Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi-Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

BERNA
30-04-08, 09:19
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=47139

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Süper Moderatör
BERNA

**Tuqbi$**
30-04-08, 09:38
yeni yorum sayfamiz hayirli olsun :cheer:

ilk yorum ben yapiyim :) fragmani izledim bayagi heyecanli bi bolum olucakmis gibi duruyo ama belkide gene yavas bi bolum olur yani sanirim bu fragmandakiler dizinin son sehneleri o patlamada bitirilir gibime geliyor Polatin ordan kurtulacgini saniyorum fragmanda oyle goruldugune bakmayalim polatim bi yolunu bulup cikmistir ordan iskenderde can havliyle kaciyordu garibim anlasin biraz zora geldi tabi tez zamanda olsun :img-icecr operasyonda memati yoktu sanirim hastenedee tedavisi suruyor en ksia zamanda katilir umarim :icon_sorr guzel bi bolum olucak insallah muroyuda goruruz bu bolumde artik hadin iyi gunler bye

LİSA
30-04-08, 10:17
fragmanı bende şimdi izledim iskenderi takip ediyordu polat ve iskender yer altı cephaneliğine gidiyordu.ve patlama polat ordan bir şeklide kurtulur ama sanki dizi ordada biter gibi.tuncayı bulabileceklermi acaba

deryaoz
30-04-08, 10:32
yeni sayfamız cümlemize hayırlı olsun :happy0064:happy0064

ben fragmanı izlemedim ama bayağı güzel bir bölümdür.polatın zaten kurtulacağı kesin ben bi tehlike anında polatın adamlarına bişe olacak die ürküyorum yoksa bizimkine bişe olmaz :img-wink::img-wink: bu arada yani dediğim gibi şu iskender zıkkımı yakalansın ve dersini alsın artık bu bölüm öle olsun nolur diyorum raci bey :img-hyste:img-hyste murocuk gösterilecek bu bölüm ama ömer baba gösterilirmi bilmem (fragmanı izlemediğim için diyorum ) memati herkese ders ve örnek olsun aferim ona eroini böle yenersin ve yenerler azmin elinden hiçbir halt kurtulamaz azimli mematimiz bizim bence memati iskenderi yakaladıklarında eroine alıştırsa :img-hyste:img-hyste kesin geberir bu sefer :img-hyste :img-hyste hayde görüşmek üzere byebye

LİSA
30-04-08, 11:04
deryaoz polat şerbetli:img-hyste bir şey olmaz dizi bitene kadar olmayacağıda kesin yoksa ölürde hayalet filmindeki gibi hayalet olur dünyaya döner ve öylemi intikam alır iskodan:img-hyste

deryaoz
30-04-08, 11:05
deryaoz polat şerbetli:img-hyste bir şey olmaz dizi bitene kadar olmayacağıda kesin yoksa ölürde hayalet filmindeki gibi hayalet olur dünyaya döner ve öylemi intikam alır iskodan:img-hyste

:img-hyste:img-hyste güzeldi gerçekten hayalet olarak dönermiş vay anasını yaw :img-hyste:img-hyste o zman isonun vay haline derdim hatta herkesin vay haline :img-hyste:img-hyste açılın uçan polat geliyor :img-hyste

deryaoz
30-04-08, 11:24
N.şaşmazfan kapatılan sayfayı yeni okudum evt bende isterim hakanla iskonun aynı anda ölmesini ama nerde bizim gibi dizi fakirlerini sevindirsin raci gibi yönetmenler :img-hyste:img-hyste:img-hyste varya isko ölse yok yok hakan bile ölse bana yeter :img-hyste

İLK
30-04-08, 11:33
N.şaşmazfan kapatılan sayfayı yeni okudum evt bende isterim hakanla iskonun aynı anda ölmesini ama nerde bizim gibi dizi fakirlerini sevindirsin raci gibi yönetmenler :img-hyste:img-hyste:img-hyste varya isko ölse yok yok hakan bile ölse bana yeter :img-hyste

valla hakan ölsünde adam kaç bölüm oldu hala ayakta valla nedir bu adamın özelliği.......................

isko şu anda ölmesi biraz zor kvp de muro dan sonra tutulmuş bi rol oldu artık taklitleri heryerde yapılıyo o yüzden biraz zor

tuncay ölebilir ................aklıma başka kişi gelmiyor çünkü artık birilerinin ölme vakti geldi ve geçiyor polatın ekibinden kastediyorum çünkü bu kadar adamı ele geçirildi abdülhey memati onlara bişi olmazdı esas karakter olduğu için ama tuncay farklı.............

deryaoz
30-04-08, 11:39
valla hakan ölsünde adam kaç bölüm oldu hala ayakta valla nedir bu adamın özelliği.......................

isko şu anda ölmesi biraz zor kvp de muro dan sonra tutulmuş bi rol oldu artık taklitleri heryerde yapılıyo o yüzden biraz zor

tuncay ölebilir ................aklıma başka kişi gelmiyor çünkü artık birilerinin ölme vakti geldi ve geçiyor polatın ekibinden kastediyorum çünkü bu kadar adamı ele geçirildi abdülhey memati onlara bişi olmazdı esas karakter olduğu için ama tuncay farklı.............

evt bencede tuncay gidebilir zaten yaşıyo yaşamıyo belli değildi :img-hyste:img-hyste hüsnü ne yapar onsuz kesin polatın adamı olur zaten herzaman dediğim gibi çok tehlikeli adam (tehlikeden kastım zeki olması ) zaten delilerin çoğu fazla akıllı olmalarıdır :img-hyste:img-hyste hüsnü sen benim adamımsın :img-hyste:img-hyste bide benim ençok merak ettiğim konu şu asu hanm yaw bu kadın neyin nesi kesin önemli bi halt çıkar zaten çok sinsi :img-hyste:img-hyste onunla anca hüsnü baş eder :img-hyste

GÜL GÜZELİ
30-04-08, 11:41

ya yazık tuncaya be adam varla yok arası bişeydi zaten ne istiyolar zavallımdan anlamadım gitti:( bu arada bu iskonun hiç iyi bi tarafını göremicekmiyiz biz adamın damarlarında bile kötülük var nerdeyse kimi bulsamda kötülük yapsam diye dört dönüyoo şimdide zavallı tuncayı buldu kötü kalpli concon...

Dipnot:bu arada yeni başlık hepinize hayırlı olsun. bol bol sevindirici haberlerle dolar inş:happy0064:happy0064:happy0064

İLK
30-04-08, 11:43
evt bencede tuncay gidebilir zaten yaşıyo yaşamıyo belli değildi :img-hyste:img-hyste hüsnü ne yapar onsuz kesin polatın adamı olur zaten herzaman dediğim gibi çok tehlikeli adam (tehlikeden kastım zeki olması ) zaten delilerin çoğu fazla akıllı olmalarıdır :img-hyste:img-hyste hüsnü sen benim adamımsın :img-hyste:img-hyste bide benim ençok merak ettiğim konu şu asu hanm yaw bu kadın neyin nesi kesin önemli bi halt çıkar zaten çok sinsi :img-hyste:img-hyste onunla anca hüsnü baş eder :img-hyste

ben bu kadının ne olduğunu anlamış deilim iskoya çalışmıo onu biliyoruz kaçkarların da haberi yok ben de anlamış deilim ama tahminim yabancılara çalışabilir israil amerikalılar ya da ruslar ne alakaysa

GÜL GÜZELİ arkadaşım bu adam psiko çocukluktan kalmış problemlei var

:img-hyste:img-hysteama en çok güldüğüm bu bölümde nasıl tazı gibi koşuyo korktu polattan ancak eli bağlı insanlara zarar veriyo nerde onda o yürek

İLK
30-04-08, 12:08
arkadaşlar inşallah bir an önce polatımız o dellikten çıkar neyse...................

bu arda hekimoğlu bu sabah söylediğim şeye cevap yazmışsın hayır onu düşünmedim ama neden olmasın olursa bişi diemem ama benim dediğim kişi daha önce hiç söylenmediği için aklıma geldi tabi olmayadabilir umarım arkadaşından öğrenmişsindir:img-wink:

blue ivy
30-04-08, 14:09
Öncelikle yeni başlık hayırlı olsun.

Polat o bombadan sağ çıkarsa şaşırırım artık 9 canlımı bu adam gibi yorumlar okudum.

Şöyle birşey vardır,ve gerçek hayatta var,bir insan doğuştan şanslıdır,birçok tehlike karşısında kıl payı yada az yarayla kurtulur,sanırım polatta böyle biri,aklını kullandığı için çok fazla yara almıyor.

Bu arada gerçekten bende sıkıldım şu partner konusunu,hiç bir sonuca varılmıyor.

_ZeynepSasmaz_
30-04-08, 14:17
Ben de sıkıldım partner konusundan..
Gelmicekse resmi siteden açıklama yapsınlar "aşk olmayacak boşuna beklemeyin" diye..
Yok gelicekse de gelsin biran önce ya da geliceğinin sinyalini daha net bir şekilde versinler..

blue ivy
30-04-08, 14:18
Zaten resmi siteden adamakıllı bir açıklama gelmeden kimseye inanmam,
uydurma haberler çok geliyor

İLK
30-04-08, 14:19
Gelmicekse resmi siteden açıklama yapsınlar "aşk olmayacak boşuna beklemeyin" diye..
Yok gelicekse de gelsin biran önce ya da geliceğinin sinyalini daha net bir şekilde versinler..

valla kimbilebilir ama hekimoğlunun dediğine göre 41.bölümde ortaya çıkacakmış yani 41.bölüme daha var:img-cray:

deryaoz
30-04-08, 14:20
harbidende yani ha gelecekse gelsin partnermidir nedir bide gelirmiş hiç istemediğimiz bi partner o zamanda onun hakkında yorum yazarız yok yok bunu istemiyoruz falan sanki bize soruluyormuş gibi :img-hyste :img-hyste:img-hyste

deryaoz
30-04-08, 14:22
dediğin gibi İLK 41. bölümde çıkacağını söyledi arkadaşımız ama ben pek umutlu değilim sanırım bizi oyalıyorlar dedikodu bunlar :img-hyste:img-hyste:img-hyste

blue ivy
30-04-08, 14:23
Valla yine partner konusu açıldı ama şunu belirtmeden edemiyeceğim,umarım gelen partner hakkında olumsuz yorumlar yazmayız çünkü ahu konusunda bende dahil o kadar olumsuz konu yazıldıki fenalık geldi.

yalcinersonmez
30-04-08, 14:24
valla kimbilebilir ama hekimoğlunun dediğine göre 41.bölümde ortaya çıkacakmış yani 41.bölüme daha var:img-cray:
yok ark.ım 41. bölümdede gelmicekmiş ali açıklama yaptı ya sonradan gelmicek diee yeni sezondada gelmicek boşuna beklemeyin...

tkberlin, dün konuşuodun biz burda partner gelcek gitçek yorumu yazmaktan memnunuz beğenmiosan git die...görünen köy klavuz istemez gördüğün gibi herkes bnm gibi düşünüo ama sen hala partner msjı yazmaktan mutluysan bilemem ozaman kendin çalıp kendin oynarsın...

dero-dero
30-04-08, 14:24
Öncelikle yeni sayfa hayirli ugurlu olsun,
Ben acikcasi Polatin illaki partneri olmasini gerekli duymuyorum, olacaksada elife benzer bir karakter olmasini isterim ve de ütfen uzun boylu zarif ve narin birsey olmasin, yoksa oda patlar gider :icon_whis :img-heh:
Ama Muroya gelince :) onun partneri olsun isterim. Söyle zit bir karakter olsun lütfen, kavga dövüs olsun aralarinda ama birbirlerini sevsinlerde (cok mu abarttim acep :icon_whis)

İLK
30-04-08, 14:26
Valla yine partner konusu açıldı ama şunu belirtmeden edemiyeceğim,umarım gelen partner hakkında olumsuz yorumlar yazmayız çünkü ahu konusunda bende dahil o kadar olumd-suz konu yazıldıki fenalık geldi.

illa olumsuz bişiler yazılacaktır kimisi sevecek kimisi nefret edcek o karakterden ama önemli olan şu an için gelmesi heralde bu kadar beklediğimize göre çok çok çok gözzel bi kızdır :icon_whis

ama gerçekten partner konusunu açmıyim diyorum ben açmadımsa başka ları açıyo ben de dayanamıyom yorum yazıyom biri beni durdursun yaw:img-hyste:img-hyste:img-hyste

eliffpolattt
30-04-08, 14:29
yok ark.ım 41. bölümdede gelmicekmiş ali açıklama yaptı ya sonradan gelmicek diee yeni sezondada gelmicek boşuna beklemeyin...

tkberlin, dün konuşuodun biz burda partner gelcek gitçek yorumu yazmaktan memnunuz beğenmiosan git die...görünen köy klavuz istemez gördüğün gibi herkes bnm gibi düşünüo ama sen hala partner msjı yazmaktan mutluysan bilemem ozaman kendin çalıp kendin oynarsın...

Kimse mutlu değil yalçın partner gelsin , o olmalı , bu olmamalı dersin 1 kere söylersin biter biter ...Ama ne zaman yorumları okusam aynı konu tartışacak , konuşacak başka şeyler açıyoruz konu oraya geliyor artık yazmak veya okumak istemiyor insan cidden özellikle böyle sınırsız müdahele olmayan istediğin düşünceyi savunabileceğin özgür bir ortamda , eski üyeler nerde acaba onların yorumlarını özledim cidden herşeyi konuşabiliyorduk

_ZeynepSasmaz_
30-04-08, 14:29
Partner mevzusunun kapanması için partnerin gelmesi lazım heralde..
Yoksa burda kimse kimseyi susturamıcak..:img-hyste

deryaoz
30-04-08, 14:34
Partner mevzusunun kapanması için partnerin gelmesi lazım heralde..
Yoksa burda kimse kimseyi susturamıcak..:img-hyste

susmak istesekte susamıyoruz arkilere cevap verirken bizde partner hakkında yorum yazıyoruz tabi olmayan partnerle :img-hyste:img-hyste bana cevap yazmayın belki yavaş yavaş konu kapanır :img-hyste:img-hyste:img-hyste

bana yazın nolur yazın beyaw :img-hyste

deryaoz
30-04-08, 14:40
Öncelikle yeni sayfa hayirli ugurlu olsun,
Ben acikcasi Polatin illaki partneri olmasini gerekli duymuyorum, olacaksada elife benzer bir karakter olmasini isterim ve de ütfen uzun boylu zarif ve narin birsey olmasin, yoksa oda patlar gider :icon_whis :img-heh:
Ama Muroya gelince :) onun partneri olsun isterim. Söyle zit bir karakter olsun lütfen, kavga dövüs olsun aralarinda ama birbirlerini sevsinlerde (cok mu abarttim acep :icon_whis)

yok beyaw ne abartması zaten muro demiştiya kadının bi işvesi bi nazı adamda işmiş bırakmıyor bence o dünden hazır olur bi kadınla beraber olmaya :img-hyste:img-hyste içindeki insan sevgisini partnere gösterdimi görün siz komiklikleri :img-hyste:img-hyste

dero-dero
30-04-08, 14:43
yok beyaw ne abartması zaten muro demiştiya kadının bi işvesi bi nazı adamda işmiş bırakmıyor bence o dünden hazır olur bi kadınla beraber olmaya :img-hyste:img-hyste içindeki insan sevgisini partnere gösterdimi görün siz komiklikleri :img-hyste:img-hyste

Ahaha valla harika olur ya :img-hyste iyi hatirlattin adasim bence o cümleyi bosuna etmedi muro, senaristler bize resmen gönderme yapiyorlar hazirlikli olun diyee :img-hyste

to.derya
30-04-08, 15:58
Herkese selam umarim iyisinizdir.

