Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - Yorumlar (Haberler, İzlenme Oranları, Replikler, Senaryolar)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6

bugs_buny
11-06-08, 07:42
Okynss yazdıkların yine muhteşem valla:img-in_lo
gazetecilerde tam çekicek zamanı buldular yani:img-blush
devamını çok merak ediyorum:love05:

aslhn
11-06-08, 09:10
okynns senaryon yine çok güzel bu kolundan tutup çekme sahneleri dizidede hep yehcanlandırdı beni burdada ellerine düşüncelerine sağlıkbye

wonderful
11-06-08, 10:41
Okynss senaryoon bi harikaa !! Süper yazıyorsuun.Bizi fazla bekletmee ....

GULBEYAZ76
11-06-08, 10:45
Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo

Okynss
11-06-08, 11:39
Herbirinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim.Ancak bu günlük bana zaman verin..Hem komik hemde uzun bir bölüm hazırlamak istiyorum..Aklımda bir cin cağırma operasyonu var..Bakalım..

Sevgilerimle
Okynss

dilosh
11-06-08, 11:59
Tüm senaryo yazanların emeğine sağlık..Hepsi birbirinden harika .. Hepiniz devam edin lütfen okumak çok çok keyifli :kahve

Okyns süper senaryon..

Çok güzel senaryolar yazan ancak ara verenler var..Devam edin :icon_sorr

prisoner_386
11-06-08, 14:32
Okynss ve Camdankalp cim ikinize de teşekkürler...Çok güzel gidiyosunuz devam edin lütfen...:img-icecr:happy0064

SEZİNN
11-06-08, 14:46
K-Murat
D-Koyimde tur at.

Kerim ve Asi öyle bir gülüyorlardır ki sesleri çıkmasın diye şekilden şekle girmektedirler.Bu sırada sesin gelmediğini anlayan Demir

D-Eyy ruh
K-Ne var
D-Onun arabası var!!
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

süpersin okynss diyecek söz bulamıyorum gözümden yaş geldi Allah'Ta seni güldürsün ne diyim :img-hyste

wonderful
11-06-08, 17:30
Okynss müthişsin yaa.Sanırım bu senaryonun devamı geliyor.Lütfen bizi fazla bekletme.Bu selin'de başa dert olmasın lütfen ...:happy0064:happy0064

***aRmaNciK***
11-06-08, 18:05
okynss süpersin yaaa..:img-in_lo ne güzel sahneler yaziyorsun!! beni bittirdin resmen..:img-in_lo devamini dört gözle bekliyorum...:happy0064

d.d.
11-06-08, 18:14
kendime teklifim diziyi seyretmek yerine senaryoları oku!!!
CamdanKalp ve Okynss; sizlere kocaman kocaman kocaman :img-clapp:img-clapp:img-clapp

lütfen devam baskısı sürekli geliyor ama gerçekten lütfen devam:img-blush

bugs_buny
11-06-08, 19:11
Okynss yaa muhteşem yazmışsın yemin ediyorum:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
heycanlı yerde bırakmışsın ama yaa çok merak ediyorum lütfen devamını çabuk yaz:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

CamdanKalp senin senaryonda süper olmuş ellerine sağlık..devamı gelir inşallah:img-in_lo:img-wink:

kardelen2086
11-06-08, 22:28
okynss'a
dizimizden çok farklı bir senaryo olmasına rağmen harika bir senaryo olmuş,ellerine,yüreğine sağlık....devamını büyük bir merak içinde bekliyorum....:img-wink::img-wink:

camdankalp'e
her ne kadar asi ve demir açısından şimdilik iyi şeyler olmasa da ilerleyen zamanda çok iyi şeyler olacağını düşünüyorum,harika bir başlangıç olmuş,ellerine yüreğine sağlık...:img-wink:

iyi ki varsınız arkadaşlar....:img-wink::img-wink:

bugs_buny
12-06-08, 09:19
Okynss senaryon harika gidiyor devam lütfen:img-in_lo:img-wink:

bugs_buny
12-06-08, 11:13
Okynss çok heycalı yerde bırakmışsın ya çok merak ettim şimdi:icon_sorr
devamını merakla bekliyorum..kötü bişey yoktur umarım

mine53
12-06-08, 14:34
:img-wink:camdankalp ve okyanus senaryolarınız çok güzel olmuş ellerinize sağlık lütfen devamını getirin :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

archeologue
12-06-08, 15:18
okynss
camdankalp

harikasınız,devamını bekliyorum:img-in_lo

archeologue
12-06-08, 17:46
d.d.

gülmekten bayılcam şimdi:img-hyste:img-hyste
harika olmuş bu yaa:img-hyste

özellikle şu kısma koptum

Senarist 3: Geln hanımın gelinliğini ödünç alabilir miyiz lütfen? Aklıma süper bir fikir geldi.

Görevli: (geline) ayaklarına kapanıyorum, lütfen ne istiyorsa ver yoksa hayat boyu bu sezon finalini çekeceğiz...

Gelin: (ağlayarak) ANNEEEEEEEEE!!!!!!

olur mu olur bu gidişle düğün esnasında çekilecek bölüm:img-haha:

*bahar*
12-06-08, 18:42
Okynss takıldık senin peşine gidiyoruz.Zaten sezon finali de geliyor.Demekki yaz sezonunda bizi sen oyalayacaksın bu harika hikayeyle...ellerine sağlık sakın bırakma devam et!!

Camdan Kalp...senin de ellerine sağlık...Ayrılık yazıyorsun ama onurula bir ayrılık...çok güzel gidiyor ve içimden bir ses sen bunları ayıramayacaksın diyor...bilmem yanılıyor muyum?

d.d. yazdıklarını okurken gözümde canlandı..gülmekten yıkıldım...etrafımdakiler merakla bakıyorlar ve artık deli muamelesi görmeye başladım...bilgisayar ekranına bakarak gülen bir tip...=))

SEZİNN devamı sonra mııı?Haydi şimdi şimdi...

arkadaşlar sayenizde sıkıntıdan kurtuluyoruz lütfen dvm edin ayrıcaa...

tarcin,alperim ve diğerleri unuttunuz siz bizi iyice...senaristler bu kadar saçmalarken sizlerin onlara KAPAK olaca şeyler yazmanız lazım...diiii mi ama ??? =)))

prisoner_386
12-06-08, 18:47
Sezinn süper olmuş :img-hyste:img-hyste...Tabi ki d.d senin de süper....CAmdankalp umarım devam edersin,iyi gidiyosun:happy0064

yasamakguzel88
12-06-08, 19:09
Güneri Cıvaoğlu’nun bu haftaki konukları; Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Cemal, “Hatırla Sevgili” dizisinin proje tasarımcısı Tomris Giritlioğlu ve oyuncu Beren Saat.

Tomris Giritlioğlu’nun yeni projeleri neler? Hangi yazarın romanını beyazperdeye aktaracak?

edit: Kesin güz sancısı ile ilgili bilgiler verir arkadaşalr..Oyuncular kimlermiş kesin ögreniriz...

bugs_buny
12-06-08, 19:17
CamdanKalp senaryon harika olmuş..hele o veda sahnesi..aah ahh ağlicaktım nerdeyse ya:icon_sorrellerine sağlık:good:

diğer senaryo yazan arkadaşlarada çok teşekkürler..hepiniz çok güzel yazıyosunuz gerçekten:good:

Cansu*
12-06-08, 19:29
fatmacım haber için teşekkürler kesin açıklama yapar güz sancısıyla ilgili belki dizileriyle ilgili de konuşur

medsul
12-06-08, 20:04
fatma haber için cok sagol..fırsatım olursa kesın izlerim:)
ne için izliyeceğim belli zaten....

hüznün geceleri
12-06-08, 20:20
fatma haber için cok sagol..fırsatım olursa kesın izlerim:)
ne için izliyeceğim belli zaten....

bende
acaba hani kendi keşfetmiş olduğu oyunculardan bahsedermi(Tubamızdan)

tarcin
12-06-08, 20:25
Günlerdir senaryoları okuyorum ama bir türlü yazamadım. Bu sıkıntılı günlerde hala yüreği ile senaryo yazan arkadaşların ellerine yüreklerine sağlık. Harika yazıyorsunuz

medsul
12-06-08, 20:54
bende
acaba hani kendi keşfetmiş olduğu oyunculardan bahsedermi(Tubamızdan)

bilemiyorum ama bence kesın tomris hanım bu fırsatı kacırmaz...:)
tomris hanım hakkında düşündüklerimi zaten cogu kes söyledım...
zaten hiç degilse film hakkında kesın birşeyler söyler...

honeymoon
13-06-08, 08:08
Camdankalp senaryon muhteşem harika :img-in_lo Birilerinin senden esinlenmesine izin verirsin herhalde çünkü bazıları hiç böyle güzel şeyler yazamıyor :icon_whis

:img-clapp

zinednah
13-06-08, 09:15
Kalite bozulmuş

iki haftadır sadece fragmanları izliyorum bölümleri izlemiyorum en azından katkım olmasın istiyorum bu haftada izlemeyi düşünmüyorum gelecek haftada...
bu kadar hevesle izlemeye başaladığım diziyi nası kursağımda bıraktılar tebrik ediyorum...
kendini senarist zanneden ablalar eğer burayı okuyorsanız bi zahmet de anlamaya çalışın valla izleyici herşeyi kabullenmiyor kardeşim...

ben bu diziyi bu zorlama haliyle kabul etmiyorum ve izlemiyorum...
oyunculara yazık be
onca emeğe yazık

Tuncel KURTİZ'e hak vermemek mümkünmü adamın bu kadar sabırla durduğu yeter...
Tomris GİRİTLİOĞLU'nada iki çift kelam
onca güzel projeye imza attın bu duruma neden müsade ediyorsun böyle kalitesiyle başlayan bir yapımı neden bu klişelere sürüklemelerine izin veriyorsun?

ne diyim ya son fragmanı da izledim tüyolarıda okudum izleyeceğim bir şey yok artık sadece arada buraya kinimi kusmak istiyorum belki yazan ablalar okurlar...

sevgilerimle forum ahalisi...

archeologue
13-06-08, 10:14
camdankalp harikasın ya...
okurken gözümde canlandı resmen....
3 bacılar örnek alsın :icon_whis:icon_whisTıkanıyorlar ya,utanmasınlar buradan esinlensinler:img-hyste

bugs_buny
13-06-08, 10:43
CamdanKalp harika yazmışsın yine..
devamını bekliyorum:img-blush

***aRmaNciK***
13-06-08, 13:32
camdan kalp senoryan çok güzel..bittim resmen..:img-blush

[asi]
13-06-08, 13:44
camdan kalp senoryo gerçekten çok güzel:img-wink:ellerine sağlık:good:

GULBEYAZ76
13-06-08, 16:19
Huuuu huuuuuu:icon_whis Okynss merak denizinde boğuluyoruz bir el at.:img-wink:
Asinin hayatı tehlike de demiştin belki Asi öldü 40 ı bile oldu biz hala bekliyoruz.:img-hyste
Hadi bir an önce devam et meraktan çatlıyacaz.:good:

Ante Mortem
13-06-08, 16:56
CamdanKalp ellerine sağlık çok güzel bir senaryo olmuş:img-in_lo senaristlerimiz sezon finali yazmakta zorlanıyorlarsa yazmadan önce senaryonu okusalar iyi olacak:img-blush

TUBASİ
13-06-08, 17:41
Camdan kalp devam et lütfen..Süper yazmışsın..:happy0064

medos14
13-06-08, 18:46
camdan kalp, nolur devam et, süper yaz misin.......
Ellerine, yüregine saglik....

*bahar*
13-06-08, 18:55
Sezincim ellerine sağlık yaaa...iyi ki devam etmişsin...çok eğleniyorum ben sakın bırakma...nasıl devm etcem demişsin madem iş bu noktaya geldi o zaman polis hakim mahkeme falan karışsın işin içine benden sana bir fikir ;)

--müge--
13-06-08, 18:59
camdankalp ve okynss harika yazmışsınız. devamını merakla bekliyorum...:img-wink::img-grin2

violin
13-06-08, 23:58
SEZINN senaryona devam bu kotu bolumden sonra beni cok guldurdun sana ccoook tsk:happy0064

elif1979
14-06-08, 00:26
alinti
sezon finali çekimleri bitmek üzere arkadaşlar bazı küçük tüyolar öğrenmek istedim ama sır gibi saklıyolar setten bir arkadaşa sezon finalinde asi ile demir barışacak mı dedim.hayır dedi.o zaman kötü bir sezon finali olacak dedim arkadaşta ne çok kötü nede çok iyi bir sezon finali olacak.kısacası kötünün iyisi bir sezon fianli olacak dedi. bu arada murat düğününe bütün set ekibini çağırmış.çok heycanlı ve mutluymuş.sezon finalini tüm ekip birlikte izleyeceklermiş.ve kutlama olacakmış

sezon finalinin yayınlanacağı gün 20 Haziran (Murat'ın düğün tarihi)Murat bütün ekibi düğününe çağırdığına göre sezon finalini birlikte izlemeleri imkansız bu haberin doğru olmadığı ortaya çıkmış oluyor. biz diziyi izlerken herkes düğünde olacak...

yoksa muratin dügünü 22 sinemi ertelendi,kanal d bir bölüm daha istedikten sonra?

