Tüm Versiyonu Göster : Hakan Boyav
entonasyon 03-04-08, 13:26 Ben Ankara'da oturuyorum. Dün öğle saatlerinde A. Ayrancı'da marketin önünde alışveriş yapıyordum, bir de baktım Hakan Boyav. Üzerinde bir kot pantolan ve anorak, yürüyerek geçti gitti. Ben daha önce hiç görmemeştim, oldukça uzun boylu ve zayıf görünüyordu.
angel_timuçin 03-04-08, 16:08 Ben Ankara'da oturuyorum. Dün öğle saatlerinde A. Ayrancı'da marketin önünde alışveriş yapıyordum, bir de baktım Hakan Boyav. Üzerinde bir kot pantolan ve anorak, yürüyerek geçti gitti. Ben daha önce hiç görmemeştim, oldukça uzun boylu ve zayıf görünüyordu.
ohh ohh şanslı bir arkadaş hakan abimizi görmüş
benim okul oraya yakın keşke bende görseydim ama şans yok bende yanii .....
keşke foto çekseydiinn :icon_whis:icon_whis
erdalbaser 03-04-08, 23:04 Doğru entonasyon :img-yes: markete gidiyordum. Artık sağlığıma o kadar dikkat ediyorum ki , her sabah mutlaka maydonoz ve dere otu alıyorum . Bol limon ve afiyetle sabah kahvaltısında yiyiyorum. :img-yes: doktor tavsiyesi. Ama bir ipucu daha var o da , limonun 4/1 ini kabuklarıyla yiyeceksiniz.:img-yes:
boyum uzun ama o kadar da değil .(1.86) kiloma gelince , rahatsızlığımdan çok kilo vermiştim entonasyon ama hızla toparlandım. Şu an 75 kg ama bu ideal ölçülere uyan bir kilo. ama HP zamanı 85 kg dım . Sana belki o yüzden çok zayıfım gibi gelmiş olabilir. Bir de TV bütün insanları kilolu gösterir . :img-yes:
Ayrıca keşke sohbet etseydin , ben memnuniyetle konuşurum herkesle . Belki bir başka market günümüzde sohbetleriz. bye görüşmek dileğiyle ,SAĞLIKLA KALALIm.
erdalbaser 03-04-08, 23:25 Sevgili Hakan bey,once bizim icin cok huzulu bir gunde bizimle beraber oldugunuz icin ayrica da genelde yine zaman zaman bizimle birlikte oldugunuz icin cok tesekkurler.yeri geldi ozel takildigimiz sorulara da cevap verdiniz,gercekten cok nazik ve mutevazi bir kisisiniz.gecen gun yine hp'nin bolumlerini karistirirken 27.bolume denk geldim.orada size arabanin carpma sahnesi var.o sahneden sonra bir sorun yasadiniz mi?yoksa orada bir taktik mi uyguladiniz?agir cekimde izleyince sanki arabanin onune degilde yandan arabanin ustune oturuyormusunuz gibi geldi bana :img-wink:.ama yine de bir carpma durumu var.bir incinme falan soz konusu oldu mu?tesekkurler.
http://img168.imageshack.us/img168/1289/hirsizpolisblm27vdanjr1ke1.jpg (http://imageshack.us)
sevgili lucyka ,
soruna biraz geç yanıt veriyorum kusura bakma.
o çekimler gerçekten de HP de benim için en zor çekimlerden biri olmuştur.Her ne kadar ÖZEL EFECT uzmanı profesyonel bir kişi mizansene yardım etmiş ve provalarda bizleri çalıştırmış olsada gene de bu tür çekimler kolay olmuyor.Hem arabayı süren arkadaş hem de ben biraz gerilmiştik.Üstelik ben ilk defa böyle bir sahne canlandıracaktım.
Neyse ki sürücü aktris tam yerinde fren yaptı , Ben de senin dediğin gibi hafif yandan oturarak darbeyi epey hafiflettim ama gene de sahneyi 3,4 defa tekrarlamak zorunda kaldık.
Ama lucyka , benim için asıl ilginç olan şey şu ki ;
o araba çarpma sahnesinden önce , öğlen yemeğinde kazara başımı çarpmıştım ve alnım gerçekten yarılmıştı...Şanslıydık ki , araba çarpınca olmuş bir yara gibi seyrettiniz siz onu. :img-yes:
Aslında yara gerçekti . Ve dikkat edersen , araba çarpma sahnesini çekerken alnımı ve yapışık olan yara bantını sakladık hep. elimle kapattım alnımı ama aslında yara bantı vardı altında.:img-wink:
Şans eseri çekim sırası devamlılık ta problem olmadı , sonrasında zaten araba çarpmış ve yakup alnından yaralanmış gibi oldu .
Sağlıkla kalalım lucyka.
erdalbaser 03-04-08, 23:28 http://img341.imageshack.us/img341/3764/adszjo4.png
işte bu yara gerçekti, rol gereği değildi yani.bye
sevgili lucyka ,
soruna biraz geç yanıt veriyorum kusura bakma.
o çekimler gerçekten de HP de benim için en zor çekimlerden biri olmuştur.Her ne kadar ÖZEL EFECT uzmanı profesyonel bir kişi mizansene yardım etmiş ve provalarda bizleri çalıştırmış olsada gene de bu tür çekimler kolay olmuyor.Hem arabayı süren arkadaş hem de ben biraz gerilmiştik.Üstelik ben ilk defa böyle bir sahne canlandıracaktım.
Neyse ki sürücü aktris tam yerinde fren yaptı , Ben de senin dediğin gibi hafif yandan oturarak darbeyi epey hafiflettim ama gene de sahneyi 3,4 defa tekrarlamak zorunda kaldık.
Ama lucyka , benim için asıl ilginç olan şey şu ki ;
o araba çarpma sahnesinden önce , öğlen yemeğinde kazara başımı çarpmıştım ve alnım gerçekten yarılmıştı...Şanslıydık ki , araba çarpınca olmuş bir yara gibi seyrettiniz siz onu. :img-yes:
Aslında yara gerçekti . Ve dikkat edersen , araba çarpma sahnesini çekerken alnımı ve yapışık olan yara bantını sakladık hep. elimle kapattım alnımı ama aslında yara bantı vardı altında.:img-wink:
Şans eseri çekim sırası devamlılık ta problem olmadı , sonrasında zaten araba çarpmış ve yakup alnından yaralanmış gibi oldu .
Sağlıkla kalalım lucyka.
Ne demek Hakan bey ne demek kusura bakmak.Daha da cevap vermeseydiniz is yogunlugunuza baglardim zaten,baska da bir sey aklima gelmezdi :img-yes:.Ayrica da vakit ayridiginiz icin cok tesekkurler.Demek ki raki muhabbetinden sonra isabetli bir soru daha sormusum:img-wink:.Baya teknik gerektiren bir sahneymis.Ama bir kac kez tekrarlanmasi iyi olmamis tabii ki.Diger yaralanma olayina gelince insan gulse mi aglasa mi bilemiyor :).Demek dalgin dalgin yuruyor ayaklarinda yaranizi kameradan gizlemeye calisiyordunuz :img-hyste.Basiniz oteki tarafa cevrilmisti de eliniz alninizda miydi onu hatirlamiyorum,bakacagim :img-yes:.Bunun disinda eklediginiz meyhane sahnesindeki tavirlariniz o kadar dogal ki.Hele ki aksak cinarin yanina gidip "muhabbeti" koyulastirdiklari anlarda zaman zaman sizden bahsediliyor ve ikisinin de gozleri size donuyor.Siz tabi ne konusuldugunu duyamadiginiz icin birdenbire 2 cift gozun size cevrildigini gorup once bir sasiriyorsunuz,lokmaniz agzinizda kalakaliyor,arkasindan da "eyvah yine ne yaptim" gibi bir ifadeniz var.Her seferinde cok guldugum bir sahnedir o.Gercekten de cok basarilisiniz ,tam da verilmek istenen ifade budur bence:good:.Bunun disinda aksak ve cinarin oradaki soz duellosu ve oyunculuklari muthis,muthis.Sah-mat,insanin diyecek sozu kalmiyor.Tekrar tesekkurler,saglikla kalin...bye
beterböcek 04-04-08, 11:12 http://img218.imageshack.us/img218/5424/agahmetls1.jpg
seni tekrar bu sayfalarda görmek güzel hakan abi.ensonki bursa maçından bi resmin.
beterböcek 04-04-08, 11:15 .......
beterböcek 09-04-08, 09:05 http://img508.imageshack.us/img508/8641/aydinbeyjb21su3.jpg
hakan abi , bulduğum bu resmini sitedeki arkadaşların yardımııla ekleyebldim .çok şekil çıkmışsın abi.:img-yes:bide bir şey sorucağım abi .orası senin evinmi otelmi abi ? merakımı mazur gör,ortada idda var abi.:img-icecr
http://i288.photobucket.com/albums/ll198/susiozom/uf0vtc43l6pi46uccg23.jpg
susi
http://www.hakanboyav.com/HBOYAV.jpg
szr 06
unutulmaz Hp , çınar/kaporta yakub
http://img99.imageshack.us/img99/5299/38abcddeefeg6.jpg
erdalbaser 11-04-08, 21:49 imzalar ve fotoğraflar için sağolun arkadaşlar . Hepsi çok güzel olmuş. Beter böcek senin soruna da cevap vereyim. madem ortada iddia da varmış , hemen cevaplayalım :icon_shad
o fotoğraf ''DAĞLAR DELİSİ '' dizisinin seti. Dizide ki Aydın beyin evi. Umarım iddiada kazanmışsındır. byeSAĞLIKLA KALALIM.
