Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi-Bölüm Yorumları
yalcinersonmez 19-05-08, 22:15 Arkadaşlar dün benim tüyo aldığım ark.la görüştüm msn de... Kendisi bi kaç tüyo verdi. Ama bu sefer verdiği tüyolar baya iddalıydı.Neyse hemen tüyolara geçelim;
1. Abidin geri dönüyor. (Bu zaten hepimizin tahmin ettiği bişeydi, ama tüyoyla emin olabiliriz artık...)
2.walla bu tüyoyla aklım karıştı ama arkadaşım diyosa bence yanlış çıkmaz; Tüyo: Doğu Bey geliyor!!! (Büyük ihtimalle yeni sezonda.)
3.Dizinin oyuncu kadrosuna; Deli Yürek'te ve Kuzey Rüzgarı'nda izlediğimiz Ali Sürmeli dahil olacak! (Büyük ihtimalle yeni sezonda.)
4. Önümüzdeki bölüm için söylenen Muro gizlendiği yere; Bulut ve Memati'yi alarak onları örgütün saldırısından kurtaracakmış.
5.Hatırlarsanız Son bölümün finalinde Abdülhey ve Pürmüz bilmeden, İçi eli taramalı adamlarla dolu bi kamyonu takip ediyolardı...Abdülhey ve Pürmüz bu pusudan kendi çabalarıyla kurtulacakmış.
6.Son Bölümde Polatlar çift araba olmak üzere bir yere gidiyorlardı... Emin değilim ama; Polatlar Muronun gizlendiği eve gidip Bulut, Memati, Muro, Çeto ve Yılıdrım'ı Örgütün adamlarından kurtaracakmış. (dediğim gibi emin değilim!)
7. Arkadaşım her konuşmamızda mutlaka vurgulamıştır; MUHTEŞEM BİR SEZON FİNALİ BİZİ BEKLİYOR!
Şimdi çoğunuz "Doğu Bey ölmemişmiydi? Nasıl tekrar dönecek??!" diyeceksiniz...hak veriyorum çünkü bende arkadaşa bunu dedim oda bana; "Seneryo buna göre hazırlanacak..." Dedi.
Ali Sürmeli gelecek dedim; Ali Sürmeliyle Muro'nun bağlantısı olacakmış...(Büyük ihtimalle Muro, Ali Sürmeli için çalışacakmış.)
Şimdilik Arkadaştan aldığım tüyolar bu kadar...Daha alabilirsem burada paylaşırım...
ayy hicbir tuyoya bu kadar sevinmedim ya supersin yalcin cok tskrler :D
oncelikle abidinin gelecegine gercekten emin olmak istiyorum en cok istediklerimden biri en kisa zamanda gelir umarim
ALI surmelI en son yeni bir dizide oynucak diye duydum ama bilmiyorum eger kvpye geliyosa sevinirim kendisi cok sevdigim bir oyuncudur
dogu bey zaten herkesin gelmesini istedigi bir karakter polata zaten gerekli boyle bir kisi
polatin murolarin oraya gidicegini dusunuyorum ben yani onlari bence polat kurtaricak gibime geliyo benimde
tuyolar icin tekrardan cok tskrler arkadasinada cok tskrler ; )))
Yalçın tüyolar felaket şahane çok teşekkürler:happy0064
Doğu bey denize atladıktan sonra cesedi görülmemişti bir daha,yani öldüğü aslında belli değildi,biri onu denizden kurtarmış olmalı bakalım bu kim?
Abidini dediğin gibi bekliyorduk umarım bu sezon gözükür.
Ali sürmelinin geleceğine sevindim,sevdiğim bir oyuncu,muroylada çok yakışırlar doğrusu,şimdiden yeni sezonu merakla beklemeye başladım.
Demek polat kurtaracak muro ve diğerlerini,ilginç,bakalım nasıl olacak?
tekrar teşekkürler yalçın:good:
Arkadaşlar dün benim tüyo aldığım ark.la görüştüm msn de... Kendisi bi kaç tüyo verdi. Ama bu sefer verdiği tüyolar baya iddalıydı.Neyse hemen tüyolara geçelim;
1. Abidin geri dönüyor. (Bu zaten hepimizin tahmin ettiği bişeydi, ama tüyoyla emin olabiliriz artık...)
2.walla bu tüyoyla aklım karıştı ama arkadaşım diyosa bence yanlış çıkmaz; Tüyo: Doğu Bey geliyor!!! (Büyük ihtimalle yeni sezonda.)
3.Dizinin oyuncu kadrosuna; Deli Yürek'te ve Kuzey Rüzgarı'nda izlediğimiz Ali Sürmeli dahil olacak! (Büyük ihtimalle yeni sezonda.)
4. Önümüzdeki bölüm için söylenen Muro gizlendiği yere; Bulut ve Memati'yi alarak onları örgütün saldırısından kurtaracakmış.
5.Hatırlarsanız Son bölümün finalinde Abdülhey ve Pürmüz bilmeden, İçi eli taramalı adamlarla dolu bi kamyonu takip ediyolardı...Abdülhey ve Pürmüz bu pusudan kendi çabalarıyla kurtulacakmış.
6.Son Bölümde Polatlar çift araba olmak üzere bir yere gidiyorlardı... Emin değilim ama; Polatlar Muronun gizlendiği eve gidip Bulut, Memati, Muro, Çeto ve Yılıdrım'ı Örgütün adamlarından kurtaracakmış. (dediğim gibi emin değilim!)
7. Arkadaşım her konuşmamızda mutlaka vurgulamıştır; MUHTEŞEM BİR SEZON FİNALİ BİZİ BEKLİYOR!
Şimdi çoğunuz "Doğu Bey ölmemişmiydi? Nasıl tekrar dönecek??!" diyeceksiniz...hak veriyorum çünkü bende arkadaşa bunu dedim oda bana; "Seneryo buna göre hazırlanacak..." Dedi.
Ali Sürmeli gelecek dedim; Ali Sürmeliyle Muro'nun bağlantısı olacakmış...(Büyük ihtimalle Muro, Ali Sürmeli için çalışacakmış.)
Şimdilik Arkadaştan aldığım tüyolar bu kadar...Daha alabilirsem burada paylaşırım...
tüyolar süper .teşekkürler.muronun onları kurtarması gerçi beınım aklıma gelmişti ama diğerleri aklımıın ucundan bile geçmedi.ali sürmeliye gelince bence oda şahsına münhasır bir oyuncu neden olmasınkı..yakışır diyorumm ha bır de abıdın tabıkı abıdın ın gelmeside ıyı olur fakat bu seferde deli hüsnü nolcak oda gölgelenecek gibi biraz .bence bunu ona yapmasınlar..ıkısde ıyıler bu konuda .:good:
yalcinersonmez 19-05-08, 22:40 tüyolar süper .teşekkürler.muronun onları kurtarması gerçi beınım aklıma gelmişti ama diğerleri aklımıın ucundan bile geçmedi.ali sürmeliye gelince bence oda şahsına münhasır bir oyuncu neden olmasınkı..yakışır diyorumm ha bır de abıdın tabıkı abıdın ın gelmeside ıyı olur fakat bu seferde deli hüsnü nolcak oda gölgelenecek gibi biraz .bence bunu ona yapmasınlar..ıkısde ıyıler bu konuda .:good:
birşey diil...
Arkadaşım bence Abidinin gelmesi daha ii olur düşünsene mesela Abidin geldiğinde Hüsnü ile replikleri...ikiside makara...zaten geldiğinde mutlaka hüsnüyle çekişmeleri olacak o sahnelerde güzel olur...
birşey diil...
Arkadaşım bence Abidinin gelmesi daha ii olur düşünsene mesela Abidin geldiğinde Hüsnü ile replikleri...ikiside makara...zaten geldiğinde mutlaka hüsnüyle çekişmeleri olacak o sahnelerde güzel olur...
evet evet haklsın ıksıde bırbırınden deli bu arada bır de zaten tuncay var tamamen gırgır .süper olur.abıdın ve hüsnü zaten oratlığı birbirine katmya yeter de artar..:good:
bu arada bu iskender ile ilgili bir tüyo yok mu acaba onun sonu nasıl olacak merak edıyorum.polatın onu baklava yedirerek öldüreceği söylenıyor ama??malum şeker komasııı:img-wink:
yalcinersonmez 19-05-08, 22:59 bu arada bu iskender ile ilgili bir tüyo yok mu acaba onun sonu nasıl olacak merak edıyorum.polatın onu baklava yedirerek öldüreceği söylenıyor ama??malum şeker komasııı:img-wink:
şimdiki tüyomda yok daha önce iskenderin ölümü hakkında bi kaç bişi sölemiştim...
Baklava mevzusuna gelince ilk başta böle bi düşünce vardı ama set görevlileri tarafından açığa çıkınca bu fikir değiştirildi...
Aldığım bilgiye göre %60 şeker yok! :img-wink:
juggerhaunt 20-05-08, 06:14 Tüyolar için saolasn...Doğu beyin gelmesi diziyi şu anki halinden kat kat iyi bir hale getirir..Abidinin gelmesi ise 2 önemli yeri olur bizde..1.eski dizinin izlerini taşıyor...2.hüsnü abidin tuncay replikleri ortaya çıkar zaten wardıda daha ii olr yani...Ali sürmeliyide gerçi deli yüreği falan izliyodum fakat dikatimi çekmedi hemen bi kaç sahnesini izledim güzel bence diziye yakışır yani abes kaçmaz...
Bulutla Mematiyi Muro kurtaracak diyorum başka bişe demiyorum ( yeni lakap köstebek muro unutmayın ) :img-hyste....Haa sora Polat gelir iş işden geçmiş olr Düşünsenize Polat eve giriyo bakıo kimse yok birden yerin dibinden Memati, Bulut, Muro, Kazım, Çeto ve Yıldırım çıkıyo:img-hyste
hekimoglu64 20-05-08, 06:45 herkese günayinlar
yalcin usta tüyolar icin cok tskler
demek ali sürmeli süper:good:aradasim
bana hic isim vermiyor hep sürpriz olsun diye
iyimis..dügünden isimler katilacak
demistim mematinin evet abidinde vardi orda zaten sinyalleri verildi
abidinin iyi ya abidin ve hüsnü:img-hyste:good:
:happy0064:happy0064tahminim cikti ne demistim
muro bunlari yerin dibine lair demistim puhahahhah cikti valla ne tahminmis ama
NOT:dogu bey
gelecekmis süper:good:zaten öldügü
belli degildiki
2.tilki andrey de gelsin o zaman....oda ölmediki
abidinin zaten bizim ekibe panaya darginmis diziden sonra
niye teklif getirmediler diye :)
önemli.......diziye haluk bilginerde gelinmesi cok isteniliyormus
bu durumda gelebilir.........cünki dizisi bitti......
Arkadaşlar dün benim tüyo aldığım ark.la görüştüm msn de... Kendisi bi kaç tüyo verdi. Ama bu sefer verdiği tüyolar baya iddalıydı.Neyse hemen tüyolara geçelim;
Çok teşekkürler:happy0064
Ya süper tüyolar bunlar özellikle Ali Sürmeli'nin kadroya dahil olmasına çok sevindim çünkü çok sevdiğim bi oyuncudur. Yakışır kvp'ye:good:
Diğer tüyolarda tahmin ettiğimiz gibi bende abdülhey'lerin o pusudan kendi çabalarıyla kurtulacaklarını düşünüyorum. Polat'ın Muro'ları kurtarması daha mantıklı olur.
Bu arada Doğu Bey'in ölüp ölmediği kesin değildi. Helikopteri düşmüştü ama ölüsü bulunmamıştı. Ve o bölümden beri ha döndü ha dönecek diye ümit ediyodum. Aslan beyin yerini dolduruyodu benim için. O da dönerse tam şenlik olacak.
Sabah sabah tüyoları görünce çok sevindim tekrar teşekkürler:good:
hekimoglu64 20-05-08, 07:16 Çok teşekkürler:happy0064
Ya süper tüyolar bunlar özellikle Ali Sürmeli'nin kadroya dahil olmasına çok sevindim çünkü çok sevdiğim bi oyuncudur. Yakışır kvp'ye:good:
Diğer tüyolarda tahmin ettiğimiz gibi bende abdülhey'lerin o pusudan kendi çabalarıyla kurtulacaklarını düşünüyorum. Polat'ın Muro'ları kurtarması daha mantıklı olur.
Bu arada Doğu Bey'in ölüp ölmediği kesin değildi. Helikopteri düşmüştü ama ölüsü bulunmamıştı. Ve o bölümden beri ha döndü ha dönecek diye ümit ediyodum. Aslan beyin yerini dolduruyodu benim için. O da dönerse tam şenlik olacak.
Sabah sabah tüyoları görünce çok sevindim tekrar teşekkürler:good:
ali sürmeli ve dogu bey olsa yeter haa
birde abifin var ooo yeni isimler süper zaten arkadasim
yeni sezonda sürpriz isimler olacak demisti
ve bölümöer daha aksiyonlu olacak demiti....
önemli not........arkadaslar su an kvpde daha önce mahsun
kirmizigüün dizisi olan..aska sürgünden 3 isim olacak
1.bulut
2.muro
3.ali sürmeli
bunlar daha önce aska sürgündeydi
hadi ya bayan oyuncuda artikkkberen saat olsun yaa
aska sürgün kadrosu tam olsun:happy0064:happy0064bayan oyuncu belli ama
isimini daha bilmyioruz belki berendir:icon_whis
polat onlari kurtatirsa artik varya acayipSIKICI
olur heryerden bitmesin bizim ofis boy....yok onlari polat kurtarmiyacak diyorum bende:img-wink:sacma olur......baska biri ama kimmmm????
Ne alaka hekimoğlu asıl ofis boy dönsün artık sahalara. Geç bile kaldı:img-hyste
Burçinnin dediği gibi bende bi an önce Muro'nun Polat'la karşılaşmasını istiyorum. ayrıca Muro'ların ordan kurtulmasının en mantıklı yolu Polat'ın kurtarması oluyo tabi bence.Ve Polat heryerden bitebilir benim için sorun değil:img-wink:
hekimoglu64 20-05-08, 07:19 Ne alaka hekimoğlu asıl ofis boy dönsün artık sahalara. Geç bile kaldı:img-hyste
Burçinnin dediği gibi bende bi an önce Muro'nun Polat'la karşılaşmasını istiyorum. ayrıca Muro'ların ordan kurtulmasının en mantıklı yolu Polat'ın kurtarması oluyo tabi bence.Ve Polat heryerden bitebilir benim için sorun değil:img-wink:
ya belkide söyle olur
ali sürmeli kuratiri bunlari puhahah
ya baksaniza yalcinin veridgi
tüyoya göre,muro ali sürmeliye calsimacakmis
aslinda tüyolarda muro poltalarin ekibe gececekti
bu senaristlre.......varya verdigimiz tüyolari okuyup
senaroyo degisikligi yapiyorlar:img-hyste:img-hyste
ali sürmeli ve dogu bey olsa yeter haa
birde abifin var ooo yeni isimler süper zaten arkadasim
yeni sezonda sürpriz isimler olacak demisti
ve bölümöer daha aksiyonlu olacak demiti....