Hayrola forumumuza artik tabular mi gelmis hangi konular hakkinda yazalim hangi konularin üstünü kapatalim diye bir liste yapilsin ozaman bizde o konu hakkinda konusalim.

Ben bunda acikcasi bayilacak ve bezdirecek birsey göremiyorum. Dizinin bir eksigi var ve bizde bunu konusuyoruz. Resmi sitede bazi forum cadilari var belli konular acildimi tirnaklarini gösteriyorlar. Burasida orayami benziyecek ne.

Zeynepcim haklisin galiba. Partner gelmeden bize rahat yüzü yok cenemiz dursa klavyemiz durmayacak galiba. :img-hyste:img-hyste
Resimleri ve fragmani bende gördüm sonunda polatcim süper cikmis resimlerde gene. :good:

abdullah_54
30-04-08, 16:32
Bu meselenin aslı şudur.
Pusunun en başından beri bu platformda olan biri olarak hiç kimse burada çıkıp illa polata bir partner gelsin,polat aşık olsun demedi bu dizi aşksız da olur dedi.Herkesin hazmedemediği olay şudur:Yan karakterler(Memati,Halo,Tuncay,Hikmet)v.s. kendilerini aşk deryasının içinde bulmuşken ana karakterin rahip hayatı yaşamasını kimse kabul etmiyor madem ana karakter bu dizide aşk yaşamıyor bu eksikliği yan karakterlerle doldurmaya çalışmayacaklar çünkü çok eğrelti duruyor ve yan karakterlerde aradığını bulamayan izleyici doğal olarak ana karakterin aşık olmasını istiyor.

batiperlin
30-04-08, 16:35
Selam arkadaşlar yeni başlık hayırlı olsun

Polat ölecekmiş filan diye duydum öteki başlıktan Polat ölmez kolay kolay

fragmanda bölümün final sahnesini göstermişler orada dizi bitecek haftaya Polata

ne olucak soru işaretleriyle başlıcak filan :)

hekimoglu64
30-04-08, 16:47
Zaten resmi siteden adamakıllı bir açıklama gelmeden kimseye inanmam,
uydurma haberler çok geliyor

yeni baslik hayirli olsun öncelike

neslicim sen bizim verdigim yorumlarami tüyoalrii uyudurk diyorsun yoksa öylesinemi????ha eger bizeseyse bileyim bundan sonra hic birsey vermem
arkadaslar ama bugün bayan oyunculya ilgi yeni gelsimeler ögrenmistim cok azda olsa ama vermiyorum size yuduruk gelyiormus.......bu arada resmi sitede bayan oyuncuyla ilgilli bir acilama gelmezzzzz nasil ahunun cikacagi
yla ilgi gelemdiyse....iyi o zaman diziye her gelen cikan hakkinda bilgi verilsin:img-hysteneysebye

to.derya
30-04-08, 17:39
''Zaten resmi siteden adamakıllı bir açıklama gelmeden kimseye inanmam,
uydurma haberler çok geliyor''

böyle diyen bi arkadaş var ona kızdı Ali..

ya inanmayan inanmasın boşver ali sen biz sana inanıyoruz........

Allah allah resmi site nezamandan beri böyle konularda aciklama yapiyorki? Zamaninda ne elif icin böyle birsey dendi nede sonra ahu icin. Simdi neden böyle bir aciklama yapilsinki.
Ama böyle bir aciklamayi necati bey bir röportajinda yapmisti yani yeni gelecek oyuncunun sinyallerini vermisti. Ve bunu herkes okudu.

Ama ben inaniyorumki Ali bizi birakmaz. Suan kizmiz galiba ama kizginligi gecince bize yazar gene. :good: Dimi ali bizi yalniz birakmazsin dimi?

blue ivy
30-04-08, 22:16
yeni baslik hayirli olsun öncelike

neslicim sen bizim verdigim yorumlarami tüyoalrii uyudurk diyorsun yoksa öylesinemi????ha eger bizeseyse bileyim bundan sonra hic birsey vermem
arkadaslar ama bugün bayan oyunculya ilgi yeni gelsimeler ögrenmistim cok azda olsa ama vermiyorum size yuduruk gelyiormus.......bu arada resmi sitede bayan oyuncuyla ilgilli bir acilama gelmezzzzz nasil ahunun cikacagi
yla ilgi gelemdiyse....iyi o zaman diziye her gelen cikan hakkinda bilgi verilsin:img-hysteneysebye

Alicim beni ne kadar yanlış anlamışsın ya,ben senin tüyolar hakkında uyduruk dedimmi? hatta memnun bile oluyorum verdiğin tüyolar için.

Ben dikkat edersen partner hakkında yazdım,konu çok sıktı çünkü,hatta sende demedinmi popstar aygün haberine inanmayın yalan diye,işte bende bunu kasediyorum çok uyduruk haberler geliyor diye,seni kasetmedim canım hemen üstüne alınma,senin sayende burada biraz suçlu duruma düştüm,yinede seni kırdıysam özür dilerim,ama seni kastemedim beni yanlış anladın.

Kadir_Reis
30-04-08, 22:20
valla bu dizide ölmeyecek birisi varsa o da Polat Nedeni herkesin bilmesi gerek
hani yapımcısı abisi ya:))

İLK
01-05-08, 11:42
evet nihayet dizimiz bu akşam yayınlanacak bakalım bizi ne sürprizler bekleyecekkk de burası neden bu kadar sakin pordon sakin demiyelim kuş uçmaz kervan geçmez bi yer demek daha doğru olur sanki bugün kvp yokmuş

en çok merak ettğim sahne ise muro polat görüşmesi daha doğrusu olacakmı ??????:icon_whis

hekimoğlu kardeşim valla anlamadım olup biteni ama sen kafana takma yaw ................arkadaşlar sana demedi resmi sitenin formunda bazı kişilerin uydurma haberleri varmış onu söyledi neyse bu da geçer kardeş sen bilirsin ..........

arkadaşlar dizimizin başlamasına tamı tamı 7 saat gibi bişi kaldı hadi bakalım muro hangi dellikten çıkacak ....bomba sahnesi son sahne mi ?..........tuncay bey iyimi?............ve kare as gösterilecekmi geçen bölümde kare asa doyduk ta!

abdullah_54
01-05-08, 11:58
Kare As gösterilse ne olur gösterilmese ne olur?Adamların ne karizması var ne de gücü halbuki bunlar kv konseyinden çok çok büyüktü :icon_whis Polat birisinin evine girer kelleyi uçurur diğerlerini de mekanına çağırır fırça atar iskender de birinin torununu kaçırır halbuki bu adamlar karahanlıdan ve diğer efsanevi konsey karakterlerinden kat be kat büyük adamlardı!

İLK
01-05-08, 12:02
Kare As gösterilse ne olur gösterilmese ne olur?Adamların ne karizması var ne de gücü halbuki bunlar kv konseyinden çok çok büyüktü :icon_whis Polat birisinin evine girer kelleyi uçurur diğerlerini de mekanına çağırır fırça atar iskender de birinin torununu kaçırır halbuki bu adamlar karahanlıdan ve diğer efsanevi konsey karakterlerinden kat be kat büyük adamlardı!

evet doğru söylüyosun bi de olaya şöyle baktım saçma gelebilir ama bunlar gözönünde aileler ve belli otoriteye sahipler güç var para desen kasayla ..............belki de bize kimse bişi yapamaz biz bu ülke de söz sahibiyiz daha doğrusu şimdiye kadar polat gibi birileri çıkmamıştır karşılarına hep nanay kişiler çıkmıştır

hekimoglu64
01-05-08, 12:09
yorumlar silinmis neyse:)

bu aksam vadiyi izleyemiyorum
maesef:img-cray:ama bu bölümde en cok polatin
patlama anindan daha cok muro polat görüsmesini merak ediyorum
ama tekrarini izleyecem:img-cray::img-cray:neyse ins güzel
bir böüm olur yine cünki genelde hep yavas oldugu icin neyse iyi seyirler
diliyorumve iyi yorumlar......

dero-dero
01-05-08, 12:24
yorumlar silinmis neyse:)

bu aksam vadiyi izleyemiyorum
maesef:img-cray:ama bu bölümde en cok polatin
patlama anindan daha cok muro polat görüsmesini merak ediyorum
ama tekrarini izleyecem:img-cray::img-cray:neyse ins güzel
bir böüm olur yine cünki genelde hep yavas oldugu icin neyse iyi seyirler
diliyorumve iyi yorumlar......

Sanirim herkez ayni konuyu merak ediyor, muro ve polat. Bende en cok bunu merak etmekdeyim. Hekimoglu ismini bilmiyorum senin acindan üzüldüm gercekten. :icon_sorr

eliffpolattt
01-05-08, 12:25
evet doğru söylüyosun bi de olaya şöyle baktım saçma gelebilir ama bunlar gözönünde aileler ve belli otoriteye sahipler güç var para desen kasayla ..............belki de bize kimse bişi yapamaz biz bu ülke de söz sahibiyiz daha doğrusu şimdiye kadar polat gibi birileri çıkmamıştır karşılarına hep nanay kişiler çıkmıştır

Olur mu canım , eski konseyden daha güçlü tanıtıldılar ,eskileri taşaron diye bile tanıttılar Kare As'ı seyirciye daha üstün göstermek için ama bu senaryoda böyle görünmedi , hadi daha erken diyelim ama 35 bölüm onların azda olsa güçlü görünmesine yeterde artar bile 35 bölüm boyunca Kare As'ın a sı yok , bir İskender hepsini parmağında oynatıyor , Polat bir tanesinin kafasını uçurdu...Mesela Tataroğlu en güçlüleri ama hiçbirşey yaptığı yok , Karahanlı'nın karizması başkaydı bana göre , hee daha erken ilerki bölümlerde çıkar muhakkaki ama 35 bölümde olmayan şey sonra nasıl olacak görücez

_ZeynepSasmaz_
01-05-08, 12:34
Karizma ayrı birşey arkadaşlar.. Bunların karizması yok diye dizide yer almasınlar mı:)
Senaryo gereği karizma yoksunular belki..
Ama konseyden güçlü diye lanse ederken parasal anlamdaki gücü kasdettiler.. Para var bunlarda sadece.. Tek silahları para..

Seninki(:::)
01-05-08, 13:20
Karizma ayrı birşey arkadaşlar.. Bunların karizması yok diye dizide yer almasınlar mı:)
Ama konseyden güçlü diye lanse ederken parasal anlamdaki gücü kasdettiler.. Para var bunlarda sadece.. Tek silahları para..

Haklisin zeynep. Onlar sadece para olarak dah gucluler. Diger konseydekiler mafyaydi, bunlar degil, bunuda goz ardi etmeyerek yorum yapilmali.

Evet bende fragmani TVde gordum. Yurtdisindada cikiyor cok mutluyum. Cikmiyacak diye ben demistim, ama bunu sadece diger showtv dizilerinin hicbirinin yani bolumunun gosterilmemesiydi. Demeki KVP ayricalikli ki gosteriliyor:img-hyste

hekimoglu64
01-05-08, 14:47
evet çok sessiz hiç böyle olmazdı kvp gününde

dzimizin başlamasına tamı tamına 3 saat 20 dakika var:img-wink:

cok sanslisiniz bugün diziyi
izleyebileceksiniz:)ama ben:img-cray:hayir
bu arada polat muroyu görünce ne yapacak acaba
cok merak ediyorum ya........acaba polat muroyu ekibine alirmi?:):icon_whisbasta hayir dr ama sonra alir ya bakaniza muro iyi oldu artikkk:)

01-05-08, 14:50
cok merak ediyorum ya........acaba polat muroyu ekibine alirmi?:):icon_whisbasta hayir dr ama sonra alir ya bakaniza muro iyi oldu artikkk:)

Izlemeyecegine uzuldum. Olsun tekrarini izlersin. Ozette Muro Polatla gorusmek istiyor diyor, ama bence bu bolum biraraya gelmezler, yada bu final sahnesi olur bolumun. Polat bence Muroyu ekibe almazda, ama kullanabilir bir sonuca varmak icin.

İLK
01-05-08, 14:53

üzüldüm bak ya heralde izleyememenin sebebi önemlidir .................murotu öyle kolay kolay kabullenemez yapmadığı kalmadı.ne yapacak ben de bilmiyorum

hekimoglu64
01-05-08, 14:54
Izlemeyecegine uzuldum. Olsun tekrarini izlersin. Ozette Muro Polatla gorusmek istiyor diyor, ama bence bu bolum biraraya gelmezler, yada bu final sahnesi olur bolumun. Polat bence Muroyu ekibe almazda, ama kullanabilir bir sonuca varmak icin.

davetim var cok önemli
o yüzden izleyemeyecgim ama evet tekrarini
izleyecem artik:img-cray: muro ve polat yok ya bence
bu bölümde bulusurlar ama finalde degil,final sahnesi
o bombali sahne olur......ondan sonra bekle 1 hafta daha:img-pilot:img-cray:

üzüldüm bak ya heralde izleyememenin sebebi önemlidir .................murotu öyle kolay kolay kabullenemez yapmadığı kalmadı.ne yapacak ben de bilmiyorum

davette olacagim icin
ama benimaklim kvp de olur avaba ne oldu ne bitti diye
bugün cok zor gecer ya benim icin normalde kvpgünleri ne biryere gidiyorum
nede birini cagiriyorum sakin sakn izlemek bambaka oluyor ama bugünkü davetim baya önemli oldugu icin izleyemeyecegim:img-cray::img-cray:

01-05-08, 14:59
Ali ben sanmistimki o bomba sahnesi bolumun baslarinda olur. Cunku Polat birdaha nerden bulabilir ki Inskenderin yerini.

hekimoglu64
01-05-08, 15:00
Ali ben sanmistimki o bomba sahnesi bolumun baslarinda olur. Cunku Polat birdaha nerden bulabilir ki Inskenderin yerini.

bilmyiorum artikk
dedigin gibide olur ama bende nedense
finalde olur gibime gelyior...neyse ben bugün yine yeni
tüyolari alirim ama pazartesiye veririm artik:)

İLK
01-05-08, 15:17
Bir onceki tuyoyu vermedinki. Sen once onu ver sonra bakariz:img-hyste

valla sinirlenmiş bi kere :icon_whis benim aklımda bi kız var şimdi hiç kimsenin şimdiye kadar söylemediği bi kız o tüyoyu verdiğinde emin olmak istedim bi daha olmayacak kişileri söylememek için ama nasip kısmet işte biz de 41.bölümü bekliyeceğiz artık ben de bi tahminde bulunmayacağım eğer tüyoyu verirse arkadaş belki son ama benim düşündüğüm deilse 41.bölümü bekliyce

muro sahnelerini merak ediyorum çeto ile mi kaçtı o çünkü örgütün başkanı çetonun ismini söylemedi

hekimoglu64
01-05-08, 15:18
Bir onceki tuyoyu vermedinki. Sen once onu ver sonra bakariz:img-hyste

yok bayan oyuncuyla alakali
tüyolari artik bayan oyuncu gelene kadar
vermek istemyiorum artik cünki
kabak tadi verdi:)