Epeydir, foruma girmedim,özlemişim ve eksik kalmışım gibi hissettim:img-wink:
Sevgili Hakan Boyav önce geçmiş olsun diliyorum,burada yazan tüm arkadaşlarımın iyi dilek mesajlarına bütün kalbimle katılıyorum.Yazılanları okurken karşılıksız sevilmek ne kadar güzel birşey diye içimden geçirmedim değil! Artık bu sayfada güzel şeylerden bahsetmek gerek öle değil mi?Yeni projeler,haberler olmalı ve bunların sizi saran heyacanını paylaşmak bu paylaşımın içinde olmak bizim içinde kıvanç verici olacaktır.Dilerim bu sayfalarda çok güzel paylaşımlar yaşansın.bye
bende HP den bir resim ekliyeyim çok sevdiğim bir karebye
Nede olsa hep hp(vazgeçilmez)parantez içindeki kelimem tv lerde yabancı filmlere verilen takma adlar gibi oldu sanırım:img-hyste
erdalbaser 12-04-08, 09:42 iyi dileklerin için teşekkürler scale ...
Elbette ki bu sayfalarda yeni projeleri de sizlerle sohbetleyeceğiz. Fakat son filmimiz , HAYATTAN KORKMA ile ilgili yönetmenimiz BERRİN DAĞÇINAR ın bir röportajına rastladım. Merak edenlerle paylaşmak istedim .
erdalbaser 12-04-08, 09:50 http://farm3.static.flickr.com/2120/2300936959_0c6340a1f1_m.jpg
Baskül Ailesi ve Uy! Başuma Gelenler gibi sevilen dizilere imza atmış başarılı yönetmen Berrin Dağçınar’la 07 Mart’ta gösterime giren filmi Hayattan Korkma’yı ve sinemayı konuştuk. Dağçınar’a göre Hayattan Korkma öncelikle insanı anlatan bir film.
Başrol oyuncuları arasında Zeki Alasya, Tarık Papuçcuoğlu ve Hakan Boyav’ın da bulunduğu Hayattan Korkma, televizyon dizilerinin deneyimli yönetmeni Dağçınar’ın ilk sinema filmi. Yapımcı Sevda Kaygısız’ın da zaman zaman katıldığı ve daha çok Hayattan Korkma’yı konuştuğumuz sohbetimizde Dağçınar sinemaya dair düşüncelerini de bizimle paylaştı. Berrin Hanım’ın tıpkı filmine yansıttığı gibi hayata hep umutla ve gülümsemeyle baktığını da burada belirtmem gerekiyor
http://farm3.static.flickr.com/2033/2327698514_a421c4b8ef_m.jpg
İsmail Türkmen: Baskül Ailesi başta olmak üzere sevilen televizyon dizilerini yönettiniz. Hayattan Korkma sizin ilk sinema filminiz. Filme geçmeden bu konuyu sormak istiyorum. Dizi ve film yönetimini karşılaştırır mısınız?
Berrin Dağçınar: Aslında temelde aynı. Prensipleri aynı. Fakat şöyle bir fark var. Dizi haftada bir bölümün çekildiği ve rutine giren bir iş. Ve hatalarınızı bir sonraki bölümde çabucak telâfi edebilirsiniz. Ama sinema filmi öyle değil. Bir kere yapılıyor ve yaptıklarınızdan dönüş pek kolay değil. Onun için her aşamasında çok daha fazla dikkat istiyor. Film yönetmeninin her şeyi baştan iyi plânlaması gerekiyor.
İsmail Türkmen: O halde dizi çeken her yönetmen sinema filmi de yapabilir mi?
Berrin Dağçınar: Genel anlamda öyle. Fakat meselâ ben bir film yaptım diye kendimi bir sinema yönetmeni olarak görmüyorum tabii ki. Ancak sinemanın şöyle bir farkı da var. Bir filmi 50 kişi izlese hepsinin de kendine has yorumları oluyor. Halbuki dizi öyle değil. Alışkanlık yaratıyor, karakterleri benimsetiyor. Ve izleyen herkes aşağı yukarı benzer gözlerle bakabiliyor.
İsmail Türkmen: Bunun nedeni nedir sizce?
Berrin Dağçınar: Çünkü dediğim gibi diziler alışkanlık yaratıyor. İzleyici, karakterlerin ne yapacağını biliyor bir süre sonra. Karakter davranışları yoruma daha kapalı hale geliyor. En azından uzun süreli dizilerde bu geçerli.
ÖNCELİKLE İNSAN DUYGULARINI ANLATMAK İSTEDİM
İsmail Türkmen: Bununla bağlantılı bir soruyla Hayattan Korkma’ya geçebiliriz sanırım. Filminizde ana hikâyenin yanında, bir sinema filmi için çok sayıda yan hikâye ya da alt metin var. Ana hikâye üç ailenin kafa kafaya vererek bir sorunun üstesinden gelme çabaları. Bunun yanında da örneğin Zilli Emine’nin öyküsünü, Engin ile Kardem’in aşkını, Zehra’nın dramını izliyoruz. Daha önce dizi yönetmenizin bunda etkisi olabilir mi?
Berrin Dağçınar: Etkili olmadığını söyleyemem. Ancak şu da var ki normal hayatımızda bile tek bir hikâyenin üzerinden gitmiyoruz. Ayrıca biz insan duygularına yönelik bir çalışma çıkarmak istediğimiz için böyle bir kurgunun çıkması normaldi. Odağı farklı hikâyelerin kesişme yeri ana hikâye elbette. Örneğin Zilli Emine’nin yalnızlığı, üç ailenin güçlerini birleştirerek önemli bir sorunu çözme çabasıyla birleştirildiğinde daha anlamlı hale geliyor.
İsmail Türkmen: Yine de sanırım bu yan hikâyeler, çok az filmde olduğu kadar kendisini hissettiriyor filminizde.
Berrin Dağçınar: Doğrudur. Ancak insan duygularının daha vurgulu biçimde anlatılabilmesi için bu tür ögelerle beslenmesi gerektiği inancındayım. Bu sayede filmin daha etkili ve keyifli hale geldiğini düşünüyorum.
İsmail Türkmen: Filmin senaryosu da size ait. Senaryoyu da yazan bir yönetmen olmak daha zor olmalı. Ben şahsen filmi izlerken bazı sahnelerde sanki “senaryo ya da yönetimden taviz vermeniz gerekmiş ve bundan dolayı kurguda bir gerilim oluşmuş” hissine kapıldım.
Berrin Dağçınar: Aslında pek öyle değil. Başlangıçta filmi biraz daha uzun düşünüyorduk ama sonra teknik nedenlerle plânladığımızdan biraz daha kısa tutmamız gerektiği için sizin hissettiğiniz “sert geçişler” olmuş olabilir. Atmak zorunda olduğum bazı sahnelere kıyamama durumu olsa da sonuçta yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Ancak tabii belki de başkasının yazdığı bir senaryo olsaydı biraz daha rahat davranabilirdim evet.
İsmail Türkmen: Sert geçişler demişken bir yerden örnek vermek istiyorum. Bedrettin’in karısının, kaynanasına “Bu çocuk için her şeyi yapacağız” şeklinde patlamasına seyirci öncesinde tam da hazırlanmamış gibi.
Berrin Dağçınar: Biz bunu özellikle yaptık aslında. Çünkü o ana kadar kaynanasına saygıda kusur etmemiş bir kadının bir çocuğun sağlığı söz konusu olduğunda nasıl bir isyan haline gireceğini göstermek istedik. Burada annelik duygusunun kaynanaya saygının önüne geçtiğini söyleyebilirim.
ANNE - ÇOCUK İLİŞKİSİ ÇOK ÖZEL
http://farm4.static.flickr.com/3054/2300948287_ee1af76229_m.jpg
İsmail Türkmen: Kadın ve çocukların sorunlarına ilişkin filmde özel göndermeler var. Kadın ve anne olmanızın bunda ne derece etkisi oldu?
Berrin Dağçınar: Etkili olduğunu söyleyebilirim. Kişisel olarak anne-çocuk ilişkisinin diğer tüm ikili ilişkilerden farklı olduğunu düşünüyorum. Baba-çocuk ya da sevgili ilişkilerinden de çok ayrı bir durum söz konusu burada. Baba-çocuk ilişkisi de çok önemli olsa bile anne ile çocuk arasında organik bir bağ var sonuçta. Belki de kolay kolay koparılamayacak tek ilişki budur. Dolayısıyla filmde olduğu gibi bir çocuğun annesinden ayrılması çok travmatik olabiliyor. Bunu gerçek hayatta da görüyoruz ve kimilerine duygusallık olarak gelse de ben bu tür duyarlıkları öne çıkarmayı istedim.
İsmail Türkmen: Murat’ın hastalığının hikâyeye dahil olması nasıl oldu?
Berrin Dağçınar: Bu konuda genel bir bilgim vardı. Sonra araştırdığımda filmim için uygun bir vaka olduğuna karar verdim. Özellikle de kanser gibi daha yaygın bir hastalık üzerinden bir şeyler anlatmak da istemedim. Bu, zamanla gelişen bir hastalık ama aynı zamanda filmde yaşanan olayları tetikleyecek kadar da dramatik bir sorun. Çok tehlikeli olmasına rağmen kolaylıkla da halledilebilecek bir sağlık sorununun bazı insanları ne kadar zor durumlara düşürebileceğini anlatmak için uygun bir vakaydı.
İsmail Türkmen: Kişisel deneyimlerimle de tarttığımda aslında filmde her şeyin rahatlıkla gerçek olabileceğini düşünüyorum. Ama yine de kendi kendime “Filmden çıkan insanlar hayata dair acaba fazla mı umuda kapılabilir” diye sordum. Yani sanki sonuç itibarıyla filmde tamamen gerçek olabilirliğine karşın bir naiflik var. Bu konuda ne diyeceksiniz?
