Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri-Bölüm Yorumları
dizi saatinin değişmesi büyük bir düşüncesizlik.o saatte insanların günlük dizi seyretme gibi özellikle erkekler bir lüksü olmaz.çünkü özel diğer kanallarda daha rutin alışılagelmiş dizileri varken.iki tane televizyonu olan varsa gider başka odada seyreerler ..öyle bir lüksü olanlar varsa sorun olmaz :img-wink:reyting düşecek baktılar olmuyor saat 15:30 daha sonra 16:00 daha sonra 16:30 daha sonrea 16: 50 daha sonra 17:00 sonrada 17:30 sonra daaaa 17:50 yapacaklar ...artık sezon finaline kadar böyle döneeeer ...
ben kolik behçi olarak artık dizi sendromundan çıkmış seyretmeyenlerdenim.çünkü olayları artık ileriyi tahmin edip kestirip atanlardanım..çoğu kişinide bunu yaptığını tahmin ediyorum.. ona göre özetleri okumak yetiyor.böyle bir saate alındığına göre artık hiç seyretmem ara sıra yine bakıyordum tvde bişey yok diye...çoğu ev hanımı kitleside böyle bir izleyicidir zaten.tvde bişey olmadığı için behi seyredenlerdendir eminim.
yinede EMEĞİ GEÇEN HERKESE TESEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM....
peyami,rikkat,pembe,abdül,füsun,sakız,sadık ali,fincan,nemide,sally,ismet,sayhan,safa,cihan,da lyan ,şadan sadece eski beh benim gönlümde eski trtdeki gibi hep aklımda sevgiyle saygılarımı sunuyorum....
fairy_dreams 24-05-08, 10:42 dizideki sıralama 29lara kadar inmiş birde akşama alıyorlar iyice düşecek bu oranlar diğer dizilerin arasında bizim evin halleri nasıl tutunsun.... bu günlük dizi olarak öğlen kuşağında gayet iyiydi.
fairy_dreams 24-05-08, 11:17 kesinlikle düşecektir öğlen kuşağında iyiydi yani oranlar düştükçe bakalım diziyi nasıl kurtarmayı başaracaklar
acaba bitirmeyimi planlıyorlar diziyi. gerçi konusu kalmadı artık eğer TRT de ki gibi olursada konu o zamanda yine reytingler yüksek olurmu bilemem. ama kanal 1 i anlamıyorum diziyi yollamaya mı çalışıyorlar ir kere koydular akşama maç var diye 22. oldu ertesi gün öğlene alındı bu seferde 19. oldu. şimdi 29 lara inmişken akşam yayınlandığında herhalde 35 lere kadar düşecektir. akşam dizileriyle baş edilmez. diğer diziler birbiriyle yarışırken bizim ki ne kadar da sürmüş bir dizi olmasına rağmen onların arasında yenilecektir. ya finale ya da sezn finaline az kaldı zaten ne diye saati değiştiriyorlar bunu da anlamadım ne koymayı planlıyorlar o saate. türk filmi ya da dizi tekrarı koyarlar. ama bakın geçen seferde bir kere denendi bu birkaç kez akşam yayınlandı sayredilmedi sonra tekrar öğlene alındı. yani anlamıyorum bu denenmiş bişey ve tekrar yapıyorlar aynı hatayı bir hafta sonra yine aynı saatine gelirse hiç şaşmam.
zaten artık diziyi izlemiyorum sadece kanal açık ekrana dahi bakmıyorum konu iyice çığrından çıktı. zevkli hiçbir sahne yok. cantuğ u o kadar severim. ama onu dahi izlemek istemiyorum iyice soğukluk geldi. zaten böyle devam ettikçe reytingler iyice düşer diye tahmin ediyorum genelde izleyiciler izlemeyi bıraktı. keşke hiç böyle olmasaydı diziden soğutmaya çalışıyorlarsa başardılar. bitirme niyetindelersede güzel bir sonla bitirsinler. bunların üstüne bir de kötü final görmek istemiyorum.
özetlerde gelmiş rüzgar tesadüfen öğreniyormuş hastalığını dila kerimanın kızı çıkıyormuş vs. görünüşte yine heycanlı bir hafta bizi bekliyor beklemesinede saatinin değişmesinden dolayı izleyemeyeceğim ben çünkü başka dizilerim var sizlerinde dediği gibi reytingler o saatte bile düşük gelmişken saat sekiz esnasında nasıl bir sonuç almayı bekliyorlarki BEH son zamanlarda konusu çok ağır gitmeye başladı zaten yerinde sayıyor arka fondaki türkülerde iyice bunalım cinsten oldu kanal 1 kendi sonunu hazırlıyor....:icon_whis
gülbeşeker 24-05-08, 16:04 özetlerde gelmiş rüzgar tesadüfen öğreniyormuş hastalığını dila kerimanın kızı çıkıyormuş vs. görünüşte yine heycanlı bir hafta bizi bekliyor beklemesinede saatinin değişmesinden dolayı izleyemeyeceğim ben çünkü başka dizilerim var sizlerinde dediği gibi reytingler o saatte bile düşük gelmişken saat sekiz esnasında nasıl bir sonuç almayı bekliyorlarki BEH son zamanlarda konusu çok ağır gitmeye başladı zaten yerinde sayıyor arka fondaki türkülerde iyice bunalım cinsten oldu kanal 1 kendi sonunu hazırlıyor....:icon_whis
Aynı fikirdeyim,hele o arka fondaki iç bayıcı türküler yok mu,ben artık duyarsızlaştım Peyami ve Keriman sahnesindeki o türküler çıkınca gülmeye başlıyorum,yanlış anlaşılmasın duruma değil sadece türkülerin gerekli gereksiz her yerde kullanılmasına sinir olmaya başladım,ve bence en geç bir hafta sonra dizi gene eski saatine alınır,bir de Rüzgarı çok saflaştırdılar neyseki bu hafta tesadüfen de olsa öğreniyormuş ,diziyi sadece R-M için izliyorum,özellikle Rüzgar için izliyorum ama onun dışında hep aynı şeyler ,mesela geçen cuma gerçekten sıkıcıydı o yüzden reytinglerin düşük gelmesine çok şaşırmadım.
rebornwithdie 24-05-08, 16:47 heralde ruzgarın ıyılesmesıne bu kadar sevınmezdım bu aralar olabılecek gelısmelerde dılanın kerımanın kızı olmasına çok sevındım ohhhh oldu sana guner pislık.bu arada tesekkurler:)
kensibelan 25-05-08, 01:20 Arkadaşlar önceleri bu diziyi zevkle ve ilgiyle izliyordum.....nitekim :icon_sorrson zamanlarda dizi iyice zırvalamaya başladı ilkin Rüzgar ın annesi misketi hiç mi hiç sevmezken ve de oğluna layık görmezken nasıl oldu da bu karekteri yüzseksen derece döndürdüler çok saçma oldu....yok misket çocugu saklamak için Güner ile evlendi sonra gerçekler ortaya çıktı aileden hiç kimse bişey olmamış gibi haaa evet bebegi saklamak için Misket'in Güner'le evlenmesi normal bişey diyip geçmişe sünger çekip Rüzgar ile Misket'i everdiler....ya sizce hangi Türk ailesinde böyle bi durum bu kadar basit karşılanır??????????ya iyi de Misket ile Güner nasıl oldu da hemen boşanabildi...hadi karşılıklı anlaşmayla hemen boşandılar diyelim benim bildiğim yeni bi evlilikyapabilmek için boşanmanın üzerinden en az 9 aylık bi zamanın geçmiş olması gerekir(kadının hamile olma ihtimali nedeniyle) eeeeeeee bunlar o zaman aşımını nasıl hallettiler...ya bide bebek doğunca anneyle babanın evlilik tarihiyle bebeğin dogum tarihi de uyuşmıcak eee bu nasıl olacak...ya valla güzelim diziyi heba ettiler..ben artık izlemiyorum sadece kanal taraması yaparken denk gelirsem göz atıyorum:icon_whis
dizinin saatinin değişmesi çok saçma geldi bana çünkü bu arkası yarın bir dizi ve her akşam izleneceğini zannetmiyorum yani eğer reytingleri arttırmak için yapıyorlarsa bence reytingler düşer bide dilanın kerimanın kızı olmasına çok sevindim çünkü ismette günerde kerimanın üstüne çok gittiler ve böle bişeyi hakettiler diye düşünüyorum
Son günelrde dizinin reytingleri baya düşmüş. Belli periyodlarda oluyodu bu düşüş. Ama bu sefer 30 lara düşmüş. Demek ki bu hastalık tutmadı. Seyirciyi sarmadı. Aaçıkçası beni acayip sıkıyo. Konular çok sıkıcı bir hal aldı. Saat 20:00 da yayınlanırsa reytinglerin daha dadüşeğine eminim. Bu da dizinin sonunu getirebilir.
İki haftadır izlemiyorum. Özetleri ve yorumlarinizi okurken dizinin akşam saatine alındığını öğrendim. Hangi süper zeka kanal yöneticisi bunu düşündüyse tebrikler. Eminim dizinin reytingleri iki, üç kat artacaktır:)) Merak etmeyin en geç bir hafta sonra tekrar gündüz kuşağına döner bu dizi. Yalnız dizi gerçekten tamamen baydı. Rüzgar ve Misket evlendikten sonra artık bir müddet geri plana çekilmeliydiler. Başka karakterlerin hikayeleri devreye girmeliydi ama senaristler hastalık çıkardılar ve gerçekten o iç bayıcı müzikleri dinlemekten fenalık geliyor insana. Reytingler düştüğüne göre hastalık olayı pek tutmadı. Yahu Rikkatle Peyaminin Rüzgar dışında hiç mi sorunları olmaz. Ya da Sallinin, Pembenin, Sakızın. Herkes tutturmus Rüzgar-Misket yada Sefa Neva...Yeter artık... Millet bıktı sayın senarisler...Şu Kerimanıda bir an önce şutlayın artık diziden...
Aynı fikirdeyim,hele o arka fondaki iç bayıcı türküler yok mu,ben artık duyarsızlaştım Peyami ve Keriman sahnesindeki o türküler çıkınca gülmeye başlıyorum,yanlış anlaşılmasın duruma değil sadece türkülerin gerekli gereksiz her yerde kullanılmasına sinir olmaya başladım,ve bence en geç bir hafta sonra dizi gene eski saatine alınır,bir de Rüzgarı çok saflaştırdılar neyseki bu hafta tesadüfen de olsa öğreniyormuş ,diziyi sadece R-M için izliyorum,özellikle Rüzgar için izliyorum ama onun dışında hep aynı şeyler ,mesela geçen cuma gerçekten sıkıcıydı o yüzden reytinglerin düşük gelmesine çok şaşırmadım.Türküler...:img-hystehele Ankarada yedim taze meyvayı(peyaminin türküsü) aslında çok severdim(rahmetli dedem de çok söylerdi:img-cray:) ama artık daral geldi vallahi bi gün delirecem(gerçi çoktan delirdim de sabır..) köyümüze gidicem bahçemizden organik meyve toplayıp sete götüreceğim alın uleeeen!diyecem bu ne ya birşey mi ima etmeye çalışıyorlar taze meyve bulamıyoruz bi getiren olsa da yesek gibilerinden:img-hyste bide türkünün devamını getirseler neyse...önce bir bağlama sesi sonra peyami (artık peyamili yerleri fondan biliyorum )sonra Ankara'da yedim taze meyvayı...(aslında üç nokta koymaya gerek yok çünkü;türkünün devamı gelmiyor:img-hyste) vurgu tamamen bu cümle üzerine ee öyle olunca insan ister istemez işkinleniyor acaba canları Ankaranın taze meyvelerinden mi çekiyorda bulamıyorlar utandıklarından da söyleyemiyorlar mı diye hayır eğer öyle bi özlemleri varsa utanmaya gerek yok açık açık söylesinler onlarda kurtulsun bizde kurtulalım istedikleri taze meyve olsun; en organiklerinden envayi çeşidini kamyonla gönderirim yeter ki bize bu eziyeti:dito yapmasınlar:img-cray:
Napcaz bu saatleri,diğer haftalık dizilerle çakışacak beh,zapink yapa yapa seyredicez herhalde .Reytinkler tam oturmuştu şimdi neler olur bilemem ,hayırlısı olsun ne diyelim.Sabaha seyrederiz tabi oda değişmezse ,o değişmedi çünki sabah 7'de vardı beh.
Bakalım dna sonuçları ne olacak ,dur belli olmuş gk konuşuyorlar ne olmuşş yani KERİMANLAR'IN mıymış .Güner Keriman'a dokundu biran romantiklik oldu galiba.hayırlısı olsunnn. beh'e devam,zapinkte olabilir..Şeyda rüzgar için evini satıyor .
EFTALYAGUL26 26-05-08, 18:55 rüyaa çok tatlı yaaaa.sarhoş halleri çok sevimli.çetinlede çok yakışıyorlar bence.bakalım evde bi yakınlaşma olacak mı sarhoşluğunda etkısıyle.nasıl numara yaptı ama füsun a şarjım bitiyor benı merak etme diye :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ben en çok nemide yle misketin konuşmasına güldüm.Kadın artık nasıl bezdiyse canından,misket sen şaşırmadın mı günerin meselesini öğrendiğinde diye sorduğunda,ne bileyim kızım ben artık neye şaşıracağımı şaşırdım diye isyan etti artık yazık yaa ,kadın koskoca ömründe görmediğini,şu iki sene de gördü:img-hyste:img-hyste
EFTALYAGUL26 26-05-08, 19:31 ben en çok nemide yle misketin konuşmasına güldüm.Kadın artık nasıl bezdiyse canından,misket sen şaşırmadın mı günerin meselesini öğrendiğinde diye sorduğunda,ne bileyim kızım ben artık neye şaşıracağımı şaşırdım diye isyan etti artık yazık yaa ,kadın koskoca ömründe görmediğini,şu iki sene de gördü:img-hyste:img-hyste
ay nemıde annem çok tatlı zaten herzaman.bugun misket nemıde anneye sen nasılsın diye sordugunda şükür aklına geldik gibi bişey dedi.bende o halını çok sevdim.bide sabah kalkın yoksa kulaklarınızı çekecem diye aazarlaması.güzel şey aslında hepberaber olmaları nemıde anneyı yalnız bırakmamaları iyi oldu.kadıncagız tek başına unutkan olurdu bi zamanlarkı gibi
çok usta oyuncular ( levent kırca ) arasında konuşurlarken aklımda kalmıştı ;
bir oyuncunun sarhoş taklitini yapması çok zor olduğunu ,büyük perpormans sarfetmesi gerektiğini herkesinde sarhoş takliti yapamayacağından söz ediyordu..büyük baş tiyatrocu levent kırca.....
evet rüyanın sarhoş takliti çok ama çok amatörceydi acıkcası kırk fırın ekmek yemesi gerekiyor daha...:img-bye2::img-bye2:
ay nemıde annem çok tatlı zaten herzaman.bugun misket nemıde anneye sen nasılsın diye sordugunda şükür aklına geldik gibi bişey dedi.bende o halını çok sevdim.bide sabah kalkın yoksa kulaklarınızı çekecem diye aazarlaması.güzel şey aslında hepberaber olmaları nemıde anneyı yalnız bırakmamaları iyi oldu.kadıncagız tek başına unutkan olurdu bi zamanlarkı gibi
öyle de işte illa bir güzellik olduğu zmn ,arkasına bir felaket yapıştırmak zorunda oldukları için,hiç birşeyin tadına varıp seyredemiyoruz maalesef.Hep bir kasvet,sıkıntı...
EFTALYAGUL26 26-05-08, 19:50 öyle de işte illa bir güzellik olduğu zmn ,arkasına bir felaket yapıştırmak zorunda oldukları için,hiç birşeyin tadına varıp seyredemiyoruz maalesef.Hep bir kasvet,sıkıntı...
ben oyle düşünmüyorum.cünkü oyle umutsuzca ve diken üstünde bakarsak herşeye olayların güzel yanlarınıda göremeyiz.belkı çok klasıktir ama her gecenin sabahının oldugunu düşünürsek her kötü şeyin içinde güzellık saklıdır.zaman durmadıkca seni bırakmayacagım lafı ve hediyeside güzeldi misketin.
