Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - Yorumlar (Haberler, İzlenme Oranları, Replikler, Senaryolar)
EVRİMMM ve OKYNSS süpersiniz:) Lütfen devam edin
cnm sende süpersin sende dewam et baskalarına demekle omassssss :):):)
evrimmm'cim cok saol senaryon için :love05:
okynss,DemirDoğan ve oyuncakbulut sizinde ellerinize saglık:good:
bizim üç bacılar burayı okusunda görsün bakalım senaryo nasıl yazılırmış :img-hyste
Okynss senaryonu çok beğendim...:img-in_lo:img-in_lo
devamlarını bekliyorum(en kısa zamanda):good::good:
evrim sende güzel gidiyosun devam et lütfen:img-wink:
Esen'im kıymetlim sonunda burayada yazdırdık sana. Sağol
Evrimm, OKYNS, Yaşamak güzel, Demir Doğan hepiniz harikasınız siz olmasanız bugün nasıl geçerdi bilmiyorum. Hepiniz harikasınız
evrimmm canım beni kırmayıp yazdığın için çokk sağol:happy0064:happy0064.Gerçekten çok hoş olmuş canım senaryon:):)
Ayrıca diğer senaryo yazan arkadaşlar hepinizin eline sağlık valla.Hepiniz süpersiniz.Özellikle oyuncak bulut bizi güldürdüğün için çok sağol canım ya:img-wink::img-wink:
Bu arada senaryo yazmaya başlayanlar(evrimmm yasamakgüzel88 oyuncak bulut okynss) bir kere yazmaya başladınız artık.Sakın hiç biriniz yarıda kesmeye falan kalkmayın ha:icon_whis:icon_whis
Teşekkür ederim arkadaşlar..Bir deneyeyim dedim öylesine karalama yaptım..Devamını en yakın zamanda getirmek isterim..
Ay bayıldım...Vallahi gülmekten bayıldım..Ofiste basıldılar demek...
yasamakgüzel88 harika bir senaryo..Müthişti ya..
fatma yine harikalar yaratmışsın:D:D
yemin ediyorum okumaya doyamıyo insan:img-blush:)
devamını daha uzun yazarsan gerçekten çok sevinicem
merakla bekliyorum:good::img-blush
evrimmm ve Okynsscum harikasınız devam edin mutlaka :) :)
bana bak Fatmaaa ben o Ali'nin kafasını kırarım bak :img-hyste benide Sütçü katili etme Demir'e dövdürt onu bi güzel :) :) ellerine sağlık canım benim devam et durma sakın :good:
yasamakguzel88 26-05-08, 19:44 Bende çok uzun yazmak istiyorum ama organik kimya izin vermiyor:):happy0064 Tuuba bekle dur Ali son bir bomba patlatcak sonra zaten demiri tutabilene aşk olsun
Bende çok uzun yazmak istiyorum ama organik kimya izin vermiyor:):happy0064 Tuuba bekle dur Ali son bir bomba patlatcak sonra zaten demiri tutabilene aşk olsun
Organik kimyaya karşı boynum kıldan ince bak :) :) yahu daha ne bombası patlatacak o, e zaten Demir'i tutmak isteyen olacağını zannetmiyorum açıkcası :) :img-hyste
bekliyoruz yaşamakgüzel88 bomba patlasın demir de coşsun ..bu arada bu yazdıkların olursa var ya ben kalpten giderdim ya heralde ama sinirden ölmektense heyecandan ölürüm daha iyi...
kardelen2086 26-05-08, 20:41 -->>yasamakguzel88;
senaryon bayağı heyecanlı bir şekilde ilerliyor....aştın kendini valla canım....bizimkiler mekan ve zaman tanımıyorlar artık:love05:...ellerine yüreğine sağlık:happy0064....inşallah devamını en kısa sürede eklersin...bye
-->>evrimmm;
senaryon çok güzel olmuş canım:img-wink:ellerine yüreğine sağlık:happy0064....ama umarım devamı gelen tüyolara benzemez...bari senaryolarda mutlu olalımbye
-->>okynss;
senaryonu çok güzel bir şekilde bitirmişsin...ellerine yüreğine sağlık:happy0064...aslında devam da edebilirsin...eminim ki daha bir sürü konu çıkar.
hepinizin ellerine yüreğine sağlık arkadaşlar...siz olmasınız dizinin senaryosundan kaynaklanan şu sıkıcı hava nasıl dağılırdı inanın bilmiyorum?:icon_sorriyi ki varsınız:happy0064
yaşamak güzel 88 harika gidiyorsun. organik kimyada kolay gelsin ama bu akşam devamı olur mu haber verirsen sevinirim.
okynss supersin, su 3 bacilara biraz ders versen???
devamini bekliyorummm
Okynss senaryon muhteşem olmuş yine ya bayıldım...:img-blush:img-in_lo
devamını bekliyorum:img-icecr:img-blush
yasamakguzel88 26-05-08, 21:12 Okynuss canım süpersin...Ellerine ve yüregine sağlık:happy0064
Evrimm, OKYNSs, Yaşamakgüzel, Demir Doğan
Ellerinize sağlık arkadaşlar..
Bize vuslatı çok gören senaristlere inat hep vuslat hep vuslat..:love05:
Ya Fatmacığım, olmadı şimdi, yeni bölüm daha gelmiş hemde Demir kudurmuş bir halde..Bu gece bana uyku yok..
Kuduran Demirin Asiyi görünce yapacaklarıı düşünmekten ben kuduracağım..
Boşver kimyayı, yaz anacım.. Demirin kimyasına takılalım biz.. Fe :img-hyste
yasamakguzel88 26-05-08, 22:43 Ya Fatmacığım, olmadı şimdi, yeni bölüm daha gelmiş hemde Demir kudurmuş bir halde..Bu gece bana uyku yok..
Kuduran Demirin Asiyi görünce yapacaklarıı düşünmekten ben kuduracağım..
Boşver kimyayı, yaz anacım.. Demirin kimyasına takılalım biz.. Fe :img-hyste
Yazmıcaktım ama yazim:) Kudurmuş demir bakalım neler yapıcak :happy0064
gizemliyim 26-05-08, 22:49 evrimmm,okynss,yasamakguzel88 senaryolarınız çok güzel ellerinize,yüreğinize sağlık:img-in_loBizim senaristlerde saçma sapan ayrılık sahneleri yazacağına sizler gibi vuslat sahneleri yazsalar ama nerdeee:img-cray:İlla seyirciyi mutsuz edecekler:hıhsinir edecekler..fıtık edecekler:img-tomat
Forumun senaristlerine teşekkür:img-kiss:Dizinin senaristlerine domates :img-tomat:img-tomat:img-tomat
Yazmıcaktım ama yazim:) Kudurmuş demir bakalım neler yapıcak :happy0064
Saol arkadaşım, o uzun gecede neler olduğunu nokta virgül rica edeceğim..:img-in_lo
Hayal gücümüze bırakma, inadına vuslat..hep vuslat..
Ohh..senaristler çatlasın..:happy0064
yasamakguzel88 26-05-08, 23:34 Saol arkadaşım, o uzun gecede neler olduğunu nokta virgül rica edeceğim..:img-in_lo
Hayal gücümüze bırakma, inadına vuslat..hep vuslat..
Ohh..senaristler çatlasın..:happy0064
Çok yoruldum canım..İNŞALLAH YARIN SABAH..gece vuslatı kafamda yazarım merak etme...güne vuslatla uyanırsın:happy0064
Çok yoruldum canım..İNŞALLAH YARIN SABAH..gece vuslatı kafamda yazarım merak etme...güne vuslatla uyanırsın:happy0064
Ayy Fatma en ince ayrıntısına kadar istesem.. çok mu terbiyesiz olurum... Ya ilaç gibi geliyor senaryon... Hele Ali'nin suratına inen tokatlar varya... içimin yağlarını eritiyor....
fatma bayıldım yine yazdıklarına ya devamını çabuk yazarsan çok makbule geçer emin ol:happy0064:D:D
yasamakguzel88 27-05-08, 11:34 Son bölüm epey bir kısa oldu ama ders çalışıyorum..Gün içinde devamını getiricem inş.)
fatmaa öldürdün gülmekten beni ya...
demirden o lafları duymaya alışık değilim ben valla:img-hyste:D:D
devamını bekliyorum cnm:happy0064:img-pilot
Fatmaaaa o +18 işaretide nedir anacımm :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yavrum hiç çekinme sen devamını getir bak, biz alışkınız zaten bak hiç şikayet yok hani benim :) :) :) devammmmmm ama uzun uzun mümkünse canım :good:
yasamakguzel88 27-05-08, 11:50 +18 :) aman çocukların terbiyesini bozmim dedim...Dizieede böyle sahneler olmayacagı için ben açık açık yazim dedim..Devamı inşallah gelicek canım:) bende öyle umuyorum:happy0064
gizemliyim 27-05-08, 11:51 Bende +18'e koptum:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Devam et canım iyi gidiyorsun:)
Son bölüm epey bir kısa oldu ama ders çalışıyorum..Gün içinde devamını getiricem inş.)
+18 mi?:img-hyste:img-hyste(allemsin yaaa)
sen yinede fazla abartma + 18 aman diyim başına bir şey gelmesini istemem
hangi dersi çalışyorsunda bunları düşündürtüm yazdırıyor ilham alıyorsun
bende çalışıyorum ama benim çalıştığım ders kabuslar görmeme neden oluyor söyle bende senin dersinden çalışacam :img-hyste
yasamakguzel88 27-05-08, 12:23 +18 mi?:img-hyste:img-hyste(allemsin yaaa)
sen yinede fazla abartma + 18 aman diyim başına bir şey gelmesini istemem
hangi dersi çalışyorsunda bunları düşündürtüm yazdırıyor ilham alıyorsun
bende çalışıyorum ama benim çalıştığım ders kabuslar görmeme neden oluyor söyle bende senin dersinden çalışacam :img-hyste
Yok canım abartmam merak etme..Kimya çalışıyorum...Organik ama yakında insan kimyasına geçicem..BÜTÜN hatlarıyla..İlham kaynağım o :happy0064
+18 :img-hyste:img-hyste
bi an korktum ne cıkıcak diye ama dizilerde bile verilen sahne onlar Fatma normal dimi :img-hyste hem bnm yas tutmuyo yazma öyle gözünü yiyim :img-hyste:img-hyste:icon_whis
Yok canım abartmam merak etme..Kimya çalışıyorum...Organik ama yakında insan kimyasına geçicem..BÜTÜN hatlarıyla..İlham kaynağım o :happy0064
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
çok güzel yaaa...ellerine sağlık...tam insan kimyasında kesmişsin ama olsun...
bular hayatın gerçekleri canım....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
sanırım bundan sonra da fizikokimyaya geçeceksin....:img-hyste
devamını bekliyoruz...:good:
tüm senaryo yazan arkadaslara cok tsk ediyorum, harika seyler yaziyorsunuz,
devamini beklerimmm...