FİLMİMİZ FERAH BİR PENCERE GİBİ
Berrin Dağçınar: Açıkçası bunu da özellikle böyle kurguladığımızı söylemek isterim. Zaten bütün gerçekliği içinde filme bazı sahnelerde masalsılık katmayı uygun gördük. Çünkü meselâ renkli mısır patlakları gibi bir şey yok gerçekte. Çok denememize rağmen biz yapamadık en azından. Hepimizin pekâlâ yaşayabileceği sorunlar üzerinden “pes etmemenin mutlaka ödüllendirileceği” fikrini işlemek istedik.
Sevda Kaygısız: Zaten fazlasıyla karamsarlık dolu bir dünyada yaşıyoruz. Umutlarımızın içinde bile umutsuzluklar var. Sinemaya gelip filmimizi izleyen insanlara ferah bir pencere açtığımızı düşünüyorum. Bahsettiğiniz naiflik izlenimini veren tesadüfler iyisiyle kötüsüyle herkesin rahatlıkla yaşayabileceği şeyler ve bunlar bize güzellikler getirebiliyor.
İsmail Türkmen: Çocuklarına bile sevgisini göstermeyen bir karakter olarak Zehra da hayatın içinden mi? Çünkü çocuklarına sevgisini göstermeyen baba figürüne çok aşinayız ama böyle bir anneyi pek bilmeyiz.
Berrin Dağçınar: Kesinlikle böyle anneler var hayatta da. Zaten bir de küçük yaşta evlâtlık verildiği için yaşadığı travmaya bu şekilde tepki veriyor.
http://farm3.static.flickr.com/2370/2300926345_4c1f095636_m.jpg
İsmail Türkmen: Bir de Allah’a inanan bir komünist Bedrettin var filmde.
Berrin Dağçınar: Aslında Allah’a inanıp inanmadığı çok da belli değil ama Murat’ın soruları karşısında “taşra komünisti” olarak davranıyor. Aile gibi kültürüne ait olan bütün değerleri savunan, bununla birlikte de komünist olan bir adam.
İsmail Türkmen: Renkli mısır fikri nereden çıktı?
Berrin Dağçınar: Çocuklar her zaman farklı şeyleri merak ederler. Benim de çocuğum ve onun arkadaşları var. Onların dünyasına yakın olduğum için aklıma gelmiş olabilir.
İsmail Türkmen: Öyle görünüyor ki çocukluğunuzu kaybetmemişsiniz.
Sevda Kaygısız: Filmden sonra çocuklar anne-babalarından renkli mısır isteyebilirler. Hatta belki birileri bunu gerçekleştirip piyasaya da sürebilir. Ama fikrin haklarını filmimizle tescil ettirmiş olduk artık. (Gülüşmeler)
ERTEM EĞİLMEZ TADINI YAKALAMAK İSTİYORUM
İsmail Türkmen: Sinemanın son dönemlerindeki durumu için ne düşünüyorsunuz? Biliyorsunuz bugünlerde genel bir şiddet hali hakim sinemaya.
Berrin Dağçınar: Evet. Ben şahsen filmlerin insanları ve özellikle de çocukları etkilediğine inanıyorum. Bir anne olarak da çocuğumu yaşına uygun olmayan yapımlardan uzak tutmaya çalışıyorum. Ayrıca ben de o tür çalışmaların içinde bulunmak istemiyorum. Ben yaptığım filmlere ya da dizilere mafyanın, silahın, şiddetin girmesini uygun bulmuyorum. Kendi yaşadığım çevrede bunlar yok. Dolayısıyla da yaptığım işe de girmesinin bir anlamı bulunmuyor. Aksiyon filmleri de olacak tabii ama hedef kitlenin çok iyi seçilmesi gerekiyor.
İsmail Türkmen: Filmin klasik Yeşilçam saflığına yakın durduğu şeklinde yorumlar okudum.
http://farm4.static.flickr.com/3039/2300954307_2ebaf0e1ab_m.jpg
Berrin Dağçınar: Evet senaryoyu ilk okuyanlar da orada Ertem Eğilmez tadı olduğunu söylediler. Tabii bunu ne kadar yakalayabildim bilemiyorum ama yaptığım işin Ertem Eğilmez’inkine benzetilmesi benim için büyük bir gururdur. Ertem Eğilmez’de de hep o insani sıcaklık vardır. Onda mesele mekân değildir, giysi ya da makyaj değildir, tamamen insanın kendisidir. Benim en çok etkilendiğim filmler onundur. Çünkü doğrudan insan ilişkilerini anlatır. Yeşilçam’da çok başka akımlar da var ama ben Ertem Eğilmez çizgisini keşke yakalayabilsem diyorum açıkçası. Ama ben bunun kesinlikle hayatın dışında ve olmayacak hayalleri kapsadığını da düşünmüyorum.
(10 Mart 2008)
angel_timuçin 12-04-08, 13:54 hakan abimiz
sizin burda olmanız çok güzel bişe..
bizimle röportajı paylaştıgınız için teşekkürler... ;)
:good:
beterböcek 20-04-08, 23:17 hakan abi epeydir uzaksın bu sayfadan resmi sitenede uğramıyorsun abi.biraz şikayet gibi oldu ama olsun.seni maçtada görmesek sağlıına bişey oldu sancaaz.sevgiler hakan abi.bye
beterböcek 29-04-08, 21:18 hakan abi sesin soluğun çıkmaz oldu.noldu saNA ??? :img-cray:
erdalbaser 30-04-08, 14:58 merhabalar arkadaşlar .
Bir süredir hem resmi sitede hem de burada sizlerle sohbet edemedik.ancak bunun sebebi film çalışmamdı.
Marmara ünv. sinema bölümü son sınıfta okuyan , FATMA YALÇIN çok yetenekli bir kardeşimiz . Bu sene mezun oluyor ve mesleğe başlıyor.
Ancak sinema bölümlerinde , mezun olabilmeniz için bir proje film yapmanız gerekiyor.
Fatma da bir film senaryosu yazmış . sağolsun bu senaryosun da benim oynamamı rica etti.Ben de pek çok oyuncu meslektaşım gibi öğrenci kardeşlerimizi destekleyenlerdenim.Elimden geldiğince yardımcı oluyorum.
Fatma YALÇIN kardeşimizin filminin adı ''SAHİB-İ KARN ''.......... KISA FİLMİNDE, borusunu çalınca dünyanın sonunu getiren İSRAFİL MELEĞİ anlatıyor.
Ama kahramanımız gerçekten melek mi yoksa bir deli mi ? işte bu Fatma 'nın izleyiciye bıraktığı büyük soru.Kararı seyirciler verecek.
Sonuçta , çekimleri bitirdik. Fatma belki filmini bir yerlerde bizlerle paylaşabilir (youtube veye bir takım siteler vb.. )Bizlerde seyredebiliriz.
FATMA YALÇIN la artık profesyonel olarak yöneteceği filminde karşılaşmak dileğimdir.mesleki yaşantın gönlünce olsun FATMA YALÇIN.
Hakan Bey,ne güzel gençlere destek olup onların yanında yer almanız.Bu tür desteğe tüm gençlerin ihtiyacı var aslında.Sizin gibi gerçek sanatçıların bu yönde girişimlerini okuyunca çok seviniyorum Geleceğimiz olan gençleri doğru yönde çalışmalarına destek olmak kadar güzel ve onur verici bişey yoktur herhalde....Tekrar teşekkürler bunu bizlerle paylaştığınız için...Saygılar,iyi günler...bye
angel_timuçin 01-05-08, 14:33 öncelikle hakan bey
sayfanıza gelip bizi bilgilendirdiginiz için teşekkürler. ;)
burda olmanıza çok sevindimmm :img-wink:
beterböcek 02-05-08, 15:07 http://i288.photobucket.com/albums/ll198/susiozom/NDVD_002-1.jpg
http://i288.photobucket.com/albums/ll198/susiozom/NDVD_003-1.jpg
http://i288.photobucket.com/albums/ll198/susiozom/NDVD_007.jpg
Benim aklıma takılan bir şey var:img-wink: Hırsız Polisteki giydiğiniz yeleklere hastayım:icon_whisgerçekten bunların nasıl temin edildiğini,(sanırım giyilmiş giysiler!) bunları giydikten sonra kendinize bakınca aynada nasıl bir duygu halinde oluyorsunz:img-pilot Aslında yelekler çok özel benim için izlerken hangisi var üzerinde dediğim günleri hatırlıyorum!fakat genel olarak kıyafetler zaten bir bütündü:img-wink: olamaz böle bir şey dediğimi hatırlıyorum ilk izlediğimde!! Nasıl ayarlandı o pantolon boyları, kısa yelekler gerçi uzun boylu olunca çok zor olmamıştır fakat Arsen'de o tarz yoktu giyiminde , yani size özeldi ve ben Fulya ile görüşmeye giderken giydiniz normal kıyafetleri çok yadırgamıştım:img-blush Şuan bile Kaporta Yakup dediler mi?? aklıma hemen yeleği ve kısa pantolonu ile sağlam karekterli bir adam geliveriyor....bye
erdalbaser 03-05-08, 18:24 scale , hem soruların için , hem de güzel övgülerin için teşekkür ederim.
Gerçekten de KAPORTA nın kostümleri çok iyiydi. Doğal ve rol kişisine çok uygundu. Tabii ki kostümcülerimizin , doğru kostüm tercihleri sağladı bunu .Eh ! Ben de bu doğru kostümü bir nebze de olsa (TAŞIYABİLMİŞİM) demek ki. Ama bu kostümü nereden aldıklarını ben de bilmiyorum .