4ewerbrucas 26-05-08, 19:56 ahh bu dizi mahvetti beni ya her rüzgar&misket sahnesinde ağlar buluyorum kendimi:img-cray: misket biraz fazla belli ediyor sanki yani hep endişe içinde haklı kocası ama dikkat çekiyor uyuyor mu ben gidip bir bakayım ona durumlarını fazla abarttı sanki:icon_whis keriman ile güner konuşmalrıda sıkıyor beni yani herşeyin suçlusu günermiş gibi davranıyor keriman sinir oluyorum ztn ona test sonuçu olumsuz çıkar gider diyedüşündüm ama olmadı ya:icon_sorr günerin kerimana "napsaydım mecnubn oup çöllerde mi gezseydim"demesine çok güldüm:img-hyste nemide annem kadına yazık ya neler gördü gerçekten 2 sene içinde:icon_sorr
gülbeşeker 26-05-08, 20:00 ben oyle düşünmüyorum.cünkü oyle umutsuzca ve diken üstünde bakarsak herşeye olayların güzel yanlarınıda göremeyiz.belkı çok klasıktir ama her gecenin sabahının oldugunu düşünürsek her kötü şeyin içinde güzellık saklıdır.zaman durmadıkca seni bırakmayacagım lafı ve hediyeside güzeldi misketin.
Evet güzel ,duygulu ve anlamlı bir sahneydi,ve dizi genel itibariyle gerçekten sıkıntılarla dertlerle sürüp gitse de güzel tarafları da var,yani yüzümüzü güldüren ufak tefek sahneler oluyor mesela Nemidenin ve Safanın sahneleri genelde hoş oluyor,bugün o baş ağrısına rağmen Rüzgarın Nemide Anneye Misketle ilgili şaka yapması da güzeldi,bu bölümn bir güzel tarafı da o iç bayıcı türküler yoktu,bir de saati uygun olsaydı süper olurdu,reytingler düşük gelince değiştireceklerdir ,şimdilik idare edicez.
4ewerbrucas 26-05-08, 20:08 Evet güzel ,duygulu ve anlamlı bir sahneydi,ve dizi genel itibariyle gerçekten sıkıntılarla dertlerle sürüp gitse de güzel tarafları da var,yani yüzümüzü güldüren ufak tefek sahneler oluyor mesela Nemidenin ve Safanın sahneleri genelde hoş oluyor,bugün o baş ağrısına rağmen Rüzgarın Nemide Anneye Misketle ilgili şaka yapması da güzeldi,bu bölümn bir güzel tarafı da o iç bayıcı türküler yoktu,bir de saati uygun olsaydı süper olurdu,reytingler düşük gelince değiştireceklerdir ,şimdilik idare edicez.
ben o türkülerin yokluğunu çok hissettim:img-hyste hele peyamini türküyü:img-hyste güzel ankara türküleri olabilir ama o kadar çok çalıyorlar ki artık sinirim bozluyor gülüyorum o sahnelerde:img-hyste
gülbeşeker 26-05-08, 20:13 ben o türkülerin yokluğunu çok hissettim:img-hyste hele peyamini türküyü:img-hyste güzel ankara türküleri olabilir ama o kadar çok çalıyorlar ki artık sinirim bozluyor gülüyorum o sahnelerde:img-hyste
Sorma canım ya ben de çok gülüyorum:img-hyste Peyami=Ankaranın taze meyvası ikisi bir bütün oldu,bugün o türkü çıkmadı ,daha rahat izledim diziyi,fakat yarın feci acıklı bir bölüm olucak gibi ,türkü kesin çıkar.
4ewerbrucas 26-05-08, 20:15 Sorma canım ya ben de çok gülüyorum:img-hyste Peyami=Ankaranın taze meyvası ikisi bir bütün oldu,bugün o türkü çıkmadı ,daha rahat izledim diziyi,fakat yarın feci acıklı bir bölüm olucak gibi ,türkü kesin çıkar.
çıksın ya hatta indirim evde deavmlı dinlicem o kadar bütünleştim o türküyle:img-hyste off sorma ya acıklı bölüm olucak yarın bide şu saati düzeltselerdi:icon_sorr neyse canlar ben çıktım görüşürz yarın diziden sonrabye
EFTALYAGUL26 26-05-08, 20:18 Evet güzel ,duygulu ve anlamlı bir sahneydi,ve dizi genel itibariyle gerçekten sıkıntılarla dertlerle sürüp gitse de güzel tarafları da var,yani yüzümüzü güldüren ufak tefek sahneler oluyor mesela Nemidenin ve Safanın sahneleri genelde hoş oluyor,bugün o baş ağrısına rağmen Rüzgarın Nemide Anneye Misketle ilgili şaka yapması da güzeldi,bu bölümn bir güzel tarafı da o iç bayıcı türküler yoktu,bir de saati uygun olsaydı süper olurdu,reytingler düşük gelince değiştireceklerdir ,şimdilik idare edicez.
saat konusunda bencilce olacak belkı ama ben bu sayede haftada bikaç gün erken işten çıktıgım günler izleyebiliyorum.ama tabii gündüz kuşagı dizisi bu ve o saatlerdekı reytingelerle akşam sati bir olmayacaktır mutlaka.uzun sürmez degiştirirler diye düşünuyorum ve çok erken e almamalarını ümid ediıyorum.17 filan iyiydi bence
günerle kerıman yakınlaşacaklar ilerleyen bölümlerde büyük ihtimal.kerıman ofkesini kustuktan sonra yumuşayacaktır ve ikiside birbirinze karşı bişeyler hissedıyorlar diye düşünuyorum.
misket bugün çok güzeldi çok yakışıyor hamilelik şeydada büyümüş vallahi o artık onların kızları gerçekten de olması gereken bu
misket bugün çok güzeldi çok yakışıyor hamilelik şeydada büyümüş vallahi o artık onların kızları gerçekten de olması gereken bu
bence şeydanın iki durumda da tavırları çok uç ve anormal.Tmam hastalık hem de çok ciddi bir hastalık söz konusuysa öfke kızgınlık vs geçebilir de,sonuçta rüzgar şeydayı boşadı ,onun canını yaktı,gözünün önünde misketle aşk böcüğü şeklinde geziyorlar.Ne bileyim normal biri bu kdr büyük bir fedakarlık yapmaz yapamaz.Sonuçta bir şekilde araştırılarsa o parayı bulur peyamiler,ayrıca rüzgarın bir sürü akrabası fln var,dayısı var mesela bildiğim kdrıyla şdanın durumu gayet iyi,e safanınki de öyle,herkes birşeyler yapsa pekala toplarlar o parayı.Şeydanın evide boğazda yalı değil herlade ,arada okdr fark olsun.Sonuç olarak bence bu iş çok mantıksızca,evt şeyda kin tutmayı bırakmışolabilir bu normal,ama hayattaki tek güvencesi evini de ,kendisini bir anlamda kullanmış bir adam için feda edip dımdızlak ortada kalması bana çok anlamsız geliyor.Ya da gerçekten çok büyük ve karşılıksız bir sevgisi var rüzgara karşı,bilemiyorum ,ama ben anlayamıyorum...
aliyeaynalar 26-05-08, 23:49 Dizinin Saati Hakikattende Tuhaf, Allah Bana ve Diğer izleyen arkadaşlara sabırlar versin...
Gerçi diziden bıkan arkadaşlar o saatde başka dizileri olursa onu izleme şansına sahipler. Yani alternatifleri var O ayrı konu...
Bugün Rüyaya sinir oldum, O ne hal tavır öyle.
Bir genç kıza yakışmayan hareketler. Doğru düzgün tanımadığın evine yatak odasına girmek, Oldu olacak adamla beraber ol...
Hiç yakıştıramadım. Seni genç kızlarda izliyor,
Sen genç kızlara kusura bakma ama kötü örnek oluyorsun.
Bi erkeğe hemde doğru düzgün tanımadığın bi erkekle bu kadar sıkı-fıkı olman hiç hoş bi durum değil. Şimdi kızlar seni izleyip Senin gibi yaparsa,
Erkekler (Yani bazı erkekler çoğul konuşmayım)
Erkekler Kızların Duygularıyla oynayıp , Mendil gibi kenara fırlatırlar.
Bide kız ondan hamile kaldımı eyvah ki eyvah...
evet bencede çok güzeldi misi.Berfu saçlarını koyulturmuş iyide olmuş yakışmış gerçi saçının tonuyla çok oynuyor ama ekran karşısına çıkıyor olcak o kadar şu sıcak günlerde eski saçları biraz mat duruyordu sanki şimdi ateş parçası gibi olmuş :love05:bence bi süre böyle kalsın Şeyda ya gelince büyüdü büyümesinede dizi içinde iyi oldu bu ama ne yalan söyleyim ben sanki eski şeydayı özledim tmm dizide sıkıyordu sürekli vaçgeçmem; deliyim gözü kara deliyim yakarım...ayakları ama yinede komik bi tarafı vardı:hani ilk evlendiği sıralardaki hal hareketleri, her şeye müdahale etmesi, imaları, dedeklifliğe soyunması falan biraz daha bizden gibiydi(şahsen ben asla öyle değilim olmakta istemem:))herkes böyle demiyorum ama bizim toplumumuzda vardır öle dedikodu yapan, imacı sonra ne bileyim çevresindeki insanları kıskanan, her şeyin en iyisini ben bilirim;ben yaparımcı;her şeye karışan trajikomik tipler;komik enrikacı deli gelinler :img-hyste( Deniz ablamı tenzih ediyorum o sadece rölünü çok iyi yapıyor Deniz abla çok tatlı onu çok seviyorum;öpüyorum burdan:love05: ama o hali daha bir doğaldı tam beh haliydi kendisine de yakışıyordu hani)Evet sonradan sonraya (intihardan sonra) sıkmaya başladı karakterin doğallığı ;inandırıcılığı gitti ama bence Deniz abla bi düşünsün beh bitince eltiler gibi bi dizide oynasın yada herhangi bi dizinin entrikacı karakterini canlandırsın çok başarılı olur:img-hyste
çaresizlik 27-05-08, 10:33 bakalım rüzgar perşembe günü ameliyat olmaya karar veriyormuş.umarım iiyileşir,buarada füsun hala safayı affetmiyor sonuçta ikisi evliler bu kadar tepki göstermesi sinir ediyor
fairy_dreams 27-05-08, 11:36 demin fragmanı gördüm dizinin. ileriki bölümlerden de görüntüler vardı rüzgarı merak ediyorlardı hasta hasta nasıl bıraktım yalnız falan diyordu misket rikkatlere. ama rüzgar içerde onlarımı dinliyordu ne yanlış görmediysem. nemidede günere almıycaksın dilayı dimi gibilerinden bişeyler diyordu.
çaresizlik 27-05-08, 12:20 demin fragmanı gördüm dizinin. ileriki bölümlerden de görüntüler vardı rüzgarı merak ediyorlardı hasta hasta nasıl bıraktım yalnız falan diyordu misket rikkatlere. ama rüzgar içerde onlarımı dinliyordu ne yanlış görmediysem. nemidede günere almıycaksın dilayı dimi gibilerinden bişeyler diyordu.
evet frangmanı bende iki defa gördüm iii yine reytingler ben daha düşük gelir diyordum ama 21.olmuş ve 22. olmuş ama şu saatti kötü oldu dizinin iice suyunu çıkardılar olan bunca olayların üstüne birde şu hastalık
fairy_dreams 27-05-08, 12:25 evet frangmanı bende iki defa gördüm iii yine reytingler ben daha düşük gelir diyordum ama 21.olmuş ve 22. olmuş ama şu saatti kötü oldu dizinin iice suyunu çıkardılar olan bunca olayların üstüne birde şu hastalık
bende sıralama daha kötü gelir diye düşünmüştüm. ama yine geçen sefer akşam yayınlandığında reytingler ne ise öyle geldi. ama share oranı düşük sıralama tamam aynı ama dediğim gibi share en düşük 11 iken akşam daha az izlendiği için 6 lara kadar düşmüş. yani bana göre çok düşmüş.düşmeside normal haftalık diziyi tercih eden daha fazla.ama bugün belki daha yüksek gelebilir rakip yok çünkü binbir gece hariç onunda özeti veriliyor ilk başta.
dizi hakkında yorum yapamıycam artık izlemeyi bıraktım diyebilirim :) dün neler olduğunu özet haricinde bilmiyorum :)
çaresizlik 27-05-08, 12:32 bende sıralama daha kötü gelir diye düşünmüştüm. ama yine geçen sefer akşam yayınlandığında reytingler ne ise öyle geldi. ama share oranı düşük sıralama tamam aynı ama dediğim gibi share en düşük 11 iken akşam daha az izlendiği için 6 lara kadar düşmüş. yani bana göre çok düşmüş.düşmeside normal haftalık diziyi tercih eden daha fazla.ama bugün belki daha yüksek gelebilir rakip yok çünkü.
dizi hakkında yorum yapamıycam artık izlemeyi bıraktım diyebilirim :) dün neler olduğunu özet haricinde bilmiyorum :)
eğer saati değiştirmelerse daha düşer kesin izleyici haftada sadece bir kere oynayan diziyi beh'e tercih ediliyor ee buda çok normal sonuçta beh ağır ilerliyor ama haftalık diziler daha hızlı olaylar geliştiği için saat düzelmezse dizinin reytingi yerlerde olur bundan sonra
fairy_dreams 27-05-08, 12:36 eğer saati değiştirmelerse daha düşer kesin izleyici haftada sadece bir kere oynayan diziyi beh'e tercih ediliyor ee buda çok normal sonuçta beh ağır ilerliyor ama haftalık diziler daha hızlı olaylar geliştiği için saat düzelmezse dizinin reytingi yerlerde olur bundan sonra
diziyi neden o saate aldıklarını merak ediyorum çünkü gerek yoktu sanki onun yerine ne koydular türk sinemesı yani olmasada olurdu türk filmi. eğer saati değişmeseydi belki bende arad bakmaya dvam ederdim ama maalesef bana çok ters oldu saat. çoğu insan içinde öyle oldu.bir de konu çok yavaşladı belki rüzgarın bugün öğrenmesiyle biraz daha hızlı ilerleyebilir bunu bilemem....
gülbeşeker 27-05-08, 12:43 bende sıralama daha kötü gelir diye düşünmüştüm. ama yine geçen sefer akşam yayınlandığında reytingler ne ise öyle geldi. ama share oranı düşük sıralama tamam aynı ama dediğim gibi share en düşük 11 iken akşam daha az izlendiği için 6 lara kadar düşmüş. yani bana göre çok düşmüş.düşmeside normal haftalık diziyi tercih eden daha fazla.ama bugün belki daha yüksek gelebilir rakip yok çünkü binbir gece hariç onunda özeti veriliyor ilk başta.
Eylülcüm çok önemli şeyler olmadı ama sahne olarak az da olsa Misket-Rüzgar sahneleri güzeldi,anlamlıydı evet acıklıydı ama güzeldi acıyı seven milletiz de fazla acıtasyon olmasın helak olduk :) Reytinglere gelince ben 50. oluruz diyordum gene iyi gelmiş,oranlarda bir düşüş var fakat sıralama iyi,ama akşam izlemek hiç iyi olmuyor,bu dizi akşamlık bir dizi değil,bir kere o saate kadar kim bekleyecek ,ikincisi o saatte günlük bir dizi izlenir mi ki?
fragmanı ne zaman ve nerede izlediniz bana söylermisiniz bu dizinin çok seveni var aşağılara düşeceğini zannetmem ama saati birçok kişiyi olumsuz etkiledi eski saatine alsalar ne olurki
bu gecede binbir geceyle çakışacak yarın yaprak dökümüyle dünde rumeli dizisiyle çakıştı, hadi hayırlısı Acaba yapımcılar deneme mi yapıyorlar ,dizi akşam kuşağında yayınlanırsa ne durumda olacak diye,ama karşısında haftada bir yayınlanan günü belli ve reytinkleri iyi olan diziler var nasıl olacakki.
Fisun niye Rüya'yı kontrol etmiyorsun.
Rüya'nın cepteki annesinin nosunu çetinmi buldu ne olarak kayıtlıydı acaba ev mi diyeydi?yada kayıtlı isimleri geçerken tanıdık isimleri görmedi mi? çitin.
