştim sayılır.Resmi sitemden PHONEX de soruyordu .Sanırım her zamanki yerimde ,yani maraton da olacağım. Orada buluşursak ,maçı beraber seyredebiliriz.
ve sevgili NIGHT :img-wink:
resimler için sağ