Gelelim KAPORTA YAKUP un meşhur yeleklerine . Dizi setinde gülüşürdük. KAPORTA YAKUP un (toysR'us) da bebekleri satılmaya başlanmış , üstelik yeleği de değişebiliyormuş ,diye :img-hyste
şaka bir yana , aslında ortada YAKUP un YELEKLERİ diye bir şey yok.Garibimin hepi topu 1 tane yeleği vardı zaten :img-hyste ama o yeleği hemen hemen her sahnede kullanmaya dikkat etmiştik.
Role uygun , doğru ve içime sinen bir kostümün ise , oynayacağım karakteri çıkartmam da en büyük yardımcım olduğunu söyleyebilirim.
Bu sebeple KOSTÜMÜ hem tiyatroda , hem de dizi ve sinemada önemseyenlerdenim.
sağlıkla kalalım scala bye
aslında ortada YAKUP un YELEKLERİ diye bir şey yok.Garibimin hepi topu 1 tane yeleği vardı zaten :img-hyste ama o yeleği hemen hemen her sahnede kullanmaya dikkat etmiştik.
Yazdıklarınızı okuduktan sonra ben HP'yi birçok kez izledim fakat nasıl bunu atladım diye düşünmeden edemedim:icon_whis Nasıl olurda tek yelek ve ben yelekler diye hatırlıyorum,Malum fanatiklerden biriydim ve ben bu ayrıntıyı atlıyorum.Yakup ve Arıza hayran olduğum iki karekterdi. Arızanın da dizi boyunca çıkartmadığı yırtık deri ceketi.:img-wink:.Gerçi onun için Mavi'yi çok pasaklı bulmuşumdur(itiraf ediyorum:img-grin2)O ceketteki yırtığı dizi boyunca gözümüze soktular,tamam birkaç bölüm gösterdiniz artık 2. sezon göstermeye ne gerek var!!! Allahım! HP böle bişey hâlâ eleştirip,göklere çıkarabiliyorsunuz farkı işte bu!!Şimdi aklıma geldikçe Kaporta'nın yanlızlığı beni hep hüzünlendirmişti,:icon_sorr dizi boyu hep bir hayat arkadaşı olsa diye geçirmiştim içimden Bu durumda Aksakla o muhteşem sahneler olamazdı mahrum kalırdık o çay bardağında içilen rakılardan,(ayran yada süttü değil mi?:img-hyste) Onu yazdığınız zaman özel sayfalarda ortalık karıştı haberiniz var mı ? bilemem vayyy rakıydı inanmam diyenler,hayır olmaz diye! gerçekçi düşünenler:icon_whis benim hp terapisi yapmam şart olmuş:img-hyste Bu yazdıklarımı yadırgamayın lütfen!!hani bitti film ve evli evine köylü köyüne tamam demek gerekli ,yeni yapımlara doğru yelken açmalı biliyorum fakat senaristlerimiz bile hâlâ toplantılarda hp ve izleyicilerinden(malum çılgın izleyiciler bizler:img-blush) söz açıyorsa, diyorlarsa hp bizim için özeldi,kendi projeleri arasından sıyırıp çıkarıyorlarsa, kiiiii devam eden dizileri olduğu halde ekranda!!!
ben yâd etmekte haksız değilim....Bir yelekten nerelere geldik!!!:img-hyste:img-hyste
Sevgiyle kalın...(buralarda kalın,bizlerden çokkkk malzeme çıkar sizlere inanın:img-hyste)
beterböcek 05-05-08, 20:48 :img-hyste beni de güldürdünüz. takma kafana scale :img-icecr bir tek yakubun yeleğini hatırlayamamışın o kadar yani.
bu arada hakan abinin bi resmini ekliyorum.aradaki benzerlik beni şaşırttı desem yalan olur.çünkü ben hakan abiyi hep MÜNÜR ÖZKULa benzetiyorum.şahsen görüncede benziyorlar ne dersiniz.:img-blush
http://www.hakanboyav.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=20.0;attach=257;im age
Sevgili beterböcek bence Hakan Boyav daha yakışıklı:img-blush Ama Münir Özkul izlemekten herdaim zevk aldığım bir oyuncu kendisini Türk sinemasına verdiği emeklerden dolayı saygıyla anarım ne mutlu bu şekilde iz bırakarak anılmak:happy0064
erdalbaser 06-05-08, 16:59 :img-ok:beter böcek haklı aslında , benzetenler olmuştu daha önce de , eğer öyleyse , tabii bu benim için onurdur ama bilmem ki :img-ok: doğrusu ben kendimi benzetemiyorum.Ve scale güzel sözlerin için bir kez daha teşekkür ederim.bye
beterböcek 10-05-08, 18:18 Hakan abi , senin kendi resmi sitende böyle bir sohbet var.hatta öğrenciyken de seni çok benzetirlermiş :img-pilot hakan abi yeni projeler yokmu dizi , filim falan . özlettin abi kjendini.sofa
bencede benzemiyorsunuz. Siz de ÇİRKİN ÇEKİCİLİĞİ var :character
http://img165.imageshack.us/img165/751/0361zi4as.jpg
Ne kadar yeni projeler beklesekte eskilerden kurtulunmuyor...
Hele hele Hırsız-Polis'ten hiç vazgeçilmiyor....
Durup durup düşündürmeye devam ettiyor...
Biz bu dizide imkansız aşkı en güzel şekilde izledik...
Aşk ve kanun karşı karşıya geldi...Bunları biliyoruz zaten...
Ama birde gerçek dostlukta kendi hayatımız arasında da kalmadık mı?
Bazen istemesekte seçimler , tercihler yapmak zorunda kalıyoruz...
Nitekim Yakup , Aksak ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmıştı...
Her ne kadar önce kendini düşünmüş olsada çektiği vicdan azabı kendi özgürlüğünden daha zordu ve önemliydi...Yapamadı...Aksak'ı son dakikada da olsa onu ele veremedi...Dostluk kazandı...
Bu arada Hakan bey yeni nesillere , genç kuşaklara böyle güzel desteklerde bulunmanız çok güzel... Örnek bir davranışta bulunmuşsunuz...
Fatma Yalçın'a başarılar diliyorum...
beterböcek 23-05-08, 17:17 http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/008.jpg
bu adam (bizim evin hallarinde)oynuyor muydu.
http://www.hakanboyav.com/HakanBoyav/slides/008.jpg
bu adam (bizim evin hallarinde)oynuyor muydu.
Evet,Sadan rolunde.Nusret Cetinel olmasi lazim.Devlet tiyatrosu sanatisi,ayni zamanda seslendirme de yapar.
beterböcek 26-05-08, 13:51 hımmm.sağol lucyka.ama o resim tiyatro oyunumu dizimi filimmi tam anlayamadım.
bu arada hiç sesin çıkmaz oldu hakanabi.resmi sitendede yoksun.ses ver hakan abiiiiiiiiiii ... ligler bitti yok oldun abi. :img-banne
beterböcek 27-05-08, 19:30 http://img444.imageshack.us/img444/2496/tribndenjx1.th.jpg
tribünden
beterböcek 28-05-08, 13:30 internette gezerken buldum .çok güsel resim.
MAHŞERİN 5 ATLISI ama çırak yok MAHŞERİN 4 ATLISI
http://img441.imageshack.us/img441/8781/resim91vy3.jpg
beterböcek 01-06-08, 09:40 http://i288.photobucket.com/albums/ll198/susiozom/hb2.jpg
http://i288.photobucket.com/albums/ll198/susiozom/hb3.jpg
www.hakanboyav.com SUSİ çalışmaları.:good:
erdalbaser 02-06-08, 06:17 paylaşımların için teşekkür ederim beterböcek . Ayrıca resmi sitemde SUSİ nin yaptığı çalışmalar için de teşekkür ederim. Yeni fotoğraflarımı verdim moderatörüme , siteme ekleyecekler. Buraya da taşıyıp paylaşırsanız sevinirim beterböcek. Sevgilerimle ..SAĞLIKLA KALALIM.:img-ok:
Size inanamıyorum, bu kadar izleyicisine , saygılı , bukadar ilgili, bu devirde kaç kişi kaldı, birde yeni resimleri verdim diyorsunuz!!!bu nasıl bir anlayış çözemedim gitti, kimi oyuncu izleyicisiyle en ufak bir temas bile kurmak istemezken , burda bu rahatlığı bize sağlamak:img-blush,buraya her girdiğimde daha dişe dokunur şeyler yazmak istiyorum fakat sizin bu ince davranışlarınız karşısında ,yine teşkkürlerimi yazıp çıkıyorum!!!ne olcak bizim bu halimiz:img-wink:
Bir de devamlı hp ile anılmak hoşunuza gitmeyebilir, ama biz sizi onunla iyice pekiştirdik belleklerimize:img-wink:bu konuda devamlı olarak bir şeyler yazılıyor ve hep gündemde olmasında rahatsızlık duyarsanız(kiii örneklerini gördük hp'nin başka oyuncularında)bence bunu paylaşabilirsiniz bizimle,buraya girenler gerçekten, gönüllerinde yer tutan bir insan için giriyorlar bunu anlıyacaklardır,eminim. ama yok siz devam edin derseniz kimbilir neler dökülür bu sayfalara,,,, sizin bu konuda düşüncelerinizi,merak ediyorum :img-blush bye
beterböcek 05-06-08, 15:50 [QUOTE=scale;7268925]Size inanamıyorum, bu kadar izleyicisine , saygılı , bukadar ilgili, bu devirde kaç kişi kaldı, birde yeni resimleri verdim diyorsunuz!!!bu nasıl bir anlayış çözemedim gitti, kimi oyuncu izleyicisiyle en ufak bir temas bile kurmak istemezken , burda bu rahatlığı bize sağlamak
ohooo ... hakan abi boşuna tribün lideri değilki.herkesin sevdiği alçakgönüllü abimiz o bizim.:icon_ange
erdalbaser 18-06-08, 11:26 Bir süreliğine ufak çaplı bir rolle de olsa , uluslararası bir film çalışması için Yunanistan a gidiyorum.Dönüşte , gördüklerimi paylaşmak dileğiyle , SAĞLIKLA KALIN.