Rüya Çitin'e evin numarasını "Yuvam" olarak kaydettiğini söyledi. Direkt "Y" harfinden buldu Çitin:D tabii ismi bu harfle başlayan bir tanıdık varsa bilemem de kimseye rastlamadı. Ayrıca Rüya'nın sarhoş hali gıcıktı bence. Hiç yakışmadı o tatlı kıza şuh kahkahalar filan.:img-blush
Bu arada bugün Rüzgar öğrenecekmiş hastalığını.Bakalım neler olacak. Son zamanlarda konuları ele alışları beni çileden çıkarıyor. Bıraksam diyorum, izlemesem. Ama nasıl bir alışkanlıksa izlemeden de duramıyorum:img-hyste Ama sinirlerim ne zamana kadar dayanır onu bilemiycem:img-pilot
dün geceki reytingler beklediğimden daha iyi gelmiş ama bundan sonra nasıl gelir hiç bilemiyorum ben dizilerin özetleri bitip normal bölüme geçene kadar izlerim ama sonrasını bilemem neden böyle bir tercih yaptıki kanal saati iyidi vakit geçiyordu izlerken....:img-hyste
dünkü bölüme gelince nevanın safayı tercih etmesine sevindim rüyanın sarhoş halleri çok tatlıydı miskette dilanın babasının güner olduğunu öğrendi ismetlere üzülüyorum bi çocuk aldılar babası en samimi arkadaşları çıktı...
bakalım bugünde izleyebilirsek rüzgar öğrenecekmiş gerçeği ..........:img-blush
tam diziyi toparlıyorlar dengeyi kuracaklar diyordum ki yeniden acıya boğalım seyirciyi durumuna getirdiler diziyi.ne güzel yine neşeli sahneler izlemeye başlamıştık yavaştan oysaki...
gumus-mehmet 27-05-08, 18:20 Slm herkese,
Ben ilk kez bu foruma yorum yapiyorum, ben BEH dizisini TRTdeyken severek izlerdim ama Kanal 1 gectikten sonra izleyemiyorum artik you....'den izliyorum ve en son 378ci bolumu izleyebildim devamini nerede izleyebilirim bana yardimci olursaniz sevinirim..:img-in_lo. Cünkü Rüzgar ve Misketi mutlu görmek ben cok mutlu edio ve daha cok izlemek istiyorum ama maglum iste...:kahve
aliyeaynalar 27-05-08, 18:48 Füsuna helal olsun , Kızına kızıyormuş ohh. :happy0064
Bu senaristler benim içimimi okuyorlar napıyorlar anlamış değilim :good:
Ama füsun yerden göğe kadar haklı bence :img-wink:
Ben onun yerinde olsam, Nevaya baskı yapar
Bu adamdan ayrılmazsan seni evlatlıktan reddederim derdim... :img-wink:
Neva yaşadığı kötü günleri ne kadarda çabuk unutmuş.
Yarın çetin rüya ile ortaya çıkacak, Safa yine Nevayı dövmeye başlar.
Münzevi ceple ilgili bilgin için teşekkürler.
Ah Rüzgar ne şartlarda öğrendi ,oysa süpriz yapacaktı süpriz olamadı.Gerçek gibiydiler.Belki böyle olmasaydı söyleyemiyeceklerdi birden öğreniverdi.
kızmayın ama çitin ve rüya'yı yakıştırmaya başladım. öte yandan nevaya yaptıklarını düşünüyorum.
Güner o pamuk Güner sonunda patladı,peki onu bu durumdan kim kurtaracak.
Reklamlar dışında ayrılmadım beh'ten doğrusu.
Kanal1 den birilerinin burda yazanları okuyup dikkate almalırını istiyorum şiddetle .Bu saate alınırmı günlük yayınlanan bir dizi,ilk reklama kdr seyrettim sonra bir değiştirdim,aklım başıma geldiğinde dizi çoktan bitmişti.Bu diziyi yıllardır hiç bu saatte görmedik ki garip geliyor insana, beh dediğin gündüz izlenir yaaa:img-hyste
4ewerbrucas 27-05-08, 19:40 ah ah rüzgarm ne yollarla öğrendi hastalığını cnm benim ne güzel cihanla süpriz hazırlamışlardı:img-cray: ama bir yandan da iyi oldu artık öğrenmesi gerekiyordu söylüceklerdi aslında bu yol kötü oldu birden pat diye öğrendi:icon_sorr günerin söylediği herşeye katılıyorum tamamen haklı az bile söyledi kerimana:happy0064 çetin&rüya çiftine gelince ben hiç sevmiyorum onları nedense çok yapmacık geliyorlar:icon_whis
günerin söylediği herşeye katılıyorum tamamen haklı az bile söyledi kerimana:
nasıl az bile yaptı ben anlayamadım söylediklerini insaf birazcık ,hamile bırakıp terketmiş daha ne yapsaydı bir insan sadece adam öldürünce kötü olmazki buda bir kötülüktür ,bence o Kerimandan daha suçludur ,sonradan iyilik meleği kesilmesi bunu asla örtmez,ben Keriman bu ruh haliyle yaptığı herşeyi normal karşılıyorum günerse midemi bulandırıyor.
sevimli.girl 27-05-08, 21:17 yani sonunda dedim artık bugün. keriman ismetlere gelince yine bağırcak çağırcak yok sen bizi terk ettin ondan vazgeçtin deyip durcak herkeste bu kadına ağzını açıp bişey diyemicek derken sonunda biri onu susturmayı başarabildi. bravo diyorum artık. bu kerimanın kendini haklı gösterme çabası bugün son buldu. günere helal olsun. dediğin kelimesi kelimesine katılıyorum ve onu suturabilmiş olmasını tekrar tekrar tebrik ediyorum. bence kerimanın dediğin tam tersi olmalı. yani kerimana göre güner dilayı görmeyi hakl etmiyor ya aslında tam tersi. bence ben günerin yerinde olsam dilayı kerimana göstermem. olur biter. sonra da keriman başlar artık dilam kızım demeye. ama özeti okuyunca biraz da olsun istediğim gibi olduğunu gördüm. en azından dila öz babasının öz annesi kadar suçlu olmadığını görebilecek kadar oldgun ve akıllı.
ya dila keriman ın çocuğu değil ki keriman ın çocuğu ölmüş
4ewerbrucas 27-05-08, 21:57 nasıl az bile yaptı ben anlayamadım söylediklerini insaf birazcık ,hamile bırakıp terketmiş daha ne yapsaydı bir insan sadece adam öldürünce kötü olmazki buda bir kötülüktür ,bence o Kerimandan daha suçludur ,sonradan iyilik meleği kesilmesi bunu asla örtmez,ben Keriman bu ruh haliyle yaptığı herşeyi normal karşılıyorum günerse midemi bulandırıyor.
hamile bırakıp terketmiş çocuğu aldır demiş kendini hazır hissetmediği daha öğrenci için söylemiş bunu ama keriman ortadan kaybolmuş güner onu hep aramış üstelik babasından habersiz çocuğu doğurmuş ve soromluluğu taşımayıp bebeğinden vazgeçmiş onun için tek suçlu güner değil çünkü onun bu olanlardan haberi bile yokmuş keriman suçlu hem bir çocuğu babasından mahrum bırakmış hemde onun sorumluluğunu taşımayıp bırkamış şimdi gelmiş ben annesiyimdiye geçiniyor annelik öyle doğurmakla olmaz emek verip büyütmekle olur ne kerimanın ne günerin dilayı almalarına hakları yok..(off ya amma çok yazdım be:img-hyste)
Rüzgar sonunda öğrendi hasta olduğunu;ama çok kötü oldu,babası için sürpriz doğumgünü hazırlarken nasıl mutluydu.:icon_sorr
Rüya-Çetin sahneleri vardı:love05:.En hoşuma giden sahneler onların sahneleri.:good: Rüya da sarhoşken çok komikti.:img-heh: Her şeyi anlattı.Ertesi günü de hep üzgün,ağlamaklı.:img-cray: Artık Çetin'in Neva'yı unuttuğuna inandım.Bir de tam Rüya gidecekken gitme biraz daha kal,bak sana küçük terlik de alırım dedikten sonra sarılmaları çık hoştu.:love01:
Birbirlerine çok yakışıyorlar,ama bu mutlu beraberlik Neva'nın ,Rüya ile Çetin'in sevgili olduğunu öğrendiğinde bozulacak.Kıyamet kopacak.
Keriman da o kadar çok Güner'in üstüne gitti ki melek gibi adamı çıldırttı.Tamam Güner de biraz suçlu ama,Dila'yı karakola bırakan Güner değil Kerimandı.Sonunda Güner patladı.
ya dila keriman ın çocuğu değil ki keriman ın çocuğu ölmüş
arkadaşım yeni yeni seyretmeye başlamışsın galiba iyi seyirler.dna testi sonuçları KG'Nin Dila'nın gerçek anne babası olduğunu gösterdi geridei sayfalara bakarsan göreceksin.
zarpandit34 28-05-08, 10:22 Her ne kadar foruma yazmak -senaristlerce dikkate alınmadığı hatta okunmadığını düşündüğüm için- içimden gelmiyor olsa da, dünkü Günerin Kerimana haddini bildirdiği sahneyi acaip beğendiğim için bir teşekkür edeyim dedim..:) Bir sezondur kimin söyleyeceğini merak ettiğim sözler -tam da umudumu kesmişken (baksanıza senaristler Sally bile susturdular; Kerimana karşı kimsenin ağzını açtırtmıyorlar)- hiç beklemediğim birinden geldi.İyi ki de geldi, içimin yağları eridi valla...:) Bunun için senaristlere binlerce kez teşekkürler..!!! (Birde Güner İsmetlere, Dila'ya bir aile verdikleri için ne kadar minnettar olduğunu söyleyip haklarını teslim etseydi Günerden büyüğü olmazdı benim için:))
Üstelik özetlere bakılırsa Dila haklı ve haksızı ayırdedebilecek kadar büyümüş, buna da çok ama çok sevindim.Umarım Güner ve Keriman asla barışmaz, çünkü Keriman kesinllikle Güner gibi mükemmel birini hakketmiyor.Bu arada Günerin bu hafta ilk defa espri yaptığını gördüm bkz:''Ne yapsaydım yani, sen ortadan kaybolmuştun Mecnun olupta çöllere mi düşseydim'':img-hyste Bunu Kerimana söylediği için mi bu kadar güldüm bilmiyorum ama bana çok keyifli geldi.Sanki Keriman kendisi çöpçülük yapıyormuş sanki Dilayı terk ettikten sonra okuluna devam edipte avukat olmamış gibi Günerin diplomasına laf ediyor utanmadan.Bu kadın herşeyiyle bencilliğin resmini çiziyor.Saçlarını savurduğunda havalı gözlerini kocaman açtığında etkileyici olduğunu falan zanneden ama sadece itici ve sinir bozucu olmada istikrarlı bir başarı gösteren bu kadın maalesef diziye iyice postu serdi, gelecek sezon olmaması yönünde son umudum Dna testiydi o da olmadığına göre seneye de bu artistik(!!) fırça atmalarına devam edecek demektir, (İsmetlere gelir niyeyse herkes ona bakar şok olur, işyerine gelir herkes bir anda susar ona odaklanır,Dna olaylarında assolist gibi en son girer herkes şaşırır.Alah allah ne yapsa olay olur, ''olay kadın'' mübarek.Bu senaristler oyuncularla olan akrabalık ilişkilerini(!) dizide değilde düğünlerde falan devam ettirirlerse çok memnun olacağım!!) kafamı bir yerlere mi vurayım, imza mı toplayayım bilemedim fenayım yani.
ya rüzgar için gerçektende kötü oldu tam süpriz yapıyım derken şok oldu güner kerimana haksızlık etti bence zaten güner çocuğu aldırmasını söylemiş yani çocuğu istememiş kerimanda gitmiş napsın yani güner saçmaladı bence
özeti okudum şimdi yok bu çocuk kesin annesine çekmiş ne kadar kararsız 9 aylık oldu ama ne olacağına bir türlü karar veremedi inş çekimser kalmaz:img-hyste puhhahahaay!hayır cinsiyeti belli olmucaksa ne diye ikide bir doktora gidiyolar yok erkek olacak yok kız olacak diye bi sürü hayal kurup onla ilgili geyik muhabbeti yapıyorlar anlamış değilim tmm acıtasyon yapacaklar ama pekala bunu çocuk erkekken de yapabilirler çokda güzel olur mesela babasının ismini koyarlar(rüzgar) ;sonra umut koyarlar umudumuz olsun diye;sonra can koyarlar yaşasın diye hem babasınında rol babasının ismi(cantuğ) :))saçmaladımya neyse!Sıcaktandır:img-fear2
reytingler bugün daha iyi gelmiş haydi hayırlısı bakalım nekadar sürecek...
yeni bölüm özeti gelmişte mantık hatası var özette bile rüzgar ve misketin bebeğinin cinsiyeti daha onlar barışmadan zaten belli olmamışmıydı erkek diye hatta adını adamı ne diye düşünmüşlerdi şimdi kızda nerden çıktı yoksa bunlar ikizde doktor bir birini bir birinimi görüyor....:img-hyste
günerin kerimana sert çıkması çok hoşuma gitti hanımefendi sütten çıkma ak kaşık ya peki sen niye bebeği atıp avukat oldun günere habire kariyerden bahsediyorsunda kendin napmışsın .......
rüzgar kötü şekilde bir hastalığı olduğunu öğrendi ....:icon_sorr
evet ya güner hadi vazgeçti doğmadan o belki olabilir ama sen keriman onu en aciz anında bıraktın demekki sende vazgeçmek için bir sebep arıyordun şimdide kalkmış sanki haklıymış gibi estiriyorsun asıl suçlu sensin diğer taraftan canım rüzgar nasılda mutluyken şok bir duruma düştü hele özetleri okudukça iyice kötü oluyorum of rüzgar vallahi verem ettin bizi kızları olacakmış ay desenize bi kınalı kuzumuz daha oluyor :happy0064umarım herşey yokuna girer ve kınalı kuzu2 ile hep beraber güzel günler geçiririz:good:herkese iyi seyirler
sevimli.girl 28-05-08, 16:02 rüzgarın olayı bu kadar çabuk kabullenecek olması biraz garip geldi açıkçası. yani özetten anladığım kadarıyla yaptığım bir yorum bu. bir insan hastalığını ya da bu hastalıktan ölebilme ihtimalinin olduğunu bildiği zamanlar hemen kabullenip ne kadar ömrüm kaldı, çocuğumu görebilecek miyim diye umutsuzca konuşmaz. bunun psikolojide bile açıklaması var. kabullenme evresi en son. psikolog değilim ama genç bir insanın herşeyi bu kadar çabuk kabullenip hayattan vazgeçek olması biraz mantıksız. bugünkü bölümü seyrederken umarım böyle olmadığını görürüm de yanılırım.
armagan_60 28-05-08, 16:54 ya bişey sorucam rüya çetinle aynı evde kaldı güzel bir gece çetirdi derken ayrı ayrımı kaldılar birlikte mi kaldılar önemli olan bu :D
aliyeaynalar 28-05-08, 17:25 Güner gibi erkeklere çok kızıyorum
ama keriman gibi kadınlarada kızıyorum.
Sebebini Açıklayayım...
Güneri görünce erkeklere kolayca güvenmemeyi daha iyi anlıyorum (Hiç kızmayın beyler bu tür erkekler yüzünden insanın feminst olası geliyor e doğal olarak kurunun yanında yaşda yanıyor) Güvenmek derkende yanlış anlaşılmasın sakın, Günümüzdeki çoğu erkek, Evlenmeden ziyade Eğlence ve Sufli Arzu Zevklerinin peşinde... ( Yani kızları seks objesi olarak görmekte ) O sebeple bir genç kız bana göre evlenmeden ilişkisini yatak odasına taşımamalı... Hadi güvenilir bi erkekde olsa, O kız onla birlikte olsa
Bide hamile kalsa, Maddi durumdan dolayı yada nede olsa evlenicez diye
Çocuğunu aldırmaz. Ama kötü bi olay başlarına gelirse Erkek ölürse O kız artık bebek karnında büyüdüğü için bebeğini aldıramaz. Karnı Burnunda Ortalıkta kalır. Toplum tarafından dışlanır. Ailesi sahip çıkar yada çıkmaz orası belli olmaz.
ve o kadının erkek tarafında evli olmadıkları için hiç bi hak talebi olmaz.