önemli not........arkadaslar su an kvpde daha önce mahsun
kirmizigüün dizisi olan..aska sürgünden 3 isim olacak
1.bulut
2.muro
3.ali sürmeli
bunlar daha önce aska sürgündeydi
hadi ya bayan oyuncuda artikkkberen saat olsun yaa
aska sürgün kadrosu tam olsun:happy0064:happy0064bayan oyuncu belli ama
isimini daha bilmyioruz belki berendir:icon_whis
Herkese günaydin. Yalcincim tüyolar süper isimler harika cok tesekkür ederim. Baya bi sevindim bu haberlere. Keske simdi gelseler gelecek sezonu beklemesek.
Alicim daha bayan oyuncunun gelecegi bile belli degil bence sen unut beren saati. hem o uygun degil bizim ofis boya.
hekimoglu64 20-05-08, 07:32 Herkese günaydin. Yalcincim tüyolar süper isimler harika cok tesekkür ederim. Baya bi sevindim bu haberlere. Keske simdi gelseler gelecek sezonu beklemesek.
Alicim daha bayan oyuncunun gelecegi bile belli degil bence sen unut beren saati. hem o uygun degil bizim ofis boya.
bayan oyuncunun gelecei belli mi degil????
deryacim bayan oyuncu gelecek sadece zaman olarak
biraz ilerletmeyi düsünüyorlarmis evet bu olay kabak tadi verdi
biliyoruz,ama hic kimse bayan oyuncu gelmeyecek demedi ben bayan oyuncu gelmeyecek demedim.......bayan oyuncu gelecek zaman olarak uzadi sadece.....hepsi bu......neyse
hekimoglu64 20-05-08, 07:40 Genede beren saaat olmaz kardesi gibi kalir yaninda. ben yanlis anlamisim ozaman kusura bakma. :(
olabilir:)
bendede oluyor böyle bazen yanlis anlamalar
beren saat yok ya kardesi gibi kalmaz:)
bereni aska sürgünde izledinmi bilmiyorum
ama orda ne kadar olgun bir roldeydi ve mahsunla
partnerdi,ve mahsunda necati abiden 3 yas büyük......
gercek hayatta yani mahsunun yaninda kücük
görünmüyordu tam olgun bir hanim gibidyi necatiye de cok yakisacak...
tuba olsun derdim ama imkansiz:img-cray::img-cray:
batiperlin 20-05-08, 07:52 Selam günaydin arkadaşlar tiyolar için çok sagolun gerçekten süpersiniz
yanlız Ali sürmelinin gelmesi diziye biraz olmaya bilir o tüyo gerçek olmayabilir
gelir ama bölüm oyuncusu olarak gelebilir . Çnkü kendisi yeni bir diziye başlıcak...
hekimoglu64 20-05-08, 07:56 Selam günaydin arkadaşlar tiyolar için çok sagolun gerçekten süpersiniz
yanlız Ali sürmelinin gelmesi diziye biraz olmaya bilir o tüyo gerçek olmayabilir
gelir ama bölüm oyuncusu olarak gelebilir . Çnkü kendisi yeni bir diziye başlıcak...
valla diger projesini
redd etsin:)vadi varken yani
kurtlara ayri bir hava katacak
durun ben bu tüyoyu arkadasima sorayim...
alisürmeli gelecekmi diye....
yeni tüyolar gelmiş ve açıkcası çok sevindim
doğu beyin ölümü şüpheli idi helikopter arızaya geçmişti ve ondan sonrası gösterilmemişti.
abidinin bu zamana kadar diziye katılmaması zaten saçmaydı tuncay bey ve abidin birbirlerini gayet iyi tamamlıyorlardı.
muro mematiyi kurtaracak polatta onları onları kurtaracak süper ama ali sürmeli örgütün adamımı olacak başka birimi olacak yada oda iskoyamı çalışıcak dizide psikopatlar çoğalacakmı?????
dün akşam tv kanallarını sıkıntı ile zaplarlarken uyduda bulunan bir azeri kanalında kurtlar vadisi pusunun 15. bölümünü gördüm.polat tırın içinde bulunan kaçak insanları kurtarıyordu.
ahu polaton ofisine gelmişti onla konuşuyordu ve bir şe dikkatimi çekti polat tataroğlu ailesine bir lakap takmıştı:img-hyste
polat:eeeeeeee ne var ne yok DALLAS ailesinde:img-hyste
ahu:hayırlı bir işe giriştik bireysel silahlanmaya karşı bir vakıf kuracağız.ben,inci,fuat
silah tüccarlığı yapan ailenin bu projede yer alması ilginç:img-hyste
hekimoglu64 20-05-08, 09:24 özet resim fragman
daha piyasada yok:img-cray:aksama
kadar ciksa bari.........acaba kurtuluduklarini
fragmanda göstereckmi......lizacim daha önceki tüyolarimda
verdim ya diziye asiri pisiko gelecek
iskoyu mumla arayacazzzz....ali sümeli acaba
pisikomu olacak:icon_whis
bende ondan korkuyorum hekimoğlu ali sürmeli iyi pisiko olur daha önceki rollerinde buna benzer rolleri vardı.
Yalçın süper tüyolar bunlar abi.Abidin'in ve Doğu bey'in geri gelmesine çok sevindm. :happy0064 Ali Sürmeli'nin gelmesinede..Çok iyi bir oyuncudur. :happy0064
yalcinersonmez 20-05-08, 11:18 Bişey diil ark.lar daha tüyo alırsam yine paylaşıcam...
Ali sende naptın nettin yine konuyu bayan oyuncu işine bağladın ha...
Ali sürmeli yeni diziye başlicak gelmeyebilir demişsiniz...walla bende kesin bişi bilmiyorum çünkü ali sürmelinin gelmesi kesin bişi diil yani daha teklif bile yapılmamıştır bence düşünme aşamasındadır...eğer ali sürmeli kbl ederse niye gelmesin artık...
Bu arada tam bilmiyorum ama arkadaşım Ali Sürmeliyi kötü bir rolde görücez diyodu..
juggerhaunt 20-05-08, 11:21 Özet 4 den önce gelmez..Fragmanda 8 den önce gelmez beklemeyin yani daha var...bence fragman kısa tutulur vede her zamanki gibi acaip karmaşık olur yani fazla sahne vermezler hele muroyu falan !!!
hekimoglu64 20-05-08, 11:23 Bişey diil ark.lar daha tüyo alırsam yine paylaşıcam...
Ali sende naptın nettin yine konuyu bayan oyuncu işine bağladın ha...
Ali sürmeli yeni diziye başlicak gelmeyebilir demişsiniz...walla bende kesin bişi bilmiyorum çünkü ali sürmelinin gelmesi kesin bişi diil yani daha teklif bile yapılmamıştır bence düşünme aşamasındadır...eğer ali sürmeli kbl ederse niye gelmesin artık...
Bu arada tam bilmiyorum ama arkadaşım Ali Sürmeliyi kötü bir rolde görücez diyodu..
hehe yoksa sayfalar ilermiyor
puhahahhha ya ali sürmeli gelmiyormu simdi
sanirim gelmez eger baska projedeyse ama
kvp varken niye baska izide oynasinki....ali süremli tabiki pisiko
rolde olamli tipi gidiyor
Özet 4 den önce gelmez..Fragmanda 8 den önce gelmez beklemeyin yani daha var...bence fragman kısa tutulur vede her zamanki gibi acaip karmaşık olur yani fazla sahne vermezler hele muroyu falan !!!
o kadar gec kalmaz ya gelir bir kac saate kadar
murolu sahnelri heyecan oldun diye evet belki göstertmiyebilirler
ama göstertselersüper olur
Kadir_Reis 20-05-08, 12:17 Tüyolar Ne Kadar Dogru Ne Kadar Yanlıs Bilmiyorum Onu İzleyerek Göreceğiz Ama Dogu Bey'in Cesedini Göstermediler,Abidin Konusunda ise bir Hüsnü ile Muhteşem ikili olurlar diye düşünüyorum
hekimoglu64 20-05-08, 12:27 dogu bey gelirse iyi olmasina olur ama
bir bakimdanda sacma su ana kadar nerdeydi
polatin basindan o kadar olaylar gecti dogu bey yoktu
ihtiylarlar girdi araya yok ya dogu bey gelemz diye düsünüyorum bu kezde
ne bielyim ya insan söyle düüsndükce sacama geliyor....
Kadir_Reis 20-05-08, 12:35 dogu bey gelirse iyi olmasina olur ama
bir bakimdanda sacma su ana kadar nerdeydi
polatin basindan o kadar olaylar gecti dogu bey yoktu
ihtiylarlar girdi araya yok ya dogu bey gelemz diye düsünüyorum bu kezde
ne bielyim ya insan söyle düüsndükce sacama geliyor....
Belki Doğu Bey İhtiyarlardan Birisi Olamaz mı?Olur mu? Olur? yada başka bir şekilde diziye tekrar ekleyebilirler Doğu Karakterini, bakacagız nasil olacagını
hekimoglu64 20-05-08, 12:40 Belki Doğu Bey İhtiyarlardan Birisi Olamaz mı?Olur mu? Olur? yada başka bir şekilde diziye tekrar ekleyebilirler Doğu Karakterini, bakacagız nasil olacagını
iste ihtiyarlardan olursa tam
sacma olur yok ya gelemsin bence
dizi iyce sacmaldi ya yani kurtlar vadisinden eser yok
diger dizilerle bir oldu sanki hayal peri sihir dizilerine döndü ya
o zaman elifte gelsin madem ya tamam dogu bey öldügü
gösterilmedi ama niye bu zamana kadar yoktu yok ya bunlar rating icin oluyor
ama dogu bey ratinge ne katacakki bir kaac saate kadar glesin diyordum
cünki niye öyle diyordum herkes seviyor dizide aksiyon olur belki diye
ama dogu bey diziye ne aksiyonu katacakki onun yerine tilki andrey gelsin
hemde hic ölmedki dizidede......
Kadir_Reis 20-05-08, 12:47 iste ihtiyarlardan olursa tam
sacma olur yok ya gelemsin bence
dizi iyce sacmaldi ya yani kurtlar vadisinden eser yok
diger dizilerle bir oldu sanki hayal peri sihir dizilerine döndü ya
o zaman elifte gelsin madem ya tamam dogu bey öldügü
gösterilmedi ama niye bu zamana kadar yoktu yok ya bunlar rating icin oluyor
ama dogu bey ratinge ne katacakki bir kaac saate kadar glesin diyordum
cünki niye öyle diyordum herkes seviyor dizide aksiyon olur belki diye
ama dogu bey diziye ne aksiyonu katacakki onun yerine tilki andrey gelsin
hemde hic ölmedki dizidede......
Görüşüne Saygılıyım Arkadaşım,Ama Dogu Bey Diziye Tekrar Girerse İyi Olacagını düşünüyorum Saygılarımla
juggerhaunt 20-05-08, 14:06 Süper bir bölüm geliyor nerden anladın derseniz ilk kez sadece özet dikaktinizi çekerim fragman deil özeti okurken heycandan terlemeye başladım :img-hyste mematiyi içindde bulunduğu çıkmazdan kim kurtaracak diyor bu kişi ekipden birisi deil ya gamze ( o olaydan sora sanmıyorum ) ya doktor neşe yada diziye yeni bi isim katılıyo bu bölümde demektir....Mura alıcak onları içeriiiiiiiiii :D görüceksiniz.!!!!
Polatlarda ya şener korkmazı yada nazımı almış olabilir !!!
hekimoglu64 20-05-08, 14:14 Süper bir bölüm geliyor nerden anladın derseniz ilk kez sadece özet dikaktinizi çekerim fragman deil özeti okurken heycandan terlemeye başladım :img-hyste mematiyi içindde bulunduğu çıkmazdan kim kurtaracak diyor bu kişi ekipden birisi deil ya gamze ( o olaydan sora sanmıyorum ) ya doktor neşe yada diziye yeni bi isim katılıyo bu bölümde demektir....Mura alıcak onları içeriiiiiiiiii :D görüceksiniz.!!!!
Polatlarda ya şener korkmazı yada nazımı almış olabilir !!!
burda iki gündür bagiriyorum duymuyorki kims beni:img-hyste
evet murolar onlari iceriye alacaklar baska care yokkk mecbur,sonra
artik gerisi Allah kerim:img-hyste:img-hyste
Süper bir bölüm bölüm olcak mematiyi polat kurtarcak bence murolar bakalım napcak nasıl kurtulcak fragman cıkınca daha netlesır olaylar gel persembe gel :)
yalçın tuyolar ıcın cok saol...
delı yurekten bılıyorum alı surmelıyı ordada kv dekı ıskender benzerı psıkopat bır karakterı canlandırmıstı... rolunun hakkını veren bır oyuncu...
ali tubadan vazgectın berene mı döndun:)
bu arada aska surgun ekıbınden katılan oyuncular benımde dıkaktımı cektı..
muro-mematı-bulut 3lusunu bı arada o sıgınakta dusunemıyorum:img-hyste bu 3üde bırbırının ölum lıstesınde bas sırada degıl mıydı zamanında:) cok eglencelı olcak onları orda bı arada gormek...
ayrıca polatın onları kurtarmasıda guzel olcak..ozette yazan Memati’yi içinde bulunduğu çıkmazdan kim kurtaracak? sorusun cevabıda bence neşe...
juggerhaunt bence nazımı almamıstır polat nazım cok ıddıalı olur:) sener korkmaz olabılır kasetı fılanda var hem polatta ama nazımı ele gecırmesı zor gıbı bence..
özet gelmiş ama ipucunu bulana aşk olsun sorular yumağı halinde zaten bizim merak ettiklerimizi özet olarak sunmuşlar önümüze tek bildiğim heyecanlı bir bölüm olacağı
hekimoglu64 20-05-08, 14:38 yalçın tuyolar ıcın cok saol...
delı yurekten bılıyorum alı surmelıyı ordada kv dekı ıskender benzerı psıkopat bır karakterı canlandırmıstı... rolunun hakkını veren bır oyuncu...
ali tubadan vazgectın berene mı döndun:)
bu arada aska surgun ekıbınden katılan oyuncular benımde dıkaktımı cektı..
muro-mematı-bulut 3lusunu bı arada o sıgınakta dusunemıyorum:img-hyste bu 3üde bırbırının ölum lıstesınde bas sırada degıl mıydı zamanında:) cok eglencelı olcak onları orda bı arada gormek...
ayrıca polatın onları kurtarmasıda guzel olcak..ozette yazan Memati’yi içinde bulunduğu çıkmazdan kim kurtaracak? sorusun cevabıda bence neşe...
juggerhaunt bence nazımı almamıstır polat nazım cok ıddıalı olur:) sener korkmaz olabılır kasetı fılanda var hem polatta ama nazımı ele gecırmesı zor gıbı bence..
hehe yok ya ben berenlede cok yapmistim
necati abiyi,tubadan vazgecermiyim ben Allah korusun
o benim icin apayri berenide cok seviyorum konumumdan anlarin bakinca:)
demistim ya ayardir necti abiyi 3 bayana yaksitiriyorum tubam berenim ve
özelm yilmaza:)......degisilik olsun yaww arada gifimd tuba necati var azten:).....neyse.....bu bölüm baya heyecanli olacaga benziyor gerci her hafta
öyle diyorum yapyavas blüm cikiyor karsimiza:img-hyste
evet aska sürgünden gelen gelne masaAllah bir beren
kaldi oda polatin partneri:)....