Bir süreliğine ufak çaplı bir rolle de olsa , uluslararası bir film çalışması için Yunanistan a gidiyorum.Dönüşte , gördüklerimi paylaşmak dileğiyle , SAĞLIKLA KALIN.
Bu habere sizin adınıza çok sevindim...
Umarım herşey çok güzel olur...
Güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Sevgiyle ve sağlıcakla kalın...
http://i276.photobucket.com/albums/kk3/ffiyonk/22.jpg
beterböcek 11-07-08, 21:42 hakan abinin resmi sitesinden (www.hakanboyav.com) YUNANİSTAN da çektiği resimlerden bir kaçını ekliyorum.:img-wink:
http://img387.imageshack.us/img387/2997/atiname0.jpg
http://img387.imageshack.us/img387/2997/atiname0.c868f0bbdb.jpg
yunan filminde bir YENİ ÇERİ ağası rolündeymiş.Yakışır :happy0064
http://img509.imageshack.us/img509/2549/yenieriaaspc0.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/2549/yenieriaaspc0.8052539ce8.jpg
beterböcek 11-07-08, 21:46 http://img509.imageshack.us/img509/9901/sethf3.jpg (http://imageshack.us)
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=sethf3.jpg][IMG]http://img509.imageshack.us/img509/9901/sethf3
beterböcek 11-07-08, 21:50 http://img509.imageshack.us/img509/8869/baroljonfillewu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img509.imageshack.us/img509/626/onnnaad5.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=baroljonfillewu1.jpg)
http://img509.imageshack.us/img509/626/onnnaad5.fbdee4ecd3.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=onnnaad5.jpg)
beterböcek 11-07-08, 21:55 http://img509.imageshack.us/img509/9927/sahneaa3.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/9927/sahneaa3.50d7787637.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=sahneaa3.jpg)
beterbocek resimler icin tesekkurler.cok guzeller.bitmis mi acaba cekimler?Hakan Bey dondu mu?
ozge yeşim 12-07-08, 07:28 Resimler çok güzel.Paylaşımınız için teşekkürler.Demek yeni bir filmde oynayacak Hakan abi.Çok güzel bir haber.Değişik bir rol olacak bu.:img-wink:
beterböcek 13-07-08, 19:25 hakan abi döndü , hatta şu anda yanımızda ...:img-hyste bu yunan filmi türkiyede gösterilecek diyorlar ama zor falan dedi.gene gidecekmiş:img-grin2 yunanistana çekimlere.Bir dizi de oynayacak bülent inalla ve iki de filmde , Köprünün filmi ve bir tane daha dedi de unuttum.:img-cray:
size bir resim daha paylaşayım resmi siteden :img-hyste:img-hyste he he he
www.hakanboyav.com
beterböcek 13-07-08, 19:33 hakan abinin futbolculuk yılları. :happy0064 ve bir resim daha sitesinden (arkadaşlar resmi sitesine destek olalım)
http://img237.imageshack.us/img237/7135/dtamtrix3.jpg (http://imageshack.us)
beterböcek 16-07-08, 15:44 resmi siteden ,susi çalışması:happy0064
http://img373.imageshack.us/img373/1388/kaportahakanht4.jpg (http://imageshack.us)
http://img373.imageshack.us/img373/1388/kaportahakanht4.9ab44b95a4.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=373&i=kaportahakanht4.jpg)
beterböcek 24-07-08, 20:02 başrolünü BÜLENT İNAL ın oynadığı KALPSİZ ADAM dizisinde yer alacakmış ama seneryoda sorunlar varmış daha kesin değilmiş yani.
beterböcek 25-07-08, 18:38 arkadaşlar , herkes tatildemi acaba huuuuuuuuuuuuuuuu ?:img-pilot şu dizi hakkında tam bir hbr alamadık.bilgisi olan anlattsın.hangi kanalda ne zaman , bilgisi olan var mı.:klme
erdalbaser 30-07-08, 11:45 biraz ben bilgi vereyim o zaman beterbocek :img-wink: su anda YUNANISTAN in NEFPLIO sehrindeyim.
tarihi bir masal filmi olan , yunan yapimi KARA KIR filminde bir turk yeni ceri agasini oynuyorum .rolum ufak bir rol ama yunan sinemasini tanimis oluyorum.Ustelik yunan tiyatro ve sinemasindan da bir cok meslektasimla tanisma firsatim oldu.:good:
ayin 1 inde Turkiye de olacagim ve yeni yayin doneminde BULENT INAL in basrolunu ustlenecegi KALPSIZ ADAM dizisinde bende bir rol ustlenecegim.
umarim seveceginiz bir proje olacaktir.Gorusmek dilegiyle beterbocek SAGLIKLA KALALIM.bye
beterböcek 05-08-08, 15:09 sağol hakanabimiz :good: takipçiniz abi.bu arada resmi siteden bir kaç güzel çalışmanıda aktariiiiym gelmişken
beterböcek 05-08-08, 15:12 resmi siteden AYSE çalışması
http://img205.imageshack.us/img205/2218/2pryyzdvr9.jpg (http://imageshack.us)
beterböcek 05-08-08, 15:17 http://img205.imageshack.us/img205/6470/turtrenipe2.jpg (http://imageshack.us)
bende bu remini sevdim abi.yeni dizini sabırsızlıkla bekliyoruz hakanabi.bye
ozge yeşim 06-08-08, 14:09 Resimler gerçekten de çok güzel.Paylaşımın için teşekkürler beterböcek.Yeni diziyi sabırsızlıkla bekliyoruz.
biraz ben bilgi vereyim o zaman beterbocek :img-wink: su anda YUNANISTAN in NEFPLIO sehrindeyim.
tarihi bir masal filmi olan , yunan yapimi KARA KIR filminde bir turk yeni ceri agasini oynuyorum .rolum ufak bir rol ama yunan sinemasini tanimis oluyorum.Ustelik yunan tiyatro ve sinemasindan da bir cok meslektasimla tanisma firsatim oldu.:good:
ayin 1 inde Turkiye de olacagim ve yeni yayin doneminde BULENT INAL in basrolunu ustlenecegi KALPSIZ ADAM dizisinde bende bir rol ustlenecegim.
umarim seveceginiz bir proje olacaktir.Gorusmek dilegiyle beterbocek SAGLIKLA KALALIM.bye
Öncelikle Yeni filminiz hayırlı uğurlu olsun...Güzel ve bir o kadarda enteresan bir film olacağa benziyor...Farlı ülkeden insanlarla tanışmanın helede aynı meslektense insana çok şey kattığını düşünüyorum...Ne kadar güzel ki böyle hoş bir ortamda bulunmuşunuz...
Gelelim yeni çekeceğiniz diziye..İnanın çok ama çok sevindim..Umarım uzun soluklu bir dizi olur ve sizi daha çok ekranda izleme fırsatı buluruz...
Diğer oyuncuları inanın bende çok merak ediyorum ama zamanı gelincede açıklayacağızı ya da açıklanacağını biliyorum...Bu sayfalarda belirtmemişsiniz ama benim aldığım bir başka duyum ise HP den de oyuncuların sizinle oynama olasılığı...Umarım gerçekleşir...
Heyecanla beklediğim bir proje...
Sevgiyle ve sağlıcakla kalın...
fatma-1721 18-08-08, 08:47 Alıntı:
erdalbaser tarafından gönderildi
biraz ben bilgi vereyim o zaman beterbocek su anda YUNANISTAN in NEFPLIO sehrindeyim.
tarihi bir masal filmi olan , yunan yapimi KARA KIR filminde bir turk yeni ceri agasini oynuyorum .rolum ufak bir rol ama yunan sinemasini tanimis oluyorum.Ustelik yunan tiyatro ve sinemasindan da bir cok meslektasimla tanisma firsatim oldu.
umarim seveceginiz bir proje olacaktir.Gorusmek dilegiyle beterbocek
.................................................. ...............................................
Oynadiginiz yunan yapimi film´deki rolünüz kücük bir rol de olsa,degisik ve güzeldir mutlaka sizin icin,dediginiz gibi yunan sinemasiyla tanisma firsatiniz oldu.
Bülent Inal ile birlikte oynayacaginiz dizinin basligini actim dün aksam ve sizin de o dizide oldugunuzu ögrenince cok sevindim.
"Hirsiz Polis"dizisinde ki masumlardan "Yakup"u unutmak mümkün mü? Yeni dizinizde canlandiracaginiz karakteri de keyifle izleyecegime simdiden emin gözüyle bakiyorum :happy0064
Sevgiyle kalin....
Bu gece oynayacak Gece&Gündüz dizisinin fragmanında gördüm kendisini.
Bilgilerinize..
Uzun zamandır Televizyon izlemiyorum desem size...İnanın sırf sizin oynayacağınızı bildiğim için dizinin başlayacağı saatte önce tv nin fişini taktım sonrada TV nin karşısına geçip oturdum...
Ve karşımda sevgili Hakan Boyav...Dizideki ismi ile İrfan...Daha doğrusu Hayalet İrfan...