01-05-08, 15:19
valla sinirlenmiş bi kere :icon_whis benim aklımda bi kız var şimdi hiç kimsenin şimdiye kadar söylemediği bi kız o tüyoyu verdiğinde emin olmak istedim bi daha olmayacak kişileri söylememek için ama nasip kısmet işte biz de 41.bölümü bekliyeceğiz artık ben de bi tahminde bulunmayacağım eğer tüyoyu verirse arkadaş belki son ama benim düşündüğüm deilse 41.bölümü bekliyce

muro sahnelerini merak ediyorum çeto ile mi kaçtı o çünkü örgütün başkanı çetonun ismini söylemedi

Bence Muro Cetoyada artik guvenmez. Ama isi yine belli olmaz Muronun. Birkere Ceto korkak, Muroyu vuramaz bence, o yuzden birlikte kacabilirler.

abdullah_54
01-05-08, 15:21
Tamamda kelle gittikten sonra paranın bir kıymeti kalmıyor =)
Bu konu dizinin noksan olduğu konulardan yalnızca biri bu adamlar daha güçlü olarak gösterilmeli ve karakterleri çizilmeliydi bundan sonra bu değişmezki bir arkadaşın dediği gibi 35 bölüm geçmiş adamların hangi gücü gösterilecek hem zaten biri gitti,iskender parmağında oynatıyor adamları kare as'ın dörde katladığı konseyin hangi üyesi böyle zavallı durumlara düşmüştüki,bizim kabullenemediğimiz şu dizinin başında dedilerki kv konseyi kare as'ın yanında hiçbirşey ama aslını gördükki kare as hiçbirşey =)

01-05-08, 15:21
yok bayan oyuncuyla alakali
tüyolari artik bayan oyuncu gelene kadar
vermek istemyiorum artik cünki
kabak tadi verdi:)

Sen bilisin. Bu arada bu tuyoyuda sen vermistin galiba. Demistin ki Muro cok guclu olarak donecekmis, acaba bu nasil olacak. Yoksa Polata sag gosterip sol mu vuracak. Yada guclu olmakla Polatin tarafina gecmeyimi kastediyorlar.
Iste aklim boyle her konuda sorularla dolu:icon_sorr

İLK
01-05-08, 15:22
Bence Muro Cetoyada artik guvenmez. Ama isi yine belli olmaz Muronun. Birkere Ceto korkak, Muroyu vuramaz bence, o yuzden birlikte kacabilirler.

valla ben de öyle düşündün ama bi de şu var bunlar kesin bi yere sığınacaklar çünkü gidecekleri neresi var ki nereye gitseler bulunurlar onlarda güvende olacakları bir yerlere ya polata ya da devlete sığınacaklar başka çare yok

01-05-08, 15:24
Tamamda kelle gittikten sonra paranın bir kıymeti kalmıyor =)
Bu konu dizinin noksan olduğu konulardan yalnızca biri bu adamlar daha güçlü olarak gösterilmeli ve karakterleri çizilmeliydi bundan sonra bu değişmezki bir arkadaşın dediği gibi 35 bölüm geçmiş adamların hangi gücü gösterilecek hem zaten biri gitti,iskender parmağında oynatıyor adamları kare as'ın dörde katladığı konseyin hangi üyesi böyle zavallı durumlara düşmüştüki,bizim kabullenemediğimiz şu dizinin başında dedilerki kv konseyi kare as'ın yanında hiçbirşey ama aslını gördükki kare as hiçbirşey =)

Oyle birsey soylenmedi, kendimiz soyleyip kendimiz inandik iste. Bizim hatamizda bu, kendimiz ortaya atigimiz seylere inaniyoruz. Bence yinede gucluler. Konseydekilerde pek saglam degildi hani, hepsi kendi derdindeydi. 6sindan 3u korkakti:img-hyste

eliffpolattt
01-05-08, 15:41
Oyle birsey soylenmedi, kendimiz soyleyip kendimiz inandik iste. Bizim hatamizda bu, kendimiz ortaya atigimiz seylere inaniyoruz. Bence yinede gucluler. Konseydekilerde pek saglam degildi hani, hepsi kendi derdindeydi. 6sindan 3u korkakti:img-hyste

Söylendi ,seninki :img-wink: memati ile Abdülhey , 4.bölümde arabada konuştular ,Memati , ne yani bunlar daha mı güçlü derken Abdülhey evet abi eski konseydekiler taşarondu dedi , Laz ziya'yı örnek verdiler hatta Kare As takiler daha üstteler dedi ...Yoksa biz neden kendi söylediğimize kendimiz inanalım :img-hyste

abdullah_54
01-05-08, 15:43
Söylendi sen izlemedin sanırım.Abdülhey mematiye demişti sanırım dizinin başlarındaydı 2 yada 3.bölümdü.Senaristler abdülhey'i kullanarak kare as'ın konseyden daha büyük olduğunu izleyiciyle aktarmışlardı kendimiz niye böyle birşeye inanalımki herşey açık ve net.

hekimoglu64
01-05-08, 15:49
Sen bilisin. Bu arada bu tuyoyuda sen vermistin galiba. Demistin ki Muro cok guclu olarak donecekmis, acaba bu nasil olacak. Yoksa Polata sag gosterip sol mu vuracak. Yada guclu olmakla Polatin tarafina gecmeyimi kastediyorlar.
Iste aklim boyle her konuda sorularla dolu:icon_sorr

muro icindeki insa sevgisinden dolayi
iyi bir insan olacak evet ama polat buna hemen öyle kolay
ikna olmayacak ama ne zaman ikna olur onu bilemiyoruz
iste bu sahneyi bu yüzden cok merak ediyorum......

bu arada arkadaslar size haksizlik yaptigimi düsündüm
neyse bayan oyunculya ilgi kisitli bir tüyo dün verecektim
bayan oyuncu polatin boylarinda yani ne uzun ne kisaymis
simdilik bu kadariyi yorumlarbye

İLK
01-05-08, 16:00
muro icindeki insa sevgisinden dolayi
iyi bir insan olacak evet ama polat buna hemen öyle kolay
ikna olmayacak ama ne zaman ikna olur onu bilemiyoruz
iste bu sahneyi bu yüzden cok merak ediyorum......

bu arada arkadaslar size haksizlik yaptigimi düsündüm
neyse bayan oyunculya ilgi kisitli bir tüyo dün verecektim
bayan oyuncu polatin boylarinda yani ne uzun ne kisaymis
simdilik bu kadariyi yorumlarbye

işte bu son sahneyi bu yüzden merak ediyorum derken son sahnede mi karşılaşacaklar ki valla fragman da sadece çatışmayı verdikleri için heralde muro ve çeto arasında olacak konuşmalar öyle tahmin ediyorum ama.............

ay çok teşekkür ederiz alicim sana pek çok güzel tüyolar getirdin bize ama hala ben de söylemiycem tahmini mi çünkü tam emin olmak istiyorum boyu uydu bakalı saçları nı söylecenmi kısa mı uzun mu siyah mı neyse...............

ya bu arda boyu uydu dedim ama necati abinin boyu kaçtı bilen var mı arkadaşlar?

**Tuqbi$**
01-05-08, 16:16
Polatin boyu yani necati sasmazin 1.75 cm :img-wink: gelecekte 170 filan olur heralde ne uzun ne cok kisa :)

ins muro polatin yaninda olur :happy0064

ilk senin tahmin ettigin kim ? tanidikmi :img-icecr

İLK
01-05-08, 16:23
Polatin boyu yani necati sasmazin 1.75 cm :img-wink: gelecekte 170 filan olur heralde ne uzun ne cok kisa :)

ins muro polatin yaninda olur :happy0064

ilk senin tahmin ettigin kim ? tanidikmi :img-icecr

valla buna sevindim tahmin ettiğim 1 71 boyunda güzelim ama kim olduğunu söyleyemem şu anda çünkü daha kesinliği yok eğer ali kardeş tüyoları verirse ve kesin olursa olur polatımıza da yakışıo üstelik tatlı bi kız ve tanıdık aslında ...........ama kesin olmadan ben bi ad söylemiyecem çünkü şimdiye kadar partner konusunda en çok konuşan benimdir heralde bi çok isim söyleyen ama şimdi biraz çenemi tutiyim hem daha iyi olur benim için.........çünkü sürpriz denildiği için belki tanıdıktır benimki fazla tanıdık olmayabilir ama dizileri kaliteli

arkadaşlar dizimizin başlamasına özetle beraber 1 saat 38 dakka kalldı

karafirtina
01-05-08, 16:56
merhabalar...

ya ben bulut memati sahnelerini ozluyorum...al gulum ver gulum:img-icecr:img-icecr
cok eylenceli sahnelerdi....bulut mematinin oldugunu sandiginda nekadarda uzuldu....dedim nekadar da baglanmis gulune:img-icecr...ama simdi kimbilir nezaman gorucegiz bu ikiliyi yanyana....simdi beni gulduren sahneler muroyla ceto...
ya onu bunu bilmemde iskendere cok gicik kapiyorum...nebiliyim polatin eski dusmanlarida az degildi...taaaa en eskiye gidersek tombalaci misal....yapmadigi kalmadi ama nebiliyim gene bakiliyordu,....ama bu iskendere bir turlu isinamadim...kotu oyuncu olsada insan isinmak ister...umarim gelecek sezon polata baska dusman bulurlar...bu adami bir sezon daha cekemem....
Bayan oyuncu falan dedik durdukta ama sanirim bayan oyuncu haric baska degisikliklerde olucak...yani baska oyuncular da girecekmis diziye...onlar hakkinda bilgi varmi....

deryaoz
01-05-08, 17:49
arkadaşlardizimizin başlamasına az kaldı ne çok mutluyum :love05::love05:
yaw iskonun haline öyle tazı gibi kaçıyor :img-hyste:img-hyste:img-hyste fragmanı okadar kısıtlı vermişlerki sadece tek bişe söylenebilir sadece polatın iskonun peşinde olduğu ve bir tünele giriyor ve ona doğru el bombası atılıyor sanırım bombadan değilde üstüne düşen yığınlardan hasar görebilir (tabiki çok azucuk bi hasar ) sabırsızlandım. :img-hyste :img-hyste bye bye bye

hekimoglu64
01-05-08, 17:58
arkadaslar dizi basliyor ben gidiyorum:img-cray:
artik gece tekrarini izledikten sonra ins birseyler yazarim
polat muro sahnesi favorim:good:neler olacak o sahnede acaba
valla benim aklim kvp de bana davetten irsey sosrarlara bende
yanliskla kvpyle ilgili birsey söylersem sasirmam acikcasi neyse iyi yorumlar iyi seyirler sizlerebye

hekimoglu64
01-05-08, 19:07
yeni tüyolar
ilelreyen bölümlerde cok karisik durumlar olacakmis.....ve isnderin arkadasinki
kisi kimm?bunlari ilerlyen bölümlerde greneckmisiz

haluk bilginire diziye girsin diyenler cokmus
bakalim artikk...neyse bende bu kadar
bye

GÜL GÜZELİ
01-05-08, 21:46
ya ben bu muroya hasta oldum yaa:D süper bi karakter Kahrolsun içimdeki kadın sevgisi süper ya hehehe:D bu muro aşık olucakmı birine acaba?olsa amma cümbüş olur ama kimse yokki kime aşık olcak.. neyse ben en çokda polatla diyaloglarını merak ediyorumm bakalım polatın içindeki insan sevgisini görünce kendi içindeki insan sevgisindede patlama olucakmı heheh:D:D:D:D

sweetymelis
01-05-08, 22:06
Merhabalaaaar...
ilk defa bu başlıga yorum yazıyorum aslında ben kurtlar vadisini izlemeyi bırakmıştım bi süre ara verildikten sonra çakır ve elif diziden çıktıktan dizi 0landıktan sonra...
ama bi kaç bölümdür bakıyorum eskisi gibi tad wermeye başladı bana :img-icecr
zaten oyuncuların hepsi teker teker hakkını veriyo rolünün
özellikle dizideki repliklere bayılıyorum bazı rollerin
bkz:muro,memati,polat
bu bölümdede polatın mezara girsek ordada arıycaklar sözüne çok güldüm mesela :img-hyste
ayrıca sanırım polat bi dahaki bölüm olmazsa ondan sonraki bölüm iskenderi geberticek :img-icecr :happy0064 :img-hyste

Kadir_Reis
01-05-08, 22:16
Muro'nun diziyi döndüğü nasil belli oldu ya Hele Hacı Murat'ı kullandıgını görünce gülmekten öldüm
Hüseyin Deli Yalın Anosuda beğendim
Arkadaşlar fakat ormanda nasil tünel yapmıslar

blue ivy
01-05-08, 22:19
Çok güzel bir bölümdü,herşey doludizgin ve heyecanlı gitti,hemen hemen herkezi gösterdiler bir ömer babayla nazife anne eksikti:icon_sorr

Beklediğimiz muro polat sahnesi olmadı,halbuki özette bir araya geleceklerini yazmamışmıydı? gerçi hüsnü murodan kaçmasaydı belki bu görüşme gerçekleşecekti,hüsnüde bir tuhaf,iskenderle bozmuş aklını:img-hyste

polatın enkaz altındaki mücadelesi,aklını kullanıp ipuçlarını bulması müthişti:good:

memati yine üzdü beni:icon_sorr ben eski mematiyi istiyorum,mematisiz operasyonların tadı yok çabuk iyileşsin memati,bu arada banyodaki sahneyi şahane sergiledi,gürkan uygunu tebrik ederim:good:

01-05-08, 22:27
Vallah bu bolum cok guzeldi ya. Dedigim gibi patlama sahnesi bolumun basinda oldu. Polatim enkazin altinda kaldi, ama orda bile karizmatik ve espiritueldi mashallah.

Muronun gelmesi cok hos, diyaloglari cok komikti ya. Husnu ve Yildirim kovalamacisida cabasi. Husnunun Iskender buseferde benim pesimde demesi beni gulmekten bitirdi.

Mematiye cok uzuluyorum, ama onunda Nese hanimla olan dialogu cok hostu.