Kadir_Reis 20-05-08, 14:47 Muro-Çeto-Yıldırım-Bulut-Memati Sığınakta Düşünemiyorum
Memati'yi İçinde bulundugu çıkmazdan kim kurtalacak merak ediyorum
Fragmanda Gelse bir
Muro-Çeto-Yıldırım-Bulut-Memati Sığınakta Düşünemiyorum
Memati'yi İçinde bulundugu çıkmazdan kim kurtalacak merak ediyorum
Fragmanda Gelse bir
büyük bir ihtimal polat kurtarır düşünüyorum başka biri gelmiyor aklıma onlara yardım edecek isko kurtaracak değilya:img-hyste
juggerhaunt 20-05-08, 14:53 Muro mematiyle bulutu içeri alacak..Mematinin karnı acıkacak :img-hyste(içinde bulunduğu çıkmazdan bunu kastediyo :img-hyste ) çeto da ona ordaki konservelri verecek :img-hyste:img-hyste......Şaka Şaka :D nese bu bölüm güzel olacak şimdiden söylüyorum ne kadar bölüm yawaş geçeceksede bence o murolu mematili bulutlu sahneler bu bölümü kurtaracak kimsede yawaş diyemicek sora :D
hekimoglu64 20-05-08, 14:57 Muro mematiyle bulutu içeri alacak..Mematinin karnı acıkacak :img-hyste(içinde bulunduğu çıkmazdan bunu kastediyo :img-hyste ) çeto da ona ordaki konservelri verecek :img-hyste:img-hyste......Şaka Şaka :D nese bu bölüm güzel olacak şimdiden söylüyorum ne kadar bölüm yawaş geçeceksede bence o murolu mematili bulutlu sahneler bu bölümü kurtaracak kimsede yawaş diyemicek sora :D
valla ben derim yavas diye cünki yavas bölümler
izliyoruz son 3-4 aydir olmuyor ya bu kadrada korkulmazki rtük babadan
ceza yiyecez diye seyirciye olan oluyor.....
Seninki(:::) 20-05-08, 15:44 Evet ozet gelmis ama yine srular sorulmus, sanki biz cevabini biliyoruz gibi. Yine birsey anlasilmiyor, ama inshallah yine harika bir bolm olacak.:happy0064
juggerhaunt 20-05-08, 16:20 Yok arkadaşım daha 2 hafta var sezon finaline !!!:good:...özet 4 den önce çıkmaz dedim 4 de çıkdı :D fragmanada 8 den önce çıkmaz dedim hadi 2 saat kaldı :img-hyste
Muro’nun peşindeyken pusuya düşen Memati ve Bulut nasıl kurtulacak?
Herkezin bildiği gibi muro onları sığınağa alacak,ondan sonrası artık polat gelir abdülmü gelir bilmem?
Memati’yi içinde bulunduğu çıkmazdan kim kurtaracak?
Büyük bir ihtimalle doktor Neşe,mematinin halinden bir tek o anlar.
Polat’ın ele geçireceği isim onu İskender’e ulaştıracak mı?
Bence ulaştırmaz,sezon finalinde yakalayacak iskenderi.
Kemal yurtdışından gelerek İnci aleyhine ifade verecek mi?
Bence versin artık.
Ve Polat Alemdar, İskender’e adım adım yaklaşırken, son hedefi kim olacak?
Nazım olabilir.
Tüyolara taktım ben. Teşekkürler tüyolar için..
Bir tek Doğu Bey olamazmış gibi geldi. Çünkü Doğu Bey'e artık ihtiyaç yok. Çünkü İhtiyarlarımız var bizim..:)
Tüyolara taktım ben. Teşekkürler tüyolar için..
Bir tek Doğu Bey olamazmış gibi geldi. Çünkü Doğu Bey'e artık ihtiyaç yok. Çünkü İhtiyarlarımız var bizim..:)
Valla geliyormus birde. Merak ediyorum ondan sonra ne olur. Su persembe gelse artik. Nedense bizim ofis boyu degilde muroyu merak etmeye basladim ben. :img-wink::icon_whis
Valla geliyormus birde. Merak ediyorum ondan sonra ne olur. Su persembe gelse artik. Nedense bizim ofis boyu degilde muroyu merak etmeye basladim ben. :img-wink::icon_whis
Valla ben hepsini merak ediyorum.
Düşün,hiç bir araya gelmicek isimler bu bölümde biraraya geldi.
Bulut-Muro ve Memati..
Ay bir de Polat geldi mi o zaman görelim cümbüşü..:img-hyste
Süper olur. Umarım hepsi birraya gelir..
juggerhaunt 20-05-08, 17:35 Arkadaşlar muro memati ve bulutu sığınağa alıcak...polat sonra oraya gelicek büyk bir ihtimal memati polatı arayacak..sora polat o çatışma karmaşa içinden ögüt başkanını alıcak ve iskendere bi adım daha yaklaşıcak...dizinin ilk başlarında polat 5 6 arabayla geziodu inş polat o evi basmaya giderken öyle gider daha güzel olur :good:!!!...Yoksa çok saçma olur!!!!
diziden sonra daha ancak yorum yazabılıyorum.bana kalırsa da muro bulut ve mematiyi içeri alacak .gerçi ben bunu tahmın ettımdı ama yazmadım .zaten tüyolardada yazıyordu böyle olacağı.geçen bölümde bilhassa resmen muro üzerine yoğunalşılmıştı hiç bu kadar fazla gösterildiğini hatırlmaıyorum muronun ama bu bölümde muro tabıkı muhteşemdi..dizdeki favorim diyebilirim.bence dizinin sırf vurdu kırdı hatta sosyal mesaj vermektense böyle insanı anıden güldürecek şeylere de yermesi iyi oluyor.diziyi daha bir sempatik hale getiriyor açıkçaı .neyse gelecek bölümde acaba bizi ne gibi süprizler bekliyor acabaa???:img-blush
bu arada mematinin kız arkadaşı ile arası kötü sizce tamamen ayrılıp memati doktorla mı beraber olur.yoksa doktor kendi şahsına münhasır bırnı mı bulur yada neden ıllakı bırıyle mı olmak zorundaa..o da yalnız kalsınn
juggerhaunt 20-05-08, 19:08 FRAgman fragman fragman....allahım sana geliyorum yok böle bi bölüm:happy0064...polat iskonun eve gidio...memati yada abdül yada muro örgüt başkanına skıyıo...off off off kanlar mermiler rtük e iyi bir cevap olur bu umarım...süper hekimoğlu bu bölüm yavaş geçmicek görüceksin :img-hyste Arkadaşlar örgüt başkanına sıkan kişi ya polat yaada muro siyah ceket mavi gömlek memati değil abdülde deil o beyaz giyer !!!!!:good:
Şimdilik Arkadaştan aldığım tüyolar bu kadar...Daha alabilirsem burada paylaşırım...yalçın özlemişiz tüyolarını:img-wink:
tüyoların hepsi çok güzel bunlar gerçekleşirse süper olur...doğu bey,abidin dönecekmiş umarım dönerler çok güzel olur:)muronun bulutları aşağıya alacağı kesin de onları ordan polat nasıl kurtaracak orasını merak ediyorum:)
ayrıca muronun polatın yanında çalışmayacak olması daha mantıklı acaba ali sürmelinin dizideki konumu ne olacak...muro onun yanında çalışacakmış ya merak ettim...ama seneye diyorsunuz:(
doğu beyin cesedi gösterilmedi o yüzden geri dönmesi saçma olmaz...keşke aslan beyin cesedi gösterilmesiydi ben en çok onu seviyordum ama olsun doğu beyin dönüşüne çok sevindim:)
juggerhaunt 20-05-08, 19:24 Başkana sıkan büyük ihtimalle polat....poaltın gitti evde ya mizancıların yada iskenderin..örgüt başkanı bence iskenderin yerini söylediki polat o silahla oraya gidio bide iskenderin evinin duvar renkleri falan aynı polatın giitti yerle sanırım iskendere iyice yaklaşdık !!!!:good:
hekimoglu64 20-05-08, 19:26 tüyolar.....
herkese iyi aksamlar
1.polat sezon finalinde iskoyu yakalayabilirmis
2.ve bu sezon finali cok heyecanli olaakmis
isko sezon finalinde ölecekmi derseniz iste
onu söylmedi arkadasim........özzeliklede....
3.yeni sezonda aaaaaaa diyecegimiz bir isim
girecekmis diziye...kimmmm iste onu bende bilmyiorum
söylemedi......
4.bayan oyuncu hala düsünme asamasindaymis.....
seni sezonmu sezon öncesimi diye......
arkadasm oyuncu yada manken olabilir dedi:img-pilot
yine net vermedi yani bayan oyuncuyla ilgili
tüyoyu yani yine iki ihtimallle verdi:img-pilot........
simdilik bu kadar......
fragmana gelirsek izledim
ama yine yavas bölüm olaacak fragman her zaman
aksiyonlu gösteriliyor ama bölüm yavas oluyor o yüzden
yine aksiynlu olacagini sanmiyorum...........
tüyolar.....
herkese iyi aksamlar
1.polat sezon finalinde iskoyu yakalayabilirmis
2.ve bu sezon finali cok heyecanli olaakmis
isko sezon finalinde ölecekmi derseniz iste
onu söylmedi arkadasim........özzeliklede....
3.yeni sezonda aaaaaaa diyecegimiz bir isim
girecekmis diziye...kimmmm iste onu bende bilmyiorum
söylemedi......
4.bayan oyuncu hala düsünme asamasindaymis.....
seni sezonmu sezon öncesimi diye......
arkadasm oyuncu yada manken olabilir dedi:img-pilot
yine net vermedi yani bayan oyuncuyla ilgili
tüyoyu yani yine iki ihtimallle verdi:img-pilot........
simdilik bu kadar......
fragmana gelirsek izledim
ama yine yavas bölüm olaacak fragman her zaman
aksiyonlu gösteriliyor ama bölüm yavas oluyor o yüzden
yine aksiynlu olacagini sanmiyorum...........
teşekkürler ali:good:
diziye girebilecek olan isim Haluk Bilginer olabilir demiştin bir kere inşallah o olur:good:
hekimoglu64 20-05-08, 19:30 veee polat,iskenderin evinde yanlış görmediysem nihayet yaklaştı:happy0064:good:
polat bu bölümde sanmiyorum
yaklamaz elinden kaciracak gibi....
sezon finalinde olackmais baklim gerci yine kisitli
tüyo ama 41.bölümde iskenderi yakalyacak ins......
ve ordada biter sonra bekle 3 ay isin yoksa off poffff
juggerhaunt 20-05-08, 19:31 Hekimoğlu gene yavaş olucak diyosun ama hiç sanmıyorum..neden dicek olursan zaten o muronun mematinin bulutun sahneleriyle başlicak dizi sonra örgüt başkanı yakalanıcak iskenderin yerini söylicek sonra işde o sırada örgüt başkanına sıkıyolar gamze ofisde mematiyi ya abdül ya gamze kurtarcak içindeki çıkmazdan polatında iskonun evine gittiği sahne de var ee daha ne olsun başka hangi oyuncu kaldı gösterilmeyen bi halo var bide kemali alıyolar belki oraları sıkıcıdır :good:..süper bölüm olacak süper sanmıyorum senaristlerin bu kadar üzerimize gideceklerini:good:
juggerhaunt 20-05-08, 19:34 Bence polat iskenderi yakalar ve o sahne final olursa hani diyoruz ya off nası 3 ay beklicez be öle olcağını sanmıyorum..iskenderi konuşturma gibi bi çabası olmicak sadece işkence olucak 3 ay boyunca işkence sahnesini merak etmek fazlada üzerine düşülecek bi konu deyil ..bence daha görkemli bi sezon finali olucak !!!
Polat gecen bölümde bende ona yardım etcem demıstı orgut baskanına sıkan polat ıskenderın evını basıyor kesın ıskendere sılah dogrultcak orda biticek bu bölüm sezon finali süper olucak 3 ay boyunca hergun fınalı konusucaz kesin persembeyı sabırsızlıkla bekliyoruz
Seninki(:::) 20-05-08, 19:45 Fragmana baktim baktim, beni en cok etkileyen Polatin yuruyusu. O ne karizma oyle ya. Nekadar guzel yuruyor Necati.
Bu arada Terorist basini vuran Polat. Bunu silahindan ve Kolundaki saat ve gomleginin renginden cikardim, ama belli olmaz. Bu arada Haloyu sevk ediyorlar, galiba Polat bu bolumde HAloyu kaciracak, yada talimat verilip cikartilacak HAlo...
hekimoglu64 20-05-08, 19:48 Fragmana baktim baktim, beni en cok etkileyen Polatin yuruyusu. O ne karizma oyle ya. Nekadar guzel yuruyor Necati.
Bu arada Terorist basini vuran Polat. Bunu silahindan ve Kolundaki saat ve gomleginin renginden cikardim, ama belli olmaz. Bu arada Haloyu sevk ediyorlar, galiba Polat bu bolumde HAloyu kaciracak, yada talimat verilip cikartilacak HAlo...
halo ciksin ya
bence ölsün cok gereksiz oldu
ne zamandir halo dayi yokki dizide birde basrolde
olmz ya yer kapliyor bence vadideki bütün gereksiz
oyuncular cikmali ve gereken oyuncular durmadan dizide görünecekse olan kisiler gelsin
batiperlin 20-05-08, 21:10 fragmandan anladıgım kadarıyla bölüm fena degil güzel
gibi Polat fragmanda maraton koşusuna katılıyor heralde :)
devamlı yürüyor gerçekten.. diger görüntüler çok güzel örgüte kim ateş ediyor
acaba onu cok merak ettim bu sanırım iso olabilir
Fragmana baktim baktim, beni en cok etkileyen Polatin yuruyusu. O ne karizma oyle ya. Nekadar guzel yuruyor Necati.
kesınlıkle katılıyorum fragmanda benımde en cok dıkkatımı çeken yer bu oldu:)
ali tuyolar ıcın sagol..:img-wink: en cok ıkıncı sezon gelcek ısmı merak ettım hıc beklenmedık bır ısım demıssın sanırım...
fragmana gelrısek super bı bolum beklıyor bence her zamankı gıbı..
polatın gırdıgı ev ıskenderın evı bence gırıs kısmı benzıyordu.. ama polat orda bulamıcak ıskenderı bence.. sezon fınalınde halletcek ıskenderı..
halo kurtuluyor hapısten anlasılan..
pusulardanda herkes kurtulmus.orgut baskanına ates edende polattı buyuk ıhtımal.. benım bırde dıkkatımı ceken ıncı bırıne mesaj atıyordu sankı bırde polısler bırını goturuyor onuda kemale benzettım emın degılım ama.. bırde gamze aglıyordu polatın ofıste buyuk ıhtımal mematıden kesın ayrılıyordur..