'Bir işe başlamak için önce bırakmak gerekir'...
Başkomiserin dediği gibi 'Hırsızın emeklisi olmaz'...
'Hırsızlığın ilk kuralı 7 dakika sonra çıkacaksın'...
Hakan bey Hırsızlık rolü kaderiniz mi oldu nedir?
İşin şakası bir yana yine oyunculuğunzun en yüksek performansını göstermişsiniz...
Seyrederken üzüldüğüm tek nokta benim iş yerime çok çok yakın bir yere kadar gelmişsiniz...görünce çok şaşırdım...Keşke denk gelseydim mutlaka gelirdim...Bankanın (sözde) olduğu yer Halkalı...Yani çekimler Halkalı'da yapılmış...Artık bu şansmıydı şansızlıkmıydı bilemiyorum...Neyse...
Sizi TV de görmek çok güzeldi...
Sevgiyle ve sağlıcakla kalın....
forgetmenot 22-08-08, 21:19 Bu gece Gece Gündüz dizisi Hakan Boyav sayesinde bir film,bir şölen tadındaydı.Hakan Boyav nasıl esaslı,nasıl dingin bir oyuncu.Daha bir sürü sahne vardı da son dakikalardaki sahne hafızalara kazındı. Kızı dayak yediğinde eve geldi,kızına şöyle yandan bir sevgiyle bakışı vardı ki,insanın kalıbını basası,1 e 10 bahse giresi geliyor 'onlar gerçekten baba-kız diye'!Kaşa göze,boya posa,yakışıklılığa,güzelliğe sayfalarca destan yazanları,görsel güzelliklere kafayı takan,yüzeysel algı sahiplerini şöyle sarsası geliyor insanın.Kardeşim sayıyla kendine gel diye.Hakan Boyav teşekkürler,çok başarılı bir aktörsünüz.Sağlıkla ve iyilikle kalın,klişe olucak ama kendinize iyi bakın.Bu ülkenin sizin gibi 'sanatçı'lara çok ihtiyacı var.Şimdi iltifat ediyorsunuz diyeceksiniz,ama öyle değil.Malumun bir kez daha,tarafımdan nacizane, ifade edilmesi.
Eve daha henüz girmiştim...Başımı çevirip bir baktım polislerin elinde sizin resminiz :blink:
Biran ben nerdeyim,bu hırsız bana bir yerden çok tanıdık geliyor diye söylene söylene izlemeye başladım bugüne kadar bir bölümüne bile bakmadığım bir diziyi...:img-pilot
Bu kısacık rolle bile bize yeniden oyunculuğunuzu izlemenin hazzını yaşattınız...
Teşekkür ederim...bye
http://i35.tinypic.com/swcqdj.jpg
http://i38.tinypic.com/21946ts.jpg
http://i38.tinypic.com/21946ts.jpg
http://i34.tinypic.com/24gne9y.jpg
tebrikler hakan bey:good::good::good:
Hırsızcım ellerine sağlık...
Hazır eklemeye başlamıken istekte bulunsak...Hani cezaevinden çıkarken ki hali vardı ya onuda eklersen çok sevinirim...
Ellerine sağlık canım...
http://i33.tinypic.com/sc9v9d.jpg
http://i36.tinypic.com/209qagy.jpg
çok üzgünüm nıght onları çalamadım ya
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Nam-i Hirsiz Polis Ariza ve Kaporta Yakup'un konuk oyuncu olduklari son iki bolumu Gece Gunduz'un kesinlikle en iyi bolumleriydi. Hayalet Irfan'in hem hirsiz hem de ayagi aksak olusu yuzumde kocaman bir tebessum olusturdu :img-wink:
http://img60.imageshack.us/img60/645/48436323uf0.png
http://img369.imageshack.us/img369/9549/74868109og9.png (http://imageshack.us)
http://img60.imageshack.us/img60/3955/99784642hk9.png (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/7303/49926803bf8.png (http://imageshack.us)
http://img247.imageshack.us/img247/7579/10705149tu7.png (http://imageshack.us)
http://img178.imageshack.us/img178/5825/14988716ya3.png (http://imageshack.us)
http://img377.imageshack.us/img377/4804/15678307az0.png (http://imageshack.us)
http://img377.imageshack.us/img377/2404/94774504bk9.png (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/1001/37651324py6.png (http://imageshack.us)
http://img360.imageshack.us/img360/726/44890098hj4.png (http://imageshack.us)
http://img398.imageshack.us/img398/508/85299457ym9.png (http://imageshack.us)
http://img360.imageshack.us/img360/9301/79327698cu4.png (http://imageshack.us)
http://img255.imageshack.us/img255/5940/44568053cs5.png (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/6449/85124149bq2.png (http://imageshack.us)
http://img366.imageshack.us/img366/8483/69885198ti7.png (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/1967/49475969do1.png (http://imageshack.us)
http://img131.imageshack.us/img131/2530/19218906rh4.png (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/7628/95274250dx9.png (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/448/89776689ug7.png (http://imageshack.us)
http://img297.imageshack.us/img297/2892/10201283ns6.png (http://imageshack.us)
http://img180.imageshack.us/img180/7367/76561042jt0.png (http://imageshack.us)
http://img297.imageshack.us/img297/4140/98134039fs5.png (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/1589/72370186oy5.png (http://imageshack.us)
http://img366.imageshack.us/img366/2978/38884858xt4.png (http://imageshack.us)
http://img231.imageshack.us/img231/5958/17945542ni3.png (http://imageshack.us)
http://img244.imageshack.us/img244/1691/74343722tx0.png (http://imageshack.us)
http://img177.imageshack.us/img177/3015/16913672sl6.png (http://imageshack.us)
http://img177.imageshack.us/img177/1963/70239167uz2.png (http://imageshack.us)
beterböcek 24-08-08, 09:55 süper fotolar nhy-Dc . Bu gece 23.15 de kanal d de bu bölümün tekrarı var Kaçıranlar izleyebilirler.. :img-pilot çok güzel oynamış hakan abi gene.aksak ve hırsız olunca bende güldüm ama çok farklı oynamış hakan abi .geçen hafta murat daltaban oynamıştı ,arızanın kopyasıydı.hakan abi gene çok ustaca farklı bir adam yaratmış. ben bile inandım TOPAL İRFAN a.:good:bir resim de benden .topal irfan gece gündüzün en iyi bölümüydü.
http://img393.imageshack.us/img393/4286/hugflv013di4.jpg (http://imageshack.us)
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=393&i=hugflv013di4.jpg][IMG]
hakan bey yeni diziniz kalpsiz adam hayırlı olsun . ayrıca gece gündüz dizisinde gene her zamanki gibi çok üstün bir performanstaydınız. :good: tebrikler.sizi ekranlarda görmek çok güzel.
erdalbaser 24-08-08, 18:40 hepinize çok teşekkür ederim.Sağolun övgü dolu sözleriniz için .
ve Aslı* ,, KALPSİZ ADAM da oynayacaktım ama bazı teknik aksaklıklar çıktı son anda , o yüzden henüz kesin o dizideyim diyemiyorum maalesef.
Gece Gündüz de konuk olduğum bölümünde ise çok keyifli çalıştım , bölümde güzel olmuş .
SAĞLIKLA KALALIM .bye
su an okuduklarimdan saskinliga ugramis vaziyetteyim Hakan bey.nasil olur? biz nerdeyse bu diziden sizin cok onceden yazdiklariniz sayesinde haberdar olduk.hem kendi sitenizde hem de bu sayfada.hatta dizide hp'den baska kisilerin olabilecegini de yazmistiniz.neyse,hersey hayirlisi.sizin acinizdan iyi olacaksa bu dizi isi olsun yoksa da hic olmasin en guzeli.sevgiler..
Okuduğum satırların şaşkınlığını yaşıyorum şu an...1 gün girmedim ve gelen olumsuz haber beni çok üzdü...
Bu sene nedense bir belirsizlik var...Hangi oyuncunun hangi yapımda oynağı söylenti halinde gezerken , bizlerde neye bakacağız , doğru mu yanlış mı soruları ile boğuşuyoruz...
Bundan sonra değil fragman dizi başlayıp oyuncuların isimleri tektek gözüküp ve ekranda 1.bölüm yazana kadar kendimi hiçbirşeye kaptırmayacağım...Sonra çok üzülüyorum...
Herşeyin hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimizden...
fatma-1721 25-08-08, 17:15 "Kalpsiz Adam" dizisinde oynayamama durumunuz oldugunu okuyunca cok üzüldüm :icon_sorr ama kesin olarak dizide yer almayacaginizi da yazmamissiniz,izninizle ben bu dizide olmaniz ümidini hala tasiyorum.
Herseyin hayirlisinin olmasi dilegiyle....
beterböcek 25-08-08, 20:08 ya sırf senin için seyredeceğim diziydi hakan abi .:icon_sorr yeni filminin çekimleriylemi çatışıyor abi , ondan mı teknik sorun dediğin.
gecmiszamanolur 25-08-08, 21:18 Merhaba,
Kalpsiz Adam dizisinin başlığını takip ederken Hakan Boyav başlığı ilgimi çekti.