Yani geri kalan, zor şeyleri bi düşünün. Ve evliliğin önemini düşünün..
Eğer ben geri kafalı olsaydım, Flört olayınada karşı olurdum.
Ben sadece Flört'de ileriye gitme durumuna karşıyım.
O sebeple Keriman Günere Güvenmiş olabilir,
Ama evlenmeden onunla cinsel ilişkiye girmesi hoş olmayan bi durum.
İlişkiye girdide noldu, Mağdur oldu. Ortalarda kaldı.. Babasız bi bebek dünyaya getirdi. Çocuğu belkide *** damgası yedi...
Günerin Hatası ise, Kerimanla evlenip onun namusunu kurtarmaması olmuş..
Herkes kerimana kızıyor ama Keriman bu bebeği tek başınamı yaptı.. ?
Bi düşünün derim... :img-wink:
ya bişey sorucam rüya çetinle aynı evde kaldı güzel bir gece çetirdi derken ayrı ayrımı kaldılar birlikte mi kaldılar önemli olan bu :D
Ayrı uyudular.
Rüzgar bende üzüldüm sizlerle . Sizinde yakınlarınızdan başınıza gelmedi mi buna benzer olaylar,bende o anlarımı yaşadım.Dizilerdeki bazı olaylarda insanların hayatlarından bazı benzerlikler göstermez mi?Helede böyle gerçekçi yuncular olunca.
RM'NİN bebekleri oğlan değil miydi?kız olduğu nerden çıktı ,özetlerde mi var?madem değişklik oldu ikiz olsa keşke 1 kız 1 oğlan.
Sakız hanım nasıl izin verdi şadanla çıkmasın fisunun,
artık diğer ahalide öğrense Rüzgar'ın durumunu.
çaresizlik 28-05-08, 19:06 ayyy rüzgar öğrenince nasıl kötü resmen bugün rüzgar ve misketin en son sahnesinde koptum ya sitrese girdim hele o fonda çalan türküler insanı moralini alt üst ediyor:img-cray::img-cray::img-cray:
berk_ismail 28-05-08, 19:32 ay ya kıyamam ben ruzgarıma ya kotu oldumısket gormesın dıye agladıgını ılk önce nasıl konuşmadı onunla ama onun gözunden yas dokunlunce benımde gozumden dokuldu ya kıyamam ''dogucak çoçugumu gorecekmıyım baba'' yada''sen kolay kolay aglamazsın'' dedı ya asıl ben orda agladım ama son sahnede daha çok agladımmm RÜZGARIMA KIYAMAM((CANTUG))YA:img-cray:
EFTALYAGUL26 28-05-08, 21:54 ay ay ayyy rüyaa ne kızdı öylee çetin e.çetininde maşallahı var nasıl oyle sakın kalabildii.amerikaya gidiyomuş 6 ay kadar.çok şekerlerdi yine herzmaankı gibi.o çift i çk sevıyorum ben.samimi gelıyorlar.ikiside geçmişini birbirinden saklamadan yeniden birilerini sevmeyi denıyorlar birbirlerinde ve çetinde en az rüya kadar heyecanlanıyor artık onunlayken.neva ile karşılaşmaları hemen olmasın.bu mutlu tabloyu görmek ve keyifli hallerini izlemek çok hoşuma gidyor :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
4ewerbrucas 28-05-08, 22:43 off kıyamam ben rüzgarıma onunla beraber ağladım hele babasına "sen kolay kolay ağlamazsın"dedi ya cnm benim:img-cray: hiç bu kadar ağlamamıştım ama bu akşam çok kötü oldum ya:img-cray:
çaresizlik 29-05-08, 09:04 arkadaşlar yeni frangmanı gördüm işte dilaya söyleceğiz diyorlar ismet ve sayhan kerimana oda söylemeyin daha benim annesi olduguna alışamadı birde babasına alışamaz filan dyordu rüzgarla misket dışarda oturuyor misket iyikide erken öğrendik bu hastalığı diyordu sonra hastaneye gitmişler ulturasonda bebeği gördü rüzgar sana benziyor misket dedi oda sana benzesin diyordu
EFTALYAGUL26 29-05-08, 09:48 arkadaşlar yeni frangmanı gördüm işte dilaya söyleceğiz diyorlar ismet ve sayhan kerimana oda söylemeyin daha benim annesi olduguna alışamadı birde babasına alışamaz filan dyordu rüzgarla misket dışarda oturuyor misket iyikide erken öğrendik bu hastalığı diyordu sonra hastaneye gitmişler ulturasonda bebeği gördü rüzgar sana benziyor misket dedi oda sana benzesin diyordu
bu haftada söynedı söylenmedilerle geçecek demkkı anlaşıldı.misketin bebegi ne zaman dogacak yaa çok uzun geldi gibi süre bana.:)büyük ihtimal rüzgae fenalaşacak filan miskette o korkuyola doguma alınacak diye düşünuyorum ben
son sahnede koptum ben nasıl birbirlerine sarıldılar yaa:img-cray: ......bence rüzgar ameliyata girdiğinde misketinde sancıları tutacak işte o zaman sezon finaliii....
ben son sahnede o kadar ağladımki ne acı görüntü idi bu ya off hele annem başladı dualar etmeye rabbim şifa versin falan işte ozaman anladımki bu dizi bizden bi dizi herkes baya seviyorki ciddi ciddi yaşıyoruz onlarla:img-cray: biz hep misket rüzgar sahnelerinde ağlar haldeyiz senaristler birazda başlarıyla uğraşsınlar olmazmı yani:icon_sorr
gülbeşeker 29-05-08, 11:44 Sabahleyin tekrarını izledim,beni en çok etkileyen sahne Rüzgarın babasına ne kadar ömrüm kaldı dedğinde Peyami yileşeceksin dedi ve Rüzgar da niye ağlıyorsun,sen kolay kolay ağlamazsın:img-cray: Ve tabiki son sahne,Rüzgarın gözünden süzülen yaşları Misketten saklama çabası ve sonunda dayanamayıp ağlaşmaları...Çetin-Rüya çifti de bu bölümde bana sevimli geldi:img-wink:
Reytingler düşmeye devam ederse ya gelecek hafta ya da bir sonraki hafta diziyi eski saatine alırlar..
çaresizlik 29-05-08, 11:47 Sabahleyin tekrarını izledim,beni en çok etkileyen sahne Rüzgarın babasına ne kadar ömrüm kaldı dedğinde Peyami yileşeceksin dedi ve Rüzgar da niye ağlıyorsun,sen kolay kolay ağlamazsın:img-cray: Ve tabiki son sahne,Rüzgarın gözünden süzülen yaşları Misketten saklama çabası ve sonunda dayanamayıp ağlaşmaları...Çetin-Rüya çifti de bu bölümde bana sevimli geldi:img-wink:
Reytingler düşmeye devam ederse ya gelecek hafta ya da bir sonraki hafta diziyi eski saatine alırlar..
inşallah alırlar yani 30küsürlere düşmüş yani dahada düşmeden artık eski saatine alsalar ii olur yani
buarada şuan rüya ve çetin mutlular bakalım herşey ortaya çıktığında çetinle safa karşılaştığında çetinin ve safanın o anki hallerini merak ediyorum
barış_derya 29-05-08, 12:09 ayyyyy yaaaaa ben össs den ötürü pek giremiyom ama hiç kaçırmadan izlerim akşamada alsalar geceyede alsalar izlerim yani dün beni mahvetti bu senaristler ben hasta olcam yakında üzüntüden neydi o ağlamak offffffffffff misket ve rüzgarı rahat bırakın artıkkkkk:( yaaa bir insanın başına bu kadarda felaket gelirmiyaaaa neyse özetleri okudum bebek kız değil tabiki erkek ama öyle bir duygu patlamasında belkide kız olursada ömrüm olsun falan bence saçma olmuş artık bebekler 3 aylıkken belli oluyoo öylede gidiyoooo kesin bişeye bağlamak için kız olma ihtimali yani down sendromu gibi boş bişi bizim senaristler için böyle boş boş konular bulmak alışkanlık oldu alışmış kudurmuştan beter yaniii:)
gülbeşekercim inşallah dediğin gibi olur ve saati eskiye alınır canım bende şimdi baktım gerçekten reytingler çok kötü gelmiş bu gece hiç izleyemem büyük ihtimalle diğer dizimin başlaması tam o saate denk geliyor....:icon_sorr
rüya ve çetinin öpüşme sahnesinde şok oldum hiç öyle bişey beklemiyordum doğrusu ama çetinde rüyayı iyi oyuna getirdi....
rüzgarın haline çok üzüldüm dünyaya küstü kendini odaya kapattı misketin bile yüze bakamıyor gerçi son sahne çok duygusaldı ikisinin birbirine sarılıp ağlamaları....
slm millet ben geldim internetten uzak kaldığım için yorum yazamıyorum ama inanın netim olsa bile yorum yazmak istemezdim.
dizinin son bir ayının gereksizliklerle olduğunu düşünüyorum.
-adım adım insanların rüzgarın hastalığını öğrenmeleri
-kerimanı özellikle kapıdan girerken tasmasından kurtulmuş köpek misali hırlamaları
-nevanın hımhımları
-rüyanın şeker kız candy ide aşan hareketleri
-ve annesi yetmezmiş gibi bide ismetlerin başındaki baba faktörü
işler uzadıkça uzuyo ama hiçbişekilde sonuca varılamıyo.ben izlemekten sıkılıyorum artıkki artık akşam satine aldılar aradabi bakıyorum.dizinin reytingi düşmüş ama bu forumada yansımış 15 gündür gelmiyorum sadece 15 sayfa yazılmış.herkerz sıkıldı artık.helede yaz aylarına girdik kimse bu saz eşiliğindeki uzun havalaı dinlemek istemez.kimse hadi oturupta ağlaşalım demez.dizi artık ağlamaya odaklamış durumda.ve çok sukıcı.herkez hastalığın ölümle biticeğine inandırmış kendini.kimse mücadele edicez yenicez geçicek demiyo.
yani kısacası artık oyuncuların hatrına bile senaryo çekilmiyo.ağlayan insan görmekten uzunhavadan o saz seslerinden gına geldi.napıcaksanız yapın.sezon sonu finalimi olucak rüzgarmı ölücek misketmi doğurucak ne olucaksa olsun çünkü artık gerçekten fenalık geldi
teşekkür ederim arkadaşlar ben özel biryerden izlediğinizi düşünmüştüm tekrar sağolun dün çetin ve rüya çok şekerlerdi ama bu güzel günler pek uzun süreceğe benzemiyorçünkü safa ve neva yeni mutluluğu bulmuşken rüyaya anlayışlı olamazlar düşünsenize safanın karşısında evliliğini bitirme noktasına getiren kişi üstelik şimdi bacanak adayı off olamaz böyle birşey
diziyi kaçırmadan izliyorum ama buraya ilk yazışım. sezon finali hakkında bir kaç tahminim var.
keriman günerle dilanın arasının iyi olmasını çekemez ve dilayı kaçırır. safa, neva ve füsun, rüya ve çetini öğrenir. çetinin tüm yaptıkları ortaya çıkar rüya yıkılır.
rüzgar ameliyata girer, misketin doğum sancıları başlar, ameliyat sırasında rüzgarın kalbi durur doktorlar onu geri getirmeye uğraşır. o sırada doğumhanede misket bebeğini dünyaya getirir. ekranda bebeğin ve rüzgarın yüzleri ile biter. sizce neler olur?
aliyeaynalar 29-05-08, 17:17 diziyi kaçırmadan izliyorum ama buraya ilk yazışım. sezon finali hakkında bir kaç tahminim var.
keriman günerle dilanın arasının iyi olmasını çekemez ve dilayı kaçırır. safa, neva ve füsun, rüya ve çetini öğrenir. çetinin tüm yaptıkları ortaya çıkar rüya yıkılır.
rüzgar ameliyata girer, misketin doğum sancıları başlar, ameliyat sırasında rüzgarın kalbi durur doktorlar onu geri getirmeye uğraşır. o sırada doğumhanede misket bebeğini dünyaya getirir. ekranda bebeğin ve rüzgarın yüzleri ile biter. sizce neler olur?
Rüya kısımları hariç, diğer kısımları helede kerimanın olduğu kısımları tuttum :img-wink:
Benim rüya konusunda tahminim, Çetinle gizlice evlenecek,
ve Ailesine Biz evlendik diye karşısına çıkacak..
Tabbi ilk önce Ablasıyla görüştürecek, Ablası şiddetle karşı çıkacak.
Ablasının karşı çıktığını görüncede ve Ablasının Ailesine Yani Annesine ve Babasınada engel olacağını düşünerek, Çetinle evlenip Ailenin Karşısına çıkacak. :good:
EFTALYAGUL26 29-05-08, 19:14 dila bence son noktayı koydu.çok olgun karşıladı güner i.günerin samimi olduguna ikna olmasının payı büyük tabii bunda.annemle babamdan benı ayırma diyede ozellıkle belirtti.ismetle sayhan ı da üzmek istemıyor,güner i de sevıyor.dila için en iyisi olur umarım.ama ismetle sayhanın da üzülmesini hiç istewmıyorum
aliyeaynalar 29-05-08, 19:36 çok merak ediyorum, güner efendi neden Ben senin doğmanı istemedim,
Annen sana hamileyken seni almasını istedim diye neden dilaya anlatmadı. (Yoksa orasını kaçırdımmı pc'yi yeniden başlattım o an)
Anlatsaydı şimdi dila ona aynı anlayışla karşılarmıydı onu. Yada anlatmasına rağmen o anlayışı göstermişse pes derim...
Hem ayrıca kariyerinin peşinde koşan adammı bebeği olduğunu öğrenince ona sahip çıkacak pehh....
EFTALYAGUL26 29-05-08, 19:50 çok merak ediyorum, güner efendi neden Ben senin doğmanı istemedim,
Annen sana hamileyken seni almasını istedim diye neden dilaya anlatmadı. (Yoksa orasını kaçırdımmı pc'yi yeniden başlattım o an)
Anlatsaydı şimdi dila ona aynı anlayışla karşılarmıydı onu. Yada anlatmasına rağmen o anlayışı göstermişse pes derim...
Hem ayrıca kariyerinin peşinde koşan adammı bebeği olduğunu öğrenince ona sahip çıkacak pehh....
güner o kısmı anlatmasada sizleri ben yalnız bıraktım kariyerim için gibi şeyler söyledi dila ya.annenı ben yalnız bırakmasaydım oda seni terk etmek zorunda kalmazdı demedi.şimdi günerinde hakkını yemeyelim.keriman ı dilaya kötüleyebilirdide.nede olsa güner kerıman a nazaran dilanın gözünde daha masum.üstelık dila güner i seviıyor hepte sevdi.
benim tek istedigim dila en az üzülerek sonuçlansın bu olay.en mutlu olacagı şekilde yaşasın.ama ismet ve sayhan la yaşarsa tabii daha çok sevinirim ben şahsen:happy0064
4ewerbrucas 29-05-08, 20:27 bu diiz mahvetti beni ya rüzgar ne kötü oldu öyle o ağladıkça ben ağladım cnm benim:img-cray: dila güneri olgunlukla karşıladı bekelmiyordum ama iyi oldu benim gözümde güner kerimandan daha suçsuz:icon_whis
Farkındasınız biliyorum da bende yazayım dedim,dizimizde her mekanda ağlama.Rüzgar'lar,İsmet'ler,Fisun'lar.Tek çitin'in evi mutlu.sonra ne olur orda bilemem.
Rüya ve Çetin'in bı hızla bebekleri olcak , ozamana dek fisun falan hissetmeyecek bişi ,oldu bittiye gelecek herşey ve geçmiş unutulacak gibime geliyor.
4ewerbrucas 29-05-08, 21:15 Farkındasınız biliyorum da bende yazayım dedim,dizimizde her mekanda ağlama.Rüzgar'lar,İsmet'ler,Fisun'lar.Tek çitin'in evi mutlu.sonra ne olur orda bilemem.