Sımarık Cadı
14-06-08, 11:48
Özel Bölüm Bile İlk Beşte Ya Ne Diyim Artık:)
Sevinimmi Üzülimmi Bilemiyorum..Reytingler Böle Oldukça Üç Bacılar Hep
Kendi Bildiğini Okuyo:img-cray:

Cansu*
14-06-08, 11:50
Özel Bölüm Bile İlk Beşte Ya Ne Diyim Artık:)
Sevinimmi Üzülimmi Bilemiyorum..Reytingler Böle Oldukça Üç Bacılar Hep
Kendi Bildiğini Okuyo:img-cray:

atvdeki maçı bile geçmişiz bu kadar izlenen bi dizinin neden reklamı çok yapılmıyo y.d , b.g bangır bangır her yerde

Sımarık Cadı
14-06-08, 11:52
atvdeki maçı bile geçmişiz bu kadar izlenen bi dizinin neden reklamı çok yapılmıyo y.d , b.g bangır bangır her yerde

yani bende şaşıp kalıyorum...bukadarda beklemiyodum...
Dediğin Gibi hiç yapılmıyo Hemde...:img-cray:yinede reytinglerimiz cok iyi:)

bugs_buny
14-06-08, 12:05
Okynss senaryon çok güzel olmuş yaa
"-Şimdi klavyeden F7’ye basın
K-Elimle mi?
-E,siz bilirsiniz" hele şu konuşmaya bittim:img-hyste
devamını sabırsızlıkla bekliyorum:D

diğer senaryo yazan arkadaşlarada çok teşekkürler..
hepiniz harikasınız:happy0064

TUBASİ
14-06-08, 12:10
Ben anlamıyorum bzi nasıl oluyodu bu kadar reyting alabilityoruz..Korkum senaristler aferin bize hadi devam der ya..Hayret birşey..Neye sevinelim neye üzülelim bilemedim gitti..

prisoner_386
14-06-08, 12:28
Bu hafta da Asi yıkılıyo duydukları karşısında...Sevgili küçük, çocuk ruhlu özetçimiz yine abartmış da abartmış.Bi insan bu kadar da çocuk gözüyle bakar olaylara.Başka bi özetçi,başka senaristler,başka bir yönetmen,başka bir kurgucu,başka bir ışık şefi bulsunlar bu diziye.SAçmalıklar silsilesine dönen bu diziyi bu hale getirenler utansın!!Başka da sözüm yok:kahve

bugs_buny
14-06-08, 15:35
Okynss yine süper olmuş senaryo:good:
devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-blush:img-pilot

bugs_buny
14-06-08, 16:57
Okynss çok güzel gidiyo senaryon..:img-in_lo
ama herşey bozulcak galiba:icon_sorr

prisoner_386
14-06-08, 18:37
Okynss senaryo müthiş gidiyo cnm.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum,ayrıca şu Selin de de bi Bala havası sezdim bn hadi hayırlısı:icon_whis

elif1979
14-06-08, 18:42
arkidişlerim benim... yani biz MuraTubacıların sevineceği bi haber..sağlam bi kaynak (antakyali birinden galiba)düğünün 20 haziranda nikah olmadığını ve nikahın temmuza ertelendiğini söyledi... neden olarak dizi çekimleri bahane ediliyo ama bence bu iş olmicak..
bu nu muratn sitesine yazmicam çünkü orda burçincileri çekemem.. biz burda kardeş kardeş konuşuyoruzz

bu bir alinti...pek güvenilirmi bilmem...

TUBASİ
15-06-08, 00:31
arkidişlerim benim... yani biz MuraTubacıların sevineceği bi haber..sağlam bi kaynak (antakyali birinden galiba)düğünün 20 haziranda nikah olmadığını ve nikahın temmuza ertelendiğini söyledi... neden olarak dizi çekimleri bahane ediliyo ama bence bu iş olmicak..
bu nu muratn sitesine yazmicam çünkü orda burçincileri çekemem.. biz burda kardeş kardeş konuşuyoruzz

bu bir alinti...pek güvenilirmi bilmem...

arkadaşım bu haber yanlıştır,sallamasyondur:img-hyste...Murat 20 haziranda kesin evleniyor..:good:

asiyedemir
15-06-08, 00:34
arkadaşım bu haber yanlıştır,sallamasyondur:img-hyste...Murat 20 haziranda kesin evleniyor..:good:

Nasıl bu kadar eminsin , Nikah şahidi , yada memurumusun :img-hyste:img-hyste:img-wink:

TUBASİ
15-06-08, 00:37
Nasıl bu kadar eminsin , Nikah şahidi , yada memurumusun :img-hyste:img-hyste:img-wink:

:img-hyste:img-hyste Keşke emin olmasam,keşke kaynağım olmasa..:img-wink:

asiyedemir
15-06-08, 00:41
:img-hyste:img-hyste Keşke emin olmasam,keşke kaynağım olmasa..:img-wink:

:img-hysteO zaman buradan ben bir şarkı gönderiyorum Damat bey'e

Kader diyemesin sen kendin ettin ..

hani mutluluktu bu dizinin sonu

hani sevecektin bir ömür boyu

nasıl yaptın zalim sen BİZE bunu

kader diyemesin sen kendin ettin .. :img-cray::img-cray:

offf offff :img-wink:

TUBASİ
15-06-08, 00:42
:img-hysteO zaman buradan ben bir şarkı gönderiyorum Damat bey'e

Kader diyemesin sen kendin ettin ..

hani mutluluktu bu dizinin sonu

hani sevecektin bir ömür boyu

nasıl yaptın zalim sen BİZE bunu

kader diyemesin sen kendin ettin .. :img-cray::img-cray:

offf offff :img-wink:

Benden damada;bakmak kadar görmek de önemlidir..:icon_whis

asiyedemir
15-06-08, 00:45
Benden damada;bakmak kadar görmek de önemlidir..:icon_whis

:img-hyste:img-hysteBakmada seçicilik önemlidir ..:icon_whistren e bakar gibi bakmamak gerekir .. :img-hyste

TUBASİ
15-06-08, 00:48
:img-hyste:img-hysteBakmada seçicilik önemlidir ..:icon_whistren e bakar gibi bakmamak gerekir .. :img-hyste

Biz senle bu konuşmayı uzatırsak mazallah düşmanlarımız tikşin tikşin diye bize ateş açar..:img-hyste

herkesin yoluna yolculuk etmek lazım..:img-wink:

asiyedemir
15-06-08, 00:55
Biz senle bu konuşmayı uzatırsak mazallah düşmanlarımız tikşin tikşin diye bize ateş açar..:img-hyste

herkesin yoluna yolculuk etmek lazım..:img-wink:

:img-hyste:img-hysteherkes kendi yolunun yolcusudur diyorsun yani .. ne yapsak döndüremeyiz .. yanlıştan .:img-cray:. ağzı yanıcak onun .. görüceksin :good:bizi dinlemediği için başını çok taşlara vurucak .. vakitt çokkk geç olacak .. :img-hystebye

TUBASİ
15-06-08, 13:26
Arkadaşlar GÜZ SANCISINDA Tuba yok..Tomris Hanım saymadı..Beren ve Murat başrolde olucak bu kesin..:icon_whis

Hayırlısı buymuş demekki..:icon_sorr

asiyedemir
15-06-08, 13:29
Arkadaşlar GÜZ SANCISINDA Tuba yok..Tomris Hanım saymadı..Beren ve Murat başrolde olucak bu kesin..:icon_whis

Hayırlısı buymuş demekki..:icon_sorr

Beren kesin değil . Başka bir projesi ile takışıyormuş ..Olmayabilir ..

Murat'ın yanına Tuba dan başka kimseyi yakıştıramıyorum .. (bana ne oluyorsa )Eş adayına allah dan sabır diliyorum .. ben katlanamıyorum .. o ne haldedir kim bilir :img-hyste:img-wink:

havincim
15-06-08, 13:31
evet tomris hanım tubayı saymadı:img-cray:
şu ana kadar hep söylemişti bu defa niye söylemedi ki:img-cray:
ama berenin oynayacağı bile kesin değilmiş,berenin yeni projesi sorun çıkartabilirmiş galiba:img-hysteallahtan ümit kesilmez belki çıkartır:img-hyste

TUBASİ
15-06-08, 13:36
Beren kesin değil . Başka bir projesi ile takışıyormuş ..Olmayabilir ..

Murat'ın yanına Tuba dan başka kimseyi yakıştıramıyorum .. (bana ne oluyorsa )Eş adayına allah dan sabır diliyorum .. ben katlanamıyorum .. o ne haldedir kim bilir :img-hyste:img-wink:

O zaman SİS yapım kadın oyuncularını bir gözden geçirelim:img-hyste Tomris H. kendinden şaşmaz,farklı bir ajanstan oyuncu bulmaz..Belçim mi olucak acaba Ester..Bana Beren olur gibi geliyor ama ...

Eğer oyuncular belli değilse o zaman bu filmin çekimi aksar gibime geliyor..

asiyedemir
15-06-08, 13:41
O zaman SİS yapım kadın oyuncularını bir gözden geçirelim:img-hyste Tomris H. kendinden şaşmaz,farklı bir ajanstan oyuncu bulmaz..Belçim mi olucak acaba Ester..Bana Beren olur gibi geliyor ama ...

Eğer oyuncular belli değilse o zaman bu filmin çekimi aksar gibime geliyor..

Ester karakterini .. Tam bilmiyorum .. okuduklarımdan çıkardığıma göre .. Tuba ya göre bir rol değil :img-wink: Belçim de oynamaz gibime geliyor .. Nur süer oynayabilir mi ne dersin :img-hyste:img-hyste yada Tülay hanım ... :img-hyste

TUBASİ
15-06-08, 13:45
Ester karakterini .. Tam bilmiyorum .. okuduklarımdan çıkardığıma göre .. Tuba ya göre bir rol değil :img-wink: Belçim de oynamaz gibime geliyor .. Nur süer oynayabilir mi ne dersin :img-hyste:img-hyste yada Tülay hanım ... :img-hyste

Aaaa neden olmasın..Muratada pek yakışırlar hani.:img-hyste:img-hysteKi Nur Sürerin öyle bir filmide vardı ..

Tubaya yakışma konusuna gelince her rolü oynamak istiyorum demişti..Karakterden dolayı bir tercih yapıcağını sanmam..:img-wink:

hazal_90
15-06-08, 13:49
Evet Tomris Hanım Tuba'yı saymadı ama o an unutmuş olabilir hani.. Yani bide Tuba ve Murat çifti bu kadar parlıyorken kalkıp ta ikisini aynı projede gene birbirine aşık iki kişiyi oynatması onun ve filminin hayrına olacağı ortada.. Bunları iyi ölçüp tartması gerek sonuçta doğru seçimlerle filminin gişe hasılatını çok çok iyi yapabilir..

asiyedemir
15-06-08, 13:51
Aaaa neden olmasın..Muratada pek yakışırlar hani.:img-hyste:img-hysteKi Nur Sürerin öyle bir filmide vardı ..

Tubaya yakışma konusuna gelince her rolü oynamak istiyorum demişti..Karakterden dolayı bir tercih yapıcağını sanmam..:img-wink:

Evet öyle dedi de .. ama kuralları olan bir oyuncuyum da demişti .. :img-wink:Kötü'yü oynamak isterim demişti .. Süho gibi birini mesela :img-hyste Ester gibi cesur bir karakteri oynayabileceğini ben pek sanmıyorum ..

Ben Süho intihar edince .. Murat'ın onu kurtardığı sahnelere bakamadım .. :img-hysteEn iyisi Murat için Animasyon bir patner bulsunlar .. :img-hystekapris felan da yapmaz istedikleri gibi oynar .. :img-hyste

bugs_buny
15-06-08, 14:03
Okynss senaryon çok güzel olmuş..eline sağlık
ama demir den öyle bişey beklemezdim ben doğrusu.
yazık olucak asi ye:icon_sorrneyse devamını çok merak ediyorum..:img-wink:

TUBASİ
15-06-08, 14:12
Evet öyle dedi de .. ama kuralları olan bir oyuncuyum da demişti .. :img-wink:Kötü'yü oynamak isterim demişti .. Süho gibi birini mesela :img-hyste Ester gibi cesur bir karakteri oynayabileceğini ben pek sanmıyorum ..