Fatmacım ve diğer arkadaşların ellerine sağlık....Dizi nasıl ilerliyor malum...valla moralsiniz bize...çok teşekkürler....
yasamakgüzel88 senaryonu yazarken nereden ilham alıyorsun yahu.Avatarına bakıptamı yazıyorsun:)Asi ile Demir yalnız kalmasınlar yani zaman ve mekan tanımıyorlar:img-hyste:img-hysteHatta yalnız akalmayı bile beklemiyorlar çoğu zaman.Sayende Defnelerden önce anne baba olacaklar:img-hyste:img-hyste
Şaka tabi:):)Devam et sen okumak gerçekten çok keyifli oluyor.Gecenin sonunda neler olacak bakalım:img-blush:img-blush:img-in_lo:img-in_lo
yaşamak güzel çok güzel yazmışsın bakalım böyle günleri görebilecekmiyiz
prisoner_386 27-05-08, 15:48 Yaşamakgüzel mükemmel gidiyosun...Neymişsin sen böyle yha??Taş çıkarttın senaristlere..Yalnız +18 de gözümden kaçmadı hani..Senaristler seni rtük e şikayet edicekler bu gidişle..Aslında + 18 olduğundan deil;kendileri böyle sahneleri yazamadıkları için:D:D
fatma harika yazmışsın yine eline,hayal gücüne ve klavyene sağlık:happy0064
valla söyleyecek başka söz bulamıyorum...anladın sen onu:img-pilot:img-blush:img-icecrdevamını bekliyorum:img-wink:
yasamakguzel88 27-05-08, 17:56 fatma harika yazmışsın yine eline,hayal gücüne ve klavyene sağlık:happy0064
valla söyleyecek başka söz bulamıyorum...anladın sen onu:img-pilot:img-blush:img-icecrdevamını bekliyorum:img-wink:
Ya ben kendi yazdıklarıma gülüyorum valalhi..Sizler böyle söylemeseniz ben o ilk bölümden sonrasını yazmayazaktım..Çok teşekkür ederim
Ya ben kendi yazdıklarıma gülüyorum valalhi..Sizler böyle söylemeseniz ben o ilk bölümden sonrasını yazmayazaktım..Çok teşekkür ederim
anacım ne yaptın seennn :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
kızım siteyi kapatıcaklar bak senin yüzünden haberin olsun :img-hyste:img-hyste
anacım ne yaptın seennn :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
kızım siteyi kapatıcaklar bak senin yüzünden haberin olsun :img-hyste:img-hyste
Ayyyy:img-hyste:img-hyste
hakkaten yaaaa
bizi depresyondan cikarirken modlarimizi da cileden çikarmayasinnn
Ama Boyle bi senaryo bu foruma gerekliydi...:img-hyste
ismin fatma galiba
şimdi modlardan asici manyaklar fantezilerinizi başka platformda paylaşın diye uyarı almazsak iyi
yazmaya devam dicem ama korkuyorum +18 in artısı artacak diye :img-hyste:img-hyste
sen devam et ama genel izleyici olsun bu sefer
bence sorun yok:D
senaryoları süper fatmanın karışmayın bakim...senaristlerdende böyle sahneler isiyozz ama o sahne için artık genel izleyici değil cnsellik 18+ felan yazarlar:Dbence devam et..:D
izlerken uttandım vallaha inş.küçükler girmiyodur...ama o sahnelerii düşünmek ve hal kurmak bile yetiyor
hepnizie çok tşkrler süper senaryolarınız...
Fatmacım, bayıldım ben bu kimya dersine:img-hyste:img-hyste
Hep kimya.. tam kimya..:img-hyste
Devam anacım, +30 bile yapabilirsin hiç mahsuru yok:img-hyste
Amaç foruma kimya dersini sevdirmek, değil mi?:img-hyste
yasamakguzel88 27-05-08, 22:06 Fatmacım, bayıldım ben bu kimya dersine:img-hyste:img-hyste
Hep kimya.. tam kimya..:img-hyste
Devam anacım, +30 bile yapabilirsin hiç mahsuru yok:img-hyste
Amaç foruma kimya dersini sevdirmek, değil mi?:img-hyste
Biraz kızdırcm bundan sonra sizi:) Şimdiden domatesleri atmaya başlayabilirsiniz...
Fatmacım sen neler yazdın öyle..
Ama kısa kesmişsin,daha ayrıntılı yazsanda bizde neler yapıldı anlasak..
Valla forumun yeni beyaz dizi yazarı mı desem yada barbara cartland mı bilemedim valla gülümsememi sana borçluyum keşke böyle sahneler olsada izlesek,birileride hasetinden ortadan ikiye yarılsa,tez zamanda ayrılk dilerim onlara..
Yani bekar hayranları açısından canıımm:))))))))))))
sevgili oyuncak bulut sabah sabah yerlere yıkıldım senaryonuzu okurken. Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
Esen kızım sen bir alemsin yaa...
İnan diğer sitede aşk senaryolarını yazan sen değilmişsin gibi geliyor... Sende gerçekten çift kişilik başladı...
Geceleri en romantik aşk kadını...
Gündüzler en hasında Kadırgalı Esen havaları...
:img-hyste:img-hyste Sabah sabah güldürdün ya beni ne diyeyim daha sana...
DEMİR MURADIN OLSUN EMİ...
Link vermek yasagi varmi,bilmiyorum..varsa MOD silsin bu mesagi ltf.
bu linkde görkemi sarhos kazada görebilirsiniz....iyice uyuz oldum ali/görkeme
http://video.google.de/videoplay?docid=-7609612093662507577&q=asi+dizi&ei=0fU8SJTpIYPy2wLhx6XpAw&hl=de
Allahım sabah sabah ders arası gülmekten öldüm.Kimin sayesinde tabiki oyuncak bulut senin sayende :img-wink:
Süpersin arkadaşım tam gaz devam:happy0064:happy0064
oyuncak bulut 28-05-08, 09:11 Sende gerçekten çift kişilik başladı...
Geceleri en romantik aşk kadını...
Gündüzler en hasında Kadırgalı Esen havaları...
:img-hyste Sabah sabah güldürdün ya beni ne diyeyim daha sana...
DEMİR MURADIN OLSUN EMİ...
:img-hyste
yok ayol yok normalde romantiklik kiiiim ben kiiiim, görebileceğin en odun kişilik falanım :img-hyste valla öyleyim ama :) bu dizi biraz kanımı sulandırmıştı hani Demir'in bakışları falan fişkan :img-hyste
ama dizi sapıtınca ben de eskisinden daha beter bi hale büründüm görüyorsunuz işte :)
diyorum size işte Asi'yle Demir'in ölmesini ve ruhlarının Senede Bir Gün filmindeki gibi gökyüzünde buluşmasını istiyorum ben :happy0064:img-hyste bu senaryoyu da öyle bitirebilirim :icon_whis:img-hyste
herkese yorumlar için çok teşekkür ederim :img-blush:img-wink:
:img-hyste
yok ayol yok normalde romantiklik kiiiim ben kiiiim, görebileceğin en odun kişilik falanım :img-hyste valla öyleyim ama :) bu dizi biraz kanımı sulandırmıştı hani Demir'in bakışları falan fişkan :img-hyste
ama dizi sapıtınca ben de eskisinden daha beter bi hale büründüm görüyorsunuz işte :)
diyorum size işte Asi'yle Demir'in ölmesini ve ruhlarının Senede Bir Gün filmindeki gibi gökyüzünde buluşmasını istiyorum ben :happy0064:img-hyste bu senaryoyu da öyle bitirebilirim :icon_whis:img-hyste
herkese yorumlar için çok teşekkür ederim :img-blush:img-wink:
ay bunu bitir.. hatta o tarafta da çemkirsin asi...
ama diğer senaryonu lütfen iyi bitir...
Ay Esen nediyeyim sana. Beni çok güldürdün. Romantik senarist çizginden bakıyorum komedi çizgisine doğru kayıyorsun. Ben bu Esen'i de çok sevdim.
Devam et şekerim. Bari burda yüzümüzden tebessüm eksik olmasın.
Düğün 20 Haziran'da!...
MURAT YILDIRIM İLE BURÇİN TERZİOĞLU, 20 HAZİRAN'DA EVLENİYOR!...
Geçtiğimiz yıl birlikte rol aldıkları 'Fırtına' dizisinin setinde tanışan Murat Yıldırım ile Burçin Terzioğlu, 20 Haziran'da evleniyor. Çift daha önce de dizide senaryo gereği evlenmişti.
Kanal D'de yayınlanan 'Asi' dizisinin çekimleri için Antakya'da bulunan Murat Yıldırım, setin tatile girmesiyle birlikte düğün için İstanbul'a geldi. Dizide bir türlü mutlu olamayan Demir adında bir karakteri canlandıran Yıldırım'la kendi gibi oyuncu olan Burçin Terzioğlu, düğünleri İstinye'de bir mekanda yapılacak.
Kaynak:Gecce.com
Ya çekimler halen devam ediyor... Hatta bugün bile çekim var... Naklen yayın aracımız Deniz iletti...
Murat'a mutluluklar diliyorum... Murat'ın mutlu olduğu yerde bende olurum...
paşaMurat
oyuncak bulut 28-05-08, 10:01 Dizide bir türlü mutlu olamayan Demir adında bir karakteri canlandıran Yıldırım
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
magazin haberleri bile farkında ayol Demir'deki bahtsızlığın..
bi 3 gacılar göremedi.. yüzünü güldürün artık şu Demir'in ya.... :img-hyste
Murat Bey evlensin, Demir Bey sürünsün.. olacak şey mi ya :img-hyste
fatma ve oyuncak bulut;
harikasınız...
senaryoları fazla geciktirmeyin:img-icecr:img-blush
brc.kelebek 28-05-08, 12:12 ya bişey farkettim..üç bacılar sapıttıkça..bizim senaristlerin başına vuruyor:img-icecr
bütün sitelerdeki senaryolarda ciddi +18 unsurlar gözlemliyorum..bunu da neye bağlasam bilemedim..
üç bacılar sendromu herkeste benzer semptomlar gösteriyor galiba:img-pilot
ya bişey farkettim..üç bacılar sapıttıkça..bizim senaristlerin başına vuruyor:img-icecr
bütün sitelerdeki senaryolarda ciddi +18 unsurlar gözlemliyorum..bunu da neye bağlasam bilemedim..
üç bacılar sendromu herkeste benzer semptomlar gösteriyor galiba:img-pilot
Aslında biz +18 meraklısı değiliz.. Dizimizde de bu sahneleri görmek gibi bir isteğimiz yok... 3 bacılar aşkı bize yaşattıktan sonra bu hale getirdiler.. eee bizde de film koptu.. +18 yazanımı ararsın... karakolda ayna var yazanımı ararsın her telden yazılmaya başladın... :img-hyste:img-hyste
Ama her senaryonun başka bir güzelliği var... O yüzden sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim...
oyuncak bulut süpersin!
:happy0064:happy0064:happy0064
bu senaryonun devamını lutfen yaz, günüme neşe kattın
cok tesekkurler :)
allah allah dizinin çekimleri bitti ve tatile girdi murat yıldırım düğün hazırlıkları için istanbula geldi öyle mi çekimler devam ediyo tatilde değiller ki
istinye istanbulda değil mi hani adanada olucaktı düğün bi dedikleri diğerini tutmuyo valla
hem düğün yerini zamanını kim verebilir ki basına murat yıldırım bi de ilişkim beni ilgilendirir demişti açıklama yapmamıştı peki bu haberleri kim veriyo en kısa zamanda röportaj yapılması lazım
allah allah dizinin çekimleri bitti ve tatile girdi murat yıldırım düğün hazırlıkları için istanbula geldi öyle mi çekimler devam ediyo tatilde değiller ki
istinye istanbulda değil mi hani adanada olucaktı düğün bi dedikleri diğerini tutmuyo valla
hem düğün yerini zamanını kim verebilir ki basına murat yıldırım bi de ilişkim beni ilgilendirir demişti açıklama yapmamıştı peki bu haberleri kim veriyo en kısa zamanda röportaj yapılması lazım
Fatma'cımm Esen'cim ve sevgili evrimmm hepinizinki çok güzel gidiyor devam mutlaka durmayın sakınn :good::good:
Cansu'cum evet İstinye İstanbul'da ama zaten haberin doğruluk payı tartışılır hani Deniz Hatay'da çekimlerdeydi bugün.. haber baştan bi uydurma gibi ama neyse evlenecekler orasının doğruluk payını biliyoruz :)
fatma ve evrim senaryolarını çok güzel gidiyo
devam edin...:love05::good:
archeologue 28-05-08, 15:36 Ali: geçti borun pazarı sür eşeğini Niğde'ye Asi.. artık benim pırlantamı taktın bi kere.
