Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Bölüm Yorumları (Arşiv 15)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

chihiro
13-04-08, 17:23
çiğdeeem hoşgeldin!! :img-icecr

kim laf söyleyebilir, kanatlı meleğe! kimseee!!! ah ah, bu bölümde deniz'i itişini izlemek hem acı hem zevkli olacak...

sevdiği adamı itebilecek bi kız o, kendisini sevmeyen bi adamla birlikte olabilecek bi kız değil.:icon_whis

alaz_alaz
13-04-08, 17:37
açıkçası itmesini istiyorum.çünkü barıştıktan sonra eğer hamileleik ortaya çıkarsa çok kötü olur!son şansı yitirmiş olur deniz!eğer iterse deniz'in bir hakkı saklı kalır!:img-wink:

emoss
13-04-08, 17:40
Bence bu dizide tek EFE & ASLI yakisiyor.. kim ne derse desin.. Efe kendini affettirmek icin neler yapti... ben bastan beri onlari yakisitiriyorum...

Umarim EFE& ASLI OLUR

jojoo
13-04-08, 17:51
açıkçası itmesini istiyorum.çünkü barıştıktan sonra eğer hamileleik ortaya çıkarsa çok kötü olur!son şansı yitirmiş olur deniz!eğer iterse deniz'in bir hakkı saklı kalır!:img-wink:

itmesin yaa.hamilelik ortaya çıktıktan sonra deniz-aslı diye birşey kalmaz.birkaç bölüm daha aslı-deniz izliyelim ondan sonra zaten herşey kopacak :icon_sorr

emilie_claire
13-04-08, 17:52
aslında aslının denizi itmesini istemiyorum ama..
eğer barısırlar,ve mine hamile kalırsa bu sefer gerçekten çok kötü olacak..:(

emilie_claire
13-04-08, 17:54
itmesin yaa.hamilelik ortaya çıktıktan sonra deniz-aslı diye birşey kalmaz.birkaç bölüm daha aslı-deniz izliyelim ondan sonra zaten herşey kopacak :icon_sorr

bu kadar kolay silip atamazlar aslı-denizi,tamam belki su-efe bitti ama,aslı-deniz bu diziyi götüren ask..mine-deniz olursa bir avuç insan izler diziyi o kadar..

jojoo
13-04-08, 17:58
bu kadar kolay silip atamazlar aslı-denizi,tamam belki su-efe bitti ama,aslı-deniz bu diziyi götüren ask..mine-deniz olursa bir avuç insan izler diziyi o kadar..

umarım senın dediğin gibi olur.ama aslı deniz diye birşey kalmazsada çok şaşırmam.çünkü gidişat onu gösteriyor.fragman yarın çıkar herhalde offf.

emilie_claire
13-04-08, 18:01
umarım senın dediğin gibi olur.ama aslı deniz diye birşey kalmazsada çok şaşırmam.çünkü gidişat onu gösteriyor.fragman yarın çıkar herhalde offf.

bu kadar büyük bir risk almazlar umarım senaristler
fragmanın çıkmasını hiç istemiyorum,çünkü o sahneden sonra,aslı denizi iterse,ciddi anlamda üzülürüm..:(

alaz_alaz
13-04-08, 18:08

doğru söylüyosun!şöyle yorumlara diğer sitelere falan uğruyorumda çoğunluk bu aşkı destekliyor hemde baya bir çoğunluk!bu aşkı bitirirlerse ;beraberliği değil aşkı bitirirlerse kimse izlemez.millet deliriyor aslı-deniz çıksada onları görsek diye.valla abartısız diyorum.kimle konuşuyosam daha mine-deniz istiyorum diyeni duymadım!yani aslı-deniz'i tabiki ayırırlar!ama benim tek iisteğim kalplerinin hep bir olması.yani hep birbirilerini sevmeleri.başkalrı ilede olsalar,hep birbirilerini sevsinler.

jojoo ama aslı affedip devam ederlerse ve hamileliği öğrenirlerse deniz aslı'yı sonsuza kadar kaybeder.şansınıda yitirir.ama affetmezse o şansını başka sefere kullanabilir!

bu gün izledimde bu çocuk gerçekten çok seviyor aslı'yı ya!
son sahne süperdi,sözleri de süperdi ama beni en çok etkileyen hatta tüylerimi diken diken yapan!

en baştaki sahnede deniz'in hayali olarak aslı'nın sesini duyması ve gülümsemesi!

''DAYAN SEVGİLİM!'' düşünsenize ölümle burun buruna ama onun dayanmasını sağlayan aslı'nın sesi oldu,ve o anda ilk aklına gelen oydu bir başkası değil!bundan öte aşk mı var?

chihiro
13-04-08, 18:08
şayet, aslı ve deniz - canan ve murat'ın ilişkisinden sonra yıkılmadıysa kolay kolay yıkılmaz...

yıkarlarsa bile mantıklı olmaz, ki böyle bir tepki çekmeyi kaldıramazlar... şu an reyting alabiliyorlarsa aslı'yla deniz ayrıldı diye değil, insanlar ne zaman ve nasıl barışacaklarını merak ediyor diye... onların da bunu bildiğini düşünüyorum :img-wink:

emilie_claire
13-04-08, 18:18
bu diziyi götüren büyük,esas ask zaten aslı-deniz..
eğer bu askı da mahvederlerse,dizi hepten çekilmez olur..bu kadarına cesaret etmezler heralde..

captainsparrow
13-04-08, 19:22
şayet, aslı ve deniz - canan ve murat'ın ilişkisinden sonra yıkılmadıysa kolay kolay yıkılmaz...

yıkarlarsa bile mantıklı olmaz, ki böyle bir tepki çekmeyi kaldıramazlar... şu an reyting alabiliyorlarsa aslı'yla deniz ayrıldı diye değil, insanlar ne zaman ve nasıl barışacaklarını merak ediyor diye... onların da bunu bildiğini düşünüyorum :img-wink:

tamamen katılıyorum.herkes tarafsız baksın lütfen.bu dizinin reytinginin %70i aslı&deniz aşkı sayesinde.%20si efe(bu oran geçen hafta düştü bence öncesinde en az %50 derdim) %3ü mine(eh bu da baya düştü tabi önceden %15-20ydi herhalde) geriye kalan %2 ise diğer karakterler tabi BENCE ama.bunu çevremde duyduklarıma göre yazdım.özellikle efe ve minenin sevilme oranı çok çk düştü.mine beter olsun diyorum tabi ama efe karakterine yazık oldu:img-cray:

ayışıgı
13-04-08, 19:32
tamamen katılıyorum.herkes tarafsız baksın lütfen.bu dizinin reytinginin %70i aslı&deniz aşkı sayesinde.%20si efe(bu oran geçen hafta düştü bence öncesinde en az %50 derdim) %3ü mine(eh bu da baya düştü tabi önceden %15-20ydi herhalde) geriye kalan %2 ise diğer karakterler tabi BENCE ama.bunu çevremde duyduklarıma göre yazdım.özellikle efe ve minenin sevilme oranı çok çk düştü.mine beter olsun diyorum tabi ama efe karakterine yazık oldu:img-cray:
+
Cnm 41 Bölümün öncesi reytinglerine Bakarsan istersen Koyayım reyting analinizlerini 41 Bölümde Patlama yaşandı reytinglerde mine Deniz Öpüşmesi Tüm izleyici O Hafta hepsi Kavak yellerini izledi...

*SouLmate*
13-04-08, 19:34
+
Cnm 41 Bölümün öncesi reytinglerine Bakarsan istersen Koyayım reyting analinizlerini 41 Bölümde Patlama yaşandı reytinglerde mine Deniz Öpüşmesi Tüm izleyici O Hafta hepsi Kavak yellerini izledi...

İyi de bunun sebebi Mine-Deniz aşkını desteklemeleri değil ki:)
Bunun sebebi tamamen merak:)
Al izlemeyen arkadaşlarım bile haberi alınca vay şerefsiz Deniz deyip diziyi izlemeye başladılar hep yorum yapıyorum ulan o Mine yok mu tam dövülesi kız bilmem ne diye Deniz onu kullanmakla iyi etti falan diyorlar Aslıya ne olcak şimdi bilmem ne..

Tamamen merak:)
O çifti desteklemekle uzak-yakın ilgisi yok:)

sena57-utku
13-04-08, 19:36

Katılmıyorum KY nerde açılsa çevremde herkes Mine'den ve onun yaptıklarından bahsediyor;)Neden bilmiyorum ama bende Mine için izliyorum:img-blushMine sıradan bir karakter değil ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ve bence buda bir şekilde insanlarda merak uyandırıyor;)

ayışıgı
13-04-08, 19:36
İyi de bunun sebebi Mine-Deniz aşkını desteklemeleri değil ki:)
Bunun sebebi tamamen merak:)
Al izlemeyen arkadaşlarım bile haberi alınca vay şerefsiz Deniz deyip diziyi izlemeye başladılar hep yorum yapıyorum ulan o Mine yok mu tam dövülesi kız bilmem ne diye Deniz onu kullanmakla iyi etti falan diyorlar Aslıya ne olcak şimdi bilmem ne..

Tamamen merak:)
O çifti desteklemekle uzak-yakın ilgisi yok:)
+
tm Merak olabilir ama 41 Bölümden önce reytingler bayağı düşmüştü Eklememi istermisiniz reytingleri,bi olay olacaktıki Reytingler Yükselsin Diye oda mine deniz öpüşmesi Vede aslı efe Bakışmasında oldu...

captainsparrow
13-04-08, 19:39
+

analizlere gerek yok cnm ben hepsini biliyorum zaten.ben 30 kişilik bir sınıfta okuyorum ve 30 kişi de izliyor kavak yellerini.ben bu 30 kişi içinde ve diğer arkadaşlarım içinde izleyici nabzını ölçüyorum her hafta.mine-denizin birlikteliğinden sonra diziyi birkaç haftadır izlemeyen 10 arkadaşım bir sonraki bölümü izledi.nedeni mine-denizci olmaları mı sanıyorsun???30 kişi de aslı&denizci...sadece merak ve aslı&deniz ne zaman barışacak sorusu onlara izlettirdi o bölümleri.hepsi de iğrenmeyle söz ediyor o birliktelikten.sanma ki millet ayılıp bayıldı o sahnelere...

reyting ölçümlerinin hiçbir zaman doğru sonucu verdiğine inanmadım zaten.3-5 kişinin tvsine takıyorlar türkiyenin izledikleri diye lanse ediyorlar!!ben arkadaşlarım arasında anket yapmayı tercih ediyorum açıkçası...

*SouLmate*
13-04-08, 19:40
+
tm Merak olabilir ama 41 Bölümden önce reytingler bayağı düşmüştü Eklememi istermisiniz reytingleri,bi olay olacaktıki Reytingler Yükselsin Diye oda mine deniz öpüşmesi Vede aslı efe Bakışmasında oldu...

A zaten Mine-Denizin birlikte olması da tamamen reyting içindi.Deniz pekala Duyguyla da yapabilirdi bu işi ama o bu kadar ses getirmezdi.Bunu Mineyle yapması çok merak uyandırdı insanda.Sonuçta Mine onların içinden biri ve Aslı-Denizin ayrılması için elinden geleni yapmış biri.Efe-Aslı bakışması için de aynı şeyi söylüyorum.

Ama reytinglerin artması bunların desteklendiği anlamına gelmiyor hatta insanlar nefret bile ediyor bu durumdan:kahveÇoğunluk yani:kahve

asksinsen
13-04-08, 19:40
ya dizi gittikçe batıyor ya...Senaryo iyice saçmaladı...buneya..Gençlik dizisi diye başladı..İlk bölümlerden eser yoookkkk :icon_sorr

sıkıcıııı geçiyor diziyaa...

chihiro
13-04-08, 19:46
ben kendim için konusuyorum, 41. bölümden önce izlemeyi bırakacağımı söylüyordum, diziyi izleyen arkadaslarım da "arada bir baktım, sarmadı çevirdim." diye bahsediyordu - kiiiiiii o malum sahneyi görüp "bi dakka ya nasıl yani deniz aslı'ya bunu nasıl yapar" diye izlemeye başladık tekrar...

hatta dikkat ederseniz, son iki haftadır olay sadece Mine hamile mi değil mi? yani dizi bu kadar basite indirgendi, geri kalan oyuncular sanki yok, sanki onların emeği yok, öyle bir patlattılar ki bombayı aynı şeyin etrafında dönüyoruz...

emilie_claire
13-04-08, 19:54
41.bölüm reytinglerinin m&d'yle gerçekten alakası bile yok
ve m&d o dizide olan bir ikili,çift bile değiller..dizideki esas askın farkına varalım artık..

hayallerim
13-04-08, 20:33
ya bu ne sacmalık ya mıne yı bu yasta ve bırseferlık sey ıcın hamıle bırakıyolar ya ne bu sımdı bu arada orda masada aslının yerınde olmayı okadar ısterdınm kı o rezıle gununu gostereyım

Pamir
13-04-08, 20:48
dizide gerçek aşktan bahsedilip duruluyor... deniz'in gerçekten aslı'ya gerçek aşkı beslediğine inanıyor musunuz?? o zaman size deniz&mine birlikteliğini hatırlatırım.. bunu unutmadığınızı biliyorum ama ele alış şekliniz yeterli değil bana göre
öncelikle sanki aslı&deniz büyük bir kavga etmiş, ayrılmışlar ya da deniz aslının bir hatasını görmüş de böyle bir anında mine ile birlikte olmuş gibi bir tavır sergiliyorsunuz... sadece siz değil dizideki karakterler de öyle... en başta efe.... deniz yine el üstünde tutulurken sanki mine denizin içkisine ilaç atmış da herşeyi o yapmış gibi davranıyor... olayın gerçekleşiş şekline kimse bakmıyor... her iki karakterin de o anki ruh hali irdelenmiyor bir tek mine'ye yükleniliyor....
mine babası tarafından reddedilmiş olmanın üzüntüsüyle orada oolmasaydı da öylesine oraya gitmiş olsaydı, ruh hali de normal olsaydı ve denizi öpmeye kalksaydı akabinden birlikte olsalardı yine ikisinin suçu var derdim... hatta mine'nin yine deniz kadar suçlu olmadığını düşünürdüm.. niye?
çünkü.... 1) mine'nin deniz' e karşı hissettiklerini biliyoruz
2) aslı'ya nasıl yapar bunu diyemeyiz çünkü mine (haklı ya da haksız olarak) aslı'yı hiçbir zaman arkadaşı olarak görmedi.. aslı mine'ye ne kadar iyilik yapmış olurtsa olsun mine onu arkadaşı olarak görmedi.... iyilik karşılık beklemeden yapılır... aslı da eğer bu iyilikleri mine'den karşılık beklemeden yaptıysa bana bunu nasıl yaparsın ben senin için şunları yaptım diyemez... efe'ye der çünkü çocukluk arkadaşı... deniz'e der çünkü hem çocukluk arkadaşı hem de sevgilisi ama mine'ye diyemez... çünkü mine onu hiçbir zaman arkadaşı olarak görmedi (evet minnet denen bir duygu olmalı ama herkesten bunu bekleyemezsiniz kaldı ki mine sonradan denize aşık olmuş değil ki baştan beri aşıktı) bu yüzden aslı'nın acısını mine'ye yüklemek manasız....
aslı'ya yapılanların tek sorumlusu deniz!!!!
olanları tekrar düşünün... mine'nin deniz'i öpmesinde ben bir yanlışlık görmüyorum mine bakımından... mine aşıktı zaten deniz'e.. babasının kovması da onu üzdü ve bu duygu yoğunluğu da üstüne geldi... minenin bu hatayı yapması bakımından yeterli sebepleri vardı... denizin sebepleri neydi?? aslı'ylaşiddetli[U]bir kavga mi etmişti? ayrılmışlar mıydı? aslının bir hatasını mı görmüştü de kızgındı?? hayır!! aslı sadec onu ihmal ettiği için kızgındı.. onun kalbini kazanması gerekirdi... mine onu öptüğünde daha önce olduğu gibi onu itebilirdi yapmadığı şey mi?? tamam o andan mine üzgün olduğu için tersleyemedi ama uygun bir şekilde kendini çekebilir ve onu teselli edebilirdi... öpüşmeden sonra minenin boynunu öpmeye başlayan ve olayın başlangıcını hazırlayan aslında deniz'di...
ama ne oldu günah keçisi mine oldu... deniz'in kazası aslı'nın sevgisi herşeyi unutturdu... madem öyle deniz affedilecek o zaman deniz'in yanında bu olay bakımından melek sayılacak mine'nin de affedilmesi gerek... kimse olayların gerçekleniş şeklini bilmiyor.. minenin o an yaşadıklarını kimse bilmiyor... sanırım herkes minenin oraya elinde bir şişe şarap hazırlıklı gittiğini düşünüyor...minenin denizi sevdiğini unutuyorlar ve sırf aslı&deniz'i ayırmak için böyle bir şey yapacak kadar basit bir kız olduğunu düşünüyorlar bunu söyleyen de efe idi... efe'ye hele hiç yakıştırmadım madem bunu yapacak kadar(sırf ayırmak için yapacak kadar)basit birisi olduğunu düşünüyorsun onu arkadaşın olarak kabul etmezsin!!

[U]ben bu forumdaki herkesin mine'nin sadece geçmişteki yaptıklarına odaklanarak onu suçladıklarını düşünüyorum mine çok şey yaptı ama bu olay bakımından kusur dağılımı yaparsak deniz %90 mine &10 suçludur o kadar.... şimdi aslının büyük aşkı yüzünden deniz affedilecek ve deniz mutlu mesut yaşayabilecek ama mine denizin hatasının bedelini de ödeyecek... bu kadarı fazla...

chihiro
13-04-08, 21:02
dizide gerçek aşktan bahsedilip duruluyor... deniz'in gerçekten aslı'ya gerçek aşkı beslediğine inanıyor musunuz?? o zaman size deniz&mine birlikteliğini hatırlatırım.. bunu unutmadığınızı biliyorum ama ele alış şekliniz yeterli değil bana göre
öncelikle sanki aslı&deniz büyük bir kavga etmiş, ayrılmışlar ya da deniz aslının bir hatasını görmüş de böyle bir anında mine ile birlikte olmuş gibi bir tavır sergiliyorsunuz... sadece siz değil dizideki karakterler de öyle... en başta efe.... deniz yine el üstünde tutulurken sanki mine denizin içkisine ilaç atmış da herşeyi o yapmış gibi davranıyor... olayın gerçekleşiş şekline kimse bakmıyor... her iki karakterin de o anki ruh hali irdelenmiyor bir tek mine'ye yükleniliyor....
mine babası tarafından reddedilmiş olmanın üzüntüsüyle orada oolmasaydı da öylesine oraya gitmiş olsaydı, ruh hali de normal olsaydı ve denizi öpmeye kalksaydı akabinden birlikte olsalardı yine ikisinin suçu var derdim... hatta mine'nin yine deniz kadar suçlu olmadığını düşünürdüm.. niye?
2) aslı'ya nasıl yapar bunu diyemeyiz çünkü mine (haklı ya da haksız olarak) aslı'yı hiçbir zaman arkadaşı olarak görmedi.. aslı mine'ye ne kadar iyilik yapmış olurtsa olsun mine onu arkadaşı olarak görmedi.... iyilik karşılık beklemeden yapılır... aslı da eğer bu iyilikleri mine'den karşılık beklemeden yaptıysa bana bunu nasıl yaparsın ben senin için şunları yaptım diyemez... efe'ye der çünkü çocukluk arkadaşı... deniz'e der çünkü hem çocukluk arkadaşı hem de sevgilisi ama mine'ye diyemez... çünkü mine onu hiçbir zaman arkadaşı olarak görmedi (evet minnet denen bir duygu olmalı ama herkesten bunu bekleyemezsiniz kaldı ki mine sonradan denize aşık olmuş değil ki baştan beri aşıktı) bu yüzden aslı'nın acısını mine'ye yüklemek manasız....
olanları tekrar düşünün... mine'nin deniz'i öpmesinde ben bir yanlışlık görmüyorum mine bakımından... mine aşıktı zaten deniz'e.. babasının kovması da onu üzdü ve bu duygu yoğunluğu da üstüne geldi... minenin bu hatayı yapması bakımından yeterli sebepleri vardı... denizin sebepleri neydi?? aslı'ylaşiddetli[U]bir kavga mi etmişti? ayrılmışlar mıydı? aslının bir hatasını mı görmüştü de kızgındı?? hayır!! aslı sadec onu ihmal ettiği için kızgındı.. onun kalbini kazanması gerekirdi... mine onu öptüğünde daha önce olduğu gibi onu itebilirdi yapmadığı şey mi?? tamam o andan mine üzgün olduğu için tersleyemedi ama uygun bir şekilde kendini çekebilir ve onu teselli edebilirdi... öpüşmeden sonra minenin boynunu öpmeye başlayan ve olayın başlangıcını hazırlayan aslında deniz'di...
ama ne oldu günah keçisi mine oldu... deniz'in kazası aslı'nın sevgisi herşeyi unutturdu... madem öyle deniz affedilecek o zaman deniz'in yanında bu olay bakımından melek sayılacak mine'nin de affedilmesi gerek... kimse olayların gerçekleniş şeklini bilmiyor.. minenin o an yaşadıklarını kimse bilmiyor... sanırım herkes minenin oraya elinde bir şişe şarap hazırlıklı gittiğini düşünüyor...minenin denizi sevdiğini unutuyorlar ve sırf aslı&deniz'i ayırmak için böyle bir şey yapacak kadar basit bir kız olduğunu düşünüyorlar bunu söyleyen de efe idi... efe'ye hele hiç yakıştırmadım madem bunu yapacak kadar(sırf ayırmak için yapacak kadar)basit birisi olduğunu düşünüyorsun onu arkadaşın olarak kabul etmezsin!!

[U]ben bu forumdaki herkesin mine'nin sadece geçmişteki yaptıklarına odaklanarak onu suçladıklarını düşünüyorum mine çok şey yaptı ama bu olay bakımından kusur dağılımı yaparsak deniz %90 mine &10 suçludur o kadar.... şimdi aslının büyük aşkı yüzünden deniz affedilecek ve deniz mutlu mesut yaşayabilecek ama mine denizin hatasının bedelini de ödeyecek... bu kadarı fazla...

kimse deniz sçsuz mine suçludur demedi ki? birisi daha fazla değil ikisi de eşit suçlular...

deniz kendi hatasının bedelini ödemek istiyorsa aslıdan uzak durur, aslı "benden uzak dur" demek zorunda değil...

chihiro
13-04-08, 21:07
ayrıca efe gayet yerinde bir tepki verdi...

denizle ettiği kavgadan sonra deniz'in aslnda ne kadar pişman olduğunu gördü, sonuçta hepimiz deniz'in mine için değil aslı için telaşlandığını gördük. hatta deniz mine'nin suratına dedi kendisi "bütün gece bunu aslı'ya nasıl yaptığımı düşündüm" gibi bir şeydi replik...

o yüzden efe deniz'i daha kolay affetti. herşeye rağmen, en yakın arkadaşlarının arasını bozmaya çalışmasına rağmen aralarına almaya, kazanmaya çalıştığı mine'yi affetmesi elbet daha zor. en sevdiği insanlar zarar gördüğünde, o kadar kolay değil bazı şeyleri sindirmek...

ki duygu'yla konuştuktan sonra mine'ye karşı yumuşayacağını düşünüyorum ben..

sevimli.girl
13-04-08, 21:59
mine ile denizin olayında tabiki tek suçlu mine değil. aslıya karşı suçlu olan en başta deniz. çünkü deniz sevdiği aşık olduğu insanı aldattı. reddetmedi, karşı koymadı onunla bilerek isteyerek bunu yaptı. ama bu olayda minede pek masum sayılmaz. o yaşta bir genç kızın başkasının sevgilisiyle üstelik beraber olduğu erkekğin sevigilisiyle aynı evde yaşarken, onunla iyi kötü birşeyler paylaşmışken ve hala onlar beraberken bunu yapması ne kadar doğru.

deniz her ne kadar suçlu olsada efenin de aslınında çocukluk arkadaşı. çok büyük bir hata yapmış olabilir ama geçmişleri sağlam. ama mine için aynı şey geçerli değil. daha hala tam olarak bir dostluk kuramamışken bunu bir çırpıda yıkmaya kalkışmak ne derece doğru. olanlar öğrenildikten sonra su dahil herkes ona sırt çevirdi. çünkü gerçek ne olursa olsun öncedn yaşananlar minenin bu yaptığının aslıyla denizi ayırmak için olduğuna emindiler. bu yüzden ben diğer karakterler yerinde olsam bende deniz kadar mineninde bu işte payı olduğunu düşünür ve tavrımı takınırdım.

sude_burcu
13-04-08, 22:03

:good::good::good: yorum budur iste...canım benim supersin ya bizim anlatmak istedigimiz herseyi anlatmıssın :) supersin ne denir ki her kelimesine katılıyorum yazdıklarının:img-wink:

sweetymelis
13-04-08, 22:25
Pamir Nickli Arkadaşım;
Efe Denizi El üstünde Tutmadı;ki zaten denize karşı çok soguktu kendisi söyledi kızgınım sana diye zaten sonrada deniz pasaport vs şeylerini hazırladı ve efeyi görmeden gidicekti
2-)Kimse Burda Deniz Suçsuz mine %100 suçlu demedi...
İkiside Hatalı ki biz bunu burda haftalarca konuştuk artık çok sıkıldım ama uzunca bir yorum getirmek istedim...ama denizin suçlu oldugu mineninde %100 suçsuz oldugu anlamına gelmez :img-wink: ben bu olayda minenin denizin yanında melek olucagını düşünmüyorum...deniz o olayda ki deniz bi erkek mine Öpünce (yataktalar bunuda göz önünde bulundurun) fırsattan istifade etti...Mine Birazcık gururlu olsaydı Kendisi Bunu Düşünür (diceksinizki aşık o an düşünemedi;Sonrasında düşünseydi)...O olayı yapmazdı...
minenin ben kimseye silah zoruyla bişi yptırmadım dediği gibi denizde kimseye silah zoruyla bişi yptırmadı mine bunu 4 gözle bekliyormuş demekki :icon_whis
benim anlamadıgım gerçek aşk neden egolarını tatmin etmekle sınırlanıyo...
aslı denizle yatmadı he bunlarınkı aşk diil...öylemi?
Benim bildigim insan sevdiğini öpmeye öpmeyi bırakın dokunmaya bile kıyamaz ama deniz mineyi götürdü :icon_whis...
deniz affedilirse minede affedilsin demişsin...
deniz mine kadar hata yapmadı... aslı veya efe veya suyun mineye bu kadar sert davranmalarının sebebi minenin son yptıklarının öbürkilerine tuz biber olması... ama ben demiyorumki denizi affetsin aslı! deniz ölsede gebersede aşkından;ki aslıda öyle...aslının affetmemesinden yanayım ben :img-wink:

>>miray<<
13-04-08, 23:26
ben aslinda efenin minenin pozisyonundanda dinlemesini beklerdim....yani nasil denizden bazi seyleri dinledi, denizin pismanligini vs. mine bu konuda ne düsünüyor diye bir sorabilmeliydi.....ama o da malesef sen ayirmak icin yaptin diye yorumladi....bu da demek oluyor ki efe de minenin degistigini göremiyenlerden....aslinda ona hep kötü kiz gözüyle bakanlardan....ve bu bakis acisini degistiremicek olanlardan...

ba$i_belalim
13-04-08, 23:33
ay sistim.

deniz NE ASLIYI nede MINEYI seviyor. o sadece kendisini seviyor, yanliz kalmak istemiyor. pisman oldu, fakat bedelini ödemek istemiyor. YALNIZLIKtan korkuyor. bugüne kadar hep sevgilisi vardi. simarik, zengin, nazli deniz önce mineyle beraber oldu, sonra asliyla. hatalarin bedelini mine gibi ödemek istemiyor. aslinin HEMEN affetmesini istiyor. buna alisik degil. eger bedelini ödemek icin hazir olsaydi, adam gibi evinde oturup, asliya gidip yüzsüz yüzsüz öpmezdi onu.

deniz yüzünden iki genc kiz resmen düsman oldular ya. hemde daha öncedende imzamda yazdigim gibi, sevilmeyi sonuna kadar hak eden iki genc kiz onun yüzünden o kadar cok agladilarki, simdide yine sirf deniz yüzünden mine VE asli en büyük cezalarini cekiyorlar. mine hamile kalir (eger dogruysa), aslininda sevdigi erkek bir baskasiyla yatar ve murat gibi baba olur. ortada en büyük hata denizZzZz (<< uykum geldi ;D) veee asli & mine bu hatanin bedelini ödüyorlar.

en suclu olan D E N I Z.

ASLIYI sevseydi, MINEYLE yatmazdi.

asli denizi affetmesin. affetsin ama ONA GERI DÖNMESIN. en iyi dostunu affetsin, onu bile yapmasin. ama eger affetse, arkadasini affetsin sevgilisini degil.

---
son olarak, lal03, Pamir, *deniz* ve dFKto
bu baslikta bütün yorumlarinizi okudum, ve dördünüzüde tebrik ediyorum, o kadar dogru yaziyorsunuzki! *deniz* ve dFKto, yaprak dökümü basliktada yorumlarinizi takip ediyorum ve yaprak dökümüyle ilgili bazi konularda ayni düsünüyoruz, kavak yellerinde de ayni görüsteyiz :) umarim bundan sonra daha sIIk sIIk yazarsiniz buraya!

wyand0tte
14-04-08, 07:41
günaydınnnn forumdaşlarımmmmmm....yeni bir hafta güzel bir sabahla merhaba gününüz gönlümüz aydın olsun hafta boyunca..fragmanın bu haftanın bu güzel günün başlangıcında çıkması dileğiyle..
ya eskiden hiç merak etmediğim bölümlerde fragman şak çıkardı şimdi meraktan çatlıoz fragman yok ortada..özet bari gelse bugün...yoksa forumcak kafayı yiyeceğiz yani.. aynı şeyleri tartışıp duruyoruz kısır döngü gibi oldu fragman çıksada biraz yorum yapabilsek..

*SouLmate*
14-04-08, 07:49
ay sistim.

deniz NE ASLIYI nede MINEYI seviyor. o sadece kendisini seviyor, yanliz kalmak istemiyor. pisman oldu, fakat bedelini ödemek istemiyor. YALNIZLIKtan korkuyor. bugüne kadar hep sevgilisi vardi. simarik, zengin, nazli deniz önce mineyle beraber oldu, sonra asliyla. hatalarin bedelini mine gibi ödemek istemiyor. aslinin HEMEN affetmesini istiyor. buna alisik degil. eger bedelini ödemek icin hazir olsaydi, adam gibi evinde oturup, asliya gidip yüzsüz yüzsüz öpmezdi onu.

deniz yüzünden iki genc kiz resmen düsman oldular ya. hemde daha öncedende imzamda yazdigim gibi, sevilmeyi sonuna kadar hak eden iki genc kiz onun yüzünden o kadar cok agladilarki, simdide yine sirf deniz yüzünden mine VE asli en büyük cezalarini cekiyorlar. mine hamile kalir (eger dogruysa), aslininda sevdigi erkek bir baskasiyla yatar ve murat gibi baba olur. ortada en büyük hata denizZzZz (<< uykum geldi ;D) veee asli & mine bu hatanin bedelini ödüyorlar.

en suclu olan D E N I Z.

asli denizi affetmesin. affetsin ama ONA GERI DÖNMESIN. en iyi dostunu affetsin, onu bile yapmasin. ama eger affetse, arkadasini affetsin sevgilisini degil.

---
bu baslikta bütün yorumlarinizi okudum, ve dördünüzüde tebrik ediyorum, o kadar dogru yaziyorsunuzki! *deniz* ve dFKto, yaprak dökümü basliktada yorumlarinizi takip ediyorum ve yaprak dökümüyle ilgili bazi konularda ayni düsünüyoruz, kavak yellerinde de ayni görüsteyiz :) umarim bundan sonra daha sIIk sIIk yazarsiniz buraya!

Tüm söylediklerin doğru ama ben halen ihanet etmenin sevmemek anlamına geldiğini düşünmüyorum.Deniz bir anlık bir gaflete düştü.Deniz yalnız kalmaktan korksaydı kollarını açmış onu bekleyen Mineye giderdi canım benim;ama Deniz Aslının onu affetmesini istiyor.Denizin derdi yalnız kalmamak değil..Eğer bu olsaydı Amerikaya gidip herşeyi arkasında bırakmayı da göze almazdı.Aslıya zaman tanısam belki affeder beni diye düşünmezdi.
İhanet çok derin bir konu..Yani aslında günlerce tartışsak bitmeyecek bir konu.Ama şu bariz ki ihanet eden birlikte olduğu kişiyi sevmiyor anlamına gelmez;beraber olduğu kişiyi de seviyor anlamına gelmez.
Tekrar söylüyorum Deniz eğer Aslıya aşık olmamış onu sevmemiş olsaydı kollarını açmış onu bekleyen Mineye giderdi;ama yapmadı!Aslıya af dilemeye gitti.Deniz iradesine yenik düştü ve Mineyi kullandı bunda hepimiz hem fikiriz.Ama Mine de kendini kullandırttı.
Dediğim gibi Mineye Denize kızgın olduğumdan çok daha fazla kızgınım.Onun hemcinsim olarak kimseye ihtiyacım yok benim diye ortalarda hindi gibi kabarırken erçekten güçlü olmasını isterdim.Kendini kullandırtmamasını,ne yapıyosun sen Deniz demesini..Gerçi o Denizin dudağına yapıştı ama belki Deniz ileri götürmeseydi veya Mine dur deseydi bu iş bu boyutlara varmayacaktı.
Bir A-D sever olduğum için değil;Mineye bu kadar kızgınlığım..O tamamen tüm yaşamına ihanet etti.Yaşadığı onca seneye..Hazmedemediğim de budur zaten!

wyand0tte
14-04-08, 08:20
ay sistim.

en suclu olan D E N I Z.

---

arkadaşım o kadar güzel yazmışınki..tebrik ederim...gerçktende öyle deniz yüzünden iki kızında hayatı cehenneme döndü ya..deniz yapıyor ediyor sonra pişman oluoyor ama bedel ödemekten korkuyor..ne aslı nede mine yaptıkların bedelini ödemekten kaçınkıyolar kabul edip bedel ödüyorlar..kızlarımız kesnilikle deniz gibi birini hak etmiyor..bir mineci olmama rağamen aslınında arkasındayım aldatılma olayı olduktan sonra..mieneyde denişzede kızmakta haklı..
ama efenin ve diğerlerinin denizi affedip kucak açarken mineye tamamen sırt çevirmelerini doğru bulmuyorum...

*SouLmate*
14-04-08, 08:28
arkadaşım o kadar güzel yazmışınki..tebrik ederim...gerçktende öyle deniz yüzünden iki kızında hayatı cehenneme döndü ya..deniz yapıyor ediyor sonra pişman oluoyor ama bedel ödemekten korkuyor..ne aslı nede mine yaptıkların bedelini ödemekten kaçınkıyolar kabul edip bedel ödüyorlar..kızlarımız kesnilikle deniz gibi birini hak etmiyor..bir mineci olmama rağamen aslınında arkasındayım aldatılma olayı olduktan sonra..mieneyde denişzede kızmakta haklı..
ama efenin ve diğerlerinin denizi affedip kucak açarken mineye tamamen sırt çevirmelerini doğru bulmuyorum...

Efenin o davranışının sebebinin tamamen Denize olan sevgisi olduğunu düşünüyorum.Siz taa çocukluk arkadaşınızla kardeşim dediğiniz insanla daha 1 senedir tanıdığınız birini aynı kefeye koyar mısınız?Hayır ..Kardeşiniz daha özeldir,daha önemlidir..Bazen insan ne yaparsa yapsın vazgeçmez,geçemez..Efenin de böyle bir karmaşa içerisinde olduğuna inanıyorum.

Gelelim Aslı ve Mineye..Evet Deniz olmasa belki gerçekten iyi anlaşırlardı çünkü;Mine Denizden vazgeçtiği dönemlerde gayet iyilerdi,beraber vakit geçiriyorlardı vs. bu iki kızın arasının böyle olmasının tek sorumlusu Deniz.Kızlar hem kendi hatalarının hem de Denizin hatalarının bedelini ödüyorlar ama en Denizi seviyorum ya.Eşek o eşek!Seviyorum ama;bu ona olan kızgınlığımı azaltmaz!

Ebru_hp
14-04-08, 08:38
Tüm söylediklerin doğru ama ben halen ihanet etmenin sevmemek anlamına geldiğini düşünmüyorum.Deniz bir anlık bir gaflete düştü.Deniz yalnız kalmaktan korksaydı kollarını açmış onu bekleyen Mineye giderdi canım benim;ama Deniz Aslının onu affetmesini istiyor.Denizin derdi yalnız kalmamak değil..Eğer bu olsaydı Amerikaya gidip herşeyi arkasında bırakmayı da göze almazdı.Aslıya zaman tanısam belki affeder beni diye düşünmezdi.
İhanet çok derin bir konu..Yani aslında günlerce tartışsak bitmeyecek bir konu.Ama şu bariz ki ihanet eden birlikte olduğu kişiyi sevmiyor anlamına gelmez;beraber olduğu kişiyi de seviyor anlamına gelmez.
Tekrar söylüyorum Deniz eğer Aslıya aşık olmamış onu sevmemiş olsaydı kollarını açmış onu bekleyen Mineye giderdi;ama yapmadı!Aslıya af dilemeye gitti.Deniz iradesine yenik düştü ve Mineyi kullandı bunda hepimiz hem fikiriz.Ama Mine de kendini kullandırttı.
Dediğim gibi Mineye Denize kızgın olduğumdan çok daha fazla kızgınım.Onun hemcinsim olarak kimseye ihtiyacım yok benim diye ortalarda hindi gibi kabarırken erçekten güçlü olmasını isterdim.Kendini kullandırtmamasını,ne yapıyosun sen Deniz demesini..Gerçi o Denizin dudağına yapıştı ama belki Deniz ileri götürmeseydi veya Mine dur deseydi bu iş bu boyutlara varmayacaktı.
Bir A-D sever olduğum için değil;Mineye bu kadar kızgınlığım..O tamamen tüm yaşamına ihanet etti.Yaşadığı onca seneye..Hazmedemediğim de budur zaten!

Katilmiyorum, Deniz dedigin gibi Asliya asik olsaydi Amerikaya gitmek istemezdi, kalip aski icin mucadele ederdi. Ya daha dun bir bugun iki, Asliya sadece tek kelime etti "Mine" ondan sonra gidip bir aciklama bile yapamadi. Soylermisiniz, Denizin Amerikaya gitmesi nasil Asliyla olan iliskisini olumlu bir sekilde etkiliyecekte? Zaman gectikce, Aslinin nefrete daha da buyuyecekti, Denizin ihanetinin nedenlerini dusunecekti, ondan dahada uzaklasacakti, onun icin kimse Deniz aski icin amerikaya gitmek istedi felan demesin :icon_whis

Mine hakkinda yorumunu bir sekilde anlayabiliyorum, ama Mine nasil yasamina ihanet etti onu anlamis degilim ?? Bu sekil iliskiler onun alistigi seyler, Almanyada buyudu, basinda ornek alabilecegi kimse yoktu, annesi bir gecelik iliskiden hamile kalmis biri hemde alkolik, Minenin nasil biri olmasini bekliyorsunuz. Zayif aninda cok sevdigi, siril siklam asik oldugu Denizi optu, ben burda onda suc bulamiyorum, ama Denizin devamini getirmesi onu en buyuk suclu yapar hemde bir sevgilisi varken.

Bir arkadasinda dedigi gibi bende Efeye yakistiramadim, soylediklerini, tek Mineyi sucladi, Denize kizgindi ama siniri hemen gitti ona destek cikti. Efe Mineye hic saygisi yokmuski onun boyle bir basit biri oldugunu dusunebiliyor, yani bir erkekle sirf onu kiz arkadasindan ayirmak icin beraber olmak, bu cok agir bir suclama nerden bakarsan :img-wink:

Ask herseyi affetmez, heleki ihanetin boylesini, Asli kesinlikle Denizi affetmemeli, ama bir arkadasin dedigi gibi, affedecekse arkadasini affedebilir, sevgilisini degil

*SouLmate*
14-04-08, 08:46
Katilmiyorum, Deniz dedigin gibi Asliya asik olsaydi Amerikaya gitmek istemezdi, kalip aski icin mucadele ederdi. Ya daha dun bir bugun iki, Asliya sadece tek kelime etti "Mine" ondan sonra gidip bir aciklama bile yapamadi. Soylermisiniz, Denizin Amerikaya gitmesi nasil Asliyla olan iliskisini olumlu bir sekilde etkiliyecekte? Zaman gectikce, Aslinin nefrete daha da buyuyecekti, Denizin ihanetinin nedenlerini dusunecekti, ondan dahada uzaklasacakti, onun icin kimse Deniz aski icin amerikaya gitmek istedi felan demesin :icon_whis

Mine hakkinda yorumunu bir sekilde anlayabiliyorum, ama Mine nasil yasamina ihanet etti onu anlamis degilim ?? Bu sekil iliskiler onun alistigi seyler, Almanyada buyudu, basinda ornek alabilecegi kimse yoktu, annesi bir gecelik iliskiden hamile kalmis biri hemde alkolik, Minenin nasil biri olmasini bekliyorsunuz. Zayif aninda cok sevdigi, siril siklam asik oldugu Denizi optu, ben burda onda suc bulamiyorum, ama Denizin devamini getirmesi onu en buyuk suclu yapar hemde bir sevgilisi varken.

Bir arkadasinda dedigi gibi bende Efeye yakistiramadim, soylediklerini, tek Mineyi sucladi, Denize kizgindi ama siniri hemen gitti ona destek cikti. Efe Mineye hic saygisi yokmuski onun boyle bir basit biri oldugunu dusunebiliyor, yani bir erkekle sirf onu kiz arkadasindan ayirmak icin beraber olmak, bu cok agir bir suclama nerden bakarsan :img-wink:

Ask herseyi affetmez, heleki ihanetin boylesini, Asli kesinlikle Denizi affetmemeli, ama bir arkadasin dedigi gibi, affedecekse arkadasini affedebilir, sevgilisini degil

Aşk nedir?
Bazen sevdiğini mutlu görmek demektir..
Bazen bencillik..
Bazen sırf acı çekmek..
Bazen bulutlarda koşmak..

Denizin ilk düşündüğü Aslının mutlu olmasını istemekti..Belki beni görmezse mutlu olur..Daha sonra iş ciddiye binince 180 derece dönüş yaptı abimiz ben onsuz yaşayamam diye..Ve tam da dediğin gibi aşkı için mücadele etmeye karar verdi Aslının yanına gitti.Tekrar söylüyorum Denizin sorunu yalnız kalmak olsaydı gider Mineye kucak açardı Aslının peşinde kul köle olmazdı.Ben de bunu anlamıyorum Aslının yanına gitmez ne biçim çocuk bu olur gider yüzsüz,gurursuz olur.Bizler de bi tutarsızız:)

Gelelim Minenin yaşamına ihanet etmesine ben bunu hep söyledim.Mine böyle bir ilişkinin çocuğu..Tek gecelik bir ilişki sonucunda dünyaya gelmiş şu yaşına kadar alkolik bir anneyle babasız büyümüş,acı çekmiş her geçen gün o geceye lanet etmiş,baba sevgisi görmemiş,annesini hep bu yüzden suçlamış..Kendi ağzıyla söylemişti bunu.Şimdi böyle bir geceye lanet edip annesini suçlayan bir kız olarak onun da böyle bir gece geçirmesi bana göre o yaşamı boyunca çektiği bütün acılara sünger çekiyor.Sen böyle bir gece yüzünden ömrü hayatın boyunca ezil büzül babasız kal sevgisiz büyü bilmem ne sonra tut aynısını sen yap.Olmaz! Minenin böyle kötü durumda olmasının sebebi annesinin babasıyla yaşadığı öyle bir gece değil miydi?

Mine karakterine,o çektiği acılara,şu durumda olma sebebine..Bununla birlikta anneannesine,dedesine,bunların yanında Aslıya ve Denize olan o masum,karşılıksız aşkına ihanet etti.

Deniz sevgilisine ihanet etti.Ama Mine sadece Aslıya değil;kendine de ihanet etti.Dediğim gibi kaldıramadığım nokta da buydu!

Ebru_hp
14-04-08, 09:13
Aşk nedir?
Bazen sevdiğini mutlu görmek demektir..
Bazen bencillik..
Bazen sırf acı çekmek..
Bazen bulutlarda koşmak..

Denizin ilk düşündüğü Aslının mutlu olmasını istemekti..Belki beni görmezse mutlu olur..Daha sonra iş ciddiye binince 180 derece dönüş yaptı abimiz ben onsuz yaşayamam diye..Ve tam da dediğin gibi aşkı için mücadele etmeye karar verdi Aslının yanına gitti.Tekrar söylüyorum Denizin sorunu yalnız kalmak olsaydı gider Mineye kucak açardı Aslının peşinde kul köle olmazdı.Ben de bunu anlamıyorum Aslının yanına gitmez ne biçim çocuk bu olur gider yüzsüz,gurursuz olur.Bizler de bi tutarsızız:)

Gelelim Minenin yaşamına ihanet etmesine ben bunu hep söyledim.Mine böyle bir ilişkinin çocuğu..Tek gecelik bir ilişki sonucunda dünyaya gelmiş şu yaşına kadar alkolik bir anneyle babasız büyümüş,acı çekmiş her geçen gün o geceye lanet etmiş,baba sevgisi görmemiş,annesini hep bu yüzden suçlamış..Kendi ağzıyla söylemişti bunu.Şimdi böyle bir geceye lanet edip annesini suçlayan bir kız olarak onun da böyle bir gece geçirmesi bana göre o yaşamı boyunca çektiği bütün acılara sünger çekiyor.Sen böyle bir gece yüzünden ömrü hayatın boyunca ezil büzül babasız kal sevgisiz büyü bilmem ne sonra tut aynısını sen yap.Olmaz! Minenin böyle kötü durumda olmasının sebebi annesinin babasıyla yaşadığı öyle bir gece değil miydi?

Mine karakterine,o çektiği acılara,şu durumda olma sebebine..Bununla birlikta anneannesine,dedesine,bunların yanında Aslıya ve Denize olan o masum,karşılıksız aşkına ihanet etti.

Deniz sevgilisine ihanet etti.Ama Mine sadece Aslıya değil;kendine de ihanet etti.Dediğim gibi kaldıramadığım nokta da buydu!

Mine boyle biseyi daha onceden aklindan gecirdimi? Denizin evine boyle bisey yapmak icin mi gitti? hayir ki boyle olsaydi dediklerine katilirdim, ama Mine aylardan karsiliksiz sevdigi insandan boyle bir yanit gorunce, hem sasirdi hem sevindi, sevinci yuzunden okunuyordu zaten. Yaptiginin oda dogru olmadiginin farkindaydi, o evden ciktiginda gorduk halini, bu aralarindaki gecenin hata oldugununda farkindaydi, ama bu onu mutlu olmaktan mahrum atmedi, sonucta icinde bir umut vardi yiniden, o Denizle yiniden biseyler olabilecegini dusundu. Sonuc, Mine sevgisinden boyle bisey yapti, ask bazen sorumluluklarimizi unutturuyor, aynen Mineyle oldugu gibi.

Denizin, sozde, askina gelince. Kusura bakmayin ama onun icin Amerikaya gitmek, kacis yoluydu, ne kadar "ben gidiyim herkes mutlu olsun" desede. O hatayi yapti, arkasinda kirik kalpleri birakarak, cekip gitmek istedi, hemde amerikaya, ne zamandir gitmek istedigi yere. Onun gitmesi Asliyi nasil mutlu edecekti? gercekten bu mantigi anlamis degilim. Hani Deniz cikip Asliya bir aciklama bile yapmadi, ki bunu en cok ona borclu, sonra gidip "yok ben sensiz yasayamiyorum" (sanki denemis :icon_whis) diyip, yapisdi dudagina, Deniz hic suclu duruma dusmeyi kabullenemiyor, Aslininda hemen onu affetmesini bekliyor, e boyle olsaydi ilk basta amerikaya gidip zamanin gecmesini beklemekte luzum yokmus dimi?

Deniz ne istedigini bilmiyor, ask icin savasmasinida bilmiyor, oyle gidip dudagina yapismakla, askina savasmak olmuyor. Okadra cok karaktersiz biri olduki bu Deniz, vallah artik hic sevemiyorum kendisini, yaptiklarina anlamda veremiyorum.

Ha bide Deniz yalnizliktan korksa Minenin kollarina atardi kendini demissin, buna hic katilmiyorum. Asliya ihanet etmisken, etrafindaki insanlar onu boyle biseyden dolayi suclamisken, neden kendini dahada bir suclu duruma dusurup Mineyle bir beraberlige baslasin? Sonucta o suan Asliyi uzdugunden vicdan azabi cekiyor, herseyin eskisi gibi olmasini istiyor cunku buna aliskin "Ben belki Mineye bisey hissetttimki onunla beraber oldum" diye dusnemiyor bile, dusunmek istemiyor onun icin "bilmiyorum" diyip geciyor.

Deniz burda iki kizida cok zor bir duruma soktu, ve birini (Mineye) dahada uzecek gibi gozukuyor, egerki Mine hamileyse Denizin tepkisinin nasil olabilecegini tahmin edebiliyorum :icon_whis

ela_yaso
14-04-08, 09:22
bence d-m olayında enn büyük suçlu deniz
çünkü mine o gün çok üzlümüştü çok ağlamıştı onu teselli etmsi için de denize gelmişti denizde süper teselli etti yani süperdi :D
mineyi anladık o gün çok üzgündü ve denizi öptü deniz nedne onu geri itmedi babasının dediği gini mine onu öptüğünde neden devam etti? bana göre bu aslıya karşı o kadar büyük bir aşk duymaması. aralarında bir olay olur kavga ederler ya da artık adını hatırlamıcak kadar sarhoş olur anlarım (gerçi ölle bile iğrenç bişey ma neyse) mine bence baştan beri denizi seviyo o onu o yüzden çöptü peki denizin sebebi neydi mineyi seviyor mu? tabi kii hayır (aslında o kimseyi sevmiyor bana göre) orda o zaten aslıyı yanlız bırakarak hata yapmıştı ( o bunun yanında hata sayılmaz bile ama neyse) gidip aslıdan özür diliyceğine tesellyi hayata küsmüş babası tarafından kabullenmemiş mutsuz üzgün minede aradı ee şimdi burda suçlu kim oluyo deniz mi mine mi? denizz. tabi ki mine meleyike demiyorum ama benc eo sadece denizi öpmek istedi deniz hemen yatağa attı kızı.terbiyesizlikten başka bişey değil.birde aslının iyi duygularını susitimal ediyo aslı denizi çok seviyo denzide bunu biliyo ve bir d ebu yaralanma filan olunca hemen kıza gidip İHANETİ affettirmeye çalıştı ama böyle bir ihanet affedilmemeliydi bence

*SouLmate*
14-04-08, 09:26
Mine boyle biseyi daha onceden aklindan gecirdimi? Denizin evine boyle bisey yapmak icin mi gitti? hayir ki boyle olsaydi dediklerine katilirdim, ama Mine aylardan karsiliksiz sevdigi insandan boyle bir yanit gorunce, hem sasirdi hem sevindi, sevinci yuzunden okunuyordu zaten. Yaptiginin oda dogru olmadiginin farkindaydi, o evden ciktiginda gorduk halini, bu aralarindaki gecenin hata oldugununda farkindaydi, ama bu onu mutlu olmaktan mahrum atmedi, sonucta icinde bir umut vardi yiniden, o Denizle yiniden biseyler olabilecegini dusundu. Sonuc, Mine sevgisinden boyle bisey yapti, ask bazen sorumluluklarimizi unutturuyor, aynen Mineyle oldugu gibi.

Denizin, sozde, askina gelince. Kusura bakmayin ama onun icin Amerikaya gitmek, kacis yoluydu, ne kadar "ben gidiyim herkes mutlu olsun" desede. O hatayi yapti, arkasinda kirik kalpleri birakarak, cekip gitmek istedi, hemde amerikaya, ne zamandir gitmek istedigi yere. Onun gitmesi Asliyi nasil mutlu edecekti? gercekten bu mantigi anlamis degilim. Hani Deniz cikip Asliya bir aciklama bile yapmadi, ki bunu en cok ona borclu, sonra gidip "yok ben sensiz yasayamiyorum" (sanki denemis :icon_whis) diyip, yapisdi dudagina, Deniz hic suclu duruma dusmeyi kabullenemiyor, Aslininda hemen onu affetmesini bekliyor, e boyle olsaydi ilk basta amerikaya gidip zamanin gecmesini beklemekte luzum yokmus dimi?

Deniz ne istedigini bilmiyor, ask icin savasmasinida bilmiyor, oyle gidip dudagina yapismakla, askina savasmak olmuyor. Okadra cok karaktersiz biri olduki bu Deniz, vallah artik hic sevemiyorum kendisini, yaptiklarina anlamda veremiyorum.

Ha bide Deniz yalnizliktan korksa Minenin kollarina atardi kendini demissin, buna hic katilmiyorum. Asliya ihanet etmisken, etrafindaki insanlar onu boyle biseyden dolayi suclamisken, neden kendini dahada bir suclu duruma dusurup Mineyle bir beraberlige baslasin? Sonucta o suan Asliyi uzdugunden vicdan azabi cekiyor, herseyin eskisi gibi olmasini istiyor cunku buna aliskin "Ben belki Mineye bisey hissetttimki onunla beraber oldum" diye dusnemiyor bile, dusunmek istemiyor onun icin "bilmiyorum" diyip geciyor.

Deniz burda iki kizida cok zor bir duruma soktu, ve birini (Mineye) dahada uzecek gibi gozukuyor, egerki Mine hamileyse Denizin tepkisinin nasil olabilecegini tahmin edebiliyorum :icon_whis

Denizin tepkisinin hayır olamaz istemiyorum bilmem ne olarak karşısına çıkacağını düşünüyorum Minenin.Fakat daha sonra ben babama bu kadar kızdım niye aynı şeyi ben yapıyorum diye de kellesini alıp iki elinin arasına düşünecektir.

-----

Bu benim naçizane görüşümdür bence Mine bilerek ya da bilmeyerek aşkından ya da sevgisinden,kasıtlı kasıtsız Denizle yattı mı?Yattı.Bana göre ihanet etti yaşantısına..Belki zamanında annesi de babasını onun Denizi sevdiği gibi seviyordu?

----

A bu arada gece bir magazin programı izledim.Minenin hamile olduğunu,Aslıyla Deniz ilişkisinde sevginin kazandığını fakat Minenin yine dizinin aşık çiftini rahat bırakmayacağını söylüyordu.Yani böyle söylediydi:)

Aslı ve Deniz ilişkisinde sevgi kazanmışken,Minenin hamileliği bunu nasıl etkileyecektir.Mine bu iki aşık çifti yine rahat bırakmıyor.

falan diyordu.

*SouLmate*
14-04-08, 09:42
Bu programi nerden izledin? kem soylemis bunlari? gelki pek tahmin edemeyecegemiz seyler soylenmemis.

Star tv'de izledim.Minenin Aslı ve Denizi rahat bırakmayacağını falan söylüyorlardı.

Gerçi biz bunlar ıtahmin etmiştik zaten:kahve

Ebru_hp
14-04-08, 09:50
Star tv'de izledim.Minenin Aslı ve Denizi rahat bırakmayacağını falan söylüyorlardı.

Gerçi biz bunlar ıtahmin etmiştik zaten:kahve

Magazinden verilen tuyorlar yani? hani oyuncular felan mi cikti konustu diye sordum.

Yani, bu hamilelik olayi baska niye ciksin ortaya, sozde Asli ve Denizin "asklarina" daha da zorluklar cikartmak icin, zaten Mine, senaristler sagolsun, bu iliski icin kullaniliyor, hani biraksalar kiz Denizden vazgecse, baska biriyle olsa yada Babasiyla daha cok sahneleri olsa, nerdeee :kahve

Ben hep oldum olali, Mine-Deniz iliskisini istedim, ama Deniz onu haketmiyor, hani olgunlassa, bencillik yapmasa, yine olmalarini isterim ama boyle devam edicekse aman Mineden uzak dursun, ki bu hamilelik olayi oyle biseye yol acmayacaktir.

wyand0tte
14-04-08, 09:58
bence o habere mine deniz ve aslıyı rahat bırakımıcak demek saçma olmuş..yaşanan olaylar aslı ve denize engel koyacak denizn büyük hatası dönünmez olan hatası bu benim inanmadığım ama hala deniz aşık denen aşka engel olacak mine değil..
deniz-mine yaptı birşşeyler mine bedelini ailesi tarafından ödicek denizde aslı tarafundan..mine bir kız ve hamşle olursa minenin ödeyeceği bedel çok büyük olacak denizinki solda sıfır kalacak yani..
en büyük suçlu deniz olmasına rağmen deniz er geç sorunlarını halleder ya mine..her zmn suçlu olacak üstelik o gece durumu kötü olan psikoljisi berbat iken yaptığı bir hata yüzünden..

asksinsen
14-04-08, 11:34
ben kendim için konusuyorum, 41. bölümden önce izlemeyi bırakacağımı söylüyordum, diziyi izleyen arkadaslarım da "arada bir baktım, sarmadı çevirdim." diye bahsediyordu - kiiiiiii o malum sahneyi görüp "bi dakka ya nasıl yani deniz aslı'ya bunu nasıl yapar" diye izlemeye başladık tekrar...

hatta dikkat ederseniz, son iki haftadır olay sadece Mine hamile mi değil mi? yani dizi bu kadar basite indirgendi, geri kalan oyuncular sanki yok, sanki onların emeği yok, öyle bir patlattılar ki bombayı aynı şeyin etrafında dönüyoruz...

katılıyoprum sana...Çok güzel yazmışsın..Dizinin şimdiki bölümleriyle ilk bölümleri arasında benzerlik yok.Resmen pembe dizi oldu ya..
ESKİ BÖLÜMLERİ ÖZLÜYORUM AÇIKÇASII... :icon_sorr

draje
14-04-08, 12:12
Magazinden verilen tuyorlar yani? hani oyuncular felan mi cikti konustu diye sordum.

Yani, bu hamilelik olayi baska niye ciksin ortaya, sozde Asli ve Denizin "asklarina" daha da zorluklar cikartmak icin, zaten Mine, senaristler sagolsun, bu iliski icin kullaniliyor, hani biraksalar kiz Denizden vazgecse, baska biriyle olsa yada Babasiyla daha cok sahneleri olsa, nerdeee :kahve

Ben hep oldum olali, Mine-Deniz iliskisini istedim, ama Deniz onu haketmiyor, hani olgunlassa, bencillik yapmasa, yine olmalarini isterim ama boyle devam edicekse aman Mineden uzak dursun, ki bu hamilelik olayi oyle biseye yol acmayacaktir.

ewet oyuncular konustu deniz konustu deniz aslıyı sewiyor fakat mineye dönecek diyor.aslı efeyle olacak dedi ben yuh dedim olmaz dedimm..herhalde mine hamile kalınca ewlenmek zorunda kalıcaklar.ama yani belkide saka yapmıslardır bilemiyorz..

*MeRaL*
14-04-08, 12:32
ya ben çok kızdım çünkü ya bir şeyi olumsuz düşünmeyin ben düşünmem bu konuşulanlar olmayacak küsüp barışacaklar olabilir.ama deniz oglan kendini affettirmeyi bilecek.(UMARIM)bye:happy0064

SÜRMELI
14-04-08, 12:35
ya bi ilk bölümü tekrar izleyinde aradaki kocaman farklari görün ;)
ozamanlar nasildi simdi nasil..

wyand0tte
14-04-08, 12:55
aman tanrım halen özet yok! çıldırazaam valla!!! a-aaa!

aynen canm ya aaaaaaaa!....önemsiz bir yerde bitse şimdiye çıkardı böle meraktan çatlıoz ya çıkmaz artıkkkk offffffffff....
deniz asla ve asla mine ile olmasın deniz mineyi kesnlikle hak etmio onu resmen kullandı ve attı zoraki bir birliktelik olmasın lütfen..
aslı-deniz ilşkiside aslı affedebilecekse devam etsinler ama deniz mine olmasın..

chihiro
14-04-08, 12:56
bence o habere mine deniz ve aslıyı rahat bırakımıcak demek saçma olmuş..yaşanan olaylar aslı ve denize engel koyacak denizn büyük hatası dönünmez olan hatası bu benim inanmadığım ama hala deniz aşık denen aşka engel olacak mine değil..
deniz-mine yaptı birşşeyler mine bedelini ailesi tarafından ödicek denizde aslı tarafundan..mine bir kız ve hamşle olursa minenin ödeyeceği bedel çok büyük olacak denizinki solda sıfır kalacak yani..
en büyük suçlu deniz olmasına rağmen deniz er geç sorunlarını halleder ya mine..her zmn suçlu olacak üstelik o gece durumu kötü olan psikoljisi berbat iken yaptığı bir hata yüzünden..

bence de mine ödeyecek en büyük bedeli, sonuçta şunu anladık ki kırmızı kar da yağsa, aslı'yla deniz bir şekilde birbirlerine dönüyorlar...

tabii bir de şu var, denizle aslı yine ayrılmazsa, ben asıl mine'nin deniz'i silmesini beklerim... deniz aslı'yı aldatmış olabilir ama mine'yi de hiiiiç az üzmedi, üstelik sonunda dönüp pişman olduğunu bile söylemedi hiç bir zaman...

ne kadar aslı-deniz'i desteklersem destekleyeyim, deniz'in mine'nin suratına bakarak "dün gece olanlar yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum - bunu aslı'ya nasıl yaptım" gibisinden konuşması gerçekten çok fenaydı... yani mine'de biliyor sonuçta onun bunu aslı'ya yaptığı iiçn pişman olduğunu, ne anlamı vardı orda kızın suratına suratına söylemek... "seni de biraz kullanmış oldum kusura bakma" dese daha nazik olurdu... ki mine de arkasını dönünce gözleri doldu zaten..

chihiro
14-04-08, 12:59
aynen canm ya aaaaaaaa!....önemsiz bir yerde bitse şimdiye çıkardı böle meraktan çatlıoz ya çıkmaz artıkkkk offffffffff....
deniz asla ve asla mine ile olmasın deniz mineyi kesnlikle hak etmio onu resmen kullandı ve attı zoraki bir birliktelik olmasın lütfen..
aslı-deniz ilşkiside aslı affedebilecekse devam etsinler ama deniz mine olmasın..

ya resmi siteye baktım, pazartesi 4 gibi özeti foruma koymuşlar sanırım yine öyle olabilir. hatırladığım kadarıyla fragman bıçak sırtında çıkmıştı, özet de öğlen geçen hafta...

ve dediğine katılıyorum... deniz'in aslı'da kredisi ve sevgisi daha fazla olduğu için o ikisinin kavgaları o kadar göze batmıyor ama şimdi mine deniz-aslı ikilisinin arasını bozmak için çabalamaya başlarsa tahmin edebiliyorum olacakları...

yani gidip kavga edecekse deniz'le gitsin lütfen artık mine+aslı görmekten midem bulandı benim... :icon_sorr

hele hele "benim karnımda denizin bebeği var!!!" diye bi konuşma yaparsa aslıya, dizinin benim için bittiği an olacak şimdiden söyleyeyim...

wyand0tte
14-04-08, 13:00
bence de mine ödeyecek en büyük bedeli, sonuçta şunu anladık ki kırmızı kar da yağsa, aslı'yla deniz bir şekilde birbirlerine dönüyorlar...

tabii bir de şu var, denizle aslı yine ayrılmazsa, ben asıl mine'nin deniz'i silmesini beklerim... deniz aslı'yı aldatmış olabilir ama mine'yi de hiiiiç az üzmedi, üstelik sonunda dönüp pişman olduğunu bile söylemedi hiç bir zaman...

ne kadar aslı-deniz'i desteklersem destekleyeyim, deniz'in mine'nin suratına bakarak "dün gece olanlar yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum - bunu aslı'ya nasıl yaptım" gibisinden konuşması gerçekten çok fenaydı... yani mine'de biliyor sonuçta onun bunu aslı'ya yaptığı iiçn pişman olduğunu, ne anlamı vardı orda kızın suratına suratına söylemek... "seni de biraz kullanmış oldum kusura bakma" dese daha nazik olurdu... ki mine de arkasını dönünce gözleri doldu zaten..

evt denizin kusura bakmayın ama ahlaksızlığı oradada belli etti kendini kızı kullandı onadan özür dieyip af dileyceği yere o sözleri sarf etti çok aşağılık bir hareketti benim için mine yerinde olsam okkalı bir tokat atardım..
ben denizin asla mine ile olmasını istemiıorum..aslı ilede olmasını istemiorum mineye bunu yapan yarıun aslıyıda yada başa kızlarada yapar sonra aslıyı üzdüm der yine..

bence mine aslı denizin arasına girmicek bu sefer şu anda zaten çok pişman..deniz ile aslının arasına gircek olan denizin hatası olacak..o bebek bir şekilde orataya çıkcak ama mine sölemicektir bence..
canm minem ya nasılda lötüydü o testi yaprken..offfffff hayat onun için karaydı şimdi kapkara oldu..

aysem_
14-04-08, 13:02
Ya arkadaşlar kızmayın ama ben
-Aslı'nın hatta Mine'nin yerinde olsam Deniz'in yüzüne bile bakmam...
-Deniz Asılı'yı seviyorsa niye Mine ile yatıyor. Böyle sevgi mi olur.
-Mine ile yatıyor ama sorumluluğu sadece arkadaşının Efe'nin zoru ile yükleniyor....
-Sonra dizideki herkes sanki tüm hata Minedeymiş gibi tavır takınıyor Deniz'de dahil. Oysa ortada böyle bir payalşım varsa iki tarafta bundan sorumludur.
- O sırada Mine Deniz'in başına silah mı dayadı? Resmen kızın zayıf anında yatakta buldular kendilerini.
-Aslı da kendisiyle sevgiliyken başka bir kızla yatan (!) bir adamı affederse........... zaten sevmiyordum iyice gözümden düşecek.

bir tahmin: ben şu Aslı'nın yeni iş arkadaşının(adı neydi yaw ;) ) Aslı'ya aşık olacağını düşünmekteyim...

chihiro
14-04-08, 13:04
vallahi, o kadar çok senaryo ürettik ki kendimiz artık benim başım döndü :)

neyse bakalım özet-fragmandan biri gelsinde bari akşama hepimiz rahatlayalım... mine ne durumda, aslı-deniz ne durumda, duygu-efe (böğyk) ne durumda...

byebye

wyand0tte
14-04-08, 13:05
Ya arkadaşlar kızmaylırn ama ben Aslı'nın hatta Mine'nin yerinde olsam Deniz'in yüzüne bile bakmam...
Asılı'yı sevyorsa niye Mine ile yatıyor.
Mine ile yatıyor ama sorumluluğu sadece arkadaşının Efe'nin zoru ile yükleniyor....
Sonra dizideki sanki tüm hata Minedeymiş gibi tavır takınıyor bilen hirkes. O sırada Mine Deniz'in başına silah mı dayadı? Resmen kızın zayıf anında yatakta buldular kendilerini.

Aslı da kendisiyle sevgiliyken başka bir kızla yatan (!) bir adamı affederse........... zaten sevmiyordum iyice gözümden düşecek.

Zaten ben şu Aslı'nın yeni iş arkadaşının Aslı'ya aşık olacağını düşünmekteyim...

aynen canm aslının bende affetmemesi tarafıyım ama affedecek öle gözüküyor..sinir oluyorum bende sadece mineyi suçlu göstemelerine...sanki mine zorla denizle oldu... deniz minenin zayıf anını çok güzel kullandı sağolsun..

emilie_claire
14-04-08, 13:09
yine tartısmalar..
dizide kimin kime asık olduğu ortada,ama, görmek istemeynler görmüyor..
ben mineye geçen bölüm çok daha kızdım,zaten bazı arkadaslar dile getirmisler,denizin mineye söylediklerinden sonra,mine gitti her gün basucunda bekledi denizin..birazcık gururu olsaydı,öyle her dk. yanında olmazdı..mine çok zeki biri,aklından türlü türlü seyler geçiyor..bir bunu mu akıl edemedi?bir gün de diyemedi mi içinden 'bu çocuk beni kullandı,onunlar isim olmaz diye'..?..
ama o herseye rağmen gidip denize;biz ne olucaz?diye salakça bir soru sordu..ben bu yüzden mineye kızıyorum,bir kadın olarak kendini bu kadar ezdirmemeli..

wyand0tte
14-04-08, 13:23
yine tartısmalar..
ben mineye geçen bölüm çok daha kızdım,zaten bazı arkadaslar dile getirmisler,denizin mineye söylediklerinden sonra,mine gitti her gün basucunda bekledi denizin..birazcık gururu olsaydı,öyle her dk. yanında olmazdı..mine çok zeki biri,aklından türlü türlü seyler geçiyor..bir bunu mu akıl edemedi?bir gün de diyemedi mi içinden 'bu çocuk beni kullandı,onunlar isim olmaz diye'..?..
ama o herseye rağmen gidip denize;biz ne olucaz?diye salakça bir soru sordu..ben bu yüzden mineye kızıyorum,bir kadın olarak kendini bu kadar ezdirmemeli..

evet mineye bende kızdım o şekilde davrandığı için...ama bu bölüm belli olacak eğer aslıda deniz, böle affederse onada çok fazla kızıcam onurun yokmu die.. o zmn şöle olcak alın aslıyı vurun mineye...

emilie_claire
14-04-08, 13:29
evet mineye bende kızdım o şekilde davrandığı için...ama bu bölüm belli olacak eğer aslıda deniz, böle affederse onada çok fazla kızıcam onurun yokmu die.. o zmn şöle olcak alın aslıyı vurun mineye...

aslı&mine bir tutulamaz bence..
deniz herseye rağmen aslıyı seviyor,ama mineyi kullandı..aslı ne kadar çok sevsede,gitmedi hastahaneye,şimdi belki de dayanamadı..
mine bu kadar hata yapmıs,ve ona her seferinde bir şans daha verilmişse,deniz şimdi ikinci bir şansı haydi haydi hak ediyor..

wyand0tte
14-04-08, 13:33
aslı&mine bir tutulamaz bence..
deniz herseye rağmen aslıyı seviyor,ama mineyi kullandı..aslı ne kadar çok sevsede,gitmedi hastahaneye,şimdi belki de dayanamadı..
mine bu kadar hata yapmıs,ve ona her seferinde bir şans daha verilmişse,deniz şimdi ikinci bir şansı haydi haydi hak ediyor..

bence hak etmiyor eğer o gece deniz-aslı kavgalı olsa yada içkili olsada bilinçsizce yapsa aslı affetsin derim ama deniz gayet rahat mine ile oldu..sonrada mineye gidip aslıyı üzdüm gibi şeyler söledi karktersizce...böle bir insanın aslıyla olmasını istiosanız aslı-denize mutluluklar...deniz mineden uzak dursun..

emilie_claire
14-04-08, 13:35
bence hak etmiyor eğer o gece deniz-aslı kavgalı olsa yada içkili olsada bilinçsizce yapsa aslı affetsin derim ama deniz gayet rahat mine ile oldu..sonrada mineye gidip aslıyı üzdüm gibi şeyler söledi karktersizce...böle bir insanın aslıyla olmasını istiosanız aslı-denize mutluluklar...deniz mineden uzak dursun..

insan sadece sarhos veya sinirliyken hata yaparsa,2. bir şansı hakeder diye bir sey yok bence..ayrıca o gece aslıyla tartısmıslardı ve araları da bozuktu sanırım..

cyd_oth_cnsl
14-04-08, 13:39
bi bırakıyoruz,sayfalarca yazıyosunuz =),olmazki !!,ne ozet var ne fragman boyle geçmek bilmiyor gunler :(,ayrıca gine kendimi bi aslı-mine çatışmasının ortasında buldum,bencede o gun içkili olsalardı affedilebilirdi ama bence mine-deniz şimdiye kadar yaptıkları hataların en büyüğünü yaptılar ,aslı deniz'i affederse bence cok sacma olur,ne biliyim bana hoş gelmiyo !!!

>>miray<<
14-04-08, 13:47
yine tartısmalar..

bence söyle anlatsan daha dogru olur....

kimin kime asik oldugunu yazdiklari ortada....ama ne gecirilen duygu asli-deniz konusunda ask duygusu....nede yapilanlar bunun normal gercek hayatta bir ask olmadigini gösterir...

benim erkek arkadasim beni aldatsa....hemde bu sekilde....bana halen askim dese....ben inanirmiyim....veya kim inanir....eger öyle birsey yapmissa zaten bana asik degilmis demektir.....belki bagimlilik belki sevgi.....ama kesinlikle ask degil....

ama diyorum ya yazilanla gösterilen veya his olarak gecenler cok farkli....senaristler askin icinde aldatmaninda olabilicegini düsünmüslerki....halen denizi aptal asikmis gibi dolandiriyorlar.....ama unuttuklari nokta.....deniz eger gercekten asiksa asliya.....asla ve asla aldatmazdi!

emirdag_güzeli
14-04-08, 13:52
Yaa 34 bolumu izledimde, mine orada deniz ile efe'ye diyor ki"ben sadece gercekleri soyledim ve canan hatasini bedelini oduyor dedi..bide onu nasil da rahat soyledi ya bide salanarak giitti oradan..off bak sen simdi bedelini nasil odeyeceksin cok merak ettim...:dito

ayrica fragman daha cikmadi mi??bence saat 4e filan cikar...yani turkiye saati bes

cyd_oth_cnsl
14-04-08, 13:58
meltem ablacım (:img-hyste),sana katılıyorum bencede aşk değil denizin-aslıya hissettikleri bunu görmek istemeyenler bide bize çamur atıyor,biz diyomuyuz deniz-mineye aşık,yada mine iyi aslı kotu yoo demiyoruz,ama d&m'yi 41.bölüm sonucunda desteklemesekte özlüyoruz ve istiyoruz cunku aslı-deniz bize inandırıcı gelmiyor,birinin 18 yıldır farketmediği aşk bi mektupla (ki o zamanlar mine deniz'i uzmustu ),ortaya cıkıyor cok sacma ve soğuk bi aşk diziler iyi sonla biter kotuler iyi olur,ben boyle bi son istemiyorum !!,kotuler kotu olsun,coğunluk istedi diyede sacma bir aşk olmasın !!!

>>miray<<
14-04-08, 14:00
iyide emirdag-güzeli....zaten minede hata yaptiginin farkinda ve bedelini bir sekilde ödiceginide biliyor.....bkz. ayse teyzeyle olan konusmasi....

yani her hatanin bir bedeli vardir olayini zaten biliyor...ama acikcasi kendisine konulan tepkinin denize hic mi hic konulmuyor olmasi ben minenin yerinde olsam daha cok sinirlendirirdi beni....demekki zaten herzaman el kizi gibiymisim diye düsünürdüm....özellikle efe acisindan....

>>miray<<
14-04-08, 14:04
meltem ablacım (:img-hyste),sana katılıyorum bencede aşk değil denizin-aslıya hissettikleri bunu görmek istemeyenler bide bize çamur atıyor,biz diyomuyuz deniz-mineye aşık,yada mine iyi aslı kotu yoo demiyoruz,ama d&m'yi 41.bölüm sonucunda desteklemesekte özlüyoruz ve istiyoruz cunku aslı-deniz bize inandırıcı gelmiyor,birinin 18 yıldır farketmediği aşk bi mektupla (ki o zamanlar mine deniz'i uzmustu ),ortaya cıkıyor cok sacma ve soğuk bi aşk diziler iyi sonla biter kotuler iyi olur,ben boyle bi son istemiyorum !!,kotuler kotu olsun,coğunluk istedi diyede sacma bir aşk olmasın !!!

valla ben o kadar tepkiden sonra....aslinda senaristler mineyi hamile birakip dogurtucaklardiysa bile.....en gec bu cocugu düsürtürler diye düsünüyorum veya aldirtirlar vs. biraz bazi arkadaslarin dedigi gibi tepkiye göre $erbet misali....

ne kadar minenin hamile olmasini vs. istemesemde...o sahneleri yazmalarinda bir sebeb vardir diye düsünüyorum....ve simdik cevir kazani kaynasin yapicaklarsa....yakinda lambada oynicagiz demektir :icon_whis yani birsey yazmaya kalkiyorlarsa o sekilde artik arkasinda dursunlar ve mantikli bir sekilde yürütsünler....mantik hatasinin üstüne tepki yüzünden senaryoyu cevirip tonlarca daha mantik hatasi yapilmasin en azindan

wyand0tte
14-04-08, 14:05
iyide emirdag-güzeli....zaten minede hata yaptiginin farkinda ve bedelini bir sekilde ödiceginide biliyor.....bkz. ayse teyzeyle olan konusmasi....

yani her hatanin bir bedeli vardir olayini zaten biliyor...ama acikcasi kendisine konulan tepkinin denize hic mi hic konulmuyor olmasi ben minenin yerinde olsam daha cok sinirlendirirdi beni....demekki zaten herzaman el kizi gibiymisim diye düsünürdüm....özellikle efe acisindan....

valla artık ben sıkıldım yani mine bedel ödeyeceğinin farkında aslıyada dedi ben hata yaparım bedelini öderim die...ama arkadaşlar illaki mine bedel ödicek dio..ödüyor zaten şu anda sevdiği erkek onu sadce cinsel ihtiyacını karşılamak için kullandı bu bedel değilmi bence en kötü bedel bir genç kız için...yalnız kaldı tek suçlanan o oldu bunlarda bedel..dahasıda gelecel anneannesi dedesi öğrendiğinde belki evi terk edicek..ve en büyük bedel mine hamile daha bu yaşta hemde...hala mine bedel ödesin diosunuz..bir bedel ödemesi gerken varsa o da denizdir... hayatı tehlikeye girdi(kapkaç yüzünden olduğu için) diye suçundan sıyrılamaz bu kadar kolay değil..

emilie_claire
14-04-08, 14:07
geri cevap yazmamak en iyisi sanırım..
ben o yorumları yazarken amacım kavga çıkarmak değildi,düsündüklerimi dile getirdim sadece..herkesin düsüncesi de farklıdır,saygı duymak gerekir..
özet,fragman nerde ya?hakikaten çok sıkıcı hep aynı seyleri tartısmak..

wyand0tte
14-04-08, 14:10
ya offfffff gelsin fragamn yada özet ya kısır döngü gibi aynı şeyleri konuşuoruzz..1 saat içinde çıkması lazım yoksa akşam çıkar..

>>miray<<
14-04-08, 14:10
geri cevap yazmamak en iyisi sanırım..
ben o yorumları yazarken amacım kavga çıkarmak değildi,düsündüklerimi dile getirdim sadece..herkesin düsüncesi de farklıdır,saygı duymak gerekir..
özet,fragman nerde ya?hakikaten çok sıkıcı hep aynı seyleri tartısmak..

bende sana birseyi anlatirkene, ve minenin zaten bedel ödiceginin farkinda oldugunu dile getirirkene kavga cikarmak amacli cevap vermediydim....
nedense direk kavga edilicekmis gibi düsünülüyor hayir ne alaka....
senin düsüncen farkli benimki farkli....ben senin düsüncene niye katilmadigimi dile getirebilirim....sende benim düsünceme niye katilamadigini söylersin....bu kadar basit

Ebru_hp
14-04-08, 14:12

Eger ickili olup boyle biseyi yapsaydi, ozamanda dengesizligini ve sorumsuzlugunu ortaya koyardi bence. Ama yinede oyle bir durumda en azindan cikip "ben sarhostum, ne yaptigimi bilmiyordum" der, oyle mal mal durup neden yaptin sorusuna "bilemiyorum" demezdi, ayy vallah yazdikca bile sinir oluyorum su Denizin yaptiklarina.

Hani ickili olsaydi, insanlarin Mineyi suclamalarini anlardim, ama boyle bir durumda nasil bazilariniz Minenin sucu daha agir diyebiliyorsunuz anlamis degilim :kahve

Asli Denizi affedecek gibi duruyor, heleki birisi yazmis star tvde "asli-deniz cephesinde sevgi kazanacak" demisler, ki oyle gosteriyor. Bu nasil sevgiyse artik :img-hyste

wyand0tte
14-04-08, 14:25
Eger ickili olup boyle biseyi yapsaydi, ozamanda dengesizligini ve sorumsuzlugunu ortaya koyardi bence. Ama yinede oyle bir durumda en azindan cikip "ben sarhostum, ne yaptigimi bilmiyordum" der, oyle mal mal durup neden yaptin sorusuna "bilemiyorum" demezdi, ayy vallah yazdikca bile sinir oluyorum su Denizin yaptiklarina.

Hani ickili olsaydi, insanlarin Mineyi suclamalarini anlardim, ama boyle bir durumda nasil bazilariniz Minenin sucu daha agir diyebiliyorsunuz anlamis degilim :kahve

Asli Denizi affedecek gibi duruyor, heleki birisi yazmis star tvde "asli-deniz cephesinde sevgi kazanacak" demisler, ki oyle gosteriyor. Bu nasil sevgiyse artik :img-hyste

aaa deniz-aslı aşkı layla ile mecnun kadar süper aşk arkadaşım:img-hyste
ben aslınınn aşkına inanıyorum ama denizinkine asla inanmıyorum..aldatılan aşk bence kirlenmiştir ne olursa olsun hiçbişey eskisi gibi olmaz...
üstelik deniz bende tamamen bitmiştir zatem denizi ne canm mineme nede aslıya layık görüyorum...

emilie_claire
14-04-08, 14:27
baygınlık geldi içime ya..
bari fragman çıksada,bir fikir sahibi olsak..!!

chihiro
14-04-08, 14:28
bence insanların bu kadar körü körüne "olsun deniz affedilmeyi hakedio" demelerinin nedeni, eski bölmlerdeki deniz'le bu bölümlerdeki deniz'in arasında dağlaaaaaar kadar fark olması...

senaristler en büyük değişimi ona yaşattılar... yani 41. bölümde olanlar 20li bölümlerde olsa, şimdi mine'nin hamile kaldığına yada kalacağına yine bu kadar şaşırırdık ama bunun deniz'le olmasına - daha doğrusu deniz'in aslı'yla bir beraberliği varken olmasına daha çok şaşırırdık... yani eski-yeni kıyaslaması can sıkıcı farkındayım ama bu konuda çooooo...oook bariz bir şekilde senaristlerin suçu, bir de deniz'in ağzından bunun nedenini de açıklatmadılar iyice arap saçına döndü:kahve

>>miray<<
14-04-08, 14:40
bence insanların bu kadar körü körüne "olsun deniz affedilmeyi hakedio" demelerinin nedeni, eski bölmlerdeki deniz'le bu bölümlerdeki deniz'in arasında dağlaaaaaar kadar fark olması...

senaristler en büyük değişimi ona yaşattılar... yani 41. bölümde olanlar 20li bölümlerde olsa, şimdi mine'nin hamile kaldığına yada kalacağına yine bu kadar şaşırırdık ama bunun deniz'le olmasına - daha doğrusu deniz'in aslı'yla bir beraberliği varken olmasına daha çok şaşırırdık... yani eski-yeni kıyaslaması can sıkıcı farkındayım ama bu konuda çooooo...oook bariz bir şekilde senaristlerin suçu, bir de deniz'in ağzından bunun nedenini de açıklatmadılar iyice arap saçına döndü:kahve

babasina bile cinsel dürtüden dolayi diyemedi....bilmiyorum dedi....
yani normalindeki murat-deniz yani baba-ogul iliskisinde deniz bunu hayli hayli diyebilirdi....yani bu konularda birbirlerine yabanci degiller....ama deniz bilmiyorum demekle yetindi....

dogal olarakta insanlar bu ne ya bilmiyorumda ne demek dedi.....ve halen o bilmiyorum öyle duruyor oracikta...ama senaristler onu yakin tarihte unuttururlar :img-icecr

Ebru_hp
14-04-08, 14:43
aaa deniz-aslı aşkı layla ile mecnun kadar süper aşk arkadaşım:img-hyste
ben aslınınn aşkına inanıyorum ama denizinkine asla inanmıyorum..aldatılan aşk bence kirlenmiştir ne olursa olsun hiçbişey eskisi gibi olmaz...
üstelik deniz bende tamamen bitmiştir zatem denizi ne canm mineme nede aslıya layık görüyorum...

E tabi nerde gorulmus boyle bir ask? boylesine yapmacik, itici, monoton bir ask :icon_whis

Ya su fragman artik ciksa, tukendim bitttim ya, ciksada konusucak yeni seyler olsa, boye ayni konulari donme dolap gibi dolasip duruyoruz, ah ah eskiden cumartesi gunu bile verirlerdi, simdi, bugun cikarsa iyi :kahve

chihiro
14-04-08, 14:48
babasina bile cinsel dürtüden dolayi diyemedi....bilmiyorum dedi....
yani normalindeki murat-deniz yani baba-ogul iliskisinde deniz bunu hayli hayli diyebilirdi....yani bu konularda birbirlerine yabanci degiller....ama deniz bilmiyorum demekle yetindi....

dogal olarakta insanlar bu ne ya bilmiyorumda ne demek dedi.....ve halen o bilmiyorum öyle duruyor oracikta...ama senaristler onu yakin tarihte unuttururlar :img-icecr

aklıma türlü türlü şey geliyor senaristler için söyleyecek ama neyse, hayırlısı, her şey güzel olacak deyip susuyorum :P tabii inanıyor muyum emin değilim :img-tomat:img-tomat

valla fragman yine ucu açık olursa yine bi yorum+senaryo çılgınlığı yaşayacağız demektir, hayırlısı :P

*MeRaL*
14-04-08, 14:48
o zaman mine niye denizlerin evine gitti _?hadi cevap yazın bakalım yanlız oldugu için kimse konuşmadıgı için ....
efe aslı deniz bunlar hep birlikte olacak ve kimse ayıramıyacakkk....
:img-fie:
şimdide aslıyı suçlar herkesss.....bye

wyand0tte
14-04-08, 14:55
o zaman mine niye denizlerin evine gitti _?hadi cevap yazın bakalım yanlız oldugu için kimse konuşmadıgı için ....
efe aslı deniz bunlar hep birlikte olacak ve kimse ayıramıyacakkk....
:img-fie:
şimdide aslıyı suçlar herkesss.....bye

mine denize değil efeyle dertleşmeye gitti..ama deniz çıktı karşısına...sonra deniz sarıldı alnından öptü..minede safım deniz ona yakınlaşıo zannetti denize busa kondurdu sonrası denizden geldi boynunu öpmeler falan..

bu konuda aslıyı suçlayan yok zaten..

emilie_claire
14-04-08, 14:59
mine denize değil efeyle dertleşmeye gitti..ama deniz çıktı karşısına...sonra deniz sarıldı alnından öptü..minede safım deniz ona yakınlaşıo zannetti denize busa kondurdu sonrası denizden geldi boynunu öpmeler falan..

bu konuda aslıyı suçlayan yok zaten..

bence saçmaydı gidip efeyle konusması,sonuçta su'yla konusabilirdi,ki su bu mevzuyu en iyi bilen kişi..niye gidip efeyle konusma ihtiyacı hissetti anlayamadım..

Dilan_91
14-04-08, 15:02
44. Bölümün Fragmani ne zaman cikmisti ? pazartesi mi yoksa sali mi ?

wyand0tte
14-04-08, 15:02
bence saçmaydı gidip efeyle konusması,sonuçta su'yla konusabilirdi,ki su bu mevzuyu en iyi bilen kişi..niye gidip efeyle konusma ihtiyacı hissetti anlayamadım..

eve gridi kapıda anneannesini gördü anlatma istedi ama anneannesi onu başından attı canı sıkıldı çıktı dışarı sonra dışarda suyu bulacak değil ya efeye gitti ama o gece olan oldu işte...

serseri_mayın90
14-04-08, 15:18
fragman ve özet çıkmamış daha:icon_whis
bu akşam yada yarın fragman gelir heralde..
arkadaşlar minenin o gece efelere gitmesinde mantık aramayın.. bunların olması,aslıyla denizin ayrılması,minenin hamile kalması için minenin o gece oraya gitmesi gerekiyordu. aynı şekilde efeninde orda olmaması..
yoksa aslının hemen efeyi arayıp eve çağırmasıda saçma...bilali dövdülerse efe napabilir yanii..

Ebru_hp
14-04-08, 15:27
fragman ve özet çıkmamış daha:icon_whis
bu akşam yada yarın fragman gelir heralde..
arkadaşlar minenin o gece efelere gitmesinde mantık aramayın.. bunların olması,aslıyla denizin ayrılması,minenin hamile kalması için minenin o gece oraya gitmesi gerekiyordu. aynı şekilde efeninde orda olmaması..
yoksa aslının hemen efeyi arayıp eve çağırmasıda saçma...bilali dövdülerse efe napabilir yanii..

Dimi ya, zamaninda bende gulmustum Aslinin Efeyi cagismasini, ama herhalde o zamanlar ikisnin arasinda biseyler yapicaklardiya, hani Asli ne zaman zor durumda olsa, Efeyi cagirsa, hemen aninda orda oluyor mesajini vermek istediler.

Ya fragman cikmadi hala, ders felanda yapamiyorum (bahaneye bak :P) aklimda hep fragman oldugu icin :icon_whis

fairy_dreams
14-04-08, 15:31
off hala fragmanda özette yokmu ben bulamadım hiçbir yerde :( sinirim bozuldu ya ne olucak şimdi ya netş kapatamıyorum öğrenmek için :P

szg_sezgi
14-04-08, 15:47
Ya Mine gerçekten hamile mi?

Fragman da yok galiba=(

HSVEKY
14-04-08, 15:55
fragman çıkmamış daha zaten beklemiyorum da. neden bilmiyorum ama artık bu diziyi izlemek için ve fragman için gün saymıyorum yazı hatırlıyorum da bir an önce perşembenin gelmesini isterdim ama şimdi izlesem de olur izlemesem de hesabına döndü iş neden bilmiyorum zaten başlığa da bir süredir uğramıyordum neyse ben yine de izlemeye devam ediyorum eskisi gibi bir tat alacağımı umuyorum nedense artık deniz mine aslı tartışmalarına bile katılmak gelmiyor içimden.kavak yellerinin bir an önce eski güzelliğine ulaşması dileğiyle....

PatriciK
14-04-08, 15:58
Eğer dizi bu gidişatla ilerliycekse ben urla'ya gitmelerini istemiyorum!
O güzel bölümler kalsın bari aklımda o bölümleride silmesinler beynimden !

Neden bilmiyorum yazasım geldi :p

chihiro
14-04-08, 16:01
özet isteriz öööözzeeeet :)

valla, urla'ya dönmeleri benim içinde biraz bulanık... ben orayı en güzel bölümlerle hatırlıyorum, mezuniyet, efe'nin evden kaçması, efe+gönül+metin çekişmesi... çok zevkliydi o bölümler; resmen bi Efe faktörü vardı dizide... böyle brezilya dizisi tadında kim kimden hamile, kimin eli kimin cebinde hali yoktu dizinin...:img-tomat:img-tomat:img-tomat

jojoo
14-04-08, 16:01
hala mı çıkmadı fragman off.herhalde bıçak sırtının aralarında çıkar:img-yes:.aman ya yarın stajım olmasa sırf fragman için oturucam tv nın başına ama staj işte.:icon_sorr

bugün okulda baya bir kavak yellerini tartıştık.sınav falan filan herşeyi boşverdik bunu konuştuk :).tartıştık ama bir sonuca varamadık.aslı deniz açısından.

dFKto
14-04-08, 16:03

Ben %3'e giriyorum o zaman. Son bir kaç haftadır sürekli izliyorum daha önce ara sıra izlerdim ama hep Mine ilgimi çekerdi, onu beğenirdim, ona haksızlık olduğunu düşünürdüm. Sürekli izlemeye başladığımdan beri bunu daha çok farkettim,daha çok sevdim Mine'yi. Belki bu oyuncunun tüm duygularını çok doğru yansıtmasından olabilir. Deniz ve Mine aşkı çok daha inandırıcı geliyor bana.

sude_burcu
14-04-08, 16:10
Ben %3'e giriyorum o zaman. Son bir kaç haftadır sürekli izliyorum daha önce ara sıra izlerdim ama hep Mine ilgimi çekerdi, onu beğenirdim, ona haksızlık olduğunu düşünürdüm. Sürekli izlemeye başladığımdan beri bunu daha çok farkettim,daha çok sevdim Mine'yi. Belki bu oyuncunun tüm duygularını çok doğru yansıtmasından olabilir. Deniz ve Mine aşkı çok daha inandırıcı geliyor bana.

evet benim de aynen oyle oldu... mine olmasa izlemem heralde diziyi... bir de efeyi seviyorum gerci o da son bolumlerde sapıttı ama yine de renkli bi karakter... aslı bana fazlasıyla sıradan ve gerceklikten uzak bi karakter gibi geliyor... boyle karakterleri de dizilerde hic sevmemisimdir simdiye kadar... ayrıca bu yuzdeler neye gore belirleniyor :icon_whis sonucta dikkat ettim mine ve deniz sahnesinden sonra reytinglerde bi yukselme var... belki yanlıs biliyor olabilirim tabi... ama boyle yuzdelere bolmek ne derece gercekci bilmiyorum... ayrıca bu yuzdelere gore ben de %3 e giriyorum sanırım:)

dFKto
14-04-08, 16:13
Bu yüzdeler mesajını alıntıladığım üyenin kendi görüşü. Ne kadar doğru bilinmez. Yalnız çeşitli anketlerde Aslı Enver hep önde gidiyor bakıyorum da, seveni çokmuş yani.
Ben de Mine için izliyorum.

*SouLmate*
14-04-08, 16:15
Bu yüzdeler mesajını alıntıladığım üyenin kendi görüşü. Ne kadar doğru bilinmez. Yalnız çeşitli anketlerde Aslı Enver hep önde gidiyor bakıyorum da, seveni çokmuş yani.
Ben de Mine için izliyorum.

Aslı ENVER'in sevilmesi Mine karakterinin en sevilen karakter olduğu anlamına gelmez.Aslı ENVER'i çok çok seviyorum çok başarılı yetenekli bir oyuncu;ama Mine bendeki kredilerini tüketti.

PatriciK
14-04-08, 16:16
mesela çevremde hiç fan falan olmayan hatta birazcıkta yaşlı insanların tümü efe karakterine hasta [idi ].tabii dağhan'a da.değiştimi bilinmez ama ..

ba$i_belalim
14-04-08, 16:18

konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum, zaten olan oldu ama ebru'nun yazdiklarina tamamen katiliyorum.

kollarini acmis onu bekleyen mineye giderdi diyorsun ama nasil gitsin ki? herkes mineden nefret ediyor, malum dizide tek suclu (!) olan mine. o yüzden mineye gitseydi, bu bütün bu olayi dahada kötü ederdi. hemen mineye gidemezki. olayi dahada beter ederdi.
denizin derdi yalniz kalmak. bugüne kadar hep annesi, babasi, en iyi arkadaslari ve sevgilisi vardi. onu hic yalniz birakmadilar. eee cocuk sevgilisini aldatmis, babasinin oglu oldugunu ispatladi. ama noldu? herkes denizin yaptigi o büyük hatayi unuttu, mineye ise herkes hala kizgin. efe bile denizin yaptiklarini unutmus gitmis, ama mineye gelince hemen pit aman uzak kal bizden. deniz mine gibi güclü degil. hemen aslinin pesine düstü ve beni affet diye yalvardi. deniz adam gibi yaptiklarinin bedelini ödemek istemiyor, buna hiiic alisik degil. artik zaten bi asli onu affetmedi. affetse bile yuh derim. asli o kadar saf ve iyi olamaz.

diyorum ya, deniz adam degil. adam olamaz.

tamamen katılıyorum.herkes tarafsız baksın lütfen.bu dizinin reytinginin %70i aslı&deniz aşkı sayesinde.%20si efe(bu oran geçen hafta düştü bence öncesinde en az %50 derdim) %3ü mine(eh bu da baya düştü tabi önceden %15-20ydi herhalde) geriye kalan %2 ise diğer karakterler tabi BENCE ama.bunu çevremde duyduklarıma göre yazdım.özellikle efe ve minenin sevilme oranı çok çk düştü.mine beter olsun diyorum tabi ama efe karakterine yazık oldu

evet benim de aynen oyle oldu... mine olmasa izlemem heralde diziyi... bir de efeyi seviyorum gerci o da son bolumlerde sapıttı ama yine de renkli bi karakter... aslı bana fazlasıyla sıradan ve gerceklikten uzak bi karakter gibi geliyor... boyle karakterleri de dizilerde hic sevmemisimdir simdiye kadar... ayrıca bu yuzdeler neye gore belirleniyor sonucta dikkat ettim mine ve deniz sahnesinden sonra reytinglerde bi yukselme var... belki yanlıs biliyor olabilirim tabi... ama boyle yuzdelere bolmek ne derece gercekci bilmiyorum... ayrıca bu yuzdelere gore ben de %3 e giriyorum sanırım

bende 3 % giriyorum. :) zaten 3 % olamaz, mineyi destekleyen cok kisi var. ama iste mineyi seven kisiler siradan karakterleri secmediler, mine cok farkli bir karakter.

asli benim icinde siradan bir karakter. bu tarz karakterler o kadar cok varki dizilerde... ama mine gibi cok az var. bende mine olmasa heralde her hafta izlemem. bu dizide benim icin EN iyi oyuncu zaten asli enver, o yüzden rolünü EN iyi oynayan ve duygularini en iyi yansitan asli enver, yani minedir.

umarim dizi bittikten sonra, asli enveri baska bir dahada kaliteli dizide görürüz.

esra2
14-04-08, 16:32
kanldnin fragmani verecegi yok, daha yeni cmrtesininkini verdi simdi ise anneminkini verior ben bu isten birsey anlamadim

emilie_claire
14-04-08, 16:33
ben mine severlerin öyle çoğunlukta olduğunu zannetmiyorum..
mine dizinin kötü karakteri,bu belli zaten..benim çevremde hiç mine için diziyi izleyen yok..ama buna internet ortamı dahil değil..:D..son zamanlarda duyduğum en çok yorumdu;efe olmazsa zaten diziyi izlemem,dizinin tadı tuzu kalmaz gibi..ama artık insanları,efe'den de soğuttular..ve eğer dizi mine-deniz'e dönerse en fazla kaç kişi izleyebilir ki?

wyand0tte
14-04-08, 16:36
mine dizinin kötü karakteri,bu belli zaten..benim çevremde hiç mine için diziyi izleyen yok..ama buna internet ortamı dahil değil..:D..son zamanlarda duyduğum en çok yorumdu;efe olmazsa zaten diziyi izlemem,dizinin tadı tuzu kalmaz gibi..ama artık insanları,efe'den de soğuttular..ve eğer dizi mine-deniz'e dönerse en fazla kaç kişi izleyebilir ki?

ben deniz mine asşkı değil mine karakterini seviyorum...son 2 bölüme kadar mine-deniz olsun isterdim ama artık kesinlikle istemioyrum..mine deniz gibi karakteri olan birisini hak etmiyor..mine çok dah iyilerine layık..
%3 de bende varım sanırım % 3 olan kısım bu forumda :img-hyste

jojoo
14-04-08, 16:41

bende bu görüşe katılıyorum efe için izleyen çok insan var.bunlardan biride benim abim.ben efe için izlemiyorum aslı-deniz-efe için izliyorum ama onlardan da soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar.:icon_whis

serseri_mayın90
14-04-08, 16:44
benim dizideki favorim efeydi.. birçok kişininde onun için izlediğini biliyorum ama son zamanlarda dizideki kişilerdeki karakter değişikliği bazılarının fanlarını etkiledii..
geçen bölümün sonundaki efe-duygu öpüşmesi tamamen rezaletti.ve beni efeden soğuttuğunu söylemem lazım..ama dağhan külegeç hala benim için 1 numara..
aslı enver pelin karahan ve ibrahim kendirciyi de çok seviyorum..ama dizideki karakterler bakımından mine ve deniz için çelişkilerim var..bizimkiler 5li geçinirken hepsini ayrı ayrı çok seviyordum ama son olanlar beni biraz soğuttu..

klgçaglar
14-04-08, 16:45
Aslı ENVER'in sevilmesi Mine karakterinin en sevilen karakter olduğu anlamına gelmez.Aslı ENVER'i çok çok seviyorum çok başarılı yetenekli bir oyuncu;ama Mine bendeki kredilerini tüketti.

Canım ama Mine için izliyenlerde sonuçta Aslı Enver için izliyor bir beğenip yapmacık sevmek varır birde gerçekten sevmek vardır değil mi? gerçekten Aslı Enveri çok sıkı sevenler Mineyide severler yani ama gerçekten çok sıkı sevenler ve anasayfadada popüler oyuncularda tüm ky oyuncularını geçmiş durumda değil mi?Onu Aslı Enver olduğu için değil Mine karakteri için baktı yoksa Aslı Enver hayat bilgisi dizisinin hazalı olarak kalsaydı ya bu kız kim diye bön bön bakıyor olacaktık KYde Mineyi görmüşlerki Aslı Enverede gerçekten sıkı bi anlamda sevgi duymuşlar mesela ben Pelini seviyorum diyemem neden ben senin gibi fatma gibi zeynep gibi çiğdem gibi Funda gibi Pelini sevemem neden Aslı karakterini sevmiyorum sadece Peline karşı bir antipatim olmadığını söylüyebilirim çünkü Aslı karakterini sevmediğimden Pelin hakkında yok denilecek kadar az o nedenle oyuncu ile karakter bence son derece bağımlı şeyler

ba$i_belalim
14-04-08, 16:46
ben deniz mine asşkı değil mine karakterini seviyorum...son 2 bölüme kadar mine-deniz olsun isterdim ama artık kesinlikle istemioyrum..mine deniz gibi karakteri olan birisini hak etmiyor..mine çok dah iyilerine layık..
%3 de bende varım sanırım % 3 olan kısım bu forumda :img-hyste

evet katiliyorum. deniz asliyla beraber olsun. mine denizi hak etmiyor, cok daha iyilerine layik mine. son zamanda denizden iyicene sogumaya basladim. anti-denizmi oldum, ne :icon_whis yinede benim icin bu dizide EN GERCEKCI ve aski en güzel yansitan ibrahim ve pelin degil, ibrahim ve aslidir. bana asli/pelin ve deniz/ibrahim sahneleri cok sIkIcI geliyor maalesef.

ve aynen öyle, 3 % olan kisim bu forumda ama bu sasirtici birsey degilki. mine kötü karakteri oynuyor. ve mine severleri daha cok olduguna cok eminim. ben suan bir arkadasimi "mineci" yapmaya calisiyorum, oda diziyi sirf efe icin izliyor. belki bir ise yarar :img-hyste

sena-haticee
14-04-08, 16:56
evet canim katiliorum mine daha iyi lerine layik onun gibi birisine layikk yaniii :)
eee kötü olmayi herkes beceremez buda bir insanlik demi ark ben buna kendi capimdaa seytanlik diorum ama herkesin tercihi tabiki baskaaa dedigim gibi mineye ona layik biri lazimm yani ona benzeyennn onun gibi bir huyu olannn iii anladim onu bennn:kahve

Ebru_hp
14-04-08, 17:01
Vallah benim tanidigim cok arkadasim Mineci, Asliyi cok miy miy bulanlarda var.

Bence Minenin boyle bir 2kotu karakter" gibi gosterilsede, yine bukadar seveni olmasi, Asli Enverin basarisi diyorum. Yani simdi tamam oyuncular ayri, karakterler ayri, ama yinede her sey oyuncunun elinde, o empatiyi kurmayi basarmasi gerekir, ki Asli Enver bunu cok guzel bir sekilde yansitiyor.

Mineyi insanlar ya seviyor, yada anladigim kadariyla nefret ediyorlar, e Aslimiz super oynuyorki, boyle guclu tepkiler aliyor insanlardan :img-icecr

sena-haticee
14-04-08, 17:05
ark hep diorum ben asli envere deyil mineye gicik oluyorum niye anlamiosunuz burda söz konusu olan oyuncular deyil dizideki roller eger oyunculari konusucaksak evet asli enver iyi biri hatta pelin ile cok iyi ark larmis gercek hayatta hatta ve hatta diziden sonra bile görüsüceklermis ikiside cok tatli insanlar cokk ama dizideki rollerde mine kötü karakterdeydii 1.bölümünden berii ve hala cok sey deyisti diyemicemmm ama dedigim gibi ben mineye uyuz oluyorum asli envere deyill

emilie_claire
14-04-08, 17:06
biz mineci yok demedik arkadaslar,mineciler azınlıkta dedik..
aslı da bir röpörtajında dile getirmisti 'kötü her zaman dıslanır'diye..mine sevilmeyen karakter yani..o da bunun farkında..ki bu da aslının oyunculuğunun ne kadar iyi olduğunu göstrir tabiki..

bu arada aslıdan kasıt aslı enver:D

ZENAN__
14-04-08, 17:07
ben mineyi anlıyorum öyle bayıldığım söylenemez ama anlamaya çalışıyorum aslı ise benim favori karakterim dizide:)ve size katılıyorum aslı enver süper bir oyuncu gördüğüm forumlarda çoğu kişinin mineden nefret etmesi onun başarısı rolünün hakkını sonuna kadar veriyor :good:

fragman çıkmamış galiba,sanırım arka sokakların reklam arasında falan çıkar

emilie_claire
14-04-08, 17:09
saat kaç oldu ne fragman ne özet ortada yok..
simdiye kadar çoktan çıkması gerekirdi özetin:(

Ebru_hp
14-04-08, 17:12
ark hep diorum ben asli envere deyil mineye gicik oluyorum niye anlamiosunuz burda söz konusu olan oyuncular deyil dizideki roller eger oyunculari konusucaksak evet asli enver iyi biri hatta pelin ile cok iyi ark larmis gercek hayatta hatta ve hatta diziden sonra bile görüsüceklermis ikiside cok tatli insanlar cokk ama dizideki rollerde mine kötü karakterdeydii 1.bölümünden berii ve hala cok sey deyisti diyemicemmm ama dedigim gibi ben mineye uyuz oluyorum asli envere deyill

Arkadasim zaten burda Mineyi sevmeyen Asli Enveride sevmez diyen olmadiki, cunku boyle dusunmek sacmalik. Simdi ben Asliyi pek sevmem, ama bu Pelinide sevmiyorum anlamina gelmez :img-wink:

Bazilarimiz karakter ve oyuncuyu ayird edemiyorsa pes artik :kahve

Ya bide Pelin Beyaz showa fln ciktiginda cogu kisi "aman ne simarik mis ben bunu hanim hanimcik sanardim" na alaka? hani sanki KY'lerinde Aslinin degil Pelinin hayatini izliyorlar, bosunama DIZI diyoruz allah allah :icon_whis

*SouLmate*
14-04-08, 17:18
Arkadasim zaten burda Mineyi sevmeyen Asli Enveride sevmez diyen olmadiki, cunku boyle dusunmek sacmalik. Simdi ben Asliyi pek sevmem, ama bu Pelinide sevmiyorum anlamina gelmez :img-wink:

Bazilarimiz karakter ve oyuncuyu ayird edemiyorsa pes artik :kahve

Ya bide Pelin Beyaz showa fln ciktiginda cogu kisi "aman ne simarik mis ben bunu hanim hanimcik sanardim" na alaka? hani sanki KY'lerinde Aslinin degil Pelinin hayatini izliyorlar, bosunama DIZI diyoruz allah allah :icon_whis

Halbuki şımarık ta değil gayet içtendi bana göre. Belki biraz fazla konuşmuştu ama iyi ki de konuştu yoksa ky ekibimiz tarihe geçecekti 3 saat hiç konuşmadan oturan konuklar olaraktan

keremcemüke
14-04-08, 17:25
Ya fragmanda çıkamadı hani :/ çok merak ediyorum.Yalnız bence Aslı orda Deniz'i direk affetmicek.Kolunu hafiften kaldırıyor gibi gördüm ben.Bana orda Deniz'i itecek ve içeri koşacak gibi geliyor.Ağlar heralde.Ay bilmiyorum.Yeter ki Mine hamile olmasın :( Eğer o da hamileyse iyice kopar bu dizi :/

*SouLmate*
14-04-08, 17:34
zaten mantik ariya ariya kendimiz mantik hatasi olucaz yakinda :img-hyste

Oooo biz mantık hatası olalı haftalar geçti:img-hyste36-44 yaklaşık 8 hafta vay anasını:img-hyste
8 haftadır mantık hatası mantık hatası dolanıyoruz etrafta oh my gate:)

Öyle senaryolar yazdık ki bir önceki bölüm ve bu bölümle ilgili kafam durdu yemin ediyorum artık tutup Osman amca hamile çıksa biz onu da bir yerde yazdıydık falan derim herhalde:img-hysteBiz mantık aradık aradık bulamadık mantık hatası olup çıktık senaryolarımız bile abidik gubidik artıkın:icon_whis

*PoFuduK
14-04-08, 17:37
ben mineyi anlıyorum öyle bayıldığım söylenemez ama anlamaya çalışıyorum aslı ise benim favori karakterim dizide:)ve size katılıyorum aslı enver süper bir oyuncu gördüğüm forumlarda çoğu kişinin mineden nefret etmesi onun başarısı rolünün hakkını sonuna kadar veriyor :good:

fragman çıkmamış galiba,sanırım arka sokakların reklam arasında falan çıkar

Sana katılıyorum cnm..
Aslı Enver in dizide sevilmemesinin nedeni iyi rol yapması.. Ben dizide mineyi sevmiyorum (bazı yönleri hariç) .. evet sevmiyorum.. ben aslı-deniz taraftarrıyım.. Fakat mineyi sevmiyorum ama aslı enveri çok seviyorum.. Ayrıca bence insanlar .. karşısındaki insanı eleştirirken (dizi yorumları haricinde) gerçek kişiliğine bakmalı.. ki ben öyle yapıyorum.. pelinimide çok seviyorum ben mesela.. Ama hala bunun farkında olmayanlar var ne yazıkki.. Böyle her mineci aslıdan nefret ediyomuş gibi falan gözüküyo ama öyle değil kesinlikle.. pelinimide aslımıda ibomuda denizimide efemide dağhanımıda aslımıda minemide çok seviyorum ben ! ..

emilie_claire
14-04-08, 17:41
bir sitede,bir yorum gördüm,ne kadar doğrudur bilemicem ama yinede anlatıyim:
bir arkads,mine ve denizi boğazzda setteyken görmüs,denizin elinde bir test kağıdı varmıs,mine sinirli sinirli gidiyormus,sonra denizin ağzı açık kalıyomus,arkasından mine diye bağırıyomus..sonra da tartısıp kavga ediyolarmıs mine ve deniz..

na kadar doğrudur bilemem ama mine kesin hamileyse çok üzülürüm..:(..en azından bir ihtimal vardı..

cyd_oth_cnsl
14-04-08, 17:42
bence pelin cok yetenekli,şimcik neden diyceksiniz,pelin hiç bir eğitim almadığı halde bi cok eğitimli/deneyimli oyuncudan daha iyi oynuyor,aslı enver eğitim aldığı için bu kadar iyi bir oyuncu,bana göre aslı enver pelinden daha iyi oynuyor,ama pelin tiyatro eğitimi almamasına rağmen boyle iyi oynadığı için bi alkısı hakediyor !! =)
ayrıca mineci kimse sevmiyor denilebilir,ama 1.bolum bittiğinde butun sitelerde aslı ever (mine)en ondeydi,3.bolum sonrası en arkada =)

özlem34
14-04-08, 17:43

ya aynen yaaa..
nedense Mine ve Asli Enveri ayni kisi olarak görüyo cogu, hic anlamis degilim! Asli ve Efe karakterlerini cok seviyorum Minedense nefret ediyorum.. ama bu Asli Enveri sevmiyorum anlamina gelmez..
o bir oyuncu, Mine sadece bi dizi karakteri! Asli harika bir oyuncu... ve Mineden nefret etmemiz onun ne kadar basarili ve yetenekli bir oyuncu oldugunu gösterir! Bu kiyaslamalar olmasa olmazmi??! :icon_sorr yok illaki yapilacaksa asli-mine karakterler hakkinda olsun, fiziksel degil.. cok sacma buluyorum...
Ayrica kimse alinmasin, bu yorumum kimseye degil.. bunlari sadece bi kere söylemek istedim, baska sitede cünkü cok kötü yorumlar okuyorum, cok üzücü.. ilk baslarda bosuna üzülmemis Asli Enver!
Bu arada ne Asliciyim nede Mineciyim... efeciyim:img-grin2

Fragman cikmadimi daha?????? catliyorum burda:icon_sorr

emirdag_güzeli
14-04-08, 17:47
bir arkads,mine ve denizi boğazzda setteyken görmüs,denizin elinde bir test kağıdı varmıs,mine sinirli sinirli gidiyormus,sonra denizin ağzı açık kalıyomus,arkasından mine diye bağırıyomus..sonra da tartısıp kavga ediyolarmıs mine ve deniz..

na kadar doğrudur bilemem ama mine kesin hamileyse çok üzülürüm..:(..en azından bir ihtimal vardı..

:img-fear2:img-fie:

dogrudur bence...yani niye yazsin ki oh zaman arkdas boyle birsey...

yok yok benim halen bir umidim var mine hamile olmamasina:img-cray::img-cray:

*SouLmate*
14-04-08, 17:54
Mine sinirli sinirli gidiyorsa Deniz inanmıyor ya da kabu letmiyor büyük bir ihtimalle daha sonra kavga ediyorlar aldır aldırma aslı nolca kben onu seviyom bu bebek ikimizin bilmem ne...

Klişe sahneler..:/ neyse alıştık artık:icon_whis:kahve

*PoFuduK
14-04-08, 17:55
bence pelin cok yetenekli,şimcik neden diyceksiniz,pelin hiç bir eğitim almadığı halde bi cok eğitimli/deneyimli oyuncudan daha iyi oynuyor,aslı enver eğitim aldığı için bu kadar iyi bir oyuncu,bana göre aslı enver pelinden daha iyi oynuyor,ama pelin tiyatro eğitimi almamasına rağmen boyle iyi oynadığı için bi alkısı hakediyor !! =)
ayrıca mineci kimse sevmiyor denilebilir,ama 1.bolum bittiğinde butun sitelerde aslı ever (mine)en ondeydi,3.bolum sonrası en arkada =)

çok haklısın.. pelin karahan da çok iyi rol yapıyo.. ama benim bahsettiğm konu bazı insanların aslı enver i mine karekteri üzerine yapıştırarak ona birsürü şey söylemesi.. buna karşıyım.. dizide aslıyı bende çok seviyorum deminde söylediğim gibi.. ama aslı enver ağır bastığı için mineyide anlamaya çalışıyorum =) .. Bu yzdende katılmıştım demin arkadaşa zaten.. :img-wink:

-> Bu arada merak ettim şimdi =(

esra2
14-04-08, 18:02
aslı envere kim soz soluyo yolarım ben be milleti :img-hyste,bu arada fragman supermiş :img-hyste,oleeyy yasasın klişe senaryo alkış gökhan adlı kişiliğe :happy0064

ne fragmanmi cikti, arkadasim catlatmasanda soylesen fragmani..

millet sabahtan beri fragmani beklior!

buarada asli enverede ben birsey soyletmem kendisi cok iyi oyuncu en az pelin kadar oda cok guzel rol yapior, mineyi sevmesemde asli enveri cok seviyorm

özlem34
14-04-08, 18:03

tabi dogru olabilir..ama bence inanma! Bana hic inandirici gelmedi..
bende böyle yorumlari cok okudum, herkes bisii ortaya atiyo sonra susuyo:icon_whis
görcezzzz belkide bu sefer gercektende dogru!
Bence Mine hamile ihtimali daha büyük:icon_sorr Asli cünkü Denizi nasil affetsin?! kolay bisii degil bu.. dogru hatirliyosam, Murat-Canan olayini ögrendiginde Denizle 5 gün ne görüsmüstü nede konusmustu.., bi ara Deniz Keremle arasinda bisii oldugunu sanmisti, Asliya güvenmedi,..
sonrada filmle ilgilenirken Asliyi cok ihmal etti.. simdide aldatti ee pesss.. simdi Asli Denizi affetsin??? belki baskasi olsa affeder ama Asli karakteri??????!!!

emilie_claire
14-04-08, 18:04
arkadslar fragman çıkmadı,benim dediğim yanlıs anlasılmıs sanırım..benim söylediğim kişi o sahneyi fragmandan değil,sete gidip görmüs..

cyd_oth_cnsl
14-04-08, 18:06
arkadaşlar,bnm bi ustumdeki yorumdan anlamışşınızdır umarım =),fragman falan yok,bu arada foruma soyliim,bizim kynin resmi sitesindekii bi kişilik olan bi dostumuz,sete gitmiş her oyuncuyla video cektirmis/resim fln/roportjada var,yakında yayınlanıcakmış ky oyuncularına hasta olan baslumuza duyrulur =)

edit:bugun kıt anlatışlıyım kusura bakmayın =)

ba$i_belalim
14-04-08, 18:07
fragman heralde bu aksam bicak sirti reklaminda cikar... özette yarin.

minenin hamile oldugu zaten kesin. yani bu kadar konusuldu falan, o kadar sahneler vs vs. simdide aaa hamile degilmismi diicez persembe günü.:img-hyste

emirdag_güzeli
14-04-08, 18:10
fragman heralde bu aksam bicak sirti reklaminda cikar... özette yarin.

minenin hamile oldugu zaten kesin. yani bu kadar konusuldu falan, o kadar sahneler vs vs. simdide aaa hamile degilmismi diicez persembe günü.:img-hyste

insallah oyle deriz, hem senaristlr bize cok iyi birsey yapmis olurlar bu kadar seyden sonra...

NOT:halen bir umidim var............

fairy_dreams
14-04-08, 18:13
hala fragman niye yok ya dün öğlen yaprak dökümünün fragmanı verilmişti dedim yarın öğlende kavak yelleri verilir ama yok. gerçi ne bekliyorsak hamile işte mine :img-cray:

ba$i_belalim
14-04-08, 18:19
insallah oyle deriz, hem senaristlr bize cok iyi birsey yapmis olurlar bu kadar seyden sonra...

NOT:halen bir umidim var............

evet insallah ama hic sanmiyorum. yani belki kadin doktora gidip orda hamile olmadigini ögrenir falanda fistan. ama bence kesin hamiledir. :/

>>miray<<
14-04-08, 18:21
valla su saatten sonra zaten mine hamile degilse....bilin ki senaristler insanlarin tepkilerine göre senaryoyu oynatip duruyorlar....öyle bir senaryoda ne kadar iyi gider....tartisilir...

*PoFuduK
14-04-08, 18:37
valla su saatten sonra zaten mine hamile degilse....bilin ki senaristler insanlarin tepkilerine göre senaryoyu oynatip duruyorlar....öyle bir senaryoda ne kadar iyi gider....tartisilir...

Kesinlikle :img-wink: ..
Mine'min hamile olmasını istemiyorum ama.. senaryolar böyle oynatılıp durcaksa razıyım yani.. :icon_whis

>>miray<<
14-04-08, 18:46
şimcik ben ;
*minenin hamile olmasını
*aslı-deniz'in tekrar baslamasını
*souk nevale duyguyu efenin yanında görmeyi
*bol gözyaşı/cinsel içerikli sahneler gormeyi
boyle bir gençlik dizisinde görmek istemiyorum,ecem bile ankett yapmıyo halimiz harap :(

bende bunlari istemiyorum.....ama senaristlerinde attiklari adimlardan tepkilere göre yan cizmelerini veya tepkiye göre serbet vermelerini istemiyorum
eger kafalarinda birseyler yaparak diziyi bu hale getirdiyseler devaminida getirsinler adam gibi....yani yaptiklarini savunabilsinler....aa biz hata yaptik buyrun size cevrilmis version diyerekte izlemek istemem....

yani cevir kazani kaynasin