Ben Süho intihar edince .. Murat'ın onu kurtardığı sahnelere bakamadım .. :img-hysteEn iyisi Murat için Animasyon bir patner bulsunlar .. :img-hystekapris felan da yapmaz istedikleri gibi oynar .. :img-hyste

Bende bakamamıştım..Ki Tülay H. çok da genç biri,oynadığı karaktere bakmayın..

Esterin cesur sahneleri Muratla olur..E Muratada bir aşinalığı var..:img-hyste Sıkıntı çekmez..:img-hyste Şaka bir yana ben Tubanın baştolde olmasını ve istediği ona yakışan ve de kendini ispatlıyacağını bir rolde olmasını isterim..

klgçaglar
15-06-08, 14:13
Okynss gerçektende çok çok güzel senaryo bende Demirden beklemezdim böyle bişeyi bence Demire çok ağır ve güzel bir ders vermelisin :img-wink:

prisoner_386
15-06-08, 14:15
Heyecanla oturup o sıkıcı programı sırf Güz Sancısı için izledim.Sonuç sıfır malesef.Tuba nın adını söylememesine çok üzüldüm.Keşke o da olsaydı süper olurdu.Neyse sağlık olsun diyelim:img-wink:

*bahar*
15-06-08, 14:18
Ben tamamını izlemedim başını izledim sadece biraz...acaba bişey kaçırdım mı diye merak ediyordum ama kaçırmamışım...iyi ki de izlememişim...
asıl meraktan gittim bugün kitabı aldım başlıcam okumaya birazdan...gerçekten merak ediyorum dönemin nasıl anlatıldığını...

asiyedemir
16-06-08, 10:55
Bende bakamamıştım..Ki Tülay H. çok da genç biri,oynadığı karaktere bakmayın..

Esterin cesur sahneleri Muratla olur..E Muratada bir aşinalığı var..:img-hyste Sıkıntı çekmez..:img-hyste Şaka bir yana ben Tubanın baştolde olmasını ve istediği ona yakışan ve de kendini ispatlıyacağını bir rolde olmasını isterim..

Tülay hanım'ı araştırmıştım .. Asi den önce hiç bir yerde görmemiştim merek ettim .. Tüb'lü siteler de SİS VE GECE adındaki filmden bölümler koymuşlar .. Tülay h. gürünce şok oldum :img-pilot.. Kuralları olmayan bi oyuncuymuş .. Ester rolünün hakkını verir .. diye düşünüyorum .. :img-wink::good:

Flora
16-06-08, 10:59
Tülay hanım'ı araştırmıştım .. Asi den önce hiç bir yerde görmemiştim merek ettim .. Tüb'lü siteler de SİS VE GECE adındaki filmden bölümler koymuşlar .. Tülay h. gürünce şok oldum :img-pilot.. Kuralları olmayan bi oyuncuymuş .. Ester rolünün hakkını verir .. diye düşünüyorum .. :img-wink::good:

Ne yani şimdi M.Y ile o mu oynayacak???Yanlış anladım di mi..??

Ester ne karekteri buarada okumadım ben kitabını...

asiyedemir
16-06-08, 11:05
Ne yani şimdi M.Y ile o mu oynayacak???Yanlış anladım di mi..??

Ester ne karekteri buarada okumadım ben kitabını...

Yok arkadaşım .. kim olabilir diye konuşuruz ,SİS yapım genel de kendi oyuncularını oynatıyor .. Tuba olmadı ,Beren de olmazsa elimizdeki oyunculara bakıyorduk .. :img-wink:Tülay hanım göründüğün den çok farklı .. bir oyuncu .Daha genç daha güzel .. Süho ile alakası yok :good:

Ester rahat yaşayan :img-hystebir Ermeni kızıymış bende okumadım kitabı ..:icon_whis

Flora
16-06-08, 11:56
Yok arkadaşım .. kim olabilir diye konuşuruz ,SİS yapım genel de kendi oyuncularını oynatıyor .. Tuba olmadı ,Beren de olmazsa elimizdeki oyunculara bakıyorduk .. :img-wink:Tülay hanım göründüğün den çok farklı .. bir oyuncu .Daha genç daha güzel .. Süho ile alakası yok :good:

Ester rahat yaşayan :img-hystebir Ermeni kızıymış bende okumadım kitabı ..:icon_whis

Tamam canım...:img-wink:

Hiç sevmem öyle rahat yaşayan :img-hyste kızları ama..

Yok ya filmin izlenecek yanı kalmaz o zaman..

Tomris hanım bu işini düzgün yapsa bari..

bugs_buny
16-06-08, 13:31
Okynss senaryolarını şimdi okudum..
harika gidiyosun devam et:good:

GULBEYAZ76
16-06-08, 13:48
Okynss Asi & Kaan çifti en az 2-3 gün tatil yapacak dimi?:img-wink:Kafasız Demir de nişanlısıyla takılır artık.:img-hyste
Cemal A&K ı orada bırakıp dönse tam süper olur.:good:
Asi avuç içi kadar bikinisiyle pazar eklerini süsler tabi Kaanda dikkatten kaçmaz.:icon_whisAsi zengin ve gözde bekarlardan mutlaka görüntülenir.:img-in_lo
Kızın selüliti bile yok neden çekinecek ki?:img-hyste

***aRmaNciK***
16-06-08, 20:50
okynss naptin sen öle..:icon_whisdemirimi çapkin yaptin..aldatan adam yaptin...:img-cray:hiç oluyomu ama?? benim demirim asla böyle birsey yapmaz.. :img-in_loama senaryon süper..degisik birsey..tebrikler:good:

fazla merakta birakma beni ve diger arkdaslari..:happy0064

*bahar*
16-06-08, 20:52
Okynss canım ellerine sağlık.Bu şey fena halde bağımlılık yaptı.Foruma girer girmez ilk baktığım şey oluyor senaryon.Helal olsun 20 bölüm getirdin ve hala çoka kıcı devam ediyor.Bence bunu sizin senaryolarınız bölümüne eklemelisin.:happy0064:happy0064

bugs_buny
17-06-08, 13:51
Okynss ve CamdanKalp ;
senaryolarınız harika olmuş elinize sağlık:good:
valla sizlerin senaryoları da olmasa hafta nasıl geçer bilemiyorum..süpersiniz:good::img-blush

violin
17-06-08, 15:05
Okynss ve CandanKalp yine dokturmusynyz ,devamini bekliyorum
dizi simdi sezon finaline giriyor sizin senaryonlarinizi asinin yokulunda okumayi cok isterim insala boyle devam ederziniz

bugs_buny
17-06-08, 15:14
CamdanKalp senaryona bittim ya asi demirin karşısında oynadı ha..:img-hyste
çok güldüm o sahnelere gerçekten:img-hystedevamını sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064

TUBASİ
17-06-08, 16:13
Forum annem(camdan kalp) çok güzel olmuş..Kaç gündür bekliyodum..Ricamı kırmayıp o oynama senaryosunu yazdığın için çok teşkür ettim..:happy0064

CamdanKalp
17-06-08, 16:17
Forum annem(camdan kalp) çok güzel olmuş..Kaç gündür bekliyodum..Ricamı kırmayıp o oynama senaryosunu yazdığın için çok teşkür ettim..:happy0064

Seni kıramazdım:) İstediğin gibi olmuştur umarım.

Şenlik daha bitmedi bu arada.

TUBASİ
17-06-08, 17:16
Seni kıramazdım:) İstediğin gibi olmuştur umarım.

Şenlik daha bitmedi bu arada.

Tamda hayal ettiğim gibi olmuş..:happy0064 Devamını yazmanı bekliyorum..Teşekkür ederim tekrar...

dilosh
17-06-08, 17:19
Camdankalp ve okynss senaryolarınız harika oLmuş...Devamını merakla bekliyorum :happy0064

Ante Mortem
17-06-08, 21:33
Okynss yeni bölümleri gerçekten merak ediyorum işler gittikçe kızışıyor:img-in_lo

Camdankalp bir an Demir de Asiye eşlik edecek mi acaba diye düşünmedim değil:img-in_lo Onların bu hallerini okumak çok keyifli.

İkinize de çok teşekkür ederim ve heyacanla yeni bölümleri beklediğimi belirtmek isterim=)

CamdanKalp
17-06-08, 21:44
Okynss yeni bölümleri gerçekten merak ediyorum işler gittikçe kızışıyor:img-in_lo

Camdankalp bir an Demir de Asiye eşlik edecek mi acaba diye düşünmedim değil:img-in_lo Onların bu hallerini okumak çok keyifli.

İkinize de çok teşekkür ederim ve heyacanla yeni bölümleri beklediğimi belirtmek isterim=)

Yok, Demir Ağır abi. Onu oynatmayı düşünmüyorum :) Aslında iyi fikirmiş. Demir ve Asi yi karşılıklı oynarken düşünemiyorum :)

Şuan geldiğim noktadan oraya geri dönersem, bozmuş olurum :(

Hmyr.
17-06-08, 21:49
Okynss ve CamdanKalp , tüyo basligindan önce Senaryo basligina giriyorum düsünün , o kadar harikasiniz ikinizde :img-blush ve inanin her bölümünüzü sabirsizlikla bekliyorum :good::happy0064

Ante Mortem
17-06-08, 21:53
Yok, Demir Ağır abi. Onu oynatmayı düşünmüyorum :) Aslında iyi fikirmiş. Demir ve Asi yi karşılıklı oynarken düşünemiyorum :)

Şuan geldiğim noktadan oraya geri dönersem, bozmuş olurum :(

Ben davul zurna ekibiyle konuşur ayarlarım bi ağır abi havası çalarlar:img-tomat Şöyle ele güne karşı; dost var düşman var dimi ama:icon_whis

Sen bana bakma harika gidiyor hikayen=)

yasamakguzel88
17-06-08, 22:49
Tuba film de yok arkadaşlar...Filmin çekimleride bir aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra başlıyormuş...Murat-Beren başrol oynayacakalr...Murat yıldırım baalyını kısa tutucakmış film için...

hazal_90
17-06-08, 22:54
Tuba film de yok arkadaşlar...Filmin çekimleride bir aksilik çıkmazsa 2 hafta sonra başlıyormuş...Murat-Beren başrol oynayacakalr...Murat yıldırım baalyını kısa tutucakmış film için...

Ay hayır ama ya... Olmaz ki böylede.. Beren ve Murat.. :icon_whis:icon_whis neyse bekleyip görmek, filmi izlemek lazım, ardından yorumlamak lazım..

gerçi Tuba'da olsa pek bi leziz olurdu gerçi ama... :img-wink:

papatya**
17-06-08, 22:59

ya hayır bizim ikili süper olurdu ama neyse napalım belki bunlarda güzel olur

Flora
17-06-08, 23:08

Ayy yapmayın yaa...:img-cray::img-cray:
Beren ve Murat mı..??:img-cray::img-cray::img-in_lo

Biz de heyecanlanmıştık ya film için..:kahve

TUBASİ
17-06-08, 23:29

Aman o filmi de izlemeyiverim..Üff..

Muratın yerinde olsam balayını kısa tutmazdım...:img-hyste Bence vazgeçsin
filmden...

