Tüm Versiyonu Göster : Gilmore Girls

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

spikey
29-03-05, 15:08
CNBC-E'den yepyeni bir dizi....

İlk bölümü 1 nisan cuma saat 21.00'de...
konusu kısaca şöyle:
32 yaşındaki Lorelai (Lauren Graham) ve 16 yaşındaki kızı Rory (Alexis Bledel), Stars Hollow adlı hayali bir kasabada yaşıyorlar. Lorelai, Rory’ye hamile kalıp da kızını yalnız büyütme kararı aldığında, kızının bugünkü yaşındaydı; yani sadece 16. Bu karar, aristokrat ailesinde deprem etkisi yaratmıştı. Lorelai, yıllarca tek başına ayakta kalmayı başardı. Kızı Rory’nin ünlü Chilton okuluna kabul edilmesiyle, belki de ilk kez çaresiz kaldı ve yüklü okul parasını temin etmek için ailesinin kapısını çaldı.

Lorelai, geçmişinde yaptığı hataları kızının da tekrarlamaması için elinden geleni yapıyor. Aralarında çok güçlü bir ilişki var. Onlar çok iyi iki arkadaş ve birbirlerine çok benziyorlar.

Stars Hallow’un ‘sakinleri’ için söylenebilecek tek söz, hepsinin ‘seçmece’ insanlar olduğu. Bu hayali kasabada oturan herkesin bir hikayesi var.

Lorelai Gilmore (Lauren Graham)
16 yaşında hamile kalıp, çocuğunu tek başına büyütmek dahil, hayatın türlü zorluklarına göğüs gerdi.

Rory Gilmore (Alexis Bledel)
Gerçek ismi, annesininkiyle aynı; yani Lorelai. Rory takma ismi. Annesi ile çok yakınlar. Hatta bazen gereğinden de çok.

Lane Kim (Keiko Agena)
Rory'nin en iyi arkadaşı. Asya kökenli bir Amerikan olan Lane geleneksel bir aileden geliyor.

Emily & Richard Gilmore (Kelly Bishop, Edward Herrmann)
Lorelai'ın anne ve babası. Kızları ve torunları için en iyisini istediklerinden kuşkusu yok; ama onların ‘en iyi’ kavramıyla, Lorelai’ın ‘en iyi’ kavramı asla örtüşmüyor.

bu arada ben şimdiden söyleyeyim...eğer ilerde diziyi beğenenler olursa şimdiden müjde...gilmore girls tam 5 sezon hatta 5. sezonu yurtdısında dewam etmekte 107. bölümüyle :)
herkese iyi seyirler!!!

LadyMacbeth
31-03-05, 15:13
kesinlikle güzel bi dizi bence. oc.nin yerini tutmaz belkide dahada iyi bir olacak hepimiz için. sabırsızlıkla bekliyoruuum

spikey
31-03-05, 15:25
heheh ladymacbetchcim bakıorum da o.c.nin saatinin yerine konulması sizi biraz bozdu :) tabiiki o.c.le yarısamaz...cunku konuları farklı her seyden önce .... Yet do I fear thy nature;
It is too full o' the milk of human kindness
To catch the nearest way.
demek kolay ama di mi lady macbeth!!!!! ;)

spikey
05-06-05, 06:59
32 yaşındaki Lorelai (Lauren Graham) ve 16 yaşındaki kızı Rory (Alexis Bledel),Stars Hollow adlı hayali bir kasabada yaşıyorlar.
Lorelai,Rory’e hamile kalıp da kızını yalnız büyütme kararı aldığında,kızının bugünkü yaşındaydı;yani sadece 16.
Ailesinin tüm tepkisine rağmen çocuğunu doğuran ve yalnız büyüten Lorelai ile kızı Rory’nin birlikte büyüdüklerini söylemek yanlış olmayacaktır.
Lorelai,yıllarca ailesinin gösterişli evine çok da uzak olmayan Stars Hollow’da tek başına ayakta kalmayı başardı.Kızı Rory’nin ünlü Chilton okuluna kabul edilmesiyle ilk kez çaresiz kaldı.Anne we babasına hayatına karışması için bir fırsat yaratacağını bile bile,yüklü okul parasını temin etmek için onların kapısını çaldı…
Lorelai,geçmişinde yaptığı hataları kızının da tekrarlamaması için elinden geleni yapan bir anne.kızı ile aralarında çok güçlü bir bağ war.onlar çok iyi iki arkadaş we birbirlerine çok benziyorlar.aynı tür müzik dinliyorlar we aynı kahwe markasına bağımlılar.Rory tam anlamıyla ‘annesinin kızı.’

KİM KİMDİR?

LORELAI GILMORE (LAUREN GRAHAM)
16 yaşında hamile kalıp,çocuğunu tek başına büyütmek dahil,hayatın türlü zorluklarına göğüs gerdi.Üstelik tek başına.Zeki ve sevgi dolu bir kadın.30’larının başlarında.Benzersiz bir anne.Kızının en yakın arkadaşı.

RORY GILMORE (ALEXIS BLEDEL)
Gerçek ismi,annesininkiyle aynı;yani Lorelai.Rory takma ismi.Annesi ile çok yakınlar.Bazen gereğinden de çok.Rory,eskiden beri düşünü kurduğu,prestijli bir okul olan Chilton’a kabul edildi.

LANE KIM (KEIKO AGENA)
Lane,Rory’nin en iyi arkadaşı.Asya kökenli bir Amerikalı olan Lane’in büyük düşleri yok.Sıradan bir genç olabilse ona yetecek;ama geleneksel bir aileden geliyor we anne babası onun her hangi bir Amerikalı genç olmasına bile izin wermiyor.

EMILY GILMORE (KELLY BISHOP)
Lorelai’nin annesi.Kızı için en iyisini istediğinden kimsenin kuşkusu yok;ama onun ‘en iyi’ kawramıyla Lorelai’nin ‘en iyi’ kawramı asla örtüşmüyor.Bu yüzden de çok yakın olduklarını söylemek güç.Geçen yılların ardından şimdi Lorelai ondan yardım istiyor.Bakalım Emily bu fırsatı nasıl kullanacak?

RICHARD GILMORE (EDWARD HERRMANN)
Lorelai’nin babası.Karısı Emily gibi,düşüncelerini açıklarken çok rahat dawranıyor.
Bu düşünceler de genellikle kızının düşünceleriyle örtüşmediği için araları çok iyi değil.

SOOKIE ST. JAMES (MELISSA McCARTY)
Lorelai’nin en iyi arkadaşı we gelecekteki iş ortağı.Sookie mutfakta tam bir sihirbaz.eğer sakarlıkları engel olmazsa,ileride kendi otellerini açtıkları zaman harikalar yaratacak.

LUKE DANES (SCOTT PATTERSON)
Kasabadaki kafenin sahibi.Luke,Lorelai’nin çocuk yetiştirme tarzını hiç onaylamıyor.Lorelai durumdan rahatsız.;ne war ki kasabanın en güzel kahvesini Luke yapıyor we bu yüzden Lorelai oraya gitmeden duramıyor.

DEAN (J. PADALECKI)
Dean ile Rory arasında bir şeyler oluyor.Lorelai bu yakınlaşmadan pek de memnun değil.Dean ona,Rory’nin babasını andırıyor.Kızının da kendisiyle aynı hatayı yapmasından korkuyor.

***Cnbc-e dergi nisan sayısından…

spikey
25-06-05, 18:09
lorelai cok guzel de ben o rory'den nası nefret ediyorum bi iblsen..sırf o kız yuzunden izlemiyorum diziyi..bu arada ben de sasırdım..baska forumlarda dolup tasıyo gilmore girls baslıgı burda konusan falan yok...eh tvrehberi sen yazmaya dewam et belki baskaları da katılır. beli mi olur belki sen sewdirirsin onlara :)

tvrehberi
26-06-05, 14:25
[QUOTE=spikey]lorelai cok guzel de ben o rory'den nası nefret ediyorum bi bilsen...
ya roryden ben de hoşlanmıyorum.annesinin aksine buuuzzz gibi bi kız rolü var ve kızı da beğenmiyorum.bi süredir bakamıyorum ama çookk güzel bi dizi.

bugsbunny
27-06-05, 14:48
süpeeeer bi dizi...the o.c. nin yerini tutmaz diye düşünüyordum başta ama çok beğendim.lorelai'ı rory'den daha çoook seviyoruuumm!

spikey
27-06-05, 18:17
lorelai süper..bu dizi hakkında size katılabileceğim tek nokta sanırım :) ya kafam karıstı..o.c. ile ne alakası var gilmore girls'ün :)

bugsbunny
28-06-05, 08:56
:) o.c yle şu alakası var:ikisi de cuma aynı saatte.yani o.c. sezon finalinden sonra onun yerine gilmore girls'ü yayınlamaya başladılar...

coop
29-06-05, 12:42
favorim lane ve ailesi
the o.c. ile alakasını arkadasımın su sozleriyle acıklıyorum;
hernerede o.c.siz kalıyor ve gilmore girls ile kendini oyalıyorsan
ama gilmore girls de o.c. kadar olmasa da cok güzel ve bence duygusal

spikey
05-07-05, 09:22
ok bugsbunny şimdi anladım tesekkur ederim...bu arada coop..bence o.c. ile gilmore girls kıyaslanamaz ama madem seviyorsun senin dediğin gibi olsun ;)

_betüll_
05-07-05, 23:18
bnce gzl bi bi dizi her nekadar chad yan karakter olsada nese hehehe ama o.c. inn yerini tutamaz tabi ama gzl yani

SELENITY
11-07-05, 12:50
niye kimse rory i sevmiyo .çok soguk ama guzel biri . ikiside çok tatlı .dizi güzel izlenmeye deger

SELENITY
13-07-05, 19:37
ne bu rory düşmanlıgı ya .onun da kendine hoş bir havası var. o kız nasil 82 li anlamadım valla . minnacık kız gibi 15lik gibi ama kaç yaşında. acaba yunan asıllımı* ismi alexis ya

spikey
15-07-05, 11:16
sanırım dizi coooooook eskiden cekildiği için biz bu kadar küçük halini görüyoruz..yoksa dergideki resimleri falan koskoca kız resmen

sinekkk
17-07-05, 00:50
lorelai gibi annem olsaydı,krize girrdim hrlde :D
bu arada bence luke çok iyi biri,böle fırsat kaçmaz lorelai için,,

anyanka
25-07-05, 20:32
arkadaşlar cidden de herkesin favorisi lorelai olmuş waziyette rory soğuk ve pasif kalıo onun yanında ama iadre eder yinede ben tristine çok sinirlendim resmen ama kızın duygularını açığa çıkardı bu ii!!!dean ciğime de yazık oldu ama:(

freya
27-07-05, 11:44
bence süper bir dizi. lorelai benim de favorim. gerçek hayatta böyle bir anne var mıdır çok merak ediyorum?! dean eniştemi(anyanka kulakların çınlasın!) fena harcadı rory kızımız, hayır yani çocuk bi seni seviyorum dedi kız heman soğudu.. ilginç bir durum ki aslında rory biraz soğuk zaten. Sin City'de çok cin ve aşağılık bir kızı oynuyordu ve cidden de başarılıydı.

sinekkk
06-08-05, 18:40
kızının babasıda ewlenme teklif etti eeeeeeeee????????
ne eeeesi???ben lukedan bahsediom sen kızın babasını yakıştırıosundur,ben luke u yakıştırıorum,,,
ama öle oturup da haftaya ne olacak diye düşündüüm dizilerden diil,,aklıma gelince isliom zati,,,,,o da luke için

anyanka
09-08-05, 23:51
arkadaşlar ultra sinirleniorum ben bu işe resmen deanin adı geçmio yaaa!!!!!!insan yanar biraz gitti taşş gibi çocuk misaliiiii diye...tüü yasıklar olsun!!!!bu arada gezgin pantolon kardeşliini izleyen war mı aranızda???*hey allam rory oynuo ya izliim dedim hiç 1performans goremedim.ben bu kıza sinir oluyorum ne kadar suskun bişey yaaa bu filmde de sozde aynı karakterli 1ini oynuyo!!!ay çok sinirlendim yolacammmmm!!!!!!hain insan ne kadar çabuk unuttun yaaa???

freya
10-08-05, 12:14
ehuehuehu!!! kızım bırak sen dean'i mis gibi chad michael murray var daha ne!! ben de rory'ye sinir oluyorum ama dean yüzünden değil. ya bu kız çok mu saf yoksa içten pazarlıklı mı ben anlamadım??

BuFFyLoVeR
10-08-05, 16:46
Bu arada Gilmore Girls kaçıncı sezonda?Haber verin;üçüncü sezonda Adam Brody konuk oyuncu!!!Çinli var ya onunla çıkıcakmışşş:)

freya
18-08-05, 20:37
Sanırım 2.sezon?? emin değilim ama adam brody kesinlikle süper oyuncu!!

_betüll_
26-08-05, 23:37
ehuehuehu!!! kızım bırak sen dean'i mis gibi chad michael murray var daha ne!! ben de rory'ye sinir oluyorum ama dean yüzünden değil. ya bu kız çok mu saf yoksa içten pazarlıklı mı ben anlamadım??
aynn ya kesinlikle katılıorm kelimesi kelimesine aslında dean de yakışklıama chad biin basar ya deli edio o kendini beenmiş tawırları çoook şeker ya bu arada house of wax teki hani bunun kardeşinn sewgilisi warya o dean miş bn yeni çaktım o da şimdi süper gerçi yüzü soyulduunda midem kalkmıştı ama nese :(

BLaCK-PiNK
02-09-05, 16:02
http://img15.imageshack.us/img15/3922/alexisbledel7ut.png<=Alexis Bledel

http://img15.imageshack.us/img15/432/gilmoregirls7fl.png<=Lauren Graham&Alexis Bledel

http://img15.imageshack.us/img15/6717/laurengraham32ps.jpg<=Lauren Graham

_betüll_
03-09-05, 04:07
ya arkadaşlar bu hafta diziyi izleyemedim izleyen varsa biraz anlatabilirmi
ya galiba o haftadn itibaren dizi araya grdi o hfta yoktu zaten o yüzden mrk etme kçrmdın sezoon sonuydu ondan bi önceki blüm ;)
bu arada ben bu lorelie ı biraz defne samyeline benzetiorum sizcede benzemiyomu?