Yani kisacasi cok ama cok begendim bu bolumu...:happy0064

mc_merve
01-05-08, 22:32
sweetymelis aramiza hosgeldin canim

yakinda herkes kurtlar vadisi izleyicisi olacak diyerek ve bu igrenc esprimi yaptiktan sonra bolum yorumalrima baslayabilirim :D

son iki bolume nazaran daha aksiyonlu bir bolumdu ben begendim
ilk pusu sahnesi guzeldi polatin topraklarin altinda hala espri yapmasina sasirdim : ) mezarda bile rahat birakmiyorlar :D katiliyorum

mematide gercekten cok buyuk degisiklikler var bu uyusturucu baya bir bozdu bizim mematiyi : )) bu bolum mematinin bir yeni yonunu gorduk mesala mematide banyo yapabiliyomus :D

hakana ilk zamanlar sinir oluyodum ama yavas yavas sinirim geciyo sanirim gerci apdule ve mematiye yaptiklari unutulmaz ama :icon_whis aciyorum ginede adami kim kacirirsa o kisi tarafindan oldurulcek ama bizimki polat tarafindan oldururulmek istiyomus hakli encok polatin adamlarina zarar verdi

ve moruu cetoo yildirim :D ozlemisim bu ucluyu bu uclu daha uzun sure kalir umarim kv p de
husnu bence murolu sahnelerde dahada komik oluyo :D

polatin en son yakaladigi adam tarafindan belki polat iskenderin yerini ogrenir ama bence gine yakalayamaz iskender bana bu sezon sonuna kadar kacakmis gibime geliyo

gorgunk
01-05-08, 23:45
çok güzel bir bölümdü, bayağı güldük yine:)
İskender fena halde sinirimi bozmaya başladı, iğnesinide yanında taşıyormuş,
şekerim yoktu,ömer baba'da iki haftadır yok,
Abdülhey'de bir sorun var galiba, işkence olayından beridir, her işi yüzüne bulaştırdı,
Muro'nun nine taklidide çok komikti yaa,
hele kameraya bakıpta şüpheli bir durum yaptı yaa, koptum orada:)hacı murat'tan nasıl ses çıkıyordu öyle, sanki heran parçalara ayrılacak gibiydi:)
kısacası güzeldi:img-wink:

Kadir_Reis
01-05-08, 23:54
Diziyi Genel Olarak Özetlemem Gerekirse bu sefer daha iyidi fakat bazı olayları abartma hatta mantık hataları olusan bir bölümdü
Muro'nun geldiği belli oluyordu diziye bölüme renk kaktı
Megerse Toprak Altında Cep Telefon Çekiyormus bende mi?Polat'ın Cepinden Alsam

hekimoglu64
02-05-08, 00:53
yeni sicka tüyolar

öncelikle bu hfta sizlere olmayacaktim
ama bir sebebelrden dolayi isim haftaya aetlendi
bu hafta sizlereyim yani:happy0064ve gelir gelemz izledim
süper bir bölümdü:good:cok begendimneyse hemen tüyolara geceyim......

1.senaristler sag gösterip sol vurmazlarsa
hakanyaptiklarindan
psman olmus......polata affetirme isteyecek kendisini
ve bir catismada ölebilirmis...........

2.asu hanim ihtiyralrin adami:)

arkadaslar bu hafta tüyolarim yine cikti:happy0064
1 tuncay bey delirdi
2.asu ahnim icin ajan yada büyüklerin adami demistim
ve 3.muroya sevgili gelelir dedim
ve bu bölüm sinyalleri verildi neyse iyi egcelerbye

aL10e
02-05-08, 02:06
PoLATım arTık Su ısKenDeRı yaKaLsın yoksa

adama FeLc GeLıcek yanındaKıLerde ııce SaLak Lasdı be KaRdeSım

ama ısKender NaSıL tırSdı bu boLumde oLdum GuLmekden

muro DeRSen baSLı baSına bı MaKara Zaten Fılm Tam Kıwamına GeLdı

bundan Sonra Daha heyeCanLı boLumLer bızı BekLıoo arTıkk....

deryaoz
02-05-08, 06:28
günaydınlar arkadaşlar kvp yorumlarını yazmaya sabırsızlanıyorum.
dünkü bölüm harikaydı polatın toprağın altında kalması ve arkadaşlarında dediği gibi espirii yapabilmesi tabi sonuçta kurtuldu. bu hüsnü gerçekten çok tehlikeli adam varya helal ona nasılda iskoyu takip etti vay anasını. bide yakalansaydı isko tam süper olacaktı.
hakanı kaçırıyormuş gibi yapmaları nasıl dı ama.
hüsnün polata tuncay beni beni dinlemiyor ben asu hanımın bişeler peşinde olduğunu biliyorum evine şu adam giriip çıkıyor polat tabi biizmkine inannacak yaw polat anlamıyacakmı o raflığın arkasında başka odanın olduğundan sanki bizimki saf :img-hyste:img-hyste:img-hyste kaçın kurası be hakana ne demeli serumu atıp kırması benim ölümüm bari polatın elinden olsun bu kadının ne yapacağı belli değil :img-hyste:img-hyste bide utanmadan usta demiyormu deli oldum varya ama polatın lafı kes lan :img-hyste ay ay ay azdaha murocuğumu unutuyordum (unuturmuyum hiç be) dağda şohben veya doğalgaz vardıda biz mi kullanmadık :img-hyste:img-hyste helede hüsnü olayında harikaydılar anons nasıldı ya koptum gülmekten hüsnü nasıl vurdu salağa az daha çocuk ilk uçan insan olacaktı :img-hyste:img-hyste muro nasıl kaçtı ve hüsnünün o andaiskender benide almaya geldi diyip nasıl kaçtı hastaneye doğru muronun hadi biz ondan kaçıyoruz bu deli kimden kaçıyor :img-hyste lanet olsun içimdeki kadın sevgisine :img-hyste

deryaoz
02-05-08, 06:47
Merhabalaaaar...
ilk defa bu başlıga yorum yazıyorum aslında ben kurtlar vadisini izlemeyi bırakmıştım bi süre ara verildikten sonra çakır ve elif diziden çıktıktan dizi 0landıktan sonra...
ama bi kaç bölümdür bakıyorum eskisi gibi tad wermeye başladı bana :img-icecr
zaten oyuncuların hepsi teker teker hakkını veriyo rolünün
özellikle dizideki repliklere bayılıyorum bazı rollerin
bkz:muro,memati,polat
bu bölümdede polatın mezara girsek ordada arıycaklar sözüne çok güldüm mesela :img-hyste
ayrıca sanırım polat bi dahaki bölüm olmazsa ondan sonraki bölüm iskenderi geberticek :img-icecr :happy0064 :img-hyste

aramıza hoş geldin arkadaş :img-wink::img-wink:
evt eski tadı var arkadaşım sen bizle beraber ol arkadaşım kvp izlenmezmi ya muronun bu bölümdeki rolü nasıldı ama helede deli hüsnüyle oynanan sahnesi gülmekten var karnımız ağırdı :img-hyste:img-hyste

LİSA
02-05-08, 07:33
merhaba arkadaşlar iki haftadan sonra dizimöiz hareketlendi diyebilirim.dün akşamki bölümü sıkılmadan izledim.
öncelikle patlama sahnesinde biter diye düşünüyordum ama öyle olmadı.polatı yerin altında bulup haber uçurduya hüsnü bravo polatın sözü neydi orda hatırladığımbunlar mezarada girsem ordada bulur ararlar beni gibisinden bir cümle kurmuştu.neyse polatımız yerin altından cıktı
memati doktara dediya ne iskendermi ama baksana hepimizi ne hale getirdi en iyisi sen hiç sorma gibisinden yaptığı konuşma iskenderin polatın ekibi üzerindeki psikolojik savaş yarattı.adamların her biri artık bizim başımıza ne iş açar bu isko korkusu almasın.zaten son dönemlerde beceriksizler.abdülheyde her işi yarım yapmaya başladı adamı kaçırdı elinden.
hakanın polatın sesini duyunca serumu devirmesi ve akabinde polatın onu bulupda öleceksem senin elinden öleyim usta(sen niye polata usta diyorsunki bunca hainlikten sonra onun pişmanlığının göstergesi.ve hekimoğlu arkadaşımızn tüyosunun ipucu olabilir
deli hüsnü için bir şey yazamıyorum bu adam artık kendini aştı.herhalde bir zamanlar oda elektrik yemiş anlaşıldı.bu kadar detaylı bildiğine göre tuncayın durumunu.ve muronun yardımcısını kovaladığı sahne süperdi.ayrıca polata söylediği saat üçe ceyrek kala yönünden çıktılar:img-hyste gercekten o yön hangisi oluyor.
ve muroooooooo adam bir çıktı pir çıktı.yeni incileri ile birlikte metropol tilkisi yardımcının adı neydi hatırlamıyorum onun nenesinin evine sığınmış.çetoda biliyor.şimdi bu çete buna hainlik ettimi etymedimi
dün akşam murodan aklımda kalan inciler:img-hyste:img-hyste:img-hyste
sende sırtına bir kese atıver bir zahmet nine
bırakın bu feodal nerelisin kimlerdensin muhabbatini dede
devrimci pis olmaz temiz olur.dağda doğalgaz,şofben vardıda bizmi yıkanmadık
hey gidi hacımurat sen o zamanlar bende olacaktın köyün bütün kızlarını çeşme başına toplar dağa öyle çıkardım
destede kağıt biter muroda oyun bitmez...
bu arabanın her yeri ses çıkarıyor araba her an dağılacak gibiydi

LİSA
02-05-08, 07:38
bulutu es gecemem dün akşam çok tilki bir adam yıldızın kardeşine ispiyonları verdi ve davut bey tarafına çekti.
sonrada jülidenin aklına şeytanlıkları getirdi.yıldız ve bulut arasındaki savaş başladı el altından.
mematinin cebinden cıkan paketi kim verdi ona ben o sahneyi kaçırmış olabilirim...
asu hanımda heyete calışıyorum derken ihtiyarların adamımı oda?????

hekimoglu64
02-05-08, 07:57
herkese günaydin
dün tekrarini izledim gece,sonra hemen calsimalar koyuldum:)
güzel bir bölümdü diger bölümlere göre.......bombali sahne
ilk dakilarda geldi ekrana tebriklerl seninki arkadasim iyi tahmin ettin:):good:yaw dallasi iyice gemcis bizim dizi o onu satiyor bu sunu satiyorlu bir bölüm izledik dün.muroda olmasa acayip yavas bölümdü yine
hepdiyorum fragmana aldanmaylim cünki fragmana
hep asksiyonlu ahneleri koyuyorlar sanyioruz bölüm cok aksiyonlu
ama alistim artik ben:) neyse iyiy yorumlar sizlerebye

deryaoz
02-05-08, 08:08
bulutu es gecemem dün akşam çok tilki bir adam yıldızın kardeşine ispiyonları verdi ve davut bey tarafına çekti.
sonrada jülidenin aklına şeytanlıkları getirdi.yıldız ve bulut arasındaki savaş başladı el altından.
mematinin cebinden cıkan paketi kim verdi ona ben o sahneyi kaçırmış olabilirim...
asu hanımda heyete calışıyorum derken ihtiyarların adamımı oda?????

arkadaşım haklısın bulut tam bir tilkiydi dünkü bölmünde yıldız yedi nanayı :img-hyste julide zaten şeytan gibi kadın yıldızı içten fethedecekler :img-hyste:img-hyste bende merak ettim mematinini cebine eroini koyanı bence memati bunu bilmiyor asu ihtiyarlardan çünkü polat dedi ya benim niye haberim yok ozaman diye :img-wink:

eliffpolattt
02-05-08, 08:49
Çok güzel bir bölümdü :img-wink:
Muro geldi diye mi ne :img-hyste
Çok özlemişiz Muro'yu konuşulmaya başladı sahneleri
Malum sitede kırar rekorları yine taklit sahnesi :)

İskender -Polat kovalamacası süperdi , İskender gidiyordu az kalsın biraz daha koşsaydı ...Patlama sahnesi çok heyecanlıydı Polat'ın "mezarda bile rahat bırakmaz bunlar " demesi çok komikti gerçekten öyle hele o Hüsnü allah'ım deli ya :img-hyste
Polat'a yol tarif ederken "2 çeyrek yönünde" demesi Polat'ın o ne demek Hüüsnüü komikti baya :img-hyste

Muro sahalara indi , çok şükür özlemişiz bir haftada baya yokluğunu belli etti ,Nene taklidi çok komikti her zaman ki gibi ...Eski araba sahneleri de şahaneydi :img-hyste

Hastane sahnesi ise en komiğiydi Hüsnü -Yıldırım -Muro üçlüsü daha da eğlenceli oluyor ...

YILDIRIM: burası başkanım bu hastane
MURO: git lan deliyi bul
YILDIRIM: emredersiniz başkanım
MURO: yürü!!! (kornaya basar)
YILDIRIM: başkanım noluyor?
MURO: lanet olsun bu havalı burjuva özentisi kornaya!!
YILDIRIM: başkanım napıyorsun yakalanacaz şimdi.
MURO: benim yüzümden mi lan? yıldırım yemin ederim çiğnerim seni burda! nasıl bulacaksın o deliyi?
YILDIRIM: başkanım... anons yaptıracam
MURO: ne diye?
YILDIRIM: deli hüsnü danışmaya deli hüsnü danışmaya diyecem. gelecek
MURO: oğlum bir devrimci asla insanların hastalıklarıyla dalga geçmez. terbiyesiz!
YILDIRIM: başkanım... sen deli diyosun:)
MURO: benimki çözümleme; yani teşhis dalga değil... yalınkuşak... yalınkuşak.. hüsnü yalınkuşak :)
YILDIRIM: yalınkuşak başkanım
MURO: hadi!!! ah hacı muro ah... oğlum zamanında nerdeydin lan sen? oğlum o zaman altımda olacaktın ki o bütün köyün kızlarını çeşme başına toplar dağa öyle çıkardım.. üfff... ya lanet olsun benim içimdeki bu kadın sevgisine püh :img-hyste:img-hyste

Asu hanım , ajan çıktı anlamıştık zaten hadi hayırlısı bir o eksikti herkezden şüpheleniyoruz valla ....