Rüya ve Çetin'in bı hızla bebekleri olcak , ozamana dek fisun falan hissetmeyecek bişi ,oldu bittiye gelecek herşey ve geçmiş unutulacak gibime geliyor.
eğer çetin geçmişi unutulursa söyleyecek söz bulamam yani ztn hiç sevmiyorum oçifti çetini sevmiyorum rüyayıda sevmiyorum nedense itici geliyor bana ne öyle devamlı mutlu devamlı gülüyor sıkıyor insnaı o şımarık halleri..her çiftin üzgün olduğuna bende katılıyorum bende üzülüyorum onlarla:img-cray:
sevimli.girl 29-05-08, 21:18 dizideki her sahneye ayrı bir müzk eklenmişl durumda ve gelen müziğe göre hangi sahnenin olabileceği de önceden kestirilebiliyor. yani herkesin şarkısı türküsü belli olmuş durumda. e bu durumda çok da zor olmuyor hangi sahnenin geleceği.
birde bütün olaylar aynı kişiler etrafında dönüp durmakta. diinin çekirdek kadrosu mu bozulmak istenmiyo yoksa herkesin birbiriyle akraba çıkması mı sağlanmaya çalışılıyo anlamış değilim. güner ismetin arkadaşı misketin eski kocasıyken bir anda dilanın babası oluveriyor. ya da çetin nevanın azılı düşmanı şadanın yakın dostuyken bir anda rüyanın da sevgilisi olabiliyo. yani kördüğüm sayısı giderek artmakta ve bu da iyice sinir bir hal almakta.
rüzgarlara gelince. aile tamamen acıların çocuğu ve ailesi durumunda. her ne kadar oyuncular karakterleri yansıtmada şahane olsalar da bu kısım sıkmış durumda artık. yani ne olacaksa olsun. bu kadar germenin sıkmanın işi uzatıp milleti baymaının alemi yok.
bu kadar eleştiri dolu bir mesaj yazsam da ben yine seyrediyorum ve seyretmeye de devam edicem. çoğu zman kendimle çelişsemde.
Kadir_Reis 29-05-08, 22:13 Eskiden Aile İzlerdik Artık Sıkıntı Vermeye Başladı Bu Dizi Maalesef,Herşeyin Tadında Bitmesi Lazım Düşünüyorum,Ama En Çok Merak Ettiğim Şey Rüzgar Ölecek mi? Ölmeyecek mi?
Dizi_mania 30-05-08, 14:54 Rüzgar ölecekmi ölmeyecekmi belli değil ama şu müzikler baya iç karartıcı bence Rüzgarın sahnesine en yakışacak müzik Fatih Erdemci Ben Ölmeden Önce
biliyorum belki birirleri bana kızacak ama inanın içimde tutamayacağım o kadar saçma gereksiz tuhaf bir hal almışki bu dizi komedi filmi diye al karşına izle orada oynayan tiyatroculara böyle saçma sapan senaryoları nasıl yazabiliyorlar ve oblarda böyle saçma sapan senaryoları nasıl oynayabiliyorlar bu benim görüşüm zaten artık diziyide izlemiyorum ama annem izlerken ben mecburiyetten yanında oluna sinir katsayım harbide tavan yapıyor izleyen arkadaşlardan özür diliyorum ama belki yapımdan birileri okuyodur (sanmıyorum bu kadar güültüye insanın kafası bir şeye dank ederde düzeltir) diye yazıyorum
yaa bilmiorum dikkatinizi çektimi ama keriman karakterini canlandıran bayan adını hatırlamıorum şimdi konuşurken sürekli kafasını sallıyo sağa sola. yani özellikle baktım ondan başka hiç bir oyuncuda yok buu acaip sinir oluorum onu izlerken..bide az bi sıkıştımı alıp çantasını kaçışı yok mu öldürüo beni..
rüzgarla miskette maşallah çocuğa koymadıkları isim bırakmadılar.. en son ada isminde karar kılmışlardı şimdi doktara umut,özcan,çınar dediler. :icon_whis
rüzgarında ölcek gibi işler yapması pek iyi değil yanii böle bi hastalıkta moral çok önemli.ama rüzgarda yok bu hiç.. hep ölcekmiş gibi işler yapıor. heralde çıkacak dizidenkli senaristler böyle sahneler koyuyor. yani bu moralle giripte sağlam çıkması biraz zor..
dizinin akşama alınmasıyla artık mizahtan,komediden falan iyice umudu kestim.reytingi yükseltmek için daha fazla acıyı pompalayacaklar.
dizinin eskiyle kalan tek bağı jenerik müziği.gelecek sezon onu da değiştirip acıklı-türkülü birşeyler yaparlar da rahat ederler artık.
EFTALYAGUL26 30-05-08, 19:07 yaa bilmiorum dikkatinizi çektimi ama keriman karakterini canlandıran bayan adını hatırlamıorum şimdi konuşurken sürekli kafasını sallıyo sağa sola. yani özellikle baktım ondan başka hiç bir oyuncuda yok buu acaip sinir oluorum onu izlerken..bide az bi sıkıştımı alıp çantasını kaçışı yok mu öldürüo beni..
rüzgarla miskette maşallah çocuğa koymadıkları isim bırakmadılar.. en son ada isminde karar kılmışlardı şimdi doktara umut,özcan,çınar dediler. :icon_whis
rüzgarında ölcek gibi işler yapması pek iyi değil yanii böle bi hastalıkta moral çok önemli.ama rüzgarda yok bu hiç.. hep ölcekmiş gibi işler yapıor. heralde çıkacak dizidenkli senaristler böyle sahneler koyuyor. yani bu moralle giripte sağlam çıkması biraz zor..
banada keriman ın kalıplaşmış dramatık cümlelerinden fenalık geldi.süreklııı aynıııı ses tonu aynı tepkiler aynı sinirlenmeler.yahu bi insan her olaya aynı şekilde tepki veremezkiii çok zor bu
dila ve güner in arası iyi maşallah.ismetinde dedigi gibi kan çekıyor sanırım.
rüyanın mor elbisesine küpelerine bayıldımmmm çok yakışmışş :good:
4ewerbrucas 30-05-08, 20:27 banada keriman ın kalıplaşmış dramatık cümlelerinden fenalık geldi.süreklııı aynıııı ses tonu aynı tepkiler aynı sinirlenmeler.yahu bi insan her olaya aynı şekilde tepki veremezkiii çok zor bu
dila ve güner in arası iyi maşallah.ismetinde dedigi gibi kan çekıyor sanırım.
rüyanın mor elbisesine küpelerine bayıldımmmm çok yakışmışş :good:
ayy kerimana bende çok sinir oluyorum devamlı aynı cümleleri kuruyor devamlı bağırıyor ağlıyor:icon_whis rüzgarada kıyamam cnm ya ölücek psikolojisine hazırlamış kendini bugün onunla beraber bende ağladım ztn içim kahroluyor bu dizide ağla ağla bir rüzgar bir misket bir ben:img-cray::img-cray:
çaresizlik 30-05-08, 20:28 bugün resmen izlerken içim karadı rüzgar ve misket sahnelerinde ve pazartesi günüde öyle olacakmış zaten rüzgar ağlayacakmış
ya sizleri bilmemde ben günere biraz sinir olmaya başladım sanki onun suçu yokmuş gibi davranıyor hem kendiside istememiş dilanın doğmasını şimdide nasıl davranıyor
arkadaşlr ben hala hangi mantıkla dizinin saat 8e alındgını anlamıyorum ya bıraz ızlyrm reklam oluyo baska kanal acıyorm aklıma geldgnde bitiyo dizi...ya hemde o saatler karsısında cok guclu yapımlar var kımsenın behi pür dikkat sonuna kadar izliycegnı sanmıyorm....tekrar saat 5e alınsınnnnnnnnnnnnn...
arkadaşlr ben hala hangi mantıkla dizinin saat 8e alındgını anlamıyorum ya bıraz ızlyrm reklam oluyo baska kanal acıyorm aklıma geldgnde bitiyo dizi...ya hemde o saatler karsısında cok guclu yapımlar var kımsenın behi pür dikkat sonuna kadar izliycegnı sanmıyorm....tekrar saat 5e alınsınnnnnnnnnnnnn...
reytinglerine baktınmı dizinin 33. olmus. bizim dizi saat 5 te yayınlandıgında ilk 10 da oluyodu her gün hatta izdivac programlarını bile geçiyodu. tam akşam yemeği vakti hemde herkesin her hafta sabırla beklediği 1 gün yayınlanan dizisi başlarken haliyle BEH ni kacırır. hem saat 5 te yayınlandıgında hanımlar kumandayı kocalarıyla da paylaşmak zorunda degiller.
kendi adıma konusmak gerekirse 5 gün boyunca sadece toplamda 1.5 bölümlük bi kısmını seyredebildim. olayları özetten takip etmeye calışıyorum. ama kanal1 bu kadar yeni bi kanalken bu kadar iyi reyting alan dizisini niye insanların istediği saatten baska bir saate aktarır hiç anlamış değilim. anlayan varsa??? şaşarım zatennn..
aliyeaynalar 01-06-08, 00:06 bugün resmen izlerken içim karadı rüzgar ve misket sahnelerinde ve pazartesi günüde öyle olacakmış zaten rüzgar ağlayacakmış
ya sizleri bilmemde ben günere biraz sinir olmaya başladım sanki onun suçu yokmuş gibi davranıyor hem kendiside istememiş dilanın doğmasını şimdide nasıl davranıyor
vallahi arkadaşım güner konusunda hemem hemen senin gibi düşünüyorum.
ve benim dilayı esas günerin istemediğini bilmemesi dahada çok moralimi bozuyor..
Güner bebeği aldır desin, dila kerimana sırt çevirsin :icon_sorr
burda kerimanı desteklediğim anlaşılmasın,
dilayı asıl istemeyen aldır onu diyen güner...
size sahip çıkardım ama senden haberim yoktu diyen güner :icon_sorr
Bu ne perhiz ? Ne lahana turşusu....
kelebekhilal 01-06-08, 06:43 ark.lar diziyi uzatmak için sanki bütün dizilerden alıntı yapılıyo
dizimizi giderek saçmalaştırıyolar
bu gidişle bence rüzgarı öldürücekler miskette erken doğumda kanamadan felan gider rüzgarın yanına ayrılamıyolar ya!
kerimanla güner evlenir dilayı alırlar
ismette rüzgarların bebeğini büyütür
amerikalı meşhur dr rüzgarın bebeğini beklerse doğsun diye bunlar niye olmasın
bu arada eski rüya hareketliydi ama boranın içine düşmüyodu........
eskiden daha güzeldi trt deyken aile dizisiydi şimdi brazilya:img-cray:
bugün resmen izlerken içim karadı rüzgar ve misket sahnelerinde ve pazartesi günüde öyle olacakmış zaten rüzgar ağlayacakmış
sana katılılıyorum güner bebeği aldır demiş zaten istememiş ki şimdide haberim yoktu pozlarında bence çok saçma rüzgar ve miskete çok üzülüyorum bunlarında ağlamadıkları hiçbirşey kalmadı yani bravo senaristlere
arkadaşlar neden cevaplamıyorsunuz sorumu ayıp değil mi???
kerimanın çocuğu ölmedi ,sadece kerimanın gördüğü bir rüyadan ibaretti.sen sanırım o rüya bölümünü seyretmişsin.daha sonradan dna testi yapıldı ve resmen gerçekten keriman ve günerin kızları dila olduğu açıkça netleşti....uzun lafın kısası kerimanın ve günerin kızları diladır.
zarpandit34 01-06-08, 15:25 Dila'nın Günere ve Kerimana olan tutumunu çok haklı ve doğru buluyorum.Ortada -Keriman adındaki şizofrenin iddia ettiği gibi- hamileyken TERKEDİLMİŞ bir kadın yok, tam tersi kendisi KAYIPLARA KARIŞMIŞ bir kadın var.Güner Dila'ya henüz iyi bir gelecek verebilecek durumda olmadıklarını düşünerek yani Dila'nın ileride bir '''sorun''' haline gelmesine önlemek adına daha en başından bir ''çözüm'' önerisinde bulunuyor Kerimana.Ama Keriman bu çözüm önerisine burun kıvırıp çok daha güzel bir çözüm(!!!) buluyor; o da kaçmak! Hem bebekten hem Günerden kaçmak!! Hem Güneri vicdan azabıyla başbaşa bırakmak hem bebeği sersefil ortada bırakmak!! Günerin bulduğu ''çözümü'' beğenmeyebilirsiniz, acımasızca da bulabilirsiniz. (ki ben öyle düşünmüyorum çünkü hiçbirşey bir bebeği doğduktan-dünyaya geldikten sonra kaderine terketmekten daha acımasızca olamaz!) Öyle veya böyle, iyi veya kötü doğru veya yanlış Güner bir ''çözüm'' buldu.Ve en kötü ''çözüm'' bile ''çözümsüzlükten'' yada kaçmayı seçerek ''kaçak dövüşmekten'' daha yüreklice birşeydir.
Ben olaya şu şekilde bakıyorum;Günerin Dila'yı istememesi Kerimanı kamçıladı ve onun inadına-enini sonunu en çokta Dila'ya nasıl bir gelecek verebileceğini hiç düşünmeden inadına doğurdu.Ancak doğurduktan sonra ne kadar büyük bir sorumluluk olduğu kafasına dank etti ve bunun altında ezildi.Yani baktı ki pabuç pahalı, baktı ki bu iş öyle saçlarını savura savura Günere hava atmaya benzemiyor; Dila'dan kurtulmanın yollarını aramaya başladı, buldu da.Yani Güner ''O zamanlar ikimizde bunun sorumluluğunu alacak durumda değildik'' derken işte bunu kastetmek istemiş yani zaman Güneri haklı çıkartmış çünkü Keriman Dila'nın sorumluluğunu taşıyamamış gerçekten.
Eğer Keriman ''hamileyim'' dediğinde Güner, ona havaii adalarından kart atıyor olsaydı,
Eğer Keriman tüm zorluklara göğüs gerip tek başına bir çocuk büyütmüş ve yıllar sonra Güner onun üzerinde hak iddia etmeye kalkınca böyle dellenmiş olsaydı,
Eğer Kerimanın cv'si ağzına kadar taşmamış, hiçbir şekilde diploma almamış açlıktan nefesi kokan bir işsiz olsaydı,
Hatta ve hatta eğer Keriman Dila'yı gönülsüzce yani sadece Güner istemesiyle aldırmış olsaydı; Keriman Günere ''Beni kızımdan ayırdın,kariyerini seçtin'' demekte haklı olabilirdi.Ama ortada asla bu tarz birşey yok.Ve Dila da dahil herkes bu durumun farkında.
Kerimanın sözlüğü açıpta ''terketmek'' ve ''vazgeçmemek'' sözcüklerinin anlamına bir bakması gerekiyor acilen! Çünkü Günere ''beni hamileyken terketti'' diyor ama kendisi kayıplara karışmış, ''Ben Dila'dan hiç vazgeçmedim'' diyor ama onu sokağa atmış.Terkedende vazgeçende kendisi ama bunu göremeyecek kadar ağır hasta!!
En ağır basan duygusu annelik olması gerekirken İsmete her baktığında gözlerinden fışkıran hırstan da, suratından akan çirkeflikten de,kendi kızını bile fethedilecek bir kale olarak görmesinden de,kızına sevgi gösteren herkesi -babası olsa bile- düşman bellemesinden de, tepeden tırnağa ihtiras ve kıskançlık yığını haline gelmiş olmasına bakmadan ''ben onun annesiyim'' diye dolaşmasından da, bir arkadaşın da yazdığı gibi -ki ellerine sağlık- kafasını sağa sola çevirip yanaklarını sallandıra sallandıra konuşmasından,gözlerini de suratına paralel olarak sağdan sola fıldır fıldır döndürüp pörtletmesinden de,ağlarken ikidebir yutkunup, sadece sesini titretince kendisini acıklı zannetmesinden de, -ne alakaysa- her söylediği laftan sonra Sayhana yavşak bir bakış atıp mütamadiyen ona sulanmasından da,otamata bağlamış gibi önce hışımla odaya girip sonra çantasını bırakıp sonra kimi bulduysa ona fırça atıp sonra yine çantasını alıp saçını savura savura odadan çıkıp (çok yüce ve tapılası(!) bir yaratık olduğu için her seferinde o çıkarken arkasından ona melür melür bakan bir adam bırakarak) gitmesinden de, yani tepeden tırnağa bu kadından ve bu kadının herşeyinden tiksiniyorum.Ama Güneri haklı bulmamın,-inanmak zor olsa da- bu beni diziden bile soğutan ağır ''tiksintiyle'' hiçbir alakası yok!