Logicidea
05-09-05, 21:34
Böyle anne dostlar başına...Böyle kasaba da...Herhalde ütopik görünmeyen bir tek okul var dizide.

missduncan
08-09-05, 10:54
diziyi çok sevenler arasındayım bende.lauren graham çok güzel bi kadın.alexis bledel de güzel de lauren kadar değil bence.ayrıca dizideki dean çok yakışıklı ve tatlı.

anyanka
22-09-05, 15:40
slm herkese suan izlemekte olduumuz lukeun yeğeni rolündeki jess warya...bilmem biliomusunuz roryyle ilerde manita olucak onlar!!!!!zavallı dean:'(şu lorelaila da luke bi çıkamadı yaaa çok istiorum gerçekten!!!!!ayrıca cuma hariç hergün olması gaayet güzel bnceee

sLeazy
25-09-05, 19:58
Benim enn sevdiim dizi bu! O kadar seviyorum ki! İzlemek bile beni mutlu edio! İnternetten tüm sezonlarının DVD'leri sipariş verecem!

missduncan
26-09-05, 09:06
kahretsin yaa dizide dean olmıycak mı şimdi? deanin çok büyük hayranıydım ,inanamıyorum yaa.şoka uğradım.gerçi dean'e rory değilde ben yakışıordum.

kupseker
26-09-05, 14:34
Diziyi seviyordum ama artık izleyemiyorum. 18:45'e almaları hiç iyi olmadı. :(

mevlana
27-09-05, 11:30
ya ben bu diziye arada bakıyordum da şimdi normalde bu dizi ne zaman.ayrıca inşalahha tristin midir nedir ayrılmaz çok tatlı ya

tvrehberi
27-09-05, 12:44
ya ben bu diziye arada bakıyordum da şimdi normalde bu dizi ne zaman.ayrıca inşalahha tristin midir nedir ayrılmaz çok tatlı ya
tristin ayrılıo mu bilmem ama kendisini şu anda one tree hillde izleyebilirsin.orda başrol oynuo...bu arada dean niye ayrılcakmış?ilerki bölümlerde mi diziden ayrılcak?

BLaCK-PiNK
04-10-05, 11:58
Tristin (Chad Michael Murray) ayrılırsa zaten izlemem diziyi falan.. hayatımda gördüğüm en muhteşem kişilik..

lindsay
08-10-05, 19:12
jess ve rory dizide sevgilimi olcaklar ben gerçek hayatta sevgililer diye biliyodum dean inde adı artık jenerikte yazmıyo kesin diziden çıkcak

sudem
11-10-05, 13:06
aslında güzel dizi geçen sezon nerdeyse hiçbir bölümünü kaçırmadım ama şimdi haftaiçi 18.45 ii olmadı zaten 2 hafta kadar haberim olmadığım için dizi bölümlerini kaçırdım.keşke ara verseydi cnbce...

lindsay
13-10-05, 20:53
ya ben çarşamba günü izliyemedim bugün bide baktım rory nin kolu falan alçıda anladığım kadarıyla jess le kaza yapmışlar ya izleyen biri varsa neler olduğunu söyleyebilir mi bide rory le dean ayrıldımı?

neslihan2
14-10-05, 14:10
luke rory den jess eders çalıştırması için rica etti tabi bizizm iilik meleği rory de kabul etti asında laurei istemedi ama yapacak pek bişeyide yoktu gece rory yle jess desçalışırken daha doğrusu rory ders anlatır jess kağıt oynar kahve yaparken jess gidip dondurma lalaım dönüşte söz ders çalışıcam dedim rory de kabul etti tam dönecekken jess buradan gidersem luke un yerine gitmiş oluruz burdan dönersen tur atmış oluruz dedi rory de tamam dönelim dedi o aradada işte kaza yapmışlar rory nin
kolunu çatlamış jess te onun için anbülansa falan çağırmış bunu duyan laurei da deliye döndü luke gördüğü yerde bağırıp çaığırmaya başladı bunlar küstü laurei hastaneye luke da jess i bulmaya gitti o gece jess evine döndü bunu duyan herkeste acayip sevindi tabi ama rory de çok üzüldü falan falan...

lindsay
18-10-05, 18:35
ya ben pazartesi yine izleyemedim bugün bi baktım jess gelmiş rory le dean barışmış ya izleyen biri varsa anlatabilirmi?

neslihan2
19-10-05, 16:02
laurei mezun olmuş rory de jess in yanına gitmiş ama annesinin mezuniyetini kaçrmış laurei de sen galiba jess aşık oluyosun demiş rory de yok öle bişey benim sevgilim dean falan demiş bide laurei ın mezuniyetinde laurei annesiyle babası bunu kameraya çekmişler ama bende izlemedim banada arkadaşım anlattı ne kadar doğrudur bilemem...

sudem
19-10-05, 20:50
ya bu kadın hiç mutlu olamayacak mı?ne güzel her şey güzeldi... :(

daylights
28-10-05, 15:05
http://img359.imageshack.us/img359/3464/469ub.jpghttp://img353.imageshack.us/img353/2489/324pt.jpg

allure
25-11-05, 12:14
Ben de bir Gilmore Gilrs hayranıyım!! Dün 4. sezon da bitti. Dizi şu an ABD'de 6. sezonunda. Bu forumda kimsenn Rory'i beğenmemesine çok şaşırdım. Bence çok güzel bir kız. Tamam Lorelai tabii ki ayrı, o dizideki en süper şey ama Rory'nin de hakkını yememek lazım:) Ayırce Dean konusuna da katılmıyorum. Dean kadar saçma bir tip görmedim. Yani o parlak çocuk saçları, manasız bakışları fln ço dümdüz bir çocuktu. Neyse evleniyormuş şimdi ama ileriki bölümlerde ne olacağını söylemeyeyim:)

sudem
25-11-05, 12:25
ben bişi sormak istiyorum aslında bir sürü şey..
ben bayadır izleyemiyorum.
en son rory deanı terkedip jessle çıkmaya başlamıştı.
şimdi artık rory deani sevmiyor da jessi mi seviyor?
dean kiminle evleniyor nasıl tanıştılar ve artık o da mı rory i sevmiyor?
jess niye gitti?
luke ile lorelei arasında ne oldu?nicole kim?
çok mu soru sordum :rolleyes: cevaplarsanız sevinirm.

daylights
25-11-05, 13:13
ben bişi sormak istiyorum aslında bir sürü şey..
ben bayadır izleyemiyorum.
en son rory deanı terkedip jessle çıkmaya başlamıştı.
şimdi artık rory deani sevmiyor da jessi mi seviyor?
dean kiminle evleniyor nasıl tanıştılar ve artık o da mı rory i sevmiyor?
jess niye gitti?
luke ile lorelei arasında ne oldu?nicole kim?
çok mu soru sordum :rolleyes: cevaplarsanız sevinirm.

Dean Rory'nin Jess'e ilgisi olduğunu farkedip Rory'i terketti. Rory ve Jess çıkmaya başladı. Dean bi süre Rory'i unutamadı. Sonra Lindsay diye bi kızla çıkmaya başladı. Kız Rory'nin Chilton'dan önce okuduğu liseden arkadaşı. Dean Lindsay'e evlenme teklif etti ama sanki Rory'i hala tamamen unutamamış gibi davranıyo. Jess devamsızlık yüzünden mezun olmayacağını öğrendi. Bu arada babası onu ziyarete geldi hiçbişi konuşmadılar. İkisi de şaşkındı. Sonra gitti. Jess Luke'la okul yüzünden kavga etti. Luke anlaşmamıza göre mezun olman gerekiyodu burda kalamzsın ddi. Jess de kimseye söylemeden babasının yanına gitti. Luke ve Loralai arasında pek bişi olmadı herzamanki üstü kapalı imaların dışında.. Nicole Taylor'ın avukatıydı. O şekilde tanıştılar Luke'la ve çıkmaya başladılar. Nicole Lorelai'yı çok kıskanıyo.. İşte böyle...

sudem
25-11-05, 19:05
teşekkür ederim ama ben de deanin hala rory sevdiğini düşünüyorum ve bence roryde seviyor dean evlenmez umarım o kızla ve rory kimi sevdiğini anlar

lindsay
25-11-05, 19:29
ya bende bayadır izlemiyorum bi ara dean rory e jess sana pislik gibi davrandı falan diyodu ne yaptıki?bide rory yale gitmeye karar verdi dimi paris te harvard a kabul edilmedibide lorelai erkek arkadaşı vardı alex diye ona ne oldu?

allure
26-11-05, 11:47
Jess bir partide Rory'yla yatmak istedi, Dean da onu zorladı sandı falan filan o yüzden Jess sana pislik gibi davranıyor demişti. Rory Yale'e gidecek, Paris'in durumu daha belli değil ;) Dean gerçekten de evlenecek ama ileride çok acaip şeyler olacak şimdi söylemeyeyim heyecanı kaçmasın :rolleyes: Alex hala duruyor yani görmüyoruz ama geçen bölümlerden birinde adı geçiyordu. Bence Rory hala Dean'ı seviyor yani onu mükemmel erkek olarak görüyor. O yüzden içinde kalmış gibi oldu. Ame Jess'i de seviyor, onun da tamamen yanlış adam olduğunu biliyor ama sevdiğini söyledi geçen bölümde.. Bence Rory'la Jess ayrılmasınlar.... :(

sudem
26-11-05, 12:11
ben dean ile roryi çok yakıştırıyorum ayrıca dean gerçekten süper bir insan..baya bi sezon olmuş dizi güzel şeyler olcak eminim ama haftaiçi hergün olunca izleyemiyorum.

lindsay
26-11-05, 13:28
Jess bir partide Rory'yla yatmak istedi, Dean da onu zorladı sandı falan filan o yüzden Jess sana pislik gibi davranıyor demişti. Rory Yale'e gidecek, Paris'in durumu daha belli değil ;) Dean gerçekten de evlenecek ama ileride çok acaip şeyler olacak şimdi söylemeyeyim heyecanı kaçmasın :rolleyes: Alex hala duruyor yani görmüyoruz ama geçen bölümlerden birinde adı geçiyordu. Bence Rory hala Dean'ı seviyor yani onu mükemmel erkek olarak görüyor. O yüzden içinde kalmış gibi oldu. Ame Jess'i de seviyor, onun da tamamen yanlış adam olduğunu biliyor ama sevdiğini söyledi geçen bölümde.. Bence Rory'la Jess ayrılmasınlar.... :(
çok sağol bende merak ediyodum noldu diye bu arada ben dizi 5 sezon diye biliyorum doğrumu?bide yayınlandığı ülkede bitti mi?

jasminee87
27-11-05, 12:50
Ya ben gilmore girls 'ü doğru düzgün izleyemiyorum. Bu saatte olması çok kötü bence. Ayrıca Rory ve Jess birbirlerine daha çok yakışıyolar. Çünkü ikisinin de ortak özellikleri var. Ama Dean 'le konuşucak bi şey bile bulamıyolardı. Mesela Rory ve Jess aynı kitapları okuyorlar aynı müzikleri dinliyorlar. Bence Rory ondan iyisini bulamaz. Ayrıca bence Jess, Dean 'den daha yakışıklı!!!

daylights
27-11-05, 13:18
çok sağol bende merak ediyodum noldu diye bu arada ben dizi 5 sezon diye biliyorum doğrumu?bide yayınlandığı ülkede bitti mi?

Amerika'da dizinin 6.sezonu devam ediyo yani bizim de daha izleyecek en az 3 sezonumuz var :p

cartman
28-11-05, 12:18
ya bu dizi nerde çekiliyo..star halloww denilen yer neresi aslında..bilen varmı?? şu anda americada 6. sezon devam ediyor..5 yıldır oynuyo dizi)maaşallah)..bizdede sanırım bugün 5. sezon başlıyo dimi??

sudem
28-11-05, 12:21
ya bu dizi nerde çekiliyo..star halloww denilen yer neresi aslında..bilen varmı?? şu anda americada 6. sezon devam ediyor..5 yıldır oynuyo dizi)maaşallah)..bizdede sanırım bugün 5. sezon başlıyo dimi??
star hallow diye bir yer yokmuş hayali bir yer yani ama gerçek yeri nerde bilmiyorum.

daylights
28-11-05, 16:34

Bugün Cnbc-e'de 4.sezon başlıcak

jasminee87
29-11-05, 19:05
valla ya sanki çok gerekliydi. desperate housewives'ın o son bölümlerini de çok göstermişlerdi zaten.
http://img215.imageshack.us/img215/5386/0351vg.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=0351vg.jpg)http://img213.imageshack.us/img213/5176/0330md4xq.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=0330md4xq.jpg)
http://img215.imageshack.us/img215/7847/miloalexis4ls.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=miloalexis4ls.jpg)http://img215.imageshack.us/img215/193/227mw.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=227mw.jpg)http://img213.imageshack.us/img213/7475/760gilmoregirlsseason3cast12jx.th.jpg (http://img213.imageshack.us/my.php?image=760gilmoregirlsseason3cast12jx.jpg)

daylights
30-11-05, 16:01
Gilmore Girls 5 Aralık'tan itibaren 4.sezon bölümleriyle eski yayın düzeniyle (Pzt.'den Perşembeye 18.45'te) dewam edicek :p

daylights
02-12-05, 21:13
http://img225.imageshack.us/img225/8205/107hn1.jpg http://img225.imageshack.us/img225/2200/production8ei.jpg

daylights
02-12-05, 21:16
http://img225.imageshack.us/img225/8389/401019nn.jpg http://img225.imageshack.us/img225/4149/401034ni.jpg http://img225.imageshack.us/img225/5849/401049mr.jpg http://img225.imageshack.us/img225/2888/401066to.jpg

sudem
03-12-05, 11:43
http://img215.imageshack.us/img215/5386/0351vg.th.jpg
bu ne zaman oldu?
ayrıca dean ile rory yine birleşecekmiş gibi geliyor bana ama tabi söylemeyin hiçbişi güzelliği bozulmasın olayın ;)

lindsay
09-12-05, 16:16
ya ben kaç bölümdür izleyemiyorum n'oluyo?en son luke un rory e dean in düğününe gitme dediğini gördüm o kadar jess e ne oldu?biri cevaplarsa sevinirim;)