Demir: ne ne Niğde'de başı dertte bir Türk kadını mı varmış?????:img-hyste:img-hyste:img-icecr
Zeynep: çok zor durumdayım lütfen bana yardım edinnnnnnn....:img-tomat
Demir: koş hemen benim evime git koşşş ben Niğde'deki kadını kurtarıp geliyorumm:img-hyste:img-hyste
oyuncak bulut işte burası benim koptuğum andır:img-hyste:img-hysteellerine sağlık devamını bekliyorum:img-icecr
yasamakguzel88 senin senaryolarını da zevkle okuyorum çok güzeller:img-in_lo ellerine sağlık.
Acaba dedim dizi bitti de haberimiz miyok:img-hyste:img-hyste
Adam evlenicek bu kesinde otuz defa aynı haberin verilmesi kasıntı yarattı..Bööö geldi...
Ayrıca daha önce Adanada yapılacakmış düğün sonra vazgeçilmiş..Verilen mekan şu anda doğru..
anladık adam evleniyor
gözümüze soka soka aynı haberi hafta bir kere düzenli olarak haber yapılıyor anlamadım
allah mesut bahtiyar etsin
allah bir yastıkta kocatsın gözümüz yok
Fatma'cım...
+18 senaryondan sonra bu nedi be kuzum... İkinci Cem vakasımı bu...
Ama süpermen...sütçüsavar Demir yetişir... Sen üç bacılar olmadığın için sana güvenim sonsuz.. Hadi canım.. Fazla germeden kurtarlım şu kızı...
fatma kız naptı o ali öyle yaa piskopata bağlamış resmen:img-pilot
demir de kurtarsın asi yi ya kızın başına neler gelicek demirin daha haberi yok:icon_sorrdevamını merakla bekliyorum:good:
asi bağırsın ben tüm bedenimle demirin oldum desin bakalım ne yapacak psikopat bu ya..
ya bari siz yapmayın siniz senaryolarınız biraz umut verici olsun fatma sana güveniyoruz hadi demir oralardan geçiyo olsun aliin arabasını falan görsün elindeki sopayı alinin kafaya geçirsin ama ben öyle görüyorumki sen kötü bitireceksin...
Fatma..Yoksa sende mi üç bacılardansın..Seni dördüncü bacı ilan ediyorum..:img-hyste Ama hakkını yemiyim sen onlara bin basarsın...:good: Alalım sizin senaryolara gönderilim Sis yapıma..Onların kafaları çalışmıyor..Bari esinlensinler..:icon_whis
yasamakguzel88 28-05-08, 17:54 Sanırım içime neşe girdi çıkaramıyorum..Yazıcaklarımdan ötürü kızmayın bana:happy0064 bakalım bizi neler bekliyor..Demirin süpermanligi bana sökmez:happy0064
yok yok benim Fatma'ya güvenim tam o 3 bacılar gibi yapmaz asla :) :) endişeye gerek yok canlarım Süpermen Demir gelir birazdann :) O Ali'nşn de kafasını kırarım ben uyuz herif :mad72:
fatma o ali denen sütçü bozuntusu asi ye bişey yaparsa demire kalmaz ben öldürürüm valla onu:kahve:icon_sorrdevamını acilen bekliyorum:img-pilot
oyuncak bulut 28-05-08, 18:46 Sanırım içime neşe girdi çıkaramıyorum..
ben de bu söze sadece ama sadece Allah'ın sopası yok diyorummmm :icon_whis
ya da gülme komşuna gelir başına mı demeliydim? :icon_whis
ohh benim içimdeki neşe sana kaçtı :)
Fatma, sen bizi çıldırtcan mı? hadi yaz devamını, şöyle Alinin Demirin ellerinde parçalara ayrılışını görelim..
prisoner_386 28-05-08, 18:58 FAtma sen de Ali yi iyice abaza yaptın yahu:img-hyste:img-hyste..Ama güzel gidiyosun devam lütfen:happy0064
yasamakguzel88 28-05-08, 18:58 Fatma, sen bizi çıldırtcan mı? hadi yaz devamını, şöyle Alinin Demirin ellerinde parçalara ayrılışını görelim..
Yazdıkça kötü oluyor sanki..Kaç bölüm ekledim üst üste....
fatma devamnı bekliyorum canım..vallaa merakdan şimcik ölecek:)
harikasın kız cok beyendım ellerine saglık..:happy0064
aa sakın!duymamış olayım!!senin yazdıkları kötü olur mu cnm ya.
gittikçe daha güzel ve daha heycanlı yazıyosun emin ol:good:
valla şu 3 bacıları senin yanına staja yollamak lazım:img-pilot:good:
yeni eklediğin senaryoyu da şimdi okudum.süper olmuş:good:
süpermen demirim asiyi kurtarmaya geldi sonunda:img-blush:happy0064
alinin sonu kötü valla:Ddemir onu paramparça yapıcak..sonra ali acıların çocuğu gibi dolaşıcak ortalıklarda:img-pilot:D:D
gayet güzel oluyor anacım :) :) Ali'nin kafasını kafasını kırmakk lazımm... :)
Esen hanım sizinde öbür taraftaki senaryonuzu bekliyoruz efenim.. :) ona göreeee bakk:img-hyste
fatma bence o adam demire bişey yapmalı kafasına falan sopayı indirsin nasıl olsa arkadan kerim geliyo di mi?
ya bu adama ben bedenimle ve ruhumla demire aitim demesi bi le yetmedi valla helal olsun tebrik ederim..
ali en azından demircimizin ellerinde ölmedi fatmacımız yine en iyisini yazmış valla ah okudukça okuyasım geldi o aliyi öldüresim geldiye yine kerim zamanlamasına bitiyorum....
fatma son sahneyi okuyoken ağladım resmen ya tebrik ederim beni ağlatabilen ilk kişisin heralde...
ay bu da süper olmuş fatmaa ...harika gidiyosun:good:
demir ali ye az bile yaptı bence...
demek müsait değilmiş ha hayy güleyim bari:img-pilot:img-hyste
asi de canım çok korkmuş..:icon_sorrama demir tam zamanında yetişti
yetişemeseydi kim bilir o piskopat daha neler yapıcaktı.:icon_sorr
devamı ne zaman gelir canım?çok merak ediyorum ya...:icon_sorr:img-icecr:good:
yasamakguzel88 28-05-08, 19:25 Bu gece içinde yazıcam yarına bitiririm artık:) Teşekkürler begenmenize çok sevindim...
yaşamakgüzel88 ellerine sağlık çok güzel gidiyo...devamını 4 gözle bekliyorum...
Arkadaşlar İyi akşamlar !
Fragmanı izleyebileceğim bir yer var mı youtube'a girebiliyorum ama oraya fragman konulmamış başka bir siteye eklendiyse mesajla linki atabilir misiniz rica etsem? :img-wink:
Edit: Tamamdır izledim =)
Dün akşam anlattıklarında izlemiş gibi olmuştum ama izlemek farklı oluyor ya =)
İzlemek isteyen varsa ö.m ile link atabilirim.
fırtınanın asiyle benzerliği ne ben onu anlayamadım bi tek fırtınada da fırtına deresi vardı aside de asi nehri
köprüler ortak başka bişey göremiyorum ben:)
yasamakgüzel, benim ask romanim biti...vallah seni bekliyorum:-)))
:kahve
cok tsk,baya eylendirici
ALİ:Çok geç Asi,çok geç..Sana güzellikle teklif ettim anlamadın..O zaman kabul etseydin karım olarak sana dokunacaktım..Ama şimdi çok geç..Hem senin için ne farkederki zaten ilk degilmişim..Kaybedicegin bir şey yok
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ay gece gece koptum ya Çok güldürdün beni yasamakgüzel88 Allah iyiliğini versin valla:img-wink:
Bakalım neler olcaka merakla bekliyorum canım.Tam gaz devam devam:)
Fatmacım,şekercim ....
bayıla bayıla okuduğum senaryonun sonuna geldim okudum ve gülmekten öldüm.........Sonunda rüya olması beni çok şaşırttı.....Hayal gücüne ,güçlü kalemine sağlık.......ömrüne bereket güzelim.......:good:
Dizi kabus şekilinde ilerlerken bir kaç gündür,içimizde heyecan ve yüzümüzde tebessüm oluşturdun...mutlu ettin...çok teşekkürler.....
O korkunç tüyolardan sonra artık tüyo sayfasına bakmıyorum siteye girince Fatma senaryo eklemişmi diye bakıyorum hemen ...her güzel şeyin bir sonu var tabi.....yeni keyifleri bizlerle paylaşmanı diliyorum ve bekliyorum .....Çok güzeldi ...ellerine sağlık.....:good:
pas.si.on79 28-05-08, 23:45 Fatmacığım Elaaya arkadaşımızın dediklerinin aynısı diyorum..:)
Canım Demir ve Asiyi biz böyle görmeyiz ama sen bize gösterdin... :) 3bacılar yaptırmaz böyle birşey.. İnan okurken gözümüzde canlandırması zor olmadı.ÇÜnkü anlatımların çok güzeldi..
Birkaç gündür senaryo serisini sıkı takipçisi oldum...
SOnunda rüya bitmesi ayrı bir güzellik.Sonunda Asi kızımız aşıkmış onu anladım.Bakalım 3bacılar nasıl aşık göstercek..Şimdi sıra onlarda..
Senin eline yüreğine sağlık..Güzelim.. çok teşekkürler... ikinci sezon senaryolarını bekleriz... KAçmak yok...öyle:)
Fatmacığım, hiç kızar mıyım??:love05:
Ellerine sağlık..Sayende bu tüyolarla bozulan moralim resmen yerine geldi.
Tüm yazdıklarını hayal etmesi bile güzeldi..
Özellikle kimya dersleri muhteşemdi:img-hyste
Senaryonla bu sayfalara renk kattığın için, beni bu gergin bekleyişten kurtardığın için, emeklerin için kutluyorum canım..
Rüyalar gerçek olsa......
oyuncak bulut 29-05-08, 04:55 :img-hyste:img-hyste
Fatocum inanmıyorum hepsi rüya mıydı yani? :img-hyste
oysa ki ben Ali'deki tecavüzcü coşkun performansını çok inandırıcı bulmuştum :img-hyste
yaa ayrıca çok kötüsün ben de Arsuz'a gitmek istiyorummm, içimdeki Arsuz aşkını körükledin.
senaryon çok güzeldi gerçekten ben de çok keyif alarak okudum sen olmasan Demir'i de Asi'yi de böyle göremezdik anacım :img-wink:
ellerine sağlık..