Fatma nerden öğrendin cnm..SİS yapıma mı telefon açtın..

dilosh
17-06-08, 23:46
Filmi merak edenlerdenim.. Murat'ı bi sinema filminde izlemek istiyodum, çok iyi oLdu bu film..

elif1979
17-06-08, 23:53

ayyy vallah cok üzüldüm...en basta tugba ve onun eski sevgilisi basrolerde oynuycakti..sonra tugba murat dediler...simdide tek murat birde beren mis..bu beren kim? soyadi ne..google de bir resmine bakiyim...öff simdi merak etim niye tubayi almadilar..veya tubami istemedi....hmmmm

nurgl05
18-06-08, 00:03
tuba, murat ve bülent icin bakardim filme ama, eer tuba we bülent yoksa bakmam... hele beren muratla oynuyorsa...
ASI dizisinin büyüsünü kaybetmemek icin bakmicam... kesin sevgili rolünü falan oynucaklar... zaten KIL kapiyorm o kiza.. bide muratla basrol aldi.. uyuz ya..

havincim
18-06-08, 00:36
beren kadar şanslısı var mı ya(burçin var o ayrı konu:img-hyste)
neyse kaptı güzelim başrolü,hemde muratla...
valla yine o ağlama sahnelerini HS deki gibi yaparsa filmi yarıda bırakıp çıkarım...yok,düşündüm de çıkamam...offf murat var çıkamam ki,katlanmak zorundayım,murat için:img-in_lo

-Cansu91-
18-06-08, 08:27
valla yine o ağlama sahnelerini HS deki gibi yaparsa filmi yarıda bırakıp çıkarım...yok,düşündüm de çıkamam...offf murat var çıkamam ki,katlanmak zorundayım,murat için:img-in_lo

Valla TG kesin değil demişti ama kesinleşti. Burçin'e birşey diyemiyorum yolun sonuna geldiler. Ama Berendeki şans başka birşey. Belki Tomris G. ayrı bir vakadan dolayı Tuba-Beren'i aynı filme koymamıştır. Bizde de şans olsa zaten kafamı kıracam.:img-hyste

Flora
18-06-08, 08:34

Ya hiç deme Hsdeki gibi rol yaparsa ben de yarıda bırakırım..Murat bile kurtarır mı bilemeyeceğim..
Zaten o rahat yaşayan kzı :img-hyste oynayacaksa hepten deliririm ya..

Not:Berenin soyadı Saat.Hsdeki Yasemin..

d.d.
18-06-08, 09:13

Dizi bu kadar tutmuşken ve ikilinin uyumu bu kadar popülerken, böyle bir rüzgarı arkalarına almamalarına şaşırdım doğrusu.
Her ikisinin de aynı filmde rol alacaklarını duyduğumda çok zekice atılmış bir adım demiştim.
"Asi" bir sezon daha yayında ve ikisinin birlikte, bir sinema filminde göreceği ilginin çok büyük olacağına emindim.

Şimdiyse Beren'i Murat Yıldırım'ın partneri olarak seçmelerine ben bile yüzümü buruşturdum... Bence hata...

Flora
18-06-08, 09:17
Allah aşkına Tubadan ve o uyumdan sonra kim Bereni onun partneri olarak görecek..Ya da biz Asideki gibi bi aşk hissedecekmiyiz..
Ne bilim bakışmalar felan ne derece olacak..

Bilmiyorum bence de HATA oldu!

Ayrıca Tomris G.de hobi oldu galiba geçmiş zaman dizisi çekmek..Hs güzel bir aşk hikayesi iken belgesele dönmüştü..Belki biraz bencilim ama ben izlediğim şey bana tat versin istiyorum..Zaten çektiği dizilerin de tarafsız olmadığını kendisi ifade ediyor..Objektiflikten uzak tarihi anlatmak ne kadar doğru?
Bence Tomris G. geçmişten günümüze dönüp biraz da şu Asi'siyle ilgilense iyi olacak..:kahve

havincim
18-06-08, 09:47
ya oyunculuğu iyi olsa valla bu kadar dert etmeyeceğim...
tomris hanım bunu nasıl yapar:img-cray:
madem bu proje çok önemliymiş onun için beren oynatılır mı bu proje de...
inanın bir HS seyircisi olark 2 sezon zor katlandım!
bereni aslında çok seviyorum,konuşmuşluğum vardır çok tatlı bir kız ama oyunculuğu batırıyor herşeyi...
hele murat gibi birinin yanında oyunculuğu kesinlikle sırıtacaktır...

Ante Mortem
18-06-08, 10:59
ya oyunculuğu iyi olsa valla bu kadar dert etmeyeceğim...
tomris hanım bunu nasıl yapar:img-cray:
madem bu proje çok önemliymiş onun için beren oynatılır mı bu proje de...
inanın bir HS seyircisi olark 2 sezon zor katlandım!
bereni aslında çok seviyorum,konuşmuşluğum vardır çok tatlı bir kız ama oyunculuğu batırıyor herşeyi...
hele murat gibi birinin yanında oyunculuğu kesinlikle sırıtacaktır...

Çok güzel özetlemişsin:img-wink: Beren'i bende severim, şirin, hoş, akıllı uslu bir kız ama oyunculuğu konusunda aynı şeyleri söyleyemem daha çok fırın ekmek yemesi gerek. Hele Murat'ın yanında hayal bile edemiyorum:icon_sorr

Not--->Murat'ın yanında hayal edemememin oyunculuğuyla alakası yok o tamamen duygusal:img-hyste

*bahar*
18-06-08, 11:04
Okynss canım ellerine sağlık...Çok güzel ya...ben okurken çok eğleniyorum =))
aslında çekilse senin yazdığın bu senaryo çok güzel bir yaz prodüksüyonu olur...
devamını sabırsızlıkla bekliyorum..

Cansu*
18-06-08, 11:38
ben asinin büyüsü bozulmasın diye muratın yanında başka birini görmemek için tvdeki arafı izlemedim hem evli hem de sinemada berenle dizide tubayla bana fazla gelicek galiba

keşke 2 sene sonra olsaydı herşey dizi bitince

bugs_buny
18-06-08, 11:40
Okynss searyon süper olmuş eline sağlık.
kerim e çok güldüm ya çok matrak gerçekten:img-hyste
devamını bekliyorum:img-wink:

bugs_buny
18-06-08, 13:14
Okynss çok güzel yazmışsın...
demek herşey rüyaydı...:)
içim rahatladı valla bir OHH çektim:img-pilot:D

TUBASİ
18-06-08, 13:22
ben asinin büyüsü bozulmasın diye muratın yanında başka birini görmemek için tvdeki arafı izlemedim hem evli hem de sinemada berenle dizide tubayla bana fazla gelicek galiba

keşke 2 sene sonra olsaydı herşey dizi bitince

Gösterime girmesi uzun zaman alır bence..

Ben arafı izledim,Murat için...Zaten o kızı onun yanında olarak bile görmüyorum,dikkate almıyorum..

Keşke Beren yerine Burçin olsaymış..:img-hyste Karı-koca hallederlerdi..:img-hyste

Valla hem Tubanın hemde Muratın eski projelerini izliyorum...İiyiki MuraTuba bir araya gelmiş...

bugs_buny
18-06-08, 16:39
CamdanKalp senaryon muhteşem olmuş..çok beğendim:img-blush:good:
aah ahhh bizim dizide de asi ile demiri böyle görebilcemiyiz acabaa:img-cray:

devamını bekliyorum:img-wink:

TUBASİ
18-06-08, 19:39
Çok güzel olmuş sevgili forum annem(camdan kalp) bizim dizide bunun onda birini göremeyiz..:icon_sorr

Karaoğlana koptum yanlız:img-hyste:img-hyste

Can suyum da çok güzel olmuş..:good:

aslhn
19-06-08, 08:31
senaryolarınız çok güzel(camdankalp) ellerinize sağlık:good:

bugs_buny
19-06-08, 14:34
CamdanKalp çok güzel yazmışsın yine.
inş. asi demire inanır:icon_sorr
devamını bekliyorum:good:

CamdanKalp
19-06-08, 14:39
CamdanKalp çok güzel yazmışsın yine.
inş. asi demire inanır:icon_sorr

Çok teşekkür ederim. Şu fragmanla ilgili yazılanları okuduktan , tüm korktuklarımın gerçekleştiğini gördükten sonra nasıl yazacağımı bilmiyorum..

:(

Ante Mortem
19-06-08, 14:59
İnanmayacak ne var bunda; Asi bilmiyor mu Demir"le dedesinin neden
atıştığını, biliyor :img-wink: Asi bu, bi an şaşırmıştır gene mi mutluluğum ertele-
necek diye dilinin tutulması bu yüzdendir :icon_whis Demir gondoluda
getirip Cemal Ağanın ellerine verdikten sonra kimse çıkıpta bunlar
kanlı bıçaklı kavgalıydılar yapsa yapsa Demir yapmıştır demesin:img-cray:

CamdanKalp kalemine diyecek söz bulamıyorum; gerçekten zevkle
okuyorum, ciddiye alıyorum, savunmaya geçiyorum:icon_sorr
Sezon finali mutlu bitecek ben buna yürekten inanıyorum sende bizi üzme de
tatlıya bağla şu işi:img-in_lo

Bu arada Ali nişanı öğrenince Alinin suratının alacağı eşşekten düşmüş
karpuz ifadesini merakla bekliyorum:img-hyste

ozgur_elif1
19-06-08, 17:55
okynss senin ask iste seneryolarn cok gzl.. ben daha yeni okudum hepsini.. yeni bolumleri bekliorum yani :D:D:D

Cansu*
20-06-08, 16:37
Bugün evleniyorlar

Kanal D’deki ’Asi’ dizisinde oynayan Murat Yıldırım, yine aynı kanalın ’Fırtına’ dizisinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile dünyaevine giriyor.

Fırtına dizisinde iki sevgiliyi canlandıran ve evlenen Terzioğlu ile Yıldırım’ın aşkı, gerçek oldu ve bir süredir birlikte olan çift bu gece nikah masasında birbirlerine ’evet’ demeye hazırlanıyorlar.

Düğüne, Asi dizisinden oyuncuların yanısıra bir çok ünlü isim de davet edildi.

Kaynak:televizyongazetesi

düğüne demek oyuncular da çağrıldı ne güzel inşallah güzel güzel resimler gelir en azından asi oyuncularını birarada gördüğüme sevinirim:)

kardelen2086
20-06-08, 17:55
okynss'a

senaryon harika bir şekilde devam ediyor,ellerine yüreğine sağlık canım:happy0064

senaryon sayesinde kıskanç demir ve kıskanç asi yi hayal etmek çok güzel...:img-in_lo

inşallah en kısa sürede devamını eklersin...:img-wink:

bugs_buny
20-06-08, 18:04
Okynss süpersin ya harika yazıyosun:happy0064
devamınıda bekliyorum.arayı çok uzatma ha:):D:D

aslhn
21-06-08, 19:11
senaryolarınız çok güzel hepinizin o yüzden tek tek yazmıyorum kimlerin beğendiğimin arayı açmayın çok fazla hergün senaryo okumak:happy0064 güzel oluyor

sermin90
21-06-08, 20:33
fundacigim haberi ekledigin icin tesekkürler.
cok mutlu oldum ya. allah tamamini erdirsin. insallah mutlu olurlar. tuba yokmus sanirim yoksa yazarlardi kesin adini.

poivre
22-06-08, 01:19
neslihan17'ye haber için teşekkür ediyorum.. yalnız ben bu tür haberciliği onaylamıyorum, nasıl bir cümle kurmuşlar, okuyunca inanamadım..

bir süredir devam eden ilişkilerini evlilikle noktaladırlar.

evlilik, ilişkiyi taçlandırabilir, yeni bir boyuta taşıyabilir, süsleyebilir, renklendirebilir veya pek çok şey denebilir ama noktalamak ne demek? onu da zaten "noktaladırlar" şekilde saçma bir şekilde yazmışlar. hey büyük Allahım!

aslhn
22-06-08, 12:09
okynss senaryon çok güzel olmuş öldüm gülmekten hele kerimin deniz altından gelip süpriz demesi off:img-hyste

archeologue
22-06-08, 12:35
ah bu kerimm:img-hyste:img-hyste

okynss ellerine sağlık devamını bekliyorum(z):img-blush

Cansu*
22-06-08, 12:54
balayına parise mi gittiler gelinlikte ispanyadan nedir bu yurtdışı sevdası:)türkiyenin suyu mu çıktı dayanamıyorum böyle şeylere

bugs_buny
22-06-08, 14:19
Okynss harika yazmışsın yine ya kerime öldüm gülmekten:img-hyste
devamını bekliyorum:happy0064

yasamakguzel88
22-06-08, 14:24
Birce akalay kadın olmak programında Murat Yıldırım için yakışıklı efendi hoş ,iyi ve rolünü iyi yapan biri demiş.Birce setten ve arkadaşlardan çok memnunmuş.Berna Laçin(programın sunucusu)o da Murat'ı tanıyormuş ve Birce'yi onayladı.. Birce'yi çağırırken Demir'in nişanlısı demiş.Ayrıca Berna Hanımda yakışıklı hoş ve tvye yakışıyor demiş Murat için...

TUBASİ
22-06-08, 14:28
Birce akalay kadın olmak programında Murat Yıldırım için yakışıklı efendi hoş ,iyi ve rolünü iyi yapan biri demiş.Birce setten ve arkadaşlardan çok memnunmuş.Berna Laçin(programın sunucusu)o da Murat'ı tanıyormuş ve Birce'yi onayladı.. Birce'yi çağırırken Demir'in nişanlısı demiş.Ayrıca Berna Hanımda yakışıklı hoş ve tvye yakışıyor demiş Murat için...