ALiş_
13-12-05, 19:20
güzel bir dizi..rory için izliyorum

rüzgara karşı
16-12-05, 01:03
arkadaşlar gilmore girls bütün sezonların dvd lerini nerden bulabilirim..vede alt yazılı olma şansları nedir bu dvd lerin

of of bende arıyorum ama şimdiye kadar bulamadım hiçbir yerde :(
eğer bulursan bana haber ver olur mu?..
bulursam bende seni haberdar ederim

daylights
16-12-05, 09:28
http://img224.imageshack.us/img224/3866/15a2c7859cj.png http://img224.imageshack.us/img224/1318/avatar77911493cq.gif http://img224.imageshack.us/img224/5507/avatar10670396zu.gif http://img224.imageshack.us/img224/7320/avatar110976311to.gif http://img224.imageshack.us/img224/2001/avatar11518030ec.gif http://img224.imageshack.us/img224/3078/avatar115300115ee.gif http://img224.imageshack.us/img224/9206/avatar11588168cj.gif

daylights
16-12-05, 09:32
http://img224.imageshack.us/img224/889/avatar11850264kn.gif http://img224.imageshack.us/img224/1976/b51839486vo.png http://img224.imageshack.us/img224/8929/b88565976xo.jpg http://img224.imageshack.us/img224/6105/b88567617vj.jpg http://img224.imageshack.us/img224/3595/b89345867fu.gif http://img224.imageshack.us/img224/4464/b123564258te.jpg http://img224.imageshack.us/img224/5936/b133672938gs.jpg http://img224.imageshack.us/img224/9346/b103637863sq.jpg http://img224.imageshack.us/img224/849/b133674416wp.png http://img224.imageshack.us/img224/1851/bflgab3uc.jpg

asli27
16-12-05, 13:59
Gercekten de cok eglenceli ve insani izlerken rahatlatan bir dizi. Luke ve Lorelei birbirlerine cok yakisiyo. En guzel yani da ikisini birlikte gormemize az kaldi, su anda biz de yayinlanan sezonun sonunda, yani tahminen ocak sonu gibi Luke un Lorelei a asik oldugunu fark edisini ve bu konuda adim atmaya baslamasini gorebilicez. Luke-Lorelei ciftini gormeyi sabirsizlikla bekliyorum. Amerikada su anda 6. sezon yayinlaniyo (bizde 4.) ve Luke-Lorelei evlilik hazirliginda....

farantic67
18-12-05, 15:00
yaw herkes bi rory düşmanlığı var ya bu ne yapmayın ben sadece onun için izliyorum bence çok tatlı yaw lorelay da gusel tabi ama rory e deişmem

hatta adresi de şöle

Alexis bledel c/o PMK/HBH 8500 Wilshire Blvd. Suite 700 Beverly Hills, CA 90211 usa :mad:

hazal14
18-12-05, 15:32
yaa ben ikisni de çok seviyorum keşke diyorum benim de annemle aramda böyle bi arkadaşlık olsa ayrıca farkettiniz mi gerçekten birbirlerine çok benziyolar anne-kız gibi ama ne olursa olsun lorelai daha sempatik

tvrehberi
18-12-05, 20:01
yaa demek bizde 4.sezon oynuyo her akşam yayınlanınca anlaşılmıyo tabii.zaten luke'un lorelai'a olan ilgisi biliniyo da lorelai farkında değil kendi duygularının da lukeunkilerin de.ben çok merak ediyorum lorelaiın nasıl anlayacağını kendi duygularını şimdi birazcık nicholeü kıskandı çok güzel saçmaladı onu cafede görünce.neyse bence de rory biraz soğuk kalıyo.lorelai daha tatlı....

hazal14
18-12-05, 21:07
bişey sorucam dean evlendi di mi?evlendiyse salaklık yapmış demektir

asli27
19-12-05, 13:52
bişey sorucam dean evlendi di mi?evlendiyse salaklık
Evet Dean evlendi....
Ama karisini Roryle aldaticak o da. Hatta Lorelei bunu ogrenince cok uzulucek, kizinin ilk kez evli bi erkekle olmasi yuzunden ve Rorye "ben seni evli erkeklerle olasin diye yetistirmedim" gibisinden biseyler diyecek.

tvrehberi
20-12-05, 13:28
Evet Dean evlendi....
Ama karisini Roryle aldaticak o da. Hatta Lorelei bunu ogrenince cok uzulucek, kizinin ilk kez evli bi erkekle olmasi yuzunden ve Rorye "ben seni evli erkeklerle olasin diye yetistirmedim" gibisinden biseyler diyecek.
aaa gerçekten mi??inanmıyorum yaa.şok oldum.rory bunu yaptıysa bence yalnızlıktan yapar şu an her yerde erkek arkadaş arıyo bulamıyo yaa o bakımdan yanii.

farantic67
20-12-05, 16:21
vay be nasıl ya eminmisiniz yok yaroroy yapmaz öle şey ben ama açıklamayın ya öle şeyler zaten rory parisi 60 yaşında bi adamla öpüşürken gördü bakalım ne olcak

asli27
21-12-05, 02:07
ya sizde dvd olamıyacağına göre bi yerden indiroyosunuz linki verebilirmisiniz

Yok biyerden indirmiyorum, sadece biz geriden gittigimiz icin internette bolum ozetlerine hatta senaryolara ulasmak mumkun ama illa indirmek istiyosan, e-mule da vardi gilmore girls un bolumleri, tabi indirmek zaman aliyo ordan malum.
Rory-Dean olayina gelince; gercekten sok edici bisey, mukemmel Rory nin ilk hatasi da diyebiliriz. Anladigim kadariyla bu olay Lorelei in otelinin acilisinda oluyo, Dean in karisiyla arasi bozuk, hatta kavgalarina Rory de sahit oluyo sanirim ve galiba teselliyi Rory de ariyo. Yalniz aralarinda yeniden bi iliski yasanmiycak cunku sonraki sezonlarda Rory nin Yale de tanistigi bi erkek arkadasi vardi, ailesi cok zengin bi cocuktu....

farantic67
23-12-05, 18:44
ya zaten rory hiç yalan sölemezdi artık yalan sölemeye başladı yavaş yavaş bozuluyo ya acayip gusel dizi ben sırf rory için izliyorum ama herkesde rory e karşı bi düşünce var.

Bende adresi var ona bi mektup yazdım amerikaya yolladım bakalım ne olcak.

Alexis c/o PMK/HBH 8500 Wilshire Blvd. Suite 700 Beverly Hills, CA 90211 usa:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :)

lindsay
23-12-05, 19:07
ya ben uzun zamandır izleyemiyorum biri neler olduğunu anlatabilirmi?jess geri dönmüş bide luke biriyle mi evlencekti ben mi yanlış anladım?lorelai ın birlikte olduğu adam kim çok sinir bi tip rory jess le barişmadımı?fazla soru oldu ama;)cevap veren olursa sevinirim;)

neslihan2
23-12-05, 20:05
jess bu diyardan göçeli çok oldu babasının yanına taşındı rory de onun gittiğini daha sonra öğrendi,luke un bi kız arakadaşı vardı onlara tatildeyken evlenmşler bi anda gemide bi ara ayrılmaya çalıştılar ama tekrar flört günlerine döndüler lorelai da bunu bayaa kıskanmaya başladı,lorelai ın erkek arkadaşı onun eski bi aradaşı ayrıca babasının yeni ortağı onların çıkmasındaki en önemli neden emily nin ondan nefret etmesi...

farantic67
23-12-05, 21:03
bence de o lorelayın birlikte olduğu adam çok uyuz bi tip kadına yanımda yatma filan dedi bence o adam rory nin dedesine ihanet edecek adam bence hala köstebek:) :) :) :) :) :D :D :D :D

lindsay
24-12-05, 17:39
jess bu diyardan göçeli çok oldu babasının yanına taşındı rory de onun gittiğini daha sonra öğrendi,luke un bi kız arakadaşı vardı onlara tatildeyken evlenmşler bi anda gemide bi ara ayrılmaya çalıştılar ama tekrar flört günlerine döndüler lorelai da bunu bayaa kıskanmaya başladı,lorelai ın erkek arkadaşı onun eski bi aradaşı ayrıca babasının yeni ortağı onların çıkmasındaki en önemli neden emily nin ondan nefret etmesi...
sağol cnm bende baya merak ediyodum lorelai ın çıktığı adam çok sinir bişey ya gıcık oldum paris te 60 yaşında adamla çıkıyomuş bu arada dean mutlu mu?

anyanka
24-12-05, 23:03
arkadaşlar yaa deanin evlendiği bolumu elimde olmaan nedenlerden oturu izleyemeidm maalesef..bana biraz detay,ayrıntı,yorum verebilir misiniz acaba???bide bende jasona çok gıcığım rezil 'digger'!!!lorelai da herkesle çıktı ama bi luke a sıra gelemedi heycanla bekliorum yaa...dean hakkındaki yorumlarını ve ayrıntıları bekliorum....

neslihan2
25-12-05, 08:43
dean in bekarlığa vede partisinde iice kafayı bulmştu o gece en son luke a gittler arkadaşlarıyla tam luke bunlar kafayı buldkları için bunlara kahve yapıyodu dean rory i die sayıklamaya başladı sonra luke kafeyi boşalttırdı dean yukarı çıkardın dean le konuştular falan dean buna rory şöle rory böle zeki falan die konuştu luke anladı tabi ertesi gün rory e sen düğüne gitmedi dedi bu arada dean rory görmştü ce onu düğüne çağırmştı ... yani dean mutlu değil ve rory i unutamadı paris te önce o adamla ropörtaj yapmak için tanıştı sonra öpüştüler rory bunu görünce şok oldu falan falan...

asli27
26-12-05, 22:16
Ben Jess-Rory ciftini cok seviyodum ama ne yazik ki Jessin dengesizlikleri ve tabi gercek hayatta Jessi oynayan kisinin diziden ayrilmak istemesi yuzunden bu aski izleyemedik. Bugunku bolumde Luke lar Lorelei in birbirlerine ne kadar uygun oldugunu bi daha anladim. Ama az kaldi, Luke-Lorelei askini izlememiz yakindir. Bu arada meraklisi icin biraz dedikodu:
Gercek hayatta Rory ve Jess sevgiliymis. Lorelei da uzun zaman Matthew Perryle (Friends deki Chandler) birlikteymis....

farantic67
27-12-05, 13:58
hadi ya bence onlar dizide birbirine yakışıyolar gerçek hayatta yakışmazlar ya.dün kü bölümde gerçek ten luke la lorelay birbirene çok yakındılar gerçek tende iii bir çiftler gerçek hayatta rory bu kadar masum bi kızmı onu merak ediyorum aslında bi de bu dizi amerikada bittimi w.b a mail attım bu server hizmeti kapanmıştır.dedi
:confused:

asli27
27-12-05, 14:23
hadi ya bence onlar dizide birbirine yakışıyolar gerçek hayatta yakışmazlar ya.dün kü bölümde gerçek ten luke la lorelay birbirene çok yakındılar gerçek tende iii bir çiftler gerçek hayatta rory bu kadar masum bi kızmı onu merak ediyorum aslında bi de bu dizi amerikada bittimi w.b a mail attım bu server hizmeti kapanmıştır.dedi
:confused:
Hayir, dizi amerikada hala devam ediyo. Bizde 4. sezon verilirken orada su anda 6. sezonun ortalarindalar. Belki noel arasi verilmistir. En son bildigim kadariylar ordaki bolumlerde Rory ve Loreleri uzun bi kuslugun ardindan yeniden barisiyolardi ve Luke ve Lorelei dugun hazirliklari yapiyodu...

farantic67
28-12-05, 16:22
:rolleyes:bilmem Ama bizde o zaman dizi 5 sezonda haftalik olcak hergun olicam hergun olursa bu yil icinde 5 sezonu bitirirler.Bu arada alexis in başka dizisi filan varmı film de olabilir sincity de oynudağını bilirorum bi tek.Başka varmı bilgisi olan Ayrıca alexis herhalde geçen yaz yunanistane gelmişvarmı:o

http://i.imdb.com/mptv1.gif

Siyahinci
29-12-05, 12:25
cnbc-e ekranlarında başından beri (elimden geliğince) kaçırmadan izlediğim tek dizi. Gerçekten çok güzel her konuya değinilen ama en çok genç kız annelerinin izlemesi gereken bir dizi.