31. bölümden sonra da yenisini bekliyorum :icon_whis
yoksa o korkunç 32. bölüm beklenmez başka türlü :)
Ahh be Fatma'cım... Oku oku oku... sonuna gel rüyaaaaaaaaaaaa
İnanmıyorum sana.. Ama olsun rüyada bile olsalar öncelikle Ali'yi güzel benzettiğin için teşekkür ederim kuzucum...
Gelen kötü tüyolardan sonra senaryon çok iyi geldi... Keşke Demir'in evlenme teklifi de Zeynep tarafından görülen bir rüya olsa... Neler vermezdim...
Ellerine ve yüreğine sağlık...
31. bölümden sonra da yenisini bekliyorum :icon_whis
yoksa o korkunç 32. bölüm beklenmez başka türlü :)
31. Bölümden sonra da Demir'in rüyasını yaz olur mu?? Bala'yı da unutma onunda güzel bir derse ihtiyacı var... :img-hyste:img-hyste
yaşamakgüzel88,ellerine sağlık....ilaç gibi geldi inanır mısın....
lütfen yazmaya devam et....bu dizi artık böle güzel senaryolar olmazsa çekilmez oluyor...:img-blush
archeologue 29-05-08, 08:23 nasıl yani rüya mı olamazzzzzz:img-hyste
şu gerim gerim gerildiğimiz günlerde ilaç gibi geldi gerçekten senaryon.
çok teşekkürler:img-in_lo
ellerine sağlık:love05:
yasamakguzel88 29-05-08, 09:36 Yazdıklarım o kadar imkansızdıki:) Bende rüya olarkak yapmayı uygun gördün..Kızmayın bana ssakın ama bakın son cümlede Asi bu rüyanın bitmesinden üzgün..Dememkki Demir'e aşık..Okuyan ve yorum yapan herkese çok teşekkürler
Ay çok güldüm...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Demek rüyaymış..
Sevgili Fatma ;
Bu bizim foruma atılan en büyük kazıktır bilmiş ol..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yasamakguzel88 29-05-08, 09:55 Ay çok güldüm...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Demek rüyaymış..
Sevgili Fatma ;
Bu bizim foruma atılan en büyük kazıktır bilmiş ol..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Olsun rüya bile olsa mutlu oldunuz..Dizide rüyasını bile göremiyoruz:happy0064
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ni ni niiiiiii rüyamı
ya sen yanlış anladın biz şu üç bacıların yzazdığına lütfen rüya olsun diyorduk sen gayet güzel gidiyordun ne gerek vqardı şimdi uyup rüya görmeye
ama tam ters köşe yaptın ya bizi sağol :img-hyste
emeğine sağlık sıkıcı dersler arasında zevkle okudum senaryonu
yaa fatma naptın seen rüyamıydı şimdi bunlar ağlarım baakk:img-cray:
şaka şaka:)valla rüya bile olsa muhteşem bir senaryoydu eline sağlık:good::love05:
Evet bu hafta tuba buyukustun seffaf odaya konuk
sakin kacirmayin:happy0064
fatma öyle bi senaryo yazmışsınki ahhh ne güzel diyodum dıınnn bi baktım rüyamış ama sen üç bacılar olmadına göre onun gerçeğinide yazarsın dim :img-wink:
öyle mi bu hafta şeffaf odada tuba büyüküstün var demek keşke murat yıldırım da olsaydı olsun tubamı görüyoruz ya o da yeter
nihayet..
şu haberi ekleyen arkadaşım..ellerin dert görmesin..
pek bi sevindirik oldum:img-hyste
özlemiştim tubişi görmeyi sohbet içerikli programlarda
darısı murat'ın başına...
***aRmaNciK*** 29-05-08, 15:26 fatmacim senaryonu okudum..çok güzel sahneler izledik.. ama son 2 cümleyi okuduktan sonra resmen agizim açik kaldi..ne yani bunlarin hepsi rüyamiydi??? tebrikler cnm.. yeni senaryolarini merakla bekliyorum..
buarada habere bende sizler gibi çok sevindim..sonunda tuba büyüküstünü dizi disinda bi programda görecegiz..keske murat yildirim'da olsaydi.. umarim oda beyaz show'da gerçeklesir=)
Çoook üzüldüm...Tubamın pazar günü göremiyecem..Kız kırk yılda bir çıkacak tvye ben göremiyecem ya...:img-cray::img-cray:
Adanaya gideceğim tuttu..Belki Muratı görürüm..:img-wink:
Fatmacım sen n'aptın öyle ...Kendimi kaptırmış gidiyoduum...Çok da güzel yazıyordun.Sen yine senaryo yaaz.Sakın bırakmaa...İlham Perilerin çok fazl sanırım :)
inanmıyorum ya bunların hepsi rüya mıydı yani?
senin içine hakkatemn neşe girmiş çıkmıyo ...
ama gerçekten çok güzel olmuş ellerine ve yüreğine sağlık...
ne yaşamak güzel buda nesi rüyamı olamaz bana bu yapılmaz ne de güzeldi of of
prisoner_386 29-05-08, 17:08 Yaşamakgüzel tebrik ediyorum seni gerçekten çok güzel bi senaryo olmuş.Sonu bni hiç mi hiç ilgilendirmedi,Asi rüya da olsa demek ki bilinçaltında bunları hayal ediyo;yani tabi bana göre...Ama süper olmuş devam et bi de bunlar gerçek olsa Asi şaşırsa 'aaa nasıl oldu bu yahu?'fln dese daha da güzel olucak.Tabi senin senaryon,sen daha iyisini bilrisin,işine karışmak istemem
TEKRAR TEBRİKLER;TEŞEKKÜRLER:good:
ay sonunda birileir Tuba'yı almış programına... Güneri Civaoğlu artık soru bombardımanına tutsun Tuba'yı :) :) programın kaydı mutlaka yapılır zaten izlenir tekrar tekrar :good:
Öncelikle Fatma, Sezin ,Evrim süpersiniz.Okyns'u da unutmamak lazım.Bol bl okudum sizi. Özellikle Fatma ellerine sağlık, müthiş bir seneryo..Her ne kadar finali kötü olsa da:) Ellerinize sağlık...:)
yasamakguzel88 29-05-08, 19:57 Öncelikle Fatma, Sezin ,Evrim süpersiniz.Okyns'u da unutmamak lazım.Bol bl okudum sizi. Özellikle Fatma ellerine sağlık, müthiş bir seneryo..Her ne kadar finali kötü olsa da:) Ellerinize sağlık...:)
Hoşgeldin aramıza:) Finalini mazur görün ya...Begenmezine çok sevindim..
sonsuznur_mine 29-05-08, 20:34 senaryonu çok beğenerek okudum yasamak guzel
ama sonunda şok oldum...
ruyaymış ama yınede çok tesekkurler bıze boyle guzel senaryolar yazdığın ıçın...
muratin dügünü simdi 22.6 sinda diyorlar..dorumu? dizi finali 20sinde ondanmi dügünü iki gün gec yapiyorlar?
tarçın senaryonu beğendim eline sağlık:good:
işte benim de görmek istediğim zeynep karakteri böyle..
keşke bizim senaristler debunu birazcık akıl edebilse..
çok güzel bir kapak olmuş:good:
devamı gelicek mi?:img-blush:img-icecr
tarçın senaryonu beğendim eline sağlık:good:
işte benim de görmek istediğim zeynep karakteri böyle..
keşke bizim senaristler debunu birazcık akıl edebilse..
çok güzel bir kapak olmuş:good:
devamı gelicek mi?:img-blush:img-icecr
gelecek canım
Tarcin 'cığım , çok güzel olmuş...
Senin yazdığın belli oluyor...Bence en iyisi bizim dizinin senaryolarını siz yazın...3 kişi...Nereden belli oluyor ,bir kere Zeynep Demirin Asiyi sevdiğini biliyor. Normalde böyle olacağını hiç zannetmiyorum.:img-fie:
Fatma'nın senaryosunun sonu gibi olmazsa sevinirim.:img-nyam:
yasamakguzel88 29-05-08, 22:34 Tarcin 'cığım , çok güzel olmuş...
Senin yazdığın belli oluyor...Bence en iyisi bizim dizinin senaryolarını siz yazın...3 kişi...Nereden belli oluyor ,bir kere Zeynep Demirin Asiyi sevdiğini biliyor. Normalde böyle olacağını hiç zannetmiyorum.:img-fie:
Fatma'nın senaryosunun sonu gibi olmazsa sevinirim.:img-nyam:
Ama tarçının ki gercege uygun ..Ben hayal dünyamın sınırlarını zorladım:):happy0064 İNŞALLAH dizidede böyle olur ..Tüm kalbimle Asinin vurulmasını istiyorum...
forumu açıp ta senaryolarda tarcın ın adını görmek o kadar mutlu etti ki beni anlatamam...yüzüme yayılan gülümsemeyi görmeliydiniz...
devamı varmış,çok sevindim...ellerine sağlık 4 gözle bekliyorum...:img-in_lo
sevgili tarcin, super olmus!
simdi devami oldugunu okuyunca...:happy0064
okurken bile heyecanlandim resmen, bu senaryoyu sis yapima yollamak lazim
gorsunler sezon finali nasil olur!
yuregine saglik :good:
Ama tarçının ki gercege uygun ..Ben hayal dünyamın sınırlarını zorladım:):happy0064 İNŞALLAH dizidede böyle olur ..Tüm kalbimle Asinin vurulmasını istiyorum...
Fatma senin senaryon müthişti zaten. Öpüşe öpüşe bir hal oldular.:love05: Çok hoştu. Ali'yi de postalamıştık.bye Ama sonu:img-cray: Neyse canım müthişti:img-wink:
Asi vurulursa Demir ölür. Ya herşeyi de adamıma yüklemeyin. Bir kere de Demir vurulsun ASİ ağlasın. Hayır ,Asi vurulsun.:img-hyste
Canlarım çok teşekkür ederim. Gece vakti beni okuyup da beğenileriniz eksik etmediniz.
Forum'un canı bu kadar sıkılmasaydı yazacağım yoktu ama dayanamadım işte..
Tabiii bir de 3 bacılara bu kadar sinirlenmeseydim..
Sevgiler
tarçın senaryon çok heycanlı olmuş ya
okurken ağzım açıktı..heycandan:D
devamını sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064:good:
Tarçın'cım Arzu'cum.. harika olmuş senaryon harika..:happy0064:happy0064:happy0064 tam kapak olacak şekilde bir senaryo.. senaryo dediğin böyle, final dediğin böyle olur valla.. :good::good::good:
Böylesi bir şekilde bağlayabilmek akıllarından geçiyor mu acaba çok merak ediyorum... :mad72:
***aRmaNciK*** 30-05-08, 14:54 tarçin senaryonu çok begendim..bizim senaristler sizin gibilerden yardim alsa iyi olur..:) devamini 444444 bekliyorum
tarçin seneryon bence gerçek olabilecek derecede olanaklı ve çok güzel
Sezin müthişsin canım..Çok güzel olmuş..Bizim Asi bu kadar ine ruhlu muydu...Bu kadar düşünceli miydi..Çok beğendim ,lüften devamını getir...
Yanlız sevgili forumumuzun senaristleri hepinizin senaryosunda (genel) şu replik vardı: ''Kahkayahı patlattı'' bayıldım bu cümleye...Sanki ilk kez duyuyorum..:) Çok hoşsunuz...:img-in_lo
seher_vakti 30-05-08, 21:58 Arzu arkadasim napmissin sen yaa super olmus enfes bak mutlaka getir devamini bizi burada merakta birakma boyle sahneleri aside izleyemiyoruz vale senin senaryonda okuyalim devamini dort gozle bekliyorum ne demisler muratuba for ever ayrica arabayi carptiktan sonraki kavgalarida muthis olmus:happy0064
sezin
çok güzel olmuş senaryon.
senaristlerin yapamadığını yaptın,sqağol
kaç haftadır sadece bunu bekliyoruz ama bi türlü göremedik.
haftaya kaldı artık...
