ÇAKIL85
29-04-08, 19:27
Arkadaşlar, diziyle ilgili eklenen haberlere, izlenme oranlarına, repliklere ve senaryolara, bu başlıkta yorum yapmaya devam edebilirsiniz...
Bölüm Sorumlusu
Çakıl
Bölüm Sorumlusu
Çakıl
|
Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - Yorumlar (Haberler, İzlenme Oranları, Replikler, Senaryolar) ÇAKIL85 29-04-08, 19:27 Arkadaşlar, diziyle ilgili eklenen haberlere, izlenme oranlarına, repliklere ve senaryolara, bu başlıkta yorum yapmaya devam edebilirsiniz... Bölüm Sorumlusu Çakıl * defne * 29-04-08, 23:29 senaryolarda; sevgili life_prenses'e duyguları çok iyi yansıttığı, sevgili Hazal'a replikleri gerçeğe çok uygun yazdığı, ve sevgili SEZINN pardon Sena'ya gülmekten kırılmama sebep olduğu için çok teşekkürler..=) ayrıca *bahar*'a fragman replikleri için teşekkürler..:img-wink: zinednah 30-04-08, 13:13 sevgili alperim gerçekçi seneryonla döktürmüşsün yine heyecanla okudum merakla devamını bekliyorum.... sevgilerimle... life_prenses 30-04-08, 18:34 Arkadaşlar hem teşekkür ederim hem de özür dilerim. Özellikle de Sezinn senden... Ancak o kadar rahatsızım ki...:S sadece bunu yazmak için girebildim. Ama yine de sözümü tutup yazmaya çalışacağım... kusura bakmayın.. iyi akşamlar... tarcin 30-04-08, 18:48 Alperim dödüğüne sevindim. Senaryolar sensiz öksüz kalmıştı. Ellerine sağlık GULBEYAZ76 30-04-08, 18:50 Alperim dödüğüne sevindim. Senaryolar sensiz öksüz kalmıştı. Ellerine sağlık Dinime küfreden bari müslüman olsa.:img-wink:O döndü ama senden ses seda yok.:icon_whisMenejerin oldum nerede olduğundan haberim yok.:img-cray:Rezil oldum elaleme.:img-hyste alperim 30-04-08, 18:55 Teşekkür ederim arkadaşlar bende çok özlemiştim yazmayı ama yazamıyordum işte aklıma bir şey gelmiyordu ama dünkü fragman ve Asi'nin halleri ile şimşekler çaktı valla. Beğenmenize çok sevindim.Yarın sabah devam edeceğim. Sevgiler... redroses 30-04-08, 19:00 Dinime küfreden bari müslüman olsa.:img-wink:O döndü ama senden ses seda yok.:icon_whisMenejerin oldum nerede olduğundan haberim yok.:img-cray:Rezil oldum elaleme.:img-hyste :img-hyste:img-hyste Kesinlikle katılıyorum... Tarçın'cım mis kokulu senaryoların nerdee... Şöyle güzel sonlarla bitenlerinden....Bak menajere boşa para veriyorsun....:img-hyste Alper'im ne diyebilirimki her zamanki gibi senaryon konuşuyor... ellerine sağlık... GULBEYAZ76 30-04-08, 19:03 Bak menajere boşa para veriyorsun....:img-hyste Beş kuruş bile almıyorum herşey para değil.:img-wink: Baştan anlaştık ruh tokluğuna çalışıyorum.:img-hyste tarcin 30-04-08, 19:08 :img-hyste:img-hyste Kesinlikle katılıyorum... Tarçın'cım mis kokulu senaryoların nerdee... Şöyle güzel sonlarla bitenlerinden....Bak menajere boşa para veriyorsun....:img-hyste Alper'im ne diyebilirimki her zamanki gibi senaryon konuşuyor... ellerine sağlık... Canım redrose ve sevgili menajerim yazacağım yazacağımda nedense pembe gözlüklerimi bulamıyorum. Yaşamak güzel'in yazdıklarından sonra kendimi biraz kırık hissettim. İnşallah toparlanırda yazarım. redroses 30-04-08, 19:10 Beş kuruş bile almıyorum herşey para değil.:img-wink: Baştan anlaştık ruh tokluğuna çalışıyorum.:img-hyste Ayy kıyamam ben sana... Demir'e söyle kalan hisselerden birazda sana göndersin... Tarçın'cım ben sana yeni gözlükler alırım... Sen tüyolar bakma... Yeni tüyolar yazarız biz sana... Hayali tüyo.... hazal_90 30-04-08, 19:19 alperim valla gelip yazmakla çok iyi ettin bak :) ellerine sağlık döktürmüşsün gene :) bu arada beğenmenize sevindim arkadaşlar ama fragmanda geldi artık senaryodan çektim elimi eteğimi, videolarıma döneyim ben :) yavru tay 30-04-08, 21:35 Arkadaşlar senaryolarınız harika ellerinize ve yüreğinize sağlık. Lütfen bizleri yazdıklarınızdan mahrum bırakmayın, devamlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiyle kalın.:) oyuncak bulut 01-05-08, 08:03 sevgili Özlem, senaryon çok güzel olmuş... iyi ki yazdın :) yarına kadar devam ettirecek misin? merakla bekliyoruz ona göre ;) alperim 01-05-08, 08:46 Teşekkür ederim arkadaşlar yarım saate kadar yazıyorum merak etmeyin... ***aRmaNciK*** 01-05-08, 09:47 özlem senaryonu özlemistim..süper yaaa..devamini sabirsizlikla bekliyorum... yasamakguzel88 01-05-08, 11:26 Özlemcim canım kendini çok özletmiştin.Ama dönüşün muhteşem oldu..Senaryon süper gidiyor ama burda bırakma lütfen:) Acı biz okurlarına:img-wink: burcu_m82 01-05-08, 11:59 Alperim ellerine ve de klavyene saglik.. Ne guzel bolumler onlar oyle .. :) Ama sonuncusu biraz kisa geldi bana.. Umarim devamini kisa zamanda yazarsin.. Demir ne yapacak? Meraklardayim... Hazal_90 inanmiyorum.. Niye biraktin senaryo olayini? Ben de devamini bekliyorum gelecek diye :icon_sorr Ne olur devam etsen.. GULBEYAZ76 01-05-08, 12:04 Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo burcu_m82 01-05-08, 12:14 Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Alperim Senaryo Bu isyana katilmamak mumkun mu?? :happy0064 Acalim pankartlari yuruyuse gecelim :) Sesimizi duyurana kadar :img-hyste alperim 01-05-08, 13:26 Yazdıklarımı okuyan ve yorum yazan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.Devamını akşama yazacağıma emin olabilirsiniz. Oğlum şuan paçamda ve parka gitmek istiyor.Onu uyutunca ilk işim devamını yazmak olacak. Sevgili Asu merak etme onları bu akşam barıştıracağım.Yoksa yarın ki stresi ben hayatta kaldıramam Sevgilerimle el!f 01-05-08, 15:43 Alperim senaryon çok güzel olmuş..Ellerine sağlık..Hemde uzun uzun...Aaa barıştırıyo musun ne güzel...Bekliyorum heyecanla... hazal_90 01-05-08, 17:04 alperim ellerine sağlık çok güzel gidiyor :) cidden dönüşün muhteşem oldu :good: snowdrop_skf 01-05-08, 17:06 alperim senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlık:) Uzun bir aradan sonra çok iyi geldi devamını en kısa sürede yazman temennisiyle:happy0064bye alperim 01-05-08, 17:48 Sevgili Prensessim ellerine sağlık duygu yüklü bir senaryo olmuş. Bu arada rahatsızmışsın canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir. life_prenses 01-05-08, 17:55 Sevgili Prensessim ellerine sağlık duygu yüklü bir senaryo olmuş. Bu arada rahatsızmışsın canım geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir. Teşekkür ederim ablam.. Hala biraz rahatsızım ancak söz verdim diye girdim... Bu arada beğeninini dile getirdiğin için de çok teşekkür ederim. Biraz acele bir yazı oldu ama:S:bırr hellosunshine 01-05-08, 18:02 alperim, life_prenses senaryolar harika.. Emeklerinize sağlık..:) Devamlarını geciktirmeyin lütfen ikinizde.. :) yaren.yaren 01-05-08, 19:19 alperim sakın bi daha bu kadar ara verme lütfen.....Meğer ne kadar çok özlemişiz seni ...Her zamanki gibi harika yazmışsın ellerine sağlık.... Tarçıncım bu arada sende duy sesimizi ... GULBEYAZ76 02-05-08, 02:50 Tarçın canım tek kelime ile müthişsin.:good:Ne kadar uzun yazmışsın resmen bayıldım.:icon_whisSonuna gelince ara verme kararına şaşırdım ama karar senin kararın.Dinlen dinlene bildiğin kadar enerji depola bende isyanlarıma ara vermeye çalışırım ama söz veremem.:img-wink: alperim 02-05-08, 05:36 Canım arkadaşım kararına saygı duyuyorum ama yazdığın o güzel hikayeleri de özleyeceğimi bilmeni isterim. Yinede adına yakışır bir jübile yapmışsın (geçici olduğunu umuyorum) çok güzel olmuş ellerine sağlık. Sevgiler. oyuncak bulut 02-05-08, 06:21 tarcin senaryo müthiş olmuş! :good: gözlerim doldu sonunu okurken ya.. ne kadar güzel bağlamışsın.. ama sezon sonuna daha var, sen bir daha yazmazsan napıcaz biz nasıl bekliycez.. yine de sen bilirsin tabii ki, olur da yazmak istersen biz her zaman bayıla bayıla okuyoruz biliyorsun :img-wink: ellerine sağlık, bu son senaryo her zamankinden bile güzel olmuş... GULBEYAZ76 02-05-08, 09:12 Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo kardelen80 02-05-08, 10:54 Arkadaşlar senaryolar için teşekkürler. özellikle tarçın ve alperim senaryolarınız gerçekten harika. yazan bütün arkadaşlara çok teşekkürler... sermin90 02-05-08, 11:03 senaryolar müthis olmus arkadaslar. tarcin senin sezon finalinde harika olmus, insallah dizidede öyle olur:img-wink: qsawe 02-05-08, 11:07 Tarçınnnnnnnn ufffffffffffffff bayıldım yahu..... gerçi sabahın köründe okumuştum ilk ...ama yeniden okudum ve çokkkk keyiflendim.... Ara vermek mi.... tamam Bu akşam diziyi izle.... yarın öbürgün yorum oku.... p.tesi iş başı... sendrom falan vardır boşgeç..... salı...sallanır ama fragman günüdür... eh demek ki yazabilirsin.... yeter mi bu kadar ara sana...... Zorlamak gibi olmasın ama, senin hikayelerin olmayınca olmaz.... manevi baskı yapacağımızdan emin ol... hiç kaçma saklanma.... Alperim... senin arada uzun olmuştu ama, dönüşün muhteşem oldu.... Prensesim.... geçmiş olsun hayatım.... Hepinizi öpüyor ve emeklerinize kocaman teşekkür gönderiyorum.... yasamakguzel88 02-05-08, 11:09 Tarçıncım ellerine sağlık..Senaryon süper olmuş..Dizinin gidişatıda böyle olursa şaşmam yani..Ama bu sezon bir daha yazmamak olmaz..Önümüzde daha 1 aydan fazla süre var ne yaparız biz senin senaryoların olmadan:) Sen şimdi 1 hafta filan dinlen...