Jess in dönmesi Rory için çok kötü oldu ama ben barışmalarını istiyorum ne bileyim Dean ile olan ilişkisini beğenmiyordum. Bence Jess ile daha çok yakışıyorlar.Ama geçen gün ki bölümde Dean ona yakın davranınca çok kızdım. Yaaa evlendin artık unut Rory'i. Yada hala seviyorsun niye evlendin.Lorelai için en uygun eş Luke. Zaten aşıklar birbirlerine. Luke evlendiğinde Lorelai Nicole ile konuşurken deli olmuştu. Umarım en kısa zamanda açılırlar. :love05: :yt19:

lindsay
29-12-05, 18:55
ya ben bugünkü bölümü izleyemedim biri anlatabilir mi ya bi de lane niye evden kovuldu????:p

sudem
29-12-05, 19:32
ya galiba lane kovulmadı kendisi çıktı evden...ama annesi istemiyordu...zaten çok üzgündü ama gururu kızına sarılmayı engelledi ama neden başka eve çıkıyor bir de o çocuklar kim ben de bunu merak ettim...:img-wink:

daylights
29-12-05, 22:18
lane'in birlikte eve çıkacağı çocuklar gruptan arkları. Biri solist dieri gitarist

DaglarKizi
30-12-05, 00:06
http://img506.imageshack.us/img506/2214/gilmoregirls17mm.jpg (http://imageshack.us)
http://img506.imageshack.us/img506/5315/gilmoregirls26qp.jpg (http://imageshack.us)

farantic67
01-01-06, 09:33
öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun ya arkadaşlar gilmore girls in sonunu bilen var mı en sonra 6 sezon un fragmanı var dı bi yerde
(rory):icon_angel_not: nin üzzerinde gelinlik gibi bi şey vardı?Acaba evleniyo mu ?Ayrıca bu dizi bitmedi de hala çekliyomu mu?7 sezon gelcek mi ?yada 6 sezonu un hepsi çeklimişmi? çok soru sordum bilen var sa müteşşekkir kalıcam.:img-punk:

asli27
01-01-06, 22:37
öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun ya arkadaşlar gilmore girls in sonunu bilen var mı en sonra 6 sezon un fragmanı var dı bi yerde
(rory):icon_angel_not: nin üzzerinde gelinlik gibi bi şey vardı?Acaba evleniyo mu ?Ayrıca bu dizi bitmedi de hala çekliyomu mu?7 sezon gelcek mi ?yada 6 sezonu un hepsi çeklimişmi? çok soru sordum bilen var sa müteşşekkir kalıcam.:img-punk:
Selam
bildigim kadariyla dizi devam ediyo. Muhtemelen 6. sezonun tamamini cekmislerdir ve sanirim bu yil bitmesi gibi bi durum soz konusu degil. Ben neler olucagini epguides.com/GilmoreGirls adresinden takip ediyorum. Eger ilgilenirsen ise yariyo. Bu arada bu haftaki bolumler super. Ozellikle de persembe gunku cunku o bolumde Luke Lorelei a asik oldugunu fark ediyo...

farantic67
03-01-06, 14:46
tabi k i takip ediyorum ya hasatayım diziye pazartesi ne oldu bişey oldumu izleyemedim

asli27
03-01-06, 15:12
tabi k i takip ediyorum ya hasatayım diziye pazartesi ne oldu bişey oldumu izleyemedim
Pazartesi fazla bisey olmadi. Rory ve Paris spring break icin Floridaya gittiler. Digerleri gibi cilgin parti moduna girmeye calistilar ama pek beceremediler. Jason iliskilerini ciddiye aldigini gostermek icin Lorelei a evinin yedek anahtarini verdi. Zavalli Luke karisinin baska bi adamla birlikte oldugunu anladi, adamin arabasini tekmeledigi icin tutuklandi ve Lorelei i aradi kefaletini odeyip hapisten cikarmasi icin. Sonra ikisi dertlestiler Luke un biten evliligi hakkinda. Dedigim gibi fazla olayli bi bolum degildi.

lindsay
03-01-06, 20:33
vay ben de izleyemedim pazartesi günü ya bide bugünkü bölümün sonunu anlayamadım richard la jason ın babası bir olup jason ı saf dışımı bıraktılar:confused:

asli27
03-01-06, 21:08
vay ben de izleyemedim pazartesi günü ya bide bugünkü bölümün sonunu anlayamadım richard la jason ın babası bir olup jason ı saf dışımı bıraktılar:confused:
Evet ne yazik ki Richard Jason i satip babasiyla yeniden ortak oldu ve bu da Lorelei-Jason iliskisinin bitmesine neden olucak cunku Richard-Jason arasinda buyuk bi gerginlik ve mahkeme durumlari oluyo sanirim.

farantic67
04-01-06, 16:59
vay be ben jason satıcak diyodum ama yanılmışım ama iii olmuş bu vesile ile luke ile lorelia yakınlaşıcak.Bide şu rory yi ben beyaz bi elbisi ile gördüm dizi içinde evleniyomu rory onu merak ediyorum.Ayrıca asli sanada ilgin için teşekkürler.

asli27
06-01-06, 02:16
Persembe gunku bolum inanilmaz guzeldi. Luke un testi kafasinda yapisi ve butun cevaplarin ayni isim olmasini, daha dogrusu Lorelei in yuzunu gordugunu farketmesi cok guzeldi ya. Tabi sonra da harekete gecen ve ruh ikizini kazanmak icin ugrasan Luke u gorduk. Bana bu dizi inanilmaz samimi geliyo. Izlerken kendimi mutlu hissediyorum resmen. Bundan sonra super bolumler bizi bekliyo, Luke-Lorelei acisindan tabi. 4. sezonun bitmesine 2 bolum kaldi, umarim hic bekletmeden 5. sezona baslarlar. cnbc-e nin internet sitesindeki yayin akisina gore bayram boyunca, yani onumuzdeki hafta dizi yok. 1 hafta izleyememek zor gelicek valla.
Bu arada Rory nin beyaz elbisesine dikkat etmemisim ben ama Rory evlenmedi diye biliyorum ben, episode guide lar dan takip ettigim kadariyla...
Herkese simdiden iyi bayramlar

farantic67
09-01-06, 00:04
ya arkadaşlar üzücü bi haberim var gilmore girl toplam 7 sezon 13 bölüm çekilcekmiş dizi şu an 7 sezondaymış çekimler 13 bölüm The final başlığıyla karşımıza gelcek

ya keşke yalan rüzgarı gibi bi dizi olsada 20 yıl sürse bide onların tekaraı 20 yıl ooooo 40 yıl yetecek malzeme çıkardı :(((

asli27
09-01-06, 23:07
iyi ama şu anda onlar 6 .sezondalar... yani önümüzde en az 1 sezon daha var...
yqanlış anlaşılma yok değil mi???
Evet onlar su anda 6. sezonun ortalarindalar, yani eger haber dogruysa amerikada gelecek yil sonunda biticek. Biz de haftaya 4. sezonu bitiricez, umarim hemen yeni sezona gecerler....

farantic67
10-01-06, 12:56
çekimler 7 sezonun ama televizyonda gösterilen 6 sezon şimdi 7 sezonun ortalarını çekiyolarmış nisana doğru tüm çeki,mler bitecekmiş ayrıca alexis bledel bu dizinin bitiminde başka bi diziye başlıyomuş hayırlı olsun inşallah türkiyede yayınlanır ayrıca Gg amerikada iyi bi izleyiciye sahip deilmiş

hapinizin kurban bayramı kutlu olsun

lindsay
10-01-06, 17:46
Evet ne yazik ki Richard Jason i satip babasiyla yeniden ortak oldu ve bu da Lorelei-Jason iliskisinin bitmesine neden olucak cunku Richard-Jason arasinda buyuk bi gerginlik ve mahkeme durumlari oluyo sanirim.
vay be aslında iyi olmuş bi bakıma tabi babasının yaptığı şey kötü ama ben o jason a sinir olmuştum zaten luke la daha çok yakışıyolar:king:

nufi
12-01-06, 22:20
en sevdigim dizi bu..almanyada suan 5.sezonu izliyoruz, internettende 6.sezonu takip ediyorum (amerikadan), sizide sok gelismeler olacak 5.sezonda.özellikle rory de.tam annesi gibi olacak, o eski uslu melek rory ölecek, yerine baska bisey gelecek :)luke la baya bi süre birlikte olacak lorelei ama sonra ayriliyorlar 5.dönemde, 6 da daha sok gelismeler var :)

hermioneweasley
13-01-06, 23:53
en sevdigim dizi bu..almanyada suan 5.sezonu izliyoruz, internettende 6.sezonu takip ediyorum (amerikadan), sizide sok gelismeler olacak 5.sezonda.özellikle rory de.tam annesi gibi olacak, o eski uslu melek rory ölecek, yerine baska bisey gelecek :)luke la baya bi süre birlikte olacak lorelei ama sonra ayriliyorlar 5.dönemde, 6 da daha sok gelismeler var :)
almanyada 5.sezon kaçıncı bölüm?

nufi
14-01-06, 12:41
sayisini bilmiyorum tam, 12 olabilir,
simdi rory yale i birakacak, baya bi böyle sürecek, sonraki dönemde dean den ayrilcak,lorelei loke a evlenme teklif edecek :) evet yanlis duymadiniz (bu 6.sezon tabiki)lorelei teklifi yapacak, bu bölümüde izledim inanilmaz romantik :)
sonra rory 7.sezon absinda yada 6 nin sonunda yale e geri dönecek, bu arada tatam!!! jess tekrar geliyor!ama bizim ise yaramaz jess cok degismis, hatta bir kitap yazmis :)
neyse sayfa istemissiniz:
www.gilmoregirls.de
forumlarda tüm bilgiler var, almanca ama google dan arayin ing siteleride bulabilirsiniz, bi sürü fan club lari var

FBuse
14-01-06, 16:05
bende avusturyadan izliyorum

diziyi süper buluyorum

ama ilk bölümler daha güzeldi :img-thumb cünkü Chad micheal Murray oynuyordu :img-thumb :good:

nufi
15-01-06, 12:27
amerikalilara ne bakiyosun sen,gelmis gecmis en cok izlenen dizi sex and the city di.ki nasil bir dizi malum, (gerci onu bende izlemistim :D ) ama gilmoregirls asiri ahlakli bir dizi amerikan normlarina göre, ondan insanlari cekmiyor.
gerci yeni sezonlarda cok ilgi toplar, cünkü ahlak anlayisi bozulmaya basliyor :D
ben herhaliyle seviyorum, diyaloglari ve anne kiz iliskisi süper bence..ve de müzikleri :img-thumb

farantic67
15-01-06, 12:38
haklısın adamların eli işte aklı oynaşta neyse fazlada kurcalamayalım ama dizi ne zaman başlıcak ya yoktu bi haftadır inşallah pazartesi vardır

lindsay
17-01-06, 11:53
ya dünkü bölüm çok güzeldi keşke rory jess e hayır demeseydi onunla gitmeseydi ama yine de hayır demeseydi ben dean i daha çok seviyorum ama o artık evli ya bi kaç sorum olcak

bi ara diziye adam brody girmişti lane in sevgilisi olarak ona ne oldu?lane le nasıl tanıştılar?lane onun yüzünden mi evden ayrıldı?şimdi ayrılarmı?ayrıldılarsa neden ayrıldılar?

biraz fazla soru oldu ama yanıtlarsanız sevinirim:)

farantic67
17-01-06, 19:43
Bence bu bölüm the best olmuş yani rory dean la karısını aldatıyo dean ın luke lorelay ı öpüyo entirikalar haa ha ha ha ha ha yarını dört gözle bekliyorum...

soruna gelince adam brody diziden ayrıldı çünkü the oc ye geçti dizideki sebeb ise grup kurmuşlardı bunlar adam gruptan ayrıldı uzaklara gitti lane evden grup için ayrıldı sanırım açıklayıcı oldum inşll.

farantic67
17-01-06, 19:44
ayrıca ne olacak bu roryin hali ya biri anlatsın pls psl psl psl psl psl bazı arkadaşlar bizi geçmiş yabancı ülkelerde anlatın ya

tvrehberi
17-01-06, 19:51
ayy çok güzel bi bölümdü yani lorelai ile luke açısından.ben deani zaten hiç sevmemiştim şimdi yine ayrılır umarım diziden.jason nasıl oldu da luke ile lorelaiı görmedi şaştım yani ben görmesini isterdim de.neyse ki yeni bölüm yarın yoksa ben bi hafta çatlardım meraktan...

hazal14
18-01-06, 10:35
luke ve lorelai açısından iyiydi fakat rory'nin ilkinin böyle olmaması gerekiyordu ve de gerçekten herşeyi ölçüp tartıp yapan rory'nin böyle bir şeyi dean evliyken yapıcağı hiçç aklıma gelmezdi yazık oldu ben bu bölümün bir sonraki sezonda veriliceğini zannediyordum şok oldum bi an öyle olunca

arrzzu
18-01-06, 17:49
CİDDEN DÜNKÜ BÖLÜM DEHŞETTİ!ben jess i sevmiyorum dean daha iyi ama rorry'nin de evliyken adamla beraber olması gerekmiodu ve luke ile lorelai için çok sevindim.onlar süperler.(bu arada olduğun yerde kalsana geyiği de süperdi) :love04:

tvrehberi
19-01-06, 11:35
ayy dünkü bölüm de çok güzeldi.bence rorynin gitmesi ii oldu biraz uzak kalsın da aklı başına gelsin.şu gıcık deanden kurtulsun.lorelai ile lukeun konuşmaları çok güzeldi hele lukeun telesekretere bıraktığı mesajlara bittim yaw...

arrzzu
19-01-06, 15:58
ayy dünkü bölüm de çok güzeldi.bence rorynin gitmesi ii oldu biraz uzak kalsın da aklı başına gelsin.şu gıcık deanden kurtulsun.lorelai ile lukeun konuşmaları çok güzeldi hele lukeun telesekretere bıraktığı mesajlara bittim yaw...
bencede:)telesekreter mesajları çok komikti. ayrıca ben rorry'nin lorelai'a trip yapmasını çok saçma buldum.kendi bi hata yaptı.kabullenmedi de,şimdi de anesine küsüo.kısaca saçmalıo!!!

neslihan2
19-01-06, 19:42
dean nin aklı başı çooook geç gelmişrory nn yaptklarnn saçma olduğunu farkına varmasıda ii oldu ama o da geç oldu neyse gilmore kızları barıştı ya bunada şükür,luke la lorelai yın evlendiklerini görsem bana yeter heralde....