Süper bir bölüme benziyor :happy0064
Arkadaşlar örgüt başkanını vuran o el polat,polat saatini daima sağ takar. bu arada başkanın vurulmasınada çok sevindim.
polat sanırım iskenderi kıstıracak,evinde öyle efeler gibi yürüdüğüne göre:img-wink:
Kadir_Reis 20-05-08, 23:50 Fragmanı İzledim Başkan Vuruluyor Kim Vuruyor Sanırım Polat Vuruyor Ama En Çok Ben Bulut-Memati ve Muhteşem Üçlü(Muro-Çeto-Yıldırım)Ordan Nasil Kurtulacak
[QUOTE=Seninki(:::);7121050]Fragmana baktim baktim, beni en cok etkileyen Polatin yuruyusu. O ne karizma oyle ya. Nekadar guzel yuruyor Necati.
Seninki ayni seyleri düsünmüsüz ya. Bende bittim o karizmaya. Ama bazen düsünmeden edemiyorum bizim ofis boy sanki bazen kasinti bir adam gibi duruyor. Iste ozaman diyorum gibi bizimki kasintidan cat diye catliycak.
Fragman süper persembe gelmez artik benim icin:img-in_lo
Alicim tüyolar icin sagol. iskender insallah sezon finalinde yakalanir. Artik bizde üc ay boyunca tahmin yürütürüz isko nasil bir iskence görücek diye. Bayan oyuncu insallah yeni sezona kalmaz. Ama anlamadigim kalirsa eger yeni sezonda tam olarak nezaman gelirki bu kiz? Koca bir sezon bizi oyalamaz senaristler insallah. Ha geldi ha gelecek diye bu sezon bitti cünkü. Aynisi insallah yeni sezon olmaz.
Muro’nun peşindeyken pusuya düşen Memati ve Bulut nasıl kurtulacak?
Herkezin bildiği gibi muro onları sığınağa alacak,ondan sonrası artık polat gelir abdülmü gelir bilmem?
Memati’yi içinde bulunduğu çıkmazdan kim kurtaracak?
Büyük bir ihtimalle doktor Neşe,mematinin halinden bir tek o anlar.
Polat’ın ele geçireceği isim onu İskender’e ulaştıracak mı?
Bence ulaştırmaz,sezon finalinde yakalayacak iskenderi.
Kemal yurtdışından gelerek İnci aleyhine ifade verecek mi?
Bence versin artık.
Ve Polat Alemdar, İskender’e adım adım yaklaşırken, son hedefi kim olacak?
Nazım olabilir.
katılıyorum sana ama sanmam muro memati ve bulutu alsın yanına eğer alırsa bulutla hesaplaşmış olur ve arada öldürme gibi bişe olmaz falan filan bence iyi salladım :img-hyste:img-hyste
gelelim abdüley bence bu abdül bu sefer yedi nanayı nereye gidiyon be adam azıcık uyanık ol geri dön :img-hyste:img-hyste
polatta artıl iskomudur ne zıkkkımdır öldürsün ya üf sıkıldım onu en iyisi baklava şerbetinde boğssun yokyok ben baklaca şerbetinde boğulim :img-hyste:img-hyste
bu arada arkadaşlar tüyolarınız güzel eğer doğu bey gelecekse ben giderim ona göre :img-hyste:img-hyste
juggerhaunt 21-05-08, 11:19 Tek bişeyi merak ediyorum polatın yürüdüğü o ev iskenderin evimi çünkü bu güne kadar öyle bi ev hiç gösterilmedi ve evdeki renk tonları falanda iskenderin evini çağrıştırıyo !!!:icon_whis
Tek bişeyi merak ediyorum polatın yürüdüğü o ev iskenderin evimi çünkü bu güne kadar öyle bi ev hiç gösterilmedi ve evdeki renk tonları falanda iskenderin evini çağrıştırıyo !!!:icon_whis
Kesinlikle İskender'in evi. Çünkü o salonun ortasındaki şömine benim çok dikkatimi çekmişti:icon_whis zaten eşyalardan duvarın renginden de belli oluyo da ben yinede Polat'ın bu bölümde İskender'i yakalayacağına ihtimal vermiyorum. Büyük ihtimalle polat geldiğinde İsko gitmiş olcak.bye
_ZeynepSasmaz_ 21-05-08, 12:38 Fragman gerçekten çok güzel..
İnşallah bölüm ondan da güzel olur..
Benim o kortuğum örgüt lideri ne hale geldi öyle.. :)İyi oldu..:)
İsko'nun yerini o söyleyecek heralde..Bölümün ilk başlarını çok merak ediyorum.. Pusu'dan kurtarma sahnelerini vs.. Aslında fragman da özette çok ipucu vermiyor.. Soldan vuran bir çok sahne olucak diye tahmin ediyorum..:)Yani İanşallah öyle olur..:)
Bu arada Polat koridorda yürürken dikkatmimi çekti bir deri bir kemik kalmış, çok zayıflamış..
Acil aşk gerek aşk..:img-hyste
Ama o yürüyüşe bittim.. Çok karizmatik yaaa..:):)
hekimoglu64 21-05-08, 12:38 herkse iyi hayirli öglenler
bugün gec kaldim sabah yoktum
yogun oldugumdan dolayi giremedim:img-cray:
neyse fragmana gelirse polat evet iskonun evinde
orda yürüyor ama habasini alacak
cünki isko yok evde:img-hyste:img-hysteanaaaaaaaaaaammm birde evde oluyormus isko polatta onu bu bölüm yaklamasin:img-hyste:icon_whis........en önemlisi olan seypolatin su an yürüdügü ev tubamin ihlamurlar altindaki eviahhhh ahhh tubdamda o evde dizi cekti simdi polat orda yürüyor keske tubasida olsaydi:)eski sahibi tubamdi o evin ama simdi isiko iskosunun evi:img-cray::img-cray::img-cray:
hekimoglu64 21-05-08, 12:41 Fragman gerçekten çok güzel..
İnşallah bölüm ondan da güzel olur..
Benim o kortuğum örgüt lideri ne hale geldi öyle.. :)İyi oldu..:)
İsko'nun yerini o söyleyecek heralde..Bölümün ilk başlarını çok merak ediyorum.. Pusu'dan kurtarma sahnelerini vs.. Aslında fragman da özette çok ipucu vermiyor.. Soldan vuran bir çok sahne olucak diye tahmin ediyorum..:)Yani İanşallah öyle olur..:)
Bu arada Polat koridorda yürürken dikkatmimi çekti bir deri bir kemik kalmış, çok zayıflamış..
Acil aşk gerek aşk..:img-hyste
Ama o yürüyüşe bittim.. Çok karizmatik yaaa..:):)
evet örgüt baskani polata iskonun yerini
söylüyr,tabi acikkgöz iksoda polat gelmeden
kacacak evden bizim polat yine havada bulut oalyina girecek yani isko
o gelmeden coktan ucacak puhahahhahhha:img-hysteeveettt...necati abi cok
calsimaktan zayif düsmüs:img-hyste:img-hyste
juggerhaunt 21-05-08, 12:54 Bence polat o evde gezerken isko gitmiş olacak..tahminimce isko giderken arkasından bir ipucu bırakacak hatayla bu da polata yarayacak gibime geliyo !!!...çünkü diosunuz isko sezon finalinde polatın eline geçebilir o zaman böyle olur yada 40. bölümde polat nazımı alır başka bişe gelmiyor aklıma yada yıldızıda alabilir !!!
katılıyorum sana ama sanmam muro memati ve bulutu alsın yanına eğer alırsa bulutla hesaplaşmış olur ve arada öldürme gibi bişe olmaz falan filan bence iyi salladım :img-hyste:img-hyste
gelelim abdüley bence bu abdül bu sefer yedi nanayı nereye gidiyon be adam azıcık uyanık ol geri dön :img-hyste:img-hyste
polatta artıl iskomudur ne zıkkkımdır öldürsün ya üf sıkıldım onu en iyisi baklava şerbetinde boğssun yokyok ben baklaca şerbetinde boğulim :img-hyste:img-hyste
bu arada arkadaşlar tüyolarınız güzel eğer doğu bey gelecekse ben giderim ona göre :img-hyste:img-hyste
Abdul bir gun kendini kaybecek ama ne zaman:img-hyste kafasi sanki bulutlarin icinde,polatin en akli basinda adamiydi simdi oda gitmek uzere:icon_whis
dogu bey gelirse niye gidecekmisin?dogu bey sana n yapti?:icon_sorr
Zeynepcim polat asik olursa hepten zayiflayacak,yemeden icmeden hepten kesilmesin sonra?ama o kadar asik olmaz herhalde.
bu arada polatin hic yemek yedigini gormuyoruz,varsa yoksa cay,sanki onunla besleniyor:icon_sorr
evet örgüt baskani polata iskonun yerini
söylüyr,tabi acikkgöz iksoda polat gelmeden
kacacak evden bizim polat yine havada bulut oalyina girecek yani isko
o gelmeden coktan ucacak puhahahhahhha:img-hysteeveettt...necati abi cok
calsimaktan zayif düsmüs:img-hyste:img-hyste
bencede kesin kaçar eğer iskonun yerini tespit ederse yada söyle diyeyim o e onun eviyse kesin adi kaçar zaten tek yaptığı adamlarına millete işkence ettirtmek bide kaçmak :img-hyste:img-hyste incim ben kaçıyorum :img-hyste:img-hyste daha gençsin bu yaşta kocaya kaçılırmı iskooo :img-hyste:img-hyste
Abdul bir gun kendini kaybecek ama ne zaman:img-hyste kafasi sanki bulutlarin icinde,polatin en akli basinda adamiydi simdi oda gitmek uzere:icon_whis
dogu bey gelirse niye gidecekmisin?dogu bey sana n yapti?:icon_sorr
Zeynepcim polat asik olursa hepten zayiflayacak,yemeden icmeden hepten kesilmesin sonra?ama o kadar asik olmaz herhalde.
bu arada polatin hic yemek yedigini gormuyoruz,varsa yoksa cay,sanki onunla besleniyor:icon_sorr
harbiden ya sadece çay içerken gördük hiç aklıma gelmedi
:img-hyste:img-hyste parası falan yoksa ben ona ısmarlarım gelsin:img-hyste:img-hyste bu arada yok kötü anlamda doğu beye öle demek istemedim hani o öldüya ben tırsarım hortlayıptamı gelecek diziye :img-hyste:img-hyste
harbiden ya sadece çay içerken gördük hiç aklıma gelmedi
:img-hyste:img-hyste parası falan yoksa ben ona ısmarlarım gelsin:img-hyste:img-hyste bu arada yok kötü anlamda doğu beye öle demek istemedim hani o öldüya ben tırsarım hortlayıptamı gelecek diziye :img-hyste:img-hyste
yok canim hortlamaz,dogu bey aslinda olmemisti,denize duserken gorduk en son,ama ciktigini ve cesedini gormedik bence onu biri denizden sag olarak cikartti:img-wink:
yok canim hortlamaz,dogu bey aslinda olmemisti,denize duserken gorduk en son,ama ciktigini ve cesedini gormedik bence onu biri denizden sag olarak cikartti:img-wink:
evet olabilir gelse iyi olur polatın arkasında olur hemde iyi olur zaten polatta bi başlasa eskisi gibi heyacanlı olur dizi şimdide öle ama pek güzel sahneler yok ama muronun sahnelerine diyecek yok helede şu yıldırımla olan :img-hyste:img-hyste bide diyorla kulhu oku :img-hyste bu adam adamı öldürür cinsten :img-hyste
evet olabilir gelse iyi olur polatın arkasında olur hemde iyi olur zaten polatta bi başlasa eskisi gibi heyacanlı olur dizi şimdide öle ama pek güzel sahneler yok ama muronun sahnelerine diyecek yok helede şu yıldırımla olan :img-hyste:img-hyste bide diyorla kulhu oku :img-hyste bu adam adamı öldürür cinsten :img-hyste
evet sanki polata bir akil hocasi gelse daha iyi olur diye dusunuyorum,polat sanki yalniz,evet ihtiyarlar var ama surekli birine danismasi gerekli,buda dogu bey olursa super olur:good:
valla su muro en sonunda polatin ofisine tasinsin baska birsey istemem:img-hyste
_ZeynepSasmaz_ 21-05-08, 13:17 Doğu Bey'e gerek yok artık bence.. İhtiyarlar'a kadar onun gelmesini istiyordum ama ihtiyarlardan sonra aramadım..
Doğu'ya rol verileceğine İhtiyarlar daha fazla işlensin, Polat onlarla daha haşır neşir olsun daha iyi..
Doğu Bey gelmez bence, yani, tüyoya rağmen böyle diyorum.. Adam öldü madem ve ölümüne bir kılıf uydurcaklar, o zaman her ölene kılıf uydursunlar da ölen geri gelsin.. Mesela şuanda en çok aşk gerekli, madem ölen bir şeklde geri gelebiliyor,Elif gelsin o zaman..:img-hyste Doğu'dan daha çok ihtiyacımız var bir bayana..:img-hyste
Doğu Bey'e gerek yok artık bence.. İhtiyarlar'a kadar onun gelmesini istiyordum ama ihtiyarlardan sonra aramadım..
Doğu'ya rol verileceğine İhtiyarlar daha fazla işlensin, Polat onlarla daha haşır neşir olsun daha iyi..