Dila'nın kendisine ''Anne'' dediği an'ı İsmete bir zafer bakışı fırlatabilmek, bir ''bak ben kazandım işte'' diyebilmek için, sadece ve sadece bunun için istediğine o kadar eminim ki..Umarım o zafer bakışını atar da hem Dila kurtulur hem de tüm insanlık!
sana katılılıyorum güner bebeği aldır demiş zaten istememiş ki şimdide haberim yoktu pozlarında bence çok saçma rüzgar ve miskete çok üzülüyorum bunlarında ağlamadıkları hiçbirşey kalmadı yani bravo senaristlere
evet aynen katılıyorum hem önceden istememiş şimdiden sanki tüm suç kerimandaymış gibi davranıyor güner sinir etti beni ya
4ewerbrucas 01-06-08, 16:21 arkadaşalr ben size göre ters düşünüyorum ve güneri destkeliyorum tamam aldır demesi hata ama ondna sonra keriman ortadan kaybolmuş ve çocuğu doğurmuş günerin bundna haberi yoktu haberi olsa bırkamayacağını söyledi ztn bence bencil olan keriman bir çocuğu babasındna gizli büyütmüş dicem ama onu bile yapamamış bırakmış aptal biir gurur kızgınlık yüzünden günee haber vermemiş bence günerhaklı dilanın tepkiside yerinde ama keriman haksız ve suçun büüyk kısmı da kerimana ait diye düşünüyorum:img-tomat
arkadaşalr ben size göre ters düşünüyorum ve güneri destkeliyorum tamam aldır demesi hata ama ondna sonra keriman ortadan kaybolmuş ve çocuğu doğurmuş günerin bundna haberi yoktu haberi olsa bırkamayacağını söyledi ztn bence bencil olan keriman bir çocuğu babasındna gizli büyütmüş dicem ama onu bile yapamamış bırakmış aptal biir gurur kızgınlık yüzünden günee haber vermemiş bence günerhaklı dilanın tepkiside yerinde ama keriman haksız ve suçun büüyk kısmı da kerimana ait diye düşünüyorum:img-tomat
haklsın . kerıman aynen hıcbırsey yapmadıgı halde kendini hep haklı göruyor.
ama bu gııdsata bır dur deyıp gerceklerı anlaması lazım.
çaresizlik 02-06-08, 09:03 iyice saçamaladılar dizi saatini 19:30'da başlayacak zaten 19:50 bile geçti benim için i erkene almaya nyetleri yok sanki gitgide geçe alıyorlar:img-cray:
fairy_dreams 02-06-08, 09:12 iyice saçamaladılar pazartesi ve salı günü dizi saat 19:30'da başlayacak zaten 19:50 bile geçti benim için neyseki birgün ama bunlar saati erkene almaya nyetleri yok sanki gitgide geçe alıyorlar:img-cray:
sabahları tuluhanın programını kaldırdıkları için saatlerde oynama oldu haberlerin saati falan değişti. 19:30 da da gösteriyor yayın akışında ama 21:00 de diğer programa geçmesi için özet verecek eskisi gibi yani yine 19:50 egibi yeni bölüm başlar.
neden bu dizi ile bukadar uğraşıyorlarki anlamıyorum ne yapsalarda bu diziden bizi koparamazlar çünkü biz buna yıllarımızı vermişiz boşuna bu bıktırmalar
ark.lar diziyi uzatmak için sanki bütün dizilerden alıntı yapılıyo
dizimizi giderek saçmalaştırıyolar
bu gidişle bence rüzgarı öldürücekler miskette erken doğumda kanamadan felan gider rüzgarın yanına ayrılamıyolar ya!
kerimanla güner evlenir dilayı alırlar
ismette rüzgarların bebeğini büyütür
amerikalı meşhur dr rüzgarın bebeğini beklerse doğsun diye bunlar niye olmasın
bu arada eski rüya hareketliydi ama boranın içine düşmüyodu........
eskiden daha güzeldi trt deyken aile dizisiydi şimdi brazilya:img-cray:
Bende farkettim eski Rüya daha becereksizdi ,eliayağına dolaşan tiplerdendi görünüşü iyiydi.Şimdiki Rüya'nın görünüşü iyide eski Rüya'dan huyları farklı gibi.işyerinde tek başına çalışıyor işte odası var kendine ait .Yabancı memlekete gitti pişti diyelim.
neden bu dizi ile bukadar uğraşıyorlarki anlamıyorum ne yapsalarda bu diziden bizi koparamazlar çünkü biz buna yıllarımızı vermişiz boşuna bu bıktırmalar
çünkü kanalın başka reyting zengini; ucuza malettiği(ben söylemiyorum ekip söylüyor)bir dizisi yok.Hamur gibi oynuyorlar dizinin yayın saatiyle.Akşam yayınlayıp daha az reyting alsa bile daha çok kişiye ulaşacak buda iyi reklam demek E bide reytingler çok iyi olunca artı yaz dönemi bir çok dizi bitti kanal kalan dizilere tercih edilebileceğini düşünüyorlar bana kalsa evet fakat evde birtek ben yaşamıyorum yani bir evde birtek behi izleyenler yaşamıyor akşam grubunun (örn abim)Behten ya haberleri yok yada evde kaldıkları dönemde zoraki izliyorlar mesela bizden bi örnek veriyim:4 gün boyunca abim işten geldiğinde beh açıktı ve hiçbişey demedi sabırla bitmesini beklediizinli olduğu günler nasıl izlediğime sahit olduğu için bide dizi hakkında öle yorumlar yapıyordu ki gülmekten izleyemiyordum(misket, rüzgar, sefa ,neva, nemide anne özellikle nemide(bu kadın yaşlanmak bilmiyor estetikçisinin numarasını babannemede verse) ve nevayı(erkek sesli havanı yesinler) diline dolamıştı gelelim cuma günü yine işten geldi beh açıktı abim duramadı ben işten koşa koşa bu çin işkencesini görmeye mi geliyorum hayır haftada bir kere olsa neyse her akşam bi kere bir dizi haftaiçi her gün oluyorsa bu saatte olmaz dedi kanalı değiştirdi bu yönden haklıydı kanal değişti değişmesine ama abimin dizi hakkındaki güzide yorumları bitmek bilmedi:img-hyste işte bir kaçı:nedir sizden çektiğim ablamda ferhunde hanımlarmı ne bu dizinin bir atası vardı onu izlerdi ne zaman okuldan eve gelsem o dizi sinir olurdum hayır ne anlıyorsunuz arapsaçı gibi birbirine dolaşmış olaylardan; tesadüflerin tesadüflerle çift kale maç yaptığı herkesin akraba yada hısım olmasının ön şart olduğu dizilerden bide insanın ömrü yetmez bu dizileri izlemeye mesela ben bunların ilk dizisinde ilk okula gidiyordum bastonla yürücek yaşa geldim (abartıyor 24 yaşında)bide bu dizi akşama alındığından belli evde iki çift laf ettirmedin konuştukça ters ters bakıyorsun sanki bi yerini kaçırsan ölürsün kaçırsan ne kaçırmasan ne hiç izlemesen ne... 2000 3000 bölümlük bi dizinin genel hikayesini hatırlıyorsan çok bile dizinin adından belli bizim evin halleri..e bu dizi bitermi :)...........................konuşmasının devamı:img-hyste
Aynı sorunu bende evdekilere yaşatıyorum tamda akşam dizilerinin olduğu bir saat ve inanın mücadele ediyorum bizimkiler en çok dizideki müziklere tepki gösteriyorlar ne bu ya köy dizisimi falan..... diyorlar .Bu sıralar beni en çok füsün sinir ediyor ne bu ya kız katilin elindemi sadece kendi yüzünden sorun yaşadığı eşi ile beraber sanki safa onu daha önceden beri hep dövüyorduda onun için herzaman gözetlemesi gerektiğine inanıyor bırak kardeşim ALLAH ALLAH ya rüya insan bukadar lağbali olmaz demi deli gibi aşık olmak için sebepler oluşması lazım anladık ama herşey yavaş yavaş sezona yetiştirmek için saçmalamamak gerekmezmi neyse iyi yada kötü biz bu diziyi çok seviyoruz:img-wink:
4ewerbrucas 02-06-08, 19:30 oofff y rüzgar ağlamıyor mu kahroluyorum:img-cray: peyamiye "bab ben napıcam sana sığınıyorum bir oğlum olucak görebilcek miyim" of rüzgar of:img-cray: bu arada ismete postijde çok yakışmıştı:img-icecr
ya bence artık bıktırdılar uzattıkça uzattılar iki seçenek var ya ameliyat olur ya olmaz bunu bu kadar abartmanına ne anlamı var ki birgün geliyo ameliyat olucam diyo birgün geliyo olmıycam diyo buna ne dallasıda geçti yani
fairy_dreams 03-06-08, 14:08 ya bence artık bıktırdılar uzattıkça uzattılar iki seçenek var ya ameliyat olur ya olmaz bunu bu kadar abartmanına ne anlamı var ki birgün geliyo ameliyat olucam diyo birgün geliyo olmıycam diyo buna ne dallasıda geçti yani
bencede çok uzattılar ameliyatkonusunu ama yapmak itedikleri tam sezon finaline ya da finale getirmek olanları. bu konuyu bu kadar uzatcaklarına hastalık çıkmadan önceki sahneleri uzatsalar daha iyiydi. onlar ağladıkç benim içim şişiyor zaten akşamları izlemiyorum genelde erken kalkıyorum sabahalrı bakıyorum gerçi bakmasam da olur pek bişey olmuyor özetlerden farklı. kanal 1 e ilk geçtiği günkü günleri özledim şeydanın deliliklerini bile özledim hiç olmazsa sinir olurdum ama yinde izlemek zevk verirdi. TRT bölümlerine hiç girmiyorum o bölümler apayrıydı keyif aldığımız bölümlerdi hepsi of of :)...
çaresizlik 03-06-08, 14:19 evet yani çok uzattılar yani her salı günü birisi öğreniyor bi salı misket öğrendi bir rüzgar öğrendi bu hafta salı günüde cihan öğreniyor bu böyle devam eder ve sezon finali hastanede olur zaten senaristler geçen sezon rüzgarı kzada öldüremedilerya bu sezonda hastalıktan öldürmeye meraklılar filmin tadını tuzunu kaçırdılar resmen :img-cray:
Öylesine sıkıcı bir hal aldı ki dizi, dün akşam izlerken başka kanalda bir diziye kayıvermişim, haberim yok:icon_whis Gerçekten bu kadar olayları uzatmak da günlük yayınlanan bir dizi için bile fazla geliyor. Tamam eskiden gelen bir alışkanlıkla izlemeye devam ediyoruz da bu kadar da işkence çok değil mi yahu?
Rüzgar ameliyat olacak bu belli ama şimdi de olup olmayacağı konusu sürdürülüyor. Bir de Rüzgar'ın o acılı hali bana pek yapmacık geliyor. Diyaloglar sürekli tekrardan ibaret. "Bana bişi olursa Misket...- Böyle konuşma Rüzgar sen çocuğumuzu göreceksin onu beraber büyütücez."
Hep aynı laflar. Rüya ve Çitin'in zorlama ilişkisini de hiç sevimli bulmuyorum. Aynı şekilde Füsun'un da kızının evliliğine müdahale etmeye çalışması birden bire artırılmış bir kinin yapmacık ürünü olan davranışlar olarak mantıksız duruyor.
Dila meselesi de uzatılan meselelerden biri. Keriman hep aynı tavırlarda milleti suçluyor. Kendi suçunu hiç görmüyor.
Uzun lafın kısası herşey sinir bozucu bir şekilde aynı.
Değişiklik istiyoruuuummmm.
bide dizinin sezon finali olmuyacakmı?dün rüzgar bir buçuk iki ay sonra bebeğim olacak dedide gelecek sezon mu doğcak bebek eylülde doğarsa 1 yılı tamamlıcak desenize?
fairy_dreams 03-06-08, 17:14 bide dizinin sezon finali olmuyacakmı?dün rüzgar bir buçuk iki ay sonra bebeğim olacak dedide gelecek sezon mu doğcak bebek eylülde doğarsa 1 yılı tamamlıcak desenize?
dün bende anneme dedim bunu birde hala 2-2,5 ay var deniyor o da tuhaf. tüm sezon hamileydi doğurttun artık :) sezon finali ayın sonu gibi olur herhalde.
Rüya çetine aşık oldu ,sonunda kim olduğu öğrenilecek ve Neva Safa Rüya'yı üzmemek adına gerçekleri söylemiyecekler Rüyayya gibime geliyor. Ama Safa çetine bi şeklde defolup gitmesini söyleyecek , Rüya 'da nedensiz gidişten yataklara düşecek ve getirmek zorunda kalacaklar oldu bittiye gelecek ,çitin.
Sonunda Cihan'da öğrendi, öğrensinler lütfem nemide teyze bilmeden ne laflar söylüyor.
Sonunda o şakacı ,matrak Cihan'ıda ağlarken gördük, kimseyi ağlarken görmek istemem ama senaryo gereği oluyor.
armagan_60 03-06-08, 18:48 rüya ile çetin arasında bişeyler yaşandımı yani anlayın misket ve rüzgarınki gibi :D kaçırarak bakıyorum da belki atlamış olabilirim diye yazdım
armagan_60 03-06-08, 18:50 bu arada cihan herkesten daha güzel ağladı 1. sıra cihan 2 peyami 3 rüzgar yaptığımız araştırmaya göre erkekler daha güzel ağşaöış gerisi yalan ağlamış :D
rüya ile çetin arasında bişeyler yaşandımı yani anlayın misket ve rüzgarınki gibi :D kaçırarak bakıyorum da belki atlamış olabilirim diye yazdım
hayır yasanmadı sadece bı opusme oldu o kadar
çaresizlik 03-06-08, 19:10 evet cihan çok üzüldü ve ağladıya en sonunda rüzgar herkesin içinde ağladı.:img-cray::img-cray:ameliyat kabul ederse haftaya olur dedi bu hafta kabul ediyor bu haftaya haziranın sonunu bulucak yani:img-cray:
nevada ruyaya durmadan sevgilisini sorup duruyor bilse onun çetin olduğunu neler olurdu:img-blush
buarada resmen füsunun haline çok güldüm resmen kızım seni yine dövdü filan dedi ya:img-hyste
4ewerbrucas 03-06-08, 19:37 evet cihan çok üzüldü ve ağladıya en sonunda rüzgar herkesin içinde ağladı.:img-cray::img-cray:ameliyat kabul ederse haftaya olur dedi bu hafta kabul ediyor bu haftaya haziranın sonunu bulucak yani:img-cray:
nevada ruyaya durmadan sevgilisini sorup duruyor bilse onun çetin olduğunu neler olurdu:img-blush
buarada resmen füsunun haline çok güldüm resmen kızım seni yine dövdü filan dedi ya:img-hyste
evet cnm cihanla beraber bende ağladım cnm ya nasıl üzüldü:img-cray: artık ameliyata girsede dizi ilerlese biraz böyle karınca gibi ilerleiyor haftaya salı da nemide anne filan öğrenir her salı biri öğreniyor gerçekten..füsuan bnede çok güldüm ya nasıl kapıyı çalıyor neva neva aç kızm:img-hyste
aliyeaynalar 03-06-08, 20:38 Şu Rüzgarın Küçük Emrah Modu Hallerinden Gerçekten Çok Sıkılmaya Başladım.. :kahve
Ben nölecekmiyim , Nayır nolamaz...
Gerçekden sıktı. Artık ameliyat olup kurtulacakmı,
yoksa ölücekmi bi karara bağlasın senaristler.
Gerçekten çok sıktı insanın beh yerine böh diyesi geliyor :-)
yada herkes bu konuda çok üzülüyor ama ben bu konuda duygusuzum,
bilemiyorum. Gerisini siz getirin artık...
Allahtan dizi sadece misket ile rüzgarın hastalığından ibaret değil..
Çetinim var,
Füsunum var,
Keriman var Güner var ohh ohh. :img-icecr
Bugün füsun nasılda haddini bildirdi safaya oh olsun... :happy0064
Bide safa yüzsüzü bana güvenemiyceksin dimi anne dedi.
Bu kadarda pişkinlik olmaz... :icon_sorr
Sen kadının bütün güvenini sars.