Siyahinci
23-01-06, 16:36
Gilmoregirls avatarları

http://icons.unfloopy.net/images/gg01.gif http://icons.unfloopy.net/images/gg07.gif http://icons.unfloopy.net/images/gg01.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg02.gif http://icons.unfloopy.net/images/gg03.gif
http://icons.unfloopy.net/images/gg04.gif http://icons.unfloopy.net/images/gg05.gif http://icons.unfloopy.net/images/gg06.gif http://icons.unfloopy.net/images/gg09.gif http://icons.unfloopy.net/images/gg08.gif

Siyahinci
23-01-06, 16:44
http://icons.unfloopy.net/images/gg03.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg04.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg05.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg06.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg07.jpg
http://icons.unfloopy.net/images/gg15.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg08.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg09.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg10.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg12.jpg
http://icons.unfloopy.net/images/gg13.jpg http://icons.unfloopy.net/images/gg14.jpg

Siyahinci
23-01-06, 17:13
http://www.davegeeonline.com/tv/gilmore-girls-dvd/gilmore-girls-dvd-season-2.jpg http://www.davegeeonline.com/tv/gilmore-girls-dvd/gilmore-girls-dvd-season-1.jpg

Siyahinci
23-01-06, 17:19
http://www.davegeeonline.com/tv/gilmore-girls-dvd/gilmore-girls-cast.jpg
http://www.tkovisual.com/Customers/Gilmore%20Girls.jpg
http://miceage.skyfirehosting.com/mc090705pics/mc090705c.jpg

Siyahinci
23-01-06, 17:23
http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/narcowp12.jpg

http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/alexisbledel_01.jpg

http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/gilmore_girls1.jpg

Siyahinci
23-01-06, 17:24
http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/alexisbledel04.jpg

http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/gilmore_girls2.jpg

http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/lauren.jpg

Siyahinci
23-01-06, 17:26
http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/luke_lorelai1.jpg

http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/luke_lorelai2.jpg

http://katie2002ca.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/roryjess_perfect.jpg

lindsay
23-01-06, 19:23
bugünkü bölümün ortasını izleyemedim açtığımda rory sarışın bir çocukla konuşuyodu kim o çocuk rory e seni bir daha gördüğümde hatırlıycam dedi

bu arada siyah inci resimler çok güzel:good:

asli27
24-01-06, 02:13
bugünkü bölümün ortasını izleyemedim açtığımda rory sarışın bir çocukla konuşuyodu kim o çocuk rory e seni bir daha gördüğümde hatırlıycam dedi

bu arada siyah inci resimler çok güzel:good:
O cocuk (adini hatirlamiyorum ama) Rory nin mustakbel yeni erkek arkadasi. Dean le isler yurumeyince o cocukla birlikte olmaya basliycak. Bana 2. Jess vakasi gibi geldi, malum once itisme kavga ve gicik olma, sonra asik olma durumu....

farantic67
24-01-06, 10:38
oo rory bence iice bozuldu bu gün son bölümde yine dean a gitti dean içeri aldı bunu allah bili içerde ne oldu :love04: ya şu dizi yi indirebileceğim bi linki bilen yoku emule den aradım 5 sezona kadar var 5.sezonun dvd lerimi çıkmadı acaba ayrıca sezo finali ne zaman bilen var mı?

tvrehberi
24-01-06, 13:44
ayy dünkü bölüm çok güzeldi yaa.lukedaki aşka bak ya adam 7 yıl saklamış falı.anca şimdi bunca yıldan sonra açılabilidi lorelaia.bu rory beni iice sinir etti ya.gitti yine o gıcık deane.artık görmesin o sinir tipi.o sarışın çocukla ii başladılar walla.hoş bir aşka dönüşecek mi aralarındaki ilişki?

lindsay
24-01-06, 17:11
O cocuk (adini hatirlamiyorum ama) Rory nin mustakbel yeni erkek arkadasi. Dean le isler yurumeyince o cocukla birlikte olmaya basliycak. Bana 2. Jess vakasi gibi geldi, malum once itisme kavga ve gicik olma, sonra asik olma durumu....
sağol cnm peki nasıl tanıştılar????

DaglarKizi
24-01-06, 17:20
http://img73.imageshack.us/img73/784/76rk.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/2933/491ki.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/55/854gz.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/3815/974th.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/5442/484am.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/7592/52rr.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/7017/151qa.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/9498/511cc.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/9819/13239sh.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/9338/66045623ke.gif (http://imageshack.us)

DaglarKizi
24-01-06, 17:22
http://img73.imageshack.us/img73/1619/663vv.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/552/880bj.jpg (http://imageshack.us)http://img73.imageshack.us/img73/1084/927tr.jpg (http://imageshack.us)

asli27
24-01-06, 17:48
sağol cnm peki nasıl tanıştılar????
Rory arkadasi Marty ile birlikte yuruyodu. Sonra bu cocugun arkadas grubuyla karsilastilar. Marty cocugun verdigi bi partide barmenlik yapmis. Grup biraz zengin zuppe muhabbeti yapti. Marty nin yuzune vurdular parasiz oldugunu ve onlara hizmet ettigini, Rory sinir oldu tabi. Daha sonra cocukla bi daha karsilastilar, tam olarak nasil basladigini hatirlamiyorum ama yine tartismaya basladilar, Rory "senin Martye davranisini sevmedim" vs dedi, cocuk "ama dogruydu, ona para verdim, bana hizmet etti" vs dedi. Yani 2 kere karsilastilar, ilkinde Rory sinir oldu, ikincisinde tartistilar. Ayni Jess olayi gibi.
Bu arada sezon finali subat sonuna dogru sanirim. Bugun 5. sezonun 4 ya da 5. bolumu olmasi lazim. Muhtemelen sonra vermezler ya da tekrara baslarlar cunku Amerikayla ayni sezona gelmis olucaz, ya da belki haftada 1 vermeye baslarlar....

M_I_L_I
24-01-06, 19:10
Gilmore Girls benim en sevdigim Dizi. Bir bucuk senedir almanyadaki Vox kanalinda hic bir bölümünü kacirmadim hatta bu aralar 4. tekrari cikiyor ikinci sezonun bayila bayila hala izliyorum. Hele Jess Askim var diye ... Deane hep sinir olmustum, ayrilinca cok sevinmistim ... 4.Sezonun sonuna kadar. Biryerde GG 5 Sezonlukmus diye okudum, bu yanlis. Su an altinci sezonu yariladilar var Alexis ile Lauren 7. Sezon icin imza atti ama bildigim kadari ile Scott daha atmadi ve Luke sus bir dizi izlemek istemem. Bide Amy Sherman-Palladino 7. Sezonda yokmus yani nasil bir degisim olur bilmiyorum ... Benim annem ile aramda 17 yas fark var ama bukadar iyi degil aramaz ne yazikki. Dizide Kirk u cok cok seviyorum bide EMily yi bunlarin sözlerine bayiliyorum. Hele Luke ile Lorelai aralarinda gecen konusmalar 1 Numara!!

Birkac resim koyayim dedim. Bu resimi ben 1 senedir fazla yazdigim senaryo icin yapmistim, uzun zaman önce :):

http://img.photobucket.com/albums/v224/M_I_L_I/da2.jpg

umarim begenirsiniz

http://img.photobucket.com/albums/v224/M_I_L_I/ab05hml36ao.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v224/M_I_L_I/wp_gg_luke_lorelai_800.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v224/M_I_L_I/pantsprec.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v224/M_I_L_I/wp_gg_rory_1024.jpg

Kajol
25-01-06, 19:15
http://img293.imageshack.us/img293/8124/wpalexisbledel33jd.jpg
http://img293.imageshack.us/img293/170/wpgilmoregirls16pm.jpg

asli27
31-01-06, 20:08
GG benim hastası olduum dizilerden biri.ama son bölümlerde biraz sıkılır gibi olmaya başladım.olay rorry'nin hayatı haline gelmeye başladı.onu pek ssevmeyen ve lorelai hastası olan ben için bu hiç de ii bi durum diil tabii.
bi de mesela eskiden izleyen arkadaşlarımla aramızda sürekli şöyle bi dialog olurdu:"laa off dünkü bölümü gördün mü?off neler oldu ööle!!!"bi bölümü kaçırınca kopardık,o kadar çok şey olurdu ki.ama şimddi dialoglarımız şöyle gelişiyor:"-dün nooldu?ben izleyemedim. -bişi olmadı ki.ööle yani.normaldi."
:img-huh: :img-swoon :img-huh:
Kesinlikle katiliyorum. Ben de dizinin hastasiyim ve izleme sebebim Lorelei. Aksam izleyemedigim zamanlar gece 2 ye kadar bekleyip mutlaka izlerim benim sevimli catlak bu sefer neler yapicak diye ama son 1 haftadir izlesem de olur izlemesem de moduna girdim pek fazla Lorelei olmayinca. Allahtan episodeguides.com diye bi hizmet var internette ve iyi haber su: hernekadara Luke la ayrilarak bizi uzucek olsa da haftaya bol Lorelei olan ve Lorelei merkezli bolumler bizi bekliyo.

tvrehberi
01-02-06, 11:58
yaa evet lorelai az çıkıyo.rory de nihayet şu sinir deanden ayrıldı.gerçi ayrılmaları herkesin gözü önünde pek hoş olmadı ama neyse sonuç benim açımdan ii.loganla ilişkileri şimdilk çok güzel ilerliyo bence.ama dün eve sarhoş gelmesi lorelain hoşuna gitmedi gibi.ilerde logana jesse olduğu gibi tavır koymasını istemem ama bakçaz.dünkü bölümün en çok lukelu sahnelerini bi de havuz evinde bütün herkesin rorye beni seç! demesini beğendim...

arrzzu
01-02-06, 19:44
ya arkadaşlar...bugünkü bölümde rorry'nin (son sahnesinde herhalde) konuştuğu çocuk kimdi?çıkaramadım...şu yatakta sohet ettikleri rorry uyuyakalmadan önce... :img-huh:

M_I_L_I
01-02-06, 19:45
Ben Cnbc de izlemiyorum ama o sahne bana tanidik geldi. Acaba Marty ile yatakta konustugu sahnedenmi bahsediyorsun? MArty Rorynin Yaleden arkadasi. Cocuk ondan hoslaniyor.

M_I_L_I
05-02-06, 15:22
nufi: Foruma üyemisin? Üyeysen nickin ne =). Bende üyeyim ve nickim *mili*. Sorry, merak ettim.

marisoledad12: Vox da hafta ici hergün saat 16.05 den 17 ye kadar yayinlaniyor. Su an 2. Sezonun sonundalar. Kacinca tekrari artik bilmiyorum ama. Pazartesi yanlis hatirlamiyorsam 2. Sezonun son bölümü cikacak. Yepyeni Bölümlerde, yani 5. Sezonun bölümleri ise Vox da her sali aksami saat 20.15 de yayinlaniyor.

JEss 2. Sesonun 5. Bölümünde ilk geldi ve evet, JEss ile Rorynin arasinda birsey olacak ama 3. Sezonda. Ama Pazartesi günü aralarinda ilk öpücük olacak. Umarim yardimci ola bilimisimdir.

tvrehberi
08-02-06, 13:05
dünkü bölüm çok tatlıydı ya.emily ile richard çok şirinlerdi,adamın kıskanması fln.rorye üzüldüm biraz bozuldu tabii logan çağırmayınca.

M_I_L_I
08-02-06, 23:44
çok teşekkürler yardımların için 6.sezon jess gelicekmi tekrar lorelai luka evlendilermi acaba

Evet, Jess altinci sezonun 8. bölümündemi ne geliyor. Hemen hemen o aralar. Tam merak ediyorsan: Jess bir kitap yazmis, bunu söylemek icin Rory ye gidiyor. Ama Rorynin degisimi onu sasirtiyor. Sonra bide Logan ile tanisiyor. Rory ile bir konusma yapip onu dogru yolla sokuyor. Ne yazikki o bölümde hic bir Luke - JEss sahnesi yoktu =(. Ben o sahneleri cok severim ... Ama Bildigim kadarile Jess bir bölüm icin daha gelecek. 6. Sezonda galiba. Orda Luke ile sahnesi olacak. Ama Rory ile olacakmi onu bilmiyorum.
Bu arada arkadaslar Aprili bilen varmi?

asli27
09-02-06, 14:23
Evet, Jess altinci sezonun 8. bölümündemi ne geliyor. Hemen hemen o aralar. Tam merak ediyorsan: Jess bir kitap yazmis, bunu söylemek icin Rory ye gidiyor. Ama Rorynin degisimi onu sasirtiyor. Sonra bide Logan ile tanisiyor. Rory ile bir konusma yapip onu dogru yolla sokuyor. Ne yazikki o bölümde hic bir Luke - JEss sahnesi yoktu =(. Ben o sahneleri cok severim ... Ama Bildigim kadarile Jess bir bölüm icin daha gelecek. 6. Sezonda galiba. Orda Luke ile sahnesi olacak. Ama Rory ile olacakmi onu bilmiyorum.
Bu arada arkadaslar Aprili bilen varmi?
Evet April Luke un kizi. Tam Lorelei la evlenecekken ortaya cikiyo ve dugun yine erteleniyo Luke biraz kizini tanimak ve onunla zaman gecirmek istedigi icin. Bu arada dun aksamki bolumde Emily beni cildirtti. Bu kadar ukala ve kendini begenmis bi kadin olamaz heralde. Lorelei ve Luke icin cok uzuldum.

tvrehberi
10-02-06, 15:37
ben de dünkü bölümde çok üzüldüm lorelai nasıl dağıldı öyle yaa?ona hiç yakışmadı böyle üzgün olmak.luke da niye o kadar abarttı anlamadım walla.saklaması kötü ama asıl kızdığı christopher yani.özellikle lorelain rüyasında çok duygulandım ya.mavi kurdele-pembe kurdele olayı da tam bi saçmalıktı taylorlık bişeydi yani...