1. Yaşasın dizifilm forumu takip eden bir oyuncu,
2. Hırsız Polis te Uğur Yücel ile oynadığınız sahnelerde bir sinema filmi izliyormuşum gibi hissederdim,
3. Farklı karakterlerin yüzüsünüz, sizi izlemek zevkli...
Sizi güzel ve kaliteli yapımlarda görmek dileği ile...
beterböcek 31-08-08, 14:47 Hakan abi Denizli de ( VALİ ) filminin çekimlerine başladı.ayrıca ( KALPSİZ ADAM ) da oynama ihtimali de varmış. Dizi STAR tv de olacakmış.:happy0064 takipçiniz hakan abi.:good:
[URL=http://imageshack.us]http://img387.imageshack.us/img387/6673/2hs3ccosp4.jpg
ayse :good:
http://img387.imageshack.us/img387/7981/denzmanzarasiggffdc2.jpg (http://imageshack.us)
susi :good:
http://img387.imageshack.us/img387/5628/85124149bq2uc3.png (http://imageshack.us)
% 100 karizma :good: ah ,tarantino ah ... Bir göremedin şu adamı :good::good::good:
beterböcek 07-09-08, 17:36 haklısın valla aslı .:img-hyste aslşında tam bu tür rollerin süper adamı hakan abi :img-gun:aslinda her rolün adamıda nedense bencede silah eline bir başka yakışıyor yani.gece gündüzde çok beğendimdi ben oyunculunu :good:
kivanc_burcu 08-09-08, 18:56 en çok sevdiğim kötü adam tiplemelerinden
çok iyi bir oyuncu
artisttttt degilde gerçek oyuncu izlemek isterseniz adres hakan boyav tabi çok takdir ettigim, begendigim oyuncu ..hırsız polis de harikaydı
tebrik ve şans dilerim
iyi oyuncu çok begeniyorum, gözleri ile oynayabilen nadir oyunculardan evet HIRSIZ POLİS dizisinde çok başarılıydı
alıntıdır...
Arkadaşlar Facebook Kalpsiz Adam grubunda dizi ile ilgili bazı yeni bilgiler var...Bunları sizlerle paylaşmak istiyorum....
Star Tv'nin Yeni Dizisi Kalpsiz Adam....
Sevgili Kalpsiz Adam grubu üyeleri, sizlerle güvenilir bir kaynaktan aldığım yeni bilgileri paylaşıyorum...
Not: Dizimizin çekimleri 8 Eylül itibariyle başlamıştır...
Dizinin Yapımcısı: Bkm
Yönetmen: Hatırla Sevgili dizisinden tanıdığımız Ümmü Burhan
Özgün Hikaye: Yılmaz Erdoğan
Dizinin Senaristleri: Ayşin AKBULUT, Halid ŞİMŞEK ve Aytuna TOSUNOĞLU
Senaryo Danışmanı: Sırrı Süreyya Önder....
Başroller: Bülent İNAL ve Saadet Işıl AKSOY
Diğer önemli roller ise; İdil Fırat, Arif Erkin, Arsen Gürzap, Rıza Akın, Murat Daltaban, Hakan Boyav, Mete Horozoğlu, Güneş Sayın, Ali Savaşçı, Batur Belirdi, Nursel Köse ve Serkan Kuru.
BAKAN FİLM SETİNDE!... RECEP YAZICIOĞLU’NUN YAŞAMINDAN EKRANLARA UYARLANAN VE BÜYÜK İLGİ GÖREN KÖPRÜ DİZİSİNİN ARDINDAN, “SÜPER VALİ”NİN YAŞAMINDAN KESİTLERİN SUNULDUĞU "VALİ" İSİMLİ SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI!...
10/9/2008 15:41
Yapımcılığını Ata Türkoğlu, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği filmin çekimlerine Denizli’de başlandı. Ocak ayında hem tüm Türkiye’de hem de Avrupa’da aynı anda vizyona girecek filmde, Erdal Beşikçioğlu, Uğur Polat, İsmail Hacıoğlu, Şemsi İnkaya, Şebnem Dönmez, Hakan Boyav, Ayşegül Ünsal, Gökhan Soylu, Türkü Hazer, Hakan Gerçek, Orhan Aydın ve Halit Ergör oynuyor.
benden de bir haber uçankuş da buldum
beterböcek 12-09-08, 09:32 hakan abi durdu durdu atağa kalkjtı .:happy0064Vali filminin aksiyon olduğu belli .kalpsiz adam dizisi de mi aksiyon diyeceğim ama konusunu okudum pek öyle bir diziye benzemiyor.daha çok bayanlara yönelik sanırsam.takipçiniz hakan abi :img-pilot başlasın şu dizi artık :good:
beterböcek 12-09-08, 09:38 ben de VALİ ile ilgili bunu buldum .KALPSİZ ADAM la ilgili pek bir şey bulunmuyor ama bye
Koliba Film, merhum Recep Yazıcıoğlu’nun yaşamından ekranlara uyarlanan ve rating rekorları kıran Köprü dizisinin ardından, “Süper Vali”nin yaşamından kesitlerin sunulduğu bir sinema filmine imza atıyor: VALİ…
Yapımcılığını Ata Türkoğlu, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstlendiği filmin çekimlerine Denizli’de başlandı. Ocak ayında hem tüm Türkiye’de hem de Avrupa’da aynı anda vizyona girecek filmde, Erdal Beşikçioğlu, Uğur Polat, İsmail Hacıoğlu, Şemsi İnkaya, Şebnem Dönmez, Hakan Boyav, Ayşegül Ünsal, Gökhan Soylu, Türkü Hazer, Hakan Gerçek, Orhan Aydın ve Halit Ergör oynuyor.
BAKAN’DAN HÜZÜNLÜ ZİYARET…
Geçtiğimiz hafta Denizli’de başlayan ve halkın büyük ilgisiyle karşılaşan çekimleri, dün de (9 Eylül Salı) Devlet Bakanı Said Yazıcıoğlu ziyaret etti… Merhum Recep Yazıcıoğlu’nun en son görev yaptığı ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybettiği Denizli ilinin kendisi ve ailesi için çok önemli olduğunu vurgulayan Yazıcıoğlu, “Rahmetli ağabeyim görev yaptığı bütün yerlerde büyük bir şevkle ve heyecanla çalışmıştır. Ancak Denizli onun için ayrı bir önem taşıyordu… Ne yazık ki bu kadar sevdiği bir yerde onu çok vahim bir kaza sonucu kaybettik… Şu anda o üzücü sahneyi yeniden yaşıyor gibi oldum… Ancak Koliba Film’e bize, sevdiklerine, bu sinema yapıtını armağan ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Köprü dizisi ve Vali, sadece Merhum Recep Yazıcıoğlu’na değil, devletine hizmet için her tür fedakarlığı yapan, icraatlarıyla Türk siyasi hayatına geçen tüm siyasetçilere adanacak yapımlardır” dedi.
Çekimler için Valilik binasına dönüştürülen Denizli Lisesi’ne gelen Yazıcıoğlu’na, merhum Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Mehmet Kemal ve kızı Necla Yavi ve Denizli Valisi Yavuz Erkmen de eşlik etti… Film ekibi ve yapımcı Ata Türkoğlu ile görüşen Yazıcıoğlu, kardeşini canlandıran Erdal Beşikçioğlu’nu çok başarılı bulduğunu belirterek, “Beşikçioğlu ağabeyimi çok iyi oynuyor, vücut dilini çok iyi kullanıyor. Üstelik merhum ağabeyim ile Erdal Bey arasında fiziksel benzerlik de var. Erdal beye Vali karakteri çok yakıştı” diye konuştu.
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu Kemal Yazıcıoğlu ve Necla Yavi ile yakından ilgilenen Erdal Beşikçioğlu ise, “Dizi çekimleri sırasında merhum Valimizin ailesinden büyük destek aldık. Filmin çekimlerinde de başta Denizli Valimiz Yavuz Erkmen olmak üzere tüm Denizli halkının büyük ilgisiyle karşılaştık. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Sayın Valimizi oynamaktan büyük haz alıyorum. Valimize benzetilmek benim için gurur verici… Rahmetli Recep Yazıcıoğlu’nu iyi oynamak için elimden geleni yapıyorum” dedi.
Merhum Recep Yazıcıoğlu’nun yaptığı icraatlar ve saygın kişiliğiyle Denizli ili ve Denizlililer açısından büyük önem taşıdığını kaydeden Denizli Valisi Yavuz Erkmen ise, “Vali filminin Denizli’de çekiliyor olması bizim için büyük mutluluk… Merhum Recep Yazıcıoğlu’nu, onun hatıralarını bize yaşatacak Vali filmine tüm halkımızla birlikte elimizden gelen bütün yardımı yapmaya hazırız” diye konuştu.
beterböcek 13-09-08, 17:54 http://i288.photobucket.com/albums/ll198/susiozom/1f49257333931.jpg
beterböcek çok güzel bir resmini bulmuşsunuz hakan beyin . Dizimizi yada hakan beyin filmini ne zaman izleyebileceğiz acaba ? ben çok meraklanmaya başladım yani , itiraf edeyim.
beterböcek 15-09-08, 09:40 aslı* , VALİ filmi ile ilgili bunu buldum.Ama hakan abiyle ilgili hiç bir resim bulamadım.aslında filmle ilgili resim bulamadım.
Ocak'ta Sinemalarda...
Süper Vali Recep Yazıcıoğlu’nu Erdal Beşikçioğlu’nun canlandıracağı filmde, Uğur Polat, İsmail Hacıoğlu, Şemsi İnkaya, Şebnem Dönmez, Hakan Boyav, Özgür Çevik, Ayşegül Ünsal ve Gökhan Soylu rol alacak. Yapımcılığını KOLİBA FİLM/ Ata Türkoğlu, yönetmenliğini M. Çağatay Tosun’un üstleneceği VALİ’nin müziklerini ise Gökhan Kırdar/LOOPUS hazırladı.
Vali’yi yeni görev yeri Denizli’de farklı sorunlar, farklı tehlikeler ama aynı hedef ve aynı ülkü bekliyor: VATANA VE HALKA HİZMET... O, yeri geldiğinde canı pahasına, halkına ve devletine hizmet etmiş, sağlam karakteri, güçlü iradesi, sıradışı fikirleri ve enerjisiyle insanların güvenini kazanmış bir Vali...