İnşallah bomba gibi dönersin yeni senaryolarınla:img-wink: hazal_90 02-05-08, 12:18 Tarcıncım çok güzel olmuş yahu, okurken öyle bir kaptırdım ki kendimi.. :img-cray: valla çok güzel olmuş ellerine sağlık... :good::good: senin senaryoların olmadan hafta geçer mi yahu :) acı bizeee :img-icecr tarcin 02-05-08, 14:37 Arkadaşlar ÖM gönderen, rep veren ve beğenilerini bu sayfada paylaşan herkese çoook teşekkür ediyorum. Şimdilik bu kadar dedim. Sanıyorum biraz moral olarak çökük vaziyetteyim ondandır yazamamam. Sonrasında uzun yazmayı seviyorum, kendimi kaptırınca da geceyi güne karıştırıyorum. Ondan sonra sabah işe gidince günden hayır gelmiyor. Ayrıca bir noktadan sonra insan kendini tekrarlar oluyor. Ama bakarsınız dizimizde yine güzel şeyler olmaya başlar. O zaman kim bilir..... redroses 02-05-08, 14:50 Arkadaşlar ÖM gönderen, rep veren ve beğenilerini bu sayfada paylaşan herkese çoook teşekkür ediyorum. Şimdilik bu kadar dedim. Sanıyorum biraz moral olarak çökük vaziyetteyim ondandır yazamamam. Sonrasında uzun yazmayı seviyorum, kendimi kaptırınca da geceyi güne karıştırıyorum. Ondan sonra sabah işe gidince günden hayır gelmiyor. Ayrıca bir noktadan sonra insan kendini tekrarlar oluyor. Ama bakarsınız dizimizde yine güzel şeyler olmaya başlar. O zaman kim bilir..... Mis kokulu tarçinım... Sabah çayımı yudumlarken okudum senaryonu... sezon finalin muhteşem olmuş... Ama sen devamını yaz... Bak ben senin işleri yaparım... Morale mi ihtiyacın var... Gelll msn'ye gelll... Orda herşey çok güzelll.. Bak sen gidersen menajerin işsiz kalır... Menajerini yüzüstü mü bırakacaksın... (Gülbeyaz'cım işini iyi yapmıyorsun kız..... bak patronun yazmaya ara veriyor...) Alperim senaryonun devamını bekliyorum... İki gündü okuyamamıştım.. DÜn dayanamadım.. Gece mesaiden gelince okudum... Sabah zor uyandım ama değdi... Hadi barıştır şunları artık... GULBEYAZ76 02-05-08, 17:28 Alperim Diziye ramak kala bu ne sürpriz eklemene çok sevindim.:img-in_loEllerine,emeğine ve hayal gücüne sağlık.:good: angels18 02-05-08, 17:33 alperim çok güzel olmuş senaryon tarçin senin sezon sonu senaryon da çok güzel olmuş umarım birazcık bile olsa dizide böyle şeyler görürüz yavru tay 02-05-08, 22:44 tarçın ve alperim senaryolarınız harika olmuş ellerinize ve yüreğinize sağlık. :happy0064:good:tek solukta okudum çok güzel diyecek yani yazacak kelime bulamıyorum sevgiyle kalın:) yasamakguzel88 03-05-08, 10:48 İzlenme oranlarıda gelmiş..Yine 1. yiz ama totalde düşüşmüz devam ediyor..Ab de yükselmişiz ama bu düşüşe bence bir son vermeleri lazım:) Zaten şu yarışma ne zaman cumaya alınsa oranlarımız düşüyor.. batuhan_gumus 03-05-08, 12:36 maşallah ratingelere bak 1 ciyiz yine süper bi bölümün ardından 10% ve9% rating cok guzel :happy0064:happy0064 tugi_gs 03-05-08, 12:56 reytingler cok güzel gelmiş..Her zamanki gibi hak ettiğimiz yerdeyiz.. inşallah hep böyle devam eder..Maşallah diyelim nazar değmesin.. hazal_90 03-05-08, 16:41 aneeemm 28.70 olmuşuz yahu.. üstelik pekte atraksiyonsuz bir bölümdü.. ama Sütçi işe yaradı hiç olmazsa:) oyuncak bulut 03-05-08, 19:02 alperim senaryon yine süper olmuş... ellerine sağlık... ah ah keşke şu sütçünün gelişi senin senaryonun sonu gibi sahneler görmemize yarasa bari... özellikle de Demir büyük bir sakinlikle konuşulanları dinliyordu.Sonra Asi’nin yanında olmak için yaptıkları aklına geldi.Bir şeyleri Asi’ye kabul ettirmek için hep savaş vermesi gerekmişti.Ama şimdi Ali’nin teklifini babasına bile danışmadan kabul etmesi Demir için son darbeydi. kısmına bayıldım.. :) Demir'in hisleri ancak bu kadar güzel anlatılabilir... kendi akla karayı seçti Asi'yi ikna edebilmek için yardımlarını kabul etsin diye.. şimdi bu Ali'nin teklifini hemen kabul ederse haksız mı yani sinirlenmekte Demir.. :) nilece 04-05-08, 13:51 Sevgili Tarçın, Senaryon çok güzeldi ,ellerine sağlık..İnan içim yandı,Demir'in duygularını anlattığın zaman..Seven bir erkeğin içindeki durumu ,çok güzel anlatmışsın..Anladım ki ben Demir'in bu şekilde acı çekmesini istemiyorum,O çok yalnız ve sevgiye aç bir erkek..Umarım sezon finalde bu şekilde olur,ama Asi neder işte bundan şüphem var.. hazal_90 04-05-08, 19:21 yeni yeni senaristlerde gelmiş, hoşgeldiniz sefa geldiniz :)ellerinize sağlık çok güzel hepsi :good: yalnız valla ben anlamam bir seferde bütün senaryonuzu-hadi tamam 1 seferde olmasa bile aynı gün içinde:)- yazmanız lazım valla yeni yazarlar için kurallar böyle :img-hyste (valla napayım yahu bizim senaristler pazartesiden-salıdan sonra başlıyorlar yazmaya, madem bulduk şimdi senarist hepsini isteyelim :img-hyste :img-icecr:img-icecr d.d. 04-05-08, 19:38 Bu sorunun yeri burası mı bilmiyorum ama asi'nin tekrarları artık yayınlanmıyor mu bana mı öyle geliyor? Ya da tekrarı ne zaman??? evrimmm 04-05-08, 20:10 yeni yeni senaristlerde gelmiş, hoşgeldiniz sefa geldiniz :)ellerinize sağlık çok güzel hepsi :good: yalnız valla ben anlamam bir seferde bütün senaryonuzu-hadi tamam 1 seferde olmasa bile aynı gün içinde:)- yazmanız lazım valla yeni yazarlar için kurallar böyle :img-hyste (valla napayım yahu bizim senaristler pazartesiden-salıdan sonra başlıyorlar yazmaya, madem bulduk şimdi senarist hepsini isteyelim :img-hyste :img-icecr:img-icecr 8 tane yazdım ama:) beğendiğine çok sevindim cnm devamı yarın... bye yasamakguzel88 04-05-08, 22:56 ooo forumda yeni senaristler görüyorum..Vallahi çok sevindim...Özellkle benim gibi saatlerini senaryo okumaya ayıran biri için mükemmel oldu..Evrimmm ve demirdogan ellerinize sağlık..lütfen devam edin ama :) çok güzeller dilosh 04-05-08, 23:10 ooo forumda yeni senaristler görüyorum..Vallahi çok sevindim...Özellkle benim gibi saatlerini senaryo okumaya ayıran biri için mükemmel oldu..Evrimmm ve demirdogan ellerinize sağlık..lütfen devam edin ama :) çok güzeller kesinlikle.. oturup ne kadar varsa hepsini okuyan cinstenim :img-hyste Bencede devam edin lütfen hepsi çok güzel ,hatta senaristlerimizin sayısı artsın diyenlerdenim:img-icecr tarcin 04-05-08, 23:30 Yeni senaristlerimize hoşgeldiniz demek isterim. Hepinizin ellerine sağlık. Devam edin ki bir hafta kolay geçsin zinednah 05-05-08, 15:34 arkadaşlar, senaryocular hasretle seneryolarınızı bekliyorum bizi kapılarda bekletmeyiniz :icon_sorr efenim yazında gönlümüze baharlar gelsin... :love05: sevgilerimle kucaklıyorum hepinizi sermin90 05-05-08, 15:52 arkadaşlar, senaryocular hasretle seneryolarınızı bekliyorum bizi kapılarda bekletmeyiniz :icon_sorr efenim yazında gönlümüze baharlar gelsin... :love05: sevgilerimle kucaklıyorum hepinizi eveeeet, bende giriyorum bakiyorum yok:( BEKLIYORUZZZZ sermin90 05-05-08, 16:06 tesekkürler evrim bizi duydugun icin, cok güzel gidiyorsun, devamini en kisa zamanda bekliyorum, bana kisa geldi ona göre. hazal_90 05-05-08, 17:14 tesekkürler evrim bizi duydugun icin, cok güzel gidiyorsun, devamini en kisa zamanda bekliyorum, bana kisa geldi ona göre. valla banada kısa geldi ben anlamam devamm lütfen uzuun uzunn :) burcu_m82 06-05-08, 01:34 Evrimmm ve DemirDogan ellerinize, klavyelerinize saglik :) Senaryolariniz cook guzel :) :icon_whis Devamlarini isteriz isteriz isteriz :happy0064 :happy0064 hazal_90 06-05-08, 14:39 Murat Yıldırım yeni jönümüz olmuş :good::good: aferim valla Seda Sayan Magazin'e çok yerinde bir tespitte bulunmuşlar aferim :good: pas.si.on79 06-05-08, 17:48 JÖN YOK DİYENLER BUYURSUNLAR MURAT YILDIRIM. demiştim yorumlarımda... Duruşuylu,oyunculuğuyla jönümüz Murat Yıldırım.. Tebrik ederim. Milliyet cafe ye teşekkürler.. Farkettikleri için...:img-wink: ----- sanırım kaybediyoruz jönümüzü çıkan haberler doğruysa.. :img-wink: CamdanKalp 07-05-08, 20:14 Life_prenses, Senaryon için teşekkür ederim. Eline, aklına sağlık. Sonundaki şiir içimi yaktı. Şuan Asi-Demir aşkına bu kadar uyan bir şiir olamaz. ağlayacağım galiba. "Gelecegim bekle dedi Ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi birşeydi Ama kimse ölmedi -Atilla İlhan-" life_prenses 07-05-08, 20:19 Life_prenses, Senaryon için teşekkür ederim. Eline, aklına sağlık. Sonundaki şiir içimi yaktı. Şuan Asi-Demir aşkına bu kadar uyan bir şiir olamaz. ağlayacağım galiba. "Gelecegim bekle dedi Ben beklemedim o da gelmedi ölüm gibi birşeydi Ama kimse ölmedi -Attila İlhan-" Teşekkür ederim CamdanKalp.. Beğenmene sevindim:) Ve evet... Attila İlhan çok güzel demiş... Bizimkilere der gibi...:img-blush:img-cray: hazal_90 09-05-08, 10:31 Şengül Balıksırtı'nı kutlamak lazım çok güzel bir tespitte bulunmuş:good::good: tabii Takvim gazetesi sağolsun Tuba hakkında bugün yarın gene çıkartır garip garip bir haber.. :img-tomat sermin90 10-05-08, 10:48 ay inanmiyorum ya, ikinci siraadayiz ilk defa. hemde farkla. cok sinir oldum, insallah hemen düzelir. pas.si.on79 10-05-08, 10:51 bu düşüşün sebebi belli.Ama yapacak birşey yok.. Değer mi hiç değer mi hiç..... Oyunculukta ilerlememeye, sevenlerini üzmeye, karizmayı sıfırlamaya, başka yağmurlara kendini bırakmaya........... Değer mi hiç değer mi hiç..... Cansu* 10-05-08, 10:52 haftaya 16-17si demişlerdi var mısın yok musunda fatih terim yarışıcakmış eğer cumaya denk gelirse bir düşüşte ordan gelir artık bi durup düşünmeye başlarlar hazal_90 10-05-08, 10:58 ya totalde 2.olmuşuz.. o kutulara uyuz oluyorum zaten saçma sapan bir yarışma.. hiçbir mantığı yok.. insanlar durduk yerden haybiye para kazanıyor.. çaba harcamadan.. gerçi bu kadar yerden yere vuruyorum ama bizim ailedede var izleyenler :icon_whis neyse kesin dün o kutucuklarda sevilen bir yarışmacı varmıştır yada birileri çok yüksek miktarda para kazanmıştır da ondan artmıştır reytingleri.. çünkü baya artmış reytingi.. başka bi nedeni yoktur bence.. Cansu* 10-05-08, 11:05 ya totalde 2.olmuşuz.. o kutulara uyuz oluyorum zaten saçma sapan bir yarışma.. hiçbir mantığı yok.. insanlar durduk yerden haybiye para