M_I_L_I
11-02-06, 00:28
Aprili bende biliyorum. Sadece burda bilen varmi merak ettim. =). Cok komik o kiz ama ya. Ben baya sevdim. Ama Luke un bunu Lorelai a söylemesi cok uzun sürdü. Bide dürüstlükden bahsediyor beyfendi ... April Nicole dan degil. Luke und taa eski bir sevgilisinden. Hic göstermediler onu. Kiz 12 yasinda falan. Yani Nicoledan olmasi zaten imkansiz. ;).

arrzzu
12-02-06, 11:57
ee... şey ben biraz kaçırdım galiba,luke ile lorelai ne zamn nasıl barışcaklar da evlenmeye çalışcaklar??? :img-huh: :img-huh:

asli27
13-02-06, 15:59
ee... şey ben biraz kaçırdım galiba,luke ile lorelai ne zamn nasıl barışcaklar da evlenmeye çalışcaklar??? :img-huh: :img-huh:
Luke la Lorelei sali gunu yayinlanacak bolumde barisacaklar. Emily gelip Luke la konusucak ve Luke bundan cesaret alip Lorelei a gidicek. Yanlis biliyosam duzeltin, 5. sezon finalinde de galiba Lorelei Luke a evlenme teklif ediyodu, ki o da gelecek persembe yayinlanacak. Ondan sonra da GG artik yok malesef.... Umarim devamini izleyebiliriz.

arrzzu
13-02-06, 19:27
Luke la Lorelei sali gunu yayinlanacak bolumde barisacaklar. Emily gelip Luke la konusucak ve Luke bundan cesaret alip Lorelei a gidicek. Yanlis biliyosam duzeltin, 5. sezon finalinde de galiba Lorelei Luke a evlenme teklif ediyodu, ki o da gelecek persembe yayinlanacak. Ondan sonra da GG artik yok malesef.... Umarim devamini izleyebiliriz.

tşk ederiim

milletin gelecek bölümü öörenince hevesi kaçar ben aksine daha da heyecanla bekliyorum.sahnelere sürpriz olmuyor belki ama bööle daha ii inceleme fırsatı buluyorum.

tekrar teşekkür ederim. .)

arrzzu
14-02-06, 19:47
ehe ehe barıştılar...çok şirinler yaa...bu arada bişi sorucem, dizi bu perşembe mi haftaya perşembe mi biticek? cnbc-e nin dergisini aldım ama okulda kayboldu. :img-elvis

tvrehberi
15-02-06, 12:59
haftaya perşembe bitiyor mu?belki geçen sefer yaptıkları gibi sadece bi hafta ara verirler ki umarım öyle olur.çok güzeldi luke gelmesi fln.ayyyy

asli27
15-02-06, 14:55
haftaya perşembe bitiyor mu?belki geçen sefer yaptıkları gibi sadece bi hafta ara verirler ki umarım öyle olur.çok güzeldi luke gelmesi fln.ayyyy
Keske dedigin gibi olsa. Bu ayin sonuna kadar GG saatinde the OC var ama martta ne olur bilemem. Yalniz the Sopranos basliyo malum. Icimden bi ses GG yerine verilecegini soyluyo. Amerikayla ayni sezona geldigimiz icin bana artik diziyi vermezler gibi geliyo en azindan bi sure....

neslihan2
15-02-06, 17:21
"* Gilmore Girls'ün yeni sezonu ne zaman başlayacak?
23 Şubat’tan sonra kısa bir ara verilecek. Bir süre sonra yeni bölümleri izleyebileceksiniz."

cnbc-e sitesinde yazmşlar...

arrzzu
17-02-06, 17:02
dünkü bölüm süperdi.rory çok piis mors oldu.ya o kızı bi türlü sevemdim gitti ya...

farantic67
18-02-06, 16:12
ya bu logan buna ilgi gostermiyo die ağlıyo kimse bana bakmıyo die yani

zate saçma biraz bi kız bi ilişki isticek bi erkek kızı reddedecek

külliyen yalan :icon_ange :icon_ange

arrzzu
18-02-06, 16:48
bi de son bölümlerde rorry pek bi çirkinleşti ya eski güzel kızdan eser kalmadı bence...logan ii yapıo ya ohh...gıcık rorry!!! :icon_mad: ,

:icon_ange

elifile
22-02-06, 18:45
Bugün kü bölüm çok zevkliydi. Rory Logan'ın babsından iyi şeyler duymayı beklerken berbat şeyler duydu ve morali çok bozuldu. Aslında böyle bir durum çok kötü ama Rory kendini biraz fazla üstün görüyor. O yüzden bu durum ona iyi oldu. Ayrıca Lorelai'nın hamile olduğunu düşünmesi ve korkması çok komikti. Önüne çokan ilk doktora nefes almadan sorular yağdırması çok eğlendirdi.

anyanka
23-02-06, 09:09
arkadaşlar yaa 23şubatta ara verilio anladım da acaba sonra ne zman dewam edicek cidden gilmorecuklarımsız yaşayamam ben mutlaka izlemem lazm amerikayla aynı yere geldik die bizi mahrum bırakmazlar dimi?haftada bi gün werirlerse cidden çok kotu olur okul sonrası bni rahatlatan tek şey yaaa:'(bilgisi olan bana bilgi versin lütfeeenn:'(

tvrehberi
23-02-06, 12:29
ay bu rory beni çıldırttı dün akşam.ii oldu loganın babasının söyledikleri.sonra da gitti loganı da yatı çalmaya teşvik etti.sinir oldum yani.lorelai ne yapsa yeridir artık rorye.hoşlanmıyordu zaten logandan haklı çıktı yine.

tvrehberi
24-02-06, 15:35
ay bu rory dün akşam da çıldırttı beni yaa.resmen annesinden kaçıyo.üniversiteyi bırakmak da nerden çıktı??bi adam söylendi diye kendine güveni toptan sarsıldı yaa..walla türkiyede olsa yaşayamazdı rory gibi bi kız.burda herkes birbirine bi sürü şey söylüyo ama bizim kendimize güvenimiz hemen ööle yok olmuyo.ne kadar güçsüzmüş...

weasleys
24-02-06, 20:39
son bölüm çok güzeldi. ben de hoşlanmıyorum roryden. yazık annesi onun iyiliğini istiyor o gidip annesine az çektirmeyen anneannesine sığınıyor. ben lorelai hastasıyım. çok tatlı kadın. ama rory kıymetini bilmiyor onun. gerçi beceriksiz olduğunu anlaması güzeldi. dinleseydi annesinin laflarını hiç bir şey olmazdı.

weasleys
24-02-06, 20:46
haa arkadaşlar ben bu dizi de dean kadar kimseden nefret etmedim. hele bir ara bir imaj yaptı ya fön mü çektirdi ne ıyyyyyyyyyy oldu. benim favorim jessti ama artık o fazla rorye. maşşallah kız pek bir aştı kendini. hırsızlık mırsızlık.yazık olurdu jesse...

asli27
24-02-06, 21:12
Sezon finalinde sanirim cogumuzu delirtti Rory. Gercekten de Lorelei in dedigi gibi hepsi bir olup kendisini sirtindan bicakladilar, resmen arkasindan is cevirdiler. Lorelei in Rory esyalarini yerlestirirkenki bakisi bana cok dokundu. O kadar fedakarligin karsiligi bu olmamaliydi. Zaten bence sonunda Luke a evlenme teklif etmesinin nedeni de en sonunda kime gercekten guvenebilecegini anlamasiydi.
Bugun gazetelerden birinde bi kose yazari yazmisti. Diziye bi sure ara verilecekmis Amerikayla ayni sezona geldigimiz icin ama sonra haftada 1 verilicekmis. GG hastalari icin az bir doz gercekten ama hic olmamasindan iyidir.
Bu arada merak edenlere... Yeni sezonda uzun bi zaman Rory-Lorelei in arasi bozuk devam edecek, ama Rory sonunda Yale e donuyo. Dizinin kac sezon daha devam edecegi belli degilmis ama yine de son sahne hazirmis, sadece Rory ve Lorelei in oldugu bi sahne olucakmis ve yapimcilarin gonlunden gecen Rorynin universiteden mezun olmasiyla bitirmekmis diziyi...
Neyse umarim yakin zamanda yine sevgili Lorelei i izlemeye baslariz...

neslihan2
25-02-06, 07:01
bitti yani başlayalı bi sene bile tam olmadan beş sezonu böle verip bitiridiler cnbc-e nin kendi sitesinde yeni bölümleriyle sonbaharda diye yazıyordu. amerika da şu anda 6. sezonun 16. bölümdeler yakında orda da sezon biter .yeni sezon dada TÜRKİYE de hafta da bir vermeye devam ederler ama 7 ay yeni sezon başına kadar nasıl gg durulur onu daha çözemedm...

loralai
25-02-06, 14:55
bende gg nin sürekli takipçisiyim ve bende lorelai cıyım sezon finalini çok kötü yerde bitirdiler ve yeni sezon bölümleri sonbahardaymış çok kötü oldu bu eskilerin tekrarını verse bari çok sinir oldum bitmesine hergün izliyodum ne güzel bidahaki sezonda haftada bi kez veilirse çok az gelir bana ama hiç olmamasından iyidir yinede bi diziye bu kadar uzun bi ara verilmemeli bence

anyanka
25-02-06, 16:36
yaa arkadaşlar goruorum siz de bnm gibisiniz.wallahi bende her cuma akşamı paşa paşa gayet mutlu mesut izlerdim ama şimdi her güne alıştırdılar bizi(cuma hariç)okul sonrası tek deşarj olanağımdı zawallı beni tv başına bağladı şimdi hafta bir kime yeter(gerçi seneye öss muhabbetinde işe yarıcak...)
ama wallahi üzüldüm roryyi sewmem haz etmem ama lorelai'ı acayipp sewiorum lukela olan ilişkilerini de acayip destekliorum çok üzgünüm çok ühüüüüü :img-cray:

Başar
25-02-06, 23:52
Dizinin;
-Benimle evlenir misin Luke?
bu söz ile ara vermesini hiç beğenmedim.Ne o öyle.Bari evet hayır felan dedirtseydiler Luke'a.
Son 1.5 - 2 haftadır Emily Gilmore'a zaten gıcığım vardı.Saolsun Rory de ona katıldı.Emily Richard'ıda kendine çekiyor bazen.Zavallı Lorelai arada kalıyor.Ama Luke'un sevgisi ona yeter de artar.Gördünüz son dakikalarda neler söyledi Rory için:"Nasıl bırakır Yale'i bırakamaz bıraktırtmam.Ben konuşurum sen kendine dert etme" felan filan tarzında çok beğendim.En kısa zamanda yeni bölümlerin yayınlanmasını diliyorum ve Lorelai hak ettiği mutluluğa kavuşmalı..

hazal14
03-03-06, 11:57
gilmore girls ne zaman başlıycak bi bilgisi olan var mı???

daylights
03-03-06, 17:29
gilmore girls ne zaman başlıycak bi bilgisi olan var mı???

yeni bölümler eylülde:(

arrzzu
03-03-06, 19:02
ya evet arkadaşımın arkadaşı :) cnbc-e nin dergisinde okumuş taa sonbaharda başlayacakmış çok geeeeç!!!! the o.c den nefret ettirdiler beni ya!

sudem
05-03-06, 16:17
http://img3.imageshack.us/img3/7003/gg010wf.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/5526/gg018na.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/6536/gg029pv.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/4108/gg026az.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/9291/gg037xs.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/6174/gg032fx.jpg (http://imageshack.us)
http://img3.imageshack.us/img3/9384/gg041nk.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/9540/gg046tr.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/9573/gg050cf.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/4109/gg055jn.jpg (http://imageshack.us)

sudem
05-03-06, 16:19
http://img3.imageshack.us/img3/6098/gg065or.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/3083/gg061qq.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/3083/gg061qq.jpg (http://imageshack.us)
http://img3.imageshack.us/img3/162/gg073hu.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/8531/gg078hk.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/9123/gg080ir.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/631/gg089zz.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/4007/gg094nz.gif (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/296/gg096hd.jpg (http://imageshack.us)
http://img3.imageshack.us/img3/8763/gg113cq.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/4061/gg139du.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/6736/gg140zh.jpg (http://imageshack.us)

sudem
05-03-06, 16:21
http://img3.imageshack.us/img3/6931/gg152hv.jpg (http://imageshack.us)
http://img3.imageshack.us/img3/7222/gg163mt.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/6456/gg176ic.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/2558/gg180ve.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/387/gg198td.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/8629/gg203no.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/5760/gg210sk.jpg (http://imageshack.us)
http://img3.imageshack.us/img3/9043/gg222bk.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/349/gg233ix.jpg (http://imageshack.us)

sudem
05-03-06, 16:23
http://img3.imageshack.us/img3/6726/gg248sl.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/4625/gg254ao.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/977/gg266ve.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/9383/gg270xa.jpg (http://imageshack.us)
http://img3.imageshack.us/img3/3044/gg282xu.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/5599/gg297gc.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/8695/gg304vw.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/2628/gg318en.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/9018/gg325lj.jpg (http://imageshack.us)http://img3.imageshack.us/img3/6945/gg337rk.jpg (http://imageshack.us)

arrzzu
05-03-06, 16:50
sudem bunlar harika tşk ederim mükemmeller.bir de bir şey soracağım gg imzası var mı??? ya da yapabilecek olan var mı??? cevabı evet olan varsa çook mutlu olurum ya...

sudem
05-03-06, 16:55
rica ederim...banner da ekliyorum...
http://img25.imageshack.us/img25/3579/babeejoy1437hf.jpg (http://imageshack.us)
http://img25.imageshack.us/img25/9747/banner2vp.jpg (http://imageshack.us)
http://img27.imageshack.us/img27/7339/mannimal7hq6jr.jpg (http://imageshack.us)
http://img35.imageshack.us/img35/4277/ggbanner13sr.jpg (http://imageshack.us)
http://img35.imageshack.us/img35/3246/ggbanner21pd.jpg (http://imageshack.us)
http://img35.imageshack.us/img35/9093/ggbanner39xe.jpg (http://imageshack.us)

sudem
05-03-06, 16:57
http://img35.imageshack.us/img35/3936/ggbanner45uo.jpg (http://imageshack.us)
http://img35.imageshack.us/img35/5637/banner20gilmore20girls200012ch.jpg (http://imageshack.us)
http://img40.imageshack.us/img40/3839/banner038os.jpg (http://imageshack.us)
http://img40.imageshack.us/img40/4493/banner047lm.jpg (http://imageshack.us)
http://img35.imageshack.us/img35/6683/bannersophies9gs.th.jpg (http://img35.imageshack.us/my.php?image=bannersophies9gs.jpg)
http://img30.imageshack.us/img30/2662/banner20java20junkie200025aw.jpg (http://imageshack.us)
http://img43.imageshack.us/img43/9076/banner56vj.gif (http://imageshack.us)
http://img43.imageshack.us/img43/4069/untitled1ck.png (http://imageshack.us)
http://img40.imageshack.us/img40/9872/welcome104gq.jpg (http://imageshack.us)
[URL=http://imageshack.us]http://img40.imageshack.us/img40/4994/bannerroryandjess9df.jpg

arrzzu
05-03-06, 17:23
ah süper ya teşekkürler tekrar.hemen birini kullanıorm yüksek müsadenle:) artık dizimiz de yok böyle resimleriyle idare ediyorum maalesef.

willlover
07-03-06, 20:48
Yaa arkadaşlar ben de Gilmore Girls'ün sıkı bir takipçisiyim.Acaba Scott Patterson'ın 7. sezonda dizide olmayacağı doğru mu?Henüz kontrat imzalamamış diyenler var da...Ben onu çok seviyordum,o diziden ayrılırsa gerçekten çok üzülürüm.Bir de 6. sezonda Luke'un bir çocuğu olduğunun ortaya çıkmasından sonra,Lorelai ile Luke barıştı mı tekrar,bunu çok merak ediyorum.