Doğu Bey gelmez bence, yani, tüyoya rağmen böyle diyorum.. Adam öldü madem ve ölümüne bir kılıf uydurcaklar, o zaman her ölene kılıf uydursunlar da ölen geri gelsin.. Mesela şuanda en çok aşk gerekli, madem ölen bir şeklde geri gelebiliyor,Elif gelsin o zaman..:img-hyste Doğu'dan daha çok ihtiyacımız var bir bayana..:img-hyste
asu ihtiyarlarin elemeni cikmisti,biraz daha polata gore guzel olsaydi,tam super ikili olurlardi,nede olsa asununda polat gibi gizemlerin icinde,ama onuda tuncaya yaptilar yazik oldu:icon_sorr
Doğu Bey'e gerek yok artık bence.. İhtiyarlar'a kadar onun gelmesini istiyordum ama ihtiyarlardan sonra aramadım..
gerek var bencede yani dizi hortlaklarla dolsun ölemi beni korkutmayın bune ya ölen bidaha diriliyor anam korktum :img-hyste:img-hyste
halo ciksin ya
bence ölsün cok gereksiz oldu
ne zamandir halo dayi yokki dizide birde basrolde
olmz ya yer kapliyor bence vadideki bütün gereksiz
oyuncular cikmali ve gereken oyuncular durmadan dizide görünecekse olan kisiler gelsin
valla alicim duygularıma tercüman oldun. halo dayı, eren, hikmet-gönül sahneleri artık diziden bağımsız olduğu için sıkıcı oldu hatta reklam arası gibi gelmeye başladı . bir an önce diziye esas kız gelsinde polatla onları izleyelim
gerek var bencede yani dizi hortlaklarla dolsun ölemi beni korkutmayın bune ya ölen bidaha diriliyor anam korktum :img-hyste:img-hyste
valla bu hortlatma işi hiç hoşuma gitmedi. doğunun öldüğü kesinken seyirci istiyor diye hortlatıcaklar, bu işin sonu iyi değil yakında elif hortlarsa şaşırmam :img-hyste
dün gece dikkat ettım tam saat 12.ye gelıyordukı verdiler fragmaını .tamam dizi süper bir numara ama nıye son dakıkaya kadar bekletıyonz be kadeşim.neyse yıne de görebıldık süper fragmanı.yine süper bır bölümle karşı karşıyayız.hareket vede bereketl bir bölüm olacak gibi.malum başkan yakalnıyor.iskonun yakalnması an meselsi olabilir ama bu kadar çabuk olmaz.sizlerinde dediği gibi sezon finalini ıskonun yakalnışı ıle yapabılırler.
B arada beren sattın adı geçiyor.onu gelmesi gibi bir durum mu söz konusu .ne olur o olmasın hayır dıyın .lütfenn.ben o kızı hiç sevmıyom.bunu kurtlar vadisi ve gölgelerin gücü- adına yapmayınnn..başka birini bulun omadı bu seferde elifi diriltinn:icon_whis
asu ihtiyarlarin elemeni cikmisti,biraz daha polata gore guzel olsaydi,tam super ikili olurlardi,nede olsa asununda polat gibi gizemlerin icinde,ama onuda tuncaya yaptilar yazik oldu:icon_sorr
sana aynen katılıyorum, keşke asu karekterini başka biri oynasaydı, yani polata yakışacak daha kısa, daha güzel biri, mükemmel olurdu. neyse bakalım belki ayının kızıda devlet için çalışan biri çıkar:img-wink:
dün gece dikkat ettım tam saat 12.ye gelıyordukı verdiler fragmaını .tamam dizi süper bir numara ama nıye son dakıkaya kadar bekletıyonz be kadeşim.neyse yıne de görebıldık süper fragmanı.yine süper bır bölümle karşı karşıyayız.hareket vede bereketl bir bölüm olacak gibi.malum başkan yakalnıyor.iskonun yakalnması an meselsi olabilir ama bu kadar çabuk olmaz.sizlerinde dediği gibi sezon finalini ıskonun yakalnışı ıle yapabılırler.
B arada beren sattın adı geçiyor.onu gelmesi gibi bir durum mu söz konusu .ne olur o olmasın hayır dıyın .lütfenn.ben o kızı hiç sevmıyom.bunu kurtlar vadisi ve gölgelerin gücü- adına yapmayınnn..başka birini bulun omadı bu seferde elifi diriltinn:icon_whis
beren saat olacağını sanmıyorum ama olursa fena olmaz hoş kız neden istemiyorsunki, ben tanınmamış biri olmasını isterim ama tanınmış kişilerden en hoşuda beren
valla bu hortlatma işi hiç hoşuma gitmedi. doğunun öldüğü kesinken seyirci istiyor diye hortlatıcaklar, bu işin sonu iyi değil yakında elif hortlarsa şaşırmam :img-hyste
al bendende okadar dediğim gibi korkmaya başladım :img-hyste:img-hyste
bide elif olursa tam olur bence başlarlarsa devamı gelir ondanda korktum kurtlar vadisinin yeni ismi hortlaklar vadisi olur :img-hyste:img-hyste
ya iyide o yaştaki bir adam denizden nasıl çıktı biraz mantıksız geliyor, gerçi senaristler ona bir kılıf bulurlar ama bence gereksiz olacak
al bendende okadar dediğim gibi korkmaya başladım :img-hyste:img-hyste
bide elif olursa tam olur bence başlarlarsa devamı gelir ondanda korktum kurtlar vadisinin yeni ismi hortlaklar vadisi olur :img-hyste:img-hyste
hani sağıroda diye bir dizi vardı izlemiyordum ama eleştirmenlerin yazısını görmüştüm ölenlerin hepsi son bölümde geri gelmiş, yeni sezonda elif, çakır, doğu, aslan amca, baron felan toplanıyorlarmış:img-hyste:img-hyste
hani sağıroda diye bir dizi vardı izlemiyordum ama eleştirmenlerin yazısını görmüştüm ölenlerin hepsi son bölümde geri gelmiş, yeni sezonda elif, çakır, doğu, aslan amca, baron felan toplanıyorlarmış:img-hyste:img-hyste
Agzinizdan yel alsin diyebilirmiyim. Saka falan ama korkutmayin beni. Eskimis yüzleri istemiyorum ben acikcasi yeni ve güzel yüzler olsun dizimizde.
beren saat olacağını sanmıyorum ama olursa fena olmaz hoş kız neden istemiyorsunki, ben tanınmamış biri olmasını isterim ama tanınmış kişilerden en hoşuda beren
yahu bereni yeterince gördük hatta görüyoruz artıık böö geldi tamam hoş kız güzel kız ama ben gııcık oluyom ona nedense bende anlamdım.başka biri olsun olcaksa bergüzar bıle olur ona bılee katlanırım.yada senınde dediğin giibi tanınmamış biri olsun.o kadar polat delisi değilim ama yine de yanında iyi birini görmek isterimm..bereın boyu kısa hemmm
juggerhaunt 21-05-08, 13:55 İhtiyarların benim gözümde önemli bi yeri kalmadı şu an...ilk başlarda bi gizemi vardı polat görüşcekmi kim bunlar kırmızı kitap ne...sora bi baktık polat kırmızı kitabı 2 sn yede okudu evlenmicem fln diye büyük yeminler etti kanı üzerine ee sonrası...sonra polat gitti res çekti ihtiyarlara ..zaten 2 3 kere gösterdiler ...diyosunuz doğu bey gelmesin ihtiyarlar yeter itiyarlar yeticekse neden böle yansıttılar bize onları...ileride ihtiyarlardan büyük bişe bekliyorum zaten doğu beyde gelirse diziye oda ihtiyarlardandır büyük ihtimalle ...
yahu bereni yeterince gördük hatta görüyoruz artıık böö geldi tamam hoş kız güzel kız ama ben gııcık oluyom ona nedense bende anlamdım.başka biri olsun olcaksa bergüzar bıle olur ona bılee katlanırım.yada senınde dediğin giibi tanınmamış biri olsun.o kadar polat delisi değilim ama yine de yanında iyi birini görmek isterimm..bereın boyu kısa hemmm
Tamam iste boydan uyarlar birbirine. Bizim ofis boyda fidan gibi degil zaten. Boydan kaybediyor garibim birde zayiflayinca...:img-hyste:img-hyste ama olsun harbi karizmatik duruyor bizim ofis boy
Tamam iste boydan uyarlar birbirine. Bizim ofis boyda fidan gibi degil zaten. Boydan kaybediyor garibim birde zayiflayinca...:img-hyste:img-hyste ama olsun harbi karizmatik duruyor bizim ofis boy
evt yürüyüşü hatrika kimbilir nekadar çaba harcadı bu yürüyüş için belkide doğuştan yetenek bu yürüyüş :img-hyste boyu eh idare eder tam ofis boyluk
_ZeynepSasmaz_ 21-05-08, 14:28 İhtiyarların benim gözümde önemli bi yeri kalmadı şu an...ilk başlarda bi gizemi vardı polat görüşcekmi kim bunlar kırmızı kitap ne...sora bi baktık polat kırmızı kitabı 2 sn yede okudu evlenmicem fln diye büyük yeminler etti kanı üzerine ee sonrası...sonra polat gitti res çekti ihtiyarlara ..zaten 2 3 kere gösterdiler ...diyosunuz doğu bey gelmesin ihtiyarlar yeter itiyarlar yeticekse neden böle yansıttılar bize onları...ileride ihtiyarlardan büyük bişe bekliyorum zaten doğu beyde gelirse diziye oda ihtiyarlardandır büyük ihtimalle ...
Katılmıyorum..
İhtiyarlar'ın karizması hala yerinde, Hakan ölünce zaten karizmaları iyicene arttı gözümde İhtiyarlar'ın..Çünkü onlar doğru bir hareket yapmasını istediler Polat'tan ama Polat isteklerini yapmadı. Hakan'ın erken ölümüne sebep olarak İhtiyarları haklı çıkardı Polat..
Hem Polat ihtiyarlara rest çektiyse bu ihtiyarlar'ın değil, Polat'ın sorunu bence..
Hem Polat'ın rest çekmesi de normal biraz.. Çünkü o İhtiyarlar'a göre biraz daha acemi, acemi taraflarının da işlenmesi lazım..
O yüzden ben Doğu Bey'e gerek görmüyorum.. Ama dediğin gibi gelirse zaten o da ihtiyarlardan olacaktır ama gerek yok bence..
O kürsüde oturan adamın karizması yeter,Doğu Bey'i bilmem kaçla çarpar..:)
Sadece daha çok işlenmeleri lazım dizide.. O da olur muhakkak..
Herşeyin bir zamanı var di mi ama..:)
İhtiyarların benim gözümde önemli bi yeri kalmadı şu an...ilk başlarda bi gizemi vardı polat görüşcekmi kim bunlar kırmızı kitap ne...sora bi baktık polat kırmızı kitabı 2 sn yede okudu evlenmicem fln diye büyük yeminler etti kanı üzerine ee sonrası...sonra polat gitti res çekti ihtiyarlara ..zaten 2 3 kere gösterdiler ...diyosunuz doğu bey gelmesin ihtiyarlar yeter itiyarlar yeticekse neden böle yansıttılar bize onları...ileride ihtiyarlardan büyük bişe bekliyorum zaten doğu beyde gelirse diziye oda ihtiyarlardandır büyük ihtimalle ...
Aynen ya ihtiyarlar çok etkisiz mi kalıyo yoksa senaristler bilerek mi yapıyolar acaba. Hele kırmızı kitap ne olay olmuştu dediğin gibi Polat 2 dakkada okudu kitapta tarih oldu. Neyse önemli değilde yani o kadar şaşalı bi şekilde giriş yaptılar bu konulara karakterlere devamını bekliyoruz.
_ZeynepSasmaz_ 21-05-08, 14:41 Katılmıyorum..
İhtiyarlar'ın karizması hala yerinde, Hakan ölünce zaten karizmaları iyicene arttı gözümde İhtiyarlar'ın..Çünkü onlar doğru bir hareket yapmasını istediler Polat'tan ama Polat isteklerini yapmadı. Hakan'ın erken ölümüne sebep olarak İhtiyarları haklı çıkardı Polat..
Hem Polat ihtiyarlara rest çektiyse bu ihtiyarlar'ın değil, Polat'ın sorunu bence..
Hem Polat'ın rest çekmesi de normal biraz.. Çünkü o İhtiyarlar'a göre biraz daha acemi, acemi taraflarının da işlenmesi lazım..
O yüzden ben Doğu Bey'e gerek görmüyorum.. Ama dediğin gibi gelirse zaten o da ihtiyarlardan olacaktır ama gerek yok bence..
O kürsüde oturan adamın karizması yeter,Doğu Bey'i bilmem kaçla çarpar..:)
Sadece daha çok işlenmeleri lazım dizide.. O da olur muhakkak..
Herşeyin bir zamanı var di mi ama..:)
Kesinlikle bilerek yapılıyor..:)
boyunun kısa olması dezavantaj değil, avantaj bence. malum polatın boyuda kısa. bereni beğensemde bende hiç bir yerde görmediğimiz yeni bir yüz olsun isterim. hem vadi sanat dünyasına yeni bir yetenek kazandırmış olur
_ZeynepSasmaz_ 21-05-08, 14:55 Ben asla tanıdık bir yüz istemiyorum..Yani tanıdıklara bakıyorum yok resmen, beğenmiyorum hiçbirini.. Çünkü önyargı istemeden oluşuyor.. Belki vadiye girerse daha farklı gözükür gözümüze o tanıdığımız kişi ama şuanki düşüncem tanıdık birisi olmasın..
Tanıdık biri gelmez belki..İnşallah öyle olur, daha kolay benimseriz..
Gamze kime geldi ya?Polat'a mı?Polat fragman boyunca yürüyor.Örgüt başkanını kim vuruyor acaba?Bence Polat bulucak ve Muro öldürücek.
juggerhaunt 21-05-08, 15:03 İhtiyarların karizması hala yerindeyse neden şaşalı birileriymiş gibi gösterilip 2 3 sahne gösterildi peki...ama ileride çok farklı olucak buna inanıyorum ihtiyarlar güzel bi geri dönüş yapacak...ihtiyarlar demiyoduki hakanı iskender öldürücek onun ifadesini verdirtme ..dedikleri aynen şuydu hakanı çok erken çıkarıyosun ve bunun sonucundada sadece iskenderi içeri attırrsın geri kalanlara dokunamazsın ...ihtiyarlar aynen bunu dedi ee neresi haklı oldu sadece hakan öldü ihtiyarların amacı kendilerininde dedii gibi iskenderi değil oluşumunu yok etmek iskender ölse onlar için ifade etmiyo yani...oluşumu önemli:good:
_ZeynepSasmaz_ 21-05-08, 15:12 İhtiyarların karizması hala yerindeyse neden şaşalı birileriymiş gibi gösterilip 2 3 sahne gösterildi peki...ama ileride çok farklı olucak buna inanıyorum ihtiyarlar güzel bi geri dönüş yapacak...ihtiyarlar demiyoduki hakanı iskender öldürücek onun ifadesini verdirtme ..dedikleri aynen şuydu hakanı çok erken çıkarıyosun ve bunun sonucundada sadece iskenderi içeri attırrsın geri kalanlara dokunamazsın ...ihtiyarlar aynen bunu dedi ee neresi haklı oldu sadece hakan öldü ihtiyarların amacı kendilerininde dedii gibi iskenderi değil oluşumunu yok etmek iskender ölse onlar için ifade etmiyo yani...oluşumu önemli:good:
Yine ihtiyarların haklı olduğunu görüyoruz bu durumda..
Sence haksızlar mı, bence haklılar ama Polat'ın iskender'e ayrıca kişisel düşmanlığı da var, onun oluşumunun hedefi olmasının yanında.. sevdiklerine zarar verdi vs.. O yüzden İhtiyarlar'ın sözünü dinlemek istemiyor.. Biraz fevri ve duygusal hareket etti..
Sebebi de dediğim gibi İskender'e ayriyetten kişisel düşmanlığı var..
İhtiyarlarsa haklılar..
Nitekim Polat zamanında Testere'ye de aynısını yapmıştı, Aslan'la papaz olmuştu.. İhtiyarlarla da ters düşebilir zaman zaman..