LİSA
02-05-08, 08:54
arkadaşım haklısın bulut tam bir tilkiydi dünkü bölmünde yıldız yedi nanayı :img-hyste julide zaten şeytan gibi kadın yıldızı içten fethedecekler :img-hyste:img-hyste bende merak ettim mematinini cebine eroini koyanı bence memati bunu bilmiyor asu ihtiyarlardan çünkü polat dedi ya benim niye haberim yok ozaman diye :img-wink:

ama yıldızda ayrı tilki hekimoğlu arkadaşımın dediği gibi dallası geçti dizi herkes herkesi satıyor ve yıldızda hem kardeşini hemde jülideyi bir anda çizer .polat bu kadar adamla nasıl baş edecek keşke bunlar birbirini yese polatta rahatlasa.
iskonun sonu kesinlikle şekerden olacak gibi geliyor dün akşam sanki ipuçlarını verdiler polat ona aşırı şeker yüklemesi yapar ve isko püffffff :img-hyste

deryaoz
02-05-08, 09:19
ama yıldızda ayrı tilki hekimoğlu arkadaşımın dediği gibi dallası geçti dizi herkes herkesi satıyor ve yıldızda hem kardeşini hemde jülideyi bir anda çizer .polat bu kadar adamla nasıl baş edecek keşke bunlar birbirini yese polatta rahatlasa.
iskonun sonu kesinlikle şekerden olacak gibi geliyor dün akşam sanki ipuçlarını verdiler polat ona aşırı şeker yüklemesi yapar ve isko püffffff :img-hyste

varya arkadaşım aynı düşündük bende dün annemlere dedim polat iskoyu yakaladığında ona aşırı şeker yüklemesi yapsın şekerden ölür diye :img-hyste:img-hyste:img-hyste ama daha da açı işkence yapsalar keşke ama polatımız yapmaz iskence adam gibi öldürür beyaw

İLK
02-05-08, 09:58
arkadaşlar dün gerçekten sahneler süperdi kobvalamaca sahnesi çalan müzükler .................ve tabi bi de şeyi çok sevdim bi yandan polatla iskonun kovalamacasını gösterirken bi yandan da tuncay beyi göstermesi diziye hava kattı ben şimdiye kadar pusumuzda bu kadar aksiyon dolu sahneler izlememiştim ama iskoda korkak çıktı polat bizi yakalarmı nazım deyişinde yüzünde bi endişe ve korku vardı ..........hele koşarken inanamadım tazı gibi mübarek:img-hyste:img-hyste:img-hyste

tüm arkadaşların bahsettiği polatın toprağın altındayken bile espri yapabilmesi gerçekten iyiydi:good:ve gelelim asu hanıma ihtiyarlara çalışıyomuş biZim kız valla benim aklıma öyle bi durum gelmedi gelemedi ihtiyarlar polata neden söylemedi onu da aklım almadı velakin bizim asu hanım iyi kız çıktı

allahım ay dün gece bittim ama tabi ki de bu hafta kvp genel olarak süperdi ama muro yıldırım çeto ve hüsnü deliyalınkulaç:img-hyste:img-hyste:img-hyste benim favori sahnelerimdi bu adamlar bu kadar mı güzel oynar ve tabikide senaristleri es geçmemek lazım konuşamalar süperdi özellikle hüsnü sahnelerinde yerlere yattım:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ve gelelim ayrı bi olaya yıldız ve bulut valla yıldızın sonu yavaş yavaş geliyo bence bulutta nasıl akıl etti ....ama bence jülide bu teklifi kabul eder gibi görünür fakat yıldıza söyler ya da duruma bakar hangisinin ayağı çukurdaysa onu iter korkulur bu afeti devrandan

inci de iskoya iyice bağlandımı ne ben öyle bişi sezdim ay ay ay sinir oluyorum zaten kaç bölümdür inciye :icon_whis

hakanda hiç yüz yok mu polata usta dio valla anlamış deilim ama polat iyi söyledi sus lan:img-tomat

eren efendide sahneye çıktı sonunda hiç operasyonda (daha doğrusu düzgün operasyon yoktu da ),hiç hareketli sahnelerde yoktu bu iyi oldu

mematinin kesin hastaneye yatması gerek yoksa birilerine zarar verecek kafası yerinde deil ama bonyo sahnesi acayipti

ve son sahne kaçkarlar polatın tuzağına düştü ilk başta hakkı sonra kabil sapığı...............sapık lafını niye söyledim herkesin bildiği gibi asuyu öldürmeden başka şey yapcaktı kaçgarlar işte kadın düşkünü.

hekimoğlu tüyolar için çok saol gerçekten de yavaş yavaş çıkıo

sweetymelis hoşgeldin

N.Şaşmazfan
02-05-08, 10:00
ilk defa bir dizinin başı beni bu kadar heyecanlandırdı.bunu sadece KVP yapa bilir zaten.Polatın olduğu yer havaya uçtuğunda.ağladım.hem de hıçkıra-hıçkıra:img-cray:sağ olduğunu görünce bir az rahatladım.onun hayat mucadelesi verdiği dakikalarda ben ağlama krizindeydim:img-cray:neyse ki abdulhey onu buldu.alper geldi.:happy0064 kendine gelince de ilk iskoyu sordu.memati için çok endişeliyim.eroin nerden çıktı.anlamadım.şu isko yüzünden hep.bir de mematinin konuşma tarzı beni üzdü.isko her kesin gözünü korkutmuş.mematiyi anlıyorum.eroin yüzünden kafası karışdı.umarım bir an önce daha da iyi olur.Polat ve Memati vadimizin vazgeçilmezleri:love05:

N.Şaşmazfan
02-05-08, 10:18
hüsnü beni öldürecek gülmekten.yıldırımla koşma sahnelerine bayıldım.süperdi.bir de iskender şimdi de bunun peşinde sandı.:img-hyste memati-neşe-hüsnü sahnesi de süperdi.Polat dedi ya bu mezarda da bulur adamı:img-hystem muro geldi.komedi geldi diziye yine.ay yıldırımla olan diyalogları(özellikle arabadakı)aynı zamanda yıldırımın dedesiyle olan diyalogları da güzeldi.beni çok güldürdüler.:img-wink:

bulut bu bölüm en önde olan isimlerden biriydi.kemal-davut-bulut diyalogları bizi daha da heyecanlı bölümlerin beklediğinin kanıtı.bulutun jülideyle olan diyalogları da davut beyin planın bir parçası gibi dikkat çekiciydi.yıldızın jüliedeyle konuşma sahnesini beğendim.ikisi de kendilerine yakışır şekildeydi.yıldız ve kemal sahnesi bulutun söylediği gibiydi:img-hyste bu da davut ve bulutun işine yaradı.

N.Şaşmazfan
02-05-08, 10:31
isko şeker hastası ama nasıl koşuyordu öyle.sanki 18 yaşında:kahve Polatım orda nefes alamıyor.:img-cray:nazım iynesi verdi.kendine geldi isko bey.hem de incisine gitti.inci de sinirbozucu.başlarda ondan bu kadar nefret etmiyordum.ama iskoyla bir oldukdan sonra görmeye dayanamıyorum:img-tomat bu seferlik kurtuldu isko.İnşallah gelecek bölüm.Polatın nefes almakda güçlük çektiği her dakikanın bedelini ödeyecek.

genel

Polat hakanı buldu.planı çok güzeldi.kaçkarların adamı elinde.konuşursa ki başka çaresi yok.konuşacak.iskodan temelli kurtulacağız.tuncay umarım düzelir.yoksa hastane cadı jülideye kalacak.

en sevdiğim sahne

genelde silah olan sahnelere pek önem vermem.ama İskoyu öyle karşıladılar ya bizimkiler.onun gibi kaçmadılar.ya da kimseye işkence yapmadılar.direk ateş etdiler yüzlerine.o çalınan şarkı tam anlamıyla harikaydı(hekimoğlu):good:

_sEz!N_
02-05-08, 10:53
Süper bir bölümdü,anlaşılan herkez çok beğenmiş. Herkez gülmüş, ben de şimdiden güleyim düşüncelerimi yazmadan önce:img-hyste:img-hyste..Çünkü Kurtlar Vadisi çok eğlendiriyor.:img-hyste

Öncelikle Polat-İsko kovalamacası süper ötesiydi. İsko'ya öldüm.Nasıl sıkıştı ya insülin iğnesini düşürmesi süper oldu:img-hysteen sonunda kendini arabaya attı ya nerdeyse ölücekti..:img-hyste

Polat'ın enkaz altında kalması çok etkikleyiciydi,bayıldım o sahneye. Abdül'ün onu kurtlarmaya çalıştığı sahne harikaydı.Baya aksiyon dolu bir bölümdü. Necati Şaşmaz'ın karizmasına hiç değinmicem adam toz toprak içinde bile karizmatik yani,hasta oluyorum.:):)

Ve tabi Muro sahneleri.:img-hyste
Yıldırım'ın burjuva arabasına kızar diye Muro'ya külüstürü getirmesine gülmekten öldümm:img-hyste

Yaa aslında yazacak çok şey var bölümle ilgili ama şuan heyecandan ve gülmekten yazamıyorum:img-hyste

_sEz!N_
02-05-08, 10:59
Ya bu arada Kaçkarlar çok fena morardılar. Kabil ve Hakkı'nın hali çok komikdi..
En sonunda Kabil'in Polat tarafından enselenme sahnesi süperdi:img-hyste

SuluSaray
02-05-08, 11:43
Harika bir bölümdü gercekten. Hic akila gelmedik oyunlar ve planlar düzenlendi diye. Hakanin yerine Ereni almakda cok iyi bir akil benzemiyorlar degil hani :img-hyste Abdülhey bu aralar herseyi yüzüne gözüne bulastirsada yapmaya hevesli ve caba gösterdigini görüyorum bu yetiyor gercekten yinede düsmüyor gözümden. Polati kurtarma cabalari harikaydi.
Deli Hüsnü arayinca bunlar adami mezarda bile rahat birakmazlar dedi koptum orda :img-hyste
Yildiz güclü olmak isterken aslinda gücü yanlis kisilerde aradi. Evlenmeyi isteyen jülide bile onu satmakta hemen hazir. Bulutun o kadar cok sevilmesi, kötü isler yapmasina ragmen cok güvenilir bir adam olmasindan kaynaklaniyor.
Oda bu bölümde baya bir is yapti, yararini gelecek bölümlerde görecegiz.
Muro artik Polatin tarafina gecsede ikide birde su örgütü övmekten vazgecse kanima dokunuyor valla :icon_whis Nine takliti harikaydi gercekten tam hani muro niye cikmadi yaa dedim sonra onun sahne cikti :img-hyste
Son sahne harikaydi, umarim bu sefer iskenderin yerini ögrenebilir :img-wink:

LİSA
02-05-08, 13:21
aaaaaaaa ben muronun nine taklidini nasıl unuttum.muro yakında sit-com ada başlar.nasıl nine taklidi yaptı öyle:img-hyste.bir başlıkmı açsak murodan inciler diye

deryaoz
02-05-08, 13:33
aaaaaaaa ben muronun nine taklidini nasıl unuttum.muro yakında sit-com ada başlar.nasıl nine taklidi yaptı öyle:img-hyste.bir başlıkmı açsak murodan inciler diye
hiç demeyaw komikti kimooo kimsin :img-hyste:img-hyste:img-hyste bide sesini öle iinceltiyorki lisacım gülmekten kırıldık yani :img-hyste:img-hyste yaw muro sen neymişsin beyaw . ilk zamanlar sevememiştim pek ama çeto geldikten sonra değişti moru ama iyi ikililer :img-hyste:img-hyste

Kadir_Reis
02-05-08, 13:42
Muro,Gerçekten bir üstad ya,kendisi bir sit-com ya da tiyatro oyununda oynasa herkes izler,fakat muro'nun bu hale gelmesinin diğer sebepleri rol arkadaşları Çeto ve Yıldırım ayrıca seneristleri unutmamak lazım diye düşünüyorum
Ayrıca İskender büyük ya bu bölümde ya da diğer bölümde ölecek diye tahminde bulunuyorum

_ZeynepSasmaz_
02-05-08, 13:56
Süper bir bölümdü,aslında burda herkez de yazmış güzel olan herşeyi..
Demek ki herkez aynı zevki almış..
Muro ile Yıldırım'ın sahnesine çok güldüm.. Muro her zamanki gibi formundaydı ama bu bölüme damgasını vuran İskender ve Polat'tı bence..
Nasıl bir kovalamacaydı öyle.. Özellikle en keyifle izlediğim sahnelerde İskender'in insülin iğnesini düşürmesi ve neredeyse düşüp ölecek hale gelmesi olmasıydı,kendisi zor attı arabanın içine,çok tırstı..:img-hyste

Polat'ın toprak altında kaldığı anları izlemekte çok keyifliydi,vallahi hop oturdum hop kalktım,müthiş sahenelerdi..

çağla7
02-05-08, 14:11
dünkü bölüm süperdi, pek çok süprizle karşılaştık, adeta bir kaç bölümdür silinen ezilen polatın dirilişiydi. planlar yapıp pusular kurdu. sonuca ulaşamasada zekice planlar yapması hoştu. ah ah birde yeni partner gelse diziye pola eski polat olacak.:happy0064

ayrıca muronun sahneleri yine çok eğlenceliydi. bu kadar düzel diyalolar yazan senaristlerimizi kutluyorum.

mematinin iskenderden korkması normal onunda dediği gibi her birini bir şekle soktu adam.

ben iskonun sonunun bu kadar yakın olduğunu sanmam en azından sezon sonuna kadar ölemez. polat kabili yakaladı ama kabil iskenderin yerini bilmiyor sanırım. yada biliyorsa bile bence iskender kaçacak inciyi yakalayıp hastaneye teslim edecekler , torununuda tataroğluna verirler heralde

_ZeynepSasmaz_
02-05-08, 14:29
Bu arada arkadaşlar önemli bir konuya değineceğim..
Hakan var ya.. Ben ona acımaya başladım,ne bileyim,hatta sevmeye başladım..:)
Ayrıca da beni çok güldürüyor..Son bölümlerde çok garibanlaştı.. Bir de onun çıktığı sahnelerde onun bir müziği var o çalıyor,o müzikle birlikte Hakan'ın gariban görüntüsü çıktı mı sanki "Acıların Çocuğu" muş gibi yansıyor Hakan bana:img-hyste

Bir de öyle ki kendinden bile ümidi kesmiş, kendini bir insan ziyanı olarak görmeye başlamış gibi..
Geçen asu'ya diyor ya..
-Burda beni görüpte bağrına basacak kimse yok zaten, niye telaşlanıyordun:img-hyste
Ayrıca dün de Polat'a:"Ölceksem bari sen öldür " dedi ya koptum..:img-hyste

deryaoz
02-05-08, 14:32
Hakan var ya.. Ben onu sevmeye başladım,ne bileyim,hatta acımaya başladım..:)
Ayrıca da beni çok güldürüyor..Son bölümlerde çok garibanlaştı.. Bir de onun çıktığı sahnelerde onun bir miziği var o çalıyor,o müzikle birlikte Hakan'ın gariban görüntüsü çıktı mı sanki "Acıların Çocuğu" muş gibi yansıyor Hakan bana:img-hyste

Bir de öyle kio bile kendinden ümidi kesmiş, kendini ibr insan ziyanı olarak görmeye başlamış gibi..
Geçen su'ya diyor ya..
-Burda beni görüpte bağrına basacak kimse yok zaten, niye telaşlanıyordun:img-hyste

acınırmı ona arkadaşım yaw o hakediyor tabi bizler bi insana ölüm cezası verilmesine alışık olmadığımız iiçin düşmanımıza bile acırız bence hakanın hemen ölmesi lazım hemde aynı abdüley yaptığı gibi ama bizimkiler öle bir ceza vermezler insan gibi öldürürüler :img-hyste:img-hyste

_ZeynepSasmaz_
02-05-08, 14:36
Ama çok komik ya..
Acıların Çocuğu Hakan oldu resmen..:img-hyste
Hele bir de o müzik çaldı mı:img-hyste

Kadir_Reis
02-05-08, 14:37
Hakan var ya.. Ben onu sevmeye başladım,ne bileyim,hatta acımaya başladım..:)
Ayrıca da beni çok güldürüyor..Son bölümlerde çok garibanlaştı.. Bir de onun çıktığı sahnelerde onun bir miziği var o çalıyor,o müzikle birlikte Hakan'ın gariban görüntüsü çıktı mı sanki "Acıların Çocuğu" muş gibi yansıyor Hakan bana:img-hyste

Bir de öyle ki bile kendinden ümidi kesmiş, kendini ibr insan ziyanı olarak görmeye başlamış gibi..
Geçen su'ya diyor ya..
Acıların Çocugu Emrah'tan Sonra Acıların Çocugu Hakn valla bende acımaya başladım Polat Abi büyüklük sende kalsın affet Hakan'ı
Arkadaşlar Hakan'ın Sol Gözünü Makyajla mı yapmıslar yoksa lensle mi

_ZeynepSasmaz_
02-05-08, 14:39
Acıların Çocugu Emrah'tan Sonra Acıların Çocugu Hakn valla bende acımaya başladım Polat Abi büyüklük sende kalsın affet Hakan'ı
Arkadaşlar Hakan'ın Sol Gözünü Makyajla mı yapmıslar yoksa lensle mi

Lenstir tabi ki..

batiperlin
02-05-08, 14:41
Selam arkadaşlar dün yorum yapmak nasip olmadı kısmet bügüneymiş

bölümü gerçekten begendim güzel bir bölümdü eski kurtlar vadisi tadında bir bölümdü

heyacanlıydı. Umarım ilerleyen bölümlerde bu bölüm gibi ve dahada fazlası olur :)

adaş tiyoların için çok sagol way asuya bak sen yaa :) helal olsun kıza

bakalım isonun arkasından kim çıkacak ?...

papatya67
02-05-08, 14:50
36 bölüm en eğlendiğim bölümlerden bir tanesiydi..kesinlikle dört dörtlük bir bölümdü diyebilirim..hem aksiyon açısından, hem drama ve komedi açısında zirve yaptığı ender bölümlerden biriydi..

polatın iskerderi kovalaması ve tuzak kurup, taraması harikaydı..belki iskenderi kurşun geçirmez araç nedeniyle öldüremedi ama, hem korumaları yok etti, hem iskendere gövde gösterisi yaptı, hemde izleyiciye görsel bir şölen izletti..ormandaki sisli hava diziye daha bir gizemli hava katmış..kovalamaca sahnesi çok iyiydi..polatın göçük altında kalmasıda bana göre ders niteliğindeydi..çünkü bomba atıldığı zaman kendisine yaşam üçgeni yaratabilecek şekilde enkazın altında kaldı..bu durumdan çıkarılacak ders, deprem yada heyelan halinde yapılması gerekenler olarak düşünebiliriz..abdülheyin polatı telefon sayesinde kurtarması..çok ince düşünülmüş bir olaydı..tebrikler..:happy0064

muro ve hüsnü yine bizi kırdı geçirdi.. o sahneleri izlerken yerlere yattım..yanaklarım ağrıdı gülmekten.. :img-hyste deli hüsnünün, polata bayagı yardımı dokundu..bence hüsnüdede bir şeyler var..bir deli bu kadar akıllı olmaz..polata hakkı bafralı ve asu hakkındaki bilgiyi bilinçli verdi..o da asu gibi devlete çalışıyor olabilir..devlet tarafından hastanede tuncayın yanına yerleştirilmiş, azıcık uçuk kaçık bir adam.. :img-pilot

muronun yıldırımın ninesinin evine saklanması ve ihtiyarlarla aralarındaki diyaloğlarına çok güldüm..dağda şofpen mi var, doğalgaz mı var yıkanalım demesine güldüm..hele yıldırımı yıkanmaya gönderim yemeğini aşırması çok matraktı.. :img-hyste
yıldırımın bulduğu döküntü murat 124 marka araba ve arabanın yolda yalpalaya yalpalaya gelişi beni bitirdi..birde burjuvaya karşı olan muro neden burjuva arabası çalmadın diye yıldırımı fırçalaması müthişti..:img-hyste
ya hüsnünün anonsuna ne demeli.. hüsnü deli yalınkuşak..:) yıldırıma attığı osmanlı tokatı ve onu kovalaması ile muronun yüz ifadesine öldüm.. muronun devrimci devreleri yine yandı.:img-hyste.

anlaşılan tataroğlu inciye, yıldıza ve iskendere karşı hamleler yapmaya başlayacak..iskenderi yok etmek için, polatla işbirliğine girebilir..bulut bu bölüm çok aktifti..

mematide bayağı değişiklik var..eski memati gitmiş, yerine alıngan bir memati gelmiş..tabi bu uyuşturucunun yüzünden...durumu hiç iyi değil..onun mutlaka doktor gözetiminde olması şart..cebinden çıkan esrarı bulut vermişti..demek hepsini çepinden çıkaramadı..esrarı görünce elleri titremeye başlamıştı çünkü..

tuncayda bu şoktan sonra bazı değişiklikler olabilir..titiz tuncay gidebilir ve yerine pis pasaklı tuncay gelebilir.. :img-hyste

asunun devlet görevlisi olduğunu öğrendik..bence hakanda aynı şekilde..oda iskenderin yanına devlet tarafından sokulmuş bir görevli..hatta hakanın korsan bandında bir şey gizli..polat çözdü bu işi..:happy0064
sonunda polat kaçkarlarada darbe vuracak..kabili ele geçirdi..iskendere ulaşmak için onu yem olarak kullanabilir..:good:

_ZeynepSasmaz_
02-05-08, 15:07
Bu arada seyircinin büyük bu çoğunluğu yine eski vadi hatıraları olsun diye Polat'ın X5'ini kullanmasını istiyor.. Ama kabul edelim o arabanın da modası kaçtı,eskidi yani.. Dün bunu daha iyi anladım.. İskender'in arabası daha iyiydi, ve ormana girdiklerinde İskender araba açısından bir adım öndeydi..
Polat bence arabasını da değiştirsin..:)

sevecen_84
02-05-08, 15:35
çok güzel bi bölümdü 36.bölüm.muronun gidişi sessiz oldu ama dönüşü muhteşem oldu:img-hyste:img-hyste

çok güldürdü bizi yine :)

polat iskender sahnesi müthişti gerçekten.

reytinglerimiz harika yine:happy0064

herzamanki gibi birinciyiz :happy0064

LİSA
02-05-08, 15:38
hiç demeyaw komikti kimooo kimsin :img-hyste:img-hyste:img-hyste bide sesini öle iinceltiyorki lisacım gülmekten kırıldık yani :img-hyste:img-hyste yaw muro sen neymişsin beyaw . ilk zamanlar sevememiştim pek ama çeto geldikten sonra değişti moru ama iyi ikililer :img-hyste:img-hyste

canım doğru repdede yazdım sana benim o sahnede yediğim erik boğazıma kaçacaktı:img-hyste az kalsın muro yüzünden öbür tarafı boylayacaktım nerdeyse:img-hyste

LİSA
02-05-08, 15:45
Ama çok komik ya..
Acıların Çocuğu Hakan oldu resmen..:img-hyste
Hele bir de o müzik çaldı mı:img-hyste

acıların çocuğu hakan :img-hyste yanında bir adette emrah verelim menümüz tam olur.
yıllar yılı vadi yolunda
ne ilk nede sonuncuyum
kahrediyor hayat beni
acıların hakanıyım
söylemiyor kimse ferman
öyle zorki bu yaşam
vadideki büyük kavgam
ben acıların hakanıyım
ne olur affet usta beni
kandım bir büyük iskendere
yaptım eşeklikler herkeze
ben acıların hakanıyım
hakan korsanlıktan cıktı ama ben gözünü göremedim sağlammıydı :icon_whis

_ZeynepSasmaz_
02-05-08, 15:56
acıların çocuğu hakan :img-hyste yanında bir adette emrah verelim menümüz tam olur.
yıllar yılı vadi yolunda
ne ilk nede sonuncuyum
kahrediyor hayat beni
acıların hakanıyım
söylemiyor kimse ferman
öyle zorki bu yaşam
vadideki büyük kavgam
ben acıların hakanıyım
ne olur affet usta beni
kandım bir büyük iskendere
yaptım eşeklikler herkeze
ben acıların hakanıyım
hakan korsanlıktan cıktı ama ben gözünü göremedim sağlammıydı :icon_whis

Yok canım.. Sadece beyazı görünüyordu gözünün..:)

Ayrıca Hakan çok yüzsüzdü.. Polat'a "Usta" dedi,ne enteresan.. Yani bu ne cürret..:)

Hakan:Usta..!
Polat:Kes lan !:img-hyste

_ZeynepSasmaz_
02-05-08, 16:16
yüzsüzlüğün de yüzsüzlüğü.polat ama süperdi:img-hyste

Polat'da güldürdü bu bölüm..
Mezarda bile rahat bırakmaz bunlar dedi ya,koptum orda..:img-hyste
Ya dünkü bölüm cidden harikaydı..

hekimoglu64
02-05-08, 17:22
Hakan var ya.. Ben ona acımaya başladım,ne bileyim,hatta sevmeye başladım..:)
Ayrıca da beni çok güldürüyor..Son bölümlerde çok garibanlaştı.. Bir de onun çıktığı sahnelerde onun bir müziği var o çalıyor,o müzikle birlikte Hakan'ın gariban görüntüsü çıktı mı sanki "Acıların Çocuğu" muş gibi yansıyor Hakan bana:img-hyste

Bir de öyle ki kendinden bile ümidi kesmiş, kendini bir insan ziyanı olarak görmeye başlamış gibi..
Geçen asu'ya diyor ya..

hakan zaten yaptiklarindan pisman
olmus,polata kendsini affetirtmek isteyecekmis....ve br catismada
ölecebilirmis,polat hakan affedecekilerleyen bölümlerde......ama abdülhey icin birsey diyemem.....

arkadasimdan aldigim tüyodur
bekelyecez artik...acikcasi bu tüyoyou verirken
birazda korktu olmayadabilir diye ama olacak gibi dedi
neyse bekleyecez artik bakalim ilerleyene bölümlerde
polat hakani affedecekmi....cünki
hakan üzerinde senaryolara yazilyiormus....ne yapsak
diye ya ölecek yada yasayacak.....bakalim....

GÜL GÜZELİ
02-05-08, 17:29
ya bölüm çok güzeldide benım dikkatimi memati çekti tamam şu ara eroinle mücadelesinde ama onu gören eroinman olmuş demez direk delirdi denir ya bi kere eroinman olan insanlara eroin krizi gelir kriz geldimi onu zapdetmek nerdeyse imkansızdır oraya buraya saldırır dagıtır bagırır çagırır bana mal verin diye önüne gelene saldırır ama memati tam tersine çok sakin habire saçmalıyo içki içmiş gibi sallana sallana yürüyo sonra olmadık yerlerde misal dünkü banyo sahnesi dalıp gidiyo bunlar eroinman bi insanın degil delirmiş bi insanın haraketleri degilmi bence öyle..

Kadir_Reis
02-05-08, 17:29
Lenstir tabi ki..

Hmm Sağol:img-wink:Hakan Ölmesin ya acıdım artık
Tüyolor dogru ise bize heycanlı yeni bölümler bekliyor:happy0064:happy0064

hekimoglu64
02-05-08, 17:48
Hmm Sağol:img-wink:Hakan Ölmesin ya acıdım artık
Tüyolor dogru ise bize heycanlı yeni bölümler bekliyor:happy0064:happy0064

kesin ebdülhey
poalta kizar:)belki aralarida bozulabailir:)son günlerde
abdülhey cok sabirsizz......hakan yeniden ekibe katilirsa tüyolarima göre
o zaman iyi bir hakan abdülhey cekismesi izleyecezzz.....

niye bu zamana kadar ölmedi hakan sizce????
cünki hakanda aslinda gizli bir ajan.......burasi puslu vadi
hersey olabilir........:)ilerleyen bölümleri bekelyin:img-wink:

GÜL GÜZELİ
02-05-08, 17:52
kesin ebdülhey

ya madem hakanda polatlarla olucaktı mematiden ne istedi. ayrıca anlamadıgım hakan mematinin hayatını mafetti abdulheye noluyo kızıcak birisi varsa memati hem haklıda kızmakda ama şuda varki kötülerin birer birer ii olmasına bayılıyorum önce hakan sonra mora daha sonra kimbilir kim ee ne derler iyilik her zaman galip gelir:good:

hekimoglu64
02-05-08, 17:59
ya madem hakanda polatlarla olucaktı mematiden ne istedi. ayrıca anlamadıgım hakan mematinin hayatını mafetti abdulheye noluyo kızıcak birisi varsa memati hem haklıda kızmakda ama şuda varki kötülerin birer birer ii olmasına bayılıyorum önce hakan sonra mora daha sonra kimbilir kim ee ne derler iyilik her zaman galip gelir:good:

diyorum ya burasi puslu vadi:)
hersey olabilir:)....hakan ve murodan sonra kim iyi olacak hemen
diyeyim....bulut:) gerci o zaten o kadar kötü degil ama yinede
tatarogluda aynen iyi olacak polatla olacaklar....bu benim tahminim yanlis
anlasilmasin:)....mematide kzbilier ama hakan memetiye isknece
yapmadiki......en cok abdülheye yapti...mematiyi sadece yakaldi
ama memoya eroin veren hakan olmadiki,,,,neyse dedim ya tüyolarimda bizleri cok güzel ve cok karisik bölümler bekliyor........

Kadir_Reis
02-05-08, 18:16
kesin ebdülhey

Abdulhey çok sabırsız Hakan Çok Gatar ekibe geri dönmesine sevinirim
bende onu düşünüyorum bencede ya polat tarafından görevlendirildi ya da ihtiyarların adamı hakan

agent 16
02-05-08, 21:10
dün akşam ki bölüm çok güzeldi iskenderin şeker hastalığı ona dezavantaj sagladığını gördük
tataroğlunun yıldız imha planı son derece başarılı
şimdi sırada kaçkar lar var
bakalım yeni bölümde bizleri neler bekliyor

GÜL GÜZELİ
02-05-08, 22:04
diyorum ya burasi puslu vadi:)
hersey olabilir:)....hakan ve murodan sonra kim iyi olacak hemen
diyeyim....bulut:) gerci o zaten o kadar kötü degil ama yinede
tatarogluda aynen iyi olacak polatla olacaklar....bu benim tahminim yanlis
anlasilmasin:)....mematide kzbilier ama hakan memetiye isknece
yapmadiki......en cok abdülheye yapti...mematiyi sadece yakaldi
ama memoya eroin veren hakan olmadiki,,,,neyse dedim ya tüyolarimda bizleri cok güzel ve cok karisik bölümler bekliyor........

ya bulut çok şeker o gülü verdigi kız kimdi bilmiorum ama gülü verişi çok güzeldi al gülüm:) ben bu laf sevmeye başladım Gülüm gerçi sevilmicek bi laf degil ama benım için anlamı yoktu şimdi anlamlı oldu GÜLÜMM:img-in_lo ya bulut ii birine benziyo bide gerçek aşka tutulsa ne güzel olur..

İLK
02-05-08, 22:58
hekimoğlu tüyolar için saol :img-wink:

ama bu tüyo beni sevindirmedi:icon_sorr hakan onca şeden sonra nasıl affedilir inşallah senaristler senaryoda düzeltme yaparlar yani ben polatın yerinde olsam ki değilim affedrmiydim kesinlikleeeee.................

arkadalar ben gittim bye

N.Şaşmazfan
03-05-08, 06:39
hekimoğlu64 tüyolar için teşekkürler.bulut ve muro olayına inanırım.ama hakana asla.hakanın bu yaptıklarından sonra bizimkilerin arasında ne işi var:kahve tekrar ekibe girerse ben çok üzülürüm:img-cray:yorumlara bakdım.abdulheye ne oluyor diye(hakanla ilgili)daha ne olsun arkadaşlar abdulheye elektriği ben mi verdim:img-hyste ne çabuk unutdunuz.abdulhey de doğal olarak hakanın ölmesini istiyor.ama fazla sabırsız.bu konuda sizinle aynı fikirdeyim.

hekimoglu64
03-05-08, 07:01
hekimoğlu64 tüyolar için teşekkürler.bulut ve muro olayına inanırım.ama hakana asla.hakanın bu yaptıklarından sonra bizimkilerin arasında ne işi var:kahve tekrar ekibe girerse ben çok üzülürüm:img-cray:yorumlara bakdım.abdulheye ne oluyor diye(hakanla ilgili)daha ne olsun arkadaşlar abdulheye elektriği ben mi verdim:img-hyste ne çabuk unutdunuz.abdulhey de doğal olarak hakanın ölmesini istiyor.ama fazla sabırsız.bu konuda sizinle aynı fikirdeyim.

günaydin....valla
hakan bu kadar zaman ölmedi zaten üstünde senaryolar
yazilyiormsu önmli bir rolde olmasaydi bu kadar kalmazdi cünki kimki o
ama bir heyet görevlisi iste..o yüzden....abdülhey hakli tabiki ama fazla sabirsiz.....polat kizmakta hakli yoksa polatta hakanin ekmegine yag süremge merakli degil:)

N.Şaşmazfan
03-05-08, 07:48
alicim günaydın.söylediklerinde haklısın.ama işte hakanı görünce sinirlerim bozuluyor.yoksa ben de önemli bir rol olduğunu biliyorum.

LİSA
03-05-08, 10:27
kesin ebdülhey

iyide abdülhey son zamanlarda iyice pasifleşti.eline aldığı bütün işleri yüzüne bulaştırdı.eski abdülhey gibi değil.yinede polat ile aralarında sorun olmasını istemem.
hakan bunca yaptığından sonra pişman olup yaşamaya kalkmasın.bence ölsün

LİSA
03-05-08, 10:29
cem yılmazın yeni reklamı varya işte iş telefonu ile ilgili.orda cem yılmaz içerde ali bey yok temizlikçiler var diyerekten kadın taklidi yapması bana muronun nene taklidini aklıma getirdi.ne kadar benzerlik değilmi:icon_whis

MoOnDaNcE-11
03-05-08, 10:35
Iskender geldiginden beri vadide cikis var . Artik her bolumu buyuk bir zevkle izliyoruz . :good:

Ben asu'nun saglik bakanligi emrinde calistigina pek inanmadim . Kabil'i kullanarak polat nasil iskender'e ulasacak merak ediyorum dogrusu...Kabil demisken de canlandiran oyuncu ismi savas'ti galiba , avrupa yakasinda 2 sene once almanyadan gelen tetikcilerden bir tanesiydi , inanilmaz komik replikleri vardi . Polat'a kv'e filan ozeniyordu , ise bak simdi orda oynuyor :img-wink:

İLK
03-05-08, 11:29
cem yılmazın yeni reklamı varya işte iş telefonu ile ilgili.orda cem yılmaz içerde ali bey yok temizlikçiler var diyerekten kadın taklidi yapması bana muronun nene taklidini aklıma getirdi.ne kadar benzerlik değilmi:icon_whis

evet ya onu bende gördüm aslında ilk aklıma gelmedi ama sonra reklamlarda buna rastlayınca aklıma muro geldi ay çok güldüm ya:img-hyste:img-hyste:img-hyste

azizoz
03-05-08, 13:23
Polatın ofiste çalışan bayan bence çok fazla sırıtıyor orada.Olmayacayak durumlarda iş yapıyor.Giyimi kuşamı da bi farklı zaten:icon_sorrAcaba dizideki görevi ne olacak.KV gibi bir diziye giren biri mutlaka bir noktaya gelince aktif rol oynamaya başlayacaktır.Abdülhey yakıştırmaları yerli mi yersiz mi bilmiyorum:icon_whis

ahesti
03-05-08, 15:07
muro husnu sahnelerınde gulmekten yerlere yattım hatta o kadar seslı gulmusumkı teyzem asagıdan arada kızım noluyo dıye
neyse bence bu husnu bosuna delırmedı.ene bı heyet kokusu alıyorum.yoksa husnu nerden bılsın tuncaya yapılan ıskencenın seklını ve etkı suresını demı yanı
bu polatta batman oldu cıktı ya bı turlu olmedı

Kadir_Reis
03-05-08, 19:30
Abdulhey'e sinirleniyorum abi hakan nerde hakanı ne zaman öldüreceğiz adam sana bıraktı hakanı sen onu kaçırdın,Kaçırmazsaydın öldürüldün valla gittikçe abdulheye olan sevgim kalmıyor.Hakan Konusuna Gelince Hakan bugüne çoktan ölmesi lazımdı demek ki tekrar polatın yanına gelecekmiş

hekimoglu64
03-05-08, 19:39
Abdulhey'e sinirleniyorum abi hakan nerde hakanı ne zaman öldüreceğiz adam sana bıraktı hakanı sen onu kaçırdın,Kaçırmazsaydın öldürüldün valla gittikçe abdulheye olan sevgim kalmıyor.Hakan Konusuna Gelince Hakan bugüne çoktan ölmesi lazımdı demek ki tekrar polatın yanına gelecekmiş

yorumuna yürekten katilyiorum
ayrica bence hakan ölecegine ki zaten ölmeyecek neyse iste abdülölsün
son zamanlarda cok gereksiz olmaya basladi hadi mematiyi analdik adam eron man oldu yazikk ama abdül cok sabirsiz ya sinirlerimi boyzuyor acikcasi
polat iyi dayaniyor ben olsam koyvarim:)......

abdullah_54
03-05-08, 19:47
Evet abdül'ün hakanı yağla balla beslemesi lazımdı sabırsızlanması hoş değil :icon_whis OLurmu öyle şey yahu kusura bakmayın ama ben bu hakan denen kişilik yoksunundan tiksiniyorum ve bir an önce geberip gitmesini diliyorum senaristlerden =)
hakan hiçkimsenin adamı değil aslında hakan adamda değil.devlet adına çalışsa abdülhey'e ölümüne işkence edermiydi hadi bunu geçtik dizinin başlarında yanında olan dava arkadaşı adı aklıma gelmiyor onu da vazifesi uğrunamı öldürdü?Kişisel egoları nedeniyle isyan etmiş bir asidir hakan ve polatın ekibine yeniden dahil olmasının konuşulması bile abestir aynı yaşamasının gerektiğini söylemek gibi.

deryaoz
03-05-08, 19:52
canım doğru repdede yazdım sana benim o sahnede yediğim erik boğazıma kaçacaktı:img-hyste az kalsın muro yüzünden öbür tarafı boylayacaktım nerdeyse:img-hyste

allah korudu beyaw.muro ekrana çıktımı bişe yiyip içmeyelim korktum sende dikkat et bu adamın ne yapacağı belli olmaz :img-hyste:img-hyste bi murodan hayatımız kayacaktı benimde gülmekten karın boşluklarım ağrıdı hemde 1 saat boyunca bu adam komik beyaw ilahi muro sen adamı öldürürsün :img-hyste:img-hyste bide çetosu var tabi çetoda amma salak yoksa üçkağıtçımı demek lazım :img-hyste:img-hyste

GÜL GÜZELİ
03-05-08, 20:24
Kurtlar Vadisi’nde aşk kokusu var. Zorla uyuşturucu bağımlısı yapılan Memati ile onu zehirden kurtaracak doktoru Neşe Hanım arasında büyük bir aşk kapıda

KURTLAR Vadisi’nde İskender Büyük’ün ‘Mizancı’ adamları tarafından eroin bağımlısı haline getirilen Memati’nin önceki gece yaşadığı dram herkesin yüreklerini buruktu. Gamze’den darbeler yiyecek Dün akşam anlaşıldı ki Memati’yi daha da büyük acılar bekliyor. Önceki akşamki dizinin son sahnesinde Polat’a sarılarak ‘Beni öldür’ diyen Memati doktoru Neşe Hanım sayesinde hayata sıkı sıkıya bağlanacak. Hatta bu ilişki bir adım daha ileri gidecek ve Memati ile Neşe Hanım arasında romantik bir yakınlaşma da olacak. Hayata sımsıkı bağlanacak İlerleyen bölümlerde tam uyuşturucudan kurtulup kendine gelmeye başladığı anlarda Memati, önce sevgilisi Gamze’nin ‘Kerem Hoca’nın adına şarkılar yazdığı eski aşkı olduğunu öğrenecek. Bunu hazmedemeden de Gamze’nin Yalçın Bulut tarafından tutulduğunu ve kendisiyle aşk yaşamaya zorlandığını anlayacak. Bu iki şok tam da Neşe Hanım tarafından uyuşturucudan kurtarılmak üzere olan Memati’nin yeniden uyuşturucu istemesine neden olacak. Fakat Memati’nin bir an bile olsun yanından ayrılmayan Neşe Hanım, Polat’ın sağ kolunun hayata sıkı sıkıya bağlanmasını sağlayacak. Bu arada da Memati ile doktor Neşe Hanım arasında bir aşk başlayaçak.

Kaynak:[url]http://www.kurtlarvadisi-pusu.net/2008/04/memati-yi-doktorun-aski-kurtaracak.html

ya bu yazıyı okuyunca çok hoşuma gitti ama ne kadar dogru acaba?Hekimoglu sen ne diyosun bu konuda..

Kadir_Reis
03-05-08, 20:59
Muro Çıkınca Kendimi Hazırlıyorum Gülmek için bir gülüyorum ailem ne oluyor diyor Muro Sen bizi güldürüyorsun ya Allah'da seni güldürsün

Air_Isparta
03-05-08, 21:42
ii akşamlar arkadaşlar öncelikle murodan nefret eden birisiyim ama adam bu hafta tavan yaptı bence hani yıldırımım kod adlı elemanda ondan aşşa kalmadı bu hafta. Babam bile hüsnü yıldırım sahnesini kahkalarla izledi ki babam kv den nefret eder.
son bir şey dizinin özet i gittikçe uzuyore dikkat ettimde eskiden 21.15 te başlardı 21.30 a çıktı sonra 22 ye yaklaştı anlamadım ben bu işi

blue ivy
03-05-08, 21:54
Ayrıntılı yorum yazamadım bir türlü

gerçekten çok güzel bir bölümdü:good: öncelikle polattan başlamak istiyorum
polatın şu aklı beni bayıltacak,adam müthiş düşünüyor,göçük altında bile nefes almasının ne zaman sona ereceğini biliyor,bu tip konuları eski vadidede söylerdi çok hoşuma giderdi.
Kabili kapının arkasından çıkıp kıstırdığı sahne güzeldi,bende diyorum Polat asuyu yalnız bırakmaz mutlaka bekliyordur evin bir yerinde,bu arada hakanı taklit sahnesinde başarılı oldular,bende diyorum Polat hakanın göz kılıfını ne yapacak,içinde ses cihazı arıyor sandım,ne çok şüpheci oldum bu diziyi izleye izleye.
Ve abdülheyle yolun ortasında durup iskenderin arabasına ateş etmeleri süperdi,heykel gibi durmaları,kurşunların yere dökülmeleri süperdi,kısacası Polat bu bölüm şahaneydi:good:

Mematiye gelirsek zavallım çok üzülüyorum ona ya:icon_sorrönceki bölümde bulut onun cebine sanırım 3 paket mal koymuştu,cebinden sadece 2sini çıkartabilmişti o aceleyle,bakalım bunu polata nasıl inandıracak,bulutada kızmaya başlıyorum.
Mematinin tuncayı uyandırmaya çalışmasına koptum:img-hysteya bunlar ne hale geldiler böyle,polatın adamları böyle olmamalı acil toparlanmaları lazım.
Mematinin banyodaki sahnesi süperdi,vay be dedim memati banyo yapıyor hayretlerim şaştı.ama üzüldüm haline,sürekli kolunu yıkaması,sabit yere bakması,hiç kımıldamadan nasıl durdu öyle çok şaşırdım,ekran karşısında ister istemez hipnotize olmuşum:img-hyste
Bakalım gamze mematiyi ne kadar seviyor? Mematinin bu durumlarına katlanması kolay değil,bakalım pes edecekmi?

Muro yine feci komikti bu bölüm,dönüşü pek muhteşem olmadı o arabayla:img-hyste ama espriler yine havada uçuştu,eline soğanı alıp karşısındaki dede ve nineyle atışması süperdi,hele hüsnünün yıldırımı kovaladığında muronun yüzündeki korkuya koptum:img-hystesanırım muro delilerden biraz tırsıyor,hüsnünün sayesinde herhalde polatla görüşecekti,ama sanırım önümüzdeki bölüm bizzat kendisi gidecek polatın ayağına,bu ofiste olabilir,muronun polatın ofisine gelmesi gerçekten süper olur,görün o zaman siz cümbüşü.

Asu beni çok düşündürmeye başladı,Alininde dediği gibi,asunun ihtiyarların bir elemanı olması mantıklı,helede polatın partneride olsaydı şahane olurdu,ama asu uzun o konulara girmeyeyim:img-grin2

Yıldızla Jülide bakalaım bunlar ne zaman birbirlerini öldürecekler?jülide bulutun sayesinde yıldızı nasıl satacak hiçbir fikrim yok,çok soğuk şu yıldızla Jülide,birbirlerine güzel sözler söylerken bile soğuklar,gerçekçi olmadıkları belli,onlarda farkındalar aslında.

Hakana acıyanlar olmuş,valla ne yalan söyleyeyim ben bile birazcık acıdım,sıkıntıdan patlamamak için resmen polattan ölümü istiyor,ama bence onu artık öldürsünler hakketti çünkü,onun ölümü mematinin elinden olmalı,nede olsa mematiye ilk esrarı veren hakandı,evet abdülheye çok yaptı,en iyisi abdülle memati hakanı beraber öldürsünler,böylelikle ikiside öcünü almış olur.

Ve İskender..nasılda çekirge gibi sekti ormanda, durumu fena olduğu halde bombayı ne zaman atacağını hesaplayabildi
İnciyle olan diyaloglarına nedense gülesim geliyor, aslında huy bakımından birbirlerine benziyor,ama aldatılan her zamanki gibi inci olacak,İskender onu önce sevip sonra tekmeyi vuracak gibime geliyor.

Kadir_Reis
03-05-08, 22:31
ii akşamlar arkadaşlar öncelikle murodan nefret eden birisiyim ama adam bu hafta tavan yaptı bence hani yıldırımım kod adlı elemanda ondan aşşa kalmadı bu hafta. Babam bile hüsnü yıldırım sahnesini kahkalarla izledi ki babam kv den nefret eder.
son bir şey dizinin özet i gittikçe uzuyore dikkat ettimde eskiden 21.15 te başlardı 21.30 a çıktı sonra 22 ye yaklaştı anlamadım ben bu işi

Evet Yani Perşembe günü 21:15'te başlayacaktı 21:30 21:40 civarı başladı 5dk özet ver olsun bitsin okulu olan var işi olan var(gerçi benim için sorun değilde)yani yapımcının bunu düşünmesi gerek

hekimoglu64
03-05-08, 22:36
hayret ediyorum sizlere haa:)
yayininimi taktiniz simdide olabilir kardescizlerim:)
bunada sükür daha önce tekrari bastan sona
net sekilde verilyiordu artik bazi sahnelri vermiyrlar.....

azizoz
04-05-08, 13:05
Evet Yani Perşembe günü 21:15'te başlayacaktı 21:30 21:40 civarı başladı 5dk özet ver olsun bitsin okulu olan var işi olan var(gerçi benim için sorun değilde)yani yapımcının bunu düşünmesi gerek

Orasını bende anlamıyorum.Prime Time 20.00-23.00 arası fakat Kurtlar Vadisinin hatırı sayılır bir kısmı prime time nin dışında kalıyor.23.30 u geçiyor bitmesi.Gerçekten anlamak güç kanalı.Kafasına nasıl eserse o zaman başlatıyorlar.Bizim kanallarımız böyle işte.Seyirciye saygı sıfır.Para dedin mi ağızlarının suları akıyor.

N.Şaşmazfan
04-05-08, 13:24
yorumlara bakılırsa dizinin başlama saati her kesin canını sıkıyor.başlama saatinin gecikmesi daha doğrusu.özet çok uzun.nerdeyse bölümü yeniden izliyoruz.ben şikayetçi diğilim:img-hyste.ama çok uzun.Türkiye saatile 21.40 Bakü saatile 23.40 demek.yani ben sabah bir az zor kalkıyorum:img-hyste.ama Vadi için buna değer.gelelim hakan konusuna evet ben itiraf ediyorum.antihakancıyım:img-hyste.onu bir türlü sevemedim.(sevilecek yani var mı ki:img-hyste)sezon finalı İnşallah gec olur.haziran da olur büyük ihtimal.bana kalsa hiç olmasın diycem.ama oyuncuların,senaristlerin de tatile ihitiyacı var.daha iyisini yapa bilmek için.

hekimoglu64
04-05-08, 14:04
burayi son zamanlarda cok sessiz gördüm
lakin gercekten baynoyuncu hakkinda konuslunca
cok cabuk ilerliyormus:img-hyste:img-hyste.....neyse buyurun benden size yeni haberler.........

bayan ouyncu tanidik yada tanimadikta olabilirmis:)
net vermdi arkadasim tüyoyu kusura bakamyin.......

yildiz ilerleyen bölülerde ölebilirmis......

polati ilerleyen bölülerde büyük sürprizler beklyiormus

GÜL GÜZELİ
04-05-08, 14:50
cok cabuk ilerliyormus:img-hyste:img-hyste.....neyse buyurun benden size yeni haberler.........

tüyolar için tşkler canım:) diger dediklerin degilde şu polatı bekleyen büyük süprizleri merak ettimm? zavallı polatıma en güvendigi adamını eroinman yapıp vermekden başka ne süprizler hazırlamışlar acaba:icon_whis

azizoz
04-05-08, 15:40

Yıldız gebersin,gitsin...Hiç umrumda değil.Tipinde hiç mymenet yok zaten:img-hysteBulut onun kapısını çalmıştı geçenlerde:img-grin2

Polatıda ne gibi bir sürpriz bekliyor acaba?İyi bir sürpriz mi kötü bir sürpriz mi?

hekimoglu64
04-05-08, 15:44
Yıldız gebersin,gitsin...Hiç umrumda değil.Tipinde hiç mymenet yok zaten:img-hysteBulut onun kapısını çalmıştı geçenlerde:img-grin2

Polatıda ne gibi bir sürpriz bekliyor acaba?İyi bir sürpriz mi kötü bir sürpriz mi?

hem iyi sürprizlerde varmis
hemde kötüde ama bunlari ebnde simdilik bilmyiorum
tek bildigim iyi ve kötü sürprilerimis....

İLK
04-05-08, 18:00

hekimoğlu tüyolar için teşekkürler:img-wink:

yıldızın kaşınıyodu zaten son zamanlarda hiç şaşırmadım hatta hakanda gitse tam güzel olur

polatı ilerleyen bölümlerde sürpriz bekliyomuş dedin fakat ne sürpriz bu anlayamadım yakında kokusu çıkar

tanıdık olabilir tanıdık olmayabilir yine bu beni çelişkiye sokuyor ..................aslında hekimoğlu işine karışmak gibi olacaksa kusura bakma şu bayan oyuncu konusunda uzun uzun düşündümde adını söylemesen iyi olacak yani yine tüyo ver yoksa çatlarızda şimdi ismini söylesen ay o olmaz olmasın daha kız dizide görülmeden eleştirilebilir...................haksızmıyım :img-wink:

eliffpolattt
04-05-08, 18:09
yorumlara bakılırsa dizinin başlama saati her kesin canını sıkıyor.başlama saatinin gecikmesi daha doğrusu.özet çok uzun.nerdeyse bölümü yeniden izliyoruz.ben şikayetçi diğilim:img-hyste.ama çok uzun.Türkiye saatile 21.40 Bakü saatile 23.40 demek.yani ben sabah bir az zor kalkıyorum:img-hyste.ama Vadi için buna değer.gelelim hakan konusuna evet ben itiraf ediyorum.antihakancıyım:img-hyste.onu bir türlü sevemedim.(sevilecek yani var mı ki:img-hyste)sezon finalı İnşallah gec olur.haziran da olur büyük ihtimal.bana kalsa hiç olmasın diycem.ama oyuncuların,senaristlerin de tatile ihitiyacı var.daha iyisini yapa bilmek için.

Özet çok uzun evet .ben şikayetçiiym bundan :):) çünkü özet değil sırf reklam izliyoruz bence .ayrıca yayın saati 21.15 diye gösteriliyor ama artık 22.00'de başlıyor :)

tılsım16
04-05-08, 19:19
hekımoglu tuyolar ıcın sagol..
yıldız bencede artık fazla oluyor hem ona karsı herkesı yanınada cektı bulut yakındır ölüm zamanı..
bu arada en azından bu sezon bıtmeden gorcekmıyız bu bayan oyuncuyu merak ettım..

hekimoglu64
04-05-08, 21:51
hekımoglu tuyolar ıcın sagol..
yıldız bencede artık fazla oluyor hem ona karsı herkesı yanınada cektı bulut yakındır ölüm zamanı..
bu arada en azından bu sezon bıtmeden gorcekmıyız bu bayan oyuncuyu merak ettım..

belli degil bu sezon görmemiz...
ya burasi ne olmsu nerde o eski nese kalabalik
kimseler yokk:)yalcin bak bayan oyuncu hakkinda konu olmayinca bos kalyior balsik varsin konsaslim yaww:)neyse simdi cikiyorum ama geldigimde ins biraz hateketleneme olur...bye

blue ivy
04-05-08, 21:57
Alicim tüyolar için teşekkürler,yıldızın ölecek olmasına çok sevindim,bayağa bir kaşınıyordu zaten bakalım onu kim kaşıyacak? Jülidemi?bulutmu? yoksa polat olabilirmi göreceğiz.

İLK
04-05-08, 22:36
valla arkadaşlar nazar mı değdi bize bize ne oldu böyle eskiden burası durgun olduğu zaman bile bi 2 3 sayfa bitirirdik hayırdır inşaallah valla bugün çok sevinçliyim özellikle maçtan sonra yalçınersönmez gelir bu sevince güzel güzel tüyolar verir ama adı var kendisi yok:img-wink:

valla hekimoğlu verdiğin tüyolar makbule geçti saol ya senin dediğinde doğru yeni gelecek oyuncu konusu açılınca 10 akkada 2 sayfa bitiyo hatta bilemedin 5 sayfa:img-hyste:img-hyste:img-hystebaşka konu mu yok ,yok sa biz aşkla kafayı mı bozduk:img-hyste:img-hyste

hekimoglu64
04-05-08, 22:44
valla arkadaşlar nazar mı değdi bize bize ne oldu böyle eskiden burası durgun olduğu zaman bile bi 2 3 sayfa bitirirdik hayırdır inşaallah valla bugün çok sevinçliyim özellikle maçtan sonra yalçınersönmez gelir bu sevince güzel güzel tüyolar verir ama adı var kendisi yok:img-wink:

valla hekimoğlu verdiğin tüyolar makbule geçti saol ya senin dediğinde doğru yeni gelecek oyuncu konusu açılınca 10 akkada 2 sayfa bitiyo hatta bilemedin 5 sayfa:img-hyste:img-hyste:img-hystebaşka konu mu yok ,yok sa biz aşkla kafayı mı bozduk:img-hyste:img-hyste

evet arkadasim sayfa baya hatta baya baya durgun
nazar degdiönceden dedigin gibi en az 5 sayfa ilerliyordu
farkndamsiiniz bayan oyuncu konusu kapnadi basligin hizida o anda bitii:img-hystebu arada gs mi kutluyorum 3+5:good:

Alicim tüyolar için teşekkürler,yıldızın ölecek olmasına çok sevindim,bayağa bir kaşınıyordu zaten bakalım onu kim kaşıyacak? Jülidemi?bulutmu? yoksa polat olabilirmi göreceğiz.

canim arkadasim evet yildiz ölmeyi coktan
hakketti bu kesinlikle tüyo degil ama bence onu....jülide öldürecekk..

İLK
04-05-08, 22:49
evet arkadasim sayfa baya hatta baya baya durgun
nazar degdiönceden dedigin gibi en az 5 sayfa ilerliyordu
farkndamsiiniz bayan oyuncu konusu kapnadi basligin hizida o anda bitii:img-hystebu arada gs mi kutluyorum 3+5:good:

zaten artık konuşulmuyoda fazla bayan oyuncu ben yine açtım elerimi tutamıyorum:icon_whis

necati abimizde şimdi sevinçlidir 3-5 olayı

ben söylemişmidim daha önce bu polat alemdar ismi çok karizmatik daha doğrusu isim cuk oturmuş acaba yeni gelen oyuncunun ismi ne(rol adı) ?????

deryaoz
05-05-08, 06:58

günaydın arkadaşlar :img-grin2
Nazardeğmiştir.bende maçtan ötürü acayiip sevinçliyim hatta coşuyorum.Hekimoğlunun verdiği tüyolar için teşşekkürler bu arada polata ne gibi süprizler olabilirki anlıyamadım iyi mi kötümü sanırım iyi olur çünkü bu aralar ne kadar kötü bi olay olduysa yaşadı bakalım süpriz neymiş belki bu hafta ihtiyarlarla görüşebilir onlara kesin bana neden asunun bizden olduğunu demediniz falan diyebilir bakalım ve görelim.
yıldız ölsün yani zaten gıcıkbir karekter görünce sinir oluyorum yani julideden ölümü olursa acayip süper olur derim.yani julideye de aferim dedim ya
bu arada inşl bu haftaki bölümde muro karşımıza fazlasıyla çıkar sanırım polatla kesin bu sefer irtibata geçer tabiki hüsnüden uzak durarak olsa iyi olur :img-hyste:img-hyste:img-hyste ya kesnlikle hüsnüyle muronun bölümleri kadar güzel bölüm yoktu yani vardırda güldüren bölüm :img-hyste
iskender benide almaya geldi der topuklara kuvvet :img-hyste

LİSA
05-05-08, 07:05
günaydın arkadaşlar
canım galatasarayımı kutluyorrum.3-5 cok iyi bir skor.ama sivassporuda kutlamak isterim güzel mücadele ettiler ezdirmediler kendilerini.nadolu takımı olarak onlarıda kutluyorum.ve lig şampiyonu olamasalarda ikinci olurlar inşallah
hekimoğlu haklısın bayan oyuncu konusu kapanınca sayfalar az ilerlemiş.yakında yine hızlanır senden gelecek tüyolar ile
yıldız ölecekmiş.ya bunu ben hakan içinde duymuştum ama adam hala hayatta.yıldızı hemen öldürmezler oda bir dengeyi teşkil ediyor ve onun arkasındakiler net olmadan ölmez o yüzden ben yakın zaman olarak algılamıyorum yıldızın öleceğini.

hekimoglu64
05-05-08, 07:12
herkese günaydinlar
sabahin kuslariyiz bizler yaww:)
neyse bugün özet verilebilme durumu var
yani verilerbilirmis bugün bakalim artikkk.....

deryaoz
05-05-08, 07:16
herkese günaydinlar
sabahin kuslariyiz bizler yaww:)
neyse bugün özet verilebilme durumu var
yani verilerbilirmis bugün bakalim artikkk.....
o zman bekliyelim bizde
tabiki güzel tüyolar için çarşambaya kadar beklerim
bide muro olsun tüyolarda tamam dır iş
sanırım polat tabi benim tahminim bu hafta ihtiyarlarla görüşür.

hekimoglu64
05-05-08, 07:17
o zman bekliyelim bizde
tabiki güzel tüyolar için çarşambaya kadar beklerim
bide muro olsun tüyolarda tamam dır iş
sanırım polat tabi benim tahminim bu hafta ihtiyarlarla görüşür.

muro hakinda evet gzel haberle var
ancak tüyo degil sadece haber......muroya
bir bayan arkadas gelinemsi istenilyiormus.....
ama daha senaroyda yok....neyse bu haberide vermis oalyim....

LİSA
05-05-08, 07:25
hekimoğlu eminmisin bugün özet verilirmi başımıza taş yağar bak sonra:img-hyste
muro ya yeni sevgili ya herkese var bir polata yok herkes aşk yaşıyacaksa bu vadide bir polatamı çok gördüler bu durumu adama rahip hayatı sundular.pes vallahi:img-cray:

hekimoglu64
05-05-08, 07:42
hekimoğlu eminmisin bugün özet verilirmi başımıza taş yağar bak sonra:img-hyste
muro ya yeni sevgili ya herkese var bir polata yok herkes aşk yaşıyacaksa bu vadide bir polatamı çok gördüler bu durumu adama rahip hayatı sundular.pes vallahi:img-cray:

verilir demedim verilebilirmsi dedim
bekleyeim biz yinede......polatada geleck ins
ya az kadli sabrin sonu selamet....dün tvde denk geldi
izledimtekrarini beyaz showun ama necatia biyle ve bir kac isimlerdalga gecilmis
resimleriyleoynmaislar necati abinin gözlerini fortlatmislar
acikcasi beyaz son günlerde cok simardi.....bende ona yapayimda görsün gününü dalaga gecmek ne demekmis tövbe tövbe tamam belki öylesine saka olsun diye yapmistir ama yine hos degil....

to.derya
05-05-08, 08:02
verilir demedim verilebilirmsi dedim
bekleyeim biz yinede......polatada geleck ins
ya az kadli sabrin sonu selamet....dün tvde denk geldi
izledimtekrarini beyaz showun ama necatia biyle ve bir kac isimlerdalga gecilmis
resimleriyleoynmaislar necati abinin gözlerini fortlatmislar
acikcasi beyaz son günlerde cok simardi.....bende ona yapayimda görsün gününü dalaga gecmek ne demekmis tövbe tövbe tamam belki öylesine saka olsun diye yapmistir ama yine hos degil....

Günaydin sevgili forum arkadaslarim. Nasilsiniz umarim iyisinizdir. Forum baya bir durgun nerdesiniz yaw. Alicim tüyolarin icin cok tesekkür ederim. Bakalim Polati bekleyen sürprizler neler??? Keske daha detayli bilgi alabilsen negüzel olurdu. Bayan tanidik biri olacaksa sezin olabilirmi lütfen polatima cok uyuyor. (Tuba artik diyemiyorum baska bahara)

tılsım16
05-05-08, 09:02
gunaydın arkadaslar
bu polat a gelecek bayan oyuncuyu bende cok merak edıyorum masallah kım gelse polatın cazıbesınden mıdır nedır bı sekılde öluyor mutlu olmasını ızterım artık poaltında:)
bu arada hekımoglu tuyolar ıcın sagol ayrıca muroyada bı bayan oyuncu olabılırmıs demıssın o da dıızıye ayrı bır renk katar bence muro ve sevgılısı ılgınc geldı bı an:)
bıde benım merak ettıgım bı kac sayfa onceydı sanırım mematı neşe doktor gıbı bırseyler yazılmıs oyle mı olcak bı bılgısı olan var mı oyle olsa cok mutlu olurum sahsen gamzeyı sevmedıgımden degıl ama nese daha bı ıyı olur sankı mematıye..
to.derya sezın dedıgın beyaz gelıncıktekı basrol mu??