kazanıyor.. çaba harcamadan.. gerçi bu kadar yerden yere vuruyorum ama bizim ailedede var izleyenler :icon_whis neyse kesin dün o kutucuklarda sevilen bir yarışmacı varmıştır yada birileri çok yüksek miktarda para kazanmıştır da ondan artmıştır reytingleri.. çünkü baya artmış reytingi.. başka bi nedeni yoktur bence.. yok canım sevilen biri değildi o kadar 40000 ytl teklifi aldı ve gitti bu 2.lik onların yükselişinden değil bizim düşüşümüzden kaynaklanıyo olabilir bu düşüşün sebebi belli.Ama yapacak birşey yok.. Değer mi hiç değer mi hiç..... Oyunculukta ilerlememeye, sevenlerini üzmeye, karizmayı sıfırlamaya, başka yağmurlara kendini bırakmaya........... Değer mi hiç değer mi hiç..... çok haklısın değmez bu çıkan haberler bizi biraz değiştirdi o günü bekliyoruz 41 gün mü kaldı 61MERVE61 10-05-08, 11:48 Abuk subuk yarismalar yapiolar dizilerden daha cook tutuyor,hep ayni sey sinir oluyorum yah sanki bize ne kim ne kazaniosa kazansin..:hıh bende uzuldum bolum un guzel olmasina ragmen bu reytingi almasi hos degil....ki dizinin ilk yarisi cook hareketsizdi, umarim birseyler yaparlar artik... Sımarık Cadı 10-05-08, 12:09 cok güzel bi bölümdü...ikinciliği hakeden bi bölüm diildi:img-cray: varmısın yokmusunun oluşu dengeleri deiştiriyo hep... sonucumuz kötü diil ama biz hep birinci olmalıyız!! cave77 10-05-08, 12:11 Tek sebep aç kutu-kapa kutu yarışması değil.Sıralama önemli değil ama reyting ve share oranlarında bariz bir düşüş var..can sıkıcı olan durumda bu zaten...gerçi dünkü bölümde ben de çok sıkıldım demek ki diğer seyirciler de benim gibi sıkılmışlar.. Kim ne derse desin esas sebep;son birkaç bölümdür dizinin sahip olduğu olumsuz gidişat,klişeler yumağı ve bir de üstüne üstlük oyuncuların özel hayatlarıyla ilgili çıkan son haberler.. Bakalım neler olacak daha. batuhan_gumus 10-05-08, 13:26 meraba ratingler düşmüş ve 2 sıraya düşmüşüz uzuldum ama ratinglere bakarsan 8 ve 9 puan hiçte kotu deil yani ne diziler var 2 puan alıyorlar ondan bn mutluyum ama kesinlikle dün sinir oldum asiyi izlerken misafirler varmısın yokmusunu ac bi sınırden köpürdümm mejbur odamda sonuna baka bildim:img-cray: oturma odasında neguzel asiyi izliyordum oturma odasına girdiler kutu yarışmasını çevir tabi cnm tabi:icon_evil gizemliyim 10-05-08, 14:19 ya totalde 2.olmuşuz.. o kutulara uyuz oluyorum zaten saçma sapan bir yarışma.. hiçbir mantığı yok.. insanlar durduk yerden haybiye para kazanıyor.. çaba harcamadan.. gerçi bu kadar yerden yere vuruyorum ama bizim ailedede var izleyenler :icon_whis Bu yarışma hakkındaki görüşlerine katılıyorum bence de boş,anlamsız ama bizim ailede de izleyenler var sanırım Acun'dan kaynaklanıyor:kahve bu düşüşün sebebi belli.Ama yapacak birşey yok.. Değer mi hiç değer mi hiç..... Oyunculukta ilerlememeye, sevenlerini üzmeye, karizmayı sıfırlamaya, başka yağmurlara kendini bırakmaya........... Değer mi hiç değer mi hiç..... Benimde bu konudaki endişem diziyi etkilemesinden ziyade onu düşündüğümden..Kafasının karışık olduğunu ve tutarsız davranışlar sergilediğini düşünüyorum..Umarım gerçekten ne istediğini biliyor ve ona göre hareket ediyordur..Onun için hayırlısı neyse olsun diyebilirim ancak.. Yalnız raitinglerdeki düşüşün sebebinin bu olduğunu hiç sanmıyorum.Dizinin başları biraz hareketsizdi sıkılanlar olmuş olabilir.Bölümü genel olarak beğendim ama senaristlere hala kızgınım şöyle 1 tam bölüm aşıklarımızı izlettirmediler..Hep ayrılık hep acı güya aşk dizisi izliyoruz:img-beee: pas.si.on79 10-05-08, 14:37 Benimde bu konudaki endişem diziyi etkilemesinden ziyade onu düşündüğümden..Kafasının karışık olduğunu ve tutarsız davranışlar sergilediğini düşünüyorum..Umarım gerçekten ne istediğini biliyor ve ona göre hareket ediyordur..Onun için hayırlısı neyse olsun diyebilirim ancak.. Yalnız raitinglerdeki düşüşün sebebinin bu olduğunu hiç sanmıyorum.Dizinin başları biraz hareketsizdi sıkılanlar olmuş olabilir.Bölümü genel olarak beğendim ama senaristlere hala kızgınım şöyle 1 tam bölüm aşıklarımızı izlettirmediler..Hep ayrılık hep acı güya aşk dizisi izliyoruz:img-beee: tabi bir şey var tüm sorumluluğu bir insana yüklemek olmaz.. Faturayı bir kişiye çıkarmak olmaz.Ben öyle söyledim ama gerçekten başka neden bulamadım.Kendimce..Ancak diziyi sürekli izleyenler bir şekilde gidişat kötü de olsa izler.YAni Geçen bölüm DEmir karakterine kızıldı. Acaba Asi Onu süründürecek mi.. Ya da DAmir karakteri çok yıprandı acaba kendini yaptıklarını açıklayacak mı.. Ya da Demir gibi bir karekterin kıskançlık tripleri kimbilir nasıl olur.. gibi.. yani aslında meraklandırıcı bir bölümdü. Dizinin kemik Seyircisi bir şekilde izler kızsada.. Ama bazı nedenlerden etkilenen bunu önemsemez.. Bir de başında sıkılanlar olmuş dersek genellemiş oluruz bu da doğru olmaz. AKsine forum sayfasında bile çoğu insan beğendiğini yazdı. yasamakguzel88 10-05-08, 16:26 haftalardır süren düşüş bu hafta 2. likle son bulmuş:( Çok üzücü..bu dizi o saçma sapan yarışma yüzünden bu hallerde tabi birde hala kavuşamayan iki aşok var..Herkes bizler gibi sabırlı degil tabikide..Birde yaz faktörü var tabi..havalar ısındıkça insanların tv ile olan bağları kopuyor..Ben bu düşüşün asla oyuncuların özel hayatıyla ilgili olduguunu düşünmüyorum... tarcin 10-05-08, 18:10 Yarışma genel etken tabii. Bu yarışmanin çok müdavimi var. Ama diğer bir sorun çok sevdiğimiz dizimizin tekrar tekrar bize aynı şeyi sunması. Benim bir şikayetim yok ben çok keyifli bir bölüm izledim. Ayrıca diğer karakterlere yer verilmesinden de memnun oldum. Bu benim için senaristlerin artık Demir ve Asi ikilisinden biraz olsa dikkatleri çekip diğer karakterlere de yer vermesi demekki bu da beraberinde senaryonun dönüp dolaşıp Asi ve Demir'i ayrıması barışması üzerine kurulmama olasılığını getiriyor. Umarım böylede olur. Bu ayrılıktan sonra sezon sonuna kadar gerçekleşeceği muhtemel barışmanın ardından bir kez daha izleyiciye ayrılık yaşatırlarsa işte o zaman siz düşüşü seyredin.Bir kez daha ayrılıp barışma çekilmez yan karakterler bile bunu kurtarmaz. Senaristlere sesleniyorum. MUTLU AŞK VARDIR AMA HAYAT ZORLUKLARLA DOLUDUR. BİR BİRİNİ SEVEN İNSANLAR İLK ENGELDE BİRBİRLERİNİ BIRAKMAZLAR. SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZERLER. *bahar* 13-05-08, 22:28 Sevgili senaristlerimizin dikkatine... gözümüzden kaçıyor sanmayın...siz senaryolar başlığını unuttunuz. kaptırdınız kendinizi diziye... iki satır bişey yazmak.. bu garibanları bir kaç gün olsa da mutlu etmek... Cuma'yı erken getirmek için çaba göstermek... Hiiiiççç aklınıza gelmiyor farkındayız... tarcin,alperim,demirdogan,life_prenses..!!ve diğer arkadaşlar.... Unuttunuz mu bizi yaa... SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo hazal_90 14-05-08, 19:23 SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo SenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoSenaryoS enaryo valla bende katılıyorum yahu, tüyolar geldi geldi tabii hepiniz tüyolara gömüldünüz yahu biriniz de yazıverseniz şöyle üç beş satırcık :) Senaryosuz kaldık.. :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr yasamakguzel88 16-05-08, 11:54 Amanda aman bedihada senaryo yazarmış:) Ellerine sağlık..Vallahi içim burkuldu benim..Ama bu kadar kolay olurmu barışmaları onca yaşanandan sonra:img-in_lo *bahar* 16-05-08, 11:58 Bediha'cım ellerine sağlık.Çok güzel olmuş...Böyle kızgın kumlardan serin sulara oldum okuyunca...Ah keşkee..Ama keşke yani...Demir aşkını böyle haykırsa daha kimse durduramaz onları herhalde... ayrıca sevgili senaristlerimiz... hanisiniz?? Bu kadar kötü haberler varken siz bu haberleri tatlıya bağlayan senaryolar yazmıyorsunuz neden? İlham perileriniz mi kaçtı yoksa? Kim kaçırdı söyleyin hemen çiziktirelim =)) redroses 16-05-08, 12:04 Bediha'cım ellerine sağlık.Çok güzel olmuş...Böyle kızgın kumlardan serin sulara oldum okuyunca...Ah keşkee..Ama keşke yani...Demir aşkını böyle haykırsa daha kimse durduramaz onları herhalde... Amanda aman bedihada senaryo yazarmış:) Ellerine sağlık..Vallahi içim burkuldu benim..Ama bu kadar kolay olurmu barışmaları onca yaşanandan sonra:img-in_lo Kızlar teşekkürler... Amacım senaryo yazmak değil.. Sadece bu akşam dizinin tadını çıkarmak için onların barıştıklarını hayal ettim. Tüyo sayfasına yazı uzun geleceği için buraya ekledim...Ben kim senaryo yazmak kim... Üstadlar dururken.. (Gerçi onlarda bu aralar bıraktı bizleri) Yinede beğenmenize sevindim... *bahar* 17-05-08, 10:57 Muteşem muhteşem.Aferin.Bravooo bize bravo senaristlerimize.Süper yaratıcı senaryolarıyla bu hafta A/B ve Totalde 1. olmayı başardılar.Yürekten kutluyorum.Allah başarılarını daim etsin. Halbuki 26. bölüm öyle gerçekçilikten ve yaratıcılıktan uzaktı ki reytingler hemen düşmüştü ne kadar haklılar. Mutlu aşk yoktur...Gerçek budur... Cansu* 17-05-08, 10:59 reytingler allah allah 1.yiz ikisinde de :happy0064:happy0064 demekki doğru halk ayrılığı seviyo:) hazal_90 17-05-08, 11:15 Allah'ım ya reytinglere bak... böyle bir bölümün reytingi tavan yapıyorsa artık 2.sezonun sonunda görürüz biz ancak Asi-Demir ikilisini.. :mad72: TUBASİ 17-05-08, 11:17 Allah'ım ya reytinglere bak... böyle bir bölümün reytingi tavan yapıyorsa artık 2.sezonun sonunda görürüz biz ancak Asi-Demir ikilisini.. :mad72: Üç bacılar demek doğru yoldayız oley biz bunları bıraz daha ayırarım,entrika yapalım demişlerdir..Yandık valla..:img-tomat CamdanKalp 17-05-08, 11:28 İnanamıyorum ya. Böyle bir bölüm reyting aldı. Ben rating makinesi olanlara aynı kategoride olmamalıyım. (Kendimi ne kadar Aysun Kayacı gördüm:)) Kimseyi küçümsemiyorum ama kimlerin evinde acaba bu makineler.:( Cansu* 18-05-08, 10:15 murat yıldırım yılın tiyatro oyuncusu mu seçilmiş şaşırdım doğrusu ama tebrikler lllll 18-05-08, 11:25 Murat Yıldırım tiyatrocumu arkadaşlar ?? Bide onur ödülü almış valla tebrik etmek lazım.Açıkçası ben biraz şaşırdım:) mine53 18-05-08, 12:59 camdan kalp senaryon çok güzeldi devamını isterim şimdiden meraklandım çok bekletme bizi prisoner_386 18-05-08, 13:58 malesef yeni olduğum için yanlış yere yazmışım mesajımı...