willlover
07-03-06, 20:53
http://img319.imageshack.us/img319/42/golf034pm.jpg

http://img327.imageshack.us/img327/5081/celebdodgeball03010vr.jpg

http://img428.imageshack.us/img428/9946/golf080so.jpg

Arkadaşlar bu resimleri sizinle paylaşmak istedim.Scott Patterson'ın golf oynarken çekilmiş resimleri.Bir tanesinde de Gilmore Girls'ten üç tane oyuncu daha var.

sudem
07-03-06, 20:57
Scott Patterson'ın hakkında şuan bir bilgim yok ama
türkiye de yayınlanan bölümler 5.sezondu..6.sezonu bekleniyor bildiğim kadarıyla..yani diziyi cnbce deizleyenler luke lorelai hakkında bişi söyleyemezler...ben de baktım ama sadece rory hakkında bilgi buldum ama bu konuda bilgi ednirsem yazarım foruma...
EDİT:scott patterson da imza atmış 7.sezon için..

willlover
07-03-06, 21:18
Yaa Sudem çok sağol yaa,üzerimden yük kalktı,havalara uçuyorum şu an sevinçten:)Çünkü kafamda ben Gilmore Girls'ü Luke&Lorelai diye özdeşleştirmişim bir kere,dizi ne zaman söylense aklıma Luke geliyor,o bakımdan imza atması iyi oldu:)

asli27
08-03-06, 00:24
Scott Patterson in imzalamasina cok sevindim ben de, gercekten de benim de izleme sebebim Luke ve Lorelei cunku. Bi de sonbahar gelse biran once de diziye kavussak. Ne kadar uzun zaman var ya....Bu arada resimler gercekten cok guzel, emek veren herkesin eline saglik

willlover
09-03-06, 16:20
Ne demek:)

Neyse,bu arada birkaç resim daha yollayayım Lauren Graham'la ilgili:

http://img389.imageshack.us/img389/4972/normal00215vx.jpg

http://img389.imageshack.us/img389/8101/ad025ey.jpg

http://img205.imageshack.us/img205/4948/ad067rq.jpg

sudem
09-03-06, 17:05
Lütfen büyük boyutlu resimleri link vererek ekleyin sayfa yapısı bozuluyor

arrzzu
10-03-06, 19:56
ben de bir iki tane eklyim dedim:

http://img98.imageshack.us/img98/4949/200pxlaurengraham28actress295y.jpg

http://img207.imageshack.us/img207/1963/normal200120tv20guide20kate20g1.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/4328/normal64pu.jpg

arrzzu
10-03-06, 19:57
http://img98.imageshack.us/img98/7154/thumb0035ka.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/4739/thumb0077wz.jpg

http://img207.imageshack.us/img207/2816/thumb0213zr.jpg

arrzzu
10-03-06, 20:02
http://img207.imageshack.us/img207/7483/thumb0053ar.jpg

http://img98.imageshack.us/img98/1791/ab05hml36ao7mm.jpg

bilgisayarımda bir sürü resim yüklü ama hangisini burdan aldım hangisini başka siteden bilmediğim ve buraya başkasının eklediğini alıp tekrar koymak da istemediğim için az koydum şimdilik.

sudem
12-03-06, 11:35
http://img125.imageshack.us/img125/5598/s5sofar3dl.gif (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/1885/dontmissit0dk.gif (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/1294/gg100thepisode7ne.gif (http://imageshack.us)
http://img98.imageshack.us/img98/5320/100thepisode8mg.gif (http://imageshack.us)

sudem
12-03-06, 11:39
spoiler

6.sezonun 9.bölümünde(118.bölüm) ortaya çıkıyor...Oynayan kişi Vanessa Marano...Bu kızımızı Without a Trace dizi'sinde Jack Malone'un kızı rolünde Hanna Malone olarak hatırlayabilirsiniz....Gilmore Girls'deki adı April Nardini..
daha sonra barışıyorlar ama bu durum yüzünden evlilik erteleniyor

spoiler

sudem
19-03-06, 12:24
http://img49.imageshack.us/img49/9582/037zr.th.jpg (http://img49.imageshack.us/my.php?image=037zr.jpg)http://img161.imageshack.us/img161/2070/naghammadi0yj.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=naghammadi0yj.jpg)http://img49.imageshack.us/img49/958/normalherecomesthefather5sf.th.jpg (http://img49.imageshack.us/my.php?image=normalherecomesthefather5sf.jpg)http://img161.imageshack.us/img161/5027/normalkegmax3wm.th.jpg (http://img161.imageshack.us/my.php?image=normalkegmax3wm.jpg)http://img49.imageshack.us/img49/7528/swansong7sx.th.jpg (http://img49.imageshack.us/my.php?image=swansong7sx.jpg)

sudem
19-03-06, 12:25
http://img49.imageshack.us/img49/2118/gq16ok.th.jpg (http://img49.imageshack.us/my.php?image=gq16ok.jpg)http://img99.imageshack.us/img99/6813/laurenlinda0ij.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=laurenlinda0ij.jpg)http://img99.imageshack.us/img99/5465/keikoilu14mi.th.jpg (http://img99.imageshack.us/my.php?image=keikoilu14mi.jpg)http://img49.imageshack.us/img49/1559/crisilustrate6rf.th.jpg (http://img49.imageshack.us/my.php?image=crisilustrate6rf.jpg)
http://img49.imageshack.us/img49/4749/mattmoviehooked6jf.th.jpg (http://img49.imageshack.us/my.php?image=mattmoviehooked6jf.jpg)http://img49.imageshack.us/img49/8180/wbwinterparty06021wc.th.jpg (http://img49.imageshack.us/my.php?image=wbwinterparty06021wc.jpg)

sudem
19-03-06, 12:27
http://img49.imageshack.us/img49/7889/yay9jf.jpg (http://imageshack.us)
http://img107.imageshack.us/img107/200/lentmini0xk.jpg (http://imageshack.us)
http://img49.imageshack.us/img49/4837/roryloganmoving85bw9wu0ed.gif (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/3096/roryloganmoving73ua8ja4gn.gif (http://imageshack.us)
http://img229.imageshack.us/img229/1332/sig026pa.jpg (http://imageshack.us)

sudem
22-03-06, 10:44
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-12.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-11.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-10.jp]
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-9.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-7.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-5.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-4.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-3.jpg

sudem
22-03-06, 10:45
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-2.jpghttp://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-8.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-7.jpghttp://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-6.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-5.jpghttp://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-4.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-3.jpghttp://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-2.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-1.jpg

sudem
22-03-06, 10:46
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x14-.jpghttp://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-14.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gg-2x15-13.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20gg_icons/28811899.gifhttp://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20gg_icons/288118902.gif
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/snow2.gifhttp://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/lukelorelai6ix.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/roryjess4kd.jpghttp://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/love.gif

sudem
22-03-06, 10:49
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/gilmore8dp.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/engaged.gi
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/8255236.png
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/1809309.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/1123699--.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/1123699-.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/1123699.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/1llicon3.png
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/1llicon2.png
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/1llicon1.png

sudem
22-03-06, 10:50
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/1llicon.png http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/credit%20yo0osh/2881189222.gif
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20ravenb%20-%20do%20not%20take/8fn9.gif
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20ravenb%20-%20do%20not%20take/5184-2.gif
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20ravenb%20-%20do%20not%20take/2881189.gif
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20ravenb%20-%20do%20not%20take/lsi8-2.gif
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/credit%20obliviant/2881189111.gif
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/credit%20notofthisearth/288118910.gif
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20iconaries/288118911111.jpg

sudem
22-03-06, 10:52
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20godless_angel/2881189.gif http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20godless_angel/288118919.jpg http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20godless_angel/2881189121.gif http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20godless_angel/28811891111.gif http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20godless_angel/pacifier4.gif http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20Genevieve719/28811891.gif http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/credit%20devotedfan%20at%20ff/gilmoregirls514.jpg http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20Gossipcom/avatar1.jpg

sudem
22-03-06, 10:53
http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20Gossipcom/avi2.gif http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20Gossipcom/friendsonly.jpg http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20Gossipcom/Untitled-1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v324/gossipcom/ljicons/Credit%20Gossipcom/untitled1.gif

sudem
23-03-06, 19:55
rica ederim..buldukça ekliyorum işte :icon_ange
http://img60.imageshack.us/img60/517/80690722tz.gif (http://imageshack.us)http://img78.imageshack.us/img78/5976/8069072o2gq.gif (http://imageshack.us)http://img60.imageshack.us/img60/6695/iconatoree103e3ca730771b451c21.gif (http://imageshack.us)http://img78.imageshack.us/img78/2971/lorelai121pe.png (http://imageshack.us)
http://img78.imageshack.us/img78/6962/myspaceiconstvmovies749xo.gif (http://imageshack.us)http://img78.imageshack.us/img78/9806/myspaceiconstvmovies1414xa.gif (http://imageshack.us)

Angel-us-
25-03-06, 10:10
Alexis Bledel :) Sin city deki hali tam muhteşemdi ya. Yazın sıkılınca izlerdim ama sıkıcı bi dizi.
Ayrıca Lorelai nefret edilesi bi tip çünkü Max ı sebepsiz yere yarı yolda bıraktı. Konuşmalar ise çok hızlı ya ayrıca o kasaba nedir öyle kardeşim cennet mi orası herkes birbirini seviyor, herkes mutlu falan :D

sudem
08-04-06, 20:39
abd de daha bitmedi ama az kaldı..
burada galiba 4.sezonu yayınlayıp ara verdiler ya da 5.sezonu :) sonbaharda yeni bölümleri başlayacak

gilmoregirls
09-04-06, 11:53
abd de daha bitmedi ama az kaldı..
burada galiba 4.sezonu yayınlayıp ara verdiler ya da 5.sezonu :) sonbaharda yeni bölümleri başlayacak
burda 5. sezonu yayınlayıp ara verdiler amerikada 6.sezon yayınlanıyor

gilmoregirls
27-04-06, 15:56
mltmgrl sanada çok tşkkrler
önemli deil :)
amerikada en son 6.sezonun 20.bölüm yayınlandı ...
bi şey sormak istiyorum dizinin 7.sezonu olucak mı?

gilmoregirls
27-04-06, 16:02
arkadaşlar dayanamayacağım galiba çoooooook özledim bu diziyi....:(internetten nası izleyebilirim bilen var mı?
ben gilmorefan.com dan klipler halinde indiriyorum 6. sezonu başka bir yöntem daha vardı ama onu tam bilmediğim için yazmıyim

sudem
27-04-06, 18:49
önemli deil :)
amerikada en son 6.sezonun 20.bölüm yayınlandı ...
bi şey sormak istiyorum dizinin 7.sezonu olucak mı?
rory üniden mezun oluncaya kadar devam edecekmiş dizi..artık ne zaman mezun olur bilmiyorum :)

gilmoregirls
30-04-06, 08:32
çabuk bitmeyecek diyorsunuz ama senaristleri(palladinolar adlarını yanlış yazmış olabilirim) 6.sezondan sonra değişiyormuş diye duydum yeni gelen senaristle dizi nasıl olur bilemem :icon_roll

arrzzu
01-05-06, 20:05
ben uzun sürrüp sürmeyeceğini bilmiyorum da arkadaş rorry mezun oluncaya kadar bitmicek dedi ya ordan hareketle uzun sürcek demiştim.umutlarım yıkıldı:'(
bu arada inşallah yeni senarist iyi olur ya hatta değişmez inşallah ama...ya da yeni senarist rorry i yurt dışında bi yere okumaya göndersin yale fln boşversin dizi lorelai üzerine kurulsun nasıl olur??? ehehe:)

mor dünyam
02-05-06, 12:08
Şu anda 6.sezonda ve sezonun bitmesine bir bölüm kaldı.Muhtemelen 7.sezon da olacak.Aslında cnbc-e haftada bir bölüm verseydi bir şey değişmemiş olacaktı,yani yine Amerika'dan geri olmuş olacaktık.