Rating yorumu bu sayfaya yapılıyor değil mi?
Evet, arkadaşlar bilmiyorum baktınız mı? Bilmiyorum dikkatinizi çekti mi :
24., 25. 26. bölüm ratinglerinde Asi dizisi o hafta ikinci sıradaki programa 3, 5, 4,0 puan fark etmış ve öyle birinci olmuş.
27. 28, 29, bölümlerde arasındaki fark o kadar azalmış ki... Asi mesela 22.70 puan rating almışsa, diğer program 22.20 puan almış... Yani aradaki fark 0.50 puan kadar.
Ve nihayet dün akşam ki bölümde Asi totalde 2. sırada olabilmiş...
Bilmem bu durum senaristlerin, yönetmenin, yapımcının ve oyuncuların dikkatini çeker mi? Umarım çeker.
Reytingler düşmüş..:icon_sorrİnşallah önümüzdeki bölümlerde bu durum düzelir..Ama senaristlerin bir el atması gerek bu duruma..Yani oyuncularında suçu yok onlar söylenenleri yapıyorlar..Bence senaristlerin daha çok dikkat çekmesi gerek..
Replikler için tesekkürler..
Eski izlediğim dizinin yolunda ilerlemekteyiz.İnşallah gelecek sezon Beyaz Show'un yerine güçlü bir dizi koymazlar.Star falan da koymaz inşallah. Çünkü gelecek sezon daha berbat olacak gibi görünüyor raytingler.
Ama bakarsak ,geçen hafta 22,.. ile 1.olduk.Bu hafta 22.,, ile ikinciyiz.
Öteki sıralamadı 26,.. ile birinciyiz. Bu bölüm hakettiğinden fazlasını bile almış.
Onu da Defne'ye borçluyuz herşeye rağmen.:img-wink:
valla ben gözümüz aydin diyecegim arkadaslar. umarim senarsitlerin aklini basina getirmistir, umarim aman bir haftada böyle olsun demiyorlardir.
Ve nihayet dün akşam ki bölümde Asi totalde 2. sırada olabilmiş...
Bilmem bu durum senaristlerin, yönetmenin, yapımcının ve oyuncuların dikkatini çeker mi? Umarım çeker.
Dün akşam Varmısın Yokmusun un 150.özel bölümü vardı ondan totalde ikinci olması çok normal..
Üstelik sharelere bakıyor genellikle TV ler..
Asi dizisinin geçen haftaki share yani reklam pastasındaki oranı 22.40
bu hafta 22.70..
Bu da ratingini arttırmış demek oluyor yapımcı dilinde..
Keşke düşseydi ama maalesef yok düşüş..
Hoş başka ne var ki o saatte seyredecek?
***aRmaNciK*** 31-05-08, 14:38 fatmacim senaryon yine süper gidiyor..:happy0064sen naparsin edersin bizim iki inatçiyi baristirirsin..:img-in_lobari senin güzel senaryonda birlikte olsunlar:img-cray: fazla bekletme...:img-wink:
fatma yazdıkların her zamanki gibi harika:good:
devamını bekliyorum:img-wink:
fatma sen beni ağlatmaya yeminlisin di mi?
valla ne o yine mi yanlış anlaşılmna bi dinle asi bi inan da off...
senaryo yine harika ama ben eskisinin etkisinden çıkamadım daha...
devamını bir an önce bekliyoruz.
yasamakguzel88 31-05-08, 15:37 Teşekkür ederim okuyan herkese..Eskisinin 2 partını silmek zorunda kaldım ama:( Tahmin ettiginiz partları...Yenisi daha gercekçi malesef ondan bölye araları
yaşamakgüzel yine döktürmüşsün valla ama fazla bir ayrılık olmasın önceden yazdığın ne güzeldi bir dakika ayrılmıyolardı sadece son kısmı... neyse çok güzel yazmısşın asi-demir allah kavuştursun
Teşekkür ederim okuyan herkese..Eskisinin 2 partını silmek zorunda kaldım ama:( Tahmin ettiginiz partları...Yenisi daha gercekçi malesef ondan bölye araları
bence de sen tüm gerçekleri yaz fatma ben katlanırım herşeye
yasamakguzel88 ben senin yazdıklarına kendimi kaptırdım okuyup gidiyorum devamını da merakla bekliyorum ama farkettim ki henüz teşekkür etmemişim...
Ellerine sağlık...Bizimle böyle keyifli şeyler paylaştığın için teşekkür ederim...
Bazıları bilmiyor ama aşk herşeyi affedebilir...=))
Fatma ellerine sağlık...aynen böyle olucak ben eminim...Olumsuz yazdın diye kızamayacağım ,çünkü durum böyle...Asi hala ''gurur'' yapıyor...:img-hyste Zeynep yanında olunca ,koluna girince ,yaralı bir adama yardım edince o sevgilisi oluyor...Sizin dünyadan haberiniz yok...sevgiliniz ,kocanız yaralanırsa yardım amaçlı tanımadığınız bir bayan koluna girerse mutlaka ''gurur'':img-hyste yapın...Mesaj budur:good:
fatma ..... senaryo bekliyoruz bittim burda ha geldi senaryo ha gelcek diyeee duyy sesimiziii:happy0064
fatma ve tarçın
senaryolarınız harika olmuş yine
devamlarını çabuk yazın:happy0064:img-pilot
Fatmacığım ve tarcınım....Ellerinize sağlık..
Bizi bu üç bacılardan kurtaran elleriniz dert görmesin..:happy0064
Papatyalara içim acımıştı, sayende Asinin kucağını buldu ya ..çok teşekkürler tarcınım..Kapak ki ne kapak olsun bu senaristlere..
Okynss senaryonu çok beğendim:good:
archeologue 02-06-08, 18:05 okynss
fatma
tarcın
ellerinize sağlık devamını merakla bekliyorum.:img-in_lo
okynss:happy0064 tarcin:happy0064 yasamakguzel88:happy0064
yasamakguzel88 03-06-08, 13:02 Camdankalp süper yazmışsın..Vallahi okurken bogazıma sanki birşeyler oturdu ama lütfen devamınıda getir...
CamdanKalp;
senaryon çok güzel olmuş:good:
devamnı bekliyorum..
yasamakguzel88 03-06-08, 14:28 Camdankalp kalbimi parça parça ettin vallahi..Süpersin:)
Sevgili CamdanKalp,
diziyi izler gibi okuyorum... anlattığın bütün sahneler canlanıyor gözümde.
hem hayalgücüne sağlık hem de gerçekten başarılı olan yazı diline.
:img-clapp
devamını bekliyorum heyecanla!
Camdan Kalp harika gidiyorsun. Duygu aktarımların çok güzel. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.
kardelen2086 03-06-08, 16:22 yasamakguzel88,tarcin,okynss ve camdankalp;
hepinizin senaryoları birbirinden güzel ve birbirinden heyecanlı:good:ellerinize sağlık arkadaşlar:happy0064....inşallah senaryolarınızın devamını en kısa sürede eklersiniz....:img-wink:
CamdanKalp senaryoların süper gidiyo:good:
devam edersen sevinirim:good:
Dizilerin yakışıklıları aşka yelken açtı
Asi dizisinin yakışıklı jönü murat yıldırım peşinde olan yüzlerceyüzü hayranlarına rağmen tercihini fırtına dizisinde birlikte rol aldığı burçin terzioğlundan yana yaptı
kaynak:seda magazin
Şu haberde ne saçma yahu adam hayranları var diye evlenmesinmi yani:img-hyste:img-hyste
prisoner_386 03-06-08, 17:16 Herkese teşekkürler gerçekten emeğinize sağlık..Ama Camdankalpcim devam et ne olur!!!Çok merak ediyorum,bi de mümkünse MUTLU SON:img-icecr
prisoner_386 03-06-08, 17:37 Tarçın mükemmel gidiyosun senaryon çoktan birilerine kapak olmuştur eminim..Çok mu zor şimdi böyle bi senaryo yazmak..
SENARİSTLER DUYURULUR:
-OKUYUN DA BİRAZ İLHAM GELSİN o oksijensiz beyinlerinize:img-hyste
Tekrar teşekkürler;devam edersin umarım:happy0064
tarçın senaryon bi harika olmuş gerçekten bayıldımm:happy0064
devamını bekliyorum:happy0064
yaşamakgüzel88, tarçın, camdan kalp, okynss senaryolarınız birbirinden güzel en kıda zamanda devamlarını yazında bari biz bunlarla mutlu olalım ....
tekrar ellerinize sağlık...
CamdanKalp ya tam benim hayalimdeki sezon finalini yazmışsın tebrik ediyorum.:img-in_lo
ahh aahh keşke böyle bir sezon finali yapsalar gerçekte de...:icon_sorr
tarçın senin senaryonda harika olmuş eline sağlık..
arayı fazla uzatmazsan sevinirim:img-blush:img-in_lo
yasamakguzel88 03-06-08, 19:59 Camdankalp böyle bir sezon finali olsa daha ne isterim..Bütün mutluluklar benim olur...Arzucum bu arada sennide ellerine sağlık..Süpersiniz :happy0064
camdan kalp sezon finalin muhteşemdi
keşke şu 3 bacıların bunu okusada en azından bi kaç haftadır
yazdıkları şu saçma senaryolardan vazgeçseler
eline yüreğine sağlık ......:happy0064
Camdan kalp
fragman üstü bizi mest ettin.
İnşallah birileri okuyordur da final nasıl olur görürüler
Ellerine sağlık
archeologue 03-06-08, 20:14 tarcin,camdankalp ahh sizde olmasanızz:img-cray:
ellerinize sağlık devamını merakla bekliyorum ikisininde:img-in_lo
CamdanKalp 03-06-08, 20:34 Güzel düşünceleri ve yorumlarıyla beni cesaretlendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Aslında, hikaye yazmak gibi bir düşüncem yoktu. Son yılların en güzel aşk hikayesini ve çiftini bu kadar kolay harcayan senaristlere tepki olarak yazmaya başladım. Onlar beni mutlu edemiyorlarsa , ben kendimi mutlu etmeliyim dedim. Özellikle son 5 bölümdür , ekrandan yanısıtılan hikaye beni hiç çekmiyor.
Ahhh keşke, bir de türkü söyletseydim Demir'e, aklıma şimdi geldi.:)
Beni ilk hikayemi paylaşma konusunda cesaretlendiren, ustam diyebileceğim Tarçın'a özel teşekkür ediyorum.
Güzel düşünceleri ve yorumlarıyla beni cesaretlendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Aslında, hikaye yazmak gibi bir düşüncem yoktu. Son yılların en güzel aşk hikayesini ve çiftini bu kadar kolay harcayan senaristlere tepki olarak yazmaya başladım. Onlar beni mutlu edemiyorlarsa , ben kendimi mutlu etmeliyim dedim. Özellikle son 5 bölümdür , ekrandan yanısıtılan hikaye beni hiç çekmiyor.
Ahhh keşke, bir de türkü söyletseydim Demir'e, aklıma şimdi geldi.:)
Beni ilk hikayemi paylaşma konusunda cesaretlendiren, ustam diyebileceğim Tarçın'a özel teşekkür ediyorum.
Canı iyi ki benimle paylaşmışsında bende seni ikna edebilmişim. Forumda herkesin kazanımı oldu bu.
Bende sana çok teşekkür ediyorum
Yaşamakgüzel , tarçin senaryolarınız muhteşemmm:happy0064
camdankalp ne kadar güzel bir sezon sonu öyle keşke bacılardan görne olsa da böyle bitirse süperdi okurken eridim bittim:happy0064
tarçın,camdankalp,yaşamakgüzel88,okynss
sizlerde olmazsanız biz neyle avunacağız
emeğinize sağlık
okurken bizim senaristlerin bunları yazması bu kadar mı zor diye düşünmüyor değilim :icon_sorr
Okynss senaryon çok hoşuma gitti:good:
devamını heycanla bekliyorum..:img-blush
prisoner_386 04-06-08, 22:13 Oyuncak Bulutcum süper yazmışsın öldüm gülmekten :img-hyste :img-hyste :img-hyste...........
Out of order:img-hyste:img-hyste:img-hyste..
Oyuncak Bulut,
Sabah sabah harika geldi.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ofiste deli gözüyle bakıyorlar ama olsun...:happy0064:happy0064
Süpersin:good::good:
Oyuncak Bulut bu ne ya? koptum resmen Rezil oldum işyerinde bir daha çalışırken okumıcam....
Allah da seni güldürsün....Süperdi....
sevgili Oyuncak Bulut senaryon SÜPER olmuş koptum okurken,koptum:img-hyste:img-hystehala kendime gelemedim:img-hyste
sevgili Okynss böyle heyecanlı yerde bırakılır mı arkadaşım:)son kısmın süper olmuş bayıldım bayıldım:)asi sevmiyorum dese de bizim oğlan anladı sevdiğini,çektirecek galiba biraz:)
prisoner_386 05-06-08, 12:49 Okynss devam...Süper gidiyosun..Çok meraklandım:happy0064:happy0064
Okynss senaryon harika gidiyo lütfen devamını çok geciktirme..:happy0064
Demir: ulan ne kadar yavşak bir adamsın sen ya:img-hyste:img-hyste
oyuncak bulut walla komaya girdim alemsin sen :img-hyste:img-hyste:img-hyste
dewamını geciktirmeeeee :img-hyste
okynss çok güzel olmuş ellerine sağlık...keşke bizimkiler de böle biribilerinin kalplerini duyabilserler...:img-blushdevam devam????
Okynss tam istediğim gibi bir 32. bölüm olmuş ya keşke asi deböyle demirin yanına gelip herşeyi anlatsa ama nerdeee:icon_sorrdevamı gelir inşallah:img-blush
Tuba bir programa çıktı haberlerin ardı arkası kesilmedi..Kız güneş gibi..Herkesi nasıl etkilemiş..:img-blush
Okyns senaryo süper olmuş..
var mısın yok musunun dün 1. olması normal yarışan nurçindi ve ünlü konuklar vardı maratondaki sunucular rıdvan dilmen gibi
a/b de aynıyız sadece onların sharesi yüksek
totalde de biraz düşüş var ama olsun inşallah bunlar senaristlerin bi durup düşünmesine neden olur
humeyra.sk 07-06-08, 14:42 Zeynep , senaryolarin harika :) devamini bekliyorum
prisoner_386 07-06-08, 16:37 İşte haftalardır beklenen fiyasko;sonunda reytingler gümmmmmm.Üzülmedim desem yalan olmaz,hakettiği bi yerde çünkü şu an Asi...Hepsi de kimin yüzünden bizim birick senaristlerimiz...Tek temennim bundan sonra artık senaristlerin basitleştirilen karakterlerle,lüzumsuz üçüncü şahıslarla,bi takım klişelerle bu işin dönmediğini anlamış olmalarıdır....
32. bölüme 2 part ekledim.
devamı yarın olur herhalde.
umarım beğenirsiniz...
z_e_y_n_o senaryonu çok beğendim devamını bekliyorum:good:
Okynss seninyeni senaryonda çok güzel olmuş eline sağlık:img-icecr
Okynss bu bölümde çok güzel olmuş.
çapkın demir doğan:)
olaylar nasıl gelişecek çok merak ediyorum doğrusu:good:
z_e_y_n_o senaryon harika olmuş yine bayıldım yazdıklarına.
devamını bekliyorum:img-blush
z_e_y_n_o senaryon harika olmuş yine bayıldım yazdıklarına.
devamını bekliyorum:img-blush
canım sağol, beğenmene sevindim:img-wink:
ben bu kadar uzun yazmayı hayal etmiyodum ama yazdıkça uzuyo valla:D
yasamakguzel88 08-06-08, 00:11 Ekledigim Haber eski sanırım çünkü bülent kadroda yok..Ayrıca Beren dünki röportajında Tubanın adınıda söylemedi ne hikmetse:img-in_lo
Ekledigim Haber eski sanırım çünkü bülent kadroda yok..Ayrıca Beren dünki röportajında Tubanın adınıda söylemedi ne hikmetse:img-in_lo
öncelikle eklediğin haberlerin tümü için cok sagol:)
evet buyuk olasilikla eski bir haber....
tubanın filme olacağini ben kesın diye biliyordum
berenın söylememesinin nedenide sanki aşikar gibi:)
umarım tubama yakişir bir rolde oynar..dogrusu böyle haberlerde böyle sacma bir başliklar okumak benı cok sinir ediyor..
birisi eski sevgilisei felan
umarım bu tür haberler cıkmaz...hiç hoş degil..
egerki tubam başrolde olmuyacaksa ne bileyim rolu cok az olursa bence hiç oynamasın daha iyi..
malum meyda bu konunun üzerine cok gider olmadik sacma sapan haberler yaparlar..şimdeden hayal edimiyorum başlikları....
umarım buna deger bir şey olur..yoksa gerekmez bence hiç bu şeyın içine girmeye kii aslında tomris hanım içini gercekten biliyor
gerci cok daha öncede söylemiştim ama tomris hanımı sevmiyorum..bana cokda masum dürüst birisi gibi gelmiyor..sanki özellikle bu kişileri bir araya getiriyor..
yasamakguzel88 08-06-08, 00:20 öncelikle eklediğin haberlerin tümü için cok sagol:)
evet buyuk olasilikla eski bir haber....
tubanın filme olacağini ben kesın diye biliyordum
berenın söylememesinin nedenide sanki aşikar gibi:)
umarım tubama yakişir bir rolde oynar..dogrusu böyle haberlerde böyle sacma bir başliklar okumak benı cok sinir ediyor..
birisi eski sevgilisei felan
umarım bu tür haberler cıkmaz...hiç hoş degil..
egerki tubam başrolde olmuyacaksa ne bileyim rolu cok az olursa bence hiç oynamasın daha iyi..
malum meyda bu konunun üzerine cok gider olmadik sacma sapan haberler yaparlar..şimdeden hayal edimiyorum başlikları....
umarım buna deger bir şey olur..yoksa gerekmez bence hiç bu şeyın içine girmeye kii aslında tomris hanım içini gercekten biliyor
gerci cok daha öncede söylemiştim ama tomris hanımı sevmiyorum..bana cokda masum dürüst birisi gibi gelmiyor..sanki özellikle bu kişileri bir araya getiriyor..
Beren hanımın söyledigi rol kitaba göre başrol ama kitapta başka önemli bir bayan karekteri yok..Bu yüzden belki senaryoyu biraz degiştirirler ya da tuba ya yan rol verirler:img-in_lo Murat yıldırımda bence Behçet rolündeki kişi olabilir...Beren'e aşık adam rolünde ama sonunda sevmedigi nemikayla evlenicektir...Belkide Tuba gercekten oynamıyordur filmde..Tomris Hanım adını söylemişti ama anlaşamamışlardır belki..
Beren hanımın söyledigi rol kitaba göre başrol ama kitapta başka önemli bir bayan karekteri yok..Bu yüzden belki senaryoyu biraz degiştirirler ya da tuba ya yan rol verirler:img-in_lo Murat yıldırımda bence Behçet rolündeki kişi olabilir...Beren'e aşık adam rolünde ama sonunda sevmedigi nemikayla evlenicektir...Belkide Tuba gercekten oynamıyordur filmde..Tomris Hanım adını söylemişti ama anlaşamamışlardır belki..
bak şimdi o zaman tubam kesınlıkle oynamasın...:img-wink:
ben baş rolun berenın oldugunu bilmiyorum:icon_sorr
umarım tubam yer almaz bu filimde..bunu şimdi gercekten hiç istemiyorum...
kaldıkı tubanın böyle bir rolude kabul edeceğini sanmam...
gerekde yok..başka bir sinema filminde görürüz artık..
neticede oynadiği rolden cok cıkan magazın haberleri cok daha fazla konuşulacak bu kesın..böyle olmasındansa hiç yer almasın..degmez bence..
bilgiler içinde ayrıca cok sagol:)
bak üzüldüm şimdi yaa:icon_sorr
pas.si.on79 08-06-08, 00:27 Fatmacığım Güz sancısı ile haberi eklemişsin teşekkürler..
Yalnız Bülent İnal oynacak mı bu filmde... Bir de mayıs ayında motor diyecekler demişler...Artık ne zaman başlar bilmiyorum ama... Kitabını alacağım kesin..
Yanlız Bülentin vazgeçtiği söylenmişti..Şimdi bu iş biraz tuhaflaşmış gibi..Bide Muratın Tubaya aşık biri oynuyacağı söylentisi var ama galiba o Behçet rolünde olucak bencede..Yani Berene aşık olucak filmde..
yasamakguzel88 08-06-08, 00:59 Yanlız Bülentin vazgeçtiği söylenmişti..Şimdi bu iş biraz tuhaflaşmış gibi..Bide Muratın Tubaya aşık biri oynuyacağı söylentisi var ama galiba o Behçet rolünde olucak bencede..Yani Berene aşık olucak filmde..
Evet bencede ..O haber eski zaten....Bülent yok.. murat= behçet olucaktır... Beren de =Estermiş( hayat kadını) rolünde..
Evet bencede ..O haber eksi zaten....Bülent yok.. murat= behçet olucaktır... Beren de =Estermiş( hayat kadını) rolünde..
Keşke Tuba başrolde olsaydı..Karakterleri tam olarak bilmiyorum açıkçası..Tubaya nasıl bir rol gelicek onuda bilmiyorum..Ama oynamasın ..
hüznün geceleri 08-06-08, 08:52 Evet bencede ..O haber eski zaten....Bülent yok.. murat= behçet olucaktır... Beren de =Estermiş( hayat kadını) rolünde..
TUBA'DA namika olacak.çünkü behcet onla evlendi en sonunda
Tuba ester olmadıya ona çok seviniyorum:img-hyste
behçet ile esterin aşkıda tam bi aşk.
yasamakguzel88 08-06-08, 10:19 TUBA'DA namika olacak.çünkü behcet onla evlendi en sonunda
Evet NEMİKA olabilir..Ama onun pek bir rolü yoktu kitapta...Şimdi yeniden yazınca belki degiştirirler biraz...
hüznün geceleri 08-06-08, 11:15 Evet NEMİKA olabilir..Ama onun pek bir rolü yoktu kitapta...Şimdi yeniden yazınca belki degiştirirler biraz...
evet öyle pek bi rolü yok.işte sonrada behçet e yakınlaşmaya çalışıyor.sonundada evleniyorlar.
aman onun senaryosunuda Neşe hanım yazmasa:img-cray:
bülent inal yoktu temmuzda başlanıcak diyolardı ama yeni bi haber mi bu
yasamakguzel88 08-06-08, 11:49 evet öyle pek bi rolü yok.işte sonrada behçet e yakınlaşmaya çalışıyor.sonundada evleniyorlar.
aman onun senaryosunuda Neşe hanım yazmasa:img-cray:
Bildigim kadarıyla Nilgün Öneş yazıyor filmi...Çekimleride Temmuz da denmişti evet...