Özür diliyorum yönetimden bi daha olmucak:icon_whis...Bİ de Camdan Kalp devam edersen ii olur.. bugs_buny 18-05-08, 14:36 camdankalp muhteşem yazıyorsun valla bayıldım senaryolarına.. devam edersen çok güzel olur.heycanla bekliyorum:happy0064:good: prisoner_386 18-05-08, 14:43 Camdan Kalp devam etsen olmaz mı?Süper gidiyosun...Acaba böle sahneler görebilecek myiz?Hiç umudum yok tüyolardan sonra:kahve CamdanKalp 18-05-08, 14:49 Camdan Kalp devam etsen olmaz mı?Süper gidiyosun...Acaba böle sahneler görebilecek myiz?Hiç umudum yok tüyolardan sonra:kahve Canım , bebeğim var. Birazdan uyanacak. Sinyallerini gönderiyor :) Konsatrayonumu bozmak istemem. Sakin oldugum bir zamanda devam edeceğim. Dizinin gidişatına o kadar kızgınım ki. Ben bunları mutlu görmek istiyorum. kardelen2086 18-05-08, 14:49 camdan kalp'e.... mükemmel bir senaryo olmuş.....:good:ellerine yüreğine sağlık....:happy0064inşallah en kısa sürede devamını eklersin...........:img-wink: prisoner_386 18-05-08, 14:53 Canım , bebeğim var. Birazdan uyanacak. Sinyallerini gönderiyor :) Konsatrayonumu bozmak istemem. Sakin oldugum bir zamanda devam edeceğim. Dizinin gidişatına o kadar kızgınım ki. Ben bunları mutlu görmek istiyorum. Tmm cnm..Uyut sen,bir de öp bnm için:img-in_lo cemotara 18-05-08, 15:06 sevgili candankalp; asi-demir barışma senaryon tek kelime ile muhteşem olmuş ellerine sağlık. Ah senaristlerimiz ah keşke böyle bir barışma sahnesi yapsalar tamda asi-demir karakterlerine uygun. ...Özlem... 18-05-08, 15:19 CamdanKalp senaryon harika cok beyendim.. keske onlari gercekten öyle görebilsek:img-in_lo mine53 18-05-08, 16:06 camdan kalp tek kelimeyle mükemmel olmuş senaryon valla sanki böyle bi bölüm olmuşda gözümün önünden geçiyor sahneler yani okadar asi ye demire yakışan söz ve davranışlar real first 18-05-08, 18:06 Cansu* replikler için teşekkürler emeğine sağlık lllll 18-05-08, 18:26 Camdankalp senaryon muhteşem olmuş ya.Bence bunun çıktısını alıp senaristlere yollamalısın.Senaryo böyle olur ya okurken bile huzur doldum izlemesini düşünemiyorum:):)Ellerine sağlık ve mutlaka devam et sakın yarıda kesme:img-wink::img-wink: dream_ 18-05-08, 18:40 CamdanKalp senaryon harika olmuş.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. *bahar* 18-05-08, 18:42 CamdanKalp harika yazmışsın ellerine sağlık yüreğimize su serptin.. DemirDogan çok güzel olmuş ama bitti mi devamı var mı? ayrılığı mı kavuşmayı mı yazdın?? CamdanKalp 18-05-08, 19:22 Demirdoğan, ne yaptın? Ağlayacağım şimdi. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. d.d. 18-05-08, 19:42 Sevgili CamdanKalp, nasıl güzel bir senaryo o öyle? Demir'in İstanbul'a gitmesi durumunda Asi'yle özel anlarını paylaştıkları bütün o yerleri son kez ziyaret etmesini ben de kurmuştum kafamda. Ama sen çok etkili anlatmışsın. Devamı gelicektir umarım :good: DemirDogan 18-05-08, 21:39 Beğenmenize sevimdim umarım daha iyisini izleriz beraberce ben kavuşma sahnesinin çok etikili olması gerektiğini düşünüyorum şahsen TUBASİ 18-05-08, 21:47 Camdan kalp ve DemirDoğan çok güzel olmuş..Ellerinize sağlık..Keşke olsa ama bunların olabileceği bölüm kalmadı..:icon_sorr DemirDogan 18-05-08, 22:00 CamdanKalp çok güzel olmuş tebrikler hazal_90 18-05-08, 22:08 CamdanKalp ve DemirDoğan ellerinize sağlık valla ikinizinkide çok güzel gidiyor :good: yalnız ben anlamam devamını bekliyorumm acileennn:good: yasamakguzel88 18-05-08, 22:21 CamdanKalp ve DemirDoğan mükemmelsiniz...Sizler barıştırmışsınız ama malesef dizide barışamaz bunlar...Ellerinize sağlık:happy0064 d.d. 19-05-08, 00:19 DemirDogan...bu yazdıklarını senaristlere yollasan? bu aşka böyle bir kavuşma yakışıyor. hayallerine, ellerine, yaratıcılığına sağlık. mine53 19-05-08, 04:06 demirdoğan ve camdan kalp çok güzel yazmışşsınız olmayacak hayallerimi besliyorum galiba asi dizisini izlerken pembe gözlüklerimi çıkarmam lazım agirxwess 19-05-08, 06:54 demir doğan nasıl bi şey di bu ya :img-blush:img-cray::img-cray: valla burası bana fazla geldi kaldıramayacağım sanırım ellerine yüreğine sağlık çok şahaneydi :happy0064 hazal_90 19-05-08, 10:00 ya 3 bacılar yetiyor yeterince birde siz ayırmayın şunları gözünüzü seveyim.. bi senaryoları okurken mutlu oluyorum zaten :) :) prisoner_386 19-05-08, 10:27 çok güzel yazmışsınız gerçekten Demir doğan ve camdan kalp...Devam etseniz güzel olcak...Merak ettim çok... yahya_89 19-05-08, 11:25 camdam kalp ve demir doğan senaristlerin bize yaşatamadıkları ama uzun zamandan beri izlemek istediğimiz sahneleri sizin senaryolarınızda buldum ve beni mutluy ettiniz.ikinizre de çok teşekkür ederim.. ellerinize,yüreğinize sağlık.. yahya_89 19-05-08, 11:32 hadi arkadaşlar devam sizin senaryolarınızla moralim düzeliyo yazabilenler devam etsin de yazsın..içim karardı kaç gündür kalbim ağrıyo ya resmen... CamdanKalp 19-05-08, 12:01 çok güzel yazmışsınız gerçekten Demir doğan ve camdan kalp...Devam etseniz güzel olcak...Merak ettim çok... Genel ve özel mesajla güzel düşüncelerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim. İnanın, elimden birşey yazmak gelmiyor. Sonunu güzel bağlayacağım da. Tam yazarken o sinir bozucu tüyolar geliyor aklıma. Cansu* 19-05-08, 13:57 senaryolar başlğını son zamanlarda bu kadar kalabalık görmemiştim hepinizin emeğine sağlık keşke senaristler de sizin gibi olsa yasamakguzel88 19-05-08, 14:54 Ne zamandır hasrettik senaryolara:) Tabi bu kadar kötü bölümler herkesin canına tak etti..Süpersiniz hepiniz..Ellerinize sağlık:) prisoner_386 19-05-08, 15:43 Genel ve özel mesajla güzel düşüncelerini ileten arkadaşlara teşekkür ederim. İnanın, elimden birşey yazmak gelmiyor. Sonunu güzel bağlayacağım da. Tam yazarken o sinir bozucu tüyolar geliyor aklıma. düşünme sen yazmaya devam et camdan kalpcim...süper gidiyosun:img-blush dilosh 19-05-08, 16:09 Senaryolar süper.. Emeğinize ,kaleminize sağlk.. Devam edin:img-blush sermin90 19-05-08, 16:30 herhalde tuba ve murat, beren ve okan olacak. belcim ne olacak? bence tuba ve muratin secmeleri onlarin beraber olacaklari icindir herhalde. cok sacma olur yoksa ikiside ayni dizide ve baska ciftleri var. okan ve berenide öyle düsünüyorum nede olsa onlarda HS beraber olmayan ciftler. ama murati ayni zamanda belcimle de ola bilecegini düsünoyurm oofff keske kim kiminle onuda söyleseler. temmuzda basliyormus, bilen varmi nerde cekiliyor? Istanbuldami? sermin90 19-05-08, 16:41 Filmin isminin de Güz Sancısı ya da Sancı olacağını söyleyen Giritlioğlu, filmde oynaması kesinleşen oyuncular arasında Beren Saat, Belçim Erdoğan, Murat Yıldırım, Okan Yalabık ve Tuba Büyüküstün’ün de olduğunu söyledi. arkadaslar burdaki siralamanin filmle ilgisi ola bilirmi acaba? yani belcim&murat ve okan&Tuba? ya bari bu filmde beraber görseydik ya. yasamakguzel88 19-05-08, 16:45 Filmin isminin de Güz Sancısı ya da Sancı olacağını söyleyen Giritlioğlu, filmde oynaması kesinleşen oyuncular arasında Beren Saat, Belçim Erdoğan, Murat Yıldırım, Okan Yalabık ve Tuba Büyüküstün’ün de olduğunu söyledi. arkadaslar burdaki siralamanin filmle ilgisi ola bilirmi acaba? yani belcim&murat ve okan&Tuba? ya bari bu filmde beraber görseydik ya. Yok canım sıralamayı ben öyle yazdım:) Öyle birşey yok yani Cansu* 19-05-08, 16:46 Filmin isminin de Güz Sancısı ya da Sancı olacağını söyleyen Giritlioğlu, filmde oynaması kesinleşen oyuncular arasında Beren Saat, Belçim Erdoğan, Murat Yıldırım, Okan Yalabık ve Tuba Büyüküstün’ün de olduğunu söyledi. arkadaslar burdaki siralamanin filmle ilgisi ola bilirmi acaba? yani belcim&murat ve okan&Tuba? ya bari bu filmde beraber görseydik ya. o zman başta beren boş kalır herhalde sıralamanın bi ilgisi yok ama gönlüm murat ve tubanın çift olmasından yana wonderful 19-05-08, 16:54 DemirDoğan harika yazmışsın müthiş !! olağanüstüü çook sağool!!:happy0064:happy0064:happy0064 sermin90 19-05-08, 17:12 Yok canım sıralamayı ben öyle yazdım:) Öyle birşey yok yani bu siralama baska bir sitenin haberinden, tomris hanim sky ciktiginin haberiydi. neyse cok merak eiyorum filmi, zaten eski zamanlari cok severim:img-wink: bu arada haberi koydugun icin tesekkürler:img-wink: istanbulda degilmi cekimler? havincim 19-05-08, 17:15 inşallah filmdede murat&tuba çift olurlar çünkü filmin çekimleri temmuzda başlayacağına göre önümüzdeki sene ocak şubat gibi girer vizyona...o zaman da "asi" dizisi hala devam ediyor olacağı için dizide onları beraber,filmde başkalarıyla görmek garip olur... tabi bu benim bahanem:img-hysteyani dediğim doğru tabiki de garip olur ama ben yine de muratuba olsun istiyorum:) sermin90 19-05-08, 18:20 inşallah filmdede murat&tuba çift olurlar çünkü filmin çekimleri temmuzda başlayacağına göre önümüzdeki sene ocak şubat gibi girer vizyona...o zaman da "asi" dizisi hala devam ediyor olacağı için dizide onları beraber,filmde başkalarıyla görmek garip olur... tabi bu benim bahanem:img-hysteyani dediğim doğru tabiki de garip olur ama ben yine de muratuba olsun istiyorum:) bence dogru söylüyorsun bana da garib gelir. bende o yüzden cift olsunlar diyorum. ama o kadar da gec vizyona girecegini sanmiyorum. ozgur_elif1 19-05-08, 18:32 murat ve tuba filmmi yapiomus?? ben butun yorumlari ouyamadm biri bana soliebilirmi?simdiden tessekurler:) G_K_İ 19-05-08, 18:55 evet canım bu 6/7 eylül olaylarrını anlatan bir dönem filmi olcak aa aşkda var filmde.. işte muraat yıldırm ve tuba büyüküstünde oynuoo:img-wink: ozgur_elif1 19-05-08, 20:13 ayy ne gzl... insalah onlar filmde birlikte olur yani baska birileri olmaz sonra cok garip olur bence.. saol solediin icin. mine53 20-05-08, 06:52 camdan kalbe yazdığı müthiş senaryo için çok tşk edrim beni çok eğlendirdi sermin90 23-05-08, 14:26 bu haberin tamamen yalan oldugu apacik belli. cok abartilmis birsey. ne demek gerizekali felan??? yuh artik. prisoner_386 23-05-08, 14:27 Şahsen Tuba yla ilgili çıkan böyle haberlere inanmıyorum...Daha önce de çok kez çıktı böyle haberler..Ama kesinlikle yalan,palavra...