Ama ihtiyarlar doğru olanı söylüyor bence...
Sizi bilemem ama benim gözümde çok büyük karizmaları var..:)
İhtiyarların karizması hala yerindeyse neden şaşalı birileriymiş gibi gösterilip 2 3 sahne gösterildi peki...ama ileride çok farklı olucak buna inanıyorum ihtiyarlar güzel bi geri dönüş yapacak...ihtiyarlar demiyoduki hakanı iskender öldürücek onun ifadesini verdirtme ..dedikleri aynen şuydu hakanı çok erken çıkarıyosun ve bunun sonucundada sadece iskenderi içeri attırrsın geri kalanlara dokunamazsın ...ihtiyarlar aynen bunu dedi ee neresi haklı oldu sadece hakan öldü ihtiyarların amacı kendilerininde dedii gibi iskenderi değil oluşumunu yok etmek iskender ölse onlar için ifade etmiyo yani...oluşumu önemli:good:
Valla bana kalirsa karizmasida kalsin kendileride ben pek begenmedim onlari (sanki benim begenmem önemliymis gibi:img-hyste) geri gelmesinler pek fonktionlarini görmedigimden belkide gelmezlerse ben eksikliklerini hic hissetmem.
Zeynepcim bayan oyuncu tanimadik yüz olursa cok güzel olur haklisin. No name ile calisirlarsa daha bir güzel olur. Yeni bir yetenek kazandirirlar.
_ZeynepSasmaz_ 21-05-08, 15:15 Polat'la Jülide'nin bu kadar yakıştığı hiç gözüme batmamıştı..
Baksanıza ya çok yakışıyorlar..:):)
http://img161.imageshack.us/img161/7500/52694963da4.jpg (http://imageshack.us)
Yahu ne kadar çok benziyorlar bu resimde baksanıza..:)
Ama yanlış anlaşılmasın aşk yaşasınlar felan istemiyorum. Çünkü iş işten geçti.. Jülide kötü bir karakter olarak girdi bile diziye..:)Bu karakterle olmaz..
Ama Jülide'yi hiç oynamasaydı, olabilirdi bence..:):)
hekimoglu64 21-05-08, 15:16 herkese selamlar
bugün fazla giremedim.....ama yorumlarda
dogu bey ihtiyalrlar veberen saat ismi
gecmis....evet beren saatin ismi daha önce gecmis vadide
ama gelemsi ??????yani bilmioruzzz,ama ins o olur cünki benen cok tuba beren özlem olsun istyiorum......
zeynepcim Allah korusun jülimi
o may good no no iyki olmamsi cünki
pek güzelligi yokkk.....oyuncuklta orta yani süper degil
juggerhaunt 21-05-08, 15:33 Amanın jülide zehirler falan polatı müsil atar çayına falan :D sora polatı bırak ofisde görmeyi ayıptır sölemesi tu.. ten çıkamaz :img-hyste
hekimoglu64 21-05-08, 16:41 arkadaslar,yarinki bölümde
sizce murolar ordan nasil kurtulucak???
valla bu cok heyecan yapyor insada......
batiperlin 21-05-08, 16:43 arkadaslar,yarinki bölümde
sizce murolar ordan nasil kurtulucak???
valla bu cok heyecan yapyor insada......
valla nasil kurtulucak bilmiyorum ama heralde orada öldürdük zannedicek
örgüt ondan sonra gidicekler ölmedikleri ortaya cıkınca başkanı biri alıcak
bu polatta olabilir başkasıda zaten fragmanda belli oluyor adamı vuruyorlar
devamlı ya da oradan birşey olup uzaklaşıcaklar tm bilemicem adaş :=)
juggerhaunt 21-05-08, 16:44 Vala şöyle söyliyim 2 yada 3 ihtimal var...
1.muro mematiyle bulutu alıp saklanıp örgüt başkanını pusuya düşürücek
2.muro mematiyle bulutu içeri alıcak memati polatı arayıp başkanı alacaklar
3.muro mematileri içeri almıyacak bulutla memati kendi çabalarıyla kaçıp memati polatı araya bilir ...:icon_whis
Seninki(:::) 21-05-08, 16:51 herkese selamlar
bugün fazla giremedim.....ama yorumlarda
dogu bey ihtiyalrlar veberen saat ismi
gecmis....evet beren saatin ismi daha önce gecmis vadide
ama gelemsi ??????yani bilmioruzzz,ama ins o olur cünki benen cok tuba beren özlem olsun istyiorum......
zeynepcim Allah korusun jülimi
o may good no no iyki olmamsi cünki
pek güzelligi yokkk.....oyuncuklta orta yani süper degil
Berenin dizisi bitiyor zaten. Eger gelirse ve oysa yeni bayan karakter, yeni sezona kalir bu konu. Ben acikcasi yeni bir yuz olsun isterdim ama Benern geleceksede cok sevinirim...
Fragmani yeni izledim valla :D Gerci dizi yarin izlemesemde olurdu :D
Polat fragman boyunca bir evin icinden yürüyordu, iskenderin evi gibiydi ama sanmiyorum onun degildir herhalde. Birde bir hafta gecti ya gecenki bölümü unuttum nerdeyse sinavlar falan :D
Muro cikar bence kesin, ölme ihtimali yok diye düsünüyorum.
Hakan ölmedi diyenlerdendim ben, polat birde abdülheye gözün aydin diyince bir gülme tuttu beni :) Birde muronun baskani yakalamislar baya kursuna diziyorlardi, hak etti oda.
arkadaşlar bu noktaya önceden siz de değinmişsinizdir eminim kurtlar vadisini her har hafta izlemeye çalışıyorum ve severek izliyorum yalnız bu bölüm canımı çok sıkan bişey oldu o da çok sevdiğim hüsnü yalınkılıç(deli hüsnü:)) abimizin sesinin değişmiş olması muro ve hüsnünün sahneleri çıksın diye can atan ben geçen bölüm hüsnü sahnelerinden hiç zevk almadım hatta sıkıldım lütfen hüsnünün sesi geri gelsin lütfeeeeen ayrıca muro,çeto ve yıldırım arkadaş mükemmeeel bulut desen öylee hüsnü'de sesine kavuşsa eski mükemmelliği gelecek...iyi akşamlar...
arkadaşlar bu noktaya önceden siz de değinmişsinizdir eminim kurtlar vadisini her har hafta izlemeye çalışıyorum ve severek izliyorum yalnız bu bölüm canımı çok sıkan bişey oldu o da çok sevdiğim hüsnü yalınkılıç(deli hüsnü:)) abimizin sesinin değişmiş olması muro ve hüsnünün sahneleri çıksın diye can atan ben geçen bölüm hüsnü sahnelerinden hiç zevk almadım hatta sıkıldım lütfen hüsnünün sesi geri gelsin lütfeeeeen ayrıca muro,çeto ve yıldırım arkadaş mükemmeeel bulut desen öylee hüsnü'de sesine kavuşsa eski mükemmelliği gelecek...iyi akşamlar...
çok .çok haklısn hüsnünün sesini geri versinler yahu gıcık oldum .o eski ses tamamen hüsnü ile bütünlleşmiş meğersem.biz farkına varamamışız .kaybedınce analdık:img-cray:.
fırat-tugce 21-05-08, 20:17 örgüt başkanı ölsün bundan en mutlu ben olurum:img-hyste
Seyma_BJK haklısın evet,hüsnünün sesi iğrençti
NOT:Tarkan tüzmen (alper)sahnelerini biraz daha çoğaltamasmınız:happy0064
Muro çıkar kesın ordan dıe düşünüyorum:)
Bu kadar muro sevenını karşısına almaz pana film herhalde die düşünüyorum:img-wink:
hekimoglu64 22-05-08, 09:30 herkese iyi günler flash flas flas
yeni sezonda hakan karsimizda yine
yani hakan ölmedi.......
zaten polat abdülheye söz verdi hakani
öldürmesi icin,zaten ölüsünüdüne göstermediler
hadi öldü madem ceketini felan göstertebilirlerdi......
herkese iyi günler flash flas flas
yani hakan ölmedi.......
Vay be demek ölmedi. Demekki yeni sezonda öyle birsey yapacakki polata cok faydali olacak. Belki bu sayede tekrar takima girer. Hani sen demistinya hakan ekibe tekrar girebilir diye. OZaman abdül ile hakanin cekismelerini görmek isterim. Arkadasin hakan konusunda yanilmamis yani:img-wink:
hekimoglu64 22-05-08, 09:36 arkadaslar hakan ölmemis
zaten hakan farkindamisiniz,iskonun birseyler
yapacagini anlamsiti mimklerini dikatel aldiyasniz hakan olayi
analyip bir sekilde kacti cnki brdaha hakanla ilgi birsey göstertmediler
hakan yasiyor malesef yeni sezonda bizlerle ölümü abdülheyin elinden olacakmis......
Vay be demek ölmedi. Demekki yeni sezonda öyle birsey yapacakki polata cok faydali olacak. Belki bu sayede tekrar takima girer. Hani sen demistinya hakan ekibe tekrar girebilir diye. OZaman abdül ile hakanin cekismelerini görmek isterim. Arkadasin hakan konusunda yanilmamis yani:img-wink:
ekibe girme ihtimali olmayabilrimsi
artik bizim senaristler durmadan senaroy degisikliigi
yapiyor hakan ölecek ya ölesi lazimmm abdülhey öldürecek....neyse ben kactim
bir kac saat sora gelirim islerim var arkadaslar tüyoyu vermek icin girmisitimbye
Hakan'ın ölmemesi gerçekten çok saçma olur. Bu kadarına yuh derim artık. Bence öldü. Diriltmeye ne gerek var anlamadım ki bak moralim bozuldu şimdi umarım böyle bi saçmalık yapmazlar.
Daha yenilikçi olmalarını beklerdim açıkçası:(
bu akşam dizimizn yenı bölümü var sabırsızlıkla beklıyorum dıyebılırm.
öncelıkle başkanı vuran polat değil .polatın yürdüğü yer ile başkanın vurulma sahnesi arasında bağlantı kurulmuş gibi gösteriliyor ama.silahlara dikkat edrsınız polatın elınde uzun namlulu bır tabanca var başkanı öldürenın ıse normal bir tabanca vardı. becnce başkanı polat öldürmüyor. bu arada hakaının ölmediği söylenıyor .buna bende katılıyorum .hala yaşıyor hakan ve belkıde onun sayeseinde öğrenıyor polat iskenderin yerini.o ev iskenderın evıne benzıyor çünkü.
ama en büyük süprizi bence muro .bakalım bu akşam neler yapacak bizleree.
juggerhaunt 22-05-08, 10:49 Arkadaşlar biraz mantık çerçevesi içinde düşünelim ...hakan nası ölmedi diyorsunuz hala şaşırıyorum polat odaya girdiğinde hakanın yerde cesedini gördükü yüzündeki ifade ve el hareketlerinden belli oldu cesedi niye göstermediler tabikide rütükden dolayı işkence sahnelerine laf eden rtük düşünsenize yerde kanlar içinde yatan bi adama nasıl izin verir her tarafı dağılmış birisini göstermeye nasıl izin verir sora abdül geldi o da hakanın öldüğünü kanıtladı.....:good:
senaristlerde karar versinler hakanın gelecek sezon gelmesi neyi değiştirecek tamam ölüsünü göstermediler ama artık onun geri gelmeside bizi pek memnun etmez
Arkadaşlar biraz mantık çerçevesi içinde düşünelim ...hakan nası ölmedi diyorsunuz hala şaşırıyorum polat odaya girdiğinde hakanın yerde cesedini gördükü yüzündeki ifade ve el hareketlerinden belli oldu cesedi niye göstermediler tabikide rütükden dolayı işkence sahnelerine laf eden rtük düşünsenize yerde kanlar içinde yatan bi adama nasıl izin verir her tarafı dağılmış birisini göstermeye nasıl izin verir sora abdül geldi o da hakanın öldüğünü kanıtladı.....:good:
evt bencede hakanın ölmemiş olması saçma olur
polatın yüz irfadesindede belliydi dediği gibi
abdüleyde zaten öldüğünün bi ispatı e daha ne bu senaristlere ne oluyo yaaa anlamıyorum :img-hyste
evt bencede hakanın ölmemiş olması saçma olur
polatın yüz irfadesindede belliydi dediği gibi
abdüleyde zaten öldüğünün bi ispatı e daha ne bu senaristlere ne oluyo yaaa anlamıyorum :img-hyste
Belkide orada baska birisi vardi olamazmi? Bana sorarsaniz hakan yasiyor olabilir. Nedense ölüsü tam olarak islenmedi. Jenerikte adi varsa yasiyordur.
Belkide orada baska birisi vardi olamazmi? Bana sorarsaniz hakan yasiyor olabilir. Nedense ölüsü tam olarak islenmedi. Jenerikte adi varsa yasiyordur.
kim olabilir ki orda . Milletvekilleri kapıyı kitledi çıktı. hakan orda yalnız kaldı. Bazı arkadaşlar diyo Hakan anladı bişey olacağını kaçtı. İyide anlamış olması kurtulacağı anlamına gelmiyo. Eli kolu bağlı adam saniyeler içinde nasıl çıksın ordan. Ki zaten buna gerek yok. Çünkü ihtiyarlarla Polat'ın son konuşmaısnı hatırlayın. Yani Hakan olmazsa olmz biri değil. Polat İskender'i başka yollara da çökertebilir. Bu saatten sonra Hakan'ın yaşamasına gerek yok. Ay bana o kadar saçma geldiki resmen gıcık oldum bak şimdi:icon_whis
Neyse bakalım hekimoğlu yinede sağol tüyolar için hep doğru çıkıyolar ama ilk defa bi tüyonun çıkmamasını istiyorum. Umarım böyle bişey yapmazlar. :good:
juggerhaunt 22-05-08, 11:30 Belkide orada baska birisi vardi olamazmi? Bana sorarsaniz hakan yasiyor olabilir. Nedense ölüsü tam olarak islenmedi. Jenerikte adi varsa yasiyordur.
Ne demek başkası olabilir tekrar izle o sahneyi istersen arkadaşım abdül polata dio abi hakan nerde polat hakanı gösteriyo al istediğin oldu diye :good:...Ya hala diyosunuz neden ölüsü gösterilmedi RTÜKDEN DOLAYI.....
Ne demek başkası olabilir tekrar izle o sahneyi istersen arkadaşım abdül polata dio abi hakan nerde polat hakanı gösteriyo al istediğin oldu diye :good:...Ya hala diyosunuz neden ölüsü gösterilmedi RTÜKDEN DOLAYI.....
Arkadasim tamam kizma öldüyse öldü yanlis anlamayin ama denize düsenden umudunuz varda bombadan kurtulandan umudunuz yokmu. Madem agzi yüzü dagilmis bir hakani rtük göstermedi polat nerden bildi? Bir nevi tahmin benimkiside. Olamazmi yani kvp den bahsediyoruz. Polat yerin altinda kalip nasil kurtulduysa burnu bile kanamadan hakani da o sekilde kurtarir senaristler.
hekimoglu64 22-05-08, 12:10 arkadaslar burda bosuna tartismayin cünki
hakan yasiyormus arkadasmin tüyosudur......yeni
sezonda bizlerle.....neyse bu aksamki bölüme gelrisek
polat örgüt baskanini nasil yakaldi nerde yakaldi acaba
ya cok karisIk bir bölüme benzyor.....
mematinin söyledigi türküyü
isteyenelr özel mesaj atsin yollayayimm...
arkadaslar burda bosuna tartismayin cünki
hakan yasiyormus arkadasmin tüyosudur......yeni
sezonda bizlerle.....neyse bu aksamki bölüme gelrisek
polat örgüt baskanini nasil yakaldi nerde yakaldi acaba
ya cok karisIk bir bölüme benzyor.....
Murocum sagolsun yardim etmistir ofis boycuma. :img-hyste:img-hyste aklima geldi simdi birde muro sarki söylüyormus sorguda baskan konussun diye. lilililili örgüt baskanida bagiriyormus öldürün beniii öldürün beniii:img-hyste
hekimoglu64 22-05-08, 12:17 Murocum sagolsun yardim etmistir ofis boycuma. :img-hyste:img-hyste aklima geldi simdi birde muro sarki söylüyormus sorguda baskan konussun diye. lilililili örgüt baskanida bagiriyormus öldürün beniii öldürün beniii:img-hyste
hahhaha ya sorma nasil kurtuldu bunlar
ya cok merak ediyorum aksam olmaz artik:)
o lilyilyilyiylyilyi repligi artik baydi cünki ilk yaptiginda
güzeldi cünki o zaman orjinaldi farkindamsiniz bilme eskis
kadar iyde yapamior artik muro o repligi yapay oluyor yani
_ZeynepSasmaz_ 22-05-08, 12:21 Muro mümkünse artık "lilililililiililililililiil" demesin ve şarkı da söylemesin..
Çünkü fazlası abartı oluyor.. Sırf tuttu diye zoraki yapıldığı çok belli oluyor.. Herşeyi tadında bırakmak lazım, komediyi de fazla abartmamak lazım..
Benim Muro'nun hikayesini izlemek daha çok hoşuma gidiyor, taklitlerinden ve şarkılarından ziyade...
hekimoglu64 22-05-08, 12:26 Muro mümkünse artık "lilililililiililililililiil" demesin ve şarkı da söylemesin..
Çünkü fazlası abartı oluyor.. Sırf tuttu diye zoraki yapıldığı çok belli oluyor.. Herşeyi tadında bırakmak lazım, komediyi de fazla abartmamak lazım..
Benim Muro'nun hikayesini izlemek daha çok hoşuma gidiyor, taklitlerinden ve şarkılarından ziyade...
zeynepcim katilyiorum
sana cok yapmacik oluyor muro o repligi
yapinca evet tutu diye durmadan yapilmaz
ama suc senaristlerin
_ZeynepSasmaz_ 22-05-08, 12:28 zeynepcim katilyiorum
sana cok yapmacik oluyor muro o repligi
yapinca evet tutu diye durmadan yapilmaz
ama suc senaristlerin
Ortada suç felan yok yani.:)
Sadece abartı var.. Onu dengelesinler yeter..Komedisi olsun ama ,komedi yönü işlevinin önüne geçmesin Muro'nun o kadar..
juggerhaunt 22-05-08, 12:35 Hakan yaşıyorsa oha derim artık diziyi iyice pempe diziye çevirmiş olurlar eğer öyle olursa ...adamın boyu kadar füze attılar ve oradan canlı çıkacak polatın gördüğü ve söyledikleride şaşırtmaca olacak yani acaip saçma olur bizim bu konuyu tartışmamamız lazm bile her tüyoyo tutcak diye bir şey yok kendinizi şartlamayın hakan yaşıyo diye görüceksiniz zamanla....
hekimoglu64 22-05-08, 12:40 Hakan yaşıyorsa oha derim artık diziyi iyice pempe diziye çevirmiş olurlar eğer öyle olursa ...adamın boyu kadar füze attılar ve oradan canlı çıkacak polatın gördüğü ve söyledikleride şaşırtmaca olacak yani acaip saçma olur bizim bu konuyu tartışmamamız lazm bile her tüyoyo tutcak diye bir şey yok kendinizi şartlamayın hakan yaşıyo diye görüceksiniz zamanla....
bekleyelim ve görelim ama nedense bana
bu tüyo tutacak gibi geliyor haaa eger jenerikten
ismi silinrise o zaman derim tüyo tutmadi diye ama
bence yasiyor.....
juggerhaunt 22-05-08, 12:45 Bence jenerikden ismini silmezlerse zaten anlarız geliceğini....... o zaman silerler eğer geliceği varsada sora tekrar koyarlar :icon_whis
zeynep şaşmazcım canımcım öle deme ya muro güzel yapıyor ama tabi çok yapmamak şartıyla elbette. ama muro komiksin sen ya komiksin :img-hyste:img-hyste
abdullah_54 22-05-08, 12:58 Hakan'ın yaşamasının ne önemi varki,yaşasa ne olacak ha bence %100 öldü eğer yaşasa ve ifade verse iskender şutlanmış olacak tabiiki bu daha erken olduğu için hakanın ölmesi gerekti aslında bu karakter niye bu kadar büyütüldü ve bunca zaman dizide yer işgal etti hiç anlamadım...
Doğu Bey gelirse çok iyi olur dün akşam eski bölümleri izliyordum polatla olan konuşmasında "Kurtlar Vadisi Operasyonu bizzat benim projemdir" diyerek dikkatimi çekmişti o da belki ihtiyarlardandır karizmatik bir karakterdi bence gelse iyi olur hem ben onun yaşıyor olma ihtimalini saçma bulmuyorum ama hakanın yaşaması saçma polat abdülhey'e orada işaret etti gösterdi yani tabii bir arkadaşında dediği gibi rtük engeli hem o kadar kısa bir arada nasıl kaçabilir oradan bence imkansız ama tabii burası kurtlar vadisi...
hekimoglu64 22-05-08, 13:01 Hakan'ın yaşamasının ne önemi varki,yaşasa ne olacak ha bence %100 öldü eğer yaşasa ve ifade verse iskender şutlanmış olacak tabiiki bu daha erken olduğu için hakanın ölmesi gerekti aslında bu karakter niye bu kadar büyütüldü ve bunca zaman dizide yer işgal etti hiç anlamadım...
Doğu Bey gelirse çok iyi olur dün akşam eski bölümleri izliyordum polatla olan konuşmasında "Kurtlar Vadisi Operasyonu bizzat benim projemdir" diyerek dikkatimi çekmişti o da belki ihtiyarlardandır karizmatik bir karakterdi bence gelse iyi olur hem ben onun yaşıyor olma ihtimalini saçma bulmuyorum ama hakanın yaşaması saçma polat abdülhey'e orada işaret etti gösterdi yani tabii bir arkadaşında dediği gibi rtük engeli hem o kadar kısa bir arada nasıl kaçabilir oradan bence imkansız ama tabii burası kurtlar vadisi...
evet burasi kurtlar vadisi
hakany asiyor diyorumben bu tüyo
cikacak diyorum .....bende dogu beyin
ölmemsine sacma diyorum nasil onun ölüsü
gösterilmedi,hakainikide....hempolat abdüle söz verdi hakn abdülün
yeni sezonda hakan olacak %100
_ZeynepSasmaz_ 22-05-08, 13:09 Burası Kurtlar Vadisi diye o zaman tüm olmazlar olsun..:)
Ne de olsa "Burası Kurtlar Vadisi" bahanemiz var..:)
Doğu Bey eğer hortılacaksa, varsın eskilerden gerekli olan tüm karakterler hortlasın..::):):)
hekimoglu64 22-05-08, 13:12 Burası Kurtlar Vadisi diye o zaman tüm olmazlar olsun..:)
Ne de olsa "Burası Kurtlar Vadisi" bahanemiz var..:)
Doğu Bey eğer hortılacaksa, varsın eskilerden gerekli olan tüm karakterler hortlasın..::):):)
katilyiorum:good:
o zaman elifte hortlasin bir zahmet
hem esfanemiz yeniden olmus olur
katilyiorum:good:
o zaman elifte hortlasin bir zahmet
hem esfanemiz yeniden olmus olur
hakanim gelsin elif gelmesin. o eskidi artik bosuna efsane olmadi. ya birsey diycem ama kizmayin iskomuda öldürmesinler ya adam tam kendi capinda antika.:img-hyste
hımmmm ilginç bir tüyo hakan yaşayabilir. bence mantıksız değil çünkü adam anlamıştı olacakları ve sandalyede sadece elleri bağlıydı yani sandalyeyle birlikte odadan çıkmış olabilir, ihtiyarların bir adamıda ordan uzaklaştırmış olabilir, ölende kapıdaki güvenliklerden biri olabilir. hakanı yaşatacaklarsa mutlaka onun üzerine bir hikaye oturtacaklardır, kimbilir polatın ekibine katılabilir .
her neyse bu herkesin hortlaması hoş olmaz heralde.
ben en çok yeni partneri merak ediyorum , kim gelecek, ne zaman gelecek, aşk olacakmı aşk:img-wink:
hımmmm ilginç bir tüyo hakan yaşayabilir. bence mantıksız değil çünkü adam anlamıştı olacakları ve sandalyede sadece elleri bağlıydı yani sandalyeyle birlikte odadan çıkmış olabilir, ihtiyarların bir adamıda ordan uzaklaştırmış olabilir, ölende kapıdaki güvenliklerden biri olabilir. hakanı yaşatacaklarsa mutlaka onun üzerine bir hikaye oturtacaklardır, kimbilir polatın ekibine katılabilir .
ben en çok yeni partneri merak ediyorum , kim gelecek, ne zaman gelecek, aşk olacakmı aşk:img-wink:
hakaanim da ne hakanmis ya tüyo tutarda yeni sezon gelirse iskodan daha cok yasamis olacak. ama abdülün onu öldürmesini degilde iskence etmesini isterim.
_ZeynepSasmaz_ 22-05-08, 14:16 hımmmm ilginç bir tüyo hakan yaşayabilir. bence mantıksız değil çünkü adam anlamıştı olacakları ve sandalyede sadece elleri bağlıydı yani sandalyeyle birlikte odadan çıkmış olabilir, ihtiyarların bir adamıda ordan uzaklaştırmış olabilir, ölende kapıdaki güvenliklerden biri olabilir. hakanı yaşatacaklarsa mutlaka onun üzerine bir hikaye oturtacaklardır, kimbilir polatın ekibine katılabilir .
Bir gönül rahatlığıyla Polat'ın yeni aşkını izleyemedik..
Hep bekledik..Ben süre koydum..
Yeni sezonda da uzatılırsa isyan bayrağını çekeceğim:):)
Bir gönül rahatlığıyla Polat'ın yeni aşkını izleyemedik..
Hep bekledik..Ben süre koydum..
Yeni sezonda da uzatılırsa isyan bayrağını çekeceğim:):)
Zeynepcim ipini koparan eylem yapiyorya bizde hatirla sevgilideki gibi toplanip yürüyüs yapalim hem spor olur ayalarimiz acilir:img-hyste:img-hyste
arkadaşlarrr inanmıyorum bu nasıl fragman (yeni izledimde :img-hyste:img-hyste) sadece ve sadece bizim ofis boy gözüküyor süper yürüyor yaa inanmıyorum sanırım ben aşık oldum :img-hyste:img-hyste nese sadece fragmanda yürüyüşünü gördüm bide o pisliği biri vuruyor tabi ellerine sağlıkta acaba kim vuruyor :icon_sorr bu arada bizimkileri görmedim durun gördüm muro ve iki kafadarını sığınakta iki büklümlerr :img-hyste:img-hyste az kaldı bölüme hayde iiyi seyirler byebye
_ZeynepSasmaz_ 22-05-08, 14:34 Polat'a niye ofis boy diyorsunuz.. Artık ofise uğradığı bile yok:)Hep dışarda adamcağız..:)
Bence Polat'a "yalnız kovboy" lakabı daha çok yakışır..:img-hyste
hekimoglu64 22-05-08, 14:39 Polat'a niye ofis boy diyorsunuz.. Artık ofise uğradığı bile yok:)Hep dışarda adamcağız..:)
Bence Polat'a "yalnız kovboy" lakabı daha çok yakışır..:img-hyste
puhahahhahah süperdi zeyno:good:
yanlisz kovboy ahhahahahhahahhah
offf ya bu dizi mezarlıktan adam geri getirme yerimi ölenlar bir şekilde geri geliyor o zaman diyelimki aslan beyde gelsin polatın anneside gelsin erhanın dayısı vardı oda geri gelsin:img-hyste kurtlar vadisi değil büyücüler vadisine dönecek bu gidişle
abdullah_54 22-05-08, 14:50 offf ya bu dizi mezarlıktan adam geri getirme yerimi ölenlar bir şekilde geri geliyor o zaman diyelimki aslan beyde gelsin polatın anneside gelsin erhanın dayısı vardı oda geri gelsin:img-hyste kurtlar vadisi değil büyücüler vadisine dönecek bu gidişle
Bahsettiğiniz kişiler için öldü denildi mezarları gösterildi biz ölümleri muamma olan kişileri söylüyoruz ama tabii karizmatik bir karakter yaratılmış olsaydı izleyici doğu bey'i aramazdı polatın arada bir gidip devlet meselelerini konuşacağı bir karakter yaratmadılar bu bir eksiklik ve izleyici de bu eksikliğin farkında aynı polata bir aşk gerektiğini anladığı gibi =)
_ZeynepSasmaz_ 22-05-08, 14:56 Doğu Bey'i aramıyorum..
Kürsüdeki adam karizmasıyla Doğu Bey'i onla çarpar..
Doğu Bey gelse ihtiyarlar gibi işlenmezse onu da kimse istemez, karizması gitte der..:)
Ben Polat'ın naibinden memnunun.. Doğu Bey'e gerek yok ..
Gerçekten gerek varsa, gelir..:)
Bahsettiğiniz kişiler için öldü denildi mezarları gösterildi biz ölümleri muamma olan kişileri söylüyoruz ama tabii karizmatik bir karakter yaratılmış olsaydı izleyici doğu bey'i aramazdı polatın arada bir gidip devlet meselelerini konuşacağı bir karakter yaratmadılar bu bir eksiklik ve izleyici de bu eksikliğin farkında aynı polata bir aşk gerektiğini anladığı gibi =)
doğu beyin gelmesini bende isterim çünkü polata onun gibi bir destek kuvvet lazım uzun zamandır bunun eksikliğini çekiyor dizi . hakanın ölüsü gösterilmedi ama geri gelmesinede gerek yok eli ayağı bağlı ve saniyeler içinde nasıl çıktı o odadan ben istemem hakanın geri gelmesini
abdullah_54 22-05-08, 15:29 Doğu Bey'i aramıyorum..
Kürsüdeki adam karizmasıyla Doğu Bey'i onla çarpar..
Doğu Bey gelse ihtiyarlar gibi işlenmezse onu da kimse istemez, karizması gitte der..:)
Ben Polat'ın naibinden memnunun.. Doğu Bey'e gerek yok ..
Gerçekten gerek varsa, gelir..:)
Valla ben kürsüdeki adamın dizide kaç dakika göründüğünün bile hesabını yapamamki karizmasıyla Doğu Bey'i kaçla çarptığının hesabını yapayım.Ne ismi ne cismi var sadece kürsüdeki adam ihtiyarlar da var ama neredeler ne kendileri var ne de faaliyetleri?
Aslında mesele Doğu Bey değil ki,mesele polatın yanında olabilecek bir fikir danışmanı eksikliği.Kurtlar Vadisinde ilk başta Aslan Bey'di o ölünce Doğu Bey geldi.O gidince kim geldi,hiç kimse ama senin dediğine göre kürsüdeki adam gelmiş polatın ona bir kere rest çekmesinden başka birşeyini gördükmü hayır demekki dizideki onca eksiklikten biri de buymuş,dizinin diğer eksikliklerini
yazmaya ne benim zamanım yeter ne de forumu takip eden okuyucuların zamanı yeter o yüzden değinmiyorum bile...
_ZeynepSasmaz_ 22-05-08, 15:39 Valla ben kürsüdeki adamın dizide kaç dakika göründüğünün bile hesabını yapamamki karizmasıyla Doğu Bey'i kaçla çarptığının hesabını yapayım.Ne ismi ne cismi var sadece kürsüdeki adam ihtiyarlar da var ama neredeler ne kendileri var ne de faaliyetleri?
Aslında mesele Doğu Bey değil ki,mesele polatın yanında olabilecek bir fikir danışmanı eksikliği.Kurtlar Vadisinde ilk başta Aslan Bey'di o ölünce Doğu Bey geldi.O gidince kim geldi,hiç kimse ama senin dediğine göre kürsüdeki adam gelmiş polatın ona bir kere rest çekmesinden başka birşeyini gördükmü hayır demekki dizideki onca eksiklikten biri de buymuş,dizinin diğer eksikliklerini
yazmaya ne benim zamanım yeter ne de forumu takip eden okuyucuların zamanı yeter o yüzden değinmiyorum bile...
Haklısın da eksiklik Doğu Bey değil..Polat'ın danışma senaryolarının olmaması..
Yani danışacak birine ihtiyacı varsa, ihtiyarlara başvurabilir..
Doğu Bey'de olup ta ihtiyarda olmayan nedir?Polat rest çekti ama Aslan'a da Doğuya'da çekti zamanında.. İhtiyarlarla da aynı işlevde aslında onlara danışılabilir de..
Dediğiniz gibi işlenilmediği için onları tanımıyoruz..
Ben de diyorum ki Doğu Bey geleceğine ona yükleyecekleri işlevi ihtiyarlara yüklerler olur biter, bir daha ölüyü hortlatmaya ne hacet..:) Üstelik bir de kılıf uyduracaklar da bilmemne..:)
N.Şaşmazfan 22-05-08, 16:00 dogu bey konusu başlığa hakim.ama benim aklım fragmandakı Polatın yürüyüşünde.nereye gidiyor öyle.ay yoksa iskodan kurtuluyoruz mu.umarım onu çabuk öldürmez.onun kolay ölmesini istemiyorum.mematiye olanlardan sonra böyle düşünmem garip olmaz sanırım.örgüt başkanına da ateş ediyorlar.ama polatın olduğunu sanmıyorum.Pusu yine süper 1 bölümle geliyor...
herkese iyi günler flash flas flas
yani hakan ölmedi.......
Evet bende suphelenmistim acabami diye,kuskularim vardi,sen soyleyince rahatladim,tesekkurler:good: her halde hakan tek kolla cikar polatin karsisina:icon_whis
Zaten hakan oyle kolay kolay olmemeli,belkide daha uzun bir sure hic oldurmezler:img-pilot
juggerhaunt 22-05-08, 17:36 Doğu beyi gerçekdende arıyoruz bu bölümlerde neden dicekseniz ihtiyarlar arka planda taki senaristler onların üzerine senaryolar yazana kadar böyle devam edicekdir...Hadi ihtiyarlar çok ii işler yapmaya başladı bence eski diziden de birilerinin gelmesi onların o duruşları konuşmaları ayrı bi tat katar diziye (abidin , doğu bey gibi )...
aslında vadi pusu olarak başladığından bu yana eksikliği olan bir konuydu polatın yanında olan zor zamanında gerek fikir gerek ekip olarak destek ollması gereken biri olmalıydı doğu beyin gelmesi iyi olacaktır.
keza hüsnü bey ilginç bir karakter olsada tuncay bey ve abidinin birlikte oldukları replikleri daha ilginçti o yüzden kesinlikle abidin tekrar vadiye gelmeli
hekimoglu64 22-05-08, 20:30 arkadaslar galiba arkadsimin verdigi tüyo sezon öncesi cikacak
dedi ya ya sezon öncesi gelebilir kiz diye yada sezon sonrasi diye
hadu bkalaim iki hafta daha bekleyelim geliyor bayan oyuncu hatta ne demistim
baan oyuncu haric baska bayanlarda gelecek demitstim azz kaldi ask geliyor:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hakansinyalleri
verildi evet arkadaslar hakan yasiyor......yeni sezonda bizlerle
iyi seyirler bybye
hekimoglu64 22-05-08, 20:50 yine yanilmadim
yineyavas bölüm
ya panafilm olmuyor ama ya uykumuz geliyor valla cok snirolmaya
basladim o kadar bos sahneler varki pessssssss kiniyorum ya kiniyoruuummmmmmm
nerde eski vadi nerde simdiki vadi bu kadarda bos sahneler gereksiz
sahneler olmaz ya yeterrrrrr.....
hekimoglu64 22-05-08, 21:04 iyiki hüsnü muro var yoksayap yavas
bölüm onlarin sayesinde yine gülüyorzda biraz neseli oluyor
ama ben aksiyon istiyorum yaww........bu aradahüsnünün
sesi geri gelmis:img-hystecok sükür neydi o gecen haftaki ses:img-hyste
mesela sultanin polata cay getirme
sahnleri olsun gamzeyle polatin konusma sahnelri olsun acayip
gereksiz acayipppppbu bölümü simdilk begenemdim
ins son sahnelri iyi olur.......
GÜL GÜZELİ 22-05-08, 21:12 arkadaslar galiba arkadsimin verdigi tüyo sezon öncesi cikacak
dedi ya ya sezon öncesi gelebilir kiz diye yada sezon sonrasi diye
hadu bkalaim iki hafta daha bekleyelim geliyor bayan oyuncu hatta ne demistim
baan oyuncu haric baska bayanlarda gelecek demitstim azz kaldi ask geliyor:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hakansinyalleri
verildi evet arkadaslar hakan yasiyor......yeni sezonda bizlerle
iyi seyirler bybye
Alicim(Aliydi dimi adın:D) benım normalde bu yazdıklarına sevinmem gerek dimi:icon_whisPeki neden sevinemiyorum baygınlık geldigi içinmi dersin:icon_whis Hala gelme muhabbeti var ama ne gelen var ne giden valla içimdeki heyecan gitti resmen:) bu arada bayanlar demişsin o bayanlar ne için yada kimler için uff ortalık karıştırmaya gelmezler umarım dizi yeterince karışık zaten...
hekimoglu64 22-05-08, 21:28 sezon öncesi ölecekler olacak demistim
kemla gitti.sira yildizda........sonra baskan sanirim....
sonra isko ama siko bu sezon ölmez sanirim ama sezon finali müthis olacakkk
Alicim(Aliydi dimi adın:D) benım normalde bu yazdıklarına sevinmem gerek dimi:icon_whisPeki neden sevinemiyorum baygınlık geldigi içinmi dersin:icon_whis Hala gelme muhabbeti var ama ne gelen var ne giden valla içimdeki heyecan gitti resmen:) bu arada bayanlar demişsin o bayanlar ne için yada kimler için uff ortalık karıştırmaya gelmezler umarım dizi yeterince karışık zaten...
bayanlar ayinin firamsinda calsiacaklar
hekimoglu64 22-05-08, 21:36 dizide ölen ölene valla
kemla baskan yildiz hadi hayirlisi bakalim
yildiz bu bölümde ölecekmis yoksa yemeklerimi
degistirecekk....
gercektenmi Ali.. hakan yasiyormu yani..
Allah Allah.. sasirdiimm!!!
yine super bir bolumdu... ayy sezon finalinede az kaldi yaa olamaz..offf bekle simdi..
neyse insallah cok heycanli yerde bitmezde bizde 3 ay fitik olmayiz..
polatın ılk sahnelerdekı halıne acıdım yaa adamın adamlarından haberı yok mematının orda oldugunu bulutla oldugunu anladıgında fılan saskın halı superdı:)
ıskender tam psıko yaa bu adam ölmelı yoksa kurtulus yok.. yıldıza basın sagolsun deyıp sarılıyo bırde.. yıldız gıbı kardes, ıncı gıbı eş dusman basına yaw..
mematı-omer baba sahnesını begendım.. mematı-tuncay sahnesıne bayıldım:) bırde dıyor ya 2004 teyız hala gucluyuz guzelız dıye:) mematının sonunda gamze ve bulut olayını ogrenemsıde ıyı oldu...bakalım bunun ıntıkamını nasıl alcak sonucta kendıde dedı gamzeye tutulmus..
muronun tekrardan orgute dönmesını ıstemem bız polata yakınlassın dedıkce adam ıcın orgute dogru gıdıyor yaw..
son sahne guzeldı de polat oyle tek basına yıldızla gıtmesın ıskenderın yanına ne olur ne olmazz..
poalt-abdulhey-mematı sahnesıde ıyıydı polat ustune gıttı onların ama onlarında artık bır toparlanmaıs lazımdı ıyı oldu..
Kadir_Reis 22-05-08, 22:22 Bu Haloyu Hala Niye Dizide Anlayamadım Ben Polat Nerden Biliyor Muron'un Saklandıgı Yerini yani eski tadı alamıyorum kurtlarvadisi pusudan
fırat-tugce 22-05-08, 22:32 ayy ne bölümdü :img-hysteama yha
haloya yapılan süprize bittim:)
yıldızın öldürüldüğü sahneyı zevklel izeyeceğim ben sadistmiyim:img-hyste
dizide büütün yıldızlar temızlenıyor
Ayının şirketi güzellık yarışmasına dönecek:img-wink:
Muro bir bilmecem var çocuklar haydı sor sorr:img-hyste
ben daha 4 gn bekleyemıyorum üç ayda kesın bende fıtık olurum:img-cray:
yalcinersonmez 22-05-08, 22:33 Bölüm ii başladı hareketliydi bi yandan çatışma aksiyon bi yandanda mizah :D
Polatda bu bölüm ne zamandır kaybettiği formunu geri kazandı. Memati ve Bulutada artislik yaptı. 2 ortak ayağımın altında dolaşmayın diye.
Çatışma dvm ederken Muro-Çeto-Yıldırım üçlüsünün diyalogları güzeldi çatışmadaki aksiyonun yanında bunların replikleri ii gitti :)
dikkat ettimde kaç bölümdür RTÜK korkusundan adam gibi birini zevkle öldüremiyodu dizide kimse.. ama bu bölüm baya açılmışlardı rahat vuruyolardı adamları... Mesela Polat Başkanı alırken adamının kafasına sıkması fln. güzeldi..
Çatışma sona erip herkes gittikten sonra Murolar yukarı çıktı Muronun tilkinin dönüp dolaşıp döneceği yer kürkçü dükanır atasözüne uydurma yapmasını çok beğendim. Nanet olası burjuva özentisi tilki :img-hyste:img-hyste
Polat Abdülhey ve Mematiye konuştu mematinin kafama sıkar giderim sözleri fln iidi..
bu bölüm mematinin bayaa sahnesi wardı. heleki mematinin bölüm başından sonuna kadar ağzını yamultarak konuşması çok hoşuma kaçmaya başladı :D
Kazımın meyhanede adamları döverek dışarıya atmasına ne demeli :) yine meyhanede o türküyü çaldılar geçen bölüm sevmemiştim ama bu bölüm sevmeye başladım.
Ömer Babayla Mematinin konuşmalarını ömer babanın sözlerini çok çok beğendim..
Memati hemen hastaneye gitti Tuncaya fln dedikleri.. :D 2004 teyiz güçlüyüz güzeliz sen kafana takma :)
ohh bee sonunda Hüsnünün eski sesi yerine gelniş içim rahatladı meğer ne değerliymiş adamın sesi :)
Size hiç yakıştıramadım Memati bey ben hiç size Madde bağımlısı diyomuyum??! :img-hyste
Başkanın kollarına kurşun sıka sıka boş yer bırakmadılar ama adam en son abdülün müdahalesiyle konuştu konuştuğuda bari bişi olsa hiç bi işe yaramadı ve öldü gitti polat sıktı sırtına...
Mematide gamze olayını öğrendi iimi kötümü oldu bilmiyorum ama bundan sonra neler olacağını çok mrk ediyorum hem Gamze-Memati hemde Bulut-Memati hesaplaşması olcak...Bu arada gamzeyle mematinin barışması artık imkansız gibi bişi oldu...
Halo dayıya yapılan süprizi ilk başlarda beğendim o adamlar halo dayıyı iskendere fln. götürüo sandım ama meğer bizim güllüyle erhan almış...ama elvanla sahnelerini beğenmedim zaten ikisi bi araya geldimmi gıcık kapıorum ben :S
Muro üçlüsünün evdeki sahnelerinide beğendim hele muronun uyanırken koku almasına ve çetoya "Sarısını dağıtma lan" demesine bittim :D
Ama morunun başkanı arayıp örgüt başkanını kaçırdıklarını ve mekanlarının basılacağını haber vermesine sinir oldum.
İskide süperdi bu bölüm yaa hele yıldızın kardeşini öldürüp başın saolsun yıldızım demesine koptum..
Yıldızıda gıcık kaptım zaten..
polat geldi bastı yıldızın evini bakalım yıldız iskinin yerini sölicekmi???
gelecek bölüm heralde polat iskendere ulaşıcak...
Sonuç olarak; ii bi bölümdü ama çok ii diildi idare ederdi...
ha bu bölümle ilgili verdiğim 3 tüyodan 2 si doğru 1 i yani muronun memati ve bulutu yanına alacağı yanlış çıktı ark.ım zaten o tüyodan emin diildi keşke not olarak yazsayıdm...
fırat-tugce 22-05-08, 22:39 bir bilmecem var çocuklar
düşmanımın düşmanı düşmanın duşmanı benım neyımdır:img-hyste
tılkının dönup dolaşıcağı yer kürtçü dükkanıdr:img-hyste benzetmesi:img-hyste
|