TUBA'DA namika olacak.çünkü behcet onla evlendi en sonunda
Tuba oynamasın ya..Onun en başrol olmasını istiyodum ben..Acaba Okanın rolü ne olucak..
Eğer kitaba göre düşünülürse Behçet-Esterin absürd bir sahnesi olması lazımmış..Bir arkadaşım okumuş kitabı o söyledi..:icon_whis
hüznün geceleri 08-06-08, 16:08 Tuba oynamasın ya..Onun en başrol olmasını istiyodum ben..Acaba Okanın rolü ne olucak..
Eğer kitaba göre düşünülürse Behçet-Esterin absürd bir sahnesi olması lazımmış..Bir arkadaşım okumuş kitabı o söyledi..:icon_whis
kitabı bende okudum ama herşey anlatılırsa bi anlama kalmaz.:img-hyste
ama bende Tubanın ester olmasını istemiyorum:img-wink:
Fatma sence esterin babanesi kim olur?
kitabı bende okudum ama herşey anlatılırsa bi anlama kalmaz.:img-hyste
ama bende Tubanın ester olmasını istemiyorum:img-wink:
Fatma sence esterin babanesi kim olur?
Ya benim bir arkadaşımın arkadaşı sormuş Murata ve Behçet demiş..Ama kitabı heralde direk film yapmazlar mutlaka değişen noktalar olur..
yasamakguzel88 08-06-08, 16:22 Ya benim bir arkadaşımın arkadaşı sormuş Murata ve Behçet demiş..Ama kitabı heralde direk film yapmazlar mutlaka değişen noktalar olur..
Hmmm demek Murat Behçet'im demiş...Tamam o zaman Beren Saat de Ester oldugunu söylemiş..Bu ikili aşk yaşıyacakalr hatta daha da fazlasını:) Behçet Ester'e aşık...Ester de hayat kadını...Ama BEHÇET sonuda sevmedigi halde Nemikayla evlenicek..Ester'in babanesi kim olur bilemiyorum...Gençleri çok yaşlandıramazlar herhalde...Muhakkak kitaptan farklılaşıcakalrdır o yüzden yeni karekterlerde çıkabilir..
hüznün geceleri 08-06-08, 16:22 Ya benim bir arkadaşımın arkadaşı sormuş Murata ve Behçet demiş..Ama kitabı heralde direk film yapmazlar mutlaka değişen noktalar olur..
tabi aynısı olmaz.
ama muratın behçet olacağı kesin gibi.okan felan olmaz inşallah.
acaba diyorum çekimler konyada felan olurmu.çünkü kitabın içeriğinde behçet konyada bir ailenin çocuğu.
sonra afyon felan geçiyor.afyon olmazsa bile bence konya mutlaka olmalı
kitabda beni en çok etkileyen Fatıma-tüh Zehra.tam bi insanlık dersi veriyor.
hüznün geceleri 08-06-08, 16:27 Hmmm demek Murat Behçet'im demiş...Tamam o zaman Beren Saat de Ester oldugunu söylemiş..Bu ikili aşk yaşıyacakalr hatta daha da fazlasını:) Behçet Ester'e aşık...Ester de hayat kadını...Ama BEHÇET sonuda sevmedigi halde Nemikayla evlenicek..Ester'in babanesi kim olur bilemiyorum...Gençleri çok yaşlandıramazlar herhalde...Muhakkak kitaptan farklılaşıcakalrdır o yüzden yeni karekterlerde çıkabilir..
Nemika Behçetin yanında olayım derken ooo
hani Ester başka biriyle evlenip çocuğunun bir ismini Behçet koyacak ya.:img-cray:
zavallı Nemika ile behçetin çocukları yok.
bu Yılmaz Karakoyunlunun diğer kitabı Salkım Hanımın Tanelerinide Tomris hanim film yapmıştıya
bir kaç ay önce bi kanalda çıkmıştı.izleyemedim
keşke ona bakıp bunla kıyaslaya bilirdik.
kitapın içeriğini ne derece alıyorlar diye
yasamakguzel88 08-06-08, 16:34 ALINTI:
Murat Behçet rolünde Beren ise Ester, .İkisi büyük bir aşk yaşıyacak ve baya SAMİMİ bir sahne olucak Kitaba göre .Ester gayrimüslim bir hayat kadını rolündedir
Tubanın rolü ise yan rol ve Ester-Behçeti ayırmaya çalışacak Ve sonunda Behçetle evlenicekler kesindirr..
Ama tabiki Tuba yı çok küçük rolde bırakmazlar..Çünkü diger oyuncularda genç..Muhakkak kitaptan farklılaşıcaktır...
Eğer Salkım Hanımın Tanelerini göz önüne alırsak o zaman fazla değişik yapılmaz..Ben hem kitabı hemde filmi izledim..
ester rolünü bi bakıma tuba büyüküstünün oynamaması güzel bişey her ne kadar filmde muratla partner olamasa da:)
hüznün geceleri 08-06-08, 16:40 Eğer Salkım Hanımın Tanelerini göz önüne alırsak o zaman fazla değişik yapılmaz..Ben hem kitabı hemde filmi izledim..
ben kitabı okudum.oda güzeldi.ee ödül aldı
bu film'de ödül alır.
ama gerçekten yaşanılan olaylar öyle etkileyici ki
mesela kimi okumuş pek beğenmemişler
ama ben beğendim.sürüklüyor.
bi anda yaşanan olaylar yüzünden değişen hayatlar.
ben kitabı okudum.oda güzeldi.ee ödül aldı
bu film'de ödül alır.
ama gerçekten yaşanılan olaylar öyle etkileyici ki
mesela kimi okumuş pek beğenmemişler
ama ben beğendim.sürüklüyor.
bi anda yaşanan olaylar yüzünden değişen hayatlar.
Güz Sancısını okumadım ama Salkım Hanımın Taneleri çok güzel bir şekilde aslı bozulmadan sinemaya çevrilmişti..O yüzden Güz Sancısına güveniorum
Tubaya gelince Çemberde yan roldeydi ama çok ses yaptı..Her rolün altından kalkar o..Bir bakarsınız başroldende etki yaratır..
:img-cray::img-cray:
tubayla muratın partner olmalarını isterdim:img-cray:
sadece murat ve tubanın uyumu için değil...berenin oyunculuğunu beğenmediğim için...oyunculuğunu hiç hemde hiç beğenmiyorum.yani bir hs fanatiği olarak onun ağlama(ma) sahnelerine zor katlandım iki sezon boyunca.bereni gerçek hayatta görüp konuşmuşluğum vardır,onu çok severim ama oyunculuğunu değil...
umarım beren fanatikleri bu yazdıklarıma kızmaz yanlış anlaşılmasın bereni seviyorum ama oyunculuğunu beğenmiyorum.
ama tomris hanımın bir bildiği vardır diyorum...:good:
Ya zaten mantıklı düşünürsek aynı çifti iki defa uygulamazlar..Tekrardan kaçınmamak için..O yüzden ben kesin oalrak görüyorum..
gizemliyim 08-06-08, 17:40 TUBASİ mantıklı düşünürsek aynı çifti iki defa uygulamazlar demişsin doğru ama bazı çiftlerin ekran kimyası,uyumu çok güçlüdür bu yüzden birden fazla projede partner olurlar bu türk sinemasında da dünya sinemasında da hatta bazen dizilerde de böyledir..Murat ve Tuba'nın partner olmayışına üzüldüm hem Asi hem de film için onların partner olması daha avantajlı olurdu..Tomris Hanım beni şaşırttı daha mantıklı düşünmesini beklerdim:icon_whis
Ayrıca havincim dediklerine katılıyorum.Tuba'nın oyunculuğu ondan daha iyi başrol Tuba olmalıydı:img-cray:
TUBASİ mantıklı düşünürsek aynı çifti iki defa uygulamazlar demişsin doğru ama bazı çiftlerin ekran kimyası,uyumu çok güçlüdür bu yüzden birden fazla projede partner olurlar bu türk sinemasında da dünya sinemasında da hatta bazen dizilerde de böyledir..Murat ve Tuba'nın partner olmayışına üzüldüm hem Asi hem de film için onların partner olması daha avantajlı olurdu..Tomris Hanım beni şaşırttı daha mantıklı düşünmesini beklerdim:icon_whis
Ayrıca havincim dediklerine katılıyorum.Tuba'nın oyunculuğu ondan daha iyi başrol Tuba olmalıydı:img-cray:
Bana kalırsa MuraTubanın hem çift olması lazım ama genelde yapımcılar kaçınır..Haliyle bana imkansız gibi göründü..
Aman kimseyi eleştirmeyin fazla ..Yanlış anlamalar olmasın:img-wink:
ALINTI:
Murat Behçet rolünde Beren ise Ester, .İkisi büyük bir aşk yaşıyacak ve baya SAMİMİ bir sahne olucak Kitaba göre .Ester gayrimüslim bir hayat kadını rolündedir
Tubanın rolü ise yan rol ve Ester-Behçeti ayırmaya çalışacak Ve sonunda Behçetle evlenicekler kesindirr..
Ama tabiki Tuba yı çok küçük rolde bırakmazlar..Çünkü diger oyuncularda genç..Muhakkak kitaptan farklılaşıcaktır...
herne olursa olsun filmi merakla bekliyorum...
kalbım tubam baş rolde olsun istiyor..ama öte yandan samimi sahneler nasıl merak ediyorum..yanı öyle abrtıli sahnelerde tubamı görmek istemem dogrusu:)
yakiştirmiyorum...:)
ama öte yandan tubanın rolu azsada halan filimde yer almasını istemem dogrusu...
kiii hoş kısada olsa tubam oyunculugu ve güzelliği ile tıpkı serap'inda dediği gibi cemberınde cok beyenildiği gibi bu işdede adınından cok söz ettirecektir...
offf aman ne bileyim kafam karişti vallaa
beren konusuna gelince hatırla sevgiliyi hiç izlemedım..ama aşka sürgun baştan sona kadar izledim oyunculugu fena degil...
ama beren gibi birisi bu rolun altından kalkarmı bilemiyorum..sonunca bir fahişeyi canlandiracak...zor bir rol oldugunu düşünüyorum...
ben zaten ne filmini nede kitamı okudum...
konusunu gercekten cok merak ediyrum...
ama bir yerde tuabnın leyla rolunde oynuyacağini duydum..
kitamda böyle birisi varmi acaba...
yasamakguzel88 08-06-08, 19:52 Kitapta yok canım..leyla ve cemal adlı karekterler...
zeynep asi 6 yıl sonra çok hoş olmuş cnm eline sağlık devamını merakla bekliyorum...
okynss ilginç bir hikaye yazmışsın heyecanla takip ediyorum seninde eline sağlık...
alperim geri dönmene sevindim...harika gidiyor ne diyebilirim ki...
tarcin yazdıkların birilerine gerçekten kapak olacak cinste eline sağlık...
ve diğer senaryo yazan herkesin ellerine sağlık...bu kadar karamsar ve kötü giderken dizi sizin yazdıklarınızla neşeleniyoruz ellerinize sağlık lütfen devam edin...