İnanmayalım arkadaşlar...Asi yi çekemeyenlerin palavraları bunlar...Bu arada haberi veren arkadaşım pylşm için teşekkürler Ranim 23-05-08, 14:27 allahim habere bak Hic ama hic inanmiyorum, benim bildigim Tuba bunlari hayatta yapmazzz TUBASİ 23-05-08, 15:46 Arkadaşlar Tuba ile ilgili çıkan haberlere kulak asmayın..Ya fotoğraf çektirmekten utanıyomuş,kamera fobisi var..Bu onu soğuk biri yapmaz...Hepsi saçmalık.. Cansu* 23-05-08, 15:50 allah allah bunu köşesinde yazan kişiye ne demeli olaya inanmış ve yargılamış kızı hemen yalan olduğu her halinden belli tuba abla böyle biri değil bi de hakaret edicek he daha neler tuana388 23-05-08, 15:56 arkadaşlar ben sitede nerde neyi arayacağım yeri bulamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...:img-in_lo pas.si.on79 23-05-08, 16:14 Bülent Bey gerçekten yargısız infaz yapmış..Ben de tanımam Tuba yı..Ama birileri böyle dese kesin doğru diye de tutturmam..İnfaz etmem.Herkese Tuba buymuş demem... Ki Acaba Bülent Bey ordamıymış bunlar olurken... YAni herçeşit insan var... Acaba bazı insanlar Onu rahatsız etmiş olamaz mı....Yoksa biz Tubanın başkalarıyla fotolarını görüyoruz... Az belki ama bir insan anlatıldığı kadar kötü olamaz... Durup dururken bağırır çağırır mı... İNSAF YANİ.......... CaFeR 23-05-08, 16:17 kesinlikle inanmıyorum.böyle birşeyin olması imkansız.tuba büyüküstünün başarısını çekemeyenlerin uydurması.zaten haberi yazan kişide mişli geçmiş zaman kullanıyor.yani kendisinin şahit olduğu birşey yok.kendisi kandırılmış annaşılan.. sermin90 23-05-08, 17:39 Bülent Bey gerçekten yargısız infaz yapmış..Ben de tanımam Tuba yı..Ama birileri böyle dese kesin doğru diye de tutturmam..İnfaz etmem.Herkese Tuba buymuş demem... anlasilan yazaacak birsey bulamamis kafasindan sallamis:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste rachell 23-05-08, 23:15 Senaryo yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.. Diziden çok daha sürükleyici bir şekilde ilerliyorlar kesinlikle.. hepinizin kalemine klavyesne sağlık..:) prisoner_386 24-05-08, 00:38 Böyle haberlere inanmıyorum,hiçbir zmnda inanmıcam...Bunlar sadece başarılı insanları karalamaya yönelik yalan,uydurma haberler...Tuba Büyüküstün Türkiye nin en beğenilen oyuncularından birisi ve anlaşılan bu da birilerini rahatsız ediyo ki böyle haberler çıkarılıyo...Kesinlikle inanmıyorum ve Tuba yı sevenler de inanmıyolar eminim... Boşuna uğraşmayın artık karalamak için,hepsini sileriz biz:img-wink: hekimoglu64 24-05-08, 08:31 herkese günaydin az önce asi haberlrini okudum...güyya tubymiz hayranlarina bagiriyormus...onlara ne bakyiorsunuz hayatinizda hic ünlü görmedinimi gerizekalilar diyormus yani asinin burnu büyümüs haber böyle.....ya koptum bu habere hahhahahah ya benim dünyagüzelimi nasil suclyuorlar ya....haaa eger dogruysada bravoooo tubama :happy0064kim bilir ne kadar yogun varda öyle diyor belki asiri sinir edecek sekilde ilgi gösterenler varsa,oyüzden yapyiordur...ama tubanin ne kadar sicak oldugunu kendini begenmemeis oldugunu bir türlü anlamadilar,kiz nedemeis ben kendimi ünlü gibi hisetmiyorum demis bu laf bazilarini kapak olsun hahhah ben tubayla meseka foto cekmek istesem hadi banada öyle dese demezde yani dedi diyleim...bende derimki senin icin geride olurum salaktahahahhahahhahahhahevet senden daha güzel bir ünlügörmedim derim tubam benim yaaa cok seker bu kizzzzz:img-in_lo yasamakguzel88 24-05-08, 10:39 Dizi 1. olmuş ama hala kan kaybediyor malesef:( İzleyici artık şu kavuşamayan aşık tiplemesinden sıkıldı..Baklaım nasıl toparlıyacaklar prisoner_386 24-05-08, 10:50 Yine 1. olmuşuz....Aslında her hafta düşmesini bekliorum reytinglerin ama her hafta 1. malesef bu da senaristlerin işine geliyo...Uzatırlar da uzatırlar artık...Yalnız reytingler düşük...1.olması sadece cuma günü yayınlandığı için,başka bi gün bu reyting yüzdesiyle hayatta 1. fln olamaz:kahve hekimoglu64 24-05-08, 11:00 Yine 1. olmuşuz....Aslında her hafta düşmesini bekliorum reytinglerin ama her hafta 1. malesef bu da senaristlerin işine geliyo...Uzatırlar da uzatırlar artık...Yalnız reytingler düşük...1.olması sadece cuma günü yayınlandığı için,başka bi gün bu reyting yüzdesiyle hayatta 1. fln olamaz:kahve orasi kesin helede persembe kurtlar vadisi ile ayni saate olsun bakalim 1.oluyormu:)her ne kadar tubami cok sevsemde yaland egil ama persembe yayinlansa 1.olamaz carsambaa olamaz yaprak dökümü malum salida binbir gece...pazarteside arka sokaklar en iyisi cuma cuma:img-hyste 61MERVE61 24-05-08, 11:05 Az once basinda cikan haberleri okudum sabahsabah acaip sinirlendim, bulent bey ordamiymisda kendi gozleriyle gormus gibi anlatiyor, meyve veren agac taslanir derler yah aynen oyle tuba hakkinda abuk subuk haberler cikiyor bu kizi kesin cekemiyorlar bende bu habere asla inanmiyorum, ki i.a zamaninda bisuru arkadasimiz gitti sette hepsi birer fotoyla geri dondu, tuba her resimdede gulumsuyordu, tanidigim bagzi arkadaslar tubayi gordu hepsi nekadar sicak kanli oldugunu anlatirken bu haberin gelmesi sacma.....Tuba Bitane:good:Asla Ve Asla inanmiyoruz batuhan_gumus 24-05-08, 11:12 ratingler her geçen gün düşüyor şimdide 7 düşmüş kötü deil ama her hafta düşmesi hayra alamet deil....:icon_sorr tugi_gs 24-05-08, 11:25 Yine birinciyiz..Gelenek bozulmadı..Hak ettiğimiz yerdeyiz..:img-wink: Ben Tuba başlığına haber için yorum yaptım ama yinelemek istiyorum..Bu haberlere tabi ki inanmıyorum..Tubamızın hayranları olduğu kadar düşmanları da var..Tubamızın başarısını kıskanan birkaç şahıs böyle şeyler uyduruyor..Bu terbiyesizlikten başak birşey değil..Biz her zaman Tubamızın yanındayız..O bizim herşeyimiz..Onun iç güzelliğine her zaman inanıyoruz.. Her zaman yanındayız.. mine53 24-05-08, 11:28 Yine birinciyiz..Gelenek bozulmadı..Hak ettiğimiz yerdeyiz..:img-wink: Ben Tuba başlığına haber için yorum yaptım ama yinelemek istiyorum..Bu haberlere tabi ki inanmıyorum..Tubamızın hayranları olduğu kadar düşmanları da var..Tubamızın başarısını kıskanan birkaç şahıs böyle şeyler uyduruyor..Bu terbiyesizlikten başak birşey değil..Biz her zaman Tubamızın yanındayız..O bizim herşeyimiz..Onun iç güzelliğine her zaman inanıyoruz.. Her zaman yanındayız.. tuba büyüküstüne kim ne demiş ben habersiz kalmışım ne olmuş beni aydınlatın Cansu* 24-05-08, 11:37 reytinglerde yine 1.yiz ama geçen haftalara göre düşüş var olur böyle şeyler sürekli artıcak hali yok ama lllll 24-05-08, 12:18 Bizim izlenme oranımız Binbir Gecenin özetinin izlenme oranı ile aynı ya. Düşünebiliyomusunuz!!!!! Ne kadarda sinir bozucu bir durum :img-swoon:img-swoon:img-swoon prisoner_386 24-05-08, 15:41 Senaryo muhteşem olmuş yaşamakgüzel bayıldım gerçekten...Keşke yazdıkların doru olsa...AH ah ah süper olmuş...Teşkrrler arkadaşım:img-in_lo:happy0064 CamdanKalp 24-05-08, 16:05 Dizinin izlenme oranları neden dusuyor acaba ? İzlenme oranları artsın diye Ali bey getirilmemiş miydi? Bu kadar entrika, yanlış anlaşılma , ne kadar klişe varsa, son 4 bölümde ard arda diziye eklendi. reyting için dizinin gidişatını bozdular. Sanırım geri tepti. Ben pek üzülmedim. Birilerinin (izleyiciler) , onlara (sis yapim, senaristler) cevap vermesi lazimdi. Etrefta birbirinin benzeri o kadar dizi var ki, Asi'nin farklılıgını ve farkındalıgını bozdular. bugs_buny 24-05-08, 16:05 yasamakguzel88 senaryona bayıldım cnm yaa:img-in_lo:img-in_lo devamı gelicek mi?devam edersen muhteşem olur:img-blush:img-in_lo yasamakguzel88 24-05-08, 16:10 Valla yazarken devamı gelir mi diye hiç düşünmedim:) İçimden geldi yazdım..begenmenize çok sevindim hazal_90 24-05-08, 16:23 reytingler düşmüş ama share'miz yüksek gene.. buda sırf senaryonun saçmalamasından kaynaklı..neyse yinede 1.yiz, belirli bir izleyici kitlemiz var zaten 33'te sezon bitiyor artık daha fazla düşmez reytingler :good: bu arada Fatma'cım çok güzel olmuş senaryon ellerine sağlık :) :) madem yazabiliyosun böyle senaryolar haftalardır ben diyorum ya eş zamanlı giden senaryo arıyorum diye ayıp yahu insan demez mi ben yazabiliyorum diye :) :) smilestar__ 24-05-08, 16:24 Arkadaşlar reytingler düşmüş diyorsunuz da dikkat ederseniz Cuma günü yayınlanan diğer programların da reytinglerinde düşme var... Herhalde Yaz geldiği için.. Bence hiç üzmeyelim kendimizi reytinglerin düşmesiyle..Arada olur böyle ;) yasamakguzel88 24-05-08, 16:51 reytingler düşmüş ama share'miz yüksek gene.. buda sırf senaryonun saçmalamasından kaynaklı..neyse yinede 1.yiz, belirli bir izleyici kitlemiz var zaten 33'te sezon bitiyor artık daha fazla düşmez reytingler :good: bu arada Fatma'cım çok güzel olmuş senaryon ellerine sağlık :) :) madem yazabiliyosun böyle senaryolar haftalardır ben diyorum ya eş zamanlı giden senaryo arıyorum diye ayıp yahu insan demez mi ben yazabiliyorum diye :) :) Tuuba ne zamandır yazıcaktım ancak bugün vakit buldum biraz saçmalim dedim.) Begenmene sevindim CamdanKalp 24-05-08, 20:23 Sevgili yasamakguzel88 Senaryon hem çok güzel hem ferahlatıcı. Bu dizi senaristleri , bizleri o kadar çıldırttı ki, kendi senaryolarımız yazmaya mecbur kalıyoruz. Bu vesile ile seninkini okumuş olmak beni mutlu etti. Malum, dizimizden hayır yok. Ellerine, aklına ve kalbine sağlık. Umarım, dizide bir gün onları senin senaryondaki gibi birlikte görebiliriz ve bebelerini de sevme şansına erişiriz. :) Cansu* 24-05-08, 20:25 haftanın günleri içinde gün birincilerinin sahip olduğu reytinglerin en düşüğü biziz nedense TUBASİ 24-05-08, 20:54 haftanın günleri içinde gün birincilerinin sahip olduğu reytinglerin en düşüğü biziz nedense Neden çok açık değil mi??Senaristler..