Nişanlısı mı demiş..Valla ben katil olcam ya..:img-hyste:img-hyste Tövbe tövbe...

Gelde şimdi senaritlere beddua etme..Ben olsam Birceyi kara kedi olarak çağırırdım..:img-hyste

NILFER1
22-06-08, 14:46

Peki bu Birce Hanım ( namı diğer Demir in nişanlısı ) daha ne kadar oynayacakmış bu dizide? Vallahi bu üç bacı yazın akıllarını başlarına alsın iyi düşünsünler. Ben sezon finalinde ne Demir-Zeynep in nişanlılık hallerinin ve Asi nin Ali nin teklifini kabul etmiş olmasının sürünceme de kalacağını düşünüyorum. 2. sezon saçmalık senaryolarına altyapı olması açısından.

Cansu*
22-06-08, 14:58
berna laçin bu kadar esprlimiydi burçine de böyle yapmıştı birceye de yapmış

acaba berna hanım diziyi izlediği için mi demirin nişanlısı diye çağırdı yoksa misafiri hakkında bilgi toplarken mi öğrendi:)

medsul
22-06-08, 15:56
ayyyy neee berne nişanlisimi diye çagirmiş pes yahu...:)

offf bu cok mennunmuş iyi güzelde kardeşim bu kız heralde ikincis sezonda devaam edecek degilyaa...
yanı demir&asi barişmişlar heralde bu sacma nişan oyununa devam edecek degiller..

edit..bu hangi programyaa hatırlıyamadım..denk gelmez izlerdim aslında..

bugs_buny
23-06-08, 14:07
CamdanKalp muhteşem bir bölüm yazmışsın:img-in_lo:good:
ay sonunda senin sayende asi ve demir evlendi ya artık gözüm açık gitmem:img-pilotdevamını büyüüüüük merakla bekliyorum:img-blush

kardelen2086
23-06-08, 14:12
camdankalp'e

harika ötesi bir bölüm olmuş:good:ellerine yüreğine sağlık...onların aşkını o kadar güzel, o kadar içten anlatıyorsun ki,okurken kendimden geçiyorum:img-in_lo

inşallah devamını en kısa sürede eklersin...

medos14
23-06-08, 14:26
camdankalp iyine herzaman ki gibi senaryon harika olmus........
gercekten onlarin askini cok güzel anlatiyorsun... dizide bir türlü evlenemediler, senin senaryon cok iyi geldi.......
devamin beklerim

prisoner_386
23-06-08, 16:10
Buraya da yazmak isterim Emine Abla çok güzel olmuş senaryon,umarım en yakın zamanda devamını da okuruz:happy0064

prisoner_386
23-06-08, 17:33
Okynss çok güzel gidiyosun,devamını çok merak ettim doğrusu...Barıştır lütfen,zaten heü küs görüyoruz bari burda mutlu olsunlar:img-in_lo

bugs_buny
23-06-08, 17:34
Okynss çok güzel devam ediyo senaryon

Flora
23-06-08, 20:42
Ben de Asinin aşkı da evlendi başlıklı haberlerden gıcık alıyorum..Sonuçta evlenen Asinin aşkı Demir değil Burçinin aşkı Murat Yıldırım..

Bende zaten yara olan bu konuya bu şekilde tuz basılmasından çok rahatsızım,özen biraz ya!

kardelen2086
23-06-08, 21:00
okynss'a
senaryon harika bir şekilde ilerliyor:good:...ellerine yüreğine sağlık:img-wink:asi ve demirimize nazar değdi herhalde...umarım en kısa sürede barışırlar....devamını en kısa sürede eklemen dileğiyle...:img-wink:

yasamanguzel88'e
dizimizin konusundan çok farklı bir senaryo olmasına rağmen harika bir senaryo olmuş canım:img-wink:..ellerine yüreğine sağlık:happy0064....değişmeyen tek şey asi kızımızın yine asiliklerine devam etmesi herhalde....gelecekte onları neler bekliyor çok merak ediyorum...:icon_whis

Okynss
23-06-08, 22:35
Yaşamkgüzel;

Devam devam devam..Lütfen...

d.d.
24-06-08, 00:52
Her iki senaryo da müthiş ilerliyor...soluksuz okuyorum:good:
Lütfen devamlarını çabuk getirin!!!

TUBASİ
24-06-08, 01:27
Fatma,süper olmuş senaryon..Bizim diziden tamamen farklı ama Asi bizim kız...:img-wink:Ben çok beyendim..Arkası gelsin hemen..:happy0064

Bide koyu bir Nazım Hikmet hayranıyımdır..İsmi ve şiiri geçince akan sular durur...:good:

missp
24-06-08, 10:30
Sevgili senaryo yazarı arkadaşlar,
Dizimiz iyi de kötü de olsa eksikliğini hissettiğimiz bu günlerde sizin senaryolarınız bu eksikliği doldurmaktan çok daha fazlasını yapıyor. Ellerinize ve yüreğinize sağlık. Sizler için esas zor görev sezon finalinden sonra başlayacak sanırım, çünkü o dönem daha uzun süre bölümsüz kalacağız.
Teşekkürler,

€ssra
24-06-08, 10:33
ben asiyi başından beri çok severek izliyodm hatta biçok arkadaşımada ben izletmiştim ama artık dizi öyle bi hale geldiki izleyince sinirlerim bozuluyo.abarttılar bence koca bi sezon geçti asi ve demir sadece bir kere yakınlaştı.şimdide sırf saçmasapan bi nedenden dolayı başkalarıyla evleniyolar.tam bi saçmalık yani.böyle giderse eskisi kadar izlenmicek.çevremdeki biçok insanda böyle düşünüo zaten.

bugs_buny
24-06-08, 13:52
Okynss harika devam ediyo senaryon..
devamını bekliyorum;)

fatma senin senaryonda çok güzel..
devamm:img-wink:

wonderful
24-06-08, 14:13
yaşamakgüzel ( fatmamm) senaryon harika canımm...Süperr olmuşş...Devamınıı en kısa zamandaa istiyoruzz :happy0064

ozgur_elif1
24-06-08, 15:37
Okynss ltf seneryoya dewam cok gzl gidio.. insallah aralari duzelir :D

nilece
24-06-08, 16:10
Yazmaya devam ettiğini görünce ,hemen çayımı elime aldım..
ne yap et ,bizi merakta bırakmadan yaz bizimkilerin hikayesiniiii....
Ay bayılazammm...Fatmaaaa....

archeologue
24-06-08, 17:04
Fatma süper gidiyosun yaa:img-in_lo
meraktan çatlayacam çatırtt diye:img-hyste:img-hyste
Devamını hemen yazarsın umarım.

P.S: birde nerden uyarladığını merak ediyorum bana çok tanıdık geliyor ama bulamıyorum birtürlü:img-blush:img-in_lo

eliiffff
24-06-08, 20:16
Oy oy oy okynss, yassmakguzel88

Yahu naptiniiiiiiizzzz???
Mükemmel okynss'cim senaryon harika ellerine saglik:img-wink::img-wink:
Devamini ve yeni senaryonu 44444444gozle bekliyorum :)

Fatmaaa sana fazla söze gerek yok! Sen muhtesemsin ;)

Ama cidden forumun yaraticiligi hat safhada:)
tebrikler kizlar:):)

kardelen2086
24-06-08, 21:46
yasamakguzel88'e

senaryon,şiirler eşliğinde harika bir şekilde gidiyor...ellerine yüreğine sağlık canım.....:happy0064
umarım bizimkilerin aşk itirafı yapmalarına az kalmıştır :img-wink:asi de bir kerelik asilik yapmasın artık canım:img-hyste:img-hysteyazık demirimize:img-cray:

wonderful
24-06-08, 21:59
Fatmaamm naptın sen öyle yaa...Harikasın,Müthişsin , Olağanüstüsüüünn daha ne diyeyim kii :happy0064:happy0064

Asi dee birazcıık yüz versiin demirime ama ...:img-cray: Acıyoruum onaa...Bu senaryonun devamınıı yazarsıın dimii yoksa meraktaan çatlarım walllaa:img-hyste Birlikte güzel bir vkit geçirsinler sonu daa küçük bir buseylee bitsiin :img-in_lo Çok şeyy istemiyorum kii ...:img-blush:img-blush

yasamakguzel88
24-06-08, 22:31
Beğenen herkese çok teşekkür ederim..Vuslat için daha var sanırım..değişik bir hikaye bunlarınkisi...

violin
24-06-08, 22:38
yasamakuzel88 ve okkyanus cok guzel senaryolariniz ,sizin senaryolarinizi okurken insan cok mutlu:img-in_lo oluyor,bana bu mutlulu yasatiniz icin cokkkk tsk.

TUBASİ
24-06-08, 23:23
Fatmacım,çok guzel olmuş bea..Devamını hemen yaz olur mu?Bu bana tanıdık geliyor aslında..Asi ve Demirli daha güzel olmuş..:happy0064:happy0064

ozgur_elif1
24-06-08, 23:32
okynss ya yeni bolumu de okudum.. cok gzl olmus yeni bolumun seneryosunu sabrszlikla bekliorum.. yha bole bir dizi olsa super olur yha :D

kardelen80
25-06-08, 08:18
Yaşamakgüzel ve okynss ,
arkadaşlar harikasınız. senaryoları meraktan çıkamıyorum forumdan.... her ikinize de yazdıklarınız için teşekkür ediyorum. ellerinize sağlık... devam edin devam edin.........

bugs_buny
25-06-08, 11:47
Okynss,fatma ikinizinde senaryoları harika..devam edin lütfen:good:

el!f
25-06-08, 16:40
Fatmacım çok güzel olmuş ellerine sağlık..Ay oturdum ağlıyorum valla...İlk okuduğumdada ağlamıştım..Aynı bitirmezsin dimi hikayeyi...:icon_sorr:icon_sorr

yasamakguzel88
25-06-08, 16:45
Fatmacım çok güzel olmuş ellerine sağlık..Ay oturdum ağlıyorum valla...İlk okuduğumdada ağlamıştım..Aynı bitirmezsin dimi hikayeyi...:icon_sorr:icon_sorr

Yok bitirmem söz...Eğer depresyona filan girmezsem bitirmicem..Çünkü bende o hallerine dayanamam...

TUBASİ
25-06-08, 17:13
Ayy Fatmacım süper olmuş..Yaw bizim Asi ne olursa olsun hangi hikayede olursa olsun Asiliğinden vazgeçmez valla..Demirde aynı en zamansızında trip yapar..Ama olsun ben ikisinide bu şekilleriyler seviyorum..Tekrar eline sağlık Fatma..

bugs_buny
25-06-08, 17:26
Okynss,,fatma
elinize sağlık harika devam ediyosunuz:good:

CamdanKalp
25-06-08, 17:36
Sevgili Fatma,

Çok güzel bir senaryo.. İç yakan cinsten.. Her bölümü okurken gözlerim doluyor.. Hem bizim Demir-Asi'mize hem senin Demir-Asi'ne ağlamak istiyorum..
Sırf bir sonraki bölüm gelmiş mi diye sürekli buraya geliyorum..

Bir tavsiye : Fatma'nın senaryosunu , Devrim Gürenç Kaya'nın yarim şarkısı eşliğinde okuyun.. Oturup ağlayın.. benim gibi..

Bu şarkıya bir Asi-Demir klibi yapmışlar.. 3bacılara nişan olsun..

Ellerine sağlıkkkkk... Yazan ellerin dert görmesin...

sermin90
25-06-08, 23:30
fatmaaaaaaaaaa kizim hemen yaz yoksa kafayi yicem kaybettik ya. hemde ben burda gavurlarin sari gavurlarin yanindayim.

redroses
26-06-08, 10:27
Fatma'cım birkaç gündür senaryon biriksin diye okumadım.. Ama en sonunda dün kendime hakim olamadım... Milli maç öncesi okudum... Çok güzel yazmışsın... Kızım sende ne cevherler varmış...

Asi'nin asiliği üstünde gene.. Yazık Demir'e yaa... Birde nerden buluyor o şiirleri... Nazım Hikmet gibi bir üstadın şiirleri hemde...

Neyse bugün yeni bölümler gelmiş.. Onları bir okuyayım.. Yorumlarıma devam edeceğim..

Ellerine sağlık canım...

TUBASİ
26-06-08, 14:54
Fatma çok güzel olmuş ..Eline Sağlık..Nazım Hikmetin herkese her kesime her aşka göre bol bol şiirleri vardır..:happy0064 Yanlız bu senaryonun sonunu tahmin etmeye başladım,korkmuyor değilim...

redroses
26-06-08, 15:10
Fatma çok güzel olmuş ..Eline Sağlık..Nazım Hikmetin herkese her kesime her aşka göre bol bol şiirleri vardır..:happy0064 Yanlız bu senaryonun sonunu tahmin etmeye başladım,korkmuyor değilim...

Ben gene rüya olmasından korkuyorum... :img-hyste:img-hyste

yasamakguzel88
26-06-08, 15:11
Ben gene rüya olmasından korkuyorum... :img-hyste:img-hyste

Ay koptum burda..İlk anda algılayamadım..Sonra bir önceki yazdıgım senaryodaki marifetim aklıma geldi...Yok bunun sonu rüya degil...Kabus olucak:happy0064

redroses
26-06-08, 15:26
Ay koptum burda..İlk anda algılayamadım..Sonra bir önceki yazdıgım senaryodaki marifetim aklıma geldi...Yok bunun sonu rüya degil...Kabus olucak:happy0064

Neee kabusmu... O zaman uynadırma ben rüyadayım diye avutayım kendimi..

Kuzum etme eyleme.. Millete derken senin içinede mi NEŞE KAÇTI... huuuuuuuuuu

*bahar*
26-06-08, 19:31
Önce pek ilgilenmemiştim ama sonra birden okumaya karar verdim bu sabah en baştan başladım okumaya...
Aslında önce kendime kızdım -heo böyle yapıyorum okumayacağım diyorum ama okuyunca vazgeçemiyorum- ama 30 küsür bölüm birden okduğum için iyi yapmışım dedim.
Ama bitti =))
Devamını merakla bekliyorum...Yüreğine sağlık...

tarcin
26-06-08, 20:21
Fatmaaa bir öpücük için bu kadar beklenir mi şekerim yaa. En sonunda hemde otobüste...

medsul
26-06-08, 21:19
fatma senaryon gercekten cok güzel...ellerine emeğine saglık...
cok yeteneklisin bu konuda bence bu konunun üzerinde dur:)
canım heba olmasın vallaa..:)

TUBASİ
26-06-08, 22:27
Amanın..Fatma son sahne süper olmuş..Tamda Asiye kızacaktım yanılttı beni..:img-wink: Devammmm...

Ante Mortem
26-06-08, 23:35
yasamakguzel88 yazdığın hikayeyi soluksuz takip edenlerdenim. Sezon finaline girerken böyle güzel bir senaryo; beklentilerimin yükselmesine sebep oluyor. Bakalım üç bacılar bu beklentimi karşılayabilecekler mi:icon_sorr

43. Bölümü okurken iki satır okudum okumadım gözüm avatarına takıldı:icon_whis Sanırım bu durumumun yazının tamamını okuyana kadar sürdüğünü belirtmeme gerek yok. :img-hyste

kardelen2086
27-06-08, 09:55
yasamakguzel88'e
senaryon harika gidiyor canım bölümler ilerledikçe daha çok merak etmeye başladım....asi ve demiri neler bekliyor acaba??:icon_sorrellerine yüreğine sağlık...

güleron
27-06-08, 10:06
yasamakguzel senaryon süper gidiyor...sakın bırakma....otobüs sahnesi bitirdi zaten....devamını sabırsızlıkla bekliyorum......

ellerine sağlık

***aRmaNciK***
27-06-08, 12:54
fatma senaryon süper..:img-in_lodevamini sabirsizlikla bekliyorum:happy0064
okynss senaryonun devami nezaman gelecek..?? çok merakta birakma beni..:img-wink:

hepinisin ellerine saglik

bugs_buny
27-06-08, 18:04
Okynss muhteşemsin ya bütün yazdığın bölümlar harika ötesi gerçekten..son bölümde çok güzel bitmiş hani...:):D

Fatma senin yazdıklarında çok güzel..devamını bekliyorum:good::img-wink:

girls642
27-06-08, 18:22
okynss senaryon çokk qüzeldi.. keşke bitmeseydi... yeni senaryolarını dört gözle
bekliyorum...

fatma senaryon çok güzel gidiyo devamını bekliyorum...

ozgur_elif1
28-06-08, 00:31
okynss keske seneryon bitmeseydi cok gzl gidio bnce. ama lsn yasamakguzel senin seneryonda cok gzl gidio dewmini bekliorum :D

hazal_90
28-06-08, 16:33
ayyhh ayhh Fatma'cımmm yaa... Ilgaz'cım da evleniyor demek :img-cray::img-cray:

Ahhh ahhh... olmaz ki böyle de ama ya... :icon_sorr

Neyse onlar mutlu olur inş :)

prisoner_386
29-06-08, 11:44
Gerçekten harika bi fiziği var Tubamızın..Sinema filmine hazırlanıyorum demiş,kafam karıştı,bu Güz Sancısı olabilir mi acaba??

Cansu*
29-06-08, 11:46
Gerçekten harika bi fiziği var Tubamızın..Sinema filmine hazırlanıyorum demiş,kafam karıştı,bu Güz Sancısı olabilir mi acaba??

benimde aklıma o geldi güz sancıdır belki ama tomris hanımda her programda karışık söylüyo isimleri net bişey yokki

gerçektende çok güzel allah nazarlardan korusun

prisoner_386
29-06-08, 11:52
Eğer Güz Sancısı nda olursa o dizi rekor kırar tabi Asi izleyenler tarafından:img-wink:...Ama Beren de başka bi projeye başladığına göre Tuba nın oynama ihtimali var gibi görünüyo:happy0064

Cansu*
29-06-08, 11:56
Eğer Güz Sancısı nda olursa o dizi rekor kırar tabi Asi izleyenler tarafından:img-wink:...Ama Beren de başka bi projeye başladığına göre Tuba nın oynama ihtimali var gibi görünüyo:happy0064

zaten şeffaf odayı izleyince berenin kesin olmadığı belliydi
ama okanla murat kesin varlarmış

dediğin gibi murat ve tuba beraber oynarlarsa gerçekten zekice bi iş olur

prisoner_386
29-06-08, 11:59
zaten şeffaf odayı izleyince berenin kesin olmadığı belliydi
ama okanla murat kesin varlarmış

dediğin gibi murat ve tuba beraber oynarlarsa gerçekten zekice bi iş olur

Okan a ne lüzum var anlamadım:img-hyste..Sadece Murat la Tuba oynasa yeter bize:img-icecr

Flora
29-06-08, 12:10
Daha çok kitleye hitap etmesi açısından Okan ve Belçimin oynaması iyi bence..
Oyuncu kadrosu baya güçlü olacak umarım Tuba da olur..

Buarada resimlerin kenarlarında da yazılar var hangi gazete acaba bunlar?:img-wink:

d.d.
29-06-08, 12:10
Resimleri görünce sanki Asi bikini giymiş gibi gözüktü gözüme bir an... çok garip geldi:img-hyste Alışmamışım onu böyle görmeye... uzun etekler, gömleklerden sonra...:img-wink:

Fotoğrafçılardan kaçmamış, resim çekilmesine ses çıkarmamış falan filan... kız kendi havasında tatil yapıyor, ne güzel işte...niye panik yapsın, yapmayın etmeyin desin ki?
Zaten fotoğraflarını çekene kadar rahat bırakmazlardı onu...

Dizi bu kadar tutmuşken, Tuba ve Murat ikilisi bu kadar popülerken, bir film projesinde yine ikisini biraraya getirmek en doğru karar olacaktır.
Umarım gerçekleşir.

Flora
29-06-08, 12:14
Zaten bu dizi hala bu kadar izleniyorsa bunun en büyük sebeplerinden biri hatta sebebi Murat ve Tuba'dır..Ben sadece ve sadece bu ikili için izliyorum;bir daha böyle ikiliyi bulmak çok zor gerçekten..

hazal_90
29-06-08, 12:18
Valla Tuba'nın fiziğine diyecek tek söz; Hey Maşaaalllaaahhh :good::good:

Canım benim ya güzelliğe bak güzelliğe.. çokda iyi yapmış gazetecilerden kaçmayarak, kaçıncada Tuba Hanım kaçtı bizden bilmem ne falan filan diye günlerce eleştirirlerdi..

Ve evet benim de aklıma direkt Güz Sancısı geldi ki başka bişeyin senaryosunu okumasın zaten :icon_whis:img-wink:

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ dizi çekimlerine başlayacak diye duymuştum ben ama Beren ne arada film çekecek anlayamadım hani.. Tuba ve Murat mutlaka başrol oynamalı bu filmde.. Tomris Hanım iyice bi ölçsün tartsın bu ikiliyi, elektriklerini düzgün kullansın.. onun faydasına zaten bu film bi babam ve oğlum kadar ses getirsin ama di mi :good:

SEZİNN
29-06-08, 12:32
Tuba'm süper ya afet afett :):)

Sevgiliside yokmuş Saygın fln Allah'ıma sükürrrrrrr:img-hyste:img-hyste
yalnızsa ben giderm yanına beraber kitapta okuruz senaryoda yani sorun mu :img-hyste:img-hyste

pas.si.on79
29-06-08, 12:34
Tubadan haber gelmiş..

Tuba fotodan kaçmamış.Bu Onun adına işi adına iyi bir gelişme... :happy0064

Asinin yalnız güzeli deyince kalbimi burktu niyeyse....

Asi nin yapmadığını yani ayrılıklar, 3ncü kişiler vs olunca geri adım atmayı Tuba yapmış yalnız bir Tuba vardı.(sevgilisi olmadığını söyleyince böyle söyleme gereksinimi duydum.)

Yeni projesini bekliyoruz.Umarım Muratla başrol olur:good:

prisoner_386
29-06-08, 12:41
Yeni projesini bekliyoruz.Umarım Muratla başrol olur:good:

Olursa müthiş olur,o film rekor kırar..TG bunu nasıl algılayamaz??O filmden dünyanın parasını elde eder ikisi başrol oynarsa:happy0064

pas.si.on79
29-06-08, 14:04
BODRUM’DA BİR “ASİ” GÜZEL!.. DİZİLERİN RENKLİ GÖZLÜ GÜZELİ TUBA BÜYÜKÜSTÜN BODRUM’U SARI BİKİNİSİYLE “ŞAŞI” ETTİ!

bu haberi ve fotoyu görünce bir de ekleyen Cansu arkadaşımızın imzasındaki Demir resmini görünce AMAN DEMİR GÖRMESİN diyesim geldi......

[BARCA]
29-06-08, 14:07
ya tuba yeni bir filmde mi oynayacak ya valla
bıktım haaa inş. doğrudur yalnız ben geçen seneki mayosunu daha çok beğenmiştim:img-hyste

yasamakguzel88
29-06-08, 16:42
Sinematurk de Tomris Hanım'ın Sayfasında Güz Sancısı Film'inin oyuncularının adı yazılmış...Listede ismi bulunan oyuncular....Ama filim çekilcegi yıl için 2002 yazıyor..Yani doğru olmama ihtimali de var...Yalan haber olabilir..

Oyuncular

Uğur Polat

Emre Kınay

Güven Hokna

Erdal Özyağcılar

Beren Saat

Murat Yıldırım

Okan Yalabık

oyuncak bulut
29-06-08, 16:49
BODRUM’DA BİR “ASİ” GÜZEL!.. DİZİLERİN RENKLİ GÖZLÜ GÜZELİ TUBA BÜYÜKÜSTÜN BODRUM’U SARI BİKİNİSİYLE “ŞAŞI” ETTİ!

bu haberi ve fotoyu görünce bir de ekleyen Cansu arkadaşımızın imzasındaki Demir resmini görünce AMAN DEMİR GÖRMESİN diyesim geldi......

hafizecim süpersin :img-hyste:img-hyste:img-hyste

bu arada Tuba'nın kameralardan kaçmamış olması bence de sevindirici bir gelişme :) çok güzel çıkmış, zaten çok da güzel.. maşallah diyelim :)

yasamakguzel88
29-06-08, 17:31
Burcucum kelebeğim diger tarafda bu senaryonu soluksuz takip ediyorum zaten:) Burayada eklemene çok sevindim..Süpersin sen ne diyim:) Yazan ellerin dert görmesin :happy0064

Cansu*
29-06-08, 17:33
Sinematurk de Tomris Hanım'ın Sayfasında Güz Sancısı Film'inin oyuncularının adı yazılmış...Listede ismi bulunan oyuncular....Ama filim çekilcegi yıl için 2002 yazıyor..Yani doğru olmama ihtimali de var...Yalan haber olabilir..

Oyuncular

Uğur Polat

Emre Kınay

Güven Hokna

Erdal Özyağcılar

Beren Saat

Murat Yıldırım

Okan Yalabık

yok yok bu haber eski biliyorum hatta emre kınayın muratın oynucağı rol için yaptığı röportajı okumuştum en başrolü kaptım diyodu o zamanlar maddi sıkıntıdan dolayı çekilememiş kısmet bu zamana inşallah

Sımarık Cadı
29-06-08, 17:39

Oyuncular

Uğur Polat

Emre Kınay

Güven Hokna

Erdal Özyağcılar

Beren Saat

Murat Yıldırım

Okan Yalabık

Bu kişiler deişmiştir şimdi..Çünkü baya eski..hem belçim erdoğanda vardı galiba:icon_whis

Tubada olur gibi geliyo..Son cıkan haberde Tuba Yeni bi sinema projesinin olduğunu sölüyo..
İnş. Güz Sancısıdır :kahve

sermin90
29-06-08, 18:04
yok yok bu haber eski biliyorum hatta emre kınayın muratın oynucağı rol için yaptığı röportajı okumuştum en başrolü kaptım diyodu o zamanlar maddi sıkıntıdan dolayı çekilememiş kısmet bu zamana inşallah

eger eskiyse o zamandan beri murati istiyormus TG. Bende diyordum MY TG alakasi yoktu yani firtina TG ait degildi nasil buldu onu diye :img-wink: öncedende beren kesinmis bu sefer neden olmasin?

medsul
29-06-08, 18:53
burcu(kelebek:) canım senaryon harika oluş yaw..bayıldım vallaa..
ibren acayip sardı benı hiakye umrım en kısa zamanda devamı gelir..
ellerine emeğine saglık...:good:

fatma yazdiğin seneryo gercekten cok degişik...:happy0064 yanı günlükde olan bitenı anlatıyor..birde üstüne hARİKA ŞİİRLER ve hikayeler eklenınce degmeyı keyfime ...
canım ellerine saglık..valla kıskanıyorum sizi ne kadar cok yteneklisiniz bu konularda vallaa süper süper süper.....

okynss senaryon son oldu..cok güzeldi..en başindan beri takip ettim...
başka seneryolarınıda bekleriz canım...

tubam haberlerde cıkmiş...:happy0064 dogrusu cokmsevındım..
aslınd sevgili yokmuş..yanlizmiş..birazcık üzülür gibi oldumda..
amam saygınla hiç alakası yokmuş..ne yalan söyliyeyım bu habere bayagı bir sevındım:)

ayrıca resim cektirenlere kızmamasınada ayrıca cok sevındım ve takdir ettim..canım benım heryerde kendini belli ediyor...

fiizik zaten süper ...şaşi kalmaları cok dogal...helal olsun sana tubamm:happy0064

sinema filmi konusunda gercekten kafam karişti...hangi filmden söz ediyor..rolu ne hiç bir fikrim yok..en iyisi beklemek..
bende cok isterim muratla bir sinema filminde oynasın..zira cok yakişiyorlar..:happy0064

ammaa uzadi yahu..edit...olleyy oleeyyyy tubam yanlizmiş:)

sermin90
29-06-08, 20:16
burcu kelebek yazdigini cok ama cok begendim. harika baslamissin hersey müthis ilerliyor. cok güzel olmus ama cok güzel. ellerine saglik. umarim arayi yine bu kadar uzatmazsin ve gec ekledigin icin bu kadar cok degildir umarim, yani insallah hep böyle uzun yazarsin.

prisoner_386
29-06-08, 22:56
FAtma cım mükemmel gidiyosun,harika bi hikaye oldu...Keşke hepsinibi seferde yükleyebilsen,umarım evliliklerini de görebiliriz bu senaryonda..:happy0064:happy0064

-Cansu91-
30-06-08, 11:34
Diyorum ki keşke Emre KInay Murat'ın rolünde olsa ,İclal Aydın'da Berenin rolünde olsa..ben Murat'ı Tuba'sız görmeye gerçekten dayanamıyorum..:)

Tubiş göltürkbükünde görüntülenmiş sarı -turuncu karışımı muhteşem bikinisiyle..Valla çok hoş olmuş bence ,şimdi yeni sezona da yanık tenle başlayacak..Çok tatlı olacak ,zaten tatlı..İnşallah güzel bir tatilin ardından ,motivasyonu artar.. Murat'ın da sadece tek haberlerini bekliyoruz...:)

Fatma'cım senin senaryona değinmeden edemeyeceğim.. Yeni sezonda seni senarist yapmalıyız.. Devam ..Mükemmel canım:good:

oyuncak bulut
30-06-08, 11:38
Tuba'nın okuduğu kitap ne çok merak ettim :img-hyste göremiyorum adını..

-Cansu91-
30-06-08, 11:47

Dizide Demir karakterinin kitabını almıştır..Darağacında 3 Fidan olmasın...:img-hyste

tarcin
30-06-08, 12:02

KApakta bir kadın resmi var galiba
YA Boelyn kızı veya kralın soytarısı... ikiside aynı yazarın.

ikiside bende var hangisinin kapağı o şimdi hatırlamadım

hazal_90
30-06-08, 12:39

Canım Philippa Gregory'nin Kraliçe'nin Soytarısı adlı kitabı, Boleyn Kızı adlı kitabın devamı niteliğinde, bende ikiside var tavsiye ederim okumanızı :good:

O Sinematurk'te yazan İmdb'de de yazıyor, o kadroyla çekilememiş film o zaman sanırım Tomris Hanım'ın yeterli parası yokmuş... Tabi aradan 6 yıl geçince oyuncu kadrosu falan da değişmiş, -bence bu kadro daha da bi güzel olmuş sanki :good:-

bugs_buny
30-06-08, 12:43
brc.kelebek senaryona BA-YIL-DIM !!:good:
devamı en kısa zamanda gelir umarım gerçekten çok merak ettim:img-in_lo
inşallah yine bu kadar uzun yazarsın;);)

Flora
30-06-08, 12:46
Maşallah Tubanın çıkmadığı gazete kalmamış..:)
Kamera fobisi var diye biliyorduk,yenmiş sanırım..:icon_whis

Film ne,Güz Sancısı mı çok merak ettim gerçekten..:kahve

BestFan
30-06-08, 13:33
tubam haberlerde cıkmiş...:happy0064[/B] dogrusu cokmsevındım..
aslınd sevgili yokmuş..yanlizmiş..birazcık üzülür gibi oldumda..
amam saygınla hiç alakası yokmuş..ne yalan söyliyeyım bu habere bayagı bir sevındım:)

ayrıca resim cektirenlere kızmamasınada ayrıca cok sevındım ve takdir ettim..canım benım heryerde kendini belli ediyor...

fiizik zaten süper ...şaşi kalmaları cok dogal...helal olsun sana tubamm:happy0064

ammaa uzadi yahu..edit...olleyy oleeyyyy tubam yanlizmiş:)

İnan ben de en az senin kadar sevindim. yani yalnız olmasın mutlu olsun isterim ama ne yalan söylim saygınla da onu hiç yakıştıramamıştım.:icon_whis

Ayrıca o fiziğe şaşı kalmıyacak adamın alnını karışlarım:img-icecr:img-pilot ve de tercihleri konusunda tereddüt ederim valla:icon_whis
Bu arada bikinisinin rengi de çook güzelmiş daha bir güzelleştirmiş tubayı:img-icecr

kardelen2086
30-06-08, 15:10
brc.kelebek'e

senaryon çok güzel:good:çok heyecanlı:good:çok tutkulu:good:ve de çok romantik:good: olmuş...ellerine yüreğine sağlık.....umarım devamını da en kısa sürede eklersin:img-wink:

SEZİNN
30-06-08, 15:23
brc.kelebek yaşamakgüzel (Fatma'cım) ve okynss

diyecek kelime bulamıyorum HA-Rİ-KA-SI-NIZ
oku oku sıkılmıyo insan en yakın zamanda dewamını bekliyorum/z :happy0064

okynss senin senaryoda nasıl birlikte olucak bunlar cok merak ediyorum :)

bugs_buny
30-06-08, 15:28
brc.kelebek yazdıklarına gerçekten söylicek söz bulamıyorum o kadar güzel,o kadar heycanlı ve bir o kadar da romantik yazıyosun ki soluksuz okuyorum:img-in_lo:good:
devamını büyük bir merakla bekliyorum..

Okynss yeni senaryonda çok güzel olmuş..devam et lütfen:good:

d.d.
30-06-08, 15:35
Maşallah Tubanın çıkmadığı gazete kalmamış..:)

Ne enteresan ülkede yaşıyoruz... Bütün bir sezon boyunca Cuma gecelerinin tartışmasız tek galibi bir dizi var ortada, milyonlarca kişinin her hafta kilitlenerek izlediği...
ama bir allahın kulu da düzgün bir haber yapmıyor bu diziyle ilgili.
Setten haber, oyuncularla röpotaj, dizinin yayınlandığı kanalın bağlı olduğu grubun basın organlarında "Asi"yle ilgili düzenli bilgi...
Ana haber bültenlerinde başka dizilerin oyuncularını, yönetmenlerini, senaristlerini o kadar çok gördük ki...
Üstüne üstlük bu dizinin Tomris Giritlioğlu için özel bir anlamı da var... dizinin ardındaki hikayenin duygusal boyutu bile haber olması için yeterli sebep.

Bunların hiçbiri haber olmuyor, Tuba bikini giyince boy boy resimler.
Tamam, bu da olsun, hatta olacaksa Tuba olsun ama bu kadar yüzeysel de olmasınlar...
Gıcık oluyorum bu hallerine basının... hep ucuz numaralar peşindeler.

Flora
30-06-08, 15:41
Ne enteresan ülkede yaşıyoruz... Bütün bir sezon boyunca Cuma gecelerinin tartışmasız tek galibi bir dizi var ortada, milyonlarca kişinin her hafta kilitlenerek izlediği...
Setten haber, oyuncularla röpotaj, dizinin yayınlandığı kanalın bağlı olduğu grubun basın organlarında "Asi"yle ilgili düzenli bilgi...
Ana haber bültenlerinde başka dizilerin oyuncularını, yönetmenlerini, senaristlerini o kadar çok gördük ki...
Üstüne üstlük bu dizinin Tomris Giritlioğlu için özel bir anlamı da var... dizinin ardındaki hikayenin duygusal boyutu bile haber olması için yeterli sebep.

Bunların hiçbiri haber olmuyor, Tuba bikini giyince boy boy resimler.
Tamam, bu da olsun, hatta olacaksa Tuba olsun ama bu kadar yüzeysel de olmasınlar...
Gıcık oluyorum bu hallerine basının... hep ucuz numaralar peşindeler.

Kesinlikle haklısın tüm kış boyunca dizi çektiler bi tane haber çıkmadı..
Sadece bikini giydi diye tüm gazetelerde adı var..Basında çıkan haberlere yni mesaj gelince bakıyorum yine bikinili resimler..
Tamam,bir gazete iki gazete ama abarttılar artık..

-Cansu91-
30-06-08, 15:42

Ancak dizi başladığında,oyuncular daha kaynaşmadan vere vere 1 tane ropörtaj verdiler.Ondan sonra foss.:( bütün bir sezon boyunca başka hiçbirşey göremedik.Yeri geldiğinde Funda ,Serap ,Fatma sağolsun haber ya da resimlerini aldık set ekibinin ama ,kaza hariç Tv'ye hiç çıkmadılar.Kanal D dizisine ne kadar sahip çıkıyor görüyoruz.

Değindiğin nokta da oldukça güzel.Ancak böyle haberler peşindeler. İlla ki bu yönden haber yapacaklar.Dediğin gibi olsun böyle haberler de ama.. dizinin başrol oyuncularını Kanal D 'de set arasında görelim. Ne biliyim magazin olur , Ana Haber olur. Dergi olur gazete olur.. Artık bekliyor insan.:) Ağzına sağlık d.d'ciğim.

d.d.
30-06-08, 15:51
Değindiğin nokta da oldukça güzel.Ancak böyle haberler peşindeler. İlla ki bu yönden haber yapacaklar.Dediğin gibi olsun böyle haberler de ama.. dizinin başrol oyuncularını Kanal D 'de set arasında görelim. Ne biliyim magazin olur , Ana Haber olur. Dergi olur gazete olur.. Artık bekliyor insan.:) Ağzına sağlık d.d'ciğim.

Kanal D, bu ülkenin en güçlü medya grubunun bir parçası... grubun atar damarı hatta. En çok izlenen kanallar arasında çoğunlukla zirvede...
Onlar bile kendi bünyelerinde olan bir yapıma bu kadar özensiz davranıyorsa...

Bugün Tuba'nın yanında bir erkek olsa, haydiiii yine boy boy fotoğraflar.
Murat Yıldırım'ın düğününe basın alınmamış- neden? sorusunun da cevabı bu işte... Magazin değilsen sana yer yok.
İnsanlar oyunculukları ile, emekleri ile gündemde yer almak isterken bunların hiçbirini yapmayıp sonra sadece magazine yüklenirsen, bazı düzgün adamlar da sana mesafe koyarlar işte...Helal Olsun:good:

Ben hala "Asi"nin basında bu kadar az yer almasını anlayamıyorum.
Tuncel Kurtiz, Çetin Tekindor ve Nur Sürer gibi çok önemli üç oyuncuyu aynı projede buluşturan bir yapım... Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım gibi genç jenerasyonun iki başarılı iki ismi de cabası.

Ama dedikodu olmayınca haber de olmuyor demek. Sette bir tatsızlık olsun, görürüm o zaman haberleri.

Cansu*
30-06-08, 16:05
Kanal D, bu ülkenin en güçlü medya grubunun bir parçası... grubun atar damarı hatta. En çok izlenen kanallar arasında çoğunlukla zirvede...
Onlar bile kendi bünyelerinde olan bir yapıma bu kadar özensiz davranıyorsa...

Bugün Tuba'nın yanında bir erkek olsa, haydiiii yine boy boy fotoğraflar.
Murat Yıldırım'ın düğününe basın alınmamış- neden? sorusunun da cevabı bu işte... Magazin değilsen sana yer yok.
İnsanlar oyunculukları ile, emekleri ile gündemde yer almak isterken bunların hiçbirini yapmayıp sonra sadece magazine yüklenirsen, bazı düzgün adamlar da sana mesafe koyarlar işte...Helal Olsun:good:

Ben hala "Asi"nin basında bu kadar az yer almasını anlayamıyorum.
Tuncel Kurtiz, Çetin Tekindor ve Nur Sürer gibi çok önemli üç oyuncuyu aynı projede buluşturan bir yapım... Tuba Büyüküstün ve Murat Yıldırım gibi genç jenerasyonun iki başarılı iki ismi de cabası.

Ama dedikodu olmayınca haber de olmuyor demek. Sette bir tatsızlık olsun, görürüm o zaman haberleri.

çok doğru diyosun demet ablacım

her yerde haber reyting rekorları kıran asi dizisi olarak başlıyo acaba bunu kim biliyo takipçilerinden başka

kanal d y.d ve b.b ye mi güveniyo bi tek onlar bitince ne olucak

-Cansu91-
30-06-08, 16:14
Sevgili d.d ,sana hak vermemek elde değil.

Aslında bu bize özgü birşey değil.Yani Türk Basını böyle .Kaliteli ,güçlü oyuncuları oyunculuklarıyla-işleriyle değil özel hayatlarıyla görüntüleyip onlar üzerinden alakasız yorum yapmayı çok seviyorlar. Belki de bu onların kendi seviyesi ,nasıl prim yaptıklarını da görüyoruz.

Tuba ,daha önce de setten birisi ile olan ilişkisiyle de yazıldı. Hatta defalarca..(Şimdi ad vermek istemiyorum Asi forumu biliyor.) En ufak bir açık gördüler mi hemen yazıyorlar.Bu da onların yaptığı disiplinsiz işler ,buna da saygı duymak lazım ne yapalım.:img-wink: Mahkemeye vermeyeceğimize göre yapacak birşey yok.:)

kanal d y.d ve b.b ye mi güveniyo bi tek onlar bitince ne olucak

CansuM'cim onlar işlerini garantiye aldılar. Bizim dizi ne zaman biterse onlar da o zaman bitecek.:img-wink:

bugs_buny
30-06-08, 19:14
M&M senaryon çok güzel olmuş
devamı gelir inşallah:good::img-wink:

prisoner_386
30-06-08, 20:24
Fatma süper gidiyosun,gerçekten harika...Sayende bambaşka bi Asi-Demir tanımış olduk;bn çok sevdim bu ikisini...

prisoner_386
30-06-08, 21:23
Çok teşekkürler devam ettiğin Fatmacım...Gerçekten harika,bu hikayeleri nerden buluyosun bilmiyorum ama çok güzeller...Kitap fln yazsan da bnd alıp bi seferde okusam:happy0064

yasamakguzel88
30-06-08, 21:26
Çok teşekkürler devam ettiğin Fatmacım...Gerçekten harika,bu hikayeleri nerden buluyosun bilmiyorum ama çok güzeller...Kitap fln yazsan da bnd alıp bi seferde okusam:happy0064

Teşekkür ederim canım:) Birazcık araştırıyorum bu hikayeleri o kadar...Beğenmenize çok sevindim..

prisoner_386
30-06-08, 21:33
Teşekkür ederim canım:) Birazcık araştırıyorum bu hikayeleri o kadar...Beğenmenize çok sevindim..

Bayıldım gerçekten senaryona;bugün devamını getiricek misin yoksa başka zamana mı olur?Ona göre beklicem:D

yasamakguzel88
30-06-08, 21:38
Bayıldım gerçekten senaryona;bugün devamını getiricek misin yoksa başka zamana mı olur?Ona göre beklicem:D

Sanırım yazmıcam canım..Çünkü biraz düşünüp karar vermem lazım:) Yarın atarım herhalde yeni bölümü

violin
30-06-08, 22:27
brc.kelebek okyanss M&M ve yasamakguzel88 senaryolariniz cok guzel ,devamini bekilyorum, fatma siirlerin ve masalarin cok guzel :good:devamini bekliyorum :img-wink:

kardelen2086
02-07-08, 15:45
yasamakguzel88'e
çok güzel,çok hüzünlü bir bölüm olmuş.:good:..ellerine yüreğine sağlık canım asi ve demir bu ayrılık sürecine nasıl dayanacak çok merak ediyorum...:icon_whistabi demir bu ayrılığı kabul edip asi nin peşini bırakırsa...devamını en kısa sürede eklemen dileğiyle...:img-wink:

okynss'a
senaryonu okurken tüylerim diken diken oluyor,öyle bir anlatıyorsun ki sanki ben de onların yanındaymışım gibi etkileniyorum.ellerine yüreğine sağlık....çok değişik bir konusu var...ilerleyen zamanlarda neler olacak merakla bekliyorum...:img-wink:

ozgur_elif1
02-07-08, 15:57
yasamakguzel88 seneryon cok gzl.. huzunlu bitti.. ama yeni bolumu sabrszlikla bekliorum.. ellrine saglik.. Okynss senin yeni seneryonda cok gzl..konusuna bayildim, yeni bolumunu sabrszlkla bekliorum :D ellerinize saglik :D

dilosh
02-07-08, 16:05
brc.kelebek, okynss, yasamakguzel88 senaryolarınız harika.. Emeğinize sağlık, yazdıklarınızı okumak büyük zevk...

violin
02-07-08, 16:51
yasamakguzel88 yazik be asime gozlerim doldu:img-cray: ,devamini bekliyorum:img-wink:

tristan
02-07-08, 16:58
Alıntı yapılan kitapta sonu kötü bitiyor..
Murat asla vazgeçmiyor,Aslı bencillik yapıyor ve onu umursamıyor ve babayı alıyor,hak ediyor yalnız kalmayı..
Bu senaryoda ise sonunu umarım güzel bitirir arkadaşımız..

yasamakguzel88
02-07-08, 17:04
Alıntı yapılan kitapta sonu kötü bitiyor..
Murat asla vazgeçmiyor,Aslı bencillik yapıyor ve onu umursamıyor ve babayı alıyor,hak ediyor yalnız kalmayı..
Bu senaryoda ise sonunu umarım güzel bitirir arkadaşımız..

Evet orda sonu çok kötü:( Ama benim hikayemde ki Asi, Aslı kadar kör değil... O gerekirse aşkı için savaşır..

prisoner_386
02-07-08, 19:18
Fatmacım sana bir sürü uuuuuuuuuuuuuu gönderiyorum burdan(Bimciğimin kulakları çınlasın)...Süper gidiyosun,ancak bu kadar yaratıcı olunabilirdi...Barıştır ama ya,çok üzüldüm:img-cray:...Devamını sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064

kardelen2086
02-07-08, 20:07
yasamakguzel88'e
senaryon günden güne daha da heyecanlı olmaya başladı canım...:img-in_loasi ve demir ayrı olsa bile bu ayrılık acısını çok güzel anlatıyorsun...ellerine yüreğine sağlık....inşallah en kısa sürede barışırlar..:img-cray::img-cray:

M&M
02-07-08, 21:25
M&M senaryon çok güzel olmuş
devamı gelir inşallah:good::img-wink:

teşekkür ederim cnm 4.bölümü ekledim umarım beğenirsiniz acele yazmak zorunda kaldım işim vardı ama umarım beenirsiniz

Ante Mortem
02-07-08, 23:17
yasamakguzel88 sende yağmur sahnesiyle final yapmayı düşünmüyorsun değil mi:img-cray:
Yeni bölümleri okumak için sabırsızlanıyorum.
Asi koş kızım aşağıya; sarıl bakalım sımsıkı ıslak Demir'e:img-in_lo demek geliyor içimden:icon_sorr

*bahar*
02-07-08, 23:44
yasmaakguzel88 soluksuz bir şekilde takip ediyorum hikayeni.İnanılmaz güzel gidiyor.
Ellerine sağlık.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

melekrüya
03-07-08, 07:52
:happy0064Sevgili Fatma(yasamakguzel88) senaryo inanılmaz güzel gidiyor.Soluksuz okuyorum............
devamını çok merak ediyorum.......Ellerine,yüreğine,klavyene sağlık.......:happy0064:img-clapp:img-clapp

bugs_buny
03-07-08, 12:59
M&M , fatma ;
senaryolarınız çok güzel devam ediyo.
arayı uzatmayın çabuk yazın:img-blush

bu arada diğer senaryocular nereye kayboldular???
brc.kelebek,CamdanKalp nerelerdesiniz?
sizlerden de senaryo bekliyorum :img-wink::happy0064

dizidizidiziler
03-07-08, 13:36

Fatma'nın senaryosu CANAN TAN'ın YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ kitabından...

Kitabı da tavsiye ederim.. çok güzel..... bir solukta okunuyor.. :good:

FATMA çok güzel uyarlamışsın ASİ VE DEMİR'i.. öğrencilik yıllarını okurken ben de o ikiliyi bizimkilere benzetmiştim.. :img-pilot

kardelen80
03-07-08, 13:38
arkadaşlar , senaryolar harika... hepinizin ellerine sağlık... lütfen hızlı yazın... bekletmeyin bizi...

yasamakguzel88
03-07-08, 13:47
Fatma'nın senaryosu CANAN TAN'ın YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ kitabından...

Kitabı da tavsiye ederim.. çok güzel..... bir solukta okunuyor.. :good:

FATMA çok güzel uyarlamışsın ASİ VE DEMİR'i.. öğrencilik yıllarını okurken ben de o ikiliyi bizimkilere benzetmiştim.. :img-pilot

Artk kitaptan tamamen çıktım:) Yüregim kaldırmadı orda yaşananları canım

redroses
03-07-08, 15:35

Çık kuzum çık.. Kitaba bağımlı kalma.. Aşk görmek istiyoruz biz... Hemde sonuna kadar... Vuslata ne kadar kaldı...

bugs_buny
03-07-08, 15:56
fatma tebrik ediyorum seni valla harika yazmışsın yine:img-in_lo
bunlar ne zaman evleniyo acaba daha çok var mı?
düğünü çok merak ediyorum:img-icecr

Okynss senin yazdıklarında süper ellerine,klavyene sağlık:D:img-icecr

meltemmy
03-07-08, 16:07
Içimden Geldi
Asiden Demire-demirden Asiye

Ayrılmam Hadi Kov Beni Yüreğinden
Hiç Bir Yere Terketmem
Seni Zar Zor Buldum Ben
Aşktan Vazgeçmek Yok
ölsemde Terketmem
Seni Zar Zor Buldum Ben
Gideceğim çok Yer Yok
Aşktan Vazgeçmek Yok

(serdar Ortaç Sarkısıtır...güzel Bi şarkı Klip Yapan Arkadaşlara Duyrulur )

CamdanKalp
03-07-08, 16:19

Kitaptan çıkmana çok sevindim. Acı çeken Asi-Demir görmekten bunalım gelmişti bana. Gerçi bu senarist arkadaşımız olduğu için söz geçirebilirdik, baskı yapabilirdik. Gerek kalmadı :)

Keşke 3bacılar da senin gibi insafa gelse de bizimkilere vuslat nasip etse.:)

Demir' in bu şiirsel hali beni öldürüyor, nasıl bir evlenme teklifidir o öyle..:)