Murat'ın da Tuba'nın da oynamasına sevindim. En azından aynı filmde olabilecekler. Şu anda netleşmş birşey yok bence , film çekimlerine bile başlanmadı.... Eğer birşey sorulursa bana , çift olarak kimi tercih edersin diye..Elbette bizimkiler derim...Çünkü ben IA 'da Bİ ve TB aşkından pek hoşlanmadım....HS 'yi de beğenmemiştim....Asi'yi tercihimin nedeni aşkın kimyasının müthişliği, partnelerin birbiri ile iyi paslaşabilmesi....İnşallah TG bizimkiler göz ardı etmez...:img-wink:
Her neyse ,ne olursa olsun MT için izleyeceğim, o ayrı...:img-in_lo
Okynss,z_e_y_n_o,alperim,mertduman
hepinizin senaryoları süper gidiyo devamını merakla bekliyorum:img-wink:
Ante Mortem 08-06-08, 22:21 Okynss bir solukta okudum tüm bölümlerini, çok sevdim ben bu sözünü esirgemeyen, cesur ikiliyi:img-in_lo
Ayrıca gayet akıcı yazıyorsun. Yeni bölümlerini de tez zamanda okumak isterim:img-icecr
Offf off senaryolar ardı ardına gelmiş. Hepiniz harikasınız. Ellerinize sağlık.
Alperim hoşgeldin. Uzunca bir aradan sonra yine yazmaya başlamışsın. Bu sefer çok ara verme olur mu . Ellerine sağlık.
***aRmaNciK*** 09-06-08, 12:48 okynss..z_e_y_n_o..tarcin senaryolariniz süper gidiyor:).. alperim çok özlemistim senin senaryonu..iyiki yeniden basladin..=)
tebrikler..3 bacilara sizin güzel senaryolariniz kapak olsun...!!!
valla dizi zaten sinir bozucu bu haberlerde üstüne bal kaymak oldu
tuba başrol degilse yer almasın tomris hanım niye atlıyoki bazı şeyleri
yok tubanın veya muratın hatrına bile gitmem eger durum buysa
tuba ve murat başrolde olmalı nokta
Okynss BEN BU DEMİR'E ASIK OLDUM :img-hyste:img-hyste
O Gamze'ye Allah belanı versin ...
meteorolijimi orası cok sıcak fln :img-hyste:img-hyste
Kerim'inde...
HAHAHAHA espiri yaptı keriz biz ona Demir deriz :img-hyste:img-hyste
bunların aşkını cok merak ettim dewamını geciktirme..ellerine sağlık :)
Okynss yaww senaryon o kadar güzel olmuş ki anlatamam:D
sarhoş demire bayıldım:img-hyste
"allah belanı versin,,orası meteoroloji mi?,çok sıcak" demesi yok mu öldürdün beni gülmekten ya:img-hystedevamını da çabuk yaz çatlarım meraktan:img-blush
Okyyanus senaryona bayldim ,sarhos demir cok guzel olmus:img-wink:
devamini bekliyorum ,cok guzle gidiyorsun :good:
Ante Mortem 09-06-08, 18:19 Okyyanus sayende suratıma yerleşmiş kocaman bir gülücük var:happy0064
Sarhoş Demir' e birden kanım kaynayıverdi:img-in_lo Asi desen harika olmuş. Gururdan eser yok ikisinde de tatlı tatlı didişiyorlar:img-hyste
Kerim' e de aşkolsun ne diye kırıyor Demir ' i bi dans etse ne olurdu yani:img-hyste
O kız beni redmi etti şimdi?
Etmez etmez Demir'im sen işini bilirsin:img-in_lo
D-Bana çiçek all
A-Demir'cim ne yapıcaksın çiçeği
D-Gamzeye vericem..Senin yüzünden ayrıldık..
Sarhoş işte n'olcak:img-hyste
Bak Demir'im çiçekleri sen alacaksın Asi değil bu birr; aldığın çiçekleri de Asiye vereceksin Gamzeye değil bu da iki:img-hyste
D-Ya orası meteoroji değil mi?
G-Ya ben ya Gamze..Gamze
D-Hay Allah belanızı versin bu ne sıcak ya?
Bu kısma yorum bile yapamıyorum :img-hyste
Okynss ve alperim ve adını şu an hatırlayamadığım senaristlerimiz ellerinize sağlık senaryolarınız çok güzel gidiyorrr :)
bu arada Beren Saat'i neden başrol yapmışlar merak ettim hani.. tamam kendisi iyi bir oyuncu ama bir filmin başrolünü kaldırabilecek kadar mı acaba??
yasamakguzel88 10-06-08, 00:28 ALINTI:
Gazetede okudum arkadaşlar....
Beren'in filmdeki adı Estermiş...Behçet adında bir sevgilisi varmıs.
Gayrimüslim bi haya kadınını canlandıracakmıs.Tuba'nın rolude yazıyordu ama karakterin adını hatılayamıyorum suan.Sanırım Nemika...
Tuba filmde Behçet'e platonik ask duyuyor.Bu ask nasıl gelisir orasını bilemiyorum...
Ayrıca Behçet ve Ester'i ayırmaya çalısacakmıs.
Behçet'i Murat Yıldırım canlandıracak.Okan Yalabık'ta filmde Tuba'ya asık bir karakteri canlandıracakmıs.
Güz Sancısı kitabını okumus olanlar varsa oyuncuların canlandıracagı karakterlerle ilgili daha detaylı bilgi edinebilir.
ALINTI:
Gayrimüslim bi haya kadınını canlandıracakmıs.Tuba'nın rolude yazıyordu ama karakterin adını hatılayamıyorum suan.Sanırım Nemika...
Tuba filmde Behçet'e platonik ask duyuyor.Bu ask nasıl gelisir orasını bilemiyorum...
Ayrıca Behçet ve Bihter'i ayırmaya çalısacakmıs.
Behçet'i Murat Yıldırım canlandıracak.Okan Yalabık'ta filmde Tuba'ya asık bir karakteri canlandıracakmıs.
Güz Sancısı kitabını okumus olanlar varsa oyuncuların canlandıracagı karakterlerle ilgili daha detaylı bilgi edinebilir.
Bir günde verdiğim kötü haber doğru çıkmasa şaşarım..Ters köşe olmayı isterdim..Ben bu filmide izlemem..:icon_whis
ALINTI:
Ayrıca Behçet ve Bihter'i ayırmaya çalısacakmıs.
benim anlamadigim cümleyi kalin bir sekilde alinti yaptim. sanirim tuba behcet ve bihteri ayirmaya calisiyor, yani öyle anladim ama bihteri kim oynayacak? begümmü? hem ester ve behcet beraber degillermi? Bihter nerden cikti?
Ekledigim Haber eski sanırım çünkü bülent kadroda yok..Ayrıca Beren dünki röportajında Tubanın adınıda söylemedi ne hikmetse:img-in_lo
belkide kitaptaki gibi olacaksa tubanin tam olarak oynamiyacagi icin söylememistir diyecegim ama belcim bilgin erdoganin ismini söyledi.
ben kitapi maalesef okumadim o yüzden merak ettigim, okan yalabiga ne olacak oda tubaya asikmis? murat tubayla evlenecekmis peki sonunda sevecekmi? berene ne olacak? belcim hangi rolü oynayacak peki? yoksa babaannemi:img-hyste:img-hyste
yasamakguzel88 10-06-08, 09:20 benim anlamadigim cümleyi kalin bir sekilde alinti yaptim. sanirim tuba behcet ve bihteri ayirmaya calisiyor, yani öyle anladim ama bihteri kim oynayacak? begümmü? hem ester ve behcet beraber degillermi? Bihter nerden cikti?
Canım yalnış yazmışım:) Düzelttim..Esterle-Behçet birlikte olucaklar...
pas.si.on79 10-06-08, 10:30 Fatmacığım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
YAlnız burda başrol oyuncuları yani Beren ve Murat mı oluyor..İkisi arasındaki aşka karşı olanlar ve kendi aşkları için onları ayırmak isteyenler.vs.
Fatmacığım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim...
YAlnız burda başrol oyuncuları yani Beren ve Murat mı oluyor..İkisi arasındaki aşka karşı olanlar ve kendi aşkları için onları ayırmak isteyenler.vs.
Dizide 4 başrol var..Herkesin yaşamı anlatılıyor..Kötü biri yok..Ama biraz karışık ve kimin kime aşık olduğu belli değil..Nemika(tuba)Behçete(murat) aşık behçet estere (beren) aşık..Nemikaya Okan aşık olucak gibi...Biraz karışık yani..
Muratın Berenle olan o sahnesini izlemeye gönlüm kaldırmaz..:icon_whis
Okynss senaryon yine çok güzel olmuş ya bayıldım yemin ediyorum..:D
hele o çerçeve muhabbetine öldüm gülmekten:img-hyste
devamını geciktirme;);):img-pilot
Okynss bence harika bir bölüm olmuş..
hiçte düşündüğün gibi değil yani.ben ÇOK beğendim.
yağmur sahnesi çok etkileyiciydi:img-blush
Okynss bencede cok iyi yazmissin, devamini hemen yaz lütfen. cok keyfli oluyor okumak bari bizi bu kötü gercekten uzaklastiriyorsun. tüyolardan sonra hep senaryolari okurum:img-wink:´lütfen devam yaz.
Arkadaslar sizde yazin lütfen!
ebrucu_büşraa 10-06-08, 17:51 Okynss senaryon gerçekten harika olmuş ya başından yazdığın bölüme kadar hepsi harika çok etkileyici olmuş gerçekten :good: hele sorhoş demir'e bayıldım valla süper replikler var :img-hyste gözlerini şaşı yapması falan süper :img-hyste
son yazdığını beğenememişsin falan ama bende harika olmuş yağmur kısmı özellikle :img-in_lo kendimi dizi izler gibi hissediyorum ya :img-in_lo
Devam et lütfenn..:)
Ante Mortem 10-06-08, 19:06 Okynss bölümler harika yine, gerçeklerinden çok
senin Asi ve Demirini merak ediyorum artık:img-in_lo
Ayrıca zaman, mekan farketmiyor yağmur bu aşka çok yakışıyor:icon_sorr
Polis Demir’e sordu ‘’Gençler alkol varmı diye
‘’ Demir’inde kafası güzel..Elindeki bira şişesini polise tutarak ‘’ Valla yok hepsini içtik..Olsa verirdik ‘’ :img-hyste:img-hyste
okynns senaryo senaryo senaryo şimdi şimdi şimdi başka bişey söylemeye gerek yok sanırım :good:
Okynss'cum gayet güzel gidiyorsun canım alternatif şekilllerdeki senaryoları okumayı çok çok seven biri olarak seninkinide hemen takip listeme aldım valla :) :) :)
SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo
forumda heryere girip sonra bide senaryo yazmışmısın die göz ucuyla senaryolara bakıyorum güzel bi senaryo istiyorum:icon_sorr
archeologue 10-06-08, 20:49 Okynss ellerine sağlık harika gidiyor...
artık mutlu olmak için senaryolar kısmına dalıyorum zaten:img-icecr
devamını bekliyorum
Okynss ellerine sağlık...muhteşem bir hikaye olmuş bu...zaten dizimiz çıkmaza girdi senin hikayen baya sardı bizi...sakın bırakma devam et gidebildiği yere kadar gitsin ;)
|