İnsanlar bıkmaya başladı.. aslhn 24-05-08, 22:39 yasamakguzel88 senaryon çok güzel olmuş diğer bölümün böyle olmasını çok ama çok isterdim demirin asiye herşeyi anlatmasını ahhh ahhhh :icon_sorr doralaves 24-05-08, 23:30 yaşamak güzel88 senaryonu çok beğendim. yüzümde hala gülücükler var, çok güzeldi. umarım senaristler de görür bu senaryoyu da ders alırlar biraz... yasamakguzel88 24-05-08, 23:33 Begenen herkese çok teşekkür ederim..Aslında burda bitirmiştim ama devam etmemi isstediler...gittigi yere kadar yazacagım bende:) d.d. 24-05-08, 23:40 Begenen herkese çok teşekkür ederim..Aslında burda bitirmiştim ama devam etmemi isstediler...gittigi yere kadar yazacagım bende:) devam ettiğin ve (ümidim) edeceğin için teşekkürler. çok gerçek ve olmasını istediğim şeyler anlattıkların. aşıklar bunlar ya...yaşasınlar işte, bundan güzel birşey var mı? prisoner_386 24-05-08, 23:46 Yaşamakgüzelcim arkadaşım süper gidiyosun,devam et...Bi de sen senarist olarak girsen ne kdr güzel olurdu??Böyle sahneleri asla izleyemicez:kahve sonsuznur_mine 25-05-08, 00:28 yaşamakgüzel senaryon muhtesem olmuş.... devamını sabırsızlıkla beklıyorum ... çok saol. pas.si.on79 25-05-08, 00:49 yaşamakgüzel ciğim Fatmacığım canımmmmmm ne güzel yazmışsın öyle. 3 bacılar bize dertlendiriyor sense keyiflendirdin.. Devam et canım.. Bundan böyle senaryo serini takip edecem...:) çok akıcı ve sanki izliyor gibi hava katıyorsun.. teşekkürler eline sağlık... yasamakguzel88 25-05-08, 01:18 Herkese çok teşekkürler:) Yazdıkça açılıcam sanırım... buket16 25-05-08, 01:26 işte ya görmek istediğimiz asi:happy0064ali bey!!! görürsün sen işmdi gününü:) ellerine sağlık yasamakguzel88( fatma galiba adın:img-blush) :good: gizemliyim 25-05-08, 01:31 Herkese çok teşekkürler:) Yazdıkça açılıcam sanırım... Harikasın canım ya..Aşkı,tutkuyu ne kaa güzel,akıcı anlatmışsın:img-in_loCidden izliyormuş gibi oldum:)Gözümün önünden film şeridi gibi geçti yazdıkların:img-hysteSenaryolarını bizim 3 bacılara göndersek mi ne dersin?:)Biraz kopya çekseler hiç fena olmaz:img-blush:)Hele vuslat süper olmuş:img-in_lo tarcin 25-05-08, 06:04 Fatma'cım ellerine sağlık. İlk deneme ama çok güzel yazmışsın. Sonunda hepimizi senarist yaptı 3 bacılar . Devam et olu mu? hazal_90 25-05-08, 09:20 Fatmaa dün akşam yolladığını okudum foruma geri döndüm bi baktım devamıda gelmiş :) :) Allaahh dedim hemen onuda okudum ya devam et sakın bırakma burada,çok güzel gidiyor cnm :good: yasamakguzel88 25-05-08, 09:21 Fatmaa dün akşam yolladığını okudum foruma geri döndüm bi baktım devamıda gelmiş :) :) Allaahh dedim hemen onuda okudum ya devam et sakın bırakma burada,çok güzel gidiyor cnm :good: Sağol canım..Şimdide ekledim yeni bir bölüm:) Begenen herkese çok teşekkürler oyuncak bulut 25-05-08, 09:43 Herkese çok teşekkürler:) Yazdıkça açılıcam sanırım... Fatmacığım çoktan açıldın bile canım.. valla bu son part da çok güzel olmuş, ne güzel konuşa anlaşa çözdüler sorunlarını ve Ali'ye karşı birlik olmaya karar verdiler :img-in_lo ellerine sağlık fatmammm aslhn 25-05-08, 09:58 yasamakgüzel88 ya senin bu senaryolarını okudukça okuyasım geliyo bitince çok üzülüyorum sen sürekli yassan olurmu :icon_whis:img-wink: bugs_buny 25-05-08, 10:37 yasamakguzel88 adın fatma sanırım.. senaryolarını o kadar beğendim ki anlatamam:img-in_lo okurken "işte benim görmek istediğim asi ve demir" dedim..:good: devamını 4444444.... gözle bekliyorum:img-pilot:img-blush redroses 25-05-08, 11:03 Fatma'cım ilk senaryo deneyimin olmana rağmen çok güzel yazıyorsun...Görmek istediğimiz Asi Demir sahneleri var.... Ufff devamını getir hemen... Alışkanlık yaptın iki günde... Hele PAŞA lafına bayıldım... prisoner_386 25-05-08, 11:17 Yaşamakgüzelcim çok güzel yazmışsın cnm...Lütfen devam et:img-in_lo:good: oyuncak bulut 25-05-08, 12:01 Fatma'cım ilk senaryo deneyimin olmana rağmen çok güzel yazıyorsun...Görmek istediğimiz Asi Demir sahneleri var.... Ufff devamını getir hemen... Alışkanlık yaptın iki günde... Hele PAŞA lafına bayıldım... paşa için özel sipariş verdik dün passion ve ben.. Fatma da bizi kırmadı sağ olsun, hepimiz için konduruverdi oraya bir paşa :) mine53 25-05-08, 13:29 yaşamak güzel valla çok güzel yazmışsın bende devamını 888888 gözle bekliyorum yasamakguzel88 25-05-08, 13:49 Teşekkür ederim devamını yazıcam inşallah gün içinde:) nivea 25-05-08, 14:02 Çekimleri Hatay'da süren ve Kanal D'de yayınlanan Asi dizisi ekibini taşıyan aracın sürücüsü, alkollü araç kullanınca kaza yaptı. Kazada dizinin tanınan siması genç iş adamı rolündeki Ali isimli Hanpolat Görkem Aslan ve dizideki Aslan'ın kardeşi olan Setenay Yener ile birlikte dizinin şeflerinden Ozan Çapa, Arda Yalçın yaralandı. Aracın sürücüsü Hanpolat Görkem Aslan'ın 240 promil alkollü olduğu bildirildi. Kazayı görüntülemeye çalışan kameramana da tepki gösteren Hanpolat Görkem Aslan'ı polisler güçlükle yatıştırdı. Alınan bilgiye göre gece saat 02:30 sıralarında alkollü olan Hanpolat Görkem Aslan yönetimindeki 34 EJ 2852 plakalı araç, Antakya Cumhuriyet alanındaki Atatürk büstü kavşağında virajı alamayarak duvara çarptı, araç takla attıktan sonra durabildi. Araçtan her biri yere savrulan Hanpolat Görkem Aslan ve Setenay Yener ile birlikte dizinin şeflerinden Ozan Çapa ve Arda Yalçın'a olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri müdahale etti. Kazayı görüntülemeye çalışan kameramana sinirlenip tepki gösteren dizinin tanınan siması Aslan'ı polisler güçlükle yatıştırdı. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansa konularak Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dizi ekibinin ve oyuncularının Kaza yaptığı araçta inceleme yapan polis ve itfaiyeciler otomobil içerisinde içki şişeleri buldu. Aracın sürücüsü Aslan'ın 240 promil alkollü olduğu bildirildi. prisoner_386 25-05-08, 14:05 Çok şaşırdım habere..Dualarımız kabul mu oldu nedir?Hay Allah ım yha..Alkollü trafiğe çıkarsan olacğı budur işte oyuncak bulut 25-05-08, 14:15 çok şükür kimseye bir şey olmamış... 240 promil alkol ne demektir ya... iyi ki daha kötü yaralanmamışlar... hepsine çok büyük geçmiş olsun... Setenay Yener'in zaten ayak parmağı kırıktı sanırım, bir de bu kaza kötü olmuş... kimsede ciddi bir şey yoktur inşallah... hazal_90 25-05-08, 14:16 yani birde insanlara örnek olması gereken birisi olacak.. neyse birisi daha vardı aşırı alkollü olarak ehliyetini kaptıran, artık ikilendiler.. ama yinede ayıp yani sonuçta orada Setenay'da ölebilirdi, diğer çalışanlarda.. madem bir iş yapıyorsunuz buna göre davranmanız gerek.. yasamakguzel88 25-05-08, 14:16 çok şükür kimseye bir şey olmamış... 240 promil alkol ne demektir ya... iyi ki daha kötü yaralanmamışlar... hepsine çok büyük geçmiş olsun... Setenay Yener'in zaten ayak parmağı kırıktı sanırım, bir de bu kaza kötü olmuş... kimsede ciddi bir şey yoktur inşallah... Evet dördünede bişey olmamış allahtan..Bne haberi okurken saygın da var sandım ama meger yokmuş...Allah korumuş..bu ara ekibe nazar degdi..Hepsinin başında bir ugursuzluk var rachell 25-05-08, 14:26 yaşamakgüzel88 senaryoların süper.. kesinlikle devam etmen gerek diziden çok daha sürükleyici.. devamını 4gözle bekliyorum.. sermin90 25-05-08, 14:29 yani birde insanlara örnek olması gereken birisi olacak.. neyse birisi daha vardı aşırı alkollü olarak ehliyetini kaptıran, artık ikilendiler.. ama yinede ayıp yani sonuçta orada Setenay'da ölebilirdi, diğer çalışanlarda.. madem bir iş yapıyorsunuz buna göre davranmanız gerek.. cok büyük gecmis olsun. arabada setenay da var evet ama arabada siseler bulunmus demek ki onlarda iciyordu ayrica alkollü araba kullanmasina neden izin verdiler ki? onlarinda sucu en az görkem kadar büyük. GULBEYAZ76 25-05-08, 14:37 Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo TUBASİ 25-05-08, 14:46 240 promil ne demek..yuhh..ne yapmış fıçıyla mı içmiş.. mia y miguel 25-05-08, 14:48 240 promil ne demek..yuhh..ne yapmış fıçıyla mı içmiş.. bencede ya bende oyle dedım ınsan azıcık dusunur ertesı gunu setı yokmuydu kı ya bırıne carpsaydı al ya kotu bısey olsaydı hem uzulurduk hemde senaryo gene bırbırıne gırerdı irem123 25-05-08, 14:48 adam o kadar alkollü araba kullaniyor yanindakiler nasil biniyor o araba onuda anlamis degilim...gecmis olsun TUBASİ 25-05-08, 14:52 bencede ya bende oyle dedım ınsan azıcık dusunur ertesı gunu setı yokmuydu kı ya bırıne carpsaydı al ya kotu bısey olsaydı hem uzulurduk hemde senaryo gene bırbırıne gırerdı Her an senaryo derdindeyiz..:img-hysteDaha ne hale girebilir ki:icon_sorr mia y miguel 25-05-08, 14:54 Her an senaryo derdindeyiz..:img-hysteDaha ne hale girebilir ki:icon_sorr ne yapalım elımız mahkum bıde bırıne bısey olsaydı hele de nekadar ıstemesek de bel kemıgı oyuncularından bırının boyle bır hata yapması sonucları kotu olsaydı ne hale gelırdı ama su halıyle su tuyolarla bıle fena halde ınsanları sınır eden bır senaryo oyunu oluyor ya bu senaryoya 3. kısı nezaman dahıl olmustu yavru tay 25-05-08, 14:56 yaşamakgüzel88 senaryon çok güzel olmuş tek solukta okudum ellerine ve yüreğine sağlık. İzlediğimiz bölümlerden sonra ilaç oldu. Devamını yaz merakta bırakma :) noisynoisy 25-05-08, 14:58 240 promil ne demek..yuhh..ne yapmış fıçıyla mı içmiş.. canım 240 promil yaklaşık 5 bira demek bir fıçı olamamış daha:img-hyste şakası bile kötü ya. şaka bir yana yaptığı tabii ki çok hatalı. ve kimse de uyarmamış. allahtan daha kötü şeyler olmamış. herkese iyi günler. d.d. 25-05-08, 15:00 Haberi şimdi Hürriyet'in ana sayfasında gördüm, yüreğime indi. Neyse ki kimseye birşey olmamış. Ne yalan söyliym, arabada kimlerin olmadığını öğrendiğimde içim daha da rahatladı... elbette kimseye birşey olmasın ama bazılarına hiç olmasın... Bu durumda Ali karakterinin çekilecek bölümdeki rolleri azaltılacak mı acaba? Adamcağız çalışabilecek durumda mıdır? taburcu olmuşlar ama psikolojik olarak bile allak bullak olur insan. tugi_gs 25-05-08, 15:08 Haberi ben de yeni okudum...Bazı oyuncularımızın olmamasına cok sevindim açıkcası ama yaralanan oyunculara da cok üzüldüm..Yapılmış bir hata..Bir daha tekrarlanmaz inşallah.. Bütün ekibe geçmiş olsun..:good: Vamos 25-05-08, 15:24 bildiğim kadarıyla tomris hn bu konularda oldukça hassas. disipline önem veriyor. bu olay ali karakterinin ömrünü oldukça kısalttı bence hadi hayırlısı.... herkese geçmiş olsun tabi mia y miguel 25-05-08, 15:26 bildiğim kadarıyla tomris hn bu konularda oldukça hassas. disipline önem veriyor. bu olay ali karakterinin ömrünü oldukça kısalttı bence hadi hayırlısı.... herkese geçmiş olsun tabi ınsallah daha az goruruz ama hıc sanmıyorum ya neyse bencede cok gecmıs olsun kımseye bısey olmamıs ucuz atlatılmıs ama anlamadıgım neden ustune kameramanlara saldırmıs kı fırtına_ 25-05-08, 15:33 yani Ali karakterinden nefret edebilirsiniz ama Görkem için düşündükleriniz gerçekten çok ayıp onada üzüldüm ama iyiki diğerleri yokmuş ne demek yaa Ali sadece bir karakter ona olan nefretinizi Görkem'e de yansıtmayın Görkem'in alkollü araba kullanması çok büyük bir hata ama bence onun alkollü araba kullanmasına izin vermek daha büyük bir hata birde arabasına binmişler demekki diğer kişilerde alkollüymüş ki hem alkollü bir adamın araba kullanmasına izin vermişler hemde arabaya binmişler:img-fie::img-fie: mia y miguel 25-05-08, 15:36 yani Ali karakterinden nefret edebilirsiniz ama Görkem için düşündükleriniz gerçekten çok ayıp onada üzüldüm ama iyiki diğerleri yokmuş ne demek yaa Ali sadece bir karakter ona olan nefretinizi Görkem'e de yansıtmayın Görkem'in alkollü araba kullanması çok büyük bir hata ama bence onun alkollü araba kullanmasına izin vermek daha büyük bir hata birde arabasına binmişler demekki diğer kişilerde alkollüymüş ki hem alkollü bir adamın araba kullanmasına izin vermişler hemde arabaya binmişler:img-fie::img-fie: dogru gayet dogru ınsan arabayı alkollu kullanırken nekadar sucluysa yanına bınenlerde okadar suclu ama sonrasında kı davranısları bence hos degıl cemotara 25-05-08, 15:46 Haberi okuyunca çok üzüldüm.Allahtan durumları iyimiş.İnş. birdaha böyle ciddi bir hata yapmaz görkem bey. noisynoisy 25-05-08, 15:49 Haberi şimdi Hürriyet'in ana sayfasında gördüm, yüreğime indi. Neyse ki kimseye birşey olmamış. Ne yalan söyliym, arabada kimlerin olmadığını öğrendiğimde içim daha da rahatladı... elbette kimseye birşey olmasın ama bazılarına hiç olmasın... Bu durumda Ali karakterinin çekilecek bölümdeki rolleri azaltılacak mı acaba? Adamcağız çalışabilecek durumda mıdır? taburcu olmuşlar ama psikolojik olarak bile allak bullak olur insan. arkadaşlar bu yorumlar ne kadar doğrudur. lütfen bir dizi karakteri ile gerçek hayatı karıştırmayalım. herkes kendine göre değerlidir. bu tarz yorumlar sizin sevdiğiniz kişilere de zarar verir saygılar... d.d. 25-05-08, 16:17 arkadaşlar bu yorumlar ne kadar doğrudur. lütfen bir dizi karakteri ile gerçek hayatı karıştırmayalım. herkes kendine göre değerlidir. bu tarz yorumlar sizin sevdiğiniz kişilere de zarar verir saygılar... neyi yargıladığınızı anlayabilmiş değilim... kimseye birşey olmadığına sevindiğimi, kimseye de birşey olmamasını dilediğimi zaten açıkça belirtmişim. Dizinin karakteriyle gerçek hayatı karıştırdığıma nereden kanaat getirdiniz? Sevdiğim gerçek bir kişiden bahsediyor olamaz mıyım? ki zaten öyle... Kazadan kimsenin ciddi olarak yara almamasına sevindim, ama sevdiğim bir başka kişinin orada olmadığına daha çok sevindim diyorum. Bu sözlerden bu yorum mu çıkıyor? Lütfen okuduklarınızı anlamada biraz daha hassas olun çünkü yakışıksız bir yorum bu. noisynoisy 25-05-08, 16:48 neyi yargıladığınızı anlayabilmiş değilim... kimseye birşey olmadığına sevindiğimi, kimseye de birşey olmamasını dilediğimi zaten açıkça belirtmişim. Dizinin karakteriyle gerçek hayatı karıştırdığıma nereden kanaat getirdiniz? Sevdiğim gerçek bir kişiden bahsediyor olamaz mıyım? ki zaten öyle... Kazadan kimsenin ciddi olarak yara almamasına sevindim, ama sevdiğim bir başka kişinin orada olmadığına daha çok sevindim diyorum. Bu sözlerden bu yorum mu çıkıyor? Lütfen okuduklarınızı anlamada biraz daha hassas olun çünkü yakışıksız bir yorum bu. koyu renkle yazılan yere cevap vermiştim. insan hayatından bahsediyoruz demiştim. bir insanın hayatının diğerinden daha değerli olduğunu söyleyemeyiz demiştim ama anlaşılamamış galiba. ben okuduklarıma gayet hassas davranırım bundan da emin olabilirsiniz. ama koyu renkli yazılan yeri de kime okutsanız aşağı yukarı aynı düşünceleri alırsınız;) bu arada yakışıksız derken, ben yakışıksız bir durum göremiyorum. sizin düşüncenizdir. iyi günler,iyi yorumlar...bye havincim 25-05-08, 17:15 bildiğim kadarıyla tomris hn bu konularda oldukça hassas. disipline önem veriyor. bu olay ali karakterinin ömrünü oldukça kısalttı bence hadi hayırlısı.... herkese geçmiş olsun tabi katılıyorum...tomris hanım disipline çok önem verir bu olayı göz ardı edebilecek mi bilmiyorum...ayrıca kendisi biraz benim gözümden düştü... haberi ilk okduğumda da yüreğime iniyordu:img-blushneyse kimseye birşey olmamış hatta arkadaş çok çok iyiymişte kameramanların üzerine yürüyebilmiş...geçmiş olsun... CamdanKalp 25-05-08, 18:08 Kimseye birşey olmaması sevindirici bir durum. Böyle alkollü olarak, sadece kendilerine değil başka masumlara zarar verebilirlerdi. Kim yaparsa yapsın , maddi, manevi cezalandırılması gereken bir durum. Adam üstelik , hem suçlu hem güçlü , gazetecilerin üstüne yürümüş. Haber de çarpıtma varmıdır bilemem ama, gerçek hayatta da ralliciymiş demekten kendimi alamadım. asiyedemir 25-05-08, 18:14 Öncelikle geçmiş olsun ,Kendi canını hiçe sayıp ,başkalarının canına kasdeden, Kanbolat bey'i kınıyorum .Kendi hayatına değer vermiyorsan ,başkalarının hayatını tehlikeye atmaya hakkın yok .Allah'dan ucuz atlatışmış ,kanında alkol değil alkol'de kana rastlanmış görünüyor ,240 promil öyle hafif bir miktar değil .Artık beyin'e alkolün hükmetmesi demek .. elif1979 25-05-08, 18:15 gecmis olsun diyim bare... Görkem ickili araba kulaniyor, burcinde bir kac ay önce ickili araba kulanirken yakalandi...böyle seyleri hic yakistiramiyorum bunlara, asil hayranlar icin örnek olmalilar..ama ben bunlari örnek olarak alsam...bir sise wodka icmem lazim ve araba kulanmam lazim...ben olsam utanirim vallah havincim 25-05-08, 18:25 iyi ki kimseye birşey olmamış...bi yayayada çarpabilirlerdi,iyi ki böyle birşey olmamış...240 promil hiç az değil...kameramanların üstüne yürümekte hoş değil... milletimiz bu konuda çok bilinçsiz bence...biz dışarı çıktığımızda arabayı kullanacak olan arkadaşım asla içki içmez,herkes içer ama o içmez...az sonra araba kullanacağını biliyorsan o kadar içmeyeceksin...hadi kendini düşünmüyorsan,ya karşıdan gelen arabaya çarpsaydın,ya da bir yaya ya...onların ne suçu var sen içkili araba kullanıyorsan? kusura bakmayın fazla uzattım ama bu konudaki biliçsizlik beni çok üzüyor. görkem beye ve arabada bulunanlara tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum... medos14 25-05-08, 18:37 yasamguzel88 senaryolarina bayiliyorum, okudukca gözümün önünde canlandiriyom, vallah ¨cok süper, ellerine saglik........ sen senarist olsana, harika seyler yaziyon...... yasamakguzel88 25-05-08, 18:46 Sağol canım ama ben bizim senaristlerimiz kadar becerikli değilim..Öyle güzel ayrılık sahneleri yazamıyorum anlayacagın benden senarist olmaz:happy0064 elif1979 25-05-08, 18:48 Sağol canım ama ben bizim senaristlerimiz kadar becerikli değilim..Öyle güzel ayrılık sahneleri yazamıyorum anlayacagın benden senarist olmaz:happy0064 ayrilmasinlar zaten:-))) bende cok begendim...devammmmmmm ltf redroses 25-05-08, 18:50 Sağol canım ama ben bizim senaristlerimiz kadar becerikli değilim..