VALİ'de, yeniçağ dünyasında, gizli ya da açık biçimde sergilenen politik oyunlar-komplolar ve uluslararası ilişkiler çıkar noktasında yer alan enerji meselesi de irdeleniyor. Sinemaseverler, Vali’de, Türkiye üzerine oynanan oyunlar ve bu oyunu bozmak isteyen vatansever karakterlerin mücadelesine tanık olarak Türk tarihinin son dönemlerinde yaşanan ibret veren olayların perde arkasını, hala çözülemeyen sır ölümlerin esrarını ve yüzyıllar boyu ülkemizin karşı karşıya olduğu entrikaların kaynağını öğrenecekler.
VALİ, ülke insanının sorunlarına kafa yoran ve bu uğurda kavgadan çekinmeyen kişileri ön planda tutarak bir başka Türkiye gerçeğini sinemanın gerçekliği ile beyazperdeye yansıtacak.
Vali Faruk Yazıcı’nın neredeyse çocukluktan beri arkadaşı olan MTA mühendisi Ömer Uçar ve arkadaşlarının, bölgedeki zengin uranyum madeni yatağıyla ilgili elde ettikleri bilgi üzerine başlayan şüpheli ölümler... Birbiri ardına kaybedilen pırıl pırıl, vatansever, fedakar bilim adamlarımız... Ve bu düzenin sürmesini isteyen sermayenin ardındaki gizli ve açık güçler... Kısacası Türkiye çıkarlarını koruyup ülke insanlarının menfaati için elini taşın altına koyanlarla, taşları/kayaları yukarıdan üstümüze yağdıran çıkar grupları arasındaki çekişmenin hikayesi... VALİ, hikayenin başrolünde olan Faruk Yazıcı’nın bu uğurda sürdürdüğü kavgaya, inada ve azme çevirecek kameraları...
kaynak:kolibafilm
erdalbaser 17-09-08, 07:11 sayfama verdiğiniz destek için hepinize tekrar teşekkür ederim .
Bir kaç resim paylaşmak istedim .
http://img152.imageshack.us/img152/331/haxtg0.jpg (http://imageshack.us)
sitemde HALİL İBRAHİM YILDIRIM isimli bir izleyicim çizmiş . Portre karikatürüm . Müthiş güzel bir çalışma.:good:
http://img295.imageshack.us/img295/589/hugflv047gh6.jpg (http://imageshack.us)
kalpsiz adam dizimizden
ve VALİ filminden.
http://img364.imageshack.us/img364/6569/hugflv034ju6.jpg (http://imageshack.us)
Kalpsiz Adam sayfasindan sonra kendi sayfanizdan da butun paylasimlariniz icin tekrar tesekkurler.Sevgiler,basarilar bye
Eklediğiniz resimlerin herbiri bi harika...
Karikatürü yapan arkadaşın ellerine sağlık...Gerçekten çok hoş olmuş...
Kalpsiz Adam dizisinin oyuncuları arasında Murat Daltaban'ı görmekte pek hoştu...
Ve en son Vali filminden eklediğiniz resim ayrı bir güzel..pek bir karizma çıkmışsınız...Oturuş , bakış süper...Eski arabalara her zaman bir merakım olmuştur...Ama özellikle chevrolet impala...:img-wink:
Emeğiniz için çok teşekkürler...Kalbimiz her zaman sizinle...
Sevgiyle ve Sağlıcakla kalın...
bu film ne zaman vizyona girecek ve eğer kaçırdıysam üzülürüm:img-cray:
köprü dizisine doyaman biri olarak izlemek istiyorum bu filmi:img-cray:
koliba filme teşekkür edıyorum bu sayfadan:good:
Recep beyin hayatı gerçekten bir film:img-wink:,değerini anladıkları için.
köprü kıtabını okudum.izledım ve şimdi filmıne giidiceğim
ben bir kamu yönetımı öğrencisi olarak,recep beyi,kendıme idol edındım:img-wink:
imkansız ama,said beyden daha fazlasını dınlemek isterdım:img-cray:
Hakan bey,sizi bu filmde görmek benı sevındırdı:happy0064
yeni dizide başarılarbye
beterböcek 18-09-08, 05:55 evet abi , film dizi ne zaman gösterilecek.Resmi sitendede tarih vermyorsun.Bir de abi o araba inönü devrinden kalmış galiba :img-hysteresmi sitende o araba benim değil demişsin başka resim vermişsin.
http://img227.imageshack.us/img227/2672/hugflv037oh4.jpg (http://imageshack.us)
hangisi filmdeki araban abi.bumu ,eski olanmı?
simdi beterbocek bir tahminde bulunayim:).ben kopru dizisini izliyordum.orada kotu adamlarin:img-hyste hep son model cipleri ve arabalari vardi.vali filminde de eger Hakan bey kotu bir adami canlandiriyorsa senin ekledigin daha modern ve lux,cip gorunumlu araba filmde kullanacagi arabadir.Hakan bey eger eski model amerikan arabalarina merakliysa diger araba da kendi arabasidir diye tahmin yuruttum:icon_whis
beterböcek 22-09-08, 19:11 iş bulmacaya döndü :img-hyste hakan abi duy sesimizi :happy0064kamuoyunu aydınlat abi.Hangisi filmdeki araban ? hangisi kendi araban ? mesele bununlada bitmiyorki buyrun hakan abinin gene resmi siteden bir kaç araçlı resmi daha :img-hyste
http://img384.imageshack.us/img384/8540/motohaxiq7.jpg (http://imageshack.us)
başımıza birde bu motor çıktı :img-hystehangisi film hangisi değil şaşırdık valla .aydınlat bizi hakan abiiiiiiiiiiiiiii:bilmim
beterböcek 22-09-08, 19:16 bence motor hakan abinin değil.onu tanıyorum ve hiç motor sürerken görmedim ama genede bilmiiiimmm tabi.öyle eski model arabası veya cipide yok.
bence eski model vali nin arabasıdır.yeni cipte hakan abinin filmdeki arabasıdır.tahminim bu benim.bakalım görüceğiz.:img-yes:
erdalbaser 26-09-08, 17:44 :img-hyste escalade rol gereği benim arabam.:img-yes: İnönü devri arabası HAKAN GERÇEKin canlandırdığı karakterin arabası.:img-yes: VALİ nin arabası tabii ki mercedes :img-yes: ve motor arkadaşımın motoru filmle ilgisi yok.:img-yes:
özel hayatımda arabam yok .:img-yes: başka bir deyişle , bütün SARI ARABALAR (taxiler) benim arabam.:img-hyste
Arabaya hiç hevesim olmadı.
Hep teknelere hevesim oldu.:img-yes:
SAĞLIKLA KALALIM.
beterböcek 28-09-08, 07:34 hakan abi bende seni hiç motorla , arabayla görmedim zaten.ama madem tekne diosun.
HAKAN BABA bize tekne yapsanaaaaaaaaaaaaa yapsanaaaaaaaaaaaaaa :happy0064
http://http://i80.photobucket.com/albums/j170/arzuinan/bizbize/bscap071-2.jpg
kalpsiz adam dizininde fragmanlarını gördüm hakan abi.başarılar dilerim.takipçiniz abi.:good:
Hakan bey '' Kalpsiz Adam ''
dizinizin fragmanlarını seyrettim...Kaliteli bir dizi ile ekranlarda yer alacağınıza eminim.Başarılar dilerim. Konusu çok ilginç.Sloganı ise çok hoşuma gitti.
İLK KEZ BİRİNİ SEVDİM / AMA BAŞKASININ KALBİYLE
beterböcek 30-09-08, 04:48 KALPSİZ ADAM başlığı daha dizi başlamadan kapanacak gibi.:img-yes:sanırım bu dizi inş.çok tutacak gibi hakan abi.hayırlı olsun şimdiden abi.:img-yes:
beterböcek 30-09-08, 04:54 bu arada HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN :love05:
beterböcek 01-10-08, 05:46 http://img507.imageshack.us/img507/1429/bscap070ib3rv4.jpg (http://imageshack.us)
[IMG]http://img507.imageshack.us/img507/bscap070ib3rv4[URL=http://imageshack.us]http://img507.imageshack.us/img507/1429/bscap070ib3rv4.jpg (http://g.imageshack.us/img507/bscap070ib3rv4.jpg/1/)
herkesin bayramını kutlarım.
hakan beyin resmi sitesinden , yeni resimler.:good:
http://img355.imageshack.us/img355/8941/hugflv051wa3.jpg (http://imageshack.us)
ve bu resmini çoook beğendiğimi itiraf edeyim.:img-ok:
http://img72.imageshack.us/img72/8822/hugflv055ce9.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar bir arkadaşımız KALPSİZ ADAM dizisinin grubunu kurmuş
linki
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=4900
bu arada hakan boyavda olmasa diziden habersiz kalacağız onun ellerine sağlık ve tabi bu foruma resimleri taşıyanlarından
beterböcek 01-10-08, 18:11 aslı* paylaşım için teşekkürler.
mrs hemen gruba katılalım.
Ayrıca arkadaşlar , hakan abinin sitesine de katkı sağlayalım.:img-punk:
http://img403.imageshack.us/img403/8968/hugflv026uj3.jpg (http://imageshack.us)
bu resim paylaşılmışmıydı bilmiyorum ama , TİYATRO size yakışıyor Hakan bey.:img-yes:
beterböcek 03-10-08, 17:19 http://img231.imageshack.us/img231/2802/11h5t8hts6.jpg (http://imageshack.us)
|
|