Daha önce kızına el kaldırmış olmasına rağmen,
Sana güvenmesini , gençtir hata yapmıştır şeklindeki güvenini kızına bi kez daha el kaldırarak güvenini sars. Sonrada bana asla güvenmiycen dimi anne de. Pişkinler Şahı....
Ben bu dizide bişey daha öğrendimki, Kadın Hakediyorsa Onu bir güzel döveceksin.. Çünkü haketmiş. Sebep ne olursa olsun. Çok afedersiniz, Hayvanlar gibi dövüp her yerini morartacaksın, Çünkü kadın hakketti..
Sonra döven adam pişmanlık naraları atacak,
Kadın 1.sefer Affedicek, Adam dövmeye başlıycak. Kadının Anneside
Hata yapar, Gençdir. Nasıl olsa pişman olmuş. Benim kızım bi şans daha
versin ona diyerek. Kızının Affetmesini onaylayacak..
Derken kız 2.Şans verecek. Sonra onun şantaj olayı çıkacak piyasaya..
Bu seferde karısına şüphesizliği aşağılamaları başlayacak. Benden başkası olsaydı Birlikte olurdun tarzı...
Kızın Annesi görecek, Bu iş yürümüycek. Kızının ayrılmasını istiycek..
Günümüzde Hangi Anneler ister Evladının Mutsuz olmasını.
O yüzden füsuna kızmaya hakkımız yok.. Çünkü olaylar füsunun gözünün
önünde yaşadı.. Füsunun Gözleri önünde kocası olacak adam , Dayak attı..
Şimdi diyorsunuz ki Füsuna ne ? Evli çiftler..
Hayııırr bunu kabul etmiyorum kesinlikle. O zaman neva uslu uslu yesin
dayağını.. Tokatını. Nevanın bi huyuda dayak yediği zaman söylemiyor
kimseciklere. Füsun karışmasında kim karışsın godomu ? :img-pilot
Derken bu karısını döven adam tekrardan değiştiğini söylerek çıkar karışına..
Şaşkoloz karısıda , Aman canım pişman olmuş, Affedeyim nolacak der..
Oysa bu affetmelerini defalarca yapmış. Kocasını defalarca affetmişti...
Benim neva için tek düşüncem ve bana yakışmayan ama bu yakışmayan şeyin
nevanın yakıştırdığı şey, İnşallah bi an önce kocasından dayak yer...
ve daha önce yazdığım gibi,
Bu dizi Kocasından dayak yiyen ve bu diziyi
izleyen kadınlar için anti güzel bir örnek. Kocasından dayak yiyen kadın,
Benim kocam eskiden böyle değildi, Yani dövmezdi. Şimdi Safa gibi özür
diliyor. Bende Affedeyim onu. Nasıl olsa neva affetmiş.... Diyerek pişman olduğunu söyleyen kocasını affediyor.. Halbuki kocasının kaçıncı özür dilemesi..
Tıpkı Safanınki gibi....
Selamlar..
Ben bu diziyi izlemiyorum ama annem çok büyük hayranlarından birisi, arasıra benim de gözüme takılıyor.
Bugün babamın çalıştığı yerde çekimler olmuş. İşyerini Polikliniğe çevirmişler ve Rüzgar'ın babası sanırım hastalanıyormuş. Onun çekimlerini yapmışlar. Hemen hemen tüm kadro oradaymıştı. 10 ya da 12 haziranda gösterilecekmiş o sahneler.
çaresizlik 03-06-08, 22:48 Selamlar..
Ben bu diziyi izlemiyorum ama annem çok büyük hayranlarından birisi, arasıra benim de gözüme takılıyor.
Bugün babamın çalıştığı yerde çekimler olmuş. İşyerini Polikliniğe çevirmişler ve Rüzgar'ın babası sanırım hastalanıyormuş. Onun çekimlerini yapmışlar. Hemen hemen tüm kadro oradaymıştı. 10 ya da 12 haziranda gösterilecekmiş o sahneler.
bu demek oluyorki daha çok kişi izlerken ilerki bölümlerde ağlayacaktır.demekki peyami üzüntüde hasta olacak üzüldüm şimdi ya adam perişan olacak desenize:img-cray::img-cray:
ya ben artık çok sıkldm bu diziyi izlemekten... arkadaşında dediği gibi rüzgar küçük emrah modundan çıksın yaaa!! saçma sapan bi dizi oldu bu,zaten saatinide değiştirdiler... peyami rikkat misket rüzgar çıktığı zaman kapatasım gelior kanalı... ben eğlenceli bişeyler görmek istiyorum,bizim dizimiz eskiden böyle değildi eskiden böyle sadece dram değildi yaa... :( içim sıkılıo izlerken artık... eski haline dönsün dizi lütfen rating uğruna saçma sapan konularla seyirciyi oyalamayın... misket rüzgar aşkı lütfen düzgün ve sıradan gitsin,lütfen...
aliyeaynalar 04-06-08, 00:39 ya ben artık çok sıkldm bu diziyi izlemekten... arkadaşında dediği gibi rüzgar küçük emrah modundan çıksın yaaa!! saçma sapan bi dizi oldu bu,zaten saatinide değiştirdiler... peyami rikkat misket rüzgar çıktığı zaman kapatasım gelior kanalı... ben eğlenceli bişeyler görmek istiyorum,bizim dizimiz eskiden böyle değildi eskiden böyle sadece dram değildi yaa... :( içim sıkılıo izlerken artık... eski haline dönsün dizi lütfen rating uğruna saçma sapan konularla seyirciyi oyalamayın... misket rüzgar aşkı lütfen düzgün ve sıradan gitsin,lütfen...
o arkadaş benim :)
benim tesellim o zaten, yani diğer karakterlerinde olması..
ama haklısınız böhh getiriyor artık. Ben ne yalan söyleyim, şeydayı ve onun gıcıklıklarını dahi özledim. Bi arkadaşda yazmıştı bunu..
Ama bide şu yandan bakalım olaya.
Misket & Rüzgar Sahnelerini çöpe atarsak,
Füsunlu Sahneleri, Keriman Güner Sahneleri..
Çetinli ve Rüyaları Sahneleri içinde olsa izlemeye değer...
Aslında bi ara ne güzel, Hep saldırganlık vardı. O bölümleri ne kadar çok özledim anlatamam..
Hatta pembenin eski eşi civan gelmişti. O Abdüle Saldırmıştı.
Safanın Saldırgan Hallerinin Sahneleri...
Benim aslında Hastalık Sahneleri Doğal olarak üzülmem lazım.
Ama içim dışıma çıktı.. Ben bu sahneleri izliyemek yerine, Kavga Gürültü Heyecan istiyorum. Çok Özledim.... :icon_sorr
Neden bunları başka dizi değilde Behten istiyorum.
Çünkü bu tür olaylar Behde oluyordu bir zamanlar....
çaresizlik 04-06-08, 09:32 cuma gününün özetini okudumda aynı aşk oyunu gibi olmuş orda ekin veda konuşması yapıp kayıt etmişti burdada rüzgar kayıt etmiş.bakalım orda ekin ameliyattan sağ kurtuluyordu inşallah rüzgarda öyle olur.:img-cray:
sarp ekini terk ediyordu orda burdada misket terk edebilir rüzgarı
ALLAh korusun bee misket rüzgar aşkı kimseye benzemez onların ikisine sözü var sanmam misket rüzgarı bırakacağını......
çaresizlik 04-06-08, 09:51 sarp ekini terk ediyordu orda burdada misket terk edebilir rüzgarı
evet orda terk ediyordu ama burdada böyle bir saçmalık yapmazlar zaten yeterince yaptılar daha fazlasını kaldıramam.o dizinin sadece şu hastalığı yenme kısmını bizim diziyle aynı olursa süper olur
evet orda terk ediyordu ama burdada böyle bir saçmalık yapmazlar zaten yeterince yaptılar daha fazlasını kaldıramam.o dizinin sadece şu hastalığı yenme kısmını bizim diziyle aynı olursa süper olur
aynen yaa bizim için tek umut rüzgarın hastalığını yenmesi... şimdi rüzgar hastalığı yenerse misketin öleceğini dair tiyolar geliyor misket sürekli rüzgara söylüyor hayır sen ölmeyecekin çocuğumuzu beraber büyüteceğiz bi bakardınız rüzgar değilde misket ölürse o zaman nasıl olacak iş...
çaresizlik 04-06-08, 09:58 aynen yaa bizim için tek umut rüzgarın hastalığını yenmesi... şimdi rüzgar hastalığı yenerse misketin öleceğini dair tiyolar geliyor misket sürekli rüzgara söylüyor hayır sen ölmeyecekin çocuğumuzu beraber büyüteceğiz bi bakardınız rüzgar değilde misket ölürse o zaman nasıl olacak iş...
ya zaten bu sezon nasıl bitecek çok merak ediyorum.ya zaten ikisinde birisi ölürse dizinin tadı tuzu kalmaz
buarada cuma günkü özette kerimanla güner hala birbirlerini sevdiklerini anlıyormuş sally.güner ile keriman iş birliği yapıp dilayı almaya çalışacaklar gibime geliyor.ismette onlara zor verir bence vermemeside gerekiyor
ya zaten bu sezon nasıl bitecek çok merak ediyorum.ya zaten ikisinde birisi ölürse dizinin tadı tuzu kalmaz
buarada cuma günkü özette kerimanla güner hala birbirlerini sevdiklerini anlıyormuş sally.güner ile keriman iş birliği yapıp dilayı almaya çalışacaklar gibime geliyor.ismette onlara zor verir bence vermemeside gerekiyor
zaten sonda böyle olacağı kesin çünkü keriman güner ve dila hepsi konuk oyuncu bunlar kızını alıp diziden ayrılacağı günde vardır...
gülbeşeker 04-06-08, 11:15 Anladığım kadarıyla Rüzgarın ameliyatı sezon finaline kalmayacak,ameliyattan sonra bir hasar kalacağını düşünüyorum,bakalım ne olucak?
aslihansss 04-06-08, 11:15 keriman kızını alıp gitsin artık ismetimi rahat bıraksınlar oda hamile kalsın bi yüzü gülsün artık sürekli bişeylerle savaş halinde ya olmuyo senaristler böyle neden en sevdiğimiz karekterleri böyle üzüp duruyosunuz biraz başkalarıyla uğraşın artık misket i ve rüzğar ıda rahat bırakın bi ev hallerini tadlı tadlı didişmelerini izleyelim dimi ama ...biraz seliyle uğraşın hiç bişey yaptığı yok öyyyle dolaşıp duruyo pembe var ben size söylim bunlarla ilğilenin mümkünse neva safayı fazla göstermeyin bıktırdılar artık bi addül bi dürüye nerde bunlar görmek istiyoruz ..........yine de emeğe saygı diyorum .
bu amaliyat iş ne olucak hasar kalıcak bencede ya ölürse ikiside yeni sezonda ikiside olmaya bilirmi her şey bekliyorum ben bunlardan .......
NEVA&RÜYA kardeşlerin ÇETİN muhabbeti bana çok saçma ve inandırıcılıktan uzak geliyo :
-nası biri kardeşimin aklını başından alan bu adam
+aaa birlikte çekindiğimiz resimleri göstertiyim sana
-hadi göstert
+tüh görüyormusun onda unutmuşum
-ne zmn tanıştırcaksın beni?
+ne zmn istersen yarın yemeğe çıkacağız istersen sende gel
-imkansız canım işim var...vs
Bizde yedik hadi tut ki yedik diyelim ya bu çocuğun bir adı yokmu ne bileyim benimde ablam var bu gibi durumlarda ilk adı sorulur :bu adam;bay x vs. hitamlarda bulunulmaz;önce adını sorarsın kardeşin huysuzluk edip söylemezse o zmn dersin bay x vs diye kaçırdıysam bilemiyorum ama ben bir kere Nevanın ağzından bu çocuğun adı ne diye bişey duymadım;eğer kaçırdığım bölümlerde de böyle bir diyolog geçmediyse apzürtlük diz boyu demektir söyleyecek bir şey bulamıyorum vallahi!PEHHH! Bizden uzak bir BEH:)
NEVA&RÜYA kardeşlerin ÇETİN muhabbeti bana çok saçma ve inandırıcılıktan uzak geliyo :
-nası biri kardeşimin aklını başından alan bu adam(itiraf ediyim Neva ya kasten eksi koydum bana itici geliyor:))
+aaa birlikte çekindiğimiz resimleri göstertiyim sana
-hadi göstert
+tüh görüyormusun onda unutmuşum
-ne zmn tanıştırcaksın beni?
+ne zmn istersen yarın yemeğe çıkacağız istersen sende gel
-imkansız canım işim var...vs
Bizde yedik hadi tut ki yedik diyelim ya bu çocuğun bir adı yokmu ne bileyim benimde ablam var bu gibi durumlarda ilk adı sorulur :bu adam;bay x vs. hitamlarda bulunulmaz;önce adını sorarsın kardeşin huysuzluk edip söylemezse o zmn dersin bay x vs diye kaçırdıysam bilemiyorum ama ben bir kere Nevanın ağzından bu çocuğun adı ne diye bişey duymadım;eğer kaçırdığım bölümlerde de böyle bir diyolog geçmediyse apzürtlük diz boyu demektir söyleyecek bir şey bulamıyorum vallahi!PEHHH! Bizden uzak bir BEH:)
evt yaa ,hangi birine değinsem ne söylesem bilemedim ,şaşırdım artık.Evt insan hoşlandığı insanı birine anlatırken adını söyler.Resmini görücem deyip duruyor ama adı ne diye sormak aklına gelmiyor maalesef.Ayrıca eski neva ve rüyanın ilişkisinden çok uzak bu ikisinin ilişkileri ,konuşmaları.Eskiden iiyi anlaşırlardı ama bunun yanında sürekli de didişirlerdi.Yani bukdr ''canımm,haayırr sen benim dahada canımm ''şeklinde değildi konuşmaları.Azıcık eski bölümlerle tutarlılık olsa arada ölürlermi yaa,noolucak,tamam siz yine yapın entrikanızı da ,arada eski beh i hatırlatan birşey olsa aralarda.
Çetin ve rüyanın diyalogları ise sanki hiç o diziden değillermiş ,amerikan filmlerinden fırlamışlar gibi.Sürekli bi felsefik konuşmalar,ikisinde her lafa şirin! ve hazır cevapları.O mafya bozuntusu ,kadınlarını içeceklerine ilaç koyacak kadr sapık düşüncelere sahip çetin, zaten nasıl böylesine munis sevimli bir aşığa dönüştü onu hiç almıyor aklım.Uğraşmıyorumda zaten artık,koyverdim gitsin :mad72:
bilenler bilir artık eskisi gibi nete giremediğimden aradabir yorum yazıyorum.ama eskisi gibi yorum yazıcak vaktim olsa dahi, dizi günü gününe yorum yapılacak halden çıktı.çünkü eğer öyle olsa hergün aynı yorumu kopyalayıp yapıştırmam gerekirdi.
gelelim genel yoruma.tüzgarın hastalığı ortaya çıktığından beri sırf oyuncularımızın hatrına izlediğimiz dizinin oyunucularının performanslarını beğenmiyorum.o kadar yapmacıkki.vıcık vıcık yapmacıklık akıyo herkezden.
rikkkatin ağlaması beni deli ediyo.hayır önceki 7 yılı görmesem nerden buldular bu kadını derim.
rüzgarın durumu onuda abarttılar.çok yapmacık ağlıyo oda.ve ayrıca ailesinin acısı yetmezmiş gibi ölmek istemiyorum deyip onları dahada çaresiz hale sokması bana çok çocukça geldi.
rüyanında çetine kulu kölesiymiş gibi davranması beni bi bayan olarak çıldırtıyo.ayrıca piskolojik olarak rüya gibi aldatılmış birinin erkeklerden soğuması lazımdı hadi gitti aşık oldu diyelim sütten ağzım yandı diyerek üfleye üfleye yemesi lazımdı bizimki naptı adamın kolları açık bile değilken zorla kollarınıo açtırttı.
nevanın oyunculuğu desen yok yani hiç bişey bulamıyorum o kızda onun yüzünden sefanın sahnelerinede yazık oluyo.buz gibi kız.
keriman desen sürekli tasmasından kurtulmuş buldogf misali kapılardan bağıra bağıra giriyo.
dizide en güzel oyuncu cihan.ne rüzgarın ağlamaası ne saz sesleri ağıtlar bimbir geceden alınmış müzikler,ne bi annenin çaresizliği falan hiçbiri beni etkilemedi bitek dün cihanın ''benim abim ben onun kardeşiyim ''diğinde gözlerim doldu.
kusura bakmasınlar ama uzattıkça bu olayı performanslarına yansıyo.
aa evt,bunuda yazıcaktım, dilaa söyleyince hatırladım.:img-grin2Beni bu hastalık çıktıktan sonra, öğrenenlerin arasında tepkisi en çok etkileyen cihandı.N e rüzgar ne rikkat ne peyami hiç biri değil sadece cihan.Ağlayışı ,yıkılmış hali,çok başarılıydı bence...
gülbeşeker 04-06-08, 13:18 Neva-Rüya muhabbetinde ben yanlış hatırlamıyorsam,önceki bölümlerin birinde Rüya,Çetinin adını zikretmişti,ama Neva fazla üstünde durmamıştı sanırım,şimdi de sanki o ad hiç anılmamış gibi davranılıyor,işin garip tarafı Çetin Bey,Rüyaya çiçek yolluyor,adını yazmıyor,neden çünkü o çiçeği Neva görecek,eğer orda Çetin adını okursa Çetin ve kolye arasında bir bağlantı kurup bu Çetinin o Çetin olduğunu anlayacak,ama şimdi sırası değil,sezon finaline kadar zamanı var:img-hyste...Ağlama konusunda da Rikkat başı çekiyor,bir keresinde o ağlarken ben gülmüştüm,güzellik salonunda Misketle beraber ağlaşıyorlardı,hani tam o sırada Rüzgar gelmişti ,işte o sahneye kadar Rikkatin ağlamalarında bir yapmacıklık hissetmemiştim,fakat o sahnede güldüm.Peyamide de o türkü sağolsun beni güldürüyor:img-hyste,Oyuncularımız özellikle Rüzgar cephesi sürekli ağlama modundalar,yaşadıkları olay gereği bu çok normal fakat ,her şeyin fazlası zarar..Bana çok canım-cicimli hareketler de yapmacık geliyor,çok sulu gözlü olmak da yapmacık geliyor,kısacası her gün aynı sahneleri izlemek insanı bir yerden sonra sıkıyor,bari replikler değişse yok her şey aynı.
Açıkçası Şeydayı da özledim,bu aralar sahnesi azaldı,Rüzgarın hastalığını atlatsak da entrikalara ağırlık versek,dizi hareketlenirdi :img-hyste
gülbeşeker 04-06-08, 13:23 aa evt,bunuda yazıcaktım, dilaa söyleyince hatırladım.:img-grin2Beni bu hastalık çıktıktan sonra, öğrenenlerin arasında tepkisi en çok etkileyen cihandı.N e rüzgar ne rikkat ne peyami hiç biri değil sadece cihan.Ağlayışı ,yıkılmış hali,çok başarılıydı bence...
Evet canım,Cihanın performansı harikaydı,güzel ağladı ,inşallah o da her bölümde ağlamaz,yakında onu da kanıksarız...Peyami de ilk başlarda beni etkilemişti ama şimdi,ama şunu söylemeliyim ki beni en az etkileyen Misketti,onun daha fazla yıkılmasını bekliyordum...
performanslardan sonra senaryoyaya bakarsak göze batan birsürü şey var.
sezon finali ne zaman bilmiyorum rüzgarın ameliyatında biter muhakkan eğer kabul ederse ameliyat haftaya tabi bu bi hafta bize 15 gün olarak yansıabilir.özetleri okumasaydım sırf ameliyat biran önce yapılsın diye misketi sezeryanla doğurturlar derdimama rüzgar kabul ediyormuş.peki her birinin kendi derdiyle çok meşkul olan ailenin diğer fertlerine ne zaman söylicekler.beynimde tümar varmış ben bi ameliyata girip çıkıcam haberiniz olsunmu dicekler
ismeler cephesine gelirsek zarpamın kulakları çınlasın geçenlerde izlediğim bölümlerden birinde günerinde susmayıp gerçekleri haykırdığı gün oh be demiştim.kerimenın terk edilmiş melek kadın pozisyonundan sıkılmıştım.kenndisi terk etmemişte hiçbi iz bırakmadan çekip gitmemişte doğurup çocuğu bırakmamışta bizi terk ettin diye nağralar etmesı beni deli ediyodu günerin ağzına sağlık.ben bu konuda günere hak veriyorum keriman en başından sonuna kadar haksız.
bir çocuk anne ve babanın sorumluuğunu gerektirir.biri olmadan eksik olur.ve o çocuğun geliceğini garantileyip onu dünyaya getirmek gerekir.güner hazır olmadığını söylemiş sadece tek suçu buysa.adam hazır olmadığı halde bakıcak durumu olmadığı halde nasıl o çocuğu isteyebilir.çocuk üstünde anneninde babanında hakkı vardır.ama keriman hanım bu hakkı tek başına almış hatta günerden çalmış.günerin dediği çok doğru ben onu ete kemiğe bürünmeden yok etmek istedim sense doğduktan sonra kendi ellerinle bıraktın dedi.ayrıca ben kadınların bu huylarına çok kızıorum.çocukları karınlarında kendileri taşıyo diye onu kabul edip etmeme hakkı sırf onlara aitmiş gib davranıyolar.sonuçlarıda işte böyle oluyo.adam çocuğu istememiş hanfendi doğurucam diye tutturmuş çekip gimtiş şimdide çemkirip duruyo.buna haksızlık denir.
Değerli üyelerimiz,
Sitemizde bundan böyle kural ihlallerinde standart ceza uygulaması getirilecektir. Bu sistemin üyeler ve yöneticiler açısından daha anlaşılır ve de adil bir sistem olacağını, sizden bu yönden gelen istekleri de gözönüne alarak, inanıyoruz.
Buna göre:
1. Başlıklarda üyelere ve üçüncü kişilere hakaret eden, ısrarla tartışma yaratan ve de kişisel polemik yaratmaya çalışan üyeler süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaktır.
2. Sitemizde başka sitelerin reklamını yapmak kesinlikle yasaktır. Sitemize rakip forum sitelerinin reklamını yapanlar süresiz, oyunculara veya dizilere ait fan sitelerinin reklamını yapanlar ise 1 ay uzaklaştırma alacaktır.
3. Başlıklara aynı resimlerin defalarca eklenmesi yasaktır. Ayrıca başlıklara 640*480 ölçülerinden büyük resimler thumbnail olarak eklenmelidir. Bu kurallara uymayan üyeler ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 1 ay, devamı durumunda ise uyarıları dikkate almadıkları için süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaklardır.
Resim ekleme kuralları ile ilgili kuralları ayrıntılı olarak bu linkte bulabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38306
4. Arşivlenmekte olan başlıklarda (örn. bölüm yorumları başlıkları) tek cümlelik ve konu başlığından (örn.diziden) bağımsız sohbete yönelik mesajlar yazılması yasaktır. Bu kurala uymayanlar ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 1 ay, devamı durumunda ise uyarıları dikkate almadıkları için süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaklardır.
5. Mesaj yazım kurallarına göre büyük harf, kalın (bold), renkli ve altı çizili yazı tipleri sadece vurgu yapılmak istenen kısımlarda kullanılmalıdır. Mesajınızın tamamını veya tamamına yakınını bu yazı tipleri ile yazılmış mesajlar ile yazmak yasaktır. Bu kurallara uymayan üyeler öncelikle kırmızı kart ile uyarılacak, kural ihlalinin devamı söz konusu olursa, ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 1 ay, devamı durumunda ise uyarıları dikkate almadıkları için süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaklardır.
Mesaj yazım kuralları ile ilgili ayrıntılı bilgiyi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34500
6. Yerli ve yabancı dizilere ait forumlarda başlıkların doğru kullanılması, sitenin düzeni ve sizlerin kullanım kolaylığınız açısından çok önemlidir. Örneğin özetler, izlenme oranları, resimler, özel çalışmalar, imza ve avatarlar, replikler ve senaryolar başlıklarına yorumlar eklenmesi; bölüm yorumları başlığına özet ve izlenme oranlarının eklenmesi; tüyoların özellikle ayrılmış olan başlıklara (başlık mevcut ise) değil de yine bölüm yorumları başlığına eklenmesi yasaktır. Başlıkları yanlış kullanma konusunda uyarıya uymayan üyeler, ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 1 ay, devamı durumunda ise uyarıları dikkate almadıkları için süresiz olarak siteden uzaklaştırılacaklardır.
7. Site kuralları başlığında 9 numaralı kuralımız olan imza kurallarına uymayanlar bundan sonra sadece yazılı uyarı ile uyarılmayacak, kırmızı kart ile beraber yazılı olarak uyarılacaktır.
Kurallar başlığının linkini aşağıda bulabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=108
Kural ihlalleri ve gereken cezalar ile ilgili sistem yukarıda kısaca açıklanmıştır. Anlaşılmayan konularda varsayımda bulunmak yerine bize danışmanızı öneriyoruz.
Saygılarımızla,
Dizi Film
Yönetimi
ya bu rüya ve nevanın çetin hakkında konuşmaları çok saçmaydı ayrıca füsunun yaptıklarıda yani sonuçta karı kocalar ve dan diye evlerine daldı resmen
gumus-mehmet 04-06-08, 16:53 Slm millet,
Malum ben BEH izleyemedigim icin ve HIC bi yere eklenmedigi icin ne olup ne bittigini COK merak ediyorum, bana biri anlatabilir mi dün aksam neler yasandigini.:icon_whis
çaresizlik 04-06-08, 18:47 ya ben bugünkü misket rüzgar sahneleri çok güzeldi tabi rüzgarın bayılma sahnesi hariç cihan çok ağlıyor ya çok da iyi oynuyor yani.burada rüzgarla misketin yatak odasındaki yakınlaşmasında dedim şimdi nemide kapıyı vuracak uyanmıyormusun artık filan diye bu konuda nemide hatalı yeni evliler durmadan kapılarına vurup rahatsız ediyor
4ewerbrucas 04-06-08, 19:11 cihana çok üzülüyorum ben çok kötü oldu öğrenince bide rüzgar bayıldı ya cnm benim:img-cray: izlerken kardeşime dedim şimdi bayılıyormuş diye cümlemi bitirmeden bayıldı rüzgar şom ağızlmıyım neyim anlamadım ki:img-cray:
rüzgar bu bölümde mi bayıldı......bölüm özetlerinde öyle yazılmıyordu......
çaresizlik 04-06-08, 21:47 rüzgar bu bölümde mi bayıldı......bölüm özetlerinde öyle yazılmıyordu......
izlemedin sanırım evet bugün bayıldı cihan geldi küçüklül videolarını seyrettiler sonra cihan ben gidiyorum diye kalktı o sırada işte rüzgar yine bayıldı.ya ben bugün cihana çok üzüldüm :img-cray:nasıl telaşlandı ya miskete hadi doktora götürelim babamlara haber verelim filan dedi sonra işte rüzgar cihana annem babam dogacak çocugum misketi sana emanet ediyorum dedi.:img-cray:
izlemedin sanırım evet bugün bayıldı cihan geldi küçüklül videolarını seyrettiler sonra cihan ben gidiyorum diye kalktı o sırada işte rüzgar yine bayıldı.ya ben bugün cihana çok üzüldüm :img-cray:nasıl telaşlandı ya miskete hadi doktora götürelim babamlara haber verelim filan dedi sonra işte rüzgar cihana annem babam dogacak çocugum misketi sana emanet ediyorum dedi.:img-cray:
ayyyy ne acıklı bölümdü izleseydim kesin gözlerim çeşme suyu olurdu nasip değilmiş bu akşam izlemeye ama yarın ki bölüm güzel olacağına benziyor...
Evet canım,Cihanın performansı harikaydı,güzel ağladı ,inşallah o da her bölümde ağlamaz,yakında onu da kanıksarız...Peyami de ilk başlarda beni etkilemişti ama şimdi,ama şunu söylemeliyim ki beni en az etkileyen Misketti,onun daha fazla yıkılmasını bekliyordum...
:img-hyste:img-hyste
hmm hakkaten canım,misketten beklediğim performansı göremedim şahsen bende,şöyle bir dellenme ,üstünü başını paralama beklerdim kendisinden teessüf ediyorum:img-grin2(sadistiz biz sadistt:img-hyste)
Birde Allah kimseye rüzgarın durmunda olup da onun gibi bir aile vermesin.Çok ciddiyim,sağlam insanı öldürür bunlar.Çocuk daha ölmeden helvasını yiyecekler nerdeyse.Rikkatle peyami siyah giymeye başladı bile:img-hysteÖlmiycekse bile zaten bu kdr hazırlıktan sonra benim gitmem lazım artık bu kdr tantanaya yaşarsam ayıp olur deyip ,ölür insan:img-hyste
Şimdi nemideyle pembe öğrendikten sonra ayrı bir şenlik,durup durup çocuğun yüzüne karşı vah vahh gitti dağ gibi çocuk ,gencecikti diye ağıtlar yakarlar.Ayyyhh yazarken daraldım valla...
bu gidişle ratingte ilk 100 gireceğiz kanal 1 bula bula bu saate koymayı buldular aynı saatinde olsaydı eminim her iki daldada 1 olurdu ama kanal 1 işte sağı solu belli olmaz.........
barış_derya 05-06-08, 11:59 dün ne güzeldi misket ve rüzgarrrrr sarılmaları falan misket bence sakin olmaya çalışıyooo tepinmenin bi önemi yok korktuğu belli sakin olmazsa rüzgar nasıl ayılacak?
gumus-mehmet 05-06-08, 17:54 Slm herkese,
Benim aklima bisey geldi Rüzgar ameliyattan cikmaya bilir mi aceba, belki diziden felan mi cikicak ki, insALLAH korktugum basima gelmez..:img-tomat
Ama yeter artık yaaaaaa.Nedir bu ya hep ağlamak hep üzüntü hep acı.Rikkat çok gıcık,hele peyamiyle olan sahnesinde zorla ağlamaya çalıştıkça komik oldu.:img-hyste Dizimiz umarım sona ermez ama saatini umarım seneye değiştiriler.Füsunda artık bağışlasın Sefayı,sanki tek suçlu sefaymış gibi.Adam karısı için çıldırıyor,daha ne yapması gerekiyor anlamadımki.Bence sezon finali rüzgarın ameliyatıyla tamamlanıcak.Yaşayıp yaşamadığını seneye öğreniriz gibi geliyor bana.
4ewerbrucas 06-06-08, 21:34 AMA EĞERKİ BİZİ SENEYE DEĞİŞİK SÜRPRİZLER BEKLERSE MESELA MİSKET DEĞİŞMİŞ RÜZGAR YOK VS VALLA BUNLAR HİÇ İYİ OLMAZ BEN BU DİZİYİ ONLAR İÇİN İZLİYORUM ÇÜNKÜ İKİSİNİDE ÇOK SEVİYORUM BİRBİRLERİNE OKADAR YAKIŞIYORLARKİ LÜTFEN AYRILMA OLMASIN:img-cray:
bence de cnm eğer değişiklik olursa bende izlemem bunca yıllık dizimi bırakırım bide sezon finali ne zaman ameliyat filan yaklaştığınma göre bu hafta biter mi acaba:icon_whis bide bugün üüzldüm ya nemide anne pembe de öğrendi sonunda keşke rüzgar söyleseydi öyle kasetten öğrenmeselerdi o videoda nasıl olmuş ya ben bile ağladım:img-cray: füsüunda sıktı yani devamlı nevalarda abartıyor artık ütü yapıyor bide ne çok gömleği varmış diyor:img-hyste
çaresizlik 07-06-08, 13:22 gerçekten de pembe ve nemide nasıl şok oldular misket hep rüzgarın yanında ağlaması filan şok oldular yani. nereye kadar saklayabilirlerdiki yarın hastaneye yatacakmış zaten allah korusun ölse ondan sonramı diyeceklerdi bakalım ilerki bölümlerde neler olacak
aslihansss 07-06-08, 17:57 evet saat yiine değişdi sezon sonu geldi kanal ne yapıyo belli deil ve çok uzadı bu acıtasyon şimdi nemide anne pembe de öğrendi artık herkesde gözyaşı ayyyyy .....yeni özetler neden gelmediki önceden erkenden geliyodu şimdi haftaya neler olucak bekle |