Öyle güzel ayrılık sahneleri yazamıyorum anlayacagın benden senarist olmaz:happy0064 Türk halkı acıyı seviyor diyen ayıp etmiş.. Ben mutlu senaryoları seviyorum... Senarayonun devamını dört gözle bekliyorum canım... Birilerinin iyi bir derse ihtiyacı var... Konuştur kalemini Fatma'cım... GULBEYAZ76 25-05-08, 18:50 Sağol canım ama ben bizim senaristlerimiz kadar becerikli değilim.. Onlar kadar becerikli olmandan feci tırsıyorum.:img-hyste Allah bu yeteneği vermemekle sana ve bize iyilik etmiş olur.:img-hyste havincim 25-05-08, 18:50 yasamakguzel88 senaryon çok güzel gidiyor tebrik ederim...senaristleri anlayamıyorum senin düşündüklerini düşünmeleri için ne yapmamız gerek:)tam olmasını istediğimiz sahneleri yazmışsın:) medos14 25-05-08, 18:51 Sağol canım ama ben bizim senaristlerimiz kadar becerikli değilim..Öyle güzel ayrılık sahneleri yazamıyorum anlayacagın benden senarist olmaz:happy0064 zaten ayrilik sahneleri görmek istemiyoruz, hele konu Asi ve DEmir olursa... redroses 25-05-08, 18:53 Bütün Asi ailesine geçmiş olsun.. Kaza yapan kim olursa olsun... Sonuçta bir insan... Ama bu derece alkollü araba kullanmak ve bu arabaya binmekte çok büyük bir hata... GEÇMİŞ OLSUN.... gizemliyim 25-05-08, 18:58 Sağol canım ama ben bizim senaristlerimiz kadar becerikli değilim..Öyle güzel ayrılık sahneleri yazamıyorum anlayacagın benden senarist olmaz:happy0064 Fatmacım valla SİS yapımdan birileri senin senaryoları görse keşke de dizimiz için faydalansa diye bekliyorum:)Yeteneklisin bu konuda..Hem bizide çok mutlu ediyorsun:img-in_loSayende aşk dizisi izlediğimizi hatırlıyoruz:img-blush:) bugs_buny 25-05-08, 19:04 fatma senaryon yine harika olmuş eline ve klavyene sağlık:happy0064:img-pilot:good:ya ben demiri ve asiyi birbirlerine "aşkım,canım,hayatım"derken hayal edemiyorum bile bu gidişle zaten bunları da duyamicaz senaristlerimizden dolayı.ama senin sayende okuyabiliyoruz:img-blush devamını çabuk yazarsın dimi cnm?ve biraz daha uzun olsun..oku oku doyamıyo insan:img-blush:img-in_lo yahya_89 25-05-08, 19:14 yaşamakgüzel88 senaryo harika olmuş..özellikle yazdırdım ve ders çalışıyorum diye odayaçekilip senin senaryonu okudum ellerine sağlık.. sermin90 25-05-08, 19:14 bu senarislter batirdi bu isi, fatma bu isi sen almaliydin:img-wink: harika gidiyorsun canim, devamini dört gözle bekler oldum... yahya_89 25-05-08, 19:17 bu arada sonunu diğer gözü morartmaya bağlarsan sevinirim valla... devamını beklioruz.. rachell 25-05-08, 19:22 Yaşamakgüzel88 süper gidiyor senaryon..heyecanla bekliyorum devamını.. ellerine - klavyene sağlık.. epıler 25-05-08, 19:31 yaşamakgüzel88 anacım bir parmak pal veriyorsun ağzımaza bırakıyorsun hadi ama :icon_whis sen bana bakma beğendiğimden ve bir senaryoya başladığımda devamlı okuyup olayları yürütmek istiyorum en son sayfada senin senaryon vardı ve seninkini okumaya başladım tesadüfen takıldım kaldım ve çok iyi geldi sağol uzunca bir süredir senaryo okumuyordum dersler işler üstüme geliyor hepsi en kısa zamanda birinci sayfadan bütün senaryoları okumaya başlıcam inşallah (bu haftadan sonra rahata erecem allah nasip ederse ) senaryo okumayı çok seviyorum eminim çok güzel olaylar yaratılmıştır kahramlarımız üzerinden hepinizin emeğine sağlık ***aRmaNciK*** 25-05-08, 20:05 fatma'cim senaryon süper..hep izlemek hayal ettigim asi&demir sahneleri var:img-in_lo umarim beni ve eminimki diger arkadaslari daha fazla bekletmessin ve muhtesem senaryona devam edersin.. umarim asi dizisinin senaristleride senden ve diger senaryo yazan arkadaslardan örnek alirlar..süpersiniz:img-wink: hazal_90 25-05-08, 21:03 :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste Esen'cim senin bu aşırı garip tüyolar başına vurmuş bak :img-hystebütün gün iyiydin msnde falan bi garipliğinide görmedim ama noldu anacım böyle :img-hyste:img-hyste Kasımpaşalıyıımm, eli maşalıyım :img-hyste ama yaz yaz böylesinide iyi oluyor okumak :) yahya_89 25-05-08, 21:34 oyuncak bulut harikasın çok güldüğm ya zeynep'i saçlarından tutup çekiştiren bi asi süper olurdu valla.. yaşamakgüzel88 harika gidiyorsun böyle olsa benim içim nasıl rahatlar ama demir bi tane koyabilirdi aliye olsun böyle de güzel olmuş... redroses 25-05-08, 21:57 Esen'cim karakolda ayna var bölümüyle devamını bekliyorum... Kasımpaşalıyım yetmez bana :img-hyste:img-hyste GULBEYAZ76 26-05-08, 08:19 Fatma senaryon müthiş ilerliyor dizide görmek istediklerimizi bize senaryo olarak yaşatıyorsun.Bu mutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşadığımız günlerde sen bizim yüzümüzü güldürüyorsun Allahta senin yüzünü güldürsün. İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci.:img-hyste Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo Senaryo yasamakguzel88 26-05-08, 08:21 Bu durumda zenci ben olucam sanırım..Gün içinde vakit bulduçka yazıcam inşallah..Malum finallerim var:) Diziyi bitirdim ben artık sadece senaryolarla mutlu oluyorum..Begenmenize sevindim gizemliyim 26-05-08, 08:24 oyuncak bulut,DemirDogan,yasamakguzel88 senaryolarınız çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık:img-wink: Fatmacım senaryolarını okudukça ağlayasım var:img-cray:Neden bunları dizide göremiyoruz:img-cray:Hep dizide görmek istediğim tutkulu aşkı yazdığın için teşekkürler:img-blush GULBEYAZ76 26-05-08, 08:35 Bu durumda zenci ben olucam sanırım..Gün içinde vakit bulduçka yazıcam inşallah..Malum finallerim var:) Diziyi bitirdim ben artık sadece senaryolarla mutlu oluyorum..Begenmenize sevindim Ben zenci senaristleri de severim :img-wink: ama sen yine de olmamaya çalış. Finallaerin daha önemli tabi başarılar diliyorum.bye redroses 26-05-08, 09:41 Malum finallerim var:) Diziyi bitirdim ben artık sadece senaryolarla mutlu oluyorum..Begenmenize sevindim Fatma'cım önce senin finaller sonra dizimizin finali... Sen sınavlarını geç.. Bizim aşıkları es geçme... Onlar hep böle aşkım, asim desin birbirine... Nasıl olsa bu senaryoları izleyemiyeceğiz..En azından görünenin ardına bakmaya çalışıp gözümüzde canlandırırız sizin sayenizde.... gulucuk 26-05-08, 11:32 :img-hyste:img-hyste:img-hysteasinin burnu büyümüş estetik diye birşey var yaptırıız olur gider:img-hyste bu haberin degeride benim için ancak bu kadardır.komik yani sadece komik:img-hyste ama ben bu yazının aynısını başka biryerde görmüştüm.birisi setemi gitmiş vs birşeydi oardaki izlenimi yoksa otelle ilgilimiydi tam hatırlamıyorum eminimki o kişi bu yazıyı yazar bey efendiye mail atmıştır ee dizide gündemde oda sanki böyle birşey varmış gibi eklemiştir köşesine .bende bugün canım sıkıldı şener şen için saçma sapan birşeyler yazıp göndereyim onuda eklesin böyle saçmalık olurmu biri diyoki çok utangaç vs biri tam tersi başarının sancıları bunlar birileri takdir edecek birileride kıskanacak hem belki asi gerizekalının başkanı demiştir şahika gibi yanlış anlamışlardır:img-hyste tubanın bu tür yazılara takılmamasını ve bizlerinde takılmadıgını bilmesini isteriz gulucuk 26-05-08, 11:42 kaza geçiren oyuncularımıza ve teknik ekibe geçmiş olsun evrimmm 26-05-08, 14:02 çok zor durumdayım lütfen benimle dans edin çok zor durumdayım lütfen benimle dans edin çok zor durumdayım lütfen benimle dans edin çok zor durumdayım lütfen benimle dans edin çok zor durumdayım lütfen benimle dans edin çok zor durumdayım lütfen benimle dans edin sevgili OYUNCAK BULUT sen bir harikasın hele: Demir: yaa evet babalarınızın çok ortak yönü var gerçekten de, biri süt fabrikası kuruyor. birinin beş kuruş parası yok benim elime bakıyor beni ödürdün canım olsa sana 15000000000000000000 rep verirdim :) çok süpersin!!!!! devam evrimmm 26-05-08, 14:11 unutmuşum bir de Asi: kim bu kız Demir? sen kendini ne sanıyosun playboy musun sen? vardı .....:img-hyste:img-hysteoyuncak buluttt oku oku gülüyorum yaaa... bu arada bir insanın 240 promil alkollü olması ne demektir yaaa??? sen nasıl birisisin ki yanındakilerin hayatını, kendi hayatını riske atabiliyorsun???? gerçi herkes içmiş ama.....araba kullanması BÜYÜK hata:butch::img-swoon nurgl05 26-05-08, 15:18 arkadaslar bisi sorcam, Setenay Yener hangi oyuncuydu asi de? K.G. aslanla kaza yapan kisiyi cikaramadim? :img-blush GULBEYAZ76 26-05-08, 15:19 arkadaslar bisi sorcam, Setenay Yener hangi oyuncuydu asi de? K.G. aslanla kaza yapan kisiyi cikaramadim? :img-blush Ökkeşle Fatmanın kızı Sevinç. Kaç bölümdür senaristler unutmuştu kızı ne görüntü ne replik vardı trafik canavarı hatırlamış.:img-wink: nurgl05 26-05-08, 15:20 hm tmm. tsk ederm... de.. ne alaka? K.G Aslanla o kiz.. alala... nyse .. CamdanKalp 26-05-08, 15:28 "demir- şşşt.... itiraz istemiyorum zeynep hanım... bak burda gerekli her şey var... kıyafet... yani benim bir kaç kıyafetim olacaktı..bakarsın... yarın ben gelirim erkenden..... zeynep- hıhı... iyi akşamlar.. demir- iyi akşamlar... tam çıkacakken demir- korkmazsın dimi?? " evrimm alemsin. Demir'e korkmazsın dimi diye sordurtmuşsun ya. Koptum gülmekten. :) ellerine sağlık. Çok güzel gidiyor. ayy hala gülüyorum. Ben bunu nerden hatırlıyorum ya. yasamakguzel88 26-05-08, 16:52 EVRİMMM ve OKYNSS süpersiniz:) Lütfen devam edin yahya_89 26-05-08, 16:58 üçünüz de(yaşamakgüzel88,okynss ve evrimmm) harikasınız çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık sayeniz de biraz yüzüm gülüyo..sırf biraz keyif alayım diye bunları yazdırıp ders arasında ara sıra bakıyorum... |