EDIT: Bu arada diziyi bekleyemeyenler Ares'ten indirebilirler.Ben öyle yaptım ve 10-11 bölüm falan izledim.

sudem
02-05-06, 13:19
Gilmore Girls tekrarları 8 Mayıs Pazartesi'den itibaren haftaiçi her gün saat 18:00'de

michelle
08-05-06, 17:02
Dizinin tekrar bölümleri yayınlanmaya başladı ama 1.bölümden itibaren değildi malesef...İzleyen arkadaşlar varsa kaçıncı bölümün yada sezonun tekrarından başladılar söyleyebilir misiniz?

sudem
09-05-06, 11:41
Dizinin tekrar bölümleri yayınlanmaya başladı ama 1.bölümden itibaren değildi malesef...İzleyen arkadaşlar varsa kaçıncı bölümün yada sezonun tekrarından başladılar söyleyebilir misiniz?

tabi söylerim :)
dizinin 2.sezonunun tekrarı veriliyor.
dünkü bölüm
2.sezon 1.bölüm Sadie,Sadie,Sadie

sudem
11-05-06, 19:07
rica ederim :)

http://img507.imageshack.us/img507/792/falexisbledel34mh.th.jpg (http://img507.imageshack.us/my.php?image=falexisbledel34mh.jpg)http://img465.imageshack.us/img465/1944/flaurengraham14yj.th.jpg (http://img465.imageshack.us/my.php?image=flaurengraham14yj.jpg)http://img465.imageshack.us/img465/1650/llcowboyromance6kk.th.jpg (http://img465.imageshack.us/my.php?image=llcowboyromance6kk.jpg)
http://img507.imageshack.us/img507/2536/lrdontstop1re.th.jpg (http://img507.imageshack.us/my.php?image=lrdontstop1re.jpg)http://img411.imageshack.us/img411/9061/lrimyours7hk.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=lrimyours7hk.jpg)
http://img411.imageshack.us/img411/3482/rdhowyoufeel2li.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=rdhowyoufeel2li.jpg)http://img507.imageshack.us/img507/5813/rjblueeyesblue2gn.th.jpg (http://img507.imageshack.us/my.php?image=rjblueeyesblue2gn.jpg)
http://img507.imageshack.us/img507/9821/rjsavetheday8vz.th.jpg (http://img507.imageshack.us/my.php?image=rjsavetheday8vz.jpg)http://img411.imageshack.us/img411/7928/rjsodeep3za.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=rjsodeep3za.jpg)
http://img507.imageshack.us/img507/7443/rjwhatif4xg.th.jpg (http://img507.imageshack.us/my.php?image=rjwhatif4xg.jpg)http://img450.imageshack.us/img450/5919/gilmorewallpapers26ab.th.jpg (http://img450.imageshack.us/my.php?image=gilmorewallpapers26ab.jpg)

arrzzu
12-05-06, 19:06
ya daha yeni haberim olmuştu benim başladığından.dün başlayabildim izlemeye yani bu haftaki son bölümü izledim.nasıl özlemişim anlatamam.ertesi gün okulda millete anlatırken inanır mısınız lorelai ve sokie derken gülmek gelip durdu içimden.mutlu oldum sokie dediğim için:) (endişeli bakışlarla bakmayın,ne yapayım...)
resimler güzelmiş sudem teşekkürler.bu arada sadece iki lauran graham fotosu var ama olsun...
bu arada lorelai-luke fotolar var dediğin yere giremedim.:(

sudem
13-05-06, 09:57
rica ederim arrzzu..eh biraz rory resimlerine bakalım :)
linki düzelttim..ben izleyemiyorum yine kötü bir saat benim için :(

gilmoregirls
14-05-06, 17:35
siyahinci yeni sezon başlasa çok güzel olurdu ama cnbc-e tekrarları da vermiyebilirdi en azından yeni sezon başlayana kadar eski bölümleri siz tamamını seyredenler hatırlarsınız ben sonradan izlemye başladığım için cuma günkü bölümde olan luke un jess i göle atma sahnesini çok duymuştum ama ilk kez cuma günü izledim çok güzel sahnelerden biriymiş ;)

farantic67
18-05-06, 23:09
hehe dizim başlamış ama tekrar olsun yinede arada izlemediğim bölümler çıkıyo yani sezon eylül de mi acaba yoksa yaz tatilin de mi başlıcak bilen varmı_?

arrzzu
19-05-06, 11:48
olsun ya eski bölümler bile yeter bana...tabii yeni bölümleri tercih ederim ama, bu arada sudem o site de gerçekten güzel videolar varmış.özellikle marry me kısmına bittim durup durup izlenesi bir sahne:)tşk lerr çoook...

sudem
22-05-06, 23:46
http://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/beauty1.jpg | http://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/fall1.jpg |
http://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/fall3.jpg | http://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/ouch.jpg | http://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/prettyin.jpghttp://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/fall2.jpg |http://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/freaky.jpg |

sudem
22-05-06, 23:47
spoiler
http://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/halo.jpg
http://i24.photobucket.com/albums/c47/lorelai82/Gilmore%20Girls2/bewith.jpg
http://www.klinika.website.pl/gg/confused.jpg
http://www.klinika.website.pl/gg/eyes.jpg
http://www.klinika.website.pl/gg/fight.gif
http://www.klinika.website.pl/gg/house.gif
http://www.klinika.website.pl/gg/huh.jpg
http://www.klinika.website.pl/gg/logan.gif

michelle
23-05-06, 02:28
Ben tekrar verilmeye başlanan bölümlerin hepsini izliyorum hiç kaçırmadan...Ama sanırım Cnbc-e bölüm atlıyarak veriyor diziyi...Öylemi merak ediyorum...:img-kiss:
Birde ricam 1.sezonu kaba taslak ana hatlarıyla anlatacak bir arkadaş varmı acaba?
Büyük ihtimal bende indirmeye başlayacağım bu diziyi...

arrzzu
27-05-06, 14:16
Ben tekrar verilmeye başlanan bölümlerin hepsini izliyorum hiç kaçırmadan...Ama sanırım Cnbc-e bölüm atlıyarak veriyor diziyi...Öylemi merak ediyorum...:img-kiss:
Birde ricam 1.sezonu kaba taslak ana hatlarıyla anlatacak bir arkadaş varmı acaba?
Büyük ihtimal bende indirmeye başlayacağım bu diziyi...

valla tekrarlarını sınavlarım yüzünden pek izleyemiyorum:(o yüzden kopuk olup olmadığını bilemeyeceğim:(ama genel olarak şöyle şeyler olmuştu sanırım dizide:

lorelai hamile kaldı yine saygın bir ailenin çocuğundan.aileler bunları takmadan planlar fln yaptılar tabi lorelai bunlara çok sinirlendi.sonra (orda biraz kopukluğum var) lorelai yalnız başına doğurdu çocuğu ve evi terketti.iş ararken adı indepience in gibi bişi olan bir otele gitti ve oranın sahibi ona bir anne gibi yaklaştı,iş verdi.hem lorela'yi hem de rorry'i o yetiştirdi sayılır.lorelai 16 yaşındaydı rorry doğduğunda.
sonra rorry'nin liseye gitme vakti geldiğinde lorelai onun iyi bir eğitimi almasını istediği için özel okula göndermek istedi ama parası yoktu.mecburen anne ve babasından yardım istedi.onlar da borç olarak aldılar ama karşılığında her cuma akşamı yemeğe bize gelceksiniz dediler ve böylece annesi ile lorelai'nin mecburi görüşmeleri başlattı.anne ve babası lorelai'yi pek sevmiyorlar ama rorry'e bayılıyorlar.bu arada lorelai oteldeki işinde çok başarılı oldu ve yükseldi.
hikaye de bundan sonra başlıyor...luke var lorelai'ye aşık olan...rorry'nin ilk sevgilisi dean var.ama luke'un yeğeni jess de rorry'e aşık ve iki sevgilinin aralarını günden güne bozuyor.rorry'i de kendine çekmeyi başarıyor.jess tam bir başbelası.okula bile gitmiyor çoğunlukla.ve luke'u çileden çıkarıyor.ama araada doğru laflar da ediyor:)(en azından ben rorry için bir şeyler yapıyorum.senin gibi bir gün olup da lorelai'nin kolarıma atılmasını beklemiyorum)bir başka çekilmez karakter de kirk.o da kasabanın yalnız yaşayan çocuk gibi bir karakteri.bir de adını bilmiyorum ama her şeyin başkanı,marketin sahibi var.sanırım lorelai'yi sevmiyor ve hayatı onun için çekilmez hale getirmek için elinden geleni yapıyor.bu arada lorelai'nin annesi yavaş yavaş bazı hatalarını anlıyor ve araları daha iyiye gidiyor ama küçük adımlarla.yine de lorelai'nin yaptığı çoğu şeyi ve özellikle ilişkilerini beğenmiyor.sonra koreli arkadaşı var rorry'nin(ah adını unuttum:( )
annesi çok katı kurallara sahip ve dine çok önem veriyor. lane de (hatırladım:) ) bu yüzden sevdiği müziği bile gizli gizli dinliyor.sokie ise lorelai'nin en yakın arkadaşı.aşçı kendisi.ve bu ikilinin en büyük hayali bir otel açabilmek.(otel konusunda da kopukluklarım var)sokie sanırım birinci sezonda evleniyordu.
çok başarılı olamadım herhalde ama...

gilmoregirls
27-05-06, 17:45
arrzzu sokie birinci sezonda evlemedi ben 2.sezonun tekrarlarının izliyorum sokie'ye sevgilisi (adamın adını unuttum) bu hafta yayınlanan bölümlerden birinde evlenme teklifi etti

sudem
28-05-06, 16:27
aşağıdaki avatarlar spoiler içeriyor olabilir emin değilim.haberiniz olsun.

http://i34.photobucket.com/albums/d134/caamiilla/rl2.png

http://i34.photobucket.com/albums/d134/caamiilla/rl3.png

http://i34.photobucket.com/albums/d134/caamiilla/rl5.png

http://i34.photobucket.com/albums/d134/caamiilla/rl7.png

http://i34.photobucket.com/albums/d134/caamiilla/rl8.png

http://i34.photobucket.com/albums/d134/caamiilla/rl9.png

http://i34.photobucket.com/albums/d134/caamiilla/rl10.png

http://i34.photobucket.com/albums/d134/caamiilla/rl4.png

Tüles
28-05-06, 16:56
Gilmore Girls gerçekten de süper bir dizi. Gerek oyunculukları gerek kurgusu bakımından(tabi ki şahane espriler de var) özel bir dizi. Lorelai benim de favorim. Fakat Rory daha önceleri severken şu son 5.sezonda iyice kendini salmaya başladı.:img-sorry :img-sorry

gilmoregirls
28-05-06, 18:03
sudem işine karışmak gibi olmasın da avatarlar spoiler içerebilir yazmışsın bundan önce eklediğin avatarlar da spoiler içeriyor yanılmıyorsam 6.sezon finalinden yapılmış olan avatarlar yine de yanlış anlama da :)

sudem
28-05-06, 18:08
mltmglr dizinin son 2 sezonu hakkında hiç bilgim yok..mümkün olduğunca link olarak ekliyorum zaten..şimdi diğer msjıma da spoiler uyarısı yaparım.

michelle
29-05-06, 00:31
valla tekrarlarını sınavlarım yüzünden pek izleyemiyorum:(o yüzden kopuk olup olmadığını bilemeyeceğim:(ama genel olarak şöyle şeyler olmuştu sanırım dizide:

lorelai hamile kaldı yine saygın bir ailenin çocuğundan.aileler bunları takmadan planlar fln yaptılar tabi lorelai bunlara çok sinirlendi.sonra (orda biraz kopukluğum var) lorelai yalnız başına doğurdu çocuğu ve evi terketti.iş ararken adı indepience in gibi bişi olan bir otele gitti ve oranın sahibi ona bir anne gibi yaklaştı,iş verdi.hem lorela'yi hem de rorry'i o yetiştirdi sayılır.lorelai 16 yaşındaydı rorry doğduğunda.
sonra rorry'nin liseye gitme vakti geldiğinde lorelai onun iyi bir eğitimi almasını istediği için özel okula göndermek istedi ama parası yoktu.mecburen anne ve babasından yardım istedi.onlar da borç olarak aldılar ama karşılığında her cuma akşamı yemeğe bize gelceksiniz dediler ve böylece annesi ile lorelai'nin mecburi görüşmeleri başlattı.anne ve babası lorelai'yi pek sevmiyorlar ama rorry'e bayılıyorlar.bu arada lorelai oteldeki işinde çok başarılı oldu ve yükseldi.
hikaye de bundan sonra başlıyor...luke var lorelai'ye aşık olan...rorry'nin ilk sevgilisi dean var.ama luke'un yeğeni jess de rorry'e aşık ve iki sevgilinin aralarını günden güne bozuyor.rorry'i de kendine çekmeyi başarıyor.jess tam bir başbelası.okula bile gitmiyor çoğunlukla.ve luke'u çileden çıkarıyor.ama araada doğru laflar da ediyor:)(en azından ben rorry için bir şeyler yapıyorum.senin gibi bir gün olup da lorelai'nin kolarıma atılmasını beklemiyorum)bir başka çekilmez karakter de kirk.o da kasabanın yalnız yaşayan çocuk gibi bir karakteri.bir de adını bilmiyorum ama her şeyin başkanı,marketin sahibi var.sanırım lorelai'yi sevmiyor ve hayatı onun için çekilmez hale getirmek için elinden geleni yapıyor.bu arada lorelai'nin annesi yavaş yavaş bazı hatalarını anlıyor ve araları daha iyiye gidiyor ama küçük adımlarla.yine de lorelai'nin yaptığı çoğu şeyi ve özellikle ilişkilerini beğenmiyor.sonra koreli arkadaşı var rorry'nin(ah adını unuttum:( )
annesi çok katı kurallara sahip ve dine çok önem veriyor. lane de (hatırladım:) ) bu yüzden sevdiği müziği bile gizli gizli dinliyor.sokie ise lorelai'nin en yakın arkadaşı.aşçı kendisi.ve bu ikilinin en büyük hayali bir otel açabilmek.(otel konusunda da kopukluklarım var)sokie sanırım birinci sezonda evleniyordu.
çok başarılı olamadım herhalde ama...

Çok teşekkür ederim Arrzzu,anlattığın için...Bazı şeyler şimdi daha iyi yerine oturdu...Ama bahsettiğin Kirk 2.sezonda hiç oynamadı sanırım...Yoksa hala oynuyormu?Kafam karşıtı şimdi,aslında bütün karakterlerin isimlerini öğrendim ama...Kirk videocuda çalışan bir çocuk var o olabilir mi?:icon_whis

Birde 2.sezon bölümlerinin kopuk kopuk gitmediğini öğrenebilirsem tam olacak,acaba bir bilen çıkarmı ki?:icon_whis

gilmoregirls
29-05-06, 16:09
michelle Arrzzu ya sormuşsun ama ben cevaplarsam sorun olmaz herhalde :)
kirk her işine karışan biri vardı o belki hatırlarsın lorelai yeni otel açtığında çalışan konferansına o da katılmıştı belki bir gün ben de otelde çalışırım diye
aklıma gelen başka kız arkadaşında luke un yerine getirmek için kaç gün önceden rezarvasyon falan yaptırıp oturacakları yere oturup prova falan yapmıştı bunlardan hatırlarsın belki :)

michelle
01-06-06, 00:14
michelle Arrzzu ya sormuşsun ama ben cevaplarsam sorun olmaz herhalde :)
kirk her işine karışan biri vardı o belki hatırlarsın lorelai yeni otel açtığında çalışan konferansına o da katılmıştı belki bir gün ben de otelde çalışırım diye
aklıma gelen başka kız arkadaşında luke un yerine getirmek için kaç gün önceden rezarvasyon falan yaptırıp oturacakları yere oturup prova falan yapmıştı bunlardan hatırlarsın belki :)

Hımm yok bu bölümleri izlemedim ama Kirk hala oynuyor dizide,her bölüm var...Tuhaf biri gerçekten...Ben Jess'i seviyorum Rorry'de ondan hoşlanıyor olan tabii Dean'a oluyor bu arada...:dance: